Tüm Versiyonu Göster : Hırsız Polis Öncesi /Sonrası
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
[
17]
18
19
20
21
oyyy sayfalar coşmuş sorular almış başını gitmiş...cevap vermek isterdim ama nerde bende o bilgi ... :img-hyste malumunuz unutkan bir şahsiyetim maalesef ... valla fulyamla ebrumla tuğbamla merdiyemle görüşmeme çok çok az kaldı 2 hatacık ... :happy0064 :happy0064 önce bursaaaa sonra istanbuul ... fulyamla iyi bir coşup sonrada istanbulda durulucaz mı desem ne desem :img-hyste valla üçüz olarak gezmeye hazır olun anladınız siz onu ... fulyaaa unutma hisarda kağıt helva yicez ... ohh ohh sabırsızlıkla bekliyorum ... şu 2 hafta bir geçseeee
Hadi hadi nerde o bilgiymiş şimdi açtırma benim ağzıma dett:img-hyste .
Canım benim çok az kaldı yanıma gelmene.Almanyadayken ne üzülmüştük nasıl görüşcez biz hiç yüzyüze olamıcaz diye.Ama bak nerden nereye sen kalk almanyalardan gel.Birde bursaya:img-hyste .Son 9 gün kanımca.merdiyem,ümmüm tam bizim okulun şenliklerinin başladığı zaman geliyor sevgili akrabası en az ümmüm kadar tatlı seldasıyla...Yani biz burda baya kopcaz kanımca.İstanbula geldiğimizde bitkin olcaz ama sizle yine doping almış gibi kaldığımız yerden devam ederiz...
sevgili saso
Dizi profesörü olmanın yararı nedir biliyor musun arkadaşım:img-yes: HP nin apayrı bir yeri olduğunu, hiç bir dizinin onunla kıyaslanamıyacağını çok ama çok iyi anlıyorsun
angel_timuçin
30-04-07, 17:19
devamm edelim yaw ben geldiim kesildik mii yanii ben çocuk olaraktan sizi örnek alıyooom konu yokmuu yanii????????soru sorun yaww aa bişe yapın işte:(:(:((:(:
angel_timuçin
30-04-07, 17:20
deren1970 evet yaa hp nin ayrı yerii avr herkeslerde ebndede vee sizdede dimii hiç bir diziylee aynıı tutamıyooz ne güzell bende böle dizi severiim zatennnn
alamehmet...sorularını merak ediyordum ..ve görüdüm...akşamdan sonra yanıtlasam geç olmaz dimi hocam...zamanımız vardimi...:img-help:
herkese bol muhabbetler dilerim....neşeniz hiç eksik olmasın..allah hp forumunu nazarlardan korusun....:happy0064
Ne zaman istersen sasom.Bugün burayı böyle görmek hepimizi çok mutlu etti.Ben kendi adıma konuşursam bütün gün derse girdikten sonra o can sıkıntısıyla ve hafta sonunun burda çok sessiz geçmesinin burukluğuyla geldim açtım forumu ama bir baktım ki sayfalarımız dolmuş taşmış...:happy0064 .30 kişi var:happy0064
Ve az önce ümmüme ve tuğbama sordum...Arşiv arşiv olalı bu kadar güzel,sıcak bir kalabalık gördümü acaba hııı...Yine duygulandım:img-cray:
:img-hyste :img-hyste
ilk okulda herzaman kızılaykolu(???) ve kütüphane sorumlusu olurdum....(bu arada kolların adını ciddi anlamda unutmuşum..gerçekten kızılay kolumuydu....:img-help: )
ve izlenilen dizilerle ilgili cevaplar da dikkatimi çekti...türk dizilerinde tek ortak nokta hp imişşşşşşşş..:happy0064
bu beni mutlu etti....yoksa diyordum ben mi diger dizilere ön yargılıyım....:img-yes:
ama yokmuş işte...bu güzellikleri bir araya getirecek başka dizi....:happy0064
Kızılay kolu (Kan görünce bayılmayanlardandım hep bu kolun çalışmalarına katıldım. Pek bir çalışması yoktu. Ne yani sokak sokak kan mı toplayacaktık. :))
Yeşilay Kolu (Sigara içenlere hep karşı çıktım sigaraya başlayana kadar)
Kitaplık Kolu (Okumayı severdim ama kolunu hiç sevmedim :))
Müzik Kolu ( Nota bilmediğimden hep flütü çalar gibi yaptığımdan :icon_whis bir tülü kol başkanı olamadım)
Satranç Kolu (Ne alakaysa demişimdir hep)
Resim Kolu (>Resimlerimdeki insan figürlerini hep babama çizdirmişimdir. Anlaşılacağından korktuğumdan kol çalışması sırasında sınıf önünden dahi geçmezdim... :))
Aklıma gelen kollar ve Kol anıları bunlar!
gülündikeni
30-04-07, 17:30
Şimdi seyrettiğimiz diziler mi yazılıyor. Bakalım benimkileri duyunca ne yapacaksınız:img-wink:
P.tesi : İki Aile ve Beyaz Gelincik (beyaz gelincik bitiyor efendim)
Salı: Bin Bir Gece
Çarşamba: Boş
Perşembe : Bom Boş:icon_sorr
Cuma : Maalesef Sıla (beyaz gelincik fragmanı için) ve de Ihlamurlar Altında (IA o da bitiyor)
C.tesi. Fırtına
Ben size boşu boşuna demedim dizi profesörüyüm diye:img-hyste
Deren'cigim asil dizi profesörü benim,benim izledigim diziler yaninda
seninkiler deve de kulak kalir.Saymaya basliyorum;
Pazartesi:Iki Aile,Köprü,Beyaz Gelincik,Söhret
Sali:Binbir Gece
Çarsamba:Yaprak Dökümü,Elveda Derken,Iki Yabanci
Persembe:Kurtlar Vadisi,Sagir Oda,Yersiz Yurtsuz,Bebegim
Cuma:Yabanci Damat,Ihlamurlar Altinda,Sila,Hatirla Sevgili reklam aralarinda Genis Zamanlar
Cumartesi:Hayat Türküsü,Firtina,Gümüs,Duvar
Ama itiraf etmeliyim Hirsiz-Polis ten sonra hepsi çok yavan geliyor,yani izlemis olmak için izliyorum..
angel_timuçin
30-04-07, 17:30
Kızılay kolu (Kan görünce bayılmayanlardandım hep bu kolun çalışmalarına katıldım. Pek bir çalışması yoktu. Ne yani sokak sokak kan mı toplayacaktık. :))
Yeşilay Kolu (Sigara içenlere hep karşı çıktım sigaraya başlayana kadar)
Kitaplık Kolu (Okumayı severdim ama kolunu hiç sevmedim :))
Müzik Kolu ( Nota bilmediğimden hep flütü çalar gibi yaptığımdan :icon_whis bir tülü kol başkanı olamadım)
Satranç Kolu (Ne alakaysa demişimdir hep)
Resim Kolu (>Resimlerimdeki insan figürlerini hep babama çizdirmişimdir. Anlaşılacağından korktuğumdan kol çalışması sırasında sınıf önünden dahi geçmezdim... :))
Aklıma gelen kollar ve Kol anıları bunlar!
:icon_whis :icon_whis :icon_whis süpersin yaa kol anıların harika hihihihi bende şimdi bi koldayımdaa hatta başkanıyıım ama adını bilmiyoom hihihi valla yaa böle kollar komik oluyooo başkan oldum kol için bişe yapmadımm bi kere kütüphane kolu olan dediim yalnışlıkla kültür ve edebiyat koluna girdiim hihihi:img-blush :img-blush :img-blush :img-blush :img-help:
Deren'cigim asil dizi profesörü benim,benim izledigim diziler yaninda seninkiler deve de kulak kalir.Saymaya basliyorum;
Cuma:Yabanci Damat,Ihlamurlar Altinda,Sila,Hatirla Sevgili reklam aralarinda Genis Zamanlar
Ama itiraf etmeliyim Hirsiz-Polis ten sonra hepsi çok yavan geliyor,yani izlemis olmak için izliyorum..
Arkadaşım seni ord.prof ilan ediyorum nasıl takip ediyosun bu kadar diziyi ben okurken bile yoruldum.
angel_timuçin
30-04-07, 17:34
dizi prof.dr hatta hihi gerçekten ben bile bu kadar çook islemiyooom
Deren'cigim asil dizi profesörü benim,benim izledigim diziler yaninda seninkiler deve de kulak kalir.Saymaya basliyorum;
:img-swoon :img-swoon :img-swoon :img-swoon Bütün bu dizileri izliosan eğer seni ilk gördüğüm zaman madalya takıcam.:king:
Bu arada bilgisayarım yapıldı oleyyyyyyyyyyy!!!!:bella :bella Allah beni aç bıraksında bilgisayarsız bırakmasın inşallah. Yoksa töbe töbe mi demeliyim.:icon_sorr :icon_sorr Ama boş durmadım tabi sizlere senaryo yazdımmmmm...:img-hyste
Hey maşallah demek istiyorum:happy0064 .Bu kadar diziyi nasıl izleyebiliyorsun merak ettim doğrusu saatleri çakışmıyormu bunların??Evet bende hp bittikten sonra bir kaç deneme yaptım ama olmuyor.İzleyemiyorum.Televizyon izlemeyi çok sevmeyen biri olarak(bugüne kadar izlediğim diziler bir elin parmaklarını geçmez kanımca)hp ile de 35. bölümdeki o malum sahnedeki güzellikle tanıştım...Yoksa hiç izlememiş olacaktım...Allahım ne büyük bir eksiklik olacaktı hayatımda.Ne böyle güzel bir dizi izleyebilecek ne de böyle güzel ve hayatımın vazgeçilmezleri arasına girecek insanlarla tanışabilecektim...
sen şimdi Çınar'a çapkın mı demek istedin.
şimdi o yönden bakarsak gerçekten de Mavi'yi pek bir süzmüştü.
belkide telefonu tanışmak maksatla çıkartıp göstermişti:
Çınar: ya ben telefonumu birisiyle karıştırmışım da. aslında o kadar dikkatsiz değilim. ben komiserim biliyor musunuz
sizi birden telefonlarımızı karıştırdığı kişi sandım. ama sizi görmüş olsam mümkünatı yok unutmam.
kağıt helva yer misiniz?
olmadı pamuk şeker de alabilirim.
:img-hyste ..olur ya hani...çocukları kandırırlar renkli gazozla...heh sen bunu iç ben sana gene alırım...hııhh güzel çocuğum benim... iç ses: oh be 2 dakka sustu da kafa mı dinledimm...:img-hyste
işin şakası valla gayet farkındalardı eminim. ilk bakışta etkilenme, aşk .... kesinlikle onlar da anladı aşık olacaklarını, biz de anladık aşık olacaklarını, bizim onların aşkına aşık olacağımızı...
aşığım, aşııkkhsın, aşığız, aşıklar.... yürü beee... saat 6 ya doru gene sapıttım...
gülündikeni
30-04-07, 17:47
:img-swoon :img-swoon :img-swoon :img-swoon Bütün bu dizileri izliosan eğer seni ilk gördüğüm zaman madalya takıcam.:king:
Bu arada bilgisayarım yapıldı oleyyyyyyyyyyy!!!!:bella :bella Allah beni aç bıraksında bilgisayarsız bırakmasın inşallah. Yoksa töbe töbe mi demeliyim.:icon_sorr :icon_sorr Ama boş durmadım tabi sizlere senaryo yazdımmmmm...:img-hyste
Evet Ebru'cugum hepsini izliyorum,madalyami en kisa zamanda istiyorum.Dizilerin çogunun saati çakistigi için hepsini nasil izliyorsun diye merak edebilirsiniz.Avrupa kanallarinda(Erurod,atv avrupa.Eurostar) aksam yayinlanan dizilerin gece yarisi tekrari yayinlanir.Dizilerin bazilarini gece tekrarinda kaydedip izliyorum.Ne yapayim gurbet ellerde tek eglencem dizi izlemek...
Ama hiçbir dizinin forumuna yazmak için girmiyorum,bazen sadece okuyorum ama Hirsiz-Polis'in yeri ve sizlerin yeri bambaska...
Aaaaa yazdınmı,bende beni arayıp çemkirmekten birşey yazacak vaktin kalmadığını sanmıştım:img-hyste :img-hyste
Evet katılıyorum allah seni bir daha bilgisayarsız bırakmasın....Bizde senden uzakta kalmayalım.Şimdi burda bir çelişkiye düştüm kendimle...Ben pek uzakta değildim amma velakin bu sayfalarda eksikliğini hissetmedim değil.Gözüm hep aradı seni canım benim...
alevalev_25_
30-04-07, 17:48
sevgili ark.şımm..
bu diziler aynı gün ve saatte hepsini birden izlemeyi nasıl başarabiliyorsun?
merak ettim doğrusu!!!
ben cuma akşamları Hatırla Sevgili'yi izlerken reklam aralarında kanalları turluyorum geneldee...
o zaman mesela Ihalmurlar Altında (eskiden izlerdim ama eskiden:img-wink: ) veya Geniş Zamanlara denk geliyorumm..
hakikaten nasıl beceriyorsun hepsini bir arada izlemeyii???
* 2 veya birçok tv.yi yan yana mı getiriyorsun?
* ekranı mı bölüyorsun?
veyaa
* aklıma getiremediğim bir üçüncü şık!!!
HASRETTTTTT
30-04-07, 17:50
ben okulda temizlik kolundaydım halt etmişim öyle bir kolmuş ki laneti hala üzerimde şu an da ev de temizlik kolundayım hatta başkanıyım zira nerdeyse hayatımın buranın dışındaki bütün kısmı temizlik yaparak geçiyor bileydim
kızılay koluna girip hemşire
edebiyat koluna girip yazar
tiyatro koluna girip artist
gezi koluna girip seyyah olurdum
bu kollar çok mühim insan hayatında siz siz olun kızlarınızı temizlik kolona sokmayın sokturmayın ısarar edenlere kafadan bodoslama giriniz lütfen
Mert'in ayağına pansuman yapılırken sağlık ocağında Çınar onu cesaretlendirmeye çalışırken nasıl olupta polis olduğunu söylememiştir (Gaye ve Neşe istemedi tamamda) yanılıpta söylemiş olsaydı dizinin yada bu aşkın demeli seyri nasıl olurdu acaba hep merak etmişimdir. hocalarıma soruyorum sizce?
gülündikeni
30-04-07, 17:52
sevgili ark.şımm..
bu diziler aynı gün ve saatte hepsini birden izlemeyi nasıl başarabiliyorsun?
merak ettim doğrusu!!!
ben cuma akşamları Hatırla Sevgili'yi izlerken reklam aralarında kanalları turluyorum geneldee...
o zaman mesela Ihalmurlar Altında (eskiden izlerdim ama eskiden:img-wink: ) veya Geniş Zamanlara denk geliyorumm..
hakikaten nasıl beceriyorsun hepsini bir arada izlemeyii???
* 2 veya birçok tv.yi yan yana mı getiriyorsun?
* ekranı mı bölüyorsun?
veyaa
* aklıma getiremediğim bir üçüncü şık!!!
Sevgili arkadasim cevap 298. mesajda verilmistir.
Aaaaa yazdınmı,bende beni arayıp çemkirmekten birşey yazacak vaktin kalmadığını sanmıştım:img-hyste :img-hyste
Evet katılıyorum allah seni bir daha bilgisayarsız bırakmasın....Bizde senden uzakta kalmayalım.Şimdi burda bir çelişkiye düştüm kendimle...Ben pek uzakta değildim amma velakin bu sayfalarda eksikliğini hissetmedim değil.Gözüm hep aradı seni canım benim...
Aaa saol canım söyler misin sayfalardaki eksikliğim ne yönden hissedildi. Mesela gigsiz kaldığınızı söyleyebilir miyim???:icon_whis :icon_whis :icon_whis
alevalev_25_
30-04-07, 17:54
Canım benim çok az kaldı yanıma gelmene.Almanyadayken ne üzülmüştük nasıl görüşcez biz hiç yüzyüze olamıcaz diye.Ama bak nerden nereye sen kalk almanyalardan gel.Birde bursaya:img-hyste .Son 9 gün kanımca.merdiyem,ümmüm tam bizim okulun şenliklerinin başladığı zaman geliyor sevgili akrabası en az ümmüm kadar tatlı seldasıyla...Yani biz burda baya kopcaz kanımca.İstanbula geldiğimizde bitkin olcaz ama sizle yine doping almış gibi kaldığımız yerden devam ederiz...
uzun zamandır sayfalarda yer almayan ve artık yaşadığından bile şüphe eder olduğum ark.m M_I_L_I / Ezgi'nin kulakları çınlasınnn...
demiştim ki ona; "Fulya'ma sürpriz yapıcam Bursa'ya gidicem.."
kızlar söz vermiyeyim ama zaten işin sürprizini de geçtim.. belki siz bana gelmeden ben size gelirimm..:img-wink:
önce Bursa'da koparrr...:klme son vuruşu tüm sevdiklerimizle, hp.ci gönüldaşlarımızla beraber hep bebaber BİR olarak İst.da yaparrr...
FİNALLL deriz...
nasıl olur?
HASRETTTTTT
30-04-07, 17:56
Mert'in ayağına pansuman yapılırken sağlık ocağında Çınar onu cesaretlendirmeye çalışırken nasıl olupta polis olduğunu söylememiştir (Gaye ve Neşe istemedi tamamda) yanılıpta söylemiş olsaydı dizinin yada bu aşkın demeli seyri nasıl olurdu acaba hep merak etmişimdir. hocalarıma soruyorum sizce?
hmm 542 gülüm-su güzel soru afferin otur yerine
ne olurdu şimdi şöyle olabilirdi
mert önce çınar a
-aaaaa tabancan nerdeeee
diye sorabilirdi
ya da
-aaa öyle mi benim mavi halamda hırsızz hadii yakala onuu
nayır nayır iyi ki söylememiş iyi ki sormamış naman allahım
alevalev_25_
30-04-07, 17:57
öncelikle hoş geldin hayatımm...
veee aç kalma konusunda "emin misin?"
ben pek inanmadım bu söylediğinee...daha otobüste "açımmmm" diye çemkirmelerini unutmadımmm...:img-wink:
:img-hyste
bu arda bizim oralarda bi laf vardır. hay ağzını öpiim die:img-hyste olaya uygun ama kurallara aykırımı bilemedim, ne desem...
bonbon boron, zehla ile şılancan ....oy oy düşünsenize... biz burda yorum yazarken...
"Zehla abisi Berk'in kumar borçlarını ödeyebilmesi için Patronu Aras Mercan'dan para istedi.. Olayı içine sindiremeyen Boron komser, Başkomser Onurcan'ın tüm uyarılarına rağmen rahat durmadı... Boron jipine atladığı gibi Zehla'nın evine gitti... Ay orda ne güzel bakıştılar deömiii,,,,, inanmıyourummm..."
Allah korududa..aaa valla vazgeçtim neşe-gaye'yi seviyom ben..valla seviyom
:img-hyste :img-hyste allahım sana geliyorum,vallahi hasrettttttin -çınar'ın hijyen beresi- yorumundan sonra ilk kez bu kadar güldüm.
patron aras mercan'ın kuzey ırakta gizli operasyonlara katıldığını düşünün birde:img-hyste (uçaksavarıyla aynı boyda)
oyyy oyyy kopuyorum...
hmm 542 gülüm-su güzel soru afferin otur yerine
ne olurdu şimdi şöyle olabilirdi
mert önce çınar a
-aaaaa tabancan nerdeeee
diye sorabilirdi
ya da
-aaa öyle mi benim mavi halamda hırsızz hadii yakala onuu
nayır nayır iyi ki söylememiş iyi ki sormamış naman allahım
örtmenim tabancayı bardaki fırsatçı kadın sormamışmıydı.
tamam oturdum ne kızıyosunuz hemencecik
alevalev_25_
30-04-07, 17:59
Sevgili arkadasim cevap 298. mesajda verilmistir.
teşekkürler ark.mmm..
sana mesaj yazarkenn..jasmins'e vermiş olduğun cevabı kaçırmışımmm...
HASRETTTTTT
30-04-07, 18:00
:img-hyste :img-hyste allahım sana geliyorum,vallahi hasrettttttin -çınar'ın hijyen beresi- yorumundan sonra ilk kez bu kadar güldüm.
patron aras mercan'ın kuzey ırakta gizli operasyonlara katıldığını düşünün birde:img-hyste (uçaksavarıyla aynı boyda)
oyyy oyyy kopuyorum...
ya özür dileyerek bişey dicem ben o aras bak soyadını bile hatırlamıyorum ona hep aras kargo diyesim geliyo affınıza sığınarak hatta gelmiyo diyorum
Mavi önce sessiz kalırdı. Sonra hesabın tamamını Çınar'a ödetir sonra da anında topuk... :)
Ama hasretin Mertli cevabına da bayıldım... Gerçi Kiraz olsaydı dikiş atılan emindim böyle bir cevaptan ama Mert olumca sadece fantazi olarak kaldı işte... :)
HASRETTTTTT
30-04-07, 18:02
yavrum evet o bardaki fırsatçı yırtıcı yarasa kılıklı kadın sormuştu amma cevabını da almıştı değil mi yerine geç arkaya arkadaşlarına laf yetiştirme önündeki dersine bak çabuk
Nedir komiserimin mesleğinin birinci kuralı ketum olacaksın.. Komiserimde ketum oldu ve yeni tanıştığı kişiye polis olduğunu söylemedi işte.. Aslında Gayecim ve Neşecim söyletse bile Çınar komiserim daha yeni tanıştığı kıza mesleğini söylemezdi.. Yaaa o kişi yasadışıysa ve komiserime bir tuzak kurmaya çalışıyorsa:img-hyste Ketum olunması lazımdı ketum davrandı komiserim..
evet sormuştu,peşinden kelepçen varmı demişti.oyy oyy:img-blush ahhh mavi ahhh ben sana ne diyeyim en büyük fobisi kelepçeymiş pehh pehh bak elin kızına en büyük HOBİsi kelepçe:icon_whis
neyse ben susayım ve kaçayım...
HASRETTTTTT
30-04-07, 18:04
Mavi önce sessiz kalırdı. Sonra hesabın tamamını Çınar'a ödetir sonra da anında topuk... :)
Ama hasretin Mertli cevabına da bayıldım... Gerçi Kiraz olsaydı dikiş atılan emindim böyle bir cevaptan ama Mert olumca sadece fantazi olarak kaldı işte... :)
yo yo evet evet yo yo
reca ederim fantazi işte benim ki nacizane affınıza sığınarak
ya özür dileyerek bişey dicem ben o aras bak soyadını bile hatırlamıyorum ona hep aras kargo diyesim geliyo affınıza sığınarak hatta gelmiyo diyorum
valla bana dilemesende olur ama hyoldas galiba Aras abinin fun i:)
gerci Aras Dagli abimiz su dizi aleminde en iyilerinden biridir yahu, ses tonu ok görüntü e o da iyi.
misyon süper :img-hyste
iyidir Aras iyi :img-wink:
oyyy oyyy kopuyorum...
valla gurur duydum şinci... sizi güldürebildiysem efenim...
bak şimdi ben hasretttin-Çınar'ın hijyen beresi fentezisini okumadıydım, ay bi hatırlatın, hazır hasrettt te burdayken...ben çıkacam 18.30 da aklım burda kalıcek gene...
HASRETTTTTT
30-04-07, 18:08
Nedir komiserimin mesleğinin birinci kuralı ketum olacaksın.. Komiserimde ketum oldu ve yeni tanıştığı kişiye polis olduğunu söylemedi işte.. Aslında Gayecim ve Neşecim söyletse bile Çınar komiserim daha yeni tanıştığı kıza mesleğini söylemezdi.. Yaaa o kişi yasadışıysa ve komiserime bir tuzak kurmaya çalışıyorsa:img-hyste Ketum olunması lazımdı ketum davrandı komiserim..
aslında çok iyi yaptı ketum olmakla düşünsenize 2. bölüm
mavi-işiniz nedir
çınar-ben mi polisim
mavi-oyy ben kaçaroğlu tanıştığımza sevindim aşık olamadığımıza üzüldüm (içses)
der ve muhtemelen hızla uzaklaşırdı çınar da aylin yosmasıyla ömrünü heba ederdi
ve biz nerde bulyrduk birbirimizi
(son cümle tamamen duygu sömürüsüs maksadıyla yazılmıştır)
evet sormuştu,peşinden kelepçen varmı demişti.oyy oyy:img-blush ahhh mavi ahhh ben sana ne diyeyim en büyük fobisi kelepçeymiş pehh pehh bak elin kızına en büyük HOBİsi kelepçe:icon_whis
neyse ben susayım ve kaçayım...
nilnisa canım vuslatwoman olarak sen daha iyi bilirsin de Mavinin bu kelepçe fobisi İngilterede hobiye dönüşmesin sakın?:img-in_lo ayy kendimden utandım bir an ama sormuşbulundum.
valla gurur duydum şinci... sizi güldürebildiysem efenim...
bak şimdi ben hasretttin-Çınar'ın hijyen beresi fentezisini okumadıydım, ay bi hatırlatın, hazır hasrettt te burdayken...ben çıkacam 18.30 da aklım burda kalıcek gene...
valla çok şey kaçırmışsın söyleyeyim hijyen beresi fentezisini okumamakla.. Hasretttt bulamazsan o yorumunu ben aramaya koyulayım eski mesajlarda kaçırılmaması gereken bir fentezidir kendileri.. Bak haber ver ona göre arıyacağım haa..
der ve muhtemelen hızla uzaklaşırdı çınar da aylin yosmasıyla ömrünü heba ederdi
ve biz nerde bulyrduk birbirimizi
(son cümle tamamen duygu sömürüsüs maksadıyla yazılmıştır)
o ederdi de aylin etmezdi.ilk fırsatta (fırsattan kasıt yağlı kapı sahipleri bilimum adamlar) çınarın ömründen giderdi.
sömür bakalım ama doğru dedin....
chatvari oldu ama ne yapalım idare edin,kalabalığa karışayım bari...
nilnisa canım vuslatwoman olarak sen daha iyi bilirsin de Mavinin bu kelepçe fobisi İngilterede hobiye dönüşmesin sakın?:img-in_lo ayy kendimden utandım bir an ama sormuşbulundum.
dönüşmezse ayıp olur ve hatta yazık olur :icon_whis
hadi kaçtım size iyi sohbetlerbye
Ya diyosunuz ki o dizi bu dizi şu dizi! Ama ben yazdıklarınızdan bişey anlayamıyorum. Bir Sıla bir de Boran biliyorum uzaktan... Onu da sağolsun Yılmaz Erdoğan sayesinde öğrendim.
Örf adet gelenek görenek töreee
Burası kırsal bir yöreee...
diye şarkısı bile vardı. Ve ben hala söylerim ezgisi ile. İşte onları ordan biliyorum.
Aras'ı da fragmanlardan biliyorum. Ses tonu hakkında mavicınara katılıyorum. Ama seslendiren kişi ile tanışmak isteği uyandırıyor ben de sadece...
Binbir geceyi ise, bir aile büyüğümüzün telkinleri ile izlemeye başladım ama Şehrazat vurulduktan sonra "ölme eşeğim ölme" modunda unuttum gitti. Arada fragmanlarını görüyorum neler olduğunu anlıyorum. Bu da bana yetiyor. Yetmese ne olur ki soluksuz mu kalırım nefes alamam mı? Yooo!!
Hasretcim zamanında Çınar'ın annesine don yağı diyordun ya. Ben de şehrazat için aynı şeyi düşünüyorum ilk günden beri.:icon_whis
Bir de Gelincik vardı. Olduğu yerde kaldı. :)
:img-hyste valla çok şey kaçırmışsın söyleyeyim hijyen beresi fentezisini okumamakla.. Hasretttt bulamazsan o yorumunu ben aramaya koyulayım eski mesajlarda kaçırılmaması gereken bir fentezidir kendileri.. Bak haber ver ona göre arıyacağım haa..
valla şöle bi özette olurdu hanii, şimdi sen arşivlerde,, kıyamam yorulma ama elinle koymuş gibi bulacaksan hayır diyemicim...ay ne endek döndek cümle kurdum ya... isterim, yok istemem... be kardeşim bi karar ver dimi:img-hyste ... tamam son karar istiorum o fenteziyi bilmek istiom...:img-cool2
HASRETTTTTT tarafından gönderildi
güzel soru neden olmuyor
tahmindir:gece çadırda uyurken kapı çalar daha doğrusu çadırın penceresi yok pvc si
gelen uğur dündar dır
mavi suskun çınar daha da şaşkındır
-size yeni ev yapıcaz
der uğur dündar
çınar:nasıl der
uğur dündar: mail kutumu aç.amıyorum hp liler sizin çadırlarda kalmanızdan müteessirlermiş uğur abi onlara bak demişler geldim
çınar:hemen cebinden çıkardığı hijyen beresini takar
uğur dündar :çok güzel geleceğimi duydunuz galiba der
çınar:bizim için en önemli şey hijyen der
mavibaşıyla onaylar :beyim bilir der
Not: Kilitlenen sayfalardaki 10308 nolu fentezi:img-hyste aradım taradım ve sizin için buldum arkadaşlar
gülündikeni
30-04-07, 18:25
Su anda Ikinci Bahar dizisini izliyorum.Biliyorsunuz Cennet'in (Devin Özgür Çinar)dizideki sevgilisinin adi Timuçin.Cennet sevgilisine kizmis ne dedi biliyor musunuz?:Senden nefret ediyorum Timuçin Insallah ölürsün
Simdi bunu niye yazdigimi bende bilmiyorum.
uzun zamandır sayfalarda yer almayan ve artık yaşadığından bile şüphe eder olduğum ark.m M_I_L_I / Ezgi'nin kulakları çınlasınnn...
demiştim ki ona; "Fulya'ma sürpriz yapıcam Bursa'ya gidicem.."
kızlar söz vermiyeyim ama zaten işin sürprizini de geçtim.. belki siz bana gelmeden ben size gelirimm..:img-wink:
önce Bursa'da koparrr...:klme son vuruşu tüm sevdiklerimizle, hp.ci gönüldaşlarımızla beraber hep bebaber BİR olarak İst.da yaparrr...
FİNALLL deriz...
nasıl olur?
İnanmıyorum merdiyem şaka dimi şaka şaka...E ben ne diyim sana istanbulda niye söylemedin bana ben sarılayım şöyle bir boynuna...Süper ya gel lütfen gellll:happy0064 :happy0064 .3ü bir arada hatta 4 ü bir arada oluruz.Sen,ben,ümmüm,ümmümün seldası,skyangel(özgür ablam).Senden kesin bir haber bekliyorum tez zamanda...
güzel soru neden olmuyor
tahmindir:gece çadırda uyurken kapı çalar daha doğrusu çadırın penceresi yok pvc si
gelen uğur dündar dır
-size yeni ev yapıcaz
der uğur dündar
uğur dündar: mail kutumu aç.amıyorum hp liler sizin çadırlarda kalmanızdan müteessirlermiş uğur abi onlara bak demişler geldim
:img-hyste :img-hyste
ah eftelyammm, hasretttt'im ben güldüm allah ta sizi güldürsün... biri yazmış, biri bulmuş, biri okuyup gülmüş,,,, :img-hyste :img-hyste ahaah bu muhabbetlerden habersiz Timuçin Esen ve Özem Düvencioğlu'da hani bana hani bana demiş...
hheehhh çok şey kaçırıyolar çokkk...
çok teşekkürler eftelyam,,,,arayıp bulan ellerne sağlık, Hasrettt'im seninde gönlüne ...
güzel soru neden olmuyor
gelen uğur dündar dır
-size yeni ev yapıcaz
der uğur dündar
Not: Kilitlenen sayfalardaki 10308 nolu fentezi:img-hyste aradım taradım ve sizin için buldum arkadaşlar
:img-hyste Ay inanmıyorum:img-hyste .Ben bunu ilk okuduğumda da kopmuştum aynen şuan yine koptum:img-hyste :img-hyste .Bir buna birde yine eskilerden şimdi aklıma gelen birşeye çok gülmüştüm hatırlıyorum.Kim olduğunu tam çıkaramadım ama kanımca nilnisaydı.Çınarın bereyi çıkartışından sonra,bebeklerininde kafasına takılacak olan bereyi nasıl çıkartacağına dair bir yazıydı.Tam olarak neyi anlatmak istediğimi anlatabildimmi bilmiyorum ama çok gülmüştüm...Onuda bir bulabilsek...
Gulundikeni ben kendimi dizi prof. sanirdim ama sen beni buyuk bi farkla solladin gibi.. :D
Madem izlenilen diziler sayiliyo iste benim liste, gulundikeni kadar olmassada bayagi kabarik bi liste..
Pazartesi: Aci hayat, Beyaz gelincik
Sali: Ezo gelin, Binbirgece, Affedilmeyen(di)
Carsamba: Avrupa yakasi
Persembe:icon_sorr : Yersiz Yurtsuz, Bebegim
Cuma: Acemi cadi ( :D ), Ihlamurlar altinda, reklam aralarinda Hatirla sevgili
Cumartesi: Hirsiz Polis Dmax, Cennet mahallesi, Duvar
Pazar (dizi yok): Yoksa Ruyami, Sarki soylemek lazim, Popstar alaturka, Ibo show
Varmi artiran.. :img-hyste
HASRETTTTTT
30-04-07, 18:32
güzel soru neden olmuyor
gelen uğur dündar dır
-size yeni ev yapıcaz
der uğur dündar
valla tebri,k ediyorum ben bulamadım ziraa
valla tebri,k ediyorum ben bulamadım ziraa
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
banada nasıl bulduğumu sakın sormayın ziraaa şışştt hiçbir şey açılmayamam devlet sırrı:img-hyste
alevalev_25_
30-04-07, 18:36
güzel soru neden olmuyor
gelen uğur dündar dır
-size yeni ev yapıcaz
der uğur dündar
önce Hasretttttt'ime ardındanda hiç üşenmeyip sayfaları tarayan ve mesajı bulan eftelya61'ime çok teşekkürlerrr...
okurken yine koptum sayenizdee...:img-hyste :img-hyste
not : eftelya61 güzelim 24. nolu odadan çabuk çıktınnn...kendini sorgu odasına atmış gördüm senii..bundan sonra neresi gelecek çok merak ediyorumm..:img-blush
Allah sonunu & sonumuzu hayır etsin..
ben daha ne diyeyim kii!!!
Ayrıca arkadaşlar tavsiye ederim o gün yazılanları bir okuyun neler var neler HASRETTTTT'cim o gün bir döktürdü bir döktürdüki.. Şuan gülmekten ne hale geldiğimi tahmin bile edemezsiniz...
HASRETTTTTT
30-04-07, 18:37
vay vay tam bir nostalji fırtınası yaşanan şu saatlerde burda olmaktan ne kadar mutlu olduğumu hatırladım birden geçen sayfalarda yorumlarıma bakarken ne günlermiş neticeyi bildik gördük ama yılmadık oturmadık ısrarla burdayız ne diyeyeim gönlünüze sağlık (tamam bu son cümlede duygu sömürüsü maksatlıydı yaş 35 burç akrep kod adım hasretttttt göbek adım zeynep):img-hyste
Su anda Ikinci Bahar dizisini izliyorum.Biliyorsunuz Cennet'in (Devin Özgür Çinar)dizideki sevgilisinin adi Timuçin.Cennet sevgilisine kizmis ne dedi biliyor musunuz?:Senden nefret ediyorum Timuçin Insallah ölürsün
Simdi bunu niye yazdigimi bende bilmiyorum.
dizi kurdu gülündikeni cim
neden haber etmezsin, bak simdi yillar önce izledigim dizi ile nostalji yapmak gerek.
bu haberi duymustum ama gündüz kusaginda dizi izleyemiyorum ben, gurbet kadinin tekrarlari varmis. görünce kücük capta soklar yasiyorum zaten :)
simdi cenneti görmezsem islerim yolunda gitmez, bi kosu bakayim hemen :img-hyste
HASRETTTTTT
30-04-07, 18:38
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
banada nasıl bulduğumu sakın sormayın ziraaa şışştt hiçbir şey açılmayamam devlet sırrı:img-hyste
iki kişinin bildiği sır değildir dermişiiiimmmmm
önce Hasretttttt'ime ardındanda hiç üşenmeyip sayfaları tarayan ve mesajı bulan eftelya61'ime çok teşekkürlerrr...
okurken yine koptum sayenizdee...:img-hyste :img-hyste
not : eftelya61 güzelim 24. nolu odadan çabuk çıktınnn...kendini sorgu odasına atmış gördüm senii..bundan sonra neresi gelecek çok merak ediyorumm..:img-blush
Allah sonunu & sonumuzu hayır etsin..
ben daha ne diyeyim kii!!!
Bundan sonrada allah izin verirse mutfaktayım.. Hangi mutfaktamıyım Bünyaminin evinin mutfağında ama birkaç gün daha var mutfağa girmem için.. Yalnız 24 nolu odadan çıktığım yok nerede o günler hergün mutlaka sabah öğlen akşam dozumu alıyorum beşer ölçek...
HASRETTTTTT
30-04-07, 18:45
neyse bugünlük bu kadar şimdi mutfağa girip klasik bir türk yemeği olan tavuklu patates pişirmem lazım yapımı
çok kolay patatesleri doğra
tencerenin altına tavukları koy
bir tas salçalı su ve tuz dök
altını kıs yaklaşık yapımı 10 dakika filan sürüyor tembel yemeği ya da forumcu yemeği
Arkadaşlar bu çadır muhabbeti her geçtiğinde benim çadır anım canlanır kafamda ve yazıp yazmamakta tereddüt ederim hep,bu gün yaz kızım dedim forum kardeşlerin onlar senin
malumunuz 17 ağs.depremi olmuştu istanbulda benim 1.87 lik kocam da hemen koşup bizimkilerin çadırının aynısını almıştı ve bizim sitenin bahçesinin havuza nazır kısmına bir güzel kurdu gece yarısı zorla beni de içine soktu,bu çadır öyle menem bişeyki insanda vuslat arzusu oluşturuyo demekki ama benim kocam Çınar bende Mavi olmadığımız için öncesindede,susadım,kedi gibi oldum,kelepçe,sen nasıl dayanıyosun,veeeeee 24 nolu oda deneyimleri yaşamadığımız için sizi temin ederim 19 mayıs gösterileri olmamıştır,sabaha karşı güvenlik gelip efem sitemizin itibarı zedelenmektedir lütfen çadırınızı toplarmısınız diye posta koyunca kocam kös kös evin yolunu tutmuştur.diyeceğim o ki gençlerimiz muhakkak bir çadır deneyimi geçirmeliler
gülündikeni
30-04-07, 18:46
dizi kurdu gülündikeni cim
neden haber etmezsin, bak simdi yillar önce izledigim dizi ile nostalji yapmak gerek.
bu haberi duymustum ama gündüz kusaginda dizi izleyemiyorum ben, gurbet kadinin tekrarlari varmis. görünce kücük capta soklar yasiyorum zaten :)
simdi cenneti görmezsem islerim yolunda gitmez, bi kosu bakayim hemen :img-hyste
Ah canim bilseydim haber ederdim Gurbet Kadini'nin tekrarini ben de izliyorum.Bugünkü bölümde Hakki Agam çok komik ve bir okadar da sirindi.Aysel ile tanistigi bölüm vardi bugün.
alevalev_25_
30-04-07, 18:46
ark.larr mesajlar o kadar güzel kii...
yüzümde beliren bir tebessümle izleyip okuyorum satır satırrr..
maalesef çıkmak zorundayımm...:icon_sorr :icon_sorr
lanet olsunnn..
mesai çoktan bitti ama ben hala buradayımmm...
herkese iyi sohbetlerrr...
artıkın yarın sabah kaldığım yerden okumaya devammm...
not : Fulya'm ben bu konuyu Ezgi'ye dediğimde Ümmü hiç planda yoktu.. şayet bir aksilik olmazsa daha bir güzel olurr... yalnız tek gelmem kardeşim de olurr huysuz ve tam hp. düşmanı...bilmem katlanabilir misin?
herkese iyi akşamlarrr!!!
bye bye bye
HASRETTTTTT ve Eftelya61'ciklerim onunzde egiliyor, ve sapkami cikariyorum.. Eftelyaya'daki azim Hasret'deki yetenek yikti ortaligi gecti walla.. Eftelya tamam mademki devlet sirri buna anlayisli olabiliriz (anladin sen :D)
Valla super inaninki super bayildim ya ellerine saglik Hasretcim inan tam bi komedi.. :img-hyste
Vallahi arkadaşlar muhteşemsiniz ne diyeyim,sizleri okurken o kadar mutlu oldum ki anlatamam.
Ben de hp bittikten sonra ilk kez dün tekrarlarını izlemeye başladım.Annem,babam hemen başladılar,izlediğin diziyi tekrar niye izliyorsun diye bende onlar gidince izliyorum:img-pilotOnları izleyince ne kadar çok özlediğimi bir kez daha farkettim:icon_sorr
HASRETTTTTT
30-04-07, 18:55
Arkadaşlar bu çadır muhabbeti her geçtiğinde benim çadır anım canlanır kafamda ve yazıp yazmamakta tereddüt ederim hep,bu gün yaz kızım dedim forum kardeşlerin onlar senin
malumunuz 17 ağs.depremi olmuştu istanbulda benim 1.87 lik kocam da hemen koşup bizimkilerin çadırının aynısını almıştı ve bizim sitenin bahçesinin havuza nazır kısmına bir güzel kurdu gece yarısı zorla beni de içine soktu,bu çadır öyle menem bişeyki insanda vuslat arzusu oluşturuyo demekki ama benim kocam Çınar bende Mavi olmadığımız için öncesindede,susadım,kedi gibi oldum,kelepçe,sen nasıl dayanıyosun,veeeeee 24 nolu oda deneyimleri yaşamadığımız için sizi temin ederim 19 mayıs gösterileri olmamıştır,sabaha karşı güvenlik gelip efem sitemizin itibarı zedelenmektedir lütfen çadırınızı toplarmısınız diye posta koyunca kocam kös kös evin yolunu tutmuştur.diyeceğim o ki gençlerimiz muhakkak bir çadır deneyimi geçirmeliler
ahh ahh kimin evinde var ki çınar zaten bizim evdekini ben daha ziyade erol taş a benzetirim elinde bi kuzu budu ve kahkahası eksik o da olsa tam süper olcak
HASRETTTTTT
30-04-07, 18:56
HASRETTTTTT ve Eftelya61'ciklerim onunzde egiliyor, ve sapkami cikariyorum.. Eftelyaya'daki azim Hasret'deki yetenek yikti ortaligi gecti walla.. Eftelya tamam mademki devlet sirri buna anlayisli olabiliriz (anladin sen :D)
Valla super inaninki super bayildim ya ellerine saglik Hasretcim inan tam bi komedi.. :img-hyste
reca ederim ne demek işimiz bu komedi ağlarken içimiz yüzümüzün gülmesi(ben bu duygu sömürüsü işini iyice abarttım ehh idare edin)
gülündikeni
30-04-07, 19:07
Sohbet ortami çok güzel ama benim Çinar acikmistir simdi gelir.Benimde HASRETTTTTT'im gibi mutfaga gitmem lazim.Hasret tavuklu patetes yapacakmis.Ben ne mi pisirecegim? Mavi'min ayikladigi fasulyeden pisirecegim.Benim ki turfanda mi bilmiyorum ama 2 kilo degil onu biliyorum.Forumun hergün bugünkü gibi civil,civil olmasini diliyorum.
HASRETTTTTT
30-04-07, 19:09
evet arkadaşlar malum dizi bi hafta daha yok ben de kendimce üzerimizdeki bu kötü elektriği kaldırmak adına bişeyler karalıcam bunları seven var sevmeyen var affınıza sığınıyorum
mavi:ben 25 yaşlarında vicüdu diri ve son derece çekici bir genç gızdım gundüzleri çocuh bakıp akşamları ganımdaki adrenalin miktarını tavan yapcak kadar dehlikeli bi iş yapıyordum körolası kırmızı turp gılıklı patronun aksak lan birlik olup çeşitli ve hatta muhtelif yerlerden araba hırhızlığı yapıyordum evet sizin de bu diri vicüt bu iş için mi gullanılır dediğinizi duyar gibiyim ama makus talihim beni bu hale getirmişti derken sonradan isminin çınar olduğunu öğrendiğim edeleli bi o kadar garizmatik ve arkadan havalı saçları olan kişilikin hayatıma girmesiyle gırmızıturp kılıklı patronum aksak hayatımdaki bütün ehemmiyetini yitirmişti evet bende bu diri vicut ve onda bu edeleler olduğu müddetçe bu aşk imkansız bi o gadar da heyecan dolu bi aksiyon filmine yakışacak hızda maceralerımız olacaktı bu edeleli genç beni hırhızlık yaparken yakalamış ve aramızda şöyle bi gonuşma geçmiş ti
edeleli genç çınar:naman allahım siz
diri vücutlu mavi:nayır nolamaz
edelei genç çınar:siz bu diri vücutla bu işi nasıl yani yawww
diri vicutlu mavi:ahhh sormayın azizim benim gırmızı turp gılıklı patronum aksak yüzünden bunların hepsi
edeleli genç çınar:kaldıralım ortadan
diri vücutlu mavi:hayır hayır
edeleli genç çınar:evet evet
diri vücutlu mavi:hayır hayır
edeleli genç çınar:evet evet
hahahahahahahahahahahahah
ya özür diliyorum ama okuyup geçemedim hatırlamış oluruz diyee şeettim okuyun arkadaşlar eğitim şart
reca ederim ne demek işimiz bu komedi ağlarken içimiz yüzümüzün gülmesi(ben bu duygu sömürüsü işini iyice abarttım ehh idare edin)
Yok yok hic abartmadin aglarken ha :sad53: :sad53: boyle aglarkende yuzun gulmesi hic fena olmuyor canim, sizler sayesinde tabi aklima gelen 3 isim var sen, bbdbhb, blue'cugum.. Senaryo yaziyorsunuz tam komedi, yazi yaziyorsunuz bi gulme krizi daha.. Valla iyiki varsiniz, sizlerde olmasaniz halimiz vahim..
Arkdaşlar harikasınızzzz!!! yetişemiyorum yazdıklarınızı okumaya,ver çoşkuyu olmuş sayfalar,eve geleli 1 saati geçti hala okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı
evdekiler aç kalacak yemek yapmazsam,Hasret imin dediği gibi en kolay Türk yemeği patates tavuk hızlıca ateşe koyup geliyorum,tekrar okumak için
bu sayfalarda herşeye çare var,bak bugünlük yemek listeside hazır,moral var,eğlence var,aşk var daha ne olsun:happy0064
HASRETTTTTT
30-04-07, 19:17
Arkdaşlar harikasınızzzz!!! yetişemiyorum yazdıklarınızı okumaya,ver çoşkuyu olmuş sayfalar,eve geleli 1 saati geçti hala okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı
evdekiler aç kalacak yemek yapmazsam,Hasret imin dediği gibi en kolay Türk yemeği patates tavuk hızlıca ateşe koyup geliyorum,tekrar okumak için
bu sayfalarda herşeye çare var,bak bugünlük yemek listeside hazır,moral var,eğlence var,aşk var daha ne olsun:happy0064
ya bu iyi fikir valla hergün biri söylesin yemeği düşünmekten kurtulalım mesela yarın biber dolması yapıcam şimdiden söyliim
ya bu iyi fikir valla hergün biri söylesin yemeği düşünmekten kurtulalım mesela yarın biber dolması yapıcam şimdiden söyliim
Bu çok iyi oldu biz bunu daha önce niye düşünmedik!! hele sabahlara kadar foruma girdiğimizde çok işe yarardı.Olsun geç sayılmaz tamamdır yarın dolma bana uyar.Hem böylece seni hergün foruma bağlamış oluruz:img-wink:
ayşegül110
30-04-07, 19:36
iyi akşamlar arkadaşlar sayfa almış başını gidiyor acayip başım ağrıyor bilgisayar ekranına zor bakıyorum ama yazdıklarınızı okumaktan da kendimi alamıyorum.çok yaşayın emi akşam akşam çok güldüm HASRETTT,bbdbhb arkadaşlar süpersiniz.birisi dolma mı dedi bende anneme söyleyeyim abri şimdi canım çekti:img-hyste
Arkadaşlar HPden önce sanal alem bana çok uzakken HP ile öylesine içine girdim ki, çok güzel dostluklar kuruldu. HP nin bana kattığı çok güzel şeylerin arasında teknolojik anlamda yaptığım devrimler de var. Büyük hayranlıkla izlediğim kliplerden yapabilir miyim derken, başarmış olmanın gururunu yaşadım. Bu güne kadar yaptığım kliplerden yayınlamadım. Sadece sevgili Scale'nin isteği üzerinde birini yayınladım.
Ancak son yaptığım klibi tüm HP dostlarına yaptığım için, 16 Haziranı da sabırsızlıkla beklerken sizlerin de bu klibi izlemenizi arzu ediyorum..
Tüp HP Dostlarına..
Sizleri çoooook seviyorum..
http://**********.com/files/28467358/izmir_yan__305_yor.wmv.html
Tam bir saatir sizn yazdıklarınızı okuyorum o kadar çok güldümki özellikle hasret in yazdıklarına.ASLINDA BEN BURAYA KIRK YILDA BİR YAZARIM AMA DAYANAMADIM .Dayanamam dedimde aklım nerelere gitti şimdi zatan zar zor yazıyorum şimdi nasıl devam ben neyse saçmalarsam beni çok iyi anlayacağını biliyoru .Ben çıksam iyi olucak daha yaratıcı olmaya çalışırım neyse kaçtım .
Eski muhabbetleri özleyip bir yad etmek istedim sevgili 6 t'li HASRETTTTTT'in yazdıklarının hatırlatılması üzerine beni çok ama çok güldüren birkaç msaja ulaşmaya çalıştım ve birkaçına ulaşabildim.Eklemek istedim...
sevgili duar:Biz hep Mavi'ye benzer kıvırcık saçlı kız bebek hayali kuruyoruz. Düşünsenize Çınar'a banzeyen, ıngaları ile tüm ailesini mest eden. Bebe şapkasını kafasından düşürürken mahallenin tüm kız bebeklerinin aklını başından alan bir erkek bebek fena olmaz mıydı
sevgili nilnisadan seçmeler 1:
T:şimdi arkadaşlar yatıyorsunuz,mutlu görünmeye çalışıyosunuz!sarılmış gibi yapıyosunuz...motoooorrr....
Ç:iyimisin???
M:(yani özlem):hayır değilim!!!
Tim:noluyo özlem burda başka şey diyecektin...
Özlem:öyleydi ama biri beni habire sana doğru ittiriyor konsantre olamıyorum!!!
tim:neee??!!! nooluyor...battaniyeyi açar;aaa sende kimsin???
nil:bağırma be sağır yok,hiç öyle kaşını düşürüp gözlerinide birleştirme artık yemezler cicim.mavi ve çınar aşkını kurtaracak tek çareyim kısaca vuslatwoman diyebilirsiniz.kötü yönetmenlerin düşmanı,vuslatseverlerin kahramanı...çok konuşmayında biraz daha yaklaşın birbirinize..dert sahibi ettiniz milleti,bu sevdaya zeval vermenize izin vermeyeceğim
sevgili nilnisadan seçmeler 2:
siz daha kandırın kendinizi ben ordaydım diyorum size yok öyle bakış gülüş,soğuktan kan dolaşımları durmuş insancıkların,neyi niye yaptıklarını bilmiyorlar o derece.battaniyenin dışında kalan yerlerde hayat yok....gerçi içinde kalan yerlerde de ben yaşam belirtisi göremedim...
ama tabi görmesi gereken ben olmadığım için olabilir...
ben okulda temizlik kolundaydım halt etmişim öyle bir kolmuş ki laneti hala üzerimde şu an da ev de temizlik kolundayım hatta başkanıyım zira nerdeyse hayatımın buranın dışındaki bütün kısmı temizlik yaparak geçiyor bileydim
kızılay koluna girip hemşire
edebiyat koluna girip yazar
tiyatro koluna girip artist
gezi koluna girip seyyah olurdum
bu kollar çok mühim insan hayatında siz siz olun kızlarınızı temizlik kolona sokmayın sokturmayın ısarar edenlere kafadan bodoslama giriniz lütfen
biraz geriden aldım bu mesajı şuan ilerleyen konuya alakasız olcak ama okuyunca dayanamadım bende bu lanettin sadece benim üzerimde olduğunu sanırdım benimle ilgili bir problem değilmiş kendi adıma sevindim burdan bütün anne ve babalara sesleniyorum çocuğunuz istese bile lütfen temizlik koluna vermeyin kaderi gibi bişe oluyor yaw
sabahtan beridir temizlik yapıp kendini heba etmiş ve şuan yorgunluktan her yerimden ateş fışkıran biriyim ve yorgunluğuma en iyi gelen yerdeyim yazdıklarınızı okudukça bir rahatlama geldi üstüme
bu gün form çok eğlenceli heyt kim tutar sizi
Ooo arkadaşlar çaylar kahveler içilmiş muhabbetler edilmiş....
Bizde iş yerinde internetsiz hayat hayat değildir felsefesine kaptırıp kendimizi deliye vuralım...
Neyse başka sefere kaldı artık!
Bakıyorum da çok trajik konuşmak istememe rağmen ACİL KAN'a ihtiyacımız var. Şurada yazılanları okuyun sevgili saygılı pek muhterem yetkililer.
Artık şu kitabı çıkarın, dvd vs. vs. her bişeyleri çıkartın, çıt çıtlı bodyleri falan... :icon_whis
Bizde bir huzura erelim yani olmaz ki!
Şuraya adam akıllı bir veda ettirmediniz :icon_sorr
İkinci mevzu ilk önce kendiminkilerden başlayayım başka dizilerden konuşulurken adım geçmiş açıklayayım şimdi seyretmeyenler için şu anda garipseyebilir. Hırsız Polis gibi bir diziden çıkıp ne alaka gibi geliyor. Ama işin içinde Soner Yalçın gibi Cüneyt Özdemir gibi insanlar olunca, oyuncuları siteyi takip eden halkla ilişkileri müşteriye her türlü imkanı sağlayan bir dizi olunca insan ister istemez seyrediyor. Bilmem anlatabildim mi?
Şu anda daha önceden de takip ettiğim bir diziyi seyrediyorum. O da Sağır Oda...
Tarzınız mıdır bilmem ama en azından ekibine güvenebilirsiniz. Mesela fanı olmadığım halde :) Orhan Kılıç (meşhur Aras Dağlı) bu sitede yazılanları okuyormuş ve bunu açık yüreklilikle dile getiriyor.
İsterdim ki onca hacı olan arkadaşımdan bizim oyuncuların yayın ekibinin bizleri takip ettiğini hissetmek, buradaki hislerimize kulak verip bizlerle bir şekilde buluşmlarını isterdim. Çünkü bakıyorum da şu sitenin genelinde bizim kadar iyi takip eden, yorumları gerçekçi değerler taşıyan ve nerdeyse aylar geçmiş olmasına rağmen buradan kopmayan bir grup olarak bunu haketmiştik. Çok daha fazlasını da hakettik. Ama boşverin belki de izlediğim bir yapımın benim varlığımdan haberdar olması beni diğer diziyi takip etmeye zorlayan... :img-blush
Umarım bir önceki mesajımdaki isyanımızı duyarlar da artık şu bahsettikleri kitapları yayınlarlar ya da dvd mi verecekler, tekrarlarını mı yayınlayacaklar birşeyler yapın artık biz sizin için çok şey yaptık....
Çoğunuzun e-mailine attığım aynı zamanda blogumda yer alan klipleri izleyen beğenen yorumlayan herkese kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum. Umarım en kısa zamanda daha iyi görüntülerle klip yapmaya devam ederim...
Kliplerin linki...
http://www.dizifilm.com/forum/blog/viewblog.php?userid=57348&entry=719
İzlerken bana aşkı anlatan, aşkımı anlatan, hayatımda anlamı büyük ama anlam veremediğim şeylerin arasında Hırsız Polis ne olursa olsun bu aşka ve sizlere inandım. Hele Damla'mın son klibini izledikten sonra 2005 sonbaharından şuraya girdiğim ilk günü hatırlıyorum! Hayatımın yeni bir sayfasıydı ve ben hepinizi tanımasamda şurada atılan şen kahakaların her birini duyuyor, seslerinizi, gözyaşlarınızı tanıyorum. Şu anda İzmir'e nasıl gidilirin hesaplarını yapıyor giden iki sevgimin arkasından yas tutuyorum....
Sevgilerimle
Hande
bye
,
Bizde iş yerinde internetsiz hayat hayat değildir felsefesine kaptırıp kendimizi deliye vuralım...
Bakıyorum da çok trajik konuşmak istememe rağmen ACİL KAN'a ihtiyacımız var. Şurada yazılanları okuyun sevgili saygılı pek muhterem yetkililer.
Artık şu kitabı çıkarın, dvd vs. vs. her bişeyleri çıkartın, çıt çıtlı bodyleri falan... :icon_whis
Bizde bir huzura erelim yanııı olmaz ki!
Sana sonuna kadar katılıyorum hyoldascım..dvd seti konusunda özellikle..
eşim ikinci kez bana dedi ki (hala inanamıyorum bunu söylediğine) "Şu dvd seti çıksın hemen alıcam ve ilk bölümden itibaren birlikte izleyip ağlıycaz"
Valla şu set çıksın artık..çok sayın yetkili ve ilgili arkadaşlar umarım yazdıklarımızı okuyorlardır..pc başında bölüm izlemekten gerçek dünyayla bağlantım koptu hafta sonu..resmen HP komasına girdim..kimseyle konuşmaz oldum..belki eşimle birlikte dvd izlersek daha hayırlı olur hakkımda..yoksa son çare olarak Şahanın Dişi Yakarış tarzında bir programa başvurmak zorunda kalıcam:img-hyste
Bu arada ne kadar çok yazmışsınız arkadaşlar..okumaya başlasam iki günde ancak bitirebilirim..biraz beni düşünün yahu :img-blush
Sana sonuna kadar katılıyorum hyoldascım..dvd seti konusunda özellikle..
eşim ikinci kez bana dedi ki (hala inanamıyorum bunu söylediğine) "Şu dvd seti çıksın hemen alıcam ve ilk bölümden itibaren birlikte izleyip ağlıycaz"
Valla şu set çıksın artık..çok sayın yetkili ve ilgili arkadaşlar umarım yazdıklarımızı okuyorlardır..pc başında bölüm izlemekten gerçek dünyayla bağlantım koptu hafta sonu..resmen HP komasına girdim..kimseyle konuşmaz oldum..belki eşimle birlikte dvd izlersek daha hayırlı olur hakkımda..yoksa son çare olarak Şahanın Dişi Yakarış tarzında bir programa başvurmak zorunda kalıcam:img-hyste
Bu arada ne kadar çok yazmışsınız arkadaşlar..okumaya başlasam iki günde ancak bitirebilirim..biraz beni düşünün yahu :img-blush
Canım Aslı'm bunlar bizim neler yapabileceğimiz konusunda derslerini almamış olacaklar ki hala burada konuşmak zorunda kalıyoruz.
Bende önümüzdeki sezonda evli bir hatun olarak Hp'yi eşimle izlemek istiyorum olmaz ki kardeşim adama evlenmeden Çınar taktikleri öğretelim dedik adam askere gitti hala bizim yapımcılarda tık yok huhuuu
Bu arada yazılanları okumak zor ama anlamak daha zor Aslı'cım yaşamak lazım :icon_sorr
O ortamda olmadıktan sonra okumanın ne anlamı kalıyor ki maalesef
Gündüz bağlayanamayanlara alın sizi müstehak bak nasıl eğlendik demişler resmen
Not: Dişi yakarış deyince aklıma mitingde ki bir teyze vardı o geldi Allahım o ne sesti. Tüm yapımcıları ikna eder var. Kırklareliliymiş onu mu bulup getirsek ne yapsak :img-hyste :img-hyste
:img-help:
Kanımca beni ağlatmaya niyetlisin bu akşam.Ben bahsettiğin diziyi seyretmiyorum ama anlattığın kadarıyla o yapımda oynayanlar tarafından izleyiciye değer veriliyor.
Biz bu dizi için çok şey yaptık.Ben sonralardan gelsem de elimden geldiğimce yaptıklarınıza katıldım.Burda her ne olursa olsun dizisini bırakmayan,onu hayatından bir parça haline getirip üzerine sayfalarca yorumlar yapan,dizilerinin bitmesinin üzerinden nerdeyse 7 hafta geçmesine rağmen bu sayfalarda bugün 30 kişi bir arada olabilen,çoğu birbiriyle kardeş gibi olmuş bir topluluğuz biz...
Ben bugün yazdım arşiv arşiv olalı böyle bir topluluk görmüşmüdür acaba diye?Gerçekten görmüşmüdür acaba.Bu dizi benim için çok ama çok özeldi.Dizi gibi bana sayısız güzel dostluklar kazandıran bu forumu,tanıdığım tanımadığım tüm forumcanlarımıda çok seviyorum.
Ama gönül isterdiki bizlerin yazdıklarını okusunlar,bizlere bu sayfalardan cevaplar versinler...Bunun o kadar zor olduğunu sanmıyorum.Ve kesinlikle bunu hakettiğimizi düşünüyorum.Ama bunca zaman olmadı bu.Şimdi sadece söz verdikleri kitabı istiyorum.7 hafta oldu.Beklemeye alışkınız ama lütfen artık daha fazla bekletilmeyelim:img-cray:
Şimdi soruların içeriğinden bahsedeyim efendim.3 gruba ayrılıyorlar.İlk grubumuz hafıza soruları olup tamamen hangi bölümdeki bakışı duruşu ne kadar anımsayabildiğimizi ölçmek babında hazırlanmıştır.Bölümleri tahmin ederken illa numara gerekli değildir birkaç repliklede anlatabilirsiniz.
2.grupta yorum kısmı yani ben şu soruyu soruyorum bir insanoğlu böyle nasıl bakar,hadi bakıyor kime böyle bakar,baktığı kişi üzerinde bir etkisi varmıdır varsa etki tam olarak nedir.bu etkiye bir tepki varmıdır varsa ne yöndedir.Öyle birşey işte...
3.grupta ise bu adam nereye bakıyor,orda neler oluyor,gigli gigsiz istediğiniz gibi yorumlayabilirsiniz.Bütün grupları yanıtlayabilir.ya da istediğiniz gruptan birini seçip yanıtlayabilirsiniz.Resimlere bakıp özellikle 2.grup resimlerine bakıp sadece iç geçirmek serbesttir canlarım.Tercih size ait..Başarılar…
1.grup...
1----24.bölüm SUSADIM sonrası KAHVALTI sahnesi...cep telefonlarımızı kapatalımı sözü ile başlayan sahne... devamında çınarın hiç olmadık bir zamanda kafasına dank eden aksak muhabbeti...:dito
2----sezenaksu konserine gidemedikleri....yani arızanın dayak yemesinden sonra mavinin bir çınarla arkadaşlıklarını devam ettirmek istemedigini söyledigi sahne...:icon_sorr
3---16.bölümdü galiba...repligi: aklın ve yüregin nezaman bu kadar ayrı düştü birbirinden....:icon_sorr
4---mavi korayların bebegine baktıntan sonra çınar ve mavi bir köftecideler...replik:hani sana sabah yarın seni görmek için nasıl bir bahane bulurum demiştim ya.........
.
.
.
birkaç evli arkadaş bulsam kendime iyi olacak ...:img-wink:
5----10 bölüüüüüüüüüüüüüüüümmmmmm agva....:happy0064
mavi...dengemi kaybetmeme nedeen oluyorsun
çınar...ozaman tutun bana...
yada
çınar ilk defa birini kaybetmekten korkuyorum....
bu iki replikten biri...:img-wink:
6---- hatırlayamadım hocam....:icon_sorr (beni aydınlatırsanız sevinirim...:img-help: )
7----20 küsürlü bölümlerde idi..maksagın evindeki sahne..
çınar...mavi neden seni hep görmek istemedigim yerlerde buluyorum....
2.grup...
tamamen etki tepki hocam...geneli çınarın etkisi mavinin tepkisi ile ilerlesede sahneler....
kedi gibi oldum sahnesi bence bir istisna dır...mavinin etkisi çınarın tepkisi mevcuttur...kanımca...:icon_whis
3.grup...
bu sahneleri giglemek istemiyorum...vuslatı gigledim ya o bana yeter...:img-hyste
komserimde biraz bakış mevzilerini degiştirse iyi olacak ....:img-hyste
alamehmetim......bye
:happy0064 :happy0064 :happy0064
Evet sasocum başarıyla cevaplandırmışsın sorularımı.Teşekkür ederim.Ama seni çok kötü fena esefle kınıyorum.Nasıl bilemedin o altıncı soruyu.Şimcik hemen açıklık getireyim o sahne hani Çınar komiserimiz yok yere Mavimize çemkirmiş soygun yaptığını sanmış,sonrasında bünyaminin o soygunu yapanın Mavi olmadığını söylemesi üzerine dumura uğramış vaziyette Mavimin kapısına dayanmıştır.Ahanda o sahneden işte:img-hyste
Arkadaşlar HPden önce sanal alem bana çok uzakken HP ile öylesine içine girdim ki, çok güzel dostluklar kuruldu. HP nin bana kattığı çok güzel şeylerin arasında teknolojik anlamda yaptığım devrimler de var. Büyük hayranlıkla izlediğim kliplerden yapabilir miyim derken, başarmış olmanın gururunu yaşadım. Bu güne kadar yaptığım kliplerden yayınlamadım. Sadece sevgili Scale'nin isteği üzerinde birini yayınladım.
Ancak son yaptığım klibi tüm HP dostlarına yaptığım için, 16 Haziranı da sabırsızlıkla beklerken sizlerin de bu klibi izlemenizi arzu ediyorum..
Tüp HP Dostlarına..
Sizleri çoooook seviyorum..
http://**********.com/files/28467358/izmir_yan__305_yor.wmv.html (http://**********.com/files/28467358/izmir_yan__305_yor.wmv.html)
Canım Dgulsar ım müthiş birşey olmuş Ferhat Göçer i zaten çok severek dinlerim,ama bu şarkısını geçen gün radyoda dinledim dondum kaldım.Keman sesi içimi titretti,hele bu ses bizimkilerin görüntüleriy le birleşince muhteşem olmuş.Canımsın ellerine sağlık,hele son bölümdeki fotoğraflar mükemmel uyum sağlamış kliple ama çok damardan olmuş!
İzlerken içimden geçen şey !Allahım birbirine bukadar uygun bir çift varmıdır.
Bu nasıl bir uyumdur.Allah onları birbiri için yaratmış oldu.:img-in_lo
Not:buarada Emrece için yaptığın FESLEĞEN klibide çok ama çok güzeldi izlemeyen arkadaşlar için onuda yazmak isterim müsadenle,Çünkü senden foruma yazmak için izin istediğimde bana dedin ki artık HP den sonra paylaşacak neyimiz kaldı,tabiiki forumda paylaşalım inan bu bana çok dokundu, FESLEĞEN i nezaman izlesem nedense hep içimi acıtıyo:icon_sorr
http://**********.com/files/28199894/FESLEGEN.wmv.html
yazmadan geçemedim.:sad53:
Ellerine sağlık
Bizde bir huzura erelim yani olmaz ki!
Yok vedaları sevmediğimizi bilmen lazım Handecim, kaç zamandır tanıyoruz birbirimizi değil mi... Sana veda etmeyeceğim o yüzden asla, sen de zaten gitmeyeceksin, gidemeyeceksin:icon_whis
Ama diğer dediğne kesinlikle katılıyorum, acil olarak kana ihtiyacımız var hem de nasıl! Hani 15 mart geçtikten hemen sonra kitap çıkacaktı? Nerede DVDler? Nerde o özel fotoğraflar, replikler, röportajlar... Bunu da çok görmelerine cidden içerliyorum ben de için için... Hala odamdan "Kelepçeliyim ben sana" sesleri yükseliyorsa Funda Ararın sesinden, her notasını mırıldanabileceğime emin olduğum 23 şarkı sıralanıyorsa ben masabaşı çalışırken ve başımı kaldırdığımda gördüğüm iki yüz Mavi ve Çınara ait oluyorsa, hala denemelerde türkçe sorularında "mavi" ve "çınar" kelimeleri art arda bir paragrafta geçtiğinde kendime gelmem için bir süre geçiyorsa, hala hepimiz buralardaysak, bir şeyler paylaşmaya devam ediyor, belki de her şeye bu kadar açık olmayacak hafızamızı HP söz konusu olduğunda sonuna kadar zorluyorsak, bu biz Hırsız Polisi "arşiv"e kaldırmadık demek oluyor bence...
Yoksa biz dizi ekibinden daha mı çok Hırsız Polisçi olduk ne?:icon_whis
Ne yalan söyleyeyim, oyunculara şu günlerdir aramızda yaptığımız testleri uygulayacak olsak, bizim sonuçlarımızın daha iyi olacağına inanıyorum ben...
Neyse konuyu nerde aldım, nereye getirdim değil mi...
Dizi devam ederkenki zamanları hatırladım bu halimle...
Ne diyorduk...
Çağrı yapıyorduk di mi?
Dizi yapımcılarına, sorumlulara işte her kimse kendileri..
Lütfen elinizi biraz çabuk tutun, bizlere birazcık saygınız varsa...
(Tabi ondan da önce bu satırları okumaları gerek:) )
Hepinize iyi haftalar diliyorum...
Naçizane tavsiyem, şöyle arada 20li bölümlere dönerek o bölümlerin keyfini çıkarmanız... Hakikaten iyi geliyor:img-yes:
(Not: Yeni imzam da beni taa o bölümlere götürüyor... En sevdiğim İstanbul manzarası desem bana katılanlar çıkacaktır aranızdan)
1.grup...
1----24.bölüm SUSADIM sonrası KAHVALTI sahnesi...cep telefonlarımızı kapatalımı sözü ile başlayan sahne... devamında çınarın hiç olmadık bir zamanda kafasına dank eden aksak muhabbeti...:dito
2----sezenaksu konserine gidemedikleri....yani arızanın dayak yemesinden sonra mavinin bir çınarla arkadaşlıklarını devam ettirmek istemedigini söyledigi sahne...:icon_sorr
3---16.bölümdü galiba...repligi: aklın ve yüregin nezaman bu kadar ayrı düştü birbirinden....:icon_sorr
4---mavi korayların bebegine baktıntan sonra çınar ve mavi bir köftecideler...replik:hani sana sabah yarın seni görmek için nasıl bir bahane bulurum demiştim ya.........
.
.
.
birkaç evli arkadaş bulsam kendime iyi olacak ...:img-wink:
5----10 bölüüüüüüüüüüüüüüüümmmmmm agva....:
mavi...dengemi kaybetmeme nedeen oluyorsun
çınar...ozaman tutun bana...
yada
çınar ilk defa birini kaybetmekten korkuyorum....
bu iki replikten biri...:img-wink:
6---- hatırlayamadım hocam....: (beni aydınlatırsanız sevinirim...:img-help: )
7----20 küsürlü bölümlerde idi..maksagın evindeki sahne..
çınar...mavi neden seni hep görmek istemedigim yerlerde buluyorum....
2.grup...
tamamen etki tepki hocam...geneli çınarın etkisi mavinin tepkisi ile ilerlesede sahneler....
kedi gibi oldum sahnesi bence bir istisna dır...mavinin etkisi çınarın tepkisi mevcuttur...kanımca...:icon_whis
3.grup...
bu sahneleri giglemek istemiyorum...vuslatı gigledim ya o bana yeter...:img-hyste
komserimde biraz bakış mevzilerini degiştirse iyi olacak ....:img-hyste
alamehmetim......bye
Hayır olacak iş değil.. Aaaa bu 1 değil 2 değil.. Yine kağıdımı çalmışlar ve üzerine kendi isimlerini yazmışlar.. Yok yok olmayacak böyle, tutmayın beni terk ediyorum bu sayfaları :img-hyste ne bu yaa etimden parça koparttınız kardeşim:img-hyste
saso'm bak bugün sevgili lighttez uyardım şimdi sana sesleniyorum eğer bir daha benim kağıdıma adınızı yazarsanız sizi ilk gördüğüm yerde köşeye sıkıştıracam ve elinizdeki tüm Mavi&Çınar resimlerini alacam haberiniz olsun.. Sonra uyarmadı demeyin..
:happy0064 :happy0064 :happy0064
Evet sasocum başarıyla cevaplandırmışsın sorularımı.Teşekkür ederim.Ama seni çok kötü fena esefle kınıyorum.Nasıl bilemedin o altıncı soruyu.Şimcik hemen açıklık getireyim o sahne hani Çınar komiserimiz yok yere Mavimize çemkirmiş soygun yaptığını sanmış,sonrasında bünyaminin o soygunu yapanın Mavi olmadığını söylemesi üzerine dumura uğramış vaziyette Mavimin kapısına dayanmıştır.Ahanda o sahneden işte:img-hyste
bende kendimi kınıyorum...:dito
o resimleri ilk gördügümde aklıma hemen şu sahne geldi...
mavinin hırsız oldugunu ögrendikten sonra çınar mavinn evine gider ve konuşmak istedigini söyler...bu cevabı yazacaktım ama...bişey dikkatimi çekti....
komserimiz eklenen resimde gömlek giymiş....ki..ilk bölümlerde çınarı hiç gömlekle görmedik..her daim..kazaklarla gezdi......bordo bir gömlegi vardı ....onu söylemeden geçmeyeyim:img-hyste
Damla'm benim içimizde kalan ukteleri birbir dökmüyormuyuz? Kıvırcık saçlı bebeğimizi, izleyemediğimiz fragmanları, okuyamadığımız özetleri, yarım kalan herşeyi...
Bir türlü çıkamayan kitabımızı, dvd'mizi...bizi duyan kimse yok maalesef! İsyan etmek istemiyorum isyan etmeyeceğim, ama dizi bittikten sonra sizden başka umursadığım hiç birşey kalmadı ki beni umursayan da yok zaten....
Anlatabiliyor muyum canım!!!
Özlemimi içimde saklıyorum taaki özlemim duyulana kadar...
:img-cray:
Hayır olacak iş değil.. Aaaa bu 1 değil 2 değil.. Yine kağıdımı çalmışlar ve üzerine kendi isimlerini yazmışlar.. Yok yok olmayacak böyle, tutmayın beni terk ediyorum bu sayfaları :img-hyste ne bu yaa etimden parça koparttınız kardeşim:img-hyste
saso'm bak bugün sevgili lighttez uyardım şimdi sana sesleniyorum eğer bir daha benim kağıdıma adınızı yazarsanız sizi ilk gördüğüm yerde köşeye sıkıştıracam ve elinizdeki tüm Mavi&Çınar resimlerini alacam haberiniz olsun.. Sonra umarmadı demeyin..
tehdit var bunu da kayıtlara geçmesini istiyorum....:img-hyste
ki budefa...saçı sakalı birbirne girmiş...emekli komserimiz yapsın bu kayıdı
(da eftelya arkadaşımızın bu karakollara düşüp..komser çınarı görme çabaları son bulsun.....:img-hyste )
iftiraaaaaaaaaaaaaa....iftiraaaaa..şikayetciyim...
not:bu kıyagımı unutmazsın efteya...:)
timucinhastasi
30-04-07, 22:37
İnanmıyorum merdiyem şaka dimi şaka şaka...E ben ne diyim sana istanbulda niye söylemedin bana ben sarılayım şöyle bir boynuna...Süper ya gel lütfen gellll:happy0064 :happy0064 .3ü bir arada hatta 4 ü bir arada oluruz.Sen,ben,ümmüm,ümmümün seldası,skyangel(özgür ablam).Senden kesin bir haber bekliyorum tez zamanda...
anaaaaam merdiyemm bursadaaa allahımm süper bir haber bu yaaaa çook çook sevindimm bekle bizi bursaa biz geliyoruzz :happy0064 :happy0064 süper olucak yaaa bursa bursa olalı böyle bir 4 ü bir arada görmemiştir hatta şenlikler böyle bır grup misafir etmemiştir allamm sevindrik oldum yaa merdiyemmm mutlaka geel bitanemm bak çok heveslendimm içim içime sığmaz şimdi süper süper süper hadi hayırlısı :happy0064
Damla'm benim içimizde kalan ukteleri birbir dökmüyormuyuz? Kıvırcık saçlı bebeğimizi, izleyemediğimiz fragmanları, okuyamadığımız özetleri, yarım kalan herşeyi...
Bir türlü çıkamayan kitabımızı, dvd'mizi...bizi duyan kimse yok maalesef! İsyan etmek istemiyorum isyan etmeyeceğim, ama dizi bittikten sonra sizden başka umursadığım hiç birşey kalmadı ki beni umursayan da yok zaten....
Hyoldas'cım bak böyle yazarak beni yeni bir kampanyaya teşvik ediyorsun haberin olsun.. Bak benim gözüm karadır, sonra alim allah dayanamam falan basarım TMC'yi yıkarım orayı başlarına isterim DVD mizi, kitabımızı yaa bak beni gaza getirme..
tehdit var bunu da kayıtlara geçmesini istiyorum....:img-hyste
ki budefa...saçı sakalı birbirne girmiş...emekli komserimiz yapsın bu kayıdı
(da eftelya arkadaşımızın bu karakollara düşüp..komser çınarı görme çabaları son bulsun.....:img-hyste )
iftiraaaaaaaaaaaaaa....iftiraaaaa..şikayetciyim...
not:bu kıyagımı unutmazsın efteya...:)
Unuturmuyum canım çok sağol:img-hyste Hatta birlikte gideriz karakola ben derim komiserim bakın bu arkadaş benden şikayetçidir bunu kayıtlara geçirmek istiyoruz bu konuda çok istekliyiz ne yapılması gerekiyorsa yapınız razıyız efendim.. sanada uyarmı ne zaman müsaitsin ne zaman gidiyoruz karakola..
......................................
Naçizane tavsiyem, şöyle arada 20li bölümlere dönerek o bölümlerin keyfini çıkarmanız... Hakikaten iyi geliyor:img-yes:
..............................
Bu tavsiyene yürekten katılıyorum hatta katılmakla kalmayıp pratiğe de döküyorum sevgili dml..
Son 3-4 gündür ilk sezon bölümleri kürü uyguluyorum..bu konuda da oldukça başarılı sayılırım..meyvelerini toplamaya başladım bile..mesela her dakika onları görüp görmediğim zamanlarda da onları düşünüyorum..kaç bölüm izlediğimi söylemiycem:img-blush bu kadının başka işi yok mu dersiniz diye çekindim:)20li bölümler şifa niyetine diyorum..hem de ara vermeden kaldığı yerden devam edince insan ilk etapta bir şok dalgası hissediyor ama bir iki bölüm izleyince derin bir huzur kaplıyor insanı..öyle bir hale geliyor ki insan, şu anda foruma yazmayıp hemen media playerimi açasım geliyor:)
her an onları izlemek gibi bir delilik yaşıyorum..uzun zamandır böyle olmamıştım..yine eski günlere döndüm (eftelyam bilir)
evet ben de tavsiyeni tekrarlamak istiyorum..eski bölümlere gel haaanıııımmm...20 lere gel..çınar burdasına gel, parmak kız olsama gel, çınar ben sana aşığım daha ne diyebilirim kiye gel..kedi gibi oldum a gel hatta bir kedi gördüm sanki..evet evet gördüm gerçekten bir kedi gördüme gel..
Evet arkadaşlar sanırım ben delirmeden 20 li bölümlerime kaldığım yerden devam etsem iyi olacak:img-help:
Kanımca beni ağlatmaya niyetlisin bu akşam.Ben bahsettiğin diziyi seyretmiyorum ama anlattığın kadarıyla o yapımda oynayanlar tarafından izleyiciye değer veriliyor.................
.........Ama gönül isterdiki bizlerin yazdıklarını okusunlar,bizlere bu sayfalardan cevaplar versinler...Bunun o kadar zor olduğunu sanmıyorum.Ve kesinlikle bunu hakettiğimizi düşünüyorum.Ama bunca zaman olmadı bu.Şimdi sadece söz verdikleri kitabı istiyorum.7 hafta oldu.Beklemeye alışkınız ama lütfen artık daha fazla bekletilmeyelim:img-cray:
Fulya'cım ağlatmaya niyetli değilim inan ama dizi 50. bölümde sezonun ortasında bittiğinden beri yazmak isteyipte yazamadığım, yazıpta sildiğim o kadar çok şey var ki bu sayfalara. O yüzden uzun zamandır bu düşüncelerimin arkasındayım... İsterdim bu şekilde olmasın. Bizde herkes gibi olalım ama biz dizimizin hep arakasında olduk hala arkasındayız. Herhalde bizim kadar mağdur durumda bırakılan başka dizi izleyicisi yoktur.
Maçmış, reytingmişş, yok senaryoymuş, özetmiş, kanaldeymiş, tmcymişş... hala kitapmış, dvdymiş, bir kez yüzlerinizi görseymişiz...
vs. vs....
Umarım dediğin gibi olur ve daha fazla mış mişlerle uğraşmayız. Uğraştırmazlar...
timucinhastasi
30-04-07, 22:48
hemde çok az kaldıı çoook hele şimdi birde merdoşu duydumkiii hiç geçmez günler allahımm kopacazz kopacazzz başka yolu yok anacım ...:img-hyste son 8 gün oldu cicimmm :img-hyste hehe selda bu en az onun kadar tatlı seldasıyla tabirini çok sevdi kanımca pek bir güldü :img-hyste ahh ahh herşey çok güzel olucak yaaaa
Hay allahım dün gece ne kadar mutluydum saat 22 civarları ve sayfada 20 kişiydik.Kendimi bunun mutluluğuna kaptırmış birşeyler yazarken birde baktım siteye birşeyler olmuş..Ve o saatten bu saate kadar site aynı durumdaydı.Ama bu durum bana üzerinde düşündüğüm bir şey, anlama fırsatı verdi.
Bu foruma olan bağlılığımı bir şekilde sonlandırmanın vakti zamanı geldim acaba diye düşünmüyor değildim.Ama bu kadar saat zorunlu kalmak suretiyle foruma grememek ne kadar zor geldi kaldı ki ben kendi irademle uzak kalcam buralardan...Yapamazmışım...
not:sevgili duar sen forum orucundayımmı demiştin??Nasıl dayanabiliyorsun??Biz burda bir olduk aramızda oruca giren ara veren herkesin yokluğu tek tek hissediliyor...
tünaydın canlar....
ya bişey merak ettim mavi ve çınarın birlikte (yani yanyana göründükleri) sahnelerinin çok olduğu bölümler hangileriydi?
diye bir soru yöneltmek isterim :img-wink:
siz cevaplamak istermisniz acep merak ederim... :img-pilot
sevgiler...
handem,
dediklerin olmadı haklısın ama
Cem Yıldız'ın cd'si çıktı ben aldım yarım bıraktın ve imkansız aşk biraz eklentilere uğramış şahsen ben yalın halleriyle dinlemeyi tercih ederdim ama keyifli belki bi teselli olabilir diye söylemek istedim.... :img-yes:
sevgiler...
Hyoldas'cım bak böyle yazarak beni yeni bir kampanyaya teşvik ediyorsun haberin olsun.. Bak benim gözüm karadır, sonra alim allah dayanamam falan basarım TMC'yi yıkarım orayı başlarına isterim DVD mizi, kitabımızı yaa bak beni gaza getirme..
Canım Eftal yam kampanyamı yapıyoruz.Hemen başlıyalım zaten malum kanal ve TMC bizi merak etmeye başlamışlardır ne olduda bunların sesi kesildi diye:img-hyste gerçi ben malum kanala arasıra deşarj mesajları gönderiyorum onlarda bana şarj mesajı gönderiyolar karşılıklı intikam oyunları oynuyoruz:img-hyste kim galip gelecek bakalım:good: Onlar bizi merak ediyolardır!nerde bu hp izleyicisi nezamandır bizi kaşımıyo,gelsinde bi kaşınalım diyolardır.EEEE alıştırdık bir kere malum!onun için sevgili Hyoldas ın kampanya ile ilgili sözlerini destekliyorum.
Biraz hareketten kimseye zarar gelmez değil mi?:happy0064
günaydın herkese;
katılıyorum sana hyoldas
çıkamayan bir kitabımız var, onun umuduyla geçiyor günler,
hadi kitap çıktıktan sonra, kitapla da oyalanırız bir süre diyelim, sonra....
inşallah başka birşeye ihtiyacımız kalmadan yeni projeleri imdadımıza yetişir.
hoş yeni proje olmazsa da farketmez, sizden korkulur, siz yeni projeler yaparsınız.
neyimiz eksik ki, senarist, yönetmen, kameraman,ışıkçı, montajcı her bişeyimiz var.:img-hyste
ama Mavi ile Çınarımız yok, Aksak yok, Fulya abla yok, Maide hanım yok:sad53:
ya kitabın kapak resmine karar veremediler,
ya da matbaadakiler kitabı okumaktan baskıyı yapamadılar:img-hyste
:happy0064 :happy0064
Kesinlikle çözmüşsün sen bu işi tamam.Üzülmeye gerek yok kesin ikinci şık.Matbaadakiler okumaktan kendilerini alamadılar onun içinde bir türlü çıkamadı kitabımız...Bu yoruma bayıldım.Hiç bu yönden düşünmemiştim:img-hyste
tünaydın canlar....
ya bişey merak ettim mavi ve çınarın birlikte (yani yanyana göründükleri) sahnelerinin çok olduğu bölümler hangileriydi?
sevgiler...
Canım inan bende merak ediyorum.Ne seni ne kendimi bu konuda aydınlatamayacağım kanımca.Düşündüm düşündüm ama ben o bölümü bulamadım.Zira yanyana oldukları bölümleri toplasan çarpsan bölsen herbirşeyi yapsan yine kuş kadar yine kuş kadar....Varmı o bölümü tespit edebilecek biri aramızda...
sevgili blue&blue okuyunuz:img-hyste :Bakınız efendim bu sefer sizden önce damladım foruma.Yani uyanabildim...:img-hyste Nasıl uhde olmuş içime anlatamam pek mutlu oldum:img-hyste :img-hyste
]
tünaydın canlar....
sevgiler...
Aşkolsun bunu bilmeyecek ne var.Tabiiki kanun kaçağı olarak kaçtıkları bölümler .Unuttunuz mu?:img-wink:
_Peki mavi ve çınar ın birlikte en az göründükleri bölüm hangisiydi bu konuda fikri olan varmıdır?(1.bölüm hariç)
Bugüne çok güzel başladım.Sabah alevalev_25_'im Merdiyem bana çok güzel bir haber verdi...Ben timucinhastam ümmümün almanyalardan kalkıp 9 mayısta bursaya yanıma gelecek olmasının şokunu üstümeden atamamışken,onu karşılamaya gidip sarılmadan bunun gerçek olduğuna kendime inandıramıyorken 11 mayısta merdiyeminde burda olacağını öğrenip ikinci bir sevinç fırtınası yaşıyorum...Hem de yanında hp düşmanı kardeşi emineyle:img-hyste
Bizim adımıza çok mutluyum...Eminim skyangel(özgür ablam),merdiyem,ümmüm,seldam,benim yeni hp kurbanı arkadaşım neval süper vakit geçireceğiz ama emine ne durumda olur bilemeyeceğim...:img-hyste
Sevgili blue&blue,
Aras Dağlı'nın sesi bence de çok hoş (Çınar kadar olmasa da). Kendisini seslendiren de Payidar Tüfekçioğlu ki dün AFİFE'de Timuçin'in en iyi erkek oyuncu dalında rakibi idi ve ödülü de o aldı.
Sevgiler,
Not:bu konu geride kalmış ama affola
Dün her zaman yaptığım gibi elimdeki arşivi didiklerdim.Bir o bölüme bir bu bölüme kendime eziyet ettim.Ağladım,güldüm,sinirlendim.Ama birşey farkettim Çınar Mavimi amma çok azarlamış...
Hangi bölüm olduğunu çıkaramadım şimdi ama Çınarla Aylinin boşanma davası var ama Aylin gelmiyor davaya.Çınar Maviyi arıyor söylemek için,Aylin gelmedi diyince Mavim napsın neden gelmediki diyor...Ve Çınar çemkiriyor...Ne bileyim gelmedi işte....Nasıl bir çemkirmedir napsın kız gayet mantıklı ve masumane birşey sordu...Bu ilk aklıma gelen çemkirme....Dahası da varr...
not:Bahsi geçen bölümü dün izlemesine ve hemen hemen her repliği her bakışı ezbere bilen biri olmasına rağmen hangi bölüm olduğunu hatırlayamayan bunun için kimselere izin vermeden kendi kendini esefle kınayan forum kişisi:dito
alamehmetim
bbdbhb'em
scalem
demekki son bölümlerde hem fikir oldunuz haklısınız
aslında nasıl düşünemedim!!!
ben nedense o bölümleri sanki hırsız polisten saymıyor gibiyim aklıma bile gelmiyorlar aslında neredeyse kaçak oldukları bölüme kadar tüm bölümleri bilmem kaç kez izlemişken ardından gelenlerin tekrarını izleme ihtiyacı hissetmiyorum psikolojimi açıklayamıyorum ama ikisinin eski bölümlerde olduğu gibi bir tat bırakmamış olması olabilir belki....
yorumlar için teşekkür ederim canlar....
sevgiler...
Canım inan bende merak ediyorum.Ne seni ne kendimi bu konuda aydınlatamayacağım kanımca.Düşündüm düşündüm ama ben o bölümü bulamadım.Zira yanyana oldukları bölümleri toplasan çarpsan bölsen herbirşeyi yapsan yine kuş kadar yine kuş kadar....Varmı o bölümü tespit edebilecek biri aramızda...
sevgili blue&blue okuyunuz:img-hyste :Bakınız efendim bu sefer sizden önce damladım foruma.Yani uyanabildim...:img-hyste Nasıl uhde olmuş içime anlatamam pek mutlu oldum:img-hyste :img-hyste
Okudum okudum :)
Ama nasıl ateşlemişim seni! Gidince gözüm arkada kalmayacak artık. 1 numaralı veliahtımsın artık! :img-hyste Sonra da Alişan geliyor... :img-hyste
E hadi soruları alalım. Bugün nasıl geçecek yoksa!!!!
Sevgili missp teşekkürler açıklamaların için. Kendisini bir araştırayım ben. Tim'i de devirmiş takdiri haketmiş. Zaten Tim'in sayfalarında adı geçmişti. Afife Jale ödüllerinde o daha şanslı görülüyordu. Tebrikler burdan. Bu sene Timuçin Esen yılı olamayacak anladığım kadarıyla. Kendisi pek bi ödülsüz kaldı. :icon_sorr Acaba neden?
tünaydın canlar....
sevgiler...
Canımıniçi burada sizlerle olmak çok güzel...
Benim için olayın biçimi değil niteliği önemli. Bu yüzden de 43. bölüm ve 24 nolu oda diyorum. Her ne kadar vuslat olmadı diye bilsek de, vuslat sahnesinden daha tutkulu sahnelere tanık olduk... Birbirlerini hissettikleri ve birbirlerine en yakın anlar olduğundan kesinlikle 43.bölüm 24 nolu oda...
Evet, kaç puan aldım..
Sevgilerimle..
alamehmetim
bbdbhb'em
scalem
ben nedense o bölümleri sanki hırsız polisten saymıyor gibiyim aklıma bile gelmiyorlar aslında neredeyse kaçak oldukları bölüme kadar tüm bölümleri bilmem kaç kez izlemişken ardından gelenlerin tekrarını izleme ihtiyacı hissetmiyorum psikolojimi açıklayamıyorum ama ikisinin eski bölümlerde olduğu gibi bir tat bırakmamış olması olabilir belki....
sevgiler...
Hepimiz sazan gibi atlamışız.:img-hyste Rica ederiz nedemek:img-hyste
Canımıniçi burada sizlerle olmak çok güzel...
Benim için olayın biçimi değil niteliği önemli. Bu yüzden de 43. bölüm ve 24 nolu oda diyorum. Her ne kadar vuslat olmadı diye bilsek de, vuslat sahnesinden daha tutkulu sahnelere tanık olduk... Birbirlerini hissettikleri ve birbirlerine en yakın anlar olduğundan kesinlikle 43.bölüm 24 nolu oda...
Evet, kaç puan aldım..
Sevgilerimle..
10 puan
10 puan
:happy0064 :happy0064
canım benim,
valla eger nitelik dersek benimde öyle sahnelerim var mesela 17.bölüm park sahnesi benim ciğerimin dağlandığı sahnedir. Yada Dayanamıyorum sahnesi perişanlık yani yada 24.bölümde kedi gibi oldum sahnesinden sonraki o öpücük ve bakışlar insanın içini coşturan bi sahne yada yada yada...
sevgilerimle...
alamehmetim
bbdbhb'em
scalem
sevgiler...
Ben hergün istisnasız birkaç bölüm izlerim...Yeterli dozu almadan ruhum huzur bulmuyor:img-hyste .Hatta hp devam ederken her hafta bölümü indirip tekrar tekrar kaç kez seyrettiğimi bile hatırlmamıyorum.Ama hal böyleyken 50.bölümü bir türlü yeniden izleme cesaretini bulamıyorum kendimde.Elim hiç oralara gitmiyor.
Bunun anlamı nedir?Ben hala bitişi kabullenemedim mi yoksaoksa sadece içime sinmediği için herşey içimde yarım kaldığı içinmi?Ama şimdi sorarken farkettim.Kanımca her ikisinin karışımı.Sanki o yarım kalmış şeyleri kendi hayalimde doldurdum ve gerçek sonu görmek istemiyorum.Onun içinde mümkün olduğunca uzak duruyorum 50.bölümden.Hele o üç kişi oldukları resmi hiç kaldırmıyor bünyem...Allahım neden neden göremedik o en kıvırcığından bebeğiiiiii:dito
ben geçenlerde bu soruyu sormuştum aslında ama araya mı kaynadı yoksa başka bir nedenle mi bilmem kimseden bir cevap alamamıştım şimdi şansımı bir daha denemek istiyorum
24 nolu odada vuslat olsaydı çınar yine mavisini 43. bölümün sonunda teslim almaya gelir miydi?
Tim nasil odul alamaz ya, ben nerdeyse emindim alicagindan.. Alanida tanimiyorum ama dublaj sesi kullaniyor diyorlar, ya cok acaip uzuldum, kimbilir o ne kadar uzulmustur, canim benim ya..:icon_sorr
*E hadi nerde sorular, ben her ne kadar katilmassamda sizleri izlemek cok keyifli oluyor..
en cıııızzzzzzz sahnelerimden bir kaç örnek mesela;
2.bölüm muhteşem tanışma sahnesi
12.bölüm çınaaaarrr diye kapıdan içeri giren mavi
14.bölüm mavinin vurulması
14.bölüm hapishane kapısında bekleyen çınar
15.bölüm markete ikinci gün siyahlar içinde gelen çınarın bakışları
16.bölüm masumlar önü konuşma sahnesi
17.bölüm park sahnesi "çöz şu kelepçeyi"
19.bölüm gece sahil ağlayan mavi teselli eden çınar
to be continued
katılım bekliyorum
haydeee....haydeee.....
Hmm sevgili bno guzel bi soru, kimbilir.. Belkide almazdi, ya bence alirdi ama o olmasa baska biri ornk. Sari Ciyan gelip zorla gotururdu siddetle (:icon_sorr ) oda onu dusundugu icin bi an once kendi ellerile ona zerre kadar zarar vermicek bi sekilde goturmek isteyebilirdi, ay ya ne bilim zor bi soru.. :icon_whis
alevalev_25_
01-05-07, 11:56
Bugüne çok güzel başladım.Sabah alevalev_25_'im Merdiyem bana çok güzel bir haber verdi...Ben timucinhastam ümmümün almanyalardan kalkıp 9 mayısta bursaya yanıma gelecek olmasının şokunu üstümeden atamamışken,onu karşılamaya gidip sarılmadan bunun gerçek olduğuna kendime inandıramıyorken 11 mayısta merdiyeminde burda olacağını öğrenip ikinci bir sevinç fırtınası yaşıyorum...Hem de yanında hp düşmanı kardeşi emineyle:img-hyste
Bizim adımıza çok mutluyum...Eminim skyangel(özgür ablam),merdiyem,ümmüm,seldam,benim yeni hp kurbanı arkadaşım neval süper vakit geçireceğiz ama emine ne durumda olur bilemeyeceğim...:img-hyste
canım benim beni de şimdiden 11 mayısın heyecanı sardıı..
ama dediğim gibi kardeşim tam bir Hp düşmanıı..
onunla uğraşma görevini sana veriyorummm...
valla o kadar yolu gelipte bizim kızın orada Hp çemkirmelerini çekememm...
akşam konuşurken hatta bir ara şey dedii:
" abla hep Hırsız Polisten.. Çınar'dan Mavi'den konuşmayacaksınız değil mi? yoksa ben gelmeyeyim çekemem sizi öyleee..."
artık Fulya'm sen düşün gerisiniii...işin işşş hayatımmm...:img-hyste
Ben hergün istisnasız birkaç bölüm izlerim...Yeterli dozu almadan ruhum huzur bulmuyor:img-hyste .Hatta hp devam ederken her hafta bölümü indirip tekrar tekrar kaç kez seyrettiğimi bile hatırlmamıyorum.Ama hal böyleyken 50.bölümü bir türlü yeniden izleme cesaretini bulamıyorum kendimde.Elim hiç oralara gitmiyor.
Bunun anlamı nedir?Ben hala bitişi kabullenemedim mi yoksaoksa sadece içime sinmediği için herşey içimde yarım kaldığı içinmi?Ama şimdi sorarken farkettim.Kanımca her ikisinin karışımı.Sanki o yarım kalmış şeyleri kendi hayalimde doldurdum ve gerçek sonu görmek istemiyorum.Onun içinde mümkün olduğunca uzak duruyorum 50.bölümden.Hele o üç kişi oldukları resmi hiç kaldırmıyor bünyem...Allahım neden neden göremedik o en kıvırcığından bebeğiiiiii:dito
ya benim bünyenin de kaldıramadığı bölümler işte onlar yani örtüştüremiyorum bir türlü onca zaman izlediğimiz HP ayrı kaçak sahnelerde izlediğimiz HP ayrı gibi hissediyorum ve örtüştüremiyorum kliplerimde bile henüz kullanmadım mesela yada 1 tanesinde kullandım hatırlamıyorum yani bi eksiklik bi tamamlanmamışlık var hak veriyorum....
to be continued
katılım bekliyorum
haydeee....haydeee.....
Birtanem;
8. bölüm yağmur altında Çınar'ın okulun önünde Mavi'yi beklediği sahne...
21. bölüm gene Çınar'ın okulun önüne gelip "Başka yerde olmak istemiyorum" sahnesi...
Aklıma geldikçe yazarım...
Sevgilerimle...
Okudum okudum :)
Ama nasıl ateşlemişim seni! Gidince gözüm arkada kalmayacak artık. 1 numaralı veliahtımsın artık! :img-hyste Sonra da Alişan geliyor... :img-hyste
E hadi soruları alalım. Bugün nasıl geçecek yoksa!!!!
Sevgili missp teşekkürler açıklamaların için. Kendisini bir araştırayım ben. Tim'i de devirmiş takdiri haketmiş. Zaten Tim'in sayfalarında adı geçmişti. Afife Jale ödüllerinde o daha şanslı görülüyordu. Tebrikler burdan. Bu sene Timuçin Esen yılı olamayacak anladığım kadarıyla. Kendisi pek bi ödülsüz kaldı. :icon_sorr Acaba neden?
Neden neden??Evet kaptırdı ödülü.Bende merak ettim ödülü alan kişiyi doğrusu...
Bu arada ablacım o ne demek öyle hııı....Gidince gözüm arkada kalmayacak da ne demek...Nereye gidecekmişsin...Hay allahım bu yazıda bula bula bu kısmımı buldunda çemkiriyorsun dediğini duyar gibiyim....:img-hyste .Bİr yere gitmeyeceksin dimii:img-cray:
to be continued
katılım bekliyorum
haydeee....haydeee.....
Ayknen katiliyor ve devamini getiriyorum..
Dayanamiyorum.
Susadim
Burdasin.. Baska bi yerde olmak istemiyorum
Cinarli Mavili tum sorgu ve karakol sahneleri
50. Bolum son ucak sahnesi
Cinarin Maviyi yataga kelepcelemesi
12. Bolum ilk sahne, Cinarin arabadaki konusmasi..
E hepsini ben tuketmim dimi varmi artiran.. :D
ben geçenlerde bu soruyu sormuştum aslında ama araya mı kaynadı yoksa başka bir nedenle mi bilmem kimseden bir cevap alamamıştım şimdi şansımı bir daha denemek istiyorum
24 nolu odada vuslat olsaydı çınar yine mavisini 43. bölümün sonunda teslim almaya gelir miydi?
gelirdi diyeceğim sevgili bno,
çünkü o adaleti ve mesleğini hiç sorgulamadı taki;
adalete ve mesleğine olan inancını yitirinceye kadar bu sebeple gidip onu yine alırdı diyorum....
sevgiler...
en az beraber oldukları bölümü sormuşun scale,
aynı mantıkla söylüyorum, Aksak'ın Mavi'yi kaçırdığı bölümler.
ama kalplerinin en çok birlikte attığı bölümlerdi.
Evet haklısın nedense ben hep ilk bölümleri düşündüm.Ya biz neler izlemişiz!
hala keşfediyoruz!:img-blush
Birtanem;
8. bölüm yağmur altında Çınar'ın okulun önünde Mavi'yi beklediği sahne...
21. bölüm gene Çınar'ın okulun önüne gelip "Başka yerde olmak istemiyorum" sahnesi...
Aklıma geldikçe yazarım...
Sevgilerimle...
22.bölüm bahçe
23.bölüm çınarın evindeki kavgadan sonra o sarılış
28.bölüm çınarın doğumgünü ve onu uzaktan izleyen mavi onu fark eden çınar ve benim boğaz düğüm düğüm :img-help: :img-polic :sad53:
devam devam....
haydeeee....haydeeee....
18.bölüm karakaol çınar ve mavinin kaçamak bakışmaları polis vatandaş ilşkisi
19.bölüm masada mavinin aşkını itirafı
37. bölüm çınarın kirazı getirişi
33,bölüm mavinin çınarı hapishanede ilk ziyareti
25.bölüm evlenme teklifi - çok güzel her gün mutlaka bir doz alırım-
Ayknen katiliyor ve devamini getiriyorum..
Dayanamiyorum.
Susadim
Burdasin.. Baska bi yerde olmak istemiyorum
Cinarli Mavili tum sorgu ve karakol sahneleri
50. Bolum son ucak sahnesi
Cinarin Maviyi yataga kelepcelemesi
12. Bolum ilk sahne, Cinarin arabadaki konusmasi..
E hepsini ben tuketmim dimi varmi artiran.. :D
var var devam devam...
33.bölüm "tanrım nihayet" sahnesi
33.bölüm çınarın maviyi sağlık ocağında bulduğu sahne
18.bölüm karakaol çınar ve mavinin kaçamak bakışmaları polis vatandaş ilşkisi
19.bölüm masada mavinin aşkını itirafı
37. bölüm çınarın kirazı getirişi
33,bölüm mavinin çınarı hapishanede ilk ziyareti
25.bölüm evlenme teklifi - çok güzel her gün mutlaka bir doz alırım-
allahım evet evlenme teklifi fotograflarımı ver dimi ayyyy o ne sahneydi rabbim :img-help: :img-help:
36.bölüm çınar ve mavinin sahilde karşılaşmaları
M:"olduğun yerde kal"
Ç:"naparsın vurumusun beni"
to be continued
katılım bekliyorum
haydeee....haydeee.....
içime işleyen o kadar çok sahne var ki...
14. bölüm; çınar'ın hastanede mavi'yi ziyareti ve ağlaması
16. bölüm son sahne ; sen de benim canımı acıtıyorsun, hem de çok...
18. bölüm; çınar'ın mavi'nin kolyesini buldukdan sonra onu merkeze götürmesi ve ordaki konuşması
19. bölüm; sahilde çınar'ın maviye yalnız olmadığını anlatması
21. bölüm; sahilde mavi'nin "yaraların acıyo mu" diye sorup ondan sonra "sana sarılabilir miyim" demesi
23. bölüm; mavi'nin "ben sana aşığım, daha ne diyim?" dediği sahne
24 bölüm; susadım sahnesi :img-in_lo
kısa bir ara, devam edeceğim... bye
to be continued
katılım bekliyorum
haydeee....haydeee.....
11.bölüm Mavi Çınarın evine gelir...Çınar artık özgürdür.Mavisine yeni bir sayfa açmak istediğini söyler ama o sayfada ikisinin isimlerinin olmasını ve altında da ömrümüzün sonuna kadar yazmasını istemektedir kendisi.Hele hele Mavi Çınar sen ne demek istiyorsun diye sorduğunda parmacıklarınla Mavimin dudaklarına dokunup aklım çok net kalbim çok net seni istiyorum demesi yokmu....Oyhhhhh oyyhhhh...Ben bir su içip geliyorummm...
Evet haklısın nedense ben hep ilk bölümleri düşündüm.Ya biz neler izlemişiz!
hala keşfediyoruz!:img-blush
çınarın karadenize gelip maviyi o metruk evde bulamıyınca dizlerinin üzerine çöküşü ve çaresizliği...
izledik izledik neler izledik be güzelim....
41.bölüm imdat polis sahnesi hisarda
11.bölüm çınar ve mavinin hisarda ki diğer sahne aksakın onları ilk defa birlikte ğördüğü sahne
Bence yine teslim almaya gelirdi.Çünkü yeni huzurlu bir hayata başlamanın tek yolu buydu ona göre...Yani birşey değişmezdi diyorum...
37.bölüm otelin önünde mavinin çaresizliğiyle çınarın ona sahip çıkmasıyla harmanlanan ikisini el ele getiren sahne
44.bölüm çınarın kapısında mavi
"sana geldim teslim oluyorum"
ve çınarın o inanılmaz bakışları
kısa bir ara devam edeceğim...
sevgiler...
10.bölüm -ağva da - dengemi kaybetmeme neden oluyorsun- benin de benim de
mavi ve çınarsız bu sahneler ama
-çınar ve ayşegülün nazar boncuklu sahneleri..
-arıza ve nerminin arızanın kumarda yakalanması ve derdini nermine anlatmaya çalıştıgı sahne..(ben arıza senin gittikten sonra arıza oldum....:icon_sorr ...gibili replik...)
-aksagın maviye evlenme teklifi ettigi sahne...:img-cray:
10. Bolum - Aylinin evi basmasi ve mutlu son
Arabadaki o opucuk
Cinarin ilk defa Maviyi opmesi
Cinarin arabasindaki bomba
Neden neden??Evet kaptırdı ödülü.Bende merak ettim ödülü alan kişiyi doğrusu...
Bu arada ablacım o ne demek öyle hııı....Gidince gözüm arkada kalmayacak da ne demek...Nereye gidecekmişsin...Hay allahım bu yazıda bula bula bu kısmımı buldunda çemkiriyorsun dediğini duyar gibiyim....:img-hyste .Bİr yere gitmeyeceksin dimii:img-cray:
Ya gitmeyeceğim tabiki ama yaz aylarında çok fazla burda olamayacağım. Kendimi hazırlıyorum işte ay aman uff ne bileyim! :)
Hemen bno'nun sorusuna cevap vereyim. Mavi'yi Selo ve Murat'ın kurşunlarından korumak adına yine teslim almaya giderdi.
Zaten bir gece öncesinde "yaşasın da affetmesin razıyım" repliğini söylemiştir gözlerinde iki damla yaş ile... :img-cray: Onun istediği adaletten önce Mavi'nin yaşamasıydı. :icon_sorr
Hey gidi günler hey!
Ve Zinadnahım ben de fotoğraflarımı ver sahnesini eklemek istiyorum müsadenle!
Bak yine kaçıncı bölüm anımsayamadım ama Mavi gece eve geliyordur.Çınar arkasından bağırır ve Mavi korktum der...Hala korkuların var der Çınar...Ve malum konu hakkında tartışmaya başlarlar...Orda bir yerde Çınar Mavinin kolundan öyle bir tutar ve bakarki resmen benim kolum yanar burda...Sonrasında ise o muhteşem bakışları fırlatarak geceleri erken yat Mavi der kendileri....
ben bölüm adı hatırlıyamıyomda aksak ın kolyeyi almak için çınar ın evine girmesi, sonra aksak ın önünde, mavinin çınar a "ben hayatımda bi kez aşık oldum çınar, o kişi de aksak değil" demsi ahhh ahhhhh
:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
Cinarin polis oldugunu Mavi ogrenir
Mavinin hirsiz oldugunu Cinar ogrenir
Birbirlerinin adlarini ogrenmeleri
23. Bolumdu galiba Cinar: Sen beni seviyormusun Mavi: Ben sana asigim Cinar daha ne diyebilirmki
Cinarin Maviye bahce surprizi..
en sevdiğim sahnelerden biri de çınar yok ama aksak ve mavi 12.bölüm başında garajda konuşuyorlar ve konu çınar
RH meselesinde Cinarin Maviyi arabadaki ikna etme cabasi.. Hani bagirmisti acaip bi sekilde.. Sonra Mavi: Belki bi sure gorusmessek.. Cinar: Hayir bunu cikar aklindan bi daha asla ayrilmicaz..
43. Bolum yari vuslat :img-hyste
Cinarin vurulmasi ve Mavinin o cabasi..
Aksagin kursuna dizilmesi..
Arizanin bicaklanmasi
alevalev_25_
01-05-07, 12:16
evet birazcık kopya çektim ama olsunn!!!
Mavi'nin kaçırılmasından sonra yani Hulki tarafından kaçırılmasından sonra Mavi hastanedeyken Çınar doktorla konuşur Mavi ise Leyla'ya odada ifadesini verir sonradan Çınar odaya girince olan konuşmalarrr...
Ç - İyi misin?
M - Teşekkür ederim..Yani..Sen olmasaydın...Ben şuan da morgta olacaktım..
Ç - Ateşle oynuyorsun..
M - Ben çoktan yanmışım...Bak ben ateşin içinde doğdum..Etrafım hayatım hep bir yangın yeri gibiydi..Ben buralara alışığım..Ama Çınar böyle etrafımda dolaşmaya devam edersen yani..benim koruyucu meleğim olmaya senin kanatlarında yanacak...Beni anlıyor musun?
Sonrasında ise münasebetsiz hemşire içeri girer ve Çınar odanın bir köşesine geçerr...Ardından ise sözsüz malum bakışmalar ve Çınar kapıdan çıkarr..
zeytine-35
01-05-07, 12:17
hanımlar sohbeti koyulaştırmışsınız :)
kahveler benden arkadaşlar hepsi orta olacak itiraz istemem bir tek dgulsarıma çok az şekerli yapıyorum :)
<