Tüm Versiyonu Göster : Heroes-1. Sezon Yorumları(Cnbc-e)

Sayfalar : 1 2 [3] 4

sprytus
14-06-07, 07:15
Bu sezon yani CNBC-E'de devam eden 1. Sezon bölümlerinde, Claire Peter'ın kendisinin !amcası! olduğunu öğrenecek arkadaşım! İleriki bölümlerde(16-.......) daha da fazla heyecana hazır olun derim arkadaşlar:img-wink:

İReM_cHrıSs
15-06-07, 12:03
Bu sezon yani CNBC-E'de devam eden 1. Sezon bölümlerinde, Claire Peter'ın kendisinin !amcası! olduğunu öğrenecek arkadaşım! İleriki bölümlerde(16-.......) daha da fazla heyecana hazır olun derim arkadaşlar:img-wink:

çok saol ya bn cnbceden takip etmek istiyorum ama bazende dayanamıyorum size soruyorum

sezinti
15-06-07, 12:12
Sevgili arkadaşlar,

Lütfen, spoileri içerikli mesajlarınızı / sorularınızı ilgili bölümde paylaşınız. Lütfen, spoiler kuralına uyalım,

law
15-06-07, 12:21
heroes ın bu seneki emmy ödüllreinde şansı yüksek gibi
amerikanın en hit dizisi lost un tahtını yerinden oynatan tek dizi
yanlız oyunculuk dalında biraz düşük kalıyolar sanki
ali larter dışında etkili bi oyunculuk yok
spolıer=>peter sayları fena patakladıgı bi bölüm var iple çekiyorum

İReM_cHrıSs
16-06-07, 14:10
heroes ın bu seneki emmy ödüllreinde şansı yüksek gibi
amerikanın en hit dizisi lost un tahtını yerinden oynatan tek dizi
yanlız oyunculuk dalında biraz düşük kalıyolar sanki
ali larter dışında etkili bi oyunculuk yok
spolıer=>peter sayları fena patakladıgı bi bölüm var iple çekiyorum

bnce milo Ventimiglia da çok iyi bir oyuncu ve çok gsl oynuyor hepsi harika ya kötü diyemeyizz..!!

spiderkf
18-06-07, 10:29
bu bölüm hakkında bir şey söylemek gerekirse şimdiye kadarki en iyi bölümdü diyebiliriz.

gzd_gzd
18-06-07, 10:46
inanılmaz heycanlı bi bölümdü
ikinci kez izlememe ramen aynı heycanlarla izledim diyebilirim bölümü
we şunu söyliyim ;17. bölüm çook daha heycanlı olcak...;)

padme_01
18-06-07, 11:13
evet bu bölümde gerçekten hop oturup hop kalktım. en beğendiğim sahne peter'ın uçma sahnesiydi.peter ve görünmez adamın dövüş sahneside çok güzeldi.oyunculuklar konusunda bir tek claire'in üvey annesinin oyunculuğunu beğenmiyorum gerisi bence mükemmel oynuyor. gelecek bölüm dahada heyecnlı olacak sabırsızlıkla bekliyorum

CaNaN^_^
18-06-07, 12:34
tansiyon giderek yükseliyor...
harika bir bölümdü özellikle peter'ın yeteneğini kontrol edebildiği sahneler :)
claire sonunda babasına patladı acaba nasıl affedecek babasını merak ettim şimdi :)
bizimkiler bıktılar artık heroes heroes diyip diyip duruyorum :) odamda doldu poster resim vs....
harika bir dizi
1.heroes
2.ghost whisparer
3.the o.c
4.e.r
bu dördünü kaçırmayı göze alamam ama heroes benim için başka:))

seth_gecko
18-06-07, 13:06
Gerçekten güzel bir bölamda ve peter yeteneklerini kullanmayı öğrendi ve gerek binanın çatısında gerekse isaac'e karsı çok güzel kullandı.
Sylar braz fazla açık verdi sanki dünkü bölümde çok garip konusuyordu ve ben mohinder'in şüphelenmemesine şaşırdım
Bide anlamadığım bişey var binanın çatısında bennet ve haitili adam peterları sıkıstırmıstı ama peter uçarak arkadasını kaçırdı ama haitilinin yanında yeteneklerini kullanamaması gerekmezmiydi?

sprytus
18-06-07, 14:30
Mükemmel...mükemmel...mükemmel! Öyle değil miydi arkadaşlar.Şimdiye kadar yayınlanan bölümler içerisinde heyecan ve görsel atmosfer yönlerinden bu kadar iyi kotarılmış bir bölüm yoktu...Tabii daha önceden bir kez seyrettiğim için gelişecek olayları ve söylemleri Türkçe altyazıyla izlemek daha da hoş geliyor insana!:img-wink: Mohinder'in kendisine yardım etmek için neredeyse yalvaran Sylar'a yani Zane Taylor olarak bildiği kötülük kralına bu kadar güvenmesi şahsen beni dumura uğrattı...Acayip davranışları ve heyecanlı harketleriyle Montana'da geldikleri kaynak ustası kadın Lane'in bile farkedebildiği Sylar'a bu anlamda duyarsız kalabilmesi önsezilerinin kuvvetli olmamasındandı zannedersem...Hiro ve Ando'nun çalınan çantayla birlikte gelişen komik maceraları ise bir otobüsün bagajına gizlenmelerine karşın kadın tarafından bulunmaları ve onlara sıktığı kurşunun Hiro'nun o inanılmaz zamannı bükebilme yeteneğini tekrar harekete geçirmesiyle silahın kurşunlarının geri tepmesiyle son bulur...Bu arada Ted'in karşısına çıkan Wireless(Hana Gitelman) adlı kadının yardımıyla Mr. Bennet'a bir ders vermek istemesi arasında mantıksal bağlar çok iyi kurulmuştu bence!:good: Claire'in üvey annesinin beyninde bulunan hafıza problemiyle alakalı hastaneye kaldırılması ve kendisine bir oyum oynandığını zannetmesiyle orada bulunan bir doktora gücünü söylemesi hayret verici sahnelerden biriydi.Nathan ve Simone arasında geçen diyaloglarda geçen bir söylem ise tam anlamıyla hedefi vuran cinstendi:''Peter umudu kendine çekiyor, sen(Nathan) ise umudu itiyorsun'' Bu konuşma tam anlamıyla Simone'un Peter ne kadar sevdiğini ve kolladığını gösterir nitelikteydi!:img-yes:

CaNaN^_^
18-06-07, 14:31
Gerçekten güzel bir bölamda ve peter yeteneklerini kullanmayı öğrendi ve gerek binanın çatısında gerekse isaac'e karsı çok güzel kullandı.
Sylar braz fazla açık verdi sanki dünkü bölümde çok garip konusuyordu ve ben mohinder'in şüphelenmemesine şaşırdım
Bide anlamadığım bişey var binanın çatısında bennet ve haitili adam peterları sıkıstırmıstı ama peter uçarak arkadasını kaçırdı ama haitilinin yanında yeteneklerini kullanamaması gerekmezmiydi?

haitili nin yeteneğini alıp ona karşı kullanmıştır belki :)
en yakın bence bu olabilir...
ama bizden önce izleyenlerinde yorumunu almak gerekir...

banubanu
18-06-07, 15:02
Nathan'da uçabilmişti Haitili olduğu halde. Belki de bazı yetenekleri etkisiz hale getirmek için dokunmak bazılarını da sadece yakınında olmak yetiyor. Matt'de bi kaç metre yakınında olması yetiyordu.

elfkartal
18-06-07, 18:38
bu bölüm çok güzeldi ya.. peter sonunda güçlerini kullanmayı öğrendi. bakalım haftaya peter gene yok galiba.. ama sonrası güzel bi bölüm gelir kesin

sprytus
19-06-07, 11:46
Haftaya da Peter sekanslarda gözükecek arkadaşım!Hiro ve Ando'nun aniden birbirlerinden ayrılmaları gerektiğini hissetmeleri de beni şaşırtan gelişmelerden biriydi...Kaderlerinin onları birleştirdiğine inanan Hiro'nun bir anda arkadaşına Japonya'ya geri dönmesini ve zarar vermemek için bunun gerekli olduğunu söylemesi hüzün verici bir sahneydi:icon_sorr Peter ve Claude'un Devaux'ların teras katındaki heyecan verici kapışamsı ise tek kelimeyle görselliğin Everest noktasına vardığı bir sahneydi!Yeteneklerini kullanma ve kendine güvenip istediklerini gerçekleştirebileceğini nihayet anlaması Peter'ın anlam doluydu...Genel olarak bölümün izleyenlerine ve fanlarına verdiği keyif şimdiye kadar olanların en iyisiydi!:img-yes:

Gamble
19-06-07, 14:40
1. sezona damgasını vuran Zachary quinto lu sylar karakteriydi bence.genel anlamda tim kiring mükemmel bi iş çıkardı ama aynı malzemeyi 2. sezonda da bulablirmi hiç bilmiyorum.Sezon finali de çok iyiydi.

Kule2
20-06-07, 13:33
Öncelikle,

şimdiye kadarki en sinir eden bölüm olduğunu söyleyebilirim.

Önceden de,

özellikle Matt'in ev hayatı,

bir de Peter'ın "ne yapmam gerekiyor, nasıl yapmam gerekiyor" diye,

ortalarda öylece dolandığı anlar zaten can sıkıyor ve bıkkınlık veriyordu.

Şimdi de,

bu bölüm özellikle Claire tavırlarıyla ve hareketleriyle sinirleri zıplattı.

Babası hastanede mevcut durumu,

bana göre gayet güzel bir şekilde izah etmişken,

tehlikeyi ve Claire gerçek annesine ziyerete gitmişken evde olanları,

ve ardından annesinin yaşadığı hafıza sorunundan dolayı,

ne kadar üzgün olduğunu,

bir daha tekrarlanmayacağını anlatmasına rağmen,

Claire'in zoraki bir şekilde dinlemesi

ve dinledikten sonra da öfkelenmesi,

resmen çileden çıkartıcı hareketlerdi.

Ve en azından benim sinirlerimi oynattı bu davranışlarıyla.

Bir diğer sinir eden nokta da Peterdı.

Herhalde daha sinir bozucu tavırlar, istese bile sergileyemezdi.

Kalkıp da Isaac'in yanına gidip,

sen uyuşturucudan kurtulamadın bağımlısın vs. diye,

tedavi görüp iyileşmiş olmasına rağmen iftiralar atması,

"Ne sanıyor bu kendini" dedirtti.

Hayır bir de haklı taraf zaten Isaac...

--> Şehir tehdit altında mı?

Evet nükleer patlama tehdidi altında...

--> Peki sorumlusu biliniyor mu?

Birkaç kişi tarafından biliniyor (Buna Isaac de ve Peter'ın kendisi de dahil)

Haliyle Peter'ın şehrin sonunu getirmesinin önlenmesi lazım.

Bunu da yapsa yapsa,

Haitili Adamın eskortluğunda Bay Bennet'ten başka kim yapabilir?

Dün Sylar'ı yakalayıp hapseden, bugün Peter'ı mı yakalayamayacak?

Bu durumda, Isaac'in Bay Bennet'i aramasından daha doğal birşey olamaz.

Gayet mantıklı bir düşünce.

Ve hepsinden ötesi, bir de kişisel acısı var.

Simone'u kaybetmenin verdiği acı.

Kim ne derse desin, Simone'u kaybetmesinde en az,

Isaac'in uyuşturucu sorunu & Simone'un,

Isaac'in geleceği çizdiğine inanmaması kadar

Peter'ın da payı var.

Onların ilişkilerindeki zorlu bir anda,

Simone'a ilanı aşk edince, Isaac de onu kaybetmiş oldu kesin olarak...

Isaac de doğal olarak,

bunun karşılığını en ağır şekilde vermek istiyor.

Yani ne açıdan bakılırsa bakılsın, Isaac haklı vaziyetteyken,

Peter'ın kendini bir halt sanıp,

önce iftiralar atması,

ardından bir de saldırması ve Isaac'i evin öbür tarafına fırlatması,

bir diğer sinirleri zıplatan olaydı.

Hem suçlu, hem de zeytinyağı gibi su üstüne çıkma vaziyeti yani...

Sonuç olarak da,

Isaac silah çektiğinde, "vur şunu da hem şehri kurtar hem kendini"

dedirtti bu olay resmen.

...binanın çatısında bennet ve haitili adam peterları sıkıstırmıstı ama peter uçarak arkadasını kaçırdı ama haitilinin yanında yeteneklerini kullanamaması gerekmezmiydi?

Seth kardeşim,

aynen bende bu noktaya takıldım.

Değil Peter değil Nathan,

her ikisinden misliyle büyük kudrete sahip Sylar'ı alaşağı eden,

onun hapsolduğu o hücrede etkisiz halde kalmasını sağlayan,

Matt'i defalarca durduran, gerektiğinde de bayıltan,

böylesi bir yetenekler karmasına sahip olan Haitili Adam,

önce 3 adım önündeki Nathan'ın uçmasına mani olmadı (veya olamadı bimiyorum)

Şimdi de,

çatıdaki Peter ve Claude'un görünmezliklerini kaldırmadan,

saldırıya geçti ((Bay Bennet ile beraber)) elektroşok tabancasıyla...

Görünmezliği kaldıramadı mı, kaldırmak mı istemedi bilmiyorum...

Ancak,

hem Bay Bennet & Haitili Adam'ın,

sıcaklığa duyarlı termal görüş cihazları olması,

hem de,

zaten elektrikle, saniyeler sonra onları yere devireceklerini düşünmeleri,

Haitili Adam'ın "karantina alanı" misali,

"belli bir mesafedeki tüm yetenekleri etkisiz hale getirme" gücünü,

kulanmasına ihtiyaç bırakmadı büyük ihtimalle.

Özellikle o sıcaklığa duyarlı cihazlarla onları görmeleri sayesinde,

Haitili Adam gücünü kullanmaya gerek duymadı.

En mantıklısı bu gibi görünüyor.

Ama Peter karşısında kim olduğunu bilmese de,

ya da istediğinde neler yapabileceğini bilmese de,

Haitili Adamın,

muhtemelen "zaten şimdi avlanmış olacaklar" düşüncesini çok iyi kullandı.

Ve elektroşok tabancasından gelen iğneleri durdurdu zamanı bükerek.

Ardından da çatıdan kendini ve görünmez adamı aşağı attı.

Uçma yeteneğini atladıktan sonra aşağı düşerken kullandı.

Onca metre aşağıda Claude'u yakalamış Peter'ın uçmasını,

Haitili Adamın durdurması bence zaten mümkün değildi mesafeden dolayı.

Fakat Haitili Adamın o ikilinin,

--> önce görünmez olma yeteneklerini,

--> sonra da zamanı durdurma yeteneklerini,

önlemesi mümkündü. Uçmayı değil...

Ancak o kısa zaman sürecinde, benim tahminim,

Haitili kendi gücünü kullanmayınca, meydan da Peter'a kaldı.

Ama bir daha Haitili Adam ile Peter karşılaşırlarsa,

Haitilinin tekrar faka basmayacağını,

Ve Peter'ı,

sıradan bir insandan, hiçbir farkı olmayan bir hale getireceğine,

ve onun da yeteneklerine set çekeceğine dair kuşkum yok o da ayrı tabi... :img-yes:

sprytus
21-06-07, 12:24
Peter'ın öyle bir duruma düşeceğine ihtimal vermiyorum arkadaşım...Mohinder'in bir gücü olmadığını zanneden bizler belki de bir sürprize hazırlıklı olmalıyız!:img-wink:

seth_gecko
22-06-07, 09:17
Dün e2'deki bölümü izlerken bir şeyi farkettim Bennet İsaac'e herkesin geçişi seninki kadar kolay olmuyor dedi 14 yıl önce birisi öldü Claire'i çocuğumuz olmadığı için biz aldık dedi ve bu haftaki bölümün fragmanında Bennet görünmez adamı vuruyor ve bebek birisinin kollarında sanırım Claire'in bu görünmez adamla bir ilgisi var
Erken teori üretmek istemiyorum ama böyle birşeyler oldu herhalde neyse bunu pazar aksamı izleyip göreceğiz
Bu arada Eden'i görmek güzel oluyor tekrardan onu görmek isterseniz hafta içi her aksam e2'de tekrarlar var

sprytus
22-06-07, 13:22
Mohinder ile alakalı gelişecek olayların ve gizli sırların örüldüğü bilinmez gerçeklerin yavaş yavaş ortaya çıkmasıyla ilginç olaylar gelişecekmiş...Buna sanırım inanmakla inanmamak arasında gidebilecek fikir yürütmesinin haklı çıkması benim indimde kolay gerçekleşebilecek bir durum olacak...Buna eminim!Claire'in görünmez adam Claude'le bir ilgisi olabileceğine şahsen ihtimal vermiyorum arkadaşlar!:img-help:

galactica
22-06-07, 13:41
bence de mohinder'ın da yetenegi var çünkü ablası shanti'nin de vardı ...
eger haitili adam gücünü kullansaydıda birşey olmazdı çünkü peter o yeteneği de soğururdu birşey olmazdı yani...
galiba bu haftaki bölümde claire vuruluyor fragmanda öle gördüm :img-wink:

celeborn
23-06-07, 13:46
simone ölecekmi ya??:icon_sorr

görünmezlik yeteneği olan adam peter'a güçlerini kontrol altında tutmayı mı öğretiyordu?
hiro ile andonun ayrılmasına üzüldm iyi bir ikili olmuşlardı umarım yakında tekrar yolları kesişir..

İReM_cHrıSs
24-06-07, 14:10
simon ölüyor iyikide ölümüş hiç sevmiyordum zaten

artık peter yeteniğini kullanıyor çok gsl bi bölümdü isaac !e bagırmasıyla uçtu bayıldım o sahneye bakalım bu bölüm neler olucak çok merak ediyoru..!!

peter saylarla karsılassın artık ya

asdewq
24-06-07, 15:35
simon ölüyor iyikide ölümüş hiç sevmiyordum zaten

artık peter yeteniğini kullanıyor çok gsl bi bölümdü isaac !e bagırmasıyla uçtu bayıldım o sahneye bakalım bu bölüm neler olucak çok merak ediyoru..!!

peter saylarla karsılassın artık ya

bn simon uu seviodumm yaa nese
dier dediklerine aynen katılıyorummmmm

peter sylar kapışmasını byk merakla bekliyorummm

murat2007
24-06-07, 17:22
bende bu diziyi izlemek istiyorum ama sanırım çok geç kaldım tekrarını veriyorlarmı yada nereden izleyebilirim???:icon_sorr

celeborn
24-06-07, 17:34
bende bu diziyi izlemek istiyorum ama sanırım çok geç kaldım tekrarını veriyorlarmı yada nereden izleyebilirim???:icon_sorr

valla e2'de tekrar yayınlanıyor 1.sezon ama kaçıncı bölümdeler şimdi bilmiyorum,bence izlemeye hemen başla:good:

olimbera
24-06-07, 18:25

yazın cnbc-e yayın akışını takip etmeni öneririm.. mutlaka tekrarlarını vereceklerdir:img-wink:

_rebelde_
24-06-07, 19:17
bu bölümde herşey yavaş yavaş ortaya çıkıyo...claire nin bebekken hiro ile bağlantısı varmış...ayrıca o görünmez olabilen adamın da bildiği çok şey var...bir iki bölüm sonra herşey daha netleşir.....şu anda bölüm süper gidiyo...

sweetrock
24-06-07, 19:43
hakkaten enfes bi bölüm bu yaa çok güzell..o adam linderman fln mı acaba??öğrendi kızın gücü olduğunu bakalım nolcak??

_rebelde_
24-06-07, 20:01
bölümleri bu kadar kısa tutmaları şart mı??iki bölüm birden versinler...

dediğim gibi çok güzel bölümdü...bu bölümde hiro nun küçüklüğü dışında sahnesi yoktu...ve daha bir çok heroes umuzu da göremedik....

xero
24-06-07, 20:11
mr. bennet üzerine kurulmuş bi bölümdü.mr.bennet ın gerçek kimliği neler yaptığı hakkında yeterli olmasada önemli bilgiler aldık.bence bölümün en etkileyici kısmı flashbacklerdi.hem geçmiş hakkında bilgi werdiler hemde siyah beyaz olarak görselliğe katkıda bulundular die düşünüorum.
bu arada cnbc-e de gelecek haftanın fragmanını gördüm sonunda çok beklediğimiz sylar-peter kapışmasını görebilicez:happy0064 ayrıca nathan da linderman ile buluşacak.sanırım gizemli her taşın altından çıkan bay linderman ı görebilicez ama nsl beklicez bi hafta:icon_sorr

olimbera
24-06-07, 20:15
öncelikle şunu söyleyebilirim ki hiro'nun küçüklüğüne bittiimm=)) nasıl bir şirinliktir o öyleee=)) claire de çok tatlıydı..

çok aydınlatıcı bir bölümdü kesinlikle.. görünmez adamın niye onlardan kaçtığı belli oldu.. kimi saklıyordu çok merak ettim şimdi.. o hiro'nun babası da ileride baya karşımıza çıkıcak galiba.. şimdi claire ne yapıcak çok merak ediyorum kesin peter'a gider dicem de o haitili gönderir mi bilmem tabi..

diğer kahramanlarımızı görmememize rağmen yine de çok güzel bir bölümdü. tabi hiro bir şekilde her bölüm oluyor o olmazsa küçüklüğü =))

celeborn
24-06-07, 20:19
çok güzeldi ya..
flashbackler ayrı bir hava kattı,ayrıca olayların başlangıcı konusunda da bir nebze de olsa aydınlattı:img-wink:

parkman süperdi,umarım faydalı olacağını kabul edip ona bişey yapmazlar..

hiro'nun babası yönlendiriyormuş demek Mr.Bennet'i,ee nolcak şimdi bu adam kendi oğlunu hiro'yu da mı etkisiz hale getirecek??

sonunda mohinder sylar'ı farkediyor galiba,peter-sylar buluşması da gerçekleşecek,dolu dolu bir bölüm bizi bekiyor..

bölümlerin double yayınlanması fikrine de katılıyorum:img-yes:

-A k e L d a N-
24-06-07, 20:19
Aksiyonu hiç düşmeyen güzel bir bölümdü..Mr.Bennet'ın nasıl bu işe girdiğini Claude'yle ilgili bilmediğimiz gerçekleri öğrendik:img-yes: Matt akıllıca davrandı..Mr.Bennt hem akıllıca davrandı hemde çok büyük fedkarlıklar yaptı..O gerçekten iyi bir baba..Bizim için büyük bir muamma olan Mr.Bennet'ı böylece biraz olsun anama şansı yakaladık:img-yes:
Claire'ı nereye götürüyorlar??Matt'e ve Radyasyon adam'a ne yapacaklar??

-A k e L d a N-
24-06-07, 20:23
öncelikle şunu söyleyebilirim ki hiro'nun küçüklüğüne bittiimm=)) nasıl bir şirinliktir o öyleee=)) claire de çok tatlıydı..

çok aydınlatıcı bir bölümdü kesinlikle.. görünmez adamın niye onlardan kaçtığı belli oldu.. kimi saklıyordu çok merak ettim şimdi.. o hiro'nun babası da ileride baya karşımıza çıkıcak galiba.. şimdi claire ne yapıcak çok merak ediyorum kesin peter'a gider dicem de o haitili gönderir mi bilmem tabi..

diğer kahramanlarımızı görmememize rağmen yine de çok güzel bir bölümdü. tabi hiro bir şekilde her bölüm oluyor o olmazsa küçüklüğü =))

Evet Hiro'nun çocukluğu çok tatlıymış..Babasının da bi gücü olduğuna emindim ve demek Mr.Bennet'ın çalıştığı şirketle bir bağlantısı varmış:img-yes: Claire'ın bebekliğide çok tatlıydı geçekten..Nurtopu gibiydi maşşallah:img-wink: :icon_whis
Haitili adam gerçekte konuşmasına rağmen ondan birşey öğrenmeye çalışanlar için konuşmama taklidi yapıyormuş demekki:img-yes:
Öbür bölümde de o ünlüüü Mr.Linderman'i görcez sonunda çok merak ettim:img-yes: Öbür bölüm baya aydınlatıcı bir bölüm olcak gibi..

cns
24-06-07, 21:09
bu bölüm cok güzeldi yazık sonunda mr.bennet a cok üzüldüm :( iyi bi babaymıs :img-yes: bide reklamında görüdüm bi önceki bölümde simone yi vurduya o simone diiilmiş galiba dimi baska bi kadın onun kiligina mı girmiş ?

dazzle
24-06-07, 21:29
harika bir bölümdü bu claire in babasına üzülecegim aklıma gelmezdi bu bölüm bennetlerin üstüne kuruluydu aslında adam iyiymiş ama kötü zannetmişiz yani dimi :D ya o kadın herkesin yerine gecebiliyo ve bu hiç bi durum değil aman sylar bunu ögrenmesin:)bu arada sanırım mohinder syları vuruyo ama ona kolay kolay bişe olmazzz bu arada katılıyorum hironun küçüklüğü müthişti çok şirinmiş yaaaa yine öle gerci o benim kahramanım:img-in_lo :happy0064

İReM_cHrıSs
24-06-07, 22:24
çok gsl bi bölümdü hironun küçüklüğü çok tatlıydı dizinin en svdigim yanı oyuncuların birbiriyle bağlantılı olması bu bölümde de gösterdiler bize..!!

mat grckten çok iyi biri bennetin ölmesine üzüldüm ama ölmicek kurtulucak gibi his var içimde peter bu bölüm yoktu ya yoklugu hissediliyo

gçmişe dönüp yine bizleri aydınlattılar sorularımıza cevap buluyoruz ama bidaki bölüm yine kafamızda soru işaretleri oluşmasın ve peteri göriyim artıkk...!!

alias_charmed
24-06-07, 22:30
gerçektenn çok güzell bir bölümdüü..mr. bennett kötü deilmiş bunu anladıkk.....hero nun küçüklüğü çok şekerdi....bence mr.bennett ölmeyecekk çünkü o adama onu nerden vuracağını gösterdi eğer 5 cm yukardan vurursan ölürüm dedi kesin kafasında claire ı kurtarmak için bir plan varr.....

seth_gecko
25-06-07, 08:50
bu bölüm cok güzeldi yazık sonunda mr.bennet a cok üzüldüm :( iyi bi babaymıs :img-yes: bide reklamında görüdüm bi önceki bölümde simone yi vurduya o simone diiilmiş galiba dimi baska bi kadın onun kiligina mı girmiş ?

Evet mr.Bennet kısmına katılıyorum adam ailesini korumak için birşeyler yapmıs ama bu onun diğer insanları kaçırdığı ve üzerlerinde incelemeler yaptığı hatta öldürdükleri gerçeğini değistirmez

Bu bölümde merak edilen mr.Bennet'in geçmisi hakkında bilgi verdiler ve oldukça tatmin edici oldu

Bence vurulan simone'du bu bölümün sonunda gördüğümüz kadın fragmandan anladığım kadarıyla şekil değistiriyor gelecek bölümde birisinin kafasını karıstırmak için simone gibi göründü sadece yani öyle olsa gerek

Haftaya muhtesem bir bölüm izleyeceğiz Sylar&Peter kapasacakmıs ve
Linderman sonunda görülecek :happy0064

Hiro'nun çocukluğuda komikti hele babası hiro gidiyoruz dediğinde gözlüğünü itmesine güldüm çok hos bir ayrıntıydı :img-hyste

Bide mr.Bennet'in amiri var kim bu adam organizasyonun başımı(amiri oynayan adam genelde 3. sınıf filmlerde oynuyor ve hep kötü adam rolünde yine tam rolüne vermisler adamı)

padme_01
25-06-07, 09:02
bu hafta yerimde hop oturup hop kaltığım bir bölüm oldu. mr. bennet'in hayatına flashback ile geri döndük böylece görünmez adamın hikayedeki asıl yerinide öğrenmiş olduk. daha önceden ms. bennet'ı hiç sevmezdim ama bu bölümden sona fikrim biraz değişti. yaptığı herşey ailesi içinmiş.
küçük hiroyu görmek çok güzeldi.en beğendiğim sahne claire'in evden çıktıktan sonra vücudunun iyileşmesi sahnesiydi.
önümüzdeki hafta çok heyecanlı bir bölüm olacak. pazar gününü iple çekiyorum

celeborn
25-06-07, 09:44
şimdi claire'in annesi ve kardeşi,claire'in nasıl hızlı iyleştiğini hatta ölüp de dirildiğini gördü...haitili ikisinin hafızasını yine silecekmi?

pinkzone
25-06-07, 09:55
şimdi claire'in annesi ve kardeşi,claire'in nasıl hızlı iyleştiğini hatta ölüp de dirildiğini gördü...haitili ikisinin hafızasını yine silecekmi?

Annenin bir daha hafızası silinirse.. Ölümü gereçekleşebilir. Bir öncekinde nasıl derin yaralar aldığı belli. Bir dahakine yaşama şansı olmaz. Aynı şey oğlan içinde geçerli.. Daha önce bir çok kez hafıza silme işlemi yapıldığı için bu son yapılanı vücut kaldıramayabilir.

pinkzone
25-06-07, 09:56
gerçektenn çok güzell bir bölümdüü..mr. bennett kötü deilmiş bunu anladıkk.....hero nun küçüklüğü çok şekerdi....bence mr.bennett ölmeyecekk çünkü o adama onu nerden vuracağını gösterdi eğer 5 cm yukardan vurursan ölürüm dedi kesin kafasında claire ı kurtarmak için bir plan varr.....

Mr. Bennet ölmeyecek. Sezon finalinde Clarie ile o malum son sahnede de gönüyüordu. Yaniş syların öldürüldüğü sahne.. Ve bütün kahramanların hepsinin bir alanda buluşmasında sahnesinde.. Bennet de aralarında idi.

pinkzone
25-06-07, 09:59
Linderman sonunda göründü.

Bir mutfakta elinde bir bıçak vardı. Biraz topluca.. Ve kır saçlı.. Ve yaşlı bir adam sanırım. 60 yaşlarında vardı. Fragmandan gördüğüm kadarı ile.

Ayrıca sonunda her taşın altında eli bulunan lindermanı merak ettim. :)

gzd_gzd
25-06-07, 10:08
çook heycanlı bir bölümdü
3. izleyişim olmasına ramen aynı heycanla izledim
mr. bennet in geçmişinin göründüğü flashbackler süperdi
herşeyi sadece ailesi için yaptığını öğrenmiş olduk...
özellikle hiro nun çocukluğu:img-blush bi de claire bebekken çook şekermiş
elini mr. bennet in yanağına götürmesi falan çok şirindi

celeborn
25-06-07, 10:16
çook heycanlı bir bölümdü
3. izleyişim olmasına ramen aynı heycanla izledim
mr. bennet in geçmişinin göründüğü flashbackler süperdi
herşeyi sadece ailesi için yaptığını öğrenmiş olduk...
özellikle hiro nun çocukluğu:img-blush bi de claire bebekken çook şekermiş
elini mr. bennet in yanağına götürmesi falan çok şirindi

kesinlikle katılıyorum heyecan süperdi:good: flashbackler de öyle..

parkman'a bayıldım,umarım ona bişey olmaz:icon_sorr
claire'in bebkliği çok tatlıymış,dediğin gibi elini mr.bennet'in yanağına götürme sahnesi çok sıcaktı..

linderman de sonunda ortaya çıkıyor yaşasın:img-yes:
peter-sylar kapışması da olaylı geçeceğe benzer,vurulan da simone değilmiş sanırım:icon_whis

Şah-Rû
25-06-07, 11:04
Mr.Bennet' ın hep başka işler peşinde olduğunu Claire' i çıkarları için kullandığını düşünüyordum meğer hakkaten seviyormuş kızını. Hafızasını sildirmesi müthişti. Haitili Claire' i koruyabilecek mi?
Hiro' nun tatlılığı çocukluğundan geliyormuş demekki. Babası da bu işlerin içindeymiş. Acaba kendi oğlunun durumundan haberi var mı? Mr.Bennet' tan Claire' in özel olduğu ortaya çıkarsa teslim etmesini istediği gibi kendi oğlunu da teslim edebilecek miydi? Bu yüzden mi onu geri döndürmeye çalışmıştı? Şu durumda Peter' ın babasının da işin içinde olup olmadığını merak ettim. Bu insanların genlerinde olan birşeyse ailelerinden geliyordur ve onlarında güçleri vardır. Peki Peter' ın babasının gücü neydi ve nasıl öldü? Tıpkı Mohinder' ın ablasının ölümü gibi bunu da şüpheli buluyorum.
Gelecek bölümün fragmanından anladığım kadarı ile Mr.Bennet' a yeni katıldığı ve çok yetenekli olduğu söylenen hatun başka insanların şekline bürünebiliyor, dehşet bir yetenek daha.

İReM_cHrıSs
25-06-07, 12:45
bidaki bölümü çok mrk ediyorum sonunda lindermanı görüyoruz peter ve sylar karşı karşı gelecek galiba mohendırın syları vuruyor yeni gelen yetenek harika herkezin kılığına girebiliyor acaba onları güçlerininde alıyormu..??

CaNaN^_^
25-06-07, 13:09
arkadaşlar 2 gün önce alınmış bir dergiyi dün akşam okudum ve orada heroes a renk katmak için bir Türk'ü de diziye katmak gibi bir planları varmış galiba.....

İReM_cHrıSs
25-06-07, 13:21
arkadaşlar 2 gün önce alınmış bir dergiyi dün akşam okudum ve orada heroes a renk katmak için bir Türk'ü de diziye katmak gibi bir planları varmış galiba.....

ay harika bir haber bu inş gercekleşir

m-i-n-a
25-06-07, 13:37
ya mr. bennet'in dizideki adı neydi arkadaşlar

pinkzone
25-06-07, 13:59
Peter Sylar karşılaşıyor. Mohinder Syları vuruyor. Sylar ilk başta çok büyük darbe almış gibi davranıyor ama.. Sonra Mohindere pis bir şekilde gülerek bakıyor.

Peter Sylar karşılaşması sanırım bu sıralarda olcak. Sylar Mohinderi evin tavanına yapıştırıyor. Ve Peterin başını kesmeye çalışıyor. Ama tabiki de başarılı olamayacak.

gzd_gzd
25-06-07, 14:37

süper bişi olur ya eğer bi Türk heroes e katılırsa
inşallah bu plan gerçekleşir:)

Kule2
25-06-07, 14:52
Bay Bennet'i büyük ölçüde tanıma fırsatını bulduğumuz bir bölüm oldu.

Bir yandan Ted'in,

ölümcül ve bence dizide görülmüş en göz korkutan yeteneğini,

daha bir yakından gördük.

Bir yandan da, Matt'in muhtemel yeni işini,

ve yine muhtemelen bundan sonra, kimlerle çalışacağını gördük.

Yalnız 2 noktayı söylemeden geçemeyiz.

Ne Bay Bennet'in üstünde, ne de Matt de hiçbir radyasyon yanığı yoktu.

Yanlarında adam, alev almış vaziyette.

Kendilerinde, vücutlarında ölümcül halde olmasını geçtim,

ciddi hiçbir yanık yoktu.

Ayrıca yüzlerce kürilik bir radyasyona maruz kalmış insan,

hücrelerinin maruz kaldığı etkiler nedeniyle,

kanser olmakla karşı karşıya ve hatta belki de ölümle, burun buruna olması lazım.

Çernobilde olduğu gibi...

Bakalım Bay Bennet de veya Matt de,

bu kadar değilse de, buna yakın sendromlar veya hastalıklar görecek miyiz???

Ama asıl bomba bana göre, bölümün sonuydu.

O son neydi öyle ya...

Neredeyse gözlerimin dolduğunu söyleyebilirim.

Geçen haftaki o ketum, peşin hükümlü,

kafasında birilerine suç atmak üzerine kurguladığı,

çocukça senaryolardan nihayet kurtulmuş bir Claire gördük çok şükür.

Bay Bennet'in hiç de sanıldığı gibi vicdansız biri olmadığını,

hele bu giriştiği araştırmalar uğruna,

ÜVEY BİLE OLSA kızını kullandırmayacağını böylece görmüş olduk.

mr. bennett kötü deilmiş bunu anladıkk... eğer 5 cm yukardan vurursan ölürüm dedi kesin kafasında claire ı kurtarmak için bir plan varr...

Kendi payıma ben Bay Bennet'in kötü olduğunu,

hele hele kızına duyduğu sevginin göstermelik olduğunu asla düşünmedim.

Dolayısıyla yeni bir gelişme olmadı benim için.

Nitekim hesap verdiği üstü olan o bilinmeyen adama,

göstermelik olarak,

Claire'in yeteneklerinin, bu zamana kadar gizli kalmasının sorumlusunun,

Haitili Adam olduğunu (kendini ifşa etmemek için) söyleyip,

ardından da "kızı derhal getiriyorum" dedikten sonra,

Üstü olan adama söylediğinin aksine hareket edip,

onu teslim etmektense,

sağ kolu diyebileceğimiz Haitili Adama,

önce kendini vurdurtup sonra da kendi hafızasını,

muhtemelen yıllarca geriye uzanacak şekilde sildirmesi,

Bay Bennet'in kızına duyduğu sevginin,

hem gerçek, hem de ne kadar büyük olduğunu açıkça gösterdi.

Bu hareketi, bir baba olarak bu fedakarlığı,

sadece takdire şayan olarak nitelenebilir ve saygı duyulur.

O bahsi geçen plana gelirsek...

Bay Bennet,

Hem kızını organizasyona teslim etmemek için,

hem de Claire'in yeteneğini,

kendisinin gizlediği ortaya çıkmasın diye amirine anlattığı,

uydurma "Haitili Adam saklamış olmalı" hikayesinden dolayı,

yani başka bir çıkış olmadığı için,

kendisinin vurulması ve hafızasının silinmesi planını üretti.

Şu anda planı tutarsa, (ki tutacak herhalde)

Hem kızını getirmediği için,

olası bir "hıyanetten dolayı infaz" olmayacak,

Hem de yalanının açığa çıkması halinde bile, kimseler birşey öğrenemeyecek.

Çünkü hafızası silindiği için...

Her halükarda Claire'i onlara vermeksizin,

yanında güvende olacağını bildiği Haitili Adama emanet edip,

kendini feda etmiş oldu.

Gerçi Haitili Adamın Bay Bennet'e karşı sadakati,

Claire'in hafızasını silmemesiyle biraz şüpheye düştü.

Aslında Claire'in hafızasını silme olayından başka,

Haitili Adam ona hep sadıktı ve Bay Bennet ne istediyse yaptı.

Fakat Claire konusunda, ne dediğini hatırlayalım.

"Claire'in hayatıyla ilgili meselelerde başka birinin talimatlarını uyguluyorum"

gibisinden bir söz sarfetti.

Kimden bahsettiği ise kocaman bir soru işareti.

Tahminim bu kişi, Bay Bennet'in hesap verdiği o bilmediğimiz kişi de değil.

Kim olduğunu artık hep beraber göreceğiz.

Ancak Bay Bennet bu Claire'in hafızası silmeme olayını öğrenmesine rağmen,

yine de kızının hayatını,

ve organizasyona karşı Claire'i koruma vazifesini Haitili Adama verdi.

Tıpkı Ted'in havaya uçması tehlikesine karşı,

ailesini dışarıya çıkarıp koruması işini de Haitiliye verdiği gibi...

Peki Bay Bennet tarafından,

Claire'i korumakla görevlendirilmiş olduğu şu anda,

gene Bay Bennet'in sözünün dışına çıkar mı???

Hep beraber göreceğiz...

Ama tahminim o ki,

onun hayatına kastedecek birşeye asla izin vermez.

Şu ana kadar gördüğümüz hiçbir özel yetenekli insanı,

Claire'e zarar vermesi bir yana, onun yanına bile yaklaştırmaz.

Tabi Bay Bennet'in emrini dinlerse...Onun yerine başkasını dinlemezse...

...görünmez adamın niye onlardan kaçtığı belli oldu.. kimi saklıyordu çok merak ettim şimdi...o hiro'nun babası da ileride baya karşımıza çıkıcak galiba...

Tüm organizasyonun başı olarak 2 adayım var şu anda.

İlki, Yamagato şirketinin patronu ve Hiro'nun babası olan Japon,

en büyük adayım.

Bir diğer aday da, meşhur mafya babası Bay Linderman.

Bana göre, Japon Adamın olması kuvvetle muhtemel.

Organizasyonun yerel bir görevlisi veya sorumlusu olsa,

teee Amerika'nın bir eyaletinde çıkmış bir yangın için orada ne işi var?

Japonya'dan bu kadar uzaklarda???

Ve Claude'un sakladığı kişiye gelirsek...

Claire olmadığından eminiz, bu bölüm izlediklerimiz ortadayken.

Claire haricinde herkes olabilir.

Henüz diziye katılmamış bir karakter de olabilir.

Orası muallak bence.

...şimdi claire ne yapıcak çok merak ediyorum kesin peter'a gider dicem de o haitili gönderir mi bilmem tabi...

Dediğim gibi,

o husus bana göre Haitili Adamın kimin emrini uygulayacağına göre değişir.

İsterse, Claire'in hayatı hakkında,

talimatlarına uyduğunu söylediği gizemli kişinin dediğini de yapabilir.

Veya başka her konuda sadık olduğu,

Bay Bennet'in dediğini de yapabilir...

Burası da bizim merak ettiklerimiz arasında.

Gelecek bölümlerde görürüz herhalde...

...eger haitili adam gücünü kullansaydıda birşey olmazdı çünkü peter o yeteneği de soğururdu birşey olmazdı yani...

Bu arada, küçük bir düzeltme yapmak istiyorum.

Peter'ın yeteneği, Peter'ın yeteneği deyip durduğumuz şey,

Peter'ın genetik olarak kendini,

yakınlarında olan özel yeteneklere uyarlayıp,

karşılaşma anından itibaren o yeteneği kullanabiliyor hale gelmesi.

Eee Haitili'nin en önemli yeteneği de,

istediğinde belli mesafedeki yetenekleri engellemesi etkisiz hale getirmesi...

Bu durumda Peter'ın,

"yetenekleri kendi bünyesine aktarma" gücü de engellenecektir.

Yani "güçleri soğurma, kendi bünyesine aktarma yeteneği"

etkisiz hale gelecektir Haitili Adamın çevresindeyken...

Peter da yeteneğin yanına gelemedikçe, yeteneği kendine aktaramayacağına göre...

Görüldüğü üzere mantık çok basit aslında.

Ama sorun şu ki, pek kullanmıyor Haitili bu gücünü.

Şu ana kadar,

--> Sylar'a karşı,

--> Matt'e karşı,

--> Ve Eden'ın ilk ele geçirilmesinde ve Bay Bennet'in yanına ilk getirildiğinde,

ona karşı kullandı.

kaptan jack
25-06-07, 18:07
ilk 18 bölümü izledigim için yorum yapmıyacaktım ama bu bölüm gerçekten çok güzeldi dayanamadım..umarım agızımdan birşey kaçırmam.....:img-blush bu bölümde mr bennet ve kızı claire ile olan ilişkilerinin ne denli derin oldugunu ve bennet ın kızına olan sevgisini gözlerimizle gördük....hele ki son sahne gözlerimi doldurmadı degil yani....haftaya oldukça heyecanlı bir bölüm bizleri bekliyor.............:img-yes:

BÜ$RA
25-06-07, 18:38
merhaba..
ben bu diziyi daha önce izlemiyodum.dün gece izledim..acaba dün geceki bölüm kaçıncı bölüm ve kaçıncı sezondu?? yani tekrarları falan mı??

kaptan jack
25-06-07, 19:10
merhaba..
ben bu diziyi daha önce izlemiyodum.dün gece izledim..acaba dün geceki bölüm kaçıncı bölüm ve kaçıncı sezondu?? yani tekrarları falan mı??

dün ki bölüm 17. bölümdü...henüz 1. sezon oynuyor...tekrarlar e2 adlı kanalda veriliyor ama kaçıncı bölümde oldugunu bilmiyorum.....:img-wink:

BÜ$RA
25-06-07, 19:23
dün ki bölüm 17. bölümdü...henüz 1. sezon oynuyor...tekrarlar e2 adlı kanalda veriliyor ama kaçıncı bölümde oldugunu bilmiyorum.....:img-wink:
çok teşekkür ederim..demekki pek bir şey kaçırmamışım..bi şey daha sorucam..Cnbc-e 'deki bölümler hangi günler saat kaçta yayınlanıyor??

kaptan jack
25-06-07, 19:54
çok teşekkür ederim..demekki pek bir şey kaçırmamışım..bi şey daha sorucam..Cnbc-e 'deki bölümler hangi günler saat kaçta yayınlanıyor??

pazar günleri yeni bölümü saat akşam 9 da yayınlanıyor.......tekrarı perşembe saat 7 de galiba...........:img-wink:

olimbera
25-06-07, 21:01
"Claire'in hayatıyla ilgili meselelerde başka birinin talimatlarını uyguluyorum"

gibisinden bir söz sarfetti.

bence peter'la nathan'in annesinden söz ediyor. o kadın pek bi gizemli geldi bana..

seth_gecko
26-06-07, 09:58
Hiro'nun babasıda hironun japonyaya gitmesi için çok baskı yapmıstı belkide babasının Hiro'nun güçlerinden haberi var ve mr.Bennet gibi oda oğlunu korumak için onun japonyaya dönmesini istemis olabilir.
Zaten Hiro'nun babası bu işin içinde olduğuna göre Linderman'ı tanıyor olmalı ve Hiro linderman'dan kılıcı almaktan bahsettiğinde yardımcı olabilirdi ama olmadı ve dönmesi için uğrastı
Bide Hiro'nun yeteneği olduguna göre ve bu yetenkler genetik geçtiğine göre babasınında gücü olmalı ve tabii ablasınında herhalde ikisini ilerleyen zamanlarda tekrar göreceğiz
Claude birisini korumaya çalıstığı için ölüm emri verilmisti sanırım bu birisinin kim olduğunuda yakın zamanda anlarız

Pamir
26-06-07, 16:28
haitili '' artık seninden başkasının emirlerine hizmet ediyorum'' dedikten sonra bennet ''kime??'' diye sorduğunda haitili '' mesela kızının hayatına hizmet ediyorum'' diye cevaplamıştı:: herkesin gözünden kaçmış galiba o sahne.. ben dikkat ettim aynen bu şekilde cevap verdi::....

olimbera
26-06-07, 18:13
haitili '' artık seninden başkasının emirlerine hizmet ediyorum'' dedikten sonra bennet ''kime??'' diye sorduğunda haitili '' mesela kızının hayatına hizmet ediyorum'' diye cevaplamıştı:: herkesin gözünden kaçmış galiba o sahne.. ben dikkat ettim aynen bu şekilde cevap verdi::....

benim hatırladığım kadarıyla bennet "şirkette mi" diye sormuştu, yani şirketle ilgili aktivitelerde mi başkasının emirlerine uyuyorsun diye sormuştu. hatili de hayır kızının hayatı hakkında demişti.

daha önce de dediğim gibi bence o kişi claire'in öz büyükannesi. nathan da olabilirdi aslında ama büyükanne daha yakın bir ihtimal.

**qzm_
26-06-07, 18:15
Ben diziyi e2den takip ediyorum e2de pazartesiden persembeye 21:00de yayinlaniyor :)

celeborn
26-06-07, 20:31
Ben diziyi e2den takip ediyorum e2de pazartesiden persembeye 21:00de yayinlaniyor :)

ben de az önce izledim e2'den...jessicanın niki'nin ölen ikizi olduğunu öğrendiğimiz bölümdü...

çok harika bir bölüm olmuş pek çok şey ortaya çıkmıştı ama yine ve yine charlie'ye çok üzüldüm çok sevmiştim onu çok tatlı bir kızdı:img-wink:

begümm888
27-06-07, 09:55
galiba bennetin sorusuna kızının hayatıyla ilgili birine diye cevap vermişti:img-wink:
ben son bölümü çok beğendim.izlediğim en güzel bölümlerden biriydi.aslında bence bir bölümü çok fazla bölmedikleri zaman daha güzel oluyor.dikkati dağıtmıyor.sahneler daha dikkatli izlenebiliyor.:img-wink:
claire olaylarını ben çok seviyorum.şu matte de yazık yaw.uğraşıyor uğraşıyor gene başa dönüyor.sürekli hafızasını siliyorlar adamın:)
claire evden çıkarken çok korkunç görünüyordu onu sahneyi çok iyi buldum.

celeborn
27-06-07, 12:21
galiba bennetin sorusuna kızının hayatıyla ilgili birine diye cevap vermişti:img-wink:
ben son bölümü çok beğendim.izlediğim en güzel bölümlerden biriydi.aslında bence bir bölümü çok fazla bölmedikleri zaman daha güzel oluyor.dikkati dağıtmıyor.sahneler daha dikkatli izlenebiliyor.:img-wink:
claire olaylarını ben çok seviyorum.şu matte de yazık yaw.uğraşıyor uğraşıyor gene başa dönüyor.sürekli hafızasını siliyorlar adamın:)
claire evden çıkarken çok korkunç görünüyordu onu sahneyi çok iyi buldum.

evt bir konu üstüne yoğunlaşınca daha iyi anlaşılıyor ama çok fazla kahramanımız olduğu için bölmek zorundalar...

matt'e gerçekten yazık,tek tesellim onu öldürmeyecekler herhalde çünkü işlerine yarayabileceğini düşünüyorlardı...karısıyla da arası tekrar bozuldu:icon_sorr

claire'in sahneleri gerçekten başarılıydı,ağzında kurşunu çıkarması fln..sonra tamamen yanıp tekrar iyileşmeye başlaması..

radyoaktif patlamaya sebep olan adamın sahneleri de güzeldi..adamlar görselliği süper işliyolar valla:good:

sprytus
30-06-07, 16:12
Geçen hafta yayınlanan son bölümde Mr. Bennet ve ev sakinlerinin! ilginç ve heyecanlı bir gününe şahit olduk! Claire'in hala kendisinden bazı şeyler sakladığına inanan babasının daha birkaç yıl öncesine kadar uluslararası bir organizasyonun en iyi adamı olduğunu öğrenmemiz açısından da hayli dikkat çekiciydi arkadaşlar...Bu arada bu hafta sonu yayınlanacak Parasite adlı bölümü de pürdikkat izleyerek sorularına cevap bulmak isteyenler bu emellerine ulaşacaklardır, buna eminim!:img-wink:

Şah-Rû
02-07-07, 11:50
Bölümler ilerledikçe kahramanları daha iyi tanıyoruz. Bende Hiro gibi Nathan' ın çok umursamaz olduğunu düşünüyordum ama öyle olmadığını görüyorum.
Mohinder farkedene kadar Sylar birkaç kişiyi daha katlederdi neyseki çabuk farketti Mohinder, ama tedbirsiz davrandı. Şimdi Sylar en az kendi kadar güçlü biriyle karşı karşıya. Peter' ın güçlerini tam kontrol edememesi sorun çıkarmaz umarım.
Bende Haitili' nin Claire hakkında emir aldığı kişinin Mrs.Petrelli olduğunu düşünenlerdendim. Kadın kendini çok iyi kamufle ediyor. Claire' i korumayı başarsa bari.
Her şekle giren hatun çok tehlikeli o çalıştığı kişilere bile kazık atar bence.
Linderman' ı gördük sonunda, fragmanda gördüğüm kadarıyla onun da bir yeteneği var.
Ando' nun Hiro' nun peşini bırakmamasına sevindim. Geleceğe ışınlandıklarında patlamayı durduramamış olmaları beni şaşırttı.
Jessica/Niki güç savaşı içindeler, kontrol altına alamazsa daha çok sorun çıkarır Jessica.
Mr.Bennet' ın çabaları güzel ama kandırmaya çalıştığı kişiler çok güçlü. Acaba Linderman' ın emri ile mi hareket ediyorlar yoksa ona başkaldırıp kendi bildiklerini mi okuyorlar? Herşeyin kaynağı Linderman mış gibi bir görüntü var ortada.

Kule2
02-07-07, 14:01
Geçen haftaki o çok etkileyici bölümün ardından,

pek tat veren bir bölüm değildi.

Çılgınca gelecek belki ama önceki bölümün bütün tekrarlarını izledim CNBC-E'den.

Cuma sabahı olan da dahil üstelik (Okulların kapalı olmasının da payı var tabi :) )

Ama bu bölümde buna benzer bir heyecan duyduğumu söyleyemem.

Öncelikle bölümdeki en büyük hayalkırıklığından başlamak istiyorum.

Yahu nasıl bir karakterdi öyle kaç bölümdür duyageldiğimiz şu meşhur Bay Linderman??

Bir kere Bay Linderman'ın,

bu kadar yaşını başını almış bir adam olmasını, fazlasıyla garipsedim.

O yaşa gelmiş olduğu halde,

bula bula yeraltı dünyasında etkin olması da,

apayrı ve bir başka izahı güç durum.

Ayrıca yaşlılığını bir kenara bırakalım.

Esas mesele,

Bay Linderman'ı oynaması için seçilmiş oyuncu.

Yani bu kadar para babası,

bu kadar tarihi eser ve tablo koleksiyoncusu bir adamın,

sevimli ve görünümü itibariyle pek etkileyici olmayan biri tarafından oynanması,

bana göre çok büyük bir hayalkırıklığıydı.

Hani "Perşembe'nin gelişi çarşamba'dan bellidir" denir ya...

İşte Linderman'ı oynayan aktörün,

o rolde sırıtacağı, daha şimdiden kendini belli etti diyebilirim.

Yani Linderman karakteri,

madem "yaşlı bir kurt" tarzında düşünülmüş,

o zaman oraya konacaksa o rolün ağırlığını,

her anlamda kaldıracak biri,

örneğin bir Sean Connery gibi, bir John Glover gibi,

veya (eğer ingilizce biliyorsa) Meksika'nın bir numarası olan Cesar Evora gibi biri konmalıydı.

Bana göre bir oyuncunun herhangi bir rolde değerlendirilmesinde,

çok önemli bir kriter olan,

"oynanacak karaktere uygun görünüm" anlamında,

Linderman'ı oynayan aktörün daha ilk dakikadan sınıfta kaldığı gün gibi ortada.

Linderman bölümün önemli bir kısmını oluşturuyordu tabi.

Ancak öte yandan,

nihayet Mohinder ile Sylar'ın yüzleşmesi de gerçekleşti.

Başlangıçta Sylar "ilaçlı çaydan :) " etkilenip yere kapaklanınca,

Mohinder'ın Hindistan'da bir ara görüp durduğu rüyalardan biri gene diye düşündüm.

Hele yere düşme anında, çevre bulanık bir görüntüye büründüğünde,

adeta bir hayal, bir rüya olduğuna dair izlenim iyice güçlendi.

Ama birkaç sahne sonra bir anda,

Sylar'ın sandalyeye bağlı oturur vaziyette görünmesi,

hayda neler oluyor dedirtti resmen.

Meğerse gerçekmiş Sylar'ın bayılması.

Fakat Sylar'ın zekasını hafife almamak gerektiğini de gördük.

O da düşmanının ilgisi dağıldığı anda, kendini kurtarmış.

Üstelik Mohinder'ın yeni bir formül yapmasına da fırsat tanıyıp,

ondan sonra harekete geçerek, yeni bir "av listesi" de ele geçirdi.

Ancak yeni listeyi aldıktan sonra,

neden Mohinder'ı öldürmediğini hala anlayabilmiş değilim.

Gerçi Mohinder'ı tavana bıçaklarla adeta yapıştırmış ve yaralamıştı.

Ve Mohinder'ın kanaması vardı ama yine de pek can çekişiyor gibi değildi.

Ardından okulun çatısından hatırladığı, eski "dostu" Peter da oraya gelince,

ortalık tam bayram yerine döndü.

Zaten bu ikisini birbirine çok benzetiyorum.

Aslında Sylar'a "Suni Peter" da diyebiliriz.

Peter doğal bir yolla,

yakınlarına geldiği yetenekleri, genetik olarak kendine uyarlayıp aktarıyor.

Sylar ise,

Mohinder'ın babasının "herşey beyinde" sözünden hareketle,

yetenekli insanların kafataslarını yarıp beyinlerini gözlemleyerek,

adeta "el yordamıyla" yetenekleri kendine aktarıyor.

Kısacası biri doğal, öbürü yapay yollarla yetenek aktarımı yapıyor.

Ve bu ikili şimdi birkez daha karşılaştılar.

Sylar da Peter da,

her ne kadar kendilerine başka yetenekler aktarabildikleri için,

birbirlerine denk olsalar da,

Derler ya "kontrolsüz güç, güç değildir" diye...

Şu an Peter tam böyle bir vaziyette.

((Nitekim Haitili Adam da Claire'e,

"O ne seni, ne de kendini idame ettirecek bir durumda değil" diyerek,

bu durumu işaret etmişti.))

Peter'ın karşısında ise,

"hassas duyma" yeteneği haricinde tüm güçlerini dilediğinde kullanabilen, kontrol eden,

((ve bana göre Simone'un ölümüyle kendini bilmez vaziyetteki Peter'dan))

çok daha zeki olan biri var.

Peki bu karşılaşmanın sonu ne olur?

Önümüzdeki bölüm fragmanında gördüğümüz üzere Peter ölmeyecek.

Ama tahminim, mücadeleden kaçan taraf olarak sağ kalmayı başarabilir ancak.

Başka türlü görünmezlik yeteneği dışında,

hiçbir yeteneğini düzenli olarak kullanamayan birinin,

Sylar'dan kurtulması olanaksız gibi birşey.

Son olarak,

bir de Haitili Adamın Claire'in hayatıyla ilgili talimatlarını dinlediği,

gizemli kişi ortaya çıktı.

Nathan'ın annesiymiş meğerse gizemli koruyucu.

Fakat ilginç şekilde O ve Haitili Adam Fransızca konuştular.

Acaba Claire'in duymasını istemedikleri konular vardı da,

ondan mı Fransızca konuştular??

Yoksa zayıf bir olasılık da olsa, Petrelli'lerin soyağacı Fransa'ya mı uzanıyor??

Herhalde ikincisi değildir. Ama akla gelmiyor değil hani...

bence peter'la nathan'in annesinden söz ediyor. o kadın pek bi gizemli geldi bana..

12'den vurmuşsun olimbera :good: :img-wink:

((Ama tabi daha evvelden bölümü izlemediysen :bilmim ))

cns
03-07-07, 09:25
Bu bölüm gercektende gecen bölüm kadar iyi degildi bence :img-yes: ama yinede sonu iyi bitti peter nası kurtulcak acaba ...

seth_gecko
03-07-07, 11:45
Pekte hareketli bir bölüm değildi
Claire'i korumaya çalısanın babannesi olduğunu öğrendik ve Sylar ve Peter bölüm sonunda ufak bir kapısma yasadı açıkçası pek beğenmedim ama gelecek hafta Sylar ve Peter'ın kapısması uzun tutulursa güzel olur herhalde :good:

celeborn
03-07-07, 11:48
ben beğendm bölümü..
claire'i kurtarmaya çalışan büyükannesiymiş meğer..ilginç bir tanışma oldu:icon_whis

niki-jessica çekişmesi de baya ilginç..niki kontrolü ne zaman ele geçirebilecek acaba:icon_whis

yeni heroyu çok beğendim candice sanırım adı..harika bir özellik ya milletin kılığına girebilmk..mr.bennet'e de güzel bir oyun oynadılar..

sylar'ın numarası da güzeldi..bakalım peterle kapışması nasıl sonuçlanacak..bir dahaki bölüm daha heyecanlı olur herhalde:img-polic

ayım
04-07-07, 12:57
ya ben bubölümü izleyemedim bayağı güzel şeyler olmuş galiba

sprytus
05-07-07, 12:45
Öncelikle Barış Akarsu'ya Allah'tan rahmet diliyorum arkadaşlar! Heroes'un geçen hafta yayınlanan Parasite adlı bölümünde Hiro ve Ando'nun mükemmel yakın bir plan yaparak Kensei kılıcını Linderman'ın özel koleksiyonundan aşımak için yaptıkları çabalar bir harikaydı...Mohinder'in Sylar'ı Zane Taylor olmadığını anlayıp onu tongaya düşürmek için yaptığı plan biraz olsun etkisini gösterdi ve onu kelepçeleyip yarı baygın bir halde evine kilitlemesi hoştu!Ama unuttuğu bir şey de vardı...O da bu adamın ne olursa olsun asla pes etmeyip güçlerini kullanarak ondan kurtulacağını ve Mohinder'in kendisini bir anda kanlar içinde tavanda asılı bulacağını tahmin edemeyişiydi!:img-icecr Bu arada Peter'ın eve gelip Mohinder'le görüşmek istemesi ve o anda Sylar'ın evde olduğunu bildiren Mohinder'i kanlar içerisinde tavanda asılı görmesi bayağı bir ironi barındıryordu.Simone'u yanlışlıkla öldüren Isaac'ın hala onun geri gelip tekrar hayata dönebileceğine olan inancı alkışlanmaya değerdi!Ama bu işi adeta kendisiyle dalga geçercesine Candice'in yerine getirmesi ise hiç hoş değildi bence, Mr. Bennet yanında olmasına rağmen...Claire'in Haitili gençten kurtulabilmek ve olacaklar için kahramanlarımızı uyarma çabaları ise bir an olsun yolunda gitse de yanlışlıkla Peter'ın annesinin evine gelmesi ve orada Haitili genci görmesiyle engel olmaya başlamıştır.(Part-I):good:

_KaLpaZaN_
06-07-07, 21:15
merhaba arkadaşLar... ben yeni üyeyim... ve heroesi cnbc de kaçırdığım için e-2 den takip ediyorum.. ama cnbcde de son 2 böLüme baktım... gerçekten iLginç geLişmeLer oLuyor... benim merak ettiğim asLında syLarın cLaeri neden bu kadar çok öLdürmek istediği... ayrıca mr.bannetin şirketinin de tam oLarak ne yaptığını anLamış değiLim... yani bu adamLarı (kahramanLarı) buLup ta ne yapıyorLar... amaçLarı ne? anLayamadığım bir başka şeyde Lingermanın neden nathonu öLdürmek istemesi ve bunu cessicaya yaptırması... bunu sanırım İlk böLümLerde açıkLamışLar ama ben hatırLAyamadım iLk böLümLeri pek dikkatLi izLeme fıratım oLmamıştı... başka bir konu da şirketin sahibinin heronun babası oLabiLeceği konusunda, eger babasıysa sizinde dediğiniz gibi onunda güçLeri oLası Lazım ve kendisininde öyLe oLduğunu biLe biLe neden butür denmeyLer yapan bir şirket kursunki... amacı ne? bu soruLar kafanı kurcaLıyo yardımcı oLursanız sevinirim... :img-blush

ama dizi harbiden çok güzeL... ben özeLLikLe karakterLerin birbireriLeriyLe etkiLeşim tarzLarına bayıLdım... yani hepsi asLında bi şekiLde birbirini tanıyo... bi yerLerde karşıLaşmışLar bişekiLde... bu kutguya bayıLdım... özeLiikLe nathonun cLaerin babası oLdugunu öğrendiğim zaman çok şaşırmıştım... ama son böLümde babaennesinin bunca zaman cLairin varLığından haberdar oLması ve sessiz kaLması beni dahada şaşırtmıştı... :good:

geLecek böLümü sanırsızLıkLa bekLiyorum... Simonun öLmesine çok şaşırdım... açıkçası bekLemiyordum... ama sanırım öLmüyo yani öLüyosa peterin hayaLinde nasıL oLuyo... patLamanın kendisi yüzünden oLduğunu öğrendiği hayaLinde simonede vardı ve isaac onun ğetere yakLaşmasını engeLLemek için uğraşıyodu...neyse bekLeyip görcez sanırım...:img-yes:

sprytus
07-07-07, 12:21
Bu hafta yayınlanacak olan bölümde de heyecan ve gerilim bizleri bekliyor.Herkesi yarın akşam yayınlanacak olan yeni bölümü izlemeye çağırıyorum!:happy0064

_KaLpaZaN_
07-07-07, 17:56
benim yerim hazır... çok merak ediyorum yaa...:happy0064

neville
07-07-07, 20:06
ben bu bölümde en çok syların peterin şu perçemini kesmesini sevdim beynini uçurmaya çalışırken, izlerken çok rahatsız ediyordu da beni.derin mevzular arasında biraz ayrıntı oldu ama...

İReM_cHrıSs
08-07-07, 11:30
ßu ßölüm qrckten sasırtıcıydı peterin annesini ßen kötü biri sanmıştım aslında çok iyimiş pek beqenmdeim bnde bu bölümü ama bu aksamki bölüm harika olacak qaliba hiro sonunda kılıcı aldı ve qücünü kullanabiliyor çok sevindim ona ando da qeri döndü ..!!

ßnm mrk ettiqim bisey var peter syların yanındayken onun qüclerini kullanabiliyormu...??

dazzle
09-07-07, 08:42
çok ama çok üzgünüm yaaa ısaach gitti :( ya ozaman yeni yeni birileri girecek patır patır ölüyo bunlar ben bişe anlamadım bide beni en çok şasırtan şeylerden biride jessicaydı micah ı önemsiyoo bu iyi bişeymi kötü bişeymi bilemedim o her kılığa giren kız çok tehlikeli bence en ii özellik onda benim için şuan süper gerci belkide eniyisi peterdir claire nathan karşılaşmasında hayalkırıklığı yaşadım daha sıcak bir karşılaşma beklerdim gerci nathanın clarie i bagrina basmasının ardında baska sebebler var peterin söyledigi şeyler olabilir şu büyükannede amma soğuk bi kadın yaaa acaba claire in özelliği ondada varmı merak ettim bu arada ii hiro ve kötü hiro karşılaşmasında koptum diyebilirim bayılıyorum şu adama yaaaa hahahaha genel anlamda söylersek harika bir bölümdü diyebilirim :D

gulenayse
09-07-07, 09:43
bölüm çok güzeldi claire babasıyla konuştu ama sinir olduğum şey sylar herkesi tek tek öldürüyo sinir ediyo beni gitti çocuk ya
claire o camı peterın kafasından nası çıkardı ya offff
çok fenaydı
şimdi gelecek hafta biz 5 yıl sonrasını görcez demi
vay be çok güzel bi bölüm olcak

Şah-Rû
09-07-07, 10:54
Demek bu ari ırk sevdası halen devam etmekte sağdan soldan hortlamaktaymış. Linderman' ın ekibine kazık atanlar kimdi acaba? Binde 7 ye karşı çıkan, kahramanlığın soyutlanmış birşey olamayacağını insanlık için olması gerektiğini savunan? Buradan hareketle Nathan ve Peter' ın babası niye ölmüştü sorusu geliyor aklıma. Yetenekler genlerden geçtiğine göre, ebeveynlerin yetenekleri olmalı. O zaman Mr. rahmetli Petrelli de yetenek sahibiydi, peki nasıl ve niye öldü? Tabi babaları başkası değilse. Claire' in ki gibi bir sürpriz olabilir mi?
Şu her kılığa giren kız çok tehlikeli ve sinir bi tip, babasına çekmiş. Mr.Bennet' ın düşünceleriyle Matt' i yönlendirmesi iyi oldu. Buna karşılık Mohinder' ın kalkıpta onları esir alan adamla bağlantıya geçmesi hiç iyi olmadı.
Isaac' ın ölümü çok üzücüydü gerekli yolu gösterip görevini tamamladı. Gerçekten de herkesin bir görevi var. Ama yönlerini seçmek zorundalar.
Sylar' ın durdurulacak olması güzel ama Isaac' ın yeteneğini aldığına göre geleceği çizip önlemini alabilir, bu da işleri zorlaştırır.
Jessica kendine fazla güvendi karşısındaki adam hem çok güçlü hemde planını yapmış o doğrultu da hareket eden biri. Micah' ın onun elinde olması beni tedirgin ediyor. Ben bu binde 7 lik planı sevemedim.

-A k e L d a N-
09-07-07, 11:15
Mükemmel ötesi bir bölümdü..Dizi ilerledikçe daha da bi güzelleşiyor..
Mrs.Petrelli'nin bişeylerin altından çıkacağı blliydi zaten ama nerden çıkacağını merak ediyordum..Meğer herbişeyi biliyormuş kendileri..
Isaac yapabileceği en doğru şeyi yaptı ama bence kendini öldürmeliydi oda görevlerini tamamladıktan sonra..Yeteneğini Sylar'ı neden verdi anlayamadım..
Peter'ı öldüğünü sanmaları çok kötüydü..Anneleri ne ilginç bi kadın öyle cesedi saklamyı düşünüyor..İnanılmaz bişey..Nathan bile karşı çıktı kendi geleceği..İlginç bi kadın..
Claire'ın kurtarması ayrı bi güzellik katmış olaya..Ödeşmiş olduk konuşmaları güzeldi:img-yes:
Hiro-Ando macerası da ayrı bi güzeldi..Sonu çok ilginç bitti neler olcak çok meraklandım:img-yes:

law
09-07-07, 14:12
haftalar geçiyo ve ben her pazar gelecek bölümün frangmanını görünce biddahaki bölüm süper bişe olucak diyorum
her yeni bölüm bi öncekinden güzel oluyo
sezon finalide yaklaşıyo böyle giderse yeni sezonu nasıl bekliyicez biz arkadaşlar
bu izliyecegimiz bölüm tamamıyla gelecekte geçiyo sanırım
pazarada daha çok var ooff

pinkzone
09-07-07, 15:03
Linderman & Babaanne Petrelli ve Hironun babası geçmişte kahramanlardan sadece bir kaçı.. Linderman hepsinin yanlış işler yaptığını zamanla güçlerini kötü işler için kullandığını söylemişti.. Yani geçmişteki bir şeyleri başardıktan sonra savrulan kahramanlar.. :)

Bölüm çok güzeldi.. Gelecek hafta geleceği göreceğiz.. Açıkcası hironun hiro ile karşılşaması ilginç oldu.. İnsan kendisinin geleceğini görünce tuhaf olur. Hiroda kendini görünce çok şaşırdı.. :)

arrzzu
09-07-07, 15:46
bu bölümün güzelliği gelecek bölüme hazırlıktı bence.sıkı durun muhteşem bir bölüm bekliyor bizi.
bu bölüme gelince de,babanne petrelli'nin her şeyi bildiği çıktı ortaya...en azından bir kısmı.o kadında bir tuhaflık olduğu belliydi zaten.yalnız benim merak ettiğim onun da kesin bir gücü var mı?varsa nee?
bannet ise çok akıllıca davranıp hepsini kurtardı.takip sisteminin peşine düştüler sonunda...
ısaac'ın ölmesi için çook üzdü beni.ama anlamadım neden orada oturup sylar'ı bekledi ki?peter'ın olaydaki rolünü biliyordu,ona gidebilirdi.ya da önceden kendini öldürüp sylar'ın beynini yani yeteneğini almasını önleyebilirdi.o son yaptığı -kendi ölümünü resmettiği 3.resim olan- resim çok da önemli değildi.yapmasa da olurdu...

banubanu
09-07-07, 16:08
Öleceğini bilerek öldü İssac.. En korkunç olan bence buydu. Artık geleceği bildiğine göre geleceği yaşamak anlamsız geldi ona. Yaşamaktan en bıkmış olan arkadaşımızdı... Nasıl bilirdik.. iyi bilirdik..
Şu Mohinder'e de ne diyim, Syler'dan bul emi.. Ya adam günlerce Syler'ı yanında taşıdı bir de gitti en olmadık adamlarla işbirliği yapıyor. Bir insan bu kadar mı saf olur..
Nathan gene süperdi bu bölüm.. (hangi bölüm değildi ki?) Clair'e öyle sevgiyle baktı ki.. Peter'ın öldüğünü düşünüp söylediğ şeyler. Artık gözünde hiç bir şey yoktu. Anne gerçek annemi diye düşünüyorum.. bu kadar soğukkanlı bir anne olabilir mi yav?Oğlu ölmüş orda hala Nathan'ın geleceğini, başkanlığını, çıkarlarını düşünüp saklayalım diyor.
Hiro'nun durumunu göremedim son sahnede..
Micah ne olursa olsun Nikinin de olsa Jessica'nın da oğlu.. başta anlatan adam "oğlu için kişiliğini bölen bir kadın" diye tanımlamıştı Nickiyi..

asiiiii
09-07-07, 19:48
ben bu bölümü pek sevmedim yaa ama çok heycanlıydı özellikle peter-sylar karşılaşması peter bi görünmez oldu sylar ı şaşırttı hey yawrum be. .ama sylar ın cam fırlatmasıda çok akıllıcaydı peter da syların önünde niye duruyoki neyse..
Isaac ın ölmesine çok üzüldüm ya favori adamlarımdan briydi sylar da da bi sürü yetenek oldu böylece artık geleceği de çizicek ama sonunda ölcekmiş çok da ii olcak
mohinder a bu bölümde gıcık oldum kimlerle işbirliği yapıo. .ama oda bilmiyo tabi
peter ın zaten ölmiyceğini biliodum claire in camı çıkardığı sahne çok güzeldi
claire niye bi haftalığına parise gidiyo onu bi türlü anlayamadım
nathan da çok soğuktu claire a karşı ona biraz sinir oldum
şu babaanne de demi yetenek var merak ettim göstermedi galiba öyle bişiy. .
bide şu şekil değiştiren kız ona gıcık oldum ama yeteneği çok süper ya eğer sylar onun da yeteneğini alırsa düşünemiyorum nolurr . .
jessica'nın da micah ı koruması beni çok şaşaırttı umursamaz sanıyodum ama ne de olsa niki nin bi yarısı çok hoştu. .

_KaLpaZaN_
09-07-07, 21:32
ısaac'im.. cnm isaac'im.. öLdü.. :sad53: çok üzüLdüm ve çok şaşırdım.. harbiden patır patır öLüyoLar yaa.. resimini çizdiğinde bi şekiLde kurtuLmanın yoLunu buLur diodum.. sonuçta ana karakterLerimizdendi.. ama dediğiniz gibi simonunda öLümünden sonra bence yaşamaktan bıktı ve öLümü tercih etti.. yaLnız syLar'La yaptığı konuşma çok hoştu.. gerçekten tüyLer ürperticiydi..

etykiLendiğim bir başka sahnede jessica'nın micah hakkında koskoca Lindarmen'e karşı durması.. gerçekten cesaret gerektiren bir şey.. ve bence de gerçekten oğLu için kişiLiğini böLen bir anne... tek sorun jessicanın bazen kontroLden çıkması...

cLaire geLince bence onun için gerçekten süper bi böLümdü.. babaenneyLe karşıLaşması, özeLLikLe babasıyLa konuşması "biLiyorum beni istemiyorsun" demesi.. ayyy gerçekten etkiLeyiciydi.. öz babanın seni sevmediğini biLe biLe karşında durman çok zor oLsa gerek..

bir de babaanne var tabii.. ne kadar metanetLi bir kadınmış o öyLe yaa.. peter öLdü 2 dakkaya kaLmadı kadın dünya işLerine döndü nathanın geLeceği için peteri sakLamayı düşündü.. iLginç.. bence bu şirket işLerinde bi şekiLde buLundu.. yani dediğiniz gibi ya kocasıda bu işLerin içindeydi yada kendisi bi şekiLde buLaştı.. çünkü "benim gibi gücünü fark etip dönmek gibi bir şey yapmassın" gibi bişi söyLemişti cLaire onu yoLLamaya çaLışırken.. yani bence de onunda bir gücü var. bakaLım bizi daha nasıL şaşırtacakLar..

peterLa syLarın karşıLaşması mükemmeLdi ama sanki biraz kıza sürdü gibi geLdi bana.. bide en anLamadığım sey, kötü insanı bayıLtırsın da neden öLdürmeden onu öyLe bırakır gidersin.. düşünsene yakaLamak için onca uğraş ama sonra bayıLt ve bırak git.. vaLLa bana aptaLLık gibi geLiyo..

ve tabiiki en iLginci hironun kendisiyLe karşıLaşması.. o tatLı adamın o duygusus haLe nasıL geLdiğini çok merak ediyorum...

geLecek böLümü sabırsızLıkLa bekLiyorum... 5 yıL sonrası acaba nsL.. resimLerini fLn gördüm cLairini siyah saçLı haLLerine hayıLdım.. süper oLmuş.. bu arada e-2 deki böLümLerde de "Company Man" böLümünü verdiLeri bu gün.. 2.kez izLiyorum 2. kez izLeyinde daha bi anLAdım sanki :img-yes: eger yayına devam ederLerse bu perşembe 20. böLümü e-2 de yayınLıycakLar.. benden söyLemesi..:img-wink:

ABYSS..
10-07-07, 11:06
şimdi e2 de yayınlanan herosun hangi bölümleri? cnbc-e deki hangi bölümleri kafam karıştı bi yardımcı olabilirmisiniz (ben bayadır seeyretmiodum da:img-help: )

arrzzu
10-07-07, 18:00
bide en anLamadığım sey, kötü insanı bayıLtırsın da neden öLdürmeden onu öyLe bırakır gidersin.. düşünsene yakaLamak için onca uğraş ama sonra bayıLt ve bırak git.. vaLLa bana aptaLLık gibi geLiyo..

ben de aynı şeye takılmıştım, bütün belgeleri toplamaya,koca peter'ın cesedini alıp kaçmaya yetecek kadar zaman var da bir tanecik kafasına kurşun sıkmasına yetecek kadar zamanı mı yoktu? ya da o kadar beyni:icon_whis :icon_whis

law
11-07-07, 11:15
ya asıl garip olan mohinderin sylar ı bayıltabilmiş olması
gerçektende orda kafasına bi kurşun sıkması gerekirdi
mohinderin bayılan adamı öldürmeme gibi bir felsefesimi var
bide peterin cesedini kimse görmeden annesinin evine nasıl getirdi
kapıda taksi vardı o ilk bölümde taksisini bırakıp mr.bennetten kaçmamışmıydı

pinkzone
11-07-07, 11:29
ya asıl garip olan mohinderin sylar ı bayıltabilmiş olması
gerçektende orda kafasına bi kurşun sıkması gerekirdi
mohinderin bayılan adamı öldürmeme gibi bir felsefesimi var
bide peterin cesedini kimse görmeden annesinin evine nasıl getirdi
kapıda taksi vardı o ilk bölümde taksisini bırakıp mr.bennetten kaçmamışmıydı

Beynine kurşun sıksada ölmezdi.. İlerki bölümlerde bunu anlayacağız.. Ancak kalbini deşerse ölebilir.. Son bölümde anlayacağız.Hatta bu bölümde de ipucusu olcak.

_KaLpaZaN_
11-07-07, 20:27
şimdi e2 de yayınlanan herosun hangi bölümleri? cnbc-e deki hangi bölümleri kafam karıştı bi yardımcı olabilirmisiniz (ben bayadır seeyretmiodum da:img-help: )

bu akşam e-2 de 19. böLümü verdiLer yani cnbc-e de yayınLanana son böLümünü.. yarın yani perşembe günü e-2 de (eger yayın akşından bir değişikLik oLmazsa) 20. böLümü yayınLıycakLar yani bu pazar cnbc-e de yayınLanacak oLan böLümü (5 yıL sonrasını) yayınLanacak... yarını sabırsızLıkLa bekLiyorum..:happy0064

bu arada böLümLeri 2. kez izLeyince gerçekten daha anLşıLır oLuyo yaa :img-yes: meseLa babaannenin konuşması gerçekten etkiLeyiciymiş.. :img-yes: ama ben yine tabiiki nathan ve cLairin konuşmasında bittim.. oyuncuLuk 10 numara yaa :good: :good: ve tabiiki isaac.. ah cnm yaa öLmesine çok üzüLüyorum..:sad53: ama dikkatLe izLeyince onun syLarLa konuşması da etkiLeyiciydi.. meseLa geLecekLe iLgiLi sözLeri ve kahraman oLmakLa iLgiLi sözLeri.. "onLara geLeceği gösterdim.. seni nasıL öLdürecekLerini gösterdim.. görevimi yerine getirdim.. sanırım artık kahraman oLdum.." keşke 2. sesonda bi şekiLde tekrar diziye devam etse...:sad53: :sad53:

bu arada dünkü böLümde yani 17. böLümde gözümden kaçan bir ayrıntıyı yazmak istiyorum.. nathanın odasına geLen 2 fbı ajanı Linderman hakkında soru sorunca nathan "babam eskiden onun avukatLığını yapardı" dedi.. yani bence geçmişte bu LindermanLa babasının yada annesinin bi iLişkiLeri vardı.. yani bu iLişki sadece avukat-müvekkiL iLişkisi değiLdi bence...

celeborn
11-07-07, 21:05
ben artık inanıyorum en kahraman mohinder
niye ona bişey olmadı yoksa bu bir hata mı?
biri cevaplasın!!!!!!!:img-yes:

ya mohinder sylar'ı elinden kaçırdı..buda isaac'ın hayatına mal oldu..:icon_sorr
mohinderin yeteneği varmıki..ben çözemedim henüz:icon_sorr
candice süper ama:good: çok duygusuz,kötü biri gibi görünüyo..

cemand
11-07-07, 21:08
şimdi mohinder kanlar içinde tavandaydı ya ben oraya takıldım

celeborn
11-07-07, 21:13
şimdi mohinder kanlar içinde tavandaydı ya ben oraya takıldım

ne bileyim ya.. mohinderin önemli bir vasfı fln varda onun için mi öldürülmedi senaryo gereği..ya da sylar hiç yeteneği olmadığını düşündüğü için öldürmemiştir..

cemand
11-07-07, 21:19
ne bileyim ya.. mohinderin önemli bir vasfı fln varda onun için mi öldürülmedi senaryo gereği..ya da sylar hiç yeteneği olmadığını düşündüğü için öldürmemiştir..

olabilir tabi ama benim aklımda koca bi soru işareti var neden tavanda kanlar içind eyatarken bi gördük ki sapasağlam karşımıza çıkıp Peter i eve bıraktı

celeborn
11-07-07, 21:23
olabilir tabi ama benim aklımda koca bi soru işareti var neden tavanda kanlar içind eyatarken bi gördük ki sapasağlam karşımıza çıkıp Peter i eve bıraktı

cidden ya nasıl kurtuldu ..ilginç..yahu sen takılma böyle şeylere:img-polic
candice süper diyorum,linderman micah'ı ne yapacak ki?

Şah-Rû
12-07-07, 08:32
Sylar Mohinder' a çok zarar vermemişti. Diğer yetenekli insanlara ulaşabilmesi için Mohinder' a ihtiyacı vardı, bu yüzden olsa olsa biraz hırpalamıştır. Asıl Peter' a tuzak kurmak için kullandı. Zaten Sylar' ın düşünce gücüyle öyle havada duruyordu. Çok ağır yaralanmamıştı yani.
Mohinder' ın Sylar' ı Öldürmeden kaçmasının sebebi onu öldüremeyeceğini bilmesidir herhalde. Ne de olsa Sylar' ı inceleme şansı oldu. Ayrıca İsaac ölürken ne dedi "seni nasıl öldüreceklerini gösterdim onlara" demek ki Sylar öyle bilinen yöntemlerle öldürülemiyor.
Linderman' ın Micah' ı ne yapacağını bende çok merak ediyorum, çocuk elektonik aletlere hakim olma yeteneğine sahipti. Linderman' ın elinde nasıl bir alet var ya da neyi onarmak için kullanacak ki Micah' ı?
Ayrıca niye spoiler başlığı dururken buraya spoiler yazılıyor anlamış değilim.

law
12-07-07, 13:17
mohinder bayagı bi kanlar içerisindeydi şimdi siz söyleyince dikkatimi çekti
peter ın kafasına aktı hatta sonrasında gerçekten kan falan göremedik
sylar ın peter a tuzak kurmak istediginide sanmıyorum
çünkü peter ın oraya gelicegini bilemezdi
bence sesini duydugu için saklandı peter in çok güçlü oldugundanda habersizdi
öldüremiyinceki o şaşkınlık ifadesi bunu gösteriyo
mohinderde aynı sylar gibi şaşırdı
zamanında inanmamıştı peter e hatırlarsanız

Kule2
12-07-07, 19:19
Ve sonunda değişim rüzgarlarının,

her anlamda buram buram kendini hissettirdiği bir bölüm izledik.

Bölüm hakkında söylenecek o kadar çok şey,

göze çarpan o kadar nokta vardı ki...

Dikkatleri ister istemez çeken mevzular ve yeni bilinmeyenler...

Nereden başlayacağımı bilemiyorum.

Fakat genel olarak bu haftada,

bölümün en etkin & kendini gösteren karakterinin,

Bay Linderman olduğunu söyleyebilirim.

Öncelikle dizinin başlangıcındaki,

o tanıtım konuşmalarından girelim konuya.

Şu güne kadar,

tam dizi başlarken arkaplandaki açılış ve diziye giriş konuşmasını,

hep Mohinder'ın ağzından dinlerdik.

Bu hafta bir ilk yaşandı ve dizinin açılış konuşmasını,

Bay Linderman'ın ağzından dinledik.

Bence bu doğrudan biz izleyicilere,

özellikle dikkatli izleyicilerin farkedeceği önemli bir işaretti.

Öyle ki, dizinin senaryosu açısından belirleyici,

dizinin hikayesini asıl yönlendiren "Büyükbaş" karakterlerin,

nihayet "sahaya indiklerine" dair bir mesajdı hem de...

Nitekim Bay Linderman'ın yaptığı bu açılış konuşmasının ardından,

O'nun sırf NewYork'un yıkımını (o resimler vasıtasıyla) bildiği ortaya çıkmakla kalmadı,

bir de kendinin de içinde olduğu organizasyonun,

planları uğruna, bu vahim gelişmenin DESTEKÇİSİ olduğu da,

açığa çıktı.

Üstüne üstlük en önemlisi de,

elektronik aletleri düşünceleriyle istediği gibi çalıştırabilen, onarabilen,

adeta cihazların dilinden anlayan :) Micah'yı da,

bizzat kendisinin iştirak ettiği bir planla,

tereyağından kıl çeker gibi evinden aldı.

Bu operasyon bile başlı başına,

"büyükbaş" yani asıl karakterlerin,

güçlerini yavaş yavaş ortaya döktüklerinin,

ve artık Büyük Güçlerin gittikçe daha etkin olacağının göstergesiydi.

Ancak dediğim gibi yeni bilinmeyenler de belirdi bir anda.

Nathan'ı Beyaz Saraydaki odasında gördüğümüz resim gibi...

Isaac'in o resmi yaptığını görmedim.

Sırf o değil.

Bay Bennet'in o gözlüklü resmini kim yaptı?

Veya aynanın iki yarısındaki, iki yarım yüz şeklinde Niki & Jessica'nın resmini?

Bu dediğim resimlerin hiçbirini, Isaac'in yaptığını görmedim.

Acaba Isaac'ten başka geleceği tablolara döken,

ve bunları Bay Linderman'a satan veya veren başkaları da mı var?

Acaba Isaac'in ölümünün ardından,

zaten Isaac gibi olan, belki de onunla aynı yeteneğe sahip olan,

dolayısıyla onun yerine geçecek,

yeni bir(iler)inin olabileceğine dair bir ipucu muydu bu resimler?

Durumun biraz muallakta olduğunu söylemeliyim.

...linderman micah'ı ne yapacak ki?

Bana kalırsa, bu soru bu haftanın bilinmeyenlerinden biri değildi.

Micah'yı neden kaçırdığını,

bu operasyonun sadece zamanlamasından hareketle çözmek mümkün.

Bir tarafta Bay Bennet,

kağıt fabrikasından Ted ve Matt ile kaçmayı başarıyor.

Ve "Özel Yetenekli İnsanları Takip Sistemini" imha etmeyi planlıyor.

Bir yandan da Bay Linderman,

elektronik cihazların yapısını ve işleyişini bilen,

düşünceleriyle onları kontrol eden, onaran Micah'yı kaçırıyor,

daha doğrusu "pıt diye" alıp götürüveriyor.

Kimbilir...Belki de Bay Linderman'ın,

kurduğu bu büyük "yetenek izleme sisteminin" birine ihtiyacı vardır.

Cihazları kontrol edebilecek, gerekirse onarabilecek birine...

Yani sistemi ve cihazları,

her türlü tehdide karşı kurtarabilecek birine...

Yazımın başında da dediğim gibi,

bölümün en en etkin ve kendini gösteren karakteri Bay Lindermandı.

((Ki bunca konuşma sırf, Onun bu haftaki icraatleriyle ilgili görüldüğü üzere.))

Fakat, yalnızca Linderman hareket halinde değildi tabii ki.

"Yetenek avcımız Sylar" da oldukça faaldi.

Ve ne yazık ki, dizideki bir başka önemli karaktere de son noktayı koydu.

Diziye Eden'dan sonra 2. büyük ve kanlı darbesini de vurdu.

Hem de Isaac'e...:icon_sorr

Simone'u kaybetmesinden dolayı kişisel olarak Peter'a duyduğu öfkeye,

NewYork'taki patlamayla ilgili görüşlerine,

ve bundan dolayı Peter'a bakış açısına,

sonuna kadar hak verdiğim Isaac de yolcu oldu maalesef...:icon_sorr

Zaten bu yüzden,

şu bölümde devamını gördüğümüz Sylar-Peter çarpışmasında,

Bir tarafta,

Isaac'e yaşarken çok büyük acı yaşatan ve onun en hazetmediği kişi Peter varken,

diğer tarafta Isaac'in yeteneğine ve canına göz dikmiş Sylar varken,

kim alaşağı olursa olsun üzülmeyecektim.

Nitekim Peter geçici bir süreliğine "devredışı kaldı" ve üzülmedim yani.

Yazık oldu hakikaten.

Ama eğer NewYork kurtulacaksa,

Eğer nükleer patlamayı, yani Peter'ı durduracak,

çözüm yolunu çizmeyi başarmışsa,

ölürken gerçek bir kahraman olduğuna dair hiçbir kuşku yok demektir.

...ama anlamadım neden orada oturup sylar'ı bekledi ki?peter'ın olaydaki rolünü biliyordu,ona gidebilirdi...

Yukarıda bahsettiğim sebeplerden dolayı,

Peter'a en ağır şekilde karşılık vermeyi düşünen birinin,

ona silah çekip ateş açmış birinin,

kalkıp da Peter'a gitmesi bana hiç olası gelmiyor doğrusu.

Peter'ı aramaya gitseydi ve bulmayı başarsaydı bile,

bu ancak yapamadığı işi tamamlamak, şarjörü Peter'a boşaltmak için olurdu.

...bide en anLamadığım sey, kötü insanı bayıLtırsın da neden öLdürmeden onu öyLe bırakır gidersin.. düşünsene yakaLamak için onca uğraş ama sonra bayıLt ve bırak git.. vaLLa bana aptaLLık gibi geLiyo...

Bence bu vaziyet, sadece 2 ihtimalden kaynaklanıyor olabilir.

Birincisi senin dediğin şey,

yani Mohinder'in akli dengesizlikleri mevcut olabilir. :img-yes:

Ama bir bilimadamı olduğunu unutmamak lazım bir yandan da...

İkinci ihtimalse,

bunun dizideki senaryo veya kurgudan kaynaklı bir hata olması.

Ki bence böyle. Çünkü bu gibi kurgu yanlışları ilk kez olmuyor.

Örnek vermem gerekirse,

Sylar, ilk büyük kaybı verdirdiğinde,

yani Eden'i öldürürken güçlerini kullanabildiği halde,

yani Haitili Zenci belli ki yakınlarda değilken,

camı da kırmışken, yani kaçmasına engel olabilecek hiç kimse yokken,

gözaltı hücresinden kaçmamıştı.

Bu da bana göre önemli bir kurgu yanlışlığıydı.

Yani bu ilk değil kısacası.

...Nathan gene süperdi bu bölüm.. (hangi bölüm değildi ki?) Clair'e öyle sevgiyle baktı ki.. Peter'ın öldüğünü düşünüp söylediğ şeyler. Artık gözünde hiç bir şey yoktu...

Bence bu bölümde,

tabiri caizse şimdinin ve muhtemelen geleceğin "sürpriz atı", kendini belli etti...

Nathan'dan bahsediyorum.

Kendi kızıyla en sonunda ilgilenmesi,

ilk anda görünenden daha derin maksatlar ve anlamlar içeriyor bence.

...gerci nathanın clarie i bagrina basmasının ardında baska sebebler var peterin söyledigi şeyler olabilir...

Dazzle kardeş, bence çok iyi yakalamışsın durumu. :good:

Her ne kadar başlangıçta, Linderman'a "sen delisin" diyerek,

onun dediklerine uymayacağına dair bir tavır sergilese de,

Peter'ın tekrar hayata dönmesiyle,

ve "ölemeyeceğini" söylemesiyle beraber Nathan,

yeniden iktidar mücadelesi ve senatör seçilebilmek uğruna,

herşeyi feda edebilecek,

o hırslı karakterine döndü bence.

Neye dayanarak bunu söylediğime gelirsek...

Nathan, Peter "kısa devre" yaptığında ve öylece ölü gibi yatarken bile,

Hala Linderman'ın,

"Patlamayla, Korkudan doğan umutla, şehri, milleti hatta dünyayı sen yöneteceksin",

sözlerinin tesiri altındaydı.

Her ne kadar gözyaşı dökse de, o anda bile,

"Yanıldı...Böyle ölmemesi gerekiyordu..."

gibi sözler sarfettiğini unutmamak gerekir.

Aslında Peter öldü sanıldığında,

Linderman'ın planlarının,

((her ne kadar Nathan'a büyük mevkiler öngörse de))

büyük ihtimalle hayal ürünü olduğunu düşünen Nathan,

Peter hayata dönünce, zaten aklının bir tarafında yatan,

fakat sağduyusuyla bastırdığı bu makam ve yetki hırsına,

karşı koyamadı ve bu hırs, sağduyusuna karşı galip geldi tahminimce...

Peter Nathan'a,

"Söylediğim herşey şimdi gerçek oluyor...O senin kızın...Onunla konuşmalısın...

Belki de Claire yanımdayken, havaya uçmam" dedikten sonra,

Nathan'ın Claire ile konuşması ve ona,

"seçim zamanında 1 haftalığına Paris'e gitmelisin" sözlerini sarfetmesi,

bence çok şeye dair ipuçları verdi.

İşte tahminim şu.

Nathan Linderman'ın öngörüleri doğrultusunda,

Peter'ın havaya uçmasını sağlamaya çalışacak.

Bunun gerçekleşmesi için,

((Peter'ın "Claire çevremdeyken, belki havaya uçmam" sözünden hareketle))

Claire'i, Peter'dan uzak tutmaya çalışacak.

Paris'e yollamanın asıl gerekçesi bu gibi görünüyor.

Muhtemelen Peter'ın zaten ölemeyeceğini düşünerek,

bunda hiçbir sakınca görmeyecek.

Seçimler ve sonrasında Senatörlüğe giden yolda,

"Binde 7" planı doğrultusunda,

birkaç milyon insanın feda edilmesi pahasına Nathan,

kardeşi ölmedikten sonra tüm bunları göze alarak,

hayata geçirmeye çalışacak.

Bu arada Peter'ın,

nasıl ve niye nükleer patlama yoluyla havaya uçup

şehri yerle bir edeceği de, artık iyice kendini belli etti bence.

Bunu anlamak için,

şu anda kimlerin NewYork yolunda olduklarını bilmek yeterli.

Bennet & Matt ile beraber kimin NewYork'a geldiğini düşünelim...

Ve onlarla beraber gelen 3.kişinin bir şekilde Peter'la karşı karşıya geldiğini...

Ve Peter'ın yakınlarına gelen yetenekli insanlardan,

doğal şekilde yetenek aktarımı yaptığını düşünürsek...

Böylece Peter'ın kimden dolayı ve neden patlayacağını hepimiz anlayabiliriz. :img-yes: :img-wink:

Bence herşey en berrak şekilde ortaya çıkıyor artık :img-yes:

Tahminim ne kadarı tutar ne kadarı tutmaz bilmiyorum.

Hep birlikte göreceğiz.

...bu arada e-2 deki böLümLerde de "Company Man" böLümünü verdiLeri bu gün.. 2.kez izLiyorum 2. kez izLeyinde daha bi anLAdım sanki :img-yes: ...

Kalpazan kardeş,

belki inanmayacaksın ama 17. bölümün,

yani "Company Man" bölümünün, hem CNBC-e'deki hem e-2'deki tüm tekrarlarını izledim.

((Ki bu toplamda 7 gibi bir rakama tekabül ediyor. :img-yes: ))

Özellikle Baba-kız, Bennet ile Claire'in sarıldıkları o çok etkileyen son sebebiyle. :icon_sorr

Ve de Haitili Adam ile Bay Bennet'in,

Claire'in geleceğine dair tartıştıkları bir kısımda,

onların söylediklerini,

ilk başta hızlı konuştukları için bir türlü takip edememiş olduğumdan. :)

Son olarak eklemeden geçemeyeceğim bir şey daha var.

O da saçlar.

Gerek Jessica'nın, gerek (nihayet) Peter'ın saç modellerini değiştirmeleriyle,

ne kadar değiştiklerini gözlemledik bu bölüm.

Hele Jessica... Linderman'la konuşurken,

o müthiş havalı yürüyüşü, yüz mimikleri, vücut dili, meydan okuyan tavırları...

Sylar bile gelse, onun gözünü korkutamazdı belki o esnada.

Sadece hayran bıraktırdı kendine...

Olağanüstüydü tek kelimeyle.

arrzzu
12-07-07, 21:40
Son olarak eklemeden geçemeyeceğim bir şey daha var.

O da saçlar.

Gerek Jessica'nın, gerek (nihayet) Peter'ın saç modellerini değiştirmeleriyle,

ne kadar değiştiklerini gözlemledik bu bölüm.

Hele Jessica... Linderman'la konuşurken,

yine güzel yorumunu ve tahminlerini(ama tuttu ama tutmadı) zevkle okudum Kule2 arkadaş=) sağolasın...
yalnız şu jessica'nın saçları konusu...kılık değiştirebilen arkadaş micah'ı götürürken jessica rolündeydi ya,(hala onu gerçek jes sanırken) "anamm jesicaa,nettin ya saçlarınaa" şeklinde kafiyeli bir nida atmıştım bir sürü kişinin içinde.böyle geriye taranmış,kabarmış ilginç bir şey yapılmıştı...linderman'la oldğu sahneyi hatırlamıyorum ama umarım bundan farklıdır.:icon_whis

seth_gecko
13-07-07, 09:12
Arkadaslar bazılarınız Linderman neden Micah'ı kaçırdı diye soruyor sanırım bunun cevabı Nathan'la ilgili

Yani Linderman Nathan'ın ilerde baskan olacağını ve beyaz saraya yerleseceğini gösteren bir tablo gösterdi ve Nathan buna karsılık belediye baskanlığı seçiminde bile anketlerde geride olduğunu söyledi ve Linderman planlarının engellenmesine izin vermeyeceğini söyledi(o tarz bisey iste)

Sonuçta amerikada seçim bizdeki gibi eski üsul parmağa boya ile olmuyor adamlar elektronik şekilde belirlediğine göre ve Micah'ta elektronik aletleri kullanabildiğine göre sanırım Nathan,Micah sayesinde belediye baskanı seçilecek ve sonrasında önü açılacak

Tahminim bu yönde

Bennet,Ted ve Matt şirketin elinden kaçtılar ama direk tehlikenin göbeğine New York'a gidecekler yani bunun anlamı Ted ve Peter karşılaşacak ve büyük patlama için Ted'in gücü Peter'a geçecek

İsaac'in Sylar'a teslim olması onun artık hayattan bir beklentisi kalmadığını gösteriyordu kaderden kaçamayacağını anlamıstı.Sylar'a ; seni nasıl öldüreceklerini anlattım ,bombayı nasıl durduracaklarını anlattım artık ben bir kahramanım dedi ve sonrasında Sylar Eden'den sonra ikinci bir önemli karakterin ölmesine neden oldu ama Sylar'ın yeteneği aldıktan sonra çizdiği tabloya güldüm ilkokul öğrencisi gibi yapmıstı :img-hyste

phoenix00
13-07-07, 09:53
ya şu sylar'a sinir oluyorum yaa.zavallı isaac. of

_KaLpaZaN_
13-07-07, 18:01
ya dün e-2 de 20. böLümü yayınLamadıLar yaa :icon_sorr büyük umutLa bekLemiştim ama.. üff.. nesse pazarı bekLicez artık... :sad53:

_KaLpaZaN_
13-07-07, 18:08
ya mohinder sylar'ı elinden kaçırdı..buda isaac'ın hayatına mal oldu..:icon_sorr
mohinderin yeteneği varmıki..ben çözemedim henüz:icon_sorr
candice süper ama:good: çok duygusuz,kötü biri gibi görünüyo..

arkadaşLar şimdiLik mohinderin bir yeteneği yok.. dergide okudum yazarLa yapıLan bir röportajda sormuşLar yeteneğinin oLup oLmadığını.. ve oLmadığını yazmışLar.. ama iLEriki böLümLerde beLki bir yetenek veriLebiLir yazıLmış.. beLkide bir kaza oLabiLir.. sonuçta biLim adamı :img-wink:

bu arada 2. sezonLa iLgiLi bişiLer daha vardı..

arrzzu
13-07-07, 19:58
mohinderin yeteneği yok ama bu dizideki ana kahramanlardan biri olmasını önleyemiyor:img-wink: onun da önemli noktalarda rol oynamasını bekliyorum...

seth_gecko tahminin en akla yakın en güzel olanı.bu linderman'ın kendinden neden bu kadar emin olduğunu da kanıtlıyor.ama akıllara hemen gelmemesi normal.hala parmağımıza boya damlatılırken bilgisayarlı seçimleri düşünmek biraz zor olabiliyor=)

elfkartal
15-07-07, 20:08
of ne bölümdü ama süperdi. heyacanla izledim bitmesini de hiç istemedim. nathan sylar çıktı ya ağzım açık kaldı orada. peter ve hiroda matrix olayını kapmışlar gelecekte:) çok başarılıydılar. bir hafta bekle bekle geçmez şimdi:(

Heather
15-07-07, 20:24
Dehşet bir bölümdü.:good: Bu bölüm böyleyse sezon finali nasıl olur acaba??:img-pilot

Peter'ın karizması tavandı bu bölüm. Matt en çok kızdığım karakter oldu. :icon_evil

Gelecek bölümü sabırsızlıkla bekliyorum.

mayıs
15-07-07, 20:27
Bence de süperdi ve keşke daha uzun sürseydi.Hiro rolündeki adam gerçekten rolünde iyiydi.Geçmişteki neşeli,iyimser ve gelecekteki olgunlaşmış hiroyu çok iyi oynamış.Ben de Nthan bu kadar kötü olamaz diyip duruyordum ve sonunda Sylar olduğu ortaya çıktı zaten ve çok şaşırdım.
Peter in yüzündeki yara izi nasıl oldu acaba ve Claire in yeteneğine sahipken o yara izinin iyileşmesi gerekmez miydi?

Kule2
15-07-07, 20:39
Sıcağı sıcağına bölüm hazır bitmişken diyeceğim tek bir şey var.

Eden'ın ölümünün ardından asıl favorim olan,

ve bu akşamki bölümden sonra,

Dizinin 1 numaralı gücü olduğunda,

herhalde hepimizin üzerinde mutabık kalacağımız isim olan Haitili Adam'ı,

o Mohinder olacak ileri zekalı mankafa (!) öldürmüşse eğer,

Hiro geçmişe döndüğünde,

Mohinder, dilerim Sylar'ın beyin operasyonlarından birine maruz kalır!!!

Şimdilik kısa kesiyorum.

Daha sonra, ayrıntılı bir yorum yazmaya çalışacağım.

sweetrock
15-07-07, 20:44
şşt mohinder'a laf yok :) bnm adamım o...çok güzeldi bölüm fakat her defasında aklım daha da karışıyo...nese sonlarına doğru olaylar çözüldü biraz yine de...

-A k e L d a N-
15-07-07, 21:13
Süpper bir bölümdü tek kelimeyle..Gelecek korkunçtu acilen düzeltilmesi lazım :img-yes:
Peter hala çok iyiydi..Gitti kurtardı onları..Mohinder'da hala iyi..Sylar ikinci kez onu kafalamış oldu gerçi ama :icon_whis
Niki Jessica'yı kontrol altına almayı başarmış..Ama durumu çok kötüydü..Micah'ı J.D'yi kaybetmiş..
Gelecekteki Hiro süperdi ama bi sürü adam öldürmüş üstünde onun ağırlığı vardı,çok kötüydü :icon_sorr Ando'da ölüyormuş gelcekte..Umarım Hiro bunu değiştirir..İkisi çok güzel bi ekip çünkü:img-wink:
Mr.Bennet hala Claire'ı kurtarmaya çalışıyor..Claire evleniyordu o çocukla..Siyah saçta çok yakışmış :img-wink:
Matt'e çok fena gıcık oldum yalnız..Haitili'de iyiydi ona noldu ki acaba yaa..Niye kötü oldu bunlar böyle

hateTHElove
15-07-07, 21:48
ya bu bölüm bnce sezonun en ii bölümlerinden biriydi bn bayıldım petera yara izi çok yakışmıştı:good: neden olmuş o yara annamadım gerçi ama :icon_sorr sylar ztn her zamanki gibi süperrrdddiiii:img-in_lo

arrzzu
15-07-07, 21:50
benim en beğendiğim bölümdü yayınlanan...hemen hemen her anını şaşkınlık nidalarıyla izledim.hele nathan'ın peter'ı duvardan çekip aldığı o sahnede uzun bir sylar nidası çıkıverdi=) ve tabi claire ile olan karşılaşmaları da muhteşemdi...yazık oldu(olacak:P )(olursa:P ) kızcağıza.tam da kendine en çok yakışan saç şeklini bulmuşken:icon_whis

ama peter ve hiro tartışılmaz geleceğin güçleri olacak anlaşılan.hele peter ne kadar "artist"ti öyle...niki ile de birleştikleri gibi ayrıldılar,doya doya bir göremedik.o yüzündeki yara izi de neyle nasıl yapılmış acaba da vücudu iyileştirememiş çok merak ettim.bizim muhteşem senaristler bu ayrıntıyı atlamazlar diye düşünüyorum.çünkü canım sıkıldıkça geçmiş bölümleri izliyorum ve adamların gerçekten de ilk bölümü,son bölümü tasarlayarak yazdıklarını anlıyorum.öyle ince ve güzel ayrıntılarla döşenmiş ki.ki izleyicinin bunu ilk izleyişte(ileriki bölümleri görmeden) fark etmesi olanaksız.ama insanlar bunu düşünüp de boşvermiyor,yazdıkça yazacağım,övdükçe öveceğim anlaşılan,sevgim kabarıyor=)=) en iyisi bölüme döneyim:

hiro da ando gidince ne hallere düşmüş:icon_sorr ama o muhteşem haritayı yapmış ya...hani ilk bölümlerde söylemişti "sınıfının sonuncusu ben" diye.o zekayla nasıl sonuncu olunur be kardeş?

neyse aklıma şimdilik bu kadarı geliyor.bölümün etkisinden bir kurtulalım da...=)=)

hateTHElove
15-07-07, 22:00
ya cidden bn mi bişey kaçırdım peterın yüzündeki yara izi ne iş annamadım bilen warsa açıklasın ya :blink:

MetaLoqy
15-07-07, 22:04
sezon finali daha süper heycanlandırim sizi :p

cagladirek
15-07-07, 22:10
merhaba arkadaşlar.ben diziyi sürekli takip etmeme rağmen ilk defa bu sayfaya bi yorum yazıyorum ki.böyle bir bölüm izledikten sonra tutamadım kendimi..gerçekten çok başarılı bir bölümdü bence..ki zaten okuduğum yorumlar da bunu kanıtlar nitelikte..sanki o reklamlar girene kadar hiç nefes almadan izledim diziyi..gerçekten nefes kesen bir bölümdü bence..üstelik bu bölümden sonra hireoese daha da bi bağladım..gerçi zaten derinden bağlanmıştım ya.:):)

hateTHElove
15-07-07, 22:17
sezon finali daha süper heycanlandırim sizi :p

heycanlı olmayan bölümü yok ki:img-wink: ama bn szn finallerini hiç sewmem çok heycanlı geçer sn nooldunu annamadan bitiwerir bide öle bi son yaparlar ki şimdi noolcak die kudurursun meraktan bide beklemen lazm yeni sezonu:blink:

MetaLoqy
15-07-07, 22:22
heycanlı olmayan bölümü yok ki:img-wink: ama bn szn finallerini hiç sewmem çok heycanlı geçer sn nooldunu annamadan bitiwerir bide öle bi son yaparlar ki şimdi noolcak die kudurursun meraktan bide beklemen lazm yeni sezonu:blink:

haklısın aslında sonraki bölüm için sadece 1 hafta beklıyosun ama şimdi kimbilir kaç ay beklıcez :( bide türkiyeye qeç qeliyo sinirimi bozan o eylül 2006 da başladı dizi bize mart 2007 de qeldi :@

hateTHElove
15-07-07, 22:27
haklısın aslında sonraki bölüm için sadece 1 hafta beklıyosun ama şimdi kimbilir kaç ay beklıcez :( bide türkiyeye qeç qeliyo sinirimi bozan o eylül 2006 da başladı dizi bize mart 2007 de qeldi :@

ya evet bnde en çok geç izlior oluşumuza gıcık oluorum:icon_mad: :icon_mad: bn duramam onca ay kahramanlarım olmadan:icon_sorr eski bölümleri izleye izleye ezberliorum walla ne warsa:P

cagladirek
15-07-07, 22:29
katılıyorum ya..bir hafta beklemesi çok zor gelirken..birde sezon finalinden sonra beklemesi..katlanılır gibi değil..ben bir haftayı nasıl geçircem diye düşünmeye başlamışken..:(sabredemem ki ben o kadar ya..hemen yarın yeni bölümü olsun istiyorum..hatta direk böyle dizifilm tadında..ama o zaman da nasıl olurdu ki:):)

MetaLoqy
15-07-07, 22:30
yarın qüzel bi konuyla qiriş yapıcam heroes dizisiyle ilgili çok ama çok qüzel bişi ^^

Pamir
16-07-07, 00:22
Sıcağı sıcağına bölüm hazır bitmişken diyeceğim tek bir şey var.

Eden'ın ölümünün ardından asıl favorim olan,

ve bu akşamki bölümden sonra,

Dizinin 1 numaralı gücü olduğunda,

herhalde hepimizin üzerinde mutabık kalacağımız isim olan Haitili Adam'ı,

o Mohinder olacak ileri zekalı mankafa (!) öldürmüşse eğer,

Hiro geçmişe döndüğünde,

Mohinder, dilerim Sylar'ın beyin operasyonlarından birine maruz kalır!!!

Şimdilik kısa kesiyorum.

Daha sonra, ayrıntılı bir yorum yazmaya çalışacağım.

arkadaşım mohinder!e niye kızıyosun ki!!! bıraksaydı da hiro ölse ve gelecek değişmese miydi??? 5 yıl sonrasını çok beğendin galiba!!!!
mohinder bölümün kahramanoydı bence!!!!

seth_gecko
16-07-07, 07:06
Tek kelimeyle harika bir bölümdü gelecekteki Hiro bombadan dolayı ölen insanları (özellikle Ando'yu) kurtarmak için zaman çemberi kurmus Sylar'ı öldürmeyi düsünüyor ama hataya düsmüs
Gelecekteki herkes bombanın Sylar oldugunu sanıyordu patlayanın o olduğunu düsünüyordu ama Peter'ın Jessica'ya itiraf ettiği gibi bomba Peter'dı ve Nathan kardesini kurtarmak için suçu Sylar'a atmıstı
Sylar'da bunun altında kalmamıs önce Candice'i öldürüp biçim değistirmis sonra Nathan'ı öldürmüs onun yerine geçmiş ,Ted'i öldürüp radyo aktif gücü almıs ,D.L. 'i öldürüp nesnelerin içinden geçme gücünü almıs zaten bölümün sonunda Peter'ı odadan çekip alıverdi bunun anlamı D.L. patlamada ölmüyor Sylar onuda öldürecek
Bu arada dikkatinizi çektimi Peter ve Sylar kapısacakları sırada Peter'ın elleri alev alev yanıyordu herhalde Claire'in annesiyle tanısıp bu gücü ondan kopyaladı
Isaac dediği gibi Sylar'ın nasıl öldürüleceğini söylemis çizgi romanda yani onu öldürebilecek tek kişi Hiro

Yalnız bence çok büyük bir mantık hatası var yani madem gelecekteki Hiro Sylar'ın nasıl öldürüleceğini biliyor ve güçlerinide tam kontrol edebilir düzeyde neden kendisi geçmise dönüpte Sylar'ı öldürmüyor? veya bölümde böyle birseyden bahsedildide ben mi kaçırdım?

Şah-Rû
16-07-07, 09:17
Demek Linderman' ın ari ırk sevdası bir işe yaramamış, gelecek hiçte planladığı gibi değildi. İnsanlar ikiye ayrılmış tam bir kaos ortamı. Gelecekteki hüzünlü Hiro garip geldi bana alışamadım onun o hallerine şimdiki Hiro' yu hiçbirşeye değişmem. Zamanda geri dönüp gerekli müdahaleleri yapsada yeterli olmamış demek. Olayları çığrından çıkaran hep Sylar, onu yoketmeden kimseye rahat yok. Çizgi romandaki şekle bakılırsa Kensei kılıcı kalbine saplanırsa ölüyor. Sanırım İsaac' ın nasıl öldürüleceğini gösterdim dediği buydu. Nathan Petrelli karakterini canlandıran oyuncu müthiş bir performans sergiledi, içine Sylar kaçmış Nathan' ı süper canlandırdı. O karanlık bakışlar falan kendisinden hazzetmeyen ben bile etkilendim yani. Sylar' ın kurnazlığı da takdire şayan, lazım olanları sırayla öldürüp başkanlığa geçerek tüm gücü elinde toplamış. Fakat bu kadar zaman nasıl sabretmişte Peter' ı öldürmemiş hayret. Peter' ın yüzündeki izi de merak ettim. Claire' in yeteneğine sahip olduğuna göre hernekadar patlamada hücrelerine kadar ayrılıp dağılmış olsa da toparlar diye düşünüyorum. Bana bir kılıç izi gibi geldi hatta Hiro ile kapışmış olabilirler diye düşündüm. Kensei kılıcı Sylar' ı öldürebildiğine göre iyileştirme gücünün yetersiz kalacağı yaralara da yol açabilir. Müthiş bir beyin fırtınası yaşatıyor bu dizi. Aslında ikişer kez izlemek lazım çünkü yeni bölüm izleme heyecanıyla bir çok detayı kaçırıyoruz.

seth_gecko
16-07-07, 10:02
Peter' ın yüzündeki izi de merak ettim. Claire' in yeteneğine sahip olduğuna göre hernekadar patlamada hücrelerine kadar ayrılıp dağılmış olsa da toparlar diye düşünüyorum. Bana bir kılıç izi gibi geldi hatta Hiro ile kapışmış olabilirler diye düşündüm. Kensei kılıcı Sylar' ı öldürebildiğine göre iyileştirme gücünün yetersiz kalacağı yaralara da yol açabilir.

Şah-Rû sana katılıyorum bence o yara izini Hiro'nun kılıcı yapmıs olmalı kılıcın özelliğinden dolayı Peter kendini yenilemiyor olsa gerek yoksa milyonlarca insanı öldüren bir bombaya dünüsüp sonrada yasayabilmesini sağlayan bu özellik herhangi birşeyden iz kalamaz :good:

j boy
16-07-07, 11:16
hiro gecmise bikacgun once donmustur inş da ısaac kurtarır ısaac ölmesin hem bombadan sonrada ona ıhtıyacları olacak gerci peter da gelecegı cızıo ama olsun ısaac ın ayrı bı havası vardı

MetaLoqy
16-07-07, 11:30
hiro gecmise bikacgun once donmustur inş da ısaac kurtarır ısaac ölmesin hem bombadan sonrada ona ıhtıyacları olacak gerci peter da gelecegı cızıo ama olsun ısaac ın ayrı bı havası vardı

isaac öldü ztn?

hateTHElove
16-07-07, 11:36
ewt isaac öldü geride gelmicek...tim kringin cnbce dergideki açıklamasına göre isaacın ölmesi meceranın hareketlenmesine yol aççakmış

İReM_cHrıSs
16-07-07, 13:55
süper bi bölümdü yha peter ve niki nasıl evlenir anlamdım ama peter hala iyi ve güclerini çok iyi kulllanmayı öğrenmiş çok heycanlandım izlerken hiro bnce dizinin kilit adamı yha tam bir hero yani ..

peterın claire yi kurtarması çok önemliymiş bunu bu bölümde anladım matta herseyi mahvettmeye calısıyo sylar çok aklıllı yha nathanın kılıgına girmiş sinir oldum

sylar ve peter karsılasmasını bi türlü uzun uzun izleyemedik gelecek bölümü çok mrk ediyorum acaba nasıl olucak

sonun da hiro daha yeni baslıyoruz dedi sezon finaline kç bölüm kaldı acaba.. ..

arrzzu
16-07-07, 14:39
bu bölüm dediğim gibii en çok beğendiğim bölümdü ama aklımda en çok soru işaretini bırakan bölümdü de aynı zamanda.bir kaçını sıralayayım belki sizler beni aydınlatırsınız,ya da yanlış anladığım yerler vardır...

-belki de en basit sorulardan biri olacak bilmiyorum ama şu kısmı anlayamadım:
neden peter patladığında bazı kişiler öldü,bazıları ölmedi???micah ölmüş(:() ama niki hayatta...vs...neden?

-ha bir de jessica'ya ne oldu?o da d.l. ve micah ile öldü mü?peter sadece " 's gone " dedi.nasıl yani???

-sonra bir neden sorusu daha: neden herkesin bir gücü varken (peter ve sylar gibi emebilenler hariç tabii) haitili adamın(isim yook!) iki gücü var??? hem hafıza silip hem de güçleri engelleyebiliyor?:img-cool2 takıldım buna da.

- hatili adam hakkında kafama takılan bir soru işareti daha var: parkmann onun yanında hiro'nun düşüncelerini duyabildi, yani gücü çalıştı.demek ki haitili adam bu gücü istemsiz değil kontrollü olarak kullanıyor.o zaman haberdar olmadığı insanların güçlerini nasıl engelliyor?mesela mohinder ile birlikteyken hiro ve peter'ın aşağıda olduklarını bilmiyordu ama güçlerini engelleyebileceği konuşuldu.

-zaten bu da bir başka soru işaretim...(amma da çok değil mi?:img-blush )hiro aşağıda "zamanı durdurayım mı?" diye sordu ya peter'a.peter da artistlik yaptı hani(:)) işte orada zamanı durdursa da yukarı kata,matt'lerin yanına çıksa olmuyor muydu?şimdiye kadar haitili'nin sadece güçlerini kullanmalarını engellediği konuşuldu.zaten donuk haldeyken yani ona göre zaman akmazken güçlerini nasıl kullanacaktı???

aa bir de bölüm yorumu yaptığım mesajımda eklemeyi unutmuşum:matt'in oğlu olmuuş!jr matt=) yalnız resim kabiliyeti biraz az:icon_whis :img-grin2
bir de bannet matt'in elinde ölmeyi haketmiyor yauv:(

hateTHElove
16-07-07, 15:36
ya peterın yetenekleri kopyalayabilme dışında bi gücü daa yok mu hani rüyalarında gelecegi görüo

arrzzu
16-07-07, 17:40
ya peterın yetenekleri kopyalayabilme dışında bi gücü daa yok mu hani rüyalarında gelecegi görüo

e daha ne olsun en süper güç bence=) geleceği görme gücünü de isaac'dan aldı zaten.

law
16-07-07, 17:41
sevgili arrzzu
çok güzel sorular yakalamışsın
bu bölüm görselligiyle alıp götürmüş ama mantık hatalarıylada batırmış desek yeridir
zaman zolculugunu konu almışlar ama zaman kırılmasını atlamışlar;claıre ın hayatta kalması bi zaman kırılmasıydı ama gelecege yansımadı

hironun geçmişte yaptıgı şeyleri hatırlayamaması buna bi örnek daha

peter ın claıre ı kurtardıgını hatırlamaması bambaşka bi mesele

haitilinin ilk peterla karşılaştıgı gece onun gücünü engeleyememesi ve peter ın haitilinin gücünü neden kullanmadıgı 'tabi alabildiyse'

sylar ın kendini ırkına soykırım yapmasıda saçma geldi
tamam psikopatın teki ama onun aklıyla olaya yaklaşırsak almak istedigi başka güçlerde olabilirdi
yok ben doydum gerisi kalsın mı dedi acaba?

_KaLpaZaN_
16-07-07, 17:55
her acıdan müthiş bir böLümdü... sanırım karakterLerin en karizmatik ve en kahraman oLduğu böLümdü..:img-wink: peterin ve hironun siyahLı haLLeri.. :img-yes: nahanın(syLarın)kontroLLü davranışLarı.. :img-cool2 mohenderin tam bir biLim adamı tafraLarı..:img-wink: nikinin sexapaLitesi :img-blush mattin sonunda istediği gibi özeL bir birimin başına geLmesi:img-cool2 ve cLairin sonunda istediği gibi normaL bir hayat sürmeye çaLışması..:good: hepsi gerçekten muhteşemdi.. ayrıca cLaire siyah saç gerçekten çok yakışmış... ** o syLarın onu öLdürmesi yok mu.. nasıL sinir oLdum yaa...nesse.. dediğim gibi her açıdan çok güzeL bir böLümdü..ve bazı soruLArın yanıtLarını buLmuş oLduk.. meseLa bu güç oLayının genLerden siLinmesi yani tedavi ediLmesi imkansız...

bu arada niki ve peter beraberLiği süperdi.. ama sizinde dediğiniz gibi yanyana görmemizLe ayrıLamaLarını görmemiz bir oLdu.. :)

_KaLpaZaN_
16-07-07, 17:58
Niki Jessica'yı kontrol altına almayı başarmış..Ama durumu çok kötüydü..Micah'ı J.D'yi kaybetmiş..

sana katıLmıyorum arkadaşım.. bence jessica kendi isteğiyLe gitti.. yani dizinin başından beri söyLendiği gibi niki kişLiğini oğLu için böLmüştü..oğLı öLdüğüne göre artık jessicaya da ihtiyaç kaLmadı..

_KaLpaZaN_
16-07-07, 18:03
Yalnız bence çok büyük bir mantık hatası var yani madem gelecekteki Hiro Sylar'ın nasıl öldürüleceğini biliyor ve güçlerinide tam kontrol edebilir düzeyde neden kendisi geçmise dönüpte Sylar'ı öldürmüyor? veya bölümde böyle birseyden bahsedildide ben mi kaçırdım?

diziyi izLerken bunu sıkça bende düşündüm.. yani hiro geçmişe dönüp syLırı kendisi öLdürebiLir... ayrıca istediği bir çok şeyi değiştirebiLir... hatta bomba patLAmadan önce andoyu oraya geLmemesi için uyarabiLir..(madem herşeyi ando için yapıyo)..

ama bence bu kadar basit değiL.. yani ben oLsaydım beLki öyLe yapardım ama hiro öyLe düşünmüyor beLLi ki.. yani bu yaptıgı zaman çizeLgesinden beLLi.. onu syLarı doğru yerde ve zamanda öLdürebiLmek için yapmış.. bence o zamanı bekLiyordu..

_KaLpaZaN_
16-07-07, 18:08
. Sylar' ın kurnazlığı da takdire şayan, lazım olanları sırayla öldürüp başkanlığa geçerek tüm gücü elinde toplamış. Fakat bu kadar zaman nasıl sabretmişte Peter' ı öldürmemiş hayret. Peter' ın yüzündeki izi de merak ettim. Claire' in yeteneğine sahip olduğuna göre hernekadar patlamada hücrelerine kadar ayrılıp dağılmış olsa da toparlar diye düşünüyorum. Bana bir kılıç izi gibi geldi hatta Hiro ile kapışmış olabilirler diye düşündüm. Kensei kılıcı Sylar' ı öldürebildiğine göre iyileştirme gücünün yetersiz kalacağı yaralara da yol açabilir. Müthiş bir beyin fırtınası yaşatıyor bu dizi. Aslında ikişer kez izlemek lazım çünkü yeni bölüm izleme heyecanıyla bir çok detayı kaçırıyoruz.

evet sayLarın kurnazLığı gerçekten müthişş.. :good: dediğin gibi ben de bu yLar peter karşıLazmasının neden daha önce oLmadığını düşündüm.. ama bence syLar sanırım korkuyodu.. yani akLıma başka birşey geLmiyo.. önce yeterince güç topLaması gerekiyodu.. çünkü karşısından ikitane kendisinin güçünde insan var gibi peterLa savaşması... peterin kendiş güçLeri ve syLarın güçLerini kopyaLaması.. yani önce cLairin gücünü aLması gerekiyodu ki peterLa daha rahat savaşabiLsin.. ayrıca bir de başkanLık oLayı vardı.. yani bu da onu meşguL etmiştir.. :img-cool2

yaLnız burda bence bir yazarLarın hatası var.. peter nasıL oLurda bu zamana kadar nathanın öLdüğünü anLamaz.. yani hiç mi konuşmadıLar nathan kıLığındaki syLarLa.. ne biLim bi yerLerde hata yapar syLar ve peterin onun gerçekten nathan oLmadığını anLaması Lazımdı bence..

bu arada yara izine geLince.. ben de kıLıç yarası oLduğunu düşünüyorum..o kLiçta bişiLer var bence.. yani meseLa haLa hironun neden o kıLıç oLmadan güçLerini kuLLanamadığını anLamıyorum.. beLki haitiLi adam gibi isteniLdiğinde güçLeri durdurma özeLLiği vardır..:icon_whis

_KaLpaZaN_
16-07-07, 18:15
-belki de en basit sorulardan biri olacak bilmiyorum ama şu kısmı anlayamadım:
neden peter patladığında bazı kişiler öldü,bazıları ölmedi???micah