Tüm Versiyonu Göster : The OC-4. Sezon Bölüm Yorumları
(dizi haftaya 4. sezonun yeni bölümleriyle devam ediceğine göre bu başlığı açmamda bi sakınca yok sanırım)
THE O.C.
Üçüncü sezon finali, cuma 20:00'de. Dördüncü sezon bölümleriyle martta devam edecek.
işte 4. sezon, ilk bölümün özeti....
3T5251 / The Avengers / 09.03.2007 (4. sezon)
Marissa’nın ölümünden sonra Newport’ta hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Seth bir çizgi roman dükkanında çalışmaktadır. Ryan ise Marissa’nın ölümünü atlatmaya çalışmakta ve kendisini eski hayatına sürüklemeye çalışan güçlere karşı savaşmak zorundadır. Sandy ve Kirsten’in evliliğinde ise işler yoluna girmeye başlamıştır, ancak aileyi bir arada tutmak yine de kolay olmayacaktır. Bu arada Marissa’nın sorunlu küçük kız kardeşi Kaitlin’in de yardıma ihtiyacı vardır. Artık Brown Üniversitesi’nde okuyan Summer ise yeni arkadaşı Che ile beraber okulda eylemler düzenlemektedir.
kaynak:Cnbc-e
melis_krmcm
02-03-07, 15:35
seth başvurduğu sanat okuluna kabul edilmiyo yani..?:(
summer___17
02-03-07, 16:15
seth başvurduğu sanat okuluna kabul edilmiyo yani..?:(
maalesef seth sanat okuluna gitmiyor.
Başlık açılmıştır. Lütfen spoiler kuralına uyalım. İyi seyirler
summer___17
09-03-07, 07:41
bu akşam the oc var 4. sezon 1. bölüm izlerim yine tekrardan bide tv den izleyelim
Marissa'nın ölümüne çook üzüldm ama tbk de ocyi izlemeye devam edicem :)
summerla seth war ya onlar bırakılır mı hiçç :):)
Mischasız O.C'ye alışmam zor olacak çünkü o 4lü benim için çok önemliydi :( geçen bölüm çok üzüldüm yaa...Dizi kötüye gidecek ama ben yine de izlemeye devam edicem...Ryan ilerki bölümlerde Summer'a aşık olacakmış... ilginç valla :(
mercan_dede
09-03-07, 18:09
selam arkadaşlar bende özüldüm marissa nın ölümüne ama ne yapalım inşallah bu sezon iyi olur çünkü 3. sezon çok kötüydü ben bayılıcaktım izlerken beni çok sıktı inşallah bu sezon öle olmaz...
Karmakarışık.. hiç bir şey anlamadım.. Marıssanın yoklugunu hıssetmeyelım dıye bır suru karmasıklık yaratmıslar. summer- seth noldu, dr. roberts neden julıenın kahrını cekıyor. Taylorun gızemı?
ben hıc bır sey anlamadım. bır seth- summerımız vardı, onu da halletmısler.
Mischasız O.C'ye alışmam zor olacak çünkü o 4lü benim için çok önemliydi :( geçen bölüm çok üzüldüm yaa...Dizi kötüye gidecek ama ben yine de izlemeye devam edicem...Ryan ilerki bölümlerde Summer'a aşık olacakmış... ilginç valla :(
summer mı? taylor mu?
Beyaz Balina
09-03-07, 21:08
bence gayet güzel bir bölümdü beklediğimden daha iyiydi marissa'nın yokluğunu hiç hissetmedim diyemem ama marissa'sız da o.c. oluyormuş bence ayrıca daha ilk bölüm ilerki bölümlerde daha da güzel olacak gibi izleyip görecez. ayrıca ben internetten The O.C.'nin 4. sezon finali (final)'ni izledim çok güzel olacak finalide bence izlemeye değecek bir sezon.
-A k e L d a N-
09-03-07, 21:09
Çookk ilginç bir bölümdü gerçekten:img-help: :img-yes: Herşey karışmış..Julie'ye çok üzüldüm..Atlatamamış kızının ölümünü..E tabi normaldir,evlat acısı hiç bir şeye benzemez:sad53:
Ryan'ede çok üzüldüm..Kendine gelmesine çok sevindim..Summer'la Seth'in arası soğuk..Bunda uzak yerlerde olmalarının ve Summer'ın artık Newport'ta olmaya,eski günleri yad etmeye dayanamamasının büyük etkisi var galiba:img-yes: Herkes yıkılmış gibi..Kaitlin gayet iyiydi sadece..Çok garip bi kız gerçekten:img-yes: Hiç bir şeyi takmayan bir kız,kimse umrunda değil..Çok kötü..Marissa gibi birinin kardeşi üstelik..
Marissa'yı bu bölümde çok özledim yaa:sad53:
Taylor ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim..Üniversiteyi kazanamadı da acaba annesine söyleyemediği için mi böyle davranıyor..Annesi cazgır,çatlak kadının teki olduğu için ne yapacağı belli olmaz:img-help: :img-yes:
Umarım herşey çabucak yoluna girer:icon_sorr En azından Seth'le Summer'ın arası düzelsin..Böyle çok kötü..
Bu arada Seth'in çizgi roman'ı çok güzeldi..Gözyaşlarımı tutamadım,eski bölümler aklıma geldi:icon_sorr
marissacooper
09-03-07, 21:11
aahhhh ahhh..!! acım buyuk. butun dizi boyunja aalamadm aalamadm. marissanın mezarını görünje dayanamadım walla. çalan müzik de manyaktı. ryan a cok sinir oldm ama dizinin son dakıkalarında düseldiği için mutluyum. summer neden seth e souk dawranıo onu anlamadm. dr roberts da bu gidişle kendini gece hayatına bırakjak gibi. eski sezonlardaki zevki almadım ama umutluyum ilerki bölümlerde düseljek
açıkcası bölümü beğendiğim söylenemez,çok karışıktı, en başta sethin summer a verdiği geçmişte olanlar hakkndaki küçük özet haricinde hiç bşi anlamadım,summerla seth 5 ay önce gayet iyiydiler,şimdi noldu da summer sethin telefonlarını bile açmyor we araları neden bu kadar soğuk? taylor hani sorbonne a gidiyodu neden gidiyomuş gibi yalan söylüyo ki? julie bunalım geçiriyo ama onu da pek açmamışlar açıkcası,heralde en iyi durumda olan kaitlin:s ryana baya üzüldüm bu durumu atlatması zor gibi,ama marissanın resmlerini çöpe atmasaydı keşke,gerçi summer da marissa nın acısndan snra kendini böyle eylemlere werdi sanrm,odasna oturup da marisa nın hayalini görnce çok kötü oldu,eve uğramak istememesinn nedeni de bu yüzdendi heralde...
summer mı? taylor mu?
Summer...Ryan Summer'a aşık olacak,videolarını da izlemiştim onların... Taylor ise birşeyden korumak istiyordu sanırım tam hatırlamıyorum ama...
Ben bu bölümü daha izlemedim gece tekrarını izlicem umarım güzeldir...
Summer...Ryan Summer'a aşık olacak,videolarını da izlemiştim onların... Taylor ise birşeyden korumak istiyordu sanırım tam hatırlamıyorum ama...
Ben bu bölümü daha izlemedim gece tekrarını izlicem umarım güzeldir...
Aaaaa.. bu yüzden mi summerı cohena o kadar kotu davrandırdılar. Arkadaşımın aşkısın hıkayesı yanı.. tam turk fılmı olacak o zaman.
Beyaz Balina
09-03-07, 21:47
3T5252 / The Gringos / 16.03.2007
Ryan ve Seth, Volchok’tan intikam almak için Meksika’ya gider. Bu arada Seth, Meksika’da aradığı şeyi bulmasına yardımcı olacak yeni arkadaşlar edinir. Sandy ve Kirsten ise onların peşinden gider. Harbor Lisesi’nin yeni disiplin komitesi başkanı ise Kaitlin ve Julie’yi aynı iş için beraber görevlendirir. Üniversiteli Summer ise hippi arkadaşlarıyla beraber bir ağacı kurtarmak için eylem yapmaktadır. Bu arada Taylor, Summer’a süpriz bir ziyarette bulunur.
melis_krmcm
09-03-07, 22:04
ilginç ve malesef marissasız:( bi bölümdü ama gelecek bölümleri çok merak ediyorum çünkü nedenini öğrenmek istediğimiz biçok olay oldu bu bölümde..
julie'ye ben de üzüldüm ya.kaitlin de zaten hiç bi üzüntü belirtisi yok yaa valla ilginç bi kız..
beni de en çok üzen şey summer ve seth'in aralarının iyi olmamasıydı.summer çok değişmiş yaa, heralde geçmişini unutmak için yeni bi sayfa açtı kendine..neyse umarım seth'le araları tekrar düzelir yakında.
ve taylor'a ne olduğunu da çok merak ediyorum..bakalım, ilerleyen bölümlerde görücez.
ben açıkçası daha iyi bir bölüm bekliyordum.mesela ryan bir ağlasaydı da vay bu da ağlarmış demek ki deseydik.ama olmadı-veya oldu da ben ilk reklamdan sonra açtığım için göremedim.biraz komprime bi bölümdü sanki.
summer daha bir güzelleşmiş.bununla birlikte eski bölümler aklımıza geldi.vay be kız nasıl da değişti dedik kendi kendimize...
gerçi klasik bir oc sezon başıydı:sezon sonu newporttan ayrılan ryan,sezon başıyla da yine yuvasına döner.yine bu durumu tetkik ettik.
marissa olmadan dizi elbette kendisinden çoook şey kaybetmiş-hele ki bir erkeğin gözünde,bu erkek de bendeniz olmaktayım:)ama summer'in bir başka güzelleşmiş hali bi bölümlük bizi kurtardı.kaitlin anormal bir kız.lisenin yırtık kızlarından birisi olacak.yaptığı şantaj da bunun göstergesi oldu sanıyorum.
seth ile summere ne oldunun cevabını alıcaz heralde sonradan.bakalım neymiş dertleri??
summer___17
10-03-07, 11:39
Summer A faln aşık olmıcak ryan ya nerden çııkarıyonuz arkadaşlar. Alakası bile yok. Gelelim summer ın sethe olan soğukluğuna summer marissa olayından sonra sethe fazla yakın olmuyo tek sebep marissanın ölümü yoksa aralarında ki başka bişe yok ryan a faln aşık olmıcak summer 4. sezonda bir başka güzel ama ryan da sonunda taşınmaya karar verdi cohenlerin yanına güzel bölümdü ben çok beğnmiştim yine beğendim şarkılar harika idi. Haftaya bölümde kevin var :D izleyip görücez haftaya neler olcak :D
marissanın öldüğü bölüm bile bukadar ağlamamıştım ne vardıki aglayacak diyebilirsiniz summerın haline agladım ryana agladım julienin haline agladım sethin yaptıgı çizgi romana agladım julie ve ryanın buluşmasındsa yasanan konuşmalara agladım yani kısaca bütün bölüm boyunca agladım izlemiştim gerci önceden bu bölümü ama bölesi daha kötü oldum nebiliyim işte üfffff :( :(
ya arkadaşlar size bişi sorucam şimdi TÜRKİYE de YHE O.C. nin 4 sezonu başladı ama OC nin Amerika da yayınlanan tv kanalında OC nin 4 sezonunu kasım ayında baslıyaagını söylüyor....anlayamdım biri bana zahmet olmazsa anlatsın????????
:img-yes: ryan gelecek bölümde umarim cok pis bi intikam alirda bizde rahatlariz.
arkadaşlar bende bu bölüme bayıldım...ama keşke aradan 3 ay geçmemiş olsaydı...marissanın ölümünden hemen sonra yaşadıklarını gösterseydiler çok daha iyi olacaktı...çünkü the oc. dizisi duygusal sahneleri olduğu zaman damardan girebılyolar...daha etkileyici olurdu diye düşünüyorum...ama tabı aradan 3 ay geçmesine rağmen yinede güzel yansıtmışlar...bu arada ryanın yeni hali çok yakışıklı olmuş yaww ve summerda daha bi güzelleşmiş...marissayada daha yeni sevmeye başlamıştım ve nedense güzelliğininde yeni farkına varmıştım ama kız öldü gitti:)
marissa için izliyodum bu diziyi! o olmayınca izlemem diye düşünüyodum ama güzeldi ilk bölüm! ama keşke marissada olsaydı
summer___17
10-03-07, 16:17
ya arkadaşlar size bişi sorucam şimdi TÜRKİYE de YHE O.C. nin 4 sezonu başladı ama OC nin Amerika da yayınlanan tv kanalında OC nin 4 sezonunu kasım ayında baslıyaagını söylüyor....anlayamdım biri bana zahmet olmazsa anlatsın????????
amerikada bitti amerikada geçen kasımda başladı bittide the oc daha yok
arkadaşlar bende bu bölüme bayıldım...ama keşke aradan 3 ay geçmemiş olsaydı...marissanın ölümünden hemen sonra yaşadıklarını gösterseydiler çok daha iyi olacaktı...çünkü the oc. dizisi duygusal sahneleri olduğu zaman damardan girebılyolar...daha etkileyici olurdu diye düşünüyorum...ama tabı aradan 3 ay geçmesine rağmen yinede güzel yansıtmışlar...bu arada ryanın yeni hali çok yakışıklı olmuş yaww ve summerda daha bi güzelleşmiş...marissayada daha yeni sevmeye başlamıştım ve nedense güzelliğininde yeni farkına varmıştım ama kız öldü gitti:)
bir kere 3 ay değil 5 ay...
ayriyetten marissa nın ölümüne de çok üzüldüm ama bu bölümde güseldiii ryan a üsüldüm ama anlamdığım bir şey var???:::
ryan nasıl summer a aşık olur???? hiç mi seth i düşünmüyoooo
İReM_cHrıSs
10-03-07, 19:44
marissanın ölümüünnden sonra izlemek istemiyordum ama izledim izlediğime de değdii...!!
ryan julie en çok üzülenlerden olmuşş..!! ryan'nın sahneleri beni çok ağlatıı marissa'yla olan fotoraflarına baktıgındaa içim parcalandıı...!!volchok'tan intikamını bir an önce alsınn
taylor bana çok şirin geldi bu bölüm seth ve summer için izlicem demiştim amaa onlar için iğrenc bir bölümdü ...!!
marissasız bir the o.c bnce fena değildi ama dizi izlerken marissa'yı çok aradım özellikle ryanın sahnelerindee
Çanakkale83
10-03-07, 20:25
Ben de ağladım dün akşam:icon_cry: Harika bir dizi gerçekten. Ne yazık ki 3. sezondan sonra izlemeye başladım:icon_sorr ona rağmen bayıldım. Türk dizileri de umarım bu diziler gibi olur bir gün. Marissa'nin ölümünden sonra da güzel olacaktır dizi eminim senaryosu güzel çünkü.:good:
summer___17
10-03-07, 20:38
ryan nasıl summer a aşık olur???? hiç mi seth i düşünmüyoooo
yaw ryan la summer arasında biş olmıycak nerden çıkarıyonuz böyle haberleri ? summer sethle her daim :happy0064
Ben oluyor diye biliyorum Ryan Summer'a aşık olacak...videolarına kadar izledim yani...sethle summer bu sezon ayrılıyorlar sanırım...neyse görücez bakalım...
Ben Marissayı çok özlicem valla çok güzel,harika bir kız Mischa Barton...Çok da iyi bir oyuncu bence...:( neyse başka projelere artık...
summer___17
11-03-07, 12:33
Ben oluyor diye biliyorum Ryan Summer'a aşık olacak...videolarına kadar izledim yani...sethle summer bu sezon ayrılıyorlar sanırım...neyse görücez bakalım...
Ben Marissayı çok özlicem valla çok güzel,harika bir kız Mischa Barton...Çok da iyi bir oyuncu bence...:( neyse başka projelere artık...
ya yok öyle bişi yawww nerden çıkarıyon ben 4. sezonu nerdeyse bitirdim yok öyle bişi yok ryan la summer arasında bişi
İReM_cHrıSs
11-03-07, 13:31
ya yok öyle bişi yawww nerden çıkarıyon ben 4. sezonu nerdeyse bitirdim yok öyle bişi yok ryan la summer arasında bişi
olamazz zaten marissanın ölümden sonraa imkansızz bişeyyy...!!
şimdi yine tekrarını izliyorumsa seth ryan için bu bölüm çok uğraşmışş yaaa..!!
summer ve seth arası bir an önce düzelsinn olmuyo böyleee ben bu bölüm taylor çok şirin buldum alışmaya basladıkk yavas yavass
summer_17 beni aydınlattıgın ıcın teskkur edrım........
bnce bi an summer ve seth'in arasi düzelse iyi olur.bırakin taylor'u.Haftaya intikam var süper olacak.
summer___17
11-03-07, 16:48
olamazz zaten marissanın ölümden sonraa imkansızz bişeyyy...!!
şimdi yine tekrarını izliyorumsa seth ryan için bu bölüm çok uğraşmışş yaaa..!!
summer ve seth arası bir an önce düzelsinn olmuyo böyleee ben bu bölüm taylor çok şirin buldum alışmaya basladıkk yavas yavass
ilerki bölümlerde daha şiirinleşcek bu neki :img-hyste summer ı bile geçicek nerdeyse :good:
arkadaşlar michayı nedn öldürürdüler diziden çıkardılar bilen warmı?!
güzel bi soru bilen varsa yazarsa bende sevinirim.
ben uzun zamandır 3.sezondan beri böyle güzel bi bölüm izlememiştim sıradanlıktan kurtulmus bi bölümdü bi de bölümdeki şarkının adını bilen varsa çok ii olur şimdiden tşkk
İReM_cHrıSs
11-03-07, 20:20
ilerki bölümlerde daha şiirinleşcek bu neki :img-hyste summer ı bile geçicek nerdeyse :good:
cnm marissanın yerini tutamazz amaa ..!!
taylor 3.sezon hallerinde deli kızz gibiydii bu sezon bize taylor bozmasınlar hala deli dolu olsunn..!!
summer ben bu bölüm gıcık oldum zaten ya cohenimi çok üzdü...!!
summer___17
11-03-07, 20:29
arkadaşlar michayı nedn öldürürdüler diziden çıkardılar bilen warmı?!
duyduğuma göre tam emin değilim 3. sezon sıraları paris hiltonla çok geziyodu ya oyla bide sethdeki kaprisleriymiş sanırsam öyle okudum başka forumdan
cnm marissanın yerini tutamazz amaa ..!!
taylor 3.sezon hallerinde deli kızz gibiydii bu sezon bize taylor bozmasınlar hala deli dolu olsunn..!!
summer ben bu bölüm gıcık oldum zaten ya cohenimi çok üzdü...!!
deli dolu olcak işte eskisi gibi gıcık değil :happy0064
o dörtlü gercekten cok güzeldi :( marissanın ölmesi cok kötü oldu, rayn kendini sorumlu tutuo normal olarak kazadan we ölümden.. rayn icin hersey daha zor gibi.. ama sonucta 1 yıl icin de olsa marissa gidiodu babasının yanına rayn onun öldüğüne kendini inandırana kadar tekneye gittiğini geliceini fln düsünsün :img-wink: (senaryoyu yazdım 2 dkda ya ))
summer___17
11-03-07, 20:41
4x01 – The Avengers
Running Up That Hill – Placebo
Sahne: Şarkı ilk olarak Ryan’ın kaldığı yerde çalıyor. Ryan’a bir telefon gelir. Sandy de oraya gitmiştir ve kapıyı çalar, ama Ryan Sandy’e gözükmeden sıvışır, Julie ile buluşmya gider. Şarkı ikinci kez, bölümün özet geçildiği sahnede çalıyor, Julie, Ryan’a Volchok hakkında olan bilgilerin olduğu dosyayı verir ama Ryan reddeder.
Save Me – Jude
Sahne: Seth, Summer’a Newport’da kim neler yapıyor diye anlatmak için mesaj bırakıyor..
Song For The Sunshine – Belle & Sebastian
Sahne: Che Summer’ın odasına protesto için hazır olduklarını söylemeye geldiğinde..
Mr. Blue – Catherine Feeny
Sahne: Summer, Newport’a gelip Seth’i bulur ve Ryan’a yardım etmek için geldiğini açıklar.
Bootleg Saint – Sam Roberts
Sahne: Şarkı Ryan’ın çalıştığı barda çalıyor. Summer, Ryan’ı görmeye gider ve onu Cohenlerle görüşmesi için ikna etmeye çalışır.
A Bad Dream – Keane
Sahne: Ryan eşyalarını toparlarken ve Summer Seth’i arayıp Newport’dan daha erken ayrılması gerektiğini çünkü protesto etmesi gerek önemli şeyler olduğunu söyler.
4ewerbrucas
11-03-07, 22:15
ben bu bölümü çok beğendim önemli bir oyuncusunu kaybetmesine rağmen iyi bir giriş yaptı beklediğimin üstündeydi ayrıca arkadaşlar niye kötülüyorsunuz yok mischa yok dizi kötüye gidicek diye farkındaysanız o dizide sadece marissa karakteri yok sandy kirsten ryan seth summer taylor bunlar dizi oyuncuları ayrıca mischa onları yarı yolda bıraktı iyide bıraktı o olmadan oc daha güzel bu benim fikrim iyi ki çıkmış
summer___17
12-03-07, 07:16
ben bu bölümü çok beğendim önemli bir oyuncusunu kaybetmesine rağmen iyi bir giriş yaptı beklediğimin üstündeydi ayrıca arkadaşlar niye kötülüyorsunuz yok mischa yok dizi kötüye gidicek diye farkındaysanız o dizide sadece marissa karakteri yok sandy kirsten ryan seth summer taylor bunlar dizi oyuncuları ayrıca mischa onları yarı yolda bıraktı iyide bıraktı o olmadan oc daha güzel bu benim fikrim iyi ki çıkmış
benim görüşlerimde olan bir başka kişi :happy0064 aynen katılıyorum sana :happy0064
4ewerbrucas
12-03-07, 19:46
bence marissasız hayat çok daha güzel ben cuma zevkle izledim aynı oranda gidiceğini biliyorum yeter ki summer olsun şaka bir yana ben oc"yi bütün halinde bütün oyuncularıyla mischa gözümden düştü hepimizi yarı yolda bıraktı:dito
summer___17
12-03-07, 21:00
bir yerde okudum ne kadar doğru bilmiyorum ama doğrudur kesin josh senaryoyu baştan sona doğru yazmış
4.sezon ne zaman bitecek bilen var mı.
sanırım final artık bundan sonra 5.sezon
yok?
summer___17
13-03-07, 07:49
4.sezon ne zaman bitecek bilen var mı.
sanırım final artık bundan sonra 5.sezon
yok?
burdakını soruyosan hazirana falan denk geliyo eğer amerikadakini soruyosan orda çoktan bitti bile :sad53:
Amerika'da bittigini biliyorum zaten buradakini sormustum.
aslında cnbc-e 4.sezon'u bayagı erken baslattı sasırmıstım.
burada ki Haziran'da bitecek demek sagolasın.bu arada
imzan da muthismis.:img-hyste
burdakını soruyosan hazirana falan denk geliyo eğer amerikadakini soruyosan orda çoktan bitti bile :sad53:
ya benim merak ettigim bi olay vardi.Simdi Summer eve geliyor odasina giriyor sonra karanlikta bi şey görüyor koşup kapiyi kapatiyor.o sahnede ne vardi tam secemedim.bilen biri yazarsa sevinirim.
3. sezonda summerların evinde marissanın kaldığı odada artık katlin kalıyor summer karanlıkta onu marissa gibi gördüü ve tabi bundan çok etkilendi soluğu havaalanına giden ilk takside aldı:img-help:
Meksika’ya Seyahat
Ryan ve Seth Volchok’tan intikam almak için Meksika’ya gider. Bu arada Seth Meksika’da aradığı şeyi bulmasına yardımcı olacak yeni arkadaşlar edinir. Sandy ve Kirsten ise onların peşindedir. Harbor Lisesi’nin yeni disiplin komitesi başkanı ise Kaitlin ve Julie’yi aynı iş için beraber görevlendirir. Üniversiteli Summer ise hippi arkadaşlarıyla beraber bir ağacı kurtarmak için eylem yapmaktadır. Bu arada Taylor Summer’a süpriz bir ziyarette bulunur.
Beyaz Balina
16-03-07, 21:27
Her zaman ki gibi güzel bir bölümdü özellikle Seth'in askerler ile yaşadıkları ve Luke'un kardeşlerinin göğüslerini traş ettirdiğini gören Julie'nin verdiği tepki ayrıca Taylor da yine formundaydı gelecek bölümleri internetten izledim özellikle son üç bölüm çok güzel olacak
kendimi artık ryan-taylor birlikteliğine şartladığımdan olsa gerek,taylor eskisi kadar sinir we çekilmez gelmiyor bana,tersine çok komik we tatlı,ayrıca da seth meselesnde baya bi haklıydı. summer sethden kaçıyor,ama heralde haftayaki şükran günü bölümünde araları düzelir;)
seth her zamanki gibi çok tatlı we çok iyiniyetliydi,ryan "meksikaya gidiyoruz" diyince,"zaten ciklet istiyodum" demesi çook komikti:img-hyste sethin ne yapmaya gittiklerini kirstenle sandye şifreli bi biçimde haber wermesi çamurlu bulanık bi su kadar:img-hyste :img-hyste netti gerçekten,çok güldüm:img-hyste
sethin o bardaki garip adamlarla yaşadıkları da çook komikti,sethi içirmeleri,zorla yaptırdıkları dövme we sethin sarhoş hali süperdi
yine sethden gidiim bari,ryan için yaptığı şey çook güzeldi,en yakın arkadaşını karşısına almak pahasına ona yalnış adres werip volchokla konuşmaya gitmesi süperdi,ama volchok haftaya newporta geliyomuş,promoda gösterdiler
kaithlinin o arkadaşlarının göğüslerini traş ettiği we julie nin onları gördüğü sahne çook komikti:) kaithlin hiç bi zaman akıllanmicak heralde,kıyafetleri çalıp götürüyomuş,cidden yardım ediyo zannetmiştim:img-help:
taylorun summer ın yeni hali karşısndaki tepkileri çook komikti,o che çook tatlı bi çocuk ya sevdim ben walla :)
summer___17
16-03-07, 21:51
2. Bölüm
ya varya summer mummer demicem haa ya seth onun aşkından koluna summer ın dövmesini yaptırsın oda kalksın chee midir nedir onun yanında dursun onuda geç ünideki kimseye sevgilisi olduğunu sölememiş taylor çok kızdı ama ona hakketti.sseth volvock i buldu ama ryan a yerini vermedi gitti kendi konuştu volvock toplatı pılı pırtısını ayrıldı heraldee. sandy babalığını gösterdi gitti mexicodan sethle ryan ı aldıı tabi yanında kristen da vardı. sandy ile seth bi arabaya , kristen la ryan da bi arabaya bindi. sandy sethin kolundaki dövmeyi gördü bişiler dedi güldü ne dediğini anlamadım ama
summer ve che
http://img88.imageshack.us/img88/8115/bscap030px2.jpg (http://imageshack.us)
yatan chee oturan summer. summer ın kucağına yatıyo yaa :angry03: summer da izin veriyo aramadı bile bu bölümde sethi hiç.
summer ın new port sonrası okula gittiğinde cheenin ona sarılması ne biçim iştir yaf bu
http://img174.imageshack.us/img174/4081/bscap191wa8.jpg (http://imageshack.us)
che nin summer ı alıp ağacın altına götürdüğü an summer ın yüzünden gülücükler eksik değil ama adama sinir oldum bikere
http://img174.imageshack.us/img174/1299/bscap020bb2.jpg (http://imageshack.us)
summer taylor ın dediklerinden sora sethe mektub yazmaya çalışırken ( ama yazamadı bi türlü)
http://img174.imageshack.us/img174/7606/bscap002zu6.jpg (http://imageshack.us)
taylorın summer ı ziyarete üniye gelmesi summer ın yatağında yaataerken
http://img174.imageshack.us/img174/6010/bscap212ro8.jpg (http://imageshack.us)
sethin mexico da bi barda tatu tatu die bağıran adamların yanına gittikten sora o da içmeye başladı ve sarhoş oldu o arada yaptırmış olmalı. güsel ama tabi kıymet bilene
http://img174.imageshack.us/img174/5462/bscap310ec6.jpg (http://imageshack.us)
resimli program anlatımı gibi oldu bea
not:ilk izlediğimdeki yazdıklarımı kopyaladım düşüncelerim sonradan değişti ama olsun ilk izlediğimde bunları yazmıştım :img-wink:
Valla ryanın cohen ailesine davranışlarından hiç hoşlanmıyorum. hepsi ryan için o kadar özveride bulunuyor ama ryan çok kaba onlara karsı. sethın yuzune perdeyı kapaması cok terbıyezsızceydı. bu ulkede yasasa kesın maco bır bıyık bırakırdı. :img-hyste
summer ve seth ınsallah duzelır. cok sevımlı bır ıkılı..
eksı sozlukte ryanın babasının gelecegı ve marısanın annesıyle ılıskı yaşayacaı yazıyor. doğru mu bılen var mı?
marissacooper
16-03-07, 23:57
Valla ryanın cohen ailesine davranışlarından hiç hoşlanmıyorum. hepsi ryan için o kadar özveride bulunuyor ama ryan çok kaba onlara karsı. sethın yuzune perdeyı kapaması cok terbıyezsızceydı. bu ulkede yasasa kesın maco bır bıyık bırakırdı. :img-hyste
summer ve seth ınsallah duzelır. cok sevımlı bır ıkılı..
eksı sozlukte ryanın babasının gelecegı ve marısanın annesıyle ılıskı yaşayacaı yazıyor. doğru mu bılen var mı?
ıyy harbi mi. gelmesin ryan ın babası filan. delirtmesinler bni. sizinin ii ce ***unu çıkarmasınlar. sandy yle kirsten in yatakta onlara güwenmeliyiz büyüdüler filan derken, birden sandy bn mexico ya gidiorum demesiyle ikisi birden yataktan fırladılar. orası cok hoşuma gitti. bi de summer ii je itiji olmaya başladı. eski summer ı istiorum. julie de artık kendi çıkarları için başka insanları kullanmayı bırakmalı. ryan az daha öldürjekti kevin ı.
-A k e L d a N-
17-03-07, 00:23
Ben beğendim bu bölümü..Taylor çok tatlıydı ona bayıldım..Gelişi,gidişi,konuşması,nasihatleri,expr esso makinesiyle tam bi harikaydı:img-yes: :img-wink:
Summer ne yapmak istediğini,ne yaptığını tam olarak kavrayamamış..Kafası çok karışık:img-yes: Umarım düzelir..Onada hak veriyorum..Summer Che'yi arkadaşı olarak görüyor ama Che Summer'ı pek arkadaş gibi görmüyor galiba:img-wink: :img-help:
Seth çok tatlıydı..Günü kurtardı ama macerasını da yaşadı..Askerler,dövme,Ryan'e attığı yalanlarla Seth'de bu bölüme damgasını vurdu:img-yes:
Sandy'yle Kirsten'de çok komiktiler..Onlar artık yetişkin,ne yaptıklarını biliyorlardır dedikten sonra aynı anda yataktan kalkışları çok hoştu:img-yes: Sandy-Seth telefon konuşması ve Seth'in yazdığı nota Sandy'nin tepkileride çok hoştu:img-hyste Baya bi güldüm..
Ryan hakkında yorum yapamıyorum..Çok değişmiş..Sert biri haline gelmiş..Ne kadar yumuşamaya başlasada Seth'e öyle davranmasına çok üzüldüm:icon_sorr :img-help: umarım yakında düzelir..Taylor ona ilaç gibi gelcek galiba:img-wink:
summer___17
17-03-07, 11:03
doğrudur sonuna kadar destekliyoruz gelmeside iyi oldu walla :happy0064
taylor git gide çok tatlı olmaya başlıyacak :happy0064
Beyaz Balina
17-03-07, 11:53
3T5253 / The Cold Turkey / 23.03.2007
Cohenlar’ın evinde Şükran Günü sabahı yaşanmaktadır ve aile hala Meksika’da olanları tartışmaktadır. Bu arada Volchok şehre dönmüştür ve Ryan intikam almak için sabırsızlanmaktadır. Sandy, önce Ryan’ı sakinleştirmeye çalışsa da sonunda Volchok’la yüzleşmesini sağlar. Julie’nin davranışları Kaitlin’i uzaklaştırır ve Dr. Roberts’la olan ilişkisini de tehlikeye atar. Bu arada tatilde ailesini ve Seth’i ziyaret etmeye hazırlanan Summer bunu yapıp yapamayacağını sorgulamaktadır. Öte yandan sevgili kızının Avrupa seyahati sırasında bir Fransız ile evlendiğini duyan Veronica, Taylor’ı evden kovar.
summer___17
17-03-07, 13:04
The Cold Turkey çok güzel bi bölümle yine ekranda olcak the oc haftaya süper bundan sonraki bölümlerde çok güzel olıcak :D
doğrudur sonuna kadar destekliyoruz gelmeside iyi oldu walla :happy0064
taylor git gide çok tatlı olmaya başlıyacak :happy0064
walla dünkü bölümde gerçekten şirin buldum ben tayloru
ryanla ilişkileri de bi kaç haftaya başlicak heralde :):)
melis_krmcm
17-03-07, 19:08
evt taylor çok şirindi ya dün..sevmeye başladım onu da:D
umarım seth'le summer'ın arası düzelir ya yakında..
İReM_cHrıSs
17-03-07, 21:08
izlediğim en sıkıcı bölümdüü..!!
ryan volchoktan intikamını alsında kurtulalımm
summer!a gıcık oldum bu bölüm cohenimi hiç aramıyor bir mektup bile yazamadıı
taylor harikaydıı yaa çok sevdim qerckten artık baya ısındıkk..
marissa nası öldü ta bilgi verebilrmisiniz?
-A k e L d a N-
18-03-07, 15:27
marissa nası öldü ta bilgi verebilrmisiniz?
Marissa'yla Ryan arabayla giderken((Ryan Marissa'yı hava alanına bırakıcaktı..Marissa babasının yanına çalışmaya gidecekti:img-yes: ))Volchok arabasıyla onların arabasına vurdu((Volchok çok sarhoştu:mad72: :icon_evil )) Ryan'in arabası yokuş aşağı yuvarlandı:sad53: Marissa'nın başı çok fena yaralanmıştı..
Böyle öldü işte..Çok duygusal bir bölüm..Mutlaka izlemelisin bu bölümü..İnternetten bulup izleyebilirsin((video paylaşım sitelerinde mutlaka vardır..Tabi ingilizce:img-yes: ))Yada summer___17 nickli arkadaşımız bu konuda gerçekten çok bilgili,ondan bilgi alabilirsin:img-yes: :img-wink:
Bu arada kötü anlamış olabilirim,kusura bakma:img-yes:
yani seth'e ne diyim bilemedim.Kardeşim ve sen adresi bi aksiyon görelim diyorum ama bi yandan da aferin cocuga diyorum iyi ki yanliş adresi verdi diyorum.Bi çelişki icindeyim ama Ryan Seth'i affetmez gibi gözüküyo.Bi sözümde Summer'a kardeşim seviyosan git saril öp falan ne bu sogukluk kutuptan mi geliyon buzullar eriyo tamamda :img-wink: Che'ide çözmüş degilim asiliyo mu ne?
İReM_cHrıSs
18-03-07, 20:26
Marissa'yla Ryan arabayla giderken((Ryan Marissa'yı hava alanına bırakıcaktı..Marissa babasının yanına çalışmaya gidecekti:img-yes: ))Volchok arabasıyla onların arabasına vurdu((Volchok çok sarhoştu:mad72: :icon_evil )) Ryan'in arabası yokuş aşağı yuvarlandı:sad53: Marissa'nın başı çok fena yaralanmıştı..
Böyle öldü işte..Çok duygusal bir bölüm..Mutlaka izlemelisin bu bölümü..İnternetten bulup izleyebilirsin((video paylaşım sitelerinde mutlaka vardır..Tabi ingilizce:img-yes: ))Yada summer___17 nickli arkadaşımız bu konuda gerçekten çok bilgili,ondan bilgi alabilirsin:img-yes: :img-wink:
Bu arada kötü anlamış olabilirim,kusura bakma:img-yes:
ya cnm kötü anlatsanda bise olmaz zaten sahne kötü marisssanın ölümü nasıl anlatılabilirki izlemek lazımm off çok özledim bn onuu..!!
summer___17
18-03-07, 22:16
ya cnm kötü anlatsanda bise olmaz zaten sahne kötü marisssanın ölümü nasıl anlatılabilirki izlemek lazımm off çok özledim bn onuu..!!
yakında özlemessin aydınlık bölümler seni bekliyor
taylor ıı sevmeye başlayanlarr ve özelliklede ryan&taylor ıı merakk edenlerr 4.. bölümüü bekleyinn derimm
taylor ıı sevmeye başlayanlarr ve özelliklede ryan&taylor ıı merakk edenlerr 4.. bölümüü bekleyinn derimm
4. bölümün resmlernden de anladığım kadarıyla baya bi gelişme olcak ryan-taylor arasnda :D
merakla bekliiorm :):)
summer___17
20-03-07, 09:48
4. bölümün resmlernden de anladığım kadarıyla baya bi gelişme olcak ryan-taylor arasnda :D
4. sezon dur ryanla taylor arasında ( taylor ın kendı açısından aslında ) bişeyler olabileceği bölüm çok güzel bölüm olcak ama :img-yes:
4. sezon dur ryanla taylor arasında ( taylor ın kendı açısından aslında ) bişeyler olabileceği bölüm çok güzel bölüm olcak ama :img-yes:
ett oo bölümm süperr nese bir hafta bekliyelimm boll boll yorummm yaparızz
cnmm o zmnn 4.. bölümüü kesinlikle kaçırma
eett baya bii gelişmee olacakkk
cnmm o zmnn 4.. bölümüü kesinlikle kaçırma
eett baya bii gelişmee olacakkk
yaaa bişiy sorucam bu sezon ne zaman bitcek ve bidaha başlıycakmı
16. bölümde final yapıp bitcek dizi we bi daha başlamicak :(
4.sezon 16 bölümm
ne sonn sezonn malesefff
Şükran Günü
Cohenlar’in evinde Şükran Günü sabahı yaşanmaktadır ve aile hala Meksika’da yaşananları tartışmaktadır. Bu arada Volchok şehre dönmüştür ve Ryan intikam almak için sabırsızlanmaktadır. Önce Sandy Ryan’ı sakinleştirmeye çalışsa da sonunda Volchok’la yüzleşmesini sağlar. Julie’nin davranışları Kaitlin’i uzaklaştırır ve Dr. Roberts’la olan ilişkisini de tehlikeye atar. Bu arada tatilde ailesini ve Seth’i ziyaret etmeye hazırlanan Summer bunu yapıp yapamayacağını sorgulamaktadır. Diğer yandan sevgili kızının Avrupa seyahati sırasında bir Fransız’la evlendiğini duyan Veronica, Taylor’ı evden kovar.
İReM_cHrıSs
23-03-07, 10:22
ya seth ve summer arası ne zman düzelicekk kaç bölüm kldı
summer___17
23-03-07, 12:14
az kaldı irem sabrett :happy0064 güzel günler yakındır. :good:
summer__17 ninde dedii gibi çkk az kaldııı
4.Sezonda Adam'in olmasi yeterde aRtar bile bence.. :img-grin2
Dr. richards julıenın kahrını neden çekiyor anlamadım.. bugün ryana gıcıklıgım ıyıce arttı.. yani anladım marıssa için acı çekiyor ama cohenlere bu kadar kotu davranması saçma.. marıssa kadar onları da sevıyordu.. nasıl bu kadar acımasız. marıssa ölur olmez bunu yapsa anladım ama onca süre gecmış.. julıe fıseklıyor ve volchockun peşine düşüyor. reklamlar bıttı. sonra yazarım..
Beyaz Balina
23-03-07, 21:01
çok güzel değildi bence bu bölüm bu sezonun diğer iki bölümüne göre ama diğer bölümler güzel olacak gibi gözüküyor işte gelecek haftanın özeti:
3T5254 / The Metamorphosis / 30.03.2007
Seth, Summer’ı ziyaret ettiğinde üniversite hayatının onu değiştirdiğini ve o eski maddiyatçı ve dedikoducu Summer’ın yerinde yeller estiğini fark eder. Ryan, Taylor’a boşanma işlemleri konusunda yardımcı olmaya çalışacaktır. Öte yandan Julie ve Kaitlin de beladan kendilerini uzak tutmaya yemin eder, ancak bu o kadar da kolay olmayacaktır.
Neyse ryan bey özür diledi nihayet..
Buna inanamıyorum ama galiba taylordan hoşlanmaya başladım. senarıstler zoru basardı ve tayloru sevdırdıler.. helal olsun.. Ryan ve taylor bu sekılde bır araya gelecekmiş demek ki.. Volchock hıc guzel oynamadı otel sahnesınde.. begenmedım..
Sandy cohen bundan sonra bence "aziz sandy" dıye anılsın amerıkada.. adam melek resmen.. :img-angel :img-angel
4. sezonda şimdiye kdr izlediğim en güzel bölümdü bence
ryanın sonunda akıllanması gerçekten çok iyiydi,volchokla yaptıkları konuşmada çok duygulandm,buna inanması zor ama volchok gerçekten pişman sanırım:icon_whis ryana hiç direnmedi bile
sandy de volchokun gerçekten pişman olduğunu bildiği için ryanın onun yanına gitmesine izin verdi heralde,yoksa bu ikilinin biraraya gelmesinden çok kötü sonuçlar ortaya çıkabilirdi
summer ve julie ye de çok üzüldm,summerın sethle öpüşürken sethin çizdiği cartoon da marissayı görüp de duygulanması,sonra marissa nın ölümünden duyduğu üzüntüyü tam söyleyecekken şükran gününde hindi yiyemeyen aç insanlara üzüldüğünü bahane etmesi çok üzücüydü gerçekten
ama aşevinden eve getirdikleri tipler çook komikti yaa,biri sandy nin eski müvelliki çıktı,kaithlin in şirin ötesi köpeğinin gerçek sahibi de çok komikti,vahşi ydi sanrm köpeğin gerçek adı:img-hyste
taylor dan gerçekten gıcık kapmıyorum artık,noluyor bana anlamıyorum walla,kirstenle kanka olması çok komikti,sethin yatağının altında kalıyor olması,kirsten gerçekten çok büyük bi fedakarlık yaptı veronicayla taylor un konuşmasna zemin hazırlayarak,rsmen kendini ateşe attı:img-hyste taylor boşancak heralde fransız kocasndan,ryan yardım edicek olabilir taylora ,belki de bu sayede başlar ilişkileri ;)
summerla julie nin konuşmaları çok güzeldi,ama julie gerçekten çok çektirdi dr.richards a yani adam ne yapsa haklı,artık 5 ay geçmiş aradan en azndan toparlanmaya başlaması gerekiyor,ki sandyle kirstenden özür dilemesi de bi başlangıçtı heralde:icon_whis
ryanla julie nin en sondaki konuşmaları da çok güzeldi,artık marissa nın ölümünü atlatmaya başlıyorlar heralde,haftaya toparlanmış bir summer izliycez trailer e bakılırsa ;)
-A k e L d a N-
23-03-07, 22:20
Öncelikle gzd_gzd söylediğin herbirşeye katılıyorum:img-wink:
Kirsten-Taylor konuşması ve Kirsten'ın Taylor'a yardımcı olmaya çabalaması çok güzeldi..Taylor bu bölümde acayip tatlıydı..Hareketleri,konuşmaları,Kirsten'ı ikna edişi,Kirsten'ı sinir edişi:img-grin2
Seth'le Summer'ın arası daha iyi oldu sanki..Dahada iyiye gidiyor gibi:img-in_lo Summer kimseye içini açamadığı için((ki bu bunalımı çok normal en yakın arkadaşını kaybetti,içine kapandı)) kendini hayır işlerine vermiş :img-wink:
Julie kendine geliyor gibi..Dr.Roberts'ı gerçekten çok üzüyor..Adam artık sonununda pes etti:img-help: Üzüldüm..Gerçekten seviyor gibiydi..Yoksa bukadar dayanmazdı Julie'nin kaprislerine:img-yes:
Volchok gerçekten çok vicdan azabı çekiyor..Beter olsun:img-wink: :img-help:
Ryan geri döndü yaşasın..Volchok'ta hapse gitti..Tıpkı olması gerektiği gibi:img-wink:
Sandy cohen bundan sonra bence "aziz sandy" dıye anılsın amerıkada.. adam melek resmen.. :img-angel :img-angel
Kesinlikle katılıyorum :img-grin2
summer___17
23-03-07, 22:35
Ryan, Taylor’a boşanma işlemleri konusunda yardımcı olmaya çalışacaktır.
taylor iyiki evlenmiş iyiki bu sayede boşanıyor. :) ryan ve taylor harika olucak
4. sezonda şimdiye kdr izlediğim en güzel bölümdü bence
daha ne bölümler var ne bölümler :) the cold turkey taylor adına ii bölümdü seyirci onu sevmeye başladı daha da seviceksiniz eminim ilerki bölümlerde haftaya olan bölüm süper olcak kesinlikle izlemeniz gerekir
coffee mate
24-03-07, 13:53
selam,,biliorum bu başlık 4. sezonla ilgili..ancak 2. sezonla ilgili başlıklar kapatılmış..bnde burda sorayım dedim..Tam olarak 2. sezonun kaç bölümden oluştuğunu bilen var mı??yeni izleyiciyim we eksikleri tamamlamam lazım..:img-help: bilen kişi,üşenmez isimleri ile beraber yazarsa ne kadar iyi olur,bilemez..(:
summ_roberts
24-03-07, 18:37
yaw ryan la summer arasında biş olmıycak nerden çıkarıyonuz böyle haberleri ? summer sethle her daim :happy0064
evet yaa zaten olmasın da...seth&summer forever yani :img-wink: ayrıca da hatırlıyomusunuz bilmem ilk sezonun başlarında summer ryandan hoşlanmıştı...ne büyük komediydi ama :img-hyste
summ_roberts
24-03-07, 18:49
selam,,biliorum bu başlık 4. sezonla ilgili..ancak 2. sezonla ilgili başlıklar kapatılmış..bnde burda sorayım dedim..Tam olarak 2. sezonun kaç bölümden oluştuğunu bilen var mı??yeni izleyiciyim we eksikleri tamamlamam lazım..:img-help: bilen kişi,üşenmez isimleri ile beraber yazarsa ne kadar iyi olur,bilemez..(:[/B]
2. sezon 24 bölümden oluşuyor bunlar:
1)The Distance
2)The Way We Were
3)The New Kids on the Block
4)The New Era
5)The SNO.C.
6)The Chrismukkah That Almost Wasn't
7)The Family Ties
8)The Power of Love
9)The Ex-Factor
10)The Accomplice
11)The Second Chance
12)The Lonely Hearts Club
13)The Father Knows Best
14)The Rainy Day Women
15)The Mallpisode
16)The Blaze of Glory
17)The Brothers Grim
18)The Risky Business
19)The Rager
20)The O.C. Confidential
21)The Return of the Nana
22)The Showdown
23)The O.Sea
24)The Dearly Beloved
:img-wink:
coffee mate
24-03-07, 20:07
Üşenmeyen ve cvplayan arkdş..çk saol..ellerin dert görmesin..bunlara baknca farkettm ki 2. sezonda eksiim yokmuş..ama eminim ki 3.sezonda var..20 bölüm var elimde..bölümlerin çoğunun ismi de yok): nabıcam bn şimdi!!! :icon_sorr
summ_roberts
24-03-07, 21:05
Üşenmeyen ve cvplayan arkdş..çk saol..ellerin dert görmesin..bunlara baknca farkettm ki 2. sezonda eksiim yokmuş..ama eminim ki 3.sezonda var..20 bölüm var elimde..bölümlerin çoğunun ismi de yok): nabıcam bn şimdi!!!:icon_sorr
rica ederm ;) mrk etme 3. sezon da 25 bölmden oluşuo bnlr:
3-01 - The Aftermath
3-02 - The Shape Of Things...
3-03 - The End Of Innocence
3-04 - The Last Waltz
3-05 - The Perfect Storm
3-06 - The Swells
3-07 - The Anger Management
3-08 - The Game
3-09 - The Disconnect
3-10 - The Chrismukkah Bar Mitz-Wakkah
3-11 - The Safe Harbor
3-12 - The Sister Act
3-13 - The Pot Stirrer
3-14 - The Cliffhanger
3-15 - The Heavy Lifting
3-16 - The Road Warrior
3-17 - The Journey
3-18 - The Undertow
3-19 - The Secrets & Lies
3-20 - The Day After Tomorrow
3-21 - The Dawn Patrol
3-22 - The College Try
3-23 - The Party Favor
3-24 - The Man Of The Year
3-25 - The Graduates
:D
3. bölüm de yayınlandıı sonunda bu blmm de an çkk ryan ve julienn en sondakii konuşmalarıı hoşuma gitmişti
summ_roberts
24-03-07, 21:45
eet ikisi de marissa özlemi içinde birbirlerini teselli ettiler ;) zaten en iyi ikisi birbirini anlıyo bu durumda...
deniz_kızı
25-03-07, 13:29
bu bölüm çok güzeldi.ryan la julienin konuşması çok duygusaldı.sanırım herşey yavaş yavaş çözülüyor.
rebel_girl83
25-03-07, 14:49
ya bn bu diziyi çok seviodum ama eskiden daha güzeldi marissa gittiğinden beri pek izlemiom eski tadı kalmadı bnce ama yinede çok ii bi dizi..
summer___17
25-03-07, 16:11
ya bn bu diziyi çok seviodum ama eskiden daha güzeldi marissa gittiğinden beri pek izlemiom eski tadı kalmadı bnce ama yinede çok ii bi dizi..
4. sezon bölümleri daha güzel hele 4x4 den itibaren süper bölümler gelicek ekrana kesin izlemeni tavsiye ederim :happy0064 .yeni gelen arkadaşlar var onlarda hoş gelmiş bu topiğe :d
4. sezon bölümleri daha güzel hele 4x4 den itibaren süper bölümler gelicek ekrana kesin izlemeni tavsiye ederim :happy0064 .yeni gelen arkadaşlar var onlarda hoş gelmiş bu topiğe :d
kesinlikle katılıyorumm 4. bölümdnn soora çk daa ii oluoo 4. sezonn
Nicole_Aslı
25-03-07, 23:37
Ben Marissa'yı çok sewiyodum dizide ölmesi kötü oldu.Yinede sewerek izliyorum diziyi.Bu bölümü de her zamanki çok güzeldi Julie ve Ryan arasında geçen konuşma çok duygusaldı açıkçası ağladım biraz:icon_sorr
rebel_girl83
26-03-07, 16:52
yaa bn bikaç haftadır tamamen izlemiodum madem öle çok ii diosunuz izliyim ozaman tekrar:img-wink: :img-wink:
Değişim Rüzgarları Esiyor
Seth, Summer’ı ziyaret ettiğinde karşısında bambaşka birini bulur. Üniversite hayatı Summer’ı tamamen değiştirmiştir. Seth, o eski maddiyatçı ve dedikoducu kızın yerinde artık yeller estiğini farkeder. Ryan ise Taylor’a boşanma işlemleri konusunda yardımcı olmaya çalışacaktır. Diğer yandan Julie ve Kaitlin de beladan kendilerini uzak tutmaya yemin eder ancak bu o kadar da kolay olmayacaktır
summer___17
30-03-07, 18:51
bu akşamki bölüm ryan%taylor adına süper olcak süper
Heyyooooooooooo... harika başladı.. :happy0064
Eski günleri hatırladım.. Neydi o negatif negatif.. iç karartıcı sahneler. Summerın rolü çoğalmış. Dünyada bu kadar içten ve sevimli bakan başka bir kız olamaz.. :good:
Sandy'nin "çıkma mı teklif edeyim?" lafında koptum.. Oh be eski o.c. geri döndü.
Taylor-ryan olayını keşke bilmeseydim. Bilerek seyredilince keyfi kalmadı. yani sürprizi.. Olsun acaip mutlu oldum ya....
summ_roberts
30-03-07, 21:29
Heyyooooooooooo... harika başladı.. :happy0064
Eski günleri hatırladım.. Neydi o negatif negatif.. iç karartıcı sahneler. Summerın rolü çoğalmış. Dünyada bu kadar içten ve sevimli bakan başka bir kız olamaz.. :good:
Sandy'nin "çıkma mı teklif edeyim?" lafında koptum.. Oh be eski o.c. geri döndü.
Taylor-ryan olayını keşke bilmeseydim. Bilerek seyredilince keyfi kalmadı. yani sürprizi.. Olsun acaip mutlu oldum ya....
evet yaa fazlasıyla katılıyorum...özellikle summerın biras daha açılmasına sewndm :D yakında eski haline döner bence... neydi ya o ilk bölümdeki hali??
-A k e L d a N-
30-03-07, 22:03
Çok güzel bir bölümdü..Acayip beğendim bu bölümü:img-yes: :img-wink:
Summer başta psikoloğa gitti galiba..Ruh hallerini yanına yazmaları,Summer'ın delice hareketleri..Summer'ın düzelmesine çok sevindim:img-yes: :img-wink: Seth çok oldun davrandı..Summer eski Summer'a çok benzesede çok değişmiş yinede..Ama Seth'le birbirlerini çok seviyorlar,atlatacaklar herşeyi:img-wink:
Taylor olayına gelince..Ryan çok iyi,ilk önce tereddüt etti ama sonra yardım etti..Taylor Ryan'e aşık oldu gibi:img-yes: :img-wink: Öpüşmeden ikiside baya bi etkilendiler..Fransız avukatta ben aşktan anlarım fln dedi:img-wink: :img-yes: Çok güzeldi..Ryan Taylor'un turtasını beğendi,hatta çok beğendi:img-wink:
Sandy çok komikti..Ama arkadaş bulmasına çok sevindim..Kirsten'ın yalnız olduğunu öğrenince Kirsten'n yanına gitmesi çok güzeldi:img-wink:
Julie baya bi dağıttı..Kaitlin'le daha uyumlu bi anne kız oldular..Al birini wur ötekine:img-wink:
Genel olarak güzeldi bölüm..
İrem_Uckerman
30-03-07, 22:50
ya summer'a çok gıcık oldumm..!!
basta işte bnm summerım geri döndü dedim ve seth için hersey harikayken tekrar yeni o gezegeni kurtarmak için değişik eylemlerde bulunan summer olduu
biri bana ne zman düzelceklerini söylesin ya kafayı yicemm..!!
taylor ryan yakınlaştırmak için gsl bi tatktik numarayla baslıcak ama qercek olcak baslarda ryanın terslemesi çok hosuma gitti sonra dayanamadı amaa öptü hemencik aklına marissa glmedimi hç ya ..!!
gsl bi bölümdü diemem summer bir an önce eski haline dönsünnn
summer___17
30-03-07, 22:53
ya summer'a çok gıcık oldumm..!!
basta işte bnm summerım geri döndü dedim ve seth için hersey harikayken tekrar yeni o gezegeni kurtarmak için değişik eylemlerde bulunan summer olduu
biri bana ne zman düzelceklerini söylesin ya kafayı yicemm..!!
taylor ryan yakınlaştırmak için gsl bi tatktik numarayla baslıcak ama qercek olcak baslarda ryanın terslemesi çok hosuma gitti sonra dayanamadı amaa öptü hemencik aklına marissa glmedimi hç ya ..!!
gsl bi bölümdü diemem summer bir an önce eski haline dönsünnn
ne zamn eskisi gibi olcaklarını çok istiyosan özel mesajla sölerim :img-wink: çok güzeldi summerın bölüm başlarkenki halleri süperdi ryan taylor adına temeller atıldı sayılır :happy0064
en başta summer ın psikologdaki halleri süperdi,sonrasında yaşadığı değişim de tabi,seth ayrılcaklar zannederken summerı o halde karşısında görünce şok oldu ama çok da sevindi :)
gerçi yine summer tam eski summer olmamış ama en azndan ilk bölümlerdeki halleri gibi değil,seth gerçekten harika bir dost ve sevgili,summerı beklerken uyuyakalmasına çook üzüldm,we en sonda seni sevdiğim için yapıyorum demesi de çok güzeldi,onlar böylesi bi aşka sahip oldukları sürece herşeyi atlatırlar:img-in_lo
bu arada che çok komik ya,özellkle yazdığı şarkıda gülmekten öldüm:img-hyste bi de sethe sarılırken:img-hyste
tayloru gerçekten sevmeye başlıyorum,ryanın önce olaya çekingen yaklaşıp kabul etmemesi,sonra o sözleşmeyi anlamak için fransızca sözlükle saatlerce tercüme etmeye çalışması süperdi,we tayloru kurtarmak için onu öpmesi ;) avukat adamın orda "ben aşktan anlarım,gözlerinizden belli" demesi ryanı baya bi utandırdı,ama taylor baya etkilendi sanki bu öpüşmeden,onda başlıyo bişeyler heralde,en sonda da şeftalili turta yapması süperdi
julie iyce uçtu yaa,kirsten gibi bi dostu warken neden öyle kişilerle takılıyo ki,hele tam ters dönmüşken kaithlini görmesi:img-hyste anasına bak kızını al gibi oldu,pek benziyolar birbirlerine ana-kız
we sandyle kirsten de süperdi ;)
bölümler git gide güzelleşmeye başlyor,ilk iki bölüm acayip sıkıcıydı ama 3. bölümden itibaren güzel bir tempo tutturdu dizi
marissasız da oc olabiliyormuş demek :)
summer___17
31-03-07, 10:03
taylor da şeftali ile bozmuşdu bu bölümde farkettiyseniz :P
4.30 da izlemek zorunda kaldım diziyi değdi ama sandy çok geyikti bu bölümde ryan'la taylor da çok tatlılardı.taylor çok ilginç bi karakter... reklam fln da yoktu bir solukta izledim:img-yes:
deniz_kızı
31-03-07, 11:51
çok güzel bir bölümdü.summer herzamanki gibi çok tatlıydı.ama biran önce eski haline dönmeli.ryanın taylar ı öpmesi çok hoştu.biran taylor bayılıcak sandım.yüz ifadesi çok komikti.
bölümün başında çok sevinmiştim. Keyifli başladı. ama finali sevmedim. seth-summer başladığımız yere döndüler resmen.. Ryan aptala mı yatıyor yoksa gerçekten taylorun ona ilgi duyduğunu anlamadı mı? güzel başladı keyifsiz bitti benim için.. :icon_sorr
a.oyunu_sweet
31-03-07, 13:48
Evet bende son sahneleri sevmedim ama Ryan'la Taylor'ın öpüsme sahnesi müthisti onlar icinde ask basladı..ama Marissa'yı unutmaoı zor olacak yani benim icin..Ryan'ın Fransızca sözlükle birseyler cevirmesi cok komikti..seftali meselesine gelince hıhıı:)..
sonunda4.. bölümm yayınlandıı çkk güzell bölümlerdenn biriydii bencee ryann ve taylor ın ilkk öpüşmesii çkk güzeldiii
summer ınn srununu kabull etmesi ve bunuu halletmesi d eçk kgüzeldii
arkadaşlar ben summerı ve dünyanın en tatlı çifti summer ile sethi böyle görmekten sıkıldım...ne bu yaa!karakterler üzerinde böyle değişiklikler yapmasınlar yaa...bu bölümde beklıyorum,çocuk koltukta yatmış gelir yanına,neyse geldi yaw insan sevgilisini öyle bırakırmı,beklıyorum onunla kalcak dıye...umarım en kısa zamanda herşeyi eskısı gıbı yaparlar.
bu arada ryan ile taylorda yakışırlardı,iki sarışın:img-wink:
06_haziran_15
31-03-07, 19:55
ya artık nerdeyse nefret ediyorm o.c den marissa yok :(:( summer zaten kafayı yemiş çiçekle böcekle aklı başında tek bi kişi bile yok yaa batırdılar diziyi zaten yakında da bitick daha fazla böle devam etmemeli bu arada taylor ve ryan ı birlikteliğini destekleyen o.c ciler olduğuna inanamıyorm sinir oldm ikisine marissa unutulucak yaa :(:(
aNTi-paRiS:@
İrem_Uckerman
01-04-07, 16:38
ne zamn eskisi gibi olcaklarını çok istiyosan özel mesajla sölerim :img-wink: çok güzeldi summerın bölüm başlarkenki halleri süperdi ryan taylor adına temeller atıldı sayılır :happy0064
cnm bana söyleyebilirmisiinn ya o zmana kadar izlemicemm eski the o.c değil artık marissanın ölümü summerin değişmesiii eski tad gittii..!
Dizi 4.sezonda ve ben yeni izlemeye başladım :):)
Konuya yabancı değildim ama ;)
Artık birkac sorularım olur size, cvplarsınız dimi;):)
Summer-Seth ciftine nolmuş öle,,
Seth gibi anlayıslı erkek görmedim ben,, binanın bekleme bankında uyumak zorunda kaldı cocuk :)
Marissalı bölümleri izlemediğim içindir belki, Ryanla Tayloru yakıstırdım ben :)
İşte sorum, yanıtlarsanız cok sevinrim;): Seth-Summer-Ryan-Marissa aynı lisedelerdi mezun oldular, Marissa öldü, Summer üniversiteye basladı, Sethle Ryana noldu?Seth gittiği sehirde mi üniversite okuyor, Ryan niye garsonluk yapıyor ????
Dizi 4.sezonda ve ben yeni izlemeye başladım :):)[/B]
Konuya yabancı değildim ama ;)
[B]Artık birkac sorularım olur size, cvplarsınız dimi;):)
Summer-Seth ciftine nolmuş öle,,
Seth gibi anlayıslı erkek görmedim ben,, binanın bekleme bankında uyumak zorunda kaldı cocuk :)
Marissalı bölümleri izlemediğim içindir belki, Ryanla Tayloru yakıstırdım ben :)
İşte sorum, yanıtlarsanız cok sevinrim;): Seth-Summer-Ryan-Marissa aynı lisedelerdi mezun oldular, Marissa öldü, Summer üniversiteye basladı, Sethle Ryana noldu?Seth gittiği sehirde mi üniversite okuyor, Ryan niye garsonluk yapıyor ????
Ece'm ;)
hemen yanıtliyim,seth başvurduğu üniversteye kabul edilmedi,ama summerın üniverste okuduğu şehirdeki bir sanat akademisine kabul edildi,okulu ocakta başlayacağı için çizgi romancıda çalışıyor şimdilik,ryan da okula seneye başlicak,kaydını dondurdu gibi bişey,çünkü marissanın ölümüyle baya bi bunalıma girmişti,ama şimdi iyi we garsonluk yapıyor
seth zaten hep anlayışlıdır yaa,dünyanın en harika çiftlerinden biri seth ve summer:img-in_lo
4.sezon berbat hiç bişey ilk sezon gibi değil en güzeli ilk sezonu çünkü 2.sezonda dağıldılar 3.sezonda birleştiler ama olmadı 4.sezonda zati marissa gitti çok kötü oldu bence böyle efsanevi bi dizinin böyle olmaması gerekiyodu hala bittiğine inanamıyorum ama herşeyin güzeli ilki bence yani 1 sezon
arkadaşlar konuyla pek alakası yok ama johnny ölmeden önce marissa galiba bir mektup yazmış ona mektubun içeriğini bilen var mı acaba?
summer___17
02-04-07, 17:10
4. sezonda çok güzel 4. sezonun 4. bölümünden sonra çok güzel bölümler başlıcak :D marissa out taylor in :D
gelen hiç kimse marissanın yerini dolduramaz...oy oy oy yaktın bizi marissa işine sahip çıksaydında yerine kımseler gelmeseydi...ama toylarda güzel kız,ryan ile yakışırlar...buradan summera sesleniyorum dünyayı kurtarmak sana düşmez kızım dön eski hayatına:)
summer___17
02-04-07, 18:05
summer bu işte süperman olsa bile dünyayı kurtaramaz :) sen sevilinle ilgilen bu haftaki bölüm çok güzel olucak
ya buu benimm kendii düşüncemm ama oc i ilk sezondnn soora batırmışlarrdııı bence 4. sezonn çkk deişikk bii hava getirdii oc yee marissa ryann çifti nii sevrdimm ama ryann taylorr ıı daa bii sevdimm bn
summer___17
02-04-07, 21:49
ya buu benimm kendii düşüncemm ama oc i ilk sezondnn soora batırmışlarrdııı bence 4. sezonn çkk deişikk bii hava getirdii oc yee marissa ryann çifti nii sevrdimm ama ryann taylorr ıı daa bii sevdimm bn
katılmadan edemicem waalla 4. sezon ayrı bir hava kattı diziye :happy0064 bu havada çok güzeldi :img-hyste
arkadaslae marissa dizinin cekirdek karakterlerinden biridi..nasil olurda öle konusursunuz...bi baksanıza the oc nin en mukemmel sahnelerinde hep marissa vardı ama :( özledim yaa kızı :( nerdesin marissa :( nerde ?
summer___17
03-04-07, 12:56
4. sezonda marissasız öyle mükemmmel sahneler var ki marissalı sahnelerden bin kat iyi :)
4. sezonda marissasız öyle mükemmmel sahneler var ki marissalı sahnelerden bin kat iyi :)
eet öle ama yine de marissa nın yeri ayrı die dusunuorum ben...ama dizinin sonu cok acıklı yaa..bakınca agladım ne yalan söliyim :( bakan varsa yorum ?
bu dizinin finali için sakın yorum yapmayın...sonlar söylenmez...burda benim gibi izlemeyenlerde var lütfen saygı!
bu dizinin finali için sakın yorum yapmayın...sonlar söylenmez...burda benim gibi izlemeyenlerde var lütfen saygı!
özür dilerim yaa..aslında fikrine saygı duyuorum..bende izlemeseydim eger kimsenin anlatmasını istemem dizinin tadını cıkarırdım..ii seyiler diliorum sana :) bu arada the oc gibi bi diziyide izledigin iiçin ayrıca thanks
marissa varken paso sorun vardı sanki,bu değişiklik bence ii oldu...
summer da orta yolu bulabilrse baya bi ii olur her şey ama güllük gülistanlık bir oc düşünemiyorum
özür dilerim yaa..aslında fikrine saygı duyuorum..bende izlemeseydim eger kimsenin anlatmasını istemem dizinin tadını cıkarırdım..ii seyiler diliorum sana :) bu arada the oc gibi bi diziyide izledigin iiçin ayrıca thanksben ilk sezonunun ilk bölümden beri izlıyorum... summer ve summer-seth ikilisini çok seviyorum...kısacası rica ederim nedemek:).
çalışkankız
04-04-07, 18:21
marissa öldükten sonra dizinin hiç tadı kalmadı 4lü bozuldu pff izleyesim gelmiyor
summer___17
04-04-07, 18:24
marissa öldükten sonra dizinin hiç tadı kalmadı 4lü bozuldu pff izleyesim gelmiyor
ya izle pişman olmassın walla çok güzel bölümler varr:happy0064
Uyuyan Güzel
Summer ve Che kampüste düzenledikleri eylemler sonucu hiç ummadıkları kadar özgür kalacaktır. Bu arada Julie, aynı zamanda Kaitlin’in de hoşlandığı genç ve çekici tenis hocasına fazla samimi davranınca Kaitlin yardım amaçlı düzenlenen bir partide intikamını alır. Ancak sonradan Kaitlin, Julie ve Kirsten’ın kurduğu çöpçatanlık firmasının kurtulmasına yardım edecektir. Bu sırada Ryan’dan oldukça hoşlanan Taylor onun uykusuzluk problemini kendi yöntemleriyle tedavi etmeye çalışacak ancak çabaları sonuç vermeyince bu konuda Kaitlin’in yardımına başvuracaktır...
summer___17
06-04-07, 12:57
bu akşamki bölümde süper şeyler olcak süper bullit gelcek bu bölümde yanlış hatırlamıyorsam..sonra spencer ( doğru yazmamış olabirim) o çıkcak
-A k e L d a N-
06-04-07, 21:25
Çok güzel bir bölümdü..İzlerken çok eğlendim:img-wink:
Taylor çok tatlıydı:img-in_lo Ryan'ın ondan hoşlanması için yaptığı okadar şeyle,durmak bilmeyen çenesiyle çok şekerdi:img-wink: Ryan çok şaşkındı bu bölümde,saf bi hali vardı,çok şekerdi..Ryan eski hallerine döndü derdirtti..
Taylor ona ilaç gibi gelecek sanki,şimdiden başladı..Bi öptü çocuğu,uyku sorunu diye bişey kalmadı:img-wink: :img-in_lo
Kaitlin Julie'nin küçük bir kopyası:img-yes: Anasına bak kızını al sözü sanki bu ikisi için söylenmiş:img-yes:
Che'nin bu işlerden nasıl yırttığı anlaşıldı,iftirayla! Çok itici geldi birden bana Che:icon_evil En nefret ettiğim şeylerden birin yaptı,üstelik onun yaptığı şeyleri söylememek için kendisini tehlikeye atan birine..
Seth çok şekerdi..Ryan'le kısacık telefon konuşmaları çok ilginçti,konu açayım diye uğraştı olmadı direk konuya girdi lank diye..Yeniden biriyle çıkmaya hazır mısın? diye:img-yes: Tam Seth'e göre bi hareketti..
Summer'ın Krep'i çok şekerdii:img-yes:
Genel olarak bu bölümü beğendim:img-wink:
assi_yılllar
06-04-07, 21:44
valla ben baya sonuna yetiştim dizinin 2 bölümdür seyrediorum...anca rastgeldim..biliordum ama hiç seyretmemeiştim açıkçası
marissalı böölümleri hiç bilmediğim için tylor bana çok sempatilk gelior ve ryanla çok yakışıorlar...bence....
bu bölüm çok hoşytuu tylor yine çok konuştuı çok şekerdii tavsiyeler alma fln...
genel olarak bu bölümü beğendim ben ama böle bi diziyi baştan kaçırdığım için çok üzülüyorum...
bölümler gittikçe güzelleşiyor gerçekten
en başta seth in ryan bollywood filmi izlerken uyuması çok şirindi,we orda çalan şarkı çok güzeldi
tayloru çok sevmeye başladm,hatta bayılıyorum artık
ryan için espirili demesi, we sandy nin ryana espirli dedi demesi çook komikti:img-hyste
sethin ryana tekrar biriyle çıkmak isteyip istemediğini sorma biçimi çook komikti,önce biraz konuşup sonra dank diye sormasına çok güldüm,çok şirindi,snra da gelip taylora düşünmüyomuş pek diyince taylor bile acaip şaşırdı
taylorun ryanla yakınlaşma çabaları çok güseldi,ryanın uyku sorununa çare buluşları falan,hele de sethin tayloru pijamayla ryanın pool house ında görmesi çok komikti,açıklamaya çalışmaları falan süperdi,o hayır gecesinde giydiği kıyafeti süperdi gerçekten,taylor gerçekten ryana iyi geliyor,o çaya bile gerek kalmadan uyuyuverdi hemen öpüştükten snra,"vaaov" deyişi bile herşeyi anlatmaya yetiyo da artıyodu zaten,marissalı bölümlerde hiç hhayal edemiyodum ryantaylor ilişkisini ama şu anda birbirleri için süper oldular bence
julie ye snir oldum,gerçi kaitlin e de sinir oldm,kaithlin annesini kıskanıyo mu yoksa annesinin genç erkeklerle böyle tek gecelik ilişkiler yaşaması onu üzüyo mu gerçekten anlayamadm açıkcası :s anne-kız çok garip bi hayatları war,ama o zengin adamın julienin genç tenis hocası sevgilisinin babası çıkması süperdi:img-hyste acayip güldm,kaithlin iyi toparladı snnda ,en azndan işlerine yardım edicek o adam :)
che den nefret ettim gerçekten bu bölüm,summer onun başı yanmasın,ona bişey olmasın diye korudu,che summer a iftira attı,üstelik özrü kabahatinden de büyüktü !! summer ın yernde olsam onla asla konuşmam bi daha
bu arada Crep çook tatlıydı yaa,summerla seth telefonla konuşrken summerın kucağında inanılmaz şirin gözüküyodu,sethin tavşan için tahmin ettiği isimler de süperdi :img-hyste
Beyaz Balina
06-04-07, 21:47
bu bölüm çok güzeldi özellikle summer ve che'nin tavşan eylemi ve de taylor ile ryan
3T5256 / The Summer Bummer / 13.04.2007
Seth, Summer’ı ziyaret etmek için Brown Üniversitesi’ne gidince karşısında bomboş bir yurt odası bulur. Bu arada Sandy ve Kirsten’ın eline, Ryan’la tekrar yakınlaşmak için bir fırsat geçer. Öte yandan Kaitlin Harbor School’un en içten pazarlıklı kızıyla tanışır ve onunla arkadaş olmak için şerefine büyük bir parti düzenler. Bu arada Julie, Newmatch’in bir çöpçatanlık servisinden daha fazlası olduğunu öğrenir. Che hakkındaki gerçekler ise nihayet ortaya çıkar.
Çok matrak bir bölümdü. Ryan nihayet normalleşti. Taylor sempatıde summerla yarısıyor. :happy0064
Summer'a yapılan şey ne kadar haksızca olsa da.. o.c.'ye dönmesi için yapılmış oldugu çok belli. Dönsün zaten. O olmayınca seth (adamım benim:good: ) de olmuyor.
Julie ve kızını konusmaya bile lüzum yok. aynı tas aynı hamam. Bu akşamın starı taylor'du. helal olsun senarıstlere.. o gıcık kızı bıle sevdırdıler bıze.. :img-yes:
arkadaşlar marissasız tadı olmaz diye izlemiyordum bi de ryan2ın bunalımlı halleri pek çekilmiyordu bugün bi bakayım dedim hakikaten o inir taylorı nasılda sevdirdiler bize ıyy diyordum hiç inanasım gelmiyordu bu taylor o taylor olamaz falan diyordum neyse ilk seferinde taylorla ryan neden öpüştü merak ettim taylorı fransız kocasından kurtarmak için falan mı ?
-A k e L d a N-
06-04-07, 23:47
arkadaşlar marissasız tadı olmaz diye izlemiyordum bi de ryan2ın bunalımlı halleri pek çekilmiyordu bugün bi bakayım dedim hakikaten o inir taylorı nasılda sevdirdiler bize ıyy diyordum hiç inanasım gelmiyordu bu taylor o taylor olamaz falan diyordum neyse ilk seferinde taylorla ryan neden öpüştü merak ettim taylorı fransız kocasından kurtarmak için falan mı ?
Evet..Taylor'ın fransız kocasından ayrılmak için bi ilişkisi olduğunu kanıtlaması gerekiyordu..Ryan ilk önce bunu kabul etmedi..Sonra Ryan yardım etmeye karar verdi..Taylor kocasının avukatıyla görüşürken Ryan geldi,Taylor'ı öptü:img-in_lo
Evet..Taylor'ın fransız kocasından ayrılmak için bi ilişkisi olduğunu kanıtlaması gerekiyordu..Ryan ilk önce bunu kabul etmedi..Sonra Ryan yardım etmeye karar verdi..Taylor kocasının avukatıyla görüşürken Ryan geldi,Taylor'ı öptü:img-in_lo
cevap verdiğin için sağol ee bu kadar dizi izleyince ucundan kıyısından yakalıyoruz demekki:img-wink:
deniz_kızı
07-04-07, 06:33
Çok güzel bir bölümdü.Özellikle bu bölümde Taylor ve Ryan lı bölümler çok güzeldi.Bu bölümde en çok Che ye sinir oldum.Summerı göz göre göre ateşe attı.
yine 4.30 da izlemek zorunda kaldım ama değdi...
ya oc eskiden de böyle komik miydi?seth'in uyumicam diyip uyuması,taylor,sandy'nin 'ryan'a komik dedi' demesi,sonra tekrar taylor ve julie'nin servis kaşılaması süperdi.Paso kopup durdum... taylor çok şirin bişimiş meğer,ryan'la süpper bi çift olcaklar:happy0064
bu bölümde çok güldüm yaa...sonunda the oc. ilk sezonki komikliğine kavuştu her ne kadar bir bölüme has olsada,inş. devamı gelir bu komik sahnelerin...özellikle bölümün ilk sahnesi çok komikti...seth in ryana 'sen uyumuyosan bende uyumam'diyip ardından gelen kareler gerçekten çok hoştu...ya bu arada ryan çok yakışıklı olmuş yaw...adam saçını kestirdi süper oldu...:img-wink:
summer___17
07-04-07, 19:33
bir bölüme has olduğunu kendi adıma diyemicem :img-hyste ben öbür bölümleri izlerken çok gülmüştüm ama herkesin espiri anlayışı farklı ama eminim sizde beğenirsiniz haftaya summer bummer çok güzel bir bölüm olcak :happy0064 özellikle 7 dakika mı 9 dakika (unutum kaç dakika olduğunu) olayı war süper bişi
summer sana katılıyorumm haftaya bnm en beendimm bölümlerdenn birii varrr
bykk merakla bekşliyorumm onuu özellikle cennette 7 dakika olayıı süperrr
bu sezona ryan taylor çifti çk kdeişkk bi ihava kattıı kesinliklee
bu arada ryan da bu sezonda çk kdaa bii duşş oyunculunuda baya ilerletmişş özellikle oo küçükk emrahh hallerindn kurtulmasıı süper olmuşşş bence
arkadaşlar bende the o.c 3.sezondan beri izliyorum ve çok güzel buluyorumm
taylorr bence çokk tatlıı çok sempatik çok şeker çok güzel çok komik
ben çok seviyorum onu rylada çok yakışıyolar hap mutlu olurlar inşallahh
summer a yazık kıyamam gıcık che nasıl kıza iftira attı summer hani yalan söylemeyacem diyoda o bulunmayan tek tavşanı sorunca hiçbir fikrim yok gibi birşey dedi ya o güzeldi sethin taylorı ryan konuda gaza getirmeside bence çokk güzeldi vede komikti kısaca the o.c süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
summer___17
08-04-07, 11:08
pancakes çok tatlı ama :D dimi the summer bummer dan sonraki bölüm 4x7 - The Chrismukk-huh? çok güzel benim herkese çok gülüdüğüm bir bölüm süper ötesi bölümnlerden 4. sezon değil bütün sezonların içinde :) 4*7 de bazı konular açıklık getirilicek süper olucak hemde çok süper olacak :)
summer___17
08-04-07, 11:15
The Chrismukk-huh?
Orange County’de yine bir Chrismukkah yaşanmaktadır. Ryan ve Taylor süs ışıklarını takarken ufak bir kaza geçirince, aslında hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını ve her şeyi tekrar yoluna sokmak için ellerinden geleni yapmaları gerektiğini fark ederler.
ryan'a kısa saç cidden çok yakışmiş,dehşet cillop bişey olmuş yahu:img-yes:
bu sezon'da anladim ki o eskisi gibi aşk meşk işleri yerine çok büyük bir komedi gelmiş.hoşumada gitti dogrusu.Ryan ve Taylor'un yaptiklari gerçekten çok komikti.gülmekten yere yattim.ikincisi gördügüm kadariyla bi sonraki bölüm kayişi koparacak gibi gözüküyor iple çekiyorum..:img-hyste
cennette 7 dakika olayı ne?lütfen biri bana anltabilir mi? çok merak ettim:img-help:
The Chrismukk-huh?
Orange County’de yine bir Chrismukkah yaşanmaktadır. Ryan ve Taylor süs ışıklarını takarken ufak bir kaza geçirince, aslında hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını ve her şeyi tekrar yoluna sokmak için ellerinden geleni yapmaları gerektiğini fark ederler.
ya şey siz hangi bölümden bahsediyosunus daha tv de gösterilmedi demi?
bide siz nrden seyrediosunuz sonraki bölümleri bide seyrettikleriniz alt yazılı veya türkçemi yoksa inglizcemi?? )ben yniyimmde(:img-help:
summer___17
08-04-07, 20:39
ya şey siz hangi bölümden bahsediyosunus daha tv de gösterilmedi demi?
bide siz nrden seyrediosunuz sonraki bölümleri bide seyrettikleriniz alt yazılı veya türkçemi yoksa inglizcemi?? )ben yniyimmde(:img-help:
internetten downloand programlarından altyazılı olarak izleyebiliyorsun 4x07 de yayınlanmadı daha bu hafta değil haftaya yayınlancak...
cennette 7 dakika olayı ne?lütfen biri bana anltabilir mi? çok merak ettim:img-help:
cennette 7 dakika olayı anlatılmaz yaşanır öle diyeyim izlemeni tavsiye ederim anlatırsam spoiler olur :img-pilot
cennette 7 dakika olayı anlatılmaz yaşanır öle diyeyim izlemeni tavsiye ederim anlatırsam spoiler olur :img-pilot
Ben ne zamandır izlemiyorum diziyi ama cennette 7 dk sahneleri için izleyeceğim mutlaka :img-in_lo spoiler birbirlerini öpüyorlar mı yiyorlar mı belli değil valla. :img-hyste keşke 30 olsam filminde de böyle bir sahne vardı sanırım..
offf daha 5 gün var kudurdum meraktan
ryan'ın gördükleri rüya mıydı? parçaları birleştircem diye kafam kazan oldu oysaki benm ders çalışmam lasımm:icon_cry:
summer___17
09-04-07, 12:04
offf daha 5 gün var kudurdum meraktan
ryan'ın gördükleri rüya mıydı? parçaları birleştircem diye kafam kazan oldu oysaki benm ders çalışmam lasımm:icon_cry:
spoiler : başta bir rüya war ama sonraki rüya değil
merhaba arkadaşlar ben The O.C. yi çok beğenmeme rağmen ancak fırsat buldukça izliyordum. ama 3. sezonun ortalarından beri daha sıkı takip ediyorum. hele 4. sezonda iyice sardı ve izlemezsem kendimi eksik hissetmeye başladım. ama okuduğum kadarıyla 4. sezon sonmuş, tam sonunda yakalamışım ben de :icon_sorr ama ben daha yeni ısınıyoduuuum...
bu arada bişey sorcam Ryan ve Marissa neden ayrılmıştı??? aklıma takılıp duruyo.
bi de dizinin bölümlerini nerden izliyebilirim, yardımcı olurmusunuz lütfen???
summer___17
11-04-07, 17:16
merhaba arkadaşlar ben The O.C. yi çok beğenmeme rağmen ancak fırsat buldukça izliyordum. ama 3. sezonun ortalarından beri daha sıkı takip ediyorum. hele 4. sezonda iyice sardı ve izlemezsem kendimi eksik hissetmeye başladım. ama okuduğum kadarıyla 4. sezon sonmuş, tam sonunda yakalamışım ben de :icon_sorr ama ben daha yeni ısınıyoduuuum...
bu arada bişey sorcam Ryan ve Marissa neden ayrılmıştı??? aklıma takılıp duruyo.
bi de dizinin bölümlerini nerden izliyebilirim, yardımcı olurmusunuz lütfen???
BlueBird ryan ve marissa hep 3. kişi tarafından ayrıldılar sonuncusuda jonny yüzündendi yanlış hatırlamıyorsam. Bölümleride Downloand Programlarından indirebilirsin . Limewire, emula ... gibi
o kdr bahsetmişsnz ki, bu cennette 7 dk sahnelerini ben de acayip merak ettim walla
bi an evvel cuma olsa da izlesem :)
BlueBird ryan ve marissa hep 3. kişi tarafından ayrıldılar sonuncusuda jonny yüzündendi yanlış hatırlamıyorsam. Bölümleride Downloand Programlarından indirebilirsin . Limewire, emula ... gibi
cevap verdiğin için çok sağol summer___17. göremesem de en azından merakımı giderdin sağol. ama önerdiğin programlar sayesinde inşallah izliycem o bölümleri de :img-yes:
ya ben fragmanı gördükçe iyice merak eder oldum bu bölümü yaaaa. ama neyse ki az kaldı...
bugün izleyeceğimiz bölümün özeti ;)
Summer’ın Sürprizi
Seth Summer’ı ziyaret etmek için Brown Üniversitesi’ne gidince karşısında bomboş bir yurt odası bulur. Bu arada Sandy ve Kirsten’ın eline, Ryan’la tekrar yakınlaşmak için bir fırsat geçer. Diğer yandan Kaitlin, Harbor School’un en içten pazarlıklı kızıyla tanışır ve onu kazanmak için şerefine büyük bir parti düzenler. Bu arada Julie Newmatch’in çöpçatanlık servisinden daha fazlası olduğunu öğrenir. Che hakkındaki gerçekler ise nihayet ortaya çıkar.
ya marissa ölmek zorunda mıydı??? ben bazı bölümleri izleyemedim. volchok niye öldürdü marissayı???
valla bencede ölmek zorunda deildi ama daha güzel oldugu kesin
summer___17
13-04-07, 16:30
ya marissa ölmek zorunda mıydı??? ben bazı bölümleri izleyemedim. volchok niye öldürdü marissayı???
volchock marissayı öldürmek istemedi aslında gitmesin diye yaptı. marissa volchock den ayrılınca ryanla yakınlaşınca öle oldu işte :happy0064 ama iyikide öle olmuş iyikide tayloru as kadroya katmışlar :happy0064 bu akşamki bölümü kesin izle çok güzel bölüm :good:
summer___17
13-04-07, 17:48
seth ve summer bu bölümde düzelecekler bir an önce akşam gelsede izlesek the oc yi sakın kaçırmayın çok güzel bu akşamki bölüm
summ_roberts
13-04-07, 18:46
ahh keşke saat hemen 8 olsa da isleseekkk :D:D ya dayanamıorm bütün hafta oc içn sabrediyorum ama şimdi sabrım sonlardaa...bi an önce 8 olsaa :D
summ_roberts
13-04-07, 21:10
çok güzel bi bölümdüü...tek kelimeyle süperdi summerla sethin sonunda düzelmeleri,ryanla taylorın resmen birlikte olmaları...çok güzeldii ;) ayrıca kaitlin okuldaki o dier kıza haddini bildirdi :D cidden süper bi bölümdü!
İReM_cHrıSs
13-04-07, 21:11
çok gsl bi bölümdüü 4.sezonunun en sevdiğim bölümüü olduu
seth ve summer sonunda döndüler yaa ..!!
taylora artık qıcık olmuyorum ama marissa biraz çabuk unutuldu gibi gldi
-A k e L d a N-
13-04-07, 21:20
Süper bir bölümdü:good:
Seth'in Che'nin odasına girişi,CD((Che'nin Seth'e CD'si)) çok komikti..
Seth'le Summer'ın arasının iyi olmasına çok sevindim..
Ryan'le Taylor ilişkisi resmen başladı gibi..Taylor işini iyi biliyor..Ryan'in gelip arkadaş kalalım diyeceğini iyi bildiğinden onu kıskandırma yoluna başvurmuş..Ve başarılıda oldu:img-wink: Ryan'in kıskanması çok güzeldi..Yüz ifadesi çok şekerdi:icon_whis Taylor ilk defa normal konuştu..
Seth'in Ryan'in fantazilerini klasik bulmasına koptum resmen:img-hyste
Kaitlin'i ilk defa taktir ettim..Şımarık kıza resmen bir ders verdi:good: Annesine çok benzesede Marissa'yada çekmiş tarafları yok değil..Bu bölümde Kaitlin bana Marissa'yı hatırlattı nedense:img-yes:
Che'ye söyleyecek hiçbir şey bulamıyorum..Zengin,züppe'ymiş gerçekte..Ve gerçekten çok yalancı:img-help: Ama ağlaması çok samimiydi..Summer'a kelepçe takması ve Seth'in Che'yle birlikte Summer'ı havuza atması çok trajikomikti:img-wink:
Ve buarada Krep gerçekten çok tatlı..Ve Summer'ın ''Crep'' demesine bayılıyorum çok şeker söylüyor:img-grin2
summ_roberts
13-04-07, 21:22
çok gsl bi bölümdüü 4.sezonunun en sevdiğim bölümüü olduu
seth ve summer sonunda döndüler yaa ..!!
taylora artık qıcık olmuyorum ama marissa biraz çabuk unutuldu gibi gldi
bnm marissacı bi kusenm war o da bna ne çbk unuttn marissayı taylor kimmş fln dio :D bnce ryanla taylor çok şirin oldular ;)
Yaf bu günleridemi görecektik. taylorun gıcıklıgı bıttı, kıza alıstım, kıza sempatı duymaya basladım. bır de ustune bu aksam kızın rolü keske daha fazla olsaydı dıye üzüldüm. resmen mucize bu senarıstlerın yaptıgı sey. kıza olan duygularımı 180 derece degıstırdıler.
Sethın ryanın fantazılerını klasık buluşunda koptum. :img-hyste
süper bi bölümdü,acayip keyif alarak istedim
ilk başta sethle summerın telefon konuşmasına bayıldım
"nerdesin"
"odandayım
"odandayım":img-hyste :img-hyste
sethin summer a cheye ryan atwood gibi davranıcam demesi süperdi,chenin sethe bıraktığı cd de çok komikti
summerın şezlongda yanında "crep"le yatması süperdi,sethle summerın arası artık çok iyi,seth summer için okulunu erteliycek olması çok güzel bir davranış,bu bölümde çok tatlılardı,hele seth en sonda "tawşanların ömrü ne kadardır" derken çok şirindi:img-blush
ryan-taylor sahneleri çok güzeldi,ryanın fantezilerine we sethin fantezileri klasik bulmasna koptum:img-hyste beraber film izlerken çok tatlılardı,ryan kendini hazır hissetmese de taylordan çok hoşlanyor,ki cennette 7 dakika(hatta 10 dakika:img-hyste ) dan sonra artık ilişkileri başladı gibi oldu artık
taylor ilk defa güzel bişi yaptı gerçekten,o zengin züppesi kıza dersini vermesi,we o zengin kızın zarflarını yalıyan kızları düşünmesi çok hoştu,tabi düzenlediği partide o kıza söyledikleri hiç kaithlinlik bi davranış değildi,doğrusu takdir ettim kaitlini
chenin summera kelepçe takması,summerın onu yok sayması,sethin kelepçeyi görmediği için ikisinin birden havuza düşmesi çok komikti,che nin ağlamasına çok üzüldm yaa,gerçekten çok üzülmüş o da summerı kırıdğı için,o kdr yalan söylemesine ramen çok şirindi ağlarken,bi de zengin olduğuna çook şaşırdım,uşağı falan warmış meğer:icon_whis
Beyaz Balina
13-04-07, 23:12
bu bölüm 4. sezonun şu ana kadar izlediğim en iyi bölümüydü. summer ve seth'in telefondaki komik diyalogu, che'nin summer'a kelepçe takması ve birlikte havuza düşmeleri çok eğlenceliydi. ayrıca ryan & taylor da en sonda süperdi. gittikçe daha güzel olmaya başladı bu sezon.
Beyaz Balina
13-04-07, 23:19
3T5257 / The Chrismukk-huh? / 20.04.2007
summer___17
14-04-07, 11:19
her zamanki süper bölümlerden biriydi the oc de :happy0064 seth&summer&che sahneleri ve ryan&taylor sahneleri mükemmeldi. 4. sezonda ki bölümler zati git gide güzelleşecek bölümler :happy0064 . seth ve summerın bölümleri :happy0064 The Chrismukk-huh? da çok güzel olcak :happy0064
melis_krmcm
14-04-07, 20:40
bu bölüm çok iyiydi bence.
seth-summer-che üçlüsü çok komikti hakkaten.özellikle summer ve che'nin havuza düşmeleri:D che'nin zengin birinin oğlu olmasına da şaşırdım.seth'in dediği gibi isyankar oğul:D
ryan'ın taylor'a aşık olacağını biliyodum (ki çok şaşırmıştım duyunca) ama yine de ne biliyim taylor ve ryan! daha alışamadım sanırım. ryan'ın taylor'la ilgili hayalleri de(veya fantezileri:)) çok komikti ya:D taylor'a da çok güldüm bu bölüm..eskiden gıcıktı, şimdi çok sempatik geliyo bana..
seth ve summer her zmnki gibi muhteşemlerdi tabi che arkadaşı da unutmayalım hepsi baya güldürdüler bizi ryan ve taylor olayı bencede belli bişeydi taylor daha da güzelleşti ve iyi bi kız oldu e hal böle olunca ryanın hoşlanacağı belliydi
mercan_dede
19-04-07, 15:37
dizi çok güzelleşmey başladı gerçi 3. sezonda beni sıktıysada 4. sezon çok güzel geçiyor.....
6. bölümm çkk güzelldi gerçektenn seth&summerr özelliklede ryan&taylor ryan ınn taylaorıı düşünmesii sırasındakii hareketlerii çkk komikti
bir de tabii cennette 7 dakikayıı unutmamak gerekk o sahnenn diyalouu
taylor:Tamam, 7 dakika doldu.Yavaştan almak istediğini söylüyordun.
ryan:Evet, bence 8 dakika acele etmek demek değil.
9 dakika da gayet iyi duruyor.
Ve 10, güzel bir sayı, yuvarlak.
the oc 1 sezonun verdığı tadı veremedı ve dızı malasef bıtmek zorunda kaldı ne drler bılırsın asla başrol oyuncularının bozma onlarla devam et şimdi kitapları çiktı ve harıkalar onları ozluyorum kızgın ryan umutsuuz aşık seth populer summer çaresiz marissa :sad53:
meraba arkadasım..kitaplarımı cıktı ... öle bişiler yazmıssın..acaba nerden eline gecti örenebilirmiyim ? şimdiden tesekkurler :)
summer___17
20-04-07, 07:54
meraba arkadasım..kitaplarımı cıktı ... öle bişiler yazmıssın..acaba nerden eline gecti örenebilirmiyim ? şimdiden tesekkurler :)
kitaplar Türkiyede satışa çıktı :happy0064 the oc den haberler kısmına bak orda yazıyo nerden temin edeceğin bulamazsan bana pm at ben sana sölerim..
:happy0064 Akşama az kaldı oc için çok güzel bir bölüm olcak ryan cohenlerin evine yani newporta hiç gelmeseydi neler olurdu onu işliyolar bu bölümde çok güzel olcak çokk
kitaplar Türkiyede satışa çıktı :happy0064 the oc den haberler kısmına bak orda yazıyo nerden temin edeceğin bulamazsan bana pm at ben sana sölerim..
:happy0064 Akşama az kaldı oc için çok güzel bir bölüm olcak ryan cohenlerin evine yani newporta hiç gelmeseydi neler olurdu onu işliyolar bu bölümde çok güzel olcak çokk
tmm hemen bakıorum the oc den haberler bölümüne... ayrıca yardımın içinde cok saol şimdiden...bende bu bölümü cok merak ediorum ... ama ben gece izlerim herhalde cunku gaziantep-fenerbahce karsılasması var ve ben fenerbahcemin yanında olmak zorundayım..onun için bu bölümün zevkini benden önce tadıcaksınız..şimdiden ii seyirler :)
Beyaz Balina
20-04-07, 20:59
çok eğlenceli bir bölümdü konu çok değişikti ama çok sürükleyiciydi. düştükten sonra ryan'ın taylor'a ¨bir yerin kırıldı mı ?¨¨dediğinde taylor'ın ¨kalbim kırıldı. demesi çok komikti. daha güzel bölümler olacak ileride.
3T5258 / The Earth Girls Are Easy / 27.04.2007
Yeni yıla çok az zaman kalmıştır. Ryan, Taylor ve kendisi için sürpriz bir yolculuk planı yapmıştır. Ancak Summer, Seth’in hiçbir plan yapmamış olmasına oldukça kızar ve sonuçta Ryan’ın da planları bozulur. Sonradan dördünün Las Vegas’a yaptıkları yolculuk esnasında yolda tanışacakları kişi Summer’ın geleceğini belirleyecek kişi olacaktır. Bu arada Julie’yi de sıkıntılı günler beklemektedir.
-A k e L d a N-
20-04-07, 21:13
Çooo..kk güzel ve ilginç bi bölümdü:good:
Alternatif dünya kabus gibiydi..Eğer Marissa olsaydı öyle olmazdı..Marissa'yı göstermeyeceklerini bildiğim halde bi an için heyecanlandım :icon_sorr
Summer'la Che çok komiklerdi..Summer rezaletti..İyikide hayatına Seth girmiş odğru düzgün bir hayatı oldu Ryan ve Seth sayesinde:img-yes: Che,trajikti resmen..Her dişi yaratıktan etkileniyordu,böyle bi insan olamaz..
Taylor olayları çok güzel çözdü,zeki kız:img-wink: Ağzıda çok iyi laf yapıyor..İyi laf yapıyordu ama söylediklerinin 3te 2si kalabalık olduğundan farketmemiştim..Ama bu özelliği ona acayip bi şirinlik katıyor...
Ryan Marissa'nın hayatına girmeseymiş,Marissa daha önce ölecekmiş..Demekki genç yaşta ölmek kaderinde varmış..Ama şu kesinki Ryan insanların hayatını bir şekilde etkilemiş:img-yes:
Seth çok komikti yaa:img-hyste Summer'a hep aşık..Böyle bir aşk olamaz:img-in_lo Yatağında çıkardığı garip sesler çok komikti((ağıt'ımsı sesler..:img-grin2 ))
Marissa bölümde olmasada varlığını bi şekilde hissettirdiler ve bu beni çok duyguladırdı gerçekten:sad53:
Taylor'ın annesi tam bir cadı gerçekten:img-wink: Taylor kendini iyi kurtatmış..Zıvanadan çıkabilirdi,çıldırabilirdi vb bilimum şey başına gelebilirdi:img-grin2
Sonu çok güzeldi..Ryan elindeki nimetlerin değerini anladı:img-yes:
Evet bır an bende marıssa'yı gosterecekler sandım.. fotografını gosterınce umutlandım.. dgısık bır bolumdu.. ryan hayatlarına gırdıgı ıcın bırsuru kotu sey oldu dıyenı vardı acaba? ona cevap gıbı.. ben oyle ahım sahım begenmedım konuyu.. taylor her zamankı gıbı tam gaz.. roller degısıktı, kım bunlar ya oldum bır an.. :img-wink:
mükemmel bi bölümdü
süper bi christmukk-huh? du gerçekten
öncelikle ryanla taylorun düşüşlerinde çok korktum,baya yüksekteydi çünkü merdiven,bu bölüm marissa her ne kdr olmasa da warlığı bi şekilde bize hissettirildi,ryanın mektubu görüşü,taylor a olan duygularındaki kararsızlığı....
alternatif evren süperdi :) gerçekten böyle bi evren olsa feci olurdu,kirsten in jimmyle evli olması,içki içmesi,ukala biri olması,sandy nin vali oluşu we julie yle evli oluşu kabus gibiydi resmen
en büyük felaket de summer dı,seth olmasa summer böyle biri olcaktı demek,feciydi ya konuşma tarzı,söyledikleri falan
che de felaketti rsmen,tanga sıkışması :D :D hele julie nin tanga nın açılımını yapmasına koptum:img-hyste
seth in hali çok üzücüydü,summer a bakarken içi gidiyodu resmen
iyki birbirlerini bulmuş seth we summer
taylorla ryanın alternatif evrende birbirlerini bulma anları çok güzeldi
taylor her zamanki gibi çok şirindi,10. sınıfta aldığı eğitimle olayları şıp diye çözüverdi resmen :D
taylor ryana marissanın yaşadığını söylediğinde ryanın surat ifadesi çok üzücüydü,çnkü büyük bi kararsızlık wardı,eğer marissa yaşıyor olsa dönmicekti belki de
bi an havaalanından gelen marissa olcak zannettim,meğer kaithlin dahiymiş:icon_whis
marissa nın 3 yıl önce aşırı dozdan ölmesi çok kötü olurdu ya,iyki ryanla karşılaşmış,yoksa daha feci bi şeklde ölcekmiş belki de
taylor un alternatif evrende erkek olduğunu görünce koptum resmen:img-hyste
ama veronica hala aynı veronica,hiç bi değişiklik yok,şok oldum resmen ya kızını merak etmek bi yana ayıldığını görünce arkasına bakmadan gitti caboya:img-help: taylor içinden geçenleri alternatif evren de olsa söyleyebildi annesine,ryanla beraber sethle summer ın,kirstenle de sandy nin bi çift olmasını sağladılar
mektup olayı çok duygusaldı,julie nin mektubu okuması,ryan ın mektubu okuduktan sonra goodbyE demesi...
we en sonda taylor a iyki warsın demesi süperdi :)
kısacası...bölümler gittikçe güzelleşiyor
güzelleştikçe oc den ayrılmak zorlaşıyor,9 bölüm kaldı sanırım finale:sad53: :sad53:
deniz_kızı
20-04-07, 21:44
Mükemmel bir bölümdü.Kesinlikle summer bu haliyle daha iyi.İyiki seth le tanışmış.Giderek Taylor ı seviyorum.Bu bölümde harikalar yarattı.
marissacooper
20-04-07, 22:01
çok ilginç bi bölümdü. the oc gibi diildi. ama beendim. güseldi. bi an için marissa yı tekrar görebiljeemi sandım. ama hayal kırıklıııyla sonuclandı. çok heyejanlandm. alternatif dunya da hersey cok karısıktı ya. yok che yle julie nın ilişkisi warmış yok summer che yle ewlenıomuş. yok sandy wali olmuş... ama hersey cözumlerndi sonucta. tabi büyük ölçüde taylor ın sayesinde oldu. komadan cıktıklarındaysa hiç bişeyi hatırlamamaları snir bozujuydu. bu bölumde marissa yı ne kadar özlediimin farkına wardım:sad53:
bende sna katılıyorum marissa ne kadar dizide olmasa bile yokluğu boşluk yaratı bu bolumde keşke orda olsa hissi verdi tum marissa ve ryan sevenler ve the oc dotlüsüne
Nicole_Aslı
20-04-07, 23:58
Ya ben Marisa'yı çokkk özledim onun gitmesiyle bomboş kaldı dizi:(Taylor'da şirin ama Marisa'nın yerini dolduramıyo bence:icon_sorr
ya çok güzel ve eğlenceli bi bölümdü bi ara marisa dönecek die heyecanlandımki içimden dönemeyeceğini biliosun diodum ama yinede bi heyacan bilmiorum yani özlemişim marisayı sanırım taylorda çok şeker ama marisa bi başkaydı bence ya
aynen arkadaslar sizlere katılıorum..marissa gibi bi karakterin dizide adı gecmesi bile tuylerimi diken diken etti cunku özlemisim yaa marissa yı ..ve ryan da gösterdi ki o da en az bizim kadar sevio marissa yı :)
dünküü bölüm gayet iyiydi bence taylor diziye ayrı bir hava kattı
süperrrrr bir kızz
dün gülmekten kendime gelemedimm öyle güzeldiki özellikle che-julie vede unutabilirim tanga (ayıp olmamıştır inşallah) üçlüsü çok komedi ben kokoş summerida çok sevdim (zaten onunda her halini severim ama) tam bir komediydi süperdiiii
taylorında dönmesi için annesine cadı demesi süperdiiii ryande süperdiii
kısaca 4.sezon the oc süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Gerçekten hoş bi bölüm daha izledik.Şahsen marissa'yi görmektense o mektubu marissa'nin sesinden dinlemek daha etkileyici olurdu die düşünüyorum.Taylor'un annesine shut up bitch die bagirişi kopardi beni.
Çok güzel ve duygusal bir bölümdü...Uzun zamandır bu kadar keyif aldığımı ve aynı zamanda hüzünlendiğimi hatırlamıyorum.
Öncelikle Seth ve Summer yine çok tatlıydı.Summer'ın o kokoş halleri,Seth'in evrim geçirmiş hali...:img-hysteBerbattı.:img-hyste Her ne kadar biraz abartsalarda diziye ayrı bir renk katmış.:img-yes:
En çokda Sandy'e şaşırdım.Nerde o, tuttuğunu koparan,adil ve burjuva düşmanı hukukçu Sandy,nerde bu bencil,çıkarcı ve para delisi vali Sandy...Hele Kirsten.:img-hyste Felaketti ya.:img-hyste
Julie'yse aynıydı.Onda pek değişiklik olmamış.:img-hyste Ama bu bölüm Julie'yi çok beğendim.(Alternatif dünyadakini değil.:img-wink: )Taylor'ın annesini havaalanından getiriş biçimi tam manasıyla süperdi.:good: "Çantanda bomba olduğunu söylerim.:img-hyste "
...Ve Marissa...Ne zamandan beri böyle hüzünlenmemiştim.Bir an gerçekten Marissa çıkıcak diye umutlandım.Ama iyiki çıkmadı,resmini görmek bile beni altüst etmeye yetti.Onların Ryan'la yaşadıklarını hatırladım bir an.Ahh ne güzel günlerdi.(Orange Countrey'nin birinci sezonu...Ve en parlak sezonu.O zamanlar Marissa çok tatlıydı.:good: )Veda mektubu...Keşke Marissa'nın sesinden duyabilseydik yazdıklarını.Ryan'ın okuduktan sonra "Goodby" demesi beni bitirdi zaten.:img-yes: Herşeye rağmen hoş bir veda oldu Marissa'ya.Yinede çıkmamalıydı.:icon_evil Onsuz The O.C mayonezsiz makarnaya benziyor.:img-fie:
Taylor'da aslında tatlı kız.Ama Marissa'nın üstüne geldiği için bir türlü kabullenemedim.3 sene boyunca Marissa ve Ryan'ı izleyip,sonra başka bir aşka adapte olmak zor oluyor.Hatta Ryan Taylor'ı bırakıp Marissa'ya koştuğunda sinsi sinsi güldüm."Bak seni değilde onu tercih etti,çatla" diye.:icon_evil Biliyorum çok kötüyüm.:img-hyste
Sonuç olarak çok eğlendiğim bir The O.C bölümüydü.Her karektere ayrı ayrı güldüm.Özellikle Summer'a bayılıyorumm.Çok tatlı bir kız yaa.:img-in_lo Allah Seth'e bağışlasın.:img-grin2
melis_krmcm
21-04-07, 20:36
alternatif dünya ilginçti..bildiğimiz the O.C. den farklı bir bölüm izledik.
taylor yine çok tatlıydı.hazırcevaplığına, her durumdan kurtulma ve karşılaştığı sorunlara çözüm üretme özelliklerine falan bayılıyorum onun:D
marissa keşke bi bölümlük geri dönse dedim ben de içimden..ama tabi ki imkansız olduğunu biliyodum.
şu taylor'ın annesine de inanamıyorum gerçekten.sanki kendi öz kızı değil.. yazık ya ne biçim bi annesi var hakkaten kızın.
summer___17
22-04-07, 09:15
çok güzeldi alternatif dünya çok güzeldi taylorun annesine orda söylediği laflar süperdi :img-hyste çok güldüm ben bu bölümde bi an için marissa çıkcak dedim hava alanından sonra kaithlen çıkınca rahatladım :img-hyste kaitlenın ryan a marissanın öldüğünü sölemesi güzeldi 3 sene önce ona üç sene fazladan yaşattın demesi taylorun güzeldi seviyorum ben bu diziyi ya ister marissa olsun ister olmasın :good:
the o.c bu sezon çok güzel gidiyo büyük bir zevkle seyrediyorum ama içimde hep bi burukluk var:(hep gözüm nedense marissayı arıyo ya da onla ilgili bişeyler duymak istiyorum(özellikle de ryanın ağzından) ama işte ne yazık ki yok artık....evet taylor da çok tatlı çok sevimli ama ne bileyim yaa ben daha ryanla olsun istemiyorum.....summer ve seth ise hala süperrr.onalrı izlemekten büyük bir zevk alıyorum....neyse umarım hep böyle güzel bölümler izleriz(ama nerdeeeee o 1.sezon:)
bencede gayet güsel bir bölümdüü ben özellikle ryan ın seth e doğruyu söyleyeip onun şimdi alternatif dünyada olduğunu söylediğinde seth çok güzel şaşırmış ifadesi yaptı
birde ryan ona yardım ediyo ya summer ile tekrar çıkmasına, orda ryan seth e soruyo summer in sevdiği diziyi biliyo mu diye ama seth çok güzel kafasını iki yana sallayarak hayır diyo, o bölümü çok hoştu...
bu bölümü çok güzeldi ama bir o kadar da hüzünlüydü ben şahsen marissa'yı çok sevdiğim için marissa'nın gelmesini bekledim ve en sonunda ryan marissa'ya o her zaman ki yerlerine oturup ,mektubunu okuyup marissaya güle güle demesi ve akabinde çalan müzik...
siyahsapkali
23-04-07, 18:29
the o.c'yi ilk defa bu hafta izledim biri sölesin hep bu hafta olduğu gibi böle paralel evrenlerle böle acayip şeylerle ilgilenene bi dizi mi bu yoksa bu haftalık mı çünkü eğer böleyse çok beğendim izlemeye çalışcam???*
summer___17
23-04-07, 18:42
the o.c'yi ilk defa bu hafta izledim biri sölesin hep bu hafta olduğu gibi böle paralel evrenlerle böle acayip şeylerle ilgilenene bi dizi mi bu yoksa bu haftalık mı çünkü eğer böleyse çok beğendim izlemeye çalışcam???*
the oc paralel evrenle ilk defa bu hafte ilgiliydi ama inan bana öbür bölümleride bu haftaki bölümü kadar çok güzel olan bir gençlik dizisi ve sen çok geç kalmışsız izlemek için dizinin bitmesine 9 bölüm kaldı :sad53: sadece :sad53: ama kaçırmadan izle derim bu bölümden sonraki bölümler süper bundan öncekiler süper :good:
siyahsapkali
24-04-07, 12:24
the oc paralel evrenle ilk defa bu hafte ilgiliydi ama inan bana öbür bölümleride bu haftaki bölümü kadar çok güzel olan bir gençlik dizisi ve sen çok geç kalmışsız izlemek için dizinin bitmesine 9 bölüm kaldı :sad53: sadece :sad53: ama kaçırmadan izle derim bu bölümden sonraki bölümler süper bundan öncekiler süper :good: hadi ya bende hep böyle olan bi dizi sanmıştım bu arada o bi çocuk var seth galiba çok tatlı yaa.. ama ben çok umutlanmştım bu paralel evren filan muhabbetini görünce.. keşke gençlik dizisi yerine böyle olsaymış daha güzl olurmuş..orda bıdır bıdır konuşan bi kız vardı o pek hoşuma gitmedi sanırım ölen kızın sevgilisine aşık.. ölen kız o resimdekiydi dimi??niye öldüki bu kadar az kalmış madem dizinin bitmesine.. hey yarabbim bak sinir oldum. Allahtan baştan izlememişim çok üzülürdüm.. sizde baya üzülmüş olmalısınız:(
hadi ya bende hep böyle olan bi dizi sanmıştım bu arada o bi çocuk var seth galiba çok tatlı yaa.. ama ben çok umutlanmştım bu paralel evren filan muhabbetini görünce.. keşke gençlik dizisi yerine böyle olsaymış daha güzl olurmuş..orda bıdır bıdır konuşan bi kız vardı o pek hoşuma gitmedi sanırım ölen kızın sevgilisine aşık.. ölen kız o resimdekiydi dimi??niye öldüki bu kadar az kalmış madem dizinin bitmesine.. hey yarabbim bak sinir oldum. Allahtan baştan izlememişim çok üzülürdüm.. sizde baya üzülmüş olmalısınız:(
ben 3. sezonun son 2 bölümünden izlemeye başlasım ama yine de marissa çldüğünde ağladım...:(:(:(
summ_roberts
24-04-07, 15:56
the oc paralel evrenle ilk defa bu hafte ilgiliydi ama inan bana öbür bölümleride bu haftaki bölümü kadar çok güzel olan bir gençlik dizisi ve sen çok geç kalmışsız izlemek için dizinin bitmesine 9 bölüm kaldı :sad53: sadece :sad53: ama kaçırmadan izle derim bu bölümden sonraki bölümler süper bundan öncekiler süper :good:
neee? 9 bölüm mü kaldı :( inanmıyorumm... ne çabuk geçti ya 16 bölm:sad53: aslında koca 4 sezon nası geldhi geçio yaa :( :sad53:
ya ben dizinin başını kaçırdım :img-help:
ryan mektubu ne zaman ve nasıl buluyor?mektup ne zaman yazılmış ve içeriği ne?lütfen bi açıklarmısınz...
ayrıca bu bölümü çok beğendim bence marissa büyük bir kayıp ama olayı çok iyi kotarıyorlar 4. sezon çok başarılı çok seviyorm...
summer___17
24-04-07, 22:59
arkadaşlar ne olur yardım edin bana her yerde hani taylorla ryan paralel evrendeydiler ya o bölümün sonunda hani ryan marisanın mektubunu okuduktan sonra güle güle dediği ve bölümün sonunda çalan o müziği ve birde o bölümün videosunu arıyorum. Ryan'ın o güle güle dediği bölümü o bilindik sitede noellukka(diyeceğim) yazdım birkaç bölümünü seyrettim ama o ryan'ın marissaya güle güle dediği ve o bölümün sonunu içeren videoyuda bulamadım.
hemen yardımcı oluyorum sana :good: youtube deki başlığı "The O.C. Ryan" die Into Dust – Ashtar Command die arasanda en sonda çıkıyo şarkıda Into Dust – Ashtar Command yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :happy0064
hemen yardımcı oluyorum sana :good: youtube deki başlığı "The O.C. Ryan" die Into Dust – Ashtar Command die arasanda en sonda çıkıyo şarkıda Into Dust – Ashtar Command yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :happy0064
ay çok ama çok teşekkür ederim canım benim ya...
siyahsapkali
25-04-07, 19:19
kız niye öldüüü??yazık yaa bütün dizilerde oluyo bu sinirleniyorum ben....
kız niye öldüüü??yazık yaa bütün dizilerde oluyo bu sinirleniyorum ben....
marissa 3. sezonun final bölümünde kaza geçirdi ve öldü:sad53: :sad53:
ya bu akşam ki bölümde eskiden Herkül dizisinde oynayan oyuncu var dikkatinizi cekti mi bilmem adam bayagi yaşlanmiş yahu
summer___17
27-04-07, 19:06
ryanın babası geliyo :) bu bölümün sonunda gelmesi iyi oluyo o adamla sandynin çok güzel sahnesi war
summ_roberts
27-04-07, 19:19
ryanın babası geliyo :) bu bölümün sonunda gelmesi iyi oluyo o adamla sandynin çok güzel sahnesi war
aaa ryan'ın babası mı gelioo?way bea son sezonda tanımadığımız insan kalmayacak sanırm :)
yaa demek bu bölümde gelcek ryanın babası
acayip merak ettim walla ,ryanla nasıl karşılaşcaklar acaba?:icon_whis
evvet geldi ryan'ın babası...
harrikaydı yaa taylor ve ryan'ı ben marissa ve rayn'dan daha tatlı buluyorum...
en azından aşkları heyencanlı,komik çok tatlı
marissayla tam bir dramdıııı......
gokche_rbd
27-04-07, 21:33
çok güzel bi bölümdü: