Tüm Versiyonu Göster : Hırsız Polis Öncesi /Sonrası
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
[
13]
14
15
16
17
18
19
20
21
evet evet cumartesi günleri 21.20de çıkıyor.Ama artık onda da sona doğru geliyoruz.Ben yine hiç kaçırmıyorum.
bende öyle yarin saat 21:20
forumda hic yazmadim ama hep bakiyordum
vallah ne zaman tekrar verilse izlerim yani insalah
Hırsız Polis
Aşkın Kanunu Olmaz...
bu ne güzel bi cümledir ya nası bi manadır
ahhhh dizim ahhhhh...
hayatımı öyle bir dolduruyor ve öyle bir keyif veriyormuş ki bana zaman geçtikçe çok daha iyi anlamaya başlıyorum resmen daralıyorum boşluğuyla...
yani düşünüyorum;
hiç işi olmayan biri değilim hatta çok işi olan biriyim
hiç sosyal olmayan biri de değilim gayet sosyalim
evet bi aşk hayatımda var çok da mutluyum
psikolojim falan da yerinde allaha şükür
ama izlediğim o güzel dizi bitti ve ben onun yerine hiç bir şey koyamıyorum demekki bi arızam var bi yerlerde yinede diyorum :dito
:img-fie: ÖZLÜYORUM :not_i:
perşembelerimi özlüyorum
fragman beklemeyi özlüyorum
resimler ne zaman gelecek heyecanı yapmayı özlüyorum
resimlerden, fragmanlardan kendimizce çıkardığımız tahminlerimizi, tahminlerin üzerine yaptığımız uzun telefon konuşmalarını özlüyorum
dizinin reklam aralarının bitmez uzunluğunu özlüyorum
saat 22 de başalayan nefessiz seyrimi anlamadığım için tekrar ettiğim cumartesi günlerimi özlüyorum
dizi saati telefon trafiğimi özlüyorum
resimlerin geldiği salı öğleden sonraları özlüyorum
cuma günleri yıkılan forum sayfalarımı özlüyorum
klip yapmayı özlüyorum
imza yapmayı özlüyorum
raiting beklemeyi özlüyorum
dostlarımı özlüyorum hemde çok...
yani öyle çok özlemim var ki bunların hepsini anlatabilmeyi çok isterdim yapamıyorum...
diyorum ki...
yarım bıraktın beni
yarsız bıraktın beni
yalnız değil
ıssız bıraktın beni....
:sad53:
Sevgiler....
biz bu hallere düşürenler utansın.
forumu ilk defa bu kadar sakin görüyorum dün geceden beri mesaj yazılmamış vede benden başka görüntüleyen yok.
düşünüyorumda aslında yazılacakta birşey kalmadı galiba.
yada yaratıcılık sınırlarım diziyle birlikte bitti benim.ne olur sizinki bitmesin
yalnız değil
ıssız bıraktın beni....
Gün gelipte buraları böyle ıssız, sessiz bulacağım aklıma gelmezdi..:icon_sorr yok yok bizi bırakmadınız, bırakmazsınız dimi? gitmeyeceksiniz dimi? yine hep beraber burda olucaz dimi? :img-cray:
yok yok ben biliyorum siz hep burda olucasınız tabi bende sizinle..:img-wink:
Herkese özledikleriyle dolu "uğurlu" bir haftasonu diliyorum,
Sevgiler
Sevgili Fulya çok güzel bir dilekte bulunmuşsun ama ben HP yi özlüyorum:icon_whis sence bu dileğim gerçek olur mu dersin?Eğer yeniden gösterime girerse :img-wink:
Birde herkes sayfaların sesizliğinden şikayetçi ama şikayet eden arkadaşların birçoğu uzun süredir,girip okuyan, iki satır yazmayan arkadaşilar :img-yes: Önce iğneyi kendimize batıralım,çuvaldızı... diyorum.
Sevgiyle kalın
HASRETTTTTT
14-04-07, 13:40
Sevgili Fulya çok güzel bir dilekte bulunmuşsun ama ben HP yi özlüyorum:icon_whis sence bu dileğim gerçek olur mu dersin?Eğer yeniden gösterime girerse :img-wink:
Birde herkes sayfaların sesizliğinden şikayetçi ama şikayet eden arkadaşların birçoğu uzun süredir,girip okuyan, iki satır yazmayan arkadaşilar :img-yes: Önce iğneyi kendimize batıralım,çuvaldızı... diyorum.
Sevgiyle kalın
batııı bile ama ben bugün üzücü bir haber vermeye geldim sevgili 20fil35 annesini kaybetmiş 6 gün önce ona başsağlığı diliyorum konuştum tel de çok üzgün tabi ki allah sabır versin diyorum
batııı bile ama ben bugün üzücü bir haber vermeye geldim sevgili 20fil35 annesini kaybetmiş 6 gün önce ona başsağlığı diliyorum konuştum tel de çok üzgün tabi ki allah sabır versin diyorum
Sevgili hasretttttt haber verdiğin için sağol bende sevgili 20fil35'in annesine Allah'tan rahmet tüm yakınlarına sabır diliyorum...
Ben burdayım yahu..biryere gittiğim yok..
hatta öyle ki bölüm bile izliyorum..ama perişan vaziyette tabi..ben yazarım..yorum da yaparım..ama kendi kendimeymişim gibi hissediyorum..sanki sessiz sinema oynuyorum..
dün gece 18. bölümü izledim..hani şu Çınarın "Hiçbirşey demek istemiyorum, konuşmakta istemiyorum..zaten bu vatandaş polis ilişkisinden de sıkıldım" dediği bölüm..Mavinin de "Aklından geçeni söylesene..hırsız polis ilişkisi desene" dediği...:icon_sorr
dün gece tesadüfen bir reklam gördüm..daha doğrusu duydum..ne reklamı olduğunu hatırlamıyorum ama reklamdaki cümle şöyle başlıyordu.."hırsızlığı, kapkaçı, gaspı....şeklinde..ya da buna benzer birşeydi..ben "hırsızlığı" dendiği anda irkildim..aportta bekliyorum ya..hemen gerisi geldi..başladım sayıklamaya..
hırsızlığı, polisliği, şu allahın belası çaresizliği diye..soyunsak..kadınla erkek olsak sadece....
sanırım b u sayfaların sessizliği sayfanın sahiplerinin akıl sağlığına kavuşmak için nekahat döneminde olmalarından kaynaklanıyor..kendimden biliyorum..ama böyle giderse benim nekahat dönemim sonsuza kadar sürecek:icon_sorr
biri beni uyandırsın..iyileşmek istemiyorum..HP öncesi ve sonrası arasındaki zaman dilimine geri dönmek istiyorum..o 1,5 yıllık muhteşem döneme:sad53:
HASRETTTTTT
14-04-07, 13:51
Ben burdayım yahu..biryere gittiğim yok..
hatta öyle ki bölüm bile izliyorum..ama perişan vaziyette tabi..ben yazarım..yorum da yaparım..ama kendi kendimeymişim gibi hissediyorum..sanki sessiz sinema oynuyorum..
dün gece 18. bölümü izledim..hani şu Çınarın "Hiçbirşey demek istemiyorum, konuşmakta istemiyorum..zaten bu vatandaş polis ilişkisinden de sıkıldım" dediği bölüm..Mavinin de "Aklından geçeni söylesene..hırsız polis ilişkisi desene" dediği...:icon_sorr
dün gece tesadüfen bir reklam gördüm..daha doğrusu duydum..ne reklamı olduğunu hatırlamıyorum ama reklamdaki cümle şöyle başlıyordu.."hırsızlığı, kapkaçı, gaspı....şeklinde..ya da buna benzer birşeydi..ben "hırsızlığı" dendiği anda irkildim..aportta bekliyorum ya..hemen gerisi geldi..başladım sayıklamaya..
hırsızlığı, polisliği, şu allahın belası çaresizliği diye..soyunsak..kadınla erkek olsak sadece....
sanırım b u sayfaların sessizliği sayfanın sahiplerinin akıl sağlığına kavuşmak için nekahat döneminde olmalarından kaynaklanıyor..kendimden biliyorum..ama böyle giderse benim nekahat dönemim sonsuza kadar sürecek:icon_sorr
biri beni uyandırsın..iyileşmek istemiyorum..HP öncesi ve sonrası arasındaki zaman dilimine geri dönmek istiyorum..o 1,5 yıllık muhteşem döneme:sad53:
dönelim tabi ki ama bu bir vurgun du bir sevda yanığıydı beni şöyle silkeleseler paçalarımdan aşk dökülür en çınar lı en mavili haliyle ama hayat gailesi geçti geçen gitti giden
Ben de haber verdiğin için teşekkür ederim HASRETTTTTTim..
20fil35 in annesine allahtan rahmet ailesine başsağlığı diliyorum..allah sabır versin..
Sevgili 20fil 35 başın sağolsun,çok zor birşey ,gerçi bu sayfaları okuyamazsın sanırım şimdi ama telefonun yok bende oyüzden yazıyorum başsağlığı mesajımı.
Allah sabır versin dayanma gücü versin,üzüntünü deşmek istemiyorum. başın sağolsun diyorum.
timci_nehir
14-04-07, 13:58
20fil35 başınsağolsun allah sabır versin
dönelim tabi ki ama bu bir vurgun du bir sevda yanığıydı beni şöyle silkeleseler paçalarımdan aşk dökülür en çınar lı en mavili haliyle ama hayat gailesi geçti geçen gitti giden
sezenin eskidendi çok eskiden diye bir şarkısı var..o dolandı dilime şimdi sen böyle geçti gitti diye yazınca..ne günahımız vardı bizim de bu rüya bu kadar kısa sürdü..halbuki çok acılar çekmiş seyirci topluluğu olarak daha fazla mutluluğu haketmiştik biz..sileklenmek ne demek hasretim ben zaten gırtlağıma kadar Mavi ve Çınar aşkıyla doluyum..zaten sıkı sıkı tutunup bırakmama sebebim de bu..aslında eski bölümler izlense düzenli olarak bu kadar boş kalmaz sayfalar..ben yazma aşkıyla yanıp tutuşuyorum her gün izlediğim için ama bakıyorum kimse yok sayfada yazma gereği duymuyorum..sen yazsan ben yazsam herkes yazsa bak nasıl çıkar sayfalar karanlıktan aydınlığa..dimi..geride kaldı o günler diye dövünmem ben o zaman:icon_sorr
HASRETTTTTT
14-04-07, 14:09
sezenin eskidendi çok eskiden diye bir şarkısı var..o dolandı dilime şimdi sen böyle geçti gitti diye yazınca..ne günahımız vardı bizim de bu rüya bu kadar kısa sürdü..halbuki çok acılar çekmiş seyirci topluluğu olarak daha fazla mutluluğu haketmiştik biz..sileklenmek ne demek hasretim ben zaten gırtlağıma kadar Mavi ve Çınar aşkıyla doluyum..zaten sıkı sıkı tutunup bırakmama sebebim de bu..aslında eski bölümler izlense düzenli olarak bu kadar boş kalmaz sayfalar..ben yazma aşkıyla yanıp tutuşuyorum her gün izlediğim için ama bakıyorum kimse yok sayfada yazma gereği duymuyorum..sen yazsan ben yazsam herkes yazsa bak nasıl çıkar sayfalar karanlıktan aydınlığa..dimi..geride kaldı o günler diye dövünmem ben o zaman:icon_sorr
baba gel gör ki kötüyüm bugün
sesime ses değse çığlık oluyor
şimdi bu aşk dediğin şey sadece insanın karşı cinse duyduğu bişey olmuyor kanımca ben şahsen aşığım bu ikisine zaten
ama eskiden di çok eskiden
ahh aslım boram neler var döksem içimdekileri ne forum kalır ne sağ kimse off offf
Sevgili 20fil35'in annesine Allahtan rahmet yakinlarina bas sagligi diliyorum.. Allah sabir versin sana..
sevgili 20fil35 başın sağolsun.Allah rahmet eylesin ve geride kalanlara sabır versin.
gülündikeni
14-04-07, 16:49
Sevgili 20fil35 basin sagolsun,Allah sabirlar versin...
20fil35 başın sağolsun.sevgiler
ayşegül110
14-04-07, 17:10
Sevgili 20fil35 basin sagolsun;Allah sabir versin canım.
Bir sahne; Kosar adimlarla Istanbulu maviye boyuyordu, ne garip farkinda bile degildi halbuki...Nefesi serin rüzgarlarla barismisti nihayet, kanatlanip bulutlara bulusturacakti onu, söz vermisti...Sahilin tenha bir kösesinde, soluguna yeniden hakim olabilmek adina, oturmaya karar verdi... Beklemeye koyuldu, uzun esmer bir delikanligi...Uzaktan bakinca, sert bir kadindi, aski henüz tatmamis, yüregi körpe ve yalniz bir kizcagiz, ama yüzünde yüreginden eser yoktu! Zavalli degildi...hicbir zaman olmamisti... Onunla gözgöze gelen delikanli saskindi, rastlamamisti hayatinda böylesi bir mavilige...henüz bilmedigi birsey vardi yalniz, her aydinligin karanlik bir noktasi oldugunu...Hüzünleri ve umutlari vardi bu kadinin, koyu karanlik maviliklerin ardina saklanmis, avuc dolusu hayaller...
http://aycu19.webshots.com/image/13058/2003084670798433932_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2003084670798433932)
Geciyor önümden,
gülyüzlü bahtiyar,
birileri ona sen,
ölmedin diyordu,
ölüm yaninda,
hüzünle gülüyordu...
Bir sahne; Aynadaki yüzüne bakmak hicbir zaman bu kadar aci getirmemisti beraberinde, bu denli can yakmamisti hic...gözyaslari yardim etmiyordu, olmuyordu bir türlü...ugrasmak nafile idi, gözbebekleri halen uzak ve yabanci bakiyordu kendisine...Soguk sularda islanmak vardi simdi, eskisinden daha cok serin sulara birakasi vardi, ona asla ait olmamis bu bedeni...Bilegindeki yara izi, bir mühürdü, asla silinmeyecek...Bu iz sonsuza kadar yol olacakti, kanunu olmayan asklarin yoluna umut olacakti, topragi serecekti en bereketlisinden, ayak seslerinin duyuldugu her bir köseye... Ne basi nede sonu belli olan bir harita cizilmisti bir defa, geri dönüsü yoktu...Yeterince karanlik degildi gece, emanet etmek gerekir simdi bu bedeni yorganlara, basini gömmek derinliklere ve hic uyanmamak...Günesin dogmadigi bir güne uyanmak arzusu...hic kurumasin yastigi...hep islak kalsin...hep islak...
http://aycu09.webshots.com/image/12128/2003044927559923601_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2003044927559923601)
Yeterki sen üzülme,
kendine dert etme,
seni bir ömür beklerim,
sen askimdan vazgecme...
Bir sahne; Karsisindaki adami anlamaya calisiyordu, onu duymak ve dinlemek adina mücadele veriyordu..."benim babam eskiden sadece bir bedendi, bir el`di, ruhu yoktu"...."simdi ise sadece ruhu var, bedeni yok"...
"herkesi sevmek zorunda degilsin, sevme ama nefret etme!"...Kadin sayikliyordu adeta, özlemini dile getiriyordu, neyi özledigini bilmeyerek...Tek istedigi biraz sevgi, bir kiz cocugu oldugunu hissetmek arzusu, basini yaslayabilecegi bir omuz, ellerin saclarinda gezinmesini, atesinin alnindan bir buse ile ögrenilmesini, yüzünün avuclar arasinda mahsur kalmasini...sahipsiz olmadiginin haykirilmasini...hepsi bu...cok sey istemiyordu hayattan, sadece hakki olana el uzatabilmek mücadelesiydi, ugruna savastigi o belirsiz, o tuhaf, o anlasilmasi güc, belkide yasak olan nefreti bulmak, ve yenmek adina bir savasti...
http://aycu40.webshots.com/image/14639/2003083951054830130_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2003083951054830130)
Dün gece gördüm seni düsümde...
yanima gel, yanima anne...
ellerim kelepceli...
beni bul anne...
Ilk klip denememi izlemek icin tiklayin, insallah begenirsiniz.. (http://www.youtube.com/watch?v=yburlVCEqTc)
çok güzel olmuş tşk ler paylaştığın için sevgiler
ö.duvencioglu
14-04-07, 19:49
arkadsaim süper ya resmen agladim ya ellerine saglik cok güzel olmus ::icon_cry:
TİMUÇİN_ÖZLEM
14-04-07, 19:51
Kübram emeğine sağlık .Çok beğendim.
Şu anda dmax te HP'nin 46. bölümü var ve ben bu hafta 47. bölümü izliyceğimi zannederek oturdum tv nin başına birde baktım ki 46. bölüm.. Bir küp dolusu altın bulmuş kadar sevindim... Çünkü düşündüğümden bir hafta daha fazla izliyceğim HP'mi:happy0064 :happy0064 Birde bakmışız ki dmax teki bölümler bittikten sonra kanal d, 1. bölümden itibaren tekrarları yayınlamaya başlamış olur böylece HP'mizden hiç uzak kalmamış oluruz (çokmu ütopik oldu?)
Kübra cım çok güzel olmuş ellerine sağlık ama beni çok hüzünlendirdi.
İlk deneme için bence gerçekten çok güzel olmuş:happy0064
Şu anda dmax te HP'nin 46. bölümü var ve ben bu hafta 47. bölümü izliyceğimi zannederek oturdum tv nin başına birde baktım ki 46. bölüm.. Bir küp dolusu altın bulmuş kadar sevindim... Çünkü düşündüğümden bir hafta daha fazla izliyceğim HP'mi:happy0064 :happy0064 Birde bakmışız ki dmax teki bölümler bittikten sonra kanal d, 1. bölümden itibaren tekrarları yayınlamaya başlamış olur böylece HP'mizden hiç uzak kalmamış oluruz (çokmu ütopik oldu?)
Canım benim ağzından bal damlıyo,ama sanırım tekrarlar için artık pes ettik bana öyle geliyor ki artık mailler durdu.Ben ümidimi yitirdim yani tekrarlar için,
dilerim yanılırım:img-blush
Canım benim ağzından bal damlıyo,ama sanırım tekrarlar için artık pes ettik bana öyle geliyor ki artık mailler durdu.Ben ümidimi yitirdim yani tekrarlar için,
dilerim yanılırım:img-blush
Mailler durdu gibi bişey sevgili scale! Şuan itibariyle 133
Sanırım biz elimizden geleni yaptık. Bundan sonrası Kanal D'nin insaf seviyesine bağlı. :icon_sorr
Bu arada bugünkü Milliyet gazetesinde yine bir grup arkadaşımızın isimleri altında isteğimiz yayınlandı. E daha ne? Daha ne? :)
Edit:Ayrıca, 20fil35 arkadaşımıza başsağlığı diliyorum. Allah sabır ve dayanma gücü versin!
Mailler durdu gibi bişey sevgili scale! Şuan itibariyle 133
Sanırım biz elimizden geleni yaptık. Bundan sonrası Kanal D'nin insaf seviyesine bağlı. :icon_sorr
Bu arada bugünkü Milliyet gazetesinde yine bir grup arkadaşımızın isimleri altında isteğimiz yayınlandı. E daha ne? Daha ne? :)
kanal d nin insaf seviyesi mi dedin bluem?
bildiğim kadarıyla şu ana kadar o seviye HP için hep alçaklarda seyretti..kanalın tutumunu ezberledik artık..umarım bu defa şeytanın bacağını kırarız:icon_sorr
Sevgili xKubrax,klip süperötesi bayıldım:good: ,zaten şarkıyı çok beğeniyordum,Çınar ve Mavi yle birleşince:img-cray:mükemmel olmuş.Ellerine ve emeğine sağlık.
bana bugun bişeyler oluyor....:img-help:
tim ve özlemin sayfasına eklenen her kare resmi görünce o sahneleri izlemek istiyorum..
birde şimdi bora aslının avatarını gördüm...nasıl canım çekti...35.bölüm sonu 36 .bölüm başı
ama hayır..izleyemem yarım bıraktın çalıyor.......:icon_sorr
kanal d nin insaf seviyesi mi dedin bluem?
bildiğim kadarıyla şu ana kadar o seviye HP için hep alçaklarda seyretti..kanalın tutumunu ezberledik artık..umarım bu defa şeytanın bacağını kırarız:icon_sorr
Şeytanın bacağını değilde kafasını kırma vaktidir. :)
Kanal D'den umudum yok tabi. TMC'den de yok. DVD kazancını riske atmaz. E diyeceksin; "neden uğraştın bu kadar?" Serde mücadelecilik var. Kampanya canavarlığı var. :)
Sevgili Scale "hadi hadi hadi" dedi. Yaptık. Kötü mü ettik? Haşa!
Ah bir de olumlu cevabını alsak... :img-help: Umutsuzluğun umuda dönüşünü bir görsek. O zaman Çınar ve Mavi'nin döneceği umudumuzu bile yeşertebiliriz.
Gel vatandaş gel sayfalarda uçan uçana!!! (Eftelyam sevgiler saygılar! :))
İyi geceler arkadaşlar
20fil35 arkadaşımıza allah sabırlar versin.Başı sağolsun.
20fil35 başın sağolsun , allah rahmet eylesin
çok zor bir durum sana sabırlar diliyorum.
Şeytanın bacağını değilde kafasını kırma vaktidir. :)
Kanal D'den umudum yok tabi. TMC'den de yok. DVD kazancını riske atmaz. E diyeceksin; "neden uğraştın bu kadar?" Serde mücadelecilik var. Kampanya canavarlığı var. :)
Sevgili Scale "hadi hadi hadi" dedi. Yaptık. Kötü mü ettik? Haşa!
Ah bir de olumlu cevabını alsak... :img-help: Umutsuzluğun umuda dönüşünü bir görsek. O zaman Çınar ve Mavi'nin döneceği umudumuzu bile yeşertebiliriz.
Gel vatandaş gel sayfalarda uçan uçana!!! (Eftelyam sevgiler saygılar! :))
Canım arkadaşım tabiiki kötü etmedik ama ben kötü oldum :img-blush Okadar çok yazdım ki herkes fikrini söylesin diye ama birkaç kişi hariç kimseden tık çıkmadı.Tabiiki mailleri gönderen arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum ama
bu kadar insandan kanal için yaptırım olacak bir düşünce çıkar mutlaka diyordum.Kübra çok uğraştı bu iş için ama sanırım oda yoruldu.Ben yinede aklına bir yaptırım gelen yazsın diyorum.Küçücük bir ümitle,ben onları ekranda görmeyi çok seviyorum:img-in_lo
kardelen2086
15-04-07, 01:06
iyi geceler arkadaşlar;bakıyorum da forum bu gece pek bir sessiz.....:icon_sorr
1 haftadan beri sınavlarım nedeniyle buraya uğrayamadım;ama aklım hep buradaydı ve bu gece 46.bölümü izledikten sonra kendimi pc nin başına attım;her hafta yazıyorum ama yazmaktan bir türlü usanmayacağım sanırım; "DİZİMİZİ ÇOK ÖZLÜYORUM ARKADAŞLAR AMA ÖYLE BÖYLE DEĞİL" yavaş yavaş dmax de de sona yaklaşıyoruz,artık kanal d ne zaman insafa gelir de tekrarları yayınlar bilmiyorum....:icon_sorr
gelelim bu akşam ki 46.bölüm e....sanki ilk kez izliyormuşcasına yine büyük bir heyecan içinde izledim;mavi ve çınar ın garajdaki halleri(terbiyesiz çınar),kum restorandaki halleri(mavi nin ne pahasına olursa olsun çınar ı hastahaneye götürmek istemesi),aksağın garaja gelişi(bu arada belirtmeden geçemeyeceğim bu üçlü yan yana oynadığı sahneler de daha bir güzel döktürüyor sanki);arıza nın telefonu fırlatışı;ümit in çaresizliği,gülay ın yalnızlığı.....saymakla bitmez ki ...:icon_sorr :icon_sorr
arsen in gülay a gelinlik getirdiği sahne de babam ne yorum yapsa beğenirsiniz;
-kızım; arsen bu gelinliği çalmış olmasın; e ne de olsa adamın işi bu(bu sözleri duyunca beni bir gülme tutmasın mı,çünkü daha önce bu aklıma hiç gelmemişti )ben de"ilahi baba adam artık o işleri bıraktı namusuyla çalışıyor dedim....:img-hyste :img-hyste
neyse boşverelim şimdi gelinlik mevzusunu; daha önemli konular var aslında;açmayayım şu konuyu diyorum ama yine de dayanamıyorum işte;sevgili senaristlerimize sormak istiyorum;bizim çınar ve mavimizin arsen ve gülay dan ne eksiği vardı da çadırlarda vuslata erdirdiniz;hem de ne şartlarda,ne şekillerde,(hoş gerçi ortada vuslata benzer pek bir şey yoktu ama neyse....)düşündükçe sinir oluyorum ya;hele bu akşamki bölümde arsen ve gülay ın cilveleşmeleri yok mu;allah sizi bildiği gibi yapsın emi dedim(senaristlerimize)bizden niye esirgediniz böyle sahneleri;halbuki dizimizde bunları en çok hak eden mavi ve çınar dı;47 bölüm boyunca beklenipte hayal kırıklığıyla son bulan bir vuslattan aklım da kalan tek şey çınar ın "iyi misin? " kelimesi oldu;nedense ben bu kelimeye çok gıcık oluyorum arkadaşlar;bir de bu akşam ki bölümde çınar bünyamin e, leyla gittikten sonra "iyi misin "demez mi;nedense benim sinirlerim tavan yaptı o sahnede, aklım hemen bir sonraki bölümde ki vuslata gitti,artık bu kelimeyi nerede duysam istem dışı bir şekilde aklım o sahneye gidiyor(halbuki gitmesini hiç istemiyorum ama gidiyor işte):icon_sorr :icon_sorr
bu arada 20fil35 arkadaşımıza geç de olsa başın sağ olsun demek istiyorum;allah rahmet eylesin;allah sabır versin....
Dün pek giremedim buraya.Ama çok ulvi bir görev peşindeydim.Belki hatırladınız bana sınav öncesi benim hemen su içmem lazım diyip tüm konsantrasyonumu sıfıra indiren pek sevgili bir arkadaşım vardı.Ama bu arkadaşım asla hp izlemedi.Tamamen tesadüftü söyledği cümle.Ama gelin görünki ben ne haldeydim o cümleden sonra.
Dün kü ulvi göreyim ona hp aşılamak oldu.Evet en güzel sahneleri izlettim ona.Gece yatmadan önceki son sözü ya bir klipte gelinlikliydi sanki o sahneyi de izletsene bana oldu(klipleride izlettimm:img-hyste )
Gözümüz aydın görev başarıyla tamamlandı.Artık o da bir hp fanatiği...:happy0064 :happy0064
Klibime yorum yapanlara cok tesekkur ediyorum, inanin cok iyi geliyor.. Yapmiyan ama izliyenlerede tesekkur ediyorum..
asum, tuğbay, ö.duvencioglu, TİMUÇİN_ÖZLEM, scale, emocion canimsiniz ya cok cok saolun, devami insallah gelicek..
Ayrica scale'im canim elimden geleni, elimizden geleni yapik.. Ama faydasiz cikti galiba pes etmedim yorulmadim yapicagim bisey olursa yine yapmaya ve hep yapmaya hazir olucam.. Yeterki ne oldugunu bilim... Fikir varmi desen inan beynim sulandi hic tik yok..
Bence simdiki kampanya DVD meselesini olmasi, tekrarlar bi kereligine DVDler sonsuza kadar en mantiklisi bu olsa gerek hep karsimizda daha anlayisli bi yer olucak, en azindan Kanal D'den daha anlayisli TMC..
Gözümüz aydın görev başarıyla tamamlandı.Artık o da bir hp fanatiği...:happy0064 :happy0064
Canım belki arkadaşının şansına yeniden başlarmış dizimiz onun için süper bişey olur,ama bizim için süper ötesi olur,40 kere söylenen olur derler ya,benim ki artık kırkı geçti.:icon_whis Ayrıca dvd olayına TMC nin sıcak baktığını hiç sanmıyorum.Herkesin elinde indirilmiş bölümler var,onlarda herhalde kar edemeyecekleri işe girmezler ki,bu normaldir.En zor olan şey beklemek ve bana beklemek zulüm geliyor:icon_sorr
ii geceler
xkubrax klibini çok merak ettim eminim çok güzel olmuştur bende izlemek istiyorum nerden izleyebilirim acaba
ii geceler
xkubrax klibini çok merak ettim eminim çok güzel olmuştur bende izlemek istiyorum nerden izleyebilirim acaba
Tabiki canim Buraya tikla sadece direk sayfaya yonleniceksin.. (http://www.youtube.com/watch?v=yburlVCEqTc)
hemen izledim canım süper olmuş şarkı güzel ee görüntüde çınar mavi var çok beğendim ellerine sağlık tebrikler
hemen izledim canım süper olmuş şarkı güzel ee görüntüde çınar mavi var çok beğendim ellerine sağlık tebrikler
Bende sana cok tesekkur ediyorum bu guzel yorumun icin.. Cok saol..
19.bölüme girdim canlar. ara verdiğim bölüm izleyişimi hayati tehlike yaşamamam için ama gelin görün ki çok fena oldum tahmin edersiniz..
çınar eve gelir, aksak da pusuya.. dam dam diye gümbürtük bir ses. ardından ayak sesleri yükselir kulağımızda, mavi gelir.
Aşkına hoşgeldin diyen ev sahibine hoş bulduk der biraz kırgın biraz mahsun mavi..
girsene teklifini haliyle biraz çekinerek kabul eder mavi yol vermesini bekler kırgın ya..
13.bölümdeki duruş gelir önümüze çınar belki aynı hamleyi yapmak ister ama mavi temkinli mi ne çınarın üstünü çıkarmicakmısın haklı isteğine iyi böyle der .
nasıl istersin der bu kez çınar 13.bölüm hamlesinin sonuçlandığı koltuğu gösterir oturması için yavrum özlemiş kanepe hallerini.
mavi yine temkinli olaya mahal vermemek için masayı tercih eder.bu arada hamleli çanta çıkarışını kendi becerisiyle tamamlar bile çooktaaaan..
çınar açılış konuşmasını yapar ürkütmeden, pat diye agır bir laf söyelip de maviyi o çemkirme halleriyle görmemek için şimdide o temkinlidir..
bak benim için bişey çok önemli. buraya seni çınar olarak davet ettim.bu evin içinde polis değilim çınarım.sende benim misafirimsin.TAMAMMI MAVİİİİİ. der ve aldığı
TAMAM cevabı ile bir sandalye çekip müsabaka alanında yerini alır..
hafif kırgın mı ne çınar. bakışları neden kaçamak . kaldıramaz başını, başının olduğu yerde gözlerini kaldırır bakar maviye sadece. neden ki korkuyor mu acaba maviden duymak istemeyecegi şeyleri duyacagından mı korkuyordur.
bak şu an senin için önemli olmayabilir ama ben senin yanında hep çınardım.
(yemezler timuçin de oldun :) ) aylar önce kapının önüne geldiğimde de çınardım polis olarak gelmemiştim.seni muhbir yapmak istememiştim.buna inanmıyorsun biliyorum ama gerçek bu sözlerin ardından emin adımlarla pardon emin sözlerle o başını devri alemi sarsacak çevirmeleriyle sözlerine devam eder, sana son kez söylemek istedim burda bu evde..
söz sahibi olan maviye gelir sıra ilmikler ilerleyecek elbet.
yüzü solgun nefesini tutmuş bekleyen çınara bakarak bunun üzerine çok düşündüm çınar ve sen bana asla yalan söylemezsin.
Çınar bu söze gülümser. iyi yolda ilerlediğinden emindir.gözleri ondan başka bir dünya görmüyor tüm evren mavi için dönüyordur..(tabi bu arada nefesini tutmuş pusudaki aslanı da unutmamak lazım duvarla nasılda bütünleşmişti )
mavi der çınar kaşlarını yana çaprazlar, dışardaki yeşillikle birlikte sözlerine devam edecekken atılır yeşilin en hası kapşonlusuyla yüz yerde gözler kayıp
mavi devam eder .
sorun şu o sabah vurulduğumda yani sen yanıbaşımda vurulduğumda çok kötü oldum çınar. sen istemesende senin dünyan bişekilde zarar verebilir bana. yani bunda yapacak bişey yok yani onun için senden kaçıyorum çınar anlıyosun ( dimi ).
Çınar yüzünü son raundda hırsını alamamış sporcu gibi anlıyorum anlıyorum der içini söke söke..
sonra her halıyle yüzümüzü kendine benzettiğimiz kaşlarını bir çizgiye büründüren o delirten bakışlarıyla söze devam eder. benim senden öğrenmek istediğim tek bişey var der öyle de sallar ki başını neye uğramış adsız çocuklar gibi... nedir der sembolik tavırlı halleriye mavi...
şu kolye diyen beste özlü çınara yanıtı gelir hemen maviden ,çınar kolye hakkında herşeyi söyledim karakolda.
çınar dayanamaz sanki sözü kesen maddesiz makas gibi hayır hayır o eve girdin girmedin sorularını sormicam sana o eve girdin biliyorum. bişey çalmadın onu da biliyorum.benim merak ettiğim. der ve alır eli yoluna aksaklı odadaki kolyeyi alma hırsıyla..bakar kolyeye önce saygılıca. gelir oturur oluğu gibi acınası merakıyla.kolyeye bakar mavı ile aynı yerdedir gözleri .. mavim yutkunur neye yutkunuyosa gerilirde sanki ne olacaksa..
çınar hem kolye hem mavi üçgeninde daha çok maviden yana kullanır bakışlarını bunu sana verdiğine göre aksagın sana karşı ne hissettiği belli.
der içindeki kusulası derdini açtığı anda. sonra açma eylemini kolyeden yana devam ettirir.
fatma özkurt der son vurgusunda başarısı hallice fazla.aksagın annesinin dimi bu sorusuna mavi başını sallar tutuldu yavrum benim bir anda. (bu arada aksakda isyanlarda bu kez dolapla bütünleşir)
mutlaka çok kıymetlidir onun için der çınar kapatırken kolyenin daha fazla açık kalamama durumuna binayen.. .
sonra asıl durum tesbiti başlar . bilir kişi tayinli bir tek mavi vardır karşısında devam eder duruma.
benim senden öğrenmek istediğim sen ona karşı ne hissettiğn.
Mavi dudaklarını ısırır. korkma diyesim geliyor maviye kıyma onlar senin tamam bişey olmayacak o dudakları incitme yazıktır.. sen soruyu toparla.
çınar devamdadır. gözler kayık yine hangi cennettedir o bakışında öyle bakıyor ki nutkum tutulur yine ne oluyosa bana.
uzatır kolyeyi ortaya garibim kolye ne badirelere mahkum oysa.
bu boynuna takılıydı bunu senın ağzından duymak benim hakkım diye devam eder gök yer tüm abajur perde masa ve biz dikkat kesilir mavinin dudaklarından çıkacak laflara..
uzun bir bekleyiş hakim olur odaya. çınar kuvvetle ihtimal dokuz doğurur o güz yanığı bakışlarıyla.
Mavi dile gelir cana gelir sırasını alır ..aksagı seviyorum diye başlar sözüne bilmezki karşısında yarım kalan bu söze gözlerini saniye saniye tüketen her kalp atışında bir o kadar daha ezilen bir adam var...(aksak pusuda tek bütünleşme hallerini bırakmış dikkat kesilir nerden bilecek birazdan yerle bütünleşecek.)
mavi devam eder gzölerinin elifinden süzülen tüm ışığıyla . hayatta benim elimden en çok tutan benim için canını feda etmeye kalkmış biri o..
çınar yerde. çınar tükenmede. agır inen gözleri bakamaz mavisine.
sonra maviden gök gürültüsü şiddetli sözler dökülür birden bire yıkılası bir aksaka sevinesi bir çınara gebe.
abim gibi der mavim gülen yüzüyle, farkeder mi acaba agır agır inen gözlerini o içindeki ağır sevgisiyle yeniden parıldatan aadamdaki hallerine..çınar gül açtırır tüm çehresinde. kuşlar gezer artık o yüzündeki vadilerde..
babam gibi ama hepsi bu der mavim yine emin ve ayırmaksız gözlerindeki aşk düşleriyle...
söz vardır insanı deler söz vardır insanı yener
ben hayatımda bi defa aşık oldum çınar bi defa..o kişide aksak diildi..
söz biter yeşerme bitmez iki gülen göz ve mutluluktan büzüşen iki dudak vardır artık çehrelerde...
(aksak ı anlatmama gerek var mı yerle bütünleşmeye başladı bile )
ortam kemana bırakır hakimiyeti. masa şahit pembe örtü imza alır iki kalpten. öyle susarlar önce.çınar gülen yüzünde aldığı sevinçli sözler üstüne tamam emanet sahibinin olsun öyleyse. der ve bırakır kolyeyi mavisinin eline...
sonra içini çeker ve bu çektiği nefesi de uzun bir ohh huuu sessiz çığlıkları ile yükseltir dünya yüzünde.
mavinin hala kendinden kaybedeceği dudaklarından korkusunu hissttiren o dudak ısırma eylemiyle bakarken sessizliğe,
boğuk nefes kesen o sesiyle çınarın ne dersin bize zarar vermeyecek bir dünya kurulurmu sence sözlerine bu kez kaş göz tüm öğeleri hareketle yanıtını ekler hemen bir anda , bilmiyorum çınar vallahi bilmiyorum.der büzüşen dudaklara yenisini ekleyen çınara bakarak..
neyse ben işe gitsem iyi olacak der mavi sanki o da sevindi mi ne..
tamam benimde gitmem lazım bırakıyım mı diyen sevinçli rakibine
saol biraz yürüsem iyi olacak galiba der mavi ya kabul etmeyecek az yürüyor ya.
sonra kapıya gelinir.. uzun uzun süren bir bakış geçiti..sallanır tüm beden sanki o baş sallamalarla..öyle sallanır mı baş sorarım size ya.. kendine iyi bak lafları havada uçuşurken, iyi misiniz siz ya atlayın birbirinizin boynuna kırın şu engelleri korkuları üç günlük dünya deyip de versenize bize coşkuyu diyesim geliyor ya nafile.. biten bitmiş giden gitmiş sözlerim kimeee..
yenide izlemis gibi oldumya ancak boyle anlatirlir.Birseyy diyeceegim neden senaryo yazmiyorsunuz cok guzel yaziyorsunuz .Yazilarinizi takip ediyorum her zaman bende ilk bolumden beri hp fanatigiyim bittiginden beride kendime gelemedim izlerken nerdeyse nefes almadigim hic kimseleri konusturmadigim tek diziydi ama bitti biterkende benim heyecanimida bittirdiya :icon_sorr :icon_cry: :bilmim
Senaryo derken uzun soluklu bir senaryo diye dusunuyorum:img-blush
kalplerimizi delip geçen bir ondokuzuncu bölüm sahnesi ancak böyle anlatılır.ancak bu kadar ayrıntılı tasvir edilir bacım.
bize o sahneyi öyle bir yaşattın ki..zaten unutamıyoruz,yarım kaldık,acı çekiyoruz derkene..içimizi sızlattın yine...
onların yokluğu o kadar belli ki...maviyle çınar değil onnlar yokken ,bu yorumları okumaz,resimlerine bakmazken biz nefes alamıyoruz sanki...
daha ne diyebilirim ki...
yüreğine sağlık....
ece_gs_1905
15-04-07, 11:44
19. bölümü ne kadar güzel anlatmışsın özellikle aksağı betimlemelerine bayıldım gerçektende duvar,dolap ve yerle bütünleşmişti bende televizyonla bütünleşmiştim o çınarın bakışlarında yaaaaaa çok özledim ben :sad53:
dilekçe süper anlatmışsın okumaya başlamakla birlikte yaşadım o muhteşem sahneyi çınarın bakışları mavinin dudak ısırması aksağın yerle bütünleşmesi harika anlatmışsın beni kendimden aldın yaa
Bölümleri hergün biraz izliyorum.Yeterli dozu almadan ruhum huzur bulmuyor canlarım.:img-hyste Ama dilekce senin yorumlarınla o bölümleri okumak inan ki bana seyretmekten daha büyük haz veriyor.O kadar güzel yazıyorsun ki.Mimiklerini,hallerini,hareketlerini,herşeylerin i izlemeden gözümde birebir hayal edebiliyorum yazdıklarını okurken...
Seneryo yazma konusunu bencede düşünmelisin.Eminim çok başarılı olacağından.
Bölümleri dün izlemeye basladim, cok garip bir duygu ama cok özlemisim.... Aslinda uzun süredir izlemiyordum, söyleki; son en az 5 bölümün tekrarlarini izlemedim hic, televizyondaki bölümü izlemek bana yetiyordu, o bölümü ekleyip sayisiz bir sekilde tekrarlarini izlemiyordum, ilk sezon gibi degildi yani...
O yüzden bayagi zaman gecmisti aradan, tüm konsantrasyonumu toplayip, ve ara ara durdurarak, üzerinde düsünerek...bu duygularla izlemek cok baskaymis dogrusunu söylemek gerekirse, ayri bir keyif...evet dedigim gibi cok özlemisim...
Acilisi sorgu odalariyla yaptim...ilk olarak tabiki 18. bölüm...özellikle tatil süresi boyunca bu sahneyi defalarca izlemisimdir, ve en etkilendigim sahnelerden biridir kuskusuz, fakat dün izledigimde farkli seyler hissettim... Söyleki; ikinci sezonda Cinarin duygu eksikligini elestirdik, cünkü aliskin olmadigimiz birseydi bu, evet Timucinin Cinari canlandirirken bakislarla sözsahibi oldugunu anladik, en azindan kendi adima...ona bu rol dikilmisti, asik adami oynamak, ve üstünde inanilmaz hos durmustu, adeta bu rolü oynamak icin yaratilmisti kendisi...fakat dün 18. bölümdeki sorgu odasi sahnesini izleyince, sunu gördüm ve hissettim...Timucin inanilmaz duygusuzmus megerse o sahnede, ilk baslarda degil tabiki, "aynaya bak ne görüyorsun kendini degilmi...bir insani seversen o sevgi mutlaka iyilik getirir diye düsünüyordum"... Baslangicta sorun yok ama sonrasinda Melih Gürlerin gelmesiyle, orada müthis gergin olmasi gerekirken, bana hissettirdigi; inanilmaz rolünden kopmus bir vaziyette oldugu, konsantrasyonu baska seylere yönelmis gibi, inanilmaz garipsedim, inanilmaz ruhsuz bir an´di...ilk sezonlarda belkide ask sarhoslugundan, detaylar gözümüzden kacmisti galiba, simdi izleyince tekrardan, daha objektif olma durumu söz konusu olabiliyormus meger...
Simdi gelelim sonraki sorgu odasi sahnesine, yani Mavinin duvara yapistirildigi...
Orada ise yukaridaki yazdiklarimin aksine müthis gercekten müthis bir performans hakimdi...Timucinin özellikle bu tarz kizgin, öfke ve tutku duygularin ic ice oldugu anlarda basarisi tartisilmaz süphesiz...mesele; 17. bölüm, 23. bölüm, 24. bölümü ise saymamaktan yanayim, cünkü orada söz konusu duygular degildi, yani en azindan bizi bizden alan duygular degildi sözkonusu olan, tamamen hayatim boyunca en nefret ettigim bakisacisinin getirdigi o inanilmaz tavir, yani kiskancliklara yenilmis, medeniyetten uzak, tamamen cehaleti yansitan bir adam vardi karsimda, ve bu adamdan nefret etmistim, ayni sekilde o sahnedende, hirsizpolis tarihinde, hicbir zaman ne tekrari ne resimleri nede yorumlari ile gözgöze gelmeyi istedigim bir sahnedir...neyse aslinda bahsetmek istedigim 35. bölümdeki sorgu odasi sahnesi idi; evet inanilmaz bir duygu seli, inanilmaz, bakmaya doyamadim, her defasinda ayni heyacan ile...o sahneyi akil eden ve bizlere sadece izlemeyi ve hissetmeyi degilde yasamayida layik gördükleri icin sevgili Özlem ve Timucine buradan sevgilerimi sunuyorum, bir kez daha...
Edit: Sahneleri tekrar izlemek gercekten cok mutlu etti beni, bu sayfanin bos kalmamasi adina belkide özellikle ugras verdim tekrar izleyebilmek adina ve nitekim basarili da oldum, bundan sonra her izledigim karede aklima takilanlar ve daha önce hissetmedigim, belkide gözardi ettigim yeni bakisacilarla bu sayfada olacagimdam emin olabilirsiniz...bye
Hp nin bana kazandırdıklarına bakıp hep şükrediyorum.Hp ile başlayan ama hep devam edecek olan birbirinden güzel,sıcak,samimi dost...Hp sayesinde buluşmalarda tanıştığım,görüştüğüm,gülüp ağladığım yaklaşık 55 kişi(saymaya çalışmayı bile denemedim isimleri) bana yaşattığınız o güzel saatlerin her saniyesi için binlerce kez teşekkür ederim.(içimden geldi)
Ben 22 nisanı iple çekerken(vizelerde bir bitmedi),canım arkadaşlarımla tekrar buluşmaya can atarken,sevgiliskyangel hp hayatıma çok güzel bir insan daha dahil etti.Sevgili skyangel(özgür ablam.Bursaya geldi bir işi için ve saat 2 de buluştuk.Ama ne buluşma:img-hyste Birbirimizi bulmamız pek kolay olmadı.Elinde telefonla birbirine bakıp gülümseyerek kanımca sensin bakışlarıyla ilerleyen iki bayandık...
Sonra sımsıcak bir sarılma sanki yıllardır birbirimizi tanırmışcasına...Kahvemizi yudumlarken kah duygu yüklü kah bol kahkahalı geçen konuşmalarımız,sinema keyfimiz derken saat 7 buçuk olmuştu bile.Ayrılık vakti gelmişti gelmesine ama benim hiç ayrılmaya niyetim yoktu.Ama zorda olsa bir iki fotoğraftan sonra ayrıldık.Sevgili özgür ablam,öğretmenim:img-hyste (ve yanında bulunan hatice ablam) iyi ki hayatıma girdin(iz).Dün için(bu arada hesabı ödetmedi bana çok kızgınım şikayet ediyorum,dett öğrencisin sen dedi:img-hyste ),nasıl geçtiğini anlayamadığım 5 buçuk saat için çok teşekkür ederim...
Oldu mu şimdi?Ben kolay kolay ağlamam ama şu an gözlerimden yaşlar süzülüyor...Fulyam buluşmamızı okadar güzel anlatmışsın ki bende kendi açımdan birşeyler eklemek istedim ben buluşma alanına daha önce gelmiştim etrafıma öylece bakınıyordum bir ara bize doğru gözlerimizin içine bakarak bir bayan yürüdü acaba? dedim ama hayır ya sıcak değil doğru insan bu değil diyerek yanlışımı düzelttim sonra karşıdan 2 tane çıtır çerez kıvamında prenses gördüm o sırada telefonlada konuşuyorduk ve Fulyamında dediği gibi kırk yıllık dost gibi birbirimize sarılmış bulduk kendimizi bizim birlikteliğimize evet hırsız polis sebep oldu evet onun sayesinde tanıştık ama aramızdaki tek konu hırsız polis değildi biz kendi hayatımızı,kendi özelimizi paylaştık ve elektirik derler ya işte bizde elektirikler yüksek voltajdaydı ben buna inanırım gerek kadın erkek,gerek kadın kadın,gerek erkek erkek doğru insanı bulmak için hepsinde elektiriğin tutması gerekiyor biz bunu yakaladık ardından sinemaya gittik çok eğlendik bu arada fulyam diyor ki bize hesap ödetmedi ablanın uzun yıllar öğrenci olduğunu(anladın sen onu)ve öğrenciliğin ne demek olduğunu çok iyi bildiğini unutma o yüzden ablanın olduğu yerde hesap konusu olmaz haaa okulu bitirir girersin işe bak o zaman gideriz bi yemeğini yemeye:img-wink: Neyse çok fazla uzatıp sizleride sıkmayayım yalnızca şu varki hp den sonra benim hayatıma fiili anlamda iki tane dünya tatlısı insan girdi bunlar Fulyam ve Nevalimdir biz bulduk birbirimizi kolay kolay kaybetmeyiz kanımca:good: Bu arad fiili anlamda olmasa da HP sayesinde hayatıma giren ve gelecekte Fiili olacak pek çok dostumda oldu inşallah en kısa zamanda onlarla da tanışıp listemi uzatacağım ilk göz ağrım sen listede baştasın o ayrı konu:img-wink: hepinizi çok seviyorum
Oldu mu şimdi?Ben kolay kolay ağlamam ama şu an gözlerimden yaşlar süzülüyor...Fulyam buluşmamızı okadar güzel anlatmışsın ki bende kendi açımdan birşeyler eklemek istedim ben buluşma alanına daha önce gelmiştim etrafıma öylece bakınıyordum bir ara bize doğru gözlerimizin içine bakarak bir bayan yürüdü acaba? dedim ama hayır ya sıcak değil doğru insan bu değil diyerek yanlışımı düzelttim sonra karşıdan 2 tane çıtır çerez kıvamında prenses gördüm o sırada telefonlada konuşuyorduk ve Fulyamında dediği gibi kırk yıllık dost gibi birbirimize sarılmış bulduk kendimizi bizim birlikteliğimize evet hırsız polis sebep oldu evet onun sayesinde tanıştık ama aramızdaki tek konu hırsız polis değildi biz kendi hayatımızı,kendi özelimizi paylaştık ve elektirik derler ya işte bizde elektirikler yüksek voltajdaydı ben buna inanırım gerek kadın erkek,gerek kadın kadın,gerek erkek erkek doğru insanı bulmak için hepsinde elektiriğin tutması gerekiyor biz bunu yakaladık ardından sinemaya gittik çok eğlendik bu arada fulyam diyor ki bize hesap ödetmedi ablanın uzun yıllar öğrenci olduğunu(anladın sen onu)ve öğrenciliğin ne demek olduğunu çok iyi bildiğini unutma o yüzden ablanın olduğu yerde hesap konusu olmaz haaa okulu bitirir girersin işe bak o zaman gideriz bi yemeğini yemeye:img-wink: Neyse çok fazla uzatıp sizleride sıkmayayım yalnızca şu varki hp den sonra benim hayatıma fiili anlamda iki tane dünya tatlısı insan girdi bunlar Fulyam ve Nevalimdir biz bulduk birbirimizi kolay kolay kaybetmeyiz kanımca:good: Bu arad fiili anlamda olmasa da HP sayesinde hayatıma giren ve gelecekte Fiili olacak pek çok dostumda oldu inşallah en kısa zamanda onlarla da tanışıp listemi uzatacağım ilk göz ağrım sen listede baştasın o ayrı konu:img-wink: hepinizi çok seviyorum
Evet sonuna kadar katılıyorum bizim aramızdaki elektrik baya yüksek voltajlıydı.Ama atlamışız ablam hele bir alışveriş faslımız vardı ki evlere şenlik:img-hyste .(o teyzeyi asla unutmıcam o neydi öyle)Bu arada ablam yarım milyar desem ne dersin bana:img-hyste İyisin dimi,etiketler yok edildi işlem tamam,anne iyi:img-wink: :img-hyste .
Ablam dün hem benimle yanımdaki arkadaşımla sonra da aramıza yarım saatliğine katılan sınıfımdan bir arkadaşımla bile tanıştı.Benim en azından bir süredir konuşmuşluğum vardı özgür ablamla ama onların hiçbir konuşmaları olmamasına rağmen o kadar çok konuştular ve ısındılarki birbirlerine...Çünkü benim ablamı sevmemek mümkün değil...Müthiş bir elektriği var...Birde buna ek olarak dünyanın en iyi,en anlayışlı öğretmeni o...Keşke her öğretmen senin gibi olsa...
Bu 22 nisana katılmanı benim diğer canlarımla tanışmanı o kadar isterdimki ama 23 nisan malum.Olsun en kısa zamanda o da olcak...Ve biz kocaman,gittikçe büyüyen bir aile olmaya devam etcez...
Canım Dilekçem 19.bölümle ilgili yazdıkların aldı götürdü.Canım sen devam et iyi geliyosun ,ellerine düşüncene sağlık:img-yes:
Sevgiler
Sevgili dilekçe yine döktürmüşsün.Ne güzel bir yazıydı o öyle. Biz onları maviçınarı-timuçinözlemi zaten unutamıyoruz.Şu uçak sahnesinde verdikleri sözü yerine getirselrde artık dönseler şu bizim yanımıza.Tiyatromu olur sinemamı bilemem ama (benim gönlüm tiyatrodan yana) artık geri gelsinler.Biz çok özledik sizi sevgili timuçinözlem........
arkadaşlar buluşma heyecanınızı sayfada okuyunca benim de aklıma geçen seneki ilk buluşmalarım geldi..
zeytinemle bir çınar ağacı altında buluşup çınarın arabasıyla gezmemiz, blue&bluemla İzmirin en ünlü ve geleneksel buluşma mekanı sevinç pastanesi önündeki buluşmamız hafızalara kazınacak cinstendi..hele benim orda bekleyen genç bir kadının yanına gidip pat diye yüzüne karşı blueblue demem gerçekten cesaret isteyen bir davranıştı:img-hyste
ya o insan blue değilse..ya ben yanlış kişiye gittiysem..düşünsenize yanınıza kadının biri geliyor omuzunuzdan tutup yüzünüze blueblue diyor..ne düşünürsünüz:img-hyste
ne dedin gulüm..no english bende var turkish deseydi ben yerle yeksan olmazmıydım..olurdum elbet ama HP kanı taşıyoruz damarda:) yanılma payı olmuyor böyle durumlarda..hatta kalabalık buluşmalarda bile nikleri doğru tahmin ediyoruz..HP kardeşliği belki de budur..
bu arada dilekçem 19. bölüm hatırlatması için teşekkürler..hemen şimdi açıp izliyorum:img-wink:
çok değerli saz üstatlarım sevgili halkım çok kıymetli safta yapımcıları çok değerli ve aynı zamanda saygıdeğer övgüye değer yetmez öpücem çok değerli vefakar izleyiciler, sizler yoksunuz şu an sayfa da ama biliniz ki efenim sizler burada olmasanız da yüreğimde yaşıyorsunuz,,niye yalnızım ve şu an neden burdayım daha başlarken aklımdaydı ama bakınız ki saatin 2 elifi olmuş ve bu kafa ile neyin toparlamasını yapıp ta hücrelerimde ki düşüncemi sizlere arzadeyim.. efenim ben bugun bülent ablayı izlediğimden malumunuz veçile biraz uzun cümleler teleffuz ediyorum bağışlayın ve lütfen size istirham edeyim...Evet çok kıymetli halk olan izleyiciler dün nacizane 19. bölüm ün acem hüseyni makamında ki
şu pempeli masaya gelir dilber
bakalım dili ne der
açınca çınar kolyeyi
bakalım mavi neyler
güfteli sahnesini icra ettim. nacizane kabul etmişsiniz efenim burdan hörmetler ve saygılar gönderiyorum efenim..bu sahne yorumları sizin şerefinize emmoğlu diyecegim ama hepimiz zannımca bayan oluyoruz.. efenim lafı uzatmıyayım malımunuz veçile yarın sabah pazartesi ve ben iş münasebetiyle hacı ile icralarda bulunacağım sizlerin arasından ayrılırken tekrar en derin sevgi saygı ve hürmetlerimi sunar iyi geceler dilerim efenim.. saolun varolun.. ben sizinle varım.. heyytttt havaya girdimm..:img-hyste
ya arkadaşlar bende buluşmaya gelmek istiyorum inşallah ankaraya gelmek istiyorum ya annemi ikna edebilsem ankaradayım
alevalev_25_
16-04-07, 09:57
sevgili 20fil35
Annenize Allah'tan rahmet diler...başta ailenize ve tüm sevenlerinize baş sağlığı dilerimm...
sevgilerrr...
İki günlük forum ayrılığım dün akşam sona erdi. Benimki mecburi ayrılıktı ama genel bir ayrılık durumu gördüm... Aslında hayatın doğal akışı bu... Yoksa yaşanmazdı...
sevgili 20fil35 telefonun olmadığı için ulaşamadım. Ama gerçekten çok üzücü bir haber... Sözlerin bittiği yer deyiz yine... Sabırlar diliyorum...
Herkese sevgiler
Selam
İyi haftalar arkadaşlar,
Haftasonu nete giremediğimden şimdi okuyabildim yazdıklarınızı.
sevgili dilekçe yazdıkların inanki pazartesi sendromunu alıp götürdü.
Ben heyacan ve merakla 24 no.lu oda sahnesi anlatacağın günü sabırsızla bekliyorum
Sapık filan değilim ama siz anladınız:img-hyste
Sevgili 20fil35,
İnsan böyle durumlarda ne diyeceğini gerçekten bilmemiyor. Başın sağolsun, Allah sizlere ömür versin... Sabırlar diliyorum...
Dün öğrendim ama bir türlü elim gitmedi birşeyler yazmaya.Sözlerin bittiği yer işte burası.Başın sağolsun demekten başka birşey gelmiyor ne yazıkki elimden...Allah sabır versin...
Sevgili Dilekçe duyarlı imzan için teşekkürler,Hepimizin içi yandı,Allah kimseye vermesin böyle acılar.Trafikte neolur hepimiz daha dikkatli olalım ki ocaklar sönmesin.İzmir gerçekten çok büyük bir acı yaşadı.Dilerim böyle olayların tekrarı hiç olmasın.
Ahh ahhhh..
Şimdi Sana reklamında Kirazımı gördüm..nasıl tatlı nasıl da güzel çıkmış reklamda..içim gitti..çok özledim onları..
Allahım ben nasıl bir günah işlemiş olabilirim ki her yerde karşıma onları çıkarıp bana cehennem azabı çektiriyorsun..
Bana kaderimin bir oyunu mu bu
Aldı sevdiğimi, verdi zulumu
Ahh ahhhh..
Şimdi Sana reklamında Kirazımı gördüm..nasıl tatlı nasıl da güzel çıkmış reklamda..içim gitti..çok özledim onları..
Allahım ben nasıl bir günah işlemiş olabilirim ki her yerde karşıma onları çıkarıp bana cehennem azabı çektiriyorsun..
Bana kaderimin bir oyunu mu bu
Aldı sevdiğimi, verdi zulumu
bora.aslıcım sen reklamlarda görmüşsün, ben nişantaşında gördüm, annesinin elinden tutmuş yürüyordu, o güzel dudaklarını büzüp konuşması vardı ya aynen öyle bişeyler anlatıyordu annesine, utanmasam "kiraz" diyip sarılıcaktım valla :icon_whis
Sevgili arkadaşlar,Altın Kelebek ödül töreni 9 mayısta kanal d de bilgilerinize sunulur.Oyuncularımızı o sahnede görmeyi dört gözle bekliyorum.:img-yes:
Merhaba arkadaşlar...
Buraya mı yazsam bilemedim ama Kırık Kanatlar sayfasında HP için yardım istemiştiniz. Ben de gerekli yerlere mail atmıştım. Kanal D'ye de mail atmıştım. Biliyorsunuzdur belki Kanal D Kırık kanatları da her zaman üvey evlat gibi gördü. Tekrarlarını veriyor dizinin ama gece 3 gibi falan!!! biraz da iğneleyici bir mail attım. HP dizisinin tekrarlarını istiyoruz. Ama KK gibi gece yarısından sonra değil falan diye. Cevap yazmışlar ama klasik bir cevap
Sayın İzleyicimiz,
11.04.2007 20:50:09 tarihinde tarafımıza göndermiş olduğunuz mailinize ilişkin cevabımız aşağıda yer almaktadır.
Hırsız Polis adlı dizimize göstermiş olduğunuz ilgi ve beğeniniz için teşekkür ederiz.Dizi tekrar talebiniz ilgili birimlere iletilmiştir.
Kanal D yayın akışı ile ilgili tüm bilgileri http://www.kanald.com.tr internet adresinden ayrıntılı olarak bulabilirsiniz.
Kanal D ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi haftanın 7 günü 24 saat hizmet veren Alo D'yi arayarak veya bizeyazin@kanald.com.tr mail adresimizden ulaşarak bildirebilirsiniz.
Bu zamana kadar Kanal D ye birçok mail attım şikayet ve istek maili ama ilk kez cevap geldi. Demekki sert davranmak gerekiyormuş:img-wink:
İyi Sohbetler...
TİMUÇİN_ÖZLEM
16-04-07, 17:01
20fil35,başın sağolsun.Allah sabır versin .
İnsanlar ancak anneleri öldüğünde büyüyormuş ...
Ve ancak seni bu dünyada anan olmazsa sonsuzlukta kaybolma ihtimalin varmış ...
Yoksa hep birilerinin hafızasında, bir kokuyla, bir hareketle, bir şarkıyla, bir sözün çağrışımıyla 'yaşamak' mümkün...
Söz bitiyor elbet, günü geldiğinde acı hafifliyor, Allah'tan sabır diliyorum.
alevalev_25_
16-04-07, 17:44
Herkese “merhaba”
Öncelikle hafta sonu sayfalarda yaşanan tatsızlıkları okuyunca kendimi gülmekten geri alamadım. Nedense hep kullanılan sözcükler, kelimeler aynı.
• üyelik tarihim yeni olabilir ama sayfaların sıkı takipçisiyim.
• msn, chat vari mesajlarınız öm yoluyla yapınız.
vs..vss.. nedense pek tanıdık geliyor bu tarz mesajlar!!!
Neyse ben aslında asıl konuma geleyim..
Malum bir süredir Hp Öncesi / Sonrası sayfasında yazılmıştı 22 Nisan 2007 tarihinde bir öğlen yemeğini Karadeniz yemekleri yiyerek hep bir arada geçirmek.
Bu fikir tamamiyle tesadüfen çıkmıştı ortaya. Görünüyor ki Karadeniz yemekleri sevenler azınlıkta. Bu durum hep bir arada olmamızı engelleyemeyeceği için diyorum / diyoruz ki ;
22 Nisan 2007 tarihinde sabah kahvaltımızı hep bir arada yaparak geçirelim. Öncelikli mekan Rumeli Hisarı / Sade Kahve…
Şehir içi, şehir dışı hiç fark etmez. Gönlü Hp Aşkıyla atan ve gerçek arkadaşlığın, dostluğun kıymetini bilen herkesi aramızda görebilmek dileğiyle…
Gelecek olan forumdaşların en geç Çarşamba günü 17.00’a kadar ÖM yoluyla bilgi vermeleri yeterlidir.
Detaylı olarak mekan, saat, ücret vss..bilgiler Öm yoluyla bildirilecektir. (Sade Kahve işletmecisinden bilgi bekliyorum… O yüzden şimdi yanlış bilgi vermek istemem..)
Benden şimdilik bu kadar forumdaşlar. Bu sayfalarda gereksiz bildirimler yaparak her geçen gün yeni nicklerin türemesine sebep olmayayım…
Sevgilerrrr…
Not : Bana ulaşamayan arkadaşlar alamehmet / Fulya’mla irtibata geçebilirler!!!
hello kitty
16-04-07, 18:02
20fil35;
Başın sağolsun.Allah hepinize sabır versin.
Sevgiler...
20fil35 öncelikle başın sağolsun .aslında biraz geç başsağlığı mesajı yazdım ama sabahtan beri sayfaya girip çıkıyorum ne yazıcağıma .nasıl yazıcağıma ........
belli bir yerden sonra kelimeler tükeniyor bende bu günlerde çok fazla yakın akrabamı büyüğümü kaybettim o yüzden böyle haberleri duyunca içim kötü oluyor ve hala hayretle bakıyorum bu dünya yalan ve insanlar birbirne bu kadar kırıcı davranıyor .kin ve öfke duyuyor hani şarkıda dediği gibi 'gelirken ne getirilirki ,giderken ne götürlür; bu günlerde dilimde bu şarkı ay..ben gene çok uzattım tekrara arkadaşım başın sağolsun allah sıralıölüm,hayırlı ölüm versin ,biz kalanlarada sabır verisn
bu arada bütün izmirlilerin daha doğrusu bütün türkiyenin başı sağolsun
Merhaba arkadaşlar...
Buraya mı yazsam bilemedim ama Kırık Kanatlar sayfasında HP için yardım istemiştiniz. Ben de gerekli yerlere mail atmıştım. Kanal D'ye de mail atmıştım. Biliyorsunuzdur belki Kanal D Kırık kanatları da her zaman üvey evlat gibi gördü. Tekrarlarını veriyor dizinin ama gece 3 gibi falan!!! biraz da iğneleyici bir mail attım. HP dizisinin tekrarlarını istiyoruz. Ama KK gibi gece yarısından sonra değil falan diye. Cevap yazmışlar ama klasik bir cevap
Sayın İzleyicimiz,
11.04.2007 20:50:09 tarihinde tarafımıza göndermiş olduğunuz mailinize ilişkin cevabımız aşağıda yer almaktadır.
Hırsız Polis adlı dizimize göstermiş olduğunuz ilgi ve beğeniniz için teşekkür ederiz.Dizi tekrar talebiniz ilgili birimlere iletilmiştir.
Kanal D yayın akışı ile ilgili tüm bilgileri http://www.kanald.com.tr internet adresinden ayrıntılı olarak bulabilirsiniz.
Kanal D ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi haftanın 7 günü 24 saat hizmet veren Alo D'yi arayarak veya bizeyazin@kanald.com.tr mail adresimizden ulaşarak bildirebilirsiniz.
Bu zamana kadar Kanal D ye birçok mail attım şikayet ve istek maili ama ilk kez cevap geldi. Demekki sert davranmak gerekiyormuş:img-wink:
İyi Sohbetler...
Cok tesekkur arkadasim, istegimi(zi) yerine getirip o malum kanala igneleyici bi mail attigin icin.. Evet tipik cevap, otomatige baglamislar Hirsiz Polis kelimesi gectiginde mailde hoop herkese ayni mail..
Ama olsun en azindan goruyorlar, bisey yaptiklari yok saygisizin tekleri! Biz elimizden geleni yaptik takdir onlarin..
FarAndAway
16-04-07, 19:06
Kirazım reklamlarda mı çıkmaya başlamış? Acilen o reklamı izlemem lazım.
Gelmiş geçmiş tüm dizilerde böylesine doğal bir çocuk oyuncu görülmemiştir. Aslında Kirazımızın en önemli özelliği oynuyormuş gibi olmamasıydı. Mavi ve Ümit halası, Arıza babası, Mert abisi gibiydi gerçekten. O ev sanki kendi eviymiş gibi evin içinde dolanmasını, örneğin 4. bölümde sofra kurulurken mutfağa girip çıkıp bardak ve ekmek getirmesini, 9. bölümde resim yaparken etrafa boya sıçratan abisini uyarmasını "kızabilir bugün çok sinirli" demesini, 13. bölümdeki "sevindin mi arkadaşının telefonunu açınca?" cümlesini unutmak mümkün mü? Hırsız Polis için herşey çok doğaldı, içtendi diyoruz hep. Çocukların sahneleri de öyleydi. Mertimiz ve Kirazımız için "bu çocuklar çok zeki ve tatlı" temasının gözümüze sokulduğu sahneler yazılmadı hiç bir zaman. Onların sahneleri hep doğaldı. 16. bölümde Masumlardaki kutlama yemeğinde çok sevdiğim bir sahne vardır mesela. Kiraz bir elinde kara lahana sarması birşeyler ister. Mert de "Kiraz sus artık"der, Kiraz da "susmuyucam" diye cevap verir. Sonra Kirazım "peynir de istiyorum ben" der ve Ümit Kiraza döner ne istediğini anlamak için veya ilgilenmek için. Bu sahne belki küçük, önemsiz ve hatta aslında bunlar olurken başka şeyler de olduğu için pek de dikkat etmediğimiz asıl sahne içinde küçük bir ayrıntı olabilir ama öylesine doğal ki, Mert ve Kiraz'ın yemek sahnesindeki o konuşmalarını dinlerken, onları seyrederken karar veremiyorum. Acaba ana metinde var mıydı bunlar? Yoksa sofra başına oturan küçük Kirazımız kendi evcilik bahçesi olan dizi setinde yemekleri görünce gerçekten ondan bundan istemeye mi başlamıştı? Kiraz çok konuşunca Mertimiz de dizi içinde olduklarının bilinciyle veya benim gibi gerçek ve oyunu karıştırarak "Sus artık Kiraz" diye mi müdahale etmişti? Aynı şekilde Kiraz'ın peynir isteğinden sonra Ümit'in gerçekten ne istediğini anlamak/ilgilenmek için döndüğünü hissediyorum hep. O kadar doğal geliyor sahne içindeki bu minik ayrıntılar bana...Sanki onlar da gerçekle oyunu karıştırıyormuş gibi. Yine 22. bölümde bir sahne daha vardır öyle sevdiğim. Aslında sahnenin içindeki ayrıntı desek daha doğru olur. Mavi Çınarla canımlı konuşmasını yapmadan evvel her zamanki gibi okula gidecekleri okula gönderir. Ümit uykulu kalkar. Mertin "Halam hiç uyumadı dün gece. Ben uyandım sen yoktun" demesiyle ve Kirazın "Nereye gittin hala?" sorusuyla Ümit köşeye sıkışır ama "tuvalete gittim" diyerek tehlikeyi atlatır. Bu sahne boyunca Kirazım canhıraş çanta hazırlamaktadır. Çantanın içine koyacaklarını yerleştirdikten sonra çantayı kapatır, o sırada Çınar Maviyi arar ve Mavi telefonunu alıp odaya yönelir. Kirazım da çantayı eline alır, Merte çantasını verip okula giden abisine yardım eder. Bu sahneyi her seyredişimde ekranın içine girmek, Kirazı kollarıma almak ve o güzel yanaklarından doyasıya öpmek istiyorum. Ah ah aslında Hırsız-Polis'in her sahnesinde o ekranın içine girmek istiyorum. Eskiden televizyon ekranıydı içine girmek istediğim şimdi bilgisayar ekranı kaldı elimizde sadece. :icon_sorr
Sevgili 20fil35 başınız sağolsun. Ne diyebilirim bilemiyorum. Ölüm karşısında kelimeler kifayetsiz kalıyor. Anlamsızlaşıyor... Annenize Allah'tan rahmet, size ve sevdiklerinize de sabır diliyorum.
sevgili arkadaşlarım;
annem canım annem benim arkadaşım ,can dostum ,hayat pınarım gölgesine sığındığım çınar ağacımdı mahallenin kamile teyzesi neşe kaynağıydı. çok çok üzgünüm arkadaşlar daha hiçbirinizin yazısını okuyamadım ama acımı paylaştığınızı yanımda olduğunuzu yüreğimde hissediyorum en acılı günümde gelen sevgili hasretin telefonu beni yeniden hayata bağladı can oldu ona ve hepinize çok teşekkür ederim.daha bir süre burada olamıyacağım ama döndüğümde hepinizin yazısını okuyacağım sizleri seviyorum.
Merhaba arkadaşlar,
Akşam migren krizim başgösterdi. Önce ilaç ardından annemin tülbentiyle başımı bağlama derken saat kaçta uyuyabildim bilmiyorum. Sabaha doğru bir rüya görmeye başladım. Rüyamda Çınar-Mavi ve Ayşegül bizim arnavutköy sokaklarında dolaşıyorlar.Sanki HP bizim orada çekilmişte daha sonra onlarda sokakları özlemişler, özlem gidermek için sokakları dolaşıyorlar. Onları görünce yanlarına gidiyorum büyük cesaret gösterip MERHABA diyorum. Üçüde bana dönüp gülümsüyorlar. Ben sizin fanatiklerinizdenim diyorum özellikle Çınar öyle mi dercesina bana bakıp gülümsüyor. Hayırdır? diyorum yoksa dizinin devamı mı çekilecek böyle dolaşıyorsunuz gülümsemeye devam ediyorlar, ben üsteliyorum biz formca sizi hala takip ediyoruz diyorum ve sitenin adını söylüyorum. Çınarımız a evet o sitenin adını duydum diyor bu arada Mavi Çınara gülümseyerek bakıyor. Saçlarıda gölgeli ve fönlü omuz hizasında. Ona dönerek; saçınızın rengini değiştirmişsiniz ama ben pek beğenmedim diyorum, Çınarda ona bakıp bak gördün mü bu konuda ben yalnız değilmişim diyor.
Sonuç:
Sonuç başağrısız bir güne tebessümle başlamak. Rüyamın yorumunu da bekliyorum artık sizden:img-yes:
bugün niye bu kadar sessiz sitemiz hiç kimsecikler yok
http://img155.imageshack.us/img155/4204/hrszpolisailesibd5.jpg (http://imageshack.us)
Sevgili Deren ben çok iyi rüya tahmini yapamam ama annemden bildiğim kadrı ile sana bi yorum yapayım.Bence Özlem Tim ve Yasemin e birilikte iş teklifi gelmiş olabilir ama karar verememişler gezinmeleri buna işaret olabilir.Özlemin
saçları da yol var ama çok uzak değil fakat gittiği yolda umduğunu bulamıyacak belki daha önce timle konuştular bu yol hakkında timde ona fikrini söyledi pek umduğunu bulamazsın dedi sana malum olmuş olabilir.Ben böyle yordum rüyanı dilerim hayıra çıkar.
Sevgiler
merhaba sevgili dostlar....
öncelikle sevgili 20fil35 başın sağolsun arkadaşım,haberi dün akşam aldım,allah sizlere sabır versin.hiç kolay değil farkındayım ama sevdiklerimizi uğurlayarak yaşamak zorundayız,lütfen kendine iyi bak...
gelelim siz sevgili dostlarıma; yazmayı ve sizleri okumayı çok özledim arada gelip bakıyorum ve hemen kaçıyorum malum yassah !!!!:img-wink: asıl özlemimde tabiki dizimiz başka hiçbirşeyde aynı tadı alamıyorum,birşeyler hep eksik öyle yarım bir şekilde kaldım ve yaşıyorum....
sanırım bu yarım kalmışlığın asıl sebebide buradan uzak olmam sizlerle duygularımı paylaşamamam sürekli aklımda eski günler ve sürekli bir melankoli içindeyim...:icon_sorr
finalde aklıma takılan iki soru var ve sizlerle paylaşmak istedim.kapuşonlu pazar sweatlerinden başka bir şey giymeyen/giyemeyen mavi kızımız canımız nasıl olduda o havaalanında ki kapak kızına dönüşüverdi,o stil,o tarz kime ait? acep ona da koca gözlü bir tezgahtarmı yardım etti eğer öyleyse biryerlerde harcanan moda için büyük bir kayıp olan ve tezgahtar olarak heba edilen bir yetenek var...:img-wink:
bir diğer ve asıl önemli olan sorum ise :img-wink: o boyu bak bak bitmeyen,bakışına koçlar kurban edilesi çınar o siyahları giyipte aynaya bakmadımı? baktıysa kuldan utanmadımı?allah'tan korkmadımı?:img-in_lo :img-grin2
yazarın dileği: ben sizleri hiç unutmuyorum,her nick beynimde uçuşuyor ve sizleri özlüyorum kendinize çok iyi bakın ve burayı hiç bırakmayın ve en önemlisi beni UNUTMAYIN....bye
uzun zamandır kendimi toparlayıpta birşeyler yazamadım.halbuki yazacak o kadar çok şey varki.hp öncesi ara sıra tv seyreden bazı dizileri izleyip sürekli eleştiren sonuçta bir iki istisna hariç hiç birini beğenmeyen ben.sonra birgün tesadüfen hp fragmanını gördüm,hırsız polis nasıl yani dedim,ilginç olabilir izleyim bari ve tam 50 bölüm hiç birini kaçırmadan izledim.ilk defa bir diziye böylesine bağlandım,pişman da değilim.
hp sonrası , izlediği her dizide çınar-mavi aşkını arayan,birbirine böyle aşkla bakan bir çift göz arayan,biribirine bu kadar yakışan bir çift arayan ama bulamayan ben.bir dahada böyle bir aşkı izleyebileceğimi sanmıyorum.
bana bu güzel duyguları hissettiren tüm hp ekibine sonsuz tşk.
iyiki bu foruma üye olmuşum,benim gibi düşünen ve hisseden tüm forum üyesi arkadaşlara sevgiler.
sevgili 20fil35 başın sağolsun,allah sabırlar versin.bunlar hayatın acı gerçekleri maalesef ve biz bunlarla yaşamak zorundayız.sen kendine iyi bak olurmu.
sevgili 20fil35 başın sağolsun,allah sabırlar versin.
Allah başka acı vermesin......
HP sonrası demek böyle bir şeymiş..
Sessizlik, yarım kalmışlık, yazacakların tükenmesi ve tartışmalar!!
Dizi bitti ama tartışmalar, kinler, öfkeler bitmedi. Paylaşamadık şu diziyi, Mavi'yi, Çınar'ı, Özlem'i, Timuçin'i, hatta Devin'i.. Ben, bu sayfalarda yorumlarını okuduğum, beğendiğim, beğenmediğim ama ilgi çekici ve sıradışı bulduğum, eğlendiğim bir çok arkadaşı arkadaş listeme ekledim. Her siteye girdiğimde online olduklarını gördükçe seviniyorum. Ama son zamanlarda kime nerelerdeymiş diye baksam, tartışma dolu forumlarda buluyorum kendimi..
Ben okumakdan yoruldum ve gerildim, bir çok kişi yazmaktan yorulmadı, tercih herhalde.. Forum ve yönetimine olan inancım ve saygım da çok azaldı maalesef son olanlardan ötürü.
Neyse sonun sonu artık geliyor, ama bana, HPyi hatırlatan detaylar, olaylar bitmiyor kolay kolay da bitmeyecek, öyle gözüküyor. Geçenlerde eski bir arkadaşımla beraberdim, kısa süre önce oğlu oldu ve bana onunla ilgili binbir detayı heyecanla anlatırken dedi ki;
"oğlum çadır bebeği",
tahmin edersiniz konuyu nasıl didiklediğimi.. Meğer kamp yapmak için gittikleri seyahatlerin birinde ve çadırda kaldıkları bir gece olanlar vesile olmuş, en kıymetli varlıklarının dünyaya gelmesine.. Sanırım "özlemle beklenen kıvırcık saçlı kızımız" için de geçerli bu durum..
Umarım beni gülümseten detay sizleri de gülümsetir.
Sevgi, dostluk ve barış ile geçsin günleriniz..
Not: Nilnisa ve FarAndAway sizleri görmek ne güzel bir sürprizdi, daha sık buralarada olsanız keşke.. Zor biliyorum ama bu sayfaların eski müdavimleri arada bir de olsa kendinizden haber verseniz ne güzel olur, hııı?? Di mi?? :img-wink:
Sevgili 20fil35, sana ve ailene baş sağlığı ve sabır diliyorum..
zeytine-35
18-04-07, 13:34
HP sonrası demek böyle bir şeymiş..
Sessizlik, yarım kalmışlık, yazacakların tükenmesi ve tartışmalar!!
Dizi bitti ama tartışmalar, kinler, öfkeler bitmedi. Paylaşamadık şu diziyi, Mavi'yi, Çınar'ı, Özlem'i, Timuçin'i, hatta Devin'i.. Ben, bu sayfalarda yorumlarını okuduğum, beğendiğim, beğenmediğim ama ilgi çekici ve sıradışı bulduğum, eğlendiğim bir çok arkadaşı arkadaş listeme ekledim. Her siteye girdiğimde online olduklarını gördükçe seviniyorum. Ama son zamanlarda kime nerelerdeymiş diye baksam, tartışma dolu forumlarda buluyorum kendimi..
Ben okumakdan yoruldum ve gerildim, bir çok kişi yazmaktan yorulmadı, tercih herhalde.. Forum ve yönetimine olan inancım ve saygım da çok azaldı maalesef son olanlardan ötürü.
Neyse sonun sonu artık geliyor, ama bana, HPyi hatırlatan detaylar, olaylar bitmiyor kolay kolay da bitmeyecek, öyle gözüküyor. Geçenlerde eski bir arkadaşımla beraberdim, kısa süre önce oğlu oldu ve bana onunla ilgili binbir detayı heyecanla anlatırken dedi ki;
"oğlum çadır bebeği",
tahmin edersiniz konuyu nasıl didiklediğimi.. Meğer kamp yapmak için gittikleri seyahatlerin birinde ve çadırda kaldıkları bir gece olanlar vesile olmuş, en kıymetli varlıklarının dünyaya gelmesine.. Sanırım "özlemle beklenen kıvırcık saçlı kızımız" için de geçerli bu durum..
Umarım beni gülümseten detay sizleri de gülümsetir.
Sevgi, dostluk ve barış ile geçsin günleriniz..
Not: Nilnisa ve FarAndAway sizleri görmek ne güzel bir sürprizdi, daha sık buralarada olsanız keşke.. Zor biliyorum ama bu sayfaların eski müdavimleri arada bir de olsa kendinizden haber verseniz ne güzel olur, hııı?? Di mi?? :img-wink:
Sevgili 20fil35, sana ve ailene baş sağlığı ve sabır diliyorum..
sabah sayfayı açtığımda ilk olarak nilnisa nın mesajı sonrasında uçurtmam uzun zaman olmuştu sizleri burada görmeyeli çok sevindim.
daha sık yazalım arkadaşlar bu arşivin hüzünlü havası üzerimize bu kadar gelmesin
sitenin eski yeni müdavimleri olarak tartışmadan da paylaşımlarda bulunulabiliriz.
bunu başarabiliriz hatta başarmalıyız dimii?
sevgili uçurtmam arkadaşını tekrar gördüğünde minik oğlunu da bizim için öp diyeceğim ama öpemezsin o çok küçüktür şimdi kokla mis gibi bebek kokuyordur
bu yaz çadır mı kursak acaba bizde?:img-blush
dün kuzenim kuaföre gitmiş, saçlarını maviniki gibi yaptırmak istiyoda kendisi.mavi ninki gibi olsun istiyorum demiş, kuaför kızda hırsız poliste ki mi demiş, sonra da anlatmış işte şöyle olur böyle olmaz filan diye.
bende dün bi mağaza da elbise deniyorum, tezgahtar kadın dedi ki bunlar çok satılıyo artık şehrazat elbisesi diye dedi.bende aa o zaman hemen çıkarayım dedim.annemde benim kız mavi gibi giyinmek istiyoda dedi.kadın hemen anladı ama o hep kapşonlu filan giyiyo diye mavinin giyim tarzını anlatmaya başladı bana.bi sevindim bi sevindim.
yani maviyi tanıyanlarla, hırsız polisi bilenlerle karşılaşmak bile sevindirici.de şimdiye kadar niye hiç karşıma çıkmadılar???
merhaba sevgili dostlar....
yazarın dileği: ben sizleri hiç unutmuyorum,her nick beynimde uçuşuyor ve sizleri özlüyorum kendinize çok iyi bakın ve burayı hiç bırakmayın ve en önemlisi beni UNUTMAYIN....bye
Sevgili Nilnisa Uçutmam Far and away sizleri özlemiş be! yazılarınızı okuyunca içim bir hoş oldu hani bazı dostlarınızı görmezsiniz ama bilirsiniz ki onlar hep sizinledir.Karşılaştığınız zaman hiç ara vermemiş gibi devam edrsiniz.Oysa zaman geçmiştir,bu sizi etkilemez kaldığınız yerden devam eder gidersiniz ,bende o duyguyu yaşadım yazdıklarınızı okurken,inanın çok iyi geldi ayrıca bana avatarlarınızı görmek, Nilnisa mın dediği gibi burayı boş bırakmayın, beni unutmayın gibi yazılar ! sanki son kez giriyomuş gibi:icon_sorr Sevgili Nilnisa seni nasıl unutacağımızı düşünürsün.Sakın böyle yazma bidaha lütfenbye
Dün o meşhur koruda koşuyoruz (sabahın körü vakti, malum yaz geliyor).
Artık takat kalmamış bende bıraktım bırakıcam. Arkadaşlardan biri tam bir çember yapalım, demez mi! der, bana nasıl bir enerji geldi nasıl koşmaya başladım! anlatamam, arkamdan zor yetişiyorlar. O an bilmiyorlar ki, ben bir sinir yapmışım, TMC ve Kanal D'ye içimden verip veriştiriyorum.
HP'den önce çember kelimesi sadece Yeni Türkü'nün sevdiğim bir şarkısıydı. Ama şimdi ne çok şey ifade ediyor, böyle bir çok kelime daha, binlerce duyguyu anlatan. Sadece bu formdaki arkadaşlarla paylaşabileceğim. Diğer faniler içinse sözlük anlamlarından başka anlamı olmayan kelimeler. . .
Arkadaşlar birşey diyeceğim ama kızmak yok
Buranın müdavimi bazı arkadaşlar TE ve ÖD sayfalarına yazıyorlarmış. Mış'lı konuşuyorum çünkü biraz önce dikkat ettimde ÖD sayfalarında tartışma mı var ne?
Neyse konunun ne olduğunu bilmiyorum ama oraya yazıyorsunuzda buradaki sayfalara yazacak birşey bulamıyor musunuz? Ya da oraya yazdıklarınızın aynısını buraya da yazabilirsiniz, bizimle paylaşabilirsiniz.
Mantığımız burayı boş bırakmamak di mi:img-yes:
Umarım beni yanlış anlamazsınız
Sevgiler
Gerçekten ne mümkün ki diziyi unutmak...
Hala unutmaya pek de çaba göstermiyorum ya gerçi... Neyse...
Sabah kalktığımda haftalardır ilk kez evden hemen çıkmam gerekmiyordu, ben de güne güzel bir başlangıç olsun diye en sevdiğim HP sahnelerinden bir demet hediye ettim kendime... Yetmedi, eski replikleri okuyarak "Hey gidi.." demeden oturamadım çalışma masamın başına!
Sonra üstüne iki-üç tane klip derken kendime gelme zamanımın geçtiğini fark ettim, bir saattir bilgisayar başında oturuyordum ve yine sağım solum Hırsız Polisti...
Demin de dayanamadım kendime her akşam telefonumdaki kaydından izlediğim çok sevdiğim "yürüyüş" sahnesinden bir imza yaptım kendime...
Bitsin desek de bitmiyor arkadaşlar, korkmayın...
Kendimden bildiğimden belki de, tam isimlendiremiyorum, ama buraya artık sık yazmayan HP ailesi fertlerinin de akıllarında hala HPden sahneler olduğunu, dizinin sahnelerini hala izlediklerini ve her fırsatta buraya gelip iki satır bir şey yazdıklarını biliyorum... Hissediyorum...
Sayfalar ara ara boş kalsa da aslında hepten boş değiller...
Emin olun...
Sevgiler...
(Sevgili 20fil35, başın sağ olsun... Allah sabır versin...)
dml haklı (dimi),
sahneler hala aklımızda,, hala ilk fırsatta aklımaz düşen sahneleri izleyip kah ağlıyor, kah gülüyoruz..
Zor, böyle bişey demek ki.
Vazgeçmenin dayanılmaz zorluğu mu desek acaba. Gerçi bendeki de laf vazgeçmek isteyen mi var? vardı? onlar vazgeçtiler?Kah isteyerek kah istemeyerek..
Az önce 28. bölümdeki Mavi nin hastalanması düştü aklıma.Aşkından yataklara düştüm diyenlere inanmazdık ya çoğu kez,,Yaşamadık belki de bu denli aşk için üzüntümüzden düşmedik yataklara.. Ama Maviyle inandık biz aşkın ne meret bir hastalık olduğunu..Mavi ile Çınar ile bizde onlarla düştük bu aşkın meret buhranınaa..
Fulya aplam, şöyle uzan biraz gözlerini de kapa der, üzüntüsünden perişan olan mutsuzluğundan bitap düşen, onu kahreden bu yalnızlıkta elinden bişey gelmeyen Mavimize bakarak,,
Mavimiz, gözlerimi kapatmak istemiyorum,,Gözlerimi kapattığım an onu görüyorum karşımda.. diyor yavrum benim nasıl süzgün, üzgün, büzgün,
ben hasta olayım senin yerine, ben düşeyim senin yerine yataklara ,diyesim geliyor o acıyı çekerken..
Bu sıra Kirazımız dile geliyor en bilmişinden yavrum benim ,Sendemi öcüden korkuyorsun hala,,
Fulya ablam, aşkını unutmak için çabalayan, görmek istemediği sureti belki bu kez germeyeceği umuduyla hafifce gözlerini kapatıp yastıgına yerleşen Mavi ye bakıp,,, Senin halan hiçbirşeyden korkmaz,AŞK tan başka
diyince,, işte orda tüm dengeler kaybediyor kendini.. yakasım geliyor o gemileri , aşkı barındıran tüm gönül limanlarını darmadağın edesim geliyor..
Kahretmek istiyorum dünyaya,,dönen dünyayı aşktan başka hiçbirşey için döndürmemek geliyor içimden.. Ayrılan aşıklara, yarım kalan aşklara bir kez daha yanıyor yüreğim. Ayrılmak zorunda bırakılan aşıklara acıyor yüreğim..
Bakın şimdide benim elimden bişey gelmiyor..Gelmeyince gelmiyor..Geri döndürmek istiyoruz içimizden ama döndüremiyoruz,,Yollarından çeviremiyoruz..Çelme takamıyoruz ayaklarına gittikleri yollarda...Dönün bize geri dönün diyemiyoruz..
Ahhh yine içim yandı beee yine yandıı.... Offff offff...:sad53:
timci_nehir
18-04-07, 16:56
http://www.grafi2000.com/item.asp?subcat=videolar&id=5025
arkadaşlar koca kafaların finalle ilgili yaptığı video.....
Aksak Doğanlar 2 :img-hyste
Çok başarılı bir çalışma olmuş. Tebrik etmek lazım!
Bu sayfalar neden boş diyoruz dolduralım diyoruz ama elimiz de gitmiyor klavyeye... HP ile ilgili birşeyler yazmaya gitmiyor ama kavgaya gidiyor işte... :icon_sorr
Kavga gürültü ile üzüntümüzü atmaya çalışıyoruz galiba... İşe yaramıyor bence. Eskiden olduğu gibi burda yine yeniden içimizi dökerek rahatlamayı denemeliyiz.
Ben de eski bölümleri izliyorum vakit buldukça... Çoğu zaman da vakit yaratıyorum kendime izlemek için.
Hala o kadar değerliler yani benim için. Hala HPci dostlarla iki cümlemizden biri onlarla ilgili... Hala Media Player'ımız aynı şarkıları çalıyor. Hala Mavi renk ve Çınar ağacı içimizi acıtıyor. Hala patlıcan salatasının, beğendili kebabın, mavi renkli jölenin, kapşonlu herşeyin, beyaz laptop'un, sırt çantasının, çadırın, çıtçıtlı bodynin, fenerin, japon balıklarının, kar maskesinin, içilemeyen bir bardak çayın, susuzluğun, ağvanın vs vs vs yüreğimizdeki yeri aynı!
Sanırım buna itiraz eden olmaz. Herkes aynı noktada buluşuyor aslında. E daha ne? Daha ne?
Sevgilerimle...
TİMUÇİN_ÖZLEM
18-04-07, 18:12
Bundan 20 dk önce sağır oda'nın frangmanı verilirken bir an ekran dondu.Bence o sırada çekmecede birşey arıyordum Yarın saat 22:00 Hırsız Polis gibi göründür gözüme ben dalmısım ayakta ,gayet hayal peres bir şekilde tv ye bakıyorum, bir anda gök gürültüsüyle irkildim.Gerçekler bir bir saplandığı yine yüreğime.:(
Ahh ahh ne olurdu elimizde şöyle bi 80 bölümlük arşiv olsaydı...:(
galiba hp ye söylenecek sözlerimizin çogunu söyledik ve söylemeye zaman bulamadıgımız konular şimdi dile geliyor...
hep unuttugum bir konu...
hp de konuk oyuncu olarak katılan kişiler....
ruhi sarı.....
doktor erhan....
çınarın annesi....
mavinin babası...
bankadaki vezneci hatun....
hulki özener..
mavinin çalıştıgı cafenin sahibi...
ilk aklıma gelen bunlar...(havalanındaki görevlide aklıma geldi de tanıyamadım onu...:icon_whis )
hiç biri küçümsenecek oyuncular degil...
ki doktor erhan şimdi başrol oynuyor dimi....:img-wink:
Fırtınalar kopar ya içinizde,böyle damarlarınızdaki kan yol bulsa,tenden dışarı fışkıracakmış gibi gelir ya.İşte bizdeki HP aşkı böyle birşey.Biz unutamıyoruz ki onları.Öyle çok şey yakaladık ki kendimize dair onlarda.Şimdi hayatımızdaki boşluk nasıl dolar bilmiyorum. DML'nin dediği gibi her güne -ben kendi adıma-onlarla başlıyorum. Şimdilerde yitirilen pek çok değer vardı HP de.O değerleri unutmadığımız için ve en önemlisi aşkı bu kadar güzel yaşayan iki insanı çok sevdik biz. Sevgili dilekçe son cümlelerin o kadar güzel ki!...Keşke bu aşk...:sad53:
Sevgili Nehir hem kocakafaları izledim güldüm,
hemde şiir sayfasına benim için eklediğin şiiri okudum ağladım,nediyeceğimi bilemiyorum çok sağol ellerin dert görmesin
sevgiyle kal canımbye
FarAndAway
18-04-07, 19:36
Sevgili Ucurtmam ve Scale ben de forumu, sizleri özlüyorum. Özlediğim arkadaşlarımdan gelen mesajları okurken hep gülümsüyorum. Örneğin Nilnisa’nın mesajını görünce yüzümde oluşan gülümsemeyi anlatamam. Aslında terketmiş değilim forumu, sizleri. Buralardayım ama okuyorum çoğunlukla. HP’nin bitimi ile bir yoğunluğun içine girdim. Onun gerekleriyle uğraşıyorum. Okuyorum, yazıyorum, araştırıyorum bol bol.
Özlemle başladım yazıya, onunla devam edeyim. HP sonrası büyük bir özlem çünkü. Ümit Yaşar “Seni bunca özlemesem; bunca sevemezdim ki!” demiş. Özlem sevgiyi arttıyorsa, sevgi arttıkça özlem de artar diyebiliriz sanırım. Ben/Biz de Hırsız Polis’i bunca sevmesem/k bunca özlemezdim/k şimdi... Bu sevginin kaçınılmaz sonucu bu özlem, bu yarım kalmışlık hissi, bu boşluk. Aslında çok yoğun geçen günlerimin içinde nasıl oluyor da bu boşluğu hala hissediyorum anlamış değilim. Dolmuyor da bir türlü. Tamamen dolmasa da o boşluğu küçültmek için çabalıyorum.
Hele İstanbul’da oturanlar için çok daha zor HP sonrası. Özellikle de yolunuz sık sık Hisar, Emirgan taraflarına, Maslak civarına düşüyorsa... O zaman dayanılmaz bir zulüm oluyor bahsettiğim özlem. Gözleriniz doluyor, birilerini arıyorsunuz ama aradığınızı bulamayacağınızı da biliyorsunuz. Asla gelmeyeceklerini biliyorsunuz. Garip bir terkedilmişlik hissi kaplıyor içinizi. Mavi ve ailesi gidince geride kalan Fulya ve Hayri Bey ne hissetmiştir bilmiyorum ama sanırım bizim kadar kötü olmamışlardır. Çünkü halimizin onların durumundan bile kötü olduğunu düşünüyorum. Fulya Abla ve Hayri Bey’in bir gün kavuşma umudu vardı en azından. Üstelik bizim özlediklerimiz listesine onlar da dahil. Daha kalabalık bir listeyi hepsinin temsil ettiği duygularla birlikte özlüyoruz. Örneğin Mavi ve Çınar’ı özlerken sadece onları değil, onların temsil ettiği katıksız, eşine benzerine bir daha hiç bir yapımda rastlamayacağımı(zı) bildiğim(iz) aşkı da özlüyorum(z). İngiltereye dahi gitsek izlerine tozlarına rastlayamayacağımız gerçeğini bile bile özlüyoruz. Evet, kesinlikle bizim halimiz daha fena.
Biraz karamsar bir mesaj oldu biliyorum ama elimde değil. Bugünlerde nedense daha bir ağır bastırdı onların yokluğunun verdiği hasret. Dün Sevgili Mavicinar demişti “Her bir söz, her bir bakış tam oturmuştu. Yerinde olmayan, oturmamış tek bir şey bile yoktu”. Evet öylesine herşey tam oturmuştu ki, dizi bitti, oyuncularını şimdi ayrı ayrı dizilerde, reklamlarda görüyoruz ama onların içimize attığı o sağlam temeli kaldıramıyoruz bir türlü. İşin daha da kötüsü o temeli içimizden çıkarmak istemiyoruz. Bu da demektir ki bu özleme alışmak zorundayız. Zamanla alışırız da mutlaka. Hatta yavaş yavaş alışıyoruz bile. Ama alışmak eski bölümleri her izleyişimde “yeni bölümler artık hiç olmayacak” düşüncesinin verdiği hüznü yoketmeyecek. Hisardan geçerken garip bir sızının gelip içime oturmasına engel olmayacak. Yokluklarına alışsam da Mavi ve Çınar’ı seyrederken o aşkı aynı kuvvetle hissedeceğim yine. Yine özleyeceğim onları. Evet, birçok şeyi değiştirmeyecek alışmak ama HP sonrası hayata geçişimizin daha az sancılı, daha az sızılı olmasını sağlayacak. Yani öyle umut ediyorum en azından.
"...Ve iyi ki bu forum var" diyerek bitireyim mesajımı. Çok şey yazılmamış olsa da sadece başlıklara bakmak bile iyi geliyor bazen. Belki eskisi gibi aktif değil forumumuz ama bir anı defteri gibi hep burada olması çok güzel. Eski bölümleri seyrettikçe farkettiğimiz veya durup dururken aklımıza gelen ayrıntıları, güzellikleri daha önce bahsedilmiş olsa bile tekrar not düşeceğimiz, yazacağımız bu forum olmalı, kalmalı hep burada. Olmalı ki duygularımız, özlemlerimiz, vs evsiz çatısız kalmasın.
16. ve 17. bölümleri izledim geçen gün. 16. bölümdeki bildiğimiz o güzel sahneleri saymaya gerek yok. Yemekteki bir sahneden bahsetmek istedim buraya girip ama fırsat bulamadım. Şimdi yazayım bari. Jilet Ümite aşkını ilan ettikten sonra Arıza’nın ilk andaki tepkisi yazmak istediğim. Arıza direkt Mavi’ye dönüyor, “Ne diyor lan bu çocuk Mavi?” diye Mavi’ye soruyor. Tıpkı gerçek hayatta anne babaların yaptığı gibi. Arıza her ne kadar kendi çocuklarına bile doğru dürüst babalık etmemiş olsa da, sadece görünüşte dahi olsa anne – baba rollerini Maviyle paylaştıklarının güzel bir örneğiydi bu sahne. Babalığı da anneliği de Mavi yapıyordu doğru ama önce Ümit, sonra da çocuklar için görünüşte bile olsa bu iki rolü paylaşmışlardı. Gerçek hayatta da böyle bir durumda ilk hesap sorulan anne olmaz mı? Babalar bilmedikleri ve öğrendiklerinde hoşlarına gitmeyen durumların hesabını maalesef genelde ilk önce anneden sormazlar mı? Herkes için böyle olmaz tabi ama genelde olan birşeydir bu. Bir sahne daha var ki aşkın, sevginin küçük bir ayrıntıda anlatılmasına güzel bir örnektir benim için. 17. bölümde Arıza bir binanın tepesine çıkmış, intihar etmek istiyor, aşağı atlamak istiyor. Çınar orada, Mavi’ye de haber verilmiş ve Mavi de çıkmış gelmiş abisinin yanına. Ama Arıza kimseyi yanına yaklaştırmıyor. Arıza neden aşağı atlamak istediğini anlattıktan sonra, Hayri abisinden aldığı parayı dolandırıcılara kaptırdığını söyledikten sonra tutunduğu pek de sağlam olmayan demir parmaklıkların tamamen diğer tarafına geçiyor. Mavi abisinin yanına gitmek için ileri atılıyor fakat gidemiyor, ilerleyemiyor. Çünkü Çınar komiserim bir eliyle Mavi’yi çantasından sıkı sıkı tutmuş, onun ileri gitmesini engelliyor, hatta geri çekiyor. Kendisi diğer eliyle Arızaya ulaşmaya çalışıyor. Ah diyorum ben de... ah kelepçesine kurban olduğum komiserim ( kelepçe sahnesinin etkisinden çıkmamış oluyorum hala :img-yes: ) ne güzel seviyorsun sen, ne güzel de koruyorsun sevdiğini? Var mıdır böyle seven bir adam?
Eski bölümleri seyrettikçe işte böyle yazmak istediğim bir çok küçük ama önemli ayrıntı buluyorum. Sadece ben değil hepimiz eski bölümleri seyrettikçe böyle güzel noktaları daha evvel yazmış olsak da bir daha önemini anlayarak yazmak isteyeceğiz. Dolduğumuz yerler olacak, anlatmak isteyeceğiz. O zaman hepimiz burada buluşacağız. Yoksa HP sonrası çektiğimiz bu özlem, bu hasret çekilir mi bir başına?
Herkese merhaba,
Bunları özlemin sayfasına yazsaydım ikinci dakikada silinecekti biliyorum.Buraya yazmak istedim.Çünkü içimi dökmezsem sonuna kadar pişman olacağım.Ben bu sayfalara çok geç girdim.Ama buna rağmen kısa zamanda birçok insanla tanıştım ve çoğuyla da aramda inanılmaz güzel dostluklar oluştu.Sabahları gözümü açar açmaz buraya geldim.Başıma gelen her şeyde bana hp yi hatırlatan her şeyde soluğu burada aldım.Burada ki herkesi ama istisnasız herkesi birbirinden ayırt etmeden sevdim.Çünkü biliyordum ki herkes aynı şey için burada.
Herkes bu dizide birilerini sevdi.Ben de özlemi ayrı bir sevgiyle sevdim.Onun sayfasından çıkmak bilmedim.Resimler ekledim,sohbetler ettim.Ve bir şeyler bir gün ters gitti,benim ve diğer arkadaşlarımın yazdıklarımdan rahatsız olan arkadaşlar bizi şikayet ettiler.Ben burada haklılar haksızlar muhabbeti yapmak istemiyorum.Ama bir şeylerden bir yerlerden duyduklarım ve okuduklarıma istinaden o gün sayfa açılınca yazdığım mesaj yanlış anlaşıldı.Kendimi çok fazla ifade edebilen bir insan değilim.Hissettiklerimi kolay kolay yazıya dökemem.O günde sayfanın açılmış olmasının verdiği heyecanla detayları anlatmadan kısaca konuyu özetlediğim için yanlış anlaşıldım.Yazdığım mesaj yanlış anlaşıldı.Ama sayfanın açılması sürecinde msnde birçok kişiyle konuşuyordum ve onlar olaylara dakika dakika şahitler.Benim anlatmaya çalıştığım gerek benim anlatımımın eksikliğinden ve aceleciliğimden gerekse bunun üstüne binen başka sebeplerden yanlış anlaşıldı.
Bu yazıyı yazmamın sebebi bu sayfalarda olan herkese ama herkese eşit yaklaşmamdır.Bugüne kadar kimseye taraf olmamaya çalıştım kanımca olmadım da.Ama bu kadar yanlış anlaşılmak insanın çok gücüne gidiyormuş bunu anladım.Geçenlerde biri demişti kim olduğunu şimdi hatırlayamadım.Demişti ki insanın canını en çok değer verdikleri,en çok sevdikleri acıtırmış.Öyleymiş ne yazık ki.Belki alenen adım geçmedi bu sayfa açılma konusunda.Ama o lafların ucu bana da dokundu.Canım acıdı evet çünkü kendimi anlatamamışım bunca zamandır.Canım acıdı evet çünkü buraya ve buradaki herkese tek tek çok bağlanmışım…
Bu sefer aceleye getirmeden yazmaya çalıştım.Kendimi ifade edebildim mi bilmiyorum.Ama bunu yapmam gerekiyordu.Rahatsızlık verdiysem özür dilerim…
Herkese merhaba,
Bunları özlemin sayfasına yazsaydım ikinci dakikada silinecekti biliyorum.Buraya yazmak istedim.Çünkü içimi dökmezsem sonuna kadar pişman olacağım.Ben bu sayfalara çok geç girdim.Ama buna rağmen kısa zamanda birçok insanla tanıştım ve çoğuyla da aramda inanılmaz güzel dostluklar oluştu.Sabahları gözümü açar açmaz buraya geldim.Başıma gelen her şeyde bana hp yi hatırlatan her şeyde soluğu burada aldım.Burada ki herkesi ama istisnasız herkesi birbirinden ayırt etmeden sevdim.Çünkü biliyordum ki herkes aynı şey için burada.
Herkes bu dizide birilerini sevdi.Ben de özlemi ayrı bir sevgiyle sevdim.Onun sayfasından çıkmak bilmedim.Resimler ekledim,sohbetler ettim.Ve bir şeyler bir gün ters gitti,benim ve diğer arkadaşlarımın yazdıklarımdan rahatsız olan arkadaşlar bizi şikayet ettiler.Ben burada haklılar haksızlar muhabbeti yapmak istemiyorum.Ama bir şeylerden bir yerlerden duyduklarım ve okuduklarıma istinaden o gün sayfa açılınca yazdığım mesaj yanlış anlaşıldı.Kendimi çok fazla ifade edebilen bir insan değilim.Hissettiklerimi kolay kolay yazıya dökemem.O günde sayfanın açılmış olmasının verdiği heyecanla detayları anlatmadan kısaca konuyu özetlediğim için yanlış anlaşıldım.Yazdığım mesaj yanlış anlaşıldı.Ama sayfanın açılması sürecinde msnde birçok kişiyle konuşuyordum ve onlar olaylara dakika dakika şahitler.Benim anlatmaya çalıştığım gerek benim anlatımımın eksikliğinden ve aceleciliğimden gerekse bunun üstüne binen başka sebeplerden yanlış anlaşıldı.
Bu yazıyı yazmamın sebebi bu sayfalarda olan herkese ama herkese eşit yaklaşmamdır.Bugüne kadar kimseye taraf olmamaya çalıştım kanımca olmadım da.Ama bu kadar yanlış anlaşılmak insanın çok gücüne gidiyormuş bunu anladım.Geçenlerde biri demişti kim olduğunu şimdi hatırlayamadım.Demişti ki insanın canını en çok değer verdikleri,en çok sevdikleri acıtırmış.Öyleymiş ne yazık ki.Belki alenen adım geçmedi bu sayfa açılma konusunda.Ama o lafların ucu bana da dokundu.Canım acıdı evet çünkü kendimi anlatamamışım bunca zamandır.Canım acıdı evet çünkü buraya ve buradaki herkese tek tek çok bağlanmışım…
Bu sefer aceleye getirmeden yazmaya çalıştım.Kendimi ifade edebildim mi bilmiyorum.Ama bunu yapmam gerekiyordu.Rahatsızlık verdiysem özür dilerim…
Fulyam suan dokunsa birisi aglicak durumdayim, acaip duygulandim.. Bunun en buyuk sebebide gelisen olaylara birebir taniklik etmem.. Hic kimse ama hic kimsenin Fulyaya cemkirmesine, onu olanlardan sorumlu tutmaya hakki yok.. Nedir sucu..?
Belkide asil sorumumlulardan biri benim.. MSNde onunla birebir konusan, olaylara taniklik edenlerden birisi bendim, onun yaptigi tek sey Deryaya (Deryanin hic bi sucu yoktur, hic alakasi yoktur) sayfanin kapandigini soylemesi Deryada adminle konustu, ve adminimiz zaten aciklmasini yapti, hic kimseye ayricalik yapilmamistir, Derya dedi diye o sayfa acilmamistir.. Herkes bunu anlasin.. Inanamiyorum ya ne yapti Fulya, Deryaya sayfanin kapandigini bildirdigi icinmi suclu oldu, gercekten yazik!
Hic kimsenin sucsuz bi insani uzmeye hakki yok..
Biz senin arkandayiz bitanem, sen uzulme emi...
Optum seni canim..
neden bilmiyorum ama kendimi yazma zorunluluğunda hissettim
benim hiçbirinizle samimiliğim yok açıkçası.hepinizi seviyorum, inanınki sevgim kadar da saygım var.vede biçoğunuz benden yaşça büyüksünüz, bu konuda benim (haşa)akıl vermeyede haddim yok ama benim aklıma bi soru takıldı?
ben geçen günlerdeki olayları kaçırdım, forumu açtığımda mesajlar silinmişti.bugünküne gelirsek eğer, şimdiye kadar forumda sürekli yapılanlardan şimdi neden rahatsız olunuyo???benim takıldığım nokta bu.
kimseyi kırmak istemiyorum ama alamehmet in yazdıkları içimi burktu.anlatamamak cok acıtır insanı, daha da kötüsü anlaşılmamaktır.ben hiçbirinizin suçlu olduğuna inanmıyorum.
Jilet,Kiraz derken Ümit'te reklam yıldızı oldu.
Bakımlı olunca gözüme bir tuhaf yabancı gibi geliyorlar.Dizide sıradan hallerini gördüğümüz için değişiklikler hemen göze çarpıyor.
Hp ekibi patır patır dökülüyor ekranlara.Darısı diğerlerinin başına:img-yes:
cok yogun bir gun gecirdim.bugun onlarla ilgili hicbirsey yapamadim.göremedim maviyle cinar i...sanki gunum yarim kaldi...en azindan buraya yazmak istedim.hergun kucuk bir parcada olsa izlemek bana iyi geliyordu.yarina kismet artik....yine cikmam gerekiyo....
Jilet,Kiraz derken Ümit'te reklam yıldızı oldu.
Bakımlı olunca gözüme bir tuhaf yabancı gibi geliyorlar.Dizide sıradan hallerini gördüğümüz için değişiklikler hemen göze çarpıyor.
Hp ekibi patır patır dökülüyor ekranlara.Darısı diğerlerinin başına:img-yes:
amin....amin...amin....:img-wink:
kirazmımızn reklamını ben sevmedim..:icon_sorr
kiraz öylemi ...o laf ebesi bacaksız hatunu orada çok tuttuktu..
o reklamı tek başına canlandırsa o şirinlik daha çok dikkat çekerdi...:icon_sorr
keşke kirazımız gibi olsaydı..
acaba reklamdaki ingilteredeki kirazmıydı :img-polic
Az önce resimler bölümündeydim.. Sevgili dml canım gece rahat durmamış bir nostalji rüzgarı estirmiş sayfalarda.. Bende pc yi açtığımda her sabah rutin şekilde yaptığım gibi akşam pc yi kapattıktan sonra yazılanları okumak, resimlere bakmak için sayfaları açtım tek tek.. Ama ama açmaz olsaydım yok yok iyiki açtım.. Ayy bilmiyorum kafam karıştı açmakla iyimi yaptım kötü mü.. Resimlere bakarken, replikleri okurken kendimden geçtim, bir arkadaşımın tabiriyle insanlıktan çıktım:icon_whis Ama bu başka türlü bir çıkış.. Çınar&Mavi veya Özlem&Timuçin ne derseniz deyin artık bu iki insandaki elektrik nasıl birşeydir anlamıyorum düşünüyorum, düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum.. Aylardır bir mantık bulamıyorum bu elektriğe.. İki insan bırakın ekrandan izlerken etkilenmeyi, resimlerinden donuk karelerden bile nasıl böyle çarpabilir, dağıtır, dumura uğratır insanı..
Hep söylüyoruz bende birkez daha tekrarlamak istiyorum nasıl kurtulacağım(z) bu bağımlılıktan.. Biraz olsun etkisi geçti diyorum kendi kendime sonra bir bölüm açıp izliyorum, birkaç resime bakıyorum ki sadece kendimi kandırmış olduğumu anlıyorum.. Etkisinin geçmesini bırakın artmış olduğunu farkediyorum.. Her defasında daha bir tutkuyla izliyorum.. Neler oluyor bana.. Neler oluyor Mavi ayy pardon eftelya..
alevalev_25_
19-04-07, 09:45
Herkese merhaba,
Aslından dün bişeyler yazmak istedim. yalnız işlerden bişeyler yazamamıştım. şimdi de sayfalara bakıyorum kii dün kü yazılan bazı mesajların yerlerinde yeller esiyorrr...
belki bu yazacaklarım bu sayfaya ait değil ama senin nasıl kırıldığını,üzüldüğünü bilen biri olarak bu yazdıklarına kayıtsız kalamıcam ve bende bişeyler diyeceğim.
Fulya'm insanın kendisini anlatamaması ya da yanlış anlaşılmaların içinde kalması ne zormuş değil mi?
sen canını hiç sıkma. Özlem'in sayfasında resim ekleme, sohbet vari mesajlar yazılması bunlar sadece sana has bişey değildi. yerine göre bunları hepimiz yaptık.
şikayet konusunda hiç birşey diyemem. rahatsızlık söz konusu olduğunda diyebileceğim ark.ların bunu direk mod.lara değilde ark.ların kendisine bildirseler daha iyi olmaz mıydı?
burada kesinlikle yanlış anlaşılmak istemem. belki de rahatsız olanlar bunu sizlere karşı da dile getirmişlerdir. bu konuda hiç bir bilgim yokk...
aslında dürüst olmak gerekirse kendi adıma şunu belirtmeliyim kiii..sayfalarda yaşanan gerginlikler ve sonrasında silenen mesajlarrr...canım bence asıl mesele;
* senin veya başka ark.ların sürekli resim eklememiz
* msn chat vari mesajlar yazmanız değill...
bence asıl mesele sayfa kapandıktan sonra senin birini araman ve bunun üzerine sayfalarda geçen örneğin; "bir tel.la sayfa açıldı..." vs.. ibareleri oldu - olmuşturrr..
şayet ortada bir ceza varsa ve cezalar başka sayfalar hatta ve hatta üyeler içinde geçerliyken bir telf.la vs. şeylerle bi kaç saat içinde sayfa açılıp banlanan üye onlıne olabiliyorsa işte bu durumda insanlar yerine göre haksızlığa uğradıklarını düşünüyorlarr...
biliyorum bu satırlarım için ne sözler söylenecek neler olacak hatta ve hatta belki de şikayet edileceğimm..ama hiç sorun değill..
demem o kii..Özlem'in sayfası kapanmış..herkes üzgün bir gün nereye ne yazacağız veya resim ekleyeceğiz..Özlem sevenler "bu sayfaya bu durum hiç yakışmadı" diye yakınırken..sen ve sevgili Jasmins bu kapanmadan ötürü kendinizi suçlu hissederken.. sayfanın senin aradığın bir kişi sayesinde açıldığının belirtilmesi bu kişiyi doğal olarak Özlem sayfasına kavuşanların gözünde ilah olmasına sebep oldu. (Çok şükür gözüm yok..Allah daha çok versinnn..)
Ayrım yok..Adam kayırma yok... denildi ama...
bu site de başka sayfalardaki söz konusu cezalar da bu şekilde mi ortadan kalkıyor merak etmiyor değilim..Neyse ki bir açıklama geldi ama..
bildiğim o akşam başka bir sayfa da kapanmış..ama Özlem sayfasıyla beraber o sayfa da tekrardan açılmışş..hangi sayfa olduğu konusunda detaylı bilgim yok yanlış birşey yazmak istemem..
neyse yine ben çok uzattım değil mi?
Fulya'm sana dediğim gibi ne olur canını sıkmaa...çok klasik bir söz olacak biliyorum ama yazmadan edemeyeceğimm...
"canım seni bilenler biliyorlar zatennn...gerisini boşver!!!..."
(seni çok seviyorum cimcimem..bu dünya da ölümden ötesi boş..yaşıyor musun? nefes aldığın her anın kıymetini bil..hiç birşey için üzülüp kırılmaya değmezz..biliyorum canını değer verdiklerin acıtmış olabilir ama yakın bir tarihte bana dediklerini unutma..tamam mı? )
şayet bir rahatsızlık verdiysem kusuruma bakmayın...bendeniz yine tutamadım çenemi..
Aslında artık bu konuda hiç yazasım yok...
Defalarca tekrarladığım bir sözü yine yazacağım ""anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... ""
Benim ÖD nin sayfasına yazdığım yazı kimseye karşı yazılmamamıştı. Sadece dışardan görünenlerin bir özetiydi... Ama nedense herkes farklı bir şey anladı ya da anlaması için çalışıldı...İmalarla laf atmalarla nasıl bir sonuç alınacak doğrusu merak ediyorum.
Hayranlık duydukları resimlerini defalarca ekledikleri kişinin en yakın arkadaşı "" problem yoktur çözüm vardır"" diyor. Ama kimsenin sözlerle işi yok anlaşılan... Çözüm ise arayan yok. Bu soğuk savaş ortamı hayatlarına heyecan katıyor sanırım...
Sevgili alamehmet sen o safyaya ne yazdın inan bilmiyorum. Yazımın başında da dediğim gibi kimseye yazmamıştım o mesajı... Bir tespitti... Anlayana daha doğrusu anlamak isteyene... Ama ne yazık ki önyargısız bakamadıktan sonra bizim problemimiz de çözümsüz kalacaktır....
Benim o sayfalarda özel sorun paylaşmaya niyetim yok. Sayfaya mesajımı eklediğim gibi admine de durumu açıklar bir özel mesaj gönderdim. Rahatsızlığımı ilettim ve cevap beklediğimi söyledim. Ama admin cevabını ÖD nin sayfasında yazdı ve ben de cevabımı oraya ekledim... Sonraki gelen bu konuları Özelden halledelim uyarısının amacını da anlamadım...Ben farklı bir şey mi yapıyorum ki...Bu durumda pek önemi de yok zaten...
Açıklamak istedim... Kimsenin üzerine alınması gereken bir durum yok...
Sevgili duar yazın için açıklaman için teşekür ederim.
Sevgili selma23gerek dün buraya yazmış olduğun mesajın gerekse gönderdiğin ömlerden dolayı sana çok ama çok teşekkür ederim.
alevalev_25_'im merdiye'm ve tuğba'm kübra'm her zaman her şartta yanımda olmanızı bilmek en önemlisi beni anlıyor anlayabiliyor olduğunuzu bilmek o kadar güzel ki...(bakınız burdaki cümle aynen mavinin 24 nolu odada çınarına dediği senin kollarında olmak o kadar güzel ki kıvamında söylendi haberiniz ola):img-hyste .Evet moralim daha iyi göründüğü üzre.:happy0064 Dün akşam gerçekten önemsediğim bir ablamla konuşmalarım bugünse yazılan bu yazılar ve sabah merdiye'min telefonuyla kendime geldim...
Ve bu konuyu daha fazla uzatmadan bölümlere doğru yol alıyorum...Malum bugün onlarsız bir perşembe daha.Onlarsız 5. hafta oldu kanımca.Ama ben hala alışamadım o ayrı bir konu.Benim şimdi acilen bölüm izlemem lazım(ay burda bir replik yazardım ama sanırım siz kendiniz doldurursunuz,söze ne hacet dimi(dimi mavinin dimi'sindendir).Yok ben en iyisi gideyim yoksa bu parantealer böyle habire açılır kapanır...Herşey her söz hala onları hatırlatıyor.
not:ya uykarda çok parantez oldu diye çekindim açamadım:img-hyste .Ama hani orda bir cümle var ben en iyisi gideyim.Heh onunda yanına bir parantez:img-hyste .Anladınız onu kanımca...Tamam hadi ben gittim:img-hyste .(....):img-hyste.Tamam bu sefer gerçekten sustumbye
zeytine-35
19-04-07, 11:02
evet bugün perşembe
aradan çok zaman geçmemesine rağmen çokuzun zamandır yoklar sanki
yokluklarının yarattığı boşluk hissi ne kadar yoğun çalışsamda dolmuyor
sanırım hepimiz aynı durumdayız
bugün kaçıncı bölümü izleyeceğiz özette eklememiş
bu ne vurdum duymazlık kanaldyi ve tmc yi mail bombardımanına tutalım arkadaşlar
not: yanlış anlaşılmaktan hepimiz bıkıp usandığımıza göre bölüm tahminlerimizi
yapalım hadi artık söyleyecek sözümünüz bitmiş olamaz
işte hp'siz bir perşembe daha :icon_sorr
bir aydır perşembe günlerinden nefret eder oldum. akşamları ne yapacağımı bilmeden dolanıyorum evin içinde. sığamıyorum koca eve, birşeylerle oyalanmak istiyorum ama olmuyor...hp'nin yayın saatinde başlayan diziyi görünce içimden birşeylerin kopup gittiğini hissediyorum. eskiye dönüyorum, heycanla beklediğim hp'nin başlama saati geldiğinde televizyona nasıl kitlendiğim geliyor aklıma, ekranda hp'nin başlama müziğini duyuyorum, görüntüleri geliyor gözümün önüne, tekerlekli sandalye, pembe bir çift patik, kırık bir teyp, yatak odası, kapının arkasında asılı duran hasır bir çanta, raflarda duran mavi klasör dosyalar...sonra bir bakıyorum gerçek hayattayım, hiç biri yok :icon_sorr bu duydu ne zaman geçecek bilmiyorum, geçmesini istiyo muyum onu da bilmiyorum. hergün farklı bir bölüm izliyorum, yeniden, defalarca izlemiş olmama rağmen, bıkmadan, sıkılmadan...
oofff yine dolmuşum meğer, meğer iyi geliyormuş bu sayfalar bana. yazılanları hep okuyorum ama yazmak için kendimde güç bulamıyorum. geçenlerde yine böyle dolduğum bir gün yazmıştım birkaç satır, sevgili alamehmet üzüntümüzün yazdıkça, burda birlikte paylaştıkça azalacağını yazmıştı. doğru söylüyorsun alamehmet, yazdıkça rahatlıyor insan...
bu sayfalar olmasa ne yapardım bilmiyorum. sıkıldığım zaman burada yazılanları okumak beni rahatlatıyor, çoğu zaman yazmayabilirim ama şunu bilin ki bu HP'den ve bu sayfalardan vazgeçtim anlamına gelmiyor...:sad53:
zeytine-35
19-04-07, 11:10
özeti buldum arkadaşlar
buyrun itinayla hazırlanmış bir puzzle var karşımızda
5. Bölüm
Çınar, Mavi'yi yakalayacak mı?
Çetenin büyük işinde arabayı çalmayı başaramayan Mavi'nin etrafı sarılmıştır. Bir önceki işinde gözaltından ucuz kurtulan, ancak bu sefer köşeye kıstırılan Mavi, peşindeki polisin Çınar olduğundan habersizdir.
Aksak'ın, dalga geçer gibi promosyon arabalarını çalması başkomiser Selahattin'i çıldırtmıştır. Selahattin, yasal sınırları bırakıp işi eski usullerle çözecektir. Aksak'ı zor günler beklemektedir. Adalet anlayışları hiç uymayan amiriyle uğraşan Çınar, bir yandan da evliliğinde uğradığı ihanetin hesabını sormaya hazırlanır. Ancak tam bu sırada gelişen olaylar, onu bambaşka bir noktaya sürükleyecektir.
Bu arada Ümit'le Jilet'in arkadaşlığı ilerlemektedir. Ablasından gizli yapılan bu buluşmalar Ümit'i, Jilet'in tehlikelerle dolu dünyasına çekmektedir.
Hayatlarındaki bütün karmaşa ve zorluklara rağmen Mavi ile Çınar arasındaki yakınlaşma da giderek aşka dönüşmektedir.
HP ailemle paylaşmak istedim,çok mutluyum çünkü aileden birisiyle(zeytine-35 )msn görüşüyorum çok güzel bir duygu sanki uzun zamandır görmediğim arkadaşımı yenide bulmuş gibi hissediyorum.İyiki bu ailenin bir üyesiyim
Bizim pc tv de fragman verilmediği için bu akşamki bölümde olacaklar konusunda pek fazla bir tahminim yok aslında.. Özette mübarek puzzle gibi çöz çözebilirsen.. Bir fragmanı olsaydı pc tv nin ne güzel olacaktı tadından yenilmeyecekti ama neyse elimdekilerle yetinmeyi, daha fazlasını istemeyeyi öğrenmişti bana bundan önce takip ettiğim dizi (dizi adı vermek yasakmı bilmiyorum ama Hırsız Polis'i izliyordum daha önce ismi aynıydı yani takip ettiğim dizinin:img-hyste )
Geçen hafta bölüm Mavi tam yakalanacakken bitmişti.. Özetten anladığım kadarıyla Mavi'yi Çınar yakalayamıyor.. Özette hayatlarındaki bütün karmaşa ve zorluklara rağmen Mavi ile Çınar arasındaki yakınlaşma da giderek aşka dönüşmektedir denilmekte.. Eğer Mavi yakalanmış olsaydı Çınar ile Mavi arasında bir aşkın olmasının mümkün olmadığını düşünüyorum belki yanılıyorumdur ama açıkçası yanıldığımıda zannetmiyorum.. Mavi bir polise aşık olmaz daha doğrusu Çınar'ın polis olduğunu bilse onunla asla görüşmez Çınar'ında bir hırsıza, hırsız olduğunu bile bile aşık olacağını zannetmem.. Akacak kan damarda durmaz misali onlar birbirlerine kimliklerinden habersiz şekilde aşık olduktan sonrada önlerinde kimsenin durabileceğini zannetmiyorum..
Diğer yandanda dizinin sloganı Aşkın Kanunu Olmaz cümlesi kafamı karıştırmıyor değil.. Acaba diyorum birbirlerinin kimliklerini öğrenip yinede birbirlerine aşık olup aşkın kanunu olmadığını bizlere ispatlayacaklar.. Çıkamıyorum bu işin içinden yardım edin banaa..
Ümit'le Jilet ilişkisini de çok merak ediyorum.. Mavi bu ilişkiye şiddetle karşı.. Tabii kardeşinin kendisi gibi tehlikeli ve pis bir hayatın içinde olan biriyle bir ilişki içine girmesini haklı olarak istemiyor..
Çınar, bir yandan da evliliğinde uğradığı ihanetin hesabını sormaya hazırlanır. Ancak tam bu sırada gelişen olaylar, onu bambaşka bir noktaya sürükleyecektir ne demek ya.. Umarım Çınar'ın başına ters birşey gelmez..
Not: Ben sabah demiştim dimi dml'nin eklediği resimlerden sonra iflah olmam diye..
Az önce resimler bölümündeydim.. Sevgili dml canım gece rahat durmamış bir nostalji rüzgarı estirmiş sayfalarda.. Bende pc yi açtığımda her sabah rutin şekilde yaptığım gibi akşam pc yi kapattıktan sonra yazılanları okumak, resimlere bakmak için sayfaları açtım tek tek.. Ama ama açmaz olsaydım yok yok iyiki açtım.. Ayy bilmiyorum kafam karıştı açmakla iyimi yaptım kötü mü.. Resimlere bakarken, replikleri okurken kendimden geçtim, bir arkadaşımın tabiriyle insanlıktan çıktım:icon_whis Ama bu başka türlü bir çıkış.. Çınar&Mavi veya Özlem&Timuçin ne derseniz deyin artık bu iki insandaki elektrik nasıl birşeydir anlamıyorum düşünüyorum, düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum.. Aylardır bir mantık bulamıyorum bu elektriğe.. İki insan bırakın ekrandan izlerken etkilenmeyi, resimlerinden donuk karelerden bile nasıl böyle çarpabilir, dağıtır, dumura uğratır insanı..
Hep söylüyoruz bende birkez daha tekrarlamak istiyorum nasıl kurtulacağım(z) bu bağımlılıktan.. Biraz olsun etkisi geçti diyorum kendi kendime sonra bir bölüm açıp izliyorum, birkaç resime bakıyorum ki sadece kendimi kandırmış olduğumu anlıyorum.. Etkisinin geçmesini bırakın artmış olduğunu farkediyorum.. Her defasında daha bir tutkuyla izliyorum.. Neler oluyor bana.. Neler oluyor Mavi ayy pardon eftelya..
evet insan uzak durunca unutuyo gibi oluyo ama bir bolum izleyince o tutku yeniden alevleniyo.kurtulmaya gerek yok bence.bu guzel bir duygu aslinda.insana fakli bir elektirik veriyo.sansliyiz bunu yakaladigimiz icin....:good:
alevalev_25_
19-04-07, 11:52
alevalev_25_'im merdiye'm ve tuğba'm kübra'm her zaman her şartta yanımda olmanızı bilmek en önemlisi beni anlıyor anlayabiliyor olduğunuzu bilmek o kadar güzel ki...(bakınız burdaki cümle aynen mavinin 24 nolu odada çınarına dediği senin kollarında olmak o kadar güzel ki kıvamında söylendi haberiniz ola):img-hyste .Evet moralim daha iyi göründüğü üzre.:happy0064 Dün akşam gerçekten önemsediğim bir ablamla konuşmalarım bugünse yazılan bu yazılar ve sabah merdiye'min telefonuyla kendime geldim...
bundan hiç bir zaman şüphen olmasınnn...
artık bu konuyla ilgili söyleyecek sözüm yok zatenn...
kendimce söyleyecek olduğum sözlerimi söyledimmm...
bak manevi mavimiz tuğbay ne dedi san 22 nisanı bekle..merdivenleri düşünn..
2