Tüm Versiyonu Göster : Hırsız Polis Öncesi /Sonrası
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
[
18]
19
20
21
alevalev_25_
01-05-07, 15:00
Çınar'ın doğum gününü melül melül uzaktan izleyen Mavi sonrasında Çınar'a kendi elleriyle yaptığı doğum günü hediyesini verirkenn;
M - Bunu doğum günün için yaptım..Biraz geç ama..
Ç - Yoo..Artık benim doğum günüm bugün..
M - Birlikte kullanırız diye..Evimizin anahtarı için..İkimizin evi..
Ç - Mavi..
M - Evlenelim artık Çınar..Ne olur..
dediğin gibi marş oldu dilimizde...ne fırtınalar kopardı bu replikkk...
şöylee eski günlere bi gidip geldim de şimdi bu replik üzerine işte bunu yapıyorumm..:img-hyste :img-hyste :img-hyste
sen çok yaşa Hande'ciğimm..
sende çok yaşa :img-yes:
benim hiç beklemediğim sahnelerden biriydi o mesela hiç beklemediğim repliklerden biri içim pır pır etmişti birbirlerine bakışları çınarın "sadece ikimiz" değişindeki heyecan ve arzu yani anlatılmaz yaşanır da nerde onu bilmiyorum :img-pilot
HASRETTTTTT
01-05-07, 15:01
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
heee öyleydi annem :img-hyste
üzme sen kendini annem üzme....
kimimmmmm beeeeen kiiiiiiiiiiiiiiiiim???
kiiimsiin sennn kiiim!!
bohem pek çiçekli böcekli ve de pek sevişli insan dur bi üzmii mii ben kendimii nasıl
bu aşk dediğniz şey
önce akıl bırakmaz başta
sonra yaş bırakmaz gözde
sonra ihtimal bırakmaz vuslata
sonra öylee kendi halinde yaşamaya çalışan bi embesile çevirir adamı
bişey biliyoz da konuşuyoz
bu arada kimsin sennnnn!!
niye o ilk aşık olunduğu zaman görülmeyen şeyler sonra gözrülmeye başlanınca bunun adı gurur mu oluyor bi anlatın bakemm ben dinliyom I'm listen to you
yok bunun adı gurur olmuyor adlarından biri gurur oluyor bence tabi bu benim fikrim dizinin de ana fikri :img-blush
yok kesinlikle kopya var bu işte merdiye hadi beni mutlu edecek haberi verin nereden kopyalıyorsunuz erten07 arkadaşımız mı yardım ediyo :img-blush
bu kadar replik ezberden söylenemez
söylenirse ben kahrımdan ölürüm
ya ben neden replik ezberleyemeyşp hem bora.asli hemde eftelyanın :img-hyste gülen adamlarıyla burun buruna kalıyorum ki
Yok kanımca kopya yok.Aynı hafıza bene de mevcut ama bu yeteneğimi başka konularda kullanamıyorum ve çoğu zaman erken bunama hakaretlerine bilem maruz kalıyorum.Amma velakin hp replikleri konusunda uzmanlaşmış bulunmaktayım...:img-hyste
zeytine-35
01-05-07, 15:04
valla allah selo nun cezasını verdi zaten öyle kös kös balık tutarken ne yapsın bakem gururu hmmm!!
hasretim bana selonun balık tutması deme
bu sahnede adam balık tutuyor ama o balık kimbilir kaç saat önce ölmüş hiç hayat brelirtisi yok :img-hyste
hadi balık rol yapamıyor selo da bi kıpraştırmıyor elindeki oltayı :icon_whis
yok kesinlikle kopya var bu işte merdiye hadi beni mutlu edecek haberi verin nereden kopyalıyorsunuz erten07 arkadaşımız mı yardım ediyo :img-blush
ya ben neden replik ezberleyemeyşp hem bora.asli hemde eftelyanın :img-hyste gülen adamlarıyla burun buruna kalıyorum ki
valla bende hiçbir şey ezberleyemeyen
herşeyi unutan ben ki nilnisam ve hasrettttiiiim bizzat bilirler durumumu kendileri
ama replikleri unutmuyorum yarım yamalakta olsa hatırlıyorum ve bu duruma çok şaşıyorum
HASRETTTTTT
01-05-07, 15:04
Çınar'ın doğum gününü melül melül uzaktan izleyen Mavi sonrasında Çınar'a kendi elleriyle yaptığı doğum günü hediyesini verirkenn;
Ç - Mavi..
çınar ın cevapları
-iyi halt ettin öt bakalım daha neler yumurlucan
-ohhoo doğum günüm dün dü amma doğum günüm bana geldiğin gündürr
-evimizin anahtarımı allah mavi 6 aydır peşinde sürtmekten ev kirasını ödemediğimi bilmiyo koray da askerde gel teskere gel
-mavi
-evlenelim de iyi hoş nasıl annem ne der kolu komşu yüz görümlüğü lazım nikah bohçası anneme terlik iç donu fanila hepsi paraylan mavii
timucinhastasi
01-05-07, 15:06
Ç - Mavi..
ahh merdiyemm ahh ne sahneydii ooo ... ne muhteşemdiii ... o bakışlaar gülüşmeleeerrrrr .... vee nihayetindee gelenn sarılmaaa ... :img-in_lo ne güzeldii yaaa .... allah o bakışlara zarar vermesin inşallah ...
HASRETTTTTT
bu sahnede adam balık tutuyor ama o balık kimbilir kaç saat önce ölmüş hiç hayat brelirtisi yok :img-hyste
adam bıkmış ne yapsın gözlerini fıldır fıldır döndüren seloyu basiretsiz ettiler bide elinde balık mı kıpraştırcak geçelim efemm bunlarıı:img-hyste
alevalev_25_
ablacım bir kaç replikte erten07 'den kopya çekmişliğim vardırr..
malum her zaman belirttim yine belirteyim ablacımm...ben sizler gibi istediğim bölümü istediğim her an sar baştan yapamadığım içinn...
ne ofiste buna imkanım ver ne de evimde bunu yapabileceğim bir bilg.:icon_sorr
mesajlardan birinde belirtmiştirim zaten birazcık kopya çektim diyee...:img-wink:
ve sonuncusu ablacım Karpuz Çekirdeği'ni replikleri tam hatırlayamadığım için bilg. Windows Media Playerdan sürekli sar başa yaptımm...:img-yes:
ee ne yapayım başka ablacımmm...
Çok hızlı ilerliyorsunuz. Bizi gibi yaşlıları da düşünün lütfen.. Okumaya kalkarken bile sayfa yerinde durmuyor akıp gidiyor..
Çınar Mavi'yi sürekli üzüyormuş gibi bir hava estirmişsiniz...
İki yerde Çınar'a çok kızdım. Birincisi 32. bölüm sonu ve 33. bölümde orada ne olduysa beraber unutacağız gibilerinden bir repliği vardı.
Diğeri de eroin olayından sonra Mavi'ye sarılıp seni çok seviyorum demedi ya.. Bir de yetmiyormuş gibi kızı evine bırakma gereği duymadı onu taksi ile evine dönmek zorunda bıraktı ya... İşte orada nasıl yaparsın bunlar diyerek çok kızdım.. Onun ötesinde Çınar'a çok yüklenmeyin diyorum...
Mavi de az inatçı değil hani.. Çınar'ın canına okudu... Hele son bölümde abisini ziyaret etmek istediğinde Çınar büyük bir olgunlukla ne kadar doğru bir hareket olacağını sorgulamakla yetindi..
ya bak balık dediniz aklıma geldi
tabi neden balık dediniz aklıma geldi onu bilmiyorum :img-pilot
hasretttttttim sen bu son final sahnelerine hani kim nerde napıyor varya hah işte o sahnelere bi beddua patlatmışmıydın ???
hatta uzun zamandır beddua patlatmışmıydın bak onuda hatırlamıyorum :img-help:
çınar ın cevapları
-iyi halt ettin öt bakalım daha neler yumurlucan
-ohhoo doğum günüm dün dü amma doğum günüm bana geldiğin gündürr
-evimizin anahtarımı allah mavi 6 aydır peşinde sürtmekten ev kirasını ödemediğimi bilmiyo koray da askerde gel teskere gel
-mavi
-evlenelim de iyi hoş nasıl annem ne der kolu komşu yüz görümlüğü lazım nikah bohçası anneme terlik iç donu fanila hepsi paraylan mavii
ahh merdiyemm ahh ne sahneydii ooo ... ne muhteşemdiii ... o bakışlaar gülüşmeleeerrrrr .... vee nihayetindee gelenn sarılmaaa ... :img-in_lo ne güzeldii yaaa .... allah o bakışlara zarar vermesin inşallah ...
allahım aynı mesaja iki ayrı yorum alt alta okuyunca acayip oldu
çok güldüm valla çooooooooooook
HASRETTTTTT
01-05-07, 15:10
ya bak balık dediniz aklıma geldi
tabi neden balık dediniz aklıma geldi onu bilmiyorum :img-pilot
hasretttttttim sen bu son final sahnelerine hani kim nerde napıyor varya hah işte o sahnelere bi beddua patlatmışmıydın ???
hatta uzun zamandır beddua patlatmışmıydın bak onuda hatırlamıyorum :img-help:
seloo balık tutasın balıkların denizden mındar çıksın yiyeme
selooo rakı içerken su bulamayasın
peynir tuzlu olsun tansiyonun çıksın
oltaya taktığın solucan bile seni iplemesin seloooo
Ç - Mavi..
Sabahtan beri bu sahne aklımda ama okumaya bile vaktim yok, yazılanları zor takip ediyorum yazmaya vakit bulamadım. Ayrıca replikleri tam hatırlamaya çalışıyordum. Ellerine sağlık. :happy0064
Çok hızlı ilerliyorsunuz. Bizi gibi yaşlıları da düşünün lütfen.. Okumaya kalkarken bile sayfa yerinde durmuyor akıp gidiyor..
İki yerde Çınar'a çok kızdım. Birincisi 32. bölüm sonu ve 33. bölümde orada ne olduysa beraber unutacağız gibilerinden bir repliği vardı.
Diğeri de eroin olayından sonra Mavi'ye sarılıp seni çok seviyorum demedi ya.. Bir de yetmiyormuş gibi kızı evine bırakma gereği duymadı onu taksi ile evine dönmek zorunda bıraktı ya... İşte orada nasıl yaparsın bunlar diyerek çok kızdım.. Onun ötesinde Çınar'a çok yüklenmeyin diyorum...
Mavi de az inatçı değil hani.. Çınar'ın canına okudu... Hele son bölümde abisini ziyaret etmek istediğinde Çınar büyük bir olgunlukla ne kadar doğru bir hareket olacağını sorgulamakla yetindi..
allahım denizim
senin çınara kızmış olabileceğine bile inanamadım
valla ben şaş öleee kaldım annem :img-fie: :img-swoon
seviyorum seni....
seloo balık tutasın balıkların denizden mındar çıksın yiyeme
selooo rakı içerken su bulamayasın
peynir tuzlu olsun tansiyonun çıksın
oltaya taktığın solucan bile seni iplemesin seloooo
:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
işte budur ya budur
ohhhh beeeeeaaaaaaaaaaaa
özlemişim valla
arada bir iki patlatsan da gözümüz gönlümüz açılsa diyorum ben...
kimmmiiiiiiiiim ben kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim?
alevalev_25_
01-05-07, 15:12
adam Çınar'ı yakalamak için o kadar cebelleşti olmadıı..
ne bahtsız kaderi varmış kiii...
hayatı boyunca adama canlı bir şeyi yakalamayı layık görmedilerrr...
Aksak dediii...adam zaten öldü...
Çınar dediii...ancak rüyasında görürrr...
ee sonunda yine canlı bir şey yokk yakaladığı...oltanın ucunda ölü bir balıkk.. ne bahtsızmış bu Selahattin başkomser beee...:img-hyste
HASRETTTTTT
01-05-07, 15:13
allahım denizim
seviyorum seni....
ben de ben de niyemi bunu da ben hatırlamıyorum olmuş işte üstüne oynuyoruz sadece
seviyorum seni..
zeytine-35
01-05-07, 15:14
ablacım bir kaç replikte erten07 'den kopya çekmişliğim vardırr..
malum her zaman belirttim yine belirteyim ablacımm...ben sizler gibi istediğim bölümü istediğim her an sar baştan yapamadığım içinn...
ne ofiste buna imkanım ver ne de evimde bunu yapabileceğim bir bilg.:icon_sorr
mesajlardan birinde belirtmiştirim zaten birazcık kopya çektim diyee...:img-wink:
ve sonuncusu ablacım Karpuz Çekirdeği'ni replikleri tam hatırlayamadığım için bilg. Windows Media Playerdan sürekli sar başa yaptımm...:img-yes:
ee ne yapayım başka ablacımmm...
kanıt ve yer göstermene gerek yokki :)
ben kedime kızıyorum kullanılan her şeyin yanına yan tıçına çan takılırmı .......ama oluyo işte ne yapayım
misal dgulsarım harika bir klip yapmış bana da lin göndermiş sağolsun
bende msnde yakaladım teşekkür edeceğim
dgulsarım yasemin kokulu yarim parçasından harika klip olmuş eline yüreğine sağlık diyorum karşıdan cevap geliyor
teşekkür ederim ama şarkının ismi fesleğen kokulu yarim :img-in_lo
ben herkese de yasemin kokulu şarkıyı dinlemeleri tavsiye ediyorum nedense kimse de duymamış :icon_whis :icon_whis
HASRETTTTTT
01-05-07, 15:16
:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
işte budur ya budur
ohhhh beeeeeaaaaaaaaaaaa
özlemişim valla
arada bir iki patlatsan da gözümüz gönlümüz açılsa diyorum ben...
kimmmiiiiiiiiim ben kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim?
mavii ingiliz sübyanları seni fıtık etsin ahh vatanım de
çınar sen hala salıncak ipiyle uğraşş 3 kişisiniz aloooo
nerminm pembe ruz bulamayasın
ümit ingilterede öss olsun oxford da puanın tutmasın
aksakkk allah rahmet eylesin de eylesin mi bilmiyorum yoruma açık...
alevalev_25_
01-05-07, 15:17
Çınar'ın son bölümlerde ki göstermiş olduğu aşırı olgunluk hat safhada idi. Çınar her şeye "tamam" diyip büyük bir olgunlukla karşılarken...
Mavi'nin Çınar'ın annesiyle yapmış olduğu telf. görüşmesinin ardından göstermiş olduğu tepki ve "yaa telf. dinleniyorsa.." demesii...
adam kaç bölüm sonra annesinin varlığını hatırladı...Mavi'nin tepkisi ise beni çileden çıkartmıştı....
allahım denizim
seviyorum seni....
Ben de kendime şaşırıyorum. Ama 50 bölümde 2 kareye kızayım artık.. Aslında Çınar o sözleri söylerken bile söyleyene değil söyletene bakmak gerekiyor diye aklımdan da geçirmiyor değilim. Mavi az etmedi çocuğa... Eroin olayından sonraki hastane sahnelerinde Çınar'ı affedesim geldi birden. Orada Mavi'de Çınar'ın boynuna sarılıp onu çok sevdiğini söyleyebilirdi..
Ancak Rize olduğu sanılan yerde ve Sağlık Ocağı olduğu düşünülen yerdeki repliği affedilecek gibi değil. Ahhhhh Çınar ahhh. Nasıl söyledin o sözleri...
HASRETTTTTT
01-05-07, 15:18
çınarr yersiz yurtsuz dan teklife gelsin höö diye kal
mavii ıhlamurlar altında da şiir okuman istensin bööö diye kal
mavii ingiliz sübyanları seni fıtık etsin ahh vatanım de
çınar sen hala salıncak ipiyle uğraşş 3 kişisiniz aloooo
nerminm pembe ruz bulamayasın
ümit ingilterede öss olsun oxford da puanın tutmasın
aksakkk allah rahmet eylesin de eylesin mi bilmiyorum yoruma açık...
hahahhaaayyyttttt :img-hyste :img-hyste
valla üzerine tanımıyorum kız ben senin
badduuuuaaa yaratıcısı bacıııııııııııııııııııım
öperim ağzını ben senin :happy0064 :happy0064
sana gönderiyorum bu şarkının sözlerini;
saklımdasın ey yar
yürüyorum ey yar
insanların arasında
kimi yorgun kimi dökük
kanar sabır yarasında
özlüyorum seni zamanla barışamadım
geçip gidiyor ömür günlere doyamadım
ucum yok bucağım yok
saklımdasın ey yar haberin yok
yıllar geçti sönmedi ateş
yanıyorum ey yar haberin yok
üşüyorum ey yar
yangınların ortasında
yürek kırgın yürek talan
kanar sevda yarasında
kahırlı yılları çizdin alnıma
dost eyledin beni göçüp giden kuşlara
erdal güney
niye o ilk aşık olunduğu zaman görülmeyen şeyler sonra gözrülmeye başlanınca bunun adı gurur mu oluyor bi anlatın bakemm ben dinliyom I'm listen to you
Şimdi sıradan ilişkilerde (günümüzde takılıyoruz işte repliğiyle dillendirilir.) Sebepsiz yere ayrılmak olmayacağından, en güzel bahanedir.
Ama eğer gerçekten Aşk varsa, işte orda gurur bıçağın dayandığı son nokta. Son direnme kalesi. Son çırpınış. Otoyola girmeden önce ki son çıkıştır. Ondan sonrası tufan zaten...
işte sevdiğim sahnelerden biri daha;
mavinin temizlik işine başladığı fabrikada aksak ve yakup için hazırlanan operasyon sırasında çınarın mavityi görmesi (allahım onlar nasıl bakışlardı öyle hala bir fikrim yok :img-help: ) ve eve götürüp onu yatağa kelepçelemesinden sonra "bunu yapmak zorunda olduğum için kendimden nefret ediyorum" demesi :icon_whis o sahnedeki maviyi kucaklayış, yatağa yatırış, koluna kelepçeyi takış nasıl bir ahenk içindeydi değil mii?? :img-in_lo
HASRETTTTTT
01-05-07, 15:19
Ben de kendime şaşırıyorum. Ama 50 bölümde 2 kareye kızayım artık.. Aslında Çınar o sözleri söylerken bile söyleyene değil söyletene bakmak gerekiyor diye aklımdan da geçirmiyor değilim. Mavi az etmedi çocuğa... Eroin olayından sonraki hastane sahnelerinde Çınar'ı affedesim geldi birden. Orada Mavi'de Çınar'ın boynuna sarılıp onu çok sevdiğini söyleyebilirdi..
Ancak Rize olduğu sanılan yerde ve Sağlık Ocağı olduğu düşünülen yerdeki repliği affedilecek gibi değil. Ahhhhh Çınar ahhh. Nasıl söyledin o sözleri...
söyledi annem valla pek te rahat söyledi duydum değil gördüm aşıkım aşıkım daldan dala dal dal
kimsiiinn sennn soruyorumm son kezzzz kimmmm!!
bu sahnede adam balık tutuyor ama o balık kimbilir kaç saat önce ölmüş hiç hayat brelirtisi yok
hadi balık rol yapamıyor selo da bi kıpraştırmıyor elindeki oltayı
Balık ölü olduğundan kıpraşamadı. Selo da dişlerini yeni yaptırdığı için konsantre olmadı! :icon_whis
Hızınıza yetişemedim kanımca ben de yaşlandım artık! :icon_sorr Okuyayım mı yazayım mı? İki arada bir derede kalanlardanım! Ama sayfaların reytingi arttıkça mutlu olanlardanım! :img-yes:
HASRETTTTTT
01-05-07, 15:21
Balık ölü olduğundan kıpraşamadı. Selo da dişlerini yeni yaptırdığı için konsantre olmadı! :icon_whis
Hızınıza yetişemedim kanımca ben de yaşlandım artık! :icon_sorr Okuyayım mı yazayım mı? İki arada bir derede kalanlardanım! Ama sayfaların reytingi arttıkça mutlu olanlardanım! :img-yes:
allahım o dişler yeniydi değil mi ben de ülenn acaba ben mi yanlış hatırlıyorum diye uzunca bir süre kendimi yedim
(yalan burası geldii geçtii hep öyle olur yaş 35 burç akrep ben de kendini yicek göz varmı yenecekse başkasını yerim en son çare kendimi)
HASRETTTTTT
01-05-07, 15:22
yarım bıraktın, yarsız bıraktın beni
yalnız değil ıssız bıraktın beni
şarkısını ilk çıktığı zaman int. indirmiştim
ve şarkının ortasında
-olduğun yerde kal
-naparsın vurur musun beni
sözleri var.
şimdi buraya kadar herşey normal
işyerinde dinlerken birden o diyalog çıkınca, herkes şöyle bir durup bakıyor
bende
-"şarkıda öyle diyorlar" diyorum.
ama düştüğüm durum hiçte normal olmuyor:img-hyste
aynen bir arkadaşım istedi yolladım ben aradı kim bunlar dedi kim konuşuyo dedim mavi yle çınar yediğim küfürden bahsetmiyorum bile
ne demişler yarım bırakma
iyi bişey değildir
çınarr yersiz yurtsuz dan teklife gelsin höö diye kal
mavii ıhlamurlar altında da şiir okuman istensin bööö diye kal
hay allah iyiliğini versin, sabahtan beri forum açık ama şimdi okuyabildim bir çırpıda yazılanları... herkess coşmuş,, hasretttttt gene kopardın beni farklı farklı noktalarda....:img-hyste
alevalev_25_
01-05-07, 15:25
ve şarkının ortasında
-olduğun yerde kal
sözleri var.
bende
iyi güldürdün beni arkadaşım.
sen çok yaşa emi.
bu ve buna benzer durumlarla o kadar çok karşı karşıya kalıyoruz ki.
bizler normal değiliz.
bu kesin.:img-wink:
ve şarkının ortasında
-olduğun yerde kal
sözleri var.
bende
valla aynısını bende yaşadım perişan bi durum çok iyi anlıyorum
ve şarkının ortasında
-olduğun yerde kal
sözleri var.
bende
Evet ilk zamanlar full versiyonu olmadığı için ben de o yarım şeklini dinliyordum. Önce "dünyanın öbür ucu" diyor Mavi. Sonra "olduğun yerde kal" ve "ne yaparsın vururmusun beni" geliyor ve ben düşüp bayılacak gibi oluyordum.
Şimdi ise full versiyonunu dinlerken yine aynı noktalarda aynı replikleri bekleyip hatta kendi kendime söylüyorum. Bir klasik oldu yani. :icon_sorr
Mavi çalışmaya başlamıştı ve Çınar Maviyi işe bırakıyor...Çınar derki evlenince de hep ben bırakcam seni işe.Mavide her sabahmı,hani derlerya bir süre sonra aşk alışkanlık olur alışırsın sevdiğinle yaşamaya diye der...Çınar olmaz olmaz...bizim aşkımız,benim sana olan aşkım bütün sınavları geçti.Üstünden 10 yılda geçse 20 yılda geçse ben sana böyle bakmaya ve başıma gelen en iyi şey olduğuna inanmaya devam etcem....oyhhhh ne sahneydi...
işte sevdiğim sahnelerden biri daha;
mavinin temizlik işine başladığı fabrikada aksak ve yakup için hazırlanan operasyon sırasında çınarın mavityi görmesi (allahım onlar nasıl bakışlardı öyle hala bir fikrim yok :img-help: ) ve eve götürüp onu yatağa kelepçelemesinden sonra "bunu yapmak zorunda olduğum için kendimden nefret ediyorum" demesi :icon_whis o sahnedeki maviyi kucaklayış, yatağa yatırış, koluna kelepçeyi takış nasıl bir ahenk içindeydi değil mii?? :img-in_lo
hem ahenk hemde şiddet içindeydi valla
birde araba sahneleri vardı ya orada çınarın bi deliren bi sakinleşen sesi mavinin isyanı :img-help:
HASRETTTTTT
01-05-07, 15:27
hay allah iyiliğini versin, sabahtan beri forum açık ama şimdi okuyabildim bir çırpıda yazılanları... herkess coşmuş,, hasretttttt gene kopardın beni farklı farklı noktalarda....:img-hyste
ne demek effeem zevkinen bi daha iste bi daha yapiim
Çınar'ın son bölümlerde ki göstermiş olduğu aşırı olgunluk hat safhada idi. Çınar her şeye "tamam" diyip büyük bir olgunlukla karşılarken...
Mavi'nin Çınar'ın annesiyle yapmış olduğu telf. görüşmesinin ardından göstermiş olduğu tepki ve "yaa telf. dinleniyorsa.." demesii...
adam kaç bölüm sonra annesinin varlığını hatırladı...Mavi'nin tepkisi ise beni çileden çıkartmıştı....
Ben oradaki Mavi'nin tepkisini kadınca bir kıskançlık olarak değerlendirdim. Sonradan Mesude teyzemi aradığını öğrenince güvenliklerini tehlikeye atıyor havalarına çevirdi. Oysa, kendisi sürekli ailesini aradı. İşi onlarla buluşmaya kadar götürmüştü. Ardından Çınar'ın bu konudaki deneyimleri de unutulacak birşey değil herhalde. Mavi'nin oradaki tepkisi sadece erkeğini kıskanmaktan öte değildi...
Çınar efendi de anacığını bir tarafa bırakıp, aklı fikri Mavi'nin ailesinde idi.. Yıllarca ona emek veren anneciğini ikinci plana atmıştı.Yetmiyormuş gib Mavi hanımın çemkirmelerini dinleyip hala alttan almaya çalışıyordu..
Edit: Oğlu olan ileride kayınvalide olacak anne modunda düşünülmüş şeyler...:img-hyste
Evet ilk zamanlar full versiyonu olmadığı için ben de o yarım şeklini dinliyordum. Önce "dünyanın öbür ucu" diyor Mavi. Sonra "olduğun yerde kal" ve "ne yaparsın vururmusun beni" geliyor ve ben düşüp bayılacak gibi oluyordum.
Şimdi ise full versiyonunu dinlerken yine aynı noktalarda aynı replikleri bekleyip hatta kendi kendime söylüyorum. Bir klasik oldu yani. :icon_sorr
alevim
şimdi ise full versiyonunda
yani cem yıldızın cd'sinde nakarat kısımlarını adile yadırga diye bir bayanla düetli dinliyoruz buda iyi ama ben replikli halini tercih edicem yaneee...
ve şarkının ortasında
-olduğun yerde kal
sözleri var.
bende
:img-hyste :img-hyste :img-hyste aynı durum bende de kelepçeliyim şarkısında oldu, şarkının ortasında
çınar burdasın diyen bir mavi ve başka biryerde olmak istemiyorum diyen bir çınar :img-hyste :img-hyste :img-hyste
alevalev_25_
01-05-07, 15:31
Çınar ve Mavi garajda saklanırken artık sıra uykuya gelince bir türlü açmayı akıl edemedikleri kanepe de iken..Çınar tarafından üşüyen Mavi'yi ısıtma metodları;
Ç - Sarıl bakalım gel..Birbirimize sarılırsak hiç üşümeyiz..Getir bakalım ellerini..Aslında ben seni ısıtmanın daha iyi yollarını biliyorum ama..:good:
M - Sen terbiyesizsin,sen çok terbiyesizsin Çınar..:icon_whis
1_Çınar'ın Mavi'yi sildiğini, artık farklıyım imajı takındağı bölüm..rayban gözlüklü sahne...arabasından iner, karakol önü... oy oy...
2_Kacıncı bolumdukı...Mavi ve Çınar dans ediyor... sona birisi bardaki kızlardan birine sarkıyor... Çınar müdahale edince adam bıçak çekiyor... Çınar'ım bir silah çekiyor. Bir emniyet kilidini açıp şettiriyior vay beahhh....(valla ne deli yürek, ne aras dağlı ne onurcanlar kımsede yok o karızma (hyoldaşımm Aras Dağlı yı cümle içinde kullanadım ama artık affet beni)
3_Mavi gazeteci çocuga Robin Hood olduğunu açıkladı bölüm.Çocuk cafede olece otururukene Mavim oyle sessiz yaklaşıyorkı, o kapşonla sarmalanmış o dupduru güzellik oyle beliriyorkı şimdilerin eti tutku reklam yıldızı gazetecimizin dibi düşüyo... tabe benim de...
4_son havaalanı sahnesi.... söze hacet yok, görünen köy şahit istemiyor.. yok böle bişey, çınar'ım Mavi'mmm....
söyledi annem valla pek te rahat söyledi duydum değil gördüm aşıkım aşıkım daldan dala dal dal
kimsiiinn sennn soruyorumm son kezzzz kimmmm!!
Valla datlım ne desem, Çınar'ın Deniz'i desemmmmm
HASRETTTTTT
01-05-07, 15:32
hahahhaaayyyttttt :img-hyste :img-hyste
valla üzerine tanımıyorum kız ben senin
badduuuuaaa yaratıcısı bacıııııııııııııııııııım
öperim ağzını ben senin :happy0064 :happy0064
sana gönderiyorum bu şarkının sözlerini;
saklımdasın ey yar
yürüyorum ey yar
insanların arasında
kimi yorgun kimi dökük
kanar sabır yarasında
özlüyorum seni zamanla barışamadım
geçip gidiyor ömür günlere doyamadım
ucum yok bucağım yok
saklımdasın ey yar haberin yok
yıllar geçti sönmedi ateş
yanıyorum ey yar haberin yok
üşüyorum ey yar
yangınların ortasında
yürek kırgın yürek talan
kanar sevda yarasında
kahırlı yılları çizdin alnıma
dost eyledin beni göçüp giden kuşlara
erdal güney
ehh oldu mu şimdi bu ben çıkiim diye uğraşıyorum bunalımdan sen e-posta bana depresyon yolluyosun
olsun acılar bitmeden hayat bitmez inşallah
bu da benim sana ayrılırken hediyem olsun
Mavi çalışmaya başlamıştı ve Çınar Maviyi işe bırakıyor...Çınar derki evlenince de hep ben bırakcam seni işe.Mavide her sabahmı,hani derlerya bir süre sonra aşk alışkanlık olur alışırsın sevdiğinle yaşamaya diye der...Çınar olmaz olmaz...bizim aşkımız,benim sana olan aşkım bütün sınavları geçti.Üstünden 10 yılda geçse 20 yılda geçse ben sana böyle bakmaya ve başıma gelen en iyi şey olduğuna inanmaya devam etcem....oyhhhh ne sahneydi...
ne sınavı be ne sınavı sonrada kızı merdivenlerde bırakıp gitmedi mi bu adam demek ki bir sınavdan sınıfta kaldılar hala aklıma geldiçe hırslanıyorum çınara bir dinle be(ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa o sahnenin devamı değilmiydi bu merdiven sahesi)
yazmim diyordum ama dayanamadım gene
HASRETTTTTT
01-05-07, 15:33
Valla datlım ne desem, Çınar'ın Deniz'i desemmmmm
çok kamusal alan gördüm seniii yawwwww!!
angel_timuçin
01-05-07, 15:34
vayy anam bende gelem bi bakam dedim gerçekten çoştunuz yaaaa vayy vayyy offf
bende bi sahne diyim beni etkileyen bi sahnee mavinin çınarın evine gelmesi varyaa hani kaçacaktı vaz geçtiyaaaaa çınara geldii orda ayy dediim yazık kıs maviye çınarda açtı böle kolarını ayy çok romantik yaaa bayıldım :(:(:(:((:olsa keşke yine yaaa:(:(:(:(:(
kanıt ve yer göstermene gerek yokki :)
ben kedime kızıyorum kullanılan her şeyin yanına yan tıçına çan takılırmı .......ama oluyo işte ne yapayım
misal dgulsarım harika bir klip yapmış bana da lin göndermiş sağolsun
bende msnde yakaladım teşekkür edeceğim
dgulsarım yasemin kokulu yarim parçasından harika klip olmuş eline yüreğine sağlık diyorum karşıdan cevap geliyor
teşekkür ederim ama şarkının ismi fesleğen kokulu yarim :img-in_lo
ben herkese de yasemin kokulu şarkıyı dinlemeleri tavsiye ediyorum nedense kimse de duymamış :icon_whis :icon_whis
Canım, seni ben çooooook seviyorum...
ehh oldu mu şimdi bu ben çıkiim diye uğraşıyorum bunalımdan sen e-posta bana depresyon yolluyosun
olsun acılar bitmeden hayat bitmez inşallah
bu da benim sana ayrılırken hediyem olsun
ahanda ona klip yapıyorum
ayrılığın hediyesi denizimde hatırlar
öperim gıdından
HASRETTTTTT
01-05-07, 15:35
1_Çınar'ın Mavi'yi sildiğini, artık farklıyım imajı takındağı bölüm..rayban gözlüklü sahne...arabasından iner, karakol önü... oy oy...
2_Kacıncı bolumdukı...Mavi ve Çınar dans ediyor... sona birisi bardaki kızlardan birine sarkıyor... Çınar müdahale edince adam bıçak çekiyor... Çınar'ım bir silah çekiyor. Bir emniyet kilidini açıp şettiriyior vay beahhh....(valla ne deli yürek, ne aras dağlı ne onurcanlar kımsede yok o karızma (hyoldaşımm Aras Dağlı yı cümle içinde kullanadım ama artık affet beni)
3_Mavi gazeteci çocuga Robin Hood olduğunu açıkladı bölüm.Çocuk cafede olece otururukene Mavim oyle sessiz yaklaşıyorkı, o kapşonla sarmalanmış o dupduru güzellik oyle beliriyorkı şimdilerin eti tutku reklam yıldızı gazetecimizin dibi düşüyo... tabe benim de...
4_son havaalanı sahnesi.... söze hacet yok, görünen köy şahit istemiyor.. yok böle bişey, çınar'ım Mavi'mmm....
var ya süpersiniz yaa ben de bu reklamdaki herifi nerden tanıyorum diyorumm vay vay aga reklam yıldızı olmuş
ne sınavı be ne sınavı sonrada kızı merdivenlerde bırakıp gitmedi mi bu adam demek ki bir sınavdan sınıfta kaldılar hala aklıma geldiçe hırslanıyorum çınara bir dinle be(ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa o sahnenin devamı değilmiydi bu merdiven sahesi)
Yok yok üstüne bastın...Tam olarak bu sahnenin devamı olur...Çınarın dediklerinin tutmadığı pek çok örnek var kanımca..Yadırgamamak gerek:img-hyste
Aşkım şimdi beni söyletme...
Fayansları unutmadık daha...
Handeeeeeee, bu kız ne diyor öyle..
zeytine-35
01-05-07, 15:36
:img-hyste :img-hyste :img-hyste aynı durum bende de kelepçeliyim şarkısında oldu, şarkının ortasında
çınar burdasın diyen bir mavi ve başka biryerde olmak istemiyorum diyen bir çınar :img-hyste :img-hyste :img-hyste
sevgili potelek arkadaşım
hala arşivindeyse
kelepçeliyim şarkısının sende ki halini rica etsem ?
:img-blush
aksine hasrettttttttim gayet özel denizim direk kendine ayırmış durumda çınarcıkı :img-wink:
HASRETTTTTT
01-05-07, 15:38
öperim gıdından
hatırlamaz mı bu da benim sana ayrılırken hediyem olsun
Şimdi saat sensizliğin ertesi
Yıldız doğmuş gökyüzü ay aydın
Avutulmuş çocuklar çoktan sustu
Birben kaldım tenhasında gecenin
Avutulmamıs ben.
Şimdi gözlerime ağlamayı öğrettim
Ki bu yaşlar
Utangaç boynunun kolyesi olsun
Bu da benim sana
Ayrılırken hediyem olsun.
Soytarılık etmeden güldürebilmek seni
Ekmek çalmadan doyurabilmek
Ve haksızlık etmeden doğan güneşe
Bütün aydınlıkları içine sezebilmek gibi
Mülteci isteklerim oldu arasıra, biliyorsun
Şimdi iyi niyetlerimi
Bir bir yargılayıp asıyorum
Bu son olsun, son olsun.
Şimdi saat yokluğunun belası
Sensiz gelen sabaha günaydın!
İşi gücü olanlar çoktan gitti
Bir ben kaldım voltasında gecenin
Hiç uyumamış ben
Şimdi gözlerime ağlamayı öğrettim
Ki bu yaşlar
Utangaç boynun kolyesi olsun
Bu da benim sana
Ayrılırken hediyem olsun.
Kafamı duvara vurmadan tanıyabilmek seni
Beyninin içindekileri anlayabilmek ve
Yitirmeden yüzündeki anlık tebessümü
Bütün saatleri öyleyce
Dondurabilmek için
Çıldırasıya paraladım kendimi
Lanet olsun
Artık sigarayı üç pakete çıkarttım günde
Olsun gözüm olsun, ne olacaksa olsun...
aneeeeeem bide fayanslar vardı demi :img-pilot
senin şekerin boşa düşmüyor annem
ne zamadır bi fayans fantazyası olmadı sana bi doz gerek günde ben biliyorum
:img-wink:
HASRETTTTTT
01-05-07, 15:39
vay dökelim taşlarıı valla ben unutmadım istersen arkadaşlara da hatırlatiim fayanslarıı:img-hyste :img-hyste
hatırlamaz mı bu da benim sana ayrılırken hediyem olsun
Şimdi saat sensizliğin ertesi
Yıldız doğmuş gökyüzü ay aydın
Avutulmuş çocuklar çoktan sustu
Birben kaldım tenhasında gecenin
Avutulmamıs ben........
olsun gözüm olsun
ne olacaksa olsun.....
benimde cümlenize klip hediyem olsun...
:img-yes:
HASRETTTTTT
01-05-07, 15:41
aksine hasrettttttttim gayet özel denizim direk kendine ayırmış durumda çınarcıkı :img-wink:
çınarcık evet mavicik fulyacık denizcik bencik sencik cık cık cik cik
:img-hyste
KENDİ OLARAK SANA GELEN
Kendi olarak, sana gelen
sana gereksinimi olmadan,
seni isteyen
sensiz de olabilecekken,
senin ile olmayı seçen
kendi olmasını, seninle olmaya bağlayan
O, işte...
Oruç ARUOBA
Sen çoooooooook yaşa. Can dost, güzel insan...
Hasrettttttim zamanında işyerinde bana yaşattığı sıkıntılı anları unutmuş gibi konuşuyor yaaa. Bak sen şimdi... Ondan sonra elbette tekelime alacağım.. Yoksa töre mi dersin, başka şey mi dersin neler olur bilinmez...
alevalev_25_
01-05-07, 15:43
arkadaşlar belki saçmalamış olabilirim ama kusuruma bakmayın paylaşmadan edemeyeceğimmm...
bugünn bu güzell sayfada kendini kaybetmişş mesaj üstüne mesaj yazan benden böyle birşey çıktı...umarım beğenirsinizzz...
Bilinmezlikler içerisinde tanımıştım seni.
Sana ne kadar yakın olmak istesem
Sen bana bir ben kadar uzak durdun.
Yüreğim yaralı minik bir serçe idi
Hançerler iniyordu her geçen gün bu minik yüreğe
Dayanamıyordum
Bu büyük acıya.
Bilinmezliklerde tanıdım seni
O serseri hoyrat bakışların neydi öyle
İlk anda seçmişti yüreğim seni
Kader miydi bizi bir araya getiren
Yoksa basit bir dalgınlık mıydı?
Ben bu sorunun cevabını bir türlü bulamıyorum
Kısacası bulmakta istemiyorum.
İlk gün kağıt helvamı paylaştım seninle
Aslında elimde sana uzattığım kağıt helva değil ömrümdü
Hiç çekinmeden bu ömrü kabul ettin
Bir el gibi ömrümün diğer ucundan koparmadın
Geldin işte..
Sende kendi ömrünü bana vermek ister gibi
Kağıt helvanın aynı noktasına dokundu önce dudaklarımız
Ardından biz dokunduk
Bizken BİR oldukkk!!!
alevalev_25_ / merdiye
vay dökelim taşlarıı valla ben unutmadım istersen arkadaşlara da hatırlatiim fayanslarıı:img-hyste :img-hyste
amanın sakın deyim valla :img-polic
yılın banlanması olur allahım korusun yarebbim :img-help:
HASRETTTTTT
01-05-07, 15:44
olsun gözüm olsun
ne olacaksa olsun.....
benimde cümlenize klip hediyem olsun...
:img-yes:
olsun da o kilpten sonra geçireceğimiz buhranlar kimin hediyesi olsun
bir sevda saklı satırbaşlarında bunun günahı kimin olsun içimsıra sırlarımı verdim sana bu sırlar kimlerin olsun
sen bana seni verdin ya
al bu ben deki ben de senin olsun...
çok şairane gördüm kendimii yaww ne olcak benim bu halim??
zeytine-35
01-05-07, 15:44
aman sevgili epiler sinirlenme dur o merdivenlerde olan da sınav sorusuydu
sınav ondan sonra geldi.
gerçekte de öyle olmaz mı
koşarsın koşarsın vaz geçtiğinde o senin peşinden koşar
ana fikir : kaçan kovalanır
HASRETTTTTT
01-05-07, 15:45
KENDİ OLARAK SANA GELEN
Kendi olarak, sana gelen
sana gereksinimi olmadan,
seni isteyen
sensiz de olabilecekken,
senin ile olmayı seçen
kendi olmasını, seninle olmaya bağlayan
O, işte...
Oruç ARUOBA
:happy0064 :happy0064 :happy0064
öperim gıdından
Sabır konusunda Çınar'la yarışamayacağım ama, sabrederken Çınar'ın konumuna yaklaştık valla..
Hadi gülüm, beklediğimiz yetmez mi? İzlesek artık diyorum...
Seni çoooook sevdiğimi de bir kez daha söylemek istiyorum
HASRETTTTTT
01-05-07, 15:46
Hasrettttttim zamanında işyerinde bana yaşattığı sıkıntılı anları unutmuş gibi konuşuyor yaaa. Bak sen şimdi... Ondan sonra elbette tekelime alacağım.. Yoksa töre mi dersin, başka şey mi dersin neler olur bilinmez...
töree töree olur mu kul fayansa köleeee
ben bilmem deniz bilir
angel_timuçin
01-05-07, 15:46
anaa çınar bana yaaa bende melekcik bide çınarcık siz büyüksünüz yaa bana bırakın çınarcıgı aaaaaaaaaaa:):):):)ayıp ama aaaaaa:D:D:D:D hihihihhi
banane ben berdel istiyorum banane banane yaaaa :icon_whis
HASRETTTTTT
01-05-07, 15:47
aman sevgili epiler sinirlenme dur o merdivenlerde olan da sınav sorusuydu
sınav ondan sonra geldi.
gerçekte de öyle olmaz mı
koşarsın koşarsın vaz geçtiğinde o senin peşinden koşar
ana fikir : kaçan kovalanır
kaçan kovalanır haçan nasıl kovalanır
kaçan balık büyük olur kaçamayan ızgara
tavşan kaç tazıı kovala
örnekler çoğaltılabilirr
töree töree olur mu kul fayansa köleeee
ben bilmem deniz bilir
coştun sen coştun
allahım aklımızı korusun yarebbim
HASRETTTTTT
01-05-07, 15:49
anaa çınar bana yaaa bende melekcik bide çınarcık siz büyüksünüz yaa bana bırakın çınarcıgı aaaaaaaaaaa:):):):)ayıp ama aaaaaa:D:D:D:D hihihihhi
hop hop hop ne oluyo bakiim burdaaa
öyle su küçüğün çınar büyüğün oylamaya sunuyoruummm
aneeeeeem bide fayanslar vardı demi :img-pilot
senin şekerin boşa düşmüyor annem
ne zamadır bi fayans fantazyası olmadı sana bi doz gerek günde ben biliyorum
:img-wink:
vay dökelim taşlarıı valla ben unutmadım istersen arkadaşlara da hatırlatiim fayanslarıı
Hasrettttttt!im tek suçlu sensin. Hastalığıma sebep sensin. Ahhhh derdimin dermanı ahhhhh.
Fayansın taşlarını iyi yapıştırmışlar dökülmez anacığım..
Sabır konusunda Çınar'la yarışamayacağım ama, sabrederken Çınar'ın konumuna yaklaştık valla..
Hadi gülüm, beklediğimiz yetmez mi? İzlesek artık diyorum...
Seni çoooook sevdiğimi de bir kez daha söylemek istiyorum
çooooooooook az kaldı nurum çok az
direk katılıyorum sultanım
oyum su küçüğün çınar büyüğün :good:
HASRETTTTTT
01-05-07, 15:54
şimdi eğer bize o "farklıyım" imajını vermekse amacı boşuna zahmet etmesin
biz onun evde bir resime(nerde ne zaman çekilmiş , hep merak etmişimdir) bakıp bakıp ağladığı,
bir kazağı kokladığı sahneleri biliyoruz.
Mavi'yi bırak silmeyi, unutmayı üstündeki tozları nasıl aldığını biliyoruz.
neden her dizide ya ata biniyorlar ya da bisiklete binip ormanlarda gezi yapıyorlar da bizimkiler ördeklerle muhatap oluyorlar.:img-hyste
Neden Çınar ne zaman birisi ile karşılıklı sandalyeye oturacak olsa illa oturacağı sandalyeyi çekip başka yere koyup oturuyor, bu ayarlamalar sahne öncesi düzenlenmiyor mu yoksa amaç farklı mı?
ooo bizim dizi aristokrat dizi değil de ondan halhktan dizi de eğer ani bi sınıf atlaması olmazsa öyle at bisiklet motor cip felan olmuyo hee ama mavi nin babası çıktığında korkmadım değil mavi cip e filan bincek diye yok anam bizimkiler aristokrat değiller kurgu murgu hikaye
Kesinlikle kabuuuuuuul...
Senden de büyük olduğuma göre...
angel_timuçin
01-05-07, 15:56
[QUOTE=zinednah;3156602]:img-hyste :img-hyste :img-hyste
oyum su küçüğün çınar büyüğün
bak cnm ben küçükyaaa:img-yes: siz büyük:img-yes: benim olsun çınar ok mii:img-help: düşününü anlaşalım :img-cool2 bak bende gözlüklü çınardaa:img-wink: :img-wink: :img-wink: anlaştık su büyügün çınar küçügünnnnnn:happy0064
HASRETTTTTT
Hasrettttttt!im tek suçlu sensin. Hastalığıma sebep sensin. Ahhhh derdimin dermanı ahhhhh.
Fayansın taşlarını iyi yapıştırmışlar dökülmez anacığım..
tabii musluğa fişlan da dikkat etmek lazım fayanslar dökülmez de musluklar tehlike arz etmesin değil mi yawww kamusal işlevsel dgulsar
angel_timuçin
Kesinlikle kabuuuuuuul...
Senden de büyük olduğuma göre...
sizi tehdit ediyom siz kart oldunuz ben çıtırım :img-blush :img-blush :happy0064
HASRETTTTTT
01-05-07, 15:57
[QUOTE=zinednah;3156602]:img-hyste :img-hyste :img-hyste
oyum su küçüğün çınar büyüğün
bak cnm ben küçükyaaa:img-yes: siz büyük:img-yes: benim olsun çınar ok mii:img-help: düşününü anlaşalım :img-cool2 bak bende gözlüklü çınardaa:img-wink: :img-wink: :img-wink: anlaştık su büyügün çınar küçügünnnnnn:happy0064
bak hala konuşuyor aloo
su küçüğüm çınar büyüğün törelere karşımı geliyoısun bu cihan nerde çabuk gele bula döve :img-hyste
Beni kesin teneşir paklayacak.. O yüzden Çınar benim...
Niloşum beni kesecek ama, Çınar büyüğün. Malum bizim vaktimiz dar... Bu dünyada iken dünyanın nimetlerinden faydalanmak gerekiyor, değil mi ama?
[QUOTE=angel_timuçin;3156633]
bak hala konuşuyor aloo
su küçüğüm çınar büyüğün törelere karşımı geliyoısun bu cihan nerde çabuk gele bula döve :img-hyste
hemen haber salına cihan buluna eline bi turp verile töre yerine getirile
(turp ne be :icon_sorr )
HASRETTTTTT
01-05-07, 16:00
[QUOTE=HASRETTTTTT;3156656]
hee turp nee ??
tabii musluğa fişlan da dikkat etmek lazım fayanslar dökülmez de musluklar tehlike arz etmesin değil mi yawww kamusal işlevsel dgulsar
Kesinlikle dikkat edilmesi gereken yer. Çok doğru söylüyorsun. Bu konuda sana katılıyorum..
Bir de kese olayı var, malumunuz...
HASRETTTTTT
01-05-07, 16:00
[QUOTE=HASRETTTTTT;3156656]
hazır başlamışken sıla yı da dövse fena olmaz hanii:img-hyste
sizi tehdit ediyom siz kart oldunuz ben çıtırım :img-blush :img-blush :happy0064
aaa valla hiç yakıştıramadım
kart-çıtır falan
bilmiyorum böyle bi ayrım yapılmalımı??? bilemiyorum yani???
bilen???? :img-pilot
timucinhastasi
01-05-07, 16:01
arkadaşlar belki saçmalamış olabilirim ama kusuruma bakmayın paylaşmadan edemeyeceğimmm...
bugünn bu güzell sayfada kendini kaybetmişş mesaj üstüne mesaj yazan benden böyle birşey çıktı...umarım beğenirsinizzz...
Dayanamıyordum
Bu büyük acıya.
Geldin işte..
Ardından biz dokunduk
Bizken BİR oldukkk!!!
alevalev_25_ / merdiye
merdiyeeee bunun neresii saçmaa allah aşkınaa muhteşemm olmuşş muhteşemm ellerine yüreğine duygularına sağlık bebeğimm inan bana müthişş bayıldımm okadar güzel anlatmışsşnkiii .... ellerine sağlıkk canımm benimmm
angel_timuçin
01-05-07, 16:01
Beni kesin teneşir paklayacak.. O yüzden Çınar benim...
Niloşum beni kesecek ama, Çınar büyüğün. Malum bizim vaktimiz dar... Bu dünyada iken dünyanın nimetlerinden faydalanmak gerekiyor, değil mi ama?
bendee öel diyom zaten sne git aksagı bul çınarı bana ver hihi:img-blush bak ben ona neler yapacam benim güzel bakışlı çınarım:img-blush ayıp ya okumayın :happy0064 kıskanmayın bu aradaa bak size göre bir aksak ve sarı çiyanım var:img-yes: :icon_whis
Ahhh canımıniçi sizin daha göreceğiniz günler var önünüzde.. Etmeyin eylemeyin..
Sonra dikkatini çekmek istediğim bir nokta daha var. Ehhh biz de şarap gibi olduk hani..
HASRETTTTTT
01-05-07, 16:02
aaa valla hiç yakıştıramadım
kart-çıtır falan
bilmiyorum böyle bi ayrım yapılmalımı??? bilemiyorum yani???
bilen????
biri beni mi çağırdı ben de şöyle diyorum
I know what is it young but you dont know what is it old
[QUOTE=zinednah;3156699]
hee turp nee ??
ya ne biliyim
işte mevzuya turp sıkmak gibi bişey olabilir mi acep
yani hani turp alsa sıksa töreyi yerine getirse :img-polic
bilemiyorum ki ben kimim? :img-blush
bendee öel diyom zaten sne git aksagı bul çınarı bana ver hihi:img-blush bak ben ona neler yapacam benim güzel bakışlı çınarım:img-blush ayıp ya okumayın :happy0064 kıskanmayın bu aradaa bak size göre bir aksak ve sarı çiyanım var:img-yes: :icon_whis
Oyyyy oyyy oyyy kızlar bu çıtırlar çoooook fena.. Sabişşşşşş, Handeeeeee imdattttt yetişin...
angel_timuçin
01-05-07, 16:03
biri beni mi çağırdı ben de şöyle diyorum
I know what is it young but you dont know what is it oldbırakın çınarı bana yaa alla alla ayıp ya ne yazıyoo ordaaa:img-cool2 hiç bi fikrim yokkkk çıtır kıtır fark etmez :happy0064 bırakın diyom karşılıgında size 150 bin dolar verecemmm:img-yes: :icon_whis :img-polic
Dayanamıyordum
Bu büyük acıya.
Geldin işte..
Ardından biz dokunduk
Bizken BİR oldukkk!!!
alevalev_25_ / merdiye
Merdiye'm süper olmuş.Sende ne cevherler varda bilmiyoruz.Bak bu konuda ümmümünde ilham perileri meşhurdur...jasminsim ebrum kulakların çınlasın deneme yapmıştı pek güzel olmuştu:img-hyste .Bende yeteneksizliğini ispatlamış bir şahısım bu konuda:img-hyste
Amanın neler oluyor Mağvii, yani forumdaşlar...:img-pilot
Buraları böyle görmek ne saadet, devam devam...:happy0064
Nazar değmesin maşallah mahiyetinde nazar boncuğumu foruma bırakıp kenara çekileyim...
HASRETTTTTT
01-05-07, 16:04
[QUOTE=HASRETTTTTT;3156707]
ya ne biliyim
işte mevzuya turp sıkmak gibi bişey olabilir mi acep
yani hani turp alsa sıksa töreyi yerine getirse :img-polic
bilemiyorum ki ben kimim? :img-blush
şimdi bu kart meselesini ben kapatıyorum zira bize hiç yakışan bi yaklaşım değil gelelim çınar ın fasulyeden faydalarına
Oyyyy oyyy oyyy kızlar bu çıtırlar çoooook fena.. Sabişşşşşş, Handeeeeee imdattttt yetişin...
yok annem yok
yetişmeye gerek yok
şimdi çıtır kart mevzuuuu derin bi mevzuuuu...:img-pilot
HASRETTTTTT
01-05-07, 16:06
bırakın çınarı bana yaa alla alla ayıp ya ne yazıyoo ordaaa:img-cool2 hiç bi fikrim yokkkk çıtır kıtır fark etmez :happy0064 bırakın diyom karşılıgında size 150 bin dolar verecemmm:img-yes: :icon_whis :img-polic
verme saol
sana lazım olur kart olduğunda
çınar ın faydaları ve zararları
1- yararı evde bulamayacağınız aşkı günahsız bi şekilde tv karşısında yaşarsınız
2-zararı ev de bulamayacağınızı anlayınca evdekini takmamaya başlarsınız
devam edecek
timucinhastasi
01-05-07, 16:07
Merdiye'm süper olmuş.Sende ne cevherler varda bilmiyoruz.Bak bu konuda ümmümünde ilham perileri meşhurdur...jasminsim ebrum kulakların çınlasın deneme yapmıştı pek güzel olmuştu:img-hyste .Bende yeteneksizliğini ispatlamış bir şahısım bu konuda:img-hyste
aman efenimm istihramınızz :D tşkler bana ne oluyosa yorum merdiyeydi dimi aman napiim kaptırdım işte nede olsa benimde ismim geçiyo şimdi farkettim nekadar uzun zamandır şiir yazmıyorum ben yaa ... ebrunun şiirleride meşhur valla :img-hyste bana başharflerimden oluşan ilk şiiri ebru yazmışti sağolsun :img-hyste fulyamm senin denemeni ben görmedimm bananee bananee bende okumak istiyorummm :img-hyste
angel_timuçin
01-05-07, 16:08
yok annem yok
yetişmeye gerek yok
şimdi çıtır kart mevzuuuu derin bi mevzuuuu...:img-pilotölee dimi derin mevzu meselaa
ben melek =çıtır,pıtır
siz=katır,hıtır:icon_whis :icon_whis :icon_whis :icon_whis örnek buuu
verme saol
sana lazım olur kart olduğunda
çınar ın faydaları ve zararları
1- yararı evde bulamayacağınız aşkı günahsız bi şekilde tv karşısında yaşarsınız
2-zararı ev de bulamayacağınızı anlayınca evdekini takmamaya başlarsınız
devam edecek
bak şimdi bende sana diyeceğim ki
sabişim;
yüzük sahnesi
sende diyeceksin ki
hangi yüzük
bende diyeceğim ki
mavinin yüzügünü bahçeye gömdüğü ve çınarın onu gömülü olduğu yerden çıkarıp sahile gidip mavi gelir belki diye beklediği sahne.....
HASRETTTTTT
01-05-07, 16:10
ölee dimi derin mevzu meselaa
ben melek =çıtır,pıtır
al canım tepe tepe kullan :img-hyste
hayırlı olsun:img-pilot
Kızlar yalnız dikkatimi çeken birşey oldu, kesinlikle paylaşmak istiyorum..
4. bölümde (çok emin olmamakla öyle hatırlıyorum)Çınar Aylin'le kavga edip ayrılmayı düşündüğünde yüzüğünü denize fırlattığı sahneyi hatırlayınız lütfen..
Orada Çınar yüzüğü eline alıp kararsızlık yaşadığı anı da hatırlayınız..
İşte o kareyi dondurun lütfen..
Çınar'ın elleri ve tırnakları çok bakımsızmış..
12. bölüme ilerleyelim.. Çınar'ın evindeler. Mavi ile konuşmasının ardından Mavi gene çemkirmeye başlıyor ve Çınar Mavi kazağı ile başbaşa kalıyor. Mavi karların arasında yürümeye devam ediyor. Çınar'ın eli koltukta. Perdeyi aralıyor ve Mavi'nin ardından bakakalıyor..
Ve tırnaklarrrrr.
Ne kadar bakımlı tırnaklar..
Bu aradan geçen 8 haftada ne oldu da tırnaklar bu kadar bakımlı hale geldi dersiniz...
Evet, yanıtlar...
aman efenimm istihramınızz :D tşkler bana ne oluyosa yorum merdiyeydi dimi aman napiim kaptırdım işte nede olsa benimde ismim geçiyo şimdi farkettim nekadar uzun zamandır şiir yazmıyorum ben yaa ... ebrunun şiirleride meşhur valla :img-hyste bana başharflerimden oluşan ilk şiiri ebru yazmışti sağolsun :img-hyste fulyamm senin denemeni ben görmedimm bananee bananee bende okumak istiyorummm :img-hyste
Ümmüm bitanem,ben yazsam ağlarsın...Yazmayı denedim denemedim değil ama yok olmuyor basiretim bağlı bu konuda kanımca...Yada bütün ilham perileri sana ve merdiyeme çalışıyor...:img-hyste
timucinhastasi
01-05-07, 16:12
ben melek =çıtır,pıtır
bak timuçini melek yapan arkadaş ki şahsen timi melek olarakl görmüyorum artık ziraa konu çınarsa iş değişir ama konu kapandı sen neden hala devam ediyorsun ... ?? hem çınarı alabilirsin nasılsa hayali bir karakter dimi ? sana timuçini versek alırmısın ?? alamassın dimi orda çıtır olman farketmicek asla ... hem kart kelimesi çok çirkin ... saygı çerçevesini aşmadan paylaş içindekileri lütfen ... !!!
kenara çekilenin gece rüyalarına Selahattin komser konuk oluyormuş ona göre
arkadaşlar bu kadar nazar boncuğumuz varken nazar değmez ama her an mod değebilir yani.
alevalev, sen içinden geleni yazmışın, hiç kötü olabilir mi?
İyi söylüyorsun arkadaşım da buraya bir dalarsam çıkmama imkan ihtimal yok. Peki ben burda yorumlara yorum, sorulara cevap eklemeye başlarsam işi gücü kim yapacak...
Selahattinden daha korkunç rüyalar görme ihtimalim var benim, mesela rüyama hocam girerse "neler oluyor Değmettt" derse ne cevap vermemi öneriyorsunuz??:icon_sorr
HASRETTTTTT
01-05-07, 16:12
bak şimdi bende sana diyeceğim ki
sabişim;
yüzük sahnesi
sende diyeceksin ki
hangi yüzük
bende diyeceğim ki
mavinin yüzügünü bahçeye gömdüğü ve çınarın onu gömülü olduğu yerden çıkarıp sahile gidip mavi gelir belki diye beklediği sahne.....
garibimin hayatının mavi yle tanıştıktan sonraki yarısı mavi yi sahilde orda burda beklemekle geçti zaten
ya da marketten diş macunu kollksiyonuna en yeni nane kokulusunu seçmekle çok çekti bu çınar çok bırakın çıtırların olsun biz ev de örgümüzü öreriz
ben melek =çıtır,pıtır
şimdi melekcim
şansını zorlamak diye bir deyim vardır
bilmem bilirmisin???
ben derim ki sen bunu öğren şansını zorlama!!!
seni ben çıtırlığınla baş başa bırakıyorum ve müsade edersen bu mevzuuuyuuuu kapatıyorum...
uzatmayalım dostları sıkmayalım diyorum...
sevgiler....
HASRETTTTTT
01-05-07, 16:14
4. bölümde (çok emin olmamakla öyle hatırlıyorum)Çınar Aylin'le kavga edip ayrılmayı düşündüğünde yüzüğünü denize fırlattığı sahneyi hatırlayınız lütfen..
12. bölüme ilerleyelim.. Çınar'ın evindeler. Mavi ile konuşmasının ardından Mavi gene çemkirmeye başlıyor ve Çınar Mavi kazağı ile başbaşa kalıyor. Mavi karların arasında yürümeye devam ediyor. Çınar'ın eli koltukta. Perdeyi aralıyor ve Mavi'nin ardından bakakalıyor..
Ve tırnaklarrrrr.
Bu aradan geçen 8 haftada ne oldu da tırnaklar bu kadar bakımlı hale geldi dersiniz...
Evet, yanıtlar...
manikür yaptırdıı..
Ve tırnaklarrrrr.
Evet, yanıtlar...
manikür :img-wink:
olabilirmi acep????
hain köfte arkamdan bakın neler demiş,alacağın olsun canım büyüklük ille yaştamı boyut olarak olamazmı:img-yes:
ayrıca dgulsar sana diyeceğimi bilirdim ama burası yeri değil neyse,şeker ayyuka çıkmış hala çınar diyor,daha da arttıracaksın :img-hyste
ben yokken coştunuz yine ağlamak isiyorum yaaa:icon_sorr
timucinhastasi
01-05-07, 16:15
Ümmüm bitanem,ben yazsam ağlarsın...Yazmayı denedim denemedim değil ama yok olmuyor basiretim bağlı bu konuda kanımca...Yada bütün ilham perileri sana ve merdiyeme çalışıyor...:img-hyste
yok yok hepsidee merdiye ye çalışıyo anacımm banada uğradıkları yok ebruya kıskanması için biri daha çıktıı merdiyemm hazır ol bebeğimm :img-hyste ziraa (bu kelimeye taktımm) ebrulii yorumlar pekte hoş olmuyoda konu şiir olunca :img-hyste hmm tamam ozaman fulyamm berrat edebilirsin canımm serbestsinn :img-hyste
Ve tırnaklarrrrr.
Evet, yanıtlar...
Parayı buldu (ee 8 bölüm geçmiş paraya para dememiştir) manikür yaptırdı.
Bir sekiz hafta sonra da pediküre başladı.
Bir 16 hafta sonra da saç ekimine başlayacaktı ki sezon finali geldi. Yarım kaldı. Tatilden sonra başladı ama yetişmedi. Sonra hızla devam etti...
Tedavi yan etki yaptı sakalları coştu. :img-hyste Şimdilerde comcom sakallarına acısız epilasyon araştırıyormuş. :icon_whis
sorular çok zor ben cevaplamaa hakkımı kullanıyorum nasıl olsa katıldığımız için 100 puan aldık dimi ** sevgiler:img-wink:
HASRETTTTTT
01-05-07, 16:16
hain köfte arkamdan bakın neler demiş,alacağın olsun canım büyüklük ille yaştamı boyut olarak olamazmı:img-yes:
ayrıca dgulsar sana diyeceğimi bilirdim ama burası yeri değil neyse,şeker ayyuka çıkmış hala çınar diyor,daha da arttıracaksın :img-hyste
ağla ağlayabildiğin kadar bütün güzellikler sen de aşk bendedir
angel_timuçin
01-05-07, 16:17
bak timuçini melek yapan arkadaş ki şahsen timi melek olarakl görmüyorum artık ziraa konu çınarsa iş değişir ama konu kapandı sen neden hala devam ediyorsun ... ?? hem çınarı alabilirsin nasılsa hayali bir karakter dimi ? sana timuçini versek alırmısın ?? alamassın dimi orda çıtır olman farketmicek asla ... hem kart kelimesi çok çirkin ... saygı çerçevesini aşmadan paylaş içindekileri lütfen ... !!!
ama ben kötü anlamda demedim kii yaa şaka gibi yaniii (bu arada adım MELEK):sad53: :sad53: :icon_cry: :( :img-cray:
ağlama annem sen kıyamaaaaaaaaaam
katıl bize katııııııııııııııl
ağlamaktan değil ama
öperim şeker yanaklarından :img-yes: :img-wink:
Ve tırnaklarrrrr.
Evet, yanıtlar...
şimdi ben olaya şöyle bir yaklaşımda bulunmak istiyorum, aylin ve çınar 3 yıl mı evli kaldılar hatırlamıyorum ama aradan baya zaman geçmiş, çınar kendini ayline beyendirme safhalarından çoktan geçmiş, sonra maviyi tanıdı ve o da ne?? aşık oldu, baktı ki yeni bir aşka yelken açıyor, bakımlı olmam gerekiyor diye düşündü ve maniküre gitti kanımca :img-hyste :img-hyste
HASRETTTTTT
01-05-07, 16:18
Bir 16 hafta sonra da saç ekimine başlayacaktı ki sezon finali geldi. Yarım kaldı. Tatilden sonra başladı ama yetişmedi. Sonra hızla devam etti...
Tedavi yan etki yaptı sakalları coştu. :img-hyste Şimdilerde comcom sakallarına acısız epilasyon araştırıyormuş. :icon_whis
he yaaa sakkalar coşmuş ben de gördüm niyekine acaba bilen varmı ???
Şekerimle uğraşırken siz de Çınar'la uğaşıyordunuz ama..:sad53: :icon_sorr
ay alevim kopardın
eyvallah
ya o sakallar nedir hakikaten benim diyen cuma haltetsin valla pes
çok özledimm yaa hemde çokkkkkk yaa eski günleeri hp her perşembe beklemimizii yorumlarımızıı fragmann tartışmamızı mavi ile çınarın aşklarını yaşamalarını çok özledimm hergün izlesemm bile yetmiyorr yaa çok özledimm çooookkk
angel_timuçin
01-05-07, 16:21
ay alevim kopardın
eyvallah
ya o sakallar nedir hakikaten benim diyen cuma haltetsin valla pes
kesmiş sakalı yanii azaltmış bi arkdaş görmüş ara cafede yaa bide afife jale ödül töreninde yaaaa:img-blush
:img-cray: :img-cray: :img-cray:
Allahım sayfa coştu.35 kişiyiz.Dizileri 7 hafta önce bitmiş arşive alınmış hangi sayfa bizim gibi...Nasıl bir güzelliktir bu.Ben çok duygulandım.Az önce 35 kişiyi görünce ümmüm bana sayfadaki kişi sayısına bakmayı yasakladı...Ben bir ağlayıp geliyorum:img-cray: Allah bugünlerimizi neşemizi daim etsin:img-cray:
Ve tırnaklarrrrr.
Evet, yanıtlar...
efenim eşinden beklediği ilgiyi ve sadakati göremeyen Çınar suçu kendınde arar. çok çirkinim. hiç saçıma başıma bakmıyorum felan. sona gıder bı güselık salonuna... manikür pedikür... Elinde sigarası ayak parmakları arasında pamuklar.... :img-hyste efenime söliyim beni baştan yarat mantığında bakım yapılmış saçlar ve tırnaklar... zaten metroseksüellerden hoşlanan Mavi (bkz. Aksak-kendiside cok bakımlı, bilirsiniz jole olsun sac boyası olsun) Çınar'ın bu halini görünce çok etkilenir, tabiri caizse dibi düşer... Çınarsa cilveli tavırları ve manıkurlu tırnaklarıyla artık istediğini elde etmeye oldukça yakındır...:img-hyste
ay ay o koltukta düşenemiyom Çınâr'ı.Allahım aklıma mukayıt ol
timucinhastasi
01-05-07, 16:22
ama ben kötü anlamda demedim kii yaa şaka gibi yaniii (bu arada adım MELEK):sad53: :sad53: :icon_cry: :( :img-cray:
bak melekcimm şakanında bir sınırı var dimi ? neyseee konu kapandıı açmıyorumm tekrar ama artık daha dikkatli ol lütfeeenn ..... ben çıktım arkadaşlar yemek felan yencek şimdiii ... sizleri seviyorummm uzun zamandır katılamıyodumm özlemişimm sağlıcakla kalınn melekler başınızan hiçmi hiç eksik olmasın (görünmeyen melekler yanii koruyucu melekler) :sad53: :sad53:
angel_timuçin
01-05-07, 16:22
:img-cray: :img-cray: :img-cray:
Allahım sayfa coştu.35 kişiyiz.Dizileri 7 hafta önce bitmiş arşive alınmış hangi sayfa bizim gibi...Nasıl bir güzelliktir bu.Ben çok duygulandım.Az önce 35 kişiyi görünce ümmüm bana sayfadaki kişi sayısına bakmayı yasakladı...Ben bir ağlayıp geliyorum:img-cray: Allah bugünlerimizi neşemizi daim etsin:img-cray:
yetmez 35 105 lazım yaa:(:(:( hp i,çin az bileeeeeee:sad53:
angel_timuçin
01-05-07, 17:21
herkesler gitmiş yaa:(:(:(:(
İki saattir yazılanları okuyorum ancak bitirebildim.Bende bir şeyler yazayım dedim ama sağolsun arkadaşlar yazacak replik bırakmadınız bilmiyorum yazıldı mı ama benim son sahnede,
çınarın afedersiniz hanım efendi aceba yanınız boşsa bu yolculukta size eşlik edebilirmiyim sorusuna
Mavinin verdiği cevap ömrüm boyunca bana eşlik edebilirsiniz sahnesi geldi
Not ayrıca bu yazdıklarımı 1 saat önce yazdım ama bir türlü gönderemedim
Neler oluyor böyle siteye iki gündür.Ne güzel herkesler burdaydı.Sohbetlerimiz coşmuştu.Birden uçuverdi site.Olacak iş mi şimdi bu???
İki saattir yazılanları okuyorum ancak bitirebildim.Bende bir şeyler yazayım dedim ama sağolsun arkadaşlar yazacak replik bırakmadınız bilmiyorum yazıldı mı ama benim son sahnede,
çınarın afedersiniz hanım efendi aceba yanınız boşsa bu yolculukta size eşlik edebilirmiyim sorusuna
O sahne artık onların tatlılık,sempatiklik,uyumluluk sınırlarını zorladıkları sahnelerdir.Bu kadar mı yakışır allahım yarattığın iki kul bu kadar mı hııı??
angel_timuçin
01-05-07, 17:30
aynen bende arkadaşım ne oldu sorun var galiba bi türlü gitmedi yaa:(:(:(ama sorun çözüldü galibaaa
bu arada ben o sahnede havalara uçtum çok mutlu oldum güzel bir sahneydi çınarda harika bir performanstı yaaa:happy0064
angel_timuçin
01-05-07, 17:39
hihihihi hocam bendee burda yalnızım dee hihihii sadece hp çiler var dee hihihi
evet yaw ben de tam yazmıştım göndere bastım hepsi gitti :( yazamam ben bir daha da ya offf ama hepiniz süpersiniz çok komiksiniz yaw ben valla okurken sessiz sessiz gülmeye çalışıom ofiste bana deli muamelesi yapmasınlar die yaw ama hp asla bitmeyecek ya sayenizde benim için..o kadar seyi nasıl yazıosnz bilmem ya benim aklıma hiç gelmeyen şeyler ama çok komik ya hepiniz süpersiniz..
bir daha da böle bir dizi olmaz heralde ya ilk ve tek olacak gerçekten de..
Bak ben yine sinirlendim şimdi.Nostalji yapıyorum sabahtan beri çene çalmaktan fırsat buldukça:img-hyste .
Bu Çınar'ın arabasına bomba konulduğunda hastanede yatarken Ayli'nin bu kadar yakınında olmasına nasıl izin verebildi bu Çınar.Hiç aklına gelmedimi Mavi rahatsız olabilir diye yeri gelince kendisi Aksak için az cıngar çıkarmadı.Mavi de pek ketumdu o ayrı.Pek sevgili adaşım Fulya ablama kıskanmadığını söylemişti.Bunun da nasıl olduğunu anlayabilmiş değilim ama...Ben hastaneye gideceğim sevgilimin kolunda eski karısını göreceğim ve kıskanmayacağım:dito
ya gerçekten bir çift bu kadar mı uyumlu oalbilir ya onların uyumu bana sayfalar dolusu bir senaryo yazdırdı ya bir daha da olmaz sanırsam böle bir aşk bir dizide ve böle bir çift ya çok özlüorum ben hp yi ya :(
[QUOTE=alamehmet;3157534]Bak ben yine sinirlendim şimdi.Nostalji yapıyorum sabahtan beri çene çalmaktan fırsat buldukça:img-hyste .
Bu Çınar'ın arabasına bomba konulduğunda hastanede yatarken Ayli'nin bu kadar yakınında olmasına nasıl izin verebildi bu Çınar.Hiç aklına gelmedimi Mavi rahatsız olabilir diye yeri gelince kendisi Aksak için az cıngar çıkarmadı.Mavi de pek ketumdu o ayrı.Pek sevgili adaşım Fulya ablama kıskanmadığını söylemişti.Bunun da nasıl olduğunu anlayabilmiş değilim ama...Ben hastaneye gideceğim sevgilimin kolunda eski karısını göreceğim ve kıskanmayacağım:dito[/QUOTE
evet aslında çınar da ayline tavır koyabilrdi bence de ben annesine de kızdım çınarın orda dio ya aylin gelmedi mavi sonra desene çocuğuna geldi diee ne die o kadına yüz veriosun hem maviye gelme diosun ama aylinin yaptığı ne o çok mu iyi bir insan ama dimi çınarı aldattı ya daha ne yapsın..mavim en azından seviodu çınarı
hele bir de eve gelmişti aylin elinde poğaçalarla demez mi çınara senin onuruna ne kadar düşkün olduğunu bilirim diee ee madem biliodun sen neden aldattın ya onu ya hayret bir şey gerçi iyi ki ayrıldılar ama ay bnde kızdım şimdi ama çınar orda iyi tavır koymuştu en azından...
uzun zamandır yazı yazamıyorum.herkese bir slm diyerek başlıyayım söze.yazcaklarım önemli olmasada,dizi bittikten sonra siteye sadece uğramakla yetindim.yorum yazamaz hale geldim.aklımda kalanları yazmak istedim...
HP bitti ama ben bütün videoları izlemekten replikleri ezberledim.aslında o kadar güzel replik varmışki, ben çınarla maviden bunları kaçırmışım.aslında aksak ne iyi niyetli adammışda daha ben yeni farkına vardım.hp den önce insan her diziyi izleyebildiğini düşünüyor.ama hp yi izledikten sonra dizilerdeki kimseyi kimseye yakıştaramıyor.her geçen perşembenin boş olduğuna inanıyor.
dizimizdeki kahramanların biraysel yayınlar yapmaya başladılar.timuçinide fransaya uğurladıktan sonra artık her şey boş!!
Bak ben yine sinirlendim şimdi.Nostalji yapıyorum sabahtan beri çene çalmaktan fırsat buldukça:img-hyste .
Bu Çınar'ın arabasına bomba konulduğunda hastanede yatarken Ayli'nin bu kadar yakınında olmasına nasıl izin verebildi bu Çınar.Hiç aklına gelmedimi Mavi rahatsız olabilir diye yeri gelince kendisi Aksak için az cıngar çıkarmadı.Mavi de pek ketumdu o ayrı.Pek sevgili adaşım Fulya ablama kıskanmadığını söylemişti.Bunun da nasıl olduğunu anlayabilmiş değilim ama...Ben hastaneye gideceğim sevgilimin kolunda eski karısını göreceğim ve kıskanmayacağım:dito
Ay kendimden alıntı yaptım ama ben birşeye daha çemkircem bu bölümde izninizle.
Hani askere gidip bir daha dönemeyen Koray vardı bir zamanlar bildiniz mi heh işte o gelmişti hastaneye.Çınara birşey isteyip istemediğini sormuştu.Çınarda Mavinin resmini istemişti.Korayda sen burda yatarken Mavi geldi ama sonra giremedi hastaneye gibi birşeyler demişti.Çınarda burda şaşırarak geldimi dedi.Çınara ve size sorarım bu kız senin sevgilin değilmi,neden gelmesin,gelmiş olması bu kadar şaşırtıcımı,ayrıca kendine geldikten sonra hiç sormak aklına gelmedimi Mavi nerde niye yok burda diye birilerine....Benim bugün Çınara çemkirme günüm kanımca.:img-hyste
Şimdilerde comcom sakallarına acısız epilasyon araştırıyormuş. :icon_whis
bulursa arsen'ede bir deyiversin madem,sevaptır:img-hyste
vallahi ara ara girip bir kaç yorum okuyabiliyorum,ne yazdınız hiç bilmiyorum daha doğrusu yetişemiyorum allah neşenizi bozmasın...
Ve tırnaklarrrrr.
Evet, yanıtlar...
Çok kızgınım çok:icon_evil :icon_evil Tam bir hevesle iki satır yazıp çözüleyim dedim sayfa hata verdi.Sayfayı bu kadar canlı bul sonrada kendin çal oyna olmazki canım:img-help:
Çınar komserim yeni ilişkisi başlarken hayatımda ilk kez tanık olduğum o anlatılmaz yapıdaki ellerinin tırnaklarına manikür yaptırmış demek.Başlangıçta herkes böyledir bakımlı olur sonradan normale dönülür
Peki Mavicim neden bu aşkın olgunluk safhasında dişlerini yaptırmıştır?
TDG nin bunlardan haberi var mıdır?Eğer haberi varsa bu yüzden mi vuslat gecikmiştir?
Yoksa birileri aşka davet mi etmiştir edilmiştir?
Toparlayamadım gördünüz mü? Karıştırdım yine gerçekle sanalı.
Ben Şengiller miyim ki hemen kaçış yolu bulayım:icon_whis
Offf her yerde engel:img-help:
Hanımlar
Maşallah, allah nazardan saklasın hepinizi:img-yes: Birkaç saat giremedim 15 sayfa birden atlamış Şok oldum, yazdıklarınız ancak okuyabildim.
Buranın her daim sürmesi ve sayfaların çoşması dileğiyle
Ay kendimden alıntı yaptım ama ben birşeye daha çemkircem bu bölümde izninizle.
Hani askere gidip bir daha dönemeyen Koray vardı bir zamanlar bildiniz mi heh işte o gelmişti hastaneye.Çınara birşey isteyip istemediğini sormuştu.Çınarda Mavinin resmini istemişti.Korayda sen burda yatarken Mavi geldi ama sonra giremedi hastaneye gibi birşeyler demişti.Çınarda burda şaşırarak geldimi dedi.Çınara ve size sorarım bu kız senin sevgilin değilmi,neden gelmesin,gelmiş olması bu kadar şaşırtıcımı,ayrıca kendine geldikten sonra hiç sormak aklına gelmedimi Mavi nerde niye yok burda diye birilerine....Benim bugün Çınara çemkirme günüm kanımca.:img-hyste
orada bir kopukluk olmuştu.onada biras yorum yapayım...
koray mavinin bikaçkez uğradığını söyleyince çınar çok şaşırmıştı herkesin bildiği gibi.peki ayşegül mavinin içeri alınmadığı için aşağıda beklediğini söyleyince çınar yine bir şaşkınlık yaşadı ama bu beklenen kadar olmadı.yani mavinin bi kaç kez uğraması mı daha büyük olay yoksa aşağıda beklemesini mi???
timuçin hayranı
01-05-07, 18:00
27. bölümü izliyordum bişeye takıldım.
aksağın evinde mavi, aksak ve çınara bağırıyor falan.
sonra mavi evden çıkınca çınar aksağa bakıp başını sallıyor. bu hareketle ne demek istiyor?:icon_whis
çalışkan öğrencilerden cevap bekliyorum:img-grin2
vallahi ara ara girip bir kaç yorum okuyabiliyorum,ne yazdınız hiç bilmiyorum daha doğrusu yetişemiyorum allah neşenizi bozmasın...
of ya harbiden neydi onun durumu yaww ama onları bile gösterdiler yaw bize kaç sahne yatakta dimi ama onu bile izledik en izlenilmesi gerekenleri ise göremedik yaww neyse kızmıcamm gene :)
sen Çınar'a çemkir ben arkadan savunurum merak etme Fulya
yarında ben çemkinirim sen savunursun
forum bugünler içindir, öyle di mi
şimdi Çınar o sırada Türk televizyon dizilerindeki en gerçekçi bomba patlatma(hatırladığım kadarıyla, yanlış ta olablir) sahnesinin etkisiyle kendisini bilmez hastanede yatıyorken, öyle şeyler söylemiş olabilir yani
bu arada ben diziyi 31. bölümden itibaren seyrettiğim ve önceki bölümleri daha sonra
internetten seyrettiğim için bazen önceki bölümlerde yanıldığım, hatırlamadığım sahneler olabilir. yanlışım olursa düzeltin.
malesef bazı sahneleri devamlı izlemekten, diğerlerine sıra gelmiyor da :img-hyste
:img-hyste :img-hyste
Lütfen açık konuşunuz hangi sahneler mesela:img-hyste .Bu arada bende diziyi 35. bölümden itibaren izlemeye başladım ama maşallah çok kısa zamanda her bölümü hatmettim.Ama haklısın izlenmesi önem arzeden bölümlerden pek sıra gelmiyor eski bölümlere katılıyorum:img-hyste
alevalev_25_
01-05-07, 18:05
Blue'ya cevap verecektim ki bu konuda Nil'im sen Arsen dedinnn...
bence dee acısız epilasyon en başta Arsen'e gerekk..:img-hyste
ay adamın malum sahnesi gözümün önüne geldi dee...zavallı Gülay diyeceğimm hatunun da hiç şikayet eder yani yoktu yaniii...
hayatından yeterince memnundu...yoksa bize mi öyle göründüü...:img-help:
alevalev_25_
01-05-07, 18:07
Hanımlar
Maşallah, allah nazardan saklasın hepinizi:img-yes: Birkaç saat giremedim 15 sayfa birden atlamış Şok oldum, yazdıklarınız ancak okuyabildim.
Buranın her daim sürmesi ve sayfaların çoşması dileğiyle
ablacım senin nazar boncuklarınla korunuyor sayfalarımızz...:good:
çok şükür gerçek hp severlerimiz sayfalarımızdaa...
yazamayan ama gönlü hep bu sayfa da olan her daim dostlarımız forumdaşlarımızda elbetteee...
:img-hyste :img-hyste
.Bu arada bende diziyi 35. bölümden itibaren izlemeye başladım ama maşallah
şuana kadar duydugum en geç izleyen kişisin alamehmet.....seni kınamaya hakkım var dimi....:dito
ama aradaki açıgı süper kapamışsın.....:happy0064
edit:bi koşu baktım geldim 35 de na varmış diye...anam sen sorgu odasına vuruldun dimi
yoksa çınarın mektubunamı..
yoksa yarım bıraktın şarkısınamı(ilk defa dinlemiştik)
not:bu bölümün bende de anısı vardır....saat 21.30 da elektirikler kesilmişti ve ben o saat te ablamı da alıp kuzenime gittim hp yi izlemek için....gece 22 de misafirlige gittin yani....:img-blush
sonra finalde yarım bıraktın çaldı....ve ben...aaaa yeni şarkı diye tepkimi dile geitrdigimde...
kuzenim ve eşi şaşırmışlardı...bir dizide çalan bir parça için böyle bir tepki verdigim için...
bende dedim bu dizi degil...hp....
ablamda saso nun yaşam biçimi dedi.... :img-hyste
bozmasa olmaz sanki...:icon_sorr
yine edit:hp cilerin ailelerinde bir gelenek oldu galiba...hp ile ilgili bir muhabbette...hp cileri...bozmak..azarlamak...halimize gülmeleri...:img-help:
sen Çınar'a çemkir ben arkadan savunurum merak etme Fulya
yarında ben çemkinirim sen savunursun
forum bugünler içindir, öyle di mi
:img-hyste
Ayyy yazıkk çemkirmeyin Çınar ıma:img-blush ÇOk çekti çocuk çookk garibim!!!
17. bölümü izliyordum malum park sahnesi
mavi çınara " aksakla başa çıkabilirim onu tanıyorum ama seni tanımıyorum kendini bana bam başka biri olarak tanıttın" diyor
hadi be ordan mavi sende sen kendini sanki çınara ben bu alemin en iyi hırsızıyım diye tanıttın tencere dibim kara senin ki benden kara durumu yani
sanki ilk defa izlyormuş gibi bu bölümü yine maviyi parkta bırakıp gitmesine çok kızdım çınarın ne yapabilirdi bişe gelmiyor aklıma ama orda yanlız başına hırsızın uğursuzun içinde bırakmamalıydı
biliyorum diceksiniz ki sen şimdi kime kızdın bende bu formdakiler gibi kendi içinde çelişkiler yaşıyan biriyim işte
evet yaw ben de tam yazmıştım göndere bastım hepsi gitti :( yazamam ben bir daha da ya offf ama hepiniz süpersiniz çok komiksiniz yaw ben valla okurken sessiz sessiz gülmeye çalışıom ofiste bana deli muamelesi yapmasınlar die yaw ama hp asla bitmeyecek ya sayenizde benim için..o kadar seyi nasıl yazıosnz bilmem ya benim aklıma hiç gelmeyen şeyler ama çok komik ya hepiniz süpersiniz..
bir daha da böle bir dizi olmaz heralde ya ilk ve tek olacak gerçekten de..
sen sessiz gülmüşsün ben Blue&blue blog okurken gülmekten gözümden yaş geldi oda arkadaşım iyimisin diye sordu ayrıca müdürüme yakalandım o halde elimde peçete hem gülüp hem yaşları siliyorum
şuana kadar duydugum en geç izleyen kişisin alamehmet.....seni kınamaya hakkım var dimi....:dito
ama aradaki açıgı süper kapamışsın.....:happy0064
edit:bi koşu baktım geldim 35 de na varmış diye...anam sen sorgu odasına vuruldun dimi
yoksa çınarın mektubunamı..
yoksa yarım bıraktın şarkısınamı(ilk defa dinlemiştik)
not:bu bölümün bende de anısı vardır....saat 21.30 da elektirikler kesilmişti ve ben o saat te ablamı da alıp kuzenime gittim hp yi izlemek için....gece 22 de misafirlige gittin yani....:img-blush
sonra finalde yarım bıraktın çaldı....ve ben...aaaa yeni şarkı diye tepkimi dile geitrdigimde...
kuzenim ve eşi şaşırmışlardı...bir dizide çalan bir parça için böyle bir tepki verdigim için...
bende dedim bu dizi degil...hp....
ablamda saso nun yaşam biçimi dedi.... :img-hyste
bozmasa olmaz sanki...:icon_sorr
yine edit:hp cilerin ailelerinde bir gelenek oldu galiba...hp ile ilgili bir muhabbette...hp cileri...bozmak..azarlamak...halimize gülmeleri...:img-help:
Tabiki kınayabilirsin bende kendimi az kınamadım.:img-hyste
Televizyonla aram çok iyi değildir.Ama bir gün bir bakarım bakarım ve duvarla bütün olmuş soluk soluk iki insan görürüm...İzlememek ne mümkün o saatten sonra...İşte durumum.İyi kapattım ama arayı dediğin gibi.O gece hiç uyumadım.Ve vakit nasıl geçti anlamadım.Düşünsenize bütün o malum sahneleri bir gecede izledim.Varın ertesi günkü halimi siz düşünün...
scale, ben çemkirmem Çınar'a öyle dediğime bakma.
aksine çok acıyorum ona, hiç dediği olmadı, herşeyden en son haberi oldu,
bir silahını doğru kullanamadı sürekli ya düşürdü ya da yanlış nişan aldı.
Canım benim iyi ki çemkirmiyosun!! adamı düşürdüğün hallere bak rezil ettin:img-hyste çemkirsen daha iyiydi:img-blush
Canım benim iyi ki çemkirmiyosun!! adamı düşürdüğün hallere bak rezil ettin:img-hyste çemkirsen daha iyiydi:img-blush
Bize hem severler hem döverler deniyor tam olarak kanımca.Bugün ağırlıklı olarak Çınara çemkirdim ama sanılmasınki Maviye çemkirmicem ona da sıra gelecek:img-hyste Hatta bugünbir ara ona da çemkirdim.Pek çelişkiliyim bugün ben...Hem çelişkili hem duygusal...
mavi öyle pat diye çınara boyun eğecek bir kadın mıydı? Kızın üstünde o kadar sorumluluk var.eeee bu sorumluluklarda öyle hemen teslim olmayı engeller.
En güzel sahnelerden biri nişan sahnesiydi.'ararım ararım seni her yerde ' şarkısını söylerken çınar öyle bir bakıyordu ki maviye.
Bir sahne daha adın ne 'mavi' 3.bölüm galiba
ahhh birde çadır kurarken sahneler varya hiç sormayın.:img-in_lo
aşkın gücünün ispatlandığı sahne Çınarınmaviyi kaçırması
'sen benim kaderimsin mavi.anlımda yazısın sen yoksan bir geleceğimde yok benim' fakat öyle çok güzel sahne var kiiiiiiii!
Bize hem severler hem döverler deniyor tam olarak kanımca.Bugün ağırlıklı olarak Çınara çemkirdim ama sanılmasınki Maviye çemkirmicem ona da sıra gelecek:img-hyste Hatta bugünbir ara ona da çemkirdim.Pek çelişkiliyim bugün ben...Hem çelişkili hem duygusal...
Aslında Fulya cım bu işler sırayla olacaksa gel şu çemkirme işine hep beraber
en baştan başlıyalım.Malum kanaldan ve yapımdan bugün bende onlara karşı pek çemkirme duygusu içindeyim.Ama senin yazdıklarının içinde 13 .bölümde mavi geliyo çınar ın evine gece vakti çınar onu kapıdan uğurluyo ya! ayni senin gibi düşündüm bugün izlerken olmaz bu kadar dedim kendime hem seviyo hem tek başına gönderiyo! aslında şengiller öyle yazmasaydı çınar onu götürürdü :img-hyste ama şengiller işte!
Aslında Fulya cım bu işler sırayla olacaksa gel şu çemkirme işine hep beraber
en baştan başlıyalım.Malum kanaldan ve yapımdan bugün bende onlara karşı pek çemkirme duygusu içindeyim.Ama senin yazdıklarının içinde 13 .bölümde mavi geliyo çınar ın evine gece vakti çınar onu kapıdan uğurluyo ya! ayni senin gibi düşündüm bugün izlerken olmaz bu kadar dedim kendime hem seviyo hem tek başına gönderiyo! aslında şengiller öyle yazmasaydı çınar onu götürürdü :img-hyste ama şengiller işte!
Ah şengiller ahhhh:dito .Neden neden yazmazlar neden dikkat etmezler bunlara anlamam.Hemde birde bayanlar.Gittim gördüm diyorum çok yakın değil evleri diyorum kızcağız yalnız bırakılırmı diyorum diyorum da diyorum.
Bence de bu konuyuda ele alalım sırayla herkeslere çemkirip deşarj olalım:img-hyste
HASRETTTTTT
01-05-07, 18:46
:img-hyste :img-hyste , çok yaşa sen ya,
o zaman biraz öveyim, komserimizi.
şimdi komserimiz; çiçeğine bahçe kiralamıştır, tatillere götürmüştür,
yemekler yapmıştır, nerden geldiği hala belli olmayan
taştan kolye yapmıştır, kendi imkanlarıyla yuva yapmıştır(çadır),
üç kişiyi birden bağlayıp paket yapmışır,
evlilik yıldönümleri için yurtdışına tatile götürmüştür,
yeterli mi dir acaba, yoksa devam edeyim mi
50 60 70 80 90 ohh ohh devamm et devammmm :img-hyste
valla kimsenin Çınara çemkirmeye hakkı yok tek sahne dışında oda Maviyi merdivenlerde bıraktığı sahne en büyük hatası oydu onun dışında 49 bölüm aşkı için debelendi durdu yapmadığı fedakarlık kalmadı adamın yazık ya bu kadar yüklenilirmi
:img-hyste :img-hyste , çok yaşa sen ya,
o zaman biraz öveyim, komserimizi.
şimdi komserimiz; çiçeğine bahçe kiralamıştır, tatillere götürmüştür,
yemekler yapmıştır, nerden geldiği hala belli olmayan
taştan kolye yapmıştır, kendi imkanlarıyla yuva yapmıştır(çadır),
üç kişiyi birden bağlayıp paket yapmışır,
evlilik yıldönümleri için yurtdışına tatile götürmüştür,
yeterli mi dir acaba, yoksa devam edeyim mi
Hem sever hem döverler gurubu sizlere diyorum ki...
vur deyince öldürmeyin:img-hyste
-Bahçe kiralamıştır(bozuldu ,soldu,bakımsızlıktan)
-Tatillere götürmüştür(ayrı uykutulumunda yatılmıştır):img-hyste
_yemekler yapmıştır(sucuk ,sosis kokusuyla)
_seninde dediğin gibi nerden geldiği belli olmayan kolye var(aşırı uzun zincirli)
_Üç kişiyi paketlemiştir evet(yorum yok zaten belli):icon_whis
_Yurtdışına tatile götürmüştür(havaalanı polis vizesinde bu geçişe kalbi dayanan varsa buyursun denesin,ömrümü yediler geçinceye kadar'')
yok yok ben başlıyacam çemkirmeye şimdi.Şu Çınar neleri yapamamış!!olmaz bu kadar :img-hyste
Hem severler hem döverler grubundan biri olarak birşeye daha çemkirmek istiyorum.Bbdbhbcim canım hayatının dikkatsizliğini yapıp telefonları karıştırdı süper bir iş yaptı ama sen bu cümleyi kurarken o tehlikeli kelimeyi kullanıp beni yine çemkirmeye teşvik ettin:img-hyste
13. bölümdeki dikkatsizliği gitmelerine engel oldu.O dinledikleri cdleri daha iyi saklayamadı ya... Pess Çınar pesss:dito
Oy rekora gidiyor bizim sayfa masallah 24 uye var bu konuda, Allah devamini versin..
Sayfalar o kadar cok ilerlemiski, simdi geri donup okumaya useniyorum, zaten ben okuyana kadar bi 5 sayfa daha ilerler sonra yine, sonra yine..
Sorumu cevapliyorsunuz, geyikmi yapiyorsunuz?
ve şarkının ortasında
-olduğun yerde kal
sözleri var.
bende
Çok geriden geliyorum takriben 40 sayfa kadar okunacak yer varmış bugün hepinize helal olsun arkadaşlar.. Sevgili bbdbhb'nin yazdığını okurken benzer bir olayı geçen gün evde yaşamış olmam aklıma geldi ve duble güldüm.. Sizlerlede paylaşmak istedim.. Sonrada kaldığım yerden okumaya devam..
Geçen hafta sonu bir yandan evi toparlıyorum bir yandanda pc'de winampa şarkılar koydum onları dinliyorum.. Meğer müziklerimin olduğu klasöre susadım sahnesi ama sadece o sahne.. Tabii evin içinde bütün odalardan duyabileceğim miktarda açık.. Birden bir ses yok yok su içmeye kalkmıştımda diye söylemeye başladı.. Tabii ilk etapta ne olduğunu anlamadım ve paldır küldür salondan odama doğru koşmaya başladım arada holden geçerken bir iki ev kazası geçirmedim dersem yalan olur bacağımda hala morluğunu taşıdığım birde kaza geçirdim.. Ama bir sorun ben niye koşuyorum.. Aklıma araya sahne karışmıştır ihtimali gelmediği için evde biri tv yi açtı tv dede susadım bölümü var zannediyorum.. Ahh kafam ahh na ümitlerle hamleler yapmıştım odaya gitmek için kısmet işte çıka çıka pc de çıktı sahne..
ayşegül110
01-05-07, 19:01
Ah şengiller ahhhh:dito .Neden neden yazmazlar neden dikkat etmezler bunlara anlamam.Hemde birde bayanlar.Gittim gördüm diyorum çok yakın değil evleri diyorum kızcağız yalnız bırakılırmı diyorum diyorum da diyorum.
Bence de bu konuyuda ele alalım sırayla herkeslere çemkirip deşarj olalım:img-hyste
canım fulyam bende şahidim çınarla mavinin evinin arası bayağa uzak inanmayan jasminse sorsun:img-hyste yani bu şengillere çemkirmekte sonuna kadar haklısın arkadaşım bide gece yarısı olmaz bir kız o saatte sokağa tek başına bırakılmaz bu çınara yakışmaz...
Hem severler hem döverler grubundan biri olarak birşeye daha çemkirmek istiyorum.Bbdbhbcim canım hayatının dikkatsizliğini yapıp telefonları karıştırdı süper bir iş yaptı ama sen bu cümleyi kurarken o tehlikeli kelimeyi kullanıp beni yine çemkirmeye teşvik ettin:img-hyste
13. bölümdeki dikkatsizliği gitmelerine engel oldu.O dinledikleri cdleri daha iyi saklayamadı ya... Pess Çınar pesss:dito
aaa doğruya oda vardı, bende tam benim çınarıma kızman dicektim ki aklıma getirdin alamehmet im.kızabilirsiniz artık destekliom sizi.hatta bende başlıyayım kızmaya
hani aksak mavi çınar üçü aksağın evindeyken mavi ikinizide istemiyorum dediğinde, çınar mavi gittikten sonra peşinden gidip onu bulmadıya bende ondan kızarım hep.
Konuyu Fulyam sayesinde ogrenmis bulunmaktayim, Cinar ve Maviye kizdiklarimizi yaziyoruz yani sizin deyiminliz cemkiriyoruz ha? E supermis bari bende katilim, o kadar cok varki aklimda suan bi tane bile yok..:img-hyste
Ummm buldum ben Cinara kizmistim bi keresinde 17 bolumdu galiba Maviyi kelepceledi, tamam iyi hos romantik filan ama gece yarisi kizi oyle sap gibi ortada birakmasida neydi, sarhostu anladik ama bu kadarda sarhos olunmazki be. Ya o arkadasindan bagiran tinerci Mavimize bisey yapsaydi..:img-hyste
o kadar hızlısınızki arkadaşlar bu gün size yetişemedim maşallah,maşallah(reklamdaki gibi okuyunuz) yazılmış olabilir gün içinde ama ben nedense Çınara hiç kızamayanlardanım yani yeri gönlümde pek ganii
-Mavimiz sahilde koşar telefonu çalar Çınardır arayan
-Ç:selam şu bahçe var ya ordan aradılar süresi doluyomuş uzatmak istermisiniz diye sordular
-M: sen nededin
-Ç:sana sormak istedim
_M: kapatalım istersen
-Ç:tam