Tüm Versiyonu Göster : Heroes- Sen Hangi Kahramansın ?
Sen Hangi Kahramansın ?
http://img161.imageshack.us/img161/633/aboutheaderqp3.jpg
Burdaki (http://www.ugo.com/programs/nbc/heroes/interact.asp) testten kim olduğunuzu anlayabilirsiniz. Ben iki defa yaptım. İkisinde de Hiro çıktım. :happy0064
http://img76.imageshack.us/img76/593/asdiq6.jpg
Edit:
Bir test de benden. Herkesin görmesi için ilk mesaja ekliyorum.
Yeni Test Tıklayın (http://www.nbc.com/Heroes/games/quiz.shtml)
ben de peter gibiyim :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo
ayrıca boyle zevklı bır konu actıgın ıcınde cok tesekkurler :good:
Taurus konu için teşekkürler.
Diziyi Cnbc-e'den takip eden arkadaşlara uyarım olacak. Diziye yeni kahramanlar katılacağı için büyük olasılık bu test spoiler içeriklidir.
benim ne çıkacağım zaten şimdiden belli
demiştim dimi
http://img260.imageshack.us/img260/6981/capture1xl8.jpg
ben niki çıktım!!!!! ama hiroyu daha çok beğeniyorum
Ben de Niki çıktım Kendimden korkmaya başlasam mı acaba :P
:blink: İSAAC çıktım yaww hiçte resim çizmeyi beceremem yaww:img-hyste
Ben de Peter çıktım insanın en sevdiği karakter çıkması süper oluyor ya :D
Ben de Peter çıktım insanın en sevdiği karakter çıkması süper oluyor ya :D
sana 100 de 100 katılıyorum onu çok sevdiğimizden olmasın ;)
lily_daniel 09-03-07, 17:00 Yaşasın :happy0064 Hiro çıktım ! :happy0064 YATTA !!! :img-wink:
lorelai gilmore 09-03-07, 18:43 yaşasın Claire çıktım.bence en iyisi de o zaten ama çok az kız var dizide.Peter da çok karizmatik bence zaten Amerika'daki kızları diziye bağlayan da Peter'ın yakışıklılığıymış.(gazetede okudum)
:blink: İSAAC çıktım yaww hiçte resim çizmeyi beceremem yaww:img-hyste
bende isaac çıktım.yaf bu çocuk morfinman değil miydi????:blink: ALLAH KORUSUUNNN:img-fear2
crn_fb_turkey 10-03-07, 16:09 bn niki çıktım:))):good:
ısaac çıktım bende hehehehehehhehe
dizinin en sevimli karakteri çıktım bende.Hiro
Peter çıktım. Koltuklarım kabardı. :) Mohinder olmayı isterdim. :img-blush
kaptan jack 11-03-07, 22:17 ben mohinder çıktım..........:happy0064
Mrs.Welling 12-03-07, 10:59 Isaac,Milo ve Niki mm
ben niki çıktım:icon_cry:
Ben Isaac çıktım, ne alakaysa? :blink:
çoban yıldızı 13-03-07, 11:34 Ben de Mohinder çıktım. Ama hala onun özel bir yeteneği olup olmadığını anlayamadım. Bilen var mı?
Ben de Mohinder çıktım. Ama hala onun özel bir yeteneği olup olmadığını anlayamadım. Bilen var mı?
Zeki olması yetmez mi? :) Süper güçleri yok ama genetik konusunda uzman. Bu yetenekler de genetik ile alakalı olduğu için biraz beyin gücüne ve bir profesyonele ihtiyacımız var.
Ayrıca çok yakışıklı. :img-blush
çoban yıldızı 13-03-07, 19:27 Tabi ki zeka ve akıl özel yetenekten daha önemli. Nasıl kullanacağını bilmedikten sonra yetenek neye yarar ki? Ama dizide özel yetenek konusuna o kadar takılmışım ki onun da özel yeteneği var da ben mi kaçırdım diye düşündüm.
Neyse cnbc-e yine güzel bir dizi bulmuş. Umarım Carnivale nin yeni sezonunu da yayınlarlar.
Tabi ki zeka ve akıl özel yetenekten daha önemli. Nasıl kullanacağını bilmedikten sonra yetenek neye yarar ki? Ama dizide özel yetenek konusuna o kadar takılmışım ki onun da özel yeteneği var da ben mi kaçırdım diye düşündüm.
Neyse cnbc-e yine güzel bir dizi bulmuş. Umarım Carnivale nin yeni sezonunu da yayınlarlar.
Bildiğim kadarıyla cnbce Carnivale'ın 3 sezonunu da gösterdi. Carnivale zaten 3sezonluk çekildi. Dizinin maliyeti çok olduğu ve reytingler bunu karşılamadığı için yayından kaldırıldı diye biliyorum ben.
Ben yine de Mohinder'in zekasının yanısıra bir yeteneği olduğunu düşünüyorum
kaptan jack 13-03-07, 20:13 bende mohinder çıktım...hemde ard arada üç kez....karakterleri yeni tanımaya başladıgımız için şimdilik havalara uçtugumu söyleyemem...hiro çıkmayı tercih ederdim....:img-blush
Mohinder çıkanlar sorulara verdikleri cevapları söyleyebilirler mi? :) Testi tekrar yapmak istiyorum ama sorular aynıysa cevap da aynı olacak. Riske girmek istemiyorum. :img-blush
KeReMcEmİm 17-03-07, 09:56 hepside çok güzel yetenekler insan olsa hangisi olmak isticeğine karar veremio...
Mohinder çıkanlar sorulara verdikleri cevapları söyleyebilirler mi? :) Testi tekrar yapmak istiyorum ama sorular aynıysa cevap da aynı olacak. Riske girmek istemiyorum. :img-blush
ben mohinder çıktım ama bütün soruları hatırlamıyorum bi kaçı aklımda en sevdiğin renk e mor dedim en kötü alışkanlığa çikolata dedim:)en sevdiğin dondurmaya meyveli dedim dünyayı tek bi kişi kurtarabilirmi ye kesinlikle dedim valla bunlar aklımda kalmış:)
oynamıyorum ben bu oyunu!!!hep istemedigim karakterler cıkıyor:img-beee: ben hiro omak istiyorum!!!!!
kaptan jack 19-03-07, 15:04 Mohinder çıkanlar sorulara verdikleri cevapları söyleyebilirler mi? :) Testi tekrar yapmak istiyorum ama sorular aynıysa cevap da aynı olacak. Riske girmek istemiyorum. :img-blush
valla canım ben a ile b arasında mekik dokudum...d hariç hepsini işaretledim....hayır başka bir karakter olmak için ugraşıyorum çıkmıyor....hep mohinder yaa....:img-wink:
-A k e L d a N- 19-03-07, 16:02 Isaac çıktım:img-yes: :img-wink:
http://img259.imageshack.us/img259/3489/isaacgg1.jpg (http://imageshack.us)
Ya bu çok eğlenceli birşeymiş,
Ben Mohinder çıktım. Özel yetenek olmasa da zeka var çok şükür.:img-wink:
Ya ben Claire çıktım. Bana bir şey olmaz abi.. Vurun abalıya..
hiroyumm oLeyy:p:p çok $irin yhaa:p
ben de claire çıktım severim zaten kendisini:good:
offf site açılmadı bir türlü yaaa...testi yapamadım bir türlü ...hiro ya bayılıyorumama testi yapabilseydim bile hiro çıkacağımı hiç sanmıyorum....keşke açılsaydı
ısaac çıktım, ne alakaysa. :img-blush
ben clarie çıktım yaşasın:happy0064
miraclesofworld 25-03-07, 06:10 ben matt çıktım!! korkun benden korkun sakın ha kötü bişey düşünmeyin hemen anlarım heeee heee!!!!:img-pilot :img-pilot :img-pilot
MeTaLiGRaM 27-03-07, 19:16 Peter çıktı anketin sonucunda. Hangi kriterleri baz aldılar bilmiyorum ama dizide bana en sevimsiz gelen karektere benziyor olmaktan utanç duyuyorum vesselam :img-fie:
summ_roberts 27-03-07, 19:28 niki çıkthm :D ama bnm favorilerm hiro ve claire...
ya hiro çıktım !!!! iyi tabi ama claire da olabilirdi!!!
ßen NiKi cıktım doqrudur ikizLerim zaten farkLı kişiLikLere böLünme oLmasa da.. Çift karakterLiyimdir.
ben de matt çıktım ama ben deli gibi hiro hastasıyım banane ya ben hiroyum yanlış o test:)
Ben de az buçuk ingilizcemle niki çıktım zaten kim çıksa mutlu olurdum diziye bayılıyorum çünkü ama keşke türkçesini yanıtlayabilsek ben de verdiğim cevaplardan emin olurdum türkçe test mümkün mü
yaseminergeneci 12-04-07, 19:43 ben niki çıktım
niki en karanlık karakter keşke o çıksaydım ama peter çıktım nese vatandaşı oyuncu olarak gilmore girlsten seviorum ama heroes ta bilmem:: neyse ben boleyim napiim.
lara_cansel 14-04-07, 14:19 claire çıktı
öhöm..öhömm ben niki çıktım ya :hıh :hıh !!! hiç de sevmem bu karakteri
şaşkınlığına kızmama rağmen peter çıktım..hadi hayırlısı..
en beklemediğim karakter çıktı MOHİNDER!!!:icon_whis :img-yes:
Bence kimin çıktığı önemli değil önemli olan kimi sevdiğimiz.
Önemli olanın hangisinin daha iyi olduğuysa eğer bence 16 ayrı yeteneğe sahip olan Sylar bence daha ağı basar!bye
farantic67 13-05-07, 12:47 hehe bende hero çıktım
ben mat çıktım hiç benzemem aslında:img-hyste
Bence Heroes dizisindeki tüm kahramanlarımız belli bir seviyenin altına inmeyen ve üstlendikleri karakter yorumlarını bizlere gayet iyi bir biçinde yansıtan karakterlerdir...Bu yüzden Heroes'u daha da sevmemize neden olan kahramanları birbirinden ayırmak biraz abes kaçacak gibi geliyor bana!:img-wink:
hİLARy_dUUf 15-05-07, 20:08 OLey bee Claire çıktım, çok sefiom ben bu kızı ya çok şekerr:img-yes:
Önemli olanın hangisinin daha iyi olduğuysa eğer bence 16 ayrı yeteneğe sahip olan Sylar bence daha ağı basar!bye
Yine bu bakış açısıyla, esasında Syları da alaşağı eden,
Ve yakınında olan herkesin ((varsa)) gücüne tesir eden Haitili Adam,
hepsinden de ağır basar o halde.
Bu arada, testte bir Mohinder bir Claire çıktım...
Bir test de benden. Herkesin görmesi için ilk mesaja da ekleyeceğim.
Yeni Test Tıklayın (http://www.nbc.com/Heroes/games/quiz.shtml)
İReM_cHrıSs 20-05-07, 10:42 claire çktım en svdiğim karakterlerden biri peter!dan sonra
Bende isaac çıktı ama ben peter istiyorum.
oleyyy yeni testte hiro çıktımm:D:D
ben gene peter ım cıktım oley :)
niki çıktım...ne yani çift kişiliklimiğim benn:img-grin2 ama bnm ing. kötü ondandır yarısını okumadan salladım bananee yaa ben matt olmk ıstıorm=)
miracle girl 31-05-07, 22:24 izlemedim diziyi ama Niki çıktım inşallah iyi biridir gerçi biraaz salladım ingzcem kötü olduu için :)
pfff...Nathan Petrelli çıktı banada...
ama tabiiki Sylar olmayı tercih ederim :img-wink:
oleyyy Peter çıktım yaşasın çok seviyorum onu yaa...
peter çıktım ama hiro yada sylar çıkmasını isterdim
4ewerbrucas 05-06-07, 11:44 ben ilk testte hiro çıktım severim kendisini:happy0064 ikinci testte ise claire ama peter çıkmayı isterdim ya:img-in_lo
Isaac Mendez çıktım ama Hiro olmayı tercih ederdim
naz_özge12 11-06-07, 18:46 ben bu testi nasıl yapacağımı hala anlamadım.kitep var onu açıyorum.ingilizce seçenekler ve yazılar çıkıor.sonra ne yapıcam anlamadım.
ben peter cıktım cok garip ... filmdeki karaktere bakınca aynı ben gibi ama zıt olan bişi var ben bayanım aslında erkek olmak isterdim...
ilk yaptıımda
hiro
ikincide
nathan
çıktım :D
daha yapmaya da dewam ediom
ilk testte isaac çıktım:)daha ilk seferde buldum=)
ikinci testte claire...
Peter_Petrelli 13-06-07, 14:00 peter çıktım :happy0064
06_haziran_15 16-06-07, 12:48 Matt Parkman çıktım..ama ii takip etmiyorumm diziyii matt in yeteneği ne?? (sanırmm kötüü biri)..
Matt Parkman çıktım..ama ii takip etmiyorumm diziyii matt in yeteneği ne?? (sanırmm kötüü biri)..
İnsanların düşüncelerini okuma yeteneğine sahip. Kötü biri değil. Dizinin en safıdır bence. :)
06_haziran_15 16-06-07, 15:57 İnsanların düşüncelerini okuma yeteneğine sahip. Kötü biri değil. Dizinin en safıdır bence. :)
evet o adamı biliyorum ama ismini bilmiyodm..teşekkürler...
insanların düşüncelerini okuyamıyorumm ama çok iyi empati kurabiliyorm ve bi olaya başkasının gözündenn yada objektiff bakabiliyormm..test için teşekkürler...
summer roberts 16-06-07, 16:08 niki geldi.
Sylar çıkan yok mu ? :DD:D:D:d
Sun Summer 21-06-07, 16:17 http://img159.imageshack.us/img159/908/peterav6.png (http://imageshack.us)
:happy0064 :happy0064 :happy0064
mIlO_SobIeski 01-07-07, 21:10 Tabii ki Peter Petrelli
claire :happy0064 :happy0064
_KaLpaZaN_ 09-07-07, 22:28 http://img389.imageshack.us/img389/6792/adszcy9.jpg (http://imageshack.us)
kessinLikLe isaac.. gerçi niki oLmayı isterdim ama sanırım eger onLArdan biri oLsaydım isaacin yerind eoLurdum.. çünkü resimLe iLgiLeniyorum..
_KaLpaZaN_ 09-07-07, 23:00 ikinci testte de cLair oLdum :img-yes: ama sanırım ingiLizceyi tam anlayamadığımdan... severim onu ama onun gibi değiLimki :icon_whis
ben ilk peter ikincisinde hiro çıktım
ısaac çıkıp duruyorum(cevaplarımı değiştirdiğim halde:icon_whis )
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=28557
buraya turkcesını koydum daha yararlı olur sizin için
mohinder çıktım onuda severim ben ama peter ve hiro çıkmayı tercih ederdim
Hiro çıktım ! Oley :D Kendisini çok severim favorim :D
turk_u_az2006 18-07-07, 07:39 Bende Isaac mendez çıktım gerçekten çok müthiş bişey oda ya ama tabi kendi ölümünü çizmeside kötü olmuştu.
ben peter çıktım :happy0064 :happy0064
zaten en sevdiğim karakter :img-in_lo
http://img159.imageshack.us/img159/908/peterav6.png
bu seferde peter çıktım zaten en sevdiğim karakter:happy0064 :happy0064
claire çıktım :happy0064 :happy0064
ısaac çıktım:):)eh idare eder:P
turkcesıne qoremı yapıyosunuz ^^
hateTHElove 22-07-07, 17:18 bn niki çıktım aynaya bakınca başkasını görüorum artıkk:img-pilot :P
bn niki çıktım aynaya bakınca başkasını görüorum artıkk:img-pilot :P
kendını kaptırma bu kdr :P
cagladirek 22-07-07, 19:46 ben iki sefer yapmıştım..ilkinde niki çıktım.ikincisinde peter çıktım..:):)
turkcesıne qoremı yapıyosunuz ^^
ben türkçesine göre yaptım ingilizceme güvenmiyorum ama eskide ingilizce yaptım ve onlardan emin degildim:)
turkcesine qore yapın tabi yarqılayan yok sizi ing. anlamayıp yapanlar warsa tekrar bakmalarında fayda war;)
angeLcereN 23-07-07, 15:22 Claire çıktım=D
Hero'm da Peter olsa bari=D
1. yapışımda claire
2.yapışımda peter çıktım:):)
crazy_hil_fan 23-07-07, 20:12 clarie çıktım :img-wink:
inanamıyorum nathan çıktım en sevmediğim ısınamadığım karakter
inanamıyorum nathan çıktım en sevmediğim ısınamadığım karakter
:dito :dito :dito
cagladirek 24-07-07, 21:51 inanamıyorum nathan çıktım en sevmediğim ısınamadığım karakter
demekki senin de içinde gizliden gizliye bir hırs varmış hep canım.:)nathan'ın hırsını herkes bilir yani:)gerçi her zaman için "kardeşim olmadan asla"der ama senin için ne denli böyle bir yorum doğrudur bilemeyeceğim.:):)
demekki senin de içinde gizliden gizliye bir hırs varmış hep canım.:)nathan'ın hırsını herkes bilir yani:)gerçi her zaman için "kardeşim olmadan asla"der ama senin için ne denli böyle bir yorum doğrudur bilemeyeceğim.:):)
:icon_whis varmş demekki way be ben neymşim..bilseydim bu kadar hırslı olduğumu derslerime çalışırdım tüh geç yaptım bu testii neyse artık :P
hateTHElove 24-07-07, 22:16 :icon_whis varmş demekki way be ben neymşim..bilseydim bu kadar hırslı olduğumu derslerime çalışırdım tüh geç yaptım bu testii neyse artık :P
artık örenmiş olduunu göre gelecekte senden büük işler beklioruz :happy0064 :img-pilot
dikkatinizi çektimi bilmem ama sylar yok test de :D
cagladirek 25-07-07, 19:08 gerçekten ya...hiç sylar çıkan biri oldu mu.:):)gerçi o derece sadisti zor bulunur gibi geliyor bana ya neyse artık:) bence koymadıkları iyi olmuş..yani kendini sylar sanıpta kafa yaranlar falan olur diye korkmuşlardır belki:):)şu pokemon olayı gibi bi olay..
öle birşey yapacak akıl yaşı 8 olan biri sanmıyorum :D
ama neden koymadıklarını anlamadım.
Ben claire bannet i seçerdim açıkçası :)
zeynep_bora 26-07-07, 15:31 ben peter'ım :)
btn hpsine A diince: matt
B diince: peter
C diince: claire
D diince: nathan
Ben Hiro çıktım.Sevdiğim bir karakter Hiro.Peter ve Claire'i de seviyorum.Aslında hepsi bir bütünün parçası.Sylar da o bütün olmak istiyor zaten.Her ne kadar korkutucu olsa da Sylar'ın çekici bir karakter olduğunu düşünüyorum.Tabi bunda onu canlandıran oyuncunun karizması da etkili sanırım.
ISAAC çıktım ve çok şaşırdım
amma çok hiro varmış aramızda..
ben claire çıktım..
bi de 2.testin türkçe çevirisi yapıldı mı..ingilizcm pek ii değil de..
_KaLpaZaN_ 29-07-07, 21:55 gerçekten ya...hiç sylar çıkan biri oldu mu.:):)gerçi o derece sadisti zor bulunur gibi geliyor bana ya neyse artık:) bence koymadıkları iyi olmuş..yani kendini sylar sanıpta kafa yaranlar falan olur diye korkmuşlardır belki:):)şu pokemon olayı gibi bi olay..
geçen gün benimde akLıma o geLdi biLiyo musun.. acaba birisi kendini syLar zannedipte seri cinayetLere fLn başLamasın.. :D sonuçta herkesin bir psikopat yönü vardır.. yani biraz zeki bir psikopat katiL bence onun gibi oLmak isteyebiLir..
cagladirek 29-07-07, 22:03 geçen gün benimde akLıma o geLdi biLiyo musun.. acaba birisi kendini syLar zannedipte seri cinayetLere fLn başLamasın.. :D sonuçta herkesin bir psikopat yönü vardır.. yani biraz zeki bir psikopat katiL bence onun gibi oLmak isteyebiLir..
ya vallaha olur mu olur..sonuçta "dünya"da yaşıyoruz..ben artık herkesten herşeyi beklerim yani.:):) o kadar psikopat sadist varken araya birde sylar gibi bişiy karışırsa hiç şaşırmam artık...bi o eksik çünkü..:icon_whis :img-pilot :img-polic
cheerleader 01-08-07, 15:26 peterr
fantagirro 05-08-07, 18:20 peterr
evet arkadaşım bende seninle aynı fikerdeyim bende mutla<ka peter olmak isterdim
ben de matt çıktım :D peter çıkmak isterdim ama:icon_whis
ben niki cıktım ama hiro cıkmak istodum
dirty pirate 15-09-07, 08:19 ben nathan petrelli çıktım ama hiro çıksın isterdim ya:icon_whis
ben üç kere yaptım ve ikisinde niki sonuncusunda clara çıktım..
mohinder cıktım profesör sanırım ama nasıl biri ki
berkayaras 02-12-07, 02:01 issac cıktım alakasız ya hahaha
ısaac çıktım ama sylar olmayı isterdim
Sena_Dulce 27-12-07, 09:51 bende Niki çıktım hemde birkaç kez yapmış olmama rağmen
içimdeki kötülük ortaya çıkmaya başladı:D:D
Ben tüm cevapları salladım ve 2 kere yaptım..
Bilemiyorum neden ikisinde de Claire çıktım =)
beren_defne 02-01-08, 20:39 Claire Çıktım ..Güzelll =)..
isaac cıktım allah sonumuzu benzetmesin inş:icon_whis
yesilgozlu_83 04-01-08, 12:56 bende niki çıktım!!! yoksa jessica mı desemmm ???
isaac çıktım ben de amanın :icon_whis
yagmur_montana 09-01-08, 18:55 niki çıktım : )
ben claire çıktım....
çooookkkk mutlu oldum vaallllaaa:happy0064
başka bişi istemem artık:happy0064
kivanç_aşkim 12-03-08, 20:16 cLaire ym mutluyum huzurluyum :):img-hyste
gülesim geldi :D
ingilizcem pek olmadığı için atmak zorunda kaldım ve claire çıktı .
Keşke bu oyunun türkçesi olsaydıda gerçekte kim çıkıçaktı öğrenebilseydim :img-cray:
sena57-utku 09-05-08, 20:20 İlkinde Isaac çıktı ne alakaysa:)İkinci teste hiçbir şey çıkmadı kahraman olamazmışım:hıhTek bende oldu herhalde fazla mı anormalim:icon_whis:img-hyste
SyLaR_lover 10-05-08, 06:45 ben yapmıştım bunu!! bi isaac bi de niki çıktım! ama ben SYLAR olmak istiodum..:img-blush
justforheaven 10-05-08, 07:43 hiro çıkoley onun yeteneği hep hayallerimi süslemiştir zamanda yolculuk muhteşem :happy0064
mrs.lovett 10-05-08, 08:08 arkadaşlar oyunun türkçesi cnbc-e nin sitesinde var ben orda yapmıştım claire çıkmıştım :) yuppi claire olsaydım ilk iş bi gökdelenden atlardım heralde :)
|