Tüm Versiyonu Göster : Heroes-1. Sezon Yorumları(Cnbc-e)
Yine harika bir bölümdü...
Hiro her zamanki gibi çok tatlıydı hele kılıç lafını duyunca
nasıl sevindi :D Bu bölüm ısaac ve peter çok azdı zaten bölüm
nerdeyse Niki üzerineydi bence Niki'nin gücü çok kötü resmen kopyası
onu kullanıyor bence onun kocası iyi gibiydi yabi kötü biri olduğunu düşünmemiştim ayrıca micah'ı almakla haklı çünkü Niki onu kandırdı neyse zaten
bazı yerlerde kafam çok karıştı kocasıın gücü her yerden elini sokabilmek mi çünkü fragman da da arabanın camından elini sokup kilidi açıyodu. Suresh'in de kim olduğu ortaya çıktı Claire'nin babasına çalışıyormuş bende masum bir kız sanmıştım :D Umarım öbür bölüm tüm kahramanları uzun uzunn görürüz özelliklede hiro ve ısaac'i :D
bu bölüm çok iyidi ama bazı kahramanlar her bölümde gösterilmiyor...nikinin kocası eşyaların ve insanların içinden geçebiliyor sanırım ben öyle anladım.hapishaneden de bu sayede kaçmış.ama favorim HİRO!! tabiki böyle sevimli bir karakter olamaz ya yok böyle bir şey insanın onu ekrandan alıp mıncıklayası geliyor hani yanlış anlamayın çok sevimli o açıdan:img-wink: nikinin özelliği çok kötü yaa düşünsenize kontrol edemediğiniz psikopat bir başka karakteriniz var aman aman sanırım şizofrenlerde de bu tarz şeyler oluyor ne kötü yaa olmadık işler açtı nikinin başına.bence de DL bu açıdan micahı almak istemekte çok haklı.clairenin babasının niyetini çok merak ediyorum ne yapmaya çalışıyor acaba?sylar noldu ya 2bölümdür bahsedilmiyor ondan.keşke dizinin süresi daha uzun olsa süper bir dizi çok eğlenceli:)
bu arada sevilmeyen karakter olarak çoğunluk peter demiş sevilen karakterde de hiro ve nathan ön plana çıkıyor hiro tabi çok normal benim de favorim ama ben nathanı hiç sevmiyorum yaw en kıl olduğum karakter de nathan:)
çoban yıldızı 09-04-07, 13:11 Acaba Claire'in üvey babasının bu kişi ve olaylarla ilgisi Claire'i evlat edinip kromozomlarındaki değişikliği araştırırken mi başladı, yoksa önceden beri ilgisi vardı da Claire'i bu yüzden mi evlat edindi?
Aklıma takıldı, cevabı bilen var mı?
Güzel bir bölümdü, gelecek bölümü heyecanla bekliyorum. Ben yapılan testte Mohinder çıktığım için favori olarak onu görüyorum. Ama Matt'in de özel gücü süper, hem iyi hem kötü. Düşünsenize insanların içlerinden geçirdiklerini bilmek hem ne kadar iyi hem de nekadar zor. Bence bu özelliği ileride karısıyla arasında büyük problem yaratacak.
kaptan jack 09-04-07, 14:40 her zaman ki gibi harika bir bölüm izledik........yorumuma hirodan başlamak istiyorum....her zaman ki gibi bütün şirinligi üstündeydi....özellikle kılıç olayında....arabada elinni ordan oraya savurması çok şirindi....tabi poker masasında 1000 doların bahsi geçince düşmeside harikaydı...........tabi sonra olan felakette hironun tavrı çok hoşuma gitti....o her ne kadar şüpheye düşsede şu kahramanlık işini iyice benimsemiş anlaşılan....
mohinder babasının küllerini dökme üzere ülkesini döndü...içimden bir ses geri dönücek diyor....eden da bişeyler oldugu belliydi zaten....claire nın babası için çalışıyormuş...bence o kızında bir yetenegi var....ayrıca mohinder ile olan konuşmasıda çok manidardı...sanki geri döneceginden emindi.........nedense..............???
claire nın üvey babnasının tanıltırdı gerçek anne baba masalına hiç inanmadım......kızda saf saf oturmuş konuşuyor.....claire nin yetenegini bence üvey babası hastalandıgında anladı.........:img-wink: birde eden la konuşma sırasında ponpon kızı kurtarma fasını duyunca yüzü düştü.....claire çok sevdigi belli..........:img-yes:
niki nin kocasıylada tanışmış olduk...ben kötü bir karakter bekliyordum gayet iyi çıktı...ayrıca bende adamın yerinde olsan oglumu alırım yani...nikinin gazabından korunmak lazım....valla onun yetenegi demeye dilim varmıyor bir garip....adamları falan parçalama ne oluyoruz yani.....hiro ile arkadaşı ucuz kurtuldu....birde içindeki kocası ile micah ı başka bir yere götürmesini ve işi ona bırakmasını istediginde bu gerçekleşseydi valla içindeki onlarada bişey yapıcaktı diyor....
bu bölümde ısaac,peter,nathan ve matt ve hatta mohinder ı pek göremedik....eden en son ısaac in yanına geldi acaba ne olucak....:img-pilot mohinder geri dönücek mi.....merak ettim haftayı baya.........:img-wink:
Bu bölüm Cnbc-e'de yayınlanan bölümler hakkında yorumlara açıktır. Lütfen spoiler vermeyiniz. Spoiler verecekseniz uyarınız ve yazıyı beyaz renkle yazınız.
İlgiyle izlediğimbir dizi........ Lost un cok fazla lost olmasindan sonra çok iyi gelen bir dizi...........Claire de bir çok seyin birleştiğine inanıyorum..Bir de Petrelli biraderler ve tabii şu meşhum Linderman, özellikle bunlarin bir ilişkisine olduğuna inanıyorum. Bennet baba Claire'in bu gücünden dolayı etraftan korumaya çalışıyor, onun kötü biri olduğuna pek inanmıyorum...Bu çevredekilerin bir çoğu birbiriyle bir şekilde alakalı...bana göre Linderman ve Petrelli çocuklarin ölen babasiyla ilişkili bir şeyler var...Nikki ve ailesi de ayrı bir hikaye..iki tane x-men biraraya gelip te birbirlerinden habersiz bir x child olmasi çok ayri bi konu????...nikki bana hulk + Dr.Jekyll-Mr.hyde birleşimi gibi geliyor...kontrol edilmesi zor bir canavar..
Hiro konusuna gelince, onun gelecekten gelen halini daha fazla görürüz gibi geliyor, geriye dönüp dönüp do over yani düzeltmeleri yapabilir, felaketin olmaması için
şu aralar yorum yapmıyorum pek.Sonuçta ilk 18 bölümünün tamamını hdtv den seyrettim.yorumlarınızı okuyorum.23Nisan dan itibaren 19.bölümle bomba gibi yorumlarımla döneceğim.Heroes yabancı dizilerden en sevdiğimdir
Sevgili Deadman naptın sen arkadaşım burası 1. sezon yorumları ve bizde daha 6. bölümü izledik. Spoiler bölümü değil. Sen bütün herşeyi anlatmışsın. Sırf cnbc-e den takip etmek için elimdeki bölümleri izlemiyorum ama sayende hiç istemediğim halde bir sürü şeyi okumuş oldum. Okumasaydın diye bilirsin ama 6.bölümle ilgili yazdığını düşünerek başlamıştım yazına...
Arkadaşlar lütfen bu sayfaya spoiler yazmayın! yazacaksanızda yazınızın başında bilgi verin ve beyaz yazı ile yazın
Bu Eden' den zaten hiç hoşlanmamıştım. Demek Claire' in babasına çalışıyormuş. Yav bu adamın derdini anlayamadım bi türlü, bu hero ları ne yapıyor toplayıpta, görünüşte zarar vermiyor ama tatile götürmüyor herhalde onları o laboratuara.
Hiro çok tatlıydı yine kılıç olayına takılması ve araba içinde ciuvv ciuuvv hayali kılıç hareketleri çok komikti.
Niki' nin ikinci karakteri ya da herneyse acayip tehlikeli birşey. Demek parayı çalıp, kocasının ekibini öldüren oymuş. Bu şekilde Niki' ye de çok zarar vermiş oldu, bu yüzden kocası gitti Niki borç aldı vs. yarardan çok zararı oluyor, peki amacı ne niye böyle yapıyor ki? Niki' nin kocası cisimlerin içinden geçebiliyor demek, güzel yetenekmiş. Elini Niki' nin karnına soktuğunda kalbini mi kurcaladı acaba? Micah çok tatlı bir çocuk keşke görmesydi bu olanları
Mohinder, Eden hatununun elinden kurtulamaz, külleri savurur döner ya da hiç gidemez aynen kavonuzuyla geri döner. Zaten dönmesi lazım, keşke metroda Peter' ı dinleseydi.
Bu bölüm Nathan (çok mu üzüldün mrs. petrelli) ve Peter' ı fazla göremedik. Isaac resimleri çizmekle kalmayıp onları bir sıraya soksa iyi olacak.
Ya Hirom yine çok az göründü bu bölümm ya :(
Micah düşündüğümden de zekiymiş hem onun da gücünü öğrenmiş olduk
metal eşyaları onarabiliyor ben jessica'dan korkuyorum :D çok ürkütücü bakışlarından onun geldiğini anlıyor insan ama Jessica gelince Niki'nin kaybolması kötü oluyor bence Hiro o dergidekileri anlatırken çok şirindi yine canım benim hem Isaac de hiç yoktu olmaski böle ya şu polis adını bir türlü ezberliyemedim onun durumu çok kötü birde dedi ya karını hallediyorum falan çok üzüldüm ne biçim karısı varmış ya Claire başta tam durumu kurtarmışken kardeşinin elini zımbalaması çok kötüydü ben şahsen asla kardeşime öyle birşey yapamazdım kıyamazdım :D ne biçim kardeşi varmış neyseki sonun da durum çözüldü Nathanın karısı da çok güzelmiş tekerlekli sandalyeye mahkum olması çok kötü bence ama yine se de güzelliğine gölge düşürmemiş umarım Niki olaynı öğrenmez haftaya yine heyecanl ıbir bölüm olacak sanırım diğer hafta da büyük ihtimal Mohinder üzerine kurulu fragmandan anladığım kadarıyla ;)
-A k e L d a N- 15-04-07, 20:40 Güzel bölümdü..Mohinder,Isaac ve Eden hiç görünmediler..En son Eden gitmişti Isaac'ın yanına ve Eden Claire'ın babası için çalışıyordu..Demekki Isaac normal bir şekilde taşınmadı..
Hiro gerçek bi kahraman oldu..Çok tatıydı bu bölümde ama çok az göserdiler:img-yes:
Peter süperdi,Nathan'a artık hiç birşey söyleyemiyorum bi insan bukadar mı yalancı olur..Adam politikacı olmak için doğmuş:img-help:
Micah'ın yeteneğini de görmüş olduk..Yeteneklilerin için en küçük o ama en olgunlarıda o sanki..Herşeyin farkında, cin gibi maşallah:good: :img-wink:
Jessica korkunç gerçekten..Niki nasıl kahraman olcak ben onu anlamadım..Bence Niki'ninki lanet çok kötü bi durum..İçinde başka biri yaşıyorikontrol edemiyorsun:img-help:
Polis olan adama çok üzüldüm gerçekten..En yakın arkadaşıyla karısı:img-help: Çok kötü..
Claire zor yırttı..Ama kardeşi onun bir ucube olduğunu düşünüyor buda kötü birşey tabi:img-yes:
Dikkat ettim de Peter bazen çok ukala bir tavırla konuşuyor. Sevemedim şu Peter i bir türlü. O kadar bekar kız varken koskoca New York'ta gitti benim Isaacimin sevgilisine tutuldu.:icon_evil Neyse Simone u da sevmiyorum zaten.:hıh :img-beee:
Gelelim bölüme, güzel bölümdü yine. Jessica çok ürkütücü ya, gülüşünden anlaşılıyor Jessica'nın geldiği. Micah'ın yeteneğini de öğrenmiş olduk, DL de inandı Micah'a. Akıllı Micah, anneme kavuşayım derken babasından olacak bu gidişle.:icon_sorr
Matt e üzüldüm ya.:img-cray: Karısının onu o adamla aldattığını tahmin etmiştim zaten. o kadından kurtulup, o polis hanıma ilgi duysun, benden onay çıktı.troest
Claire'in bu normal hayat saplantısı, ağlamaklı suratı bende ters etki yapıyor, üzüleceğime gülesim geliyor. :icon_whis
Hiro bu bölüm yine çok şirindi. Micah ile konuşurkenki hali çok tatlıydı.
Nathan'ın karısı çok güzelmiş ya. :good: İnşallah Nathan'ın yaptıklarını öğrenmez. Gerçi çoktan biliyor da olabilir, Nathan'a inandığını sanmıyorum.
Diğer kahramanları pek göstermediler. Şöyle Peter'in olmadığı 1-2 bölüm gösterseler.:img-eat: :icon_twis
matte çok üzüldüm ya zaten tahmin etmiştim bölüm başında o adamla aldattığını kocasını yazık yani mattte gitsin o polis kadınla olsun bide nathan o güzelim karısını ne die aldatıo ya tamam sakat olabilir ama bence çok hoş bi kadın gözleri yeter zaten bide en sonunda tatlı micahında yeteneği ortaya çıktı ve tabiki hirom bu hafta yine çok şekerdi çok göstermedi ama olsun
çok güzel bir bölümdü
matt e çook üzüldüm ya,düşünce okumak aslnda çok iyi bişey,ama karısının onu en yakın arkadaşıyla aldattığını öğrenmesi çok kötüydü,bi de adamın düşündükleri çok feciydi,karısını hallettim falan demesi,we bunu matt in duyması çok kötü bişey :(
bence matt karısından boşanıp polis ablayla sevgili olsun,yakışırlar:img-wink:
micah çok olgun bir çocuk,onun yeteneğini öğrenmiş olduk bu bölümde,bu yaşına ramen herşeyin farkında,babasına hero'lar kaçmaz,kötü adamlar kaçar,demekki sen kötü adamsın demesi süperdi,sonra telefonda konuşurken konuştuğu kişinin niki olmadığını farkedişi,küçük yaşına ramen çok zeki bir çocuk micah
hironun sahnesi çok azdı,ama çook şirindi ,o gerçek bir kahraman,zamanı durdurup micahın babasının we o kızın hayatını kurtarması süperdi,ayrıca
bi de micahla çizgi roman hakkında konuştukları sahne de çok güzeldi
claire in kardeşi de öğrendi claire nin yeteneğini,claire nin elini zımbalaması iğrençti,claire gerçekten çok korktu kardeşi ailesine söylicek diye (gerçi babası biliyo ya,neyse:icon_whis ),kardeşine yalvardığında çok üzüldüm claire in haline
bi de claire in arkadaşı çok komikti çocuğu korkuturken:img-hyste
niki de çok şanssız gerçekten,jessice çok kötü,gülüşü,ses tonu falan,o niki nin arkadaşına "git" diyişi, micahla telefonla konuşması falan korkunçtu
nathan ın karısına da çok üzüldüm,sakatmış meğer
we nathan gerçekten çok yalancı,yazık walla karısına,pek inanmadı gibi bu klinik olayına,niki olayını bi şekilde öğrencek we çok üzülcek gibime geliyor
peter ın kahvaltı masasında yaptıkları süperdi gerçekten
Heroes bizleri yine koltuklarımızda esir aldı ve neredeyse soluksuz izlediğimiz bir bölümdü...Daha çok Nathan ve Peter Petrelli kardeşlerin heyecanlı gelişmelere sahne olan sahnelerini izlediğimiz bölümde; Las Vegas'ta Niki ile yaşadıları gecenin Nathan'ın başına bir iş açmasını önleyen Peter'ın ağabeyine yardımı bayağı bir enteresandı...Neredeyse her gün! düzenledikleri Brunch'ta, New York Journal muhabirine onu sıkıştırması için bir koz vermek istemeyen Nathan Petrelli seçimlerdeki şansının azalmaması için herşeyi yapmaya hazır gibiydi!Diğer yandan D.L.'in çocuğu Micah'ı kaçırdığı ve otoyolda giderlerken kaza yapmış ve yanmakta olan bir arabaya yardım etmeleri gurur vericiydi.Eh! ne de olsa D.L.'de Heroes olduğuna göre arabanın içindeki kadını kapısını açamadığı araçtan elini camın içine sokarak içeriden açması ve kadını kurtarması; maddeleri yoğuşmayla geçebilme özelliğini gösteren sahneydi:img-yes: Hiro Nakamura'nın D.L. ve kadını patlamadan zaman sürekliliğini durdurarak kurtarması tek kelimeyle bir kahramana yakışan bir davranıştı(Part-I):good:
İReM_cHrıSs 16-04-07, 11:28 peter harikaydı bu bölüm Nathan'a yaptıkları fln onun ukala tavırlarına bayılıyorumm..!!
Hiro D.L. ve kadını patlamadan kurtarmasıda çok hoştu Claire'in kardeşinin öğrendiği sahne ve yakalamaya çalısması arabanın içinde olanlarlar çok komkti...!
isaac bu bölüm hiç yoktu Mohinder da öyle matt 'bnce karısından boşansın karısının yptığı iş değil yani en yakın arkisiyle aldanmış bnce o sarı saclı kadınla olsun çok yakısırlar
bn niki değil jessica'yı daha çook svdimm çok gsl bi bölümdü
lara_cansel 16-04-07, 14:24 bencede çok güzel bi bölümdü.. her sahnesi heyecanlıydı ve bazı yerleride komikti özellikle peter'ın olduğu yerler:D
İReM_cHrıSs 16-04-07, 16:01 bencede çok güzel bi bölümdü.. her sahnesi heyecanlıydı ve bazı yerleride komikti özellikle peter'ın olduğu yerler:D
evt peter çok komik özellikle nathanla birlikte oldukları zmalar ama hiroda öyle çok tatlı yaaa yarı ingilizcesiyle diziye renk katıyo...!!
lara_cansel 16-04-07, 16:04 evt peter çok komik özellikle nathanla birlikte oldukları zmalar ama hiroda öyle çok tatlı yaaa yarı ingilizcesiyle diziye renk katıyo...!!
evet ya onun konuşmasına bayılıyorum bide "keşke benimde süper güçlerim olsa" dedi ya D.L ve kadını kurtarırken çok güzeldi:D
peter çok tatlıydı her zamanki gibi:img-in_lo .ama simone ile bende yakıştırmıyorum.ablası gibi duruyor yanında.simone çok güzel bir kadın ama,peter çok çelimsiz kalıyor yanında.isaac daha uygundu simone a.nathan ın karısıda çok güzelmiş.ama nathan a inandığını zannetmiyorum.pek öyle saf bir kadına benzemiyor.nathan ın karısını aldatması yanlıştı tamam ama özünde iyi bir adam bence.ayrıca peter ın yaptığı jest de çok yerinde ve anlamlıydı.abi,kardeş ne kadar birbirlerine bağlı olduklarını bir kere daha gördük.
Peter'da dünyayı kurtar, amigo kızı kurtar bir de abisini kurtar... Bu adam tam savior yahu.. Nahtan'ın hayatının kapılarını açan bir bölümdü. Karısının o durumdan kendisi sorumlu galiba. Ncki'iyle bilrlikte olmasına bulduğu kulp biraz bunu açıklıyor, "suçluluk duymadığm biriyle birlikte olmak istedim".
Yazık gene de Nathan'ın gülümsemesi bana onu affettirdi.. (ne yapayım ho adam)
Jessica ile Nicki baya iyi anlaşıyorlar. Nick'inin arkadaşı da anladı ne olduğunu Jessica'nın.. zavallı nasıl kaçtı?
Hiro, DL ve Micah'ın karşılaşması çok ilginçti. İki Hero birlikte çalışarak ilk defa birini kurtardılar.
İsac nereye gitti yahu? O Linderman'a giden tabloda ne olduğunu bilen var mı?
dünkü bölüm bence de süper bir bölümdü...
ama hiro çok az göründü onunla dizi renkleniyor çok daha güzel hale geliyor.patlamadan D.L ve micahı kurtardıktan sonra gene o sevindirik olmuş halleri ve micaha anlattıkları çok tatlıydı her zamanki gibi süperdi:)
ben de şu nathanı sevemedim bir türlü.aklı fikri seçimi kzanmakta.ayrıca nathan neden lindermandan tabloyu istediği halde petera ben tabloyu ondan istemedim dedi??(ya da istedim linderman mi vermedi demişti herneyse yani sonuçta yalan söyledi orda)
claire olayı çok iyidi bence.kardeşi dağıldı tabi kim olsa öyle tepki verirdi ama kendini arabaya tıkıp da hani biraz kaba olacak ama yusuf yusuf olması çok komikti.clairenin arkadaşı da çok gıcıktı sinir oldum ona:img-wink:
matt nihayet anladı gerçekleri ben de çok üzüldüm hani kendim heroes testini yaptıktan sonra matt çıktım diye söylemiyorum dizinin en mantıklı adamı:)çok iyi niyetli bir insan yazık oldu.bence akıl okumak çok da iyi birşey değil arkadaşlar evet bazı anlarda herkesin yapabilmeyi istediği bir şey ama çok da iyi değil insan kafayı yer:icon_whis ayrıca o sylar sandıkları adam da özel bir güce sahip dokunduğu yeri yakıyor onunla da ilgili birşeyler olabilir ileride.
niki çaresiz kaldığı anlarda şeytan jessica ortaya çıkıveriyor.jessica d.l'i ne yapacak parçalayacak mı,parçalayacaksa kaç parçaya ayıracak göreceğiz.micahın özelliği de çıktı ortaya nihayet.bozuk olan telefonları çalıştırabiliyor babası da doğal olarak onun annesiyle konuşmadığına oyun, oynadığına inandı telefonun üstünde bozuk olduğu yazılıydı ve D.L bu yüzden hiçbir önlem alamayacak jessicaya karşı.
peterın simoneun babasıyla ölmeden önce rüyasında konuşması da ilginçti...
genel olarak gerçekten güzel bir bölümdü ama ben hironun daha çok çıkmasını istiyorum:img-polic
kaptan jack 16-04-07, 19:07 bu haftaki bölüm bana geçen haftaki kadar heyecanlı gelmesede yinede çok güzeldi....matt in karısının aldatmasına üzüldüm şu polisle bişey olacak gibi......jesicca yı hiç ama hiç sevmedim micah ve kocasına bişey yapmasa bari.........:sad53:
Blackpaerl 16-04-07, 22:38 mat e üzülmeyelim ya
güzelim sarışın ajanımız duruyo o mat ı iyi teselli eder uyuşuyolar birbirilerine
hiro da DL i kurtarmaya çalışırken benimde süper güçlerim olsa demesi çok komikti daha ne istiyosun kardeşim zamanı durdurup yolculuk yapıyosun
peter e bu bölümde bayıldım nathan ı iyi dize getirdi
micah ın da bi gücü oldugunu ögrendik tabi öle anne babadan normal bi çocok çıkması beklenemezdi
Bu başlık dizinin Cnbc-e'de yayınlanan bölümleri hakkında yorumlarımızı paylaşacağımız yerdir. Lütfen biraz daha özenli olalım.
Sudem
Genelde sakin bir bölümdü.
Micah çok akıllı bir çocuk ve herşeyin farkında, annesinin de babasının da özelliklerini biliyor. E anne baba yetenekli olunca direk çocukta yetenekli oluyor zaten. Jessica felaket bişey D.L. i yakalarsa yaşatmaz.
Claire' nin durumu zorlaştı, kardeşi onu rahat bırakmaz artık. Babasının amacının ne olduğunu zaten anlamış değilim.
Hiro çok tatlı ya, zamanında müdahale edebildi olaya, tabi çizgi romandakinin kendisi olduğunu anlatmaya çalışması ayrıca komikti.
Peter' ın rüyası ilginçti, Simone' un babası da yetenekli miydi acaba? Sevmiyorum Simone' u, soğuk bi kadın. Peter bu bölümde Nathan' ın paçasını iyi kurtardı. Nathan ise tam bir politikacı bence de, gerekli tüm özelliklere sahip yani. Mrs.Petrelli' nin güzelliği gözlerimi kamaştırdı. Çok hoş bir hatunmuş. Peki Nathan ne yaptı da kadıncağız bu halde, bu onun yüzünden olmuş belli, vicdan azabından sözedip duruyordu.
Ve tabi Linderman, ne önemli bi adammış, heryerden çıkıyor herif. Nedir, neyin nesidir, yetenek sahibi midir? Çok merak ettim bu adamı.
İReM_cHrıSs 17-04-07, 17:37 bu haftaki bölüm bana geçen haftaki kadar heyecanlı gelmesede yinede çok güzeldi....matt in karısının aldatmasına üzüldüm şu polisle bişey olacak gibi......jesicca yı hiç ama hiç sevmedim micah ve kocasına bişey yapmasa bari.........:sad53:
jessica micah ya bisey yapmaz ama kocasını bilememm..!!ßencede sakin ve gsl bi bölümdü nathan&peter ikilisi çok iyidii..!!
mercan_dede 19-04-07, 13:32 dizi çok süper gerçi ben ikinci bölümünden izlemeye başladım ama çok güzel böyle devam etsinler....
Pekala sudem; CNBC-E Kanalında yayınlanan bölümler hakkında yorumlar yapacağım artık bu topicte...Bu arada D.L. ve Niki'nin çocukları Micah'ta son sahnelerde yapmak istediği telefon görüşmesinde, kullanım dışı olan bir telefonu olağanüstü güçlerinin yardımıyla kullanılır hale getirerek onun da sıradışı bir karakter olduğunu öğreniyoruz.Haydi hayırlısı bakalım!:img-yes:
güzel bir bölümdü..Nathan'a pek ısınamadım ben Peter daha sempatik geliyor bana,ayrıca ağbisini zor durumdan kurtarması da hoştu,ama karısı sanki inanmadı,çok da güzel bir kadınmış..bir de tablo hakkında Linderman ile konuşmaların kaçırdım ben,tabloyu aldı da Peter'a alamadım dedi,yoksa gerçekten alamadı mı:icon_roll
Micahın da anne-babası gibi özel yetenekleri varmış,bu bölüm onu anladık,zaten daha önceki bölümlerde elektronik eşyaları falan tamir ediyordu,meğer bu yeteneğinin etkisi varmış bunda,çok zeki maşallah,telefonundakinin annesi olmadığın hemen anladı,inşallah gerçekten yerlerini söylememiştir,aksi halde babası ölecek,sonuçta babası iyi bir insan ,ölmesini istemem,hele patlayan arabadaki kadını kurtarması çok hoştu,yine bu sahnede az da olsa Hiro'yu görme fırsatı bulduk,her zamanki gibi çok şekerdi,tüm bölüm Hiro sahneleri olsa sıkılmadan izlerim yani:img-yes: ..
matt'e çok üzüldüm tam karısı ile herşey düzelme aşamasındayken kötü bir şok oldu..
bir de şu radyasyon saçan adam ilginç geldi bana,ilerki bölümlerde onunla ilgili daha fazla şeyler göreceğiz herhalde ,ama benim anlamadığım bu kadar radyasyon yüklü bir insanı karantinaya almaları gerekmez miydi..
Yine harikaydı.. Bu bölüm Mohinder ağırlıklıydı rüyasındaki çocuk Mohinder değil mi ya ya da ablasımı ama erkeğe benziyor neyse gelecek bölümler de öğreniriz. Hiro yine çok sempatikti oradaki kız da öyle ben ölünce şaşkına döndüm yeni bir güç öğrendik ve öğrenir öğrenmez de ölmesi beni çok şaşırttı tabii hiro geçmişe gideceğim deyince şaşkınlığım sona erdi neyse o kız gerçekten çok şirin çok beyendim hiro ile de çok yakıştılar umarım araların da birşey olur :D Isaac çok farklıydı uyuşturucudan kurtulmasını istemiyorum çünkü o zaman hem geleceği çizemez hemde eski esrarengiz halleri daha hoşuma gidiyor. Şu radyasyon çocuğa acıdım en kötü durum da olan o düşünsene çevrendeki herkesi öldürüyorsun bu çok kötü. Claire, Peter, Nathan ve Niki bu bölümdü yoktu öbür bölüm umarım hepsini görürüz fragman çok heyecanlydı sonun da tablolu bölümlere geliyoruz.
-A k e L d a N- 22-04-07, 20:15 Çok harika bir bölümdü..Daha çok Mohinder ağırlıklıydı..Ben Mohinder yeneklerini çözmede yardımcı olacak sanıyordum,onun yeteneğinin olmadığını düşünmüştüm:img-yes: Ama meğer varmış..Zaten ablasının özel olduğunu öğrenince aklıma ilk olarak ''Mohinder'inde gücü olabilir mi?'' sorusu geldi..Çünkü yeteneklerin genellikle aynı kanı taşınyanlarda bulunduğunu görüyoruz:img-yes: Mohinder'ın yeteneği alasınınkiyle aynı..Ama ablasının neden öldüğünü anlamadım ben:img-help:
Bay Bennet'ın Claire'i nasıl bulduğunu öğrenmiş olduk..Kızını gerçekten çok seviyor:img-yes:
Isaac temiz yüzlü birine dönüştü,saçlarda kabarmış:img-yes: :img-wink:
Hiro çok şekerdi..Kızda çok tatlıydı..Kızın ölümüne çok üzüldüm..Çokta güzel bir yeteneği vardı:img-yes: :img-wink: Ama Hiro onu kurtardı galiba..Ordaki resim bunu gösteriyor çünkü böyle bir resim çekilmemişlerdi diye hatırlıyorum ben:img-yes:
o resim benim de dikkatimi çekti.. ne ara çektirdiler dedim... doğru demek ki kurtarıyor.. sevindim çok tatlıydı o ve hiro!!! benim favori karakterim zateni
mohinder'in olayını çözemedim.. o çocuk kimdi?? bennet iyi mi kötü mü anlayamadım henüz..
bişey sorucam...ilk bölümlerde o zihin okuyan polis bir cinayeti araştırıyordu (yapay)sarışınla birlikte!! bir kız çocuğu vardı hani dolaptan bulup çıkarmıştı polis.. onun ailesini de saylor öldürmüştü galiba beyinleri yoktu tavana falan asılmışlardı... aynı bölümde isaac da ölüyordu.. sonra anladık ki hiro geleceğe ışınlanmış.. sonra normal gününe geri döndü.. ısaac yaşıyordu.. peki o küçük kızın da ailesi hala yaşıyor mu şimdi.. yani o olanlar da gelecekteki olaylara dahil miydi?? orayı anlayamadım....
gerçi sarışın kadın polisin yeteneğini orda keşfedip fbiya alıyordu hala onunla çalıştığına göre o ölümler gerçekleşti diye de düşündüm... bilen varsa cevaplayabilir mi???
süper ve bol Mohinder'lı bir bölümdü
Mohinder in gördüğü rüyalar süperdi
acayip gerçekçiydi,ki sanırsam mohinder gerçeği gördü rüyalarnda
onun yeteneği de o heralde
bi de ölen ablası warmış demek mohinder ın,yeteneğini ablasından almış mohinder
ablasınınn neden öldüğünü merak ettim doğrusu
umarım açığa kavuşur
niki yoktu bu bölümde
micah a noldu,jessica micah ı alabildi mi çok merak ediyodum aslnda
keşke onları da gösterselerdi
nahtanla peter da yoktu bu bölümde :(
claire nin babası na üzüldüm bu bölümde ya
aslnda kötü biri sanıodm ben,ama değilmiş meğer
claire i nasıl bulduğunu da öğrenmiş olduk böylece
Isaac acayip değişmiş ya,yüzü meydana çıkmış resmen,mr.bennet in issac a resim çizmesinin gerektiğini yoksa kıznın ölceğini anlattığı sahnede acayip duygulandm ama
gerçekten iyi bi baba mr.bennett
hiro her zamanki gibi çook şirindi
o kızda ezber we hafıza yeteneği war-dı sanırım,çok da şirin bi kızdı
hironun "ben tatlıyıım" diyerek sevinmesi inanılmaz komikti
kızı öyle öldüren sylar dı sanırım
ama hiro kurtardı kızı heralde,çünkü bi resm wardı en sonda duvardaki panoda asılı ,pek anlayamadım
bi de etrafına radyasyon saçan adama çook üzüldüm
matt şok oldu kendi yara izini adamda da görünce...
BlackMamba 23-04-07, 07:48 Resmi ilk gosterdiginde kız tek basınaydı,sonunda ise Hiro vardı yanında demek ki gecmişe gidip kızı bulmayı basarabilmiş...bakalım bu olayda yapacagı degisiklik nelere sebep olacak?
çok güzel bir bölümdü! bir o kadar karisik bir o kadar da netti. birçok seyi ögrendik ama her zamanki gibi yeni soru isaretleri de olustu. charlie çok tatli bir kiza benziyo hiroyla ikisi iyi ikili olmuslardi. :img-yes: umarim hiro o ölümü durdurabilir. isaac i götüren kiz (adini unuttum) sanirim ikna yetenegine sahip. isaac in uyusturucuyu birakmasini sagladigi gibi tekrar kullanmasini da sagladi (zorunlu olarak. bunu ne kadar istemedigini mr. bennet la konusurken gördük. demek ki iyi biriymis:img-yes: ) ve o uyur görür çocuk... o mohinder mi ben onu baska biri sanmistim???...fragmansa aklimi basimdan aldi 1 hafta nasil sabredicem ben:icon_sorr
gene çok iyi bir bölümdü...hiro her zamanki gibi süperdi kızı kurtaracak ama bakalım zamanında geri dönüp claire'e müdahale edebilecek mi?daha doğrusu claire'e kim müdahale edecek isaac mi,peter mı,hiro mu merak ediyorum.kızı öldüren sylar mıydı arkadaşlar sanırım öyleydi çünkü kız kafası açılarak öldü,mattın yanında çalışan kadın da bu tip birşeyler söylemişti.ayrıca sylarda düşünce gücünü kullanma var bu adam da bardağı önüne düşünce gücüyle çekiyordu.
mohinder ağırlıklıydı dizi ablaının gücü olduğunu öğrendik bu hafta.kendisinde de güç var ve sanırım bu güç geçmişi ziyaret edebilme gücü.ama o küçük çocuk kim onu anlamadım.
hiro ve charlie süper ikili olmuşlardı yazık oldu kıza.kızda süper bir hafıza kullanma yeteneği var.gerçi kurtaracaktır hiro kızı.fakat fragmanda hironun tehlikeli ziyereti gibi birşeyler söyledi.başına kötü şeyler gelebilir hirocuğumuzun:(
Evet Hiro geçmişe gitti ve Charlie i bulduğu resimden anlaşıldı. Ne kadar tatlı bir kızdı, yalnız tamamıyla kurtulacak mı orası meçhul. Sylar ı yarı karanlık da olsa gördük bu bölüm. Eden ın ikna yeteneği olduğunu biliyordum zaten, nedense bu bölüm o kadar gıcık olmadım ona. Yanında Mohinder yoktu belki ondandır. :)
Mr Bennet İsaac ile ile konuşurken duygulandım, Claire i gerçekten seviyor. Claire de bu bölüm babasıyla konuşurken çok şirindi.
Matt polis bayana kızdı, adını öğrenemedim daha. Gerçi ne olmasını bekliyordu anlamadım. Eninde sonunda hapse atılacaktı adam. Karısı ile ayrılacaksa ayrılsın, dallanıp budaklanmadan.
Mohinder in gördüğü rüyalar ilginçti. O çocuk kimdi acaba. İlk önce ölen ablası mı diye düşünmüştüm ama çocuk erkekti ve 5 yaşında gibi görünmüyordu.:img-hyste Ya Mohinder in çocukluğu ama insan çocukluğunu hatırlar heralde hiç değilse resimleri vardır.
Ya da şu uykuda öğrenme yeteneği ile ilgili bir başka Hero. Ayrıldığı kızarkadaşı Mina ile ilgili birşey olacak mı merak ediyorum. Mohinder i şirketten birileri ile tanıştıracak bu iş nelere yol açacak acaba.
İsaac de kurtulur umarım o uyuşturucu illetinden, iyileşmek istiyor zaten. Umarım geleceği çizmesi için uyuşturucudan başka bir yöntem bulurlar.
Haftaya olan bölümün fragmanını da gördük. Her zamanki gibi heyecanlı tabi. Sylar hedefi şaşırıp Claire yerine Jackie e saldırıyor galiba. Peter ortaya çıkıp Sylar ile ufak bir kapışma yaşayacak belli.
Jessica- Micah- Dl- Niki dörtgenini merak ediyorum.
dünkü bölüm gerçekten çok muhteşemdi.
hiro claire'ye yetişemeyecek herhalde.ama o sevimli kızı kurtarması iyi oldu.yani fotoğraftan kurtardığını sanıyorum ama...umarım:)
claire'nin babası da sempati oluşturdu bende.her ne kadar isaac'ı uyuşturucya zorlamıış olsa da.
umarım en kısa zamanda uyuşturucusuz yapmasını öğrenir o da.
en ilginç ve heyecanlı kısımlar ise mohinder'inkilerdi herhalde.küçük çocuğu merakla bekliyorum.bir de babası öldürülürken keşke arka koltuğa baksaydı sylar'ı görürdük.insan hiç mi merak etmez kim diye?mohinder'in kız kardeşini ve claire'nin gerçek anne babasını da o öldürdü herhalde?
mohinder'in kız kardeşini ve claire'nin gerçek anne babasını da o öldürdü herhalde?
Claire in gerçek anne babası hakkında hemen hüküm verme. :img-wink: :img-cool2
Claire in gerçek anne babası hakkında hemen hüküm verme. :img-wink: :img-cool2
ben cnbc-e'den takip ettiğim için biraz saçmalayabilirim mazur görün artık:):):)
İsaac de kurtulur umarım o uyuşturucu illetinden, iyileşmek istiyor zaten. Umarım geleceği çizmesi için uyuşturucudan başka bir yöntem bulurlar.peter yaninda olursa uyusturucuya hiç gerek kalmaz(kalmadigi gibi) ama bunu kesfederlerse peter i da rahat birakacaklarini sanmiyorum. burda en avantajli yetenek peter in gibi gözüküyor. yetenegin ortaya cikmasi için ödenecek bedeller onun için islemiyor sanirsam. nikinin yaninda nasil olurdu merak ediyorum...
ben cnbc-e'den takip ettiğim için biraz saçmalayabilirim mazur görün artık:):):)
Saçmaladığını düşünmedim ki zaten.:img-wink: Sylar ın Claire in gerçek anne babasını öldürmesi aslında mantıklı bir tahmin. :img-yes: :)
peter yaninda olursa uyusturucuya hiç gerek kalmaz(kalmadigi gibi) ama bunu kesfederlerse peter i da rahat birakacaklarini sanmiyorum. burda en avantajli yetenek peter in gibi gözüküyor. yetenegin ortaya cikmasi için ödenecek bedeller onun için islemiyor sanirsam. nikinin yaninda nasil olurdu merak ediyorum...
Bence de en avantajlı yetenek Peter in. Niki nin yanında olsa nasıl olacağını düşünmek bile istemiyorum.:img-fie:
Hiro, yine şirindi ve yüzümde gülümseme yarattı. Garson kızla diyalogları hoştu. Sylar'ın orada olması, Hiro'nun gücünü kontrol altına almasını sağayan bir fırsat oldu. Hiro'nun garson kızın hayatını kurtarmak için geçmişe dönmeden önce arkadaşına söylediği sözler dikkat çekiciydi. Bennet'in Clarie'yi çok sevdiğini gördük, özellikle Claire'yi seyrederken Bennet'in duygu yoğunluğu görülmeye değerdi.
Mohinder' ın yeteneğini de görmüş olduk böylece, bende yeteneği olmadığını düşünüyordum. Rüya görmek daha doğrusu bulunmadığı yerleri ve zamanı rüyasında görmek yeteneği varmış. En azından ben öyle yorumladım.
Mr. Bennet' ın kızını kurtarma çabalarını anlayabiliyorum ama hala o adama güvenmiyorum. Yetenekli insanları kurcalamasının tek sebebi kızını korumak istemesi mi acaba?
Isaac' ta tam keşlikten kurtuluyordu ne güzel, şimdi tekrar savaşması gerekecek.
Hiro yine çok tatlıydı, başka yeteneklilerde var demek. Sylar sayesinde öğreniyoruz. O adamın da derdi ne, niye yetenekli insanları kabak gibi oyuyor anlayamadım. Hiro geçmişe dönmüş hatta kızla tanışmış resimden görüldüğü kadarı ile ama arkadaşının olduğu yere niye gelmedi. Demek bir sorun çıktı geçmişte ya da dönerken bir zamanlama hatası oldu. Yetişip kızı kurtarabiliecek mi acaba?
Matt artık boşansa iyi olacak. Radyasyonik arkadaş yine yakmış ortalığı ama yakalanması zor olmasa gerek adam gittiği yeri belli ediyor.
Kahraman çok olunca bir bölümde hepsini görmek mümkün olmuyor, Micah' a ne olacağını merak ediyordum artık haftaya kaldı sanırım.
İReM_cHrıSs 24-04-07, 15:38 ya mohinder'in yeteneğimi var ßanamı öyle geldi..? peter nathan ve niki bu bölüm hiç yoktu hiro yine harikalar yarattı bu bölüm çok tatlı ya dizinin en şirin karakteri nerdeyse... clarie için endişelenmemiz gerekmiyodur herelde Bennet onun için elinden geleni yapıor isaac tam uyuşturudan kurtulmuşken yeniden aldı bnce uyuştururcusuzda biseler yapabilir dizi bölümlerini önceden izlemek istemiyorum ama dayanamıcam galibaa..!
Mr. Bennet' ın kızını kurtarma çabalarını anlayabiliyorum ama hala o adama güvenmiyorum. Yetenekli insanları kurcalamasının tek sebebi kızını korumak istemesi mi acaba?
ben de "gerçek" nedeni emrak ediyorum açıkçası.bahsedilen ponpon kızın claire olduğunu öğrenmeden önce de ilgileniyordu değil mi bu işlerle???
Sylar sayesinde öğreniyoruz. O adamın da derdi ne, niye yetenekli insanları kabak gibi oyuyor anlayamadım.
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
kaptan jack 24-04-07, 18:02 yine çok hoş bir bölümü daha geride bıraktık.....herkes mohinder ın bir yetenegi oldugunu söylemiş b en buna inanmıyorum....zaten rüyalarına giren çocugun bir yetenegi var bence bu sayede mohinder bu rüyaları görebiliyor.....:img-wink: belki mohinder ın başka bir yetenegi vardır ama o yetenek bu yetenek degil...bence çocuk moh,nder a birşeyler anlatmaya çalışıyor....belkide bu çocuk onun geri dönmesini saglayacak.......
ısaac ın uyuşturucudan tamamen temizlenmesi güzeldi tabi mr bennet kızı için ısaac kullanması ne kadar dogru bilemem...ama kızını sevdigini açıkça bir daha görmüş bulunduk.........:img-wink: ısaac bence uyuşturucusuz resim çizebilecek çünkü artık kurtulmaya çalışıyor.....
hiro çok şirindi......hiro nun arkadaşı charlie nin yetenegide bir o kadar güzeldi.....sylar da bunun farkına varmışki kızı kafasını konserve açar gibi açtı kendisi........hiro da bunun üzerine geçmişe gitti.....
Blackpaerl 25-04-07, 12:37 peter ne zaamn gerçek yeteneginin farkına varacak merak ediyorum
mat in boynundaki izden acaba diger kahramanlarımızda da varmı ve ne anlama geliyo bu dizi insanı bu kadar meraka düşürüyo diye bu kadar sevildi heralde bir dahaki bölümün tanıtımı çok güzeldi pazarı iple çekiyorum nihayet peter ve clair yanyanalar ve peter ve sylar karşı karşıyalar
tahmin ettigim gibi peter ve sylar karşı karşıya geliyorlar
şu anda en iyi yetenek hironunki gibi gözüküyo ama peter ve hiro nun karşılaşması yakın
Matt'in boynundaki izden diğer özel yetenekli karakterlerde de var arkadaşım! Bu arada Hiro'nun kahramanlıklarına alışan bizler bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümde biraz olsun hayal kırıklığına uğrayabiliriz:img-yes: Gelecekten Peter'a mesaj vermek için gelen Hiro'nun o soğuk yüzlü görüntüsü onun sevimliliğine yakışmadığı gibi gelecekte bizleri dünyanın içine düşeceği olumsuz sekanslar mı bekliyor acaba? İlginç doğrusu...Müptelalarının artması dileğimiz hepimizin!:img-wink:
Matt'in boynundaki izden diğer özel yetenekli karakterlerde de var arkadaşım!
Matt'in boynundaki işaret şuan sadece Matt'te ve radyasyon adamda var. Yani bu işaret Bennet ile alakalı olmalı. Normalde var olan işaret DNA molekülü ve mesela Niki'nin omzunda dövme olarak bulunuyor. Yetenekli olan kişilerimizin dnalarındaki bu yapı sayesinde onlar yetenekli. Matt'in de genin de o işaret var ama boynundaki işaret başka.
mat in boynundaki izden acaba diger kahramanlarımızda da varmı ve ne anlama geliyo
Anladığım kadarı ile o işaret Mr.Bennet' ın marifeti. Yani kurcaladığı yetenekli insanları damgalıyor galiba.
Yabancı dizilerin eş zamanlı gösterilmemesi hep sorun yaratır. Amerikada önce yayınlanıyor olması yorumlarda dikkatli olmamızı gerektiriyor arkadaşlar. Bu başlıkta Cnbc-e de pazar günleri 21:00 de gösterilen Heroes bölümleri yorumlanıyor.
biyerde okudum hatırladığım kadarıyla syler öldürdüğü insanların güçlerini alıyomuş bu yüzden özel insanları öldürüyo:img-polic
'Sylar'ın öldürmüş olduğu insanların özel yeteneklerini alıp kendine has cisimleri harekete geçirebilme yeteneğine ayrıca başka yetenekler alabilmesi diye bir halin olabileceğine ben ihtimal vermiyorum! Geleck bölümlerdeki ilginç ve bir o kadar da özel ayrıntılara daha fazla dikkat arkadaşlar!:img-yes:
syler öldürdüğü bi kişinin telekinezi gücünü almış olabilir bu yüzden bardakları vs eşyaları harekete geçirebilir bana en mantıklısı bu geliyo ama herkesin kendi düşüncesi saygı duyarım:img-yes: :img-wink: :good:
İReM_cHrıSs 29-04-07, 20:03 ya harika bir bölümdü peter ve clarie karşılaşması harikaydı izlerkn çok gerildim peter clarie'in clarie de peter'in hayatını kurtarmış oldu...!!Zack ilerleyen bölümlerde vrmı clarie'le çok yakısıyolarr...
en çok hironun qelmesine sevindim ve kızın hayatını kurtardı
peter ve syların dövüşeceğini sndım ama öyle bişey olmadı birde sorum var peter''a şimdi nolucak polisler tutukladı bos yere ya siz izliyorsunuz önceden bn cnbceden takip etmek istiyorum heyecanı kçmasın diyee sorumlarımı yanıtlarsanız sevinirim...!
-A k e L d a N- 29-04-07, 20:12 ya harika bir bölümdü peter ve clarie karşılaşması harikaydı izlerkn çok gerildim peter clarie'in clarie de peter'in hayatını kurtarmış oldu...!!Zack ilerleyen bölümlerde vrmı clarie'le çok yakısıyolarr...
peter ve syların dövüşeceğini sndım ama öyle bişey olmadı birde sorum var peter''a şimdi nolucak polisler tutukladı bos yere ya siz izliyorsunuz önceden bn cnbceden takip etmek istiyorum heyecanı kçmasın diyee sorumlarımı yanıtlarsanız sevinirim...!
Evet galiba kızı Peter'ın öldürdüğünü düşünüyorlar çünkü ortada başka yabancı yüzü gözü kan içinde biri yok..Peter ordan düştüğü için olduğunuda kanıtlayamaz çünkü kırık çıkık yok..Nasıl kurtulcak merak ettim doğrusu:img-yes: Claire'ın babasına da şaşırdım kızına yardım eden adamı nasıl kurtarmaya yanaşmaz..Şiddetle kınıyorum:icon_evil
Peterla Claire'ın karşılaşması gerçekten güzeldi..Sonunda Claire'ın ben sadece bi ponpon kızım demeside hoşuma gitti:img-yes: :img-wink:
Claire'ın arkadaşı atlamasaydı be kurtardım adamı diye Sylar Claire'ı öldürmüş olcaktı:img-help:
Mohinder konusunda da acayip yanılmışım..Geçen bölümde yeteneği olduğunu düşündürdüler..Şimdi böyle yaptılar((Bu diziyi seviyorum yaa:img-yes: :img-wink: )) Mohinder yetenekli insanlara yeteneklerini anlatacak..Aynı babası gibi:img-yes:
Çok güzel bi bölümdü..Hiro çok az göründü buna çok üzüldüm..Öbür bölümde ağırlıklı olarak Hiro vardır umarım:img-yes:
ya harika bir bölümdü peter ve clarie karşılaşması harikaydı izlerkn çok gerildim peter clarie'in clarie de peter'in hayatını kurtarmış oldu...!!Zack ilerleyen bölümlerde vrmı clarie'le çok yakısıyolarr...
ewt bende peter a ne olacağını merak ediyorum cevaplarsanız çok sevinirim. Peter ve hero ikiside acayip sempatik karakterler. Hero nun aşık olduğu kızın yani charlie nin gücü ne acaba?? söylerseniz çok sevinirim. bu bölüm çok güzeldi.umarım diğer bölümlerde peter ve claire arasında bir şeyler olur. çünkü çok yakışıyorlar. hero da gelsin artık . arkadaşının onu beklerken içi dışı kahve oldu. Ve son olarak bu bölümde jessica vardı ben onu bir türlü sevmiyorum beni korkutuyor:):)
peter'ı bu bölüme kadar antipatik buluyodum!! bu bölümde hayran oldum!!! anladım ki ben peter'ı simone ile olduğu zaman antipatik buluoyrum. simone annesi gibi duruyor yanında. bir de dizinin başında kendi yeteneğini bulma çabası içindeyken sevmiyordum galiba...:(
claire ve peter'ı da acayip yakıştırdım yalnız bir araya geldiklerinde çok uyumlu ve tetlıydılar!! senaristler bunu nasıl atladı bilmiyorum çünkü spoiler okudum ve yıkıldım!!!!
acilen simone çıksın diziden. ya da o da bir hero olsun sonra sylar onu öldürsün!!! her durumda yok olsun!!! hiç oturtamıyorum bu diziye onu....
claire favorim oldu (tabi hiro ve isaac'tan sonra... a tabi ya!!! claire ve isaac olsun onlar da tatlı olurlar!!:) çok tatlı ve güzel bir kız!!!! bence o peter'ı kurtarır hapisten!!!
şimdiye kadar izlediğim en heycanlı Heroes bölümüydü heralde
mohinder ın o küçük çocuğu bulmasna çook sevindim
aslnda o çocuğu mohinder ın küçüklüğü falan zannediyodum başta
ama demek onun da özel yeteneği warmış
o çocuk sayesnde mohinder özel yeteneği olan diğer kişileri bulabildi
aslnda şifreyi mohinder zannediodm ben ama
meğer ölen kızkardeşin ismiymiş
ayrıca mohinder ın yeteneği olduğunu sanıyodum ben
meğer yokmuş,onun görevi bir nevi babasının işini devam ettirmekmiş
new york a geri dönüyo sonunda :)
jessica gerçekten çok kötü birisi
o silah neydi öyle yaa,çelik yeleği bile delebiliyormuş
dl o kdr kötü biri değil,micah onu seviyor
ayrıca oğluyla muhabbetleri de çok şirindi
batmanle robin olurlarmış ama taytı o giymezmiş,micah giyebilirmş hehe:img-hyste
nathan a sinir oldum
tablo yu aldığını peter a söylemediği gibi bi de üstünü siyah boyayla boyadı
en güzel özellklerden biri onunken hala inanmıyor ve saçma buluyor
neyseki simone dijital baskısını peter a verdi
peter gerçek bi kahraman gibi davrandı bu bölümde
claire nin arkadaşı bir nevi claire nin hayatını kurtarmış oldu aslnda
eğer itfaiyeciyi onun kurtardığını söylemse
sylar claire i öldürcekti
sylar ın kızın beyninin içini açtığı sahne gerçekten iğrençti
claire nin dolaba çarptıktan snra geri kendine geldiği sahne de
claire in babası son ana kdr kızını korumaya çalıştı,özellke claire nin annesi mr.bennet e "sana uzun süre kızgın kalcak" dedikten snra mr.bennet in "umarım" demesi çok trajikti,zach çok tatlı bi çocuk aslnda,we bana gay diil de claire e aşık gibi geldi
peter la claire nin karşılaşması çok güzeldi
"ben şimdi seni kurtardığıma göre dünyayı kurtarmış oluyorum" demesi süperdi
claire n "ben sıradan bi cheerleaderim" demesi de :)
ama herşeyin suçlusunu peter zannettiler
mr.bennett claire le peter ın yanna gitseydi keşke ya
sinir oldum orda
herşeyi peter yapmış gibi oldu,üstelik mr.bennet herşeyi slyar ın yaptığını bliodu belki peter ı polislerin götürmesini engelleyebilirlerdi
orda claire olmasa kendine gelemicekti peter,kemiklerini yerine getirişi falan
baya iğrençti
eden de sylar ı süper sakinleştirdi,onun özelliği süper
insanları ikna edebiliyor,sylar ı bile uyuttu,ama sylar ın kendine geldiğindeki ilk hedefi eden olck gibi
en sonda çıktı hiro'm ama en şirin sahne onunkiydi
demek 6 ay öncesne gitmiş,inşallah o kızı kurtarır ve geri döner :)
Evet. Peter saved the cheerleader yaptı ama bakalım saved the world olacak mı? :img-hyste
Sylar'ım artık yavaş yavaş daha fazla görünür hale gelecek. :happy0064 Katil olabilir ama yakışıklı :img-blush
Nathan ''korumacı'' tarafını bir kez daha gösterdi ama yani koruduğu Peter mı yoksa başkanlık koltuğu mu? :hıh:
En çok Jekie'nin ölmesine üzüldüm. Daha doğrusu ölmek üzereyken Claire'a kaç demesine. Yani hala onu önemsediğini bu kavgaların, çekememezliklerin hepsinin belki de arkadaşlıklarını kurtarmak için olduğunu gösterdi bana.
Yalnız benim aklımı hala kurcalayan bir şey var. Peter ölmedi çünkü Claire oradaydı. Peki Sylar nasıl kurtuldu? İnsanların yeteneklerini aldığını biliyoruz. Bu, bir yerlerde Claire gibi hücre yenileyebilen biri mi var demek. Hani bu yetenekler tekti? Bir sürü telekinzei yapan, uçan insanlar mı etfafta şimdi?
Simone'u ben de sevmiyorum ama o olmasaydı Peter, Isaac ile tanışayabilirdi. Geleceği resmetme yeteneğini öğrenemeyebilirdi. :img-wink:
rhetbutler 30-04-07, 07:57 Güzel bir bölümdü.Nihayet Peter ve Claire karşılaştı. Ponpon Kız kurtarıldı bakalım Dünya ne zaman kurtarılacak.
Sylar, kendini nasıl karanlıkta bırakabiliyor? Kimse görmüyor. Hayranım bu özelliğine.Bir de Peter ve Sylar karşılaştı. Peter'ın Sylar'ın özelliklerini de alması gerekmiyor mu?
Eden'in bir özelliği olduğunu yeni farkettim. O zaman neden Claire'ın babasına da aynı şeyi yapmıyor.
Claire'ın annesi dünyadan ve olanlardan kopuk.Hatta çok gereksiz bir karakter.Olmasa da olur cinsten.
Çok heyecanlı bir bölümdü. İşler Peter açısından baya karıştı. Bakalım nasıl kurtulacak?
Peter ile Simone u yanyana gördüğümde Peter dan gıcık alıyorum, Simone zaten sevmiyorum. Claire ile olan sahneleri çok iyiydi. Peter Claire n, Claire de Peter ın hayatını kurtarmış oldu. Sıra dünyada. Nathan ın çabasını anlamıyorum, korumak istediği Peter ise bunu çok garip gösteriyor.
Sylar Jackie i fena öldürdü. Jackie nin Claire a kaç demesi dramatikti. Claire in yüzünü eski haline getirmesi de iğrençti. Claire oyların çoğunu alıp seçildiğinde hep ucubeler seçmiş diye düşünmüştüm, Zach de aynı yorumu yapınca güldüm. Claire e baya destek olan biri ve gay de olsa Claire den etkilendiğini düşünüyorum. Mr Bennet de nankörlük yapmaz umarım sonuçta Peter kızını kurtardı. Claire in babasına "Şans değildi, sana söylemem gereken bir şey var" dediği sahnede ne acaba diye merak etmiştim ki gücünü söyleyeceğini anladım. Sonuçta babasının herşeyden haberi olduğunu bilmiyor.
Jessica acımasızdı yine. Özellikle araba aynasına dönüp Niki ye ava çıkıyoruz dediği sahnede çok sevimsizdi. Micah da farkındaymış herşeyin. Umarım DL e bir zarar gelmez.
Mohinder babasının izinden gidiyor. New York'ta onu neler bekliyor acaba.
Hiro çok azdı bu bölüm, Aldo'nun da içi dışı kahve oldu. Geçmişte ne gibi bir sorun çıktı?
Eden i sevmeye başladım. Ancak Mohinder in yanında olduğunda sevmiyorum onu. Başkalarıyla takılsın. İkna gücü baya varmış, Sylar ı bile ikna ettiğine göre.
Sylar çok karizmatık, duruşu, güçlerini kullanışı falan.
Zaten güçlerini kullanırken en karizmatik olanlar; 1)Sylar 2)Nathan 3)Eden
En sevimli olan ise söylemeye gerek var mı, Hiro.:happy0064
Smallville18 30-04-07, 10:07 bu bölümde ölen clairenin arkadaşı Danielle Savre yani jackie biraz araştırdımda 18 dizide oynamış ve 88 li geleceği parlak bir kız.
clairenin en iyi arkadaşıymış.
gözüne yumruk attığı halde bile claire ile anlamlı bir şekilde konuştu.
ölümü üzücüydü.son nefesinde claireye kaç demesi en anlamlı sahneydi.
bu arada isaacın çizdiği tablolarda herşey gerçek oluyor zannedersem bunları durdurmak mümkün değil.
daha önceki bölümde cafede servis yapan kızı çizmişmiydi isaac hatırlayan var mı?
bence bu bölümde isaacın çizdikleri gerçek oldu.
resimdeki yerde kanlar içinde yatan kız claire dğeildi jackie idi ve sonrasında peterin saylarla yere düştüğü an oda gerçek oldu.
sonuçta isaac olacakları çizdiyor ve bunları durdurmak mümkün değil.
Blackpaerl 30-04-07, 11:02 herkez peter ın nasıl kurtulacagını merak ediyo hiç düşünmedinizmi peter ın üzerindeki kendi kanı yani dna testi yaparlarsa masum oldugu kanıtlanır tabi okadar kanın narden geldigi konusuna cevap veremezler
ve ne olursa olsun cleır peter ı kurtarmak için ifade verebilir polislere
peter ve cleir ı birbirine yakıştıranlar biraz hayal kırıklıgına ugrayacaklar
eger spolier a bakarsanız na kadar imkamsız oldugunu anlarsınız
ama bakmayın yinede pişman olacagınız şeyleri okumamak iyidir
ve ısaac in çizdigi resimlerin hepsi gerçekleşiyor bence o bomba patlıyacak
cleir in dünyayı kurtarma yolunda başka bi görevi var ama ne ve nasıl?
Sylar, kendini nasıl karanlıkta bırakabiliyor? Kimse görmüyor. Hayranım bu özelliğine.Bir de Peter ve Sylar karşılaştı. Peter'ın Sylar'ın özelliklerini de alması gerekmiyor mu?
Sylar'ın telekinezi yeteneği var. Bunun sayesinde eşyalrı, insanları yerinden oynatabiliyor. Işıkları karartması da herhalde sigortalarla oynamasından. Sonuçta dokunmasına gerek yok.
Eden'in bir özelliği olduğunu yeni farkettim. O zaman neden Claire'ın babasına da aynı şeyi yapmıyor.
Claire'ın annesi dünyadan ve olanlardan kopuk.Hatta çok gereksiz bir karakter.Olmasa da olur cinsten.
Bu iki sorunun cevabını da diğer bölümlerde alacaksın. Hatta Eden ile ilgili oaln bölüm haftaya. :img-wink:
Yalnız annesinin dünyadan kopuk yaşaması doğru ama Bennet'ın işi sonuçta gizli. Bunu ona anlatması tehlikeli. Hem Claire ile ilgili konuları hem de gizli görevini kimseye anlatmıyor. Zaten anlatsa gizli olmaz.
Mohinder'ın gücü olduğunu düşünmüştük bütün hayallerimiz suya düştü. Küçük çocuğun özelliğiymiş meğerim o.. Neyse olsun.
Mohinder bütün Heroları buldu. ne yapacak bakalım bu bilgiyle?
Syler'ın hala özel insanların bu özelliklerini nasıl kendine aşıladığını anlayamadım? Beyin mi yiyor demişti biri? Bilemiyorum.
Hiro 6 öncesine gitti. Neler yaşayacak bakalım orda.
jackienin clairei takip etmesi ve ondaki gizem biraz tuhaf gelirdi. bu bölümde sylar jackieyi öldürmeye başladığında eğer özel bir gücü yoksa onu bırakabilirdi ama sanki onun bir gücü varmışda onu da alıyormuş gibi davrandı.acaba jackieninde özel bir gücü olmuş olabilir mi
edeni isaaca uyuşturucuyu vermemek için clairein babasıyla tartıştığında sevmeye başlamıştım. bu bölümde syları etkisiz hale getirdikten sonra daha da sempatim arttı.
Bence Claire'in Peter'ın Sylar'la düştüğü vakit yardım etmek için yanına geldiği vakit; yakınındaki özel yetenekli insanların yeteneklerini aynen alabilen Peter bu sahnedeki gerçekçi karakter yorumuyla övgüyü hakediyor! Bu arada Hiro'nun kahvaltı ve fastfood salonunda orada tanıştığı Charlie'yi ölümden kurtarmak için zamanı bükerek! geçmişe ışınlandığı vakit Ando'nun orada tek başına kalması ve Peter'la orada tanışması ilginçti...Tek başına uçabilmekten başka bir yeteneği olmadığını ve kendisinin sadece Claire'i Sylar'dan korumak için Texas'a geldiğini Ando'ya anlatır...Vazgeçilemeyecek bir ikili olduklarını ve Hiro olmadan bir hiç olduğunu belirten Ando kahramanlığa tek başına kalkamayacağını da Peter'a bildirir...Yapabileceklerinin sınırlarını bilmeleri açısından enteresan sekanslardı!:img-yes: Sylar'ın Claire'ın babası olan adamın yardımcısı tarafından bayıltılmak suretiyle alıkonulması, bundan sonraki bölümlerin ilginç ve heyecanlı geçeceğinin emaresidir bence...Sürprizlere hazırlıklı olalım!!!:img-wink:
Şimdi Mohinder' ın yeteneği var mı yok mu? Kafam karıştı. Neyse artık ilerleyen bölümlerde ortaya çıkar herhalde.
Peter bu bölüm gücünün sınırlarını keşfederken bayağı iyiydi. Ama söylediği birşey aklıma takıldı. Yanımda başkaları yokken yeteneksizim dedi. Daha önce buna benzer bi soru sorduğumda yetenekli bir insana temas edince yeteneğini kopyalayabiliyor denilmişti. Ama Peter benimde savunduğum şekilde aksini söyledi. Tabi şu varki kopyalama olayı bundan sonra başlayabilir ne de olsa Sylar ile temasta bulundu. Yalnız hapisten nasıl kurtulacak bilemiyorum.
Claire çok tatlı ilk başlardaki sorumsuz davranışını da bıraktı işin ciddiyetini kavrıyor artık. Babasına ise hâlâ güvenmiyorum.
Eden' in yeteneği ikna etmek sanırım, yine de bu kızdan hoşlanmıyorum. Bi de Simone' dan.
Jessica ile ilgili daha önce dikkatimi çeken birşey bu bölümde yine gözüme takıldı. Niki Jessica' ya dönüştüğünde bu sadece ruhsal bi dönüşüm mü (şizofreni gibi) yoksa ayna sayesinde Jessica ortaya çıktığında Niki' mi aynaya hapsoluyor yani yer mi değiştiriyorlar diye merak ediyordum. Anladığım kadarı ile yer değiştiriyorlar.
Nathan kardeşini mi yoksa seçim yarışındaki yerini mi koruyor anlayamadım.
Hiro geçmişe dönebildiyse neden hâlâ geri gelmedi anlayamadım. Bence çok geriye gitmiş, 1-2 gün öncesine gitmesi yeterdi şimdi 6 ayın geçmesini beklemesi lazım. Ya da işler iyice karışacak.
Şimdi Mohinder' ın yeteneği var mı yok mu? Kafam karıştı. Neyse artık ilerleyen bölümlerde ortaya çıkar herhalde.
Jessica ile ilgili daha önce dikkatimi çeken birşey bu bölümde yine gözüme takıldı. Niki Jessica' ya dönüştüğünde bu sadece ruhsal bi dönüşüm mü (şizofreni gibi) yoksa ayna sayesinde Jessica ortaya çıktığında Niki' mi aynaya hapsoluyor yani yer mi değiştiriyorlar diye merak ediyordum. Anladığım kadarı ile yer değiştiriyorlar.
Bu rüya rehberi olayı Mohinder'ın değil o çocuğun yeteneği.
Jessica olayı gerçekten karışık. Kişilik bölünmesinde bütün karakterler beynin ayrı bölümünü kullanıyormuşlar. Her karakterin ayrı yeteneği varmış. Bir karakter, diğer karakterin yaşadığı olayları yabancı biri yaşamış gibi anlatırmış. Tıpkı Niki'nin rüyaları gibi. Bu bölünme olayı zihinsel bir şey olduğu için sanki karakter aynaya hapsoluyormuş gibi. Ayrıca insan sadece aynaya baktığında kendisini görebilir. Bu yüzden yer değiştirmeleri kolay oluyordur. Heroes, fantastik bir dizi olduğu için olay abartılı olacaktır. Yani Jessica ile Niki'nin yer değiştirmeleri zihinsel boyutun ötesinde bedensel olabilir.
Blackpaerl 30-04-07, 16:16 peter digerlerinin gücünü kendine kopyalayabiliyor
bi ik örnek verirsem eger şöyle:
hastane de kendisini uçtugunu çizdiginde ısaac yanında degıldi
ve son bölümde ayagındaki kırıgı cleır gittikten sonra düzeltti
bunları kendisinin niye anlamadıgıgını bende çözemedim
İReM_cHrıSs 30-04-07, 16:40 zach çok tatlı bi çocuk aslnda,we bana gay diil de claire e aşık gibi geldi
peter la claire nin karşılaşması çok güzeldi
"ben şimdi seni kurtardığıma göre dünyayı kurtarmış oluyorum" demesi süperdi
claire n "ben sıradan bi cheerleaderim" demesi de :)
ama herşeyin suçlusunu peter zannettiler
ya evt zach çok tatlı bana da öyle gldi gay deil bnce ilerleyen bölümlerde clairele arasında bir şey olurmu acabaa ...??
bu bölümde peter ve claire arasında gecen bütüm diyologlar harikaydı zaten
Ben de hala anlam veremiyorum Zack'e eşcinsel demelerine. Fıstık gibi çocuk halbuki. :)
Peter'ın yeteneği herkesin sahip olduğundan çok farklı. Daha geniş kapasiteye sahip. Büyük dağın büyük derdi olur sözüne uygun bir durum bu. Niki, Matt de yeteneklerine uyum sağlayamdılar. Şu ana kadar Sylar, Micah, Eden ve DL yeteneklerini çok iyi kullanıyor. Peter'ın süreye ihtiyacı var.
İReM_cHrıSs 30-04-07, 17:34 Ben de hala anlam veremiyorum Zack'e eşcinsel demelerine. Fıstık gibi çocuk halbuki. :)
Peter'ın yeteneği herkesin sahip olduğundan çok farklı. Daha geniş kapasiteye sahip. Büyük dağın büyük derdi olur sözüne uygun bir durum bu. Niki, Matt de yeteneklerine uyum sağlayamdılar. Şu ana kadar Sylar, Micah, Eden ve DL yeteneklerini çok iyi kullanıyor. Peter'ın süreye ihtiyacı var.
[suan en iyisi eden syları nasıl etkisiz hale getirdi öyle ya peter'in yapamadığını yptı
suan en iyisi eden syları nasıl etkisiz hale getirdi öyle ya peter'in yapamadığını yptı [
Eden'ın ikna yeteneği var. Sylar'a uyu dedi ve Sylar uyudu. :) Eminim Peter, Eden'ın tanısa o da bu yeteneğe sahip olacak. :img-wink:
Arkadaşlar bu bölümde gereğinden fazla uyarı yaptım. Lütfen spoiler kuralına uyalım. Dizinin ileriki bölümlerini buraya yazmayalım. Diğer üyelere saygı duyalım. Bu konuları konuşmak için Spoiler başlığı var. Lütfen biraz daha özenli olalım.
Not: Spoiler içerikli mesajlar artık uyarı olmaksızın silinecektir.
Eden'in ikna yeteneği olması bayağı bir enteresan...Bundan sonraki bölümleri bu bilgiyle artık daha da farklı bir gözle izleyeceğim:img-yes: Bu arada Hiro'nun son seyrettiğimiz bölümde brunch salonunda Ando'yu tek başına bırakıp, 6 ay öncesine ışınlanması ve orada Ando'nun bir hiçmiş gibi kendisini hissetmesi bana ilginç gelen sekanslardandı...:img-wink:
Sylar'ın bu özel yetenekli insanları öldürerek, onların sahip oldukları güçleri kendisinde toplayabilme edimi zaten başlıbaşına bir ayrıcalık bence...:img-cool2 Bu arada Micah'ın bozuk olan ve çalışmaz haldeki bir telefonu yaptığı bir hareketle çalışır hale getirebilmesi, boyu küçük ama yapacağı işlerin büyük olacağına delalet midir acaba?:icon_whis
kaptan jack 03-05-07, 19:03 mohinder ile ilgili yanılmamışım....zaten bir önceki bölümde o çocugunda yetenekli biri oldugunu suresh in dolabında görmüştük....arada rüyalarla ilgili birşeyde geçmişti bu bölüm kesin bir açıklaga kavuştu olay....belki başka bir yetenegi vardır......kız kardeşinin varmış ,izleyip görücez artık.....
peter ve sylar ın ilk karşılaşması güzeldi......peter her ne kadar olayın şaşkınlıgında olsada iyi idare etti....claire nin yetenegini kopyaladıgı içinde hayatta kalmayı başardı.....galiba yetenekleri kopyalayıp kullanabiliyor yada ben yanılıyorum....ama sanırım öyle çünkü sylar durdurabilecek tek kişi peter ve tüm yetenekli insanları bir araya toplayıp saldırması imkansız zaten böyle birşey olursa peter a gerek kalmıyor....
niki olayı karmakarışık.....şizofren diyecem ama jessica çok güçlü hatta oldukça...normal bir insanın yapamadıklarını yapabiliyıor.....kişilik bölünmesi gibi birşey herhalde tabi bu durum biraz daha farklı....
hiro geçmişte hatta bayagı bir geçmişte...umarım charlie yi kurtarr....
eden nın yetenegi harika....sylar ı iki dakikada muma çevirdi.....yalnız şu ikna yetenegi mohinde a pek sökmedi yani eden söyledi diye degilde başka sebepler yüzünden geri döndü.....
nathan seçimi bahane edip kardeşini korumaya çalışıyomuş gibi geldi bana.....sanırım peter ı gerçekten seviyor........
mr bennet ilginç bir insan ve kızını çok seviyor anlaşılan birşeyler çeviriyor sıradan bir kagıt şirketinde çalışmadıgı besbelli ama kızını tüm olaylardan soyutlamak istiyomuş gibi geldi bana.........
amon-ra keşke bunu spoiler bölümüne yazsaydın!..
benim aklıma takılan hironun cafedeki garson kız ile olan resimden geçmişe döndüğünü anlıyoruz,bu durumda geçmişi değiştirmiş demektir,o zaman arkadaşının o kafede hala onu bekliyor olması bana biraz mantıksız geldi...
Smallville18 07-05-07, 00:22 yayınlanan bu bölüm güzeldi.syları mohinderin babası ortaya çıkardı ve dolaylı olarak özel yetenekli insanların ölmesininin sorumlusu.sylaran yeteneğini telekinetikd erken sadece her türlü işlevselliği olan mekanizmaları çözebildiğini anladık.bütün özel yetenekli insanların güçleri beynin çalışmasında gizli sylarda bunu rahatlıkla öğrenebiliyor hatta gücünü tam oalrak kullanamayan bir insanın bile gücünü alınca rahatlıkla düzgün bir şekilde kullanıyor.
nathanın kaza anında adeta bir hayaletin onu sürüklüyormuş gibi uçması saçmaydı.peterinde bu kazayı rüyasında görmesi ilginç.bir açıklama getiremiyorum peterin bu gördüğü rüyaya.
hiroda gücünü doğru düzgün kullanamıyor hala tekrar tekrar geçmişe gitse bile koordinatları saniyesi saniyesine tutturamadığından defalarca kensiyle karşılaşabilir.bence hironun zaman sayacı gibi birşey takması lazım:img-hyste
sonuçta bu bölümde gücünü istemiyen ve bu yüzden ölenleri gücünü henüz kullanamayanları ve çoktan gücünün farkında olup birşeyleri değiştime çabasında olanları gördük.
Smallville18 07-05-07, 00:23 bu bölümü izlerken kafama birşey takıldı sizde Eden ikna yeteenğini mohinderin gitmemesi için niye kullanmadı.sadece öpmekle yetindi mohindere aşık olmuş olabilir ve bu şekilde de onu deniyebilir ama sonuçta yeteneğini kullanamsı gerekirdi dimi:img-yes:
Mohinder'in gitmemesi için Eden'ın ikna yeteneğini kullanmaması gerçekten de ilginç bir haldi.Dün akşam seyrettiğimiz yeni bölüm de bir harikaydı...Hiro'nun bir brunch salonunda Ando'yu bırakarak Charlie'yi ölümden kurtarmak için geçmişe ışınlanmasından sonraki gelişmeler tam anlamıyla bilinmezliklerle doluydu.Acaba zamanı büküp 6 ay sonrasına ışınlanmış olan Hiro Charlie'yi duygusal yönden ne kadar sevdiğini anlayıp herşeyi yapma cesaretini gösterebilecek midir?Yoksa kendi yeteneğinin ve gücün ondan büyük! olduğunu anlayıp olacakları düzenleme ve değiştirmeyi tam anlamıyla yapamayacak mıdır?Bu arada Niki Sanders'ın alkolden kurtulmak için psikolojik seansların yapıldığı bir toplulukta yıllardan beri görmediği babasını görmesi ve 11 yaşında ölen kız kardeşi Jessica'nın onun yüzünden öldüğünü Jessica ruhuna bürünerek söylemesi ve babasını hırpalaması bayağı gerilimli sahnelerdi:img-yes: Peter'ın doğumgünü akşamı yapılan partiden sonra Nathan ve eşinin otoyolda arabalarıyla ilerlerken Linderman'ın adamları tarafından taciz edilmeleri ve Nathan uçarak bir şekilde kazadan kurtulduğu, karısının ise felçli kaldığı sekanstaki görsellik ve heyecan Heroes'a yakışı nitelikteydi!:good: (Part-I)
ghost whisperer daki kadın melinda şu jessicaya el atsa bir başarılı olur mu acaba?
Bazı şeyler daha iyi anlaşıldı bu bölüm. Merak edilen bazı sorular cevaplandırıldı. Mr Bennet tarafından bulunmadan önce Eden gerçekten de kötü haldeymiş.
Jessica ve Niki nin kardeş olduğunu bilmiyordum. Dl ile çizdiği mutluluk tablosu ise şaşırtıcıydı. Babasının gelişi ile Jessica kimliği ortaya çıktı ve belli ki böylece hayatındaki bazı şeyler kötüleşti. Jessica nın bir an babasını öldüreceğini düşündüm. Babasının Micah'a olan davranışı ise onun nasıl da değişken olduğunu gösteriyor. Bazı özellikler çocuklarına da geçiyor tabi. :img-wink:
Sylar'ın Suresh ile tanışmasının ayrıntılarını görmüş olduk. Açıkçası Sylar çok temiz yüzlü bir genç izlenimi bıraktı bende ilk başta, özellikle kıyafet ve saçının etkisiyle:img-hyste ama konuşana kadar. Suresh ile konuşurken anlaşıldı ki Gabriel bastırılmış duyguları olan biri. Özel biri olma yolunda cinayet işleyecek kadar saplantılı bir karakter. Görülüyor ki Sylar'a dönüşmesi hiç zor olmamış , kaderin cilvesi sonucu değil tamamıyla bilinçli ve kendi isteğiyle amaçlarını gerçekleştiriyor.
Hiro gücüne tam anlamıyla hakim olmadığını bu bölüm anladı. Bazı şeyler ne yapılırsa yapılsın değişmiyor. Bu Charlie için de öyle oldu. :icon_sorr
Nathan 'ın kaza anında biri yakasından tutmuş da çekmiş izlenimi veren uçuşu saçmaydı bence. Kendi gücü nedeniyle karısının felç geçirdiğini düşünüyor.
Peter 'ın arkasından söylediği sözler hiç hoş değildi. Tam bir politikacı Nathan.
Haftaya olan bölümde Sylar Eden'a pek iyi! davranmıyor sanırım. Peter ın Matt in yeteneğini öğrenmesi için tutuklanması gerekiyormuş.:img-wink: Jessica da DL i vuramamış ama aralarında baya şiddetli sahneler olacak gibi.
Bu hafta ne yazıkki izleyemedim, yorumlarınızdan birşeyler çıkarmaya çalışıyorum. Yine heyecanlı bir bölüm olmuş göründüğü kadarıyla.
Yorumlarda dikkatimi çeken bir nokta var. Nathan' ın eşinin nasıl sakat kaldığını yani kazayı Peter' in rüyasında gördüğü yazılmış.
Peki Peter bu yeteneği kimden kopyaladı?
Aklıma önce Simone' un babası geldi. Çünkü Simone ölmeden önce babasının rüyada Peter' ı gördüğünü söylemişti. Belki de adam yetenekliydi ama farkında değildi.
Yine de içimden bir ses bu yetenek Mohinder' dan geldi diyor. Hernekadar rüyasında gördüğü çocuk bu rüya olayı benim tekelimde demiş olsa da bence Mohinder' ın bulunmadığı anları rüyasında görmek gibi bir yeteneği var. Ve Peter ile bir araya geldiğinde bu yeteneği ona geçmiş olabilir. Zaten ailesinde yetenekli insan varsa kendisinin de mutlaka yeteneği vardır. Diğer kahramanlar bu şekilde çünkü.
Peter, Simone' un babasına uzun süredir bamasına rağmen Mohinder ile tanıştıktan sonra rüya görmeye başladığı için böyle bir izlenime kapıldım.
seth_gecko 07-05-07, 10:28 Bu hafta ne yazıkki izleyemedim, yorumlarınızdan birşeyler çıkarmaya çalışıyorum. Yine heyecanlı bir bölüm olmuş göründüğü kadarıyla.
Yorumlarda dikkatimi çeken bir nokta var. Nathan' ın eşinin nasıl sakat kaldığını yani kazayı Peter' in rüyasında gördüğü yazılmış.
Peki Peter bu yeteneği kimden kopyaladı?
Aklıma önce Simone' un babası geldi. Çünkü Simone ölmeden önce babasının rüyada Peter' ı gördüğünü söylemişti. Belki de adam yetenekliydi ama farkında değildi.
Yine de içimden bir ses bu yetenek Mohinder' dan geldi diyor. Hernekadar rüyasında gördüğü çocuk bu rüya olayı benim tekelimde demiş olsa da bence Mohinder' ın bulunmadığı anları rüyasında görmek gibi bir yeteneği var. Ve Peter ile bir araya geldiğinde bu yeteneği ona geçmiş olabilir. Zaten ailesinde yetenekli insan varsa kendisinin de mutlaka yeteneği vardır. Diğer kahramanlar bu şekilde çünkü.
Peter, Simone' un babasına uzun süredir bamasına rağmen Mohinder ile tanıştıktan sonra rüya görmeye başladığı için böyle bir izlenime kapıldım.
dunku bolumdeki olaylar 6 ay onceydi yani peter daha simone'un babasına bakmaya baslamamıstı ve mohinder'da babası oldukten sonra new york'a geldi ama peter ruyayı gordugunde mohinder'ın babası yasıyordu yani yuruttugun tahminler tutmuyor. Bende nasıl görduğunu bilmiyorum belki abisiyle arasındaki bi bağdan dolayı olabilir
bide benim bi sorum var spoiler a bakmak istemiyorum orda fazla bilgi var ve heyecanı kacıyor lutfen bilen birisi özel mesaj atsın : peter yetenek kopyalıyor ama bunları sylar gibi içinde muhafaza edebiliyormu? yoksa sadece yetenek sahibi yanındayken mi kullanabiliyor?
Dünkü bölümü izleyemediğim için bağlantıyı kuramadım. Doğrudur.
Peter rüyayı 6 ay önce bir gün mü gördü yoksa rüyasında 6 ay öncesini mi gördü? Ben ikinci seçeneği düşünerek öyle yorumlamıştım. Yani geriye dönük bulunmadığı yerdeki olayları rüyasında görmek gibi bir yetenek sözkonusu. Eğer Simone' un babasından böyle bir yetenek kopyalamışsa, Mohinder ile tanıştıktan sonra bu yeteneğini keşfetmeye başlamış olabilir. Ya da direk Mohinder' dan kopyalamıştır. Ben öyle düşünüyorum yani.
Ama 6 ay önce de rüya görüyorsa başkalarından da yetenek kapmıştır. O zaman Peter, farkında olmadığı birçok yeteneğe sahip olabilir.
-A k e L d a N- 07-05-07, 13:02 bu bölümü izlerken kafama birşey takıldı sizde Eden ikna yeteenğini mohinderin gitmemesi için niye kullanmadı.sadece öpmekle yetindi mohindere aşık olmuş olabilir ve bu şekilde de onu deniyebilir ama sonuçta yeteneğini kullanamsı gerekirdi dimi
Bu ilk başta bana da ilginç gelmişti ama belki de Eden, Mohinder'in doğru yolu kendi bulacağını biliyor olabilir:img-yes: :img-wink:
Eden çok kötü bi haldeymiş gerçekten Mr.Bennet tam anlamıyla onu kurtarmış:img-yes:
Jessica ve Niki nin kardeş olduğunu bilmiyordum. Dl ile çizdiği mutluluk tablosu ise şaşırtıcıydı. Babasının gelişi ile Jessica kimliği ortaya çıktı ve belli ki böylece hayatındaki bazı şeyler kötüleşti. Jessica nın bir an babasını öldüreceğini düşündüm. Babasının Micah'a olan davranışı ise onun nasıl da değişken olduğunu gösteriyor. Bazı özellikler çocuklarına da geçiyor tabi. :img-wink:
Sylar'ın Suresh ile tanışmasının ayrıntılarını görmüş olduk. Açıkçası Sylar çok temiz yüzlü bir genç izlenimi bıraktı bende ilk başta, özellikle kıyafet ve saçının etkisiyle ama konuşana kadar. Suresh ile konuşurken anlaşıldı ki Gabriel bastırılmış duyguları olan biri. Özel biri olma yolunda cinayet işleyecek kadar saplantılı bir karakter. Görülüyor ki Sylar'a dönüşmesi hiç zor olmamış , kaderin cilvesi sonucu değil tamamıyla bilinçli ve kendi isteğiyle amaçlarını gerçekleştiriyor.
Bu söylediklerine aynen katılıyorum:img-yes: Jessica'yla Niki'nin kardeş olmasına şaşırdım çünkü daha önce Niki arkadaşıyla konuşurken aynada başka birini gördüğünü söylemişti ve sonra hatta adı bile var Jessica demişti..Orda Jessica'nın kardeşi olabileceği ihtimali hiç mi gelmedi acaba aklına:img-yes: Niki'nin babasının da yeteneği Niki'ninkiyle aynıydı herhalde adam birden değişti,hırçınlaştı,bi garip oldu..
Bende aynen Sylar hakkında aynı yanılgıya düştüm..İyi birine benziyordu..Biraz içinekapanıktı,büyük konuşuyordu ama iyi birine benziyordu:img-yes: Suresh ''senin hakkında yanılmış olabilirim'' dediğinde şiddet eğilimini gösterdi Sylar ilk önce..Sonra ilk kurbanını verdi:img-help: Ama ben birşeyi merak ediyorum..Eden'ı Suresh'i ikna etmesi için yollayacaktı Mr.Bennet:img-yes: Claire'ın ismini haritadan kaldırması için..Claire'ın ismi haritadan kalktıysa eğer,Sylar böyle bir kız olduğunu nerden anladı?? Ben bu noktada şaşırdım..
Claire'ın yeteneği ilk başlarda daha yavaşmış...
Nathan'ın karısının nasıl tekerlekli sandalyeye mahkum olduğunu görmüş olduk..O sahne banada ilginç geldi..Karısı ozaman Nathan'ın uçabildiğini biliyor olmalı ama bilmiyormuş gibi görünüyordu..Belki o şokun etkisiyle yanlış gördüğünü düşünmüş olabilir,yada unutmuş olabilir o şokun etkisiyle..Peter'ın rüyasında kazayı görmesi bana da saçma geldi:img-yes:
Hiro'nun Charlie'yi kurtaramamasına çok üzüldüm..Çok şeker bi kızdı ve çok yakışıyorlardı:sad53:
Ama bi çok soruya yanıt verdi bu bölüm..Çok heyecanlı ve güzel bir bölümdü:img-yes:
Dünkü bölümü izleyemediğim için bağlantıyı kuramadım. Doğrudur.
Peter rüyayı 6 ay önce bir gün mü gördü yoksa rüyasında 6 ay öncesini mi gördü? Ben ikinci seçeneği düşünerek öyle yorumlamıştım. Yani geriye dönük bulunmadığı yerdeki olayları rüyasında görmek gibi bir yetenek sözkonusu. Eğer Simone' un babasından böyle bir yetenek kopyalamışsa, Mohinder ile tanıştıktan sonra bu yeteneğini keşfetmeye başlamış olabilir. Ya da direk Mohinder' dan kopyalamıştır. Ben öyle düşünüyorum yani.
Ama 6 ay önce de rüya görüyorsa başkalarından da yetenek kapmıştır. O zaman Peter, farkında olmadığı birçok yeteneğe sahip olabilir.
Dünkü bölüm tamamıyla 6 ay öncesinde geçiyordu. Rüya olayını Mohinder'dan kopyalaması bu sebeble olası görünmüyor ama Simone'nun babasından da kopyalayamaz çünkü Peter daha yeni sağlık memuru olmuştu. Hatta Nathan'ın eşi hangi dalda uzmanlık yapacağını sorduğunda ölümcül hastalarla ilgili gibi birşey söylemişti. (replik aklımda değil)
Dünkü bölümde anladığımız bir nokta da geçen hafta Eden'in Isaac a yaşadıklarını anladığını ama kurtulacağını söylerken biliyorum çünkü bende senin gibiydim demesinin sebebi belli oldu. Eden eskiden alkolikmiş anladığım kadarıyla.
BlackMamba 07-05-07, 14:48 peter simone'nun babasınıda ruyasında gormustu ölmeden önce..
babası da ölüm döşeginde kızına butun bu konusmaları gercekmiş gibi anlatmıstı..
-A k e L d a N- 07-05-07, 14:56 peter Isabel'in babasınıda ruyasında gormustu ölmeden önce..
babası da ölüm döşeginde kızına butun bu konusmaları gercekmiş gibi anlatmıstı..
Simone mu demek istedin acaba?:icon_sorr Evet gerçekten..Peter farkında olmadan birinden yetenek mi alıyor acaba?
İReM_cHrıSs 07-05-07, 15:27 sanki heroes'un ilk ßölümüydü ßütün sorularımın cevabını aldım diyebilirim ßiraz sıkıcı olsada ßence yine harika ve ßol cevaplı bir bölüm izledim..!!
Eden'ın eski hali çk gslmiş hep öyle kalsydı mat'a git çörek ye demesi çok komikti ya kızdaki yetenek harikaa..!!
claire 6 ay önce nymiş öyle ponpon kız olmak onun için herseymis şmdiki claire kesinlikle çok çok daha iyi..!!
peter rüyasında olanları görüyor galiba simonun babasınıda görmüştü anlayamadığım bisey var nathan'nın karısı onu uçarken görmüş şmdi gercegi nasıl bilemiyor ...:S
hiro ya çok üzüldüm charli'yi kurtarmak için geçmişe gitti gelecege gitti ama bir türlü bir şey yapamadı ya cnm ya ..!!
Yazdıklarımı sakın spiler olarak düşünmeyin. Sadece yorumdur.
Peter'ın bir yeteneği var tıpkı DL gibi Nathan gibi. Tek fark daha kapsamlı olması. Nathan için uçmak ne ise Peter için yeteneklerini göstermek aynı şey. Ancak çok farklı bir yeteneği var. Belki de dünyada var olan bütün yetenekleri muhafaza ediyor. Nathan'daki gen kodlaması uçmaya yönelik Peter'ın ise bütün özellikleri göstermesine. Nathan, kaza günü istemsizce uçtu. Belki de çocukken de böyle endişeli zamanlarında uçmuştur. Matt de istemsiz bir şekilde insanların düşüncelerini duyuyordu. Sınavlarını kazanamasının sebebi diskleksi. Çünkü tam odaklandığı anda, herkesin sessizleştiği, içine döndüğü anda, o, her şeyi duyabiliyor. DL de nerdeyse tesadüfen keşfetti yeteneğini. Çizgi romanda bu bölğm var. DL sinirlendi ve kelepçelerden kurtuldu. Hapse atıldığında bunu tekrar denedi ve kaçtı. Peter'ın bu insanlardan bir farkı yok. Geleceği görfeme yetisi için belki de illaki Isaac'a ihtiyacı yoktur. Uçmak için de Nathan'a. Bu onun yeteneği, onun gücü. Her şey için zamana ve cesarete ihtiyacı var.
Nathan'ın eşi onu uçarken görmedi. O tam öbür tarafa bakarken Nathan çoktan uçmuştu. Zaten sonra da yola yuvarlandığını falan söylemişti.
Bu bölüm de herşey ortaya çıktı benim tüm merak ettiğim şeyleri öğrenmiş oldum Hiro'ya teşekkür etmels 6 ay öncesine gittiği için;
Hiro'ya çok üzüldüm geçmişe gitmesine rağmen elinden birşey gelmedi. Ayırca öğrenmiş olduk ki Hiro hala tam anamıyla gücünü nasıl kullanacağını bilmiyor baksanız düne gideceğim diye 6 ay öncesine gitti. Ama çiçek getirmesi, siparişleri dağıtışı falan gerçekten ok etkileyiciydi :)
Nathan'ın karısı ne kadar hayat doluymuş,hareketliymiş gerçekten çok üzüldüm onun durumuna ama nasıl Nathan bir an da havalandı anlamadım çünkü kendi istemiyormus gibi oldu acaba onu da mı koruyan biri var anlamadım. Peter nasıl rüyasında gördü Peter'ın gücü benim bildiğim kadarıyla kimin yanındaysa onun gücünü kullanıyordu nasıl rüyasında gördü anlamadım bir kere daha görmüştü sanırım Simone'un babası öldüğünde.
Jessica'nın kim olduğu ortaya çıktı. Kardeşini korumak isteyen bir kardeş. Galiba ikizlerdi bunlar bana öyle geliyor. Ben başta Niki'yi kullanmak istiyor sanmıştım tek amacı korumakmış o yüzden DL'ı öldürmek istiyor DL Niki'ye kötülük yapar diye.
Dr. Suresh meğer neymiş. Tek suçu Sylar'ı işe karıştırması teşke onun nasıl bir insan olduğunu görebilse. Zaten benim ailem önemsiz insanlar ben özel insanım derken nasıl biri olduğunu tahmin etmiştim, çok merak ediyordum Sylar'ı sonunda öğrendik.
Birde sorum var Claire'nin babası Eden'ı kaçırdığında nasıl Eden'dan etkilenmedi onun gücü yok değil mi bana yanındaki şu zenci sayesindeymiş gibi geliyor ama emin olamadım sordum. Birde Hiro son sahnede nasıl ışınlanamadı da otobüsle geldi çok garipti haftayı sabırsızlıkla bekliyorum bu dizi her hafta beni daha da kendine bağlıyor :D ;)
Birde sorum var Claire'nin babası Eden'ı kaçırdığında nasıl Eden'dan etkilenmedi onun gücü yok değil mi bana yanındaki şu zenci sayesindeymiş gibi geliyor ama emin olamadım sordum. Birde Hiro son sahnede nasıl ışınlanamadı da otobüsle geldi çok garipti haftayı sabırsızlıkla bekliyorum bu dizi her hafta beni daha da kendine bağlıyor :D ;)
Haitianlı adam yani Bennet'ın yanındaki adam yetenekleri etkisiz hale getiriyor. Bennet en başından beri ''hero avını'' böyle yapıyor.
Hiro, güneş tutulmasının olduğu gün ibadet yaptıkları yere ışınlandı ve kaç kere denemsine rağmen NY'e dönemedi. Bu yüzden otobüse bindi
yalnız ben birşeyi anlamadı!! hiro'nun charlie ile ilk karşılaştığı anda, hani ando da vardı yanında. charlie, 6 ay önce doğum günümde bir arkadaşım bana japonca dil kitabı hediye etmişti dedi ya!! sonra 6 ay öncesine döndüğümüz de o kitabı hiro'nun verdiğini öğrendik... ama 6 ay sonraki zamanda yani bugünde charlie niye hiro'yu tanımadı??? kitabı zaten kendisinin verdiğini niye söylemedi??? ben o kısmı anlamadım....
bana hiç sıkıcı gelmedi aksine çok zevkliydi çünkü dizinin başından beri tüm merak edilenleri öğrenmiş olduk:img-yes:
jessica olayı çok iyidi.jessicanın amacının kötü olmadığını ve her zaman nikiye ktü bir şey olduğunda ortaya çıktığını anlamıştık ama kardeşi falan olacağını hiç düşünmemiştim çok şaşırdım mezar taşını görünce...bir süre ağzım açık kaldı sanırım:img-wink: babasının alkolik oluşu nikiyi korurken jessicanın ölmüş olması jessicanın babasından hesap soruş sahneleri çok iyidi.
hiroya çok üzüldüm.o zaman benim dünkü bölümden anladığım hiro olmuş bişeyi geri dönerek değiştiremiyor sadece geleceğe ışınlandığında gördüğü olayları şu anki zamanda müdahalelerde bulunarak engelleyebiliyor.ve gücünü tam olarak kullanmayı bilmiyor.yazık ya charlie ile de çok yakışmışlardı nasıl üzüldü onu sevmiştim diye:(ayrıca ben de son sahnede gücünü neden kullanamadığını anlayamadım???
sylar olayı da çok ilginçti.meğerse kompleksli adamın tekiymiş.tüm kötülükleri hırsından, önemli biri olma isteğinden geliyormuş.suresh ona gitmekle büyük bir hata yapmış.ayrıca tip olarak da hiç öyle birini hayal etmemiştim.daha iri yarı güçlü biri bekliyordum.
bennet edenı ikna ediyor eden kendi isteğiyle bennetın yanında çalışıyor değil mi?yoksa gücünü kullanmak istese kullanır.ama eden suç makinesi gibi bir şeymiş bennet da anladığım kadarı ile onu bu hayattan çekip kurtarma sözü vermiş.oralarını ben de çok anlamadım.
sylar olayı da çok ilginçti.meğerse kompleksli adamın tekiymiş.tüm kötülükleri hırsından, önemli biri olma isteğinden geliyormuş.suresh ona gitmekle büyük bir hata yapmış.ayrıca tip olarak da hiç öyle birini hayal etmemiştim.daha iri yarı güçlü biri bekliyordum.
bennet edenı ikna ediyor eden kendi isteğiyle bennetın yanında çalışıyor değil mi?yoksa gücünü kullanmak istese kullanır.ama eden suç makinesi gibi bir şeymiş bennet da anladığım kadarı ile onu bu hayattan çekip kurtarma sözü vermiş.oralarını ben de çok anlamadım.
Sylar 1.93 boyunda. Daha ne kadar uzun olabilir ki :) Zayıf ama zaten bir heroyu öldürmek için kas gücüne değil beyin dalgalrına ihtiyacı var. Nerdeyse el değmeden cinayet işliyor.
Eden, Bennet'ın yanında istekli çalışıyor diyebiliriz. Sonuçta Bennet ona seçenek sundu. Eden da öyle yaşamak yerine bu hayatı seçti ki daha iyi yaptı.
Hiro ile ilgili konuyu haftaya öğreneceğiz.:img-wink:
çoban yıldızı 07-05-07, 20:21 Selamlar,
Gerçekten son bölüm pek çok cevabı içinde barındıran, tatmin edici bir bölümdü. Ama tam o sahneyi kaçırdığım için Sylar'ın ilk öldürdüğü kişiyi neden öldürdüğünü anlayamadım. Suresh'in yanından ayrılırken harita üzerindeki isim yazan kağıtlardan birini aldığını gördüm. Öldürdüğü kişi de mi hero'ydu? Ve o kişiyi neden öldürdü? Cevaplarsanız sevinirim.
Yanlış anlamadıysam Mohinder'in kızkardeşi de üstün özelliklere sahipmiş, o da mı bir hero? Eğer o da bir hero'ysa baba Suresh'in de yeteneği olması gerekmez mi?
Her zamanki gibi gelecek bölümü sabırsızlıkla bekliyorum.
yalnız ben birşeyi anlamadı!! hiro'nun charlie ile ilk karşılaştığı anda, hani ando da vardı yanında. charlie, 6 ay önce doğum günümde bir arkadaşım bana japonca dil kitabı hediye etmişti dedi ya!! sonra 6 ay öncesine döndüğümüz de o kitabı hiro'nun verdiğini öğrendik... ama 6 ay sonraki zamanda yani bugünde charlie niye hiro'yu tanımadı??? kitabı zaten kendisinin verdiğini niye söylemedi??? ben o kısmı anlamadım....
Gerçekten iyi bir ayrıntıyı yakalamışssın tam ben henüz ışınlanmamıştı yani ilk ışınlanmayı yapmamıştı diyecektim ama doğum gününde japonca dil kitabını hiro vermişti doğru.Belki ilerleyen bölümlerde anlarız.Acaba hironun yeteneğini kullanamamasında bu durumun etkisi var mı?Derinlemesine düşünürsek belki olabilir:img-blush :img-hyste
Çok güzel bir bölümdü.
Selamlar,
Gerçekten son bölüm pek çok cevabı içinde barındıran, tatmin edici bir bölümdü. Ama tam o sahneyi kaçırdığım için Sylar'ın ilk öldürdüğü kişiyi neden öldürdüğünü anlayamadım. Suresh'in yanından ayrılırken harita üzerindeki isim yazan kağıtlardan birini aldığını gördüm. Öldürdüğü kişi de mi hero'ydu? Ve o kişiyi neden öldürdü? Cevaplarsanız sevinirim.
Yanlış anlamadıysam Mohinder'in kızkardeşi de üstün özelliklere sahipmiş, o da mı bir hero? Eğer o da bir hero'ysa baba Suresh'in de yeteneği olması gerekmez mi?
Her zamanki gibi gelecek bölümü sabırsızlıkla bekliyorum.
Syların öldürdüğü kişi o adresteki adamdı ve o da heroydu.Onu iş yerine çağırdığında adam yeteneğini gösterdi, ve birden sylar kendi yeteneğini keşfetti onu öldürerek o kişinin yeteneğini alabiliyor yani en azından ben böyle anladım.Neden heroların hepsini öldürmek istediğini böylece anlaşılmış oldu bu bölümde.
seth_gecko 08-05-07, 09:49 sylar'ın o adamı oldurme sebebi adamın yeteneği istememesiydi yani adam bunu geçirebilirmisiniz dedi sylar'a oda kızdı yeteneği kullanmak istememesine bunun için adamı oldurdu ama oldurunce onun gucu kendisine geçti.sanırım sylar basta bu heroları bilgilendirmek istiyordu ama onlar kendi guclerinden korktugu için(örnek :claire) onların bu gucu haketmediğini ve ölmesi gerektiğini düsünüyor
çoban yıldızı 08-05-07, 11:14 Öldürdüğü adamdaki yetenek neydi?
O adamın tek yeteneği vardı o da; telekinezi ve beyin gücüyle cisimleri hareket ettirebilme yeteneğiydi...Fakat o adam bu kendi gücünden korktuğu ve kontrol altına alamayacağını zannettiği için Sylar adamı öldürmek zorunda kaldı...Yani bir anlamda bozuk ve artık çalışamaz durumda olan bir saati ortadan kaldımış gibi oldu!:img-yes:
Gerçekten iyi bir ayrıntıyı yakalamışssın tam ben henüz ışınlanmamıştı yani ilk ışınlanmayı yapmamıştı diyecektim ama doğum gününde japonca dil kitabını hiro vermişti doğru.Belki ilerleyen bölümlerde anlarız.Acaba hironun yeteneğini kullanamamasında bu durumun etkisi var mı?Derinlemesine düşünürsek belki olabilir:img-blush :img-hyste
Çok güzel bir bölümdü.
Bu olaylar biraz karışık ama ben şöyle düşünüyorum. Bir kere tarihi değiştirirseniz -küçük ya da büyük- geleceği de değiştirirsiniz ve kısır döndü oluşturursunuz. Çok saçma oluyor ama bu tür yapımlarda hep bu kullanılıyor. Hiro ya da Charlie hatırlamasa da Hiro 6 ay öncesine gitti ve Charlie ile tanıştı. Belki de buy üzden Charlie mutlu. Çünkü beyin tümörü olduğu için üzgündü. Hiro ona yaşama sevinci verdi. Böylelikle Charlie 6 ay boyunca hep mutlu oldu. Hatırlamamaları saçma ama hep aynı şekilde yapılıyor bu yapımlar.
Bu arada Sylar, heroyu, sahip olduğu yeteneği hak etmediğini düşündüğü için öldürdü. Özel olmak istediği için zaten başladı bu cinayetlere.
Bu olaylar biraz karışık ama ben şöyle düşünüyorum. Bir kere tarihi değiştirirseniz -küçük ya da büyük- geleceği de değiştirirsiniz ve kısır döndü oluşturursunuz. Çok saçma oluyor ama bu tür yapımlarda hep bu kullanılıyor. Hiro ya da Charlie hatırlamasa da Hiro 6 ay öncesine gitti ve Charlie ile tanıştı. Belki de buy üzden Charlie mutlu. Çünkü beyin tümörü olduğu için üzgündü. Hiro ona yaşama sevinci verdi. Böylelikle Charlie 6 ay boyunca hep mutlu oldu. Hatırlamamaları saçma ama hep aynı şekilde yapılıyor bu yapımlar.
Bu arada Sylar, heroyu, sahip olduğu yeteneği hak etmediğini düşündüğü için öldürdü. Özel olmak istediği için zaten başladı bu cinayetlere.
Son cümlene %100 katılıyorum.Sylar'ın özelliği inanılmaz mükemmel bir özellik.Onun tek derdi var.en iyi olmak.Ama diğer Hero'lar buna izin vermemeye çalışıyor.Başta Hiro olmak üzere,hatırlarsanız 5.bölümde Peter'a "amigo kızı kurtar,dünyayı da kurtar" dedi
sylar'ın o adamı oldurme sebebi adamın yeteneği istememesiydi yani adam bunu geçirebilirmisiniz dedi sylar'a oda kızdı yeteneği kullanmak istememesine bunun için adamı oldurdu ama oldurunce onun gucu kendisine geçti.sanırım sylar basta bu heroları bilgilendirmek istiyordu ama onlar kendi guclerinden korktugu için(örnek :claire) onların bu gucu haketmediğini ve ölmesi gerektiğini düsünüyor
ben daha farklı düşünüyorum o konuda... o adamı öldürmesinin sebebi adamın yeteneği istememesine sinirlendiğinden değildi. suresh ona tüm yeteneklerin merkezi beyindedir, herşeyi beyin yönetir... gibi bişeyler söyledi. brian denen adamda da cisimleri hareket ettirme gücü vardı AMA kontrol edemediğinden istemiyordu bu yeteneği... o anda sylar'ın aklına profosörun dedikleri geldi.. herşeyi beyin yönetir dediklerini falan... zaten sylar da parçaları birleştirme yeteneğine sahip.. yani teknik konuları iyi anlıyor... o anda brian'ı öldürüp beynini inceledi. beyin fonksiyonlarını inceleyip bişeyler yaptı ve o yeteneğe sahip oldu!!! ben böyle düşünüyorum
pazar günkü bölüm her zamanki gibi mükemmel olmasının yanısıra
pek çok sorunun da cevabını almış oldum
sanki ilk bölüm gibiydi,karakterlerin ilk hallerini
herşeyin başlangıcını izlemiş olduk...
özellkle sylar ın nasıl böyle biri olduğunu çook merak ediyordum
meğer suresh in bi hatası yüzünden olmuş bunlar,suresh sylar ın gücü olduğunu zannedip yanına gitmeseydi keşke
aslnda sylar ın bu beynin içini açıp yeteneği alma durumu mekanik zekasından geliyor
sanki bozuk saatleri onarmaya devam ediyor hala,ama biraz fazla iğrenç bi biçimde... yeteneği olanların,ama yeteneklerinden korkanların yeteneklerini alıyor....
claire in babası gerçekten herşeyi kızı için yapıyormuş
başta hiç gözüm tutmamıştı mr.bennet i ama şu anda mükemmel bi baba olduğunu düşünüyorum,ben aslnda,o psp sayesinde öğrendi claire in yeteneği olduğunu sanmıştım,meğer suresh sayesinde biliyormuş kızının yeteneği olduğunu
aslnda claire in böyle bi yeteneği olması iyi olmuş,sürekli başına bi kaza geliyor çünkü,camın elini kesmesi iğrençti gerçekten,sadece eskiden daha geç onarabiliyormuş yaralarını,şu anda baya bi hızlı :)
hiro ya çoook üzüldüm :( charlieyi çok seviyomuş gerçekten
charlie de onu
ama hastaymış :( yalnız anlayamadığım bişey,hiro 6 ay öncesne gitti we charlie günlerim sayılı dedi, o zaman 6 ay nasıl yaşadı ??
şaşırdığım başka bi olay da niki nin ,babası tarafından öldürülmüş,veya kaza eseri ölmüş bi kızkardeşi olması...jessica oymuş meğer,sanki ölmüş ama niki nin bedeninde tekrar hayat bulmuş gibi,bi nevi bedenlerini ortak kullanıyorlar:icon_whis :icon_whis ayrıca jessica nın da niki yi ne kdr çok sevdiğini,herşeyi niki mutlu olsun,acı çekmesin diye yaptığını öğrenmiş olduk......
Niki'nin arada sırada da olsa neden başka bir karaktere büründüğünü geçen hafta öğrendik...11 yaşında ölen kız kardeşi Jessica'nın babasının kötü davranışları ve bir olayın sonucunda öldüğünü öğrenen bizler, bundan sonraki gelişmelerin Niki'yi neden böyle psikosomatik yönden etkilediğini gözlemledik! Hiro'nun neredeyse kendi yeteneğinin kurbanı olmaya kadar yaklaştığı sahnelerdeki komedi unsurları bir harikaydı...Yanlışlıkla kendini Japonya'da çalıştığı yerin terasında yeşillikler içinde enteresan egzersizler yaparken bulması ve yeteneğinin ondan büyük olduğunu kavraması bir hoştu:img-yes: Bundan sonraki süreçte Peter'ın yakınında bulunan ve onların yeteneklerini alabilen apayrı güçleri onu da Sylar gibi farklı yapmaya aday yapacaktır...Buna eminim!:img-pilot
İReM_cHrıSs 09-05-07, 19:35 sylar ve peter'in yeteneği aynı gibi peterde kopyalıya ßiliyormu acaba son bölümde claire gittikten sonrada ayağını düzeltmişti ßen pek anlayamadım ..!!
mercan_dede 09-05-07, 22:37 selam valla bu haftada süperdi eskiye gitti çok güzeldi bana göre lost kadar güzel hatta losttan daha güzel ben lostun 1x15 bölümünü izledim heyecan falan fazla yoktu ama hereos heyecanlı bence dahah.....
seth_gecko 11-05-07, 12:38 Bu pazar bizi harika bir bolum bekliyor :happy0064
Fragmandan gordugum kadarıyla peter matt ile tanısıyor ve onun beyin okuma gucunu alıyor super olacak
İReM_cHrıSs 13-05-07, 20:04 ya harika ßi bölümdü herkez bir biriyle krsılastı hiro ve isaac karsılasması harikaydı mett ve peterinkide öyle matt korktu beynimi okuyor diye çk gülsüm orda yazık petere bu bölüm bişiler oldu ya rüyalar fln claire 'ye çok üzüldüm kimse olanları hatırlamıyor ama galiba o siyahlı adam onun beynini silmicek eden çok büyük bir hata yaptı ikna yetenegini syalıra vericek
anlayamadığım bir sürü sey var ve soru..??
edene ve saylara ne olucak..ßomba peter mi yada peter o rüyaları neden görüyor ßunları cvplarsanız çok sevinirim
-A k e L d a N- 13-05-07, 20:15 ya harika ßi bölümdü herkez bir biriyle krsılastı hiro ve isaac karsılasması harikaydı mett ve peterinkide öyle matt korktu beynimi okuyor diye çk gülsüm orda yazık petere bu bölüm bişiler oldu ya rüyalar fln claire 'ye çok üzüldüm kimse olanları hatırlamıyor ama galiba o siyahlı adam onun beynini silmicek eden çok büyük bir hata yaptı ikna yetenegini syalıra vericek
anlayamadığım bir sürü sey var ve soru..??
edene ve saylara ne olucak..ßomba peter mi yada peter o rüyaları neden görüyor ßunları cvplarsanız çok sevinirim
Evet gerçekten harika bi bölümdü..Kesinlikle katılıyorum..Eden yeteneğini Sylar'a kaptırmamak için öldürdü zaten kendini..Kafasına sıktı kurşunu,Sylar artık onun yeteneğini alamaz..Haitili adam orda olsaydı bunlar olmıcaktı:img-yes: :img-wink: Çok kötü oldu gerçekten..Sylar tam bi psikopat..
Peter'a çok üzüldüm..Fazla yüklenmeden mi artık nedense patlıcak..Yani umarım patlamıyacak..Hiro onu kurtarır diye düşünüyorum..
Herkes bi yerdeydi,çok ilginçti o kısım gerçekten:img-help:
Isaac başardı sonunda uyuşturucusuz geleceği çizmeyi..Hiro'ylada birbirlerini buldular..
Mohinder bişeyler yapmaya başladı..Ama çok yavaş davranıyor gibi geliyor bana yaa..Daha etkin bi karakterdi ilk bölümlerde..Şimdi daha az gösteriyorlar:img-yes:
Jessica çok kötü gerçekten..İlerleyen bölümlerde Niki onu kontrol etmeyi başarabilecek diye umuyorum..Henüz gerçekleşebilmiş değil:img-help:
Claire'ın babasını hala anlayabilmiş değilim..İyi mi kötü mü?Ne yapmaya çalışıyor..
Hiro bu bölümdede çok şekerdi:img-yes: :img-wink:
Çok güzel bir bölümdü..Fragmandada gördüğümüz gibi Hiro kılıcını buluyor sonunda..
çoban yıldızı 13-05-07, 21:10 Haitili konuşabiliyor muydu?
Gerçekten çok güzel bir bölümdü. Peter'ın durumu kötü, umarım bir an önce iyi olur. Matt nasıl oldu da Haitili'ye rağmen Sylar'ı duydu?
inanılmaz heycanlı bi bölümdü
bi önceki bölümde kafamda yanıt bulan soruların yerini ,onlarca soru daha almış oldu
öncelikle anlayamadığım şey
eden öldü mü ??? diziden ayrılcak mı yani,üzülürüm eğer öldüyse
sanırım şu konuşmayan haiti li adam olsaydı keşke
o zaman sylar gücünü kullanmamış olcaktı
peter a çook üzüldm
önce o ilk gördüğü kabus çok kötüydü,sonra matt le güçleri birbirine karıştı gibi oldu
we en sonda gördüğü rüya feciydi
patlıcak olan o,da anlamadığım neden patlıyor? kaldıramıyor mu vucudu bu kdr çok özel yeteneki acaba
o zaman sylar neden patlamıyor
onda da bisürü yetenek bir arada war ??
hiro nakamura her zamanki gibi şirin ötesiydi
çok komik cheerleader diyo:img-hyste isaac la birbirlerini sonunda bulmalarına
çok sevindim
isaac da başardı uyuşturucu almadan resim çizebilmeyi,ama anlaşılan giro nun başı yine derde gircek o kılıcı bulmaya çalışırken,acaba o kılıcın sırrı ne?
micah inanılmaz olgun bir çocuk
jessica nın niki ye döndüğünü anlayınca nasıl da sarılıverdi hemen annesine
aile kucaklaşmaları çok duygusaldı
niki jessica dan kurtulabilmek için hapise gitcek heralde,ama kurtulamicak bence
aslnda jessica da niki nin iyiliği için yapıyor gibi,ama biraz fazla şiddet yanlısı:icon_whis :icon_whis
Haitili konuşabiliyor muydu?
Gerçekten çok güzel bir bölümdü. Peter'ın durumu kötü, umarım bir an önce iyi olur. Matt nasıl oldu da Haitili'ye rağmen Sylar'ı duydu?
Herkes Haitili dilsiz zannediyordu. Atık bu da aradan çıktı. Yakında öğrenmeyen kalmaz. :img-wink:
Matt daha önceden de aynı şeyi yapmıştı. Kaçırıldığı gün Claire ın adını duymuştu. Bu da Haitili nın yeteneğinin sınırının olduğunu gösteriyor.
Peter geleceği görmesinde herhanagi bir sorun yok. Sonuçta öyle bir güç var ve Peter ın yeteneği güçleri kopyalamak. Tabi baya bir kötü rüyadyı. İnşallah patlayacak kişi o olmaz.
Merhaba;
Uzun zamandan beri bu forumda sizlerin yorumlarını okuyorum. Bu yorumları okumak benim için çok büyük keyif veren ve haftanın yorgunluğunu atmamı sağlayan bir durum. Her biriniz neredeyse işyerimden arkadaşlar, mahallemden komşular ve ailemden akrabalar gibi oldunuz. Bu haftadan itibaren dayanamayarak bende sizlerle beraber yorumlara başlayacağım.
Üniversite yıllarnda bir dizi yada filmi arkadaşlarımla yorumlarken duruma göre en'ler çıkarırdık. Müsadeniz olursa ve sizlerde beğenirseniz izlediğimiz şu güzel dizilerde dizinin içeriğine göre Haftanın ...'lerini belirleyelim. Eklemeler ve çıkartmalar yapalım. Benim Heroes için belirlediğim ön Haftanın ...'leri aşağıda. İsteyen bir şeyler çıkarıp bir kaç ... daha ekleyebilir.
Haftanın Vay Canınası : Haitilinin konuşması (ki ben bu adam sessiz sakin gelip gidecek diyordum) ve bir sırdan bahsetmesi.
Haftanın Hayır Olamazı : Edenin Sylar yeteneğini almasın diye kendini vurması.
Haftanın Fedakarlığı: Nikinin Jessicanın yapacaklarından çekinmesi nedeniyle polise teslim olması.
Haftanın Komik Durumu: Pek komik görünmesede Matt ile dedektif hatunun Peteri sorgularken yeteneklerin çarpışması sonucu bir anlık karışıklık çıkması.
Haftanın Duygusal Anı: Clairenin Peteri görmeye geldiğinde kapıdan çıkarken "Sen benim kahramanımsın" demesi.
Haftanın Sinir Bozucu Durumu: Haitilinin Clairenin arkadaşının beynini silmesi ve iyiye giden bir dostluğun bu şekilde sonlanması.
Haftanın Siniri: Mr. Bennetin Edenin Syları kendini vurmaya ikna etmesi teklifini reddetmesi.
Ayrıca Mohinderin elindeki liste ve öldürülenler hakkında polisi aradığında polisin ilgisiz kalması.
Bunlar şimdilik bulabildiğim (Gece saat 02:30'da bu kadar çıktı) Haftanın ... leri.
Bir de Haftanın Soruları var:
1- Peter neden bölüm sonunda sarardı soldu.
2- Yine Peter durup duruken nasıl gelecek yada belirsiz bir durumla ilgili hayal görebildi.
3- Sylar madem güçlerini kullanabiliyordu. Neden Bennet oradayken yapamadı. (Burada Haitili faktörü devreye giriyor ama Bennet ilk Syları görüşünde "Burada hiç bir şey yapamazsın" dediğinde aklıma bulunan ortamın Syları etkisiz hale getirdiği gibi bir fikir ortaya çıkmıştı)
4- Eden silahı Sylara doğrulttuğunda Sylar neden "o silahla bana bir şey yapamayacağını biliyorsun" dedi. Yoksa bu adam kurşun geçirmez mi aynı zamanda..
""4- Eden silahı Sylara doğrulttuğunda Sylar neden "o silahla bana bir şey yapamayacağını biliyorsun" dedi. Yoksa bu adam kurşun geçirmez mi aynı zamanda..""
Çünki nesnelerin havada hareketine hükmediyor (dolap kapaklarını uçurması, kurşunu havada durdurması gibi)
bence haftanın fedakarlıgı eden ın sylar gücünü alamaması için kendini öldürmesiydi
sylar ın camı kırıp eden ı içeri alması biraz mantıksız geldi
hani orda etkisiz hale gelmişti bay bennet a neden bişey yapamadı o zaman
ah peter zavallım ya ne olacak ona yanında nathan varken sanki güvende degılmiş gibi geliyo bana keşke hıro ve ısaac le buluşabilse çok güzel olurdu
claıre ın durumu çok kötü oldu ama haitili adam iyi gibi acaba hafızalarını aldıgı gibi geri koyabiliyormu zack ın hafızasını geri verse ne güzel olurdu
Yine harika bir bölümdü..
Peter'ın rüyası çok ilginçti. Isaac'in gelecekte çizdiği patlayan adam Peter'mış meğer niye patlıyor?? anlamadım ama çok kötüydü ve Peter'ın patlayacağını nasıl anlıyorlar. Hepsi Peter'dan kaçıyor. Bence Hiro ve Isaac Peter olduğunu anlayınca haber verdiler. Ama ne biliyim herkesin böyle birşeye inanması güç, ayrıca herkes kaçarken Nathan, kaçmıyor Peter'a doğru geliyor. O bölümün gelmesii için sabırsızlanıyorum umarım Peter'a birşey olmaz.
Claire'nin babasına çalışan şu zenci ne sinsi çıktı öyle. "Baban geldiğinde senin herşeyi unutmuş olmanı bekliyor, ama unutmaman lazım sır tutabilir misin?" Akıllı adammış en doğrusunu yapıyor. Bence bu adam manyak birşey yani Sylar'dan çok çok daha güçlü. O parazit yapması falan.
Matt'i çok sevmeye başladım :) Özelliklede diğer kadın polisin bazen çok tatlı oluyor demesi çok komikti :) Karısından boşansa da onunla evlense. Matt'in Peter'ı sorgularken ki karışıklık da çok komikti Peter direk Matt'in gücünü aldığından karıştı ortalık. Ben Matt'in gücüne bayılıyorum ya harika bence ama bazen çok kötü oluyor. Herkesin konuşması karıştığında.
Claire'nin Peter'a benim kahramanımsın demesi de çok hoştu. Peter'cık nasıl sevindi ama bu arada cidden Claire'yi kurtarınca dünya mı kurtuldu? anlamadım :D Claire'ye çok üzüldüm artık yanında çok sevdiği arkadaşı yok bu çok büyük haksızlık babası onu resmen yanlız bıraktı. Anlamıyorum kızının iyiliğini mi istiyor? kendi çıkarlarını mı düşünüyor?
Eden ve Sylar'a gelelim. Eden öldü mü? umarım ölmemiştir. Çok üzülürüm öldüyse. Pislik Sylar ya!!
Sylar'ın Eden'a "O silahla bana birşey yapamayacağını biliyorsun" demesi de o sırada Eden'ın gücünü alıyor olması (ikna gücü) o yüzden Eden silahı kendi başına tutmak zorunda kaldı.
Hiro'm yine çok tatlıydı bu bölüm ayrıca Isaac'de aşık olmaya başladım ben zaten Isaac'a :D Hiro'nun Isaac'i uyuşturucu kullanmadan resim çizdirmesi harikaydı özellikle de resim Hiro en büyük hayali Kılıcı tutuyor ve önünde kocaman bir Dinazor yanlız gelecek bölüm fragmanın da farkettiyseniz Hiro kılıç elinde resimdeki dinazora tutmuştu fakat dinazor sanki ölmüşte müzede sergileniyor gibiydi, ya da ben öyle gördüm.
Micah,DL ve Niki'ye gelirsek, Jessica çok kötü biri yani Niki'yi korumaya çalışsa da onun en değerli varlığı olan Micah'ı fırlatması çok kötüydü. Ayrıca bana DL iyiymiş gibi geliyor yani mahkum diye sevdiği bir kadına neden zarar versin ki. Niki beyki ondan kurtulacağını sanıp hapise giricek fakat Jessica ordan da çıkmasını bilir ;)
Evet ben de merak ettim nasıl oluyor da Sayler Eden'i içeri çekebildi. elindeki silahtan ötürü mü acaba? Tam anlayamadım.
Peter neden hastalandı. Ve o rüyaları gördüren yeteneğin sahibi kim? Nerden aldı? Hiç bir açıklama getirmediler.
Nathan kötü, gıcık, bencil görünüyor ama kardeşine ne kadar düşkün değil mi? (sesi de çok karizmatik yahu)
mohinder artık gel sürünme Hindistanlarda...
""4- Eden silahı Sylara doğrulttuğunda Sylar neden "o silahla bana bir şey yapamayacağını biliyorsun" dedi. Yoksa bu adam kurşun geçirmez mi aynı zamanda..""
Çünki nesnelerin havada hareketine hükmediyor (dolap kapaklarını uçurması, kurşunu havada durdurması gibi)
Eden'in ikna kabiliyetinin haitili adam orda olmadan tek başına yeterli gelmeyeceğini biliyor olması gerekmiyor muydu. Peki bunları biliyorsa o zaman niye bile bile elinde silahla oraya gitti.
Oraya gitmeden önce neden Isaac'a oradan kaçması için kart ve telefon verdi?
Isaac, Hiro ile konuşmasında yeni çizdiği bir resimden bahsetti. Patlayan adamdan -peter da rüyasında kendini patlarken gördü- Hiro da patlayan bir adamı nasıl durdurabilirsin dedi? gerçekten de merakla bekliyoruz. Peter ın rüyasında gördüğü gibi hepsi bir araya gelince fazla yüklenme dolayısıyla mı olacak bu olay.
Bizim bildiğimiz kadarıyla peter yanındaki insanların yeteneklerini kopyalıyordu. Peki rüyalarında geleceğini görme gücünü kimden aldı?
Birde ben yanlış mı gördüm DL başından vuruldu dimi yoksa vurulmadı mı?
Sorular bitmiyor...
Fantiagra gibi bende enleri sayacak olursam.
Haftanın şaşırtan sahnesi : Haitilinin, Bennet'ın arkasından iş çevirmesi ve -tamamen tahmin- Claire'nin hafızasını silmeyeceği. -Bunu da ondan saklamasını isteyeceği.
Haftanın anlaşılamayını: Eden kendi iradesiyle mi kendini vurdu. Yoksa Sylar'ın daha önce de matt'in yanında ki sarışın bayana (adını unuttum) yaptığı gibi silahı syların yönlendirmesiyle mi başına dayadı.
Haftanın Fedakarlığı: Eğer Eden kendi iradesiyle kendini vurdursa kesinlikle haftanın fedarkarlığını yaptı.
Haftanın eğlendiren sahneleri : Hiro nun Isaac i beklerken yaşadığı heyecan. Isaac'a konsantre olmasını söylerken yüzünün aldığı şekil.
Haftanın Duygusal Anı: Peter ve Claire konuşması
Haftanın Sinir Bozucu Durumu: Haitilinin Clairenin arkadaşının beynini silmesi ve iyiye giden bir dostluğun bu şekilde sonlanması. (aynen kopyaladım:))
Silahla bir şey yapamama meselesini ilerleyen bölümlerde göreceksiniz arkadaşlar. Sanırım 18. bölümdü.
Eden ise tabii ki öldü, kendi beynini parçaladı kız.
Nathan kötü, gıcık, bencil görünüyor ama kardeşine ne kadar düşkün değil mi? (sesi de çok karizmatik yahu)
mohinder artık gel sürünme Hindistanlarda...
Mrs. Petrelli diyorum başka da bişey demiyorum. :img-hyste
Mohinder geldi ya Banu, Eden' in notunu da mı görmedin.
Bu arada Eden' in rahmetli olmasına sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Pek sevememiştim o hatunu ama bu şekilde olması da hoş olmadı.
Ceva hakikaten çok soru işareti var bu dizide, o yüzden seviyorum zaten. :img-wink: Eden' in telefon ve kart vermesinin sebebi Isaac' in Hiro' yu aramasını sağlamak içindi. Eden açık bir şekilde Mr.Bennet' ın hakimiyetine başkaldırdı. Bu arada ben Mr. Bennet' a hâlâ güvenmiyorum. DL başından vurulmadı, kurşun başından geçerek arabanın lastiğine saplandı. DL özelliğine hükmetmeyi öğrenmiş biri, Özelliğine yoğunlaştığı zaman cisimlerin içinden geçiyor. İlk kurşundan hazırlıksız olduğu için vuruldu.
Peter' ın rüya yeteneğini kimden aldığını bende merak ediyorum. Yeteneğini bilmediği için olayların patlak vermesinden önce de farkında olmadan yetenek kopyalamış olabilir. O zaman Peter da bildiğimizden ve şu andan itibaren kopyaladıklarından çok daha fazla yetenek olabilir. Eğer öyleyse Sylar' dan bile fazla yeteneği vardır. Belki de bu yüzden bölüm sonunda durumu ağırlaştı. Aşırı yüklenme sorunu var sanırım.
peter rüya görme yeteneğini mohinderdan almış olabilir! tabi simoneda olabilir pek olasılık olmasada aslında sadece bi düşünce! eden kendini vurarak en doğru olanı yaptı böylece sylar gücünü alamayacak! ama ölmesi kötü oldu ve gerçekten öldü
neklerini kopyalıyordu. Peki rüyalarında geleceğini görme gücünü kimden aldı?
Birde ben yanlış mı gördüm DL başından vuruldu dimi yoksa vurulmadı mı?
Sorular bitmiyor...
başından vuruldu ama kurşun etki etmedi gibi geldi bana
görünmezlik yeteneğinden olabilir
ama görünmezlik yeteneği omzunda neden işe yaramadı da omzundan yaralandı,anlayamadım....:icon_whis
görünmezlik yeteneğinden değil katı cisimlerin içinden geçebiliyo ilk kurşun omzuna geldi ikincisinde yeteneğini kullandı kurşun içinden geçti
seth_gecko 14-05-07, 12:39 peter ruyasında patlayacağını gordu çoğunluğun dusuncesi asırı yuklemeden olacak şeklinde ama ben farklı dusunuyorum.Bence Matt'in tanıstığı bir adam vardı radyoaktif gücü olan istemeden karısını öldürmüstü sanırım peter bu özelliği ondan kopyalayacak ama bunun farkında olmayacak.
Eden'in yaptığı fedakarlık gercekten muhtesemdi yani sylar'ın ikna yeteneğine kavusması gerçekten çok tehlikeli olurdu benim anlamadığım Eden neden haitiliyi yanında gotürmedi yani adamın gücü harika sanırım sadece sylar'ın gucunu etkisiz hale getirebilirdi ama olan oldu bir güzel kız daha öldü.:sad53:
Peter zaten daha önceden de olacakları görebilme ve rüyalarında gördükleri gerçekleşme olasılığı olan olayları çözümleyebilme yönünden hep abisi Nathan'dan yardım görüyordu...Dikkat ederseniz abisinin yanında kefaletle serbest kaldıktan sonra yolda ilerlerken bayıldı ve bir rüya formatında! gelecekteki patlamayı, bunun kendisi yüzünden meydana geldiğini gördü.Diğer özel yeteneli kahramanlarımız da ona bazı şeyler söyleyerek yaklaştı, fakat daha sonra ondan uzaklaşarak patlamasını gördüler...:img-yes: Genel anlamda Fallout adlı bölüm ince ayrıntıları göstermesi ve şimdiye kadar öğrenemediğimiz gizli gerçeklerin ipuçlarını vermesi bakımlarından yavan olmayan bir episoddu:good: Eden'in ikna kabiliyeti olduğunu daha sonradan öğrenen Sylar; Mr. Bennet'ın kahramanlarımızı bir süre alıkoyup onlar üzerinde incelemeler yapmasını güce taptığının bir kanıtı olduğunu belirtmesi iki cambazın bir ipte oynayamayacağının bir kanıtı gibiydi!Eden'in elindeki silahın, metalleri harekete geçirme yeteneğinden yararlanarak kendine doğru camı kırma pahasına çekmesi ve Eden'i kendi silahıyla öldürmesi Sylar'a bir yetenek daha kazandıran bir aktiviteydi!:img-help: Bundan sonra olabileceklerin sorumlusu ya Sylar ya da Peter olacak gibi gözüküyor!:img-blush
yine olaganüstü bir bölümdü.1.sezon bittikten sonra ne yapacagimi kara kara düsünmeye basladim. devam edecek hazirda bir 2. sezonun olmamasi ne kötü...neyse...
peter'in ani degisimini bir yere baglayamadim ben. hayal ve rüyalarinin nasil basladigina da anlam veremedim(eger gelecegi gösteriyorsa isaac e ihtiyaç da kalmadi ve simdi aklima geldi de peter bütün yetenekleri alip içinde sekillendiriyor olabilir mi? yaninda durdugu yetenekli kisi sayisi arttikça?) .asiri yükleme degil de sanki baska bisey gibi geliyor bana.
matt-peter ve isaac-hiro bölümü hostu.
niki içindekiyle savasmaya basladi sonunda ama polise teslim olmasi saçmaydi. polisin jessica'yi durdurabileceginden süpheliyim.(mr bennet'a teslim olsaydi o baska.o haitili sayesinde tabi)
haitili claire'in hafizasini silmemekle dogru olani yapti. babasi onu korumak istiyor olabilir ama claire'in da olacaklara kendisini hazirlamasi lazim. babasinin bile onu koruyamayacagi durumlar olacaktir.
eden mohinder'la son konusmasini yapti sanirim. yani s |