PDA

Tüm Versiyonu Göster : Şarkı Söylemek Lazım

Sayfalar : 1 [2] 3 4

defneee
26-03-07, 16:53
bencede yağmur kalmalıydı en azındna bi hafta daha deidemden çok daha güzel sesi
bu arada geçen hafta programdan sonra buraya bi yorum yazmıştım ve hakan aysev ile ışın karaca düet yapsa yıkar geçerler ortalığı demiştim bu hafta yaptılar süper oldu gerçekten

ili
26-03-07, 16:53
walaa bn semih saygıner i cok sewiodm cok da beendim umarm o kasanır...ama yağmur'a da hakszlık ettiler mankenler elenmeli bence

-fatoşşş-
26-03-07, 17:06
bence yarışmada zuhal topal çook çook ii onun dışında ben berke hürcan ı da çok beğeniyorum cidden çok hoş bi yorumu var. ve ışın karaca gibi mükemmel bi sesi daha fazla dinleyebilmek için vatan şaşmaz ında elenmesini asla istemioum :img-wink:

sühan
26-03-07, 17:08
HEDEF KİTLE : A/B
25 MART 2007 PAZAR
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 BABAM VE OGLUM (T.S) [NET] FOX 10,30 26,70
2 SARKI SOYLEMEK LAZIM [NET] SHOW 7,70 20,40
3 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 7,10 20,10
4 GUNESIN GOZYASLARI (Y.S) [NET] KAND 6,20 15,30
5 STAR ANA HABER BULTENI [NET]

25 MART 2007 PAZAR
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 BABAM VE OGLUM (T.S) [NET] FOX 7,90 19,30
2 GUNESIN GOZYASLARI (Y.S) [NET] KAND 7,00 17,60
3 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 6,60 18,70
4 IBO SHOW [NET] ATV 6,50 15,80
5 ACEMI CADI [NET] KAND 5,80 14,00
6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 4,60 16,40
7 SARKI SOYLEMEK LAZIM [NET] SHOW 4,30 11,40

babam ve oğlum işi bozdu. yalnız helal olsun filme.. ılk kez fox'u tepeye çıkardı. onun harıcınde 18. den yukarı çıkmamışlardı.

dFKto
26-03-07, 17:16
Yatılşmayı izleyebildiğim kadarıyla şu sonucu çıkardım, bu tür yarışmaların daha en başında belki de yapımcının talimatıyla jüri haksızlık yapıyor yarışmacılardan biri veya bir kaçına, bu haksızlığı gören halk ise hırslanıp yarışmayı izlemeye başlıyor ve en sonunda dayanamayıp haksızlığa uğrayan kişiye sms gönderiyor, Tabi her izleyen değil ama haksızlığı görüp dayanamayanlar olabilir.
Helin Avşar'ın sesini neden bu kadar göklere çıkardılar anlayamadım örneğin; bence çok kötüydü ablasınınkinden farklı değildi. Yağmur Atacan ise elenmeyip kalan pek çok yarışmacıdan daha iyi söyledi bu hafta. Ayrıca bölgelere göre en çok oy alan yarışmacıya göre eleme yapılması çok saçmaydı, toplam sms sayısına bakılmalıydı. Tuhaf bir yarışma daha.

sühan
26-03-07, 17:17
ekşi sözlükten..

ekrandan fırlayıp dövecekmiş gibi görünen, daima çatık kaşlı, huysuz, histerik davranışlar sergileyen eski türkücü, yeni ev hanımı. hazim körmükçü gibi dünyalar tatlısı bir adamla nasıl olmuş da evlenmeyi başarmış akıl alır şey değil...
(venus envy, 26.03.2007 15:48)#10699421 !?

--------------------------------------------------------------------------------

Tekrar düşündüm.. Dün akşam olanla Hazım Körmükçü'nün alakası olamaz. Cünkü adamın duruşu belli. Bence dün akşam sergiilenen tavır tamamen Hilal Özdemir'in fikri.. Ekşi sözlükte ismine baktım. yanılmadığımı gördüm.. Hayal meyal hatırlıyorum. katıldığı programlarda agresif davranırdı. bilmem yanlış mı hatırlıyorum. kadın insanı vezir de eder, rezil de derler. Hilal hn. yılların hazım körmükçüsünü de polemiğe taşıdı ya.. helal olsun. zaten adamcağız, o laf ilk söylendiğinde kibarca tebessüm etmişti. Artı lafın varoşları kötülediği yok. sadece kıyafetlere laf söyledi. varoş düğünlerindeki sahne kıyafeti dedi. ha adam gıcık ama laf doğru be kardeşim. çok da çirkindi o kıyafet. Hilal Özdemir az değil bence. Hazım körmükçü sanatçı bir aileden gelebilir. ama Hilal özdemir değil ve bunu da açıkça belli.

cyprus_hsn
26-03-07, 17:32
Ekşi sözlük yazarlarının yorumlarına neden bu kadar önem veriyorsunuz anlayamıyorum. Onların, buraya yorum yazan arkadaşlarımızdan ne üstünlüğü var veya ne farkı var? Hiç ilgimi çekmeyen, sadece alçaltıcı ve küçültücü nitelikte yorumların var olduğu basit ve kalitesiz bir site işte. İsteyen girip okur. Bu yorumları buraya taşımanın bence gereği yok.. Neyse..

Hilal Özdemir çok uzun yıllardır bu piyasanın içerisinde. Ne sansasyon ne skandal ne de ucuz reklam oyunları.. Çizgisini hiç bozmamış, değerlerinden karakterinden hiç bir şekilde ödün vermemiş, gayet hanımefendi bir sanatçımız.. Bence yarışma içerisinde bu şekilde bir tutum sergilediyse suçu, onda değil çok konuşan ama boş konuşan, yazar bozuntusu Oray Eğin'de aramak lazım.. Normalde karıncayı bile inciten biri değilim ama samimi söylüyorum ben orada olsam bu adamı sağlı sollu tokatlarım. Hiç kaçarı yok yani..

sühan
26-03-07, 17:59
benim yazdıklarımın eleştirilmemesini defalarca istedim. anlaşılmıyor galiba.. "herkes gibi" yorum yapma özgürlüğümü kullanıyorum. Yazdıklarım hakaret unsuru taşımadığı için eleştirilmesini istemiyorum. Burası Sühan forumu değil, sarkı söylemek lazım forumu. canım ne ısterse onu önemserim, canım neyi isterse onu eleştiririm. Bunu daha kaç kere söylemem lazım bilemiyorum.

Ateş
26-03-07, 18:38
tüh ya yağmur atacan elenmiş ben sonuna bakamamıştım üzüldüm erken olmuş ben didem uzel gider diye düşünüyodum ,doğrusuda buydu ama halkın seçimi...

oslemm
26-03-07, 19:45
Yağmur'un elenmesine çok üzüldüm...Bence elenmeyi hak etmemişti...Oy almamasında Pınar Altuğ'un katkısı büyük...İlişkisinden önce Yağmur çok sevilen bir isimdi,yeni yeni ortalara çıkmaya başlayan ve çoğu insanın dikkatini çekmiş bir isimdi oyunculuğuyla...Ama anlaşılan bu olay onun sevenlerini azaltmış olmalı ki sonuncu oldu...Eskiden olsa eminim 1. çıkardı halk oylamasından,çünkü ordaki birçok insandan daha çok seviliyordu...Kötü oldu Yağmur için...Didem Uzelden bile az oy alması şaşırtıcı..

katılıyorum ama didemin aldığı oylarda mirkelamında çok payı var bence mirkelamcıların oylarıdır onlar bu arada zeynep çok şekerdiii yine:happy0064 :happy0064 :happy0064

stormy
26-03-07, 19:49
Yagmur Atacan bencede dun en iyi soyleyenlerden biriydi..Maco tipli olsaydi kesin kalirdi :img-hyste niyeyse oyle tiplere cok ayilan bayilan kizlar var..yani kimse uzerine alinmasin..:img-hyste Sonucta her hafta biri gidecek ama bence Oray'a saglik sigortasi falan yaptirmalari lazim..Bu gidisle 10 hafta dayanamaz birinin elinde kalir oradakilerin bence :img-hyste :img-hyste :img-hyste hatta hazir bir ambulans, saglik ekibi bekletmeleri lazim,.uzerine yururlerse kotu olur:img-hyste

guilty
26-03-07, 23:09
Çok güzel bir program yahuuu.. Aynı tipi Fox'ta da var ama benbunu izlerken daha çok eğleniyorum çünkü ünlüler var yanii:) Semih Saygıner ve Hande Subaşının sesleri güzell yaaa Oray beymidir nedir Hazım Körmükçüye neler söylüyor adamı oracıka boğasım geliyor sen önce kendi giyimine bak sonra konuşş dime yaniii....

Ferny&Lety
27-03-07, 12:03
haksızlıktı yağmurun elenmesiiii..elencek biri varsa didem uzeldii

hem çok kötü sölemişti yaaa...ufffff:(

ama gecenin en beğendiğim çifti metin arolat hande subaşıydı

GAZEL_KEREMCEM
27-03-07, 15:55
hepsi ii sölemiyo bence helinin sesi berbat nasıl beğeniliyor anlamıyoru.bi de didem uzel çok kötü bence! ayrıca vatan'da sewimli olmasa çok kötü diebilirim!

Aslı_Melek
27-03-07, 19:40
Oray Eğin’le Hilal’in tartışması harikaydı.
Hilal:Siz Armağan Çağlayan’ın kesip attığı tırnak bile olamazsınız. ORAL Bey sizi duymuyorum.
Oray: Çok vasatsınız.
Bu arada Hilal’in önce Oray’ın önüne kadar dövecek gibi ilerlemesi sonrada arkasını dönüp “sizi duymuyorum,kaale almıyorum” demesi çok komikti.
Hilal’cim sen kaale almazsan, ben kaale almazsam kim verecek bunun ağzının payını ama yapma böyle Haftaya daha güçlü sortiler bekliyoruz senden.

Birde Zeynep Tokuş’un Behzat diyememesi dikatimi çekti, yani diyor ama BEH zat diyor yani vurguyu ilk heceye yapıyor oysa ikinci hece vurgulu olmalı.
Didem Uzel Hande Subaşı ya neden “Sakine” dedi anlamadım ilk ismimi acaba.
Işın Karaca çok tatlıydı, her hafta daha bir hayran oluyorum.

Birde bu aralar dilime Ferda Anıl Yarkın’ın (Bundan böyle beni nerde görürsen gör tanıma) şarkısı takılıyor. Şarkıların serbest seçileceği hafta olursa Helin’le o şarkıyı söylesinler. Güzel olur.

Bu hafta Yağmur elendi. İyi oldu. Pınar Altuğ orada görünmeseydi belki elenmezdi bu hafta. Antipati topladı orda sanırım. Nede olsa Pınar Altuğ’un geçmişini kolay unutmuyor insanlar.

burcuuu
27-03-07, 23:17
HiLaL ve Oray'ın qörüntüLerini izLedim.. (Geç oLdu ama)
Bu adam qerçekten ucuz rekLam yapıyor..
HiLaL'in dedikLerii çok doğru qüzeL konuşmuş vaLLa..

Adam qerçekten çok qıcık bişi...

sühan
28-03-07, 00:01
YAĞMUR ŞAŞIRTTI, GİTTİ

Şarkı Söylemek Lazım’da da artık heyecanlı günler başlıyor.

Biliyorsunuz bilhassa ünlülerin katıldığı yarışmaların ilk günlerinde tüm yarışmacılar eğlenmeye geldiklerini söylüyorlar.

Ama bir süre sonra kıyasıya rekabet ortaya çıkmaya başlıyor ve ortam kızışıyor.

Ben şimdiden söyleyeyim, önümüzdeki haftalarda neler olacak neler.

Aslında gayet de doğal .

En yakın arkadaşlar bile örneğin pişti ya da tavla oynarken birbirlerine girmiyorlar mı?

Gelelim dün gecceye.

Yağmur Atacan hem jüriye hem de seyircilere büyük bir sürpriz yaptı ve Seninle Bir Dakika’yı geçen haftaki performansından sonra kendinden hiç beklenmeyecek derecede güzel seslendirerek benden bile 8 puan aldı.

Sesi, sahnesi, kılığı, kıyafeti ve yakışıklılığı ile karşımızda gerçekten de romantik şarkılar ile genç kızların sevgilisi olmaya aday bir Yağmur vardı ama her halde geçen haftaki performansı ve karşısında Mirkelam’ın olması nedeni ile yarışmaya veda etmek zorunda kaldı.

Her halde iyi bir performans sonrası yarışmaya veda etmek onun için bir teselli olmuştur.

Deniz Tüney ajansının rahmetli Deniz Tüney hayatta iken manken piyasasına armağan ettiği düzgün fizikli, düzeyli ve yetenekli bir çok gençden biri olan Didem Uzel’in (Berke Hürcan da bir diğeri) bu yarışmaya olan tutkusu beni çok etkiledi. Didem’in ses rengi gerçekten de çok güzel ama sanırım heyecanına kurban oluyor.

Müzik bilgisi tartışılamaz olan Metin Özülkü’nün de bir anlamda Didem’e kefil olması onun önümüzdeki, günlerde büyük bir aşama gösterme ihtimalini yükseltiyor.

Berke Hürcan’ın ses renginin çok güzel olduğunu ama doğru seslere basmakta biraz zorlandığını geçen hafta yazmıştım. Bu hafta ise Berke harika bir performans ile yarışmada kalmayı başardı. Gitseydi en çok üzülenlerden biri ben olacaktım çünkü kalmayı kesinlikle hak ediyordu.

Dün yaşıma, tecrübelerime ve konumuma güvenerek Burcu Güneş’e onun için yararı olacağına inandığım bir tavsiyede bulunmak istedim ve şarkılarını biraz daha az bağırarak söylemesini önerdim.

O ise bunu sanırım gurur meselesi yaptı.

Bizler Nükhet’lere, Seyyal’lere, Ajda’lara fikirlerimizi söylemeye ve onların da her halde aşmışlıkları nedeni ile bizi büyük bir dikkatle dinlemelerine alışık olduğumuzdan bu tür tavsiyelerde bulunmayı iyi niyetli bir yaklaşım olarak görüyoruz.

Ama bundan rahatsız olanlara söylemeye gerek yok tabii ki. Bildikleri gibi yapsınlar durdukları yerde saysınlar.

Diğer yarışmacılara gelince.

Helin benim için hala geleceğin ünlü bir şarkıcı adayı. Çünkü sesi dışında bu piyasayı iyi tanıyan, içinde starlık ruhu taşıyan ve çok atak görünmesine rağmen aslında ilginç derecede “naif” bir kız. Bu onu çekici yapıyor.

Serap Ezgü ve Hakan Aysev yarışmanın tuzu ve biberi.

Bu vesile ile Hakan Aysev’den biraz bahsetmek lazım.

Lütfen Türkiye’de kendisini opera şarkıları şarkıcısı olarak tanıtanların hayranları Hakan’ı biraz daha dikkatli dinlesinler ve aradaki dağlar kadar farkı görsünler. Dünya çapındaki bu operacımızın bu yarışmaya katılmış olması büyük bir şans.

Serap Ezgü ise yarışmanın kesinlikle en sempatik yarışmacısı.

Zühal Topal , Semih Saygıner ve bilhassa Hande Subaşı bu yarışmanın büyük sürprizleri ve büyük bir çekişmenin adayları.

Irmak Ünal dün de söylediğim gibi oyunculuğunun da katkısı ile iyi bir müzikal yıldızı olacak. Dün Oray Eğin’in söylediği “ Türkiye’de müzikal dönemi bitti” görüşüne hiç katılmıyorum çünkü bana göre de Türkiye’de benim oynadığım HAIR dışında daha henüz gerçek bir müzikal sergilenmedi. İnşallah yazmak ve sahnelemek bana kısmet olur.

Hazım Körmükçü’nün bu yarışmadan bir beklentisi olduğunu sanmıyorum. Sanırım karı koca birlikte sahne almanın keyfini almak için yarışan bu çift de son derece sempatikler ama dün ister istemez Oray Eğin ile bir polemiğe girerek ortamı biraz gerdiler. Olur böyle şeyler.

Erhan Yazıcıoğlu sahne performansı, esprileri ve oyunculuğu ile yarışmaya büyük renk katıyor.

Partneri Linet ‘in Eyşan’ın da dikkatini çeken bacakları , gerçekten üzerinde konuşulmaya ve iltifat etmeye değer. Yıllardır manken seçimi yapan bendeniz bile çok nadir böyle şahsiyetli bir çift bacak gördüm.

Eyşan Özhim’e “iyi ki sen söyledin yoksa ben söylemek zorunda kalacaktım , adam sese değil bacağa bakıyor diyeceklerdi, rezil olacaktım “ dedim ama yazmadan da duramadım.

Geriye galiba Vatan Şaşmaz kaldı. Vatan gerçekten de sahneye çok yakışıyor. Ses rengi de güzel ama anladığım kadarı ile pek çalışmıyor ve eminim Işın Karaca’yı deli ediyor.

Işın’ın dün gecce Vatan’ı da havaya sokmak için gösterdiği yüksek performans ve bilhassa dansı beni çok etkiledi. Sesi zaten malum. Türkiye’ye biraz fazla geliyor. Hadi Amerika’ya Işın diyerek yazımı bağlayayım.

Ben bile gelecek Pazar’ı iple çekiyorum. Umarım siz de öylesinizdir.

Performansların ve ne yazık ki çekişmelerin daha da yükseleceğine emin olduğum Pazar geccesi buluşana dek hepinize iyi günler.

Olcayto A. Tuğsuz

gumustiryakisi
28-03-07, 11:49
hilalin dedikleri çok doğruydu. çok gıcık biri oray eğin. erol büyükburç bile sinir olmuş durumda. metin arolat farkındaysanız bu hafta o konuyla ilgili konuşmadsı. oray eğin benim okuduğum okulları akademileri kimse okumadı gibi şeyler söyledi. bunu unutmamlı ki okuyup iyi bir iş sahibi olabilir ama insan olamaz. varoş lafını geçen haftadan berti zaten çoık kınadım. hilal özdemirdfe zaten ağzının payını çok güzel söyledi. ben oray ğbnin ismini daha önce hiç duymamdım. ne olarak onu çıkartıyolar. tamam gazetecide. çok gızık kapıyortum o adama. bide herşeyi bilen tavırlarıyla jkonuşma şekli varya. bence numara yapıyo. adamı gördükçe cinlkerim tepeme çıkıyo valkla. onu kaldırsınlar jüri üyesinde koltuğundan. çok guızık bir indan ya.ordaki yarışmacıların hepğsi gıcık kapmaya bailadılar heralde. çünkü hepsine salakça laf ediyo.

Aslı_Melek
28-03-07, 12:54
Böyle davranmaya devam ederse Oray'ı gönderirler. Çünkü karşısındaki insanlar dünkü çocuk değil. Hepsinin sanat ve eğlence dünyasında bir kariyeri var. Oray'sa karşılarına geçmiş saçmalıyor. Bir jüri üyesi olarak tam bir fiyasko.
Oysa diğer jüri üyelerine bir bakın(Eyşan hariç) hepsi gerçek duayen.Oray onların arasında köyün delisi gibi. Ama bu fazla sürmez. Ya Oray'ı gönderirler yada kendini düzeltir bence.

sühan
28-03-07, 12:57
Eyşan ve Metin Arolat çok yakın arkadaşmışlar. içtikleri su ayrı gitmezmiş. Şu anda değil ama bir süre sonra bunun lafı edilmeye başlar. Bu da polemik konusu olur yakında..

MELENA
28-03-07, 13:00
Eyşan ve Metin Arolat çok yakın arkadaşmışlar. içtikleri su ayrı gitmezmiş. Şu anda değil ama bir süre sonra bunun lafı edilmeye başlar. Bu da polemik konusu olur yakında..

evet.yakın arkadaşlar.hatta metin arolatın son 2 klibinde eyşan özhim oynadı.bi tanesi şu psikolojim değişti,diğerinin adını hatırlamıyorum.

sühan
28-03-07, 13:12
evet.yakın arkadaşlar.hatta metin arolatın son 2 klibinde eyşan özhim oynadı.bi tanesi şu psikolojim değişti,diğerinin adını hatırlamıyorum.

ilk şarkıcılıga basladıgında ismini unuttum şarkının. boyle dondurma, çilek süt vb. hayal meyal hatırlıyorum. boynundan krema mı akıyordu metın yıyordu. seksi bir klip vardı. onda da mı oynamıstı. hatta bayagı tepkı almıstı bu nasıl klip diye. Bır de yenı agzından sakız aldı yenı klıbınde. dımı yanlıs hatırlamıyorum..

üff, ferda olsaydı keşke Handenın partneri.

hulya
28-03-07, 13:23
ilk şarkıcılıga basladıgında ismini unuttum şarkının. boyle dondurma, çilek süt vb. hayal meyal hatırlıyorum. boynundan krema mı akıyordu metın yıyordu. seksi bir klip vardı. onda da mı oynamıstı. hatta bayagı tepkı almıstı bu nasıl klip diye. Bır de yenı agzından sakız aldı yenı klıbınde. dımı yanlıs hatırlamıyorum..

Sühan,
Hani o tarif ettiğin klip var ya, aslında yoğurt akıyordu ve Merve İldeniz oynamıştı klipte....

MELENA
28-03-07, 13:47

yok sühan o değil.senem24 te söylemiş.orda merve ildeniz oynuyordu.bu klip çok yakında 2.söylediğin.hani böyle etrafında bi sürü dansçının olduğu.''deli gibi seven bendim evet ama takvime bakarsan tarih değişti''diye sözleri var.umarım yanlış yazmamışımdır:img-blush .bu bayan üstü açık bi arabada elma yiyordu.tabi nasıl bir elma yemekse o,hayatımda öyle elma yiyen bi insan evladı görmedim.:img-hyste heh işte o bayan eyşan özhim.hatta bir sakız ''çiğneme'' mi artık ne desem o sahneye bilemedim:img-blush ,hemen hemen bütün kanallarda sansürleniyordu.ve sana çok katılıyorum keşke handenin partneri ferda olsaydı.hande yi o zaman kimse tutamazdı.

sühan
28-03-07, 14:00
yok sühan o değil.senem24 te söylemiş.orda merve ildeniz oynuyordu.bu klip çok yakında 2.söylediğin.hani böyle etrafında bi sürü dansçının olduğu.''deli gibi seven bendim evet ama takvime bakarsan tarih değişti''diye sözleri var.umarım yanlış yazmamışımdır:img-blush .bu bayan üstü açık bi arabada elma yiyordu.tabi nasıl bir elma yemekse o,hayatımda öyle elma yiyen bi insan evladı görmedim.:img-hyste heh işte o bayan eyşan özhim.hatta bir sakız ''çiğneme'' mi artık ne desem o sahneye bilemedim:img-blush ,hemen hemen bütün kanallarda sansürleniyordu.ve sana çok katılıyorum keşke handenin partneri ferda olsaydı.hande yi o zaman kimse tutamazdı.

sansürlenen yer bu ağızdan ağıza geçen sakızdı değil mi? Ya dikkat çekmek için bu tür şeyler yapılması çok kötü. Yani düşünsenize şarkı aklımda değil, sadece sakız kalmış. ilk klibinden de boynundan akan yoğurt. sarkıya hakaret bence. o sahnelere dikkat ettiriyorsun, iyi hoş ta, şarkını kimse dinlemiyor ki.

MELENA
28-03-07, 15:03
sansürlenen yer bu ağızdan ağıza geçen sakızdı değil mi? Ya dikkat çekmek için bu tür şeyler yapılması çok kötü. Yani düşünsenize şarkı aklımda değil, sadece sakız kalmış. ilk klibinden de boynundan akan yoğurt. sarkıya hakaret bence. o sahnelere dikkat ettiriyorsun, iyi hoş ta, şarkını kimse dinlemiyor ki.

ben yoğurda konsantre olmuşum:img-hyste .çok hoştu.bencede çok doğru söylüyorsun.yoğurt ve sakız kalıyor insanın aklında.tamam şarkıyıda az çok hatırlıyorum ama eğer çok iyi bir şarkı değilse böyle anılmaya mahkum.insanlar dikkat çekmek için ne yapacağını şaşırdı.bugünkü bir gazetede gördüm.yine sevgili bir mankenimiz garip işler çevirmiş.gündemde kalmak için herşeyi yapıyorlar.yazık.hande nin bunlardan birisi olmaması en güzeli

burcuuu
28-03-07, 22:48
Böyle davranmaya devam ederse Oray'ı gönderirler. Çünkü karşısındaki insanlar dünkü çocuk değil. Hepsinin sanat ve eğlence dünyasında bir kariyeri var. Oray'sa karşılarına geçmiş saçmalıyor. Bir jüri üyesi olarak tam bir fiyasko.
Oysa diğer jüri üyelerine bir bakın(Eyşan hariç) hepsi gerçek duayen.Oray onların arasında köyün delisi gibi. Ama bu fazla sürmez. Ya Oray'ı gönderirler yada kendini düzeltir bence.

Bnce ya kendine çekii düzen versin.. Ya da çeksn qitsin..

Karşısındakiim qerçekten çocuk değiL..
Ya da en azından aLbüm yapmak.. ünLü oLmak için qeLmiş kişiLer
değiL.. en azından daha sayqıLıı davranmasıı qerek..

gzm
29-03-07, 00:22
oray egin aksamda yazarken begenerek okurdum bircok yazısı okunmaya degerdir burda biraz armagan caglayan havası yaratıldı kavga olursa reyting olur düsüncesi yapımcıları bu fikre alıstırdı kurgulanmıs bir durum olabilir

dileksu
29-03-07, 11:10
o oray'a sinir oluyorum ne zannediyosa kendini bişi biliyomuş gibi bide oraya cıkartmıslar ıy onu görünce mıydem bulanıyo onu orda görmek istemiyorum artık
hilal hanımı tebrik ediyorum çok güzel rezil etti onu

sevgili sedef sana katiliyorum zaten ilk gördügüm andan beri ne isi var bu adamin dedim.konusmasina tahamül edemiyorum.gördügüm yerde kanal degistirdigim insanlardan biri.medyada tv da bu tür insanlar cok ben secim hakkimi kullanip ya kapatiyorum yada kanal degistiriyorum.her sacmaligi bize izletmeyi programcilik diye yutturup uyutuyorlar.bu güzel eglenceli yarismaya hic uymamis.

bolbaloncuk
29-03-07, 23:03
Etme bulma dünyası...

Oray Eğin 'Şarkı Söylemek Lazım'da jüri üyesi olacağına, sırtına 'vurun abalıya' yazıp sokağa çıksaydı sanırım daha az hırpalanırdı. Oray Eğin adıyla meselesi olan herkes, şimdi jüri üyeliği üzerinden onunla hesaplaşmak için fırsat kolluyor. Yani özneden hoşlanmayan için yüklemde ne olup bittiğinin zerre önemi yok. 'Etme bulma dünyası' dedikleri şey bu olsa gerek... Oray Eğin de kimi zaman bilerek ya da bilmeyerek bu hataya düşüyor. Mesela Oray ne yapar eder hemen her yazısında bizim Balçiçek Pamir'e sataşmanın bir yolunu bulur ve onun gazeteci olmadığını iddia eder. Oysa Türkiye'nin son bir haftadır tartıştığı Fazıl Say röportajını yapan aynı Balçiçek'tir. O kavganın tarafı olmak için değil, özneye bakarak yorum yapmanın ne kadar yanlış olduğunu anlatmak için bu örneği verdim. Yazar Oray Eğin ile jüri üyesi Oray Eğin aynı kişidir ama yapılan iki farklı iştir. İki farklı iş, iki farklı değerlendirme gerektirir. Yazar Oray Eğin çoğu zaman kızdığım, bazen "Abarttın ama" deme gereği duyduğum, zaman zaman da keyif aldığım bir köşe sahibidir. Jüri üyesi Oray Eğin ise artık tüm yarışmacıların üzerine oynayacak, ne yapsa Armağan Çağlayan taklidi olmakla suçlanacak. Her yarışmacının "Diğer üyelerin yanında senin müzik bilgin ne ki?" cümlesini söylemek için hazır beklediği biridir. İsme değil yükleme bakmak ve öyle karar vermek... Bunu yapmayanların başkalarından aynı şeyi bekleme hakkı olamaz...

Özay Şendir

Hirotaro
30-03-07, 01:15
benim favori çiftim Zuhal Topal-İlhan Şeşen'dir.Hakikaten Zuhal'ın sesi hiçte fena değil.Ben çok beğendiğim özellikle ilk hafta.Vayy be demiştim

_AŞkım_FB_1907_
31-03-07, 18:17
arkadaşlar vatan tv de anket var oylar olcayto beye.ama ben nasıl atacağımı bilmiyorum.bir arkı anlatırsa sevinirim

Beyaz Balina
01-04-07, 17:39
oray eğin hayatımda gördüğüm en sinir adam müzikle alakası yok ama oturuyor orada.

favorim zuhal topal ve ilhan şeşen onlar kazanmalı kesinlikle

GAZEL_KEREMCEM
01-04-07, 18:28
oray eğin armağan çağlayan ın kılı hatta tırnağının ucu olamaz..lütfen benzetmesin kimse artık..hilal hanım ne güzelde verdi cevabını ama içimin yağları eridi be!

sana katılıyorum.armağan kim?oray kim? armağanı arattı ya!!!armağan en azından sewimliydi bunda hiçbir şey yok!!

bonanza is back
01-04-07, 21:31
bu kadin süper:happy0064
herşeyiyle muhteşem

deadly_angel
01-04-07, 21:53
Işın Karacanın Oray taklidine bayıldım:) Nasılda ağzının payını verdi öyle
Zuhal Topalın performansını çok beğendim, İlhan Şeşenle birbirlerini çok iyi tamamlıyorlar.Bu hafta juri biraz cimri, daha 50'nin üstüne çıkan olmadı.

sühan
01-04-07, 21:54
Deliyle deli olunmaz.. Oray Eğin'in karakteri de, neden o jüri masasına oturtulduğu belli. Fatih Aksoy özenle bulup çıkartıyor bu sivri dilli insanları. Türk seyircisinin böyle sivri insanlara takıp yarışma seyrettiğini bildiği için.. Oray Eğin para almıyormuş jürilik için.. Ama hem hoca, hem yarışmacılar hafta başına para alıyorlar.
Ben Oray Eğin'e kızmıyorum. O kendi karakterini yansıtıyor. Bence en büyük yanlış onun karakterini bile bile ona laf atan ünlülerde. Sırf bir hafta daha kalıp para kazanmaksa amaç çok ayıp. Adam deli, siz niye ona ayak uyduryorsunuz. Serap Ezgü cidden prestij kaybediyor. adam gıcık ama doğru söylüyor. "milyonlarca dolar kazanmak için birbirine soktuğunuz türk halkı" dedi.

Sesini beğenmiyorum ama en büyük karakter özelliğini metin arolat gösterdi geçen hafta. hiç muhatap olmadı, sustu. Bu hafta da aynı şeyi yaparsa işte sanatçı derim alkışlarım.

Onu begenmeyen muhatap olmasın. nıye muhatap olunuyor. kavga edeni halk desteklıyor. orayla ne kadar kavga edılırse o kadar cok sms alınır, bunu bılıyorlar.
Bir deliye neden delisin denmezse, oray eğine de sen neden böylesin denmez. zaten akıllı uslu biri olsa fatıh aksoy hayatta onu o masaya oturtmazdı. Ona laf atan, onunla kavga etmeye çalışan bütün sanatçıları şimdiden kınıyorum.

stormy
01-04-07, 21:54
Oray :) yine formunda bu hafta birde gulmelerini eklemis konusmalarina..adam oyle bir guluyorki yani :)..Resmen Serap Ezguye psikiyatriste gorun dedi..:)..

Bu yarismada herkes ne kadar asabi...Behzat Olcaytoya bagiriyor...Oray herkese bagiriyor..Oraya herkes bagiiryor...Erhan Linet bibirine bagiriyor...

stormy
01-04-07, 22:00
Bence Oray oyle olmasini birileri ozellikle istemis ben oyle anladim..Bu yarismaya olay yaratacak bir juri uyesi aramislar kesin..Rating olsun diye..Bunu Serap Ezguye kuliste gelip gecen hafta darilmiyorsun degil mi demesinden ve bu yarismadan sarkici cikmayacak sadece show programi demesinden anladim..Ozellikle bile bile yapiyor...Yarismacilarin haberi yok kesin bundan...

dileksu
01-04-07, 22:08
Bence Oray oyle olmasini birileri ozellikle istemis ben oyle anladim..Bu yarismaya olay yaratacak bir juri uyesi aramislar kesin..Rating olsun diye..Bunu Serap Ezguye kuliste gelip gecen hafta darilmiyorsun degil mi demesinden ve bu yarismadan sarkici cikmayacak sadece show programi demesinden anladim..Ozellikle bile bile yapiyor...Yarismacilarin haberi yok kesin bundan...

evet canim bu basindan beri belli diger yarismalarda oldugu gibi,
ama,ama,ama yeter yaaa herseye ragmen oyun olmasina,show,eglence programi olmasina ragmen digerleri bir kenara bu adamin konusmasina tahamül edemiyorum artik.biraz ciddiyet olsun artik su yapimcilarda nedir bu rayting ugruna bize hertürlü sacmaligi dayatmalari

bonanza is back
01-04-07, 22:10
İşte ekran yarışmalarının yarattığı bir yıldız daha. Yapımcı Fatih Aksoy, ona "gülün dikeni" rolünü biçmiş. O da yarışmaya hızlı bir giriş yaptı. Ama şanssızlığı, karşısında süklüm püklüm duran genç yarışmacılar yerine, her eleştirisine tokat gibi yanıt veren "profesyonellerin" olmasıydı

dileksu
01-04-07, 22:18
İşte ekran yarışmalarının yarattığı bir yıldız daha. Yapımcı Fatih Aksoy, ona "gülün dikeni" rolünü biçmiş. O da yarışmaya hızlı bir giriş yaptı. Ama şanssızlığı, karşısında süklüm püklüm duran genç yarışmacılar yerine, her eleştirisine tokat gibi yanıt veren "profesyonellerin" olmasıydı

Allahtan profosyeneller cevabini verip agzina tikiyorlar.yaptigi hakaretler boyunu asti.dogru bir tespit yapmis yüksel aytug

deadly_angel
01-04-07, 22:30
Helinde ilk haftalara oranla büyük bir ilerleme var.
Berke ve Burcu'ya bu yarışmayla sempati besliyorum sanırım, çok uyumlular.Ama az puan verdi jüri.Bu arada resimdeki yazı harikaymış, Oray Şaşar:):)

deadly_angel
01-04-07, 22:32
İnci teyze :icon_neut iyice saçmaladı bu adam yaaa :img-hyste reha muhtarın reklamının yapmak da nerden çıktı anlamadım herşeyiyle çok itici duruyor

evet, bende o hiç ağzını açmasın, zeynep tokuşla yer değiştirseymiş daha iyi olurmuş (zepnep tokuşusevmesem bile şunu söyleyebilirimki behzatdan iyi sunuyor)

Bu adam hala Şahane Pazar havasından çıkamamış.Sinir ediyor beni, bide o saçmasapan konuşmaları yokmu, amca teyze muhabbetleri.Olcayto süper cevap verdi ama.Behzatın gözlerde problem var sanırım göremiyo kimin el kaldırdığını.

stormy
02-04-07, 00:00
Ben Oraya kizmaktan vazgectim..ne kadar itici konussada,,kesin birileri ona oyle olmasini tembihlemis..yoksa juriye baska birini koyarlardi..amac ortami gerip rating saglamaksa buna hic gerek yok zaten millet bu programi kavga olsun diye izlemiyor, kim nasil sarki soyluyor onu gormek icin izliyor ama hicbir zaman produktorler izleyenlerin dilinden anlamadi..

merhem
02-04-07, 00:08
Ozlemcim,

cok tessekur ederim canim :img-wink:

Arkadas sarkisini cok guzel soylediler yalniz orda oraya gulmekten oldum :img-hyste

Ama yarismacilar gercekten harikaydi o sarkiyi zaten nezaman dinlesem duygulanirim gercekten cok duygulandim :icon_sorr

Irmagim ve suatim superdi ama ya :img-in_lo :img-in_lo

stormy
02-04-07, 00:12
Sadece itici olsa ya da sivri dilli konuşsa neyse çünkü böyle jüri üyeleri her yarışmada oluyor ama oray resmen hakaret ediyor gidip yarışmayla alakası olmayan zülfü livaneliye bile laf atıyor kendisinden yaşça büyük insanlara saygısızlık yapıyor bu kadarına tepki göstermemek imkansız ama asıl onu jüri yapanlara kızmak lazım aslında :img-yes:

saygisizlik yapmadigi adam kalmadiki..sivri dillilik baska saygisizlik baska bunda ikisi birden uc konumda..yani adini herkes duysun diye yazilari okunsun diye bu kesin kendine denen seyin asirisini yapiyor..Serap Ezguye psikiyatra gorun dedi ya inanilmaz..Olcayto kafasina birsey gecirecek diye korktum bir ara :img-hyste Seraptan tokmagi yiyecekti :img-hyste

bu adamla ilgili eksi sozlukte 2002'den beri yazilmis yazilar var :)

eros68
02-04-07, 00:28
Linet muhteşem bir şarkıcı, bu gece de süperdi, elenmelerine çok üzüldüm, zaten TV ye çok az çıkıyor, daha doyamamıştım :(

frozenn
02-04-07, 00:49
ben en çok zuhal topal&ilhan şeşen ikilisini beğeniyorum...bence jürrüden de halktan da daha çok puanı hakettiler...çok iyi söylüyor zuhal topal...sonlara kalmayı haketmediler bence

MerYem_Ce
02-04-07, 00:59
oray beni sinir etti bu hafta yaa gercekten inci hanima cok saygisizlik yapti yaa bi insan bu kadar saygisiz olmaz herhalde kadin senden kac yas buyuk ama isin karacanin amerikada da espiri anlayisi boyle herhalde demesi cok hosuma gitti gul gul oldum yani gercekten isin karaca ve vatan sasmaz superdi:) ne yazzik ki sonunu goremedim linet ve partneri ayrilmis(kusura bakmayin ismini unuttum) uzuldum dogrusu linetin cok guzel sesi var ama partneri bu hafta iyi soyluyemedi bence

burcuuu
02-04-07, 01:05
Oray yine çok qıcıktı.. Ona veriLen cvpLarda çok qüzeLdi.. ;)

Ohh oLsn.. =)) Gerçekten sayqısız.. !

HeLin'in sesii hiç hoş değiL.. Ferda için kötü bir durum..
Daha iyi birinin partnerii oLabiLirdii.. Hande'nin ise sesii çok hoş..

Işın'ın Oray'a Amerika'da espri anLayışı böyLe demesii..
o ankii halleri çok hoştu..

Oray bu hafta HiLaL ve Hazım'a iyi davrandı.. Hayırdır inş..

sühan
02-04-07, 01:16
Tabi Gamze Özçelik gibi sunuculuk kariyeri olan bir kadın, "evet ben kovuldum.. yerime sunuculuktan anlamayan, iki lafı bir araya getiremeyen, her lafın sonunda tuhaf seslerle gülen birini getirdiler" demesi lazımdı.

buzda dansın son gecesi "sarkı soylemek lazım"ı ben sunacagım dedı. ayrılmak ısteyen progradam 1 hafta once bunu soylemez. kendı ayrılsa yapımcıyı zor durumda bırakır. sozleşmesı var. para odemek zorunda kalır. zaten kızcagız soyledı 2 gun sonra zeynep sunacak reklamları dondu. yanı gamze ayrıldı, zeynepte hazırda mı beklıyormus hemen onun reklamları dondu. yada gamze pazar gecesı sunacam demıstır, ertesı gunde vazgectım demıstır. heen zeynep ayarlanmıstır. cocuk ınanmaz buna..

gamze ozcelık gururu yuzunden oyle soylemıstır. karıyerını dusundugu ıcın "kovuldum ve acemı bırı bana tercıh edıldı" dememıstır. bunu azıcık zekası olan herkes anlar.

adalar
02-04-07, 02:44
kim elendi.
ben izleyemedim de.

Wolfman
02-04-07, 02:45
Tabi Gamze Özçelik gibi sunuculuk kariyeri olan bir kadın, "evet ben kovuldum.. yerime sunuculuktan anlamayan, iki lafı bir araya getiremeyen, her lafın sonunda tuhaf seslerle gülen birini getirdiler" demesi lazımdı.

buzda dansın son gecesi "sarkı soylemek lazım"ı ben sunacagım dedı. ayrılmak ısteyen progradam 1 hafta once bunu soylemez. kendı ayrılsa yapımcıyı zor durumda bırakır. sozleşmesı var. para odemek zorunda kalır. zaten kızcagız soyledı 2 gun sonra zeynep sunacak reklamları dondu. yanı gamze ayrıldı, zeynepte hazırda mı beklıyormus hemen onun reklamları dondu. yada gamze pazar gecesı sunacam demıstır, ertesı gunde vazgectım demıstır. heen zeynep ayarlanmıstır. cocuk ınanmaz buna..

gamze ozcelık gururu yuzunden oyle soylemıstır. karıyerını dusundugu ıcın "kovuldum ve acemı bırı bana tercıh edıldı" dememıstır. bunu azıcık zekası olan herkes anlar.

Ufak bir bilgi notu ekliyeyim Full Ekran programına Fatih Aksoy konuktu Gamze Özçelik neden sunucu olmadı sorusuna Parasal anlamda anlaşamadığımız için olmadı Ben de fazla üstelemedim dedi ...
Bu arada Gamze'yle Zeynep'in sunuculuğunu hayatta kıyaslamam Çünkü Zeynep 10 fırın ekmek yemesi lazım Sponsor desteğiyle sunucu olunmuyor ne yazık ki Tecrübe gerek:good:

stormy
02-04-07, 02:45
kim elendi.
ben izleyemedim de.

Zeynep Tokus elendi..sevindin mi?:)....

saka saka Erhan yazicioglu-Linet elendi :sad53:

sühan
02-04-07, 02:50
Ufak bir bilgi notu ekliyeyim Full Ekran programına Fatih Aksoy konuktu Gamze Özçelik neden sunucu olmadı sorusuna Parasal anlamda anlaşamadığımız için olmadı Ben de fazla üstelemedim dedi ...
Bu arada Gamze'yle Zeynep'in sunuculuğunu hayatta kıyaslamam Çünkü Zeynep 10 fırın ekmek yemesi lazım Sponsor desteğiyle sunucu olunmuyor ne yazık ki Tecrübe gerek:good:

tesekkur ederım bılgı ıcın. gamze ben ayrıldım dıyor, fatıh aksoy parada anlasamadık dıyor.

matematıksel olarak. yarısmadan bır hafta once "ben sunacam" dıyorsa gamze demek kı parasal olarak anlasmıslarkı sunacagını beyan edıyor. anlasmasalar nıye oyle desın kı.. pazar gecesı sunacam dedı. salı zeynep tokuslu reklamlar donmeye basladı.

o gece zeynep cok sms almış. bayagı mılyon dolarlar konuşuldu. zeynebın reytıngı olduunu anlayınca fatıh aksoy bır sekılde halletmıs ıste. dedıgım gıbı parasal olarak anlasmasalar "sunacagını soylemezdı".

tabı kızın gururu var.. kımse "ısınden kovulmuş" kişi olarak anılmak ıstemez. baska ıslerde yapacak sonucta..

Wolfman
02-04-07, 02:55
tesekkur ederım bılgı ıcın. gamze ben ayrıldım dıyor, fatıh aksoy parada anlasamadık dıyor.

matematıksel olarak. yarısmadan bır hafta once "ben sunacam" dıyorsa gamze demek kı parasal olarak anlasmıslarkı sunacagını beyan edıyor. anlasmasalar nıye oyle desın kı.. pazar gecesı sunacam dedı. salı zeynep tokuslu reklamlar donmeye basladı.

o gece zeynep cok sms almış. bayagı mılyon dolarlar konuşuldu. zeynebın reytıngı olduunu anlayınca fatıh aksoy bır sekılde halletmıs ıste. dedıgım gıbı parasal olarak anlasmasalar "sunacagını soylemezdı".

tabı kızın gururu var.. kımse "ısınden kovulmuş" kişi olarak anılmak ıstemez. baska ıslerde yapacak sonucta..

Açıkcası şu an yazdıklarımızhafif komplo teorilerine giriyor Gamze belki aradaki samimiyet ve dostluğa dayanarak ya da aralarında bu yarışmayı sen sunarsın konuşması geçtiği için bu açıklamayı yapmıştır Detaylar işin içine girince anlaşamadıkları anlamışlardır Bildiğim kadarıyla Gamze sunuculuk anlamında
hep med yapıma iş yaptı Zaten Fatih Aksoy Gamze için çok ılımlı konuştu Bundan sonra çalışabiliriz diye :good:

sühan
02-04-07, 02:59
Açıkcası şu an yazdıklarımızhafif komplo teorilerine giriyor Gamze belki aradaki samimiyet ve dostluğa dayanarak ya da aralarında bu yarışmayı sen sunarsın konuşması geçtiği için bu açıklamayı yapmıştır Detaylar işin içine girince anlaşamadıkları anlamışlardır Bildiğim kadarıyla Gamze sunuculuk anlamında
hep med yapıma iş yaptı Zaten Fatih Aksoy Gamze için çok ılımlı konuştu Bundan sonra çalışabiliriz diye :good:

fatıh aksoy patron. para kazanılan kişi. gamze onunla ters dusmemek ıcın ses cıkartmamıstır.

anlasılmadıgı halde "ben sunacam" dıyemez. asıl o zaman papaz olur. hem zaten "sarkı soylemek lazım" ın reklamları behzat uygur- gamze ozcelık sunacak" seklınde dondu salı gününe kadar. anlasmasalar neden gamze sunacak dıye reklam dönsün ki.. hem koskoca yarısmanın sunucusu 5 gün kala mı belli olur? durum ortada.

stormy
02-04-07, 03:05
Rica edicem burada arkadaslar birbirlerinizin sahsina yonelik yada ne bileyim bu yarismada sevmeseniz bile juri yada yarismacilarin sahsina yonelik hakaretler yazmayin..birbirinize saygi cercevesinde mesajlar yazin boyle lakaplar falan hos degil...su yarisma icin birbirinizi kirmayin ozur dileyin barisin..

Wolfman
02-04-07, 03:08
fatıh aksoy patron. para kazanılan kişi. gamze onunla ters dusmemek ıcın ses cıkartmamıstır.

anlasılmadıgı halde "ben sunacam" dıyemez. asıl o zaman papaz olur. hem zaten "sarkı soylemek lazım" ın reklamları behzat uygur- gamze ozcelık sunacak" seklınde dondu salı gününe kadar. anlasmasalar neden gamze sunacak dıye reklam dönsün ki.. hem koskoca yarısmanın sunucusu 5 gün kala mı belli olur? durum ortada.

Açıkcası Ahmet Olcayto 'nun jüriliği son iki günde belli olduğuna göre sunucunun son 5 günde değişmesine şaşırmadım Medya dünyasında heran herşey olabiliyor

ÇİLEK
02-04-07, 09:58
ben bu yarışmayı çok beğeniyorum kimsenin elenmesinede kıyamıyorum nedense fakt yarışmacılarımız ünlü olduğundandır herhalde hiç laf kaldıramıyorlar jüri üyelerinin en ufak bir lafında ortalık ayağa kalkıyor çok fazla agresif tavırları onlara yakıştıramıyorum

GULBEYAZ76
02-04-07, 11:04
Bence Hande ve Zuhal en iyileri ama akşam Zuhale puanlamada haksızlık yapıldığını düşünüyorum.
Eyşan hanımın jürideki değerlendirme şeklini bilen biri varsa ve bana açıklarsa çok sevicem.
Müzik konusundaki inci hanım bile 9 vermişken 6 veripde buna ses uyumsuzluğunu sebep olarak göstermesi traji komikti.
Reting için fazlasıyla saçmalığın olduğu bir akşamdı.Sadece performansa ve puanlara baktım.Yorumlara gelince zap yaptım.
Sadece Zuhalin puanları düşünce yorumlara bakma gereği hissettim ama o kısım daha sıkıcıydı.

sühan
02-04-07, 13:37
haklısın arkadaşım bende Zuhal Topal'ın düşük puan almasına sinir oldum hayır Eyşan hanım orada bildiğim kadarıyla kıyafetleri eleştirecek kişidir aman o da napsın baktı hep Oray ön planda dedi ki bende reklam yapayım Hande ve Metinin kıyafetlerini konsepte çok uygun bulduğunu söyledi ya ben çok güldüm
Hande nin kıyafeti çin ajanlarının ki gibiydi bir de o saçını tam tepesine tuturmuş bana göre çok saçma idi yani Can bedenden çıkmayınca şarkısı deyince aklına Hande hanımın kıyafeti geliyor demekki Eyşan'ın aklına

Eyşan ve metin arolat çok iyi arkadaşlar. bayagı sabah aksam gorusen, telefonlasan arkadaslardan.. bir çok klibinde eysan oynamıstı zaten.. onun bu kadar ıltıfat etmesı sacma.. cunku ınsanlar bır sure sonra onlar cok ıyı arkadas ondan bu kadar puan verıyor dıyecekler.

halbukı su an hande-metının cok puana ıhtıyacı yok. ıyıler zaten. bu bolumlerde fazla vermeyıp fınalde verse, soran olursa da "baslarda fazla vermemıstım kı" dese daha ıyı olur. metınlere kıyak gectıgını cok bellı edıyor.

merhem
02-04-07, 13:47
Bence Zeynep gayet basarili sunuyor, ilk gordugumde olamaz falan demistim ama behzat habire hata yapip isimleri unuturken zeynep iyi goturuyor bence iceri behzat disari zeynep ..

Favorilerim benimde irmak sonra zuhal handeyide seviyorum ama metini sevmem o yuzden favorim degiller :)

ama eger zuhaller handelerin falanda resimleri eklenirse irmagin eklemisti biri, banada iletebilirseniz sevinirim imza avatar yapmak istiyorum :)

finalden once soyledikleri arkadas sarkisini soylerlerken harikaydilar soylemeden gecemiyecegim :)

merhem
02-04-07, 14:01
Ikinci irmak ve suattiii :)
Gerci cok az fark vardi ilk uc arasinda ;)

GULBEYAZ76
02-04-07, 14:01
Eyşan Zuhale verdiği düşük not sonrasında tepki alınca 9 verince iyiydi şimdi mi tepki dedi Zuhalde siz bize hiç 9 vermediniz dedi eyşanda verdim diye ısrar edince Zuhal kayıtlar incelenir ceviz yeyin hafızaya iyi gelir dedi ya orda koptum.:img-hyste
Eyşan müzik otoritesi gibi konuşunca bende hayda bu ne zaman bu konuda uzmanlaştı dedim.
Verdiği 6 yı açıklamak için çok tutarsız ve gereksiz bir mazeret sunmuştu.
Z&İ ses renkleri tutmamış.
Bak bak bak.:img-hyste
Boş olduğu bir zamanda eli değmişken hayrına İnci hanıma,Erol beye ve Fuat beyede müzik dersi versin.:img-hyste
Çünki onlar müzikden anlamıyorlar canım:img-hyste

girl01
02-04-07, 14:06
Hedef Kitle : A/b
1 Nisan 2007 Pazar

2 Sarki Soylemek Lazim [net] Show 7,60 20,20

Tele - Barometre

6 Sarki Soylemek Lazim [net] Show 4,50 12,10

GULBEYAZ76
02-04-07, 14:10
Bu hafta 1.olamadıklarına sevindiğimi söylemeden edemiyecem.
Reting uğruna herkes birbirine girdi çok basit bir gösteriydi.
Akşamki hatalarını tekrar etmemeyi öğrenirler inşallah.
*Jüri-Yarışmacı
*Jüri-Jüri
*Jüri-Sunucu
herkes saçma sapan nedenlerden birbirine girdi.Daha düzeyli proğramlar izlemek dileğiyle.
bye

strega
02-04-07, 14:31
yarışmanın akşamki bölümünde benim en çok hoşuma giden çiftler ilki hande-metin sonra hilal-hazım onlar çok iyidiler sonra da zuhal-ilhan onlarda iyidiler ama bilinmeyen şarkı söylediler ordan kaybettiler bence vatan-ışın da sempatik oluşlarından birinci oldular o oray eğine ne güzel cevap verdi ışın karaca ne kadar gıcık bir adam ya herkeze sataşıp duruyor inci çayırlıya olan tavrı çok çirkindi sonra sema çelebiye her ne kadar sema çelebiyi sevmesemde ona yaptığı da saygısızlıktı ama kadın lafını hiç sakınmadan cevap veriyor ayrıca akşam behsat uygur ne kadar gergindi öyle jüri üyeleriyle kapıştı kimseyi konuşturmadı bütün söylediklerini karıştırdı her şeyi unuttu bende arkadaşlara katılıyorum zeynep dışarı behsat içeri gitsin hem söylemeden duramıycam zeynep akşam çok güzeldi çok hoş bir kadın kıyafeti makyajı saçı harikaydı yine ve behsattan çok daha iyi sunuyor programı çok zarif bir kadın zeynep programı sunamıyor beceremiyor diyenlerede akşam çok iyi olduğunu kanıtladı zeynep tokuş.

lipres12
02-04-07, 15:20
Ben buraya ilk defa yaziyorum ama söylemeden edemiyecegim...Gerci zuhal ve ilhanin puanlamasini kacirdim ama liste isimlerini o düsük puanla görünce cok sasirdim... Hemen ilk is performanslarini izledim ve icimden resmen haklari yenmis dedim... Benim ilk günden beri favorim Zuhal&Ilhan ikilisi ve bence (benim sahsi fikrim kimse üstüne alinmasin ama )Zuhal Handeden bile daha iyi söylüyor bana Hande & Metin ikilisi biraz antipatik geliyor ve bence Zuhal & Ilhanin performanslari dün Hande&Metin den daha iyiydi... Ama acikcasi en büyük hayal kirikligina smslerde ugradim... Bence Vatan kesinlikle birinci olmayi haketmiyordu... Irmakta birtürlü sesini begenemedigim yarismacilar arasinda Helinin sesi zaten cok kötü bence ama iyi bi partneri var... Gecen hafta beni en cok sasirtan Berke oldu cok güzel söyledi.... Hele bu hafta performanslari cok güzeldi bence ama jürinin bi gicigi var ki bi türlü hakettikleri puani vermediler puanlamada bence Berkeninde hakki yenildi... Sakin sanmayin ben Berke hayraniyim falan tam tersi bu yarismadan önce hic sevmezdim ama gecen hafta beni cok sasirtti....

-şEkEr-
02-04-07, 15:37
Oray Eğin'e karşı not

Oray Eğin, cuma günü köşesine bir önceki yazımla ilgili bir not eklemiş. Bu nottaki bazı noktaları düzeltmemde fayda var. Bir yorum yaparken öznelere değil yüklemlere bakmak lazım. Aksi takdirde hata kaçınılmaz olur. Bunu anlatmak için iki örnek vermiştim. Biri, Oray Eğin'in Balçiçek Pamir ne yaparsa yapsın eleştiren hali; diğeri Oray Eğin'in jüri üyesi ve yazar olarak yaptığı işlerin ayrı ayrı değerlendirilmesi gerekliliği. Buna karşın Oray diyor ki, 'Sizin de hiç hoşlanmadığınızı bildiğim/ düşündüğüm /anladığım Balçiçek Pamir.' Oray yine öznelere takıntısının kurbanı olmuş. Öncelikle Balçiçek nerede olursam olayım hep 'arkadaşım' diye tanımlayacağım ve bu konumlamadan mutlu olacağımkişi. Oray gene diyor ki; 'Fazıl Say röportajının ses getirmesi onun gazeteciliğini tescil ettirmez.' Bu cümleye uzun bir liste ile yanıt vermek mümkün ama bunu yapmak yanlışa katılmak olur. Ne Oray'ın, ne benim, ne de bir başkasının, X bir kişiyle ilgili 'Bu gazetecidir ya da değildir' tarzı yazı yazmaya hakkı var. Okuyup beğenmemek herkesin hakkıdır ama kişisel bir değerlendirmeyi ilan etmek bana doğru gelmiyor. Biri dönüp 'Sen kim oluyorsun, neye göre karar veriyorsun?' derse buna verilecek bir cevap olması gerek; kişisel yargılar değil. Türk medyasında; hem danışmanlık hem gazetecilik yapanlardan, yaklaşık 50 yıl önce vekil olup da hala Meclis'ten maaş, sağlık yardımı alıp, havaalanlarında VIP salonlarını kullanan kurum başkanlarına kadar çok sayıda isim var. Kişisel değerlendirmelerden çok ilkeler adına kavga edilmeli...

Özay Şendir sabah gazetesinden..

sanırım kendini çok zeki sanıyor bu adam haftada bir kez evimize sabah gazetesi girer ama şu ana kadr bir tek yazısını gördüğüöü hatırlamıyorum

M@vİ_M€Lek
02-04-07, 16:38
bu yarışmada bana en antipatik gelen olay puanların açıklandığı sırada sanatçıların orda ayaküstü bekletilmesi mesela ilhan şeşen gibi bir sanatçının halk tarafından oylanıp sonrasında zavallı bir biçimde kurbanlık koyun gibi dikilmesi beni üzüyor
onun yerine bir bekleme odasında oylamaların açıklanması daha doğru olur...

PAMUK_MELEGIM
02-04-07, 19:28
Dun irmak - suat cook hosuma gitti en cok onlari begeniyorum zaten ama bunu soylicemi hic sanmasdim ama helin avsarin hosuma gitti yani ferda anil a iyi bir performans gosterdiler

ve isin karaca orayi nasil bozdu ama superdi yanii:):)

Aslı_Melek
02-04-07, 20:45
ya dün zuhal topalla ilhan şeşenin sölediği şarkının adı neydi

Cem Karaca - Bu son olsun

süper bir şarkıymış gerçekten.

Aslı_Melek
02-04-07, 20:50
Dün akşam İnci Çayırlı "beni buraya ne medyatikliğim ne de fiziğim yüzünden çağırdılar" dedi. Eyşan üzerine alındı ve "beni buraya fiziğim yüzünden çağırdılar" dedi.
:img-yes: Çapını biliyor ve kabul ediyor kadıncağız. Marka yöneticisiymiş peh:img-hyste

Aslı_Melek
02-04-07, 21:03
Oray'ın yaptığı bütün terbiyesizliklerden sonra "Şu anda medya dünyası bir cahiliye devri yaşıyor. Yarın köşemde bu konuyu yazıcam" demesi çok garipti.
Ama daha da garip olan ordaki hiçkimsenin "peki sen nesin ki" dememesiydi bence. Hatta o sırada sahnede Hilal ve Hazım vardı. Hilal'den beklerdim bunu demesini..

kbr4
02-04-07, 21:58
Cem Karaca - Bu son olsun

süper bir şarkıymış gerçekten.

canım saol bende onu sorcaktım cevap vermişsin tekrar saol
Bu arada mirkelama bayılıyorum be ya dün harika söylediler başın öne eğilmesini canım benim
Buarada hani oray dediya oranjör ya hani mirkelam işte yaptığı bir şarkı varmış değiştirdiği işte o şarkını adını baa sölermisiniz ne olur bekliyorummm

MELENA
02-04-07, 23:01
bütün performansları izleyemedim ama linet ve erhanın gitmesine sevindim.ayrıca şu aklıma geldi izlerken semih saygınerin partneri keşke başka birisi olsaymış,hayatım gördüğüm en itici insanlardan birisi yeliz,ve keşke handenin partneri ferda olsaymış ozaman hande yürür giderdi wallahi.ayrıca metin arolat sevenleri bana kızmasın ama bence hande nin sesi metinden de iyi:img-grin2.tamam kadın ve erkek sesi farklı olabilir ama metinin sesi öyle çok iyi değil.ayrıca zuhal ve ilhan çifti çok iyidi bu hafta,zuhal in eyşan özhime verdiği cevap çok iyiydi.kadın bi hafta konsepte bakmak için burdayım diyor,bir hafta kıyafetlere bakmak için burdayım diyor,bu haftada fikir değiştirip seslere bakmaya karar vermiş.senin müzik kariyerin ne ki sen sesi değerlendiriceksin????

sühan
02-04-07, 23:48
bu yarışmada bana en antipatik gelen olay puanların açıklandığı sırada sanatçıların orda ayaküstü bekletilmesi mesela ilhan şeşen gibi bir sanatçının halk tarafından oylanıp sonrasında zavallı bir biçimde kurbanlık koyun gibi dikilmesi beni üzüyor
onun yerine bir bekleme odasında oylamaların açıklanması daha doğru olur...

hiç bu açıdan düşünmemiştim ama yazdıgını okuyunca durum bana da battı. kesınlıkle haklısın. çok yanlış bır uygulama..

sühan
02-04-07, 23:53
bak sen benim bunlardan hiç haberim yoktu demek bende bu denizin bolluğu nereden geliyor demiştim yuh artık başka diyecek sözüm yok
lütfen söyler misin Hande'nin kıyafeti çok mu güzeldi

ayrıca Hande neden hiç hareketli şarkı söylemiyor Oray Suat-ırmak çiftine hep duygusal şarkı söylüyorsunuz diyor da nedense Metin-Hande çiftini görmüyor

handenın kıyafetı normaldı. eysan yorum yapana kadar dıkkatımı bıle cekmemıstı. olumlu yada olumsuz.

en kotusu handenın sesı cok guzel ama metın farkında olmadan ona zarar verecek. metının performansı hande ıcın yeterlı degıl. hande sesının oktavını tam gosteremıyor. metıne ayak uydurmak ıcın. metın arolatın eysanla samımılıgı bır yana. sımdı de oray egınle kanka muhabbetlerıne gırmıs. "oray aslında haklı" falan dedıgı goruntuleri de yayınlandı. seyırcıye cok antıpatık gorunuyor ve dolayısıyle hande ıcın olunmsuz olacak bu. cunku seyırcı oraydan nefret edıyor. metının, orayı sahneye davet etmesı hande ıcın cok zararlı oldu.

_AŞkım_FB_1907_
03-04-07, 00:26
Akşam çok güseldi herzamanki,gibi.Biraz geç bir yorum oldu ama internette bi sorun vardı dün akşam yazamadım.
Akşam,
Juri birbirne girdi,
Juri-Sunucu öle
Sema çelebi çok güsel lafı geçirdi.çok beğendim.
Ondan sonra,
Behzattan hiç beklemezdim.Hazım körmükçünün adını unuttu.
Akşam çok gergin bi geceydi.Işın-vatan çifti,süperdi akşam.Işının taklidine bayıldım:img-yes:
Benim için ilk üç önemliydi ve desteklediğim yarışmacılar gitmediğinden dolayı acaip memnunum ve mutluyum.
Akşam sadece onlar için dua ettim
Bu arada hazım beyde ne yetenekler varmış yahu.kutluyorum,ışın-vatandan sonra en ii performans onlardaydı.(şunu söylemeden geçemeyeceğim,hazım beyin küçük kızı çok tatlı ya Allah bağışlasın)
Akşam herşeye rağmen güseldi.Gerildim ama,izlemek,keyifliydi...
Linet-biras terbiyesizlik etmiş.Erhan beyin gırtlak kanseri olduğunu hepimiz biliyorduk,kendisi de biliyodu.Yarışmacılar istediği şarkıyı okumakta özgürler.
Koçlarda buna saygı duymalıdır..açıkcası elenmelerine üzüldüm.
Didem uzel sesini düzeltmeye başladı.
Yılmaz güneyin bugün doğum günü,Ve dün akşam arkadaş şarkısını söledikleri için çok sevindim..süperdiler:good:
Oray nsıl bi saygısız biridir ki,Munir nurettin selçuka böyleşeyler dio.
Ve orayın zülfü livanelinin sesini konsrine gidip bizzat dinlemesini öneriyorum

_AŞkım_FB_1907_
03-04-07, 00:30
*Şenay düdek_2899
*Bülent ersoy_2140
*OLCAYTO AHMET TUĞSUZ-1983
*Orhan gencebay
*Fuat güner
*Erol büyükburç
*İnci çayırlı
*Ebru gündeş
*Armağan çağlayan
*Emrah
*Deniz seki
*Eyşan özhim
**ORAY EĞİN**** :img-hyste :img-hyste

sühan
03-04-07, 01:09
Karşılaştırmalı analiz: Armağan Çağlayan Versus Oray Eğin

Perihan Mağden

27/03/2007 (9724 kişi okudu)

Şööle 1 medya âdeti var: yani İlkmedyalar Kompozisyon Kolu âdeti. Birilerini (özellikle birbirini) sürekli görmezden geleceksin. Okumazdan/mühimsemezden geleceksin ki, onu 'var' etmeyesin. Aman senin reytingin/saygınlığın/mevkiin/yerin 1 Takım Medya'da çok çok güzide, karşındaki de 'trash' (pislik), sanki! Böyle bir varsaylamaca; demode mi pase bi adet ki, geçenlerde köşesinde pek de güzel işle(t)mişti mevzuu Kerata Kerata Engin Ardıç.
Bi köşecimiz ondan 'kuş' diye söz etmiş ismini cismini vermek yerine. O da 'İlkokulda Enginar derlerdi'- wwhahahahaaa (kötü adam kahkahası.) 'Sen de öyle de, istersen,' yapıyor. Beğeniyoruz maalesef bazı bazı yazılarını. Bi kere iyi yazıyor. (Sezar'ın hakkı Enginar'a- kihkohkoh: mazbut kadın kahkahası.)
Oray Eğin özellikle medyalamamız mevzularına 1 ham çökelek gibi çöktüğünden, kalem de maaşallah 46 numero pabuç gibi ve fakat birtakım Rol Modeli Ağbilerinin terini kurutup tavuskuşu yelpazesiyle yelpazelemeden de çıkıp gitmez hiçbir 'ağır elleştiri' yazısının çerçevesinden, idareci
ve hesaplı kitaplı saldırganlıkta bir kardeşimizdir yani.
Zeki bir genç olarak 'kulakdolmacı' bir biçimde siyasetten anlar gibi numerolasa da, ideolojik bir belkemiği olmamasının medusalığından da feci şekilde mustarip olabiliyor- şudur da budur yani. (Yazıları ayrı bir
analizlemeyi hak etmektedir- geçiştirmeyelim.)
Ama kalkıp onun 'Şarkı Söylemek Lazım'daki cüriliğini görmezlikten gelmek, en hafif tanımıyla ilahiyatsızlık olur. Hele bu pazar gecesi üstüne üstüne
'Halk Takımı' tarafından püskürtülenlerden sonra.
'Kendi düşen ağlamaz', 'Şeytan azapta gerek', 'There is no rest 4 the wicked' oluyorsun, olduk yani halk cüriliğine sıvanması üstüne. Ama Sezar'ın hakkı (ne hakmış bu Sezar'ınki de ver ver, bitmiyor) Sezar'a: Oray cüri olmasa, o yarışma da nah! seyredilir, nah! çekilir nanedir. Ne aciiip 1 cüri çatmışlar; bütün sevgi dolu meczuplar, iddiacı sosyolar, cansıkıcı teyzeler orada.
Oray Eğin gıcıklanmasa, sokuşturmasa, vurup vurup kaçmasa; çok açık seçik ifade ediyorum Show TV yetkilileri! o yarışmanın seyredilir bir hali yok. Yalnızca: 'Kırpılmış Yıldızlar Çiftliği' (Nitekim 'Profesyonel'in hezimeti ortada, cürisi sayesinde.)
İlk hafta derhal bizimkisi göze girdi: Yani halkın gözünden düş, düş, düş- nereye kadar? Bu hafta, Hazım Körmükçü ile Hilal Özdemir 1 halk isyanı başlattılar sosyal biçerikli karı kocayız/memur çocuğuyuz/varoşların sesine kulak veren asil yarışmacılarız ayağına- Hakikaten berbattılar! İnci Teyze de bu tribün triplerinden etkilenip puanlarını artırmaya kalkar 'Bir ilk' olaraktan. Filan felan.
Ayrıca Metin Oralet'e (wwhahahaha!) çıkıp birinin sesinin ve giyim anlayışının 1 felaket olduğunu ilan etmesi gerekiyordu. Erol Büyükburç bir sevgi simsarı ve 9, 10 numaralama hastası olarak takıldığına ve diğerleri de beğeni, sevgi, takdir, sıkıntı böcükleri- E, bu iş de Oray'a düştü.
O da zaten 'iş başa düştü' edalarında kötüçocuk kötüçocuk ve de Lorel Hardi tonlamasında mütemadiyen. Patinaj yapa yapa Türkçe konuşuyor. İşinin 'kavga etmek' ve 'vasatla savaşmak' olduğunu açıkladı da: Bu kadar vasat ortamlarda bilmem gazası ne kadar mübarek olabilecek?
Serap Ezgü de bilenmiş bilenmiş (oysa neşeli, hop tirininaynam 1 hanımmış. Çok sevdim ben neşesini) patladı Oray'a. "Armağan Çağlayan olmayı aklınıza koymuşsunuz! Reyting peşindesiniz! Yakaladım kulağınızdan!"
Tabii Armağan Çağlayan'dan beri herkese sokuşturan, neşeli kişi kontenjanı var cürilerin. Ve fakat Çağlayan 'Kasabanın İntikamı' ise Eğin 'Elm Sokağı Kâbusu'dur. Yani biri ne kadar alaturka ise diğeri o denli kökü dışarda. Bu nedenle de 'Türk Halkının En Nefret Ettiği Beğeni Objesi' olma hususunda Çağlayan'ın ne kadar avantajlı olduğunu sayıp dökmeye kalemler yetmez.
Bir kere: AĞLAR! Evet, bu çok mühim. Hem sokuşturur Çarrlayan; hem de 1 yaralı ceylan, kırık bacaklı balerin, deniz kenarında dolaşan yalnız çocuktur. Rayların etrafında tek başına yürür, ağlar, içlenir, yemin eder: Kasabadan intikamını şan, şöhret ve paraya kavuşarak alacaktır. Ona tapınan/asılan/sarkıntılığa doymayan kadınlardan DA annesinin ve annesinden (bakın, bu ikilem çok mühim) intikamını alacaktır! Türk filmlerinden ezbere bildiğimiz Ezilenin İntikamı'dır. Bir klişedir. Aşinalıktır.
Bu yüzden ne kadar yılanlaşsa da; ağlama ve ansızın çıkıp göbek atma kapasitesiyle Çağlayan, Türk Halkı'na Seda Sayan kadar yakındır.
Sosyal biçeriği; yardımlaşmanın, helalleşmenin, önce küsüp barışıp sonra öpüşüp koklaşmanın önemini asla inkâr etmez.
Ve istese de, istemese de bi iyi aile/müdüranım çocuğu olarak haykırır: (BU haykırışıyla da tamamen malı götürür zaten.) Varlığım Türk varlığına ARMAĞAN olsun!
Eğin ise Amerika'da geçirilen çocukluk günlerinin tamamen etkisi altındadır. Çarrrlayan'a kıyasla çok daha kontrollü bir teşhircidir. Ayrıca ne 'Babam Alzheimerlı' diye şakır şukur ağlaması, ne de kalkıp şakkada şukkada göbek atması mümkünat dahilindedir. Halkıyla bir eşitlenme de sağlayamayacaktır, rezil olma kapasitesiyle bir özdeşleşme de.
Bu nedenle daima 'yabancı'lanacak, kadınıyla/erkeğiyle herkesi yalnızca kıl etmekle kalacak, programın tüm albenisini 'single handedly' oluşturduğu halde, muhtelif halk isyanlarına 'sahne/vesile' olarak kendini beyhude harcayacaktır.
Ya da harcamayacaktır.
Ün ise ün! E, az çok para da kazanıyordur. Siyah takım elbiselerini (ki, çok da yakışıyorlar) birileri temin ediyordur.
Armağan Çağlayan; tamam, halkın bir numerolu gıcık prensi, şımarık prensesi. Prodüktör/yönetici kişi olmanın avantajıyla kendi sarayının koridorlarında azıtıp cozutmakta üstelik. 'Kast'ı bile, o kast ediyor. Ama
Oray Eğin de, o programı ve Allah için pazar akşamlarımızı, yalnız ve kaygısız 1 şövalye çocuk gibi kurtarıyor.
Zırhını deldirmemesini temenni ediyorum. Üşür sonra.

buseemm
03-04-07, 02:04
İnci Çayırlı'ya bunu yapamazsınız

Kimsenin avukatlığını yapmaya niyetim yok. Ama meslektaşım Oray Eğin'in Şarkı Söylemek Lazım yarışmasındaki eleştiri ötesi "saldırgan ve incitici" tarzı, ekran başındaki pek çok kimse gibi benim de içimi acıttı. Zira bu kez hedefinde, "hanımefendilik abidesi" İnci Çayırlı vardı. Tamam, Eğin'in kendisine biçilen "sivri dilli jüri üyesi" rolünü, formata uygun bir şekilde yerine getirmesini bir yere kadar hoşgörüyle karşılayabilirim. Ama bu ülkedeki insanların çok önemli bir çoğunluğunun sevgi ve saygı beslediği, zarafet timsali bir hanımefendiyi reyting hesaplı ucuz polemiklere kurban etmek, kimseye yakışmaz. Hele ona "Siz bir demogoji uzmanısınız. Alkış almak için bunları söylüyorsunuz" demek, ne gazeteciliğe, ne akla, ne de vicdana sığar. Oray Eğin'in, diğer yarışmacılara karşı tutunduğu yaralayıcı tavrı, Zülfü Livaneli'nin sanatçı kişiliğini bile aşağılayan konuşma tarzını "üslup" diye nitelemek, benim hoşgörü sınırlarımın bile ötesinde. Zaten yarışmanın ilk gününden bu yana Yakından Kumanda'ya ulaşan ve "Keşke Oray Eğin'i sadece köşesindeki yazılarıyla tanımış olsaydık" diyen onlarca mesaj da, meslektaşımın ekranda sergilediği tavrın toplumun çok büyük bir kesimi tarafından tasvip edilmediğini belgeliyor. Ben de her sabah Oray Eğin'in yazısını dikkat ve takdirle okuyanlardanım. 25 yıllık mesleki deneyimimden ve 4 ayrı yarışmada üstlendiğim jürilik tecrübemden yararlanarak, kabul buyurursa, sevgili meslektaşıma naçizane bir uyarıda bulunmak istiyorum: Ekrandaki "herkesi gıcık eden tavır", kısa dönemde şöhret sağlayabilir. Ama uzun dönemde Oray Eğin'in asıl muhafaza etmesi gereken, benim gibi onu okumaktan keyif alan okurlarıdır.

Yüksel Aytuğ / Sabah, Günaydın

buseemm
03-04-07, 02:12
Üçü bir arada

‘Şarkı Söylemek Lazım’, sadece Show TV için rating unsuru değil. Ayrıca tüm ekranların magazin programlarının önemli malzemesi. Bizim için de mesaj faktörü. Bu hafta Erhan Yazıcıoğlu-Linet ikilisi elendi ama tepkilere bakıyoruz hedefte Oray Eğin var. Çocukcağız yıllardır gezer dolaşır, ilk kez Teoman muamelesi görmeye başladı. Bereket bekar ve özgür ruhlu da hesap verme sorunu yok. Bugün sırf Oray’ı yazsak yarına sarkarız. Önce Şükran Aksoy’un tepkilerini yazalım. Aksoy’un e-postasından alev çıkıyor. Telefonla fırça atanlar bile var. Oysa, eğer amaç konuşturmak ve gündeme oturmaksa, jürinin en başarılı ismi Eğin. Bu hafta Reha Muhtar bardağıyla otururken, gömlek yakalarını düzeltmişti. Demek ki, uyarımızı dikkate alarak, Rauf Denktaş Modeli’nden vazgeçti. Sataşmalarının biri hariç -İnci Çayırlı’ya- hepsine imzamızı atarız. Hatta, Serap Ezgü’ye “Sen o davulla O.K. reklamlarında oynamalısın” derdik. Sümer Ezgü’ye de ‘Büyük geçmiş olsun’u unutmayalım.

Huysuz Virjin’in karşısında sesi kesilen Sema Çelebi, bu defa ‘Jüri dışı’ oradaydı. Mikrofonu görür görmez başladı bizimkine saldırmaya. Tabii anında cevabı aldı. Istakozları, düşmanına cephane oluverdi. ‘Milleti zehirledin’i filelerinde gördü. Oray’ın en güzel çivilemelerinden biri, Hazım Körmükçü’ye idi. Soyaçekim tiyatrocu kardeşimiz -Beğenenlerdeniz- kıyafetinin İtalyan kupu olduğunu söyleyince, o da fast-break’i yedi; ‘Ben de Süheyl Uygur kreasyonu sanmıştım’. İlk beşe girecek iğnelemelerden birisi “Leylim Ley’i, Zülfü Livaneli’den daha kötü okuyana ilk kez rastladım”dı. Gerçekten, hislerimizi dile getirdi.

Ne tesadüf dünkü Vatan Gazetesi’nde ‘En objektif jüri üyeleri’ anketinin sonuçları vardı. Baktık Oray Eğin son sırada. Bu bir yerde onun ‘Yarışmaların Kötü Adamı’ imajını yakaladığının kanıtı. Polyanna’yı ya da Hızır’ı oynamak çok kolaydır. Önemli olan, tersi. Anlayacağınız Kaynana Semra, ardından Istakoz Sema derken Türk seyircisi “R’siz Oray”la tanıştı. İyi geçinmekte yarar var.

Biraz da, Eğin’siz tur yapalım. Behzat Uygur, fazlaca unutkanlık yapsa bile, doğaçlama girişleri yine iyiydi. Okurlarımızdan Gönül Kuruçay’ın dile getirdiği gibi Zeynep Tokuş’taki geri sayım devam etmekte. Diğer mesajların tamamına yakını bu görüşte. Sorulan tek soru var; “Gamze Özçelik’in günahı neydi?” Erol Büyükburç, Didem Uzel’i Nicole Kİdmann’a benzetti. Oysa, o kıyafet ve saçlarıyla Truvalı Helen’i andırıyordu. Bu kızın Hande Subaşı ile birlikte yarışmanın güzellerinden olduğunu görüyoruz. Irmak Ünal’dan sonra partneri Suat Suna’nın kaza geçirmesi ilginç. İyi ki Beşiktaş forması giymiyorlar. En önemli arızayı ise sona sakladık. Aktüel kamera çok kötü. Yanlış yerde. Ayrıca, kullananların uykusu erken geliyor!

Burhan Ayeri / Akşam Gazetesi burhan.ayeri@aksam.com.tr

FBuse
03-04-07, 02:33
Pazar Aksami Zorlu olarak izlemek zorunda kaldim..
Hande&Metin + Irmak&Suat + Zuhal&Ilhan süperdiler..
Jüri (erol-fuat-inci HARIC) ve Sunucular igrenc..

buseemm
03-04-07, 02:40
FBuse bende şimdiye kadar hiç izlemedim diyebilirim. Sadece öylesine kanalları gezerken rastladım bir kaç dakika baktım. Bir keresinde Helin Avşar'a rastladım partneri kimdi hatırlamıyorum ama Helin'i pek beğenmedim, birde Serap Ezgü ile jüri üyesi Oray'mıydı adı hatırlamıyorum onların tartışmasına tanık oldum. Bir kere de en son halk oylamasını mı ne açıklıyorlardı orasını gördüm. Zeynep Tokuş'un da sunuculuğunu bu sayede biraz görmüş oldum. Açıkçası beğenmedim ve nedense başladığı hiç bir cümleyi tamamlayamadı. Sürekli cümlenin ilk kelimesini söyleyip sustu. Ya mikrofonun da bir sorun var ya da konuşmaktan korkuyor/çekiniyor. Yani sunucuları da beğenmedim.

_AŞkım_FB_1907_
03-04-07, 13:44
linet-erhan elendi,
Vatan-Işın birinci oldu cnm

Aslı_Melek
03-04-07, 14:50
Işın Karaca'nın Pazar Günüyle İlgili Yazısı..

Gelelim Pazar gecesi yaşananlara...
Bir yere kadar herşey süper gidiyordu ta ki Oray köşeye sıkışınca kadar. Işte o an direk bel altına çalışmaya başladı..

Aynen öyle oldu. Işın Karaca'yı sabrı için kutlamak gerek. En güzel cevabı da verdi aslında.

*Tugce_FB*
03-04-07, 17:35
Selamlar beni umarım tanırsanız eski nikim,_AŞkım_FB_1907_
evet bencede Işın en güsel cevapı verdi,
Enii performns onlarındı zateN
ikinci olan hazım ve hilalin de performansı iiydi.ben memnunum
Işını kutluyorum
Yeni bölümden resimler yokmu acaaba,
bide,en kötü performans,semih ve yelizin di.nasıl unutur o şarkıyı ya:img-cool2

buseemm
04-04-07, 02:50
Didem Uzel'in hakkını yemişim!

Şarkı Söylemek Lâzım'ın ilk gecesinin ardından yarışmacılardan Didem Uzel hakkında şakayla karışık iddialı bir eleştiride bulunmuştum. Demiştim ki, "Kamuya açık yerlerde şarkı söylenmesi acilen yasaklanmalı. Zira mikrofon onun elinde öldürücü bir silaha dönüşüyor. Eğer desibel kirliliğine hapis cezası verilseydi, demir parmaklıklar arkasında çürürdü..." Belli ki erken konuşmuşum. Üçüncü haftanın sonunda Didem'i dinleyince, mahcup oldum. Hâlâ detone oluyor, sesi hala tizlere yetmiyor ama müthiş bir gelişim içinde. Belli ki beni mahcup etmeyi kafasına koymuş. Ben bu hafta jüri üyesi olsaydım Didem'in azmini 10 puan ile ödüllendirirdim. Haydi Didem, bu hafta daha çok çalış. Ben mahcup olmaya razıyım. Yeter ki sen azmin elinden hiçbir şeyin kurtulmayacağını kanıtla. İlk hafta sesini kıyasıya eleştirdiğim Vatan Şaşmaz ise bu hafta seyirci oylarıyla birinci oldu. Ama gelen oylar, sanırım Vatan'ın performansından çok, jüri üyesi Oray Eğin'in, Zülfü Livaneli için söylediği sözlere tepkiydi. Zira Eğin, Vatan'ın söylediği Livaneli şarkısından sonra "Sana sekiz puanı, bu şarkıyı Zülfü Livaneli'den daha kötü söyleyecek kimse olmadığı için veriyorum" demişti... Vatan'ın azmini de takdirle karşılıyorum. Ama gelecek adına pek umudum yok. (Umarım bu eleştiri onun için de itici güç olur.) Bana göre Vatan'ın en büyük şanssızlığı; Işın Karaca gibi dev bir sese eşlik ediyor olması. Ne yazık ki Işın'ın ardından Vatan'ın sesi sivrisinek vızıltısı gibi kalıyor. Ben Vatan'ın yerinde olsam Işın'ın yerine kendime partner olarak Seray Sever'i seçerdim!.. (Haydi buyurun, bir şırınga da Seray'a) Bana göre haftanın birincisi Hande Subaşı - Metin Arolat çiftiydi. Yarışmada ilk kez bir amatör, ikinci sesten vokal yaptı. Deneyimli jüri bu üstün başarıyı nasıl ıskaladı, anlayamadım. Son bir not da Helin Avşar'a: Eh be kızım, ne istedin aylardır ablan Hülya'dan?.. Onun için dizayn ettiğin kıyafetlerle ablana atv ekranlarında neler çektirdin, hatırlasana? Oysa üç haftadır ekranda muhteşem bir defile yapıyorsun. Hani neredeyse ablanı kasten çirkin göstermek istediğine inanacağım. Bu hafta da sahnedeki ışıltını izlemekten, sesine pek dikkat edemedim. Umarım sesini de geliştirmişsindir!.. Bir küçük tüyo da yapımcı Fatih Aksoy'a: Final gecesinde hepsi amatörlerden kurulu "Ünlüler Orkestrası" na ne dersiniz? Hayatında hiç enstrüman çalmamış hevesli ünlüleri şimdiden çalıştırmaya başlasanız ve final gecesi izleyenlerin karşısına harika bir sürprizle çıksanız, nasıl olur?

buseemm
04-04-07, 02:55
En "gıcık" jüri üyesi kim?

İpek Tuzcuoğlu, FOX ekranlarında sunduğu B"en"i Siz Seçtiniz programınin bu haftaki en ilginç anket sorusu "Türkiye'nin en gıcık jüri üyesi kim?" şeklindeydi. Yaklaşık 15 bin SMS oyunun kullanıldığı anket sonucunda Şarkı Söylemek Lazım jürisinin her hafta olay yaratmayı başaran üyesi Oray Eğin yüzde 31.24 ile ilk sırayı aldı. Bülent Ersoy yüzde 26.98 ile izledi. Sema Çelebi yüzde 26.63 ile üçüncü sırayı aldı. Daha önceki jüri üyeliklerinde acımasız eleştirileri ve huysuz halleriyle paratoner gibi tüm yıldırımları üzerine çeken Armağan Çağlayan ise yüzde 15.15 ile ancak dördüncü sırada yer aldı.

buseemm
04-04-07, 03:01
Gaf kürsüsü

Şarkı Söylemek Lazım'ın jüri üyesi Eyşan Özhim, Cem Karaca'nın unutulmaz şarkısı "Bu Son Olsun"u İlhan Şeşen'in sanıp, "Bu şarkıyı sizden çok dinledim ama bu sefer olmadı" deyince, Amca'ya başını iki yana sallayıp, "Fesuphanallah" çekmek düştü!

-betül-
04-04-07, 21:50
bu yarışma gerçekten çok hoş benim favorim Vatan-Işın çifti Vatan Şaşmaz
sahneye çok çok çok yakışıyor:img-in_lo ahhh ahhhh
oray denen adama çoğunuz gibi bende gıcık oluyorum bi insan bukadar
saygısız olabilirmi anlamıyorum bu arada bütün sayfaları dolaştım ama pek
Vatan Şaşmaz resmi bulamadım rica etsem elinde bulunanlar siteye
koyabilirmi:img-blush

begummm
05-04-07, 20:20
Yarışmayı yakından takip ediyorum we faworim Hande-Metin çifti. Hande subaşı'nın sesi çoook güzel.
En zayıf bulduğum çiftse ilk iki hafta Mirkelam-Didem didem uzel kendini biraz aştı ama genede yeterli değil. Umarım hak eden kazanır.
Bu arada şu Oray Eğin i nerden bulmuşlar yaa :(

m-i-n-a
07-04-07, 12:33
bu yarışmayı seyretmiyorum ama haberlerde oray eğini (yanlış yazmadıysam) gösteriyorlar ara sıra, sürekli olarak ortamı geriyor ve bazen çok gereksiz konuşuyor bence bu adam Amerikan İdol yarışmasındaki jüri üyesi olan Simone'ni taklit etmeye çalışıyor, neden bilmiyorum böyle hissediyorum, çok antipatik biri

MerYem_Ce
07-04-07, 17:10
ben isil karacayla vatan sasmazi tutuyorum gercekten cok guzel sarki soyluyolar ve en guzeli de gecen hafta isin karacanin oray beye peki ya amerikadaki espiri anlayisi nasil demesi beni guldu gecirdi bravo o kadina gercokden cok seviyorum onu!!!

MerYem_Ce
08-04-07, 00:03
ayy super bir kategori olmus yaa isincim ve vatanim:d cok guzel bir sarki secerler kesin:d hele zaten isin karacaya bayiliyorum oraya nasil agzinin payini veriyo:d super bi kadin yaa

strega
08-04-07, 12:49
ozlem05 bende sana katılıyorum ve zeynebi bu akşam bende çok merak ediyorum bugün pazar süprizinde gösterdiler zeynep bu akşam yarışmada şarkı söyleyecekmiş bunu kendisi söyledi ama hangi şarkı olduğunu söylemedi acaba şarkıyı nasıl söyleyecek zeynep bunun için çok heycanlı olduğunu da söyledi ayrıca.

stormy
08-04-07, 19:22
Oray simdi hazirlik yapiyordur kime ne laflar yapistirsam kimi sinir etsem diye :img-hyste..Kapida ambulans ve saglik gorevlileri bekletmeleri lazim..Oradakilerden birinin elinde kalacak ama ne zaman?:img-hyste..

!karbeyaZ!
08-04-07, 19:45
Yaa Oray ne alem adam yaa.. Beni gülme krizine sokuyor:img-hyste
Bu akşam kime dalaşıcak merık ediyorıımmm...Ama ağzı iyi laf yapıyor..Hiç cevabını esirgemiyor helal olsun valla..Reytingler sayesinde..

stormy
08-04-07, 19:56
oray egın hangı gazetede yazıyor

Aksam gazetesinde yaziyor..Show TV nin oda nede olsa...Oray kendine zarar veriyor bence..bu gidisile dahada verir .Herkesle boyle kavga edilmezki hani elestirirsin ama kendinden buyuk olarak olan insanlara saygi gosterirsin..bu hic bilmiyor.. Oray ile Eysan Ozhim bence juri olamamaliydi..

stormy
08-04-07, 21:25
Ya bu Orayda hic saygi yok kendine kimsenin saygi falan gostermesini beklemesin.Getirmis kupayi sanki anlarmis gibi Munir Nurettinden..Halen Inci hanima saygisizlik ediyor, kadin senden kac yas buyuk utanma yokmu sende ya bu ne ukalalik bu ne gorgusuzluk..Nasil bunu tutuyorlar hala orada ya...

Ilhan Sesen iyi yapti seni ciddiye almiyorum dedi lafi yapistirdi o ikisine...6 veriyor utanmadan bence Zuhal-Ilhan ikilisi cok iyiydi

bonanza is back
08-04-07, 21:37
Ya bu Orayda hic saygi yok kendine kimsenin saygi falan gostermesini beklemesin.Getirmis kupayi sanki anlarmis gibi Munir Nurettinden..Halen Inci hanima saygisizlik ediyor, kadin senden kac yas buyuk utanma yokmu sende ya bu ne ukalalik bu ne gorgusuzluk..Nasil bunu tutuyorlar hala orada ya...

Ilhan Sesen iyi yapti seni ciddiye almiyorum dedi lafi yapistirdi o ikisine...6 veriyor utanmadan bence Zuhal-Ilhan ikilisi cok iyiydi

zuhal ilhan cok iyiydi.. ve hatta zuhal topal ilhan şeşenden daha iyiydi.. ilhan abi cok zayıf kaldi gibi geliyor..

sarışınım
08-04-07, 21:40
ayy bu oray ne yapmaya çalışıyorya ya herkese laf falan atıyor.Reyting peşinde yani.sinir oluyorum yaa
İlhan Şeşen ve zuhal topal harikaydı yaa süperlerrr ;)

bonanza is back
08-04-07, 21:41
hep beraber bu programi proeteste etmeliyiz.. ordaki basit gazeteci parçasi sayın inci çayırlıya hakerek etmesini daha fazla izlemek istemiyorum..yazıklar olsun ya..:icon_sorr :icon_sorr

shame
08-04-07, 21:51
ugün genelde başarılı herkes dinleyemedim hepsini ama zuhal müthişti ya ve 47 punaıda haketmiodu ırmakta iiydi handede ışınla vatanıda seviom-ki iyiki vatanın ışın gibi bi partneri var yoksa şimdi burda olması imkansızdı iyi olan kazansınn...

stormy
08-04-07, 22:02
:img-cool2 :img-cool2 Kadincagizin neredeyse gozunden yas geldi bu saygisiz adamla muhattap ettiler..Orada bir kiside cikipta Oraya ayip ediyorsun demedi..Ya ne bu ya bu adami seven var mi merak ediyorum?Saygisizligimi ogretmeye calisiyor izleyenlere...Elestirininde bir dozu ve haddi vardir resmen hakaret ediyor bu...

Ilhan-Zuhal cok iyisiniz boyle devam....Sonra Hazim-Hilal---Daha sonra Metin ve Hande devammmm....

*Tugce_FB*
08-04-07, 22:09
ya varya çok gerginim.şuanda orayı görmiyim.bir yerlerde.
Herkese sataşıyo,bu kadar seviyesiz bir insanla karşılaşmadım.
İnci çayırlıya bir kez daha laf atarsa,sanırım,inci hanım yarışmadan ayrılacak gibi bir his uyandırdı bende.
Çünkü o lafları kimse,hazmetmez
Sen ilk önce kendine bakacaksın.Trajı düşük bi gazatede küçüçük bir bölüm vermişler.ordan gazatenin trajını attırmak için elinden geleni yapıyo.
CEM ÖZER DEVRİK BİR SHOWMENSE KENDİSİ DE DEVRİK BİR GAZATECİ OLMA YOLUNDA İLERLİYO.bu devrik showmen lafına acaip bozuğumm.
Birkere sen kısa pantolonla dolaşırken.Laf lafı açıyor fırtınalar estiriyodu.gıcık şey..
saygısız yaratık.
En ii performans hazım hilal,ve hande metinin di.:good:
Vatan ve ışını beğenmedim.
Vatan parçayı okuyamadı.:good:

stormy
08-04-07, 22:13
Eger bu adam boyle devam ederse bence Inci hanim ya o ya ben diyecek rest cekecekmis gibi geliyor..Kadina benle tokalasmadin diyor..Saygi gosterip elin cebinde kadinin yanina gitmeseydin tokalasirdi..Showman bu ya resmen...Amaci olmayan biri neymis bilmem bisey konserine gitmiste orada bla bla..ya akli sira kulturluyum demeye calisiyor...Ya boyle kisiler ekran kirliligi yapiyor oradaki insanlarada saygisizlik resmen.

*Tugce_FB*
08-04-07, 22:18
İnci hanımın yerinde olsaydım giderdim.kendini showmen yapmaya çalışan bir yaratık oray.ama başaramıcak.Çünkü,showmenlik mesleğinin bir adabıı vardır.Showmen bile olamaz,bu hakaretlerle.

-betül-
08-04-07, 22:19
yaw biri Vatan'ı durdursun ya habire Işın Karaca'yı öpüyo muck muck ben burda
kıskançlığımdan çatlıyorum:img-in_lo
bu arada dobra olmak gerekirse en iyi performansı şuana kadar Hazım&Hilal ve
İlhan&Zuhal gösterdi:good:
hmmm bide Vatan resmi rica etsem ekleyebilirmisiniz:img-blush

*Tugce_FB*
08-04-07, 22:19
Erol büyükburç çok komikti.ama arada kaldı suradının haline öldüm:img-hyste
SEMA ÇELEBİYİ İSTİYORUZ

*Tugce_FB*
08-04-07, 22:34
onlarda orda bostan korkuluğu değil afedersiniz.
Erol büyükburç çok haklı.Çünkü o çok gerildi İnci hanımla oray kavga ederken,Arada kaldı.vede Reyting içn orayı konuşturuyolar.

stormy
08-04-07, 22:52
Erol Buyukburc sinir krizi gecirdi resmen Behzat kotu oldu ama idare etti..Behzat bile bile soz vermemis olamaz herhalde unuttu galiba sormayi..Adam saldirip parcalayacakti ya :) Oraya sinirini Behzattan cikardi galiba coluk cocuk soz aliyor dedi :)

bonanza is back
08-04-07, 23:02
cok güzel konuşuyor... ve gerekeni yapıyor.. ve juri üyeliğinden ayrılıyor.. size yakışan buydu.. sizi alkışlıyorum.. cok doğru bir karar aldınız..

bonanza is back
08-04-07, 23:05
bu adam nasil bişey..ben inci hanıma saygısızlık yapmadim diyor.. tedavilik vaka bu gazetecnin durumu:img-hyste

stormy
08-04-07, 23:08
Ben az once demistim Inci Cayirli ya o ya ben diyecek diye vede en dogrusunu yapiyor..Kadina edilen hakaretlerde kimse onu savunmadi..Oray Egin seni seven varmi acaba her programda kendini kucultuyorsun..Insan saygili olur..Genclik adina siginma bir sen mi gencsin?Terbiyeli ve Saygili ol yoksa hep kaybedersin..

Inci Cayirli size sonsuz saygilar ve sevgiler..Yinede seviyenizi bozmadiniz

-betül-
08-04-07, 23:16
amma stresli bi program oldu bu hafta ya Erol Bey'in yaptıklarıda saçma haraketlerdi özelliklede Ben Erol Büyükburcum bana saygı göstereceksiniz fln
dediği yer çok saçmaydı çok kibir dolu bi konuşmaydı

stormy
08-04-07, 23:28
Ya bu herif kendini ne zannediyor ya..normal degil..anormal ustu bir ukalaliga sahip galiba cok zenginligi falan var yada nesine guveniyor..

Benim kizdigim su oada kimse Inci Hanima sahip cikmadi..bu adami sacma sapan seylerini dinliyoruz..Bize ne senin hakkinda konusulmasindan yapmada konusulmasin o zaman ....Programin yapimcisinin bu adami uyarmasi lazim..

Siz nasil olurda 54 senelik sanat yasami olan birini bu gazeteci oldugunu sanan zata karsi ezdirirsiniz ya?Oradaki juriden tepki beklerdim yazik ya

Rating ugruna yaptiginiz seyler saygisizligidami iceriyor artik..Gencmis..Bizde genciz ama kimseye saygisizlik etmiyoruz.

*Tugce_FB*
08-04-07, 23:29
İnci hanım gerekeni yaptı.Çok haklı buluyorum ve alkışlıyorum.Aslında o yarışmada ne erol büyükburç'un nede inci çayırlının yeri yok.İkiside Toplumda saygınlığı olan insanlar.Neden böyle bir formata girdiklerinide anlamadım.Çünkü ikisinin de kaliteli bir geçmişi var..Bence yanlış bir seçimdi.
Erol abi ve inci hanımın o yarışmada yeri yok.Baştan böyle olayların olacağını kestirip,kabul etmiyeceklerdi.İnci hanım alkışı hak ediyor.:happy0064 Erol abinin de dayanacağını sanmıyorum.önümüzdeki haftalarda,oda ayrılacakmıi gibi geliyor.En uysal insan ,Fuat güner dörtdörtlük takdir.ediyorum.:good:

Not.gerçi,orayın olduğu ortamda,Herkes çıldırır,doğal.

bonanza is back
08-04-07, 23:30
Ya bu herif kendini ne zannediyor ya..normal degil..anormal ustu bir ukalaliga sahip galiba cok zenginligi falan var yada nesine guveniyor..

Benim kizdigim su oada kimse Inci Hanima sahip cikmadi..bu adami sacma sapan seylerini dinliyoruz..Bize ne senin hakkinda konusulmasindan yapmada konusulmasin o zaman ....Programin yapimcisinin bu adami uyarmasi lazim..

Siz nasil olurda 54 senelik sanat yasami olan birini bu gazeteci oldugunu sanan zata karsi ezdirirsiniz ya?Oradaki juriden tepki beklerdim yazik ya

Rating ugruna yaptiginiz seyler saygisizligidami iceriyor artik..Gencmis..Bizde genciz ama kimseye saygisizlik etmiyoruz.

inci hanım konuşmasini yaparken,program arasinda fatih beyle görüştüm falan dedi.. demekki fatih aksoy inci hanıma sahip çıkmadi..ve kadin bu karari aldi gibime geliyor

stormy
08-04-07, 23:32
Orayi alanlar utansin..Utanmadilar mi kadini o adama karsi konusturtmaya..Bizde bunu gormek istemiyoruz diye RTUK u mu arayalim..Kendi RTUK leri ariyormus..Saygi veren saygi bulur...
Guzel bir programa bu gerginlikleri sokmaya haklari yok bu tv kirliligi bence..Herkes bu adamdan rahatsizlik duymaya basladi..Serap Ezguyu mahkemeye verecekmis..Kendinide yakinda bir ton adam bu gidisle verecek o zaman ne yapacak?Saygi falan bilmiyor bu ne ya boyle...ALo RTUK resmen...

Program yakinda Karete Yapmak Lazim' a donerse sasirmiycam :img-hyste

stormy
08-04-07, 23:36
Evet bende senin gibi düşünüyorum eğer Fatih bey olumlu konuşsaydı İnci hanım programdan ayrılmak istemezdi Buzda Dans yarışma programıda böyleydi ilk haftalarda çok iyidi ne zamanki polemikler başladı seviye düştü bir ISTAKOZdu aldı başını gitti şimdi aynı şekilde bu program seviyesini fazlasıyla düşürdü ese yarışması değilde kavga gürültü programı oldu YAZIK

Demekki para icin yapmayacaklari sey yok..Erol amca biraz daha konussaydi Rating oyunlarini anlatacakti bize..Tabi Behzata olacakti olan..Iyiki kafasina firlmatmadi bardagi..

Protesto ediyorum Inci Cayirliya yapilan saygisizligi ve ona sahip cikilmamamsini terbiyesizlik.

*Tugce_FB*
08-04-07, 23:36
Fatih aksoy da işin ticari boyutuna bakıyo.Ordaki saygısızlığı herkes gördü.bence inci hanım yerine oray gitseydi daha ii olurdubye

bonanza is back
08-04-07, 23:37
Evet bende senin gibi düşünüyorum eğer Fatih bey olumlu konuşsaydı İnci hanım programdan ayrılmak istemezdi Buzda Dans yarışma programıda böyleydi ilk haftalarda çok iyidi ne zamanki polemikler başladı seviye düştü bir ISTAKOZdu aldı başını gitti şimdi aynı şekilde bu program seviyesini fazlasıyla düşürdü ese yarışması değilde kavga gürültü programı oldu YAZIK

tamam hemen hemen herhafta tartışma çıkardi ama seviyesini bu kadar düşürmedi yarışmanın..İnci hanım cok saygın bir hanfendi..ve ona yaptığı saygısızlık kabul edilemez bence..ben rtük e şikayetimi yazdım bile..
neyse cnm.. senden resimler bekliyoruz..:img-in_lo

stormy
08-04-07, 23:38
Guzel bir programi rating ugruna kavgalar yaratarak izleyiciyi gemerye ne haklari var ya...Bu etik mi simdi?

Inci Cayirli 10 puan geri kalan -100 puan onlarda kadini savunmadi diye... ozelliklede yapimci -1000 puan Orayi - bile kurtarmaz.

bonanza is back
08-04-07, 23:41
bide ağrıma giden olay. kimse inci hanıma sahip çıkmadi..o jurıde dıger oturanların mudahalesını de yetersız bulmakta oldugumu belırteyım. ıncı hn gıdıyorum dedıgınde hepsı bızde demelı ıdıler.

adalar
08-04-07, 23:50
kimmmm elendi....
elemeyi izleyemedim ben.

stormy
08-04-07, 23:51
Aslinda kimse sms gondermeyip protesto etmeli..Bu ne ya biz ekran karsisinda bunu izleyen cocuklarda var buyukleriyle boyle konusup saygisizlikmi yapsinlar..Adam kendinin genc oldugunu soyleyip ona siginiyor...Boyle genclik mi olur..herhalde ailseyilede boyle konusuyor bu...

Rating ugruna kadini orada rencide ettirdiler..AYIP AYIP...RTUK devreye girsin Orayi susturtsun..yeter ya..Guzelim program bunun saygisizligiyla doldu..

Demekki Oraya boyle yapmasi icin tavsiyeler veriyor programin yapimcilari falan..baska anlami yok.

stormy
08-04-07, 23:56
Hayir ya bize haksizlik degil mi?Biz eglenmek icin izliyoruz oturuyoruz karsisina mesela karoke tarzini iyi dusunmusler sozler alttan geciyor falan..Ama her hafta geriliyoruz izlerken ya olmaz ki boyle..RTUK goreve.

Adam Sezen Cumhur Onal'a bile laf atti durduk yerde..Zaten Ilhan Sesenede saygisizlik etti..bu ne be boyle ayip ya..rating ugruna..

RTUK lutfen Oraya Hayir

bostepeli
09-04-07, 00:15
mrb arkadaşlar bu yarışmayı açıkcası izlemiyorum annem sayesinde ara ara bakmak zorunda kalıyorum ordaki jüri üyesi oray eğin denen adam beni deli ediyo ya armağana özeniyo diyolar armağanın tırnağı bile olamaz adam herkese saygısızlık yapıyo yurt dışında yaşadığı için türkeçyi zor kullanıyo galiba adamı görmeye ve sesini duymaya tahammülüm yok kesinlikle bu yarışmada işi olmamalı tanınmak için ona buna laf atıyo değerli insanlara bide allahım ne hallere kaldık ya bunlar benim görüşlerim arkadaşlar bunu belirteyim yani aksini düşünenlerede saygı duyarım bu konuda:img-yes:

bonanza is back
09-04-07, 00:17
haftanın kötü performansı elendi. forumda daha önce yazmıştım.. ırmak ve suat bu hafta çok kötü performans sergilediler ve elendiler..

Pamir
09-04-07, 00:19
halk oylamasına bırakılırsa sonda kalanlar durum bu olur işte...
Irmak bence çok çok iyiydi..... haketmiyordu kesinlikle...
keşke o da sağa sola saldırsaydı, polemik yapsaydı... o zaman halkın doğru seçimi gerçekleşirdi!!!!!!

Pamir
09-04-07, 00:25
bence en iyi format akademi türkiyedeydi.. juri en iyilerini seçiyordu. en kötü olan 2 yarışmacıyı da halk oyuna bırakıyorlardı... en adaletlisi buydu bence...
kim yakışıklı bulunuyorsa, kim kavga çıkarıyorsa ona sms gidiyor.. juri orda bence saksıdan başka birşey değil. buzda dansda da öyleydi. bunda da öyle...
böyle giderse hande de elenir haftaya.. inanın hiç şaşırmam!!!

stormy
09-04-07, 00:30
Didemin oylarini bence Mirkelam aliyor..Suat o kadar populer oy alacagini sanmiyorum ondan elendi..

Ben en cok Inci hanima uzuldum ya yapimcilar harcadi kadini su Orrray icin..

cyprus_hsn
09-04-07, 00:38
Irmak ve Suat'ın elenmesine üzüldüm. Bence onlardan daha kötü performans sunanlarda vardı. Didem mesela ama mirkelamı sevdiğim için elenmemelerine sevindim bir bakıma.

-şEkEr-
09-04-07, 00:46
allahım neden bir kere olsuns vediklerim kazanmıyor neden şebnemde ırmak gibi 4.hafta elenmişti off off neden hiç iyiler kazanmıyor offf1

vanessa19
09-04-07, 00:48
INCI hanım orda bas tacı edılmesı gereken bır ınsan...hepsıne kızıorum..hepsı hatalı bence...:icon_whis

aslında jurı secımı de bır tuhaf...mantıksızlık var ya neyse...

stormy
09-04-07, 00:51
allahım neden bir kere olsuns vediklerim kazanmıyor neden şebnemde ırmak gibi 4.hafta elenmişti off off neden hiç iyiler kazanmıyor offf1

uzulmene gerek yok bence Irmak uzulmedi o kaset cikarmayi dusunuyor gibime geldi benim..devam edecegim dedi ya.

-şEkEr-
09-04-07, 00:57
uzulmene gerek yok bence Irmak uzulmedi o kaset cikarmayi dusunuyor gibime geldi benim..devam edecegim dedi ya.

sorma ya ansıl üzülümiyim..gerçekten türkiyede iyiler kzanmıyor en azından ırmak sondan 3. olmayı hak etmiyor haksızmıyım çok iyi olmasa bile sondan 3. olmayı hiç hak etmiyor!

Wolfman
09-04-07, 01:44
Dün gecenin en iyisi Hande'ydi açıkcası Bu kızın sesi hakketten çok iyi Hatta Metin'den bile daha iyi olduğunu söylebilirim
Irmak'ın elenmesine de şaşırdım
İnci Hanım Oray'ı fazla ciddiye alıyor Oray'ın hangi amaçla olduğu belli Ama son iki haftadır haddini aştığı da bir gerçek Dobralıkla patavassızlığı arasında çok ince bir çizgi var Bunu Oray epeydir geçiyor Sonunu pek iyi görmüyorum ...
Helin'in perfonmansını beğenmedim Bence o kadar puanı haketmedi O da hep zor şarkıları seçiyor Bu anlamda biraz ortalama şarkılar seçse onun için iyi olur

sühan
09-04-07, 01:50
Bu didem uzel Fatih aksoyun sevgilisi mi acaba? İlk popstarda firdevsi desteklemişti. Sonlara kalan hatun finale çıktı. Sonrada fatıh aksoyla ask yasadıgı ortaya cıktı. Sımdı ınatla dıdem yarısmaya devam edıyor. Fınale kalırsa sasırmam boyle gıderse.

Anlamadıgım bır dıger sey, Helın avsar o yuksek puanları alacak kadar ıyı mı gercekten? Benım tv ayarlarımda mı sorun var? Kesın duşuk alır dıyorum. 8'ler 9'lar ucuyor havada.

Ben yarısmaya ılgımı kaybedıyorum. Yorum yapsam mı dıye bıle dusundum. o kadar ılgıyle ızlememe ragmen. O hanımefendı, o asil kadın ıncı cayırlının gözlerını dolu dolu gordum ya.. Artık dıyecek bır seyım yok. Oray egın serap ezgü için dedıgı her seye katılıyorum. Insanların acılarından para kazanan, ınsanların ölümüne sebep olan kadın elinde tokmak davul calıyor. Oray egın yaptıgı canılıgı hatırlattıgı halde. Bır zamanlar bayhan yarısırken "öldürdüğü çocugun ailesini" göstermişlerdi. Kadın o oy kaldıkça tvde sarkı soyledıkce ben evladım ıcın aglıyorum demıstı. Serap ezgu yuzunden ıntıhar eden adamcagızın aılesı serap ezguyu elınde davul oynarken gorunce ne hıssedıyordur acaba?

Ama oray egının ıncı cayırlı konusunda çok çirkin buluyorum. İnci cayırlı dıl uzatılacak son ınsanlardan bırı . Ama serap ezgü konusunda sonuna kadar haklı.

merhem
09-04-07, 01:50
Ben bu yarismayi izlemiyorum artik
Haksizlik tamamen haksizlik.. Yakinda handede elenirse sasmayin..
bu aksamdan sonra artik izlemiyorum zaten akademi turkiyeden sonra sarki yarismalari izlememistim, bunu izleme kararialmistim ama juri kavgasindan baska birsey izlemiyoruz guzel soyleyenler eleniyor dusuk oy aliyor vs.. bitti benim icin

stormy
09-04-07, 01:54
Olay adam Oray
Ben sana soray
Sen bu cesareti nereden bulay
Seni izleyenler artik dedi ay ay ayyyy

:img-hyste :img-hyste :img-hyste

Oraya sarki besteledim soylesin haftaya :img-hyste

avrupa.yakasi
09-04-07, 01:55
Ben bu yarismayi izlemiyorum artik
Haksizlik tamamen haksizlik.. Yakinda handede elenirse sasmayin..
bu aksamdan sonra artik izlemiyorum zaten akademi turkiyeden sonra sarki yarismalari izlememistim, bunu izleme kararialmistim ama juri kavgasindan baska birsey izlemiyoruz guzel soyleyenler eleniyor dusuk oy aliyor vs.. bitti benim icin

Hande elenmesin orada en guzel sarki soyleyen hande bence :sad53:

avrupa.yakasi
09-04-07, 02:08
Hande oradaki en iyi ses de Halk oylamasında 1 puan yani sonuncu olması hakketten enteresan :icon_whis

halk oyuyla olan programlar halka seslerini çikartamiyorlar çunku hersey

onlarda bitiyor ama ben Halkin kaliteden anladigini zanetmiyorum her zaman

boyle oluyor :icon_mad:

Wolfman
09-04-07, 02:15
Açıkcası burdaki oyların dağılımının polemikler ve hafif sempati oylarının belirlediğini düşünüyorum
Işın ve Vatan çifti mesela Işın iyi hoş da Vatan bu işi beceremiyor İlk sıralarda olmayı haketmiyor bence
Yarışmanın şu anki görüntüsüyle Son 3'e şunların kalması lazım ...
Hande Subaşı , Hazım Körmükçü ve Semih Saygıner

_meLike_
09-04-07, 02:55
Çok hoş bir yarışma fakat Oray Eğin in yapmış olduğu polemikler birazcık yarışmanın kalitesini düşürdüğe inanıyorum.İnci Hanım a yaptığı çok büyük bir ayıp.Irmak-Suat ikilisinin elendiğe üzüldüm.Çünkü gercekten başarılı bir performans göstermişlerdi.

sühan
09-04-07, 12:05
Sanırım Helin Avşar'dan bahsediyor.. :img-wink:

BÖYLE FORMAT OLUR MU?

En yakın arkadaşlarımı bile “Şarkı Söylemek Lazım”da olan bitenin düzmece olmadığı konusunda ikna etmekte güçlük çekiyorum.

En sinirlendiğim şey ise benim böyle düzmece bir programın içinde olabileceğimi düşünmeleri oluyor ama bazen öyle şeyler yaşıyoruz ki bunun gerçek olduğuna inanmak gerçekten zor.

Ama dün yaşananlar her halde onları ve onlar gibi düşünenleri yaşananların format gereği olmadığı konusunda ikna etmiştir.

Sevgili Erol Büyükburç’un anlık sinir krizinden bahsediyorum.

Dün olanlara ben bile inanamadım.

Dünyanın en sakin insanlarından biri olarak tanıdığımız Erol ağabeyimiz birden ardı ardına gelen ve her biri bir öncekinden daha şiddetli öfke patlamaları ile hem seyircileri hem de bizleri şoke etti.

Buna benzer bir patlamayı ben de geçen hafta yaşamıştım.

Hatta siz ekranda görmediniz ama yerimden kalkıp programı terk etmek üzere kulise bile gitmiştim ama kısa bir süre sonra bunun bana pek de yakışacak bir davranış olmadığının farkına vardığımdan tekrar dönüp yerime oturdum.

Gelelim tekrar Erol Abiye. Şimdi eğer dün olanları seyrettiyseniz bunun format gereği bir davranış olduğuna inanabilir misiniz ?

Koskoca Erol Büyükburç yapımcılar istedi diye bu tür davranışlar sergileyebilir mi? Hadi yaptı diyelim bu kadar başarılı olabilir mi? Şansımız varmış ki elindeki kesik ciddi bir tehlike yaratacak kadar büyük olmadı.

Olanlara çok üzülmekle beraber bir yandan da “iyi ki oldu” demekten kendimi alamadım çünkü artık rahatlıkla şüphesi olanlara “Böyle de format olur mu?” diyebileceğim.

Tabii bir de Oray Eğin – İnci Çayırlı polemiği var.

Esasında buna polemik demek İnci Hanım’a haksızlık olur. Onun böyle bir tartışmanın içinde olmak istemediği çok açık ama dünyanın en sabırlı insanı da olsanız kendinizi tartışmaların dışında tutmak mümkün olmuyor.

Oray Eğin program dışında gerçekten de çok eğlenceli ve efendi bir insan.

Ne var ki Türkiye’de olup biten bazı saçmalıklara kafayı fena halde takmış. Ben de bir çok konuda ondan farklı düşünmüyorum ama bunu ortaya koyuş biçiminde nerede ise 180 derece zıtız.

Bizim ülkemizde (hatta dünyanın her ülkesinde) çok önem taşıyan bir değer yargısı onu hiç ilgilendirmiyor.

Yaşa ve yaşananlara saygıdan bahsediyorum.

Dün kendisine de söyledim. Devlet Sanatçılığı kavramını bir yana bırakalım ama İnci Çayırlı hem yaşı hem yaşadıkları hem de duruşu ile çok daha fazla saygıyı hakkediyor.

Oray’a bazen inanamıyorum. Benim kuliste tanıdığım kişi ile jüri masasındaki bu kişi aynı olamaz diye.

Umarım İnci Hanım jüri üyeliğini bırakma kararından geri dönüş yapar.

Yarışmaya gelince dün bu sonucu hiç hak etmeyen bir ikili yarışma dışı kaldı.

SMS’lerin ne kadar önemli olduğu da bir daha ortaya çıktı.

SMS’ler de inanılmaz sonuçlar alınıyor. Eğer dün yanlış hesaplamadın isem Hande Subaşı SMS’lerde en düşük puanı alan yarışmacı oldu.

Umarım bu “nasıl olsa jüriden yüksek puan aldı SMS’e ihtiyacı yok” düşüncesinin bir sonucudur.

Yanlış anlaşılmasın Hande Subaşı taraftarlığı filan yapmıyorum ama bu kadar başarılı performans gösteren bir yarışmacının halk oyunda sonuncu sırayı alması insanı halkımızın değerleri konusunda biraz endişeye sevk ediyor.

Bir de itirafta bulunmak istiyorum. Dün yayına çıkan görüntüleri ve sesleri izledikten sonra Didem Uzel’e haksızlık yaptığımı anlamış bulundum.

Bunun sebebi bizim canlı olarak dinlediğimiz yayında orkestranın Didem gibi sesi çok yüksek çıkmayan şarkıcıların sesini bastırıyor olması.

İyi ki Didem elenmedi de ben de vicdan azabı duymaktan kurtuldum.

Bu zaten Fuat ile benim büyük problemimiz.

Yarışmacıları stüdyoda bazen gereği kadar iyi duyamadığımızdan yanlış puanlar vermekten çok çekiniyoruz.

Didem örneğinin tam aksi de açıkçası başımıza geldi.

Stüdyoda çok iyi duyamadığımızdan yüksek puan verdiğimiz bazı yarışmacıları TV yayınında dinlediğimizde şaşkınlık geçirdik ve başta Özkan olmak üzere müzikten iyi anlayan bazı arkadaşlarımızın alay konusu olduk.

Bu nedenle yapımdan bize yayın mikserini dinleyebileceğimiz birer kulaklık vermelerini talep ettik ama olumlu cevap alamadık.

Bu nedenle artık kulağımızı 4 açmaya ve rezil olmamaya daha çok çalışıyoruz.

Sonuç olarak dün bazı anlar içinde bulunmaktan biraz da utanç duyduğum bir program yaşadık ama sanırım bunun format gereği filan olmadığı ve her şeyin spontane yaşandığı da tüm aleme ispat edilmiş oldu.

GÖRÜŞMEK ÜZERE

GULBEYAZ76
09-04-07, 12:26
Umarım İnci hanım bu kararının sonuna kadar arkasında durur.Çünkü o yarışma kesinlikle ona göre değil.
Siz ne kadar donanımlı olursanız olun bir o kadar hanım efendi ve asil olun bunun üzerine birde devlet sanatçısı olun ne yüdüğü belirsiz,seviyesiz ve terbiyesiz bir adamın bu derece hakarete varan sözlerine maruz kalın işin en kötü tarafı bu proğramın yapımcıları da bunu göz yumsun inanılır gibi değil.
Ben İnci hanımı tanıdığıma ve ekranlarda gördüğüme çok mutlu oldum ama bu aşamadan sonra orada olması hem onu hemde bizleri üzer diye düşünüyorum.
Kendine yakışır proğramlarda görmeyi cani gönülden arzu ediyorum.
:happy0064 bye :happy0064 bye :happy0064 bye :happy0064 bye

kibritcikiz
09-04-07, 12:40
zeynep tokuş dün gece candan erçetinden unut sevme beni adlı şarkıyı söyledi bence çok güzel söylediiiiii:happy0064 :happy0064 :happy0064

roximus89
09-04-07, 12:41
JÜRİ ÜYELİĞİ YAPTIĞI YARIŞMADA YORUM YAPAMADIĞI İÇİN ÇILGINA DÖNEN EROL BÜYÜKBURÇ, AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ!..
--------------------------------------------------------------------------------

http://img129.imagevenue.com/loc155/th_11846_1_122_155lo.jpg (http://img129.imagevenue.com/img.php?image=11846_1_122_155lo.jpg)http://img16.imagevenue.com/loc989/th_11850_2_122_989lo.jpg (http://img16.imagevenue.com/img.php?image=11850_2_122_989lo.jpg)http://img13.imagevenue.com/loc730/th_11855_3_122_730lo.jpg (http://img13.imagevenue.com/img.php?image=11855_3_122_730lo.jpg)

‘Şarkı Söylemek Lazım’ adlı yarışmada jüri üyeliği yapan Erol Büyükburç, haftalardır süren suskunluğunu dün akşam bozdu.

Sunucu Behzat Uygur’un kendisine söz hakkı tanınmadığını düşünen Büyükburç, “Çoluk çocuk konuşuyor. Ben söz istediğim halde konuşamıyorum” diye sert çıktı.

Şöyle bir gerçek var ki, yarışmada en çok Oray Eğin konuşuyor. Nedeni basit. Her yarışmacıya az puan veren, hemen hepsini eleştiren Eğin yarışmanın rating kaynağı. Bunun farkında olan Behzat Uygur’da yorumlara onunla başlayıp, onunla bitiriyor.

Pop müziğin duayeni Erol Büyükburç’un sinirlendiği dakikaları görmek için ‘Tıkla İzle’ butonuna basmanız yeterli.

Wolfman
09-04-07, 12:44
Sanırım Helin Avşar'dan bahsediyor.. :img-wink:

BÖYLE FORMAT OLUR MU?

En yakın arkadaşlarımı bile “Şarkı Söylemek Lazım”da olan bitenin düzmece olmadığı konusunda ikna etmekte güçlük çekiyorum.

En sinirlendiğim şey ise benim böyle düzmece bir programın içinde olabileceğimi düşünmeleri oluyor ama bazen öyle şeyler yaşıyoruz ki bunun gerçek olduğuna inanmak gerçekten zor.

Ama dün yaşananlar her halde onları ve onlar gibi düşünenleri yaşananların format gereği olmadığı konusunda ikna etmiştir.

Sevgili Erol Büyükburç’un anlık sinir krizinden bahsediyorum.

Dün olanlara ben bile inanamadım.

Dünyanın en sakin insanlarından biri olarak tanıdığımız Erol ağabeyimiz birden ardı ardına gelen ve her biri bir öncekinden daha şiddetli öfke patlamaları ile hem seyircileri hem de bizleri şoke etti.

Buna benzer bir patlamayı ben de geçen hafta yaşamıştım.

Hatta siz ekranda görmediniz ama yerimden kalkıp programı terk etmek üzere kulise bile gitmiştim ama kısa bir süre sonra bunun bana pek de yakışacak bir davranış olmadığının farkına vardığımdan tekrar dönüp yerime oturdum.

Gelelim tekrar Erol Abiye. Şimdi eğer dün olanları seyrettiyseniz bunun format gereği bir davranış olduğuna inanabilir misiniz ?

Koskoca Erol Büyükburç yapımcılar istedi diye bu tür davranışlar sergileyebilir mi? Hadi yaptı diyelim bu kadar başarılı olabilir mi? Şansımız varmış ki elindeki kesik ciddi bir tehlike yaratacak kadar büyük olmadı.

Olanlara çok üzülmekle beraber bir yandan da “iyi ki oldu” demekten kendimi alamadım çünkü artık rahatlıkla şüphesi olanlara “Böyle de format olur mu?” diyebileceğim.

Tabii bir de Oray Eğin – İnci Çayırlı polemiği var.

Esasında buna polemik demek İnci Hanım’a haksızlık olur. Onun böyle bir tartışmanın içinde olmak istemediği çok açık ama dünyanın en sabırlı insanı da olsanız kendinizi tartışmaların dışında tutmak mümkün olmuyor.

Oray Eğin program dışında gerçekten de çok eğlenceli ve efendi bir insan.

Ne var ki Türkiye’de olup biten bazı saçmalıklara kafayı fena halde takmış. Ben de bir çok konuda ondan farklı düşünmüyorum ama bunu ortaya koyuş biçiminde nerede ise 180 derece zıtız.

Bizim ülkemizde (hatta dünyanın her ülkesinde) çok önem taşıyan bir değer yargısı onu hiç ilgilendirmiyor.

Yaşa ve yaşananlara saygıdan bahsediyorum.

Dün kendisine de söyledim. Devlet Sanatçılığı kavramını bir yana bırakalım ama İnci Çayırlı hem yaşı hem yaşadıkları hem de duruşu ile çok daha fazla saygıyı hakkediyor.

Oray’a bazen inanamıyorum. Benim kuliste tanıdığım kişi ile jüri masasındaki bu kişi aynı olamaz diye.

Umarım İnci Hanım jüri üyeliğini bırakma kararından geri dönüş yapar.

Yarışmaya gelince dün bu sonucu hiç hak etmeyen bir ikili yarışma dışı kaldı.

SMS’lerin ne kadar önemli olduğu da bir daha ortaya çıktı.

SMS’ler de inanılmaz sonuçlar alınıyor. Eğer dün yanlış hesaplamadın isem Hande Subaşı SMS’lerde en düşük puanı alan yarışmacı oldu.

Umarım bu “nasıl olsa jüriden yüksek puan aldı SMS’e ihtiyacı yok” düşüncesinin bir sonucudur.

Yanlış anlaşılmasın Hande Subaşı taraftarlığı filan yapmıyorum ama bu kadar başarılı performans gösteren bir yarışmacının halk oyunda sonuncu sırayı alması insanı halkımızın değerleri konusunda biraz endişeye sevk ediyor.

Bir de itirafta bulunmak istiyorum. Dün yayına çıkan görüntüleri ve sesleri izledikten sonra Didem Uzel’e haksızlık yaptığımı anlamış bulundum.

Bunun sebebi bizim canlı olarak dinlediğimiz yayında orkestranın Didem gibi sesi çok yüksek çıkmayan şarkıcıların sesini bastırıyor olması.

İyi ki Didem elenmedi de ben de vicdan azabı duymaktan kurtuldum.

Bu zaten Fuat ile benim büyük problemimiz.

Yarışmacıları stüdyoda bazen gereği kadar iyi duyamadığımızdan yanlış puanlar vermekten çok çekiniyoruz.

Didem örneğinin tam aksi de açıkçası başımıza geldi.

Stüdyoda çok iyi duyamadığımızdan yüksek puan verdiğimiz bazı yarışmacıları TV yayınında dinlediğimizde şaşkınlık geçirdik ve başta Özkan olmak üzere müzikten iyi anlayan bazı arkadaşlarımızın alay konusu olduk.

Bu nedenle yapımdan bize yayın mikserini dinleyebileceğimiz birer kulaklık vermelerini talep ettik ama olumlu cevap alamadık.

Bu nedenle artık kulağımızı 4 açmaya ve rezil olmamaya daha çok çalışıyoruz.

Sonuç olarak dün bazı anlar içinde bulunmaktan biraz da utanç duyduğum bir program yaşadık ama sanırım bunun format gereği filan olmadığı ve her şeyin spontane yaşandığı da tüm aleme ispat edilmiş oldu.

GÖRÜŞMEK ÜZERE

Bence de Helin'den bahsediyor da Canlı dinleseler de ordaki farkı anlamaları lazım Başka şeylere bahane bulmasınlar Helin'de boyundan büyük şarkılar seçmesin bence :)

strega
09-04-07, 13:02
ya bu ne biçim bir programdır anlamadım ben her hafta kavga var o adamı nerden bulmuşlar oraya jüri olarak oturtmuşlar durmadan herkeze sataşıp duruyor sonra erol büyükburçun o verdiği tepkiyi ben anlamadım adam çıldırdı resmen behsat uygur karşısında afalladı zaten zavallım ne olduğunu anlayamadı onu oraya sunucu olarak getirmişler ve bir şekilde programı idare etmek zorunda herkeze söz hakkı verirse program sabaha kadar sürer herhalde bende arkaşlara katılıyorum bu programın içinde zeynep tokuş olmasa vakit ayırıp kesinlikle izlemem yarışmacılar jüri üyeleri hepsi bir tuaf her kafadan başka başka şeyler çıkıyor ben sonucuda adil bulmuyorum ırmak ve suat gayet iyiydiler ve berke-burcu çifti gitmeliydi bence eh zaten iyilerde sonuncu oluyor anlamadım ben bu işi behsat ve zeynep bu hafta şarkı söylediler bana göre bu yarışmadaki bütün yarışmacılardan bile güzel söylediler zeynebin ne güzel sesi varmış öyle büyük bir keyifle seyrettim ayrıca zeynep bu haftada çok güzeldi ya ben bu yarışmayı değil ikinci buzda dansı seyretmek istiyorum o bundan daha kaliteliydi bence

burcuuu
09-04-07, 13:20
HeLin'e nasıL o kdr puan veriLir anLamıyorum.. Ses yok..
Bide beğendikLerinii söylemişLerdii yarışmanın iLk qünü..
Bnce hiç ama hiç iyi değiL.. aciLen eLenmesii lazım..

EroL Büyükburç asLında hakLı.. orada sadece Oray konuşuyor..
SürekLii o yorum yapıyor.. Adam yıLLarını vermiş bu işe..
Müzik biLqisii var ama sesini çıkarmadan saatLerce orada oturuyor..
Tepkisnde hakLıydı bnce..

Semih SayqıNer.. ZuhaL ToPaL.. Hazım Körmükçü..
bunLarın sesii bnce qereçkten iyi.. En azından diğerLerininkii
kadar kuLakıı zorLamıyor.. =))

Dün qece sonunu izLeyemedim.. ELenen kim oldu?

*Tugce_FB*
09-04-07, 14:02
Bu didem uzel Fatih aksoyun sevgilisi mi acaba? İlk popstarda firdevsi desteklemişti. Sonlara kalan hatun finale çıktı. Sonrada fatıh aksoyla ask yasadıgı ortaya cıktı. Sımdı ınatla dıdem yarısmaya devam edıyor. Fınale kalırsa sasırmam boyle gıderse.

Anlamadıgım bır dıger sey, Helın avsar o yuksek puanları alacak kadar ıyı mı gercekten? Benım tv ayarlarımda mı sorun var? Kesın duşuk alır dıyorum. 8'ler 9'lar ucuyor havada.

Ben yarısmaya ılgımı kaybedıyorum. Yorum yapsam mı dıye bıle dusundum. o kadar ılgıyle ızlememe ragmen. O hanımefendı, o asil kadın ıncı cayırlının gözlerını dolu dolu gordum ya.. Artık dıyecek bır seyım yok. Oray egın serap ezgü için dedıgı her seye katılıyorum. Insanların acılarından para kazanan, ınsanların ölümüne sebep olan kadın elinde tokmak davul calıyor. Oray egın yaptıgı canılıgı hatırlattıgı halde. Bır zamanlar bayhan yarısırken "öldürdüğü çocugun ailesini" göstermişlerdi. Kadın o oy kaldıkça tvde sarkı soyledıkce ben evladım ıcın aglıyorum demıstı. Serap ezgu yuzunden ıntıhar eden adamcagızın aılesı serap ezguyu elınde davul oynarken gorunce ne hıssedıyordur acaba?

Ama oray egının ıncı cayırlı konusunda çok çirkin buluyorum. İnci cayırlı dıl uzatılacak son ınsanlardan bırı . Ama serap ezgü konusunda sonuna kadar haklı.

Dip not:Fatih aksoy evli,değil mi ben öyle biliyorum.:good:Didemi hiç sevmiyorum.kendini bişi, sanıyo.Sanki oyunculuk yapmış,çok güsel oynuyomuş gibi,bide ben oyuncuyum diyor.
Şarkıda söylerim dedi.Gıcık şey dideme burdan sarı çıyan diyorum aşka bişi demiyorum.Anladın sen onu didem:img-hyste

(mia)
09-04-07, 14:15
yarışma çok güzel ve kaliteli bir yarışma.özellikle de jüride inci çayırlı gibi müziğe sanata yıllarını vermiş bir devlet sanatçısının olması çok güzel bir şey.ama oray eğin denilen adı bu güne kadar hiç bilinmeyen müzikle ilgisi olmayan bir adamın inci çayırlıyı lekelemesini geçtim ona ona teyze demesi bile terbiyesizlik.bu adam kendini ne sanıyor.bir daha sırf oray eğin var diye ne şarkı söylemek lazımı izlerim ne d