Tüm Versiyonu Göster : Heroes-1. Sezon Yorumları(Cnbc-e)

Sayfalar : [1] 2 3 4

sudem
22-02-07, 19:34
http://img251.imageshack.us/img251/5715/castshot7ldrfb3zy2.jpg

Heroes dünyanın dört bir yanında özel yetenekleri olduğunu keşfeden insanlar ve bu güçlerin hayatlarında yarattığı değişiklerle baş etmelerini konu alan bir dizidir. İzleyicilerle tanıştıralacak bu süperkahramanların arasında uçabileceğini düşünen 30'larına yakın bir erkek hemşire olan Peter Petrelli, geleceği resmedebilen 28 yaşındaki uyuşturucu bağımlısı Isaac Mendez, Aynalarla bağlantılı gizemli şeyler yapabilen 33 yaşındaki Las Vegas show kızı Niki Sanders, zamanı durdurabilen 24 yaşındaki çizgi-roman hayranı Japon Hiro Nakamura ve her koşulda ölüme meydan okuyabilen 17 yaşındaki ponpon kız Claire Bennett var. İzleyiciler her kahramanın yeteneğini keşfederken, kahramanların kendileri de özel yeteneklere sahip olmanın onlara ne ifade ettiğini ve bu güçlerin nereden kaynaklandığını keşfetmeye başlayacaktır.

Dizi 4 Mart Pazar gününden itibaren her pazar saat 21.00'da Cnbc-e'de

sezinti
03-03-07, 14:09
Heroes dizisi, Cnbc-e'den önce birinci bölüm özel gösterimiyle 3 Mart 2007, Cumartesi saat 23.00'da e2 kanalında.

4 Mart 2007 'den itibaren her Pazar saat 21.00'de cnbc-e'de

Heroes dizisi ile ilgili spoilerları, spoiler bölümünde paylaşınız.

Herkese iyi seyirler.

gzd_gzd
04-03-07, 19:56
mükemmel bi bölümdü yaa,bayıldm hayran kaldım ne diyim daha kelime bulamıyorum gerçekten,özellkle o yaralarını kendi iyleştiren,alevlere atlayan kıza hayran kaldım,bi de japon çook tatlı yaa,o atlayan adama nolcak çook merak ediyorum,ölmez heralde....

kupseker_KC
04-03-07, 20:00
Ben ilk bölümü çok beğendim,zaten ilgi çekici bir konusu vardı konuyu da gayet güzel işlemişler...

Karakterler arası geçişler çok başarılıydı,her karakteri ana hatlarıyla tanımamıza izin verdiler...Ben Hiro'yu çok sevdim.Ne kadar tatlı öyle?Karakterler arasında "kahramanlığı" en çok benimseyen de o,zaten cnbc-e dergide de böyle tanıtılıyordu genç...

Onun dışındaki karakterler hayli çekimser ve endişeli doğal olarak...

cnbc-e den fenomenlik bir dizi daha geliyor kanımca... :) Ben çok beğendim!

-A k e L d a N-
04-03-07, 20:07
Cnbc-e'den güzel bir dizi daha:img-wink: :good: ..Daha tam konulara başlanmadı..Ama karakterlerin tanıtımı ve karakterleri birbirine bağlayış çok başarılıydı:img-yes: :img-wink: :img-wink: Ben diziyi çok başarılı buldum..:img-yes: :img-wink:

maynaq
04-03-07, 20:08
harıka bı dızı ılk basta fazla bısı annamadm ama tek kelımeyle superr :happy0064 :happy0064 :happy0064

gemini7
04-03-07, 20:15
Gerçekten çok güzel bir dizi artık
hep takip etmeyi düşünüyorum Hiro'ya bittim ya
gerçekten çok tatlı adamım o sanırım :) ;) başta Niki'nin
güçlerini anlamadım ama dergide yazıyo aklıma gelince baktım
bence en güzel güç Claire'ninki ama o çok sevmiyor sanırım Peter'a ne olacak çok merak ediyorum abisi uçunca cidden çok şaşırdım..

sem(a+ih)
04-03-07, 20:25
kesinlikle çok farklı ve kaliteli bi dizi basladı ve bende biçok kişi gibi simdiden dizinn fanı oldum diyebilirim
ben en çok Claire karakterini sevdimm galiba liseli bi kız olması yüzünden baya gizemli geldi bana
ama Niki nin özel yeteneğine diycek yok kız birden piskopat oluyo baya etkileyeceği nikinn diğer kişiliğini çok sevdimm :img-hyste

sudem
04-03-07, 20:25
Dizinin bu bölümünü 3. izleyişim olduğu için bu bölümü dikkatli seyretmedim. Yalnız şunu söyleyim bu bölümü hayran kalanlar her bölümde iyice heycanlanacaklar. Her bölümde hem cevaplar veriliyor hem yine soru işaretleriyle bölüm sonlanıyor.
Bu bölümde birçok kahramanımızı tanıdık. Tabi daha kimin kahraman olacağı belli değil. Claire'ın yeteneği doku yenilenmesi; Niki'nin ikincil bir karakteri var. Bir bakıma şizofren. Hiro zamanı büküp ışınlanabiliyor. Peter uçabileceğini düşünüyor. Nathan son sahnede uçtu. Isaac ise geleceği resmedebiliyor. Şu an sadece üç kişi yeteneğini kontrol edebiliyor. Claire ve Hiro. Niki'nin ikincil karakterinin olması bence yetenek değil. İleride işe yarar belki ama kontrol edilmesi gerekiyor.
Ben de Hiro'yu çok sevdim. Gerçekten de bu kadar kişi arasında dünyayı kurtarmak ve kahraman olmak konusunda istikrarlı olan o. Claire'ın yeteneği mükemmel bir durum. Ancak 16 yaşında bir ergen olması zaten kolay kabul edilemeyecek bir durumu iyice çıkmaza sokuyor. Bir de başında öyle baba varken kimbilir başımıza ne gelir.
Mohinder de çok tatlı. :img-blush Bakalım babasının yarım bıraktıklarını tamamlayabilecek mi?

sem(a+ih)
04-03-07, 20:31
Mohinder zaten en karizmatikleri biçok seyin bilincinde ondanda özel bi güc beklerdim ama böylesi daha ii belkide Spoiler---> D.L. Hawkins geçmedi heralde birinci bölümde ben mi görmedim yoksa ? okadar dikkat ettim kim kim die bi onu göremedim

Peter ın özelliği bildiğim kadarıyla yakınnda olan birinn gücünü taklit edebilme bence 2.bölmde oda uçacak tabi sadece bi tahmin :img-wink: :img-wink:

sudem
04-03-07, 20:53
Kas gücünün halledemeyeceği durumlar vardır. Burada büyük olasılık Mohinder devreye girecek. Sonuçta babası sadece bu işler ile ilgilenmiş. Telekinetik, doku yenilenmesi, uçma gibi yeteneklerin insanlarda gelişebileceği düşünüyormuş. Kimbilir ülkesinden ayrı kaldığı süre boyunca ne kadar uğraş vermiştir. Mohinder de çok zeki biri. Bu işin altından kalkacağına eminim.

Dizi hakkında bilgi...
Benim elimde 1. bölümün farklı bir versiyonu var. DVD de olmayan sahnelermiş galiba ya da onun gibi bir şey. Dizi başladığında kamera Peter'a gelirken bende In His Own Image yazıyor. Ancak Cnbc-e nin gösterdiklerinde Genesis. Sonradan değiştirilmiş bu isim.
http://img78.imageshack.us/img78/9601/vlcsnap32022my8.th.png (http://img78.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap32022my8.png)

Normalde Isaac, uyuşturucuya ulaşmamak için elini kelepçeliyordu. Tvde izleidklerimizde bu yok. Simone ve Peter, Isaace için geldiklerinde Peter yerde kesilmiş bir el buluyor. Bu el Isaac'e ait.
İşte o el :D http://img122.imageshack.us/img122/6647/vlcsnap19613yc6.th.png (http://img122.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap19613yc6.png)

padme_
04-03-07, 21:04
İlk bölümleri izlememe rağmen yinede sıkılmadan izledim bu bölümü.Gerçekten kaliteli ve sonraki bölümleri iple çekilen türden,bu bölümde karakterleri tanımaya başladık ilerki bölümlerde olaylar daha da gelişeceği için dizi daha da güzel olmaya başlıyor bu yüzden 1 hafta beklemek zor olacak gibi gözüküyor :) -ben de hiro'ya bayılıyorum gerçekten çok şirin,küçüklüğünden beri bilim kurgu vb. konusuna büyüük bir ilgisi olduğu için başına gelenleri normal karşıladı ve yeteneğini en çok hakeden o sanırım:)

gzd_gzd
04-03-07, 21:16
Isaacın bi resmi wardı,"olcakları engelleyin" gibi bi şey dedi bölümün sonlarına doğru we empire state binasının yannda patlama wardı,sanrm kahramanlarımız bu patlamayı engellemeye çalışcak.....
bence de hiro özel yeteneklerini en çabuk kabullenen oldu,hele saati 1 sn geriye aldığı kısımdaki sevinmesi çook komikti,çok şirindi:):)
Nickinin oğlu da çok tatlıydı:)
ayrıca karakterler arasındaki geçiş de şahaneydi....

ipekk61
04-03-07, 21:31
arkadaslar ya ben trabzonda okuyorum o yuzden netten ındırıyoım dızıyı kanal cekmıyor burda malesff ama super bır dızı yaa gercekten hersey mukemmle

evet arkadaslarr tu karakterler bırıbır ıle baglantılı ve cok guzel bır sekılde baglantılı cok guzelk kurgulnamıs bencedee

sem(a+ih)
04-03-07, 21:37
arkadaslar ya ben trabzonda okuyorum o yuzden netten ındırıyoım dızıyı kanal cekmıyor burda malesff ama super bır dızı yaa gercekten hersey mukemmle

canım dizide calan bi sarkıyı arıyordun ben baktım bulamadım ama istersen buraya yaz yardımcı olurlar bilen vardır belki
2. bölüm için 1 hafta beklemek bana zor geliyo bende heran indirip izleyebilirim ama kota sorunu var malesef o yüzden bekleyeceğim :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr (yinede belli oolmaz ne yapacağım)
Hiro bencede çok tatlı ama kendimi bildim bileni japonlar bana itici geliyo

ipekk61
04-03-07, 21:40
ayy evet arkadslarr ya hatırlattıgın cın cok sagoll dııznın sonlarına dogru bır solow parca caldıı on your eyes gıbı bırseyler gecıyor ııcnde ısmını bılen varsa soyler mıı

gzd_gzd
04-03-07, 21:42
canım dizide calan bi sarkıyı arıyordun ben baktım bulamadım ama istersen buraya yaz yardımcı olurlar bilen vardır belki
2. bölüm için 1 hafta beklemek bana zor geliyo bende heran indirip izleyebilirim ama kota sorunu var malesef o yüzden bekleyeceğim :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr (yinede belli oolmaz ne yapacağım)
Hiro bencede çok tatlı ama kendimi bildim bileni japonlar bana itici geliyo

valla açıkcası 1. bölümü izleyene kadar indirmeyi düşünmüyodum ama her an şu ana kdr oynayan tüm bölümleri indirebilirim,1 hafta beklemek çook zor geliyor walla bana da :D

8nil8
04-03-07, 22:13
ayy evet arkadslarr ya hatırlattıgın cın cok sagoll dııznın sonlarına dogru bır solow parca caldıı on your eyes gıbı bırseyler gecıyor ııcnde ısmını bılen varsa soyler mıı

Rogue Wave - Eyes

Günçiçek
04-03-07, 22:24
İlk bölüm itibariyle beğendim diziyi.Bence "kahramanlar"dan en şanslı olanı Claire. Kendini yüksek bir yerden atsa da, alevlerin arasına dalsa da hiçbir şey olmuyor.Tek olumsuz yanı popüler olduğu halde yalnız olanlar kervanının bir üyesi olması. Şimdi bu keşfettiği yeteneği yüzünden daha da yalnız kalacak sanırım.En şanssızlarının da Isaac olduğunu düşünüyorum. Gelecekte gerçekleşecek kötü olayları görüp de eli kolu bağlı oturmak kötü birşey olurdu herhalde. Niki'nin durumu da pek parlak değil. Hareketlerini yönlendiremediği bir yansıması olduğunu düşünüyordum ki Sudem'in yazısını okuyunca ikincil bir karakteri olduğunu öğrendim. Bu ikincil karakterin davranışlarını denetleyemediği için bu sakıncalı olabilir.Gerçi bu, zamanla lehine de dönebilir. Neticede cinayet işlemiş olsa da kötü adamların elinden kurtuldu. Hiro da çok şeker. Hareketleri ve konuşmaları sevimli. Karakterlerden hayatı tehlikede olan tek kişi Mohinder. O da malesef özel güç sahibi değil. Düşmanının, Claire'in babası olması da ayrı bir ilginçlik. Nathan'a gıcık oldum. Tek düşündüğü şey oy toplamak. Onun da kardeşi gibi uçma gücüne sahip olduğunu görünce şaşırdım doğrusu...

sudem
04-03-07, 22:32
Hoşgeldin Günçiçek :)

Ben Claire'nin şanslı olduğunu sanmıyorum. O, doğduğu gün kaybetmiş. Böyle bir babaya sahip olmak hiç iyi bir şey değil. :icon_whis Adam çok tatlı. Gülümseyerk ve kibarca konuşması onu şüpheli olmaktan çıkarıyor. Ancak her şeyin farkında giibi.
Isaac konusunda katılıyorum. Gerçekten şanssız. Hem geleceği görüyor hem de bunu yapabilmesi için uyuşturucu alması gerekli. Hiç iç açıcı bir durum değil.
Micah gerçekten çok tatlı bir çovuk ve çok zeki. Bu zekası her anne ve babanın söylediği benim çocuk zekidir durumundan değil. :img-wink:
Nathan hem iyi hem de kötü biri gibi. Cidden kararsız kaldım. Ancak onun uçma yeteneğinin olması pek iyi bir şey değil bence. İleride kötü tarafa geçecek bir yüz ifadesi var.

sem(a+ih)
04-03-07, 23:24
Rogue Wave - Eyes

ipek yok ama onun adına ben teşekkür edeyim nekadar çok aradığını biliyorum çünkü çok sevinecek:happy0064
''Nathan hem iyi hem de kötü biri gibi. Cidden kararsız kaldım. Ancak onun uçma yeteneğinin olması pek iyi bir şey değil bence. İleride kötü tarafa geçecek bir yüz ifadesi var.''diymi bencede var onda bi esrar bende pek sevmedim kendisini, anneleri çok tatlı ama :img-hyste

gzd_gzd
05-03-07, 07:19
Rogue Wave - Eyes

şarkıyı ben de arıyodum walla,çok teşekkrler;)

Şah-Rû
05-03-07, 10:58
Oldukça karışık bir dizi. Karakterlerin hayatlarının bir şekilde kesişmesi hoşuma gitti. Burada kurguyu müthiş iyi yapmışlar. Karakterlere gelince özellikle haklarında birşey okumadan kendim çözmeye çalışıyorum.
Şu liseli kızın yeteneği güzel ama böyle bir yeteneği kaldıracak olgunluğa sahip değil kanımca. Alevlerin arasına dalması bile gösteriş içindi neyseki bir işe yaramış bulundu.
Niki zor şartlarda yaşıyor. Sanırım aynadaki görüntüsü onun ikinci ruhu gibi birşey ve o zamana kadar içine attığı, sabrettiği ya da yapmayı düşündüğü şeyleri yapabiliyor. Ama onu kesinlikle kontrol altına alması lazım. O biçtiği iki adam için hapse girebilir. Oğlunun zekasına hayran kaldım, çocuk anakart yaptı yahu. Her eve lazım bişey.
Hiro süperdi. Gerçekten doğaüstü güçlere inanan, bunu önemseyip dikkate alan ve gücünü kontrol edebilen biri. Sanırım bizi daha çok gülümsetecek.
Isaac şansızın önde gideni kafa kıyakken geleceği çizmek hoş bir yetenek değil. Çizdiği resimlerden birinde New York' u ateşten cisimler ele geçirmişti. Şeytan tipinde yaratıklar ve büyük bir yıkım görülüyordu. Sanırım kahramanlarımız buna karşı birleşecekler.
Hemşire Peter uçar mı uçmaz mı derken ağabeysinin uçması ve kendisinin asfalta hızla yol alması ilginç. Belki de uçma özelliği sadece belli durumlarda ortaya çıkıyor korku vs. gibi. Onun da acilen yeteneğini kullanmasını öğrenmesi lazım. Ve bunu betona yapışmadan önce yapsa iyi olur. Ya da yetenek onda değil abisinde ki bence bu hiçte hayırlı olmaz.
Mohinder abimizin üniversitede ders verirken ışık hızıyla New York' ta taksicilik yapmasını anlayamadım. Tamam babasının ölümünü ve projesini araştırıyor ama nasıl bu kadar çabuk taksi şoförü olabildi anlayamadım. Kendisinin bir yeteneği yok galiba. Ama yetenek sahibi kişilerin yeteneklerini keşfedip, kullanmalarına yol gösterecek gibi. Bir de Peter ile arasında karizma rekabeti olacağı açık.
Çözümleyebildiklerim bu kadar, diyeceğim o ki tamamdır ben bu diziyi izlerim.

sbuffy
05-03-07, 11:49
heroes övüldüğü kadar varmış:)ilk bölüm olmasına rağmen bir an olsun gözlerimi ekrandan ayıramadım.ilk bölümde karakterleri tanımaya başladık.hiro küçüklüğünden beri çizgiroman okumasından olsa gerek bu durumu en kolay kabullenen ve gücünü kontrol edebilen karakterdi.Claire konusunda sudeme katılıyorum.gücünden hem memnun hem de korkmuş gibiydi.elinin tekrar eski halini aldığı sahnede baya panik oldu.
nikinin aynadaki görüntüsü yanılmıyorsam onun bastırılmış karakterini ortaya çıkartıyor.ama iki kişiyi öldürdüğü gözönüne alınırsa bu yansıma şu an için tehlikeli.
favori karakterim isaac bence nikiyle beraber en şanssız karakter.uyuşturucu kullandığında geleceği gösteren resimler çizebilmesi kötü bir yetenek.yanlış görmediysem peterın uçabileceğini gösteren resim çizmiş:icon_roll peter uçacak derken nathanın uçması açıkçası süpriz oldu.nathan peterın yeteneğinin ortaya çıkmaması için çabalıyormuş gibi bir izlenime kapıldım.

banubanu
05-03-07, 12:23
Benim adamım Hiro.. ne kadar sevimli bir adam ya... Uzayı büküp ne yapacaksın ki.. ışınlanacak.. bu özelliği hakeden bir adam aslında. En iyi kullanan, bu gücünü bir şeyleri değştirmek için kullanmayı isteyen bir adam. Tam bizim marvel comics kahramanı. Tabii biraz tipten kaybediyor.
Ben de o hintli adamın takside ne işi olduğunu anlayamadım. Hem de o Claire'in babasından neden kaçtı?
Isac'ın çizdiğine göre New York'un başına baya büyük bir şey gelecek.. belki de o gün için bu kahramanlar hazırlandılar..

prenses19
05-03-07, 12:25
vallaha arkldslar dizi övüldüğü kadar varmış ben çok beğendim

cnbc-e zaten hep kaliteli yapımlar alıyo 24 benim bitanemdi

bunu da izledim ve çok beğendim

daha ilk bölümdü ama gözümü kırpmadan izledim

Günçiçek
05-03-07, 12:31
Hoşgeldin Günçiçek :)

Ben Claire'nin şanslı olduğunu sanmıyorum. O, doğduğu gün kaybetmiş. Böyle bir babaya sahip olmak hiç iyi bir şey değil. :icon_whis Adam çok tatlı. Gülümseyerk ve kibarca konuşması onu şüpheli olmaktan çıkarıyor. Ancak her şeyin farkında giibi.
Hoşbulduk Sudem,
Claire'in babası yüzünden şanssızlıklar yaşayabileceği doğru ama diğer karakterlerin aksine Claire'in sahip olduğu gücün kendisine getirdiği bir dezavantaj yok. Oysaki örneğin Isaac uyuşturucu kullanıyor ve gelecekte olabilecek kötü olayları görüyor ama müdahale edemiyor. Niki'nin kontrol edemediği ikincil karakteri başına bela olacak gibi gözüküyor. Micah'da annesiyle beraber belanın içinde. Peter uçmayı beklerken abisi uçtu ki abisinin de özel bir yeteneği olduğu için ondan kendisine zarar gelebilir. Mohinder öyle bir durumdaki kimseye güvenemiyor ve bu kötü durumdan sıyrılması da imkansız gibi. Bir tek Hiro diğerlerine göre daha iyi durumda ancak onun sahip olduğu güç de Claire'in ki kadar avantajlı değil. Belirttiğin gibi babası başına dert açabilir ama Claire'in sahip olduğu güç herkesin sahip olmak isteyeceği bir güç bence.

Hırçın Kız
05-03-07, 13:24
Ben bu diziyi tuttum..
Favorilerim; Isaac,Pete ve de Mohinder. Açıkcası Mohinder'in birden New York'ta olması bana da garip geldi.Burada babasının araştırmalarını yapacak,neden öldürüldüğünü sorgulayacak evet ama nasıl burada olduğunu daha iyi anlatabilirlerdi,birden taksici oldu."Buraya da gelmişler" dedi ayrıca(O evi daha yeni tutmamış mıydı? Biraz kafam karıştı)...Mohinder kahraman olacak mı yoksa bizimkilere yol mu gösterecek bilmiyoruz? Ama O'nun da zekasının yanıda + olarak yetenek olsa fena olmaz dimi:D
Isaac'in yeteneği müthiş..Ama korkutucu.Kafası ayıkken hiç bir şey yapamaması:Belki de ilerleyen zamanlarda uyuşturucu almadan da geleceği çizebilir?!!Ve o son çizdiği resim;gerçekten kaos...Tüm kahramanların Mohinder aracılığıyla bir araya geleceklerini düşünüp,halledebileceklerini sanıyorum.(yanılmazsam iyi:))
Claire babasının ne takım kirli işlere bulaştığını öğrenip O'na karşı tavır alacağını zannediyorum..
Pete ben O'nun uçacağını zannederken abisinin uçtuğunu görmek şaşırttı beni.Acaba Isaac O'nu düşerken mi çizdi? Ve tahminlerinize katılıyorum..Abisi kötü bir rolde karşımızda olacak.
Niki şizofren.Oğlu süper zeka..Annesine destek çıkıyor.Niki'nin o video kaydını ileriki bölümde görürüz herhalde.
Son olarak Hiro..Süper yaa!! Çizgi romanlara inanan sevimli,komik birisi.Yeteneği süper!! Işınlanmayı ben de düşünüyorum (başarabilir miyim acaba:D)...Bu yeteneği çok işe yarayacak.Ayrıca Wc'ye girişi, O'nu atarlarken Başardım diye bağırması...
Karakterlerin kesişmeleri güzel bir şekilde sunuldu.Yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum...

sudem
05-03-07, 13:41
Dizide alışılagelmiş yetenekler haricinde de yeteneklerin olması insanı gerçekten şaşırtıyor. Işınlanma olayını hep düşündüğümüz için bize normal geliyor. Ancak mesela şizofren olmak pek ilginç. Kendi açımdan yetenek de değil. Şizofreni ciddi bir rahatsızlıktır. Üstelik genelde diğer kimlik daha baskındır. Bu yüzden gerçek kişi değiştiğinde neler yaptığını hatırlayamaz. Niki de bu durumda. Diğer kişiliği de 2 adamı rahatça öldürebilecek güçte gibi. Bu Niki'ye çok zor anlar yaşatır.
Peter, çatıdan atladığında uçacağını sanmıştım. Ancak birden Nathan gelince ben de çok şaşırdım. Daha önceden de dediğim gibi Nathan kötü tarafa geçme eğiliminde biri bence.
Mohinder'in taksi şoförlüğüne takılmamıştım. Bir bakıma hakslınız ancak Mohinder'in babası da New York'da taksi şoförlüğü yapıyormuş. Yani büyük olasılık taksi babasının. Mohinder'in girdiği ev babasınındı. Bu yüzden buraya da gelmişler dedi. Bir de Mohinder'in, Claire'in babasından kaçmasından sebebi açık. Babasının bu araştırmalar yüzünden öldürüldüğünü biliyor. Üstelik şu an o da bu araştırma ile ilgileniyor. Claire'in babası da sağolsun pek iğneleyici konuştu. Mohinder korktu tabi.

Blackpaerl
05-03-07, 13:54
benim favorim peter
gilmor girls ten aşinayız suratına milo nun hatta rory jess yerine logan ı seçtiginde sinirden bagırmıştım sanki rory duycak gibi neyse peter yerine nathan ın uçmasına çok şaşırdım peter buna çok üzülecege benziyo
hiro çok şeker ama mohimder i hiç sevmedim çok kendini begenmiş gözüküyo
ayrıca karakterler arasındakı baglantıları çok iyi yapmışlar

çırpı
05-03-07, 15:01
İlk bölümü önce e2 den sonra da cnbce den izledim.
Hiro ya bayıldım. Uzakdoğululara zaten sempatim vardır. Yürüyüşü konuşması yeteneğini kullanmak için konsantre olurkenki yüz ifadesi çok sevimli.
Dizinin yakışıklısı da Mohinder bence. Araştırmaları onu yeteneği olmasa da heroes lar için vazgeçilmez bir üye yapacaktır diye düşünüyorum.
Niki nin yeteneği ürkütücü. Diğerleri bir şekilde kontrol altına alabilirler yeteneklerini ama o nasıl yapacak.
Amigo kızın pervasızlığı rahatsız etti. Peter başkaları için yaşamak yerine kendi için yaşamaya karar verdi. Şu ana kadarki davranışları ile ideal bir kahraman olacak gibi.
Karakterlerin bağlantıları güzeldi. İlerleyen bölümlerde daha da derinleşir sanırım. Merakla bekliyorum.

banubanu
05-03-07, 16:28
Peki bu Clair mesela birden bire mi farketti bu yeteneğini, Hiro ya da diğerleri bir anda mı çıktı yetenekleri ortaya. Yoksa çocukken vardı da farketmediler mi? Orayı anlayamadım.

sudem
05-03-07, 16:39
Peki bu Clair mesela birden bire mi farketti bu yeteneğini, Hiro ya da diğerleri bir anda mı çıktı yetenekleri ortaya. Yoksa çocukken vardı da farketmediler mi? Orayı anlayamadım.

İşte bu 100 puanlık soru. Ben de sürekli sormuştum kendi kendime. Hatta kendimce mantık hatası bulmuştum. :img-hyste Dizinin 11 bölümünü izledim. Tek diyebileceğim Spoiler ---> İleriki bölümlerde biraz ipucu veriyor dizi. Ciddi spoiler vermek istemiyorum ama hepsi yavaş yavaş ve son zamanlarda fark etmişler yeteneklerini. Claire dahil.

ipekk61
05-03-07, 16:54
8nil8 cok sagol sarkı ıcınn canımm semam benım canım da tesskur etmıs cok sagolsunn bende teskkur edeyımm ayrıcaa sudemm yaa bence de ahklsın yanıı senın yazdıklarını okuyanan kadr ve belkı hala claıreın sanslı oldugunu dusunuyorum bırazz amaoyle bır babdaaolsun ıstemem tabıı vee bende o saoruyu merak edıyordumm yaa claıre ın sonucta bu 6.denmeseı dıyorr ve bundan once 6 deneme de yapmıs oluyorr ama bıldgım kadr karakterlerımız guclerının farkına bır ay tutulması sırasındaa farkına varıyor genlede nıye claıree onceden ogrenmsı oluyor

ya dızı super yaa her bolummbır bırnden heyecanlı cok dıkkat edılmesı gerekn husular var bence dıkatlı ızlenılmesııı bır sonrakı bolum ıkıncı bolum suan elımde var ama daha ızlemedımm ızlemk ıcın sabırsızlanıyorumm yaa gercekten cok suoer bır dızı

sem(a+ih)
05-03-07, 17:10
ıkıncı bolum suan elımde var ama daha ızlemedımm ızlemk ıcın sabırsızlanıyorumm yaa gercekten cok suoer bır dızı

bende indirip izlesemmi izlemesemmi bi karar veremiyorum cnbc-eden takip etmek istiyorum sonuçta her bölümü indirip izleyemem ama dayanıyorum, sende izleme süpriz olsun ,gerçi 1. bölümünü her izlediğimde yeni bi ayrıntıyı fark ediyorum mesala sen demesen taksideki adamın claıreenin babası olduğunu anlamamıştım
her izlediğinde yeni bir ayrıntıyı farkediyorsun ay tutulması türünde bi konuşma açıklama birinci bölümdemi geçti canım ben hiç hatırlamıyorumda

ipekk61
05-03-07, 17:16
semacım canım bneımm bolumde gectımı oyle bır aıklma bılmıyorum ınankı farkında degılım bıldgım sey benım elımde cnbce dergsıı vra orda kı tanıtımda ay tutulması sırasındaa farklı yerdekı ınsanlar guclerı ıle tansıyyıor tarzında bırsey ayrıca cnbce kanalı daa dızıyı tanıtrken aynı seyıı soyluyor olması bu yuzden claıre nıyee once ogrenıyor merka eddıyorumm

Heather
05-03-07, 19:11
İlk bölümü ben de beğendim. Çoğu yabancı diziyi ara ara takip ediyorum. Sanırım Heroes sürekli izlediğim dizilerden biri olacak. Kahramanlar arasında en çok sevdiğim bir karakter yok henüz, zamanla oluşabilir. Japon karakter çok sevimliydi. Süper kahraman havasına tek o sahip ve o kendini diğerleri gibi ucube olarak görmüyor,kendinden korkmuyor.

banubanu
06-03-07, 07:54
Ben de bir kaç şeyi kaçırdığımı sandım, kendimden şüphe duymaya başlamıştım.. Demek herkeste öyle ortaya çıkmış bu özellikler. 11. bölüme kadar bekliycez artık.
Peter'da bir özellik yo galiba, bir de fragmanda gösterilen polisi birinci bölümde gördük mü? Görmedik değil mi? kafam zaten karışıktı şimdi tam oldu.. teşekkürler hereos..

sudem
06-03-07, 12:49
Arkadaşlar çok üzüldüm dizinin kafa karışıklığı yaratmasına. Bence akışına bırakın. Çünkü her bölümde hem bir sürü soruya cevap bulacaksınız hem de bir sürü başka sorular takılacak kafanıza. Dizi ABD'de de bitmediği için önden izleyenler için de durum muamma.

banubanu o polisi ya 2. ya da 3. bölümde göreceğiz. Sadece o da değil, başka karakterler de katılacak diziye yavaş yavaş. :img-wink:

Bu arada Claire'ın pervasız olduğunu kabul edemeyeceğim. 16 yaşında bir ergenden bahsediyoruz. Yeteneği gitar çalmak değil, doku yenilenmesi. Bu durum da görünüşe göre bir anda oluşmuş ve yavaş yavaş gelişmiş. Bu duruma alışmasını beklemek biraz acımasızca. Hatta bence temkinli davranıyor. Bu yeteneğini Zack dışında kimseye söylememiş. Kameraya çekmesi belki saçma ama sonuçta bir ergen. Bunun haklı olduğunu düşünüyor. Sırf şov yapmak için Supergirl'lük yapabilirdi.

MELENA
06-03-07, 13:03
çok güzel bi diziydi.ilk önce e2 de izlemiştim.hiro ydu sanırım şu asyalı adamın adı.pek şirin bişi,çok sevdim.yeteğii zaten bir harika.farkettiniz mi bu bölümde bizim yoğurtumuzu söylediler. ''yogurto'':img-grin2

Taurus
06-03-07, 13:24
Yattaaa! Hellooo New Yorkkkkk!!! :D

Şah-Rû
06-03-07, 13:46
Şu durumda Mohinder babasınn taksisini mi kullanıyormuş? Babası New York ta araştırmacılık mı yapıyordu, taksicilik mi? Onun bi gücü var mı peki? Bana daha çok vakti gelince yetenek sahiplerini bir araya getirip "çömezler toplanın bakiim yamacıma" diyerek önderlik edecekmiş gibi geliyor.
Ben yeteneklerini ilk ne zaman farketmeye başladıklarını da görmek isterim, sanırım ilerleyen bölümlerde flashback lerle göreceğiz. Herhalde zart diye çıkmadı bu yetenekler.
Claire in babasının derdi ne peki? Niye böyle yeteneklerin ortaya çıkmasını istemiyor. Bu konuda tek başına olduğunu sanmıyorum bir örgüt ya da bir oluşum adına hareket ediyordur kesin. Ama bir kutuplaşmamı var yoksa şu kafası kıyak arkadaşın çizdiği karanlık güçlerle mi işbirliği yapıyor? Diğer şekilde supersoldiers projesini eline yüzüne bulaştırmış Amerikan hükümeti hikayesinden pekte farklı olmaz.
Bu kadar soru sorduran dizileri seviyorum, x files ın üstüne iyi gidiyor bu dizi.

çırpı
06-03-07, 16:00
Bu arada Claire'ın pervasız olduğunu kabul edemeyeceğim. 16 yaşında bir ergenden bahsediyoruz. Yeteneği gitar çalmak değil, doku yenilenmesi. Bu durum da görünüşe göre bir anda oluşmuş ve yavaş yavaş gelişmiş. Bu duruma alışmasını beklemek biraz acımasızca. Hatta bence temkinli davranıyor. Bu yeteneğini Zack dışında kimseye söylememiş. Kameraya çekmesi belki saçma ama sonuçta bir ergen. Bunun haklı olduğunu düşünüyor. Sırf şov yapmak için Supergirl'lük yapabilirdi.

Elbette çok daha farklı kullanabilirdi. Yani kötü anlamda. Ama mesela lavaboya elini sokması kötü bir görüntü idi. Annesi de orada iken hem de. Tamam ne olduğunu anlamaya çalışıyor yine de ensesine soktuğu 60 cm demir vs. den bahsetmesi pervasızlık gibi geldi.
Yine de dediğin gibi bir ergen olduğu için çok da takılmamak gerekiyor.

Bir de claire in hiç canı yanmıyor gibi?

october01
07-03-07, 06:16
bende dizinin ilk bölümünü cnbc-e den izledim ,zaten merakla bekliyordum ve gördümki beklediğime değmiş,bu gidişle x-filesi alt edecek gibi görünüyor.
şimdiye kadar claire,isaac,niki,nathan ve hironun yeteneklerini gördük,ben daha çok hironunkini beğendim,en korkutucu olansa niki bence çünkü hem iyi hem kötü tarafı var(bu arada ben testte niki çıktım:icon_sorr ) bence dizinin yakışıklısı peter..neyse valla diziyi çok tuttum bu sezon bu diziyle epey meşgul olucam:img-help: :img-help:

Şah-Rû
07-03-07, 10:05
Mohinder' ın aniden taksici olması konusunda aklımdan firar etmiş olan bir detayı hatırladım. New York' taki ev, babasının eviydi. Orayı kiralayan adam ne iş yaparsın diye sorduğunda taksicilik demişti ve o adamda tamam ayarlarız birşeyler demişti değil mi? Yani o işi ona ev sahibi ayarladı. Yoksa benim beynim mi sulandı? O kısmı hatırlayan bi arkadaş varsa ve şu konuya bi açıklık getirirse sevinirim.

banubanu
07-03-07, 10:43
Bence en iyisi tekrarını büyük bir dikkatle ve notlar alarak seyretmek lazım.. O zaman biraz biraz anlayabiliriz. Bu filmi yazan senaristlerin durumlarını düşünemiyorum.. Cozutmuşlar valla iyice... Eşimin x-filesın bir bölümünü izledikten sonra bana dönüp "bunu yazanlar hasta yahu, normal olamaz" demesini şimdi hereos yazarları kanıtlıyorlar. Bizim gibileri de böyle diziler paklar.. hehe..

Blackpaerl
07-03-07, 11:51
mohinder cleir in babasını gürünce niye tabana kuvvet kaçtı acaba
tüh arabaya yazık oldu diyesim geldi ama belliki taksiciligi para kazanmak için yapmıyolardı babasıda öyle bilmiyorum bunun altında bişe var gibime geldi
taksiden inince peter in arkasından baktı ölece yakında mohinder in de yetenegını görürüz heralde

sudem
07-03-07, 15:41
Dizi iyice paronayak yaptı bizi sanki. :icon_whis
Taksilik işinin altında bir şey aramayalım bence. O sadece para kazanmak için bir iştir. Tıpkı Mohinder'in de hemen taksici olması gibi. Taksi babasınındı büyük olasılık.
Mohinder'in kaçmasının sebebi, Claire'in babasının onu öldüreceğini düşünmesiydi.
Şah-Rû o sahnede geçen replikler şöyleydi:

Ev Sahibi: Baban için çok üzüldüm. İyi birine benziyordu.
Dostum! Ben de kendimi pasaklı sanırdım!

Mohinder: Buraya da geldiler.
Ev Sahibi: Ne?

Mohinder: Yok bir şey.

Ev Sahibi: Burayı 100 papele
temizleyebilecek birini tanıyorum.

Mohinder: Hayır, sorun değil. Bu haliyle tutacağım.

Ev Sahibi: Kirayı haftalık alıyoruz.
Bunu karşılayıp karşılayamayacağını bilmem gerek.

Mohinder: Benim bir işim var.

Ev Sahibi: Ne yapıyorsun?

Mohinder: Taksi şoförlüğü.

Ev Sahibi: Sana bir başvuru formu getireyim.

Buradaki başvuru formu evi kiralamak içindir. Çünkü taksi şoförlüğü yaptığını önceden söyledi.

Angel-us-
07-03-07, 18:31
Dizide çok karakter olduğu için oldukça sıkıcı olabiliyor. İlk bölümü izleyip de sıkılan arkadaşlara sabretmelerini öneriyorum, öyle Lost gibi Prison Break gibi ilk bölümden sarmıyor dizi. En azından ben ve bir çok arkadaşım böyle düşünüyor.
Ayrıca türlü açmazlar da var senaryoda, ki buna sonra değiniriz :)

banubanu
08-03-07, 06:27
Dizimizin tekrarı bu gün cnbc-e de 18:55 'de. Benim gibi "şimdi burada ne oluyor, bu adam kimdi, aaa bu da nerden çıktı" diye ilk bölümünü izleyenler için bir fırsat. Belki bu tekrardan bi şeyler anlarım. Yalnız dizinin yapımcılarıda ilk bölümün karışık olduğunu diğer diziler gibi ilk bölümden seyirciye herşeyi anlatmadıklarını söylemişler. Yani dizi ilerledikçe bütün konu çözülecekmiş. Böylesi daha iyi..

gzd_gzd
08-03-07, 07:07
Dizimizin tekrarı bu gün cnbc-e de 18:55 'de. Benim gibi "şimdi burada ne oluyor, bu adam kimdi, aaa bu da nerden çıktı" diye ilk bölümünü izleyenler için bir fırsat. Belki bu tekrardan bi şeyler anlarım. Yalnız dizinin yapımcılarıda ilk bölümün karışık olduğunu diğer diziler gibi ilk bölümden seyirciye herşeyi anlatmadıklarını söylemişler. Yani dizi ilerledikçe bütün konu çözülecekmiş. Böylesi daha iyi..
bugün tekrarı olduğuna çok sevindim,resmen bağımlısı oldum dizinin çünkü, ne kadar izlesem de doyamıyorum valla:)

tago
08-03-07, 10:26
arkadaşlar öncelikle böyle güzel bi site yaptığınız için bende cnbc-e dizileri fanı olarak böyle bi yeri keşfettiğim için çok mutluyum.Buradaki yorumları okurken diziye olan bağımlılığım 2 ye katlanıyorr ve burada diziler hakkında yorum yapmak ve paylaşmak süper

october01
08-03-07, 13:11
arkadaşlar öncelikle böyle güzel bi site yaptığınız için bende cnbc-e dizileri fanı olarak böyle bi yeri keşfettiğim için çok mutluyum.Buradaki yorumları okurken diziye olan bağımlılığım 2 ye katlanıyorr ve burada diziler hakkında yorum yapmak ve paylaşmak süper
en kaliteli diziler cnbc-e de!! diğer kanallarda,bir kaç dizi dışında ekran kirliliği almış başını gidiyor töre,namus benzeri dizi izlemek yerine cnbc-e yi tercih ederim!!! ve bu forumlarda nitelikli dizilere yorum yapmak daha cazip geliyor keşke bizim tv sektörüde saçma sapan diziler yerine yabancı dizilerle yarşabilecek düzeye gelebilseydi!! ama nerdeeee???:icon_whis :icon_whis

a.oyunu_sweet
08-03-07, 15:37
evet size katılıyorum en kaliteli diziler cnbc-e'de heroesi izleyemedim ama izleyecegim cok merak ediyorum degisik birsey olsa gerek sıradan insanların sıradan olmayan gücleri:)..

ipekk61
08-03-07, 16:19
selam arkadsalar ızlemeynle rııcn dızı 35 dakıka sonra yayınlanıyor bence ızleyın cok sey kacırabılrısnız ızlemzsenız super bır dıız ama sıze tavsıyem dıkkatlı ızleyın dızyıı arkadalrr

sezinti
08-03-07, 17:55
İzlediğim bölümde Mohinder karakteri çok ilginç bir karakter, Mohinder ile Peter'in taksideki sahneleri bir hayli ilginçti, Mohinder'in Peter'daki farklılığı hissetmesi ve Peter'in taksiden indikten sonra Mohinder'in Peter'in arkasından baktıktan sonra Yine çok farklı bir karakter olan Claire'nin babasının taksiye binmesi ve Mohinder'in sürücü kimliğine bakması, kimlikteki soyadın bir profesörün adını anımsattığını söylemesi Mohinder'in aracı hızlı sürmesi, taksiden kaçması sahnelerini beğendim.
Hiro, dizinin sevimli karakteri, arkadaşı ile sohbetleri ilginçti. Hiro yüzümüzü gülimsetti.
Claire, Claire ile ilgili olan bölümü kaçırdım. Claire'nin babası Claire'deki farklılığı biliyormu ? Claire düşerken, 6. deneme kamera kaydını yaparken babası yanındamıydı.

Mohinder ve Hiro karakterleri bir hayli ilginçti. Güzel ve keyifli bölümdü.

Cnbc-e'ye teşekkürlerimi sunuyorum.

sudem
08-03-07, 18:45
Claire, Claire ile ilgili olan bölümü kaçırdım. Claire'nin babası Claire'deki farklılığı biliyormu ? Claire düşerken, 6. deneme kamera kaydını yaparken babası yanındamıydı.

Sezinti, kamera çekimini yapan kişi Claier'ın arkadaşı Zack. Claier'ın babasının bu yetenekten haberi olup olmadığını ileriki bölümlerde göreceğiz.

lostsoul
08-03-07, 19:00
X MAN serilerini beğendiğimden olsa gerek çabuk ısındım. Gizli güçler ve de tipler x man dekiler kadar çarpıcı olmamakla birlikte sevdim filmi.
Eldekiler; komik japon, ateşe dayanıklı volfram kıyamlı genç kızımız, uçma yetili genç oğlan tamam.
Ama Nevadalı hatunun pislik yapan ruh ikizine bayıldım. Aa birde geleceği resmeden kahramana.
Bu kahramanlar arasında lostvari bir bağ kurulacak mı derken, ateşe dayanıklı genç kızın babasıyla hintli kahramanın bağı bunun ipucunu verdi. Belki başka bağlarda vardı trafik yoğundu sinyallari kaçırdım sanırım.
Ve kahramanlar güçlerini birleştirip voltran oluşturacaklar galiba:img-wink:
İzlemeye değer kesinlikle.

Şah-Rû
09-03-07, 13:37
Bu pazar Heroes 2 bölüm peşpeşe yayınlanıyor. 20:00 1. bölüm, 21:00 2. bölüm.
Cnbc-e bu uğurda The X Files' ı biçtiğine göre belki tekrarına bakar kafama takılan kısımları çözmeye çalışırım.

Beyaz Balina
09-03-07, 13:44
tekrarını izleyebildim harika bir dizi konu harika çok sürükleyici özellikle hiro ya bayıldım

october01
09-03-07, 13:59
Cnbc-e bu uğurda The X Files' ı biçtiğine göre belki tekrarına bakar kafama takılan kısımları çözmeye çalışırım.
heyyyooooo süper ya !!izledim yine izliycem !! x-files bana göre eski tadı vermiyor özelikle mulder gittiğinden beri scully desen ortalıklarda yok, daha çok ajan reyes göz önünde o yüzden x-files çok sıkıcı gelmeye başladı derken sağolsun cnbc-e sesimi duydu da bizi bu şahane diziyle tanıştırdı!! :good: :good: :good:

.:princesse:.
09-03-07, 15:13
ilk bölümünü dün izledim hafif 4400 gibi ama gzle bnziyo hadi bakalım :);)

MELENA
09-03-07, 21:35
bu hafta izleyemiycektim.ama haftaya 17 bölüm birden alıcam.:happy0064 .ilk bölümden pek bişi anlamamıştım,iyi oldu:img-grin2 .

prenses19
09-03-07, 22:34

ayy gerçekten mi çok sevindim yaa

şaşırdım gerçekten bu uğurda X Files gitmiş ama olsun

gzd_gzd
10-03-07, 00:11

çok güzel yaa Heroes akşamı olcak demek ki Pazar akşamı :)

prenses19
10-03-07, 02:40
çok güzel yaa Heroes akşamı olcak demek ki Pazar akşamı :)

evet gözdecim yaa

vallaha çok sevindim iyi oldu bu benn geçen tekrarını kaçırmıştım

bi daha izlerim

kaçırdığım ayrıntılar varsa onları farketmiş olurum

Hirotaro
11-03-07, 02:44
Hakikaten hikayesi sağlam bir dizi,özellikle hiro,claire,niki süperler.Ama bakalım ne tür sürprizler bekliyor bizi

a.oyunu_sweet
11-03-07, 18:29
Bende dün tekrarını izledim müthis ya..simdide izliyorum anlamadıgım birsey var hepsinin ayrı ve tek güclerimi var yoksa birden fazlamı?..

gemini7
11-03-07, 20:27
Yine çok güzel bir bölümdü ya ben hala tam olrak niki'nin gücününü anlamadım yani o 4sa. nasıl geçti anlayan biri açıklarsa sevirim :D ya hiro çok tatlı çok şirin ne diyimki çok seviyorum onu ;)

Pamir
11-03-07, 20:30
isaac öldü mü?

gzd_gzd
11-03-07, 20:33
çok güzel bi bölümdü her zamanki gibi,we Sylar ortaya çıktı.....:(
niki nin o 4 saati nasıl geçirdiğini we kıyafetinin nasıl değiştiğini anlamadm ben de,9th Wonders da resmini görnce nasıl şaşırdı ya Hiro,acayip tatlı bişey ztn,herkese merhaba diyodu şirin ötesi aksanlı çat pat inglizcesiyle
Claire'nin boynunu döndürmesi tek kelimeyle iğrençti,ayrıca o görüntüler babasının eline nasıl geçti onu da anlamadm:s
o poliste de war bişeyler,düşünceleri okuyabiliyo

-A k e L d a N-
11-03-07, 20:39
isaac öldü mü?

Evet öldü galiba..Çok üzüldüm,yeteneği en süper olanlardan bir tanesiydi:sad53:
Güzel bir bölümdü..Yetenekleri daha bir açtılar..Peter'ın ve abisinin uçabildiğini öğrendik..Hiro kendini ışınlarken zamanın ilerlediğini öğrendik..Kafandan geçenleri okuyabilen bir polis geldi sonra((hep sahip olmak istediğim yetenek:img-yes: :img-wink: ))..Claire'in babası ne yapmaya çalışıyor çok merak ediyorum ve babası tam olarak ne_??Claire galiba bu yeteneklerin kalıtsal olabileceğini düşünüyor..Olabilir mi acaba_??Bende çok merak ettim..Çünkü Peter ve abisi aynı yeteneğe sahipler..Ve galiba babalarıda uçabiliyordu:img-yes: Bu yeteneklerin kalıtsal olma ihtmali yüksek demekki..
Genel olarak çok güzel bir bölümdü..Kafamda bir sürü soru işareti oluştu ama zevkle izledim ve zamanın nasıl geçtiğini anlayamadım..:img-yes: :img-wink:

dilara43
11-03-07, 20:41
diziyi ilk kez bugün izledim ve hayran kaldım ama nikinin yeteneğini anlamadım anlayan biri bana anlatabilir mi.......

-A k e L d a N-
11-03-07, 20:44
çok güzel bi bölümdü her zamanki gibi,we Sylar ortaya çıktı.....:(
niki nin o 4 saati nasıl geçirdiğini we kıyafetinin nasıl değiştiğini anlamadm ben de,9th Wonders da resmini görnce nasıl şaşırdı ya Hiro,acayip tatlı bişey ztn,herkese merhaba diyodu şirin ötesi aksanlı çat pat inglizcesiyle
Claire'nin boynunu döndürmesi tek kelimeyle iğrençti,ayrıca o görüntüler babasının eline nasıl geçti onu da anlamadm:s
o poliste de war bişeyler,düşünceleri okuyabiliyo

Bende aynı şeyleri anlayamadım..Niki'nin yeteneği çok ilginç ve çok korkutucu gerçekten:img-yes: :img-wink:
Hiro gerçekten çok şaşırdı ki şaşırtıcı birşey..Bende başımdan geçen şeylerin,kimsenin bilmediği şelerin çizgi roman olduğunu görseydim şaşırırdım yani..Isaac çok ilginç bir karaterdi,öldüyse çok üzülürüm..GErçi yeteneğini taşıyamıyordu:img-yes:
Claire'nin boynunu döndürmesi gerçekten çok iğrençti,korkunçtu:img-help: İyikide kimse görmedi..
Claire'in amigo kız grubundan arkadaşı çok uyanık çıktı..Dikkat çekmeye çalışan,başkalarının başarılarının üstüne atlayan sıradan bir kız..Ama sinir oldum:dito
Claire'in babası çok ilginç biri,onu çözmek çok zor olcak gibi..

gemini7
11-03-07, 20:45
Hiro geleceğe gitti yani bu demek oluyorki
8 kasımda isaac ölecek ama bence hiro bunu durduracak
yani boşuna gitmedi bence neyse haftaya görücez ;)

-A k e L d a N-
11-03-07, 20:48
Hiro geleceğe gitti yani bu demek oluyorki

Evet..Çok doğru bir tespit olmuş..Tebrik ederim:img-yes:
Umarım böyle olur..Isaac'ın ölmesini hiç istemem:img-yes: :img-wink:

Smallville18
11-03-07, 20:54
isaac öldü mü?
bende diziyi yeni izlemeye başladım.gerçekten güzel bir dizi.
şimdidien ortaya çıkacak kahraman sayısı belli değil gibi.
isaac öldümü ölmedi mi?
2 bölümde merdivene çivilenmiş adamla ve kafatası kesilmiş adam isaac değildi dimi başkasıydı.isaacında kafatası kesilmişti.biri anlatabilir mi acaba.

gzd_gzd
11-03-07, 20:56
Bende aynı şeyleri anlayamadım..Niki'nin yeteneği çok ilginç ve çok korkutucu gerçekten:img-yes: :img-wink:
Hiro gerçekten çok şaşırdı ki şaşırtıcı birşey..Bende başımdan geçen şeylerin,kimsenin bilmediği şelerin çizgi roman olduğunu görseydim şaşırırdım yani..Isaac çok ilginç bir karaterdi,öldüyse çok üzülürüm..GErçi yeteneğini taşıyamıyordu:img-yes:
Claire'nin boynunu döndürmesi gerçekten çok iğrençti,korkunçtu:img-help: İyikide kimse görmedi..
Claire'in amigo kız grubundan arkadaşı çok uyanık çıktı..Dikkat çekmeye çalışan,başkalarının başarılarının üstüne atlayan sıradan bir kız..Ama sinir oldum:dito
Claire'in babası çok ilginç biri,onu çözmek çok zor olcak gibi..

kesnilikle o kıza ben de snir oldm,gerçi Claire bunu örtbas etmek istiyodu kız yardımına yetişti ama.....:icon_whis :icon_whis

kaptan jack
11-03-07, 20:57
ilk kez bugün izledim ve hoşuma gitti....hiro çok şirin bişey yaa...ayrıca gelecege gitme yetenegi var galiba....umarım ısaac ölmez ilgin ç bir yetenegi var....nikiyi daha tam olarak çözmüş degilim...claira nın babasında birşeyler var.......:icon_whis

gzd_gzd
11-03-07, 20:58
[B]Hiro geleceğe gitti yani bu demek oluyorki

evet,kesinlikle senin dediğin gibi olcak yasemincim,Hiro Isaac'ın 8 kasında ölmesini ölmesini engellicek

-A k e L d a N-
11-03-07, 20:59
kesnilikle o kıza ben de snir oldm,gerçi Claire bunu örtbas etmek istiyodu kız yardımına yetişti ama.....:icon_whis :icon_whis

Evet,kız gerçekten yardımına yetişmiş oldu:img-yes: :img-wink: Bilinçsiz bir şekilde Claire'e yardım etti..Claire çok oldun bir kız gerçekten,gidip adamın nasıl olduğunu sordu..İyi olduğunu öğrendiğinde yüzünde çok güzel bir gülümseme oluştu..''Ben bir insan kurtardım'' gülümsemesiydi,tam olarak..Öteki kız sormadı bile,aslında burdan kendini biraz ele verdi:img-yes:

banubanu
12-03-07, 07:47
Onların zamanından beş hafta sonra bir şey olacak. Hiro tam o ana gitti kendini ışınladığı zaman. Ve o felaketten yine ışınlanarak kurtuldu.
Polisin kurtardığı, düşünceleirni okuduğu küçük kızın ailesi de sanırım Sylar'ın kötülüğüne uğramış...
Sylar ilk kahramanmış.. Polis düşünce okuyabiliyor onu anladık. Peter uçtuğunu çok garip bir şekilde anladı..
Mister İssac... Hiro'nun ingilizcesi beni çok güldürüyor.
Çift kişilikli ablanın da ilk cinayeti değil galiba o iki adam...
Hintli profösörün komşu kızında bir gariplik var mı acep?
nefes almadan izlediğim uzun zamandır ilk dizi.. çok güzeldi..

Şah-Rû
12-03-07, 09:54
Şimdi Hiro yeteneğine hala tam hakim olamadığı için mekan değiştirirken zamana hükmetmeyi becerememiş anladığım kadarıyla.
Kafası kesilen Isaac' mıydı, kellenin yarısı olmayınca tanıyamadım. Adamın yeteneği zaten felaket bişey bi de bunun için uyuşturucu kullanmak zorunda olması daha da beter. Bu dizinin bahtsız bedevisi Isaac.
Niki' nin ikinci ruhu ya da başka evrendeki karşılığı ya da herneyse çok dehşet bişiy yav. Daha öncede benzer olaylara imza atmış galiba, hem ortamı ayarlamadaki yeteneği hemde gittiği yerdeki iskeletler bunu gösteriyor. Ayrıca aradaki zaman farkının sorumlusu da o sanırım belki de zaman zaman yer değiştiriyorlar.
Bu yetenekler genetik galiba, bunların hepsi kardeş neyim olmasın ya da bi dna kurcalamasının ürünü?
Claire' ın üvey babası kasedi ele geçirdiğine göre kıza bi zarar verebilir. Aslında derdi ne adamın onu merak ediyorum.
Ayrıca başka yetenekli insanlarda var, beyin okuyabilen polis gibi. Bu Syler' ı rahmetli profesör keşfetmiş galiba. Ama adamın yeteneği ne ki ve bunun için niye acayip cinayetler işliyor.
Bölümün en önemli anı Hiro' nun zaman yolcuğu esnasında tanık oldukları. Şu durumda 8 kasımda birçok olay yaşanacak ve en önemlisi patlama gerçekleşecek. Hiro 2 ekime geri döndüğüne göre bu olayları engellemeye çalışması lazım. Ama Japonya' dan bunu yapması imkansız NewYork' a ışınlandığında da zaman farkı oluşuyor. Şu durumda ilk önce yeteneğini kontrol etmesi gerek.
Banu, bende Mohinder' ın komşusundan kıllandım.

sbuffy
12-03-07, 09:58
clairein adamın durumunu öğrendiğinde yüzünde memnun bir ifade olması çok hoştu.ama başını döndürmesi dediğiniz gibi iğrençti.babası aslında gerçek babası değil dimi.çünkü ailen bulunana kadar baba kız olmaya devam edicez şeklinde bir konuşma yaptılar:icon_roll
hiro yine çok şirindi.isaacı buldu ama elinde silahla yakalandığında cinayet üstüne kaldı.sorgulanırken gülümsemesi ve saf saf gücünü söylemesi çok hoştu:)
isaacın ilk bölümün sonunda çizdiği bir resim vardı ve hironun patlama olduğunda gördüğü bina isaacın o resimde çizdiği binaydı galiba.bencede hiro bu olayı engelleyecek.
niki de o görüntüsünü kontrol edecekken görüntü onu kontrol ediyor.bence bu yüzden başı daha da derde girebilir.bagajı açtığında görülen parçalanmış cesetler bölümdeki ikinci iğrenç sahneydi.
polis sesler duyabiliyor ve bu sayede küçük kızı buldu ama bu yeteneği yüzünden suçlu duruma düştü.keşke ajanın düşüncelerini yüzüne söyleseydi belki o zaman neler olduğunu anlayabilirlerdi.
peter da uçabiliyor ama nathan ve annesi onun bu yeteneğini örtbas etmeye çalışıyorlar gibi geliyor.belki peterın babasını öldürmüşlerdir ve bu yüzden ikisi peterı korumaya çalışıyorlardır ve bu clairein babasıyla alakalıdır.

gzd_gzd
12-03-07, 12:55
Mohinder ın babasının komşusu beni de rahatsız etti açıkcası,bi terslik war o kadında,iyi görünse de dışardan aslnda kötü biri olabilir,Claire'nin babası gerçek babası değil,zaten anladığım kadarıyla Claire yeteneklerinin ailesnden geldiğini düşünüyor we ailesini bulmak istiyor bu yüzden,dizinin gidişatından anladığım kadarıyla kahramanlarımız bi şekilde karşılaşıp ortak hareket edecekler,bunun için de Niki oğluyla beraber New York a kaçıyor olabilir,hatta Claire nin gerçek ailesi de New York da yaşıyor olabilir we bu yüzdn Ny'ye gelebilir bence.....
Hiro ,o iş arkadaşına olanları anlatcaktır bence 3. bölümde we iş arkadaşı ona inanmıycak ama Hiro bu sefer eş zamanlı olarak New York a ışınlancak olabilir....

sudem
12-03-07, 15:05
1. bölümden kat kat güzel bir bölümdü. Şunu da ekliyim her bölüm bir öncekinden daha da güzel olacak.

Isaac sizinde belirtiğiniz gibi 8 kasın'da ölecek. Daha doğrusu bu şu an için belli değil. Belki Hiro onu kurtarabilir. Isacc'ı birden öyle yerde yatıyorken görünce resmen şok oldum. Bu yetmezmiş gibi üstüne o zamanın 8 kasın olduğunu normalden 5 hafta ilerisi olduğunu öğrendik. Yani Hiro ilk defa gücünü böyle kullanabildi. En son olarak da patlama. Gerçekten çok korkunç. Neyseki Hiro kahraman olmayı çok isteyen ve bunu başarabilecek yegane insanlardan biri. Belki ilerde ona yardım edecekler de çıkar. :img-wink:

Eden'ı hiç sevmedim. İlk defa tanıştığı birine bu kadar iyi davranması sinir bozucu. Üstelik garip bir sakinlik var onda. Mohinder'e fazla yaklaşmayacağını umut ediyorum. :img-blush

Polis memuru Parkman'ın yeteneği çok kötü bence. Ne olursa olun insanların düşüncelerini okumak istemezdim.

Katilimizin adını öğrendik bu bölümde. Belki ileride kendilerini görürüz de. Yaptığı şey gerçekten acımasızlık. Neden yaptığı ileride anlaşılacak. Nedeni, yaptıklarından daha da kötü. Ama adı çok karizmatik. Sylar...

Peter sonunda uçtu. Üstelik gariptir ki bu olaydan birkaç saat önce bir kağıda iki çöp adam çizmişti. Biri uçuyor, diğeri ise duruyordu. Aynı çatıdaki sahne gibi.

Niki'nin yeteneğine asla yetenek demem. Dana önce de söyledim. Şizofrenlik bir yetenek olmaz. 5ten fazla kimliğe sahip olan şizofrenler var. Niki'ninki bunların yanında hiç kalır. Ancak durum bundan ibaret değil. Niki'nin diğer kişiliği iki adamı öldürebilecek güçte. Bunu inkar edemeyiz. Ayrıca çok zeki. Her şeyi planlıyor. Belki ileride bir işe yarar. Tabi Niki'nin bu kimliği kontrol altında tutması gerekir. Bu da zor bir şey. Genelde ikinci kimlik baskın olur.

sezinti
12-03-07, 15:30
Dünkü bölümde anlamadığım nokta, Mohinder evdeyken, telesekreterde Nathan'ın ismi neden geçti. Mohinder ilk olarak sanırım Peter'la irtibat kuracak. İsaac-Hiro ve Mohinder-Peter-Nathan öncelikle buluşmaları olacak ama
Claire ve Niki, kahramanlarımızdan hangisiyle ilk önce karşılaşacak yada yoksa bu iki karakter birbiriyle mi önce karşılacak.
Peter ve Isaac karşılaşmasında ortak tanıdıkları Isaac'ın arkadaşı
Nedense, Mohinder'in evindeki taşınabilir disk'in kolay bulunması bir hayli ilginç geldi.
Favori karakterlerim Hiro ve Claire ve bu iki karakterin sahnelerinden keyif alıyorum.
Hiro'nun dergi aldığı bayide ki karakter Boston Public'teki müdür değilmiydi.:icon_sorr

Güzel ve keyifli bölümlerdi, cnbc-e'ye teşekkür ediyorum :good:

sudem
12-03-07, 15:52
Dünkü bölümde anlamadığım nokta, Mohinder evdeyken, telesekreterde Nathan'ın ismi neden geçti.
Sezinti, Nathan Petrelli senatör adayı. Otomotik mesajla her ev telefonuna kendi reklamını bırakıyor. :img-wink:

Hiro'nun dergi aldığı bayide ki karakter Boston Public'teki müdür değilmiydi.:icon_sorr

Hayır. Kilolu olması benziyordu ama Boston Public'teki müdürümüz pek tatlıydı. :)

Heather
12-03-07, 19:29
Soluk soluğa bir bölümdü. Ben de bu bölümü ilk bölümden daha çok beğendim. İsaac in ölmesine üzüldüm ve şaşırdım. Ben onu kalıcı oyunculardan sanıyordum.
Hiro bu bölümde de çok şirindi. İngilizce telaffuzu beni öldürüyor.:img-hyste
Niki nin yeteneği çok korkutucu ki buna yetenek de denir mi o ayrı mevzu. Çocuğu zekasını annesinin ikinci kişiliğinden almış belli ki.:img-wink: Belki Niki çocuğunun babasını da öldürmüştür.
Claire in üvey babası Claire in yeteneğinden dolayı evlat edinmiş olabilir, adamın kıza bir sevgi beslediğini sanmıyorum bence işi nedeniyle kızı yanında tutuyor.
Peter'in annesinin sakladığı birşeyler var gibi geliyor. İsaac in sevgilisi de Peter'e kaldı. Zavallı İsaac:icon_sorr
Polis memurunun yeteneği de hem nimet hem işkence. Bu sylar denilen katil şahsiyet kurbanlarını ne biçim öldürmüş, akıllara zarar. :img-fear2. Bu katille ilgili gizem beni meraklandırıyor. Özellikle Mohinder'in babası ile ilgili durum.
Mohinder'e gelince; o komşu kızı gözüm hiç tutmadı, onun casus gibi birşey olduğundan şüpheleniyorum. Bir yer daha var sinir olduğum bir şey düşümüştü ikisi ararken baktılar birbirlerine yakınlaştılar yani. Yakınlaşmalarını istemiyorum, o kızda yanlış birşeyler var.
Genel olarak çok iyiydi bölüm. Soluksuz izledim, her bölümü böyle olsun.:happy0064 Ve spoiler kısımları okumayacağım bu başlıkta. Sindirerek, tadını çıkararak izleyeceğim bu diziyi.:happy0064

kaptan jack
12-03-07, 20:45
arkadaşlar bence ısaac ölmeyecek....hironun gelecege gitmesi boşuna degil....kesin bir şekilde ona ulaşacak....:img-wink: ayrıca birde patlama var...merak ediyorum ne olucak bu hafta.....

Ayshegul
12-03-07, 21:20
Sylar Claire'in üvey babası olabilir mi o adam da tam psikopat tipi var. Mohinder'ın tanıştığı komşu kızı benimde gözüm tutmadı şüphelendim ondan Sylar o da olabilir :) yada profesörün bulduklarını öğrenmek için tutulmuş biri..

çırpı
13-03-07, 12:31
Hiro yine şirinliği ile bölüme damgasını vurdu. Isaac ın gelecekte gördüklerini çizgi roman yapması çok ilginçti. Yalnız Hiro ve arkadaşı Japonca konuşmuştu. Isaac onları nasıl anladı?
Hiro yeteneğini pervasızca kullanamayacağını fark etti. Şimdi Isaac ile irtibata geçmeye çalışacak herhalde.
Claire in narin olduğunu iddia etmesi gülümsetti. Gerçek ailesinin gücü ile bir ilgisi olabilir mi acaba?
Peter in babası cidden hasta mıydı yoksa onun da çocukları gibi güçleri mi vardı.
Mohinder in evde gördüğü adama ısrarla güvenmeyip kıza hemen güvenmesine ve o kadar önemli bilgileri paylaşmasına sinir oldum. Bilgisayarda gördüğü simgeyi peter da kağıda çizmişti. Bir anlamı vardır herhalde.
Polisin gücü kontrol altına alınamaz ise çok baş ağrıtacak gibi. Sylar ın kurbanlarına eziyet etmesi çok rahatsız edici idi.
Her şeyi düzeltmek için beş haftaları var. Çok kısa.:icon_sorr

Şah-Rû
13-03-07, 14:30
Görünüşte beş hafta... Ben de ilk önce öyle düşünmüştüm önce Hiro' nun yeteneğini kontrol etmeyi öğrenmesi lazım. Çünkü mekan değiştirirken geleceğe gittiğini bilmiyordu. Polis tarihi söylediğinde şok geçirdi, yani yeteneğine hakim değil. Yeteneğini kontrol altına alıp beş hafta içinde olacakları önlemesi lazım diye düşünmüştüm. Ama sonradan farkettim ki neye göre beş hafta? Hiro zamanı bükmeyi başarabilirse daha geriye ya da daha ileriye de gidebilir. Yani beş hafta diye bir sınır yok bence ama kesin olan tek şey 8 kasımda ortalığın karışacağı. Bunu önlemek için Hiro' nun daha geriye gidip Isaac' le irtibat kurması lazım.

kaptan jack
13-03-07, 20:16
ayrıca ortada bir patlama var....hadi hiro ısaac ı kurtardı diyelim ki büyük bir ihtimalle öyle olacak peki ya patlama nasıl önlenecek....patlamanın kim tarafından yapılacagı ögrenilmeli ve o kaynak engellenmeli.....neyse izleyip görücez....:img-wink:

Hirotaro
14-03-07, 01:45
Hiro'nun güçleri birisi tarafından mı alındı,yoksa geçici bir süreliğine kaybetti mi.Yada böyle bir güç kaybetme olayı oldumu ???

Şah-Rû
14-03-07, 09:42
Hayır kimse güç falan kaybetmedi sadece henüz yeteneklerine hükmetmeyi başaramıyorlar. Hiro patlama anında 2 ekime geri döndü. Mekan değiştirebiliyor ama aradaki zaman farkını henüz ayarlayamıyor, kendini geliştirdikçe aynı anda mekan değiştirmeyi başaracak sanırım. Patlama olayı için haklısın Kaptan Duygu daha da geriye gidip neler olduğunu çözmesi gerekebilir.

çırpı
14-03-07, 10:03
Ama Hiro nun gücü ile ilgili ilginç bir nokta var.
Bu gücün kullanımının bir sınırı yoksa defalarca geri gidip baştan deneyemez mi?

lily_daniel
14-03-07, 15:40
Öncelikle herkese merhaba :img-wink: Arkadaşlar, herkes gibi benim de kafamda Hiro ile ilgili birçok soru işareti var. Bunlardanbiri mesela şimdi Hiro Newyork'a gittiğinde 5 hafta ileriydi zaman peki şimdi tekrar kendi ülkesine geri döndüğüne göre 5 hafta öncesine mi dönmüş oldu yoksa başka bir şey mi? :img-yes:

kaptan jack
14-03-07, 16:04
Ama Hiro nun gücü ile ilgili ilginç bir nokta var.
Bu gücün kullanımının bir sınırı yoksa defalarca geri gidip baştan deneyemez mi?

güzel soru...her istediginde kendisini o zaman gönderebilir...sanırım bu konuda gücünü kontrol etme devreye giriyor....baştan deneyebilir mi deneyemez mi bilmiyorum ama sanırım ilerli bölümlerde çözücez....:img-wink:

sudem
14-03-07, 22:00
Işınlanma ciddi bir konudur. (Gerçekmiş gibi konuşacağım) Zaman bükebilmek basit bir durum değil. Ciddi sorunlar ortaya çıkartır. Sürekli zamanı kırıp geleceğe ya da geçmişe gitmek zaman diliminde delik ya da çatlak oluşturuyor.
En basitinden Geleceğe Dönüş serisini düşünelim. Bu konuda çok dikkatliydiler. Hatta serinin birinde geçmişe müdahale edildiği için zamanda kırılma oluşmuştu.
Bu olaylardan dolayı Hiro sürekli zamanı büküp ışınlanamaz. Yapamayacağından dğeil herhangi bir zaman dilimine zarar vereceğinden bunu yapmaz.

Öncelikle herkese merhaba Arkadaşlar, herkes gibi benim de kafamda Hiro ile ilgili birçok soru işareti var. Bunlardanbiri mesela şimdi Hiro Newyork'a gittiğinde 5 hafta ileriydi zaman peki şimdi tekrar kendi ülkesine geri döndüğüne göre 5 hafta öncesine mi dönmüş oldu yoksa başka bir şey mi?

lily_daniel Hiro yeteneğini kontrol edemediği için 1 saat ya da 1 gün sürecek bir ışınlanmayı 5 haftaya çıkarttı. Hiro zamanı büküp farklı bir boyuttan geleceğe ışınlandı. Var olduğu anı durdurmadı. Patlamayı görünce de geriye dönmek istemiştir. Zaten gözlerini sıkıca kapattı. Böylece bulunduğu yere geri döndü. Ancak bence yaptığı şey yine tehlikeliydi. Çünkü gücünü kontrol edemediği için belki de başka bir zamana ışınlanacaktı.

Hirotaro
14-03-07, 23:02
Yüksek bir ihtimalle Hiro,hergeçen bölüm yeteneğini kontrol etmeyi öğrenecek ve uygulayacak, Spoiler--> bu arada 5.yada 6.bölüm başında ; sanki gücünü tam anlamıyla kontrol edebiliyordu (metroda Peter varken)
Sanki yeteneğini tamamen kontrole almış gibiydi ???

Şah-Rû
15-03-07, 09:34
Sadece Hiro' nun değil, tüm karakterlerin yeteneklerini kontrol altına alıp, onu gerektiği gibi kullanmayı öğrenmeleri lazım.
Yoksa Niki seri katil, Claire insanların peygamber muamelesi yapacakları bir simge, Peter akıl hastası, Isaac aşırı dozdan mefta, Hiro ise tarihte kırılmalara yol açıp insalığın seyrini değiştiren bir sakar olabilir.

sprytus
15-03-07, 12:20
Hiro'nun zamanda kırılmalara yolaçıp insanlığın başına getirebileceği kötü olaylardan sakınılması için yeteneklerini kontrol altına almayı biran önce öğrenmesi sizce de elzem değil mi arkadaşlar! Bu olağandışı insanların yeteneklerini ileriki bölümlerde zaten nasıl kontrol altına alıp olayları zenginleştirebilecekleri! apaçık ortada olacak...:good:

Z_oMbbiE
15-03-07, 14:10
arkadaşlar bugünkü tekrar bölüm saat kaçta???

gzd_gzd
15-03-07, 14:31
arkadaşlar bugünkü tekrar bölüm saat kaçta???
Heroes in tekrarı bugün 19:00da ;)

lily_daniel
15-03-07, 17:37
lily_daniel Hiro yeteneğini kontrol edemediği için 1 saat ya da 1 gün sürecek bir ışınlanmayı 5 haftaya çıkarttı. Hiro zamanı büküp farklı bir boyuttan geleceğe ışınlandı. Var olduğu anı durdurmadı. Patlamayı görünce de geriye dönmek istemiştir. Zaten gözlerini sıkıca kapattı. Böylece bulunduğu yere geri döndü. Ancak bence yaptığı şey yine tehlikeliydi. Çünkü gücünü kontrol edemediği için belki de başka bir zamana ışınlanacaktı.

Sudem, açıkladığın için teşekkürler. Şimdi çok daha iyi anladım, Hiro'nun neler yapabileceğini. :img-wink: :img-yes:

october01
16-03-07, 12:27
şu hiro ne tatlı ya!!!elma şekeri...lolipop karışımı bişiy ya!! çok sevdim ben bu karakteri !!!!:good: :good: :good:

arrzzu
16-03-07, 19:13
ilk iki bölümüm cd'den izledim de çok sevdim.devamını takip edeceğim tv'den.gerçekten çok süper.:happy0064 :happy0064

gothic_melek
16-03-07, 20:07
ya arkadaşalr ben bişiyi anlamadım hani hiro ısaac i bulmk için evine gittiğinde orda bi adamın kafını bölünmüştü beyni yoktu feln kimdi o ya?:img-help:

Hirotaro
16-03-07, 23:19
ya arkadaşalr ben bişiyi anlamadım hani hiro ısaac i bulmk için evine gittiğinde orda bi adamın kafını bölünmüştü beyni yoktu feln kimdi o ya?:img-help:

Ooo beyni olmayan adam dikkat --->izlemeyenler için Spoiler olabilir-> Isaac mendez di.Isaaci da o hale getiren Sylardı :img-wink:

Lütfen, spoilerlerinizi bölüm yorumlarınız içerisinde verilecekse beyaz yazıyla, genel bir spoiler verilecekse spoiler bölümünde paylaşınız.

gzd_gzd
17-03-07, 13:57
şu hiro ne tatlı ya!!!elma şekeri...lolipop karışımı bişiy ya!! çok sevdim ben bu karakteri !!!!:good: :good: :good:

kesnlkle katılıyorum,elma şekeri-lolipop karışımı bşi hiro:img-blush :img-blush
ingilizce aksanına bayıldm özellkle çook güzel mister isaac diyodu,acaaip tatlıydı:img-hyste :img-hyste

gothic_melek
17-03-07, 16:45
Ooo beyni olmayan adam dikkat --->izlemeyenler için Spoiler olabilir-> Isaac mendez di.Isaaci da o hale getiren Sylardı :img-wink:

Lütfen, spoilerlerinizi bölüm yorumlarınız içerisinde verilecekse beyaz yazıyla, genel bir spoiler verilecekse spoiler bölümünde paylaşınız.

ozman bu durum da ısaac öldü dizide çok küçük bi yerde oynadı ozman ya ne bilim iyide yeteneği vardı hani çocuğun bide çok şekrdi:img-blush

banubanu
17-03-07, 19:33
ozman bu durum da ısaac öldü dizide çok küçük bi yerde oynadı ozman ya ne bilim iyide yeteneği vardı hani çocuğun bide çok şekrdi:img-blush

Yok canım, onların zamanından beş hafta sonrasına gitti Hiro ve o İssac'ın ölümünü gördü. Sonra gene geri döndü. Yani İsac daha ölmedi.... Bilmiyoruz daha ölümünü engelleyebilecek mi Hiro?
Ay çok karışık demi yaa... Ben de bütün tekrarlarını izliyorum. Spoiler da okumak istemiyorum du bakalım noolcak..

michelle
18-03-07, 02:36
İlk 2 bölümü daha bugün izleme şansım oldu,ve izlerken kendimden geçtim diyebilirim...Farklı bir dizi bekliyordum ama bu kadarını beklememiştim,bölümler için hepiniz çok güzel şeyler yazmışsınız,tek tek bütün yorumları okudum ve kafama takılan bazı soru işaretlerini de bu sayede çözüme ulaştırdım,bunun için teşekkür ederim...:img-in_lo

Ama 2.bölümü izlerken yorumlarda denk gelmediğim bir ayrıntından bahsetmek istiyorum (belki de yazıldı görmedim bilmiyorum,saat nerdeyse 5 oldu) o da ilk önce Peter'in hastanede çizdiği resimde ki garip sembol.Sonra bu sembol'ü Hiro Isaac'ı bulmaya gittiği zaman çizdiği resimlerde,polis küçük kızı kurtardıktan sonra havuz kenarında verdiği ifade sırasında,(havuzda da o garip sembolden vardı) ve en son Mohinder babasının bilgisayarındaki şifreleri gösterirken bu sembolü gösterdi.Ne anlama geldiğini çok merak ediyorum,umarım yeni bölümde bu işin sırrı biraz açığa çıkar.

Hirotaro
18-03-07, 02:53
İlk 2 bölümü daha bugün izleme şansım oldu,ve izlerken kendimden geçtim diyebilirim...Farklı bir dizi bekliyordum ama bu kadarını beklememiştim,bölümler için hepiniz çok güzel şeyler yazmışsınız,tek tek bütün yorumları okudum ve kafama takılan bazı soru işaretlerini de bu sayede çözüme ulaştırdım,bunun için teşekkür ederim...:img-in_lo

Ama 2.bölümü izlerken yorumlarda denk gelmediğim bir ayrıntından bahsetmek istiyorum (belki de yazıldı görmedim bilmiyorum,saat nerdeyse 5 oldu) o da ilk önce Peter'in hastanede çizdiği resimde ki garip sembol.Sonra bu sembol'ü Hiro Isaac'ı bulmaya gittiği zaman çizdiği resimlerde,polis küçük kızı kurtardıktan sonra havuz kenarında verdiği ifade sırasında,(havuzda da o garip sembolden vardı) ve en son Mohinder babasının bilgisayarındaki şifreleri gösterirken bu sembolü gösterdi.Ne anlama geldiğini çok merak ediyorum,umarım yeni bölümde bu işin sırrı biraz açığa çıkar.

Aslında akıllarda çok daha fazla sorular var.Acaba Hiro neler yapacak.Ayrıca dizinin ilerleyen bölümlerde hangi bilinmeyenleri denklemler oluşacak yada çözülecek olan denklemlerde olacaktır.23Nisana kadar bekleyip göreceğiz

sudem
18-03-07, 10:15

Yakında o işaretleri görmemek iyice imkansız hale gelecek. :) Ben ilk iki bölümü izlerken bir iki yerde görmüştüm ama sonra tekrar diziyi izlediğimde aslında nerdeyse her yerde o işaret vardı. Benim tahminim o işaret bir gen. Sonuçta bu inanların yeteneklerinin olması tamamen gen ile alakalı. Mohinder'in babası bu insanları böyle bulmuş olabilir. Yani genlerindeki bu işaretle.

sudem
18-03-07, 13:52
Başlıkta bulunan 3 mesaj spoiler içerikli olduğu için spoiler başlığına taşınmıştır. Diziyle ilgili sorularınızı o bölümde sorabilirsiniz.

prenses19
18-03-07, 17:11
ben geçen hafta izleyememiştim

bu hafta verilen tekrarda izledim bu bölümü

bu bölümde polisin gücü de ortaya çıkmış oldu

bakalım başka böyle insan var mı

ama öyle bi bölümdü ki soluksuz izledim diyebilirim

gerçekten süper gidiyo

bu akşam ki bölümü de merakla bekliyorum

Smallville18
18-03-07, 18:23
dizinin ilk 2 bölümü çok güzeldi.hironun ışınlanma olayı kafama takıldı.
ışınlamak anlık birşeydir.zamanda yolculuk yapması saçma geldi bana.
halbuki uzayyolundaki ışınlanmadan bahsediliyor ama zamanda yolculuk oluyor.
ya sizce nasıl?

gothic_melek
18-03-07, 20:05
ya bişi sorcam o zenci adam ne yaptı matt e ya o adamın gücü ne:img-help:

lostsoul
18-03-07, 20:48
ya bişi sorcam o zenci adam ne yaptı matt e ya o adamın gücü ne:img-help:

Güç emme smülatörü gibi bişiy olabilir:)

Polisten daha güçlü bir yetenek sahibi kişilik olduğu kesin.
Yada acaba polis çokça efor sarfettiği için yorgun düşmüş olabilir mi.

Film her bölüm yeni soru işaretleri oluştura oluştura gidiyor. Arada bir cevapta bulabilsek keşke.

Hiro aldı başını gidiyor. Gücünü keşfetmekle kalmadı gücünü insanlık yararına dönüştürmekte de yol aldı.

İsaacın ölmediğine ölmiyceğine çook sevindim. Gücüne en çok hayran kaldığım kahraman o çünki.

Dizide her karakterden şüphe eder hale gelmiş olmaktan mıdır nedir.. Nicky nin kayınvalidesinden hiç hoşlanmadım. Nicky nin oğluşunun yeteneği var mı. Varsa onu da merak ediyorumm.

Filmin son sahnesi ise korkunç ötesiydi.

gzd_gzd
18-03-07, 21:18
her zamanki gibi şahane ama bir o kdr soru işaretleriyle dolu bir bölümdü,Nathan ı zaten sevmiyodum bi de Peter'ın intihar ettiğini o kdr kişi önünde söyliyince iyce sinirimi bozdu,bu arada peter a çok yakışmıştı tkım elbise:img-blush ,neyse peter iyi yaptı o yumrukları yapıştırmakla walla,Simone la öpüşme sahneleri bi yana,Issac ın bunu çizmesi çok şaşırtıcıydı,yine dizinin genelinde olduğu gibi ağzım bi karış açık kaldı

Mohinder Sylar'la bu kdr uğraştıkça başına bela alıyo walla,o komşu kızına da hiiç güvenmiyorum,ondan da kötü bşiiler çıkcak gibi,ama sylar ın evinde yazanlar iğrençti gerçekten,sylar ın özelliğini(özelliklerini) bildiğim için az çok tahminim war nasıl birden evi değişttirp tüm eşyaları yok ettiğine dair:icon_whis

polis amca da baya yetenekli çıktı walla,karısının düşüncelerini okuması kötü oldu ama :( o bardaki adam sanırım düşünmüyodu,ya da düşüncesini bize yansıtmadılar,ne yaptıysa bayıldı adam,bi de slyar ın fbı cı teyze ye nerdeyse yaptırmak üzere olduğu şey korkunçtui,kadın nerdeyse kendini öldürüodu walla

en ilgiyle takip ettiğim karakter Clairein de bu bölümde başına bi ölümden dönme tehlikesi gelceğini az çok tahmin ediyodm ama bu kdrını da tahmin etmiyodum açıkcası,gerçekten iğrenç ötesi bi sahneydi son sahne
bi de o claire nin kAHRAmanlığını sahiplenen kızla,ona tecavüz etmeye çalışan çocuğa da sinir oldum:icon_whis

hiro....adamım yaa her zamnki gibi şirin ötesiydi,bu sefer zamanı dondurdu we çook süper oldu,kızın hayatını kurtardı,özellkle kızı kurtardıktan snra arkadaşıyla "yattaaa!!" diye başrışıp sarılmaları çook komikti,hiro dışında tüm kahramanları korkutuyo güçleri ama hiro tersine keyif alıyo,nissan ın modelini ısrarla istemesi,uçaktaki halleri çook komik we şirindi doğrusu,isaac ın karşısnda onları gördüğünde verceği tepkiyi çok merak ediyorum

Niki'nin bulduğu o kurukafa simgesini anlamadım :s bi de o kaynanasına da sinir oldum açıkcası......

Ayshegul
18-03-07, 21:39
Böyle dizilerde her ırktan insan olur ya zenci yok diyordum sonunda o da geldi bence. Polis amcamızı yere yıkan üstün güçlü siyahi.. Bende o güçlerden en çok insanların düşüncesini okumak isterdim herhalde ama karısının düşüncesini duyması çok üzücüydü...(demek ki bazen gerçekleri bilmemek çok daha iyi) Syların bu kadar güçlü olduğunu bilmiyordum da niye küçük kızın peşine düştü anlamadım? Onun ailesinin de mi üstün güçleri vardı onda da mı olacak? Daha anlamadığım bir sürü şey var yavaş yavaş çözülecek herhalde bu düğümler? Mohinder'ın komşusunu gerçekten gözüm hiç tutmuyor onda da bir güç yada ajanlık gibi birşey çıkacak. Claire'e ve erkek arkadaşına garip garip üzgün bakan sarışın bir kız vardı o da ilgimi çekti sonra Claire tecavüz etmeye çalışması kasıtlı yapılmış birşey gibiydi.. Claire'in üvey babası yaptırmış olabilir. Onu ele geçirip vücudunu incelemek için..

sudem
18-03-07, 21:40
Mohinder Sylar'la bu kdr uğraştıkça başına bela alıyo walla,o komşu kızına da hiiç güvenmiyorum,ondan da kötü bşiiler çıkcak gibi,ama sylar ın evinde yazanlar iğrençti gerçekten,sylar ın özelliğini(özelliklerini) bildiğim için az çok tahminim war nasıl birden evi değişttirp tüm eşyaları yok ettiğine dair:icon_whis
Evi, Sylar'ın topladığını nerden biliyorsun? :img-wink: Eden'ın yüz ifadesine dikkat eden oldu mu hiç? Sanki biliyormuş gibiydi.

Niki'nin bulduğu o kurukafa simgesini anlamadım :s bi de o kaynanasına da sinir oldum açıkcası......

DL, yani Nikki'nin eşinin çetesi o yüzüklerden takıyormuş. Herhalde o kurukafa çeteyi temseil etmek içindir.

prenses19
18-03-07, 21:44
sudem vallaha ben de ona takıldım zaten

açıkçası o zamana kadar Eden den şüphelenmemiştim ama o bakışta dedim hiç şaşırmadı

hrşeyi biliyomuş gibi baktı

Silvara
18-03-07, 22:39
bu dizi daha yeni elime geçti ve izlemeye başladım.cnbc-e burada çekmediği ve uyduda olmadığı için izlemiyordum.ama izlemeye başlayınca çok beğendim.zaten böyle fantastik flimlere, dizilere, kitaplara bayılırım.heros da kurgusuyla hemen öne çıkan bir dizi..karakterler çok güzel çizilmiş, kurgusu harika.elimde şu an 18 bölümü var.yanlışmı biliyorum yoksa 18 bölümü mü yayınlandı sadece.duyduğum kadarıyla 18 de sezona ara vermiş.neyse yeni bölümlere kadar bunları bitiririm büyük ihtimalle.

Heather
18-03-07, 23:19
Bölümleri izledikçe açığa çıkması gerekenler iyice arapsaçına dönüyor, neyse zamanla. Bölüm 2. bölüm gibi oldukça heyecanlıydı.
Claire ile ilgili olan son sahne iğrenç ötesiydi. Bebek yüzlü yaratık ile Claire giderken arkalarından ezik ve ürkek bakan kızı merak ettim. Acaba o Claire'in başına gelmek üzere olan akıbete mi uğradı da öyle baktı, yoksa başka bir nedenle mi?
Hiro kahramanım yine harikaydı bu bölüm, İsaac'i arayıp da konuşmaya çalışması beni kopardı. Kızı kurtarınca arkadaşı da anladı en sonunda, Hiro ile gimeye razı oldu. Las Vegas'a gidileceğini duyunca adamın yüzünde güller açtı sanki, Hiro İsaac'a, arkadaşı da Nikisine kavuşur artık. :)
Nathan'ın Peter'e yaptığı çok hainceydi, Peter de iki yumrukla hırsını biraz olsun aldı. Simone ile olan durumu hoşuma gitmiyor doğrusu. Bu dizinin bir garipliği de bu, çoğu dizide kimin kimle olacağı konusunda insan bir fikre sahip oluyor. Bu dizi için öyle bir fikre sahip değilim henüz, daha 3. bölümdü ne de olsa.
Mohinder uyanık olması gereken arkadaşım şu kızdan niye şüphelenmiyor ya. Sylar'ın bomboş evine gidildiğinde öyle bir baktı ki kız sanki herşeyden haberi var. Şu durumda Mohinder'in kimseye güvenmemesi gerekir. Yakında anlayacak belki.
Niki'nin kayınvalidesi beni sinir etmedi, etmeli miydi bilmiyorum, belki birşeyler kaçırmışımdır. Yalnız birşey dikkatimi çekti; Niki ile Micah arasında baba ile ilgili geçen konuşmada sanki Micah birşeyler biliyor gibi geldi. Tam söyleyecekken o polis kılıklı gangster geldi. Acaba ne olabilir? Belki Niki kocasını da öldürmüştür, hatırlamıyordur.
Polisimiz bu bölümde baya üzüldü. O karizma siyahi adamımız hiçbir şey düşünmüyor muydu yoksa polisimiz düşünceleri okudu ama bu bize yansıtılmadı mı? Unutmadan o FBI ajanı ile aralarında birşeyler olabilir belki.
Sylar o küçük kıza niye taktı acaba. O FBI ajanına yaptığı tahmin edilir ve dehşet bir şeydi. Sanırım evinde Nathan'ın fotoğrafı vardı. Sıradaki kurbanlardan biri sanırım.
Isaac'e gelince Hiro ile olan karşılaşmalarını sabırsızlıkla bekliyorum:img-hyste
Yazık Simone ile ayrıldılar. Peter ile olan öpüşmelerini de resmetmiş.
Hiro daha çok ingilizce konuşsun.:img-hyste

Hirotaro
18-03-07, 23:42
bu dizi daha yeni elime geçti ve izlemeye başladım.cnbc-e burada çekmediği ve uyduda olmadığı için izlemiyordum.ama izlemeye başlayınca çok beğendim.zaten böyle fantastik flimlere, dizilere, kitaplara bayılırım.heros da kurgusuyla hemen öne çıkan bir dizi..karakterler çok güzel çizilmiş, kurgusu harika.elimde şu an 18 bölümü var.yanlışmı biliyorum yoksa 18 bölümü mü yayınlandı sadece.duyduğum kadarıyla 18 de sezona ara vermiş.neyse yeni bölümlere kadar bunları bitiririm büyük ihtimalle.

Evet dizi 18.nci bölümden sonra 5 haftalık bir ara verdi.19.bölüm 23 Nisanda yayınlanacak.18.nci bölümünün finalini izledikten sonra muhtemelen şu 23 Nisan çabuk gelsin diyeceksin

october01
19-03-07, 05:31
dün yine süper bir o kadar da soru işaretleriyle dolu bir bölüm izledim ben peteri çok sevmeme rağmen simona aşkını itiraf etmesini uygun bulmadım hele simonun, isaaca aşık olmasına rağmen petere ilgi duyması ve onu öpmesi isaac'a yapılan bir ihanettir !!!! niki bu bölümde çok fazla ortalarda yoktu onun gücüyle ilgili aklıma şöyle bir fikir geldi acaba niki aynı zamanda,dakika da iki yerde birden olabiliyor mu?? öyleyse yavaş yavaş gücünü kontrol altına almaya başlayınca eminim bunu da görücez...claire benim dizi de pek sevmediğim karakter bence çok saf, çok savunmasız ,eğer beni bir çok ölüm denemesi yaptığım video çalınmış olsaydı ben kafayı yerdim herhalde her tarafı arar her yere bakar herkese soruştururdum...clairenin son sahnesi iğrençti acaba uykudan uyandığı yer neresiydi???.. mohinder bu bölümde yine keşmekeş halindeydi!!! yine bir anahtar ve soru işaretleri sanırım yavaş yavaş sylara yaklaşıyor!!!nathanın peteri herkesin içinde küçük düşürmesi son derece kalleşçeydi!!! ayrıca syların evindeki haritada ölüm listesinde nathan da vardı!!! bence sylar önemli yetenekleri olan insanları öldürüyor!!! ayrıca bu bölümde matt yine güzel performans sergiledi aslında bende onun gibi herkesin düşüncesini okumayı çok isterdim!!! mattin barda dikkatle baktığı adam acaba sylar mıydı??
gelelim elma şekerim hiroya bu bölümde yine döktürdü sürekli ''bu benim kaderimde var''' demesi çok komikti bence dizide en güzel performansı o gösteriyor canım benim yaa!!! nasıl da heyecanla arkadaşına sarılıp başardım diye bağırıyordu!!! dizinin en tatlı espritüel tarafı bence hiro ve rolünün hakkını vererek oynuyor......
işte böyle ..yine bu bölüm harikaydı ama fragmanı izledikten sonra kafam yine karıştı malum ben ve benim gibi hırsız polis forumlarında yazan forumdaşlarım fragman didiklemeye alışmışız ne de olsa; ama görünüşe bakılırsa aynı kafa karışıklığını burada da yaşıyorum çünkü fragman o kadar karışık gösteriliyorki ne olacağını tahmin edemiyorsunuz bu da sizin gelecek haftayı iple çekmenize sebep oluyor oooffff keşke haftada 2 bölüm izleseydik izledikçe doyamıyorum valla!!!!!!

gzd_gzd
19-03-07, 07:14
Evi, Sylar'ın topladığını nerden biliyorsun? :img-wink: Eden'ın yüz ifadesine dikkat eden oldu mu hiç? Sanki biliyormuş gibiydi.

DL, yani Nikki'nin eşinin çetesi o yüzüklerden takıyormuş. Herhalde o kurukafa çeteyi temseil etmek içindir.

öncelikle kurukafa yüzüğü hakkndaki cevabın için teşekkrler sudem

walla dikkat etmemiştm ben Eden'e,ama ondan beklenir böyle bişey yani,tekrarını izlerken mutlaka bakıcam surat ifadesine ;)

banubanu
19-03-07, 07:30
Mohinder neden o kızı yanında taşıyor ki? Ne gerek var. Ve bütün ipuçlarını nedense kız buluyor. Kertenkelenin yuvasında bulduğu usb, lap topun kenarındaki defter.. Mohinder biraz beceriksiz gibi duruyor şu an..
Ben polisin gücünden memnun olduğunu gördüm bu bölümde. Ama o zenci de de bir güç var sanırım. ben önce onu Sylar sandım. Belki de süper güçleri olanlara karşı düşünce gücünü kullanamıyordur polis.
Hiro beni öldürdü gene gülmekten akşam. Bir insan bu kadar mı sevimli olabilir.. Derdine bak, kılık değiştirmek gerekli miymiş? Isac'ı arıyor, yüzüne kapatıyor.. Be hey adam İngilizce konuşan birini bulsana.. Dil öğrenme gibi bir yetneği de olsaydı ya..
Clair'ın o son hali çok ilginçti.. onu o hale kim getirdi acep? Sylar'ın amacı ne? O küçük kızdan ne istiyor? Yine bir sürü soruyla bitti..

Findorin
19-03-07, 09:34
Mohinder neden o kızı yanında taşıyor ki? Ne gerek var. Ve bütün ipuçlarını nedense kız buluyor. Kertenkelenin yuvasında bulduğu usb, lap topun kenarındaki defter.. Mohinder biraz beceriksiz gibi duruyor şu an..
Ben polisin gücünden memnun olduğunu gördüm bu bölümde. Ama o zenci de de bir güç var sanırım. ben önce onu Sylar sandım. Belki de süper güçleri olanlara karşı düşünce gücünü kullanamıyordur polis.
Hiro beni öldürdü gene gülmekten akşam. Bir insan bu kadar mı sevimli olabilir.. Derdine bak, kılık değiştirmek gerekli miymiş? Isac'ı arıyor, yüzüne kapatıyor.. Be hey adam İngilizce konuşan birini bulsana.. Dil öğrenme gibi bir yetneği de olsaydı ya..
Clair'ın o son hali çok ilginçti.. onu o hale kim getirdi acep? Sylar'ın amacı ne? O küçük kızdan ne istiyor? Yine bir sürü soruyla bitti..
Sylar büyük bir olasılıkla özel güçleri olanları yok etmek gibi bir misyonu var zaten bellide etti ama sebebini bende çok merak ediyorum baya güçlü bir şeye benziyor çünkü. :img-yes:

Şah-Rû
19-03-07, 10:05
Hiro yeteneğini kontrol almayı öğreniyor, bu iyi bir gelişme. Zamanı dondurarak küçük kızı kurtarması ve arkadaşı ile sevinçle hoplamaları çok güzeldi. Ama sanırım çizgi romanın sonuna gelmişlerdi, bakalım bundan sonra ne yapacak.
Nathan' ın Peter' ı seçim malzemesi olarak kullanması adiceydi. O yumrukları haketmişti.
Peter' ın kendini salıncak demirinin üzerinden atıp durmasına çok güldüm. Yetenek sahibi olupta kullanmayı bilmemek ne kötü.
Isaac' ın yeteneği kesinlikle berbat. Adam ayıkken hiçbir şey yapamıyor. Keşke Simone Isaac' a inansaydı.
Bu Eden denen hatunu gözüm hiç tutmuyor, maaşallah herşeyi de hemen buluveriyor. Mohinder nasıl bu kıza çabucak güveniyor anlayamıyorum. O kızda garip bi şeyler var.
Bu Sylar ne acayip birşey öyle, derdi ne? Yeteneklerinden bazılarını görmüş olduk, insanların hareketlerini kontrol edebiliyor ki çok tehlikeli. Aynı zamanda ışık hızıyla hareket ediyor. Peki bunlar kendi yeteneği miydi? Yoksa yetenek sahiplerini katlederek onların yeteneklerini mi alıyor?
Claire' in durumu da ilginç, otopsi masasında mıydı o? Üvey babası çok manalı "dikkat et" dedi. Bu arada iyileştirme gücünün geçerli olması için bilincinin açık olması gerek sanırım.
Aklımda birçok soru var en güzeli de bu kendini açmak yerine daha da karmaşıklaşan dizileri seviyorum. Biraz da beyin jimnastiği yapalım değil mi?

çırpı
19-03-07, 10:29
Bölümler ilerledikçe yetenekli kişilerimizin etrafındaki halka daralıyor. Bölüm başında çizgi romanmış gibi chapter 3 yazması çok hoştu. Claire’in başına her bölümde ölümcül bir tehlike geliyor. Kızcağız gücü olmasa idi gençliğine doyamayacaktı demek ki. Tek arkadaşım diyebileceği kişi popüler değil diye fazla vakit geçiremiyor onunla. Popüler çocuğun Claire’e ilgisi sağlıksız bir boyutta imiş. Keşke kızımız biraz da güçlü olsa dedim o sahneyi izlerken. Beynine giren ağaç çıkarılınca kendini otopsi masasında buldu. Nasıl açıklayacak o masadan kalktığını.Ve Claire nasıl ölebilir?
Polisin gücü çok korkunç aslında kontrol edilemezse. Barda karşılaştığı siyah adamı da tanıtım fotoğraflarında görmüştüm. Neden hala ortaya çıkmadı diyordum. Zaten boynunda malum işaret vardı. Acaba Niki’nin meşhur kocası olabilir mi? Niki gücünü benimsemeye başlamış ki kayınvalidesini tehdit etti. Peter’in denemeleri ve izleyen pelerinli çocuk sevimli idi. Yalnız ailesi düşman başına. Bu çocuk kimden güç alacak.
Simone çok güzel bir kadın. Yine de Peter’a yakıştıramıyorum. Sanırım ondan çok daha olgun göründüğü için. Ve Isaac’ın onların öpüştüğünü çizmesi rahatsız etti. İkisi de kadına gerçekten aşık görünüyor.
Hiro’nun çıkacağı sahneleri iple çekiyorum ve salak bir gülümseme ile izliyorum. Küçük kızı kurtardı ve arkadaşını sonunda inandırdı. Adam da Las Vegas’ı Niki ile özdeşleştirmiş belli. Şu insanlar birbirleri ile karşılasalar da yalnız olmadıklarını anlayıp biraz rahatlasalar. Ne zaman gerçekleşecek acaba bu durum?

Smallville18
19-03-07, 12:11
Sadece Hiro' nun değil, tüm karakterlerin yeteneklerini kontrol altına alıp, onu gerektiği gibi kullanmayı öğrenmeleri lazım.
Yoksa Niki seri katil, Claire insanların peygamber muamelesi yapacakları bir simge, Peter akıl hastası, Isaac aşırı dozdan mefta, Hiro ise tarihte kırılmalara yol açıp insalığın seyrini değiştiren bir sakar olabilir.

aynen katılıyorum.her karakterin güçlerini kullanmasını öğrenmesi gerek.
ve bir araya gelip insanlık için kötü mutantlarla savaşacakları bölümleri iple çekiyorum.
son yayınlanan bölüm hakkındada bölümün başlarında clairenin üvey babsı oyun kurucu bu mu dedi.ve parti için onu claireye ayarladı.ama clairenin vücunu incelemesi biraz saçma gibi kızın genlerinde var içini açıpta ne yapıcakki.ayrıca tecavüz etmeye çalışan oyun kurucu düşünsenize her defasında bekareti bozulsa bile yenilencek::img-hyste

sprytus
19-03-07, 12:18
Genel olarak yine heyecanlı ve ne olacağı önceden kestirelemeyecek bir bölümdü! Nathan'ın uçma deneylerine bir salıncak demirinin üzerinden kumların içine atlaması ve bu arada onu izleyen pelerinli afacanın alaycı bir şekilde şekerini yemesi eğlenceli sekanslardı...Hiro'nun zaman sürekliliğini bozma yeteneğini olumlu ve hayırlı! işler için kullanmaya başlaması bu olağandışı insanlar içinde sivrilen davranışlardı!:img-yes: Bu diziye yavaş yavaş müptela olmaya başladık değil mi arkadaşlar?Ne dersiniz?:good:

KİTARA
19-03-07, 13:34
ben malesef 3 bölümüde tam olarak başından itibaren izleyemedim. özelikle isimleri bilmiyorum ama genel olarak kimin ne gücü olduğunu anladım. ama şimdiden diziyi çok beğendim. tam anlamıyla izlemeye başlayınca daha bir seveceğime inanıyorum. slyar in o kzın üvey babsı olabileceğini düşünüyorum
barsaki polisin gördüğü zencini de güçleri olduğunu düşünüyorum

kaptan jack
19-03-07, 14:31
genel olarak çok güzel bir bölümdü...hiro yetenegini sonunda kontrol etmeyi başardı ve sevinçten havalara uçtu....hatta şimdiden kahraman havalarına bürünmeye başladı...bu bizim kaderimizde var....:img-hyste

claire in kendini otopsi masasında olması kafamı karıştırdı...sonuçta kendini iyileştirmesi gerekmiyor muydu.....demekki bu durum baygınken işe yaramıyormuş ve claire bayılabiliyormuş....sanırım bu işte babasının parmagı var içini açıp incelediklerine göre.....:img-yes:

ısaac a kesinlikle acıyorum...zavallı sevgilisine kaybetti..aşırı dozdan gitmesinden korkuyorum....

peter ın abisinin yaptıgını hiç yakıştıramadım...hoş belliydi seçim için her şeyi yaparım edası vardı...birde uçmaya çalışırken?? pelerinli çocugun ona bakışı çok komikti...ayrıca ısaacın sevgilisiyle olmadı yani.....

mohinderın yanında ki ablada birşeyler var...fazla soguk kanlı ve her şeyi eliyle koymuş gibi biliyor mübarek....mohinder yanında acayip kalıyor yani....

polisin yetenegi harika ve bir o kadarda tehlikeli....bardaki adamla bakışları acayipti...o adamda birşeyler var...

tabi birde niki var....oda yetenegini kullanmaya hevesli...kayınvalidesini tehdit ediş biçimine göre...birde işin içine kocası girdi....onun kocasıylada tanışmamız yakındır bence...

ortada birde meşhur katilimiz syler var..onunda kendi çapında yetenegi var anlaşılan...insanlara istedigi şeyi yaptırabiliyor....acaba kızdan ne istiyor merak ettim...

melis_a.y
19-03-07, 16:08
çok güzel bi bölümdü. özellikle hiro ya bayıldım çok komikti:happy0064 :img-hyste :img-hyste
isaac a da çok üzüldüm yaa :( nası bir kadın onu terk eder!! şimdi ben onun sevgilisi olucaktım böyle mi olurdu?? :P
yaa sonu çok heyecanlı bitti pazara kadar bekleyemicem

Silvara
19-03-07, 17:00
Evet dizi 18.nci bölümden sonra 5 haftalık bir ara verdi.19.bölüm 23 Nisanda yayınlanacak.18.nci bölümünün finalini izledikten sonra muhtemelen şu 23 Nisan çabuk gelsin diyeceksin

işte orası muhtemel değin kesin bir gerçek.her bölüm öyle bir yerde bitiyor ki meraktan kıvrandırıyor insanı.kendimi hemen 1-2 günde bütün bölümleri izlememk için zor tutuyorum.ara verecekleri için daha da fazla kıvranmamıza neden olacakları bir yerde bitireceklerine emin olduğum için kendimi dizginliyorum.biraz dayansın bari :)

Hirotaro
19-03-07, 17:15
işte orası muhtemel değin kesin bir gerçek.her bölüm öyle bir yerde bitiyor ki meraktan kıvrandırıyor insanı.kendimi hemen 1-2 günde bütün bölümleri izlememk için zor tutuyorum.ara verecekleri için daha da fazla kıvranmamıza neden olacakları bir yerde bitireceklerine emin olduğum için kendimi dizginliyorum.biraz dayansın bari :)

Sen bide o zaman 18.bölümün finalini görsen(gördüysen sabırsızlığını anlıyorum galiba) 18.bölümün final sahnesi dehşet,meşhur 2 li karşı karşıya,spoiler diye isim vermiyorum ama sen tahmin etmişindir kim olduklarını :)

Smallville18
19-03-07, 18:12
claire in kendini otopsi masasında olması kafamı karıştırdı...sonuçta kendini iyileştirmesi gerekmiyor muydu.....demekki bu durum baygınken işe yaramıyormuş ve claire bayılabiliyormuş....sanırım bu işte babasının parmagı var içini açıp incelediklerine göre.....:img-yes:

claire bayılmamıştı:D
başından odun parçası çıkartılmadan öncesine kadar ölüydü.
odun parçası çıkınca canlandı.
sonuçta claire bile yenilmez ya da ölümsüz değil.
yaşam fonsiyonlarını engeleyen birşey olduğu taktirde bir ölüden farksız.
belide odun parçası direk beynine etki ettiği için kendini iyişeltiremedi.bir nevi bitkisel hayat.amma benzetme yaptım bende.
sonuçta güçlü bir patlamada atomlarına ayrılsa herhalde bir daha tek parça haline gelemez diye tahmin ediyorum.

ce_e
19-03-07, 18:27
simdiye kadarki bütün bölümleri izledim ancak simdi buraya yazmaya firsat bulabildim. favori hero hiro bence. ona kesinlikle bayildim:good: bu kadar tatli bir japon görmedim(mr.isaaakk:))...son sahnede clair'in morgdaki hali (ya da hernerdeyse?) mide bulandiciydi. kafasindaki seyi çikarip onu dirilten (odun kendi kendine çikmaz diyor insan) kisiyi gören oldu mu gösterdiler mi?yoksa ben mi kaçirdim?

banubanu
19-03-07, 19:32
claire bayılmamıştı:D
başından odun parçası çıkartılmadan öncesine kadar ölüydü.
odun parçası çıkınca canlandı.
sonuçta claire bile yenilmez ya da ölümsüz değil.
yaşam fonsiyonlarını engeleyen birşey olduğu taktirde bir ölüden farksız.
belide odun parçası direk beynine etki ettiği için kendini iyişeltiremedi.bir nevi bitkisel hayat.amma benzetme yaptım bende.
sonuçta güçlü bir patlamada atomlarına ayrılsa herhalde bir daha tek parça haline gelemez diye tahmin ediyorum.

Ama hücre yenileme gücü olduğu için, o tek atomdan belki yeniden eski haline gelebilir. Hızlı bir evrim.. :img-yes:

sudem
19-03-07, 19:34
Claire ile ilgili sahnede bir şey gösterilmedi. Haftaya detaylı bir şekilde izleyeceğiz.
Bu arada aslında Claire öldü. Çünkü gözleri bembeyazdı. Galiba o dal vücudunu yenilmesine engel oluyordu. Sonuçta beynindeydi.

gzd_gzd
19-03-07, 21:19
Claire ile ilgili sahnede bir şey gösterilmedi. Haftaya detaylı bir şekilde izleyeceğiz.
Bu arada aslında Claire öldü. Çünkü gözleri bembeyazdı. Galiba o dal vücudunu yenilmesine engel oluyordu. Sonuçta beynindeydi.

evet,dal beyninde olduğu için Claire dal çıkarılana kadar ölüydü,sonra kendine geldi dal çıkınca,gözlerinin rengi falan değişti, ama iş işten geçmişti sanırsam,bu arada ben Claire i biri öyle parçaladı zannediyodum,meğer otopsi yapılıyomuş ona:img-blush

begümm888
20-03-07, 11:55
cidden clairenin beynindeki dalı kim çıkardı???hiro süper yaa favorimiz:img-yes: bu arada sylar da hala gizemini koruyor ama anladığımız üzere beyin gücüyle insanları kontrol etme yeteneği var.valla çok güzel bir dizi pazara kadar beklemek istemiyorum keşke haftada iki kez yayınlansa:img-yes:

gothic_melek
20-03-07, 13:28
cidden clairenin beynindeki dalı kim çıkardı???hiro süper yaa favorimiz:img-yes: bu arada sylar da hala gizemini koruyor ama anladığımız üzere beyin gücüyle insanları kontrol etme yeteneği var.valla çok güzel bir dizi pazara kadar beklemek istemiyorum keşke haftada iki kez yayınlansa:img-yes:

yada keşke 1 saat diilde 2 ssat olsaa:good:

sudem
20-03-07, 13:31
yada keşke 1 saat diilde 2 ssat olsaa:good:

Bu zor olur. Çünkü dizi hala 1. sezonda ve en son 18. bölümü yayınlandı. Cnbc-e'nin bu kadar erken alması bile mucize :)

sprytus
20-03-07, 13:59
Doğru söylüyorsun Sudem...CNBC-E Kanalının bu diziyi bizlere erken yayınlaması bile bir nimet gibi! İlk iki bölümden sonra Heroes'u sanırım sevmeyen yoktur...:happy0064

m-i-n-a
20-03-07, 15:20
ben sevdim :D

ayrıca cnbc-e erken davranıp diziyi digitürke kaptırmadığı iyi oldu, böylece rahatlıkla izleyebiliyorum, bu pazar seyredebilir miyim bilmiyorum ama bundan sonraki bölümleri rahatlıkla kaçırmadan seyredebilicem :)

Hirotaro
20-03-07, 15:40

Claire beyninden o dalı otopsi görevlisi çıkardı

gzd_gzd
20-03-07, 15:41
hayatımda uzun zamandır bi diziye bu kadar çok bağlanmamıştım,resmen boş boş düşünürken bi anda kendimi heroes de cevaplanmamış sorulara kafa yorarken bulduğum oluyor:)

bence de cnbc-e nin digiturk e kaptırmadığı çok iyi olmuş,böylece evinde digiturk olmayanlar olarak rahat rahat izleyebiliyoruz :)

Hirotaro
20-03-07, 15:47
hayatımda uzun zamandır bi diziye bu kadar çok bağlanmamıştım,resmen boş boş düşünürken bi anda kendimi heroes de cevaplanmamış sorulara kafa yorarken bulduğum oluyor:)

bence de cnbc-e nin digiturk e kaptırmadığı çok iyi olmuş,böylece evinde digiturk olmayanlar olarak rahat rahat izleyebiliyoruz :)

cevaplanmamış aslında o kadar çok soru varki,ve tabii daha cevaplanacak,soruların birkısmına burada yanıt bulmaya çalışabiliriz :)

Blackpaerl
20-03-07, 18:23
spoiler e girme gibi bi hataya düştüm cnbc e den takip edenlere hiç tavsiye etmiyorum şimdi bazı şeyleri biliyorum ve olaylar oralara nasıl varıcak diye
düşünüp duruyorum
nathan ın peter e yaptıgı şey çok fena'burda söylersem beni siteden atarlar'
neyse bi daha ki bölümü sabırsızlıkla beklıyorum

sezinti
20-03-07, 18:41
Mohinder ile yanındaki kişi eve geldiğinde kapının karşısında aynanın arkasında kamera vardı gibi geldi. Tekrar bölümünde daha dikkatli baktığınızda mohinder ile yanındaki kişi, kapıdan içeri girdiğinde orada bu ayrıntıya dikkat etmek gerektiğini düşünüyorum. Mohinder'in ikinci kez eve geldiğinde evin boş bulmasında bu detayın olduğunu düşünüyorum.

october01
21-03-07, 06:25
ben malesef 3 bölümüde tam olarak başından itibaren izleyemedim. özelikle isimleri bilmiyorum ama genel olarak kimin ne gücü olduğunu anladım. ama şimdiden diziyi çok beğendim. tam anlamıyla izlemeye başlayınca daha bir seveceğime inanıyorum. slyar in o kzın üvey babsı olabileceğini düşünüyorum
barsaki polisin gördüğü zencini de güçleri olduğunu düşünüyorum
sen hangi kahramansın?? bölümünde bir test var o test sayfasını açarsan kahramanları çok güzel bir şekilde tanıtmış!!! teste girip hangi kahramana çok benzediğini de görebilirsin!!! ayrıca bu sayfalara hoş geldin seni burada görmek çok güzel!!!:good: :good:

gemini7
21-03-07, 08:03
Ya ben hala tam olarak NIKI'nin gücünü anlamadım
anlayan birisi cevap verirse sevinrim.. ;)

prenses19
21-03-07, 08:14
Ya ben hala tam olarak NIKI'nin gücünü anlamadım
anlayan birisi cevap verirse sevinrim.. ;)

valllaha canım benim gördüğüm şizofren bi 2.karakter var
ama bu bi güçse ki bana pek bi güç olarak gözükmedi
bu 2.karakteri de kontrol altına alması lazım
yalnız burda diziyi daha önce izleyenler vardı onlar daha iyi bilebilirler

sprytus
21-03-07, 10:27
Nikki'nin arka planda kalan aykırı karakteri bundan sonraki bölümlerde daha da vahşi ölümlere imza atacak arkadaşlar...Heroes'u Amerika ve Avrupa'da bu kadar sevilen bir dizi haline getiren en önemli etkenin sıradışı yetenekli bu insanlara özenti olduğunu düşünmekteyim!:img-yes:

sudem
22-03-07, 16:49
Arkadaşlar Heroes Genel Bilgi+Genel Yorum başlığında karakterler tanıtılıyor. İsteyen oraya bakabilir.

Ben son bölümden bir şeye değinmek istiyorum. Peter uçmaya çalışıyorken karşısında bir çocuk vardı. Bana bu sahne Superman'e gönderme gibi geldi. Çünkü çocuk mavi tişört giymişti ve üstünde kırmızı pelerin vardı. :)

http://img301.imageshack.us/img301/3589/31172099kx3.th.jpg (http://img301.imageshack.us/my.php?image=31172099kx3.jpg) http://img301.imageshack.us/img301/6707/17961486sz5.th.jpg (http://img301.imageshack.us/my.php?image=17961486sz5.jpg)

DEADMAN
22-03-07, 17:43
nikinin yeteneği aslında x-men deki rouge'un yeteneği gibi bişey güçlü olması bakımından ama! yoksa herkese dokunabiliyo ve uçamıyo tabi! ama çok güçlü

arrzzu
23-03-07, 19:09
son bölümü dün tekrardan izledim sonunda, çok güzeldi ya.
hele sonunda çok şaşırdım.hatta ilk başta claire'nin üstünde kırmızı bir örtü var fln sandım:img-blush şimdi öldü haberi ailesine fln da verilmiştir.sapa sağlam nasıl geri dönecek merak ediyorum.

hiro ise muhteşemdi.kızı kurtarışı fln...en çok nissan'ı aldıklarındaki hali süperdi:)

ısaac'ın ise çizdiği son resim...:sad53:

fangelus
24-03-07, 15:38
Arkadaşlar kafamı kurcalayan şey Polis memuru matt in diger bölümlerde aramızda olucakmı.O zenci adam sylarmı?Daha 3. bölümden rüyalarıma girdi budiz süper ya...

DEADMAN
24-03-07, 20:44
Arkadaşlar kafamı kurcalayan şey Polis memuru matt in diger bölümlerde aramızda olucakmı.O zenci adam sylarmı?Daha 3. bölümden rüyalarıma girdi budiz süper ya...

matt ilerdeki bölümlerde vardır ana karakterlerden çünkü! Spoiler-->o zenci adam sylar değil! sylar daha sonra ortaya çıkcak

Bırakalım kimin kim olduğunu herkes diziyi izlerken anlasın.

arrzzu
25-03-07, 14:05
ben de başta zenci adamı sylar zannetmiştim.

prenses19
25-03-07, 14:33
canım başta o adamı ben de sylar zannettim

ama o değil sanırım

neyse ben dayanamadım spoileri okudum

ayy okudum daha bi heyecanlandım yaaa

gemini7
25-03-07, 20:03
Yine çok güzel bir bölümdü Peter'ın yeni bri
yönü ortaya çıktı kimin yanındaysa onun gücünü
kapıyor Hiro son sahnede çok şirin olmuş canım
gözlükleer falan da gitmiş :) Claire manyak ya
neydi o kaza falan ama en iyisini yaptı bence
ben asıl İsaac'in çizdiği resimlerde Claire kimden kaçıyordu
merak ettim ayrıca gelecek bölümü gösterirkende
acayip şeyler vardı böyle füze gibi havalananlar falan
haftayı sabırsızlıkla bekliyorum ;)

Smallville18
25-03-07, 21:00
yine süper bir bölüm izledik.akıllarda soru işaretleri sıradışı insanların birbirlerinden haberi olmadan karşılaşmarı,yanlarında geçip gitmeleri.
bölüm yorumuna gelince hironun arkadaşının baskısıylada olsa güçlerini hile yapmak için kullanmaması gerekirdi ve claire de oyun kurucunun ölümüne sebep oldu.ne olursa olsun güçlerin kötülüğe kullanılmaması gerekir.
isacında sevgilisinin kendisinin geleceği çizdiğine hala inanmaması çok saçma.
kanıtlar ortada hala jetonu düşmedi bu kadının.neyse bir çsonraki bölümü heycanla bekliyorum...

mayıs
25-03-07, 21:15
Ben mesajı çok merak ediyorum.
Hironun kıyafetleri falan çok farklıydı arkasında kılıç gibi bir şey vardı.Terminatordeki gibi hissettim.Hani gelecekten gelen mesaj dünyayı kurtaracak adam sensin gibi bir şey mi acaba?
Aslında Peter in yeteneği iyi mi kötü mü karar veremedim.
Yeteneğe sahip biri
yokken hiç bir şey yapamıyor ama ayrıcada bütün yetenekler sahip.
Claire in babası ne konumda anlamadım.

gzd_gzd
25-03-07, 21:27
her zamanki gibi güzel ama kafamda bi okadr da soru işaretleri bırakan bir bölümdü

clairein kendine gelişi,o sorada gözlerinin hali falan we vücudunu sanki gömlek kapatır gibi kapaması iğrenti,bölüm adının claire nin vücudunun üstünde gözükmesi de ilginç bir ayrıntıydı

bu arada en başta o polis amca nerde yatıyodu,claire nin adını nerden bildi
we zenci adamın yanndaki claire nin babasımıydı yoksa bana mı öyle geldi?
hiroyla arkadaşı çok şirinlerdi yaa,hironun hazır zamanı dondurmuşken garson kadının elindeki bardaktan zeytini alması çok komikti,ama abarttılar o zamanı durdurarak oyun kazanma olayını,biraz da o arkadaşı gaza getirdi hiroyu,başlarına iş açıldı walla kötü dayak yediler o adamlardan yazık,ama kesin hiro kendini ve arkadaşını ışınlar

niki....walla gerçekten çok şanssızlardan biri niki,kendisi olarak gitmişken nathanın odasndan geri dönüşü hiç de iyi değildi,üstelik odadaki kamera çekti sanırım onları,başına baya iş açılcak,lindermann bunu yaptırmış olabilir nathana,adam evli barklı bi de senatör adayı kesin şantaj yapcak linderman weya başkası nathana,ama niki nin öbür kişisinin o asansördeki adamı dövmesi süperdi walla baya gözü korktu adamın,bi de onlar uyurken odalarına girenlerle polis amcaya bölümün başında bişeyler yaptırmaya çalışanlar aynı kişilermiydi,"birini alsan yeter" dedi,ne alcak ki ??
bu arada hironun arkadaşıyla aynı mekanda olmalarına ramen adam göremedi galiba nikisini :icon_whis

peter sonunda çözdü sanırım özelliğinin sırrını,ama anlamadığım şey ingilizce konuşamayan hiro süper inglizce konuşuodu gelecekten peter a geldiğinde o zaman hiro bi anda mı öğrencek ingliziceyi yoksa baya bi zaman sonra mı olcak bu gelecek,en önemlisi hiro nasıl buldu peter ı geldi yanına ??
isaac da artık kahramanlığını kabul etmeye başladı,ama onun da resim çizerkenki kendinden geçmiş hali dehşet vericiydi gerçekten,gözleri bembeyaz olmuştu,we claire nin başına neler gelcek üstüne doğru gelen kocaman gölge ne çook merak ediyorum

simone peterla yağmur altında öpüştükleri anın resmini görünce şok oldu resmen ama hala isaac ın onu takip ettiğini zannediyor,ne zaman onn geleceği çizebildiğini anlicak çok merak ediyorum gerçekten

artık kahramanların yeteneklerini her anda kullanmaya başladıklarını da gördük bu bölümde,hiro zamanı durdurma yeteneğine güvenip hileyle para kazanmaya çalıştı,claire de kendi ölmiyceği bildiği için o çocuğu öldürmeye kalktı,belki o çocukta da bişiler wardır we claire in isaac ın resmnde kaçtığı kişi o dur:icon_whis :icon_whis

prenses19
25-03-07, 22:08
acaip heyecanlandım yaa yorumlarınızı okuyunca

hele bi de gözdem canım öyle bi yorum yapmışsın ki meraktan öldüm

büyük bir talihsizlik yaşayarak bu bölümü izleyemedim annemler babam ve oğlumu izledi

çok da merak ediyodum

yani şimdi cumartesiye kadar sabretmem gerek

Smallville18
26-03-07, 01:13
nikinin yeteneği aslında x-men deki rouge'un yeteneği gibi bişey güçlü olması bakımından ama! yoksa herkese dokunabiliyo ve uçamıyo tabi! ama çok güçlü

nikinin yeteneğini x-mende ki rouge ile değil dr. jean grayle karşılaştır istersen.jean gray x-men 2 de ölüyor ve son direniş filminde karanlık tarafı ortaya çıkıyor.
nikide jean grayin tıpkısının aynısı:img-wink:

banubanu
26-03-07, 11:47
Bu dizi bizim alıştığımız bir bölümlük hikayelerden değil.. bütün bir dizi birbirini tamamlayan bölümler ile bir hikaye (bilmem anlayabildim mi?) Her bölüm bittiğinde bir sürü soruyla öyle kalakalıyoruz. Ne kadar spoiler okusak, malum siteden seyretsem de bir sürü şey yarım kalıyor. O yüzden vaz geçtim spoiler falan, direk diziyi izleyerek adım adım gidiyorum şimdi.
Nicikini bölümünü beğendim ben. Oğlu söz konusu olunca hemen değişti. Bir şey daha öğrendim ki ikinci kişiliğe geçince kuvvetleniyor.
Nathan'ı bu bölümde beğendim.

sbuffy
26-03-07, 13:22
bende babam ve oğlum olduğu için ara ara bakabildim.izlediğim sahnlerde niki,isaac,hiro ve clairein güçlerinin ortaya çıktığı zamanki hallerini gördüm.
clairee tecavüz etmeye çalışan çocuğun diğer kızlarıda taciz ettiğini gördüğünde arabayı sonsürat sürüp duvar gibi bir yere çarpması nikinin yaptığından pekte farklı değildi.bu arada clairele konuşup çocuğun nasıl biri olduğunu anlamasını sağlayan kızda da birşeyler var gibi geliyor
nikinin ise ikinci karakteri ne kadar acımasız olursa olsun yinede oğlunu düşünmesi biraz olsun beni rahatlattı.
hironun arkadaşının adama onun süpergücü var dediğinde zenci adamın hiroyu bir yumrukla devirmesine çok güldüm:img-hyste ama hiro bölüm sonunda peterla konuşurken şirinliğinden eser yoktu.
isaacında gelecekle ilgili resim çizerken fiziksel görünümü korkutucuydu.
bu bölümde gördüğüm kadarıyla sanki bu karakterler güçleri ortaya çıkınca acımasızlaşıyorlar.
birde isaac claierin resmini çizdi.acaba ordaki karanlık adam sylar mı?

sudem
26-03-07, 13:34
Hiro, gelecekten geldim derken yıl belirtmedi. Ancak şekil ve şemalinden, dilinden belli ki çok uzak bir zamandan geldi. Peter'ı neden orda bulduğunu ben de anlamış değilim. Yani bir sürü yer varken nedne metro? Ancak Petr'ın o saatlerde nerede olacağını ancak Peter'ın gelecekteki hali bilebilir. Bu da demek oluyor ki gelecekte Hiro ile Peter hala bir şeyleri düzeltmeye çalışıyorlar. Bakalım mesajı neymiş?

Matt'i kaçıranlarla Nathen ve Nikki'nin yanındakiler aynı. Biri Claire'ın babası Bennet, diğeri adını hala öğrenemediğim extraordinary kişilerinden biri. :img-hyste

Isaac çizimindeki adam büyük olasılık Sylar ama ben Bennet'tan da şüphe ediyorum.

Bu arada terzi kendi söküğünü dikemez diye bir söz vardır. Bu söz Isaac'a uyuyor. :) O kadar insanın geleceğini çizebiliyor ama 5 hafta sonra başına gelecekleri resmedemiyor ki iyi ki yapamıyor. Korkunç bir durumdur insanın kendi ölümünü bilmesi.

BlackMamba
26-03-07, 14:41
bende bu hafta kacıranlardanım..
yanılmıyorsam Persembe aksamları saat 19:00'da tekrarları var.
cumartesi tekrar saati kacta yardımcı olursanız sevinirim..

Şah-Rû
26-03-07, 14:44
Yavaş yavaş güçlerini kullanmayı öğrenmeye başladılar. Hiro yine çok şirindi, gelecekte acayip şekil yapmış. Yalnız metroda Peter' ı bulduğunda yara izi olmadığından tanıyamadım gibi birşeyler dedi, demek Peter' a birşeyler olacak.
Niki' nin ikinci karakterini iş üzerinde görmüş olduk (fazlasıyla). Bana öyle geliyor ki aynada kendi gözleriyle karşılaştığında yer değiştiriyorlar. Yani o esnada Niki de