Tüm Versiyonu Göster : Kısmetim Otel (Show Tv)

Sayfalar : [1] 2

ECE...:)
26-02-07, 21:09
Kısmetim Motel (Show Tv)

Gürgen Öz ve ortagı Murat Akkoyunlu şu sıralarda birkaç projeye birlikte imza atıyorlar.Kısmetim Motel de bunlardan biri.Dizi Show Tv'de önümüzdeki aylarda gösterilecek.Dizi de Sahan Gökbakar da yer alacaktı ama ünlü komedyen geçtigimiz günlerde dizide rol almaktan vazgecti..

http://www.diziler.com/biography/540ce2d70e87aaf98698a75fd9e3f47c.jpghttp://www.diziler.com/biography/8c8262ec660497b3f2eafb15870874c6.jpg

Kismetim Otel Ay Sonuna Doğru çekimlere Başliyor...!

Şu Anda Dekor çalişmalari Devam Etmekte.

Kadro :Yildiz Kenter , Ayşegül Atik. Tarik Papuççuoğlu,Ekin Türkmen,
Gürgen Öz, Ege Aydan , Binnur Şerbetçioğlu, Murat Akkoyunlu, Erdem Akakçe

Yönetmen: Hakan Algül

lindsay
26-02-07, 21:33
ya inanmıyorummmm ben bu ikiliye bayılıyorum yaa çok komikler özellikle gürgen öz:)biran önce başlasın yaa diğer oyuncular bellimiymiş haberi eklediğin için sağol:)

mc_merve
26-02-07, 21:35
woww super ya uzun aradn sonra izleyebilicgim bir dizi daha cikti
ihsallh hber dogrudur

tskrler ayrica bu ikili super zaten

anil16
26-02-07, 21:57
aa super ya gurgen'e bayiliyorummmmmmm ask oyununda cok acayip komikti.

Bu dizi komedimi olucak? Heralde oyle.Gurgen'ede komedi yakisir. hehe :)

gzm
27-02-07, 11:58
Gürgen Öz önce ask oyununda tv makinesinde kendini kanıtladı aslında izledigim bir kac dizi var yaza alsalardı bu diziyi daha cok izlenirdi simdi gün saat sorunu yasayacak yazın reyting kaygısı olmadan izlerdik

lazkizz
27-02-07, 12:14
AAAAAAAAA gurgen ozzzzzz dizi mi cekiyor ogh be :D helesukur
insallah bu dizi tutar ve dizi kurbani olmaz :D :happy0064

anil16
27-02-07, 16:54
insallah tutar dizi ya...bide showtvde o kotu oldu cunki show artik dizi bitirme rekorunu kirdi. :P

didemfener
14-03-07, 07:45
gürgen oynarsa komik olmazmı canımm çok süper olcak bu dizi inşallah reyting kurbanına gitmez

mc_merve
14-03-07, 14:23
ben hala bir fragman veya haber goremedim ihsallh hbr dogrudur

gurgeni terar dizilerde gormek cok iyi olur:good:

-özgü_namal-
14-03-07, 14:49
Bu ikili harika ya özellikle de Gürgen kesin izliycem:):)
Ne zaman baslayacak acaba inş reyting kurbanı olmaz da bizde uzun süre izleyebiliriz;);)

ozkanka
15-03-07, 09:37
Kismetim Otel Ay Sonuna Doğru çekimlere Başliyor.
şu Anda Dekor çalişmalari Devam Etmekte.
Kadro :yildiz Kenter , Ayşegül Atik. Tarik Papuççuoğlu,ekin Türkmen,
Gürgen öz, Ege Aydan , Binnur şerbetçioğlu,murat Akkoyunlu, Erdem Akakçe
Yönetmen: Hakan Algül

anil16
18-03-07, 05:42
Bu diziyi sadece gurgen icin izlerim..kadro guzel ama simdi tarik papuccuoglu da oldugunu ogrenince uzuldum o adama gicik oluyom nedense cok sinir.

Neyse guzel bir dizi olur umarim insallah.

nejatdidem
18-03-07, 09:19
Gürgen&Murat...adamlarım yaa güzel olur büyük ihtimalle ...inşallah tutar...ama ikisi de makinadan izlediğimz kadarıyla çok komikler insanı eğlendiriyolar eminim bu projede süper olur
ayrıca Şahan'ın dizide olmayacağına sevindim...

mc_merve
07-04-07, 02:00
ozlem05 resimler icin cok tskrler tarihi belli degil sanirim ihsallh bana uyar izlemek istedigim bir dizi oyuncularda cok iyi bence

.:zeyno:.
07-04-07, 02:04
biraz tanidik eskide
cekilen bir diziye ben zeyecege benziyor
ama kadrosu muthis dizide oyle olur:img-wink:

dilosh
07-04-07, 02:04
Grügen Öz var izLenir bu dizi...

Umarım gün ve saati uygun geLir..

07-04-07, 02:06
Grügen Öz var izLenir bu dizi...

Umarım gün ve saati uygun geLir..

daha beli degil ama
yanlis bilmiyorsam
carsambaya saat 20 de olacak
100/100 emin degil ama ben boyle duydum

mc_merve
07-04-07, 02:11
ihsallh o saate olmaz o gun izledigim baska bir dizi var oda komedi zaten hep takip etttigim bir dizi baska gun olsa belki daha iyi olur:icon_sorr

07-04-07, 02:14
ihsallh o saate olmaz o gun izledigim baska bir dizi var oda komedi zaten hep takip etttigim bir dizi baska gun olsa belki daha iyi olur:icon_sorr

insallah izeleye bilirsiniz show ya
carsamba yada cumartesi dusunuyorlar
onu biliyorum en son carsamba denmisti
tamam olarak ogrenirsem yazarim cogunluklar
baska dizilerin formalinda yorum yapmam
imzamdakinde baska ama sizlere soylemek istedim
ama dizi basarili olur

mc_merve
07-04-07, 02:20
.:zeyno:. tskrler cvp icin ayrica neden baska forumlara bsiey yazmicagini anlamdim ama neyse oenmli degil:img-wink: bence cumartesi olsa daha iyi olur bence cunku carsamba gunleri iddiali dizilar var:img-yes:

07-04-07, 02:23
.:zeyno:. tskrler cvp icin ayrica neden baska forumlara bsiey yazmicagini anlamdim ama neyse oenmli degil:img-wink: bence cumartesi olsa daha iyi olur bence cunku carsamba gunleri iddiali dizilar var:img-yes:

onemli degil insallah cumartesi olur
yogun oldugum icin zaman bulamiyorum
ama insallah bu diziyide izleyim bol bol yorum
yaparim cok tan beri guzel bir komedi yoktu

stm
07-04-07, 11:57
gürgen öz bu işin içindeyse komedi eksik olmayacak demektir! zaten kendini aşk oyun'unda da, makina'da da kanıtlamış birisi! harikasın GürGen!

BeLGiNNN
07-04-07, 12:15
süper bi dizi geliyo..içinde gürgen varsaa...gerisini boşverin..sırf gürgen için bile izlenir...komedi olucagı kesin....başarılar gürgenn. ve murat ....inş izleyecemm...en kısa zamanda başlasınn......

onur29
07-04-07, 14:38
Bencede kadrosu çok başarılı. Gürgen öz de var. Ben zilerim herhalde. Konusunun çeşm-i bülbülü andırıyo olmasına üzüldüm. Zaten o dizinin adı her geçtiğinde içim bi tuhaf olur. Ne güzel diziydi. Ama show tv 1 bölüm yayınlandı. yazık etti diziye. İnaşallah kısmetim motel başarılı olur.

nazlikiz
07-04-07, 14:40
bende show olmadigindan bakmamam malesef ama konusu ilgili cekti güzele ebnziyor aritk idniripte bakarim

lindsay
07-04-07, 18:12
ya çok güzel bi dizi olucağı kesin biran önce başlasa çarşamba 21.45 olursa ben izlerim ama reytingleri iyi olmaz çarşamba bence o yüzden cumartesiye koysunlar survivordan önce yayınlansın

anil16
07-04-07, 19:26
Annaaa coks evindim ya bu diziden vaz gectiler falan deniyolardi..cok sevindim sabirsizlika beklyiorum.

Bitane daha anaaaa cunki bu dizi kesin disney kanalinda oynayan "suite life of zack& cody"den uyarlamaya benziyo.Ben o diziye hastayim kesin buda muthis olucak eminim.

Bir an once baslasa...oley :)

Showty'ye sitcom dayanmiyo ama bu dizi guzel olacak insallah bunuda harcamazlar..bence kesinlikle hafta ici olmasin..cok dizi oluyo...bite cumartesi var sanirsam ama o zamanda cennet mahallesi var..hafta ici olacak gibi ama insallah olmaz o zaman ratingler iyi gelmiyebilir.

lindsay
07-04-07, 19:29
cumartesi cennet mahallesinin yerine koyarlar herhalde mayısa doğru cennet mahallesi biticek diye okumuştum onun yerine koyarlar herhalde

Freddie
07-04-07, 23:56
fragmanı gördüm baya hareketli bir komediye benziyo

Murat akkoyunlu için izlerim diyorum ama yıldız kenteri gördüm epey sevindim :) Gürgen öz ve oya aydoğanı da severim :)

Ama murat akkoyunluyu fragmanda göremedim :(

~ topiqq ~
08-04-07, 11:06
benim bildiğim kadarıyla cumartesi olucak dizi, arkadaşımın arkadaşı oynuyo dizide o söylemişti ama daha hala kesin birşey yok ;) umarım çarşamba 20.00de olmaz bissürü dizi var o saatte

iReMJeLiBoN
08-04-07, 16:20
bende tam açacaktım baslığı acılmıs..

Kismetim Otel'in çekimlerine başlanıyor!
Güçlü bir kadroya hip olan dizinin erkek başrolü belli oldu!Önceleri Şahan Gökbakar'ın ismi geçen rol için Makina'nın skeç grubundan Gürgen Öz ile anlaşıldı...Dizide ayrıca ; YILDIZ KENTER,AYŞEGÜL ATİK,Ege Aydan , Binnur Şerbetçioğlu, Murat Akkoyunlu, Erdem AkakçeTarik Papuççuoğlu,Ekin Türkme rol alacak...
Dizi Nisan'ın son haftası ayyında olacak...
Dizinin gerek öykü,gerek kullanılan mekanlar bakımından geçtiğimiz sezon yayınlanan ÇEŞM-İ BÜLBÜL dizisini andırdığı da dedikodular arasında..
P.S = Şahan gelecekmis, Gürgen gelmis..:( OLsun ikiside iyi..

Sahandaki adam oynuyor Cemil.. namı diğer ".. farettin.." :D

mliSrkan
08-04-07, 16:59
Gürgeniminnnn dizisii yakında başlıyorrrr !!! :happy0064 :happy0064 :happy0064 inşallah cumartesi günü olur da cumartesi akşamı Gürgen gecesi olur benim için :img-wink: önce dizi sonra makina :)

Dizinin kadrosu gerçekten çok iyi...Yıldız Kenter benim çok sevdiğim bir sanatçıdır...Murat Akkoyunlu'yu çok seviyorum zaten...Gerçek oyunculardan, tiyatroculardan oluşan bir kadro olmuş...Umarım uzun süreli bir dizi olur...:)

Türk_Jön
08-04-07, 22:46
Tanıtımlarını gördüm kadro tek kelime ile mükemmel zaten tek başına Yıldız Kenter yeter Oya Aydoğan yine saf bir rolde galiba :D ona çok yakışıyor saf kadın rolleri konusuda inşallah güzeldir ve iddallı bir yapım karşısında yayınlanmaz bu güzel ekip kolay kolay bir araya gelmez

sisley
08-04-07, 23:13
Bir kaç hafta önce okumuştum gazetede bu dizi haberini ama sadece Gürgen ve Murat isimleri geçiyordu.
Gürgen Öz'ün oyunculuğunu çok beğendiğim için zaten takip etmeye çalışacaktım diziyi.Fragmanı gördükten sonra daha da sevindim Yıldız Kenter başta olmak üzere bir çok başarılı oyuncu var umaım Show tv uygun bir günde yayınlar ve umarım ratingi bol olur.

G_didem
12-04-07, 22:02
Merakla bu diziyi bekliyorum...Umarım uygun bi gün ve saatte başlar yayınlanmaya..
Kadroda süper, çok gülücez gibi geliyo bana şimdiden;);)

mc_merve
13-04-07, 00:46
onunda fragmani gordum baya komik olacaga benbziyo gurgen herzamanki gibi suoer kendoi sesiyle oynicak sanirim ihsalaah satti ve gunu bana uyar:img-yes:

anil16
13-04-07, 00:47
hafta ici kesinlikle olmasin cunku hafta ici hic bi yeni dizi tutmuyo.Pazar falan olsa super olur.

girl01
13-04-07, 18:59
fragmani gördüm güzel ve cok komik bir diziye benziyor:img-wink: gürgeni yeniden bir dizide görmeye cok sevindim!kesin izlerim bu diziyi:img-yes:

BlackMamba
14-04-07, 09:52
Umarım dizinin ömrü uzun olur..Yıldız Kenter'i bir dizide izlemek cok guzel olacak..
fragmanı gormedim ama adı gecen isimlerle cok eglenceli bir dizi olacagına suphe yok..

ÇİĞDEMMM
14-04-07, 21:22
bence bu sezonun en ıyı yapımları arasında olucak bu dızı kadro mukemmel. . .herkes tıyatro kokenlı bu bı dızı ıcın cok onemlı bence. . .
ayrıca fragmanlardan ızledıgım kadarıyla senaryoda gzl e benzıyo ee daha ne ıstenır ızleyıp gorelım basarılarını. . .:happy0064 :happy0064 :happy0064 gurgen oz un fragman resımlerını ayrıca gurgenın bolumune attım ısteyen olursa burayada aktara bılırım arkadaslar. . .

onur29
14-04-07, 21:25
Dizinin fragmanı çok güzrel kesin izliycem. Bu arada birisi konusunun çeşm-i bülbüle benzediğini söylemişti. Yada ben öyle bişi duymuştum. Bence alakası yok. Çeşm-i bülbülde çok güzel bi diziydi. Ama çok kısa sürdü. Umarım kısmetim otel uzun soluklu olur.

anil16
17-04-07, 16:44
her ne kadar tarik'a ve oya oydogani sevmesemde bu dizi super olucak kesin ve izlicem.Gurgen icin kesinlikle kacmaz bu dizi. ;)

anil16
22-04-07, 23:41
Ooo super ama pazar gunleri pek olmadi..yarismalar falan var.Ama hafta icinden daha iyidir.Ilk 5'e girer insallah. :)

Sabirsizlikla bekliyorum. :)

dilosh
23-04-07, 00:48
Hangi saatte yayına gircek bi biLgisi oLan var mı?
Gürgen Öz oynuyorsa izLerim mutLaka..:=)

anil16
23-04-07, 01:01
pazar gunleri sarki soylemek lazim yarismasi var ama..yarismadan sonra olamicagina gore heralde once baslar 20'de falan. :)

anil16
23-04-07, 22:07
showtvnin yayin akisina gore bu pazar yok. :(

ne zamanki..pazar gunleri zaten olmaz yarisma var.

(:..SeFkAt..:)
23-04-07, 22:20
YaA Bu Dİzi İzlenmez Mi Yaa :)
Gürgen var Yaaa Burdaaa Yaaa :)
Çok sEviyorum Keratayıı :img-hyste

anil16
23-04-07, 22:29
YaA Bu Dİzi İzlenmez Mi Yaa :)
Gürgen var Yaaa Burdaaa Yaaa :)
Çok sEviyorum Keratayıı :img-hyste

:img-hyste alemsin sefkatcimmm evet o varken izlenmicek bir dizi degil.hehe

Gurgen o komik yuzuyle komik mimikleriyle butun diziyi goturur kesin :img-hyste :good:

~ topiqq ~
24-04-07, 09:41
bence pazar 20.00dadır büyük ihtimal, çünkü yarışmada da artık az kişi kaldı gereksiz uzatıyolar herşeyi, iyi oldu bence pazar günleri çünkü herkes evde oluyo genelde onun için reytingler iyi gelir..

parlakz güneş
24-04-07, 12:10
Güzel bir gün ve güzel bir saatte olsun:)Merakla bekliyorum...:)Fragmanından da belli ne kadar güzel olduğu zatennn:)

**ŞEKERKIZ**
24-04-07, 13:25
Büyük bir sabırla bekliyorumm.Çok sevdiğim oyuncular var içind.İzleyip görelimm:img-yes:

sevimli.girl
24-04-07, 13:43
bende bu başlığı açamaya çalışmıştım ama açamamıştım açılması çok iii olmuş bence dizi çok güzel olucak. içinde yıldız kenter ve gürgen öz var çirkin olması mümkün değil.

mliSrkan
24-04-07, 15:03
Bu dizi benimm moralimmm olacakk yaa...Gürgenimm işte gürgenimm başka söze gerek yokkk...süper bir dizi olacağı kesin :) onun olduğu program,dizi,reklam,film herşeyi izlerim ben...güzel olması için onu olması zaten yeterli :img-wink: bir an önce başlasın artıkkk :happy0064 :happy0064

**ŞEKERKIZ**
24-04-07, 23:37
Ayşegül atikin yanında ali erkazan da olsaydı tam komedi olurdu.ya,,Çok kaliteli bir kadro.kesin tarih belli mi ne zaman başlıcak..
Gürgen harika bir oyuncu,tam bir karakter oyuncusu,bu dizide çok merek ediyorum onu doğrusu...:img-yes:

mliSrkan
25-04-07, 20:03
29 Nisan Pazar günü dizi başlıyor !!!!!! :happy0064 :happy0064 :happy0064

sonunda başlıyor,çok mutluyum...Gürgenimi bir dizide izlemeyi gerçekten çok özledim :)

anil16
25-04-07, 20:05
bu pazar gunu baslicagi kesinmi? Showtv yayin akisinda yazmiyodu dun baktigimda..fragmanlarda ne zaman diyo?

**ŞEKERKIZ**
25-04-07, 22:07
29 Nisan Pazar günü dizi başlıyor !!!!!! :happy0064 :happy0064 :happy0064

sonunda başlıyor,çok mutluyum...Gürgenimi bir dizide izlemeyi gerçekten çok özledim :)

eminmisinn,peki kesin pazar günü mü.çünkü,pazar günü şarkı sölemek lasım var diziyi,riske atarlarr:img-yes:

mliSrkan
25-04-07, 22:23
eminmisinn,peki kesin pazar günü mü.çünkü,pazar günü şarkı sölemek lasım var diziyi,riske atarlarr:img-yes:

ikisi de aynı kanaldalar zaten :D:D saati henüz belli değil...riske atılacak bir dizide değil zaten..

lindsay
26-04-07, 16:37
ama pazar nasıl olcak ki şarkı söylemek lazım var ve yarışma 8 de başlıyo 12 ye kadar sürüyo

anil16
26-04-07, 16:39
evet bende bunu diyorum iste yarisma varken olmazki..5 saat falan suruyo diziye yer yok pazar gunleri.Nasil olucak bilmiyorum.

~ topiqq ~
26-04-07, 17:04
yarışmacılar biraz azaldı ya ondan olabilir belki..yarışmadan önce verirler diziyi,sora 10da yarışma başlar..zaten yarışmayı acaip gereksiz uzatıyolar aslında o yarışma en fazla 2saatlik..jüri yorumlarını kısa tutarlarsa sığar ikisi de bence

girl01
26-04-07, 17:56
belki yarisma bittikten sonra dizi gelecek pazar baslar.pazar günleri olursa süper olur,saten pazar günleri dogru dürüst izleyecek birsey yok.

26-04-07, 18:01
Pazar günleri olmaz, arkadaslar..
Gürgen Öz'ün sitesinde öyle yazıyordu ben de gördüm ama yanlıs haber almıs o da sanırım..
Sarkı Söylemek Lazım reytingi düsük olan bir yarısma degil ki 5 saatlik yayını, 2 saate düsürsünler, ben hic bir kanalın pazar günleri dizi yayınlacagını sanmam, pazar aksamı yarısmalar aksamı:)Kanal D de filmlerle kurtarıyor işi..

"LEYLA"
26-04-07, 18:53
slm arkadaşlar bu pazar dizinin basşlamasına sevindim güsel bi diziye benzio bu dizide zaten gürgen öz olduktan sonra kesin matrak geçer güzel bi dizi olur..

tatlicadi1991
26-04-07, 19:39
Valla arkadaslar pazar yada baska bir gün önemli degil bence dizi biranönce baslasinda ben hangi gün olursa olsun bakarim valla
cünkü coook güzel oldugundan eminim...:good:
Ama bir korkum var dizi show tv de oynuyorya belki kaldirirlar cünkü macolarda süper bir diziydi ve onuda kaldirdilar.
Ama insallah öyle bisey olmaz:img-wink: bye

anil16
27-04-07, 00:40
:) :)

1.BÖLÜM

Amerika'ya gidip mimar olma hayalleri kuran Sinan'a, babannesinin konağını "Kısmetim Otel" olarak işletme görevi babadan miras kalmıştır. Tam işleri yoluna koyup Amerika'ya gideceği gün ise, hayatının kadınıyla, Serra ile karşılaşır.

Serra'nın "Kısmetim Otel"'i satın almak isteyen dev rakibi Yenertur'un sahibi Vural Yener'in kızı olduğu kısa süre içinde anlaşılır. Eski bir Sultanhamet'li olan Vural Yener ise gizliden Sinan'ın annesi Ayten'e vurgundur.

Ama geçmişte kalmış bazı olaylardan ötürü, Sinan'ın babannesi ve tüm Kısmetim ailesi, Yener ailesinden hoşlanmadıkları için, bu aşklar imkansız görünecektir.

anil16
27-04-07, 00:40
http://www.showtvnet.com/img/dizi/kismetimotel/top.jpg

anil16
27-04-07, 00:41
http://www.showtvnet.com/img/dizi/kismetimotel/01_a.jpg

http://www.showtvnet.com/img/dizi/kismetimotel/01_b.jpg

http://www.showtvnet.com/img/dizi/kismetimotel/01_c.jpg

sisley
28-04-07, 23:23
Show tv Kısmetim Otel için hala yakında diye reklam yapıyor
yani fragman öyle yayınlanıyor zaten 29 Nisan yarın olması imkansız artık
belki haftaya pazar olur belkide başka bir günde yayınlar.
Yakında ama çok yakında değil malesef.

Ayrıca neden Show Tv'nin sitesinde Gürgen'in fotoğrafı yok
diye merak ettim.Ondan daha az rolü olan kişilerin bile var.

anil16
29-04-07, 01:00
ben biliyodum yarin olamicagini yarisma var kim haber verdiyse nisan 29 diye emin degildi heralde.

Gelecek haftada baslamicak galiba.2 hafta sonra olabilir belki.

29-04-07, 11:26
ARkadaşllarrr...
Dİzimiz Cuma GÜnü BAşlıyorr....
Bİraz Sıkı dİziilerin Olduğu Gün aMa Olsun Ben Kısmetim Oteli İzlicemm =)
Hatta Ondan SOnra Cine5'de Gürgen Öz'ün bİr Programı vAr :img-in_lo

anil16
29-04-07, 19:43
Ohhh superr cok sevindim sonunda baslicak...cuma cok cok kotu bi secim ama olsun o gun izledigim bisey yok..yok silaymis yok yabanci damatmis bikildi onlardan birazda millet degisik biseyler izlesin boyle. :P

betush
29-04-07, 20:15
bu dizi kesin izlerim ya..
cuma günü baslamasina sevindim insallah saat 19:00 da baslar!! yoksa ihlamurlar altinda var insallah ayni saate baslamaz !!

sevimli.girl
29-04-07, 20:49
cuma günüydü sanırım derya baykalın programında ayşegül atik konuktu ve dizinin 4 mayısta başlayacağını söylemişti. oyuncu kadrosundan falan bahsetmişti. eğer değiştirmemişlerse dizi 4 mayıs cuma günü başlar herhalde.

mercan_dede
29-04-07, 21:43
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyy cuma günü başlıyor...hepsi1 de cuma akşamaı başlıyor onada aynı yorumu yaptım cuma akşamı sıkı dizler var reytinglerin kötü gelmesine şimdiden alışalım....

_bşr_
30-04-07, 18:55
yaaa sıla saatinde olmasın annem kesinlikle baktırmaz bana :icon_sorr ve ben sıkı bir gürgen hayranıyım bakmazsam olmaz yanii... inş. 10 gibi başlar yada hafta sonu bir güne koyarlar....
gürgen özün yanına bide özgür çakıt koysalar çok süper olurdu..
ama Gürgen tek başına da yeter..
artık onu haftada 2 gün görebileceğim:happy0064
bu arada gürgenin cine 5 deki programı saat kaçta adı ne? bana öm atabilir misniz?

~ topiqq ~
30-04-07, 20:09
arkadaşlar dizi cuma 20.00 başlıyor !!! =)) ardından da gürgen öz'ün cine5te programı var hatta =))

Nur sevinc
30-04-07, 20:19
arkadaşlar dizi cuma 20.00 başlıyor !!! =)) ardından da gürgen öz'ün cine5te programı var hatta =))

bu habere doğrusu sevinemedim ne yazıkki benimde annem sılayı seyrediyor bana izlettirmez ama bi şekilde izleyeceğim gürgün öz hayranı olarak cuma günü güçlü rakiplerde var rating açısından umarım olumlu sonuç alınır
gürgen özü tvde görmeyi daha doğrusu yeniden bir dizide görmeyi özlemişim aşk oyunundaki performansından sonra bakalım yeni dizisinde nasıl olacak?Bence bizi kırıp geçiricek:happy0064

elifk
02-05-07, 11:24
bu habere doğrusu sevinemedim ne yazıkki benimde annem sılayı seyrediyor bana izlettirmez ama bi şekilde izleyeceğim gürgün öz hayranı olarak cuma günü güçlü rakiplerde var rating açısından umarım olumlu sonuç alınır
gürgen özü tvde görmeyi daha doğrusu yeniden bir dizide görmeyi özlemişim aşk oyunundaki performansından sonra bakalım yeni dizisinde nasıl olacak?Bence bizi kırıp geçiricek:happy0064

ben sıladan cok sıkıldım ıcım karardı bu dızıyıde merak edıyorum cast cok ıyı ama bırcok kısı cuma gunu dıger dızılerı seyredıyo...pazartesı ve cuma mevcut dızılerın bıle savastıgı bı gunken show tv boyle bı dızıye harcamaz umarım en mantıklısı persembe yada haftasonu bence... belk ılk bolum reytınglerıne gore degıstırırler

morveotesi_jent
02-05-07, 11:59
gürgen öz ve murat akkoyunlu sevdiğim oyuncular ama bu dizi bence tutmaz söylemedi demeyin keşke başka bir projede yer alsalardı çünkü bana fragmandan gördüğüm kadarıyla güzel gelmedi

gizem_90
02-05-07, 12:39
daha yeni basligi gordum..gecen gun fragmanida gormustum..Gürgen öz yeniden ekranlara geliyor cok ozlemistim onu dizilerde gormeye..demek dizi cuma gunu basliyor super gerci baska dizilere o saatte bakiyordum ama olsun bu diziye bakicam:)

FBuse
02-05-07, 13:08
sirf Gürgen icin izlemek istiyordum fakat sila ile ayni saat´te olacagi icin bakamicam

02-05-07, 17:44
Oleyy KEsin İzlerimmm =)
20.00 de Hİç bİR Dİziyi İzlemiyorumm:img-hyste :img-in_lo
Bnde Sırf GÜrgen İçin İzlicem Ztn:img-hyste

anil16
03-05-07, 07:51
Bu cumada yok dizi yayin akisa gore..ne zaman baslicak artik bu dizi ya haftalardi bikildi artik bekle bekle :P

mehmet63
03-05-07, 17:21
Oyunculara Bakilacak Olursa Iii Bir Dizi Olacak Zaten Yönetmende Başarili Inşallah Güzel Olur...

Ve Tabiki Günü Iii Ayarlanir....

merhem
03-05-07, 23:50
Olamaz ya cok kotu bir gune gelmis
cuma yani ister 8ister 10
ilk annemin dizisi silavar
ardindan hatirla sevgiliyi izliyorum :(
mecburen gece izleyecegim :)

~ topiqq ~
04-05-07, 19:25
inanmıyorum ya =(( nese artık bekliycez o zamana kadar, nası olsa showu var gürgenin..

anil16
04-05-07, 19:32
bu showdan adam olmaz yaa boyle bisye olucagi belliydi sasirmadim cunku bu showtv dunyanin en gicik kanali offf

1 ay daha bekle simdi yine. :(

SETURK
05-05-07, 10:12
Hepsi bir arada olmuş bu resmen.Sabırsızlıkla bekliyorum.Yaz dizisi olcak heralde.:img-yes:

05-05-07, 10:29
Açıkcası bence cok yerinde bir karar.
Ben de diziyi merakla bekliyorum ama Show sezon bitmek üzereyken niye bir dizi sürerek, reytinginin düsük gelmesini saglasın, yazın bu proje kesin tutar..

lindsay
19-05-07, 20:13
Açıkcası bence cok yerinde bir karar.
Ben de diziyi merakla bekliyorum ama Show sezon bitmek üzereyken niye bir dizi sürerek, reytinginin düsük gelmesini saglasın, yazın bu proje kesin tutar..

aynen cnm kesinlikle katılıyorum yaza alınırsa dizi çok tutar ve kışında devam eder bence :)

**ŞEKERKIZ**
22-05-07, 22:12
offf yaaa beklicezz mi şimddiiii,hazirana kadarr,off..SHow tv klasiği:img-yes:

mxrxt
24-05-07, 19:07
Haziranmi??? dizi fragmanlari sene oldu neredeyse yakinda diye dönüp duruyor aslinda hazirana bisey kalmadi ama birde sonra yeni sezon derlerse hic sasirmam ???...bye

Raşit
25-05-07, 02:42
Bildiğim, kadarıyla samanyolu tv'de yayınlanan ''yağmurdan sonra'' adlı diziden ayrılan '' seçil mutlu''nunda bu kadro'da yer alması. :happy0064

sisley
26-05-07, 23:54
buz diziden ben umudumu kesmiştim başlıcak yani bu dizi öylemi tam günü belli deil heralde daha???..

Hayır tam günü belli 4 Haziran Pazartesi başlıyor.Gürgen en son katıldığı programda söyledi.Umut kesilecek bir durum göremiyorum ben.Bu dizi karmaşında harcanmaması için yazın başlaması en uygunuydu bencede.

mc_merve
27-05-07, 04:07
4 haziram basliyor sanirim cok sevindim:happy0064 :happy0064 merakla bekledigim bir dizi:good:

tanrıverdi
29-05-07, 15:54
ohhh 6 günümüzz kaldı yaaa...sonunda başlıyo dizi...vala şu yaz sezonun gelmesine bi bakıma seviniorum bi bakımada felaket şklde üzülüorum..özellkle avrupa yakası için..nese konumu dağıtmiim..:)emnm güzel bi dizi olur işalah reyting canavarı yazında dizileri vurmaz...kadro çok güzel ama bakalım diziyi mahvetceklermii

seth_gecko
29-05-07, 20:25
Çok iyi oyuncular var umarım umduğum gibi bir dizi çıkar
Tatlı hayat'tan beri hiçbir Türk yapımı sitcom ilgimi çekmedi
Gürgen Öz çok komik biri zaten aslında onun oynadığın görünce ilgimi çekti neyse umarım güzel olurda sadece yaz dizisi olarak kalmaz

çaylak
31-05-07, 11:50
Hayır tam günü belli 4 Haziran Pazartesi başlıyor.Gürgen en son katıldığı programda söyledi.Umut kesilecek bir durum göremiyorum ben.Bu dizi karmaşında harcanmaması için yazın başlaması en uygunuydu bencede.

hmm başlıyo demek oda güzel..tmm senin dediğinde doğruda o zmn dizi başalamadan 1-2 hafta önce versinler fragmanını aylar önceden vermesinler
o zmn bizde fıtık olmayız ne zmn başlıycak diye diymi ama??:img-yes:

sisley
31-05-07, 22:08
hmm başlıyo demek oda güzel..tmm senin dediğinde doğruda o zmn dizi başalamadan 1-2 hafta önce versinler fragmanını aylar önceden vermesinler
o zmn bizde fıtık olmayız ne zmn başlıycak diye diymi ama??:img-yes:

Aslında haklısın bu konuda ama dizi normalde mayıs ayının başında başlayacaktı
sonra karar değiştirildi.
İleri bir tarihe atıldı durum böyle olunca fragmanda çok uzun zaman ekranlarda döndü.

mxrxt
31-05-07, 22:16
Eee yani artik baslasin yani kisa bir zaman icinde yoksa artik fragmanlari görmeksin gina gelsi hic olmadi yeni bir fragman hazirlasinlar bu ne böyle yaa??bye

gelincik89
03-06-07, 15:08
4 Haziranda başlıyormuş galiba.:)
Bugün 3 haziran yani yarın mı başlıyor..Fragmanı gören varmı acaba..?..Gürgen Öz'ü çok sevdiğim için mutlaka onun için izliycem bu diziyi..:)

sisley
03-06-07, 15:25
Sanırım 4 Haziran'da da başlamayacak dizi çünkü fragman yayınlanmıyor
showtvde baslayacak olsa fragmanı bol bol yayınlamaları gerek.
Yine ileri bir tarihe atıldı galiba.İleri tarih neyse de dizidn tamamen vazgeçecekler diye korkuyorum.

~ topiqq ~
03-06-07, 15:26
ben fragmanı gördüm dün..ama 4haziran yazmıyodu..yakında yazıyodu yine..anlamadım valla

03-06-07, 16:59
4 Haziranda olmaz bence.
Ben de gördüm fragmanı, tarih vermiyordu. ;)

cambaz!!!??...
05-06-07, 21:04
hyy ben qeldım qurqenozun sıtesınden uctuhmm:img-hyste ((tıyatro'cymm))
dizimiz nihayet 11 hazıranda baslıyor yha qercı show tv'ye pek guwnım kalmadı ama....
neyse bomba gıbı bır bolum ıstıyorum pazar gunu sınawa gırecegım butun bır yılın stresını gulerekk atmak ıstıyorum yanlız sey cok kotu oldu ıkı aıle ıle bırlıkte ve ıkı aıle ısledıgım nadır dısılerden bırısı...:img-pilot

mxrxt
05-06-07, 23:16
hyy ben qeldım qurqenozun sıtesınden uctuhmm:img-hyste ((tıyatro'cymm))
dizimiz nihayet 11 hazıranda baslıyor yha qercı show tv'ye pek guwnım kalmadı ama....
neyse bomba gıbı bır bolum ıstıyorum pazar gunu sınawa gırecegım butun bır yılın stresını gulerekk atmak ıstıyorum yanlız sey cok kotu oldu ıkı aıle ıle bırlıkte ve ıkı aıle ısledıgım nadır dısılerden bırısı...:img-pilot

himm demek 11 haziranda basliyor umarim bu sefer kesin bir baslangic olur ??show tv ye dedigin gibi güven olmuyor bazen..burda show turk de hala yakinda diye dönüyor fragmanlar artik sunu 11 harizan olarak bende görürsem icim rahatlayaca....bye

kumralım
07-06-07, 20:42
sonunda dizi pazartesi günü başlıyo.
Şimdi gördüm fragmanı.:)

anil16
08-06-07, 01:40
Ohh yaa sonunda mayisdan beri beklyioruzz baslasin artik...cok merak ediyorum nasil olucak insallah guzel ve komik olur ama komik olmasa bile gurgen varyaa o adamin yuzu bile komik hehe :)

Medea
08-06-07, 01:45
Benim de ilgimi çekti umarım iyi birşey olur.Oldum olası komedi sever bir insan olarak ,ekranlarda güzel komedilere hasret kaldım:img-yes:

mxrxt
08-06-07, 17:11
aslinda pazrartesi benim dizim var yemin ..:img-yes: ikisi simdi ayni anda basliyor:icon_sorr ama yemin bu hafta sezon finali zaten artik diziyi haftaya izleyemeye baslarim...:good: ne olursa olsun yeminden vazgecemem ...:img-wink:

mc_merve
11-06-07, 16:00
bugun dizimiz basliyo sonunda :)buyuk bir merakla bekliyorum ozellikle gurgeni ve muratin rolunu cok gormek istiyorum :)

tanrıverdi
11-06-07, 18:04
ohh yarabbim sonunda başlıyo yaaa.vallahi artık pes yani biara ümidimi fln kestmde sonunda başlıyo..artık şu saate kadar hala fragmanı veriolarsa demek artık sevnebilrs rahat rahat:)

rockstar_17
11-06-07, 19:35
ya süper bir diziymiş valla çok hoşuma gitti kadrosuda süper zaten kısmetim otele gürgen öz le murat akkoyunlu yetiyo yani oyunculuklarına bayıldım

inşallah reytigler yüksek gelirde hiç bitmez bu yaz...

anil16
11-06-07, 21:49
Guzel diziymis yaa valla beyendim hele son sahneye koptum harikaydi hehe :)

ilk bolum icin guzeldi isindim diziye insallah dahada guzellesir ve ratingleri iyi gelir.

Pazartesiler rakip cok keske dizilerin bitmesini bekleselerdi ama insallah tutulur.

lindsay
11-06-07, 22:17
çok bölük pörçük izledim başınıda kaçırmıştım zaten ama izlediğim kadarıyla güzeldi tekrarını verirler inşallah:)

visal90
11-06-07, 22:26
çok bölük pörçük izledim başınıda kaçırmıştım zaten ama izlediğim kadarıyla güzeldi tekrarını verirler inşallah:)

ben de sırf seçil mutlu için izleyeyim demiştim ama yarım saat bekledim çıkmadı....sonra koptum zaten ama yine de fena değilmiş....seçil mutluyu çooook özledim:sad53:

Medea
11-06-07, 23:40
Şirinmiş hakikaten:img-yes: Hiç de fena bulmadım..sitkom havasında gelmedi pek bana o kahkaha efekleri de olmasa hissetmezdim bile.Gürgen ve Ege Aydan çok şekerdi ama ben Gürgen'in daha açılmadığı kanaatindeyim.Kısmetse ileriki bölümlerde daha iyi olacağını düşünüyorum.Yıldız Kenter'in oynadığı büyükanne karakteri de az değildi yanii..çocuğun Amerika hayalleriye oynadı :) Kutsi de sinir ama matrak bir karakter..tam bir yalaka:img-hyste ...yeni bölümlere bakmak lazım ama sevdim sanırım:img-wink:

MeRwİsİm
12-06-07, 09:52
mrb arkadaşlar bnde izledim azcık ucundan ya orda bi kadın varya arçeliktede çıkıyo o kadının ismi ne çok gzl bi kadın ya dizide komikkti gürgen öz (galiba:img-hyste )onun olduğu her film komik oluyo ya:D

seth_gecko
12-06-07, 10:18
Arkadaslar kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için bu gece 00.05 'te tekrarı var
bende bi süredir baslasada izlesem diyodum ama kaçırdım bu gece izleyeceğim
umarım iyi is çıkarmıslardır kadro iyi ve sizin yazdıklarınızdan hoslandığınız belli oluyor zaten bi kaç bölüm sonra karakterler iyice oturur

sisley
12-06-07, 12:17
HEDEF KİTLE : A/B

11 HAZİRAN 2007 PAZARTESİ

NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 BEYAZ GELINCIK [NET] ATV 10,50 31,00
2 ACI HAYAT [NET] SHOW 7,70 21,70
3 IKI AILE [NET] STAR 7,40 24,10
4 KOPRU [NET] STAR 6,40 18,80
5 SOHRET [NET] ATV 5,50 17,90
6 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 3,80 19,50
7 KILL BILL (Y.S) [NET] KAND 3,80 10,90
8 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 3,70 27,10
9 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 3,70 12,10
10 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,10 15,90
11 ATV SPOR HABERLERI ATV 3,10 13,40
12 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 3,00 15,50
13 SABAHLARIN SULTANI [NET] KAND 2,80 21,20
14 KISMETIM OTEL [NET] SHOW 2,80 9,20

Total

ACI HAYAT [NET] SHOW 12,20 35,10
2 BEYAZ GELINCIK [NET] ATV 7,30 22,40
3 KOPRU [NET] STAR 6,20 19,00
4 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 5,60 18,10
5 IKI AILE [NET] STAR 4,70 15,00
6 SOHRET [NET] ATV 4,40 13,90
7 BESINCI BOYUT [NET] STV 3,40 9,20
8 KISMETIM OTEL [NET] SHOW 3,10 10,40

Ratingler cok da kötü değil bence karşısındaki dizileri düşünürsek
çoğununda sezon finali ya da finaliydi.
İlerleyen bölümlerde daha iyi olur umarım.

Medea
12-06-07, 12:23
E bir komedi ve üstelik de sitkom olarak işi biraz zor tabiii dramaların karşısında o da bir gerçek.Daha iyi olabilirdi oranlar çünkü sevimli bir dizi gibi geldi bana.Gene de birkaç bölüm daha sabretmek lazım gidişatı görmek için:img-yes:

yagmurdansonra_
12-06-07, 13:50
Dizi hiç güzel değildi . Espriler de insanın yüzünü kızartıcak şekilde oldu. En azından benimkini kızarttı diyebilirim. :) Zaten Gürgen Öz'mü ne dediniz onun zaten Okan Bayülgen'in programındaki ağır esprileri dizide ne yapıcağına bir örnektir.

Diziyi izlememin sebebi de Seçil Mutlu idi . Diziyi sabırla onu görmek için izledim ama görmek çok az nasib oldu . Zaten verilen rolde hiç hoş değil .Ama oyunculuğu güzeldi

Ha şunu da söyleyim dizi güzel değil ama oyuncular gerçekten güzel rol yapıyorlar. Ne diyelim Kolay gelsin oyunculara :img-yes: .

mirabella
12-06-07, 14:50
bence kadro süper ama diyaloglar çok düz ve durağandı.. bütün dizide sadece murat akkoyunlunun bir iki cümlesine güldüm.. Eğer ikinci bölümü de böyle durağan ve sıkıcı olursa izleyeceğimi zannetmiyorum.. tabi bu benim görüşüm, yine de bir emek var sonuçta hayırlısı olur inşallah

mirabella
12-06-07, 14:53
Bir de dizi komik olmamasına rağmen her 10 saniyede bir kahkaha efekti verilmesi sinir bozucuydu cidden.. birden oteldeki görevli personelden birinin olup olmadık yerlerde her cümlesinin sonuna ''şeklinde'' kelimesini kullanması da sinir bozucuydu... ayşegül atik ve oya aydoğanı beğendim.. ama gürgen öz hayali kırıklığı yarattı bende.. daha uçuk rollerde oynamalı sanki..

cambaz!!!??...
12-06-07, 18:21
ilk bölüm için bence çok fenaydı..sürekli canım sıkıldı bi ara gameboyla bıle oynadıqımı hatırlıyorum..ya ben qercekten gülmeyi unutmusum yada cidden o efektler bosaydı..hem anlamadım neden sureklı o gulme efektlerı wardı kendımı aptal gıbı hıssettım belkıde baskaları guluo bu sahne ben nıe komık bırsey goremıyorum dedım..birde qürqen abiğğğ pek kendını qösteremedı qerci sonucta senaryoyoa baqlı kalmak zorunda ama ne biliim ben biras daha deişik ümid etmiştim ama dizinin ilerleyen bolumlerınde cozulecegıne ınanıyorum ama sunu soylemek qerekırse kadro mükemmell ßirde murat abiğğğ cok arka planda kalmıs..ama suratımda tebessum olusturanda bırtek onun sozlerıydı..

hidden girl
12-06-07, 18:29
arkadaşlar bir sorum olacak.resimdeki oyuncunun adını öğrenmek istiyorum.konuşan kafalarda ki değilde diğeri.otel çaılışanlarından olan.yrdımcı olursanız çok sevinirim..

http://img505.imageshack.us/img505/2480/07rd7sa2.jpg (http://imageshack.us)

anil16
12-06-07, 19:00
ratinglerrr cook berbat yaaa offf pazartesi gunune oyarlarda boyle olur....kanald'nin bu sezon sitcomlari hep pazartesi gunleriydi ve hepsi teker teker bitti....su diziler cabucak bitse artik.

ya su kahkaha efektler komik olmayan mimiklere repliklere bile guluyolarr...o efektler olmasada guzel olurdu....mesela bi adam dese "ekmek bitti" ona bile gulme efek koyuyolar...bizim turk sitcom yapimcilari ne zaman kullanicaklarini bilmiyolar bazen fazla kaciyo. :img-hyste

onur29
12-06-07, 23:36
Bende merakla bekliyodum. Zaten ekranda komediye hasret kalmıştık. Ama ne yazıkkı umduğum gibi çıkmadı. bence çok kötüydü. ouncular muhteşem ama senaryo ve espriler zayıftı. Gerçi ilk bölümden akrar vermek aynlış olur. Ama kötüydü bence. Ahh ahh ne zaman yedi nuamra gibi komedi yapılacak acaba. Sanırım asla.

onLine17
13-06-07, 08:29
Dizi Sizce GüzeL mi ?

İzlemeye DEĞER Mİ?:img-polic

Nur sevinc
13-06-07, 09:09
Gerçekten ama gerçekten çook üzüldüm:icon_sorr

Beklediğim gibi değildi... daha güzel daha eğlenceli daha komik bir bölüm bekliyordum ama olmadı belki ilerleyen bölümlerde olabilir ama zor gibi...
ratinglere gelince pazartesi gecesi yanlış bir seçim baksanıza güçlü rakipler var acı hayat,iki aile, beyaz gelincik bitti,köprü sezon finaline gireceği için çoğu dizi belki rating konusuda dizinin şansı artar umarım başkada sıkıcı bölüm olmaz çünkü kadrosu gerçekten iyi bir yapım:good:

anil16
13-06-07, 09:42
kesinlikle daha eylencleli olabilir...ben sandimki otelde degisik maceralar,komik seyler falan olucak (amerika'da disney kanalindaki sitcom suite life of zack & cody gibi zanlettim).Gercekten beklenildigi gibi dizi degildi ama yinede guzeldi.

Duzelsin..duzelmeli...boyle bi hotel ve hoteli satin almaya calisan baska ajansin kavgalariyla falan gecicekse hep iyi dizi olmaz..bakicaz neler olucak.

mirabella
13-06-07, 09:55
Dizi Sizce GüzeL mi ?

Bence her zaman ilk bölümler bomba olmalı.. ama bu dizide maalesef öyle olmadı gibi.. kadroda bir yere kadar.. bence senaryosu acilen değişmeli.. daha hareketli ve komik diyaloglar olmalı.. sitcom dediğin iki üç cümlede bir espri olur. ama duruma bakılırsa bu dizide iki üç bölümde bir görücez:img-hyste yaa üzülüyorum cidden kadrosu çok iyi yaa, böyle bir kadro kolay kolay bir araya gelmez, ne olur şu senaryoyu komik yapın yaa..

Medea
13-06-07, 14:07
Bizde sitkomlar biraz sıkıntılıdır..ya Amerikan versiyonlarıyla kıyaslanır ya da aynı teknloji ve kültürde olmadığımız için zorlanırız.Ben ilk bölümü süper ya da çok iyi bulmadım ama kötü ya da berbat da diyemem.İlkler herzaman bomba ya da harika olmayabilir,bazı işler sonradan açılır,bunda nasıl olacak birkaç bölüm bakmak lazım.Kahkaha efektleri dışında genelde fena değildi.Ben özellikle Kutsi,Yener bey ve Ege Aydanın oynadığı karakterlerle Rehber karakterinden ümitliyim.Ama dendiği gibi;o garson lütfen her cümlesini o "şeklinde" kelimesiyle bitirmesin,bence de çok itici.

roximus89
13-06-07, 17:22
Dizi Sizce GüzeL mi ?

bence deger sırf kadro ıcın bıle deger,ama duzeltılmesı gereken bırkac hatası oldugu gercek gerek seneryoda gerekse efektlerde (ozellıkle gulme efektı)

mc_merve
13-06-07, 18:26
sonunda seyreebildim dun tvden seyredememistim indirerek seyrettim

gurgen yani sinan bence rolunu cok iyi yapti :) kizla pastahanede konusmalari komikti
ornekler cogalabilir:img-hyste

tufi yani tufan mukemmeldi tam rolunu vermisler:img-hyste ikinci favori karekterim

diger onemli oyuncularda cok iyidiler ben ilk bolum olarak begendim sadece gulme efekti biraz cok gldi

ilk bolum bazi arkadaslarin hosuna gitmemis sanirim olabilir bence bu dizi gun gectikce daha iyi olacak cok iyi youncular var cunku:img-wink:

mertfirat
13-06-07, 18:45
ben merak ediodum ama o gün konser vardı izleyemedim ya kaliteli oyuncular var güzel gibi gözüküo ama bi daha ki haftaya artık gerçi sırf gürgen için bile izlenir o ya nese :D

mc_merve
13-06-07, 18:46
http://img520.imageshack.us/img520/2686/bscap0000er3.jpg

http://img520.imageshack.us/img520/7096/bscap0001oy6.jpg

mc_merve
13-06-07, 18:49
http://img520.imageshack.us/img520/889/bscap0002fx3.jpg

http://img520.imageshack.us/img520/919/bscap0003rr5.jpg

http://img520.imageshack.us/img520/5146/bscap0004ty5.jpg

mc_merve
13-06-07, 18:51
http://img520.imageshack.us/img520/1245/bscap0005ji0.jpg

http://img520.imageshack.us/img520/159/bscap0006qh1.jpg

http://img520.imageshack.us/img520/1993/bscap0007rc4.jpg

http://img520.imageshack.us/img520/5893/bscap0008is5.jpg

mc_merve
13-06-07, 18:56
http://img411.imageshack.us/img411/8089/bscap0000nm6.jpg

http://img411.imageshack.us/img411/6875/bscap0001hi0.jpg

yagmurdansonra_
13-06-07, 19:21
http://www.showtvnet.com/img/dizi/kismetimotel/01_a.jpg
http://www.showtvnet.com/img/dizi/kismetimotel/01_b.jpg
http://www.showtvnet.com/img/dizi/kismetimotel/01_c.jpg

mc_merve
13-06-07, 20:22
http://img118.imageshack.us/img118/1083/bscap0002lx6.jpg

mc_merve
13-06-07, 20:26
http://img118.imageshack.us/img118/1913/bscap0003hn4.jpg

mc_merve
13-06-07, 20:53
http://img443.imageshack.us/img443/1875/bscap0005xb2.jpg

http://img505.imageshack.us/img505/7517/bscap0006sj9.jpg

mc_merve
13-06-07, 20:56
http://img505.imageshack.us/img505/9650/bscap0007ed5.jpg

http://img505.imageshack.us/img505/2686/bscap0008ms5.jpg

http://img505.imageshack.us/img505/2308/bscap0009fh4.jpg

http://img505.imageshack.us/img505/1742/bscap0010xa7.jpg

mc_merve
13-06-07, 20:59
http://img505.imageshack.us/img505/2646/bscap0000ew9.jpg

http://img505.imageshack.us/img505/7634/bscap0001gm1.jpg

http://img505.imageshack.us/img505/8104/bscap0002xq9.jpg

http://img505.imageshack.us/img505/8245/bscap0003jh7.jpg

http://img505.imageshack.us/img505/1760/bscap0004xa2.jpg

mc_merve
13-06-07, 21:02
http://img505.imageshack.us/img505/5254/bscap0005an4.jpg

http://img505.imageshack.us/img505/9839/bscap0006tl7.jpg

http://img505.imageshack.us/img505/4854/bscap0007tu3.jpg

http://img505.imageshack.us/img505/161/bscap0008ca4.jpg

http://img505.imageshack.us/img505/5342/bscap0009vs6.jpg

http://img505.imageshack.us/img505/8408/bscap0010df0.jpg

http://img505.imageshack.us/img505/4526/bscap0011ai5.jpg

mc_merve
13-06-07, 21:15
http://img503.imageshack.us/img503/387/bscap0000ah1.jpg

http://img503.imageshack.us/img503/9989/bscap0001ha9.jpg

mc_merve
13-06-07, 21:18
http://img503.imageshack.us/img503/6962/bscap0002gu6.jpg

http://img503.imageshack.us/img503/6545/bscap0003xz5.jpg

http://img503.imageshack.us/img503/5056/bscap0005dm0.jpg

http://img503.imageshack.us/img503/4701/bscap0004xy3.jpg

mc_merve
13-06-07, 21:21
http://img503.imageshack.us/img503/2524/bscap0000gg7.jpg

http://img503.imageshack.us/img503/6447/bscap0001jq8.jpg

http://img503.imageshack.us/img503/2594/bscap0002ut2.jpg

http://img503.imageshack.us/img503/3158/bscap0003ui1.jpg

mc_merve
13-06-07, 21:24
http://img503.imageshack.us/img503/7651/bscap0004in6.jpg

http://img503.imageshack.us/img503/3118/bscap0005qx0.jpg

http://img503.imageshack.us/img503/1205/bscap0006xk2.jpg

http://img503.imageshack.us/img503/1425/bscap0007wz6.jpg

mc_merve
13-06-07, 21:39
http://img249.imageshack.us/img249/5285/bscap0000gi0.jpg

http://img504.imageshack.us/img504/4560/bscap0001fn8.jpg

http://img504.imageshack.us/img504/9630/bscap0002ci8.jpg

http://img504.imageshack.us/img504/9259/bscap0004ic7.jpg

http://img504.imageshack.us/img504/1784/bscap0003pj9.jpg

http://img504.imageshack.us/img504/5536/bscap0005ck5.jpg

mc_merve
13-06-07, 21:41
http://img501.imageshack.us/img501/4531/bscap0000ck1.jpg

http://img501.imageshack.us/img501/6751/bscap0001jm9.jpg

http://img501.imageshack.us/img501/1315/bscap0002fr5.jpg

http://img501.imageshack.us/img501/7386/bscap0003ms4.jpg

mc_merve
13-06-07, 21:44
http://img509.imageshack.us/img509/9657/bscap0004sf6.jpg

http://img501.imageshack.us/img501/4329/bscap0005et6.jpg

http://img501.imageshack.us/img501/6532/bscap0006bl8.jpg

mc_merve
13-06-07, 21:47
http://img501.imageshack.us/img501/8889/bscap0007rj5.jpg

http://img501.imageshack.us/img501/5371/bscap0008mi3.jpg

http://img501.imageshack.us/img501/5296/bscap0009fq0.jpg

http://img501.imageshack.us/img501/6224/bscap0010kk8.jpg

mc_merve
13-06-07, 21:49
http://img501.imageshack.us/img501/671/bscap0011dh4.jpg

http://img501.imageshack.us/img501/6902/bscap0012gb5.jpg

http://img501.imageshack.us/img501/6582/bscap0013ds6.jpg

mc_merve
13-06-07, 21:52
http://img501.imageshack.us/img501/333/bscap0000mj8.jpg

http://img501.imageshack.us/img501/3896/bscap0001qi1.jpg

http://img501.imageshack.us/img501/8891/bscap0002za6.jpg

mc_merve
13-06-07, 21:55
http://img501.imageshack.us/img501/706/bscap0003de6.jpg

http://img501.imageshack.us/img501/1771/bscap0004uh5.jpg

http://img501.imageshack.us/img501/857/bscap0005ga8.jpg

http://img501.imageshack.us/img501/7471/bscap0006gt1.jpg

mc_merve
13-06-07, 22:03
http://img501.imageshack.us/img501/3765/bscap0016qo1.jpg

http://img501.imageshack.us/img501/9158/bscap0007xn8.jpg

http://img501.imageshack.us/img501/5918/bscap0008pm6.jpg

http://img501.imageshack.us/img501/849/bscap0009zd6.jpg

mc_merve
13-06-07, 22:06
http://img501.imageshack.us/img501/7720/bscap0010kc9.jpg

http://img501.imageshack.us/img501/3263/bscap0011zj0.jpg

http://img501.imageshack.us/img501/4348/bscap0012ov5.jpg

http://img501.imageshack.us/img501/2656/bscap0013zr6.jpg

mc_merve
13-06-07, 22:09
http://img501.imageshack.us/img501/1813/bscap0014ic5.jpg

http://img501.imageshack.us/img501/4246/bscap0015nq6.jpg

mc_merve
13-06-07, 22:11
http://img501.imageshack.us/img501/4246/bscap0015nq6.jpg

http://img501.imageshack.us/img501/7762/bscap0001lw8.jpg

http://img501.imageshack.us/img501/3862/bscap0002zp1.jpg

http://img501.imageshack.us/img501/3913/bscap0003iy3.jpg

http://img501.imageshack.us/img501/5016/bscap0004vt8.jpg

mc_merve
13-06-07, 22:14
http://img501.imageshack.us/img501/9872/bscap0005ct8.jpg

http://img501.imageshack.us/img501/2614/bscap0006ix0.jpg

http://img501.imageshack.us/img501/4290/bscap0007ev1.jpg

http://img501.imageshack.us/img501/1802/bscap0008kp0.jpg

http://img501.imageshack.us/img501/7258/bscap0009ma3.jpg

http://img501.imageshack.us/img501/2212/bscap0010kh4.jpg

mc_merve
13-06-07, 22:17
http://img501.imageshack.us/img501/5163/bscap0000bw2.jpg

http://img501.imageshack.us/img501/5012/bscap0001qu7.jpg

http://img501.imageshack.us/img501/1824/bscap0002vb3.jpg

http://img501.imageshack.us/img501/8109/bscap0003nz6.jpg

http://img501.imageshack.us/img501/8594/bscap0004uw2.jpg

mc_merve
13-06-07, 22:19
http://img501.imageshack.us/img501/5776/bscap0005co8.jpg

http://img501.imageshack.us/img501/20/bscap0006ct1.jpg

http://img501.imageshack.us/img501/5622/bscap0007nn4.jpg

http://img501.imageshack.us/img501/7338/bscap0008cd7.jpg

http://img501.imageshack.us/img501/9766/bscap0009fi9.jpg

http://img501.imageshack.us/img501/6982/bscap0010is5.jpg

http://img501.imageshack.us/img501/7817/bscap0011pw2.jpg

mc_merve
13-06-07, 22:23
http://img501.imageshack.us/img501/7183/bscap0000gl5.jpg

http://img501.imageshack.us/img501/7956/bscap0001kc7.jpg

http://img501.imageshack.us/img501/5702/bscap0002fu6.jpg

http://img501.imageshack.us/img501/804/bscap0003ok0.jpg

mc_merve
13-06-07, 22:26
http://img501.imageshack.us/img501/121/bscap0004jk1.jpg

http://img501.imageshack.us/img501/8228/bscap0005ug9.jpg

http://img501.imageshack.us/img501/8380/bscap0006rg3.jpg

mc_merve
13-06-07, 22:29
http://img501.imageshack.us/img501/6206/bscap0008wd0.jpg

http://img501.imageshack.us/img501/8315/bscap0009aa4.jpg

http://img501.imageshack.us/img501/9261/bscap0010ri4.jpg

mc_merve
14-06-07, 02:44
http://www.showtvnet.com/img/dizi/kismetimotel/top.jpg

anil16
14-06-07, 04:39
Merve arkadas,resimler icin cok sagol ya harikasin basligi doldurmussun. :)

Ama ben sey fark ettim-Oya Aydogani dizinin logosuna koymuslar ama dizide hic rolu yok bile.En fazla 3-4 dakika gorundu bolum boyunca.

mirabella
14-06-07, 13:13
oya ablacım canım benim ya, çok tatlı ve hoş bir kadın bence.. duruşu bile yeter diziye, ve yıldız kenter yaşına rağmen o da çok hoş bir bayan, ve halen iyi bir performans gösteriyo, oyunculuğa yeni başlayanlar yıldız ablayı örnek almalı bence. bu arada ben bu dizinin tutmasından yanayım, keşke iş benim dileklerime kalsaydı.. bence beş altı bölüm sonra kaldırmasınlar bu diziyi, kadrosu çok güzel gerçekten, başka müdahelerle işi düzeltsinler ve komik yapsınlar noooluuuur yaa... oya ablacım sana hayranıım...bye

mc_merve
14-06-07, 18:31
Merve arkadas,resimler icin cok sagol ya harikasin basligi doldurmussun. :)

Ama ben sey fark ettim-Oya Aydogani dizinin logosuna koymuslar ama dizide hic rolu yok bile.En fazla 3-4 dakika gorundu bolum boyunca.

e daha ilk bolumdu konnuyu filan anlattilar daha sonradan gorunur sanirim:img-yes:

ayrica resimler begenmenize sevindim :)

bekirmelike
15-06-07, 08:51
arkadaşlar bir sorum olacak.resimdeki oyuncunun adını öğrenmek istiyorum.konuşan kafalarda ki değilde diğeri.otel çaılışanlarından olan.yrdımcı olursanız çok sevinirim..

böle demiş cnm onun adını tv8 de bir program sunuyor onu izleyerek weya nergis kumbasarlada bişileri tanıtıp satıyor senn için çok aradım ama bulamadım çok özür dilerim ben herkesi bulurdum ama:sad53:

manahose
15-06-07, 10:55

Ksımetim otelde Ayhan karakterini oynayan oyuncu Cemil BÜYÜKDÖĞERLİ'dir

sisley
15-06-07, 15:13
Açıkça söylemek gerekirse bende sizler gibi daha iyi bir sit-com bekliyordum
fragmanlar bile daha komikti sanki.Kadro ile alakası yok bu söylediklerimin
tamamen senaryo ile ilgili.Çok sönük sahnelerdi güldüğümü hatırlamıyorum bile.
Yıldız Kenter başta olmak üzere bir çok başarılı oyuncu var , Gürgen Öz gibi her hafta canlı yayında insanları kahkaya boğan bir oyuncu var.Bu kadro ile
çok daha komik,eğlenceli sahneler çekilebilirdi.Acilen senaryoda değişiklik gerek.
Sinan'ın Amerika hayalleri ya da 2 otel arasındaki çekişmelerle kaç bölüm gidebilir bilemiyorum.

esma_ela
15-06-07, 21:30
dun internetten ilk kez kismetim oteli izledim. aslinda diziyi tv den izlmeye baslamistim ama sonunu getiremedimdi. we sonunda netten izledim. cok superdi. ee tabilki basta yildiz kenter gibi bir tiyatro ustasi ve diger ustalarla birlikte yeni nesil oyuncular gurgen,murat,erdem....super bir kadro.ve espiriler de havada uctu.ozellikle erdem akakce-gurgenin pisirik abisini canlandiran oyuncu-onun espirileri havada uctu adeta..gurgenle murat zaten superdi..umarim gusel gider..

CileK_KiZ
16-06-07, 14:12
ark öncelikle herkese slm
sonucda bir comedi dizisi...........
benim comedi dizilerde hosuma gitmeyen bisey var
hani arka pilanda insanlar gülüyor ya
acikcasi ben bu iziyi seyretmiyorum
sevenlerede saygi duyuyorum

mxrxt
16-06-07, 14:16
diziyi pazartesi günü izleyememistim sonrasinda tekrarini izledim ve aciksasi okadar abartilacak kadar iyi ve güzel bulmadim ben diziyi espriler cok donuk ve soguktu hic gülüc olmayan yerlerde bile o gülme efekleri vardi...bunlar benim düsüncem tabii yani dizi vasat bir dizi ama daha iyi olurmu??olur..görceze bakalim ..(Saygi duyuyorum)..iyi seyirler..bye

ANİTA
16-06-07, 17:26
evet çok aşırı komik gelmedi bana da ama hikaye daha yeni oturuyor ilk bölümden yargılamak doğru olmaz özelliklede yıldız kenter gibi türk tiyatrosunun en önemli oyuncusu oynuyorsa ilerki bölümler daha güzel olacaktır eminim:good:

seth_gecko
17-06-07, 10:03
Çok iyi ,çok kaliteli oyuncular var ama espriler çok kötüydü bir sahnede bile sırıtamadım ben bu oyunculardan çok daha fazlasını bekliyorum
Tatlı hayatı izlerken gülme krizine girerdim yine öyle olmasını istiyorum umarım işi bilen birisine senaryoyu teslim ederlerde bu kaliteli kadro dağılmaz yoksaki sadece yaz dizisi olarak kalır :sad53:

mxrxt
18-06-07, 01:08
evet çok aşırı komik gelmedi bana da ama hikaye daha yeni oturuyor ilk bölümden yargılamak doğru olmaz özelliklede yıldız kenter gibi türk tiyatrosunun en önemli oyuncusu oynuyorsa ilerki bölümler daha güzel olacaktır eminim:good:

kesinlikle haklisin zaten ilk bölüm izlenimlerim oldu ama tabiki diziye o sansi verdim yani hada iyi olabilecegi konusunda oyuncu kadrosu olarak cok iyi bir kac bölüm sonrasinda kendisini beli eder zaten...bye

ışıl1234
18-06-07, 20:18
ya kısmetim otel erken mi başladı çünkü saat 21.00 dan önce bitti bnde kaçırdım die üzüldüm şimdi bi bilgisi olan var mı?

anil16
18-06-07, 20:19
aaa niye boyle 1 saatte bitti...bir bolumun yarisini verdiler galiba yaridan kestiler.Ne oluyo dedim sasirdim. :P

Ama bu bolum guzeldi ilk bolume gore...komik sahneler vardi en azindan.Iyiydi. :)

Freddie
18-06-07, 23:23
Ben de 2 haftadır izliyorum diziyi Bugünkü bölüm daha da hoşuma gitti Bu reytinglere de yansıcak benceÇünkü 2 rakibimiz yoktu bu hafta Bu hafta bir rakip daha bitti Gelecek hafta iyice yükselir

http://img517.imageshack.us/img517/2604/lv05bmpbq9.jpg
http://img365.imageshack.us/img365/1696/lv12bmpzq6.jpg
http://img98.imageshack.us/img98/4756/lv14bmpit0.jpg
http://img144.imageshack.us/img144/4567/lv36bmpkx4.jpg
http://img526.imageshack.us/img526/5181/lv38bmphf4.jpg
http://img505.imageshack.us/img505/5609/lv42bmplt7.jpg
http://img511.imageshack.us/img511/4507/lv43bmpvo1.jpg
http://img365.imageshack.us/img365/9426/lv44bmpeg4.jpg
http://img382.imageshack.us/img382/4881/lv45bmpqo2.jpg

Murat Akkoyunlu ve Oya Aydoğana bayılıyorum yaa

anil16
19-06-07, 07:46
Ibrahim harikasinn resimler icin sagol.

Ratingler bu haftada kotu gelir kesin ama haftaya aci hayat olmicak,beyaz gelincikte bitti...biraz yukselir ondan sonra 4.bolum'de dahada yukselir insallah.

forgetmenot
19-06-07, 08:08

Ben de aynı fikirdeyim.Yıldız Hanım 'Saklambaç' dizisinde ne kadar başarılıydı.Gerçek bir duayen,bizzat kendisi bu dizi için önemli bir figür.Ama bu dizide sanki olaylar biraz yavaş ilerliyor,senaryoda mı bir eksik var ya da yerine oturmamışlık var,karar veremedim.Dizinin şu haliyle bir parça tad almak için bir çuval keçiboynuzu kemirmek zorunda kalıyorsunuz.Şöyle doya doya gülünmüyor!

sisley
19-06-07, 13:19
A/B

1 ACI HAYAT [NET] SHOW 9,10 30,00
2 IKI AILE [NET] STAR 6,10 22,90
3 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 5,30 27,80
4 SOHRET [NET] ATV 4,30 14,60
5 KILL BILL 2 (Y.S) [NET] KAND 4,20 14,90
.
.
27 KISMETIM OTEL [NET] SHOW 1,40 6,10

Total

1 ACI HAYAT [NET] SHOW 13,30 44,30
2 ACI HAYAT (OZET) [NET] SHOW 6,20 21,00
3 IKI AILE [NET] STAR 4,20 16,10
4 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 4,10 16,20
5 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 3,70 21,80
6 SOHRET [NET] ATV 3,60 12,30
.
.
25 KISMETIM OTEL [NET] SHOW 1,80 8,40

Ratingler çok kötü gelmiş.

Medea
19-06-07, 16:38
Birinci bölümde aldığım ve umutlandığım tadı ikincide alamadım maalesef.Senaryo çok yetersiz kalmış..çok sitkom izledim ama bu en yavanlarından birisi olarak kaldı.Yani otel ve oradaki elemanlar inanılmaz malzeme verebilecek bir konu iken konu kısır döngüde ve durağan ağır bir tempoda kalmış.Sitkomlar durum komedisidir anlık olaylara güldürmek amaçlanır ama tempo o derece ağırdı ki,ardarda gelen espriler yoktu,akıcı sahneler ise hiç uygulanmamıştı.Gürgen Öz de karaktere hiç uygun olmamıştı ya da o karakterin içini mi dolduramamıştı yorumlayamamıştı bilemiyorum.Sanki kendisini tutuyor ve o karakteri ortaya çıkarmak için zorlanıyor gibiydi.Garson tam bir facia,Şahan'ın Recep İvedik skecinde Konan Aşık olarak çok güldüğüm o oyuncuya burada gülümseyemedim bile,çok iticiydi.En komik karakterler ise;bu kötü senaryoda güme giden;rehber,dayı ve Kutsi karakterleriydi.Hele hele de o sergi müzayede karışımı etkinlikteki saçmalıklara söz buamıyorum..kısacası bu şekilde giderlerse beşinci bölümü zor görürler.

mirabella
19-06-07, 18:14
Sana katılıyorum medea, bence kimse artık dizilerde kim oynuyor diye bakmıyor. Herkes hikayeye ve senaryoya bakıyor.. bu dizinin kadrosu süperdi herkes çok şey bekledi ama hayal kırıklığı yarattı.. Gürgen Öz yanlış rolde oynuyo bence, daha sıradışı tiplerde oynaması gerekiyor, zaga daki tiplemesi çok müthiş, hele o tarkan hayranlarında gülmekten kırılıyorum.. ama burada çok durağan ve düz.. gürgen yerine sıradan birisi de oynayabilirdi o rolü.. birde ayhan tiplemesi cidden sinir bozucu.. en çok murat akkoyunluya ve kutsi karakteri komik ama onlarda bu senaryoda güme gidiyor sanki.. bence senaryoyu yazan kimse darılmasın ama cidden kötü yazıyor.. daha doğrusu komedi yazamıyor.. bir komedi dizisinde gülmek istiyorum ben yaa.. avrupa yakasından başka gülebileceğim başka bir dizi yok.. komedi dizilerine hasret kaldık.. belki buna güleriz dedik.. bu da normal diyalogları olan bir dizi çıktı.. KOMİİİİİİK İSTİYORUUUUZ... versinler bu hikayeyi gani müjdeye veya birol güvene siz görün o zaman..

Medea
19-06-07, 18:44
Birol Güven ve Gani Müjde'nin tarzlarını çok sevemesem de herhalükarda bundan çok daha iyisini yapacaklarına eminim.Böyle devam ederse bu senaryo,dizi dediğim gibi beşinci bölümü bile zor görür.Kısacası;kalkarsa bu dizi bu ratingler yüzünden değil kötü yazılan senaryo yüzünden olacaktır.

Diego Ribas
19-06-07, 21:22
Bu dizinin reytinglerinin düşük olacağı dizi daha başlamadan önce
belliydi herhalde 2-3 bölüm sonra bitirirler

kilibik
19-06-07, 21:39
Bu dizinin reytinglerinin düşük olacağı dizi daha başlamadan önce
belliydi herhalde 2-3 bölüm sonra bitirirler

neden bu kadar eminsin, evet bekleneni vermedi belki ama bence halen şansı var dizinin , büyük diziler sezon finallerini yaptı. bence senaryoya yapılacak bir müdahele ile daha iyi olacaktır dizi. biraz sabır lazım tabi.. komedi dizilerini tutturmak zor. en zor olan güldürmek.

Diego Ribas
19-06-07, 22:35
neden bu kadar eminsin, evet bekleneni vermedi belki ama bence halen şansı var dizinin , büyük diziler sezon finallerini yaptı. bence senaryoya yapılacak bir müdahele ile daha iyi olacaktır dizi. biraz sabır lazım tabi.. komedi dizilerini tutturmak zor. en zor olan güldürmek.

Dizi güzel oyuncularda iyi ama böyle diziler seyredilmiyor
ben reytinglerin düşük olacağını biliyordum daha yükseleceğinide
zannetmiyorum hatta daha fazla düşebilir

kilibik
19-06-07, 23:12
Dizi güzel oyuncularda iyi ama böyle diziler seyredilmiyor
ben reytinglerin düşük olacağını biliyordum daha yükseleceğinide
zannetmiyorum hatta daha fazla düşebilir

bir dizi güzel, oyuncular da iyiyse o dizi izlenir. Bu dizinin izlenmemesinin sebebi senaryo, ancak senaryo böyle giderse bence de reytingleri daha çok düşecektir. Sana katılıyorum.

gormlaith
19-06-07, 23:40
Ratingler çok kotüymüş gerçekten.İyi olmayacağını tahmin ediyordum da bu kadar etmemiştim. Merakla bekliyordum açıkçası bu diziyi ama hiç tahmin ettiğim gibi çıkmadı. Oyunculardı diziyi izleme sebebim ama sadece oyuncular yetmiyor.Senaryo iyi değilse izlenmiyor maalesef. Oysa bu kadroyla çok komik çok eğlenceli bir iş çıkabilirdi. Eleştirilere katılıyorum.Senaryo çok yetersiz. Umarım bir el atarlar bu duruma.Yazık olacak yoksa.

anil16
20-06-07, 02:15
Oh wow wowww agzim acik kaldiii 2 rating bile almamis yaa yuhh diycem afedersinizz...niye boyle oldu yaaa haftayada sans verirler ama ondan sonraki haftada duzelmesse kesin kalkar yayindan. :(

Nil_fuN
20-06-07, 02:51
ya bu dizi çok güzel ama 27 ,26. sıralarda tutmayacağı belli çok üzüldüm...

mirabella
20-06-07, 09:57
bence senaryoyu değiştirip bir üç beş bölüm yayınlasınlasınlar, inanıyorum ki düzelecektir. kadro çok iyi ya, bu hataları bizler görüyoruz da bu işi yapan profesyoneller görmüyor mu yaa

Freddie
22-06-07, 13:55
Dizi bu hafta 21:45te yayına girecek Bu hafta sadece şöhret ve iki aile var Ve karşımızda hiç bir dizi yok kesin ilk 10dayız Şöhret de sanırım bu hafta bitiyor Gelecek haftadan itibaren insanlar sadece iki aile ve kısmetimi izleyecek Ve 1.lik iki ailenin olacak kımetim de ilk 5e girer sanırım Yeni saat benim için de çok iyi oldu iki aile ve kısmeti,mi rahat rahat izleyebilirim Umarım bu dizi güme gitmez çünkü oya aydoğanı çok seviyorum..

kilibik
23-06-07, 18:18
Dizi bu hafta 21:45te yayına girecek Bu hafta sadece şöhret ve iki aile var Ve karşımızda hiç bir dizi yok kesin ilk 10dayız Şöhret de sanırım bu hafta bitiyor Gelecek haftadan itibaren insanlar sadece iki aile ve kısmetimi izleyecek Ve 1.lik iki ailenin olacak kımetim de ilk 5e girer sanırım Yeni saat benim için de çok iyi oldu iki aile ve kısmeti,mi rahat rahat izleyebilirim Umarım bu dizi güme gitmez çünkü oya aydoğanı çok seviyorum..

Bence senaryosu düzelmediği sürece reytingleri hep böyle gidecek, geçen hafta 25. olduğunda samanyolu ve kanal 7 deki yapımlar bile geçmişti. karşısında kim olup olmadığı önemli değil, iyi iş nerede ve hangi saatte olursa olsun izlenir. zaten tahminimce bu haftada kötü reyting alırsa show tv kaldırabilir diziyi çünkü başka dizilerin tanıtımları dönmeye başladı.

kilibik
23-06-07, 18:24
zaten gürgen hayal kırıklığı yarattı bence, sıradışı rollerde oynamalı, işte oyuncular herşeye atlıyolar, senaryoyu okuduğu zaman bu rol bana göre değil diye hiç mi demedi. ama çok yetenekli biri, daha doğru işlerde oynayıp kendini gösterebileceğine inanıyorum. murat başarılıydı, bir de tarık pabuçcuoğlunun yanındaki adam çok yetenekli biri, pardon filminin sorgulama sahnesinde de çok gülmüştüm ona.

anil16
23-06-07, 20:02
Gurgen bence daha iyi dizilere layik tabiki o cok komik birisi ve bu dizide hic komim mimikleri falan yok...Gurgene bu dizi hic yakismadi bence...yada sorun su:senaryo hic guclu degil...senaryoyu duzeltseler biraz.

EmiLy_
23-06-07, 22:25
ben pek beğenmedim bu diziyi.espiriler insanın gözüne sokuluyo ve hiç komik espiriler yok:Pçoğu lafın sonrasında gülme efekti artık baydı bence. 5-6 bölüm sonra biter gibi geliyo bana.ben çok güsel bi dizi olucak diye beklerken böyle bi dizi olmuş!!bi de konular sanki alelacele geçiliyo gibi.

alyssa_
23-06-07, 23:09
bende izledim ama pek beğendiğim söylenemez doğrusu.ve çok az bir süre yayında kalıyor bu çok kötü dizi için bence...

picuska
24-06-07, 01:22
tabi işin en ilginç yanı senin benim tanıtımlarından parlak olmadığını anladığım bir projeyi:

1-bu kadar önemli oyuncunun nasıl ve neyini doğru bulup kabul ettiği
2-kanalın bu yayın bandını kendi logosu altında nasıl yayınlayabildiği
3-yapımcının bu işlerden hiç mi anlamadığı

merak konusudur...

anlayan varsa beri gelsin...

Freddie
24-06-07, 01:26
Herkesin fikri kesinleşmiş daha 2. bölümden Ben daha dizinin iyi mi kötü mü olduğunu tam çözemedim anlayamadım Bu hafta ben bi şans daha vericemOndan sonra kararımı vericem Bence siz de verin :)

Bence senaryosu düzelmediği sürece reytingleri hep böyle gidecek, geçen hafta 25. olduğunda samanyolu ve kanal 7 deki yapımlar bile geçmişti. karşısında kim olup olmadığı önemli değil, iyi iş nerede ve hangi saatte olursa olsun izlenir. zaten tahminimce bu haftada kötü reyting alırsa show tv kaldırabilir diziyi çünkü başka dizilerin tanıtımları dönmeye başladı.

Evet haklısın ama benim bundan ziyade kastettiğim bazen dizi izlenmiyor dğeil izlenemiyor Önceden beri takip ettiği yapımları izlediği için Ve şimdi o yapımlar bitti Belki izlenebilir..:)

kilibik
24-06-07, 21:00
ben de 3.bölüm için bir şans vereceğim, ama senaryosu halen komik değilse ve değişmemişse izlemicem. yıldız kenter için son bir kez daha izlenir ::img-yes:

tv_hastasi
26-06-07, 11:33
bence 3. bölümde o kadar güzel değil ki.umarım bir an önce düzelir yoksa bu kadar güzel oyuncunun olduğu dizi de heba olcak!!!

kilibik
26-06-07, 13:15
1 IKI AILE [NET]
2 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET]
3 AKREP KRAL (Y.S) [NET] Film Foreign FOX 22:09 3,2 14,2
4 ATV ANA HABER BULTENI [NET] Newscast ATV 19:28 3 20,5
5 SOHRET [NET] Serials Turkish ATV 20:34 3 12,9
6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] Newscast SHOW 19:27 2,5 16,8
7 ASKA DAVET (Y.S) [NET] Film Foreign KAND 22:13 2,5 12,1
8 BESINCI BOYUT (TKR) [NET] Serials Turkish STV 21:29 2,5 10,1
9 SABAHLARIN SULTANI [NET] Daily Magazines KAND 10:41 2,4 18
10 SABANOGLU SABAN (T.S) [NET] Film Turkish FOX 19:55 2,4 11,7
11 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] Newscast KAND 18:57 2,1 15,1
12 DUS KAPANI (Y.S) [NET] Film Foreign ATV 22:52 2,1 12,8
13 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] Serials Turkish ATV 17:13 2 16,2
14 CENNET MAHALLESI (TKR) [NET] Serials Turkish SHOW 16:43 1,9 15,8
15 KAYBOLAN YILLAR (TKR.) [NET] Serials Turkish STAR 22:28 1,9 9,9
16 ACEMI CADI (TKR) [NET] Serials Turkish STAR 16:34 1,8 15,8
17 SELENA (TKR) [NET] Serials Turkish ATV 09:33 1,8 15,7
18 KIM 500 BIN ISTER [NET] TV Games SHOW 20:34 1,8 7,8
19 ESRA CEYHAN'LA [NET] Women KAND 14:47 1,7 14,5
20 EMRET KOMUTANIM (TKR) [NET] Serials Turkish SHOW 10:39 1,7 13,1
21 KANAL 7 HABER SAATI [NET] Newscast KAN7 18:28 1,7 12,7
22 SOBE [NET] Weekly Magazines SHOW 24:05 1,6 15,2
23 KAVAK YELLERI (TKR) [NET] Serials Turkish KAND 16:54 1,6 13,4
24 STAR ANA HABER BULTENI [NET] Newscast STAR 18:55 1,6 11,9
25 ATV SPOR HABERLERI Sport News ATV 20:23 1,6 9,3
26 DOBRA DOBRA [NET] Daily Magazines KAND 08:44 1,5 15,8
27 ITIRAZIM VAR [NET] Women ATV 13:22 1,5 12,6
28 KADIN ISTERSE (TKR) [NET] Serials Turkish STAR 10:31 1,5 11,9
29 HATIRLA SEVGILI (TKR) [NET] Serials Turkish ATV 11:37 1,5
30 KISMETIM OTEL [NET] Serials Turkish SHOW 22:07 1,5

Bence geçmiş olsun, yazık oldu bu kadroya

bekirmelike
26-06-07, 13:18
kadro çok güzel oyuncular yani reyting alır inş çnk 3.bölüm bence güzeldi espriler fln süperdi ilk bölümleri sıkmıştı ama çok güzeldi bu bölüm oyuncuları çok güsel olduğu için ve düzeşdiği için espriler inş ii reyting alır ve nie açıklanmadı pazartesi reytingleri
(Arkadaşlar dizifilm kaç yaşında?:icon_sorr )

ya reytingler niye kötü 3.bölüm güzeldi:icon_sorr

manahose
26-06-07, 13:24
1 IKI AILE [NET]
2 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET]
3 AKREP KRAL (Y.S) [NET] Film Foreign FOX 22:09 3,2 14,2
4 ATV ANA HABER BULTENI [NET] Newscast ATV 19:28 3 20,5
5 SOHRET [NET] Serials Turkish ATV 20:34 3 12,9
6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] Newscast SHOW 19:27 2,5 16,8
7 ASKA DAVET (Y.S) [NET] Film Foreign KAND 22:13 2,5 12,1
8 BESINCI BOYUT (TKR) [NET] Serials Turkish STV 21:29 2,5 10,1
9 SABAHLARIN SULTANI [NET] Daily Magazines KAND 10:41 2,4 18
10 SABANOGLU SABAN (T.S) [NET] Film Turkish FOX 19:55 2,4 11,7
11 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] Newscast KAND 18:57 2,1 15,1
12 DUS KAPANI (Y.S) [NET] Film Foreign ATV 22:52 2,1 12,8
13 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] Serials Turkish ATV 17:13 2 16,2
14 CENNET MAHALLESI (TKR) [NET] Serials Turkish SHOW 16:43 1,9 15,8
15 KAYBOLAN YILLAR (TKR.) [NET] Serials Turkish STAR 22:28 1,9 9,9
16 ACEMI CADI (TKR) [NET] Serials Turkish STAR 16:34 1,8 15,8
17 SELENA (TKR) [NET] Serials Turkish ATV 09:33 1,8 15,7
18 KIM 500 BIN ISTER [NET] TV Games SHOW 20:34 1,8 7,8
19 ESRA CEYHAN'LA [NET] Women KAND 14:47 1,7 14,5
20 EMRET KOMUTANIM (TKR) [NET] Serials Turkish SHOW 10:39 1,7 13,1
21 KANAL 7 HABER SAATI [NET] Newscast KAN7 18:28 1,7 12,7
22 SOBE [NET] Weekly Magazines SHOW 24:05 1,6 15,2
23 KAVAK YELLERI (TKR) [NET] Serials Turkish KAND 16:54 1,6 13,4
24 STAR ANA HABER BULTENI [NET] Newscast STAR 18:55 1,6 11,9
25 ATV SPOR HABERLERI Sport News ATV 20:23 1,6 9,3
26 DOBRA DOBRA [NET] Daily Magazines KAND 08:44 1,5 15,8
27 ITIRAZIM VAR [NET] Women ATV 13:22 1,5 12,6
28 KADIN ISTERSE (TKR) [NET] Serials Turkish STAR 10:31 1,5 11,9
29 HATIRLA SEVGILI (TKR) [NET] Serials Turkish ATV 11:37 1,5
30 KISMETIM OTEL [NET] Serials Turkish SHOW 22:07 1,5

Bence geçmiş olsun, yazık oldu bu kadroya

off bee 30.olmuş 1,5 reyting ama belliydi. bence 3.bölüm de o kadarda iyi değildi.dizide bir bunaltıcılık var,tuzu yok gibi sanki,ben pek gülemedim açıkcası, bir iki sahne iyiydi cidden ama bir iki sahneylede olmuyo işte

mirabella
26-06-07, 13:37
yani var ya sinir olmamak elde değil, izlerken ayrı bir sinir oluyorum reytingleri görünce daha bir sinir oldum. alın işte komik yapmazsanız bu diziyi olacağı buydu. dün akşam ki bölüm diğerlerine göre biraz daha iyiydi ama yine de bana umut vermedi, sanki komik olması için biraz daha uğraşılmış gibiydi ama yeterli değildi işte. kutsi ve tufi karakterleri dışında gerisi boş bence, bilmiyorum devam ettirirlermi diziyi ama bu şekilde gitmeyeceği kesin artık yeni bölümleride komik yapacaklarsa tanıtımlara ''bundan sonraki bölümleri komik yaptık'' demeleri gerecek çünkü artık pek izleyeceğimi sanmıyorum. oya ablacım seni çok öpüyorum daha iyi işlerde seni görmek istiyoruz. yıldız ablacım senide

bekirmelike
26-06-07, 13:38
TELE - BAROMETRE
25 HAZİRAN 2007 PAZARTESİ
1 IKI AILE [NET] STAR 5,30 23,70
2 SOHRET [NET] ATV 3,90 16,10
3 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 3,80 24,30
4 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 3,00 23,00
5 ASKA DAVET (Y.S) [NET] KAND 2,90 11,90
6 AKREP KRAL (Y.S) [NET] FOX 2,70 10,50
7 DUS KAPANI (Y.S) [NET] ATV 2,60 13,90
8 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 2,50 16,60
9 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 2,40 15,60
10 SOBE [NET] SHOW 2,30 18,60
11 ATV SPOR HABERLERI ATV 2,20 12,30
12 SABAHLARIN SULTANI [NET] KAND 2,10 17,00
13 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 2,10 9,80
14 KISMETIM OTEL [NET] SHOW 2,10 8,30

Arkadaşlar dünkü AB reytingleri sizin için buldum buyrun
ALINTI:uçankuş

Demi77
26-06-07, 13:41
Asil izledigimiz dizilerin bitmesiyle yada tatile girmesiyle.
Kiyida kenarda kalan dizilere bir göz atma firsati buldum.
Bu dizinin fragmanlari dönmeye basladiginda ben tutmiyacagini
düsünmüstüm ve yine öyle oldu !

-Komik bulmadim.
-Konu sürükleyici degil.
-Fondaki gülme sesleri korkunc.
-Gecislerdeki kisa müzikte gereksiz gibi . . .

Bence yayindan kalkmasi cok yakindir. . . .

Selamlar - Demi77

dilara-1905
26-06-07, 13:42
yawf reytingler çok feci hadi ab ye idare eder diyelimde total ne öyleya 30. olmussssaslında kpmik te bi bölümdü babaane çok komikti mesela yaaa o biz sizin içinizdeyiz filan o sahnede gürgenin bakışları süperdii:D:D:D
ben ztn bi oralalrı isledim bazen cidden bayıyoo

Medea
26-06-07, 14:17
dün akşam ki bölüm diğerlerine göre biraz daha iyiydi ama yine de bana umut vermedi, sanki komik olması için biraz daha uğraşılmış gibiydi ama yeterli değildi işte. kutsi ve tufi karakterleri dışında gerisi boş bence..
Evet ben de ufak bir kımıldanma ve diziyi biraz hareketlendirme çabası hissettim bu bölümde ama maalesef çok yetersiz kaldı.O popstar tarzı yarışmanın düzenlenme sahneleri ise tam bir faciaydı..onlarca kez ekranlarda espri konusu edilen ve skeçlere konu olan bu yarışmalar konusunun bu kısır senaryoda da bir yaratıcılık acizliği olarak gene önümüze sürülmesi de üzücü bir durumdu.Ayrıca hiç de iyi işlenmemişti.Bu bölümde Kutsi,Tufi ve Yıldız Kenter günü kurtaran isimler oldular.Yıldız hanım bu bölümde biraz daha iyiydi öncekine oranla.Gürgen ise üzülerek diyorum ki,bu bölümde daha iyi olmasına rağmen,benim için bir hayalkırıklığı oldu bu dizide.Keşke bu dediğimiz karakterlerle başka bir dizi yapılsaydı.

Freddie
26-06-07, 14:22
Dün izlemeyi tamamiyle unuttum Dündü di mi bu dizi :) Haftaya da pazartesi yayınlansın Şöhret ve iki aile de bitti Ondan sonra yine böle olursa günü değişssin Ama show bu kadar sabreder mi bilmiyorum..

roximus89
26-06-07, 14:37
bugun tekrarı var gece

bence gecen bolumler oranla ıyıydı daha bı serbest bırakılmıstı gurgenle muratın karakterlerı ama yınede ruhu eksıkmıs gıbı gelıyo bana.gulme efektlerıde ya bıraz azalmıs yada dınleye dınleye alıskanlık yaptı algılayamadım

anil16
26-06-07, 18:54
Yaaa ben dun malesef sIkIldim ve kapattim degistirdim ilk basdan guzel gibiydi ama gittikce bende dahada espirisiz bir dizi haline donusuyo hic espiri yok zaten o gulme efektler niye dizide bi bilsem bos yerine bas agritiyo ve sinir bozuyo komik olmayan seylere gulunce.

Sonuk bir dizi...o kadar muthis oyuncular var,muthis bir set ortami yaratmislarr....baska malzeme bulmalari lazim.Zaten 5. bolumde yayinlansin kaldirirlar.

Ayrica,o popstar juri yarismasi falan hosuma gitmedi artik eskidi cogu komedilerde bu sezon kullanildi ve artik hic komik gelmiyo insana.

lindsay
26-06-07, 19:03
çok güvendiğim bi diziydi oyuncular harika ama ne yazık ki konu tam bi kısırdöngü haline geldi ilerleyemiyo bi türlü hep aynı şeyler ne yazık ki oyuncular bile kurtaramıyo diziyi ben fragmanını falan gördüğümde dedim muhteşem bi dizi izliycez ama ne yazık ki hayalkırıklığı oldu bu gidişle 1-2 hafta daha dayanır anca

sisley
26-06-07, 19:51
Bu iyi kadro çok kötü bir senaryo ile harcanıyor
yazık çok yazık bu konularda en ufak bir bilgisi olmayan bile anlayabilir
senaryonun gerçekten kötü olduğunu işte bu noktada benim anlayamadığım Show Tv ya da dizideki oyuncularda mı fark etmedi bunu sit-com ama güldüğüm tek sahne yok aslında gülmekte dert değil
genel bir kopukluk daha genel bir sorun var Sinan karakterinde de
Gürgen'e alışamaıdm açıkçası olmamış o rol Gürgen'e.
Ratinglerde iyi değil her hafta kötüye gidiyor
Dün rakibi çok azdı dün bile böyle rating aldıysa yaz dizileri başlayınca
neler olur bilemiyorum.
Gürgen rol üzerinde oynamayı düşünüyormuş oynasa neler değişir acaba
yani sadece Gürgen'in rolü ile bitmiyor ki izlenebilir olabilmesi için
kökten bir değişim şart ayrıca bu değişimi görmemiz için kanalında bu ratinglere rağmen dizinin arkasında durması gerek ki bu çok zor görünüyor.

roximus89
28-06-07, 14:13
Dunku tekrarın ratınglerı

HEDEF KÝTLE : A/B
27 HAZİRAN 2007 ÇARŞAMBA
1 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 10,60 41,30
2 SINAV (T.S) [NET] STAR 5,40 23,20
3 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,50 26,90
4 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 3,50 25,00
5 ATV SPOR HABERLERI ATV 3,20 16,00
6 SARI SICAK [NET] ATV 3,00 18,80
7 YAPRAK DOKUMU (TKR) [NET] KAND 3,00 12,80
8 SABAHLARIN SULTANI [NET] KAND 2,70 22,80
9 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 2,70 17,20
10 ZOOM [NET] STAR 2,40 12,80
11 HEPSI 1 (TKR) [NET] SHOW 2,30 9,20
12 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 2,10 13,50
13 SPOR GUNDEMI KAND 2,10 12,40
14 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 2,00 12,20
15 KISMETIM OTEL (TKR) [NET] SHOW 2,00 9,00
------------------------

TELE - BAROMETRE
27 HAZİRAN 2007 ÇARŞAMBA
1 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 6,70 26,80
2 SINAV (T.S) [NET] STAR 4,20 18,90
3 YAPRAK DOKUMU (TKR) [NET] KAND 3,20 13,90
4 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 3,10 20,30
5 HEPSI 1 (TKR) [NET] SHOW 3,00 12,30
6 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 2,40 18,40
7 SELENA (TKR) [NET] ATV 2,30 19,50
8 ZOOM [NET] STAR 2,30 14,40
9 SABAHLARIN SULTANI [NET] KAND 2,10 16,80
10 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 2,10 14,80
11 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 2,10 14,10
12 ELVEDA DERKEN (TKR) [NET] KAND 2,00 10,30
13 HABABAM SINIFI UYANIYOR (T.S) [NET] FOX 2,00 9,50
14 SARI SICAK [NET] ATV 1,90 13,60
15 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 1,90 13,40
16 KANAL 7 HABER SAATI [NET] KAN7 1,80 13,10
17 ACEMI CADI (TKR) [NET] STAR 1,70 14,70
18 EMRET KOMUTANIM (TKR) [NET] SHOW 1,70 13,30
19 ATV SPOR HABERLERI ATV 1,70 8,90
20 CENNET MAHALLESI (TKR) [NET] SHOW 1,60 13,10
21 SPOR GUNDEMI KAND 1,60 11,00
22 KISMETIM OTEL (TKR) [NET] SHOW 1,60 8,40

mirabella
28-06-07, 23:57
çok güvendiğim bi diziydi oyuncular harika ama ne yazık ki konu tam bi kısırdöngü haline geldi ilerleyemiyo bi türlü hep aynı şeyler ne yazık ki oyuncular bile kurtaramıyo diziyi ben fragmanını falan gördüğümde dedim muhteşem bi dizi izliycez ama ne yazık ki hayalkırıklığı oldu bu gidişle 1-2 hafta daha dayanır anca

bence de kökten bir değişim lazım bu diziye, sonuçta insanlar gülmek istiyo, komik olsunda nasıl olursa olsun diye bakıyolar.. komedi dizilerinde mantık pek aranmıyo.. bence bu dizinin en büyük zaafı çok AB kitlesine hitap ediyo.. bence halka inmeli, halka inerse daha başarılı olur

Freddie
01-07-07, 10:53
Bakalım yeni bölüm nasıl olacak Yarın yeni diziler de başlıyor tam ortalık boşalıyor derken Ben de yarın izleyim ondan sonra kesin kararımı vericem dizinin iyi veya kötü olduğuna

Yalnız bu saatten sonra dizi kökten değişsse de artık bi etkisi olmaz Çünkü halk bu diziyi cevabını verdi malesef..

mirabella
01-07-07, 13:51
4.bölüm tanıtımı daha komik gibi geldi sanki. Umarım senaryoya müdahele edilmiştir. Şu yeni başlayan diziler de dahil en iyi kadro bu dizinin. 4.bölümü mutlaka izlicem inşallah güleriz :P

mxrxt
01-07-07, 17:28
valla arkadaslar ben diziyi birince bölümde izledigimde buraya yorumumu yapmistim..yani dizi bana bekledigim kadar komik gelmedigini ve cok begenmedigimi dile getirmistim ..ama sonrasinda tabii daha ilk bölüm diye eklemistim..ama ben diziden hala tat alamiyorum..yani karsisinda daha iyi bisey olsa dizi satabilirim...bye

anil16
01-07-07, 19:58
vallaha yaz dizileri basliyo..zoraki koca gibi o diziler kesin daha cok izlenicek ratingleri yine kotu gelebilir.Zaten 5. bolumde yayinlanmaz boyle olursa heralde.

Freddie
02-07-07, 11:31
Bana öyle geliyo ki çekimler durdu Bu akşam izliceğimiz bölüm de son yeni bölüm

mxrxt
02-07-07, 23:04
Bana öyle geliyo ki çekimler durdu Bu akşam izliceğimiz bölüm de son yeni bölüm

Dogrusu böyle bir habere hic sasirmam yani kesin bir bilgmi bilmiyorum ama dizinin beklenen ilgiyi görmedigi cok acik..vede show tv de olmasi basli basina dizi acisindan iyi olmayacagi belli..tabi hala bu sekilde devam ederse..??

Freddie
02-07-07, 23:26
Bugün izinin son yarım saatine kadar ben de düşündüm yok bu diziden iş çıkmaz diye Ama o parti ve sonrası sahnelerde kurtardı Beni güldürmeyi başardı Ama hala yeterli diil Bugün kanallar bpştu ama sanmıyorum yine de reytinglerin yeterli olacağını çünkü artık dizi iyileşse bile İnsanlar bi kere kararını verdiler bu dizi kötü diye

4. Bölüm Resimleri
http://img515.imageshack.us/img515/3513/lv17bmpll7.jpg
http://img130.imageshack.us/img130/6295/lv18bmpta1.jpg
http://img527.imageshack.us/img527/1457/lv21bmpam4.jpg
http://img515.imageshack.us/img515/6830/lv24bmpem4.jpg

anil16
02-07-07, 23:30
bugunku bolum aslinda fena degildi beni bir cok yerde guldurdu ama tabikide ratingler yin kotu gelir,yeterli degil ibrahim'in dedigi gibi bu arada resimler icin cook sagol. :)

Gittikce guzellesicek gibi ama showtv heralde sans vermez bidaha...haftaya biter.

mirabella
03-07-07, 08:27
bugunku bolum aslinda fena degildi beni bir cok yerde guldurdu ama tabikide ratingler yin kotu gelir,yeterli degil ibrahim'in dedigi gibi bu arada resimler icin cook sagol. :)

Gittikce guzellesicek gibi ama showtv heralde sans vermez bidaha...haftaya biter.

bence de fena değildi, hele o yangın alarmı sahnesi cidden komikti, çok güldüm cidden bir de mezgitten insanların zehirlendiği sahne komikti, ayhan'ın müşterilerinden birini omuzlayarak götürmesi komikti :) tufinin pizzacı kılığında geldiği sahneyi hiç beğenmedim bir de oya aydoğan'ın seçim kampanyası boşa bir hikaye gibiydi. ama yine de bir kıpırdanma var gibi dizide, komik olması için uğraşılıyo gibi, daha da komik olacağına inanıyorum, birkaç bölüm daha gerecek gibi

anil16
03-07-07, 08:48
evet bir kac daha bolum gerek iyice komiklesmesi icin senarist ugrasiyo gibi her hafta daha cok..ama iste showtv sans veren bir kanal degil insallah ratingler biraz yukselirde hemen bitirmezler haftayada komik degilse cok heralde artik bir cok izleyici daha birakir izlemeyi ve o zaman biter.

1 bolum daha bakalim ne olucak. :)

sisley
03-07-07, 12:00
Ratingler

A/B

1 GIZEMLI ADA (Y.S) [NET] STAR 4,10 18,60
2 ZORAKI KOCA [NET] KAND 4,00 17,70
3 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 3,90 24,60
4 DONGEL KARHANESI (T.S) [NET] ATV 3,60 16,00
5 INSAN TACIRLERI (Y.S) [NET] KAND 3,40 19,80
6 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 3,30 19,70
7 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 2,80 16,50
8 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 2,60 19,70
9 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 2,50 15,00
10 G.A.G. [NET] STAR 2,50 11,90
11 BIZIM EVIN HALLERI [NET] K1 2,40 17,80
12 KAPTAN [NET] SHOW 2,40 10,70
13 KISMETIM OTEL [NET] SHOW 2,20 9,70

Total

ZORAKI KOCA [NET] KAND 4,30 18,30
2 GIZEMLI ADA (Y.S) [NET] STAR 4,00 18,40
3 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 3,20 24,00
4 KAPTAN [NET] SHOW 3,00 13,30
5 DONGEL KARHANESI (T.S) [NET] ATV 2,70 11,60
6 INSAN TACIRLERI (Y.S) [NET] KAND 2,50 16,80
7 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 2,50 16,70
8 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 2,30 15,20
9 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 2,30 15,00
10 BEBEK ODASI (Y.S) [NET] ATV 2,20 11,70
11 YAPRAK DOKUMU (TKR) [NET] KAND 2,00 15,90
12 G.A.G. [NET] STAR 2,00 10,10
13 KISMETIM OTEL [NET] SHOW 1,90 9,00

kilibik
03-07-07, 14:18
reytingler geçen bölümlere göre yükselmiş,dünkü bölüm genel olarak hoşuma gitti,eski bölümlere göre daha komikti, dizide bir kıpırdanma var daha iyi olacağının sinyallerini vermeye başladı bence

Freddie
08-07-07, 20:26
Ben kısmetim otelin yeni bölümünün reklam fragmanının sonunu yakaladım Ama dizinin gün ve saatini göremedim çünkü yayın akışlarında yarın yasak melma görünüyor Açıkçası bana 1 bölüm daha izieyebilecek olmamız sürpriz oldu :)

kilibik
09-07-07, 16:29
Ben kısmetim otelin yeni bölümünün reklam fragmanının sonunu yakaladım Ama dizinin gün ve saatini göremedim çünkü yayın akışlarında yarın yasak melma görünüyor Açıkçası bana 1 bölüm daha izieyebilecek olmamız sürpriz oldu :)

ben biraz önce tanıtımlara denk geldim, bu akşam 22:30 diye gösterdi. bence dizide yavaş yavaş düzelme var gibi, geçen bölümü oldukça eğlendiriciydi. toparlanır gibi geliyo, ama reyting bu belli olmaz :P

Medea
09-07-07, 19:42
Umarım senaryo düzelir ve dizi sürer..biraz olsun gülümsemeye çok ihtiyacım var.İzleyemedim son bölümü ama ratingler biraz daha iyi gelmiş gördüğüm kadarıyla,gene de yetersiz oranlar ama öncesine oranla yükselmiş.

mc_merve
09-07-07, 22:22
gec saate almislar sanirim bircok rakip dizi var diye aslinda bu dizinin oyunculari gerekten cok iyi sanirim senaryo yaziminda bir bozukluk var boyle bir kadrodan cok iyi bir dizi cikabilir ama kopukluklar olmasa ben ginede herhafta izliyorum ihsallahta bitmez:good:

mliSrkan
09-07-07, 22:24
Bu bölüm çok güzel...daha doğrusu sonunda Gürgenlik replikler ve sahneler koymuşlar :) Serra-Sinan sahnesi çok güzeldi :D biraz daha uzamasını bekledim aslında...Gürgen daha neler yapardı o sahnede aslında :D bitanem benim süper :img-in_lo

Freddie
09-07-07, 23:59
Bu hafta yayınlanıcak olmasına şaşırmışken gelecek hafta yayınlanıcak olmasına mucize diyodum Ama daha dizi yayındayken yeni bölüm reklamını verdiler Üstelik herzamanki gün ve saatinde Ama bu hafta dizi son anda bugün yayınlandı normalde yasak elmanın tekrarı görünüyodu ama dünden beri kısmetim oteli geri koydular Yayın akışlarında gelecek hafta için de yayınlanana kadar her an herşey olabilir Baksanıza diziyi bugün yayına vermeye karar verdikten sonra bi de habersizce güzel ve dahi programını araya koydular Neyse en azından 6. bölümü yayınında akaklıklar ya da değişmeler olsa bile çekildiğini garantilemiş olduk Belki de çekimlerin devam ettiğini Çünkü ben showun çekimleri durdurttuğunu düşünüyordum

Bugünkü bölüm bence de daha güzeldi Özellikle o yeşilçam flashbackine bittim :)

http://img524.imageshack.us/img524/8963/lv03ow0.jpg
http://img48.imageshack.us/img48/1470/lv05mc6.jpg
http://img530.imageshack.us/img530/9894/lv08bi8.jpg

-şEkEr-
10-07-07, 00:49
süper
umarım reytng kurbanı olamaz
çok kaliteli oyuncular var
özelliklede gürgene bayılıyorum
ne çok sempatik bir kişilik ya gerçekten aşırı smepatik bir kişilik

roximus89
10-07-07, 00:49
evet yesılcam olayı cok guzeldı dızı bıraz rayına oturmaya basladı ıns daha guzel olucak umarım bu hafta yuksek retıng gelırde dızıyı kaldırma gıbı bı sorun olmaz

kilibik
10-07-07, 10:25
ya bunu yazanlar ve yapanlar cidden komediyi bilmiyolar yaa, sinir oldum izlerken, komedinin tavana vuracağı sahneleri kısa tutmuşlar, gereksiz sahneleri uzatmışda uzatmışlar. Gizem'in goth mevzusu,yalçının keriman olayı sinir bozcucuydu. kutsinin, dişçi ve karısıyla pazarlık yapması uzun ve sıkıcıydı. ama sinanın serraya çin bambusu getirdiği sahneyi şıp diye kesmişler. türk filmi sahnesi daha da uzayabilirdi, ne bilim kardeş filan da çıkabilirdiler. yani dizi de halen bi tutukluk var, sanki komediye kendini koyveremiyo gibi, hep frenliyo gibi, ya ne olur yaa,böyle bir kadro bulmuşsunuz sağın gitsin esprileri komedileri, lütfen artııık. lütfeeen.

Freddie
10-07-07, 10:54
Oyuncularımız olağanüstü güzel performanslar sergiliyor Ama senaryonun kötülüğü onların bu performansını bize kahkaha olarak yansıtmıyor Ben dün gürgenin dehşet performansına şahit oldum ama senaryo kötü olunca gülemedim Bu onları kısıtlıyor Bu performansla tatlı hayat belalı baldız dadı ya da çat kapının senaryosu birleşse Ben büyük ihtimalle kahkadan karnım patlamış olacaktı :D

kilibik
10-07-07, 11:43
9 TEMMUZ 2007 PAZARTESİ
1 ZORAKI KOCA [NET] KAND 6,00 28,70
2 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 3,60 22,70
3 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 3,60 22,70
4 GUZEL VE DAHI (OZET) [NET] SHOW 2,50 11,30
5 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 2,30 19,30
6 KORKUSUZLAR [NET] ATV 2,30 11,00
7 PROJE MODA [NET] STAR 2,30 10,60
8 SANA MECBURUM (TKR) [NET] KAND 2,20 11,50
9 SPOR GUNDEMI KAND 2,00 11,40
10 ATV SPOR HABERLERI ATV 2,00 11,30
11 GUN ORTASI HABERLERI ATV 1,90 18,40
12 YABANCI DAMAT (TKR) [NET] KAND 1,90 16,20
13 YAPRAK DOKUMU (TKR) [NET] KAND 1,90 15,50
14 ITIRAZIM VAR [NET] ATV 1,70 17,80
15 BIZIM EVIN HALLERI [NET] K1 1,70 16,50
16 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 1,70 11,60
17 DENIZDE DEHSET (Y.S) [NET] STV 1,70 8,00
18 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 1,60 10,50
19 KAPTAN [NET] SHOW 1,60 8,10
20 BABALAR VE OGULLARI (Y.S) [NET] ATV 1,50 8,30
21 ASK KAPIYI CALINCA [NET] STAR 1,50 8,30
22 KISMETIM OTEL [NET] SHOW 1,50 8,10

TOTAL
1 ZORAKI KOCA [NET] KAND 6,30 27,10
2 KORKUSUZLAR [NET] ATV 3,20 13,90
3 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 2,80 19,20
4 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 2,70 18,40
5 SANA MECBURUM (TKR) [NET] KAND 2,60 13,60
6 KAPTAN [NET] SHOW 2,30 10,50
7 GUZEL VE DAHI (OZET) [NET] SHOW 2,10 8,50
8 SELENA (TKR) [NET] ATV 1,90 18,20
9 YAPRAK DOKUMU (TKR) [NET] KAND 1,90 16,00
10 HEPSI 1 (TKR) [NET] SHOW 1,90 15,40
11 DENIZDE DEHSET (Y.S) [NET] STV 1,90 9,10
12 57 NOLU YOLCU (Y.S) [NET] KAN7 1,90 8,90
13 PROJE MODA [NET] STAR 1,90 8,50
14 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 1,80 13,20
15 SPOR GUNDEMI KAND 1,80 10,70
16 ATV SPOR HABERLERI ATV 1,80 10,40
17 BESINCI BOYUT (TKR) [NET] STV 1,75 7,85
18 SEVDA CICEGI (TKR) [NET] SHOW 1,70 14,10
19 ASK KAPIYI CALINCA [NET] STAR 1,70 8,70
20 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 1,60 13,00
21 KATILLERIN DUELLOSU (Y.S) [NET] FOX 1,60 7,40
22 YABANCI DAMAT (TKR) [NET] KAND 1,50 12,00
23 KANAL 7 HABER SAATI [NET] KAN7 1,50 11,20
24 ACEMI CADI (TKR) [NET] KAND 1,40 16,30
25 KIZLAR YURDU (TKR) [NET] SHOW 1,40 12,50
26 HEPSI 1 (OZET) [NET] SHOW 1,40 12,20
27 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 1,40 10,20
28 HAYAT BILGISI (TKR) [NET] SHOW 1,30 12,10
29 BABALAR VE OGULLARI (Y.S) [NET] ATV 1,30 7,40
30 ITIRAZIM VAR [NET] ATV 1,20 11,30
31 BIR DILIM ASK (TKR) [NET] KAND 1,20 10,80
32 NESELI DAKIKALAR [NET] KAND 1,20 10,50
33 KAMPUSISTAN (TKR) [NET] KAND 1,10 9,90
34 BIZIM EVIN HALLERI [NET] K1 1,10 9,90
35 GUN ORTASI HABERLERI ATV 1,10 9,70
36 AILE SEREFI (T.S) [NET] STAR 1,10 9,60
37 GUNDEM FOX 1,10 8,80
38 KISMETIM OTEL [NET] SHOW 1,10 6,70

al işte geçmiş olsun.. haftaya son olur galiba, o kadar yırtındık komik yapın diye, 70-80 dakkalık dizide iki üç sahne komik olursa olacağı buydu yazık cidden emeklere

mirabella
10-07-07, 12:03
reytingler felaket,ben düzeleceğini umuyordum ama olmadı. dünkü bölümde sinanın serraya bambu getirdiği sahneye ve türk filmi sahnesine güldüm sadece. gürgenin kendini ortaya koyabildiği sahnelerdi. ama diğer sahneler tıstı gerçekten,kutsi de komik bir tip ama diyalogları çok karmaşık ve dolambaçlı anlamakta ve takip etmekte bazen zorluk çektim. baştaki karakancolos esprisi hiç komik değildi. yalçının keriman olayı komik olmadığı gibi finalide yoktu. komedisi yüksek bir final olabilirdi. tufinin horoz dövüşü idare etti ama o da daha komik olabilirdi. horoz dövüşünün finaline kadar tufi devamlı telefonla biriyle konuştu komik diyaloglar olmadığı gibi sıkıcıydı. bizler ulema değiliz ama 20 yıldır iyi bir tv izleyici olarak hissetiğim budur. birde otel dekoru çok boğuyo insanı, daha hareketli komedi istiyo sanki. mesela geçen haftaki bölümde yangın alarmı sahnesine cidden karnım yarılarak gülmüştüm. çünkü bütün karakterler konuşuyo.. tatlı hayatta da konuşuyodu ama orda iki diyalogta bir espri vardı. burda öyle birşey de yok. birde tufi,kutsi ve son birkaç bölümdür sinan karaktei dışındaki tipler çok ciddiler,yani komik türükleri yok. neyse hayırlısı olsun diyelim, ne dolmuşum be :P

AyhanDz
10-07-07, 12:06
ya bunu yazanlar ve yapanlar cidden komediyi bilmiyolar yaa, sinir oldum izlerken, komedinin tavana vuracağı sahneleri kısa tutmuşlar, gereksiz sahneleri uzatmışda uzatmışlar. Gizem'in goth mevzusu,yalçının keriman olayı sinir bozcucuydu. kutsinin, dişçi ve karısıyla pazarlık yapması uzun ve sıkıcıydı. ama sinanın serraya çin bambusu getirdiği sahneyi şı