PDA

Tüm Versiyonu Göster : Kısmetim Otel (Show Tv)

Sayfalar : 1 [2]

mxrxt
10-07-07, 13:40
Dizinin ratigleri bu seksilde devam ederse cok uzun sürecegini sanmiyorum..

A/B
21 ASK KAPIYI CALINCA [NET] STAR 1,50 8,30
22 KISMETIM OTEL [NET] SHOW 1,50 8,10
23 GUN ORTASI HABERLERI

TELE
37 GUNDEM FOX 1,10 8,80
38 KISMETIM OTEL [NET] SHOW 1,10 6,70
39 TATLI DILLIM (T.S) [NET]

mc_merve
10-07-07, 16:11
Oyuncularımız olağanüstü güzel performanslar sergiliyor Ama senaryonun kötülüğü onların bu performansını bize kahkaha olarak yansıtmıyor Ben dün gürgenin dehşet performansına şahit oldum ama senaryo kötü olunca gülemedim Bu onları kısıtlıyor Bu performansla tatlı hayat belalı baldız dadı ya da çat kapının senaryosu birleşse Ben büyük ihtimalle kahkadan karnım patlamış olacaktı :D

buna katiliyorum gurgenin gercekten kimsede olmayan oyunculuk performansi var ama bu dizide fazla on palana cikaramiyo diger oyuncular icinde aynin sey ornegin muratta cok iyi yapiyo rolunu (tufi)ama replikler iyi degil ginede ben devam etmesini isterim gurgen murati gormek ayni dizide fazla nasip olmaz:)ihsallah senaryo yakin zamanda duzelir

reytinglerde iyi degil malesef

Freddie
10-07-07, 23:14
Zaten reytingler gelir gelmez diziyi akıştan kaldırmışlar Gelecek bölümün reklamını daha dünden vermişken bugün gün boyu pazartesi 22:30da güldür bakalımı verdiler Bence kesin bu kez çekimler durdu Önceden kanallar diziler başka bir günde yeniden şans verir Tutmazsa kaldırırdı Şimdi bunu da yapmıyolar Artık dua edinde çekilen bölümler yayınlansın

anil16
11-07-07, 02:18
Eee artik bitmesi lazim coktan bence cok bile dayandi yaniHaftaya heralde yayinlanmaz her dizinin basina geldigi gibi sessizce yayindan kaldirilir. :P

mavinergis
11-07-07, 02:21
yani bu kadar muhteşem bir kadronun işinin senaryodan kalktığına inanamıyorum. her biri çok iyi oyuncuların. ancak güregen performansını asla ortaya koymaıyor. yani bir de espiriler sanki bizim halkımıza biraz fazla mı kalıyor bazen. kötü anlamda söylemiyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın. yani sanki çok üst dilden mizah yapmaya çalışıyorlar gibi:sad53:

C.JackSparrow
11-07-07, 17:45
kadrosu çok güçlü ama senaristlerde iş yok..zaten reytinglerde kötü bitmesi yakındır ama haftaya var galiba çünkü fragmanı yayınlanmıştı.yazık oldu böyle bi kadroya

TÜLİN ÖZEN
11-07-07, 17:49
kısmetim otel bitiyor mu yaaa. bu arada forumlarda murat akkoyunlu sayfası var mı arkadaşlar:img-blush

mc_merve
11-07-07, 17:59
TÜLİN ÖZEN

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=7159

burda murat akkoyunlunun basligi var:img-wink:

Freddie
11-07-07, 18:59
kadrosu çok güçlü ama senaristlerde iş yok..zaten reytinglerde kötü bitmesi yakındır ama haftaya var galiba çünkü fragmanı yayınlanmıştı.yazık oldu böyle bi kadroya

Gelecek hafta vardı ama reytingler geldikten sonra yyaın akışından kaldırılmış Dü,nden beri gün boyu güldür bakalımı veriyolar pazartesi o saatte Bakalım fragmanı verilen 6. bölüm ve çekildiyse 7. bölüm yayınlanıcak mı

picuska
13-07-07, 00:03
Arkadaşlar,

Buradan üzülerek çok sevdiğim bir portal olmasına rağmen dizifilm.comun bir ayıbını paylaşmak istiyorum...

Daha dün buraya kısmetim otel dizisinin kötülüğünü ama show tvnini tek kötü işinin bu olmadığını ve bu yaz bütün dizileriyle mantara bağladığını yazmıştım... Ve yazımı kanalın yapım koordinatörü kadrosunu değiştirme vakti çoktan geldi yazmıştım... Ben o meşhur tv yorumcularında değilim... Ancak ne kadar doğru görmüşümki bugün internetten Show TV yapım koordinatörü Kayhan Haksever'in 4 yıllık görevinden istifa ettiği??? haberini okudum...

Yani ben yazdım ertesi gün gerçek oldu...

Diyceksiniz DİZİFİLM.COM sitesinin bunda ayıbı ne...
Çünkü benim bu yazım da istifa eden yönetici gibi bu sayfadan silinerek kayboldu... İçinde küfür yoktu, hakaret yoktu... Sadece bir yorumdu...

Neden silindiği, kimin silindiği çok belli ve çok fena midem bulandı...

Eğer bu mesajım da silinirse buranın demokratik bir ortak olmayacağına inancım artacak... Belki bilmeyen bilmez ama 1 kişinin memnuniyetsizliği 1.000 kişiye bedeldir...

Kınıyorum

hazal oguz
13-07-07, 15:33
ARKADAŞLAR
dizinin yayınlanan son bölümünde nostaljik bir sahne wardı, Gürgen eski Türk fimlerini hatırlıyordu, orda fonda çalan esntrumental şarkının adını bilen warsa söleybilrmisnsz
şidmdien teşekkürler..

vrgwlf
14-07-07, 00:51
kısmetim otel dizisne gerçekten yazık olmuş. her biri birer duayen olan oyuncuların dizisi yayından kalkmamalıydı. onların ekranda olması bile aslında bence türk izleyicisinin beğenisini yükseltecek bir unsur. gerçekten de söylendiği gibi avrupa yakası olabilcek bir dizi aslında bir kaç senaryo detayı ve daha önmelisi bence başrol kedın ve erkeke genç oyuncunun tam olarak bne oynadıklarını analayamamları sonucu bitti. anacak kesinlikle kısmetim otelden kat be kat kötü senaryoların, kat be kat kötü yapımların içinde bir oyunculuk kıpırtısı bile olmayan insanların oynayamadıkları yapımların devam ettiği de bir gerçek. çok yazık oldu diye düşünüyorum

vrgwlf
14-07-07, 00:54
Arkadaşlar,

Buradan üzülerek çok sevdiğim bir portal olmasına rağmen dizifilm.comun bir ayıbını paylaşmak istiyorum...

Daha dün buraya kısmetim otel dizisinin kötülüğünü ama show tvnini tek kötü işinin bu olmadığını ve bu yaz bütün dizileriyle mantara bağladığını yazmıştım... Ve yazımı kanalın yapım koordinatörü kadrosunu değiştirme vakti çoktan geldi yazmıştım... Ben o meşhur tv yorumcularında değilim... Ancak ne kadar doğru görmüşümki bugün internetten Show TV yapım koordinatörü Kayhan Haksever'in 4 yıllık görevinden istifa ettiği??? haberini okudum...

Yani ben yazdım ertesi gün gerçek oldu...

Diyceksiniz DİZİFİLM.COM sitesinin bunda ayıbı ne...
Çünkü benim bu yazım da istifa eden yönetici gibi bu sayfadan silinerek kayboldu... İçinde küfür yoktu, hakaret yoktu... Sadece bir yorumdu...

Neden silindiği, kimin silindiği çok belli ve çok fena midem bulandı...

Eğer bu mesajım da silinirse buranın demokratik bir ortak olmayacağına inancım artacak... Belki bilmeyen bilmez ama 1 kişinin memnuniyetsizliği 1.000 kişiye bedeldir...

Kınıyorum

gerçekten öyledir. ancak ben bu benzer tutumların başka anlamlarda da olduğunu düşünüyorum. bilinçli yanlı tutumlarla bazen olmayan durumlar yaratılıyor yapımlar hakkında. zaman zaman kişisel tutumların öne çıktığını görüp inandırıcılını kaybettiğini düşünüyorum portalın. size yapılan ise tamamen bir ayıp.

Freddie
14-07-07, 02:22
ARKADAŞLAR
dizinin yayınlanan son bölümünde nostaljik bir sahne wardı, Gürgen eski Türk fimlerini hatırlıyordu, orda fonda çalan esntrumental şarkının adını bilen warsa söleybilrmisnsz
şidmdien teşekkürler..

Onu bilemicem ama 4. bölümdeki parti sahnesinde eagles'ın meşhur hotel california'sı çalıyodu

Vala diziyi ilk kez kutladım Şarkıyı seçen kimse zevkliymiş :)

anil16
15-07-07, 08:23
Yarin dizi olucakmi fragman falan goren varmi acaba? :)

Varsa bu bir mucize demektir. :P

Freddy
15-07-07, 12:44
Ne ilginç kanal ya bu show 1 hafta öncesinden 22:30da kısmetim otelin fragmanını verdiler bugün için. 6 gün kala daha düne kadar güldür bakalımı verdiler 22:30da şimdi de kaptanı veriyolar 22:30 diye fragmanda Kısmetim otelin ben kalan bölüm ya da bölümlerinin yayınlanıcağına ihtimal vermiyorum ben Çünkü show tv aynı durumda olan dizilerine de böyle yapıyordu

roximus89
15-07-07, 15:24
evet gecen hafta yayınladılar ama buyuk ıhtımalle kalktı :sad53: cunku showun sıtesındede gorunmuyor

Freddy
15-07-07, 22:27
kalan bölümler büyük ihtimalle yayınlanmicak Bu hafta güldür bakalım, nazlı yarim ve kim 500 bin isterin geri dönmesiyle showtvde hiç boş gün ve saat kalmadı

Bu dizi bitmeyi haketti Ben üzülmedim ama Çekilmiş bölümlerin de yayınlanmasını isterdim açıkçası

cambaz!!!??...
22-07-07, 17:44
türkiye'de gorulen o kı ınsanlar sasmıs..o kadar ıyı kalıtelı bır kadroya nasıl olurda sıtcom'dan bozma bır senaryo..bitmesının tek sebebı senaristtir bana qore ama o kadro terar bır araya qelmeli..

Freddy
22-07-07, 19:18
Kesinlike senaryo Dizi bu haftada yok zaten Diziye de sinir oldum kanala

Ama şu çekilen bölümler yayınlansa iyi olurdu :)

kilibik
26-07-07, 01:11
bu diziyi burda halen niye tutuyolar, eski diziler bölümüne alsalar ya :)

ecr
30-07-07, 10:41
dizinin biteceğini ilk fragmanı verildiğinde anlamıştım..türkiye böyle bir sitcomu izlemezdi ve izlemedi.. ama kadro süperdi: yıldız kenter, ege aydan, gürgen öz(:)), murat akkoyunlu, tarık papuççuoğlu çok güzeldi..

ama biteceğini biliyordum, o yüzden izledim.. aslında konusu kötüydü, daha iyi işlenirdi ama gürgen öz için izlemiştim..

çok komikti..hele tufi demesi ben yerlere yatırıyordu..diziyi sırtlayan oyuncuydu, bide kankası murat akkoyunlu, süper 2 li..

daha önce onları türkmaxte havvalar durumunda ve makinada izlemiştim.. tabi chip&pin reklamındada oynamışlardı..süper 2 liydi benim için..

zaten dizinin en komik yanları gürgen öz-murat akkoyunlu-ege aydan bölümleri..bide serrra ile gürgen özün canlandırdığı karakterlerin konuşmaları çok süperdi.

komik ama daha iyi işlenebilirdi

big sexy
02-08-07, 23:49
ben bu diziden bişey anlamadım yayınlanıyomu yayınlanmıyomu anlamadım

anil16
03-08-07, 02:14
Sonunda hak ettigi yere geldi.Eski diziler arsivine. :P