Tüm Versiyonu Göster : Hırsız Polis Öncesi /Sonrası
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
[
21]
şuan konuyla çok kel alaka olucak ama sabahtan beri aklımda sorucam artık tutamıyorum kendimi
mavi çınarın eşinden ayrılma sebebinin onu aldatması olduğunu biliyormu?
yani şimdi ne önemi var diceksiniz belkıi ama napim takıldı kafama bir kere
alevalev_25_
04-05-07, 16:01
İzninle canım bi dk
:happy0064 :happy0064 :happy0064
Bundan daha hoş bir cevap olamazdı...merdiyem kulakların çınlasınn:img-hyste
bende gün içerisinde evrakların arasında boğulurken kim bu kulaklarımı çınlatan diyordummm...
neyse kiii yabancı değilmişş..:img-wink:
Forumunuzun sayfalarında yer alan denizmert adlı üyenin yazısının sonundaki “kök söktürdü canım çınara” sözleri ve imzası nedeniyle dağılmış bulunduğumdan, Zeynep Yılmaz isimli olup kod adı Mavi olan sanık hakkında savunmamı daha sonra yapacağımı belirtir,
Mazeretimin kabul edilmesini
Arz ve talep ederim.
alevalev_25 kopyayıda hakkıyla çekmişin, tebrik ederim.
sevgili bbdbhb ben ne dedimde dağılıyorsun yani kötü bir niyetim yoktu.Ben saat 17:00 a kadar burdayım
not: fulya, dersi iyi dinle tamam mı, sonra eve gelince birde tekrar et.
öyle int. falan girme, senin için söylüyorum
finallere hazırlık yap.
Efenim,pek sevgili forumdaşım,deryacım,bbdbhbddhbbdhdbbhddbdhdbbbdhdb bdhdbdb'cim:img-hyste .Dersten çıktım arkadaşlarımla dedikodunuzu yaptım ve geldim.Tekrarmı o ne ki??Ben mi tekrar etmek mi aslaaa ve katiyen...Ben sınavlara birgün önce çalışan ama 3 senedir hiç ders bırakmayan ama bunu nasıl başardığını anlayamayan bir forum kızıyım...
Şimdi sorarım sürekli arkanızdan dedikodunuzu yapan forumcanlarınız olsa acaba yine ne dedilerde bana çemkirdiler diye merak edip burada olmazmısınız...Görünmez bir ip beni size doğru çekiyor efeniimmm engel olamıyorum kendime...Ben burdayım başka yerde olmak istemiyorum
Ayrıca namımı korumak amaçlı çemkiriyorum tamamen şu an yanlış anlamalara mahal vermeyelim...Başka bir amacım yok...Biz mesaj sayımızı doldurduğumuz halde neden bize yeni sayfa açılmıyor hııı nedennnn:dito
şuan konuyla çok kel alaka olucak ama sabahtan beri aklımda sorucam artık tutamıyorum kendimi
Kanımca bilmiyor.Yani biz öğrendiğine hiç şahit olmadık.Ama diyorum ki kesin o sahnede çekildi ama kestiler kırptılar birşeyler ettiler ve biz izleyemedik...Yine her zaman dediğim gibi ben bilmem Türkan bilir....
ah eftelyam ah bu sölediklerini düşünmedim mi ah... dediğin çok doğru . ama mavi ona baba gibi davranıp iyi yaklaştıkça, Aksak kendinde ona kol kanat germe mevzuunda güç buldu... Mavi'nin de dediği gibi Aksak zaafları olan Mavi gibi ÇInar gibi bir adamdı... Hataları da vardı doğruları da... Gerçek hayatta eminim biz de farkında olmadan kaç kişiye böyle davrandık, hayır diyemedik...
Efenim açıkçası Maviye kızgınlığım, eşimle beraber bi dizi izleme fırsatı bulmuşken onun bu hareketleri yüzünden, diziyi izlemeye tek başıma devam etmemdir.:img-hyste :img-hyste ...
gerçi eşim yanımdayken ayy vahh amanın gıbı sesler cıkaramazdım herhalde...Çınarımın her bakışında ,Mavimin her gülümseyişinde iç çekemezdim... iyi olmuş iyi...Kocamın diziden püskürmesi bana yaradı.. :happy0064 :happy0064
Ne güzel söyledin.. Kimbilir hayatımızda kaç kez yaptığımız bişeydir bu.. Aslında hayır demek istiyoruzdur ama diyememişizdir.. Bir nedenden o insana minnet duyuyoruzdur ya da o an öyle bir zamandır ki hayır demek imkansızdır ya da bazı şeyleri yakıştıramıyoruzdur yok yok mümkün değil senin için fesat diye çemkiriyoruzdur kendimize..
Bu konuda aralarında geçen tek konuşma benim bildiğim kadarıyla 5. bölümdeki -dikkat et biber acıymış, -acı severim:) sohbetinin geçtiği zaman.. Bunun haricinde bir sohbet geçmedi ve ondada aldatılmak kelimesi yoktu:img-yes: .. Ama bizim bilmediğimiz zamanlarda konuşulmuşsada bilemiycem:img-wink:
Onu bende düşünmüştüm!kendimce, hani kebabçıda bi sohbetleri vardı!
bence o sohbetin devamında anlatmıştır diye düşündüm.Herşeyi onların anlatmasına bırakırsak ooo çok şeyler yarım kalır tamamlanmaz.Mahkemem var yarın diyo ÇInar beni ara haber ver gibi konuşuyo Mavi demek ki bu kadar rahat söylüyosa birşeyleri ,ayrıntılardan da haberi var.(Onlar biz görmeden gizli gizli konuşuyolarmış bunları nede olsa özel meseleler:img-hyste )
Vallahi onu bunu bilmem ama raiting denilen alet bizim dizimizin sonu olduysa, bu kadar saçma sapan, raitingleri3,4 lerde kalan (rakam böyleyse kötüdür sanırsam) hala devam eden diziler nasıl sonlanmıyor?
Alın size akşam akşam kafa patlatacak bir soru? Bizim dizimiz bu kadar kötü raitig almamış olmasına rağmen, niye 50.bölümde bitti?
TMC bu dizinin bitmesine karar verdiyse kusura bakmasın ama Yağmur Zamanı adlı dizisi öyle eften püften bir dizi değildi, o bile 57.bölümde bitti. Bizim dizimizin konusunun bittiğine kesinlikle inanmıyorum. Daha kıvırcık saçlı bebeğimizi görecektik, Kirazın okula başlamasını görecektik, bizimkilerin ev halini, iş halini, Türkiyeye dönüşlerini görecektik. Yan karakterlerden bile en az 10 bölüm çıkardı.
Sonuç; Dizimiz neden böyle erkenden bitti? Bunun sebebi nedir?
Cevabı bilen kişilerden bizi acilen aydınlatması için gereği beklenilmektedir. En azından ben bekliyorum
Herkese merabalar daha öncede yazmıştım ama cevap veren olmadı mesajımda silinmiş olabilir bilmiyorum artık dizimizin bölümlerini nerden indirebilirim.bilen varsa lütfen cavap yazsın .burda site adı verilmesi yasakmı bilmiyorum biraz acemiyim bu konolarda hp sayasinda buraya girip biraz alıştım bilgisayara askiden sadece açıp kapamayı bilirdim arkadaşlar sakın yanlış anlamayın buraya sadece işim düştüğü için yazdığımı sanmayın zaten sürekli burada yazılanları okuyorum ama daha önce söylediğim gibi sizin gibi güzel şeyler yazamadığım için pek yazmıyorum. iyikide yazmıyormuşum değilmi yazdıklarımı okudumda kendimi bu forumun çok güzel şeyler yazıp ama bunu bir türlü başaramayan kişi ilan ediyorm.
not. not yazdım ama aklımada yazacak bişey gelmedi şimdi bari şunu yazayım bilbilgisine uygun yazamadım zatae bunları yazanakadar canım çıktı.(harfleri aradımda) hepinizi seviyorum.
Herkese merabalar daha öncede yazmıştım ama cevap veren olmadı mesajımda silinmiş olabilir bilmiyorum artık dizimizin bölümlerini nerden indirebilirim.bilen varsa lütfen cavap yazsın .burda site adı verilmesi yasakmı bilmiyorum biraz acemiyim bu konolarda hp sayasinda buraya girip biraz alıştım bilgisayara askiden sadece açıp kapamayı bilirdim arkadaşlar sakın yanlış anlamayın buraya sadece işim düştüğü için yazdığımı sanmayın zaten sürekli burada yazılanları okuyorum ama daha önce söylediğim gibi sizin gibi güzel şeyler yazamadığım için pek yazmıyorum. iyikide yazmıyormuşum değilmi yazdıklarımı okudumda kendimi bu forumun çok güzel şeyler yazıp ama bunu bir türlü başaramayan kişi ilan ediyorm.
not. not yazdım ama aklımada yazacak bişey gelmedi şimdi bari şunu yazayım bilbilgisine uygun yazamadım zatae bunları yazanakadar canım çıktı.(harfleri aradımda) hepinizi seviyorum.
Sevgili arkadaşım öncelikle geçen günkü yazını görüp öm atmıştım sana sanırım görmedin.Az önce yine öm attım orda söyledim nerden indirebileceğini umarım yardımcı olabilmişimdir.
İkinci olarak söylemek istediğim neden yazdıklarının iyi olmadığını düşünüp aramızda olmuyorsun ki...Hepimiz içimizdekileri paylaşıp şu günlerimizi birbirimizin desteğiyle daha güzel geçirmeye çalışıyoruz.Bence bunları böyle düşünüp buraya yazmaya devam etmelisin...Aramızda güzel yazmak,çirkin yazmak,anlamlı yazmak,anlamsız yazmak gibi kavramlar olduğunu düşünmüyorum.Sadece yazıyoruz içimizden geçenleri,duygularımızı,kızgınlıklarımızı,sevinçle rimizi,hayal kırıklıklarımızı,beklentilerimizi...Sadece yazıyoruz...
Bizim dizimizin konusunun bittiğine kesinlikle inanmıyorum. Daha kıvırcık saçlı bebeğimizi görecektik, Kirazın okula başlamasını görecektik, bizimkilerin ev halini, iş halini, Türkiyeye dönüşlerini görecektik. Yan karakterlerden bile en az 10 bölüm çıkardı.
Sonuç; Dizimiz neden böyle erkenden bitti? Bunun sebebi nedir?
Cevabı bilen kişilerden bizi acilen aydınlatması için gereği beklenilmektedir. En azından ben bekliyorum
Yaa Deren cim sen nediyorsun kaç 10 bölüm çıkardı!! bizim diziden,bikere aşk hikayesi olmasının yanı sıra polisiye bir diziydi.Bu hayatın içinde hergün binlerce olay yaşanıyor,zaten polis kayıtlarından faydalanıyorlar senaryoları yazarken!olaylar konusunda sıkıntıları olacağını sanmıyorum(baksanıza şu malum kanalda arka sokaklar dizisi maşallah 1 bölümde nerdeyse 5-6 konu işliyor.Jet hızıyla konu çok)Acaba diyorum dizinin bitme sebebi kadın kaprisi olabilirmi malum!!! esas oyuncu ayrılmak istediğini söleyince yapacak bişey kalmaz.Çınar sızda bu diziyi izleyemeyeceğimize göre(ya benim aklım gene kötülüklere çalışmaya başladı:img-hyste ) Bitme sebebei ekonımikte olabilir tabii ki
sen okadar iyi başarılı oyuncuyu biraraya getir.EE bunun bir bedeli olmalı değil mi? Kaç tane dizi çekiyolar hiç biridsinde bu kadar muhteşem oyuncu kadrosu görmedim ben,bir yada iki oyuncuyu koyup gerisi Allah kerim diyorlar.
Daha öncede yazmıştım.Bir dizi fiyatına üç dizi çekiyolar.Malum devir ekonomi devri müsrif olmaya ne gerek var canım:img-hyste Sebebler eğer bunlardan biriyse sen hiç kimsenin bizi aydınlatmasını bekleme boşa beklersin:img-wink:
Demet'cim eğer kabul edersen kitap konusunda sana seve seve yardımcı olurum.. Başarılı olabilirmiyim bilmiyorum ama?
Foruma girmeye devam ettiğim sürece tezim bitmeyecek demişsin ya bu cümlen beni biraz korkuttu (şimdi duyar gibiyim sen korku nedir bilirmiydin diye söylendiğinizi).. Tabii ki tezinin bir an önce bitmesini isterim ama foruma girmemek gibi bir olasılıkla bu tez bitecekse :icon_sorr olmaz ben senin o nazarlığını bu sayfalara koymadığın günü görmek istemiyorum :icon_cry: :icon_cry:
Sevgili Eftelya sen ve alamehmet bu işe ortak olduktan sonra kim tutar bizi. Becerebilmek nedemek âlasını yaparsın tek başına bile.. Ama işbirliğinde fayda var, zira biz kitabı yazmak için toplandığımızda o repliklerin içinde kaybolup kah gülüp kah ağlayıp, hadi bölümleri 58 . kez izleyelim de repliklere öyle karar verelim derken kitap işi TMC den bile daha vahim bir hale gelebilir. Nöbetleşe dağılır, diğer elemanlar dağılın kişiyi konunun içine çeker. Ekip çalışması iyidir..
Gelelim o nazarlığı bu foruma bırakma hususuna... Her gün kendime söz veriyorum bugün foruma girilmeyecek tek amacımız tez olacak diye ama birşeyler beni dürtüyor bir bakıyorum yine forumdayım. Dizi yayındayken bile daha az giriyordum foruma, bu tez yazma olayına bir tepki sanırım.
Bir süreliğine daha az buralarda olacağım, olmak zorundayım. Bu arada nazarlığımı birine emanet bırakırım olmaz mı, yada msn de sen istedin mi açar benim nazarlığıma bakarsın. Ama yine de yokluğumu önemsediğin çok ama çok teşekkür ederim.. İyi akşamlar trabzon:)
Sevgili forumdaşım ve kaderdaşım bitmeyen tez demişsin ve tam hassas noktama dokunmuşsun.
Tez yüzünden hayatı abluka altında olan kısıtlı bir forumdaş da benim. Yazamıyorum foruma günlerdir. Geceleri veya gündüz yaptığım kaçamaklarla okuyabiliyorum forumu ancak ( duygu sömürüsü had safhada ). İnşallah tezimi başarıyla bitirirsem aranızda daha çok vakit geçirebilicem. :img-yes:
HP sınavlarında hepinize başarılar dilerim.
Ah arkadaşım sen de mi tezzedelerdensin, hiç haberim olmadı..
Aslında bu kaçamaklar iyi geliyordur. İnsana buradaki gülümsemeleri motivasyon olarak geri dönüyor ve daha verimli çalışabiliyor. Umarım senin tezin de biran önce biter ve bir süreliğine tek sıkıntımız HP nin yayınlanmayan sahneleri olur..
Kolaylıklar diliyorum...
Sevgiler...
Yaa Deren cim sen nediyorsun kaç 10 bölüm çıkardı!! bizim diziden,bikere aşk hikayesi olmasının yanı sıra polisiye bir diziydi.Bu hayatın içinde hergün binlerce olay yaşanıyor,zaten polis kayıtlarından faydalanıyorlar senaryoları yazarken!olaylar konusunda sıkıntıları olacağını sanmıyorum(baksanıza şu malum kanalda arka sokaklar dizisi maşallah 1 bölümde nerdeyse 5-6 konu işliyor.Jet hızıyla konu çok)Acaba diyorum dizinin bitme sebebi kadın kaprisi olabilirmi malum!!! esas oyuncu ayrılmak istediğini söleyince yapacak bişey kalmaz.Çınar sızda bu diziyi izleyemeyeceğimize göre(ya benim aklım gene kötülüklere çalışmaya başladı:img-hyste ) Bitme sebebei ekonımikte olabilir tabii ki
sen okadar iyi başarılı oyuncuyu biraraya getir.EE bunun bir bedeli olmalı değil mi? Kaç tane dizi çekiyolar hiç biridsinde bu kadar muhteşem oyuncu kadrosu görmedim ben,bir yada iki oyuncuyu koyup gerisi Allah kerim diyorlar.
Daha öncede yazmıştım.Bir dizi fiyatına üç dizi çekiyolar.Malum devir ekonomi devri müsrif olmaya ne gerek var canım:img-hyste Sebebler eğer bunlardan biriyse sen hiç kimsenin bizi aydınlatmasını bekleme boşa beklersin:img-wink:
Bende hep buna takılmışımdır scale. Kanala getirdiği parasal külfet. Kıyafetler belli, ev belli, işyerleri belli. Daha saysak bir sürü şey. Parasal külfet getirecek ben hiçbirşey göremedim şu dizide. Haa öbür dizilerin yatları-katları, son model arabaları veya lüks kıyafetler için bizim dizimiz heba edildiyse allaha havale ediyorum kendilerini. Haa oyuncular tarafından gelen bir durumsa şayet (kimsenin günahını almamayım ama) hiç profesyonelce değil tabi. Bu dizi 50 bölüm daha devirirdi. Benim tek söyleyeceğim bu işin sonunda yazık durumda olan biziz, hp seyircisi. Keşke tırnaklarının ucu kadar bizleri azıcık düşünselerdi.
Sevgiler
Bende hep buna takılmışımdır scale. Kanala getirdiği parasal külfet. Kıyafetler belli, ev belli, işyerleri belli. Daha saysak bir sürü şey. Parasal külfet getirecek ben hiçbirşey göremedim şu dizide. Haa öbür dizilerin yatları-katları, son model arabaları veya lüks kıyafetler için bizim dizimiz heba edildiyse allaha havale ediyorum kendilerini. Haa oyuncular tarafından gelen bir durumsa şayet (kimsenin günahını almamayım ama) hiç profesyonelce değil tabi. Bu dizi 50 bölüm daha devirirdi. Benim tek söyleyeceğim bu işin sonunda yazık durumda olan biziz, hp seyircisi. Keşke tırnaklarının ucu kadar bizleri azıcık düşünselerdi.
Sevgiler
Özge ablam ne kadar güzel demişsin.Keşke bizim onlara,dizimize verdiğimiz değerin çeyreğinin çeyreğini gösterselerdi...
Ben de bu dizinin maddiyatla ilgili sorunlardan dolayı zoraki final yaptığını düşünmüyorum.Ne yani ortada yatlar katlar,son moda kıyafetler,jipler vardı da bizler mi görmedik...Sebep asla bu olamaz.
Bir de önümüze sunulan inanmamız beklenen saçma bir sebep...Seneryo tıkanmış...Tıkanmazdı,siz kendiniz tıkamak için özel çaba sarfettiniz diye haykırasım var...Bunlar elle tutulur sebepler değil...Sebep nedir bilemem ama bize yapılan bu haksızlığı biz haketmedik.Ben sadece bunu bilir bunu söylerim...
Özge ablam ne kadar güzel demişsin.Keşke bizim onlara,dizimize verdiğimiz değerin çeyreğinin çeyreğini gösterselerdi...
Ben de bu dizinin maddiyatla ilgili sorunlardan dolayı zoraki final yaptığını düşünmüyorum.Ne yani ortada yatlar katlar,son moda kıyafetler,jipler vardı da bizler mi görmedik...Sebep asla bu olamaz.
Bir de önümüze sunulan inanmamız beklenen saçma bir sebep...Seneryo tıkanmış...Tıkanmazdı,siz kendiniz tıkamak için özel çaba sarfettiniz diye haykırasım var...Bunlar elle tutulur sebepler değil...Sebep nedir bilemem ama bize yapılan bu haksızlığı biz haketmedik.Ben sadece bunu bilir bunu söylerim...
Senaristlere laf yok ulen... Onları o kadar iyi anlıyorum ki. Çok zor senaryo yazmak. Hele o replikleri yazmak ölüm ölüm. Kafam patlıo vallahi yazcam deyi. Gerci bende onlar kadar para kazansam, senaryo yazmaktan acaba hiç şikayet edermiydim orasını da bi düşünmem lazım tabi.:icon_whis :icon_whis :icon_whis :icon_whis
rosaclaree
04-05-07, 20:48
Belki de gerçekten senaryo tıkandı yani daha doğrusu senaryoyu yazanlar bir yerden sonra tıkanıp kalıyorlar (sanırım siz onlara şengiller diyorsunuz) Olaya iyi başlıyorlar ama devamını getiremiyorlar gibi geliyor bana bir ist masalında da aynı sorun vardı benim beğeniyle izlediğim dizilerden biriydi çok güzel başladı orda da imkansız bi aşk vardı ama 2. sezon batırdılar. Ama sonuç olarak evet biz bu haksızlığı hak etmedik.
Bide tez yapan arkadaşlar gözümü korkutmayın ben daha deney aşamasındayım tezi oluşturmaya başlamadım. Korkuyorum :icon_sorr
Belki de gerçekten senaryo tıkandı yani daha doğrusu senaryoyu yazanlar bir yerden sonra tıkanıp kalıyorlar (sanırım siz onlara şengiller diyorsunuz) Olaya iyi başlıyorlar ama devamını getiremiyorlar gibi geliyor bana bir ist masalında da aynı sorun vardı benim beğeniyle izlediğim dizilerden biriydi çok güzel başladı orda da imkansız bi aşk vardı ama 2. sezon batırdılar. Ama sonuç olarak evet biz bu haksızlığı hak etmedik.
Bide tez yapan arkadaşlar gözümü korkutmayın ben daha deney aşamasındayım tezi oluşturmaya başlamadım. Korkuyorum :icon_sorr
Hem HP den çeken, hem tezden çeken, hem araştırmadan çeken, bir de yeterlilik sınavından çeken (bu da ben oluyorum) HP bağımlılarına, ve de foruma bu sebeplerden dolayı daha az girmek zorunda kalan arkadaşlarıma selamlarımı iletmek istedim. HP bittiğinden beri kendini ders çalışmaya adamış dertli bir öğrenci olarak sizleri ne kadar iyi anlıyorum bir bilseniz :img-yes:
Evet arada kaçamak yapıp forumu takip etmek gerçekten iyi oluyor, farklı bir boyuta ışınlanmak gibi aslında. Hepinize kolaylıklar diliyorum buradan!
Umarım gerçekten tek derdimiz forumdaşların hazırladığı çetin(!) HP sınav soruları olur! Bakarsınız 10 gun sonra karşımda muhendislik soruları yerine HP sorularını görürüm :icon_whis keşke...
Güzel bir haftasonu diliyorum hepinize, her ne ile uğraşıyorsanız, HP den aldığınız zevkle(!) yapabilmeniz dileğiyle,
Sevgilerimle ...
Herkes tezlerden dert yanmış allah kolaylık versin arkadaşlar.Ben henüz tezle yeni tanışmaya başlayanlardanım henüz tez konumu seçmekle haşır neşirim:img-hyste
Bu arada bugün burası baya bir durgun.Sanırım yine hafta sonu rehaveti ufaktan çökmeye başladı foruma...
Şu anda tv açık ve yayınlanan dizinin bir sahnesine denk geldim (allahım yaa ağlamak istiyorum:img-cray: )
Karı koca yatakta yatmaktadırlar:blink:
sarmaş dolaş:img-fear2 (biz doya doya şöyle bir sahneye şahit olamadık..hep yarım yamalak)
kadın hamile:icon_sorr (yine içim sızladı)
resmen cilveleşmekteler:fighting2
adam karısının karnını okşuyor..oğlumla oynuyorum falan diyo
ağlamak istiyorum..yine ağlamak istiyorum..
bizden şöyle sahneleri esirgediler ya diyecek laf bulamıyorum..
fesadımdan hasetimden çatlıyorum:fighting2
bakın şimdi reyting denildi yalandı valla.bir kere dizi seyredilmiyor olsa bangır bangır fragman verirlerdi bu bir.yok parasal konuydu denildi yalan valla deniz dekum kanal d de para. İspat mı istiyorsunuz adam kanal üstüne kanal açıyor. euro d,dmax, hipodrum tv ,star daha sayayım mı? eeee gerisini de siz tamamlayın. bir işçi bu kadar yazar. şimdi asıl mesele zorla bitirdileer bu diziyi.dizifilm hp formundaki kadınlardan korktular(şengiller burayı takip ediyormuş) ellerinden meslekleri gidecekti.artı çınarı maviye kaptıracaklardı :img-hyste zaten ingilterye gitselerdi geri gelmeyeceklerdi.:img-wink: o uçağı kaldırmadılar bile.bize almanya ya giden bir uçak gösterdiler.aklıma gelince tekrar yazacağım bu konu hakkında:good:
off off bende bunalıma girdim ya hep albmüm sonra da cem yldız dinledim şimdi bide hp izlersem artık tam olacak ya hay allahım cuma gecesi evde olursan böle olur tabe off dün zaten bunalımdım bugün iyice koptum ya off ya çınar la maviy br mutlu edemediler ya ne de bizi..bize yapılan ve dizimize yapılan bu haksızlığın telafisi imkansız artık ya..merdiyenin perşembe yazdığını okurken içim kötü olmuştu baya onlar bzim için ölü demişti ya off ama benim için dizi bitse de bitmedi belki anlatamadım ama demek istediğimi :img-blush ama bu dolan sayflar da bizim için hp nin bitmeyeceğinin kanıtı ya bakınca moralim düzelior bu konuda biraz da olsa..ne senarist ne kanal ne de yapım şirketinin sahip çıkmadığı dizimize biz çıkıoruz bir şey değişmeyecek olsa da..neyse çok bunalım oldum ben :sad53:
Şu anda tv açık ve yayınlanan dizinin bir sahnesine denk geldim (allahım yaa ağlamak istiyorum:img-cray: )
sarmaş dolaş:img-fear2 (biz doya doya şöyle bir sahneye şahit olamadık..hep yarım yamalak)
Lütfen şimdi siz nankörlük ediyorsunuz efeniimm bize o kadar mutlu bir resim gösterdiler bu resimde onlar aslında 3 kişiler dediler,onlar bile bilmeden bakınız sizin haberiniz oluyor dediler.Ne yapsınlar daha...Hem ayırmak varken nasıl onları bu tarz sahnelerde çekecekti türkan hanım...Hem o kıvırcık saçlı bebeği bulmakta çok zordu onun için o son karede o bebeğide göremedik.Onlar tamamen masum....
:dito :dito :dito
Televizyondan uzak duruyor olmakta ne kadar doğru bir karar verdiğimi şu an itibariyle birkez daha anladım...Yüreğim asla el vermezdi bunları izlemeye...
Sevgili Nur...
Aleyhime kullanılacak bir sürü delili bu kadar dikkatli, izlediğini, okuduğunu unutmayan, inceleyen, irdeleyen kadınlar grubu içine bırakmışken bu olaydan kurtuluşum olmadığını daha bu satırları yazarken biliyordum. :img-yes:
Ben şu tezi bitireyim de o kitabı yazmak bana dünyanın en eğlenceli işi gibi gelecektir elbet. Ama takdir edersin ki bu çok ciddi bir sorumluluk:) Bana yardımcı olacak bir iki gönüllü çıkarsa biz bu kitabı çıkararız, tmc de peşimizden koşar ne olur bundan sonra bizle çalışın diye..(tamam abarttım biliyorum:icon_whis )
Ama tek bir sorunumuz var, benim bu hayatımın "aksak"ı tezim bitmiyor, ve ben bu foruma girmeye devam ettiğim sürece de korkarım bitmeyecek:img-help:
Çık çıkabilirsen işin içinden:sad53:
Sevgili demetarss kitabı çıkaracak olmana da, arkadaşların gönüllü yardımcı olma tekliflerine de çok sevindim.
Birde tezzedelikten bahsedince aklıma geldi de, bence bu başlığın adı değişsin artık, "Zede'lerin öncesi/sonrası" olsun...:img-hyste
Malum dizimizin sezon ortasında bitirilmesiyle önce HP'zede olduk, dizi bitiminde çıkmayan kitap/DVD'ler yüzünden kitap'zede, DVD'zede olduk derken şimdi de forum yüzünden tezzedelerimiz de oldu. Benim aklıma gelen zede'liklerimiz bunlar, hadi yok mu arttıran...:)
.
herkese günaydın!!!
rüyanda mı gördün hayrola bu saatte diyenlere evet rüyamda gördüm.:img-pilot
şimdi rüyamda TE araba kullanmayı öğreniyo, ÖD ve DÖÇ te arka koltukta onu seyrediyolardı.rüyanın sonundaysa DÖÇ arabadan inip, kendiliğinde bagaja binip kapağını kapatıyodu.:img-hyste bilinçaltı bu olsa gerek:img-wink: .sabah güne kocaman bi gülümsemeyle uyandım.çok güzeldi yaaa
bye
yine döşemişsiniz sayfaları, maşallah!yazdıklarınızı okumadan önce sabah bahsettiğim rüyamı alıntı yapıp, yorumlanınca ortaya çıkan abdala malum olmuştur inşallah denilen yorumu payllaşaım dedim..:img-pilot
şöyle ki;
TE araba kullanmayı öğrenio görmüştüm ya aslında o çapkınlık yapmayı öğreniyo.devinle özlemde uzaktan onu seyrediyorlar.zaten kanaatimce taktik olan, bu çapkınlık deneyişleri amacına ulaşıyo, devin arabadan inip kendini bagaja kapatıyo.bu bagaj kapatma işini de evde toplanan bavulları kapatmaya yordum.neyse malumunuz özlemle timuçin arabada başbaşa kalıyo, sonrasında uyandım ama, inanın çadırdan çok daha ilgi çekici bi şekilde hayal ettim sonunu.anladınız siz onu:img-wink:
ben sayfaları okumaya koyulayım, hepinizin ayrı ayrı ellerine sağlık şmdiden
bye
Sevgili Nur33, kitap için sadece böyle dışardan destek vermesenizde sizi de kitabımızın senaristler ekibine katsak diyorum. Dışardan çok iyi motive ediyorsunuz bir de ekipte olsanız kimbilir neler yaparız...
Ne dersiniz?? Daha vakit var siz bir düşünün...:img-wink:
evet ya nur33, bende biraz içimi boşaltırım diyordum,
ama benim kızamayacağım belliydi zaten, ben kızamam ki kimseye
keşke sorsaydım ve hatta deseydim ki, biz aslında sizin göremeyeceğiniz,
görsenizde anlamayacağız bir şekilde toplandık, sizi arıyoruz,
kesin bir tarih verin bize
onlarda derlermiş ki, 21 haziran nasıl, en uzun gün,
yok ben bugün dağıldım, toplanamıyorum,
hem ben yokken bakıyorum da fulya yine çemkirecek birilerini bulmuşun
nur33, iletişiminin kopmaması, burdan kopmaman,
görünmez bir ipin seni buraya çekmesi dileğiyle
Canım güzel dileğin için çok teşekkürler, gördüğün üzere kabul oldu ve çok şükür ki buradayım... :)
Bizim burada her yıl 4-5-6 Mayıs'ta "Hıdrellez kutlamaları" yapılır. Kutlamalar başladığı için şu anda da havai fişekler göğü aydınlatıyor. Bu atmosferde senin bu dileğinle ilgili mesajını okuyunca aklıma dilekleri çoğaltmak geldi. Gül ağacı dibine bırakabileceğimiz HP ile ilgili dilekler neler olabilir?:img-pilot
Mesela; TMC ani bir atakla HP kitap ve DVD'sini çıkartsın, ÖD/TE TDG'siz yeni bir diziye başlayacak haberini alalım gibi...:)
.
Sevgili Nur, kitap için sadece böyle dışardan destek vermesenizde sizi de kitabımızın senaristler ekibine katsak diyorum. Dışardan çok iyi motive ediyorsunuz bir de ekipte olsanız kimbilir neler yaparız...
Ne dersiniz?? Daha vakit var siz bir düşünün...:img-wink:
Bende Replikler başlığından, akşamları sadece bölüm repliklerini kopyalayıp size iletsem böylesi bir yardımım işinize yarar mı şeklinde bir soru sorsam...:img-hyste
Elimden ancak bu gelir de....:img-blush
.
Arada bir gelip ortaya bir şeyler yazıp çekiliyorum.
Az önce en beğendim sahnelerden kedi gibi oldum ve kiralık ev sahnesini izledim.Uzun zamandır fırsat bulamamıştım.Hakikaten bu kadarda gerçekçi oynanılmaz.
Hele kedi gibi oldumda mavinin öpüşü şap diye.O kadar içtenki yapılan hareketler:img-yes: Zaten o öpüşten sonra TE de şaşkın bakıyor garibim.Neler oluyor mavi der gibi.
Kapıdaki vedalaşma offf offf ben bitiremem anlatmayı zaten anladınız siz onu:icon_whis
Sevgili Nur33 nasıl unutursun HP izleyicisi vuslatzededir.Tam finale üç kala vuslata erilmiştir.Hem oyuncular hemde biz izleyiciler bekleyip söylenmekten çınar ağacına dönmüştük birkaç ay öncesine kadar.
Şimdi aklıma geldi
özetzede, fragmanzedeyi de buna ekleyebiliriz.Şifreli ve yanıltıcı kelimelerle dolu(bknz süpriz) özetler ,yayınlanmayan nesrincim vedatcımlar ,kırpılan sahneler
Çok çektik çok:icon_sorr
Bende Replikler başlığından, akşamları sadece bölüm repliklerini kopyalayıp size iletsem böylesi bir yardımım işinize yarar mı şeklinde bir soru sorsam...:img-hyste
Elimden ancak bu gelir de....:img-blush
.
Bir efsanenin kitabını yazacağız replik seçiminde yapılacak her yardım başımızın üstünde... Bence elinizden çok daha fazlası gelir aslında di mi?? (bu ara "di mi" de kaldım da)
Bu arada hıdırellez de gül dibine dilek bırakma operasyonu çok iyi fikir, ne olabilir bir düşünelim.. acaba ne dilesek işe yarar???:img-blush
Canım güzel dileğin için çok teşekkürler, gördüğün üzere kabul oldu ve çok şükür ki buradayım... :)
Bizim burada her yıl 4-5-6 Mayıs'ta "Hıdrellez kutlamaları" yapılır. Kutlamalar başladığı için şu anda da havai fişekler göğü aydınlatıyor. Bu atmosferde senin bu dileğinle ilgili mesajını okuyunca aklıma dilekleri çoğaltmak geldi. Gül ağacı dibine bırakabileceğimiz HP ile ilgili dilekler neler olabilir?:img-pilot
Mesela; TMC ani bir atakla HP kitap ve DVD'sini çıkartsın, ÖD/TE TDG'siz yeni bir diziye başlayacak haberini alalım gibi...:)
.
Şu dilek dileme işi nasıl olacak Nur'um tarif et yarından tezi yok hatta gece olursa bu gece bile bulduğum her gül ağacının dibine dileklerimi takayım.. Dua, dilek, kampanya ne olursa olsun her şeye varım..
aynen bende ağlamak istiyorum ya bende izleidm o sahneyi bende tv bir geçiresim geldi :icon_cry: :icon_cry:
selamlar.......
gün içerisinde birdefa forum girip bakabildim..
geceden kalma oldugum için dilekçenin sorularınada cevap yazamadım.....
eftelyamı buradan birkez daha kutlamak istiyorum...burada gece mesaisine kalıp saben 8 de de iş başı yaptıgı için...:img-yes:
efendim şimdik forum işlerine dönersek.... :)
bugun bir tesadüfle 30.bölüm açmşım..hiç aklımda yoktu bölüm izlemek...
30. bölüm dersek tabi hemen aksak..çınar konuşması...ve kiralık ev sahnesi akla gelir..
evet evet ikisinide izledim....:img-wink:
ve kiralık ev sahnesi ve 40 lı bölümlerde duydugumuz o kıvırcık saçlı bebek repligi ..dikkatimi çekti...
efendim şimdi...ya bizim mavimiz..özlem olmasa idi....:icon_whis gaye ve neşe nerden bulurlardı bu kadar damarlık bir replik.....:img-yes:
şengillere ilham kaynagımı olmuştur mavimiz.....:icon_whis
yanlış hatırlamıyorsam bu rol için meltem cumbul..özlem tekin mi düşünülmüş tü...
yanlışsam sallıyorda olabilirim....:img-hyste
bu iki hatun için bu sahnede nasıl bir replik yazılırdı acaba....:img-wink:
Şu dilek dileme işi nasıl olacak Nur'um tarif et yarından tezi yok hatta gece olursa bu gece bile bulduğum her gül ağacının dibine dileklerimi takayım.. Dua, dilek, kampanya ne olursa olsun her şeye varım..
hemşoma asistanlık yapayım...bye
bir kagıda dileginizi yazıyorsunuz yada çiziyorsunuz...sonra o kagıdı...bir gül agacının altına gömüyorsunuz...tabiki dualarla....
dileginizi gül agacının altına topragada çizebilrisiniz...
seçenekler bol...
ilgilenlere duyrulur....bye
Canım, yarın gece 24:00'ten sonra dilekler kağıda yazılır veya çizilir (ev/ araba/gelinlik vs.) ve -bereket için- madeni paralarla beraber gülün dibine bırakılır, sabaha karşı gün ışımadan da geri alınır. Bizde bu işlemi yıllardır annem yapar.
Tamam buldum; ben bir kağıda HP yazıp kitap ve dvd çizeyim, yeniden beraberce dizi çeksinler diye de ÖD'la TE'nin de birer resmini anneme vereyim, "Anne bunları da koy lütfen" diyeyim de "bizim kız hepten tozuttu" diye beni kapatacak yer arasın...:img-hyste
.
selamlar.......
gün içerisinde birdefa forum girip bakabildim..
geceden kalma oldugum için dilekçenin sorularınada cevap yazamadım.....
eftelyamı buradan birkez daha kutlamak istiyorum...burada gece mesaisine kalıp saben 8 de de iş başı yaptıgı için...:img-yes:
efendim şimdik forum işlerine dönersek.... :)
bugun bir tesadüfle 30.bölüm açmşım..hiç aklımda yoktu bölüm izlemek...
30. bölüm dersek tabi hemen aksak..çınar konuşması...ve kiralık ev sahnesi akla gelir..
evet evet ikisinide izledim....:img-wink:
ve kiralık ev sahnesi ve 40 lı bölümlerde duydugumuz o kıvırcık saçlı bebek repligi ..dikkatimi çekti...
efendim şimdi...ya bizim mavimiz..özlem olmasa idi....:icon_whis gaye ve neşe nerden bulurlardı bu kadar damarlık bir replik.....:img-yes:
şengillere ilham kaynagımı olmuştur mavimiz.....:icon_whis
yanlış hatırlamıyorsam bu rol için meltem cumbul..özlem tekin mi düşünülmüş tü...
yanlışsam sallıyorda olabilirim....:img-hyste
bu iki hatun için bu sahnede nasıl bir replik yazılırdı acaba....:img-wink:
Tebriklerini aldım kabul ettim saso'cum.. Bu gece yine mesaideyim zira 11. bölümü izlemeye başladım bile..
Gelelim sorularına Özlem D. yerine Meltem Cumbul ya da Özlem Tekin olsaydı muhtemelen ben izlemiyor olacaktım ama yine de Şengillerin repliğinin şöyle olacağını tahmin ediyorum..
Senden bir sene içinde ne istediğimi çok iyi biliyorum şöyle senin gibi püskül püskül (çalı süpürgeside denebilir) saçları olan, başkacada çok mühim bir özelliği olmayan bir kız istiyorum.. (Çokmu ağır oldu yaa bu oyuncuların sevenlerinden özür dilerim)
hemşoma asistanlık yapayım...bye
bir kagıda dileginizi yazıyorsunuz yada çiziyorsunuz...sonra o kagıdı...bir gül agacının altına gömüyorsunuz...tabiki dualarla....
dileginizi gül agacının altına topragada çizebilrisiniz...
seçenekler bol...
ilgilenlere duyrulur....bye
Canım, yarın gece 24:00'ten sonra dilekler kağıda yazılır veya çizilir (ev/ araba/gelinlik vs.) ve -bereket için- madeni paralarla beraber gülün dibine bırakılır, sabaha karşı gün ışımadan da geri alınır. Bizde bu işlemi yıllardır annem yapar.
Tamam buldum; ben bir kağıda HP yazıp kitap ve dvd çizeyim, yeniden beraberce dizi çeksinler diye de ÖD'la TE'nin de birer resmini anneme vereyim, "Anne bunları da koy lütfen" diyeyim de "bizim kız hepten tozuttu" diye beni kapatacak yer arasın...:img-hyste
.
Teşekkür ederim arkadaşlar... Aslında bu işi duymuştumda hiç uygulama yapmamıştım o yüzden cahilliğimi bağışlayın lütfen.. Şimdi bir sorum daha olacak.. Benim oturduğum yer itibarıyla yakınlarda gül ağacı bulmam zor hele bunu gece 24.00 den sonra bulup gün ağırmadan geri almam dahada zor.. Yalnız balkonumuzda saksılara bodur güller dikmiştim onlara yapsam olur mu illa bahçede olması gerekir mi? Ciddi ciddi soruyorum şaka zannetmeyin sakın..
Tebriklerini aldım kabul ettim saso'cum.. Bu gece yine mesaideyim zira 11. bölümü izlemeye başladım bile..
Gelelim sorularına Özlem D. yerine Meltem Cumbul ya da Özlem Tekin olsaydı muhtemelen ben izlemiyor olacaktım ama yine de Şengillerin repliğinin şöyle olacağını tahmin ediyorum..
Senden bir sene içinde ne istediğimi çok iyi biliyorum şöyle senin gibi püskül püskül (çalı süpürgeside denebilir) saçları olan, başkacada çok mühim bir özelliği olmayan bir kız istiyorum.. (Çokmu ağır oldu yaa bu oyuncuların sevenlerinden özür dilerim)
Gece mesaisine bende 11le başlayayım şimdi sen söyleyince canım çekti...Bir koşu izlemeye başlıyayım bende.Bu arada yok yok ağır olmamış kanımca çok yerinde:img-hyste
zamana ayak uydurmamız gerekir dimi..
tabiki olur....zaten önmnli olan dilek...ve dua...gül agacı peygamberimizi simgeler
ki ben hıdırellezi sadec dualarla geçiştiririm..daha hiç gül agacının dipine dilek gömmedim...:img-wink:
amma derseniz hp için bir dilek kampanyası yapalım...hemen.. bende dileklerimi gömeyim...:img-yes:
Teşekkür ederim arkadaşlar... Aslında bu işi duymuştumda hiç uygulama yapmamıştım o yüzden cahilliğimi bağışlayın lütfen.. Şimdi bir sorum daha olacak.. Benim oturduğum yer itibarıyla yakınlarda gül ağacı bulmam zor hele bunu gece 24.00 den sonra bulup gün ağırmadan geri almam dahada zor.. Yalnız balkonumuzda saksılara bodur güller dikmiştim onlara yapsam olur mu illa bahçede olması gerekir mi? Ciddi ciddi soruyorum şaka zannetmeyin sakın..
Şimd ibende bu konuda bilgisizim ama annem şuan itibariyle diyorki ikindiden sonra hava kararmadan yapabilirmişiz.:img-hyste Bu arada ben bu bakımdan çok şanslıyım tam camımızın önünde gül ağacı var...Ah ah annem ne için sorduğumuda bilseydi ne derdi pek merak ettim...:img-hyste
şimdi diyecegim ki içimi okumuşsun..
bu defa yine diyecekler kopya çekme sasooooooo:img-hyste
bende sevenleri vardır diye yazamadım...ki sen cesaretli çıktın....
acaba diyorum ...bende...(ayyy kedi gibi oldum sahnesini hatırladım şimdi :img-cray: ) bindirbir gece ve sıla hakkında içimi hp forumuna döksem mi...:img-hyste
ben de bizim teras da olan güllerin dibine koycaktım bir zamanlar da annem hayır bahçeye koyman gerekiyor demişti gerçi koydum da ne oldu dileğim olmadıydı
sonra birde yine hıdırellez gecesi akan suya(dere, akarsu allah ne verdiyse)dileğini kağıda yazıp bırakıyorsun bunu da denedim ama yine olmadı sonra pes ettim ve bir daha denemedim hiç bir kuvvet bunu yptıramaz diyordum ama hp için ise belki yaparım el birliği ile yapıyorsak
Inanilmaz agir olmus be Eftelyam, nasil yapabildin bunu.:img-grin2
Ah ah...arkadasin yorumunu okudugum an, aklimdan ne replikler gecti:icon_whis en iyisi ne sen sor ne ben söylüyeyim...
Ne demisti Cinar hatirlayalim;
Bir sene icinde senden ne istedigimi cok iyi biliyorum. Senin gibi saclari olan, insanin parmagina canli canli dolanan, dünyadaki tüm cicekleri bir tek gülüsüyle bana sunan, ve kalbimin derinliklerine kadar süzülebilen, gözlerinde denizleri, okyanuslari, sonsuzlugu barindiran, etrafi isiklarla bezenmis, melek yüzlü bir bebek istiyorum...
Bu tarife uyan, ekranda boy gösteren herhangi biri bu özelliklere yakisabiliyorsa varsin gelsin bakalim, hodri meydan.:img-wink:
Edit: Bu arada nasil imzani degistirirsin sen, nasil:img-cray: Gönlün nasil el verir, ah kahrimdan ölecegim simdi, asil bu bizim dilegimiz, asil bu bizim dilegimiz, asil bu.:img-cray:
Edit: Bu arada nasil imzani degistirirsin sen, nasil:img-cray: Gönlün nasil el verir, ah kahrimdan ölecegim simdi, asil bu bizim dilegimiz, asil bu bizim dilegimiz, asil bu.:img-cray:
Kısa süreliğine değiştirdim yine diğerini kullanacağım da bu akşam mesaiye 11. bölümle başladım ve en sevdiğim repliklerden biridir imzamdaki sözler.. Ayrıca dileğim her zaman baki kalacaktır:img-yes:
Çınar:Sana baktığım zaman sevdikleri için yüreği titreyen birisini görüyorum,temiz kalpli birisini.Bende o sevdiklerinin arasında olmak istiyorum beni sevmeni istiyorum:img-cray: :img-cray:
Mavi:Ben seni seviyorum:img-cray: :img-cray:
:img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray:
şimdi nette işlerimi bitirdim..hp izlemek için bir bölüm seçeyim dedim.
o pitti pitti
karamela sepeti..
..
..
..
yaptım..38. bölüm çıktı..
sonra
ya şundadır
ya bunda
..
..
yaptım 40. bölüm çıktı
ve karar verdim ki...bir kaç özel sahne hariç..ben 38.39.ve 40 ı ilezmek istemiyorum..:icon_sorr
ah maviyi RH yapanlar.. ne diyeyim size hp den 3 bölümümü aldınız benden....:img-cray:
bende 34ü izlemeye karar verdim..merdivenler :img-cray:
Yok annem yok..
Şu dakika itibariyle kendimi tv izlemekten men ediyorum..
Kırk yılın başı kafa dağıtmak için tv izleyeyim dedim herşey üstüme üstüme geldi sanki..
bir önceki mesajımda bir dizide gördüğüm ve gıpta ile izlediğim sahnelerden bahsetmiştim..
Şimdi de başka bir dizide bizim o kutsal mekanlarımızdan biri olan kelepçe, kayboldum sahnelerinin çekildiği,, kirazın kaybolduğu, Nerminin çocukları gözetlediği, Ümit ve Jiletin çocukları oynamaya götürdüğü parkımızı gördüm..adamla kadın orda karşılaştılar:img-help:
Burnumun direği sızladı ilk önce..sonra elim ayağımın kesildiğini hissettim, daha sonra da göğsümde bir yanma..
bir ara acaba yanlış görmüş olabilir miyim diye lensimi kontrol ettim ama düşmemiş, yerinde duruyo öylece:img-pilot
Reklam arasında da Kirazımı görünce kendimi başka bir odaya kapattım..
Demek ki neymiş tv kapatılacak ya da ev halkından birilerine devredilecek, pc başına geçilecek, HP den hangi bölümü izliyorsan kaldığın yerden devam edilecek hatta bölümler arasında kaybolunacak, foruma girip ağıt yakılacak:sad53:
şimdi tamamen o kağıda ne yazılsın gül dalına bağlansın. ciddi ciddi soruyorum çünkü anneme yaptırıcam. kadın bu konada resmen bir uzman. kardeşim-benim okulu bitirmem, benim iş, onlara ev ve daha bir sürü saymakla bitmez. bütün dilekleri yerine geldi hanfendinin. Tepkisine göğüs gericem ve ne yazılmasını istiyorsanız yaptırıcam. hadi bekliyorum.
sevgiler
Benim aklımdan 'Hırsız Polis Yeniden' ekranlarda yazıp bağlatalım geçiyor
öjenim vallahi benim gönlümden de geçiyor ama bir dilekte bulunurken de şansımızı çok zorlamasak mi diyorum..
sonra hıdırellez bi işe yaramadı demiyelim.....:icon_sorr
bende diyorum ki...
1)bu kadroyla yeni bir proje.
paranteez açmayı unutmayalım tim ve özlem yine baş rolde...neme lazım abi kardeş de yapabilriler....:img-hyste
2)dvd ve kitaba en kısa zamanada kavuşmayı dileyelim....:img-yes:
Bu akşam zap olayındayken (bilgisayarı kızım kapmıştı o vakit) bir filme denk geldim bende. Adamın arkadaşını düğününde vuruyorlar, sonra mezar başında ölen gencin babasına şöyle deniliyor; Bu işin altında başka bir iş var vs vs
Türkiyede çözülemeyecek bir dava yok, İMKANSIZ diye bir şey yok. Bulucam onları bulucam :img-gun: gibi bişeydi işte
Televizyon hiç yararlı bir alet değil arkadaşlar. Yani şimdilik... :icon_whis
Kısa süreliğine değiştirdim yine diğerini kullanacağım da bu akşam mesaiye 11. bölümle başladım ve en sevdiğim repliklerden biridir imzamdaki sözler.. Ayrıca dileğim her zaman baki kalacaktır:img-yes:
iyi madem.:img-grin2
Madem öyle dur bir hatirlayayim 11´de neler oldu; :icon_sorr
Mavi sonunda ögrendi Cinarin polis oldugunu, ve alip basini gidemedi ne yazikki, en azindan kalbi onunla birlikte gelmiyecekti. Garibim Cinar ise onun bu tavrini anlamaya calisiyor ama, " su an aklindan gecenleri bilmek icin neler vermezdim " cümlesini kurmaktan baska birsey gelmiyor elinden.:icon_sorr
Mavicigim ise saskin, ne yapacagini bilmiyor, kime dert yanacagini, kimden akil alacagini kestiremiyor, dönüp dolasip yine cikmazlarda solugu aliyor...
Cinarin evlilik teklifi; sonsuz net bir sekilde aciyor yüregini, kirmizi kazak o sahne icin özel düsünülmüs kanimca, icindeki atesi simgeliyor.:img-grin2
Mavicigim nasil olduysa artik, evlilik teklifini, " nasil yani " seklinde yanitlamiyor.:img-swoon
Aksagin hain plani; askin kanunu yenebilecegini cümle aleme ispatlamasi, helal sana be Aksak, mekanin cennet olsun.:good:
Ayol bu 11. bölüm ne kadar dopdolu bir bölümmüs meger, action, ask, imkansizlik, caresizlik, ikilemde kalmak, bencillik, gemileri yakmak, delilik, mantik savasi vermek, sevgiye bagli kiskancligin icinde bir sagduyu cabasi, vs.vs. vs.
Genel anlamda sadece bu kadarini hatirlayabildim, aylar oldu bu bölümü izlemeyeli.:icon_sorr
öjenim vallahi benim gönlümden de geçiyor ama bir dilekte bulunurken de şansımızı çok zorlamasak mi diyorum..
sonra hıdırellez bi işe yaramadı demiyelim.....:icon_sorr
bende diyorum ki...
1)bu kadroyla yeni bir proje.
paranteez açmayı unutmayalım tim ve özlem yine baş rolde...neme lazım abi kardeş de yapabilriler....:img-hyste
Şimdi ÖD'nun sayfasından gelip gördüğüm ilk mesaj bu oldu...:img-pilot
Tüm bu dileklerine bende katılıyorum hemşom ama mümkünse sadece "oyuncu kadrosu" aynı kadro olsun. Şengiller'e de eyvallah ama ne olur bu projenin yönetmeni/yönetemeyeni TDG olmasın lütfen...:img-fie:
Hele ÖD ile TE'i kardeş filan yapacaklarsa da aman diyeyim, aman o proje bizlerden ırak....:img-hyste
.
I. Altında dizisinde ki yeri görmedim :img-fie:
Mavi'min kolunda kelepçe saçlarının arasındaki Çınar'ı bağlanışları, çözülüşleri...
Yok görmedim çünkü orada Çınar'ın Mavi'yi bırakıp gittiği an yoktu.
Başkalarının başka dertleri vardı...
Mavi'yle Çınar'ın geçtiği her yerde başkasını görmek istemiyorum. :img-help:
Mümkünse...
I. Altında dizisinde ki yeri görmedim :img-fie:
Mavi'min kolunda kelepçe saçlarının arasındaki Çınar'ı bağlanışları, çözülüşleri...
Yok görmedim çünkü orada Çınar'ın Mavi'yi bırakıp gittiği an yoktu.
Başkalarının başka dertleri vardı...
Mavi'yle Çınar'ın geçtiği her yerde başkasını görmek istemiyorum. :img-help:
Mümkünse...
Nasıl görmücez Handem..hıı nasıl..
Gözümüze gözümüze sokuyorlar..
Sonra da ben eşekten düşmüş karpuza dönüyorum:img-help:
Sanırım ben bundan sonra gönül gözümle bakamayacağım hiçbir yapımı izlemiycem:icon_sorr
not: Ben kış kıyamette kızımı o parka oynasın diye götürmüştüm..gelip geçen insanlara, parkta oynayan çocuklara bile tahammülüm yoktu..
Sanırım kalbi HP aşkı ile çarpmayan kimseyi orda göresim yoktu..
Fazla mı sahiplendim ne:icon_whis
Az önce "bakalım bu hafta hangi bölümün fragmanını vererecek bu şaşkalozlar" diyerek dmax'i açtım, baktım magazin var. Belki TE'in son vukuatıyla ilgili haberi de verirlermi acep diye çifte beklentiyle hem burada hem de dmax'teydim. Neyse ki bu hafta bir defa da yayınlayacakları bölüm fragmanını doğru verdiklerini gördüm şükür...:)
Fragmanda, "sanki yapamayacakmışız gibi geliyor, sanki yine kötü şeyler olacakmış gibi" diyordu Mavi'm....:icon_sorr
"Siz yeni işler peşindesiniz ama bizim dizimiz sezon ortasında bitmiş, dizisiz kalmışız bundan daha kötüsü daha ne olsun ki" diye bu repliğe cevap verirken buldum kendimi...:img-fie:
Allahım sen bize yardım et bize....:img-help:
.
Çok bedbahtım çookkçç Az evvel zorunlu misafirlik müşaadesinde iken evin hanımlarının malum şu yılmazlı filisli dizisini izliyorlardı ki haliyle bizde kide göz ister istemez kayma durumlarında iken birde ne göreyim, esas oğlanlardan biri Ömer zannımca yeni bir hatun var hani bu sene dahil olmuş adını bilmiyom o hatunla ömer abi bir parkta buluşuyolar efenim.. görünce bir an aflladım.. dedim hata bende izledin 17 yi her parkı da kelepçe parkı sanırsın..
göslerimi ovuşturdum, dingem sarsılsı bir daha baktım, tv ve ben yakınlaşmaya başladık nerdeyse aramızda aşk doğacaktı ki evet evet o parktı parkımızı kullanmışlar..
Ama ters açı çekimlerle... Türkan aplamın kamerayı yerleştirttiği yerde bizim hatun apla ile ömer abi birbirlerine fırça atıyolardıı.. Hayııırr dedimm olamazzz..
Orası bizim parkımız yok olamaz başkası çekim yapamaz diyordum ki elim döğğğrümde kaldıı...
Bir de dünkü izlediğim malum dizi YY. yani senaristinde de harbi okkalı sözler var , acep beni biraz da çeken bu sözler miydi efenim sözüm neee orda esas oğlanlardan biri kıza ne dedi biliyomusun? Kök salmak istiyorummm:icon_sorr Şok oldum yine şok oldummmm ahada bu şoklaa kaçıyorumm..
Nasıl görmücez Handem..hıı nasıl..
Gözümüze gözümüze sokuyorlar..
Sonra da ben eşekten düşmüş karpuza dönüyorum:img-help:
Sanırım ben bundan sonra gönül gözümle bakamayacağım hiçbir yapımı izlemiycem:icon_sorr
not: Ben kış kıyamette kızımı o parka oynasın diye götürmüştüm..gelip geçen insanlara, parkta oynayan çocuklara bile tahammülüm yoktu..
Sanırım kalbi HP aşkı ile çarpmayan kimseyi orda göresim yoktu..
Fazla mı sahiplendim ne:icon_whis
Ahh Aslım ahh!!!
Ne diyim geçen gün konuşuluyordu ya bize o sahneleri izleteselerdi hiç mi kopamazdık acaba bu diziden! Biz böyle ezik mahrum bırakılmaya mahkumuşuz...
Hep beraber perşembe dizimizi izlediğimiz günleri özledim....
Reklam araları ufak, küçücük yorumlar yapmayı,
her sahnenin sayfalarca irdelenmesini...
Yaşayamadıklarımızı yaşamamayı bile özledim.
Not: bende hiç bir yapımı böyle izlemeyeceğim :icon_sorr
biraz geç oldu ama alamehmet cevap yazmıştın ömden ama öm ne????
(bilgisayarla aram pek iyi deilde) :img-in_lo
NOT: ALAMEHMETİN DİKKATİNE!!!
1)bu kadroyla yeni bir proje.[/I]
Merhaba arkadaşlar,
Sevgili saso, eğer bir anlık gafletle ya da yönetmenin kim olduğuna bağlı olarak korkutuğun/korktuğumuz ihtimalle karşı karşıya kalabiliriz.
Ama inan 3. bölümün sonunda elleri mahkum ya da aklın yolu birdir deyip, ""siz aslında kardeş değilsiniz, birnizi sokakta bulmuştuk" tarzı bir türk filmi klişesiyle karşı karşıya kalırdık zaten...
Arkadaşım şimdi sayfanın en üst sağ köşesinde ismin yazıyor onun altında özel mesajlar yazıyor ya ordan bakabilirsin.Umarım yardımcı olabilmişimdir.
birde bu tarafından bakalım:img-hyste
bu dizide, farkında olmadan hamile kalma olayı olmadı
bu hamilelik, saçma sapan şeyler için bahane edilmedi
acaba bu çocuğu doğursam mı yoksa aldırsam mı ikilemi yaşanmadı
babası, çocuğundan en son haberi olmadı
kimse amansız bir hastalığa yakalanmadı
ayrılan çiftler çocuklar yüzünden kavga etmedi
kıskançlık yüzünde sevgililer birbirini yemediler(Aksak'ı kıskanmayı saymıyoruz)
yanlış anlaşılmasın bu konuların geçtiği dizileri bende izliyorum
ama HP dizisinde olmadığı için de seviniyorum
evet bizim dizide bunlar yoktu ama şunlar vardı
-Çaya ilaç atmak suretiyle kız kaçırma:icon_sorr
-zorla çekilen uygunsuz fotoğrafların şantaj olarak kullanılması:icon_sorr
-kıza eroin yükleyin ... uyuşturucu ile mücadele:icon_sorr
gibi eski Türk filmlerinden seçme sahneler vardı:img-hyste
Saçmalardan seçmelere ilave yapmak istiyorum..
Gelin arabasının önüne kondurulan oyuncak bebek
Çınarın 30. bölümde attığı, sayısından hala emin olamadığımız ve hiçbir zaman da emin olamayacağımız taklaları esnasında o bebeğin arabadan, gelinliğin de kapıdan düşmesi ve boncukların yerlere saçılması klişelerini de unutmayalım derim ben:icon_whis
gidecektim çok sevgili bbdbbdbddbbhbdbdbhbdbdbdbb derya nın olan olmayanına rasladım da..
bzim dizide en çok da mesajlar vardı arkadaşlar. bakınız masaj demiyorum. mesaj toptan perakende mesajjlar gelll mesaja geel gel gelll
1-hırsızlık mecbur olmadık surette asla zevk için dahi yapılmayacak bir meslektir,
2-babaları sevin, koruyun, yaşatın,, gerekirse sırtınızda taşıyoın, hatta kolunu iyi etmesi için bir bakıcı tutun ki size bazı zamanlarda faydası dokunsun
3- Halalar daima yeğenlerini sevmeli gerektiğinde anne şevkati göstermeli
4- Bir aşk en yücesinde en doruğundayken ayrıysan bile asla başka bir kadına veya erkeğe yüz vermeyeceksiniz
5-Komserlerden korkmayın, özellikle şişman amirler her zaman bağırır ama iş zanaata geldiğinde ise çoğu kez işlerini yarım bırakabilirler, tırsmayın onları sevin bazen de kafaya alın..( leyla)
6-terk edin, terk edilen her canlı edilgenliğinden sebep tersine o kişiye doğru iyice bağlanır.. bizzat örneklerini de yaşadığınızı duyar gibiyim
7- Eroin, kumardı, zardı bilmem ne zurnaydı her türlü kötü alışkanlıkların insanların başına ölüm ve sakatlık olarak geri döndüğünün farkına varacaksınız
8-Korkacaksınız, korktuğunuzu söyleyeceksiniz,, söyleyeceksiniz ki erkek bir o kdar daha size bağlansın ve asla bırakamasın
9-Kaçma planlarını , yok olmaz yakalanırım, beceremem diyerek göz ardı etmeyip ilk fırsatta bu kaçışlar için planlardan asla vazgeçilmeyeceğini öğrendik
10-Komşunu iyi seçeceksin diye bir lügat szöleri olmasına karşın, bu komşun konstramatris bile olsa ona bir şans vereceksin,,
11- balıkları sevin, köpekleri sevin kedileri okşalayın.. hayvan sevgisini her insan mutlaka yaşamalı.... ay bizim köpeğimiz geldi aklımaaa oy yerim ben onun ballarınıı
12-asla yabancı bir evde gazoz, kola kek türü şeyleri yemeyin, kendiniz tutun, kilodan değil malum şantajcı zenaatkarlar had safhada
13-aşkınıza sevdiğinize asla eksik beyanlar vermeyin,, zira bu durumu kurtarabilmek için sonunda aşk itirafı etmeniz gerekebilir .
14- evli bir adamın boşanma kağıdını görmeden sakın yemeğe çıkmayın, bir kez acı yedirdiniz mi karşı şahsa iflah olmaz artık her acıda sizi hatırlar ve asla peşinizi bırakmaz..
15-spor,, zinde kalmanın yollarını görmemize etkendir, koşun, koşturun. tıkanana kadar koşun, kimbilir bu koşu yarın bir gün hizmet olarak size geri dönebilir..
16-Evlenemiyormusunuz ? kaçın, sevdiğiniz için ailenizi bazen takmayın, mutlaka yarın bir gün sizi kabul ediyorlar.
17- sevdiğiniz erkeğin annesine her zaman nazik olun.o bir gün sizi mutlaka kabul edecektir..
18- sevdiğiniz erkeğin eski eşini hiç takmayın, zira bağlayıcı bir bebek unsuru yoksa bakın işiniz daha kolay,, sevmekten korkmayın
19-bir baba kaçak göçek olsada yine babadır. baba mutlaka evlatlarını bir gün kabul eder.. onların ssevgisinden hiç bir zaman şüphe etmeyin
20-Mezar ziyaretlerinizi ertelemeyin, hele anneleri hiç unutmayın,onlar başımızın tacıı
21-kardeşinizle asla erkek arkadaşınızın evinde kalmayın. zira mecbui durumlarda rahat hareket etmenizi engelleyeceğinden öncesinde önlemlerinizi alınız..
22-Öyle sevgilinizin evinde tuvalet ihtiyacı dışında zorunlu olmadıkça yerinizden kıpırdamayın, zira paçayı zor kurtarabilirsiniz
23- Market arkadaşlıklarına fazla yüz vermeyin, her an arkanızdan kıkır kıkır gülebilirler...
24-Hastalıktan korkmayın, sevgi her hastalığı iyi eder,,çok zaman sınanmıştır rastgele
25-Çadırların doğal dengenizde yaratacağı etkileri için bazı dizilerin izlenmesinde fayda vardır.. tercihler istisnyaı bozmaz.
26- sevdiğinize aşık olduğunuzu haykırın ,,
çok vardaa gece gece bunlar geldi dilime hadi bana da güle güle.. iyi gecelre.
Merhaba arkadaşlar,
Sevgili saso, eğer bir anlık gafletle ya da yönetmenin kim olduğuna bağlı olarak korkutuğun/korktuğumuz ihtimalle karşı karşıya kalabiliriz.
Ama inan 3. bölümün sonunda elleri mahkum ya da aklın yolu birdir deyip, ""siz aslında kardeş değilsiniz, birnizi sokakta bulmuştuk" tarzı bir türk filmi klişesiyle karşı karşıya kalırdık zaten...
kesinlikle....:img-hyste:img-hyste:img-hyste
kendime, sordum da şimdi...yinede izlermiydin o filmi diye...
cevap..korktugum gibi...EVET oldu....:img-help:
Muhabbetin arasına giriyim kusura bakmayın ama bizim bıcırıkın youtube linkini buldum ahanda imzama ekledim hizmette son nokta doya doya Kirazı mıncıklamak isteyenler imzama bir kere tıklasın :img-hyste
kadrolu muhabbbet konularımızdan bir olan sahnelerin kesilip biçilmesi..
özlem sayfasında demetimin ekledigi resim..
10.bölümden ilk öpücügün farklı versiyonu...burada kesilip biçilme yokta...degiştirilmiş...
bunada şükür tabi...ya ilk öpücügü hiç görmeyebilirdikte.......:img-hyste
şimdi sadade gelirsem...
kadrolu diger bir muhabbet konumuza...aradaki elektirik ve bakışlar....:img-wink:
biz gördügümüz sahnelerden..kesilip önümüze konan sahneler için arada aşk var kanısına kapılıp aşıklar diye düşünüyoruz dimi....:img-wink:
kim bilir başrol oyuncularımız bu sahneleri kaç defa çekiyorlar..
bu ilk öpücügü geçtim..
düşünüyorumda 24 numaralı odayı 3 açıdan çektiklerini düşünürsek...3 çekim....
hadi bide tekrarlar...
hadi birde ilk öpücük gibi farklı versiyonlar denenmiş ise...:icon_whis
sonuç...
karar veremedim.. olumlumu etkiler...olumsuzmu... :img-help:
hello kitty m le 43.blüm sonunda bu konuyu derinine inceleyip yine bir sonuca varamamıştık....
bu sitede senin kullanıcı sayfan da kişisel msjlar die bir bölüm var..bende sana yazdım hatta kullanıcı ana kontrol panelini aç orda kişisel msjlarını görcen aslında kendi parola ve adınla gidriğinde 1 okunmamış msj die yzmalı ama ?? dikkatli bir bak istersenn..öm:özel mesaj
gülündikeni
05-05-07, 02:03
Muhabbetin arasına giriyim kusura bakmayın ama bizim bıcırıkın youtube linkini buldum ahanda imzama ekledim hizmette son nokta doya doya Kirazı mıncıklamak isteyenler imzama bir kere tıklasın :img-hyste
Çok tesekkür ederim Hande'cigim nasil makbule geçti bilemezsin.Ben Kiraz'imizin reklamini hiç görmemistim.Yüksel Aytug bugünkü yazisinda sirf o reklami görmek için bütün reklam kusaklarini izledigini yazinca çok merak ediyordum.Malum burada avrupaya yayin yapan kanallarda igrenç call-sell reklamlari disinda pek böyle reklamlar yayinlanmiyor.
allahım bir tek ben kaldım sitede
siteyi süpürüp bende çıkıyorum tamam:img-hyste
ismimi tek görünce kötü oldum bir an alışkın değilim yahu
allahım bir tek ben kaldım sitede
siteyi süpürüp bende çıkıyorum tamam:img-hyste
ismimi tek görünce kötü oldum bir an alışkın değilim yahu
Valla bende varım canım istersen beraber süpürebiliriz yardımcı forumdaşlarızdır biz dimi:img-hyste
Arka arkaya aldığım dozlardan sonra uyku namına birşey kalmadı...Ama asla pişman değilim hatta dozajı arttırarak gidebildiğim yere kadar gidip huzurlu bir uyku uyumayı planlıyorum...
güller diyarı
05-05-07, 08:44
günaydın arkadaşlar
dün dizi izliyordum biliyorsunuz dün hangi dizinin oldugunu diziyi izlerken kıskanclıkmı diyeyim üzüntümü diyeyim bilemiyorum canım çooookk sıkıldı buradaki replikleri size meviyle çınar yaşamış gibi anlatacagım
mavi yataga yatmıştır çınarda sadece altında eşafmanla yataga dogru gelir evdeki çalışan kızın yarın mahkemesi vardır çınar yatagın ucuna oturur ve maviyle bunu konuşur sonra altındaki eşofmanıda çıkarır (ee baksırı var)ve yataga girer mavisırtını döner ve iyi geceler der çınarda ona hafif hafif yaklaşır yorganın altından mavinin karnını oynar(mavi hamile bu arada)
mavi:çınar yapma
çınar:oglumla oynuyorum ben
mavi:bilirim ben der(ve çınara döner yönünü sarılır bu arada kamera uzuklaşır)
çınar:kadınım benim (gerisi sizin hayal gücünüz)
sabah olmuştur mavi çınarına kahvaltı getirir ve onu öperek uyandırır çınarda maviye günaydın der
mavi:cabuk olsan iyi olur ayşe(evin hizmetlisi)gelebilir der çınar yataktan kalkar üzerinde sadece baksırı vardır hemen eşofmanlarını giyer
tugba sinir krizi geçirir ve bir daha izlemeyecegim diye söylenirim
oof of akşam sinir buhranları geçirdim ya ne vardı sanki bizimkilerinde böyle çilveleştiğini görseydik of allahım of canım çok sıkıldı cumartesi cumartesi
angel_timuçin
05-05-07, 12:43
günaydın arkadaşlar
dün dizi izliyordum biliyorsunuz dün hangi dizinin oldugunu diziyi izlerken kıskanclıkmı diyeyim üzüntümü diyeyim bilemiyorum canım çooookk sıkıldı buradaki replikleri size meviyle çınar yaşamış gibi anlatacagım
mavi yataga yatmıştır çınarda sadece altında eşafmanla yataga dogru gelir evdeki çalışan kızın yarın mahkemesi vardır çınar yatagın ucuna oturur ve maviyle bunu konuşur sonra altındaki eşofmanıda çıkarır (ee baksırı var)ve yataga girer mavisırtını döner ve iyi geceler der çınarda ona hafif hafif yaklaşır yorganın altından mavinin karnını oynar(mavi hamile bu arada)
sabah olmuştur mavi çınarına kahvaltı getirir ve onu öperek uyandırır çınarda maviye günaydın der
mavi:cabuk olsan iyi olur ayşe(evin hizmetlisi)gelebilir der çınar yataktan kalkar üzerinde sadece baksırı vardır hemen eşofmanlarını giyer
oof of akşam sinir buhranları geçirdim ya ne vardı sanki bizimkilerinde böyle çilveleştiğini görseydik of allahım of canım çok sıkıldı cumartesi cumartesi
bu sahneler neden yaşanmadı yaaa:sad53: :sad53: :sad53:
Evet yine hafta sonu geldi ve burda in cin top oynuyor.Biraz kendi kendime konuşuyor gibi olacağım ama olsun...
Dün yatmadan izlediğim bölümler arasında kanımca 27de birşey geldi aklıma ve çok güldüm.Daha geçenlerde Maviyi kim kucağına aldı kim taşıdı muhabbeti yapmıştık.Dün izlediğim bölümde Mavi Yakupla buluşuyor,konuşuyor ve tam kalkarken tansiyonu düşüyor ve bayılıyor.Yakup kollarından tutup etrafındakilere bir yardım etsenize hadi bir yardım edin diye bağrınıyor.Etrafına yardım çağrılarında bulunana kadar alsana kucağına.
Ne bileyim kızımız uzun boylu ama iricene de değil ki hatta fazlasıyla zayıf.Neden gözü korktu ki acaba???Ama herkes taşıdı bir çınar taşımadı diye üzlüyorduk ya üzülmeyiniz arkadaşlar bakınız Yakup da taşıyamamışbye
Evet yine hafta sonu geldi ve burda in cin top oynuyor.Biraz kendi kendime konuşuyor gibi olacağım ama olsun...
Dün yatmadan izlediğim bölümler arasında kanımca 27de birşey geldi aklıma ve çok güldüm.Daha geçenlerde Maviyi kim kucağına aldı kim taşıdı muhabbeti yapmıştık.Dün izlediğim bölümde Mavi Yakupla buluşuyor,konuşuyor ve tam kalkarken tansiyonu düşüyor ve bayılıyor.Yakup kollarından tutup etrafındakilere bir yardım etsenize hadi bir yardım edin diye bağrınıyor.Etrafına yardım çağrılarında bulunana kadar alsana kucağına.
Ne bileyim kızımız uzun boylu ama iricene de değil ki hatta fazlasıyla zayıf.Neden gözü korktu ki acaba???Ama herkes taşıdı bir çınar taşımadı diye üzlüyorduk ya üzülmeyiniz arkadaşlar bakınız Yakup da taşıyamamışbye
Niye Çınar, kucağına almamışmış bakam. Aldı da biz göremedik aynı şu 'Vedaaatttt' sahnesini göremediğimiz kibin.:icon_sorr Şimdi nerde aldı deyi sorucuğ olursan söyleyeyim; şincik hani Mavi, Fulya ablasından abisinin öldüğünü öğrenmişti ya heh işte orda yere bırakıvermişti kendini de hatta ağlamaktan çınar'ın yüzüne bakamamıştı:) işte ordaaaaa Çınar Maviyi kucağına alıp külüstür minübüslerine kadar taşımıştır. Dikkat edersen Çınar orda maviyi kucağına alma pozisyonunda. Lütfen fulya hanım kaçırmayalım bu pozisyonları LÜTFEN!!!:img-polic
Niye Çınar, kucağına almamışmış bakam. Aldı da biz göremedik aynı şu 'Vedaaatttt' sahnesini göremediğimiz kibin.:icon_sorr Şimdi nerde aldı deyi sorucuğ olursan söyleyeyim; şincik hani Mavi, Fulya ablasından abisinin öldüğünü öğrenmişti ya heh işte orda yere bırakıvermişti kendini de hatta ağlamaktan çınar'ın yüzüne bakamamıştı:) işte ordaaaaa Çınar Maviyi kucağına alıp külüstür minübüslerine kadar taşımıştır. Dikkat edersen Çınar orda maviyi kucağına alma pozisyonunda. Lütfen fulya hanım kaçırmayalım bu pozisyonları LÜTFEN!!!:img-polic
Ebru hanımcım tebriklerimi sunuyorum size:img-hyste .Diyorsun ki yine bu sahnede de türkanzede olduk...
Ama bak şimdi aklıma ne geldi.Hani senin şu resimler kısmına da vakti zamanında eklemiş bulunduğun resimler vardı.Çınar Maviyi yatağa kelepçelemişti bir bölümde ya 25 ya 26 tam çıkaramadım şimdi.Orda hafif bir kaldırmak suretiyle taşıdı Mavimizi ama tabi bizim görmek istediğimiz sitilde olmadığı için asla taşımış kabul etmiyorum...
angel_timuçin
05-05-07, 14:10
Ebru hanımcım tebriklerimi sunuyorum size:img-hyste .Diyorsun ki yine bu sahnede de türkanzede olduk...
Ama bak şimdi aklıma ne geldi.Hani senin şu resimler kısmına da vakti zamanında eklemiş bulunduğun resimler vardı.Çınar Maviyi yatağa kelepçelemişti bir bölümde ya 25 ya 26 tam çıkaramadım şimdi.Orda hafif bir kaldırmak suretiyle taşıdı Mavimizi ama tabi bizim görmek istediğimiz sitilde olmadığı için asla taşımış kabul etmiyorum...
süperrr yaa orda hatta başını mavinin bonzuna dayadı nerdeyseee:img-blush
Senin gibi düşünen izleyiciler zaten vuslatı da detaylı görmeden vuslattan saymıyorlar. Ne yapsın Türkancığım size daha bilemedim ki. Kadın size mikrafon göstertiyo yaranamıo, azıcık ucundan gig göstertio yaranamıo, arızayı mezara gömülürken gösterio yaranamıo, uyuşturcuyu boyundan alınırken gösterio yaranamıo, kötü karakterleri sırtından şişlenirken gösterio yaranamıo daha napsın bu kadın allahını seversen bizim için. Üzülüyorum ama Türkancığım için valla şimdi gider kendime tdg imzası yapar protesto amaçlı kullanırım.:img-hyste :img-hyste
günaydın arkadaşlar
valla yazını okuyunca hemen hemen aynı seyleri hissetmisiz :img-wink:
o malum dizinin sıkı bir takipcisi olmasamda izliyorum ve orda bize varmış
gibi gösterilen çift nedense hiçte samimi bulmuyorum o kadar doğallıktan uzak ve yapmacıklar ki:icon_sorr
bilmiyorum belki de bu hp de izlediğimiz timuçin vea özlemin mavi-çınar karakterlerini başarılla canladırmış olmasından kaynaklanıyor da olabilir onların yüzünden hangi diziyi izlem ııııyyy ne kadar yapmcıklar ve sanki zorlamaya rol yapıyorlarmıs gibi düşünüyorum ... mavi çınar ikilisiyle tanışmamış olsaydık sanırım bunlar bizim için dört dörtlük çiftlerden biri olabilirdi :img-yes:
ve sunu çok ama çok merak ediyorum ki .. timuçin bir sonradki projesinde özlemle olan partnerliğindeki o sıcak elektirgi bizlere yine aynı duygularla yansıtabilecek mi :icon_sorr ,, tabi aynı sey özlemimiz içinde geçerli:good:
ve sunu da çok iyi biliyorum ki bundan sonra ikisinin de işi çok ama çok zor olucak
bekleyelim görelim bakalım:img-yes:
. Üzülüyorum ama Türkancığım için valla şimdi gider kendime tdg imzası yapar protesto amaçlı kullanırım.:img-hyste :img-hyste
:img-hyste :img-hyste
ne kadar kankilik yaptıgını düşünsemde...türkan deryaya hayranım...hatun iyi yönetmen :img-yes:
şey düyordum bu tdg yanına şengillerde iyi giderdi....:img-hyste
ben onlarada kızamıyorum..hp yi yazmış olmaları tüm günahlarnı yok ediyor bende:img-yes:
:img-hyste :img-hyste
ne kadar kankilik yaptıgını düşünsemde...türkan deryaya hayranım...hatun iyi yönetmen :img-yes:
şey düyordum bu tdg yanına şengillerde iyi giderdi....:img-hyste
ben onlarada kızamıyorum..hp yi yazmış olmaları tüm günahlarnı yok ediyor bende:img-yes:
Evet ya şöyle efsaneyi yaratanların bi imzasını yapam bari. Bide DÖÇ ekleyeyim. Ne küsel olur deil mi ama. Biliosunuz TDG ile DÖÇ siyam ikizleri. Şengilleri de araya biyere sıkıştırıveririm nolcek????:img-hyste :img-hyste :img-hyste
jasmins....DÖÇ nerden çıktı :dito :dito
hp hp hp...hadi araya aksak..mavi..çınar sıkıştırırsan kabul....:img-hyste
olayı abartıp...erol avcıyı da araya bir yere sıkıştırırmışsın :img-hyste
Evet ya şöyle efsaneyi yaratanların bi imzasını yapam bari. Bide DÖÇ ekleyeyim. Ne küsel olur deil mi ama. Biliosunuz TDG ile DÖÇ siyam ikizleri. Şengilleri de araya biyere sıkıştırıveririm nolcek????:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Şimdi canım benim yap tabi ama DÇÖ'ün o imzada işi ne hıı.Hayır ama şimdi Türkanı koycam DÖÇ'le çekildiği resimde hoş çıkmış onu koymak istiyorum imzaya ama o kadar yapışmışlarki birbirlerine ayıramıyorum o resimden kendisini diyorsan o zaman bir hal çare bulmak gerek...
Hem sen git o üzerinde çalıştığın imzanı yap:img-hyste Bak söylerim ne olduğunu görürsün bilemem yani:img-hyste
jasmins....DÖÇ nerden çıktı :dito :dito
hp hp hp...hadi araya aksak..mavi..çınar sıkıştırırsan kabul....:img-hyste
olayı abartıp...erol avcıyı da araya bir yere sıkıştırırmışsın :img-hyste
Ben en çok mikrafonu taşıyanı araya sıkıştırmak istiyorum o mikrafonu ile beraber. Allam imza yapma aşkım kabardı. :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Şimdi canım benim yap tabi ama DÇÖ'ün o imzada işi ne hıı.Hayır ama şimdi Türkanı koycam DÖÇ'le çekildiği resimde hoş çıkmış onu koymak istiyorum imzaya ama o kadar yapışmışlarki birbirlerine ayıramıyorum o resimden kendisini diyorsan o zaman bir hal çare bulmak gerek...
Hem sen git o üzerinde çalıştığın imzanı yap:img-hyste Bak söylerim ne olduğunu görürsün bilemem yani:img-hyste
Şimdi üzerinde çalıştığım başka bi çalışma var şimdiki imzamı biraz kullanmak istiyorum gerçi kimsenin bişey anladığını sanmıyorum ama neysaaaaa. :hıh Öbür bahsettiğin imzamı daha sonraki bi ömre erteledim sanırsam.:icon_sorr :icon_sorr
Şimdi üzerinde çalıştığım başka bi çalışma var şimdiki imzamı biraz kullanmak istiyorum gerçi kimsenin bişey anladığını sanmıyorum ama neysaaaaa. :hıh Öbür bahsettiğin imzamı daha sonraki bi ömre erteledim sanırsam.:icon_sorr :icon_sorr
kullandıgın imzadaki mesajınımı kimse anlamadı....:img-hyste
anlamasın zaten kimse....:img-hyste
tabi benim anladıgımı kimse anlamasın....:icon_whis
kullandıgın imzadaki mesajınımı kimse anlamadı....:img-hyste
anlamasın zaten kimse....:img-hyste
tabi benim anladıgımı kimse anlamasın....:icon_whis
Kabak kibin ortada özellikle büyüterek koydum. Ya hp seyircisi anlar deyi düşünüyom. Her sahneyi didik didik eden izleyiciler barındırıyo hp. Benim imzamı mı anlamayacaklar.:bilmim :bilmim :bilmim :bilmim
ayşegül110
05-05-07, 15:25
Kabak kibin ortada özellikle büyüterek koydum. Ya hp seyircisi anlar deyi düşünüyom. Her sahneyi didik didik eden izleyiciler barındırıyo hp. Benim imzamı mı anlamayacaklar.:bilmim :bilmim :bilmim :bilmim
bizim kimin öğrencisiyiz ebrucum aşkolsun tabiki anladık :img-hyste ben şimdi ikinci imzayı bekliyorum acaba orda neyi anlamalız:img-hyste :img-hyste
angel_timuçin
05-05-07, 15:38
bişe sorcam yaaa:S:S:S:S:S ben anlamadımmm:sad53: :sad53: :sad53: :sad53: ne olurrr bana diyinnnn ne olurrr yerseniz:S:S:S
bizim kimin öğrencisiyiz ebrucum aşkolsun tabiki anladık :img-hyste ben şimdi ikinci imzayı bekliyorum acaba orda neyi anlamalız:img-hyste :img-hyste
Bekleyin bekleyin o size zaten vurgun etkisi yapcak kanımca.:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Dun aksam Ihlamurlar Altindayi izliyordum, 2 bolumdur cok heyecanli gidiyor.. Ama sonu gozume gozume sokuldu.. Belki sizlerde gormussunuzdur hatta belki daha once yazilmistir ama olay su..
Bi jip ve arabanin olesiye takipi, Onde jip, icinde zorla kacirilan bi kiz (ama cay olayi yok :D).. Arkalarinda sollamaya calisan baska bi araba, icinde bi tanede kacirilan kiza asik bi adam.. Diceksiniz ne alaka.. Alakasi su ben aynen bu sahneyi baska karakterlerin oynadigi, baska bi dizide gordum, hangisiydi cikaramadim sizin bi bilginiz varmi..? :icon_twis
En agirima dokunanda su oldu, simdi ailede toplanmissin ben, IA'dan nefret eden, o diziye ettigi beddualari ben bilirim ablam, annem, kucuk kardesim, ve dizilerden nefret eden anneannem.. Ablam bu sahnede soyle diyor "Ay kalbim cikicak, ay ay, kaza gecircek. of cok heyecanli.. filan.. Benide sinirleri basti, kiskanclik krizine girdim malum ben ve ablam HPnin 30. bolumun sonunda soguk terler doktuk gozlerimizden yaslar akti, soyle dedim "Ay abla sus Allahisen, senki bu diziden nefret eden su haline bak, hatirlatirim HP'dede boyle olmussun, sanki Hirsiz Polisini izliyormussun gibi, o bin kat daha heyecanliydi.... Oda bana "Sus be manyakmisin, suraya bak.." sonra tekrar sen basla heyecan tepkileri gostermeye.. Bende tabi soyle oldum.. :butch: :fighting2
hazal oguz
05-05-07, 17:33
En agirima dokunanda su oldu, simdi ailede toplanmissin ben, IA'dan nefret eden, o diziye ettigi beddualari ben bilirim ablam, annem, kucuk kardesim, ve dizilerden nefret eden anneannem.. Ablam bu sahnede soyle diyor "Ay kalbim cikicak, ay ay, kaza gecircek. of cok heyecanli.. filan.. Benide sinirleri basti, kiskanclik krizine girdim malum ben ve ablam HPnin 30. bolumun sonunda soguk terler doktuk gozlerimizden yaslar akti, soyle dedim "Ay abla sus Allahisen, senki bu diziden nefret eden su haline bak, hatirlatirim HP'dede boyle olmussun, sanki Hirsiz Polisini izliyormussun gibi, o bin kat daha heyecanliydi.... Oda bana "Sus be manyakmisin, suraya bak.." sonra tekrar sen basla heyecan tepkileri gostermeye.. Bende tabi soyle oldum.. :butch: :fighting2
dizimize sadece kanal d üvey evlat muamelesi yapmıyordu bence. Çünkü ben de çevremdeki insanlardan böyle tepkiler alıyordum. Hele 2. sezon sanki dizi tamamen saçmalamış artık izlenmeye değemeyecek bi hale gelmiş gibi dawranmaları yok muyduuu??!!!!!:icon_sorr:icon_whis
ayrıca bu sadece Ihlamurlar Altında'da değil, birçok raitingi şu an için iyi olan dizilerde görülen bir durum. Sıla'da ve emin değilim ama Bebeğim'de de Ağva'ya gidildiğini unutmadım şahsen. Bunlar çoğaltılabilir. Çünkü Hırsız-Polis'mde görülen birçok sahnenin taklidi diğer dizilerde var.:icon_sorr
dizimize sadece kanal d üvey evlat muamelesi yapmıyordu bence. Çünkü ben de çevremdeki insanlardan böyle tepkiler alıyordum. Hele 2. sezon sanki dizi tamamen saçmalamış artık izlenmeye değemeyecek bi hale gelmiş gibi dawranmaları yok muyduuu??!!!!!:icon_sorr:icon_whis
ayrıca bu sadece Ihlamurlar Altında'da değil, birçok raitingi şu an için iyi olan dizilerde görülen bir durum. Sıla'da ve emin değilim ama Bebeğim'de de Ağva'ya gidildiğini unutmadım şahsen. Bunlar çoğaltılabilir. Çünkü Hırsız-Polis'mde görülen birçok sahnenin taklidi diğer dizilerde var.:icon_sorr
Maalesef cok haklisin.. Galiba soyle.. HIRSIZ POLIS UVEYDIR VE HEP UVEY KALICAKTIR, bunu kabullenmemiz sart oldu kanimca.. Hirsiz Polisi taklit eden cok dizi var, seninde dedigin gibi sadece IA degil, bunun ornekleri cogaltilabilir hemde fazlasiyla.. Belki bizdede suc var, ben hala neye baskam, hangi diziyi izlessem illa HPye pay cikartiyorum.. Biraz daha gormezden gelebilsek sinirlerimiz oldugu yerde kalicak.. Ama olmuyor denedeim becermiyorum.. :img-help:
Mesela acı hayatta bir sahne Vardı ki hp ile tıpkısının aynısı.Hırsız polis 40. bölüm son sahne..
İki üç hafta sonra acı hayatta aynı sahne.
Tek fark beni vur diyen erkek değil kadın..
Bu gece d max te 49. bölüm vardı ve maalesef haftaya d maxte te final var.. Hiç olmazsa her cumartesi bölüm var diye kendimi avutuyordum.. Evet pc den izliyorum ama yetmiyor yetmiyor yetmiyor.. Ben ne zaman nasıl alışacağım yokluklarına:icon_sorr
teessüf ettim sana jasmins ciğim sen öğrettin bize GİG le bakmayı nasıl görmeyiz maaşallah görülmeyecek gibi değilki mübarekte:img-hyste :img-hyste
Selam herkese eftelyacım vallahi kanımca hiç bir zaman alışamayacağız.Üzerinden 7 hafta geçti ama bende ki hp aşkında bir gıdım bile azalma olmadı.Öyle ya da böyle her günümün içinde varlar.Burası benim için bir sığınak oluyor.Burayla bana kazandırdığı dostluklara bir nebze avunuyorum.
not:Az önce geldim eve.Bütün fenarbahçeli arkadaşlarımı tebrik ediyorum...Ben şimdi siyahlarımı giyip yas moduna geçiyorum:img-cray: :img-cray:
teessüf ettim sana jasmins ciğim sen öğrettin bize GİG le bakmayı nasıl görmeyiz maaşallah görülmeyecek gibi değilki mübarekte:img-hyste :img-hyste
Görmeyenler olabiliyo canımcığım örnekleri var yani. Ama ben en çok ikinci imzama tepkileri merak ediyorum. Allam artıkın ölür müsünüz yoksa öldürürmüsünüz orasını bilemiycim...:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Rüyanda görürsün eftelya,cım (ben çooooooooooooooook özledim)
Rüyanda görürsün eftelya,cım (ben çooooooooooooooook özledim)
Neyi rüyamda görürüm anlamadım çok pardon.. Bugün çifte hüzün yaşıyorumda (BJK ve HP) anlayışım kıt o yüzden:img-yes:
Bu gece d max te 49. bölüm vardı ve maalesef haftaya d maxte te final var.. Hiç olmazsa her cumartesi bölüm var diye kendimi avutuyordum.. Evet pc den izliyorum ama yetmiyor yetmiyor yetmiyor.. Ben ne zaman nasıl alışacağım yokluklarına:icon_sorr
D max kanalini takip etmedigim icin, bu hafta yayinlanacak bölüm konusunda bir fikrim olmamasina ragmen az önce kendimi eve atar atmaz, 49. bölümü izlemeye koyuldum...
Güzeldi, Timucinin bakislari daha bir anlamliydi bu bölüm özellikle, ayrilik hüznü cökmüstü sanki, bakislariyla zamani durdurmak gibi bir arzusu oldugunu hissettim...Son bölümlerde, özellikle son üc, hikayeyi hissedemiyordum, rolleri degil oyunculari yasiyor gibiydim, fakat bundan bir hosnutsuzluk duymuyordum, aksine....
Sahildeki evde; Timucin cok tatliydi, köpegi oksayisi, " Mavi ablasi suna bak", demesi inanilmaz tatliydi, halbuki o sahnenin öncesinde beni cok fena sinirlendirmisti; Maviye emirler yagdiriyordu yine, böyle gec! perdeleri kapat! kapiyi kapat! :icon_evil iyice havalara girmisti beyefendi ama sonra ise eridim, bittim, tükendim, acaip güzel bakti ya.:img-blush
Bir diger bakisi ise; Mavinin telefon kulübesinde Ümitle konustugu esnada, kendisini hayranlikla izlemesi ve sonrasinda Mavinin ona yönelerek gülümsedigi an ise tek kelime ile etrafini tüm gözleri rahatlikla mest edecek bir bakis firlatti ki, o an icin digerleriyle kiyaslamam sonucu özellikle o bakisi tüm bakislarin efendisi olarak ilan ettim.:img-blush
Maviyi ailesi ile bulusturmak icin sinemaya biraktigi an´daki halleri yine cok güzeldi, ikisinide ekmege sürüp recel niyetine yiyesim geldi birden, gercekten.:img-yes:
Kösk´e geldikleri an, ve sonrasi yine cok tatlilardi, Cinarin, ay pardon Timucinin o enfes bakislari, sen burda kal, ben etrafi kolacan edip geliyorum, ve Mavinin "tamam" deyisi, nasil söz dinler oldu ablalari, nasil uslu oldu.:img-grin2
ve tabiki mutfaktaki sahne; Mavi evin icinde dört dönüyorken, birden elini uzat, onu kendine cek! :img-blush
" Belkide bir erkek olur, böyle koyu, kara gözlü, bilmis birsey "....off off eridim bittim tükendim...
...ve banyo sahnesinin ertesi, bize layik görülmemis banyo sahnesini umarim hayallerinizde canlandirmissinizdir, sonsuz hayal gücü esliginde, ve acimadan gözünün yasina bakmadan bayagi yüklenmissindir umarim :img-grin2 herneyse sahnenin ertesi diyordum; Timucinin artik ne is yaptiysa adeta dagilmis ve gercekten uykuya dalmis hali cok tatliydi, ama yeterince degil tabiki,
asíl tatliligin zirvesindeki kisi Özlemden baskasi degildi, iceri girer ve Timucini uykusunun belkide en tatli yerinde uyandirir, ve " bak bana, yüzün gözün acilmis, bayagi yakisikliymissin sen " ve akabinde "yerim seni yerim" bakislarini atan Timucin nihayet uyanir, ve "yapma yaa" diyerek (ki buradaki ses tonu ve vurgusu, off offf...) parmak ucuyla cenesine dokunup, onu icine cekmek ister ama bir sürü göz etraflarini kusatmistir maalesef :icon_sorr neyse ne yapalim bari yanimiza uzatalim, kokusunu icime cekmekle yetinirim bende, kader utansin!
Alamehmet çim bir fb li olarak teşekür camın içi keşke bütün taraftarlar senin gibi centilmen olsa ama nerde.
not.hp.lisi özlediğimi söylemişmiydim)
Neyi rüyamda görürüm anlamadım çok pardon.. Bugün çifte hüzün yaşıyorumda (BJK ve HP) anlayışım kıt o yüzden:img-yes:
Canım aynı hüznü paylaşıyorum seninle evde hp kürü uygulayıp biraz kafa dağıtmak için arkadaşlarla maç izlemeye gittik.Ama sonuç hüsran.Gelen vuruyor,giden vuruyor.kanal d vuruyor,türkan vuruyor,şengiller vuruyor,vuruyorda vuruyor işte:img-cray: :img-cray:
eftelyacım hp lisizliğe tabikide herşeye alışırsın şu dünyada ama.
gelen vurdu giden vurdu .
O kadar güzel anlatmışsınki 49.bölümü.Ne çok şey kaldı içimizde şu 50 bölümde ama içimi en çok sızlatan ikinci şey şu izleyemediğimiz banyo sahnesi.Ama banyo sahnesinden sonraki o kısacık kısımdaki şirinlikleri gerçekten çok güzeldi.
Demişsin ya son bölümlerde Maviyle Çınardan çok Timuçin ve Özlemi izledim diye.Sanırım çoğunluğumuzun düşündüğü birşeye parmak bastın.
Ben çok uzun zamandır ne 49u ne 50 yi izleyemiyorum.Nedendir bilinmez...Sonu kabullenemeyişimden heralde.Hep diğer bölümler arasında gidip geliyorum.Ama şu güzel anlatımından sonra canım çekti gidip izleyeceğim.
Tarihte bu kadar çok hayvan (kedi, köpek, balık ilk aklıma gelenler) barındıran başka bir dizi yoktur herhalde.. Hemde nasıl ilgili nasıl şefkat dolu yaklaşıyorlar onlara.. Oyuncular belli ki bunu içlerinden gelerek yapıyor..
Mesela önümüzdeki perşembe gecesi birlikte izleyeceğimiz 8. bölümde Mavi merdivenlerde Fulya abla ile konuşurken yanlarına gelen kediye öyle güzel davranıyor ki.. Kedi Mavi aslında Özlem başını okşadıkça mayıştıkça mayışıyor.. Kedicikte biliyor kime yaklaşacağını kendisine kimden zarar gelmeyeğini:img-yes:
Yine 49. bölümde o sahilde konakladıkları yerdeki köpek... Nasılda geldi hemen yanlarına sanki ona bir rol verilmiş iyice tembih edilmiş.. Mavi kapıyla uğraşırken içeriye gireceksin Çınar'ın üzerine atlayacaksın diye.. Mavinin yani Özlemin kucağındayken köpeğin keyfi.. Nasılda parmaklarını yalıyordu Özlem'in..
Not: Maviözlem'cim kalp kalbe karşıymış işte sanki telepati kurduk di mi? Ama iyi olmuş tesadüfen bile olsa aynı bölümleri aynı anda izlemiş olduk:good:
Güllerin dibine dileklerini gömecek olan arkadaşlar saat 24.00'ı geçti hadi iş başına bende işlem tamam şimdi günün ağırmasını bekliyorum:img-wink: dilek kağıtlarımı geri almak için:happy0064
kardelen2086
06-05-07, 00:20
:icon_whis
Bunlar çoğaltılabilir. Çünkü Hırsız-Polis'mde görülen birçok sahnenin taklidi diğer dizilerde var.:icon_sorr
bugün nete girememiş bir kişi olarak şimdi ceza olsun diye oturup tüm yazdıklarınızı okuyordum ve gözüm şu yukarıda koyu renkle belirttiğim cümleye takıldı...şimdi yazacaklarımı forumda çatışma olsun diye yazmıyorum,herkesin izlediği diziye saygım var, şu bir gerçek ki sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz;ismini her ne kadar vermek istemesem de dayanamayıp yazacağım,belki izlemişsinizdir daha geçen hafta ki bölümde ,beyaz gelincik te ömer karakterindeki erkan petekkaya eşine "ben sana sırtımı dönemiyorum"dedi ve ben bunu duyunca neye uğradığımı şaşırdım,daha bunun gibi bir çok örnek var aslında ,hangi dizide olduğunu şu an hatırlamıyorum ama yine bir dizi de "bir "olmaktan bahsedildi,kendi kendime "allah allah"diyorum,acaba bende mi bir tuhaflık var yoksa hırsız polis bittikten sonra bir çok dizi bizim dizinin repliklerini mi kullanmaya başladı?hatta dün akşam ıhlamurlar altında dizisinde de tam olarak hatırlamıyorum ama bir sahne aynı bizim dizinin sahnesine benziyordu.....bu konu ciddi ciddi kafama takılmaya başladı arkadaşlar:icon_sorr :icon_sorr
Güllerin dibine dileklerini gömecek olan arkadaşlar saat 24.00'ı geçti hadi iş başına bende işlem tamam şimdi günün ağırmasını bekliyorum:img-wink: dilek kağıtlarımı geri almak için:happy0064
Canım Eftalyam çok tatlısın gerçekten karşılıksız sevgi bu olmalı hayatta:img-yes: Dilerim seninde kendi dileklerin gerçek olur.bye
ve tabiki mutfaktaki sahne; Mavi evin icinde dört dönüyorken, birden elini uzat, onu kendine cek! :img-blush
" Belkide bir erkek olur, böyle koyu, kara gözlü, bilmis birsey "....off off eridim bittim tükendim..
!
Sevgili mavimzlem sen gene çok dokunaklı yazmışsın beni gene hüzünlendirdin dünden beri sayfalara girmemiştim bir baktım senin yorumun:icon_sorr
okudum hüzünlendim iç geçirdim,derken şimdi aklıma geldi mutfak sahnesinde farkettinizmi mutfağa girdikleri andan itibaren Çınar devamlı Mavi nin peşinde mutfakta ama şu veletler sahnesi çok güzel ayy zaten her sahne bi başka güzel onların olduğu,birde orda mavinin gülüşünde, ön dişleri yapılmış ya! renk farkı çok belirgin arka dişler daha sarı farkettiniz mi?o kadar izledim daha önce yeni farkettim!! olsun o her haliyle güzel onu da biliyorum:img-yes: Buda nazar boncuğu olsun dedim içimden.Paylaşmak istedim
bugün nete girememiş bir kişi olarak şimdi ceza olsun diye oturup tüm yazdıklarınızı okuyordum ve gözüm şu yukarıda koyu renkle belirttiğim cümleye takıldı...şimdi yazacaklarımı forumda çatışma olsun diye yazmıyorum,herkesin izlediği diziye saygım var, şu bir gerçek ki sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz;ismini her ne kadar vermek istemesem de dayanamayıp yazacağım,belki izlemişsinizdir daha geçen hafta ki bölümde ,beyaz gelincik te ömer karakterindeki erkan petekkaya eşine "ben sana sırtımı dönemiyorum"dedi ve ben bunu duyunca neye uğradığımı şaşırdım,daha bunun gibi bir çok örnek var aslında ,hangi dizide olduğunu şu an hatırlamıyorum ama yine bir dizi de "bir "olmaktan bahsedildi,kendi kendime "allah allah"diyorum,acaba bende mi bir tuhaflık var yoksa hırsız polis bittikten sonra bir çok dizi bizim dizinin repliklerini mi kullanmaya başladı?hatta dün akşam ıhlamurlar altında dizisinde de tam olarak hatırlamıyorum ama bir sahne aynı bizim dizinin sahnesine benziyordu.....bu konu ciddi ciddi kafama takılmaya başladı arkadaşlar:icon_sorr :icon_sorr
İşte bu gibi durumlarla karşılaşmamak adına televizyondan uzak duruyorum.Hp bitmeden öncede izlediğim başka birşey yoktu şu an da öyle.Birkaç diziyi izlemeye çalıştım ama bana hiç bir zevk vermeyince gözümü boşuna yormamaya karar verdim.
Heyecanla önümüzdeki sezonu bekliyorum.Önümüzdeki sezonu ve muhteşem oyuncularımızın,muhteşem oyunculuklarını sergileyecekleri dizilerini.Gönül ister ki onları yine beraber görelim ama kanımca bu çok zor.
Bu arada en çok merak ettiğim şey ise acaba başkalarıyla oynayacakları dizilerinde de aşkı bize bu kadar güzel hissettirebileceklermi.Bu sorunun cevabını bir an önce öğrenmek istiyorum artık
Bu arada en çok merak ettiğim şey ise acaba başkalarıyla oynayacakları dizilerinde de aşkı bize bu kadar güzel hissettirebileceklermi.Bu sorunun cevabını bir an önce öğrenmek istiyorum artık
Önyargılı yaklaşmak istemiyorum ama hiç sanmam be alamehmedim bence bu bir elektrik meselesi bunların elektiriği tuttu bu herkesle olacak şey değil.:img-in_lo
Mazallah başkalarıyla tutmazsa bu elektrik her ikiside çarpılırlar :img-hyste attan düşmüşe dönerler:img-hyste yazık karşılarında oynayacak oyuncuya !bak sölemedi demeyin bunlar başkalarıyla oynayamazlarrrr.(Bide oynuyolarmış ben artık terki diyar eylerim:icon_sorr )Büyük konuşmamak lazım ama gönüle söz geçmiyo ki:icon_whis
:img-blush 16 haziran daki izmir bulusmasini birisi banada anlatabilirmi:img-blush
Bende buyuk ihtimalle o tarihlerde izmirde olacagim eger hp bulusmasi ise orda olmak isterim :img-yes:
Ben çok uzun zamandır ne 49u ne 50 yi izleyemiyorum.Nedendir bilinmez...Sonu kabullenemeyişimden heralde.Hep diğer bölümler arasında gidip geliyorum.Ama şu güzel anlatımından sonra canım çekti gidip izleyeceğim.
bende alamehmetim bende....:img-cray:
ben 7 haftadır hiç izlemedim 49 ve 50 yi..
izlesem bile galiba kamera arkası görüntülere asla bakamam....
ugur abi...tim..özlem..sarılışı ve timin kameranın önünden geçişi..o anda özlemin arkasını dönmesi..
izleyemem ben o sahneyi birdaha...:img-cray:
:img-blush 16 haziran daki izmir bulusmasini birisi banada anlatabilirmi:img-blush
Bende buyuk ihtimalle o tarihlerde izmirde olacagim eger hp bulusmasi ise orda olmak isterim :img-yes:
Evet 16 Haziran'da HP buluşması var İzmir'de.. İçeriği, nerede olacağı falan netlik kazanmadı ama buluşma tarihi 16 Haziran o kesin.. (Arkadaşlar beni fahri İzmir'li yaptıklarından organizatörler adına cevap veriyorum, gerçek İzmir'lileri sayfalarda göremedimde:img-yes: )
Ben daha önce İstanbul'daki buluşmalardan 23 Eylül ve 24 Mart buluşmalarına katıldım, mükemmeldi her ikiside.. İzmir'inde çok güzel olacağını düşünüyorum..
Daha önceki buluşmalara katılmak isteyip çekindiğinden ya da başka nedenlerle katılamayan herkese (öncekilerde katılan arkadaşları saymıyorum onların elleri mahkum gelecekler zaten:img-wink: ) 16 Haziran İzmir buluşmasına muhakkak katılın diyorum.. Hepimiz bir anda kaynaşıyoruz zaten nasıl olduğunu anlamadan bir bakıyoruz ki ooo sohbet koyulaşmış.. Söylediğim gibi daha önce katılmayanlar sizde gelin, gelmezseniz çok şey kaçıracaksınız haberiniz olsun:img-yes:
Not: msjı gönderdim bir baktım gerçek İzmir'li scale sayfada, kokuyumu aldın yoksa scale'm:)
kardelen2086
06-05-07, 01:23
bende alamehmetim bende....:img-cray:
ben 7 haftadır hiç izlemedim 49 ve 50 yi..
izlesem bile galiba kamera arkası görüntülere asla bakamam....
ugur abi...tim..özlem..sarılışı ve timin kameranın önünden geçişi..o anda özlemin arkasını dönmesi..
izleyemem ben o sahneyi birdaha...:img-cray:
hırsız polis bittiğinden beri final bölümünün son sahnelerini az önce ilk kez izledim ve içim burkuldu arkadaşlar,keşke dedim bu saatte izlemeseydim,fena çarptı anlayacağınız,tıpkı o bittiği gün gibi.... duygularımda hiçbir eksilme olmamış tam tersine onlara olan özlemim bu gece iyice arttı,daha önce eski bölümleri izlerken bu kadar kötü olmamıştım,ama nedense bu final bölümü son olduğundan,onları bir daha bir arada göremeyecek olmamamızdan olsa gerek çok kötü oldum,hele bir de bu sahnelere muhteşem üçlünün sarılmasından itibaren başlayan "İMKANSIZ AŞK"eklenince bu an bittiğim,tükendiğim, andır dedim"ooooffff ya oofffff neden bu kadar erken bitirdiler dizimizi,bu gece şunu daha iyi anladımki,yıllar geçsede hp sevgisi asla bitmez:img-yes: :img-yes: :img-yes:
Not: msjı gönderdim bir baktım gerçek İzmir'li scale sayfada, kokuyumu aldın yoksa scale'm:)
Canım ben aysi ye ö.m. attım sanırın okumuştur.Detayları anlattım.16 HAZİRAN da herkesi HP yi hep beraber yaşamak için İZMİR e BEKLİYORUZ:img-in_lo Bizler sizleri tanıyoruz fakat blue nunda dediği gibi gözlerinizi görmek istiyoruz.HP bakan gözleri artık anlıyoruz .Bu güzel duyguları gelin hep birlikte yaşayalım.:img-in_lo Sevgisiz ve HP siz kalmamanız dileğiyle!!!
Dogrusu benim hpligim ilk fragmanlar donmeye basladiginda basladi,izleyecegim dedim ve butun bolumlerin ayni heyecan ayni zevkle izledim.öyle birseyki onlar hayatimin her anindaydilar gerci hala oyleler.Bu sayfalara girip yazmasamda bu siteye hirsizpolis icin uye oldum:img-yes: .
Butun yazilanlari takip etmeye calistim son bir kac haftadir cok yogun oldugum icin bir suredir takip edemedim.:icon_sorr :img-blush .
Hala tvde bir dizi izlesem kesinlikle kiyasliyorum ve o dizileri begenmiyorumya ne yapsamda olmuyor Cinar ve Mavinin dogalligini hicbir dizide hicbir oyuncuda yakalayamadim.Nereye kadar bu boyle gider onuda bilmiyorum ::icon_whis .
Ve izmir bulusmasina da gelmek kesin istiyorum ama ihsallah o tarihlerde orda olurum.Istanbuldaki bulusmanin ayrintilarini arkadaslar yazmisti keyifle ve huzunle okudum orda olmak isterdim o guzelligi gormek isterdim ama nerdeyse bu imkansiz gibi birseydi.
ihsalllah bu guzel ordami izmirde yasaken arkadaslar bende orda olur ve o guzelliig yasayanlardan olurum diyorum
Detayli bilgileri kimden alabilirim onuda yazarsaniz cok sevinirim iyi geceler :img-yes:
sevgili aysi
Bnede seni ve diğer arkadaşarın hepsini görmek istiyorum hemde çok.. Detaylar daha sonra bildirilecek, aslında bu buluşma organizasyonu ile ilgilenenler bue&blue, zeytine-35, bora.asli, scale ve dgulsar.. Arkadaşlar katılan kişi sayısına göre çeşitli fikirler üretiyorlar güzel bir gün için.. Gerçi benim için nerede ne şekilde olacağı hiç önemli değil sadece hep birlikte olmak yetiyor bana.. Netlik kazanan tek detay tarih.. O da daha öncede belirttiğim gibi 16 Haziran
katilacagim bunu cok istiyorum .Bilgiler icinde ayrica tesekurler arkadas herkese iyi geceler gorusmek dilegiyle bye
Senaristlet vakti zamanında HP nin finali belli demişlerdi ya gerekten belliymiş.. Bu gece sıra 13. blümdeydi ve defalarca izleniş olduğum halde bu akşam bişey farkettim..Aslında repliği kaç kez dumama rağmen jetonum ancak düştü.. Mavi&Gülay konuşması ve Gülay'ın sözleri, Mavi&Çınar'ın Kaş'a kaçacağını öğrendimi ve ÇINAR'LA MAVİ ARABAYA BİNERLER VE UFKA DOĞRU UZAKLAŞIRLAR THE END.. Her ne kadar araba yerine uçağa binmişlersede sonunda ufka doğru uzaklaştılar işte..
Not: Bu gecede amma çenem düştü.. Kimsecikler bişeyde yazmıyor kendim çalıp kendim oynuyorum :icon_sorr
Senaristlet vakti zamanında HP nin finali belli demişlerdi ya gerekten belliymiş.. Bu gece sıra 13. blümdeydi ve defalarca izleniş olduğum halde bu akşam bişey farkettim..Aslında repliği kaç kez dumama rağmen jetonum ancak düştü.. Mavi&Gülay konuşması ve Gülay'ın sözleri, Mavi&Çınar'ın Kaş'a kaçacağını öğrendimi ve ÇINAR'LA MAVİ ARABAYA BİNERLER VE UFKA DOĞRU UZAKLAŞIRLAR THE END.. Her ne kadar araba yerine uçağa binmişlersede sonunda ufka doğru uzaklaştılar işte..
Not: Bu gecede amma çenem düştü.. Kimsecikler bişeyde yazmıyor kendim çalıp kendim oynuyorum :icon_sorr
Bende az önce açtım 13ü başladım izlemeye ama ne hikmetse takıldı kaldı bir yerde ilerlemiyor:img-hyste
Ben de bitireyim bakalım şu bölümü biraz daha dikkat ederek izleyeyim gerçekten sonu bellimiymişbye
Bende az önce açtım 13ü başladım izlemeye ama ne hikmetse takıldı kaldı bir yerde ilerlemiyor:img-hyste
Ben de bitireyim bakalım şu bölümü biraz daha dikkat ederek izleyeyim gerçekten sonu bellimiymişbye
Aaaa ne tesadüf sende takıldığını tahmin ettiği yerde bende de takıldı ancak 20-30 deneme sonra başarılı oldumda bir sonraki sahneye geçebildim.. Bilmem anlatabildim mi?:img-hyste
angel_timuçin
06-05-07, 11:48
selamm ayrı bir hp buu dizilerden farekı belli oyuncuları başroldeki isimler özellikle tim onu çok seviyooom.senaryosuu ayrı bi güzeldii neden bittiki:(:(:(:(:((:(:(:((:(
yazık karşılarında oynayacak oyuncuya !bak sölemedi demeyin bunlar başkalarıyla oynayamazlarrrr.(Bide oynuyolarmış ben artık terki diyar eylerim:icon_sorr )Büyük konuşmamak lazım ama gönüle söz geçmiyo ki:icon_whis
evet ya bende kaç gündür bu noktaya takıldım kaldım.türkiyede beğendiğim biçok oyuncu var, hakikatende (özlem ve tim kadar olmasada) aşklarını ekrana güzel yansıtan var.ama ben özlemin vede timin yanına hiçbirini yakıştıramadım.gönül yarasında meltemle timi de çok yakıştırmıştım, ta ki özlemle uyumunu görene kadar.ikisininde yer aldığı projeler kesin çok güzel olur, zevkliler çünkü belli ama karşılarındaki oyuncuyla olan performansları hayal kırıklığına uğratır mı?.bence evet!!!
Günaydın,
Herkese keyifli pazarlar...
Haftalardır ilk kez bölüm izleme fırsatım oldu, uzun bir zaman sonra elde ettiğim boş vaktimi özlediğim HP bölümlerinden birini, sizler gibi (tesadüfen) 13. bölümü izleyerek geçirmek istedim. “Dayanamıyorum” sahnesinin bu bölümde olduğunu da unutmuşum, tam bir sürpriz oldu benim için. Sanki ilk kez izliyormuşcasına etkilendim, heyecanlandım. Aralarındaki elektriği ekranda yansıtmalarını izlemek çok ama çok keyifliymiş..
Bir sürü detay var ve sizler hepiniz, herbirini çok çok iyi biliyorsunuz ama benim asıl dikkatimi çeken dizinin sonuna ilişkin tüm ipuçlarını vermiş olmaları. (Eftelya gibi). Şöyle ki;
Çınar'ın Mavi’ye gitme planlarını anlatırken söylediği sözler :
Çınar: istersen evleniriz.. bi ev tutarız.. birlikte bi iş yaparız.. ha?
Mavi: İyi de.. arkamdakiler ne olacak?çocuklar..ümit..
Çınar: Hele bir düzenimizi kuralım onları da alıcaz yanımıza! Hepsini, her şeyi teker teker halledicez.. sen yeter ki bana güven..
Mavi: biliyomusun.. hayatımda kendimi güvenli hissetim tek yer burası..
Çınar: Mavi.. Yeni bi hayatın başlangıcındayız.. Hissediyosun dimi?
Çınar sözünü tuttu, gittiler, ev tuttular, birlikte iş yaptılar, çocukları yanlarına aldılar ve yeni bir hayata başladılar...
1 sene gecikme ile ama olsun..
Sözünde durdu bu sefer.. :img-yes:
-------------
Mavi bir ara şöyle diyor,
“Hayatimde ilk kez bir hayalimin peşine takılıyorum”
Hepinize hayallerinizin peşinden koşarak gideceğiniz ve onları gerçekleştirebileceğiniz bir yaşam dilerim...
Tıpkı Mavi ve Çınar gibi...
Not1: Gülay yani Ezgi Mola müthişmiş bu bölümde..
Not2: Bünyamin'in hediye ettiği çerçeveye ne oldu?
Not2: Bünyamin'in hediye ettiği çerçeveye ne oldu?
Mavi'nin Çınar'ın evine giderken aldığı çiçeğe,
Mavi'nin Çınar'a doğumgünü için yaptığı sevgili demetars'ın kullanmaktan vazgeçemediği o anahtarlığa,
Çınar'ın Mavi'ye verdiği kolyeye
Karakoldakilerin Çınar'a aldığı Ipoda,
Ne olduysa ona da o oldu kanımca...
:dito :dito :dito
sasom,bbdbhbdhhbdhdhb/deryam uzun zamandır sinirlenmemiştim dimi ben:img-yes:
herkese merhaba
foruma bir girdim alamehmetin mesajı
demek ki içime doğdu.:img-hyste
sorularına cevap veriyorum:
tabiki bilinmez bir güç onları aldı.
bizim dizide bilinmez güçler çok, saymaya başlarsam bitmez.
ama siz anladınız sanırım
neden dizilerin gidişatına müdahele ediliyor?
ama tüm suç sizin.
dizi 13. bölümde bitecekmiş ne güzel, o kadar mail atmışınız devam etsin diye
işte cezasını çekiyorsunuz ve çekiyoruz
bir okul önü buluşma sahnesi
bir susadım gecesi
bir sorgu odası sahnesi
bir 24. nolu oda
..........
olmayacaktı, 13. bölümde bitseydi, yani kendimiz ettik kendimiz bulduk
hadi siz kaptırmışınız kendinizi alamadınız
ya ben ne işim vardı, diziye ikinci sezonda başladım
nerden izledim bilemiyorum
sanırım bilinmez bir güç benide çekti
alamehmet imzalarımız pişti olsun diye hızlıca yazdım.
Evet evet gizli güçler var,anladım ben onu:img-hyste :img-hyste .İkinci sezonmu başladın...Sen benimkini duymadın kanımca.35de başladım:img-hyste .Ama işte halimiz malum.Kaçtan başarsan başla o kadar içine alıyor ki seni 1 den başlayanda sondan başlayanda böyle tepe sersemine dönüveriyor...
Ben dizimi özledim:img-cray: :img-cray:
birden
-Vedat
-Ay Nesrinciğim çalışıyoruz görmüyormusun
diyeceksin ama hooppp başka sahnedesin
sonra Çınar'ın yanına gelmişin, gecenin bir vakti odasına girmişin
ağlamışsın, içini dökmüşün
bir bakmışın hooppp sahilde koşuyorsun
sonra banyoya gitmek için koltuktan kalkıyorsun
bir bakmışın, hooppp yatakta uyuyorsun
tabi gereksiz sahneleri hooppp layıp geçmek lazım ki
diğer gerekli sahnelere zaman kalsın di mi arkadaşlar
mucize gibi birşey bu
Yok sen şimdi bizi dövdün mü sevdin mi,avuttunmu yoksa teselli mi ettin ben pek anlamadım:img-hyste
Sakin bir pazar geçirmeye çalışırkeneee sen ne ettin canım benim hıı
Bak hiç huyum olmamasına rağmen nasıl agresifleştim
:dito :dito
Tam 2 satır da ben bişiler yazayım diyorum hoooppp kızım araya giriyor. Bir tamamlamama izin vermedi sağolsun. Ama sonra senin mesajın. Benim yazacaklarımın hemen hemen aynısı olduğu için ellerine sağlık diyorum.
Bu dizi sonunda içimde kalan;
Mavi-Çınar doğru düzgün vuslat,
Mavi-Çınar düğün,
Mavi-Çınar bebekleri (resim olayı beni hiçbir zaman ke