PDA

Tüm Versiyonu Göster : Baba Oluyorum

Sayfalar : [1] 2

ECE...:)
24-02-07, 10:19
Baba Oluyorum (TRT 1)

Trt 1 'in dizisi Baba Oluyorum'da Hakan Yılmaz, çocuk isteyen koca, Deniz Uğur idr çocuk degil kariyer diyen kadın rolünde.. Sitcom tarzı projenin yönetmeni ve aynı zamanda senaristi :Ertaş Uygun. Yapımcıgı ise Marmara Yapım üstleniyor.

http://img134.imageshack.us/img134/6610/98944406ar8.jpg
http://www.diziler.com/biography/9f2d3507d6f529b29d93530995b965b5.jpghttp://www.diziler.com/biography/97b7a9f6ef7a199e3872e56864028f74.jpg

fenerli_güzel
25-02-07, 20:21
:img-yes: :img-yes: ya DENIZ UGUR HAYATIM SANA FEDADA oynamiyormuydu???? dizi bitti ama nekadar cabuk yeni rol bulmus........

_AŞkım_FB_1907_
25-02-07, 20:43
denizzz uğur süper yaaa çok sewindim dizinin bittiği için üzülmüştüm ama yeniden görmek güsel.hakan yılmazı da özlemştik.süper:good:

Freddie
25-02-07, 20:47
gerçekten deniz uğur mu oynuyor :) vay be çoksevindim

sanırım buaralar ya deniz uğur çok popüler ya da diğer oyunculara da aslında ardı ardına teklifler geliyor ama onlar her önüne geleni kabul etmiyorlar Ama deniz uğura güveniyorum mutlaka güvendiği için kabul etmiştir bunu da Bu seneki 3. dizisi Ekranlardan uzak kalmaması ve onu özlememek çok güzel :)

Neyse hakan yılmazı da erkeksen seyretten beri çok seviyorum Hem de sit-commuş kesin izlerim

anil16
26-02-07, 00:43
cook super bi haber bu yaa oleyyy...hem sevdigim oyuncu Deniz Ugur bide sitcom tarzi sizi olucakmis.Simdiden sevdim bile. :)

Super.

EmRee_17
26-02-07, 10:28
İşte bu be:happy0064 deniz ablanın arayı fazla açmayacağını biliyordum:happy0064 hakan yılmazı da çok severim ikiside birbirine yakışır:img-yes: deniz abla diziyi bitirdikten hemen teklif almış demekki:img-yes: hepmize hayırlı uğurlu olur işallah:happy0064 :happy0064 :happy0064 ama sitcom tarzı beni biraz düşündürüyor:img-wink: olsun deniz ablaya yakışır o en iyisini yapar..:img-wink: :img-yes: :happy0064

burcu_yağmur
26-02-07, 13:04
deniz hanımın hızına yetişilmiyor maşallah yağmur zamnı sahte prenses hayatım sana feda ve baba oluyorum maşallah

lazkizz
26-02-07, 14:32
ogh vallaha trt1de mi yayinlanacak :O Bizim oturma odasinda ki trt1 cekiyor benim odamda cekmiyor cunku trt e 1e hic bakmadim icin :o NApacam simdik ben :P

Sahte-Prenses
26-02-07, 18:45
ogh vallaha trt1de mi yayinlanacak :O Bizim oturma odasinda ki trt1 cekiyor benim odamda cekmiyor cunku trt e 1e hic bakmadim icin :o NApacam simdik ben :P

Sanirim Trt 1'i canli olarak bilgisayarda seyredebiliriz... Site'yi bulursam sana özel mesaj'dan bellirtirim...

Bu arada çok mutluyum ! Yeni bir dizi Deniz Ugur'laaa ! :)

adanali esmer
26-02-07, 19:00
vay be deniz ablam dünya güzeli ablam demek yeniden bir dizide olacak merak etmeyin rayting kurbani olmaz bu dizi trt 1 öyle seyler yapmiyor cok mutlu oldumya hemde hakan yilmazla hadi herkeze hayirli ugurlu oslun canim ugurlu ablam ya deniz ablam benim

lazkizz
26-02-07, 19:28
Bu dizi tutar mi tutar vallaha nede olsa DENIZ ablamiz oynuyor heheh :happy0064 Insallah iyi rayting alir. Ve obur diziler gibi yayindan kalkmaz ''FINALSIZ!''
Saat kacte ve nezaman yayinlanacak bu dizi?

deniz-fan
26-02-07, 23:10
allahım dualarımızı kabul etti deniz ablamlı bir dizi daha geliyor inşallah sonu diğerlerine benzemez trt 1 de olması beni biraz tereddütte bıraktı ama olsunn deniz ablam olsun nerde olursa olsun :happy0064 :happy0064 :happy0064 yeni dizimiz için hayırlısı yalnız martta başlıcakmış diye duydum bu aralar evde trt 1 den başaka kanal seyredilmicek :img-grin2 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :good: :good:

Sanirim Trt 1'i canli olarak bilgisayarda seyredebiliriz... Site'yi bulursam sana özel mesaj'dan bellirtirim...

Bu arada çok mutluyum ! Yeni bir dizi Deniz Ugur'laaa ! :)

eğer siteyi bulursan bana da özel mesaj atabilirmisin?

Bu dizi tutar mi tutar vallaha nede olsa DENIZ ablamiz oynuyor heheh :happy0064 Insallah iyi rayting alir. Ve obur diziler gibi yayindan kalkmaz ''FINALSIZ!''
Saat kacte ve nezaman yayinlanacak bu dizi?

bu diziyi martta yayınlanacak mış diye duydum deniz ablamı bir sit-com da izlemek müthiş olucak dizide reklamcı bir bayanı canlandırıyomuş ve kariyerine çok düşkünmüş adı da cananmı arkadaşlar bilmiyenler için duyurulur bu arada sana katılıyorum finalsiz bitmez inşallahh:happy0064 :happy0064 :good:

İşte bu be:happy0064 deniz ablanın arayı fazla açmayacağını biliyordum:happy0064 hakan yılmazı da çok severim ikiside birbirine yakışır:img-yes: deniz abla diziyi bitirdikten hemen teklif almış demekki:img-yes: hepmize hayırlı uğurlu olur işallah:happy0064 :happy0064 :happy0064 ama sitcom tarzı beni biraz düşündürüyor:img-wink: olsun deniz ablaya yakışır o en iyisini yapar..:img-wink: :img-yes: :happy0064

deniz ablamız gibi bir mükemmelliğe nasıl hemen teklif gelmez ki allah bilir deniz ablanın kapısında sıra vardır inşallah nazara gelmez dizimiz uzun ömürlü olurr YAŞASINN DENİZ UĞURR:happy0064

EmRee_17
27-02-07, 11:59
TRT de yayınlanması beni de biraz düşündürüyor deniz ablamız daha kaliteli kanallara laik:img-wink: ama herhalde bir bildiği vardır ve o herşeyin en iyisini düşünür diyorum..:img-yes:

Sahte-Prenses
27-02-07, 12:19
http://img143.imageshack.us/img143/6122/29919wx4.jpg (http://imageshack.us)

Reytingi umursamayan dizi

Mart ayında TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşacak ‘Baba Oluyorum’ dizisinin çekimleri yarın başlıyor.
Yapımcılığını Mahmut Özden, proje tasarımını ve yönetmenliğini Ertaş Uygun’un üstlendiği, senaryosu Yaşar Arak’a ait olan Baba Oluyorum’da Deniz Uğur, Hakan Yılmaz, Ferdi Akarnur, Evin Esen, Yıldırım Öcek, Kemal Kuruçay, Türkan Eryavuz, Hilmi Erdem, Nilgün Karababa, Levent Ünsal, Selma Özkanlı, Didem Gürüzümcü ve Özhan Sargın oynuyor.

Birçok dizinin ekranlara veda etmesinin ardından kendilerine oldukça fazla güvenen dizi oyuncuları, diziyi ayakta tutabileceklerini düşünüyorlar.

Bu arada, kalitenin üst seviyelerde olduğu TRT 1 ekranlarında, daha birçok yapımın da start alacağı öğrenildi.

gzm
27-02-07, 12:53
Reytingi umursamayan dizi bencede trt zaten reyting kaygısı olamayan kanal yagmur zamanından sonra sahte prenses sonrada atv deki dizisi reyting kurbanı oldu umarım bunda bu yasanmaz

deniz-fan
27-02-07, 12:54
TRT de yayınlanması beni de biraz düşündürüyor deniz ablamız daha kaliteli kanallara laik:img-wink: ama herhalde bir bildiği vardır ve o herşeyin en iyisini düşünür diyorum..:img-yes:

aslında beni de biraz düşündürüyodu ama deniz uğur sonuçta trt1 de olsa atv da olsa hep güzel işler yaptı kaliteli yapımlara imza attı deniz uğur varken bu dizinin sırtı yere gelmez(tabi diğer oyunculara haksızlık olmasın)hem çoçuklar duymasın dizisi önce tgrt deydi ve çok tuttu atv ye aldılar ne dersiniz belki bizim dizimizde böyle olurr ??

Sahte-Prenses
27-02-07, 13:17
http://img134.imageshack.us/img134/6610/98944406ar8.jpg (http://imageshack.us)

Deniz Ugur ve Hakan Yilmaz...

gzm
27-02-07, 13:18
ayrılsakta beraberiz de ilk önce trt yayınlanıyordu sonra tutunca starda yayınlandı ayrıca hayat türküsü trt yayınlanıyor suan sitede ana sayfadameb bakanı oynadı bu dizide kınalı kuzular var eger yapım iyiyse kanal önemli degil bu dizide aynı basarıyı yakalabilir

EmRee_17
28-02-07, 12:21
Resimler güzel çekimlerede bugün başlıycaklar herhalde tez zamanda yayına girer işallah evet tutarsa diğer kanallara geçebilir..

adanali esmer
28-02-07, 12:46
eh demek deniz ablama burda tekrar yeniden sahte prenses sevenlere senaryo yazmak varmis vay bee deniz ablamin yüzünü kendisini özledim ya cabucak baslasinda dizi hangi gün olacakmis belli oldu mu aceba ??

deniz-fan
28-02-07, 16:21
diziyi çokk merak ediyorum bakalım deniz ablam bu sefer nasıl harikalar yaratıcak sizce ne zaman başlar bi bilginiz varmı?

HaLuK PİYESss
28-02-07, 16:42
Inanmiyorum!!
Deniz Uğur,,,harikaa Bi Haberr Buuu

lazkizz
28-02-07, 18:35
sahte-prenses resim icin cok tsk :D

Sahte-Prenses
01-03-07, 11:45
sahte-prenses resim icin cok tsk :D

Bir sey degil;)

Sanirim 2 hafta sonra baslar..Mart ayinda basladigina göre..

Sahte-Prenses
01-03-07, 11:47
'Baba Oluyorum' gün sayıyor

TRT 1, yeni bir komedi dizisiyle çıkıyor izleyici karşısına; 'Baba Oluyorum'. Yapımını Marmara Prodüksiyon'un üstlendiği ve önümüzdeki haftalarda yayınlanması planlanan dizinin çekimleri eski Kanal 6 stüdyolarında sürüyor.

Yeni düzenlenen ve 10 değişik mekan kullanılan dizinin setinde ahşap kokusu karşılıyor ilk olarak ziyaret edenleri. Yapımcısından yönetmenine, senaryo yazarından oyuncusuna kadar herkes sette. Bir koşturmaca, bir telaş hemen dikkat çekiyor. Yönetmen ve proje tasarımcısı Ertaş Uygun ile karşılaşıyoruz. Tam bu arada senaryo yazarı Yaşar Arak beliriyor kapıdan. Hikâyeyi soruyoruz hem senariste, hem de yönetmene. Ertaş Uygun, İnsanları ağlatmanın çok kolay olduğuna; ancak güldürmenin zorluğuna dikkat çekiyor. 'Baba Oluyorum'un bir adaptasyon olmadığını söyleyen Ertaş, "Biz, aslında kendi hayat hikâyemizden yola çıktık." diyor. Yaşar Arak, destekliyor Uygun'un sözlerini: "Amaç diziden bir şeyler alınması, insanın kendisini dizide gömesidir zaten." Özgür karakterini ete kemiğe büründüren Hakan Yılmaz da izleyicilerin kendilerinden bir şeyler bulacağını söylerken, diziye son anda dahil olan Deniz Uğur uzun zamandır bir sit-com'da görev almak istediğini saklamıyor.

'Baba Oluyorum' senarist ve yönetmenin hikâyesi. İkisinin çocuklarının da aynı dönemde dünyaya gelmesi, böyle bir projenin doğmasına vesile olmuş. Konusuna gelince; kendileri de istemelerine rağmen çocuk sahibi olmaları geciken bir çiftin torun hayaliyle yanıp tutuşan aile bireyleriyle yaşadığı çatışmaları ve komik olayları anlatıyor. Deniz Uğur, Hakan Yılmaz, Ferdi Akarnur, Evin Esen, Yıldırım Öcek ve Kemal Kuruçay gibi oyuncuların rol aldığı dizide Emel Gözübüyük ve İrem Gökhan adlı iki minik oyuncu da kamera ile tanışıyor.

'Güldürürken düşündürüyor'

"Baba Oluyorum'un biraz duygusal, güldürürken düşündüren bir yanı var. TRT'nin istediği de buydu zaten. Kurumun reyting kaygısı yok diye algılanıyor; ama tam tersine reyting kaygısı var. Ayrıca iyi yapılan işlerin izlenebileceği de ortada. 'Kınalı Kuzular', 'Hayat Türküsü' gibi örnekler ortada. İyi bir olan her yerde iyidir."

http://img246.imageshack.us/img246/2816/dizicf5.jpg (http://imageshack.us)

EmRee_17
01-03-07, 12:03
Helal sana sahte prenses bomba gibisin haberler ve resimler için tekrar teşekkürler:happy0064 dizinin konusu çok güzel 1 2 haftaya kadar yayında olur bu arada oyuncu kadrosu da süper:happy0064 işallah başarılı bir şekilde tutar:img-yes: ve deniz ablamızı hep ekranlarda görürüz..:img-wink: :img-yes: :happy0064

EmRee_17
01-03-07, 12:08
Inanmiyorum!!
Deniz Uğur,,,harikaa Bi Haberr Buuu

evet sedacım tıpkı eski günler gibi:img-wink: deniz ablamız yine ekranlarda yine bizbizeyiz..:img-yes: :happy0064

HaLuK PİYESss
01-03-07, 17:17
evet sedacım tıpkı eski günler gibi:img-wink: deniz ablamız yine ekranlarda yine bizbizeyiz..:img-yes: :happy0064

emre hatırlarsan senle en son konuştuğumuzda söylemiştim deniz ablamızın fazla ara vermeden yeni bir diziye başlayacağını...:img-wink: :)

sit-com da ilk defa izlicez deniz ablamızı,çok da yakışıcağına eminim..o herşeyin en iyisini hakediyor...

sabırsızlıkla bekliyorumm...:img-yes:

adanali esmer
01-03-07, 17:25
selam sedacim ne güzel dimi seda ablamizin yeniden bir diziye baslamasi ara vermeden benim haberim yoktu eminim ki hakan yilmazla beraber cok yakisicaklar ve bir sit-com dizisi cekmesi de harika gülecek bir sey bulunur...

bakalim dizi ne zaman basliyacak..

bakalim , belkide sahte prensesciler yeniden bu diziyle bir araya gelir forumda..

HaLuK PİYESss
01-03-07, 17:27
kesinlikle iyi bir iş olucaktır canım..deniz ablamız war iyi olmazmı:)

gelirler merak etme,deniz uğur nerde biz ordayız:):)

adanali esmer
01-03-07, 17:36
aynen haklisin deniz abla nerde biz ordayiz ya senin acmak istedigin bir site vardi ya deniz abla icin actiniz mi ?? hic göremiyorum artik seni

dizimiz bi baslasin senaryolari döktürürüm yine...tabi istiyen olursa :img-wink:

HaLuK PİYESss
01-03-07, 17:40
aynen haklisin deniz abla nerde biz ordayiz ya senin acmak istedigin bir site vardi ya deniz abla icin actiniz mi ?? hic göremiyorum artik seni

dizimiz bi baslasin senaryolari döktürürüm yine...tabi istiyen olursa :img-wink:

deniz ablayla bi görüşelimde inş. açıcaz canım.ama kesin bi tarihi yok..

oo ayıpsın canım dizi bi başlasın resimler benden:) senaryolar senden:)

pelosh
01-03-07, 17:45
ahh bu harika yha, yine mii deniz ugur, bi prejeden bi projeye, süper birsi deniz ugur, en cok sahte prenesede seferdim onu.... yagmur zamaninda da süper rol yapiodu... cok gzl bi dizi olicagi belli ;)

adanali esmer
01-03-07, 18:17
deniz ablayla bi görüşelimde inş. açıcaz canım.ama kesin bi tarihi yok..

oo ayıpsın canım dizi bi başlasın resimler benden:) senaryolar senden:)

ins. ya bolbol senaryolar yazacagim kismet olursa özlemisim valla bu günleri resimlerini dört gözle beklicegim tarih önemli degil ya site acilsinda ben ölene kadar beklerim ...

Sahte-Prenses
01-03-07, 18:51
Ayyyy gina geldi nezaman basliyacak bu dizi yaw :O Bekle Bekle biktim :D yayinlayin artik bu diziyi.

Daha dün yada elvelsi gün basladi çekimler, daha 1 yada 2 hafta'dan önce yayinlamazlar... Tek bir çaremiz var; beklemek..

lazkizz
01-03-07, 21:43
Daha dün yada elvelsi gün basladi çekimler, daha 1 yada 2 hafta'dan önce yayinlamazlar... Tek bir çaremiz var; beklemek..

Off beklemek te ne zormus. Kiz buarada ismin ney??
Ha fragmeninde yazarsa nezaman basliyor diye soyleyin haa :D DUYRULUR!

Sahte-Prenses
01-03-07, 22:00

Adim Aytug..

Fragman 1 hafta sonra yayinlanir sanirim... Ya da daha erken :)

Sahte-Prenses
01-03-07, 22:08
http://img441.imageshack.us/img441/1216/20070227babaoluyorumdizpu2.jpg (http://imageshack.us)

Tanidik bir fotograf

deniz-fan
01-03-07, 22:15
arkadaşlar dizimizin fragmanını izledim karikatür yapmışlar şimdilik galiba deniz abla ve ya partnerini göremedim ama ilerleyen zaman larda onlarda çıkıcaktır dizi için slogan olarak çekirdek aile olucaklardı ancak büyüklerin eline çerez oldular :img-hyste :img-hyste gibi komik bi söz söylemişler başlangıçta her şey güzeldi çok yakında diyolar bekleyelim ve görelim derim(biraz çabuk olsunlar ama sabırsızlıkla bekliyoruz):happy0064 :happy0064 :happy0064

valla canım sadece yazan ÇOK YAKINDA biraz beklicez gibime gelilyor hadi hayırlısı

Sahte-Prenses
01-03-07, 22:33
Evet, bende fragmani biraz önce gördüm...(kahkaha)

Ya çok eglenceli bir dizi olucagina benziyor !

Sabirsizlikla bekliyorum ! :)

Kurt_Memati
02-03-07, 00:59
Trt Türkiye'nin en iyi kanalıdır desek yeri. Çünkü hiçbir diziyi ratingler yüzünden bitirmezler. Ratinge önem vermezler. Devlet televizyonu olması bunda büyük bir etken. Ama yaptığı yapımlar uzun süreli oluyor. Yani bitti bitecek gibi dedikodularla uğraşmakzorunda kalmaz kimse. Hiç bir kaygı olmadan dizi izlemek gibisi yoktur.

EmRee_17
02-03-07, 11:49
emre hatırlarsan senle en son konuştuğumuzda söylemiştim deniz ablamızın fazla ara vermeden yeni bir diziye başlayacağını...:img-wink: :)

sit-com da ilk defa izlicez deniz ablamızı,çok da yakışıcağına eminim..o herşeyin en iyisini hakediyor...

sabırsızlıkla bekliyorumm...:img-yes:

evet seda söylemiştin valla:img-yes: sahte prenses le h.s.f. nin arası 2-3 ay sürmüştü bundada öyle olur dedim:img-yes: ama çok şükür deniz ablamız kendini fazla özletmedi:img-wink: :happy0064 :happy0064

Evet deniz ablayı sitcom da hiç izlemedik ama eminim çok yakışacak ve süper olacak..:happy0064

EmRee_17
02-03-07, 11:57
arkadaşlar dizimizin fragmanını izledim karikatür yapmışlar şimdilik galiba deniz abla ve ya partnerini göremedim ama ilerleyen zaman larda onlarda çıkıcaktır dizi için slogan olarak çekirdek aile olucaklardı ancak büyüklerin eline çerez oldular :img-hyste :img-hyste gibi komik bi söz söylemişler başlangıçta her şey güzeldi çok yakında diyolar bekleyelim ve görelim derim(biraz çabuk olsunlar ama sabırsızlıkla bekliyoruz):happy0064 :happy0064 :happy0064

Hımm baya komedi bi şeye benziyor ya eminim çok zevkli olcak 1 haftaya fragmanların hepsi dönmeye başlar..

Bu Arada Arkadaşlar hepimiz sabredelim gelir geçer.:img-wink:

Ne demişler sabreden derviş muradına eremeden gitmiş:):):)

[QUOTE=Kurt_Memati;2523100]Trt Türkiye'nin en iyi kanalıdır desek yeri. Çünkü hiçbir diziyi ratingler yüzünden bitirmezler. Ratinge önem vermezler. Devlet televizyonu olması bunda büyük bir etken. Ama yaptığı yapımlar uzun süreli oluyor. Yani bitti bitecek gibi dedikodularla uğraşmakzorunda kalmaz kimse. Hiç bir kaygı olmadan dizi izlemek gibisi yoktur.

Evet kardeşim sana katılıyorum..:img-yes:

Bu arada aytuğ resimler süpper emeğine sağlık..

Sahte-Prenses
02-03-07, 12:01
Bu arada aytuğ resimler süpper emeğine sağlık..

Bir sey degil;)

Fragman'da hiç kimseyi görmüyoruz.. Böyle çizgi film gibi yapmislar..Ortada bir biberon dolasiyor

sila_sevenler
02-03-07, 14:37
merhaba arkadaslar nasilsiniz,ben deniz ablayi cok onceden takip ediyordum halada cok severek begenerek takip ediyorum kendisini,ilk dizisiydi yanlis hatirlamiyorsam rahmetli kocasiyla bende ilk deniz ablayi orda izlemistim daha sonra diger dizilerinide takip etmeye basladim,bu yeni dizisinin isminide duymustum ama forum basligini bugun gordugum icin simdi yazabildim.
bende deniz ablayi cok seviyorum,bende deniz ablanin butun dizilerini izliyorum,bende deniz ablanin butun dizilerinin isminide biliyorum alsaniza benide araniza :img-hyste :img-hyste
saka bir yana gercekten cok seviyorum kendisini umarim cok basarili olur sabirsizlikla bekleyecegim dizinin baslayacagi gunu :happy0064 :happy0064

Sahte-Prenses
02-03-07, 15:05
Yapımcılığını Mahmut Özden, proje tasarımını ve yönetmenliğini Ertaş Uygun'un üstlendiği, senaryosu Yaşar Arak'a ait olan Baba Oluyorum'da televizyon dünyasının usta isimleri başrolleri paylaşıyor: Deniz Uğur, Hakan Yılmaz, Ferdi Akarnur, Evin Esen, Yıldırım Öcek, Kemal Kuruçay, Türkan Eryavuz, Hilmi Erdem, Nilgün Karababa, Levent Ünsal, Selma Özkanlı, Didem Gürüzümcü ve Özhan Sargın…. Baba Oluyorum ayrıca, Türk sanat dünyasına iki minik yıldız da kazandıracak: Emel Gözübüyük ve İrem Gökhan….

Baba Oluyorum'un gerek oyuncu kadrosu, gerekse gerçek yaşamdan kesitleri yansıtan senaryosuyla izleyicilerin beğenisini kazanacağını belirten Marmara Prodüksiyon Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özden; " Yaklaşık bir yıldır hazırlıklarını sürdürdüğümüz Baba Oluyorum, "Kaynanalar", "Bizimkiler", "Ferhunde Hanımlar" gibi uzun soluklu aile dizileriyle bu konuda ilki başlatan TRT'nin bu geleneğini sürdürecek ve getirdiği yenilikler ve değişimlerle yayıncılık tarihine geçecek bir yapım olacak…" dedi.

Baba Oluyorum'un daha önce ekranlarda birçok diziye yönetmenlik yapan Ertaş Uygun ve Yaşar Arak'ın gerçek yaşam öykülerinden kaleme alındığını kaydeden Özden şunları söyledi: "Dizimiz hepsi önemli yapımlarda rol almış oyuncu kadrosu ve 15 ayrı mekanıyla da dikkat çekecek… esprileriyle izleyenleri sıkan bir sitcom değil, izleyenlerin dertlerini unutup eğleneceği ancak, hem görsel hem de duygusal olarak etkilenecekleri, bir hafta sonraki bölümü iple çekecekleri bir dizi olacak…. Baba Oluyorum, anne, babaların, büyük anne ve büyük babaların, çocukların, torunların, kısacası tüm ailenizin gözde dizisi olacak…"

Baba Oluyorum, kendileri de istemelerine rağmen çocuk sahibi olmaları geciken bir çiftin (Özgür-Canan), torun hayaliyle yanıp tutuşan aile bireyleriyle yaşadığı çatışmaları ve komik olayları anlatıyor…. Soyadını sürdürmek isteyen kır kökenli zengin kayınpederle (Hakkı), onların yaşam tarzını beğenmeyen kentli kayınvalidenin (Türkan) polemikleri ise genç çiftin evlilikleri üzerinde sürekli bir fırtına estirir…

Çekirdek aile olmak isterken büyüklere çerez olan Özgür ve Canan, onların tüm baskılarına rağmen mücadeleyi sürdürüp bu "mutluluk tablosunu" bozmamaya özen gösterirler… Ancak aileler arasındaki tatsız rüzgarlar onları hiç istemeseler de bambaşka bir yöne çekecektir…

İzleyen herkesin kendi yaşamından kesitler bulacağı keyifli aile komedisi Baba Oluyorum, Mart ayında TRT 1 ekranlarına gelecek…

Demek, bu dizide Deniz Ugur , Canan'i canlandiracak ve Hakan Yilmaz'da Özgürü..

deniz-fan
02-03-07, 15:39
Bir sey degil;)

Fragman'da hiç kimseyi görmüyoruz.. Böyle çizgi film gibi yapmislar..Ortada bir biberon dolasiyor

çok şeker bi görüntü var arkadaşlar böyle karkatürden ev falan arkadaşın dediği gibi biberon çok güzeldi biran önce başlasın artık yaa bu arada kadromuz çok iyi galiba arkadaşlar ??

muko88
02-03-07, 15:45
Dikkat Bebek Var'dan sonra böyle bir dizi iyi olmuş ya...seviyorum böyle dizileri; hem güldürüyor, hem de bir an için de olsa rahatlıyor,sıkıntılarımızı atıyoruz...ne zaman başlıyor, başlamadı dimi daha:icon_whis

deniz-fan
02-03-07, 18:05
eğer bu dizi tuttarsa başka bi kanala transfer olabilir arkadalar ii bi komedi dizisi olcakmış gibime geliyo e zaten deniz ablam varsa tutucak bu dizi tutucakkk:happy0064 :good:

HaLuK PİYESss
02-03-07, 21:58
http://img105.imageshack.us/img105/8118/20070227babaoluyorumdizpx6.jpg (http://imageshack.us)

lazkizz
02-03-07, 22:05
Halukpiyes resimi ekledigin icin tsk ederim :D Hehehe nezaman basliyor haberiniz varmi yayinladilar mi fragmeni??

HaLuK PİYESss
02-03-07, 22:08
rica ederim canım,
fragmanı dün vermeye başladılar,çok eğlenceli bir yapım olucak:)

lazkizz
02-03-07, 22:11
rica ederim canım,
fragmanı dün vermeye başladılar,çok eğlenceli bir yapım olucak:)

Vallaha dogrusu trt1i cok izlemiyorum. Ama siz haber edersiniz nezaman basliyor diye? Haa Kiz soylediler mi saatkacte ve nezaman yayinlaniyor diye?

HaLuK PİYESss
02-03-07, 22:16
tamam canım foruma yazarız merak etme,

hayır sadece çok yakında dediler o kadar

lazkizz
02-03-07, 22:18
tamam canım foruma yazarız merak etme,

hayır sadece çok yakında dediler o kadar

Hmm anladim cnm tsk :D Insallah iyi bir zamanlama yaparlar. Rayting kiran dizilerin saatine koymazlar diziyi yazik ederler.

Freddie
02-03-07, 22:31
ooo millet ben de burdayım :) Son kuşağın en sevdiğim bir-iki oyuncusundan biri olur da izlemem mi Heleki dizi sit-com'sa :) :) :)

lazkizz
02-03-07, 22:33
ooo millet ben de burdayım :) Son kuşağın en sevdiğim bir-iki oyuncusundan biri olur da izlemem mi Heleki dizi sit-com'sa :) :) :)

Hahahah konus konus sende katil aramiza :D Diziyi sabirsizlikla bekliyorum yaa acabag kac rayting alir??

deniz-fan
03-03-07, 12:20
hala çok yakında diyolar sabırsızlanıyorum valla biran önce başlasa da izlesek bence salı gününe koyabilirler gibi me geliyo ve ya cumartesi de olabilir bekleyelim bakalım :good: :happy0064

onur29
03-03-07, 12:44
Tanıtımını gördüm. Çok güzel olmuş ya. Bir an önce başlasa keşke. Komik olucağa benziyo. Bence reytingi önemli değil. Çünkü bilidiğim kadarıyla. Trt nin reytiing kaygısı yok.

deniz-fan
03-03-07, 13:55
Tanıtımını gördüm. Çok güzel olmuş ya. Bir an önce başlasa keşke. Komik olucağa benziyo. Bence reytingi önemli değil. Çünkü bilidiğim kadarıyla. Trt nin reytiing kaygısı yok.

dizi çok güzel olucak buna inanalım arkadaşlar raiting kaygısı olsa bile ....ee deniz uğur oynuyo tabi güzel olçak:happy0064 :good:

EmRee_17
03-03-07, 15:40
Tahmini süre 1 hafta içinde başlar herhalde:img-wink: bence dizimiz çok izlenecek ve diğer kanallara geçecek..:img-yes: :happy0064

lazkizz
03-03-07, 15:52
Deniz-fan Sali gunune koyarlarsa cok rayting almaz cunku
1. BINBIR GECE
2. Ezo Gelin
3. Arka Sokaklar
4. ve Ugur dundarin programi var ruya lan bisey ismini unuttum :P :)

deniz-fan
03-03-07, 23:00
1. BINBIR GECE
2. Ezo Gelin
3. Arka Sokaklar

haklısın aslında millet o dizilere bakmaktan dizimizi unutur ama nedense bana öyle geldi başka yolu yok bu dizi tutucak!!!:happy0064 :happy0064 :happy0064

Tahmini süre 1 hafta içinde başlar herhalde:img-wink: bence dizimiz çok izlenecek ve diğer kanallara geçecek..:img-yes: :happy0064

dediğine aynen katılıyorum bu dizi izlenecek ve tutulup başka bi kanala transfer olcak ve yeri göğü inleticek (fazla abarttım ama inşallah başka bi kanala transfer olucak kadar izlenir ve raiting alır):good: :happy0064 :img-hyste

1. BINBIR GECE
2. Ezo Gelin
3. Arka Sokaklar

canım üstteki cevabımda unuttum o programın adı yoksa rüyamı? yanılmıyorsam ...:good:

lazkizz
03-03-07, 23:19
haklısın aslında millet o dizilere bakmaktan dizimizi unutur ama nedense bana öyle geldi başka yolu yok bu dizi tutucak!!!:happy0064 :happy0064 :happy0064

Evet, aslinda hafta sonu oglenleri yayinlasalar hic te fena olmaz :D Ama olmayan bisey.. Pazar gunu dogru durust dizi yok hep yarisma var ozaman belki rayting ve izlene bilir :):happy0064

gazikentli
04-03-07, 08:46
bu diziyi çok merak ettim başlasada izlesem
baba oluyorum ilginç olabilir belkide sıcak kimbilir belkide komik...

deniz-fan
04-03-07, 12:24
Evet, aslinda hafta sonu oglenleri yayinlasalar hic te fena olmaz :D Ama olmayan bisey.. Pazar gunu dogru durust dizi yok hep yarisma var ozaman belki rayting ve izlene bilir :):happy0064

hafta sonu öğlenleri olmaz bence çünkü güzel bi dizi kadrosu güzel harcanır o şekilde hafta içi bir gün saat 8 de verebiliirler en doğru seçim olur:happy0064 :happy0064

lazkizz
04-03-07, 15:12
hafta sonu öğlenleri olmaz bence çünkü güzel bi dizi kadrosu güzel harcanır o şekilde hafta içi bir gün saat 8 de verebiliirler en doğru seçim olur:happy0064 :happy0064

Evet haklisin ama okadar cok diziler basliyor ki saat 7 ve 8de hangi birine bakalim ki.. Mecbur ozaman oglenleri tekrarini yayinlamalari lazim. Ki bizde bakalim:good: :good:

prens 22
04-03-07, 17:54
Kadro fena değil!Deniz Uğur çok arka arkaya karşımızda.Bence biraz ara vermeliydi.Hakan Yılmaz ise doğru bir tercih.Merakla bekliyoruzzzzzzzzzz!Bu arada Ferdi Akarnur gene mi büyükbaba?:img-wink:

deniz-fan
05-03-07, 12:31
Evet haklisin ama okadar cok diziler basliyor ki saat 7 ve 8de hangi birine bakalim ki.. Mecbur ozaman oglenleri tekrarini yayinlamalari lazim. Ki bizde bakalim:good: :good:

7 ve 8 de çok dizi var ama hiçbirinde deniz uğur oynamıyo :img-fullme biz de hangi diziye bakçaz tabi deniz uğurun oynadığına :img-hyste şaka bi yana gerçekten tekrarlarını vermeleri lazım evet biz her hafta kaçırmadan izleye biliriz ama millet izlemez çünkü o saat te çok dizivar malesef

TRT tekrarları çok veriyor merak etmeyin tekrarını mutlaka verirler bir an önce başlasında..

gerçekten yaa ne zaman oldu başlamadı halen ne zaman başlıcak başlasada izlesek ben deniz uğuru özledim :img-wink:

HaLuK PİYESss
05-03-07, 13:36
TRT nin yayın akışına baktım bu hafta yok gözüküyor,muhtemelen önümüzde ki hafta başlar:)
biraz daha sabır arkadaslar..:)

deniz-fan
05-03-07, 15:52
TRT nin yayın akışına baktım bu hafta yok gözüküyor,muhtemelen önümüzde ki hafta başlar:)
biraz daha sabır arkadaslar..:)

yaa önümüzdeki haftaya kadar beklicez mi şimdi bir an önce başlasın ya bilgi için çok sağol

lazkizz
05-03-07, 18:33
Deniz-fan (ismin ne buarada), haklisin ama onceki baktimiz dizileri takib ediyoruz bir an yeni dizi basliyor, tereddüt ediyorum hangisine
bakayim diye. Ama tekrarlarini verirlerse bakarim kesin.

lazkizz
06-03-07, 13:19
1 hafta mi :O 1 hafta sonra mi basliyacak sandigimizdan da cabuk :D hehe hangi gun?

seheripek46
06-03-07, 15:10
ben bu diziyi hiç izlemedim baba olan kim bilen varmı
dizi nasıl güzel mi kız babası mı erkek babası mı olacak

deniz-fan
06-03-07, 18:07
Deniz-fan (ismin ne buarada), haklisin ama onceki baktimiz dizileri takib ediyoruz bir an yeni dizi basliyor, tereddüt ediyorum hangisine
bakayim diye. Ama tekrarlarini verirlerse bakarim kesin.

adım gülşah valla benim bu diziyi takip etmeme gibi bi niyetim yok içinde deniz uğur olna bişiyi nasıl izlemem ölürüm heralde sen de tekrarlarına bakarsın canım verirler nede olsa ama bana kalırsa her hag-fta takip et diziyihem fazla reyting alır bu şekildede deniz ablam hep ekranlarda olur
:good: :happy0064 :happy0064 bye

lazkizz
06-03-07, 18:30
adım gülşah valla benim bu diziyi takip etmeme gibi bi niyetim yok içinde deniz uğur olna bişiyi nasıl izlemem ölürüm heralde sen de tekrarlarına bakarsın canım verirler nede olsa ama bana kalırsa her hag-fta takip et diziyihem fazla reyting alır bu şekildede deniz ablam hep ekranlarda olur
:good: :happy0064 :happy0064 bye

Hahahah :d tamam izlemeye caliscam agh agh bide nezaman basliyacak diye yasalar hic te fena olmiyacak yani :P:img-hyste

Yagmur_ask
07-03-07, 01:25
Oyuncular çok iyi..hikayede çok etkileyici..fragmanından çok etkilenmiştim zaten..güzel bir dizi olacak..TRT yeniden bize kaliteli bir yapım sunuyor..umarım çok başarılı olur...;)

mc_merve
07-03-07, 01:30
sanirim deniz ugur oynuyo

deniz ugurun oyunculugunu sveiyorum ama

sahta preneste oynadi o bitti
hayatim sana fedada oynadi o bitti
eger dogruysa simdid ebund aoynicak
boyle kaliteli bir oyuncu keske biraz daha bekleseydi ekranlara donmek icin
neyse ihsallah iyi bir yapim olur begenerek izler herkes...:good: :good:

HaLuK PİYESss
07-03-07, 09:12
arkadaslar dizimiz salı akşamı 20:30 da
duyrulur:)

paçiii_melos
07-03-07, 10:36
Deniz Uğur ara vermiyor

Hayatım Sana Feda’yla hayalkırıklığı yaşayan Deniz Uğur, arayı soğutmadan şimdi de TRT ekranlarında yayınlanacak ‘Baba Oluyorum’ adlı dizi için kamera karşısına geçti. Yönetmenliğini Ertaş Uygun’un üstlendiği, senaryosu Yaşar Arak’a ait olan ‘Baba Oluyorum’da Uğur’a Hakan Yılmaz, Ferdi Akarnur, Evin Esen, Yıldırım Öcek, Levent Ünsal, Selma Özkanlı, Didem Gürüzümcü ve Özhan Sargın eşlik ediyor. Dizi, bebek müjdesi alan bir çiftin yaşadığı komik olayları anlatıyor.

http://www.gazetevatan.com/tv/detay.asp?id=6703

kelebek_01
07-03-07, 13:56
çok sevindim dün oynadı mı bilemiyorum çünkü izleyemedim umarım uzun ömürlü olur Deniz uğur 'u daha önce hiç sit com da görmemiştim bence güzel olur

lazkizz
07-03-07, 14:05
Evet deniz ugur hayal kirikligi yasadi biz ondan 100 kat daha cok :( TRT1 deniz ablamiza dizi yapacak, ve insallah cok rayting alir ve ATV HAYATIM SANA FEDA yonetmeni de pisman olur diziyi sonlandirdi diye

deniz-fan
07-03-07, 17:50
Evet deniz ugur hayal kirikligi yasadi biz ondan 100 kat daha cok :( TRT1 deniz ablamiza dizi yapacak, ve insallah cok rayting alir ve ATV HAYATIM SANA FEDA yonetmeni de pisman olur diziyi sonlandirdi diye

inşallah buı dizimiz< dediğin gibi çok reyting alırda diğer dizinin bitişine pişman olrlar ama ne yapalım herşey olacağına varır sasbırsızlıkla bekliyorum dizimizi...
:happy0064 SALI AKŞAMI 20-30 DA HERKEZ TRT 1 DE :happy0064

lazkizz
07-03-07, 17:55
inşallah buı dizimiz< dediğin gibi çok reyting alırda diğer dizinin bitişine pişman olrlar ama ne yapalım herşey olacağına varır sasbırsızlıkla bekliyorum dizimizi...
:happy0064 SALI AKŞAMI 20-30 DA HERKEZ TRT 1 DE :happy0064

NEEEEEEEEEEEEEEEE!! sali aksami mi 20.30 mu delirdiler mi bunlar hayata rayting almazlar sali gunu BINBIR GECE var. Hep 1ci geliyor ve ben ona bakiyorum. Cok yanlis zamanlama hemde cok

HaLuK PİYESss
07-03-07, 18:15
arkadaslar dizimizin reyting kaygısı yok,ayrıca binbinr geceyle saatleri çakışmıyor

arka sokaklar,bir demet tiyatro ve ezo gelinle çakışıyor.

lazkizz
07-03-07, 19:50
arkadaslar dizimizin reyting kaygısı yok,ayrıca binbinr geceyle saatleri çakışmıyor

arka sokaklar,bir demet tiyatro ve ezo gelinle çakışıyor.

binbir gece saat 21.00 da basliyor ve saat 23.00 de bitiyor (ab saatine gore) Ve bu dizi de 20.30 da basliyor, ayni zamana geliyor heralde dizi 30 dakika surmiyecek hali yok. Cok kotu zamanlama olmus ya

HaLuK PİYESss
07-03-07, 20:12
binbir gece saat 21.00 da basliyor ve saat 23.00 de bitiyor (ab saatine gore) Ve bu dizi de 20.30 da basliyor, ayni zamana geliyor heralde dizi 30 dakika surmiyecek hali yok. Cok kotu zamanlama olmus ya

canım reytinglerde türkiye baz alınıyor.
türkiyede binbir gece 21:45 de başlıyor.
tamam reyting olarak etkisi olucaktır,mutlaka ama saatleri çakışmıyor.
bizim için önemli olan,ezo gelin,arka sokaklar ve bir demet tiyatro

lazkizz
08-03-07, 00:41
canım reytinglerde türkiye baz alınıyor.
bizim için önemli olan,ezo gelin,arka sokaklar ve bir demet tiyatro

Evet ezo gelin genelikle 2ci geliyor arka sokaklar 3cu 1ci binbir gece. Gec saatte baslamasina ragmen vallaha 20nin icine girebilsinde. Baksana super olan diziler 78 ci sirada. 20 ye bile raziyim :P :D:happy0064

Sahte-Prenses
08-03-07, 09:35
http://img151.imageshack.us/img151/2383/babaoluyorum1byk3cedfe0ee9.jpg (http://imageshack.us)

Başrollerini Deniz Uğur ve Hakan Yılmaz'ın paylaştıkları Baba Oluyorum dizisi önümüzdeki günlerde TRT ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Dizide, henüz çocuk sahibi olmayan Özgür-Canan çiftinin, torun hayaliyle yanıp tutuşan aile bireyleriyle yaşadığı çatışmalar ve komik olaylar anlatılıyor.

AİLENİN GÖZÜ TORUNDA

Ayrılsak da Beraberiz adlı sit-com'la tanınan Hakan Yılmaz, dizide tam bir Türk erkeği karakterini canlandırıyor. Bugüne kadar komedi ağırlıklı projelerde yer alan Hakan Yılmaz; “Drama oynamayı da severim ve oynarım da. Ama teklifler bu yönde geliyor, ben de değerlendiriyorum. Oyuncunun belli bir kalıbı olmaz, oyuncu her rolü oynamalıdır” şekilnde konuşuyor. Dizide Özgür karakterini canlandıran Yılmaz rolünü şöyle özetliyor; “Çok zengin bir ailenin çocuğu, evli bir avukatım. Babam soyadını sürdürmek için erkek bir torun istiyor. Eşim Canan işleri dolayısıyla çocuk yapmayı erteliyor. Ben de eşim ve ailem arasında kalıyorum ve durum türlü komik sürtüşmelere sebep oluyor. ” Daha çok drama rollerinde görmeye alışık olduğumuz fakat Sahte Prenses dizisiyle romantik komedi alanında da başarılı olduğunu kanıtlayan Deniz Uğur, Baba Oluyorum'da Özgür'ün eşi Canan adlı karakteri oynuyor. Dizinin senaryosunu okuduğu zaman çok keyifli bir iş yapacaklarını anladığını belirten Uğur; izleyicinin mutlaka kendisinden bir şeyler bulacağını söylüyor.

Arkadaslar, yeni fragman varmi ?

Sahte-Prenses
08-03-07, 09:41
Evet ezo gelin genelikle 2ci geliyor arka sokaklar 3cu 1ci binbir gece. Gec saatte baslamasina ragmen vallaha 20nin icine girebilsinde. Baksana super olan diziler 78 ci sirada. 20 ye bile raziyim :P :D:happy0064

Dizi geç yayinlanmiyor ki, sen Hollanda'da yasadigina göre dizi 19:30'da baslicak.. Öbür dizilerden 30 dakika daha geç baslicak ( Ezo gelin, Arka Sokaklar ve Bir Demet Tiyatro )

EmRee_17
08-03-07, 12:03
İşte bu güzel bi haber:img-wink: salı ya denk gelmesi biraz negatif olmuş ama olsun:img-yes: ben dizinin yükseleceğine inanıyorum:img-yes: çünkü sadece belirli insanlar değil çocuk çocuk herkes izler bunu..:img-wink::happy0064

Ayrıca deniz abla ile hakan yılmaz da yakışmışlar hee:img-yes::) işallah güzel bir dizi olcak:img-wink: burdan şu anlaşılıyorki hepimiz TRT deyiz..:):happy0064

deniz-fan
08-03-07, 12:36
NEEEEEEEEEEEEEEEE!! sali aksami mi 20.30 mu delirdiler mi bunlar hayata rayting almazlar sali gunu BINBIR GECE var. Hep 1ci geliyor ve ben ona bakiyorum. Cok yanlis zamanlama hemde cok

evet ama dizinin reyting kaygsı yok ki ama binbir gece yine birinciliği alıp baş köşeye kurulcak isteriz dizimiz 1. olsun ses getirsin kader artık bakıcaz

[QUOTE=HaLuK PİYESss;2580361]canım reytinglerde türkiye baz alınıyor.
bizim için önemli olan,ezo gelin,arka sokaklar ve bir demet tiyatro[/QUOTE

evet bizim için önemli olan bu üç dizi içlerinde en iyisi arka sokaklar diye düşünüyorum ama ezo gelindde çok izleniyor bir demet tiyaro artık eski tadı yok biraz zaman geçsin bakalım ama izlenir inşallah !!!!

arkadaşlar trt nin reyting kaygısı yok evet ama ne olur ne olmaz diye bizim ilk 5 i garantilememiz lazım bu diziyide bitirirlerse artık deniz ablam kahrolur ama biz her zaman deniz ablamızın arkasındayız (bu diziyi gördüğümüz herkese tavsiye etmekten başka çözüm yok :img-hyste :img-hyste :happy0064 :happy0064 :img-yes: :img-wink:

lazkizz
08-03-07, 14:19
arkadaşlar trt nin reyting kaygısı yok evet ama ne olur ne olmaz diye bizim ilk 5 i garantilememiz lazım bu diziyide bitirirlerse artık deniz ablam kahrolur ama biz her zaman deniz ablamızın arkasındayız (bu diziyi gördüğümüz herkese tavsiye etmekten başka çözüm yok :img-hyste :img-hyste :happy0064 :happy0064 :img-yes: :img-wink:

Canim bence 5in icine girmez kolay kolay :) Ama 10 un icine girerse baya bir sevinirim :D haha Ama bakip gorecez :P

deniz-fan
08-03-07, 20:42
Canim bence 5in icine girmez kolay kolay :) Ama 10 un icine girerse baya bir sevinirim :D haha Ama bakip gorecez :P

herşey oolcağına varır canım ama ilk 5 ilk on önemli değil uzun sürsünde reyting önemli değil ama uzun sürmeside retinge bağlı zincirleme gidiyoo anlıcamız tutması lazım dizimizin başka yolu yok :img-yes: :img-wink:

EmRee_17
09-03-07, 13:02
ilk 5 olmasada ilk 10 da iyi olur yeterki izlensin ama ben izleneceğine inanıyorum çünkü dizimiz belirli bi kesime değil herkese seslenecek bir dizi üstelik komedi türü olduğu için olur diyorum..:img-wink: :happy0064 :happy0064

deniz-fan
09-03-07, 18:38
ilk 5 olmasada ilk 10 da iyi olur yeterki izlensin ama ben izleneceğine inanıyorum çünkü dizimiz belirli bi kesime değil herkese seslenecek bir dizi üstelik komedi türü olduğu için olur diyorum..:img-wink: :happy0064 :happy0064

katılıtyorum bi sitcomla klasik bir dizi arasında büyük fark var bir sitcomu denk gelince izleyebilirsiniz amaç gülmektir ama klasik olan her dizi sizi sarmaz hoşunuza gitmez zaten hayatım sana feda neden bitti bu yüzden anlıyacağınımız dizimizin sitkom olmasının bize büyük getirileri olacaktır:good: :good:

Sahte-Prenses
10-03-07, 13:35
Bence ilk 10'nun içine girer :):)
Ya Trt 1'nin yayin akisina baktim'da Sali günü saat 20:30'de Baba Oluyorum yazmiyor..Yerli Dizi Yaziyor..
Bundan daha önce bakmistim Baba Oluyorum yaziyordu
Bu arada yeni fragman varmi ?

HaLuK PİYESss
10-03-07, 14:29
yeni tanıtımı 3 gün önce vermeye başladılar.
aynı tarz fakat oyuncuların tamamını gösteriyor.

ewet canım trt nin yayın akışında 5 gün önce salı günü 20:30 yazıyordu,şimdi yerli dizi yazıyor.değiştirebilirler gününü,

lazkizz
10-03-07, 15:26
Dizi geç yayinlanmiyor ki, sen Hollanda'da yasadigina göre dizi 19:30'da baslicak.. Öbür dizilerden 30 dakika daha geç baslicak ( Ezo gelin, Arka Sokaklar ve Bir Demet Tiyatro )

Hayir canim sizin orda saat 20.00 da basladigina bizim burda saat 19.00 da basliyor :) Yani bu durumda 8 bucukta basliyacak galiba.. Nysh bakamiyacam galiba bu diziye son 3 gun kaldi dizimiz basliyor

deniz-fan
10-03-07, 17:07
yeni tanıtımı 3 gün önce vermeye başladılar.
aynı tarz fakat oyuncuların tamamını gösteriyor.

ewet canım trt nin yayın akışında 5 gün önce salı günü 20:30 yazıyordu,şimdi yerli dizi yazıyor.değiştirebilirler gününü,

şimdi günü değişebilirmi ?? e değişirse hangi gün olcak ?? allah allah ben bugün tanıtımı gördüm hala çok yakında diyolar ya bi karar versinler başlasın artık dizimiz sabırsızlanıyorum.. ((ayrıca fragmanda deniz ablam çok tatlııı yaaaa canm benim )):img-wink: :img-wink: :good: :happy0064

deniz-fan
12-03-07, 12:21
arkadaşlar yarın dizimiz başlıyo inşallah (ama günü değiştimi yoksa salı günümü bilmiyorum izleyelim görelim ))):good: :good:

EmRee_17
12-03-07, 12:31
arkadaşlar trt nin yayın akışına baktım dizimiz bu hafta gözükmüyo salı günü de kınalı kuzular var malesef gelecek hafta başlayacak herhalde yine biraz bekliycez..

HaLuK PİYESss
12-03-07, 14:59
arkadaşlar trt nin yayın akışına baktım dizimiz bu hafta gözükmüyo salı günü de kınalı kuzular var malesef gelecek hafta başlayacak herhalde yine biraz bekliycez..

ewet canım yaa bende baktım,yok gözüküyor bu hafta halbuki geçen hafta baktığım da salı günü war gözüküyordu..
neyse bekleyelim bakalım:)

seheripek46
12-03-07, 16:44
arkadaşlar burda baba olan kim daha öncede sormuştu cevabını alamadım
hiç reklamınıda görmedim yeni mi başlaacak hangi kanalda oynuyor

deniz-fan
12-03-07, 18:44
arkadaşlar burda baba olan kim daha öncede sormuştu cevabını alamadım
hiç reklamınıda görmedim yeni mi başlaacak hangi kanalda oynuyor

burda baba olan hakan yılmaz ve dizi trt 1 de ama ne zaman başlıyacağı belli değil malesef salı değilmiş yani !! off of verin artık şu diziyii

deniz-fan
12-03-07, 19:03
arkadaşlar deniz ablam bugün shov tv deki deryalı günler adlı programa konuk oldu çok tatlıydı allahım saçlarına bayıldım gerçi o hep çok güzel izleyemeyenler için gece 3 te tekrarı var !!!:good:

EmRee_17
13-03-07, 11:54
arkadaşlar deniz ablam bugün shov tv deki deryalı günler adlı programa konuk oldu çok tatlıydı allahım saçlarına bayıldım gerçi o hep çok güzel izleyemeyenler için gece 3 te tekrarı var !!!:good:

tühh ben kaçırdım ya:icon_sad: daha yeni girdim nete bilseydim gece yatmaz bakardım:img-swoon ya canım sende biraz erken haber verseydin yaa:img-swoon neyse bi daha ki sefere..:icon_roll

deniz-fan
13-03-07, 12:31
tühh ben kaçırdım ya:icon_sad: daha yeni girdim nete bilseydim gece yatmaz bakardım:img-swoon ya canım sende biraz erken haber verseydin yaa:img-swoon neyse bi daha ki sefere..:icon_roll

olsun sağlık olsun ben sana msn de anlatırım üzülme sen :img-yes: :img-wink: ama deniz ablam o kadar şeker di ki :happy0064 :happy0064 ona hayran olmamak mümkün değillll saçları çok güzelldiiii:good: :good:

HaLuK PİYESss
13-03-07, 20:00
yeni tanıtım çıkmış arkadaslar
dizimiz 20 MART SALI AKŞAMI 20:30 DA KESİN BAŞLIYOR:)
tanıtım çok güzeldi:)
kadro mükemmel,harika bi sit-com olucak:)geri sayım başlasın:)

ŞAFAK 7:)

deniz-fan
13-03-07, 20:53
yeni tanıtım çıkmış arkadaslar
dizimiz 20 MART SALI AKŞAMI 20:30 DA KESİN BAŞLIYOR:)
tanıtım çok güzeldi:)
kadro mükemmel,harika bi sit-com olucak:)geri sayım başlasın:)

ŞAFAK 7:)

:happy0064 :happy0064 hadi gözümüz aydın :good: valla azına sağlık bu mutlu haberi senden duyduk :img-hyste yine salı ama 1 hafta daha beklicez olsun ayy ç.ok sevindim deniz ablam yepyeni bir diziyle karşımızda uzun soluklu bi dizi olurr inşallahhh:happy0064 :happy0064

HaLuK PİYESss
13-03-07, 21:01
bu sefer çok başarılı bir iş olucak hissi war bende,:)
kadro çok güzel
fragmanda çok güzeldi...

EmRee_17
14-03-07, 12:00
hımm ne güzel demekki bir haftamız kaldı bu süper bi haber:happy0064 valla seda bende dizimizin çok iyi olacağına inanıyorum:img-yes: kadro kuvvetli:img-wink: nazar değmesin maşallah..:happy0064 :img-yes:

ok gülşah sen bana bi ara anlat:img-wink: zaten deniz ablanın şeker olmaması mümkünmü canım:img-yes: ona da maşallah kırkbinkere hemde..!:happy0064

lazkizz
14-03-07, 14:14
Kacirdim yaaaa :O dun okul icin dans kursuna gitmem lazimdi :( butun dizileri kacirdim, Tekrari nezaman?

Sahte-Prenses
14-03-07, 14:50
Kacirdim yaaaa :O dun okul icin dans kursuna gitmem lazimdi :( butun dizileri kacirdim, Tekrari nezaman?

Kacirmadin dizi'yi çünkü yayinlanmadi. Yayinlama tarihi degisti, hafta'ya sali günü basliyor :)

busra_deniz_199
14-03-07, 15:25
tüüüüh haftaya salı mı
1 hafta bekledim ama bekliycez artık

lazkizz
14-03-07, 15:44
Kacirmadin dizi'yi çünkü yayinlanmadi. Yayinlama tarihi degisti, hafta'ya sali günü basliyor :)

Ogh be :D rahatladim biraz,, heheneden bu hafta yayinlamadilar Ya?

deniz-fan
14-03-07, 17:32
hımm ne güzel demekki bir haftamız kaldı bu süper bi haber:happy0064 valla seda bende dizimizin çok iyi olacağına inanıyorum:img-yes: kadro kuvvetli:img-wink: nazar değmesin maşallah..:happy0064 :img-yes:

ok gülşah sen bana bi ara anlat:img-wink: zaten deniz ablanın şeker olmaması mümkünmü canım:img-yes: ona da maşallah kırkbinkere hemde..!:happy0064

fragman müthiş ti haftaya kesin başlıyoı çok mutluyum :good: seda abla çok teşekkürler böyle bi haber için :good: deniz ablam reklamında çok tatlı çoçuk ta yaparım kariyerde demez mi:img-hyste bayıldım o sahneye:happy0064 emre ben sana uzun uzun anlatçam sen merak etme üzülme !!!

EmRee_17
15-03-07, 10:02
Seda pek boş olduğunu pek zannetmiyorum ama eğer fragmanı yakalayıp çekebilirsen iyi olur:img-wink: buraya eklersin izleriz valla ben hiç izlemedim..:img-yes:

deniz-fan
15-03-07, 21:11
Seda pek boş olduğunu pek zannetmiyorum ama eğer fragmanı yakalayıp çekebilirsen iyi olur:img-wink: buraya eklersin izleriz valla ben hiç izlemedim..:img-yes:

ayy evet seda abla yakalaya bilirsen çek de bizde izliyelim ... ne güzel olr dimi deniz ablamızı görmek istiyince (gerçi hep görmk isityrm :img-wink: )açar bakarız :happy0064 emre haklısın akllıca bi düşünce !!!:happy0064 :good: :img-wink:

seheripek46
15-03-07, 21:40

bencede seda pek boş değil
gerçekten çekebilirseniz çekin lütfen
hep beraber izleriz
:img-cool2 :img-cool2 :img-cool2

HaLuK PİYESss
16-03-07, 18:26
Baba Oluyorum

Yönetmen: Ertaş Uygun
Oyuncular: Deniz Uğur, Hakan Yılmaz, Ferdi Akarnur, Evin Esen, Yıldırım Öcek, Kemal Kuruçay, Türkan Eryavuz, Hilmi Erdem, Nilgün Karababa, Levent Ünsal, Selma Özkanlı, Didem Gürüzümcü ve Özhan Sargın

Dizinin bu hafta yayınlanacak birinci bölümünün özeti ise şöyle:

Özgür ve Canan’ın gayet mutlu bir evlilikleri vardır. Kendileri de istemelerine rağmen 4 yıldır çocukları olmamıştır. Bu durum soyadının devam etmesini isteyen Özgür’ün babası Hakkı’nın canını sıkmaktadır. Öte yandan Canan’ın annesi Türkan da kızının kariyerini ön planda tutmasını istediğinden, çocuk doğurmasına karşıdır. Hakkı, Özgür’ün çocuk sahibi olması için her türlü baskıyı yapar. Canan’ın çocuk doğurmasını istemeyen tek kişi Türkan değildir. Hakkı’nın kızı Kısmet’le evlenmiş olan şoförü Rıza da, miras endişesiyle, Özgür ve Canan’ın çocuk sahibi olmalarına engel olmaya çalışmaktadır. Canan’ın kısır olduğuna inanan Hakkı, oğluyla evlendirmek için köyden bir kız getirtir ve ona iki seçenek sunar. Özgür, ya mülkiyeti babasına ait olan hukuk bürosunu boşaltacak ve mirasından mahrum kalacak, ya da Canan’dan ayrılıp, babasının istediği kızla evlenecektir. Özgür tam anlamıyla köşeye sıkışmıştır.

http://img92.imageshack.us/img92/4176/2045aj9.jpg (http://imageshack.us)

lazkizz
16-03-07, 18:43
SUper!! Dizinin konusu cok guzel, insallah iyi rayting alir yaa! Ve rayting kurbani olmaz obur diziler gibi.

Sahte-Prenses
16-03-07, 19:34
SUper!! Dizinin konusu cok guzel, insallah iyi rayting alir yaa! Ve rayting kurbani olmaz obur diziler gibi.

Insallah ! :) Dogru konusu çok güzel eglenceli bir dizi olucagi belli !
Sali gününü iple çekiyorum :)
Özet için tessekürler :)

deniz-fan
16-03-07, 22:21
inanmıyorum konu süper:good: :good: bu gidişle bu dizi tutar yaa :happy0064 aman nazar değmesin herkez gibi salı gününü iple çekiyorum gel salıı gell.....

HaLuK PİYESss
16-03-07, 22:34
ewet arkadaslar konusu gayet güzel ve eğlenceli..
zaten fragmandan da belliydi..:)
ben inanıyorum tutulacak bu dizi..:)

hadi bakalım şafak 4:)

Sahte-Prenses
17-03-07, 14:37
Ya ben hala fragmani göremedim :( !
Fragman nasil olmus arkadaslar? Anlatirmisiniz?
Neyse safak 3 :)

EmRee_17
17-03-07, 16:27
selam arkadaşlar valla dizinin konusuna bayıldım çok güzel:img-yes: ve çok komedi olacağa benziyor bence tutar bu dizi:img-wink: hadi hayırlısı olsun salı gününede az kaldı..:happy0064

lazkizz
17-03-07, 18:08
Dizi Tutar ya, ama binbir gecelen ayni saatte geliyor. Bu dizi baslayinca yarim saat sonra binbir gece gelecek. Hayirlisi Bakalim ve gorelim

Sahte-Prenses
17-03-07, 19:10
http://img477.imageshack.us/img477/5995/161632baba1zt7.jpg (http://imageshack.us)

deniz-fan
17-03-07, 19:52
Ya ben hala fragmani göremedim :( !
Fragman nasil olmus arkadaslar? Anlatirmisiniz?
Neyse safak 3 :)

fragman çok eğlenceli nasıl anlatılır bilmiyorum ama deniz ablam süper süpeer ötesi harika her zaman ki gibi izlemeyenler için salı günü süpriz olucak sizin dediğiniz gibi ŞAFAK 3 :good: :happy0064 :img-yes:

EmRee_17
18-03-07, 13:06
Çok sevindim ben fragmanı göremedim ama bugün trt den ayrılmayıp izleyecem resimde çok güzel eee deniz ablam oynarda yakışmazmı yaa..

Sahte-Prenses
18-03-07, 21:04
Sonunda fragmani görebildim:img-yes:
Cok güzeldi yaaa ! :)
Hele Deniz Ugur'la sahnelere bayildiiim
Neyse safak 2:)

deniz-fan
18-03-07, 22:52
Çok sevindim ben fragmanı göremedim ama bugün trt den ayrılmayıp izleyecem resimde çok güzel eee deniz ablam oynarda yakışmazmı yaa..

kesinlikle katılıyorum deniz ablam olurda bu dizi izlenmez mi valla fragmanı izlemeyenlere tavsiye kesinlikle izleyin ya deniz ablam yine hariklar yaratmışş !!!
ŞAFAK 2:happy0064

gdemirdiken
19-03-07, 13:30
İşin içinde Hakan Yılmaz ve Sit-com varsa bu dizi kesin tutar.Fragmanın yarısını görebildim ama o kadar görmek bile insanı merakta bırakmaya yetti.
İlk bölümünü merakla bekliyorum....

deniz-fan
19-03-07, 15:37
evet arkadaşlar yarın büyük gün dizimiz başlıyo:happy0064 çok merak ediyorum acaba nasıl olacak deniz ablamı çok merak ediyorum yine nasıl güzellikte çıkçak karşımıza sabırsızlıkla yarını bekliyorum :img-yes: :happy0064
ŞAFAK 1:happy0064

HaLuK PİYESss
19-03-07, 19:56
arkadaslar ewet şafak 1:)
dizinin müziğini dinledim..harikaaa:)

sıcaklığın düşümüzde,ninnin hazır dilimizde
bekletme gell,gel artık beşik kundak önümüzde...

dizimizin müziğinin sözleri bu şekilde,çok da eğlenceli bi melodisi war..:)

selence7
19-03-07, 20:07
dizinin fragmanını izledim.deniz ve hakan müthiş bir ikili olacağına inanıyorum ve yarının olmasını iple çekiyorum.oyuncu kadrosu iyi seçilmiş.:img-yes: ışık,dekor ve makyaj gözü hiç yormuyor.sanki bir evin içinde gibi.genelde sitcomlar stüdyoda çekilir ama içimizde gibiler.güzel bir dizi olmuştur mutlaka.devamını diliyorum.

HaLuK PİYESss
19-03-07, 20:14
ewet gerçekten çok iyi ikili olucaklar oldulaar bile:),fragmandan o elektiriği alabilmek de çok önemli.

kadro çok sağlam hakan yılmaz,ferdi akarnur,yıldrım öcek,inci ultay,hilmi erdem
en önemlisi deniz uğur..hepsi belli yerlere gelmiş oyuncular,bu diziyide en iyi yere tasıyacaklardır...

Sahte-Prenses
19-03-07, 21:22
Evet dizimizin müzigi çook güzel ve eglenceli tam dizimize uygun bir müzik:)

Ya çook merak ediyorum nasil bir dizi olucak? Bence güzel olucak ama neyse..
Safak 1:)

Arkadaslar, fragmani yine gördümde bir soru sorcam : dizimizde Deniz Ugur hamile mi olcak?
Öyle bir sey duymusum gibi geldi de ondan sordum...Ama pek emin degilim...

EmRee_17
20-03-07, 11:35
[U][/Eveet işte arkadaşlar akşam başlıycak sonunda:happy0064 şafak son gün çok ama çok merak ediyorum bomba gibi girecek yayına işallah:img-wink: deniz ablamıza da çok yakışacak:img-wink: :happy0064 ama ben hemen şunu söyleyim sahte prenses gibi asla ve asla olmayacakimgdrag çünkü o başlı başına bir efsaneimgdrag yinede deniz ablayı tv de görmek çok güzel olacak..:img-yes: U]

deniz-fan
20-03-07, 12:29
fragmanı izlediğim zaman zaten bu dizi de deniz ablam var ve diğer oyuncular süper müzik desen harika konu çok eğlenceli dizimizn tutmaması için için hiç bi nedennizimiz yok ama yinede allah dizimizi reytingten mahrum etmesinn !!! kaygımız olsa da olmasada SAAT 20:30 TRT 1 DEYİZ :happy0064 BABA OLUYORUM :happy0064

HaLuK PİYESss
20-03-07, 13:29
Çok ağladım artık gülmek istiyorum
Röportaj: Demet ÖZDEMİR

TRT 1'in yeni sitcom'u "Baba Oluyorum"un başrol oyuncuları Deniz Uğur ve Hakan Yılmaz'la dizi setinde konuştuk. Uğur "Çok ağladım, artık gülmek istiyorum. Bu dizi bana çok iyi geldi" derken, Yılmaz ise "Ben de artık dram oynayıp ağlamak istiyorum" diyerek kendisine sürekli komedi dizisi teklifi getirilmesinden dert yandı.

Öncelikle "Baba Oluyorum" dizinizden bahseder misiniz?

- Deniz Uğur: Ben yeni dizimizi fıstıklı lokuma benzetiyorum. Çünkü çok keyifli ve lezzetli. Sıcak bir ekibimiz var. Çekim yaparken çok eğleniyoruz. Bu sıcaklığın da seyirciye ulaşacağını düşünüyorum. Bu benim ilk sit-com deneyimim. Canan adlı bir reklamcıyı canlandırıyorum. Batı normlarında yetiştirilmiş, gayet kültürlü bir kadın. Özgür’le evli.

- Hakan Yılmaz: Benim canlandırdığım Özgür karakteri, karısını çok seviyor. Boşanma avukatı kendisi. Ailesi kırsal kesimden gelmiş ama çok zenginler. Özgür’ün babasının tek hayali soyadını devam ettirecek erkek bir torun.

- D. Uğur: Canan’ın annesi çocuk istemiyor. Çünkü kızının kariyer yapmasından yana. Özgür’ün babası da aksine bir torunu olmasını çok istiyor. Komedi de burada başlıyor.

Hakan Bey, "Ayrılsak da Beraberiz" dizisinin etkisi olsa gerek, sizi hep komik karakterlerde izliyoruz.

- H. Yılmaz: Türkiye’de şöyle bir durum var; bir oyuncuya oynadığı karakter yapışıyor. Ben komediyle tanındığım için gelen teklifler hep o yönde oluyor. Bu aslında oyuncuyu üzen bir olay. Ama sistem böyle Türkiye’de. Bir adam sert bakışlıysa ona hep dram teklifleri geliyor. Oysa oyuncu hamurdur. Nasıl yoğurursanız öyle olur. Ben de artık dram oynayıp, ağlamak istiyorum.

Deniz Hanım siz "Baba Oluyorum" dizisi kadrosuna son anda dahil olmuşsunuz.

- D. Uğur: Evet ben uzun zamandır sit-com’da oynamak istiyordum. Buna ihtiyacım da vardı. Çünkü uzun saatler orada olduğunuz için setteki ortamdan etkileniyorsunuz. Ben "Çok ağladım, gülmek istiyorum" diyordum, gerçekten de öyle oldu. Sette çok eğleniyorum.

İzleyicileriniz de zaten internet sitelerinde yaptıkları yorumlarda sizi artık gülerken görmek istediklerini söylemiş.

- D. Uğur: Onlar da memnun olacaklar bu dizide olmamdan.

- H. Yılmaz: Artık Deniz’in gülmesini istiyoruz. Deniz’ler ağlamasın diye kampanya başlatacağız. (Gülüyor)

Yeni bir "Çocuklar Duymasın" furyası yaratmak istediğinizi söylemişsiniz.

- H. Yılmaz: Evet, o sıcaklığı yakalamayı çok istiyoruz. Umarız seyirci bizden bıkmaz.

Gerçek hayatta ikinizin de çocuğu var, değil mi?

- H. Yılmaz: 2,5 yaşında bir kızım var.

- D. Uğur: Hakan’ın kızı benim adaşım. Benim oğlumun adı da Engin Deniz.

Deniz Hanım siz kariyeriniz ve anne olmak arasında seçim yapmak zorunda kalsaydınız, tercihiniz ne yönde olurdu?

- D. Uğur: Ben kariyerimle anne olmayı bir arada yürütmeyi tercih ettim. Ama şunu savunuyorum: Her kadın mutlaka dokuz ay emzirmeli çocuğunu, yuva çağına kadar yanında olmalı. Sonra kariyerine devam edebilir.

Peki, özel hayatınızla ilgili haberler sizi üzüyor mu?

- D. Uğur: Kendinize güveniyorsanız, bu tarz haberler sizi pek etkilemez. Kişi kendini bildikten sonra kim ne düşünürse düşünsün. Benim de içimin kırılıp döküldüğü çok olmuştur ama güçlü durduğuma inanıyorum.

Tamer Karadağlı ile aşk yaşadığınız yazıldı bir süre önce, ne hissettiniz?

- D. Uğur: Hiçbir şey. Popülerliğiniz arttıkça dedikodular da artar. Rahatsız olmadım.

Robbie Williams’ı arkadaşım sanıyor

Çocuklarınız sizi televizyonda gördükleri zaman ne tepki veriyorlar?

- H. Yılmaz: Benimki 2,5 yaşında olduğu için sadece "Baba" diyor. Daha idrak edemiyor.

- D. Uğur: Oğlum Boğa burcu ve çok kıskanç. Dizide yanımda görünen çocuk oyuncuları çok kıskanıyor. Sete gelmek istiyor. Ama beni televizyonda görmek de hoşuna gidiyor. Bir de şöyle bir durum oluyor. Televizyonda gördüğü herkesi benim arkadaşım sanıyor. Şöyle diyebiliyor: "Robbie Williams önümüzdeki hafta bize gelebilir mi? Onunla oynamak istiyorum."

- H. Yılmaz: Angelina Jolie varken neden Robbie Williams? Angelina gelirse beni de çağırabilirsin. (Gülüyor)

HaLuK PİYESss
20-03-07, 17:06
http://img120.imageshack.us/img120/5558/dnzablmvi2.png (http://imageshack.us)
http://img66.imageshack.us/img66/5276/babaoluyormdenizablamqc8.png (http://imageshack.us)

HaLuK PİYESss
20-03-07, 17:14
http://img250.imageshack.us/img250/4804/babaoluyormkq1.png (http://imageshack.us)

HaLuK PİYESss
20-03-07, 17:16
http://img250.imageshack.us/img250/8515/denizablmua3.png (http://imageshack.us)

HaLuK PİYESss
20-03-07, 17:21
http://img366.imageshack.us/img366/8362/csacdus5.png (http://imageshack.us)
http://img366.imageshack.us/img366/2294/dasdaslx1.png (http://imageshack.us)

HaLuK PİYESss
20-03-07, 17:35
http://img211.imageshack.us/img211/2770/sxdsadxpv1.png (http://imageshack.us)
http://img510.imageshack.us/img510/4104/sdfhdsfjy8.png (http://imageshack.us)

HaLuK PİYESss
20-03-07, 17:41
http://img390.imageshack.us/img390/489/asdfwedflw9.png (http://imageshack.us)
http://img158.imageshack.us/img158/915/dcccxn2.png (http://imageshack.us)
http://img61.imageshack.us/img61/7633/vcjjfgdiu1.png (http://imageshack.us)
http://img390.imageshack.us/img390/7402/ngbnbbtn9.png (http://imageshack.us)

HaLuK PİYESss
20-03-07, 17:46
http://img339.imageshack.us/img339/6655/aileub1.png (http://imageshack.us)
http://img410.imageshack.us/img410/1386/gfgfgfgc0.png (http://imageshack.us)
http://img356.imageshack.us/img356/9688/dedeqwdfsa5.png (http://imageshack.us)

HaLuK PİYESss
20-03-07, 17:56
http://img130.imageshack.us/img130/3927/gfdgerw6.png (http://imageshack.us)
http://img339.imageshack.us/img339/5084/fseso1.png (http://imageshack.us)

Sahte-Prenses
20-03-07, 18:06
Resimler için çook tessekürler:) Cok güzeller:)
Ehh iste büyük gün geldi:) Bir kaç saat daha sabredelim arkadaslar:)
Ya çok merak ediyorum..:)

HaLuK PİYESss
20-03-07, 18:09
rica ederim canım gülşahla beraber hallettik:)
ewet saatler kaldı,heyecan dorukda:):)

deniz-fan
20-03-07, 18:14
rica ederim canım gülşahla beraber hallettik:)
ewet saatler kaldı,heyecan dorukda:):)

seda ablacım ellerine sağlık valla çok güzel olmuş resimler e tabi deniz ablam olunca resimler direkman çok güzel oluyo bu arada seda abla ben ne yaptım ki maharet sende sen olmasan ben halledemez dim inan sayılı zamann çabuk geçer biraz daha sabır

deniz-fan
20-03-07, 21:55
dizi demin bitti allahım çok süper di harikaydı deniz ablam çok iyiydi rolünü o kadar güzel yapıyo ki aman allahım çok tatlıydı ya bunu üstüne basarak söylüyorum EŞİN BENZERİN YOK DENİZ ABLAM süpersin harikasın ayrıca haftaya olan bölümde tamer karadağlıkonuk oyuncu olarak gelmiş çokçok sevindim bir daha ki haftayı iple çekiyorum

ŞAFAK 7:happy0064

HaLuK PİYESss
20-03-07, 22:46
çok güzeldi:)
kadro cuk diye oturmuş yerine:)
konu gayet güzel,çatışmalar harikaaa..deniz uğur harika:):)

şafak 7:)

forgetmenot
21-03-07, 06:27
Çok sıcak bir dizi.Hastane,tahlil sahneleri(arkadaş, onu çicekleri sulamak için almıştı vs)çok komikti.Deniz hanım-Hakan bey hem çok uyumlu hem de çok başarılı.Sadece çok sevdiğim başka bir oyuncu olan Ferdi Akarnur'un rolüne ısınamadım.Aslında çok çok mükemmel oyuncudur,hayranıyımdır ama burda rolü bana biraz çiğ geldi.Karısı rolündeki bayan oyuncu komedide bir harikadır.Akrabaları da çok başarılıydı.Ne diyeyim,yolları açık,ratingleri bol olsun.Gerçi Trt'de böyle bir kaygı olmuyor genellikle!

deniz-fan
21-03-07, 12:22
bi kaçç haftaya kadar dizimiz başka kanallara transfer olursa şaşırmayalım:img-yes: kadrosuyla herşeyiyle süper bi yapım olmuş:happy0064 deniz ablam zaten çok mükemelk oynamış hakan yılmaz desen komedinin ustalarından biri ama bavulun içine yüzük saklamak gerçekten çok yaratıcı ve süper di !!!!
ŞAFAK 6:img-wink:

HaLuK PİYESss
21-03-07, 12:23
Tele - Barometre
Hedef Kitle : A/b
20 Mart 2007 Sali
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)

33 Baba Oluyorum [net] Trt1 1,80 4,20

Tele - Barometre
20 Mart 2007 Sali
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)

55 Baba Oluyorum [net] Trt1 1,30 3,00

HaLuK PİYESss
21-03-07, 12:50
http://img404.imageshack.us/img404/1309/032121253885vg9qj9.jpg (http://imageshack.us)
http://img441.imageshack.us/img441/4341/032121253812rk4rg3.jpg (http://imageshack.us)

HaLuK PİYESss
21-03-07, 12:51
http://img262.imageshack.us/img262/4951/032121253834un5im9.jpg (http://imageshack.us)

EmRee_17
21-03-07, 13:22
öncelikle dizimiz tek kelime ile harika olmuş:happy0064 oyuncular ekip her şey çok güzeldi:img-wink: tabiki deniz ablam da ya bi rol oyuncuya bu kadar mı yakışır yaa süper olmuş:img-yes: :happy0064 :happy0064 tabiki de öbür oyuncular da süperdi hakan yılmaz la da çok yakıştılar ya..:img-wink:

öbür haftaki bölüm de çok güzel olacak ya üstelik tamer abi konuk olacak işallah hep böle olur..:happy0064 :img-wink:

seda bu arada resimler çok güzel teşekkürler..:img-wink:

lazkizz
21-03-07, 14:24
Inanmiyorummmmmm bu diziyi kacirdim :p Odamda trt1 yok bakamadim malesef raytingler hic te fena sayilmaz, Ilk bolum den sonra daha iyi raytingler gelir :)

deniz-fan
21-03-07, 15:31
tamer abinin katılması beni çokk sevindirdi çok iyi oldu deniz ablam muhteşem bi oyuncu zaten oyunculuğunnu eleştirmek kimseye düşmez dizimiz süper zaten kadro müthiş trt 1 haberleri izlediyseniz zaten dizi başladamadan önce canlı yayınla bağlandılar sete deniz ablam ve hakan yılmaz konuştular deniz ablam yanlış hatırlamıyosam fenerbahçeli bi bardakta bişi içiyodu çok tatlıydı :img-yes: dizinin kaç bölüm olarak çekildiğini sordular hakan yılmaz ise izleyici ne kadar izlerse o kadar karşınızda olucaz dedi işte böyle izlemeyenler için kısa özet
ŞAFAK 6:img-wink:

Sahte-Prenses
21-03-07, 16:33
Dün dizimiz harikaydiiii ! Bayildim:) Cok komikti yaa:)
Su hastanedeki sahneye bayildim:) Orasi cok komikti yaa:)
Haftaya Tamer Karadagli'da konuk oluyorumus cok sevindim:)
Ehh sali gününü iple çekiyorumm:)

EmRee_17
21-03-07, 16:49
Ya arkadaşlar şimdi çok canım sıkıldı deniz abla ile ilgili bi haber çıkmış bugün ben inanmadım zaten ama neden böle yapıyor medya yaa yazıklar olsun..imgdrag imgdrag imgdrag

http://www.sabah.com.tr/gny/gna101-20070321-200.html

Sahte-Prenses
21-03-07, 16:59
Deniz Ugur ne demis? Popüler olunca dedikolular'da arttar ! Dogru demis !
Ya ben inanmiyorumm yaa ! Hem, kim inanir? Iyice saçmaladilar su magazinciler !

deniz-fan
21-03-07, 21:16
Ya arkadaşlar şimdi çok canım sıkıldı deniz abla ile ilgili bi haber çıkmış bugün ben inanmadım zaten ama neden böle yapıyor medya yaa yazıklar olsun..imgdrag imgdrag imgdrag

http://www.sabah.com.tr/gny/gna101-20070321-200.html

bu tip haberlre moralini bozma emrecim deniz ablam ne demiş kendinne güveni olmayan insanlar bu tip haberlere kafayı takar bence bu haberler sırf deniz ablam ve tamer abi birbirlerine çok yakışıyolar diye çıkıyor ama benim tek derdim deniz ablam üzülmesin yeter ama deniz ablam akllı bi kadın bu şekil haberlerle kendini üzmez her zaman deniz ablamızın arkasındayız !!!

HaLuK PİYESss
21-03-07, 21:42
arkadaslar bu tip haberlere inanmayın.
tamamen basının uydurması ve abartması..

dizimizin pazar günü 17:10 da tekrarı war duyrulur:)

HaLuK PİYESss
21-03-07, 22:21
GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE İLK BÖLÜMÜYLE EKRANLARA GELEN “BABA OLUYORUM” BEĞENİYLE İZLENDİ…
--------------------------------------------------------------------------------

TRT 1’in, dün gece (20 Mart Salı) ekrana getirdiği eğlenceli komedi dizisi "BABA OLUYORUM", ilk bölümünde izleyicilerin ilgi odağı oldu. Deneyimli kadrosu, izleyenleri güldürürken düşündüren senaryosuyla dizi, TRT’nin hafızalardan silinmeyen komedi klasikleri arasında başköşeye yerleşeceğini kanıtladı.

Yapımcılığını Marmara Prodüksiyon “Mahmut Özden”, proje tasarımını ve yönetmenliğini Ertaş Uygun’un üstlendiği, senaryosu Yaşar Arak’a ait olan Baba Oluyorum’da televizyon dünyasının usta isimleri başrolleri paylaşıyor: Deniz Uğur, Hakan Yılmaz, Ferdi Akarnur, Evin Esen, Yıldırım Öcek, Kemal Kuruçay, Türkan Eryavuz, Hilmi Erdem, Nilgün Karababa, Levent Ünsal, Selma Özkanlı, Didem Gürüzümcü ve Özhan Sargın….

Baba Oluyorum’un 27 Mart Salı akşamı 20:30’da TRT 1 ekranlarına gelecek ikinci bölümünde izleyenleri son derece ilginç sürprizler bekliyor. Dizi, hepsi birbirinden ünlü sanatçılardan oluşan misafir konuklarıyla da ilgi çekecek… Önümüzdeki hafta sadece Türk televizyon izleyicilerinin değil, dünyadaki sinemaseverlerin yakından tanıdığı bir ünlü sanatçı pizzacı olacak…

HaLuK PİYESss
22-03-07, 09:16
Yakınlaşma haberi çıkınca Uğur'un yanına gelemedi!

Deniz Uğur ile Tamer Karadağlı arasındaki yakınlaşma haberleri iki oyuncuyu da gerdi! Karadağlı önceki akşam Uğur'un yeni dizisini izlemek için toplanan ekibe katılacaktı. Ancak son anda vazgeçti. Güzel oyuncu Uğur da dedikodulara tepki gösterdi: Kim çıkarıyor bunları, o sadece oyuncu arkadaşım.

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı ile 'Hayatım Sana Feda' dizisinde başrolü paylaştığı oyuncu Deniz Uğur arasında 'yakınlaşma' olduğuna dair çıkan haberin yankıları sürüyor. Habere göre, ikilinin geçen yıl ekrana veda eden dizisi 'Yağmur Zamanı'nın setinde başlayan yakınlaşma, 'Hayatım Sana Feda' dizisinde de devam etmişti. Bu dizi ekrana veda ettikten sonra, Uğur TRT'de yeni başlayan 'Baba Oluyorum' dizisinde rol alınca Karadağlı da Uğur'u sette ziyaret etme imkanı buldu.

Dedikodu nereden çıktı!
Yayınlanan bu haberin sonrasında, Deniz Uğur'un yeni dizisi 'Baba Oluyorum'un tüm kadrosu, dizinin ilk bölümünü izlemek için bir araya geldi. Dizi çekimlerinin yapıldığı stüdyoda ilk bölümü seyreden ekip içinde gözler Deniz Uğur'un üzerindeydi. Tüm ekibin kahkahalar eşliğinde büyük bir keyifle diziyi izlemesi gözden kaçmazken, Deniz Uğur öncelikle yeni partneri için yorum yapmayı tercih etti: "Başrolü paylaştığım HakanYılmaz ile çok iyi bir ikili olduk. Bu uyum diziye de yansıyor..." Uğur, Tamer Karadağlı ile ilgili olarak yöneltilen sorulardan ise çok rahatsız oldu ve 'yakınlaşma' dedikodusuna sert yanıt verdi: "Tamer Karadağlı benim yalnızca iyi bir oyuncu arkadaşımdır. Bu söylentileri kim, nereden çıkarıyor anlamıyorum!" Geceye katılacağı bildirilmesine karşın; Tamer Karadağlı'nın, Deniz Uğur arasında çıkan yakınlaşma haberi nedeniyle gelmekten vazgeçmesi ise dikkat çekti.

HaLuK PİYESss
22-03-07, 09:17
deniz abla gerekli cevabı vermiş,çok saçma ya bu haberler..

pazar günü dizinin 17:10da tekrarı war.
resimlerden avatar ve imza yaparsanız çok seviniriz arkadaslar:)

Sahte-Prenses
22-03-07, 09:40
Evet ya çok saçma ! Nerden çikariyorlar böyle haberleri yaa? Üfff !
Pazar günü yine izlerim ben dizimizi:) Basini kaçirdim:(
Ben avatar yada imza yapmayi pek beceremem ama basarirsam buraya'da koyarim:)
Sali gününü iple çekiyorumm:)

deniz-fan
22-03-07, 12:24
allah allah ya bu magazincileirn suyu çıktı artyık nerden çıkıyo bu haberler deniz ablamı bu kadar üzmeye kimsen,n hakkı yok ama deniz ablam gereken cevabı vermiş helal sana deniz abla !!! üzme kendini !!

deniz-fan
22-03-07, 12:28
http://img243.imageshack.us/img243/9759/bcfgbdfwi0.png (http://imageshack.us)

deniz-fan
22-03-07, 12:49
http://img241.imageshack.us/img241/6897/babaolyuorummko7.png (http://imageshack.us)

deniz-fan
22-03-07, 12:53
http://img262.imageshack.us/img262/2546/fbdfdfrt4.png (http://imageshack.us)

EmRee_17
22-03-07, 14:00
gülşah resimler harika ve çok güzel tekrarını bekliyoruz..

bengu_
22-03-07, 14:48
Diziyi izleyemedim saatini tutturamadım kaçırdım tekrarı varmıs inş. onu izlicem...
Seda ben den imza istemişti..begenirisiniiz inş.
http://img253.imageshack.us/img253/5999/17988378tx7.jpg

http://img408.imageshack.us/img408/1774/63340898nc8.jpg

bengu_
22-03-07, 14:51
http://img463.imageshack.us/img463/6897/52197175om4.jpg

http://img408.imageshack.us/img408/237/untitled1nz2.jpg

Zaman ve günü dogru yazmısımdır umarım..

deniz-fan
22-03-07, 15:25
Diziyi izleyemedim saatini tutturamadım kaçırdım tekrarı varmıs inş. onu izlicem...
Seda ben den imza istemişti..begenirisiniiz inş.
http://img253.imageshack.us/img253/5999/17988378tx7.jpg

http://img408.imageshack.us/img408/1774/63340898nc8.jpg

imzalar çok süper ellerine sağlık !!!

deniz-fan
22-03-07, 15:44
http://img408.imageshack.us/img408/8448/gfggfgfgab4.png (http://imageshack.us)

HaLuK PİYESss
22-03-07, 15:47
bengücüm harikasın,yine döktürmüşsün:)
beni kırmadığın için tesekkür ederim:)

deniz-fan
22-03-07, 15:47
http://img408.imageshack.us/img408/7489/ghgogogome0.png (http://imageshack.us)

deniz-fan
22-03-07, 15:49
http://img338.imageshack.us/img338/1637/jcsdkjfdsws7.png (http://imageshack.us)

deniz-fan
22-03-07, 15:54
http://img460.imageshack.us/img460/4448/vfvcfvcvcfo7.png (http://imageshack.us)

Sahte-Prenses
22-03-07, 16:18
Imzalari kim begenmez yaa ?? Ben bayildimmm:)
Cok güzeller :)
Gülsah resimler için çook tessekürler:)
Devamini beklerizzz:)

bengu_
22-03-07, 17:14
http://img459.imageshack.us/img459/1388/untitled1jr2.jpg

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar..
Sedacıgım seni nie kırım ben böle bişi için..

deniz-fan
22-03-07, 18:17
Imzalari kim begenmez yaa ?? Ben bayildimmm:)
Cok güzeller :)
Gülsah resimler için çook tessekürler:)
Devamini beklerizzz:)

önemli değil canım elimden geldiği kadar yapıyorum işte deniz ablam için can feda !!:happy0064 seninde imzan çok güzel olmuş ellerinize sağlık valla nasıl yapıyosunuz şaştım kaldım !!!

deniz-fan
22-03-07, 19:42
ya inanamıyorum arkadaşlar biraz önce tameer abinin yaptığı açıklamayı izledim bu son çıkan heberler hakkında "kimseyi ilgilendirmez" dedi bbuyurun artık yorumunu siz yapın arkadaşlar deniz ablam azcık popüler oldu diye ne haber çıkartçaklarını şaşırdılşar deniz ablamın başarısı kıskanılıyor ama deniz ablam bunlara pabuç bırakmaz acaba daha neler yazılıcak bekleyelim ve görelim ..

EmRee_17
23-03-07, 12:04
Ne demek kimseyi ilgilendirmez ya yani aramızdaki ilişki kimseyi ilgilendimez mi diyor bu adam:icon_sorr ALLAH ALLAH hayret bişi yaa böyle bişey olamaz tamam yoktur böle bişey dedik ama tamer abinin ayptığı açıklama bende sarsıntı yarattı yaimgdrag adamakıllı bi açıklama istiyorum ben yaa ayrıca deniz ablamın böyle bişi yapacağını da içimden geçirmek bile istemiyorum..:icon_sorr

deniz-fan
23-03-07, 15:47
bu olay açığa çıkmadan kimsenin içi rahat etmicek ve galkiba ben arkadaşsız kalıcam ama olsun deniz ablam için arkadaşasız kalmayı dair göze alıyorum her yerde deniz ablamı savunurum ama ne olur deniz abla bu olay gerçek olmasın tamer abi evli ....

Sahte-Prenses
23-03-07, 19:43
Bence gerçek degil yaa.
Deniz ablamiz yapmaz öyle seyler:img-yes: Ne yaptigini bilir bence:img-yes:
Kafaniza takmayin böyle seyleri ben inanmiyorum !

deniz-fan
23-03-07, 20:53
Bence gerçek degil yaa.
Deniz ablamiz yapmaz öyle seyler:img-yes: Ne yaptigini bilir bence:img-yes:
Kafaniza takmayin böyle seyleri ben inanmiyorum !

bencede çok düşündüm doğrumu diye ama deniz ablama güvenim sonsuz yapmaz ama bu habereler artık canımızı sıkmaya başladı biran önce sona ersinde deniz ablam yeni dizisiyle gururlansın deniz ablam hiç üzülmesin arkasında koskoca deniz uğur hayranları var bu gibi durumlarda desteğimizi eksik edersek bize yakışmak SEN DOĞRU YOLUNDA YÜRÜ DENİZ ABLAM HER DAİM ARKANDAYIZ :happy0064 :happy0064

HaLuK PİYESss
23-03-07, 20:54
biz herzaman yanındayız onun.tabi çok tatsız bi durum bu,bir an önce ortaya çıkmasında fayda war..

neyse gelelim dizimize:)sizce bu bölümde neler olur biraz yorum alalım :)

deniz-fan
23-03-07, 20:55
Ya Nasil Yapiyosunuz Bilmiyom Ama Diğer Forum Konularinda Imza şeklinde Böyle Her Hayranin Imzalrini Alip Böyle Güzel Bişey Yapmişlar Ben örneğini Ekliyim Bu Konuda Becerisi Olan Arkadaşlarimiz Bi Tane De Deniz Ablam Için Yapalim çok Güzel Olur ..

Sahte-Prenses
23-03-07, 21:04
Bencede dizimizden bahsedelim:)
Bu bölümün çok eglenceli olucaga kesin:img-yes:
Sabirsizlaniyorum ! Fragman Tamer Karadagli'yi gördüm pizzaciyi oynucakmis
Cok güzel bir bölüm olucak:img-yes: Neyse safak 4 !:)

deniz-fan
23-03-07, 21:05
http://img111.imageshack.us/img111/1032/yenisisn2.jpg (http://imageshack.us)
İŞTE BİZ DE BU İMZA GİBİ DENİZ ABLAMIZA DA YAPALIM BU İŞİ BECEREBİLEN ARKADAŞLARIM YAPABİLİRMİYİZ NE DERSİNİZ???

Sahte-Prenses
23-03-07, 22:18
Böyle mi ? : http://img102.imageshack.us/img102/1663/imzarq9.png (http://imageshack.us)

EmRee_17
24-03-07, 13:15
Evet ya canımızı sıkmaya gerek yok:img-yes: ayrıca deniz ablamız arzu balkan karadağlıya gereken cevabı da vermiş "Ben güzelim ve reklama ihtiyacım yok" demiş :img-hyste böyle sözlere de sadece gülüyorum demiş:img-hyste yani bu olaylarla alakası olsa bişiler söylerdi demekki yok zaten yapacağına da ihtimal vermemiştim...:img-wink:

Ayrıca çok seviyoruz seni ve her zaman yanındayız DeNiz AbLaCımm..:happy0064

EmRee_17
24-03-07, 13:49
http://img111.imageshack.us/img111/1032/yenisisn2.jpg (http://imageshack.us)
İŞTE BİZ DE BU İMZA GİBİ DENİZ ABLAMIZA DA YAPALIM BU İŞİ BECEREBİLEN ARKADAŞLARIM YAPABİLİRMİYİZ NE DERSİNİZ???

Gülşah güzel bir fikir olabilir ama bu işi yapsa yapsa bengü yapar:img-wink: rica edersek bizi kırmaz..:img-wink:

deniz-fan
24-03-07, 14:09
Böyle mi ? : http://img102.imageshack.us/img102/1663/imzarq9.png (http://imageshack.us)

aslında çok güzel olmuş ama hani onun hayranlarının imzası da oluyo deniz uğur ailesi süper olmuş ama o şekil daha güzel olur teşekkürler emeğine sağlık

deniz-fan
24-03-07, 14:13
Evet ya canımızı sıkmaya gerek yok:img-yes: ayrıca deniz ablamız arzu balkan karadağlıya gereken cevabı da vermiş "Ben güzelim ve reklama ihtiyacım yok" demiş :img-hyste böyle sözlere de sadece gülüyorum demiş:img-hyste yani bu olaylarla alakası olsa bişiler söylerdi demekki yok zaten yapacağına da ihtimal vermemiştim...:img-wink:

Ayrıca çok seviyoruz seni ve her zaman yanındayız DeNiz AbLaCımm..:happy0064

ohH valla deniz ablam çok da güzel demiş katılıyorum yetenek tam güzellik desen süper ahlakına saygısına kimse laf edemez deniz ablam eşi benzeri bulunmayan bi insan akılları sıra kirletçekler ama biraz zor !!!

deniz-fan
24-03-07, 14:46
'Hayatım Sana Feda' Adlı Dizide Rol Alan Tamer Karadağlı ile Deniz Uğur'un Aşk Yaşadığı İddia Edilmiş, İkili İse, 'Bu İddialara Gülüp Geçiyoruz' Diye Cevap Vermişti.

'HAYATIM SANA FEDA' ADLI DİZİDE ROL ALAN TAMER KARADAĞLI İLE DENİZ UĞUR'UN AŞK YAŞADIĞI İDDİA EDİLMİŞ, İKİLİ İSE, 'BU İDDİALARA GÜLÜP GEÇİYORUZ' DİYE CEVAP VERMİŞTİ.

Karadağlı ve Uğur'un 2 Şubat geccesi 03.00'te Bostancı'daki bir paçacıda baş başa yemek yediği, dedikoduların da bu yemekten sonra alevlendiği iddia edildi. (Gecce.com) 5 saat önce.. [729986]
http://img248.imageshack.us/img248/1483/7299862547owy6.jpg (http://imageshack.us)

deniz-fan
24-03-07, 15:01
İşte olay yaratan ziyaret!

Detaylı Resim için tıklayınız Tamer Karadağlı’nın Deniz Uğur’la aşk yaşadığı, ünlü aktörün genç oyuncuyu yeni dizisinin ilk gününde sette ziyaret ettiği önü sürülmüştü

24.03.2007

Bu ziyareti duyunca seti bastığı iddia edilen Karadağlı’nın eşi Arzu Balkan ise “Nedense bu iddia Deniz Hanım yeni diziye başlayınca ortaya atılıyor. Bu iş reklam kokuyor” demişti. Ancak yandaki fotoğraf Karadağlı’nın Uğur’u ziyaret ettiğini kanıtlıyor

http://img410.imageshack.us/img410/5915/113779000rd1.jpg (http://imageshack.us)

adanali esmer
24-03-07, 17:01
öncelikle burda beni taniyan arkadaslar cok var zamaninda sahte prensesin biricik senaristiydim ...gecen seyrettim ilk bölümü bastan sona kadar bakamadim ama ginede yarisina baka bildim kimse dizi hakkinda yorum yapmamis fazla ben yapayim öncelikle hakan yilmaz ve deniz ablam birbirine cok yakismislar begendim gercekten hele ablamin saclarina saf gibi görünmesine bayildim resmen ne kadar sirin olmus bu dizide de yaa hemen anladim ki bunlar cocuk yapmaya pek hevesli görünüyorlar adliyede adamin umrunda bile degildi savcinin falan ne dedigi baba olacagini ögrenince her seyi unuttu ve taraf degistirdi ki ben saniyorum deniz abla hamile degil orda yazan her seyi okumadilar cünkü harika bir blümdü sali aksami baba oluyorum dizisi aksami olacak artik..

gelelim tamer karadagli deniz ugur sevgili mi ? haberine ben gazetecileri hic anlamiyorum cok ama cok iyi arkadas olan insanlari hatta adamin evli oldugunu bile bile böyle haber yapan gazetecileri kiniyorum ve bu gazeteciler her zaman ama her zaman ii arkadaslari ayirmak icin ellerinden geleni yapiyorlar ya onlararkadas illedeonlarin haberlerini yapmak icin sevgililer süsü mü verilmesi lazim .. cok ama cok kiniyorum bu haberi yapan kisileri resimde de göründügü gibi tamer abi ve deniz abla cok ii arkadaslar üstelik tamer abi evli deniz ablanin bir oglu var ve bu iki aile cok masum aileler tabi tamer abi eskiden böyle bir sey yapmis ama simdide yapacak degil ya insan bir kere hata yapar bir daha da yapmaz..

gelecek bölümü iple cekiyorum...

Freddie
24-03-07, 17:43
ben izlemeyi unuttum :(
http://img227.imageshack.us/img227/5541/lv01bmpeq6.jpg
http://img267.imageshack.us/img267/2508/lv02bmpxw7.jpg
http://img227.imageshack.us/img227/8043/lv03bmpvt2.jpg
http://img152.imageshack.us/img152/8130/lv04bmpua3.jpg
http://img440.imageshack.us/img440/3893/lv05bmpyx6.jpg
http://img441.imageshack.us/img441/111/lv06bmpyv1.jpg
http://img442.imageshack.us/img442/9094/lv07bmpzx0.jpg
http://img440.imageshack.us/img440/6452/lv08bmplr9.jpg

deniz-fan
24-03-07, 18:08
öncelikle ibrahim resimler çok güzel çok sağol bugün bile bi gazatede deniz ablamla tamer abinin haberini gördüm zaten üste kopyalamıştım neden bu kadar büyütüldü anlamıyorum ihtimal bile vermiyorum deniz ablma yapmaz kimsenin yuvasını yıkıcak kadar acımasız olmamaz aşık olabilir her insan gibi! ama tamer abiyle deniz ablamı her ne kadar çok yakıştırsamda aşık olabiliceği adam tamer karadağlı değil !!!ve artık yeter diyorum deniz ablamızı artık karalamasınlar bu ülke de o kadar çok problem var ki önce bunları halletmemiz lazım ve asla yapmayacak bi insana yaptığımız yakıştırmalara dikkat edelim .basına duyrulur.

HaLuK PİYESss
24-03-07, 18:32
ibrahim kardeş resimler için çok tesekkürler:)

Sahte-Prenses
24-03-07, 19:47
Pizzacı rolündeki sürpriz konuk kim?

“Baba Oluyorum”, birbirinden ünlü sanatçıların konuk roller aldığı bölümleriyle de büyük beğeni kazanacak… Dizinin bu hafta yayınlanacak ikinci bölümünün ünlü konuğu ise Tamer Karadağlı… Türk televizyonlarının izlenme rekorları kıran dizilerinde rol alan Karadağlı’yı bu bölümde pizzacı rolüyle izleyeceğiz… Dizinin sürprizlerle dolu 2. bölümünün özeti ise şöyle:

Canan’ın hamile kaldığının öğrenilmesi, Türkan ve Rıza hariç herkeste sevince sebep olmuştur. Ancak bu sevinç uzun sürmez, yapılan ilk muayenede Canan’ın hamile olmadığı ortaya çıkar. Kendini çok hazırlamış olan Canan yıkılır. Özgür onun toparlanabilmesi için, elinden geleni yapar. Canan’ın düşüncelerini çocuktan uzaklaştırmak için yaptığı tüm hamleler geri teper. Zor da olsa Canan kendini toparlar. Tam kendilerine geldikleri anda yine sahneye Hakkı çıkar. Canan’da nazar olduğuna inanan Hakkı, memleketten “Akrep Ana” denilen büyücü bir kadını getirtir. Canan bir kez daha Hakkı’nın boy hedefi haline gelmiştir. Üstelik üçkağıtçı kardeşi Engin de Hakkı’yla suç ortaklığı yapmaktadır. Öte yandan, işbirliğine giden Rıza ve Türkan da, Canan’ı çocuk fikrinden soğutmak için, plan yapar ve uygulamaya geçerler. Canan iki ateş arasında kalmıştır.
http://img256.imageshack.us/img256/8316/2095sx0.jpg (http://imageshack.us) Dizimizden bahsetsek?

HaLuK PİYESss
24-03-07, 20:18
özette gelmiş tesekkürler:)
ooo işler karışıyor bu hafta:):)

adanali esmer
25-03-07, 10:54
özet icin tesekkürler aytugcum ,
resimler icin de ibrahime cok tesekkür ederim ..

gelecek bölümü iple cekiyorum harika bir bölüm olacak , hamile olmadigi zaten belliydi ve sürekli böyle devam edecek heralde ilk bölümde ben tamer karadagliyi görmüstüm sanki .. öyle hatirliyorum ola bilir mi aceba ?? neyse bakalim ne gibi süprizler bizi bekliyor...

EmRee_17
25-03-07, 13:07
evet öncelikle gülşah sen bunu fazla kafana taktın yapma böyle şeyler sivilce yapar...:img-hyste böyle uydurma haberleri deniz abla bile dikkate almıyor zaten bizde dikkate almayalım:img-yes: diyorum ben resimde de görüldüğü iyi bir dostlukları var onların:img-wink: ve meslektaş olarak birbirleriinden destek alıyorlar...:img-wink: :img-yes:

Dizimize gelince bu bölüm daha da güzel olacak:happy0064 hemde çok güzel gittikçede ratingleri toplayacağına inanıyorum:img-yes: deniz ablam daha da başarılı olacak işallah MAŞALLAH..:happy0064 :happy0064 onu çekemeyenler kudursun...:img-wink:

EmRee_17
25-03-07, 13:18
ibrahim resimler çok güzel teşekkürler kardeş..

Sahte-Prenses
25-03-07, 13:19
Bencede böyle olayalari kafamiza takmiyalim:)

Dizimiz çok eglenceli olucagi belli:img-yes: Canan çook üzülcek yaa !
Güzel umutlara girmisti... Alisveris yapti bebek için... Tam herseyi hazirlamisti...
Cook üzülcek:(

Neyse safak 3:)

deniz-fan
25-03-07, 14:39
emre dediğini dikkate alıcam :P :P zaten deniz ablama güvenim sonsuz !!!

hrneyse dizi süper olucak bu hafta :happy0064 tamer karadağlı pizzacı olarak konuk oyuncu olmuş!!reytingler bu salı bizim dizi için işlicek!! canan hamile değilmiş keşke olsaydı :icon_sorr ama olsun bakalım iple çekiyorum vallahi
ŞAFAK 3:happy0064

EmRee_17
25-03-07, 17:50
Hamile değil ama bu bölümde olabilir ayrıca işler iyice karışacak galiba baskılar artacak özgüre..

Freddie
25-03-07, 20:02
ben diziyi bugün izledim ve çok iyi buldum yani baya bi güldürdü beni Espriler çok güzel olmuş Deniz uğur'a 1 kat daha hayran oldum Hakan yılmazı da zaten erkeksen seyret'te seviyodum Bu dizide favorilerimden :) Deniz uğur sonuna kadar arkandayız

Ayrıca resimler için rica ederm :)

HaLuK PİYESss
25-03-07, 21:29
selam arkadaslar

dizimize her hafta ünlü bir oyuncu katılıcakmış konuk oyuncu olarak:happy0064 inş. haluk piyes ide görürüz:img-yes: :)

Freddie
26-03-07, 00:54
seda öyle bişi olsa var ya bomba olur :) hepimize nostalji olur Ah o sahte prenses günleri..

EmRee_17
26-03-07, 10:25
selam arkadaslar

dizimize her hafta ünlü bir oyuncu katılıcakmış konuk oyuncu olarak:happy0064 inş. haluk piyes ide görürüz:img-yes: :)

hımm ne güzel yaa seda öyle bişey varsa çok güzel olur:happy0064 ayrıca haluk piyes şahane olur:happy0064 yaa özledik onu valla..:img-wink: :happy0064

adanali esmer
26-03-07, 10:46
seda eger böyle bir sey gercekten olursa cok güzel olur hem dizimiz tamamen taninmis olur hemde belki sonradan baska kanala gecer , ki hic istemiyorum baska kanala gecmesini biliyoruz ki en cok seyredilen kanallar (atv, kanal d , star, showtv ) bu kanallar hep reyting kurbani ediyor trt ailesi ise hic umrularinda degil takmiyorlar reytingi böylesi zaten daha ii ..

ins. haluk piyes birgün katilir da onun yüzünü de görürüz umuyorum tabi cok sevinirim ..

deniz-fan
26-03-07, 15:39
haluk piyes katılsa süper ötesi olur valla dizimizin adı duyulur ....bu hafta bayağı eğlenceli dizimiz hele o dolabın içinde hakkı bey çıkıyo ya süper yarını iple çekiyorum gel salı gel ...
ŞAFAK 1:happy0064

Sahte-Prenses
26-03-07, 18:52
http://img122.imageshack.us/img122/381/70315608fy1.jpg (http://imageshack.us)

Insallah Haluk Piyes'de konuk olur:)Cok özledim kendisini:img-yes:

EmRee_17
27-03-07, 12:11
Evet arkadaşlar bu akşam 20:30 da TRT deyiz değilmi:happy0064 şafak 0 iple çekiyorum sayılı zamanda çabuk geçiyor yaa:img-wink: bu bölüm çok güzel olacak:happy0064 tamer karadağlıda konuk oyuncu olacak:img-wink: zevkli bi akşam bizi bekliyor..:img-yes: :happy0064

HaLuK PİYESss
27-03-07, 12:19
hadi bakalım bu akşam trt de yiz:)hepberaber..

fragman çok güzeldi,özellikle hakkı bey le canan ın sahnesi çok eğlenceli gözüküyordu:):)
bu akşam çok gülücez

deniz-fan
27-03-07, 12:44
hadi bakalım bu akşam trt de yiz:)hepberaber..

fragman çok güzeldi,özellikle hakkı bey le canan ın sahnesi çok eğlenceli gözüküyordu:):)
bu akşam çok gülücez

sana katılıyorum seda abla bu akşam çok gülücez valla hakkı bey ve cananın sahnesi süpere benziyodu o sahneyi sabırsızlıkla beklicem ve cananın yemeğine büyü katılıyo yazık canana yaa :img-hyste çok komik bi sahne olucak !!! pizza sahnesi tabi en önemli sahnelerdden biri bakalım nasıl olucak herneyse sonuç nedir ??!!!bu akşam 20:30 da trt 1 deyizz.....!!:happy0064 :happy0064

deniz-fan
27-03-07, 15:26
http://img458.imageshack.us/img458/6775/asdfdcfdfxt0.png (http://imageshack.us)
http://img157.imageshack.us/img157/7301/vvvvvmg3.png (http://imageshack.us)
http://img157.imageshack.us/img157/7890/vfbkjgdfqp8.png (http://imageshack.us)

GAZEL_KEREMCEM
27-03-07, 16:16
çok güzeller teşekkürler cnm.bu arada söylemeden geçemicem imzan çok güzel hatta harika!!! bu akşam yeni bölüm war heyecanla bekliyorum.eminim yine gülmekten ölücez:D acaba gerçekten hamile mi kağıdın sonunu okumadılar ama bakalım neler olacak!!!!!!!!!

deniz-fan
27-03-07, 18:21
dizi özetleri kısmınde neden baba oluyorum'un özeti yok??

http://img164.imageshack.us/img164/8710/zetdh7.png (http://imageshack.us)
canım kopyalayamayınca yazıyı bu şekil yaptım ama özet bu haberin olsun ....

deniz-fan
27-03-07, 18:27
http://img252.imageshack.us/img252/1779/fbfbfbjs0.png (http://imageshack.us)
http://img110.imageshack.us/img110/958/fvbffvpu7.png (http://imageshack.us)

HaLuK PİYESss
27-03-07, 18:55
gülşahcım resimler için tesekkürler canım:)

HaLuK PİYESss
28-03-07, 12:12
45 Baba Oluyorum [net] Trt1 1,40 3,70

69 Baba Oluyorum [net] Trt1 1,10 2,40

GAZEL_KEREMCEM
28-03-07, 12:27
dün akşam yine çok komikti yaaa!!! bundan sonra dizi özetini koyarlar herhalde! reytinglerde kaçıncı olmuş bilen war mı???

adanali esmer
28-03-07, 12:32
malesef dünki bölümü seyredemedim ama yüzde yüz eminim harika bir bölümdü reytingleri daha yeni gördüm seda eklemissin tskler.. 49. olmusuz gecen hafta kacinci olmustuk .. hic yoktan iidirbu daha ikinci bölüm sonradan sonraya ii olur ins.

HaLuK PİYESss
28-03-07, 12:36
dünkü bölüm çok güzeldi.
bayıldım resmen
reytinglere gelince.reyting kaygımız yok:)
ama daha ii olucaktır.
insanlar yawas yawas benimseyeceklerdir bu diziyi:)

EmRee_17
28-03-07, 12:42
Dün yine deniz ablamız coşturdu yaa:img-wink: süperdi ona oyunculuk gerçekten çok yakışıyor..:happy0064

özgür ve cananın hareketleri çok komikti ya gülmekten öldüm:img-wink: ayrıca götürdüğü sinema sahnesi de çok eğlenceliydi:happy0064 çocukların evdeki halleri de baya bi eğlenceliydi..:happy0064

Baba Oluyorum yine estirdi:happy0064 işallah hep böyle olur onları hep ekranlarda görürüz..:img-wink: :img-yes:

retyinglerinde pek bi önemi yok bence TRT dikkate pek almıyor..:img-yes:

Ezgice
28-03-07, 13:59
yaa dün oynamidi tühh izleyemedim baksana ama cok güzel bir dizi yaa tamer karadaglida mi geldi

busra_deniz_199
28-03-07, 14:52
yaw dizinin bölümü süperdi
hastası oldum

GAZEL_KEREMCEM
28-03-07, 15:03
tamer karadağlı konuk oyuncu olarak geldi.ama gerçekten çok güzel we kalite bir dizi olmuş.daha nice güzel bölümlere!!!!!!!!

busra_deniz_199
28-03-07, 15:08
yeni bölümünü izleyemeyenler üzülmesinler pazar günü saat 3 ya da 4 gibi tekrarı war:img-wink:

deniz-fan
28-03-07, 15:25
dizi süper di dün gülmekten diziye konsantire olmamadım:img-hyste inanın hele de hakkı beyin o gardolap içinde ki hali çok çok komikti :img-hyste tamer abinin rolünü kısa buldum:icon_sorr uzun sanmıştım ama inşşallah haftaya haluk piyes gelir :happy0064 deniz ablammı sona bıraktım süper di mükemmeldi rolünün süper yaptı bu haftada zaten deniz ablam ın olduğu yerler acaip komikti :img-hyste :happy0064 çoçukların o projelri berbat ettiği sahneyi gördüğü anda ki oyunculuğu çok süper di lafın kısası dizimiz yine çok güzel di ve çok eğlenceliydi :happy0064 ve canan hamile haftaya salıyı iple çekiyorum :happy0064
ŞAFAK 7:good:

yaa dün oynamidi tühh izleyemedim baksana ama cok güzel bir dizi yaa tamer karadaglida mi geldi

EVET TAMER ABİ GELDİ KONUK OYUNCU OLARAK ÜZÜLMENE GEREK YOK PAZAR GÜNÜ TEKRARINI VERİRLER ....
ŞAFAK 7:good:

gülşahcım resimler için tesekkürler canım:)

ÖNEMLİ DEĞİL SEDA ABLACIM ELİMDEN GELDİĞİNCE DENİZ ABLAMIZ İÇİN ÇABALIYORUZ HEP BERABER :happy0064 :happy0064

lazkizz
28-03-07, 16:29
raytingler!!

HEDEF KİTLE : A/B
27 MART 2007 SALI
1 BINBIR GECE [NET] KAND 25,10 61,10
2 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 8,60 22,80
3 EZO GELIN [NET] SHOW 7,30 19,00
-..................-
43 KANAL 1 ANA HABER BULTENI K1 1,40 4,50
44 FLASH HABER BULTENI [NET] FLAS 1,40 4,30
45 BABA OLUYORUM [NET] TRT1 1,40 3,70

TELE - BAROMETRE
27 MART 2007 SALI
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 BINBIR GECE [NET] KAND 19,80 48,80
2 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 11,50 27,60
3 EZO GELIN [NET] SHOW 11,20 26,60
-.............-
67 ANA HABERE DOGRU K1 1,10 3,50
68 TRT SPOR TRT1 1,10 2,70
69 BABA OLUYORUM [NET] TRT1 1,10 2,40
70 KEZBAN YENGE (TKR) [NET] KAN7 1,00 7,30

Totalde raytingler berbat yaa

EmRee_17
28-03-07, 20:18
önemli değil reytingler zamanla yükselecektir..:img-yes:

HaLuK PİYESss
28-03-07, 20:24
arkadaslar dizimizin cumartesi akşamı 22.10 da tekrarı war.duyrulurr:)

bu arada sizden rica ediyorum.kısa yorumlar yapmayınız ve konuyla alakası olmayan şeyler yazmayın.gördüğünüz gibi modlar siliyor mesajları.
daha dikkatli olursanız sevinirim:img-kiss:

deniz-fan
28-03-07, 21:01
arkadaslar dizimizin cumartesi akşamı 22.10 da tekrarı war.duyrulurr:)

bu arada sizden rica ediyorum.kısa yorumlar yapmayınız ve konuyla alakası olmayan şeyler yazmayın.gördüğünüz gibi modlar siliyor mesajları.
daha dikkatli olursanız sevinirim:img-kiss:

seda abla bi daha ki yani 3. bölümün reklamlarını gördün mü yani biraz erken ama ben geçen hafta hemen görmüştüm ondan sordum bu aerada reytingler pek iç açıçı olmasa da zamanla jherşey yoluna giricektir etraftan olumlu yorumlar duyuyorum dizimizle ilgili çok güldüklerini söylüyolar ben burdakileri baba oluyorum cu yapmaya başladım reytingler yükselicek inşallah ...:happy0064
ŞAFAK 7:img-yes:

deniz-fan
28-03-07, 21:48
http://img236.imageshack.us/img236/8633/xsdscsyv4.png (http://imageshack.us)
http://img266.imageshack.us/img266/5161/dcdcps2.png (http://imageshack.us)
http://img266.imageshack.us/img266/9340/sdcsdlu1.png (http://imageshack.us)
http://img266.imageshack.us/img266/8437/sdcsdcsfr0.png (http://imageshack.us)
http://img266.imageshack.us/img266/8895/fdedxj0.png (http://imageshack.us)

deniz-fan
28-03-07, 22:00
http://img515.imageshack.us/img515/741/derrtffzd5.png (http://imageshack.us)
http://img158.imageshack.us/img158/3697/asdadazg5.png (http://imageshack.us)
http://img158.imageshack.us/img158/9193/vcfxcvzyv8.png (http://imageshack.us)

deniz-fan
28-03-07, 22:07
http://img501.imageshack.us/img501/3082/cvdvsdrk0.png (http://imageshack.us)
http://img443.imageshack.us/img443/785/dsdsdsvt5.png (http://imageshack