Tüm Versiyonu Göster : Prison Break- 2. Sezon Yorumları

sudem
27-02-07, 16:31
2. Sezon Başlıyor.
http://www.galeriturk.net/getimg/prison_top.jpg

CAST

Wentworth Miller ... Michael Scofield
http://www.galeriturk.net/getimg/michael2.jpg

Dominic Purcell ... Lincoln Burrows
http://www.galeriturk.net/getimg/lincoln.jpg

Sarah Wayne Callies ... Dr. Sara Tancredi
http://www.galeriturk.net/getimg/sara.jpg

Amaury Nolasco ... Fernando Sucre
http://www.galeriturk.net/getimg/sucre.jpg

William Fichtner ... FBI Special Agent Alexander Mahone
http://www.galeriturk.net/getimg/william_fichtner_big.jpg

Paul Adelstein ... Secret Service Special Agent Paul Kellerman
http://www.galeriturk.net/getimg/paul.jpg

Robert Knepper ... Theodore 'T-Bag' Bagwell
http://www.galeriturk.net/getimg/tbag.jpg

Wade Williams ... Captain Brad Bellick
http://www.galeriturk.net/getimg/bellick.jpg

Rockmond Dunbar ... Benjamin Miles 'C-Note' Franklin
http://www.galeriturk.net/getimg/cnote.jpg

Marshall Allman ... LJ Burrows
http://www.galeriturk.net/getimg/lj.jpg

Dizi 1 Mart Perşembe gününden itibaren her perşembe saat 21.00'da Cnbc-e'de.

sudem
01-03-07, 16:31
Arkadaşlar başlık bölüm yorumlarınız için açılmıştır. Lütfen spoiler kuralına uyalım.

Prison Break
01-03-07, 20:16
Harikaydı tabiî ki de kaç aydır bekliyoruz dolayısıyla güzeldi.:happy0064 Veronica'nın öldürüldüğü sahne çok kötüydü paramparça etmişler onu.:sad53:

zehr-i_zakkum
01-03-07, 20:59
bu bölümü izlerken sanki da vinci şifresi aklıma geliverdi.. scofieldin dövmesindeki kelimelerden yola çıkarak başlanan arama da vinci şifresini andırır nitelikteydi.. ben bu diziyi ayrıntılara çok önem verdiği için seviyorum.. zaten kalite ayrıntılarda gizlidir.. =)

realmoon
01-03-07, 22:57
Evet harika bir sezon açılışı oldu....
Ben bu diziyi izlemeye daha yeni başladım..E2 deki tekrarlarından yani hatta dün sezon finalini izledim..Bugünde yeni sezon bölümünü..Bekleme zahmetine girmedim yani..
Şu an az önceki arkadaşın dediği gibi elimde kitap olarak okumakta olduğum Da Vinci Şifresi var ve acaba dedim ben şu an okuduğum için mi diziye benzettim kitabı...
gerçekten tıpkı oradaki gibi harika şifreler gizli bu dizide de..
Michael kadar Mahone nin de zeki olduğunu es geçmeyelim..Yani bu kaçma kovalamaca galiba baya uzun sürecek..Gerçi zaten gerçekler ortaya çıkmadan yakalanırlarsa Lincon'u hapishaneye götürmeden öldürürler..O zaman da konu kalmaz..Yani bu sezon brother larin bu işi çözmek için zekalarını nasıl kullandıklarını izleyeceğiz...
Harika bir sezon olacağına eminim..
İyi seyirler...

börtüböcek
02-03-07, 10:49
müthişti!!
Türk dizilerinde 1 sezon boyunca görülebilecek kadar aksiyon tek bölümde gösterildi
Mahone çok zeki ama Mike daha zeki ;)
T-bag'den de ancak böyle bir şey beklerdim,kolunu taşı veterinere getir anestezisiz diktir :)

bir de ben şu hangar olayını kaçırdım Bellick nereye gitti Mike ve saz arkadaşları nereye?

violet-m
02-03-07, 10:54
harika bir bölümdü michael zekasına bir kez daha hayran kaldım Bellick'in depoyu boş görünceki surat ifadesine bayıldım ama michael'in işi çok zor artık en az kendisi kadar zeki bir düşmanı var adam neredeyse onları yakalayacaktı artık michael'n dövmelerinin aslında bir harita oldugunu anladı veronica'ya çok üzüldüm evden çıkarılış sahnesi çok ürkütücüydü sara'ya gelince kalbi çok kötü kırılmış michael'i kolay kolay affedecege benzemiyor ama bilmedigi bir şey var michael ona aşık bunu surcele konuşmalarından kesin olarak anladık heralde sara'dan vazgecmicektir umarım..................

cropsy
02-03-07, 15:31
Ben de beğendim bu bölümü..Güzel bir sezon açılışı yapıldı;)Özlemişim diziyi de baya:)

Mahone'nin es geçilmeyecek bir zekası olduğu ortada;)

Sara için de üzüldüm baya,Michael'a kırgın ve kızgın ama Michael'ın da Sara'yı sevdiği aşikar:img-in_lo

Veronica'ya gelince..Gerçekten çok üzüldüm öldürülmesine:icon_sorr

İyi oldu dün akşam izlemesi..Haftaya perşembeyi merakla bekliyorum:icon_whis

taybong
02-03-07, 15:38
harika bir bölümdü ben veronicanın öleceğini bilmiyordum şoka girdim resmen daha yeni yeni çıkabildim:(sarah cidden çok kırılmış michaela ama michael nasılsa bir yolunu bulup ona ulaşır..t-bag süperdi aldı kolunu koydu buz torbasına:Dyeni ajan çok zeki yavv fazla zeki bu kadar çabuk çözmesi saçma geldi bana..bi de bu bizim ekibin çabucak kaçması çok saçmaydı..ama bellick çok komikti yeni ajana her fırsatta laf sokuyor ya:)özlemişim dizimi yav başlamasına çok sevindim..ama lincoln telefonda veronicanın öldürülüşünü duyunca ne kadar üzüldü orda ben de onunla beraber çok üzüldüm veronicanın ölümüne değil ama lincolnün üzülüşüne..acaba lj ne yapcak bundan sonra??yada kellerman??aa cidden kellerman yoktu nerde acaba adamım benim:):)

börtüböcek
02-03-07, 16:20
CNBC-E sayfasına birkaç bölümün özetini eklemişler,dayanamadım okudum :)

Her neyse taybong katılıyorum sana Mahone'un her şeyi bu kadar çabuk çözümlemesi bana da tuhaf geldi.Gelen gideni aratıyor,Bellick Mahone'un yanında ufacık kaldı valla :D

arrzzu
02-03-07, 18:38
yauv bu kadar olay bir bölüme nasıl sığdırılmış?daha koskoca bir sezon daha var.konu mu kalacak?ayrıca bence de söz konusu kişi Mahone bile olsa bu kadar çabuk çözülebilecek şeyler değildi o sırlar:(

GoDis
03-03-07, 18:52
bu bölüm harikaydıı.. V.nin ölümüne gerçekten çok üzüldüm ...
ayriyetten diğer arkadaşlara katılıyorum:
prson break de 1 bölümün heycanını Türk dizileri 1 sezonda veriyo
şu dedktif de baya akıllı ama micheal kadar akıllı değil... ayrıca bu bölüm ve 1. sezonun son 2 bölümünde hiç L.C. yoktu??? ama 2. sezonun 2. bölümünün reklamını gördüm nihayet L.C. var:D:D

heycanla bekliyorummmmmmm

zafersarhosu
04-03-07, 00:27
2. sezon inanılmaz başladı,baya atraksiyon olucak sanırım bekliyorum merakla:happy0064

Prison Break
04-03-07, 09:57
Ya ben Veronica'nın ölüm sahnesini hâla unutamıyorum şeytan diyor git o adamın kafasını giyotinle kesss:icon_evil :icon_evil :dito :dito

arrzzu
04-03-07, 18:44
Ya ben Veronica'nın ölüm sahnesini hâla unutamıyorum şeytan diyor git o adamın kafasını giyotinle kesss:icon_evil :icon_evil :dito :dito

aynen.bugün tekrarını izledim de...yine kötü oldum:(

Smallville18
04-03-07, 21:01
bugün yayınlanan prison breakın tekrar bölümü 2. sezonun ilk bölümümüydü son 15 dk sini izliyebildim de

börtüböcek
05-03-07, 11:52
evet ilk bölümüydü

Rabish
05-03-07, 14:12
Cuma gunu tamamen rastlanti eseri PB'in ilk sezonunu satin aldim .. oylesine ..
Ilk bolumu izledim.Guzel gorundu gozume ..
Ikinci bolumu izledim. Gittikce sarmaya basladi
Derken 3.,4. ,5. bolumlerde geldi pesinden.
Saat'a baktigimda tam 6 saat boyunca PB bolumleri izledigimi fark ettim :)
Beynimin arka kismi agrimasa devam etmeyi dusunuyordum.
Ertesi gunu hemen devamini izledim.
Ve iki gunde 1. sezon'u izledim.

Gercekten olagan ustu bir yapim.
Konusu harika, oyunculari mukemmel , oyku cok iyi islenmis , aksiyon dozunda .. Daha ne olsun ..
Ayrica zeka gerektiren bir dizi. Herkes izleyemez , izlese de anlayamaz.
Turkiye'de yasamadigim icin yorumlarimi sizlerle ayni anda yapamicam malesef ..

Tek bildigim PB forumunun yeni bir hayran kazandigi :)

Prison Break
05-03-07, 14:56
Aaa bu P.B. uyuşturucu gibi bağımlılık yapıyor galiba.:)

dFKto
05-03-07, 15:53
Dedektif Mahone'un en az Michael kadar zeki olması asabımı bozdu, aslında yapılması aylar süren bir planı bir kaç saatte çözmesi hiç te inandırıcı olmamış ama tabi öyle olması diziye yeni bir heyecan katmış. Bu dizi adrenalin arsızı.

Rabish
06-03-07, 18:10
Az once 2. sezonun 1. bolumunu izledim.
Yine hayran kaldigimi belirtmek isterim.
Gercekten nasil bir kurgudur, bu diziye inanamiyorum ..

Oncelikle en uzuldugum noktaya deginmek istiyorum :
Veronica'nin olumune :( Cok uzuldum ona.
Basindan beri sadece yardim etmek istedi , hayatini defalarca tehlikeye atti , kacirildi .. Bir suru seyi aski icin yapti ..
Sonunun parça halinda olmasi gercekten cok uzucu. Helede Lincoln'un olum anina sahit olmasi ..

Oswego'da Bellick'in havasini aldigina nasil sevindim anlatamam :)
O kadar gercekci olmus ki bir ara gercekten yakalandilar sandim ..
O sahnede en sevdigim an Michael'in onlari kekledigi icin hinzir bir gulumseme attigi an =)

T-Bag'in kurtulmasi hic hayira alamet degil benden soylemesi , bence kesin yeni belalar acicak herkesin basina
Olecegini hic sanmiyorum, PB vakit gecirmek icin T-Bag sahneleri koymaz helede yakinda olucekse ..

Haywire'i gostermemelerine uzuldum dogrusu , yine ne enteresanliklar yapicak diye beklerken hic cikmadi :( umarim gelecek bolumlerde cikar ortaya ..

Mahone akilli cikti ama bence biraz fazla olmus , yani herseyi anladik da Michael'in evindeyken dalgiç istemesi :s fazla akillica ..
Michael'in onun hakkindanda gelecegini umuyorum .. Ayrica Bellick'in Mahone'a karsi olmasi da cok cok iyi bence, sonunda Bellick'inde bir ise yaradigini gorduk.

Bellick demisken , nasil canla basla arastiriyor oyle , gozlerim yasardi dogrusu.
Sanki Michael ona cok kotu bir sey yapmis gibi duruyor , ama o istedigi kadar kosup saga sola ates edebilir cunku onda olmayan ve Michael'de fazlasiyla olan birsey var : Zeka ..

Sara'ya gelicek olursak , ona acidigimi belirtmek istiyorum. Ben Sara'yi seviyorum.
Butun o manyaklar arasinda , iki ay boyunca Fox Riverde Michael'e en iyi gelen seylerden birisiydi o.
Ayrica o origamiden ordegin cikmasi bence cok guzel dusunulmus, en bekledigim sahnelerden biri Michael & Sara'nin karsilasmasi , Sara'nin tepkisi vs ..
Umarim fazla ceza yemez en azindan babasi sayesinde cezasi hafiflesin veya tamamen kurtulsun ..
Ayrica bulunduklari zor duruma ragmen Michael'in Sara'yi dusunmesi cok hostu ..

maynaq
07-03-07, 19:37
Abruzzi ve pope diziden çıkıomu konuk oyuncu diye yazıo da merak ettim ???

sudem
07-03-07, 19:44
Abruzzi ve pope diziden çıkıomu konuk oyuncu diye yazıo da merak ettim ???

Bunu ilerki bölümlerde anlayacağız. :img-wink: Bu konudaki bilgilere spoiler başlığında ulaşabilirsiniz.

GoDis
09-03-07, 09:12
2. sezonun 2. bölümü harikaydı.... müthişti ya kendimi daha iyi ifade etmek gerekirse:::
fevkalade nin fevkindeydi:D:D:D:D
aşırı güzel bir bölümdü ama ben şikayetçiyim... bu sefer L.C. oynadı ama sara oynamadı... herneyse reklkamında gördüm mich linc i sara ya götürüyoo... bunasevindim çükü eğer zaman olursa mich kendisini sara ya savunabilecek ama eğer sara polise haber vermezse.... eğer verirse onu çok fena yaparım ... ztn linc in bacağı çok kötü kanıyo ama 2. sezonun 3. bölüm reklamında gördüğüm en güsel şey mich ile linc ın gülmesiydi bence 3. bölümün en güsel sahnesi o olcakkkk

börtüböcek
09-03-07, 10:21
rabishin imzasındaki sahneyi çok merak ediyorum gülmeleri çok hoştu fragmanda

Eva*MiLLeR*HP
09-03-07, 11:57
ay ewt dün muhteşemdi özellikle güldükleri sahne muhteşem olacak allahım gülüyorlar nihayet çok sevindim güldüklerinde çok seviniyorum çünkü bişeler yoluna girmiş demek oluyor o zamn canım micheal ım=)

Rabish
09-03-07, 12:43
Evet o sahne gercekten harika :img-wink: cok kisa ama goruceksiniz , tadindan yenmez bir sahne ..

Beautiful Soul
09-03-07, 13:23
Merhabalar
Bencede dün süperdi...Ama dakka başı reklam vermlerinden bıktım yaaa....
Michael ve Lİnc şöyle içten bi gülüşü hakediyolar uzun zamandır...:good: ÖZellikle Michael....Yazık biraz rahatlasın çocuk ya ..Kaç aydır stres altında...

crazyevil145
09-03-07, 19:46
selamlar arkadaslar bende cnbc-e ve prison break faniyim =) ama dunku bolumu izleyemedim maleseff.dediğiniz gibi boyle mukemmel bir dizi ve boyle cast super bence.micheal i hiç araya sokmuorm bile :)

Eva*MiLLeR*HP
10-03-07, 13:34
canım bugün(10,03.2007) saat 17:00 da tekrarı çıkacak yine kaçırırsan bi de akşam 1de var :img-wink:

tago
10-03-07, 20:18
perşembe günü izlemiştim ama bu dizinin tekrar bölümlerini bile tekrar tekrar izlemeye razıyım çok zekice yaaa süper

crazyevil145
11-03-07, 17:40
canım bugün(10,03.2007) saat 17:00 da tekrarı çıkacak yine kaçırırsan bi de akşam 1de var :img-wink:

tesekkurler izledim superdi :)

dFKto
11-03-07, 17:45
Mahone'nin zekası iyice tehlikeli olmaya başladı gerçekten çok sinir bozucu. Gelecek bölümü çok merak ediyorum. Bellick tekrar peşlerine düşecek, heyecan son hız devam ediyor.

aykut_fb
13-03-07, 06:20
bu arada bellick atıldığı için iyice kontrolden çıkar bence...:icon_whis

GoDis
13-03-07, 08:49
bu arada bellick atıldığı için iyice kontrolden çıkar bence...:icon_whis

bencede çıkar hem para ödülünü de duydu artık nu işin sonu kan da olsa bitirmek isteyecektir...

Eva*MiLLeR*HP
13-03-07, 12:01
zaten iyice sinirlenmiş kaçırdı die elinden onları bi de ödülü duyunca fıttırdı:)

Blackpaerl
21-03-07, 12:16
mahone ye bi IQ testi yaptırmak lazım sinir oldum olayları çok çabuk çözüyo

no_way
21-03-07, 21:44
mahone efsaneeee boyle bi adam yokk

violet-m
23-03-07, 10:05
harikaydı ihanet, aşk, entrika,heyacan ne ararsan vardı. malone gerçekten çok zeki oldugunu bir kez daha kanıtladı abruzziye çok üzüldüm. hain nika michael'e ihanet etti bukez kardeşini Lincoln kurtardı adamın hayat tecrübeleri işe yaradı. bellick ona hep gülüyorum, michael sara'ya olanları ögrenince hemen aradı ama sara'nın ona yeniden güvenmesi zaman alıcak .........

sudem
23-03-07, 11:44
Gitti Michael'dan sonraki en karizmatik adam. :img-cray: Alacağın olsun Mahone.
Allah'ım bu adam nedir böyle? Bu kadar zeki olunmaz. :blink:
Kellerman da Sra'nın peşinde ama ona kızamıyorum. :img-blush
Bellick'e de aferin yani. Mahone bile bu kadar yaklaşamadı Mike'a. Tabi mesela bu da değil birazcık zeka gerekiyor. Bellick Nika yüzünden kör oldu. Eğer kurtulursa yine de bırakmaz bunların peşini.
Nika'a acıyorum ben. Bu hale gelmeyi istemezdi. Bir bakıma haklı. Mike her zaman bir işi olduğunda onu arıyor. Hem bu işler de marketten ekmek almasını rica etmekle aynı şey değil. Üstelik Mike'a aşık. Sara'nın halini duyunca Mike'ın hali onu da sinirlendirdi. Kıskançlık başa bela. Neyseki Linc'in kimseye güvenmeme olayı onları kurtardı.

T-bag çok iğrenç bir adam ya. Arabada kızı görünce tanrının sevgili kuluyum demiştir kesin. Öyle bir yüz ifadesi vardı. Ne yazık ki bu olaydan da kurtuldu. :icon_sorr

dFKto
23-03-07, 22:04
T-bag'den nefret ediyorum, Zavallı adamı öldürmüştür herhalde.
Abruzzi'ye üzüldüm, Mahone deli ediyor beni. Neyseki Bellick'ten kurtuldular.

FB'li kız
24-03-07, 13:21
bana bi rkadaşım tavsiye etti diziyi ve muhteşem bi diziymiş ama maalesef 1. sezon bölümler ve 2. sezon şimdiye kadarki blümleri kaçırdım. diziyi bölük prçük deilde blümleri tam olarak izleyebileceğim bi site, indirebileceğim bi yer varmı? kitapçılara filan baktım ama dvd sini bulamadım dizinin. yardımcı olursanız çok sevinirim :img-yes:

4ewerbrucas
24-03-07, 20:29
:sad53: abruzziyi nasıl öldürürler ya ikinic şokumu yaşadım resmen izlerken bide veronica ölünce şok olmuştum neyse bellick çok sinir adama ya bu bölümde kanıtladı ama kurtuldular iyi ki micheal sara"nın kriz geçirdiğini öğrenince hemen aradı cnm yaa konuşmaları çok güzeldi özellikle micheal"ın ben ve sen doğru demesi bitirdi beni ne zaman görüşcekelr ya aşıklar kavuşssun artık:img-in_lo

mercan_dede
28-03-07, 18:09
selam arkadaşlar....
valla ben böle bir dizi izlemedim dün dvd sini aldım 1. sezonun yeniden izliyom ya çok manyak ya izle zile sıkılmıyom artık böle dizileriz izleyince türk dizilerinden sıkıldım bana çok saçma geliyor ikinci sezonuda cnbce de izliyom çok güzel ama her bölümde şoke oluyom....

Eva*MiLLeR*HP
29-03-07, 15:40
gerçekten çok güzel ilerliyor özelliklemicheal ve sara nın konuşması beni çoookk etkiledi micheal ya canım nasıl özür diliyor:(sara da karşı çıkıor cadanoz.
Neyse ben şey demk istiyorum ya burda dvd sini bulamadım izlemek istiyorum:( yani ilk bi kaç bölümünü kaçırmıştım ilk sezonun ondan:( eğer bilgisayara kopyalayıp özelden atabilecek olan varsa yardım edebilir mi?

dFKto
02-04-07, 21:41
Stres, zekayı olumsuz mu etkiliyor acaba? Michael artık ince ayrıntıları düşünemez oldu, T-Bag bile onu kandırabildiyse... Mahone olayı çözdü bile. Herkes mi bu kadar zeki yani?

.:princesse:.
03-04-07, 09:52
harikaydı bence 5.bölüm özellikle t-bag in "senin gibi döwme yaptıracaktım ama zamanım olmadı" demesine cok güldüm o da psikopat fln ama kendini garantiye alıyo her seferinde bu dizi harika bir zeka ürünü...

Eva*MiLLeR*HP
03-04-07, 13:43
ewt aynen ben de oraya çok gülmüştüm:good:

bette
05-04-07, 07:51
ya ben yayınlanan son bölümünü seyrettim ama son 5-10 dk.sine bakamadım. işte tam t-bag haritayı yiyodu o sırada:D sonra ne oldu bilmiyorum :(

bide mahone kimdi ben hatırlayamadım... o kadar çok isim var ki karıştırıyorum..

Eva*MiLLeR*HP
05-04-07, 15:42
dedektif:) ayrıca haritayı yedikten sonra işte micheal onlar ver falan dio o da artık haritanız benim dior o ara yürütüyor bi araziye kadar sonra bakıolar bi sürrü ev ve micheal dio ki bizim paranın üstüne inşaat yapmışlar bisürrü ev var öle bitio zaten:img-wink:

violet-m
06-04-07, 10:30
sonunda ekip yine bir arada Mahone michael'e çok yaklaştı tweener'i yakaladı umarım arkadaşlarını ele vermez michael en çok surce gördügüne sevindi ama surce çok soguktu. haywire'nin yemek yiyişi çok komikti ben kesin okadını öldürür diyordum ama öldürmedi sara'nın babası artık kızına inanmaya başladı Kellerman'nı görmesi iyi oldu sara yakında michaelle baglantıya geçer ..........

mercan_dede
12-04-07, 16:30
selam arkadaşlar .....
dizi süper heyecan dur durak belmeden devam ediyor her bölümde hem şaşırıyorum hemde heycanım artıyor ben evde dvx ten izliyorum çok güzel yaa.....:good:

rbd88
13-04-07, 10:17
ya o mahone denen adama kıl oldum öldürdü tweenerı yazık hemde ispiyonlamamıştı ne güzel michaelleri kıza gidip onu sevdiğini söylemişti yazık oldu ne diyim bu arada sucrede değişimler var yapmasın michaelime öyle ya o ona o kadar güvenirken

sprytus
14-04-07, 12:43
Mahone'un masum bir insanı öldürmesi çok kötü oldu...Heyecan ve gerilimin iyi bir şekilde kotarıldığı ve insanı kendine bağlayan Prison Break; her hafta seyredilmeyi hak ediyor...:good:

Eva*MiLLeR*HP
14-04-07, 16:18
david gerçek hayatta bi kızı öldürmüş ve hapishaneye girmesi gerekior onçin filmde öldürdüler

dFKto
15-04-07, 20:11
Mahone'nin kandırılmaya tahammülü yok, zekasıyla dalga geçilmesine dayanamıyor, kendisinden daha zeki birirnin olmasına da. Kendisini kandırdığı ve zekasıyla dalga geçtiğini düşündüğü için öldürdü Tweener'i.

Oyuncunun hapse gireceğinden haberim yoktu.

Sara nasıl kurtulacak acaba? ya da kurtulacak mı?

rbd88
15-04-07, 21:20
arkadaşlar bu arada çok saçma bi soru olcak şimdi ama bu lincolnle michaelin soyadları niye farklıydı söylemişti dizide ama ben unuttum yaa

ikarus75
16-04-07, 10:16
Mohone aklı başında bir karakter gibi başladı diziye ama adam manyak çıktı.Doğrusu şaşırdım.

annie
16-04-07, 12:54
Mahone hakikaten manyak çıktı,adam kafayı yemiş.David'in birini öldürdüğünü biliyodum, demek hapse gidecekmiş yazık oldu.Eee alkollü araç kullanırsa böyle olur.

Prison Break
16-04-07, 16:40
arkadaşlar bu arada çok saçma bi soru olcak şimdi ama bu lincolnle michaelin soyadları niye farklıydı söylemişti dizide ama ben unuttum yaa

İngilizce'si:

linc and michael's dad took off when their mom was still pregnant with michael, so he took her maiden name.

:)Bu kadar geldi valla elimden.:)

rbd88
16-04-07, 18:00
İngilizce'si:

linc and michael's dad took off when their mom was still pregnant with michael, so he took her maiden name.

:)Bu kadar geldi valla elimden.:)

çok teşekkürler yeterli oldu bu :img-yes:

dFKto
16-04-07, 18:04
Lincoln ve Michael'in babaları, anneleri Michael'e hamileyken onları terketti bu yüzden Michael annesinin kızlık soyadını aldı.

Eva*MiLLeR*HP
17-04-07, 19:09
güzel ve doğru çevirme:img-wink: :) good done:) ikisi de güzel soyisimler ama:):)cidden babası tekrar kayboldu ya_

rbd88
17-04-07, 21:24
cevap veren herkese teşekkürler gerçekten babaları yine kayboldu nereye gitti çıkıcakmı acaba yeniden ortaya

butterfly.
18-04-07, 12:25
yaa galiba bu haftaki bölümde o sinir bozucu gardiyan ortaya çıkıyormuş zaten başlarında yeterince bela var birde o eklendii

annie
20-04-07, 12:31
bana 2.sezonun simdiye kadarki en iyi bölümü gibi geldi.bircok sey ortaya çıktı.kim kimn adamı belli oldu.parayı T-bag de görünce çok şaşırdım.gerçi onun ne yapacagı belli olmaz ama Michael'in çuvallaması pek olan birşey degil.Sara'yada yazık ya tek basına kaldı.

4ewerbrucas
20-04-07, 13:01
bu dizide herkesin kellermanla dolasıyla daha üst makamlarabağlı çıkmasından nefret ediyorum dün ajan mahone hiç aklıma gelmezdi resmen şok oldum ya dizide kimseye güvenmeyeceksin resmen t_bag yaptı gene yapacağını parayı alıp kaçtı:img-hyste saraya üzüldüm tek başına kaldı ne zaman michealı ile kavuşucak:img-in_lo bide mrk ettiğim micheal o kadar kaçarken parayı ararken hangi arada sara"ya o kadar not gönderebiliyor buluşma yerleri filan ayarlıyor

senamavii
20-04-07, 14:55
inanılmaz heyecanlı bir bölümdü mahone hakettiği şeyleri yaşamaya başladı bellick yine zaten karışık olan işleri daha fazla içinden çıkılmaz hale getirmek için saz arkadaşıyla işe koyulmuş sara o şifreyi çözecek bence buluşacaklar gibi geliyor bana

rbd88
20-04-07, 23:03
yine herzamanki gibi çok hayecanlı bi bölümdü geçen bölümde sucreden şüphelenmştim bu ne yapıo die neyseki michaelle anlaşmışlar lincolnde l.ji buldu çok sevindim ama şu mahone meğerse ne dolaplar döndürüomuş zaten baştan beri ısınamamıştım o adama bide sarayı öldürüceklerine o kadını öldürdüler ya çok acayip ya kadın hiç bişey bilmeden telefon açmaya gitti ve öldü yazık

dila1
04-05-07, 18:07
evet bu sezon da ilk sezon gibi mükemmel her bölümde ayrı bi heyecan ayı bir entrika izlerken okadar heyecanlanıyorumki anlatamam yani kısacası izlemeyenler açısından çok büyük bir kayıp . şimdi izlenen türk dizi filmler yok kurtlar wadisiymiş bilmem neymiş prison break bin basar hepsine walla ölee değilmii???

MİHRİMAH
05-05-07, 09:41
arkadaşlar merhaba lütfen eğer prison break in bölümlerini izleyebileceğim bir site biliyorsanız bana linkini öm ile gönderirmisiniz.

mercan_dede
08-05-07, 18:26
selam arkadaşlar....
dizi çok süper valla bana göre lost tan daha güzel bence....çok heyecanlı ben ikinci sezonunuda bitirdim çok şeyle olucak 3.sezonu sabırsızlıkla bekliyorum ya böle bir dizi yok yaaa....

KAFKAF70
14-05-07, 10:01
Pardon 2. sezon kaç bölüm ???

8nil8
14-05-07, 13:20
22 bölüm var.

eliteturq
17-05-07, 21:31
bence film cok guzel evet bir basladım sezon 2 yi 4 cdyi arka arkaya izledim hicbisey icmedim ve bilgisayarın basından kalkmadım belki kendimi o karakterle kendimi haksızlıklar yerine koydum ama nitekim su goruluyorki cok buyuk bir bela bu isin icinde FBI var film cok surukleyici hic beklenmedik seyler var buyuk bir kacıs ama anlamadıgım filmdeki kacıs sahnesi artık eskidi yani cok uzadı ya kacsınlar ya kacmasınlar kactılar diyelim sonra ne olacak hersey acıklıga kavusacak peki sonrası nasıl birsey bekliyor ? yoksa 3. sezonda sadece bu kacma uzerinemi olacak dersiniz ? olursa bu film cok bayar umarım olmaz gerci belkide kacmıslardır ben daha 7 8 cdleri izlemedim :)

Not: Michael Scolfield'i film boyunca cok takdir etmisimdir cok dahi ve zekice herseyin mukemmel olmasını istiyor ki benm dovmelere olan merakımdan dolayı o vucudundaki dovme mukemmel bir sanat eseri bi saheser

Ve diznin muzigine gelince acaip super siddetle tavsiye ederim...:good:

4ewerbrucas
18-05-07, 15:30
dün akşam nasıl yakalandılar ben anlamadım ajan mahone nderden çıktı nasıl oldu????tamda sara"yı aramıştı çok meraklandım haftaya nasıl gelicek ya:icon_sorr :icon_sorr

börtüböcek
18-05-07, 15:56
dün ne çok aksiyon vardı bee hele Mahone'un arabaya arkadan çarpmasıyla şok geçirdim
Sucrenin sonu çok kötüydü

asiiiii
20-05-07, 16:18
dün ne çok aksiyon vardı bee hele Mahone'un arabaya arkadan çarpmasıyla şok geçirdim
Sucrenin sonu çok kötüydü

sucre ölüyo mu yaaa ölmesin o bn izledim bu hfta prison break ı ama sucrenin ölüşünü gömedim nolcak onaa bide o eski asker olan adama(adını unuttum) üsüldüm karısını tutukladılar hiç bi suçu yok da garibin

olimbera
20-05-07, 17:49
süper bi bölümdü bu bölümmm. babaları öldüğünde az daha ağlıyodum yaaa =(( c-note'un karısı yakalandı ona da çok üzüldüm=( neyse en azından ilacı bırakabildi.. bellick'e bütün o yaptıklarına rağmen acıdım valla işlemediği cinayetten tutuklandı garibim. sara kurtulmayı başardııı=))) kellerman'a da acıdım.. kim'e zaten sinir oluyodum iice sinir olmaya başladım!!!! sucreye bişey olmaz diye umuyorum yaa ölmezz ölemezzzz=(( mahone'a da hem acıyorum hem nefret ediyorum ,ilgnç bi durum=)) ama mike'la linc'in babasını öldürdü ...... mahone!!!(içimden neler neler geçiyo ama yazarsam banlanırım)

seth_gecko
20-05-07, 20:19
Sucre'nin öldüğünüde nerden çıkardınız o uçaktaydı ve uçağın peşinde bir jet vardı o kadar.
Uçağın düştüğünü göstermediğine göre ölmüş olamaz

eliteturq
20-05-07, 20:25
hmm geriden geliyorsunuz sanırım tvde kacıncı bolumde dizi ?

seth_gecko
20-05-07, 20:31
11. bölümü bitirdik biz cnbc-e den izliyoruz
asıl sen önden gidiyosun anlaşılan

BlueBird
21-05-07, 22:58
ya bi dizi bu kadar mı sürükleyici olur bu kadar mı merak ettirir 1 hafta boyunca yaa gerçekten süper bi dizi. cnbc-e deki favori dizim kesinlikle PB...
geçen bölümde babalarının ölmesine çok üzüldüm hele Michael nasıl ağlıyodu onu öyle görünce daha da çok üzüldüm. ayrıca sonunda tam Sara ile konuşcak derken o Mahone nerden çıktı yaa. hadi sırf çıksa iyi nasıl oldu da gelip onlara çarptı ben anlamadım ve orasına takıldım kaldım. bakalım bu hafta neler olcak sabırsızlıkla bekliyorum...

eliteturq
21-05-07, 23:40
babaları ne zaman oluyor cdnin o kısmı bozuktu bilmiyorum :( neden oluyor kim olduruyor ;?

sudem
22-05-07, 12:10
babaları ne zaman oluyor cdnin o kısmı bozuktu bilmiyorum :( neden oluyor kim olduruyor ;?

Mahone vurdu. Hastaneye de yetiştiremedikleri için kan kaybından öldü.

Eva*MiLLeR*HP
22-05-07, 14:46
ewt ama nasıL ağlıyodu ben de ağladım:( sora da _ babamı sadece 1 gün görebildim- diodu:sad53:

börtüböcek
25-05-07, 06:59
dün ne oldu öyle tokat yemiş gibi oldum Kellerman bizimkilere yardım mı etti şimdi şoka girdim dün yaa :)

seth_gecko
25-05-07, 09:02
Yine hareketli ve güzel bir bölümdü.Michael'ın kurdukları tuzağı farketmesi ama yinede kaçmaları ,Mahone ve çinlinin tuzak kurduğu Kellerman'ın onları alt edip Michael ve Linc'i kaçırması ve benim favori adamım T-Bag eski sevgilisinin yerini buldu.Kısacası çok iyi bir bölümdü.Bu arada Bellick tatil yapacağını zannederken Avacado'nun yanında zor günler onu bekliyo :img-hyste
Not:Sucre hala yasıyo!! :happy0064

annie
25-05-07, 12:31
bende babalarına çok üzüldüm.Onca şey onu bulmak içindi zaten öldü şimdide. bide michael diyo ki sadece bir gün geçirdim birgün bile değil tam olarak belki birkaç saat.Kellerman Mahone'yi güzel kandırdı valla bari Lincle M.ike da ilerde kandırmasa da yanlarında olsa. En kötüsü Bellick'e oldu tam adamına düştü fox riverda yani ama haketti.

sudem
25-05-07, 13:23
dün ne oldu öyle tokat yemiş gibi oldum Kellerman bizimkilere yardım mı etti şimdi şoka girdim dün yaa :)

Kellerman'ın bir çıkarı olmasa hayatta kimseye yardım etmeyeceği belli. Sonuçta artık ABD hükümetine çalışmıyor. İşini geri istediği de kesin. Ayrıca Caroline'dı galiba adı. O kadına da yaranmak istiyor. Mike ile Linc'i bir iki bölümde kendi elleriyle vermesi beklenebilir. Tabi bu dizide her şey beklenebilir. Her şey değişiyor.

Paul'le olan bölümler kendi açımdan söyleyim, çok eğlenceli. Bu iki hafta yayınlanacak bölümler çok güzel olacak. :img-wink:

hgslf_4
25-05-07, 14:33
bence kellermenin lincle michaeli kurtarma sebebi sarah'ya ulaşmak. michaelle sarah'nın aşkı tek ulaşma şansı. tabi bu benim düşüncem çıkmayada bilir:icon_whis ama çıkarsada eminim scofield:img-in_lo bir çıkış yolu bulur:img-yes:

olimbera
25-05-07, 15:23
her zamanki gibi süper bi bölümdüüü=)) Sucre'yi gördüğüm an sevinçten uçtuum :happy0064 :happy0064 michealle lincoln'un kaçmalarına da çook sevindiim :happy0064 kellerman'dan nefret ediyodum ama şimdi çoooooook seviyoruum ilerde yardım etceğini biliyodum gerçi ama olsun :happy0064 t-bag her ne kadar tammm bi psikopat ve p.slik olsadaa yine de bayılıyorum ona yaa :happy0064 ooh mahone'a da iyi oldu :img-yes: gerçi acıyorum falan ama olsun :img-yes:

börtüböcek
25-05-07, 16:10
bi foto görmüştüm Michael'ın dayak yediği,sanırım o bölüme yaklaşıyoruz,SUDEM'e katılıyorum,Kellerman başkanın gözüne girmek için bizimkileri kullanacak bence

Eva*MiLLeR*HP
25-05-07, 18:59
ya kellerman aptal de3ğil kesin bi planı var.. boşuna nie michael a yardım etsin kii.. benim kafama oscar sharles takıldı o muydu yoksa yanlış mı gördüm:S yaşıor mu hala?

börtüböcek
26-05-07, 09:01
yok cnm yaşamıodur herhalde kemiklerini gördük adamın
??? gördük dimi??? :)

Eva*MiLLeR*HP
26-05-07, 17:56
kemikler başkalarınınki olamaz mı sonuçta gördük konuşmuodu sadece o çinliyle yazışıodu PLAN fln yazdı kellerman la konuşurken o oscar diil miydi ya?

sudem
26-05-07, 18:16
kemikler başkalarınınki olamaz mı sonuçta gördük konuşmuodu sadece o çinliyle yazışıodu PLAN fln yazdı kellerman la konuşurken o oscar diil miydi ya?

O adam Oscar değil. İleride kim olduğu ortaya çıkacak. Oscar ölü.

wents
26-05-07, 21:07
arkadaşlar 2. sezonun tamamını izlemiş biri olarak söylüyorum Spoiler--> kellerman sizleri çok şaşırtacak.o asyalı ajanla konuşan kişiye gelince 3. sezonun kötü adamı olacak sanırım.

27-05-07, 17:05

bunlar küçük şoklar dostum :) cok daa büyükleri oluck :):):happy0064 sewiorm bu dzi yaa

_nesli_
30-05-07, 08:54
bu bölümün fragmanına baktım da michael kendini vuran adama nasıl tatlı bakıyo öyle yavrum benim içim gitti ya ....:)

börtüböcek
31-05-07, 12:40
oh be geldi sonunda Prison günü
hiç bu kadar merak etmemiştim yeni bölümü (yoksa etmiş miydim :))

sprytus
01-06-07, 06:47
Müthiş heyecanlı bir bölümdü arkadaşlar! Micheal ve abisinin bu aman vermeyen kaçışları bakalım sonunda onlara neler getirecek...Onları takp etmeye devam eden dedektifte peşlerini bırakacak gibi gözükmüyor!:good:

börtüböcek
01-06-07, 07:52
şunca bölüm sonra ilk defa olaylar Michael'ın kontrolü dışında gelişiyor ve Kellerman da bunun farkında.Steadman'ın ölümü çok feciydi,Linc nasıl kurtulacak?Artık tek kurtuluş Sara'daki anahtar.O sebeple Sara'ya ulaşmaları gerek ama Kellerman'ı Michael'ın yanında gören bir Sara'nın tepkisini hayal bile edemiyorum!!

bi de gazeteciler Michael Scofield'ı bulmak adına geldikleri odada cesedi gördüklerinde neler olacağını çok merak ediyorum,herhalde Michael'a yıkılmaz bu ölüm dimi? :img-help:

bo_hemienne
01-06-07, 12:17
arkadaşlar ben bu diziyi hiç izlemedim ama çok methini duydum çok merak ediyorum ama bildiğim kadarıyla Türkiye de 2. sezon da falan acaba tekrarları falan varmı bi bilginiz varmı?

seth_gecko
01-06-07, 13:18
arkadaşlar ben bu diziyi hiç izlemedim ama çok methini duydum çok merak ediyorum ama bildiğim kadarıyla Türkiye de 2. sezon da falan acaba tekrarları falan varmı bi bilginiz varmı?

e2 de 1 . sezon tekrarları vardı ama kaçırdın
bi daha olur mu bilmem

annie
01-06-07, 13:49
O Steadman kendini niye vurdu ki madem ölecekti lincon gebertseydi onu bari.michael niye tvyi aradı ki anlamadım nolacakki ya bu dizi hiç bitmesin keşke beklemeden 3.sezonada geçseler

01-06-07, 14:46
O Steadman kendini niye vurdu ki madem ölecekti lincon gebertseydi onu bari.michael niye tvyi aradı ki anlamadım nolacakki ya bu dizi hiç bitmesin keşke beklemeden 3.sezonada geçseler

steadman kendini linc özgür kalamasın ayrıcaa kendisi hapise girmesin die wurdu. linc. onu öldürmedi çünkü öldürseydi onın steadman olduğunu kanıtlayamazlardı. konusması gerekecekti ki o da bunu yapmamak için intahar etti michael tv yi aradı cünkü geldiklerinde steadmanı görücklerdi ama tv kanalı geldiin de steadmen intahar etmiş oldu :icon_sorr 11.bölümden sonra dizi cok büyük hız merak we action kazanıo demişimdir. we bölüm 14 te böleydi 15-16-17-18-19-20-21-22 bunların hepsi cok heyecan merak we action içerio ;)

nickfad
01-06-07, 18:53
selam arkadaslar ben tam bir ''PRISON BREAK MANYAĞI'' olaraktan burada bulunmaktayım(biraz resmi(!) mi oldu!?) neyse ben bu diziye bayılıyorum ama fakat lakin etrafımda anlatacak yorum yapacak kimse yok(kader işte:P)ee bünye kaldıramıyo bir süre sonra:p umarım beni de aranıza alırsınız:img-grin2
diziye gelince:

micheal ı hiç bu kadar pasif göreceğim aklıma gelmezdiii!!zannımca çocuğun da zoruna gitmiş olacak ki kellerman'a ''hala bu işte kararları vren kişi olduğunu mu düşünüyosun?!'' dedi.gerçi kellerman da ona bi cevap verdi ya neyse olur böyle şeyler.ayrıyetten mahone nun yaptıkları ve dedikleri de takdire değerdi doğrusu sonunda söz dinleyen uslu oğlan kılıfından sıyrıldı:good: vee o ''kimmy''(:img-hyste) nin eteklerinin tutuşmasını zevkle seyrettim.kendini beğenmiş herşeyi bilen hareketleri beni sinir ediyodu:icon_mad:

işte böyleebye

olimbera
03-06-07, 16:47
şu anda cnbc-e'de 3. posta izliyorum bu bölümü =))

muhteşemm bir bölümdü yinee :img-yes: mahone'un o p.slik çekik gözlüye kimmy demesine bayıldım :img-hyste :img-hyste onlara karşı çıkması iyi oldu ama olan ailesine oldu=( çok acıyorum mahone'a. adam başka ne yapsın ki?? mecbur bırakılıyor.. bi de micheal'ın kontrolünde gelişmiyor artık olaylar yazık yazık... :img-hyste garibim ilk defa bu kadar pasif kalıyo :img-yes: terrence'a aşırııı derecede sinir oldum yine!!! ödlek h.rif yaaa niye kendini öldürüyon manyakkk!! Bi kere doğruyu yap yaa bi kere yaa!! c-note'a da üzülüyorum Kacee yakalandı kefaleti de kabul etmediler.. T-bag yine manyaklığını gösterdi. o olmasa dizinin tadı çıkmıycak yaa.. bellick'e de iyi oldu.. ohh bi güzel dayak ye de gör gününü!! :img-hyste

BlueBird
05-06-07, 20:21

evet tekrarlarını vereli baya oldu. hatta e2 de de verdiler o da geçti. ama 1. sezonun dvd lerini gördüm bulabilirsen ordan izleyebilirsin :img-yes:

ebgü
05-06-07, 21:45
arkadaşlar lütfen yardım edin.Ben prison break'ın 1.sezon'un 1.bölümünde hani özel oda'da fernando sucker nişanlısıyla görüşmüştü ya bir müzik çaldı orada,önce nişanlısını beklerken sonra devam etti o müzik işte ben o müziğin adını arıyorum ve de kimin bestelediğini sanıyorum klasik müzikti bilen varsa lütfen yardım etsin.

4ewerbrucas
07-06-07, 21:08
mahone artık bişey demiyorum zeki olduğunu kabul ettim:img-yes: ama kellerman bizimkileri satar mı??satmaz ya öyle umuyorum satar mı yoksa:icon_sorr

börtüböcek
08-06-07, 05:53
sanırım satacak,ayrıca bence Mahone gereğinden fazla zeki 3 kişinin planladığı şeyi pat diye çözmesi aptalca geldi bana "Sular Isındı" cümlesinin aldatmaca olduğunu ve de mesajın Sara'ya olduğunu çok çabuk anladı

seth_gecko
08-06-07, 08:34
Ben Kellerman'ın baskana oyun oynayacağını sanıyorum bence bizimkileri satmayada fırsatı olmayacak çünkü otel odasında steadman kellerman'la dalga geçmisti kardesime liseli çocuklar gibi asıksın ,biz oturup seninle dalga geçerdik demisti , e onca zaman aramayan baskanda tv açıklamasından sonra arayınca bunu yutacağını sanmıyorum.

Mahone'da yanlarında eski bir ajan var bizi sasırtmak istiyorlar diyerek bi kez daha zekasını gösterdi.

Sucre tam gaz meksika'da ilerliyor ama bence sevgilisi onu beklemiyor olacak ve polisler yakalayıp geri hapse atacaklar gibi geliyor.

bölümde eski bir dostu gördük deli adam(adını hatırlamıyorum) kızına dayak atan babasını öldürdü.

ama benim adamım T-bag bu bölüm piskopatlık yapmadı artık öbür bölümlerde diyorum

börtüböcek
08-06-07, 09:33
cidden bende bu bölümde bir şey eksik diyordum meğer Bagwell'miş :D
onun psikopatlıkları bölümün en büyük eğlencesi :)

Bellick fena dayak yemişti,hemşireye yaptığı kura da koptum :img-hyste

börtüböcek
08-06-07, 16:02
hay allah hiç dayanamam spoiler'a napıcam şimdi yaa :img-pilot

Sucre,adam ona benzin parasını verince dumur oldu garibim,amca da melek çıktı
Patoshik'in sonu yakın galiba 8liden kala kala 5 kişi kalacaklar galiba bi sonraki bölüm
bnm enn çok merak ettiğim Sara kardeşlerin yanında Paul'ü görünce naapcak?

SBR
08-06-07, 16:55
sevgili arkadaşlarım prison break'ın 2.sezonun tamamını izlemiş biri olarak söyliyorum kesinlikle 1.sezon kadar güzel değil ilk sezon müthişti ..en sevdiğim karakter abruzzi yi de 2.sezon hemen öldürdüler uyuz t-bag le yola devam ediyorlar nerde ilk sezon ahh ahh:sad53:

olimbera
09-06-07, 14:41
bu bölüm de çok güzeldi. sara'ya verdikleri mesaj çok akıllıcaydı kitaptan bölümlerin kullanılması falan. mahone çok kolay çözdü olayı yaa !! gerçi yanlarında kellerman'in olduğunu bilmese çözemezdi. sara'yla michael'in telefon konuşması güzeldi (michael turna=)) ama did somebody hurt you? derkenki surat ifadesinde acayip gülesim geldi biraz yapmacık olmuş o sanki. bu hafta delimi yeniden gördük (haywire) o kızın babasına iyi yaptı ohh!! iyilik meleği delim benim=)) gerçi annesiyle babasını öldürdüğü için girmişti galiba hapisaneye ama o kendinden kaynaklanan bişey değil. hollanda'ya gidebilse keşke =( t-bag'i görmedik bu bölüm yanılmıyorsam. eksikliğini çok hissettim=) t-bag'siz olmuyor. son sahneye gelince ne olacağını biliyorum ama bilmeseydim kellerman kardeşleri satmayacak derdim çünkü terrence'ın ona söylediklerinden ve gizli serviste artık bir hayalet olmasından sonra, o ....... başkana kanmaz.

senamavii
11-06-07, 14:00
en fazla merak ettiğim kısmı kellerman kimi tutacak son anda gelen telefon dengeleri bozacak mı... sara artık kararını verdi bence çok iyi etti michael la yola devam edecek başka çaresi yok zaten bakalım neler olacak.

nickfad
12-06-07, 17:54
yaa mu mahone fazla mı zeki ne!!:icon_conf yaa adamların planladıkları herşeyi çözüyo:icon_devil kellerman işe yarıyo gibi ama yine de insanın güvenesi gelmiyo yaw:icon_conf olur da bi gurursuzluk yapar başkana satarsa:img-fie: bir de sevgili sara çocukcağız orda seni beklemekten ağaç oldu sen de oturdğun yerden arıyosun oldu mu ya:img-beee: gercekten de t-bag in yokluğunu fena halde hissettim:(

börtüböcek
14-06-07, 06:33
:bella :bella yeni bölümün özeti çok hoşuma gitti
S&M yeniden demek....oleeey
yalnız Bellick'i anladım da Haywire'a ne teklif edebilir ki Mahone :img-help:

dazzle
14-06-07, 20:21
uzun zamandır izledigim en ii bölümlerden biriydi saranın paul a saldırması michael a aşkını ilan etmesi öpüşmeleri çok şirindiler paul de son anda çaktı onun başkan olmadıgına ama buadam yinede güven vermio bakalım nezaman ihanet edecek ???

olimbera
14-06-07, 20:53
süpppeerr bi bölümdüüü!!! micheal & sara sahneleri çok güzeldi :img-in_lo bellick çıktı hapisaneden sinir oldumm!! ne güzel dövmüşlerdi onu :img-hyste :icon_twis çok mutlu olmuştum onu ağzı yüzü patlamış bi şekilde görünce :img-hyste zeka küpü michael yine buldu çözümü başkalarını atlattılar trenden :img-yes: :happy0064 ya şu mahone'a harbi acıyorum yaa adam oğluna bişey olmasın diye cinayet işlemek zorunda kalıyo :icon_conf amaaa!!! haywire'ımı nası öldürür yaa (gerçi direkt öldürmedi ama onun yüzünden atladı!!) ya biliyodum ölceğini ama birini daha öldürceğini falan bilmiyodum kızı dövdü diye öldürceğini falan :sad53: kız da önce bişey söylemedi ama o sinir bellick yüzünden söylemek zorunda kaldı!! c-note'un o insanları kurtarması, onların da c-note'a yardım etmesi çok güzeldi.. kısaca yine muhteşem bi bölüm izledimm :img-yes:

turti
14-06-07, 21:29
süpppeerr bi bölümdüüü!!! micheal & sara sahneleri çok güzeldi :img-in_lo bellick çıktı hapisaneden sinir oldumm!! ne güzel dövmüşlerdi onu :img-hyste :icon_twis çok mutlu olmuştum onu ağzı yüzü patlamış bi şekilde görünce :img-hyste zeka küpü michael yine buldu çözümü başkalarını atlattılar trenden :img-yes: :happy0064 ya şu mahone'a harbi acıyorum yaa adam oğluna bişey olmasın diye cinayet işlemek zorunda kalıyo :icon_conf amaaa!!! haywire'ımı nası öldürür yaa (gerçi direkt öldürmedi ama onun yüzünden atladı!!) ya biliyodum ölceğini ama birini daha öldürceğini falan bilmiyodum kızı dövdü diye öldürceğini falan :sad53: kız da önce bişey söylemedi ama o sinir bellick yüzünden söylemek zorunda kaldı!! c-note'un o insanları kurtarması, onların da c-note'a yardım etmesi çok güzeldi.. kısaca yine muhteşem bi bölüm izledimm :img-yes:

sana katılıyorum süper bi bölümdü.Sara-Michael yeniden..harikaydı.trenden atlama numarası müthişti,michael daki zekayı hiçbirimiz inkar etmiyoruz zaten.:happy0064 Mahone bu bölümde bir adam daha öldürmek zorunda
kaldı.tamam oğlu için yapıyor ama linc ve michael in önceden yapmaya çalıştığı gibi karısı ve oğlunu ülke dışına gönderemez mi?

börtüböcek
15-06-07, 06:09
:bella
uzun zaman sonra Sara ve Michael'ı bir bölüm boyunca dipdibe izlediik

bölüm aksiyon doluydu,Sara Kellerman'ı boğmaya kalkınca neye uğradığımı şaşırdım bi de "Kişisel diildi Paul!" deyişine koptum :img-hyste

Efsane geri döndü T-Bag'im yine formundaydı,Zach akıllı çıktı ama Bagwell ekarte etti onu

Tren blöfü süperdi,Bellick'ten nefret ediyorum en uyuz olduğum karakter "Brad Bellick FBI , Brad Bellick bureau ,FBI Brad Bellick" diye uzayıp giden rozet adaptasyonuna sinir oldum

Kellerman'ın Caroline Reynolds'la konuşmadığını anlayışı esnasında Ajan Kim'in yüzü muhteşemdi :img-hyste neyse en azından Kellerman kendine atılan bu kazık sebebiyle kardeşleri yakmaz

C-Note şanslıydı,Mahone da artık kurşunsuz öldürmeye başladı FoxR8'lisini
Haywire da gitti :sad53:

bu bölümün müzikleri de iyiydi soundtrack'tekilerden farklı melodi dinleyemiyorduk ama bu bölüm 2 farklı şarkı vardı

Eva*MiLLeR*HP
15-06-07, 11:05
muhteşemdi bu böLÜm aşKOm çOok yakışıkLIydı =) KeLLerman öğrenDi ya orda çOook güLdüm heLe caroLyn :
Kellerman , where are yoU
:D
başka bişe demiOdu :D

aY o sara michael bö<Lümü iğrençti ..
piss sara :(

olimbera
15-06-07, 15:15
tamam oğlu için yapıyor ama linc ve michael in önceden yapmaya çalıştığı gibi karısı ve oğlunu ülke dışına gönderemez mi?

yapabilir belki ama yine bulurlar onlardan kaçamayacağını biliyor bence ve şöyle bi durum da var karısının ve oğlunun hayatını hep bir yerlerden kaçarak geçirmesini istemiyordur:img-yes:

4ewerbrucas
15-06-07, 16:04
muhteşemdi bu böLÜm aşKOm çOok yakışıkLIydı =) KeLLerman öğrenDi ya orda çOook güLdüm heLe caroLyn :
Kellerman , where are yoU
:D
başka bişe demiOdu :D

aY o sara michael bö<Lümü iğrençti ..
piss sara :(

niye ya ben bayıldım sara micheal sahnesine hatta gece bidaha izledim o sahneyi yani o kadar çok bekliyordum kavuşmalarını düşünün artık:img-hyste trende atlama sahnesine bende bittim micheal zeka küpü ya inkar edilmiyor artık dediğiniz gibi t-bag adamım benim çok seviyorum onu ztn:img-in_lo ayrıca sara"nın kellerman"ı boğmaya çalıştığı sahne süperdi ama kız çok sakindi ya biryerde patladı ztn:img-yes: yalnız herkese olduğu gibi kellerman bana da ihanet edicekmiş gibi geliyor ama ne zman???

turti
15-06-07, 19:00
yapabilir belki ama yine bulurlar onlardan kaçamayacağını biliyor bence ve şöyle bi durum da var karısının ve oğlunun hayatını hep bir yerlerden kaçarak geçirmesini istemiyordur:img-yes:

evet o da var.

stinky_fan
15-06-07, 19:22
yaw kızlar süper olmayan P.B bölümümü var:)

j boy
16-06-07, 11:22
sara nın paula saldırdıgı bolum en guzelıdı patoschık e yazık oldu onuda kaybettık fox rıver 8 lısı 5 ledı artık hıc bırı olmesın(t-bag ölebilir)

Flora_Cagla
18-06-07, 10:30
haywire'ın atladıı sahnede güseldi bide paul'un "bill kim'e söle fena çuvalladı" dediği sahne güseldi.bide michael'la saranın tuvaletteki konuşması güseldi :img-yes:

4ewerbrucas
18-06-07, 20:55
sara nın paula saldırdıgı bolum en guzelıdı patoschık e yazık oldu onuda kaybettık fox rıver 8 lısı 5 ledı artık hıc bırı olmesın(t-bag ölebilir)

bir dakika niye t_bag ölüyor başkası ölsün benim adamım ölürse olmaz:icon_sorr

olimbera
18-06-07, 21:14

evet kesinlikle katılıyorum!!:img-wink: t-bag ölmezz ölemezz:img-yes: o ölse dizinin tadı kalmz ki :img-yes:

19-06-07, 06:47

ztn t-bag in michael dan fazla hayranı olduu için öldürmicklermiş..:img-wink: öle bişe duydum korkmaın yani :P

seth_gecko
19-06-07, 08:09
T-bag öleceğine diğer hepsi ölsede olur

Tamam belki piskopat diye adamı sevmeyenler olabilir ama aynı zamanda adam tam bir kazanova şimdiye kadar asıldığı kadınlardan ona yüz vermeyen olmadı :good:

Bide C-note olayı var adam suçsuz yere hapse girmisti şimdide karısını içeri aldılar kızıyla hayat mücadelesi veriyor bu adamı öldürürlerse yazık olur

börtüböcek
19-06-07, 08:45
yeni bölüm fragmanında C-Note hastanede miydı bn mi yanlış gördüm?
bu arada evet T-Bag yeri doldurulamaz karakterlerin başında geliyor,en çok ona gülüyorum biri ölecekse eğer bu Bellick olsun :icon_twis

j boy
19-06-07, 12:07

bencede t-bag ölmesin ama gerıye kalanlardan en gıcık o hakkını vermek lazım oyunculuk mükemmel sonunda hapse donuyo heralde hayranları cok oldugundan öldürmüyolar

olimbera
21-06-07, 20:17
ya t-bag'ime böyle davranmasın o susan denen kadın yaaa =(( adam iyi olmaya çalışıyoo =(( ya ağlamasın oo nerdeyse ben de ağlıyodum o ağlarken.. :not_i: pope'u zaten seviyodum =)) canım beniim onun sayesinde lincoln kurtulabilicekkk :happy0064 :happy0064 c-note'un başına gelenler de çok üzücüydü kızı için teslim oldu.. michael'e nasıl ulaşabilicek merak ediyorum... sanırım o michael'in sucre'ye verdiği adresten sucre'ymiş gibi mesaj falan atıcaklar.. tabi yazım kurallarını ihmal etmeleri lazım :img-hyste passion yazarken h var mı diye soran adamın yazısını düzgün yazarlarsa michael yemezz :img-yes: o diyaloğu o yüzden koymuşlardır bence.. ayrıca o sucre'ye sitenin adresini verişini de bu bölümün başında gösterdiler demek ki bi alakası var.. michael'le saranın konuşması güzeldi :img-in_lo michael o arabayı kimmy'nin üzerine sürdüü lincoln de bunu bi güzel patakladı yaa o an nası bi sevinç yaşadım anlatamam :happy0064 televizyonun karşısında vuur kıır parçala lincolnn falan diyodum :img-hyste :img-hyste kellerman'a kapıyı kapatmalarına üzüldüm aslında yaaa... ama kellerman onları yine de kurtarıcak duyduğum kadaıyla kısacası süper bi bölümdü bi ağlıycak gibi oldum bi sevindim.. muhteşemdi :good:

börtüböcek
22-06-07, 05:53
aayynen katılıyorum T-Bag beni çok şaşırttı "İyi olacağım" dedi adam,Kellerman'ı bırakmalarına da çok şaşırdım.Evet Olimbera dediğin gibi siteden bulmaya çalışacaktır C-Note Mike'ı.
Vee Bill Kim ne güzel dayak yedi oohh :bella

Acaba Pope bi kazık atmış mıdır,tam da bandı çözerken bitti

seth_gecko
22-06-07, 08:58
Harika bir bölümdü çok hareketliydi ama önce mahone'la konusan zenci kadına uyuz olduğumu söylemem lazım, şansımız varsa çocuğun durumu ağırlasırda hastaneye giderler dedi :icon_evil Mahone,kendi çocuğuda hastanede olduğundan C-note'a üzülüyor aslında mahone'da zor durumda

Gelelim T-bag'e zaten 1. sezonda T-bag'in ensest bir iliskiden doğruğunu öğrenmistik dünkü bölümde çocukken yasadıklarını gördük yani T-bag kötü doğmamıstı onu bu duruma babası itmisti(adam theodore'a bile ... ayıp yaa) ama T-bag iyi olmak istediğini söylediğinde ciddiydi ve bulundukları yeri polise söyleyerek onlara zarar vermeyeceğini ispatlamıs oldu.Hala T-bag'den nefret eden var mı?
Michael ve Linc'i yazmaya gerek yok onlar zaten tam gaz devam ediyor :happy0064

olimbera
22-06-07, 09:18
yok ya sanmıyorum pope kazık atmaz.. iyi bi adam.. ya ben sucre'den bahsetmeyi unutmuşumm =)) maricruza koştuğunda onla buluştuğunda falan nası mutlu oldum anlatamamm :happy0064 :happy0064 çok sevimlilerdii :happy0064 :happy0064 maricruz'a da düz saç yakışmış :img-yes:

ya evet ben de o ajan lang'e sinir oldummm!! inşallah durumu ağırlaşır falan dedii!! mahone o ayıyı o kıza verdi falan ya.. orası güzeldi... c-note'a da kızamıyourm ya michael'i ele vericeği için.. yazık adamcağıza.. neyse kacee çıktıı :happy0064 ya mahone'a da acıyorum ben halaa yaa!! pam'le cameron'la mutlu mesut yaşasınlaar artıkkk:img-yes:

ya ben hala t-bag'e üzülüyorummm üzmeyin lan t-bag'imiii adam susanla ilk tanıştıında da ii olmaya çalışıyodu:img-yes: gerçi susan da haklı 6 çocuk öldürmüş adama nası güvenecen..? ama olsun ya t-bag'im iyi olmak istiyooo:not_i: ya ağladığında çok kötü oldum yaaa:not_i: tabi muhteşem oyunculuğu sayesindee :img-yes:

went_sinem
22-06-07, 09:40
dünkü bölüm çok süper bir bölümdü.dizi başladğından beri t-bag den nefret ederdim.ama dün çok acıdım.bir gün t-bag a acıyacağım aklımın ucundan geçmezdi.kellerman a kapaıyı kapatmasalardı keşke.o ara saraya gıcık oldum.pope özlemişim ya. adam her ne olursa olsun yine yardım etti onlara.

volley_fb_girl
22-06-07, 10:14
Sara!'ya kızmayalım kapı konusunda çnkü kellerman satardı..Büyük ihtimalle

börtüböcek
22-06-07, 12:04
T-Bag baltaya psikopatça bi bakış fırlatınca Susan ve çocuklarının işi bitti dedim :) ama adam gitti yerlerini söyledi bi de ağladı
acaba bundan sonra ne yapacak?

Pamir
23-06-07, 15:17
Gelelim T-bag'e zaten 1. sezonda T-bag'in ensest bir iliskiden doğruğunu öğrenmistik dünkü bölümde çocukken yasadıklarını gördük yani T-bag kötü doğmamıstı onu bu duruma babası itmisti(adam theodore'a bile ... ayıp yaa) ama T-bag iyi olmak istediğini söylediğinde ciddiydi ve bulundukları yeri polise söyleyerek onlara zarar vermeyeceğini ispatlamıs oldu.Hala T-bag'den nefret eden var mı?

ben hala nefret ediyorum... ne yani başına bunlar eldi diye onca insanı ölürmesi mi gerekiyodu... ayrıca yaşadıklarından hiç ders almamış hapiste yeni çocuklara neler yaptığını hepimiz biliyoruz. yaşadıklarını öğrenmem daha kızmama neden oldu çünkü o yaşadıklarını başkalarına da yaşattı!!!! gebersin o ya!!!!!
sucre'nin kız arkadaşı da amma güzel kızmış.. hapisten kaçmaya değer bir kız yani.. daha önce dikkatimi çekmemişti:)
sara'yı ilk sezon da sevmemiştim hala da sevmiyorum.. nedeni yok soğuk geliyo bana sevemiyorum!!!
bu arada scorfield'e ne olacak bilmiyorum... linc işlemediği bir suç için yargılandı o yüzden kaçtı.. gerçekler ortaya çıkınca o kurtulacak ama michael'in mazereti yok.. hırsızlıktan girdi içeri... birçok suçluyu hapisten kaçırdı, kendisi de kaçtı... onun sonu fox river yine kurtuluşu yok!!!!

FBemel
24-06-07, 00:09
ben Prison Break'i izliyorum ama buraya yorum yapmıyordum...

öncelikle bu bölümün bombası Sara'nın Kellerman'a kapıyı açmamasıydı...:img-hyste ama bu sonradan bizimkilerin başına bela olur mu???:icon_whis işte orası beni düşündürüyor...

yalnız Sara'ya da hak vermek lazım...o kadar şey yaşadıktan sonra hiçbir olay yaşanmamış gibi davranmak çok güç olmalı...:img-yes:

T-bag'a ise acıdım ve üzüldüm ilk defa onun için...adam sadece sevgi istiyor...:icon_sorr neyse...çok duygusallaşmayalım...ne de olsa aksiyonu bol bir dizi izliyoruz...:img-hyste

j boy
24-06-07, 10:48
bu bölümün en güzel karesı suphesız lınc ın kım ı patakladıgı sahneydı adamın o musmula suratını dagıtttı

olimbera
24-06-07, 10:57
bu bölümün en güzel karesı suphesız lınc ın kım ı patakladıgı sahneydı adamın o musmula suratını dagıtttı

kesinlikleeee :img-hyste "kimmy"nin pataklanmasını seyretmek süperdi:img-hyste tabi michael'in de hakkını yememek lazım nası sürdü arabayı üzerine :happy0064 :happy0064

nickfad
24-06-07, 20:02
T-Bag baltaya psikopatça bi bakış fırlatınca Susan ve çocuklarının işi bitti dedim :) ama adam gitti yerlerini söyledi bi de ağladı
acaba bundan sonra ne yapacak?

eveet o baltaya bakınca ben de ''tamam bitti bu iş!'' dedim!t-bag alacak baltayı ''ya benimsin ya kara toprağın'' dercesine kadını bir güzel...:img-beee:
yine diyorum kii mahone...adamın eli mahkum napsın!!!c-note a nasıl anlayış gösterdi!!

ha ha micheal ve linc kimmy görev dağılımıyla çok güzel benzettiler:happy0064 tey tey tey:happy0064
valla sara yı ben de biraz soğuk bulmaktayım pek ısınamadım kendisine fekat bence kellerman a yaptığı süperdi!!haklı kız valla ben olsam ben de öyle yapardım!!!tek endişem o ses kaydının başına bişi gelmesi sonucu michealın 3-4 bölüm onu tekrar elde etmeye calışması vs... onlar yi yine tam gaz devam ettiler de acep t-bag in sonu nolcak yaaw...

şööle bi baktım da amma duygusal bi bölümdü yaaw...bizim psikopat t-bag bile ne haldeydi!!!

lampard
25-06-07, 22:02
Paul Kellerman'ın öldürülmesine üzüldüm ama maalesef misyonunu tamamladı

börtüböcek
26-06-07, 06:34
:blink: öldürülmesine mi?!:blink:

nickfad
27-06-07, 12:21
neeee öldürülmesine miii!!!paul öldürüldü müüüü:blink: ne zaman nasıl kim tarafından????!!!!!

olimbera
27-06-07, 12:47
ne öldürülmesi ya ölmedi kellerman yanlış anlamış heralde lampard

27-06-07, 12:49
Paul Kellerman'ın öldürülmesine üzüldüm ama maalesef misyonunu tamamladı
keşke spoiler a yazsaydın :):) yada spoiler deyim beyaz la yazsaydın :)

olimbera
28-06-07, 20:14
her zamanki gibi muhteşem bir bölümdü. t-bag tam iyi olcaktı diyodum adam iyice sapıttıı!! sucre ve maricruz çok tatlılardııı=)) zaten sucre dizide en çok sevdiğim karakterlerden biri=) c-note'a çok üzülüyorum yaaa.. ama ölmicek bence. kellerman ne yapıcak çok merak ediyorum.. ses kaydının işe yaramaz olduğunu öğrenmeden önce hadi kellermaaan falan diyodum ama şimdi öldürürse çok kötü olucak inşallah öldürmezzz.. o otel odası onların kaldığı oda mı acaba yaa mahone'un gittiğii?? inşallah değildir.. vee şantaj yaptıklarında caroline'ın suratının alcağı ifadeyi görmeyi merakla bekliyorumm =))) ehehehehehehe..

börtüböcek
29-06-07, 05:43
C-Note ölmüyor,zaten Mahone'un bir şekilde aklına gelir gibi çünkü uyuz ajan Kim'in planı işe yaramadı :D
Bu arada plan ve kardeşlerin yıldırma taktikleri çok güzeldi.Havuza girmesinin bile bi mantığı varmış.Yalnız benim anlamadığım Sara nasıl o kadar rahat bulup getirdi? Bir yeri mi kaçırdım acaba?Çünkü Michael sekreterden şüphelendi ama Sara adamı götürürken de o kadın yok muydu ya? :img-help:

Mahone yavaş yavaş kardeşlerin suçsuzluğundan şüphelenmeye başladı :)

seth_gecko
29-06-07, 08:57
C-note ailesini korumaya çalısan bir baba olduğu icin Mahone'un söyledikleri doğrultusunda kendini öldürecek(ti) bence ama bence ölmeyecek çünkü ona hala ihtiyaçları var
T-bag artık amerikadan kaçmaya çalısıyor ama sanssızlığı Bellickle aynı uçakta artık bası dertte
Mahone linc'in suçsuz olduğunu anladı ama emire uymazsa karısını ve oğlunu öldüreceklerini bildiği için emirlere uymak zorunda
Kellerman'ın baskanı öldürebileceğini sanmıyorum haftaya göreceğiz bakalım

nickfad
29-06-07, 12:29
evet c-note ölmüyo önümüzdeki bölümün fragmanında gördüm heralde yine işleri düştü.t-bag i gözlükle görmek çok garipti!!(hani fena da olmamış bence) ohh bea sonunda t-bag sahalara geri döndüü neydi o geçen haftaki boynu bükük halleri:img-beee: mahone sonunda bazı şeyleri anlamaya başladı:linc masuum!! ama ne yazık ki tepesinde kimmy gibi sinir bi yaratık var!!kellerman başkanı öldüremeyecek bence!telsizden bi adam kellermanın öldürdüğü adamla konuşmaya çalışıyodu eğer ses çıkmazsa başkanı arabadan indirmezler kanımca!!
bu aarada sucre ve maricruz cok tatlıydılar yaa keşke hep öyle kalsalar:good:

olimbera
29-06-07, 13:15
ya şu t-bag kadınları etkilemesini acayip iyi biliyo yavv.. hostes falan bi ona iyi davranıyodu, kime asılsa hep karşılığını alıyo =))

nickfad
29-06-07, 15:14
ee ne de olsa o T-BAG:img-wink:

talos
29-06-07, 15:44
merhaba arkadaslar ben bu diziyi ilk sezonun firarsiz izledim ama daha sonra iki sezonu biraz kesintili hatta baya bi kacirdim:icon_sorr.ya acaba bana birinizi kacisdan sonra neler oldu bir özett gecebilirmisniz?

börtüböcek
29-06-07, 16:44
arkadaşım öyle bişe istiosun ki bizden
sen en iyisi şu 17 sayfayı oku tek seferde anlatınca pek çok ayrıntı unutulabilio çünkü ;)

ironic08
29-06-07, 16:49
merabalar öncelikle,yeniyim.yenilere nasıl davranıosunuz bilmiorum ama bn en sevidğim dizi olan prison breakle başlamak istedimm

orli_maniaq
05-07-07, 21:33
ck izlemek istiyosan dvdleri satılıyo anlatmakla izlemek bir olmuyo bnce sn dvdleri al.........

GoDis
06-07-07, 00:15
güsell nir bölümde ama artık nedense prison break tan o kadar çok heycan almıyorum yani nerdeyse tüm TV dizikleri ööle olmuş durumda benim için ama tabii islemeye devammm

dazzle
06-07-07, 14:52
süper bir bölüm daha izledik yani benim açımdan öleydi birden baskana acıdım diyebilirim ama kardesiyle olan ilişkisi biraz sapkın gibi geldi bana!!!yani banttan bunu anladım baskan bizimkileri birden sol köşeye yatirdi hiç beklemıyolardı bant ellerinde patladı bakalım napıcaklar sara birazdaha dikkatli olmalı adam fbı belki tekbasına gelmemiştir falan diye düşünüp daha temkinli hareket edebilirdi içimdeki bi ses malone nun yavas yavas suyu ısınıyo diyo ama bakalım neler olacak haftayada bayagı hareketli bi bölüm bizi bekliyo:D

06-07-07, 17:26
merabalar öncelikle,yeniyim.yenilere nasıl davranıosunuz bilmiorum ama bn en sevidğim dizi olan prison breakle başlamak istedimm

hoşgeldin o zaman :)
yeni gelenleri dövmüyoruz ya o nasıl söz :)
dünkü bölüm harikaydı tabiki yine:icon_whis
baskanın (carolyn) ne kadar dönek olabildiğini gördük :icon_whis
japon balığı'nın michael'ı dövdüğü sahnede cok sinirlendim :icon_evil
pislik herif hiç sewmiyorum...
ee cok güzrel bi bölüm daha bitti :)
bi sonraki bölümün adı "PANAMA" :happy0064 sezon finaline 3 bölüm kaldı :icon_sorr

ABYSS..
08-07-07, 20:56
hoşgeldin o zaman :)
yeni gelenleri dövmüyoruz ya o nasıl söz :)
dünkü bölüm harikaydı tabiki yine:icon_whis
baskanın (carolyn) ne kadar dönek olabildiğini gördük :icon_whis
japon balığı'nın michael'ı dövdüğü sahnede cok sinirlendim :icon_evil
pislik herif hiç sewmiyorum...
ee cok güzrel bi bölüm daha bitti :)
bi sonraki bölümün adı "PANAMA" :happy0064 sezon finaline 3 bölüm kaldı :icon_sorr

3 bölümmü kaldı cidden mi eeaaa:img-fie: daha yeni başlamıştıkk aman yaa nezaman başlar ki the o.c. de bitti bari prison break var dioduk bu damı bitioo:icon_sorr :img-swoon :img-swoon
yeni sezon ne zaman bilen var mı?

09-07-07, 10:48
3 bölümmü kaldı cidden mi eeaaa:img-fie: daha yeni başlamıştıkk aman yaa nezaman başlar ki the o.c. de bitti bari prison break var dioduk bu damı bitioo:icon_sorr :img-swoon :img-swoon
yeni sezon ne zaman bilen var mı?

sanırım yine mart gibi bi tarihte werirler cünkü prison break bitince 24 baslıycak 24 bitince prison break diye biliyorum :good:

Tarkan4Life
11-07-07, 16:06
29 agustos gibi amerikada 3. sezonun ilk bolumleri yayinlanacak.
Turkiyede nezaman yayinlanir orasini bilemem tabi...
Bu arada ikinci sezon'un son sezon olacagi spekulasyonlari yanlismis, 3. sezonda bitio prison break ve bas rol oyunculari tekrar birlescek bi sekilde, ayni zamanda diziye yeni karakterlerde gircekmis:img-in_lo

ABYSS..
12-07-07, 17:27
Turkiyede nezaman yayinlanir orasini bilemem tabi...
Bu arada ikinci sezon'un son sezon olacagi spekulasyonlari yanlismis, 3. sezonda bitio prison break ve bas rol oyunculari tekrar birlescek bi sekilde, ayni zamanda diziye yeni karakterlerde gircekmis:img-in_lo

eeeaaa!! 3.sezon son muuu yhaaw bu da mı bitio:sad53: yha kendimi yanlız hissetmeye başladım galiba:icon_sorr

Riyankaa
12-07-07, 19:29
teddy gene çıldırdı ...her yerde birini öldürmese rahat edemiyo
benjamine çok sewindim ya ama mike'ın işi zor abisini orda bırakıp gitti kendini yakalattırcak yaa off off
mahone da çok akılcı davrandı afern ona ya bu ajanlar nasıl oluyo da herşeyi çözüolar uff sinir oldumm :( :icon_sorr

8nil8
12-07-07, 19:38

maalesef bu sefer ağustos sonu başlamıyormuş, 17 Eylül de başlayacakmış.

Riyankaa
12-07-07, 19:54
maalesef bu sefer ağustos sonu başlamıyormuş, 17 Eylül de başlayacakmış.

:icon_sorr Ya ama çok geç :sad53:

j boy
12-07-07, 21:17
sezon finaline 2 bölum kala sonunda kacaklardan bırı rahata kavustu benjamıne sevındım bole olması ıyı oldu.ama aynı seyı t_bag mıcheal ve mahone ıcın soylıyemıcem...prison is back

Riyankaa
13-07-07, 09:22
Bir şey sorucam ben kaçırdım heralde bu Ajam Kim'in efendisi war ya o kim oluyor ? O da gıcık ajanı da gıcık uyuzlar ya her kötülük Kim'in yüzünden oluyo zaten...Kim kötülük zincirinin başı. Mike'ın başına gelenler, diğer mahkumların başına gelenler sonra Mahone'nın yaptıkları hep Kim'İn ve o efendisi yüzünden ...

law
13-07-07, 11:06
Bir şey sorucam ben kaçırdım heralde bu Ajam Kim'in efendisi war ya o kim oluyor ? O da gıcık ajanı da gıcık uyuzlar ya her kötülük Kim'in yüzünden oluyo zaten...Kim kötülük zincirinin başı. Mike'ın başına gelenler, diğer mahkumların başına gelenler sonra Mahone'nın yaptıkları hep Kim'İn ve o efendisi yüzünden ...

ajan kim de aslında derindevlete ait piyonlardan bi tanesi ,yani şu şirkete çalışan küçük adamlardan, ileriki bölümlerde zaten tam olarak olayın neresinde
oldugunu göreceksiniz
3. sezona geçişte onunda bi payı var aslında büyük gözüksede küçük bi pay

Riyankaa
13-07-07, 11:27
ajan kim de aslında derindevlete ait piyonlardan bi tanesi ,yani şu şirkete çalışan küçük adamlardan, ileriki bölümlerde zaten tam olarak olayın neresinde
oldugunu göreceksiniz
3. sezona geçişte onunda bi payı var aslında büyük gözüksede küçük bi pay

Teşekkür ederim canım :img-blush
Anladım ben :img-wink:
Perşembeyi sabırsızlıkla bekliyorum ya tam heyecanlı yerinde bitti off off yaktın beni Mike

dazzle
13-07-07, 11:35
güzel bir bölümdü sonunda birinin mutlu bir sonu olabilir saınırm c-note için çok sevindim saranın kendini michael için feda etmesi ve michael ında her fırsatta ona ulaşmaya çalışması onun için kaygılanması çok hoştu birbirlerine çok deger veriollar ve bunun için vıcık vıcık sevgi gösterilerine ihtiyaçları yok en çok hoşuma giden bu linc içinde üzülüyorum yasadıkları kolay deil ama mic. i da anlaması lazım sevdigi için endişeleniyo t-bag mic in dedigi gibi basa bela daha çok dert açacaga benzio bence onun yeri akıl hastanesi hapishane deil ajan mahone için ne diyebiliecegimi bilmyorum ama onunda acil bir tedaviye ihtiyacı var adam çok zeki saınırım haywiredan sonra dövmeleri çözebilen yegane kişilik belkide bununda sebebi hap kullanıp hallisilasyonlar görmesi falan:Pbu arada sucreden geldigini ne bilio mic.burda tongaya bastı hemen atladı ama düşünmeli temkinli davranmalı bunca planı yapmış bi adamdan daha dikkatli olmasını beklerdim

börtüböcek
16-07-07, 10:31
bi şekilde dank eder gibi geliyor bana Sucre imla özürlü biri Michael bunu anlayacaktır

ABYSS..
19-07-07, 13:40
yha bu micheal niye kardeşini dinlemio yaa gitmeyek dedi illa inatlık yapcak :bilmim :img-swoon

börtüböcek
19-07-07, 21:54
zavallı Linc yine yakalandı
öf haftaya sezon finali olmasıııın
bu bölüm müthiş aksiyon vardı kim kaçtı kim kovaladı hiç belli olmadı sürekli roller değişti bu düğüm tek bölümde çözülebilecek mi acaba
bu arada fragmanda Kim+Kardeşler aynı karedeydi ve hiç hayra alamet olmayan görüntüler vardı

19-07-07, 21:56
michael tam bir aslan parcasıydı bu bölümde :)
kellermanı da bu bölümden sonra sewdim..
michaelın bıcağı t-bag'in sağlam eline saplaması fevkalede bi davranıştı :)
t-bag'in sucre'ye tornavida saplaması cok kötüydüü:(:(
haftaya sezon finali :( bölümün adı "Sona"
ve t-bag in şu sözüne bittim
"sorun paraysa onu bölüşürüz sende bacaklarına fln dövme yaptırırsın" :img-hyste :img-hyste :img-hyste

cana_kast
20-07-07, 07:42
valla t-bag'in o sözüne bende bittim:img-hyste :img-hyste sucre ölmesin ya yazık adama ama bana ölecek gibi geliyor maricruz da micheala emanet olucak ama bellick kolay kolay yerini söylemez bence micheal sucreya ikiside layığını bulucak dedi ikisi de hapise düştü mahone insafa gelir taraf değiştirir diye bekliyorum ama yok bu o kadar da kolay değil kellermani takdir ettim zaten bu işi açıklığa kavuşturacak tek kişi o eski başkanı buldular öldü yeni başkan istifa etti ne olucak bilemiyorum rüyamda prison breaki gördüm o kadar etkilendim ki
sara nın da suçu yok zavallım ya inşallah kellermanin ifadesi işe yarar ama onun ifadesinde acaba başkanın lincolna yaptıkları yer alacak mı

Pro
20-07-07, 07:46
Michael harbi çocukmuş. Zeki, güçlü, yufka yürekli... Ah Linc. de oradan ayrılmasaydı. Offf Offf Sucre de bıçaklandı, haftaya da sezon finali... :sad53: Kesin öyle bir yerde bitecek ki bizim için zaman geçmek bilmeyecek....

seth_gecko
20-07-07, 08:15
Dünkü bölümde en sevdiğim sahne önde T-bag arkasında şirketin iki adamı onların arkasında Michael,Sucre,Bellick onların arkasında Mahone ve en arkada Linc :img-hyste süperdi

T-bag'in en sevdiğim yanı hiç pes etmemesi önce tuzağa düsürmeye çalıstı sonra Sucre'yi tornavidalayıp kaçtı ,michael'ı parayı bölüsmeye ikna etmeye çalıstı adam sürekli bir yırtma pesinde ama kötü yakalandı

Mahone bölüm basında çok mutluydu son isi olacaktı ve karısına ve çocuğuna dönecekti bakalım ne olacak

Bellick ve T-bag hapsi boyladı yakında Sucrede onlara katılır bakalım Scofield kardesler ve Mahone ne yapacak fragmanda Kim görünüyordu bizimkilerin basına çorap örmese bari...

nLy____
20-07-07, 08:58
Dünkü bölümde en sevdiğim sahne önde T-bag arkasında şirketin iki adamı onların arkasında Michael,Sucre,Bellick onların arkasında Mahone ve en arkada Linc :img-hyste süperdi

kesinlikle bende tam bunu yazacaktım...bu kovalamaca süperdi... ben bi ara t-bag arkasında bakınca eyvah bizimkileri de gördü dedim ama görmemiş :icon_whis

dazzle
20-07-07, 13:11
yine yine yine süper bir bölüm izledik linc bu bölüm mic tan daha zekiydi düşünerek haraket etti hernekadar basarılı olamasada ben kell. a kızmak istiyorum ama yapamıyorum neden bilinmez seviyorum bu adamı yaptıklarına pişman olmuş olmasınada benim kafamı karıştıran bişey var oda özet eger paul sara nın lehine bir ifade verecekse neden özette aleyhine olacak diyo yoksa ölemi olacak:icon_sorr neyse bunu haftaya anlıcaz bu arada biri allah rızası için çeksin şu t bagi gözümün önünden yaaa iyice sinirlerimi bozuyo allahım çok komik şu bellick yaaa durmadan yakalanıyo bizimkilerin yanında aslan olan adam polislerin ayaklarını öpecekti azdaha ama bu sucre için bayagı kötü oldu maricruzun yerini bi o bilio haftaya bayagı bir karışık olacak heralde bu mahone ne yapmaya çalışıo anlamadım ama umarım o japon bizimkilere bişey yapamaz çünkü fragmanda olaylar bizimkilerin aleyhine gözüküobu arada t bag bizimkileri gördü çünkü gördüğü için onları tuzaga düşürdü biliodu geleceklerini yoksa 10dakkada plan yapamazdı heralde silahı ellerine tutuşturup gitti yani bekliyodu zaten onları ona süpriz olmadı

ABYSS..
20-07-07, 21:33
bi yeri kaçırdım galiba o t-bag in peşindeki iki adam mahone nin adamlarımıydı??
bide sara cıııma yazık oldu 12 yıl ne demek "40 mdan önce çıkarım" dedi yha :icon_sorr

dazzle
20-07-07, 21:50
bi yeri kaçırdım galiba o t-bag in peşindeki iki adam mahone nin adamlarımıydı??
bide sara cıııma yazık oldu 12 yıl ne demek "40 mdan önce çıkarım" dedi yha :icon_sorr

hayır o adamları şaşırtmaca olsun diye t bag tutmuştu ve başardıda

bastille
23-07-07, 07:12
arkadaşlar yardım lütfen..cnbc 2. sezonun tekrarını verecekmi bilen varmı
? 1. sezonun dvd lerini 2 günde bitirdim ama 2.sezon neredeyse sonlarda o yüzden bakmadım hiç..bilen yada duyan varmı tekrar olacakmı diye ?

gιzєм
23-07-07, 09:10
sezon bitince kesin tekrarlarını verir geçen senede öyle yapmıştı , 1.sezonu vermişti.

cana_kast
23-07-07, 17:14
bence de yayınlanır ben tekrar izlerim valla dünyanın en iyi dizisi bence daha önce hiçbir dizi beni böyle etkilemedi :happy0064 :img-polic

börtüböcek
23-07-07, 17:18
beni de
Lost'u bile geçiyor kanımca

ABYSS..
25-07-07, 18:11
hayır o adamları şaşırtmaca olsun diye t bag tutmuştu ve başardıda

teşşekürler vay be bu t-bag akıllımıydı böyle:img-pilot

BLACKROSE10
26-07-07, 12:53
O T-bag'in Akli Değil şirketin Aklindan Kaynaklaniyor.

cana_kast
27-07-07, 07:33
sezon finalini izlediniz mi ya bellick t-bag mahone hakkettiğini buldu kellerman için üzüldüm acaba o adamlar devlet tarfından kellermanı öldürmek için mi gönderildi kellerman bu işleri bildiği için geç kaldınız dedi ne güzel üçüde birbirini bulmuşken o gıcık ajan gelmez mi herşey mahvoldu ilk defa prison break mutlu ssonla biticek derken herşey yine sarpa sardı ** anlamadım sona nedir mike şimdi özgür mü kaçtı mı madem orada açık bir yer var öbür mahkumlar neden kaçmıyor ah ah üçüncü sezon bir an önce başlasa:img-yes:

dazzle
27-07-07, 07:48
baslarını kaçırdım artık haftasonu izlicem sara-mic ikilisi beni mahvetti çok güzeldiler mic in şimdide ben kendimi feda ediyorum diyerek ben yaptım demesi çok güzeldi onların aşkı çok saf gercekten dediya daha çıkıcaz bira içecez umarım yapabilirler bu arada cana_kast o açıklık bahçe yani hapishaneye baglı orası bence busefer linc mic için bişeler yapacak ama o hapishane ne öle yaaa fox riveri mumla arıcaklar zaten bellickin durumu içler acısı t-bag kendini akıllı sandı ama yanıldı linc in önce sarayı bulması lazım sanırım kellermana bende üzüldüm ama o sonunu bile bile saraya ve digerlerine yardım etti ve zaten öldürülecegini biliodu devlet işini bitirdi ama hayırlı bi şekilde öldü gerci yine bizimkilerin basları dertten kurtulmadı yaa neyse

börtüböcek
27-07-07, 08:04
Dün neydi öyle yaa Michael ışığa yöneldi ve bitti Sona'dan hiçbir şey anlamadım Michael orada tutuklu değilde bilimsel denek muamelesi görmeye başlayacak gibi,profesörler,dosyalar,klinik gibi yerler vs çözemedim olayı.Kaçmasını istiyorlarmış!!
Bu arada pek çoğunun tekrar hapse dönmesi makaraydı
Sara&Michael sahnelerine bittim,süper onlar,dizi süper,17 Eylül'de Amerika'da başlıyormuş bize gelişi Mart'ı bulacak galiba :(

cana_kast
27-07-07, 09:36
ya valla bana da linc bi şey yapar gibi geliyor ama o zamanda saçma olur dizi başa dönmüş gibi olur o adamın başından beri istediği miketı belki de onun üstün zekasından kendisi için yararlanıcaktır belki de milenın hapishaneden kaçmak için neler yapacağını izlicektir anam nalamadım ne iştir ya sucrenun ölümüne üzüldüm ya bir insan sevgilisi için kendisini bu kadar feda eder mi acaba maricruza nolcak kim nasıl ve ne şekilde bulucak ya dava hemen düştü o bölüm çok havada kaldı hemen ispat etti daha heyecan dolu olması lazımdı eski başkana ceza vermicekler mi belki de 3. sezonda gösterirler ya mart çok uzak bir tarih ya

_nesli_
27-07-07, 10:48
açıkçası bn sezon finalinden daha iyi bişeyler bekliyodum ama yine de iyiydi bende son sahneyi anlamadım orrası ne öyle bea mic-sara sahnesi çok güzeldi çok güzel konuştu mic ama sucreye üzüldüm o nolucak öyle garibim bide bana kellerman ölmüş gibi gelmiyo belki görevliyi vurmuşlardır çünkü kellermanın ölmesi çok garibime geliyo neyse 3. sezonu beklicez artık bu sezon son sezon mu olcak?

BLACKROSE10
27-07-07, 12:39
Ne finaldi ama. Mıc hapise girerken generallin söyledikleri gelecek sezona ipuçları taşıyordu . Mıc için zaten bizde kaçmasını istiyoruz ve bu onun kanında var demesi. Onun denek olarak kullanılacağını gösteriyor. Çocukken babasının onu tanımadığı bir adamla yanlız bırakması ve daha sonradan gelerek o adamı babasının oldurdüğü bir bölüm vardı . Hatta Mıc isyan etmiş neden gelmedin diye babasına hesap sormuştu. Bence Mıc'in zekasının ayrıntılara odaklanması onun zaten özel bir denek olmasından kaynaklanıyor. Şimdide o Testlerin sonuçları alınması için en uygun yer bu hapishane .Biraz uçtum gibi ama sizlerinde yorumlarını yazmanızı bekliyorum.

volley_fb_girl
27-07-07, 14:29
Ne finaldi ama. Mıc hapise girerken generallin söyledikleri gelecek sezona ipuçları taşıyordu . Mıc için zaten bizde kaçmasını istiyoruz ve bu onun kanında var demesi. Onun denek olarak kullanılacağını gösteriyor. Çocukken babasının onu tanımadığı bir adamla yanlız bırakması ve daha sonradan gelerek o adamı babasının oldurdüğü bir bölüm vardı . Hatta Mıc isyan etmiş neden gelmedin diye babasına hesap sormuştu. Bence Mıc'in zekasının ayrıntılara odaklanması onun zaten özel bir denek olmasından kaynaklanıyor. Şimdide o Testlerin sonuçları alınması için en uygun yer bu hapishane .Biraz uçtum gibi ama sizlerinde yorumlarını yazmanızı bekliyorum.

uçmuş olabilirsin ama bu dizi zaten uçuk bir dizi ne olucağını kestiremiyosun..yani yorumların normal:img-yes: :)...ben yine ne olabiliceğini kestiremiyorum...açıkcası ben Sonanın bi hapishane olabiliceğini tahmin etmedim ama eminim Mic. yine bu oyunları yemicek onun zekasına güveniyorum..:)ya bir şey daha bence bu dizi bir film sonuyla bitirilmeli.Daha heycanlı olucaktır ve sanırım gişe rekorunuda kırar..;)(biraz uçtum galba Mic. sayesinde alıştık uçmaya :icon_whis )

BLACKROSE10
27-07-07, 15:16
Ben bu diziyi seyrettiğimden beri uçus güzergahında geziyorum . birde hırsız polisde böyle olmuştum ya hadi hayırlısı. Dizi manyağı olmakda böyle birşeymiş demekki

MİHRİMAH
28-07-07, 12:57
gerçekten mükemmel bir dizi ilk bölümünden itibaren izliyorum harika .her sahnesi müthiş .helede michael gibi birini ekranda izlemek müthiş bir duygu .diziyi izlememdeki tek faktör michael karekteridir ve sonrasında sara ile aralarında gelişen sevda.

michael ın bu kadar fedakar olması ve bu kadar güçlü olması beni çok etkiliyor. kolay kolay yıkılmıyor.

2. sezon finalinde yine kendini feda edip saranın suçunu üstlenmesi beni bitirdi hele o yakalanma sahnesi varya öldüm adeta .

ya bu çocuk nasıl bi şey böyle.

yalnız anlamadığım bir iki şey var bu sezon finalinde saranın mahkemede nasıl sersest kaldığını anlamadım .

orda kellerman işte bütün olayı anlattı iyide bunun saranın michael a yardım edip onun hapisten kaçmasına yardım etmesi ile ne alakası var .

anladık linc serbest kaldı .iyide saranın yinede belli yapmış olduğu bir suç var .mahkemede kellerman dediki ben sarayı ölümle tehdit ediyordum ne saçma ne alakası var ya sara michael ** taaaa içerdeyken hapisteyken yardım etti .bence saranın suçsuz bulunması biraz saçma oldu.

ve birde şunu anlamadım son bölüm de sona da sara adamı vurdu ve michael da suçu üstlendi iyide sara ifade verip ayruılıyor karakoladan bu nasıl iş anlamadım ve michael da hemen sonaya gönderiliyor. iyide sara ifadesinde adamı ben öldürdüm demiyormu . ve silahın üstünde sarannda parmak izleri yokmu .nasıl oluyorda sarayı serbes bırakıyorlar.

ve sara kayıplara karışıyor tabi .burdan sonra ne olacak çok merak ediyorum .

bizim michael ımız bir kez daha suçsuz yere hapise giriyor .çok üzüldüm .bakalım linc ne yapacak .

ben bu linc ten kurtulmak isstiyorum adam çok canımı sıkıyor.

şunu iddaa ediyorum linc 3. sezonda michael ı kurtarmak adına hiç bir şey yapamayacak .

çünkü linc de o kapasite ne gezer.

o dışarda başını belaya sokmasın yeter.

daha çok saranın dışarda michael için neler yapacağını merak ediyorum.

ve birde şunu eklemeden geçemeyeceğim .dizide michael ın şu bakışları ağır takılmaları yokmu adam kendine o kadar güveniyorki bitiyorum vallahi o hallerine .

ve birde tbag ile olan onu yakalama sahnesinde wentworth harika idi .

wentworth u gösterdiği performansdan dolayı yürekten tebrik ederim.

3. sezonu sabırsızlıkla bekliyorum.çok güzel olacağına inanıyorum.

MİHRİMAH
28-07-07, 13:00
uçmuş olabilirsin ama bu dizi zaten uçuk bir dizi ne olucağını kestiremiyosun..yani yorumların normal:img-yes: :)...ben yine ne olabiliceğini kestiremiyorum...açıkcası ben Sonanın bi hapishane olabiliceğini tahmin etmedim ama eminim Mic. yine bu oyunları yemicek onun zekasına güveniyorum..:)ya bir şey daha bence bu dizi bir film sonuyla bitirilmeli.Daha heycanlı olucaktır ve sanırım gişe rekorunuda kırar..;)(biraz uçtum galba Mic. sayesinde alıştık uçmaya :icon_whis )

yok arkadaşım ne uçması çok haklısın dizinin her bölmü zaten sinema tadında çok harika olur aslında dediğin ama durun henüz bitmesin .çünkü gerçekten her şeyiyle senaryosu oyuncuları ile çok mükemmel bir dizi.

Kule2
28-07-07, 20:36
İlk defa Prison Break ile ilgili yazıyorum.

Yani bu konuya ilk yazışım. :P

Ben diziyi yer yer takip ediyorum.

2. sezonun yaklaşık yarısını izlemişimdir.

Kaçırdığım bölümler var yani...Bilmediğim birçok olaylar da muhakkak vardır.

Neyse... Perşembe gecesi ve bugün sezon finalini de izledim.

Ama ne yazık ki geçen haftaki bölümü izlememiştim.

Dolayısıyla anlamadığım bazı yerler oldu.

O yüzden birkaç sorum olacak.

--> Sucre'nin göğsüne ne oldu?

--> Bagwell'in sağlam olan koluna ne oldu?

--> Bellick'in bacağına ne oldu?

--> 5 milyon Dolar (ondan geriye kalan para) Bagwell'deydi. Nasıl Michael'a geçti?

--> Dahası Meksika'da değil miydi Bagwell? Ne zaman ve nasıl Panama'ya geldi?

Bu soruların yanıtlarını öğrendiğim zaman, finali daha iyi anlamış olacağım.

O yüzden, yanıtlayabilirsiniz çok sevinirim. :img-wink:

olimbera
29-07-07, 16:18
şimdi cnbc-e'de sezon finalinin tekrarı var.. muhteşem bir bölümdüü yine izliyorum=)

30-07-07, 07:46
İlk defa Prison Break ile ilgili yazıyorum.

Yani bu konuya ilk yazışım. :P

Ben diziyi yer yer takip ediyorum.

2. sezonun yaklaşık yarısını izlemişimdir.

Kaçırdığım bölümler var yani...Bilmediğim birçok olaylar da muhakkak vardır.

Neyse... Perşembe gecesi ve bugün sezon finalini de izledim.

Ama ne yazık ki geçen haftaki bölümü izlememiştim.

Dolayısıyla anlamadığım bazı yerler oldu.

O yüzden birkaç sorum olacak.

1--> Sucre'nin göğsüne ne oldu?

2--> Bagwell'in sağlam olan koluna ne oldu?

3--> Bellick'in bacağına ne oldu?

4--> 5 milyon Dolar (ondan geriye kalan para) Bagwell'deydi. Nasıl Michael'a geçti?

5--> Dahası Meksika'da değil miydi Bagwell? Ne zaman ve nasıl Panama'ya geldi?

Bu soruların yanıtlarını öğrendiğim zaman, finali daha iyi anlamış olacağım.

O yüzden, yanıtlayabilirsiniz çok sevinirim. :img-wink:

arkadas cevap wermiş ama bazı hataları war bide ben yazayım :img-wink:

1,2,4'ün cevapları--- bagwell sucre'nin göğsüne tornavida sapladı çünkü michael ve sucre parayı bagwellden almışlardı. o da geri almak için böyle bi yöntem denedi. sucre yaralannca michael arabayı kaza yapmış gibi kenara cekti birisinden ambulansı aramasını istedi ve kendisi bagwell'in peşine düştü. ikisi uzun bi koşuşmadan sonra bi klubeye girdiler. bagwell parayı wermek istemedi michael a bıçak tuttu ama michael bi şekilde bıçağı aldı ve bagwell'in sağlam olan koluna sapladı.sonrada parayı alıp gitti:happy0064
3---bellick'i bagwell vurdu tabancayla peşinden gelemesin diye
5---20.bölümde geçtiler panamaya :img-wink:

benden bu kdr :)

orli_maniaq
02-08-07, 15:21
ya inanır mısın bnde öle bişiler düşündüm:d

börtüböcek
02-08-07, 15:57
Prison'sız nasıl geçecek bugün :(

BLACKROSE10
03-08-07, 15:07
haber için teşekkürler. Her gece saat 24 de mi verecekler diziyi ama bu prıson break'a haksızlık bence

senamavii
03-08-07, 16:09
dün her zamanki gibi koltuğa kuruldum başlayacak die las vegas başladı alla alla dedim kaçırdık mı yoksa meğer sezon bitmiş :):):):):):):):):):)

ironic08
04-08-07, 15:15
sezon finalinde mahone ve michael'in götürüldüğü yer bir çeşit aaştırma merkezi mi?? michael'in ordan kaçmasını bekleyen insanlar da kim ya?? aslında michael bir çeşit araştırma ürünü mü,ben mi çok etkilendim acaba yaa:D

04-08-07, 15:18
sezon finalinde mahone ve michael'in götürüldüğü yer bir çeşit aaştırma merkezi mi?? michael'in ordan kaçmasını bekleyen insanlar da kim ya?? aslında michael bir çeşit araştırma ürünü mü,ben mi çok etkilendim acaba yaa:D

:img-hyste:img-hyste:img-hyste
süper ya :)
michael ı deney faresi gibi kullandıkları doğru...
ayrıca michael ve mahone un bulunduğu yer Sona adı werilen bi hapishane we o kel adam("şirket"in basındaki adam bu yani herşeyi yöneten -en büyük bi nevi :)- ) michael ın ordan kaçması istiyo. nedenini 3.sezonda görücez sanırım :icon_sorr

annie
04-08-07, 18:26
Sona denen yerde Michael yürürken sol tarafta yerde çıplak yatan bir adam vardı o Bellick miydi acaba ona benziyordu

05-08-07, 11:07
Sona denen yerde Michael yürürken sol tarafta yerde çıplak yatan bir adam vardı o Bellick miydi acaba ona benziyordu

evet bellick ti :img-polic sadece dayak yediği için tipi kaymıştı biraz :)

_nesli_
10-08-07, 15:06
marta kadar nasıl beklicez dicem ama demiyim önceki sezon finalinde de böyle demiştim ama şimdi 2yi bitirdik 3ü bekliyoz çok çabuk geçti bn o adamın bellick olacağını düşünmemiştim benziyodu ama aklıa getirmemiştim şimdi bnm my sugarımıdeney faresi olarak mı kullancaklar zavallım :img-cray: off of

bette
17-08-07, 10:59
hapisanede geçen bölümleri özledim ben.. ne güzel bölümlerdi.. :img-cray: yeniden dönsünler lütfen.. :img-cray:

went_sinem
17-08-07, 13:27
çok süper bir sezon finaliydi.Michael'ım yine hapise girdi.film bittiiinde gözyaşlarımı tutamadım.çıktım balkonda ağladım biraz.michaelı öyle görünce dayanamadı yüreğim

mayıs
01-10-07, 20:45
Ben 2 sezonu da izledim ve gerçekten süper bir diziymiş.Cnbce de tanıtımı yapılırken çok sıkıcı bir şeye benziyor demiştim hapishanede geçecek her bölüm aynı olur diye düşünmüştüm ama öyle değilmiş,nerden bilebilirdim adamın vücuduna kaçış planı yapacağını .Çok heyecanlıydı.T bag dışında bütün karekterlere bir şekilde sevebiliyorsun.Her şey yoluna girdi derken tekrar hapse girdi Michael ve bir de Ajan Alex e de üzüldüm ben yani ailesiyle ilgili hayalleri vardı eee milletin başını yakarsan bu durumlara düşersin işte :)
Kısaca güzel bir dizi.

begüm**
26-11-07, 17:04
bir insana ancak bu kadar işkence edilir
LOST yok Prison yok , İngilizceme güvensem 1 dakika durmam kota fln dinlemeyip indiririm amaa :(