PDA

Tüm Versiyonu Göster : Hırsız Polis Öncesi /Sonrası

Sayfalar : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

saso
13-03-07, 00:54
az önce ... hergün mutlaka izledigim kendi yaptıgım bir videomu yine izlerken bir sahne ile ilgili bir şey gözüme takıldı...

mavi ve çınarın çadır kurdukları ve çınarın hiç bir fırsatı kaçırmadıgı sahne....:img-hyste

o sahnede mavi çınarı yanakdan öptüğünde...ay ay ay....çınar ın yüzündeki ifade utanmış ama mutlu olmuş bir gülümseme vardı....:img-blush

şimdi ne var bunda demeyin.....insanı sevgilisi öpünce o da yanakdan o yüz ifadesini takınırmı canım....

birde siz bakın diyecegim....:img-pilot

o sahne elinde olmayan arkadaşlarda...(ki hiç sanmam herkesde full bölüm var :img-hyste ) http://www.youtube.com/watch?v=bIvift4xGRs nin 4.04 sn bakınız...

utanmış bir ifade demiştim yok yok..utanmış degil ...sinsi bir gülüş....:icon_whis

bora.asli
13-03-07, 04:42
Modemim arıza yaptı, 2 gün foruma giremedim, sayfalar almış başını gitmiş...

Uzun süre neresinden başlasam okumaya diye düşündüm..önce haberler başlığını okudum ve sonra bu başlığa geldim..hala da burdayım..gecenin bu saati oldu ve nihayet şimdi bitirdim yazılanları okumayı...

Öncelikle buluşmalarla ilgili yazılanları okudum ve o kadar güldüm ki anlatamam..sevgili blue, zeytine, eftelya, demetarss, uçurtmam, duar eflatun, ve şu anda adını yazmayı unuttuysam affına sığındığım diğer arkadaşlarım, yüzümdeki tebessüm, ardından attığım kahkahalar, eski günlerin gözümde canlanması, an be an değişen duygularım (çünkü çok sık gözlerim doldu) beni tuhaf bir duruma getirdi..TE demiş ya asker ya da sınıf arkadaşlığı diye aynen öyle..sanki son sınıftayız, okul bitiyor, perşembe gecesi mezuniyet töreni var ve biz kep giyicez..bütün hissettiğim buydu yorumlarınızı okurken..

nilnisama yarın gündüz geçmiş olsun derim özelden ama burdan da demek istiyorum..canım arkadaşım, sıkma canını..söz uçar yazı kalır ama bizim sözlerimiz beyhude değil..en sağlamından, en harbisinden..senin sözlerin benim kalbime kazınmış..varsın foruma yazamamış olsun nisamın nili..onun sesi hergün kulaklarımda çınlar benim..

sevgili duarın baharda İzmir buluşmasına iştirak edebileceği olasılığını okudum..nasıl mutlu oldum anlatamam..hadi hayırlısı izmirliler gitgide çoğalıyoruz..bir de sevgili eflatun gelebilse:img-yes:
Çok sevindim duarın gelebilme ihtimaline diyorum çünkü muhtemelen ben 24 Martta aranızda olamıycam..yine de çıkmadık candan umut kesilmez diyerek sizlere şimdiden iyi eğlenceler diliyorum..

Set mekanları ziyaretleri konusunda herkes birşeyler karalamış..ben de daha önce defalarca yazmıştım..ama buraya bir kez daha yazmak istiyorum..
Eşim çok sabırlı benim..en son 2-3 hafta önce yaptığımız İstanbul ziyaretinin bir gününü benim için ayırdı ve Temmuz ayından sonra 2. kez sarıyer karakoluna götürdü beni:)
ve orada kapıdaki memurlara Çınarın evini sordu:)daha doğrusu Emirgan tarafları başlıklı bir soruydu:)
neyse..Allahın hikmeti işte şıp diye bulduk evi..hemen resimler çekildim..zile basarken, apartmanın önünde, sadece apartman..çeşit çeşit, desen desen:)
hatta sadece apartmanın resmini, artık ordan gitmek üzere hareket eden arabadan inerek, eşimin sabrının sınırlarını zorlamak suretiyle çekmiştim..
(aklıma ilk gelen sevgili eflatun oldu..zeytine den sonra ikinci tanıştığım forumdaşım oydu..nasıl da heyecanla anlatmıştı zilde Ç. Tarhan yazdığını..)

Sadece bir kaç öbek oturan erkekten oluşan bir kahvehaneye gittik oturduk çoluk çocuk..neden mi..çünkü orası Mavinin gazeteci Nejatla röportaj yaptığı yerdi..hatta o masa ve o sandalye..

Mavilerin evi..önündeki merdivenler veeee Çınarın Maviyi tutuklamaya geldiği gün Mavinin saklandığı merdivenlerde kızımla boy boy resimler çekildik..o sahneyi canlandırabilmek için ağlamaya bile çabaladım ama nafile..

En önemli mekansa sanırım parktı..o park nasıl önemsenmez, nasıl unutulur..meşhur kelepçe sahnesi, bir zamanlar birdik biz tektik sahnesi, kirazla mertin oyun parkı, ümitle jiletin buluşma noktası..kitap şeklindeki banklar, şiirler...ve inanın İzmirli bir aile olarak heryeri şıp elimizle koymuş gibi bulduk..Allah mı yardım etti, (kan çekti derler) HP mi çekti bilinmez..Masumlara daha önce gitmiş resim de çekilmiştik kaderdaşlarımla, o yüzden eşim "bak masumlar..girecekmisin içeri" dediğinde "ı ıhh" dedim..zaten kapalıydı..hatta Aksağın KAPALI levhasının üzerine keçeli kalemle yazdığı KAPATTIK yazısı bile silinmişti..

İlk Temmuz buluşmasına mavi bir puntoyla gittiğimizi, eşimi o arabayla gelirken her gördüğümde "çınar burdasın" dediğimi ve canım ablam zeytine ile İstanbulda bir çınar ağacının altında tanıştığımızı söylememe gerek yok herhalde..

Ne dizi yaa..hayatıma yön verdi 1.5 yıldır..duygularına gem vuramayan ben bu dizi sayesinde gemileri hepten yakmış bulunmaktayım..

bora.asli
13-03-07, 05:17
Röportajları ilk okuduğumda üzüldüm..TE sanki bizim canla başla üzerine yorumlar yaptığımız caanım dizimizi bizim kadar dikkate değer bulmuyor, "sonun ne önemi var mühim olan daim olan reytingler ve daim olan başarı" mı demek istiyor dedim..1,5 yıldır uğruna kendimizi hırpaladığımız dizi hakkında adam akıllı biz müşterileri memnun edecek bir iki cümle söylese fena mı olurdu..demek istediğim sonla ilgili değil, sadece dizi hakkında ve çınar hakkında ne düşünüyordu..en azından ucundan acıcık konuşsaydı..sonuçta biz onun suskunluğuna zaten alışkınız..tarzı bu olabilir ama ÖD gibi çok net olmasa da bir iki kuble bizi mutlu edecek cümle sarfedebilirdi..

Aslında çok da önemsemiyorum artık..herşey bitti zaten..bu saatten sonra kendimizi paralasakta ne dizinin sonu değişir, ne de TE nin karakteri..hep derim ya yetinmeyi öğreten dizi diye..bu bağlamda oyuncular da bu kategoride..oyunculardan da birşeyler aldık..her ne kadar istediğimiz röportajları vermese de TE..olsun vermesin..ona da eyvallah..zaten eyvallah demesem sesimi duyan mı var..

Hani senaristler demişler ya "Yarattığımız karakterler birer ruh, oyuncular da o ruhların bu dünyada giydikleri elbiseler" diye..çok doğru..
TE Çınar karakteri için biçilmiş kaftandı..belki de başkası oynasa bu kadar etkili olamazdı..şu saatten sonra başka oyuncuyla deneme şansı da olsa objektif olmanın mümkünü olmadığı için ben TE ye çok teşekkür ediyorum..bana Çınar karakterini bakışlarıyla, gülüşüyle, dayı dayı yürüyüşüyle, Maviyi koklamasıyla, (3-4 bölüm öncesine kadar yoktu bu muhabbet..adam maviyi sürekli kokluyordu ama nedense son bölümlerde dile geldi) can yakarım, adamın canını alırım derkenki yaptığı vurgu ve tonlamasıyla, Mağğvviihhh derken içimden ılık birşeylerin akmasına sebep olmasıyla, sürekli mavinin saçlarıyla ve kulaklarıyla oynamasıyla, (kusura bakmayın ben başka hiçbir dizide böyle bir olaya rastlamadım) kazak giyişiyle ve bere çıkarışıyla,(maviyle birbirlerine sarılmaları hakkında ayrı bir uzun yorum yazabilirim:)) kısacası herşeyiyle yaşıyormuş gibi hissettirdiği için..demek ki neymiş..iyi oyuncuymuş..daha da iyi olacak inşallah..bir de akıcı bir röportaj verebilse..ütopya biliyorum ama belki 40 kere söylersem olur:)

ÖD hakkında yazacak hem çok şey var hem de yok..ben zaten onun hakkındaki duygularımı hep açık ettim..başarısı ayakta alkışlanası..şapka çıkarılası..güzelliği destan olası..çok yazdığım için tekrar etmek istemiyorum aslında..Mavi karakterini ondan daha iyi canlandıracak birini düşünemiyorum, tanımıyorum da..ama söylemeden edemem, röportajı tam karakterine yakışır şekilde net, doğal, akıcı, (Türkçesine rağmen) kısacası samimiydi..boşuna sevmiyoruz biz bu kızı:)

eflatun
13-03-07, 05:36
Simdi de ben cok duygulandim sevgili bora-asli'cigim, hakikaten de mezuniyet oncesi hepimiz kendi yollarimiza gitmeden onceki son gunler gibi... O tanisma sabahi senin ve zeytine'nin eslerine hayran kalmistim. Sizler icin onemli olan bir sevgiyi paylasmak ve sizin bu ani yasamanizi saglamak icin onca yolu katedip gelmislerdi. Tabii bayanlarin sayisi artinca mekani terketmenin daha iyi olacagini dusunduler ama sizleri hep beraber masda gormek cok hosuma gitmisti. Yasasin Izmir'in beyleri diyecegim ama Izmir'li olmayanlar kirilacak:img-wink:

Benim soylemeye calistigim buydu sevgili duar. Bu satirlar, bu anilar, HP'in kazandirdiklari... Bolum yorumlari basliginda senin sozunu ettigin dusunceleri dile getiriyoruz zaten. Ben yazilmasin demiyorum. Zaman zaman ciddi elestiriler yapmis hatta sarkazm'dan bile yararlanmis ben hatalari yazmayalim diyor olamam degil mi? Sadece bu basligi sevgimize ve anilarimiza, hatirlamak isteyecegimiz kazanimlara biraksak diyorum...

Argosy
13-03-07, 05:52
Hurriyet gazetesindeki haberi bulundugum yer itibariyle ilk okuyanlardan birisiydim belki de..Toplu resmi gorup altindaki yaziyi okuduktan sonra, ne TE nin ne OD nin ne de UY nin soylediklerine dikkat etmedim dersem yalan olmayacak..

Benim o yazida takildigim ve onlar da en az benim kadar bizler kadar bu diziden ayrildiklari icin uzulmusler dedigim, "stop! sozunden sonra birbirlerine sarilip aglayan yonetmen ve oyuncular " cumlesi oldu.

Su son 20 bolumdur , belki de en cok kizanlardan birisiydim, yonetmene, senaristlere...Resimden de anladigim kadariyla onlar bu is bittigi icin seviniyorlar bile..Ama ya oyuncular....Onlarin da orada kurmus olduklari, 2 yil boyunca omuz omuza emek verdikleri yapimin, bitiyor olmasina benim kadar gozyasi dokuyor olmalari beni bir kez daha gururlandirdi ayni zamanda huzunlendirdi..Demek ki onlar da en az benim kadar uzulmusler Mavi-Cinar ( iyi tamam Aksagi da ekliyorum:icon_whis ) dan ayrilacaklari icin..

eflatuncugum elimde degil asagidaki bolumleri son kez yazmak istiyorum.,Icimdekileri bosaltmak....

Hala ikinci sezon bizlere cektirdikleri tum izdiraplardan (evet her hafta acaba su aska biraz daha onem verecekler mi diye beklemek, gercekten bir izdirapti benim icin) dolayi oncelikle senaristlere, cektigi diger tum karelerin muhtesemligine ragmen, -benim ve bircogumuzun diziyi izleme sebebimiz olan- Mavi-Cinar sahnelerinde gosterdigi -ve bunu bilerek yaptigindan neredeyse emin oldugum- ozensizliginden dolayi yonetmene cok kizginim..

Bizler bu diziye neredeyse hayatimizin en onemli noktalarindan fedakarliklar ederek baglandik..Kimimiz cocuklarini ihmal etti bazen, kimimiz islerini...Ama sonucta bu dizi icin yapildi tum yorumlar, klipler, senaryolar...Ve bu bagliligimiza ragmen , o muhtesem ikilinin birlikte , yanyana olduklari sahneleri kirpilmadan , kesilmeden izlemeyi yada daha doyurucu repliklerle bezenmis sahnleri izlemeyi hakettigimizi duusnuyorum..Tipki ilk sezonda oldugu gibi..

Ama bunu ilk once senaristler layik gormediler bize..Nasil sonlandiracaklarini bilmedikleri bir adalet kavramina takildilar, onu da ellerine yuzlerine bulastirdilar...Aksak karakterine neredeyse uzerinde gunlerce calisilmis replikler yazarken(bu arada UY de bu repliklerle tabii ki konusturacak oyunculugunu:img-polic ) ,arada kalan Mavi-Cinar askina replik yazmayi bile unuttular.Sn bolumlerde bunu iyice abarttilarinin dusunuyorum....Bazen TDG nin, OD ve TE yi yanyana getirip "bugun size replik yazilmamis, akliniza geleni soyleyin..Zaten topu topu 1 dakika kadar goruneceksiniz, aman ha oyle samimiyete falan gerek yok!!!! ilk sezondaki oldurucu bakisalari , gulusleri de atmayin!!!! sure kisitli ona gore" dedigini,tahmin eder oldum..BUnun uzerine de uc bolum arka arkaya gelen meshur!!! mavinin kokusunun soz konusu oldugu sahneler (cunku Te nin aklina baska replik gelmemis kanaatimce) ve OD nin kah gulusu kah kizarmasiyla sonuclanan o bir iki dakikalik sahneler..

Iste yukarida yazdigim ve gormeyi arzu ettigim nedenlerden dolayi kziginim senaristlere ve yonetmene ve tabii ki yayinlayan kanala da ...

BU diziyi izledigim icin bir gun olsun pismanlik duymadim..Her zaman gurur duydum..Benim icin bir ilkti HP..Turk dizilerine yillar sonra gecis yapmam da bir ilkti..Ve kalitesiyle verdigi oyunculuk dersleriyle de hep tek olarak kalacak..eflatun un da dedigi gibi, HP den sonra izlemeye basladigim hic bir dizide oyunuculuk adina boyle mukemmelik goremedim ben..Dizimin her oyuncusu tek tek alinlarinin akiyla ciktilar bu isin icinden..Kendilerine cok gorulen , yazilmayan repliklere ragmen..Zaten repligi bol olan yeterince oyunculuguyla konusuyordu.:icon_whis

Hep mutlu son diye direttik ama su saatten sonra olsa ne olur, olmasa ne..Mutsuz biterse icimde bir huzunle anip belki de eski bolumlerini izlemeyi dusunmem bile...Mutlu son olsa da benim icin birsey degismez cunku 50 bolum boyunca mutsuz, huzursuz gordugum ciftimi son dakikalarda beraber gormusum ama doyamamisim ne fayda.:icon_sorr Tek istegimiz, kucuk bahceli bir evde , kah kavgali, kah mutlu bir aile gormekti. O eriten bakislari, tutkulu bagliligi, doyasiya hissetmekti.... olmadi...Kaderimize kustuk..Iste bu yuzden son sahnede, yillar sonra mutlu bir sekilde el sallayan Mavi Cinar beni pek tatmin etmeyecek acikcasi..:icon_sorr Olsun ne yapalim! Yine de izledigim her karesine degerdi, hepsi birbirinden essizdi...

Bitti , gidiyorlar iste...Onlar da en az benim kadar huzunlu, uzgun..Onlar birbirlerine sarilip aglarken ben de buradaki forumdaslarimla agliyorum...:icon_cry:Cunku bu diiz bana gercekten cok vefali dostlar kazandirdi.Benimle birlikte kalpleri atan, uzulen, sevinen dostlar..

Not: Arkadaslar , sevgili dml beni kirmayarak , hepimizin cok severek dinledigi meshur cennet isimli sarkiya harika bir klip yapti.. You tube dan izlemenizi tavsiye ederim..Ayrica dml cigime de sonsuz tesekkurler...

NOt2: Sozleri onemsemedim dedim ama TE nin takildigim bir sozu oldu..Hatalarimi, kimlerle calisacagimi gordum artik demis kendisi...Umarm hatalara baktigimiz pencere aynidir.:img-wink:

Cok uzatmisim ozur dilerim,,,

bora.asli
13-03-07, 06:08
Simdi de ben cok duygulandim sevgili bora-asli'cigim, hakikaten de mezuniyet oncesi hepimiz kendi yollarimiza gitmeden onceki son gunler gibi... O tanisma sabahi senin ve zeytine'nin eslerine hayran kalmistim. Sizler icin onemli olan bir sevgiyi paylasmak ve sizin bu ani yasamanizi saglamak icin onca yolu katedip gelmislerdi. Tabii bayanlarin sayisi artinca mekani terketmenin daha iyi olacagini dusunduler ama sizleri hep beraber masda gormek cok hosuma gitmisti. Yasasin Izmir'in beyleri diyecegim ama Izmir'li olmayanlar kirilacak:img-wink:

Benim soylemeye calistigim buydu sevgili duar. Bu satirlar, bu anilar, HP'in kazandirdiklari... Bolum yorumlari basliginda senin sozunu ettigin dusunceleri dile getiriyoruz zaten. Ben yazilmasin demiyorum. Zaman zaman ciddi elestiriler yapmis hatta sarkazm'dan bile yararlanmis ben hatalari yazmayalim diyor olamam degil mi? Sadece bu basligi sevgimize ve anilarimiza, hatirlamak isteyecegimiz kazanimlara biraksak diyorum...

Sevgili eflatun..
Aslında bu başlığın açılması ne kadar iyi olmuş diye düşünüyorum bir kez daha. HP ve HPnin bana yaşattıklarıyla ilgili yazacak ne çok şeyim varmış bir kez daha farkına vardım..hatta yazarken düşündüm acaba şunu da yazayım mı, bunu da yazsam ayıp mı olur diye..o kadar çok anı var ki hafızamda bu sayfaları dolduracak..hepsini yazamam elbet ama beni derinden etkileyen, hüzünlü, sevinçli, aklıma ne gelirse paylaşmayı çok isterim..

İnsan sevdiğini yerden yere vururmuş hesabı biz de yeri geldi eleştirdik, yerin dibine soktuk, yeri geldi göklere çıkardık dizimizi..hala daha ben mantıksızlıkları görmezden geliyorum..sanki o saçmalıklar hiç yaşanmamış, mantık hataları hiç yapılmamış gibi..bunun da tek açıklaması diziye gönülden bağlı olmamızdır..bakıyorum da mantık hataları sayfasına hiç girmiyorum ben..neden..görmek istemiyorum..aklımda hep iyi şeyler kalsın istiyorum..elbette ki aksağın o tünelden kaçış anını hatırlayıp gülmekten yarılabilirim ama bu sadece yüzümü gülümseten bir sahne olarak kalacak aklımda..keşke "bu ne ya..yazıklar olsun..tez elden bu diziyi takip etme eylemine bir son verilmemli" diyebilseydim..diyemedim..denmiyor..neden.. bir ilk..bir dizi ama ilk..daha önce bir hiçbir dizi bu yaşadıklarımıza vesile olmadı..pişman mıyım.. asla..yine olsun yine izlerim..final yapmaları bile beni buhrana sürüklerken nasıl derim bunu..

Hele ki oyuncuları nasıl eleştirebilirim..kızarım, söylenirim belki ama sadece o kadar..bana hissettirdiklerinden sonra hele..hatta ve hatta bir bakmışsınız üç beş ay sonra gaye şeni bile affetmişim..

Galiba blue sormuştu tam hatırlayamıyorum..yumurta mı tavuktan tavuk mu yumurtadan hesabı diz mi forum mu diye..bence her ikisi de..dizi vesilesiyle forum..ama forumun kapsamı içerik olarak çok daha geniş çok daha anlamlı..
tartışmalar olsa da şu forumda ve forum sayesinde hissettiğim, yaşadığım
bir tek günü bile asla unutamam..

Hiç olmazsa son günlerimizi huşu içinde geçirelim dimi..huşu derken imalar olmasın demek istedim:img-yes:

sevgiler..

öjeni
13-03-07, 08:16
Bu sabah işyerinde koridorda dalıyordum bir arkadaşa
Siz sabah karşınıza çıkanlara günaydın dersiniz dimi? Bu arkadaş sabah beni koridorda gördü uzaktan bend tebessüm etim tam günaydın diycektim. Parmağını kaldırdı ve aynen şöyle dedi. Büyük güne 2 gün büyük güne 2 gün..
ama birde sırıtıyor ki sormayın. Kafamı aynen çevirdim yoluma devam ettim. Arkamdan günaydın diye bağırıyordu pis şey

hyoldas
13-03-07, 08:37
Sevgili MaviÇınar'cığım;
belki uslubumdan dolayı kırıcı olabilirim. Ama içimden geçenleri öyle güzel bir şekilde dile getirmişsin ki ! Başka bir sözüm yok inanın!

Çınar karakterini bu kadar az benimsemiş olması, duygusal olmaması, biz bir nevi hiçe sayması ve onca zaman kandırılmış gibi hissetmeme neden oluyor. Bu konuda yanlış anlaşılmak istemem. TE için değil sadece bütün sanatçılar bizlerin sayesinde ekmek yiyorlar. Bize biraz daha önem versinler sadece rollerini iyi yapmakla kalmayıp o role bürünsünler. Şurada geçen sene eleştirdiğimiz Aşk Oyunu'nun bu kadar başarılı olabilmesinin sebeplerini düşünelim. Oyuncu bile olmayan insanların verdiği röportajları, uyguladığı politikalara bakıyorum. Onlar bile rollerine bürünmüştü. Hayran kitleleri memnundu en azından...

Evet çok bencilce olduğunu bende biliyorum. Onlar Çınar ve Mavi değil ama dizi devam edene kadar bizi bu rüyadan uyandırmasınlar. Çınar ve Mavi gibi düşünsünler. Onların aşkını yaşatsınlar bize...
Acımasızca eleştri değil, yerden yere vurma değil sadece talep!
Son Arzu....

bu sabah foruma düsen haberle bende uzun zamandir düsündügüm ancak kimseyle paylasmadiklarimi yazdim.
özde Timucin Eseni anlamak icin özel caba gösteremiyecegimi belirtim.
kendisinden tüm oyunculardan bekledigim bir beklentim vardi.
diger oyuncular gibi kendi karekterini sahiplenmesi.

O rol icin nasil hazirlanildigini, canlandirilan karekterin oyuncuda biraktigi etkiyi, kisacasi karekterin büyüsünden bahsetmesini arzuladim.
evet böyle naif ve belkide luzumsuz isteklerimin olabilecegini bende burada farkettim. öncesinde böyle bir istegimin olabilecegi aklimin ucundan gecmezdi.

en anlasilir örnegim belkide su olabilir, bu diziden birisine ait oldugu icin ..
Yakup karekterini oynayan Hakan Boyav in kalbinden geldigi cok belli sicak kaporta Yakup yorumunu animsiyorum. cok kisa bir yorumdu o ama H.Boyav öyle heyecanla ve net anlatmisti ki halen gülümseme ile animsiyorum.

tekrarlamak isterim bu sadece bir dilek, kücük bir beklentiydi... unuttum gitti.
keske T.Esen kadin hayranlarina ragmen Cinara sahip ciksaydi, onu birazda kendisi anlatsaydi diyorum.

demetarss
13-03-07, 08:49
İnsanı en fazla çok sevdiği hayal kırıklığına uğratmaz mı? Çok değer vermediğin birinin yaptığı aslında seni çok kızdıracak bişeyi çok da önemsemezsin ama hayatında çok fazla yer tutan en sevdiğinin yaptığı küçücük birşey uykularını kaçırır, neden böyle oldu diye üzülür ağlarsın. Bizim yaşadığımız da bu, enazından benimki..

Hani bir söz vardır,annelerden çok duydum dizilerde yada gerçek hayatta. "Benim çocuğuma sadece ben bağırabilirim." Yanlışını görürüm cezasını veririm ama başka bir aynı konuda bir laf etmeye kalkarsa en önce ben savunurum, kimseleri konuşturmam durumu. Siz anneler iyi bilirsin sanırım. Hırsız Polis bizim çocuğumuz hepimizin, neler fedekarlık edip burada onu konuştuk, övdük, yücelttik, kaldırılmasından diye uğraştık, kampanyalar düzenledik. Yaptığımız herşeye değer helal olsun. Ama bizi hayal kırıklığına uğrattığında da yine kendi içimizde hüznümüzü paylaştık. Dışardan kimseye HP ye kızgınlığımı söylemedim, söylemem, bu dizi benim için efsanedir ve yıllar sonra aynı şeyi söylüyor ve düşünüyor olacağım buna eminim..

Fırsat bulduğum heryerde yazıyor ve söylüyorum diğer sevgili dostların da dediği gibi, nasıl biterse bitsin bana yaşattığı hergüzel anın hatırına ve bana kazandırdığı tüm dostlar için bu diziyi herzaman sevgiyle ve gülümseyerek hatırlayacağım ve emeği geçen herkese de daima minnettar olacağım.

Sevgiler..

güller diyarı
13-03-07, 08:58
Bu sabah işyerinde koridorda dalıyordum bir arkadaşa
Siz sabah karşınıza çıkanlara günaydın dersiniz dimi? Bu arkadaş sabah beni koridorda gördü uzaktan bend tebessüm etim tam günaydın diycektim. Parmağını kaldırdı ve aynen şöyle dedi. Büyük güne 2 gün büyük güne 2 gün..
ama birde sırıtıyor ki sormayın. Kafamı aynen çevirdim yoluma devam ettim. Arkamdan günaydın diye bağırıyordu pis şey

ben olsan direk dalardım nefret ediyortum bitecegi ile dalga geçtiler mi

eftelya61
13-03-07, 09:50
Düşlerde sevdim seni söyleyemedim
Sessiz öptüm nefesini söyleyemedim

Sana ben şiirler sözler büyüttüm
Sana ben baharlar yazlar büyüttüm
Sana ben hummalı gizler büyüttüm
Söyleyemedim

Şarkılar yazdım sana okuyamadım
Hep yanımdaydın oysa dokunamadım

Sana ben hayaller düşler büyüttüm
Sana ben gözümde yaşlar büyüttüm
Sana ben hummalı aşklar büyüttüm
Söyleyemedim
Cevdet Bağca

Bu sabah güne dilekce'm sayesinde Hüseyin Turan'ın eşşiz sesiyle bu sözlerle başladım.. Bizim HP'ye olan hislerimizi ne güzel anlatıyor..

Perşembe gecesi bora.asli'mında söylediği gibi mezun oluyoruz, hepimiz halbuki bütünlemeye, tek ders sınavına kalmak istediğimiz halde hepimizi mezun ediyorlar:sad53:

Hayatımda birçok şeyin ilkini yaşamama vesile olan HP'den ayrılmak istemiyorum ve benim söyleyecek başkada bir sözüm yok.. Yazamıyorum, konuşamıyorum hatta ağlayamıyorum bile artık..

nilnisa
13-03-07, 10:27
şiiiişşşşşt,çaktırmayın,tamamen yasadışı yöntemlerle şu an buradayım hemen gideceğim:icon_whis

sizleri çok özledim,yazmayı da ama ne yapalım kader utansın....

tekrar ne zaman girebilirim bilmiyorum ve şu an gerçek anlamda imkansızlıklarla boğuşuyorum,bitirmeden hırsız polise elveda siz dostlarıma ise görüşmek üzere diyorum:sad53:

yazan:vuslat/ağlak/military ve şimdi de yasaklıwoman:img-hyste

fazla dedikodumu yapmayın haa!!!vuslatwoman heryerdedir,herşeyi görür ona göre(bir istediği vuslatı göremedi o ayrı:img-wink: )bye

gülüm_su
13-03-07, 11:13
yeri burasımı ,neresi tam bilemedim ama bildiğim tek şey az önce Youtube'de
sevgili dml'nin hazırladığı klibi izledim canım ellerine,emeğine sağlık harika olmuş özellikle baştaki çınarın savunmasının olduğu sahne herşeyi 49 belkide 50 bölümü nasıl da anlatıyo ''herkesin her insanın yeni bir başlangıç yapmaya hakkı vardır''işin özü bu,son noktası,başlangıcı bu.

NOT:MUTLU SON İSTEĞİNİ KAYBETMEYEN İZLEYİCİ

FEL!ADE
13-03-07, 11:18
Bütün renklerin aynı hızla kirlendiği yerde şair niçin birinciliği beyaza vermişti dersiniz?

Cemal Süreya, "Yalnızca eleştirebildiğimiz şeyler bizimdir" derken neyi anlatmıştı ya?

"Gönül umduğundan küser" diyen halk Iskandinavya topraklarından mı sesleniyor?

Bu forumda buluşan herkes HP'yi sevdiği için burada. Kimsenin kimseden fazlası eksiği yok. Üslup farkları, dil farkları, bakış açısı farkları var doğal olarak. Olmasın mı?

yine sakin bakis acisiyla beni durultan esss oldu ..
" gönül umdugundan küser " evet buna yakin hissetiklerim. bugün daha sakinim sanirim ve almanlarin bir sözü vardir : " gözler kendilerine , kulaklar baskalarina inanirlar. ! "
bende careyi, hayal ürünü kahraman Cinar in gözlerinde ki samimiyete inanmakta ve buna siginmakta buldum. Okuduklarimi yok sayiyorum.
böylesi daha kabul edilebilir.

Sevgili MaviÇınar'cığım;
belki uslubumdan dolayı kırıcı olabilirim. Ama içimden geçenleri öyle güzel bir şekilde dile getirmişsin ki ! Başka bir sözüm yok inanın!

Çınar karakterini bu kadar az benimsemiş olması, duygusal olmaması, biz bir nevi hiçe sayması ve onca zaman kandırılmış gibi hissetmeme neden oluyor. Bu konuda yanlış anlaşılmak istemem. TE için değil sadece bütün sanatçılar bizlerin sayesinde ekmek yiyorlar. Bize biraz daha önem versinler sadece rollerini iyi yapmakla kalmayıp o role bürünsünler. Şurada geçen sene eleştirdiğimiz Aşk Oyunu'nun bu kadar başarılı olabilmesinin sebeplerini düşünelim. Oyuncu bile olmayan insanların verdiği röportajları, uyguladığı politikalara bakıyorum. Onlar bile rollerine bürünmüştü. Hayran kitleleri memnundu en azından...

Evet çok bencilce olduğunu bende biliyorum. Onlar Çınar ve Mavi değil ama dizi devam edene kadar bizi bu rüyadan uyandırmasınlar. Çınar ve Mavi gibi düşünsünler. Onların aşkını yaşatsınlar bize...
Acımasızca eleştri değil, yerden yere vurma değil sadece talep!
Son Arzu....

hyoldas

bu konuda cok yakin düsündügümüzü önceden de farketmistim.
oyuncularin mesleklerini yasama sekilerinde veya sunumlarinda farkliliklar oldugunu biliyoruz. bazisinin tamamen izleyicisi ile bütünlesme yolunu bazisinin mümkün oldugunca onlara mesafeli olmayi sectiklerini de.. bunun sebepleri kendilerinde gizli, onlarin kararlaridir saygi duyuyorum.
biz arzumuzu disa vurduk , bunun icinde gocunmadik. naif ve luzumsuz isteklerimiz devam eder mi etmez mi bunu zaman belirleyecek.

selamlar ve simdiye dek gösterdigin olaganüstü cabalarin icin tesekkürler hyoldas cim ;)

duar
13-03-07, 11:30
Nerelerdesiniz arkadaşlar?????

İşi gücü serdik tam tekmil forumdayım ama kimseden ses soluk çıkmıyor. Bari bir anı daha anlatayım. Gerçi bu olaydan sonra forumda bazı tatsızlıklar yaşamamıştık ama sonra tatlıya bağladık.:img-wink:

Bir yaz günü işten kaçabilen ve izin alan arkadaşlarla, bunlar Meline, ben, jalem ve ucurtmam oluyor. Rumeli Hisarına kahvaltı etmeye gittik. Uzun zamandır görüşememiştik ve konuşacak çok konumuz vardı....

Heyecanla buluştuk. Bir taraftan boğaz bir taraftan nefis bir kahvaltı, diğer taraftan şenşakrak kadınlar güzel bir gün geçiriyorduk ki.... Meline allakbullak bir yüz ifadesiyle ""inanmıyorum şu gelenlere bakın""" demez mi???? o anki 3-5 dakikayı hatırlamıyorum. Olayı idrak edişimi falan... TE ve sevgilisi DÖÇ de aynı yere gelmişlerdi ve dibimizdeki boş masaya oturmuşlardı...

Bizim halimiz görülmeye değerdi doğrusu.... Konuşacak konu bulamıyorduk. Ne desek diziden bahsediyoruz sanacaklar diye tedirgin bir halde oturup boğazın karşı kıyısının güzelliklerine, bu civardaki sakin piknik alanlarının tariflerine falan daldık.... Tamam TE ile aynı ortamı paylaşmak iyi güzeldi de bizim konuşmak istediğimiz bir sürü şey vardı diziyle ilgili... Ama biz onların konuşmalarını duyduğumuz gibi onlarda bizim konuşmalarımızı duyuyorlardı. Hatta bir ara Özlem diye bir arkadaştan bahsetmiştik de ikiside kulak kabartmışlardı. Hatta bir ara biz o kadar gülmüştük ki onlarda sanki bizi dinleyip hafiften gülümsediler... :icon_whis

Neyse biz 4 basireti bağlanmış kadın öyle melül melül bunları izledik sonrada onların kalkıp gidişlerine bakakaldık. Daha sonradan meline keşke gidip ""buradaki bu 4 kadın , 2 de kalbi burada olan kadın sizin sayenizde, sizin oynadığınız dizi sayesinde bibirini buldu buun için size teşekkür etmek isteriz "" deseydik dedi de hepimiz neden konuşmadık diye daha çok acı çektik....

Bir Rumeli Hisarı buluşması sonu set turu macerası daha var ama onu yaşanlar aslında meline ve Jalem eğer uygun görürlerse onu da onlar anlatsın.... ÖM la baskı yapmanız gerekebilir ama o da çok hoş bir anı benden söylemesi.....

hyoldas
13-03-07, 11:42
Düşündüm taşındım bizimkilere slogan yazmaya karar verdim!
Lütfen devamını getiriniz canlarım!

Slogan 1-

Ekranların en güzel üst baş çıkaran çifti final bölümüyle perşembe günü sizlerle

Slogan 2-

Susayan ve dayanamayanların dizisi Hırsız-Polis perşembe saat 22:00 de final bölümüyle ekranlarda

Slogan 3-

Mutlu aşk varsa da mutlu son yoktur diyorsanız Hırsız Polis muhteşem kötü finaliyle sizlerle

FEL!ADE
13-03-07, 11:43
Neyse biz 4 basireti bağlanmış kadın öyle melül melül bunları izledik sonrada onların kalkıp gidişlerine bakakaldık. Daha sonradan meline keşke gidip ""buradaki bu 4 kadın , 2 de kalbi burada olan kadın sizin sayenizde, sizin oynadığınız dizi sayesinde bibirini buldu buun için size teşekkür etmek isteriz "" deseydik dedi de hepimiz neden konuşmadık diye daha çok acı çektik....

cok güzel bir ani bu, paylastigin icin tesekkürler :)

benim buradan tanidigim Duarin; onlara ( ona mi demeliydim ) gidip biz HP konusuyoruz sizde katilin demesini beklerdim acikcasi.:img-yes:
neyse bir daha ki yasantiniza diyeyim :)

eftelya61
13-03-07, 11:59

Slogan 1-

Ekranların en güzel üst baş çıkaran çifti final bölümüyle perşembe günü sizlerle

Slogan 2-

Susayan ve dayanamayanların dizisi Hırsız-Polis perşembe saat 22:00 de final bölümüyle ekranlarda

Slogan 3-

Mutlu aşk varsa da mutlu son yoktur diyorsanız Hırsız Polis muhteşem kötü finaliyle sizlerle

Devam edeyim olacakmı bilmiyorum ama

Slogan

İçimizde gizlediğimiz duyguları açığa çıkaran Hırsız Polis son noktayı Perşembe akşamı saat 22.00'de koyuyor, kaçırmayın, kaçırırsanız üzülürsünüz..

Slogan

İzleyicisini, vuslatı bekleyen kumrulara döndüren Hırsız Polis Perşembe akşamı saat 22.00'de son bölümüyle ekranlarda

NilueferM
13-03-07, 12:01

Slogan 1-

Slogan 2-

Slogan 3-

Bi slogan da benden olsun

Slogan 4
Hayatlarinda tertemiz bi sayfa acmaya hazirlanan Cinar ve Mavi, kaderin onlara bu sayfaya ne yazdiracagini merak ediyorsaniz Persembe günü saat 22:00 de final Bölümünü sakin kacirmayin

Ben sahsen bu sayfaya kendi isimlerini ve altinda da imzalarinin yazilmasini istiyorum ve tabiki bir de bebeklerinin adinin yazilmasini istiyorum:happy0064

demetarss
13-03-07, 12:03
Ahh Duarcım bak o günü anlattın yine hüzünlendirdin beni, ben hocamla toplantı yaparken siz hatunlar orada ne eğlenmiştiniz, telefonla arada beni de bilgilendirmiştiniz allahtan..

Benim için sizlerle ilk tanıştığım hisar kahvaltısının yeri de başkadır. O gün seni, Uçurtmamı, Jalemi, Melineyi ve Eflatunu karşımda ilk kez görsem de sizin sıcaklığınızla çok keyifli birgün geçirmiştim. Ardından yaptığımız set turunda yine bir masumlar vakası yaşanmıştı hatta sizin o an'a ait fotoğraflarınız elimde mevcut:) O buluşmadan beri de ne keyifli kahvaltılar, buluşmalar, günler geceler geçirdik.. İşte bak bunları düşününce onlara yine teşekkür edesim geldi hatta imzama yazayım dedim..:img-yes:

duar
13-03-07, 12:04
cok güzel bir ani bu, paylastigin icin tesekkürler :)

benim buradan tanidigim Duarin; onlara ( ona mi demeliydim ) gidip biz HP konusuyoruz sizde katilin demesini beklerdim acikcasi.:img-yes:
neyse bir daha ki yasantiniza diyeyim :)

Benim tanıdığım duar'ında pek basireti bağlanmazdı ama.... Bu dizisi sözkonusu olunca ben de kendimi tanıyamıyorum.

Mesela ben dizinin müzikleri CDsini o kadar uzun zaman sonra aldım ki.... Sanki çocukça bir sevdanın peşindeymişim gibi geliyordu. Ama almayı çok da istiyorum. Taksim'de büyük bir kitapçıdan yanında ağır abi modundaki kitaplarla birlikte aldım dayanamadığım bir gün....:img-cool2

Tezgahtara ne mesajlar vermeye çalıştım acaba?????? Bakalım Bu HP bize daha neler yapacak.... Bitse de etkisi yıllarca sürecek....

meline
13-03-07, 12:12
Anlatayım bari.....aynı gün değildi herhalde başka bir buluşmamızda jalem,uçurtmam,duar ve ben,, yüreklerimizde iki dostu daha alıp yine buluştuk Hisar'da...ayrılmadan önce set turumuzu yapalım dedik,,sevgili uçurtmam kaptanım bizi Masumlar'a götürdü..baktık çekim var...duar ve uçurtmam yaklaşmak istemediler...(hep derim cool oyunculara cool hayranlar şeklindeyiz daha o zamanlar) .. ama benim ve jalemin Uğur YÜCEL hayranlığı da bilinir zaten,, ezeli bir durum...neyse biz bi yakına gidip bakalım biraz dedik diğer bayanlar arabadan çıkmadılar uzaktan bizi izliyorlar...baktık masumlar tayfasının çekimi var,, yanlış olmasın ya 36 ya 38. bölüm falan...Jilet kapıdan girip çıkıyor sürekli,, arada Yakup ve Arsen'i görüyoruz..bu arada biz kendimizi o kadar alakasız hissediyoruz ki.. dışarda teknik ekipten arkadaşlar muhabbet etmeye başladı bizlerle..''nereden geliyorsunuz? hayran mısınız?'' falan filan,, biz ser veriyoruz sır vermiyoruz adam utanmayalım halimizden diye bizi rahatlatmaya çalışıyor..''geçenlerde Trabzon'dan gelenler oldu..taa oralardan kalkıp görmeye gelmişler..'' falan aaa öyle mi,, bak bak diyoruz....sonra bi haber geliyor on dak. sonra ara var UY dışarı çıkacak diye...

Tam on dakika sonra Uğur baba masumların önüne çıktı,,,jalem bi cesaret seslendi..''Uğur Bey bi foto alabilir miyiz?'' tabii buyrun cevabını duyan ben bütün tabularımı yıkıp..''peki biz yanınıza gelebilir miyiz'' cevap tabii buyrun...''Uğur Bey size bi sarılabilir miyim?'' tabii buyrun...''Peki sizi bi öpebilir miyim?'' tabii buyrun...ben hayranlarına bu kadar güzel teslim olan birini görmedim...(başka ünlüye sarılma teşebbüsüm olmadığındandır belki de)

bu arada jalem denklanşöre basıyor durmadan..sonra üçümüz bir çekildik birkaç poz..biraz sohbet eder gibi olduk,, benim ağzım kulaklarımı geçmiş,, boynumun arkasından fiyonk vaziyette...harika bi deneyimdi..sonra bıraktık rahat çalışmaları için ,,, oradan ayrıldık...

dönüşte bizi arabada bekleyen kızlarla attığımız çığlıkları anlatamam.. mahalleli bi ayaklanmıştır...ama belki de alışmışlardır onlar da bilemiyorum........

Daha sonra orada çekilen resimleri harika çerçeveler içinde hediye etti bana jalem,, hem de eşi uğraşmış,, çerçeveletmiş,,büyütmüş,, bana getirsin diye jalemin görev yaptığı yere götürüp bırakmış sağolsun...

şu anda ,, evimin en çok görünen yerine asma cesaretim hala yok ama bu güne kadar yaşadığım en heyecanlı dakikalardan birinin şahiti fotolarım ,,benim için çok değerli...

HP 'den sonra böyle güzellikler yaşandı işte,,eminim birçoğumuz yaptık bazı çılgınlıklar...:img-blush

zeytine-35
13-03-07, 12:14
biraz önce kardeşim aradı
aramadın beni ? h.sonu neredeydin ? o siteme başladı ben savunmaya geçtim aramızda geçen konuşma..........................

h.sonu forumdan arkadaşlarla kahve içmeye gittik

yaa sen iyice unuttun bizi yaaa abla senin dizi 2 gün sonra bitiyor mu?
evet(güldüğünü ve farkettirmemeye çalıştığı gülümsemesiyle)
aaaa sen üzülürsünde şimdi artık kaydettiklerini seyreder durursun

evet, sen niye aramıştın dalga geçmek için mi? hem sen seyretmiyorsun ki ne bu ilgi alaka?

yok son 4-5 bölümü seyrettim ama geç yayınlanıyor uyuya kalıyorum (tv karşısında uyumak bizim ailede ırsi :icon_whis )
çok güzel bir diziymiş ,adamı ne güzel öldürdüler seyrettin mi? h.sonu bana gelecekmisin?
hayır ayşe :icon_twis

gidersem kardeşime yazık olacak en iyisi gitmemek:img-wink:

ehlocan
13-03-07, 12:23
Arkadaşlar sevgili MardiGras bir trafik kazası geçirmiş ve bir süredir hastanedeymiş kendisi..Şu an eve çıkmış.Merak edip soran arkadaşlar vardı bilginiz olsun istedim.
Kendisine birkez daha geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum..

selma23
13-03-07, 12:27
Ama siz böyle yazdıkça ben beri tarafta fesatlaşıyorum.

HPden bi oyuncu gördüm mü???HAYIR

forumdan bi arkadaşla buluştum mu???HAYIR

çevremdekilere (zorla izlettirdiğim bölümler hariç)kimseyle sırf HP için oturup sohbet etiim mi???HAYIR

yazık banaa

dilekce
13-03-07, 12:31
Dün işim münasebetiyle masama buyuran bir beyefendiye, gayet nazik gayet işbilir şahıs vaziyetli hoş beş konuşmalar sunarak bana uzattığı dökümlere bakarak yapılacakların tariflerini getirmesi gereken evrakları anlatıyordum..
Beyefendi işini biliyor olacak ki gayet kibar zaten yanında olduğunu belirterek evraklarını önüme koyuverdi.. Üç adet evinin olduğunu , evlerinin kapı numaralırının ise 20-22-24 olduğunu da bilhassa belirterek bana bu evlerle ilgili işlemleri gerçekleştirmemi istedi ve bir saate kadar işlerini teslim almak üzere yanımdan ayrıldı.... Hoş güzel 20 /22 nolu evin işlerini yaptıktan sonra derken sıra 24 e denk geldi..
Ben kimse olmadığı için o an yanımda hazır 24 de denk gelmişken hemen 24 nolu oda ile ilgili sahneyi izleyivereyim dedimm.. İzledim hiç geri kalırmıyım. İki elim kanda,, hacı civarımda, işler yanıbaşımda olmasına rağmen ne ettim ettim o sahneyi izleyiverdimmm.Sıra 24 nolu evin işine sıra gelmişti...
işe koyuldum derken bu evle ilgili sormam gereken bir pafta numarası mevzusu belirdi...Beyfendiyi aramam icap ediyordu.. Ancak benim kafam ne hikmettir ki az önce izlediğim sahnelerde kalmıştı...Hem işle alakalı ekranım açık hemde o sahne açıktı.. Neyse ben beyefendiyi arıyorum..Gözüm odada:)
Ben: Beyfendi 24 nolu odanın pafta numarıs eksik
Beyfendi: .. Buyurr!
Ben: 24 odanın paftası yok
Beyfendi: Kızım 24 kapı nolu evin mi
Ben; E şeyy ımm evet.(Ama benim o anki kahkahamı durdurmak mümkün değil) O evin pafta numarası yokk da onun için
Beyfendi: Dur kızım hemen vereyimm..:img-hyste

Ben tabi kendimi toplayamıyorum.İyi ki kimse yoktu yanımda yahut kendisi karşımda yoktu..,.olsaydı ne yapardım acaba..Bir müddet toparlanamadımm..
:img-hyste

hazal oguz
13-03-07, 12:47
Bi slogan da benden olsun

Slogan 4
Hayatlarinda tertemiz bi sayfa acmaya hazirlanan Cinar ve Mavi, kaderin onlara bu sayfaya ne yazdiracagini merak ediyorsaniz Persembe günü saat 22:00 de final Bölümünü sakin kacirmayin

Ben sahsen bu sayfaya kendi isimlerini ve altinda da imzalarinin yazilmasini istiyorum ve tabiki bir de bebeklerinin adinin yazilmasini istiyorum:happy0064

üzülerek söylüorm
Kanal D içses:

nihayet bitirdiğimiz için çok memnun olduğumuz, size ayıp olmasın diye bi final bölüm çektirttiğimiz Hırsızın Polisi mi, Kanunsuz Aşk mı? :icon_whis hea işte o dizi bu perşembe bitio!:happy0064 haberinizz olaaaaa!!saat fln da wermiors, oturun sabahın köründe twnin başına, akşama kadar bekleyin diziyi:img-yes:

bu kanalın yayın politikası beni bu hale getrdii..:icon_sorr kırdysam özür dilermm:img-blush

maviözlem
13-03-07, 12:50
Ama siz böyle yazdıkça ben beri tarafta fesatlaşıyorum.

HPden bi oyuncu gördüm mü???HAYIR

forumdan bi arkadaşla buluştum mu???HAYIR

çevremdekilere (zorla izlettirdiğim bölümler hariç)kimseyle sırf HP için oturup sohbet etiim mi???HAYIR

yazık banaa

Arkadaslar, bugün foruma girip girmeme konusunda kararsizdim, kulaklarimin gece sularinda maruz kaldigi siddetten dolayi halen agrisi devam etmekte.:img-grin2
eflatun sevgiler...iyiki varsin.....

Ve yazisini alinti yaptigim arkadasim Selma, üzülme yalniz degilsin...ben herseyden gectim, ayni duygu ve hissiyatlari paylastigim insanlarla yüz yüze gelmekten, bize veda etmis olan hirsiz-polis ekibimizin efsane oyuncularini görmekten...sadece bir tek sey isterdim, yanimda hirsiz-polisi konusabilecegim, ayni dili konusabilecegim bir insan...cevremdeki insanlarin cogu hirsiz-polisten bihaber yasiyor, ve bu tür tutkularin varligindan da ayni zamanda habersizler...elbette yazik onlara ve ne mutlu bana...ama Izmirdekiler, Istanbuldakiler ve Trabzondaki arkadaslara nasil özeniyorum bir bilseniz...cuma günü bulusma sanslari var vedanin ertesi günü, birbirlerini kucakliyacaklar, teselli edecekler, birbirlerinin gözyaslarini silecekler, omuz omuza verip eski günleri yad edecekler...bu arkadaslara sesleniyorum, lütfen ne kadar sansli oldugunuzun farkinda olun...hep bir arada olmaya caba harcayin, birbirinizi kaybetmeyin ne olur...nedenine gelince kimbilir belkide birgün sizi bulabilirim....:icon_sorr

Dilekcigim sana herhangi bir mesaj gelmedimi henüz :icon_whis enteresan, su an´a kadar coktan gelmesi gerekirdi...:img-grin2

safir
13-03-07, 12:55
Hani senaristler demişler ya "Yarattığımız karakterler birer ruh, oyuncular da o ruhların bu dünyada giydikleri elbiseler" diye..çok doğru..
TE Çınar karakteri için biçilmiş kaftandı..belki de başkası oynasa bu kadar etkili olamazdı..şu saatten sonra başka oyuncuyla deneme şansı da olsa objektif olmanın mümkünü olmadığı için ben TE ye çok teşekkür ediyorum..bana Çınar karakterini bakışlarıyla, gülüşüyle, dayı dayı yürüyüşüyle, Maviyi koklamasıyla, (3-4 bölüm öncesine kadar yoktu bu muhabbet..adam maviyi sürekli kokluyordu ama nedense son bölümlerde dile geldi) can yakarım, adamın canını alırım derkenki yaptığı vurgu ve tonlamasıyla, Mağğvviihhh derken içimden ılık birşeylerin akmasına sebep olmasıyla, sürekli mavinin saçlarıyla ve kulaklarıyla oynamasıyla, (kusura bakmayın ben başka hiçbir dizide böyle bir olaya rastlamadım) kazak giyişiyle ve bere çıkarışıyla,(maviyle birbirlerine sarılmaları hakkında ayrı bir uzun yorum yazabilirim:)) kısacası herşeyiyle yaşıyormuş gibi hissettirdiği için..demek ki neymiş..iyi oyuncuymuş..daha da iyi olacak inşallah..bir de akıcı bir röportaj verebilse..ütopya biliyorum ama belki 40 kere söylersem olur:)

ÖD hakkında yazacak hem çok şey var hem de yok..ben zaten onun hakkındaki duygularımı hep açık ettim..başarısı ayakta alkışlanası..şapka çıkarılası..güzelliği destan olası..çok yazdığım için tekrar etmek istemiyorum aslında..Mavi karakterini ondan daha iyi canlandıracak birini düşünemiyorum, tanımıyorum da..ama söylemeden edemem, röportajı tam karakterine yakışır şekilde net, doğal, akıcı, (Türkçesine rağmen) kısacası samimiydi..boşuna sevmiyoruz biz bu kızı:)

Ne kadar güzel ifade etmişsin arkadaşım:img-wink: Ropörtajı okudum ve gelip foruma düşündüklerimi yazdım(dün),sana tamamiyle katılıyorum ve ekliyorum müsadenle...

T.E hayatla zoru olan ,Çınar a bizim seyrettigimiz aşık adama çok ta benzemeyen ama belki tipi,belki sesi belki karaktere olan inancıyla bizi etkilemiş bir oyuncu.Oynayacagı farklı rollerde hakkındaki fikrimiz tam oturacaktır.:img-yes:

Ö.D oynadıgı rolden dik başlılık,inatçılık,ve kararlılık itibariyle cok ta farklı olmayan bir oyuncu .Güzelligi ,oynadıgı rolün getirdigi çekingen,utangaç tavırlarıyla gönlümüze taht kurdu.Kalıcılıgını kendisi belirleyecek,oynayacagı rollerle.:img-yes:

Bunların yanı sıra .dün gayet basit bir şekilde fikirlerimi beyan ettigim bu forumda kendimi bir tartışmanın ortasında buldum sanki.Hiçbir zaman taraf olmayı düşünmem.ben bu diziyi bayıla bayıla seyrettim kimi zaman herkes gibi kızdım,kimi zaman agladım:sad53: Ama oyuncuların son bölüm-final ropörtajı adı altında söyledikleri birkaç cümle seyrettigim 49 bölüm hakkındaki öngörülerimi etkileyemez:img-wink:

Ben Ö.D gibi acık yürekli insanlara her zaman destek olup,hayranlık duyanlardan ama aynı zamanda T.E gibi hayatla zoru olan biriyim, sebep ve sonuçlar için kendimi paralamayanlardanım yaşanan,yaşanmış süreç önemlidir benim için .

İyi ki seyretmişim,iyi ki böyle bir hatıraya sahibim,sonu ne olursa olsun:sad53:

selma23
13-03-07, 12:59
bide fark ettiyseniz bütün diziler perşembe başlıyo.
4 tane yeni dizi başladı.
diğer kanallar mı HP bitsede yeni dizileri başlatsak dediler yoksa kanal d mi onların yeni diziler başlatacağını duyduda apar topar diziyi bitiriyo pek anlamadım

duar
13-03-07, 13:01
Gece yarısı sevgili eflatun'a bir söz verdim. Burası hergüne ayrı renk çiçek gibi dedim.
Bu gün için de anılarımızın yanında bir farklılık daha yapalım ve hayalimizde canlandırdığımız sahneleri yazalım.....

Konu bütünlüğünden bağımsız Mavi ve Çınar'ı ya da dizideki herhangi bir kahramanın nasıl bir sahnede rol almasını isterdik. Ya da bunun hayalini nasıl kurduk?????

Mesela;

Sevgili alvarato'nun fikriydi bana yazdığında öyle çok beğendim ki o sahnenin hayaliyle yaşadım kaç gün.

Mavi yüzüğünü bahçeye gömmüştü, Çınar'da onu alıp saklamıştı.... Bu yüzük mevzusuyla, geçen sezon Mavi'nin Çınar'ın evinden kendi resimlerini alması üzerine Mavi'nin kapısına dayanan Çınar mevzusunun karşımı bir sahne hayal etmişti sevgili alvarato....

VER YÜZÜĞÜMÜ sahnesi.... Mavi, Çınar'ı kıskandığı bir gece (mesela tamamen yanlış anlaşılmalarla Leylayla yediği yemekten dönerken) Çınar'ın kapısına dayanarak,, "ver yüzüğümü"",, diye bağıracak. Çınar hafif sarhoş,,"" ne yüzüğü "" ,, diyecek. Mavi kapı ağzında kendisini içeri almayan Çınar'ı itekleyerek eve girecek ve ,,, ""yüzüğümü sen aldın biliyorum o bana ait hemen yüzüğümü vermeni istiyorum"",, diyecek....

Çınar'da şaşkın şaşkın gidip yüzüğü getirecek ,,""veririm ama bir şartla"",, diyecek. Mavi sinirli ""nedir şartın ?"", Çınar Mavi'yi kendine doğru çekerek ""Bu yüzük bir daha asla bu parmaktan çıkmayacak"" diyecek ve dayanamıyorum sahnesi benzeri bir yakınlaşma sahnesiyle diğer sahneye geçilecek....

Bu sahneyi izlemeyi ne kadar çok isterdim.....:img-yes:

mavi18
13-03-07, 13:01
üzülerek söylüorm
Kanal D içses:

nihayet bitirdiğimiz için çok memnun olduğumuz, size ayıp olmasın diye bi final bölüm çektirttiğimiz Hırsızın Polisi mi, Kanunsuz Aşk mı? :icon_whis hea işte o dizi bu perşembe bitio!:happy0064 haberinizz olaaaaa!!saat fln da wermiors, oturun sabahın köründe twnin başına, akşama kadar bekleyin diziyi:img-yes:

bu kanalın yayın politikası beni bu hale getrdii..:icon_sorr kırdysam özür dilermm:img-blush

Kırılacak birşey yok hazal oğuz.Doğruları yazmışsın.
Hani biraz saygıları olmasa böyle diyecekler eminim.Bir dizi bu kadar mı dışlanır.Her magazin programında bangır bangır diğer dizilerinin reklamını yaparsın hpnin tekrarlarını bile vermezsin..
2 hafta da bir yayınlarsın sonra reytingler kötü hadi apar topar final yaparsın..
TÜM 49 BÖLÜMDE frgmanlarını zor görürüz,bugünlerde nedense her saat başı altta üstte gösterirsin...
kanal deeeeeeee bu isyan sanadır...

öjeni
13-03-07, 13:03
Öncelikle mardigras'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. En kısa iyileşmesini diliyorum.
Yakalandım. Uzun süre sen gir internete gizli gizli oku burada yazılanları, bu sabah (resmen son dakka golü gibi) özge diye seslendi arkamdan patronum "sen ne yapıyorsun öyle takır takır bişiler yazıyorsun dedi" bende tık yok suratına baktım sadece. Bu arada oturduğu yerden "simgeler" kısmını görüyor. Ney o sayfa falan dedi. Bende biraz çıtlattım tabi çıtlatırken de internetten çıktım. Bu arada odada başka bir abim sağolsun. Millet haberiniz olsun cuma günü özgeye bulaşmıyoruz demez mi. Odayı nasıl terkkettim bilmiyorum. :img-blush

dilekce
13-03-07, 13:07
:img-hyste Az önce arkadaşlar gezelim görelim muhabbetlerini anlatırken aklıma bizim 21 Nolu ev muhabbetimiz geldi..Belki daha önce anlatılmışızdır yazmışızdır ama ben yine anlatmak için kendimle mücadelemde yenik düştüm..
Evi bulma maceramız baya bir olaylıydı zaten..
Duar arkadaşımızdan aldığımız bilgilerle 21 Nolu evi bulmak üzere girişimlere kayolmuştuk.. Birinci gün Semracığımla (kıymetli pek saygıdeğer sevgili ciğerim canım eftelyam) ne hikmetse ters istikamette gitmemiz bahsiyle evden km uzakta olduğumuz anlamamızla ilk gün hesabına evi bulamayışımızın hezimetini yaşıyorduk neyse o gün Osman Saçmacıyı bulmuştuk da az bi yüzümüz gülmüştü...
Ha bu arada Okul önünde çekilen resimlerin birinde beliren bir çocuk dikkatimi çekmişti.. Ben gayet bilmiş o yaya geçitli levhaya sarmak dolaş olmuşken okulun kapısında bekleyen bir çocuğun bana akıl almaz şaşkınlıkla baktığını ta kii resimleri gördügüm zaman rastlamıştım.. Demek ki dışardan bakınca o kadar garip halimiz varmış,,:img-hyste Çocuğum aldırma diyesim geliyordu ama nafilee ben çocuğu ta kii resimlerde farketmiştimm..
okul önü mecaramızı semra anlatmıştı bi ara o canlandırma mevzularımızda ki hallerimizi ömrüm boyunca unutamamm..
mg-hyste

dilekce
13-03-07, 13:09
Neyse ikinci güne sıra gelmişti..Semra ve Narima arkadaşımızla ne edip edip o evi bulacaktık.. Hoş beş buluşmalar derken yanlış yerde inmemiz mevzusuyla o İTÜ yurdunun oraya varıncaya kadar yaklaşık yarım saatt kadar bir yürüme hadisemiz gerçekleşmişdi.
İyi hoş yürümeye razıydık da ah bir de o yağmur olmasaydı.. O yediğimiz yağmurun tarifi yok.. Sanki bizim inmemizi bekliyordu mübarek.. Kuru bir tek noktamız kalmamasıyaca ıslanmıştık..Artık anlayın nasıl bir ıslanma..İşin ilginci tam mevziye gelmemizle yağmurun bitip güneşin açmasını hayretler içinde karşılıyordukk e bu da ne hikmetse..
Neyse laz aklımı diyelim hp aklımı diyelim ne aklı diyelim üç yol ayrımlı yolda, sağ baştan aşağı gidilesi MAsumlara ulaşılacakken , oy birliğiyle sol baş yoldan gitmeye karar vermemizle asıl mecaramız başlıyordu...Sora sora bağdat bulma hesabıyla yol boyu ilerledik.. Birimiz manava birimiz kuaföre sora sora gidiyorduk.. Yine çıkamamıştık işin içinden..
Tam artık geri dönelim mi yoksa napalım diyorduk kii manavlardan aşağı giden bir yol ilişti gözümee.. Haydi birde şu yoldan aşağı gidelim dedimm.. Önümüze biri gelmiyor soralım..Artık sormaya yüzümüz yok..
Derken bir kaç kişiye sordu kızlar bende yan tarafta el işi yapan bir hatuna iliştirdim gözümü ben bu hatuna bir sorayım tuhaf baksada ay nerden tanıcak beni falan.. göğsümü gere gere sordum aplaya..Apla MAvilerin evini arıyozz..
Hatun gayet rahat..
Bak şurda caminin minaresini görüyonmuu dedi orda ara var yukarı gider ara oraya gireceksiniz karşınızda dedi.. Tabi ben nasıl hızlandım bilmiyomm.. Gazman misalii süpermen misalii işte bi misall..Kızlarda ben hatuna sorarken çocuklara sormuşlar yinee tabi bende 200 km hızz araya girmemlee evin görüşüm ve bağrışımm kızlaaaaarrr işteee iştee MAvi nin eviiii ..
nasıl bağırıyorumm..İnanamıyordukk..
Yani o sokaktaydıkk Evi inceledik uzun uzun baktık her yanınaa derken teyze ilişti gözümüzee birde amca tabi.. Yaklaştık hafif hafif damardan girmek gerekiyordu..Narima ve ben girdin konuyaa Trabzon dan geliyoruz işte çok merak ediyoz falan kendimizi evde bulduk.. Evin içindeydik yaa.. O ilk girişteki ayna ayakkabılar..Eve girmek bambaşka bişeydi.. O kanepeeler çocukların odasıı.. Derken kendimizi o odada buldukk..
Posterler herşey yerli yerinde dokunuyordukk..Mertlerin yattığı yatağa attık kendimizi yayları baya çıkmıştı.. Oturunca yaylandığmıız hissettik.:img-hyste Ay niye bahsettiysem şimdi bundan.. Neyse benim elimde telefon kaydediyorum bir bir..Ama benim aklım o çekmecelerdeydi.. İlle Mavinin kutusunu arıyordumm.
Hani o para kutusu varya..Birinci çekmeceyi açtım..Teyzenin kızının ıvır zıvır eşyaları.,. Birde bir kaç resim.. İkinci çekmeceye geçtim yine aynı şekilde ıvır zıvır derken bir baktım teyze ters ters bakıyor. Tam üçüncü çekmeceyi açıyordum kii.. Kızımın çamaşırları var dedii..E bende tabi artık cesaret edip de üçüncüyü çekemedim bilee ...
İştee uktelerden biri hep o çekmeceyi açmak istemiştim..Açamadım Açamadım Açamadımm..Teyze Amca anlattılar epeyy geldikleri günleri falan neyse mavinin kanepesinde oturduk.Akvaryuma dokunduk hatta gidip mutfakta ki dolaba dokundukk..
Normalde ev içi çok karanlık özellikle mutfak..Mutfak öyle bir ampulle ışıklanacak bir yer değil..Galiba oraya baya baya enerji tüketiyolar onu farkettik.. İşte evde böyle gezmek falan derken kendimizii kapıda buluverdik..Fulya aplanın evine de çıkacaktık ama teyzelerin cenazesi olduğundan rahatsız etmeyelim dedilerr..
Ahh ahh merdivenler o merdivenler canlandırmalar.. o resimlerr..Nasıl bir duygudur bi anlatabilsemm..Çok zor oldu ayrılmamız tabi.. Ama herşeyin bir SON u olduğu gibi o günün de sonu vardı ve biz ordan ayrıldıkk..Tabi ayrılık sadece o anlık ev içinde yolumuzun üstünde bir de MAsumlar vardı..
Masumları bulmuştuk..
O nasıl heyecandı..Ellerimizde telefon dakika skor veriyorduk..Şurdayız burdayız diye..Masumlar kapalıydı..İçerde aksak resimlerii masa o lamba telefon inanamıyorduk ki.. Camlara yapıştık tabiri gerekirse, sanki içerde elma şekeri dağıtılıyordu da bizde oraya girmek istiyordukk..
Kapıda resimlerimiz çekildi içerisinin görüntüleri alındı. Ve benim her zamanki gibi yazma damarım tuttu..
Yanımızda bir tane bile kalem bulamayışımda aklımı çalıştırıp:) göz kalemi ile ufak bir kağıda dizifilm.com dan geliyoruz..Sizi çok seviyoruz diye bir yazı yazıp kapının altından attığmı biliyorumm..Ahh ahh o ne gündü..O ne gündü..
Tabi yazı bırakmam sadece o günle sınırlı değildi..Bilir arkadaşlar:img-hyste

Maviözlem gelmedii..Bilsen nasıl korktum..korkuyorumm..:img-hyste

NAZAR
13-03-07, 13:18
çok yorgunum,beni bekleme kaptan...
seyir defterini başkası yazsın,
çınarlı, kubbeli, mavi bir liman...
beni o limana çıkaramazsın,
beni o limana çıkaramazsın.
çok yorgunum, beni bekleme kaptan"

mavi18
13-03-07, 13:20
çok yorgunum,beni bekleme kaptan...
seyir defterini başkası yazsın,
çınarlı, kubbeli, mavi bir liman...
beni o limana çıkaramazsın,
beni o limana çıkaramazsın.
çok yorgunum, beni bekleme kaptan"

HELAL be nazar senin mi?yoksa kimin?

eftelya61
13-03-07, 13:20
Ne kadar güzel ifade etmişsin arkadaşım:img-wink: Ropörtajı okudum ve gelip foruma düşündüklerimi yazdım(dün),sana tamamiyle katılıyorum ve ekliyorum müsadenle...

T.E hayatla zoru olan ,Çınar a bizim seyrettigimiz aşık adama çok ta benzemeyen ama belki tipi,belki sesi belki karaktere olan inancıyla bizi etkilemiş bir oyuncu.Oynayacagı farklı rollerde hakkındaki fikrimiz tam oturacaktır.:img-yes:

Ö.D oynadıgı rolden dik başlılık,inatçılık,ve kararlılık itibariyle cok ta farklı olmayan bir oyuncu .Güzelligi ,oynadıgı rolün getirdigi çekingen,utangaç tavırlarıyla gönlümüze taht kurdu.Kalıcılıgını kendisi belirleyecek,oynayacagı rollerle.:img-yes:

Bunların yanı sıra .dün gayet basit bir şekilde fikirlerimi beyan ettigim bu forumda kendimi bir tartışmanın ortasında buldum sanki.Hiçbir zaman taraf olmayı düşünmem.ben bu diziyi bayıla bayıla seyrettim kimi zaman herkes gibi kızdım,kimi zaman agladım:sad53: Ama oyuncuların son bölüm-final ropörtajı adı altında söyledikleri birkaç cümle seyrettigim 49 bölüm hakkındaki öngörülerimi etkileyemez:img-wink:

Ben Ö.D gibi acık yürekli insanlara her zaman destek olup,hayranlık duyanlardan ama aynı zamanda T.E gibi hayatla zoru olan biriyim, sebep ve sonuçlar için kendimi paralamayanlardanım yaşanan,yaşanmış süreç önemlidir benim için .

İyi ki seyretmişim,iyi ki böyle bir hatıraya sahibim,sonu ne olursa olsun:sad53:

Aslında dün konuşulan konuları tekrar konuşmak istemem dün dünde kaldı ama kendimde bir sorumluluk hissettim dün akşam yazılanları okuduğumda.. Konuda tekrar açılınca dile getirmek istiyorum..

TE'in finalle ilgili söylediği sonların neden merak edildiğini bilmiyorum. Mutluluk, mutsuzluk olsun, ne fark eder? sözleri kafamı karıştırmıştı ve bunu burada ilk dile getirenlerdendim dün sabah.. Dolayısıyla dünkü fikir alışverişi birazda böyle başlamış oldu.. (Bence tartışma değildi sadece fikir alışverişiydi yazılanlar)

TE bize kendini anlatsın diye bir hevesim olmamıştır hiçbir zaman.. Şimdiye kadar birşey paylaşmamışki şu tarihte paylaşsın.. Zaten anlatmak zorundada değil.. Ama sonlar neden merak edilir söylevide talihsiz bir açıklama olmuş bence.. Tabiiki 50 bölüm izlediğimiz bir yapımın hiçbirimiz için son 5 dakikası önemli değildir ama o son her zaman merak edilir.. Son 5 dakikada çözülür tüm düğümler.. Bu sadece bir dizide değil, kitapta, filmde hatta bir maçta bile böyledir.. Bir futbol maçının 89 dakikasını izlediniz hatta maç kendi tuttuğunuz takım lehine 1-0 iken ve siz hop oturup hop kalkarken aman zaten 1-0 ben bu maçın sonunu izlemesemde olur dermisiniz.. (Keşke imkanım olsada bunu TE'e sorabilsem kendisinin fanatik bir futbol izleyicisi olduğunu biliyoruz ya onun için) Eğer cevabınız evetse HP'nin sonunu merak etmiyorumla aynı kapıya çıkar.. Ama cevabın muhtemelen hayır olduğunu düşünüyorum işte bu yüzden TE'in bu sözlerine anlam veremedim yoksa kendisinden başka bir beklentim yoktu röp. okurken bir ipucu beklemiyordum ne kadar ketum olduğunu biliyoruz zaten.. Keşke UY gibi oda birşey söyleyemem sona dair deyip kısa kesseymiş kendi adıma daha makbule geçecekti..

Not: Tekrar bu konuyu açtığım için özür dilerim ama içimde tutacağıma yazayım istedim.
bence.. Fikir alışverişi yapıyorduk o kadar..

mavi18
13-03-07, 13:27
Aslında dün konuşulan konuları tekrar konuşmak istemem dün dünde kaldı ama kendimde bir sorumluluk hissettim dün akşam yazılanları okuduğumda.. Konuda tekrar açılınca dile getirmek istiyorum..

TE'in finalle ilgili söylediği sonların neden merak edildiğini bilmiyorum. Mutluluk, mutsuzluk olsun, ne fark eder? sözleri kafamı karıştırmıştı ve bunu burada ilk dile getirenlerdendim dün sabah.. Dolayısıyla dünkü fikir alışverişi birazda böyle başlamış oldu.. (Bence tartışma değildi sadece fikir alışverişiydi yazılanlar)

TE bize kendini anlatsın diye bir hevesim olmamıştır hiçbir zaman.. Şimdiye kadar birşey paylaşmamışki şu tarihte paylaşsın.. Zaten anlatmak zorundada değil.. Ama sonlar neden merak edilir söylevide talihsiz bir açıklama olmuş bence.. Tabiiki 50 bölüm izlediğimiz bir yapımın hiçbirimiz için son 5 dakikası önemli değildir ama o son her zaman merak edilir.. Son 5 dakikada çözülür tüm düğümler.. Bu sadece bir dizide değil, kitapta, filmde hatta bir maçta bile böyledir.. Bir futbol maçının 89 dakikasını izlediniz hatta maç kendi tuttuğunuz takım lehine 1-0 iken ve siz hop oturup hop kalkarken aman zaten 1-0 ben bu maçın sonunu izlemesemde olur dermisiniz.. (Keşke imkanım olsada bunu TE'e sorabilsem kendisinin fanatik bir futbol izleyicisi olduğunu biliyoruz ya onun için) Eğer cevabınız evetse HP'nin sonunu merak etmiyorumla aynı kapıya çıkar.. Ama cevabın muhtemelen hayır olduğunu düşünüyorum işte bu yüzden TE'in bu sözlerine anlam veremedim yoksa kendisinden başka bir beklentim yoktu röp. okurken bir ipucu beklemiyordum ne kadar ketum olduğunu biliyoruz zaten.. Keşke UY gibi oda birşey söyleyemem sona dair deyip kısa kesseymiş kendi adıma daha makbule geçecekti..

Not: Tekrar bu konuyu açtığım için özür dilerim ama içimde tutacağıma yazayım istedim.
bence.. Fikir alışverişi yapıyorduk o kadar..

Belki timuçin esen farklı olma çabasındadır yada hakikaten farklıdır bu adam.Yinede tabi söylediği sözler bizce hoş değil.50 bölümdür tvye montalıyoruz gözlerimizi.Artık özleminde onunda yüz çizgilerini ezberledik.Düşündüğünü değilde hırsız polisi efsaneleştirecek bişey söyleseydi keşke..
Sonuçta bu diziyle hayran kitlesi bayağı arttı..

blue&blue
13-03-07, 13:28
Anı mı dersiniz! An mı dersiniz! Yoksa benim gibi gözleriniz mi dolar bilmiyorum. Anlatayım da dinleyin. :img-blush

16 Mart eşimin doğum günü... 15 Mart dizinin final günü!

Eşim arka arkaya gelen bu tarihleri farkettiğinde;
"16 Mart gerçekten doğum günüm olacak! O gün yeniden doğmuş gibi olacağım ohh be!" dedi.

Benim gözlerim doldu... Aynı zamanda "Yoo benim doğum günüm bugün" diyen Çınar geldi aklıma... Halbuki elimde ne nazar boncuğu vardı ne de dilimde bir evlilik teklifi... Ya da yemek ya da sinema, tiyatro teklifi... :icon_sorr Hatta kat be kat hüzün taşıyordum omuzlarımda... Aramızda dağlar denizler yükseldi birden... :img-cray:

Benim için final üzüntüsü iken eşim için bir başlangıç umudu oldu bu tarih... :sad53:

Onu da anlıyorum ama kendimi daha çok anlıyorum sanki!

Bu yüzden, kendim için ve bu satırları okuyan herkes için finalin, yeni başlangıçlara gebe olmasını diliyorum. :img-blush

Tutunacak bir dal bulabilme umuduyla sevgiler...

meline
13-03-07, 13:31
Gece yarısı sevgili eflatun'a bir söz verdim. Burası hergüne ayrı renk çiçek gibi dedim.
Bu gün için de anılarımızın yanında bir farklılık daha yapalım ve hayalimizde canlandırdığımız sahneleri yazalım.....

Konu bütünlüğünden bağımsız Mavi ve Çınar'ı ya da dizideki herhangi bir kahramanın nasıl bir sahnede rol almasını isterdik. Ya da bunun hayalini nasıl kurduk?????

Mesela;

Sevgili alvarato'nun fikriydi bana yazdığında öyle çok beğendim ki o sahnenin hayaliyle yaşadım kaç gün.

Mavi yüzüğünü bahçeye gömmüştü, Çınar'da onu alıp saklamıştı.... Bu yüzük mevzusuyla, geçen sezon Mavi'nin Çınar'ın evinden kendi resimlerini alması üzerine Mavi'nin kapısına dayanan Çınar mevzusunun karşımı bir sahne hayal etmişti sevgili alvarato....

VER YÜZÜĞÜMÜ sahnesi.... Mavi, Çınar'ı kıskandığı bir gece (mesela tamamen yanlış anlaşılmalarla Leylayla yediği yemekten dönerken) Çınar'ın kapısına dayanarak,, "ver yüzüğümü"",, diye bağıracak. Çınar hafif sarhoş,,"" ne yüzüğü "" ,, diyecek. Mavi kapı ağzında kendisini içeri almayan Çınar'ı itekleyerek eve girecek ve ,,, ""yüzüğümü sen aldın biliyorum o bana ait hemen yüzüğümü vermeni istiyorum"",, diyecek....

Çınar'da şaşkın şaşkın gidip yüzüğü getirecek ,,""veririm ama bir şartla"",, diyecek. Mavi sinirli ""nedir şartın ?"", Çınar Mavi'yi kendine doğru çekerek ""Bu yüzük bir daha asla bu parmaktan çıkmayacak"" diyecek ve dayanamıyorum sahnesi benzeri bir yakınlaşma sahnesiyle diğer sahneye geçilecek....

Bu sahneyi izlemeyi ne kadar çok isterdim.....:img-yes:

Benim hayal ettiğim bir devam sahnesi aslında,,,
hani şu meşhur sorgu odası,,,nasıldı şehvetengiz çene operasyonu muydu?

Çınar Mavi'nin kolunu büküp duvara yasladığında,,,''ben senin gibi bi kadını istiyor muyum peki? her başı sıkıştığında Aksak'a sığınan bir kadını istiyor muyum?'' dediğinde Mavi'nin cevabı...''ben de bi polise aşık olmak istedim mi sanıyorsun? kendimi her defasında ateşe atacak kadar yaklaşıp uçuruma,, senin kucağına atlamak istedim mi? ha?'' diye sorup sonra Çınar'ı öpmeliydi....

ve hatta aynı zamanda birbirlerine yumrukçuklar bile atabilirlerdi.......

hani insan hem çok ister hem de istediğini reddeder duruma gelir ya..bunu yapsalar benim için çok daha inanılır olurdu aşklarının imkansızlığı......

ps:MardiGras'a büyük geçmiş olsun..

zeytine-35
13-03-07, 13:35
YOLUN SONU GÖRÜNÜYOR

İlginç konusu, başarılı karakterleriyle televizyonun en çok üzerinde konuşulan dizilerinden biri olan Hırsız-Polis beklenmedik olayların olduğu muhteşem bir bölümle seyircilerine bu akşam veda ediyor.

Dizin ellinci ve son bölümünde sığındıkları villanın bahçıvanı, Çınar ve Mavi’nin hırsızlık için gelmediğini anlar. Ama polisten kaçtıklarını da sezmiştir. Tam telefona sarılıp polise haber verecekken Mavi’nin yaptığı bir şey bahçıvanı durdurur. Bundan sonra olaylar, hiç beklemedikleri biçimde gelişecektir.

Bu arada Nermin ve Ümit her şeyi hazırlamış, çocuklarla beraber yola çıkmaktadır. Tabii polis de peşlerindedir. Ümit’ten ayrılmanın acısını yaşayan Jilet’inse bir sürprizi vardır.

Murat’ın üst üste yaptığı hatalar nedeniyle Çınar’ı elinden kaçırması, Selahattin’in sabrını taşırır. Bu işi artık bizzat kendisi yürütecektir. Selahattin’ın ağır hakaretlerle görevden aldığı Murat’ınsa gözü döner. Çınar’a duyduğu kin, insanlık dışı bir yola başvurmasına neden olur. Aksak’tan geçen bu yolun, kendisini Çınar’a götüreceğinden emindir. Haksız olmadığı da kısa sürede anlaşılır.

Çınar ve Mavi, tam her şeyin sonuna geldikleri sırada bir kez daha Aksak’la yüz yüzedir şimdi. Ve içinde bulundukları oyunun sonunda mermilerin havada uçuşacağından habersizdirler.

Hırsız-Polis, sürprizlerle dolu final bölümüyle perşembe akşamı 22.00’de Kanal D’de. Kaçırmayın!

duar
13-03-07, 13:42
Benim hayal ettiğim bir devam sahnesi aslında,,,
hani şu meşhur sorgu odası,,,nasıldı şehvetengiz çene operasyonu muydu?

Çınar Mavi'nin kolunu büküp duvara yasladığında,,,''ben senin gibi bi kadını istiyor muyum peki? her başı sıkıştığında Aksak'a sığınan bir kadını istiyor muyum?'' dediğinde Mavi'nin cevabı...''ben de bi polise aşık olmak istedim mi sanıyorsun? kendimi her defasında ateşe atacak kadar yaklaşıp uçuruma,, senin kucağına atlamak istedim mi? ha?'' diye sorup sonra Çınar'ı öpmeliydi....

ve hatta aynı zamanda birbirlerine yumrukçuklar bile atabilirlerdi.......

hani insan hem çok ister hem de istediğini reddeder duruma gelir ya..bunu yapsalar benim için çok daha inanılır olurdu aşklarının imkansızlığı......

ps:MardiGras'a büyük geçmiş olsun..

Oldu mu şimdi meline, beni ikinici sezonun beğendiğim sahnesiyle vurdun....

Bu sahnenin olduğu bölümü birlikte izlemiştik senin mükemmel ev sahipliğinin eşliğinde.... Bizim içinde ilkti tekdi ve ne yazık ki son oldu....

O sahnenin kesinlikle öpüşmeyle bitmesi gerekirdi....

Bir devam sahnesi de yine benden;

Fulya ablanın düğününde Çınar'ın gönderdiği çiçek ve üzerindeki not okunurken Mavi'nin gözleri dolar. Çınar'da boğzada denize bakar ama Mavi'yi görür bir halde otururkenç Birden ayağa fırlar ve koşar adımlarla arabasına atlar.

Bu arada Çınar'ın notunun okunması henüz bitmiştir ki Mavi başını eğmiş ve ağlamaktadır. Çınar omuzuna dokunur Mavi'nin, ""Mavi var mısın biz de başaralım. Herşeye herkese rağmen"" der.... Mavi ayağa kalmıştır ve artık ayakta dayanacak gücü kalmamıştır. Çınar'a yaslanır. O anda"" kelepçeliyim " çalmaya başlamıştır. Çınar Mavi'nin buklelerini düzeltirken o çok istediğimiz dans sahnesini izlemeye başlarız.....

RUFFLES
13-03-07, 13:44
HELAL be nazar senin mi?yoksa kimin?

Dün izlediğim bir dizinin sonunda Cem Karaca'nın sesisye dinledim bu şarkıyı.Daha önce Ferhat Göçerin yorumuyla dinlemiştim,hatta çok da güzel bir klip yapmış,ama bu şarkıyı inanın bizim dizinin sonu olarak düşünmek istemiyorum.

duar
13-03-07, 13:47
Dün izlediğim bir dizinin sonunda Cem Karaca'nın sesisye dinledim bu şarkıyı.Daha önce Ferhat Göçerin yorumuyla dinlemiştim,hatta çok da güzel bir klip yapmış,ama bu şarkıyı inanın bizim dizinin sonu olarak düşünmek istemiyorum.

Nazım Hikmet'in şiiridir. Cem Karaca'nın yorumu harika .... eşim oğluma söyleye söyleye 4 yaşında çocuk da her gün bu şarkıyı söyler oldu....

saso
13-03-07, 13:56
devam sahneleriniz çok güzel olmuş arkadaşlar...galiba izlerken hepimizin umud ettigi sahneler idi..

umarım final için bu tarz beklenen sahneler yazmayız....

herzaman söylüyorum final mutlu son bitmez ise içimde uhde olarak kalacak...gözüm de açık gidecek...

lütfen DİZİLERDE MUTLU SON OLSUN..hayat yeterince acı...:icon_sorr

alvarato
13-03-07, 13:56
sevgili duar oldu mu şimdi bütün ben olsaydım şöyle yapardım dediğim günler uçuşuverdi birden..ilk kısa filmimi de çekmişim, kurgulamışım cumartesi 23 kişi izlemiş, bu rüzgarla yönetmen oldum diye gezmeye başlarım ben şimdi :)

31 .bölüm için hayal ettiğimsahne şöyleydi:

Çınar'ın Maviyi arama sahnelerini hiç izlemeyecektik (ama tabi konu ve bölüm uzasın diye çekildi ve yayınlandı bunlar onlarıda anlıyorum). İlk sahne bir köy evinin kapısını yumruklayan Çınar, içerde ağlamaklı, bitmiş oturan Aksak ona korkulu gözlerle bakan Mahide hanım. En sonunda korkuyla açılır kapı Çınar içeri dalar; Aksak'a bakar Aksak: yukarda, al götür onu burdan, yemedi bir lokma, yendiniz beni...(edit: geri dönüşlerle Çınar maviye onu nasıl bulduğunu anlatırdı.. bla bla...)sonrasında şöyle gelişirdi konu Mavi Dursun amcaya acır şikayetçi olmazdı gerisini zaten biliyorsunuz...Çınar yine Aksak-Mavi ilişkisini anlamakta zorlanırdı..falan filan...

BÜYÜK FİNALE: 2 GÜN: 10 SAAT: 2 DK. 54 SN

hazal oguz
13-03-07, 14:00
Nazım Hikmet'in şiiridir. Cem Karaca'nın yorumu harika .... eşim oğluma söyleye söyleye 4 yaşında çocuk da her gün bu şarkıyı söyler oldu....

şöhret dizisinin sonunda çaldı o parça arkadaşlar..diziyi izlemiyorm ama fragmanlarında ilgimi çekmişti..sonunda gülşenin kardeşi öldü we o zmaan çaldı bu parça. yanlış hatrlamıyorsam:img-in_lo
"Çok Yorgunum"
söz:Nazım Hikmet
müzik:Cem Karaca idi. Hatırlatıyım dedim, belki merak eden arkadaşlar olur:img-wink:

esss
13-03-07, 14:01
Hurriyet gazetesindeki haberi bulundugum yer itibariyle ilk okuyanlardan birisiydim belki de..Toplu resmi gorup altindaki yaziyi okuduktan sonra, ne TE nin ne OD nin ne de UY nin soylediklerine dikkat etmedim dersem yalan olmayacak..

Benim o yazida takildigim ve onlar da en az benim kadar bizler kadar bu diziden ayrildiklari icin uzulmusler dedigim, "stop! sozunden sonra birbirlerine sarilip aglayan yonetmen ve oyuncular " cumlesi oldu.(..........)

Sevgili argosy, bu güzel inceleme için teşekkürler. Diziyle ilgili
yaşadıklarım(ız)ın mükemmel bir dökümünü yapmışsınız. bye

Anlattıklarınız bana tümüyle uyuyor, tek farkım röpörtajdaki cümlelere dikkat etmiş olmam. :img-wink: Gazetelerde yazılanların tv.de izlediklerimiz gibi "canlı" olmadığını, tahrifata uğrayabildiğini bildiğim halde hem de.

Sanatçı duruşu diye bir şey var ve bunu çok önemsiyorum çünkü. Elbette sanat da özünde bir "iş" ama insandan "ruhunu" isteyen bir iş. Sahne sanatlarının kendine özgü niteliklerini ayrı tutsak da, bu gerçek orada da geçerli. Sanırım insan güzellikler devşirdiği bir yapıtın ardındaki ruhu merak etmekten sakınamıyor kendini. :img-wink:

Sevgiler size...

saso
13-03-07, 14:01
BÜYÜK FİNALE: 2 GÜN: 10 SAAT: 2 DK. 54 SN

alvarato ne yaptın seeennnn:img-fie: :img-cray:

kötü oldum birden geri sayımı görünce...:img-cray:

insan bildigi birşeye yinede hazırlıksız olabiliyor demek...:icon_sorr
finala nasıl hazırlanılır....:img-help:

duar
13-03-07, 14:15
Kimsede hayal sahnesi yok galiba...

İş başa düştü....

Mavi Robin Hood değildir. Ama kendini ucurumun kıyısında bulduğu her gece Çınar'ın evine gizlice girer ve onu uyurken izler.

Keşke bir fotoğrafı olsaydı ben de diye düşünmüştür bir gece. Çınar'ın hasreti öyle çok yakmıştır ki Mavi'yi dayanamaz ve giyer kar maskesini alır el lambasını Çınar'ın kapısına gider. Gizlice odasına kadar girdiği Çınar'ını izler. Uykudayken bir polis değildir. Polisliğinden soyunmuş sadece "adam" olmuştur.

Bu durum artık Mavi için bağımlılık olmuştur. Her fırsatta Çınar'ı görmeye gider.

Mavi'nin Robin Hood olduğunu düşünen Çınar Mavi'ye mesaj gönderdiğinde Mavi anlarki Çınar uyanık olduğunda da aslında Mavi'nin karşısında polis değildir. Yine kendini Çınar'ın kapısının önünde bulur. Bu sefer Çınar'a gitmiştir ve sesiz olmasına gerek yoktur. Bu sırada ekibin çektiği sahneleri izleriz.

Daha sonrasında ise Mavi'de hırsızlığını soyunmuştur artık. Çınar'ın kolarına bırakmıştır kendini...Birbirlerinin olmuşlardır.....

bora.asli
13-03-07, 14:24
Sevgili duar..
Sahnelerin kafamızda geliştiği şekilde yazılmasından bahsetmişsin. Aslında keşke böyle olsaydı dediğim çok fazla sahne yok ama en bariz örneği sanırım 42. bölümde mevcut..yani 41in sonunda Mavinin Çınarın evine, yatak odasına geldiği sahne..41 de birbirlerine sarılırken bıraktığımız çifti 42 nin başında salya sümük ağlarken görmek içimi burksa da kabul edilebilirdi ama devamında sahilde koşuya çıkan bir Mavi görmeye hazırlamamıştım kendimi..ben hep vuslatın o evde yaşanacağını hayal etmiştim..çadırda değil..hatta 24 nolu oda bile benim için uygun bir mekan değildi..yalnız benim için diyorum dikkatinizi çekerim:)bana fikrimi soran olmadı ama ben yine de beyan edeyim:)

Bu arada Çınar için, vuslata manisi yoktur raporu alma konusunu düşündükçe gülmekten yarılıyorum:img-hyste duar, nilnisa, HASRETTTTTT kulaklarınız çınlasın:img-hyste

NOT: MardiGras'a ben de geçmiş olsun demek istiyorum

duar
13-03-07, 14:34
Bu hayal dünyası olayı pek sevilmedi anlaşılan neyse ben son hayal sahnemi yazmadan duramayacağım.

Daha önce sevgili nilnisa'ya anlatmıştım o da bir kısmını paylaşmıştı burada...

Mavi almış olduğu cezayı çekmiş olarak hapisten çıkacaktır. Cezaevinin kapısı açılır ve elinde küçük bir valizle Mavi Çıkar Kapıdan. Sabırsızlıktan yerinde duramayan Çınar'ın bir anda kalbi duracak gibi olur. Mavi özgürdür ve karşısındadır. Birbirilerine sarılırlar. (Ama öyle Çınar'ın hapisten çıktığı sahne gibi değil) Mavi bir süre sonra kendine gelir ve ""abim çocuklar nerde??"" der. ""Bu gün bizim Mavi"" der Çınar. Sadece ikimizin...

Mavi'yle birlikte evlerine giderler yani Çınar'ın evine... Çınar, Mavi'ye duş alabileceğini gereken herşeyin banyoda hazır olduğunu söyler. Mavi Banyodayken Çınar'da harika bir kahvaltı hazırlamıştır. Mavi 8 ayın yükünü atmıştır üzerinden bornozunu giyip Çınar'ın yanına gelir. Çınar gözlerine inanamaz. Mavi bonuğu yanında ,yanıbaşında hem de hiçbirşeyden korkmadan karşısında duruyordur. "" Mavi sana yeni giysiler aldım yatak odasında bir an öne giyinde hemen gel açsındır. Şöyle güzel bir kahvaltı edelim"" der... Mavi biraz hayal kırıklığına uğramıştır. İstediği Kahvaltı etmek değildir. Ama belli de edememiştir.:img-in_lo Çınar'ın aldığı tüm giysileri giyer Mavi... Hepside tam üzerine göredir. Şaşırır. Çınar'a sorduğunda Fulya abladan yardım aldığını öğrenir. Çınar ""ilk kez bir bayana iç çamaşarı aldım ilgi,nç bir tecrübeydi":img-wink: der.

Birlikte kahvaltı ederler. Çınar masayı toplamaya başlamıştır ki, Mavi ""bırak Çınar böyle kalsın sonra toplarız. Ben çok yorgunum yatmak istiyorum Ama seninle birlikte uyumak istiyorum. Cep telefonunu ve tüm perdeleri kapat ve yanıma gel"" der. :img-blush

bora.asli
13-03-07, 14:34
duarcığım ben mesajımı yazıp yollayana kadar sen yazıp göndermişsin bile..hem de aşağı yukarı aynı şeyler..

eee ne demişler kalp kalbe karşıymış..:img-yes:
sanırım bu sahne hepimizin içinde HP ile ilgili bir ukde kategorisine de girer..

öjeni
13-03-07, 14:37
Anı mı dersiniz! An mı dersiniz! Yoksa benim gibi gözleriniz mi dolar bilmiyorum. Anlatayım da dinleyin. :img-blush

"16 Mart gerçekten doğum günüm olacak! O gün yeniden doğmuş gibi olacağım ohh be!" dedi.

Benim gözlerim doldu... Aynı zamanda "Yoo benim doğum günüm bugün" diyen Çınar geldi aklıma... Halbuki elimde ne nazar boncuğu vardı ne de dilimde bir evlilik teklifi... Ya da yemek ya da sinema, tiyatro teklifi... :icon_sorr Hatta kat be kat hüzün taşıyordum omuzlarımda... Aramızda dağlar denizler yükseldi birden... :img-cray:

Benim için final üzüntüsü iken eşim için bir başlangıç umudu oldu bu tarih... :sad53:

Bu yüzden, kendim için ve bu satırları okuyan herkes için finalin, yeni başlangıçlara gebe olmasını diliyorum. :img-blush

Blue eşinle ilgili yazdığın bu yazının altına eğer iznin olursa imzamı atabilirmiyim. Her ne kadar nüfus cüzdanında bizimkinin doğum günü 16 Mart görünmesede

eftelya61
13-03-07, 14:38
Bende uzun bir süre Çınar'ın madem bir çiçeğim var bahçesi olsun istedim deyip Mavi için kiraladığı bahçeyi kira süresi bittikten sonra kapatmadığını düşündüm.. Mavi kapatalım demiş olsa bile Çınar bahçeyi kapatmamıştır diyordum, öyle hayal ediyordum:( Mavi yüzüğünü orada çıkartıp toprağa gömmüştü Çınar'ın Mavi'nin parmağına yüzüğü tekrar orada takacağını hayal ediyordum ama nerdee..

Aklıma geldi yine üzüldüm, çok çile çektiler zavallılarım..

Neler umduk neler bulduk bizlerde.. Bari sonu mutlu olsun herkese herşeye rağmen:sad53:

duar
13-03-07, 14:51
Hırsız Polis Forumu ritüeller son kez tekrarlanıyor. Son haftalarda bölüm sonunda verilen fragmanın dikilenmesini takiben , salı günleri gelen özet ve akabinde resimlerin eklenmesiyle gelecek bölüm tahmileri sayfasının şenlenmesi.....

""Son bunlar gerisi yok""

Son bölüm özeti, son resimler, Son fragman....

:icon_sorr

Bu foruma yazacağım son mesaj da ne diyeceğim acaba???:(

saso
13-03-07, 14:55
Bende uzun bir süre Çınar'ın madem bir çiçeğim var bahçesi olsun istedim deyip Mavi için kiraladığı bahçeyi kira süresi bittikten sonra kapatmadığını düşündüm.. Mavi kapatalım demiş olsa bile Çınar bahçeyi kapatmamıştır diyordum, öyle hayal ediyordum:( Mavi yüzüğünü orada çıkartıp toprağa gömmüştü Çınar'ın Mavi'nin parmağına yüzüğü tekrar orada takacağını hayal ediyordum ama nerdee..

Aklıma geldi yine üzüldüm, çok çile çektiler zavallılarım..

Neler umduk neler bulduk bizlerde.. Bari sonu mutlu olsun herkese herşeye rağmen:sad53:
:love01:

:img-grin2

:img-heh:

umarım yanlış anlaşılmam eftelya...ama beklentin çok hoşuma gitti ve güldürdü beni..
arkadaşım mavi kapatalım dediginde ..çınar kapatmak istemedigini söyler diye beklemiştim..

bizim bu diziden beklentilerimiz çok galiba...

FEL!ADE
13-03-07, 14:56
bu mesaji yazmak icin tam 5 dakikam var cünkü 10 dakikaya dr randevum var ama ben burada hayal dünyasinda takili kaldim.
aksama yazabilirdim ama olmaz sonra ne olur ne olmaz deyip basliyorum.
cok ayrintiya giremiyecegim bu basligin kurallarina uymaz.

bende cogu normal izleyici gibi Mavi nin hapise girip cikacagini düsünerekten bir hayal kurmustum, aslinda 43. ölüm sonrasinda gelip yerlesen ilginc bir düsünceydi bu.

hayalim söyle basliyordu.
Mavi yi cezaevinden alan Cinar sevdigini kendi evine getirir, evde hersey hazir onlari bekliyordur. Cinar Mavisi icin ona layik güzel bir ortam yaratmistir.
ne midir bunlar.. üzerinde zambaklarin, lilienlerin oldugu , inci bir yüzügün oldugu bir yatak ve sahibini bekleyen beyaz bir elbise... bu odanin aydinlanacagi zaman gelmistir.
Mavi sadece üstünü degistirmek icin girdigi odanin isiltisi ile dona kalir, üstüne Cinar in ona aldigi elbiseyi giyer ve yatagin kenarinda oturur magrur basini yere eger. bir süre yatagin üzerindeki cicekleri izler..
o esnada arkasi dönük oturan Mavi yi gören Cinar bildigimiz cinar bakislari ile onu izler, Mavisi yaninda onun hazirladigi ciceklerin arasinda onu bekliyordur...
yanina yaklasir ve önünde diz cöker :))) basini Mavi nin dizine koyar....

iste bu hayalim kalici olacak glaiba, bunu unutmam imkansiz; hatta öyle ki o kadar cok düsündüm ki neredeyse böyle bir sahne varmis gibide geliyor.

bu sahneyi Asli, Blue, Argosy ve Eftelya ile paylasmistim.. eminim hatirlarlar :)

İzleyici
13-03-07, 15:01
Hırsız Polis Forumu ritüeller son kez tekrarlanıyor. Son haftalarda bölüm sonunda verilen fragmanın dikilenmesini takiben , salı günleri gelen özet ve akabinde resimlerin eklenmesiyle gelecek bölüm tahmileri sayfasının şenlenmesi.....

Sevgili duar,
diyorum ki son'u düşünmek yerine başka dizilerde yeniden görüşebilme olanaklarını gözden geçirsek...yaklaşık bir 10 sayfa öncesindeki yazıları okuduğumda oyuncuların yeni projelerle karşımıza gelme durumlarından bahsedilmiş bu da bizi o projelerde yeniden biraraya getirebilme imkanı yaratıyor bence..şahsen ben bu forumun her üyesinden birşeyler aldığımı özellikle de kanunlar ve hükümleri hakkında:img-wink: hiç olmayacağı kadar bilgi edindiğimi düşünüyorum ve elbette birlikteliğin gücünü...ve unutmayalım ki her son yeni başlangıçlara gebedir öyle değil mi...

saso
13-03-07, 15:06

arkadaşım son demeyin yaaa....

son tamam da...bunu duymak yada okumak insanın canını daha çok acıtıyor..

belki hp forumundan bir kaç kişi başka forumlarda karşılaşıp..oarada devamedecekler sohbetlerine..
belki bazıları için forum hayatı bitecek
belki bazıları her daim hp forumunu ziyeret edecek....

izleyici nin dedigi gibi

unutmayalım ki her son yeni başlangıçlara gebedir öyle değil mi..

evet benim için tv de dizi izleme hayatımın sonu oldu....:icon_sorrkendime daha çok zaman ayırmam için de bir başlangıç.....:icon_sorr

duar
13-03-07, 15:08
Sevgili duar,
diyorum ki son'u düşünmek yerine başka dizilerde yeniden görüşebilme olanaklarını gözden geçirsek...yaklaşık bir 10 sayfa öncesindeki yazıları okuduğumda oyuncuların yeni projelerle karşımıza gelme durumlarından bahsedilmiş bu da bizi o projelerde yeniden biraraya getirebilme imkanı yaratıyor bence..şahsen ben bu forumun her üyesinden birşeyler aldığımı özellikle de kanunlar ve hükümleri hakkında:img-wink: hiç olmayacağı kadar bilgi edindiğimi düşünüyorum ve elbette birlikteliğin gücünü...ve unutmayalım ki her son yeni başlangıçlara gebedir öyle değil mi...

Sevgili izleyici,

Bu forumda, gün içinde kaç ruh haline girip çıkıyoruz . Hiç saymadım. Ama fotoğraflar gelince içim burkuldu. Ritüel tamamlandı artık tek beklediğimiz var o da 15 Mart Perşembe saat 22.00. Çok zor geliyor bu bitişi kabullenmek. Ne kadar kızsamda ayrılık çok zor. Sabahtan beri şok atlatmak için program yapmaya çalışıyorum. :icon_cry:

Kanunlar ve hükümler hakkında benim anlattıklarımdan, hayatında işine yarayacak bir şeyler öğrenmişsen ne güzel... Ben bundan mutluluk duyarım...:img-yes:

Başka forum olur mu bilmiyorum. Bunu da hem istiyorum hem istemiyorum. Ama kısa vadede başka bir forum ilgimi çekmiyor...

Herkesi çok özleyeceğim.

İzleyici
13-03-07, 15:12

15 Mart kızımın doğumgünü ve ayrıca o gece bir kına gecesine dahil olacağım herhalde yani finali kaçırma ihtimali yüksek insanlardan biriyim...ama yine de bazı tedbirler almayı düşünmüyor değilim..bakalım herhalde o gece yaşayacaklarımı düşünürsek hp final tarihini hiç unutmadığım bir dizi olarak anı belleğimdeki yerini alacak...

esss
13-03-07, 15:16
şiiiişşşşşt,çaktırmayın,tamamen yasadışı yöntemlerle şu an buradayım hemen gideceğim:icon_whis

sizleri çok özledim,yazmayı da ama ne yapalım kader utansın....

tekrar ne zaman girebilirim bilmiyorum ve şu an gerçek anlamda imkansızlıklarla boğuşuyorum,bitirmeden hırsız polise elveda siz dostlarıma ise görüşmek üzere diyorum:sad53:

yazan:vuslat/ağlak/military ve şimdi de yasaklıwoman:img-hyste

fazla dedikodumu yapmayın haa!!!vuslatwoman heryerdedir,herşeyi görür ona göre(bir istediği vuslatı göremedi o ayrı:img-wink: )bye

:img-cool2 Sonunda araziye uyup, sen de yasaklı oldun ha nilnisam, tam da son didiklemelerimizi yapacakken olacak iş miydi bu! Dedikodudan korkma ama. Kimsede hal yok çünkü. Zaten özet günündeyiz.:img-wink:

Ne yatır, ne çaput, ne lokma kâr etmiyor, sıkıntı üstüne sıkıntı yani...:sad53:
Yarabbim ne kötülüğümüzü gördün? :img-help:

alamehmet
13-03-07, 15:17
Özetten sonra belki resimler biraz birşeyleri anlatır diye beklemeye koyuldum.Ama nerde yine hayalkırıklğı yine hayalkırıklığı.Her seferinde kendi kendime alış fulya bu duruma desem de hala birşeyleri umut etme çabasındaydım.

Ne olursa olsun bize mutsuz sonu layık görecek kadar acımasız değillerdir diye düşünüp durdum taki bugüne kadar daha doğrusu az öncesine kadar...Şimdi uyanmanın sebebinin resimlerle ne alakası var diyebilirsiniz belki bende bilmiyorum alakasını ama sanırım tuttum tuttum sonunda patladım.

İçimde kalan o kadar çok şey varki bu dizide saymakla bitmez.Ama en çok hem çınarın hem benim hemde hemen hemen bütün forumdaşlarımın o çok istediği en kıvırcığından bir melek yüzlü bebek.O yedinci bölümde mavi korayların bebeine bakarken ve ninni söylerken ki halleri üzerine ne hayaller kurmuştum.O hayalin gerçek olmasını istedim ben sadece.Ben bunca içimde kalan şeyin karşılığında sadece onu görmek istiyorum ne olursa olsun isterlerse son sn göstersinler ama göstersinler...Ama biliyorum içime doğuyor onu da göremicem bizim şengiller yine herşey havada kalmış şekilde alakasız bir yerde bitirecekler 2 senedir emek verdiğim hayatımın ta içine soktuğum dizimi...

Hepinizin içini kararttıysam özür dilerim ama ne yapayım derdimi yanacağım içimdekileri paylaşacağım beni en iyi anlayacağını düşündüğüm kişilerin olduğu yere derdimi anlatmayayım da ne yapayım:img-cray:

İzleyici
13-03-07, 15:23
Arkadaslar, bugün foruma girip girmeme konusunda kararsizdim, kulaklarimin gece sularinda maruz kaldigi siddetten dolayi halen agrisi devam etmekte.:img-grin2
eflatun sevgiler...iyiki varsin.....

Ve yazisini alinti yaptigim arkadasim Selma, üzülme yalniz degilsin...ben herseyden gectim, ayni duygu ve hissiyatlari paylastigim insanlarla yüz yüze gelmekten, bize veda etmis olan hirsiz-polis ekibimizin efsane oyuncularini görmekten...sadece bir tek sey isterdim, yanimda hirsiz-polisi konusabilecegim, ayni dili konusabilecegim bir insan...cevremdeki insanlarin cogu hirsiz-polisten bihaber yasiyor, ve bu tür tutkularin varligindan da ayni zamanda habersizler...elbette yazik onlara ve ne mutlu bana...ama Izmirdekiler, Istanbuldakiler ve Trabzondaki arkadaslara nasil özeniyorum bir bilseniz...cuma günü bulusma sanslari var vedanin ertesi günü, birbirlerini kucakliyacaklar, teselli edecekler, birbirlerinin gözyaslarini silecekler, omuz omuza verip eski günleri yad edecekler...bu arkadaslara sesleniyorum, lütfen ne kadar sansli oldugunuzun farkinda olun...hep bir arada olmaya caba harcayin, birbirinizi kaybetmeyin ne olur...nedenine gelince kimbilir belkide birgün sizi bulabilirim....:icon_sorr

Dilekcigim sana herhangi bir mesaj gelmedimi henüz :icon_whis enteresan, su an´a kadar coktan gelmesi gerekirdi...:img-grin2

Beni de aranıza katabilirsiniz. Etrafımda bir tane bile Hp sever yok, üstelik perşembe günü bitiyor olduğunu duyunca oldukça keyiflendiler bile...
yalnız arkadaşlarımdan biri bana son bölümün fragmanını seyrettiğini söyledikten sonra şöyle devam etti...galiba hepsi ölüyor...izlediğim hiçbir dizinin sonunda bu kadar çok silah çekildiğini görmedim dedi...belki bana kızacaksınız ama gülmekten kendimi alamadım yani diziyi hiç izlememiş birisiyle nerdeyse aynı görüşleri paylaşmak bana çok komik geldi o an belki de sinirden bilemiyorum...kendisine muhtemelen hepsi ölmüyor ama beklediğim sonda bu değildi doğrusu diye cevap verdim ve konuyu kapattım...

zeytine-35
13-03-07, 15:23
saçma olduğunu biliyorum ama dizimizin geneleksel ritüeli'ni tamamlamadığını düşünüyorum.gelecek resimler var daha bir sonraki bölümden sahnelerimiz yok
onlar olmadan da bu ritüel tamamlanamaz

birgün bir şekilde bu proje tekrar hayat bulacak belki bizler değil çocuklarımız görecek bu günleri en az bizler kadar keyif almalarını istiyorum.
ömrümüz yeterse bizde seyreder daha çok çılgınlık yapar bu kez gerçekten seti basarız.

blue&blue
13-03-07, 15:24
bu mesaji yazmak icin tam 5 dakikam var cünkü 10 dakikaya dr randevum var ama ben burada hayal dünyasinda takili kaldim.

bende cogu normal izleyici gibi Mavi nin hapise girip cikacagini düsünerekten bir hayal kurmustum, aslinda 43. ölüm sonrasinda gelip yerlesen ilginc bir düsünceydi bu.

Mavi yi cezaevinden alan Cinar sevdigini kendi evine getirir, evde hersey hazir onlari bekliyordur. Cinar Mavisi icin ona layik güzel bir ortam yaratmistir.
ne midir bunlar.. üzerinde zambaklarin, lilienlerin oldugu , inci bir yüzügün oldugu bir yatak ve sahibini bekleyen beyaz bir elbise... bu odanin aydinlanacagi zaman gelmistir.
Mavi sadece üstünü degistirmek icin girdigi odanin isiltisi ile dona kalir, üstüne Cinar in ona aldigi elbiseyi giyer ve yatagin kenarinda oturur magrur basini yere eger. bir süre yatagin üzerindeki cicekleri izler..
o esnada arkasi dönük oturan Mavi yi gören Cinar bildigimiz cinar bakislari ile onu izler, Mavisi yaninda onun hazirladigi ciceklerin arasinda onu bekliyordur...

iste bu hayalim kalici olacak glaiba, bunu unutmam imkansiz; hatta öyle ki o kadar cok düsündüm ki neredeyse böyle bir sahne varmis gibide geliyor.

bu sahneyi Asli, Blue, Argosy ve Eftelya ile paylasmistim.. eminim hatirlarlar :)

Nasıl hatılamam bu fentezini arkadaşım... :)

Hatta sen buraya giriş bölümünü yazmışsın. Beraber geliştirdiğimiz gelişme bölümü de dün gibi aklımda! :) Bir tek sonuç bölümünü hatırlamıyorum. Sanırım gelişmede takıldığımızdan sonucu yazamamıştık... :img-hyste

Sevgili Duar, "acaba şöyle olsaydı nasıl olurdu", "şurası şöyle olmalıydı" dediğim şeylerin çoğunu senaryolarla yazmıştım ben! O kadar çok ki!
Ve o kadar çok işim var ki! Kafamı toplayıp yazamıyorum. Büyük ihtimal herkesin uyuduğu bir gece vakti yazabilirim... :img-blush Şimdilik ara ara girerek sizin yazdığınız güzel düşleri okuyorum...
Sevgiler

meline
13-03-07, 15:35
Bir türlü gidilemeyen Sezen AKSU konserini hayal etmişimdir hep,,,,
Mavi çok hayrandır Sezen'e,, Çınar onu kulise sokmayı başarır,, imza alırlar biletlerinin üstüne...

O kadar güzel aşk şarkıları dinledikten sonra birbirlerinden ayrılamayıp ,, hırsız-polis kimliklerinden habersiz ,, birbirlerinin olsalardı..(gerçi sanırım Çınar daha resmen boşanmamış olacaktı ama o detayı atlıyorum şimdi) tek olmayı çok önce becerebilselerdi.....

korkusuz bir Mavi seyredebilseydik...

HASRETTTTTT
13-03-07, 15:41
Bir türlü gidilemeyen Sezen AKSU konserini hayal etmişimdir hep,,,,
Mavi çok hayrandır Sezen'e,, Çınar onu kulise sokmayı başarır,, imza alırlar biletlerinin üstüne...

O kadar güzel aşk şarkıları dinledikten sonra birbirlerinden ayrılamayıp ,, hırsız-polis kimliklerinden habersiz ,, birbirlerinin olsalardı..(gerçi sanırım Çınar daha resmen boşanmamış olacaktı ama o detayı atlıyorum şimdi) tek olmayı çok önce becerebilselerdi.....

korkusuz bir Mavi seyredebilseydik...

mavi nin korkusuzluğu hayattan dı aşkı bilmiyordu
tattığı zaman bocalamalar yaşadı, yaşadığı hayat zordu
aşkına inanana kadar katettiği yolllar uzadı
aşk çünkü upuzun bir yoldu
kelepçeli bir aşıkı vardı kelepçeli olduğu
gidilemeyen tek yer o değil
bilinmedik bir sondu....

duar
13-03-07, 15:52
Mavi ve Çınar için bir kır düğünü hayal etmiştim. Düğün meraklısı değilim ama nedense Mavi'yi şifon beyaz bir elbisenin içinde saçlarında papatyalarla, gelin olarak görmek istedim. Onun arzusuydu, Çınar'ın karısı olmak. Bunun gerçekleşmesini isterdim...

Küçük bi düğün. Arıza'nın çakır keyif ortalarda dolaşmasını, Ümit'in Arıza'nın ceketinden çekiştirmesini ""abi yeter içme"" deyişini izlemek isterdim. Mavi'nin sadeliğinin yanında Kiraz'ın süslü püslü kabarık gelinlikler için ordan oraya koşmasını....Mert'in sıkılmasını izlemek isterdim...

Jilet'in çekinerek Yılmaz ailesinin kadınlarına bakmasını isterdim. Fulya ablanın mutluluktan ağladığını görmek isterdim. Hayri Bey'in ""oluyor mu böyle Fulya Hanım en mutlu günümüzde "" demesini isterdim....

eftelya61
13-03-07, 15:55

Ara ara girip çıkıyorum foruma.. Bişey kaçırmayayım diye bıraktığım yerden başlayıp okuyorum o yüzden geç cevaplar verebilirim haberiniz olsun:) He bide az yazın yetişemiyorum:)

Şimcik mavicinar'cım nasıl unutulur bu sahne.. Hep birlikte sonuna karar verememekten kaynaklı sıkıntılar çekmiştik hatta ben o zamanda biraz geriden takip ediyordum hazıra konuyordum (arada uykuculuğum tutuyorda psikolojik sanırım:) ).. Uykuculuğumun tuttuğu günlerden birinde ilk etabını kaçırmıştım ne içlenmiştim dün gibi aklımda.. Ahhh ahhh...

Aynen senin gibi benimde hafızama kazınmış acaba böyle bir sahne varmıydı bile dediğim oluyor.. Blue ile senin yaratıcılığın zaten biliniyor ee ne diyim inandırıcıydı da:happy0064

kartalsu
13-03-07, 16:01
Ne yaptın sevgili duar, senin yazdıklarını okurken içim gidiyor:icon_sorr

Benimde hayal ettiğim hatta olmasını çok istediğim bir sahne vardı.Daha doğrusu çok varda şimdilik bunu paylaşayım fazlasını yüreğim kaldırmayacak.

Çınar patlamadan sonra hastanede yatarken Aylin Mavi'yi "git burdan git hadi" diye kapıdan kovmuştu ya.İşte ondan sonrası benim hayalim.

Çınar kendine geldikten sonra bir gece dayanamayan Mavi gizlice hastane girer, bir süre uzaktan odayı gözler ve Aylin'in odadan çıktığını görünce hızla Çınar'ın yanına gider.Çınar uyuyordur, Mavi yavaşça saçlarına, yüzüne dokunur.Yanında olmayı, sana bakmayı nasıl istiyorum bir bilsen ama izin vermiyorlar, seni görmeme bile izin vermiyorlar der.O sırada odaya giren ve ben sana bir daha buraya gelme yoksa seni rezil ederim dememiş miydim diyen Aylin'i Çınar'ın sert sözleri kendine getirir.Sen kendini ne sanıyorsun Aylin ağzından çıkana dikkat et yoksa ben seni rezil ederim diyen Çınar'ın bakışları Mavi'ye döner.Mutluluktan ağlayan Mavi Ayli odadan çıkmasını beklemeden yavaşça eğilir ve incitmekten korkarcasına Çınar'a sarılır.Sonrasında da hep yanında kalır, 21.bölümde izlediğimiz o koridorda kolunda Aylin'le dolaşan Çınar yerine Mavi ile dolaşan Çınar görürüz:sad53:

Fettan
13-03-07, 16:05
Ahhh gidilemeyen Sezen Aksu konseri hiç unutulurmu.(Hatta o kadar imrenmiş ve kıskanmıştımki Mavi'yi malum Sezen Aksu konserleri epey pahalıdır :img-hyste :img-hyste ben ömrü hayatımda iki defa gidebildim ama bereber olduğum kişiden böyle bir jest görmediğim içindi kıskanmam)

Hatırlıyorum sevgili mercanca ve söğütle ortak yazdığımız senaryo vardı asfalt ağlamıştı Mavi'nin gelin olarak bulunduğu arabayı kullanan Çınar'ın geçtiği yollarda ahhhh ahhhh neydi o günler ...

saso
13-03-07, 16:06
Mavi ve Çınar için bir kır düğünü hayal etmiştim. Düğün meraklısı değilim ama nedense Mavi'yi şifon beyaz bir elbisenin içinde saçlarında papatyalarla, gelin olarak görmek istedim. Onun arzusuydu, Çınar'ın karısı olmak. Bunun gerçekleşmesini isterdim...

Küçük bi düğün. Arıza'nın çakır keyif ortalarda dolaşmasını, Ümit'in Arıza'nın ceketinden çekiştirmesini ""abi yeter içme"" deyişini izlemek isterdim. Mavi'nin sadeliğinin yanında Kiraz'ın süslü püslü kabarık gelinlikler için ordan oraya koşmasını....Mert'in sıkılmasını izlemek isterdim...

Jilet'in çekinerek Yılmaz ailesinin kadınlarına bakmasını isterdim. Fulya ablanın mutluluktan ağladığını görmek isterdim. Hayri Bey'in ""oluyor mu böyle Fulya Hanım en mutlu günümüzde "" demesini isterdim....

ama siz bugun beni hem üzdünüz hem mutlu etiniz...hayallerimiz ne kadar da yakınmış bir birine...

bu sahne gözümün önünde canlandı birden....

dizimizin sonu ne olursa olsun bizim finalimiz bu sahne olsun....:icon_sorr

bora.asli
13-03-07, 16:08
Ara ara girip çıkıyorum foruma.. Bişey kaçırmayayım diye bıraktığım yerden başlayıp okuyorum o yüzden geç cevaplar verebilirim haberiniz olsun:) He bide az yazın yetişemiyorum:)

Şimcik mavicinar'cım nasıl unutulur bu sahne.. Hep birlikte sonuna karar verememekten kaynaklı sıkıntılar çekmiştik hatta ben o zamanda biraz geriden takip ediyordum hazıra konuyordum (arada uykuculuğum tutuyorda psikolojik sanırım:) ).. Uykuculuğumun tuttuğu günlerden birinde ilk etabını kaçırmıştım ne içlenmiştim dün gibi aklımda.. Ahhh ahhh...

Aynen senin gibi benimde hafızama kazınmış acaba böyle bir sahne varmıydı bile dediğim oluyor.. Blue ile senin yaratıcılığın zaten biliniyor ee ne diyim inandırıcıydı da:happy0064

eftelyam sen hazıra konuyorum demişsin..ya ben..Mavicinar bu fikri daha doğrusu senaryosunu ortaya attığı andan itibaren sıcağı sıcağına senaryo yaratım aşamasına dahil olmama rağmen bluemun ve Mavicinarımın yazdıklarının yanında benim kreatif düşüncemin ne kadar sığ olduğunu görmüştüm..allahım dedim bu dizi bana bile senaryo yazdıracak yakında..

zaten hayallerimiz olmasa diziyi izlemeyi çoktan bırakırdık sanırım..göremediğimiz sahneler için herkes yaratıcılığını kullanmaya başladı..

her zaman söylerim bluemun gökkuşağı senaryosu benim için bir üst sınırdır..ondan ötesi yok..olamaz da..vuslat sahnesi çadır tiyatrosu dışında çok daha afilli bir mekanda olsaydı bile benim için değişen birşey olmayacaktı..çünkü şengiller senaryolarında o duyguyu o kadar içten ifade edemez, oyuncular da o denli duygulu aksettiremezlerdi..

Mavicinarım sen de keşke bu senaryo işine çok önceden başlasaydın..hatta işi ilerletip forum sayfalarına da yazsaydın..forumdaşlarımızda senin hayal gücünle baksaydı bir de mavi ve çınar cephesine..
yine de senin senaryona en ufak bir katkıcığım olduysa ne mutlu bana:)

NAZAR
13-03-07, 16:16
Aslında o kadarda kötü değil onların yazgıları canlarım üzülmeyin bu kadar… gene de tam doyamasalar da yaşamışlar aşklarını… o kadar ortak noktalarımız var ki sizlerle ; Selimi aldatan sevgilinin adı Aylin.. Çınarı aldatan karısının adı da Aylin…. Selime kapanan Ağva‘da ki kapı burada da kapanmış Çınarın yüzüne….ama gene de dik tutmuş başını Çınar.. mesela bir yerde Çınar ve Mavi o kadar kötü kavga ettiler ki ayrıldılar yani ( tam olarak bölümün numarasını bilmiyorum..) .. Çınar üzgün haliyle beyoğlunda içmeye gitti… yanına gelen kızı istemedi.. oda sarhoştu gidebilirdi gitmedi….yerim yanın değil dedi…. ama selim arhan anında karısını bir başkasıyla aldatabildi... o yüzden içinizde aldatılmış hissi yerleşmedi.. dik durun... ben Üzgünüm bu konuda ... …

Hırsız poliste hayrı beyin söylediği bir replik var “dünyanın sevgiye tahammülü kalmadı galiba..” çok doğru sanırım

sevgiler nazar....

Fettan
13-03-07, 16:20
Şimdi arkadaşlar ismi lazım değil çok sevdiğim bir arkadaşım bana bir sahneyi hatırlattı onu yazmazsam olmaz...

Meşhur kahvaltı sahnesi telefonları kapatalım,canım işe gitmek istemiyor sahnesi..Ertesi günü hatırlıyorum forum ayaklanmıştı Çınar'ın o davranışına...Ama ben ve bazı arkadaşlar heleki sevgili nanush ve söğüt başta olmak üzere yine Çınar'ı savunmuştuk...Çünkü çok ince bir cümle vardı orada "NİYE BENİ SENİN ELİNDEN ALMASINDANMI KORKUYORSUN" demişti Mavi ve Çınar delirmişti kollarından tutup "MAVİİİ "deyip kendine çekmiş ve bunun üstüne Mavi "BIRAK BENİ DOKUNMA BANA "deyincede "DOKUNUCAM SANA BİR TEK BEN DOKUNUCAM" demişti işte o sahne ah o sahne unutulurmu...

zeytine-35
13-03-07, 16:20
izlemek istediğim izleyemediğimiz
leyla'nın selo'yu kıvrandırmasıydı bünyamin konusunu ortaya atmamış olsalardı
çok güzel sahneler görebilirdik.

selo nun ve muratın aşık olup kavuşamamak nedir öğrenmelerini sürüm sürüm sürünmelerini izlemek isterdim.
birde bizimkilerin evlenip balayına tatiline gittiklerinde jakuzili bir banyo keyfi yapmalarını çok istemiştim. senaryo yazan arkadaşlara da baskı yapmıştım zamanında:icon_whis
villada mavi banyo yapmak istediğinde evet evet havuzu var jakuzi kesin vardır diyordum ki reklam arası sevindiğimle kala kaldım :img-blush

HASRETTTTTT
13-03-07, 16:22
Şimdi arkadaşlar ismi lazım değil çok sevdiğim bir arkadaşım bana bir sahneyi hatırlattı onu yazmazsam olmaz...

Meşhur kahvaltı sahnesi telefonları kapatlaım canım işe gitmiyor sahnesi..Ertesi günü hatırlıyorum forum ayakşanmıştı Çınar'ın o davranışına...Ama ben ve bazı arkadaşlar heleki sevgili nanush ve söğüt başta olmak üzere yine Çınar'ı savunmuştuk...Çünkü çok ince bir cümle vardı orada "NİYE BENİ SENİN ELİNDEN ALMASINDANMI KORKUYORSUN" demişti Mavi ve Çınar delirmişti kolarından tutup "MAVİİİ "deyip kendine çekmiş ve bunun üstüne Mavi "BIRAK BENİ DOKUNMA BANA "deyincede "DOKUNUCAM SANA BİR TEK BEN DOKUNUCAM" demişti işte o sahne ah o sahne unutulurmu...

ayy dur dur şimdi aklıma geldi çınar mavi ye tatile çıkcam diyo mavi hafif bozulmuş tabii git diyo çınar da sevimli sevimli sırıtıp ben seni bırakıp hangi tatile gideyim bulutların üztünden inip nereler gideyim filan diyordu yaa

öff öfff

Fettan
13-03-07, 16:25
ayy dur dur şimdi aklıma geldi çınar mavi ye tatile çıkcam diyo mavi hafif bozulmuş tabii git diyo çınar da sevimli sevimli sırıtıp ben seni bırakıp hangi tatile gideyim bulutların üztünden inip nereler gideyim filan diyordu yaa

öff öfff

Oyyyyyy oyyyyyyyyyy (kusura bakmayın harfleri uzatmam gerekdi duygu yoğunluğumu anlatabilmek için)

Ama ama dönüp dolaşıp bardaki kurt bakışlı Çınar'da kalıyorum (bu tabir söğüt'üme aittir)Nasıl bir bakış nasıl bir reddedişdir kadını Off Allah'ım offf...

HASRETTTTTT
13-03-07, 16:26
Oyyyyyy oyyyyyyyyyy (kusura bakmayın harfleri uzatmam gerekdi duygu ve yoğunluğumu anlatabilmek için)

Ama ama dönüp dolaşıp bardaki kurt bakışlı Çınar'da kalıyorum (bu tabir söğüt'üme aittir)Nasıl bir bakış nasıl bir reddedişdir kadını Off Allah'ım offf...

kurtluktan önceki zerhoş hali de içler ürpertisidir ürperiyor bütün kıl köklerim elimde değil köklerde

bora.asli
13-03-07, 16:27

Meşhur kahvaltı sahnesi telefonları kapatalım,canım işe gitmek istemiyor sahnesi..Ertesi günü hatırlıyorum forum ayaklanmıştı Çınar'ın o davranışına...Ama ben ve bazı arkadaşlar heleki sevgili nanush ve söğüt başta olmak üzere yine Çınar'ı savunmuştuk...Çünkü çok ince bir cümle vardı orada "NİYE BENİ SENİN ELİNDEN ALMASINDANMI KORKUYORSUN" demişti Mavi ve Çınar delirmişti kollarından tutup "MAVİİİ "deyip kendine çekmiş ve bunun üstüne Mavi "BIRAK BENİ DOKUNMA BANA "deyincede "DOKUNUCAM SANA BİR TEK BEN DOKUNUCAM" demişti işte o sahne ah o sahne unutulurmu...

Ayyy deme sevgili Fettan..ben o sahneye bayılırım..hatta bana kızanlar oldu sevdiğim için..ama elimde değil, sadomazoşist duygularım kabarıyor izlerken:)

Benim içimde kalan diğer bir ukde de Çınar hapisten çıktıktan sonra maviyle beraber Çınarın evinde değilde o ördekli kazlı gölbaşı piknik alanına gitmeleridir..ekolojik dengeyi bozdukları yetmezmiş gibi benim sinir sistemimi de alt üst etmişlerdi:)

HASRETTTTTT
13-03-07, 16:31
Ayyy deme sevgili Fettan..ben o sahneye bayılırım..hatta bana kızanlar oldu sevdiğim için..ama elimde değil, sadomazoşist duygularım kabarıyor izlerken:)

Benim içimde kalan diğer bir ukde de Çınar hapisten çıktıktan sonra maviyle beraber Çınarın evinde değilde o ördekli kazlı gölbaşı piknik alanına gitmeleridir..ekolojik dengeyi bozdukları yetmezmiş gibi benim sinir sistemimi de alt üst etmişlerdi:)

küresel ısınmış(feriştah tabiriyle)
ekolojik dengeler bozulmuş
ördekler vaklamış
bir aslan miyav demiş
mavi çınar ın burnunu öpmüş
çınar tam öpecekken mavi yanağını çevirmiş arabada
yakın plan sahne 14 action

scale
13-03-07, 16:31
izlemek istediğim izleyemediğimiz
leyla'nın selo'yu kıvrandırmasıydı bünyamin konusunu ortaya atmamış olsalardı
çok güzel sahneler görebilirdik.

selo nun ve muratın aşık olup kavuşamamak nedir öğrenmelerini sürüm sürüm sürünmelerini izlemek isterdim.
:img-blush
Zeytinecim kötüsün sen çok kötüüüü!Hiç böyle şeyler düşünülürmü?:img-hyste
Acayip zevkli olurdu!!!:img-blush

Fettan
13-03-07, 16:32

Aynen canım aynen ne gerek var sokaklarda parklarda buşluşmaya eve gitselerdi Mavi yemek hazırlasaydı beraber yeselerdi bizde mest olmuş vaziyette tv nin içine düşecek pozisyona gelseydik :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo .

nilnisa
13-03-07, 16:35
yine been:happy0064 ,sessiz ve derinden foruma sızma çabalarım devam edecek:icon_whis

ben habire dönüp dolaşıp kiralık ev sahnesine takılıyorum,-bir tek nikah kaldı- şimdi bu cümle ne kadar komik geliyor bir bilseniz.bir eksiğiniz nikahtı zaten....tepenize bir göktaşı düşmediği kaldı...

benim uktem buydu;çınar bu cümleyi söyledikten sonra,mavi aşka gelecek ve nikahı beklemeye ne gerek var diyecek,sonra çınar topukları gerisinde maviyle evden çıkacak,gazı kökleyip çınarın evine gidecekler,sonrada vuslatlardan vuslat beğen:img-in_lo :icon_whis

şimdi bu kadın zaten zar zor giriyo foruma,girince de bunumu yazdı yaza yaza diyebilirsiniz ama ne yapalım adımız malum,misyonumuz bu:img-hyste (bir işe yaramasa da)

hepinizi seviyorum,bensiz çok eğlenmeyinbye

HASRETTTTTT
13-03-07, 16:39
yine been:happy0064 ,sessiz ve derinden foruma sızma çabalarım devam edecek:icon_whis

ben habire dönüp dolaşıp kiralık ev sahnesine takılıyorum,-bir tek nikah kaldı- şimdi bu cümle ne kadar komik geliyor bir bilseniz.bir eksiğiniz nikahtı zaten....tepenize bir göktaşı düşmediği kaldı...

benim uktem buydu;çınar bu cümleyi söyledikten sonra,mavi aşka gelecek ve nikahı beklemeye ne gerek var diyecek,sonra çınar topukları gerisinde maviyle evden çıkacak,gazı kökleyip çınarın evine gidecekler,sonrada vuslatlardan vuslat beğen:img-in_lo :icon_whis

şimdi bu kadın zaten zar zor giriyo foruma,girince de bunumu yazdı yaza yaza diyebilirsiniz ama ne yapalım adımız malum,misyonumuz bu:img-hyste (bir işe yaramasa da)

hepinizi seviyorum,bensiz çok eğlenmeyinbye

yok zaten 50 de bitmeseydi ben bi göktaşı olayı bekliyodum belirttiğin gibi bi o kaldı bi nikah
nikah dedim de aklıma geldi

önce nikah sonra göktaşı ben öyle düşünüyorum sabah sünnet öğlen deniz babında

bora.asli
13-03-07, 16:41
Şimdi düşünüyorum da birkaç mesaj önce aslında şöyle olmasaydı da böyle olsaydı dediğim çok sahne yok demiştim ne kadar da yanılmışım..aklıma geliyor durmadan ama yazmaya çekiniyorum:)

mesela 24 te Çınar işe geç kalsaydı, Mavi de evi toparlamak için koşar adım eve gitmeseydi gidişat ne halde olurdu.

kelepçe sahnesinin devamında Çınar kelepçeyi çözmeseydi ne olurdu:)

ya da yazmaya parmaklarım varmıyor ama bardaki kadını reddetmeseydi Çınar neler olabilirdi..

ben en iyisi bu konuyu kendi açımdan kapatayım..zira gitgide şengillere benzemeye başlıyorum..en iyisi senaryolar konusunda duayen arkadaşlardan yardım alayım:)

Fettan
13-03-07, 16:44
Çadırda vuslat sonrası böcek sokması vakası bekledim olmadı...
Ama geçen bölüm Çınar o kadar çok oynadıki köpekle kist falan olabilirdi ileriki bölümlerde ama biz göremeyiz zannımca :img-hyste :img-hyste ...

Madem bir çiçeğim var bahçesi olsun istedim :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo ..
Bu sahnede unutulmaz .....

Fettan
13-03-07, 16:48
Şimdi düşünüyorum da birkaç mesaj önce aslında şöyle olmasaydı da böyle olsaydı dediğim çok sahne yok demiştim ne kadar da yanılmışım..aklıma geliyor durmadan ama yazmaya çekiniyorum:)

mesela 24 te Çınar işe geç kalsaydı, Mavi de evi toparlamak için koşar adım eve gitmeseydi gidişat ne halde olurdu.

kelepçe sah