Tüm Versiyonu Göster : Hırsız Polis Öncesi /Sonrası
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
[
14]
15
16
17
18
19
20
21
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Dikkat dikkat avatarım her an her yerde karşınıza çıkabilir.. Hatta avatarımı cümle aleme göstermek için başka dizilerin sayfalarına girip çılgınca yazasım, her yere resim ekleyesim var yeminle..
versek çoşkuyu...:img-clapp
dünden beri görüyorum ama yazmak kısmet olmadı...
yakıyooor avatarın arkadaşım.....
bu arada hangi magzadan aldın avatarı...susadımın avatarı çıkmışmı haberin varmı....
lütfen rica ediyorm susadım gifi çıkarsa bana bir alo dermisin.... :)
bitmeden yetişeyim....malum sezon sonu..:icon_sorr
zeytine-35
20-04-07, 15:03
Dikkat dikkat avatarım her an her yerde karşınıza çıkabilir.. Hatta avatarımı cümle aleme göstermek için başka dizilerin sayfalarına girip çılgınca yazasım, her yere resim ekleyesim var yeminle..
sevgili eftelyacım avarım dedin dedin kıskandırdın bende nostalji yapajım dedim
kıskanç mıyım ? asla, bilmem, belki........................... kesinliklee ::img-pilot happy0064 :happy0064 :happy0064
versek çoşkuyu...:img-clapp
dünden beri görüyorum ama yazmak kısmet olmadı...
yakıyooor avatarın arkadaşım.....
bu arada hangi magzadan aldın avatarı...susadımın avatarı çıkmışmı haberin varmı....
lütfen rica ediyorm susadım gifi çıkarsa bana bir alo dermisin.... :)
bitmeden yetişeyim....malum sezon sonu..:icon_sorr
Teşekkür ederim.. Bende karaborsadan aldım yok satıyordu valla.. Susadım konusunda yardımcı olabilirim bu konudan anlayan (adı gizemli kalsın) bir arkadaşım sanırım yardımcı olur.. Yakarız sayfaları sonra..
sevgili eftelyacım avarım dedin dedim kıskandırdın bende nostalji yapajım dedim
kıskanç mıyım ? asla, bilmem, belki........................... kesinliklee ::img-pilot happy0064 :happy0064 :happy0064
apla naptın seennn?:img-hyste sizin kalpten götürmeye niyetiniz mi var? yoksam benmi algıda yanılıyorum...
Bu avvatarın hala duruyor mu ayyyy eski günlerimiz canlandı aplam.. hatırlarsan bu avatarı 5 li zemin hazırlayıp peşpeşe attığımız mesajlarla tüm devlet-i foruma göstermiştik... hey gidi gençlik heyyy:img-hyste
sevgili eftelyacım avarım dedin dedin kıskandırdın bende nostalji yapajım dedim
Ahh ablacım senin bu nostaljik avatarın beni nerelere götürdü bir bilsen.. Daha bu sabah dilekcemle bunu konuşmuştuk..
İşin açıkçası dün arkadaştan bana bu avatarı yapmasını rica etmiştim bu kadar çabuk olacağını düşünmemiştim ama yaklaşık yarım saat sonra gönderdi hemen kullanmaya başladım.. Belki biraz sapıkça görünebilir uzaktan ama napim çok güzel..
:sad53: selam arkadaşlar, geçenki duyurunuzda kanald ye mail attım, şimdi tekrar atacağım, bu siteye üye olmayan bazı arkadaşlarıma da mail attırdım, kanald geçen seferde yayın akışımızda yok şeklinde cevap yolladı, belki çoğunluk olarak yeniden yollarsak dikkate alırlar,
belki de yaz ekranına koymayı düşünüyorlardır, ah keşke her akşam yayınlasalar, ama malum kanald-an beklemem doğrusu
sevgiler
alevalev_25_
20-04-07, 15:08
arkadaşlar 6 misafir üyemizle beraber sayfada 25 kişiyizzz...
ne güzell...
ne zamandır sessizleri oynuyordu bu sayfalarrr...
ayrıca belirtmeden edemeyeceğimmm...
sevgili eftelya61
avatarın insanın içini açıyor beee...
bahar gelmiş önümüz yazzz..
insanın canı coşmak coşturmak istiyorrr...
offf...offff...
ben en iyisi susayıp yoksa birileri susturacak beniii buralardaaa...:img-hyste
Teşekkür ederim.. Bende karaborsadan aldım yok satıyordu valla.. Susadım konusunda yardımcı olabilirim bu konudan anlayan (adı gizemli kalsın) bir arkadaşım sanırım yardımcı olur.. Yakarız sayfaları sonra..
ah...ah...karaborsaya düştü bile..diyosun
torpil yap diyecegim ama...yok yok ...ben nakiti hazırlayayım...:img-hyste
inşallah ellerinde vardır susadım...
haberlerini bekliyorum..gizmeli kişiden...bye
zeytine-35
20-04-07, 15:14
ah...ah...karaborsaya düştü bile..diyosun
torpil yap diyecegim ama...yok yok ...ben nakiti hazırlayayım...:img-hyste
inşallah ellerinde vardır susadım...
haberlerini bekliyorum..gizmeli kişiden...bye
valla benim avatarı karaborsada değil ama antikacıda buldum :)
vermemek için çok direndiler ama aksakça bir çözümle avatarıma kavuştum :img-wink:
dizi bittikten sonra ben de yönetmenin bu vuslat sahnesini çadıra çıkıştırdığını ve bize gölge oyunu seyrettiğini düşünenlerdenim.şu gülayve arsen sahnelerini (zihafgecesini) hatırlıyorum. Bu sahneleri çok rahat çeken yardımcı yönetmen olsa bile TDG bunlara bakıyordur mutlaka.fakat ben ÇINARMAVİ'nin böyle bir sahneyle geçiştirmelerini TDG nin korkularına bağlıyorum.yanılmış olabilir miyim diye düşünmekte istiyorum ama olmuyor.
ece_gs_1905
20-04-07, 15:14
dün dmax i izliyorum lise defterinin tekrarı vardı okulun basketbol takımı maça hazırlanıyolar bide ne göriyim bizim jilette takımda meğerse jiletin bokstan başka sporada ilgisi varmış şaka bir yanada onu öyle görünce tekrar üzüldüm diziyi bıraktım gözümün önünde hp sahneleri geçmeye başladı alışamıycam ben ya çoooook özledimmmmmmm:sad53:
Ahh ablacım senin bu nostaljik avatarın beni nerelere götürdü bir bilsen.. Daha bu sabah dilekcemle bunu konuşmuştuk..
İşin açıkçası dün arkadaştan bana bu avatarı yapmasını rica etmiştim bu kadar çabuk olacağını düşünmemiştim ama yaklaşık yarım saat sonra gönderdi hemen kullanmaya başladım.. Belki biraz sapıkça görünebilir uzaktan ama napim çok güzel..
sapıkcamı...
bu sahneyi izlemeyenler utansın....:icon_whis
nostalji dedin de benimde aklıma...eski sitedeki avatar kampanyamız geldi...
hp cilerle kiss li sahneleri avatar yapmaya karar vermişitk.
herkes farklı bir sahneden avatar yapmıştı...tam da kiss anları.
susadım(tabi ki ben... :) )
dayanamıyorum
ilk öpücük
kedi gibi oldum
piknik
.
.
.
:icon_sorr
Semra hanım istirham ediniz ve lütfen o ismi lazım değil baş harfini benim bildiğim arkadaşınıza söyleniz ki efenim 51. bölümdeki mavi çınarın bebekleri sevdikleri sahneyi avatar yapabilirler mi?
Yok eğer onun fotoları henüz çekilmemişse.. Şu hani Mavi Çınar ve kendi yatak odalarında ki yataktaki birbirlerini gıdıklama sahnesinin avatarına yapabilirlermi?
Ne kadar hoş bir sahneydi o öyle... Mavi gülüyor yapma Çınar dedikçe Çınar ha gayret mavi yi gıdıklayıp kahkahalara boğuluyorlardı.. Bakınız hatırladınız dimi efenim heh işte o sahne:img-hyste
Herkesi burda görmek ne güzel..
çok özlemişim çok..
ben de araya girip korkuyla ilgili bir cümle etmek istiyorum..
bence mavinin korkularını aşmasının sebebi sucuk..
bakınız önceki vuslatvari sahnede patlıcan salatasının esiri olmuştu mavi..
bir diğerinde de sucuk..baktı ki kız bundan kaçış yok.. (sarmısak ihtiva eden yiyeceklerden sıtkı sıyrılmıştır buna eminim:))
patlıcan salatasıyla zor kurtuldum sucukla hiç kaçarı yok, kız tabi yaktı bütün gemileri, biz de böylelikle yalapşap bir vuslat izlemiş olduk..TDG verdi coşkuyu kendini vuslat zanneden bir kırkpınar güreşine şahitlik etmiş olduk:)
Herkesi burda görmek ne güzel..
çok özlemişim çok..
ben de araya girip korkuyla ilgili bir cümle etmek istiyorum..
bence mavinin korkularını aşmasının sebebi sucuk..
bakınız önceki vuslatvari sahnede patlıcan salatasının esiri olmuştu mavi..
bir diğerinde de sucuk..baktı ki kız bundan kaçış yok.. (sarmısak ihtiva eden yiyeceklerden sıtkı sıyrılmıştır buna eminim:))
patlıcan salatasıyla zor kurtuldum sucukla hiç kaçarı yok, kız tabi yaktı bütün gemileri, biz de böylelikle yalapşap bir vuslat izlemiş olduk..TDG verdi coşkuyu kendini vuslat zanneden bir kırkpınar güreşine şahitlik etmiş olduk:)
ya aslı kırkpınar güreşi diyorsun yaa şimdi.. ama canım kardeşim güreş hareket isteyen bir spor dalı değil mi? Şimdi çadırın anatomisini yapmak istemiyorum her an bir tabakanın beni bu zümreden ayırıp banlılar zümresine katacağını düşünerek temkinli yazıorum ama bunu demeden de geçemeyeceğim..
mavi ile çınar o üzerlerindekileri çıkardıktan sonra bi baktık ki mavinin gölgesi yavaş yavaş kendi rızalığıyla yerini alıyor.. Şimdi güreş müsabakalarında arkadaşım hızlı geçişler mevzudur..böyle bir durumda Çınar ın herhangi bir atağı yok..:img-hyste
ya aslı kırkpınar güreşi diyorsun yaa şimdi.. ama canım kardeşim güreş hareket isteyen bir spor dalı değil mi? Şimdi çadırın anatomisini yapmak istemiyorum her an bir tabakanın beni bu zümreden ayırıp banlılar zümresine katacağını düşünerek temkinli yazıorum ama bunu demeden de geçemeyeceğim..
mavi ile çınar o üzerlerindekileri çıkardıktan sonra bi baktık ki mavinin gölgesi yavaş yavaş kendi rızalığıyla yerini alıyor.. Şimdi güreş müsabakalarında arkadaşım hızlı geçişler mevzudur..böyle bir durumda Çınar ın herhangi bir atağı yok..:img-hyste
:img-hyste :img-hyste ama dileğum sen de son dakikasına yetişmişsin yani..atak göremezsin bir kere..bunu unut:) onlar bizim hayal dünyamıza bırakılmış:)
mavinin kendi rızasıyla yerini alması da tuşş olduğu andır zaten..güreş müsabakalarından da çok anlamam ama benim gördüğüm o..akabinde de zaten Çınarın iyi misin diye sorması bundan kaynaklanıyor..biryerinde kırık çıkık var mı diye:img-hyste
ya ister inanın ister inanmayın ama ben saçmalayan senaryoyu, isabetsiz öpüşmeleri bile o kadar özledim ki..keşke yine olsa dizimiz..çıt çıkarmadan izlemeye ve eleştirisiz yorumlamaya razıyım..:icon_sorr
:img-hyste :img-hyste ama dileğum sen de son dakikasına yetişmişsin yani..atak göremezsin bir kere..bunu unut:) onlar bizim hayal dünyamıza bırakılmış:)
mavinin kendi rızasıyla yerini alması da tuşş olduğu andır zaten..güreş müsabakalarından da çok anlamam ama benim gördüğüm o..akabinde de zaten Çınarın iyi misin diye sorması bundan kaynaklanıyor..biryerinde kırık çıkık var mı diye:img-hyste
ya ister inanın ister inanmayın ama ben saçmalayan senaryoyu, isabetsiz öpüşmeleri bile o kadar özledim ki..keşke yine olsa dizimiz..çıt çıkarmadan izlemeye ve eleştirisiz yorumlamaya razıyım..:icon_sorr
onlar bizim hayal dünyamıza bırakılmış:)
yani GİG e:img-hyste
allah razı olsun jasmins den yoksa vuslatı uslat gibi düşünemiyecektim....
şimdi gig liyorumda ne güzel bir vuslatmış....:icon_whis
boranın öncüsü aslı, şimdi efenim tuş demek rakibın sırtını yere getirmekse bu müsabaka sırasında olur.bu da karşı oyuncunun atağı oyunu ile olur...ve hiç bir rakipde kendi kendine tuş olmaz barız puan vermektir...:img-hyste
alevalev_25_
20-04-07, 15:48
acaba çınar orada hakikaten iyi misin sorusunu sorarken başka bir şey demek istemiş olmasınnn...:icon_whis :icon_whis (bilmem anlatabildilm mii?)
Son VApur yolcuları Fulyam şuan yoldasınnn...
zeytine-35 Leyla ablacım ve sevgili satranc..
bilmem hatırlanımız mı çınarın "iyi misin?" sorusuna gelen yorumlarııı...
ahh ahhh ne gülmüştükkk...
aklıma geldikçe hala gülüyorummmm ya cabasııı....
aslıcım eleştirisiz yorumlamak...hp izleyicisi için mümkün müdür? bana pek inandırıcı gelmedi de...:img-wink:
umutkırıntıları
20-04-07, 15:52
Ooooo arkadaşlar bi geldim baktım bu vuslat sahnesi yine alevlenmiş.Ne sahneydi ama sanırım hiç bir dizide(hele ki başrol oyuncularının)böyle bir vuslat olmamıştır.Hayır anlayamadığım şu Arsen-Gülay ikilisinin balayı halleri epeyi bir yansıtılırken Çınar-Mavi vuslat sahnesi kuru bir nasılsın? Akabinde hiç olmadığım kadar iyiyim konuşmalarıyla geçiştirilmiştir.Of of bunların kastı sadece Çınarla Maviyeymiş.Neyse daha fazla saçmalamayayım.
Forum sayfalarımız ara ara canlanıyor.Her gün yazamasam da mutlaka okuyorum.Eminim diğer üyelerde benim gibidir.HP den sonra izlemeye değecek yeni bir dizi de bulamadım.Hoş bulsam da kendimi asla HP ye kaptırdığım gibi kaptırmayacağım.Sonu kötü oluyor.Ben bunu birkere yaşadım birdaha yaşamak istemiyorum.Umarım bu sayfalar sizlerin o güzel yorumlarıyla,resimleriyle,senaryolarıyla hep sürüp gider.İnanın bi sıkıntım olduğun da buraya girince hafiflemiş oluyorum.Benim gibi düşünenleri görmek güzel.
zeytine-35
20-04-07, 15:56
onlar bizim hayal dünyamıza bırakılmış:)
yani GİG e:img-hyste
allah razı olsun jasmins den yoksa vuslatı uslat gibi düşünemiyecektim....
şimdi gig liyorumda ne güzel bir vuslatmış....:icon_whis
ben anlamam hayal filan belki hayal kurmak istemiyorum
onların anlatmak istedikleri hikayeleri, söyleyecek sözleri vardı
bizde izledik anlattıklarına değer verdik hatta fazlasıyla değer verdik sonrasında ne oldu? da anlatamadık mı aaa hala anlamadınız mı noktasına geldik
toplumumuz zaten okuma özürlü neden satır aralarını okumak zorunda bırakıldılar biraz daha net açık olamazlarmıydı
ben anlamam isterim satır aralarını sabırla okuyan bizlere bu vuslatı borçlular
sapıkmıyız biz asla öfkeyi, kızgınlığı, kırgınlığı hatta ve hatta sevgiyi, vefayı anlattıkları gibi romantizmi de anlatsaydılar bu dizi 50 değil 150 bölüm sürerdi
not: forumun bu halini en az diziyi özlediğim kadar özlemişim hep burada olun
ben başka bir yerde olmak istemiyorum
sayın nilnisa toy bitmiş nara atılmış ama biz hala davulcuya cane cane çal son kez oynayalım diyoruz o sahneler neticeye ne tesir edebilir onlar şu anda hitchen kasabasında yaşamıyolar mı ve hatta çınar 3 kişi olduklarını bile bilmiyo garibim
dokunmayın çınar ıma gariptir
dokunmayım çınar ıma kaçaktır
Beş hafta geçti,,artık biliyorlardır üç kişi olduklarını...
Sevgili nilnisa haklısın,,yayınlamadıkları belki de yüzlerce saatlik çekimleri vardır kesin ellerinde...
İlk Ağva tatilinde misal,,,Aksak silahla gelip mavi'yle Çınar'ı tehdit ediyormuş..
sonradan o kısmı kesip,,farklı kurgulamışlar...
Ben de çok isterdim ham çekilmiş orjinal sahneleri izlemeyi...Bu iş montajda bitiyordur...yok mu bu filmlere ulaşabilecek bi baba yiğit aramızda...?
işte o zaman ben o kişiye aslanım benim derim....:img-hyste
Aslı cım eminmisin buna:img-hyste yoksa söleydiklerin sadece dizi yeniden başlatmak için mi?:img-hyste Ben bu forumu diğerlerinden ayıran en önemli özelliğin bu olduğunu düşünüyorum.hataları,en küçük ayrıntıları gözden kaçırmayan ,bimem kaçıncı kez izlediğinde hala çınarın kullandığı çantanın ilk bölümlerde,kaçarken kullandıkları çanta ile aynı olduğunu farkeden kaç izleyici vardır.Ben şapka çıkarıyorum forumdaşlarımın önünde ve yeniden başlasa neler neler olur şöyle bir tahmin edip ...:img-hyste
Ayrıca herkesleri burada görmek beni çok sevindirdi,HasretX4,nilnisa,şiya gerçekten ne iyi ettiniz geldiniz:happy0064
Haaa bu arada isabetsiz öpüşmeler diyosun ya !aklıma geldi bazı dizilerde(beyaz gelincikte örneğin)öpüşmeden 70 küsur bölüm götürüyolar milletin sesi çıkmıyo ,bizde en azından isabetsizde olsa çaba var çaba ama görünmüyo ,bak o seyircinin sesi çıkıyomu,biz yıkıyoruz ortalığı,yok bunlar bize güvenipte devam falan çekmezler:icon_whis
alevalev_25_
20-04-07, 16:20
Sevgili nilnisa haklısın,,yayınlamadıkları belki de yüzlerce saatlik çekimleri vardır kesin ellerinde...
İlk Ağva tatilinde misal,,,Aksak silahla gelip mavi'yle Çınar'ı tehdit ediyormuş..
Ben de çok isterdim ham çekilmiş orjinal sahneleri izlemeyi...Bu iş montajda bitiyordur...yok mu bu filmlere ulaşabilecek bi baba yiğit aramızda...?
sanırım o baba yiğidi bulmak çok zorr...
herkesin harcı değildir öyle filmlere ulaşabilmek...
sanırım çok çalışmak lazım çokkkk...
veyahut adamını mı bulmak lazım desem ne desem bilemiyorummm...
aslan mı? :img-hyste
evet hele ağva görüntülerini kesin kestiler çünkü resimlerde var çınar mavinin dizinde gözlerini kapatmış uyuyor ama biz öyle bir sahne izlemedik
Bütün kızlar toplanmış haberimiz yok!
İnsan bir çay kahve içmeye çağırır hainler...
Kampanyacıbaşınız olarak bizi bir araya toplayan bu şehvet dolu eftelya avatarın herkesin kullanmasını öneriyorum.
kabul edeneler...
etmeyenler...
edilmiştir :img-hyste
Hp'yi canlandıralım bugün....:happy0064
zeytine-35
20-04-07, 16:40
aman aman avatar olayına mı girdik
eh eftelya yapılır mı bu bize
durduk yerde 24 nolu odaya takıldık kaldık :)
Aslı cım eminmisin buna:img-hyste yoksa söleydiklerin sadece dizi yeniden başlatmak için mi?:img-hyste Ben bu forumu diğerlerinden ayıran en önemli özelliğin bu olduğunu düşünüyorum.hataları,en küçük ayrıntıları gözden kaçırmayan ,bimem kaçıncı kez izlediğinde hala çınarın kullandığı çantanın ilk bölümlerde,kaçarken kullandıkları çanta ile aynı olduğunu farkeden kaç izleyici vardır.Ben şapka çıkarıyorum forumdaşlarımın önünde ve yeniden başlasa neler neler olur şöyle bir tahmin edip ...:img-hyste
Ayrıca herkesleri burada görmek beni çok sevindirdi,HasretX4,nilnisa,şiya gerçekten ne iyi ettiniz geldiniz:happy0064
Haaa bu arada isabetsiz öpüşmeler diyosun ya !aklıma geldi bazı dizilerde(beyaz gelincikte örneğin)öpüşmeden 70 küsur bölüm götürüyolar milletin sesi çıkmıyo ,bizde en azından isabetsizde olsa çaba var çaba ama görünmüyo ,bak o seyircinin sesi çıkıyomu,biz yıkıyoruz ortalığı,yok bunlar bize güvenipte devam falan çekmezler:icon_whis
Bak işte şekerim burda haklısın, beyaz gelinciği çk takip edemesemde evimizde adaletin işlemediği bir mikanizma malesef beni her hafta Acı Hayat la burun buruna getirmektedir ki zannımca ordada bir öpüşme mevzuları olmamıştır ki belki yanlış hatırlamıyorsam bölüm başlarında ana rollerdeki esas oğlan ve esas kızın bir ev muhabbetleri olmuştu ki vuslata 5 var gibiydi ama bizimkiler onları sollamışlardı diye de ayrıca bir hatırlamadan sonra işte o gün bugün bu isas oğlan ve kız bir daha aynı sahneye vasıl olamamışlardır..
Yalınız bir durum vardır ki kim kimden kopya çekmiştir bilinmez,,, yine bu esas oğlan ile esas oğlana yanık kızın bir vuslat geceleri vardı ki öpüşme esnası sadece başların birbirine gittiği yerde kesilmiş ayrıca kapının yansıtan ışıklı gölgesinden de yine aynı çapta bir öpüşme cereyan etmiştir..
Şimdi sorarım size bölüm sonunda yalnızca 15 kişiyi barındıran bu forum ahalisi bir güne bir gün öpüşemediler içimiz yanıyor demişlermidir..
Yada bizim gibi mail yağmurlarına şemsiye açmışlar mıdır..:img-hyste
arkadaşlar benim bir fikrim var. Acaba içimizden birileri, şu malum senaryoları ele geçirmek için.Diyorum kibazılarımız TMC ye DEPOCU veya SORUMLUSU olarak başvursak mı?:img-hyste
alevalev_25_
20-04-07, 16:43
Kampanyacıbaşınız olarak bizi bir araya toplayan bu şehvet dolu eftelya avatarın herkesin kullanmasını öneriyorum.
kabul edeneler...
etmeyenler...
sevgili Hande...
başlatmış olduğun kampanyaya "vazgeçilmezim" dediğim F.D karakalem çalışmasından vazgeçerek :icon_sorr hemen avatarımı değiştirerek katılıyorummm...:img-wink:
uzun bir aradan sonra Çınar&Mavi li bir avatar kullanmış oluyorumm...:img-wink:
kabul edeneler...
etmeyenler...
Ahh o şehvet dolu avatarı forumcanlarımla birlikte kullanmak çok güzel olacak.. Umarım kampanyacıbaşım hyoldasım bu önerimiz dikkate alınırda yakarız bu sayfaları.. Hatta bu sayfaları geçtik başka sayfalarıda yakarız..
Biraz önce radyo da dinledim diyorki korkularınızı geride bırakmanın tek yolu
İTO kilit valla reklamlarda öyle diyo:img-hyste Sanırım ben çözdüm olayı 24 nolu odanın kapısında İTO kilit yoktu mavi ondan korktu:img-hyste Allahım her duyduğummu yormaktan nezaman vazgeçicem:icon_whis
alevalev_25_
20-04-07, 16:46
arkadaşlar benim bir fikrim var. Acaba içimizden birileri, şu malum senaryoları ele geçirmek için.Diyorum ki bazılarımız TMC ye DEPOCU veya SORUMLUSU olarak başvursak mı?:img-hyste
şimdi ayıp ettinnn...
başvuruya ne gerek var kii anacımmm...
oho..oohhhooooo....
( ne bileyim işteee.... )
şimdi ayıp ettinnn...
başvuruya ne gerek var kii anacımmm...
oho..oohhhooooo....
( ne bileyim işteee.... )
Kızzlaaarrrrr!!
arkadaşlar benim bir fikrim var. Acaba içimizden birileri, şu malum senaryoları ele geçirmek için.Diyorum kibazılarımız TMC ye DEPOCU veya SORUMLUSU olarak başvursak mı?:img-hyste
canım benim böyle bir göreve seve seve soyunurdum :img-hyste ancak makus talih bizi ta memleket ötesi yerlere itmiştir ki oraya gelip çalışmak için başvurum bile aylar alabilir..ne diyeyim üstün görev azmiyle bir iki arkadaşın bu göreve vasıl almak için çalışma tertiplemelerini canı gönülden yürekten kalpten,
mavi sen beni seviyormusun gerçekten yürekten.. çınar ben sana aşığıııımm..
dıdıdıdıdıdıdıddıdıd...sarılınn kayıt 1 -2 motorrr....:img-hyste
he ne diyordum yürekten desteklerimmm:img-yes:
zeytine-35
20-04-07, 16:50
[/B]
Bak işte şekerim burda haklısın, beyaz gelinciği çk takip edemesemde evimizde adaletin işlemediği bir mikanizma malesef beni her hafta Acı Hayat la burun buruna getirmektedir ki zannımca ordada bir öpüşme mevzuları olmamıştır ki belki yanlış hatırlamıyorsam bölüm başlarında ana rollerdeki esas oğlan ve esas kızın bir ev muhabbetleri olmuştu ki vuslata 5 var gibiydi ama bizimkiler onları sollamışlardı diye de ayrıca bir hatırlamadan sonra işte o gün bugün bu isas oğlan ve kız bir daha aynı sahneye vasıl olamamışlardır..
Yalınız bir durum vardır ki kim kimden kopya çekmiştir bilinmez,,, yine bu esas oğlan ile esas oğlana yanık kızın bir vuslat geceleri vardı ki öpüşme esnası sadece başların birbirine gittiği yerde kesilmiş ayrıca kapının yansıtan ışıklı gölgesinden de yine aynı çapta bir öpüşme cereyan etmiştir..
Şimdi sorarım size bölüm sonunda yalnızca 15 kişiyi barındıran bu forum ahalisi bir güne bir gün öpüşemediler içimiz yanıyor demişlermidir..
Yada bizim gibi mail yağmurlarına şemsiye açmışlar mıdır..:img-hyste
dediğin acı hayat bizim eve şöyle bir uğrayıp geçiyor ama ben takip etmedim bilmiyorum dilekçem
Şimdi sorarım size bölüm sonunda yalnızca 15 kişiyi barındıran bu forum ahalisi bir güne bir gün öpüşemediler içimiz yanıyor demişlermidir
o forumuda bilemiyorum ancak biz dizimize bağlayan en önemli husus gerçekçi olmasıydı
evin mutfağından, eskinin sandıklı divanından, melamin tabaklardan, ceviz kaplama büfesinden, bozuk televizyonundan hatta perdelerinden ben gerçeğim diye bas bas bağırıyordu
e bu kadar gerçeklikte, imkansız aşk imkansızdır diyen birbirlerinin deli gibi seven bakışmaları bile gerçek olan bu dizide iki sevgilinin romantik dakikalarını izlemek istemek tuhaf mı bence istememek tuhaf ya sence?
Biraz önce radyo da dinledim diyorki korkularınızı geride bırakmanın tek yolu
İTO kilit valla reklamlarda öyle diyo:img-hyste Sanırım ben çözdüm olayı 24 nolu odanın kapısında İTO kilit yoktu mavi ondan korktu:img-hyste Allahım her duyduğummu yormaktan nezaman vazgeçicem:icon_whis
:img-hyste işte budur :img-hyste :img-hyste
sclae valla korkarım bu durumdan kolay kolay vazgeçemeyeceğiz :icon_whis
gerçi kendi adıma konuşayım ben pek de vazgeçmek istemiyorum :img-yes:
Hanımlar hanımlar
Ne yaptınız böyle? Daha bir avatarın etkisinden kurtulamazken, hepinizde aynı avatar?
Olur mu? Bu da yapılır mı?:img-hyste
Sevgili Dilekçe beyaz gelinciği yazmışsın ya bende onu seyredenlerden biri olarak şunu söyleyebilirim meşhur Türkan Şoray kuralları vardı ya sevişmem, öpüşmem bizde EP kurallarını görüyoruz maalesef:img-yes:
Hadi o başrol oyuncusu yan karakterler bile bu hafta EP kuralını yaptı ya şimdi ağzımı bozmuyayım işte bizde GİG uyguluyoruz bol bol:img-hyste
sevgili Hande...
başlatmış olduğun kampanyaya "vazgeçilmezim" dediğim F.D karakalem çalışmasından vazgeçerek :icon_sorr hemen avatarımı değiştirerek katılıyorummm...:img-wink:
uzun bir aradan sonra Çınar&Mavi li bir avatar kullanmış oluyorumm...:img-wink:
Ahh o şehvet dolu avatarı forumcanlarımla birlikte kullanmak çok güzel olacak.. Umarım kampanyacıbaşım hyoldasım bu önerimiz dikkate alınırda yakarız bu sayfaları.. Hatta bu sayfaları geçtik başka sayfalarıda yakarız..
Eftelya'm Alev alev'cim
bizden başka takan yok kampanyayı yahu....
Valla geç kalmanın sakıncaları sanırım :icon_sorr
alevalev_25_
20-04-07, 16:59
Kızzlaaarrrrr!!
efendimm ablacımmmm....
aslında ben senaryoları geçtimmm...
artık replik replik her şey elimizdeee...
sağolsun ark.lar da replikler sayfasında çokta güzel yazıyorlardııı...
bilmediğimiz sahneee...
unuttuğumuz replik mi kaldıııı...
aslında takıldığım nokta gösterilemyen karelere ulaşabilmekkk..
hakikatennn bak şimdiii çok merakk ettimm...
bizler bu gösterilemeyen kesilip biçilen sahneleri nasıl göreceğizzz şimdiii...
:img-help: :img-help: :img-help:
bir fikri olan var mı arkadaşlarrrr....??????????
zeytine-35 haaanımmmmm gerçeklik diyorsan evet tabi ki bizim dizimiz gerçektir... nefesleri bilee gerçekti.. soluk duymalar muymalar.. o yapmacık olmayan gülüşler.. o susadımdakı kıpkırmızı kulaklar suretler tabi ki gerçekti, yani birisi çıkıp diyemez ki susadım sahnesinde hiç bir şey hissedilmemiş ve hissettirilmemiştir diye.. Hatta ben set ekibinin bile bu sahneden etkilendiğini ve hatta Türkan Hanımın bile bu sahne ile yüreğinin cızzzz ettiğini düşünüyorumm..Yani efenim mevzu tabi ki bu gerçeklik üzerine bu hadiseleri istememiz için nedendir , lakin bu dizilerde esas oğlanla kız bile ayrıyken bizim kadar cıngal çıkmıyormuş,, Ne olursa olsun diyolar.. özellikle diziyi izleyen müptela hatunnlar keşke biz esas oğlanı görelimde yanında kimse olmasın bile diyorlar efenim..
Şimdi biz öyleki Mavi ve Çınarı bir başına tekil şahıs olarak görmeye dayanamıyoruzz. Elektrik meselesi mevzusu tabi...
Gerçek suretler ve o akıl almaz gerçek ötesi bakışlar, gülüşler ve diğer tüm hareketler (güreş tabirli 19 mayıs tabirli hareketlerde dahil) de öyle sahici işlenir ki yalnız başlarına onları görmeye tahammül edemiyoruzz
Not: aplam aynı şeylelrimi söylüyoz nee..
Mavi bak bana bak ve git de giderim o zaman sahiden giderim. bir daha hiç görmeyiz birbirimizi.Maviiii
Gitmeeeee.:sad53: Oooyyyy ben nerelere gideyimmmmm fena oldum .:icon_sorr
EDUT: (BUNLARI BİLİYOR MUYDUNUZ?)
Bazı arkadaşların diğer dizi formlarına girip adımı şahsen bizzat kullanmaları münasebetiyle avatarlarını göstere göstere sıralamaya girdiklerini biliyormuydunuz? :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Avatar kampanyasina bu gece 24.00 dek katilayim, külkedisi misali..
zaten MSN HP dostlarima kurdesen döktürüyorum smileslerimle :)
her kelimeye bir avatar yapmistim zamaninda.
iste dayanamiyorum sahnesinin avatari iste meydan :)
bu calismayi yapan arkadasa buradan tekrar tesekkürler ;)
[FONT="Comic Sans MS"]
Bazı arkadaşların diğer dizi formlarına girip adımı şahsen bizzat kullanmaları münasebetiyle avatarlarını göstere göstere sıralamaya girdiklerini biliyormuydunuz? :img-hyste :img-hyste :img-hyste
dilek cim nasil yani,
yoksa KY pusu forumunda mi ariyorlarmis seni :img-hyste
oraya bu avatarlarla girecek bir babayigit varmidir..
merhaba arkadaşlar.ilk defa bir foruma katılıyorum.yazdıklarınız harika.ben hırsız polis i biraz geç izlemeye başladım ama geç de olsa bu dizinin tadına vardım.bağlandım bu diziye.ve bittiği zaman hüngür hüngür ağlamamak için zor tuttum kendimi.simdi her kelimenin altında hırsız polis i anımsatacak bir seyler arıyorum kendime.örneğin matematik dersindeyiz;permütasyonu işliyoruz öğretmen "imkansız olay" diye bir terim öğretiyodu.imkansız lafını duyunca boğazımda bir şeyler düğümlendi.sonra test çözerken hırsız veya polis kelimesi bulduğum zaman hemen kalp içine alıyorum kalimeleri.unutamıyorum bir türlü hırsız polisi...
merhaba arkadaşlar.ilk defa bir foruma katılıyorum.yazdıklarınız harika.ben hırsız polis i biraz geç izlemeye başladım ama geç de olsa bu dizinin tadına vardım.bağlandım bu diziye.ve bittiği zaman hüngür hüngür ağlamamak için zor tuttum kendimi.simdi her kelimenin altında hırsız polis i anımsatacak bir seyler arıyorum kendime.örneğin matematik dersindeyiz;permütasyonu işliyoruz öğretmen "imkansız olay" diye bir terim öğretiyodu.imkansız lafını duyunca boğazımda bir şeyler düğümlendi.sonra test çözerken hırsız veya polis kelimesi bulduğum zaman hemen kalp içine alıyorum kalimeleri.unutamıyorum bir türlü hırsız polisi...
Hoşgeldin arkadaşım.
Bu sayfalardan kopamayacaksın.
Trajikomik biraz ama yazdığın şeyleri tüm hp tutkunları yaşıyor maalesef.
başlattığınız her kampanyaya dahil olmaya çalışıyorum :) bu kampanyayada katılmadan edemedim..:img-wink: avatrını bizlerle paylaşan eftalya61 tşkrler valla çok haşin bir sayfa olduk..:)
işte bir HP zede daha, aramıza hoşgeldin sevgili mavi_ilay :img-yes:
Sevgili alevalev_25_kesilip biçilen bölümleri bence DVD ye ekleyebilirler,bir de onun için mi kampaya yapsak acep:icon_whis
Bu arada TMC yle yaptığım bir telefon görüşmesinde DVD lerin çıkacağını,ama hemen olmayacağını söylemişlerdi:icon_sorr
dilek cim nasil yani,
yoksa KY pusu forumunda mi ariyorlarmis seni :img-hyste
oraya bu avatarlarla girecek bir babayigit varmidir..
Ah canım nereye girdiklerini tahmin et..:img-hyste Herkes bana farklı gözle bakacak orda. Oyyy oyyy.Hayır yani kim ne diyebilir dee.ayy tutamıyom kendimi hala gülüyomm..
Hadi bakalım girsinler bakalım KVpusuya, öyle mülayim dizilere girmeyi biliyolar..Oraya da girsinler de görelim...:img-hyste
akşamki dizinizi çok beğendim tam bizlik falan desinler mesela..Avatarı görenlerde ayol bu dizi mümkün değil sizlik değil derler heralde:img-hyste
[FONT="Comic Sans MS
Bazı arkadaşların diğer dizi formlarına girip adımı şahsen bizzat kullanmaları münasebetiyle avatarlarını göstere göstere sıralamaya girdiklerini biliyormuydunuz? :img-hyste :img-hyste :img-hyste [/FONT]
Aaaa naptıkki beğendiğimiz bir dizinin sayfasına girip hyoldas'ımla beğenimizi dile getirdik o kadar.. Kötü bişeymi yaptık ki.. Valla kötü bişey yaptıksay özür diliyoruz:img-hyste :img-hyste
Acep kim bunlar...
Flaş flaş flaş!!! Dilekçe'nin adını kullanan hain vuslat sever 24 . oda müdavimleri tüm foruma eski mesajlarını tekrar eklerken yakalandı
:img-hyste :img-hyste
Adminler ve moderatör'lerin uyarılarını takmayan şahıslar gecenin ilerleyen saatlerinde yakalandılar ve Dilekçe'ye teslim edildiler...
madem bir kampanya başlatılmış katılmazsak olmaz öyle değil mi???
sevgili kocam vuslat sahnesini beklerken ki halimi görünce siz iyice kafayı yediniz demişti, haklı kanımca :icon_whis
eftalya61 avatar için teşekkürler :img-wink:
kardelen2086
20-04-07, 17:39
haftanın son günü bir çok arkadaşı burada görmek ne kadar da güzel bu duygu,bu duyguyu tatmayalı bayağı olmuştu;tıpkı hırsız polisin ertesi günündeki gibi yine buradayız......
bu arada avatarlarınız yıkılıyor arkadaşlar ,ama ne yazıkki bu yeteneksiz arkadaşınız;ben;avatarlarımı hareket ettiremiyorum,bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim:img-yes: :img-yes: :img-yes:
alevalev_25_
20-04-07, 17:39
Sevgili alevalev_25_ kesilip biçilen bölümleri bence DVD ye ekleyebilirler,bir de onun için mi kampaya yapsak acep:icon_whis
Bu arada TMC yle yaptığım bir telefon görüşmesinde DVD lerin çıkacağını,ama hemen olmayacağını söylemişlerdi:icon_sorr
DVD'ye ekleme konusunda birşey diyememmm... belki de dediğin gibi olurrr.. çok merak ettiğimiz kesilen sahneleri, kamera arkası görüntülerini o zaman izleyebilirizzz...
şimdi bu nerden çıktı demeyin ama..
bundan 2 hafta önce bir ark.la konuşuyordumm...
kendisi Kanal D'de çalışıyor ve kitap almak için D&R a girmiştik...ben kitaplara bakıyorum o ise DVD ve CD'leree....
"hayırdırr" dedimmm...
"bakk..bu DVD yi biz hazırladıkkk..."
"yokkk şu CD bizden çıktı..." gibilerinden bişeyler söylemiştiii...
bende hemen balıklama " eee Hırsız Polis ne zaman çıkıyorrr? " dedimmm...
"vallahi bilmiyorummm...hazırlıklarına başlandı mı ondan da haberim yokkk... ben sadece işin para kısmına baktığım için şuan neler hazırlık aşamasında bilmiyorummm..." demez miii...
malum iki haftadır bana detaylı bir bilgi verecek sevgili ark.m ama hala ses soluk yokkk...sanırım kanal d çalışanlarını da kendisi gibi sorumsuz biri haline getiriyorrrr....
tuğbaycım bilmem hatıladın mı bu ark.mııı?
adaşın desemmm...uzun uzunn sohbet etmiştiniz desemmm...:img-yes:
zeytine-35
20-04-07, 17:40
aa kızdırmayın beni gider eklerim yorumumu
alevalev_25_
20-04-07, 17:43
Kampanya dedikmi akan sular durur zaten bende dahil oluyorum tabiyki :icon_whis
merdiyem gösterilmeyen karelere ulaşabilmekkk biraz zor (imkansız dicem sen bana hiç bişey imkansız değildir dicen e bunu yaşayıp öğrenmiş biri olarak söylemiyorum:img-hyste )
canım sevgili emocion arkadaşımızın dediği gibi belki o sahneleri birgün çıkacak diye beklediğimiz DVD de görebilirizzz...
unutma bu dünya da imkansız diye birşey yokkk..
yaşadın gördünnn...
daha dün akşam konuştuk güzelim bunlarııı...
aaaa...aaaaa....:img-wink:
Sevgili arkadaşlar,görüldüğü üzere avatar kampanyasına bende dahil oldum.Etfelya teşekkürlerimle,izinsiz oldu ama:img-blush kampanya için herşey mübah:icon_whis
HASRETTTTTT
20-04-07, 17:52
tekrar merhabalar avatar olayına dahil olmamak olmaz değil mi valla kiminkini yürüttüm bilmiyorum avatar sayfasında ara tara bulamadım en son kimin hatırlamıyorum birinin üzerine tıklayıp yürüttüm artık ben de 24 teyim
beklerim!!!!!
Ah canım nereye girdiklerini tahmin et..:img-hyste Herkes bana farklı gözle bakacak orda. Oyyy oyyy.Hayır yani kim ne diyebilir dee.ayy tutamıyom kendimi hala gülüyomm..
Hadi bakalım girsinler bakalım KVpusuya, öyle mülayim dizilere girmeyi biliyolar..Oraya da girsinler de görelim...:img-hyste
akşamki dizinizi çok beğendim tam bizlik falan desinler mesela..Avatarı görenlerde ayol bu dizi mümkün değil sizlik değil derler heralde:img-hyste
KVden bahsetilmişken
kv nin fragmanlarında söylenen
kendi gününde kendi saatinde sözü benim içimi acıtırken evde de dalga konusu olmama neden olmuştur..
içim acıdı..bizim belli bir saatimiz bile yoktu..
dalga konusu oldum..ailemde bunun bilincinde idi..
ve ben perşembe hp günü ama dedim..
annem de ama sizin saat en erken 22.30 degilmi dedi...:icon_sorr
sonra ver çoşkuyu dergibi ablamla bir kahkaha....:img-cray:
:img-beee:
canlarıııııııııııııııııııııııııııııım
kampanya güzellerim
valla foruma üye olduğumdan beri ilk defa avatar değiştiriyorum
alla alla tutmayın beni
forum coşmuş bugün
ben nerdeydim???
niye yoktum???
benim niye çok işim var???
özlüyoruuuuuuuuuuuuuuuum :sad53:
aa kızdırmayın beni gider eklerim yorumumu
Evet malumunuz veçile burada olma lüzumum aplamın kızmış olup aynen bu gazla gidip kurtlar vadisi pusuda sayfasına girip bizzat şahsen kendisi adımı kullanıp bu diziyi izlemesi için kendisine önerdiğimi (yaaallaannn) ve izlediğini ve bunun sonucunda da nefise karatayın özgü namal ın yerine geçemeyeceğini bizzat söylemiştir...ki avatar apacık orta yerde parlamaktadır..
Haydi yokmu başkaa artıran..Avatarı gösterme günü millett,,
haydiii tüm forumlara teker teker dağılın bariii..
Ey yüce insanlar kim tutar sizi..:img-hyste
Evet malumunuz veçile burada olma lüzumum aplamın kızmış olup aynen bu gazla gidip kurtlar vadisi pusuda sayfasına girip bizzat şahsen kendisi adımı kullanıp bu diziyi izlemesi için kendisine önerdiğimi (yaaallaannn) ve izlediğini ve bunun sonucunda da nefise karatayın özgü namal ın yerine geçemeyeceğini bizzat söylemiştir...ki avatar apacık orta yerde parlamaktadır..
Haydi yokmu başkaa artıran..Avatarı gösterme günü millett,,
haydiii tüm forumlara teker teker dağılın bariii..
Ey yüce insanlar kim tutar sizi..:img-hyste
bende gönüllü olayım diyecegim ama..
baştan söylim bindirbir geceye gitmem:img-hyste
hp den başka bir diziye yorum yazsam polemik olur.....
not:pardon o dizi sevenleri varsa bu sayfada.....:img-blush
bende gönüllü olayım diyecegim ama..
baştan söylim bindirbir geceye gitmem:img-hyste
hp den başka bir diziye yorum yazsam polemik olur.....
ay bak işte asıl binbirgeceye gideceksin.. onların siyah gecesine bin basar mesajı ile bu sayfada kendini göstermek pek yerinde olacak..:img-hyste hem neden polemik olsun,, maksat yeşillik olsun... 24 nolu odayı herkesin gözüne sokmak değil mi maksakk. yaz sen yazz...:img-hyste
meraktan özellerle bu sahnenin sahisini istesinler..:img-hyste
yazıyorum, yaz sen yaz ,,21 haziran oyyyy oyyyy
Bizim yorumlardan sonra KVP ve YY forumları tamamen durulmuş dumur oldular herhalde...
Bizim avatarları gördükten sonra evet itiraf ediyorum biri benim haydee hurraaa
24. bölümler içindeyim... :img-hyste
kardelen2086
20-04-07, 18:13
bu konuda elimden geleni büyük bir zevkle yaparım arkadaşlar;her dizinin forumu olmasa da belli başlı olanlara(yani izlemeye katlanabildiklerime) gider yorum yaparım
hadi arkadaşlar yolumuz açık olsun.....
ay bak işte asıl binbirgeceye gideceksin.. onların siyah gecesine bin basar mesajı ile bu sayfada kendini göstermek pek yerinde olacak..:img-hyste hem neden polemik olsun,, maksat yeşillik olsun... 24 nolu odayı herkesin gözüne sokmak değil mi maksakk. yaz sen yazz...:img-hyste
meraktan özellerle bu sahnenin sahisini istesinler..:img-hyste
yazıyorum, yaz sen yaz ,,21 haziran oyyyy oyyyy
:icon_sorr
:img-cray:
bir pusunun içine girmiş gelmişim..
sonrada bu cümle...hakmıdır şimdi....:icon_sorr
Bizim yorumlardan sonra KVP ve YY forumları tamamen durulmuş dumur oldular herhalde...
Seni 24 nolu odaya hapsediyorum..:img-hyste çek cezanı...
durultulacak bir forum varsa o da SILA dır:img-hyste
yazık gariban yazan sayısı belli mülayim forumlara giripte durum durum durultmak değil marifet sayın hyoldas...
Giriniz SILA ya gösteriniz aşkı,, öyle her dakika aşklarını gösterip millete böğğ dedirten SILA ya girinizz..
Heee zaten çok canım acıyor ,,,Geçen izlemediğim bölümde meğer Ağamız Sıla hanımı banyoda yıkamışş,, Hiç olacak işmi kardeşim..azizim, üstadım,,
Biz burda basım basım bağırdık banyoo istiyoz köpüklü banyo istiyoz dedik durduk..:img-hyste Bakınız fikrimizi çalmışlar..Evet evet çalmışlarr..:img-hyste Banyo muhabbetine sahiq çıkmışlar..Yazınız efenim SILA ya yazınızz..
Ama öneri mönerii mümkünse banyo sahnesini kınadığınızı yazınızz...
:img-hyste
Ahanda ben de geldim. sayfalar coşmuş... insanın yüzünde güller açtırıyor. Ben masamda olmasamda bilgisayarımda dizifilm-hp sayfasında duruyor..onlıne gozuksem de şimdi gelebildimi okuyabildim. ya şu avatar nasıl yapılıyor, biri bana anlatsın ne olur...ö.m ile gönderin... gerçi haftasonu yokum ancak salı günü olacak ama olsun... geriden de izlesem olsun, eksik kalamam...
hepinizi öpüyorum... güzel haftasonları, pazar günkü buluşmaya katılabilecekleri şimdiden iyi eğlenceler diliyorum...
sevgiler...
Hey gidi günler
Bugün sayfayı öyle renklendirmişsinizki eski günlere dizinin devam ettiği günlere gittim.
Dön dolaş yine bastırılmış vuslat beklentilerimizde buluyorum herkesi.
Biz sadece her karesi gerçek olan bir dizide(ki benim için diziden ötedir) doğallık istedik.Doğa kanunlarına karşı gelinmesin istedik.:img-blush
Onlar esirgediler:icon_sorr HPin baş kaldıran izleyicisinin diline düştüler bir kere.
Şimdi yıkılan avatarımızla protesto edelim de görsünler
Biz kaçın kurasıyız :img-wink:
hyoldaş YY diye bir diziden bahsetmiş...
bende baskın yapayım diye gittim (dizi hakkında hiç bir bilgim yok)
h yoldaşın mesajını okurken...hyoldaşın avatarından çok bir üste mesaj yazan ask_seninadın nikli arkadaşın avatarı daha çok dikkatimi çekti...:img-hyste
onasıl bir açıdır...bir bikini nasıl öyle durur:img-in_lo :img-hyste :img-hyste :img-hyste
pardon konu ile alakasız ama...yok ki bizde de öyle bir açı...:icon_whis
h yoldaşın mesajını okurken...hyoldaşın avatarından çok bir üste mesaj yazan ask_seninadın nikli arkadaşın avatarı daha çok dikkatimi çekti...:img-hyste
onasıl bir açıdır...bir bikini nasıl öyle durur:img-in_lo :img-hyste :img-hyste :img-hyste
sasom ne dersin sen öyle? yersiz yurtsuz gibi bir yapımda öyle bikinili mikinili hatunlu avatarların ne işi var? çok ayıp etmiş çokk... edut yapıpta kızı uyarsam mı? yoksa özelden kıstırsam mıı?
Saso bakınız efenim binbirgece boş kaldıı:img-hyste
dilekçe..
ama ...ben...şey....
ne yazayım bindirbir geceye....:img-help:
yok yok bu görevi siz başkasına veriniz...çıksa agzımdan iki hayırlı laf yazarımda yok ki o kadar hayırlısı....:img-hyste
dilekçe..
ama ...ben...şey....
ne yazayım bindirbir geceye....:img-help:
yok yok bu görevi siz başkasına veriniz...çıksa agzımdan iki hayırlı laf yazarımda yok ki o kadar hayırlısı....:img-hyste
bilmiyorum çınar vallahi bilmiyorum.. ay pardon saso..
avatarlara biz bakıp duruyoz. hani ha var ha yok..dimi...
hayırlı olmasındansa şey dersin bu siyah geceyi bana bir anlatırmısınız falan:img-hyste işte cevap gelmesede avatar yerine ulaşmış oluyor..
bakınız sizin siyah gece nerde bizim 24 nolu oda nerde:img-hyste
ama yok yapamam diyosan
vallahi bilmiyorum:img-hyste oyyyy ben eve gideyıorum..sizi 24 nolu odaya emanet ediyomm.. hayde paka.,bye
alevalev_25_
20-04-07, 18:47
bugün bu sayfa uzun bir aradan sonra gerçekten çok iyi geldiii...
bir çok arkadaşın burada olmasııı...
maalesef çıkmak zorundayımmm....
benden bu kadarrr...
3 günlük tatili fırsat bilip şehir dışına çıkacak olan forumdaşlarr, arkadaşlarr, dostlarr, canlarr hepinize şimdiden
İYİ TATİLLERRR!!!
bye bye bye
merhaba...oh oh saso yandan yandan kolay gelsin
nasılsınız hp ciler... arşivi yeni gördüm of yaaaaaaaaa:sad53:
her sitede böle olmuş sanırım:img-sorry
helin nerdesin zuzum:icon_whis
ooooo selam gülom :love05:
ama sen ben cevap yazana hadar çıkmışsındır bile...
avatarını hala protesdo ediyorum..
ama imzana bir hırsız polis yazmakla kurtulamazsın..:icon_whis
gülündikeni
20-04-07, 18:51
5. bölümü izlemeye başladım aslında 22.00'da başlayacaktım ama dayanamadım, bekleyemedim biraz daha nolur kusuruma bakmayın..
Yakaladığım bir detay var yanılıyorda olabilirim ama 5. bölümde Çınar eve eşyalarını almaya geldiğinde eşyalarını koyduğu gri-siyah renkteki çanta 46. bölümde Mavi&Çınar'ın Bünyamin'in evinden ayrılırken eşyalarını koydukları çantanın aynısı ya da bana öyle geldi.. Şimdi aynıysa bile ne olacak dediğinizi duyar gibiyim haklısınızda aslında ama ne bilim böyle bir detaya rastladım paylaşmak istedim sizlerle..
İzledikçe daha neler çıkacak kimbilir?
Eftelyam ayni çantayi çinar 10.bölümde agva'ya da götürmüstü.
Kampanya baslamis bari ben de katilayim.Bugün forum ne kadar hareketli böyle keske hergün böyle olsa.Avatarimi göstermek için hangi dizinin forumuna iki satir birseyler yazsam diye düsünüyorum..
Eftelyam ayni çantayi çinar 10.bölümde agva'ya da götürmüstü.
Kampanya baslamis bari ben de katilayim.Bugün forum ne kadar hareketli böyle keske hergün böyle olsa.Avatarimi göstermek için hangi dizinin forumuna iki satir birseyler yazsam diye düsünüyorum..
Bak 10. bölümdekini farketmemiştim..
Bu arada Ihlamurlar Altında, Bingir Gece, Sıla, Gümüş, Beyaz Gelincik yazman için önerebileceğim sayfalar :img-hyste :img-hyste
Bugün sayfamiz cosmus, uzun bir süredir sessizlige mahkum olan sayfamizi bu sekilde canli capcanli görmek, beni birgün bu denli mutlu edecegine inanmazdim ama etti! eski dostlarinda katilimiyla, tipki eskiden oldugu gibi, kendimi evimde gibi hissettim.:img-wink:
Avatar´a gelince, ah eftelyam ah,yine yaptin yapacagini :img-wink: ne gerek vardi simdi buna yahu, ben bu sahneyi henüz izleyemiyorum, inan bana cok denedim fakat is ciddiyete bindigi an:img-blushgözlerim yavas yavas asagiya kayiyor, yapamiyorum bakamiyorum...
Bu yüzdendir ki su an bana eziyetin en büyügünü yapiyorsunuz :icon_sorr avatarlarinizla gözgöze gelmemek adina arkamdan biri kovaliyormuscasina ne okudugumu ve nasil okudugumu bilmiyorum o yüzden sakin sormayin, ne diyeyim cok ama cok kötüsünüz :icon_cry: ne zaman bitecek bu cile, bari bunu söyleyin...
Bu arada sanirim avatarlarinizi tüm foruma yaymissiniz, yalniz bir forum dizisi varki oraya yüklemek gercekten cesaret isi, yürek isi yani, varmi aranizda yürekli bir kac arkadas??:img-grin2 Bahsettigim dizi H.T., ama öyle gösterip gitmek yok, harbiden yorum yapacaksiniz ki insanlari sasirtmanin yanisira akillarinida bol bol karistiracaksiniz.:img-grin2...ah inanin ben bunu zevkle yapardim ama avatari mümkünati yok kullanamam.:img-fie:
Edit: Pardon, tugbay´cigim yanlis yazmisim H.Y. degil tabiki H.T.
zeytine-35
20-04-07, 20:34
Ben o cesareti göstermiş bulunuyorum :img-black
tuğbaycım gösterdiğin cesaretten dolayı kutlarım seni
izlemediğimiz bir yapım için yorum yapmak zor dimi
sanırım yazım konusunda kopya çekmişsin :icon_whis
ama kutsal bir amaca hizmet ediyor
kvp da sevgili saso beni yalnız bırakmamış çok teşekkürler
bugün hp formunu yalnız bırakmayıp burada olan ve aktif olarak katılan arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim
uzun zamandır hem yoğun stresli üstelik keyifli bir gün geçirmemiştim
örnek vermem gerekirse
işyerinde hiç olmayacak birşey oldu kullandığım sistemin dataları bozuldu
2006 ve 2007 bilgilerinin uçması sözkonusu düşüncesi bile uyku kaçırmaya yeterli :icon_sorr program danışmanımız sağolsun hemen geldi ama rezil ben ne yaptım siz bir çay için başka programda biraz işim var dedim ve foruma yazı yazmayı sürdürdüm pişman mıyım hayır tekrar olsa yine yaparmıyım evet kesinlikle :happy0064 :)
foruman biraz uzak kalmıştım sayfalar coşmuş eski günleri hatırladım. yine herkes buralarda. Avatarlara bakamıyorum bile............
özür ileyerek konuyu dağıtacağım ama yardım rica ediyorum. Birinci dönem korayın eşi seheri cnlanıran oyuncunun ismi ne bilen varmı?
http://img181.imageshack.us/img181/3158/7blmmavikoraylarda00100iw6.jpg (http://imageshack.us)[/QUOTE
işte bir HP zede daha, aramıza hoşgeldin sevgili mavi_ilay :img-yes: çok çok çooooooooooook tesekkür ederim
foruman biraz uzak kalmıştım sayfalar coşmuş eski günleri hatırladım. yine herkes buralarda. Avatarlara bakamıyorum bile............
özür ileyerek konuyu dağıtacağım ama yardım rica ediyorum. Birinci dönem korayın eşi seheri cnlanıran oyuncunun ismi ne bilen varmı?
http://img181.imageshack.us/img181/3158/7blmmavikoraylarda00100iw6.jpg (http://imageshack.us)[/QUOTE
tam emin değilim ama gözde okur olabilir canım.
ah ah hırsız polis hiç aklımdan çıkmıyor.bu gün sınav oluyorduk ve benim yine aklımdan mavi ve çınar isimleri geçiyordu.hatta bir ara öyle dalmıştım ki kalemimin sınav kağıdına hırsız polis yazdığını gördüm ve hemen sildim.dizimiz bittikten sonra iyice takıntılı oldum ben.gözümü kapatsam maviyle çınar ı görüyorum yan yana.su sıralar kafayı yemesem iyi
ah ah hırsız polis hiç aklımdan çıkmıyor.bu gün sınav oluyorduk ve benim yine aklımdan mavi ve çınar isimleri geçiyordu.hatta bir ara öyle dalmıştım ki kalemimin sınav kağıdına hırsız polis yazdığını gördüm ve hemen sildim.dizimiz bittikten sonra iyice takıntılı oldum ben.gözümü kapatsam maviyle çınar ı görüyorum yan yana.su sıralar kafayı yemesem iyi
Hep aynı canım hepimiz aynı.Sokakta yürürken çınar isimli bir yer göreyim sırf ismi çınar diye oralarda dolaşıyorum.
Kıvırcık bir çocuk göreyim ay keşke dizi sürseydi de bu kız çocuğu çınarla mavinin çocuğunu oynasaydı diyorum.
Bunun gibi bir sürü trajikomik olay işte..
Ama artık alışmak lazım tabi.Bittiğini kabullenip kalbimizde efsaneleştirmek gerek...
ece_gs_1905
20-04-07, 21:45
aynen bende böyleyim ya nerde çınar ismi duysam dalıp gidiyorum sadece çınarda deil her hangi birşey kısacası herşey bana onları hatırlatıyo bi ara anlatmıştım sırf çınar gibi bardak tutma çabası içine bile girdim bu arada selma23(bu konuyu onunla burada didiklemiştik o yüzden ismini yazdım)ben artık bardağı tutmayı beceriyorum su içerken bile dikkat ediyorum sanırsam ben kafayı yedimmmmm:img-help:
hp olmuyor ollamıyorr yaa hp den başka dizi izleyemiyorumm hep tekrarlarını izliyorummm :sad53:
bu formdaki herkesin aklından hiç çıkmıyordur eminim öyle olmasa burda ne işimiz var dimi ama
bu gün bir arkadaşımla masum bir şekilde yolda konuşarak yürüyoruz yanımızdan da çınarın arabasından bir araba (şu son kullandığı) geçti bende
"çınar geçti az önce gördün mü?"dedim arkadaşa
beni yol ortasında bırakıp gitti öylece kalakaldım az önce konuştum o arkadaşımla "ders oldumu yaptığım sana"dedi ne anlatmaya çalıştı acaba:img-hyste
tamam biraz abartmış olabilirim ama anlayış bekliyorum çevremdekilerden çok şey mi istiyorum ya
Oy! Oy! Oy!:img-swoon :img-swoon
Arkadaşlar buranın hali ne böyle?:img-help: :img-hyste
Başlığın her bir yanını benim dün akşamdan bu yana şikayetçi olduğum sevgili eftelya'mın avatarı sarmış... :)
Ben, bir umut kimbilir belki de eftelya'm ricamı kırmaz sanırım avatarını değiştirir diye beklerken şu an itibariyle kimlerden şikayetçi olacağımı bilememekteyim...:img-help:
Ben en iyisi gerilere tekrar bakıp bu avatarı ekleyenlerin bir nick listesini çıkarayım..:img-pilot
Ama olmaz ki; mesajları okuyacağım derken -topluca eklenen aynı avatarlarla- zamanım(ız)dan böyle de çalınmaz ki....:img-fie:
Şu an itibariyle eftelya61'in avatarını kullanan herkese dava açacağım, haberiniz olsun bak... :img-pilot
Avatar(lar)a odaklanarak mesaj okuyamamayla ilgili açılan ilk dava da bu olacaktır sanırım...:img-hyste
.
Şu an dmax'te yarın akşam yayınlanacak HP bölmünün fragmanını yayınladılar... Bilin bakalım kaçıncı bölümün fragmanıydı?:img-hyste
Ben reklam sonrası "acaba dün geceden bu yana süren şaşkınlıklarıyla yine 46'nın fragmanını mı verecekler?" diye beklerken "Vedat, Vee-dat"la başlayan 47. bölüm fragmanını gördüm.:img-pilot
Nihayet bu hafta hangi bölümü yayınlayacaklarını hatırlayabilmiş/öğrenebilmişler, aman lutfetmişler...:)
Benim asıl merak ettiğim; bu hafta 47. bölümün yayınlanacağını kanal personeli burayı takip ederek, öğrenerek mi bu yanlıştan döndü yoksa öğlenki mesajımla beraber buradan birileri kanalı arayıp bu yanlışlarını haber mi verdi? Yoksa; -artık her nasıl olduysa- kanal personeli kendiliğinden bu yanlışlarının farkına varıp, yarın 47. bölümün yayınlanması gerektiğini mi anladılar acep?:img-help:
Neyse; sonuçta az önce dmax'te 47. bölüm fragmanını gösterdiler, gölge oyunlu vuslat bölümünü tekrar izlemek isteyenler yarın 21:00 sularında ekran başına...:img-pilot
.
Ben reklam sonrası "acaba dün geceden bu yana süren şaşkınlıklarıyla yine 46'nın fragmanını mı verecekler?" diye beklerken "Vedat, Vee-dat"la başlayan 47. bölüm fragmanını gördüm.:img-pilot
.
ya acaba diyorum dmax da vedaaaaaaaaaatttt sahnesini gösterirlermi..
hala o sahneyi fragmanda yayınlıyorlarsa....:img-hyste
Yok canım yok, hiç bekleme bence...:img-fie:
Kanal D neyse, dmax'te o çünkü...:img-help:
Dmax; sadece kanal d ve Star'da yayınlanan dizilerin bölüm tekrarlarının yayınlandığı bir kanal. Bence hiç öyle beklentilere girme...:icon_sorr
Bugünkü yazılan mesajlarda, çıkacak DVD'lerde böylesi kesilen/gösterilmeyen sahnelerin olabileceği yazılmış ama doğrusu benim bunlardan da hiç mi hiç umudum yok. :img-fie:
Niye mi? Çünkü unutmayın ki bu işin başında TDG var...:img-help:
edit : Ben mesajı yazarken az önce dmax'te 47. bölüm fragmanını tekrar verdiler, demek yayınlayacakları bölüm konusunda kesin karara varmışlar. Ama belli mi olur? eee D grubu bu, malum ne zaman ne yapacakları belli olmuyor... :)
.
Vallahi de billahi de çok alındım ama.Ben burada forumda nerdeyse 24 saat nöbet tutayım birileri gelsinde sohbet etsin diye ama benim istanbula gelmek için kendimi yollara attığım gün burası dolup taşsın.Ne olduğumu şaşırdım valla.Ben nerde bırakmıştım sayfayı.Şimdi nerelere gelmiş...
Hadi bunu geçtim.Sevgili eftelyanın akıllara,ruha,bedene ve bilimum organlara zarar avatarını gözümüze gözümüze sokmak için ve birde bunu diğer bazı forumlardakilerinde gözüne gözüne sokmak için elbirliği yapılmış pes pes pes...
Ben yarında yokum merdiyemle olacağım bütün gün.Lütfen ama lütfen rica ediyorum fazla ilerletmeyin ben yokkene sayfayı:img-yes: .Yok yok şaka ilerlesin benim efsanemin sayfası...Bugün ne kadar güzelmiş aynı eski günlerdeki gibi cıvıl cıvıl.O kadar mutlu oldumki yazılanlarda bizim o koca ailemizden çoğunun isimlerini gördüğüme...Çok özledim onları,çok özledim eski günlerimizi çookk:img-cray:
Ama şimdi ne gerek vardı aşkolsun.Ne gerek vardı o sahnenin nasıl hunharca harcandığını hatırlatmaya.İçimde kalan onca uhdenin arasında başlarda yerini almıştır bu kırpılmış olan sahne.
not:Bak şimdi içime kurt düşürdün gösterirler mi dersin?:img-hyste :img-hyste
vedaaaaat sahnesi belki yayınlanır gibilerinden konuşunca umutlandım bende şimdi benimde içimde ukte kalmıştır hep o sahne çok şirindi çınarla mavi gerçi büyük bi olasılıkla yayınlanmaz ama olsun yinede bakmakta yarar var :) neyseki d max da tekrarları yayınlanıooda azda olsa özlem giderioss
zaten hpsiz geçmio hiç haftalar:img-cray:
Hirsiz Polis tekrarmi basladi..? Nedir bu doluluk yaw.. Sastim kaldim ayni eskilerdeki gibi civil civil burasi, ne kadar ozlemissim ya.. Keske her gun boyle olsa ama kanimca bunu eftelya61'in icat ettigi avatarina borcluyuz ha, ne dersiniz.. :D..
Ben kullanmicam valla kullanamicam zaten herkese gormek yeterince iskence gibi oluyor daha fazlasina gerek yok..
gülündikeni
21-04-07, 02:29
Şu an dmax'te yarın akşam yayınlanacak HP bölmünün fragmanını yayınladılar... Bilin bakalım kaçıncı bölümün fragmanıydı?:img-hyste
Nihayet bu hafta hangi bölümü yayınlayacaklarını hatırlayabilmiş/öğrenebilmişler, aman lutfetmişler...:)
Benim asıl merak ettiğim; bu hafta 47. bölümün yayınlanacağını kanal personeli burayı takip ederek, öğrenerek mi bu yanlıştan döndü yoksa öğlenki mesajımla beraber buradan birileri kanalı arayıp bu yanlışlarını haber mi verdi? Yoksa; -artık her nasıl olduysa- kanal personeli kendiliğinden bu yanlışlarının farkına varıp, yarın 47. bölümün yayınlanması gerektiğini mi anladılar acep?:img-help:
Neyse; sonuçta az önce dmax'te 47. bölüm fragmanını gösterdiler, gölge oyunlu vuslat bölümünü tekrar izlemek isteyenler yarın 21:00 sularında ekran başına...:img-pilot
.
Sevgili Nur eger Vedaaat'la baslayan fragmani yayinladilarsa o 47.bölüm degil 48.bólüm fragmani.D max 47.bölümü atlayip 48.bölümü yayinlamasin.Çünkü 47.bölümün fragmani Çinar ve Mavi'nin aldim basimi gidiyorum sarkisini söylemeleriyle basliyor.
3. Klibimde hazir.. Tamamen tesaduf oldu bu klip, bu sarki.. Canim banu ablam (Scale) benden evlilik yildonumu icin klip rica etti.. Bende seve seve yaptim.. 2 gunde bitti sanirim.. Insallah basta o, sonra sizler begenirsiniz..
Nilufer - Cok uzaklarda Izlemek icin TIKLAYIN! (http://www.youtube.com/watch?v=3KnuMAlkqGk)
O kadar kafam karışmış yani 24. odaya girince insan böyle oluyor...
24. NOLU odanın içindeyim ben aslında hala çıkamıyorum....
Seni 24 nolu odaya hapsediyorum..:img-hyste çek cezanı...
durultulacak bir forum varsa o da SILA dır:img-hyste
yazık gariban yazan sayısı belli mülayim forumlara giripte durum durum durultmak değil marifet sayın hyoldas...
Giriniz SILA ya gösteriniz aşkı,, öyle her dakika aşklarını gösterip millete böğğ dedirten SILA ya girinizz..
Heee zaten çok canım acıyor ,,,Geçen izlemediğim bölümde meğer Ağamız Sıla hanımı banyoda yıkamışş,, Hiç olacak işmi kardeşim..azizim, üstadım,,
Biz burda basım basım bağırdık banyoo istiyoz köpüklü banyo istiyoz dedik durduk..:img-hyste Bakınız fikrimizi çalmışlar..Evet evet çalmışlarr..:img-hyste Banyo muhabbetine sahiq çıkmışlar..Yazınız efenim SILA ya yazınızz..
Ama öneri mönerii mümkünse banyo sahnesini kınadığınızı yazınızz...
:img-hyste
Baskınsa baskın kimse yıldıramaz Dilekçe'cim bizi orayı da bu avatarla durduruz.
Hatta yetmezse dayanamıyorum, susadım, 24 nolu odayı ekler bir imza yaparım hepisinin nutku tutulur valla
En iyi banyo sahnesi Mavi ile Çınar'ın banyoya girelim sahnesinden daha iyimidir ki ?
Olamaaaazzzz......
Olmamalı.....
:img-polic
E geeeelll :img-hyste
Saso'cum ciğerim nelere dikkat ediyorsunuz canım...
Tuğba Özay ablamız galiba o iyi bir açı yakalamış çeken arkadaşlar :img-hyste
Hemde perdeler arkasında değil, çadırlar içinde değil... :icon_sorr
Bir Hp 24. oda avatarı tüm dizilere bedel...
20 nisan 24. Oda (çıtçıtlara hayır) avatar yürüyüşü hala devam etmektedir.
Hafta sonu kar yağmur çamur dinlemezük...
sevgili xkubrax yaptığın klip çok güzel olmuş çok duygusal olduğum bu günlerde yüreğime dokundu ellerine sağlık.
xkubrax klibi şimdi izledim.çok güzel olmuş tşk ler.emeğine sağlık.sevgiler:happy0064 :happy0064
HASRETTTTTT
21-04-07, 10:52
Dün ben çıktıktan sonra sayfalar coşmuş, maşallah diyelim,
avatarlar sıralanmış, yorumlar yapılmış, hatta başka forumların sayfalarında yorumlar yapılarak
avatarlar gösterilmiş, helal olsun size.
Ama ben avatarımı değiştirmedim, çünkü o gördüğünüz iki mavi sandalyede Mavi ve Çınar oturuyordu,
ama içerden kızlarının ağladığını duyunca ikisi birden kızlarının yanına gittiler. Dönmelerini bekliyorum.
-Vedaat !!!
-Ya çalışıyoruz Nesrinciğim görmüyormusun?
sahnesinden bahsedilmiş.
Benim içimde kalan bir sahne. 40 kere yazıp 40 kere söyleyeceğim.
Kimbilir bunun gibi ne sahneleri kestiler, insan düşünmüyor değil.
Montajlanmamış kasetleri bir yerlerden bulmak lazım.
Yoksa bulmasak mı daha da diplere vurmayalım kendimizi.
vayy fantazi süper çocuk ağlamış onlar da kalkmış gitmişler
dünden beri söylüyorum bırakın haticeyi neticeye dönelim bak ne güzel demişsin onlar 24 ü filan aştılar hatta nerdeyse kıtaları aştılar gittiler artık biri salıncak yapıyo biri hızla ingilizce öğrenip hayata aktılar acaba mavi ing. öğrenirken hiç zorlanmadı ya çınar nasıl böbürlenmiştir değil mi vayy be benim mavi me bak çatır çatır ing. konuşuyo diyee heytt heyttt
alevalev_25_
21-04-07, 10:57
Dün ben çıktıktan sonra sayfalar coşmuş, maşallah diyelim,
avatarlar sıralanmış, yorumlar yapılmış, hatta başka forumların sayfalarında yorumlar yapılarak
avatarlar gösterilmiş, helal olsun size.
Ama ben avatarımı değiştirmedim, çünkü o gördüğünüz iki mavi sandalyede Mavi ve Çınar oturuyordu,
ama içerden kızlarının ağladığını duyunca ikisi birden kızlarının yanına gittiler. Dönmelerini bekliyorum.
inan bu düşünce süperr...
hiç aklıma gelmemişti ve diyordum kii " neden boş iki sandelyeee...sanırım ufka doğru sevgilisiyle kendisinin hayalini kuruyorrr..." yanılmışımmm...
hiç Mavi ve Çınarı aklıma getirmemiştimm...
Arkadaşlar merhaba. Uzun süredir foruma giremiyordum anılarımın depreşmesinden korktuğumdan. Ama bugün yazdıklarınızı okuyunca eski neşeli günler geldi aklıma. Benden avatarımı değiştirip diğer dizi forumlarına dalmayı ve h-p efsanesinin ekranlarda bitse de kalplerimizde bitmediğini göstermek istiyorum.
.
-Vedaat !!!
-Ya çalışıyoruz Nesrinciğim görmüyormusun?
sahnesinden bahsedilmiş.
Benim içimde kalan bir sahne. 40 kere yazıp 40 kere söyleyeceğim.
Kimbilir bunun gibi ne sahneleri kestiler, insan düşünmüyor değil.
Montajlanmamış kasetleri bir yerlerden bulmak lazım.
Yoksa bulmasak mı daha da diplere vurmayalım kendimizi.
:)
harika bir avatar seninki de bbdbhb cim ;)
sasirmayacagin bir sey söyleyecegim simdi, avatarini gördügümde bende o sandalyelerde MAvi ve Cinar in oturdugunu hayal ettim.
ama senin hayalin pek bir güzelmis, olmuuu$$ yani..:)
Vedat- Nesrin calisiyoruz sahnesi icimde bir uktedir, kimbilir ne replikler ne bakislara kiydilar :sad53:
Arkadaşlar merhaba. Uzun süredir foruma giremiyordum anılarımın depreşmesinden korktuğumdan. Ama bugün yazdıklarınızı okuyunca eski neşeli günler geldi aklıma. Benden avatarımı değiştirip diğer dizi forumlarına dalmayı ve h-p efsanesinin ekranlarda bitse de kalplerimizde bitmediğini göstermek istiyorum.
cilekes'cim göster tabi bak dünden beri bizde depreşmiş bir şekildeyiz.
en azından hiç yoksa ayda bir hafta bir buluşalım diyorum!
Cümle aleme gösterelim Mavi ile Çınar'ın aşkını.... :icon_sorr
:)
harika bir avatar seninki de bbdbhb cim ;)
sasirmayacagin bir sey söyleyecegim simdi, avatarini gördügümde bende o sandalyelerde MAvi ve Cinar in oturdugunu hayal ettim.
ama senin hayalin pek bir güzelmis, olmuuu$$ yani..:)
Vedat- Nesrin calisiyoruz sahnesi icimde bir uktedir, kimbilir ne replikler ne bakislara kiydilar :sad53:
Hala isyankarlar var bakıyorum da ne bu avatarlar güzel müzel istemezük!
24. oda isterük... herkes 24. odada toplaştık arkadaşlar bu ne isyankarlık. Mavi ile Çınar'ın bu sahnesine karşı koyabilen beri gelsin...
24. oda isterük... herkes 24. odada toplaştık arkadaşlar bu ne isyankarlık. Mavi ile Çınar'ın bu sahnesine karşı koyabilen beri gelsin...
Kampanya mampanya derken sen herkese yakında tek tip elbise zorunluluğu getirecek gibi duruyorsun hyoldasım, yol gözleyenim; aman diyeyim kaptırma bu kadar!:img-wink:
İsyankârlık iyidir ayol! İnadına isyan, inadına aşk icabında... :img-yes:
Çek bir vuslat, 24'süzünden, korkusuzundan! Tek tip giymeyen n'oolsun o zaman.:img-hyste
alevalev_25_
21-04-07, 12:38
sevgili Hande...
dünde dediğim gibi "vazgeçilmezimden" vazgeçtimm...:img-wink:
kampanya ne demek...
avatarlar dört dönüyorrr...ne de güzel oluyorrr...
bu arada HP haricinde izlediğim bir dizi var kii; oda Hatırla Sevgili...
sabahtan beri orada yazıyorummm...
avatarım isee sanırım bir çok kişinin dikkatini çekiyorrr...
beni delirten Yasemin & Ahmet aşkınaa örnek olur belkii...:img-hyste :img-hyste
Ne zaman bitecek bu heves :icon_whis , bizki herseyi aninda tüketmeye alismis ve bunu hayatimizin bir ilkesi olarak benimsemis bir toplumuz, peki bu sefer bu askimizi ertelemis olan, yok etmeyi geciktirmis olan sebep nedir, ne degisti bu sefer :icon_sorr arkadaslar size söylüyorum, ne olur vazgecin, ne olur, dayanamiyorum, dayanamiyorum. :img-cray:
Bu resme tanik olmak, cok garip birsey, can yakiyor, cigerimi yerinden söküyor, nefes alamiyorum, isyanlarda solugu aliyorum, askin göz göre göre terkedildigine taniklik ediyorum sanki, ve bu yüzden cok feci canim aciyor, anlatamam, anlatamiyorum, neden bilmiyorum ama bildigim tek sey, dayanamiyorum...yapamiyorum...yapamam...
Canım benim tek tip elbise demeyelim buna "askeriye gibi niye aklıma getiriyorsun sen böyle şeyleri...
Buna biz çıtçıtlı body yerine ateşli "24. oda" giyme sahnesi diyoruz.
Bizimki bir umut belki bir 24. oda sahnesi daha çekerler.
En korkusuzundan, 25. oda da olsa ne olurdu ki (Çınar'ın odası)...
perdesi de yokmuş :img-hyste
Asker yolu beklerim vay benim emeklerim... :icon_sorr
Kampanya mampanya derken sen herkese yakında tek tip elbise zorunluluğu getirecek gibi duruyorsun hyoldasım, yol gözleyenim; aman diyeyim kaptırma bu kadar!:img-wink:
İsyankârlık iyidir ayol! İnadına isyan, inadına aşk icabında... :img-yes:
Çek bir vuslat, 24'süzünden, korkusuzundan! Tek tip giymeyen n'oolsun o zaman.:img-hyste
Merdiye'cim Mavi Çınar'ın tutkulu aşkını anma günlerimizi daha sık yapmamız gerekiyor diye düşünüyorum.
Periyodlar halinde...
Avatara baktıkça için açılsa da Hp aşkım depreşti. (eftelya'mı öpüyorum)
Bende bir bölüm izlediğim diziye bile yorum yazıyorum.
Aşkımızı cümle aleme gösterirrük.
Yok canım ya kimseye örnek olmasın Hp 2 isterük...
24. oda to be continued isterük...
sevgili Hande...
dünde dediğim gibi "vazgeçilmezimden" vazgeçtimm...:img-wink:
kampanya ne demek...
avatarlar dört dönüyorrr...ne de güzel oluyorrr...
bu arada HP haricinde izlediğim bir dizi var kii; oda Hatırla Sevgili...
sabahtan beri orada yazıyorummm...
avatarım isee sanırım bir çok kişinin dikkatini çekiyorrr...
beni delirten Yasemin & Ahmet aşkınaa örnek olur belkii...:img-hyste :img-hyste
arkadaslar dün beyaz show da beyaz "timuçin esen ve devin özgür çınar'ın tiyatro gösterisi var."dedi.22 nisan mı 22 mayıs mı unnuttum.saat 15 teymiş.nerede olduğunu da anlyamadım.bilen varsa söyleyebilir mi?????
alevalev_25_
21-04-07, 13:55
katılıyorum
yalnız ben o sahneyi pek izleyemiyorum, sonunu bile bile izlenmiyor ya
gönül kaldırmıyor artık haklısın maviözlem dayanamıyorum
ama sorgu odasındaki sahneyi dersen bak orda sonunu bildiğim halde bekliyorum
her izleyişimde şimdi Çınar öpecek diyorum
ama biliyorum ki öpmeyecek
neden acaba sonunu bildiğim halde, her seferinde öpecek diye bekliyorum:img-help:
bende oradaki beklentinin bana has olduğunu düşünüyordumm...
ne güzell yalnız değilmişimmm...:happy0064 :happy0064
nedense o karelerde hep içimde ha öptü ha öpecek diye bir beklenti var ama sonuuçç...:icon_sorr :icon_sorr
katılıyorum
yalnız ben o sahneyi pek izleyemiyorum, sonunu bile bile izlenmiyor ya
gönül kaldırmıyor artık haklısın maviözlem dayanamıyorum
ama sorgu odasındaki sahneyi dersen bak orda sonunu bildiğim halde bekliyorum
her izleyişimde şimdi Çınar öpecek diyorum
ama biliyorum ki öpmeyecek
neden acaba sonunu bildiğim halde, her seferinde öpecek diye bekliyorum:img-help:
Cevap vereyim öhöm öhöm :img-blush
Açıklıyorum hep o gölgeli resim yüzündendir...
Bir zamanlar Salı günleri resimlerimiz gelirdi hepimiz koşar resimler sayfasına
- şimdi burnumuzun dibindedir -
işte o resimle karşılaştığım günü hatırlıyorum da...
Evet öpüşecekler demiştim bana da hala öpüşecekler gibi geliyor. :icon_sorr
24. Oda kapısı suratıma kapatıldığı günden beri
:img-help:
kardelen2086
21-04-07, 14:18
bende oradaki beklentinin bana has olduğunu düşünüyordumm...
ne güzell yalnız değilmişimmm...:happy0064 :happy0064
nedense o karelerde hep içimde ha öptü ha öpecek diye bir beklenti var ama sonuuçç...:icon_sorr :icon_sorr
acaba o sahnede senaryo değiştirilmiş olabilir mi arkadaşlar;ne de olsa bize gıcıklık yapmaya bayılıyorlar;diğer kesilen ve değiştirilen sahneler gibi bu sahnede üzerinde de oynamış olabilirler mi,eğer böyle bir şey varsa içimden gelen herşeyi saymak istiyorum kendilerine izninizle,çünkü bir çok arkadaş o sahnenin öpüşmeyle biteceğini düşünmüştü,aslında o atmosferde,öyle tutkulu bir sahne olması gerekiyordu.. ama yine kimlerin ahını aldıkta bizi böyle güzel bir sahneden mahrum ettiler acaba???????:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
3. Klibimde hazir.. Tamamen tesaduf oldu bu klip, bu sarki.. Canim banu ablam (Scale) benden evlilik yildonumu icin klip rica etti.. Bende seve seve yaptim.. 2 gunde bitti sanirim.. Insallah basta o, sonra sizler begenirsiniz..
Nilufer - Cok uzaklarda Izlemek icin TIKLAYIN! (http://www.youtube.com/watch?v=3KnuMAlkqGk)
sevgili kubrax klip cok güzel olmus... ben cok begendin..ellerine emegine saglik..
kardelen2086
21-04-07, 16:08
sevgili xkübrax;
arkadaşım bu ne güzel bir klip böyle bayıldım, tek kelimeyle harika,çok çok çok güzel olmuş ellerine,yüreğine sağlık,her klibinde kendini biraz daha aşıyorsun tebrik ederim..:happy0064 :happy0064
klibe ,hırsız polis tarihinin en can alıcı sahneleriyle başlamışsın;süper bir şey olmuş,bir ara ne oluyoruz dedim;kendimi kaptırdım gittim eski bölümlere,hatta eski bölümlerden hiç çıkmak istemedim...:img-yes: :img-yes:
daha nice güzel klipler yapman dileğiyle:img-yes: :img-yes:
ece_gs_1905
21-04-07, 16:25
klibin çok güzel olmuş çok duygulandım o sahneleri görünce ağlamamak için zor tuttum kendimi eline sağlık harika olmuş:happy0064
Klip muhteşem olmuş,gözyaşlarımı tutamadım:img-cray: ,ne kadar özlemişim onların o büyük aşkını izlemeyi, emeğine,gönlüne sağlık.Sevgiler..
Yeni hazırlamış olduğun klibini biraz önce izledim,izledim,izledim!!!!!!
Benim için çok özel ve anlamlı olan bu şarkıya,hayatımın son 1,5 yılına girerek bundan sonraki ömrümdede alzheimer olursam ancak unutabileciğim iki özel insanın Mavi ve Çınar!ın en canalıcı sahnelerini ekleyerek dahada özel ve anlamlı kıldığın için sana kucak dolusu teşekkürler ve sevgilerimi yolluyorum.
Harcadığın emeğine sağlık,ellerin,gözlerin dert görmesin.:good:
Canim klibin cok guzel olmus.hele ilk sahneler aklim basimdan gitti.:img-help: Nede guzel sicak opusmusler.Ne cok sahne varmis meger;Ama bu sahneleri 10 blmde bir gorunce cok az gelmistibana.:icon_sorr Inanirmsiin su gibi geldi su an .Ayrica sevgili formdas dostlarim ben bu HP askinin bitecegine kendi adima hic inanmiyorum bir hafta hic goremedim ne resim ne klip ne blm.Yani hp siz bir hafta cok zor gecti sonrada saatlerce izleyip depoladim sanki icime beynime.Ah bir tekrari yayinlansa hergun ah ne guzel olur .Her seferinde ilk defe izler gibi izledigim tek dizi.opuyorum cnm 4. klibinide bekliyorum.:happy0064
emocion
ece_gs_1905
tuğbay
Tenka
kardelen2086
asum
20fil35
gülüm_su
animavi
ojeni
Canlarim benim sizlere ne kadar tesekkur etsem azdir, en cok yorum alan kanimca bu klip oldu saolsun o guzel Cinarli Mavili sahneler :D..
Hepinizin o guzel yorumlari icin size minettarim, okuyunca yorumlari insanin yapasi geliyor.. Sanki tum sahneler tukettim tabi kadar az bolum olunca :(..
Ama yapicam bol bol yapmaya calisicam cok cok saol tekrar..
3. Klibimi indirmek icin TIKLAYIN! (http://**********.com/files/27155245/nilufer3.WMV.html)
DipNot- Indirmeye calistiginizda olmicak cunki forum o indirme sitesininin adini yasaklamis siz o * << lari kaldirin yerine o malum siteyi yazin hani R ile basliyor E ile biten varya, onu yazin olur kanimca..
buram buram aşk kokan bi klip olmuş bayıldımmmmmmmmmm harika bi müzik veeeee en sevdiğim çınar mavi sahneleri ellerine emeğine yüreğine sağlık.... muhteşem...muhteşem....muhteşem.......
kübram...benim klipden daha çok kiss li sahne kullanmışsın :icon_whis
ellerine saglık kübram...
ve sahnelerde muhteşem..
nilifer abla eşliginde hp özeti....:happy0064
Oy Oy Oy Kübram canım resmen döktürmüşsün tekrar tekrar izliyorum ve doyamıyorum en güzel sahneler ,en güzel şekliyle sunulmuş.Arkadaşlarımında söylediği gibi dizi boyunca sahnelerimizin azlığından şikayetçiydik oysa ne çok güzel sahne,aşk kokan sahne varmış...Canım benim sen böyle çalışmalar yapmaya devam et biz de müptelalıktan kurtulamayalım...:happy0064 :happy0064 :happy0064
xKubrax
bende çok beğendim klibini nasılda en can alıcı sahneleri seçip koymuşsun
yüreğine emeğne sağlık canım
bu nasıl güzel bir klip böyle, izlerken gözümden akan yaşlara engel olamadım :sad53: emeğine sağlık
TİMUÇİN_ÖZLEM
21-04-07, 20:15
Kübram, klip harika, ne denli emek harcandığına bizzat şahit oldum:) ,kliptende belli oluyor zaten .
Özellikle son kısım cok dokundu bana sarkı,sahne ,Mavi-Çınar herşey çok güzel bir ahenkle ilerledi.Emeğine sağlık.
NOt:
Şu son bölümü hala izlemeye cesaretim yok ,49'a kadar geliyorum devamı yok:(
Sevgiler.
bye
emocion
ece_gs_1905
tuğbay
Tenka
kardelen2086
asum
20fil35
gülüm_su
animavi
ojeni
Canlarim benim sizlere ne kadar tesekkur etsem azdir, en cok yorum alan kanimca bu klip oldu saolsun o guzel Cinarli Mavili sahneler :D..
Hepinizin o guzel yorumlari icin size minettarim, okuyunca yorumlari insanin yapasi geliyor.. Sanki tum sahneler tukettim tabi kadar az bolum olunca :(..
Ama yapicam bol bol yapmaya calisicam cok cok saol tekrar..
3. Klibimi indirmek icin TIKLAYIN! (http://**********.com/files/27155245/nilufer3.WMV.html)
DipNot- Indirmeye calistiginizda olmicak cunki forum o indirme sitesininin adini yasaklamis siz o * << lari kaldirin yerine o malum siteyi yazin hani R ile basliyor E ile biten varya, onu yazin olur kanimca..
+
naz&naz
saso
skyangel
epıler
potelek
TİMUÇİN_ÖZLEM
ayşegül110
21-04-07, 20:26
KÜBRA cım; canım klibini şimdi izleme fırsatı buldum çok güzel olmuş :img-yes: var ya ne güzel sahnelerdir onlar eskiye yolculuk yaptım resmen ellerine sağlık .çok özledim yaaabye bye
Sevgili xKübrax sen bu işi kotardın artık. Çok güzel bir klip olmuş. En vurucu sahnelerle vurdun beni de! Ellerine sağlık canım!
hırsızın_polisi
21-04-07, 22:15
kübra klibin çok güzel olmuş ellerine yüreğine sağlık...
bütün sahneler gözlerimn önünden geçti içimi bi hüzün kapladı özlemin verdiği acı olsa gerek
ayrıca timuçinin özleme olan aşkı da gözle görülebilir biçimde hissediliyordu
' çok saol(!)
Sevgili Kübracım ben var ya sana nediyeceğimi bilmiyorum!!
Bugün benim için çokkk güzel ve özel bir gün oldu!
Önce sabah sevigili hp dostlarımla buluştum,sevgili Zeytinem herşey için sağol çok, çok güzel bir gün geçirdim:img-yes: Derken akşamüzeri eve döndüm,birde baktım birhaftadır şehirdışındaki eşim süpriz yapmış, karşımda:img-yes: Derken tam HP başlıyo oturdum izlemeye,reklam arasında biforuma bakıyım dedim:img-yes:
Bide baktım en sonda Blue nun msg ı Kübra sen bu işi başardın diyo!
Kübra ne yapmış bi bakıyım dedim.Bide baktım ki:img-blush Allah hemen eşime seslendim,birlikte oturduk ,izlemeye başladık:img-in_lo Tabii ben gözler dolu hersahne
konuştuğumuz sahne Allahım olamaz diyorum,bitaraftan diyorum ki bu kızın sınavları vardı.Biz Temmuz diye konuştuk,Aklımdan onlarca şey geçiyor,
Ya muhteşem olmuş,İnan bizim şarkımıza daha güzel bir klip olamazdı hepsi benim en sevdiğim sahneler ve ömrümce saklıyacağım çok güzel bir hediye oldu bana:img-in_lo Dilerim seninde herşey gönlünce olsun,çok çok teşekkürler,
İnan çok mutlu oldum.Kocaman sevgiler:img-yes: bye
Ayrıca eşimde sana çok teşekkür ediyor inceliğin içinbye
Bugünüm çok güzel geçti süperdi.Yeni hp kurbanı çok samimi bir arkadaşımda(hani şu yukardaki):img-hyste şuan benimle.İstanbulda misafirim kendisi.Belki hatırlarsınız geçenlerde kendisine yüksek dozda sahneleri arka arkaya izlettiğimi anlatmıştım:img-hyste evet artık o da bizden:img-hyste .
Bugün ben,yeni hp kurbanı arkadaşım,alevalev_25_'im merdiyem ve tuğbam çok güzel bir gün geçirdik.Çok güldük çok eğlendik.Yarın ki buluşmamızı konuştuk,eskileri yadettik,birbirimizi benim vizelerimin yüzünden iki haftadır görememiştik.Çok özlemişiz bol bol sarılıp koklaşıp özlem giderdik...
kübram klibini henüz izleyemedim ama az sonra dış etkenleri savıp izleyeceğim:img-hyste .Eminim çok güzeldir.Duyduklarım kadarıyla süper olmuş en tesiri yüksek sahnelerden oluşuyormuş kanımca bakalım.Bak yap yap devam et yanımdaki yeni hp kurbanını daha çok bağlamam lazım:img-hyste .Zaten yeterli dozlardan sonra o da bizimle yorum yapar oldu.Birde yarın ki toplantıdan sonra tamamdır işi diyorum:img-hyste
Selam arkadaşlar ben fulyanın bahsettiği yeni hp kurbanıyım.:img-hyste .gözünüz aydın mutlu musunuz ben kendi halinde mazlum bi televizyon izleyicisiydim. şimdiyse sizin avatarlarınıza bakıcam diye kendimi paralıyorum.ayıp size yaa tanımadığınız birine yapılır mı bu:icon_whis .neyse aslına bakarsanız ben bugün fulyanın bu siteden arkadaşları olan merdiye ve tuğbayla tanıştığıma gerçekten çok mutlu oldum çok şeker çok şirin kızlar her ikisi de haa bi de özgür ablayla(skyangel)tanıştık bursa da o da çok tatlıydıı:good:
yarın geri kalanınızla da tanışmayı ümit ediyorum bugün çok eğlendik eminim kji yarın da bugünki kadar çok eğlenicez herkesee iyi eğlenceleeee:img-hyste
yeni kurbana sevgiler...bye
ama çok erken keşfettin hp yi...:icon_evil :img-wink:
:icon_whis
yarın içinbol eglenceler...
ve bir ricam olacak sizden...
öjenimi ve hello kitty i benim için kocaman öpermisiniz....:img-blush
jasminside suya atın :img-hyste hafızasını kaybetsin.. senaryo falan unutsun......:img-hyste
gönlünüze göre güzel bir gün dilerim...bye
Selam arkadaşlar ben fulyanın bahsettiği yeni hp kurbanıyım.:img-hyste .gözünüz aydın mutlu musunuz ben kendi halinde mazlum bi televizyon izleyicisiydim. şimdiyse sizin avatarlarınıza bakıcam diye kendimi paralıyorum.ayıp size yaa tanımadığınız birine yapılır mı bu:icon_whis .neyse aslına bakarsanız ben bugün fulyanın bu siteden arkadaşları olan merdiye ve tuğbayla tanıştığıma gerçekten çok mutlu oldum çok şeker çok şirin kızlar her ikisi de haa bi de özgür ablayla(skyangel)tanıştık bursa da o da çok tatlıydıı:good:
yarın geri kalanınızla da tanışmayı ümit ediyorum bugün çok eğlendik eminim kji yarın da bugünki kadar çok eğlenicez herkesee iyi eğlenceleeee:img-hyste
Hoşgeldin kurbannn sefalar getirdin biraz geç geldin:happy0064
Ne garipti ya, ne talihsiz, berbat bir bölümdü. Manzaraya diyecek sözüm yok, disardan bakilmaya müsaitti, ama ici bombos, koca bir hic baska birsey degil...
Yine yeni yeniden, sinirlendim ya, halime gülmek yakismaz sanirim aglamak daha dogru olur, nerden baslasam bilmiyorum, ilk saniyeler olsun bari; rüya gibi biten bir sahnenin ardindan, rezalet bir sahnenin devami ile baslanmasi mesela, basladiklari herseyin sonunu getiremediler birtürlü son sezonda, hayalkirikligi yarattilar hep, misal; ilk aklima gelenler, yarim biraktin sarkisinin tanitildigi sahne, sahilde herseyin basladigi yerde...
(mavi) -senden nefret ediyorum...
(cinar) -bende...
Önceki bölümde o karenin donup, ve bittigi an hayatim boyunca hic aglamadigim kadar agladigimi hatirliyorum, cok tartismistik arkadaslarla, o sahnede ne vardi ki bizi bu denli hüzünlendirmis olan, sarkimiydi, bir sene öncesine geri gidismiydi, aradan bu kadar zaman gecmesine ragmen, eller bombos oldugu icinmiydi,akillara sigmayacak bedeller ödenmis ama karsiligini bulamamis olmalarimiydi, bilmiyorum, bilemiyorum ama cok aglamistik...cok...
ama iste devami malum, rüya gibi bitmis ama kabus olarak kaldigi yerden devam etmisti..."nefret ediyorum", inanilir gibi degil..halen inanamiyorum, önemli olan sadece sarfedilmis bir kelime oldugu ve duygularla alakasi olmadigi degil, ama basli basina bu cümlenin hissedilmemesine ragmen sarfedilmesi benim icin halen bir muamma, ve sanirim ömrümün sonuna kadar öyle kalacak, bir yerde görsem malum sahsiyetleri, ilk önce yöneltecegim soru bu olacaktir, bundan hic kuskum yok...nasil böyle bir cümle yazdiniz...
Bir baska sahne ise, yani mükemmel bitmis ama rezalet olarak rahatlikla adlandirilacak birsekilde devami gelmis bir diger sahne ise, elbette Mavinin Cinari ziyaret ettigi o gece, korkularindan bir nebze olsun arinmis, o muhtesem tavriyla, Cinarida bizide büyülemisti, ve devami ise Allahim, berbat...Mavi Cinarin yanina uzanmis, Cinar orali bile degil, akli baska yerlerde, teselli etmekten bile aciz, o yatak odasinda daha önce cekilmis sahneleri animsadigimda sanki Mavinin basucundaki resmi ile daha ilgiliydi Cinar, resme bakardi, dalardi, aglardi, nerdeyse canlaniverecekti bir kagit parcasi, o muhtesem enerji karsisinda eriyecekti ama gercegini eritemedi! ne onu nede bizleri...Ruhsuz, bu kadar ruhsuz olunmazki ya...biraz gayret gösterseydi keske, rolünün icine girebilseydi, ellerine verilen tüm eksik malzemelere ragmen, müthis bir yemek cikardi, bundan eminin ebediyen agzimizda kalacak bir tat birakarak. :img-in_lo
Yukaridaki yazdiklarim hesapta yoktu, ama birsekilde icimde biriktirmisim demekki, aciga cikti yapacak birsey yok.:img-wink: 42. bölümü izlemistim evet, eveet, simdi dogruya dogru harbiden cok kötü bir bölümdü, dedim ya manzara güzeldi ama ici degil, kesinlikle degil...
Mesela...
(Cinar) -senin bu masumiyetin, bazen bu melek yüzün arkasinda bir seytanmi var diyorum....
(Mavi) - Soygun kelimesini duydugun an, bana olan nefretin tazeleniyor!!!
Allahim cildirmamak elde degil, ne nefreti ayol, ne nefretinden bahsediyorsunuz, ya karsisindakine ne demeli yani Cinara, öylece aval aval bakiyor, tren seyreder gibi...ya insan nasil susabilir böyle bir anda, ya insan demezmi..
Mavi!, ne diyorsun sen, ne nefreti?? Böyle birseyi nasil düsünürsün!!, diye soramadiya, resmen soramadi...saskin, avanak sey...:icon_evil
Sile ise, basli basina bir kabustu, o kadar belliydiki sonradan dahil olunmus bir sahne oldugu, o kadar egreti durmustu ki, inanamadim, inamak istemedim.:icon_sorr Ne bakislar, ne duygu, ne arzu, ne sitem, ne birbirini doyasiya anlamak, sevmek, özlemini gidermek hicbirsey yoktu! Pardon birsey vardi, yigidi öldürelimde hakkini yemiyelim hesabi, evet birsey vardi o kahrolasi talihsizsizliklerin ötesinde birsey...
(Cinar) - seni tamir etmek istiyorum...
Bu sarfettigi cümleden dolayi en ufak bir vicdan azabi cekmedi, yani olur ya bazen insan hissetmedigi birseyi söyleyebilir, o an ki ruh hali buna zemin hazirlayabilir ama hatani telafi edersin, özür dilersin, daha aciklayici birsekilde neyi kastettigini anlatirsin...ama Cinar buna gerek bile duymadi, üstünü örttü sadece, inanilir gibi degil, yine cok uzaklarda idi, cok uzaklarda...
Daha fazla yazamiyacagim, acaip sinirlerim bozuldu, sinirden gülüyorum :img-grin2, ne vardi sanki biraz daha yaratici olsaydiniz, basladiginiz hikayeyi yari yolda birakmasaydiniz...ah sitem, sitem nereye kadar...bye
yeni kurbana sevgiler...bye
ama çok erken keşfettin hp yi...:icon_evil :img-wink:
:icon_whis
yarın içinbol eglenceler...
ve bir ricam olacak sizden...
öjenimi ve hello kitty i benim için kocaman öpermisiniz....:img-blush
jasminside suya atın :img-hyste hafızasını kaybetsin.. senaryo falan unutsun......:img-hyste
gönlünüze göre güzel bir gün dilerim...bye
Beni suya atsınlar öyle mi sasocum. O zaman yok sana senaryo falan. Yeni bölümü okutmıycam sana. Meraktan çatla bakalım.:img-yes: :img-yes:
jasmins ilk 2 bölümden sonra beni unuttun sanırım sevgiler:img-yes: :icon_whis :icon_whis
Beni suya atsınlar öyle mi sasocum. O zaman yok sana senaryo falan. Yeni bölümü okutmıycam sana. Meraktan çatla bakalım.:img-yes: :img-yes:
:img-swoon
kız sen burdamıydın....
:blink:
şey yani..ben....bebekten haber versen sadece :icon_sorr
tiyo olarak...:img-wink:
(diger bölümlerde kendini aşarsan okuyamam zaten...:img-hyste )
kız sen burdamıydın....
:blink:
şey yani..ben....bebekten haber versen sadece :icon_sorr
tiyo olarak...:img-wink:
(diger bölümlerde kendini aşarsan okuyamam zaten...:img-hyste )
Bebeğin annesi onu doğururken ölür ve bebekte diğer iki başrol oyuncusuna kalır dermişiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!! troest troest troest
Yani bilmiyorum benimde aklımda şu an hiçbişey yok yazmadım daha devamını. :bilmim :bilmim :bilmim
Kendimi aşma konusuna gelince acayip aşıcam hemde.
-Haddini aşma aksak haddini aşma
-Aşarım herşeyi aşarım :img-hyste
jasmins ilk 2 bölümden sonra beni unuttun sanırım sevgiler:img-yes: :icon_whis :icon_whis
Valla senaryoyu herkese tek tek göndermeyi isterdim. Ama bütün adresler birbirine girmiş durumda. Kime hangi parçayı gönderdim hangi adres kime aitti hepsi karışmış durumda. :img-pilot :img-pilot :img-pilot
O yüzden siz benden isteyeceksiniz senaryonuzu, mail adresinizi de yazmayı unutmayacaksınız tabi bende size göndericem. Zaten bu senaryo yakında bana site kurduracak başka yolu kalmadı. Hem senaryo yaz, hem tek tek postala zor iş be...:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
tşk ler jasmins geldi şimdi:img-yes: okuyayım.iyi geceler sevgiler herkesebye
Bebeğin annesi onu doğururken ölür ve bebekte diğer iki başrol oyuncusuna kalır dermişiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!! troest troest troest
Yani bilmiyorum benimde aklımda şu an hiçbişey yok yazmadım daha devamını. :bilmim :bilmim :bilmim
Kendimi aşma konusuna gelince acayip aşıcam hemde.
-Haddini aşma aksak haddini aşma
-Aşarım herşeyi aşarım :img-hyste
dermişiiiiiiiimmmmmmmmmmmm deme yaaaa...
deeeeee. deeeeeeeeeeeeeeee:happy0064
seyircinin istedigini verki..reyting ...reyting.....:happy0064
kendini aşmak mı....:img-fie:
ben vazgeçtim....senaryo okumaktan...:sad53:
Sevgili Kübracım ben var ya sana nediyeceğimi bilmiyorum!!
Bugün benim için çokkk güzel ve özel bir gün oldu!
Önce sabah sevigili hp dostlarımla buluştum,sevgili Zeytinem herşey için sağol çok, çok güzel bir gün geçirdim:img-yes: Derken akşamüzeri eve döndüm,birde baktım birhaftadır şehirdışındaki eşim süpriz yapmış, karşımda:img-yes: Derken tam HP başlıyo oturdum izlemeye,reklam arasında biforuma bakıyım dedim:img-yes:
Bide baktım en sonda Blue nun msg ı Kübra sen bu işi başardın diyo!
Kübra ne yapmış bi bakıyım dedim.Bide baktım ki:img-blush Allah hemen eşime seslendim,birlikte oturduk ,izlemeye başladık:img-in_lo Tabii ben gözler dolu hersahne
konuştuğumuz sahne Allahım olamaz diyorum,bitaraftan diyorum ki bu kızın sınavları vardı.Biz Temmuz diye konuştuk,Aklımdan onlarca şey geçiyor,
Ya muhteşem olmuş,İnan bizim şarkımıza daha güzel bir klip olamazdı hepsi benim en sevdiğim sahneler ve ömrümce saklıyacağım çok güzel bir hediye oldu bana:img-in_lo Dilerim seninde herşey gönlünce olsun,çok çok teşekkürler,
İnan çok mutlu oldum.Kocaman sevgiler:img-yes: bye
Ayrıca eşimde sana çok teşekkür ediyor inceliğin içinbye
Banu ablam canim benim.. Ne diyim inanki bilmiyorum bu yorumundan sonra, hatta MSN'de bana soylediklerinden sonra havalarda ucuyordum.. Begenicegini biliyordum ama bu kadar seni mutlu edicek, esin ve oglunla izliyecek kadar begendigini inanki hic tahmin etmedim, benim icin surpriz oldu desem yeridir, ama hic sykayetci diilim halimden acaip mutlu ettin beni, burda bana yorum yapan herkese minettarim, herkesin yorumu beni cok sevindirdi ama iclerinde en sevindiren sen oldun malum klip zaten senin adina yapilmis biseydi, iyiki istemissin iyiki yapmissim canim ablam benim..
Ayrica Behzat abiye sevgilerimi yolla, tesekkur ettigimi soyle, aileminde selami var civa gibi kiz ha (anladin sen :img-hyste ).. Kucuk Cağan'ida op yerime.. Ben neymissimde haberim yokmus tum aileyi mesut ettim, bi klip nelere kadirmis.. :img-hyste
Tekrar saol ablam, hersey icin..
Opuldun cook..
Sevgili saso ve scale.Teşekkür ederim geç oldu ama güç olmadı.Sizinle de görüşmek dileğiyle.Saso öpücük isteiğini tanıştıktan sonra karşılıcam.
Jasmis'in başarılarının devamını dilerim.Az önce okudum fulya'nın bünyesi birkez daha okumayı kaldırmadığı için kendini dışarlara vurdu.Jasmins ülkenin senin gibi senaristlere ihtiyacı var.Aynen devam:img-hyste .Yarın görüşmek üzre
Kezus_18 aramiza hosgeldin canim, biraz gec oldu HP bitti :( ama olsun o bittikten sonra hala hastasi olabilen insanlar varsa ne ala.. Simdiden sen kendine iyi bi doktor bul malum bizim aramizda deli olucan simdiden soylim, kac kurtar kendini.. :img-hyste
Fulyamin arkadasiysan seni simdiden tanimis oldum, onun arkadaslarida eminim onun gibi dunyalar tatlisidir.. Seni tanimak cok isterim kurban.. :D..
Amanın da amanın kim gelmiş canım benim Kezusum (NEVALİM) gelmiş evet kızlar 2 hafta önce dünya tatlısı iki melekle tanıştığımdan bahsetmiştim Fulya yı biliyorsunuz anlatmama gerek yok kendi yetmezmiş gibi bi de Neval ile gelmiş ya bu kadar tatlılık olmaz arkadaşlar yarın nasıl eğleneceklerini ve bugün nasıl eğlendiklerini duydukça hem onlar adına mutlu oluyorum hem de kendi adıma gıpta ediyorum:img-blush Nevalimde iyice müptela oldu anlaşılan her gün en az 2 doz hpalmazsak günümüz hayırlı geçmiyor kızlar tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır siz dönün Bursaya ben çıkartıcam sizsiz olduğum günlerin acısını :icon_whis bol bol resim çekinin hatta gelirken bikaç kanka getirin bende tanışmış olayım onlarla :img-wink: Ne mutlu bize ya iyiki hp izlemişiz iyi ki bu foruma girmişiz iyi ki sizleri tanımışım hepinizi çok seviyorum
Kezus_18 nami deger Nevalcik'im.. 5 dakika olmadi 10 dakika once yazdigim hosgeldin mesaji varya, hani seninle tanismak istiyorum dedimya.. Hani kendine doktor bul dedimya.. Hepsinden vazgectim tatlim.. 1. Seni tanidigima, Fulyama "yeni HPci arkadasinla tanismak istiyorum" dedigime diyecegime bin pisman ettin beni.. 2. Doktora senin bizim yuzumuzden diil, kendin zaten ihtiyacin var bizimle alakasi yok yani :img-hyste ..
Beni cok asagladin, yasimla dalga gectin.. Ama ayni benim kafadansin bunun icin ilk dakikadan vazgecilmezlerim arasinda yerini almis bulunuyorsun guzelim..:img-yes:
Ha ayrica sen avucunu yalamaya devam et tatlim o abla kelimesini benden duyman helede sana karsi duyman biraz zor olcek kanimca..:img-hyste
Fulyam Allah senin yardimcin olsun ne diyim, boyle bi cadolozla bas etmek kolay diil, evini acmissin iyilik yapip, insanligini gosterip ama o nankorluk yapiyorr olmaz ama ya..:img-hyste
Kübram vallahi üzgünüm canım.Sen tanışmak istiyorum diyince msnde, yanımda olduğu için fazla hızlı davrandı.Uyaracak vakit bulamadım.Ama mazur gör 1 hafta öncesine kadar hayatında hp yokken şu birkaç gün içinde aşırı doz alıyor kendisi.:img-hyste .Tamam iyi hoş izliyor ama böyle yan etkileri de olabiliyor aşırı doz alınca:img-hyste
Herkese iyi geceler arkadaşlar yarın yine yokum(z).Canlarımla süper birgün geçireceğim inşallah.Eski günleri yadedip,bizim için özel yerleri gezeceğiz....bye
Kübram vallahi üzgünüm canım.Sen tanışmak istiyorum diyince msnde, yanımda olduğu için fazla hızlı davrandı.Uyaracak vakit bulamadım.Ama mazur gör 1 hafta öncesine kadar hayatında hp yokken şu birkaç gün içinde aşırı doz alıyor kendisi.:img-hyste .Tamam iyi hoş izliyor ama böyle yan etkileri de olabiliyor aşırı doz alınca:img-hyste
Herkese iyi geceler arkadaşlar yarın yine yokum(z).Canlarımla süper birgün geçireceğim inşallah.Eski günleri yadedip,bizim için özel yerleri gezeceğiz....bye
Fulyam sana ayrica kizginim, beni nasil bi cadiyla tanistirdiysan.. Hpnin bunun gibilere ihtiyaci yok (cokmu ileri gittim ne :img-hyste )..
Ay aslinda hakta vermek lazim dimi, HP insana neler yapiyor heleki asiri doz alincaki bunun tek sorumlusu sensin, senin yuzunden cadiya dondu melek gibi kiz :D..
Yan etkiyese bunlar o zaman mazur gorebilirim, ama kiz o kadar saygisizki yazdigimi okuyup gulup gitti Okani izledi, karsindaki gul gibi makinali tufegi birakip gittide o Makinayi izliyor.. Oyle olsun.. Vericen hesabini bunlarin, ha bu arada bi ortak noktamiz daha kumanda haha..
Neyse Fulyam seni affetim ben, bu mesajina dua et..:img-hyste
Size iyi eglenceler canlarim, bensiz :sad53:
Kezus_18
hoşgeldin canım :happy0064
bu bir ilk galiba dizi bittikten sonra bir dizinin fanatiği oluyor olsun hp fanlığı sınır tanımaz farkımız da bu herhalde
tüm olacaklara hazırmısın?
Bak ben alıştım artık sokak ortasında terk edilmeye, tlf suratıma kapatılmasına,tam hp'den bahsederken sustu