PDA

Tüm Versiyonu Göster : Hırsız Polis Öncesi /Sonrası

Sayfalar : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

Fettan
15-03-07, 11:59
Şimdi aklıma 28. bölüm geldi.. Mavinin bahçede Çınarla vedalaştıktan sonra eve gelip temizlik yapmasıyla başlar. Kiraz ve o cam siler, yer siler, çamaşır asar. Fulya ile dertleşir, “keşke aşk bizi bulmasaydı, kendi gibi birini sevseydi, insanın çok sevdiği birine acı vermesi okadar kötü ki” gibi bişeyler söyler.. Hastalanır.. Yakup’un getirdiği boncukları dizerken dalıp gitmiş hali geldi gözümün önüne, Çınarına doğum günü hediyesi hazırlama telaşında Gülayla yaptığı sohbet. Gizlice Doğum günü yemeğini izleyişi…

O bölümde Çınarla Aksak’ın meyhane sohbeti de dizinin unutulmazları arasındadır..

“.. Kurumaz, alırsın, başka bir toprağa ekersin, yeşerir, meyveleniiverir” der Çınar,
“Niye hasta ozaman mavi, niye doktorlara gitti” diyen Aksak’ın sözleriyle yıkılır, “hasta mı”, “sen gördün mü?”…

Herşeye baştan başlamam gerek, ilk bölümden itibaren tekrar izleyip tüm bu güzel sahnelerle yeniden mutlu olmak, onların arasında kaybolup gitmek, benim ilacım bu olacak sanırım..:icon_sorr

Hepimizin ilacı bu olacak hiç kuşkum yok ...Evet o bölümde çiçekle içeri giren Fulya ablaya "neden içeri gelemdi"diyen Mavi'nin fırlayıp giden arabanın ardından Çınar deyişide hiç gitmez kulaklarımdan ...

kartalsu
15-03-07, 12:21
Fonda Yüksek Sadakat çalıyor...Git özlet kendini yine gel...Döneceksin diye söz ver...

Keşke onlarda dönebilseler, keşke bu sözü bize verebilseler...

Bana ne olur ellerini ver...

Yarım bırakılmışlığın acısı çöktü içime...Gidiyor olmalarından çok, bir daha gelmeyecek olmalarından çok, erken gidiyor olmaları yakıyor yüreğimi...

Dinle uzaktan çalan şarkı hicazdan...

Madem herşey biter yine başlar yeni baştan diyemiyorum ki...Başlamayacak biliyorum çünkü

Bana ne olur ellerini ver...Gideceksin ama yine gel...Döneceksin diye söz ver

MiSz_CaniSi
15-03-07, 12:55
arkadaslar yeni fragmani bir yere eklediginiz oldumu acaba

NAZAR
15-03-07, 12:55
yapmayın kızlar ya... valla içimi daraltınız iyice hadi toparlanın hüzün yakışmıyor sizlere.. onar içimizde lütfennn

ilkerimin dediği gibi.. bak küselimmmmm sizeeeeee

akşamı iple çeker oldum... dizi başladığında kalbım elimde sizlere kocaman bir selam yollayacagım hırsız polis aşıkları diye .. yüreğimiz mutlu sona kavuşun diye .. ( tabı benıde içinize katarsanız.. kaç seferdir yazıyorum bir selam demediniz)

yüreğinizdeki sızıya bağlıyorum yoksa çok dost canlısısınız.... :)

blue&blue
15-03-07, 13:04
yapmayın kızlar ya... valla içimi daraltınız iyice hadi toparlanın hüzün yakışmıyor sizlere.. onar içimizde lütfennn

akşamı iple çeker oldum... dizi başladığında kalbım elimde sizlere kocaman bir selam yollayacagım hırsız polis aşıkları diye .. yüreğimiz mutlu sona kavuşun diye .. ( tabı benıde içinize katarsanız.. kaç seferdir yazıyorum bir selam demediniz)

Aşkolsun bize demedik mi?
Ama ben uzun zamandır burdasın ve içimizdesin gibi düşünüyordum. Belki de ondandır. :img-yes:

Gerçi hangimiz içerde hangimiz dışarda belli değil ki?

Gelenler gidenler kalanlar kaçanlar... Kapısı sonuna kadar açık olunca, takibi de zorlaşıyor farketmek. Ama geç olsun da güç olmasın tam da finalde hoşgeldin nazar!

Belki başka paylaşımlarda derinlere iner tanışıklığımız... Ama bir final var şimdi önümüzde bir sızı var... Sen de bilirsin nereye baksak flu görüyoruz... Gözlerde yaşlar... :img-cray:

HASRETTTTTT
15-03-07, 13:06

1 selam
2 ilker kim?
3 blue nun dediği gibi ben de pek ekranı seçemiyorum
4 akşam olmasın
5 sabah ta olmasın

NAZAR
15-03-07, 13:06
biliyormusunuz bugun kardeşimin telefonunu aldım.. sırf hırsız polis imkansız aşk ve yarım bıraktını mp3 olarak dinleyebilmek için sırf bu yüzünden arayanları hemen acmıyorum bile imkansız aşkın melodisini dinleyim diye.. bugun kalbım hep onlarla olsun diye...

bu arada Tubime çok ama çok teşekür ediyorum sizlerin ve bizlerin süper modu.. her perşembe hırsız polisi ayrı şehirlerde aynı kalp ile izlediğimiz için... birbirimize yazdıgımız mesajlarla yüreğimiz aynı çarptıgı için... beni dinlediği için.. galiba bu gecede onu çok arayacagım.... kurlulamazsın tubican benden ....

jalem
15-03-07, 13:08
Biliyorum bu gun konusmak zor..
Vedalasmalarin hepsi uzuntu vericidir..
hepsi zordur...
Ama bu bir baska
Sonucta ayrildigimiz hayal aleminde bir nefes
Etli, kanli canli degil
Ama bizler icin oylemi ya?
Biz onlara et verdik,kan verdik, can verdik...
Onlarla birlikte yasadik...
Sevindiler, sevindik;... ne kalime havalara uctuk
Uzulduler kahrolduk... yaslara girdik...
Agladilar agladik... uykularimiz kacti
Saklandilar odumuz patladi... biz de soktuk basimizi kumlara...
Simdi veda vakti
Elimiz bogrumuzde yetim kalmis cocuklar gibi...
Dudaklarimizda bir buruk gerginlik..
Gozlerimizde huzun....
Bogazimizda bir yumruk...
Hickirmamak icin dualar ediyoruz...
Onlari bir daha goremiyecek olmak,
"Magvii" ve "Cinar" sesleri bizden uzaklasacak
Hep buruk bir huzunle hatirlanacaklar
Hic unutulmayacaklar...
Dilerim aglayarak hatirlamayiz...
Sevgi ve dostlukla

bora.asli
15-03-07, 13:08

Aşkolsun sevgili NAZAR..

Aldık selamını..bizden de sana selam olsun..
Kalbi HP için atan herkesi bağrıma basarım şahsen..
Millet kaç gündür kendinde değil..hele bugün sonun, kara günün etkisiyle kimsenin aklı başında değil..mazur gör..

bak hatta bugünün anlam ve önemine uygun iki satır şarkı da yazayım..

15 Mart geldi..
Hüzünlendim ben yine..
Hasret kaldım gözlerinin rengine..:sad53: :sad53:

eftelya61
15-03-07, 13:10

Sevgili NAZAR seni tabii kide içimize alırız.. Bizim gibi hisseden herkese olduğu gibi sanada açık kapılarımız.. Bu sayfalar bizim sığınağımız, limanımız.. Bundan sonra bize kalacak varlıklarımızdan, bize bırakılan emanetlerimizden bu sayfalar.. Diğerleride bölümlerimiz, kliplerimiz, resimlerimiz.. Hoşçakalın :sad53: diyecekler bu akşam bizlere ve hepimizin canı yanıyor:icon_sorr

Aslında bizler dediğin gibi dost canlısıyız ama yüreğimiz gerçekten çok acıyor ondandır hatalarımız, ondandır selamsızlığımız..

HASRETTTTTT
15-03-07, 13:10
hepsi zordur...
Ama bu bir baska
Etli, kanli canli degil
Simdi veda vakti
Gozlerimizde huzun....
Hic unutulmayacaklar...
Sevgi ve dostlukla

ahhh jalem geldin mi pirr geliyorsun şimdi bu sözlerin üztüne akşam final:icon_sorr gelde ağlama

NAZAR
15-03-07, 13:12
Aşkolsun bize demedik mi?
Ama ben uzun zamandır burdasın ve içimizdesin gibi düşünüyordum. Belki de ondandır. :img-yes:

Gerçi hangimiz içerde hangimiz dışarda belli değil ki?

Gelenler gidenler kalanlar kaçanlar... Kapısı sonuna kadar açık olunca, takibi de zorlaşıyor farketmek. Ama geç olsun da güç olmasın tam da finalde hoşgeldin nazar!

Belki başka paylaşımlarda derinlere iner tanışıklığımız... Ama bir final var şimdi önümüzde bir sızı var... Sen de bilirsin nereye baksak flu görüyoruz... Gözlerde yaşlar... :img-cray:

Bende sizler gibi şengiller tarafından yaralıyım.. tubican ile masalevin'den tanışırız ( kardeşim o benim can kardeşim) 4. yılım orda... dalya deriz belki senler sonra... dizifilme'de girerim ama çok mesaj yazmazdım... 2 haftadır inceliyorum sizleri ve burayı.. ve biz ne konuştuysak hangi yaralarımızı sızlattıysak ayınısı burda da var.. belkide bu yüzden bu kadar çok takıldım buraya.... aynı hancerle hancerlendiğimiz için birbirimizi anlarız diye...

dedimya finalden dolayı...bu yüzünden görünmedim... kızamıyorum size... :))

hasretcim ilker benim oğlum ama gönüllü annesiyim... yurtta kalıyor arada geliyor bize....

HASRETTTTTT
15-03-07, 13:14
ben de sabahtan beri ağlak olanlardanım geldim gördüm gidemiyorum ardımda bıraktıklarımı hatırlamak içimi acıtıyor bu serin ama güneşli istanbul gününde
ben hırsız polis e nisan da aşık olmuştum önce hormonal bi durum sandım hani gelince nisan mayıs ayları gevşermiş ya gönül yayları öyle bi durumdu heralde ama anladım di hormonal bir durum değilmiş
şimdi imkansız
yarım bıraktın
kelepçeliyim
le kendime şarkı duygu ve gözyaşı ziyafeti çekiyorum
olsun gözüm ne olcaksa olsun artık

HASRETTTTTT
15-03-07, 13:16
hasretcim ilker benim oğlum ama gönüllü annesiyim... yurtta kalıyor arada geliyor bize....

şimdi NAZARım bi kere yaptığın işin büyüklüğünden bahsetmek gibi gaflette bulunmucam maksadımı aşmış olurum ortada olan birşeyi yinelemek bana düşmez herşeyden önce ama tebrik etmek istiyorum :good:

NAZAR
15-03-07, 13:18
aleykumselam güllerim.... hepinize çok teşekür ederim.. ağlaytmayın beni yaaa.... valla çok kötüyüm.... nasıl dayanacagız buna bilmiyorum .. üstelik..2. kez hanverlendim

meline
15-03-07, 13:25
hepsi zordur...
Ama bu bir baska
Etli, kanli canli degil
Simdi veda vakti
Gozlerimizde huzun....
Hic unutulmayacaklar...
Sevgi ve dostlukla

Bana bu gün en çok dokunan ne biliyor musunuz....başka bir perşembe daha olmayacak ki saat 22.00'de,, bugüne kadar izlediğim en iyi jeneriği takip eden yeni bir HP bölümü izleyeyim.....

hangi müziği hangi veda,,hangi buluşma,,hangi heyecan,,hangi macera anında kullanacaklar acaba diye düşünemeyeceğim...ya da bir daha' 'bu yanık ezgi çok yakışmış,, acılarının eşliğine'' diyemeyeceğim...

kıssadan hisse müzikleriyle de,, jeneriğiyle de,,detaylarıyla da başkaydı HP...
albümünü ağlamadan dinleyebilmem için uzunca bi zaman rafa kaldırmam gerekecek...

çınarkolik
15-03-07, 13:27
Arkadaşlar, bugün hepten delip geçtiniz beni. Çalışamıyorumm... Kafamı toplayamıyorum... Darmadağın oldum... Sabahtan beri işyerinde çaktırmadan eski bölümleri izliyor sizleri okuyorum...
Akşam olsun hem istiyorum hem istemiyorum. Onlara bu kadar erken veda etmek ağarıma gidiyor... İçimi yakıyor...
Mavim...Çınarım... Lütfen gitmeyin...
Bırakmayın bizi elimiz böğrümüzde...Yarım kalmak sizsiz olmak istemiyoruz...

Artık Perşembelerim bomboş olacak.Benim için hiç bir anlamı olmayacak.Oysa...

october01
15-03-07, 13:29
aslında içimden birşey yazmak gelmiyordu fakat bugün dizimizin finali var ve benimde forumlarda olmam gerektiğini düşündüm gerçi bu forumda diğer arkadaşlara göre yeni olmama rağmen ben de hırsız polisi 5. bölümde tanıdım ,fakülteden bir arkadaşım ders arasında bana dönüp hırsız polis diye bir dizi başladı,uğur yücel oynuyor, kanal d de, izliyor musun diye sordu bende genelde pek dizi filan izlemezdim o zamanlar daha çok sinemayla haşır neşirdim , arkadaşıma dönüp gıcıklık olsun diye hayır!! ben dizi mizi izlemem hırsız poliste neymiş caanım!!!boşverin dizi filanda oturun kpss ye çalışın diye tepki göstermiştim bir akşam o zamanlar sanırım çarşambaları yayınlanıyordu dizimiz,ben de şöyle kanalları dolaşıyım,diyip zapping yaparken,hırsız-polis dizisiyle işte o gün tanıştım, hani mavi çınara diyordu ya,5.bölümün sonunda;sence bir daha görüşücek miyiz?? benim diziyle karşılaşmam işte 5.bölümün son sahnesini görmemle oldu,pek o kadar şık bir sahne olmasa da ikisinin birbirine bakışları benim diziyi izlememde çok etkisi var
sonra ne mi oldu?? dizinin her bölümünü izledikçe müptelası olup çıktım!!! diğer arkaşlarla bir araya gelip her bölümden sonra kritikler yapmaya başladık!! dizi yayından kaldırılıcak dendi arkadaşlarla kanal d yi mail bombardımanına tutmuştuk, tıpkı bu sezon olduğu gibi...:img-help: :img-help:
aslında söyleyecek çok sözüm,içime sindiremediğim o kadar haksızlık var ki bu dizi için ne desem az gelir ..
ben özellikle bu forumda yazan arkadaşları çok özliycem pek fazla birbirimizi tanımasakta bana sanki birer hp ailesiymişiz gibi geliyor..:icon_cry: :icon_cry:
umarım bu akşam dizi hak ettiğimiz bir finalle ,mutlu bir sonla biter..ve gönüllerde daima bir efsane olarak kalır bye bye bye :good:

hewal
15-03-07, 13:29
Demek hepimiz aynı ruh hali içindeyiz..Belki bu dizide;
mutlu mesut günler çok olsaydı
ayrılıklare usudan sebeplerle olsaydı
bu kadar dokunmazdı içimize bugün olmuş hala kaçak olarak yaşlayan Mavi ve Çınar -ki fşnale bir kala gelen bölüm sonunda bile kaçak oldukları halde başları beladan kurtulamamışken bu kaşmaın son olamsını kabullenemiyoruz..Biraz daha zamana yayarak acıtasyondan uzaklaşarak (Dursun amcanın hastalığı ve Arıza'nın ölümü epey bir acıtsayon oldu çünkü)BUGÜNLERE GELSEYDİK KEŞKE ...

Sevgili Nazar sevgili fettanımın kendisiyle bütünleşmiş avatarını kullanıyorsun alışmam zaman alacak :)

HASRETTTTTT
15-03-07, 13:31
Bana bu gün en çok dokunan ne biliyor musunuz....başka bir perşembe daha olmayacak ki saat 22.00'de,, bugüne kadar izlediğim en iyi jeneriği takip eden yeni bir HP bölümü izleyeyim.....

hangi müziği hangi veda,,hangi buluşma,,hangi heyecan,,hangi macera anında kullanacaklar acaba diye düşünemeyeceğim...ya da bir daha' 'bu yanık ezgi çok yakışmış,, acılarının eşliğine'' diyemeyeceğim...

albümünü ağlamadan dinleyebilmem için uzunca bi zaman rafa kaldırmam gerekecek...

melişim biz izlerken tüketmedik ürettik biraz o yüzden başka yapımlardan ayrılan bir özlelliğimiz var bak sanki ben ışşkçı sen yapımcı bir diğer arakad yönetmenmiş gibi bahsediyoruz bizdendi bizler gibiydi
kimimiz hırsız kimimiz polis miydik hayır bir duygu birliğimiz vardı onlar gibi davranırdık belki belki başka biçimde ama o kadar içten ve o kadar sahiciydiki
kısacası tüketmedik yeniledik yeşettik belki onlardan çok sahip çıktık o yüzden ağlamadn anlamadan dinleyemiyor izleyemiyoruz
neyse ben biraz daha ağlıyacağım :icon_sorr

meline
15-03-07, 13:35
Bende sizler gibi şengiller tarafından yaralıyım.. tubican ile masalevin'den tanışırız ( kardeşim o benim can kardeşim) 4. yılım orda... dalya deriz belki senler sonra... dizifilme'de girerim ama çok mesaj yazmazdım... 2 haftadır inceliyorum sizleri ve burayı.. ve biz ne konuştuysak hangi yaralarımızı sızlattıysak ayınısı burda da var.. belkide bu yüzden bu kadar çok takıldım buraya.... aynı hancerle hancerlendiğimiz için birbirimizi anlarız diye...

dedimya finalden dolayı...bu yüzünden görünmedim... kızamıyorum size... :))

Nazar değmesin sana hep gönüllü annesi ol umarım..........sevgili NAZAR...

şimdi ben 6. bölümdeyim..Çınar'la Mavi'nin çocukları ziyaretinde,,,kollarını çapraz yapıp uçurdukları kız çocuğu gözümün önünde...

Hep arzulayıp devamını getiremediğimiz sosyal görevlerimizi ne kadar güzel hatırlatmışlardı...üstüne gidilmedi o konunun sonra sonra,,kendi dertlerinden çocukları düşünecek halleri kalmadı gariplerimin ama bizler onların anısına çalışmalıyız bu konuda...

HASRETTTTTT
15-03-07, 13:38
evet yaa o çarpraz el bağlama mavinin utangaç kaçamak bakışları ilk elele tutuşları çapkın gülüşü çınar ın
:love04:

nur33
15-03-07, 13:39
Fonda Yüksek Sadakat çalıyor...Git özlet kendini yine gel...Döneceksin diye söz ver...

Keşke onlarda dönebilseler, keşke bu sözü bize verebilseler...

................

Bana ne olur ellerini ver...Gideceksin ama yine gel...Döneceksin diye söz ver

Sevgili kartalsu ne yaptın sen böyle yaaa...:img-cray:

Dün bu başlığa hiç girmedim, girmek istemedim, kendimi fragman başlığına vurmuştum. Kaçınılmaz vedayı geciktirme veya kaçma isteğiydi sanırım. Şimdi de niye girdiysem? :img-fie:

Son fragman ayrı dert, bu başlık ayrı dert, bu gecenin SON olması ayrı dert, dert, dert, dert....:img-help:

:img-cray::img-cray:

meline
15-03-07, 13:46
evet yaa o çarpraz el bağlama mavinin utangaç kaçamak bakışları ilk elele tutuşları çapkın gülüşü çınar ın
:love04:

En cazip hali,, çapkınlık halleriydi Çınar'ın....fırsatları kaçırmazdı Mavi'ye dokunmak, yakın olmak, koklamak, sarılmak, öpmek için....

sonradan bulunca bundular birbirlerini...öpüşemez oldular........:img-hyste

HASRETTTTTT
15-03-07, 13:51
[B]

-dml son klibin çok güzel olmuş. gönlüne sağlık.
-HASRETTTTTT Ferhat Göçer'in Cennet'ten sonra Yangınım Büyük ve Yeditepe şarkılarını dinlemeni tavsiye ederim.

CENNET ahh işte bana onu deme benim ilk işim sabahları açmak ve sayamayacağım kadar çok dinlemek aynı hançerle hançerlenmişliğimiz doğru aynı yerimizin kanaması gibi aynı miktarda kan kaybedip aynı yaraları taşımamız gibi
nedensiz de sevilir miş değil mi

dünyaya bir daha gelsem sevgilim
arar bulurum yine seni severim

ahh ne diyeyim bilmiyorum ki ben yine ağlıcam bir süre :icon_sorr

bora.asli
Yok..yazamıyorum..içim katıldı ağlamaktan

Demin HASRET e dedim kendimi işe verecem..başka türlü serinkanlı olma seansı bilmem ben..elimden gelen budur..ama çıkamıyorum sayfadan..şiştim..valla şiştim..ne zormuş ayrılmak..zaten hiç sevmem vedaları..imgdrag

zaten ağlamaktan yüzü gözü şişen maviyi teselli eden bir Çınar da yok etrafımda..sarılsın bana..sen benim canımsın, bitanemsin, gözbebeğimsin desin..:img-cray: :img-cray:

HASRETTTTTT
En cazip hali,, çapkınlık halleriydi Çınar'ın....fırsatları kaçırmazdı Mavi'ye dokunmak, yakın olmak, koklamak, sarılmak, öpmek için....

sonradan bulunca bundular birbirlerini...öpüşemez oldular........:img-hyste

öpüşmeye yeltenip öpüşemez oldular olsun niyet önemli
akıbet ne olursa olsun

HASRETTTTTT
15-03-07, 13:53
Yok..yazamıyorum..içim katıldı ağlamaktan

Demin HASRET e dedim kendimi işe verecem..başka türlü serinkanlı olma seansı bilmem ben..elimden gelen budur..ama çıkamıyorum sayfadan..şiştim..valla şiştim..ne zormuş ayrılmak..zaten hiç sevmem vedaları..imgdrag

zaten ağlamaktan yüzü gözü şişen maviyi teselli eden bir Çınar da yok etrafımda..sarılsın bana..sen benim canımsın, bitanemsin, gözbebeğimsin desin..:img-cray: :img-cray:

çok güzel kokuyosun desin
senden önce yaşamıyor muşum desin
seni çok seviyorum desin
desin desin desin

blue&blue
15-03-07, 13:53
Şu klavyenin dili olsa da konuşsa... Şu ekranlar gördüklerini bir bir yansıtsa... Kumandalar çektiklerini söylese... Adsl kotası çatır çatır çatlayan limitlerini anlatsa... MSN iletiler için ne kadar kısıtlı kaldığını sözcüklerin yanında gözyaşlarını iletememenin acısının ne olduğunu bir anlasa... :icon_sorr

Teknoloji Hırsız Polis için yetersizliğini ah bir anlasa... :img-yes:

Şu deli harfler ne ifadelerle dolu olduklarını bir bilse... M. A. V. İ Ç. I. N. A. R H. P.
M sadece M olmadığını Ç sadece Ç olmadığını bir idrak etse...

Gerçi ben kimi kandırıyorum yanımızdaki kanlı canlı insanlar anlamamışken alet edevat nasıl anlasın... :icon_sorr

Acaba, teknoloji bizi anlayacak kadar gelişebilir mi? Gelişir de biz görür müyüz?
Bu hallere gülenler bu hallere düşer mi? Düşer de biz görür müyüz?

Mavi ve Çınar mutlu olur mu? Olmazsa neyleriz?
Gönül bir gün ferman dinler mi? dinlemezse akıl baştan gider mi?
Aşkın kanunu var mı gerçekten?
Bir "aşk kanunu" varsa ona uymak gerekmez mi?
Sadece ve sadece aşk mahkumu olmanın bir yolu yok mu?
Şu hayatta aşk kadar sınır tanımaz bir şey var mı?
Yoksa mutluluk neden bu kadar uzakta duruyor bize? Neden bu kadar şüpheliyiz akşam için?
Neden bu kadar yerlerde umutlarımız? :icon_sorr

Buhranlardayım... akşam bir el atıp çıkarırlar mı acaba beni? Hala inatla umuyorum... :img-cray:

İmza: Gönlüm ateşlere yandı gidiyor...

esss
15-03-07, 13:54
Ağzımı bıçaklar açmıyor. Homurg! Homurg! şeklinde dolanıyorum. İnsanın başına istemediği şeylerin gelmesi kötü bir duygu ama bunlar bir de zaten beklediği şeylerse, yani "Korktuğum başıma geldi" duygusu eşlik ediyorsa iç burkuntusuna, kötülük katmerleniyor.

"Ay bunlar bu işi beceremeyecek"; "Ay bunlar bu işi bağlayamayacak" diye diye dolandığım zamanlardaki kendimi yatıştırışlarım... Sonra bu yatıştırma işini duar'ımın üstlenişi. Sonra işi şakaya vurup, hafifletmeye çabalamalar. (nilnisaaaaa!!!)

Olmadı işte. Ne biz hafifleyebildik, ne onlar girdikleri çıkmazdan çıkabildiler. Geldik son güne dayandık. "Keşke akşama maç falan olsa da ertelense; Keşke bir son dakika haberi çıksa da ertelense.." falan gibi abuk bir istek içindeyim bugün. Aksak'lı bir son istemiyorum, Aksak bir iyice dibe vursun istiyorum, hukuğu ellerine yüzlerine bulaştırdılar, bari vicdanlarda adalet yerini bulsun istiyorum. Bütün bu kaçaklığın, anlamsızlığın sorumlusu olarak parmaklar onu göstersin istiyorum. "Aşkın kanunu olmaz"a "Aşık adamın eğrisi doğrusu olmaz" saçmalığı eklenmesin istiyorum. Bu iki söz terazinin kefelerine yerleşsin ve biri aşağıda kalsın istiyorum. Yerin dibine batsın istiyorum.

Herkes her aşık olduğuna yapışsın mı? Aşk bu kadar ucuz mu? Saplantıyı aşktan ayıran ne? "Kötülük yaptım, afedersun" deyince af mı fışkırıyor dünyadan? Bu saçma felsefe yerin dibine batsın ve Çınar artık Aksak'ın elini sıkmasın yaaaa!:img-help:

Kaç gündür nostalji yapıyoruz, bölümler aklımızdan, içimizden, gözümüzden geçip duruyor. İyice içim rahat söylüyorum, ben Aksak ve şürekasını hep yan öykü olarak izledim, ancak öyle kabul ettim. Mavi ve Çınar'ın öyküsüne karıştıramadım. Aksak'ı da maraz aşkını da ana nehre katamadım. İçim almadı.

Onun kahraman olacağı bir son beni çok ama çok fena buracak.

Gidip bir köprüde eylem yapasım var. Son dakika haberi olasım var. Bütün yayınları erteletesim var. Bunun için bir yol biliyor musunuz? :img-help:

demetarss
15-03-07, 13:55

Ahh Melinecim ahh.. Ben de düşündüm geçenlerde dizi bitecek ve ardından bir fragman gelmeyecek. Onlar mutlu yada mutsuz bir sonla bizden ayrılacaklar ve sonrasında ne olduğunu göreceğimiz küçücük bir fragmanımız bile olmayacak. Bunu düşünmek okadar hüzünlü ki..

Biz burda bir fragman yaratsak, hatta yetenekleri dostlarımız bunu bir video haline getirse yeter mi, sızılarımız diner mi??

"Bilmiyorum Çınar vallahi bilmiyorum" repliği geldi şimdi aklıma:icon_sorr

bora.asli
15-03-07, 13:56
seni çok seviyorum desin
desin desin desin

hatta ben ona diyeyim ki keşke başka bir dünyada olsaydık başka bir gezegende..

o da bana deseydi ki kısaca..

ben yine seni severdim, yine sana aşık olurdum:img-cray:

dertler derya olmuş, bende bir sandal..........:img-help:

HASRETTTTTT
15-03-07, 13:57

Gidip bir köprüde eylem yapasım var. Son dakika haberi olasım var. Bütün yayınları erteletesim var. Bunun için bir yol biliyor musunuz? :img-help:

sevgili esss bi es ver istersen gideceğin köprüyü haber ver sana eşlik edesim var

kartalsu
15-03-07, 14:00
seni çok seviyorum desin
desin desin desin

şaka yaptık desin
gitmiyoruz desin
sizin sevginizi ölçmek istedik desin
gözyaşlarınız ne kadar akacak görmek istedik desin
haftaya yine burada olacağız desin
desin desin desin:img-help:

Sevgili esss, olsun bu hikayenin kahramanı Aksak olsun...yeter ki bu saatten sonra Mavi&Çınar mutlu olsun...

HASRETTTTTT
15-03-07, 14:02
hatta ben ona diyeyim ki keşke başka bir dünyada olsaydık başka bir gezegende..

o da bana deseydi ki kısaca..

ben yine seni severdim, yine sana aşık olurdum:img-cray:

dertler derya olmuş, bende bir sandal..........:img-help:

mars ta olsaydık venüs te arar bulurdum yine seni severdim
seninle çadırlarda vuslata razıydım
gecekondu mah. lelerinde kırmızı boyalı evlerde oturmaya
akşam işten dönüşünü beklemeye
tarhana çorbası içmeye
hafta sonları kolu komşu sultan suyuna pikniğe gitmeye
senin gaffur pijamanla ince belli bardaktan rakı içmeni seyretmeye

bora.asli
15-03-07, 14:03
sevgili esss bi es ver istersen gideceğin köprüyü haber ver sana eşlik edesim var

Ahh ahhh..İzmirde de köprü yok ki..
karşıyaka göztepe arasına köprü inşaatı projesi hazırlayasım var..

dün akşam nilnisam demişti..kendimi nerelerden atsam diye..hangi pencereden..ne güzel de dedi..ben istesem de atamam camda ferforjeler var demiştim..

25. bölümü izliyorum..canıma kastım var:img-help:

meline
15-03-07, 14:04
Ağzımı bıçaklar açmıyor. Homurg! Homurg! şeklinde dolanıyorum. İnsanın başına istemediği şeylerin gelmesi kötü bir duygu ama bunlar bir de zaten beklediği şeylerse, yani "Korktuğum başıma geldi" duygusu eşlik ediyorsa iç burkuntusuna, kötülük katmerleniyor.

"Ay bunlar bu işi beceremeyecek"; "Ay bunlar bu işi bağlayamayacak" diye diye dolandığım zamanlardaki kendimi yatıştırışlarım... Sonra bu yatıştırma işini duar'ımın üstlenişi. Sonra işi şakaya vurup, hafifletmeye çabalamalar. (nilnisaaaaa!!!)

Olmadı işte. Ne biz hafifleyebildik, ne onlar girdikleri çıkmazdan çıkabildiler. Geldik son güne dayandık. "Keşke akşama maç falan olsa da ertelense; Keşke bir son dakika haberi çıksa da ertelense.." falan gibi abuk bir istek içindeyim bugün. Aksak'lı bir son istemiyorum, Aksak bir iyice dibe vursun istiyorum, hukuğu ellerine yüzlerine bulaştırdılar, bari vicdanlarda adalet yerini bulsun istiyorum. Bütün bu kaçaklığın, anlamsızlığın sorumlusu olarak parmaklar onu göstersin istiyorum. "Aşkın kanunu olmaz"a "Aşık adamın eğrisi doğrusu olmaz" saçmalığı eklenmesin istiyorum. Bu iki söz terazinin kefelerine yerleşsin ve biri aşağıda kalsın istiyorum. Yerin dibine batsın istiyorum.

Herkes her aşık olduğuna yapışsın mı? Aşk bu kadar ucuz mu? Saplantıyı aşktan ayıran ne? "Kötülük yaptım, afedersun" deyince af mı fışkırıyor dünyadan? Bu saçma felsefe yerin dibine batsın ve Çınar artık Aksak'ın elini sıkmasın yaaaa!:img-help:

Kaç gündür nostalji yapıyoruz, bölümler aklımızdan, içimizden, gözümüzden geçip duruyor. İyice içim rahat söylüyorum, ben Aksak ve şürekasını hep yan öykü olarak izledim, ancak öyle kabul ettim. Mavi ve Çınar'ın öyküsüne karıştıramadım. Aksak'ı da maraz aşkını da ana nehre katamadım. İçim almadı.

Bırak şimdi köprülerden atlamayı,, kanalın ana verici istasyonuna sabotaj daha kesin çözüm olur....

saat ayarlı,,parça tesirli bi bomba...

Bitlisli Mahmut'u da içeri attılar,,kime danışsak ki??? :img-help:

HASRETTTTTT
15-03-07, 14:04
şaka yaptık desin
gitmiyoruz desin
sizin sevginizi ölçmek istedik desin
gözyaşlarınız ne kadar akacak görmek istedik desin
haftaya yine burada olacağız desin
desin desin desin:img-help:

Sevgili esss, olsun bu hikayenin kahramanı Aksak olsun...yeter ki bu saatten sonra Mavi&Çınar mutlu olsun...

hee saçlarımız ağarana kadar burdayız desin
şaka yaptık desin
final yok desin
daha yeni başlıyoruz desin
desin desin desin

eftelya61
15-03-07, 14:07
hee saçlarımız ağarana kadar burdayız desin
şaka yaptık desin
final yok desin
daha yeni başlıyoruz desin
desin desin desin

Biz sizi bırakabilirmiyiz desin
Görünmez bir biz sizi bize bizi size bağlıyor desin
Kıvırcık saçlı kızımızı sizlerle birlikte büyütecez desin
Siz gitmeden biz biryere gitmiyoruz desin, desin, desinler..

HASRETTTTTT
15-03-07, 14:09
Ahh ahhh..İzmirde de köprü yok ki..
karşıyaka göztepe arasına köprü inşaatı projesi hazırlayasım var..

dün akşam nilnisam demişti..kendimi nerelerden atsam diye..hangi pencereden..ne güzel de dedi..ben istesem de atamam camda ferforjeler var demiştim..

25. bölümü izliyorum..canıma kastım var:img-help:

BEN de ferforje yok ama aşağıda defne ağaçı var düşerim üstüne
ama sabotaj iyi fikir hemen jack bauer i arayasım var 24 saate herşeyi çözesim var
sonra gray s anatomy ye gidesim var orda tedavi olasım var
sonra SVU(özel kurban birimi)oraya da gidesim var kurban oldum failimi bulun diyesim var
olmadı horaşyo caine ye gidesim var üşenmeyip miami ye ondan yardım dileyesim var

HASRETTTTTT
15-03-07, 14:11

kıvırcık saçlı oğlumuzu büyüte durun siz bizim birde kulak arkasındaki saçı havalanan bir de oğlumuz olacak onu yapıcaz desin
desin desin desin

meline
15-03-07, 14:11

uzağımızda olsanız da nefes alışlarınızdaki değişimi hissediyoruz desinler..

off.....ya...

HASRETTTTTT
15-03-07, 14:13
uzağımızda olsanız da nefes alışlarınızdaki değişimi hissediyoruz desinler..

off.....ya...

bize gidin deyin gideriz desinler
bizde hep bir ağızdan utanarak sıkılırak gitmeyin diyelim
diyelim diyelim

potelek
15-03-07, 14:14
her defasında "girmicem artık foruma, okudukça yazılanları daha kötü oluyorum, iyice dibe vuruyorum" diyorum kendii kendime ama yapamıyorum. kopamıyorum, bırakamıyorum. bu nasıl bir duygu ki içimden atamıyorum. göz pınarlarım doldu boşalmayı bekliyor. kasıyorum kendimi "ağlamayacağım" diyorum. boğazım düğüm düğüm oluyor yutkunuyorum düğümleri çözebilmek için. "SON'un ne önemi var asıl SON bu akşam" diyorum :img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray: geri dönüşü yok, telafisi yok, "gelecek bölüm düzeltirler nasılsa" seçeneği yok. tabii ki mutlu son olmasını çok istiyorum ama şunu biliyorum ki sonu ne kadar mutlu olursa olsun benim yaşadığım mutluluk buruk olacak...

HASRETTTTTT
15-03-07, 14:15
böyle başka diziler gibi mi biticez desinler
final final mi olcak desinler
efsane yeni başlıyor
diyelim diyelim diyelim

bora.asli
15-03-07, 14:16
Az önce nilnisa kardeşimle telefonda görüştüm..aslında attığı mesajı yazacaktım ama onu blue devralmış..

kendisi hisarda ve salya sümük vaziyette..hatta şu anda elim fenerde, ona dokunuyorum ve ağlıyorum dedi..yanındakilerde sormuş niye ağlıyorsun diye o da ağlamıyorum rüzgardan demiş..

hatta sarıyere gidelim diyenlere noolur gitmeyelim diye yalvarmış..
kader işte böyle acı bir günde yarasına tuz basıyorlar..

ağlak bir halde herkese çok selam söyledi..
ha bir de çay geldiği için kapatmak zorunda kaldık:)

bilmem hisar ve çay gönül telinizi sızlattı mı?

blue&blue
15-03-07, 14:19
Kendisinden gelen son mesaj: Hisardayım, fenalardayım... dipteyim sondayım ordayım... :icon_sorr

Şuan da Hisar'da oturmuş çay içmekte.

Ama çay boğazından geçmiyordur eminimki! "Karşımda fener var" dedi. "Ve onların bankı..." :icon_sorr Gözleri dolu dolu "böyle bir günde bana bu yapılır mı" diye dövünüyor... (Orda olması iş için çünkü)
Burdan sa Sarıyer'e gideceklermiş. O ağlamasın da kimler ağlasın...

Herkese selamı var. Şimdi bir mesaj daha geldi. Sanırım yanında kağıt helva satıcısı geçmiş. :) "Yiyemeeeem" diye bağrınıyormuş!

Ona kıyamam kendime kıyamam kimselere kıyamam! :icon_sorr

Fettan
15-03-07, 14:22
Az önce nilnisa kardeşimle telefonda görüştüm..aslında attığı mesajı yazacaktım ama onu blue devralmış..

kendisi hisarda ve salya sümük vaziyette..hatta şu anda elim fenerde, ona dokunuyorum ve ağlıyorum dedi..yanındakilerde sormuş niye ağlıyorsun diye o da ağlamıyorum rüzgardan demiş..

hatta sarıyere gidelim diyenlere noolur gitmeyelim diye yalvarmış..
kader işte böyle acı bir günde yarasına tuz basıyorlar..

ağlak bir halde herkese çok selam söyledi..
ha bir de çay geldiği için kapatmak zorunda kaldık:)

bilmem hisar ve çay gönül telinizi sızlattı mı?

Sızlatmazmı...Ahhh ahhhh

Oy ben ne edem nasıl edem başım alıp nere gidem bu bendeki aşk değil CANO CANO söyle bana nere gidemm..Bu türkünün bu kısmı tam bzie göre...

Ver gazı evladım ver gazı demesinede gerek yok kimsenin üstelik zaten gazı almış sürekli ağlamaktayım

http://img155.imageshack.us/img155/1174/alaet6.gif http://img155.imageshack.us/img155/1174/alaet6.gif http://img155.imageshack.us/img155/1174/alaet6.gif

NIGHT
15-03-07, 14:24
Ne yükseklerde gözüm var
Ne para pulda
Bir tek sen mühimsin aşk sen hayatamda
Tahammülüm yok gözlerinde
Bir damla yaşa... Kıyamam
Ne hasret biter bu yolda ne sevdam sana
Bir tek sen emirsin aşk emir hayatımda
İtirazım yok ateş bu değmesin sana
Kıyamam
Sen başıma gelen en az en çok hatalarım
Ah sen
Herşeye rağmen bana sevap günahlarım
Sen geceler boyu buram buram yandığım
Ah sennn
Kokuna hasret uykularla dalaştığım

Sanırım pek çok kişinin duygularına tercüman olacak bir parça...dinliyorum ve ağlamak üzereyim...

nutima
15-03-07, 14:24
sevgili hp vurgunu yemiş arkadaşlarım bende haftalardır bitkisel hayatta yaşıyor gibiyim hele fragmanı görüp final lafını duydukça ölüyorum ama sizlerle birşeyi paylaşmak istedim çünkü bunun düşüncesi beni birazcıkta olsa mutlu ediyor altın kelebek ödülleri için oylamalar başlamış bende o günden beri elimden geldiğince bütün hp severlere ulaşıp bildirmek istedim bu ödülleri bizim dizimiz özlemimiz ve timimizden başka hakeden olmadığına göre lütfen sizlerden destek bekliyorum onları sahnede o ödülleri alırken görmeliyiz çünkü onlar bunu çoktan hakettiler öyle değilmi hepinizden bir hp dostu olarak rica ediyorum lütfen oylarınızı kullanın yanlız dikkat edin bütün alanların doldurulması gerekiyormuş yoksa oyunuz kabul olmuyormuş eğer son kez elele verirsek ben bu ödülleri kazanacağımıza inanıyorum biz kazanacağız diyorum çünkü türkiye kalitenin oyunculuğun ne olduğunu görmüş olacak hepinizin desteğini bekliyorum ve hp kardeşliğinin gücüne inanıyorum sevgiler

HASRETTTTTT
15-03-07, 14:26
ahhh dml m ne yaptın sen burda ekran başında dövüne dövüne ağlayan ben fonda CENNET karşımda mavi çınar
yaktınız beniiii

esss
15-03-07, 14:27
ama sabotaj iyi fikir hemen jack bauer i arayasım var 24 saate herşeyi çözesim var

Bence de sabotaj iyi fikir. :img-yes: Herşeyi 24 saatte çözmek daha da iyi fikir. Derhal örgüt kurasım var. :icon_whis "Aşkunuz herkesu yendu" repliğini birilerinin ağızlarına tıkasım var. İstemiyorum Aksak'tan yüce gönüllülük falan.
Vallahi de istemiyorum, billahi de istemiyorum. Oy, pencerelerimde ferforjem bile yok, kim tutsun beni, oy!:sad53:

NAZAR
15-03-07, 14:27
aaaaaa kızlar valla dövücem sizleri... yapmayın ne olur... bakın dik durucaz .. çınar ve mavi için.... o masum aşk için....

bir yerlerde bu iki çift var.. ve biz onların hikayesini devam ettireceğiz.. lütfennnn

HASRETTTTTT
15-03-07, 14:28
Sızlatmazmı...Ahhh ahhhh

Oy ben ne edem nasıl edem başım alıp nere gidem bu bendeki aşk değil CANO CANO söyle bana nere gidemm..Bu türkünün bu kısmı tam bzie göre...

Ver gazı evladım ver gazı demesinede gerek yok kimsenin üstelik zaten gazı almış sürekli ağlamaktayım

http://img155.imageshack.us/img155/1174/alaet6.gif http://img155.imageshack.us/img155/1174/alaet6.gif http://img155.imageshack.us/img155/1174/alaet6.gif

dost değil dost değil dost görünür feleğim
yaradır yaralıdır yare yaralı yüreğimmmm

şimdi beni hangi sodalar hangi meyler bekler
offf offf ......

bora.asli
15-03-07, 14:28
Sızlatmazmı...Ahhh ahhhh

oyy oyyy kime baksam kendimi görüyorum..kalpler bu kadar mı karşılıklı olur..

dayanamıyorum dostlar..25. bölümü falan da kapattım..klipler şarkılar da yangına körükle gidiyor..

nilnisa son olarak der ki:

Beni hisar sularına emanet ediniz oyy

Kıyıya mavi güller bırakınız offf

selek90
15-03-07, 14:29
toplanamayacağız ben de net bozuldu başka yerden bağlandım mutsuz son olursa depresyondaaım bilin

HASRETTTTTT
15-03-07, 14:30
Bence de sabotaj iyi fikir. :img-yes: Herşeyi 24 saatte çözmek daha da iyi fikir. Derhal örgüt kurasım var. :icon_whis "Aşkunuz herkesu yendu" repliğini birilerinin ağızlarına tıkasım var. İstemiyorum Aksak'tan yüce gönüllülük falan.
Vallahi de istemiyorum, billahi de istemiyorum. Oy, pencerelerimde ferforjem bile yok, kim tutsun beni, oy!:sad53:

kim mi kadir inanır
tıkasın iyi olur benim o lafı daha neler yapasım var
forum kuralları gereği kendimi tutasım var
tutmazsam tekrar atılasım var
ama geri de dönesim var

safir
15-03-07, 14:30
...kırmızı sahnelere devam...

33.bölümde Mavi Bünyamin in yardımıyla Çınar ı görmeye gitmiştir,hapishaneye,yasaklıdır görüşmeleri,birbirlerini haftalar sonra görüyorlardır:sad53: Önce gözleri buluşur iki sevgilinin ,sonra elleri:img-in_lo o kadarla kalacaktır ne yazık ki.Çınar kahrolmuştur Mavi nin Aksak la yalnız gecirdigi onca zamanı düşündükçe,ima eder sevdigine,bizi de kahreder,aciz midir erkekler bu kadar:img-yes: Mavi dimdik,açık bir cevap verir sevdigine ,iki sevgili birbirlerinin gözlerinde kaybolur.Sahne "kırmızı" dır,gardiyan engeline ragmen,aşk bizi de hapsetmiştir o odaya.

33.bölümde tekrar ziyaret eder Mavi erkeğini,zordadır Çınar,Mavi nin yanında olamamaktan,kısıtlanmaktan ,suçsuz olup suçlanmaktan dem vurup söylenmektedir:icon_sorr Mavi birden Mavi Kadın olur,aşklarını,tutsaklıgını sevdiginin ,imkansızlıklarını,sırtlanır,teselli verir sevdigine"seni çok seviyorum,bunu sakın unutma ,herşey geçecek"der ve ilave eder"Koca Çınar", Mavi sevdiginin gözlerinden kalbine akmıştır .Aşık adam mesuttur,karşılık verir sevdigine "Mavi Kadın",iki aşıgın ellerini,bedenlerini ayıran o tel örgüler,ruhlarını hemhal etmiş,ayırmamış,birleştirmiştir,"kırmızı" dır seyrettigimiz bir daha aşık olmuşuzdur onlara:happy0064

34.bölümde ,ayrılacaklarını hissettigimiz,kabullenemedigimiz dakikalardır,Çınar özgürdür artık,Mavi onu beklemektedir,birbirlerine sımsıkı sarılırlar :love09: yetmez sarılmak,Çınar özlemiştir her zerresini sevdiginin ,yüzünün her yerinde gezdirir dudaklarını,Mavi ne kadar çok beklemiştir sevgilisinin boynuna sokulup,kollarında kaybolmayı:img-blush .Sahne "kırmızı" dır ikisi sarılırken,bir forum dolusu kadın içini çekmektedir,sahne eksiktir,aynı kadınlar güruhu sahnenin Çınar ın yatak odasında bitmesini talep etmektedir:img-fullm

meline
15-03-07, 14:34
Emirgan-Hisar-ReşitPaşa-Sarıyer-Ortaköy...sahil,bank,kağıt helva diyetine giresim var..

mümkünse mavi rengi görememeyi,,Çınar dibine uğramamayı ...

aşk diye bişeyin varlığını reddedesim var...

ne çay,,ne yağmur,,ne polis,,ne sireni açık polis otosu ,, ne siyah bere göresim var....

ne park ne bahçe,, ne kafe ne kır düğünü ne bukle ne sakal ne kelepçe takasım var...

gidip uyuyup bi kanapede,, boğazıma kadar çekip battaniyeyi küsesim var........

nutima
15-03-07, 14:35
bu konuyu duyurmak ve desteğinizi sağlamak için bütün başlıklara yazacağım lütfen bana yanlış başlığa yazıyorsun diye kızmayın çünkü bu kadar sevdiğim uğruna daha önce hiç yapmadığım şeyleri yaptığım bu dizi için ve bizi buhala getirecek performansı gösteren oyuncularımıza bence bunu yapmalıyız bu ödülleri bizimkilerden başka hakeden olmadığını düşünüyorum ve yineliyorum lütfen oylarınızı kullanın ve biz kazanalım birden fazla oy kullanabiliyorsunuz ben bütün çevremdekileri oy kullandırıyorum ve sizlerinde aynını yapacağınıza inanıyorum desteğinizi esirgemeyin bu formda yazılan paylaşılan duyguların ve sevginin samimiyetine ve sizlere güveniyorum bence kazanacağız hadi sonkez bişeyler yapalım ve kazanalım

HASRETTTTTT
15-03-07, 14:36
Emirgan-Hisar-ReşitPaşa-Sarıyer-Ortaköy...sahil,bank,kağıt helva diyetine giresim var..

ne çay,,ne yağmur,,ne polis,,ne sireni açık polis otosu ,, ne siyah bere göresim var....

ne park ne bahçe,, ne kafe ne kır düğünü ne bukle ne sakal ne kelepçe takasım var...

kendimi dövesim
pc yi formatlayasım
hatta virüsleyesim
renk körü olasım
evdekileri vurasım
olmadı bağlayasım
akşam finali öyle izleyesim var

blue&blue
15-03-07, 14:40

2 yıllık yaşanmışlığı resetleyesim var benim de!
İyi mi kötü mü? Şuan karar veremiyorum. Terazinin hangi kefesi ağır basıyor karar vermek için çok kötü bir zaman.
Ama sana katılıyorum Sevgili Meline... Aynen benim de battaniye altında hıçkırasım var... :img-cray:

HASRETTTTTT
15-03-07, 14:41
İyi mi kötü mü? Şuan karar veremiyorum. Terazinin hangi kefesi ağır basıyor karar vermek için çok kötü bir zaman.
Ama sana katılıyorum Sevgili Meline... Aynen benim de battaniye altında hıçkırasım var... :img-cray:

senin hıçkırasın benim hönküresim var

NIGHT
15-03-07, 14:42
hepimiz bu hüzünlu modda iken dizi bitmiyor ki diyesim var

düşünsenize dizinin son anında siyah bir perde kapanır ve o perde birden aralanır ve bize çınar'ın mavi'ye dediği gibi ''CEEE'' derlermiş...:img-hyste

zinednah
15-03-07, 14:42
canlarım,
benim de nilnisamdan aldığım son mesaj aynen şöle...;

imdaaaaaaaaaaat kağıt helva yemicem yaaaaaaa bananeeee....

ayrıca şöle diye de eklemiş;

beni hisar sularına emanet ediniz oyyy oyyyyyy kıyıya mavi güller bırakınız oyyyy oyyyy

allahım sen aklımızı koru yarebbim :img-fie:

blue&blue
15-03-07, 14:43
senin hıçkırasın benim hönküresim var

Dışardan bakanı şaşırtacak sarsıntılar geçiresim var battaniyenin altında! :icon_sorr
Hönkürmek mi dersin? Hıçkırmak mı dersin? Böğürmek mi dersin ne dersen de hasret! Yeter ki de! Susmaaa... :img-cray:

HASRETTTTTT
15-03-07, 14:46
ben küçükkene çok ağlardım ota mota herşeye annem
- başladı yine uğursuz başını yicen derdi
şu an şu dakka itibarıyla ağlamayı kesin diyorum
vallahi iyi değil başımızı yicez bi uğrsuzluk olcak kesin ağlamayın hemaaaannn

HASRETTTTTT
15-03-07, 14:47
canlarım,
benim de nilnisamdan aldığım son mesaj aynen şöle...;

imdaaaaaaaaaaat kağıt helva yemicem yaaaaaaa bananeeee....

ayrıca şöle diye de eklemiş;

beni hisar sularına emanet ediniz oyyy oyyyyyy kıyıya mavi güller bırakınız oyyyy oyyyy

allahım sen aklımızı koru yarebbim :img-fie:

mavi güller bırakalım bi çınar bulup çaput ta bağlayalım olur mu olur

nutima
15-03-07, 14:47
arkadaşlar ben kime diyorum feryedımı duyan evet yaparız başarırız biz kazanacağız diye beklediklerim neden bir ses vermiyor benim bu diziden sonra bu forma üye olmamı sağlayan sizlerdiniz sizin paylaştıklarınızdı size bunları yazdırtanlar için hiç birşey yapmayacakmısınız bukadarmı zaten yapanlar yapacakları kadar kötülüğü yaptı bari sizler bukadar kaliteli birşey için birazcıta olsun sonkez bişeyler yapın lütfen yanımda olduğunuzu bilmek istiyorum ve desteğinizi esirgemeyeceğinize inanıyorum

HASRETTTTTT
15-03-07, 14:49
arkadaşlar ben kime diyorum feryedımı duyan evet yaparız başarırız biz kazanacağız diye beklediklerim neden bir ses vermiyor benim bu diziden sonra bu forma üye olmamı sağlayan sizlerdiniz sizin paylaştıklarınızdı size bunları yazdırtanlar için hiç birşey yapmayacakmısınız bukadarmı zaten yapanlar yapacakları kadar kötülüğü yaptı bari sizler bukadar kaliteli birşey için birazcıta olsun sonkez bişeyler yapın lütfen yanımda olduğunuzu bilmek istiyorum ve desteğinizi esirgemeyeceğinize inanıyorum

annem ne yapalım söyle de bilelim

saso
15-03-07, 14:49
aaaaaaaaaaaaaaaa:img-help:

arkadaşlar foruma girmek zorlaşıyor...

acılar paylaştıkca azalır derlermiş ama yok bu acı paylaştıkca çogalıyor..

forum bu halde giderse akşama kadar...jenerik döndügü anda biz aglamaya başlarız..

potelek
15-03-07, 14:51
Ağlamak güzeldir
Süzülürken yaşlar gözünden
Sakın utanma
Ağlamak öfke
Delice nefret
Doruklarda aşk
Doyumsuz sevinç
Kahreden keder
Kısaca hayat ve nefesindir
Ve nefesindir
Ağlamak
Şu gelip geçici dünyada
Her şeye rağmen var olmak demek
Ağlamak
Yaşayan binlerce duygu
İnsanca ve coşkulu
Güzel bir şeydir
Ağlamak senin kara dünyada
Hâlâ sevdiğin ve hissettiğin
Tüm güzelliğin ve çirkinliğinle
Var olduğundur var olduğundur

Madem herkes ağlıyor bu şarkı tüm hp zedelerin olsun :sad53: :sad53:

meline

Sonra biri ,, sürgülü kapıyı açtığında ,, gün ışığı gözümü aldığında,,günaydın iyi misin dediğinde..........haaayyyııırrr deyip böğüresim var...........

maviözlem
Arkadaslar belkide cogumuz icin bu son satirlar, o yüzden bu son saatleri güzel degerlendirelim, icimdeki dügüm nasil olsa cözülmeyecek, iki gündür yemek yiyemiyorum, kahve ve su beni yasatiyor...Sizlere birsey sormak istiyorum, hirsiz-polis ne zaman ana sayfadan arsive inecek, bir fikriniz varmi bunu bilmem lazim, ne kadar zamanimin kaldigini bilmek istiyorum, cünkü ben arsive ugrayamam, yapamam...imkansiz...

Gecen gün hayallerin yanisira, bizi etkileyen sahnelerden bahsettik...Ben kendime itiraf ettim, 30. bölüm sonrasi hirsiz-polis tutkumu ayakta tutan bu forumdu, yani siz güzel insanlardiniz...bu herhangi bir veda olmayacak bu yüzden, ayni an´da iki efsaneye veda etmis olacagiz...imkansiz askimiz ve sizler, kaleminizden cikan satirlar, beni aglatmis, güldürmüs nice kelimelerin sahibi sizler...sizden ayrilmak daha cok dokunuyor bana...üzgün oldugum bir an, neyi düsünerek mutlu olacagim...sayfaya keyiflenmek adina giremiyecegim ve yazilanlari okuyamiyacagim...herkesten cok ama cok özür diliyorum, herkesi dile getirmem imkansiz, sadece ilk aklima gelenleri dile getirmek istiyorum, buna ihtiyacim var cünkü...öjeni ablacigimin en dogal, en icten hallerini yansittigi yorumlarini okuyamiyacagim, nur, haberlerden sorumlu arkadasim, bana "ayol" kelimesini sevdiren sahsin herzaman positiflik iceren yazilariyla karsilasamiyacagim...dilekce..ilk baslarda ara ara Maviyi elestirdigi yazilari okuyunca, haliyle kendisinden haz almamaya baslamistim, özellikle yüzük meselesinde kendisiyle karsi karsiya gelmistim, "neyin bedeli"...
Sonradan anladigim ve hissettigim kadariyla kendisi bana aslinda cok yakin bir karakter, herseyi her duyguyu en uclarda yasiyor...hüznüde, mutluluguda...ve eftelya senin icin ne diyecegimi bilmiyorum, sen beni o kadar iyi taniyorsun ki, yanimda yokken bile beni hissediyorsun, yüregi kocaman arkadasim...selek..deli kizim benim, nasil bir düsünce gücüdür sahip oldugun, sasirmamak elde degil, ben senin yasindayken bu kadar hayat dolu degildim ne yazikki, cok mutsuz bir cocuktum, nedensiz, sebepsiz, bu yüzden cok aci vericiydi, bilmedigin birseyden dolayi üzülmek...kimbilir belki bende Mavi gibi mutlulugun ugursuzluk getirecegini düsünüyordum...blue senaryolarini okuyamadigim icin nasil üzülüyordum bir bilsen, forumda hep siradisi bir kadin oldugun izlenimini aldim, her insani ciddiye alip, büyükle büyük, kücükle kücük olabilen yegane insanlardan birisin...zeytine..ablacigim, kendisinin samimiyetine güvenerek yönelttigim zor sorularima maruz kalmis insandir, ve cevaplari cok uzaklarda olmasina ragmen, esrarengiz bir sekilde uzaklara ulasabildi, ve sorularim hicbir zaman yanitsiz kalmadi...TIMUCIN_ÖZLEM senin forumdaki ilk hallerini ve sona dogru olan hallerini saskinlikla seyrettim aradaki farki, bu askin senin gibi nice ufak yürekleri nasil büyüttügüne sahit oldum...Mardigras...bu foruma adim attigim zamanlar farkli farkli yorumlari okurken, senin uslubun herzaman dikkatimi cekti ve birgün, (ramazan ay´i idi) sahura kalkmistim ve yatmadan evvel foruma bir göz atmaktan kendimi alikoyamadim, ve sayfayi acar acmaz senin yazinla karsilasmistim, Maviye dair asla kabul edemiyecegim kelimelerle göz göze gelmistim, icim o kadar cok acidi ki...ve onu savunmam gerekiyordu, uzun bir savunma idi bir o kadar da itici belki...yorumumu gönderdigim vakit, uyumam icin zaman kalmamisti ne yazikki, hazirlanip is´e gittim...icimdekileri kelimelere döküp, paylasmak beni kus kadar hafif kilmisti...mutluydum...eflatun... seni cok gec kesfettim, en az benim kadar Maviyi sevdigini, hissettigini ve anladigini ögrenmem bayagi zaman aldi ne yazikki...Genel anlamda hirsizpolisi anlatirken, sarfettigin her kelime o kadar özeldi ki benim icin, senin yazini ilk defa alinti yaptigim an´i hatirliyormusun...hirsiz-polis en zor günlerini geciriyordu, hikaye tamamen ana konusundan sapmis, mantik hatalarinin havada ucustugu, ve en aci tarafi ise bu aski eskisi kadar hissedemiyorduk... Böyle bir zamanda senin tarafindan yazilan bir yorumu okudum, teselli ariyordun, eski bölümleri izleyip gözyaslarina bogulmustun ve bu aski sorguluyordun, o an icin anlam veremedigin tutkuyu anlamaya calisiyordun ve artik bu aciya daha fazla tahammül edemeyip kendini disariya atmistim... belkide hickira hickira aglamak icin, kontrolünü elden birakmak icin...

Hepinizi cok seviyorum, sizleri asla unutmayacagim...bundan emin olabilirsiniz...

gülüm_su
15-03-07, 14:52

hu arkadaşım biz çok dağılmış durumdayız oyüzden seni pek anlayamadım ne yapıcaz sonkez neyi destekliyeceğiz ?:sad53:

zinednah
15-03-07, 14:52
ay size şu şarkıyı hediye etmek istiyorum....:img-help:
:img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray:

Bu gece sooooooooooooon
biraz sonraaaaaaaa
bu kapıdan son kez
çıkıp yine kendimiiiiiiiiiiiiiii
vuracağıııııııııııııııım yolllaraaaaaaaaaaa
kimbilir kaç kere ıslanacaaaaaaaaak yüzüm
ellimi tut düşman olmaaaaaaaaaaa
ne olur parça parça olmasıııııııııııııııın içimiiiiiiiiiiiiiz...

Mutlu ol iyi bak kendineeeeeeeee
ne olur gözün arkada kalmaaaaaaaaasın
uzun uzun senelr var önünde
gün gelir sevgiliiiiiiiiiiiiiiim acıya alışırsın alışırsın alışırsın...

huuubbban
15-03-07, 14:53
okula gidesim var,ders asmayasım,,10.30da dersten çıkp 11 de evde olup yorgunlukla kendimi yatağa atasım,,hiç bişey düşünmeden uyuyasım var,,ağlamayasım var,,herkesi şok edercesine mutlu görünesim var,,perşembenin benim için aslında hiç önemli olmadığını sıradan hatta aptal bigün olduğunu düşünesim var,benimle alay eden anneme bakıp haklısın aslında anne diyip gülesim var katıla katıla gülesim,,,ağlayışımı takliit etmesine hiç kızmayasım var,doğru ya diyesim,bu sadece bi dizi,,

ölesim var,niye bu kadar zor,,çok zor,,

Fettan
15-03-07, 14:53
Evettt arkadaşlar bu kadar ağlamak iyi değildir ağlamak ağlamayı getirir hadi silin bakiyim o göz yaşlarınızı (çınarın ses tonuyla düşünün bu dediğimi)Güzel günleride vardı bizimkilerin mutlu mesut onalar değinelim en iyisi..

İlk yemek yedikleri sahne mesela Mavi Mert'in yaptığı resmi getirmişt Çınar2a o sahne çok güzeldi...

potelek
15-03-07, 14:54

sen cevap vermediğimize bakma güzelim, şuan herkes bunalımda ama merak etme hepimiz oylarımızla hp'yi birinci yapıcaz :good:

HASRETTTTTT
15-03-07, 14:54

Bu gece sooooooooooooon
biraz sonraaaaaaaa
bu kapıdan son kez

yaww kendimi popstar da elenmiş gibi hissettim bütün yarışmacı arkadaşlar arkamdan ağlıyor filannn
ben de en acıklı sesimle şarkıyı yorumluyorum

safir
15-03-07, 14:55
41.bölüm ,ne kadar çok beklemişiz degil mi?:icon_sorr Mavi Robin Hood dur.Çınar onu terk etmiştir,sevgilisi olarak ama hayatından çıkamamıştır,peşinden ayrılamamıştır.Mavi belki kendini cezalandırmıştır,belki kendisini onuruyla mücadele etmeye zorlayan aşığını:sad53: Her iki durumda Mavi yaralanmaktadır,yapayalnızdır.Yetmezmiş gibi hayat üstüne gelmeye devam eder,hırsını, körükler Mavi nin:img-polic ,polis peşindedir,kendini fare kapanında görmektedir Mavi.İhtiyacı olan nedir?Suçtan arınmak mı,yalnızlıktan kurtulmak mı,yoksa yok olmakmı?:sad53:

Zor bir karar verir,adam.O bir polis midir,yoksa önce bir aşık,bir sevgili midir?O çılgın bir aşıktır.Parmaklarının yazdıgı bir mesaj,sevdigini koynuna getirecektir:img-in_lo

Mavi yalnız degildir artık,o polis çıkmıştır hayatından,onurunu sepetlemiştir adam:img-yes: Çınar ı geri alacaktır Mavi.Kararlıdır,düşünmeksizim kendisini Çınar ın yatak odasında buluverir.Ne görürüz biz?Mavi nin sırtındaki bir mont degil,ipek bir sabahlıktır,boynundan çıkardıgı yün atkısı,degil,atlas şalıdır:icon_whis Çınar karşısında gördügü kadınla şok olmuştur,silahını bertaraf ederken,Mavi başucuna gelmiştir artık.

Mavi genç bir kadın olarak,sevdiginin rüyalarını süslemeye gelmiştir,uyandırabilirse koynuna girmeye:img-blush Emin bir şekilde yaklaşıp zarif bir öpücük kondurur,aşkının dudaklarına,ikisi de sarhoş gibidir,kadın kucaklar sevdigi adamı,saçlarını okşar sevgilisinin ,ikisi de şaşkın mıdır,mutlu mudur bilinmez.

42.bölümün başında ,Mavi Çınar ın kollarının arasındadır,gözyaşları sel olmuştur,bekledigimiz vuslat geçekleşmemiştir belki ama,artık yan yana uyuyabiliyor oluşlarını görmek teskin eder bizi:img-blush Sahne"kırmızı" bir sahne olarak,iki insan birbirleinin içine böyle mi işler diye sarar sarar seyrederiz bu sahneleri:img-yes:

duar
15-03-07, 14:56
Sabahtan beri dizimize nasıl veda edeyim diye düşünüyorum. Acaba reklam aralarında foruma girsem mi yoksa...."" Son"" yazısından sonra ya da ""bu hikaye bir yerlede devam ediyor......"" Yazısından sonra mı girsem. Çay demlesem mi??? Yoksa şarap mı içsem???? ya da bir an olsun bile dikkatimi dağıtacak bir aktivite yapmasam mı????

İçimdeki boşluğu nasıl anlatsam bilemiyorum.... Aslında anlatmama da gerek yok hepimiz aynı boşluğu yaşıyoruz. Yarın daha da büyük bir boşlukla uyanacağız....

İlacımız ise sadece bibirimizin dilinden anlayan bizler olacağız. Ben uzun bir süre eski bölümlere bakabileceğimi sanmıyorum.... Ama forumu sık sık ziyaret etmem gerekecek tek başıma altından kalkamam bu boşluğun....

Dünden beri buradaki birlikteliği nasıl olurda devam ettiriz diye planlar yapıyorum. Bir kaç güzel fikrim de var. İçim de bir umut var. Dizimiz bitse de biz burada yeni konular etrafında birlikteliğimizi devam ettirebilir miyiz???? Cevabını aradığım soru bu.... Olumlu cevaplarımda var. Ama şu geceyi ve şokunu atlatalım......

Hepinizi çok seviyorum

potelek
15-03-07, 14:57

Bu gece sooooooooooooon
biraz sonraaaaaaaa
bu kapıdan son kez

dünden beri bu şarkıyı söyleyip duruyorum hatta sabah da yazmıştım. içim daralıyo, yardım eden yok muuuu???:img-help: :img-help:

saso

hangi destek arkadaşım

altın kelebekmi

o iş tamam dır:good:

evdeki tüm msnlerden oy verilmiştir hp ye ve oyuncularına...bye

kardelen2086
artık yolun sonuna geldik arkadaşlar;her ne kadar tek tercihimiz mutlu son olsa da ,bu saatten sonra hiçbirşeyi değiştiremeyiz;zaten bizim mutlu sonumuz senaristlerimizinkinden çok farklı değil miydi?biz mutlu sona 29.bölümde ulaşmamışmıydık,şimdi geriye bir tek şey kaldı;imkansız aşk meraklısı senaristlerimizin bize layık gördüğü sonu izlemek;mutlu ya da mutsuz bitsin hırsız polis benim için her zaman ;özel bir dizi olarak kalacak:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

HASRETTTTTT
safir

biz diyoruz hadımız sen diyon kaç oğul kaç kız
anam zaten yanmışız
ama iyi gidiyo devam et tuz basancan ki mikrop kırılısın

zinednah
mavi güller bırakalım bi çınar bulup çaput ta bağlayalım olur mu olur

kendisiylen online bağlantıdayım canlarım...mesajları itinayla iletilir....

nilnisam der ki;
kendimi fenere zincirleyeceğim isteyen istediğini gelip bağlayabilir
çaput olur,
kar maskesi olur,
kelepçe olur ne istenirse o olur
vuslat dileklerine itinayla öncelik verilir...

zinednah
15-03-07, 14:59
dünden beri bu şarkıyı söyleyip duruyorum hatta sabah da yazmıştım. içim daralıyo, yardım eden yok muuuu???:img-help: :img-help:

imkansız yardım eden yok be güzelim....
112 yada 911 aransa belki temel yaşam desteği ve sünni tenefüs diyebilicem artık ben :sad53:

HASRETTTTTT
kendisiylen online bağlantıdayım canlarım...mesajları itinayla iletilir....

nilnisam der ki;
kendimi fenere zincirleyeceğim isteyen istediğini gelip bağlayabilir
çaput olur,
kar maskesi olur,
kelepçe olur ne istenirse o olur
vuslat dileklerine itinayla öncelik verilir...

ee 3 defa kar maskesi deyin ce vuslatwomen nasıl kurtulcakta koparacak zincirleri gelcek vuslat ettirecek bi desin bakiim

meline
Basıp Özlem'le Timuçin'in evini,,takıp kollarına kelepçeyi,,bulup Türkan Derya'yı,, katıp kameramanı,,sesçiyi ışıkçıyı,, çekin kardeşim ,,bitiremezsiniz bu hikayeyi böyle diyesim var...Cebre ve hileye bulaşasım var...Adam kaçırıp zorla dizi yaptırasım var...

esss'in imzasıyla bütünleşesim var....

HASRETTTTTT
15-03-07, 15:01
imkansız yardım eden yok be güzelim....
112 yada 911 aransa belki temel yaşam desteği ve sünni tenefüs diyebilicem artık ben :sad53:

sünni tenneffüs dedin de aklıma geldi önemli olan kalitesi bunun değil mi bir de nerden olduğu:img-hyste :img-hyste :img-hyste

bora.asli
15-03-07, 15:02
yaww kendimi popstar da elenmiş gibi hissettim bütün yarışmacı arkadaşlar arkamdan ağlıyor filannn

:img-hyste :img-hyste
evet işte bu..hasretim allah tuttuğunu altın etsin..üstümdeki ölü toprağını atmak için buna ihtiyacım varmış..sağol varol..:)

ben neşeli bir sahne yazmak istiyorum izninizle..
25. bölümde masumlar ekibi oturmuş mavilerin evindeki operasyonun kritiğini yapıyorlar..şöyle olmuş böyle olmuş diye..masumların kapısı açılır ve aksak içeri girer..hoş beş muhabbet..aksak anlatır olanları..adamlar üç kişiydi..diğerleri 33 kişi falandı diye:)

sonra şişi adamın sırtına nasıl sapladığını..daha doğrusu onun tabiriyle şişi yerine koyduğunu..

ve jilet ayağa kalkar.."abi hiç kızmıyorsun seni öpmek istiyorum, hatta bir daha öpmek istiyorum, hatta alkışlıycam" der :img-hyste
ve masumlar tayfası alkışı koparır..kahraman aksağı alkışlarlar..

tabi ne de olsa gerçek kahramanlık tefrikası aksaktır ya şengillerin nazarında..buna istinaden alkış tutulur:)

zinednah
15-03-07, 15:02

:sad53: :sad53:
elendikmi elendik dimi
ay elendik yaaaaaaa :sad53:

HASRETTTTTT
15-03-07, 15:03
Basıp Özlem'le Timuçin'in evini,,takıp kollarına kelepçeyi,,bulup Türkan Derya'yı,, katıp kameramanı,,sesçiyi ışıkçıyı,, çekin kardeşim ,,bitiremezsiniz bu hikayeyi böyle diyesim var...Cebre ve hileye bulaşasım var...Adam kaçırıp zorla dizi yaptırasım var...

benim de sana suç ortaklığı edesim teşvik primi hatta örtülü ödenekten sana kaynak aktarasım seni tebrik ve kutlayasım var

bujumuju
15-03-07, 15:03
oofff yaaa ooooooofff... bu akşam nasıl geçer? geçmesini istiyo muyum acaba? bu akşam hiç bitmese...? hatta bu akşam hiç gelmese...saatler 22:00' yi göstermese...böyle bi dizi hiç olmamış olsa... hiç başlamamış olsak seyretmeye... herşey bir rüya olsa... :icon_whis :icon_whis :icon_whis
allahım ne diyorum ben? sen aklıma mukayet ol yarabbiiiiimmmm...

saso
15-03-07, 15:04

militana ihtiyacın varsa seve seve olurum...bye

scale
15-03-07, 15:05
Ben bu sabah evdekileri uyardım sakın ağzınızı açmayın olumlu yada olumsuz bişey söylemeyin hatta dizi bittikten sonra bile hiç bişey söylemeyin.Yani yarına kadar sıkı yönetim var bizde !! tabii zavallı oğlum baba üstüne gitmeyelim 2 gün idare ederiz diyor.Ben bunu duyunca gene sardım.Hatta telefonda bile sesim çok ters çıkıyormuş arayanlar öyle diyor.Sanırım bende aşırı hüzünden ziyade haksızlığa uğramanın etkisi istediğini görememenin alamamanın etkisi öne geçti.Bir söz vardı tam hatırlayamasamda...
İstanbul da günde dört mevsimi yaşarsın diye işte ben öyle birşey oldum.Bugün bütün mevsimleri yaşıyorum ama daha çok sonbahar .....daha kış gelmedi .Kış bu gece gelicek.sonrası derin uyku hali!!!

HASRETTTTTT
:sad53: :sad53:
elendikmi elendik dimi
ay elendik yaaaaaaa :sad53:

eledik eledik höllük eledik aynalı beşikte bebek beleyemedik
elendik annem elendik

elmass

Benim de bu oluşuma katılıp, Kanal D'yi basıp, tehdit zoruyla 24 saat Hırsız Polis yayınlatasım var ... (Hemi de reklamsız, arasız)

bujumuju
Ağlamak güzeldir
Süzülürken yaşlar gözünden
Sakın utanma
Ağlamak öfke
Delice nefret
Doruklarda aşk
Doyumsuz sevinç
Kahreden keder
Kısaca hayat ve nefesindir
Ve nefesindir
Ağlamak
Şu gelip geçici dünyada
Her şeye rağmen var olmak demek
Ağlamak
Yaşayan binlerce duygu
İnsanca ve coşkulu
Güzel bir şeydir
Ağlamak senin kara dünyada
Hâlâ sevdiğin ve hissettiğin
Tüm güzelliğin ve çirkinliğinle
Var olduğundur var olduğundur

Madem herkes ağlıyor bu şarkı tüm hp zedelerin olsun :sad53: :sad53:

naaptın canım sen yaaaaaa... mahvettin beni.... :img-cray: :img-cray: :img-cray:

duar
15-03-07, 15:06

Melineciğim bunlar çözüm olmazsa....

Bu ekibin birbirinden ayrı çekeceği hiç bir projeye yan gözle bile bakmayalım diye kampanya düzenleyesim var.
TE nin çekeceği dizinin reytingleri yerlerde sürünsün. Filmine kimse gitmesin. ÖD ye hiç dizi teklifi gelmesin,
Türkan Derya'nın kapısını yapımcılar çalamasın diye dua edesim var....

Bir birilerine muhtaç kalsınlar diye adak adayasım var.....

zinednah
sünni tenneffüs dedin de aklıma geldi önemli olan kalitesi bunun değil mi bir de nerden olduğu:img-hyste :img-hyste :img-hyste

valla kalitesinden çok nerden olduğu dimi hasretttttim kalite ikinci planda kanımca :img-hyste :img-hyste

potelek

allah iyiliğini versin emi :img-hyste :img-hyste :img-hyste şu ağlak halimle güldürdün beni allah da seni güldürsün :img-hyste :img-hyste

HASRETTTTTT
15-03-07, 15:08
allah iyiliğini versin emi :img-hyste :img-hyste :img-hyste şu ağlak halimle güldürdün beni allah da seni güldürsün :img-hyste :img-hyste

anladın sen onu kanımca

HASRETTTTTT
15-03-07, 15:09
valla kalitesinden çok nerden olduğu dimi hasretttttim kalite ikinci planda kanımca :img-hyste :img-hyste

tabi ki
öncelik dediğin gibi
bir de benim bunları tenhada kıstırasım var

esss
15-03-07, 15:12

Benim de seninle gelesim var, yazdıkça içimi açıyorsun. :img-yes:

Dün akşamki yemekleri sırasında basıp, tepelerinde boralar estirip, dünyalarını şenlendirmeliydik, ah! Derya öyle olmaz böyle olur deyip, yedi düvelin deryalarına salmalıydık onları, ah! Bizi böyle ortada bırakıp nereye gitmektesiniz, neyi kutlamaktasınız diye köpürmeliydik, ah!

Bundan sonra size güvenen size benzesin, her işi yarım kalsın e mi
diye saydırmalıydık. Ah! :img-cool2

zinednah
15-03-07, 15:13
tabi ki
öncelik dediğin gibi
bir de benim bunları tenhada kıstırasım var

bak şimdi tenhada kıstıralım dersen akan sular durur annem
biz zaten tenhada kıstırma konusunda çok geç kaldık ben derimki madem biz bu işe el atıyoruz hazır vuslatwomen kardeşimde kendini fener bağlamış bi koşu onu çözelim yine bi koşu gidelim gilleri kıstıralım derim... :img-polic :img-pilot

HASRETTTTTT
15-03-07, 15:13
Benim de seninle gelesim var, yazdıkça içimi açıyorsun. :img-yes:

Dün akşamki yemekleri sırasında basıp, tepelerinde boralar estirip, dünyalarını şenlendirmeliydik, ah! Derya öyle olmaz böyle olur deyip, yedi düvelin deryalarına salmalıydık onları, ah! Bizi böyle ortada bırakıp nereye gitmektesiniz, neyi kutlamaktasınız diye köpürmeliydik, ah!

Bundan sonra size güvenen size benzesin, her işi yarım kalsın e mi
diye saydırmalıydık. Ah! :img-cool2

dedim ya tenhada kıstırıp topuğa çalışasım var onlar dans ederken pc den mavi ve çınar ın dans edesini seyredesim var

bujumuju
15-03-07, 15:14

Bu gece sooooooooooooon
biraz sonraaaaaaaa
bu kapıdan son kez

durumumuzu ne kadar iyi anlatıyor değil mi?
benim de son bir haftadır dinlediğim şarkılardan biri "ayrılık"...
dün de eklemiştim buraya, bugün de eklemek istiyorum

Hasretler ayrılıklarla başlar
Yanan yürek sessizce ağlar
Bütün anılar canlanıverir
Sanki hiç bitmemişler gibi
Yolu gözlenen giden sevgili
Geri dönecekmiş gibi
ıçin için har gibi
Kaplar bütün benliğimi
Bir garip olursun bunun ardından
Bazı bir rüzgar gibi
Eser ayrılık yeli
Gider sevgilin ardından
Önceleri sessizdir ayrılanlar
Mutluluğu başka yerde ararlar
Oysa geçen günlere yakınırlar
Ayrılıktır bu çeken anlar
ıçin için har gibi
Kaplar bütün benliğimi
Bazı bir rüzgar gibi
Eser ayrılık yeli
Gider sevgilin ardından
Ah ayrılık ah ayrılık

:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:

selek90
15-03-07, 15:14
her kes toplanmış darıldım sohbete katılamıyom ama beni unutman

HASRETTTTTT
15-03-07, 15:15
bak şimdi tenhada kıstıralım dersen akan sular durur annem
biz zaten tenhada kıstırma konusunda çok geç kaldık ben derimki madem biz bu işe el atıyoruz hazır vuslatwomen kardeşimde kendini fener bağlamış bi koşu onu çözelim yine bi koşu gidelim gilleri kıstıralım derim... :img-polic :img-pilot

bana uyar her türlü anarşik eyleme hazırım bu arada benim adım da sosyotik anarşik women

nutima
sevgili dostlarım hp kardeşlerim altın kelebek ödülleri için oylarınızı lütfen kullanın bizlere bu duyguları yaşatan bu dizi ve oynucular için bunu yapmalıyız onlardan başka bu ödülleri hakeden yok öyle değilmi arkadaşlar son kez bişey yapalım oylarımızı kullanalım ve kullandırtalım bu zor bişey hepinizin desteğini bekliyorum ve sizlere güveniyorum burada paylaştıklarınız boş şeyler değil hepinizin en az benim kadar üzgün olduğunuzu biliyorum ve bu ödülleri kazanırsak biraz olsun mutlu olacağımıza inanıyorum

zinednah

benimde seni şap diye öpesim,
silkeleyip sarılasım,
arkandan koşasım, işbirlikçin olasım var... :happy0064

meline
Arıza'yı diriltesim,,Robinliği reddedesim,,Aksak'ı Mahide'ye nikahlayasım..Ayşegül'ü döndüresim,,Leyla'yı yok sayasım,,söz yemeğine geri dönüp Fulya'yı şakıtasım var.........

O kolonun arkasında sonsuza kadar dondurasım var M ile Ç'yi.........ikinci harflerinden sonrasını telaffuz edemeyesim var....

potelek
15-03-07, 15:17
yahu bu kadar mı olur yaaa?? vallaha deliricem. şimdi patronum bir yazı verdi göndermem için bilin bakalım nereye gönderiyorum??? YENİ ZELENDA!!! nerelere gidem ben, kendimi nerelerden atam bilmiyorum ki?? :img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray:

zinednah

Geri dönecekmiş gibi
ıçin için har gibi
Kaplar bütün benliğimi
Bazı bir rüzgar gibi
Eser ayrılık yeli
Gider sevgilin ardından
ıçin için har gibi
Kaplar bütün benliğimi
Bazı bir rüzgar gibi
Eser ayrılık yeli
Gider sevgilin ardından
Ah ayrılık ah ayrılık

ay tam toparlıyorum
:icon_cry: :icon_cry:
yeniden dağılıyorum :img-help:
tüm ayrılık şarkıları valla hepiciği bizim için bu gün kanımca :img-help:
nolcek halimiz ya nolceeeeeeeek????

HASRETTTTTT
Arıza'yı diriltesim,,Robinliği reddedesim,,Aksak'ı Mahide'ye nikahlayasım..Ayşegül'ü döndüresim,,Leyla'yı yok sayasım,,söz yemeğine geri dönüp Fulya'yı şakıtasım var.........

O kolonun arkasında sonsuza kadar dondurasım var M ile Ç'yi.........ikinci harflerinden sonrasını telaffuz edemeyesim var....

valla uzun lafın kısası benim en başa dönesim var

zinednah
15-03-07, 15:20
bana uyar her türlü anarşik eyleme hazırım bu arada benim adım da sosyotik anarşik women

ben neydim yahu hatırlamıyorum valla :img-fie: :img-swoon
yine gitti benim hafıza ben neydim ne womendim bi tüyo ricaetsem kardeş

potelek

Geri dönecekmiş gibi
ıçin için har gibi
Kaplar bütün benliğimi
Bazı bir rüzgar gibi
Eser ayrılık yeli
Gider sevgilin ardından
ıçin için har gibi
Kaplar bütün benliğimi
Bazı bir rüzgar gibi
Eser ayrılık yeli
Gider sevgilin ardından
Ah ayrılık ah ayrılık

ah be buju be naaptın sen kanka beee, dağalmış beni iyice dağattın bak şimdi :img-cray: :img-cray: :img-cray:

HASRETTTTTT
neyse benim şimdi gelen çocuklarıma yemek veresim
sonra oğlumun yazdığı şiiri buraya ekleyesim var
aşk bir depremdir
beni enkaz altında bıraktın
hala seni özlüyorum
9.8 şiddetinde
diyesim ve gidesim var

zinednah
15-03-07, 15:21
yahu bu kadar mı olur yaaa?? vallaha deliricem. şimdi patronum bir yazı verdi göndermem için bilin bakalım nereye gönderiyorum??? YENİ ZELENDA!!! nerelere gidem ben, kendimi nerelerden atam bilmiyorum ki?? :img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray:

kaderin böylesin isyaaaaaaaaan ederiiiiiiiiiiiiiim isyaaaaaaaaaaaaan ederiiiiiiiiiiim kaderin böylesin isyaaaaaaaaan ederiiiiiiiiiiiiiim :icon_sorr
diyebilisin mesela :icon_sorr

meline
dedim ya tenhada kıstırıp topuğa çalışasım var onlar dans ederken pc den mavi ve çınar ın dans edesini seyredesim var

kopasım var bu söze,,,

Aksak'ın havalarını çalasım var,,onlar horon teperken ,,, kurşunlarla dansına,, çay bardağında rakı kadehimle selam veresim var...

bir daha böyle dizi çeker musun??? çektirur musun??? diye sorasım var..........

HASRETTTTTT
ben neydim yahu hatırlamıyorum valla :img-fie: :img-swoon
yine gitti benim hafıza ben neydim ne womendim bi tüyo ricaetsem kardeş

bohem dürüye idin yok yok en hakiki öz bohem dürüye women

potelek
15-03-07, 15:23
kaderin böylesin isyaaaaaaaaan ederiiiiiiiiiiiiiim isyaaaaaaaaaaaaan ederiiiiiiiiiiim kaderin böylesin isyaaaaaaaaan ederiiiiiiiiiiiiiim :icon_sorr
diyebilisin mesela :icon_sorr

dedim zaten dedim de ayrıca burda yazamayacağım başka şeylerde dedim tabi bu arada:icon_whis

HASRETTTTTT
15-03-07, 15:23
kopasım var bu söze,,,

Aksak'ın havalarını çalasım var,,onlar horon teperken ,,, kurşunlarla dansına,, çay bardağında rakı kadehimle selam veresim var...

bir daha böyle dizi çeker musun??? çektirur musun??? diye sorasım var..........

enn iyisini yapasın var benim o bardağı kırıp üzerine yürüyesim var tehdit ve ısrar edesim var köpürüp kızıp kızgın yağ dökesim 1. dereceden yanıklar yapasım var

MiSz_CaniSi
15-03-07, 15:24
arkadaslar 3 gun icinde bu dizi eski dizilerde yer alacak yaa nasil dayanirim ben ya nasill :sad53:

lighttez
15-03-07, 15:24
son zamanlarda bu reyting olayı ile bağlantılı olarak öyle kötü sonlar duydumki, sonuna kadar izlediğim diziler de allahtan böyle bişey olmamıştı...AA pardon Erkekler Ağlamaz'ı çook sevmiştim... Hp den oldukça farklı bir formattı ama oyuncular iyiydi...
Aliye'nin saçma sapan finali, Bir İstanbul Masalının sürüncemede bırakılan aşıkları,,, İzlemesemde fragmanlarından takip etmenin zor olmadığı Kırık Kanatlar ... ve daha niceleri. Bir şeye güzel başlayıp sonunun verilmemesi, bağlanamaması ya da senaristlerin basiretlerinini bağlanması...

Bu nedenle bir umutsuzlukla Hırsız Polis için bize aynı şey yaşatılacakmış gibi geliyor çoğumuza... Aksak kahraman olacak gerisi sen sağ ben selamet, allah ne verdiyse, hayırlısı, kısmet gibi sözlerle baştan savalılabilecek akibetler yaşayacak...
Zaten şu satten sonra , hatta kelebek ekinde gordugumuz o foto çekıldıgı andan ıtıbaren değiştirebileceğimiz hiçbişey yok...
Ama böyle de olamayabilir. Hikayeye başladıkları anda finali belli olan bir hikayeye, bunca emeğe saygısızlık yapmazlar diyorum.. dıyorum da ben bıle ınanmıyorumm...
Belki beklediğimiz şu güzel sahne,, yani zaman atlaması.. belki ta yaz başı çekilmiştir... Yeşillik bir yolda Çınar-Mavi ve 2 çocukları ele ele yürüyorlar...Çınar ve mAvi önce çocuklara bakıyolar sonra birbirlerine..
gülümsüyorlar ve the end (ingiltere olduğu için mekan son yazısı da ingilizce artıkın)

zinednah
15-03-07, 15:27
bohem dürüye idin yok yok en hakiki öz bohem dürüye women

kanımca beni çağırmaları biraz zor olacak isim sebebiyle yani demi canım

en hakiki öz bohem dürüye women :good:

selek90
15-03-07, 15:27
kanal d yi bombalayasıom var td g yi vurasım var kendimi öpesim var ağlayasım var

selek90
15-03-07, 15:29
allah ezan okunuyo

alahım sen bizim yüzümüze gül timle özü aynı projede bir araya getir kanal d ve tdg olmasın ama hatta sen timle özü hayatta bir araya getir aminnnnnnnn

bujumuju
15-03-07, 15:29
ah be buju be naaptın sen kanka beee, dağalmış beni iyice dağattın bak şimdi :img-cray: :img-cray: :img-cray:

biz asıl akşam dağılcaz be kanka:icon_cry: :icon_cry:

NilueferM
15-03-07, 15:30
OOFFFFF OOFFFFF
Hayatimda ilk defa raki icip sarhos olasim var!
HP nin bitmesine saatler kaldigini unutasim var!
Yarin hatirlamak istemedigim seyler yapasim var!!

safir
15-03-07, 15:33
Sevgili hasrettttt;bırakmaya hiiç niyetim yok,kendimizi iyi hissetmenin başka yolu var mı,Azrail korkunca gelmiyor mu?:img-hyste

42.bölüm başı hey gidi Koca Çınar ,ne o öyle iki oda anahtarı filan sen bizi delirtecek misin?:icon_whis

İki sevgilinin ,her imkansızlıga,her kahredişe ragmen birbirlerine ayırdıkları bir tek gün,herşey sıgar mı bu güne. Çiftimiz yemeklerini yerler,kocaoğlan iki anahtar çıkarır,uzatır sevdigine,centilmen olmanın sırası mıdır.Mavi toplar tüm cesaretini,Çınar ın yapamadıgını yapacak,sevgilisinin koynunda geçirecektir geceyi:blush: Bir tek gün,bir tek gecedir boşa geçmemelidir,sokulur sevdigine ,küçücük bir öpücük armagan eder ona.Yetmiştir,aslında ona da ama emin olamamaktadır,kadınının verdiği karardan(daha sonra haklı çıkacaktır ya neyse)

Yalvarır,sevdigine kaybol,uzak tut kendini benden deyu:img-in_lo Mavi ,montundan çeker,sevgilisini daha kararlı bir buse kondurur ,sevgilisinin bekleyen dudaklarına,:love04: Artık durduracak birşey yoktur onları,Çınar bir kez daha hatırlatır sevdigine tehlikeyi, 24.nolu oda üzerimize kapanır ,neler oluyor orada?

43.bölüm,başlamıştır,Çınar ın elleri Mavi nin boynundadır:img-blush ikisi de sarhoştur,ısınma turu atar birkac öpücük verirler birbirlerine:love04: Mavi nin kanı kaynamıştır bir kere ,hızlı adımlarla atarlar sırtlarındaki montları,o ne güzel mont çıkarıştır öyle. Yavaşça uzanırlar yatağa,bir an için ayırır dudaklarını erkek,kadınından,"öyle çok istiyorum ki seni"der,Mavi tecrübesizlik ve istekle karışık,kısacık onay verir,"bende"diye.Kaybetmiştir kendini adam ,ardı ardına öpücükler gelir,sevgilisinin ,dudaklarında,boynunda gezinir aşkla.Kendine gelir bir ara "şu an sonsuza kadar sürsün diye,neler vermezdim "der ateşli,uzun bir öpücük:love04: sevdigi ile beraber bizi de darmadagın etmiştir.Çınar a bir daha aşık olmuştur biz kadınlar:img-blush

Ne var ki erkeginin ellerini bedeninde hisseden kadın korkmuştur,ittirir,kurtulur elinden adamın.Nefeslerini bile kontrol etmekte zorlanan iki aşık ,geceyi nasıl sonlandıracaklarını düşünmektedirler.Çınar ,teselli eder Mavi yi ,ardı ardına öpücükler kondurur ,sarılır sevdigine,bu ne mesut bir andır,Allahım.Söz verir adam ,kadınına hiçbirşeyden korkmadıkları bir gece uzun uzun sevişeceklerdir,bizi de kandırıverir bu sözler Odadan cıkmakta zorlanan adam ,iki öpücük daha verir ,kadına çıkıp gider,ikisi de sabahlayacaktır,uyku bir daha ugramaz onlara:img-yes:

Sahneler "kırmızı,koyu kırmızı"dır.Neden korkmuştur Mavi Kadın,yalnız kalmaktan mı,Çınar ı tekrar kaybetmekten mi,aşktan mı?Hepimize birer Koca Çınar diyerek sonlandırırız sahneyi,tekrar tekrar izlermiyiz?:)

selek90
15-03-07, 15:34
olmuyo dayanamıyom yyediremiyorum bize bunu yapan kanl d yi tmc yi boğmak istiyorum timle özü bir daha bir arada görememk canımı acıtıyo arşive gitmek perşembeleri ne yapacaz özcan denizin saçma sapan dizisine mi show un yeni kurtlar vadisine mi yoksa kanal d nin yeni dizisi elveda derkene mibakazcaz aramıyacak mıyız özü timi uğur yüceli diğerleirni haksızlık ya şu n tv larda hiç bir doğru yapım yok hp gibisi gelmiyecek

eftelya61
15-03-07, 15:37
Arkadaslar belkide cogumuz icin bu son satirlar, o yüzden bu son saatleri güzel degerlendirelim, icimdeki dügüm nasil olsa cözülmeyecek, iki gündür yemek yiyemiyorum, kahve ve su beni yasatiyor...Sizlere birsey sormak istiyorum, hirsiz-polis ne zaman ana sayfadan arsive inecek, bir fikriniz varmi bunu bilmem lazim, ne kadar zamanimin kaldigini bilmek istiyorum, cünkü ben arsive ugrayamam, yapamam...imkansiz...
......................................
eftelya senin icin ne diyecegimi bilmiyorum, sen beni o kadar iyi taniyorsun ki, yanimda yokken bile beni hissediyorsun, yüregi kocaman arkadasim.

Maviözlem'im HP sayfalarının ne zaman arşive gideceğini bilmiyorum ama bu sayfalar arşive gittiğinde de bizlerin burda olması gerektiğini düşünüyorum, canımız acısada, yansakta buralarda olmalıyız.. Nolur dik durmaya çalışalım, HP'nin bize bizim ona ihtiyacımız var..

Maviözlem'im sen beni, ben seni iyi tanıyorum ve senin yüreğinde en az benimki kadar kocaman.. Seni Seviyorum.. Ben buralarda olacağım her zaman nolur sende hep buralarda ol..

bora.asli
15-03-07, 15:41
Çınarın deyimiyle onları ve sizi köpek gibi özleyeceğime eminim..

kollarımda takat yok..iki elim klavyenin yanında öylece kalakaldı..

son bir gayretle yazıyorum..bir kadeh rakıyı fondipleyip bülent ersoy gibi kadehi yerlere fırlatasım var..
bir de akşama, dizimi son kez heyecanla izleyesim var..
akşama kadar da başka birşey yapasım yok..:sad53: :sad53:

HASRETTTTTT
15-03-07, 15:41
OOFFFFF OOFFFFF
Hayatimda ilk defa raki icip sarhos olasim var!
HP nin bitmesine saatler kaldigini unutasim var!
Yarin hatirlamak istemedigim seyler yapasim var!!

kadın erkek olsaktaki kadın olasım var
robin hood adını hiç duymayasım var
o gece o parktan sonra
o hatırlamak istemeden yaptığım şeyleri sabah çok net hatırlayasım var

esss
15-03-07, 15:42

Aksak'ı Mahide'ye nikahlama arkadaşım, benim onu Marmaris Paşasına teslim edip, sabah akşam resim yaptırasım var. Çene çene nereye kadar? Biraz da boya yapsın. :img-artis

Marmaris Paşası dedim de aklıma geldi; "Benim 12 Eylülüm" yazısını bir sürahide eritip, kaşık kaşık sahibinin boğazından dökesim var. :img-pirat

M ile Ç bir yerlerde sonsuza kadar kırmızı - mavi yaşarlarsa :love04: ortalara çıkıp oynayasım var. :cheer:

meline
15-03-07, 15:43
Bugün alıştırma yaptım biliyor musunuz...

arşiv bölümüne girdim,,eski dizilere baktım...

sanki yeni taşınacağı mahalleyi ziyaret eder gibi hissettim kendimi,,,

pek kimsecikler yoktu,,daha çok terkedilmiş eski taş evlerin olduğu Ege köyleri gibiydi...hani eski kokusunu,,havasını,,anılarını arayanlar tek tük gidip ziyaret ederler ya,, onun gibiydi....

HP'yi oraya hiç yakıştıramadım.........

Bütün zamanların en iyi dizisi hürmetine arşive gönderttirmeyesim var forumu hep güncel tutasım var...

adminlere yalvarasım var...onlar etti siz etmeyin diyesim var........

HASRETTTTTT
Çınarın deyimiyle onları ve sizi köpek gibi özleyeceğime eminim..

kollarımda takat yok..iki elim klavyenin yanında öylece kalakaldı..

son bir gayretle yazıyorum..bir kadeh rakıyı fondipleyip bülent ersoy gibi kadehi yerlere fırlatasım var..
bir de akşama, dizimi son kez heyecanla izleyesim var..
akşama kadar da başka birşey yapasım yok..:sad53: :sad53:

benim kadehi atmadan önce pullu payetli tüylü ötriş takasım var
eski sevgilimden rahmetli diye bahsedesim var bir hüzzam şarkı okuyup kanun taksim yaparken
off çekesim var var da var

selek90
Sevgili hasrettttt;bırakmaya hiiç niyetim yok,kendimizi iyi hissetmenin başka yolu var mı,Azrail korkunca gelmiyor mu?:img-hyste

42.bölüm başı hey gidi Koca Çınar ,ne o öyle iki oda anahtarı filan sen bizi delirtecek misin?:icon_whis

İki sevgilinin ,her imkansızlıga,her kahredişe ragmen birbirlerine ayırdıkları bir tek gün,herşey sıgar mı bu güne. Çiftimiz yemeklerini yerler,kocaoğlan iki anahtar çıkarır,uzatır sevdigine,centilmen olmanın sırası mıdır.Mavi toplar tüm cesaretini,Çınar ın yapamadıgını yapacak,sevgilisinin koynunda geçirecektir geceyi:blush: Bir tek gün,bir tek gecedir boşa geçmemelidir,sokulur sevdigine ,küçücük bir öpücük armagan eder ona.Yetmiştir,aslında ona da ama emin olamamaktadır,kadınının verdiği karardan(daha sonra haklı çıkacaktır ya neyse)

Yalvarır,sevdigine kaybol,uzak tut kendini benden deyu:img-in_lo Mavi ,montundan çeker,sevgilisini daha kararlı bir buse kondurur ,sevgilisinin bekleyen dudaklarına,:love04: Artık durduracak birşey yoktur onları,Çınar bir kez daha hatırlatır sevdigine tehlikeyi, 24.nolu oda üzerimize kapanır ,neler oluyor orada?

43.bölüm,başlamıştır,Çınar ın elleri Mavi nin boynundadır:img-blush ikisi de sarhoştur,ısınma turu atar birkac öpücük verirler birbirlerine:love04: Mavi nin kanı kaynamıştır bir kere ,hızlı adımlarla atarlar sırtlarındaki montları,o ne güzel mont çıkarıştır öyle. Yavaşça uzanırlar yatağa,bir an için ayırır dudaklarını erkek,kadınından,"öyle çok istiyorum ki seni"der,Mavi tecrübesizlik ve istekle karışık,kısacık onay verir,"bende"diye.Kaybetmiştir kendini adam ,ardı ardına öpücükler gelir,sevgilisinin ,dudaklarında,boynunda gezinir aşkla.Kendine gelir bir ara "şu an sonsuza kadar sürsün diye,neler vermezdim "der ateşli,uzun bir öpücük:love04: sevdigi ile beraber bizi de darmadagın etmiştir.Çınar a bir daha aşık olmuştur biz kadınlar:img-blush

Ne var ki erkeginin ellerini bedeninde hisseden kadı korkmuştur,ittirir,kurtulur elinden adamın.Nefeslerini bile kontrol etmekte zorlanan iki aşık ,geceyi nasıl sonlandıracaklarını düşünmektedirler.Çınar ,teselli eder Mavi yi ,ardı ardına öpücükler kondurur ,sarılır sevdigine,bu ne mesut bir andır,Allahım.Söz verir adam ,kadınına hiçbirşeyden korkmadıkları bir gece uzun uzun sevişeceklerdir,bizi de kandırıverir bu sözler Odadan cıkmakta zorlanan adam ,iki öpücük daha verir ,kadına çıkıp gider,ikisi de sabahlayacaktır,uyku bir daha ugramaz onlara:img-yes:

Sahneler "kırmızı,koyu kırmızı"dır.Neden korkmuştur Mavi Kadın,yalnız kalmaktan mı,Çınar ı tekrar kaybetmekten mi,aşktan mı?Hepimize birer Koca Çınar diyerek sonlandırırız sahneyi,tekrar tekrar izlermiyiz?:)

izlemez miyizzzzzzz her gün her hp hatırladığımızda izleyeceğimiz baş sahnelerd yerini alır

ben devam edeyim mi

ardınd asabah olmuştur iki aşık kahvaltıda güzel bir anzarada gecenin şokunu atamamışlık vardır yüzlerinde iyi uydun mu gibi yersiz bir soru sorar mavi kadın dürüst bildiğimiz çınar ilk yalanını söyler maviye uyudum mavi yakalar çınarı yalancı tıkır tıkır sesin geliyodu ama yakalanan kendisi olmuştur çınar tarafından o zaman sende uyumadın bu güzel konuşmalar devam edece k mi derken şenillerlin adalet nutukları izler ardını

bizim se aklımızda hala gece ve yaşanacak dediğimiz o uzun gece ahh ahhhhhhhhh uzun bir gece borcunuz var şengiller bu gece uzun olmayacak belli

sonrasında sahile sandalyelerin bi değişik konduğu mavinin mindelin üstünde ama çınarımın üşütücek minder yok altında dediğimi shne gelivelir

mavi sorar sevdiğine sabahtan beri bunu yapıyorsun çınar ne der en iç yakıcı sesiyle mavi böle bakıyorsun inanamıyom der çınar gözlerimi açıyorum yanımdasın bak böle hooooop hop biz bir kez daha aşık oluruz bu çifteeeeee

ertesi gün forumda herkes hop hoooooooop hop diye o uzun geceyi beklerler

gülüm_su
15-03-07, 15:45
kadın erkek olsaktaki kadın olasım var
robin hood adını hiç duymayasım var
o gece o parktan sonra
o hatırlamak istemeden yaptığım şeyleri sabah çok net hatırlayasım var

benim de arkadaşım karpuz çekirdeği olasım var
çınarın elinde çevirdiği rakı kadehi olasım var
hatta rakı olasım var.

dokuz
15-03-07, 15:46
son gündeyiz...:icon_sorr

aslına bakarsanız ben dizinin bittiğine seviniyorum çünkü çoktan "hırsız-polis" olmaktan çıkmış olan dizi , her yeni bölümüyle biraz daha dibe doğru gitmekteydi...

ama bir yandan da burukluk var tabi... çünkü her hafta bu muhteşem ekibi izlemeye alışmıştım hepimiz gibi... herhalde sonuna kadar "hırsız-polis " te değişmeyen tek şeydi bu , oyuncuların mükemmel performansı... ( bu arada cem yıldız ın da hakkını yememek lazım :img-yes: )

son yapılan röportajda timuçin esen : " sonun pek önemi yok önemli olan anlattığımız şey " demiş ve burdan pek çok arkadaş buna biraz kızmış ya , ben de ilk okuduğumda " nasıl önemi olmaz , olur mu ben aylardır bunu bekliyorum ! " dedim kendi kendime ama aslında düşününce bi bakıma haklıydı timuçin esen !!

çünkü bu dizi nasıl biterse bitsin ben " hırsız-polis " i sonuyla değil hayata dair akılcı replikleriyle , mükemmel oyunculuk performanslarıyla , izlerken hissettiğim adrenalinle ve muhteşem şarkılarıyla hatırlıycam ! son nasıl olursa olsun...

gerçi artık okuduğumuz haberlerden finalin nasıl olduğunu tahmin etmekte zor değil.. belli ki aksak önce bağlıycak çınar ve mavi yi sonra şimdiye kadar çok defa olduğu gibi vuramayacak ikisini de ( bknz 20.bölüm çınar ın hastenede fişini çekmemiştir , inşaattan kurtarmıştır , tamirhanede silahını indirmiş , mavi ye minibüs ün anahtarını vermiştir üstüne bi de arseni doktor diye götürmüştür vs vs... ) ve yine yardım edip kaçmalarını sağlıycak kendisi vurulucak ve ölücek... yıllar geçicek çınar ve mavi aksağın mezarına gidicek falan filan...

bunlar tamam.. ya da bu şekilde olmasa da buna benzer şeyler.. ama benim 50.bölümden beklentim daha fazlası ! ben hırsız-polisten gerçekten güzel bir final bekliyorum.. daha doğrusu öyle olmasını umut ediyorum ! belli ki son 10dk ya kadar 2.sezonun diğer bölümlerinden bir farkı olmayacak..fragmandan bunu anlamak zor değil... ama işte izleyeceğimiz son 10 dk gerçekten iyi çekilmiş , iyi oynanmış , iyi müzikler seçilmiş , etkileyici , finale yakışan bir son 10 dk olsun istiyorum... mutlu bitse de bitmese de...

yani kısacası istiyorum ki , 30.bölümden çıkardığımız son 10dk bu bölümün son 10dk sıyla tamamlansın ve "hırsız-polis" yapbozunun son parçası da yerini bulsun ve yarım kalan tablo tamamlansın... :img-yes:

byramses
15-03-07, 15:46
millet bu ne siz cosmussunuz ucmussunuz yahubye
iyi o zaman benim de cinar olasim ve maviye sair ümit...soyadini unuttum:img-help: siirini okuyasim var

Perdeleri kapat, sevgime tanık istemem
Işığı sondur, gel otur yanıma konuş
Ergen anlaşacağız başka çaremiz yok
Sonra sevişeceğiz, bu düzen böyle kurulmuş

İstersen yine hep hayır de, olmaz de, ne çıkar
Her şey olacağına varıyor çaresiz
Yasamak zorundayız, sen de biliyorsun
Öyleyse gel otur yanıma sevişmeliyiz

Durmadan sevişmeliyiz aslında gece gündüz
Daima istekli aç, doymak bilmez, vahşi çılgın
Sabaha karsı koşu atları gibi yorgun argın

Yine de usanmış değil, pişman değil, bıkkın değil
Belki biraz sarhoş, biraz durgun, biraz uykulu
Ama her zaman ateşli, sabırsız, her zaman dolu

HASRETTTTTT
15-03-07, 15:47
Bugün alıştırma yaptım biliyor musunuz...

arşiv bölümüne girdim,,eski dizilere baktım...

sanki yeni taşınacağı mahalleyi ziyaret eder gibi hissettim kendimi,,,

pek kimsecikler yoktu,,daha çok terkedilmiş eski taş evlerin olduğu Ege köyleri gibiydi...hani eski kokusunu,,havasını,,anılarını arayanlar tek tük gidip ziyaret ederler ya,, onun gibiydi....

HP'yi oraya hiç yakıştıramadım.........

Bütün zamanların en iyi dizisi hürmetine arşive gönderttirmeyesim var forumu hep güncel tutasım var...

adminlere yalvarasım var...onlar etti siz etmeyin diyesim var........

sen adminlere yalvarırken benim de fonda acıklı bir arabesk şarkı çalasım var
modlara çelenk gönderesim
maymunluk yapasım var

alamehmet
15-03-07, 15:47
Herkese selam arkadaşlar...Derslere gitmemek için türlü bahnaler bulan ben bugün nasıl zaman geçirebilirim nasıl oyalancak birşeyler bulabilirim derken kendimi okulda buldum...Amacım biraz olsun kendimi birşeylere verip bunalımdan sıyırmaktı...

Ama ne mümkün bir insan hukuk dersinde bile geçen en ufacık şeyden hp yi hatırlayabiliyorsa bu nasıl bir bağımlılktır...Dersi zar zor atlatan ben arkadaşlarımıda yanıma katıp birşeyler yiyerek zaman geçirmeye gittim.Ama orda da peşimi bırakmadı bağımlılığım televizyonda çalan şarkı beni darmadağın edip yerlerde süründürmeyi başardı...

Kaçamadım ve çoğumuz için olduğu gibi benim içinde bir nevi sığınak olan forumuma geldim...Bu geceyi nasıl bekleyeceğimi en önemlisi ise bu geceden sonra bu durumu nasıl atlatabileceğimi bilemez bir durumda buralarda dolanıp duruyorum...

Önceden en azından tesellimiz oluyordu.Dizimiz bitince ardından gelecek olan fragman için gözlerimi açıp beklerdim bir sonraki hafta herşey düzelir diye kendimi teselli ederdim.Ama 2 senedir hayatımın ta içine soktuğum dizim bugün bitiyor.Artık bekleyecek bir fragmanım yok.Salı günleri resimleri ve özetini bekleyeceğim bir dizim yok...

Artık son...Bitti...Ama ben hazır değilim....Lütfen bu bir şaka olsun...

selek90
15-03-07, 15:50
az önce cristofla mesajlaştım telden biliyorsunuz uzun zamandı girmiyo nete

izlemiyormusun diziyi dedim

izliyorum eskisi gibi bir merak yok ama vefa borcum varmış gibi hisseediyorum borcumu ödemek için izliyorum dedi

vefa borcu insaan bir diziye borçlanırmı

ama biz o kadar şey yaptık k dizi için mailler teller sete gitmele galip bir şekilde vefa borcumuz var gibi hissediyoruxzz cristofa cevabım şu oldu evet canım bu gece veda gecesi seni unutmayacağım hp ve hp kardeşliğin unutmayacağım

bora.asli
15-03-07, 15:50
benim kadehi atmadan önce pullu payetli tüylü ötriş takasım var
eski sevgilimden rahmetli diye bahsedesim var bir hüzzam şarkı okuyup kanun taksim yaparken
off çekesim var var da var

Bu gece benim gecem
Cama vuran her damlada
Seni hatırlıyorum ve sana susuzluğumu