Tüm Versiyonu Göster : Hırsız Polis Öncesi /Sonrası
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Yok biraz önce arkadaşıma teessüflerini bildiriyordun dimi(bknz bu yine mavinin dimisinden):img-hyste .Eeee şimdi de ben sana teessüflerimi bildiriyorum valla.
Böyle havanın bu kadar güzel olduğu bir günde ders çalışmak zorundayım.Ara verip verip geliyorum foruma...Geliyorum da gidemiyorum sorun orda...Sen böyle en güzelinden,en romantiğinden,en duygusalından bunları yazarsan ben gidemem ki ama ders çalışmaya dilekcecim...Hatta birde üztüne 29u izleyesim geldi hiç gidemicem...
Sen bana bakma dilekce,bırakma bu sayfaları ne olur:img-wink: .O kadar hoşuma gitti ki o nasıl anlatmaktır öyle.Oy oy diyor ve 29. bölüme doğru ufaktan yol alıyorumbye
Mail sayımız şuan itibariyle 106
Artış hızı düştü... Haydi arkadaşlar! Her hafta çıkmalıyız gazetelere...
Çağrı listemizi ve adreslerimizi bir kez daha veriyorum!
hyoldaş, 1poyraz, scale, zeytine-35, bora.asli, cerenim, missp, mavicınar, denizmert, eftelya61, dilekçe, öjeni, hürriyetim, timuçin_özlem, duar, meline, uçurtmam, nilnisa, esss, deeppurple, tuğbay, zinednah, mns, dgulsar, drc, basakss, gülündikeni, second, heraa, günelimben, maviözlem, sürmelim, animavi, rüzgar88, jasmins, anatoliaz_06, misskrueger, selek90, demetim, kullar, ulucınar, camilleclaudel, izleyici, kartalsu, hasrettttt, demetars, nazenaz, dokuz, sunayz, dml, zanaitta, byramses, argosy, sibelaylin, eflatun, farandaway, kitara, kakule, ezgo, erten07, loser.22, mavi83, foreveryoung, jalem, timuçin_hastası, guli_guli, ask, venivicivici, she7a, mavi18, billge_n, mavi_rüya, gül_mavi, timucinhayranı, nilya_tim; nilüfer2, berencik_15, saso, esragöre, ramayana, cristal, hewal, fettan, krnca_, gülüm_su, deren1970, cidozlem, mynameisada, xkubrax, umutkırıntıları, neljan, koyumavi, ruffles, alan, maviçınar, satranc, xvsevgixy, sinope, gizem_89, ddilara, hellokitty, aslı_84, meşe, delimavi, hazal oğuz, gündoğdu, potelek, missryan, jasper2, myblue, bbdbhb, epiler, tenka, mavi bir çınar, sevim1967, saxas, skyangel, kardelen2086, safir, dizici_manyak, kashmire, nesrin_blau, 20fil35, ece_gs_1905, allamehmet, mavi&yeşil, alevalev_25, emocion, mega1, elmass, anatoliaz, ierem, premier, night, söğüt, ehlocan, orange_blue, maviçınar_, selma23, nur33, hırsız-polis, bluefly, alvarato, güller diyarı, naziii, benek_35, ayperi81, bno, ö.düvencioğlu, fincan, huuubbban, neljan, aybiyçe, bernaygun, özkorkmaz........
Mail adresleri;
To (kime): bizeyazin@kanald.com.tr,
Cc (Bilgi): erolavci@tmc.com.tr, mtelevizyon@milliyet.com.tr, mguler@gazetevatan.com
Bcc (Gizli): alice_flame@yahoo.com (sayıyı tespit etmek için)
Not: Cansel Elçin hayranlarına da burdan çok teşekkür ediyorum. Hafta sonu bizim için çalışmışlar... :happy0064
Hatırlatmaya devam! Mail sayısı 118
Dilekçeeee!!! Mailini attın mı bakiim! :icon_whis
Yoklamaya başlayacağım yakında! :)
Edit: Sevgili deren1970 son gönderdiğin mail çok güldürdü beni! İzninle hoşuma giden satırları burda yayınlamak istiyorum;
Sevgili Yetkililer
bu konu hakkında size 2.mesajım olacak bu. Sayı olarak ta 2 de kalmıyacaktır... :happy0064 :happy0064
Tehdit, uyarı, öneri, tavsiye, dilek, istek, dua... her türlü yol makbul! :) Teşekkür ediyorum sayende mail sayımız 120 oldu!
hello kitty
09-04-07, 16:23
Dün Sayın Mesut Yar'a + Milliyet Gazatesi'ne + Kanal D 'ye kısa ve öz mailler attım kendim ve hepimizin adına.Kana D'den cevap geldi.Herkese attıklarından.Umarım birileri sesimizi duyar...
Mail atmaya tam gaz devam...:img-wink:
Çok değerli sevgili kıymetli kanal d müessesesi,, sizleri 1.5 yıldır rakipsiz tek kanal ilan edip gönüllerimiz tahtına oturduk. Siz vardınız biz var, siz yoktunuz bizde yoktuk.. 1,5 yıldır kanalınızda verdiğiniz Hırsız Polis dizinizin müptelasıyım ben ,, böyle bir başlangıcı da yapsa yapsa sanırım bir Hırsız Polis izleyicisi yapardı..Zaman zaman yine maillerimiz oldu size.. Kah bölümleri vermeyişiniz, kah dizimizi saatinde vermediğiniz için, en önemlisi de zamanlar içinde sapan senaryoya müdahale etmeniz için,, köşe yazarlarına varıncaya kadar sizlere dileklerimizi ilettik..Ne oldu bazen saatinde verdiniz bazen de filmlerinizin aşkına yine saatini gece yarılarına kadar getirdiniz.. olmadı maç sevdanızla bizleri kaç haftalar dizimizden mahrum bıraktınız.. Şimdi dönüp bakıyorum da ne heyecanlar yaşadık ,, her durumda her aksiliğe rağmen sizin kanalınızda böyle bir diziyle tanıştığımız için kendimizi çok şanslı buluyorum.Umarım bu kadroyla yakın zamanlarda yeni bir dizi projesine daha imza atarsınız..
Hayır yani size karışmak değil maksadım ama benden söylemesi, kemikleşmiş bir seyirci kitleniz cepte.. Başrol oyuncularıyla siz ne rekorlar kırarsınız.. Tabi isterseniz…
Neyse benim asıl mevzum sevgili pek kıymetli kanal d yetkilileri ,,
Dizimizin tekrarı.. Makul bir saatte tüm izleyicileri memnun edici bir saatte vereciğiniz tekrarlarınızla bizleri sizlere berhüdar eder..
Şimdiden ilginize teşekkür ediyorum. Malum benim bu isteğimi de diğer arkadaşların ki gibi gereken birimlere ileteceksiniz…Saygılarımla,,
:img-hyste
Son satırda koptum. Buyrun siz de kopun sarkadaşlarım. :)
Şimdi mail atmayan sevgili arkadaşlarımdan birini daha açıklıyorum!
Çok muhterem arkadaşım dostum bora.asli! :img-yes:
Acı söyleyen ve acı seven bir dost olarak kendisini de burdan ifşa ediyorum... :) hadi boranoktaaslim canım! İmzama yazdırma bu durumu! :icon_whis
Dipnot: HP uğruna her yol makbuldür. :good:
Edit: Dilekçem senin sayende mail sayısı 121 oldu. Ama yetmez en az 5 mail atmalısın affedebilmem için. :) Ne yapayım mavi kılığım kurusun. Zor kadınım vesselam! :img-hyste
mavi&yeşil
09-04-07, 17:31
Sevgili dml ve dokuz ,yüreğinizin güzelliğini katarak hazırladığınız klip tek kelimeyle harika.Her klibiniz öyle zaten.Şarkı ve görüntü uyumu kusursuz.
Emeğinize ve yüreğinize sağlık.Yaşamınızda başarıların ve güzelliklerin daimi olmasını dilerim.Sevgiler...bye
mavi&yeşil
09-04-07, 17:48
Sayın İzleyicimiz,
09.04.2007 17:05:45 tarihinde tarafımıza göndermiş olduğunuz mailinize ilişkin cevabımız aşağıda yer almaktadır.
Hırsız Polis adlı yerli dizi filmimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Dizimiz şimdilik yayın akışlarımızda yeralmamaktadır. Fakat dizi tekrarına yönelik isteğiniz ilgili birimlere iletilmiştir.
Kanal D yayın akışı ile ilgili tüm bilgileri http://www.kanald.com.tr internet adresinden ayrıntılı olarak bulabilirsiniz.
Kanal D ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi haftanın 7 günü 24 saat hizmet veren Alo D'yi arayarak veya bizeyazin@kanald.com.tr mail adresimizden ulaşarak bildirebilirsiniz.
İyi seyirler,
Sevgi ve saygılarımızla.
Sevgili blue&blue bugün yine mail gönderdim.Hemen cevabı geldi.Hep aynı terane.Yazıyı otomotiğe bağlamışlar galiba ,herkese aynı cevap.Çok zahmet çekiyorlar,zavallılar...:img-hyste
Sevgili Dilekçe
Öldürdün beni ya:img-in_lo Nasıl bir anlatımdır bu:img-yes:
Bak 43.bölümün başınıda böyle uzuuuunnnnn uzuuuuun anlatmanı bekliyoruz.
Sen anladın beni:img-hyste
Sevgiler
arkadaşlar ben de görevimi yapmış gibi hissediyorum .:happy0064 bakalım ne kadar dikkate alınacağız .:icon_whis şu meşhur klibi bende izledim .gerçekten çok beğendim .elinize sağlık. hp bizi başkaldıran,klip üreten ,senarist, yorumcu, fotograf sanatçısı yaptı .ben bilgisayar kullanmayı bile öğrendim.:img-hyste ah hp ah sen nelere kadirdin kıymetini bilemediler !..
Mail sayisi 124 arkadaslar lutfen bu kadar geldik 200'ede cikartalim..
Fikri olanlar lutfen yazsinn..
arkadaşlar ben de görevimi yapmış gibi hissediyorum .:happy0064 bakalım ne kadar dikkate alınacağız .:icon_whis şu meşhur klibi bende izledim .gerçekten çok beğendim .elinize sağlık. hp bizi başkaldıran,klip üreten ,senarist, yorumcu, fotograf sanatçısı yaptı .ben bilgisayar kullanmayı bile öğrendim.:img-hyste ah hp ah sen nelere kadirdin kıymetini bilemediler !..
Senin mesajin ile 125'e yukseldi, hadi arkadaslar yokmu artiran..?
Demek 21 Aralık demişim hee, zamanında bende ne hayalperestmişim:icon_sorr.. Çok sinirlendim şimdi çok.. Hem bu kadar hayal kurduğum için kendime hemde bizlere bu kadar ızdırap çektirdikleri için Şengillere..
Niye kendine kiziyorsun ki...
Umut etmek, her yagmur sonrasi günesin dogacagini israrla savunmak, sana ait olmayan bir askin hayalini kurmak, elinden gelse o manzaranin resmini seve seve yapabilmek, belkide kendi hayallerini, umutlarini bir an icin köseye atarak, gözyaslarini silip ve boya kalemlerini kucaklayip, kirlarda solugu alip, bedenini yesilliklere birakarak, savasmak icin kollari sivamak...
Hersey bir yana, cektigimiz aci, keder, izdirap, gözyaslari, cok nadirde olsa umutsuzluk, kizginlik ve bazen tutamiyacagimizi adimiz gibi bildigimiz ama yinede sarfettigimiz sözler; sizi terkediyorum deyip gitmeye yeltenmek...ama geri dönmek...
Dedim ya hersey bir yana, asil olan, gercek olan birsey varki; ekranlara küsmenin tam zamani, cünkü ici bombos...hayata dair hicbir sey yok...aska dair hicbir sey yok...umutlar, hatalar, sinirlar, kaybeden insanlar...hicbir sey yok...mesajlar, gözleri isil isil olan insanlar, yoksulluk, tükenmislik, karanliga isik tutan aydinlik yüzler...hicbiri yok...ucurumlardan asagiya bakan gözler yok, gecenin en siyahinda perde araligindan yildizlari seyreden kimse yok...
merdivenlerde oturup, umutsuzluguna care aramak yok, tek bir dokunusun bedeni ateslerle kavusturmus misali yanmasi yok, ikiyüzlü olmanin getirdikleri götürdüklerinden az oldugunu bilen insanlar yok...
Ekran kirliligin karanliklara hapsoldugunu aci bir tebessümle izliyoruz, yeniden kurtarilmayi bekliyor olabilir ama nafile bekliyor, cünkü onu kurtaracak kimse yok artik, kirliligi süpürecek kimse yok...
Sevgili Özlemin o aydinlik, o nur degmis misali, haddinden fazla beyaz, pamuklara sarilmis, kar kadar masum ve ak yüzünün olmadigi bir ekran iste...
Bir sürü kadinin assolistler gibi giyindigi, yari ciplak, defilelerde boy gösterme cabalarinin yansitildigi o tuhaf haller, bize uzak olan tavirlar...Oysa biz aliskin degildik bu sahnelere, yanlis bir yerdeymisiz gibi hissediyoruz...Yoksa biz basit insanlarmiyiz; bir cicekli gömlek gördük ve büyülendik, o kadar güzeldiki, o kadar zarifti ki..o kadar masumdu ki...nasil mutlu olmustuk, gözümüzde bir prensese bürünmüstü o kadin, ondan daha güzeli, alimlisi olamazdi o an icin...
Biz bunu gördük, bunu sevdik, az ile yetinmeyi, degerlerin para ile alakasi olmadigini, gereksiz abartilardan ibaret olmadigini, mutluluklarin...
Özlemek bir yana, bir aci var, bir umutsuzluk var icimde...Yüregimi acip bakma imkanim olsa, cesaret edermiydim bilmiyorum...ya beni icine alirsa, ya hapsolursam...
Arkadasim, güzel yüzlü, icinde aklimin alamiyacagi kadar büyük bir sevgiyi barindiran sicacik bir yürege sahip arkadasim, gözlerinde parlayan isiltiyi görmeyi cok isterdim...Bunu bilmeni istiyorum, kendine kizma...hayal kurmaya devam et, her ne kadar onlari ayni cati altinda görmesekte bir daha, her ne kadar aska yeniden sahit olamiyacagiz hissine siki siki sarilsakta, rüyalar herdaim bizimle olmali, onlarsiz yapamayiz...yasayamayiz...
unutma; rüyalar gerceklerle yüzlestigi an kabusa dönüsebilir...
unutma; imkansizliklar her zaman birseylerin sonu degil, baslangicida olabilir...
Bu metini hazirladimki diger dizi severlerdende destek istiyelim HPciler yetmez o kanala karsi.. Bu metni hepimizin agzindan gondericem eger sizin icinde bi sakincasi yoksa..?
Arkadaslar,
Belki yardimci olucaksiniz belki olmicaksiniz, ama lutfen en azindan dusunun “aynisi sizin basiniza gelse” siz ne yapardiniz?
Hirsiz Polis severler sizin desteginize ihiyaci var.. Maalesef cok sevdigimiz dizimizi KANAL D’ye kyrban verdik, normalde reytinge kurban gider bi dizi ama biz yayinlandigi kanala kurban verdik, cok ugrastik, belki sizinde yaptiginiz gibi bi cok kampanyalar duzenledik ama maalesef hic biri ise yaramadi dizimiz 50 bolumunde bizlere veda etti..
Artik onu geri getiremeyiz, gucumuz yetmez ama en azindan dizimizi bastan izliyebiliriz, bunun icin birlik olup kurban verdigimiz kanaldan bunu istememiz lazim.. Sizden ricamiz sadece asagida verilen adreslere kucuk bisey yazip ornk “Hirsiz Polisin tekrarlarini istiyoruz” gondermeniz.. Cok bisey diil ama karsiligi bizim icin cok buyuk olucak..
Adresler:
Cc (Bilgi): erolavci@tmc.com.tr, mtelevizyon@milliyet.com.tr, mguler@gazetevatan.com
Bcc (Gizli): alice_flame@yahoo.com
Bu verilen adreslerin hepsine ayni anda yazabilirsiniz, verilen sekilde yeni mail’a tiklayin ve bu sekilde doldurmaniz yeterli..
Lutfen desteklerinizi bizden esirgemeyin, siz bize yardimci olun gun gelir sizinde bizim destegimize ihtiyaciniz olur..
Sevgiler
HP severler
Sevgili forumdaşlarım,kanal D yi bugün yeniden aradım.Dedim hp in tekrar yayını için aramıştım yayınlanacak mı, karşıdan gelen cevap önümüzdeki yayın akışında böyle birşey yok.Dedim önceki arayışımda bana yoğun istek olursa yayınlanır demiştiniz.Biz dedim sürekli mailler gönderiyoruz,tlf açıyoruz,yoğun istekten kastınız ne bunun üzerine isminizi yeniden alayım isteğinizi gerekli birimlere aktarayım dedi.Şayet tekrarı verilirse yayın akışımızdan takip edip öğrenebilirsiniz dedi.Kısacası aynı şeyleri tekrarladı.Dedim içimden bu böyle olmayacak, görüştüğüm kişiden tmc nin telefonunu istedim,inat ettim bi kere kesin cevap alıcam,sağolsun numarayı verdi.Hemen aradım görüştüğüm bayana biz dedim hp severler olarak dizinin tekrar yayınlanmasını istiyoruz,cevap yakın zaman da olamaz dedi:icon_sorr Acaba ne zaman dedim,mesela yaz döneminde olabilir mi, olabilir dedi.Kesin birşey demedi.Dvd leri çıkacak mı diye sordum,ilerde çıkacak dedi, o da yakın zaman da değilmiş:icon_sorr birde kitabı sordum, o bizimle ilgili değil dedi.Son olarak Özlem Düvencioğlu ve Timuçin Esen le yeni projeler var mı dedim,henüz yok ama ilerde olabilir dedi.İnşallah inşallah:img-yes:
Sevgili dml göndermiş olduğun öm için çok teşekkürler.Ama linke tıkladığımda sayfa görüntülenemiyor yazıyor,ne yapmalıyım:img-help: bilgilendirirsen sevinirim,bir kez daha teşekkürler:img-kiss:
slm arkadaslar başlattığımız kampanyada umarım mutlu sona ulaşırız ki
bizler... 13.bölümden sonra diziyi ipten almış seyircileriz ki bizler... oyuncularına zorla vuslatı yaşatmış izleyicileri ki bizler... mavi ile çınarın sonunun mutlu bitmesi için kampanya başlatmıs ve başarmış izleyicileriz
bunuda başarıcığamıza yürekten eminim diziyi en kısa zamanda yeniden başlatıcaklar umarım:img-yes:
ayrıca yaza denk gelmesin tatil dolayısıyla çoğu insan izlemeyebilir en mantıklısı yine persembeleri saat 20,00 oynatılsın ( çok mu uçtum acaba:img-hyste )
Ayrıca bu Türkan Derya yönetmen aplam varya görün bakın çok büyük bir yapıma imza atcak.. Bu kadar da taklit edilmez ki bir yönetmen aplanın çekimleri.. :img-hyste Her dizide mutlaka bir sahne Hp ye bağlı bir sahneden çalıntı çekiliyor inanınız.. Sıla dakileri çoğu kez söyledik..
Hani o Hisar önündeki bankta Sılanın tek başına oturuşu hemide Çınar ın oturduğu o tek bankta oyy.. ondan sonra Ağva daki o buluşma yeri deniz kenarı falan gece kalmalar..
Sonra Acı hayat dizisinde hani bizim bi bir zamanlar birdik tektik park sahnemiz varya silah donanımlı.. Hani Çınarımız silahı dayıyor böğrüne ...Mavi arkasını dönüp gidiyor..aynı böyle birsahne de bu ismi geçen malum dizide gerçekleşti.. En son ki vaka ise Tutsak diye dizi var galiba şu Fox tv de.. Kızlar ne sahneye denk geldim.. Şoklardayım..
Hani hatırlayın bölümlerimizden birinde ki bu 9. bölüm yemek dönüşü araba da MAvi mize büyülenmiş gözlerle bakıyor sonrada ağır ağır emin adımlarla ay pardon emin dudaklarla yaklaşıpta öpüyor ya hani o gül yanaktan.. Amanın aynısı dün kü bu adı bahsi geçen Tutsak dizisinde cerayan etti.. oyy öldümm..Kızı esas oğlan kapıya kadar bırakıyo..
Esas oğlan teşekkürü ile birlikte esas kıza öpücüğü konduruyoo.. ama bir değişiklik yine bizim malum aksaklı bir sahnemiz vardı hani.. Çınar MAvi nin çenesinden tutupda diyorya (oyy fena oldum ) Seni çok esviyorum ..MAvi de atlıyorÇınar ın boynuna .. İŞte o sahnede Aksak arkada arabada onları izliyor ya aynı sahnenin benzerini bu sahneyle tamamlamışlar..
Esas oğlan esas kızı öperken camda esas kızın annesi bunları gözlüyor..Ne zaman öpüyor oğlan anne çinnet geçirir gibi perye bir sille atıp ayrılıyor ordan.:img-hyste .
oyyyy her sahne için bizim sahne diye diyee bir hal oldum . Yeter artık yaa bu kadar da kopya olmaz ki karrrrrrdeşiiiiiiimmm..:img-hyste
Evet evet bende gördüm o bahsettiğin sahneleri.. Şimdi diyeceksin ki sen dizi falan izlemezdin nasıl oldu da gördün.. Şöyle oldu:) dün bulunduğum/bulunmam gereken ortamda tv açıktı.. Fox tv de o diziye bakıyorlardı benimde gözüm takıldı aaa birde ne göreyim HP'deki sahnelerin aynısının tıpkısı karşımda.. Gözlerimle görmesem inanmazdım.. Yuhh yani bu kadar kopyada çekilmez gerçekten.. Ayıp yaa ayıp... Ayy bak şimdi gerçekten dedimde aklıma 23. bölüm geldi.. (Hepp yalan sanki aklımdan çıktıkları varmışta kelimeyi yazınca aklıma gelmiş gibi) Mağhvi bana cevap vermeni istiyorum.. Sen beni seviyormu sun? Gerçekten, yürekten seviyormusun? Çınarrrr ben sana aşığım daha ne diyebilirim ki? Off anamm offf..
Not: Dilekçem senin 28. bölümdeki Aksak&Çınar'ın meyhanedeki konuşmalarına dair bir yazın vardı, yazın sezon finalinden sonra yazmıştın.. Aradım bulamadım onu bulup eklermisin tekrardan rica etsem.. Hani Aksak'ı elindeki rakı bardaklarını deney tüpü kullanan prof. benzetmiştin:img-hyste hatırladın mı?
Bu metini hazirladimki diger dizi severlerdende destek istiyelim HPciler yetmez o kanala karsi.. Bu metni hepimizin agzindan gondericem eger sizin icinde bi sakincasi yoksa..?
Arkadaslar,
Belki yardimci olucaksiniz belki olmicaksiniz, ama lutfen en azindan dusunun “aynisi sizin basiniza gelse” siz ne yapardiniz?
Hirsiz Polis severler sizin desteginize ihiyaci var.. Maalesef cok sevdigimiz dizimizi KANAL D’ye kyrban verdik, normalde reytinge kurban gider bi dizi ama biz yayinlandigi kanala kurban verdik, cok ugrastik, belki sizinde yaptiginiz gibi bi cok kampanyalar duzenledik ama maalesef hic biri ise yaramadi dizimiz 50 bolumunde bizlere veda etti..
Artik onu geri getiremeyiz, gucumuz yetmez ama en azindan dizimizi bastan izliyebiliriz, bunun icin birlik olup kurban verdigimiz kanaldan bunu istememiz lazim.. Sizden ricamiz sadece asagida verilen adreslere kucuk bisey yazip ornk “Hirsiz Polisin tekrarlarini istiyoruz” gondermeniz.. Cok bisey diil ama karsiligi bizim icin cok buyuk olucak..
Adresler:
Bcc (Gizli): alice_flame@yahoo.com
Bu verilen adreslerin hepsine ayni anda yazabilirsiniz, verilen sekilde yeni mail’a tiklayin ve bu sekilde doldurmaniz yeterli..
Lutfen desteklerinizi bizden esirgemeyin, siz bize yardimci olun gun gelir sizinde bizim destegimize ihtiyaciniz olur..
Sevgiler
HP severler
Sevgili Kübracım çok haklısın bende zamanında kırık kanatlar için ve erkekler ağlamaz için epey mail attım kanal d ye ve atv ye eğer böyle bir destek olursa ileride başka zamanlarda devam edebilir kimin kime nezaman ihtiyacı olacağı hayatta hiç belli olmaz öyle değilmi?
Hepimizin hayatında acı tatlı izler bırakan HP için böyle bir destek esirgenemez elbet diye düşünüyorum.Ve seni sonuna kadar destekliyorum diğer forumlara yazmakla hiçbirşey kaybetmeyiz aksine kazanabiliriz deneyelim .HP için herşeye varım.:good:
Ayrıca çabalarını emek harcadığını görüyorum sana ayrıca gönülden çokkk
teşekkür ediyorum.:good:
Sevgiler
sevgili scale ve sevgili kubra başlatmış olduğunuz kampanyayı bende gönülden destekliyor becerebildiğim ölcüde katkı sağlıyorum emekleriniznde boşa çıkmayacağına inanıyorum mutlaka ama mutlaka efsane geri dönecek eminim buna dizinin finalinin mutlu sonla biteceğine emin olduğum kadar eminim
final den sonra ilk defa yazıyorum foruma ama sizleri hep izliyorum hepiniz harikasınız resimler muhteşem hp ile ilgili hemen hemen tüm haberleri üşenmeden burada yayınlayan arkadaşlara teşekkürler sizlerin yazdıklarını okudukca aynı duyguları paylaştığımızı aynı konularda aynı reklamlarda aynı kliplerde hep aynı hep aynı noktalarda takılı kaldığımızı görüyorum bu dizi bizi birbirimize öyle benzetmişki hepimizin duyguları düşünceleri ortak hp buluşmalarını orada kurulmuş dostlukları o gülen gözleri muhteşem fotoğrafları sadece niklerini bildiğim hp dostlarının gerçek yüzlerini resimlerde görmek ayrıca mutlu etti birazda kıskanarak okudum yazılanları baktım o güzel resimlere.
evet bende istiyorum bende bende timuçin ve özlemin aynı projede yeniden karşımıza çıkmasını ve bir kehanette bulunmak istiyorum izninizle
ben diyorumki hani uğur yücel namı diyer aksak abimiz (valla kim ne derse desin ben ona bayılıyordum dizide) ne diyordum urfada bi dizi çekecekmişte oraya gitmişya ben diyorumki bu muhteşem şahsiyet hp ekibini ve halkın üzerindeki etkiyi kesinlikle biliyordur. bu aralar yaşadığı olumsuzluklardanda yırtmak zorunda sanırım yani büyük oynamak zorunda yapacağı dizi ses getirmeli öyle yaş tahtaya basmamalı iddalı olmalı risk alamaz diye düşünüyorum ve bunuda ancak bizimkileri dizisinde baş rollerde oynatarak başarabilir acaba benim bu düşüncemi oda akıl edip hani özlem ve timuçinle önceden bi anlaşma yapmışmıdır diye düşünüyorum hani hp bitmeden onları bağlamıştır belki aralarındaki samimiyete dayanarak hazır özlem boş timinde projesi yatmış inşallah bölle olmuştur.
yaaa ben ne çok yazdım böylle durdum durdum deşarj olasım tuttu galiba özür dilerim arkadaşlar neyse benden bu kadar hepinizi çok seviyorum ayrıca ben hala hiç bir dizi izleyemiyorum itiraf edeyim denedim tövbe başka dizi izlemem dememe rağmen şöyle bi baktım ögggg gelidi zehirleniyordum nerdeyse zor kurtuldum hemen bir iki promil hp aldın şöyle susadım dayanamıyorum sahnelerinden sonra ancak kendime gelebildim
Dml ve Dokuz klibiniz super olmuş ellerinize ve emeğinize sağlık:img-yes: . Hp sizliğe alışmaya başladığımı düşünüyordum fakat klibi izleyince içimde bir sızı hissettim hp nin bütün bölümleri gözümün önünden geçti . Yaa ben hp sizliğe alışamıyorum onları çok özledim :icon_sorr . lütfen sizlerde son klip demeyin daha sizlerin kliplerine ihtiyacım var , yüreğinize sağlık arkadaşlar ...
sevgiler:sad53:
dml ve dokuz arkadaşların klibini izlemek bu gün nasip oldu bayıldım bayıldım bayıldım tek kelimeyle harika yonca lodi bu şarkısına trilyonlar hacasa bundan daha güzel bir klip çekemez herhalde ellerinize sağlık
bu arada senaryolar bölümü benim en çok okuyucu olarak ziyaret ettiğim sayfa olmuştur hep ama son zamanlarda bomboş aslında beklerdimki bazı arkadaşlar o mükemmel anlatımlarıyla dizinin kalan bölümlerinin senaryosunu yazsalarda sanki dizi hiç bitmemiş gibi onların senaryosundan takip edebilseydik hp yi mavinin hamileliğini çınarınbaba olacağını öğrenmesini kıvırcık saçlı kızı tdg bize göstermedi ama hp forumunun acar senaristleri eminim çok daha güzel repliklerle bize o anları yaşatabilirlerdi
Arkadaşlar gözünüzü seveyim konuşun...Görüyorum 8 kişiyiz kanımca(ay ben ne bunak oldum az önce baktığım sayıyı unuttum:img-hyste ) ama kimseden ses çıkmıyor.Hey gidi eski günlerimiz hey...
duble bluem..
beni ifşa etme dayanamam..
son günlerde bir yoğunluk sorma gitsin..bir de bunun üstüne benim junior mavinin ateşlenmesi tuz biber oldu..
dün gece sabaha kadar başında nöbet tutunca boş kaldım tabi.. mailimi yolladım, kısa ve çok net bir şekilde meramımı anlattım..artık anlayana..
fakat ne yazık ki otomatiğe bağlanan o çok alakadar cevaplardan bana gelmedi..çok mu sert çıktım ne..
bu arada ben o bbg mi bcc midir nedir gizli denilen kısım var ya oraya bişey yazmadım sanırım sen o yüzden beni ifşa etme isteğiyle doldun:)beni de ekleyebilirsiniz gönderenler listesine..
dün gece mail göndermekle kalmadım tabi..gece uzun..açtım arşivimi, gözüm kapalı tıkladım rastgele biryere, bir bakarım ki 16. bölümü açmışım:)
oturur seyredersin, ağlarsın,bayılırsın,gözlerin şişer,bazı sahnelerde şişede balık olasın gelir,bazı yerlerde heyt be komiserime bak dersin..öyle işte..
bu kadar melankoliden sonra moral açısından 29 izlemek farz olur,bir kaç tane de afillisinden klip izlersin,kapanışı da aldım başımı gidiyorumla yaparsın..(dml ve dokuza tekrar teşekkürler bu arada..klip arşivimde yerini aldı bile)sonra sabah olur, kaide olduğu üzere hava aydınlanınca ateş düşer, olan bana olur sabah tuş vaziyette yatağa yapışılır ama uyku alınmaz..ateşi düşen çocuk bütün gün hiçbirşey olmamış gibi kudurmaya devam eder, anne de peşinden zombi gibi dolanır,yapma evladım,gel çocuğum şeklinde...
anne de acaba HPnin tekrarları hazirana kalmadan başlar mı diye düşünüp durur,sanki elimin altında bölüm yokmuş gibi..
ve bu anne seyirci iflah olmaz:img-help:
Klip tek kelime ile harika olmuş. Özellikle başına (Çınar ile Mavi'nin şarkıyı söylemesi) ve sonuna bayıldım. Ellerinize sağlık.
Sevgiler
Not: Arşivleme imkanımız var mı?:img-help:
duble bluem..
beni ifşa etme dayanamam..
son günlerde bir yoğunluk sorma gitsin..bir de bunun üstüne benim junior mavinin ateşlenmesi tuz biber oldu..
dün gece sabaha kadar başında nöbet tutunca boş kaldım tabi.. mailimi yolladım, kısa ve çok net bir şekilde meramımı anlattım..artık anlayana..
fakat ne yazık ki otomatiğe bağlanan o çok alakadar cevaplardan bana gelmedi..çok mu sert çıktım ne..
bu arada ben o bbg mi bcc midir nedir gizli denilen kısım var ya oraya bişey yazmadım sanırım sen o yüzden beni ifşa etme isteğiyle doldun:)beni de ekleyebilirsiniz gönderenler listesine..
dün gece mail göndermekle kalmadım tabi..gece uzun..açtım arşivimi, gözüm kapalı tıkladım rastgele biryere, bir bakarım ki 16. bölümü açmışım:)
oturur seyredersin, ağlarsın,bayılırsın,gözlerin şişer,bazı sahnelerde şişede balık olasın gelir,bazı yerlerde heyt be komiserime bak dersin..öyle işte..
bu kadar melankoliden sonra moral açısından 29 izlemek farz olur,bir kaç tane de afillisinden klip izlersin,kapanışı da aldım başımı gidiyorumla yaparsın..(dml ve dokuza tekrar teşekkürler bu arada..klip arşivimde yerini aldı bile)sonra sabah olur, kaide olduğu üzere hava aydınlanınca ateş düşer, olan bana olur sabah tuş vaziyette yatağa yapışılır ama uyku alınmaz..ateşi düşen çocuk bütün gün hiçbirşey olmamış gibi kudurmaya devam eder, anne de peşinden zombi gibi dolanır,yapma evladım,gel çocuğum şeklinde...
anne de acaba HPnin tekrarları hazirana kalmadan başlar mı diye düşünüp durur,sanki elimin altında bölüm yokmuş gibi..
ve bu anne seyirci iflah olmaz:img-help:
Güzel annecik! Seni ifşa etmesem sayfalara uğrayacağın yok! Bak ne güzel olmuş gelmişsin güzel güzel döktürmüşsün.
Sevgili Selin'i de öp benim için çok çok geçmiş olsun
Senin de gönderdiğini ekleyince mail sayımız 127'ye çıktı! Allah artırsın diyorum! :img-help:
gülündikeni
10-04-07, 01:27
Sevgili dml ve sevgili dokuz klibiniz çok güzel olmus ellerinize yüreklerinize saglik.Çok emek verdiginiz belli çok tesekkür ederim.Evet onlar alip baslarini gittiler,bizleri yarim biraktilar ama siz birakip gitmeyin.Tekrar tesekkürler..
...................................
evet bende istiyorum bende bende timuçin ve özlemin aynı projede yeniden karşımıza çıkmasını ve bir kehanette bulunmak istiyorum izninizle
ben diyorumki hani uğur yücel namı diyer aksak abimiz (valla kim ne derse desin ben ona bayılıyordum dizide) ne diyordum urfada bi dizi çekecekmişte oraya gitmişya ben diyorumki bu muhteşem şahsiyet hp ekibini ve halkın üzerindeki etkiyi kesinlikle biliyordur. bu aralar yaşadığı olumsuzluklardanda yırtmak zorunda sanırım yani büyük oynamak zorunda yapacağı dizi ses getirmeli öyle yaş tahtaya basmamalı iddalı olmalı risk alamaz diye düşünüyorum ve bunuda ancak bizimkileri dizisinde baş rollerde oynatarak başarabilir acaba benim bu düşüncemi oda akıl edip hani özlem ve timuçinle önceden bi anlaşma yapmışmıdır diye düşünüyorum hani hp bitmeden onları bağlamıştır belki aralarındaki samimiyete dayanarak hazır özlem boş timinde projesi yatmış inşallah bölle olmuştur.
............................
Sorarım size arkadaşlar böyle bal damlayan bir ağız gördünüz mü? Ayy ne güzel cümleler bunlar.. Çok güzel kehanette bulunmuşsun sevgili drc.. Neden olmasın olur tabii.. İmkansız diye birşey yoktur..
Bence yanılıyorsun sevgili gunesce
yeni yayın döneminde hem Timin hemde Özlemin yeni dizileri yayınlanacak,
o yüzden yapımcı firmalar izin vermezler aynı karakterlerin iki ayrı film de gösterilmesine,bence büyük ekranda izlemek için son şansımız bu dönem.
evet hakli olabilirsin sevgili scale.bu yönünü düsünmemistim.insallah yeni projelerle bin an önce dönerler.onlari ayri dusunemiyorum aslinda.birlikte en azinda bir sinema filmi yapsalar...harika olurdu.bu arada cumartesi gunleri saat 9 dan sonra D MAX de tekrar bolumleri veriliyor.bu hafta 43. bölüm oynadi.
klip gerçekten çok güzel, ben zaten dokuz arkadaşımızın klipleri hep beğenmiş ve takip etmişimdir.çok güzel şarkılar ve kareler yakalayıp onları bütünleştiriyor ama dml arkadaşımızla birlikte yaptıklarıda çok hoş olmuş ellerinize sağlık.:good:
evet hakli olabilirsin sevgili scale.bu yönünü düsünmemistim.insallah yeni projelerle bin an önce dönerler.onlari ayri dusunemiyorum aslinda.birlikte en azinda bir sinema filmi yapsalar...harika olurdu.bu arada cumartesi gunleri saat 9 dan sonra D MAX de tekrar bolumleri veriliyor.bu hafta 43. bölüm oynadi.
Bir düzeltme yapmak istiyorum.. Dmaxte bu hafta 46. bölüm yayınlandı (ben izleyemedim ama :icon_sorr ) Önümüzdeki hafta 47. bölüm yani hangi bölüm.. Bölümümüzün adını açıklıyorum vuslat bölümü.. :img-hyste :img-hyste
Not: Vuslatwoman nerdesin hadi görev başına.. Cumartesi günü sana çok fazla iş düşüyor hadi göreyim seni..
Bir düzeltme yapmak istiyorum.. Dmaxte bu hafta 46. bölüm yayınlandı (ben izleyemedim ama :icon_sorr ) Önümüzdeki hafta 47. bölüm yani hangi bölüm.. Bölümümüzün adını açıklıyorum vuslat bölümü.. :img-hyste :img-hyste
Not: Vuslatwoman nerdesin hadi görev başına.. Cumartesi günü sana çok fazla iş düşüyor hadi göreyim seni..
evet 42 yazarken emin degildim.ama o kadar ilerledigini de dusunmemistim.genelde basina yetisemiyorum.onun hic kacinci bölüm oldugunu tam bilemedim kusur bakmayin...desene oda sona gidiyor.
Vuslat diyince benim aklıma birtek 24.nolu oda geliyo:icon_whis gölge oyunuyla vuslatmı olur :icon_whis gerçi özlemin sayfasında o çadırın içini incelerken olması imkansız şeyler gördük ama neyse :img-blush
Ne gibi imkansızlıklarmış onlar:icon_whis Biraz daha açık, net olabilirmiyiz rica etsem.. Anlayanımız var anlamayanımız var dimi:img-hyste :img-hyste
Sevgili damla ve dokuz yine her zaman ki gibi muhteşem bir klip olmuş..:good: :good: Her ikiniznde nasıl yoğun dönemlerde olduğunuzu biliyorum ve buna rağmen böylesi güzel bir klibi bize hazırladınız çok çok sağolun...
Dizide zaman zaman senaryoya kızgınlığımız olsada bu şarkıyı araya sıkıştırmaları çok iyi oldu..
Günahlarımla sevaplarımla aldım başımı gidiyorum derken
Hem senaristler
Hem Çınar-Mavi
Hemde final sonrası bize
çok uyuyor sözleri..
Çok sağolun tekrardan..bye
eftelya61 kız içim depreşti.. hatırlattın bende alıyım ortaya dedim.. insan özlüyo o günleri beee. Neydi ya o an yazarken bile nasıl heyecanlıydım.. Şimdi isee sadece okuyorum..
(HEY GİDİ HEYY NEYDİ O GÜNLER):img-hyste
28. bölümdeyim arkadaşlar. aksakla ilgili bir bölüm olacak şu an yazacağım ama.çınarımın olduğu her sahne benim için cennet mealinde olduğu için, buradaki güzel sözler hatırına burayı yazmadan geçemeyeceğimi hissettim..
aksak mavinin efkarından kendini meyhane köşelerine atarken yanında saz arkadaşı vefa arkadaşı, iş arkadaşı.hayat arkadaşı, ay pardon hayat arkadaşı mı dedim.yok canım onun hayat arkadaşı maide sultan olacaktı..neyse almış yanına şenlendiriyor ünlü bira markalı meyhanenin bir duvarının köşesini.…yakup’ un, kurtulma şeklini bir güzel anlatmasının eşliğinde birde üstüne selocuğumun hem yardan , hem de serden olmasına içerlenirken..aksakım oysakım birden elindeki tesbihinii bizlere göstererekten şöyle masaya yapışıp birde üstüne gözlerini kısıp mavinin raporunu alırken , kaporta ağabeymizin “iyi. doktor ilgilendi” sözüne şöyle bir durupta kıskanan eş moduna girerekten “ilgilendi mi nasıl ilgilendi “ gibi tarafımca ÜSLUBUNU çok beğendiğim bir soru yöneltip birde arkasından “yarın gelip istemesinler, seviyorya doktorlar bunii” gibi ayyy çıldırıcek gibi olduğum bir cümle sarfederken yakubun şöyle beni yoğurt kıvamına getirecek bir maya gibi tutturan
“koca adam senin yaşında gibi “ harbi delikanlı,,harbi alnından öpülecek bir cümle sarfettiği vakit aksakın oysakın şöyle biraz Şener şen vari , birazda uğur yücel vari tavana bakıp da şöyle yüzünü ekşitir bir mahsunluk karışımlı ifadesi eşliğinde yakuba ulen sen ne diyorsun he kazma, gibi bakaraktan yakubunda abi ben gerçekleri söyledim yalan mı gibi ifadelerini de alaraktan ardından da
“sen bu kadar uzun yaşamayacaksun bunu biliyorsun değil mi” diyip bir tehditkar aslan kıvamında birazda ufak ceylan havalarında bir bakışla yakuba sonun kötü olacak hatta uzun yaşamanın sebebi ben olaraktan , çınar komserin özlü deyimiyle nabzini durdururum vari bakışları eşliğinde aslan sütlerini kaldıraraktan yudumlamanın eşliğindeyken,,
çınarın imkansız şarkısının ud nağmeleri eşliğinde evine girişi ve akabindeki tv deki hayvanların onun içindeki acısını hafifletmeyeceğini, aksine hayvanları her gördüğünde aksağı da üstüne hatırlayıvermesine sebebiyeti nedeniyle açtığı kanaldan mı yoksa içindeki acıdan mıdır bin pişman ellerini yüzüne götürüp mevsimi olmadan vedalaşan dalından koparılan yapraklarla ağacın vedalaşması gibi hüzünlü bu vakitte ellerinden kayan sevdiceğine isyan edercesine ve çarenin evdeki hayal köşelerinde değilde içki içilesi meyhane köşelerinde olduğunu hissederekten soluğunu ünlü markanın bir mekanında alır en ciğer delmecesinden..mavimin se çaresinin meyhane köşeleri olmadığının farkında olacağı bir vakitte kendini boncuklara veripte şöyle uzunca dışarı bakarak kendinden geçen, gül dalında öten bülbülün tatlı sesiyle kavrulan hallerindeykene ,çınarımsa mavinin boncuk gösterisiyle başlayan imkansızın gerçek versiyonun nameleri eşliğinde en büyüğünden bira bardağıyla gönlünü dolduran vuslatın hüznüyle tükeniyorken yüzündeki derin çizgilerinden yıkılmışlığının nişanesi olaraktan görmemiz ile. O ünlü markanın meyhanesinden kendini salaraktan.içindeki buhranın da en çırasından ateş aldığının farkına vararaktan en nihayetinde darbe üstüne darbe almış bir yaralı kartal edalarıyla …. Şöyle uzunca bir bakış atıp ta bu biranın onu kesmeyeceğini anladığı vakit kendini nasıl bir elektriğin çektiğini düşünmeye hacet kalmazken yine barlar sokağında bulur kendini en yarı baygın yalpalama voltaları ile yürürkene.
aslan sütünün her derde deva olan vitaminininden bir faide alabilme arzusu ile yine aynı ünlü marka amblemli meyhane bar,, halk dilinde ne deniyor pek bilmiyorum işte o mekanın önünde bulur kendinii .. biraz düşününce kesinlikle eve gitmenin onun için bir çare olmayacağı buraya girerse işte o zaman zom olup belki maviyi biraz unutacağını düşünerekten…
heyyttt len ben geldim vari gösterişiyle aksak ve saz arkadaşı Yakup karakterinin bulunduğu mekana giriverirken aksağı görüp, aha burada da karşıma çıktı az önce tv de izlemiştim..nerden çıktı bu adam yine der beş numaralı bakışlarını atarkene aksak ağabeymde babasını yaylalara götürme kararına aha burada varırkene elindeki bardağın havada kalması eşliğinde numaralarının üstünden onbirinci numaralı bakışlarıylan karşısında ki komiserlerin komiseri, İstanbul fatihi çınarımızı görünce kendini bir an bizim yerimize koyduğunu hissettirerekten tren ve öküz muhbabbetini uydurararaktan bir bakış atar cıllobum çınarıma en cinsinden….
çınarımsa ulen burası senin babanın tapulu malımı ,sizin tapulu bir yeriniz var oda eyüpte ,,, istediğim yere girerim paşa paşa oturur sütümüdeee içer giderim havalaarındaykene çekip sandalyesini otururken arkasına dönüp kii gayrı ihtiyarı bakmazsa Türkan derya ablam kızar halleriylen aksağın vize almak için çekilen acılinden şipşak resimlerindeki yüzüylen yakibunda darbe yemiş alnıyla karşılaşır en ciddisinden…
garsonasütün faidelirini anlatmasına izin vermeden kendisine getirmesini yanınada başımızın taci gönlümüzün beyaz sultanı , masalarımızın doyumsuz süt arkaşı peyniri de isterken,, aksak cibbiliyetsizinin küçük rakı şişesinin son damlasını da döküp bitirdiğini görüyoruz en çapraz görüntüsüylen..işte o an anlıyoruz kii bu son damlasını da döktüğü bu bardak aksak ciibilli..çınarıma bir çapraz taarruzda bulunacağının bir gösterisiydi…neyseee
dayanamayıp yerinde sekleyen gergedan nazikliğiyle çınarımın başından aşağııı şölee uzun uzun bakma vesilesindeykene yakibumun bulaşmıcaksın gibi babacan sözlerine hiç mi hiç kulak asmazkene, kibarım canım çınarımın tepesinden aşağı dikilir en kalın yalı kazığı cinsinden gölgesiyle selam verir cinsinden…
çınarımın bu gölgeden bile rahatsız olma, ama üstüne de gayet ince gayet nazık ve hatta bu kaç numaralıdır çözemediğim sende nerden çıktın len başıma kazık.. senden kurtuluş yokmu ifadelerinide içinde barındıran bakışlarıyle iyi akşamlar der kazığa en tersinden.
aksağın kazık olma hevesini sürdürme niyetiyle sanada iyi akşamlar çınar komser sözlerine çınarın eee ne olacak iyi akşamlar dedin e hadi git cinsi bakışlarına aldırmazken ,, bir elinde ayna bir elinde cımbız, ay pordon bir elinde süt bir elinde tesbih ki tesbihli eli aha şimdi yakubu göstererekten “burada gördün yakupla bereber oturduk içiyorsak, içebiliyorsak bunda seninde kabahatin var” der güya en haklısından..
çınarın gönlünün isteklerini dee içinde barındıran en anlamlı ifadeleriyle “olması gereken buydu” diyip birde şöyle kaşlarını da hafifçe yukarı şeyettirerekten en azından şimdilik mat cümlelerindeykene aksağın, yakubun çaldığı yüzük için çok beğendiysen kendin takarsın gizlii gizliii sahnesindeki o alaycı ,tarafımca sinir gülümsemesiyle ki çınarımıda şöyle güldürüp bizi mutlu etme başarısını gösterirkene çınarım işte burada kazık muhabbetiniii dolaylı yollardan ona hatırlatma isteğiylede “ ne o dikilecekmisin bütün gece tepemde” diyip şöyle yandan yandan ne demek efenim senin tepende kazık olmaktansa seninle maç yapmaya razıyım ifadeleriyle ringin karşı köşesine kamp kurar en şişman hantal boksör halleriyle..
derken maçın başlama düdüğünü çalar aksak çınarımın süt dolu bardağına şöyle çıt diye çarparaktan..
Bu da devamıydı.. Ahh ahhh:img-hyste (okuyun anam zaman geçer)
göz göze gelen boğalar cinsinden aksağın oysakın sütünü yudumlama vuruşuyla maçı başlatırlar en seviyelisinden sonra karşılıklı ufak vuruşlar..ardından çınar ,hemen arkasından daa bir nevi aksağın vefa arkadaşı dikkat edin hayat arkadaşı demiyorum Yakup o çeker kafayı.
çınarın “sen hep kendinden yana yontuyorsun farkındamısın” diyipte rakısını doldururken aksak ellerini namaz kılmaya hazırlanan hocalara benzeterekten ama elinde de nare tesbihinide eksik etmeyerekten “ben diyorum kii ,biz,ben, biz baştan yolumuzu seçmişiz.bu yol eğri hırsısızya biz, buradan gireceksun buradan çıkacaksun, ordan oraya gideceksun, eğilip bükülüyor bizim yolumuz bu” .,oyyy senin yoluna birde bu anlatımı elinde iki bardakla deney tüplerini kullanan profesörler gibi anlatırken çınarım da şu adamın söylediklerini bir bitirsinde üstüne kökten mökten bahsetsek gibi şöyle kendinden emin yayılmış sandalyeye bir taraftan sütünü içip bir taraftanda profösörü dinlerkene..,
aksak devam ediyor.en heyecanlı replikleriyle ,”ama sizin ki duzz. Tem yolu gibi dumduz, kitabi var kanunui var.siz buna uyacaksunuz”.
Tabi verdi kararııı sen demesen çınarcımlar uymuyorlar kitaplara…birde o parmağını kaldırıpta böyle cıddı bir müessese patronu gibi söylenmiyormu…offff…dellendiriyor beni be…..”dumduz gideceksunuz .oyun edemezsun ,tuzak kuramazsun , o senin başkmserin yaptığı yol yanlış ben onu diyorum daa” ..oyyy aksak bu üslubun olmasa seni bir dakika dinlemeye katlanamazdım ya şu şivenle beni öldürüyorsun..
gülsem mi ağlasam mı..bunların üstüne ,,,çınarım atlar ortaya. Kollar milimetrik gerilmiş..şöyle olduğu yerde şu mekanın topu üstüme gelseniz ulen yakarım ben bu meyhaneyi dar ederim falan işte bu cins bakışlarla…”Onu tartışmıyoruz burada” der yüreğimi delen sesiyle…”sen bu lafları edemezsin aksak” sözleriyle devam eden hüzzam şarkısına elinide şarkıya eşlik ederekten “Sen kendi yanındakilere kendi çetene bile tuzak kuran adamsın” der yakubuda şöyle tavandaki ampulleri saymaya iiterkene..,,, aksakın “ben kurarum ben kurarum, ben sana baştan söylüyorum daa . ben arka yolların adamiyim daaa söylüyorum kurarum.der çınarın ağzına tacımız peynirimizi atamasına vesile olurkene , Ama siz kuramazsunuz , siz buna yemit etmişsiniz da diploma almışsınız bunu yapmiyeceğuz demişsiniz hıhıhıhıhh “… karışlıklı hıııhh..lıı gülmeler eşliğindeykene
çınar şöyle rakibine yaklaşaraktan başını milimetrik simetrik sola eğerekten “sizi nasıl yakalıycaz peki”..der içindeki sinirine hükmedercesine.. aksakın “ben onu bilmem onu sen bileceksun , okumuşsun diploma almışsın dirseklerini çürütmüşsün onu sen bileceksun nasıl yakalayacaksun. Zaten yakalıyorsunuz da, birilerini alıp deliğe tıkıyorsunuz .ama kim, tıktıklarınız işini iyi yapamıyanlar anladun mi.hirsizinde iyisi kötüsü var.. polisinde iyisi kötüsü var.sen nasıl tek başına kaçakcıları o çeteyi çökerttin tek başaına . demek istediğin zaman yapıyorsunuz bunları onu diyorum da “ diyip te şöyle ceketini düzeltip yakuba da bir bakış attıktan sonra ,sıra çınarıma geliyor..yarı çakir yarı kıyak bir başını bu kez sola çevirip şöyle yüksek müsadenle bir konuşma yapayım havasıyla , her istediğim olmuyo mu diyip aksağında suratını Çarşamba pazarına döndürmesiyle devam ediyor sözlerine şöyle başını öne çekip tee milim farklı bir öne eğilimle birazda masaya yaklaşıp aksağın kara gözlü yarım bakışlarına inatla sert ve taaruz eder gözleriyle , ağzınıda çakırların çakırı efkarlının piriii babaların babasııı bir edayla şöyle dudağını sol çaprazdan yukarı kaldıraraktan , “mesela seni mavinin çevresinde görmek istemiyorum” (BU SÖZ BENİ MAHVEDER) Diyip te aksağa başanı bu kez sağa doğru yatırıp dönüşlerine dönüş katması ile şöyle mest bakışlarını fırlatırken aksak ta “geçen gün benim evde gördüğünde de o da seni yakın çevresinde görmek istemiyordu”.mars etkisi yarattığını sandığı bir cümle ile karşılık veriyor bir nevi yerinde cümlesiyle..
işte bu anda birbirleriyle hırsız polis dilde iki yaramaz çoçuk gibi.. senin yüzünden yok benim yüzümden der ufak ama birbirini alt edemeyen ama sanki çok iyi anlaşan iki arkadaş havasına bürünüyorlar en incesinden
çınarımın O gün ne dediyse ikimizede söyledi haklı merkeziyetci cümlesine .aksak tesbihi mübarek ellerinden masaya fırlatması ile birde etrafına bakıp sanki ona biri müdahale edecekmiş gibide elini şöyle havaya kaldırıp işte damarın ötesi..
olmayan bir kökle başlıyor içimizi yalpalatan cümlelerine , “bak çınar komiser o mavinin dalları sana kadar uzanmış olabilir ama kökü bende . benim topraklarımda büyüdü o”.diyipte çınarımın yüzündeki son umut damlalarını bile almaya kararlıyken..çınarımın sütle daha bir samimi olmasına vesile oluyor gözlerini bile ayırmazikene.….”ben verdim onun güneşini , ben verdim onun suyunu , gölgesini de ben verdim” .. dediği sıra çalan müziğinde etkisiyle bir an kendimi aksağa kaptırmış bulumşukene birden kendime geliyorum kendisinin derin gösterisiyle ,
”ama kökleri bende.. sen ne yapmaya çalışıyosun o kızı köklerinden koparmaya çalışıyorsun” .diyipte ordan oraya savrulurken . işte şimdi prf.doç.dr aksak nadir bilgeliğiyle çınarımında ulen kısa kes aydın havası olsun bakışlarıyla “ulmaazzz..ulamaz “..niyeee ..”çünkü köksüz ağaç kurur .yaşıyamaz.kurur.” gibi “hiçte kurumaz” dedirten bir hava estirererekten son verir sözlerine..
aha işte benim ve sanırım birkaç arkadaşımın daha bittiğimiz anın sözlerine geliyoruz. Çınarım “Kurumaz alırsın daha güzel daha verimli bereketli bir toprağa ekersin . bir bakarsın tomurcuklanmış meyvelerini vermiş “gibi etimi kazıtan içimi kemirten cümlerinin söylerken aksak yılanı sesinin en zehirleyici gücüyle
”Öyleyse niye hastalandı , niye doktorlara gitti” . diyor en çiselenen yağmurlara saliseler kalan şimşeklerin etkisiyle...çınarımın yüzündeki saniye değişiklik yüzüreğimizde keza kendi yüreğinde kasırgalara dönüşmesi ile “demek ki senin aşkın ona iyi gelmiyormuş” sözlerinin şaşkınlığına dönüyor en basirnetsizinden kem kümlere..
Çınarım gözyaşlarını içine ince ince akıtaraktan gül yüzlü meleğinin hasta haberini acı bir zehiri yudumlar gibi aldığı gözler ifadesi ile kendi sesindeki edeta ağlarcasına coşacak yağmurların da etkisiyle….”Hastamııı”.. diyişi ile yüreğimdeki kaç göl varsa kurumuştu akmayan gözyaşlarımın içimdeki ateşi kurutması inceliğiyle .aksağın “tansiyonu düşmüş biraz .doktor demiş yiyeceksun , yemek yemeduğu icin .. mutsuzsun demiş .mutsuzsun” sözleri üzerine karşısında bu sefer gerçekten bir hırsız dilde sevdiceğinin yolu için kendini feda eden o en dayanılmaz sancılara gebe kalan bir aşığı görüyoruz en meşakkatlisinden ,sorada ruhunun en nadide çiçeğinin haberi için yüzünde aydınlık görmek istercesine bal damlamasını istiyordu çaresizce..
”Sen gittin gördün mü” . cümlesinin en derin zerrelerini bile ateşlerkene , aksakın “ben görmedim ,Yakup görmüş” sözlerini hisseder en bahtsız bir okun öyle bir suça aracı olması derdiyle… çınarın yakuba dönüp “sahimi “,,ufukların ötesi renklerin erişemediği gökkuşağım mavimin yüreğinde dikenler mi var..acıyor muu kanıyormuuu.,hisleriyle bakarkene Yakup çaresiz evet der gözleriyle cevap veriyor.çınarım komserim gerçekten böyle…
İşte o an çınarımın kederi dağdan sökülen toprak gibi ,,sellerde ağaçsız kalmış toprak gibi boşalıyordu tepesinden en ince gönül penceresine….beyninde yapılması gereken nedir sorularına cevap isterkene ellerine hakim olamıyordu nereye koysa mavisi yokkene…son yudumunu da başına dikleyip..sona erdiriyorlar sahneyi..sabahki çiçek gönderme sahnesine dönme isteğiyle….
Hp den sonra benim tv ile ilişkim bıçak gibi kesildi. Ucundan köşesinden baktığım dizi ve programlardan tamamen uzaklaştım. Takip ettiğim bir Hayat türküsü var. Malum kızanlar olabilir ama Devin'in bakışları konuşmlarını izledikçe Timuçin'i görüyorum.:icon_whis ..sanırım ondan kopamadım...Geçen cumartesı oynayan bölümde Hayat kayıp öğrencisinin bulunması için soluğu karakolda alıyor. Ben kalpten gidiyorum.Diziden koptum çünkü karakol Çınar Komserimin karakolu...film şeridi gibi geçiyor mavi içerde sorguda, mavi dışarda çınara beni bırakma diyor, selo camdan bakıyo pis pis, çınar ım ray ban gözlükleriyle iniyor arabasından... off ben bir hallerde... sona kaybolan cocuk bıyerlerde gızlenıyor. yıkık dokuk bıyer.. aman allahım o da ne, mekan, mavimin kaçıp aksak tan yardım istediği ve buluştuğu yıkık bina...ben yıne paramparça... dizi bittikten sona aklımda kalan şeyler bunlar. yani hırsız polisten, mavıden cınardan kalan goruntuler.. bu ne demek şimdi...
dün akşam fulya ablamın filmi var,,,çetın tekındor hayranı olarak ta kacmaz dıyorum...eşim de benle dalıyor filme...izmir-foça, zeytin ağaçları rakı muhabbeti,,, ben yıne ayrı dunyadayım...Asaf Nevin'in evıne gelıyor ve " gözlerimin içine bak ve git de diyor. Git dersen giderim...." offff ben paramparca.... ıslak mavı-çınar gelıyor aklıma kafedeler cam kenarına oturmuşlar,,, mavi "gitme" diyor...
Yok yok ben tv felan izlemicem... dvd den losta devam. Bir dizi-bir film izledim halime bakınnn.... sizi hergun takıp edıyorum. artık daha az yazıp, daha cok susuyorum... bak şimdi de allahım aklıma mukayıt ol...."susadım" of başladık gene... biri bana yardım etsin...:img-help:
haaa eklemem lazım, ilk aşk fılmını ılk kez dün akşam izledim.. ve sezon fınalı oncesı belkı 40 kere olmasını ıstedığımi yazdığım fınal bu filmin sonunda oldu... mavı sıfon bı elbıse gıysın, yanlarında kıvırcık kız, ya da çınarın boynunda... deniz kenarında....kaş olabılır dıye...off ıcım gıttı ona da....:img-blush ben böyle bir final istiyordum mavi-çınar ve bebekleri için...off off
Çok değerli sevgili kıymetli kanal d müessesesi,, sizleri 1.5 yıldır rakipsiz tek kanal ilan edip gönüllerimiz tahtına oturduk. Siz vardınız biz var, siz yoktunuz bizde yoktuk.. 1,5 yıldır kanalınızda verdiğiniz Hırsız Polis dizinizin müptelasıyım ben ,, böyle bir başlangıcı da yapsa yapsa sanırım bir Hırsız Polis izleyicisi yapardı..Zaman zaman yine maillerimiz oldu size.. Kah bölümleri vermeyişiniz, kah dizimizi saatinde vermediğiniz için, en önemlisi de zamanlar içinde sapan senaryoya müdahale etmeniz için,, köşe yazarlarına varıncaya kadar sizlere dileklerimizi ilettik..Ne oldu bazen saatinde verdiniz bazen de filmlerinizin aşkına yine saatini gece yarılarına kadar getirdiniz.. olmadı maç sevdanızla bizleri kaç haftalar dizimizden mahrum bıraktınız.. Şimdi dönüp bakıyorum da ne heyecanlar yaşadık ,, her durumda her aksiliğe rağmen sizin kanalınızda böyle bir diziyle tanıştığımız için kendimizi çok şanslı buluyorum.Umarım bu kadroyla yakın zamanlarda yeni bir dizi projesine daha imza atarsınız..
Hayır yani size karışmak değil maksadım ama benden söylemesi, kemikleşmiş bir seyirci kitleniz cepte.. Başrol oyuncularıyla siz ne rekorlar kırarsınız.. Tabi isterseniz…
Neyse benim asıl mevzum sevgili pek kıymetli kanal d yetkilileri ,,
Dizimizin tekrarı.. Makul bir saatte tüm izleyicileri memnun edici bir saatte vereciğiniz tekrarlarınızla bizleri sizlere berhüdar eder..
Şimdiden ilginize teşekkür ediyorum. Malum benim bu isteğimi de diğer arkadaşların ki gibi gereken birimlere ileteceksiniz…Saygılarımla,,
Canım Dilekcem bu güzel bir üsluptur.Bence kanald yetkilileri eğer okuyorlarsa
buna çok özel bir cevap vermeliler.Okumuyorlarsa zaten baştan kaybetmişlerdir.İnan ben olsam sadece bu mail için yayına koyardım HP yi
hazır cepte izleyicide var.Ehh bundan sonrası onların insafı yada insafsızlığı
gerçi pek insaflarını görmedik ama bellimi olur?Belki şengillerin huyundan biraz onlarada bulaşırda bizi ters köşe yaparlar ilk defa ters köşeyle mutlu oluruz:img-wink:
Bu msg Dilekçe tarafından gönderilmiş,Blue tarafından yayınlanmıştır.Yukarda Dilekçenin adı çıkmamış onun için belirteyim dedim.
mavi&yeşil
10-04-07, 12:13
4. Bölüm özeti
Aldatılan komiser, karısını vuracak mı?
Karısını başka bir erkeğin kollarında yakalayan Çınar deliye dönmüştür. Aylin ise nefesini tutmuş, kafasına silahı dayamış olan Çınar'ın tetiği çekmesini beklemektedir.
Mavi, Aksak'ın oyunlarından habersiz, normal bir iş arayışını sürdürmektedir. Abisi Arıza'nın borcunu ödemeye çalışırken bir de evden atılma tehlikesi çıkmıştır. Hayat dört bir yandan üstüne üstüne gelse de hırsızlığa dönmemek için her yolu deneyecektir.
Başkomiser Selahattin, Aksak ve çetesinin peşini bırakmamaya kararlıdır. Suçüstü yapabilmek için çetenin iştahını kabartacak büyük bir tezgah planlamaktadır. Polis büyük operasyona hazırlanırken, çete de işbaşındadır. Ancak olaylar hiç de beklendiği gibi gelişmez.
Bu arada Mavi'nin kardeşi Ümit'le, Jilet gizlice görüşmeye başlamıştır.
Mavi, polis olduğunu bilmediği Çınar'ı düşünmekten kendini alamaz. Mavi'nin bu hallerini gören Fulya'nın soru yağmuru nedeniyle, ilk buluşmalarında Çınar'a ne iş yaptığını soracaktır.
Ahcanım vallah söylersem beni bu siteden süresiz uzaklaştırırlar yav :img-hyste bu dizi sayesinde yeteri kadar sapıklaştık acaba bi ümre filan yapsak arınabilirmiyiz(gerçi arınmak ister gibi durmuyorum ama :icon_whis )
Ne alaka sapıklıkla gülüm.. Bizi bu hale getirenler utansız bizim utanacak hiçbir şeyimiz yok alnımız açık vicdanımız rahat.. Elimize koz vermeselermiş dimi ama:img-yes:
Sen şimdi söyle bakim :img-yes: o çadırın içini incelerken gördüğünüz olması imkansız şeyleri.. Dök bakalım eteğindeki taşları.. Hem belki başka dökülecek taşlarda vardır başkalarında kim bilir? :icon_whis :icon_whis
umutkırıntıları
10-04-07, 12:41
Dilekce arkadaşım bölümleri böyle akıcı olarak bize hatırlatman ne hoş ben bu foruma biraz geç gelenlerdenim ama galiba hiç gitmeyenlerden olacağım.Hergün acaba ne yazılmış diye bakıyorum.Senin bu bölümleri anlatışında ayrı bir zevk veriyor.
Dün İlk Aşk adlı filmi izledinizmi?Orada kemal karısına mavi çiçekli bir elbise alıyor ve diyor ki bilirim MAVİ yi seversin sen diyor.Belki tam olarak böyle değil ama bunun gibi birşeydi.
Dizimizin oyuncularını da atv birer birer kapıyor.Gülay,Arsen,Hayri Bey,Nermin,Yakup,Jilet.Belli mi olur bakarsınız bizim aşıkları da yeni sezon kapıverirler.Eeeeee ne de olsa kaliteden anlıyorlar.
umutkırıntıları
10-04-07, 12:48
Birde özel mesajla klip linki gelmiş.Bu klibi çok istiyorum ama bu işlerden anlamadığım için nasıl indireceğimi bilmiyorum.Buradan yardımsever bir forumdaşımızdan yardım istiyorum.Lütfen biri bana anlatsın.
..........Asaf Nevin'in evıne gelıyor ve " gözlerimin içine bak ve git de diyor. Git dersen giderim...." offff ben paramparca.... ıslak mavı-çınar gelıyor aklıma kafedeler cam kenarına oturmuşlar,,, mavi "gitme" diyor...
Yok yok ben tv felan izlemicem... dvd den losta devam. Bir dizi-bir film izledim halime bakınnn....
............
Ben de, sadece ben mi aynı şeyleri hissettim diye düşünüp duruyordum akşamdan beri, ama anlaşılan o ki meslekdaşım ile aynı karelerde donup kalmışız..
Dün gece "gitme" sahnesini hatırlatan replikleri duydum ve yüzümde buruk bir tebessüm, filmden kopup neredeyse 1,5 sene öncesine gittim.. Yağmura rağmen masmavi olmuş bir sahne.. Daha önce defalarca yazdım, ben "gitme" sahnesi ile bu diziye ayrılmamacasına vantuz gibi yapışmıştım.. Yalnız olmadığıma sevindim :img-yes:
not 1. Ben de tüm tv ile olan ilişkimi, dvd ler, grey's anatomy ve heroes ile sınırlandırmış bulunmaktayım, bu filmi de HP dostlarımın hatırlatması vesilesi ile izledim, ama iyi ki izledim.
not 2. bu arada dün gece farkettim de perşembe 22.00 dizisinin fragmanını verdi altta, oysa HP ninki ancak ve ancak en erken Salı günü başlardı.:icon_sorr
Ben de, sadece ben mi aynı şeyleri hissettim diye düşünüp duruyordum akşamdan beri, ama anlaşılan o ki meslekdaşım ile aynı karelerde donup kalmışız..
Dün gece "gitme" sahnesini hatırlatan replikleri duydum ve yüzümde buruk bir tebessüm, filmden kopup neredeyse 1,5 sene öncesine gittim.. Yağmura rağmen masmavi olmuş bir sahne.. Daha önce defalarca yazdım, ben "gitme" sahnesi ile bu diziye ayrılmamacasına vantuz gibi yapışmıştım.. Yalnız olmadığıma sevindim :img-yes:
not 1. Ben de tüm tv ile olan ilişkimi, dvd ler, grey's anatomy ve heroes ile sınırlandırmış bulunmaktayım, bu filmi de HP dostlarımın hatırlatması vesilesi ile izledim, ama iyi ki izledim.
not 2. bu arada dün gece farkettim de perşembe 22.00 dizisinin fragmanını verdi altta, oysa HP ninki ancak ve ancak en erken Salı günü başlardı.:icon_sorr
bak bu nokta da aynı şeyı dusunmusuz. salı gününden itibaren başlıcak tüm dizilerin vs fragmanları geçti alttan. perşembe sağır odaya kadar...ah ah dedim.. hırsız polis olunca böyle davranmıyolardı...ama uzun zamandır tv açmamış biri olarak, o kanal d'nin reklam bitiş ya da fragman öncesi sesini duyunca tüylerim diken diken oldu...hırsız polis yeni bölümüyle perşembe akşamı kanal d de... duymayı çok isterdim ama olmadı işte...
sevgiler...
sevgiler...
İlk Aşk'ı ilk kez dilekce'mle birlikte izlemiştik sinemada.. "gözlerimin içine bak ve git de.. Git dersen giderim...." O sahneyi izlerken birbirimize bakıp GİTME diye fısıldamıştık ve HP devam ediyor olduğu halde çok etkilenmiştik.. Şimdi izliyor olsaydık sinemada ne hale gelirdik hele onu düşünmek bile istemiyorum..
GİTME sahnesinin benim için yeri apayrıdır.. Belkide benim en uzun süre kullandığım avatar GİTME sahnesindeki Mavi&Çınar'ın ellerinin masanın üzerinde kenetlenmiş olduğu resimdir.. Repliklerini ezberlediğim ilk sahnedir GİTME.. (Sonrası geldi ve neredeyse 50 bölüm replikleri hafızamda off nasıl bir iştir bu yarabbim, nasıl bir hastalıktır) Bölüm izliyorsam ve 8. bölümse bu bölüm başlayıp 9. bölümü izlemeden hiçbir kuvvet beni kaldıramaz pc'nin başından.. (ahh sırılsıklam olmuşsun, umrumda değil... Osman Saçmacı İlköğretim Okulu ahh, ahh okulun önündeki yaya geçidi tabelası ahh)
zeytine-35
10-04-07, 13:42
o sahne gitme sahnesi hiçbirimizin gözünden kaçmamış
bire bir kopyalanmış ama söyleyen çetin tekindor söylenen vahide gördüm olunca içim acıdı ama isyan da edemedim hp bittikten sonra çekilmiş olsaydı bu
film siz isyanı görün bende
kim nerede ne zaman nasıl söylemiş olursa olsun istedikleri kadar kopya çeksinler "gözlerimin içine bak ve git de.. Git dersen giderim...." desinler
olmuyor olamaz da oradaki duygu yoğunluğunu tekrar yakalanması çok zor hatta imkansız
not: fragmanı bende gördüm üstelik eşimin seyrettiği 2 diziden birinin fragmanı
olmasına rağmen refleks olarak kanal değiştirdim nedenini söylemedim
tabii :)
Hepimiz dün 'İLK AŞK' filmini seyrederken aynı şeyleri düşünmüşüz.Mavi kelimesinin geçtiği son sahnelerde ben göz yaşlarıma hakim olamadım.Biz bu diziyi bu aşkı nasıl içimize almışız?,nasıl benimsemişiz?Filmi izledikten sonra bende kalktım televizyonun başından.Ben TMC yapımlarını asla kaçırmazdım ama HP bittikten sonra televizyon izlemiyorum artık.
peki bişey daha ekliyeceğim... daha doğrusu siz de benim gibi mi düşünüyorsunuz? yoksa ben bencilce mi düşünüyorum. Hırsız polis 'i ve oyuncularını o kadar benimsemişimki, hani sizin keşfettiğiniz biri meşhur olmaya başlayınca Allah ım ne olur değişmesin, herkesin diline düşmesin dermisiniz...şimdi burayı okudukça Hakan Boyav, Doğan Külegeç gibi isimlerin yeni projelerde yer almaya başlayacağını öğrendim...İşte elimizden kayıp gidiyorlar,,,, yarın öbür gün Özcan Deniz gibi biri ya da ne bilim işte herhangi biri(seven varsa çok özür diliyorum ama ben nedense bi türlü ısınamadım kendisine) Özlemle başrol paylaşmaya başlarsa seni seviyorum felan derse, öperse ben kesin deliriirm herhalde..onları gözümde öyle noktalara yerleştirdimki İpek Bilgin'i, Timuçin'i, Özlem'i, Uğur Yücel'i, Hakan Boyav'ı, Vahide Gördüm'ü başka bir projede harcanırken görürüsem.... :img-cool2 Timuçin'i Meltem Cumbul gibi (Allahtan proje iptal edildi) birine aşk bakışları ataraken görürsem benim halim duman...Valla ister kıskançlık diyelim, ister bencillik ben böyle düşünüyorum... Ben vahim halde miyim? :img-pilot ...doktor bana bir çare....
forum ahalisi söleyin yoksa kafayımı yedim...:img-help: dost acı söyler deyip gerçeği söyleyebilirisiniz. yüzleşmem lazım...:img-pilot
sevgiler...
HP den sonra tv ile olan bagı kesilenlerden biri de benim galiba hep nerdeeedie baslayan cümleler..... hic kimse çınar komserim gibi gülümseyemez hic bir dizi hayatı bu kadar yalın askı böylesine gercek anlatamaz.ahh alısmak ne mümkün.en iyisi benim gibi hisseden siz sevgili forumdaslarımın yazdıklarını okuyup bi nebze olsun rahatlamak pek yazmıyorum ama yazdıklarınızı sürekli okuyorum.
Sanki burda olunca Hp siz günlerim biraz olsun anlam kazanıyo ama sizler nerdesiniz benim cevremde nie hic yoksunuz sadece ben miyim bu koca sehirde Hp dilinden anlayan ondan sonra hicbir sey izleyemeyen.
bu arada listede olmasam da mailleri bende gönderdim gerekli yerlere.umarım dikkate alınırız.
HP den sonra tv ile olan bagı kesilenlerden biri de benim galiba hep nerdeeedie baslayan cümleler..... hic kimse çınar komserim gibi gülümseyemez hic bir dizi hayatı bu kadar yalın askı böylesine gercek anlatamaz.ahh alısmak ne mümkün.en iyisi benim gibi hisseden siz sevgili forumdaslarımın yazdıklarını okuyup bi nebze olsun rahatlamak pek yazmıyorum ama yazdıklarınızı sürekli okuyorum.
Sanki burda olunca Hp siz günlerim biraz olsun anlam kazanıyo ama sizler nerdesiniz benim cevremde nie hic yoksunuz sadece ben miyim bu koca sehirde Hp dilinden anlayan ondan sonra hicbir sey izleyemeyen.
bu arada listede olmasam da mailleri bende gönderdim gerekli yerlere.umarım dikkate alınırız.
Hemen alırız seni de listemize sevgili yourctzn Ama mail sayımız fazla artış göstermiyor. Şuan itibariyle 128
HPsiz günler geceler
Başımızı yastığa koyuyoruz, yoklar... Uyanıyoruz yoklar... Yazık değil mi bize! :icon_sorr
Başka var mı etrafta bu etkiyi yaratan yapım! Yok olamaz da sanırım...
Olursa da bu kitlenin yine aynı kaliteyi görüp yine aynı noktada buluşacağını biliyorum.
Seyrek de olsa yazmaya devam eden, yazılanları pes etmeden okuyan herkese çok teşekkür ediyorum.
Ha bir de kampanyamıza destek veren herkese teşekkür ediyorum.
Listemizi ve adreslerimizi bir daha yayınlayalım. Belki mail sayımızda değişiklik olur.
hyoldaş, 1poyraz, scale, zeytine-35, bora.asli, cerenim, missp, mavicınar, denizmert, eftelya61, dilekçe, öjeni, hürriyetim, timuçin_özlem, duar, meline, uçurtmam, nilnisa, esss, deeppurple, tuğbay, zinednah, mns, dgulsar, drc, basakss, gülündikeni, second, heraa, günelimben, maviözlem, sürmelim, animavi, rüzgar88, jasmins, anatoliaz_06, misskrueger, selek90, demetim, kullar, ulucınar, camilleclaudel, izleyici, kartalsu, hasrettttt, demetars, nazenaz, dokuz, sunayz, dml, zanaitta, byramses, argosy, sibelaylin, eflatun, farandaway, kitara, kakule, ezgo, erten07, loser.22, mavi83, foreveryoung, jalem, timuçin_hastası, guli_guli, ask, venivicivici, she7a, mavi18, billge_n, mavi_rüya, gül_mavi, timucinhayranı, nilya_tim; nilüfer2, berencik_15, saso, esragöre, ramayana, cristal, hewal, fettan, krnca_, gülüm_su, deren1970, cidozlem, mynameisada, xkubrax, umutkırıntıları, neljan, koyumavi, ruffles, alan, maviçınar, satranc, xvsevgixy, sinope, gizem_89, ddilara, hellokitty, aslı_84, meşe, delimavi, hazal oğuz, gündoğdu, potelek, missryan, jasper2, myblue, bbdbhb, epiler, tenka, mavi bir çınar, sevim1967, saxas, skyangel, kardelen2086, safir, dizici_manyak, kashmire, nesrin_blau, 20fil35, ece_gs_1905, allamehmet, mavi&yeşil, alevalev_25, emocion, mega1, elmass, anatoliaz, ierem, premier, night, söğüt, ehlocan, orange_blue, maviçınar_, selma23, nur33, hırsız-polis, bluefly, alvarato, güller diyarı, naziii, benek_35, ayperi81, bno, ö.düvencioğlu, fincan, huuubbban, neljan, aybiyçe, bernaygun, özkorkmaz, yourctzn........
Mail adresleri;
Bcc (Gizli): alice_flame@yahoo.com (sayıyı tespit etmek için)
peki bişey daha ekliyeceğim... daha doğrusu siz de benim gibi mi düşünüyorsunuz? yoksa ben bencilce mi düşünüyorum. Hırsız polis 'i ve oyuncularını o kadar benimsemişimki, hani sizin keşfettiğiniz biri meşhur olmaya başlayınca Allah ım ne olur değişmesin, herkesin diline düşmesin dermisiniz...şimdi burayı okudukça Hakan Boyav, Doğan Külegeç gibi isimlerin yeni projelerde yer almaya başlayacağını öğrendim...İşte elimizden kayıp gidiyorlar,,,, yarın öbür gün Özcan Deniz gibi biri ya da ne bilim işte herhangi biri(seven varsa çok özür diliyorum ama ben nedense bi türlü ısınamadım kendisine) Özlemle başrol paylaşmaya başlarsa seni seviyorum felan derse, öperse ben kesin deliriirm herhalde..onları gözümde öyle noktalara yerleştirdimki İpek Bilgin'i, Timuçin'i, Özlem'i, Uğur Yücel'i, Hakan Boyav'ı, Vahide Gördüm'ü başka bir projede harcanırken görürüsem.... :img-cool2 Timuçin'i Meltem Cumbul gibi (Allahtan proje iptal edildi) birine aşk bakışları ataraken görürsem benim halim duman...Valla ister kıskançlık diyelim, ister bencillik ben böyle düşünüyorum... Ben vahim halde miyim? :img-pilot ...doktor bana bir çare....
forum ahalisi söleyin yoksa kafayımı yedim...:img-help: dost acı söyler deyip gerçeği söyleyebilirisiniz. yüzleşmem lazım...:img-pilot
sevgiler...
Doktorluğum falan yok ama sorularına 42. bölüm Ağva sahillerinde dile gelen repliklerle cevap vermek istiyorum.. Bir bulut varsa ikimiz de o bulutun altındayız, bir yanlış varsa ikimiz de o yanlışın içindeyiz. (ne alakaysa bu repliklerle, aklıma geldi işte off off)
Diyeceğim şu ki bir kafayı yeme durumu varsa sanırım hepimiz aynı durumdayız.. Hastaysak eğer tedavimizi de bizler yani forumdaşlardan başkası yapamaz çünkü hepimizde aynı durumlar söz konusu kesinlikle yalnız değilsin, yalnız değilim...
hello kitty
10-04-07, 16:14
Arkadaşlar;
Bir başka kampanyaya'da izninizle ben ön ayak olayım.:img-wink: :img-polic
Şöyle ki;
Sevgili DOKUZ & dml 'nın H-P'miz için yapmış oldukları muhteşem klibi malum sitede en çok reyting + yorum + en çok izlenen kategorilerinde üst sıralara taşımaya ne dersiniz ? Valla ben her girdiğimde reytingimi veriyorum,vermeyede devam edeceğim.
H-P farkını yine gösterelim :good:
sevgiler...
Sorularının cevaplarını verebilecek ya da bu duruma açıklık getirebilecek bir arkadaşa ben de minnettar kalacağım!
Eftelyanın da dediği gibi hepimiz aynı durumdayız. Hepimiz aynı geminin yolcularıyız. Savrulup duruyoruz bir bilinmeze...
100 ünlü Türk büyüğünden biri olan Aksak abimiz ne demişti. "Kadınsız erkek pusulasız gemiye benzer." "Nereye gittiğini bilemez." "Kaybolur."
Her düşündüğümde kendi halim/halimiz geliyor aklıma... HP'siz kalmış bir dünyanın yolcularıyız işte. O savruldukça biz de savruluyoruz. Kayboluyoruz. :icon_sorr
Mesela kendi kayboluşumu bir örnekle açıklamak isterim. Geçenlerde "Tutsak" dizisinin fragmanın da Yakup'u görünce ki kendisi bundan sonra hep Yakup kalacaktır, boş bulunup bağırma, iç çekme, hayıflanma arası bir durumla " Ah Yakup abim gitti" deyirvermişim. :icon_sorr
Sonra kendime geldiğimde evimin salonunda olduğumu ve eşimin delici bakışlarla beni kendime getirmeye çalıştığını gördüm. :img-help:
İşte böyle kayboluyorum arada ben! Gülay'ı Bir Demet Tiyatro'da görünce de böyle olmuştum.
Geçecek biliyorum. Ama şimdilerde çok acıyo be! :img-cray:
Edit: Yakup Abimin oynadığı dizinin adı Tutsak değil Duvarmış. Kimseyi yanıltmayayım! :icon_whis
Sayın İzleyicimiz,
09.04.2007 13:50:33 tarihinde tarafımıza göndermiş olduğunuz mailinize ilişkin cevabımız aşağıda yer almaktadır.
Hırsız Polis adlı yerli dizi filmimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Dizimiz şimdilik yayın akışlarımızda yeralmamaktadır. Fakat dizi tekrarına yönelik isteğiniz ilgili birimlere iletilmiştir.
Kanal D yayın akışı ile ilgili tüm bilgileri http://www.kanald.com.tr internet adresinden ayrıntılı olarak bulabilirsiniz.
Kanal D ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi haftanın 7 günü 24 saat hizmet veren Alo D'yi arayarak veya bizeyazin@kanald.com.tr mail adresimizden ulaşarak bildirebilirsiniz.
İyi seyirler,
Sevgi ve saygılarımızla.
Selam arkadaşlar
Kanal d nin her zamanki matbu cevabı
Sizinle paylaşmak istedim:img-hyste
Ben galiba şanslı izleyicilerdenim. Bazı arkadaşlarımıza matbu da olsa cevap gelmiyormuş. 2.kez yazdığım mesaja 2 kez cevap geldi.
HP sizlik hepimizin hastalığı. Alışacağız diye ümitlenmiyelim arkadaşlar, bu hastalığın çaresi yok. Varsa topumuz birden iyileşeceğiz
Sevgiler
........
Sonra kendime geldiğimde evimin salonunda olduğumu ve eşimin delici bakışlarla beni kendime getirmeye çalıştığını gördüm. :img-help:
İşte böyle kayboluyorum arada ben! Gülay'ı Bir Demet Tiyatro'da görünce de böyle olmuştum..........
O zaman yarın gece Avrupa Yakası'nı da izleme istersen, zira Arsen boy gösteriyormuş, söyleyenlerin yalancısıyım..
Benden söylemesi, evliliğin açısından yani:img-wink:
birkaç haftanın suskunluğu bugün bende patladı galiba...bunu ateşleyen şey ise sanırım akşam izlediğim İlk Aşk filmiydi. "Gözlerimin içine bak. Git dersen giderim" sahnesi. kayık ne renk olsun Bahar? "mavi" olsun sahnesi, eşine elbise alan kemal'in eşinin elbiseyi beğendiğini söylemesi üzerine kemal'in " sen maviyi seversin" repliği...ve benim son sahnem.. sahil kenarında Bahar ve kıvırcık kızıyla yürüyen Ege.... Çınar ve Mavim için hep aklımdan geçen son...Ama mekan Foça diil, Kaş'tı...
Şimdi bahsedeceğim konunun bununla ilgisi yok tabe...Benim aklıma şimdi şu geldi. Uzun zaman burda da konuşuldu aslında...Hepimiz çalışıyoruz ya da bi dönem çalışanlar olmuştur. Yani iş arkadaşlığı...Heleki 1.5-2 yıldır aynı yerde çalışıyorsanız, iş arkadaşınızın kız ya da erkek arkadaşı, ailesi hakkında az çok bilginiz olur. HAtta dersınki seni tanıştırayım çok seversin iyi anlaşırsınız. Ya da ne bilim, bigün şurda kahve içelim beraber vs... Şimdi şunu düşündüm..Bu Özlem ve Timuçin hiç bu muhabbeti yaptımı...ne bilim sete geldiklerinde naber nasılsın dedi mi? Özlem hiç Devinle tanıştımı? ya da Çınar ve Mavi hiç mi bi iş çıkışı görüşmedi...Gerçi gözönünde bir sanatçı olunca bu kahve içmelerin, yemek yemelerin ne yönlere çekilebildiğini görüyoruzz...ya da bizim böle bir buluşmayı ne yönlere çekip kına yakma moduna gireceğimiz:img-hyste Ya da ne bilim Vahide Hanım, Özlemle hiç muhabbet etmiyor muydu? ay ne bilim .sete gidenler bi ses verin...
Bugün bana noldu bilmiyorum...yeniden fişeklendi düşünceler...Yazıyorum, tutamıyorum kendimi..E bi siz anlarsınız beni.... Hp sizlik başıma vurdu...
sevgiler...
bu sayfaya yazmayalı baya zaman oldu
hırsız polis benim için bitti sanmayın özledim
bu sayfayı bir aydır ayakta tutan sizlere teşekkür ediyorum hp kardeşliğini gösterdiniz
Konu ne hoşmuş bugün,, Akşamki film he.. Ahh ahh o film var ya o film., O Fulya ablam var ya yaktı kül etti bitirdi bitirdii.. Resmen bitirdii (resmen başademiyorum diyesim geldi:) )
Bu konu hakkında yazdığınız herşeyi kabul ediyorum ki yani ne yazsam boş kalacak cümleleriniz yanında,, elim ayağım buz kesti tekrarı bilem izlerken.,,
Ama Allahı var Çetin Tekindor da iyi bir partnerdi Fulya aplama..O dolu dolu bakışlar.O gözlerin doluşu sarılışlarr. oyyy.
İlk izlediğimde ki halati ruhiyeme büründüm yine.. Ama her şeye rağmen o son sahne varya o son sahne.. Aklıma geliyor hemen ne olur bizim dizide 50 bölüm olmasaydıda 1 bölümde bitseydi bizide böyle sürüm sürüm süründürmeselerdi.
Filmin ilk yarısı tanışma ortası aksaklı bir kaç terane ardında 50 nin sonu kaçak yaşayacak iki deli fişek yürek.. olmadı olamadı 50 bölüm sürünün dediler,, yırtının , yiyin bitirin kendinizi parçalayın, dellenin, ne haliniz varsa görün dediler.. Bizde tamam deduk süründük süründürüldük hatta peşimizden de bir sürü insanı sürdük süründürdük:img-hyste Amanın ne çok sürün kullandım..
Şu an forum için yazacağım tek konu bu konudur,böyle de kalsın...
Bugün ilk aşk filminin yorum günü olsun:good: :img-wink:
O zaman yarın gece Avrupa Yakası'nı da izleme istersen, zira Arsen boy gösteriyormuş, söyleyenlerin yalancısıyım..
Benden söylemesi, evliliğin açısından yani:img-wink:
Hımmm! Demek öyle! İzlemem izlemem. Ya da izlemeye başlamadan önce sakinleştirici alabilirim. :img-yes:
İşin komik tarafı ben Avrupa Yakası'nı pek izlemem. Öyle "bekliim de başlasın da sonuna kadar ekran karşısında oturayım" moduna girmedim hiç. Ama bugün başından sonuna izleyesim var. :icon_whis Nasıl bişey bu Allahım!
Acıyı bile bile yemek! Üstelik ben Arsen'i de pek sevmezdim hani! Bir yaman çelişkideyim bir gelgitin ortasındayım! Dedim ya kayboldum! :icon_sorr Beni bu çıkmazdan çekip çıkaracak şeyi de biliyorum ama ümidim yok! Bir de horoz şekerim! :img-cray:
dml ve dokuz ....
siz naptınız... ben napıcam şimdi...kaç gündür bahsi geçen klibi yeni izleyebildim, fırsat bulabildim. o ne muhteşem bir çalışmadır... çok emek harcamışzınız çook bellii....ellerinizie sağlık,,ne diyim. nutkum tutuldu...
ben nasıl uyucam bu akşam... yeni yeni kendime gelmiştim.. bitirdiniz beni, bizi....
off ff, kalbim sıkıştı izlerken, heleki çınar ın sesiyle başayan,, kare kare... harika bir çalışma olmuş... ne olur elveda etmeyin,,, devam edin...
sevgiler,
tekrar elinize, gönlünüze sağlık
HP'deki tum oyuncular yavas yavas baska bi dala konuyorlar, biliyorduk boyle olucagini cokta normal HP bitti onlar baska proje arayisinda, onlar icin sadece bi isti bu, bizim icin neden farkli? Hayatimiz haline getirdik, neden?..
Arsen - Avrupa Yakasi
Yakup - Duvar
Jilet - Yeni baslicak okul dizisi
Nermin - Duvar
Gulay - Bir demet tiyatro
Hayri - Iki yabanci
Murat - Acemi cadi
Biteli 1 ay olmadi liste bu.. Bakalim A.Riza, Umit, Fulya, Bunyamin, Leyla, Selo, Mert, Kiraz..
Ve en onemlisi.. Cinarimiz, Mavimiz ve Aksagimiz ne zaman baska bi dala konucaklar..
Arkadaşlar benim bir fikrim var uygun olur mu bilmiyorum.. Tabii bu konuda sevgilii dml ve sevgili dokuz'unda bu fikrimi uygulamaya geçirmem için izinleri gerekiyor..
Dml ve Dokuz'un hazırlamış oldukları bu muhteşem klibi bir cd ye kayıt edip kargo ile TMC'ye göndermek istiyorum.. Mesela HP'nin genel koordinatörü Gülay Budak Mercan'a.. Yoncalodi'de TMC bünyesinde olan bir şarkıcı.. Belkide Aldım Başımı Gidiyorum için ileride hazırlanması muhtemel olan klip için onlara bir fikir olur bu.. Mavi&Çınar sahnelerinden bir klip yaparlar.. Aslında ben eminim o şarkıya nasıl bir klip yapılırsa yapılsın dml&dokuz'unkinden iyi olamaz ya neyse..
Not: Bilmiyorum belki size saçma gelecek ama aklıma geldi.. Sevgili dml&dokuz izin verirmisiniz gönderebilirmiyim..
gülündikeni
10-04-07, 18:54
Konu ne hoşmuş bugün,, Akşamki film he.. Ahh ahh o film var ya o film., O Fulya ablam var ya yaktı kül etti bitirdi bitirdii.. Resmen bitirdii (resmen başademiyorum diyesim geldi:) )
Bu konu hakkında yazdığınız herşeyi kabul ediyorum ki yani ne yazsam boş kalacak cümleleriniz yanında,, elim ayağım buz kesti tekrarı bilem izlerken.,,
Ama Allahı var Çetin Tekindor da iyi bir partnerdi Fulya aplama..O dolu dolu bakışlar.O gözlerin doluşu sarılışlarr. oyyy.
İlk izlediğimde ki halati ruhiyeme büründüm yine.. Ama her şeye rağmen o son sahne varya o son sahne.. Aklıma geliyor hemen ne olur bizim dizide 50 bölüm olmasaydıda 1 bölümde bitseydi bizide böyle sürüm sürüm süründürmeselerdi.
Filmin ilk yarısı tanışma ortası aksaklı bir kaç terane ardında 50 nin sonu kaçak yaşayacak iki deli fişek yürek.. olmadı olamadı 50 bölüm sürünün dediler,, yırtının , yiyin bitirin kendinizi parçalayın, dellenin, ne haliniz varsa görün dediler.. Bizde tamam deduk süründük süründürüldük hatta peşimizden de bir sürü insanı sürdük süründürdük:img-hyste Amanın ne çok sürün kullandım..
Şu an forum için yazacağım tek konu bu konudur,böyle de kalsın...
Bugün ilk aşk filminin yorum günü olsun:good: :img-wink:
Siz ne güzel filmi izlemis yorum yapiyorsunuz,ben Fulya ablamin filmini bile izleyemedim.Kanal yine yapti yapacagini ve filmi Eurod de yayinlamadi.Sanki çok lazimmis gibi ihlamurlar Altinda ve Sagir oda nin tekrarini verdi.Hirsiz-Polis in tekrarini istesek vermez.Geçen pazar Fox tv de Babam ve Oglum'u avrupada yayinlamadi.Nedir bu kanallardan çektigimiz tek suçumuz gurbetçi olmak mi?Artik bu üvey evlat muamelesi çok canimi sIkmaya basladi...
Ben de ilk aşkzedelerdenim..akşam o repliği duyunca aldı mı beni bir ağlamak..bana HPyi hatırlatan çok şey vardı filmde..
bir ordu misafiri uğurladıktan sonra foruma daldım.. herkesin aynı duygulara kapıldığını görmek beni çok rahatlattı..yine yalnız değilim her zamanki gibi..sağolun varolun:img-wink: siz de olmasanız nefessiz kalırım herhalde..yaşama sevincim canım forumum benim:img-yes:
ben dün yine bölüm izledim..artık gece 3-5 nöbeti gibi sabahlara kadar nostalji yapıyorum..29 u izledim..ve tabiki kapanışı 30dan kiralık ev sahnesiyle yaptım..geçen yaz her bölüm izleyişimizde eftelyamla öyle yapardık..ne izlersek izleyelim kiralık ev sahnesini izlemeden şurdan şuraya gitmezdik:)
ama 29 dan şu replikler hafızama kazınmıştır..hatta birçok kereler rüyamda görmüşlüğüm vardır..çok kez de gaipten sesler duyar gibi duymuşluğum vardır..
hayır yaa gitmeyim..
sen beni dinleme çınar,noolur beni bırakma..
sen yanımda yokken ölecekmiş gibi hissediyorum..
noolur bırakma:img-cray:
ece_gs_1905
10-04-07, 19:04
ya arkadaşlar dml ve dokuzun yaptığı klibi nereden izliyebilirim çok merak ettim
ya arkadaşlar dml ve dokuzun yaptığı klibi nereden izliyebilirim çok merak ettim
Malum video paylasim sitesinde kullanici ismi olarak "dmldokuz" yazip aratirsan karsina cikacaktir :img-wink:
Arkadaşlar hırsız polisin kitabı ne zaman çıkacak fikri olan varmı?Gazeteleri papağan gibi en ince ayrıntısına kadar takip ediyorum.YOK..YOK...YOK...Haberi olan biri varsa ve bizimle paylaşırsa sevinirim.Bu kitap işi yalansa çok üzüleceğim..
MErhabalar.
Ben bugun xKubrax'dan Ihlamurlar Altindaki forumdan mesaj aldim....
Hirsiz-polis DiziMAX'da var. Bu uydunuz varsa, kesin vardir sizde. Dmax kanald'nin bir parcasi.....
Yani sizin icin birsey ifade ediyormu bilmiyorum ama yinede bildirim dedim.
Saygilar BUket
ece_gs_1905
10-04-07, 20:19
Malum video paylasim sitesinde kullanici ismi olarak "dmldokuz" yazip aratirsan karsina cikacaktir :img-wink:
çok saol cnm.........
MErhabalar.
Ben bugun xKubrax'dan Ihlamurlar Altindaki forumdan mesaj aldim....
Hirsiz-polis DiziMAX'da var. Bu uydunuz varsa, kesin vardir sizde. Dmax kanald'nin bir parcasi.....
Yani sizin icin birsey ifade ediyormu bilmiyorum ama yinede bildirim dedim.
Saygilar BUket
cANIM sağol haber verdiğin için ama dizimax derken DMAXi kastediyorsan buradaki herkes biliyor ve sanırım izliyor.Ama başka bi kanal diyorsan bak onu bilmiyoruz.Ayrıntı verirsen sevinirim..
cANIM sağol haber verdiğin için ama dizimax derken DMAXi kastediyorsan buradaki herkes biliyor ve sanırım izliyor.Ama başka bi kanal diyorsan bak onu bilmiyoruz.Ayrıntı verirsen sevinirim..
Evet Dmax'i kastediyorum. Ama bildigim kadar Dmax=Dizimax ordaki yazan D dizi icin:img-wink:. Ama siz zaten biliyormusunuz.... Ama yinede haber verim dedim....:img-wink:
Size iyi yorumlar!:good:
Evet Dmax'i kastediyorum. Ama bildigim kadar Dmax=Dizimax ordaki yazan D dizi icin:img-wink:. Ama siz zaten biliyormusunuz.... Ama yinede haber verim dedim....:img-wink:
Size iyi yorumlar!:good:
sağol canım tekrardan.Belki birgün bizim bilmediğimiz bir gelişmeyi haber verirsin dimi.Yani ilgilenmen çok hoşuma gitti..
Sanada ıhlamurlar altında mutluluklar dilerim..
ece_gs_1905
10-04-07, 20:27
dml&dokuz klip harika olmuş ağlamamak için zor tuttum kendimi ellerinize sağlık süperrrrrr :happy0064 ay çok özledim yaaaaaa:sad53:
Çok sevgili forumdaşlarım bilmiyorum duydunuz mu, "bir demet tiyatro " da oynayan gülayımızın telefonu, "gecenin en siyahındaaaa" diye çaldı, bizim meşhur "imkansız"la yani...
Bu oyuncular bile hala HP nin etkisinden kurtulamamış, biz nasıl kurtulalım ki???
Şimdi Bir Demet Tiyatroyu izlerken yine bana birşeyler oldu..
Gülayımız bir polis memurunu canlandırıyor..yanılmıyorsam adı Nakiye..
birden cep telefonu çaldı ve melodisi nedir sizce:
geceniiiiiin en siyaaahıııındaaaaaa.....
ağlamak istiyorum sayın seyirciler..bu bana yapılmamalı..canıma kastı var bunların..ne edeyim nerelere gideyim..başımı hangi taşlara vurayım..huşu içinde tv izlemek bana haram mı..her yol HP ye çıkmak zorunda mı..hıı(çınar hıı sı):sad53:
Çok sevgili forumdaşlarım bilmiyorum duydunuz mu, "bir demet tiyatro " da oynayan gülayımızın telefonu, "gecenin en siyahındaaaa" diye çaldı, bizim meşhur "imkansız"la yani...
Bu oyuncular bile hala HP nin etkisinden kurtulamamış, biz nasıl kurtulalım ki???
ühhüüüüüü....
demet ben çok fenayım..
demek sen de gördün..
tekrar karantinaya alınma zamanımız geldi galiba:img-help:
ühhüüüüüü....
demet ben çok fenayım..
demek sen de gördün..
tekrar karantinaya alınma zamanımız geldi galiba:img-help:
Aslıcım, melodiyi duyar duymaz, "inanmıyoruummm" diye öyle bir bağırmışım ki, annemle babam ne oluyor diye telaşlandılar, hadi gel de açıkla...
Bizi karantina falan kurtarmaz, her türlü diziden uzak dursan, gök mavi deniz mavi, etrafta çınar ağaçları, kiraz mevsimi yaklaşıyor, aksayan kimi görsek aklımıza düşmeyecek mi???:icon_sorr
Şimdi Bir Demet Tiyatroyu izlerken yine bana birşeyler oldu..
Gülayımız bir polis memurunu canlandırıyor..yanılmıyorsam adı Nakiye..
birden cep telefonu çaldı ve melodisi nedir sizce:
geceniiiiiin en siyaaahıııındaaaaaa.....
ağlamak istiyorum sayın seyirciler..bu bana yapılmamalı..canıma kastı var bunların..ne edeyim nerelere gideyim..başımı hangi taşlara vurayım..huşu içinde tv izlemek bana haram mı..her yol HP ye çıkmak zorunda mı..hıı(çınar hıı sı):sad53:
ayy ben bu hüzüne dayanamazdım.İyiki seyretmemişim.Her hafta izlerdim gerçi bir demet tiyatroyu ama allahtan malum oldu heralde bu akşam canım istemedi.
DİPNOT:benimde telefonum öyle çalıyor...
ben siteye girip yazana kadar arkadaşlar benden önce davranmışlar evet Bir Demet Tiyatroda bizim Gülay polis olmuş hele birde cep telefonu çalınca içim cız etti çok özledim çok ne zaman bitecek bu özlem ya
Arkadaşlar sanırım bugün Kübra arkadaşımız diğer dizi film forumlarına msg bırakmaya başladı.Ihlamurlar Altında forumundan bir arkadaş msg la katılmış bile bizim foruma nedersiniz işe yarıyacakmı bu çabalar.Lütfen başka fikirleri olan yazsın ki paylaşalım hepimiz negerekiyorsa yapalım!!
Sanki yavaşladık gibi geliyor bana biraz hareket haydiiii,
Lütfen ihmal etmeyin paylaşın fikirlerinizi neler yapabiliriz,dizimizi büyük ekranda (herkeste cd yok diye) heyacanla izlemek yorum yapmak bazı noktalarda anlaşmak, bazılarında anlaşamamak,Yaaa benn çokk özledim.
İnanın herbir bölümü sinema tadında izlemeyi çokkk seviyorum.Hadi kendimize bu hediyeyi verelim.Yazın fikirlerinizi ne yapalım nasıl gündemde kalalım...
yeni izledim klibi.aldim basimi gidiyorum_dmldokuz ...gercekten harika olmus,profesyonel isi gibi.keske kral tv de falan yayinlasalar.ne guzel olur.ellerinize saglik.bu sarkiyi hep tekrar dinlemek istemistim..
""Ne dersin bize zarar vermeyecek bir dünya kurulur mu dersin????""
""Bilmiyorum Çınar, vallahi bilmiyorum.""
19 . bölümün başından iki replik...
Tekrar bölümleri izliyorum, biraz hızlandırılış ama bana yetiyor... ne güzel sahneymiş. Çınar'ın bakışları, Mavi'nin sözleriyle rahatlaması... Hatta en sonun da büyük bir nefes vermese bile yüzünden anlaşılıyor aslında rahatladığı... Mavi'nin tedirginliği... Ama artık dayanamaması... En güzeli de Aksak'ın yıkılması...
Aksak kaç kez yıkıldı dizi boyunca... İzlerken pek üzülmedim kendisine ama sonunu bilerek izleyince içim burkuluyor.
Tüm kahramanalar aslında kendi kaderlerini yazdılar... Çınar ve Mavi kendilerine zarar vermeyecek dünyayı kurdular. Hem de az emek harcamadılar...
Aksak'da Mavisiz bir hiçti ve yok olmayı seçti...
Bir biz kaderimizi çizemedik. Biz sezon sonuna kadar HP heyecanı yaşıyor olmak istedik ama olmadı....:icon_sorr
Ben de çok özlemişim...:sad53:
Arkadaşlar sanırım bugün Kübra arkadaşımız diğer dizi film forumlarına msg bırakmaya başladı.Ihlamurlar Altında forumundan bir arkadaş msg la katılmış bile bizim foruma nedersiniz işe yarıyacakmı bu çabalar.Lütfen başka fikirleri olan yazsın ki paylaşalım hepimiz negerekiyorsa yapalım!!
Sanki yavaşladık gibi geliyor bana biraz hareket haydiiii,
Lütfen ihmal etmeyin paylaşın fikirlerinizi neler yapabiliriz,dizimizi büyük ekranda (herkeste cd yok diye) heyacanla izlemek yorum yapmak bazı noktalarda anlaşmak, bazılarında anlaşamamak,Yaaa benn çokk özledim.
İnanın herbir bölümü sinema tadında izlemeyi çokkk seviyorum.Hadi kendimize bu hediyeyi verelim.Yazın fikirlerinizi ne yapalım nasıl gündemde kalalım...
İnanır mısın scalecim ben pc de izlemeye o kadar alıştım ki büyük ekranda izleyince dumura uğruyorum..
hatta bazı forumdaşlar tvden izlediği zaman 37 ekranda izliyorlar..halbuki pcde izlese daha keyifli çünkü 19 inç bilgisayarın ekranı(o kendini bilir:))
mesela ben, 2. sezon başlamadan önce kanal d (nasıl olduysa) ilk sezonun özet şeklinde tekrarlarını vermişti, orda izlediğim zaman ya da d max te izlediğim zaman bazı özel sahnelerde elim pc yi arıyor..o özel sahneleri başa sarıp yeniden izleme isteğiyle yanıp tutuşuyorum..sonra anlıyorum ki tv den izliyorum..kısa bir şok dalgası..çok gülüyorum o halime:img-hyste
o kadar alışmışım başa sarıp izlemeye, istem dışı gelişiyor olaylar:img-hyste
ama tabi kanal d bir babalık yapsa, tekrar yayınlasa gıkımı çıkarmam..varsın elim sahneleri geriye sarmaya çalışsın..bişeycik dersem namerdim:)
Ohh be iyi ki TV ile olan iletişimimi sınırlamışım, aynı şoku 2 gece üstüste yaşayamazdım sanırım..
Siz de TV ye sanki bir büfe üzerindeki eşya muamelesi yapın ve izlemeyin yada yabancı yapımları üstelik de altyazı ile izleyip HP yi hatırlatan herhangi bir şeyle karşılaşma olasılığınızı en aza indirin:img-wink:
Not: Peki bilgisayarı napıcaz? Misal ben az önce Mavi'nin Çınar'ı arayıp da konuşmadığı ve Çınar'ın "Mavi nolur konuş benimle" dediği sahneyi izledim. Bir nevi işkence yani.:dito.
Bu arada beni burada kaderime terk ettiniz...
YZMC yapımı dizimizin kast çalışmaları yarıda kaldı, Ben de burada kaldım..
Bir el verinde döneyim bari... Düğün falan da yapmadılar. Bari biz eski Kurtlar Vadisiciler gibi gıyaplarında çeşitli etkinlikler yapalım...
Mesela 5 Mayıs'da aşk bahçesinde piknik ne dersiniz????
İnanır mısın scalecim ben pc de izlemeye o kadar alıştım ki büyük ekranda izleyince dumura uğruyorum..
hatta bazı forumdaşlar tvden izlediği zaman 37 ekranda izliyorlar..halbuki pcde izlese daha keyifli çünkü 19 inç bilgisayarın ekranı(o kendini bilir:))
mesela ben, 2. sezon başlamadan önce kanal d (nasıl olduysa) ilk sezonun özet şeklinde tekrarlarını vermişti, orda izlediğim zaman ya da d max te izlediğim zaman bazı özel sahnelerde elim pc yi arıyor..o özel sahneleri başa sarıp yeniden izleme isteğiyle yanıp tutuşuyorum..sonra anlıyorum ki tv den izliyorum..kısa bir şok dalgası..çok gülüyorum o halime:img-hyste
o kadar alışmışım başa sarıp izlemeye, istem dışı gelişiyor olaylar:img-hyste
ama tabi kanal d bir babalık yapsa, tekrar yayınlasa gıkımı çıkarmam..varsın elim sahneleri geriye sarmaya çalışsın..bişeycik dersem namerdim:)
Hiç üzerime alınmadım bora.asli hanımcım:img-hyste :img-hyste 19" monitörüm neden var zannediyorsun sen.. HP'yi daha iyi izleyip sahneleri daha iyi inceleyebilmek için (hangi sahnelerden bahsettiğim anlaşılmıştır sanırım:img-wink: )
Bir el verinde döneyim bari... Düğün falan da yapmadılar. Bari biz eski Kurtlar Vadisiciler gibi gıyaplarında çeşitli etkinlikler yapalım...
amanın duarım ne diyosun..
bir istanbul seferi daha mı:img-help:
şayet piknikte aç kapıyı bezirgan başı oynarsak gelebilirim:img-hyste
47. bölümden sonra yaptığın yorumlardan birinde okumuştum bunu..çadır sahnesi hakkında fevkaladenin fevkinde isabetli bir yorumdu:img-hyste
hala bazı geceler aklıma düşer bu yorum..yattığım yerde kıkırdamak suretiyle
ev ahalisini uyandırırım gecenin en siyahında:img-hyste
Hiç üzerime alınmadım bora.asli hanımcım:img-hyste :img-hyste 19" monitörüm neden var zannediyorsun sen.. HP'yi daha iyi izleyip sahneleri daha iyi inceleyebilmek için (hangi sahnelerden bahsettiğim anlaşılmıştır sanırım:img-wink: )
anlaşıldı canımcım sen hiç dertlenme:)
örnek vermem gerekir ama vermeyim..o sahneler kendilerini bilirler:img-hyste
demek ki seni annen, o sahneleri 19" monitörden izleyesin diye doğurmuş:)
yahu akşam akşam çok güldüm..emeği geçen herkese çok teşekkürler..inşallah benim de birgün emeğim geçer:)
Arkadaşlar bu son beni neden mutlu etmedi keşfediyorum galiba... Ben sanırım son bölümü Çınar'ın evinde hayal etmişim... O evin ayrı bir yeri varmış ben de...
Onların gerçek mutluluğu o ev de olacak. Hani Çınar dedi ye mutlaka döneceğiz diye işte o zaman benim ruhum huzur bulacak...
Malum Çınar'da bu şans varken ben onların döndüğünü göremem....
........Aksak kaç kez yıkıldı dizi boyunca... İzlerken pek üzülmedim kendisine ama sonunu bilerek izleyince içim burkuluyor.
..........
Yıkıldı ama bir o kadar da yıktı, parçaladı... Ben maalesef en ufak bir olumlu duygu hissedemiyorum
Dün gece kelepçe sahnesini izledim ben de, Çınar'ın yüzündeki çaresizlik her seferinde beni çok etkiliyor. Gözlerinin feri yok, gözaltlarıındaki morluklara (makyaj da olsa) rağmen tüm ışığı sönüp gitmiş olmasına rağmen, gözleri, bakışları tüm kederini iliklerimize kadar hissetmemi başarıyor. Ve çaresizlik, derin ve önlenemez çaresizlik...
Ben artık bölüm izlemeye başlayabildim, bitişe alışıyorum. Ama onları her geçen gün daha da fazla özlüyorum...
amanın duarım ne diyosun..
bir istanbul seferi daha mı:img-help:
şayet piknikte aç kapıyı bezirgan başı oynarsak gelebilirim:img-hyste
47. bölümden sonra yaptığın yorumlardan birinde okumuştum bunu..çadır sahnesi hakkında fevkaladenin fevkinde isabetli bir yorumdu:img-hyste
hala bazı geceler aklıma düşer bu yorum..yattığım yerde kıkırdamak suretiyle
ev ahalisini uyandırırım gecenin en siyahında:img-hyste
Aman Tanrım....
O mesajımı kimse dikkate almadı kimse aç kapıyı bezirganbaşını bilmiyor diye ne kadar üzülmüştüm... Meğer senin gecelerini süslüyormuş....:img-hyste
Ne kadar mutlu oldum bilemezsin...
Ama öyle değilmiydi ??? Benim aralarından geçesim geldi vallah.... Acaba bana hangisdi soru soradı ve ben hangisinin arkasına geçerdim....:icon_whis :img-hyste
Çadır da kurarsak olur:img-hyste ..
Geçen hafta gittiğim yerde aktarmalı da olsa Yeni Zelanda yani Welligton seferini gördüm. Gidip şu Duar'ı alıp gelsem mi diye düşündüm ama biliyorsun çok yoğundu program..
Sen de artık bir kuru yük getiren bir gemiye atla gel artık, benim de buralardan gitme isteğim kalmadı. Dön dolaş kürkçü dükkanındayız baksana.. Hem oralarda Hisar, Boğaz, Reşitpaşa var mı ki??
Yıkıldı ama bir o kadar da yıktı, parçaladı... Ben maalesef en ufak bir olumlu duygu hissedemiyorum
Dün gece kelepçe sahnesini izledim ben de, Çınar'ın yüzündeki çaresizlik her seferinde beni çok etkiliyor. Gözlerinin feri yok, gözaltlarıındaki morluklara (makyaj da olsa) rağmen tüm ışığı sönüp gitmiş olmasına rağmen, gözleri, bakışları tüm kederini iliklerimize kadar hissetmemi başarıyor. Ve çaresizlik, derin ve önlenemez çaresizlik...
Ben artık bölüm izlemeye başlayabildim, bitişe alışıyorum. Ama onları her geçen gün daha da fazla özlüyorum...
Dizi bitti, Ben Çınar'ın kıymetini anlamaya başaladım. Bizim bu Mavi amma dik kafalıymış...:img-hyste
Kendimi hem Mavi'nin yanında görürdüm. Maviciyim bile denilebilirdi. Ama dizi bitti Çınarcı olmaya başladım ben yahu....:icon_whis
Ayrıca bu Çınarcılık sendromu salgın galiba herkes aynı durum da...:good:
Yok artık daha neler ne pikniği ne diyorsun.. Yok yok ben anladım senin bize kastın var.. Her ayda İstanbul'a gelinmezki canım aaaa.. Bu sefer öyle birşey olura gelmeye kalkarsak evdekilere falan başka bişey dememiz lazım artıkta ya bindiğimiz uçak kaçırılırsa (bugün kaçırılmış ya oradan etkilendim) haberlere konu olursak.. Yok yok etmeyin eylemeyin işin ucunda ailemizden olmakta var valla..
Aman Tanrım....
O mesajımı kimse dikkate almadı kimse aç kapıyı bezirganbaşını bilmiyor diye ne kadar üzülmüştüm... Meğer senin gecelerini süslüyormuş....:img-hyste
Ne kadar mutlu oldum bilemezsin...
Ama öyle değilmiydi ??? Benim aralarından geçesim geldi vallah.... Acaba bana hangisdi soru soradı ve ben hangisinin arkasına geçerdim....:icon_whis :img-hyste
hiç kaçar mı sevgili duar:img-hyste
çocukken ayıla bayıla oynadığım nadide oyunlardan biriydi bu..
ve maviyle çınarı bu oyunun bir parçası olarak düşünmek aklımın ucundan geçmezdi:img-hyste
ben daha çok aralarından ağır yük gemisi geçtiğini düşünmüştüm
bu oyun çok eğlencelidir ve de kültür fizik hareketleri yapmayı gerektirdiğinden her çocuğun oynaması tarafımdan tavsiye edilir..ben mesela kızıma tez zamanda öğreticem:)
hangisinin arkasına geçerdim ben de karar veremiyorum..
allah öyle bir karar vermek durumunda bırakmasın bizi:img-hyste
Çadır da kurarsak olur:img-hyste ..
Geçen hafta gittiğim yerde aktarmalı da olsa Yeni Zelanda yani Welligton seferini gördüm. Gidip şu Duar'ı alıp gelsem mi diye düşündüm ama biliyorsun çok yoğundu program..
Sen de artık bir kuru yük getiren bir gemiye atla gel artık, benim de buralardan gitme isteğim kalmadı. Dön dolaş kürkçü dükkanındayız baksana.. Hem oralarda Hisar, Boğaz, Reşitpaşa var mı ki??
Çadırsız düğün olmaz demiş atalarımız.....:img-wink:
Şu bizim kuru erik yüklü kuru yük gemisini soruşturayım bakalım.. Beni Perşembe gününe kadar R. hisarına yetiştirebilir mi???
Perşembeleri Hisara gitmezsem gece geçmek bilmiyor da...:icon_whis
""Ne dersin bize zarar vermeyecek bir dünya kurulur mu dersin????""
""Bilmiyorum Çınar, vallahi bilmiyorum.""
19 . bölümün başından iki replik...
Tekrar bölümleri izliyorum, biraz hızlandırılış ama bana yetiyor... ne güzel sahneymiş. Çınar'ın bakışları, Mavi'nin sözleriyle rahatlaması... Hatta en sonun da büyük bir nefes vermese bile yüzünden anlaşılıyor aslında rahatladığı... Mavi'nin tedirginliği... Ama artık dayanamaması... En güzeli de Aksak'ın yıkılması...
Aksak kaç kez yıkıldı dizi boyunca... İzlerken pek üzülmedim kendisine ama sonunu bilerek izleyince içim burkuluyor.
...
Aksak'da Mavisiz bir hiçti ve yok olmayı seçti...
Bir biz kaderimizi çizemedik. Biz sezon sonuna kadar HP heyecanı yaşıyor olmak istedik ama olmadı....:icon_sorr
Ben de çok özlemişim...:sad53:
Duar cım bence Aksak ta Mavisiz bir hiçti ama :icon_sorr bölüm sayısı kesilip kuşa dönmeseydi,yok olmayı seçmezdi bence,Mahide ye bile razı olurdu:img-hyste Adama şans tanınmadı ki Mahide yi mutlu etsin ,Zavallı Mahide Aksak gitti kurtuldu,
olan yine ona oldu:icon_sorr Dursun amcam da kaldı başına ,kadersizim benim.
.........
yahu akşam akşam çok güldüm..emeği geçen herkese çok teşekkürler..inşallah benim de birgün emeğim geçer:)........
Sen ne çabuk unuttun neremi neremi şarkısı söyleme isteğini yazdığın yorumunu okuduktan sonra, kahkahalarımla komşuları uyandırdığım geceyi??
Çok gülmüştüm hem de çok:happy0064 :happy0064
Ben aAksak'ı bile özlüyorum inanması güç ama öyle.. Dizi sürseydi o yine bildik arka yollarda dolaşıp oyunlarını yapsaydı, bizimkiler o kökleri sağlam aşklarıyla direnseydi, aksaka bile söylenmezdim diye içimden geçiyor arada bir...
Dün Uğur Yücelin röportajından bir parçayı eklemiş arkadaşlar,
aksak ta bırakmadı gençleri rahat benzeri bir cümle kurmuş, sonrada iyi ki oynadım o dizide ne güzel günlerdi, şimdi pişmanlıkları da konuşuyor olabilirdik demiş ya UY nin günahınımı aldık senaryo ona göre yazılıyor diye, o bile Aksakı haksız bulmuş diye geçti içimden.
Dizi bitince herkesi affetmeye başladım ben. Neredeyse Gayeyle Neşeye bile "aman ne şahane şeyler yazdılar her daim" diyeceğim, yok canım okadar da değil:icon_whis
anlaşıldı canımcım sen hiç dertlenme:)
örnek vermem gerekir ama vermeyim..o sahneler kendilerini bilirler:img-hyste
demek ki seni annen, o sahneleri 19" monitörden izleyesin diye doğurmuş:)
yahu akşam akşam çok güldüm..emeği geçen herkese çok teşekkürler..inşallah benim de birgün emeğim geçer:)
Beni annem birde sizlerle tanışayım diye, taa Trabzonlardan kalkayımda İstanbullara, İzmirlere gideyim diye doğurmuş.. (Haziran'da İzmirdeyim ya önden hazırlığını yapıyorum).. Birde HP'yi 19" te izlemem için doğurmuş tabii:img-hyste Duyanda 108 ekran tv de izliyorum sanır:img-hyste :img-hyste
Yok artık daha neler ne pikniği ne diyorsun.. Yok yok ben anladım senin bize kastın var.. Her ayda İstanbul'a gelinmezki canım aaaa.. Bu sefer öyle birşey olura gelmeye kalkarsak evdekilere falan başka bişey dememiz lazım artıkta ya bindiğimiz uçak kaçırılırsa (bugün kaçırılmış ya oradan etkilendim) haberlere konu olursak.. Yok yok etmeyin eylemeyin işin ucunda ailemizden olmakta var valla..
Ben Yeni Zelinda'dan gelirken yani kuru erikleri boşalmış ve boş dönen kuru yük gemisiyle sizi de alırım Trabzondan birlikte geliriz İstanbul'a ....
Tek sorun Hisara yanaşırken acaba bir çarpma gerçekleşir mi????:img-pilot
AAA hem biz milletçe düğün dernek severiz. Ailenize düğün var gitmek olmaz bu güne onlara yarın bize derseniz sorun olmaz kanımca... Kutsal görevlerdendir...:img-hyste
Çadırsız düğün olmaz demiş atalarımız.....:img-wink:
Şu bizim kuru erik yüklü kuru yük gemisini soruşturayım bakalım.. Beni Perşembe gününe kadar R. hisarına yetiştirebilir mi???
Çölde yetişen nadide yaban gülü tohumu duar hanımcım eminim sen ne yapar eder o gemiyi tam saatinde hisara demirlersin.
Birde ben bulsam gemimi hisara doğru götürmenin yolunu:icon_sorr ve lütfen artık;
bana hisar deme, bana hisar deme...
Ben aAksak'ı bile özlüyorum inanması güç ama öyle.. Dizi sürseydi o yine bildik arka yollarda dolaşıp oyunlarını yapsaydı, bizimkiler o kökleri sağlam aşklarıyla direnseydi, aksaka bile söylenmezdim diye içimden geçiyor arada bir...
Dün Uğur Yücelin röportajından bir parçayı eklemiş arkadaşlar,
aksak ta bırakmadı gençleri rahat benzeri bir cümle kurmuş, sonrada iyi ki oynadım o dizide ne güzel günlerdi, şimdi pişmanlıkları da konuşuyor olabilirdik demiş ya UY nin günahınımı aldık senaryo ona göre yazılıyor diye, o bile Aksakı haksız bulmuş diye geçti içimden.
Dizi bitince herkesi affetmeye başladım ben. Neredeyse Gayeyle Neşeye bile "aman ne şahane şeyler yazdılar her daim" diyeceğim, yok canım okadar da değil:icon_whis
Adın Aksakçıya çıkacak benden söylemesi...
Nasılsa esss ortalarda yok istediğimiz gibi atıp tutabiliriz. Ben itiraf edeyim Gaye ve Neşe'nin yeni projelerini kesin izlerim...
Tamam saçmalıyorlar falan da saçmalamayan var mı hayatta.... Bakınız duar kaç mesaj yazdı hangisi aklı başında mesajlar???? Deli saçması denen türden takılıyor...:icon_whis
.........
Sen şimdi binsen ancak haftaya gelirsin, ben de beklemekten Çınar ağacı olurum:img-hyste
İstersen uçak seferlerini öğrenelim, yada Esss'den rica edelim özel uçağını yollasın sana. Geçerken de artık Trabzon mu olur, İzmir mi olur, Izmit mi olur, Amerika mı olur mola verir eksik kadroyu koluna takıp gelirsin. Bu arada Esss nerelerde?? O da unuttu bizi:icon_sorr
Ben Yeni Zelinda'dan gelirken yani kuru erikleri boşalmış ve boş dönen kuru yük gemisiyle sizi de alırım Trabzondan birlikte geliriz İstanbul'a ....
Tek sorun Hisara yanaşırken acaba bir çarpma gerçekleşir mi????:img-pilot
AAA hem biz milletçe düğün dernek severiz. Ailenize düğün var gitmek olmaz bu güne onlara yarın bize derseniz sorun olmaz kanımca... Kutsal görevlerdendir...:img-hyste
Bir fikrim var.. O gemiyi kullanması için Aksak'a ricada bulunsak.. Malum adam son yüzyılın en usta kaptanı.. Bakınız tekneyi nasıl park etti kıyıya paralel şekilde.. Hisara yanaşırken hiç sorun olmaz kanımca Aksak bu işi kıvırır..
Şu düğün işini bir düşünelim olur gibi geliyor bana ama azıcık ara verseydik yaa.. Bu sıralar amma çok evlenecek olan çıkmasın sonra..
Biz bu gidişle her ay birini evlendiririz.. Arada sünnet falandamı eklesem acaba?
Canım Aslı cım güzel arkadaşım kanalD böyle bir babalık yapsa bundan sonra hep baba demeye razıyım.Söz veriyorum bütün dizilerini izlemeye çalışacam.(nasıl dayanılırsa)adaklar dilekler bölümü bitti.Sıra çözüm de şimdi senin için çözüm buluyorum.Bak güzel kardeşim senin önüne hem PC hem TV koyarız.
Değme keyfine istediğini seyret sana feda olsun :img-hyste ama evdekiler ne derler
o konuda garanti veremem.Çözüm buldum bak isteyince oluyo.Bi çözümde
tekrarlara bulabilsek:img-wink:
Herkese Merhaba!
Sayfalara goz atayim dedim, bir de baktim herkes burda!!! en son 22. sayfada kalmistim. Hic birsey okuyamadim, hiziniza yetisemiyorum arkadaslar. :img-wink: Bensiz toplantilar tam hiz devam ediyor:icon_sorr Ama resimleri bekliyorum, ozellikle de Izmir resimlerini. Hepinizi cok ozledim.
Beni annem birde sizlerle tanışayım diye, taa Trabzonlardan kalkayımda İstanbullara, İzmirlere gideyim diye doğurmuş.. (Haziran'da İzmirdeyim ya önden hazırlığını yapıyorum).. Birde HP'yi 19" te izlemem için doğurmuş tabii:img-hyste Duyanda 108 ekran tv de izliyorum sanır:img-hyste :img-hyste
Ay ay sayfamız coşmuş. He