Tüm Versiyonu Göster : Hırsız Polis Öncesi /Sonrası
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
[
20]
21
:happy0064 :happy0064 :happy0064
Ama cidden süper.Öldüm dağıldım:img-hyste :img-hyste Bu konuda bu kadar başarılı olmayı neye borçlusun allah aşkına:img-hyste :img-hyste
Daha önce söylemiştim sanırım .. Şiştt hiçbirşey açıklayamam devlet sırrı:img-hyste
Yaa arkadaşlar benim yatmam lazım sizde kapatın ki rahat rahat yatayım bende.. Hadi herkes yatağına aklım burda kalıyor siz yazacaksınız ben kaçıracağım diye gidemiyorum yaa acıyın bana yaa benim iş iptalde olmaz alamahmet'ciğimin ki gibi:(
tabi...tabiii...sen dün 21 de olmadık sahneyi bilmem kaç defa izlettir...sonra sen git yat...
biz burada basiretiimizi çözdürme planları yapalım....:icon_sorr
yok müsade falan....:icon_whis
not:ıyyyyy ümit şuanda bir bagırdı...agggbiiiii...
dayagı yemiş gelmiş arıza...gitti sezen aksu konseri...gittttiiiiiiiiiiiiii:img-cray:
Mavi o gelinliği ilk giydiğinde ben anlamıştım son olduğunu. :icon_sorr
Bir abdala malum olurmuş modunda malum olmuştu sanki bana... Sırf, "Çınar Mavi'yi bir kez bile gelinlikle göremeden dizi bitti" demeyelim diye öyle bir gelinlik alma sahnesi yaptılar işte.
Gelinlik alma sahnesi yaptıkları halde, gelinliği alamadılar bile ona da yanarım... Buna da yanarım. Gece gece efkar basar ben de yanmaya ateşimi 40'lara dayandırmaya başlarım. Ne hacet 30. bölüme... Düşünmek yetiyor be aslım!
Ayrıca ben de dizi mi özledim!
Ya aslına bakarsan bluem, iyi oldu gelinlik giymediği Mavimin..sonuçta giyseydi Mesude teyzemin gelinliğini giyecekti..ve ben o teyze entarisi görünümündeki gelinlikten hiç haz etmemiştim..kız zaten ömrü hayatında bir kere etek giymiş, son kez de kendi nikahı için giyecekti..(pardon bir de Gülayın getirdiği pembe elbise var onu unutmayalım) yani o gelinliği giyseydi benim bünyem kaldırmazdı diyeyim fazla uzun etmeden:)
Ayrıca benim dizimi özlediğimi söylememe gerek yok sanırım..özledim işte..özlemek..özlem..öz..:img-help:
Alın işte karpuz dedi aklıma karpuz çekirdeği sahnesi Çınar'ım ve Koray geldi.. Olacak şeymi benim şimdi hemen dalmam lazım 16. bölüme.. Eee 16. bölüm izlenincede 17. bölümün başı izlenilmeden yatılmaz.. Allah yarın gelecek işlem sahiplerine kolaylık ve sabır versin ne diyim.. Zira benim halim harap..
:img-hyste :img-hyste
Allahım bu ne enerjik bir forumdur. Ve de bu ne buluttan nem kapmaktır yarabbim!
Şimdi sana sucuk desem ne dersin eftelyam?
Sasocanım sana da kedi diyorum!
Aslıcım sana da bir bardak su diyorum!
alamehmetim sana da patlıcan salatası diyorum!
Ve ben kaçıyorum!
Sabah nöbeti devralırım sizden! :img-hyste
Edit: aa scale de burdaymış! :) Sana da çadır diyeyim bari... Haydi saatlerimizi ayarlayalım! :img-hyste
tabi...tabiii...sen dün 21 de olmadık sahneyi bilmem kaç defa izlettir...sonra sen git yat...
biz burada basiretiimizi çözdürme planları yapalım....:icon_sorr
yok müsade falan....:icon_whis
not:ıyyyyy ümit şuanda bir bagırdı...agggbiiiii...
dayagı yemiş gelmiş arıza...gitti sezen aksu konseri...gittttiiiiiiiiiiiiii:img-cray:
Ama canım benim 21 de Çınar hastaneden çıktıktan sonra fenerin ordaki sahne dedim.. Tam yerini söyleyince ninemde bulurdu zaten biraz aramanız lazım dimi ama:img-wink: Hem HP izleyicisinin nerde kaldı farkı..
Aşkolsun saso'cum hiç yakıştıramadım bu çemkirmeyi sana:img-hyste
sasoooo..
dipnotumu çalmışsın..
çalmakla kalmayıp hattrick yapmışsın:img-hyste
olmuyo ama böyle..lütfen yani, sınav kağıtları vukuatından sonra hele:)
:img-swoon
olan uykumuda kaçıran mesaj....:icon_sorr
ama ben şey...belirtmiştim dipnotun boraaslıya ait oldugunu....:icon_sorr
ah..eftelya...ahhh...ne geldiysebaşıma bak senin sınav kagıdın yüznden geldi.....:img-help:
Allahım bu ne enerjik bir forumdur. Ve de bu ne buluttan nem kapmaktır yarabbim!
Ve ben kaçıyorum!
Ama ama olmaz vallahi bir kula bu yapılmaz.
Edit: aa scale de burdaymış! :) Sana da çadır diyeyim bari... Haydi saatlerimizi ayarlayalım! :img-hyste
Ama yok allahın bir kuluna bu yapılmaz cidden yapılmaz...
Ben uyanamayım sabah senden erken buralarda olamayım diye yapıyorsun değilmi...Şimdi ben patlıcan salatasına girer 42ye gidersem 43ün başıda derken hadi birde 47 sabahı bulurum burda...:img-hyste
saat ayrlamaya başlarsak...
5 sahneyi ortalama 5 dakika ersek..eder 25 dakika..
bunun üzerine koy 30 bölümden gelinligi...6dakikadan...31..dakika...
unutmadan 19 .bölümden de park sahnesi...4 dakika...
TOPLAM 35 dakika...
sonra iyi geceler....:icon_whis
bye
:img-swoon
olan uykumuda kaçıran mesaj....:icon_sorr
ama ben şey...belirtmiştim dipnotun boraaslıya ait oldugunu....:icon_sorr
ah..eftelya...ahhh...ne geldiysebaşıma bak senin sınav kagıdın yüznden geldi.....:img-help:
yok annem şaka:img-hyste
ben sınavlara katılamadım ama müfettiş olarak gelip kontrol ettim hepinizi..ve sınav kağıtlarınıza da birer yıldızlı pekiyi kondurdum..hem nolcak ki..çalın çırpın..sonuçta hepimiz maviyiz, hepimiz robin hooduz dimi:)
hepinize iyi geceler arkadaşlarbye
Ve ben kaçıyorum!
Bana bence sucuk deme en sevdiğim şeylerden biri olan sucuklu yumurtayı bu saatte yemem hiç uygun olmaz tabii birde 47. bölüme dalmam hiç hiç hiç iyi olmaz.. Zira şöyle bir durum var ki arkadaşın önündeki patlıcan salatasıda acayip canımı çektirdi 42 ye dalarsam ordanda 43 zaten dışarıdan da kedi sesi geliyor onu duyunca da 24 e gidesim geliyor hazır 24 e gitmişken birde su içeyim.. Ayy ben neredeyim kimim öldümde cennettemiyim yoksa..
Bana bence sucuk deme en sevdiğim şeylerden biri olan sucuklu yumurtayı bu saatte yemem hiç uygun olmaz tabii birde 47. bölüme dalmam hiç hiç hiç iyi olmaz.. Zira şöyle bir durum var ki arkadaşın önündeki patlıcan salatasıda acayip canımı çektirdi 42 ye dalarsam ordanda 43 zaten dışarıdan da kedi sesi geliyor onu duyunca da 24 e gidesim geliyor hazır 24 e gitmişken birde su içeyim.. Ayy ben neredeyim kimim öldümde cennettemiyim yoksa..
Patlıcan salatamı sizinle paylaşmaya hiç niyetim yok herkes kendi önünne koyulanla ilgilensin lütfen...:img-hyste
sasomu kınadınız kağıdınızı çaldı diye ama sizde benim önümdeki patlıcan salatamı çalıyorsunuz...Ayıp:img-hyste :img-hyste
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
eftelya sen burdamısın gerçekten.....ben gittigini düşünmüştüm ki..eftelya yatmış ise sucugu rüyasında görür yazacaktım....:img-hyste :img-hyste
yok yok...bluecanın aklına bir kaç sahne daha gelmeden benkaçayım.....
bye
saat ayrlamaya başlarsak...
5 sahneyi ortalama 5 dakika ersek..eder 25 dakika..
bunun üzerine koy 30 bölümden gelinligi...6dakikadan...31..dakika...
unutmadan 19 .bölümden de park sahnesi...4 dakika...
TOPLAM 35 dakika...
sonra iyi geceler....:icon_whis
bye
her sahneyi durdur başlat şeklinde en az 3 kez izlersek eder mi 105 dk! :img-hyste Oy diyorum sabahlar olmasın! bye
Patlıcan salatamı sizinle paylaşmaya hiç niyetim yok herkes kendi önünne koyulanla ilgilensin lütfen...:img-hyste
sasomu kınadınız kağıdınızı çaldı diye ama sizde benim önümdeki patlıcan salatamı çalıyorsunuz...Ayıp:img-hyste :img-hyste
kim tutar seni basiretdaşım......cemkir cemkirebildigin kadar....:img-hyste :img-hyste
not:43 de kaymaya niyetli hp zede...:sad53:
sadece patlıcan salatası olsa iyi... Başkasının bir bardak suyuna bile göz dikiyo bu kız gece gece!
Bu durumda anlıyoruz ki anlı şanlı kopyacı olan eftelyadır. Sınav kağıtlarındaki benzerlikten anlamış bulunmaktayım! :img-hyste
Bu arada dışardan köpek sesleri geliyor. Köpekli bir sahne var mıydı? :icon_whis "Bak bak Mavi ablası ne şirin dimi?" :)
kim tutar seni basiretdaşım......cemkir cemkirebildigin kadar....:img-hyste :img-hyste
not:43 de kaymaya niyetli hp zede...:sad53:
Dünün acısını çıkartıyorum basiretdaşım...:img-hyste Ben en sevimli halimle yalvarırken kendileri çemkirmişti bana...
Seninle patlıcan salatamı paylaşabilirim basiretimi açtın sen benim az cebelleşmedin benimle....İzin verdim paylaşabiliriz:img-hyste
sadece patlıcan salatası olsa iyi... Başkasının bir bardak suyuna bile göz dikiyo bu kız gece gece!
Bu durumda anlıyoruz ki anlı şanlı kopyacı olan eftelyadır. Sınav kağıtlarındaki benzerlikten anlamış bulunmaktayım! :img-hyste
Bu arada dışardan köpek sesleri geliyor. Köpekli bir sahne var mıydı? :icon_whis "Bak bak Mavi ablası ne şirin dimi?" :)
Var gülüm olmazmı neredeyse Mavi'nin ev dışında çekilen tüm sahnelerde köpek var tabi en mühim köpek sahneside 43 teki kahvaltı sahnesinde br yandanda besliyor Çınar komiserim o köpekleri.. Zaten bir ara dalarım 43 e hazır dalmışken köpekli sahneleride izleyeyeim bari:img-hyste
Not: Bu arada evraklarda yazan yaşın ne önem var önemli olan hissettiğin yaştır dedim ve kendimi henüz 17 yaşında hissettiğim için mi benim üzerime gelip beni çemkiriyorsunuz (aranızda en küçük benim ya 17 olunca) iyi öyle olsun gün gelir devran döner:sad53:
Yok yok ablacım sen ıslah olmazsın bizde iflah olmayız.Karşılıklı sabaha kadar bütün hayvanlı sahneleri sayar izler dururuz...
Bu arada köpekli bir sahne daha yanılmıyorsam...Hani o görünmez ipin Mavimi Çınarına doğru çektiği bölüm...Anladınız kanımca dimi:img-hyste
işte budur diyorum....:happy0064
ama vicdanım el vermiyor arkadaşlar....eftelyam masumdur...ben ona iftira attım....o sınıfa erken gelip...soruları benden önce cevaplamıştır...:icon_sorr
ama tamamen suçsuz da degildir...yani...düşünce suçlusudur...bir insanla bukadar eş düşünmesi suçtur...dimi...:icon_sorr
Dünün acısını çıkartıyorum basiretdaşım...:img-hyste Ben en sevimli halimle yalvarırken kendileri çemkirmişti bana...
Seninle patlıcan salatamı paylaşabilirim basiretimi açtın sen benim az cebelleşmedin benimle....İzin verdim paylaşabiliriz:img-hyste
allahım varmıdır böyle bir forumdaş..basiretdaş....
patlıcansalatasını paylaşırmış...bende gel kediyi paylaşalım diyecegim olmayacak....:img-hyste
ah blue suyu bana verseydin ya.....:img-hyste
Yok yok ablacım sen ıslah olmazsın bizde iflah olmayız.Karşılıklı sabaha kadar bütün hayvanlı sahneleri sayar izler dururuz...
Bu arada köpekli bir sahne daha yanılmıyorsam...Hani o görünmez ipin Mavimi Çınarına doğru çektiği bölüm...Anladınız kanımca dimi:img-hyste
Bak şimdi adını anmak istemedin ama ben pat diye piknik sahnesi diyivereyim! :img-hyste
Kimse yatmadan izleneceklere bir sahne daha eklemiş olayım!:icon_whis
Hepinizi öpüyorum... Ve önce iyi seyirler sonra iyi geceler ay pardon iyi sabahlar diliyorum. :icon_whis
En son not: 21 de Burdasın izliyorum izlemek isteyenlere duyrulur! :img-hyste Kötüyüm ben kötüyüm!
:img-cray: allahım varmıdır böyle bir forumdaş..basiretdaş....
patlıcansalatasını paylaşırmış...bende gel kediyi paylaşalım diyecegim olmayacak....:img-hyste
sasom benim canım benim canım benim.Basiretdaşım benim...Varsın su senin önünde olmasın varsın kediyi paylaşamayalım...Ben paylaşmış kadar oldum:img-cray: :love01:
bluecan
pes ediyorum ..peeessssss
ve ben yatıyorum...
fulyam salatayı yarın paylaşsak...sarımsagı şimdi sindirmekte zorlanırız....:icon_whis
edit:fulyam seni bu saatte burada yalnız bırakmak sabaha bizim için hayırlı olmuyor ama...:img-hyste
bye
allahım varmıdır böyle bir forumdaş..basiretdaş....
Çıkayım dedim, iyi geceler dedim ama dayanabilen kim..bakayım dedim burda mısınız değil misiniz diye..yazılanları okudum ve cevap vemezsem biyerim şişer:img-hyste
:img-hyste :img-hyste öncelikle sasocum yorumuna çok güldüm..
hemen repliklere bir uyarlama yapalım..
sen dermişsin ki: ver suyumu çalmışsın suyumu
ben de cevaben: o benim suyum..sende bana ait bişey kalsın istemiyorum tamam mı:img-hyste
şu foruma girmem bir mesele, çıkabilmem ayrı mesele..siz de gidin de ben de gönül rahatlığıyla gidip bölüm izleyebileyim:)
Çıkayım dedim, iyi geceler dedim ama dayanabilen kim..bakayım dedim burda mısınız değil misiniz diye..yazılanları okudum ve cevap vemezsem biyerim şişer:img-hyste
ben de cevaben: o benim suyum..sende bana ait bişey kalsın istemiyorum tamam mı:img-hyste
şu foruma girmem bir mesele, çıkabilmem ayrı mesele..siz de gidin de ben de gönül rahatlığıyla gidip bölüm izleyebileyim:)
Ben de diyorum ki;
Ben şu bulutların üzerinden inip hangi tatile nereye gideyim ha aslıcım! :)
O bir bardak su da senin sakın kimse ile paylaşma! Zor günler için sakla! Neme lazım susarsın dilin damağım kurur. Etrafında susuzluğunu giderecek kimsecikler olmaz o zaman kullanırsın. :img-hyste
ama bende tam çıkmak üzereydim....
se yoksun diye suyuna göz dikmiştim ama...artık..yoookkk aklım başıma geldi...kimsenin kagıdında kimsenin suyuna göz dikmek yok....
özlellikle de saat 01 den sonra blue ile sahneler hakkında sohbet etmek hiç yoookk...:img-hyste
bye
bluecan
pes ediyorum ..peeessssss
ve ben yatıyorum...
fulyam salatayı yarın paylaşsak...sarımsagı şimdi sindirmekte zorlanırız....:icon_whis
edit:fulyam seni bu saatte burada yalnız bırakmak sabaha bizim için hayırlı olmuyor ama...:img-hyste
bye
sasom benim uyumam teknik olarak imkansız şu saatten sonra.Aşırı yüklenme sonucu bütün devrelerim yandı.Uyku muyku hak götüre.Ama elimizde öyle büyük bir salata varki ben her ne zaman istersen paylaşırım seninle...:img-hyste .Ben azcığını yiyim bugün yarın kalanını paylaşıveririz hıı:img-hyste
Ben de diyorum ki;
Ben şu bulutların üzerinden inip hangi tatile nereye gideyim ha aslıcım! :)
O bir bardak su da senin sakın kimse ile paylaşma! Zor günler için sakla! Neme lazım susarsın dilin damağım kurur. Etrafında susuzluğunu giderecek kimsecikler olmaz o zaman kullanırsın. :img-hyste
kötü gün suyu diyorsun yani:img-hyste
ama ya su içmeye kalkan olursa..acilen içmesi gerekenler çıkarsa..ciğeri bağrı yananlar olursa..misal 40. bölüm..Leyla ve Çınar içmeye giderler kafaları çekerler..eve döndüğünde Çınarım sürahiyi kafasına diker..ahh ahh
yarın var mı yarın..
yarın varsa da mavi yok:icon_sorr
oy oy..
benim hemen su içmem lazım..ama zuladakini değil bluem:)
ama bende tam çıkmak üzereydim....
se yoksun diye suyuna göz dikmiştim ama...artık..yoookkk aklım başıma geldi...kimsenin kagıdında kimsenin suyuna göz dikmek yok....
özlellikle de saat 01 den sonra blue ile sahneler hakkında sohbet etmek hiç yoookk...:img-hyste
bye
Aşkolsun aşkolsun!
Ama siz uyuyan yılanı uyandırdınız. Nerden bilirdim her dakika sahne izleme modunda olduğunuzu. O bahane arayan gözlerinizi görünce elimde olmayan muziplik damarım işe koyuldu. :)
Kusura bakma! Artık daha dikkatli olacağım söz! :icon_whis (En azından bu gece :))
replikle veda etmek şart oldu...bu kadar sahneden sonra..
daha çok vaktimiz olacak arkadaşlar...bi gece artık hiçbirşeyden korkmadıgımız bir gece uzun uznun sohbete etdecegiz sizlerle....:icon_whis
bu gece burda son olsunbye
:img-wink:
bye
kötü gün suyu diyorsun yani:img-hyste
ama ya su içmeye kalkan olursa..acilen içmesi gerekenler çıkarsa..ciğeri bağrı yananlar olursa..misal 40. bölüm..Leyla ve Çınar içmeye giderler kafaları çekerler..eve döndüğünde Çınarım sürahiyi kafasına diker..ahh ahh
yarın var mı yarın..
yarın varsa da mavi yok:icon_sorr
oy oy..
benim hemen su içmem lazım..ama zuladakini değil bluem:)
Ama bu alıntılama zinciri burdan İngiltereyi bulacak bu gidişle...:) Duramıyorum... Alıntılama manyağı oldum! :img-hyste
Ben de zuladaki tek atımlık tabancamı çıkarıp şöyle bir kayboldum sahnesine gidip yatacağım arkadaşlar. Haşaa kimseciklere bir gönderme atıf ya da sahne hatırlatma baabında yazılmamıştır bu cümleler. :icon_whis
Ama siz bişey çıkardıysanız bilemem! :)
"Zuladaki..." deyince aslım bir şiir geldi aklıma...
Pek severim sizlere iyi geceler şiirim olsun! bye
Haberin var mı taş duvar?
Demir kapı, kör pencere,
Yastığım, ranzam, zincirim,
Uğrunda ölümlere gidip geldiğim
Zulamdaki mahzun resim.
Görüşmecim yeşil soğan göndermiş
Karanfil kokuyor cigaram
Dağlarına bahar gelmiş memleketimin..
Artıkın ufaktan ufaktan kaçsam iyi olacak.Psikolojim bozuldu.Her an blue&blue gelip bana bir bölüm anımsatacamış gibi geliyor:img-hyste .Ben şimdi yanan devrelerimi daha da yakmak üzere malum sahneleri teker teker izlemek suretiyle uyumaya gidiyorum...Sabah görüşmek üzerebye
Bu arada ben yine birşey sormak istiyorum.Arşiv arşiv olalı,dizisinin bitmesinin ardından 7 hafta geçmesine rağmen 6 günde sayfa doldurabilen bir forum daha görmüşüdür???Duygulandım işte yine duygulandım:img-cray:
Bu arada yarın 7.bölüm yorumlarımızıda unutmayalım akşam.Gerçi mızıkçılık yapıp bu geceden izleyenler var ama hadi neyse...Çemkirmicem.Kıyamam ben ona:img-hyste
Maşşallah maşallah!
Kızlar yine coşmuşunuzu! valla bu muhabbetlerin gersiinde kalmak istemiyorum ama sevgili işverenim tarafından internet bağlantımız kesilmiş durumda o gelemeden kaçak göçek giriyorum işte!
nilnisa'm kaderdaşım :icon_sorr
ne yapayım artık akşam muhabbetlerine katılırım...
Hepinize sevgiler.... Bu arada o haberi okudum kızın tpini görmedim ama Timuçin Esen'in başka bir kadınla beraber olmasını hoş karşılamıyorum. Ya adam gibi çıkar açıklamanı yaparsın. Devin'den ayrıldım diye ya da gönül eğlendireceksen Beyoğlu'nda tüm basının içinde yapmazsın... Daha tenha yerlere gidersin. Hiç bir oyuncunun özel hayatında ne yaptığı beni ilgilendirmese bile genel duruma bakınca hoş değil...
Maşşallah maşallah!
Kızlar yine coşmuşunuzu! valla bu muhabbetlerin gersiinde kalmak istemiyorum ama sevgili işverenim tarafından internet bağlantımız kesilmiş durumda o gelemeden kaçak göçek giriyorum işte!
nilnisa'm kaderdaşım :icon_sorr
ne yapayım artık akşam muhabbetlerine katılırım...
Hepinize sevgiler.... Bu arada o haberi okudum kızın tpini görmedim ama Timuçin Esen'in başka bir kadınla beraber olmasını hoş karşılamıyorum. Ya adam gibi çıkar açıklamanı yaparsın. Devin'den ayrıldım diye ya da gönül eğlendireceksen Beyoğlu'nda tüm basının içinde yapmazsın... Daha tenha yerlere gidersin. Hiç bir oyuncunun özel hayatında ne yaptığı beni ilgilendirmese bile genel duruma bakınca hoş değil...
Ah handecim sen de mi... :(
Gerçi bundan 2 aya yakın zaman önce T. Esen'in "sonlar" hakkında söylediği sözden sonra adamı topa tutanların da arasındaydın sanki dimi:icon_whis hatta bir arkadaşın sana inatla karşı çıktı, hayranı ya da değil fark etmez, adamı savundu ve ne oldu? dizinin bitmesinden bir gün sonra kendisiyle karşılaştı;)
Demek istediğim böyle bir amaçla, hani yani gene olur diye, savunmuyorum ben bu adamı... Ama dün buraya yazmamak için zor tuttum kendimi, hatta nihayetinde dayanamayıp T.Esenin sayfasına birkaç kez yazdım yapmayın diye... Tekrarlıyorum bak dediğimi: Adamın nasıl birisi olduğu ortada... Kendini anlatmıyor belki, ama ekranlardan uzak olduğunda kendi halinde takıldığı, hatta belki bir keresinde dediği gibi son zamanlarda vaktinin çoğunu sadece 2 senedir yapamadıklarına (kitap okumak, sinemaya gitmek, dvd izlemek, arkadaşlarla görüşmek vs) ayırdığı muhtemel
...
Ama sırf onun hakkında haber yapılamıyor diye ortaya atılan abuk subuk haberler var tabii bir de, dün gazetede çıkan gibi... Okuduğumda sadece güldüm, fakat şimdi forumdaşların çocuğunun inanmaya meyilli hallerini gördükçe bende mi bir gariplik var acaba diyesim geliyor...
Neyse...
Sözümün arkasındayım halen tabi, uzaktan yakından alakası olduğunu düşünmüyorum Timuçin Esenin böyle magazin tadındaki olaylarla! Eminim kendisi de eğer okuduysa sadece gülmüş(biraz da sinirden) ve kameralardan haklı kaçışına bir tane daha haklı gerekçe eklemiştir...
Bugün perşembe değil mi..
Zamanın nasıl geçtiğini perşembeden perşembeye anlar oldum ben sanırım:icon_sorr
Şimdi çıkayım evden, malum gene çalışmalı magazini bi kenara bırakıp:img-yes:
Hepinize iyi günler, iyi perşembeler...
Ah handecim sen de mi... :(
Gerçi bundan 2 aya yakın zaman önce T. Esen'in "sonlar" hakkında söylediği sözden sonra adamı topa tutanların da arasındaydın sanki dimi:icon_whis hatta bir arkadaşın sana inatla karşı çıktı, hayranı ya da değil fark etmez, adamı savundu ve ne oldu? dizinin bitmesinden bir gün sonra kendisiyle karşılaştı;)
Demek istediğim böyle bir amaçla, hani yani gene olur diye, savunmuyorum ben bu adamı... Ama dün buraya yazmamak için zor tuttum kendimi, hatta nihayetinde dayanamayıp T.Esenin sayfasına birkaç kez yazdım yapmayın diye... Tekrarlıyorum bak dediğimi: Adamın nasıl birisi olduğu ortada... Kendini anlatmıyor belki, ama ekranlardan uzak olduğunda kendi halinde takıldığı, hatta belki bir keresinde dediği gibi son zamanlarda vaktinin çoğunu sadece 2 senedir yapamadıklarına (kitap okumak, sinemaya gitmek, dvd izlemek, arkadaşlarla görüşmek vs) ayırdığı da yaptığı şeyler dahilinde olabilir...
Ama sırf onun hakkında haber yapılamıyor diye ortaya atılan abuk subuk haberler var tabii bir de, dün gazetede çıkan gibi... Okuduğumda sadece güldüm, fakat şimdi forumdaşların çocuğunun inanmaya meyilli hallerini gördükçe bende mi bir gariplik var acaba diyesim geliyor...
Neyse...
Sözümün arkasındayım halen tabi, uzaktan yakından alakası olduğunu düşünmüyorum Timuçin Esenin böyle magazin tadındaki olaylarla! Eminim kendisi de eğer okuduysa sadece gülmüş(biraz da sinirden) ve kameralardan haklı kaçışına bir tane daha haklı gerekçe eklemiştir...
Bugün perşembe değil mi..
Zamanın nasıl geçtiğini perşembeden perşembeye anlar oldum ben sanırım:icon_sorr
Şimdi çıkayım evden, malum gene çalışmalı magazini bi kenara bırakıp:img-yes:
Hepinize iyi günler, iyi perşembeler...
günaydın arkadaşlar...
sevgili dml senin yorumunu alıntıladım çünkü aynı fikirdeyim,sen zaten gerekli açıklamayı yapmışsın üstüne birşey eklemeye gerek yok...
ama doğru olsa bile ne denilebilir ki,pazar olsun ne diyelim:img-grin2
canım hyoldaşım demek sende sığınmacı forum grubuna katıldın,olsun ne yapalım bizde böyle yazılanları yarım yamalak okuyup konular çoktan bitip tükenince yeniden başlatırız:img-yes:
bugün perşembe ve ben ilk kez hp yi işyerimdeki arkadaşlarımla paylaşacağım bu akşam hiç ilgisiz yada uzaktan takip eden insanlarla en can alıcı sahneleri izleyeceğim dışardan bir bakış açısına ihtiyacım var yani bu akşam deney akşamı:img-wink:
denek olmak için pek hevesli değildiler aslında tiramisu ve tarçınlı kurabiyeye anlaştık sonunda:img-wink: deney sonucunu yarın yazarım artık,hepinize keyifli bir gün dilerim....
katılıyorum sana. ama sanırım bir sorun çıktı
bu kadar uzaması hiçte hayra alamet değil.
nur33 eğer imkanım olursa ararım bende.
biraz onlara çemkireyim bari, tabi beni dinlerlerse:img-hyste
demetarrs, iyi geceler, rüyalarına en güzel Mavi-Çınar
sahneleri girmesi dileğiyle
hocana selamlarbye
Sevgili bbdbhb,
mesajı ancak görebildiğim için şimdi cevaplıyorum. Arkadaşlar sağolsun gecenin üçüne kadar mesai yapıyorlar ama bunu kim nasıl okuyacak düşünmüyorlar.
İnşallah bu sene eylül, ekim bilemedin kasım gibi doktoramla olan münasebetimi bitirince ben bu kitap işine el atacağım. Yani arayan arkadaşlarımız eftelya, nur33 ve sen eğer TMC den olumlu bir cevap alamazsanız üzmeyin kendinizi. Ben tezi yazmış olmanın verdiği huzur ve tecrübeyle size muhteşem bir HIRSIZ POLİS EFSANESİ isimli repliklerden ve hatta burada yapılan felsefi tartışmalardan oluşan bir kitap yazarım. 2008 yılının başlarında elinizde olur:) Artık öğrendik ki HP cinin HP ciden başka dostu olmaz, kendi işimizi kendimiz göreceğiz.
Hocama selamını iletmeyi çok isterim ama bunu benim aleyhimde kullanmasından korkmaktayım. Foruma girdiğimi bilmemesinde fayda var..:icon_whis
Bir de rüyanda en güzel sahneleri gör demişsin ya, ben gündüz bile biranda gözlerimin önünde onların gülen ya da ağlayan yüzlerini görüyorum. O konuda hala bir gelişme yok. Yine de güzel dileklerin için teşekkürler.
Bir HP siz perşembe nekadar güzel olabilir bilmem ama gününüz güzel geçsin dostlar...bye
Yaa boşverin arkadaşlar sıkmayın tatlı canlarınızı doğru ya da değil bize ne.. Doğruysa paşa gönlü bilir sevgili TE'in.. O şahsi kendisine yakıştırmışsa bize laf söylemek düşmez zaten.. Hatta ve hatta doğru olabileceği kanaatindeyim neden derseniz onlarca ve haberleri daha çok prim yapan ünlü varken neden TE'in lafı ediliyor.. Laf edildiğine göre bunun altında bir çapanoğlu vardır ama inanın ki olup olmaması umrumda değil.. Dün sabah gazeteyi açtığımda resmini görüp haberi okumaya başladığım ilk etapta şaşırdım hatta üzüldüm çünkü yakıştıramadım durumu TE'e..
Bu haber yalansa bile suçlunun kendisi olduğunu düşündüm bu kadar tuhaf (uygun başka kelime bulamadım) karakterli olduğu için.. Ne var yani bu kadar kendini kasmanın dedim.. Çıkıp rahat rahat açıklamalarını yapsan magazincilerde daha dikkatli davranmazlar mı? Hayran sayısı tonlarca olan bir kişisin ne var yani o hayranlarının da gönlünü yapsan, diğer şarkıcıların, oyuncuların vs hayranlarını arada sırada onure ettiği gibi sende etsen.. Ama yok illa ketum olacak, illa entel takılacak.. Bunları söylerken aslında birtek TE'ye söylemiyorum, ÖD'de aynı şekilde.. Kapatmışlar kendilerini olmuş bitmiş.. Koskoca UY bile bu konuda çok daha anlayışlı.. (Konu buraya nereden geldi bunuda anlamadım ya neyse)
Beni yanlış anlamayın arkadaşlar benim derdim onları magazinlerde görmek falan değil tam aksine öyle durumlardan rahatsız oluyorum gördüğümde.. Ama arada sırada düzeyli, içerikli programlara katılsalar, bizlerde görsek o gül yüzlerini.. Dinlesek baksak neler söylüyorlar planları nedir..
Açıkçası bazen gerçekte var olmayan iki oyuncuyu bir dizide hayal mi ettim acaba diye düşünmüyor değilim doğrusu..
Not: Sabah sabah çok agresif gördüm kendimi çokkk..
Yaa boşverin arkadaşlar sıkmayın tatlı canlarınızı doğru ya da değil bize ne.. ..
vallahi bir o kalmıştı canımı sıkacak:img-wink: can sıkıntısından değil de sadece inanmadığımı belirtmek istedim hani herkes fikrini belirtmiş ya o bakımdan,sanırım inanmamamın sebebide diğer şahıs yani seçim çok yanlış manasında:img-wink:
neyse yav ben zaten baştan beri söylüyorum bana t.e.yi sevdiren kesinlikle ÇINAR 'dır.eee çınar ingiltereye gittiğine göre,ne yapayım t.e.yi...:icon_whis
önemli not: özlüyoruuuuummmm:icon_sorr :img-help:
vallahi bir o kalmıştı canımı sıkacak:img-wink: can sıkıntısından değil de sadece inanmadığımı belirtmek istedim hani herkes fikrini belirtmiş ya o bakımdan,sanırım inanmamamın sebebide diğer şahıs yani seçim çok yanlış manasında:img-wink:
neyse yav ben zaten baştan beri söylüyorum bana t.e.yi sevdiren kesinlikle ÇINAR 'dır.eee çınar ingiltereye gittiğine göre,ne yapayım t.e.yi...:icon_whis
Canım bende bu konuya canı sıkılanlar vardır diye onlar için öyle demiştim.. Sen zaten sıkmıyormuşsun o zaman sorun değil en azından senin açından..
Biz de özlüyoruz be nilim nisam, seni de özlüyoruz. Bak geçen gece gene rüyama girdin. Arayacaktım iş güç fırsat olmadı.. Maviyle Çınardan çok forumdakileri rüyamda görmeye başladım..
Şimdi bu yazdıklarım bana ne hatırlattı tabi ki..
"Ben senin rüyalarına mı girdim yani"
:sad53:
..............bana t.e.yi sevdiren kesinlikle ÇINAR 'dır.eee çınar ingiltereye gittiğine göre,ne yapayım t.e.yi...:icon_whis
Bu konuda aynı fikirdeyiz, TE benim için Çınar'dır. Çınar'dan sonra şimdilik önemini kaybetmiştir.
Bu arada haftalardır ilk kez sen yazdıktan sonra burnumun direği sızladı,
sanırım
*bugünün perşembe olduğunu foruma girdikten sonra farketmiş olmam,
*bu akşam günün ne olduğunu, hiç düşünmeden, alakasız bir yemek programı yapmış olmam,
*onlarsız olmaya alışmış olduğumu farketmiş olmam,
biraz ağır geldi..
İşin doğrusu ben onları özlemeyi özledim.. Gitgide uzaklaşıyorlar..
Herkese sevgiler..
arkadaşlar yapmayın bunları okudukça ben de çok hüzünleniyorum.ve dizi bitti belki benim de psikolojim düzelir bu hastalığı unuturum onları düşünmeden zaman geçiririm derken öyle olmadığını anldım. :icon_sorr :icon_sorr
ekranda bizim diziyle beraber yayınlanan diğer dizi fragmanlarını görünce içim sızlıyor kendime şaşıyorum.onlar hayatımda her zaman özel olucak ve hatırlanıcak bunu anladım. daha ne diyebilirim....
özlüyorum....:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
Bu konuda aynı fikirdeyiz, TE benim için Çınar'dır. Çınar'dan sonra şimdilik önemini kaybetmiştir.
Bu arada haftalardır ilk kez sen yazdıktan sonra burnumun direği sızladı,
sanırım
*bugünün perşembe olduğunu foruma girdikten sonra farketmiş olmam,
*bu akşam günün ne olduğunu, hiç düşünmeden, alakasız bir yemek programı yapmış olmam,
*onlarsız olmaya alışmış olduğumu farketmiş olmam,
biraz ağır geldi..
İşin doğrusu ben onları özlemeyi özledim.. Gitgide uzaklaşıyorlar..
Herkese sevgiler..
uçurtmam, öncelikle uzun zamandan sonra seni burda görmek beni çok mutlu etti. Sölediklerin de benim içimi sızlattı. Aynı şekilde perşembe günleri dışarı çıkmayan, misafır kabul etmeyen, program yapmayan ben, şimdi günlerin çok ta farkında değilim... Ama henüz unuttum diyemiyorum. Foruma girmek bana nefes aldırırken, onlardan kopamamak, hatırlamak o kadar nefesimi kesiyo aynı zamanda...Heleki sen takıp ettınmı bılmıyorum. Sınav-soru-cevap halimiz hem bizi eğlendiriyor hem yerden yere vuruyor...Ama konuştukça birbirimizi ne kadar iyi anladığımızın farkına varıp seviniyoruz. İşte böle geçiyor günlerimiz..
Timuçin Esen konusunda ise onu o kadar farklı biryere koyduk ki kafamızda, o kadar yücellttikki (ki bu sadece bizden kaynaklanmıyor, çizdiği imaj ve davranışları bizi buna yöneltti) şimdi duyduğumuz haber bize inandırıcı gelmiyor. Bakalım ne olacak,, Biz Çınar'ı sevdik hakikaten, Onu Timuçin olarak kaç kere gördük, röportajlarından öte ne kadar tanıyoruz ... Benim kafam net, ben Çınar'ı sevdim, Timuçin için ise hayırlısı diyelim:...
sevgiler..
benim için bitmedi ya ben hala çok özlüorum valla..ve her perşembe tv de devam eden saçmalıkları görünce ..neyse o konuya hiç girmeyeyim ama ben evde seyrediorum evde her perşembe bir bölümünü genelde...tüm bölümleri var ve iyiki indirmişim ya yoksa çok daha fazla üzülürdüm sanırsam ben hala özlüorum ya dizimii :icon_sorr ( tuğbam sana da yapıcam biliorum çok uzattım ama vaktim olmuo ki hemde bazı bölümleri düzelticem biliosun kusra bakma ) neyse ben çınarı maviiyi hatta aksağı herkesi özlüorum ya..babası ile konuşmalarını :icon_sorr çınar la mavinin aşklarını off off arızayı nermini ümiti çocukları say say bitmez ki..
perşembeleri heyecnla beklerdim ama dizi bittiğinden beri içimi sıkan bir gün haline geldi :sad53:
Merhaba arkadaşlar
Bugün dünkü ruh halim devam ediyor. Sanki kendime eziyet etmek çok iyi bir iş şimdide açtım senin o gözlerin var ya adlı şarkıyla yapılan klibimizi. Nasıl güzel nasıl güzel eğer bakışlarını, kelepçe sahnesini görmek istiyorsanız açın klibi seyredin ben bir daha bir daha seyredeceğim. Sonra mı? Bilmiyorum ya bu klipler içimde oluşan sıkıntıyı giderecek ya da:icon_sorr
alevalev_25_
03-05-07, 11:41
Hırsız Polissiz bir Perşembe daha..
Bu akşam ne Mavi ne Çınar ne Aksak ne Arıza ne de diğerleri olacak. Artık onlarsız perşembelere alışmaya başladık değil mi?
Her şeyin her derdin acının sıkıntının en büyük ilacı ZAMAN’dır denilmiş ya hani bence boşuna söylenmemiş.
Sevgili ucurtmam yazını okuduğumda bir tuhaf oldum. Bilmiyorum ama onların yokluğunu artık benimsemek kabullenmek zor gelse de alışması bir türlü kabullenemese de artık yavaş yavaş ellerimizden kayıp gidiyorlar.
Bu dünya da ÖLÜM’den ötesi yok..
Çok sevdiğimiz birini kaybettiğimizde ne acılar çekeriz. Yokluğuna alışmak kabullenmek hakikaten insanoğlu için çok ağır. Ama geçen zaman gidenin yokluğunu dolduramasa bile insanı alıştırıyor değil mi?
Bir efsane de elimizden kayıp gitti. Belki ÖLÜM’le bağdaştırmam sizlere saçma gelmiş olabilir ama dizimizde her ne kadar ölü olarak Arıza ve Aksak’ı görmüş olsak bile haftalarca aylarca gönlümüze taht kuran tüm karakterlerimiz artık birer ÖLÜ.
Bundan sonra ne Mavi’yi ne Çınar’ı ne de diğerlerini görebilcek miyiz? Tabii ki “Hayır”
Sevgili Nazım HİKMET’in eşsiz şiiri ve Volkan KONAK’ın mükemmel sesi;
KARIMA MEKTUP
Bir tanem!
Son mektubunda:
"Başım sızlıyor yüreğim sersem!"
diyorsun.
"Seni asarlarsa seni kaybedersem,"
diyorsun,
"yaşayamam!"
Yaşarsın, karıcığım,
kara bir duman gibi dağılır hatıram rüzgarda;
yaşarsın, kalbimin kızıl saçlı bacısı,
en fazla bir yıl sürer
yirminci asırlarda
ölüm acısı.
Ölüm
bir ipte sallanan bir ölü.
Bu ölüme bir türlü
razı olmuyor gönlüm.
Fakat
emin ol ki, sevgili,
zavallı bir çingenenin
kıllı, siyah bir örümceğe benzeyen eli
geçirecekse eğer
ipi boğazıma,
mavi gözlerimde korkuyu görmek için
boşuna bakacaklar
Nazım’a!
Ben,
alacakaranlığında son sabahımın
dostlarımı ve seni göreceğim,
ve yalnız
yarım kalmış bir şarkının acısını
toprağa götüreceğim...
Karım benim!
İyi yürekli,
altın renkli,
gözleri baldan tatlı arım benim;
ne diye yazdım sana
istendiğini idamımın,
daha dava ilk adımında
ve bir şalgam gibi koparmıyorlar
kellesini adamın.
Haydi bunlara boş ver.
Bunlar uzak bir ihtimal!
Paran varsa eğer
bana fanila bir don al,
tuttu bacağımın siyatik ağrısı.
Ve unutma ki
daima iyi şeyler düşünmeli
bir mahpusun karısı.
Nazım Hikmet
Sanırım bizler bu ayrılığın ölümün acısını bir yıl bile yaşayamadan yokluklarını kabullenmeye başladık. Ya da ben başladım diyeyim..:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:
Sevgiler…
Kopukluktan dolayı cevap yazamıyorum. Beni de TE hiç enterese etmiyor yaptıysa ayıp bir şey ama kendi tercihi....
Perşembe günleri Mavi'yi Çınar'ı Aksak'ı ve sizleri bende özlüyorum....
Nil'oşum kaçak göçek düşmeden kalkmadan görüşmek üzere...
:img-blush
Hp siz bir perşembeyede gelmiş bulunuyoruz sayfamızın coşkusunu aktifliğini gördükçe üzüntüm azalsada yinede bir hüzün kaplıyo içimi hafta başından itibaren fragman beklerdik tv karşısında en nefret ettiğimiz programları izlerdik belki arada bizim fragmanı verirlerse kaçırmıyalım diye salıdan sonra gece mesaisi bile yapardım bide deligibi özet beklerdik kısacık yazılardan sayfalarca yorumlar yapılırdı sonra zarzor gelirdi perşembem sonunda kavuşurduk dizimize bu seferde haftaya ne olucak diye tartışmaktan düşünmekten uyuyamazdık bu günlere kötü diyemiyorum çünkü öyle bir ortam varki burda sıcacık sevgi topu gibi neşeli hüzünlü dertli kederli her duyguyu aynı anda yaşadığımız bir ortam ama dizinin olduğu günlerde yaşadığımız heyecanlar kızgınlıklar sevinçler onlarıda unutmak ve aramamak mümkün olmuyor o günlere geri gitmek istiyo insan.Ben bugün niye bukadar hüzünlendimki :sad53:
Yazdıklarını okurken o günler gözümün önünden akıp geçti.Ben hala perşembe günleri misafir kabul etmiyorum alışkanlık oldu henüz vazgeçemedim,dizinin tekrarları konursa ve o gün perşembe günü olmazsa ben çok yadırgıyacağımdan eminim.Hırsız Polis bizim yaşamımızın bir parçası oldu.Aklıma geldi zamanında K.V izleyenlerle çok dalga geçmiştim insanın yaşam biçimi nasıl bölyle değişebilir diye(ahada aynısı başıma geldi)bağımlılık böyle birşey demek ki ! Nasıl da beklerdik özetti fragmandı derken didiklenirdi herşey,hele salıdan itibaren bütün reklamlerı izlerdim.(hayatta reklam izlemeyen ben) Sanırım o tarihlerde malum kanal
tavana vurmuştur reklam gelirlerinde :img-wink:
ö.duvencioglu
03-05-07, 11:49
Hırsız Polissiz bir Perşembe daha..
Bu akşam ne Mavi ne Çınar ne Aksak ne Arıza ne de diğerleri olacak. Artık onlarsız perşembelere alışmaya başladık değil mi?
Her şeyin her derdin acının sıkıntının en büyük ilacı ZAMAN’dır denilmiş ya hani bence boşuna söylenmemiş.
Sevgili ucurtmam yazını okuduğumda bir tuhaf oldum. Bilmiyorum ama onların yokluğunu artık benimsemek kabullenmek zor gelse de alışması bir türlü kabullenemese de artık yavaş yavaş ellerimizden kayıp gidiyorlar.
Bu dünya da ÖLÜM’den ötesi yok..
Çok sevdiğimiz birini kaybettiğimizde ne acılar çekeriz. Yokluğuna alışmak kabullenmek hakikaten insanoğlu için çok ağır. Ama geçen zaman gidenin yokluğunu dolduramasa bile insanı alıştırıyor değil mi?
Bir efsane de elimizden kayıp gitti. Belki ÖLÜM’le bağdaştırmam sizlere saçma gelmiş olabilir ama dizimizde her ne kadar ölü olarak Arıza ve Aksak’ı görmüş olsak bile haftalarca aylarca gönlümüze taht kuran tüm karakterlerimiz artık birer ÖLÜ.
Bundan sonra ne Mavi’yi ne Çınar’ı ne de diğerlerini görebilcek miyiz? Tabii ki “Hayır”
Sevgili Nazım HİKMET’in eşsiz şiiri ve Volkan KONAK’ın mükemmel sesi;
KARIMA MEKTUP
Bir tanem!
Son mektubunda:
"Başım sızlıyor yüreğim sersem!"
diyorsun.
"Seni asarlarsa seni kaybedersem,"
diyorsun,
"yaşayamam!"
Yaşarsın, karıcığım,
kara bir duman gibi dağılır hatıram rüzgarda;
yaşarsın, kalbimin kızıl saçlı bacısı,
en fazla bir yıl sürer
yirminci asırlarda
ölüm acısı.
Ölüm
bir ipte sallanan bir ölü.
Bu ölüme bir türlü
razı olmuyor gönlüm.
Fakat
emin ol ki, sevgili,
zavallı bir çingenenin
kıllı, siyah bir örümceğe benzeyen eli
geçirecekse eğer
ipi boğazıma,
mavi gözlerimde korkuyu görmek için
boşuna bakacaklar
Nazım’a!
Ben,
alacakaranlığında son sabahımın
dostlarımı ve seni göreceğim,
ve yalnız
yarım kalmış bir şarkının acısını
toprağa götüreceğim...
Karım benim!
İyi yürekli,
altın renkli,
gözleri baldan tatlı arım benim;
ne diye yazdım sana
istendiğini idamımın,
daha dava ilk adımında
ve bir şalgam gibi koparmıyorlar
kellesini adamın.
Haydi bunlara boş ver.
Bunlar uzak bir ihtimal!
Paran varsa eğer
bana fanila bir don al,
tuttu bacağımın siyatik ağrısı.
Ve unutma ki
daima iyi şeyler düşünmeli
bir mahpusun karısı.
Nazım Hikmet
Sanırım bizler bu ayrılığın ölümün acısını bir yıl bile yaşayamadan yokluklarını kabullenmeye başladık. Ya da ben başladım diyeyim..:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:
Sevgiler…
DOGRU SÖYLÜYORSUN ARKADASIM YAZDIKLARINA BIR BIR KATILIYORUM HAYAT DEVAM EDIYOR VE ELLERINE YÜREGINE SAGLIK SEVGILERIMLE
Damlam senin Tim'i tekrar görme ihtimalin olsun diye çemkirme bakiim ablaya...
Yapmışsa helal olsun demiycez di mi?
Ben yaptığına inanmıyorum ama böyle bir haberde ateş olmadan çıkmaz herhalde...Zaten geçen seneden beri böyle dedikodular çıkıyor alsaydı seviceğini çıksaydı beyoğlu bilmem ne bardan dedikodulara yer vermeseydi o da canımmm...
arşivde en çok kullandıgımız kelime bu olsa gerek...:icon_sorr
bora.aslı, bu nasıl bir suçlamadır öyle, :img-hyste
saso, vukaatların çoğalıyor bak hemen bir dönem ödevi hazırlayıp,
kırık notlarını kurtarmalısın
:icon_sorr bora.aslım şaka yapmış ama....:icon_sorr
buradan eftelyamı tebrik etmek isterim...gece mesaisine kalıp sabah vardiyasına da yetişen süper forumdaş......:happy0064
not:ben işten çıkmanın nimetlerinden yararlanıyorum...:img-hyste
Arkadaşlar sabahtan beri aklımda!
Şimdi siz günlük yaşantınızda HP oyuncularından biriyle karşılaştınız:happy0064
Ona ne sormak isterdiniz?
Örneğin benim aklımda bir soru var!
Çınar ın arkaşı Koray var ya onun la karşılaşsam diziden neden ayrıldığını tabii özel değilse öğrenmek isterim.Onu diziden ayrılınca bir daha reklam harici görmedik!hangi sebebten ayrıldığını merak ediyorum.!!!
evet bugün kasvetliyiz kanımca...bende kasvetinize kasvet katmak istiyom izninizle
insan alışıyo herşeye...dizinin biteceği haberler ilk yayılmaya başladığında kıymamet kopmuştu forumda.HP biterse biz ne yapçaz diye....bitti...biz hala forumdayız.unutmadığımızı kanıtlamak ister gibi.unutmadıkta daha, ama alıştık.yeni bölümsüzlüğe, tahminsizliğe, özetsizliğe...hepsine alıştık.ama unutmadık önemli olan da bu.unutcaz da, alıştığımız gibi unutçazda. insanoğluna verilen en büyük nimetlerden biri.alışmak, unutmak...
:sad53:
Yaaa bugün içim çok uzun zamandır olmadığı kadar kötü nedenini de bilmiyorum ama içim sıkılıyor.. Sanırım bugün buraya pek fazla bir faydam dokunmayacak..
Ben HP'ni çok özledim hemde çok:sad53:
Yaaa bugün içim çok uzun zamandır olmadığı kadar kötü nedenini de bilmiyorum ama içim sıkılıyor.. Sanırım bugün buraya pek fazla bir faydam dokunmayacak..
Ben HP'ni çok özledim hemde çok:sad53:
tabi faydan dokunmaz gece ikilere kadar formda kalıyorsun sabah da erkenden kalkmışsın sabahın sekizi sen yine burdaydın iyi uyuyamamışsındır onun sıkıntısı vardır bugün sende
ne oldu ya burdan ne geçti?
Günlerden Perşembe, günlerdir deliliğe vurduk (yanlış anlaşılmasın) ve yine Perşembe gününe geldik,
ortalık hüzün kokuyor, maviye boyalı kelimeler dökülüyor dillerden.
Hani çocukları kandırırlar ya şekerle, oyuncakla, kandık bizde.
Ama bizim şekerimizde bitti, oyuncağımızda kırıldı.
Oyalanacak şeyimiz kalmadı artık.
Adına ait olan, hiçbir duygu ifade etmeyen şeyler bile,
bu foruma düşünce, kocaman bir kitaba konu oldu çoğu zaman.
Çınarının Mavisiydi, Mavinin Çınarıydı
Biz öyle gördük, öyle inandık, öyle kalacak,
Kaldırımların dar geldiği gece ayrılıklarında kaldık,
Sislerin boyadığı gecede, kelepçe parlaklığında kaldık,
Toprağı ferahlatan yağmurun, ıslaklığında kaldık,
Yani “an”ları anlatmaya “an”lar yetmiyor.
Not: sadece alamehmet gelip birkaç sayfa daha fazla okusun diye yazılmıştır
:img-hyste yazılmaya devam edilecektir.:img-hyste
Bak bak.Yine arkamdan konuşulmuş:img-hyste Ne alıp veremediğiniz var benimle bbdbhbhbddhhhbdddhhhbdhdhdhd al işte bir sürü kocaman harfler yükledim sana ohhh:img-hyste
Az sonra sayfaları bitirip bende katılacağım aranıza...
Ah şu okul ah...Arkamdan dedikodular yapılıyor ben burda olamıyorum:img-hyste
güller diyarı
03-05-07, 13:15
bir hp siz perşembe daha sıkılılyorum nedenini bende bilmiyorum bir sıkıntı var içimde nden bitti sanki ya nden başka dizilerin 100.bölümünü kutluyorlar bizim dizimiz neden 50. böllümde bitti sanki
gönül yarası bu ilacı yoktur senden gayrı dilberim :hırsız polisi çok özledim yaaa:sad53: :sad53: :sad53:
bbdbhbbhdbbbhdbbhdbbcim deryacım emellerine ulaşmana az kala yettim geldim.Ben biliyorum başıma gelecekleri.Eftelyam ve sen sırf bana daha fazla sayfa okutmak için el ele vereceksiniz diye ders biter bitmez koşa koşa geldim...Ama eftelyamı bugün pek bir hüzün sarmış.
Yapmayın canlarım elimizde kocaman bir arşivimiz var.Bakınız bugün 7.bölümümüzü izleyip yorumlarımızı yaparız bizde eski günlerdeki gibi...Gerçi sağolsun dün gece blue&blue ablacığım sayesinde baya bir bölümü geçirdik elimizden ama olsun biz o bölümleri kimbilir daha kaç kez izleriz bıkmadan usanmadan...
scalecim sormuşsun dizimizin kahramanlarından biriyle karşılaşsanız ne sorardınız diye...Şimdi ben karşılaşmama rağmen soramadım ama sorabilcek cesareti bulabilsem timuçine gider derim ki...Kendi canına kastınmı var hııı??Neden açığa vuramıyorsun hislerini...Cümle alem biliyor sen neyi kimden saklamaya çalışıyorsunnnn???
sen niye erken geldin, hani belki okumaktan gözleri şaşar, arada bu yazdığımı göremez dedim ama yakalandım,
evet ben yazdım onları, pişman değilim, istesem kaçabilirdim ama kaçmadım:sad53:
bak hayatında en çok özleyeceğin dönem öğrencilik ve özellikle üniversite günleridir. sizin şenlikleriniz başlamadı mı, gez, toz, fotoğraflar çektir, piknikler yap, şenlik standlarını gez, konserleri dinle....... aklıma geldide öğrencilik yıllarım:sad53:
scale; ben en çok set ekibinden birisi ile karşılaşmak isterim.
ne olurdu sanki şu setten birisi buraya üye olsa da bize birşeyler anlatsa, anılarını yazsa,
bizimle paylaşsa:icon_whis
Erken geldim evet arkamdan neler diyeceğinizi bildim de geldim.Malum oldu kanımca.:img-hyste
Şenliklerim haftaya başlıyor valla her bir dediğini yapacağım.Amma velakin yine gelip arkamdan neler demişsiniz okucam kaçamazsınız rahatlamayın hemen:img-hyste
Ümmüme sözüm var burdaki çınar ağacının altındaki çay bahçesine götürcem onu...:img-hyste
Bu arada ben hala o çınar ağacını bulamadım varmış ama araştırmadayım...İtiraf etmek istiyorum ben çınar ağacının neye benzediğini bilmiyorum.Görsem bilmem hangisi çınar ağacı...Nasıl birşey bu çınar ağacı hııı
??
içimde bir sıkıntı var, içim sıkılyor, dizimi özledim vs. diyen arkadaşlar çok sağolun. Yazdıklarınızı okudum, sayenizde benide soktunuz bunalıma. Evet dizi bitti, 7 hafta oldu ama ne gelir elden. Merdiyem ne güzel dile getirmiş mesajında eline-yüreğine sağlık. Yok artık bir daha Mavi-Çınar, onlar geride kaldı bitti... :img-cray: :img-cray:
Çınar: Mavi,Mavi,Mavi bu sekilde gitmene izin veremem
MAVi:Cinar ne olur.
CINAR 'nun benim için bir önemi yok anlamiyor musun?Benim tek istedigim sensin,benim kalbimdeki tek kadin sensin
MAVi:Cinar birak
Cinar birden Mavi'yi öpmeye baslar.Sonra ceketini çikarir Mavi'ye verir
CINAR:Giy sunu
MAVi:Yok tamam
CINAR:Giy,bu gece yasadiklarimizi unutacaksin tamam mi? Bunlari daha sonra konusacagiz.Hadi gel seni eve birakayim hadi..
Bu parağrafta benim aklıma gelen fesatlıklar sizinde aklınıza geliyormu?
1:Hadi gel seni eve bırakıyım derken çınar, aslında gerçekten bunu mu istiyordu..
2: benim istediğim tek kadın derken çınar, samimimiydi,, yani bir angelina jolie gelseydi, bir nickol kıdman gelseydi,, bir ……yıldızı istemezmiydi
3: mavinin o geçeyi unutabilme ihtimalı kaçtır,, üstüne su içip unutmuş mudur..
4: daha sonra konuşacağız demişken sonra ki konuşma olmuşmudur.. biz nerdeydik
5: o gece Aylin evi basmasaydı, mavi yine eve o saattemi giderdi..
6: o gece Aylin eve gelmeseydi,, dans etme ihtimalleri ne olurdu ayrıca,, hangi müzikte dans edebilirlerdi..
7:o gece sofrayı birlikte kaldırma ihtimalleri ne olabilirdi.. Bu birlikte kaldırma durumunda yaşanabilicek enstanteneleri gözden geçirebilir misiniz?
8: o gece o olaydan sonra evi kim temizlemiştir..
9: kırılan tabaklar yerine alınmışmıdır.. takım ne olmuştur..
10 : O ilk öpüşmeden sonra Mavi ele Çınar ın gece uyuma ihtimalleri sizce ne durumda idi...
Edut: Kızlar pek kasvetli gördüm hepinizii yani bende dedim şöyle bir iki çızıktırayım bilmem ki kaile alıp cevap buyurur musunuz?
Yani buyurmasanız da ben buyurduğunuzu farzedip size bu sahneyi hatarlatma buyurmasında bulunduğum için kendimii çok mutlu buyuracağım..:img-hyste
Haydeeeee byyyy
ayşegül110
03-05-07, 14:18
evet ya tam 7 hafta oldu dizimiz biteli inanması ne kadar zor dimi!merdiyem canım nasılda güzel yazmışsın hele o şiir ne kadar da iyi anlatıyor şu anki durumumuzu.offff şimdi işyerimde cem yıldızın cd dinliyorum ay iyice içim karardı.çok özledim ben ya eskiden günlerin bir anlamı vardı;yok bugün resim,yok yarın fragman perşmbe büyük gün ahhh ahhhh şimdi hiç birşey ifade etmez oldular.Bu arada fulyacım eğer bende hp oyuncularından birini görme şansı demiyimde konuşma şansı bulsaydım kesin arkadaşa aynı soruyu yöneltmek isterdim.
dilekçem bize şu yazmış olduğun 10 güzelim maddeyi ekranda göstermeyenler utansın, ne diyim...
ellerine sağlık herzaman ki gibi yine konuşturmuşsun kendini
sevgiler
Arkadaslar aranizda bi sure olamicam.. Kendinize iyi bakin.. Hoscakalin..
hp kadrosundan birini görürsek..
ben türkan deryayı görmeyi isterdim ve
allah için dogruyu söyle....kurana el bas cevap ver...mavi ve çınar vuslatını senin yüzündenmi (kankilik bagları )izleyemedik derim....:img-hyste
Arkadaslar aranizda bi sure olamicam.. Kendinize iyi bakin.. Hoscakalin..
hayırdır kübram. kötü birşey olmasında
öpüldün
allah için dogruyu söyle....kurana el bas cevap ver...mavi ve çınar vuslatını senin yüzündenmi (kankilik bagları )izleyemedik derim....:img-hyste
sasom gelmiş.Daha yeni mi uyanabildin yoksa hıı:img-hyste
Bu soruyu sormaya gerek varmı sasom he söyle bana git bak malum resme tdgnin birilerinin bağrında yattığı resim herbirşeyi anlatmıyormu:dito
Aynen ben de bunu diyecektim:img-hyste
hatta bununla yetinmeyip, 49. bölümde yorganı üzerlerine çekemeden sahneyi kesen sen miydin?
dudaktan değil de dudak kenarından öpüşmeleri talimatını sen mi verdin?
bir daha dizi çekecekseniz belli bir kitlenin belli bir tavırla dizini izleyeceğini hatta belki de izlemeyeceğini biliyor musun?
yakın plan çekimlerde bu kadar başarılı olmak zorunda mısın?
herşeye rağmen benim en sevdiğim diziler neden hep senin çektiklerin?
senin benim canıma kastın mı var?
vs.vs...ilk aklıma gelenler bunlar:img-blush
hayırdır kübram. kötü birşey olmasında
öpüldün
Hayir Ozge ablam kotu bisey yok, merak edilcek hic bisey yok.. Bi kac gun sadece, sonra doncem insallah..
Opuldun sende canim
Bu soruyu sormaya gerek varmı sasom he söyle bana git bak malum resme tdgnin birilerinin bağrında yattığı resim herbirşeyi anlatmıyormu:dito
ay şu resmın nerde oldugunu kımse solemedı bana,, aa meraktan gidecem şimdi... dün de yazdım, gece mesaisi yapan arkadaşlar çekiştirip durmulardı... ay biri sölesin bana aaaaaa:img-help:
aman aman bu nasıl sorular.....karizmayı kurtarmam lazım.....:img-hyste
1:Hadi gel seni eve bırakıyım derken çınar, aslında gerçekten bunu mu istiyordu..
evet ...evet...kesinlikle eve bırakmayı istiyordu....kendi evinde aylin var...hatun yüzsüz gitmez......en iyisi gecenin hemen bitmesi diye düşünmüştür...ki komserim o gece neden arabasına dogru gitmemiştirde....sokagın ortasında yürüyerek uzaklaşmıştır...yoksa arabayı aşagı sokagamı park etmiştir...benimde aklıma bu takıldı şimdi....:img-hyste
2: benim istediğim tek kadın derken çınar, samimimiydi,, yani bir angelina jolie gelseydi, bir nickol kıdman gelseydi,, bir ……yıldızı istemezmiydi
ayyyy evet :icon_cry: komserim sadık bir erkek imajı çizmiştir...bu yüzden aklımın ucundan bile geçmez...başka kadın hıııı...ASLAAAAA:...
unutmuşmudur...unutmuştur unutmuş...yoksa bize söylerdi herhalde.....o kadar samimiyetimiz var....2.5 yıl...dile kolay....
bakınız şimdi ben unuttum bu ayrıntıyı....ama sanki konuştular gibi geldi bana...acaba aylinle ilgili başka bir mevzumuydu....:img-help:
daha tatlı yiyeceklerdi ki...en azından 1 saat....daha orada idi..
apdalın karnı doyunca gözü yolda olurmuş durumuna düşmemek içinde hadi 1 saat daha kaldı desek...hadi komseriminde muhabbeti baldan tatlı gelsin 1 saat de öyle...
en azından 3 saat daha kalırdı diyorum....:img-yes:
6: o gece Aylin eve gelmeseydi,, dans etme ihtimalleri ne olurdu ayrıca,, hangi müzikte dans edebilirlerdi..
bu ihtimal hiç aklıma gelmemişti...düşünmem lgerekir....:icon_sorr 5. soruya dansıda eklersem...oooo ooo mavi sabaha kadar orada demek oluyor....:img-hyste
7:o gece sofrayı birlikte kaldırma ihtimalleri ne olabilirdi.. Bu birlikte kaldırma durumunda yaşanabilicek enstanteneleri gözden geçirebilir misiniz?
allah şengil...size nedenir bilmem ki....ortada ortamı bozacak aksak muhabbetide yok......
ilk masa toplama çalışması...sen otur otur ben toplarım la sınırlı kalırdı kanımca...daha ilk kiss de yapılmamış...
bir an heycana kapılıp....şengillere kızıdm ama.....benim hatam ..
temizlikci hatun deyip...ciddi takılayım biraz....:icon_shad
takım bozuldu tabi....yeni bir takım aldı mı acaba...bak yien görmedik...ama alsaydı bunu bilmemiz gerekirmiydi...yoooo.....komserim utanır böyle şeylerden..eve tabak..çanak aldım diye anlatmazdı....:img-hyste
10 : O ilk öpüşmeden sonra Mavi ele Çınar ın gece uyuma ihtimalleri sizce ne durumda idi...
anam ben ona öpüşmemi derim...uykusuz kalınmaz onlunla..sdece sırıtık sırıtık uykuya dalışa neden olabilir.....:icon_whis
ki gelecek 43.bölümdeki kiss uykusuz bırakmıştır....:img-hyste
bana tembel diyenlere ithaf ediyorum bu cevaplarımı....:img-hyste
Şimdi bunu söylerken kanımca gerçekten bunu istemiyordu ama napsın korkuyordu Maviden diyemedi garibim hem daha çok yeniydi diyemedi.
Asla asla .Çınarın gözü katiyen başkasını görmezdi.Varmı Mavimden güzeli aşk olsun bu soruyu sorulmamış farzediyorum
3:mavinin o geçeyi unutabilme ihtimalı kaçtır,, üstüne su içip unutmuş mudur..
Maviyi bilemem ama ben bunun üzerine başının etini yemek suretiyle hayatını zindan ederdim bilimum sorularla.O kadın hala böyle çat kapı bu saatte buraya gelebiliyormu,ya ben yokken gelseydi hıı gibi…Örnekler çoğaltılabilir.Mavim taki 48. bölüme kadar kıskançlık genlerini aldırdığından unutmuştur.Sadece sen eve döndüğünde Aylin hala ordamıydı diye bir soru sormuştur kendileri… Ama o geceyi unutmuşmudurdan kastın o ilk öpücük ise yani bunu anlamam sadece benim fesatlığım değilse o öpücüğü kolay kolay unuttuğu kanısında değilim:img-blush
4:daha sonra konuşacağız demişken sonra ki konuşma olmuşmudur.. biz nerdeydik
Kesinlikle olmuştur ama vedaatt sahnesi gibi kesilmiş kırpılmış ve biz görememişizdir
Devam edeceğim...
alevalev_25_
03-05-07, 14:45
Sevgili scale sormuş olduğun soru için teşekkür ederim.
Öncelikle dizinin oyuncularında şunu belirteyim gördüklerim;
* Timuçin ESEN (Çınar)
* Özlem DÜVENCOĞLU (Mavi)
* Murat DALTABAN (Ali Rıza)
* Rasim ÖZTEKİN (Selahattin)
* Serkan KESKİN (Bünyamin)
* Zeynep KONAN (Aylin)
* Cansu KOÇ (Ümit)
* Ezgi MOLA (Gülay)
Ayrıca dizide ki Leyla Komser ve Nermin karakterlerini de görmüşlüğüm vardır. (gerçek isimlerini hatırlayamadım..)
Soru kısmına gelecek olursam Özlem Düvencioğlu haricinde hiç birine soru soramadım. Sordum desem yalan olur. Sadece oyunculuklarından ötürü tebrik etmişliğim vardır.
Hatta Ezgi Mola’yla olan tebrik etme faslında sevgili eftelya61 – dilekce – zeytine-35 – bora.asli – nilnisa ve birkaç kişi daha vardı. Değil mi kızlar?
Hiçbir zaman oyunculara soru olarak ne sorabilirim diye düşünmemiştim..
Bunu birçok kez yazmıştım ve yineliyorum.
Kendimde o cesareti bulabilseydim söylemek istediğim kendilerine teşekkür etmekti. Neden mi?
* Böyle güzel bir yapımda yer alıp gönüllerimizi fethettikleri için ve bu dizi sayesinde bir çok kişinin birbirlerini bulup sağlam arkadaşlıklar, dostluklar kazanılmasına vesile oldukları için.
Ama bu güne kadar bu teşekkürü edebilecek cesareti bulamadım kendimde.
Aslında beni bilenler bilir arsızlık yüzsüzlük diz boyu ama gelin görün şu şahsiyetleri gördüğümde değil teşekkür edip soru sormak artık sırtımı döner oldum.
Kader utansın daha ne diyeyim..
Ben Hp ekibinden iki kişiyi gördüm birisi Yasemin Çonka diğeride konuk oyuncumuz Ozan Güven...
Bir ara ikinci bahardaki büyük aşkımdı da kendisi :img-blush
İstiklal Caddesi'nde sevgülüsü zannettiğim kızla olan o halini unutamıyorum.
Yasemin Hanım'la bahariye'de karşılaştık biri bana bakıyor kim dedim bu :img-hyste
(Çok mütevaziyim caaanımmm) Minnacık bir hatun...
Ozan Güven'le bir kaç kere karşılaştım keşke hatununa sordursaydım Saso'cum ne bileyim....
Nerde gördüğümü söylemeyeceğim ama Çarşı Güven'lere karşı :img-hyste :img-hyste
1:Hadi gel seni eve bırakıyım derken çınar, aslında gerçekten bunu mu istiyordu..[/B]
- Hadi geri dönelim.
- Yarın görüşürüz güle güle.
- X mekanda devam edelim gecemize.
- Senin evde bana bir kahve ısmarlarsın
gibi şıkları olmadığına göre en mantıklısı bu gelmiştir kendisine.
Şimdi Mavi'nin bu saydığınız alternatiflerden aşağı kalır yanı yok zannımca. (bkz. son bölüm. ) Hatta fazlası var. Şimdi bu hanımların ortak noktası ünlü olmalarıysa, Mavi onlardan dah ünlü olmuş, halk kahramanı olmuştur (bkz. Robin Hood saçmalığı). Çınar komser geleceği görebilen engin tecrübesiyle bu durumu hemen kavramıştır. Bu yüzden ÇOK Samimidir kendisi. :img-wink:
Mavi'nin o geceyi daha sonra dillendirmemesinden anladıuğımız kadarıyla. En azından Aylin'li bölümünü hemencecik unutuvermiştir. (Normal bir kadını böyle bir kozu ele geçirse en az günde 5 öğün bu durumu bağlayacak mevzular yaratır). Kalan kısma gelince heyecandan ne olduğunu anladığını zannetmiyorum. Anlasaydı ikinci vukuat için o kadar beklemezdi.
Muhtemelen bu da HP Dünya'sında daha önce olmuş ve fakat ne hikmetse HP seyircisi tarafından görülememiştir. Biz o arada Aksak ve adamları, Selahattin komser ve karakol ahalisi, Yada Mavi'nin ailesi arasında bir yerlerde kaybomuş çıkamıyorduk.
O saatte olmasa bile fazla kalmaya niyetli değildi. Bir şey olsada şurdan sıvışsam modunda oturuyordu. Başka bir şeyi bahane ederek oradan 5 dk. sonra arkasına bakmadan kaçardı.
Böyle bir ihtimal sıfırdı. Üzgünüm ama Gaye ve Neşe ablalarımız asla izin vermezlerdi buna. Ayrıca Mavi o ürkeklikle değil dans etmek. Kanepeye bile yan yana oturmaya yanaşmaya bilirdi.
Daha sonraki bölümlerde göreceğimiz üzere Çınar çok misafirperver olup, asla misafirine sofrayı toplatmazdı. Kendi toplardı.
Evi kim düşünecek o saatten sonra. Hiçbir zaman var olup olmadığını bilmediğimiz. Ama evi çekip çeviren bir 'Abla-Yardımcı-Teyze' ertesi gün söylene söylene evi temizlemiştir. Sahi daha sonrada bu Çınar'ın evi hiç temizlenmiyor muydu? Niye Aksak'ın Mahide si var dı da, Çınar'ın bir çekip çevireni olmamıştı, onca zaman bütün işleri kendisi mi? yapmıştı?
Yeni tabağa hacet kalmamıştır. Aylin hanımın 'altın günü' - eş dost ağırlama ihtimali artık olmadığından. Çınar ne yapsın dı tabağı-çanağı. Mavi zaten 5-6 tabakla yaşamayı biliyordu. Takıma ne gerek var.
Şimdi uyumamışlardır diyicem, ama Çınar'ın bu durumlarda uyuyabildiğini biliyoruz. Daha sonra şahit olacağımız gibi. (Uzun bir aradan sonra Mavi ona gitmiş. Ağlaşmış, konuşmuşlardır ve fakat sonra kendisi bu durum çok normalmiş gibi uyumuş. Mavi'de mecburen kendini sahilde koşar bulmuştur. Ki ben burda kendisine forum arkadaşlarımdan izin alarak tekrar çemkirmek isterim.) Mavi ise uyumamıştır, uyuyamamıştır.
eftelyam kadar erken kalkamasamda....
uyanalı birkaç saat oldu....:img-hyste
şimdi ilk karşılamada ne güzel oldu...:dito
ve evet sen söyleyince hatırladım..o fotoları...
yazzık komserimize...iki hatunun oyununa gelip oyunculugu kısıtlanmıştır...şimdi biz nerden bilecegiz..komserimizin iyi oyuncu oldugunu....ya vuslat sahnalerinde başarısızsa....
oyuncular için sarhoş rolu ve sevişme sahneleri çekmek zormuş...
sarhoş halini gördük...:good:
ama diger sahne....:icon_sorr
Sevgili scale sormuş olduğun soru için teşekkür ederim.
Öncelikle dizinin oyuncularında şunu belirteyim gördüklerim;
* Timuçin ESEN (Çınar)
* Özlem DÜVENCOĞLU (Mavi)
* Murat DALTABAN (Ali Rıza)
* Rasim ÖZTEKİN (Selahattin)
* Serkan KESKİN (Bünyamin)
* Zeynep KONAN (Aylin)
* Cansu KOÇ (Ümit)
* Ezgi MOLA (Gülay)
Ayrıca dizide ki Leyla Komser ve Nermin karakterlerini de görmüşlüğüm vardır. (gerçek isimlerini hatırlayamadım..)
Soru kısmına gelecek olursam Özlem Düvencioğlu haricinde hiç birine soru soramadım. Sordum desem yalan olur. Sadece oyunculuklarından ötürü tebrik etmişliğim vardır.
Hatta Ezgi Mola’yla olan tebrik etme faslında sevgili eftelya61 – dilekce – zeytine-35 – bora.asli – nilnisa ve birkaç kişi daha vardı. Değil mi kızlar?
Hiçbir zaman oyunculara soru olarak ne sorabilirim diye düşünmemiştim..
Bunu birçok kez yazmıştım ve yineliyorum.
Kendimde o cesareti bulabilseydim söylemek istediğim kendilerine teşekkür etmekti. Neden mi?
* Böyle güzel bir yapımda yer alıp gönüllerimizi fethettikleri için ve bu dizi sayesinde bir çok kişinin birbirlerini bulup sağlam arkadaşlıklar, dostluklar kazanılmasına vesile oldukları için.
Ama bu güne kadar bu teşekkürü edebilecek cesareti bulamadım kendimde.
Aslında beni bilenler bilir arsızlık yüzsüzlük diz boyu ama gelin görün şu şahsiyetleri gördüğümde değil teşekkür edip soru sormak artık sırtımı döner oldum.
Kader utansın daha ne diyeyim..
merdiyecim ismim den lütuf daldım hemen,, şimdi bizim Ezgi Mola ablamı görüşümüzü anımsadım da.. hay anımsamaz olaydımm..
Ezigiciğimizin taksiden indiği an ona haykırışım geldi aklımaa..
Gülaaaayyy Gülaaayyyyyy
tabi öncesinden tanışıyoz ya bende ki dee rahatlık... siz tabi ilk tanışıyonuz... ben gülaaayy gülaaayyy diye yırtınırken bizim Gülay elini size uzatıp
Merhaba ben Ezgi diyincee benim halim geldi aklımaa,,, Kızcağız Gülaylıktan öte kendini Ezgi diye tanıtmak için cebelleşirken ben hala Gülaayy gülayyyy:img-hyste
güller diyarı
03-05-07, 15:00
merdiyecim ismim den lütuf daldım hemen,, şimdi bizim Ezgi Mola ablamı görüşümüzü anımsadım da.. hay anımsamaz olaydımm..
Gülaaaayyy Gülaaayyyyyy
tabi öncesinden tanışıyoz ya bende ki dee rahatlık... siz tabi ilk tanışıyonuz... ben gülaaayy gülaaayyy diye yırtınırken bizim Gülay elini size uzatıp
Merhaba ben Ezgi diyincee benim halim geldi aklımaa,,, Kızcağız Gülaylıktan öte kendini Ezgi diye tanıtmak için cebelleşirken ben hala Gülaayy gülayyyy:img-hyste
dilekce valla güldürdün beni kız :img-hyste :img-hyste :img-hyste
ne güzel bir anı bu ah keşke bende hırsız polis dizisinden herhangi bir oyuncuyla tanışabilseydim ama eminin agzımı acıp tek kelime edemezdim utanırdım tanışan arkadaşlar çok şanslısınız :happy0064 :happy0064 :happy0064
alevalev_25_
03-05-07, 15:03
Gülaaaayyy Gülaaayyyyyy
ahh ahhh o günü hiç unutur muyum..
senin birden çıkışın ve var gücünle "Gülay..Gülayyy" diye çırpınışlarınn..
hiç unutur muyum...
aklıma geldikçe hala gülüyorumm..
hakikaten senin Gülay tabirine nasıl da sevgili Ezgi Hanım üstüne basa basa "ben Ezgi" diyordu...
5:o gece Aylin evi basmasaydı, mavi yine eve o saattemi giderdi..
O saatte gitmezdi ama çok da kalmazdı...Çocuklar der bir bahane uydurur giderdi...
6:o gece Aylin eve gelmeseydi,, dans etme ihtimalleri ne olurdu ayrıca,, hangi müzikte dans edebilirlerdi..
Şimdi aylin gelmese de yine de dans ederlerdi derim.Öyle demek geçti içimden.Yemek yerken Çınar ufaktan başlamıştı zaten müzik çalmaya.Ufaktan ufaktan hazırlık yapıyordu ama kısmet değilmiş…
Şimdi burada çelişkiler yşıyorum.İki yönden baktım ve karar veremedim.Kaçmalarından sonra Çınar pek bir hamarattı Maviye hizmet edip durdu.Ama gidiyorum 24. bölümdeki o kahvaltı sahnesine.Mavi kalkar sofrayı toplamak için Çınar çeker elinden gel daha sonra toplarsın der.Sonra toplarız demez…buradan anladığım kadarıyla pek bir niyeti yoktu yardım etmeye…Çelişkiliyim cevap vermeme hakkımı kullanıyorum.
Kanımca Korayla topladılar.Hangi ara haber verdi Çınar bilinmez Koraya ama,Aylin ve Korayın karısı konuşurken Korayın karısı Aylin evi birbirine katmışsın Koray gözlerine inanamamış gibi bir beyanatta bulunmuştu demekki beraber topladılar ya da Ko ray kendi topladı.
9:kırılan tabaklar yerine alınmışmıdır.. takım ne olmuştur..
Alınmamıştır.Adam arabanın kapısını yaptırmaya vakit bulamadı vakti zamanında tabak takımını mı düşüncek
10: O ilk öpüşmeden sonra Mavi ele Çınar ın gece uyuma ihtimalleri sizce ne durumda idi...
Eeee şimdi Çınar zaten evi toplamaktan uyuyamamıştır…Ama Mavi huzurlu güzel bir uyku öekmiştie o öpücüğün üstüne der ve sorularu bitiririm
alevalev_25_
03-05-07, 15:07
gelelim dilekce'nin sorularına...
Dilek'cim parça parça olacak kusuruma bakma...
Çınarın asıl aklından geçen nedir tam olarak çıkaramayacağım ama şu bir gerçek ayrılma arifesinde olduğu eşi tarafında evde basılınca ve yeni partneri de yanında iken artık o eve dönmek ne mümkün.
Bizimkilerin yemekte boğazlarında kalmış sayılır bir nebze. Daha tatlıları yiyememişlerdi ki Aylin gelmişti. Belki de Mavinin kafasının dağılması için eve bırakayım derken yiyemedikleri tatlıları başka bir mekanda yemeği de düşünmüş olabilir sanırsam. Ama o saatte açık tatlıcı bulabilir miydi işte bunu bilemiyorum..
Çınar ihaneti tattırmış bir eşten sonra karşısında aşık olmaktan bile korkan su misali duru bir güzellik olunca samimi olmasında ne yapsın.
Saydığın ve sayılabilecek diğer hatunlara bakmazdı Çınar. Ama T.E bakar mıydı??? :img-help: :img-help:
devamı gelecekk...
güller diyarı
03-05-07, 15:07
ay şu resmın nerde oldugunu kımse solemedı bana,, aa meraktan gidecem şimdi... dün de yazdım, gece mesaisi yapan arkadaşlar çekiştirip durmulardı... ay biri sölesin bana aaaaaa:img-help:
arkadaşım sana katılıyorum acaba diyorum şu resimlerin yerini biri söylermi ama nerde hiç kimse agzını açıp tek kelime etmiyor bende sormuyorum ya aranızda bu resimlerin nerede oldugunu açıklayacak bir babayiğit yokmu lütfen
Anılık hücrelerim depreşmişken Gülay için önceki günü anımsıladım..
Biz Semra ile pusuya yatmış biri gelsin veya biri çıksın diye bekleşirken o yağmurun altında..anam bir den Ezgiciğimizin işinin bittiğinin ve eve gideceğinin vaktinde onu görmemizle şaha kalktık hemen..elemizde şemsiye göğsümüzde hp ruhu,, ayaklarımızda suu,, Ezgiyi görmemizle tabii hemen yerimizde kgıpraştık..Ezgi geliyordu Allahım inanamıyordukk..Tabi bizim onu görmemizle ağzımızdaki tüm sıra, azı, süt, 20lik 30luk dişler hepsi hazır hale geldi.. yani çakmıştık hepsini..
Ezgi yaklaştı hemen atıl kurtt tabi bemn Semrayla ikimizin başını örten şemsiye aygıtını aaldığım gibi gülay ın yanına..Semram kaldı geride yavrum yağmurun altında..:) (affet beni semra affett tekrar afffett..).. gülaaayy gülayyy gülay.... öpüştük koklaştık.. Trabzondan geldik muhabbeti.yani belirtmesek olmuyo ya:) Acelesi vardı zaten yağmur yağıyordu..Çekiminin bittiğini eve gidiceğini söylüyordu Özlem in ne zaman çıkıcağını bilmiyordu....hemen gitmek için acale ederkenn..tabi ilerde köpüklerin hışmına az daha uğrayacak bir minübüs çalışır halde onu bekliyordu..
tabi biz bırakmak istemezken Semracım Allahım onun gönlüne göre versin hemen size bir foto çekeyim dedi.. ben hemen yayıldım Gülayın yanına.. 32 diş bilfiill azısıyla , sütüyle 20liği 30luğu hepsi biyerde çakılmış , aynen gülayında şöylee gerile gerile bir foto çekildimm:) (Semracım hala yağmurda) derken Gülayımız çabuk çabuk yağmurun altında minübüsee koştu...
ahha ahhh niye onu minübüsüne kadar götürmedim ki o şemsiyeyle bakınız şimdi içme oturdu.. Hülasi kelamm Gülaycığımı hiç mi hiç unutmayacağımm..bakar bakar resminee ihhh ihhh diye içlenirimm..
Hey gözünü sevdiğimin Hp si sen neler yaptırıyorsun insana..:img-hyste
Yoook Dilekcim ne münasebet... :img-hyste
Aslında hadi gel bizim Koray'ın evine gidelim. Bu akşam evde yoklarmış diyesi geldi. Kastedilen ev orasıdır. tabi eve yalnız mı bırakacak kendisi de olacak mı farkettiyseniz belirtilmemişdir.
Aşk başa vurdu mu? Angelina falan farketmez...
"Bir bardak su yeter ateş söndürmeye"
Derin bir etki yarattığını düşünüyorum arabadaki öpücük daha etkileyiciyidi ama yağmur altındaki de hoştu... Mavinin mi bilmem. benceee????
hep aklıma şile'deki ilk gece gelir hala o gece neler olmuştur, tarafımca bilinmemektedir. :img-hyste
O sofrayı bırakıp gitmezdi biliyorsun fil gibi yiyor durduramıyoruz efenimmm...
Çınar bahane yemek şahane...
"Blue'm kulakların çınlasın"
Kesin dans ederlerdi. hatta perdeler kapanık yemekler yenmiş...
Çınar'ın dans esnasında maviyi kapıya doğru iter.... ne olur acaba...
Şimdi dans mı önce kapıda dansederken Mavi'yi sıkıştırma sahnesi mi?
kafam karıştı şimdi...
Kim olacak Çınar'cığımız tebiii
Bilmem Aylin yüzsüzü onları alıp eve götürmüş olabilir... Yüzsüzlük abidesi zaten hiç gocunmaz...
İlk defa kesin bir cevap vericem dur heyecanlandım....
Tabiki HAYIRRRRR!!!!
arkadaşım sana katılıyorum acaba diyorum şu resimlerin yerini biri söylermi ama nerde hiç kimse agzını açıp tek kelime etmiyor bende sormuyorum ya aranızda bu resimlerin nerede oldugunu açıklayacak bir babayiğit yokmu lütfen
ben sölicem bekliyorum biri söylesin üşeniyorum yazı yazmaya
ama yok söyliyen yazım devinin sayfasında bir kaç sayfa ilerde bulursunuz herhalde ben ordan baktıydım
umarım söylenmicek bişe yazmamışımdır
hmmmm dün manken bayanı çekiştirmiştik o resimlerimi sordunuz...
dün timin sayfasına eklemiştim bayanın fotosunu..ama hatunun reklamını yapıyorum ya.....:icon_sorr
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=3174502#post3174502
bu resimlerde türkan derya ile devinin samimiyeti....
http://img266.imageshack.us/img266/7011/resim068do6lf6.jpg
güller diyarı
03-05-07, 15:22
saso epiler canlarım teşekkür ederim yardımlarınız için
lighttez canım sanada tekrar teşekkür ederim
bir forograftır konuşuluyor ama ben anlamıyordum hepinize tekrar teşekkürler öpüldünüz
10 : [/B]O ilk öpüşmeden sonra Mavi ele Çınar ın gece uyuma ihtimalleri sizce ne durumda idi...
Şimdi uyumamışlardır diyicem, ama Çınar'ın bu durumlarda uyuyabildiğini biliyoruz. Daha sonra şahit olacağımız gibi. (Uzun bir aradan sonra Mavi ona gitmiş. Ağlaşmış, konuşmuşlardır ve fakat sonra kendisi bu durum çok normalmiş gibi uyumuş. Mavi'de mecburen kendini sahilde koşar bulmuştur. Ki ben burda kendisine forum arkadaşlarımdan izin alarak tekrar çemkirmek isterim.) Mavi ise uyumamıştır, uyuyamamıştır.
Ben hepinizden daha tembel ve yazmak zorunda olduğum iki adet dilekçe olduğundan sadece alıntı yaptığım konu hakkında görüş bildirip kaçacağım....
Ben Mavi'nin, Çınar'ın evine mesleki becerilerini kullanarak girdiği gecenin ilk çekimlerde pek de öyle masumane olmadığını savunan limoncu arkadaş namı diğer Nilnisamla aynı fikirdeyim...
Şöyle ki Mavi Çınar'ın evine hatta yatağına sızdığı gece aslında bizim sonradan gördüğümüz gibi ağlamak suretiyle devam etmedi... Ama nedense o sahneler (yani bizim 47 bölüm boyunca beklediğimiz sahneler ) kesilerek sanki Çınar ağlayan Mavi'yi sakinleştirmeye çabalarken uyudu Mavi ise uyuyamadı gibi gösterilmiştir.
Aslında Çınar Yaşamış olduğu aktivitenin ağırlığı sebebiyle uyuyakalmış olup, Mavi ise şaşkınlığından uyuyamamıştır....
Sonradan çekilen ve kesilen sahnelerin yerine eklenen o ağlak sahnelerin ne kadar eğreti durduğunu hepimiz fark etmiştik...
Zahmet edip sonradan gelen sahneleri bile değiştirmemişlerdi. (Seyirciye saygısızlık.) Bütün gece yatağında ağlayan bir kadınla uyuyup uyandığında onu yanında göremeyen hangi akıllı erkek gülümser. Ya da hangi aklı başında kadın sevgilisinin göğsünde ağladığı gecenin sabahında gülümseyerek sahil de koşar. Neden koşar??? Neden gülümser???
Hepinize sevgiler....
merhaba demek istedim
ne güzel şeyler yazıyorsunuz
hpyi seyreder gibi oldum
alevalev_25_
03-05-07, 15:37
3:mavinin o geçeyi unutabilme ihtimalı kaçtır,, üstüne su içip unutmuş mudur..
Mavinin o geceyi unutabilmesi. :img-help:
Sevdiğim adamın bana kendi elleriyle yaptığı ilk yemek.
(yine beraber bir yemek sahneleri vardı ama hangisi önceydi hatırlayamıyorum. Ama bu yemek dışarıda yenmişti. Şayet bu yemek ikinci ise..)
İlk beraber yemek yedikleri gece.
Sevdiği adamın tekrardan (geçici bir süre de olsa) bir başkasına ait olduğunu anladığı gece.
Sevdiği adamın ona almış olduğu tatlıyı yiyemediği gece.
İlk ve son kez basıldığı gece.
Vsss.. (fazla abarttım..)
En önemlisi ilk öpüştükleri gece…
Ben olsam bu gecenin tüm güzelliklerini alır, kötüsünü kısacası Aylin’i tamamiyle hafızamdan silerdim.
Unutabilme ihtimali bence hiç yokk. İster su ister başka bir şey için unutması İMKANSIZZZ!!!...
(ay bu kelimeyi ben kullandım inanamıyorum..)
4: daha sonra konuşacağız demişken sonra ki konuşma olmuşmudur.. biz nerdeydik..
Boşu boşuna söyletmemişlerdir o sözü Çınar’a diyeceğim ama biz onun ağzından ne sözler duydukta sonrasını göremedik.
Fulya’mında dediği gibi ya kesilip biçilen bir sahne oldu elimizden kayıp gitti ya da senarist hanımlar yeni bölümleri icra ederlerken geçmişte ne yazdıklarına pek dikkat edemediler.
Çınarın söylediği bu sözde hava da kalmış oldu.
Şayet Aylin gelmemiş olsaydı Mavi o evden ne o şekilde ne de o kadar erken çıkardı. Afiyetle yemeklerini tatlılarını yer sohbetlerini ederlerdi.
Sabahlama olur muydu? Bence olmazdı. Bunu ne Çınar teklif edebilirdi. Hadi etti. Ne de bu teklifi Mavi kabul ederdi.
Zaten daha yeni yeni birbirlerini tanımaya başlamamışlar mıydı?
turborobot
03-05-07, 15:37
cevap degil de bir soru seyettireyim:img-help:
aylin gelmeseydi o öpück gerceklesirmiydi?
aydinlatirsaniz sevinirim:img-help: :img-help:
angel_timuçin
03-05-07, 15:38
selam ay yalan haberdir ya o manken işi tim özleme bakmadı devin için nasıl baksın o mankene bide ben mankenii tanımıyoom yaa o kim dii:S:S:S:S
bişe diycem ben bidee :(:(:(çok özlüyom hp yii yaa kaç haftaa oldu 8 mi 9 mu:(:(:(:((: haftalar geçmesin yaaaa:(:(
angel_timuçin
03-05-07, 15:39
cevap degil de bir soru seyettireyim:img-help:
aylin gelmeseydi o öpück gerceklesirmiydi?
aydinlatirsaniz sevinirim:img-help: :img-help:
arkadaşım benceeee olurdu çınar maviyi eve bırakırken meselaa neden olmasın sevgili oldular nede olsaa:img-blush
Ben hepinizden daha tembel ve yazmak zorunda olduğum iki adet dilekçe olduğundan sadece alıntı yaptığım konu hakkında görüş bildirip kaçacağım....
Ben Mavi'nin, Çınar'ın evine mesleki becerilerini kullanarak girdiği gecenin ilk çekimlerde pek de öyle masumane olmadığını savunan limoncu arkadaş namı diğer Nilnisamla aynı fikirdeyim...
Şöyle ki Mavi Çınar'ın evine hatta yatağına sızdığı gece aslında bizim sonradan gördüğümüz gibi ağlamak suretiyle devam etmedi... Ama nedense o sahneler (yani bizim 47 bölüm boyunca beklediğimiz sahneler ) kesilerek sanki Çınar ağlayan Mavi'yi sakinleştirmeye çabalarken uyudu Mavi ise uyuyamadı gibi gösterilmiştir.
Aslında Çınar Yaşamış olduğu aktivitenin ağırlığı sebebiyle uyuyakalmış olup, Mavi ise şaşkınlığından uyuyamamıştır....
Sonradan çekilen ve kesilen sahnelerin yerine eklenen o ağlak sahnelerin ne kadar eğreti durduğunu hepimiz fark etmiştik...
Zahmet edip sonradan gelen sahneleri bile değiştirmemişlerdi. (Seyirciye saygısızlık.) Bütün gece yatağında ağlayan bir kadınla uyuyup uyandığında onu yanında göremeyen hangi akıllı erkek gülümser. Ya da hangi aklı başında kadın sevgilisinin göğsünde ağladığı gecenin sabahında gülümseyerek sahil de koşar. Neden koşar??? Neden gülümser???
Hepinize sevgiler....
izninizle arkadaşlar:good:
:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
Başka söze ne hacet
selam ay yalan haberdir ya o manken işi tim özleme bakmadı devin için nasıl baksın o mankene bide ben mankenii tanımıyoom yaa o kim dii:S:S:S:S
bişe diycem ben bidee :(:(:(çok özlüyom hp yii yaa kaç haftaa oldu 8 mi 9 mu:(:(:(:((: haftalar geçmesin yaaaa:(:(
Hırsız polissiz geçen 7.perşembe bugün.
77.perşembede dahi burada olacağına inandığım sizlere teşekkürler..
angel_timuçin
03-05-07, 15:48
Hırsız polissiz geçen 7.perşembe bugün.
77.perşembede dahi burada olacağına inandığım sizlere teşekkürler..
bendee arkadaşım :(:(:(:( hp siz hayat tuhaf yaa bütün diziler bana tuhaf geliyoo artık bitse diyom bideee
hp tam zamanında bitti diyooom içimdenn kimseyi sıkmadan bıkkınlık vermeden bitti yanii:sad53:
alevalev_25_
03-05-07, 15:49
Hepinize sevgiler....
sevgili duar..
yazdıklarına katılmamak ne mümkün..
bu konuyu daha önce konuşmuştuk bilmem hatırladın mı?
o gece kesinlikle kesilip biçilen birçok sahne oldu..
Mavinin o eve gelişi Çınar'ın yatak odasından süzülüşü birçok şeyi göze aldığının göstergesiydi bizlere.
ama sonrasında ne oldu?
görebildiğimiz ağlak bir Mavi..
sevdiğini gece boyunca bağrında teselli ederken uyuya kalmış ve uyandığında yanında bulamamış bir Çınar..
bizler bunlarımı beklemiştik o fragmandan..
ahh ahh...
nerede şu kesilip biçilen sahneler??? :img-help: :img-help:
angel_timuçin
03-05-07, 15:51
izninizle arkadaşlar:good:
:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
Başka söze ne hacet
yaa arkadaşım bendee öle düşündüm ** yok artık demiştiim yaaaa:img-blush
olmuştur öle bi gece bencee sizinde dediginiz gibi ikisidee çok mutluyduu sabahhh:img-blush :img-blush
Tek bişey sorcam, bu montajlama işini kim yapıyor?
Türkan Derya nın tertiplediği bir montajcı ekip abiler mi,, yoksa TMC nin tertiplediği herhangi montajcı abiler mi?
Yani burda sebep sonuç bulma ilişkisinden kesiştirme yapmak için kafamda Türkan, Tim, Özlem.Devin babında çağrışımlardan sonra şu an ki sonuçlanan bir olayın kesiştirmesini yapmaya çalışıyorumm da o bakımdan,,,...
Yani sakınan göze çöp batar misalinden gelinen dengede sonuca bakıyorum da bilmem anlatabildim mi? Sakın sakın nereye kadar,,,:img-hyste
sevgili duar..
yazdıklarına katılmamak ne mümkün..
bu konuyu daha önce konuşmuştuk bilmem hatırladın mı?
o gece kesinlikle kesilip biçilen birçok sahne oldu..
Mavinin o eve gelişi Çınar'ın yatak odasından süzülüşü birçok şeyi göze aldığının göstergesiydi bizlere.
ama sonrasında ne oldu?
görebildiğimiz ağlak bir Mavi..
sevdiğini gece boyunca bağrında teselli ederken uyuya kalmış ve uyandığında yanında bulamamış bir Çınar..
bizler bunlarımı beklemiştik o fragmandan..
ahh ahh...
nerede şu kesilip biçilen sahneler??? :img-help: :img-help:
Canım benim merdiyem...Ne güzel sormuşsun nerde bunlar hıı nerde:dito
Nerde olduklarını bilemicem ama kesilen biçilen sahnelerden de bir 50 bölüm çıkardı heralde diye düşünmekten alamıyorum kendimi:img-cray:
sasom nerdesin...Nerelerdesin hıı sayfalar ilerliyor sen yoksun,sayfaları yeniliyorum aşağıya bakıyorum sen yoksun,sorular soruluyor sen yoksun...Hem daha patlıcan salatasını paylaşcaktık.:img-hyste
kardelen2086
03-05-07, 16:00
sınavları hiç sevmem ama; ders: hırsız polis, konu :hırsız polis in bölümleri olunca bu sınavalara girmemek mümkünmü acaba?????
kalbi hayır dese de mantığı o an için öyle demiştir aylin in en son o evde kaldığını düşünürsek çınarın böyle davranması çok normal....
bence samimiydi,başka birini istemezdi,hisarda telefonları değiştirdikleri o günden sonra çınar ın aklında bir tek mavi vardı başka türlüsü olmasın zaten..
ben diyim %1, siz diyin %0.5 .....ahhh şu şengiller devamını göstermedikleri sahnelerden biri işte halbuki 25.bölümde çınar maviye evlenme teklif ettikten sonra mavinin gece yatağındaki hali ne hoştu....valla o geceyi su da içse,süt de içse, içki de ise biraz zor unutur gibime geliyor,çarpıldı kız ne de olsa...
olmuş da olabilir olmamıştı olabilir....ama diğer yarım kalan ve unutulan diğer sahneler gibi bunu da atlamışlardır ve öyle bir konuşma hiç olmamıştır
o saatte gitmezdi gibime geliyor,sonuçta aylin cadısı gelmese muhabbetleri tam gaz gidiyordu,ama ille e gelecek işte,artık kim getirttiyse??????
dans etme ihtimalleri %95 olurdu diye düşünüyorum,müziğe gelince ezen aksunun ben sende tutuklu kaldım şarkısı onların durumuna cuk diye otururdu...
bence %10 çünkü çınar mavi ye hiç bir şey yaptırmazdı,hele de evine ilk kez gelmiş olduğunu varsayarsak,bünyamin in evinde bile kıza bir şey yaptırmadı,acaba diyorum çınar öyle davranarak mavinin gözüne mi girmeye çalışıyordu,"ak kızım ben çok hamaratım,benimle evlenirsen elini sıcak sudan soğuk suya sokturmam" mı demek istedi acaba,ay ben de ne fena oldum
valla 45 bölüm boyunca kim temizlediyse o temizlemiştir,gerçekten de çok merak ediyorum,temizlikçi bayan gelse diyeceğim niye bize hiç göstermediler ki,mavi kıskanır diye mi düşündüler acaba?
kesin alınmıştır,yoksa komserimiz mavisini hangi yemek takımıyla ağırlayacak,annesi zamanında çeyizinde belkide yedek bir yemek takımı vermiştir..."oğlum aylin e güven olmaz,bir gün cadılığı tutar ayrılırsınız,o da tuttutur yemek takımımıda almadan gitmem diye,sonra kalıverirsin mazallah ortada"demiştir...
10 : O ilk öpüşmeden sonra Mavi ele Çınar ın gece uyuma ihtimalleri sizce ne durumda idi..
%1 dir herhalde o da birbirleriyle ilgili hayal kurmaktan uykuya dalmış olabilirler yoksa ihtimal bile vermiyorum....
Hepinize sevgiler....
Duar'cığım Çınar'da aktivasyon sorunu var zaten... Uyuyakalması gayet normal...
Ay kaç gündür sitede yorum yazmamakta ne iyi etmişim genel ahlaka mugayir söylemden dolayı banlanıcam sizin yüzünüzden :img-hyste :img-hyste
Bunca zaman Mavî'ye yok soğukluk var bu kızda beceriksiz falan filan...
Beceriksiz olanlar var elbet biri sevgili dizi ekibi, biri de en hoş dakikalarda Mavi'yle kavga eden Çınaaaarrrr
Çemkirme buna deniyormuş çemkirdim hadi bakalım hodrimeydan...
güller diyarı
03-05-07, 16:13
Ay kaç gündür sitede yorum yazmamakta ne iyi etmişim genel ahlaka mugayir söylemden dolayı banlanıcam sizin yüzünüzden :img-hyste :img-hyste
Beceriksiz olanlar var elbet biri sevgili dizi ekibi, biri de en hoş dakikalarda Mavi'yle kavga eden Çınaaaarrrr
çemkir arkadaşım çemkir bu dizi ekibine ne kadar çemkirdikse fayda etmedi
sahnelerimizi hep çaldılar hep engüzel yerlerini yok ettiler bu yüzden dizi ekibindeki herkese kızgınım oyuncular hariç:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
angel_timuçin
03-05-07, 16:15
bişe diycem mavi dizide yani özlem genelde soguk time karşı devinden çekiniyoo galibaa yaaa:S:S neden ki dizi bu gerçek degil benim için gerçek gibi evet yaa soguk mavi hele mucuklu sahnelerdee rahat degil bidee kızarıyoo bitanem yaaa:img-blush :img-in_lo :img-yes:
sahnelerimizi hep çaldılar hep engüzel yerlerini yok ettiler bu yüzden dizi ekibindeki herkese kızgınım oyuncular hariç:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
türkan derya güven ile devin hanım resimdeki kadar sıkı fıkıysa izlemek istediğimiz sahneleri görememiz çok normal..
Çınar ve mavi parmaklarını öpe öpe yediler yaww..Anladınız siz bunu:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
angel_timuçin
03-05-07, 16:17
sahnelerimizi hep çaldılar hep engüzel yerlerini yok ettiler bu yüzden dizi ekibindeki herkese kızgınım oyuncular hariç:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorrhayy kestiler hele o güzell sahneleri yaaa:(:(:( nesrin vedatt:(:((: dedikleri yeriii off yaaa kötü oldu öle bendee merak etmiştiimmm:img-blush
angel_timuçin
03-05-07, 16:19
türkan derya güven ile devin hanım resimdeki kadar sıkı fıkıysa izlemek istediğimiz sahneleri görememiz çok normal..
Çınar ve mavi parmaklarını öpe öpe yediler yaww..Anladınız siz bunu:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hystehmm ben bilmiyo o yeri:(:((: nerde öpe öpe yedi öm atsanaa:(:(
tekrar selam..
alamehmetim...patlıcan salatası için hemem geldim..sen hazırla sahneyi pardon masayı..:img-hyste bende şarabın rengine yakın olan şalgamları kapıp geleyim.....:img-hyste
kesilen sahnelere dalmışken...ben de susadımın sabahını merak ettigimi söylemeden geçmek istemedim..
çekilmişmidir ..makasa ugramışmıdır acaba...:img-help:
bu kasetleri çalma projeniz vardı arkadaşlar...ne oldu...gönüllü gece bekcisi bulunamadımı....:img-hyste
angel_timuçin
03-05-07, 16:28
tekrar selam..
alamehmetim...patlıcan salatası için hemem geldim..sen hazırla sahneyi pardon masayı..:img-hyste bende şarabın rengine yakın olan şalgamları kapıp geleyim.....:img-hyste
kesilen sahnelere dalmışken...ben de susadımın sabahını merak ettigimi söylemeden geçmek istemedim..
çekilmişmidir ..makasa ugramışmıdır acaba...:img-help:
bu kasetleri çalma projeniz vardı arkadaşlar...ne oldu...gönüllü gece bekcisi bulunamadımı....:img-hyste
ben saso gönüllü hemde hemen çok merak ediyoom yaaa:img-yes: :img-yes: :img-yes: gidip alalım plan yok yaaa:D:D:D
susadım sahnesi geçince duramadım... Susadım sonrası sabah, Çınar MAvi'yi öperek uyandırsaydı, şu Bünyamin'in evindeki mutfaktaki sarılma sahnesini orda görseydik, kahvaltı hazırlayışlarını vs...yani iki sevgili için en heyacanlı şeydır ya bu. Uyandığında sevdiğin kişiyi görebilecek olmak, görebilmek...
sona o gece Mavi'nin gelip Çınar'ın hönk diye kaldığı sahne... sen nasıl polissin kardeşim, hatunun geldiğini duydunda, yanından kalkıp, üstünü giyinip gitmiş haberin yok...sen hala uyu... bi kere nasıl uyur... Ağvada kaldıkları ilk tatılde, "ben nasıl uyucam hı ben nasıl uyucam şimdi" diye soran Çınar gecenin bir yarısı evine, yatak odasına gelen MAvi'ye nasıl kayıtsız kalabılıp, ağlama sen, ya da sen şöle ağlayadur ben de uyuyadurayım mı dedi:img-hyste .. yok düşeyazdım, yok geledurdum... yok uyuyakaldım... ben anlamam arkadaşım... Tdg mi, döç mı, dizi ekibi mi ben bilmem.... ama bize yazıktır yaa...
ay çok kızdım bak şimdi yine... :img-cool2
angel_timuçin
03-05-07, 16:46
susadım sahnesi geçince duramadım... Susadım sonrası sabah, Çınar MAvi'yi öperek uyandırsaydı, şu Bünyamin'in evindeki mutfaktaki sarılma sahnesini orda görseydik, kahvaltı hazırlayışlarını vs...yani iki sevgili için en heyacanlı şeydır ya bu. Uyandığında sevdiğin kişiyi görebilecek olmak, görebilmek...
sona o gece Mavi'nin gelip Çınar'ın hönk diye kaldığı sahne... sen nasıl polissin kardeşim, hatunun geldiğini duydunda, yanından kalkıp, üstünü giyinip gitmiş haberin yok...sen hala uyu... bi kere nasıl uyur... Ağvada kaldıkları ilk tatılde, "ben nasıl uyucam hı ben nasıl uyucam şimdi" diye soran Çınar gecenin bir yarısı evine, yatak odasına gelen MAvi'ye nasıl kayıtsız kalabılıp, ağlama sen, ya da sen şöle ağlayadur ben de uyuyadurayım mı dedi:img-hyste .. yok düşeyazdım, yok geledurdum... yok uyuyakaldım... ben anlamam arkadaşım... Tdg mi, döç mı, dizi ekibi mi ben bilmem.... ama bize yazıktır yaa...
ay çok kızdım bak şimdi yine... :img-cool2:img-hyste canım yaa çok güzel kızdın sendee aynne yaa çınar neden kalkmadı hemen ben olsam yanımdan biri kalkacak ben hemen ayaklanırımhttp://img412.imageshack.us/img412/1728/text2schild2gq0.png (http://imageshack.us)
ay çok kızdım bak şimdi yine... :img-cool2
Ah arkadaşım ah neler kalmadı ki içimizde,nelerde eksik bırakılmadık ki...Bu izleyemedğimiz sahnelerin sorumlusu hatta sorumluları açık ve net şekilde belli artık.Hadi malum sahnelerde engel vardı çekemediler,çektirmediler...
Ama benim içimdeki en büyük uhdedir o en kıvırcığından bebek.Son bölümde bu resimde 3 kişiler diyene kadar kucaklarında bebekleriyle bir resim olsaydı bu bu kadar zormuydu hıı zormuydu:dito :img-cray:
not:canlarım kendimi pek iyi hissetmiyorum bir süreliğine çıkıyorum,bbdbhbye mukayyet olurmusunuz ben yokken kötü fikirlere sahip hakkımda...Aleyhimde davranışlarda bulunuyor...:sad53:
angel_timuçin
03-05-07, 16:54
Ah arkadaşım ah neler kalmadı ki içimizde,nelerde eksik bırakılmadık ki...Bu izleyemedğimiz sahnelerin sorumlusu hatta sorumluları açık ve net şekilde belli artık.Hadi malum sahnelerde engel vardı çekemediler,çektirmediler...
Ama benim içimdeki en büyük uhdedir o en kıvırcığından bebek.Son bölümde bu resimde 3 kişiler diyene kadar kucaklarında bebekleriyle bir resim olsaydı bu bu kadar zormuydu hıı zormuydu:dito :img-cray:
not:canlarım kendimi pek iyi hissetmiyorum bir süreliğine çıkıyorum,bbdbhbye mukayyet olurmusunuz ben yokken kötü fikirlere sahip hakkımda...Aleyhimde davranışlarda bulunuyor...:sad53: geçmiş olsun arkadaşım sen kendine iyi bak yaan hasta olmaa çokkk:sad53: :sad53: :sad53:
not:canlarım kendimi pek iyi hissetmiyorum bir süreliğine çıkıyorum,bbdbhbye mukayyet olurmusunuz ben yokken kötü fikirlere sahip hakkımda...Aleyhimde davranışlarda bulunuyor...:sad53:
Zor değildi, ellerine yapışmazdı,, sırtlarına yük bağlıyıp onları yokuşa sürüp şu dağa odun taşıyın diyen de olmadı..ya da şu kum çuvallarını mavinin evinin tepesine taşıyın çatıyı onaracağız denilmedi., olmadı soğukta tamam üşüdüler bilmem ne zoruluklar çektiler evet setcisiydi, sütcüsüydü, makyajcısıydı,, yoruldular ettiler Allah ne muratları varsa versin de benim sınırlarımdaki zorlukları onlara yüklememişken onların bir çocuğu bile Mavi nin kucağına veremelerine tek neden gösteriyorum,,
O da Türkan Derya aplamın oğluşu pek sevgili, yeğenimiz, yiğidimiz, aslanımız, parsımızın o dizi de özlem bebekten sonra gelebilicek ikinci bebek olması durumu içindir..
Son bölümde Türkan Derya madem bebek görmek istediniz alın size benim yiğidimi, aslanımı,parsımı, herkülümü, cengaverimi, diye mavinin kucağına yakın kadrajlı kendi oğluşunu koymuştur..Şimdi bu oğul Mavi nin beeği olsa kimseler yemeyecekti.. Çünkü o bebek Mavi nin bebeğinin olmasından en az 2 yıl geçmesi demek olacak ki.. Mavi de en az bir kilo alma görüntüsü olmaması bakımından inandırıcı olmayacaktı..malum bebek yapan anne hanımlar bebekten sonra hafif kilo alır olmazdı yani.bir de Türkan Hanım oğlunu o yuvaya vermiş bir hatun anne olarak da bakın bende bu dizinin ayrıca bu yönde bir parçasıyım demeye getirmiştir...:img-yes:
Edut: kendimi pek ilimci irfancı, ayrıca anlatımcı,, kesiştiriici, bağlayıcı ve unsurcu buldum.. yaşasın irfann...yaşasın ilimmm.yaşasın bilim.. .
haydeeeee irfana gelll,,, kesiştirmeye gelll.. geeel geelllll bağlayıcılar burda,, kıvırmacılar burda,,,
Hemi de en alasından kıvırırlarr,, bağlarlar,., sonuçlatır, kesişt