Tüm Versiyonu Göster : Hırsız Polis Öncesi /Sonrası
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
[
15]
16
17
18
19
20
21
ayşegül110
24-04-07, 17:23
tuba'cım canım ya sen bakmasaydın fulya'ya bak kaldı dolmalar o kadar teyzecim sarmış uğraşmış niye yensin diye dimi:img-hyste bide şeyi çok merak ettim okadar yediklerin nereye gidiyor yok yani bir gram fazlan.ama içimizden en akıllısın sendin yaptın bi güzel kahvaltıyı aldın enerjiyi yoksa o yol bitmezdi senin için.ya ben burdan bide başta sen ,merdiye ve pelinede çok teşekkür etmek istiyorum o yorgunluğun üzerine bide benim için cihangir ve ara cafe yaptınız saolun kızlar.özge ablacım bu sefer göremedim ama görünce söz resim olayı tamadır.:good:
ayşegül110
24-04-07, 17:27
ay kusura bakmayın şimdi okudum yazdıklarımı imla diye bişey kalmamış saolsun telefonlardan akıl kalmadı artık siz kendinize göre okuyun arkadaşlarbye
Ben geldim gelirkende yanimda busbutun bi yorgunluk getirdim dunden kalan..
Bulusmaya giden arkadaslarim gercekten tum paylasimlariniz icin sizlere cok cok tesekkur ediyorum, yanlariniza diildim olmayi tum kalbimle istiyorum, hatta suan icin dunyada en cok istedigim sey desem yeridir..
Resimleriniz, yasadiklariniz filan super gercekten.. Resimlerde herkes birbirinden guzel cikmis.. Fulyam sen zaten ayri bi guzel cikmissin, seni gidi beyaz cillop seni (anladin sen :img-hyste ), Ben en cok Ebrumu merak ediyordum sonunda bi resimde gorebildim oda gozluklu cikti, ay ama cok seker her ne kadar o terbiyesizlikler ona yakistiramassamda :img-hyste
Merdiyem herzamanki gibi fistik gibisin canim benim.. Nevalim lan cadi, resimlerde bile cadiligini korumussun hemen senin sen oldugunu anladim resimlere bakinca, yani bu kadar anlasilir bi haldesin artikin.. Damarima basiyon zaten dakikada bi, bana nasil hava atiyor diyorki oh oh HPyi izlemedim senden once gezdim oralari, senden once gordum forumcanlari.. Pisliksin kizim sen pislik.. Ben ne demistim Fulyamin arkadasi isen kesin cok sekersindir ama yoook ne sekeri tuzsun sen tuz kizim, sekermi peh.. :icon_sorr :icon_sorr :img-hyste
Neysem ben insallah bu sene gelip sizi gorcem, en cokta su Nevalle nasil gecincem nasil bi kavga oluscak onu merak ediyorum.. Yikilir ortalik kanimca.. Fulyama yazim olucak bizi ayirmak icin kimbilir neler neler yapicak.. :img-hyste
Çınar, çeteye adım adım yaklaşıyor...
Evden ayrılarak arkadaşı Koray'da kalmaya başlayan Çınar, artık yalnız bir adam olarak sürdüreceği hayatını düzene sokmaya çalışmaktadır. Aylin ise Çınar'la arasını düzeltmeye uğraşmaktadır.
Mavi ile Çınar arasındaki güçlü çekim ve biraz da Fulya'nın yardımı iki gencin birbirine daha da yakınlaşmasını sağlayacaktır. Çınar'ın arabasının kapısının bozulması sonucu, Mavi'nin "otomatik hırsız refleksi" heyecanlı anlar yaşanmasına sebep olacaktır.
Aksak'ın babasının sağlık durumu giderek bozulmaktadır. Aksak yeni bir karar vermek zorundadır: Ya babasını kaderine terk edecek ya da alıp doktora götürecektir.
Çınar ise çalınan arabaları bulmak ve Aksak'ın çetesini çökertmekte kararlıdır. Bulduğu izler adım adım çeteye doğru giderken hiç beklemediği bir şeyle karşılaşır. Aksak, kendi adamlarını bile şaşırtan bir oyun hazırlamıştır. Fakat bu oyun, Çınar'ın eline müthiş bir koz verecektir.
bir zamanlar bunlari beklerdik, bir resim icin saatlerce bekledik..
bu hafta bunlar varmis eskiden cok eskiden..:sad53:
uzun zamandır yazamıyorum kusura bakmayın herkesin keyifler iyidir umarım.
ankara'da olan ve ozellikle ankara'ya gidecek arkadaslar fotograf makinası
gotursun de bol bol fotograf cekilinsin o gune dair.:happy0064
Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar,öncelikle istanbul buluşmasına katılan arkadaşlar sizi resmen kıskandım resimlerinizden ne kadar eğlendiğiniz ve mutlu olduğunuz belli sizi resimlerinizdende tanımış olmak çok güzel:happy0064 :happy0064 Ben bugün işyerimde can sıkıntısından (bilgisayar tamirde işlerde çok yoğun:icon_whis )bulmaca çözüyordum ki bi soru bir tür ağaç cinsi(çınar)hemen yanında bi soru daha bir renk(mavi) tabi ben hemen dağıldım koca bi aaah çektim yanımdaki arkadaş ne olduğunu sordu anlatsam anlamıcak dizilerle hiç ilgisi yok bişi yok dedim onun için bi ağaç ve bi renk ama benim için aşk demekti anlatsamda anlamıcaktı beni anlıcak insanlar burda bunu çok iyi biliyorum.Sonra aklıma bişi geldi bi hp bulmacası veya testi yapılsa nasıl olur diye düşündüm mesala 1.bölümden başlayarak bölüm bölüm sorular hazırlansa her hafta bi bölümü bide böyle irdelesek(nevresimlerimi hatırlarsınız:img-wink: )tam süper olacak:happy0064 :happy0064 ama kopya çekmek yok:icon_whis :icon_whis Mesela birinci bölümde bir soru.Çınarın birinci bölümde söylediği şarkı aşağıdakilerden hangisidir?
a. Mavi mavi masmavi
b. Deli mavi
c. Melek
d. Mavi yazma bağlamabye bye
ayşegül110
25-04-07, 00:22
"hp bulmacası veya testi yapılsa nasıl olur diye düşündüm mesala 1.bölümden başlayarak bölüm bölüm sorular hazırlansa her hafta bi bölümü bide böyle irdelesek"
canım ya süper bir fikir cevap veriyorum MELEK tabikide
benden de bir soru süper bir fikir bence de :
2.bölümde maviyi ihbar eden ve yakalanmasına neden olan kimdi?
a.arsen
b.yakup
c.jilet
oooo 6.bölüm özeti gelmiş bugün salı malum,sağolasın Mavi çınar
6 hatfa oldu demekki dizimiz biteli bu ayni zamanda bize bitiş tarihinide hatırlatıyor her hafta herbiri upuzun 6 hafta !!!
6. Bolum'e geldik ha, reytingler hic iyi gitmiyor, bu gidise bakilirsa dizimiz yayindan kalicak.. Hep o Ask Oyunmudur mesk oyunumudur onun yuzunden.. Bence hemen bi kampanya baslatilmali ve dizimiz icin gun degisikligi istenmeli mesela Persembe iyi olur.. Ben her ne kadar daha diziyi izlemeye baslamamis olsamda hastasi olucagimdan adim gibi eminim hem 16. bolume ne kaldi simdiden baslamaliyiz kanimca..
Dahami erken izlemeye baslassam ne..?!:img-hyste
Delirdimmi..????!!:img-pilot :img-help:
Cem Yildizin albumune bayildim eee nede olsa koskoca Hirsiz Polis'in solisti kendisi, kotu olmasi zaten beklenmezdi dimi..
Ozellikle bi sarki varki yemede yaninda yat.. Mutluluk yanliz ruya.. Gercekten bayildim, muhtesem bi sarki hatta albumunde Yarim biraktin ve Imkansiz ask'tan sonra gelen en guzel sarki Hubanimin kulaklari cinlasin, melegimde cok sever, benim gibi tekrar tekrar dinler.. Hatta benden size minicik bi tuyo.. 4'uncu klibim bu sarkiya olmasi buyuk bi olasilik.. Tabi bi mani cikmassa..
*EnDipNot - Avatarim yikiyor dimi.. :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Mesela birinci bölümde bir soru.Çınarın birinci bölümde söylediği şarkı aşağıdakilerden hangisidir?
a. Mavi mavi masmavi
b. Deli mavi
c. Melek
d. Mavi yazma bağlamabye bye
Gerçekten güzel bir fikir bu bulmaca fikri.. Hemen 1. sorunun cevabını veriyorum MELEK :happy0064
a.arsen
b.yakup
c.jilet
Bu sorunun cevabıda cevap veriyorum verdim bakkk C şıkkı JİLET:happy0064
Not: Arkadaşlar bu sorular çok kolay bence daha zor sorular hazırlanmalı.. Unutmayalımki karşımızda dakika dakika HP'nin neredeyse tüm bölümlerini ezbere bilen bir topluluk var:img-yes: :img-wink:
ayşegül110
25-04-07, 09:53
a.arsen
b.yakup
c.jilet
c. şıkkı jilet son kararım.....:img-hyste
Günaydın arkadaşlar fikrimi beğendiğiniz için teşekür ederim.Ben sadece örnek vermiştim evet çok daha güzel ve zor sorular hazırlayabiliriz.Lütfen herkes soru hazırlayıp eklesin eminim çok eğlenceli olucak.Herkese sevgilerbye bye bye
1. Bölümde Aylin-Çınar sahnesinde Çınar D. kontrol ilaçlarını buldu ve elinde salladı ya!
Elindeki ilaç şeysinde kaç tane ilaç kalmıştı? :)
Şık vermiyorum. Benimki yorum sorusudur. Rakamın yanında yorum da bekliyorum. :)
Süre 1 saat
Başarılar
:img-hyste
editcik: benekçim önerin için teşekkürler!
1. Bölümde Aylin-Çınar sahnesinde Çınar D. kontrol ilaçlarını buldu ve elinde salladı ya!
Şık vermiyorum. Benimki yorum sorusudur. Rakamın yanında yorum da bekliyorum. :)
Süre 1 saat
Başarılar
Zor olsun dedikte blue'm bu kadar demedik.. Şimdi nereden bileyim kaç tane kaldığını.. Çantada başka bir kutu dahada olabilir mi acaba?
Şimdi doğum kontrol hapının kutusunda kaç tablet vardır onuda bilmiyorumki içtiklerini çıkartırsak geriye kalan sayı kalan ilacı gösterirdi.. Olmadı şöyle bir deklem kursam.. Kutudaki ilaç sayısına x, içtiği ilaç sayısına y dersek kalan ilaç sayısı x-y 'dir..
Evet cevap veriyorum X-Y = Güle güle Aylin Güle güle'dir :img-hyste o kadar ilaç kalmıştır..
Sevgili blue&blue canım koya çekmeden tahmini cevap veriyorum kopya çekmeden sanırım 3-4 tanesi kullanılmış işte geri kalanıda duruyodu:img-wink: :img-wink:
Zor olsun dedikte blue'm bu kadar demedik.. Şimdi nereden bileyim kaç tane kaldığını.. Çantada başka bir kutu dahada olabilir mi acaba?
Şimdi doğum kontrol hapının kutusunda kaç tablet vardır onuda bilmiyorumki içtiklerini çıkartırsak geriye kalan sayı kalan ilacı gösterirdi.. Olmadı şöyle bir deklem kursam.. Kutudaki ilaç sayısına x, içtiği ilaç sayısına y dersek kalan ilaç sayısı x-y 'dir..
Evet cevap veriyorum X-Y = Güle güle Aylin Güle güle'dir :img-hyste o kadar ilaç kalmıştır..
Koptuğumun resmidir. :img-hyste
Bu kaç bilinmeyenli denklem oldu bilinmez ama şunu biliyorum ki yorumuna bayıldım canım!
Bu bakımdan seni yıldızlı pekiyi ile HP okulundan mezun ediyorum. Yarın veli'n gelsin bi görüşelim. :img-hyste
Benekcuğum yorumunu alamadık bu bakımdan seni kurtarma yazılısına alacağım! :img-hyste
Haydi soruları-cevapları bekliyoruz...
Editcik: Kutuda 21 ilaç vardır eftelyacım. Bir sonraki soru için yardımcı olur belki!
Koptuğumun resmidir. :img-hyste
Bu kaç bilinmeyenli denklem oldu bilinmez ama şunu biliyorum ki yorumuna bayıldım canım!
Bu bakımdan seni yıldızlı pekiyi ile HP okulundan mezun ediyorum. Yarın veli'n gelsin bi görüşelim. :img-hyste
Benekcuğum yorumunu alamadık bu bakımdan seni kurtarma yazılısına alacağım! :img-hyste
Haydi soruları-cevapları bekliyoruz...
Olmaz hocam ben mezun olmak istemiyorum beni hatta kurtarma yazılısına bile alma lütfen lütfen direkt sınıfta bırak.. HP sınıfında her sene tekrar tekrar okuyayım bak almazsan o sınıfa ağlarım:icon_sorr
zeytine-35
25-04-07, 10:23
bluuu bu ne kazık sorudur böyle
sen bir zamanların sıfırcı hoca kurbanımısın travmatik etkiler kalmış
arkadaşım.
eftelyam da güzel cevap vermiş
bence soru kaç kutu kullanmış olmalıydı :good:
şimdi ben bir soru sormak istiyorum?
mavinin çantasında ne vardı?
3 adet sıralamanız benim için yeterli :img-hyste
Olmaz hocam ben mezun olmak istemiyorum beni hatta kurtarma yazılısına bile alma lütfen lütfen direkt sınıfta bırak.. HP sınıfında her sene tekrar tekrar okuyayım bak almazsan o sınıfa ağlarım:icon_sorr
Oooo! O zaman eğitim sistemini değiştiriyoruz. Ne kadar çok soru biliyorsan o kadar çok sınıfta kalıyorsun ok? :img-yes: Yani bi nevi hababam yaratacağız. Bizimki de HaPabam sınıfı olsun! :)
Şimdi geliyor 2. soru!
*Bir gece önce "Oluuur oluur! Hem bu günlerde yaparsak çocuğumuz da oluur!" Şeklinde iç yanması ile konuşan Çınar efendiyi göz önüne alaraktan bir de toplam ilaç sayısını göz önüne alaraktan (bkz bir önceki mesaj) Aylin'in kaçıncı ilaçta olduğunu formüle ederek açıklayınız. Ayrıca bir önceki beyhude çabanın yorumunu yapınız içtenlik ve açıklıkla! :icon_whis
Cevap verene ömrü billah mezuniyet lafı yok! :img-hyste
Süre sınırsız, kelime sınırsız, tükenmez kalem kullanınız karalama yapmayınız... (içinizden geçen her noktayı görmek silinmelere mahal vermemek için :icon_whis )
arkadaşım.
Bir pergel bir cetvel bir de çikolat! :img-hyste
arkadaşım.
1- HİÇBİŞEY
2-hiçbişey
3-HiÇbİşEy
ve ya
1-matkap. en mühimi kasa açmaya birebir
2-fener , malum ışıksız ıolmaz hatta hırsızın baş aksesuarı da denilir
3-her durumda hırsızlık eylemine katılacağını düşünerek yanında bulundaracağı bir adet bere
4-bazen büyük resimleri taşıyabilmesi için büyük bir cüzdan
5-belki testere,,
6-belki kapı açmak için lüzüm gerektirecek demir tel,
7-belki saç tokası yine kilit açma eylemi için,,,
8-belki yine bir atkıı açil hırsızlık durumlarında yüzünü kapatması içinn:img-hyste
arkadaşım.
Cevap veriyorum..
1- Kiraz'ın resmi (bakınız Kiraz'ın kaybolduğu bölüm sanırım 37. bölümdü)
2- Ağırlık yapsın ve yere düştüğünde ses çıkartsın diye el feneri, anahtarlık tarzı bir şey (bakınız 41. bölüm sonu)
3- Birde cüzdan :) (Tamam itiraf ediyorum 3. seçenek kolay oldu)
Oooo! O zaman eğitim sistemini değiştiriyoruz. Ne kadar çok soru biliyorsan o kadar çok sınıfta kalıyorsun ok? :img-yes: Yani bi nevi hababam yaratacağız. Bizimki de HaPabam sınıfı olsun! :)
Şimdi geliyor 2. soru!
*Bir gece önce "Oluuur oluur! Hem bu günlerde yaparsak çocuğumuz da oluur!" Şeklinde iç yanması ile konuşan Çınar efendiyi göz önüne alaraktan bir de toplam ilaç sayısını göz önüne alaraktan (bkz bir önceki mesaj) Aylin'in kaçıncı ilaçta olduğunu formüle ederek açıklayınız. Ayrıca bir önceki beyhude çabanın yorumunu yapınız içtenlik ve açıklıkla! :icon_whis
Süre sınırsız, kelime sınırsız, tükenmez kalem kullanınız karalama yapmayınız... (içinizden geçen her noktayı görmek silinmelere mahal vermemek için :icon_whis )
Şimdi blue'm güzel sorular soruyorsunda denklemde kullanacağım materyallerim eksik.. İlk önce bana bir kutuda kaç tane ilaç olduğunu söylemen gerekiyordu.. Söylemediğin için ben bir kutudaki ilaç sayısını 30 olarak kabul ediyorum.. 30 artık bundan sonra matematikteki pi sayısı gibi bir kutudaki ilaç sayısı için sabit bir rakam olarak tarafımdan ilan edilmiştir:icon_whis
Aylin ve Çınar 3 yıldır evli olduklarına göre ve bir kutuda 30 ilaç olduğuna göre takriben 35 kutu ilaç tam olarak bitirilmiş 36 kutudanda x-y=Güle güle Aylin kadar ilaç kalmıştır..
Bu cevabım sizi tatmin ettimi acaba..
zeytine-35
25-04-07, 10:42
Bir pergel bir cetvel bir de çikolat! :img-hyste
pergel?
mavinin pergelle ne işi olur işi olsa açıyı tuttururdu yanlış cevap
kendileri mesafede durma konusunda ihtisas yapmıştır. bunu doğru kabul edebiliriz ki cetvel doğru cevap
çikolat ???? yorumsuzun ne diyim ki canın mı çekti sabah sabah :icon_whis
zeytine-35
25-04-07, 10:45
Cevap veriyorum..
1- Kiraz'ın resmi (bakınız Kiraz'ın kaybolduğu bölüm sanırım 37. bölümdü)
2- Ağırlık yapsın ve yere düştüğünde ses çıkartsın diye el feneri, anahtarlık tarzı bir şey (bakınız 41. bölüm sonu)
3- Birde cüzdan :) (Tamam itiraf ediyorum 3. seçenek kolay oldu)
birinci ve ikinci şıkları doğru kabul ediyorum iddaya giremem ki bölüm nolarını bilem yazmışsın
üçüncü şık cüzdan? ne ilgisi var şimdi ben mavinin cüzdanından para çıkarıpda bişi aldığını görmedim ki cepten yiyordu mavicim
(bölüm nosu veresen bişi diyemem tabiiii :))
Editcik: Kutuda 21 ilaç vardır eftelyacım. Bir sonraki soru için yardımcı olur belki!
Geç kaldınız blue'cum ben o kutudaki ilaç sayısını 30'a sabitledim bile çoktan artık ilaç firmaları 30 olarak üreteceklermiş:img-hyste
Alev senin dilin ne der? o soruları nerden bilelim..Ben daha hapın ne işe yaradığını bilmem :img-hyste Kutuda kaç tablet var nedir ne renktir küçümüdür büymüdür onu bilmem birde o bi evlet be evlat diyen beyefendinin hangi günler de bebek olabiliceğini ihtimalini kestirip yetmemiş gibi formüle edip aylin in kaçıncı ilaç da oldunu cevaplayacağız öyle mi :img-hyste
birinci ve ikinci şıkları doğru kabul ediyorum iddaya giremem ki bölüm nolarını bilem yazmışsın
üçüncü şık cüzdan? ne ilgisi var şimdi ben mavinin cüzdanından para çıkarıpda bişi aldığını görmedim ki cepten yiyordu mavicim
(bölüm nosu veresen bişi diyemem tabiiii :))
Aslında cüzdanı Kira'ın kaçırıldığı daha doğrusu kaybolduğu bölümde çantasından çıkartmıştı o yüzden yazdım ama kolaya kaçtığımı farkındayım.. O sırada daha detaylı düşünemiyordum matematiksel formullerle uğraşıyorumda şu anda:img-hyste
zeytine-35
25-04-07, 10:48
:happy0064 1- HİÇBİŞEY
2-hiçbişey
3-HiÇbİşEy
ve ya
1-matkap. en mühimi kasa açmaya birebir
2-fener , malum ışıksız ıolmaz hatta hırsızın baş aksesuarı da denilir
3-her durumda hırsızlık eylemine katılacağını düşünerek yanında bulundaracağı bir adet bere
4-bazen büyük resimleri taşıyabilmesi için büyük bir cüzdan
5-belki testere,,
6-belki kapı açmak için lüzüm gerektirecek demir tel,
7-belki saç tokası yine kilit açma eylemi için,,,
8-belki yine bir atkıı açil hırsızlık durumlarında yüzünü kapatması içinn:img-hyste
diğer olasılıklar da olası ama
hiçbirşey doğru cevabu size 10 tam puan kazandırıyor arkadaşım
yerine göre değişen bir çanta var elimizde gerektiğinde 10 sn.içinde kendi kendini yok edebilen :happy0064 :happy0064
pergel?
mavinin pergelle ne işi olur işi olsa açıyı tuttururdu yanlış cevap
kendileri mesafede durma konusunda ihtisas yapmıştır. bunu doğru kabul edebiliriz ki cetvel doğru cevap
çikolat ???? yorumsuzun ne diyim ki canın mı çekti sabah sabah :icon_whis
Pergel: okuyamadığı ve içinde uhde kaldığı için taşıdığı bir alet. Aynı zamanda Özlemle açı hesaplaması yaptığı günlerin anısına taşıyor. :) Ayrıca sadece çantasında taşıryor. Kullanma konusunda tembel... Bu yüzden Çınarla öpüşme açılarını hesaplamayı beceremediğini de belirtmeden geçemeyeceğim. Geçersem şanıma yakışmaz. :)
Cetvel konusunda haklısın. mesafe ayarlama, duruş ayarlama ve kaçma mesafelerinin ölçüsü gayet yerinde. Bunun için 30 cm lik bir ucu delikli bir ucu mercekli şeffaf renkli cetvele burdan bir alkış gönderiyoruz. :happy0064
Ve çikolata: Kan şekeri düşüp de bir yerlerde yığılmasın diyerekten. Belki de şu günlerde üçüncü şahsı hareketlendirme gayesinden... NST ve ultrason öncesi annelere önerilir. :)
Son not: Aslında bu cevaplar yıllar yıllar öncenin bir reklamından alıntıydı. Ama Mavi'mize de ne güzel yaraştı. :img-hyste
Alev senin dilin ne der? o soruları nerden bilelim..Ben daha hapın ne işe yaradığını bilmem :img-hyste Kutuda kaç tablet var nedir ne renktir küçümüdür büymüdür onu bilmem birde o bi evlet be evlat diyen beyefendinin hangi günler de bebek olabiliceğini ihtimalini kestirip yetmemiş gibi formüle edip aylin in kaçıncı ilaç da oldunu cevaplayacağız öyle mi :img-hyste
O zaman yeni sorumuzu patlatalım dileğum!
*Şimdi, "tek istediğim bir evlat be bi evlat" haykırışları fragmanda gösterildiğinde, kaç kişiyi evlat sevgisine gark ettirerekten ekrana kilitlemiştir. Bu kişi sayısının bölüm sonunda Aylin'e olan nefretine oranı nedir? Aynı zamanda doğum kontrol haplarına toplumsal bakışı nasıl etkilemiştir. Lütfen örneklerle açıklayınız!
Örnekler elle tutulur gözle görülür olsun... :) Göz kamaştıran Mavilikte iç frahlatan yeşillikte olsun tabi mümkünse! :)
Başarılar...
İstediğiniz sahneden başlayabilirsiniz! :)
Şimdi geliyor 2. soru!
Blue cum
sorularina o kadar cok güldüm ki cözmek icin konstantre olamiyorum :)
IhanetWomen nin haplari almasini takdir ettim ama onu belirtmeliyim.
düsünsenize almadigini, Cinar komser tutup o manav amcanin bebegini büyütügünü.... felaket olurdu:img-help:
Not : yorumumda bilincli bir hata yaptim, bilin bakalim nerde ?!:img-hyste
Blue cum
düsünsenize almadigini, Cinar komser cik tutup o manav amcanin bebegini sevdigini .. felaket olurdu:img-help: :img-help:
Amanın bu nasıl bir kabus olurdu! Düşünsene o çocuğa bakıcı olarak da Mavi gelirmiş. Öyle tanışırlarmış. :img-help:
Düşündüm de; iyi mi olurdu ne! Çocuğun ondan olmadığını öğrenince bakıcı ile kaçardı Çınar... Ne hırsızlık ne polislik mevzu bahis olmazdı o zaman! :)
Ayrıca eftelyam burdan sana kocaman bir teessüf gönderiyorum. Yavru kuşum o ilaç sayısını 30'a çıkarman demek kadın anatomisine endirek müdahale demek! :)
Yapma etme gün gelecek senin de yolun düşecek. :icon_whis
NOT ÖTESİ: mavimcınarım şu geliş tarihini bi deyiver de planlara start verelim dimi ama!!!:img-yes:
*Şimdi, "tek istediğim bir evlat be bi evlat" haykırışları fragmanda gösterildiğinde, kaç kişiyi evlat sevgisine gark ettirerekten ekrana kilitlemiştir. Bu kişi sayısının bölüm sonunda Aylin'e olan nefretine oranı nedir? Aynı zamanda doğum kontrol haplarına toplumsal bakışı nasıl etkilemiştir. Lütfen örneklerle açıklayınız!
Örnekler elle tutulur gözle görülür olsun... :) Göz kamaştıran Mavilikte iç frahlatan yeşillikte olsun tabi mümkünse! :)
Başarılar...
Bu kişi sayısının Aylin'e olan nefretini hesap edecek formül henüz bilim adamlarınca bulunamamış olup, bu konudaki çalışmalara devam edildiğine dair duyumlar almış bulunmaktayım..
Doğum kontrolü ülkemizde zaten çok fazla bilinmemektedir.. Özellikle doğuda ve güneydoğuda vatandaş hala bu konuda çok fazla bilgi sahibi değil.. (bakınız şuanda yayınlanan bir dizide çocuk okumuş, eğitimli biri olduğu halde evlenmeden kız hamile kalıyor ve ölümle burun buruna geliyor, eğer d.kontrolü biliniyor olsaydı böyle bir olay söz konusu bile olmazdı) Toplumun bakış açısındada çok fazla bir değişiklik olduğunu düşünmüyorum..
Şimdi sayın blue ve sayın forumcanlar;
Aylin hanım bir bakıma haklıdırda.. Tamam komiserimin "tek istediğim bir evlat be bi evlat" diye haykırıyor ama kadın istemiyor, zorla güzellik olmaz ki.. Aylin hanımın buradaki hatası bunu eşinden gizli şekilde yapması.. Evlilikte hoş olan bir anlayış değil bu.. Ama komiseriminde tutumu çok doğru değil kanımca..
Blue cum
düsünsenize almadigini, Cinar komser tutup o manav amcanin bebegini büyütügünü.... felaket olurdu:img-help:
Not : yorumumda bilincli bir hata yaptim, bilin bakalim nerde ?!:img-hyste
Manav amcam değil marketçi abimiz:img-hyste
Burada meydana gelen anlatım bozukluğu manav amcam yerine marketçi abim olarak değiştirilirse giderilebilir..
Not: Bugün kendimi Matematik, Türkçe derken sınava hazırlanan öğrenciler gibi hissettim.. Halbuki yaşım epeyce geçmiş:img-hyste :img-hyste
Ayrıca eftelyam burdan sana kocaman bir teessüf gönderiyorum. Yavru kuşum o ilaç sayısını 30'a çıkarman demek kadın anatomisine endirek müdahale demek! :)
Yapma etme gün gelecek senin de yolun düşecek. :icon_whis
Hemen kıvırıyorum blue'm:img-hyste
Şimdi firmalar artık üretimi bir kutuda 30 tane olacak şekilde yapıyorlar ama bunların sadece 21 tanesi kullanılıyor ama bütün hesaplar 30 adet üzerinden yapılıyor geri kalan 9 tane ilaçta suda eritilerek çiçeklerin dibine dökülüyor:img-hyste
Not: Saçmaladım biliyorum ama başka türlü kıvıramadım napim, ben ne bilirim bir kutuda kaç ilaç vardır...
Başarılar...
şimdi ortalama aşağı yukarı 2200 adet ratıng cihazının bu ölcer evlerde olduğundan yola çıkarak efenim,,, ratinıg sonuçlarında o bölümlerde ortalama 10. luk seviyelerinde olduğumuzu düşünürsek... 100 proğram arasında 10. luk
100 proğram 1.lik te Yüzde 50 lelere varıyorsa izlenme oranının ki bu sayı 1100 ratıng cihazı yapar yani bu da 1100*5 (kişilik bir aile) =5500 eder
70.000.000 insanın yaklaşık 50.000.000 kişisinin 1 olan yapımı izlediğini düşünürsek
10.lukdaki dizimizin
2200/10 dersek bu da cihazlı evlerden 220 aile eder ..ailenin 5 kişiden oluştuğunu düşünürsek bu sayısının 220*5=1100 kişi ettiğini görürüz
bu 1100 kişininde 70.000.000 nüfusa oranınıa baktığımızda da (nasıl hesapladım inanın bende şu an unuttum) yaklaşık 15.000.000 kişinini o tarihlerde bu tek istediğim bir evlat be bi evlat" sözden etkilendiği sonucuna getirir ...
sonrasında yeni katılan fıorum üyeliri ve buna bağlı ailelerinde bu tekrarları izlediği ki bu kanal d sayesinde de bir çok kişiye ulaşırr bu sayınının 20.000.000 lara ulaştığını söyleyebiliriz.. ki bu çocuk nüfusunun bu diziyi izlemediğini hesap edersek ki genç nüfus türkiye nüfusunun yanlış bilmiyorsam 3/2 kadardır...
huhhhhhh yoruldumm... bişey anlatabildim mi acabaaa.:img-hyste
Ayline olan nefret ev hanımlarının bu tarz ilişkiya bakış açısı geniş olanlar için çok bişey ifade etmeyeceğini düşünüp ama genel kültür gelenek görenekleri göze alan ev hanımlarının çokluğundan aylin e olan öfkenin nüfus ortalamasının yine 3/1 lik kısmını iştigal ettiğini düşünüyorumm...
Efenim ayrıca bu durumda son sorunuz içinde aileler arasında doğum kontrol haplarının bir an önce yok edildiği hususunda kalmaşımdım..
Hanımlar eşlerinin her an çantalarını karıştırabileceği ihtimali üzerinde durup çantalarından bu hapları def etmiş veya daha güvenli bir yere saklamışlardır...hatta çoğuu eşlerinin bi evlet be evlat sözünü duymamak için çocuk yapma girişimlerinde blunduklarını düşünüyorum kii eşler her an elden gidebilir..düşüncesi yoğun olarak düşünülmüştür..:img-hyste
Sanırsam cevapları veren eftelya arkadaşımızın hep bildiği yerden çıktı sorular. Cevap vermeyen arkadaşların da henüz o konuları görmediğini düşünüyorum. :icon_whis
Şimdi yeni bir soru ile karşınızdayım!
*Mavi'nin Polislerden kaçarken aldığı yol X olsun! Çınar'ın Hırsızları kovalarken aldığı yol ise Y olsun! :)
Şimdi bu iki ayrı koşan insanın aynı karede buluştuğunu varsayarsak. Yani Polis Çınar'ın Hırsız Mavi'yi kovaladığını varsayarsak. Deneyim, tıkanma, antreman, zindelik, hırsızlık, polislik değişkenlerini de kullanarak bu yaman polisin bu delifişek hırsıza aşık olma ihtimalini hesaplayınız! :) Formülizasyon önemlidir. Yoruma da ekstra puan verilecektir.
Başarılar
İstediğiniz replikten başlayabilirsiniz! :img-blush
Notumsu: Biri beni durdursun! :img-pilot
gülündikeni
25-04-07, 11:35
Süre 1 saat
Başarılar
Bleu'cugum süre bir saat demissin ama ben yeni geldim.Sorunu cevaplamaya çalisayim.Çinar komserim karisinin hap kullandigini bilmiyor ama ama hangi günler çocuk olma ihtimali fazla oldugunu biliyor sanirm oluur bugünlerde yaparsak çocugumuzda olurdedigine bakarsan.Simdi mesajin silinmemesi için ben müisait olmama durumunun bitiminden 11,12,13.üncü günler hamile kalmak için müsait günler olduguna góre haplarin sayisi 21 olduguna göre,o gün;
11.günse 21-11=10
12.günse 21-12=9
13.günse 21-13=8 tane hap kalmistir.
Şimdi sayın blue ve sayın forumcanlar;
Aylin hanım bir bakıma haklıdırda.. Tamam komiserimin "tek istediğim bir evlat be bi evlat" diye haykırıyor ama kadın istemiyor, zorla güzellik olmaz ki.. Aylin hanımın buradaki hatası bunu eşinden gizli şekilde yapması.. Evlilikte hoş olan bir anlayış değil bu.. Ama komiseriminde tutumu çok doğru değil kanımca..
dogru yada degil adamcagizi boynuzlamadan önce istemedigini onunla paylassaydi o zaman IhanetWomen..
iyi ki polis damari tutmus Cinar in yoksa adam Aylin cadisiyla mutsuz olmaya devam edecekti :img-yes:
Manav amcam değil marketçi abimiz:img-hyste
Burada meydana gelen anlatım bozukluğu manav amcam yerine marketçi abim olarak değiştirilirse giderilebilir..
Not: Bugün kendimi Matematik, Türkçe derken sınava hazırlanan öğrenciler gibi hissettim.. Halbuki yaşım epeyce geçmiş:img-hyste :img-hyste
cok dikkatli bir cingöz HaPabam sinifi ögrencisi oldugun asikar eftalya cim..
su an ki avatarini gördüm vay vay oldum, her oda hakkinda konustuk ama sorgu odasini söyle agiz tadiyla irdeleyemedik, ona baslasak mi artik ..:)
Bleu'cugum süre bir saat demissin ama ben yeni geldim.Sorunu cevaplamaya çalisayim.Çinar komserim karisinin hap kullandigini bilmiyor ama ama hangi günler çocuk olma ihtimali fazla oldugunu biliyor sanirm oluur bugünlerde yaparsak çocugumuzda olurdedigine bakarsan.Simdi mesajin silinmemesi için ben müisait olmama durumunun bitiminden 11,12,13.üncü günler hamile kalmak için müsait günler olduguna góre haplarin sayisi 21 olduguna göre,o gün;
11.günse 21-11=10
12.günse 21-12=9
aman uzmanlik bir yanit gelmis, tamda buna benzer bir
seyler yazacaktim, gülündikeni ninden kopya cekiyorum :)
ve ekliyorum malum günlerin bitiminden sonra ki 11. günde erkek bebek, diger günlerde kiz bebek olur diyerek engin bilgilerimi paylasiyorum :img-hyste
Hemen kıvırıyorum blue'm:img-hyste
Şimdi firmalar artık üretimi bir kutuda 30 tane olacak şekilde yapıyorlar ama bunların sadece 21 tanesi kullanılıyor ama bütün hesaplar 30 adet üzerinden yapılıyor geri kalan 9 tane ilaçta suda eritilerek çiçeklerin dibine dökülüyor:img-hyste
Not: Saçmaladım biliyorum ama başka türlü kıvıramadım napim, ben ne bilirim bir kutuda kaç ilaç vardır...
İsabetli kıvırma eftelyam! :happy0064
Gerçekten halk arasında doğum kontrol hapları çiçeklere verilmek sureti ile kullanılmaktadır. Nerde bir bahçe ve devasa çiçekler görsem aklıma hep bu hormonal baskı gelir. :)
Aylincik ise zeki görünüyor ama pratik bir zekaya sahip değil. Çınar hapları bulduğunda "çiçekler için hayatım" deyip yanağına da bir öpücük kondurup kıvırabilirdi.
Bkz. "Ay Nesrin mi dedim. Ayla diyecektim. Aslında Nesrin de bizimle gelecekti son anda vazgeçince adı dilime takılıveri işte"
"Bana hiç öyle bişey söylemedi"
"aaa ne bileyim ben çınar aaa bana inanmıyor musun? Aç ozaman sor nesrine! Hatta ben arayayım!" :img-pilot
Şimdi bu durumda Çınar "hadi ara" deseydi olaylar nasıl gelişirdi ben de onu merak ederim hep. Ama Aylin Çınar'ı iyi tanımış. "Ara" demek rezil olmaya davetiye demek. Çınar bunu asla yapmazdı. Aferin Aylin'e dansözlükte yılın birincisi seçiyorum onu! :good: Ve izninizle nefretimi ikiye katlamak istiyorum. :icon_whis
Sanırsam cevapları veren eftelya arkadaşımızın hep bildiği yerden çıktı sorular. Cevap vermeyen arkadaşların da henüz o konuları görmediğini düşünüyorum. :icon_whis
*Mavi'nin Polislerden kaçarken aldığı yol X olsun! Çınar'ın Hırsızları kovalarken aldığı yol ise Y olsun! :)
Şimdi bu iki ayrı koşan insanın aynı karede buluştuğunu varsayarsak. Yani Polis Çınar'ın Hırsız Mavi'yi kovaladığını varsayarsak. Deneyim, tıkanma, antreman, zindelik, hırsızlık, polislik değişkenlerini de kullanarak bu yaman polisin bu delifişek hırsıza aşık olma ihtimalini hesaplayınız! :) Formülizasyon önemlidir. Yoruma da ekstra puan verilecektir.
Başarılar
Şimdi blue'm onların hırsızlık ve polislikleriyle ilgili formül yazmak istemiyorum :( Valla canım hiç istemedi ben aşktan bahsetsem olur mu?
Şuanlık diyebileceğim replikvari cevabımda şudur ki:
Soyunsalar hırsızlığı, polisliği, şu allahın belası çaresizliği ve kadınla erkek olsalar sadece olmaz mı? olamaz mı?
Başarılar
şu an ofis dışındayım,, cevap gelirse mail atınız? ilgilenilecektir.
Edut: böyle bir soruya cevap vermek için aslında eski yeni farketmez yenisi tercihlidir :) bir sporcu ile kondisyon,taktik, hız, antreman konularında bilgi almamız icap ediyor.. şahsen kendim bizzat ben bu soruda tıkanmış durumdayım..Ancak aklıma gelen hız mevzusunda Mavi nin 5. bölümde Çınardan kaçarken o yüksek camdan atlayıp ayağına hiç bişey olmamışken diğer tarafta caddeye atlayacağı o kısa yükseklikte aşağı atlayıp ayağını incitme ihtimalinin konusunda kalmışımmm.:img-hyste
Bu delifişek in kedi gillerle bir akrabalağı olma ihtimalinde kaldım:img-hyste
Yine bu durumda 4 ayak üstüne düşme pozusyonunda göze alındığını hesap edersek Polis beyin bu hanıma aşık olma ihtimali milyonda milyondur...
ayrıca yine bu 5. bölümde ilk aksağın arabasına binerken mavi arka koltukta otururken o incinmiş ayağı ile ahngi arada öne geldi de aksak ın yanına oturdu ve evin önünde de aksak onun ayağına bakmışşş...mavinin ön koltuğa gelebilme ihtimaliinde kaldımmmm:img-hyste
efenim soruya soru ile cevap verdiğimi sanır burdan yüksek müsadenizlee ofis dışına çıkmayıı talep ediyorum...:img-wink:
cok dikkatli bir cingöz HaPabam sinifi ögrencisi oldugun asikar eftalya cim..
su an ki avatarini gördüm vay vay oldum, her oda hakkinda konustuk ama sorgu odasini söyle agiz tadiyla irdeleyemedik, ona baslasak mi artik ..:)
Bende seninle aynı fikirdeyim sorgu odasını şöyle ağız tadıyla bir irdeleyemedim.. Birgün kararlaştırıp hep birlikte 35. bölümü izlesek sonrada irdeleyebildiğimiz kadar irdelesek olurmu?
11.günse 21-11=10
12.günse 21-12=9
Doğru cevap için teşekkür ederken aynı zamanda önce bir sonraki yani 1153. yorumdaki soruya da vermiş olduğun cevap için tebrik ediyorum arkadaşım. Seni leb demeden leblebiyi anlayan öğrencilerin olduğu kümeye dahil ediyorum. :)
Şimdi küme dedim kümelerle ilgili bir soru geldi aklıma. Ama tutuyorum kendimi çünkü bunun sonu havuz problemlerine kadar gidecek. :img-hyste
Bende seninle aynı fikirdeyim sorgu odasını şöyle ağız tadıyla bir irdeleyemedim.. Birgün kararlaştırıp hep birlikte 35. bölümü izlesek sonrada irdeleyebildiğimiz kadar irdelesek olurmu?
evet ama planli olamiyor eftelya cim .. biz Hp ciler spontane bir sekilde öyle pat diye toplasiveriyoruz burada :)
en iyisi sen bir gece baslat sorgu odasi irdelemesini ;) hem nasil konusacaktik ki..
merdivenlerde terkedilen bir Mavi vardi, ardindan senden nefret ediyorumu duyduk..
en sonda yarim biraktin gibi akilara zarar depresif bir sarkimiz cikageldi.
hal böyle olunca, sorgu odasini es gectik malesef..
bu arada Istanbulu arkadaslara br duyurum olacak, umarim ilgilenenler cikar. imkani olanlar gidebilir.
http://www.kureseleylem.org/miting/28nisan.gif
http://www.kureseleylem.org/
umarim bol katilim olur..hersey ülkemiz ve yasadigimiz su dünya icin ;)
selamlar Hp neferleri, müsadenizle ..herkese kolay gelsin bye
selamın kavlen.......
neler oluyor maviler????
kutuda kaç hap var?çınar'ın kontrol mekanizmazı nasıl işliyor veya işliyormu?:img-wink: gibi sorulara verebilecek cevabım yok...
ama şu aşikar ki çınar komserimin en azından bir operasyonu başarıyla sonuçlanmış zor şartlarda bile olsa (bkz.çadır ve bkz.aslında 3 kişiler:img-wink: )
bundan sonra neler olur bilemem ama mavi'nin hapa ihtiyaç duymayacağı kesin zira onun çıtçıtlı bodysi ve boğazlı kazak ve bilimum battaniyevari eşofmanı var valla en amansız kontrolsüzleri bile kontrollü hale getirir:img-grin2
şu an ofis dışındayım,, cevap gelirse mail atınız? ilgilenilecektir.
Edut: böyle bir soruya cevap vermek için aslında eski yeni farketmez yenisi tercihlidir :) bir sporcu ile kondisyon,taktik, hız, antreman konularında bilgi almamız icap ediyor.. şahsen kendim bizzat ben bu soruda tıkanmış durumdayım..Ancak aklıma gelen hız mevzusunda Mavi nin 5. bölümde Çınardan kaçarken o yüksek camdan atlayıp ayağına hiç bişey olmamışken diğer tarafta caddeye atlayacağı o kısa yükseklikte aşağı atlayıp ayağını incitme ihtimalinin konusunda kalmışımmm.:img-hyste
Bu delifişek in kedi gillerle bir akrabalağı olma ihtimalinde kaldım:img-hyste
Yine bu durumda 4 ayak üstüne düşme pozusyonunda göze alındığını hesap edersek Polis beyin bu hanıma aşık olma ihtimali milyonda milyondur...
ayrıca yine bu 5. bölümde ilk aksağın arabasına binerken mavi arka koltukta otururken o incinmiş ayağı ile ahngi arada öne geldi de aksak ın yanına oturdu ve evin önünde de aksak onun ayağına bakmışşş...mavinin ön koltuğa gelebilme ihtimaliinde kaldımmmm:img-hyste
efenim soruya soru ile cevap verdiğimi sanır burdan yüksek müsadenizlee ofis dışına çıkmayıı talep ediyorum...:img-wink:
Şimdi bu durumda kendimi sorumlu hissederek bir kaç kelam etmeliyim.
Ama ben bu kedi mevzuna takıldım dilekçim. Şimdi kedi misali 4 ayak üstüne düşen Mavi'nin kedi gibi oldum sahnesinde ki göndermesi ile aslında bu aşkın ihtimali ortaya çıkmış olmuş. Yani şöyle ki, biz ne dersek diyelim onların kaderleri zaten milyonda milyon bir yazılmış. :img-yes:
Ne demişti Çınar. Sen benim alnımda yazısın Mavi! Suyumsun! Sen yoksan bir kaderim de yok benim! :img-cray:
Bu sahnede de bu güzel söylem karşısında bir cevap vermeyen Mavi'ye yanarım. Orda kesilen sahneye yanarım. Ah ben yanar dururum her eksikliğe... :icon_sorr
Ama ben bu kedi mevzuna takıldım dilekçim. Şimdi kedi misali 4 ayak üstüne düşen Mavi'nin kedi gibi oldum sahnesinde ki göndermesi ile aslında bu aşkın ihtimali ortaya çıkmış olmuş. Yani şöyle ki, biz ne dersek diyelim onların kaderleri zaten milyonda milyon bir yazılmış. :img-yes:
Ne demişti Çınar. Sen benim alnımda yazısın Mavi! Suyumsun! Sen yoksan bir kaderim de yok benim! :img-cray:
Bu sahnede de bu güzel söylem karşısında bir cevap vermeyen Mavi'ye yanarım. Orda kesilen sahneye yanarım. Ah ben yanar dururum her eksikliğe... :icon_sorr
Sinirlenmeyeyim diyorum olmuyor işte bak işte şimdide blue'm hatırlattı bana Mavi'mi konuşturmayanları, kesilen sahneleri.. Kendimi nerelere atsam, napsam bilemiyorum.. Nerede Şengiller nerede TDG nerede TMC nerede Kanal D.. Hepsini evirip çevirip dövesim geldi yine:icon_twis :icon_twis :icon_twis
arkadaşlar neşemiz bol olsun diyerek konuya başka yerden dalacağım izninizle;bu pazar yaklaşık 9 yıldır süren (süre daha uzun veya kısa olabilir) ve ilgiyle takip ettiğim bir dizi daha final yaptı.çoğunuzun bildiği dizinin adı x files...
bizim finalimizle öyle benzerlikler taşıyordu ki inanılmaz, ekran karşısında bir çeşit dejavu hissi yaşadım...burada ki esas kahramanlarımızın ikiside polis/fbı dedektifi ve finalde ikiside görevlerinden ayrılıyorlar daha doğrusu suçlu bulunuyorlar...kaçak hayatlarına başlıyorlar durun benzerlik bitmedi esas oğlanımız ilk suçlu bulunan ve hapse giren esas kızımız onu kurtarmak için herşeyi yapıyor ve diğer dostlarıyla birlikte (hepsi polis hatta biri fbı üst düzeyde)esas oğlanı hapisten kaçırıyorlar,sonra esas kız ve oğlan elele peşlerinde bir ordu olmak suretiyle kaçıyorlar...
veee gelelim asıl benzerliğe bu kahramanlarımızda vuslata hiç eremiyor veya ersede seyirci göremiyor...tabi onların bir bahanesi var adı üstünde x files...:img-wink:
Ama cidden olmaz.Ben yine geç kaldım.Sohbet almış başını gitmiş ben uykudayım.Ah jasminsim/ebrum hep senin yüzünden beni sabahlara kadar tut sonra ben bu saatte kalkayım bütün sınav sorularını kaçırayım.Olmaz ama:dito
not:Evet evet o haplar için aylin bir bahane uydurabilirdi.Mesela saçları için kullandığını:img-hyste .Evet evet yanlış duymadınız 7 tanesini ezip şampuanın içine koyunca saçlar çok güzel uzuyor.Tecrübeyle sabittir:img-hyste
Kanımca biraz balıklama daldım ama kusuruma bakılmasın...
Ama cidden olmaz.Ben yine geç kaldım.Sohbet almış başını gitmiş ben uykudayım.Ah jasminsim/ebrum hep senin yüzünden beni sabahlara kadar tut sonra ben bu saatte kalkayım bütün sınav sorularını kaçırayım.Olmaz ama:dito
not:Evet evet o haplar için aylin bir bahane uydurabilirdi.Mesela saçları için kullandığını:img-hyste .Evet evet yanlış duymadınız 7 tanesini ezip şampuanın içine koyunca saçlar çok güzel uzuyor.Tecrübeyle sabittir:img-hyste
Geç kalmadın canım! Hemen istediğin sorudan başlayabilirsin! :) Jasmins de uyansın da gelsin... Onun engin bilgilerinden de yararlanmak isteriz. Bizler genellikle bilimsel yaklaşıyoruz. :)
Hiç bu saate kadar uyunurmu hemen sana bir ceza tayin ediyorum:) Bütün soruları tek tek cevaplayacaksın örnekleriyle formülleriyle başka kurtuluşun yok... 1, 2, 3 süren başladı:img-yes: :img-wink:
efenim madem konu kedi gibi oldum sahnesine geldi ki kedigiller muhabbeti belgesellere sığmayacak derecede engin bir sahnedir.. efenim kızımızın boynunu oğlumuzun karnının üstüne koyması esnasında oluşan sahnedir ki bu sahne üstünde tarafımızda çokca senaryolar yazılmıştır...
Şimdi burdaki ihtimallerden aklıma gelenler,,,
1- mavi başını çınarın karnına koyduğunda Çınar ın karnının açlık tokluk durumuna bağlı olarak aç olabilme ihtimalinde karnından gelebilecek bu seslerin titreşim yüksekliği,, bu titreşimden mavinin beyin fonksiyonlarına gelebilecek hareketli zararlar, bu seslerin mavi üzerinde yaratacağı etkiiiler hususunda ihtimallerdeyimm öyle ki bu titreşimler mavinin gözle görülür etkilendiğinin bir sonucu olurak, bakınız o sahnede,, çınar mavi nin alnını öpmek için başını kaldırıp öpüp tekrar aynı bölgeye koyduğu vakit mavi nin boğazında yutkunma belirtisi meydana gelmiş hatta bu öpme nin etkisi midir yoksa karından gelen açlık seslerinde di ters etkiden midir, mavinin bacağında aynı anda bir kıpraşma farketidilmiştir..
Efenim bu kıpraşma ya karından gelen seslerdeki etkiden yada çınarın mavinin başını öperken verdiği elektrik akımından kaynaklanabilir..
çınar öpüyorr mavi nin baştan aşağı tabirine layık baştan aşağı titrediğini ve bununda bacak bölgesinde hissedildiği sonucunu doğurur..
2-mavi başını Çınarın karnına koyduğunda acaba karnında veya karın bölgesinde çıkabilacek kemiklerin mavinini başını rahatsız etme ihtimali olabilir mi...Çınar mavinin alnını öptükten sonra yine aynı yere koyarken başını acaba mavi burda ki kemiklerin başına tekrar batabilme ihtimaline karşılık mı o yutkunmayı gerçekleştirip bunun etkisiyle bacağını kıpraştırmıştır...
3- mavi başını yine aynı bölgeye koyarken çınar bey nasıl olduda kendini hiç bi şekilde kıpraştırmadan sabit bir şekilde oturdu...
4- mavi hanım çınarın boynuna olan elleri ile tırmalama da denebilir halk arasında, elleri ile boynunu gıdıkladığı anda acaba kalbinden neler geçriyordu ,, o sırada mavinin çınara yapma çınar bak kötü olacak tarzlı bir düşüncesi mi hakimdi yoksa,,, yaa çınar bak çınar sen böyle yapıyosun ama ben şimdi seyirci anlamasın etkilendiğimi ben hiç sesemi çıkarmıcam ama bak fazla oluyorsun tarzlı düşüncesi mi hakimdi?bu ihtimaldeyimm..
5-ayrıca çınar mavinin saçı ile oynarken mavi hanım hımmmm kedi gibi oldum derken,, kedilerin içinden neler geçirdiğini bilmesini onlarla bilimum hırsızlık durumlarında içli dışlı olduğundan mı bu kadar kendilerini iyi tanır yoksa evlerinin önünde ona aşık bir kedi mi vardı da bu kadar kendilerini iyi tanır bu ihtimalide göz ardı edemiyorum tabi...
6..yine çınar mavinin saçı ile oynarken çınar ın o gözleri ile dik dik baktığı yer neresi idi.... ne düşyünüyordu... ihtimalleri nelerdi? ne demek istiyordu öyleee dim dik bir yere bakarken,, şimdi burda kıvrılıp yatalım diyecekken o gözleriyle kıvrılmayı mı hayal ediyordu...
aklıma gelen ihtimaller bunlar diyeyim dedimm.. dee..
bu arada ofis içindeyimm hacımm... her türlü şiddetli öfkeli çalış sözlerinize hazırım...:img-hyste
Edut: eftleyla hanım yeni avatarınızla size şiddet uygulamak istiyorum... keşke yanımda olsaydınızdaa sizi sorgulama ihtimalimi gerçekleştirebilseydim..
sözlü yazılı her türlü şiddetle sizee gönderimi yapıyorumm... :img-hyste
A= (Aksak, Mavi, Jilet, Arsen, Yakup)
B= (Selo, Bünyamin, Leyla, Çınar, Murat)
Bu kümlerin,
Aşk kesişme kümesini...
Adalet kesişme kümesini...
Düşmanlık kesişme kümesini...
Vuslat kesişme kümesini...
Tesbih muhabbeti kesişme kümesini...
Yumruk kesişme kümesini...
Kepek kesişme kümesini...
şekil zor olur, yazıyla yazınız... Ayrıca her zamanki gibi yoruma ekstra puan verilecektir. :img-yes:
İstediğiniz kesişmeden başlayabilirsiniz... :)
Ekstra puantiye: Sayfanın sonuna da bir aile kümesi yapınız!
arkadaşlar neşemiz bol olsun diyerek konuya başka yerden dalacağım izninizle;bu pazar yaklaşık 9 yıldır süren (süre daha uzun veya kısa olabilir) ve ilgiyle takip ettiğim bir dizi daha final yaptı.çoğunuzun bildiği dizinin adı x files...
bizim finalimizle öyle benzerlikler taşıyordu ki inanılmaz, ekran karşısında bir çeşit dejavu hissi yaşadım...burada ki esas kahramanlarımızın ikiside polis/fbı dedektifi ve finalde ikiside görevlerinden ayrılıyorlar daha doğrusu suçlu bulunuyorlar...kaçak hayatlarına başlıyorlar durun benzerlik bitmedi esas oğlanımız ilk suçlu bulunan ve hapse giren esas kızımız onu kurtarmak için herşeyi yapıyor ve diğer dostlarıyla birlikte (hepsi polis hatta biri fbı üst düzeyde)esas oğlanı hapisten kaçırıyorlar,sonra esas kız ve oğlan elele peşlerinde bir ordu olmak suretiyle kaçıyorlar...
veee gelelim asıl benzerliğe bu kahramanlarımızda vuslata hiç eremiyor veya ersede seyirci göremiyor...tabi onların bir bahanesi var adı üstünde x files...:img-wink:
Evet finali izlerken benim de aynı şeyler aklıma geldi.X files'ın benim hayatımdaki yeri farklıdır.Tıpkı Hırsız Polis gibi.Yalnız ben X Files'ı izlerken bile Hırsız Polisin aklıma gelmesine kızdım biraz.Bari şimdi düşünme dedim ama olmuyor.Söküp atamıyorum içimden:img-yes:
Onların vuslatı gösterilmedi ya da gösterildi de benim izlemediğim bölümlere denk geldi.Sen de yazmışsın bahaneleri vardı diye bizimkilerin bahanesi neydi de göstermdiler acaba?
Oh oh konu almis basini gidiyor'da konu ne?! Bende alamehmet gibi fransiz kaldim duruma.. HP'yi seven bi kul banada konuyu soyliyebilirmi?
Kümelerde eksik eleman var sayın blue&blue..
Fulyasız ve Gülaysız özellikle aşk kümesinin eksik kalacağı kanaatindeyim:icon_whis
Not: sırf sayfanın bu kalabalığına nazar değmesin mahiyetinde nazar boncuğu kondurmak (bakınız avatar) amacıyla yazılmıştır, ciddiye alınmasa da olur...
Bu kümlerin,
Aşk kesişme kümesini...
şekil zor olur, yazıyla yazınız... Ayrıca her zamanki gibi yoruma ekstra puan verilecektir. :img-yes:
Ekstra puantiye: Sayfanın sonuna da da bir aile kümesi yapınız!
hocam soruyu anlayamadım?:img-hyste kimi kime kesiştireceğizi... kim kime yumruk atacak...adalet mülkün temeli biliyomm adalet aksak ın temeli mi olacaktı.. kepek derken ber bildiğim bi tek neşenin kepek sorunu vardı şimdi bir kepek sorunu da aksak a mı veriliyor. kimle kesiştireyimm onu arsenle mi,, iyi ama arseni gülayla kesiştirsek.... vuslat kesişme derken a kümesinde ki mavi elemanı ile ile b kümesinde ki çınar elemanı arasında ki kümeleşmemi..
iyi amaa bu kümeleşmeden dogğacak bir başka kümeyi de eklememiz gerekecek ki çocuk kümeleri....hem bu kümeleşmede gülay elemanı eksik olmayacak mı..elemanlar arasında gülay elemanı yok.. yoksa o etkisiz eleman mı? etkisiz eleman bir tek dursun dedem var.. ama kümeler arısnda yokk..
şimdi hocam kafam karıştıı yaaaa...şekilde yapamıyozz... :img-hyste
Fulyasız ve Gülaysız özellikle aşk kümesinin eksik kalacağı kanaatindeyim:icon_whis
Not: sırf sayfanın bu kalabalığına nazar değmesin mahiyetinde nazar boncuğu kondurmak (bakınız avatar) amacıyla yazılmıştır, ciddiye alınmasa da olur...
Şimdi benim kümelerimin kapsamına onlar girmiyor demetarscım. Neden dersen; A kümesi suçu B kümesi ise adaleti/kanunu temsil ediyor. :img-yes:
Diğer ikisi ayrı kümelerin elemanları. Onlar ile bilahare ilgileneceğim söz. :)
yaaa almışım bile !
Atlamışım bile desem daha doğru olur. :)
Dilekçecim öldürdün beni burda! :img-hyste dediklerin işin içine girerse problem olur memleket meselesi. o bakımdan detaya girme... soruyu çöz diyorum.
Ama bu yaklaşımların da hoşuma gitmiyor değil ha! Kanaat 10 üzerinden 10 arkadaşım! :good:
Bu kümlerin,
Aşk kesişme kümesini...
****Cevaplayan arkadaşlar lütfen kokoreç kesişme kümesini de ekleyebilir mi? :img-hyste
Not: Kübracım geriye doğru okumak zor geldi galiba hı? :img-wink: Şimdi sorular soruyoruz ve cevaplıyoruz. Yorumdaşıyoruz yani! Ok? Sende sıva kollarını da cevapları alalım bakalım! :icon_whis
Bu kümlerin,
Aşk kesişme kümesini...
Hemen cevaplamaya en sevdiğim kümeden başlamak istiyorum hatta bu kümeyi alt kümelere ayırmak istiyorum:)
gerçek AŞK kümesi :{A kümesinden MAVİ ile B kümesinden ÇINAR}
Aşkcık kümesi : {B kümesinden Bünyamin ile Leyla ve A kümesinden Aksak'cık ile MAVİ}
Adalet Kümesi : {Kesinlikle Mavi&Çınarın boş küme ile keşismesinden ortaya çıkar}
Düşmanlık Kümesi : {Bu küme çok karışık altından çıkmam zor ama A ile B kümelerinin tamamını kesiştirip içinden gerçek AŞK kümesini çıkartırsam doğru küme meydana çıkar sanırım}
Vuslat Kümesi : {Tabii ki A kümesinden Mavi ve B kümesinden Çınar ile dış etkenlerden çadır ve battaniyenin keşismesiyle oluşur}
Tesbih muhabbeti kümesi : {A kümesinden Aksak ve B kümesinden Selahattin'in garajda keşismesiyle oluşur}
Yumruk kümesi : {Buradaki en bariz keşisme A kümesindeki Aksak'la B'deki Çınar ve yine A'daki Aksak'la B'deki Selahattin arasında yaşanmıştır ayrıca B'deki iki eleman yani Çınar ve Murat kendi aralarında keşismiştir} Aksak'cığada gelen vurdu giden vurdu kardeşim yazık adama :)
Kepek kümesi : {A'daki Arsen ile B'deki Çınar ve Bünyamin arasındaki keşismeden meydana gelir}
Ben birde tokat kümesi eklemek istiyorum
Tokat kümesi : {A'daki MAVİ ile B'deki Çınar'ın yine yeni yeniden 35. bölümde sorgu odasında keşismesiyle oluşur} geresini ne siz sorun nede ben söyleyeyim bakınız avatarım:icon_whis
Edit : :img-hyste :img-hyste çok eğlenceliymiş keşistirmek..
FarAndAway
25-04-07, 13:15
Nilnisa:
veee gelelim asıl benzerliğe bu kahramanlarımızda vuslata hiç eremiyor veya ersede seyirci göremiyor...tabi onların bir bahanesi var adı üstünde x files... :img-wink:
Ah Nilim nisam öyle bir yerden giriş yaptın ki ben Blue'nun sorularını cevaplamak için beyin fırtınası yapmayı düşünürken mesajını okuyunca ara vermek zorunda kaldım.
Bu iki dizi arasındaki benzerlikler zaten beni hep dumura uğratmıştır. Öpüşme az ( hatta yok denecek kadar az ), sarılma çok. Vuslat gölge ile olsa dahi yok. Üstelik de burada 9 yıllık bir bekleyiş söz konusu. Buradan Mavi ve Çınar için halimize şükretmemiz gerektiği sonucunu mu çıkarmalıyız? Üstelik 7. sezonun sonunda ve 9. sezonda tam artık birlikte olurlar derken bir de ayrılık oluyor. Nedenler farklı tabi. Onlar hükümet komplolarıyla uğraşırken, Mavi ve Çınar Aksak komplolarıyla uğraştılar.
Haftasonu şehir dışındaydım. Ve finali izleyemedim ama tedbirimi önceden almıştım. Finali indirmiştim. İki dizinin finalinde de kahramanlarımız kaçak olunca bu kadarı da olmaz dedim. Üstelik bir benzerlik daha söyleyeyim. Şimdi Skinner her ne kadar onların amiri olsa da yardımlarını göz önünde bulundurup HP'deki Bünyamin'e tekabül eder dersek, ikisinin de kel olduğu gerçeği karşımıza çıkıyor ve benzerlikler arasına katılıyor. Hatta bir benzerlik daha geldi şimdi aklıma X Filestaki çiftimizin de bir bankı vardı ilk sezonlarda. FBI binasının yakınındaki /yanındaki (?) havuzun ( reflecting pool ) önündeki bankta buluşurlardı hep önemli zamanlarda ya da biri diğerini orada bulacağını bilirdi ( bkz. X Files movie ve ilk sezonlardaki birkaç bölüm ). Gerçi Maviyle Çınar kadar sık uğramıyorlardı ama o havuz başındaki bank bir çok hayranının hayran senaryosuna konu olmuştu.
X files'ın sonunu da gördükten sonra artık "Bana kaderimin bir oyunu mu bu" diye dolanıyorum ortalarda. Aslında onların işleri gereği zaten yeşil pancurlu bir evleri olamazdı ( Çınar yeşili değil küçük yeşil adamların yeşili ). Böyle bir beklentim olmamıştı hiç onlar için. Fakat Maviyle Çınarın olabilirdi mavi yeşil pancurları kendi ülkelerinde. İngilteredeki pancurlarını biz göremiyoruz. Görmediğim pancuru da ben neyleyim.
Bundan 2 sene evvel senelerdir izlediğim dizinin sonunu izlerken başka bir diziyi düşünüp efkarlanacağımı söyleseler inanmazdım. Ama Mavi ve Çınar hayatıma girdi gireli onları değil tv izlerken her an hatırlıyorum. Fakat hatırlatacak şeyler de hep oluyor. Örneğin haftasonu, cumartesi günü ömrümde ilk kez uçağa bindim. Bilmediğim şeyden azıcık korktuğumu itiraf etmeliyim. Tam uçak kalkacak. Bir anons yapıldı. "Sayın Gaye A. sayın Gaye A. lütfen ön tarafa geliniz." Şimdi gel de hatırlama onları.
Sayın Blue hocam dersi kaynattım biliyorum ama hemen beyin fırtınama geri dönüyorum.
zeytine-35
25-04-07, 13:15
şimdiiiiiiii
mavi çınar aşk kümesini
yakup selo adalet kümesini
aksak ve mavi selo düşmanlık kümesinde kesişiyorlar
çınar aksak yumruk kümesinde
arsen ve bünyaminin tarama problemlerinden dolayı kepekte de birleşirler
leyla ve yakup tespih kümesinde kesişirler valla
ve gelelim vuslat kümesi boş baktım baktım bulamadım bomboş
çadır kümesi desem oda vuslatmıydı sayılır mı ben saymadım sayamadım...........
Şey ben önceki sorularda çok zorlandım.Haplarla ilgili en fazla bilgim saç uzatmak için birebir olması.Affediniz eftelya hocam lütfen...Süremi öyle bir iki üç diyerekten başlatmışsınız fakat sonradan geldiğim için adaptasyon sorunu yaşadım...:img-hyste
Alev ablacım sorunu şekil üzerinde deneme girişimim başarısızlıkla sonuçlandı baya çabaladım ama çok karıştı...Tam yorum yapacaktım ki eftelya hocamdan çok güzel bir açıklama geldi...Daha başka söze ne hacet diyip bu sorudan sıyırabilirmiyim(çok zor geldi de).Daha kolay sorular lütfen...
yaaa almışım bile !
Atlamışım bile desem daha doğru olur. :)
Dilekçecim öldürdün beni burda! :img-hyste dediklerin işin içine girerse problem olur memleket meselesi. o bakımdan detaya girme... soruyu çöz diyorum.
Ama bu yaklaşımların da hoşuma gitmiyor değil ha! Kanaat 10 üzerinden 10 arkadaşım! :good:
alevcim zaten en büyük memleket meselesi de bu neşenin kepek meselesi...bence bu yani.. yıllardır ne hale geldi bu mesele , ne geçnçlik travmaları yaşandı dimi..
neşenin kepek sorunu yurt genelinde ayşenin kepek sorunu, mehmet in kepek sorunu, fatmanın kepek sorunu olarak gündeme oturmuyştur ki şampuan reklamı ile ülke genelinde büyük bir sorun haline gelen bu kepek sorununda ülke kalkınma yoluna gitmiştir...
hee ayrıca bundan sonraki meselelerde ise aslında reklamların önünü açabiliriz..
mavinin çadırda çınarla vuslat yaşamasının gençler üzerinde bıraktığı travmadan ailelerin nasıl bir yöntemle gençleri ola getireceğine dair reklamlar hazırlanabilir... örnek
ayşe:anne biz karar verdik mehmetle eve yatak odası almayacağız
anne neden yavrum hayırdır mehmetin yatak problemimi var..
ayşe: ay anne ne kadar banalsin,, devir değişti. çağa ayak uydurun, devir çadır devri..artık tüm yeni çiftler çadır vuslatını tercih ediyor.. tıpkı deniz altında evlenmek gibi bişey bu,,yada havada bir balonun içinde evlenmek gibi
anne: doktor hanım kızımda anormal bir değişiklik var kızım travma geçiriyor
doktor: olur hanfendi evlilik travması da olur ama malesef kızınızın ki çok ciddi..
anne: çaresiz yok mu doktor..
doktor: malesef hanfendi son yılların en önemli yaygın hastalıklarından biri haline geldi.. artık gençler çadırda vuslata eriyolar...ne deney tüpleri ne yatak tülleri harcadık ama nafile.. gençler üzerinde derin izler bırakan hırsız polis dizisi yüzünden artık gençlerimizi bu amansız hastalıktan kurtaramıyoruz.. çok geç kaldık çok... bu proğramı kv gibi yayından kaldırtacaktık ama böyle bir sonuçla karşılaşacağımız nerden bilicektik...:img-hyste
zeytine-35
25-04-07, 13:20
ooooooooo bu kadar bilimsel takılmayınız ben yıllarrrr yıllar önce hatta çok yıllar önce okulunu bitirmiş bir gariban muhasebeciyim ne anlarım bu kadar detaydan valla kompres yapıyorum burada
mavi çınarım sen şimdi bul bakalım kelime hatasını hehe hatasız kul olmaz dimi
Hemen estra puan almam lazım:img-hyste
Aile kümesi : {Yine A'daki Mavi'nin Nesrin B'deki Çınar'ın Vedat olarak kanımca 47. bölümdeki keşismelerinden meydana gelen ve son resimde 3 kişi olduklarını öğrendiğimiz ve Çınar'ın kıvırcık saçlı kızını kucağına alacağı günü ÖZLEM'le beklediğini bildiğimiz küme}
Kokoreç kümeside yapacaktım ama küme oluşturacak takatim kalmadı:img-hyste
Su içtim ve güç toplamış şekilde geldim birde kokoreç kümesi yapayım hemen..
Kokoreç kümesi : {A kümesindeki Aksak ile B kümesindeki Selehattin'den oluşur} Hemen hatırlayalım Selahattin Aksak'ın bağırsaklarını sökecekti ya o zamandan.. Tamam biliyorum çok iğrencim:img-blush :img-blush
zeytine-35
25-04-07, 13:57
nerde bu forum ahalisi
dedim ben size bu kadar zor soru sormayın bakın kaçtı herkes
alamehmet yetişti ama sorular karşısında ne yaptım ben niye uyandım diye isyanda
bir havuz problemimiz eksik sorun da tam olsun :img-blush
İngiltere'de bir yüzme havuzuna Mavi ve Çınar biraz dinlenmek biraz form tutmak için giderler. Mavi'nin bikinisi göz kamaştırmaktadır. Çınar iki kez boğulma tehlikesi atlatmıştır. Şehla gözleri en olmadığı kadar odaklı bakmaktadır Mavi'ye... :)
Ortamı canlandırdık sanırım.
Gelelim sorumuza:
Havuz yarı olimpik bir havuz. Çok güçlü 2 adet devirdaim motoru var. Bir yandan havuz suyu devirdaim oluyor temizleniyor. Diğer yandan, devirdaim ve hava sıcaklığı nedeniyle uçan suyun yerine havuz başındaki bir musluktan su akıyor. :)
Şimdi normal şartlarda bu musluk havuzu 1 ayda dolduruyor. Devir daim ile de havuz 5 ayda boşalıyor. Mavi ve Çınar geldiğinde bu süreler 1/3 oranında azalıyor. Bu şartlar göz önüne alındığında;
1. Mavi ve Çınar'ın suya atladıklarında taşırdıkları su miktarını hesaplayınız!
2. Çınar balıklama atlarken mi daha çok su çıkarır yoksa çivileme atlarken mi?
3. Mavi yüzmeyi nerde öğrenmiştir. Kulaç atmak bi insana bu kadar mı yakışır? :)
4. Çınar dip dalarak Mavi'yi ayaklarından aşağıya çektiğinde kaç dakika nefessiz kalabilirler. Ya da birbirlerinin nefesleri ile yaşama süreleri ne kadardır? :icon_whis
5. Mavi havuzun kenarından kendisini dışarı çekerken kaç metre küp suyu heba etmiştir. Ve de kaç kişiyi kalp sektesine uğratmıştır?
6. Mavi havuzdan çıkarken ona havlu tutan Çınar kaç kalori harcar. :icon_whis
7. Havuz kaç saatte dolar-boşalır...
8. Havuz suyuna katkısı olan köşedeki çocukların anneleri nerde?
9. Mavi ve Çınar evlerine giderken havuzun klor oranı kaç dereceye düşmüştür.
10. Eve gittiklerinde yorgunlukları gözlerini yakan klordan mıdır yoksa yüzmekten midir yoksa aşktan mıdır?
:img-blush
Haydi benden bu kadar! (Cevapları bekliyorum ama...)
Bu sayfaları böyle coşturduğumuz için herkese çok teşekkürler!
nerde bu forum ahalisi
dedim ben size bu kadar zor soru sormayın bakın kaçtı herkes
alamehmet yetişti ama sorular karşısında ne yaptım ben niye uyandım diye isyanda
bir havuz problemimiz eksik sorun da tam olsun :img-blush
Valla ablacım ya amma zor sorular bunlar.Ben sınıfta kaldım kanımca ama olsun kalayım hpden kalayım yeterki...Mezun olmak isteyen yok zaten...Alev ablamda onun için bu kadar zor sorular soruyor.Ama ben daha henüz vizelerini yeni atlatmış bir forum kişisiyim onun için pek verimli olamıyorum bu konuda...
valla billa ben değilim:img-hyste :img-hyste
benimkinin havuza girmişliği yoktur, deniz suyu tercihimizdir..müsterih olunuz:)
havuz problemleri hayatında başlı başına problem teşkil etmiş biri olarak lütfen sözel sorulara ağırlık veriniz diyorum sayın blue sayısaldan böğğ geldi dememe gerek yok sanırım:img-blush
her ne kadar sohbetinize katılamasam da okurken gülmekten yarıldım:img-hyste
sayfaları bu kadar coşturan forum ahalisine de teşekkürü borç bilirim:happy0064
Cevap: beni aşar.. bu kadar zeki olsam şu an şu işyerinde hacımla olmazdım:img-hyste
Cevap; her iki durumda da çok su çıkarır çünkü adamda boy var nizam var. öyle hafif ki her atlayışında yükselecektir ve yükseldikçe havuza inme durumunda suyun dışa vurumu daha çok olacaktır... her iki durumuda göz ününe alırsak tabi çivileme daha çok su çıkaracaktır..
3. Mavi yüzmeyi nerde öğrenmiştir. Kulaç atmak bi insana bu kadar mı yakışır? :)
Cevap: Mavi nerden bilsin denizi havuzu,, bildiği bir tek şey vardı o da hırsızlık, ev işi, çocuk bakıcılğı ve koşmak ve aşık olmak,, şimdi bunlardan vakit bulup yüzmeyi nerden öğrenecekti. tabi ki yüzmeyiii Çınar öğretmeştir.... Kulaç atma da bir marifettirr efenim.. yok öyle kulaç atan:)herkes öyle uzun kulaçlar atamaz... ama mavinin daha çok kulaç atması lazım.. omuzlarının güçlenmesi ve doğacak çocuğunu tüy gibi kaldırıp çınarı da yormamak için çok yüzüp kulaç atıp kollarını güçlendirmesinde fayda var efenim...
4. Çınar dip dalarak Mavi'yi ayaklarından aşağıya çektiğinde kaç dakika nefessiz kalabilirler. Ya da birbirlerinin nefesleri ile yaşama süreleri ne kadardır? :icon_whis
Cevap: Çınar öyle nefesle inerki aşağı,, hem burnundan soluyor hemde ağzından,, neden çünkü etrafta onca erkek sinek hepsi mavi ye bakıyordur.. onun hışmıyla aldığı tüm nefesiyle derine dalar... hatta bu nefes öyle kuvvetlidir ki maviyle suyun altında öpüşecek kadar da zamana eş olup rahat 3 dakika kalabilirler....:img-hyste
5. Mavi havuzun kenarından kendisini dışarı çekerken kaç metre küp suyu heba etmiştir. Ve de kaç kişiyi kalp sektesine uğratmıştır?
Cevap: küpünü hesap edemeyeceğim ama,,,(çünkü çok yoruldu beynim) kalp sektesine uğratacak kişilerin yoğunluğu konusunda sayıya lüzum yok... şimdi mavinin ölçülerinden başlarsam cevabım çok uzun olacak.. siz anlayın efenim..:img-hyste
Cevap: Efenim zaten suyun altında yorgunluk, çivileme dalışta yorgunluk,,millete kötü kötü bakarken yorgunluk,,,
bu adamın kaç canı var ki ayolll., bir de ona havlu tutarken hesap edersek,, yarı canı gitmiş demek,, bu daa gün boyu alacağı kaloriyi bir iki saatte harcamış demektir...:img-yes:
Cevap: Hacım bilir:img-hyste
Cevap: anneleri dobra dobrayı izliyorlar...yada o sırada seda yıı
Cevap: Yetkililer bilir...
10. Eve gittiklerinde yorgunlukları gözlerini yakan klordan mıdır yoksa yüzmekten midir yoksa aşktan mıdır?
Cevap: aşk mı kaldı havuzda.. yorgunluktandır..kloru da cabası...
asıl aşk yorgunluk bitince...:img-hyste
cevaplar alıntı içindedir bayanlar:img-yes:
İngiltere'de bir yüzme havuzuna Mavi ve Çınar biraz dinlenmek biraz form tutmak için giderler. Mavi'nin bikinisi göz kamaştırmaktadır. Çınar iki kez boğulma tehlikesi atlatmıştır. Şehla gözleri en olmadığı kadar odaklı bakmaktadır Mavi'ye... :)
Gelelim sorumuza:
Havuz yarı olimpik bir havuz. Çok güçlü 2 adet devirdaim motoru var. Bir yandan havuz suyu devirdaim oluyor temizleniyor. Diğer yandan, devirdaim ve hava sıcaklığı nedeniyle uçan suyun yerine havuz başındaki bir musluktan su akıyor. :)
Şimdi normal şartlarda bu musluk havuzu 1 ayda dolduruyor. Devir daim ile de havuz 5 ayda boşalıyor. Mavi ve Çınar geldiğinde bu süreler 1/3 oranında azalıyor. Bu şartlar göz önüne alındığında;
Şimdi ben işime gelenleri cevaplamakla başlasam olurmu...
Mesela 4 nolu soru pek bir çekici geldi bana.Şimdi benim kanımca ikiside uzun süre nefessiz kalabilmekte fakat mavim çınar kadar bunda başarılı olamamaktadır.Bknz 43.bölüm...Çınara kalsa sonsuza kadar Mavimin nefesiyle yaşama devam edebilir fakat Mavim belli bir süre sonra kendini çekmek suretiyle nefes almaya çabalamıştır 24 nolu odada.Şimdi asıl sorumuza gelince suyun iiçerisinde yapmış oldukları faaliyete göre süre değişmekle beraber,birbirlerinin nefesleriyle yaşama hususunda Çınar daha başarılı bulunmuştur tarafımdan...Ama tam bir süre söyleyemeyeceğim.Faaliyeti bilmiyorum,soruda eksiklik var:img-hyste
Şimdi ben işime gelenleri cevaplamakla başlasam olurmu...
Mesela 4 nolu soru pek bir çekici geldi bana.Şimdi benim kanımca ikiside uzun süre nefessiz kalabilmekte fakat mavim çınar kadar bunda başarılı olamamaktadır.Bknz 43.bölüm...Çınara kalsa sonsuza kadar Mavimin nefesiyle yaşama devam edebilir fakat Mavim belli bir süre sonra kendini çekmek suretiyle nefes almaya çabalamıştır 24 nolu odada.Şimdi asıl sorumuza gelince suyun iiçerisinde yapmış oldukları faaliyete göre süre değişmekle beraber,birbirlerinin nefesleriyle yaşama hususunda Çınar daha başarılı bulunmuştur tarafımdan...Ama tam bir süre söyleyemeyeceğim.Faaliyeti bilmiyorum,soruda eksiklik var:img-hyste
Faaliyet hayal dünyamızla ilintili olarak değişebilmekte. Ama kilit nokta şudur: Mavi Çınarsız boğulmaktan, nefes alamamaktan şikayet etmektedir yıllardır. (Bkz. Fulya-Mavi dertleşmeleri ağlaşmaları)
Bu durumda kendisi fiili anlamda soluksuzken Çınar'ın yanında olduğunda ne yapacaktır. Yaşayabilecek midir?
Bence evet. Sonsuza kadar öyle birbirlerine soluk vererek yaşayabilirler. :)
Ayrıca en masumane faaliyet olarak, nefes değişdokuşu sırasında ister istemez gerçekleşen dudak temasını, verebiliriz. :icon_whis
Edit: Dileğum kopardı cevapların beni. Bilimsel temellere dayanmasa da dedim ya kanaat 10... :img-hyste
valla billa ben değilim:img-hyste :img-hyste
benimkinin havuza girmişliği yoktur, deniz suyu tercihimizdir..müsterih olunuz:)
havuz problemleri hayatında başlı başına problem teşkil etmiş biri olarak lütfen sözel sorulara ağırlık veriniz diyorum sayın blue sayısaldan böğğ geldi dememe gerek yok sanırım:img-blush
her ne kadar sohbetinize katılamasam da okurken gülmekten yarıldım:img-hyste
sayfaları bu kadar coşturan forum ahalisine de teşekkürü borç bilirim:happy0064
Sevgili bora.asli arkadaşım. Öncelikle hoşgeldin!
Eğer, hesap kitap soruları öğğğ getirdiyse seni aşk sorularına alalım. Arka sayfalarda bolca mevcut! :)
Ya da cevap vermek zorunda değilsin. Bir kaç sözel soru patlat da havamızı bulalım! :img-hyste
zeytine-35
25-04-07, 14:41
pek bi su taşacağını sanmıyorum etleri ne butları ne ? dimi canım (yani kendimle kıyasladım da ):icon_whis
bu soruya da 1.sorunun cevabını göz önünde bulundurursak çivileme ve balıklama da yüksek atlama yapsa dünya rekorunu kırar hiç su sıçratmaz
(inan bak daha benim havuza girişimi görmediniz):icon_whis
bu soruya iki şıkla cevap vereyim
a) mavinin yüzme bildiğini nerden biliyoruz ki? yani havuz ne alaka kızın koşmaktan başka yapabileceği spor mu var ki onu da iş için koşuyordu hız gerektiren iş çınarın oradaki saflığı ayrı bir tartışma konusu ya neyseee
sorulara devam geretiğinden b şıkkı
b)bizim aksağın canı sıkılmıştı bir zamanlar hep araba hep araba değişiklik olsun diye bir yatı soymaya karar verince mavi özel ders almak zorunda kalmıştı yani tamamen iş ile ilgili hız gerektiriyor ya işi :icon_whis
eh yani çok fazla olmazdı bir bizimkiler normal olarak oksijen alıp karbondioksit salgıladıkları için iki o kadar uzun hava alıp veremzler alışık değiller :img-pilot
kalp sektesine uğrasa uğrasa 1 kişi uğrar oda çınar
çınarın bu dediklerinizi yaptığını varsayarsak elini kıpırdatacak hali kalmaz
sanırım havluyu da mavi tutar :img-blush
ortalama 3 ay da dolup boşalır inanmazsan otur bekle
anneleri kendilerini hp forumuna atmışlar :happy0064 :happy0064
normal olarak bilmiyorum nerden bileyim ben havuzcumuyum
klordandır diye çiçek atmayalım aşktan tabi kiiii
canım blumm asıl ben teşekkür ederim yakında evde sizinle daha çok vakit geçirebileceğim bu fırsatı yarattığınız için e artık site sahibi bana bir iş bulur hem bende istanbula taşınırım :img-wink:
ortalama 3 ay da dolup boşalır inanmazsan otur bekle
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Valla doğru söylüyorsun ama küresel ısınma nedeniyle su kısıtlamasına gidiliyor. Sanırsam bir bekçi gelip musluğu kapatacak. :) Beklesem de sonum hüsran yani. Ama ben senin hesabına güveniyorum ablacım. Pandaların nesli tükense bile senin gibi zeki insanlar var oldukça sırtımız yere gelmez. Vatan bölünmez. :img-hyste
Dıpdıp not: Sorularıma göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Umarım gülüşünüze bir damla katkımız olmuştur. Cevaplar beni yerle yeksan etti çünkü... damla ne demek çağlamaktayım! :img-hyste
canım blue&blue süper sorularına süper yanıtlar vermek isterdim ama maalesef ya formdan düştüm ya gözden düştüm bilemiyorum olaya adapte olamadım bir türlü...ben cevap değilde bir dilek sunsam sizlere...
mavi ve çınar havuzdayken bende aynı anda orada olabilsem ve kendimi havuza atıp dibe dalsam,boğulsam mümkün müdür? acep:icon_sorr
not: haa birde havuzun suyuna gözyaşlarımla katkıda bulunsam olurmu?
zeytine-35
25-04-07, 14:55
Valla doğru söylüyorsun ama küresel ısınma nedeniyle su kısıtlamasına gidiliyor. Sanırsam bir bekçi gelip musluğu kapatacak. :) Beklesem de sonum hüsran yani. Ama ben senin hesabına güveniyorum ablacım. Pandaların nesli tükense bile senin gibi zeki insanlar var oldukça sırtımız yere gelmez. Vatan bölünmez. :img-hyste
Dıpdıp not: Sorularıma göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Umarım gülüşünüze bir damla katkımız olmuştur. Cevaplar beni yerle yeksan etti çünkü... damla ne demek çağlamaktayım! :img-hyste
pandaları yaşatmalıyız insan tehtidi altında kalmadan nesillerini tüketecekler şaşkınlar farkında değiller
bu sorduğun sorular zihni sinire taş çıkartır cinsten tebrik ediyorum
peki sevgili bluuu sorduğun sorulara bluuca cevaplar verde haksızlık olmasın dimii
[/B]
!
istediğimiz sorudan başlayabileceğimizi düşünüp bildiklerimden başlıyorum,izninizle diğerlerinide boş bırakabilir miyim?3 yanlış 1 doğruyu götürmüyosa sallayabilir miyim?
6. Mavi havuzdan çıkarken ona havlu tutan Çınar kaç kalori harcar.
kalorisini bilmem ama adrenalin katsayısı tavan yapmıştır muhakkak.hatta nefsiyle de uzun bi süre mücadele etti kanımca.
ya mavim için fark etmezde çınarım girmesin o klorlu suya mümkünse.klorun saçlara zararı malum.hele mavi gibi bi afetle havuza girip kim maviyi kesiyo, kim göz kırpıyo diye sinirden stresten adamcağızda şaç kalmıcak.
onlarınkini bilmem ama benim gözlerimi yakan gülmekten akan gözyaşı galiba.
zeytine-35
25-04-07, 15:05
canım blue&blue süper sorularına süper yanıtlar vermek isterdim ama maalesef ya formdan düştüm ya gözden düştüm bilemiyorum olaya adapte olamadım bir türlü...ben cevap değilde bir dilek sunsam sizlere...
mavi ve çınar havuzdayken bende aynı anda orada olabilsem ve kendimi havuza atıp dibe dalsam,boğulsam mümkün müdür? acep:icon_sorr
ah canım ne demek gözden düştüm o biçim kelam
sen interneti bulmuş foruma girmişken havaya mı giremiyeceksin
bırak artık gözyaşlarını ağlama dayanamam
bizim oyuncular etrafta güle oynaya cirit atarken biz niye ağlıyoruz kii sanal olan biziz unuttun mu?
Bak o zaman benim problem de suya düşer ve havuz taşar. Sel olur alimallah!:img-yes: Çünkü ben senin göz yaşlarını bilirim nilüm. Bir hönkürsen memleketin su sıkıntısı kökten çözülür. :img-hyste
Sakın ağlama! Ama bir an önce adapte ol çünkü bu ekip kolay kolay bir araya gelmiyor. Sensiz de olmuyor!!!
Efenim ben şimdi soru cevap olaylarına hiç girmeyip direkt olarak buluşmalarımızdan birinden bir enstantane aktarmak istiyorum..
Geçen cumartesi geleneksel İzmir buluşmalarından birini gerçekleştirdik zeytinemin evinde..
Akşam üzeri eve dönmek üzere otobüs durağında beklerken birden sevgili bluemun otobüsü geldi ve benim "koş, fırla, yetiş" türünden desteklemelerimle otobüse koştu, yetişti ve tam binmek üzereyken bana seslendi "Aslııı,,poşetin bende kaldııı"
Ben de durakta sabit şekilde duruyorum elimde çocuk var,,kıpırdayamıyorum..
ama bütün bu olanlar saniyeler içinde oluyor..neyse..diğer yanımda zeytine var, hepimiz blueya bakıyoruz..
O anda benim ağır poşetim blue tarafından lönnkk şeklinde bir ses eşliğinde asfalta bırakılıyor..evet evet yanlış okumadınız, caddenin ortasına yani yere fırlatılmak suretiyle kendini bir anda asfalta yapışık buluyor kendini poşet:img-hyste
Biz zeytineyle birbirimize baktıktan sonra kopuyoruz tabi:img-hyste
blue otobüse biniyor ve durakta bekleyen biz, daha sonra aldığımız haberlere göre de otobüs şöförü ve blue hep birlikte gülmekten kırılıyoruz:img-hyste
Şimdi bunu anlattım, bana ne alaka diyebilirsiniz..o kadar güldükten sonra aklıma gelen şey ne olabilir sizce,,elbette ki bluemun ne kadar mavi bir kadın olduğu:img-hyste
Mavinin çanta fırlatışı, 44. bölümde kaçarken telefonla Aksağı aradığı sırada elindeki fındıklı bisküvi taşıdığı poşeti yere atışı, bir de Çınarla birlikte Selolardan kaçarken Çınarın at, at emriyle Mavinin otların çalıların arasına attığı yiyecek poşeti aklıma geldi..Mavi de ne çok şey atmış elinden öyle..
işte böyle..
bu mudur..
budur:)
ondan sonrada çınar gelse seni belinden kavrayıp havuzun kenarına çıkarsa bide suni tenefüs...eskisinden daha yaratıcı bi nilnisa olur kanımca
Tamam deli değilmişim ... İlgiyle ve beğeniyle izlediğim (özetçiden yürüttüm kabul, ama kolaylık sağlıyor) bir dizinin finalini bu şekilde seyredeceğimi ve hatta kafamın 'Karşılaştırmalı-Detaylama' (bunu da uydurdum) yöntemiyle öylesine meşgul olup, senelerdir beklediğim finale yeterince konsantre olamayarak bölüm bittiğinde suratımda abuk bir ifadeyle kala kaldığımı kimseye itiraf edememiştim... Şimdi ediyorum... :img-blush
zeytine-35
25-04-07, 15:31
ondan sonrada çınar gelse seni belinden kavrayıp havuzun kenarına çıkarsa bide suni tenefüs...eskisinden daha yaratıcı bi nilnisa olur kanımca
evet evet sevgili selma23 tespitini yerinde buluyorum
ninisama suni tenefus lazım o olmasa bile şöyle en şehlasında baksa bile yeter arkadaşıma
nil hadi silkelen ve kendine gel sen ve adaptasyon sorunu mükün değil bir arada düşünemiyorum .
aslıcım yerlerde süründüm vallahi poşetin yere düşme anı geldi gözünümün önüne
bluu bir otobüse bir bize adım atıp kararsız kalması benim herzamanki unutkanlığımla (iki dk önce elimden almıştı blue poşetin senin olduğunu unutmam da etkili tabi )bluu bize ne demeye çalışıyor derken gitti poşet
çok yaşa sen emi benim ilerleme hızım belli e selincim senin elinde bırakamazsın
o poşetin akibeti belli canım ya yere düşecek ya blue ile gidecekti a şıkkı tercih edildi bu ikonu sevmem ama en uygun bunu buldum :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
amaniin ne yaratıcılığı adımı bile unuturum alimallah :img-hyste varmıydım,yokmuydum,kimdim,neydim,burası neresiydi gibi bellek sıfırlanması yaşarım cenin vaziyetine dönüş hatta:img-hyste
bluem canım çok sağol ama olur bensizde olur....
Efenim ben şimdi soru cevap olaylarına hiç girmeyip direkt olarak buluşmalarımızdan birinden bir enstantane aktarmak istiyorum..
Geçen cumartesi geleneksel İzmir buluşmalarından birini gerçekleştirdik zeytinemin evinde..
Akşam üzeri eve dönmek üzere otobüs durağında beklerken birden sevgili bluemun otobüsü geldi ve benim "koş, fırla, yetiş" türünden desteklemelerimle otobüse koştu, yetişti ve tam binmek üzereyken bana seslendi "Aslııı,,poşetin bende kaldııı"
Ben de durakta sabit şekilde duruyorum elimde çocuk var,,kıpırdayamıyorum..
ama bütün bu olanlar saniyeler içinde oluyor..neyse..diğer yanımda zeytine var, hepimiz blueya bakıyoruz..
O anda benim ağır poşetim blue tarafından lönnkk şeklinde bir ses eşliğinde asfalta bırakılıyor..evet evet yanlış okumadınız, caddenin ortasına yani yere fırlatılmak suretiyle kendini bir anda asfalta yapışık buluyor kendini poşet
Biz zeytineyle birbirimize baktıktan sonra kopuyoruz tabi:img-hyste
blue otobüse biniyor ve durakta bekleyen biz, daha sonra aldığımız haberlere göre de otobüs şöförü ve blue hep birlikte gülmekten kırılıyoruz
Şimdi bunu anlattım, bana ne alaka diyebilirsiniz..o kadar güldükten sonra aklıma gelen şey ne olabilir sizce,,elbette ki bluemun ne kadar mavi bir kadın olduğu
Mavinin çanta fırlatışı, 44. bölümde kaçarken telefonla Aksağı aradığı sırada elindeki fındıklı bisküvi taşıdığı poşeti yere atışı, bir de Çınarla birlikte Selolardan kaçarken Çınarın at, at emriyle Mavinin otların çalıların arasına attığı yiyecek poşeti aklıma geldi..Mavi de ne çok şey atmış elinden öyle..
işte böyle..
bu mudur..
budur
Oy oy oy!
Karizma baltalama var yetişin a dostlar! :img-hyste
Budur aslıcan budur! Şimdi söz savunmanın:
Otobüsü durduran ve binmesi gereken tek kişi bendim. Bu bakımdan şoför amcanın bekleme durumunu siz düşünün. Bir ayağım otobüste bir ayağım yerde kaldım önce. Sonra geri çekildim aslıya seslendim. Ama o da ne Aslı ve Zeytine bana öylece bakıyorlar. :img-hyste
İleri gitsem olmayacak otobüse binsem olmayacak. Hatunlardan da tık yok. Bir iki saniye içinde karar vermem gerekiyordu. Ya poşeti götürecektim ya da otobüsü kaçıracaktım. Ben de bir Mavi kadın edasıyla poşeti mümkün olduğunca yumuşak ki sert atsaydım kafalarını tutturabilirdim :img-hyste yere bıraktım. Tamam biraz havadan bırakmış olabilirim çünkü çıkan ses normal değildi. :) Ama gel-git şeklinde kıvranırken şiddet oranının farkında değildim afbuyurun. Sonra kendimi otobüste buldum tabiki. Şöför amca: "al al poşeti de götür" dedi gülerekten. Ben de kopmuşum zaten. Bir otobüs dolusu insan da beni süzmekte. Sonra uzaklaşan otobüsün içinden geriye baktığımda ne göreyim. Bizimkiler hala oldukları yerden kıpırdamamışlar. :img-hyste Poşet ise yerde...
Anlattıklarımdan aylar geçmiş gibi ama Aslı ve Zeytine kendine gelememiş. Belkide en fazla 20 sn. geçmiştir. :bilmim:
Eve gelene kadar otobüsteki yolcuların "a bakın arkadaşının poşetini unutan ve yere fırlatan kadın" bakışlarına maruz kaldım! :)
Ama olsun harika bir gündü bu da nazar boncuğu oldu! :happy0064
zeytine-35
25-04-07, 15:36
konu ile uzaktan yakından alakası yok ama
arkadaşlar bu linke bir bakın derim
national geographic aski incelemis.....
http://www.nationalgeographic.com.tr/ngm/0602/gorveisit.aspx
İleri gitsem olmayacak otobüse binsem olmayacak. Hatunlardan da tık yok. Bir iki saniye içinde karar vermem gerekiyordu. Ya poşeti götürecektim ya da otobüsü kaçıracaktım. Ben de bir Mavi kadın edasıyla poşeti mümkün olduğunca yumuşak ki sert atsaydım kafalarını tutturabilirdim :img-hyste yere bıraktım. Tamam biraz havadan bırakmış olabilirim çünkü çıkan ses normal değildi. :)
Ama olsun harika bir gündü bu da nazar boncuğu oldu! :happy0064
O poşette de mavimizin çantasındakiler kadar kıymetli bişey yoksa -ki olsa da olur o çanta ne fırlatışlara dayandı- sorun yoktur bluecuğum :img-wink:
Nilim nilsam sensiz olur mu hiç, bak bu seferki nazar boncuğunu sırf senin için konduruyorum...:img-yes:
Gelelim sorumuza:
Sen onca soruya azimli bir şekilde o kadar cevabı ver eftelya tamda beklediğin yerden soru çıksın ve buna cevap vermek için geç kal olacak iş mi.. Az öznce TDG, TMC, Kanal D yi dövesim var diye yazmıştım bu arada dövmek istediklerimin sayısında hayli ilerleme oldu birkaç saatliğine beni forumdan alıkoydukları için işlem yaptırmaya gelenleride dövmek istiyorum şu anda.. Neyse geçelim şimdi benim özel hayatımı da gelelim cevaplarıma..
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum sayın blue'm
Havuzdaki suyun azalma nedeni kesinlikle ve kesinlikle Mavi&Çınar'ın suya atladıkları andaki taşan su değildir zaten onlar çok hafif oldukları için fazla su taşmayacaktır.. Diyeceksinki peki neden su azalıyor hemen cevap vereyim ikisinin vücut sıcaklıklarından dolayı suda fazla miktarda bir buharlaşma meydana geliyor.. Ateşleri kaç derecedir derseniz işte o bilinmez.. İşte bu buharlaşan su da bir bulut haline geliyor.. Son zamanlarda yağmurdan kurtulmayan Trabzon'a da neden sürekli yağmur yağdığı belli oluyor..
Diğer şıkları düşünmek bana çok ağır geldi blue'm hepsi aşktandır diyorum kesinlikle AŞK..
Gelelim sorumuza:
Mavi bir damla bile taşırmaz, ne de olsa o sessiz hareket etmeye alışmıştır. Çınar Mavi'nin yerine de zannımca havuzun yarısının boşalmasına sebep olur (bkz. daha önce katıldığı operasyonlar)
Farketmez, her durumda eşit oranda su taşırır... Ne de olsa aynı ağırlık!
3. Mavi yüzmeyi nerde öğrenmiştir. Kulaç atmak bi insana bu kadar mı
yakışır? :)
Muhtemel Çınar öğretmiştir... Malum artık hayatla ilgili bilmediği herşeyi Aksak yerine Çınar'dan öğrenmektedir. (Evet evet mavi en güzel kulaç atan insan evladı olabilir)
Bu durum aslında çok uzun sürer demek isterdim, ama sadece kondisyon meselesi değildir. Malum Mavi kapalı alanlarda kalmaktan korkmaktadır. Ha o bütün korkularını yenmişti dimi... 5 dk. diyorum o zaman ...
Şimdi daha önceki soruya verdiğim cevpla tekrara düşeceğim ama, mavi hiç birşeyi ziyan etmez... Bir damla bile heba etmez... İşte bu sayı havuzdaki erkek cinsiyeti ile doğru orantılıdır...
Sanırım epey bir kalori harcar, yalnız fiziksel aktivite nedeniyle değil, havluyu tutarken kafasından geçirecekleri için.
Şimdi hesaplıyorum, hesaplıyorum bu soruya cevap veremiyorum.... Tamamen sallama yöntemiye 5 saat diyorum... Sıradaki soruya geçiyorum...
Muhtemelen havuz başındaki eşleri-sevgililerini marke etme çabası içindeler. Ne de olsa durum vahim gözüküyor...
-5 derece (külliyen yalan burdan not kırabilirsiniz...)
Muhtemelen yorgun falan değildirler... Antreman yapılmış yüzülmüş... Kondisyon çalışılmış... :img-in_lo
Edit: Soruları cevaplama yöntemi Dilekçe'den kopya çekilmiş olup. Cevaplar orjinaldir. Tamamen saçmalamış olabilirim. Öyle yoğun bir gün ama daha fazla kayıtsız kalamadım. Ben de katılmak istedim aranıza. Yazım yanlışları içinde şimdiden özür dilerim...
Sen onca soruya azimli bir şekilde o kadar cevabı ver eftelya tamda beklediğin yerden soru çıksın ve buna cevap vermek için geç kal olacak iş mi.. Az öznce TDG, TMC, Kanal D yi dövesim var diye yazmıştım bu arada dövmek istediklerimin sayısında hayli ilerleme oldu birkaç saatliğine beni forumdan alıkoydukları için işlem yaptırmaya gelenleride dövmek istiyorum şu anda.. Neyse geçelim şimdi benim özel hayatımı da gelelim cevaplarıma..
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum sayın blue'm
Havuzdaki suyun azalma nedeni kesinlikle ve kesinlikle Mavi&Çınar'ın suya atladıkları andaki taşan su değildir zaten onlar çok hafif oldukları için fazla su taşmayacaktır.. Diyeceksinki peki neden su azalıyor hemen cevap vereyim ikisinin vücut sıcaklıklarından dolayı suda fazla miktarda bir buharlaşma meydana geliyor.. Ateşleri kaç derecedir derseniz işte o bilinmez.. İşte bu buharlaşan su da bir bulut haline geliyor.. Son zamanlarda yağmurdan kurtulmayan Trabzon'a da neden sürekli yağmur yağdığı belli oluyor..
Diğer şıkları düşünmek bana çok ağır geldi blue'm hepsi aşktandır diyorum kesinlikle AŞK..
9. çeldirici bir soruydu sen burda çok güzel bir cevap vermişsin canım. Vücut ateşinin buharlaştırma etkisi ile sudaki buharlaşması fazla olacağından klor oranı azalmaz aksine artar. :img-yes:
Bu noktayı istemeden de olsa yakaladığın için seni tebrik ediyorum. :icon_whis Ve toplu verdiğin aşk cevabına karşılık 8. soruyu gözüne sokmak istiyorum. Hadi diğerlerini yuttuk diyelim de! :)
Neyse işin çokmuş elektrikler kesilmiş sular akmıyormuş bla bla bla... Çalışamamışsın...
Seni MSN'de sözlüye kalldıracağım tiz zamanda! Hazırlıklı olasın ha! :)
Havuzdaki suyun azalma nedeni kesinlikle ve kesinlikle Mavi&Çınar'ın suya atladıkları andaki taşan su değildir zaten onlar çok hafif oldukları için fazla su taşmayacaktır.. Diyeceksinki peki neden su azalıyor hemen cevap vereyim ikisinin vücut sıcaklıklarından dolayı suda fazla miktarda bir buharlaşma meydana geliyor.. Ateşleri kaç derecedir derseniz işte o bilinmez..
Ay ben bu kısmın altına imzamı atabilirmiyim.Kesinlikle ve kesinlikle o su taşmaktan falan azalmıyor.Bir deri bir kemik ikisi de ne kadar hacimleri varda ne kadar su taşıracaklar.Hacimleriyle ters orantılı olan ateşleri mevcut kanımca.Hemde öyle böyle değil.Ne kadardır bilinmez...Ölçülmez...Ölçülemez...:good:
amaniin ne yaratıcılığı adımı bile unuturum alimallah :img-hyste varmıydım,yokmuydum,kimdim,neydim,burası neresiydi gibi bellek sıfırlanması yaşarım cenin vaziyetine dönüş hatta:img-hyste
bluem canım çok sağol ama olur bensizde olur....
Aaaaa ne demek şimdi bu nilnisam, ne demek bensizde olur.. Bunu duymamış görmemiş ve okumamış olayım.. Anlaşıldı mı?:good:
zeytine-35
25-04-07, 16:10
Ay ben bu kısmın altına imzamı atabilirmiyim.Kesinlikle ve kesinlikle o su taşmaktan falan azalmıyor.Bir deri bir kemik ikisi de ne kadar hacimleri varda ne kadar su taşıracaklar.Hacimleriyle ters orantılı olan ateşleri mevcut kanımca.Hemde öyle böyle değil.Ne kadardır bilinmez...Ölçülmez...Ölçülemez...:good:
sevgili alamehmet imza atıp kenara çekilmeyi hiç yakıştıramadım sana
sınav yorgunluğuna da vermiyorum / veremiyorum
sınav yorgunu olsan istanbul kazan sen kepçe dolaşamazdın hafta sonnu dimi canım itiraz etme elimde fotoğrafların var ispat ederim seni reşitpaşada görmüşler :img-wink:
hadi arkaaşlar şu sorulara cevapları görelim bluuu sende kaçamazsın hadii
Zaten Çınar'ın durup durup suya atlamasında bir hikmet var arkadaşlar. Adam yanıyor ve serinlemek istiyor. Bakınız Mavi sakin sakin kulaç ataraktan yüzüyor.
Ama Çınar bir çivi bir balık bir dip dalma şeklinde serin sularla buluşuyor. Bu sırada onun suya her girişinde çıkan cossss sesi etraftaki insanları rahatsız ediyor. :img-hyste
(Burda en az 10 tane daha soru çıkar ama :icon_whis)
Ve ayrıyetten belirtmeden geçmeyeyim kendisinin dizi boyunca zayıflama sebeplerinden biri de vücut sıcaklığının yüksek olmasıdır. Yağları erimiştir bu sıcaklık nedeniyle... :) Vuslatın gecikmesi halinde ortada bir Çınar kalmayacaktı ki çadır hızır gibi yetişti. :)
Dizi bitti... Şimdilerde bi izlemek lazım sıcaklık sıfırın altında gezmekte doğal olarak yakın zamanda kilo almaya da başlar. :icon_whis
Sevgili elmass cevaplar için teşekkürler. 1. soruya vermiş olduğun cevap günün cevaplarından biriydi bence... Tebrikler :happy0064
sevgili alamehmet imza atıp kenara çekilmeyi hiç yakıştıramadım sana
sınav yorgunluğuna da vermiyorum / veremiyorum
sınav yorgunu olsan istanbul kazan sen kepçe dolaşamazdın hafta sonnu dimi canım itiraz etme elimde fotoğrafların var ispat ederim seni reşitpaşada görmüşler :img-wink:
hadi arkaaşlar şu sorulara cevapları görelim bluuu sende kaçamazsın hadii
:img-hyste Ay resimler var dimi:img-hyste .Peki itiraz etmiyorum o zaman...Sınav yorgunluğunu tam üstümden atmıştım ki o görüldüğüm reşitpaşa yollarında ruhumu teslim etme aşamasına geldim ve iki gündür kendimi ne ruhen ne bedenen toparlayamadım...Bunlar geçerlidir kanımca:img-yes:
Benim ne yazıkki şimdi çıkmam gerekiyor.Biliyorum ben gidince en can alıcı konuları konuşacaksınız bende gelince bakıp bakıp iç geçircem.Ama ne yazıkki gitmekten başka çarem yok:sad53: :sad53: