PDA

Tüm Versiyonu Göster : Hırsız Polis Öncesi /Sonrası

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21

satranc
01-05-07, 22:40
33.bölüm hapishane çıkışı MaviÇınarın annesinin konuşmaları
Mavi 'Ben ölmediysem hala nefes alabiliyorsam,çınarın bir yerde nefes aldığını bildiğim içindir.O benim soluğumanlamıyor musunuz?Onu siz dünyaya getirdiniz ama o benim dünyam.Benim yüzümden buraya girdiyse, ben onu buradan çıkaracağım.bunun için ne gerekiryorsa fazlasıyla yapacağım.Ucunda ölüm bile olsa.
işte bende bunun için diyorum ki
inadına özlemtimuçin-timuçinözlem
ohhhhhhhhhh beeeeeeeee

gülüm_su
01-05-07, 22:40
Resimler geri gelmiş ben de gördüm,şok oldum,pes dedim,ahhhh dedim ,çok yazık dedim.başka şeyler de dedim de yeri değil burası.:icon_whis

epıler
01-05-07, 22:46
epıler çok yerinde vede dediğin gibi ıııığğğğğyyy tarzında sesler çıkartacak kadar iğrenç bi o kadarda korkunç bi tesbit olmuş.ben olaya hiç bu açıdan bakmamıştım.valla bravo!!!

başka bakış açıları gerek tabi :img-hyste
aklıma geldikçe böyle bir sahne iğğğğğğ diye ses çıkartmak bile yetmiyor bana çığlık atasım geliyor

selma23
01-05-07, 22:47
araya giriyorum ama resimler devinin sayfasinda var.döc tdg kuagina yatirmis.

sayfaya girdim.DÖÇ ve TE birlikte gördüm, görmez olaydım, içim eridi, acıdı, yandı.şimdi DÖÇ ve TE mikado nun çöplerine birlikte oldukları için mi başladılar, yoksa orada mı tanışıp birlikte oldular???

nur33
01-05-07, 23:29
ama yapmayın yaaa.....çınar komserime yüklenmeyin...

benden de maviye sinirlendigim bir kaç sahne..

aksagın kolyesini kabul edişi..ve o kolyeyi aksaga taktırışı...:icon_evil

aksagın sen orda öyle dursan ben sana baksamlı replik...ve mavinin gülmsemesi...:icon_evil

sorgu odasında seni istemiyorum deyişi....(çok agır bir cümledir...)

24.bölümdeki kahvaltı daki...çınar tamam o olmadık zamanda aksak muhabbetini açmıştır...ama mavinin oradaki aksak ev sahibimiz...derken ki...bu olayı sıradan bir olaymış gibi savunması........:icon_evil

bende şimdi sinir yaptım........:icon_evil

Aman hemşom sen ne yapmışsın böyle....:img-help:

Hadi ben gündüz forumda pek olamıyorum, pekii ya sevgili maviözlem nerelerde?:img-help:

Mavi'me yüklendikçe yüklenmişsin, iyiden iyiye savunmasız kalmış, teessüf ederim yani...:img-beee:

Sorgu odasında Mavi "seni istemiyorum" derken onu o an orada "ifadesini alacak bir polis" olarak istemiyordu, yoksa Çınar'ı istememesi mümkün mü? bkz. 47. bölüm... :)

Gelelim koyultulmuş 2. paragrafa... Çınar o an son derece yersiz davranıp Aksak mevzusunu açarak o güzelim anı berbat/heba ederek, nasıl ki Mavi'nin damarına bastıysa Mavi'de aynı şekilde bu tavrıyla Çınar'ın damarına basmak istemiştir kanımca... Kısasa kısas durumu yani...

Değmeyin Mavi'me, sabah bile yazsanız akşama mutlak yetişirim, ona göre... şekil 1 A'da görüldüğü üzere...:)
Neyse, kaldığım yere geri döneyim bakalım başka sataşmalar var mı?:img-pilot

.

öjeni
01-05-07, 23:37
Başladım bir kere duramıyorum Maviye çemkirmeye.Ay kıyamıyorumda...Tam olarak hangi bölüm bilmiyorum.Hani masumların önünde Aksak ve Çınar birbirinin yakasına yapışırlar.O sırada Mavi koşar gelir.Tamam kızgın ama Çınarı tutup hadi git gittt diye öyle bir azarlaması var ki bu kadar da edilmez ama bir insanoğluna...Hem de Aksağın gözünün önünde pek kötü oldu garibim...Peki dedi ve arabaya binip gitti...Burda Maviye çok kızmıştım bu kadar seven bir erkeğe düşmanının gözünün önünde bu kadar da rencide edici davranılmazki ama...

herkese iyi geceler
fulyam bir tanem keşke ama keşke bu sahneyi biz o gün orada bir kez daha canlandırsaydık. sen çınar olsaydın ebru (jasmins) özlem olsaydı. gelseydi seni şöyle 1-2 sarstsaydı. hani yanlış anlama sen mavi'ye çemkirdin ya o bakımdan :icon_whis
Bu arada ebru senaryon hala eklenmemiş görünüyor sitede. bilgin olsun. 2 gün yokum, çatlatacaksınız orta yerimden.

dilekçe'nin 11. bölüm ile ilgili kızdığı noktada araya girmek istiyorum. dilekçem sen o mahallenin gençlerini gördün mü hiç. benim gözlemlediğim hiç rahat bırakacak tipler değldi :img-hyste selam ediyorum burdan da kendilerine

saso
01-05-07, 23:44
hemşom hemşom......

tesüflerimi bildiririm.....ayda yılda bir cemkireyim maviye demişim cımbız gibi çekmişsin mesajımı.....

ama haklımıyım o sahnelerde haklıyım.....
.
kıssasa kıssas ...anlamam ben...nedemek kardeşim aksak evimizi aldı gelmesi çok normal...pıııışşşşşkkkkkkk

sorgu odasındaki seni istemiyorumlu cümlesi...bu sözden töre cinayeti bile olur....:img-hyste

aşık adam anlarmı ifademi senin almanı istemiyorumu....:icon_evil
bakınız yine sinir yaptım...

eftelya 61....resimlere ekledigin kare süper bir GİG....:good: bence vuslat GİG inden sonraki en iyi GİG...:happy0064 mavimde de hafif bir dekolte de var...:img-hyste komserim bu defa dogru iz üzerinde...:img-hyste

öjeni
01-05-07, 23:44
[QUOTE=nur33;3162217]Oy! Oy! Oyy! :img-swoon

Sanırım 2 veya 3 hafta önceydi, TMC'yi arayıp kitabı ne zaman çıkartacaklarını sorduğumda kitabı kendilerinin değil, -iletişimleri kopasıca- ID İletişim'in çıkaracağını söylemişlerdi. Ben güya bugün ID İletişim'i arayıp soracaktım ama şirket çok karışıktı, bir türlü fırsat bulamadım.

Nurum birtanem yazının tamamını alıntı yapmıyorum sayfa kaplamayayım diye ama kırmızılı olan yer koptuğum andır. ellerin dert görmesin.

Satranc ım yazdığın şu timuçinözlem-özlemtimuçin olayı varya. 10 dakika önce uçak sahnelerini izledim geldim buraya özellikle el ele tutuşma faslındaki incelik, güzellik. yazdığına katılmamak elimde değil. bu arada naçizane tavsiyem yatmadan önce o sahneleri bir kere daha izleyin. bana çok iyi geldi, inşallah sizede gelir

nur33
01-05-07, 23:47
neler oluyor bakalım dün ki yemek tavsiyemi uyguladı mı herkes evet evet evlerden mis gibi biber dolmaları kokuları geliyor kimi kıymalı kimi zeytinyağlı kimi parça etli vayy anam vayy dağlarına bahar gelmiş memleketimin

ben dönerim yar diye yar döner sen diye

Annem burayı hiç bilmez, okumaz ama dün akşam burada yazılanları okuyup bu akşam eve geldiğimde, mutfakta sıcacık parmak sarmayla patlıcan ve domates dolması dolu bir tencereyi görünce sen benim halimi bir görmeliydin. Sanırım annem telepati yoluyla senin tavsiyene uymuş ..:img-hyste

Bu arada yemek deyince, aklıma geldi de... Beğendili kebabı gayet güzel yaptığını Çınar söylemişti ama sizce Mavi hangi yemeği güzel yapıyordur? Hadi bu da gecenin sorusu olsun... :)
Sakın fasulye demeyin, düşer bayılırım vallah...:img-help:

.

alamehmet
01-05-07, 23:47
nur33, nerdesin sen ya
ben tek başıma yetişmeye çalıştım ama sanırım beceremedim
daha beter bir duruma soktum galiba:img-hyste
biraz çelişkiler yaşadım kendi içimde

o kadar saydım kızacaklar kişilerin adını
ama yok beğenmediler
illa Mavi ile Çınar'a yüklenecekler

sabahtan beri sanki ben farklı birşey yapıyorum:img-hyste

Pes pes pes:img-hyste .Pek iftiracı gördüm seni...Boşuna ikimize hem severler hem döverler demediler.Karşılıklı ikisinede çemkirmedikmi hııı:img-hyste .Sıra diğerlerine de gelecek elbet günler çuvalamı girdi dimi...Daha çok konuşuruz biz bunları.

Sabahki dahiyane fikir kanımca senden çıkmıştı hani şu kitap hususunda...Matbaacılar okumaya daldı çıkartamıyorlar diye...Ne zaman bitirirler kanınca?Zira beklemeye sabrım kalmadı daha gelse de şu kitap yeni kan gelse forumumuza da...Yarın öbür gün konuşmak istememize burda olmak istememize başka yerde olmak istememize rağmen konuşacak birşeyimiz kalmayacak diye çok korkuyorum.

Gerçi bölüm yorumlarımız oluyor perşembeleri henüz 7. bölümdeyiz.Önümüzde 43 bölüm var.43mü dedim ben:img-hyste .Allah söyletti izlemem gerek kanımca...

alamehmet
01-05-07, 23:51
Annem burayı hiç bilmez, okumaz ama dün akşam burada yazılanları okuyup bu akşam eve geldiğimde, mutfakta sıcacık parmak sarmayla patlıcan ve domates dolması dolu bir tencereyi görünce sen benim halimi bir görmeliydin. Sanırım annem telepati yoluyla senin tavsiyene uymuş ..:img-hyste

Bu arada yemek deyince, aklıma geldi de... Beğendili kebabı gayet güzel yaptığını Çınar söylemişti ama sizce Mavi hangi yemeği güzel yapıyordur? Hadi bu da gecenin sorusu olsun... :)
Sakın fasulye demeyin, düşer bayılırım vallah...:img-help:

.

Vallahi ben fasülye diyecektim:img-hyste .İçimde kaldı şimdi...Ben başka yemek yaptığına şahit olmadım.Bir ara mantı için yardım ediyordu Fulya ablaya ama ne kadar başarılıdır bilmem...Ama kanımca çok başarılı değil Fulya abla aç kalcak o Çınar aç demişti bölümlerin birinde yanlış hatırlamıyorsam

saso
01-05-07, 23:52
bugunkü menüye bizde uymuşuz...

patlıcan +kabak dolma :img-hyste
yoksa tüm türkiye bugun dolmamı yedi ...:img-hyste

öjeni
01-05-07, 23:53
jasmins yine yaptı yapacağını bir resim daha gig lemiş ama bu seferki hakketten iyi. buradan kendisine tebriklerimi iletiyorum.

epıler
01-05-07, 23:55
bir kere patates soyarken gördüm, bulgur seçerken gördüm fatulye ayıklarken gördüm ama bunları hiç pişirirken görmedim o yüzden bilemicem güzel pişiri mi

ama makarnayı pişmiş olarak gördüm sanki sofrada yiyenlerin sesleri çıkmadığına göre güzeldi herhalde

alamehmet
01-05-07, 23:55
O nasıl bir resimdir ve ben ve ebru ve gigle ilgilenen diğer forumcanlarım bu gigi nasıl kaçırdık hayretim şaştı...Vallahi şaştı:img-hyste .Süper yakalamışsın.Ama bu kadar alenende bakılmazki:img-hyste .Ay koptum yaaa:img-hyste .

öjeni
01-05-07, 23:56
bugunkü menüye bizde uymuşuz...

patlıcan +kabak dolma :img-hyste
yoksa tüm türkiye bugun dolmamı yedi ...:img-hyste

vallahi annemin ellerine sağlık tuzu biraz az kaçmıştı ama taa istanbullardan getirmiş bizede dolma. ayrıca yeşil top yemeyi (kızımın deyişiyle) bezelye

öjeni
02-05-07, 00:00
ben sana nasıl kızarım

bu repliği çınar'ın ağzından ilk duyduğumda çok gülmüştüm sonra da içim acımıştı. hep sorgu odası geliyor aklıma nedense

eftelya61
02-05-07, 00:02
O nasıl bir resimdir ve ben ve ebru ve gigle ilgilenen diğer forumcanlarım bu gigi nasıl kaçırdık hayretim şaştı...Vallahi şaştı:img-hyste .Süper yakalamışsın.Ama bu kadar alenende bakılmazki:img-hyste .Ay koptum yaaa:img-hyste .

Şimdi şöyle açıklayayım canım ben gençken yani ilk sezon zamanlrı dilekce'mle birlikte sabahlara kadar bölüm izlerdik.. Bütün sahneler saniye saniye ve daha neler var neler.. şimdi genç arkadaşlara devrettiğimiz için dile getirmiyoruz pek ama şöyle söylim 21. bölümde Çınar hastaneden çıktıktan sonra Mavi ile fenere gidiyorlar işte o sahneyi şöyle yavaşlatılmış şekilde bir izleyin.. Çınarın ellerinin olduğu yere ve hareketlerine dikkatlice bakın yarın sizi sınav yapacam :img-hyste Tabii bu sadece onlarcasından bir tanesi

alamehmet
02-05-07, 00:11
Şimdi şöyle açıklayayım canım ben gençken yani ilk sezon zamanlrı dilekce'mle birlikte sabahlara kadar bölüm izlerdik.. Bütün sahneler saniye saniye ve daha neler var neler.. şimdi genç arkadaşlara devrettiğimiz için dile getirmiyoruz pek ama şöyle söylim 21. bölümde Çınar hastaneden çıktıktan sonra Mavi ile fenere gidiyorlar işte o sahneyi şöyle yavaşlatılmış şekilde bir izleyin.. Çınarın ellerinin olduğu yere ve hareketlerine dikkatlice bakın yarın sizi sınav yapacam :img-hyste Tabii bu sadece onlarcasından bir tanesi

Deme öyle ne yaşlanması yorgunluk diyelim hadi ama...Sen en kısa zamanda eski günlerine döneceksin ben biliyorum.Bak hatta dönmeye başladın bile.Belki bu gig vesile olur hııı:img-yes:

Ben şimdi bir 21 e gidip geliyorum.Göremezsem dksını isterim ona göre:img-hyste

sasom bak sen geldin aklıma yine.Kıyamam az uğraşmadı benim ketum basiretimi yenmem için mikrofon konusunda...Eftelyacım canım sende saso kadar sabırlı olabilirmisin.Basiretimle ciddi sorunlarım var da:img-hyste

saso
02-05-07, 00:13
Deme öyle ne yaşlanması yorgunluk diyelim hadi ama...Sen en kısa zamanda eski günlerine döneceksin ben biliyorum.Bak hatta dönmeye başladın bile.Belki bu gig vesile olur hııı:img-yes:

sasom bak sen geldin aklıma yine.Kıyamam az uğraşmadı benim ketum basiretimi yenmem için mikrofon konusunda...Eftelyacım canım sende saso kadar sabırlı olabilirmisin.Basiretimle ciddi sorunlarım var da:img-hyste

eftelya alamehmete evet demeden önce bir düşün derim.....:img-hyste :love01:

bu arada bende bir 21 yapayım....:icon_whis

alamehmet
02-05-07, 00:15
evet benim düşüncemdi o.
ayrıca kitap hakkında başka düşüncelerim de var
ama onlar yarına kaldı artık.

bu arada matematik ve istatistik konuları ile bu kadar alakadar olmanı kutlarım
sen ve dilekçe yakında HP şifresini çözeceksin eminim.

korkusuz günler geçirmen dileğiyle Fulyabye

Çözeceğiz inşallah birgün ama dilekçe yok ortalarda:img-hyste .Bu arada nolur yarın ben gelene kadar doldurmayın sayfaları dersim var girmem gereken...:img-cray:

En sevimli halimi takınıp yalvarsam sizlere bir işe yararmı hıı...

eftelya61
02-05-07, 00:16

Olurum tabii sabırlıyımdır ben ama sana bulmak için yarına kadar süre.. Bulamazsan dakika saniye salise itinayla verilir güzelim merak etme.. Hatta sayın pek muhterem uzmanım dilekce'ye de müracaat edebilirsin bu konuda kendisinin üstün eğitici sertifikası vardırda:img-hyste

eftelya61
02-05-07, 00:20
Çözeceğiz inşallah birgün ama dilekçe yok ortalarda:img-hyste .Bu arada nolur yarın ben gelene kadar doldurmayın sayfaları dersim var girmem gereken...:img-cray:

En sevimli halimi takınıp yalvarsam sizlere bir işe yararmı hıı...

Yok öyle sevimli hallerle yalvarmak işe yaramaz ben bugün geriden gelip 45 sayfayı nasıl okumuşsam tek tek satır satır sende yarın okuayacaksın.. Öyle işin kolayına kaçmak yok..

alamehmet
02-05-07, 00:26
Olurum tabii sabırlıyımdır ben ama sana bulmak için yarına kadar süre.. Bulamazsan dakika saniye salise itinayla verilir güzelim merak etme.. Hatta sayın pek muhterem uzmanım dilekce'ye de müracaat edebilirsin bu konuda kendisinin üstün eğitici sertifikası vardırda:img-hyste

Şimdi pek sevgili eftelyacım gittim izledim geldim ama dedimya basiretim allahım bağlanıyor göremiyorum.Bierşeyler görür gibi oldum hani şu mavimiz ağlıyor yapma diye avuturken çınar bey eller biryerlere temas eder gibi.Ama kesin kanaatımı daha veremedim az biraz daha izlemeliyim.

Bu arada sormak istediğim birşey var ama soramıyorum yerim dar,çekiniyorum,ayıp:img-hyste :img-hyste

saso
02-05-07, 00:26
ben izlemem gereken sahneyi araken yine 21 de çok sahneye takıldım...anlatmadan devam edemiyecegim..

fulya +mavi sahnesii...
f-ey yüze ya rabbim sen bazı kullarına akıl ver ya rabbim aşkın gözlerini kör etmesine izin verme kod adı mavi kendi adı zeynep olan şu kıza extra extra bi akıl fikir ver ya rabbim...:img-hyste

ve ve ve hp tarihimin en unutulmaz belkide susadımdan sonraki en özlem sahnem..

ayşegül +çınar..mavi boncuk repligi.....:icon_sorr

xKubrax
02-05-07, 00:27
Aaa Fulyam ben izin veriyorum, ama benim bu forumda pek bi dinlenicek tarafim yok kanimca, onun icin benim izin vermem pek bisey degistirmez..
Abileri, ablalari nolur bi defalik sevimli miniminacik alamehmetimiz icin bisey yapalim.. Bak en sevimli halleriyle bize yalvariyor.. :img-hyste

PISSIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!! AVUCUNU YALARSIN:img-hyste :img-hyste :img-hyste

Eftelyamin dedigi gibi o nasil bugun tek tek okuduysa tum sayfalari sende aynen oyle okicaksin, varmi oyle kolaya kacmak (kendimi saymiyorum.. ):img-hyste :img-hyste

alamehmet
02-05-07, 00:28
Yok öyle sevimli hallerle yalvarmak işe yaramaz ben bugün geriden gelip 45 sayfayı nasıl okumuşsam tek tek satır satır sende yarın okuayacaksın.. Öyle işin kolayına kaçmak yok..

Allahım işe yarayacağını düşünmüştüm,çoğu zaman işe yarardı bu ama peki...:img-hyste Şaka bir yana yeterki bu sayfalar dolsun taşsın ben değil 45 sayfa yüzlerce sayfa okumaya rağzıyım.Bugün ne kadar bu sayfada 35 kişiyi bir arada görünce nasıl duygusal anlar yaşadığımı ümmüm bizzat bilir...

maviözlem
02-05-07, 00:39
Yettiniz be, yettiniz artik. :img-grin2 Biri yemek yapamaz der, biri Aksagin odasina girmis der, biri Cinara cok cektirmis der, yettiniz artik...

Maviyi sahipsiz mi sandiniz, ayol!, kendinize gelin.:icon_evil

(Az önce günler sonra Timucinin sayfasina girebildim ve karsimdaki manzara beni aglatti, inanilmaz kötü oldum, karsindaki manzarinin icinde beliren insan, hayrani oldugun bir kisi olmasa bile, göz göre göre bir insanin bu denli aci cektigine acik ve net sahit olmak, berbat birseymis.)

Bundan yillar önce, olacak o kadar programinin bir skecini izlemistim, adam karisini bavulun icine kapatiyor ve sonrasinda bavulu alip duvardan duvara vuruyor.:icon_sorr evet cok aci degilmi...

Simdi benim buna benzer bir an´i Cinarla gerceklestirmek istegim zamanlara gelince.:img-grin2

Ama simdi ufak tefek olaylari es geciyorum, ciddi anlamda kendisinden nefret ettigim anlardan bahsetmek istiyorum, hatta o nefreti o kadar büyüttüm ki icimde, cogu zaman onu görmeye bile tahammül edemez hale geldim...

Cinar ne zaman hatalar yapmaya basladi; bombali saldirinin ardindan, hayatla ölüm arasinda gidp gelip ve nihayetinde galip geldigi, ve sonrasinda ise ciddi anlamda tüm sorumluluklarini sirtlayip, Maviyle el ele tutusmaya karar verdigi an´dan sonra...

- benim gözümde ilk kavga 23. bölümden itibaren gerceklesti ve sonrasi corap sökügü gibi geldi zaten..

Mesela 23. bölümde hakli ve yahut haksiz önemli degil, sonucta Mavi söz vermisti, Aksak defterini kapatacagina dair ama elinde olmayan nedenlerle sözünü tutamadi, haliyle Cinarin icindeki duygulari kontrolden cikti, her insanin basina gelebilecek birsey kuskusuz, yani ortaya koydugu tavri asla yadirgamiyorum, beni cileden cikartan sonrasinda yasanmis hadisedir; (eminim sizleri sasirtacagim simdi) ben isterdim ki o tavrinda biraz daha israrci olsaydi, o gece o sekilde bitseydi, o an´ki hayal kirikligini kendisine yasatmasina izin verseydi keske, cünkü sonucta o tavir birtakim hislerinin bir göstergesiydi, ve onlari doyasiya yasamak yerine, hemen 2 saniye gibi bir süre icinde tuhaf, garip bir sekilde mahsunlasti, tabiri caizse süt dökmüs kedi gibi oldu, ve o aciz soruyu sorabildi, (beni seviyormusun) ve akabinde sarilip; özür dilerim, beni affet, ne olur beni birakma, sözleri...!?

Olacak sey degil, bu saatten sonra Mavi nasil onu ciddiye alacak ki, yine kükredigi anlarda yani, kuru gürültüden baska birsey degil, diye düsünecektir muhtemelen ve nasil olsa alev sönmeden benden özür dileyecek diye aklindan gecirecektir...

Halbuki biraksaydi Maviyi, hic müdahale etmeseydi, bu sayede hislerini kelimelere dökme olanagi olusurdu kendisi adina, ve buda gelecekte yersiz, zamansiz gurur triplerin olusmasina zemin hazirlamazdi, ve belkide bizler hicbir zaman halen anlam vermekte zorlandigimiz, tatsiz ayriligi yasamak zorunda kalmazdik...

Arkadaslar sadece bir örnek vermis bulunmaktayim, yarin 6.30 gibi kalkmam gerek, bu yüzden diger örnekleri arkasi yarin yapmak istiyorum ve yahut hafta sonu diyelim. :img-grin2

Aman hemşom sen ne yapmışsın böyle....:img-help:

Hadi ben gündüz forumda pek olamıyorum, pekii ya sevgili maviözlem nerelerde?:img-help:

Mavi'me yüklendikçe yüklenmişsin, iyiden iyiye savunmasız kalmış, teessüf ederim yani...:img-beee:

saso
02-05-07, 00:40
eftelyaaaaaaa..

gittinmi arkadaşım..
ben sanki bir bakış yakaladım gibi ama..şimdi söyleyim de dumur olmakda var....

ama bu söyleyecegim sahne degilse...alamehmetin basiretsizligi banada bulaştı.....çünkü yok o sahnede GİG lik bir açı.....

tek yakaladıgım GİG ...
m-oooooo herşeyden haberiniz var komserim..istihbarat iyi çalışıyor.
ç- eee işimiz bu ....derken ki bakış.....yine herzamanki noktaya takılmış gözler..

yok bu sahne degil dersen...
alamehmetle basiret çözen bir forumcu bulmam gerekecek....:icon_sorr

nur33
02-05-07, 00:41
Artık gözlerim kapanmaya başladı, bu akşam dün geceden bu yana yazılanların tümünü okuyabilmeyi çok isterdim ama ben daha 57. sayfadaydım. HP'ci Gündüzcü/Gececi tüm arkadaşlar, hepinizden çok rica ediyorum mesajlarınızı yazarken gün boyu foruma giremeyenleri, -benim gibi- sonradan okuyacak olanları da düşünün ve çok fazla yazmayın lütfen...:img-help:

Gerçi bu akşam Mavi'me yapılan onca sataşmayı görünce, artık buraya gündüzleri de bakabilme fırsatı yaratabilmek niyetindeyim. Meydanı, gündüz saatlerinde Mavi'cilerin burada pek olamamasından dolayı Mavi'me yüklenenlere bırakmak gibi bir niyetim yok çünkü...:)

Bu başlıkta bulunan herkese çok teşekkürler, sevgiler...:good:

.

bora.asli
02-05-07, 00:48
eftelyaaaaaaa..

gittinmi arkadaşım..

ama bu söyleyecegim sahne degilse...alamehmetin basiretsizligi banada bulaştı.....çünkü yok o sahnede GİG lik bir açı.....

tek yakaladıgım GİG ...
ç- eee işimiz bu ....derken ki bakış.....yine herzamanki noktaya takılmış gözler..

Efenim msn de laflarken eftelyanın bu sahneyle ilgili ilk yorumu yazmasına vesile olduğumdan ötürü burda bilirkişi olarak söz almak istiyorum..

sözü edilen sahne fenerden bize doğru yürüyüşleridir..hani Çınarın Maviye o lokantada çalışmanı istemiyorum, o herifin yanında olmana dayanamıyorum dediği sahnedir..yani diyalog başlamadan önce sessizce yürüyüşlerini kastetmiştik..

Arkadaşlar yazdıklarınızı sadece okuyabiliyorum..inanın yazamıyorum..ben öyle gag, gug, gig anlamam..yekten söylerim..o yüzden kendimi frenlemeye çalışıyorum..eğer kastettiğiniz gig benim düşündüğümle eşdeğerse karşınızda bir gig uzmanı var diyerek hepinize iyi geceler diliyorumbye

alamehmet
02-05-07, 00:50
eftelyaaaaaaa..

gittinmi arkadaşım..

tek yakaladıgım GİG ...

:img-hyste :img-hyste

Sonunda çok şükür yalnız değilim.:img-hyste Eftelya attı ortaya birşey ve gitti.Ayıp kınıyorum.:dito

Ama ben anladım.Yok aslında öyle bir sahne dimi...Ben yarın sabah dersim var dedim gitmem gerek dedim.En sevimli halimi takınıp yalvarsam çok yazmazsınız dimi dedim.Sende yok canım öyle şey diyince sonradan üzüldün.Ve bunu attın ortaya ki olmayan bir sahneyi sabahlara kadar arayayım uyuyamayayım ve sabah derse gidemeyip gün boyu burda olayım:img-hyste .Çözmüşüm dimi...:img-hyste

Ama eğer kanımda yanılıyorsamki muhtemelen yanılıyorum hissettim:img-hyste sasom kim olaki bu basiret çözücü forumcan hııı:img-hyste

saso
02-05-07, 01:01
.. şimdi genç arkadaşlara devrettiğimiz için dile getirmiyoruz pek ama şöyle söylim 21. bölümde Çınar hastaneden çıktıktan sonra Mavi ile fenere gidiyorlar işte o sahneyi şöyle yavaşlatılmış şekilde bir izleyin.. Çınarın ellerinin olduğu yere ve hareketlerine dikkatlice bakın yarın sizi sınav yapacam :img-hyste Tabii bu sadece onlarcasından bir tanesi

buyrunuz...araştırmacı gazeteci saso dan ...deliller :img-pilot

Efenim msn de laflarken eftelyanın bu sahneyle ilgili ilk yorumu yazmasına vesile olduğumdan ötürü burda bilirkişi olarak söz almak istiyorum..

sözü edilen sahne fenerden bize doğru yürüyüşleridir..hani Çınarın Maviye o lokantada çalışmanı istemiyorum, o herifin yanında olmana dayanamıyorum dediği sahnedir..yani diyalog başlamadan önce sessizce yürüyüşlerini kastetmiştik..

Arkadaşlar yazdıklarınızı sadece okuyabiliyorum..inanın yazamıyorum..ben öyle gag, gug, gig anlamam..yekten söylerim..o yüzden kendimi frenlemeye çalışıyorum..eğer kastettiğiniz gig benim düşündüğümle eşdeğerse karşınızda bir gig uzmanı var diyerek hepinize iyi geceler diliyorumbye

bora.aslı bize yanlış ip ucu verilmeiş arkadaşım.....:icon_sorr eftelyamın uykusumu gelmişti acaba.....:img-hyste yoksam GİGkonusunda yaratıcılıgmızı geliştirmek için hiç gig olamayn bir sahneyi kasıtlı olarak mı vermiştir...

evet evet bu ikinci seçenek ki..
bu durmda ben yine eftelya61 den şikayetci olacagım..
ve eftelyada kayıtların tutulması için yine çınar komseri isteyecek......:img-hyste :img-hyste

pesss....diyorum eftelya...pessss...

ama ppes etmeden bora.aslının dedigi sahneyede bir göz atıp yatayım...

alamehmetim bu basiret çözücüyü bulana kadar ben bir ugraşayım basiretimle...:img-hyste

not:sakın basiret çözücü olarak jasmins deme....o el..parmak kol GİG inden sonra......o prof oldu.....ugraşmaz basiretle falan....:img-hyste

timucinhastasi
02-05-07, 01:04
oyyy oyy coşmuş yine sayfalar bıraktığımda 60 lardaydi şimdi 80 lerde allah nazarlardan saklasın tü tü tü 40 binkere maşallah ... anam fulyamm dersleri aksatma sakıın bak biz geline çok aksatıcaksın zaten :img-hyste biz varken unut zaten dersleri sen :img-hyste

alamehmet
02-05-07, 01:08
alamehmetim bu basiret çözücüyü bulana kadar ben bir ugraşayım basiretimle...:img-hyste

not:sakın basiret çözücü olarak jasmins deme....o el..parmak kol GİG inden sonra......o prof oldu.....ugraşmaz basiretle falan....:img-hyste

sasom vallahi nasıl içimi okumuşsun:img-hyste jasmins diyecektim ki ilk sana sorayım dedim.Basiret ikimizin basireti tek başıma alamam bu kararı:img-hyste .Ama şu an başka yerlerde gigliyor...Hemde fena gigliyor:img-hyste

bora.asli
02-05-07, 01:10
bora.aslı bize yanlış ip ucu verilmeiş arkadaşım.....:icon_sorr eftelyamın uykusumu gelmişti acaba.....:img-hyste yoksam GİGkonusunda yaratıcılıgmızı geliştirmek için hiç gig olamayn bir sahneyi kasıtlı olarak mı vermiştir...

ve eftelyada kayıtların tutulması için yine çınar komseri isteyecek......:img-hyste :img-hyste

Şuna eminim ki eftelyam mecburiyetten paldır küldür çıkmak zorunda kalmıştır..size o yüzden detaylı bilgi verememiştir..yoksa yanıltıcı sahnelere yönlendirme çabası söz konusu bile değildir:img-hyste

Sahne örnekleri çoğaltılabilir:)
İsteyene (göremeyenlere) dakika skor şeklinde bilgi verilir:)

not: ben dizimi özledim:img-help:

alamehmet
02-05-07, 01:11
oyyy oyy coşmuş yine sayfalar bıraktığımda 60 lardaydi şimdi 80 lerde allah nazarlardan saklasın tü tü tü 40 binkere maşallah ... anam fulyamm dersleri aksatma sakıın bak biz geline çok aksatıcaksın zaten :img-hyste biz varken unut zaten dersleri sen :img-hyste

ümmüm canım benim canım benim:img-hyste .Yarın ben ancak akşamüstü gelebilcem allahım nasıl üzgünüm.Muhabbeti kaçırcam ama sana veriyorum bu ulvi görevi.Her soruya bir kendin yerine bir benim yerime cevap verceksin anlaştıkmı:img-hyste

Sen gel canım dersi düşünen mi var.Dersmi?O ne ne gerek var gereksiz:img-hyste .Kınıyorum seni derse girebileceğimi düşündüğün için:dito

timucinhastasi
02-05-07, 01:14
ümmüm canım benim canım benim:img-hyste .Yarın ben ancak akşamüstü gelebilcem allahım nasıl üzgünüm.Muhabbeti kaçırcam ama sana veriyorum bu ulvi görevi.Her soruya bir kendin yerine bir benim yerime cevap verceksin anlaştıkmı:img-hyste

Sen gel canım dersi düşünen mi var.Dersmi?O ne ne gerek var gereksiz:img-hyste .Kınıyorum seni derse girebileceğimi düşündüğün için:dito

valla anam sen ebruya ver o ulvi görevii ziraa ben girebilirmiyim bilmiyorum :img-hyste malum evde değilimm ... anaam ne dersiii oda nee ? dünyada ders diye kelimemi varmış ? :img-hyste ilk kez duydum :img-hyste dett dett hiç düşünürmüyüm ben anca gezeceğimiz yerleri düşünüyorum anacım derse zaman ı kaliyoo aa :img-hyste

alamehmet
02-05-07, 01:18
valla anam sen ebruya ver o ulvi görevii ziraa ben girebilirmiyim bilmiyorum :img-hyste malum evde değilimm ... anaam ne dersiii oda nee ? dünyada ders diye kelimemi varmış ? :img-hyste ilk kez duydum :img-hyste dett dett hiç düşünürmüyüm ben anca gezeceğimiz yerleri düşünüyorum anacım derse zaman ı kaliyoo aa :img-hyste

Heh şöyle:img-hyste.

İlk hedefimiz o meşhur çınar ağacının altındaki çay bahçesi:img-hyste .Sonrası malum zaten canım benim gelsin şenlikler:happy0064 :happy0064

saso
02-05-07, 01:21
Şuna eminim ki eftelyam mecburiyetten paldır küldür çıkmak zorunda kalmıştır..size o yüzden detaylı bilgi verememiştir..yoksa yanıltıcı sahnelere yönlendirme çabası söz konusu bile değildir:img-hyste

Sahne örnekleri çoğaltılabilir:)
İsteyene (göremeyenlere) dakika skor şeklinde bilgi verilir:)

not: ben dizimi özledim:img-help:

ben rica etsem...bulamadım çünküüüüüüüüüüüüüüüüüü:img-help:

imza:arkadaşının notuna göz diken kişi ....bende dizimi özledim...:img-help:
iyi geceler..:sad53:

nur33
02-05-07, 01:36
Söylediğim fotolar an itibariyle silinmiştir.Zaten ekleyen arkadaş" umarım bu defa silinmez diye" başlık atmıştı.

Delilleri yok etmeye çalışıyorlar akılları sıra.Gördüm işte gördüm:img-pilot

Çıkayım diyorum da, başlığın böyle bir başına bir sonuna baktıkça da başlıktan/siteden çıkamıyorum ki...:img-help:

TDG'nin DÖÇ'ın göğsüne yaslanmış ve adeta onunla bütünleşmiş olduğu "Hay görmez olaydım" dediğim o fotolarını ne yazık ki bende gördüm...

Ne yalan söyleyeyim, silinmişse de çokta iyi olmuş derim ben şahsen. Keşke hepten......... Yahu söyletmeyin beni gece gece......:img-help:

Dizi devam ederken. ben hep TDG'den şikayet ederken, -şimdi herşeyi açıklayan bu resimler de daha ortada hiç yokken- TDG'nin arkadaş kollamasının hissedildiğini ben hep yazmıştım, bilenler biliyor nasılsa....:img-yes:

İnsan hayatında yaşanılanlar tekerrür ettiğinde, beklenen şeyler olduğunda hep "Tecrübeyle sabit" sözü söylenir, bilirsiniz. TDG'de -kendi yaşadıklarından- çok iyi biliyordu, dizi çekimleri esnasında hep birarada bulunan kişilerin birbirinden etkilendiğini ve hatta bu etkilenmelerin sonucunun evlilikle bile sonuçlanabileceğini.... Malum, kendisi de şu an devam eden evliliğini de, olan çocuğunu da çektiği "İkinci Bahar" dizisine borçlu...

Dedim ya, söyletmeyin beni daha fazla...:img-fie:

İyi geceler arkadaşlar, şimdi gerçekten çıkıyorum ama yarın gündüz yine kontrole geleceğim, bakın söylemedi demeyin. Yani Mavi aleyhine yazanların vay haline.... :)

.

alamehmet
02-05-07, 02:43
Sabah dersim var ama ben hala burdayım kimse kalmadı tek başımayım:img-hyste .Forum bağımlılığım kendini şu aşamada gösterdi kanımca:img-hyste

Ama sorularım var bugün pek bir nostaljik gün geçirdim.20li bölümleri ve diğer malum bölümlerin malum sahnelerini izledikten sonra birkaç aklıma takılan şey oldu.Cevaplarını şuan forumda inler ve cinler top oynadığından ve ben foruma yarın geç saatlerde iştirak edeceğimden akşama okurum yanıtlayanlarınız olursa...

1-Çınar'ın doğumgününü karakolda kutlarlarken eskiden melek ama sonradan aldatan eş durumuna düşürülen Ayşegülümüz tutturur illa da dilek tutacaksın diye.Çınar'da uzaklara doğru bir bakış fırlatır biraz zaman geçtikten sonra tuttum der.İşte benim sorum bu...Acaba ne tuttuki Çınar dilek olarak burda?Tuttuğu şey gerçekleştimi?Cevaplarken ikisinide göz önünde bulundurup karma bir cevap verirseniz pek memnun olurum.

2-29.bölümde Jilet bıçaklandığında hastanede Aksak ve Çınar da ordaydı.Bir ara Mavi Aksağı aradı...Aksağın konuşması malumunuz.Anımsayamayanlarınız için ufak bir hatırlatma:img-hyste
aksak:efendim maviciğim buyurr
mavi:Aksak Jilet nerde biliyormusun?
aksak:yok canım ne rahatsızlığı,buyur buyur:img-hyste
mavi:alo,duyuyormusun beni aksak?:img-hyste
aksak:eeüüü...duyuyorum,duyuyorum.Burası müsait değilde...efennniiimmm:img-hyste
mavi:ya ümit eve gelmedi de merak ettim jilete de ulaşamadım
aksak:merak edilecek birşey yok ben hallederim sana haber veririm
mavi:tamam sağol

ay bir başladım yazmaya replikleri durduramadım kendimi.Ama itiraf ediyorum azcık kopya çektim bu sefer:img-hyste .Artık soruya geleyim.Telefonu kapattıktan sonra Aksak Çınara döner ve bir mesele vardı da onu halletmemi istiyor dediğinde Çınarın o mimikleri bakışları tam olarak ne demek istiyor...Örneklerle cevaplayınız.İçinizden geçenleri yazınız.Tabi içinden geçtiğini düşündüğünüz şeyler benim ki gibi değilse...Mazallah benim ki gibiyse yazmamanız hepimizin hayrına..

3-Hani bu Ümit'in resimlerini çekip şantaj yapmışlardı.O resimlerde tam olarak ne vardı da Mavim o resimleri görünce gözlerini belertti:img-hyste .Ümit o resimleri Çınara gösterdimi delil babında:img-hyste

4-Çınar ve Mavi düğün tarihlerini alırken 21 haziranın en uzun gün olduğunun vurgulanmasının anlamı nedir?Ya da bunun vurgulanmasının hiç bir anlamı yokmudur bu tamamen benim hüsnü kuruntum mudur?O gün en uzun gün niye Mavim neden pek pür neşe olmuştur...İlla da o günü istemiştir?

5-tamamen meraktan bilgi edinmek amacıyla sorulmuş bir sorudur 40.bölüm Mavi o pis adamın kollarında.Adamın elinde şırınga.O kadar kolay değil diye bağrıyor.Sonrasında şırıngayı Mavinin bonuna batırmadan birşey diyor...On milyon kez dinledim dinlettirdim ama ne dediğini anlayamadım.Anlayabilen bir forumcanım bana da anlatabilirmi lütfenn.Burda kanımca yine basiretim devreye girdi...

eftelya61
02-05-07, 09:17
buyrunuz...araştırmacı gazeteci saso dan ...deliller :img-pilot

Aslında yanlış ipucu vermedim de eksik yazmış olabilirim.. Hastaneden çıktıktan sonra ki ilk Hisar sahnesini inceliyorsunuz sanırım siz.. Orası değil.. Yukarıdada yazdığım gibi :) fenerin orada yürürlerken ki yerde.. Hadi bir ipucu daha vereyim Dursun amca ve Aksak sahnesinden sonra ki önce uzak çekimle başlayan ve fenerden bize doğru yaklaştıkları yerde Çınar'ın ellerine dikkat.. Bu kadar ipucu yeter ayrıca zaten bulmak için bu akşama kadar süreniz var sevgili saso ve alamehmet:) Hee bide aklıma gelmişken fena mı oldu vesileyle 21. bölümü izlediniz bulamadınız ama olsun:)
Ayrıca kaçtığım falanda yok malum memur kişiyiz sabah 8 dedimi işbaşı o yüzden gece ancak o saatlere kadar takılabiliyorum sabah kalkıp koşmayada gidemiyorum zaten.. Çünkü bana eşlik edebilecek kimse yok:icon_sorr (Ahh Çınar'ım ahh Mavi'm)

turborobot
02-05-07, 10:03
[QUOTE=eftelya61;3164947]Aslında yanlış ipucu vermedim de eksik yazmış olabilirim.. Hastaneden çıktıktan sonra ki ilk Hisar sahnesini inceliyorsunuz sanırım siz.. Orası değil.. Yukarıdada yazdığım gibi :) fenerin orada yürürlerken ki yerde.. Hadi bir ipucu daha vereyim Dursun amca ve Aksak sahnesinden sonra ki önce uzak çekimle başlayan ve fenerden bize doğru yaklaştıkları yerde Çınar'ın ellerine dikkat.. Bu kadar ipucu yeter ayrıca zaten bulmak için bu akşama kadar süreniz var sevgili saso ve alamehmet:) Hee bide aklıma gelmişken fena mı oldu vesileyle 21. bölümü izlediniz bulamadınız ama olsun:)

eftelya o görüntünün aynisi 13 bölümdede var mavinin vuruldugu cinarin onu arkadan yakaladigi sahnede.cinar komserim orda amacina tamamen ulasmistir.

denizmert
02-05-07, 10:18
sevgili eftalya bahsettiğin sahne Çınarın maviyle sarmaş dolaş yürürken eliyle mavinin koltuk altından mıncıkladığı sahne mi yani

alamehmet
02-05-07, 10:26
Günaydınlar herkese hemen kaçmak zorundayım dersim var...Bir selam vereyim dedim akşama kadar burda olamayacağım ya en azından sayfanın başlarında br yerde mesajım kalsın istedim...Burda ağlama işareti yapmak istiyorum ama onu yapacak bile vaktim yok ağladım farzedin siz onu...

Böyle bir günde okula gitmek ne zor geliyor bir bilseniz.Elimde posta gazetesi:img-hyste aklımda burası gidiyorum...

Bu arada bbdbhb bende kendi kendimi çelişkiler içinde hissediyorum...

eftelya61
02-05-07, 10:37
sevgili eftalya bahsettiğin sahne Çınarın maviyle sarmaş dolaş yürürken eliyle mavinin koltuk altından mıncıkladığı sahne mi yani

Aynen o sahnedir canım tebrikler.. Hatır sadece el orda olmakla kalmıyor birde mıncıklama söz konusu seninde söylediğin gibi:)

alamehmet
02-05-07, 10:44
Allahın sevdiği kuluyum biliyorum:happy0064 :happy0064 .Ders iptal olmuş.Öğlene kadar burdayım:happy0064 .Ama bugün sabah biraz durgunuz kanıımca...Şimdi ben öğleden sonra derse gidince coşar burası...

Şimdi ben bir daha 21 yapıp geliyorumbye

güller diyarı
02-05-07, 10:51
Allahın sevdiği kuluyum biliyorum:happy0064 :happy0064 .Ders iptal olmuş.Öğlene kadar burdayım:happy0064 .Ama bugün sabah biraz durgunuz kanıımca...Şimdi ben öğleden sonra derse gidince coşar burası...

Şimdi ben bir daha 21 yapıp geliyorumbye

fulyam senin adına çok sevindim nedendir bilinmez dersler iptal oldumu ögrenciler çok sevinir nedendir efeemmm!!!!!!!!!!!

şimdi inçeleyecegim bu 21 sahneyi ve size geri dönecegim gig varmı yokmu ?

alamehmet
02-05-07, 10:53
sasom mahbus kaderimi yendim evet evet yendim...Basiretim açıldı koş gel koş:img-hyste

eftelyacım gördüm mıncıklayarak yürüyor evet gördüm.Biraz geç oldu yardımlı oldu ama gördüm.:happy0064 :happy0064 Şİmdibu işte mikrofon olayına dönermiki acep:img-hyste .Mikrofonu görmek için öyle böyle çaba sarfetmedim ama basiretim bir açıldı pir açıldı bir kere görebilmeyi başardıktan sonra...:img-hyste

Darısı bunun başına:img-hyste

güller diyarı
02-05-07, 11:04
arkadaşlar ever bir gig olayı ver çınarımız mıncıklama suretiyle mavimizi taciz ediyor:img-hyste :img-hyste :img-hyste

benden de size bir soru

çınarla mavi piknige gittiklerinde çınar maviye arkadan sarılmış ve
çınar:kök salalım mavi çanım kök salmak istiyor
cümlesinde ne demek istemiştir

bu soruya cevap verecek babayiğit biri aranıyor

zeytine-35
02-05-07, 11:11
arkadaşlar ever bir gig olayı ver çınarımız mıncıklama suretiyle mavimizi taciz ediyor:img-hyste :img-hyste :img-hyste

benden de size bir soru

ya arkadaşım ne yapsın çınar o kadar bekledi ki kök salalım artık kendi meyvelerimizi kendimiz yetiştirelim diyor tamamen masumane
bu soruyu sorarken sizin aklınızda ne vardı ? sayın güller diyarı merak ettim de :img-wink:

güller diyarı
02-05-07, 11:15
ya arkadaşım ne yapsın çınar o kadar bekledi ki kök salalım artık kendi meyvelerimizi kendimiz yetiştirelim diyor tamamen masumane
bu soruyu sorarken sizin aklınızda ne vardı ? sayın güller diyarı merak ettim de :img-wink:

efem şimdi bunu acıklarsam kesin banlanırım siz anladınız zannımca dimi beni anlamayan varmı

İLAN İLAN İLAN:::kızlar bu günün posta gazetesinde tim biriyle yakalanmış onun fotosu varmış DUYURULUR

dilekce
02-05-07, 11:16
alamehmet demişin ki çok yazmayın, okuyamıyorum diye.
Haklısın ben bile yetişemedim bir ara.
Ama arkasından da sorular eklemişin.
Şimdi bu sorulara cevap vermeye kalksak en az 40 sayfa yazılır yani.
Sonra sen akşama yine okuyamıyorum ne çok yazmışınız dersin.
Seni bugünlerde çok çelişkili gördüm.:img-hyste

eftelya61, o bölümdeki sahneyi şöyle açıklıyorum:
Çınar komserimizin boyu uzun, Mavi’nin ise Çınar’a göre boyu kısa.
Ama çok uyumlular, belirtmeden geçemiyeceğim.
Şimdi Mavi’nin beline sarılmak istemiş ama Mavi’nin beli aşağılarda kaldığı için
Çınar’ın eli, beline kadar ulaşamamış, oralarda bir yerlerde kalmıştır.
Tüm sorun bu yani, başka bir şey olduğunu sanmıyorum.:icon_whis

Bir sahne ancak bu kadar bilimsel., teorik ve pratike uyumlu bir şekilde açıklanabilirdi...Bel eşitliği kolun tutunabilme ihtimalli tek yerinin o koltuk altı sağ yanı üç çap ayarlı bir milim boyutlu işte tam o hizada tutunmasına sebep olmuştur.. Bir omuza el atma durumu söz konusu olamazdı zaten.. :)yada çınarımızın kolunun mavimizin omuzdan hizalı kola tutunmalı şekilde gidişi mümkün değil gerçekleşemezdi..:) Bu sebeple tek tutunma yordamı olarak,
bel üstü omuz altı koltuk hizalı bu tutunma yolu seçilmiştir...:img-hyste
Düşünen şahısları tebrik ediyorumm.. bakınız kızmıyorumm.. gayet güzel ve rahat en içten dileklerimle tebrik ediyorum..:happy0064

alamehmet
02-05-07, 11:18
efem şimdi bunu acıklarsam kesin banlanırım siz anladınız zannımca dimi beni anlamayan varmı

İLAN İLAN İLAN:::kızlar bu günün posta gazetesinde tim biriyle yakalanmış onun fotosu varmış DUYURULUR

Ben anlayamadım pek sevgili arkadaşım güller diyarım:img-hyste Açıklama şey edebilirmiyim:img-hyste

dilekce
02-05-07, 11:23

evet aplam,, bırakında yaşayalım der gibi kök salmak istiyorum diye bas bas bağırdı Çınar Mavi için Türkancığıma,, kök salmak istiyor adam.. sonuçta ağaçtır kendileri... ağaç olarak asli görveini yerine getirip, iyice toprakta güçlenmek istiyor..
güçlü olabilmek içinde kıvırcık yapraklı,, siyahımsı, küçücük minnacık meyveler vermek istiyor.. ne zaman meyve verir ağacı işte o zaman kök salmış olup ormana hükmetmiş olacak ve dahilinde bu meyve olması durumuyla kimselerde bu ağaca yaklaşamayacak bırakacak meyvelirini yeşertmesine izin verecek...
Yani kök salmak istemesi tamamen ormansı kurallara dayalı... :img-hyste

denizmert
02-05-07, 11:23
peki 24.bölüm sonunda ki kahvaltı masasında ki mıncıklamaya ne diyeceksiniz çınarın kucağına oturan mavi elini çınarın boyunla omuz arasında elini gezdirirken oda mıncıklama hareketini yapıyor dikkatinizi çekerim

eftelya61
02-05-07, 11:28

benden de size bir soru

Ben bilmem dilekce bilir :img-hyste diyecem ama demiycem işin ucunda babayiğit aranıyor diye atıfta bulunulmuş.. Hemen cevap veriyorum efenim..

Burada kök salva sizin düşündüğünüz gibi mecazi anlamda kullanılmamış olup tam aksine zaten açık havada kırlarda, bayırlarda (pardon bayır yoktu), göl kenarında oldukları için doğaya uyum sağlamak amaçlı söylenilmiş bir cümledir.. Etrafındaki ağaçları kıskanmış olan Çınar Mavi'sinin omzunu çenesinin altına koymuş, kolları Mavi'sini dolamış şekilde durduğundan ömrü boyunca o şekilde kalmak istiyordur.. Dolayısıyla eğer o şekilde bulundukları yere kök salarlarsa bir daha o pozisyondan ayrılmaları mümkün olmayacaktır..

Umarım yeterince aydınlatıcı olmuştur:img-hyste

eftelya61
02-05-07, 11:31
peki 24.bölüm sonunda ki kahvaltı masasında ki mıncıklamaya ne diyeceksiniz çınarın kucağına oturan mavi elini çınarın boyunla omuz arasında elini gezdirirken oda mıncıklama hareketini yapıyor dikkatinizi çekerim

Evet kesinlikle oradada bir mıncıklama mevzu bahis ama oradaki mıncıklamayı şöyle açıklayabilirim.. Şimdi bakanız bir önceki gece Çınar küçücük bir kanepede yatmıştır ve bu nedendir ki omzuna, boynuna bir ağrı musallat olmuştur.. Mavi'mde mıncıklayarak oradaki çakralara ulaşmaya çalışmaktadır.. Eğer omuz ve bolyunda bulunan o noktaları bulabilirse ağrısını hemen geçirekecektir bunun araştırması üzerindedir kendileri.. Yanlış bir durum yoktur:img-hyste

lighttez
02-05-07, 11:35
selam arkadaslar,
dun gece coşmuş gene sayfalar, ama benım bu sabah işler bıraz yogun olunca sadece son ıkı sayfayı okuyabıldım....Ay biri bana şu tdg ve döç lı resımden bahsedebilirmi. nerdeymış? ne zaman çekilmişş.. aa merakımdan şooldum şurda.. bir yazsın yazsın yazsın:img-help:
bide anlaşılan konu gig... sahneler, yakın çekim CSI Newyork titizliğinde incelemeler... :img-hyste
hadi bismillah ,başalayalım güne

eftelya61
02-05-07, 11:36
Savunmamdır: Şimdi Çınar komserimiz tüm gün zor bir operason yapmış,
tüm gecede rahatsız, dar bir kanepede uyuduğu! için belki boynu tutulmuştur
diye Mavi'miz tamamen iyi niyetle masaj yapmıştır.

dilekçe, yine bilimsel, teknik ve pratiğe uyumlu şekilde olmuş mu savunmam:img-hyste

Aklın yolu birmiş..Bakınız bir önceki mesajım:) :img-yes:

alamehmet
02-05-07, 11:36
bbdbhb ve eftelya61 ikinizin yorumunu da alt alta okuyunca dedim işte hp ruhu.Artık tamamen aynı yönde düşünür olduk:happy0064 :happy0064

:good: .Evet aynen katılıyorum tamamen Çınarın ağrılarını dindirmek,masaj yapmak amaçlı hareketler olup hiç bir ark niyet içermemektedir?

saso
02-05-07, 11:45
alamehmet yetiştim ytiştim....

21 deki gig olayını boraslının yardımı ile çözdüm ki...eytelyanın EKSİK adres tarifinden sonra gig sahnesine ulaşmak süper oldu...:img-hyste

ki açıklama olarak çınar komserimin boyunun uzunlugu dile getirilmiş...o kadar da degil digere bu konuya bir dönüş yapayım....boy farkı ne kadar ki... komserimin eli kolu o menzilerde dolaşsın......kendini zorlasa hatta zorlamasa bile daha aşagılarda da gayet rahat gezinebilirdi elleri....

ya birde mıncıklamak demiyelim de.....elini koymak desek....komserime yakıştıramadım mıncıklama terimini...:icon_whis

denizmert
02-05-07, 11:51
Evet kesinlikle oradada bir mıncıklama mevzu bahis ama oradaki mıncıklamayı şöyle açıklayabilirim.. Şimdi bakanız bir önceki gece Çınar küçücük bir kanepede yatmıştır ve bu nedendir ki omzuna, boynuna bir ağrı musallat olmuştur.. Mavi'mde mıncıklayarak oradaki çakralara ulaşmaya çalışmaktadır.. Eğer omuz ve bolyunda bulunan o noktaları bulabilirse ağrısını hemen geçirekecektir bunun araştırması üzerindedir kendileri.. Yanlış bir durum yoktur:img-hyste

şimdi bende bir açıklama yapmak isitiyorum belki olayın yönünü değiştirecek ama bence bu mıncıklamalar TDG yada şengillerin fikri değil yani bunu bizimkiler içgüdüsel olarak yapıyor bundan yola çıkarak da bir dizi aşkı (aşk olmasada etkilenme )söz konusu olabilir mi

eftelya61
02-05-07, 12:04
bir kere ÖD'nin ilk oyunucluk deneyimi. Birçok şeyi sette öğreniyor,
oyunuculuk dersi almasını bile istememişler doğal olsun diye.
Şimdi sette kimden ne görse hemen kapıp, kendince yorumladığı için
TE'den bazı şeyleri öğrenmiş olabilir. Ne de olsa TE o kadar okul okumuş,
oyunculuk, yönetmenlik falan.

şimdi ben ne demek istediğimi yazamadım ama siz anladınız di mi?

:img-hyste :img-hyste :img-hyste

Sana bişey söyleyeyimmi en az benim kadar iyi kıvırıyorsun:img-hyste

scale
02-05-07, 12:07
Arkadaşlar Tim in sayfaya bir göz atın isterseniz!!!!

dilekce
bir kere ÖD'nin ilk oyunucluk deneyimi. Birçok şeyi sette öğreniyor,
oyunuculuk dersi almasını bile istememişler doğal olsun diye.
Şimdi sette kimden ne görse hemen kapıp, kendince yorumladığı için
TE'den bazı şeyleri öğrenmiş olabilir. Ne de olsa TE o kadar okul okumuş,
oyunculuk, yönetmenlik falan.

şimdi ben ne demek istediğimi yazamadım ama siz anladınız di mi?

Kesinlikle di. dicem de
Ya iyi de madem TE nin her yaptığını gördü, öğrendi,,ondan bişeyler kaptı..
Peki susadım sahnesinde ki o gıpraştırmaya meyilli dink dink melodili hadi bebek yapalım modlu melodi sesinde gördüğü o ufacık minicik asistans hizmetli öpücüklerinden hiç mi ders almamış bu kız...
Şimdi hocanın dediğini yap yaptığını yapma metoduyla mı hareket etti bu Mavi anlayamadım kı,,
Yani TE, bir cins tenhada nasıl kıstırılır moduyla Çınar olaraktan MAvi yi böyle köşeye sıkıştırmayı biliyorsa,, o susadımın sabahı birbirleriyle cilveleşirken Mavi ninin perdeler gibi gereksiz anlamsız asla kabul edemeyeceğim bu bahaneyi öne sürene kadar direk konuya bu dink dink çocuk yapalım melodili sesle girizgah yapıp acilinden mavi yolculuğa çıkmak için bir eylemde buyunsaydı ya.. :img-hyste
Yok TE demek ki iyi örnek olamamış oyunculuk adına..Şimd karıştı mı frekanslar. O eğitim TE olarak mı verildi, Çınar olarak mıı ,,şimdi bu verilişi almak içinde ÖD mi bu verileni aldı MAvi mi aldı veya almalıydıı aldı alamadı falan,, ben orda kaldımm... :img-hyste

Deniz_
Geriden geliyorum ya idare edin ama bu soruyada cevap vermeden geçmek istemiyorum da blue'm kızıyor bana çok hayal kuruyormuşum.. Ama tutmayacağım kendimi söyleyeceğim.. Şimdi bakınız 4. bölüme kadar Çınar daha doğrusu Timuçin kimsenin elini tutmayacaktı ama o bakımlı eller Ağva'dada gayet bakımlıydı tekrar hatta Ağva'ya gitmeden önceki bar sahnesini hatırlayınız eller bir ara koltuğun üzerindeydi hem Mavi'nin hemde Çınar'ın işte oradada gayet bakımlılardı.. Manikür falan hak getire durumları.. İşte ben diyorum ki Çınar yani Timuçin Mavi'nin yani Özlem'in elini ilk kez Ağva'da tutacağından ilk intiba önemlidir hevesiyle gitti ve ellerine, tırnaklarına bakım yaptırdı.. Nasılım, nasıl açıkladım

Hm evet bence uzerine tartisilmasi gereken onemli bi mevzu bu..:img-hyste Saka bi yana bende simdi izledim hakkaten ne olduda bu adam birden bakimli olmaya basladi, onu iten sebeb ne olabilir.. Ne yani bi gun kalkti ve kendi kendine soylemi dedi "Ya benim tirnaklarim, ellerime cok bakimsiz, manikur yaptirsam iyi olucak galiba.." :D ..
Belkide seninde dedigin gibi kendi goruntulerini izledi, tiksindi, dusunduki Mavinin ellerini tutmasina az kaldi, rezil olmamak icin boyle bi karara vardi.. Olurmu olur ha.. Yada yonetmeni tiksindi basti uyariyi oda boyle bi degisiklik yapti.. Yada bence en normali birden aklina esti tirnaklarini kesip temizledi.. :img-hyste

Zavallı Çınar maaşını alır almaz Aylin'e veriyor, Aylin'de parayı kendi özel ihtiyaçlarına kullanıyordur. Malum güzel bakımlı ve hoş olmalı. Yoksa market sahibi bir daha marketine sokmaz onu. Çınar da Aylin'in ihtiyaçlarına cevap vermekte zorlanmakta, kendini işine adamaktadır.
Aylin'den ayrıldıktan sonra karnını kağıt helva ve simit ile doyurmaya başlamış, mutfak masrafı azaldığı için manikür yaptırmaya para ayırmaya başlamıştır. Ardından yüzüğü denize atar atmaz ellerini tutabileceği fesleğen kokulu yari hayatına girmeye başladığından bakımlı olmak zorunda olduğundan manikür hayatında büyük bir ehemmiyet taşımaktadır.

Mavi'yi kaçırdıktan sonra bu kadarparayı nereden buluyor diyerek bir türlü sorunun yanıtını bulamamıştım. Onun yanıtını bulduğumua da inanıyorum. Kağıt helva ve simit ile karnını doyurmaya devam eden Komiser Çınar, derdi de bir türlü bitmediği için yakın çevresi tarafından teselli edilmek üzere sık sık içmeye davet edilmiş çıkışta da hesabı arkadaşları ödemiştir. Sadece arada bir sevgilisine çay ısmarlamış, onu tatile diye götürdüğü Ağva'da patlıcan salatası ile karnını doyurmuş, ateş üzerinde sucuk kızartmak sureti ile harcama yapmama gayreti içerisinde başarılı olmuştur.
Zaten sevgilisi de Aylin gibi değildir. Mütevazi bir kız olduğundan gözü yükseklerde değildir. Hatta evlenirken bile gecekonduda oturup, gelinlik bile giyinmemeyi düşünmektedir. Tek taşı bile olmamıştır.
Komiserimiz yastık altındaki parasına para eklemeye devam etmektedir.
Sonuç itibarı ile Londrada kendisine güzel bir hayat kurmuştur. Manikürünü ihmal etmemiş, hatta Londra'da yaşamaya başladığından pedikür yaptırmaya bile başlamıştır. Veeee o çok sevdiği Mavi'sini çocuklarla paylaşmaktan rahatsızlık duymamış hatta onlar bilmeseler bile o resimde artık üç kişilerdir..

eftelya61
02-05-07, 12:18
Kesinlikle di. dicem de
Ya iyi de madem TE nin her yaptığını gördü, öğrendi,,ondan bişeyler kaptı..
Peki susadım sahnesinde ki o gıpraştırmaya meyilli dink dink melodili hadi bebek yapalım modlu melodi sesinde gördüğü o ufacık minicik asistans hizmetli öpücüklerinden hiç mi ders almamış bu kız...
Şimdi hocanın dediğini yap yaptığını yapma metoduyla mı hareket etti bu Mavi anlayamadım kı,,
Yani TE, bir cins tenhada nasıl kıstırılır moduyla Çınar olaraktan MAvi yi böyle köşeye sıkıştırmayı biliyorsa,, o susadımın sabahı birbirleriyle cilveleşirken Mavi ninin perdeler gibi gereksiz anlamsız asla kabul edemeyeceğim bu bahaneyi öne sürene kadar direk konuya bu dink dink çocuk yapalım melodili sesle girizgah yapıp acilinden mavi yolculuğa çıkmak için bir eylemde buyunsaydı ya.. :img-hyste
Yok TE demek ki iyi örnek olamamış oyunculuk adına..Şimd karıştı mı frekanslar. O eğitim TE olarak mı verildi, Çınar olarak mıı ,,şimdi bu verilişi almak içinde ÖD mi bu verileni aldı MAvi mi aldı veya almalıydıı aldı alamadı falan,, ben orda kaldımm... :img-hyste

Ama dilekce'm şimdi söylenen sözler konusunda haksızlık var ÖD ye ve TE'ye.. Lütfen o kelimeler bizzat onların ağzından dökülse bak neler neler çıkardı ortaya ama maalesef ki o Şengiller yok mu Şengiller.. Yaww gündüz vakti evde lamba yakmadığın sürece camda bırakın perdeyi incecik tül bile olsa dışarıdan içerisi gözükmez ki.. Ne gerek var perde kapatmaya.. Ama cep telefonlarını kapatmak gerekirdi kesinlikle:icon_whis

dilekce
02-05-07, 12:26
sevgili eftelya ve sevgili bbdhhhbdhhdbbbbbhhbbdd ve çok kıymetli değerli forum izleyicilerii.. müsaenizle iki laf şeyetmek istiyorum..

arz ettiğiniz bu kıvırma metodunuzda tabi katılmamı bekleyeceksiniz ama üzgünüm sizlere katılamayıcığım...Ne demek efenim masaj..
Bu adam sabaha kadar tamam o dar kanepede uyuyamadı, hadi öncesindede operasyon neşter meşter vardı da..yani kahvaltıdan sonra maviciğim bana az masaj yaparmısın diye de kendini kanepeye uzatmak maksadı ile bu masaj durumu gerçekleşebilirdi..
Artı şimdi mavi madem masaj yapacaktı efenim neden perdeler gibi, benimde evi toparlamam lazım ama bekleyibilir gibi bir cümle kurma gereği duymuştur.. Şimdi benim kafama takılan,, bu omuzdan masaj yapma görüntüsü verilip masaj adı altında yapılan bu hareketin acaba başka mesajlar içerip içermediği hususudur..:)
Mavi acaba Gülay dan ders neyin almışmıdır..Şimdi bir ara ciddi olan erkekleri bile anlama kabiliyeti olan Gülay ın uzmanlık alanı olan bu durumlardan belki bu tip taktiklarınden kulağına takılan şeyleri uygulamaya koymuş olabiliceğini de düşünmeden edemiyorum efenim...
bizzat benim şahsım Mavi nin bunu özellikle yaptığını söylüyorum..
Yoksa efenim yani yok yorgundu, yok boynu tutulmuştu.. bırakınız efenim..bırakınızz.. istirham ediyorum...:img-hyste .

Edut: bilimsel teorik pratik her yol HP dee geeell gellll... ptariğe geeel... teorii burda,, bilim burda,, eğitim, ilim irfan yuvası HP dee. geeel vatandaş geell.. HP ye gelll.. Bilime geeeelll..:img-hyste

FEL!ADE
02-05-07, 12:35
,, bu omuzdan masaj yapma görüntüsü verilip masaj adı altında yapılan bu hareketin acaba başka mesajlar içerip içermediği hususudur..:)

ustalarin arasinda bana laf düsmez ama bence o masaj yapiyormus gibi yapan eller belkide replikleri hatirlamada kolaylik olsun diyedir.:img-wink:

eftelya61
02-05-07, 12:39
ustalarin arasinda bana laf düsmez ama bence o masaj yapiyormus gibi yapan eller belkide replikleri hatirlamada kolaylik olsun diyedir.:img-wink:

Hele hele böyle bir kıvırma, böyle bir olasılık bırakın Türkiye tarihini dünya tarihinde yoktur.. Seni kutluyorum ve müsaadenle ayakta alkışlamak istiyorum:happy0064 :happy0064

dilekce
02-05-07, 12:43
Ama dilekce'm şimdi söylenen sözler konusunda haksızlık var ÖD ye ve TE'ye.. Lütfen o kelimeler bizzat onların ağzından dökülse bak neler neler çıkardı ortaya ama maalesef ki o Şengiller yok mu Şengiller.. Yaww gündüz vakti evde lamba yakmadığın sürece camda bırakın perdeyi incecik tül bile olsa dışarıdan içerisi gözükmez ki.. Ne gerek var perde kapatmaya.. Ama cep telefonlarını kapatmak gerekirdi kesinlikle:icon_whis

Efenim sizde haklısınız sayın eftelya... ilk cümlelerinizde ÖD ve TE yi sanki birer savunma oyuncusu gibi savunurken topumu taca attırmak, çelme taktırmak veya kırzımı karta sebebiyet verdirmek gibi bir duruma irticalen bulunsanız bile :) son satırlarda ki o perdeler . kavramının o günkü manası itibari ile gündüze yakışmayan bir mana içermesi sebebi ile asla olmaması gereken bir kelime olması tabiri ile olmasını bende en az sizin kadar teessüfle karşılıyorum...
Telefonlar konusunda evet kesinlikle siçe katılıyorum..
Cep telefonu icad oldu mertlik bozuldu atasözünü çağrıştırdınız bir anda..

Edut: sayın bbdbhhdbhhhbddhhhbbddhhhh anlaşıldı tamam..
Sen bbdbhhdbhhhbddhhhbbddhhhh kod adlı , mavimtrak , çınarvurgunumsu zeynepsi bir deryasın tamam..:img-hyste

duar
02-05-07, 12:44
Konuya çok ortasından dalacağım ama, benim en çok dikkatimi çeken Mavi'Nin elinin Çınar'ın kulağıyla oynadığı sahnelerdir. Çınar pardon Timuçin bu sahnelere nasıl dayandı acaba???

saso
02-05-07, 12:45
Bu arada söyleniş nedeni belli olmayan repliklerden birkaçı:
-perdeleri kapatalım mı
-bizi çift sandı
-seni tamir etmek istiyorum

Başkalarının harflerinin vebalini ben çekemem. Zor geliyorsa yazması adım Derya

derya nın :img-wink: bu mesajını okuyunca yine sinirlendim..:icon_evil
bizi çift sandı

ne saçma..ne sapan..ne gereksiz..ki sonra gerekli hale getirlmiştir bir repliktir...ama hala kulak tırmalayan..bir replik...

çift olduklarını mavi hala kabul edememiş.....komserim boşuna çabalamış 42 bölüm....:icon_evil

akşam maviciler cevap verir..

not:aşk ta çınarcı..reelde galiba daha çok özlemciyim...:img-hyste

FEL!ADE
02-05-07, 12:46

Hele hele böyle bir kıvırma, böyle bir olasılık bırakın Türkiye tarihini dünya tarihinde yoktur.. Seni kutluyorum ve müsaadenle ayakta alkışlamak istiyorum:happy0064 :happy0064

:img-hyste

simdi TE nin capkinlik haberleri geldikce bende ki TE imaji oturmaya basladi.
yani o cimdik, mincik, masaj vb. hareketleri kime olsa yapar gibi geldi bana, cünkü adamin icinden geliyor...kendisi böyle seviyor sanirsam :)
tarzi böyle gibi:img-wink:

eftelya61
02-05-07, 12:47
Konuya çok ortasından dalacağım ama, benim en çok dikkatimi çeken Mavi'Nin elinin Çınar'ın kulağıyla oynadığı sahnelerdir. Çınar pardon Timuçin bu sahnelere nasıl dayandı acaba???

Bende aynı soruyu diğeri için soruyorum Timuçin yani Çınar Özlem'in her fırsatta kulaklarıyla ve saçlarınıı içine elini sokmak şekliyle Özlem'in ensesiyle oynamıştır.. Şimdi soruyorum nasıl DAYANDILAR acaba?

duar
02-05-07, 12:49
Bende aynı soruyu diğeri için soruyorum Timuçin yani Çınar Özlem'in her fırsatta kulaklarıyla ve saçlarınıı içine elini sokmak şekliyle Özlem'in ensesiyle oynamıştır.. Şimdi soruyorum nasıl DAYANDILAR acaba?
Aslında bu kulak olayı karşılıklıydı... Kim bilir canım??? belki dayanmamışlardır????

:icon_whis

scale
02-05-07, 12:50
İnanamıyorum gerçekten bende seni alkışlıyorum harika bir yaklaşım:happy0064 :happy0064

FEL!ADE
02-05-07, 12:52
Aslında bu kulak olayı karşılıklıydı... Kim bilir canım??? belki dayanmamışlardır????

:icon_whis

al benden de o kadar
dayandiklarini nerden biliyorsun eftelya cim :img-wink:
asil kasan bizmisiz baksana güzel kardesim, aski meski sonsuz yasadiklari malumunuz.

One Night Stand... diye bir akim tüm dünyada varken, neden olmasin ;)

scale
02-05-07, 12:53
Adını koyamadığımız bir çekim var diye boşuna mı söyledik!karşıdan görünüyor işte!!!:img-blush

dilekce
02-05-07, 12:57

cevap veriyorum hocam:

Şimdi efenim sizin paragrafınızda ki önemli olan şahıs Mavi yani Özlem oluyor..Dayanma kelimesinin manası ,, doğrusal açıdan bir yere dayanmak olmakla birlikte bazen mecaleen bir şeylerde zorlanmak, katlanmak, o ana tahammül etmek,, kendini zorlamak diyede nitelenebilir..
Efenim şimdi Özlem hanım burda bu kelimeyi mecalen uygulayıp bazı şeylere kendini zorlamıştır...dayanmıştır..
Dayanmasına sebep ise efenim bilinçaltına yerleştirilen tetkrarlanan sözlerdir..
Şöyleki,,
Bu adam başkası ile çıkıyor..
Bu adamın sevgilisi var.
Bu adam sadece rol yapıyor
Bu adam asla sevgilim olamaz
Ben bu adamı o sevgilinin elinden alamam
Yuva yıkamam yuva yıkanın yuvası olmaz.
Asla ben birşey hissetmemeliyim..
Hissedersem Türkan anlarr
Hissedersem ve buna kapılırsam Türk halkı sonra ne der
Kesinlikle hissetmemeliyimm..
Yapsın canım yaa birazdan geçecek nasılsa, biticek nasılsa

Eğer durumu tersine çevirip Timuçin olarak değerlendirirsek de efenim.. şöyle der kendi kendine bilinçaltısı..

Kendime hakım olmalıyım..
Benim bir sevgilim var..
Duyarsa yuvamız yıkılır, hayallerimiz yıkılır
Hem şimdi bu hiç etik olmaz.
Türkan anlarsa beni söyler zaten..
Yok yok etkilenip etkilememeliyim
Hem ben Türk halkına ne derimm ayıkla pirinçin taşını
Dimyata giderken evdeki bulgrdan olursam
Peki ben böyle yaparken bu kız bana pas verir mi
Şimdi böyle etkilnirse ve benim etkilendiğimi anlarsa set arası bana sert çıkarmı
Abilerini getirir mi bu adam beni etkiliyo diye...
Yok yok ben rol yapmalıyımm
Hem zaten roldeyim ben,, hiç etkilenmiyorum kiii:img-hyste

gibi.,.. anlatabildim miii:img-yes:

denizmert
02-05-07, 12:58

ben cevap veriyorum kesinlikle dayanamamışlardır içlerinden bir şeyler akıp gitmiştir.Ben inanmıyorum yok sadece işimizi yapıyoruz sahne çekilirken yönetmeninden sesçisine ışıkçısına bir çok kişi var böyle bir etkileşim olmaz denmesine inanmıyorum hemde acayip bir etkilenme vardır.

FEL!ADE
02-05-07, 12:59
dilekce kurban
bosuna yorulma istersen, harikasin.. bak yorumlarinda cok afili.:) ama

bak yorulanlar dinlenmis, baska ucuslarda
sen onlari düsünme istersen :img-hyste

saso
02-05-07, 13:02
cevap veriyorum hocam:

Şimdi efenim sizin paragrafınızda ki önemli olan şahıs Mavi yani Özlem oluyor..Dayanma kelimesinin manası ,, doğrusal açıdan bir yere dayanmak olmakla birlikte bazen mecaleen bir şeylerde zorlanmak, katlanmak, o ana tahammül etmek,, kendini zorlamak diyede nitelenebilir..
Efenim şimdi Özlem hanım burda bu kelimeyi mecalen uygulayıp bazı şeylere kendini zorlamıştır...dayanmıştır..
Dayanmasına sebep ise efenim bilinçaltına yerleştirilen tetkrarlanan sözlerdir..
Şöyleki,,
Bu adamın sevgilisi var.

Eğer durumu tersine çevirip Timuçin olarak değerlendirirsek de efenim.. şöyle der kendi kendine bilinçaltısı..

Benim bir sevgilim var..
Şimdi böyle etkilnirse ve benim etkilendiğimi anlarsa set arası bana sert çıkarmı

saygıylarımı sunuyorum :img-clapp :img-clapp

eftelya61
02-05-07, 13:07
ben demedim mi size ben bilmem dilekce bilir diye:img-hyste .. Bildi işte hepsini bildi..

Şimdi dilekce'm sana çok merak ettiğim bir şeyi daha sormak istiyorum aydınlat beni canım nolur..

Şimdi hani sorgu odasında 44. bölümde Mavi'nin yani Özlem'in bir el hareketi vardı parmak savaşı gibi bu konudaki derin engin bilgilerini almak istiyorum.. Umurım bahsettiğim yeri anlatabilmişimdir keza akşam arkadaşlara biraz eksik adres verdiğimden biraz araştırmak zorunda kalmışlarda:img-yes: :img-wink:

scale
02-05-07, 13:10
cevap veriyorum hocam:

Şöyleki,,
Bu adamın sevgilisi var.

Benim bir sevgilim var..

Ehh be Dilekcem görünen o ki herşeyi yazmışsın artık bundan sonra ne denir ki???:img-wink:

deren1970
02-05-07, 13:16
Herkese Merhaba
Anacığım ne oldu bu foruma, ya da kim ayağını sürttü maşşallah saygalar almış başını gidiyor. Şapka çıkarıyorum efendim:happy0064
Şimdi sınav sorularına ara verdik ya, akşam zınk diye kafamda sorular oluştu ve bu soruları sizlerle paylaşmak istedim. puanlamada halk verecek efendim HP zade halk yani.
Şimdiden kolay gelsin diyerek, naçizane soruları soruyorum. Kolay gelsin soruları yanıtlayacak herkese
Edit: ÖSS sınavında illa tarih öğretmeni olmak isteyip puanı başhemşireliği tutan ama kan görmeye dayanamıyorum diyerek muhasebeci olan şahıs:img-hyste

Sorular çok geri kalmış bir bölümden değil 49.bölüm banyo sahnesiyle ilgilidir. yarışmacı arkadaşlara başarılar

1) Çınar ve Mavinin saklandıkları evde Mavi aaaa bir duş alsam etrafıda temizlerim dediğinde Çınar tabi bir şartla bende gelirsem diyerekten aldığı cevap olan peki olur sonrası yüzünde nasıl bir şekil oluşmuştur?

2) Bu yazlık evdeki banyo Çınarın evindeki banyo gibi midir? Yoksa jakuzili, etrafı aynalarla donatılmış takriben 30 m2'lik bir banyo mudur?

3) Nasıl bir yıkanış şeklini benimse mişlerdir? Önce biri su döküp diğerini mi yıkamıştır? yoksa jakuzili ise köpük dolu jakuziye birlikte mi girmişlerdir?

4) Banyo sonrası Çınardaki yorgunluğun sebebi nedir?

5) Madem evdeki herşeyi kullanıyorlar. Mavi eşofman yerine gecelik giyseydi saten gecelik mi giyerdi, yoksa üşüyorum diye pijama takımı mı giyerdi?

6) saten gecelik giyseydi nasıl bir gecelik modeli seçerdi? Onu o kalde gören Çınar nasıl davranışlarda bulunurdu?

Sorular bu kadar? Koley gelsin diyerek şimdiden iyi sınavlar, başarılar arkadaşlar.

nilnisa
02-05-07, 13:20
limoncu geldi hanıııımmm muhabbete sıkıyorum,izninizle :icon_whis tehditlerinizi ö.m.yoluyla yapınız...

acaba bu etkileşim,sonsuz uyum olayı şöyle olmuş olabilirmi?
(bende sizin gibi düşündüm hep bu zamana kadar ayrıca) aslında birbirlerinden fiziksel ve ruhsal olarak hiç etkilenmedikleri için böyle rahat ve uyumlu olmuş olabilirlermi...herhangi bir beklenti olmamasından gelen o doğallıktan bahsediyorum....şimdi hatırlamıyorum tam olarak ama bir yerlerde okumuştum oyunculuk tarihinin en uyumlu çiftleriyle ilgili bir yazıydı oradan çıkan ortak sonuç ekran önünde en uyumlu olan çiftler özel hayatlarında birbiriyle en az görüşen çiftlermiş....

konu farklı boyutlara geldi sanırım neyse...

son söz:bir çınar bakışı,bir mavi gülüşü gerisi herkesin hayal gücü...

sevgilerimle...

eftelya61
02-05-07, 13:25
limoncu geldi hanıııımmm muhabbete sıkıyorum,izninizle :icon_whis tehditlerinizi ö.m.yoluyla yapınız...

(bende sizin gibi düşündüm hep bu zamana kadar ayrıca) aslında birbirlerinden fiziksel ve ruhsal olarak hiç etkilenmedikleri için böyle rahat ve uyumlu olmuş olabilirlermi...herhangi bir beklenti olmamasından gelen o doğallıktan bahsediyorum....şimdi hatırlamıyorum tam olarak ama bir yerlerde okumuştum oyunculuk tarihinin en uyumlu çiftleriyle ilgili bir yazıydı oradan çıkan ortak sonuç ekran önünde en uyumlu olan çiftler özel hayatlarında birbiriyle en az görüşen çiftlermiş....

sevgilerimle...

Şimdi nilcim bende tarihin birinde bir arkadaşımdan Amerikalı bilim adamlarının oyuncularla ilgili yaptıkları bir araştırma konusu bilgi almış ve öğrendiklerim karşısında şok üzerine şaşkınlık geçirmiştim.. O araştırmada da oyuncular arasındaki vücut dilinin, ellerin ve kolların hareketleri, daha çok uğraştıkları (dokundukları demek daha doğru sanırım) yerler ve birkaç unsur daha vardı sanırım.. işte neyse bunlar o kişilerin birbirlerine karşı olan hislerini bilimsel olarak açıklıyorlardı.. İşte özellikle boyun, kulak ve saçlar (bilmem anlatabildim mi? çok açık yazamadım da)

FEL!ADE
02-05-07, 13:30

sevgilerimle...

yok bence sIkabilirsin..
cünkü mantiken cok kuvvetli , olasi bir fikir.
ancak tersi hakinda laflamakta cok egleneceli malumunuz.
forumu canlandiran bir konu tabi bu, baksaniza forumda ask anar$isi cikmis.. heryerden a$k böcekleri civildiyor :)
baslik kapanmadan burada kesiyorum kendi adima;)

ve evet,

bir cinar bakisi bir mavi gülüsüydü bizi mest eden, ben sadece onlarin samimiyetine güvendim. Mavi ve Cinar askidir aslolan geriisi bos.

selamlar...

gülüm_su
02-05-07, 13:39
Şimdi nilcim bende tarihin birinde bir arkadaşımdan Amerikalı bilim adamlarının oyuncularla ilgili yaptıkları bir araştırma konusu bilgi almış ve öğrendiklerim karşısında şok üzerine şaşkınlık geçirmiştim.. O araştırmada da oyuncular arasındaki vücut dilinin, ellerin ve kolların hareketleri, daha çok uğraştıkları (dokundukları demek daha doğru sanırım) yerler ve birkaç unsur daha vardı sanırım.. işte neyse bunlar o kişilerin birbirlerine karşı olan hislerini bilimsel olarak açıklıyorlardı.. İşte özellikle boyun, kulak ve saçlar (bilmem anlatabildim mi? çok açık yazamadım da)

Bilime olan güvenimiz sonsuz,ayrıca çok da güzel anlattın özellikle kendi açımdan tam anlamak istediğim gibiydi.:happy0064

blue&blue
02-05-07, 13:39
Ne kadardır bilmiyorum ama bayaa uzun bir süredir yazdıklarınızı okuyorum. Ben dün gece 39 derece ateşle yatarken iyi kaynatmışsınız aferin. (Şimdi 37)

Şimdi kafamda 1 tonluk bir yük ile okumaya gülmeye hatta yazmaya çalışıyorum. Çok zor durumdayım öncelikle belirteyim. (Allah Laptop yaratıcısından razı olsun her şekle giriyor)

Çok güzel ve yararlı geçmiş istişareleriniz.
Ben de faydalandım.
Araya girmek gibi olacak ama illaki yazmalıyım. Hastayım ama yazmazsam alimallah daha beter olabilirim.

Bölüm adı beyin sulanması nedeniyle hatrıma gelmiyor ama Çınar'ın Mavi'yi kaçırıp Bünyamin'in evine götürdüğü bölüm. Orda "hadi bişeyler yiyelim" diye mutfağa gittikleri kısacık zaman diliminde Çınar elini nereye koyacağı konusunda kısa süreli bir çelişki yaşamıştır. Sebebi:

1. 21. bölüm de yaptığı afedersiniz mıncıklama sonrası set arası Özlem'den yediği tokattan mıdır?
2. 21. bölümde yaptığı o edepsiz şey sonrası sayfalarda konuşulan bu durumu okuduğundan daha dikkatli olmaya mı çalışmıştır?
3. 21 bölümü izleyen evinin kadınından yediği tokatın etkisi ile mi elini aniden çekme yoluna gitmiştir?
4. Ne önemi vardır blue git yat dinlen kendine gel midir? :)

Haydi ben sizi okumaya devam ediyorum. :img-wink:

öjeni
02-05-07, 13:43
Herkese Merhaba
Anacığım ne oldu bu foruma, ya da kim ayağını sürttü maşşallah saygalar almış başını gidiyor. Şapka çıkarıyorum efendim:happy0064
Şimdi sınav sorularına ara verdik ya, akşam zınk diye kafamda sorular oluştu ve bu soruları sizlerle paylaşmak istedim. puanlamada halk verecek efendim HP zade halk yani.
Şimdiden kolay gelsin diyerek, naçizane soruları soruyorum. Kolay gelsin soruları yanıtlayacak herkese
Edit: ÖSS sınavında illa tarih öğretmeni olmak isteyip puanı başhemşireliği tutan ama kan görmeye dayanamıyorum diyerek muhasebeci olan şahıs:img-hyste

Sorular çok geri kalmış bir bölümden değil 49.bölüm banyo sahnesiyle ilgilidir. yarışmacı arkadaşlara başarılar

1) Çınar ve Mavinin saklandıkları evde Mavi aaaa bir duş alsam etrafıda temizlerim dediğinde Çınar tabi bir şartla bende gelirsem diyerekten aldığı cevap olan peki olur sonrası yüzünde nasıl bir şekil oluşmuştur?

2) Bu yazlık evdeki banyo Çınarın evindeki banyo gibi midir? Yoksa jakuzili, etrafı aynalarla donatılmış takriben 30 m2'lik bir banyo mudur?

3) Nasıl bir yıkanış şeklini benimse mişlerdir? Önce biri su döküp diğerini mi yıkamıştır? yoksa jakuzili ise köpük dolu jakuziye birlikte mi girmişlerdir?

5) Madem evdeki herşeyi kullanıyorlar. Mavi eşofman yerine gecelik giyseydi saten gecelik mi giyerdi, yoksa üşüyorum diye pijama takımı mı giyerdi?

6) saten gecelik giyseydi nasıl bir gecelik modeli seçerdi? Onu o kalde gören Çınar nasıl davranışlarda bulunurdu?

Sorular bu kadar? Koley gelsin diyerek şimdiden iyi sınavlar, başarılar arkadaşlar.

fatoşum merhaba ve başlıyorum;
1- Çokkkk güzel bir şekil
2- b şıkkı
3- Duş olayına girip ikisi aynı anda
4- Mavi Çınar'ı kandırmıştır. Banyoyu Çınar temizlemiştir
5- Bence Mavi öncesinde gecelik arandı ama ev sahibi bayan güzel bir bavul yapmış kendine. Kızımızda kendilerinkiyle idare etmek zorunda kalmıştır.
6- Şimdi Mavi ne bulsa onu giymek zorunda kalacaktı ama Çınar'ın hala yatakta Mavi'yi gördükten sonra o derece mayışmış bir halde yatacağına ihtimal vermiyorum. Hatta mümkünatı yok böyle birşeyin

Sevgilerimle canımcım

gülüm_su
02-05-07, 13:49
Bölüm adı beyin sulanması nedeniyle hatrıma gelmiyor ama Çınar'ın Mavi'yi kaçırıp Bünyamin'in evine götürdüğü bölüm. Orda "hadi bişeyler yiyelim" diye mutfağa gittikleri kısacık zaman diliminde Çınar elini nereye koyacağı konusunda kısa süreli bir çelişki yaşamıştır. Sebebi:

3. 21 bölümü izleyen evinin kadınından yediği tokatın etkisi ile mi elini aniden çekme yoluna gitmiştir

Ben 3. şık derim evin kadını okkalı tokat sonrası güçlü bir çemkirmyle'' Sen ne utanmaz şeysin okadar yönetmen,senarist gurubunu ayarladım mahşerin dört atlısı olarak elimizden geleni yapıyoruz ama sen hala fırsat kollamak tasın'' demiş bile olabilir

alevalev_25_
02-05-07, 13:51

sana ne demeli bilmiyorumm kii..
sabahtan beri evrakların arasında boğulan ben bir akşam ki mesajlarınızı okuyabildim ardından hemen çıkmıştımm...

ama sevgili öjeni'nin beni dürtmesiyle (yanlış anlaşılmasın telf.dan) foruma baktımmm...neler olmuş yaww...:img-hyste :img-hyste

neyseee...
insann istese de kapatamıyor değil mi o zamanlar telf.nuu...
ama şart telf.ların kapanması..
lanet olsunnn...kim takar kii telf.ların kapanacağı kurallarınaa...di mii?

dilekce
02-05-07, 13:56
sayın deren, ben bana yakın olan bu sorunuzdan cevaba zuhurda bulunmak istiyorumm

İşte bu sorunuz benim yaramı kanatmama neden olmuştur ki müsadeniizle ben köpük dolu jakuzili bir banya seçeneğinde kalmak istiyorumm..
Malum banyo yapmaları icap eder cinsinden haykırışlarla burda inim inim inlerken bize izahı zor bir banyo yapma isteği uyandırılan MAvi hanımın isteği ile kaldığımız o sahnede tüm köpüklü, duşlu her türlü banyo hayallerim yerle bir olmuş olup bu sahnenin içimde ukte olması sebebi ile ben hayalimde edindirilecek banyo kültürünün onlar için jakuziye katılan köpükle olmasını düşünüyor ve bu şekilde cevabımı beyan etmek istiyorumm..
Ben bu cevabı benimsiyorum sayın deren...:img-hyste

alevalev_25_
02-05-07, 13:57

görüyorum kiii bunu tek düşünen ben değilmişimm...
aynı şeyi ne kadar düşündüm ama bir ben kendime cevap veremedimmm...

neyse kiii yalnız değilmişimm...:good:

not : sevgili Jalem / Jale ablacığım seni bu sayfada görmek ne güzell..uzun zamandır forumda göremiyordum senii..

ne olur daha fazla burada oll...Çınar Mavi çemkirmelerinin ardından sıra Aksak'a da gelirr...kim koruyup savunacak Aksak'ı hıı...:img-wink:

zinednah
02-05-07, 14:01
tünaydın canlar,,,, bye

dün gece bir cesaret 49. bölümü izlemiş olan ben
49.bölümde şahsen bizzat oynamayı hayal ettim :img-in_lo :img-blush
annem ne çok sarılmış çınarım mavime yahu valla dilek olay

zinednah
02-05-07, 14:04
sayın deren, ben bana yakın olan bu sorunuzdan cevaba zuhurda bulunmak istiyorumm

İşte bu sorunuz benim yaramı kanatmama neden olmuştur ki müsadeniizle ben köpük dolu jakuzili bir banya seçeneğinde kalmak istiyorumm..
Malum banyo yapmaları icap eder cinsinden haykırışlarla burda inim inim inlerken bize izahı zor bir banyo yapma isteği uyandırılan MAvi hanımın isteği ile kaldığımız o sahnede tüm köpüklü, duşlu her türlü banyo hayallerim yerle bir olmuş olup bu sahnenin içimde ukte olması sebebi ile ben hayalimde edindirilecek banyo kültürünün onlar için jakuziye katılan köpükle olmasını düşünüyor ve bu şekilde cevabımı beyan etmek istiyorumm..
Ben bu cevabı benimsiyorum sayın deren...:img-hyste

allahım bu nasıl bir soru nasıl bir yorumdur :img-in_lo :img-blush
banyo dediniz
köpük dediniz
jakuzi dediniz
birbirlerinimi yıkadılar dediniz

allahım sen aklıma mukayet ol :img-help:

_heraa_
02-05-07, 14:05
tünaydın canlar,,,, bye

doğru dedin canım zaten onlar kadar sarılan bir iki kişi daha var mı? en çok kıskandığım yanları da o zaten:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo

eftelya61
02-05-07, 14:07
tünaydın canlar,,,, bye

Ben şimdi bişey merak ettim.. Bizzat oynamayı hayal etmişsin yaa hayallerinde sen Mavi rolündemiydin:icon_whis

gülüm_su
02-05-07, 14:09
deren

Bence Mavi olur gel dedi ve Çınar ok gibi fırladı ya merdivenleri çıkarken ;
Mavi- hayatım bu evde iki banyo var
Çınar- hıııı?
Mavi- sen ebeveyn banyosunu ben de jakuzili olanını kullanayım da zaman kaybı olmasın polis baskın filan yaparsa.
Çınar-(iç ses) hay senin, git biraz şıradan ders al bak boza nasıl sırtını yundu onun demiş olmasın sakın

zinednah
Ben şimdi bişey merak ettim.. Bizzat oynamayı hayal etmişsin yaa hayallerinde sen Mavi rolündemiydin:icon_whis

kesinliklen annem !!!
ben mavi olem
o çınar aynen kalsın
ama asla ben ona kök söktürmeyem
her dediğin yapem
hatta demediklerini de yapem
allahallahhhhh :img-in_lo :img-blush
modundaydım valla eftelyam öperim...

hello kitty
Tatlı muhabbetinizi bölmek istemem ama pazar günü yaşadığım güzel bir tesadüfü sizlerle paylaşmadan edemedim.Geçtiğimiz pazar günü Şehir Tiyatrolarında sahnelenen "YABAN ORMANI" adlı oyuna gittik.Kimlerin oynadığı hakkında bilgimiz yoktu ve perdenin açılmasından kısa bir süre sonra tam karşımızda Ahmet Uz'u (mavi'nin babası) görünce çok yakın bir akrabamızı görmüş gibi mutlu olduk burcu'yla(hello kitty'nin ablası :img-hyste )ve ani bir refleks ile birbirimizi dürtmeye başladık aynı anda.Neyse güzel bir tesadüf oldu ikimiz içinde.Kendisini tiyatro sahnesinde izlemek gerçekten güzeldi ve oldukça başarılı bir oyun sergiledi.

Not:Ayrıca tiyatroya gitmeyi düşünüyorsanız şu sıralar "Yaban Ormanı"na gitmenizi tavsiye edebilirim.Gerçi Şehir Tiyatroları bildiğim kadarıyla mayıs sonu tatile giriyor ama en azından gelecek sezon (sahnelenirse) izlenebilecek güzel bir oyun.

zinednah
02-05-07, 14:10
doğru dedin canım zaten onlar kadar sarılan bir iki kişi daha var mı? en çok kıskandığım yanları da o zaten:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo

ya bi sarılmak
bi sarılmak sevgili hemşerim benim
o pıt pıt çınar öpücükleri
fenalıklar geçirdim valla

öjeni
02-05-07, 14:11
dün yaşadığım olayı anlatıp hemen kaçıyorum. iş çıkışı (mesaiye kaldım) eşim beni telefonla aradı ve biz sıla ile berberdeyiz sende oraya gel dedi. benim ne işim var erkekler berberinde diycektim ki yan taraftaki dondurmacı geldi aklıma. tamam dedim. gittim baktım bizimkkinin kahkülleri kesiliyor ve de gülme krizinde. derken dükkana 90 yaşlarında bir amcam girdi zorla sandelyeye oturtuldu sırasını beklemeye başladı ve o arada taaa geşçmişlere döndü anlatıyor. bu arada bir ilkokul öğrenciside nasibini aldı seçeceği meslekle ilgili. Dedem ne olursan ol POLİS olma demez mi. Vurulmuşa döndüm, 90 yaşındaki adamada niye dededm niye denmez ki şimdi. Kös kös çıktım dükkandan
Sevgiler

LOSTRİS
02-05-07, 14:19
tuğbacım ya burda bu ortamda ben nasıl çalışayım ya hehe gülmekten yapamıorum kii valla..msn açmiyim diorum yok yok gene olmuor ya..

jasmins
02-05-07, 14:20
Herkese Merhaba

Bu sorulara cevap vermessem çatlarım. Umarım bu msjımda silinmez.:img-hyste :img-hyste
1-Şimdi banyo faaliyetlerinden sonra 'iyi misin' diye bi soruya gerek kalmadığından aklındaki bütün fantezilerini o banyoda hayata geçirecek ben o bakışları görüyorum çınarda.
2-Büyük veya küçük hiç farketmez onlar için ama bence küçük olsun temas daha çok olur anladınız siz onuuu.:icon_whis :icon_whis Jakuzili olması ise ne benim umrumda ne de onların. Umurlarında olan bitek şey var artıkın gerisini yazmıyorum. :)
3-Bence ilk önce su döküp biri diğerini YIKAMAMIŞTIR. İlk önce başka bişey yapmışlardır sonra yıkanmışlardır.
4- Çınar, Mavi'yi kucağında tutmaktan çok yoruldu tabiki de başka ne yorgunluğu olabilir ki???:icon_whis :icon_whis
5-İkisi de tehlikeli çünkü saten gecelik giyse çınar kudurur, üşüyorum diye eşofman giyse cınar 'ben seni ısıtırım' deyip yine kudurur. Bence direk hiçbişey giymeden yatsın mavi daha kestirmeden işte. :)
6-Saten gecelikli Mavi'yi gören Çınar 'Hoşgeldin melekkkk, sefalar getirdinnnn ııııh ııııh ıııı' deyi şarkı söyleye söyleye gelirdi. Sonra da 'kız yada erkek hiç farketmez ama yine de kız olsun' tamam mı deyip Mavinin göbüşünden öperdi.:img-hyste :img-hyste

saso
02-05-07, 14:21

sevgilerimle...

uyumun temelinde aslında uyumsuzluk mu var :icon_sorr

bende kendimi sürekli...türkan şoray kadir inanır çiftini örnek alıyordum...

onlarda vakti zamanında çok yakıştırılmış......onlarda sürekli yok öyle falan demişler.....

ama ben yeni duydum ki kadir abi ve türkan abla itiraf etmişler vakti zamanında birbirlerinden hoşlandıklarını ama açılamadıklarını.....:icon_sorr

ahhhhh:img-cray:

zinednah
02-05-07, 14:26
sevgili deren

kanımca dün gece sende benimle aynı erezyona uğramışsın 49. bölüm duş sahnesi :img-help:

inanmaz şekil olmuştur zira bu ilk reddedilmeyişidir...

takriben 30m2'lik olabilir ama ben şu vitranın yeni reklamındaki gibi bi banyo hayal ettim nedense şöle banyonun ortasında koca beyaz bi yatak olandan

ben ikinci madde cevabımı okumanızı rica eder hayal kısmını size bırakırım

banyo büyük ya koşmuş, coşmuş ve tabiki yorulmuştur...kıyamaaaaaam

asla asla ve asla gecelik giymez hele saten kat-a giymez belki pamuklu bi ihtimal iyyyhhhhh

yok giymezdi diyorum ya mümkün değil...Sate ve mavi siyah ve beyaz gibi

sevgiler
sevgiler
sevgiler...

satranc
02-05-07, 14:26
cevap veriyorum hocam:

Şöyleki,,
Bu adamın sevgilisi var.

Benim bir sevgilim var..

gibi.,.. anlatabildim miii:img-yes: ya bu adam biz halkı aldatmadık derse sevgili dilekçe döktür bakalım cümlellerini:img-hyste

alevalev_25_
02-05-07, 14:29

1 - şimdi bu soru da aslında hepimiz maviden "peki" yi beklemiyorduk ki hem biz hemde çınar yeterince şaşırmıştır..bu şaşkınlık pekinin ardından gelebilecek olan malum şeylerin düşüncesiyle suratın da nasıl desem :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo anlayın işte o kadar açık sözlü değilimm...:img-hyste ben mi aman Allah'ımm...:img-hyste

kısacası ablacımm ne çadır da ne de banyo da göremediğimiz bizlere hakam kıldıkları vuslatın sevindiriğini yaşadı çınar o surat ifadesiylee..:img-blush

alevalev_25_
02-05-07, 14:31

2 - sanırım bu banyo jakuzili bilimum mavinin önde çınarın da arkasında koşabileceği kadar büyük bir banyodurr...

bir çınarın evine bakınn...küçücük duşakabinn...her ne kadar banyoyu görememiş olsakta evden yola çıkarak yeterince büyük ve insanın aklına gelebilecek bilumum şeylerin icra edilebileceği büyüklükte bir yerdirr...:img-in_lo

alevalev_25_
02-05-07, 14:35

3 - ben banyo da jakuzi olacağını düşünerekten birbirlerinin başından tasla su dökmekten ziyade jakuzinin içinde köpük banyosu hatta masajlarr mis kokulu duş jellerii vss...bilumum yardımcı malzemelerle ortamı şenlendirip görmediğimiz başka bir vuslat yaşamışlardırrr diyorummm...:img-blush

4 - öhhöö..ablam ben ne diyeyimm...anlayın artıkk!!! :love04:

saso
02-05-07, 14:40
şimdi alakaya maydonoz türünden bir parantez açmak istiyorum sadece merak konusu...

arşivdeki emin adımlarla yükselişimizle ilgili...:img-hyste

arşive gelemizin ilk günlerinde arşiv sırasında altlardaidik ....geçen haftadan itibaren 4. dizi durumundayız...

arşivde bir yükselişmi söz konusudur acaba...

varsa ki bir sıralama nezaman 1.sırada olacagız..
bir istanbulmasalını tahtndan indirebilirmiyiz..
diye düşünmekten kendimi alamıyorum....bye

Deniz_
02-05-07, 14:42
Herkese Merhaba

Sevgili Deren;

Çok hoş sorularına severek ve zevkle yanıt vermeye çalışacağım...

1- Mavi'min yüzünde güller açmaktadır. Zira her ne kadar 24 nolu odada korkuları var ise de; çadırda gölge oyununu sergiledikleri andan itibaren korkuları bir anda yok olmuştur. Korkuyu yenmek için korkularının üzerine gitmek gerektiğini düşündüğünden korkusunu yenmek istediği için Çınar'ın teklifi çok cazip gelmiştir. Çınar da Mavi'nin korkularını yenmesine yardımcı olacağından ve terapi niteliği taşıyan teklifinin kabul edilmesine çok mutlu olmuştur.

2- Mutfağın genişliği, evin havuzu, çok odası olmasına rağmen olmayan çocuk odası yeteri kadar Çınar'ı şaşırtmış olsa da; bize göstermedikleri ve herşeyi hayal gücümüze bıraktıkları banyo da Çınar'ın evindeki banyoya benzemeyecektir. Yoksa evinde koltuğunda başı düşmüş vaziyette üzerine ceketini örterek uyuyan Çınar'ı yatağa çapraz yatırmazdı.

3-Misler gibi koktukları hatta Çınar'ın eli yüzü açılıp bayağı yakışıklı olduğu ortaya çıktığına göre ve ikisi de zayıf olduğundan çok yer kaplamayacaklarından köpüklü bir jakuziye birlikte girmişlerdir. Mavi Çınar'ın teklifini kabul ederek böyle olacağının işaretini bize vermiştir.

4-Banyo sonrası Çınar, Mavi'nin yanına gelmesi uzun sürdüğü için uyuyakalmış olabilir. Artık spor yapamadığı için bedeni hemen yorulmuş olabilir. Köpüğün tadına varmak için banyoda çok kalmış buhar, nefes almasını zorlaştırmış bu da bir an önce Çınar'ın yatağa uzanmasına neden olmuş olabilir...

5-Genelde öyle evlerin sahiplerinin ensesi de kalın olduğu için evin hanımı da yaşlı ve XXL beden olduğu için muhtemelen onun geceliği Mavi'ye olmayacaktır. Mavi de müştemilattan kendine bir fanila ve eşofman bularak hemen giyinmiştir...

6-Saten geceliği bulamadığından giyememiş ve Çınar, Mavi'nin korkularının geçmesine yardım amaçlı terapi yaptığından dolayı onlar bilmeseler de o resimde artık üç kişilerdir....

zinednah
02-05-07, 14:43
şimdi alakaya maydonoz türünden bir parantez açmak istiyorum sadece merak konusu...

arşivdeki emin adımlarla yükselişimizle ilgili...:img-hyste

arşive gelemizin ilk günlerinde arşiv sırasında altlardaidik ....geçen haftadan itibaren 4. dizi durumundayız...

arşivde bir yükselişmi söz konusudur acaba...

varsa ki bir sıralama nezaman 1.sırada olacagız..
bir istanbulmasalını tahtndan indirebilirmiyiz..
diye düşünmekten kendimi alamıyorum....bye

sasom
arşivde bi yükseliş bi sıralama mı var ????
neye göre kime göre bi yükseliş??
ilk defa duydum
ya herşey neden yarışma felsefesine dayandırılıyor bu forumda ben bunu hiç anlamıyorum!!!
anlayan varsa bi anlatırsa memnun olucam...

alevalev_25_
02-05-07, 14:43

5 - kesin kalın mı kalın hatta kışlık pijama takımı giyerdi...mavi mii saten gecelik giyecekk...rüyamda görsem inanmammm...keşke giyseydii :img-wink:

6 - hadi giydi diyelimm...ama ben hala maviden böyle bir baştan çıkartıcı davranış beklemiyorum amaa...neyseee...

nasıl mı olur duu? :img-help: :img-help:

ince ip askılı kan kırmızısı..uzunn..eteği kloş tarzda gelecek ama derin bir yırtmaca sahip olup geceliğin sırtı da beline kadar açık olacakk.. oldu muuu? tarif edebildim mii?

çınar artık böyle bir gecelik giymiş maviyi görürse ne mi yapar? yazamamıyorum işteee...

çınar sanırım bu durumda olur..şekilde ki gibi..olmak ister di imm..:love04:
sanırım mavide çınarı o halde görünce sofa garibim saklanacak yer arar her haldee...

tamam sustummm... :kahve okumaya devamm...

saso
02-05-07, 14:52
sasom
arşivde bi yükseliş bi sıralama mı var ????
neye göre kime göre bi yükseliş??
ilk defa duydum
ya herşey neden yarışma felsefesine dayandırılıyor bu forumda ben bunu hiç anlamıyorum!!!
anlayan varsa bi anlatırsa memnun olucam...
amanınnnn...amanııınn...zinednahım yanlş anlaşılmayayım...
benimde merak konumdur bu...

daha önce alt sırada idik...ama şimdi 4.sırada oldugumuzu farkettim..

nededir bu yer degişikligi diye merak ettim..:img-wink:

zinednah
02-05-07, 15:10
amanınnnn...amanııınn...zinednahım yanlş anlaşılmayayım...
benimde merak konumdur bu...

daha önce alt sırada idik...ama şimdi 4.sırada oldugumuzu farkettim..

nededir bu yer degişikligi diye merak ettim..:img-wink:

yok annem seni yanlış anlamam ben
mevzuuyu anlamaya çalışıyorum sadece bende
eger böyle bir durum varsa neden diyorum var sebep ne diyorum yani :img-pilot

güller diyarı
02-05-07, 15:15
selam forum ahalisiiii herkese merhaba banyolara girilmiş gecelikler giyilmiş daha dogrusu giydirilmeye calışılmış 49 bölüm irdelenmiş hatta rende usulu inçelenmiş ve sonuçlar çok güzel olmuş

alamehmet/fulyam benim sordugum soruyu anlamamışsın dilekce o kadar güzel anlatmışki onun yazısının altına imza mı atıyorum başkada diyecek tek söz bulamıyorum

öpüyorum hepinizi mucccckkkkkkk (mavinin çınarı öpüş tarzından)

turborobot
02-05-07, 15:18
mavinin korkulari cadirda son bulmadimi .banyoda neden korksun:img-help: :img-help

ve bu cift(TE ÖD) set disinda neden görüsmüyorlar? NEDEN KORKUYORLAR:

zinednah
02-05-07, 15:25
mavinin korkulari cadirda son bulmadimi .banyoda neden korksun:img-help: :img-help
ve bu cift(TE ÖD) set disinda neden görüsmüyorlar? NEDEN KORKUYORLAR:

sevgili turborobot,
cadirda son buldu korkular zaten banyoda da mavi korkmadı sadece çınar teklifi reddedilmeyince şaşırdı
bide çiftin dışarıda görüşüp görüşmediğinden emin olduğumuz söylenemez bu bi tez aslında yada duyum diyelim öyle duyduk öyle bildik biz ne biliyim işte....

ben bilmem beyim bilir diycem oda bilmez ama demiycem...

sevgiler...

deren1970
02-05-07, 15:28
Hnaımlar çok teşekkür ederim sorularıma cevap verdiğiniz için, beni yine yeni sorular hazırlamaya cesaret ettirdiğiniz için:img-wink:
Maksat bir arada olmak, keyifli vakit geçirmek, fantezi dünyamızı genişletmek:img-in_lo
Hepiniz 10 aldınız yıldızlı, öpücüklü 10:good:
Cevap verme süresi diye bir süre yok, isteyen arkadaşlar hala cevap verme hakkına sahiptir.
Bu arada 4. sıradaysak bunun 1. olma sırası da var. Zaten dizimiz bizim gözümüzde 1. başkalarını gözünde kaçıcı olduğu kimin umurunda. Di mi ama:img-yes:

saso
02-05-07, 15:34

tabi o surat şeklini türkan sultan sayesinde net göremedik ...ama verilen tepki çok güzeldi..önce bir duraksama ve arkasından baka kalma ve sonra ani bir hareketle yerinden kalma...

surat ifadeside boş boş bakmak olurdu herkhalde ki...

burada mavinin tavrını sorgulamaya isterdim....benim sorumda bu olsun..:img-wink: (soruma edit:hay gözünü sevdigim gölge oyunu bu nasıl güven vermektir....tüm korkular gitmiştir bir aznda....:img-hyste )

bilmem ki...ev sahibinin zekvine baglı...belki banyo keyfini sevmeyen biridir....
ne önemi ver canım..o banyo da mavi ve çınar varken....:img-hyste

3) Nasıl bir yıkanış şeklini benimse mişlerdir? Önce biri su döküp diğerini mi yıkamıştır? yoksa jakuzili ise köpük dolu jakuziye birlikte mi girmişlerdir?<