Tüm Versiyonu Göster : Hırsız Polis Öncesi /Sonrası
Sayfalar :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
diziyi geçen sezon uğur yücelin benzersiz perfomansı sayesinde izlemeye başlamıştım,bu sezon saati ve günü nedeniyle izleyemedim,ama neyseki final bölümünü izledim.
aksakın ölümüne üzüldüm,ama böyle eşsiz bir karaktere sıradan bir son yakışmazdı bence,o yüzden dizi beklendiği şekilde bitti.
Günaydın,
"Hırsız Polis"siz bir günden hepinize merhaba...
Mutlu son hepimizi mutlu etti, sevindik ama uyku ve uyanıklıkla geçen huzursuz bir gecenin sabahında aklımda şu sözler..
Ne ağzımın tadı var, ne canda huzur
Gönül nasıl derin bir kederde
Aşkından ümidi kestim hiç olmazsa
Evim şenlensin sohbete gel de
Buna da alışacağız herşeye olduğu gibi ama sanırım onların yokluğunun yarattığı hüzün ve keder, ağır ağır, sinsi sinsi, içten içe ortaya çıkacak.
Bu yeni gün ve yeni başlangıcın herkese hayırlı olmasını diliyorum..
İyi ki burdaydım..
Sevgiler
ayy arkadaşlar ne mütiş sonduu yaa mükenmeldi resmen her sahnesiyle ama ben havalanı sahnesi ne taktım mavi ile çınarın bir girişleri vardı mükernmeldi keşke gerçek hayattada birlikte olsalar birbirlerine çok yakışıyolar yaa timo takım elbiseyle büyüledi resmen beni ya çok yakışıklıydı aşkım mavi ise dünya güzeli olmuş o saç sşapka makyaj ve kıyafetleri tabii hepsi mükenmeldi bize böyle bir son yaşatıkları içi,n tüm senaristlere çok teşşekürler
"Pay it forward" - "iyilik yap iyilik bul" diye bir film vardı. Bu sayfaya her girdiğimde, binlerce yorumu yazan HP tutkunlarını okuyunca bu filmin ana fikri geliyor aklıma. Dünyadaki herkes yakınındaki 2 kişiye iyilik yapsın diyordu çocuk, bir iyilik ağacı çiziyordu tahtaya. Böylece tüm insanların en azından bir sorunu çözülecek, mutlu olacaklar diyordu, hem de bu kadar kolay-zahmetsiz bir yöntemle...
Hırsız Polis, bu kadar insana ulaştı, onların evlerine girdi, herbir HP tutkunu başka birinin elinden tuttu "bak bu diziyi mutlaka izle" diye, ona iyilik yaptı aslında! Hayatı başka yerden sorgulamayı hatırlattı, belki de ilişkilerindeki hatalarını gösterdi, sevgiyi kolay bulup çabuk harcamayın dedirtti.
Kısacası, 50 bölüm boyunca tüm duyguları en uç noktalarda yaşattı bizlere Hırsız Polis. Bizlere bu iyiliği yaptığı için, bu dizi için ter döken herkese çok teşekkürler, tabii ki en büyüğü HP tutkunu olan ve hiç vazgeçmeyen forumdaşlara :img-yes:
Havaalanı çekimleri sonrası...
Ben Hırsız Polis öncesi böyle güzel bir kız böyle karizma ve yakışıklı bir erkek, bu kadar yakışan bir çift görmemiştim. Sonrası görür müyüm? Tim-Özleme bağlı...
Diyeceğim budur..:img-cool2
Öncelikle herkese merhaba.Ben ne zamandır burada yazılanları okuyorum ama yorum yapmadım çünkü sadece okumaya vaktim oldu.Ama son yazılanları okuyunca çok büyük bir şaşkınlık yaşadım.Ben de bu diziyi çok severek izliyordum.Hiçbir hafta kaçırdığımı da hatırlamıyorum.Ama sizin yazdıklarınızı sanki biraz abartılı gördüm.Sıradan bir dizinin bitmesinden sonra perşembe günleri ne yapacağız,artık dizi izlemeyizgibi yorumları okudum..Bence hiçbişeyin bitmesi bizi bu kadar üzmemeli ki bu bir diziyse asla.
Ayrıca final çok sıradandı.Diziye göre kötü adam öldü.iyiler kazandı ve mutlu son..1.5 yıldır izlediğim ve hepgerçekçi diye savunduğum dizinin finalinde büyük bir hayal kırıklığı..
İzlediğim ilk ve son yerli diziydi.Yavaş yavaş yabancılara geçiş yapıyorum artık:img-yes: bye
MiSz_CaniSi
16-03-07, 14:25
hangi dizi finali mantikli final yapmis ki eski diziler disinda acil acil bitirenler
YA YA YA SA SA SA HIRSIZ-POLIS COK YASA
HP den öncesi ve sonrası demiştik dimi bu başlık ilk açıldığında..
Şu anda tek şekilde açıklayabilirim sanıyorum..
HP den öncesi: Karanlık, boşluk, hissizlik..galiba insanın doğmadan önceki zihni..yani elde var sıfır..
HP den sonrası: Şu anda tek hissettiğim yine bir boşluk, hissizlik..elde sıfır değil, çok fazla şey var belki ama yine karanlıkta hissediyorum..
Onlar benim ailem olmuştu..Mavi nasıl ailesi olmadan şurdan şuraya gidemediyse, ben de gidemem diyordum..benim hayal kahramanlarım, ailem ilelebet beni bırakıp gittiler..avuçlarımın arasından zorla aldılar..sanırım karanlıkta hissetmemin sebebi bu..
saatler geçtikçe gerçek daha beter çarpıyor yüzüme..tokat gibi..şrrraaakkk
Ben gidip Mimar Sinan tiyatro bölümü hocalarına bi dilekçe sunmaya karar verdim arkadaşlar...Lütfen bu kadar iyi tiyatrocu yetiştirmeyin artık yeter diye...
Çünkü ben HP'den sonra gerçekle kurguyu karıştırır oldum...
Zaten kamera arkasını da o yüzden gösterdiler uzun uzun...
ölümü kabullenemeyenlere cesedin gösterilesi gibiydi.......
Ben gidip Mimar Sinan tiyatro bölümü hocalarına bi dilekçe sunmaya karar verdim arkadaşlar...Lütfen bu kadar iyi tiyatrocu yetiştirmeyin artık yeter diye...
O halde benim ağrı eşiğim, pardon, gerçek dünyaya dönme hızım oldukça düşük..
hala büyüsünden sıyrılamadım..ışıkçı, mikrofoncu, senarist, görüntü yönetmeni, set işçisi görmek...hiçbir şey panzehir olamadı acıma dün geceden beri..uzunca bir süre de olacağını sanmıyorum..
zaten oyuncular rol yapmadılar...yaşadılar ki biz bu haldeyiz..
aslında iyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum..keşke bu kadar iyi oyuncu olmasalardı..tamam gözlere kulaklara gönüllere şölen belki sergiledikleri ama akıllara zarar..
evet kabullenemiyor insan...şu anda gözümden yaşlar akıp duruyor.rüyada gibiyim.1 senedir aklımdan çıkaramadığım dizi dün bittiğine kabullenemiyorum.bundan sonra perşembelerimin boş geçeceğine inanamıyorum...artık çınarla maviyi farklı karelerde göremeyeceğime inanamıyorum.artık fragman, bölüm özeti, resimleri...yorumlayamayacağımıza yanıyorum...bundan sonra nasıl yaşayacm.HP sizi bir hayat!!!
alevalev_25_
16-03-07, 15:47
Öncelikle bu sayfanın açılmasından ötürü Ehlocan’a teşekkür ederim..
Hırsız Polis öncesinde kendi halinde işiyle gücüyle ilgilenen belli bir dost – arkadaş çevresi olan biriydim. Bu dizinin daha ilk tanıtımını gördüğüm anda “kesinlikle izleyeceğim..” demiştim. Neden mi? Ben Timuçin Esen’i Gurbet Kadını yapımında tanımıştım ve bu yapımda da yer almasından ötürü izleyeceğim demiştim. İzleme nedeni sadece T.E miydi? Tabii ki “hayır” Onun haricinde sanki başka oyuncular yok muydu? Bir Uğur Yücel – Vahide Gördüm – Murat Daltaban bunlar içerisinde yer aldığı yapımı yüceltebilecek isimlerdi.. Özlem Düvencioğlu’na gelince herkes gibi bende bu yapımla tanıdım kendisini... Ta ki ilk yakinen görmeme kadar da aşırı bir hayranlığım yoktu ama gelin şimdi görün halimi…
“Allah’ım yoksa bu bir rüya mı? Düş mü?” dedirtiyor insana…
Hele ki kendisiyle aynı anda aynı yerde aynı havayı teneffüs etmek bile başka bir şey… Çevremdeki birçok kişi arasında sanırım Özlem / Mavi tutkunu olan en son kişiyimdir...
HP yi ilk bölümünden itibaren izliyordum ki bu forumla tanışmam bir çok arkadaşımız gibi benimde internette dizi hakkında daha çok neler öğrenebilirim diye düşünmem sayesinde oldu…
Üyeliğim 04/03 tarihinde birinci yılını doldurdu... Ne çok zaman geçirmişim bu sayfalarda diyorum şimdi kendime…
Hp olsun Dizifilm.com olsun belli bir noktadan sonra hayatıma öylesine girdi ki… Artık vazgeçilmezlerim arasında yer aldı... Dürüst olmak gerekirse Hp vazgeçilmezim – forum ise mutlu olduğum birçok zaman olsa da yerine göre de kırıldığım üzüldüğüm bir yer oldu… Ama şimdi geriye dönüp baktığımda yaşanan bazı şeylerde insandan bir şeyler alıp götürüyor bunu öğrendim…
Bu dizinin bana her şeyden önce kazandırdığı iki nokta vardır ki bunları da beni tanıyanlar iyi bilirler…
• Bu dünya da imkansız diye bir şey yok!!!!
• Her ne olursan ol..Bir kere geldik bu dünyaya ve elimizde ikinci bir şansımız yok.. Hepimizin hayata yeniden başlamak için bir şansı daha olmalı.. Doğru yada yanlış yaşananlar ne ise mutlaka kendi payımıza düşen iyileri alıp kötülerden de ders çıkarmayı bilmeliyiz… İkinci şansımızı hayattan yana kullanabiliyorsak ne mutlu bizlere…
Forumda planlanan ilk toplantı olayına katılamamıştım. Ama sezon finalinin ardından ikinci bir toplantı yapılmıştı ki benim için ilkti ve bazı şeylerinde başlangıcıydı..
Çengelköy Havuzbaşı Restorant sezon finalinin ardından bir araya gelen Hp.ciler…Kimler mi? Jalem – Nazenaz – Meline (minik kızı) – Duar ve ben…Ben daha oraya ilk gittiğim anda ki ne heyecanımı ne de tedirginliğimi unutmuş değilim… Ve bunu da karşımdakilere sanırım yeterince yansıttım… Masada oturan birkaç bayan...Gözlerim doğrusu daha genç (sözüm lütfen yanlış anlaşılmasın) birilerini ararken baktım ki o masadan başka sabahın o saatinde kimseler yok.. Masaya ilk yaklaşımım aynı tedirginlikteydi ki ağzımdan çıkan ilk kelime;
“Pardon..Duarrr..”
olmuştu…Ve karşımdaki kişi gerçekten Duar mış. Ne kendisini daha önce görmüşlüğüm vardı ne de başka bir şey. Hepsini de ilk kez görmüştüm ve sayfalar dışında ilk paylaşımlarımızı yaşamıştık. Gerçekten çok keyifli bir gündü.
Sonrasında dizi zaten içime işlemişti ki forum daha bir başka olmuştu benim için... Daha fazla sayfalarda görünür yazar olmuştum, ya 08 Temmuz tarihinde yapılan o büyük toplantı da kimler yoktu ki. Nerelerden gelinmişti ve neler yaşanmıştı. Mazeretimi herkes biliyordu ki bulunduğum süre içerinde de elimde telefon oradan oraya koşuşturmaktan başka bir şeyde pek yapamamıştım… Çünkü benim en geç saat 16.00 gibi Sakarya ya gitmem gerekiyordu malum kuzenimin düğünü için ama ben forumdaki arkadaşlarla biraz daha zaman geçirebilmek adına eve türlü türlü yalanlar uydurup orada bulunmuştum...
“Hp için her türlü yalan mubahtır!!!...”
Boraasli bu sözünü hala unutmuş değilim ve Narima’nında düğün meselesini kuzenimin değil de benim düğünüm olduğu ve düğün sabahı oraya geldiğimi anlamasını öğrendiğim de beni kopartan olay olmuştu.
Eflatun – bora.asli – zeytine-35 saatlerce yolları aşıp geliyorlardı.. Bende kendimce bir şeyler yapmalıyım demiştim. O gün masada yanıma Freelion denk gelmişti... Daha o gün kısıtlı olan zamanım içerisinde ne çok konuşmuştuk. Sadece o mu? Narima, Eflatun, Jalem, Meline, bora.asli, zanaitta, uçurtmam, zeytine-35, müge, HASRETTTTTT, nilnisa ve Duar. Sanırım o günden unuttuğum kimse yok… (Yok… Yok… Saydım bu kadardık… Hafızam kuvvetlidir… Kolay kolay bir şeyi unutmam) Kısıtlı olan zamanımda bile orada olmaktan gerçekten çok mutluydum… Ayaklarım düğüne hazırlık için kuaföre doğru giderken aklım hep sizlerdeydi… Kuaförü bile Çengelköy’de ayarlamıştım... Harbiden manyaklıkmış yaptıklarım diyorum ama yine de iyi ki yapmışım, özellikle sizlerden ayrılırken teker teker vedalaşırken belki de ileride atılacak olan sağlam dostluğun temeliymiş ki…
Freelion’un repliği: “nasılsa yakınız daha sık görüşürüz…” (her gün dememiştik sanırım.. evet her gün dememiştik ama; Annem hep söylerdi de inanmazdım.. “Kızım çok muhabbet tez ayrılık getirirmiş” diye..yine annem haklı çıktı!!!!!!!!!)
Narima; “ben Y.dayım her zaman beklerim..” diyip sarılması..kendisi biraz geç geldiği için hiç konuşamadan ayrılmak zorunda kalmıştım aranızdan... Ama sadece kuru bir “merhaba” dediği insana bile bu yakınlığı gösterebilecek gönlü büyük ender insanlardandır kendileri...
Bu iki organizasyon için öncülük eden Duar’a tekrardan teşekkür ederim.
Kanıma işleyen Hp bu büyük toplantıdan sonra daha da bir anlam kazandı... Sonuç olarak yerine göre bunu biz diyemiyoruz ama (alt tarafı bir dizi) diyenlerde var olduğundan... Bir dizi sayesinde neler yaşıyor neler yapar hale gelmiştik… Artık sayfaları geçtim öm – msn – telefon görüşmelerimizde bile repliklerle birbirimize selam alıp verir olmuştuk…
Haziran / 2006 da ilk senaryomu eklemiştim sayfaya... Beni özellikle senaryo yazmam konusunda ilk teşvik edenlerin başında dilekçe gelir… ÖM yoluyla göndermiş olduğu senaryolarını okur eğlenirdik ve benden de beklediğini yazardı… Bende bir aşka geldim ve yazmaya başladım.. İyi mi yaptım kötü mü yaptım bilemiyorum ama gelen yorumlarla kendime “iyi yapmışım..” dedim... İyi ki yazmaya başlamışım. Uzun bir süre koca 3 ay boyunca hep “devam devam” dedim... Yazdıkça sizlerden gelen yorumların etkisiyle de devam ediyordum... Herkes beğendi diyemem… Mutlaka beğenmeyenler de olmuştur ama yazılanlar beni mutlu ediyordu…
Mutluluklarımızı güzel anılarımızı paylaşmak varken sanırım dürüstçe kırgınlıklarımızı da belirtebiliriz değil mi? Neyse ben en azından kırıldığım bazı noktaları da aralara serpiştirerek belirtmek isterim… Belki benim kırgınlıklarım kulağınıza gelmiş olabilir ama bugüne kadar bir kişinin yüzüne karşı söyleyemeyeceğim sözü arkasından hiç söylemedim... O yüzden de derim ki; içimde kalan kırgınlıklarımı da mutluluklarım gibi paylaşayım... Şayet benimde kırdığım kişiler varsa onlarda belirtsinler lütfen… Yalnız yorumlar arasında bir mesaj vardı... Ben bu mesajdan ötürü bir süre yazmamıştım… Çünkü artık insanları sıktığımı düşünmeye başlamıştım…
Mesajda yazılan mı? Sizlere saçma gelebilir ama beni gerçekten kırmıştı ve mesaj blue&blue ya aitti…
“iki haftalık tatilimin sonrasında senaryoları okudum ve alevalev_25_ ben giderken Çınar ve Mavi balayındaydılar, ben geldim hala balayındalar… Devam... Devam...”
Sanırım o zamanlar yazdıklarımla yeterince sıkmışım bilmeden…
Hp.siz geçen dolu dolu bir yaz dönemi.. Artık sayfalarda sezon finalinin ardından pek paylaşabilecek bir şeylerimiz kalmamıştı ki bir çoğumuz T.E den ve Ö.D. dan haber alınamadığı için yaşıyor olduklarından bile şüphe eder, onların sayfasında daha çok yazar olmuştuk.. O zamanlar resim ekleme kabiliyetim yoktu ama sağolsun öm yoluyla beni yönlendiren sevgili mavirüya ile bu işi de başarmıştım..
Sevdiklerinin yokluğunda ne yapar insan…Bildiğim onu daha çok anar ve hatırlamaya çalışır.. Bizler de öyle yapıyorduk ama sürekli eklenen eski resimlerden ötürü tepki alır olmuştuk.. Sanki elimizde yenileri vardı da bizler mi saklıyorduk.. Haa şimdi saklamıyor değilizzz..
T.E ‘nin Mutluluk filminde yer alacağı haberi ile ne çok sevinmiştik. Onu yeni bir yapımda beyaz perde de yeniden görmek düşüncesi gerçekten sevenlerini mutlu etmişti. Kitapla ilgili düşüncelerimizi yazarken kitapta yer alan belirtmiş olduğum saf gelin hikayesi üzerine nici gamlıbaykuş olan bir forumdaş tarafından T.E yi sadece cinsel bir obje olarak gören birisi de oldum.. Sadece yaz dönemine mi aitti forumdaşlığı hala merak ederim.. Kendilerini daha sonrasında sayfalarda göremediğim için.. Çok şükür karşımdaki insana ne gözle bakılacağını iyi bilen biriyim ve en önemlisi de sapık değilimmm…
Yine aynı dönemler diyebilirim ki nici eyidrem diye birisi de çıka geldi sayfalara. Yazmış olduğu yersiz ve saçma diyeceğim bazı mesajlarla tepkilerin bana doğru yönelmesine sebep oldu. Neden mi? Çünkü adımın tam tersiydi ve biraz dikkat edildiğinde insanın aklına “acaba?” sorusunu düşürüyordu. Çok öm gönderdim ama bir türlü cevap alamadım kendilerinden. Açıkcası bu güne kadar daha adımla birine hitap edemeyen ben tanımak isterdim bu kişiyi de. Sanırım bu nicte o döneme özel alınmıştı.
Artık yeni sezon başlamış ve susuz geçen yaz dönemimizi unutup yeni bölümlerin heyecanını yaşar olmuştuk… Dedim ya artık paylaşımlar sayfaları aşmıştı.. Bu sefer daha bir kalabalık olacaktık… Yeni bir organizasyonla yeniden bir arada olacaktık.. 23 eylül mekan Çengelköy Havuzbaşı Restorant (mekan sahibinden kanımca reklam parası istemek farz oldu..) Kimler yoktu kiii.. ben – Narima – Jalem – nazenaz - Zeytine-35 – boraasli – blue&blue – Duar – Freelion - Dilekçe – eftelya61 – cerenim – Loser-22 – HASRETTTTTT – demetarss – uçurtmam – nilnisa – Deep-Purple.. Her biri Hp.nin kazandırmış olduğu arkadaşlık dostluk adına bir arada olan insanlar.
O günü hatırlıyorum da birkaç gün öncesinde set macerasında Masumlar’dan elde edilen 33 . bölüm senaryosundan yola çıkarak nasılda tahminler varsayımlar yürütülüyordu değil mi? Eftelya61 – dilekçe gerçekten çok şanslıydınız. Her set ziyaretinde bulunanın eline düşmez unutulmuş senaryo. Koca bir masa hep bir ağızdan “acaba ne olacak – neler olacak?” diye konuşmalar devam ederken nasılda heyecan veriyordu değil mi tüyo vermekte – duymakta.. Daha sonrasında çoğaltılarak bizde elde etmedik mi senaryoyu. Tabii kii benim ve birçok arkadaşımın da elinde oldu bu senaryo fotokopi neden mucize sayesinde..
Biliyorum belki de çok geç kalındı ama olsun. Bu konuda Loser.22 ve cerenim arkadaşlarımdan tekrar tekrar özür diliyorum. Sebebini kendileri çok iyi biliyorlar.
Şimdi bunu neden mi yazdım? Aslında bu meseleyi de bilmeyen kalmamıştır ama benim bu konuda asıl değinmek istediğim elinizde senaryo sayfalara kendi tahminlerinizmiş gibi yorumlar yazılıyor, konum ve imzalar bir şekilde sağlam bir kaynaktan bir şeylerin öğrenildiğini gösteriyordu. Bu sıralarda kimse birbirini suçlamazken benim yazmış olduğum senaryo da alakasız yerlere kullandığım “koca ve kadın” replikleridir ki gündeme “Mavi Kadın - Koca Çınar” olarak düşmüştür. Bir çok kişi tarafından terbiyesizlikle, yanlış yapmakla yorumlandı. Açıkcası yazdığım şeyi okuyupta tepki gösterseniz diyeceğim okusanız zaten tepki gösterecek yer bulamazdınız. Ama okumadan birden üstüme gelmeye çalıştınız. Bunun sebebi; benim yazmış olduğum senaryoyu siper alıp günah keçici olarak beni gösterdikten sonra kendi yazdıklarınızı mı unutturacaktı? İnanın hala meraktayım.
Malum 23 eylül organizasyonuna katılamayan ama telefonla da varlığını her daim hissettiren basakss geç oldu ama güzel oldu be arkadaşım. İnan hayatımda olduğun için çok mutluyum ve bundan sonra da olacağından hiç şüphem yok ve seninde olmasın zaten.
Yine organizasyon sonrasında bir öm aldım ki “sayfalarda okuduğum kadarıyla Mavi’nin evine gitmişsiniz. Rica etsem bana tarif eder misiniz? Ben oraya çok yakın oturuyorum eşimle beraber Çınarın evine ve Sarıyer Karakoluna gittik ama Mavinin evini bulamadık.” Dedim bu da kim!! Meğersem semaSARİ imiş.. Sonrasında küçük bir organizasyon daha ve ben – Narima – Freelion – semaSARİ – basakss. Kahvaltıda olamayan ve tanışmak istediğimiz diğer forumdaşlar. İyi ki o akşam yemeğini düzenlemişiz. Yoksa daha geç bulacaktık birbirimizi değil mi? Bulduk evettt…Buldukta ne oldu gördük sonunuuu…
basakss sana ne demeliyim bilmiyorum kii..bizi birleştiren ne HP ne T.E ne de Ö.D oldu. Tamamiyle bu sayfaların dışında ki bir kişi Ceyhun YILMAZ. Son gördüğüm de bir şey dememiştim ama en azından bundan sonrakinde söyleyeyim değil. Ne de olsa biz seninle kuzeniz. Anladın sen. sana tekrar tekrar teşş..ediyorum beni bir rüyadan uyandırdığın içinn!!!
Çınar ve Mavi birbirini buldu bir oldular tek oldular derken bizlerde bir birimizi bulmadık mı onlar sayesinde. Gerek sevinip mutlu olduk gerek hüzünlenip kırılıp incildik. Ama her şeyin bir sebebi vardır ya hani bazen geriye dönüp baktığımda yerine göre de kendime kızmıyor değilim hani. Ne de olsa insan neyse karşısındakini de öyle görürmüş ya bende diyorum işte bu kadar iyimser olma diye ama yapamıyorum. Lanet olsun. Evet lanet olsun adın “İhanet eden…Dedikoduyuca da çıkıveriyorsa lanet olsunnn işteee….”
Kimleri tanımadık ki T.E.nin oynamış olduğu tiyatro sayesinde. Forumdan birçok arkadaşım daha oldu. Çevremdekilere “işte bu forumdan tanışdığım kişi ..” dediğim de sorgular gözlerle bakıyorlar bana. Çünkü o kişinin ya da kişilerin birkaç aylık tanıdığım biri ya da birileri olduğuna inanmıyorlar. Sanki bu sayfalar sayesinde birbirimize aylarımızı değil yıllarımızı vermiş ve çok uzun zamandır da tanıyormuşuz gibi geliyor bana ve bizlere.
Biliyorum çok uzattım değil mi? Benim için en önemli konulardan biri de 11 şubat kahvaltı organizasyonuna M_I_L_I, guli_guli53 ve esgim’in gelmeleri idi. Kimler yoktu ki bu organizasyonda da. Ben - Narima – Freelion – semaSARİ – salpan – basakss – M_I_L_I – guli_guli53 – cristal – cerenim – foreveryoung – second – osnur00 – ozi75 – eda79 – Loser-22 – mavirüya … Gülüp eğlenmeler, can alıcı Çınar&Mavi sahneleri, havada uçuşan replikler, 24 no’lu oda, Ağva ve Kaş turları vs. hepsi bir arada. Telefonla canlı bağlantı öjeni. Ah be güzelim nasılda aklın kalmıştı bizlerde değil mi? Gerçekten ne anlatılabilecek ne de ifade edilebilecekti bu yaşanan güzellikler. Bir zamanların teşkilatına sonsuz sevgiler bu ve benzeri birçok organizasyonları için.
M_I_L_I sana nasıl teşekkür edebileceğimi inan bilmiyorum. Senin sayende aşılmazı aştık. Yapılamaz denileni yaptık. O gün ve sonrası Cihangir de yaşananlarrr!!!!
Aslında yazılacak çok şey var ama acısıyla tatlısıyla benim Hp öncem / sonram işte böyle. Henüz yüz yüze görüşüp tanışamamış olsak bile bende her daim yerleri ayrı olan; aybiyçe (kaderdaşım), timucinhastasi, xKübrax, alamehmet, gundogdu, selek90, rüzgar88, billge_n, öjeni, SÜRMELİM, gül_mavi, dgulsar, sunayz, misskrueger, Gunelimben, sevim1967, huuubbban ve hatırlayamadığım bir çok HP severler.
Herkesin her şey gönlünce olsun. Bu yapımda emeği geçen bizlere tadına doyamadığımız bir efsane yaşatıp yarım bırakan, bir birimizi bulmamıza vesile olan ve güzel bir ders veren ekibe sonsuz teşekkür ediyorum.
Sevgilerrrrrr…
evet daha önce bir iki bir şey yazmıştım ama ne öncesi ne de sonrası benim için oydu ... tekrara yazmak istedim heleki finalin ardından .. tam ayrılık vakti ...
hp den öncesi...
ben hp ile frangmanlarda tanıştım ... şimdi adını bilmediğim bir dizinin frangmanı peşinde sürükleniyordum .. süreklide hp frangman veriyordu ...
of yeter artık bu diziyi de kim izlerki .. ama n ne de çok frangman veriyorlar ben izlesem vermzler falan şeklinde sitemler ediyordum ...
ama sürekli frangmanı ile yüz yüzeydim ... artık mavi kim çınar kim az çok biliyordum ... bir gün çınarın arbasının patlamasınından soraki bölüm frangmanı verildi mavi buradasın diyordu...
bu bölümü izlemem gerek dedim birden ....
benim 4 tane gerçek dost denilecek arkadaşlarım vardı .. çok samimi olduğum .. birden nasıl oldu bilmiyorum ama bu sitede buldum kendimi ...
daha çok multimedya bölümüne takılırdım ...
orada ilk olarak dokuz, zinetnah ın klipleriniz iledim .. şarkı seçimlerinden dolayı indirdim baktım kıvırcık bir güzel var kaşımda mükemmel bir de oyunculuk sessizlerdi ama o jesler o mimikler....
o kliplerden sonra hep girer oldum siteye her gün başka klip var mı dokuzdan yada zinetnahdan diye bakar oldum ... sürekli ama sürekli ...
sonra özel çalışmalara takılmaya başladım .. oradada miss zeynebim(hala nicinin yazılımını öğrenemedim de cnm kusura bakma)
ekliyordu çalışma ...
form sayfaları arasında gezinirken yanlışlıkla bu forma düştüm asıl yazışma yerine ...
hep uzaktan takip ettim öyle bir bağp vardı ki aralarında giremedim par diye ama okudum zevkle ...
sonra final geldi çattı ...
final de hasrettttt in o doyum olmaz bedduaları ... nilnisanın komik yaklaşımları ...( öm deki o müthiş senaryyu unatmamak gerek)
sonra kendimi senaryolar bölümünde buldum
demetim ablamın beni gazlamaları ve sürekli yazıdm .. 3 ay boyunca .. blue blue,alev alev 25,mili... en çok yazanlardık ...
başka vaarmı bilmiyorum ama ...
birden içinizde buldum kendimi ... bir çok toplantı yapılı çok sitedim ama katılamadım .. şansızlık ...
ve sonrası oldu işte .. hpden sonrası sizler yüzlerini görmeden gerçekten dost denilecek bir çok arkadaşım oldu ...
ve şimdi son ...
son oldu ....
isim isim yazamadığım ama kalbimde yeri olan tüm arkadaşlar iyiki varsınız çok sağ olun hepiniz ... iyiki tanıdım hepinizi ...
Galiba şanslıyım...
Bugün bunu cidden hissettim...
İçimde garip bir huzurla Ara Cafeye gittim, yemeğimi yedim, arkadaşıma bol bol Hırsız Polisten bahsettim, oyuncuların kulaklarını bol bol çınlattım...
Sonra bir ara gülümseyerek kapıya baktığımda Timuçin Esen karşımda duruyordu!!!
Asla unutamayacağım anlardan birini yaşadım bugün...
Dizinin finalini beğenenler, beğenmeyenler, yetersiz bulanlar, tam da istediği gibi bulanlar vardır eminim...
Ben beğenenlerdendim, dün konuştuğumuz arkadaşlarıma da bunu yeterince belirtmiştim:)
O kadar HP ile dolu bir akşamın ardından sabah uyandığımda telefonuma kaydettiğim sahneleri izleyip ders aralarında gülümsemekle meşgulken, hiç beklemediğim bir zamanda Timuçin Esen çıkıverdi karşıma sonra bugün!
Önce arkadaşımla bir süre birbirimize bakakaldık...
gerçek mi bu yoksa fazla konuşmanın yan etkisi mi diye meraklandık..
Sonra, evet mucize bu olsa gerek, yıllık için fotoğraf çekerim diye yanımda olan fotoğraf makinamı kaptığım gibi arkadaşımı da sürükleyerek Timuçin Esenin yanına gittim... Daha önce gelirdi aklıma, ya karşılaşsam naparım, herhalde siner kalırım korkumdan, meşhur soğukluktan korkarım diye düşünüyordum!
Yanından geçerken ise, yanındaki adamla çok ciddi bir şey konuştuğunu fark ettim, ve cesaret edemedim, rahatsız etmek istemeyerek yön değiştirdim... ARkadaşım bunun üzerine lavaboya gittiğinde ben masaya geri dönmeye yelteniyordum ki bir de baktım Timuçin Esen çıkışa yönelmiş gidiyor...
Dedim kendi kendime, eğer giderse ve sen hiçbir şey söylememiş olursan ne kadar üzülürsün sonra...
Kendimden beklemeyeceğim bir şey yaptım, adamın peşinden koştum resmen!
Nasıl seslendim arkasından, arkamdan garsonlar, müşteriler ne düşündüler cidden bilmiyorum... Ama benim o an odaklandığım dün gece o havaalanındaki yürüyüşüyle aklımda canlanmış Çınarın Timuçin Esen haliyle, o yürüyüşle önümden gidiyor olmasıydı!
Sesimi duydu durdu nihayet:)
Fotoğraf çekebilir miyiz diye sordum, tabi ama kime çektiricez dedi... Etrafa baktım kimse yok! Dedim içeride arkadaşım var o çekse... "Kısa bir işim var ben birazdan geleceğim gelince çektirsek olur mu?" dedi, ben de gülerek hiç düşünmeden tamam dedim ve aynı leyla havasıyla içeri girdim arkadaşımın yanına gittim...
15 dakika geçti...
yarım saat...
Ses seda yok...
ben artık ümitsizliğe kapılırken arkadaşım vapura yetişmesi gerektiğinden kalkalım dedi o da halime üzülerek..
Kalktık, ama tabi ben rahat eder miyim?
Ara cafenin sokağının başında bekleyelim bi beş dakika dedim, beklemeye başladık... 5 dakika geçti hala gelen giden yok... En sonunda arkadaşım gitmek zorunda kaldı, ben yine kendime inanamayarak, Timuçin Eseni beklemeye devam ettim...
İyi ki de etmişim!
2 dakikaya kalmadan karşımda belirdi!
"Kusura bakma" gibi bir şeyler söyledi galiba, ama hatırlamıyorum ne dediiğini... Kime çektireceğiz fotoğrafı dedi, ben de bilmiyorum diyince "dur ben birini çağırayım içerden" dedi... Hakan kuzen bi gelsene fotoğraf çeker misin bi tane diye seslendi birine... Ben fotoğraf makinasını uzatırken iki tane çekerseniz sevinirim dedim her ihtimale karşı...
Fotoğraflar çekildi (not: Fettancım nispet gibi olmasın, gözlüklüydü zat... Hani şu bilmem kaçıncı bölümde ah ah dediğimiz gözlüklü haliyle... Bir de bunu siyah ceketiyle tamamladığını düşün... öyleydi işte:icon_whis ), ben mutlu mesut makinayı aldım elime...
Teşekkür ettim T.Esene, ve başladım konuşmaya...
"Diziyi çok severek izledim,dünkü bölüme de bayıldım emeğinize sağlık..."
"öyle mi? teşekkürler..."
"Gerçekten.. mutlu sona da ayrıca sevindim..."
Gülümseme ve başla hafif bir teşekkür daha...
"aynı ekibi farklı projelerde de izleriz inşallah gerçekten harika bir projeydi çünkü..."
"inşallah... inşallah olur.."
"sabrınız için de teşekkürler..."
"ne demek.."
"çok kolay gelsin size tekrar,
"sağol...."
Ve ben en mutlu halimle, mutluluğun uğursuzluktan çok uğur getirdiğine inanarak ve tüm yol boyu gülümseyip arada fotoğraflarıma bakarak dersaneme gidip sınavıma girdim...
HP öncesi HP sonrası dedik ya...
Bugün yaşadıklarım tam HP sonrası oldu işte...
Dolu dolu 24 saat olmuş oldu HP ile...
Mutluyum...
Gerçekten mutluyum...
(Not: Timuçin Esen soğuk mu? Bilmiyorum! Öyleyse de ben bunu hissetmedim... Fotoğraf karesindeki gülümseyişi, fotoğraf çektirecek birisini buluruz derkenki tavrı, mahcubiyeti... Ve en sevindiricisi de "birazdan geleceğim" dedikten sonra "gelmeyecek" endişemi yersiz çıkartışı... Evet, tamam kabul karıştırdım ben biraz bütün akşam/sabah Çınar Mavi dedikten sonra Timuçin Esene kendisi olarak yaklaşmak zordu elbet... Ama imkansız değildi... )
dml
senin adına çok ama çok sevindim..siz istanbullular ne şanslı insanlarsınız...:icon_sorr
resimler sana özeldir ama paylaşırmısın demek geldi içimden...
allah özlemi görmeyide nasib etsin :img-yes:
son..bunu ne görmeye ne de duymaya hazır değildim ama..her güzel şeyin bir sonu olduğunu bilmek ve tadında bırakmak lazım..unutulmayanlara ekledim ben onları..orda neler var..süper baba, ikinci bahar ve şimdi de hırsız polis..kamera arkası çekimlerde üç oyuncuda gözyaşlarını güçlükle tutuyordu beni finalden daha çok etkiledi..timuçin esenin dudak büküşü, özlemin dudaklarını ısırışı ve başını arkaya çevirişi..iki oyuncunun birbirine bakmamak için mücadelesi sadece gözyaşlarına hakim olma çabasıydı bence ben hiç soğukluk hissetmedim..ama başından beri her şey profesyonelceydi..öyleki gerçekte sevgili olan ve evlenmeyi planlayan başka dizi oyuncularında göremediğimiz bakışları ve aşkı yaşattılar bize şimdi ağlamak olmazdı..burada olduğuma , sizleri tanıdığıma çok mutluyum..sayfamızı boş bırakmamak dileğiyle...iyi gecelerbye
dml
gerçekten çok sanslısın resımlerı paysasırsan çok sevınırız..
Galiba şanslıyım...
İçimde garip bir huzurla Ara Cafeye gittim, yemeğimi yedim, arkadaşıma bol bol Hırsız Polisten bahsettim, oyuncuların kulaklarını bol bol çınlattım...
Sonra bir ara gülümseyerek kapıya baktığımda Timuçin Esen karşımda duruyordu!!!
Asla unutamayacağım anlardan birini yaşadım bugün...
Dizinin finalini beğenenler, beğenmeyenler, yetersiz bulanlar, tam da istediği gibi bulanlar vardır eminim...
Ben beğenenlerdendim, dün konuştuğumuz arkadaşlarıma da bunu yeterince belirtmiştim:)
O kadar HP ile dolu bir akşamın ardından sabah uyandığımda telefonuma kaydettiğim sahneleri izleyip ders aralarında gülümsemekle meşgulken, hiç beklemediğim bir zamanda Timuçin Esen çıkıverdi karşıma sonra bugün!
Önce arkadaşımla bir süre birbirimize bakakaldık...
gerçek mi bu yoksa fazla konuşmanın yan etkisi mi diye meraklandık..
Sonra, evet mucize bu olsa gerek, yıllık için fotoğraf çekerim diye yanımda olan fotoğraf makinamı kaptığım gibi arkadaşımı da sürükleyerek Timuçin Esenin yanına gittim... Daha önce gelirdi aklıma, ya karşılaşsam naparım, herhalde siner kalırım korkumdan, meşhur soğukluktan korkarım diye düşünüyordum!
Yanından geçerken ise, yanındaki adamla çok ciddi bir şey konuştuğunu fark ettim, ve cesaret edemedim, rahatsız etmek istemeyerek yön değiştirdim... ARkadaşım bunun üzerine lavaboya gittiğinde ben masaya geri dönmeye yelteniyordum ki bir de baktım Timuçin Esen çıkışa yönelmiş gidiyor...
Dedim kendi kendime, eğer giderse ve sen hiçbir şey söylememiş olursan ne kadar üzülürsün sonra...
Kendimden beklemeyeceğim bir şey yaptım, adamın peşinden koştum resmen!
Nasıl seslendim arkasından, arkamdan garsonlar, müşteriler ne düşündüler cidden bilmiyorum... Ama benim o an odaklandığım dün gece o havaalanındaki yürüyüşüyle aklımda canlanmış Çınarın Timuçin Esen haliyle, o yürüyüşle önümden gidiyor olmasıydı!
Sesimi duydu durdu nihayet:)
Fotoğraf çekebilir miyiz diye sordum, tabi ama kime çektiricez dedi... Etrafa baktım kimse yok! Dedim içeride arkadaşım var o çekse... "Kısa bir işim var ben birazdan geleceğim gelince çektirsek olur mu?" dedi, ben de gülerek hiç düşünmeden tamam dedim ve aynı leyla havasıyla içeri girdim arkadaşımın yanına gittim...
15 dakika geçti...
yarım saat...
Ses seda yok...
ben artık ümitsizliğe kapılırken arkadaşım vapura yetişmesi gerektiğinden kalkalım dedi o da halime üzülerek..
Kalktık, ama tabi ben rahat eder miyim?
Ara cafenin sokağının başında bekleyelim bi beş dakika dedim, beklemeye başladık... 5 dakika geçti hala gelen giden yok... En sonunda arkadaşım gitmek zorunda kaldı, ben yine kendime inanamayarak, Timuçin Eseni beklemeye devam ettim...
İyi ki de etmişim!
2 dakikaya kalmadan karşımda belirdi!
"Kusura bakma" gibi bir şeyler söyledi galiba, ama hatırlamıyorum ne dediiğini... Kime çektireceğiz fotoğrafı dedi, ben de bilmiyorum diyince "dur ben birini çağırayım içerden" dedi... Hakan kuzen bi gelsene fotoğraf çeker misin bi tane diye seslendi birine... Ben fotoğraf makinasını uzatırken iki tane çekerseniz sevinirim dedim her ihtimale karşı...
Fotoğraflar çekildi (not: Fettancım nispet gibi olmasın, gözlüklüydü zat... Hani şu bilmem kaçıncı bölümde ah ah dediğimiz gözlüklü haliyle... Bir de bunu siyah ceketiyle tamamladığını düşün... öyleydi işte:icon_whis ), ben mutlu mesut makinayı aldım elime...
Teşekkür ettim T.Esene, ve başladım konuşmaya...
"Diziyi çok severek izledim,dünkü bölüme de bayıldım emeğinize sağlık..."
"öyle mi? teşekkürler..."
"Gerçekten.. mutlu sona da ayrıca sevindim..."
Gülümseme ve başla hafif bir teşekkür daha...
"aynı ekibi farklı projelerde de izleriz inşallah gerçekten harika bir projeydi çünkü..."
"inşallah... inşallah olur.."
"sabrınız için de teşekkürler..."
"ne demek.."
"çok kolay gelsin size tekrar,
"sağol...."
Ve ben en mutlu halimle, mutluluğun uğursuzluktan çok uğur getirdiğine inanarak ve tüm yol boyu gülümseyip arada fotoğraflarıma bakarak dersaneme gidip sınavıma girdim...
HP öncesi HP sonrası dedik ya...
Bugün yaşadıklarım tam HP sonrası oldu işte...
Dolu dolu 24 saat olmuş oldu HP ile...
Mutluyum...
Gerçekten mutluyum...
(Not: Timuçin Esen soğuk mu? Bilmiyorum! Öyleyse de ben bunu hissetmedim... Fotoğraf karesindeki gülümseyişi, fotoğraf çektirecek birisini buluruz derkenki tavrı, mahcubiyeti... Ve en sevindiricisi de "birazdan geleceğim" dedikten sonra "gelmeyecek" endişemi yersiz çıkartışı... Evet, tamam kabul karıştırdım ben biraz bütün akşam/sabah Çınar Mavi dedikten sonra Timuçin Esene kendisi olarak yaklaşmak zordu elbet... Ama imkansız değildi... )
Ayy Allahım seni tanımıyorum forumdan ama okurken okadar sevindimki görmene ağzım kulaklarımda okudum heyecanın nasılda yansımış satırlara sesine yazdıklarına kuşlar konuyo sanki(hp alıntı bi sözdür)gerçekten çok sevindim ne güzel bişey Allah hepimize nasip etsin yeni projeye inşallah dedi ha:):)İNŞALLAH olur ozaman
sevgili dml
senin adına çok senindim insan isterse hayatta gerçekleşmiyecek hiç bir şey yoktur.ben mucizelere hep inanmışımdır.resimleri bizde görmek isteriz(siyah ceket dedin,gözlük dedin)
sevgiler:img-wink:
çogumuz biliyoruzkı o 2sının askı bagladı bızı bu dızıye.nıye pekı çunku yok gerçekte böyle birşey olamaz; işte bu ımkansız bılıyorum.suan guzel sandıgım bı ılıskım var ama çınarı ve mavıyı her izlemem sonrası erkek arkadasımdan ,ılıskı sandıgım seyden,askım derken, öyle bı hayatın içinde hiç birzaman hiç kımsenın olamayacagını bılmekten nefret edıyodum.
her hafta 2 saatlık bir ruyaya dalmak gıbıydi.dızı bıtıpte uyumak ıstedıgımde;nıye yasıyorum bu ızledıklerımı hiç bizaman yasayamayacagını bıldıkten sonra nıye yasar ınsan? dusuncelerıyle bogusmaktan uyuyamıyordum tabii:img-hyste
bu dusuncelerı kovalayıp gerçek hayata donmek zor olsadaaaaa gördugunuz üzre hala yasıyorum:icon_sorr
bi çogunuza sacma gelebılır bu ızlenımlerım banada zaman zaman oluyo çunku.herneyse böyle seyler yasaklanmalı böyle asklar böle duygular gosterılmesın benım bunyem kaldırmıyo yıkılıyorum lanet edıyorum..
ama herseye ragmen çınarı mavıyı ve sızlerı çok özleyecegım..burdayız dıyoruz ama nereye kadar baska bırdızıdede bulusalım dıyemem.çunku bılıyorumkı onların yerı dolamaz..
Galiba şanslıyım...
..................
sevgili dml o kadar güzel anlatmışsınki sanki senin yerinde ya da senin yanındaymışım gibi hissetim iyikide cesaretini toplayıp gitmişsin konuşmuşsun beklemişsin resim çektirmişsin ve belkide hepimizin sözcüsü olup o kısa sade ama tam onikiden vuran cümleleri kurmuşsun seni ayakta alkışlıyorum:happy0064 :happy0064 bu cuma senin için şanslı cuma olmuş, şansın hep sürsün inşallah:img-yes:
Mutluluğumu paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ederim...
Hırsız Polis multimedya bölümüne Resimler sayfasına ekledim Timuçin Esen'in resmini, umarım benim beğendiğim kadar beğenirsiniz siz de resmi...
Hakikaten havaalanındaki o sahneden fırlamış gibiydi bugünkü haliyle... Tabii gözlükler de o arabadan çıkış sahnesinden yadigar...
Bu tam manasıyla HP sonrası gelen sürprizin devamının da olmasını diliyorum...
Kim bilir, belki hakikaten olur da...
sevgiler...
(not: söylemeyi unuttuğum bir detay... sanki Timuçin Esen bir röportaj verecekti bugün.. nerden bu izlenime kapıldın diye sormayın tarifi zor, ama bu aralar bir yerde çıkarsa röportajı anlayacağım bugünden olabilir diyeceğim... )
waw dml o nasıl bi foto gerçeğinin yanında düşüp bayılmadın hala yaşıyosun burdasın ha:)
Damlam canım benim ne kadar sevindim senin adına ve kendi adımıza .(Resimden nasiplendik).Öyle yoğun bir gecenin ardından karşılaşmak ne güzel ŞANS..Çok çok mutlu oldum canım heyecanını mutluluğunu tüm kalbimle paylaşıyorum :)
DAMLAM canim ne güzel bir gün gecirmissin bizimle bu yasadiklarini ve resmi paylastigin icin cok cok tesekkürler isteyen her kese nasip olur insallah T.E. ve Ö.D. görmek
sevgilerimlebye
(....)
Bekle bizi İstanbul klibi rica ediyorum Sevgili dokuz...
bye Sevgili dokuz bana öyle bir klip hazırlamış ki dostlar, özelden yazdıklarım yetmedi; huzurlarınızda kendisine teşekkürlerimi gönderiyorum. Bölümü izlerken akmayan yaşlarım tertemiz süzüldü gitti yanaklarımdan.
Tertemiz dedim diye, gözyaşının kirlisi de mi var demeyin; hani hem içiniz ferahtır, hem buruk; hem sevinmişsinizdir hem aklınız kalmıştır bir yerlerde; hıçkırıklarla falan değil, birdenbire dolup taşan yaşlar akar gider ya, onu anlatıyorum.
Canım dokuzumuz bu klipi paylaşıma sundu mu, bana özel mi gönderdi henüz bilmemekteyim. Ama hepimizin izlemesi gerek, onu biliyorum.
Eline koluna sağlık dokuzcuğum. Emeğine sağlık. Duyarlılığına saygı. Sevgiler sana.
:love04:
Galiba şanslıyım...
(not: Fettancım nispet gibi olmasın, gözlüklüydü zat... Hani şu bilmem kaçıncı bölümde ah ah dediğimiz gözlüklü haliyle... Bir de bunu siyah ceketiyle tamamladığını düşün... öyleydi işte:icon_whis )
Şanslısın Damla'cım şanslısın..Ve bunu tüm samimieytinle paylaştığın için bizde şanslıyız senin gibi birini tanımakla..
Ahh canım hiç nispet gibi algılamadım inan bana çünkü tüm samimiyetinle duygularını paylaşıp üstüne birde resmi eklemişsin ben daha ne isterim..Kendisini görmüş biri olarak kesinlikle "yürüyen karizma " sıfatına katılıyorum.Ben ki daha Gönül Yarası yokken Hakkı iken görmüşüm (yani şimdki kadar popüler değildi maansında yazdım yanlış anlaşılmasın) "star ışığı" diye birşey varsu bu Timuçin Esen'in etrafına yaydığı ışık gibidir mutlaka..O zaman bile az tanınıyor olmasına karşın hemen ilgi çeken bir görüntüsü var.
Bencede soğuk biri değil hiç tanımadığı onlarca insan konuşmak,resim çektirmek istiyor ki bunlar en masumu takipler,hakkında herşeyleri öğrenme merakı olan fanatikleri düşününce sıkılıp bunalması normaldir.Ölçüyü kaçırmadan yanına gidene hiçde ters davranmıyor (TECRÜBEYLE SABİT:img-hyste )
sevgili dml, fettan vede TE i görme şerefine nail olmuş diğerleri
sizin ne kadar şanslı olduğunuzu söylememe gerek yok ne mutlu ki siz farkındasınız
benim ne kadar şanssız olduğumu söylememe gerek yok.malesef bende farkındayım.
ama çok şükür mutluluklarını bizimle paylaşan ve bizide görmüş kadar eden forumdaşlarımız var.
hepinize ayrı ayrı teşekkürler....
selamlar hepinize.forma üyeliğim çok yeni ama uzun zamandır okuyorum yorumlarınızı.bende ilk bölümden beri HPizleyeniyim.çok severek bazan ağlayarak bazan gülerek bazan kızarak seyrettim tüm bölümleri.yazılarınızdan yorumlarınızdan sanki bir çoğunuzu tanıyorum.yaşamımda bir ilkti HP ilk kez bir diziyi dizi olduğunu unutup hiç bir bölümünü kaçırmadan izledim.tüm programımı ona göre yaptım.ve yaklaşık 9 aydır şimdiye kadar yaşamış olduğum yerlerden çok farklı küçük bir yerde yaşıyorum iş gereği.ank dayken HP izleyen 2 arkadaşımla izler ve paylaşırdık.ama burda kimse yoktu ve o nedenle nette araştırırken buldum bu siteyi ve formu.bazen delimiyim ben bir diziye bu kadar bağlandım diye düşünürken benim gibi hisseden insanları buldum burda ve çok mutlu oldum.vazgeçilmezim oldu bu forumda hergün girdim okudum.kah ağladım sizlerle kah güldüm.hep savunduğum sanal değil net sanal görmemek gerek söylemlerimi haklı çıkarmış bu kadar çok insanın kaynaştığını reelde görüştüğünü görmek beni çok daha mutlu etti.tşk ler hepinize iyiki tanıdım sizleri.yalnız değilim dedim sayenizde.HP bir dizi değildi hepde öyle kalacak sevgiler.:img-yes: :img-yes: :img-yes:
Ve en sevindiricisi de "birazdan geleceğim" dedikten sonra "gelmeyecek" endişemi yersiz çıkartışı...
Benim için de bu şanslı karşılaşmanın en sevindirici tarafı buydu gerçekten! Telefonda Damla sesi titreyerek, "geri gelir gerçekten, doğru söylüyordur, değil mi?" diye sorduğunda, TE için "evet gelir, bekle biraz daha" diyememek çok acıydı (aynı Çınar'ın Mavi'nin "mutluluk uğursuzluk getirmez değil mi?" sorusuna yanıt verememesi gibi suskun kalmak kötü bir histi)
Bu vesileyle, karşısındaki heyecandan bir süre konuşamayan hayranına(!), dürüst davrandığı için Timuçin Esen'i bir kez daha takdir ettim, ve telefonu kapatınca büyük bir ooh deyip bir kez daha yanıltmadı bizi, ne mutlu bize diyebildim. Tabii ki cesaretinden dolayı sevgili Damla'yı da çok takdir ediyorum :good:
Dün benim için HP bu güzel olayla birkez daha mutlu kapandı, uğurlu bir gün oldu 16 mart. Bu uğurun hep devam etmesini diliyorum, ve darısı hepimizin başına diyorum :img-yes:
Sevgilerimle...
Bu bir veda yazısı değil.
Bu Hırsız Polisiz geçen ilk gecenin yazısı ve Hırsız Polis'i uğurlayan kah gözü yaşlı kah kahkahalı 4+2+1 kadının hikayesi.....
Dün canımın içi ucurtmam ve melinem, ayrı ayrı ""beni ancak rakı sofraları paklar"" diye yazınca, bir kaç gün önce doğru bir karar verip Ccma akşamını veda gecesi olarak, iyi ki organize etmişiz dedim.
Hepimiz vedaya yakışır bir şekilde süslenip püslenip saat 20.00 de boğazın en güzel yerinde bizi bekleyen Jalemle buluştuk....
Yemekler sipariş edildi. Garsonun şaşkın bakışları altında, ilk saniyelerde biten içkimiz yenilendi...
İlk kadeh tabiki Aksak içindi.... Meline'nin ilk gözyaşlarını bu sahnede gördük dememe gerek yok sanırım....
Sonra, rakımızın her yudumunu biri için içtik.... Kimlere kadeh kaldırmadık ki???? Yakup'a, Jilet'e, Fulya'ya, Fulya'nın göz bebeği Ali'ye, okyanus'un ötesindeki Eflatun'a, 1 saat mesafeden gelemeyerek yüreğimize taş oturtan demetarss, Türkan Derya'ya, senaristlere tek tek, Bünyamin'e, kızdığımız Leyla'ya, Koray'a, dünkü duygusal yazsını hatırlayıp, sevgilerimizi gönderdiğimiz Alevalev_25'e, birbirimize, forumdan zorunlu uzaklaşmak zorunda kalan nilnisa'ya, foruma kaldırdık kadehemizi.... Buradaki sıralama gibi daldan dala atlayarak konuştuk. Konuştukça hatırladık ve her yuduma bir anı anlatıp, her anıdan sonra bir kişi için kalktı kadehimiz....
Sıra Çınar ve Mavi'ye gelmişti ki rakımız bitti..... Kadersizlerim benim.... Ama biz de son dakika manevrasıyla bir duble daha istedik ve paylaştık.... Son kadehler Mavi ve Çınar'a, Timuçin ve Özlem'e ve deaşka kalktı..... Fondip yapıldı....
Neye güldük neye ağladık karıştı... Koskoca Lokantayı garsonlardan önce en son terk edenler olup, bir süre yürüdük yollarda....
Bize bu duyguları yaşatan Hırsız Polis ekibine sonsuz teşekkürler ve de Elveda........:happy0064 :happy0064
:img-wink: sevgili dml:img-wink:
Çok şanslı buldum seni canım,adam 50 bölümün en begenilen duruşuna imza attıktan sonra ,vallahi pek şanslısın.Herhalda birebir görünce daha yakışıklı bulmuşsundur,eminim:img-blush Şu aynı ekibi farklı bir projede görmek fikri çok hoş,inşaallah ile verilen karşılık daha hoş,biz de aamiin diyelim degil mi?:icon_whis
H-P bitti,insanın içinde bir boşluk oluyormuş,sanki taşınmış gibi,sanki evlenip uzaklara gitmiş gibi,sanki ailenden birini bir sebeple gurbete yollamış gibi:sad53:
Alışmak zor olacak herhalde,ama teselliye sahibiz aslında.:img-yes: Ya eskiden oldugu gibi diziyi sadece tv de yayınlandıgı an görme zorunlulugumuz olsaydı:icon_sorr Şimdi kaydetme,saklama,ısıtıp,ısıtıp,tazeleme imkanımız var,ne mutlu bize degil mi?
Ben hep söylüyorum,bize 50 bölümlük,kırmızı,siyah ve daha çok mavi bir anı bıraktılar:img-yes: Onlar belki nikah defterine imza atamadılar,ama bizim hayatımıza mühür bastılar:img-blush
bye Sevgili dokuz bana öyle bir klip hazırlamış ki dostlar, özelden yazdıklarım yetmedi; huzurlarınızda kendisine teşekkürlerimi gönderiyorum. Bölümü izlerken akmayan yaşlarım tertemiz süzüldü gitti yanaklarımdan.
Tertemiz dedim diye, gözyaşının kirlisi de mi var demeyin; hani hem içiniz ferahtır, hem buruk; hem sevinmişsinizdir hem aklınız kalmıştır bir yerlerde; hıçkırıklarla falan değil, birdenbire dolup taşan yaşlar akar gider ya, onu anlatıyorum.
Canım dokuzumuz bu klipi paylaşıma sundu mu, bana özel mi gönderdi henüz bilmemekteyim. Ama hepimizin izlemesi gerek, onu biliyorum.
Eline koluna sağlık dokuzcuğum. Emeğine sağlık. Duyarlılığına saygı. Sevgiler sana.
:love04:
asıl ben teşekkür ediyorum essscim , bu inceliği gösterdiğin için...
sen bu şarkıyla klip istediğinde olur mu , nasıl olur , görüntüler uyar mı falan diye bayağa düşünmüştüm ama sonuçtan memnun kalmana gerçekten çok sevindim :) bu klibi herhangi bir siteye eklemedim ama isteyen arkadaşlar varsa özelden atabilirim :img-yes:
sizlerden duyduğum güzel sözleri hiç unutmayacağım arkadaşlar , sizinle hp kliplerini paylaşmak , benim yaparken aldığım keyfi sizin izlerken aldığınızı görmek çok güzeldi ...
" -di " diyorum ama bırakmış değilim , daha yapılmamış , aklımda var olan bir klip mevcut :) üstelik ortak yapımdır , bittiğinde ' dml-dokuz ' imzası taşıyacaktır ;)
bye
24 Mart buluşmasıyla ilgili sevgili nilnisa'dan güzel haberler aldım. Trabzon kanadı da aramızda olacak. Ayrıca İzmir'den bora.aslı Ankara'dan alvarato'da aramızda olacak.....
Mekan olarak, Ortaköy'de bir yerle görüşüyorum . Büyük olasılıkla buluşma Ortaköy'de olacak. Tamamen bize ayrılacak açık büfe kahvaltı verilecek. Yerin adı ve adresini bir kaç gün içinde hem burada hem de gelecek kişilere ÖM yoluyla bildireceğim. Rezervasyonu Pazartesi yaptıracağım. Gelebilecek olardan haber bekliyorum.....
24 MART FİNAL BULUŞMASINA GELECEKLER
Elmass, 20fil35, zinednah, lighttez, second, ehlocan, jalem missp, sondakika, FarAndAWay, meline, demetarss, ucurtmam, duar, nilnisa, HARETTTTTT, RODYA, nazenaz, sycamore, esss, gülüm_su, hyoldaş, Deep_Purple, zanaitta, ynur, scale, MİM, zeytine-35, bora.aslı, dilekçe, eftelya61, alvarato, cerenim,1POYRAZ, kaporta, alevalev_25
merhaba dostlar,sevgili fettan hani nerdesiniz?diye sormuş sanırım hepimiz şu an kör kuyulardayız yada daha büyük ihtimalle biz çalışanların o şansa sahip olmadığı tekrar bölümünü izliyorlar.:img-grin2
bugün bende şarkılarla demlendim(akşam demlenen canlarıma selam olsun:img-wink: ) fikret kızılok hayranlığım malum,daha evvel istediğim 4 klip şarkısının 2 si fikret kızılok'a aitti.(bayılttım farkındayım) ama ne yapayım fikret kızılok'un duru sesi ve eşsiz söz/müzik bütünlüğü istediğim duyguyu daha çok veriyor bana.bugün yine o sesin büyüsüne dalmışken hep sevdiğim bir şarkısı göğsüme taş gibi oturdu,o kadar beni ve hp sonrası ayrılık buhranlarımı anlatıyor ki eminim sizde seveceksiniz.hatta seveceğinizden emin olarak canım karamelam zinednah'tan bir klip yapmasını rica ettim bizim için...
hırsız polis sonramız için.....
Gidiyorsun
Beni bana bırakıp
Ayrılığa katlanıp
Artık bir derin sızıdır
Bize bizden kalan
İçimizde saklanan
............................
Gece yarıları
Sokak lambaları
Penceremde
Meraklı rüzgar
Okul çocukları
Pürtelaş insanlar
Hiçbirşey
Olmamış gibi
Oysa içimden kopan bir sen değilsin
Umutlarım anılarım inançlarım var
Kendine gülümseyen bir halim olsa da
İçin için akan gözyaşlarım var.
not:sevgili dokuz klibi henüz izleyemedim ama her zamanki gibi müthiş olduğuna eminim,ellerine sağlık...
yazar savunmacığı:başlık istek başlığı değil biliyorum ama şarkının sözlerini ve duygularımı sizlerle paylaşmak istedim,hp sonramı o kadar iyi anlatıyorki....
HASRETTTTTT
17-03-07, 17:28
merhaba dostlar,sevgili fettan hani nerdesiniz?diye sormuş sanırım hepimiz şu an kör kuyulardayız yada daha büyük ihtimalle biz çalışanların o şansa sahip olmadığı tekrar bölümünü izliyorlar.:img-grin2
bugün bende şarkılarla demlendim(akşam demlenen canlarıma selam olsun:img-wink: ) fikret kızılok hayranlığım malum,daha evvel istediğim 4 klip şarkısının 2 si fikret kızılok'a aitti.(bayılttım farkındayım) ama ne yapayım fikret kızılok'un duru sesi ve eşsiz söz/müzik bütünlüğü istediğim duyguyu daha çok veriyor bana.bugün yine o sesin büyüsüne dalmışken hep sevdiğim bir şarkısı göğsüme taş gibi oturdu,o kadar beni ve hp sonrası ayrılık buhranlarımı anlatıyor ki eminim sizde seveceksiniz.hatta seveceğinizden emin olarak canım karamelam zinednah'tan bir klip yapmasını rica ettim bizim için...
hırsız polis sonramız için.....
Gidiyorsun
Beni bana bırakıp
Ayrılığa katlanıp
Artık bir derin sızıdır
Bize bizden kalan
İçimizde saklanan
............................
Gece yarıları
Sokak lambaları
Penceremde
Meraklı rüzgar
Okul çocukları
Pürtelaş insanlar
Hiçbirşey
Olmamış gibi
Oysa içimden kopan bir sen değilsin
Umutlarım anılarım inançlarım var
Kendine gülümseyen bir halim olsa da
İçin için akan gözyaşlarım var.
not:sevgili dokuz klibi henüz izleyemedim ama her zamanki gibi müthiş olduğuna eminim,ellerine sağlık...
yazar savunmacığı:başlık istek başlığı değil biliyorum ama şarkının sözlerini ve duygularımı sizlerle paylaşmak istedim,hp sonramı o kadar iyi anlatıyorki....
sevgili nil haftalardır aylardır arkasına saklanmdığın kahkahaların ve kurgularının aslında beklediğin sonun gerginliği ve üzüntüsünden olduğunu en azından ben biliyordum
ama artık gerek imkanlar yüzünden gerek bu günlerde burada kısıtlı imkanlarla burada bulunmaktan dolayı hüznünü hissedenlerdenim
en çöktüğümüz dibe vurduğumuz günlede ne yapıp ne edip bizi azdıran yoldan çıkaran nil gitmiş yerine konuştumu ağır konuşan sözleri ok yerine yüreklerimizi dağlayan bir nil gelmiş
son mutlu daha doğrusu mutlu son
acını paylaşıyoruz
mutlu da olsa son du neticede
sevgili nil haftalardır aylardır arkasına saklanmdığın kahkahaların ve kurgularının aslında beklediğin sonun gerginliği ve üzüntüsünden olduğunu en azından ben biliyordum
ama artık gerek imkanlar yüzünden gerek bu günlerde burada kısıtlı imkanlarla burada bulunmaktan dolayı hüznünü hissedenlerdenim
en çöktüğümüz dibe vurduğumuz günlede ne yapıp ne edip bizi azdıran yoldan çıkaran nil gitmiş yerine konuştumu ağır konuşan sözleri ok yerine yüreklerimizi dağlayan bir nil gelmiş
son mutlu daha doğrusu mutlu son
acını paylaşıyoruz
mutlu da olsa son du neticede
attığım kahkahaların acısı çıkıyor sanırım,ayrıca burada içimi dökememekte belimi büküyor,malum sebeplerden...
ama biliyorsun ki o nil hiçbiryere gitmedi,sadece biraz dinleniyor ve kahkaha biriktiriyor,sizlerle paylaşmak için...
bu arada fazlaca birikti sözlerim,gülüşlerim..
24 MART buluşmasına geleceklere elzem uyarı!!!
nil'e karşı,yanınızda kulaklarınız için pamuk getirmeniz tavsiye edilir.:icon_whis
*EDIT OLMUSTUR
Ben bu baslik ilk acildiginda yazmistim bisiler bide simdi yazicam belkide son olur bilemem..
Hirsiz Polis onceleri Carsamba gunleri oynuyordu ve ben hic bakmamistim malum Ask oyunu vardi ve simdiki HP hastasi ablam ve HP hastasi ben onun hastasiydik o aralar.. (!)
Ben bu dizinin fragmanlarini tesadufen gordugumde etmedigim laf, soylemedigim soz kalmiyordu.."Ay yillardir oynuyor su dizi.. Bi bitmek bilmedi.. Su diziyi izliyen varmidir acaba.. Ay su adamdanda nefret ediyorum (Timucin esenden).. Su kizin saclarina bak bonus kafa (Ozlem Duvencioglundan).. Ay hic yakismamis o saclar (Ugur Yucelden).. Ne sacma bi dizi.... Yargisiz infaz bu olsa gerek.. Izlemedigim etmedigim, konusu hakkinda en ufak bi bilgiye sahip olmadigim bi dizi hakkinda bu kadar cirkince, bu kadar buyuk konustugum icin kendimden utaniyorum..!
Ben bu dizinin konusun ask oldugunu hic dusunmuyordum.. Konsunu kafamda soyle kurmustum.. Bi hirsiz ve bi polisin kavgasi, dovusu, kacislar, kovalamalar ve ayni kiz icin birbirlerine nefretleri (bu tahminim dogru cikti).. Benimde en nefret ettigim tarz dizidir..
Sonra bi Persembe gunu isiklari sonuk, ablam kitap okuyor, digeri bilgisayar basinda, annem ve kardesim uyuyor, babam iste benim ise yapicak bi isim yok televizyondada hic bisey yok.. Actim oylesine Kanal D'yi bakmiyorum bile bide baktim HP oynuyor bi of cektim ve sesini kisiga alip telefonuma bakmaya basladim.. Sonra bi adamin bi kadina askla bagirmasini duydum dakikada bi televizyona bakip kafami tekrar cekiyordum bi televizyon bi telefon bi televizon bi telefon sonra bu kafa dondermeler yavas yavas azaldi sonundada yok oldu.. Ben farkinda olmadan TVnin sesini acmis sessiz bi sekilde olanlari izliyorum hic bisey anlamadan.. Sonra dizi bitti ben "O kadarda kotu degilmis sanki" dedim.. Sonraki hafta yine dizi var ve yine bizim halimiz onceki haftya gibi ayni.. Ben yine ayni halde izliyorum.. sonra beni yavas yavas diziye muptela eden kelepce sahnesi.. O sahnede ben bi anda dizinin tum konusunu anladim "Soyunsak hersey soyunsak, hirsizligi, polisligi su Allahin belasi caresizligi soyunsak, kadinla erkek olsak sadece" evet bu cumle dizinin tum hikayesini ozetledi benim icin..
Dedigim gibi yavas yavas dizinin muptelasi olup 19. bolumde beni aglatan ilk dizi oldu HP.. Bomba patliyor.. Cinar yerde.. Bebegi yeni dunyaya gelen bu memur yaniyor.. Ve evet artik hayatim HP olmustu..
Ben dizifilme 2004'den beri uyeyim ve yazdigim mesajlar 100'e cikmamistir 2006'a kadar.. Giriyordum Yagmur zamani ve Haziran gecesi basliklarina bakiyordum cikiyordum..
Sonra Hirsiz Polis basligina goz atmaya basladim burdaki yazilari okudum.. Resimleri gordum.. Ve kacirdigim bolumleri tek tek izledim Cinar ve Mavi sahnelerine sararak.. Burdaki sohbet cok guzeldi ve ben bi turlu cesaret edip katilamadim.. Sonunda cesaretimi toplayip yazmistim ve yavas yavas hosgeldin mesajlari almaya basladim.. Mutlu oldum ve devamli olarak mesaj yazmaya basladim.. Boyle boyle 2007' geldim.. 2 senede 100 bile olmiyan mesaj sayim 2007'de 1000'i asti HP sayesinde..
Ve en onemlisi ama en onemlisi edindigim dostlar.. Sanalda boyle dostluklar edincegim 40 yil dusunsem aklimin uzundan bile gecmezdi..
Umarim bu edindigim dostluklar hic parcalanmaz.. Dizi bitesede, yarim kalsakta hep beraber tamamlanmak icin gogus geliriz birbirimize..
Mili - Canim benim cok seviyorum Ezgimi, en ilk tanistiklarimdan ve en sevdiklerimdendir.. Cok sey paylasti benimle.. bana guvendi ve bende sana ona sonsuz guveniyorum.. Senaryolari muhtesem, calismalari muhtesem, klipleri muhtesem ama biraz fazla yogun gordum seni canim :D cok yoruyorsun kendini biraz rest canim biraz relax bisey misey olur mazallah :D Kendileriyle beraber site kurduk, ve hala kurma asamasindayiz.. Onu cok seviyorumm ve umarim dostlugumuz hic bitmez..
Alamehmet - Fulyam bitanem benim.. Seni cok cok gec tanidim ama iyiki tanidim be guzelim.. Pek bisey paylasmadik ama oda olucak yakinda.. Seni cok seviyorum gulum..
Timucinhastasi - Ummuyle cok yakindik ama maalesef HP'den baska konustugumuz konu yokmus.. Cok uzuldum ben buna cunki onunla cok guzel zaman gecirdik, gulduk, soyledik ama evet hep HP hakkinda oldu bu.. Keske olmasaydi keske seninle sonuna kadar dost kalsaydik.. Herseye ragmen seni tanidigima cok mutluyum..
Freelion - Deryam gulum benim.. Bu forumdan ayrildik ama bizimle hep dost kaldin.. O guzel tuyolarini bizimle paylastin hep ama maalesef bekledigini alamadin.. Sen en dogrusunu yaptin gulum.. Belki bu yazdigimi okimicaksin ama okuyanlar okur.. Seni cok seviyorum gulum ve seni tanidigima, seninle arkadas olduguma icin o kadar cok sansliyimki..
Alev_alev25 - Merdiyemle daha yeni tanistik, msnde konusamadik maillestik bayagi bi ama o kadar sicak o kadar seker bi insanki ilk mailinde bunu hemen anladim ve benim vazgecilmezlerimin arasinda yerini aldi.. Onu cok ama cok seviyorum.. Umuyorum bi gun seninle yuz yuze gorusuruz bunu ne kadar cok isterim bilemessin..
Timucin_ozlem - Helinimlede HPden baska konustugumuz pek bisey yok ama olsun onu cok seviyorum.. Cok uzun zamandir konusuyoruz ve umarim dahada uzun konusuruz, baska baska konulardan baska baska seylerden bahsetip bu dostlugu koruruz..
Dml - Damlam, editorum benim :D.. Senin yorumlarin herzaman benim duygularimi anlatmistir, o kadar guzel bicimde kendini ifade edebiliyorsunki, bu ozelligine hayranim, cok uzun olmadi tanisali ama konusmalayi cok uzun zaman oldu be gulum.. biliyorum yogunsun, sinavlarin filan var ama umarim bi gun bunlar biter uzun uzun sabahlara kadar sohbet ederiz seninle.. Ha bu arada cok sanlisin canim..
Jasmins - Imzasi guzel Ebrum.. Seninle tanistigim icin cok mutluyum bitanem.. Nasil tanismistik nasil konusmustuk hic bilmiyorum ama iyiki olmus, imzalarina nasil hayran oldugumu bilirsin, ama ben yinede soylim herkes bilsin.. HP ailesi, Tim ailesi, Ozi ailesi imzalarin filan yikiyor gulum, ellerine saglik..
Huban - Ay melegum benim, senaryo prensesi.. Hubanlimda daha cok yeniyiz ama yeni diil sanki yillardir tanisiyorum bitanemle.. Cok acaip seker cok acaip tatli benim kafadan.. Terapi sevmiyor ama anladin sen onu :D.. Umarim daha cok uzun sure arkadas kaliriz canim benim..
Ve diger HP dostlarim...
selek_90, narima, hubaan, saso, sinope, timucin_hastasi, guli_guli53, eftelya61, misskrueger, ojeni, KARAMAY, blue&blue, kullar, demetim, ezgo, jeppessen, poyraz1, loser22, mynameisada, ani, zinedah, duar, dokuz, ruzgar88, skyangel, dilekim..
Ve adi aklima gelmiyen tum HP kardeslerim...
Iyiki varsiniz..
Sizleri cok seviyorum..
Elmass, 20fil35, zinednah, lighttez, second, ehlocan, jalem missp, sondakika, FarAndAWay, meline, demetarss, ucurtmam, duar, nilnisa, HARETTTTTT, RODYA, nazenaz, sycamore, esss, gülüm_su, hyoldaş, Deep_Purple, zanaitta, ynur, scale, MİM, zeytine-35, bora.aslı, dilekçe, eftelya61, alvarato, cerenim,1POYRAZ
şurada benim adımın yazması için neler vermezdim.ah ah kader işte....
buluştuktan sonra herşeyi ayrıntılarıyla anlatın ama tamam mı?
tek tesellim bu.
bu arada benim gibi gelemeyen ama yüreği sizinle birlikte atan(beri tarafta fesatlıktanda çatlayan) bizlerinde kulaklarını da bol bol çınlatın.
şurada benim adımın yazması için neler vermezdim.ah ah kader işte....
buluştuktan sonra herşeyi ayrıntılarıyla anlatın ama tamam mı?
tek tesellim bu.
bu arada benim gibi gelemeyen ama yüreği sizinle birlikte atan(beri tarafta fesatlıktanda çatlayan) bizlerinde kulaklarını da bol bol çınlatın.
ahh ahhh aynı kaderi paylaşıyoruz desem yeridir hem de tam yeridir..ama şartla ahh şarlar elverse...
ben de sana kesinlikle katışıyorum ve gide tüm arkadaşlar bizlerinde kulaklarını çınlatmayı unutmayın ha bu arada yaptıklarınızıda tek tek istiyorz ....
kıskancım mı n ekıskandım mı ne.... yok yok ben kesinlikle kıskandım sizi yawww:icon_whis
hendek2000
17-03-07, 18:27
Az önce patronum beni yanına çağırdı.Şirketin reklamını yerel radyolara vericeğimizi ve benimde fikrimi almak istediğini söyledi.Radyoların ismini duyduğumda içim acıdı.Gelen radyo yetkilisi bana ciddi bir şekilde radyosunu anlatıyo.Benimse yüzümde bir gülümseme,adamcağız tuhaf tuhaf yüzüme baktı.Onu ciddiye almadığımı falan düşündü heralde.Nerden bilsin gülüşümün sebebini...
Reklam verdiğimiz radyolar:
Radyoçınar
Radyomavi
Radyoumut
sevgiler
sanırım bunu buraya ayzmama gerekiyor ...
ben şimdi az önce işte yaw balkondan dışarı bakıyordum .. one mavi ile çınarın şu son bölümlerde kullandıkları o araba varya hani dolmuş olanı .. aha da ondan .. ben balkondan aşağıya sarkarak bağırıyorum ...
gidiyorrrr didiyorrrr...
diye
bu arada ben ti dışarıyı izlerken dalmışım mavi çınar sahneleri o son yzasından önceki görüntüleri sonracığıma havaalanındaki o giriş sahnesi falan ..
sonra mı annem yanım da..
ne oldu diye bakıyor afal afal suratıma ....
kendimi nasıl toparladım bilmiyorum ama ...rezilliğim diz boyu ...
allahdan evi 7. katta bakanlar çok bir şey seçemedi..
sanki için de mavi ile çınar olacakmış gibi eğilmişim töbe töbe .. işte hpden sonraki halleirmden bir örnek daha ... allah sonumu hayrede
Bu bir veda yazısı değil.
Sonra, rakımızın her yudumunu biri için içtik.... Kimlere kadeh kaldırmadık ki???? Yakup'a, Jilet'e, Fulya'ya, Fulya'nın göz bebeği Ali'ye, okyanus'un ötesindeki Eflatun'a, 1 saat mesafeden gelemeyerek yüreğimize taş oturtan demetarss, Türkan Derya'ya, senaristlere tek tek, Bünyamin'e, kızdığımız Leyla'ya, Koray'a, dünkü duygusal yazsını hatırlayıp, sevgilerimizi gönderdiğimiz Alevalev_25'e, birbirimize, forumdan zorunlu uzaklaşmak zorunda kalan nilnisa'ya, foruma kaldırdık kadehemizi.... Buradaki sıralama gibi daldan dala atlayarak konuştuk. Konuştukça hatırladık ve her yuduma bir anı anlatıp, her anıdan sonra bir kişi için kalktı kadehimiz....
Bize bu duyguları yaşatan Hırsız Polis ekibine sonsuz teşekkürler ve de Elveda........:happy0064 :happy0064
Sevgili Duar, gelemeyerek yüreğinize bir taş da ben bıraktıysam çok üzgünüm ama benim gelememe sebebim de yüreğime omuzlarıma ayaklarıma inen o ağırlıktır. 1 saatlik yol dediğin bana "dünyanın öbür ucu" gibi gözükmese sizlerle içme fırsatını kaçırmazdım.
Benim düşünerek içtiğiniz her yudum için sana sevgili Duar, Melineye, Uçurtmama ve Jaleme çok teşekkür ediyorum. Yürekleriniz hep aydınlık olsun..
Sevgili Nilnisa, Hasretinde dediği gibi neşenin altındaki hüzün belliydi, bu veda hepimize aynı şeyleri yaşatmadı mı, biz seni, hüznünle de gülen yüzünle de çok seviyoruz. Eminim ki kahvaltıya katılacak arkadaşlar sayende çok keyifli anlar geçirecekler.
Gülümsemen eksik olmasın yüzünden arkadaşım...
HASRETTTTTT
17-03-07, 19:02
bugün aslında yine bir kahvaltı organizasyonundaydım 26 tane delifişekle beraberdim yine çok güzel vakit geçirdim güldük neşelendik hüzünlendik en söylenmedik sözlerimizi söyledik bitti ama biz yine birarada kalmayı başardık diye düşünüyorum ve şimdiden 1 hafta sonraki organizasyona gitmek için evdekilere uyduracağım yalanları düşünmeye başladım olsun buna değiyor çünkü
edit:oğlum u arkadaşıma postaladım ama kızım abisinin yerinede mızmızlandı buna rağmen çok iyi vakit geçirdim herkese teşekkür ediyorum
Neredesiniz hanımlar,boş kalmış sayfalar,ögleden sonra dışardaydım,pek birşey kaçırmamışım,olur mu böyle:icon_whis
Aklıma ne geldi biliyor musunuz;kamera arkasını gösterdi ya bölüm sonunda,hani kalabalık bir ekip yürüyorlar,set ekibi,ay dedim bizim istek yaptıgımız kırmızı sahneleri çekerken de mevcuttu bunlar herhalde:img-in_lo Bu kadar insan,bir odada nasıl bir çalışma biçimidir bu,ne zorluktur:img-yes:
Hani şu meşhur susadım sahnesi mesela,biraz daha devam etseydi filan dedigimiz,ay ne zor gelmiştir,TE ve ÖD ye,degil mi?Anlıyoruz tabii,profesyoneller de otuz kişi,sana bakıyor,yönetmen bagırıyor,"olmadı bir daha" diye of of,vallahi işleri çok zor.
Ya 24 nolu odadaki aşk sahneleri,Çınar Mavi nin sevgilisiydi,orada,sayısı ve şiddeti,ateşi yüksek miktarda bir sürü öpücük:love04: en az onbeş kişi sizi seyrediyor üstelik:img-pilot ay ne zor iiş:not_i:
TE yi ve ÖD yi bir kez daha tebrik ediyorum. Hoş bu sahnelerin uzamasına engel degildi ya neyse,yirmi kere tekrar öpen otuz kere de öper:img-hyste Ay sahi bu ekip çadırda da vardı herhalde degil mi:)
E ne yapalım,gülü seven dikenine katlanır:img-hyste öpüşmek onların işi degil mi?:love04:
:img-hyste :img-hyste
bugün aslında yine bir kahvaltı organizasyonundaydım 26 tane delifişekle beraberdim yine çok güzel vakit geçirdim güldük neşelendik hüzünlendik en söylenmedik sözlerimizi söyledik bitti ama biz yine birarada kalmayı başardık diye düşünüyorum ve şimdiden 1 hafta sonraki organizasyona gitmek için evdekilere uyduracağım yalanları düşünmeye başladım olsun buna değiyor çünkü
edit:oğlum u arkadaşıma postaladım ama kızım abisinin yerinede mızmızlandı buna rağmen çok iyi vakit geçirdim herkese teşekkür ediyorum
Hasretttttt'im kendi adıma harika bir gün geçirdim..nede olsa benim için bir ilkti..sizleri görmek sizlerle tanışmak sohbet etmek harika paylaşımlarda bulunduk...müthiş bir hava hani insanın içini kıpır kıpır edeninden...oraya gelen herkese canı gönülden sevgilerimi gönderiyorum...
Bitti!, yok fulya abla, o is bitti
sezen aksu konserine gidilememesi ve mavinin sahilde "görüsmeyelim" dedikten sonra aci ile söyledigi sözlerdi bunlar..simdi bizim dilimizde ayni kelimeler..HP den ne haber diyen dostlara "yok bitti artik" diyecez..
HP yi alkislar icinde ugurlamaya devam..
50 bölümlük dizinin ikinci yarisini ilk 25 bölümünün hatrina izlemis olsam da sikayetci degilim..bu diziye emegi gecen herkesi kutluyorum....Daha 1. bölümünde tesadüfen kesfettigim, Aksakin tamirhanesinden baslayarak izlemeye basladigim dizinin yavas yavas salgin bir hastaliga dönüstügünü gözlemledim..genelde bir dizi veya filmin namini duyar öyle izlemeye baslarsaniz isin pek tadi olmaz..ilk bölümünden baslayarak izlediginiz ve sonra meshur olan diziler ise sanki sizin eserinizmis gibi keyif de veriyor.. belki 7- den 70 e herkese bulasan bir virüs olmadi, daha cok belirli bir kitleye bulasti ama temiz bulasti ve bagisiklik sistemi falan birakmadi ortada, yikip gecti..
bir ara dizinin tadinin degistigini, bozuldugunu hissedip homurdanmaya basladik..sikayetler iyice artti..kimi küfretti yeter deyip birakti, kimi yemegin eski tadina kavusacagi umudunu kaybetmedi.."iste bu, HP dönüyor", "dönecek döndü", yok "yine bozuldu, yuh olsun size" deyip deyip "happy and" denecek bir sonla bitirdik isi....
doyduk mu peki diziye? vallah dizide herseye doyduk, her seyi yülsek dozdan aldik cok sükür de ama mavi-cinar askina tam doyamadik galiba..icimizde bir seyler yarim kaldi..aksaki dursun amcayi, yakubu arizayi, adalet kavramini, duygusalligi herseyin fazlasiyla ziyafetini verdiler sagolsunlar..hatta bazen yüksek dozda bile siringa verdiler ama , is mavi cinar askina gelince biraz cimrilikkleri tuttu..neyse o kadar kusur kadi kizinda da olur...
önce diziyi ortaya cikaran herkese burdan alkis.:happy0064 :happy0064 . sonracigima tabii ki alkisin daha büyügü bize tabii ki: dizinin her karesine, her sahnesine senaristlerden ve oyuncularindan bile daha hakim, olayi bazen onlardan bile daha ciddiye alan en profesyonel ve en sadik HP izleyicilerine :happy0064 :happy0064 :happy0064
[B]........
doyduk mu peki diziye? vallah dizide herseye doyduk, her seyi yülsek dozdan aldik cok sükür de ama mavi-cinar askina tam doyamadik galiba..icimizde bir seyler yarim kaldi..aksaki dursun amcayi, yakubu arizayi, adalet kavramini, duygusalligi herseyin fazlasiyla ziyafetini verdiler sagolsunlar..hatta bazen yüksek dozda bile siringa verdiler ama , is mavi cinar askina gelince biraz cimrilikkleri tuttu..neyse o kadar kusur kadi kizinda da olur...
........
Sevgili byramses, güzel bir tespit, içimizdeki yarım kalmışlığın sebebi sanırım bu...
İlk sezon'un ilk 24 blümünde bu konuda da sıkıntı yoktu ama bu sezon Çınar ve Mavi'nin aşıkına hiç duayamadık. Onları bir arada da göremedik.... Birlikte kaçtıktan sonra izlediklerimiz Hırsızlığı ve Polisliği soyunmuş Mavi Ve Çınar olduğu için bir parça farklıydılar. Bizim asıl Mavi ve Çınar aşkımızın yerini tutamadı.
sezen aksu konserine gidilememesi ve mavinin sahilde "görüsmeyelim" dedikten sonra aci ile söyledigi sözlerdi bunlar..simdi bizim dilimizde ayni kelimeler..HP den ne haber diyen dostlara "yok bitti artik" diyecez..
50 bölümlük dizinin ikinci yarisini ilk 25 bölümünün hatrina izlemis olsam da sikayetci degilim..bu diziye emegi gecen herkesi kutluyorum....Daha 1. bölümünde tesadüfen kesfettigim, Aksakin tamirhanesinden baslayarak izlemeye basladigim dizinin yavas yavas salgin bir hastaliga dönüstügünü gözlemledim..genelde bir dizi veya filmin namini duyar öyle izlemeye baslarsaniz isin pek tadi olmaz..ilk bölümünden baslayarak izlediginiz ve sonra meshur olan diziler ise sanki sizin eserinizmis gibi keyif de veriyor.. belki 7- den 70 e herkese bulasan bir virüs olmadi, daha cok belirli bir kitleye bulasti ama temiz bulasti ve bagisiklik sistemi falan birakmadi ortada, yikip gecti..
bir ara dizinin tadinin degistigini, bozuldugunu hissedip homurdanmaya basladik..sikayetler iyice artti..kimi küfretti yeter deyip birakti, kimi yemegin eski tadina kavusacagi umudunu kaybetmedi.."iste bu, HP dönüyor", "dönecek döndü", yok "yine bozuldu, yuh olsun size" deyip deyip "happy and" denecek bir sonla bitirdik isi....
önce diziyi ortaya cikaran herkese burdan alkis.:happy0064 :happy0064 . sonracigima tabii ki alkisin daha büyügü bize tabii ki: dizinin her karesine, her sahnesine senaristlerden ve oyuncularindan bile daha hakim, olayi bazen onlardan bile daha ciddiye alan en profesyonel ve en sadik HP izleyicilerine :happy0064 :happy0064 :happy0064
Sevgili byramses,
Yorumunu cok buyuk bir keyifle okudum. Her satiri hislerime tercuman olmus ama ozellikle koyulttugum satirlar icin tesekkurler.
guli_guli53
17-03-07, 20:21
Bir türlü elim varıp da Hp benim için ne anlam ifade ediyor yazamadım.Belki daha sonra bunu yapabilirim ama şu anda bütün mesajınıza katıldığımı belirterek özellikle koyulttuğum kısımla ilgili içimde kalan bir ukteyi paylaşmak isterim naçizane...Evet haklısınız Hp izleyicisinin kıymeti bilinmedi ne yazık ki, ne oyuncular, ne senaristler, ne başta yönetmen olmak üzere tüm ekip , ne yapımcı ne de kanal tarafından...Kanalı geçtim onların niyeti belli ama diğerlerini affedemiyorum.İnsan şuncacık merak etmez mi?Bu kadar enteresan, tarihte belki bir daha tekrarı görülmeyecek böyle bir izleyici kitlesinin duygu ve düşüncelerini?Buna nasıl kayıtsız kalabildiler anlayamıyorum.Sağır sultan duydu bizi ama onlar hep kulaklarını tıkadılar.Böyle olmamalıydı.Bu kadar kıyıda köşede bırakılmamalıydık.Senaristlerin replikler vasıtasıyla yaptığı ve setten kulağımıza gelen, set ortamında bizimle ilgili yapılan göndermeler beni kesmiyor açıkçası.Biz daha iyisini hakettik,hakediyoruz.Siteyi takip ettikleri aşikar ama ben bu ekipten daha naif, daha incelikli ve daha doyurucu bir tepki bekledim hep ama olmadı.Çok şey bekledim galiba.Çınar ve Mavi'ye ve aşklarına üvey evlat muamelesini reva görenler bize de bu yarım bırakılmışlığı reva gördüler herhalde.Ben kendi adıma hakkımı helal etmiyorum.Bu dünyada belki kurtuldunuz elimden ama öbüründe yakanıza yapışacağım...
NOT: Ahanda acaba bu tehdit sayılır mı?Kaç yıl yerim?Benim eşim de Çınar gibi beni kaçırır mı?Bak şimdi olana kendi kendimi yaktım galiba.Ben zaten bu Hp den sonra sürekli kendini bilmez bir halde dolaşıyorum.İyice dibe vurduk mu şimdi.Offffff yaaaaaa.Nereden sevdim ben bu zalim(!) diziyi?Sevgiler...
Az önce patronum beni yanına çağırdı.Şirketin reklamını yerel radyolara vericeğimizi ve benimde fikrimi almak istediğini söyledi.Radyoların ismini duyduğumda içim acıdı.Gelen radyo yetkilisi bana ciddi bir şekilde radyosunu anlatıyo.Benimse yüzümde bir gülümseme,adamcağız tuhaf tuhaf yüzüme baktı.Onu ciddiye almadığımı falan düşündü heralde.Nerden bilsin gülüşümün sebebini...
Reklam verdiğimiz radyolar:
Radyoçınar
Radyomavi
Radyoumut
sevgiler
:)
:happy0064 :happy0064
Bugün süper bir gün geçirdim.Evet dizimiz bitti belki ama bizler yine bir aradaaydık.Sabah güzel bir kahvaltı ve sonrasında ara cafe.Süperdi tek kelimeyle.26 kişiyle birlikte geçirdik bu günü.Orda olan tüm arkadaşlarım hepinize teşekkürler.Şimdilik bu kadar yazabiliyorum.İnternetime yarın akşam kavuşuyorum.O zaman asıl hislerimi uzun uzun yazmak istiyorum...Tekrar söylüyorum hp bitti ama ne o ne de bana kazandırdıkları bitmeyecek....
[/B]
içimde kalan bir ukteyi paylaşmak isterim naçizane....İnsan şuncacık merak etmez mi?Bu kadar enteresan, tarihte belki bir daha tekrarı görülmeyecek böyle bir izleyici kitlesinin duygu ve düşüncelerini?Buna nasıl kayıtsız kalabildiler anlayamıyorum.Sağır sultan duydu bizi ama onlar hep kulaklarını tıkadılar.Böyle olmamalıydı.Bu kadar kıyıda köşede bırakılmamalıydık. ......
siteminiz haksiz da sayilmaz aslinda..
HP yi ortaya cikaran kadro meslek olarak iyi olmanin yanisira,kisilik-karakter olarak da asil ve güzel insanlar..böyle samimi ve tutku ile ortaya konan bir eser tam da böyle eser ve insanlara hasret olan bir özel ve güzel seyirci kitlesini yüreginden yakaladi..burdaki yorum yapan HP izleyileri gercekten alisilmadik bir seydi..en az HP ve en az Mavi-Cinar aski kadar, hatta onlardan daha cok siradisi bir sey bu..normal alisik oldugumuz dizi ve izleyicisi arasindaki iliskisiyi asan cok özel cok baska seyler yasandi..32. gün programina katilan ve soru soran izlecileri hatirlayinca burdaki izleyicinin özellligi daha iyi anlasiliyor..evet aslinda her eften püften dizinin ikide bir seyircileri ile soru sohbet seklinde oturumlar bulusmalar yapilirken HP de böyle bir sey olmamasi pek normal degil..bekleyelim bakalim..HP firtinasinin ve seyircisinde yarattigi siradisi durum ve etkiler 50. bölüm ile bitmedi belki, kimbilir? daha arastirilmaya üstünde konusulmaya deger..daha burdan cok malzeme cikar
Dün akşam gecenin bir yarısı hışımla odama gelip bir defter alarak içimdekileri kağıda döktüm.Kağıdın üstüne kocaman harflerle neden? neden? diye onlarca kez yazdım.Sorum kendimeydi? Neden hala etkisinden kurtulamıyorum.Dizi olduğunu bile bile ,karakterlerin gerçek olmadığını bile bile neden bu kadar iç içe yaşıyorum.
Bir baktım iki sayfa doldurmuşum.Buraya aktarmak isterdim yazdıklarımı ama Sevgili guli me dediğim gibi bazen özel hayatlara da müdahale ederek duygularımı ifade etmiştim.
Ve yazdıklarıma yakın satırlar okuyunca içimdekileri elimden geldiğince dökmek istedim.Pek çok arkadaşımın dediği gibi 2. yarıda minimilize edilmiş bir mavi- çınar aşkı izledik.Şu dizide her şeye doymuştumda mavi -çınarın aşkına yeterince doyamamıştım.Mavi- çınarı mutlu bir arada görmek benim bütün hataları silmeme neden oluyordu.
Belki dizinin vermek istediği mesajı iletemeyeceğini düşünerek bin dereden su getirip Robin hood olayını bir yere bağladılar ama bizide ekran karşısında kuruttular.:icon_sorr
En azından mutlu sonla bitmesi bile mucize.O kadar çektik ki ekran karşısında neredeyse her ikisininde öleceğine inanmıştık.
En azından seyircinin gönlünü almak adına bir düğün,hadi onu geçtim kıvırcık bir bebek ,mutlu bir aile tablosu görmek isterdim:icon_sorr
Dizi genel bakışta mutlu bitmiş görünsede bütün karakterler açısından tek mutlu bir arkadaşımızın da dediği gibi Arsen ve gülay çiftidir.
Mavi - çınar mutludur fakat kaçaktırlar.Ülkelerine her giriş çıkışta el gibi hissedeceklerdir ve geride bıraktıklarına üzüleceklerdir.
Aşk duyguların en karmaşık hali demişti komserim vakti zamanında .
Benimde Hp aşkım böyle bir şey.Bir bakıyorum yerden yere vuruyorum Diğer yandan ekran kirliliği yaşanan kanallarımızda tek olduğunu bildiğim için göklere çıkartıyorum.
Bir daha böyle bir diziyi heyecanla takip edermiyim bilemem.Ama bu şekilde samimi bir yapımı ve bakış açımı genişleten siz forumcanlarımı bir daha bulamayacağım kesin:img-yes:
Yazdıklarım veda sanılmasın.Elimden geldiğince bu sayfalardayım.Akşamki efkarımın bir nedenide annemlerin buluşma için olumsuz cevabıydı.Buluşma belli olunca istanbul karşıtı olan babama isteğimi söyledim.Tabii üniversiteden arkadaşlar.Özledik birbirimizi dedim.Babam olumlu cevap verince şaşırdım.Eftelyam ve dilekçeme onlara belkide eşlik edebileceğimi söyledim.Ama korktuğum başıma geldi.Tekrar sorduğumda istemediğim o cevabı binbir nasihatla duydum.Aranızda olmayı çok isterdim .Ama canlı bağlantıyla katılmayı düşünüyorum:img-yes:
çok sinirlendim..ben daha önce başka bir sitede hp forumunda daha aktiftim..o site belli bir süre için kapanınca dizifilme agırlık vermeye başladım...ne de olsa hp siz bir net hayatım olamazdı artık..
şimdi o site açılmış...baktım ki hp yi eski diziler sayfasına atmışlar bile...daha 2 gün olmamış biteli...
hemen kaldırılmış eski dizilere...çok üzüldüm...ve hp nin bitişi ilk defa yüzüme bu kadar sert vuruldu..
sanki bir sevdigini kaybedersinde o kişiyi mezara koyana kadar inanamzsın ya öldügüne....:img-cray:
peki bu site bu acıyı yüzümüze ne zaman vuracak...:icon_sorr
Bu sayfaya bende bisiler yazmak istiyorum arkadaslar bu foruma rastlamam henüz cok yeni ama bi yerlerde HP isevenlerin oldugunu görmek beni cok mutlu etti.Hayatımda ilk defa bir dizi icin forum arastırdım youtube dan gunlerce videoları izledim basladıgı gunden beri izliyorum ve ilk defa hayır bu bambaska bisi yeditepe istanbulu da cok zevkle izlemistim ama bu bambaska bisi Hp bir tutku oldu benim icin Esim kendini 18 yasında sanıyosun galiba diye benimle sürekli dalga geciyor.Bütün arkadaslarım bu yasadıgım duyguların 30 yas sendromundn kaynaklanıyor olabilecegini falan sölülar ama kim takar sabah 6.30 lara kadar eski bölümleri izleyip izleyip aglama krizlerine giriyorum sonra da 1 saat uyuyup ise gidiyorum.İlk defa bir dizi icin köse yazarlarına mailler attım.İlk dafa bir dizi için yapımcı sirkete kanal D ye mailler yagdırdım.Bu ne menem bisidir anlamadımBirinin beni gördügüm bu rüyadan uyandırması gerekiyo bugun sırf biraz olsun acılmak için kendimi alışveris merkezine attım ama ne çare .Tek avuntum bu durumda olan yalnızca ben degilim baskaları da varmıs öyleyse bende anormal bisi yok diyorum ama ne mümkün az önce 24 marrta istanbulda biraraya geleceginizi okudum derinden bir ahh cektim ben ankaradan sadece yazacaklarınızı okumakla yetinecem.okuldan eve gelirgelmez kendimi internetin basına atar oldum .henüz 5 yasındakioglum glum gecen gün anne sen bu adamı bizden dahamı cok seviyosun dedi.''Hep Hıysız Polis hep Hıysız polis ''diye isyan ediyo.Tabi bu durum hayatımla ilgili cok radikal kararlar almama sebep oldu.Bundan sonra hiç bir dizi izlenmeyecek zaten HP deki lezzeti hic birisi veremez duygusu da cabası Timucin Esen in yer aldıgı her türlü projeye önceden rezervasyon yapılacak.Zaten Hp izleme sebebim Ugur Yücelin olmasıydı.O ayrı bi forum konusu.Birileri bana bu yasdıklarımın gecici bi travma oldugunu zamanla iyilesebilecegimi söylesin lütfen.Yoksa bu hal beni iflah etmez öldürür.
Bu sayfaya bende bisiler yazmak istiyorum arkadaslar bu foruma rastlamam henüz cok yeni ama bi yerlerde HP isevenlerin oldugunu görmek beni cok mutlu etti.Hayatımda ilk defa bir dizi icin forum arastırdım youtube dan gunlerce videoları izledim basladıgı gunden beri izliyorum ve ilk defa hayır bu bambaska bisi yeditepe istanbulu da cok zevkle izlemistim ama bu bambaska bisi Hp bir tutku oldu benim icin Esim kendini 18 yasında sanıyosun galiba diye benimle sürekli dalga geciyor.Bütün arkadaslarım bu yasadıgım duyguların 30 yas sendromundn kaynaklanıyor olabilecegini falan sölülar ama kim takar sabah 6.30 lara kadar eski bölümleri izleyip izleyip aglama krizlerine giriyorum sonra da 1 saat uyuyup ise gidiyorum.İlk defa bir dizi icin köse yazarlarına mailler attım.İlk dafa bir dizi için yapımcı sirkete kanal D ye mailler yagdırdım.Bu ne menem bisidir anlamadımBirinin beni gördügüm bu rüyadan uyandırması gerekiyo bugun sırf biraz olsun acılmak için kendimi alışveris merkezine attım ama ne çare .Tek avuntum bu durumda olan yalnızca ben degilim baskaları da varmıs öyleyse bende anormal bisi yok diyorum ama ne mümkün az önce 24 marrta istanbulda biraraya geleceginizi okudum derinden bir ahh cektim ben ankaradan sadece yazacaklarınızı okumakla yetinecem.okuldan eve gelirgelmez kendimi internetin basına atar oldum .henüz 5 yasındakioglum glum gecen gün anne sen bu adamı bizden dahamı cok seviyosun dedi.''Hep Hıysız Polis hep Hıysız polis ''diye isyan ediyo.Tabi bu durum hayatımla ilgili cok radikal kararlar almama sebep oldu.Bundan sonra hiç bir dizi izlenmeyecek zaten HP deki lezzeti hic birisi veremez duygusu da cabası Timucin Esen in yer aldıgı her türlü projeye önceden rezervasyon yapılacak.Zaten Hp izleme sebebim Ugur Yücelin olmasıydı.O ayrı bi forum konusu.Birileri bana bu yasdıklarımın gecici bi travma oldugunu zamanla iyilesebilecegimi söylesin lütfen.Yoksa bu hal beni iflah etmez öldürür.
imza saso :img-blush
arkadaşım durumumuzun düzelip düzelmeyecegini zaman gösterecek..
eger ki düzelmezse halimiz hastahanelerde (hangisi oldugunu söylemim....:icon_sorr )
terapilere başlarız ...
allah yardımcımız olsun.
yada annemin dedigi gibi
allah akıl fikir versin bize...:icon_sorr
şuanda pek farkında değilim içim buruk ama bunun acısı perşembe günü anlıyacağım eminim :icon_sorr
herkese selam
pek fazla yazı yazan bi isim değilim fakat bu başlığı görüpte duygulanmamak elde değil.
hırsız-polis den önce yaşamıyordum,sonra da yaşamayacağım buna eminim.
fakat bu dizi sayesinde dizi sitelerinde edindiğim arkadaşlıklar aklımın ucundan bile geçmezdi.Tanıştığım tüm arkadaşlara selam gönderiyorum,iyiki varsınız.
aklıma gelmişken geçen sene yazmış olduğum şiiri tekrar yazayım:
M avi yolculukla başladı
A şkımızın yolculuğu
V uslatım oldun sen benim
İ çimde paramparça
---------------
Ç iğ tanesi gibi düştün yüreğime,
I lık esen rüzgarlarda.
N asılsa oluverdi biranda işte.
A şığım diyorum artık sana,
R uhumun bir köşesinde
----------------
M adem kaderimde buda varmış
A şkımız demek bir yalanmış
V er bana geri ümitlerimi
İ lkbahar-yaz derken gelmiş işte kış
-----------------
Ç ok görme bana ne olur
I slanmışım aşkından olan biten budur
N edir derdin bilmemki
A ksakla olan durumun
R uhuma işlemişim seni gelde yanıma kurtul
------------------
M erdiven basamakları gibiymiş bu aşk
A rmağan olsun gözümden düşen her damla yaş
V er bana uzat elini bitsin bu yas
İ mrensin bütün dünya budur işte aşk
-------------------------
Ç aresizim yeter artık bitsin bu çile
I şığı gördüm ufukta yetiştim geldim işte
N ur yüzlü bebeğim
A lmasınlar seni benden
R ahat bıraksınlar uğraşmasınlar bizle
serdar74-g@hotmail.com
..............Sıra Çınar ve Mavi'ye gelmişti ki rakımız bitti..... Kadersizlerim benim.... Ama biz de son dakika manevrasıyla bir duble daha istedik ve paylaştık.... Son kadehler Mavi ve Çınar'a, Timuçin ve Özlem'e ve deaşka kalktı..... Fondip yapıldı....
Neye güldük neye ağladık karıştı... Koskoca Lokantayı garsonlardan önce en son terk edenler olup, bir süre yürüdük yollarda....
"Kadersizlerim benim" demişsin ya okuyunca durup düşündüm, neler yaşadılar neler.. Ama sonu iyi bitti değil mi?? Umarım onlar da bizler için geride kalanlar için kadeh kaldırıyorlardır..
Ayrıntıları Duar çok güzel anlatmış, cumartesi hala devam eden sarhoşluğumun alkolden mi yoksa yaşadığım keyifli saatlerden mi olduğunu bir türlü anlayamadım.
O geceki tespitlerimizin bence en önemlisi şuydu;
Şu an hepimiz Fulya Abla gibi komşularımızı, dostlarımızı uğurlayıp yapayalnız kaldık. O Ali'sine sarıldı biz de ortak paylaşımda buluştuğumuz forumdaşlarımıza, edindiğimiz arkadaşlıklarımıza sarılacağız. Belki bu sayfalarda, belki e-maillerde, belki gerçek hayatta.. Ama hep bir yerlerde aynı duyguları yaşadığını bildiğim birileri olacak ve bunu bilmek içimi ferahlatıyor..
Bu projenin yaratıcıları Gaye Boralıoğlu ve Neşe Şen'e buradan teşekkürler..
Onlar olmasa ben burada olmayacaktım..
endiseye mahal yok arkadaslar..HP izleyicilerinin önemli bir endisesi var..telasla soruluyor:"ne olcak bu halimiz"? eski halimize nasil dönecegiz? psikojikman anormal mi bu durum? 30 yas sendromu mu?terapi mi yapsak?bir problem var süphesiz, ama biz HP asiklari degiliz problem.. HP bagimlliligimiz ruhsuzluga, asksizliga, monotonluga ve siradanliga karsi icten gelen bir tepkidir..Sorunlu ve bozuk olan sistem ve duruma bir isyandir..sagliksizligin degil, saglikli olmanin belirtisidir...icten gelen bir cigliktir....Vicdanin, estetik duyumlarin henüz körelmediginin ispatidir..kalitesizlige, cansiz ve ruhsuzluga alisip onun bir parcasi olmak da vardi.böyle tepki verme özelligini kaybetmis sürüyle insan var.. mutlu olduklari icin degil köreldikleri icin.. yani hepiniz birer robin hood sunuz bir anlamda.:img-wink: .neye isyan var HP fanatikliginin arkasinda derseniz:img-help:
herseyden önce, sevgi ve asktan gittikce uzaklasan, samimiyetten uzak iki yüzlü-ruhsuz bir düzene isyan var..gösteris ve satafat sevdasindaki televole kültürüne bir isyan bu..Hayvan ve bitkilerin bile ilgiye sevgiye muhtac oldugu bir gercekken,Aski, sevdayi, flörtü dokunmayi hissetmeyi 18-25 yas araliginda ancak 3-4 yil yasanabilecek lüx bir seymis gibi gören, o yürek kipirtilarini ve heyecani flört-nisanlanma-evlilgin ilk bir iki yilina hapseden, ondan sonra ise herseyi bir Görev-Vazife anlayisi ile yürüten bir kültüre isyan bu..
bekarlar peki neye isyan etti derseniz, onlar da ya hayat kavgasindan, ya kariyer sevdasindan, ya da baska kisisel problemlerinden aska sevdaya zaman ayirmayip duygularini ihmal ettiler belki ve bu HP bagimliligi onlara bunun dipten gelen bir isyanla "is degil seninki" hatirlatmasiydi...
psikolog, yani deli doktoru gibi konustum yawbye :img-hyste
endiseye mahal yok arkadaslar..HP izleyicilerinin önemli bir endisesi var..telasla soruluyor:"ne olcak bu halimiz"? eski halimize nasil dönecegiz? psikojikman anormal mi bu durum? 30 yas sendromu mu?terapi mi yapsak?bir problem var süphesiz, ama biz HP asiklari degiliz problem.. HP bagimlliligimiz ruhsuzluga, asksizliga, monotonluga ve siradanliga karsi icten gelen bir tepkidir..Sorunlu ve bozuk olan sistem ve duruma bir isyandir..sagliksizligin degil, saglikli olmanin belirtisidir...icten gelen bir cigliktir....Vicdanin, estetik duyumlarin henüz körelmediginin ispatidir..kalitesizlige, cansiz ve ruhsuzluga alisip onun bir parcasi olmak da vardi.böyle tepki verme özelligini kaybetmis sürüyle insan var.. mutlu olduklari icin degil köreldikleri icin.. yani hepiniz birer robin hood sunuz bir anlamda.:img-wink: .neye isyan var HP fanatikliginin arkasinda derseniz:img-help:
herseyden önce, sevgi ve asktan gittikce uzaklasan, samimiyetten uzak iki yüzlü-ruhsuz bir düzene isyan var..gösteris ve satafat sevdasindaki televole kültürüne bir isyan bu..Hayvan ve bitkilerin bile ilgiye sevgiye muhtac oldugu bir gercekken,Aski, sevdayi, flörtü dokunmayi hissetmeyi 18-25 yas araliginda ancak 3-4 yil yasanabilecek lüx bir seymis gibi gören, o yürek kipirtilarini ve heyecani flört-nisanlanma-evlilgin ilk bir iki yilina hapseden, ondan sonra ise herseyi bir Görev-Vazife anlayisi ile yürüten bir kültüre isyan bu..
bekarlar peki neye isyan etti derseniz, onlar da ya hayat kavgasindan, ya kariyer sevdasindan, ya da baska kisisel problemlerinden aska sevdaya zaman ayirmayip duygularini ihmal ettiler belki ve bu HP bagimliligi onlara bunun dipten gelen bir isyanla "is degil seninki" hatirlatmasiydi...
Harikasın. İzninle altına imzamı atıyorum.Ancak böyle ifade edilebilirdi.:good:
İşte budur diyorum .Byramses benim toparlayamadığım cümleleri yazmış . Diziden önce farklı bir ben vardı diziden sonrada başka bir ben var ve ben eski halime dönmek istemiyorum , hayata bakışım değişti.
Hp yi iyiki izlemişim şimdi bittiği için bir boşluk içindeyim , depresyon belirtleri gösteriyorum :img-fie: :blink: fakat biliyorum bunlar geçecek ama hp hayatımda her zaman olacak :img-yes: .
not : ya bu sanki terapi gibi oldu valla rahatladım .
Gel gel
Gel elleri cennet kokan yarim
Hiç geçmedi seni seven halim
Seni seven şimdi mutlu şimdi zalim
Çok özledim seni esmer yarim
Az önce annem tvde müzik eğlence programı izlerken Demet Akalın'ın bu parçasını duydum.Kendisi de pek hüzünlü söyledi.Benimde Mavi- çınarı düşünmeme neden oldu.İçimden keşke arkadaşlar buna da klip yapsa dedim
Birkaç klip izlemek için youtube a girince uçankedi arkadaşımızın bu parçaya klip yaptığını gördüm.İzlemenizi tavsiye ederim
Klip yapan arkadaşlar lütfen devam edin.Teselliyi şarkılarda bulalım.
Çok özledim seni HPm:icon_sorr
hazal oguz
18-03-07, 18:19
"Dünyaya bir dha gelsem sewgilim, arar bulurum yine seni severim.."
Çınar'In da böyle bi cümlesi wardı, 42'de
-"ben yine seni severdim, yine sana aşık olurdum"
her foruma grdiğimde mouse'um bölüm özetlerine/tüyolara gidio
her tw'yi açtığımda, kanal d'Nin o melodili fragman weren işaretini gördüüğmde, acaba bzm diziyi wericekler mi die bekliorm
konuşmalarımın/dialoglarımın/cümlelerimin çoğunda hala HP esintileri/replkleri war
çok zor olucak biliyorum
ama seni şmdiden çOk özledimmmm:img-in_lo :img-in_lo :icon_sorr
ben yine seni severdim, yine sana aşık olurdum"
bu sözü duymak kadar ne iyi gelebilir bi insana bir nefeste tüm şarkıyı söylemiş saymazmıyım ben şimdi çınarı gerçi söyleyene değil söyletene bakmak lazım:)
Hırsız Polis devri, hayatımın ‘tırnak içine alınası’ kesitlerinden biriydi. Akşam hüzünleri mahzunluğunda, yarım kalmış şiirlerin doyumsuzluğunda, öylesine özel ve öylesine güzeldi… Ve biliyorum, tıpkı ilk aşklar gibi hep böyle tek ve hep böyle özel kalacak.
Üstelik en ummadığım bir zamanda; tam da unumu elemiş, eleğimi duvarlara asmaya hazırlanmışken, hayatımın içinden, beni benden alan o aşkı geçirdi Hırsız Polis. Yine, yeni, yeniden bir aşk… O kadar içinden geçti ki üstelik, dizi nerede bitiyor, ben nerede başlıyorum birbirine karışır oldu.
İmkansızlığı ile büyüyen, büyüdükçe de büyüleyen bir aşktı. Büyülendim… Öylesine büyülendim ki üstelik, sadece ekran karşısında değil, hayatımın her anında hissedip yaşatır oldum o aşkı...
‘Bu bendeki hal nicedir acep?’ diye hayıflanırken, burada buluverdim kendimi. Benim gibi onlarca, belki yüzlerce efsunlu arasında. Benim açımdan, Hırsız Polis devrinin böylesine özel ve güzel olmasında, dizi ile birlikte çok büyük payı olan bu forumda.
Her fırsatını bulduğumda buradaydım artık. Başka yerde olmak istemiyordum ki… Çoğunlukla sessizce okuyarak, bazen de dilimin döndüğünce birkaç kelam ederek, buradaydım...
Yaşamak;
Bir ağaç gibi tek ve hür,
Ve bir orman gibi kardeşçesine.
Bu hasret bizim…
demiş ya hani, o büyük şair bir zamanlar. Bu zamanlarda, bu sayfalarda, birlikte sonlandırdık bizler bu hasreti, değil mi dostlar? Dizimizin bizlere de sirayet eden güzelliğinden, özelliğinden olsa gerek, Hırsız Polis izleyicisine yakışan güzellikte paylaşıldı tüm duygular, düşünceler buralarda.
Bu efsane aşkı keşif yolculuğunda sizlerle birlikte olmak, burada olmak çok güzeldi;
Cumartesileri MardiGras’ın bölüm yorumlarını heyecanla beklemek,
söğüt, mercanca, hewal, virgül, fettan, uçurtmam, eflatun, duar, hırsızınpolisi (argosy), meline, jalem, esss, farAndAway, blue&blue, nilnisa, dokuz, bimkolik ve eminim unuttuğum daha pek çok değerli ismin bölüm yorumlarını okumak,
blue&blue’ nun güçlü kalemiyle yazdığı senaryolarına sırf dizinin verdiği gerçeklik duygusu bozulmasın diye karşı koymaya çalışmak, ama bazen bunu başaramamak,
son zamanlarda pek görünmese de fleur’un, bimkolik, erten07 ve dgulsar’ın eklediği harika netlikteki resimlere dalıp gitmek,
zinednah’ın, timci’nin enfes imzalarını kullanmak,
mavirüya, koyu mavi, misskrueger, Gunelimben ve sunayz’in harikulade özel çalışmalarının seyrine doyamamak,
dokuz, zinednah, emrece ve dgulsar’ın muhteşem kliplerini izlemek,
yaz sezonunda tavan yapan HP özlemini, dilekçe’nin bölüm yorumlarından ziyade sahne yorumları denilebilecek detayda yorumlarıyla dindirmek,
erten07’in eklediği repliklerden, replik ezberi yapmaya çalışmak,
maviözlem ve emrece’nin Özlem hayranlığını hayranlıkla izlemek,
PIRLANTA’nın Timuçin savunmalarını gülümsemeyle takip etmek,
Teşkilatın veya Kolibri Cenneti’nin sultanları freelion, narima, alevalev_25, semaSari ve salpan ile kendini Kafika’da yada o hoş sabah kahvaltılarında gibi hissetmek,
Ve Güneşin sofrasında sunayz, dgulsar, gül_mavi, Gunelimben, HASRETTTTTT, maviözlem, gundoğdu, billge_n ve SÜRMELİM ile birlikte yer alarak, günün tüm yorgunluğunu o sofrada bırakmak,
HASRETTTTTT’in ve maviözlem’in şiirleriyle mest olmak,
Çok çok çok güzeldi…
Bana bu güzellikleri yaşatan, sayabildiğim ve sayamadığım tüm forumdaşlarıma gönülden, yürekten, içten teşekkürlerimi ve sevgilerimi gönderiyorum.
Hayatımın bu zamanlarını tırnak içine alınası yapan tüm Hırsız Polis ekibini, bu aşkı aşk yapan, oynamayıp adeta yaşatan Timuçin Esen ve Özlem Düvencioğlu başta olmak üzere tüm oyuncuları ve sizleri ayrı ayrı, tek tek, uzun uzun ayakta alkışlıyorum!
Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine Hırsız Polis forumdaşlığı, sadece bu sayfalarla kalmayıp hayatlarımıza da aktı pek çoğumuz için anlaşılan. Ete, kemiğe, sese büründü. Ne güzel de oldu değil mi dostlar?
Neredeyse her bölüm sonrası, bir başka şiir dolanır dilime benim. Final sonrası da öyle oldu. Bu şiir bu defa, bizim ayrılığımızı, canım dizimizle ayrılığımızı anlatsın;
GİTTİ AH GİTTİ
Gitti ah!
Gecelere hüzünleri serperek,
Yaralı bir kuş gibi kanarcasına gitti…
Yalvaran gözlerime elemi pay ederek,
Bir kabahatmiş gibi, kaçarcasına gitti...
Gitti ah!
Şarkılara bel bağlamak faydasız,
Üstüme kapıları kaparcasına gitti...
Gecenin geldiğini haber vermeden hırsız,
Yaşanmış bir ömrü çalarcasına gitti…
Gitti ah! Bir nehirdi,
Yazamadığım şiirdi…
Yüzüme son bir defa,
Bakarcasına gitti...
Gitti ah!
Gözyaşları yanaklarımda kaldı,
Hayatın perdesini çekercesine gitti...
Belki doyulmamış toz pembe bir masaldı,
Göğsümden yüreğini sökercesine gitti...
Gitti ah!
Karşılaşmak ömür boyu imkansız,
Beni hazanda koyup bahar dalına gitti...
Bilmiyorum, ne yapsam, ne söylesem anlamsız,
Ayrılmıştı dünyamız, kendi yoluna gitti...
Gitti ah! Bir mevsimdi,
Çizemediğim resimdi...
Kalbime bir çiviyi,
Çakarcasına gitti...
YUSUF HAYALOĞLU
Sevgilerimle.
kashmire inanılmaz güzel yazmışsın,dizi,oyuncular,forumda emeği geçen arkadaşlar hakkında söylediklerine ilave edilecek bir kelime daha bulamıyorum,ellerine,yüreğine sağlık
GİTTİ AH GİTTİ
Gitti ah!
Gecelere hüzünleri serperek,
Yaralı bir kuş gibi kanarcasına gitti…
Yalvaran gözlerime elemi pay ederek,
Bir kabahatmiş gibi, kaçarcasına gitti...
Gitti ah!
Şarkılara bel bağlamak faydasız,
Üstüme kapıları kaparcasına gitti...
Gecenin geldiğini haber vermeden hırsız,
Yaşanmış bir ömrü çalarcasına gitti…
Gitti ah! Bir nehirdi,
Yazamadığım şiirdi…
Yüzüme son bir defa,
Bakarcasına gitti...
Gitti ah!
Gözyaşları yanaklarımda kaldı,
Hayatın perdesini çekercesine gitti...
Belki doyulmamış toz pembe bir masaldı,
Göğsümden yüreğini sökercesine gitti...
Gitti ah!
Karşılaşmak ömür boyu imkansız,
Beni hazanda koyup bahar dalına gitti...
Bilmiyorum, ne yapsam, ne söylesem anlamsız,
Ayrılmıştı dünyamız, kendi yoluna gitti...
Gitti ah! Bir mevsimdi,
Çizemediğim resimdi...
Kalbime bir çiviyi,
Çakarcasına gitti...
YUSUF HAYALOĞLU
Sevgilerimle.
Hergun korkuyla sayfalara girip, dizimin adini yerli yerinde gorunce bir parca rahatlayip, soyleyecek onca sozu yazamaz halde buralarda dolaniyorum. Ilk kez duygularimi kelimelere dokemiyorum. Cikartamiyorum. Cikarlarsa hersey gercekten bitecek diye korkuyorum. O kelimeler bende oldugu surece HP'de benimle olacak sanki.
Fakat sevgili kashmire, bu ekledigin siir ile artik icimdeki kelimeler de sokuldu, akti, bitti sanki. Benim kelimelere asla bu kadar etkileyici dokemeyecegim duygularimi Yusuf Hayaloglu olaganustu dizeleri ile dile getirmis zaten. Yine agliyorum, yine ve bir daha dizime veda ediyorum. Bu veda bitmiyor hic! Hergun bir daha bir daha...Yoruldum. Icimi dolduran duygular tek tek bosaliyor sanki. Eskisi gibi olmaktan korkuyorum. Yuzume kapanan kapilarin ardinda aski unutmaktan korkuyorum...
Hergun korkuyla sayfalara girip, dizimin adini yerli yerinde gorunce bir parca rahatlayip, soyleyecek onca sozu yazamaz halde buralarda dolaniyorum. Ilk kez duygularimi kelimelere dokemiyorum. Cikartamiyorum. Cikarlarsa hersey gercekten bitecek diye korkuyorum. O kelimeler bende oldugu surece HP'de benimle olacak sanki.
Fakat sevgili kashmire, bu ekledigin siir ile artik icimdeki kelimeler de sokuldu, akti, bitti sanki. Benim kelimelere asla bu kadar etkileyici dokemeyecegim duygularimi Yusuf Hayaloglu olaganustu dizeleri ile dile getirmis zaten. Yine agliyorum, yine ve bir daha dizime veda ediyorum. Bu veda bitmiyor hic! Hergun bir daha bir daha...Yoruldum. Icimi dolduran duygular tek tek bosaliyor sanki. Eskisi gibi olmaktan korkuyorum. Yuzume kapanan kapilarin ardinda aski unutmaktan korkuyorum...
Sevgili Eflatunum aynı korkuyu hepimiz hissediyoruz ama artık hiçbirşey eskisi gibi olmayacak, çünkü onları tanıdık, büyük aşklarına şahitlik ettik ve mutlu yüzleriyle uğurladık. Onları unutmadığımız sürece hiçbirşey eskisi gibi olmayacak. Üstelik her dakika daha fazla anlıyorum ki onları unutmamıza imkan yok, gökyüzü, deniz ve gördüğümüz her mavi rengi, baktığımız her çınar ağacını geçtim az önce haber izlerken "londrada" lafıyla irkilmem, haber merkezindekilerin adını yazdıkları altyazıda bünyamin adında gülümsemem vedanın bukadar taze olmasından mı, hiç sanmıyorum...
Daha ne kadar ömrüm var bilmiyorum ama ömrümün sonuna kadar bana hırsız polisi, Mavi ve Çınarı, bu büyük aşkı hatırlatacak binlerce olay yaşayacağım ve her hatırlayışımda gülümseyip "evet onlar vardı" diyeceğim.. Mesela seni gördüğüm her an o büyük aşkın varlığını hatırlayacağım, sence artık eskiye döner miyiz?
Bu da benim vedam değil teşekkürüm olsun HP ye, ekibe ve bu güzel forum üyelerine...
Sevgili Eflatunum Daha ne kadar ömrüm var bilmiyorum ama ömrümün sonuna kadar bana hırsız polisi, Mavi ve Çınarı, bu büyük aşkı hatırlatacak binlerce olay yaşayacağım ve her hatırlayışımda gülümseyip "evet onlar vardı" diyeceğim.. Mesela seni gördüğüm her an o büyük aşkın varlığını hatırlayacağım, sence artık eskiye döner miyiz?
Bu da benim vedam değil teşekkürüm olsun HP ye, ekibe ve bu güzel forum üyelerine...
Canim Arkadasim,
Oncelikle daha cook uzun yillarin var! Boyle yazma ne olur. Satirlarin su uzgun ve karamsar halime iyi geldi. Hatirlayacagim/iz evet ama hissedecek miyim??? Korkum buydu. Unuttugum bir seyi hatirlattin, sizleri gorup hissetmemek mumkun olabilir mi? Eskiye donmeyecegiz degil mi? Gonul baglari ve dostluklar armagan etti bu dizi. Onlar oldugu surece eskiye donmeyecegiz:img-yes:
hendek2000
18-03-07, 22:14
Bütün günümü eski bölümleri izleyerek geçirdim.Sadece final bölümüne bakamadım.Çok kötü oluyorum sevinmem gerekir mavimle çınarım artık ayrılmamacasına birlikteler.Ama o son yazısını ve devamındaki set arkası vedayı görünce artık yoklar diyorum.İçimin acımasını tarif edicek kelime bile bulamıyorum.Bana (bize) ne yaptınız böyle.Benki çevremde ağladığı görülmemiş, kolay kolay birşeyden etkilenmeyen ben ağlıyorum.En ufak bir olay kelime bile onları hatırlayıp ağlamama yetiyor.Şimdiyse sürekli ağlamanın bana hediyesi olan başağrımla foruma giriyim dedim teselli edicek bişeyler mutlaka yazılmıştır.
Ama saat 21.57 itibariyle bu sayfada yalnızım.Nerdesiniz...
H iç şaşırmadım birinciliğine
I şık gibi doğdunuz tv'mize
R üya gibi bizimki diğerleri içinde
S abırsızlıkla bekliyoruz olsada gece
I ssız kalmasın ÇINAR-MAVİ sebebsizce
Z aten ayrılamazlar bu kadar sevince
P olisten kaçarken polise yakalandın
O nasıl aşk kendinden bile çok yandın
L ayık olduğun gibi yaşayamadın
İ nandıramadın ama sen çalmadın
S en sakın meraklanma hep MAVİ kaldın
Elmass, 20fil35, zinednah, lighttez, second, ehlocan, jalem missp, sondakika, FarAndAWay, meline, demetarss, ucurtmam, duar, nilnisa, HARETTTTTT, RODYA, nazenaz, sycamore, esss, gülüm_su, hyoldaş, Deep_Purple, zanaitta, ynur, scale, MİM, zeytine-35, bora.aslı, dilekçe, eftelya61, alvarato, cerenim,1POYRAZ, kaporta, alevalev_25
Mekan: SON VAPUR (ismi de bize pek uydu :icon_sorr )
Adres: Muallim Naci Cad. No:6/A Ortaköy/İST. (Ortaköy, Deriden mağazası'nın sırasında, Sarıyer yönüne doğru, bu mağazadan 20 metre ileride)
Saat:10.00
...........
Gitti ah! Bir mevsimdi,
Çizemediğim resimdi...
Kalbime bir çiviyi,
Çakarcasına gitti...
YUSUF HAYALOĞLU[/B]
...........
Sevgili Kashmire,
O çiviyi kalbimizden belki bir gün çıkartıcaz ama bıraktığı iz uzun yıllar belki de hiçbir zaman geçmeyecek.
Benim için de mevsimdi Hırsız Polis, hem de en ilkbaharından... Şimdi yine bahar geliyor, vaktidir, erguvanlar açacak Istanbul'umun Boğaz kıyılarında. Her erguvan mevsimi Hisar'da fotoğraf çeken ben, geçen sene ağzı fiyonk olmuş, dağa göğe sığamadan deklanşöre basan ben, bu sene boynum bükük turlayacağım kıyı boyunca, hep bir yarım kalmışlık hep bir sevdiğinden ayrı olma hissi ile..
Dizi sonrası terapi amaçlı Hisar boyunca ve dizinin çekildiği sokaklarda araba ile turlardım. Perşembeden bu yana köprüyü geçerken Rumelihisar'ına bile bakamıyorum.
Bu geride bırakılmış, terk edilmişlik hissi biraz zor geçecek gibi..
...........
Daha ne kadar ömrüm var bilmiyorum ama ömrümün sonuna kadar bana hırsız polisi, Mavi ve Çınarı, bu büyük aşkı hatırlatacak binlerce olay yaşayacağım ve her hatırlayışımda gülümseyip "evet onlar vardı" diyeceğim.. Mesela seni gördüğüm her an o büyük aşkın varlığını hatırlayacağım, sence artık eskiye döner miyiz?........
Amanın Demoshum, daha ne kadar ömrüm var ne demek?? Daha yaşanacak upuzun aydınlık günler var.