Tüm Versiyonu Göster : Şarkı Söylemek Lazım
cyprus_hsn
14-05-07, 12:05
Evet Fuat Güner hemen kıvırdı o dakikalarda. bişey iddia ediyorsun en azından arkasında dur. Sesi titredi resmen ya Sezen Aksu konuşurken :)
arkadaşlar dün akşam kim birinci kim ikinci oldu?sıralamayı yazar mısınız?
1. semih
2.zuhal
3.vatan
4.didem
5.helin
bu yarışmanın birincisi ya zuhal olmalı yada semih ikisi çok iyi helinin sesini beğenmiyordum ama gitmesine üzüldüm gerçekten basında çok farklı yansıtılıyo helin ama bu yarışmada gerçekte öyle olmadığını gösterdi benim gitmesini istediğim ise didemdi çünkü o kadını sevmiyorum çok sinsi geliyor bana ayrıca behsat uygurada bravo doğrusu ingilizce bilmiyodu b.d ta ama akşam ingilizce şarkı söyledi sezen aksu gibi birine ise dil uzatmaları çok saçmaydı bunca sene sonramı akıllarına gelmiş bunu açıklamak bence fuat günerde doğruyu söylemiyo gibi geldi bana oray eğine ise söyleyecek laf bulamıyorum herkezle uğraşıyo sezen aksuya olan tavrıda hiç hoş değildi umarım bir daha jüri üyesi falan olmaz.
Arkadaşlar dün kim elendi. Ben helin ve Didemin son ikiye kaldığını biliyorum. Sonra uyudum. Göremedim. Bu arada Bence gecenin en iyi performansı. Yeliz ve Semihin annem annem şarkısıydı.
cadii_sheker
14-05-07, 14:27
fuat günere bu yarışmayla birlikte bir haller oldu vallahi ben bunlara üzülüyorum o şarkı şuna eminimki bestesi onnoya aittir sezen bu tip şeylerin konuşulma yeri burası degil mahkeme bu işi çözer dedi sonra fuat güner sezen benim çok eski bir dostum onu kaybetmek istemem dost için önemli degil dedi neden geri adım atmaya çalışıyor anlamıyorum madem şarkı senin hakkını ara o zaman böyle birşey ortaya atmayın kesin planlanmış bir olay sezen sonuna kadar haklı
oray eginede iyi ayar verdi sezen karşısında dünkü çocuk yok
fuat başından beri aynı şeyi söyledi sezen benim arkadaşım bu şarkı ona hediyemdir dedi geri çekilme gibi bi durum yok zaten bu konuyu başlatan ferdaydı sizin şarkınız falan dedi ama sezen aksu yazılıyo denildi ve konu mustafa sandala bile dokundu
oray bazı zamanlar sataşıyo ama ben ona hak veriyorum çok doğrucu bi insan sezen aksuyu sevmediğini söylemişti sezen aksunun şarkı söylemesini bnde hiç beğenmiyorm şahsen ama güzel yazıyo ona bişey denemez yani geçekten böle bi haksızlık yapılıyosa açıklanmalı
Sezen aksu davasına aklımdan uctu gıttı.. ben bır de ılhan amcayı yazacaktım.. oray "sıkıldınız mı bu yarısmadan.. gıtmek ıstıyorsunuz" dedıgınde.. "sokakta karsılastıgım ınsanlar gıt su adama bır tane vur diyorlar, ben sana vuruyormuyum" gıbı.. ne alaka, bır karsılık verdı.. Bu yarısmanın yı yanı mı kotu yanı mı bılmıyorum. herkesın gercek yuzunu goruyoruz.. mesela helın.. magazınde ne kotu gosterılıyordu.. alkolık,sımarık vb. meger cok mutevazı ve duzgun bır kızmış..
Ilhan sesen de oyle.. kabadayı havaları var... daha once de uzerıne yurur gıbı yapmıstı.. hıc yakısmıyor..
ilhan şeşen için söylediklerine katılmıyorum çünkü oray bu zamana kadar ilhan amcaya konuşma hakkı vermedi hep soru sordu ama cevabı almadan başka sorular sorup ortamı gerdi onun amacı belli kendi reklamını yapıo sonrada magazinlerde kız arkadaşıyla boy gösteriyo hem orda bi çok müzisyen ve sözlerin kendine ait olduğunu söyleyen biri varken sezen aksu hakkında konuşmak oraya düşmez zaten orayın yıllardır devam eden bi sezen aksu gıcıklığı var bunuda bu yayınlarda belli ediyor bu arada senin bi sözüne katılıyorum sezen aksu insan üstü bi varlık değil sadece iyi bi söz yazarı ama saygı duyulması gerekecek kadarda iyi bi besteci
bu arada oray egin mustafa sandala ne dedi merak ettim
Yağmur yağsa Oray Eğinden bileceksiniz.. :img-wink: Oray eğin bir şey demedi.. Ferda anıl yarkın "suc bende benım sarkım ama yurtdısında söz-muzık mustafa sandal yazıyor" dedi.. Yanı ıkı konuyu da FERDA ANIL YARKIN actı.. Oray egın degıl..
Orayın tek yaptıgı duydugu seyı kurcalamak..
FLAŞ!... SEZEN AKSU’NUN KADERİNE BAKIN ŞARKISININ ADIYLA (ŞARKI SÖYLEMEK LAZIM) YAPILAN YARIŞMAYA BAĞLANIP DURUP DURURKEN KENDİSİNİ ACİZ DURUMA DÜŞÜRDÜ... BUGÜN HERKES SEZEN AKSU’NUN NEDEN YAYINA BAĞLANDIĞINI VE GAZETECİ ORAY EĞİN, KARŞISINDA NASIL ZOR BİR DURUMA DÜŞTÜĞÜNÜ KONUŞUYOR?...
14/5/2007 15:31
Yarışmanın adı Şarkı Söylemek Lazım...
Yani Sezen Aksu’nun şarkısının ismi...
Jenerikte de onun sesi duyuluyor...
Ama kadere bakın Sezen Aksu, kendi şarkısının ismiyle yayınlanan programa bağlanıp kendi kendini zor duruma düşürdü...
Gazeteci Oray Eğin karşısında çaresiz kaldı...
Eğin, zekasıyla Aksu’yu fena ezdi...
Bugün herkes Sezen Aksu’nun nasıl böyle bir hataya düştüğünü merak ediyor...
Hep polemikten kaçan Sezen Aksu artık istese de istemese de bu polemiğin içinde...
Ama kimseye kızmaya hakkı yok çünkü hatayı kendi yaptı
uçankuş
nakadar ayıp birşey şu uçankuş denen site sezen aksu için demedigini bırakmamış zaten bu site birzamanlar mustafa sandalada savaş açmışlardı halada öyle yazık diyorum oray egin kendini biryerden göstermek ugruna ne hallere düşüyor ama bu ondan birşeyler götürür sezenden degil
volley_fb_girl
14-05-07, 19:07
arkadaşlar yarışmanın geç saate alındığı için izleyemedim Sezen Aksuyla Oray Eğin arasında ne oldu biri anlatabilir mi?
Dun Oray cok yanlis birsey soylemedi bence..Dogrusu neyse onu soyleyin neden kelime oyunlari yapiyorsunuz dedi...Dinledigimiz cogu sarki muzikleri falan alinti sonucta..
Dün Semih gilin 2. şarkısı muhteşemdi.
Açıkçası ben 59 ya da 60 tam puan bekliyordum.Bence harikaydılar.
Yarışmanın sonlarını izleyemedim.Bence bu hafta Helin gittiğine göre haftaya da Didem gitmeli.
Fuat beyede üzüldüm haklıyken haksız duruma düştü kendini savunamadı Sezen Aksu canlı yayına bağlanıncada kekelemeye başladı halbuki Sezen Aksunun doğtluğunu kaybetmemek için sustu
evet hep onune bakti ama orada cikip dogruyu soylemeliydi..kendi kendini kucuk dusurdu..dostluk baska is baska derler baska zamanda..
1- Sezen Aksu canlı yayına baglanmakla hata yaptı.. Konu kendısını dırek ılgılendırmıyordu.. Onno tunc hayatta degıl ama bır aılesı var.. kardeşi de muzısyen bıldıgım kadarıyla.. bu onların meselesıydı.. telefon acarak kendı kendını polemıgın ıcıne soktu..
2- Fuat GUnerı bu yarısmada tanıdım ama kesınlıkle yalancı bır adama benzemıyor.. Bır kere konuyu kendı acmadı.. ferda actı.. Sezen aksuyu kaybetmemek ıcın yalancı durumuna dusmeyı goze aldı.. bu onun duygusallıgını gosterır.. Bu adam da boru degıl arkadaslar.. MFÖ'nün f'si.. MFÖ şarkılarının bır cogunu bu adam yazmıs.. hepimizin sevdıgı sarkılar.. Sınanay gıbı bır sarkıdan medet umacak bırı degıl.. Daha hıt bır sarkı olsa anlayacagım.. ama "sınanay" oyle ahım sahım bır sarkı degıl kı..
Uçankuş'un yaptığı çok büyük ayıp.. !
Sezen Aksu Oray'a cvp vermemekLe.. muhatap oLmak istememekLe acizLiğini değiL.. PoLemikLere qirmeyip.. qerçek sanatçıLığını qösterdi bnce..
2002 yılında Fuat Guner bır kalp krızı gecırmıs, yogun bakımda kalmıs.. kalbı hasta bır adamın boyle uzulmesını kınıyorum.. Sezen hanım bılmıyormu fuatın kalp krızı gecırdıgını.. canlı yayında onu kucuk dusurecegıne, yayın sonrası arar.. sorunu cozerler.. bır sonrakı hafta gerekırse fuat guner acıklama yapardı..
"yalnızlık omur boyu" gıbı mukemmel bır beste yapmıs bır adamdır fuat guner..
Arkadaşlar bu Didem'den ne istiyosunuz anlamıyorum. Kız gayet iyi söylüyo...Kıskanıyomusunuz nedir anlamadım. Hadi güzelliğini geçtim kadın akıllı nerde ne yapması gerektiğini çok iyi biliyo. Acitasyon yapıyo dediğiniz kız bu hafta ağzını bile açmadı Yeliz acitasyonun dikalasını yaptı. Sanırım artık duygusal değil objektif olmak lazım. Ben kesinlikle Didem'i finalde görüyorum. Bu kadar azme madalya verilir yaa...Zuhal'den de eksiği yok fazlası var kusura bakmayın hatta IŞIĞI var parlıyo. Bu işlerde de sanırım ses ve fizikten sonra bu gelir. Didem'i tebrik ediyorum. Haftaya da başarılar diliyorum.
helin elenmis oleyyyy oleyyyy =) cok sevindim haftayada vatan gitsin..
didem favorim cok begeniyorum kendisini ama zuhalida destekliyorum..
ama en iyi ses Semih´te.. sirf sese bakilirsa semih kazansin ama toplam sahne-ses hersey bakarsak didem diyorum.. zuhal ztn harika ona bisey diyemicem =)
Yarışmalar sanatı ve sanatçıyı öğütüyor
Müzik yarışmalarının sektörde kaliteyi yükselteceğine, gençlere kendilerini ifade etme şansı vereceğine, müzik kültürünün gelişmesine yardımcı olacağına inananlar, ekranda gelişen son olaylarla eminim büyük bir umutsuzluğa kapılmışlardır. Son hafta müzik yarışmalarında neler yaşandığını bir hatırlayalım: 1. Yeşim Salkım, FOX TV'de yayınlanan Bir Dilek Tut'ta Hilal Cebeci'ye "Oraya gelirsem o mikrofonu senin ağzına sokarım" dedi ve ekledi: "Sen bir mahalle karısısın!.." (Bu yarışmaya yeni bir isim önerim var: Bir Çeneni Tut!) 2. Show TV'deki Şarkı Söylemek Lâzım'da Fuat Güner, bu dünyada olmadığı için kendini savunma şansı bulunmayan Onno Tunç'u "Şinanay" şarkısını gasp etmekle suçladı. Sezen Aksu saat 01.20 sularında yayına telefonla bağlanıp, "O beste yapılırken Onno'nun yanındaydım. Eser tamamen kendisine aittir" dedi. Fuat Güner "dostluk adına" geri adım attığını söyledi. 3. Aynı yarışmanın jüri üyesi Oray Eğin, Sezen Aksu'nun medya mensuplarını sürekli yalısında ağırladığı için onun hakkında kötü yazı yazılmadığını iddia etti. (Bir medya mensubu olarak kendi adıma konuşmam gerekirse; Sezen Aksu'yu konserleri dışında görmüşlüğüm yoktur. Yalısının yerini bile bilmem. Ama sanatına duyduğum saygı ve bizlere her dönem şarkılarıyla yaşattığı güzel duygular için ona hep müteşekkirim. Tıpkı onu karşılıksız seven milyonlarca hayranı gibi... Oray Eğin'in bildiği bir şey varsa, konuşsun. Yoksa sonsuza dek sussun!) 4. Yine aynı yarışmada İlhan Şeşen, Oray Eğin'e "Etrafımdakiler gidip senin suratının ortasına bir tane patlatmam gerektiğini söylüyorlar ama yapmıyorum" deyiverdi. 5. Star'da yayınlanan Popstar Alaturka'da Bülent Ersoy, İbrahim Tatlıses'in bir sırrını ifşa etti. Aynı saatlerde İbrahim Tatlıses, atv'deki İbo Şov'da Bülent Ersoy'u sert bir üslupla eleştirdi. Gördüğünüz gibi durum iyice kontrolden çıktı. Şarkı yarışmaları; sanatçıların, gazetecilerin, müzik adamlarının birbirlerine yalın kılıç saldırdıkları, vahşetin en kanlısının hüküm sürdüğü arenalara döndü. Reyting canavarı, locasından baş parmağıyla aşağıyı gösteriyor. Kanlar içinde yere serilen ise milyonların gönlünde taht kurmuş sanatçılar oluyor. Sezen Aksu bile sabaha karşı bir programa bağlanıp kendini savunmak zorunda bırakılıyorsa, ölmüş bestekârlar hırsızlıkla suçlanıyorsa, adına sanatçı denilenler her kızdırıldıklarında "mahalle ağzına" başvuruyorsa, sözde gazeteciler mesleğin onurunu zedeliyorsa, batsın böyle yarışmalar!..
Yüksel AYTUĞ / Sabah, Günaydın (15/05/2007)
http://www.sabah.com.tr/gny/haber,33701DF8868542F89BA6064C39E3836A.html
Şinanay kavgası
"Şarkı Söylemek Lazım" yarışmasının dokuzuncu haftası olaylı geçti.
Sezen Aksu'nun "Şinanay" (Ada Vapuru) şarkısıyla yarışan ancak yarışmadan elenen Helin Avşar'ın koçu Ferda Anıl Yarkın, bu eserin sanıldığı gibi Onno Tunç'un değil, Fuat Güner'in bestesi olduğunu söyledi.
Beste benim, imza Onno'nun
Ferda Anıl Yarkın, canlı yayında "Aslında 'Şinanay' şarkısı Fuat Güner'e aittir” deyince, yarışmanın jüri üyelerinden Güner de bu açıklamayı doğruladı: "Evet, bu beste bana aittir. 'Şinanay'ı Sezen Aksu'nun isteği üzerine besteledim. Daha sonra bu şarkıyı rahmetli Onno Tunç'a vererek yeniden besteletti. Albümde bestelediğim şarkıyı görünce çok şaşırdım. Beste benimdi ve Onno Tunç’un imzasını taşıyordu."
Lütfen yargıya başvur
Bu iddia üzerine Sezen Aksu da telefonla canlı yayına bağlandı. Aksu, "Onno Tunç kendini savunacak durumda değil. Ama ben yıllardan beri arkadaşım olan Fuat'a bir şeyler söylemek istiyorum; Fuat lütfen yargıya başvur. Her ne varsa ben cezasını çekmeye hazırım. Şu anda Onno Tunç'un suç ortağı olarak görünüyorum. Tekrar ediyorum; bu beste beş kez tekrarlanmıştır ve beste Onno'nundur" dedi.
MESAM bana para ödedi
Güner'in yanıtı şöyle oldu: "Sen benim için bu şarkıdan daha önemlisin. Sizin o aralar Onno Tunç ile aranız limoni olduğu için şarkıyı ben besteledim. 15 sene sonra olayın buraya taşınması, tartışma unsuru olması beni üzdü. Ama Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği (MESAM) altı ay boyunca şarkının parasını bana ödedi. Madem bu beste bana ait değil, neden MESAM altı ay boyunca bana para ödedi?"
Bu tartışma üzerine görüştüğümüz MESAM yetkilisi Ebru Aykut, beste savaşına dair şunları söyledi: "Evet, 'Ada Vapuru' adlı şarkı bir süre Fuat Güner'in bestesi olarak görünüyor. Fakat daha sonra bu durum Onno Tunç adına düzeltilmiştir."
Hurriyet, Kelebek (15/05/2007)
http://kelebek.hurriyet.com.tr/magazin/6510659.asp?gid=176
Mesam yetkilisi tarafından Fuat Bey'in söyledikleri doğrulandıktan sonra daha ne söylenebilir ki. Oray Bey'e de bazı konularda hak veriyorum. İyi güzel konuşuyo ama üslubu yanlış. Olayı örneklendirmeye çalışırken biraz daha dikkatli olması ve vereceği örneği iyi seçmesi gerekiyor. Şimdiye kadar hiçbir sanatçıyı, hiçbir sıradan insandan üstün görmedim. Sadece herkesin saygıyı hak ettiğine inanıyorum. Ama maalesef görüyoruz ki bu yarışmalarda saygısızlık diz boyu.
Şarkı Söylemek Lazım’a Şinanay adlı şarkının Onno Tunç’un değil de Fuat Güner’in bestesi olduğu yolundaki polemik damgasını vurdu. Kızdığını mahkemeye vermekle ünlü Sezen Aksu, telefonla devreye girdi. Eski sevgilisi Onno Tunç’un savunmasını yaptı. İlginç olan, Fuat’ın bir anda sus-pus hale gelmesiydi. Böylesi korkaklığı anlamak mümkün değil. İşte bu noktada Oray Eğin’in Aksu’ya “Eleştirenleri susturmayı başarıyorsunuz. Bırakın da sizi de tartışalım” deyişine bayıldık. Gerçekten de Sezen Aksu’nun politikası ilginç. Medyadan ona sadece övgü sözcükleri çıkıyor. Magazincilerin dayak yemesi olayında karşı çıkanlaraysa, hemen ceza ve tazminat davaları açıyor. Kendi adımıza konuşursak, bu tip uygulamalara biz de maruz bırakıldık. Davalarımız devam ediyor. Ancak, doğru bildiğimiz yolda devamdan alıkoyacak hiçbir güç tanımıyoruz. Nevruz gösterilerinde, Apo posterleri ve PKK renkleri arasında konser verenlerle hiç işimiz olmaz. Oray’ı, bu mertçe çıkışından dolayı alkışlıyoruz...
Burhan AYERİ / Akşam Gazetesi (15/05/2007)
http://www.aksam.com.tr/yazar.asp?a=77454,10,17
Bu olay sezen aksu tarafından kapatılmıs ve sevgılısı ceza almadı..
------
Zorbalık bu!
Sezen Aksu'nun sevgilisi Önder Fırat, görev başındaki gazetecilere saldırdı, iki gazeteciyi feci şekilde dövdü.
Ünlü sanatçı Sezen Aksu'nun sevgilisi Önder Fırat, tatil yaptıkları Bodrum'da terör estirdi. İddiaya göre; Yalıkavak Pinklife adlı otelde Sezen Aksu ile birlikte yemek yiyen Önder Fırat, görüntü almak isteyen gazetecileri görünce çileden çıktı. Basın mensuplarının fotoğraflarını çekmek istemesine kızan işadamı Fırat, hızla masadan kalkarak hızla cipine bindi. İddiaya göre; Fırat, aracını gazetecilerin üzerine sürmeye başladı. Gazetecileri bir köşeye sıkıştıran Önder Fırat, bu sırada görüntü almaya çalışan Star muhabiri Mustafa Gülnahar ile kameramanı Zafer Karakaş'a yumruk atmaya başladı. Çevredekilerin güçlükle zapt etmeye çalıştığı Fırat, tekme tokat saldırdığı gazetecilere bir taraftan da tehditler yağdırdı.
DAVACI OLACAKLAR
Fırat'ın elinden güçlükle kurtarılarak hastaneye kaldırılan Zafer Karakaş sağ gözünden, sırtından ve kulağından yaralandı. Dışarıda bu gelişmeler yaşanırken Sezen Aksu otelin arka kapısından dışarı çıkartıldı. Yaralanan gazeteciler Fırat'dan davacı olacaklarını söyledi. Önder Fırat, 4 yıl önce de bir bar çıkışı görüntü almak isteyen gazetecilerin üzerine yürümüştü. Önder Fırat, daha önce de Hürriyet muhabiri Cenker Tezel'e saldırarak Tezel'i hastanelik etmişti.
Sebepsiz yere birden çıldırdı!
Gazeteci dövmeyi alışkanlık haline getiren Önder Fırat, Bodrum'da yine ortalığı birbirine kattı. Görevlerini yapan muhabirlere acımasızca saldıran Fırat, kameraman Zafer Karakaş'ı az kalsın öldürüyordu. Fırat'ın elinden zor kurtarılan Karakaş'ın gözündeki ve sırtındaki yaralar, insanlık dışı olayı gözler önüne seriyor
GAZEL_KEREMCEM
15-05-07, 14:29
Helinin elenmesine çok sewindim.olması gereken buydu acaba bu hafta hangi temalı şarkılar söylecekler biliyor musunuz?
bu sefer yabancı söylesinler-rock arabesk musiki hepsini söylediler bide rock söylesinler bu arada behzatın seside harikaydı
deadly_angel
15-05-07, 15:52
Oray Eğin sınırları fazlasıyla zorlayan ve medya tarafından kollanan ve söylediklerinin %80inin şov amacı taşıdığı bir gazeteci.Gerçi ben yazdığı yorumları beğenmiyorum ve onu bir gazeteci olarak görmüyorum.
Sezen Aksu canlı yayına bağlanmakla hata yapmış olabilir ama bu onun canlı yayında haksızlığa uğradığını ve saçma sapan konuşan bir insan tarafından hırsızlıkla suçlandığını değiştirmez.Sezen Aksu Türkiye'nin en büyük sesidir ve gerek yaptığı şarkılarla gerekse karakteriyle herkes tarafından çok sevilen bir insandır.Bu olay Sezen Aksuyu doğrudan ilgilendirmiyorsa eğer(!) sevgilisinin gazetecileri dövmeside ilgilendirmez.Madem öyle, bununda bir alakası yok.Kaldıki uçankuş yanlı yayın yapan bir sitedir bana göre.Olayları sırf daha fazla insan okusun, daha fazla ilgi çeksin diye çarptırıyorlar ve dünya basınından yaptıkları çoğu haberde yanlışlıklar oluyor.Bunu pek çok site yada gazete yapıyor günümüzde.Böyle şeyleri önemsememek gerekir.Umarım Sezen Aksu şarkısını yarışmadan çeker.Bunu yapması çok doğaldır ve haklıdır.Canlı yayında izlediklerimizl yorum yaparsak daha iyi olur bence.
Sevgilisinin gazetecileri dövmesi onu ilgilendirmiyorsa.. nasıl oldu da sevgilisi bu yaptıgı seyden ceza almadı.. yada tv ve gazeteleri bu haberler süslemedi.. her hangı bır sanatcının sevgılısı yapsa herkes ayaga kalkar.. Oray egının soyledıgıde bu.. sızın bu dokunulmazlıgının sebebı ne? Burhan ayeırnın yazısını okudugum ıcın nette arastırıp o dayak olayını oyle ogrendım.. oktay kaynarca bır gazetecının makınesındekı fılmı aldı dıye herkes ayaga kalktı.. ama onder bey hastanelık etmıs gazetecıyı ses seda yok..
Sezen aksu canlı yayına baglanmasaydı.. bu konu yarısma dısı olacaktı.. hem fuat bey hem oray egınle alakalı oldugu ıcın yarısmayı da ılgılendırıyor bu konular..
Sertap erener basta olmak uzere o kadar mukemmel ses varkı turkıyede.. sezen aksu en buyuk sesı olamaz ulkemızın.. sadece cok ıyı sarkı yapan bır sanatcıdır..
Ben sezen aksu sarkılarını cok severım.. kendısıde benım gozumde onemlı bır yere sahıptı.. aslında hala oyle.. ama at gozlugu takmamaya dıkkat eden ınsanlardanım.. ıncı cayırlıya yaptıgı seye muthıs tepkı verdım ama bu sefer oray egın haklı olabılır.. Sezen hanımın ıstegı olmayabılır ama basın onu kolluyor bu ortada.. Ona kutsal ınsan gıbı tapınmaya gerek yok.. herkes hata yapabılır.. onno tunc yasamıyor ama bu olay ıkı kısılık bır olay.. Fuat-onno arasında.. sezen aksu olayın dısındadır.. ve canlı yayına katılıp "sezen aksu agırlıgını" kullanarak fuat gunerı rencıde etmıstır.. Onno tunç dogru bır ınsan da fuat guner yanlıs bır ınsanmı? Onno tunc sezen aksunun sevgılısı olmasa yıne cıkıp ortaya bu yorumu yapacakmıydı.. Onno tuncun bır aılesı var.. Mesela bu konu ıcın aılesı fuat gunere dava acabılır ama sezen aksu acamaz.. nıye onun kanunı yakını degıl.. olayın muhatabı o degıl..
Bı rde su varkı.. Oray egının aylardır ortaya koydugu tarz ortada.. bır kac kez sezen aksuyu sevmedıgını soyledı. ben kac kez duydum.. Sezen hanım bunu bıle bıle baglandı.. Sezen hanım cok zekı bır kadın.. orayın ona dusmanlıgını bıle bıle ve orayın dılının sıvrılıgını bıle bıle baglanmasaydı.. Oray gazeteci.. gazetecıler duyduklar her seyı arastırır.. ferda olayı ortaya atınca her gazetecei gıbı olayı dıdıkledı..
Hepimiz insanız ve hepimiz aynı degerdeyız.. bırının milyonlarca dolar kazanacagı ısler yapması bızden degerlı oldugu anlamına gelmez.. Kımseye tapınmamak lazım.. bu herseyden once gunah. Sezen aksu ustun ınsan, yuce ınsan, hata yapmaz vb. degıl.. guclu bır ses, muhtesem bır bestecı.. ama o da herkes gıbı hata yapabılır..
Onno tunc eskı sevgılısı oldugu ıcın duygusal bır hata yapıp yayına baglandı.. Bu olayın fuat-onno olayı oldugunu ve onnonun bır aılesı oldugunu dusunemeyerek.. Ve oray egının nasıl bır ınsanoldugunu ve kendısını sevmedıgını bılerek.. yayında kendısıne nasıl saldıracagını (!) bılerek.. magdur muamelesı yapmayalım..
Not : Bozuk saat bile gunde ıkı kez dogruyu gosterır.. Sezen soyluyorsa dogrudur.. oray soyluyorsa egrıdır demeyelım.. Belkı oray bu kez haklıdır.. :img-wink:
deadly_angel
15-05-07, 17:02
OLay Onno Tunç ve Fuat Güner arasındaydı madem ne diye orda Oray Eğinin Sezen Aksuyu resmen hırsızlıkla suçalaması, yok efendim maskeleri düşürmeye devam tarzında konuşmalarına izin verildi.Herhalde kadın keyfinden bağlanmadı canlı yayına.Kaç yıl önce yaşanmış bir olayı Orayın diline sakız ettiler.Fuat Güner ve diğerleri buna izin vermeyeceklerdi.
Oray sınırlarını yine aşarak Sezen Aksuyu konuşturmadı bile.Sezen Aksu orda tutupta Orayın dilinden konuşacak hali yoktu.Seviye diye birşey var.Eğer Sezen Aksu yayına bağlandıysa birşeylerden gerçekten rahatsız olmuştur ki bu zaten bariz ortada.Malum Oray Eğin ve Fuat Günerin bir yaptıkları diğerinitutmayan garip düşünceleri.
Sımarık Cadı
15-05-07, 17:23
ben zuhal & ilhan ciftini destekliyorum we onları cok beyeniyorum..helinin gitmesine ise sewindim insallah...bu sferde didem gider...yeter bukadar kaldıkları!!!ikinci olarak ise semih & yelizi destekliyorum..ama gönlüm zuhal & ilhan ciftinin kazanmasından yana ...ayrıca jürinin yaptığı puanlamayı cok sacma buluyorum...bukadarda göstere göstere şike olmaz yaniii...saygısızlığın alası...
yıllar önce yapılmış, zaten hediye edecekken, isim hakkı başka birine devr olmuş, bir dosta feda olsun denmiş bir bestenin akibetinin kendi kontrolü dışında tüm dinliyiciler tarafından öğrenilmesinin şokunu ve üzüntüsünü gördüm ben Fuat Güner de.
tutarsız gelmedi bana tam aksine konuyla ilgili olarak en başında hissettiği sıkıntı konuyla ilgili olarak tüm gece boyunca sürdü.
bunun bir tek nedeni vardı;kaybetmek istemediği Sezen dostluğuna verdiği değerdi.
Sezenin dostluğuna verdiği önemi; isim hakkından vazgeçişinden, dinliyicilerin bunu öğrenmesinin umrunda olmayışından, gece konunun üstüne gitmek istemeyişinden, vücut dilinden, egosunu aşan sevgisinden hissettim.
sırf bu gözlemlere dayanarak sıkı Sezen dinleyicisi olmama rağmen ben Fuat Günere inandım ve gerçek bir dostluk örneği gördüm.
Sezen in yanına bağlanmasından ve Fuat Güneri zor durumda bırakmak istemesinden çok rahatsız oldum. varsayalım ki iddea yalan olsun, bu yalanı yayına bağlanarak reality şovvari Fuat Günerin yüzüne çarpmak Sezene asla yakışmayacak bir hareketti bence.
yıllar önce yapılmış, zaten hediye edecekken, isim hakkı başka birine devr olmuş, bir dosta feda olsun denmiş bir bestenin akibetinin kendi kontrolü dışında tüm dinliyiciler tarafından öğrenilmesinin şokunu ve üzüntüsünü gördüm ben Fuat Güner de.
tutarsız gelmedi bana tam aksine konuyla ilgili olarak en başında hissettiği sıkıntı konuyla ilgili olarak tüm gece boyunca sürdü.
bunun bir tek nedeni vardı;kaybetmek istemediği Sezen dostluğuna verdiği değerdi.
Sezenin dostluğuna verdiği önemi; isim hakkından vazgeçişinden, dinliyicilerin bunu öğrenmesinin umrunda olmayışından, gece konunun üstüne gitmek istemeyişinden, vücut dilinden, egosunu aşan sevgisinden hissettim.
sırf bu gözlemlere dayanarak sıkı Sezen dinleyicisi olmama rağmen ben Fuat Günere inandım ve gerçek bir dostluk örneği gördüm.
Sezen in yanına bağlanmasından ve Fuat Güneri zor durumda bırakmak istemesinden çok rahatsız oldum. varsayalım ki iddea yalan olsun, bu yalanı yayına bağlanarak reality şovvari Fuat Günerin yüzüne çarpmak Sezene asla yakışmayacak bir hareketti bence.
Kesinlikle doğru bır yorum.. Ekşisözlükte okudum.. adam sevgi kelebeğiymiş resmen.. "mazharım.. özkanım" dıye konusurmus.. Insanların onunde kucuk dusmeyı sezen aksuyu kaybetmeye tercıh etmesı bunu gosterıyor..
Fuat gunerın uzuntulu gunler gecırdıgını dusunuyorum.. buyuk bır ıhtımal ona ulasmayacak ama.. ben kendısıne ınandıgımı soylemek ıstıyorum..
OLay Onno Tunç ve Fuat Güner arasındaydı madem ne diye orda Oray Eğinin Sezen Aksuyu resmen hırsızlıkla suçalaması, yok efendim maskeleri düşürmeye devam tarzında konuşmalarına izin verildi.Herhalde kadın keyfinden bağlanmadı canlı yayına.Kaç yıl önce yaşanmış bir olayı Orayın diline sakız ettiler.Fuat Güner ve diğerleri buna izin vermeyeceklerdi.
Oray sınırlarını yine aşarak Sezen Aksuyu konuşturmadı bile.Sezen Aksu orda tutupta Orayın dilinden konuşacak hali yoktu.Seviye diye birşey var.Eğer Sezen Aksu yayına bağlandıysa birşeylerden gerçekten rahatsız olmuştur ki bu zaten bariz ortada.Malum Oray Eğin ve Fuat Günerin bir yaptıkları diğerinitutmayan garip düşünceleri.
Oray gazeteciiiiii... Mustafa sandal olayında da "bunu kacırmak ıstemıyorum.. mustafa sandalla ılgılı soyleıdgınızı tekrar edermısınız" dedı ferdaya.. Gazeteci kendıne konu bulmak ıcın olayları deşer..
Izın verılmeye gelınce.. yapımcılarda, sunucu da.. herkeste.. olayı o an ogrendı.. konunun altından ne cıkacak bılmezken orayı neden engellesınler..
Oray kesınlıkle "hırsız" demedı.. sezen aksu oyle olsa bugun dava acardı bızde duyardık..
Oray egın kımı konusturmus kı sezenı konustursun.. Incı cayırlı gıbı buyuk bır sanatcı bıle dayanamayıp yarısmayı bıraktı.. Orayın sezen aksuyu sevmedıgıde ortada.. Yanı ıncı cayırlıya o kadar laf deyıp, sezen aksuya mı ıstısna gececek.. Sezen aksu baglandıgı an.. orayın ona dıyebılecgı seylerı tahmın ettım.. sezen aksuda basına ne gelecegını bıle bıle baglandı. 53 yasında kadın.. kucuk bır cocukmus, korunmaya muhtacmıs gıbı davranılmasın.. Orayın durusu bellı.. onun yaptıgı sasırtıcı degıl.. kım sasırdı.. aa, ne yaptı diye sasıran var mı? Yok.. oraydır, soyler dedık.. benı sasırtan nu ılgılendırmeyen bır konuya burnunu sokan sezen aksu.. onno tunc eskı sevgılısı oldugu ıcın duygusal bır hata yaptı..
Hem nerden bılıyoruz parcanın onnonun oldugunu... fuat bey dedı, sezenle onnonun arası lımonıydı dıye.. Belkı sezen sarkıyı dınleyip, onno beye guzel tepkıler verdı.. onno beyde ben yapmadım dıyemedı.. Fuat da sesını cıkarmadı..
6 ay bu sarkının telıfı fuat gunere odenmıs.. bu bıle yeter olayın acıklanmasına..
deadly_angel
15-05-07, 21:46
Ben burda parça Onnonun demiyorumki!! burda asıl bahsetmek istediğim şey şarkı yarışması adı altında yapılan ama işin gün geçtikçe reyting yarışını nce kapatmak için oluşturulan polemiklere zırvalıklara dönüştüğünü söylüyorum.Kimse kusura bakmasın ama Oray Eğinin gazeteciliği eğer buysa gerçek gazeteciler kimler çok merak ediyorum.Bu adamı kaç kişi tanıyordu, bu yarışmayla şöhret oldu denebilir.Kaldıki gazeteci diye yarışmayı rayından çıkarmaya hakkı yok Orayın.
Bunu bu forumda yarısma basladıgında da tartısmıstık.. Fatıh aksoy yapımcı.. ılk popstarda bıze armagan caglayanı tanıstırdı.. buzda dansta sema celebı, sımdı oray egın.. fatıh aksoyun stılı bu. ıtıcı jurı uyelerı bulmak... oray egın para almıyor.. fatıh aksoy ondan jurı olmasını istemıs... sorun yapımcıların mantıgında.. bu yarısmada tanıyınca ekşide vb. orayı arastırdım.. adamın dogal hali bu.. zaten karakterı bu olmasa fatıh a. onu cagırmazdı. gıdıp baska bır sınır bozucu adam bulurdu.. seyırcının tepkısını cekecek..
Yanı adam kendı karakterını nasıl degıstırsın.. suclu olan onu jurıye cagıran zıhnıyette.. sılah zoruyla jurı koltuguna oturmadı ya bu adam.. adamın doğal halı bu. onu oraya oturtanda suç..
Not : Parca onnonun degılse.. zaten sorun o zaman baslıyor.. bosu bosuna sezen aksu yayına baglanmıs.. bosu bosuna fuat guner yalancı konumuna dusmus.. bosu bosuna oray egın- sezen aksu polemıgı olmus oldu.. Sezen aksu fuat gunerı cok kolay harcadı.. ama fuat aynı seyı onun ıcın yapmadı..
.:Dişİ KaNarYa:.
15-05-07, 22:31
Öncelike şunu söylemeliyim ki bu yarışmayı izlemiyorum
Her hafta gerek yazılı ,gerek görsel basında bu programdan alınıp,yayınlanan kesitler sayesinde izlemiş ve orada jüri üyesi olarak ,gazateci(!) sıfatıyla bulunana oray eğin adlı şahsı tanımış olduk
Oraya sırf birilerine hakaret etmek ,aşağılamak ,ve ana sebep tabiki reiting uğruna kavga çıkarmak için bulunduğu aşikar..
Tabi bunlaın hiçbirisi umrumda değil,ve bugüne kadar da sadece gülüp geçtim ..
Taki o şahıs sezen aksuyu diline dolayana kadar ..
Birkere o sezen aksu adını ağzına almadan önce kırk kez ağzını çalkalayıp öyle alsın ,kimsenin tekerinde değil sezen aksuyu eleştirmek ,hele hele o konuştuğu bile anlaşılmayan ,müzik den ve insanlıktan anlamayan ,sırf dikkat çekmek için olmadık kepazelik yapan bu şahısın hiç tekerinde değil ..
iReMJeLiBoN
16-05-07, 19:15
ben zuhal & ilhan ciftini destekliyorum we onları cok beyeniyorum..helinin gitmesine ise sewindim insallah...bu sferde didem gider...yeter bukadar kaldıkları!!!ikinci olarak ise semih & yelizi destekliyorum..ama gönlüm zuhal & ilhan ciftinin kazanmasından yana ...ayrıca jürinin yaptığı puanlamayı cok sacma buluyorum...bukadarda göstere göstere şike olmaz yaniii...saygısızlığın alası...
Ben izleyememistim, demek Helin gitti..
Ay bi sevindim bi sevindm.. Ohh Olcayto ya da kapak olsun, o kızın boru gibi sesi var nasıl bişi oLur diyor ya..:) Hazım ve Hilalde bosuna gitti yani..
Semih ' in sesi cok güzeL Yelizide seviyorum..
Zuhal Topalı cok severim ben İlhan Şeşen'ide ..
İkisinide destekliyorum ama Semihin sesi süper o yüzden ilk Semih..:) Bir an önce Didem elensinde finalde devler yarışsın..:)
vatanida, isinida çok severim, ama umarim bu yarismayi zuhal alir !! ilhan sesen harika zaten, zuhal çok tatli.. ozellikle geçen hafta ask layik olanda kalmali sarkisinda çok eglendim, dinlerken ve izlerken.. umarim birinci onlar olur !!
2007 most impressive screensavers
myscreensavers.info
Valla ben DİDEM ve MİRKELAM'ı destekliyorum. zaten Mirkelamın şarkılarını çok severim eee Didem'de artık söyleyebildiğine göre Semih ve Zuhal'e ciddi bir rakiptir. Bi kere kadının sahne ışığı var. Hiç birinde bu yok. Ne o sadece söölüyolar. Ama Didem bir başka. Hem güzel hemde ışıltılı. Semih birinci olsa ne olcakki? Ama ben Didem'i ekranda hep görmek isterim. İşallah onlar kazanır. Gönlüm onlardan yana....
Valla ben DİDEM ve MİRKELAM'ı destekliyorum. zaten Mirkelamın şarkılarını çok severim eee Didem'de artık söyleyebildiğine göre Semih ve Zuhal'e ciddi bir rakiptir. Bi kere kadının sahne ışığı var. Hiç birinde bu yok. Ne o sadece söölüyolar. Ama Didem bir başka. Hem güzel hemde ışıltılı. Semih birinci olsa ne olcakki? Ama ben Didem'i ekranda hep görmek isterim. İşallah onlar kazanır. Gönlüm onlardan yana....
:img-hyste :img-hyste Çok komiksin var ya Didemde sahne ışığı mı var? :img-hyste tabiii zuhalde bel seviyesinde etek giyip sahneye çıkarsa ondada sahne ışığı olur zevk meselesidir sonuçta saygı duyarım Didem iki haftadır güzel okumaya çalışıyor bravo ona ama Sen Semihi ve Zuhali biraz daha dikkatli izle sesleri olduğu gibi harikada görüntü çiziyolar ses çıkartmak için sahnede şekilden şekile girip iki eliyle mikrofona yapışıp şarkı söylemeye çalışmıyolar direk ses olduğu gibi çıkıyor. Ayrıca şunuda söyliyim Semihteki ses hiçbirinde yok şarkılara o kadar güzel anlam ve duygu katıyor ki herkezi büyülüyor sesi tarafsız izlersen sahne ışığının kimde yada kimlerde olduğunu görürsün.
bnde artık izlemiorum metin-hande gittikten sora en ii onlardı çünkü kim kaldı hiç bilmiorum ama eğer gitmediyseler ilhan-zuhal kazansın derim onlarda gittiyse ışınla-vatan
Az önce ekşi'de okudum.. Semih Saygıner'in anne ve babası, o 14 yaşındayken trafik kazasında ölmüş.. Ondan sonra bilardoya baslamıs.. butun dıkkatını bılardoya vermıs.. Yuzunde zaten acının verdıgı bır olgunluk var.. Annesinden bahsederken aglamamaya calısması, saglam durmaya calısması benı etkılemıstı.. Çok üzüldüm.. Allah rahmet eylesin.. Umarım her sey senın ıcın cok guzel olur Semıh abı..
volley_fb_girl
17-05-07, 19:09
üzüldüm Semih için bu hafta bence en duygulu Semih our hem yaşadığı bir olay var hemde bu olayları sesine yansıtabilen bir yarışmacı..Allah rahmet eylesin:(
Hayat_Guzel
17-05-07, 20:28
Bazı arkadaşlar Fuat Güner'i Sezen Aksu zor durumda bırakmış demiş.
Sezen Aksu ve Onno Tunç da zor durumda bırakılmadı mı arkadaşlar ?
Kendini savunamayacak bir insan hakkında ortaya bir iddia koymak ne kadar adil ?
Sezen bence en doğrusunu yaptı.Onu savundu.Vefasını gösterdi.
Fuat Güner konuyu kapatabilirdi gayet basit bir şekilde.Çok zor değildi..
cyprus_hsn
17-05-07, 21:35
Birşey duydum şok oldum. hiç bilmiyordum. Mirkelam yaklaşık 40 yaşındaymış ve saçları dökük olduğu için başında ki perukmuş. ben kendi saçı sanıyordum.
!karbeyaZ!
17-05-07, 21:41
Az önce ekşi'de okudum.. Semih Saygıner'in anne ve babası, o 14 yaşındayken trafik kazasında ölmüş.. Ondan sonra bilardoya baslamıs.. butun dıkkatını bılardoya vermıs.. Yuzunde zaten acının verdıgı bır olgunluk var.. Annesinden bahsederken aglamamaya calısması, saglam durmaya calısması benı etkılemıstı.. Çok üzüldüm.. Allah rahmet eylesin.. Umarım her sey senın ıcın cok guzel olur Semıh abı..
Semih için bende çok üzüldüm... Bence yarışmanın en başarılı ismi..İnşallah hakkıyla birinci olur...
Birşey duydum şok oldum. hiç bilmiyordum. Mirkelam yaklaşık 40 yaşındaymış ve saçları dökük olduğu için başında ki perukmuş. ben kendi saçı sanıyordum.
:img-hyste Saçı sanki kendi saçıymış gibi duruyordu, demek perukmuş :D
arkadaşlar bilmiyroum dikkatinizi çekti mi magazin oscarları dağıtıldı-yılın en iyi tv programı popstar alaturka seçildi benim izlemime öre buzda dansın ve şarkı söylemek lazımın izleyici kitlesi daha çok gerçekten çok üzüldüm şarkı söylemek lazımın seçilmemesine
cyprus_hsn
17-05-07, 22:05
42 yaşında felan olması lazım 66 dogumlu çünkü ama saçları dökük mü onu bilmiyorum
saçında ki peruksa bile çok doğal yapılmış gerçekten. mesela Erol Büyükburç'un ki "ben peruğum ben peruğum" diye bağırıyor :img-hyste :img-hyste
deadly_angel
17-05-07, 23:16
arkadaşlar bilmiyroum dikkatinizi çekti mi magazin oscarları dağıtıldı-yılın en iyi tv programı popstar alaturka seçildi benim izlemime öre buzda dansın ve şarkı söylemek lazımın izleyici kitlesi daha çok gerçekten çok üzüldüm şarkı söylemek lazımın seçilmemesine
ben bu tür ödüllerin doğru olarak verildiğini düşünmüyorum. bahsedilen program bana göre son derece seviyesizdir.Türkiye'de şu ana kadar baştan sona aynı seviyede giden ve ciddiyetini koruyan tek yarışma programı Akademi Türkiye'ydi.Gerek format bakımından gerekse jürisi v.s O yüzden bence böyle özel ödül törenleri fazla önemsenmemeli.
Sezen Aksu, Fuat Güner'i neden aradı?
Çok güvenilir bir kaynak söylemese yazmazdım.
Sezen Aksu çarşamba günü Fuat Güner'i arayıp "Bu meseleyi aramızda halledelim" demiş.
Mesele "Beste kimin?" sorusunun dışına çıkalı uzun zaman oldu. Yani arada halledilecek olan konu artık bir ayrıntı.
Çevremdeki herkes "Bu kavgada kimi tutuyorsun, Oray'cı mısın yoksa Sezenci mi?" diye soruyor.
12 Eylül öncesinde hem ülkücüler hem de solcular kendi denetimlerindeki bölgelerde yoldan geçenlere "Sağcı mısın, solcu musun?" diye sorarlardı.
Bu soru da en az o soru kadar saçma. Kimseyi tutmuyorum çünkü bunun doğru bir tartışma olduğuna inanmıyorum.
Önce Sezen Aksu cephesine bakalım. Sezenciler diyor ki "O, sevgi dolu şarkıları yazan biri ne olursa olsun her zaman haklıdır."
Aşkı ve ayrılıkları yani sevdayı anlatan şarkılar yazdığı ya da söylediği için Sezen Aksu'dan bir sevgi kelebeği gibi davranmasını beklemeye kimsenin hakkı yok.
Sezen Aksu da zaten öyle bir tavır içinde değil. Aksi olsaydı sevgilisi iki kişinin üstüne (önemli olan gazeteci olmaları değil insan olmaları ) cipini sürüp sonra da ağız burun kırmasına sessiz kalmazdı. Buradan yola çıkarak Oray Eğin'in iddia ettiği gibi Sezen Aksu'nun medya çevresinin o kadar geniş olmadığı sonucuna da varabiliriz. Çevre o kadar geniş olsa gazeteciler geri çekilir ya da dayaktan sonra bunun haberi yapılmaz, davası açılmazdı.
Oray'ın da haklı olduğu yerler yok değil...Yani gazeteci olanların eş dost adına uyguladıkları otosansür aslında görmezden gelme tavrı.
Gazeteci-haber kaynağı ilişkisinin çarpık olduğu tek dal keşke magazin boyutunda olsaydı... Siyasetçi, işadamı, bürokrat ya da sosyal gruplardan gazetecilerle bir fayda sağlamak için ilişki kuranlar mutlaka vardır ve hep olacaktır. Burada sorumluluk da sorun da karşı tarafta değil gazetecilerde.
Bir dostu kırmamak adına yazmamak olmaz. Yazdığın için sırt çeviren zaten senin değil sadece mesleğinin dostudur.
Gri'yi yaşarken "Siyah mı istersin beyaz mı" diye sormak anlamsız değil mi
Fuat Güner ve Sezen Aksu gerçekten dostun mu?
Bu yazıyı kaleme aldığımda saat sabahın dördünü gösteriyordu!.. Fuat GÜNER’in canlı yayında Sezen AKSU konuşurken mahcup yüz ifadesini düşünmekten uyuyamıyordum...
Bütün günüm “ ŞİNANAY” şarkısının gerçekte Sezen Aksu’nun söylediği gibi Onno TUNÇ’a mı yoksa Ferda Anıl YARKIN’ın söylediği gibi Fuat GÜNER’e mi ait olduğunu araştırmakla geçti.
Fuat GÜNER, gece Sezen Aksu ile bir araya gelmiş bu konu üzerinde uzun uzun konuşulmuş. O yüzden röportaj yapma isteğimi geri çevirdi.
Fuat GÜNER’in suskunluğunun nedeninin gördüğü bir baskıdan olup olmadığını düşünürken eşini arıyorum. Eşi, sevecen bir ses tonuyla Sezen AKSU ile Fuat GÜNER’in çok iyi iki dost olduğunu söylüyor.
Kafam karışıyor!..
MESAM Başkanı Ali Rıza BİNBOĞA’dan “ ŞİNANAY “ Şarkısının Fuat GÜNER’e ait olduğunu, ancak daha sonra kendisinin de bilmediği bir nedenle Fuat GÜNER’in MESAM’ı arayarak tüm haklarının Onno TUNÇ’a devredilmesini istediğini ifade ediyor.
“BİR İNSANIN BEYNİNE SİLAH DAYASALAR BESTESİNİ VERMEZ:”
Ali Rıza BİNBOĞA, bir şarkının, bir romanın, bir filmin bulunduğu ülkenin kaderini değiştirecek kadar önemli olduğunu söylerken kanımın donmasına neden olacak açıklamayı yapıyor.
“ Beste bir sanatçının çocuğu gibidir. Başına silah dayayıp bestesini isteseniz bile vermez.” Diyor.
Peki o zaman Fuat GÜNER, “ ŞİNANAY “ bestesini neden Onno TUNÇ’a vermişti?
Sezen Aksu, canlı yayına bağlanıp neden bu beste Onno TUNÇ’undur diyerek, Fuat GÜNER’i yok saymıştı?
Fuat GÜNER, canlı yayına Sezen AKSU bağlandığı zaman dik durup “ Bu beste aslında benimdir. Ben verdiğim için Onno’nun oldu.” Neden dememiştir?
Fuat GÜNER’in bu suskunluğunun nedeni yalnızca Sezen AKSU’yu dost bilmesinden midir?
Öyle ya! Eşi söylemişti yaptığım telefon görüşmesinde; Sezen ile Fuat çok iyi dosttu.
Oysa benim bildiğim “ DOST “ kötü günde davetsiz gelen, iyi günde de davet edilmeden bulunmayan güzel insandır.
Şimdi düşünmeni istiyorum Fuat GÜNER, canlı yayına bağlanarak senin emeğini yok sayarak “Bu beste Onno TUNÇ’undur." diyen Sezen AKSU, gerçekten dostun mu?
Sevgiyle ve İnsanca kalın.
Aaa!Ben de kendi saçı sanıyordum.
Ama şunu da belirtmek lazım hiç göstermiyor bence yaşını.Ya da çok makyaj yapıyorlar.:img-hyste
Ben de annesi ile babasının öldüğünü bu son haftadaki yarışmada öğrendim.Ama 14 yaşında iken öldüğünü senden öğrendim.
Gerçekten çok zor bişey olsa gerek ama yine de yaşama tutunması çok güzel.
Kendisini tebrik etmek lazım,her yönüyle çok iyi ve İnşallah birinci olur ki, benim favorim!!
koçlar gereçten çok iyi ama yarışmacıların sesleri gerçekten kötü:img-wink: yani dinlerken beynim kendini imha edecek sanıyoruım
bonanza is back
20-05-07, 22:58
ben yazamiyorum ya!!! dikkatle onu izliyorum cnm..bu hafta herzamanki gibi superdi zuhal ve semih.. ikiside birinciligi hakediyor bence.. bu arada resimler icin cok tesekkurler ozlemcim:img-wink:
Vatan elendi!!!
Favorim Didem.. bu hafta yine harika´di, ayirca zeynep tokus yine berbat sundu o aralarda bos bos gülmesi cok sinir.. bende ona gülüyorum evde ama sinirden =))
Vatan elendi!!!
Favorim Didem.. bu hafta yine harika´di, ayirca zeynep tokus yine berbat sundu o aralarda bos bos gülmesi cok sinir.. bende ona gülüyorum evde ama sinirden =))
BUSE kesinlikle sana katılıyorum DİDEM bu hafta harikaydı. Aferim kıza yaaa...Finale kaldı İŞTE BUDUR!!! Kesinlikle favorim DİDEM ve o kazansın...Ne SÜRPRİZ olur ama...
İSTE, İNAN ve ÇALIŞ olay budur............
Milletin ozel hayatindan size ne ya.nasil sarki soyleidklerine bakin..bu ozel hayat yarismasi degil...Benim favorim Zuhal..
Benim favorim Semih ama bu hafta ki performansını ben çok beğenmedim ama yinede Umuyorum ki Semih birinci olacak :happy0064 :happy0064
yabancıdamat
21-05-07, 10:27
ben en başından beri semih diorum haftaya inşallah birinci olur zaten vatan-didem ikisnden biri gider die düşünüyodum ama tahminlerim didemden yanaydı o gider diodum vatan gitti üzüldüm gitmesine ama boşver semih hala ordaya siz ona bakın yani bu jüri sayesinde kimler elenmediki halk oylamasınada inanmıyorum bence onada karışıklık kim dideme oy gönderirki ama belki mirkelama gönderiyo olabilirler günahlarını almıyım
bence dideme mirkelam için oy yolluyorlar.yoksa sanmıyorum ferda anıl veya metin arolatla eş olsaydı didemin finale kalacağını!!!bence 1. semih olmalı.hak eden kazanmalı.
ben didem in azmine hayranım bu hafta ikinci şarkıdaki performansı çok harikaydı ama birinci olması da semih e ve zuhal e haksızlık olur
1.semih
2.zuhal
3.didem
olmalı
1 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 6,40 22,10
2 ADIM ADIM CINAYET (Y.S) [NET] KAND 4,70 14,50
3 SARKI SOYLEMEK LAZIM [NET] SHOW 4,50 16,00
4 ASK MASALI (Y.S) [NET] KAND 4,30 13,80
5 STADYUM [NET] TRT1 4,30 11,90
6 IBO SHOW [NET] ATV 4,20 13,90
7 HEPSI 1 [NET] SHOW 4,20 13,30
8 STADYUM (OZEL) [NET] TRT1 3,70 10,00
9 SPOR SAYFASI SHOW 3,50 15,30
10 STADYUM (OZET) [NET] TRT1 3,30 10,40
bu sonuçlar beni çok üzdü
bu arad< inşallah semih kazanır didem gene yırttı yani ne diiyim:d
busegurses001
21-05-07, 14:22
bence kesinlikle bu yarışmada en çok yol kat eden didem şimdi bunu kimse inkar etmesin ilk haftalarda ki didem nerde şimdiki didem nerde tamam ben semih ve zuhale kötü demiyorum onlarda çok iyiler ama şunu da unutmamak lazım ki bu yarışma ilk başladığında didem şarkı söylemeyi bile bilmiyodu ama şimdi hiç hata yapmadan çok güzel söylüyo dünkü şarkısını süper söyledi kendisini çok fazla geliştirdi bence bu nedenle yarışmayı inş didem kazanır
deadly_angel
21-05-07, 16:08
Birşeyi daha anladım ki bu yarışmada da Türkiye'de yapılan yarışmaların %80inde yapıldığı gibi hakeden ilerleyemiyor.Didem ne kadar ilerleme kaydetsede yinede ses yok, söyleyemiyor.Bir Zuhal ve Semihe bakınca Dideme nasıl oy yolluyorlar anlayamıyorum.
Umarım yarışmayı Zuhal veya Semih kazanır.
Bu arada Zeynep Tokuş gereksiz gereksiz gülmek zorundamı, Behzatla yarışmayı standupa çevirdiler.Sinir oluyorym ikisinede, umarım yapılacak yeni yarışmayı onlar sunmaz! Zaten sunamıyorlar!
yabancıdamat
21-05-07, 16:53
bu haftayla birlikte 4 hafta oldu galiba onlar çıkalı ama tam emin değilim şimdi bu hafta vatan geçen hafta helin ondan önce hazım ondan önce handeydi galiba
BUSE kesinlikle sana katılıyorum DİDEM bu hafta harikaydı. Aferim kıza yaaa...Finale kaldı İŞTE BUDUR!!! Kesinlikle favorim DİDEM ve o kazansın...Ne SÜRPRİZ olur ama...
İSTE, İNAN ve ÇALIŞ olay budur............
evet ins. didem kazanir, o olmazsa semih olsun diyorumm =)) ama yinede 1 numarali favorim Didem..
Dün Semihin toplam 8 puani vardi jüriden 4 ve halktan 4 aldi demek..
Didemin ise Jüriden 2 Halktan 3 = 5
yani Final Semih-Didem arasi gider gelir diye düsünüyorum..
gönlümden gecen Didem 100 kere yazdim yien yazim ama Didem Didem Didem :happy0064
deadly_angel
21-05-07, 18:14
Erol Büyükburç haddinden fazla kibirli, kendisini dünyanın merkezi olarak görüyor ve fazlasıyla beğeniyor kendisini.Jüri olarak beğenmiyorum, müzik konusunda fazla fazla başarıları olabilir ama oylarını adil olarak dağıttığını hiç sanmıyorum! Didem Uzele takmış kafayı (iyi anlamda) sürekli yüksek puanlar veriyor.Didemden dünya starı v.s olamaz.Bir Tarkan bile ününü Dünyaya duyurabilmek için nelerden ödün verdi hepiniz bilirsiniz arkadaşlar. (Tarkanı sevmem ama yerinde bir örnek olduğunu düşünüyorum) Didemdeki gibi çıkmayan bir sesle dünya starı olunmaz.
iReMJeLiBoN
21-05-07, 18:19
bence kesinlikle bu yarışmada en çok yol kat eden didem şimdi bunu kimse inkar etmesin ilk haftalarda ki didem nerde şimdiki didem nerde tamam ben semih ve zuhale kötü demiyorum onlarda çok iyiler ama şunu da unutmamak lazım ki bu yarışma ilk başladığında didem şarkı söylemeyi bile bilmiyodu ama şimdi hiç hata yapmadan çok güzel söylüyo dünkü şarkısını süper söyledi kendisini çok fazla geliştirdi bence bu nedenle yarışmayı inş didem kazanır
dierleri sanki sarkıcılar.. Zuhalde bilmiyordu Semihte.. Bi kere Didemde boru gibi ses var.. Bııww..
Semih birinci Zuhal ikinci hakkeden kazansın bi zahmet yani..
bonanza is back
21-05-07, 18:42
dierleri sanki sarkıcılar.. Zuhalde bilmiyordu Semihte.. Bi kere Didemde boru gibi ses var.. Bııww..
Semih birinci Zuhal ikinci hakkeden kazansın bi zahmet yani..
cok guzel yorumlamisisn arkadasim, dedigin gibi sanki digerleri sarkici ve aralarinda sadece cirkin ordek acemi, bence bu yarismada birinciligi hak eden semih sayginerdir, benim favorim zuhal topal ilk gunden beri ama birincilik kesinlikle semihin hakki..yelizin hakkini yememek gerekiyor bence, cok iyi bir egitmen..insallah semih-yeliz cifti birinci olurlar..
zuhal sende supersin,benim favorimsin amaaaa semih hakediyor...
Beyaz Balina
21-05-07, 19:11
bencede didem çok yol kat etti ama hala çok iyi değil didem kazanırsa gerçekten diğerlerine haksızlık olur. her ne kadar vatan ve ışın'ı çok beğenmesem de didem'den daha iyi oldukları kesin ve final onların hakkıydı benim sıralamam:
1. Zuhal Topal - İlhan Şeşen
2. Semih Saygıner - Yeliz
3. Didem Uzel - Mirkelam
bu arada son hafta jüri puanlama yapacak mı ? yoksa sadece halk oylaması mı ?
Ben Didemin kesinlikle NUMARA YAPTIĞINI düşünüyorum.. 40 yasındakı kadının sesı 2 ayda bu kadar duzelmez.. zaten sesı cok kotu dgeıldı ve bence numara yaptı sımdıye kadar. kadın oyuncu.. kendıne ısım bıle taktı.. cırkın ordek yavrusu dıye.. boyle oyun olmaz.. bu kadın 1. olursa bu yarısmayı bır daha kımse ızlemez. bazen o kadar guzel soyluyorkı bu calısmayla yapılacak bır sey degıl.. yanı arada bır detone olup arada bır puruzsuz soylenmezkı.. semıh o kadar calıstıgı halde detone olabılıyor..
didem uzel kesınlıkle oynuyor.. bakın nerden nereye geldım numarası yapıyor.. sesı zaten kotu degıldı yarısmadan once, bu kesın.. kotuymus numarası yapıyor.. bu oyunlar mıdemı bulandırıyor.. televizyonda hersey sahte, hersey numara.. böööööööğğğ...
Yarışmayı tek hakeden isim var o da Semih Saygıner Bügüne kadar ne birine laf attı ne de kötü bir söz söyledi Çıktı aslanlar gibi şarkısını söyledi Korkum finalde Didem'in kazanması olur Çünkü finalde eğer Oray üstüne giderse Didem bunun karşılığını acıtasyon yaparak oyları hanesine yazdıracaktır Türk halkı herzaman ezilenin yanındadır:) Ayrıca Didem çok aşama katteti onun kazanması gerek laflarını da bir türlü anlamıyorum En kötü sesli birini bile oraya soksan 10 hafta sonra eminim ki bir aşama kaydedecektir Ama sırf bu yüzden yarışma 1. si olması beklenemez
Zuhal'e de nedendir başından beri ısınamadım Hele son yaptığı Erol Büyükburc'a her ne olursa olsun dalgaya almaktı Bence hatalıydı Bu yarışma iki 1. çıkardı bana göre
Bayanlarda Hande Subaşı
Erkeklerde Semih Saygıner
Bu ikilinin finalini gerçekten izlemek isterdim ...
Semih Saygıner'in bilardo müsabakalarını hep izlerdim ayrıca bazen ekranda kendi gösterilerinide sunardı. Bu yüzden bende her zaman bir hayranlık uyandırmıştı konuşma stili, saygınlığı, pratik zekası, esprileri ve gülüşü hep hayrandım. Bu yarışmaya katılcağını öğrendiğim an daha performansını sergilemeden taraf tutmaya başlamıştım. Yelizle ilk düet yaptıkları parça Kayahan'ın ''bir yemin ettim ki dönemem'' parçasıydı. Semih öyle güzel okudu ki tüylerim diken diken oldu dikkatli izleyenler Semih'in sarkı söylerkenki ruh hali ve mimiklerininede iyice bakın sanki şarkıyı gerçekten yaşıyor ve bu şekilde söylüyor. Yani parçaya ruh katıyor. Yelizin bunda payı büyük işte Semih birinciliği bu kadar hak ediyor yarışma 1 hafta sonra bitecek umarım ki pek zannetmiyorum ama Semih albüm yapsın direk kuşkusuz alırım...
Semih sen birinci olacaksın inanıyorum buna çünkü sen süpersin. :good:
didemin tek yaptigi cok konusmak bos konusmak..
Benim favorim irmakti ve bu hafta gelip orda sarki soylemesine cok sevindim..
Zuhal ve Semih ikiside birinciligi hak ediyor ikiside harika..
Didem birak finali ikinci hafta elenmesi gereken bir sahisti duygu somrusu yapa yapa geldi buraya kadar iyi oldugundan degil..
deadly_angel
22-05-07, 21:25
Umarım finalde hakeden kazanır.Zuhalin kazanmasını çok istiyorum ama Semihin de sesi çok güzel.Adil bir oylama gerçekleşirse hakeden kazanır.Ama malesef haftlardır olduğu gibi sırf konuşarak finale kalan Didem Uzelin oy kitleside hafife alınmayacak derecede.
Didem oraya cikip yine 15 dakika konusursa rezalet bir sekilde birinci olabilir..
iste ben cok calistim ben cok ezildim juri beni disladi ben ordegim ben cirkin ordek yavrusuyum hatta bu kiz yakinda ku vakvak diye bir sarkida soyler pohaha :)
Gercekten o konusmaya baslayinca baska kanala geciyorum sarki soylemeyi birak konusurken bile okadar itici bir sesi varki..
Oray Eğin müzikte devrim yaptı
Off... Nihayet Vatan Şaşmaz da elendi. Aslında ilk haftalarda elenmesi gerekiyordu. Ne hikmetse bu zamana kadar geldi. Peki biz şimdi müzik koçu Işın Karaca’ya hasret mi kalacağız? Bütün şarkıları ne kadar farklı yorumluyordu.
Amerikalı siyahi şarkıcılar gibi... Garibim Vatan yanında, detone olacağım diye korkudan tir tir titrerken, Işın hanım kendini Aretha Franklin sanıyordu. ‘Şarkı Söylemek Lazım’ın cesur jürisi Oray Eğin’i takdir ediyorum. O dediklerini bütün müzik dünyası yıllardır konuşur. Ama açıkça değil, dedikodu olarak. Sezen Aksu duyar da küser diye hem korkarlar hem de ‘Aaa bu şarkı Yunanlı Patrios’unmuş’ derler. Zaten görünce de sarılıp öperler. Bundan sonra seyredin siz. Kimler neler bulup ortaya çıkaracak. Kimi Ermeni halk şarkılarını, kimi Yunan müziğinin hiç bilinmeyen bestelerini bizlere dinletecek ve ne iddialarda bulunacak. Acaba o zaman orijinal notaları görecek miyiz? Ben bunları yıllardır yazdım söyledim ama kimseye inandıramadım. Oray Eğin tam zamanında ve yerinde konuştu. Açıkçası müzik dünyasında devrim yaptı. Bu yüzden alnından öpüyorum.
AYKUT IŞIKLAR/Bugun Gazetesi
Insallah Zuhal veya Semih kazanir. Eger Didem kazanirsa digerlerine cok haksizlik olur ya. ben onun 2. veya 3. hafta elenecegini tahmin ediyordum. ama finale kadar geldi. Tamam kabul ediyorum kendini gelistirdi ama yinede digerleri 1.ligi daha cok hak ediyor.
Bu hafta izLeyemedim.. Dizide başLadıktan snra qeç başLıyor ve uzun sürüyor.. İzLeyemediim kii evde de yoktum zaten..
FinaL haftasına qeLdik..
Favorim Semih.. diLerim o kazanır.. ;)
Didem'i neden bu kadar istemiyo ve eleştiriyosunuz anlamıyorum. Kız çok çalıştı ve başardı bunu mu kıskanıyosunuz acaba?. Ayrıca finalde yine duygu sömürüsü yapar yarışmayı böyle kazanır demişsiniz.... YAZIK ÇOOOK YAZIK.... Maalesef Yeliz hanımın son hafta nasıl sms dilendiğini unuttunuz heralde... Hemen kayıtlardan o cümleleri dökebilirim buraya.. Hep Didem ağlıyoooo diimi, YAZIK ÇOOOK YAZIK.... Bu arada Zuhal'in yaptığı terbiyesizlik heralde final telaşından olsa gerek; "benide starrrr yapın. benide dünya starı yapın" diye nasılda dalga geçti,cevabıda aldı ve görüldüğü gibi gerçek yüzüde ortaya çıktı. Sms lerde bunun zaten göstergesi oldu... YAZIK ONA ÇOK YAZIK.... Bir tek Didem kötü diiimi!!! YANILDINIZ; DİDEM KAZANACAK.... Çok çalışan, inanan ve temiz kalpli biri olarak o kazanacak. Ayrıca sesi kötü demişsiniz; siz hayatınızda hiç kötü ses görmemişsiniz arkadaşlar...Bu ülkede 10 tane albüm yapan Hakan Peker gibi biri var... Didem mi kötü yani YAZIK SİZE ÇOK YAZIK......
Kim kimi kıskanıyo acaba anlayamadık Bu yarışmanın ta başından beri benim ve izleyen genel izleyici için üç güzel sesi vardı Semih, Hande, Zuhal
Hande ne yazık ki haksızca ve adaletsizce elendi. Neden acaba bi düşün düşünmesende önemli değil herkes kim yüzünden elendiğini aleni biliyor ama şunu söyliyim mi sana bu sefer aynı şey olmicak. Didem gibi ses rengi olmayan birine Semih yada Zuhal yenilmicek Kalbimden geçen Semih umuyorum ki o kazanacak.
Hakan Peker'e bakın demişsinde sen şuan sanatçı adı saymıyosun zaten Didem Uzelin çıktığı torbadan adam sayıyosun
Canım benim sen aç kulaklarını iyice bi dinle üç yarışmacıdan çıkan sesleri gözlerinle değil kulaklarınla ok...
deadly_angel
25-05-07, 00:18
Bana kalırsa bu yarışmanın birincisi Semih Saygıner olacak.Zuhal Topalın birinci olmasını çok isterim tabi, umarım öyle olur ama sanırım o 2. olacak.Didem Uzelin finale kalması bile büyük şaşkınlık yaratmıştı bende, haketmiyor birinciliği sonuncu (3.) olur sanırım.
deadly_angel
25-05-07, 21:06
Eğer Didem birinci olursa bi daha bu yarışmayı kimse izlemez zaten herkesin gönlü Semihin kazanmasından yana bende Semihin kazanmasını istiyorum Semihle Zuhalin sesini kıyaslarsak tabi bu benim düşüncem ama Semih daha iyi söylüyo sesi daha bi güzel sanki :img-wink:
bana göre erkek yarışmacılar içerisinde sesi en iyi olan ve kendini en çok geliştiren Semih, birinci olursa bunu hakkıyla alır.Bayanlardan ise sesi en iyi olan ve ilk haftadan bu yana favorim Zuhal Topal.Ama eğer olurda Didem Uzel birinci olursa benim güevnim son derece sarsılır bu yarışmaya.
Bizim yarışmadan dünya starı çıkmaz
BÜLENT İPEK MAGAZİN
'Şarkı Söylemek Lazım'da bu akşam final için yarışacak olan Zuhal Topal: Jürinin söylediklerinde doğruluk payı olsa da, her şeyi söylemenin bir adabı vardır. Bazen bu çıta çok düştü!..
Oyunculukta 10 yılı geride bırakan Zuhal Topal, 'Şarkı Söylemek Lazım' yarışmasında İlhan Şeşen'le birlikte son üçe kalarak, finale çıkmaya hak kazandı. Bugüne dek 26 dizi ve 14 reklam filminde rol alan Topal, "Ekranda yapılan polemikleri insanlarımız kaldıramaz. Türkiye'yi reyting kaygısı mahvedecek" dedi. Müzisyen Korhan Saygıner'le nişanlı olduğunu ve İlhan Şeşen'le hakkında çıkan dedikodulara güldüğünü söyleyen Zuhal Topal; "Mutlu bir aile kurma çabası içindeyim" şeklinde konuştu.
* 10 yıllık bir oyuncusunuz ama Türkiye sizi 'Şarkı Söylemek Lazım' yarışması ile tanıdı... Medyanın bana pek ilgisi olmadı ama sokaktaki insanlar senelerdir tanıyor. Genelde ailelere hitap eden projelerde yer aldım ve medyaya çok malzeme verecek bir durumum yoktu. Yarışmadan sonra da bütün kameralar üzerime döndü.
* Yarışmaya katılma amacınız neydi? İnsanlar benim farklı yönümü de görsünler istedim. Ama amacım ileride şarkıcılık yapmak için kendini göstermek değildi. Çıkış noktam, hayatımda değişik bir pencere açmaktı ve bunu da yaşadım.
SEMİH KÖTÜNÜN İYİSİ!
* Hayatınızda şarkıcılık penceresi açıldı galiba... Evet, öyle baskılar geliyor bana. 'Albüm yap. Sesin güzel, görsel olarak hitap ediyorsun; sahneyi dolduruyorsun' diyorlar ama bilmiyorum. Böyle şeyler insanın egosunu okşuyor ama ben hiçbir zaman gaza gelip hayatımı yönlendirmedim. Şarkıcılık kolay değil. Popstar'dan çıkanlar ne oldu? Hepsi başka işler yapıyor. İleride keyif için bir albüm yaparım belki ama konser verecek donanımım yok.
* Bazı yarışmacılar şarkıcılığa heveslendi ama! Onlarda biraz hırs var anladığım kadarıyla. Ben oyuncuyum ve kendimi parlatmak için ekstra bir işe ihtiyacım yok. Müzik benim hayatımda sadece bir renk.
* Peki siz 'Şarkı Söylemek Lazım'dan şarkıcı çıkabileceğini düşünüyor musunuz? Hayır düşünmüyorum. Olsaydı Hande Subaşı olurdu. Ses açısından onda potansiyel vardı. Semih'in de yorumu fena değil. Sesini çok beğenmiyorum ama kötülerin iyisi diyebilirim.
* Bu akşamki finalde Hande Subaşı yok, Didem Uzel var! Hande'nin reyting malzemesi yoktu ve belki de tek eksiği oydu. Hande'den bir malzeme çıkaramadılar. Reyting uğruna her şey feda ediliyor. Zaten Türkiye'yi reyting kaygısı mahvedecek. Seviye düştü, her şey dejenere oldu. Ben artık televizyon seyretmiyorum.
* Jüriyle ilgili düşünceleriniz neler? Jüri beni hayal kırıklığına uğrattı. Doğrulara prim verileceğini düşünüyordum ama hiç öyle olmadı. Vardır bir kerameti! Söyledikleri şeyde doğruluk payı olsa bile her şeyi söylemenin bir adabı vardır. Bu ibre bazen çok şaştı. Çıta çok düştü. Kalitesiz, seviyesiz diyaloglardan zaman zaman rahatsız oldum.
* Orijinal formattaki jürinin tavırları da sert ve acımasız. Oraya mı uyuyorlar acaba? Öyle şeyler var ama yanlış adapte ediliyor. Biz Türk milleti olarak bazı şeyleri aşamamışız. Burası Amerika değil. Sezen Aksu ile ilgili yapılan diyalogları bu ülke kaldıramaz. Bu ülkenin sevdiği bazı değerler, aile kavramı ve özel sanatçılar var. Bunları alaşağı etmek doğru olmaz. Amerika ile bizim değerlerimiz farklı. Ekranda birazcık daha dikkatli olmamız lazım. Yoksa ben de bilirdim şöhret için sansasyonel biriyle beraber olmayı. Önüme fırsatlar da çıkmıştı.
* Ne gibi fırsatlar çıktı karşınıza? Eli yüzü düzgün bir insan olduğum için piyasada her zaman yapılan teklifler bana da geldi. Ben de bilirdim gözde bir kulübün kapısında, ünlü biriyle el ele yakalanmak için üç kamera çağırmayı! Ama ben anlık şöhretin peşinde değilim. Asla ve asla paraya, popülerliğe, yüzeysel şeylere değer veren bir insan olmadım.
HERKES EVİNE DÖNECEK
* Peki siz hakkınızı alamadığınız için hiç isyan etmediniz mi? Hak ettiğimi alamadığım zamanlar oldu ama yavaş yavaş alıyorum ben onları. Demek ki doğru zamanı beklemek önemli. Doğru iş bir anda parlatabiliyor sizi. Ben şimdi yapımcıların tercih ettiği bir oyuncuyum. Allah'a şükür hiç işsiz kalmadım.
* Yarışmadan sonra müziğin içinde olacak mısınız? İlhan Abi'nin kafasında benimle ilgili bir proje varmış. Kendi şarkılarını bir kadının yorumlamasını istiyormuş. Tabii İlhan Şeşen bu; sağı solu belli olmaz. Kesin bir şey yok. Belki özel bir gecede çıkar tadımlık bir şeyler söylerim.
* Erol Büyükburç, Didem Uzel'den dünya starı yapacağını söyledi, sizce olur mu? (Kahkahalar) 'Beni de star yapın' dedim ama nedense Erol Bey bana kızdı. Oysa espri yapmıştım. Didem'in öyle bir hayali var mı bilmem ama bence hiçbirimizden dünya starı olmaz. Yarışma bitince herkes evine gidecek! O 'Şarkı Söylemek Lazım'da bu akşam final için yarışacak olan Zuhal Topal: Jürinin söylediklerinde doğruluk payı olsa da, her şeyi söylemenin bir adabı vardır. Bazen bu çıta çok düştü!
İlhan Şeşen'le birlikte değilim; nişanlıyım!
* 'Şarkı Söylemek Lazım'daki partneriniz İlhan Şeşen ile aranızda aşk olduğu söylendi... Oysa ben iki hafta önce müzisyen Korhan Saygıner ile nişanlandım. Kısa bir süre sonra evlenmek istiyorum. Yarışma için başından beri bizi Korhan çalıştırdı. O hem şarkı söylüyor hem de oyunculuk yapıyor. İlhan Ağabey Korhan'ı oğlu gibi sevdi. Bu söylentiyi kimse ciddiye almadı zaten.
* Ne zaman evlenmeyi düşünüyorsunuz? Kardeşim askerde, onu bekliyoruz. Kısmetse bir yıl sonra evlenmeyi düşünüyoruz. Ben aile kavramına çok inanıyorum. Bu işlerin sonu yok! Çoluk çocuğa karışıp, kaliteli bir hayat kurmalı. Evlenince de sadece tiyatro yaparım.
Hollywood'da ünlüolmayı çok isterdim
* Sanat dünyasının dışında kalmayı mı tercih ediyorsunuz? Evet. Beni Çiçek Bar'da yönetmenlerle otururken göremezsiniz. Kaliteden ödün vermeyince doğru işler sizi bulacaktır.
* Oyunculuk adına hiç hayaliniz yok mu? Hollywood'da ünlü olmayı çok isterdim. Artık çok geç oldu.
* Meltem Cumbul da sizin yaşlarınızda ama Hollywood'da çabalıyor... Meltem Cumbul ne yapıyor ki Amerika'da? Ben gittim gördüm; kendi kendimize ABD'ye gitmekle olmuyor. Orada çok yetenekli insan var, tırmalamak lazım. İnşallah Meltem başarır.
Sabah, Günaydın (27/05/2007)
http://www.sabah.com.tr/gny/haber,640FDF00CEE34333AB4D0A8B6E95777B.html
deadly_angel
27-05-07, 12:24
Zuhal Topal röpörtajda doğruları söylemiş.Şarkı Söylemek Lazım yarışması yarışma olmaktan çoktan çıktı ve amacını aştı.
Beyaz Balina
27-05-07, 12:29
bu hafta yarışmacılar koçları olmadan şarkı söyleyecekler.
Söylenecek Şarkılar
Didem Uzel - My Heart Belongs to Daddy (Marilyn Monroe)
Semih Saygıner - Cennet (Ferhat Göçer)
Zuhal Topal - Bana Ne (Sezen Aksu)
deadly_angel
27-05-07, 18:04
Bence yarışmacılara hem yabancı hemde türkçe şarkılar söyletilmeli bu hafta.Birinin söyleyip birinin söylememesi halkı çelişkiye düşürür.
bonanza is back
27-05-07, 22:07
onlar ortalarda olmuyor, ama didem elenmedigi hafta hemen forma gelip yaziyorlar.. duygu somurusu ve aglayarak finale kadar geldi..bugece insallah semih kazanacak.. benim favorim zuhal topal, ama semih hakediyor..
özlem_05 resimler için teşekkürler... ya bu didem'i hiç sevmiyorum,izlediğim bir dizi var ve onda oynamasından utanıyorum...off ya konuşamıyor bile...
didem ne yaptı göremedim o çıkınca direk alıcılarım kapanmış pc ye dalmışım birden behzatın sesiyle irkildim
ne saçmaladı öyle jurinin zaten hiç favorisi olmadım vs.. sanki süper sesi vardı da juri onu görmezden geldi hey allahım ben mi bu kadar ezik bu kadar özgüven yoksunuyum yoksa bunlar mı aşırı yüzsüz hala kendini bişey zannedebiliyor
Niye soyundu simdi bu ordek? Oy toplamak falanmi amaci..
semih de guzeldi ama zuhal daha iyiydi..
bencede behzat ve zeynep sunar inş. ya bide eskiden hırçın menekşedeki gibi ikisi bir dizide tekrar oynasa ne güzel olurdu... dimi yaa bana katılan var mı??
Niye soyundu simdi bu ordek? Oy toplamak falanmi amaci..
semih de guzeldi ama zuhal daha iyiydi..
Ördek... :img-hyste :img-hyste :img-hyste
altından kuğu cıkacak ya o bakımdan.. oyle sanıyor yanı... :img-hyste
cyprus_hsn
27-05-07, 23:53
Yarışmayı kesinlikle ve kesinlikle Zuhal Topal kazanmalı. Hem sahne ışığı var hem de iyi bir sesi var. Evet Semihinde sesi iyi ama hepsi bu ! bir kere sahneye yakışmıyor, ne bir dans ne bir show. sadece sese göre değerlendirmek yerine bir bütün olarak değerlendirmeliyiz. sonuç olarak Zuhal bu gecenin birincisi olmalı :good:
bonanza is back
27-05-07, 23:58
Sana aynen katılıyorum Zuhal kazanmalı :img-yes: O hem sahneye çok yakışıyor hem de sesi çok güzel. İkisini bir arada yürütmek gerçekten çok zor bir iş olmalı :img-in_lo İnşallah Zuhal 1. olur çünkü o hakediyor :img-yes:
bencede zuhal kazanmali ama semih kazanirsa yine sevinecem, ilk gunden beri favorim zuhal topal..ama bence semih kazanacak.. semihin kazanmasi beni yine mutlu edecek.. yeterki ordek yavrusu kazanmasin..simdi 1 saat cene yapcak..
semih mı zuhal mı derken dıdem 1. olmasın? :img-wink:
evet zuhalın sahne sovu ıyı.. sesı de fena degıl.. neden semıh dıye dusundugumu dusundum az once..
zuhalın boyle sıvrı, ıtıcı bır konusma tarzı var.. laf sokmak ıcın yer arıyor.. hele ılk bolumlerde ılhan sesen zor tuttu onu. sonra baktı begenılıyor ve ıslerı acıldı.. sakınledı ama zehırlı bır dılı var.. sanırım o yuzden ıtılıyorum.. ama evet sahnesı cok daha basarılı..
semıhın avantajı ıyı ve efendı bır adam olusu.. saygı uyandırıyor.. butun yarısmacılar arasında hande ve semıh cok ozel bır cızgıde durdular.. sanırım bu yuzden gonlum ondan yana.. ama zuhal 1. olursa da "aa nasıl olur" demem.. saygı duyarım..
ama o "acıların kadını" 1. olursa ohaaaa derım.. sılınse bıle derım.. kızılsa bıle derım.. :img-wink:
deadly_angel
28-05-07, 00:01
Bana kalırsa ilk şarkıda Zuhalin hakkı fena halde yenildi! Semihten daha güzel söyledi ve sahne şovu harikaydı.Umarım Zuhal kazanır, hiç sanmıyorum ama.
Didem çok kötü söyledi ve gereksiz yere konuştu gene!
ohh be herkes aynı fikirde semih hayranları için zuhal ikinci... zuhal hayranları için semih ikinci olsun... ama ne olursa olsun didem (bizim için diziden kalma sarıçiyan) üçüncü olsun... ama semih alsın yaa...
bonanza is back
28-05-07, 00:07
Aynen ayneeen!! Benim sahsen favorim Semih..Ama Zuhalde kazanirsa çok sevinicem..Ikiside güzel söylüyorlar..
Ama görceksiniz..Didem kazancak ;)
Sürekli polemige giriyor..Hep duygu sömürüsü yapiyor..
Mirkelam söyle birsey demisti : Sanatçi olmak için ses 2.planda gelir ilk önce karakter önemli..
Tmm Didem belki ii kiz olabilir ama ses yokki kardesim..Hiç ses yok!!
arkadaslar farkindamisiniz, suan formda hic didem taraftari yok, her hafta oldugu gibi suan kimse yok.. onlar didem elenmedikce cikiyorlar ortaya ve yorum yapiyorlar, onlar suan yorum yapmaktan kaciyorlar cunku kendileride farkinda ordegin sesinin kotu oldugunu ama haftalardir yarismada kaldikca cikiyorlar ortaya.. suan icimden geceni solemek isterm.. INSALLAH BU HAFTA ORTAYA CIKAMAYCAKLAR, CUNKU DIDEM ELENECEK..KAZANAMAYACAK..
deadly_angel
28-05-07, 00:12
Didem üçüncü Zuhal ikinci ve Semih birinci olur gibime geliyor, gönlüm Zuhalden yana en baştan beri, ama Semihinde hoşbir yorumu var.
didem başında kötüydü ama sonradan baya bi eğitti sesini.
şuan bence çok güzel söylüyor.
zuhal de süper:)
eyşana sinir oldum 10 vermedi.
nedenmiş efendim zuhalllllllin sesilne yalkıştırmamış.
zuhal resimleri icin cok tessekurlerrr :)
Digdemin konusmasindan bile gicik oluyorum kendine ordek diyor ordeklerin sesi daha guzel..
bonanza is back
28-05-07, 01:58
zuhal birinci..cok mutluyum...oylarim helal olsun ikisinede.. semih senide tebrik ederim tabiki.. sende benim birincimsin
semih'i desteklesemde zuhal topal'ı da alkışlıyoruz:happy0064 ama didem olsa alkışlamazdım valla. ben hala behzat ne dedi ona takıldım bide son ana yakın doğa rutkay'a çok güldüler neden acep????
arkadaşlar ben şok oldum
gerçekten şok oldum zuhalide severim ama haftalardır 1.olan semihti bilmem ama bana en başından beri smeih olucakmış gibi geliyordu
bonanza is back
28-05-07, 02:07
arkadaşlar ben şok oldum
gerçekten şok oldum zuhalide severim ama haftalardır 1.olan semihti bilmem ama bana en başından beri smeih olucakmış gibi geliyordu
ben zuhal taraftari oldugum halde semihin birinci gelmesini istiyordum son haftaya kadar ama bu hafta zuhal topalin 2 performansida semihten cok cok iyiydi..ben cok mutluyum suan..ikisinide tebrik ederim...
ben semihin şu yönden birinci olmasını çok istiyodum
zuhalib bişr mesleği var ama semihin ben tam olarak ne iş yaptığını bişlmiyorum
yani bence semihin o paraya zuhalden daha çok ihtiyacı vardı
semih'i desteklesemde zuhal topal'ı da alkışlıyoruz:happy0064 ama didem olsa alkışlamazdım valla. ben hala behzat ne dedi ona takıldım bide son ana yakın doğa rutkay'a çok güldüler neden acep????
yarışmanın son kısımlarını izlemedim ama behzatın dediği şey ile ilgili tahminim şu iki yarışmacı aynı puan alınca sms i çok olan birinci olucaktı jüri oylarında semihin puanı zuhaldan çok olduğu için eğer behzat didemin üçüncülüğü açıklandıktan sonra kalan iki yarışmacının puanları aynı dediyse jüri burdan anlamıştır zuhalin birinciliğini diye düşündüm yani aklıma başka bişey gelmedi:):):img-yes:
Açıkcası 1. liği başından beri Semih hakediyordu Ama herkes öylesine Semih Semih dedi ki halk oyu ters tepti Behsat zaten ağzından kaçırdı heyecansız bir an oldu öğrendiğimde ..
Semih dunya bilardo sampiyonu canim:img-wink:
orasını biliyorum
ama ordan gelen bir şey onu ne kadar idare eder
zuhal toplide sonuna kadar destekliyorum hatt onun daha iyi olduğundan eminim ama zuhal hem oyuncu hemde ödül kazandı
haksızmıyım?
bonanza is back
28-05-07, 02:13
:img-wink:
Bu arada kazayla felan Didem olur diye korkmadım değil Tabi bu hafta üstüne gelen olmadı o da çirkin ördek yavrusu masalını anlatamadı Bi ara o moda giriyor diye korktum açıkcası :) Yalnız Erol Büyükburç'da çok bozuldu Benim anlamadığım onda ne gelecek görüyor ki Birde fermanla uğraşmış onu verdi çok lazımmış gibi Okumaya çalıştım da doğru şarkı seçmek imajdan felan bahsediyordu Sanki kimse onları akıl edemiyor Hey Allahım ya
orasını biliyorum
ama ordan gelen bir şey onu ne kadar idare eder
zuhal toplide sonuna kadar destekliyorum hatt onun daha iyi olduğundan eminim ama zuhal hem oyuncu hemde ödül kazandı
haksızmıyım?
Arkadaşım oraya katılanların hiçbirinin öyle aman aman bi para olmadıkça bir paraya ihtiyaçlarını olacağını sanmam Semih Saygıner hem dünya şampiyonu Kaldı ki bu turnuvalar parayla yapılıyor Bilardo yarışmaları çok elit hazırlanır Tenis gibidir yani Ayrıca Semih Türkiye'de özel showlar düzenliyor Tematik kanalarda çoğu kez rastladım Hatta Şarkı Söylemek Lazım ekibine özel bir show da yapmıştı Stand upcı gibi :good:
Bastan beri favori adayimdi..Zuhal kazandi..Ama Semih uzuldu belli etmesede..Zuhali megersem nisanlisi calsitiriyormus daha yeni duyduk..Erhan Yazicioglunun Erol Buyukburcu elestirmeye calismasida sacmaydi..2.yede hediyeleri olabilirdi..Uzak Dogu tatili gibi..Neyse herkes program basina aldigi paraya saysin..Orada hic kimse bedava yarismamistir.
Gönlüm isterdi Didem birinci olsun ama olmadi dedim hadi semih olsun oda olmadi bu tür yarismalarda nedense sonuc hic benim istedigim gibi olmuyor herneyse zuhali kutlarim.. özelikle ilk performansi süperdi bu gece
mavimeleğim
28-05-07, 08:42
Bi ara didem kazanıcak diye gerçekten çok korktum.Ama sonuç bu sefer iyi oldu ve hakedenlerden biri kazandı.Semihte kazansa zuhalde kazansa sevinicektim çünki ikiside iyiydi ama zuhalin dün akşamki dansları sahnede duruşu ve şarkı söyleyişi çok çok güzeldi.tebrikler zuhal:)
Semih benim favorimdi bende anlam veremedim haftalarca birinci olup bu hafta nasıl oyları azaldığını sonuçta Zuhalinde sesi güzel biraz buruk olsada mutluyum. Benim gözümde hala Semih benim için 1 numara Zuhalide kutluyorum gerçekten
O Didem kazanamadıya ohhhhhh rahatladım.
BİLARDOCULAR SEMİH’İ YALNIZ BIRAKTI, ASKERLER ZUHAL’E SAHİP ÇIKTI! İŞTE DÜN AKŞAM SONA EREN ŞARKI SÖYLEMEK LAZIM YARIŞMASI`NDAN GÖZÜMÜZE TAKILANLAR...
--------------------------------------------------------------------------------
Ve Show TV’nin ‘Şarkı Söylemek Lâzım’ adlı yarışması Zuhal Topal & İlhan Şeşen çiftinin zaferiyle noktalandı. Semih Saygıner & Yeliz çifti ikinci olurken, Didem Uzel & Mirkelam çifti üçüncülükle yetindi!
Topal & Şeşen ikilisi 100 bin YTL’yi nasıl paylaşacak, Uzak Doğu gezisine nasıl gidecek bilemeyiz ama Türk halkı, SMS gönderme çilesinden hâlâ kurtululamadı. [çünkü PopStar Alaturka hâlâ devam ediyor]
Semih Saygıner, yarışmaya geçmeden önce ‘bilardocular’dan SMS istedi... Zuhal’in arkasında ise asker olan kardeşinin asker arkadaşları vardı... Sonuçta galip çıkan askerler oldu!
Gelelim dün gece yaşananlara; Sevgili Behzat Uygur ve partneri Zeynep Tokuş, ‘gaf’ olayında birbirleriyle yarışırken son sözü yine kendileri söyledi:
Zeynep: “Behzat, senin bu geceki gaflarından rahat bir VTR çıkar...”
Behzat: “Ya seninkiler... 13 bölümlük bir dizi olur...”
Yarışma öncesi finalistlere ilk sorulan soru “100 bin YTL’yi kazanırsanız ne yapacaksınız?” şeklindeydi. Cevaplar şöyle geldi:
Semih Saygıner: “Bunun plânını yapmadım. Yeliz’le tek bir kelime bile konuşmadım. Parayla işim olmaz...”
Zuhal Topal: “Hiç düşünmedik... Ama harcayacak bir yer her zaman bulunur...”
Didem Uzel: “Kazanırsam Mirkelam’la bölüşeceğim...”
Finalde; elenen çiftler de sahneye çıktı... Hande Subaşı & Metin Arolat çifti ‘Hep Böyle Kal’ı tamamladıktan sonra Olcayto Ahmet Tuğsuz, açık yüreklilikle söyledi: “Bu gece kim birinci olursa olsun, benim kalbimin birincisi Hande’dir...”
Yarışmacı çiftlere düet olarak söylemeleri için ortak bir şarkı seçilmişti: ‘Sevdim Seni Bir Kere’ Ajda Pekkan’dan da uzun yıllar keyifle dinlediğimiz bu şarkının söz ve müziğinin Özdemir Erdoğan gibi bir ustaya ait olduğunu açıklamak doğru olurdu... Hatta bu açıklamayı kendini dün gece ‘Pop Tarihi’nin Kralı’ ilân eden Sayın Erol Büyükburç’tan beklerdik... Eyşan Özhim, bu şarkı için Semih’e 10, Zuhal’a 9, Didem’e de 8 puan verdi. Gerekçesini de şöyle açıkladı: “Hiç sevmediğim bir şarkı... İkinci defa dinleyince esnemeye başlıyorum...”
Herkes, her şarkıyı sevmek zorunda değil ama ‘seksi manken’in böyle bir açıklamayı milyonların önünde yapması en azından Özdemir Erdoğan’a karşı yapılan bir ayıp, hatta ayıbın da ötesinde bir saygısızlıktı...
Bu arada Büyükburç, ikinci bölümde jüri masasına eski sahne kıyafetlerinden biri ile oturdu. Behzat, hemen benzetmesini yaptı: “Ve işte karşınızda Dünyayı Kurtaran Adam’ın Oğlu...” O sırada eski finalistlerden Erhan Yazıcıoğlu ile Erol Büyükburç arasında başlayan sözlü tartışma büyüyordu ki Allah’tan araya Behzat girdi ve durumu kurtardı.
Burada hemen bir parantez açalım; Behzat Uygur, gaf yapabilir, dili sürçebilir... Canlı yayındır olur! Ama o yüzündeki ‘babadan kalma’ gülümseme asla eksik olmaz! Ve durumu kurtarır! Zaten şu renkli camda kaç tane ‘işini bilen’ sunucu kaldı ki!
MAHKEME 1
Geçen hafta gazetelere yansıyan bir habere göre, Sezen Aksu; Show TV, MED Yapım ve Oray Eğin’i mahkemeye vermişti o bildik olaylardan dolayı.. Oray da dün gece cevabını verdi: “Bir sadece bir soru sordum ve karşısında mahkemeye verildiğimi öğrendim... Beni asla korkutamazlar... Versinler...”
MAHKEME 2
Yine geçen hafta gazetelere yansıyan bir olaya göre, jüri üyelerinden Emel Şenocak’ın bulunduğu okulda, bir öğretmen bir öğrencisini, daha sonra da kendisini taciz etmişti. Şenocak da açıklamasını dün gece yaptı: “Bu haberi benim ağzımdanmış gibi yazanları mahkemeye verdim. Tekzip gönderdim. Olay soruşturma aşamasındadır ve bana sadece bilgim için başvurulmuştur...”
Ve 22.15’te başlayan yarışma, tam 30 dakikalık ‘sarkma’ ile 02.00’de son buldu! Bir heyecan daha sona erdi.. Darısı ‘PopStar Alaturka’nın başına...
Zuhal Topal`ın dünkü performansını izlemek için `Tıkla İzle` butonuna basmanız yeterli.
DÜN GECE EROL BÜYÜKBURÇ KENDİNİ TÜRK POPUNUN KRALI İLAN ETTİ! DİĞER POPÇULARA HAKSIZLIK OLMADI MI!
--------------------------------------------------------------------------------
Dün gece ‘Şarkı Söylemek Lazım” programına usta sanatçı Erol Büyükburç’un kendini Türk Popu’nun Kralı ilan etmesi damgasını vurdu!
Türk popunun gelişmesinde tabii ki Erol Büyükburç’un katkılarını es geçmek hiç kimsenin hakkı değildir. Ama Türk Popu’nun tarihine şöyle bir göz atarsak, kimin daha çok katkısı olduğunu görebiliriz. Evet Erol Büyükburç`un Türk popunun kendini göstermesinde ve gelişmesindeki katkıları büyük olmuştur. Büyükburç, 60’lı yıllarda fırtına gibi esti. Hatta o dönemde Türk popunda tek geçiliyordu! Bu çıkışını 70’li yıllarda da sürdürdü. Türk popu 70’li yıllarda büyük bir gelişme yaşamaya başladı.
Altmışlı yılların ikinci yarısından itibaren Barış Manço, Cem Karaca, Erkin Koray, Ertan Anapa, Selçuk Ural. Yetmişli yıllarda Ersen ve Dadaşlar Modern Folk üçlüsü, Üç Hürel, MFÖ, Özdemir Erdoğan, Erol Evgin, İlhan İrem. 80’li yıllarda bu çıkış devam etti. Ersan Erdura, Kartal Kaan, Ege, Çelik, Metin Özülkü, Ferda Anıl Yarkın, Harun Kolçak. 90’lı yıllarda adeta bir patlama yaşandı. Kenan Doğulu, Serdar Ortaç, Tarkan, Burak Kut, Mustafa Sandal. 2000’li yıllarda Gökhan Tepe, Gökhan Özen, Kerem Cem, Emre Altuğ, Murat Boz, Emre Aydın.
Evet işte Türk popunun gelişmesinde katkıları olan popçular. Şimdi şöyle bir baktığımızda Erol Büyükburç, 60’lı yıllarda ve 70’li yıllarda var. Barış Manço, Cem Karaca ve Erkin Koray 60’lı yılların ikinci yarısından 2000`li yıllara kadar var ve gittikçe çıkış yaşamışlar. Ardından MFÖ, Özdemir Erdoğan, Erol Evgin varlıklarını hala sürdürüyorlar. 80, 90 ve 2000`li yıllarda kendini gösteren ve Türk popuna katkısı olan gençler hala var. Son 10 yıldır da Türk popunda Tarkan, Kenan Doğulu, Serdar Ortaç ve Mustafa Sandal gerçeği var!..
Kendini Türk Popu’nun Kralı ilan eden Erol Büyükburç diğer sanatçılara biraz haksızlık etmiyor mu? 80’li, 90’lı ve 2000’li yıllarda Erol Büyükburç’un Türk popuna bir katkısını göremedik. Şimdi jüri olarak görüyoruz. Bir Barış Manço, bir Cem Karaca, bir Erkin Koray Türk popuna 35 yılını vermiş insanlar ve şarkıları dillerden düşmüyor. Sonradan gelen kuşaklar bayrağı hala taşıyor… Krallık kavramında eskilik ön planda ise, Barış Manço, Cem Karaca ve Erkin Koray da eski ve katkıları hala ortada. Bizce Türk popunun kralı tartışılır!
Sonunu iZLeyememiştim..
ZuhaL kazanmış.. Fena değiLdi ama bnce Semih kazanmaLıydı en azından benim 1.im oydu.. ZuhaL içinde sevindim.. Didem'in kazanmasından iyidir.. ;)
burcu_yağmur
28-05-07, 14:07
Zuhalın kazanmasına çoks evindim çünkü attıgım oylar boşa gitmedi zaten çok güzel söylüyodu zuhal sen harikasınn
Bende senin gibiyim hep Semihin kazanmasını istedim emindim smsler çok gelir Semihe diyodum ama öyle olmadı Zuhal askerlerden sms istemiş ve kazanan Zuhal oldu yine iyi bi ses kazanmasına sevindim
Şu diyaloglara çok güldüm
Zeynep: “Behzat, senin bu geceki gaflarından rahat bir VTR çıkar...”
Behzat: “Ya seninkiler... 13 bölümlük bir dizi olur...”
:img-hyste :img-hyste
İnşallah Buzda Dansıda Behzat Uygur ve Zeynep Tokuş sunar iyi bi ikili oldular :img-yes:
özlemcim dediklerine katılıyorum bende semih kazanır diye tahmin ettim ama zuhal kazandı olsun iki iyiden biri kazanmış oldu seninde dediğin gibi behsatla zeynep iyi ikili oldular inşallah buzda dansıda birlikte sunarlar birbirleriyle çok güzel atışıyolar umarım onları yine beraber görürüz.
iiki zuhal topal kazandı attığım oylar boşa gitmedi hakeden semihte vardı
ama ikiside kazanabilirdi
Açıkçası ben Semih'in kazanmasını çok istiyordum.Harika söylüyordu çünkü.Yarışmanın başından sonuna kadar iyi götürdü.Kimseye sataşmadı,tartışmadı ve bana göre örnek bir yarışmacıydı.
Zuhal de çok iyi söylüyordu ama Semih'in yeri ayrıydı bence.
Didem'e ilk haftalarda elenir diyordum kız finale kadar çıktı.
Ben sonlarını izleyemedim çok geç olmuştu,yattım.
Zuhal kazanmış meğer.;)
Semih'in kazanmasını çok istemiştim,neyse kısmet değilmiş.
son ikiye enazindan gerçekten hak edenler kaldi, kim kazansa sevinirdim.. ama benim yine gönlümden az fazla geçen zuhaldi, nedeni ise ilhan sesen =).. ama semihte kazansa fark etmezdi, çünkü oda sonuna kadar hak etti.. çok mutlu oldum ikisini son 2de görünce.. biran korktum valla didem 2ye kalacak diye.. neyseeee zuhalcim güle güle kullan o parayiiii :)
basindan beri iki favorim vardi irmak ve zuhal irmak erken elenince zuhali destekledim ve dün kazanmasina cok sevindim ....
ama bence finale kalan 3 cifte cok iyidi didemide semihide tebrik ediyorum.....
Yaptiklari yanlis 2.olanada biraz para ikramiyesi vermeleri gerekirdi..1. 100 bin aliyorsa 2. 50 bin almaliydi..Gerci program basina hepsi para almistir..
iReMJeLiBoN
28-05-07, 16:55
Ya bende Zuhal ve Semihi cok seviyordum.. Her ne olursa olsun ikisinden birinin kazanmasını istiyordum.. Keske bir erkek bi kız secselerdi.. Ama ne biliyim, Semih biraz daha ünsüz ve soguk ya, Zuhal daha sıcak gelmistir halka belki.. Zuhal icinde cook sevindim..:) Semihinde kazanmasını cok isterdim ama olmadı.. Neyse hayırlısı olsun ..:)
Beyaz Balina
28-05-07, 17:11
Olley Zuhal Topal kazandı çok iyi oldu bence. Ben sonlara doğru Semih kazanacak diye düşündüm ama Zuhal kazandı. Semih'i de çok seviyordum ama Zuhal'i daha çok istiyordum.
deadly_angel
28-05-07, 17:15
Zuhalin kazandığını sabah öğrendim, çokgeç saatte bittiği için tamamını izleyemedim, çok çok sevindim.Hiç tahmin etmiyordum bu beni çok şaşırttı.Zuhal 1. haftadan bu yana favorim ve kazandığı çok iyi oldu!!!!
Umarım bundan sonraki yarışmada bu sunamayan ve konuşamayan ikiliden kurtuluruz! Sıkıldım artık
Dünkü programı izleyemedim demek Zuhal Topal kazandı çok iyi olmuş valla neredeyse en iyi seslerden biriydi.. En başta kazanır dediklerim semih saygıner hande subaşı ve zuhal topaldı çünkü en iyi onların sesleri vardı ve sesin kazanmasına çok sevindim...
deadly_angel
28-05-07, 17:42
Niye canım çoook güzel sunuyolar :) bende çok şaşırdım beklemiyodum ama keşkede Semih kazansaydı Zuhalin dünkü röportajı hiç hoşuma gitmedi ne yalan söyleyim soğudum biraz öyle çok büyük laf edenlerden hoşlanmam ben neyse bi daha bu bölüme uğramam nasıl olsa bitti :sad53: :sad53:
aman yok yok ben beğenmiyorum:) hele o behzat ayrı bir lisan oluşturdu:img-hyste Dediğin gibi Semihin seside çok hoştu çok farklı bi yorumu vardı.Didemin üçüncü oluşuna çok sevindim bu arada bi an birinci olur mu diye düşünmüştüm:D
Zuhalin kazandığını sabah öğrendim, çokgeç saatte bittiği için tamamını izleyemedim, çok çok sevindim.Hiç tahmin etmiyordum bu beni çok şaşırttı.Zuhal 1. haftadan bu yana favorim ve kazandığı çok iyi oldu!!!!
Umarım bundan sonraki yarışmada bu sunamayan ve konuşamayan ikiliden kurtuluruz! Sıkıldım artık
Yok ya ben beğeniyorum açıkçası sunuşlarını,özellikle Behzat'ın yerinde ve güzem espriler yaptığını düşünüyorum.Yeri geldiğinde gayet güzel güldürüyor bence insanları.
Ya arkadaşlar buarada Semih ve Yeliz'in Boş Çerçeve ve Annem performansları elinde olan var mı?Ya da link gösterecek.Youtube'de de çok aradım ama malesef bulamıyorum.Yardımcı olabilecekler pm atarsa sevinirim.;)
sena57-utku
28-05-07, 21:39
didemin olmamasına sevindim.zuhal yada semih farketmezdi ama semihin kazanmasını daha bi çk isterdim sankii.:img-wink:
yarışmanın başından beri favorilerim zuhal ve semihti.. ama çoğunlukla semihin kazanmasını istiyordum.. yarışmanın sonucuna üzülmedim ama benim nazarımda 1. semih 2. zuhal 12. didem
GAZEL_KEREMCEM
29-05-07, 13:24
ya semihin kaznmasını çok isterdim.çok hak ettiğini düşünüyorum.ama zuhal birinci oldu diye üzülmüyorum çünkü zuhalde çok güzel bir sese sahip!
bebishim_f
29-05-07, 16:13
ya semihin kaznmasını çok isterdim.çok hak ettiğini düşünüyorum.ama zuhal birinci oldu diye üzülmüyorum çünkü zuhalde çok güzel bir sese sahip!
aaa zuhalmi 1. oldu..ben favorilerrim elendiğinden beri izlemiyodum ama semihin kaznamasını istiyodum nese didem kaznamamışya zuhalde iyi...
yabancıdamat
29-05-07, 18:51
didem olmadıya gerisi önemli değil benim favorim semihti ama zuhalin olacağını düşünüyordum tahminlerim doğru çıktı olsun 2.likte kötü bir derece değil hem zuhalide severdim ikside haketti hemde fazlasıyla
cyprus_hsn
29-05-07, 19:24
bişey soracam. final gecesi biri sonucu ağzından kaçırmış . bu kimdi ve ne demişti? dikkat etmedim ben oraya..
masal__perisi
31-05-07, 15:30
ben de anlamadım sonucu nasıl ağzından kaçırdığını :icon_sorr bu arada finalden birkaç resim telefondan çekildiği için görüntü iyi değil ama izleyemeyenler için ekledim :img-yes:
http://img236.imageshack.us/img236/3923/84708422oz2.jpg
http://img236.imageshack.us/img236/5082/10sa3.jpg
http://img236.imageshack.us/img236/7448/11ze5.jpg
http://img236.imageshack.us/img236/9578/12rz8.jpg
http://img236.imageshack.us/img236/6524/13iu6.jpg
http://img236.imageshack.us/img236/271/15cg5.jpg
masal__perisi elleirne saglık ;) Senin de mi adın Özlem ??
Ayy Zuhale bak yaa..nasıl şaşırmış :)
http://img236.imageshack.us/img236/7448/11ze5.jpg
deadly_angel
01-06-07, 00:12
Zuhal Topalın mimiklerine bayılıyorum, o kadar doğal bir insanki... Sonuçlar açıklanırkenki yüz hali çok hoştu, çığlık atması, zıplaması filan... Çok tatlıydı.Umarım onu ekranlarda farklı farklı projelerde hep görürüz.
bonanza is back
02-06-07, 02:34
arkadaslar bugece kibris girne colony casino ebru gundes gecesindeydim..colony hotel roof ta cok guzel bir gece ve supriz yasadik// metin ozulku, ferrda anil yarkin, ilhan sesen, serap ezgu. hakan aysev programi izleyenler arasindaydi.. ve sayin ebru gundes sira ile hepsini tek tek sahneye davet etti.. hepsi sahnede superdi, ikiser sarki okudular.. cok guzel bir geceydi.. ha bu arada serap ezgu sahneye cikmadi :happy0064 , onlarla sohbet ettim.. ozellikle ilhan amca ile, zuhal topal hayrani olarak onlari kut;ladim..:img-wink:
Bu kadar hafta ust uste birinci gelince ben Semih Sayginer kazanir diye dusundum ama olsun Zuhal kazandi. Ikisinide iyidi. Tebrikler.
Show Tv yarışma birincisi Zuhal Topal'in 100 Bin YTL'lik ödülünü neden vermedi?
Şarkı Söylemek Lazım'da 13 haftalık maraton sonunda ipi göğüsleyen Zuhal Topal dertli, "MED Yapım'ı arıyorum, telefonlarıma çıkmıyorlar" dedi. MED Yapım'ın sahibi Fatih Aksoy ise "Parayı kanal ödeyecek" diyor.
İşte günün polemiği...
Show TV'deki düet yarışmasından İlhan Erşahin'in koçluğu ile birinci çıkan Zuhal Topal, önceki gün katıldığı bir radyo programında hala ödeme yapmayan MED Yapım'ı dava edeceğini açıkladı.
Med Yapım'ın sahibi Fatih Aksoy ise, "Sözleşme gereği para ödemesini kanal yapacak" dedi.
STAR/Magazin
deadly_angel
23-06-07, 00:27
Haber için teşekkürler stormy
Niçin Türkiye'de yapılan yarışmalarda kazanan ödülünü sorunsuz bir şekilde, anında alamaz merak ediyorum.Tamam bunun işlemleri v.s var orasını anlarım.Ama iş parayı ödemeye gelince yapımcı kanala atar topu, kanalda yapımcıya...
Milletten takir takir sms leri aliyorlar nereye gidiyor bu aldiklari sms ler o zaman?Eger dogruysa etik degil yapilan..
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.