PDA

Tüm Versiyonu Göster : Hırsız Polis Öncesi /Sonrası

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

selek90
04-04-07, 17:36
anam sizin sordukunuz soruların cevabı yok çünkü sizin karşınızda çınar yok

çınar gibi biri olsun bakalım nasıl indiriyon çantayı felan

ben diyom ki benim aklıma takılan bir konuydu b izim bu mavi son bölümde de çınar a yemek yedir medi çocuk açlıktan ölcek yani istanbulda fulya abla verdı ama londrada kimse yok

bi de mavinin hamile olduğunu duydular mı acaba hayır duymamışlarsa haber vererim ya :img-hyste

deren1970
04-04-07, 17:36
Arkadaşlar yanlış anlaşılmadığımı bilmek çok güzel teşekkürler.
Neden bitti? Bunda en önemli neden KANAL-D bana göre. Neden derseniz bir arkadaşımız program müdürünün açıklamalarını yazmıştı ya raiting önemliymiş. Sen 2006 yılında yılın dizisi olan dizimizi hang akıla vesileyse 15 günde bir ne için futbol karşılaşması vermek için harcarsan yayınladığındada saat 23.00 gibi bir saatte verirsen daha ne beklenirki.
Tamam bizim gibi kemikleşmiş seyirci 01.00 de başlasada seyrederdi o başka.
Dizinin maliyeti sebebini asla kabuletmiyorum. Gümüş gibi yayılarda, Bin bir gece gibi lüks yatlarda filan çekilmeyen sıradan insanların yaşadığı mekanlarda çekilen dizinin maliyeti diğerlerinden düşüktür.
Bir de bir ara Meltem Cumbulla Timuçin Esen yeni bir dizide oynuyacaklar diye bir haber olmuştu. Eğer TE bu yüzden bıraktıysa sizi bilmem ama tek TE için seyretmem eğer çekilirse o dizi. Meltem Cumbul hangi diziyi tam bitirmişki ve de dizi başarısı bana göre kötü.
Te yi HP eski bölümlerinde seyretmek bana yeter de artar

alevalev_25_
04-04-07, 17:39
gönderdiğim maillerden birine gelen cevap...

Sayın İzleyicimiz,

04.04.2007 13:01:17 tarihinde tarafımıza göndermiş olduğunuz mailinize ilişkin cevabımız aşağıda yer almaktadır.

Hırsız Polis adlı yerli dizi filmimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Dizimiz şimdilik yayın akışlarımızda yeralmamaktadır. Fakat dizi tekrarına yönelik isteğiniz ilgili birimlere iletilmiştir.

Kanal D yayın akışı ile ilgili tüm bilgileri http://www.kanald.com.tr internet adresinden ayrıntılı olarak bulabilirsiniz.

Kanal D ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi haftanın 7 günü 24 saat hizmet veren Alo D'yi arayarak veya bizeyazin@kanald.com.tr mail adresimizden ulaşarak bildirebilirsiniz.

İyi seyirler,

Sevgi ve saygılarımızla.

hayret dizinin adını doğru yazabilmişlerrr!!!

xKubrax
04-04-07, 17:53

Sayın İzleyicimiz,

04.04.2007 13:01:17 tarihinde tarafımıza göndermiş olduğunuz mailinize ilişkin cevabımız aşağıda yer almaktadır.

Hırsız Polis adlı yerli dizi filmimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Dizimiz şimdilik yayın akışlarımızda yeralmamaktadır. Fakat dizi tekrarına yönelik isteğiniz ilgili birimlere iletilmiştir.

Kanal D yayın akışı ile ilgili tüm bilgileri http://www.kanald.com.tr internet adresinden ayrıntılı olarak bulabilirsiniz.

Kanal D ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi haftanın 7 günü 24 saat hizmet veren Alo D'yi arayarak veya bizeyazin@kanald.com.tr mail adresimizden ulaşarak bildirebilirsiniz.

İyi seyirler,

Sevgi ve saygılarımızla.

Evet hayret gulum.. 10'da 2'sinde dogru yazabilmisler.. Aslinda saygi duymak lazim biliyormusun o kadar cok mail atmak zorunda kaliyorlarki dizilerin isimlerini karistiriyorlar dogal olarak.. :D

mavi&yeşil
04-04-07, 18:28
Sevgili blue&blue,ben de malum kanala mail gönderdim.Umarım isteğimiz gerçekleşir.Artık sesimizi duysunlar.Bir kerecikde olsa...

Sevgiler...

mavi&yeşil
04-04-07, 18:33

Sayın İzleyicimiz,

İyi seyirler,

Sevgi ve saygılarımızla.

Aynı cevap bana da geldi.Dizinin adını sonunda öğrenebilmişler.(Okuma-yazmayı sökebilmişler daha doğrusu :img-hyste )

Sevgiler...

saso
04-04-07, 19:17
hp cileri şikayet ediyorm bu foruma....
tim ve özlemin sayfaları maşallah(nazar degmesin... :) )...ama hp ye ugrayan yok:img-cray:

emocion
04-04-07, 20:54
Selam bye diyerek tüm hırsız polis severlere sevgilerimi iletiyorum.Bu siteyi çok geç keşfetmiş olmaktan büyük üzüntü duydum:icon_sorr Hırsız polisin son bölümlerine yakın böyle bir sitenin varlığından haberim oldu.Benim gibi hp tutkunları olduğunu bilmek çok güzeldi.Artık her pc yi açtığımda ilk işim burayı ziyaret edip sizin o birbirinden güzel yazılarınızı okumak,çalışmalarınızı seyretmek.Aranızda kurmuş olduğunuz arkadaşlıklar çok güzel.Sizlere imrendiğimi söylemeliyim.Bende bu güzelliklerin bir parçası olmak istediğimden üye oldum.Dizimizin tekrarının yayınlanması için bende kanala mail gönderdim.Tekrarının yayınlanacağından bir kuşkum yok.
Yakında resim çalışmalarımla yine burada olacağım.Sizlere sevgi ve saygılarımı gönderiyorum:img-kiss:

alamehmet
04-04-07, 21:00
Bugün sabahtan veri başlayacak vizelerim için not toplama derdindeydim.Eve kendimi yeni attım ve hemen buraya geldim.Kübram demiş kitlemişmiyiz kutularını:img-hyste Bravo bize:happy0064 :happy0064 .Ben henüz iki mail attım ama azimliyim önümde bir liste var yaklaşık 10 adet mail adresi,sıra onlarda...

Bu arada blue&blue kaç mail oldu cidden çok merak ettim?

alamehmet
04-04-07, 21:03
hp cileri şikayet ediyorm bu foruma....
tim ve özlemin sayfaları maşallah(nazar degmesin... :) )...ama hp ye ugrayan yok:img-cray:

sasom bende şikayet ediyorum.O sayfalar doluyor taşıyor ama buraya neden uğranmıyor.Biz ne güzel kalabalık cıvıl cıvıl günler geçirirdik burda.Şimdide yapabiliriz...

gunesce
04-04-07, 21:07
Selam bye diyerek tüm hırsız polis severlere sevgilerimi iletiyorum.Bu siteyi çok geç keşfetmiş olmaktan büyük üzüntü duydum:icon_sorr Hırsız polisin son bölümlerine yakın böyle bir sitenin varlığından haberim oldu.Benim gibi hp tutkunları olduğunu bilmek çok güzeldi.Artık her pc yi açtığımda ilk işim burayı ziyaret edip sizin o birbirinden güzel yazılarınızı okumak,çalışmalarınızı seyretmek.Aranızda kurmuş olduğunuz arkadaşlıklar çok güzel.Sizlere imrendiğimi söylemeliyim.Bende bu güzelliklerin bir parçası olmak istediğimden üye oldum.Dizimizin tekrarının yayınlanması için bende kanala mail gönderdim.Tekrarının yayınlanacağından bir kuşkum yok.
Yakında resim çalışmalarımla yine burada olacağım.Sizlere sevgi ve saygılarımı gönderiyorum:img-kiss:

bende senin gibi bu siteyi cok gec kesfedenlerdenim.bence burada herkes ev sahibi konumumda.cunku bizi buraya hp ye ÖD ve TE olan sevgimiz topladi.herkes ayni duygularla burada.resimlerini bekliyecegim

blue&blue
04-04-07, 21:10
Arkadaşlar gün boyu giremedim ama yazdıklarınızın çoğunu okudum....

Güzel güzel mailllerimiz gitmiş. Herkese çok teşekkür ediyorum!

Şuan itibariyle bana gelen mail sayısını veriyorum. 37

Hala çok az. Bu yüzden şurda şuan da gerekli hatırlatmaları yapıyorum! :img-yes:

Dizinin tekrarlanrının yayınlanması için Kanal D'ye mail atıyoruz. Tehditli, tehditsiz, sevgi dolu, nefret içerikli, agrasif, mülayim, sakin, heyecanlı, seviyeli, seviyesiz hiç farketmez. :)
Haydi mail bombardımanına devam! :happy0064

Bu kampanyaya istinaden mesaj gönderilecek adresler

To (kime): bizeyazin@kanald.com.tr,

Cc (Bilgi): erolavci@tmc.com.tr, mtelevizyon@milliyet.com.tr, mguler@gazetevatan.com

Bcc (Gizli): alice_flame@yahoo.com (sayıyı tespit etmek için)

Evvet! forumdaş listemiz,

hyoldaş, 1poyraz, scale, zeytine-35, bora.asli, cerenim, missp, mavicınar, denizmert, eftelya61, dilekçe, öjeni, hürriyetim, timuçin_özlem, duar, meline, uçurtmam, nilnisa, esss, deeppurple, tuğbay, zinednah, mns, dgulsar, drc, basakss, gülündikeni, second, heraa, günelimben, maviözlem, sürmelim, animavi, rüzgar88, jasmins, anatoliaz_06, misskrueger, selek90, demetim, kullar, ulucınar, camilleclaudel, izleyici, kartalsu, hasrettttt, demetars, nazenaz, dokuz, sunayz, dml, zanaitta, byramses, argosy, sibelaylin, eflatun, farandaway, kitara, kakule, ezgo, erten07, loser.22, mavi83, foreveryoung, jalem, timuçin_hastası, guliguli, ask, venivicivici, she7a, mavi18, billge_n, mavi_rüya, gül_mavi, timucinhayranı, nilya_tim; nilüfer2, berencik_15, saso, esragöre, ramayana, cristal, hewal, fettan, krnca_, gülüm_su, deren1970, cidozlem, mynameisada, xkubrax, umutkırıntıları, neljan, koyumavi, ruffles, alan, maviçınar, satranc, xvsevgixy, sinope, gizem_89, ddilara, hellokity, aslı_84, meşe, delimavi, hazal oğuz, gündoğdu, potelek, missryan, jasper2, myblue, bbdbhb, epiler, tenka, mavi bir çınar, sevim1967, saxas, skyangel, kardelen2086, safir, dizici_manyak, kashmire, nesrin_blau, 20fil35, ece_gs_1905, allamehmet, mavi&yeşil, alevalev_25, emocion, mega1, elmass, anatoliaz, ierem, premier, night, söğüt, ehlocan, orange_blue, maviçınar_........
Listemiz daha da uzayacak!

Mailler bu rakama mutlaka ulaşmalı! :good:

kardelen2086
04-04-07, 22:11
2-3 gündür derslerimin yoğunluğundan foruma giremedim ama bu akşam sayfalara şöyle bir göz gezdireyim dedim ve anladığım kadarıyla dizimizin tekrarının yayınlanmasıyla için ilgili adreslere mail atmışsınız arkadaşlar bu konuda ben de elimden geleni, hatta daha fazlasını yapmak isterim ,inşallah amacımıza ulaşırız......(bu arada mail atılacak adresleri bana öm yolu ile gönderebilir misiniz?)

peki dizimizi yayınlamaya karar verirlerse acaba hangi saati uygun görür sevgili kanalımız;içimden bir ses en uygunsuz saati diyor ama ben o sesi dinlemek istemiyorum nedense.....

saso
04-04-07, 22:22
dün size anlatacaktım ama unutmuşum :icon_whis

dün yeldanın kanaltürkde oldugunu söylemiştim ve programı izliyordum..
amacım yelda sayesiinde özlemi görmmüş kadar olmakdı....:img-hyste
ama yelda saçı başı degiştirmiş...:icon_sorr farklıydı hatun sesini bile zor duydum....
maşallah elif hiç susmadı....(bu arada yelda ve elif kankim olurlar....:img-hyste )
program yeni bir habere geçine bende kanalları geziyordum sonra birde ne göreyim
aylin......süslenmiş püslenmiş bir masanın başında konuşuyor...ve ben aylini dinliyorum ...:img-hyste

anladım ki bu dizi BİNDİR bir gece:img-hyste (onurun kankisini gördüm....:img-pilot )

baş karakter konuşuyor ama ben ayline bakıyorum....:img-pilot
o anda annem dedi ki..
dizi başlamış neden açmadın..
bende
anne nerden bileyim başladıgını bakıyormuyum ...:img-tomat

ama bir bilse ki sırf özlemi görmüş kadar olmak için dıdısının dıdısına baktıgımı...:img-blush

tabi bindir bir geceyi görünce annem yeldayı izleyemedim....:icon_sorr

alamehmet
04-04-07, 22:31
dün size anlatacaktım ama unutmuşum :icon_whis

dün yeldanın kanaltürkde oldugunu söylemiştim ve programı izliyordum..
amacım yelda sayesiinde özlemi görmmüş kadar olmakdı....:img-hyste
ama yelda saçı başı degiştirmiş...:icon_sorr farklıydı hatun sesini bile zor duydum....
maşallah elif hiç susmadı....(bu arada yelda ve elif kankim olurlar....:img-hyste )
program yeni bir habere geçine bende kanalları geziyordum sonra birde ne göreyim
aylin......süslenmiş püslenmiş bir masanın başında konuşuyor...ve ben aylini dinliyorum ...:img-hyste

anladım ki bu dizi BİNDİR bir gece:img-hyste (onurun kankisini gördüm....:img-pilot )

baş karakter konuşuyor ama ben ayline bakıyorum....:img-pilot
o anda annem dedi ki..
dizi başlamış neden açmadın..
bende
anne nerden bileyim başladıgını bakıyormuyum ...:img-tomat

ama bir bilse ki sırf özlemi görmüş kadar olmak için dıdısının dıdısına baktıgımı...:img-blush

tabi bindir bir geceyi görünce annem yeldayı izleyemedim....:icon_sorr

Evet bizim Aylin orda.Sevgili annem sağolsun salı günleri bindir bir geceyi:img-hyste seyreder bende internete kendime gömer vakit geçiririm.

Bu arada sen dün söyler söylemez bende açtım kanaltürkü hemde tüm zor şartlar altında internetten,görüntünün dakika başı donmasına rağmen bir nebze özlemimi görmüş kadar olabilirm belki diye seyrettim.Ama sağolsun sudokucu amca ve elif hanım sayesinde yeldanın sesini duymak ne mümkün.Hatta bir ara biri sustursun şunları diye çemkirdim.Ama dikkatimi çeken birşey oldu.Yelda konuşmayı başardığı anlardan birinde bir seneryosu olduğunu söyledi.

Bunun üzerine benim kafamda ampuller bir bir yanıp sönmeye başladı.Aklıma gelenler sizinde aklınıza geliyor mu??

saso
04-04-07, 22:38
bindir bir geceyi:img-hyste

.Yelda konuşmayı başardığı anlardan birinde bir seneryosu olduğunu söyledi.

Bunun üzerine benim kafamda ampuller bir bir yanıp sönmeye başladı.Aklıma gelenler sizinde aklınıza geliyor mu??

bindir bir gece kaptın sen onu..ve anladım kanımca....:happy0064
not:az önce gaffuru izledim de biraz....:img-hyste )

şimdi senden duydum ve :icon_idea :img-nyam:

inşallah en kısa zamanda ve istedigimiz şartlarda...AMİN...

scale
04-04-07, 22:39

bende senin gibi bu siteyi cok gec kesfedenlerdenim.bence burada herkes ev sahibi konumumda.cunku bizi buraya hp ye ÖD ve TE olan sevgimiz topladi.herkes ayni duygularla burada.resimlerini bekliyecegim
HP sever arkadaşlar.forumumuza hoşgeldiniz.Geç geldiniz ama doğru yere geldiniz.Bu forumdaki HP kardeşliği gerçekten başka yerde yok.Dilerim ki ayağınız(eliniz) uğurlu gelir dizimiz yeniden başlar forumumuz eski hareketli günlerine biran önce kavuşur.bye

scale
04-04-07, 22:42

Hala çok az. Bu yüzden şurda şuan da gerekli hatırlatmaları yapıyorum! :img-yes:

Dizinin tekrarlanrının yayınlanması için Kanal D'ye mail atıyoruz. Tehditli, tehditsiz, sevgi dolu, nefret içerikli, agrasif, mülayim, sakin, heyecanlı, seviyeli, seviyesiz hiç farketmez. :)
Haydi mail bombardımanına devam! :happy0064

Bu kampanyaya istinaden mesaj gönderilecek adresler

Cc (Bilgi): erolavci@tmc.com.tr, mtelevizyon@milliyet.com.tr, mguler@gazetevatan.com

hyoldaş, 1poyraz, scale, zeytine-35, bora.asli, cerenim, missp, mavicınar, denizmert, eftelya61, dilekçe, öjeni, hürriyetim, timuçin_özlem, duar, meline, uçurtmam, nilnisa, esss, deeppurple, tuğbay, zinednah, mns, dgulsar, drc, basakss, gülündikeni, second, heraa, günelimben, maviözlem, sürmelim, animavi, rüzgar88, jasmins, anatoliaz_06, misskrueger, selek90, demetim, kullar, ulucınar, camilleclaudel, izleyici, kartalsu, hasrettttt, demetars, nazenaz, dokuz, sunayz, dml, zanaitta, byramses, argosy, sibelaylin, eflatun, farandaway, kitara, kakule, ezgo, erten07, loser.22, mavi83, foreveryoung, jalem, timuçin_hastası, guliguli, ask, venivicivici, she7a, mavi18, billge_n, mavi_rüya, gül_mavi, timucinhayranı, nilya_tim; nilüfer2, berencik_15, saso, esragöre, ramayana, cristal, hewal, fettan, krnca_, gülüm_su, deren1970, cidozlem, mynameisada, xkubrax, umutkırıntıları, neljan, koyumavi, ruffles, alan, maviçınar, satranc, xvsevgixy, sinope, gizem_89, ddilara, hellokity, aslı_84, meşe, delimavi, hazal oğuz, gündoğdu, potelek, missryan, jasper2, myblue, bbdbhb, epiler, tenka, mavi bir çınar, sevim1967, saxas, skyangel, kardelen2086, safir, dizici_manyak, kashmire, nesrin_blau, 20fil35, ece_gs_1905, allamehmet, mavi&yeşil, alevalev_25, emocion, mega1, elmass, anatoliaz, ierem, premier, night, söğüt, ehlocan, orange_blue, maviçınar_........
Listemiz daha da uzayacak!

Mailler bu rakama mutlaka ulaşmalı! :good:
Arkadaşlar 37 çok az hadi lütfen bukadar olmamalı biraz hareketlenin:good:

maviözlem
04-04-07, 22:42

hyoldaş, 1poyraz, scale, zeytine-35, bora.asli, cerenim, missp, mavicınar, denizmert, eftelya61, dilekçe, öjeni, hürriyetim, timuçin_özlem, duar, meline, uçurtmam, nilnisa, esss, deeppurple, tuğbay, zinednah, mns, dgulsar, drc, basakss, gülündikeni, second, heraa, günelimben, maviözlem....

bluecugum, birtanem...:icon_sorr

Kendimi bu listede görmek cok üzücü cünkü maalesef elimden birsey gelmiyor, beni yok say canim ablacigim, enerjim bir yerlerde gömülü...takatim yok, yorgunum, icimdeki sizi beni terketmemek adina ant icmis adeta, icimden sadece siir yazmak gelmiyor, gözleri yatirip iraklara, Ahmet Kaya sarkilari dinlemek geliyor, baska hicbirsey yapasim yok...Hayat dursa keske, hizina yetisemiyorum, onu cok gerilerden takip ediyorum...

Özlemin sayfasina bile iki kelime yazamiyorum, misafir olarak giriyorum ve saatlerce cikmiyorum, bir resme gözüm ilisiyor, ve o an zaman duruyor benim icin...bakiyorum...bakiyorum...neye baktigimi bilmeden...:icon_sorr

Bu arada sen bu mail sayisini nerden ve nasil ögreniyorsun, isini saglama almak buna denir herhalde. :img-grin2

blue&blue
04-04-07, 23:13

Kendimi bu listede görmek cok üzücü cünkü maalesef elimden birsey gelmiyor, beni yok say canim ablacigim, enerjim bir yerlerde gömülü...takatim yok, yorgunum, icimdeki sizi beni terketmemek adina ant icmis adeta, icimden sadece siir yazmak gelmiyor, gözleri yatirip iraklara, Ahmet Kaya sarkilari dinlemek geliyor, baska hicbirsey yapasim yok...Hayat dursa keske, hizina yetisemiyorum, onu cok gerilerden takip ediyorum...

Özlemin sayfasina bile iki kelime yazamiyorum, misafir olarak giriyorum ve saatlerce cikmiyorum, bir resme gözüm ilisiyor, ve o an zaman duruyor benim icin...bakiyorum...bakiyorum...neye baktigimi bilmeden...:icon_sorr

Bu arada sen bu mail sayisini nerden ve nasil ögreniyorsun, isini saglama almak buna denir herhalde. :img-grin2

Ama ama olmazki! Sen de böyle yaparsan! 2 dk.lık mail gönderme işine takat bulamazsan yanmışız biz maviözlemcim...

Sana tek bir şey söylüyorum!

Mavi hatrına silkelen ve şu maili gönder!!!!!!!!:img-yes:

Ayrıca mail gönderilecek adreslere dikkat edersen. BCC bölümünde bir adres var. o benim adresim. Mail atanlar o adresi de BCC(gizli) bölümüne yazarlarsa mail bana da geliyor. Ben de sayıyı böyle tespit ediyorum... İşimi sağlama almanın yanında çabaların oranını da öğrenmiş oluyoruz. :img-yes:

Sen de bu listede olduğuna göre haydi pamuk ellerini göreyim!

Son durum 38 :icon_sorr

_heraa_
04-04-07, 23:14

sevgili mavikadın, ne oldu sana böyle ? neden bu kadar üzgünsün?

aslına bakarsan bende kendimi biraz öyle hissediyorum.umut ediyorum ki...o çok sevdiğimiz insanlar birgün yine güzel birşeylerle karşımıza gelicekler ve biz yine birşekilde onlardan bahsedip heyecanlanıcaz..:img-in_lo
tabi bu hiçbir zaman hp nin yerini tutmıycak ama...olsun teselli işte...
üzülme be güzelim...:img-polic
zaman neler gösterir bilinmez...

emocion
04-04-07, 23:45
Arkadaşlar haberiniz vardır ama bir kez daha belirtmede sakınca yoktur sanırım,yakında duvar isimli bir dizi başlıyor ve tanıtımlarında Nermin ide gördüm.aah ah her biri bir yerlere savruldu:icon_sorr

scale
04-04-07, 23:53
Biraz önce Tim in sayfasında yeni diziye atv için başlıyo diye okudum ama doğruluğundan emin değilim.Berrak Tüzünataç la başlıyormuş diye yazmışlar.

alamehmet
04-04-07, 23:57
Canım forumdaşım.Hepimiz enerjimizi kaybettik,hepimiz boşluktayız,hepimiz üzgünüz ama zaman silkelenme zamanı.Bir zamanlar dizimiz devam ederken hakkımızı almak için sevgili blue&blue önderliğinde kampanyalar yapan bizler,aynı şekilde şimdi de hakkımızı almak için bu kampanyaya elimizden geldiğince destek olmalıyız.Ne demiştik hp izleyicisi kararlıdır,inatçıdır...

not:Şuan itibariyle gönderdiğim mail 3 oldu.Kanımca o 38.de ben oluyorum sevgili blue&blue:img-wink:

blue&blue
05-04-07, 00:02
Canım forumdaşım.Hepimiz enerjimizi kaybettik,hepimiz boşluktayız,hepimiz üzgünüz ama zaman silkelenme zamanı.Bir zamanlar dizimiz devam ederken hakkımızı almak için sevgili blue&blue önderliğinde kampanyalar yapan bizler,aynı şekilde şimdi de hakkımızı almak için bu kampanyaya elimizden geldiğince destek olmalıyız.Ne demiştik hp izleyicisi kararlıdır,inatçıdır...

not:Şuan itibariyle gönderdiğim mail 3 oldu.Kanımca o 38.de ben oluyorum sevgili blue&blue:img-wink:

Şuan itibariyle sayımız 41!

Yavaş ama emin adımlarla ilerliyoruz.
Emeği geçenlere sevgiler...

emocion
05-04-07, 00:05
Yeni dizi atv de ama Berrak Tüzünataç yok,o başka dizide oynuyor.Bu dizide pek tanınmamış oyuncular var.Ben birtek Nermin i tanıdım.Konusu itibariyle sorunlu gençliği anlatıcakmış.

alamehmet
05-04-07, 00:12
Biraz önce Tim in sayfasında yeni diziye atv için başlıyo diye okudum ama doğruluğundan emin değilim.Berrak Tüzünataç la başlıyormuş diye yazmışlar.

Evet öyle bir söylenti var kim yazmış hatırlamıyorum ama ben doğruluğuna pek inanmıyorum.Yani son yapılan röportajda dinlenmeyi düşündüğünü söylememişmiydi kendileri??

Ben bu sezon için ne özlemin ne de timin bir diziye başlayacağını düşünmüyorum.Hatta düşünmemekle kalmayıp üstüne birde istemiyorum.Kanımca henüz hazır değilim onları yeni dizilerde,bambaşka rollerde,bambaşka kişilerle görmeye hazır değilim...

scale
05-04-07, 00:17
Ben bu sezon için ne özlemin ne de timin bir diziye başlayacağını düşünmüyorum.Hatta düşünmemekle kalmayıp üstüne birde istemiyorum.Kanımca henüz hazır değilim onları yeni dizilerde,bambaşka rollerde,bambaşka kişilerle görmeye hazır değilim...
Ne yalan söyliyeyim benim de hiç içime sinmiyo onları başkaları ile farklı rollerde görmek ve istemiyorum sanırım bu roller üzerlerine yapıştı.Bizleri sonraki rollerine inandırmaları hayli zor olacak.İşleri çoookkk zorrr çookk

maviözlem
05-04-07, 01:23
sevgili blue, sevgili komserim, ve sevgili alamehmet...

Televizyonda varolan dizileri eskiden izlemedigim gibi su an´da izleyemiyorum, ama ansizin bir fragmanla gözgöze geldigim vakit, icimde hep biriktirdigim ama birsekilde bastirdigim duygularima yenik düsüsüyorum...

Allahim yani hakikatan nasil alisacagiz, her an sanki bizimkilerde ekranda belirecek zannediyorum...ekranda o kadar yüz varki, ama hicbiri haddinden fazla beyaz degil, hicbirinin yüzüne nur degmemis, hicbiri saf ve duru degil, hicbirinin gözlerinin ici parlamiyor...Göremiyecegiz bir daha asla ama gercek sorun cok daha aci, asil sorun korkuyor olmam...Asil sorun o iki insani ayni anda ekranda görememek bir daha, elbette tek baslarina bizleri kendilerine hayran birakacaklardir yine ama az önce belirttigim gibi, korkuyorum ya tek baslarina bizleri büyüleyemezlerse...Özellikle benim derdimi biliyorsunuz... ÖZLEM...Son sahnesi aklimin bir kösesinde sürekli dönüyor, onu diger kadin oyuncularla kiyaslayamiyorum bile, o Allahin bize bir lütfu...fakat bundan sonra Maviyi canlandirmayacagi, Cinarla gözgöze gelemiyecegi beni kahrediyor... Bizler cok garip bir sekilde bu gercege alistik, ama cok enteresen tuhaf bir sekilde, halbuki ben cok fena dagiliriz diye düsünmüstüm...Bu siradan birsey degil ki...Bu cok aci birsey, inanilmaz bir kayip...tarifi mümkün olamiyacak asla, bizler onlari yitirdik...yitirdik...alisamiyorum, alismak istemiyorum...

She7a
05-04-07, 05:36
umarım dogru degildir su dizi isi insanın daha dur dun bir bugun iki diyesi geliyor.

potelek
05-04-07, 10:24
herkese merbaha,
çok uzun zamandır foruma girmiyordum, daha doğrusu giremiyordum :icon_sorr yazılanları okudukça çok daha kötü oluyordum çünkü. foruma girmiyorum da ne oluyo sanki, eski bölümleri izleyip yine kötü oluyorum, bari dedim foruma giriyim de benimle aynı duyguları paylaşan arkadaşlarımla birlikte olayım, en azından biraz olsun içimdeki acıyı hafifletiyim. hp'nin bitmesine alışamıyorum, perşembe akşamları yapıcak bişey bulamadığım için erkenden uyuyorum. geçen akşam kayınvalideme gittim, onların izlediği bir dizi var. onlar izliyor diye ben de öyle baktım televizyona, ruhum sıkıldı resmen, nasıl izliyolar dedim bu saçma sapan dizileri. sonra derin bir oooofffff çektim. :icon_sorr :icon_sorr

Sevgili blue&blue foruma girip de yazını görünce ilk işim gerekli yerlere mail atmak oldu. hep destek tam destek :good: :img-wink:

ooohhh be meğer iki satırda olsa yazmaya ihtiyacım varmış, içimdekileri dökmeye ihtiyacım varmış. iyi ki bu sayfalar ve iiyi ki sizler varsınız...bye

alamehmet
05-04-07, 10:50
Ben dizimiz bittiğinden beri bir an olsun burdan ayrılamadım.Burası gerçekten tüm hpciler için bir sığınak.Ben birtek burda iyi hissediyorum kendimi.Biliyorum ki herkes benimle aynı şeyi düşünüyor,herkes benimle aynı şekilde üzülüyor.

Geçenlerde burda bir cümle dönüyordu.Yakınlarını kaybeden forumdaşlarımız olmuştu ve biz birkaç satırda olsa onlara birşeyler söylemiştik elimizden geldiğince.Bu vesileyle işte bu cümle çıktı ortaya.acılar üzüntüler sıkıntılar paylaştıkça azalırmış,hafiflermiş.

Biz aynı şey için burdayız.Aynı üzüntüyü paylaşıyoruz.Ve birbirimizi en iyi yine biz anlıyoruz.Hiçbir yere gitmeye niyetim yok...Kimse bir yere gitmsin arkadaşlar ltfn.

not:Akşama kadar vizeye çalışmam gerek ve ben burdan nasıl uzak kalacağımı bilemez bir halde birşeyler yazıyorum.Ben okula arkadaşlar sizlere çok güzel bir gün geçirmenizi diliyorum.Benim yerime de sohbet edin...alevalev_25im merdiyem 20sinde ordayım anladın sen onubye

alamehmet
05-04-07, 10:56
günaydın
sanırım bu şarkı bu sabah iyi gider ya da kötüye sürükler bilemiyorum
ama ben sabahtan beri bu şarkıyı dinliyorum ve 10. bölüme gidiyorum.
ama benim yapmam gereken işler var.

Mavi gözde hapsettiğim o yıllar
Billur tende edepsizce anılar
Sarı yazda beter soğuk akşamlar
Üşüyorum kifayetsiz yorganlar
Islah olmaz bu deli ruh
İflah olmaz bu beden
Hep acıklı şarkılar
Sence neden
Bu soğuk hep var
Mevsim bahane
Sensiz her daim
Yağacak kar
Güneşi görmem
Adımı bilmem
Delice sevmem
Neye yarar

Ben bu şarkıyı her sabah okul yolunda dinliyorum.Hatta az sonra yine başlayacağım dinlemeye.Ama canım forumdaşım pek iyi geldiğini söyleyemem.Zira beni alıyor şöyle 10.bölüme doğru götürüyor.Tamam çok güzel iyi hoş ama birden aklıma yarım kalan olan tek dansları geliyor ve malum zatlara karşı yine ve yeniden agresifleşmeye başlıyorum.En iyisi ben bugün dinlemiyim.

not:Biri beni kovabilir mi derse geç kalacağım ama çıkmaıyorum:icon_sorr

alevalev_25_
05-04-07, 11:03
Ben bu şarkıyı her sabah okul yolunda dinliyorum.Hatta az sonra yine başlayacağım dinlemeye.Ama canım forumdaşım pek iyi geldiğini söyleyemem.Zira beni alıyor şöyle 10.bölüme doğru götürüyor.Tamam çok güzel iyi hoş ama birden aklıma yarım kalan olan tek dansları geliyor ve malum zatlara karşı yine ve yeniden agresifleşmeye başlıyorum.En iyisi ben bugün dinlemiyim.

not:Biri beni kovabilir mi derse geç kalacağım ama çıkmaıyorum:icon_sorr

hadi git artıkk...
bakk dersler hocaların seni bekliyorrr...

sık dişini az kaldı tatlımm şurada 20 nisana ne kaldı kiii!!!!
geldiğinde her şeyin acısını tatlısını hüznünü mutluluğunu beraber çıkarırızzz..

fazla dalma koyu mavilikleree yoksa kimm elini uzatırda çıkarır seni o derin maviliklerdennn...

kim mii? tabii kii bennnn!!!!

selma23
05-04-07, 11:07
Selmacım sen şimdi bu maili onlara geri gönder birde yaynına lütfen daha ciddi
olunuz !işinizi ciddi yapmaya sizi davet ediyorum bu ne ciddiyetsizlik gibi
bir msg yaz geri gönder.Ama Blue nun verdiği diğer adreslerede aynen gönder bu maili.Bakalım ne olacak!

Önerin için sağol,dün akşam bedduaları mı tuttu ne bende aynı şeyi yapacaktım ki internet bağlantısı yoktu.sabah ilk işim alıntı yaparak Blue nun verdiği adreslerde dahil göndermek oldu.isteklerimize önem vermediğinizin farkındayız bide bunu alay etmeye kadar düşürmenize gerek yoktu filan dedim olabildiğince kibar olarak.bakalı şimdi ne olacak???

alamehmet
05-04-07, 11:08
hadi git artıkk...
bakk dersler hocaların seni bekliyorrr...

sık dişini az kaldı tatlımm şurada 20 nisana ne kaldı kiii!!!!
geldiğinde her şeyin acısını tatlısını hüznünü mutluluğunu beraber çıkarırızzz..

fazla dalma koyu mavilikleree yoksa kimm elini uzatırda çıkarır seni o derin maviliklerdennn...

kim mii? tabii kii bennnn!!!!

Canım benim tamam hemen çıkıyorum.20 nisan bir gelsin zaten...Bir bitsin şu sınavlar bir hafta başındayım.Hiç kurtuluşun yok benden.

not:Beni o maviliklerden çıkartan sen olacaksan ben dalar dalar çıkarım ama merdiyem :img-hyste

blue&blue
05-04-07, 11:36
Vatan Gazetesi sesimizi duymuş ve bugünkü gazetede bir mail yayınlanmış.

Bu yüzden devam diyorum!

Mail sayısını açıklıyorum! 46

Sevgiler....

Listemiz artmaya devam ediyor. Bu arada ÖM atarak kampanyamıza destek olan sevgili xkubrax'a teşekkürlerimi gönderiyorum!!!

hyoldaş, 1poyraz, scale, zeytine-35, bora.asli, cerenim, missp, mavicınar, denizmert, eftelya61, dilekçe, öjeni, hürriyetim, timuçin_özlem, duar, meline, uçurtmam, nilnisa, esss, deeppurple, tuğbay, zinednah, mns, dgulsar, drc, basakss, gülündikeni, second, heraa, günelimben, maviözlem, sürmelim, animavi, rüzgar88, jasmins, anatoliaz_06, misskrueger, selek90, demetim, kullar, ulucınar, camilleclaudel, izleyici, kartalsu, hasrettttt, demetars, nazenaz, dokuz, sunayz, dml, zanaitta, byramses, argosy, sibelaylin, eflatun, farandaway, kitara, kakule, ezgo, erten07, loser.22, mavi83, foreveryoung, jalem, timuçin_hastası, guli_guli, ask, venivicivici, she7a, mavi18, billge_n, mavi_rüya, gül_mavi, timucinhayranı, nilya_tim; nilüfer2, berencik_15, saso, esragöre, ramayana, cristal, hewal, fettan, krnca_, gülüm_su, deren1970, cidozlem, mynameisada, xkubrax, umutkırıntıları, neljan, koyumavi, ruffles, alan, maviçınar, satranc, xvsevgixy, sinope, gizem_89, ddilara, hellokitty, aslı_84, meşe, delimavi, hazal oğuz, gündoğdu, potelek, missryan, jasper2, myblue, bbdbhb, epiler, tenka, mavi bir çınar, sevim1967, saxas, skyangel, kardelen2086, safir, dizici_manyak, kashmire, nesrin_blau, 20fil35, ece_gs_1905, allamehmet, mavi&yeşil, alevalev_25, emocion, mega1, elmass, anatoliaz, ierem, premier, night, söğüt, ehlocan, orange_blue, maviçınar_, selma23, nur33, hırsız-polis, ........

mega1
05-04-07, 11:48
merhaba arkadaşlar biraz önce HPsitesinde bir sey okudum tabi doğru olup olmadığını bilmiyorum sizinle paylaşmak istedim akşam ATV ana haber de ÖD veTE ni (galiba bir mekanda)beraber görmüşler kamerayı görünce içeri kaçmışlar deniyor allah aşkına içinizde ATV haberi izleyen oldumu ? bu doğru olabilir mi? :happy0064 :happy0064 :happy0064

billge_n
05-04-07, 11:53
merhaba arkadaşlar biraz önce HPsitesinde bir sey okudum tabi doğru olup olmadığını bilmiyorum sizinle paylaşmak istedim akşam ATV ana haber de ÖD veTE ni (galiba bir mekanda)beraber görmüşler kamerayı görünce içeri kaçmışlar deniyor allah aşkına içinizde ATV haberi izleyen oldumu ? bu doğru olabilir mi? :happy0064 :happy0064 :happy0064

Bu haberin doğru olduğunu sanmıyorum babam sıkı bir haber takipçisidir ve genelde atv yi izler tıpkı dün izlediği gibi... Benimde bir hırsız polis tutkunu olduğumu da cümle alem bilir öyle bir şey olsa hepsi bir ağızdan bana seslenirdi... Ama olmadı:img-pilot

selma23
05-04-07, 11:55

ay ay ay...ne diyosun!!!ben seyrettim ama arada bi değiştirdim vede öyle bi magazin haberinide filan görmedim hiç.hoş böyle bi haber benim için kesinlikle magazin değerinde değilya..ama atv ana haberinde de böyle bi haber olacağını sanmıyorum.

saso
05-04-07, 12:07
haberler bölümünde hafta sonu dergisinde özlemin yelda ile resmi oldugu yazılmış...
o resmi ekliyebilecek olan varmı........:icon_sorr

öjeni
05-04-07, 12:19
hyoldaş, 1poyraz, scale, zeytine-35, bora.asli, cerenim, missp, mavicınar, denizmert, eftelya61, dilekçe, öjeni, hürriyetim, timuçin_özlem, duar, meline, uçurtmam, nilnisa, esss, deeppurple, tuğbay, zinednah, mns, dgulsar, drc, basakss, gülündikeni, second, heraa, günelimben, maviözlem, sürmelim, animavi, rüzgar88, jasmins, anatoliaz_06, misskrueger, selek90, demetim, kullar, ulucınar, camilleclaudel, izleyici, kartalsu, hasrettttt, demetars, nazenaz, dokuz, sunayz, dml, zanaitta, byramses, argosy, sibelaylin, eflatun, farandaway, kitara, kakule, ezgo, erten07, loser.22, mavi83, foreveryoung, jalem, timuçin_hastası, guli_guli, ask, venivicivici, she7a, mavi18, billge_n, mavi_rüya, gül_mavi, timucinhayranı, nilya_tim; nilüfer2, berencik_15, saso, esragöre, ramayana, cristal, hewal, fettan, krnca_, gülüm_su, deren1970, cidozlem, mynameisada, xkubrax, umutkırıntıları, neljan, koyumavi, ruffles, alan, maviçınar, satranc, xvsevgixy, sinope, gizem_89, ddilara, hellokitty, aslı_84, meşe, delimavi, hazal oğuz, gündoğdu, potelek, missryan, jasper2, myblue, bbdbhb, epiler, tenka, mavi bir çınar, sevim1967, saxas, skyangel, kardelen2086, safir, dizici_manyak, kashmire, nesrin_blau, 20fil35, ece_gs_1905, allamehmet, mavi&yeşil, alevalev_25, emocion, mega1, elmass, anatoliaz, ierem, premier, night, söğüt, ehlocan, orange_blue, maviçınar_, selma23, nur33, hırsız-polis, ........

Biri lütfen bana açıklayabilir mi yukarıdaki isim listesinin ne olduğunu
Bu kampanyada yer alanlar mı? Yoksa daha almayanlar mı?
Sevgiler

selma23
05-04-07, 12:24
bu dizimizin tekrarı için kanal d ye mail atanlar listesi.ne oldu ki???

zeytine-35
05-04-07, 12:30

Biri lütfen bana açıklayabilir mi yukarıdaki isim listesinin ne olduğunu
Bu kampanyada yer alanlar mı? Yoksa daha almayanlar mı?
Sevgiler

sevgili öjeni, kanal d hırsızpolis 'i tekrar yayınlaması için blue nun kampanyaya katılması için çağrı yaptığı arkadaşların listesi bu
blue bu sefer işi sıkı tutup yoklama da yapıyor haberin olsun

bluefly
05-04-07, 12:49
selam arkadaşlar, ben bu siteye yeni üye oldum ve çok beğendim, keşke dizimizin ayınlandığı sıralar üye olsaymışım dedim içimden,

Hırsızpolis'in tekrarı için kanald ye ben de mail attım, hatta 2 arkadaşımdan da rica ettim, toplam 3 mail daha oldu, inşallah kanald bu sefer bizi kale alır da, yayınlar dizimizi, tabi gece yarılarına koymazsa iyi olur

ama kanald söz konusuyken her şeyi bekliyorum,

öjeni
05-04-07, 12:52
bu dizimizin tekrarı için kanal d ye mail atanlar listesi.ne oldu ki???

birşey olmadı. ne listesi olduğunu merak ettim öğrendim de sağolsun arkadaşlardan. teşekkürlerimle cevap verdiğin için

eftelya61
05-04-07, 13:44
haberler bölümünde hafta sonu dergisinde özlemin yelda ile resmi oldugu yazılmış...
o resmi ekliyebilecek olan varmı........:icon_sorr

Şuanda dergi elimde ama resmi en erken akşama ekleyebilirim.. Şunu söyleyeyim Özlem saçlarını epeyce kısa kestirmiş ve balyajlı saçları... Yine çok güzel güldüğü bir resim..

scale
05-04-07, 13:59
Önerin için sağol,dün akşam bedduaları mı tuttu ne bende aynı şeyi yapacaktım ki internet bağlantısı yoktu.sabah ilk işim alıntı yaparak Blue nun verdiği adreslerde dahil göndermek oldu.isteklerimize önem vermediğinizin farkındayız bide bunu alay etmeye kadar düşürmenize gerek yoktu filan dedim olabildiğince kibar olarak.bakalı şimdi ne olacak???
Selma cım gönderdiğim maillerden bbirinde bende yaptıkları işte ciddi davranmadıklarını ve bu durumun beni çok güldürdüğünü,işlerini daha ciddiye almalarını tavsiye ettim.Hakettiler ama değilmi?
Blue cum vatan gazetesinde nerde bizim maillerden söz ediyo,internetten girdim göremedim.Benmi yanlış anladım:img-pilot

ISIKYOLU
05-04-07, 14:09
Hirsiz-Polis Yeniden, forumuna ulasamiyorum. Sitenin adresimi degisti? Bilen varmi arkadaslar?

sevim1967
05-04-07, 14:20
Ben de gönderebildim E_mailimi Kanal D ye.
Ama henüz bir cevap gelmedi.
Gerci simdiye kadar hicbir mailime cevap vermediler ama:icon_sorr
Aman cevap vermesinlerde,istedigimizi yapsinlar yeter:img-wink:
Sevgiler...bye

scale
05-04-07, 14:35
Arkadaşlar,
Perşembe Akşamlari Saat 22 00 Da Birlikte Izlemeye Karar Verdiğimiz Bölümleri,avrupada Da Yaşayan Arkadaşlarla Ayni Saatlere Denk
Gelsin Diye Ortak Saat Uygulamasi Yapalim Mi?
Unutmayin Bugün Perşemmbbeee Ve Dizi Günü!!!

zeytine-35
05-04-07, 14:36
Sevgiler...bye

sevgili sevim1967 maillere cevap vermek onlar için zulüm neden öyle bir servis kurdular bilmem zaten kimsenin dediklerini dikkate almazlar
bu hizmet kalite yönetimi çerçevesinde bir zorunluluk olsa gerek

not: ayatarına bayılıyorum sakın değiştirme avaterını gördüğümde şişelerce rakıyı devirmişim de içi yanan benmişim gibi geliyor

emocion
05-04-07, 14:46
Arkadaşlar,bugün kanal d yi aradım,dizimizin tekrar bölümlerinin yayınlanması için,bana isteğimin gerekli mercilere aktarılacağı yoğun talep olduğu takdirde tekrarı verileceği söylendi.İsim ve telefon numaramı aldı.Lütfen sizlerde arayın 0 212 478 00 88

emocion
05-04-07, 14:50
Az önce atv de başlayacak duvar adlı dizinin frakmanını izledim Nermin in yanı sıra Yakup ta aynı dizide

emocion
05-04-07, 14:56
Arkadaşlar,yakında atv de başlayacak duvar adlı dizinin tanıtımını izledim.Nermin in yanı sıra Yakup ta var.İkiside aynı dizide tekrar buluşmuş:img-yes:

scale
05-04-07, 14:57
Arkadaşlar,bugün kanal d yi aradım,dizimizin tekrar bölümlerinin yayınlanması için,bana isteğimin gerekli mercilere aktarılacağı yoğun talep olduğu takdirde tekrarı verileceği söylendi.İsim ve telefon numaramı aldı.Lütfen sizlerde arayın 0 212 478 00 88
Arkadaşalr emocion un yazdığı gibi aradım kanal D yi dedimki talep olursa tekrar yayınlanabileceğini duydum onun için arıyorum.Aynen arkadaşımızın dediği gibi tlf numaramı aldılar ve yetkilli bölüme iletileceğini söylediler.
not:çok kibar bir şekilde bana bütün bunlar ifade edildi.
bilgilerinize

gülündikeni
05-04-07, 15:11
Sevgiler...bye

Ben de dün e-mail göndermistim.Bana ayni gün cevap geldi ben de sasirdim.Dizi tekrari ile ilgili isteginiz yetkili birimlere iletilmistir deniyordu.Umarim tekrarini verirler ve Insallah Eurod de verirler.Çünkü bazi dizilerin tekrarini sadece kanald de veriyorlar,gurbetçileri hiç düsünmüyorlar.

blue&blue
05-04-07, 15:40
Blue cum vatan gazetesinde nerde bizim maillerden söz ediyo,internetten girdim göremedim.Benmi yanlış anladım:img-pilot

Canım haberler bölümünde linki var. Mail atan bir arkadaşımızın mailini yayınlamışlar.

Hazır girmişken rakamı da belirteyim dimi? 50

Bence hala az! Sizce????

Çağrı listemiz!

hyoldaş, 1poyraz, scale, zeytine-35, bora.asli, cerenim, missp, mavicınar, denizmert, eftelya61, dilekçe, öjeni, hürriyetim, timuçin_özlem, duar, meline, uçurtmam, nilnisa, esss, deeppurple, tuğbay, zinednah, mns, dgulsar, drc, basakss, gülündikeni, second, heraa, günelimben, maviözlem, sürmelim, animavi, rüzgar88, jasmins, anatoliaz_06, misskrueger, selek90, demetim, kullar, ulucınar, camilleclaudel, izleyici, kartalsu, hasrettttt, demetars, nazenaz, dokuz, sunayz, dml, zanaitta, byramses, argosy, sibelaylin, eflatun, farandaway, kitara, kakule, ezgo, erten07, loser.22, mavi83, foreveryoung, jalem, timuçin_hastası, guli_guli, ask, venivicivici, she7a, mavi18, billge_n, mavi_rüya, gül_mavi, timucinhayranı, nilya_tim; nilüfer2, berencik_15, saso, esragöre, ramayana, cristal, hewal, fettan, krnca_, gülüm_su, deren1970, cidozlem, mynameisada, xkubrax, umutkırıntıları, neljan, koyumavi, ruffles, alan, maviçınar, satranc, xvsevgixy, sinope, gizem_89, ddilara, hellokitty, aslı_84, meşe, delimavi, hazal oğuz, gündoğdu, potelek, missryan, jasper2, myblue, bbdbhb, epiler, tenka, mavi bir çınar, sevim1967, saxas, skyangel, kardelen2086, safir, dizici_manyak, kashmire, nesrin_blau, 20fil35, ece_gs_1905, allamehmet, mavi&yeşil, alevalev_25, emocion, mega1, elmass, anatoliaz, ierem, premier, night, söğüt, ehlocan, orange_blue, maviçınar_, selma23, nur33, hırsız-polis, bluefly, alvarato, güller diyarı........

zeytine-35
05-04-07, 16:01
kanal d ye gerekli maili attım fazla mı yumuşak yoksa sert bir yazımı oldu kararı size bırakıyorum arkadaşlar

kanalınızda yayınlanan hrsız polis dizisi başta uğur yücel olmak üzere çok değerli birçok oyuncuyu bünyesinde barındırıyordu.
çabucak ve haketmediği şekilde raitingler bahane edilerek 50.bölümde sonlandı. ancak ben ve benim gibi düşünen bir çok arkadaşımız
devam etmesini çok istememe rağmen konunun buna müsait olmadığının da bilincinde olarak
yeniden seyretmek isteyen, izleme olanağı bulamamış, birçok kişinin de yetersiz tanıtımızdan dolayı izlememiş olduğunu düşünürsek ki çevremde hiç seyretmemiş bir çok kişi MUHTEŞEM FİNAL tanıtımınız üzerine 50.bölümü seyretmiş ve çok beğenmiştir.
hırsız polis dizisinin yeniden yayınlamanızı istiyorum.

HIRSIZ POLİS konusu, oyuncuları ve yönetmeniyle özel bir konumda olması gerekiyor.
dizinin kamera arkası görüntülerinin de bulunduğu DVD setinin yayınlanmasını rica ediyorum.

bu zamana kadar size yaptığımız her başvuruyu nazikçe kabul edip somut hiçbir adım atmamış olmanız bu isteğime ne derecede cevap vereceksiniz merak ediyorum.

saygılarımla,
zeytine-35

emocion
05-04-07, 16:12
Az önce kanal D nin izleyici temsilciliğine mail attım.Kısa ve öz olarak dizimizin yeniden yayınlanmasını ve bu isteğimizin göz ardı edilmemesini istedim.İnşallah diyorum,elimden geleni yapıyorum.

umutkırıntıları
05-04-07, 16:34
Herkese merhaba kanal d ye attığım maile cevap geldi.Dizi tekrar talebiniz ilgili birimlere iletilmiştir diye cevap geldi.

scale
05-04-07, 16:35
kanal d ye gerekli maili attım fazla mı yumuşak yoksa sert bir yazımı oldu kararı size bırakıyorum arkadaşlar

kanalınızda yayınlanan hrsız polis dizisi başta uğur yücel olmak üzere çok değerli birçok oyuncuyu bünyesinde barındırıyordu.
çabucak ve haketmediği şekilde raitingler bahane edilerek 50.bölümde sonlandı. ancak ben ve benim gibi düşünen bir çok arkadaşımız
devam etmesini çok istememe rağmen konunun buna müsait olmadığının da bilincinde olarak
yeniden seyretmek isteyen, izleme olanağı bulamamış, birçok kişinin de yetersiz tanıtımızdan dolayı izlememiş olduğunu düşünürsek ki çevremde hiç seyretmemiş bir çok kişi MUHTEŞEM FİNAL tanıtımınız üzerine 50.bölümü seyretmiş ve çok beğenmiştir.
hırsız polis dizisinin yeniden yayınlamanızı istiyorum.

HIRSIZ POLİS konusu, oyuncuları ve yönetmeniyle özel bir konumda olması gerekiyor.
dizinin kamera arkası görüntülerinin de bulunduğu DVD setinin yayınlanmasını rica ediyorum.

bu zamana kadar size yaptığımız her başvuruyu nazikçe kabul edip somut hiçbir adım atmamış olmanız bu isteğime ne derecede cevap vereceksiniz merak ediyorum.

saygılarımla,
zeytine-35
:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 İşte bu okuyunca işte bu dedim.
Hırsız Polis izleyicisi lafını sakınmaz...
kendine yapılan haksızlığı unutmaz...
Sevdiklerini sonuna kadar arkasındadır...
daha var ama sonra yazayım aşka geldim..

gunesce
05-04-07, 16:50
arkadaslar sizleri anliyorum,bende yeniden yayinlansin istiyorum ama simdi degil.yine gumburtuye gider.bizler herzaman izleye biliyoruz zaten.ben her gun bakiyorum netten.sizlerinde bakabildiginizi biliyorum.biraz özlemek bizlerede iyi gelecektir.ben zamaninda oynarken cevremdekilere cok guzel dizi izleyin diye öneriyordum.hepsi burun kivirdi.simdi öyle bir saatte olsun ki cocunluk izlesin istiyorum.hayran kitlesi cogalsin.herkes zamaninda izlemedigi icin pisman olsun.benim dilegim yeni sezonda ,haberler öncesinde yayinlanmasi.genelde cogunluk bu saatte evde oluyor.bence sizin maillerinizde yeni donem icin degerlendirilecektir.sevgiler

scale
05-04-07, 18:15
arkadaslar sizleri anliyorum,bende yeniden yayinlansin istiyorum ama simdi degil.yine gumburtuye gider.bizler herzaman izleye biliyoruz zaten.ben her gun bakiyorum netten.sizlerinde bakabildiginizi biliyorum.biraz özlemek bizlerede iyi gelecektir.ben zamaninda oynarken cevremdekilere cok guzel dizi izleyin diye öneriyordum.hepsi burun kivirdi.simdi öyle bir saatte olsun ki cocunluk izlesin istiyorum.hayran kitlesi cogalsin.herkes zamaninda izlemedigi icin pisman olsun.benim dilegim yeni sezonda ,haberler öncesinde yayinlanmasi.genelde cogunluk bu saatte evde oluyor.bence sizin maillerinizde yeni donem icin degerlendirilecektir.sevgiler
Bence yanılıyorsun sevgili gunesce
yeni yayın döneminde hem Timin hemde Özlemin yeni dizileri yayınlanacak,
o yüzden yapımcı firmalar izin vermezler aynı karakterlerin iki ayrı film de gösterilmesine,bence büyük ekranda izlemek için son şansımız bu dönem.

saso
05-04-07, 18:28
Hirsiz-Polis Yeniden, forumuna ulasamiyorum. Sitenin adresimi degisti? Bilen varmi arkadaslar?
sitedeki yetkili arkadaşlar daha iyi açıklama yaparlar ama dün site kurucularından bir arkadaş server le bir sorun oldugunu şuan sitenin kapalı oldugunu söyledi..
ne zaman düzelir...sormak hiç alıma gelmedi...:icon_sorr

scale
05-04-07, 19:09
55 maildeyiz hadi girmeyen arkadaşlar çok zor değil!!!

BUgece saat 22 00 da izliyoruz dizimizi sonra yorumlarda burada buluşalım.
sanırım avrupa 21 00 da izliyecek.Hep beraber yapalım yorumlarımızı!:good: :img-yes:

She7a
05-04-07, 21:32
25 dakika sonra izlemeye baslıyoruz dizimizi 55 mail
hadi eller parmaklar calıssın tum arkadasların.:happy0064

naziii
05-04-07, 21:50
arkadaşlar ben az önce kanald ye 4 ayrı mail attım
inşallah ulaşır ve dikkate alınır...
en az 3 mail sözü daha verebilirim :happy0064
ama yinede sayımız çok az ve neden böyle oluyo meraktayım
çok sevgili forumdaşlarım
nerdesiniz :img-pilot
kampanyamıza tam destek hep destek bekliyoruz

eee hala ne duruyosunuz pamuk eller klavyelere:happy0064
lütfennnn:img-wink:

benek 35
05-04-07, 21:51
sevgili blue&blue bende dün gece mailimi attım ama bu kadar azmıyız biz hedefimiz 300 mail olamlı ez az ben etrafımdaki herkese duyuruyorum lütfen eller çalışsın:good: :good:

ayperi81
05-04-07, 22:38
siteyi uzun zamandan beri takip ediyorum ama bi türlü yazma girişiminde bulunamadım ama şimdi kendimi çok yalnız hissettiğimden artık yazıcam hısız polis öncesini hatırlamıyorum sonrasını unutamıyıcağımı sanıyorum. beni anlıyıcağınız biliyorum. bu msj yazan kardeşim (yani ben) benim delirdiğimi düşünyor. (evet aynen öyle):D aranıza hoşgeldim demi:happy0064 bir hısrız polis manyağı daha aranıza katıldı:happy0064 hırsız polisin tekrar çıkması için yapabiliceğim ne varsa yapmaya hazırım:D ama kanal D'nin vericeğini hiç sanmıyorum. pes etmek yok.

NOT: Depresyondayım, sizce çıkarmıyım?????

blue&blue
05-04-07, 22:49
Bana ulaşan mail sayısı şuan itibariyle 59

Çağrı listemizi yeniliyorum...

hyoldaş, 1poyraz, scale, zeytine-35, bora.asli, cerenim, missp, mavicınar, denizmert, eftelya61, dilekçe, öjeni, hürriyetim, timuçin_özlem, duar, meline, uçurtmam, nilnisa, esss, deeppurple, tuğbay, zinednah, mns, dgulsar, drc, basakss, gülündikeni, second, heraa, günelimben, maviözlem, sürmelim, animavi, rüzgar88, jasmins, anatoliaz_06, misskrueger, selek90, demetim, kullar, ulucınar, camilleclaudel, izleyici, kartalsu, hasrettttt, demetars, nazenaz, dokuz, sunayz, dml, zanaitta, byramses, argosy, sibelaylin, eflatun, farandaway, kitara, kakule, ezgo, erten07, loser.22, mavi83, foreveryoung, jalem, timuçin_hastası, guli_guli, ask, venivicivici, she7a, mavi18, billge_n, mavi_rüya, gül_mavi, timucinhayranı, nilya_tim; nilüfer2, berencik_15, saso, esragöre, ramayana, cristal, hewal, fettan, krnca_, gülüm_su, deren1970, cidozlem, mynameisada, xkubrax, umutkırıntıları, neljan, koyumavi, ruffles, alan, maviçınar, satranc, xvsevgixy, sinope, gizem_89, ddilara, hellokitty, aslı_84, meşe, delimavi, hazal oğuz, gündoğdu, potelek, missryan, jasper2, myblue, bbdbhb, epiler, tenka, mavi bir çınar, sevim1967, saxas, skyangel, kardelen2086, safir, dizici_manyak, kashmire, nesrin_blau, 20fil35, ece_gs_1905, allamehmet, mavi&yeşil, alevalev_25, emocion, mega1, elmass, anatoliaz, ierem, premier, night, söğüt, ehlocan, orange_blue, maviçınar_, selma23, nur33, hırsız-polis, bluefly, alvarato, güller diyarı, naziii, benek_35, ayperi81, bno, ö.düvencioğlu, fincan........

Mail adresleri;

alamehmet
05-04-07, 22:57
Şu an itibariyle kanımca 61 oldu sevgili blue :img-wink: Çalışmalarım devam edecek.Bu arada forumcanlarım seyrediyoruz dimi bölümümüzü.Ben bir ara verdim 2 adet mail attım şimdi geri dönüyorum...bye

bno
05-04-07, 23:06
3. bölümün başında hemen dikkatimi çeken şey çınar ın bir polis olmasına rağmen rüyasında suçluyu kovalamak yerine ondan kaçmasıydı.

ve karakol sahneleri yine çok sıcaktı.

neljan
05-04-07, 23:14
arkadaşlar forumdan işler yüzünden uzak kaldım..aranızda olamamak nasıl kötü bilemezsiniz..aklım hep burada..

mailler yollanıyor sanırım..belli bir metin varmı..varsa hangi sayfada..

scale
05-04-07, 23:15
3.bölüm bitti :img-cool2 ayy kendimi zor tutuyorum 4.bölümü izlememek için!!:img-pilot

RAMAYANA
05-04-07, 23:15
Azminize hayranım Hpciler.Kanal D böyle dizi kitlesi görmemiştir şimdiye kadar.

Dönüp dolaşıp yine şu kanala muhtaç oluyoruz ya çok dokunuyor bana.
Hp bittiğinden beri benimde tv hayatım daha doğrusu dizi serüvenim bitti.Bana ara sıra rast geldiklerim yapay geliyor.İnşallah yeni sezonda bu sendromu atlatırım.:icon_sorr

Siz bölümleri her perşembe izliyorsunuz ben her gün çok sevdiğim bazılarını vede klipleri izliyorum.Güya kurtulmaya çalışıyorum ama dayanamıyorum maalesef.

Neyseki kitap okuyarak kafayı dağıtıyorum.

Bu arada bu sayfaya yazmayı uygun buldum.Kütüphane sayfasında duar arkadaşımız ikinci kitabı nasıl belirleyelim diye sormuş.Öneri bekilyor.

Bence kura yöntemi güzeldi.Sonuçta sunulan kitaplar sizin en beğendikleriniz.
Yine noter huzurunda seçilebilir .Bana hepsi uyar.

Yalnız biraz acele.Çünkü Zülfü Livanelinin "Leylanın Evi "ve "Mutluluk " elimde.
Okumak istiyorum fakat başlarsam seçilen kitabı bitirmem uzun zaman alabilir.
İki kitabı bir arada okumayı da sevmem.

Bu yüzden önerisi olan arkadaşlar bu sayfalara yazarsa iyi olur ve yarına yeni kitabımız belli olursa sevinirim.bye

scale
05-04-07, 23:16
arkadaşlar forumdan işler yüzünden uzak kaldım..aranızda olamamak nasıl kötü bilemezsiniz..aklım hep burada..

Hayır metni sen yazıyorsun tekrar baştan izlemek istediğini belirten bir metin

emocion
05-04-07, 23:19
Sevgili blue&blue ben msn imden alice flama adresine mail attım herhalde geçerli olur değil mi,buradan denedim olmadı da o yüzden.

alamehmet
05-04-07, 23:19

Yok arkadaşım herkes içinden gelenleri yazıyor ve yolluyor.Ben bitiremedim henüz 3.bölümü bu arada az kaldı.Hani bir laf vardır ya eli işte gözü oynaşta diye o moddayım şuan...Bir gözüm burda bir gözüm 3.bölümde:img-hyste

not:Hubanımhoşgeldin canım.Birazdan o 61 mail kaç olacak bakalım hubancım çalışmalara başladı şuan itibariyle...:happy0064

saso
05-04-07, 23:20
3. bölümün başında hemen dikkatimi çeken şey çınar ın bir polis olmasına rağmen rüyasında suçluyu kovalamak yerine ondan kaçmasıydı.

ve karakol sahneleri yine çok sıcaktı.

polisin rüyasındaki kabusda kaçmak ve vurulmakdır dimi...:img-wink:
ben bölümü izlemeye yeni başladım yetişirim yorumlara....:icon_whis

blue&blue
06-04-07, 00:06
Sevgili blue&blue ben msn imden alice flama adresine mail attım herhalde geçerli olur değil mi,buradan denedim olmadı da o yüzden.

olur olur neden olmasın! Önemli olan rakamı belirlemek. Her atan benim adresi de yazarsa tam süper olur. Rakam şuan itibariyle 62

Huuubbbancım seni listeye yazmayı unutmuşum ama mailin geldi. Sağolasın listeye adın hemmen eklenecek!

Ve neljancım bir metin yok. Herkes içinden geleni yazıyor. Amacımız dizinin makul bir saatte tekrarlarının yayınlanması....

Haydi HPciler!!!

hyoldaş, 1poyraz, scale, zeytine-35, bora.asli, cerenim, missp, mavicınar, denizmert, eftelya61, dilekçe, öjeni, hürriyetim, timuçin_özlem, duar, meline, uçurtmam, nilnisa, esss, deeppurple, tuğbay, zinednah, mns, dgulsar, drc, basakss, gülündikeni, second, heraa, günelimben, maviözlem, sürmelim, animavi, rüzgar88, jasmins, anatoliaz_06, misskrueger, selek90, demetim, kullar, ulucınar, camilleclaudel, izleyici, kartalsu, hasrettttt, demetars, nazenaz, dokuz, sunayz, dml, zanaitta, byramses, argosy, sibelaylin, eflatun, farandaway, kitara, kakule, ezgo, erten07, loser.22, mavi83, foreveryoung, jalem, timuçin_hastası, guli_guli, ask, venivicivici, she7a, mavi18, billge_n, mavi_rüya, gül_mavi, timucinhayranı, nilya_tim; nilüfer2, berencik_15, saso, esragöre, ramayana, cristal, hewal, fettan, krnca_, gülüm_su, deren1970, cidozlem, mynameisada, xkubrax, umutkırıntıları, neljan, koyumavi, ruffles, alan, maviçınar, satranc, xvsevgixy, sinope, gizem_89, ddilara, hellokitty, aslı_84, meşe, delimavi, hazal oğuz, gündoğdu, potelek, missryan, jasper2, myblue, bbdbhb, epiler, tenka, mavi bir çınar, sevim1967, saxas, skyangel, kardelen2086, safir, dizici_manyak, kashmire, nesrin_blau, 20fil35, ece_gs_1905, allamehmet, mavi&yeşil, alevalev_25, emocion, mega1, elmass, anatoliaz, ierem, premier, night, söğüt, ehlocan, orange_blue, maviçınar_, selma23, nur33, hırsız-polis, bluefly, alvarato, güller diyarı, naziii, benek_35, ayperi81, bno, ö.düvencioğlu, fincan, huuubbban, neljan........

Mail adresleri;

scale
06-04-07, 00:10
Arkadaşlar 3.bölümü izleyen yokmu,bu kadarmıyız,kimse birşeyler yazmıyormu:icon_sorr

scale
06-04-07, 00:17
Ben bu bölümde Çınar'ın klinikte adını söylerken bakışlarına ve mavi ni arabadan indikten sonra,Çınar'ın pardon adın ne sorusuna ''Mavi'':img-blush demesine bayıldım. İki insan birbirine bu kadarmı güzel söyler adını:img-in_lo Obakışlar nasıl güzel:img-in_lo yok yok ben her izleşimde ayrı bir zevk alıyorum.
Hele Çınar'ın Aylin'e kırıldığı için kanepede yatması(yazık yaa!) o yüz ifadesi neydi öyle!

emocion
06-04-07, 00:24
Sevgili blue&blue alice flama senin adresin mi ben yeni olduğum için bilmiyorumda merakımdan soruyorum kusura bakmayasın:img-wink:

saso
06-04-07, 00:25
Ben bu bölümde Çınar'ın klinikte adını söylerken bakışlarına ve mavi ni arabadan indikten sonra,Çınar'ın pardon adın ne sorusuna ''Mavi'':img-blush demesine bayıldım. İki insan birbirine bu kadarmı güzel söyler adını:img-in_lo Obakışlar nasıl güzel:img-in_lo yok yok ben her izleşimde ayrı bir zevk alıyorum.
Hele Çınar'ın Aylin'e kırıldığı için kanepede yatması(yazık yaa!) o yüz ifadesi neydi öyle!

her kelime benimde yorumumdur....mesajını paylaşabilirmiyim arkadaşım...:icon_whis
+
aksagın dursun amcanın yemek yemedigi sahnedeki...bu meseleyi aranızda halledeceksiniz deyişi... bu repligi nedense hiç unutmuyorum..
+
mavinin fulya ablaya hediyesi....:icon_sorr
+
iki kişinin telefon konuşması beni ancak bu kadar heycanlandırabilir... :img-help:
+
ilk yayınlandıgında da müfide den fasulyeden şarkısını dizide duymak beni çok mutlu etmişti...çünkü o günlerde en sevdigim şarkıydı....

daha ben bölümü bitirmedim...telefon konuşmasından sonra iki kelime yazmalıyım diye düşündüm...bye

kardelen2086
06-04-07, 00:30
çınar komserimiz yine iyi sabretti aslında,valla onun yerinde başka bir erkek olsaydı aylin i o vaziyette başka bir adamın kollarında yakalasaydı direkt karısına girişirdi,bu adamın ruhunda asalet var arkadaşlar,ne olursa olsun karısına yine de el kaldırmadı;aylin in yaptığı rezilliğe karşı tokat bile atmadı(hoş gerçi mavi mize el kaldırmıştı ama allahtan kalkan el son anda yumruğa dönüşerek kapıya inmişti):img-yes: :img-yes: :img-yes:

saso
06-04-07, 00:45
telefon konuşmasından sonra yapacak yorumum yok....
bölümü izledim bitirdim..of ...of...of...kendimi zor tuttum 4 ü izlememek için....
ama 43 den bir sahne bile izledim...:icon_sorr
leyla:ya affetmezse seni.
çınar:bana başka seçenek bırakmadı ki leyla....yaşasında afetmesin razıyım...:img-cray:

bu sahneden sonra yol göründü bana...yatsam iyi olur :sad53:

nur33
06-04-07, 00:45
Dizi devam ederken, son haftalarda bölüm bitiminde hemen fragmanın verilmesinin ardından bölüm/fragman yorumları başlıkları arasında gidip gelmekten tepe sersemi olur ve bundan çok şikayet ederdim. İşte o zamanın benzer durumunu dizi bittikten sonra da hala yaşıyorum...:img-help:

Bu başlığa giriyorum ilk bölümlerin yorumlarıyla karşılaşıyorum, dmax'i açıyorum 40 küsürlü bölümlerin fragmanlarını/bölümlerini görüyorum, ÖD/TE/Resimler başlıklarına bakıyorum kah ilk bölümlerin, kah 40'lı bölümlerin resimleri....:img-pilot:img-swoon

Mesela az önce dmax'te 45. bölüm fragmanını izledim, bunu yazayım diye başlığa girdim, 3. bölüm yorumlarıyla karşılaştım, ne yapacağımı/ne yazacağımı da bilemedim...:img-help:

En iyisi yöneticilerden "Yeniden Bölüm Yorumları" diye ayrı bir başlıkmı talep etsek ne?:img-help:

.

alamehmet
06-04-07, 01:00
Evet başardım bitirdim bölümü sonunda.Çok güzeldi yine ilk kez izliyormuşum gibi aynı zevkle izledim.Akılmda kalanlar,

1)Aksağın dursun amcaya yemek yediren maide hanıma söyledikleri çok içime işledi çok...Televizyonu kalkıp bir hışımla kapatması ve yemezse ne olur ölür,ölürse ne olur sen işsin kalırsın demekki ikiniz aranızda halledeceksiniz...Bu sözler hala kulaklarımda çınlıyor...

2)Çınar'ın okulun önüne gelip maviyi görmek istemesi.Aslında şöyle bir baktığımda o hala evli bir erkek tamam eşiyle sorunları var ama normal hayatta bunu bu kadar çabuk kabul edebilirmiydim diye sordum kendime...Cevap alabildim mi?Kesinlikle hayır...Neden?Çünkü ben bunları düşünürken onlara daldım gittim.Herşey gitti aklımdan.Yalnızca onları izledim.

3)Mertin iğne olmak istememesi üzerine çınarın onu kandırmak için yaptıkları çok şekerdi.Mavinin merte demekki şeyyyy abi soğru söylemiş derken adın ne bakışları ve çınarın o çınar diyişi...

4)Çınar Maviyi eve bıraktıktan sonra Maviye adını sorması,öğrendikten sonra Mavi diyişi...24 nolu oda öncesi mağğvvihh den sonra ikinci tuttuğum mavi diyiştir kanımca bu...

5)Ay ben burda koptum arkadaşlarım.Boğa aslan burçlar meselesi.Mertin burcu az konuşulmadı buralarda zamanında...O mesele bu bölümde karşıma gelince birden gülmeye başladım ama bir süre sonra o gülme sinir harbine döndü.Niye mi?Şengillerin bizi ne kadar hafife aldığını böyle şeylere hiç dikkat etmediğini hatırlayıverdim de ondan...

6)Mavim koca yürekli mavim,canım adaşım fulya ablamaverdiği o anlamlı hediye...

7)Aksağa çok sinir oldum.Rahmetli(rahmet istedi:img-hyste )olsa da kendisine bu bölümde kızmaktanalamadım kendimi.Arızama(bknz o da rahmet istedi)oynadığı oyun beni deli etti.Bunun ardından maviyle arızanın konuşmasından çok etkilendim.Arıza iş bulmak zor kolay değil hayat dedikten sonra mavinin patlamasıyla dikilmeye hazır tüylerim mavinin yok ya demek kolay değil hayat ben kurtulmaya çalışıyorum sen aksağın kucağına itiyorsun beni her dakika yalan söylüyorum hırsızlık yapıyorum be daha nedemesiyle birer birer dikildiler...Bütün tüylerim diken diken oldu...:happy0064

not:Bölümü eli işte gözü oynaşta olarak izledim arkadaşlar bu durumda çıkan yorumlar bunlar daha sonra aklıma geldikçe yazarım...

sevim1967
06-04-07, 01:57
sevgili sevim1967 maillere cevap vermek onlar için zulüm neden öyle bir servis kurdular bilmem zaten kimsenin dediklerini dikkate almazlar
bu hizmet kalite yönetimi çerçevesinde bir zorunluluk olsa gerek

not: ayatarına bayılıyorum sakın değiştirme avaterını gördüğümde şişelerce rakıyı devirmişim de içi yanan benmişim gibi geliyor

Sevgili Zeytine_35;Cok haklisin Kanal Dnin hizmet anlayisi bu kadar maalesef.
ayrica avatarim hakkinda da cok haklisin canim...
H_P icinde halen en begendigim sahne,en sevdigim karedir...
Bir daha böyle bir muhtesem bir kare yakalayana kadar(hic sanmiyorum ya)degistirmeye niyetim yok.:img-wink:
Sevgiler...bye

sevim1967
06-04-07, 02:03
Ben de dün e-mail göndermistim.Bana ayni gün cevap geldi ben de sasirdim.Dizi tekrari ile ilgili isteginiz yetkili birimlere iletilmistir deniyordu.Umarim tekrarini verirler ve Insallah Eurod de verirler.Çünkü bazi dizilerin tekrarini sadece kanald de veriyorlar,gurbetçileri hiç düsünmüyorlar.

Cok haklisin canim.Zaten Hisiz_Polis izleyicileri üvey evlat muamelesi görüyordu kanal D tarafindan,biz gurbetciler ise artik hic adam yerine konupda akillarina bile gelmeyiz herhalde.
Ay Allah mailimde Euro D diye belirmemistim,hic aklima gelmedi ki:icon_sorr
Neyse bekleyip,görecegiz artik...
Sevgiler...bye

denizmert
06-04-07, 08:26
günaydınlar.
Akşam siteye giremedim onun için 3.bölümle ilgili yorum yazamadım şimdi yazayım dedim ama zaten arkadaşlar sağolsun benim düşüncelerimi yazmışlar söylemek istediğim süper bir bölümdü inceden inceye aşk mavi ve çınarı sarıyor ve ben bunu izlerken bu dünyadan kopuyorum

scale
06-04-07, 08:35
Arkadaşlar gününüz güzel başalasın,
dün akşam bölümü izlerken bir şeye çok güldüm.Hani Aylin Çınar'ı
marketçi Mustafa ile aldatıyo ÇInar onları basıyo ya!Osahnede tam ÇInar
basarken bunları birbirlerine sarılıyolar.Tam o sırada Mustafa'nın kaşlarına,
yüz ifadesine dikkat ettiniz mi?çok komik ya:img-hyste akşam beni çok güldürdü!

deren1970
06-04-07, 11:05
Selam arkadaşlar
Dünü kazasız-belasız atlatabildim. HP siz perşembeler çok kötü. Geçen hafta kardeşimin sınav hazırlıklarıyla geçirmiştim. Bı perşembeyi de gülmeyin ama 22.00 de yatarak bitirdim. Normalde en erken 24.00 de yatarım. Baktım dayanamıyorum 22.00 de yattım. Aklımda HP sahneleri öyle güzeldi ki.:img-yes:

deren1970
06-04-07, 11:08
3.bölüm yorumuma gelince;
O kadar güzel ki? Mavinin Çınarın adını öğrenmesi. Hele Çınarın Mavinin adını öğrenmesi ve kendi kendine Mavi diye tekrarlaması:img-in_lo
Böyle güzel başka kim söyleyebilir ki Mavi demeyi:img-yes:

turkuvaz
06-04-07, 11:23
biraz önce kanal d ye bende mail attım.umarım çabalarımız boşa gitmez arkadaşlar.

scale
06-04-07, 12:03
Ben bu diziden okadar çok şey öğrendim ki bugün şöyle bir düşündüm vayy be dedim kendime
-Hırsızlık yapan kimseleri yargılarken kendi aklımda,şöyle bir düşünmeyi nedenini:img-cool2
-Yanık oyununu:img-pilot
-Aksağın düşündüren sözlerini(imkansız aşkın çaresizliğini)
-Bitti denilen komşuluk ilişkilerinin devam ettiğini
-Birbirini seven insanların sevgilerini söze gerek kalmadan gözlerinden birbirlerine akarak söylebilmesini:img-in_lo
-Kötü diye yargıladığımız insanların bile zaman zaman sıcacık bir yüreği olduğu(malum aksak ve çetesi)

-insanın aldatıldığı zaman çok severse çekip vurduğunu,az severse vuramadığını(bunu hala anlamış değilim!ama anlamadığım okadar çok şeyi kabul ettimki ,buda arada kaynasın):icon_whis
-bunun yanısara lahana çorbası,laz böreği,yuvacık,ağva,şile (gitmediğim yerler,bilmediğim yemekler)
-Kağıt helvanın nekadar lezzetli olduğunu unuttuğumu:img-wink:

alamehmet
06-04-07, 12:24
Ben bu diziden okadar çok şey öğrendim ki bugün şöyle bir düşündüm vayy be dedim kendime
-Hırsızlık yapan kimseleri yargılarken kendi aklımda,şöyle bir düşünmeyi nedenini:img-cool2
-Yanık oyununu:img-pilot
-Aksağın düşündüren sözlerini(imkansız aşkın çaresizliğini)
-Bitti denilen komşuluk ilişkilerinin devam ettiğini
-Birbirini seven insanların sevgilerini söze gerek kalmadan gözlerinden birbirlerine akarak söylebilmesini:img-in_lo
-Kötü diye yargıladığımız insanların bile zaman zaman sıcacık bir yüreği olduğu(malum aksak ve çetesi)

-insanın aldatıldığı zaman çok severse çekip vurduğunu,az severse vuramadığını(bunu hala anlamış değilim!ama anlamadığım okadar çok şeyi kabul ettimki ,buda arada kaynasın):icon_whis
-bunun yanısara lahana çorbası,laz böreği,yuvacık,ağva,şile (gitmediğim yerler,bilmediğim yemekler)
-Kağıt helvanın nekadar lezzetli olduğunu unuttuğumu:img-wink:

Oy oy sevgili scale.Doğru söylüyorsun.Yazdıklarının altına en kocamanından imzamı atmak istiyorum iznin olursa...

O kağıt helvanın tadını almamak mümkünmü...Ah ah birden aklıma vapurda toplu kağıt helva yeme girişimimiz geldi yaklaşık 8 forumcanımla...Bir yandan yiyip bir yandan canlandırma bile yapmıştık...:img-hyste

scale
06-04-07, 12:42
O kağıt helvanın tadını almamak mümkünmü...Ah ah birden aklıma vapurda toplu kağıt helva yeme girişimimiz geldi yaklaşık 8 forumcanımla...Bir yandan yiyip bir yandan canlandırma bile yapmıştık...:img-hyste
Biz hala İzmir de bi kağıt helva bulup yiyemedik nedesem bilmem ki
belkide yersek boğazımıza takılacak ondan mı aklımıza mukayyet olmamız lazım bu aralar bahar da geldi.:img-yes:
sanırım,
HP izlememek!!!!
cenneti dinlememek(Ferhat Göçer)!!
klip hiçizlememek!!
bir iş yaparken,ders çalışırken kendini sadece ona vermek(kesinlikle HP düşünmemek)!!
foruma girmemek!!
cep telefonundan(kelepçeyi silmek)!!
replikleri hatırlamamak !!
iyi gelecektir diyorum!! başarabileni kutlarım!ben yapamıyorum bu bahar çok zor geçecek çok zor...:img-help:

alamehmet
06-04-07, 12:56
Biz hala İzmir de bi kağıt helva bulup yiyemedik nedesem bilmem ki
belkide yersek boğazımıza takılacak ondan mı aklımıza mukayyet olmamız lazım bu aralar bahar da geldi.:img-yes:
sanırım,
HP izlememek!!!!
cenneti dinlememek(Ferhat Göçer)!!
klip hiçizlememek!!
bir iş yaparken,ders çalışırken kendini sadece ona vermek(kesinlikle HP düşünmemek)!!
foruma girmemek!!
cep telefonundan(kelepçeyi silmek)!!
replikleri hatırlamamak !!
iyi gelecektir diyorum!! başarabileni kutlarım!ben yapamıyorum bu bahar çok zor geçecek çok zor...:img-help:

Şimdi ben bunları okudum uygulanabilirliğini kendi üstümde düşündüm.Kararım asla katiyen uygulanamaz benim şahsım üzerinde:img-hyste

1)P.tesi vizeleri başlayacak olmasına rağmen hala buralarda gezen kişilik,

2)1 saat sonra bir dersi olmasına rağmen hala birşeyler yazmakla meşgul kişilik,

3)Kıvırcık saçlı biri gördümü gözleri dolan mavim diye kıvranmaya başlayan kişilik,

4)Polis arabası,karakol,trafik lambası,martı v buna benzer bilimum şeyleri her görüünde hp hatırlayan kişilik,

5)Arkadaşlarıyla(normal olanlar bizim gibi olmayanlar)konuşurken hpden replikler söyleyip onlardanda aynı şekilde bir ışık görmeyi bekleyip alamayınca kendini bknz yandaki gibi:img-hyste yerlere atmak isteyen kişilik,

Bunkar benim tarifim ama asla bu kadar değil birden aklıma gelen kısmı bunlar.Şimdi sorarım başta sana sevgili scale ve diğer pek sevgili forumcanlarım ben iflah olurmuyum??

eftelya61
06-04-07, 13:09
Bugün kendimi çok suçlu hissediyorum.. Çok istememe rağmen elimde olmayan nedenlerle dün gece 3. bölümü izleyemedim.. Bunu bu akşam telafi edeceğim kesinlikle ama sabah işe geldiğimden bu yana düşünüyorum neden geçte olsa izlemedim diye.. Eskiden olsaydı tabiri caizse iki elim kandada olsa bir yolunu bulur ben bölümü izlemeden yatmazdım.. Noldu bana, neden izleyemedim.. Tamam saat 22.00 sularında evde olup pc mi açıp izleme imkanım yoktu ama ben değilmiydim gece saatin alarmını ayarlayıp gece yarısı kalkıp bölüm izleyen, ben değilmiydim bölüm izlemek için bazen hiç uyumadan işe giden.. Ne oldu bana?.. HP'ye olan aşkım, tutkum mu bitti? Cevabı belli hayır kesinlikle bitmedi.. Bitmiş olsa olur olmaz her vakitte aklıma gelirler mi? Sahneleri düşünüp düşünüp bazen hüzünlenip, bazen mutlu olur muyum? Örneğin az önce öğlen yemeği için dışarıya çıkmıştım.. Dönüşte marketten bişeyler alırken raflarda ürünlere bakıyordum ve aklıma 47. bölüm geldi.. Alıp fiyatlarına bakarken ne o son kullanma tarihlerine mi bakıyorsun diye sesli düşündüm sonra gülümsedim.. Tutkum bitse böyle olurmuyum hiç.. İşte bu nedenden kendimi çok suçlu hissediyorum ihanet etmişim gibi.. Özür dilerim bir daha asla yapmıycam ne olursa olsun vaktinde izliycem konuştuğumuz tüm bölümleri.. Bu haftalık beni HP'de forumdaşlarımda affetsin.. Bu akşam kesinlikle izleycem.. Hatta 3. bölümü izledikten sonra kendime 1.2. ve 3. bölümünden kolaj yapıp tekrar izliycem telafi etmem lazım yaptığım hatayı..

alevalev_25_
06-04-07, 13:22

bir karadenizli olarak küçük bir detay getirmek istiyorum belirttiğin yemekler konusunaa...

lahana derken sanırım kara lahana çorbası demek istemiştin kiii...mükemmel bir tadı vardır..incecik doğranmış o kara lahanın mısır unuyla kaynatılmış çorbası....yanındaa yaa mısır ekmeği olacakkk...ya daaa fasulye turşusu kıtır kıtır yiyeceksinnn....

laz böreğine gelincee...sakınn adına aldanmayın ark.larrr...
bi börek değil tatlıdırrr...
bende ilk yiyecek olduğumda börek yiyeceğim derken sevinirken bir de gördüm kiii tatlıymışş...ama inanılmaz güzell tadı varrr...

bir daha ki sefere laz böreği konusunda söz veremem ama kara lahana çorbası içmen tadına bakman için elimden geleni yaparımmm...

yiyeceğimiz bir yer bulamasamda söz annaannemin bahçesinde kara lahana bol nasılsaa anneme söylerim bizim için mis gibi pişirir...ama laz böreğine söz verememmm...ne benim elimden gelir yapması ne de anneminnn...:icon_sorr :icon_sorr ayy canım çekti vallahiii...

sanırım benimmm vermiş olduğum sözler artmaya başladıı... 08 temmuzda ki kahvaltı da vermiş olduğum bir söz vardıı...

zeytinyağlı yaprak sarması...hala yerine getiremdedimmm...tühh banaaa...
neyse artıkkk bundan sonra kii sefereeee inşşş...

sanırımm ben acıktımmm...ne kara lahana çorbası ne laz böreği ne de zeytinyağlı yaprak sarması...ben en iyisi gidip Eti / Burçak bisküvimi yiyeyimm...:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

denizmert
06-04-07, 13:23
sizler kağıt helvadan bahsedince 19.bölümde çınar maviyi sahile çağırıyor sonrada kağıt helva ikram ediyor ya işte o sahneyi izledim
Çınar-buyurun(kağıt helvayı uzatıyor) afiyet olsun
Mavi-Helva yemek için mi çağırdın beni buraya
Çınar-olamaz mı ?
Mavi-olamaz
çok katı bu mavi nasıl davranıyor canım Çınara

hello kitty
06-04-07, 13:30
bir karadenizli olarak küçük bir detay getirmek istiyorum belirttiğin yemekler konusunaa...

lahana derken sanırım kara lahana çorbası demek istemiştin kiii...mükemmel bir tadı vardır..incecik doğranmış o kara lahanın mısır unuyla kaynatılmış çorbası....yanındaa yaa mısır ekmeği olacakkk...ya daaa fasulye turşusu kıtır kıtır yiyeceksinnn....

bende ilk yiyecek olduğumda börek yiyeceğim derken sevinirken bir de gördüm kiii tatlıymışş...ama inanılmaz güzell tadı varrr...

bir daha ki sefere laz böreği konusunda söz veremem ama kara lahana çorbası içmen tadına bakman için elimden geleni yaparımmm...

yiyeceğimiz bir yer bulamasamda söz annaannemin bahçesinde kara lahana bol nasılsaa anneme söylerim bizim için mis gibi pişirir...ama laz böreğine söz verememmm...ne benim elimden gelir yapması ne de anneminnn...:icon_sorr :icon_sorr ayy canım çekti vallahiii...

sanırım benimmm vermiş olduğum sözler artmaya başladıı... 08 temmuzda ki kahvaltı da vermiş olduğum bir söz vardıı...

zeytinyağlı yaprak sarması...hala yerine getiremdedimmm...tühh banaaa...
neyse artıkkk bundan sonra kii sefereeee inşşş...

sanırımm ben acıktımmm...ne kara lahana çorbası ne laz böreği ne de zeytinyağlı yaprak sarması...ben en iyisi gidip Eti / Burçak bisküvimi yiyeyimm...:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

Merdiyecim bir karadenizli olarak ;) valla benimde ağzım sulandı :) (mısır ekmeği deyince:) ) Dün ayıptır söylemesi annem kara lahana dolması yaptı ama ben yemedim.Ailem bazen bu ailenin çocuğu olup olmadığımda yanılgıya düşüyor."Sen ne biçim karadenizlisin" deyip dururlar.Sadece mısır ekmeği yerim o kadar.He birde muhlama.(adı illere göre değişiyor bu yemeğin.Ama malzemesi herzamanki gibi mısır unu ve tel peynir)Ne kara lahana yemeği,ne dolması,ne hamsi...vs Çok ağır yemeklerimiz ya kalori deposu hepsi :) Haaa ama mısır ekmeğini yoğurdun içine koydun mu offf süper olur bak ;)

denizmert
06-04-07, 13:32
arkadaşlar kaç gündür aklımda yazmak istediğim birşey var ama hep unutuyordum (şimdi tekrar geldi Allahtan) yanlış bilmiyorsam Özlem ve timuçin sadece 32.gün programına çıktı.Bizler bir yerlere istekte bulunup bunların Şeffaf oda,tv makinası yada beyaza çıkmalarını sağlayamazmıyız ki ne dersiniz

deren1970
06-04-07, 13:35
Sevgili arkadaşlar
Bakıyorum da Laz yemeklerinden bahsetmişsiniz ve nerede yiyebileceğinizden. Kuruçeşmede PAFULİ var. Karadeniz yemekleriyle meşhurdur. Orada yiyebilirsiniz mesela.
Ben hiç gitmedim ama gidenler çok beğenmiş. Gitmememin sebebide sanırım biraz şanslıyım. Çünkü bende hem gürcülük var. Gürcülerdede kara lahanayla yapılan süper yemekler var:img-yes: hemde annem karalahanayı lazlar gibi pişirebiliyor. Bu yönden şanslıyım. Laz böreğine gelince keşke annem yapsaydı da sizede tattırabilseydim. Onuda yengemler bayramlarda yapar.
Yemekte yedim ama,nereden çıktı şimdi bu laz yemeği muhabbeti:img-hyste

alevalev_25_
06-04-07, 13:41
Hello Kitty / Dilekciğim nerden de düşürdün aklıma şimdi muhlamayıı...oofff oofff olsa ne güzelll ekmeği bana bana yenirdiii değil mii?

dediğin gibi az kalori yok değil haniii...mısır unu..tel peynirii...boll tereyağıı... ay amannn karnım acıktı vallahiii...

canımmm ben senin Karadenizliliğinde şüphe eder oldum şimdiiii...

tuğbay / manevi mavim benimm.... sen ne tatları kaçırmışsınn...hiç yenmez miii ooo...

ayyy artıkk adını yazmama gerek yokk malum yere gitmeyii bırakalım daa dediğin gibi şöyle karadeniz yemeklerinin meşhur olduğu bir yere gitmeye ne dersinizzz?

meselaaa 22 nisann? ne bileyim nasıl olurrrr...

alevalev_25_
06-04-07, 13:45
Sevgili arkadaşlar
Bakıyorum da Laz yemeklerinden bahsetmişsiniz ve nerede yiyebileceğinizden. Kuruçeşmede PAFULİ var. Karadeniz yemekleriyle meşhurdur. Orada yiyebilirsiniz mesela.
Ben hiç gitmedim ama gidenler çok beğenmiş. Gitmememin sebebide sanırım biraz şanslıyım. Çünkü bende hem gürcülük var. Gürcülerdede kara lahanayla yapılan süper yemekler var:img-yes: hemde annem karalahanayı lazlar gibi pişirebiliyor. Bu yönden şanslıyım. Laz böreğine gelince keşke annem yapsaydı da sizede tattırabilseydim. Onuda yengemler bayramlarda yapar.
Yemekte yedim ama,nereden çıktı şimdi bu laz yemeği muhabbeti:img-hyste

buranın adını bende çok duymuştum ama gitmek bi türlü kısmet olmamıştıı... neyse artık bigünnn de PAFULİ yaparızzzz...

sanırımm laz yemeği muhabbeti scalenin mesajına alıntı yaparaktan benden çıktııı...sevgilii gizemlii bayannn...

alınmanı istemem malum 24 mart kahvaltı günüden sonra mesajlarınızı okurken hiç nicinize bile bakmıyorum direkkk "evet o günkü gizemli kadın" diyorummm...

scale
06-04-07, 13:45

Ahh laz böreğini birkaç ayönce karşımıza taşınan komşum yaptı getirdi.İlk ozaman tatdım harika birşey.Ogünden beri komşuma daha başka ısındı içim malum HP den bildiğimiz laz böreği yaptı.Kadıncağızın bundan haberi yok tabii.

hello kitty
06-04-07, 13:53
Hazır gelmişken sayfaya 3.Bölüm yorumumu yapıp öyle çıkayım bari...

Dün tam HP saatinde 22.00'da 3.bölümü seyretmeye başladım Burcumla.Aklımıza birsürü şey takıldı.Takılma derken şu şöyle olsaydı bu böyle olmazdı gibi hem seyredip hemde yorumlar yaptık kendi aramızda.Mesela Aylin eşine bağlı birisi olup Çınar'ı aldatmasaydı aldatan taraf Çınar olacak ve Aylin'in lehine olacaktı bu durum.Birde şöyle bir durum var.Çınar Aylin ile evliyken herşeyide baya bir sorun ediyormuş.En önemliside para meselesi.Konu dönüp dolaşıyor paraya geliyor.Ama Mavi ile olan ilişkisinde paranın P'si konuşulmazken üstüne üstlük Çınarımız olmayan parasıyla Mavimizi stil giydiriyor.Buradan çıkan sonuç ise AŞK beraberinde parayıda getiriyor(muşşşş)...

Sağlık ocağındaki;
-Mavi:bak doğru diyormuş,şeyyy,abi...
-Çınar:Çınaaarrrr...DEYİŞİ

Telefon görüşmesindeki;
-Çınar:Ararrrsın...DEYİŞİ

Eve bıraktığı sahnedeki;
-Çınar:Pardon eee adını söylemedin...
-Mavi:Mavi...
-Çınar:Maviiiiiiii....DEYİŞİ

Süper...Süper...

TİMUÇİN'İ EN GÜZEL "R" HARFİNİ BASTIRARAK KONUŞAN ADAMI İLAN EDİYORUM.iTİRAZI OLAN :)

4.bölümü 4 gözle bekliyorum ;)

Sevgiler...

Not:Unutmadan H-P'nin ekranlarda yeniden hayat bulması adına başlatılan kampanyaya bende atmış olduğum maille destekliyorum.İnşallah karşılığını en kısa zamanda alırız...

scale
06-04-07, 13:58
Bunkar benim tarifim ama asla bu kadar değil birden aklıma gelen kısmı bunlar.Şimdi sorarım başta sana sevgili scale ve diğer pek sevgili forumcanlarım ben iflah olurmuyum??
AHH be güzelim sen ifalah olmazsın,ben iflah olmam,biz hiç iflah olmayız!!neolacak bu durum böyle!ben diyorum hep bunlar bahar yüzünden,o bahar yokmu o bahar!!aklıma geldi Orhan Veli!!!

Beni bu güzel havalar mahvetti
Böyle havada istifa ettim
Evkaftaki memuriyetimden
Tütüne böyle havada alıştım
Böyle havada aşık oldum
Eve ekmek tuz götürmeyi
Böyle havalarda unuttum;
Şiir yazma hastalığım
Hep böyle havalarda nüksetti
Beni bu güzel havalar mahvetti

demiş Orhan Veli doğru da demiş...

hello kitty
06-04-07, 13:59
Hello Kitty / Dilekciğim nerden de düşürdün aklıma şimdi muhlamayıı...oofff oofff olsa ne güzelll ekmeği bana bana yenirdiii değil mii?

dediğin gibi az kalori yok değil haniii...mısır unu..tel peynirii...boll tereyağıı... ay amannn karnım acıktı vallahiii...

canımmm ben senin Karadenizliliğinde şüphe eder oldum şimdiiii...

tuğbay / manevi mavim benimm.... sen ne tatları kaçırmışsınn...hiç yenmez miii ooo...

ayyy artıkk adını yazmama gerek yokk malum yere gitmeyii bırakalım daa dediğin gibi şöyle karadeniz yemeklerinin meşhur olduğu bir yere gitmeye ne dersinizzz?

meselaaa 22 nisann? ne bileyim nasıl olurrrr...

Merdiyecim;

Valla bana uyar.Muhlama,mısır ekmeği ile idare ederim ben artık :) Dediğin gibi ekmeği banıp banıp...Sıca sıcak böyle offf...Tamam tamam ben en iyisi susayım...22.nisanı beklesem iyi olacak...:img-blush

zeytine-35
06-04-07, 14:15
alemsiniz arkadaşlar bir kağıt helvadan karadenizin leziz yemeklerine ışık hızında geçiş yaptınız doğal olarak öğle saatlerinde olmamızın etkisi var bu geçişte , yeni yemek yemiş biri olarak benim canımı istetmeniz ne kadar normal
onu bilemiyorum.:icon_sorr

sevgili hello kitty harika sahnelerden bahsetmişsin hatırlamak iyi geldi ama benim penceremden bakınca biraz eksiklikler görüyorum izninle bende kendimce düzeltmeler yapayım

Eve bıraktığı sahnedeki;

-Çınararın eee adını söylemedin... (cevabı beklerken meraklı, kızın adını öğrenemeden gidecekmiş gibi telaşı , hafif gülümseyen yüz ifadesi)

-Mavi:Mavi... ( bende ne zaman soracaksın diye bekliyorumdum diyen ve çapkın bakış, saçların ahenkle dans etmesinden bahsetmiyorum bile)

-Çınar:Maviiiiiiii....DEYİŞİ ( evet mavi dedi kız ama o mağviiiiiiiiii anladı )

evet kız mavi dedi ve adam hiç yadırgamadı, hiç şaşırmadı kaç kişinin karşısına mavi adında biri çıktı ki ben bile çözemedim daha bu kızın adı neden mavi ?

işi şüpheli olayları çözmek olan komiser niye merak etmedi

biri bana açıklar mı ?

denizmert
06-04-07, 14:18
ay bahsetmeyin mıhlamadan ben çok severim benim eşim ve çocuklarım bile severek yerler (eşim karadenizli deği ama birkere yedi ve artık çok seviyor)bu arada ben Artvinliyim

deren1970
06-04-07, 14:27
Sevgili alevalev_25_
Neden alınayım.Ama sizli muhabbetten çıksak. Öyle konuşursan hala aileye sonradan girme ama zoraki kabul edilen tiplerden sanacağım kendimi ve o zaman alınacağım.:icon_sorr
Çünkü ben sizleri tanımadan bu aileye girmiştim. Yorum yazmıyordum ama sürekli yazdıklarınızı okuyordum.
Ciddi 22 Nisanda bir karadeniz yemekleri toplantısı çağrısı mıdır bu? Ciddiyse bunu organize edelimde havada kalmasın:img-yes:

alevalev_25_
06-04-07, 14:47
Sevgili alevalev_25_
Neden alınayım.Ama sizli muhabbetten çıksak. Öyle konuşursan hala aileye sonradan girme ama zoraki kabul edilen tiplerden sanacağım kendimi ve o zaman alınacağım.:icon_sorr
Çünkü ben sizleri tanımadan bu aileye girmiştim. Yorum yazmıyordum ama sürekli yazdıklarınızı okuyordum.
Ciddi 22 Nisanda bir karadeniz yemekleri toplantısı çağrısı mıdır bu? Ciddiyse bunu organize edelimde havada kalmasın:img-yes:

öncelikle alınmama konusuna sevindimmm...
siz bizz meselesi de kalktı ortadannn...

22 nisan meselesine gelince arkadaşlarrr...buna tek başıma karar verme gibi bir lüksüm yokkk!!!
ama bu tarihte sevgili öjeni ve alamehmet İst.da olacaklarrr...bizler bikaç ark.la beraber bu tarihte zaten (hatta dolu dolu bir hafta Fulya'm anladın değil mi?) beraber olacaktıkk...

az önce Fulya'mla da yapmış olduğum telf. görüşmesinden yola çıkarak diyorum ve diyoruz kiii!!!
hazır adı geçmişken öğle yemeğimizi Karadeniz yemekleriyle meşhur hatta adı geçen mekan PAFULİ'de yiyelimmm...

gelmek isteyen ark.lar bunu belirtirlerse 22 nisan günü ile ilgili en azından bir hafta öncesinden kesin karar vermiş oluruz ve ona göre hareket ederizzz...

şunu da belirtmeden edemeyeceğimm...yanlış anlaşılmalardan bıkıp usanan biri olaraktan böyle bir toplantı bi öğle yemeği konusu tamamiyle yaklaşık bir saattir yazılan mesajlar itibariyle gelişti ve daha önceden de planlanan bişey değildiii...

belirttiğim tarihte öjeni'nin ve alamehmet'in İst.da olacak olmaları da tabii kii ayrı bir mutlulukkk....

neysee sözümü daha fazla uzatmadan kısacasıı;

"olur ark.larrr hep beraber bi öğle vakti Karadeniz yemeği yiyelim.." diyorsanız bu iş olur!!!!

küçük bir not : Ben organizatör değilimmm...bu işin hakkını verenler var aramızdaaa...

eftelya61
sorunu tek cevabı var zeytine-35
o da herkes tarafından bilinen şey
bizi burda buluşturan şey
günlerdir sudan çıkmış balık gibi dolaşmamıza neden olan şey

ama Mavi'de öyle "Mavi" dediki kim olsa karşısında, aklını toparlayıp o soruyu soramazdı.
hatta ben şöyle düşünüyorum. tam "Mavi mi" diye soracakken, dili tutuldu, Mavi de kaldı.

Çınar orda ne olduğunu unuttu, bırak polisliği arabayı alıp götürselerdi eminimki umrunda olmazdı.

yalnız Mavi'deki asabiyet hala devam ediyor, Mavi kaşları çatık sorular soruyor, Çınar'da garibim aynı yüz ifadesiyle cevap veriyor.
Birde Çınar, Mert'i kucağına alıp arabadan indirdikten sonra, Mavi montunu giydiriyor, Çınar'da su matarasını boynuna asıyor ya çok tatlılar ya

Tam bir aile görüntüsü ne güzel gözüküyor karşıdan bakan için..

Keşke onların kendi çocuklarına masal okudukları, ninni söyledikleri, yemek yedirdikleri, oyun oynadıkları, hastalandığında birlikte doktora götürdükleri anları, ateşini düşürmeye çalıştıkları zamanları, tuvalet eğitimi için uğraştıklarını, kreşe/okula götürmelerini, akşam okuldan aldıklarını, birlikte pikniğe gittiklerini, çocuk parkına götürdükleri zamanları vs vs vs görebilseydik.. KEŞKEEE...

mega1
arkadaşlar kaç gündür aklımda yazmak istediğim birşey var ama hep unutuyordum (şimdi tekrar geldi Allahtan) yanlış bilmiyorsam Özlem ve timuçin sadece 32.gün programına çıktı.Bizler bir yerlere istekte bulunup bunların Şeffaf oda,tv makinası yada beyaza çıkmalarını sağlayamazmıyız ki ne dersiniz

aaah keşke arkadaşım keşke onları bu programlarda göremememiz sanıyorum onların tercihi baksana diğer dizi oyuncularını neredeyse her programda görüyoruz onları yakından tanımak gelecekle ilgili planlarını öğrenmek, birbirleri hakkında ,hp hakkındaki düşüncelerini öğrenmek ne güzel olurdu .

acaba dizimizin yeniden başlaması için yaptığımız kampanyayı bu konuda da mı yapsak ?

deren1970
06-04-07, 14:59
Çınarın o ararsınnnnn demesi nasıl birşeydir ya Allahım. seyret seyret hiç bıkmazsın. Hafif bir utangaçlık durumuda mı var ne?
Şimdi çok yakın arakadaşımla telefon görüşmesi yaptım. Oradan buaradan bahsederken demmesin mi benim Timuçin Esenle fotoğraf çektirdiğimi biliyor musun diye? Nasıl yani ? dedim. Gurbet Kadını adlı dizinin zamanındaymış. Motorla Üsküdara geçerken bir baktım diyor Timuçin Esen. Eşi birlikte fotoğraflarını çekmiş.
Bir de demesin mi hem çok uzun boylu, hemde çok yakışıklı.Hem de ses tonu çok hoş diye.
Ey Allahım gel de bugün akşam yap:img-hyste

denizmert
06-04-07, 15:12
3.bölüm yorumlarını okudukça tekrar izleyeyim diyorum bugün zaten 17-18 ful19 bazı sahneleri izledim uzun süre bakıncada gözlerim yoruluyor ama dayanamıyorum ya

maviözlem
06-04-07, 15:52
Tam bir aile görüntüsü ne güzel gözüküyor karşıdan bakan için..

Keşke onların kendi çocuklarına masal okudukları, ninni söyledikleri, yemek yedirdikleri, oyun oynadıkları, hastalandığında birlikte doktora götürdükleri anları, ateşini düşürmeye çalıştıkları zamanları, tuvalet eğitimi için uğraştıklarını, kreşe/okula götürmelerini, akşam okuldan aldıklarını, birlikte pikniğe gittiklerini, çocuk parkına götürdükleri zamanları vs vs vs görebilseydik.. KEŞKEEE...

Keske...Ayni yastiga bas koyduklari geceye sahit olsaydik...

Keske...Sabaha kadar sevistiklerine taniklik etseydik...:img-in_lo

Keske...Cinarin yarali özgüveninin iyilestigine, gün ve gün, adim adim takip edebilseydik...

Keske...Mavinin evini cekip ceviren masmavi bir kadin oldugu, erkegin kalbine giden yolun midesinden degil, sevda yüklü gözlerden gectigine imzasini atarken görebilseydik...

Keske...Uyumadan önce masallar dinleseydik, Cinarin Mavinin kulagina fisildadigi melodiye bizde eslik etseydik...

Keske...Kiskanc hallerini, muzip tebessümlerle izleyebilseydik, biraz tedirginlik ve birazda heyacan duygularinin etkisi altinda...

Keske...Mavi, yesile boyanmis kadinlari utandirsaydi, kendi elleriyle patlican salatasi yapip ve yine kendi elleriyle yedirseydi...:img-yes:

Keske...Cinari bir gece vakti ziyarete gelen Mavinin, o asil sac savurusu ve ardindan ceketini bir hisimla cikarisinin ardindan, o dudaklara kondurdugu öpücükten sonra, Cinar dengesini kaybetseydi, deli gibi istedigi o ruh haline bürünebilseydi, duygulara yenik düsmeseydi, ve ruhsuzlugun sinir tanimadigina imza atmasaydi...

Keske...Yüzükler topraktan cikmasaydi, hep gömülü kalsaydi, Cinarin aslinda ruhsuz olma sinirlarini rahatlikla yerlebir edecegi bir beceriye sahip olduguna sahit olmasaydik...:icon_evil

Keske...Mavi "robinhood" masalini sevmeseydi, onun yerine "Heidi harikalar diyarinda" masalini sevseydi...ve biz sevgili hirsizpoliscilerinin gözlerini toz pembelere boyasaydi...Seke seke daglarda bayirlarda kossaydik, birgün yine kendi halimizde papatyalarin arasindan sekerken, birden kendimizi havada bulsaydik, Aksak bizi sirtlamis ve kaciriyor olsaydi...

denizmert
06-04-07, 16:05
benimde bir keşkem olaca bir kez olsun maviyi etekli yada elbise giymiş olarak görmeyi çok isterdim(gerçi korayların kızına bakmaya gittiğinde giymişti ama onu saymam)

deren1970
06-04-07, 18:00
Arkadaşlar tekrar soruyorum
Bu buluşma havada kalmıyacak di mi? 22 Nisan olayı yani.
Bir an önce neticelendirirsek iyi olur:img-yes:
Sevgiler

selma23
06-04-07, 18:06
arkadaşlar ilk önce herkese merhaba
yorumlarınıza bi göz gezdirdim,pek bi yenilik yok, harekette yok malesef.neyse arkadaşlar ben sonunda bilgisayarı çökerttim, annem bu işe çok sevininyo, babamda tamir ettirmeyeceğini söylüyo bana müstehakmış.bu arada uzun zamandır telefonu bende olan abim telefonunu geri istedi, telefon önemli değilde içindeki resimlerim için üzülüyorum.kendi telefonuma yollarsam onuda çökertmekten korkuyorum.
neyse kısaca hayat hikayemi anlattıktan sonra foruma yazma sebebime geleyim.arkadaşlar ben babamı ikna edinceye kadar foruma giremicem.şu dünyada birine yapılabilecek en büyük kötülüğün onu yarı yolda bırakmak olduğuna inanmışımdır hep.onun için dizi bitti hadi bende gideyim diyenlerden değilim.forumda pek bi işlevi olan biride değilim, yokluğumunda pek farkedileceğini sanmıyorum ama haberdar etmek istedim.
umarım ben yokken sayfalar dolup taşar...
hoşçakalın

saso
06-04-07, 18:09
arkadaşlar rica etsem 3 bölüm sahnelerinden resim eklermisiniz......

özelliklede mavinin adını söyledigi sahne...
ve çınarın adını söyledigi sahne..
ve telefon konuşmaları
ve aksagın bu işi aranızda halledeceksiniz demesini..
ve ümit ile jiletin karşılaşmalarını
ve mavinin fulya ablaya hediye verdigi sahne...

çok muuu oldu :img-blush
kendimi kaptırdım gittim :img-hyste

benim elimdeki 3 bölümün görüntü kalitesi hiç iyi degil o yüzden ben ekleyemiyorum....:icon_sorr

eftelya61
06-04-07, 18:16
arkadaşlar ilk önce herkese merhaba
yorumlarınıza bi göz gezdirdim,pek bi yenilik yok, harekette yok malesef.neyse arkadaşlar ben sonunda bilgisayarı çökerttim, annem bu işe çok sevininyo, babamda tamir ettirmeyeceğini söylüyo bana müstehakmış.bu arada uzun zamandır telefonu bende olan abim telefonunu geri istedi, telefon önemli değilde içindeki resimlerim için üzülüyorum.kendi telefonuma yollarsam onuda çökertmekten korkuyorum.
neyse kısaca hayat hikayemi anlattıktan sonra foruma yazma sebebime geleyim.arkadaşlar ben babamı ikna edinceye kadar foruma giremicem.şu dünyada birine yapılabilecek en büyük kötülüğün onu yarı yolda bırakmak olduğuna inanmışımdır hep.onun için dizi bitti hadi bende gideyim diyenlerden değilim.forumda pek bi işlevi olan biride değilim, yokluğumunda pek farkedileceğini sanmıyorum ama haberdar etmek istedim.
umarım ben yokken sayfalar dolup taşar...
hoşçakalın

Geçmiş olsun inşallah kısa vakitte bilgisayar tamir olur ve sende forumda olman gereken sayfalarda yani burada yerini alırsın..
Kendi adıma burada olmayan herkesin yokluğunu hissediyorum dolayısıyla senin olmadığın her anında yokluğunu hissedeceğim.. Hele hele pek bir işlevi olmamak ne demek hepimizin bu sayfalarda kapladığı alan aynı.. Rica ediyorum böyle laflar etmeyin.. Zaten çimiz yanıyor HP'mizi özledik birde böyle sözlerle üzmeyin..

xKubrax
06-04-07, 18:18
Ben kac mail atildi bilemiyorum bunu blue&blue arkadasimiz biliyor.. Ama bende elimden geldikce yardim etmeye calisiyorum simdilik 150 ozel mesaj attim HPcilere atmayada devam edicem ama lutfen herkes gondersin, hatta bi mail diil onlarca mail..

HP askina bi kez daha o kanala sevgimizi cabamizi baglilimizi gosterelim..

potelek
06-04-07, 18:23
Ben kac mail atildi bilemiyorum bunu blue&blue arkadasimiz biliyor.. Ama bende elimden geldikce yardim etmeye calisiyorum simdilik 150 ozel mesaj attim HPcilere atmayada devam edicem ama lutfen herkes gondersin, hatta bi mail diil onlarca mail..

her ne kadar kanal d benim mailime cevap vermesede ki kanımca artık benden bıktılar :icon_whis çünkü hp oynarken de defalarca arayıp mail yollamıştım :img-yes: ben mail göndermekten vazgeçmeyeceğim.

alamehmet
06-04-07, 21:22
Nihayet girebildim foruma.Bugün sabahtan akşama kadar derste olduğum için giremedim.Aslında sadece bedenen dersteydim ya neyse...

tuğbam sağolsun ricamı kırmayıp ona yazdığım mesajı buraya yazmış.Bağımlılığım dersteyken de devam ediyor.Kendim yazamıyorum ama mesajlarla tuğbama ulaşıp burda olmayı başarıyorum:img-hyste

Tam derse girmiştim ki alevalevim merdiyemaradı.Hocaya görünmemek için sıranın altına girmek suretiyle telefonumu açtım:img-hyste.Bu karadeniz yemekleri konusunu söyledi.Biz zaten birkaç arkadaş 22 nisanda buluşmaya karar vermiştik(merdiyem anladım ben o dolu dolu bir hafayı).Ama forumda açılan karadeniz yemekleri muhabbetinden sonra denemek istemiş birkaç kişi.Bende hiç yemedim karadeniz yemekleri denemek isterim.

not: Bu arada karadeniz yemekleri hakkında bir bilgim yok kıymalı etli olmayanaları da vardır umarım.Ben eti yemeği bırakın kokusuna bile dayanamayan biri olarak aç kalmak istemem şahsen.Merdiyem ve tuğbam bilir kahvaltıda o sosisleri benden uzak tutabilmek için neler yapıldığını:img-hyste

alamehmet
06-04-07, 21:27
Arkadaşlar tekrar soruyorum
Bu buluşma havada kalmıyacak di mi? 22 Nisan olayı yani.
Bir an önce neticelendirirsek iyi olur:img-yes:
Sevgiler

Arkadaşım az önce alevalevle merdiyemle konuştum.Biz zaten birkaç arkadaş benim vizelerim bitmesiyle istanbula gitmem ve sevgili öjeni özge ablamında izmitten gelmesi vesilesiyle toplanacaktık birkaç arkadaşla 22 nisanda...Eğer diyorsan ki bende aranızda olmak isterim tabiki de büyük zevkle gelmeni aramızda olmanı bekleriz.

mavi18
06-04-07, 21:36

Kübracım özel mesajın için sağol.Bende birçok mail atmaya çalışıyorum.Bakalım inşallah sesimize kulak verirler..

blue&blue
06-04-07, 21:50

Şuan itibariyle maillerini, benim adresi de yazarak, gönderen kişi sayısı 72

xkübraxım çok teşekkür ederim ÖM çabaların için! Ellerine sağlık!

alamehmet
06-04-07, 21:58
Arkadaşlar bilmem gördünüz mü ama bir reklam var beni dumur etti bir an için...Tam eve geldim oturdum foruma girdim televizyon açık.Ama benim gözüm televizyonda değil.Birden Çınaaaarr diye seslenen bir bayan sesi...Neler oluyor dedim kendi kendime(çınarın neler oluyor mavisinden bu):img-hyste

İçim birden bir garip oldu ve bir hışımla başımı televizyona çevirdim.Meğersem dijitürk reklamıymış kendileri.Ama benim moral sıfır yine depresyona girdim...

blue&blue
06-04-07, 21:58
Bir İstanbul buluşması okudum sayfalarda... Hemen İzmir organizasyonu için çağrılarıma başlayayım dedim ben de! :img-yes:

Öncelikle 22 Nisan da buluşacaklara sevgilerimi gönderiyorum ve şimdiden iyi eğlenceler diliyorum!

İzmir kavuşması için düşündüğümüz bazı tarihler var. Bunun yanında katılmak isteyen arkadaşlarımızın müsaitlik durumu da bizim için çok önemli.

Bu yüzden tarih problemi olan arkadaşlarım uygun-uygun olmayan tarihleri bana ÖM atarlar ise en uygun tarihi şimdiden belirlemek istiyoruz. Tarihin bir an önce belirlenmesi demek, hazırlıkların en muntazam şekilde yapılması demek...

Sevgili duar ve meline için uygun olan tarihleri biliyorum. Onlar için en uygun 16 Haziran ve sonrası... Bu yüzden buluşmamız sıcak bir yaz günü olacak. Bütün değişkenleri ve olasılıkları değerlendirerek en uygun mekanı seçeceğiz.
Umarım herkese uygun bir tarih yakalarız.

ÖM'leri bekliyorum. En kısa zamanda tarih açıklanacaktır.

Sevgilerimle...

duar
06-04-07, 22:35
Sevgili zanaitta, büyük zahmetlerle çektiği ilk sezon bölümlerini hiç üşenmeden bana getirdi. Ama çekecek çilesi bitmememişti, Oğlum onu bize geldiğine sanırım pişman etti... Derdi neydi bir türlü anlayamadım. Galiba bu güzel abla karşısında büyülendi ve öyle anlamsız davranışlarda bulundu....

Günlerden sonra ilk kez ciddi anlamda bir bölüm izledim. Ama istediğim sorudan pardon bölümden başladım... 16.BÖLÜM

Ben henüz Hırsız Polis izlemeye tahammül edecek durumda değilmişim....Hiç sevmedim. Hatta yüreğim sıkıştı izlerken. Mavi'ye kızdım bile...

Bir ayrıntı daha var. Son bölümleri daha doğrusu ikinci sezonu beğenmiyorduk ama hikaye daha bir oturmuştu sanki ... mesela 16. bölümü izlerken bir hafiflik basitlik sezdim... Bilmiyorum belkide şu anki ruhsal durumumla ilgili ama böyle hissettim...

Ya da büyü mü bozuldu????:sad53:

Not: sevgili bue&blue İzmir için ben iki program istiyorum. Hem geleneksel HP buluşmalarına uygun olarak kahvaltı hem de gece Kordonda Balık ve Komiserimin resmi içeceğinden ....:img-yes:

saso
06-04-07, 22:36
aglamak istiyorum....:img-cray:

az önce annem sılaya bakarken odaya girdim...birde baktım ki...boran sılanın karnındaki bebekle konuşuyor.....:icon_sorr

ah dedim ah...şimdi çınar olacaktı bu sahnede...ben aglamazmıydım o zaman hüngür hüngür...:img-cray:

ama yine agladım...hemde halime...bu sahneyi bana(bize) çok gördükleri için....:icon_sorr

benek 35
06-04-07, 23:31
:icon_sorr Kübracım mesajın için teşekür ederim.Özel çaban içinde.Ben mail atmıştım ama yine ve defalarca atıcam ama neden bu kadar azız bizden başka o büyük aşkı tekrar izlemek onlarla yine yeniden buluşmak isteyen yokmu?Lütfen biraz daha gayret edelim :img-yes: :img-yes: Sevgili blue&blue seninde çabaların için kendi adıma teşekür ederim:happy0064 :happy0064

FEL!ADE
07-04-07, 00:32
aglamak istiyorum....:img-cray:

az önce annem sılaya bakarken odaya girdim...birde baktım ki...boran sılanın karnındaki bebekle konuşuyor.....:icon_sorr

ah dedim ah...şimdi çınar olacaktı bu sahnede...ben aglamazmıydım o zaman hüngür hüngür...:img-cray:

ama yine agladım...hemde halime...bu sahneyi bana(bize) çok gördükleri için....:icon_sorr

buna benzer tespitlerim ic gecirmem benimde oldu.
Sila dizisini 5 dakikadan fazla izlememistim, hatta sadece fragmanlarindan konusunu anliyordum :) neyse o sahnede benimde aklima bunlar geldi.
sanirim arkadaslarimizin yazdigi bebekli senaryolar aklimda cok yer etmis.

ama baska bir bomba var ki arkadaslar inanamazsiniz :) görmeniz gerekir, sirf bu benzetmeyi KOPYACILIGI görmenizi isterim dogrusu ;)

TUTKU diye bir dizi varmis ( daha önce varligindan habersizdim ) fragmani izlerken ne gördüm dersiniz :img-help:

hani Cinar Mavi yi evine götürürken malum sokakta arabada öpmeye yelteniyordu da Mavi cigimiz de muhtesem bir calimla basini yana cevirip kameraya güzel bir bakis atiyordu. Cinar cigim da öpüsünü bir koku almaya ceviriyordu :) hatirladiniz mi o sahneyi !!
TDG taklit ediliyor, oyuncularin bakislari taklit edilmis... pes dedim izlerken, gülünc oluyor yahu...

saso
07-04-07, 00:45
mavicınar taklit dedin de sıladaki o şile sahilindeki sahne....

allahım aynı açıyı bile kullanmışlar.:img-hyste

ablama az laf atmadım bu yüzden ...sadece hp yi izle sılaya gerek kalmaz dedim...aynı mekan...aynı açı...:img-hyste

aslında diger dizileri izleyebilsek ne kopyalar bulacagız belki ama...:icon_whis
ama çıta yükseldikten sonra inmiyor aşagılara...:img-wink:

not:diger dizi severlere saygısızlık yapmak istemem..tabi herkesin tercihi...
ablama anlatamadıktan sonra...:icon_whis
sustum...bye

blue&blue
07-04-07, 01:03
Not: sevgili bue&blue İzmir için ben iki program istiyorum. Hem geleneksel HP buluşmalarına uygun