Tüm Versiyonu Göster : Hırsız Polis Öncesi /Sonrası
Sayfalar :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Farklı olanın arkasında durmak gerek Sevgili kartalsu, ezdirmemek gerek, kurda kuşa yem etmemek gerek; biz izleyicileri yaptık bunu ama yaratıcıları yeterince durmadı arkasında.
Sanırım bu konuda bir tereddütümüz yok, değil mi?
Sevgili esss bana yazmış olduğun bu mesaj diğer başlıkta kalmıştı bende buraya alayım dedim:)
Kurda kuşa yem etmedik, ezdirmedik, sahip çıktık, sevdik, koruduk...
Yaratıcıları bizim kadar değer vermedi belki ama bizler onların bize armağan ettiği bu yapıma hakettiği değeri verdik.En azından oyuncularda bize muhteşem anlar izlettirerek karşılık verdiler.
Bitti diye terketmedik, etmeyeceğiz de yani sahip çıkmaya devam...Tereddüt yok:img-wink:
Özetimiz gelmiş hoşgelmiş.. Teşekkürler sevgili fettan özet için.. Varmı Seda'yı izleyen fragman çıktı mı? Yok en sonunda istifa edecem Seda'yı izlemek için olmuyor böyle..
Özeti inceleyelim birazcık.. Her zamanki gibi iki satır özet.. Çık işin içinden çıkabilirsen ama ben sadece ilk paragrafıyla ilgileniyorum.. Şu mide bulantıları umarım güzel şeylerin habercisi olur.. Yoksa şimdi birde mutlu iken ince hastalık yüzünden acı çektiklerini görmeyeliim Mavi'miz ile Çınar'ımızın.. Malum soğukta, ayazda kaldılar kaç günlerce.. 48. bölümde Çınar hastaydı zaten grip olmuştu burnunu çekip duruyordu.. Mavi'de öyle bir belirti yoktu ama allah muhafaza cigerlerini üşütmüşse ve sonradan çıkmışsa ince hastalığa kapılmış olmasın.. Ama yok yok bence bu sefer güzel şeyler bekliyor bizi.. Görmedik ama olduğunu hissettiğimiz bir çadır vukuatımız var.. Ondan dolayı bir bebiş geliyor olmasın:)
zeytine-35
20-03-07, 13:28
B]Aferin TE ve ÖD'ye bize kafamızı kurcalayacak bunca soru bıraktılar:img-help:[/B]
evet benden de yıldızlı pekiyi kaş yapayım derken göz çıkarmak da buna denir herhalde:img-pilot
aman yanlış anlamayalım çaktırmayalım şimdi bir sürü yazarlar çizerler dediler de ne oldu bizden kaçar mı? 1,5 yıldır ne dediler değilde ne demek istediler konusunda ihtisas yaptık beden dilleri çözdük onun farkında değiller
Nev'den Mühürlü kaderim pek havalı olur bu yorumun üstüne:)
Artık son sahne yorumu yapmıyoruz o halde..madem mühür de basıldı:)
yorumdan öte sahneleri canlandırasım var..mesela cumartesi sabah uçakla İstanbula gidecem..havaalanında ve uçakta bizimkilerin sahnelerini repliklere kadar canlandırmayı düşünüyorum..eşimle yani..aynı elektriği hissedebilecek miyim..aynı endamla yürüyebilir miyiz sence:img-wink:
hatta bir deneme yapıcam..bakalım uçak sahnesinde eşimin de sesi TE gibi titreyecek mi..ya da ömrüm boyunca bana eşlik edebilirsiniz dediği sırada ÖD gibi gülümseyebilecek miyim..bu tecrübelerim sonrası da mührünü kullanabilir miyim..hani sahnenin gerçekliği çarpıyor ya gözümüze..ne kadar doğallar diye..o bakımdan yani:)
Aslı'm aynı sahneyi benimde canlandırasım var Cuma akşamı uçakta ama canlandıracak kimse yok valla ne şanslısın..
Bende yolculuğumu canım, birtanem, gözbebeğim dilekce'mle yapacam.. Aslında onun üzerinde sahneyi canlandırırımda önümüzde, sağmızda yada solumuzda oturanlar hakkımızda ne düşünür onu kestiremiyorum:img-hyste
Hee bu arada mühürüm kölen olur ne demek:img-hyste
Aslı'm aynı sahneyi benimde canlandırasım var Cuma akşamı uçakta ama canlandıracak kimse yok valla ne şanslısın..
Bende yolculuğumu canım, birtanem, gözbebeğim dilekce'mle yapacam.. Aslında onun üzerinde sahneyi canlandırırımda önümüzde, sağmızda yada solumuzda oturanlar hakkımızda ne düşünür onu kestiremiyorum:img-hyste
Hee bu arada mühürüm kölen olur ne demek:img-hyste
HP ciyim deliyim üstüme gelmeyin dersiniz olur biter:img-hyste
anlar onlar..
ayrıca iç karartmayan, sevindirici özet için sevgili Fettan a teşekkürler..:)
Fragmanı ilk görme şerefine nail oldum 51. bölüm itibari ile.. İşteyim ama bir "gaipten bir dost" e-mail attı:img-hyste
Şöyle ki;
Mavicim solgun ve bitkin, Çınar ona sürekli "dayan güzelim, sorunun ne ise ben hallederim, gerekirse doktor bile olurum" diyor..:img-hyste
Bünyamin Leyla'ya yüzük veriyor, Fulya nedense çocuk yuvasında oynayan çocuklara bakıyor, evlat edinmek istiyor olmasın..
Nermin'de Kiraz'ın saçlarını örüyor, Mahide Aksak'ın mezarı başındaacıklı şeyler söylüyor..
İsteyene ÖM atabilirim..:img-hyste :img-hyste
not: umudun bittiği yerdeyim :img-help:
zeytine-35
20-03-07, 13:39
Fragmanı ilk görme şerefine nail oldum 51. bölüm itibari ile.. İşteyim ama bir "gaipten bir dost" e-mail attı:img-hyste
Şöyle ki;
Mavicim solgun ve bitkin, Çınar ona sürekli "dayan güzelim, sorunun ne ise ben hallederim, gerekirse doktor bile olurum" diyor..:img-hyste
Bünyamin Leyla'ya yüzük veriyor, Fulya nedense çocuk yuvasında oynayan çocuklara bakıyor, evlat edinmek istiyor olmasın..
Nermin'de Kiraz'ın saçlarını örüyor, Mahide Aksak'ın mezarı başındaacıklı şeyler söylüyor..
İsteyene ÖM atabilirim..:img-hyste :img-hyste
not: umudun bittiği yerdeyim :img-help:
inamıyorum mavicim hasta mı olmuş?
lütfen uçurtmam lütfen bana mail atabilirmisin bu kahrolasıca kanal da sabah akşam nöbet tutuyorum ama göremedim frediyi
Özeti ekeldim ama fragmanı izleyememiştim sevgili uçurtmam sayesinde izledim..
Fulya ve Hayri Çınar ve Mavi'nin gitiiği Darülaceze ye gitmişlerdi işte oraya benzettim ben oldukları yeri.Fulya'nın bir akrabasını falan mı buldular derkene baktım ki çocukalra bakıyorşlar sevgi dolu sanırsam evlatlık olayı var (akşamda BG de bu konu vardı bzide niye eksik olsun dimi :img-hyste :img-hyste nede olsa TMC)
Jilet hararetli hararetl, birşeyler konuşuyor..Bir kart var onu öpüp duruyor sanırım ümit'den gelmiş...
O son sahne UY TE ve ÖD'nin son sahnesi dolayısı ile yaşanan duygusallık UY nin son sahnesi olmasıyla alakalı..ÖD ve TE nin çekimleri daha sonrada devam etmiştir.Dolayısı ile orada TE ve ÖD nin sarılıp vedalaşmalarını gerektirecek bir durum yoktu..Onların vedası Uçaktaki son sahneden sonra . Ve iki iş arkadaşının şyerinden ayrılırken yaşadığı burukluk ve duygusallıktadır...:sad53: :sad53:
O sahne HP'nin çekilen son sahnesiydi.. Bölümler çekilirken karışık çekiliyorlardı ve havaalanı sahnesinin önceden çekildiğini biliyorduk..
32. günde ki Ö.D. ve aylar sonra 50. böl final sonu Ö.D.
32.günde yüzünden gülüşünü eksiltmeyen Ö.D. ara ara gözlerini T.E den alamayan Ö.D. onlarla ilgili bulunulan malum istekte kıpkırmızı kesilen Ö.D. birden bire nasıl bu kadar değişebilir...
Bu kadar kaskatı kesilecek ne varmış aralarında.. Bu insanlar bu kadar mı kendilerini zorlar?
Beden dilini bilen bir kaç hocaya izletmek lazım..Nedir bu halet-i ruhiyee..
T.E nin bir an Ö.D ye yönelecekken kendini mayınlı böllgeye adım atıyor hissine kapılıp kendini frenlemesi , ama ne hikmettir hep Ö.D yi görecek profilde yüzünü şekillendirmesi de nedir? Ya Ö.D nin gözlerini çevirmeden T.E yi izlemesi.. Bir insan dimdirek dumduz tem yolu gibi karşısına bakarken bile yanında olan bitenden haberdar olur..Ö.D nin bakışları hiç kaymıyor direk öne doğru yönelmişti.. Bu da gözlerini T.E den alamayışından onun hareketini gözetlemesinden izlemesindendir...
İzlemese T.E adımlarıyla yanından ayrılırken neden başını çevirdi bir anda..
Ani bir hareketti.. Rejleks midir nedir adı? Neden T.E adımlarını atmadan kendini çevirmedi de T.E yanından ayrılırken yaptı bunu...
Kendilerini bu kadar kötü hissetmelerii yalnızca dizi finali mi?
Ama şu var ki hepimiz birer hoca olmuşuz , bunun farkındamıyız..Dşüncelerimi dile getirememiştim bu konuyla ilgili belki getirmiştim kısa kısa bilmek ki ben bende değilim kii? Tekrar yazma gereği duydumm..Baktım kii hepimiz aynı fikirdeyizz...:)
En rahat U.Y idi.. O kadar rahat ki , Ö.D ile T.E nin cesaret edemediği bir şeyi gerçekleştirip onlara sarıldı kollarının arasına aldı...
Öyle değilmidir gerçek yaşamda da..
Hani böyle normal hergün konuştuğun biri vardır. Şen şakraksındır aranda problem yoktur ki bu nedenle rahatsındır yanında konuşursun gülersin..Rahatsız edğilsindir..
Ama onla bir iki laf atışmasına girin.. Bir gün sonra yüzüne bakamaz hale gelirsiniz.. İstemezsiniz yada istersiniz ama yapamazsınız.. Ve bunu yüzünüzle öyle bir anlatırsınız ki.. Hangimiz yaşamadık,, en bariz örnek eşlerinizi düşünün..
Ya biz gerçekten istdiğimiz , düşündüğümüz gibi yorumluyoruz, ya da gerçekten partnerler arasında olan problemde böyle bir uzaklık söz konusu oluyorr..
İyi de bu nasıl bir yetenektir, partnerinle küsken veya ne bilim çalışmaktan zevk duymuyosan veya sıkılmışsan nasıl oluyorda böyle gercçek gibi rol yapabiliyorlar..Araları bu kadar bozuksa nasıl oluyorda o uçakta ki muhabbet gerçekleşiyorr..Ö.D nin gülüşleri nasılda bize sahi gibi geliyor....:icon_whis Çözemedim.. dedum dedum dedumm bunları bi hocaya gözletmek lazım.. (her manadaa..):img-hyste
Tünaaydıın:img-wink:
Dün gece ben çıkmışım,herkes dökmüş etegini:img-hyste Çınarlar hakkında benim de söyleyecek bir dolu cümlem var,ama az sonra:img-hyste
Şu bölümün final sahnesi ile ilgili olarak;Ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyorum ve ekliyorum.32.Gün programına katıldılar,son derece soguktular birbirlerine,ilk defa orada tanışıyor gibi:icon_whis Dizi boyunca beraber ropörtaj vermemek için ellerinden geleni ardlarında bırakmadılar,basın camiasını çıldırttılar:img-polic
Yetmedi,set aralarında bile beraber resim vermediler,şu kafedeki 38.bölüm sanırım o foto hariç:icon_whis birbirleri hakkında tek kelime etmemek için,zorda kalıncaya dek sustular:icon_whis
Bunlar bilerek yapılmış şeyler,gizlilik anlaşması mı bilinmez,yoksa gercekten iyi anlaşabileceklerinden mi korktular:img-yes: Adamın sevgilisi var anladık,kızın da var belki:img-cool2 bu birbirlerinden birbirlerini ittirerek uzak durmalarını mı gerektirdi?Ki hayata bakışları çok farklı degil bence,insan psikolojisinden biraz anlıyorsam planlı hareketler bunlar,çekimler boyu iyi anlaştıklarına fakat dikkat ettiklerine ,bi de korktukları başlarına gelmesin deyu:img-in_lo basının diline malzeme olmaktansa araları açık diye malzeme olmayı tercih ettiler,ikisinin de karakteri buna müsait:img-pilot
Ama bilmedikleri kaçtıklar,üzerlerine daha çabuk yapıştı:img-pilot
Canlarım, Hp'cilerim....
Kafama takılanlar
1- Mavi nerede hamile kaldı, Banyo yaptıkları gece bir vukuat oldu mu?
2- Çocuklarının adını ne koyacaklar
3- Beni tanıyorlarmıymış??? Cevap vermezlerse ne yapacağımı tahmin ediyorlar mı o anlamda!
4- İmza günü düzenleyeceklermiymiş!
Şimdilik bu kadar bunları bir yerde toplayıp iletmekten bahsetmişsiniz.
Bunun için blog adresimi verebilirim. En azında postlarımız bir yerde toplanabilir. Ordan da yetkililere ulaştırabiliriz.
http://www.dizifilm.com/forum/blog/viewblog.php?userid=57348
Bundan sonra ne için nasıl kampanyalar düzenleriz bilmiyorum ama tüm mücadeleci arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bizi yalnız bırakmayan dizisine sahip çıkanlar hepinizi çok seviyorum...
Not: Eftelya ile şapka yapımını başlıyoruz. 24 Mart buluşmasına gelen herkesi Mavi şapkalarıyla bekliyoruz yalnız maliyeti düşürmek için kartondan yapıp elle boyayacağız. Fikirlerinizi bekliyorum :img-hyste
Çok net olarak söylüyorumki havaalanı son sahne...
Benim niyetim bildiklerimi aktarmaktı kimseye şöyle yada böyle diye empoze etemeye çalıştığım herhangi bir düşüncem yok..Herkes inanmak istediğine inanmakta özgür..Sadece nötr biri olarak benim gözlemlerim sizinkinden farklı olabilir..
Benim bildiğimde havaalanı sahnelerinin önceden çekilmiş olması ama yanlış biliyor olabilirim madem siz bu kadar eminsiniz o zaman bişey diyemiycem.. Birde gözlemler tabii kide farklı olabilir.. Her kişi farklı bir karakter çünkü..
Özet ve resim saati yaklaştıkça kalbim sıkışıyor.Karmaşık olmayan güzel bir özetimiz, mutlu haberler olabileceğini umduğumuz bir fragmanımız var ama beni kandırmaya yetmiyor:icon_sorr Bir kaç saat dışarı çıkayım en iyisi bahr havası iyi gelir belki...gelir mi yoksa bu havalar aşkı çağrıştırır aşkta bana yine onları mı hatırlatır:img-help:
..devam..
Şu geçen sezon bol ratingli dizi vardı ya,çocuklarım olmadan asla:img-polic
Filmin ilk bölümlerinde,doktor adam ,kıza ölçü aldırıyordu,kıza bakışları içini yaktı seyircinin,(benim de):img-in_lo Ayy dediler "o bakıştaki içtenlik ne öyle:img-blush kesin o sahnede birşeyler hissetmediyse başımızı keselim"dedi izleyici camiası.Aylar sonra ortaya çıktı ki ,ikisi birkaç fındık kırmış megeer:img-polic Seyirci haklı mı çıkmış ne?:img-hyste
Üstelik o dizinin ilk sezonunda annem ve kızkardeşim sebebiyle ben de bakıyordum,ayrıca N.İ yi takip te ederim,ne yapıyor nasıl deyu:icon_whis Adamın o sıcak bulunan ,hisli bulunan o bakışı var ya Çınar ın yanından geçemez,onlar birkaç sahne için böyle tepkiler aldılar,bizimkiler her bölümde bir kez daha aşık oluyorlar( dı)birbirlerine:img-blush Orada ki kızın soguklugu da cabası,tepkisizligi de tabii:icon_whis Ha o ödüllü bir oyuncu,Mavi miz degil fark bu:img-yes: Ö.D ,T.E ye gülümserken,bakışırlarken aşk kokuyordu ortalık.:img-blush İsteyen istedigini düşünebilir,ben böyle düşünüyorum,dahası da var da neyse:img-hyste :img-hyste :
Benim kafama takılanlar..
1- Aksağı o tünelden kaçırmak kimin parlak fikriydi..
2- Mavinin babasının akibeti ne oldu..en son yakalandığı haberini aldık..sonrası meçhul..
3- Mahide hanım Dursun amcaya sevabına mı baktı..bu kadının geliri noldu aksak ölünce..yoksa aksak miras falan mı bıraktı ona..
sevgili duar
24 marttaki buluşmada proğram kaça kadar sürecek ona göre dönüş biletimi ayırmam gerek ablam ve kardeşim ist.oturuyorlar onlarla beraber geleceğim bir sakınca yaratırmı?
içimdeki arkadaş boşluğunu dolduran sizleri tanımak ve tanışmak için hayatımda yapmadığım bir şeyi yapıyor olmanın heyecanı içindeyim umarım herşey çok güzel ve özel olur sevgiyle kal
O son sahne UY TE ve ÖD'nin son sahnesi dolayısı ile yaşanan duygusallık UY nin son sahnesi olmasıyla alakalı..ÖD ve TE nin çekimleri daha sonrada devam etmiştir.Dolayısı ile orada TE ve ÖD nin sarılıp vedalaşmalarını gerektirecek bir durum yoktu..Onların vedası Uçaktaki son sahneden sonra . Ve iki iş arkadaşının şyerinden ayrılırken yaşadığı burukluk ve duygusallıktadır...:sad53: :sad53:
Veda sahnesi, evet üçlünün son sahnesi sonrası. Ama soyunup dökünmüşler bu arada, Çınarın elinde tabanca kalmış. UY duygusallığı falan da tamam. Ama o ikisi niye birbirlerine doğal davranmıyorlar konusunu kurcalıyoruz şurada. :img-blush "Uğur Ağbiden ayrılıyoruz, ühhhhüüüü" diye bir sarılsalardı yakışmaz mıydı? :icon_whis
Biz de o zaman burada sarılma ayrıntılarını didiklerdik ne güzel. :img-pilot
Benim kafama takılanlar,,,
1)Ağva 43. bölüm kapı önü: Mağviiiihhhi ben gözlerimi açmadan odana git ve kapınıda kitle demekle ne demek istiyordu Çınar? Ve bu sözlere rağmen Mağvi sözünü dinlemeyip Çınar ı ikinci kez öperek bir cevap mı veriyordu Çınar 'aa düşün düşün düşün bir türlü çıkamıyorum işin içinden :img-hyste
2)43. Ağva.. Eskiden Türk filmelrinde zorla bir kıza sahip olucaksa bir kahraman esas kızımız ilk başta zorlasa bile ne hiktettir ki bir den bire kendini o kahramanın kollarına bırakırdı.. Bizim Mavi miz o kızlardan değil mi? O eski Türk filmelrinde ki kızlar kormuyorlar mıydı? Mağvi ve O kızlar arasında ki bu fark nedir?
3)43 Ağva.. Mağvimiz kapı önündee bu kadar istekli iken birden bire neden korktu..?Bu korkuu gece boyu mu sürdü? Sürdüyse neler yaşadııı? O gece kendi hallerince neler yaşandı?:img-hyste :img-hyste
Veda sahnesi, evet üçlünün son sahnesi sonrası. Ama soyunup dökünmüşler bu arada, Çınarın elinde tabanca kalmış. UY duygusallığı falan da tamam. Ama o ikisi niye birbirlerine doğal davranmıyorlar konusunu kurcalıyoruz şurada. :img-blush "Uğur Ağbiden ayrılıyoruz, ühhhhüüüü" diye bir sarılsalardı yakışmaz mıydı? :icon_whis
Biz de o zaman burada sarılma ayrıntılarını didiklerdik ne güzel. :img-pilot
hayal etmesi bile güzel özlemin kolunun açısı, timuçin in parmakları arasındaki uzaklık, vücütlarının kaçta kaçı birbirine değmiş timuçin acaba o mavi kokusunu özlemde duydu mu?
onlar bi sarılsaydı o basit vedalaşmayı havuz problemine dönüştürüp kesin bi başlık doldururduk.
Özlem ve Timuçin birbirlerine karşı gerçekten birşey hissetseler bunu yaşamaktan korkarlarmıydı..Yada hissettilerde yaşamaktanmı korktular...İkiside kendi başına ülke değiştirmekten çekinmemiş zoru seven insanlarken birşey hissedipde yaşamayacak insanlar değil bence..Kaldı ki magazinde asparagas haberleri bile çıkmadı bu ikili hakkında..
Sanırım diziyi çok kurcaladık ondan kalma alışkanlık bu son sahneyi kurcalamak.Zira 50 bölüm sonunda senaristler bizim kadar didikllemedi karakterlerini..Özlem ve Tim o son sahnenin bu kadar didikleneceğini nerden bilsinler :icon_whis :icon_whis .
AsparagaslArı çıkmaz zira birlikte herhangi bir yere gitmişlikleri yok bu malzeme onlar tarafından verilmiyor..Forumdaki arkadaşlarda görüyor çoğu kez ikisininde belli mekanları var ve oralardalar TE zaten kamera stop der evine yada o belli başlı mekanlarında belli başlı arkadaşlarıyla görüşür...
Siz bu oyuncuları yakinen tanıyorsunuz anladığım kadarıyla, yanılıyor muyum???
İş gereği aynı ortamlarda bulunduğum oluyor :sad53: .
Çok ayrıntıya girmeyelim diyorsunuz anlaşılan! Buralarda benim anlamadığım bir ajan söylentisidir dolaşıp duruyor zaten, iyisi mi kurcalamayalım:icon_whis
Siz bu oyuncuları yakinen tanıyorsunuz anladığım kadarıyla, yanılıyor muyum???
bye Aman kimleri görüyorum efen'im; hoşgeldiniz. bye
* * *
Sevgili isli çıra, burada yaptığımız her şaka, her didikleme sizin ciddiyetinizle ele alınsaydı, sayfa çoktaan kapanırdı. Lütfen kaygılanmayın, biz aklı başında insanlarız. :icon_whis
Öte yandan bunun şakasını bile kaldıramayan arkadaşlarımız hep var, sizin gibi. (Hatta birinin üslubu size çok da benziyordu, kulakları çınlasın.) Barış içinde yaşayıp gittik hep. :img-yes:
Sevgiler size de. bye
bye Aman kimleri görüyorum efen'im; hoşgeldiniz. bye
* * *
Sevgili isli çıra, burada yaptığımız her şaka, her didikleme sizin ciddiyetinizle ele alınsaydı, sayfa çoktaan kapanırdı. Lütfen kaygılanmayın, biz aklı başında insanlarız. :icon_whis
Öte yandan bunun şakasını bile kaldıramayan arkadaşlarımız hep var, sizin gibi. (Hatta birinin üslubu size çok da benziyordu, kulakları çınlasın.) Barış içinde yaşayıp gittik hep. :img-yes:
Sevgiler size de. bye
Hoşbuldum sevgili esss, uzun bir ara verdim ama şimdilik buralardayım. Dizi ve final hakkında uzun uzun düşünürken diğer forum üyelerinin neler düşündüğüne bakarak feyz almaya çalışıyorum..:img-wink:
.......... Lütfen kaygılanmayın, biz aklı başında insanlarız.
Öyle mi sence?? Sen öyle diyorsan.. Ama bana sanki aklımız başımızdaydı da şimdi bir kısmı uçtu gitti gibi geliyor...
Yahu keşke özeti biraz üstü kapalı yazsaymışım..Böylesi kimsenin ilgiisni çekmedi...
Son 15 sn.takılı kalmayın.Ne yaşadılarsa yaşadılar bunu hiç öğrenemeyiz..Çoğu arkadaşımız duygusal yaklaşıp kesin aralarında birşey yaşandı diye yazdı.Kimiside objektif davranıp gördüklerini yazdı..Burada bulunma sebebide biraz inanmak istediğimiz ama aslında var olup olmadığını bilmeidğimiz şeylere olur mühürü bastırmak değilmi...Müdavimleri kesin aralarında birşey var diyecek..Maviciler Özlem kendinden emin davrandı Çınarcılar TİM KENDİNDEN EMİN DAVRANDI DİYECEK..
Şaksını kaldıramıyacğım bir durum olduğunu sanmıyorum.Bilakis konular dahası konu diyelim oldukça bilimsel ele alınmış yani oldukça ciddi irdelenmiş beni bağlayan bir durum yok ben bildiklerimi paylaşmak istedim..:sad53:
:img-wink: Şaka anlayışımız "bilimsel"dir diyelim. Aklımız başımızda ya, o bakımdan. Ama en nihayet şaka. Gerçekten. :img-yes:
(Sevgili uçurtmam, seninle ayrı ilgilenmeyi düşünüyorum. Akıl konusunda yani.)
Gülelim arkadaşlar, hayat kısa, diziler daha kısa! :img-hyste
gülündikeni
20-03-07, 15:26
Özetsiz,resimsiz ve fragmansiz ilk sali gününden tüm HP cilere merhaba
Jilet'in oynadigi reklam filmini hiç görmemistim malum avrupaya yayin yapan kanallar da igrenç callsell reklamlari disinda pek Türk reklamlari çikmaz.Geçen aksam trt de Jilet'in reklaminin sonunu gördüm sete gidiyorum filan diyordu.O sirada kizim:''Anne senin dizi bitmedi mi? ne setine gidiyor bu?Demez mi?''
Ah ah dizime doyamadan bitirenler utansin dedim.
Daha evvelki sayfalara yazmış oldugum,üçüncü bir şahsın,insan psikolojisi çerçevesinde yapılmış objektif tespitlerdir.:img-yes: İki oyuncunun özel hayatları beni fiske ilgilendirmemektedir,filmi seyrederken oyuculuklarına katkısı olabilir gözüyle daha fazla ilgilenmişimdir.Dolayısıyla yazılanlar,neşemizi bulmak,kafamızı dagıtmak içindir.:img-yes:
Hiçbir yazılan tam anlamıyla bilimsel altyapıyla temellendirilemez.Kaldı ki,hepimiz aklı başında insanlarız,T.E ve Ö.D elalemin kadını ve elalemin adamı olmaktan öte degildirler benim için:img-pilot
Yeni dizilerde ,yeni projelerde seyrettigimiz zaman onları,belki daha beter dedikodularla da karşılaşacak olmamız işten degildir:img-yes: ki yaptıkları meslegin en büyük avantajı şöhret halkın sevgisi,en büyük dezavantajı dedikodudur.İkisi de magazinden uzak durarak saglam durmuşlardır benim gözümde:img-wink:
Bizler de hayatlarımızda,ilşikilerimizde aynı yan yollara sapıp,aynı sag gösterip sol vurmalarla oyalamıyor muyuz,kendimizi,bazen meraklı kedileri:icon_whis Aralarında bir his vardır veya yoktur,önemli olan bizim onları Mavi ve Çınar olarak kabul edişimizdir.Kimsenin oyuncuları,karakterlerle karıştırdığı da yoktur,aksini düşünenlerin içi rahat edebilir:good:
Sevgiler...
(Sevgili esss ayrıca sana da katılmaktayım,ince eleştirin sebebiyle:img-pilot
Özlem ve Timuçin birbirlerine karşı gerçekten birşey hissetseler bunu yaşamaktan korkarlarmıydı..Yada hissettilerde yaşamaktanmı korktular...İkiside kendi başına ülke değiştirmekten çekinmemiş zoru seven insanlarken birşey hissedipde yaşamayacak insanlar değil bence..Kaldı ki magazinde asparagas haberleri bile çıkmadı bu ikili hakkında..
Sanırım diziyi çok kurcaladık ondan kalma alışkanlık bu son sahneyi kurcalamak.Zira 50 bölüm sonunda senaristler bizim kadar didikllemedi karakterlerini..Özlem ve Tim o son sahnenin bu kadar didikleneceğini nerden bilsinler :icon_whis :icon_whis .
Çok güzel bir yaklaşım biçimi...Ben de hep Mavi aşktan korkacak kız değil deyip durdum,,didindim forumda,,malum 24no fobisinden sonra.....ama aşktan yada yaşanmasından korkulabilir mi? olur belki,,, başka birçok konuda atak cesur olan insanlar sözkonusu olan aşk olunca dili damağı kuruyup,,heyecandan,,korkudan duraksamalar yaşayabiliyorlar...
şimdi bütün bu yazdıklarıma rağmen de benim şahsi fikrim Özlem'le Tim arasında özel bişeylerin yaşanmamış olduğu....olaya herkes kendi açısından bakıp yorumluyor,,beklentilerini,,fikirlerini katarak sonuç çıkartmaya bakıyor..Bu biraz da yarısı su dolu bardağa bakıp tanımlamak gibi bişey...Çünkü bardağın bize söylediği hiçbirşey yok,,ya da çok şey var....Ben o bardağa bakınca ''aralarında bişey yok,,ikisinin hayatları aşkları çok farklı ...ama çok iyi rol yapabiliyorlar...'' diyorum,, kimisi de bakışmamalarından bile bişeyler çıkartabiliyor...
Sanırım doğrusunu hiçbir zaman öğrenemeyeceğiz.......
Değerli arkadaşş ismini ilk kez duyuyorum şu forumda.. Ya vardın ben görmedim,, Ya da yoktun yeni geldin ve ben de doğal olarak ilk kez görüyorum.. Bizim buralarda bir laf vardır .. Gelene takılırlar ,Kaçla geldin..Bide devam ederiz. 5 expresiyle olmadı 9 uçağıylaa falan..Neyse gelir ya gelen
hoş gelir sefa gelir..
Ben yazını iyice okudum.. Bilen bir havan olduğu hissine kapılıyo insan haliyle.. Böyle çok net yazınca insan düşünmüyo değil hanii gerçekleği..
Şu geldi aklıma,, U.Y için son ama Ö.D T.E için son değil diyorsun ya..
Hani birde havaalanı sahnesi var ..Havalanında T.E de yüzünde her zaman görmediğimiz bir ayrıntı vardı.. Bıyıkları.. Daha gürdü öyle değil mi?..
Daha bi uzatmış.
O sahne yani Havaalanı sahnesi son sahne olması bakımından biraz haklılık payın var gibi. Şimdi o sahneyi önce çekip ardından tekrar bıyıkları kesmiş olabilir mi T.E?
Bir de Villa çekimi kiralanan sürede yapılmıştır. Bu havaalanı sahnesi ya Mavi ile Çınar daha villaya girmeden önce çekildi,,
Ya da dediğin gibi villa çekimleri bitti en son bu havaalanı çekildi.
Arada baya bir zaman geçmesi gerek çünkü villa çekimlerini bırakıp o arada hemen havaalanı çekimi olmazdı...
Bir de o havaalanı sahnesi son sahne olmalıdır ki finali en sona çekmeleri ve gelebilicek tüyolara mahal vermemek için bu sahneyi en sona çekmişde olabilirler. Neysee geçtim ben bu konuyuuu
Peki o zaman sen şimdi az çok biliyorsun ya.. Bu Selocanların, Bünyaminlerin Fulya ablaların sahneleri hangi arada çekildi..
Çok güzel ayarlanmışş,, Selo güneşli bir sabah balık tutuyorr.,
Fulya aplamla Hayri Amcam yağmurlu bir gün Ali yi alıyorr..
Bünyamin ve Leylomlar da kasvetli ne güneşli ne güneşsiz sıradan bir günde çıkıyorlar karşımızaa en ateşlisinden..
Bunlardaa aynı gün çekilmedi heraldee!!!!
Bilgin varken şu Havaalanı çekimleri bitince T.E ile Ö.D nin vedaları nasıldıı. Biliyorsun ya o bakımdan..
Cevaplasandaa bizde şu histerilerimizden kurtulsak
(en azından kendi adıma).. Yoksa şu U.Y ile üçlü vedada daha bir sürü şey düşünücemm.... Açı boy mesafe milimlik porfiller, hocaya izletmeyi düşünüyorum. bilir kişi raporu hazırlatcam nerdeysee.. Biliyorsan koma bizi böyle.. Biz bilgiyee açız.. Öğrenmeyee heveslii ,, meyilli bir forumuzz..
Aydınlat bizii ...
Başlık açılmış 60 tane yorum yazılmış bile! Süper! Ben de aklıma takılan sorulardan bir kaçını sorayım bari. Arşivlenir belki... belki birilerinin gözüne dokunur belki cevapları vardır...
1.Mavi ve Çınar Aksak'ın ölümünü duymuşlar mıydı? Ya da duyduklarında ne yaptılar? Mavi ağladı mı? Çınar yine onu teselli etti mi?
2.Dursun Amca ne kadar yaşadı? Acaba fişi mi çekildi? Eğer öyleyse fişi kim çekti?
3.Arıza ölmeden de bütün bu gelişmeler yaşanamaz mıydı? Mutlu sonun en katmerlisi olurdu hem de... neden mutluluktan korkuldu?
Finaldeki set çekimleri için yorumlar yapılmış bu arada... Süpersiniz arkadaşlar. Bu kadar malzemeye bu kadar sonuç beni hiç şaşırtmadı doğrusu. Benim de aklımdan neler geçiyor bir bilseniz. :) Ama akıllılar işte daha fazla malzeme vermediler bize... Sadece SON sonrası küçük bir avuntu... :img-yes:
İmza: İş görüşmesine gitmiş gelmiş... Giderken "kendimi nasıl ifade ederim"den çok Çınar ve Mavi düşünmüş, dönüşünde de kafası gereksiz cümlelerle dolmuş konsantrasyon sorunu çeken vahim kişilik... :img-help:
İş görüşmesi sonucu durumumun aynası olacaktır. :)
Dün gece konuşulan,daha dogrusu yazışılan etrafımızdaki Çınarlar mevzuuna gelelim:img-wink:
Çınar hayali mi?yoksa Türk kültürüne mi aykırı,kaymak gibi adam Çınar:img-in_lo Evet Mavi nin dik duruşu,kendine güveni Çınar ı daha bir tetikledi,aşkının büyüklügü yenilmezliği daha bir koruyucu karakter haline getirdi Çınar ı:img-yes: Çınar Aylin için de kaymak gibi bir kocaydı,bizim kültürümüzde belki alışık olmadıgımız kadar verici,yardımcı,yumuşak,anlayışlı ,sabırlı,mültefit:img-blush
Degerini bilmeyen Aylin di,iyi ki de bilmemiş:img-hyste Kadınlar hep yorgun,hep zorlanmış,hep dinlenmemiş,hep üstüne basılmış:icon_sorr Kendine güvenen,kendi hayatını tek başına da olsa gayet güzel yürütenler de var tabii,ama kadın bu erkek için yaratılmış,tıpkı erkegin kadına olan acziyeti,ihtiyacı gibi.Veren kadının görmek istedigi nedir?Kendisini sıcacık saracak bir adam,Çınar bu boşlugu dolduracak bir karakterdi,ve yaşayanları da var emin olun.
Ne yazık ki bu tiplerin yaşadıgı hep aynı:Zor,kaprisli,çekilmez kadınlar.Bunlardan kurtulabilirlerse,yeni geleni daha büyük bir kucakla karşılıyorlar,tecrübeyle sabittir,var etrafımda bunlardan.Soyu tükenen tipler bunlar,bulunca dizi karakteri bile olsa peşinden ayrılmamak gereken,mutlulugu yanlarında eşantiyon olarak getiren kişiler:img-blush
Herkese bir Çınar kampanyası,haydii,kapışılıyor bunlaar,bir alan bir daha istiyoor haydiii:img-hyste :img-hyste
blue&
bende Maide teyzemi düşündümm...Aksak giderken bişey bırakmıştır heralde.. En önemlisi ev...Ne yiyip ne içerler bunlar? Gerçi dedem yiyip içemez ama. Maide teyzem de aç gezcek hali yok...Dursun dedemin ilaçları serumuydu temizliğiydi , bakımıydı,, Maide teyzem git gel mezarlığa hangi parayla? ..
Yaz biter kış gelir, bunun kombisi var elekt telefonu suyu var? :icon_whis
Ayrıca Arıza ölmeliydi ki İngiltere mevzusuu gündeme gelmeliydi..
Arıza ölmese sadece MAvi ile Çınar kaçacaklardı..
Başka türlü yarım kalacaktı Mavi.. Varsa MAvi nin mutlulğu yoksa Mavi nin mutlluğuu .. E dizimizde Mavi ye geçilen torpili düşünürsek..:img-hyste
Bir tek Arıza ya 4 can Mavi ile birlikte İngiltereye geldi...
Birde evin boş halinin bize gösterilmesi babında böyle bir şeye ihtiyaç duyulmuştur belki,...Arıza olsaa olmayacaktıı..
Aksak ın da zamanında Mavi ye evin tapusunu vermesi lazım dedğimiz günleri hatırlayıncaa kendisinin bir bedel ödemesi gerekiyorduu.
Nihayetinde ev satıldı yani bir şekildee Mavi adına harcandı...
Diğer dizilerde Son ları düşünüyorum birde ..Hep birileri bir yerlere gider. evler geride bırakılır.. dönülür bakılamaz , bakılır ayrılınamaz,,:icon_sorr
İşte o hesap yaşatılmalıydı ki ,, Arıza ölmelii ve o aile sahipsiz kalmalıydı..
Ama illede Arıza ölmeden bir güzellik düşünselerdi bak ona da hayır demezdim:img-yes:
Başlık açılmış 60 tane yorum yazılmış bile! Süper! Ben de aklıma takılan sorulardan bir kaçını sorayım bari. Arşivlenir belki... belki birilerinin gözüne dokunur belki cevapları vardır...(...)
hyoldas'ın önerisi aklıma yattı benim. Soruları blog'a taşıyıp, çıkan toplama göre belli sorular seçip, yanıtlanması talebinde bulunabiliriz.
İsteyenin bir yüzü kara vermeyen TMC demiş atalarımız.
--İş görüşmesi sonucu için iyi şanslar!-- bye
hırısz polis 51. bölüm özeti
lond ra da aşk başkadır
çınar ve mavi yeni hayatlarında çok mutludur kreştede işler yolunda dır
bünyamin ve leyla evlilik aydönümlerini kutlamaya hazırlanıyorlar dır ama amerikadan gelecek olan kişi onların hayatını etkileyeyecektir
murat sa bir ay sonra hastaneden çıkmış tekrar karakola dönmüştür selonun da yokluğuyla tekrar mavi ve çınarın peşindedir
dursunun durumu değişmemektedir doktorlar mahideden bir karar vermesini isterler onun bu kararı almasında hayatta en sevdiği yardım edecektir
resimler multimedia bölümünde yemni bölüm resimleri
ne yani sizi salı günü özetsiz resimsiz mi bırakacaktık
hyoldas'ın önerisi aklıma yattı benim. Soruları blog'a taşıyıp, çıkan toplama göre belli sorular seçip, yanıtlanması talebinde bulunabiliriz.
İsteyenin bir yüzü kara vermeyen TMC demiş atalarımız.
--İş görüşmesi sonucu için iyi şanslar!-- bye
Çok iyi fikir de,TMC+Senaristler+Yönetmenin fikri yapısından pek emin degilim ben,bunlar herseyi yanlış anlamaya pek meraklılar:img-hyste
Geçen sefer,aşk sahnesi istiyoruz,senaryoyu özenli yazın sapıtmayın dedik,tuttular" biz daha iyisini yapamıyoruz,bitiriyoruz diziyi "dediler:icon_sorr
Şimdi sorularımızı anlayıp yanıtlama becerisi göremiyorum ben pek:img-hyste :img-hyste :img-hyste
..........
1.Mavi ve Çınar Aksak'ın ölümünü duymuşlar mıydı? Ya da duyduklarında ne yaptılar? Mavi ağladı mı? Çınar yine onu teselli etti mi?
............
İmza: İş görüşmesine gitmiş gelmiş...
Nedense Mavi Aksak'ın ölümüne çok üzülmüştür ama ağlamamıştır diye düşünüyorum. Maalesef Mavi'nin duyduğu tüm o minnet ve sadakat duyguları kaçırılma hadisesi ile dibe inmiştir. Aksak tüm sempatisini kaybetmiştir ki çoktan. Kaçırılma dönüm noktasıdır, eğer gerçekleşmeseydi Yakup'un da dediği gibi ikisi evlenmiş ve ülkelerinde bir hayat kuracaklardı. Üzülmüş olsa da eskiden olduğu kadar onu etkilemeyecektir...
Buradaki mesain sona ereceğine göre yeni bir iş arayışına girmen güzel olmuş.:img-wink: Ben de iyi şanslar diliyorum..
Üye olduğum tarih profilimde yazılı umarım merakınız giderilir baktığınız zaman..
Diğer bahsettiğiniz detayları zaten kendinzide sıraladınız sayın dilekçe farklı günlerdir muhakkak.Ben bütün gün dizi setinde olan biri değilim İŞİM gereği bulunduğum günler oldu..
Havaalanı çekimi sonrası olanları yazmışstım zaten umarım birkez daha okursanız anlayacaksınız..
Hislerinziden kurtulmanız için birşey yazmadım..Bu konu yanlış anlaşıldı sanırım..İnsan birşeyi nasıl görmek isterse öyle görür..Ben birebir yaşadıkalrımdan edindiğim izlenimi aktardım kaldıki o sahneyi başa alıp izleme şansımda yok..
Ben kimseye yanlış düşünüyorsunuz demedim çünkü sizin düşüncelerinizde varsayım ve kendi hisleriniz bende kendi hissettiğimi paylaştım..
Sayın İsli Çıra, porfilinizde kayıt gününüzü gördüm, gördüm de yalnız yorumunuza rastlamamıştım ben hiç o bakımdan görmememişim muhabbeti yapmıştımm.. Belki yapmışsındır bilmiyorum bende İŞİM münasebetiyle bazen atlaya atlaya okuduğum oluyoo bir göz geçirip he tamam bu bundan bahsetmiştir deyip geçtiğim yazılar olmadı değil..
Çünkü öyle ki isimleri görüncee bir de gidişatı görünce heee bu arkadaş bunu yazmıştır şu arkadaş şundan bahsetmiştir diyoruz icabındaa ee uzunca zaman burda klavye sallayıncaa... heni direksiyon sallama muhabbeti gibii..
Gelelim son paragrafına. Arkadaşım ben senin bizim için yanlış düşünüyorsunuz muhabbetle ilgili bende evet diyebiliceğim bir izlenim bıraktığından bahsetmedim kii.. Tabi ki kendi hislerinden bahsettin hatta bildiklerini de kattın.
Keşke daha çok yorumlarınız olsaydı da bizde sizle daha çok vakit geçirseydikk.. Havaalanı muhabbetini okumama gerek yok zaten sizinle aynı kanıya varmaya yakınımm..Kii kendime görede bir açıklama bulmuşum,,T.E nin bıyıkları..bu belirgin bir şeyy..
Hıı birde bizim histeriliremiz var hatta parantezle kendi adımaa dedim özelliklee,, yani bu son havalanıı sahnesindee ki vedadan biraz bişeyler öğrenebilirsem T.E ve Ö.D için hayal dünyamdan kendi kendime konuşmaktan ve kendi adıma işime geldiği gibi yorum yapmaktan biraz olsun kendimi soyutlayacağım.. Ha bilelimm nedir nasıl olmuştur bu veda ona göre dimi?:img-yes:
edit: bugün kendi çapımda yazdığım bir şeyde Odun kokusu ve Çıra kokusunu dile getirmiştimm..Bilenler bilirler...:img-hyste İnanın siz daha yazmamıştınız bu yorumlarınızı, neler geçmiş kafamdan,, 5 saat öncesinden Çıra kokusunu hissedip dile getireceğim ve bir süre sonra da sizin isminizle karşılaşacağımı nerden bilecektimm.. Gaye de yok kii hani piyasada çekim de çekim diyeyimm :)
blue&
bende Maide teyzemi düşündümm...Aksak giderken bişey bırakmıştır heralde.. En önemlisi ev...Ne yiyip ne içerler bunlar? Gerçi dedem yiyip içemez ama. Maide teyzem de aç gezcek hali yok...Dursun dedemin ilaçları serumuydu temizliğiydi , bakımıydı,, Maide teyzem git gel mezarlığa hangi parayla? ..
Yaz biter kış gelir, bunun kombisi var elekt telefonu suyu var? :icon_whis
Ayrıca Arıza ölmeliydi ki İngiltere mevzusuu gündeme gelmeliydi..
Arıza ölmese sadece MAvi ile Çınar kaçacaklardı..
Başka türlü yarım kalacaktı Mavi.. Varsa MAvi nin mutlulğu yoksa Mavi nin mutlluğuu .. E dizimizde Mavi ye geçilen torpili düşünürsek..:img-hyste
Bir tek Arıza ya 4 can Mavi ile birlikte İngiltereye geldi...
Birde evin boş halinin bize gösterilmesi babında böyle bir şeye ihtiyaç duyulmuştur belki,...Arıza olsaa olmayacaktıı..
Aksak ın da zamanında Mavi ye evin tapusunu vermesi lazım dedğimiz günleri hatırlayıncaa kendisinin bir bedel ödemesi gerekiyorduu.
Nihayetinde ev satıldı yani bir şekildee Mavi adına harcandı...
Diğer dizilerde Son ları düşünüyorum birde ..Hep birileri bir yerlere gider. evler geride bırakılır.. dönülür bakılamaz , bakılır ayrılınamaz,,:icon_sorr
İşte o hesap yaşatılmalıydı ki ,, Arıza ölmelii ve o aile sahipsiz kalmalıydı..
Ama illede Arıza ölmeden bir güzellik düşünselerdi bak ona da hayır demezdim:img-yes:
Canım dilekçem! Arıza ölmeden de yaşatabilirlerdi bazı noktaları bize... Ki Arıza ölene kadar Mavi yalnız gitmeyi kabullenmişti. Tek amaç heyecanın dozunu artırmaktı sanırım.
Bir de demişsin ya varsa Mavi'nin mutluluğu yoksa Mavi'nin mutluluğu! Haklısın!
Ama her şey Mavi üstüne oynandı dizi boyunca. Mutsuzluk da onda, suç da onda, acı da onda, çaresizlik de onda... Hatta aşk acısını da ekleyelim... Bu anlamda onu doyuracak bir son düşünülmesi normal olmuş. Zaten son zamanlarda Çınar bile Maviydi. Tamam Mavi, Olur Mavi, Sen bilirsin Mavi, Nasıl istersen Mavi... :)
Korkuyorsan yapmayalım Mavi
Onu da alalım Mavi
İstersen banyoya gelirim Mavi
Yemen lazım Mavi
Bunları düşünme Mavi
Başaracağız Mavi
Bitanem Mavi
Güzelim Mavi
Arım Mavi
Balım Mavi...
(Çoğaltılabilir)
Yani varsa Mavi yoksa Mavi şeklinde sonlandırdılar diziyi... Ben de duble mavici olarak memnunum tabi! Maviözlem'e sevgiler... :)
Not: Sevgili esss teşekkürler... Umarım bu boşluğu işe başlayıp full stresle doldurabilirim... :)
Çok iyi fikir de,TMC+Senaristler+Yönetmenin fikri yapısından pek emin degilim ben,bunlar herseyi yanlış anlamaya pek meraklılar:img-hyste
Geçen sefer,aşk sahnesi istiyoruz,senaryoyu özenli yazın sapıtmayın dedik,tuttular" biz daha iyisini yapamıyoruz,bitiriyoruz diziyi "dediler:icon_sorr
Şimdi sorularımızı anlayıp yanıtlama becerisi göremiyorum ben pek:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Kendimizi Taksim anıtına zincirleyip basın açıklaması yaparız biz de!
Canlı yayın canavarı oluruz.
Yazıişleri Müdürlerini makamlarında sıkıştırırız.
Magazin muhabirlerini yalan ihbarlara boğarız; oradan oraya koşuşturmaktan helak olup sözcülüğümüzü yapmaya gönüllü olurlar!
Cihangiri Koruma Geliştirme Derneği kurar, kapı kapı dolaşırız.
Ara Güler'i kaçırır, fidye isteriz. Fidyenin ne olacağı konusunda aramızda anlaşmazlık çıkmaz, değil mi arkadaşlar?
Horoz ölür gözü kampanyada kalır modundaki arsız ama
aklı başında (ısrarlıyım uçurtmamcım, gözlerini devirme!) izleyici...
Nedir yani - sonsuza kadar bu forumda ağlaşamayız, irdeleşemeyiz; kızıyorlar zaten! :sad53:
Nedense Mavi Aksak'ın ölümüne çok üzülmüştür ama ağlamamıştır diye düşünüyorum. Maalesef Mavi'nin duyduğu tüm o minnet ve sadakat duyguları kaçırılma hadisesi ile dibe inmiştir. Aksak tüm sempatisini kaybetmiştir ki çoktan. Kaçırılma dönüm noktasıdır, eğer gerçekleşmeseydi Yakup'un da dediği gibi ikisi evlenmiş ve ülkelerinde bir hayat kuracaklardı. Üzülmüş olsa da eskiden olduğu kadar onu etkilemeyecektir...
Buradaki mesain sona ereceğine göre yeni bir iş arayışına girmen güzel olmuş.:img-wink: Ben de iyi şanslar diliyorum..
Çok teşekkürler uçurtmam... Tam da mevsimin geldi. İzmir'de gökyüzü uçurtmalarla şenlenir bu mevsim. Rengarenk her uçurtma gördüğümde aklıma düşüyorsun! Bilesin... :)
Aksak'ın ölümüne Mavi'nin vereceği tepki konusunda emin değilim. Ben de senin gibi düşünüyordum ama şu veda sonrası Çınar ve Aksak el sıkıştıktan sonra "Hadi gidin artık" diyen Aksak'a bakışlarını unutamıyorum Mavi'nin.
Ayakları dönüp gidemedi. Yüzünde sevgi dolu bir ifade ile gözlerini alamadı Aksaktan. Çınar elini Mavi'nin omzuna atıp çekti kendisine doğru ve Mavi öyle koptu Aksak'tan...
Bu sahne gitmiyor gözlerimin önünden. Söyledikleri ile etkiledi Mavi'yi ve söyledikleri ile Mavi'nin içinde bir korku yarattı Aksak... Mavi ordan ayrılırken Aksak'ın polislerin karşısına dikileceğini ve belki de öleceğini bilerek hissederek gitti. Ve o yüz ifadesi çok şey anlatıyordu.
Bence o an affetmişti Aksak'ı...
Ben öyle hissettim. Ve duyunca çok üzüleceği hatta ağlayabileceği bile geliyor aklıma... Ama nerden bilebilirim ki? Bu cevap da asla alamayacaklarımız arasında eriyip gidecek... :icon_sorr
sevgili safir biz anneler erkek çocuklarımıza çok fazla düştüğümüzden,sahiplendiğimizden,çok fazla koruduğumuzdan ve paylaşamadığımızdan dolayı onları bencil,biraz şımarık,sevgi arsızı,özgüvensiz,hep alan ama vermesini beceremeyen kişiler olarak yetiştiriyoruz tabiki herkes için aynı şey geçerli değil ama çınar gibi karakterlerin azlığının nedeni bu bence enazından kendi çevremde gözlemlediğim durum bu.ama siz gençler sakın ümidinizi kaybetmeyin mutlaka çınarlar vardır etrafınızda belkide farkedemediğiniz yada sahip olupta değerini bilmediğimiz tıpkı benim gibi.benim bir çınarım varmış sevgisini herzaman heryerde çekinmeden gösteren,yaşayan ve yaşatan bunca yıla rağmen hala aşkla bakabilen,beni benden çok düşünen bunu ancak h.p izleyince anlayan ve sahip olduğum insana dışarıdan bakmamı sağlayan ve sizleri bana kazandıran bu eşsiz diziye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.24 martta görüşmek dileğiyle sevgiyle kalın
..........Aksak'ın ölümüne Mavi'nin vereceği tepki konusunda emin değilim. Ben de senin gibi düşünüyordum ama şu veda sonrası Çınar ve Aksak el sıkıştıktan sonra "Hadi gidin artık" diyen Aksak'a bakışlarını unutamıyorum Mavi'nin.
.............
Bence o an affetmişti Aksak'ı.......
Aksak'ı affetti evet, bencede.. Ama gözyaşı dökecek kadar mı? Ondan emin değilim. Kendimizi koyuyoruz ya Mavi'nin yerine, ben olsam ayrılırken gözyaşı dökerdim büyük ihtimalle. Ayrılık sahnesinde nedense elini sıktıktan sonra Mavi'nin son bir kez sarılmasını bekledim. Bunca yıldan sonra en azından onu haketmişti sanırım Aksak.
Sarılma ile gözleri buğulansaydı Mavinin eğer, ben yerlerde sürünürdüm galiba..:icon_cry:
Üff bu dizi, bu forum beni amma da romantik ve duygusal yaptı, yaşlanıyorum..:icon_whis
Not: O, bu,şu derken salıyı atlattık. Perşembe napıcaz???:icon_sorr
blue_çınar
20-03-07, 17:41
perşembe dedinde bugün gördüm perşembe 22.00 a sağır oda konmuş.bunu duyurayım dedim.birden aklıma hp geldide duygulandım be offfff offffff
TİMUÇİN_ÖZLEM
20-03-07, 18:09
Öncelikle yeni sayfamız hayırlı uğurlu olsun.Dizimiz bitti ama bu sayfa yazılacak çok şey var .
Zaten FİNAL net bir son içermiyordu.''Son'' yazısı yazdıktan sonra ''gerisi sizin hayal dünyanıza kalmış'' dediler ve gittiler.Bu terkedişin cabasıda kamera arkası görüntüler oldu.
Acaba;T.E ve Ö.D neden o kadar soğuktular.?Neden vedalaşmadılar.?Aralarında gizli bir etkileşim gerçekleşti mi ? Gibi gibi...(Ve Okuduğum kadarıyla gün boyu bu konu tartısılmıs.)
Not:
Seleğim 51. bölüm özeti için sonsuz teşekkürler.
Anatoliaz'cım 51. bölüm resimleri için sana da sonsuz tşkler.
24 Marttaki buluşmaya gelememek içimi cok acıtıyor.Şimdiden bütün dostlara iyi eğlenceler diliyorum.
Ha unutmadan yoklamayı almaya devam ediyorum.:)
Not: O, bu,şu derken salıyı atlattık. Perşembe napıcaz???:icon_sorr
Başka işim çıkmazsa bir mani olmazsa perşembe tüm gün HP kürü uygulamayı düşünüyorum.Başlarım 1.bölümden gün kaçıncı bölümde biterse artık:icon_sorr
Hp'ye tutunup o günü atlatmaya çalışmak ne kadar akıllıca olacak bilmiyorum ama hiç olmazsa o günü onlarsız geçirmemiş olurum:sad53:
TİMUÇİN_ÖZLEM
20-03-07, 18:16
Başka işim çıkmazsa bir mani olmazsa perşembe tüm gün HP kürü uygulamayı düşünüyorum.Başlarım 1.bölümden gün kaçıncı bölümde biterse artık:icon_sorr
Kartalsu'cum bu fikir ne zamandır aklımdaydı .
1. bölümden itibaren izlemeye yeniden başlayıp forumca bölümleri yorumlayalım.Hem benim gibi forumu geç keşfeden arkadaslar içinde iyi bir telafi olur.
Ee ne dersiniz HP ailesi ??(Cevabınız evetse ;HERŞEYE YENİDEN BASLAMAYA HAZIR MISINIZ ??)
Kartalsu'cum bu fikir ne zamandır aklımdaydı .
1. bölümden itibaren izlemeye yeniden başlayıp forumca bölümleri yorumlayalım.Hem benim gibi forumu geç keşfeden arkadaslar içinde iyi bir telafi olur.
Ee ne dersiniz HP ailesi ??(Cevabınız evetse ;HERŞEYE YENİDEN BASLAMAYA HAZIR MISINIZ ??)
herkes yeni bir başlangıcı hakeder...:img-wink:
sevgiler
Ben hergün belli bir dozda almadan rahat edemiyorum zaten.En beğendiğim sahneleri şöyle bir gezip yer yer kendime eziyet ediyorum.Salıyı atlattık evet.Ama önümüzde asıl perşembe var.
Bu fikre ben katılırım.Her perşembe hp saatinde bir bölüm seyrederek burda en baştan yorumlarımızı yapmak bana iyi bir fikir gibi geldi...Bu acımızı bir nebze azaltırmı ne dersiniz?
Hp'ye tutunup o günü atlatmaya çalışmak ne kadar akıllıca olacak bilmiyorum ama hiç olmazsa o günü onlarsız geçirmemiş olurum:sad53:
hırsız polisi izlemeden bir günüm dahi geçmiyor zaten.
Eğer diğer arkadaşlarında aklına yattıysa çok güzel olur..
Korkuyorsan yapmayalım Mavi
Onu da alalım Mavi
İstersen banyoya gelirim Mavi
Yemen lazım Mavi
Bunları düşünme Mavi
Başaracağız Mavi
Bitanem Mavi
Güzelim Mavi
Arım Mavi
Balım Mavi...
(Çoğaltılabilir)
Yani varsa Mavi yoksa Mavi şeklinde sonlandırdılar diziyi... Ben de duble mavici olarak memnunum tabi! Maviözlem'e sevgiler... :)
Arkadasim, :icon_sorr bugün yine efkar basti beni , dün iyiydim, umutluydum hatta zamanin ilaci erken ugradi bana diye sasirmistim, iyilesiyorum diye zannettim, gözyaslarina herdaim yenik düsmüyordum ilk günlerdeki gibi cünkü, ama yanilmisim, belkide hicbir zaman son bulmayacak bu aci, son bulmasin zaten varsin aci cekeyim, önemli degil yeterki onu animsamadigim bir gün olmasin, efkarliyim yine bugün dünden daha cok...
Varsa Mavi yoksa Mavi...Varsa Mavi yoksa Mavi...bu cümleyi sonsuza kadar yazabilirim, yorulmadan, duraksamadan...hirsiz-polis Mavinin öyküsü idi... Digerleri onun etrafinda dönen mavi disindaki renklerden ibaretti...Mavi, Mavi ahh yazamiyorum blue, yazamiyorum...Onu cok özlüyorum Alev ablacigim, hemde cok...herseyini; gözlerindeki karadenizi özlüyorum, gözbebeklerinde bogulmayi, keci inadini özlüyorum, "kaybol" deyisini özlüyorum, disariyi seyrederken uzaklara dalisini özlüyorum, gecenin en koyusunda beresini takip hizli adimlarla yürüdügü yollari özlüyorum, cocuklara layik gördügü sefkat dolu bakislarini özlüyorum...gülümserken ki hallerini özlüyorum, isil isil parlayan gözlerini, yanagindaki gamzesini özlüyorum...ah ablacigim, bugün cok kötüyüm...onsuz hayatim dönmüyor sanki, zaman durmus...hayat durmus... özlüyorum, özlüyorum, cok özlüyorum...insan bu kadarmi vefasiz olur, ya bir ara bi sor allahaskina...
Arkadaşlar bende geceleri yatmadan her gece hp izliyorum aslında 43.bölüme kadar geldim onu masus izlemiyorum cumartesi d max i bekliyorum sonra izliyeceğim fakat bende kesinlikle size katılırım o zaman perşembe hp saatinde ya da mesela tam 9 da 1.bölümü ma aile izleyelim sonra sitemize gelip yorumlarımıza yorum katalım kesinlikle süper fikir ben yaparım burdayım :happy0064 :happy0064
Sorular soruyoruz ya benim sormak istediğim soruların geneli de forumdaşlarım tarafından sorulduğu için soru sormamıştım ama benim çok merak ettiğim bişey var aslında ve bunu senaristlere sormayı çok isterdim açıkçası..
Merak ettiğim şey MAVİ KOKUSU .. Mavi kokusu olayı nasıl çıktı merakındayım.. Neden derseniz, aslında Çınar zaten Mavi'yi hep koklayarak öperdi eski bölümlerden bu yana.. Defalarca da bu sayfalarda olsun kendi aramızdaki muhabbetlerimizde olsun dile getirilmişti koklayarak öpme mevzuu.. Daha bir inandırıcı olsun diyemi koklaya koklaya öpüyordu TE acaba diye çok sormuşumdur arkadaşlara ya da koklamadan öpse hiç inandırcı değil mi diyecektik.. Neyse uzatmadan kısa keseyim 45. bölüme kadar görsel olarak gördüğümüz koklama mevzu sözsel boyutada taşındı 45. bölümde ve ortaya bir MAVİ KOKUSU çıktı bu bölümde ve devam etti.. Çınar'dan ilk duyduğumda da çok şaşırmıştım... Çünkü defalarca aramızda ve bu sayfalarda konuşulmuştu bu.. İşte bu yüzdende merak ediyorum acaba senaristler bu MAVİ KOKUSU olayını bu kokulu öpücüklerden feyz alarakmı yazdılar.. Yoksa ilerleyen bölümlerde böyle bir repliğin çıkacağını bildiklerinden mi Çınar'a Mavi'yi hep koklaya koklaya öptürdüler..
HP ve forum öncesi kazim koyuncuyu tanimiyordum bile... burda ögrendim ve dinlemeye basladim.. su anda da trans halinde gülbeyaz"i dinliyorum..:img-punk: :klme alin size HP öncesi ve sonrasi..:img-ok:
biz kardeşimle pazarları hp günü yapmıştık ama siz perşembe diyosanız perşembe burdayız.bu forum hiç bir zaman boş kalmayacak arkadaşlar sizlerin saysinde buna inanıyorum.gündemdeki diğer dizilerde bile online ziyaretçi HPnin yarısı kadar bile değil gücümüz ortada:img-yes:
Dmek ki yine baya kalabalık olacağız ne güzel inanmıyacaksınız ama şu an perşembe günü gelsin diye heyecan içindeyim ve beynimi resetledim her şeye en baştan başlıyorum cidden heyecanlı yavvvvv
Merak ettiğim şey MAVİ KOKUSU .. Mavi kokusu olayı nasıl çıktı merakındayım.. Neden derseniz, aslında Çınar zaten Mavi'yi hep koklayarak öperdi eski bölümlerden bu yana.. Defalarca da bu sayfalarda olsun kendi aramızdaki muhabbetlerimizde olsun dile getirilmişti koklayarak öpme mevzuu.. Daha bir inandırıcı olsun diyemi koklaya koklaya öpüyordu TE acaba diye çok sormuşumdur arkadaşlara ya da koklamadan öpse hiç inandırcı değil mi diyecektik.. Neyse uzatmadan kısa keseyim 45. bölüme kadar görsel olarak gördüğümüz koklama mevzu sözsel boyutada taşındı 45. bölümde ve ortaya bir MAVİ KOKUSU çıktı bu bölümde ve devam etti.. Çınar'dan ilk duyduğumda da çok şaşırmıştım... Çünkü defalarca aramızda ve bu sayfalarda konuşulmuştu bu.. İşte bu yüzdende merak ediyorum acaba senaristler bu MAVİ KOKUSU olayını bu kokulu öpücüklerden feyz alarakmı yazdılar.. Yoksa ilerleyen bölümlerde böyle bir repliğin çıkacağını bildiklerinden mi Çınar'a Mavi'yi hep koklaya koklaya öptürdüler..
Ne güzel bir konuya değinmişsin eftelya'cım...Bayılırdım o koklayarak öpme sahnelerine hele birde hapishanedeki görüşmede dile gelince hayran olmuştum.Çınar'ın söyleyiş tarzı - hiç değişmiyor biliyor musun bu mavi kokusu nerede olursan ol aynı - (sanırım böyleydi) Çınar bunu söylerken Mavi'nin sadece yüzü değil gözlerinin içi gülüyordu adeta:img-in_lo Nasılda mahçup ve mutlu bakıyordu Çınar'a, yine yanakları al al olmuştu:img-blush
Sahi ya bende Çınar'a sormak istiyorum "Mavi nasıl kokuyor", tarif etmesini istesem neye benzediği söyler, yoksa bu mavi kokusunun tarifi yok mu, benzersiz ve sadece ona özel mi:img-wink:
kardelen2086
20-03-07, 21:03
hangi gün olursa olsun izleyip yorumlamak varsa ben de katılabilir miyim aranıza? elimden geldiği kadar yorumlarınıza eşlik ederim
Merhaba arkadaşlar, Neydi bugünkü havanın güzelliği kapalı bir yere giremedim. bahar gibi hatta yaz gibiydi.... Çare sokaklarda... Dizinin boşluğunu bu güzel havalar dolduracak....
Bu gün sayfalar şenlenmiş...Daha önce bir kaç kez gördüğüm bir nick bu gün bol bol yazmış. Selamlar sevgili İsli Çıra.... Yoksa benim kafayı bozmak üzere olduğum ajan sen misin????:img-wink:
Ya bu ajanı bulacağım ya da bu yolda ben ajan olacağım.....:img-hyste
Akşam ben de oturdum bilimsel araştırma kıvamındaki, son set görüntüleri irdeleme makalemi siteye ekledim.... Vallah davranış bilimi, psikoloji dallarında eğitimim olmasa da bir kaç kitap okumuşluğum, 33 yıllık hayat,1,5 yıllık HP irdeleme tecrübem ve 10 yıllık da mesleki birikimimle nacizane bir kaç tespit yaptım. Her ne kadar objektif olsam da her objektiflik zaten içinde subjektif olmayı da barındırdığından ne desem yalan....
Bu gün forumda yazılan tüm yazıları okuduktan sonra ,senin hakkını yememeyeyim diye, dayanamayıp ,foruma üye olduktan sonra yazdığın tüm mesajları okudum.... Yani Kim hakkında ne demişsin. TE ye DÖÇ e HP ye bakışın nedir???ÖD ile ilgili daha önce bir tespitin oldu mu??? Yani senin rengin nedir diye öğreneyim dedim...:img-wink: Birbirimizi iyi tanıyalım da ona göre cevap verelim di mi ama????:img-wink:
Burayı düzenli takip edenler bilir benim eşim HP'nin baş düşmanları arasındadır/arasındaydı...
Ama dizi sona yaklaştıktan sonra, sanırım gönül alma amaçlı (ana!!!! bemimkinde de bir parça Çınarlık var galiba....) neler oluyor dizide diye sormaya başladı. Ben de bundan aldığım cesaretle son bölümün havalanı sahnesini izletmeye başladım kendisine (güzel kadınları kaçırmaz da o sebeple gözünü kırpmadan izledi:icon_whis ) Daha sonra da setteki son çekim görüntülerine baktık....
--Ne düşünüyorsun- dedim.
--Ayrılıyorlar diye üzülmüşler -dedi.
--baksana UY ağlıyor, diğerlerinin yüzü gözü kaydı- dedim...
--olabilir -dedi.
sonra
--biz hep yaşıyoruz böyle ayrılıkları iş bitiyor şantiye dağılıyor bir çok çalışan ayrılıyor-dedi...
bunun üzerine ben atladım tabiii...
---Yani siz de böyle ağlaşıyor musunuz ustalardan işçilerden ya da beraber çalıştığınız mimarlardan, kontrollerden ayrılırken--dedim..
--yok canım üzülüyoruz. el sıkışıyoruz ve ayrılıyoruz .--dedi... Doğal doğal yani...:img-yes:
Hayatımızda hiç ayrılık yaşamamış insanlar değiliz. Ayrılık anları neler yaşanır az çok biliyoruz. İnsanlar neden göz göze gelmek istemezler anlayacak yaştayız. Ya da bakmıyormuş gibi yapıp, nasıl görebiliriz?? hepimiz hayatında bir kaç kez denemiştir. Gözbebekleri ne kadar kaydırılırsa görüntü netliği sağlanır?? Bu açıdan ne kadarlık alan görülebilir bu konuda çalışmalar yapmışızdır. Daha önce denememiş olsak da geçen perşembeden beri kesin denemişizdir.
Ortada doğal olmayan bir durum vardı....
ÖD ve TE aşklarını yaşayabilecek cesarette ve olgunlukta insanlar evet kabul ama şartlarını bilmiyoruz.
Canı gönülden isterim ki aşklarını yaşasınlar. Birbirirleriyle olmak zorunda değil....
Şu anki görünen partnerleriyle, umarım birbirlerine deli gibi aşıktırlar... Birbirilerinin gözlerinde eriyorlardır. Ses tonları değişiyordur. Kalp atış hızları artıyordur. Elleri hala birbirlerinin elini tuıtarken terliyordur. Birbirilerine dokunduklarında titriyorlardır....:img-lock:
Kendim için bir şey istiyorsam namerdim... Benim derdim aşkla, görünen köyle....:img-hyste
Sevgiler
TİMUÇİN_ÖZLEM
20-03-07, 21:12
Arkadaslar şöyle yapalım .
Yeniden izlemeye baslayalım diyenler bana ÖM ile ulassın.Çoğunluğu yaklarsak izleyip-yorumlamaya baslarız.
Merhaba arkadaşlar, Neydi bugünkü havanın güzelliği kapalı bir yere giremedim. bahar gibi hatta yaz gibiydi.... Çare sokaklarda... Dizinin boşluğunu bu güzel havalar dolduracak....
Bu gün sayfalar şenlenmiş...Daha önce bir kaç kez gördüğüm bir nick bu gün bol bol yazmış. Selamlar sevgili İsli Çıra.... Yoksa benim kafayı bozmak üzere olduğum ajan sen misin????
Ya bu ajanı bulacağım ya da bu ajan yolunda ben ajan olacağım.....:img-hyste
Akşam ben de oturdum bilimsel araştırma kıvamındaki, son set görüntüleri irdeleme makalemi siteye ekledim.... Vallah davranış bilimi, psikoloji dallarında eğitimim olmasa da bir kaç kitap okumuşluğum, 33 yıllık hayat,1,5 yıllık HP irdeleme tecrübem ve 10 yıllık da mesleki birikimimle nacizane bir kaç tespit yaptım. Her ne kadar objektif olsam da her objektiflik zaten subjektif olmayı da beraberinde getiriyor....
Bu gün forumda yazılan tüm yazıları okuduktan sonra senin hakkını yememeyeyim diye foruma dayanamayıp üye olduktan sonra yazdığın tüm mesajları okudum.... Yani Kim hakkında ne demişsin. TE ye DÖÇ e HP ye bakışın nedir???ÖD ile ilgili daha önce bir tespitin oldu mu??? Yani senin rengin nedir diye öğreneyim dedim...:img-wink: Birbirimizi iyi tanıyalım da ona göre cevap verelim di mi ama????:img-wink:
Benim eşim burayı düzenli takip edenler bilir HP'nin baş düşmanları arasındadır/arasındaydı...
Ama dizi sona yaklaştıktan sonra, sanırım gönül alma amaçlı (ana!!!! bemimkinde de bir parça Çınarlık var galiba....) "" neler oluyor dizi de diye sormaya başladı. Ben de bundan aldığım cesaretle son bölümün havalanı sahnesini izletmeye başladım kendisine (güzel kadınları kaçırmaz da o sebeple gözünü kırpmadan izledi:icon_whis ) Daha sonra da setteki son çekim görüntülerine baktık....
--Ne düşünüyorsun- dedim.
--Ayrılıyorlar diye üzülmüşler -dedi.
--baksana UY ağlıyor, diğerlerinin yüzü gözü kaydı- dedim...
--olabilir -dedi.
sonra
--biz hep yaşıyoruz böyle ayrılıkları iş bitiyor şantiye dağılıyor bir çok çalışan ayrılıyor-dedi...
bunun üzerine ben atladım tabiii...
---Yani siz de böyle ağlaşıyor musunuz ustalardan işçilerden ya da beraber çalıştığınız mimarlardan, kontrollerden ayrılırken--dedim..
--yok canım üzülüyoruz. el sıkışıyoruz ve ayrılıyoruz .--dedi...
Hayatımızda hiç ayrılık yaşamamış insanlar değiliz. Ayrılık anları neler yaşanır az çok biliyoruz. İnsanlar neden göz göze gelmek istemezler az çok anlayacak yaştayız. Ya da bakmıyormuş gibi yapıp, nasıl görebiliriz hepimiz hayatında bir kaç kez denemiştir. Gözbebekleri ne kadar kaydırılırsa görüntü netliği sağlanır bu açıdan ne kadarlık alan görülebilir bu konuda çalışmalar yapmışızdır. Daha önce denememiş olsak da geçen perşembeden beri kesin denemişizdir.
ÖD ve TE aşklarını yaşayabilecek cesarette ve olgunlukta insanlar evet kabul ama şartlarını bilmiyoruz.
Canı gönülden isterim ki aşklarını yaşasınlar. Birbirirleriyle olmak zorunda değil.... Şu anki görünen partnerleriyle, umarım birbirlerine deli gibi aşıktırlar... Birbirilerinin gözlerinde eriyorlardır. Ses tonları değişiyordur. Kalp atış hızları artıyordur. Elleri hala birbirlerinin elini tuıtarken terliyordur. Birbirilerine dokunduklarında titriyorlardır....:img-lock:
Kendim için bir şey istiyorsam namerdim... Benim derdim aşkla, görünen köyle....:img-hyste
Sevgiler
bunu demek istiyoruz ortada normal olmayan bir durum var her açıdan ilk sezondan bu yana bu çift normal değil
veda
set arkası görüntülerini son sahnedn daha çok bekledim ve birbirlerine sarılmış yada sadece uğur yücele sarılmış timle özün hali içimi yaktı
bölüm boyunca ağlamadım o sahnede ağladım hemen dikkatle hareketleri inceledim çünkü ben hder zaman söylüyorum sitede özlemciler var timciler var ama ben tim ve özcüyüm ne yalan sölüyüm bir sarılma tokalaşma hiç olmazsa birbirlerine bir bakış bekledim ama yoktu normal olan bu değildi son sahne değil demişsiniz değilse neden en azından bakışmadılar timuçin özleme baktı sonrasında kafasını çekiş yüzünden derin bir offfffffff okunuyodu özlem se hiç çevirmedi başını ama gözleri doluydu parlıyodu yaşlar tim hala öze göz ucuyla bakıyo yanından gidiyordu öz o giderke kafasını çevirdi neden acaba ve kamera uğur yücele döndü
maa bizim aklımız timle özdeydi
tim in üzüntüsü gazetecilerinde dikkatini çekmişti gazeteci o gün yapılan röportajda çok üzüldünüz dedi ama bunu niye uğur yücele sormadı
abartıyo muyum görmek istediğim gibi mi görüyom ama ortada normal olmayan şeyler var
Merhaba arkadaşlar,
Buluşmayla ilgili son bilgileri gönderiyorum.
24 MART FİNAL BULUŞMASINA GELECEKLER
Elmass, 20fil35, zinednah, lighttez, second, ehlocan, jalem missp, sondakika, FarAndAWay, meline, demetarss, ucurtmam, duar, nilnisa, HASRETTTTTT, RODYA, sycamore, esss, hyoldaş, Deep_Purple, zanaitta, ynur, scale, mim, zeytine-35, bora.aslı, dilekçe, eftelya61, alvarato, cerenim,1POYRAZ, kaporta, alevalev_25, as76, bujumuju, potelek, Ozi75,satranc
Mekan: SON VAPUR (ismi de bize pek uydu )
Adres: Muallim Naci Cad. No:6/A Ortaköy/İST. (Ortaköy, Deriden mağazası'nın sırasında, Sarıyer yönüne doğru, bu mağazadan 20 metre ileride)
Saat:10.00
Fiyat: Açık büfe kahvaltı herşey dahil 25.00.YTL.
bölüm boyunca ağlamadım o sahnede ağladım hemen dikkatle hareketleri inceledim çünkü ben hder zaman söylüyorum sitede özlemciler var timciler var ama ben tim ve özcüyüm ne yalan sölüyüm bir sarılma tokalaşma hiç olmazsa birbirlerine bir bakış bekledim ama yoktu normal olan bu değildi son sahne değil demişsiniz değilse neden en azından bakışmadılar timuçin özleme baktı sonrasında kafasını çekiş yüzünden derin bir offfffffff okunuyodu özlem se hiç çevirmedi başını ama gözleri doluydu parlıyodu yaşlar tim hala öze göz ucuyla bakıyo yanından gidiyordu öz o giderke kafasını çevirdi neden acaba ve kamera uğur yücele döndü
maa bizim aklımız timle özdeydi
tim in üzüntüsü gazetecilerinde dikkatini çekmişti gazeteci o gün yapılan röportajda çok üzüldünüz dedi ama bunu niye uğur yücele sormadı
abartıyo muyum görmek istediğim gibi mi görüyom ama ortada normal olmayan şeyler var
abartmıyorsun canım..bu bir çoğumuzun ortak fikri..bir duygu patlamasına engel olma çabasımı bilemem ama doğru bu çift başından beri normal değil..hepimiz aşkı biliyoruz az çok..aşık insan bakışını da...bunu tam olarak yakaladığımız için bu diziye bağlandık..ama o sahne son sahne değil bence..çünkü kelebek ekindeki resimlerde UY beyaz gömlekli ve ikisini de yanına almış..
bilemiyorum niye baştan beri proglamlara çıkmadılar birlikte röportaj vermediler 32. günde siz de gördünüz ufak bir soruya ne diyeceklerini bilemediler aşk var mı bilmem de bişiyler hissettikleri belli ama bu sahneni oynarsın sonra vazgeçersin hissi değil
zeytine-35
20-03-07, 22:30
Merhaba arkadaşlar,
Buluşmayla ilgili son bilgileri gönderiyorum.
24 MART FİNAL BULUŞMASINA GELECEKLER
Elmass, 20fil35, zinednah, lighttez, second, ehlocan, jalem missp, sondakika, FarAndAWay, meline, demetarss, ucurtmam, duar, nilnisa, HASRETTTTTT, RODYA, sycamore, esss, hyoldaş, Deep_Purple, zanaitta, ynur, scale, mim, zeytine-35, bora.aslı, dilekçe, eftelya61, alvarato, cerenim,1POYRAZ, kaporta, alevalev_25, as76, bujumuju, potelek, Ozi75,satranc
Mekan: SON VAPUR (ismi de bize pek uydu )
Adres: Muallim Naci Cad. No:6/A Ortaköy/İST. (Ortaköy, Deriden mağazası'nın sırasında, Sarıyer yönüne doğru, bu mağazadan 20 metre ileride)
Saat:10.00
Fiyat: Açık büfe kahvaltı herşey dahil 25.00.YTL.
forumu sanaldan çıkarıp hayata geçireceğiz şimdiden heyecanlanıyorum.
not :bluecum hadi bak o kadar reklam yaptım:img-tomat
duar:Canı gönülden isterim ki aşklarını yaşasınlar. Birbirirleriyle olmak zorunda değil....
Şu anki görünen partnerleriyle, umarım birbirlerine deli gibi aşıktırlar... Birbirilerinin gözlerinde eriyorlardır. Ses tonları değişiyordur. Kalp atış hızları artıyordur. Elleri hala birbirlerinin elini tuıtarken terliyordur. Birbirilerine dokunduklarında titriyorlardır....
Kendim için bir şey istiyorsam namerdim... Benim derdim aşkla, görünen köyle....
Sevgiler
:happy0064 Alkışlıyorum duar'ım. Başka ne isteyelim? "Var bir bildiğimiz" dayanaklı haber mi yorum mu olduğu belirsiz cümlelerden sıkıldım şahsen. Bizimki yormak ve araştırmaksa onlarınki ne oluyor? Gerçekse, niye üstü bunca kapalı? :img-help:
bilemiyorum niye baştan beri proglamlara çıkmadılar birlikte röportaj vermediler 32. günde siz de gördünüz ufak bir soruya ne diyeceklerini bilemediler aşk var mı bilmem de bişiyler hissettikleri belli ama bu sahneni oynarsın sonra vazgeçersin hissi değil
bugün hep aklımı okudun selek90 ..valla ne diyim bilemem ki sadece 30 yıllık hayat tecrübemle düşündüğümde diyorum ki..milyonları etkileyip, eritip, çıldırtan bir kadın ve bir erkek birbirleri için bittiğinde tokalaşıp, sarılmayacak kadar da profesyonel olamaz..olamaz...olamaz..tabi ki onların özeli..herkes sevdiğiyle olmayı hak eder..varsa sevdikleri başka birleri umarım mutlu olurlar.(olabilirler- olmayı başarırlar diyorum)
denedim şöyle bi bakayım vakit geçsin dedim sıkıntıdan ne yapacağımı bilemedim bir iki diziye şöyle bi göz attım olmuyor olmuyor hiç biri beni etkilemiyor daha doğrusu kesmiyor yavan kalıyor en can alıcı sahneleri bile zaten geçen perşembe dizi konusunda jübilemi yaptım demiştim ama bu düşüncemde ne kadar haklı olduğumu birkez daha anladım televizyon ve dizi manyağı bi çocukluk geçirmiştim geçmişte yıllar sonra hp ile sanki o dizi manyağı çocuk yeniden canlanmıştı şimdi tövbe ediyor dizi izlemeye ne yapsam bilmemki
denedim şöyle bi bakayım vakit geçsin dedim sıkıntıdan ne yapacağımı bilemedim bir iki diziye şöyle bi göz attım olmuyor olmuyor hiç biri beni etkilemiyor daha doğrusu kesmiyor yavan kalıyor en can alıcı sahneleri bile zaten geçen perşembe dizi konusunda jübilemi yaptım demiştim ama bu düşüncemde ne kadar haklı olduğumu birkez daha anladım televizyon ve dizi manyağı bi çocukluk geçirmiştim geçmişte yıllar sonra hp ile sanki o dizi manyağı çocuk yeniden canlanmıştı şimdi tövbe ediyor dizi izlemeye ne yapsam bilmemki
Çok haklısın.Sanırım bu hp izleyicilerinin ortak sorunu.Bende hpnin bitmesiyle ne seyretsem derdine düşenlerdenim.Ama yok bulamıyorum.Dediğin gibi çok yavan kalıyor.Çok boş geliyor.Ne onların bakışlarını,ne gülüşlerini,ne masumiyetlerini,ne sadeliklerini hiçbirşeylerini başka dizilerde bulamıyorum.Olmuyor...
Arkadaşlar dizimiz iyi ki bitmiş. Sonsuz bir huzur içindeyim....
Sevgili meline , bizim dizinin yapımcısı olduğu bol reytingli dizinin bu akşam ki bölümünü izleyemeyeceğini söyleyince, bana da kayıt yapmak düştü...
Daha önce bir iki bölümünü izlediğim bu meşhur diziyi digitürkten kaydettiğim için kanal değiştiremedim ve televizyonu kapatamadım. Ara ara bakmak durumunda kaldım. Tam dizi bitti kayıt işlemini durduracaktım ki, fragman verirler diye biraz daha bekledim ve fragman verildi. Parça parça görüntüler . Ne olacak acaba diye kopuk görüntüleri izledim ve sonra bu dizinin müptelalarının bu fragmanı didiklemek için ne kadar çok uğraşacaklarını, gece uykularının kaçacağını, hatta yataklarından kalkıp akıllarına gelenleri siteye yazmaya çalışacaklarını, en nihayetinde tahminlerinin yarısının tutmayacağını düşündükçe , Öyle rahatladım ki anlatamam....
Hiç böyle dertlerim yok. Hiç bir dizinin fragmanı ve özetini beklemiyorum. Yaşasın bağımsızlık.:sad53:
Olumlu yanından bakın arkadaşlar.... elimizde stresle didiklenecek bir fragman yok. :img-hyste
zeytine-35
21-03-07, 00:09
Sevgili meline , bizim dizinin yapımcısı olduğu bol reytingli dizinin bu akşam ki bölümünü izleyemeyeceğini söyleyince, bana da kayıt yapmak düştü...
Daha önce bir iki bölümünü izlediğim bu meşhur diziyi digitürkten kaydettiğim için kanal değiştiremedim ve televizyonu kapatamadım. Ara ara bakmak durumunda kaldım. Tam dizi bitti kayıt işlemini durduracaktım ki, fragman verirler diye biraz daha bekledim ve fragman verildi. Parça parça görüntüler . Ne olacak acaba diye kopuk görüntüleri izledim ve sonra bu dizinin müptelalarının bu fragmanı didiklemek için ne kadar çok uğraşacaklarını, gece uykularının kaçacağını, hatta yataklarından kalkıp akıllarına gelenleri siteye yazmaya çalışacaklarını, en nihayetinde tahminlerinin yarısının tutmayacağını düşündükçe , Öyle rahatladım ki anlatamam....
Hiç böyle dertlerim yok. Hiç bir dizinin fragmanı ve özetini beklemiyorum. Yaşasın bağımsızlık.:sad53:
Olumlu yanından bakın arkadaşlar.... elimizde stresle didiklenecek bir fragman yok. :img-hyste
çok yaşa duar aynen benim yaşadıklarımı anlatmışsın
benimde buraya geliş nedenim yaşadığım durumun absürtlüğünü yazmaktı
tek farkla ben fragmanı altta görünce eski alışkanlık anında didiklemeye başladım esas kız ağlayarak merdivenleri çıkınca neresiydi neydi derken buldum kendimi sonrası derin bir hayalkırıklığı 70-80.bölümmleri oynayan dizileri görünce içim sızlıyor.
evet hiçbir dizinin özetini fragmanını beklemiyorum ama bu boşluk hisside dolacak gibi değil
çok yaşa duar aynen benim yaşadıklarımı anlatmışsın
benimde buraya geliş nedenim yaşadığım durumun absürtlüğünü yazmaktı
tek farkla ben fragmanı altta görünce eski alışkanlık anında didiklemeye başladım esas kız ağlayarak merdivenleri çıkınca neresiydi neydi derken buldum kendimi sonrası derin bir hayalkırıklığı 70-80.bölümmleri oynayan dizileri görünce içim sızlıyor.
evet hiçbir dizinin özetini fragmanını beklemiyorum ama bu boşluk hisside dolacak gibi değil
Ben bugün kendime bir güzellik yaptım o masal görüntüsü altında saçmalıkları gözümüze sokan diziyi izlemedim ve sinemaya gittim... :img-wink:
Bir zamanlar Tim'in oynayacağı hayallerini kurduğumuz Mutluluk'u izledim.
Kitabını okumuştum filmini de gördüm. Kafam dağıldı biraz. Biraz başka ufuklara daldı gözlerim. :img-yes:
Ama eve geldiğimde de yine yeniden kendimi burda buldum. İşte bu boşluğu doldurmak için o bu şu değilde sanırım sadece zamana ihtiyacımız var. Geçici çareler hep naçar kalacak... Zamanla atlatacağız, dolduracağız o ıssız boşluğu... :icon_sorr
Fragman didiklemeye gelince... Sinemada gösterim öncesi yayınlanan fragmanı didiklemeye çalıştığımı farkettim ben de... :) Hatta eşime dönüp, "ne biçim fragman bu çok karışık" dediğimi hatırlıyorum. Velhasıl ne kadar kaçsan da HP bağımlılıkları bir yerden patlak veriyor.
"HP şişede durduğu gibi durmuyor" anlayacağınız! Sarhoşluğu beter oluyor ertesi gün ise süründürüyor.
Kanımızdan arınması da yavaş yavaş zamanla olacak! Ben bekliyorum... İçimi döke döke arınacağım günü bekliyorum... :icon_sorr
Ha unutmadan Mutluluk'a gidin! Kitabı okuyanlar sonunda bir boşluk hissettiyse ki ben hissetmiştim, film de tamamlanıyorsunuz.
Evet duarcım bende sana katılıyorum artık özgürüz:happy0064 :happy0064 Allahım bunları benmi diyorum.hepsi koca bi yalaaaaaaaaaaaaaan ben onları çok kıskanıyorum içimden ağlamak geliyor.Ben fragman ne zaman yayınlanacak diye kanal değiştirmeden beklemek en ufak ayrıntıyı kaçırmamak istiyorum.İstiyorum ki çınar kıvırcık saçlı kızının geliceğini öğrenince ne yapıcak mavisine nasıl sarılıcak ben bunları izlemek istiyorum ama:bilmim :bilmim yok işte ben onlardan kurtulmak istemiyorum ben perşembe akşamlarına tutsak olmak istiyorum ama artık bitti bunuda biliyorum:sad53: :sad53: :sad53:
Yazdıklarınızı okuyunca rahatlar gibi oluyorum evet özet yok fragman yok kafamı kurcalayacak bir şey yok diyorum ama sonra bir dalıyorum ki kurtarabilene aşk olsun gözümü kapatınca hep Mavi Çınar sahneleri ve replikleri ben kurtulamıyorum bir türlü ve hep devam etseydi neler olur diye hayal kuruyorumdaha öncede tutku ile izlediğim dizim olmuştu(BİM) ama onu hep masal olarak görüp masal tadında bırakıp bir iki günde sorunu çözmüştüm kafamda ama HP öyle değil bana gerçek gibi geliyor ve açıkçası ondan kurtulmak istemiyorum
Benide çekip çıkarın düştüğüm şu çukurdan.. Biliyorum kelin ilacı olsa başına sürer diyeceksiniz ama bu sabah çok kötüyüm ben.. Geçen haftadan bu yana neredeyse hiç açmadığım Kanal D'yi bu sabah ne hikmetse açmışım.. Yarım Elma diye bir dizi vardı ve reklama girdi bende merakla (uyku sersemliğim de vardı sanırım) fragmanı beklemeye başladım.. İlk önve perşembe günü olan filmi verdiler ve nasıl olsa verecekler diye ben HP'nin fragmanını bekliyorum:sad53: kalbim nasıl hızlı çarpıyordu ve peşinden başka bir dizinin fragmanı perşembe saat 22.00'de diye verilince ayakta duramadım.. İdrak etmekte zorlandım.. İnanın oturmak zorunda kaldım çünkü bacaklarımın bir süre tutmadığını hissettim:icon_sorr.. Yüzleşmek istemediğim gerçekler çok acı bir şekilde yüzüme çarptı yine sabah:icon_sorr
Canı gönülden isterim ki aşklarını yaşasınlar. Birbirirleriyle olmak zorunda değil....
Şu anki görünen partnerleriyle, umarım birbirlerine deli gibi aşıktırlar... Birbirilerinin gözlerinde eriyorlardır. Ses tonları değişiyordur. Kalp atış hızları artıyordur. Elleri hala birbirlerinin elini tuıtarken terliyordur. Birbirilerine dokunduklarında titriyorlardır....:img-lock:
Sevgiler
Hani bir söz vardır insan yakından bakınca burnunun ucunu göremez oyüzden geriye çekilip kendimize uzaktan bakmalıyız gibi şimdi biz uzaktan baktığımız için daha iyi görüyoruz değil mi?:img-wink: yoksa biz görmek istediğimizi harmanlayıp olmasını istediğimiz şeklemi getiriyoruz işte ben bunu çözemedim!:img-pilot
Benide çekip çıkarın düştüğüm şu çukurdan.. Biliyorum kelin ilacı olsa başına sürer diyeceksiniz ama bu sabah çok kötüyüm ben.. Geçen haftadan bu yana neredeyse hiç açmadığım Kanal D'yi bu sabah ne hikmetse açmışım.. Yarım Elma diye bir dizi vardı ve reklama girdi bende merakla (uyku sersemliğim de vardı sanırım) fragmanı beklemeye başladım.. İlk önve perşembe günü olan filmi verdiler ve nasıl olsa verecekler diye ben HP'nin fragmanını bekliyorum:sad53: kalbim nasıl hızlı çarpıyordu ve peşinden başka bir dizinin fragmanı perşembe saat 22.00'de diye verilince ayakta duramadım.. İdrak etmekte zorlandım.. İnanın oturmak zorunda kaldım çünkü bacaklarımın bir süre tutmadığını hissettim:icon_sorr.. Yüzleşmek istemediğim gerçekler çok acı bir şekilde yüzüme çarptı yine sabah:icon_sorr
evet bende aynı duyguları yaşıyorum. kurtulmak istiyorum ama öyle zor ki ..bu :icon_sorr sayfalara girerken bile gözlerim doluyor. ben bırakmak istememiştim ki onları !nasıl alışacağım bilemiyorum
aklıma birden ÜMİT BESENİN şarkısının sözleri geldiiiiii
Alışmak sevmekten
Daha zor geliyor
Alışmak bir yara
Bağrımda kanıyor
Sen yoksun kollarım
Boşluğu sarıyor
Alıştım birtanem alıştım sana
artık tek isteğim bir an önce başka projelerle karşımıza çıkmaları ikisi bir arada çok zor amaaaaaa!!!!!!
Canım arkadaşım öncelikle kayıt için çok teşekkür ederim..bir ara senden alırım cd'yi izlerim.........ne zaman mı???? fark etmez,,,ne zaman olursa...... ama izleyemediğim bir HP bölümü olsaydı,,bu sabah işten önce sana uğramış,,cd'yi almış,,hatta çoktan izlemiş olurdum,,buraya yetişip yorumlara katılmıştım bile...........
Benim durumum budur işte arkadaşlar,,,yine eski günlerime döndüm,,HP öncesi günlerime,,normale yani....
Parça pinçik diyorsun,,ben o fragmanı yakaladım dün,,ve diyebilirim ki bende yarattığı heyecan sıfırdan 1 çeyrek fazladır...
Yani HP dışında bir fragmanın beni o deli hallere sokabileceğini sanmıyorum bir daha....izlemekse izliyorum işte....Birden sıfır doza indirmeyeyim,,,yavaş yavaş bırakayım istiyorum..........
Ara ara da ben dizimi özledim ,,ben dizimi özledim diye gıdaklıyorum işte etrafta,,,,
Alın size bir HP'den sonra vakası.......
Benide çekip çıkarın düştüğüm şu çukurdan..
O çukurdan çıkmak henüz mümkün değil sevgili eftelya:icon_sorr
Bir süre daha debeleneceğiz orada, tırnaklarımızla toprağa tutnup çıkmaya çalışacağız, her seferinde ellerimiz kayacak yeniden aşağıya düşeceğiz, sonra birbirimize tutunup çıkmayı başarırız diye düşünüyorum ama biliyorum ki sık sık bir ayağımız düşecek o çukura tamamen çıkamayacağız:icon_sorr zaten ben tamamen çıkmak istemiyorum...
Nasıl bir beddua ediyorum anlatamam sağır odayı koymuşlar Perşembeye.. yeni dizililer çıkıyor ki Gökhanım Tepem derdim.. sevinemedim bile.. beter olsun Kanal D .. beter bocek sinemelarda....
çukurun karakökü nedir canım..??
problemi çözmeye başlasak mı ne..? :)
sevgilerimle canlarım güzel bir gün diliyorum.. öpüldünüz...
bazan bir bakiyorum mavi gibi konusmusum.okuldan sonra hic kosmamistim.artik kosmayada basladim.onun o sahilde kosusu bana hep sonsuz bir özgurluk hissi vermistir.unuttugum cogu seyi hatirladim onlarla beraber.hp ilk bölumunden itiberen siradan bir dizi degildi benim icin.dogrusu bu kadar etkilenecegimide dusunmemistim.yaklasik 2 ay önce sona dogru gittigini ögrenince daha bir sarildim hp ye.kaybedecegini anlayinca daha degerli oluyomus... bittigi icin uzgunmuyum bilemiyorum.mutlaka bittecekti bir gun.kesin bildigim sey mutlu sonla bitmesi beni cooook MUTLU etti.o gece yuzumde bir gulumsemeyle uyudum.hatirladikca hala tebessum ediyorum.
Hani bir söz vardır insan yakından bakınca burnunun ucunu göremez oyüzden geriye çekilip kendimize uzaktan bakmalıyız gibi şimdi biz uzaktan baktığımız için daha iyi görüyoruz değil mi?:img-wink: yoksa biz görmek istediğimizi harmanlayıp olmasını istediğimiz şeklemi getiriyoruz işte ben bunu çözemedim!:img-pilot
Şimdi biz gönül gözüyle bakıyoruz scalecim. Gönül gözü de neler istiyor say say bitmez... Sayfalar aşınır. :icon_whis
Ama şimdiye kadar bu yaptığına iş gözüyle bakan burnunun ucundakini güzelliği, farklılığı görmeyenin de elbet uzaktan bakma şansı olacaktır.
O zaman ne düşünür nasıl değerlendirir durumu, beklemek ve görmek lazım... :img-yes:
Onlar için de HP Öncesi ve HP sonrası olacaktır. Bundan eminim! :)
çukurun karekökü: Mavi'nin beresindeki ilmeklerin 4'te 1'i
tanjat açısı: Mavi'nin evinin önündeki merdivenle, köşe arasındaki açıya eşittir.
Başka bilgi istersen yardımcı olurum.
ayrıca formül konusunda epey bir zorlanma yaşayacağımız kesin
çukurun çember olduğunuda varsayarsak bide çapını versen tam olacak.ama ne kadar veri versende çözülecek gibi değil.
tek çözüm yolu:bkz aksak ın tünelden çıkış şekli
siz isteyin verileri ben vereyim :img-help:
ama dediğin gibi burdan çıkış yok. ne kadar uğraşsak ta
en iyisi dediğin gibi Aksak'ı tünelden çıkaran senaristimizden bir yardım isteyelim. gerçi biz Aksak kadar şanslı değiliz :sad53:
bizi en kör kuyularda en çıkmaz sokaklarda bıraktılar.
benim peşimdende çınar takip etse ben düz duvara bile tırmanırım ya neyse.
ee çınar korkusu kolay mı
çukurun karekökü: Mavi'nin beresindeki ilmeklerin 4'te 1'i
tanjat açısı: Mavi'nin evinin önündeki merdivenle, köşe arasındaki açıya eşittir.
Başka bilgi istersen yardımcı olurum.
ayrıca formül konusunda epey bir zorlanma yaşayacağımız kesin
yok yaww bu çap beni aşar.. en iyisi depreple yaşama seti alayım ben buda ona eşdeğer....
gerçi bir denesem nasıl olur..??
tanjat X cotanjat = evin yolu.. yok yok ben çaktım hocamm...
otur sıfır.....:img-hyste
HP Öncesini hatırlamıyorum demiştim vaktiyle..
Artık hatırladım biliyor musunuz,
Ruhsuz, birbirinin aynı günler
Beklenti yok,
Heyecan yok,
Yere göğe sığamamak yok
Perşembeleri program yapmak isteyenelere “üzgünüm o gece benim” demek yok
Bahaneler yaratıp Boğaz’a inme isteği yok
Boğaz ve Hisar’ı seviyorum ama öylesine derin bir anlamı yok,
Çekimler var mı diye meraklanıp, set mekanlarında tur atmak yok..
Aşıkmışım hissi yok,
Kelebekler yok,
Olmadık bir anda aklıma gelen bir sahneyi düşünüp kendi kendine gülümsemek yok..
Yok oğlu yok..
Cumartesi’yi bekliyorum, belki semptomlarım azalabilir bir süre daha ama foruma girmenin de çaresizliği körüklediğini farkettim. Bu sebeple kısa bir süre sonra ben de buralara veda etmeye karar verdim..
Sevgiler..
Not: Avatarımı ilk aşık olduğum dizi ve dizi kahramanın olduğu resmi koydum, en azından bu günlük:img-wink:
aslında çok azimli görmüştüm seni
zaten olayın amacı gerçekleşmiş sayılır.
HP sonrası, izleyicide azim, hırs, dikkat, çaba gibi duygular artmıştır.
HP sonrası, izleyici hiç olmadık yerde, hiç beklenmedik davranışları sergiler.
HP sonrası, izleyici için çoğu kelimeler, artık Türk Dil Kurumu Sözlüğünden öte anlamlar içerir.
Aslında hala istekliyim de hocam vizelerden vakit bulamıyorum.. tam diyorum unutuyorsun Nazo artık gündeliğe döneceksin BİM gibi depresyona girmek yok.. ama olmuyor…
Pat hoca soruyor..
Anlat bakayım Nazo’cum…( hocanın ağzına da ne yakışıyor Nazo’cum demek.. Brett Pitt gibi adam vesselam..)
Söyle bakalım.. Çınar kaçıncı bölümde delici bir bakış ve başını 90 derecelik açıyla eğerek kelepçe takıyor sevdiğinin koluna.. aha buyur buradan yak.. hocam etmeyin eylemeyin diyorum ben anlamam anlat diye tepiniyor.. hayır parkelere yazık bu ülke o kadar zengin değil ki..??
Dimi ama… neyse cevap veriyorum… 16. bölümdür hocam aman örtmenim… eteklerimden tutup selamlıyorum hocayı ve yerime hülyalı halde geçiyorum… 100 almışım oleyyy oleyy oleyyy :good: :good: :good:
Beklenti yok,
Heyecan yok,
Yere göğe sığamamak yok
Aşıkmışım hissi yok,
Kelebekler yok,
Olmadık bir anda aklıma gelen bir sahneyi düşünüp kendi kendine gülümsemek yok..
Yok oğlu yok..
Cumartesi’yi bekliyorum, belki semptomlarım azalabilir bir süre daha ama foruma girmenin de çaresizliği körüklediğini farkettim. Bu sebeple kısa bir süre sonra ben de buralara veda etmeye karar verdim..
Sevgiler..
Not: Avatarımı ilk aşık olduğum dizi ve dizi kahramanın olduğu resmi koydum, en azından bu günlük:img-wink:
Ama siz böyle yazarsanız ben nasıl o kuyudan çıkarım ya da sizlerden yardım isterim.. Peki biz birbirimize hani destek olup çıkacaktık bu dipsiz, karanlık kuyudan bana öyle demiş öyle söz vermiştiniz.. Ne demek kısa bir süre sonra buralara veda edecem.. Olmaz, olamaz bu eftelya kardeşiniz buna hiç dayanamaz.. Nolur yaa nolurr:sad53: Ben denedim forumu bırakırsam olur dedim yapamadım birkaç saat dayanabildim sadece ama sizler giderseniz benim burada tek başıma olmam neyi değiştirir ki.. Kuyunun içi karardıkça kararır:icon_sorr azıcıkta olsa içine sızan ışıkta kaybolur:sad53:
Artık hemen herkesin hangi sahne hangi replik hangi oyuncu hakkında ne düşündüğünü az çok biliyorum..Sezon finalinde eski bölümler tekrar irdelendi..Bunca bölüm içinde diidklenmeyen tek bölüm sanırım final..Onunda sebebi o son görüntüler..Benim o sahneler hakkında belli bir düşüncem oluşmadı hergeçn gün başka bir yorum getiriliyor oda olabilir buda olabilir diyorum ama kendi fikrim oluşmadı havada kaldı o sahneler benim için..Neyse sadede geleyim demem o ki sanırım artık bu sayfalarda çok da yazacak birşeyim kalmamış..Belki başka sayfalarda yine denk geliriz bu sayfayı okuyucu olarak takip edeceğimden kuşkum yok..Hiç yazmamda demiyorum ama eskisi kadar yazamam gibi geliyor..Yoklamada ne yazılır bilmem ismimin karşısına :icon_whis :icon_whis Olumlu olumsuz çok şey paylaştık herbir ismin ayrı bir yeri var gönlümde..Herkese sevgiler..Bahar bayramınız kutlu olsun..Yenigün umut dolu barış dolu günlerinde müjdecisi olsun...
HP sonrası beklenen yaprak dökümü başladı mı yani?:icon_sorr
İnanın sayfalara girdikçe benim de içim acıyo! Elim klavyeye gidiyor ama çoğu zaman yazacak bir şey bulamıyorum. Tıkanmak böyle bir şey herhalde. Ama böyle olmamalı. Olmamalıydı... Ben bu halimi haftasonu buluşmasına gidemeyecek olmanın psikolojisine bağlıyorum... Hafta sonunu atlattıktan sonra yine eski halime döneceğim umudunu taşıyorum. Hatta senaryo yazmak istiyorum yeni bir final yapmak istiyorum. :img-yes:
Ama bu vedaları okudukça üzülüyorum. :icon_sorr
Benim için önemli olan insanların uzakta kalacak olması beni de iteliyor. Biz bir zinciriz... HP zinciri... Ve bir halka çok şeye mal oluyor. "Gitmeyin" diyemiyorum. Herkesin içinde birşeyler azalırsa önüne durulamaz ama... Ama mutlaka paylaşacak birşeyler kalmıştır.
Eski bölümleri izleyip tekrar tekrar yeşertelim umudumuzu... Varlığımızı...
TİMUÇİN_ÖZLEM demiş perşembe günü yeni bölümü izleyelim baştan başlayalım diye! Bana sıcak geliyor. Perşembe akşamı ya da cuma sabahı 1. bölümü irdelemekle anmakla başlayalım... Baştan başlayalım. Çok mu zor?
Bilmem belki de zor ama biz ne imkansızlıklar aştık. Bunu da aşabiliriz.
Off hadi ama buluşalım yine bu sayfalarda. :icon_sorr
Size Çınar'ın Mavi'ye söylediği "Muhabbet bağına girdim bu gece" şarkısını armağan ediyorum... Şuan dinliyorum ve her dakikası önemli olan bu diziyi tekrar yaşamalıyız diyorum! :img-yes:
Sevgilerimle...
TİMUÇİN_ÖZLEM
21-03-07, 13:06
Artık hemen herkesin hangi sahne hangi replik hangi oyuncu hakkında ne düşündüğünü az çok biliyorum..Sezon finalinde eski bölümler tekrar irdelendi..Bunca bölüm içinde diidklenmeyen tek bölüm sanırım final..Onunda sebebi o son görüntüler..Benim o sahneler hakkında belli bir düşüncem oluşmadı hergeçn gün başka bir yorum getiriliyor oda olabilir buda olabilir diyorum ama kendi fikrim oluşmadı havada kaldı o sahneler benim için..Neyse sadede geleyim demem o ki sanırım artık bu sayfalarda çok da yazacak birşeyim kalmamış..Belki başka sayfalarda yine denk geliriz bu sayfayı okuyucu olarak takip edeceğimden kuşkum yok..Hiç yazmamda demiyorum ama eskisi kadar yazamam gibi geliyor..Yoklamada ne yazılır bilmem ismimin karşısına :icon_whis :icon_whis Olumlu olumsuz çok şey paylaştık herbir ismin ayrı bir yeri var gönlümde..Herkese sevgiler..Bahar bayramınız kutlu olsun..Yenigün umut dolu barış dolu günlerinde müjdecisi olsun...
Hewal'cim öncelikle güzel dileklerin için sana sevgilerimi sunuyorum.Bende birşeyler yazıcaktım bu konuda ama bu satılarını görünce gerek kalmadığını düşündüm.Tekrar sonsuz teşekkürler.:good:
Evet sayfalara yazıcak pek birşey kalmadı.Benden yaşça büyük (kimi ablam kimi annem)forumdaşlarım bastan bu yana herşeyi en ince ayrıntısına kadar büyük sabır ve itina ile yorumladı-tartıstı.Hepsinin önünde saygıyla egiliyorum. :img-wink:
Ancak eski bölümlerin tadını burada cıkartamamak forumda oldugumdan bu yana içimde kalmıstır (ve benim gibi birçok arkadaşında).Ayrıca geçmişe dönmek, HP'nin yokluğuna alışmamızı kolaylaştıracaktır diye düşünüyorum.(umarım yanılmıyorumdur.)
Son olarak bende bu kocaman ailenin bahar bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.
O zaman şöyle yapalım.. Perşembe saat 22.00'de imkanı olan herkes pc'sinin ya da TV'sinin başına geçsin 1. bölümü açsın.. Her hafta böyle yapalım.. Salı günü özeti hiç görmemişiz gibi ekleyelim sayfalara ve perşembe 22'de izleyelim sonrada yorumlayalım izlediğimiz bölümleri.. Yorumlarken olacakları bilerek değil o andaki duyguları, gördüklerimizi ele alalım..
Buyrun hepimize birinci bölüm özeti..
Aslında ben fragmanlarıda saklıyordum ama 1. bölüm fragmanı maalesef elimde yok.. Özetle yetinecez şimdilik:)
1. Bölüm
Mavi; 25 yaşlarında, güzel, zeki bir kızdır. İstanbul'un fakir mahallelerinden birinde, ağabeyi Ali Rıza, nam-ı diğer Arıza, kız kardeşi Ümit ve Arıza'nın iki çocuğuyla birlikte yaşamaktadır. Babanın gidişi ve annenin ölümünün ardından büyük bir geçim sıkıntısına düşen bu beş kişilik aileye önce Arıza bakmaya çalışmış, ancak Arıza'nın kirli işlere bulaşması ve günün birinde yakalanmasıyla beraber sorumluluk Mavi'nin üzerine kalmıştır.
Mavi'nin hayatı gündüzleri durağandır. Geceleri ise üyesi bir çetenin aksiyonlarından ötürü oldukça hareketli. Bir otomobil tamirhanesini üs olarak kullanan bu soygun çetesinin lideri, Aksak lâkabıyla tanınan, sert mizaçlı, ters birisidir. Aksak, Mavi'ye karşı kendisine de tam itiraf edemediği, bastırmak istediği bir aşkla içten içe bağlıdır.
Çınar ise 30 yaşlarında, yakışıklı, iyi yürekli, mesleğine ve ailesine bağlı birisidir. Babasını küçük yaşta, evlerine giren bir hırsızın saldırısı sonucu kaybetmiş ve bu olayın etkisiyle polisliğe yönelmiştir.
Çınar'ın hayatı polislik mesleğinin getirdiği zorluklarla doludur. Bununla beraber, karakoldaki kader ortakları ve sivil hayattaki birkaç yakın dostuyla birlikte dertlerini biraz da olsun unutup mütevazı hayatını sürdürmektedir.
Çınar bir tesadüf eseri Mavi'yle tanışır. Hırsız olduğunu bilmediği bu güzel kızın, yeğenlerine, ailesine düşkünlüğünden ve içtenliğinden etkilenen Çınar'ın duyguları çok geçmeden aşka dönüşür. Diğer yandan Mavi de erkeklere, duygusal ilişkilere, aşka karşı ne kadar tedbirli olursa olsun Çınar'a giderek daha çok bağlandığını fark edecektir. Ne var ki, bu saf aşk hikâyesi önce Mavi'nin ve ardından Çınar'ın birbirlerinin mesleklerini öğrenmeleriyle birlikte büyük bir çıkmaza girer.
TİMUÇİN_ÖZLEM
21-03-07, 13:23
Saati 22:00 dan önceyede alabiliriz Eftelya abla.Malum okul-iş .
Bölümler elimde yok diyenler bana Ö.M ile ulasabilir elimden geldiğince yardımcı olamaya calısırım.
Saati 22:00 dan önceyede alabiliriz Eftelya abla.Malum okul-iş .
Bölümler elimde yok diyenler bana Ö.M ile ulasabilir elimden geldiğince yardımcı olamaya calısırım.
Canım benim için hiç farketmez ben 7 gün 24 saat HP izleyen ve izlemeye razı biriyim zaten.. Yalnız aynı gün ve aynı saatte olursa daha uygun olur diye düşündüğümden Perşembe 22.00 dedim.. Hem biz kanal d gibi 22.00 deyim 22.45 te başlatmıycaz.. Dakikası dakikasına tam saatinde:)
harika
1. bölüm özeti gelmis :)
peki bunu nerede didikleyecegiz ? en iyisi final yorumlarina gidelim.
ilk bölümlerde bu forumda olmadigim icin benim icin eski bir özlemdi zaten, ben varim ... fragmani ariyorum sanal alemde, bulursam hemen paylasirim tabiki.:)
dün plansiz bir sekilde aylar sonra 1. bölümü izledim.
cok iyi egleneceli gecti.
Cinar in evde Aylin le sortlu haline güldüm bol bol :) iyi geldi tavsiye ederim.
TİMUÇİN_ÖZLEM
21-03-07, 13:38
Canım benim için hiç farketmez ben 7 gün 24 saat HP izleyen ve izlemeye razı biriyim zaten.. Yalnız aynı gün ve aynı saatte olursa daha uygun olur diye düşündüğümden Perşembe 22.00 dedim.. Hem biz kanal d gibi 22.00 deyim 22.45 te başlatmıycaz.. Dakikası dakikasına tam saatinde:)
Evet kanald gibi gaddar olmak zaten imkansız.:)
Dün geceden bu yana 28 forumdaştan onay aldım bu konu ile ilgili.Sen ve blue&blue abla ile eder miyiz 30. :)
Umarım perşembe günleri olusacak kederimizi bu yolla mutluluğa dönüştürürüz.
**NOT:Altın Kelebek için oylarımız yollamaya devam edelim arkadaşlar.İpi HP göğüslemeli.Lakin bunu hak etti.
Bugün burası bana bir garip geliyor... Üniversite yıllarımda finaller sonrası notlarımızı öğrenmek için okula giderdik. Genelde yaz mevsimi olması nedeniyle güneşli bir hava olurdu dışarda... Okulda tek tük arkadaşlarına rastlarsın, sevinirsin tanıdık bir yüz gördüğün için. iki laf eder belki bir çay içersin... Okul eski kalabalıklığında değildir. Kantinde görmeye alıştığın arkadaşların yoktur. Bahçeye çıkarsın keza öyle...
İşte bugün hp forumu da öyle geldi bana...önceden cıvıl cıvıl olan, ama finalle yaz tatiline giren okulun boş koridorlarında dolaşan öğrenci kişisi gibiyim. Burada birilerini görmek sevinidiriyor beni şu an.
Tek teselli yeni dönemde eski arkadaşlarını görebilmek ve herşeyin yeniden başlamasıdır okulda. Ama bugün o da değil... Bugün mezun olduğum son yıl ve final sonrası gibi... :icon_sorr
Bir tebessüm ve paylaşım için lütfen rastlaşalım hp forumunun sayfalarında koridorlarında... Güzel olan ne biliyormusunuz hala üniversitedeki arkadaşlarımla ayda bir toplanıyoruz. Samimi olduklarımla hala görüşüyorum sık sık...Bilmem anlatabildim mi..:img-wink:
Görüşmek ve unutulmamak dileğiyle...:img-wink:
Ben buralardayım..
sevgiler..
ben internetin azizliğine uğramış, yazımı anca göndermeye çalışırken,, siiz coşmuşsunuz, süpersiniz...:good:
ay kızda ne çikin bişeymiş öyle.çok soğuk geldi bana.neyse belki sonradan fikrim değişir(valla değişti)başka birini bulamamış mı koskoca TMC.hemde hırsız rolündeymiş.
alevalev_25_
21-03-07, 14:09
evet bende aynı duyguları yaşıyorum. kurtulmak istiyorum ama öyle zor ki ..bu :icon_sorr sayfalara girerken bile gözlerim doluyor. ben bırakmak istememiştim ki onları !nasıl alışacağım bilemiyorum
aklıma birden ÜMİT BESENİN şarkısının sözleri geldiiiiii
Alışmak sevmekten
Daha zor geliyor
Alışmak bir yara
Bağrımda kanıyor
Sen yoksun kollarım
Boşluğu sarıyor
Alıştım birtanem alıştım sana
artık tek isteğim bir an önce başka projelerle karşımıza çıkmaları ikisi bir arada çok zor amaaaaaa!!!!!!
onların yokluklarına nasıl alışırız bilmiyorummm...her şeyde olduğu gibi bunda da hepimiz için en iyi ilaç zamannn...
yarın HP nin olmayacağını bilmek her ne kadar içimi acıtsa da yapabileceğim / iz maalesef birşey yokkk....
umarımm en yakın zaman da yeni projelerde ikisini de görürüz / göreceğiz de ama yan yana ???
sanırım her ikisi de alınlarının akıyla çıktıkları bu projenin ardından farklı şekilde yeni projeleri değerlendireceklerdir...
T.E.yi bir başka oyuncuyla....Ö.D.yi daha başka bir oyuncuyla ekranda görmek kim olursa olsun her halde o ekranda her ikisinide başkalarına yakıştıramammm...
en başta da dediğim gibi hepimiz için en iyi ilaç zamannn...zamanla yokluklarına alışırız daaa...yeni partnerlerine nasıl bilemiyorummm???
mesajın çok güzel. en az avatarın kadar.
yeni bir dizi mi başlayacakmış
adı çok dikkat çekici ama bilmiyorum ki izlermiyim.
bir çeteye çalışan hırsız bir kız, düzenli bir hayatı olan polis.
aksiyon, heyecan ve başarılı operasyon dolu bir dizi olacağı kesin.
şimdi benim merak ettiğim bunlar nerde karşılacaklar,
kesin karakolda karşılaşırlar, polis olan çocuk, kızı sorgulamaya başlar falan.
ama özette hırsız olduğundan habersiz tanıştıklarını yazıyor.
ilk özet olduğu için böyle geldi değil mi yoksa açıklayıcı özet yayınlarlar her hafta.
Çok teşekkür ederim..
Ya evet bende gördüm özeti. Sanırım iyi bi dizi olacak...Karanlıkta Koşanlar, Alacakaranlık tan sonra Uğur Yücel varsa zaten iyi olacaktır. Timuçin Esen'i Gönül Yarasından hatırlıyorum da bu kıvırcık saçlı kız Özlem Düvencioğlu sanırım adı, onu ilk kez duyuyorum... :img-hyste Valla bi şans vermek lazım hem diziye hem bu iki gence ...Perşembe galiba ilk bölüm... ben de heyecanla bekliyorum...:img-wink:
TİMUÇİN_ÖZLEM
21-03-07, 14:12
Çınar komiserin karısı nasıl birşey acaba .???
Ya Mavi'nin ailesi.???
Bir an önce bölümü izlemek istiyorum.Merak ettim iyice.Bu dizi cok can yakar arkadaslar demedi demeyin .:)
mesajın çok güzel. en az avatarın kadar.
yeni bir dizi mi başlayacakmış
adı çok dikkat çekici ama bilmiyorum ki izlermiyim.
bir çeteye çalışan hırsız bir kız, düzenli bir hayatı olan polis.
aksiyon, heyecan ve başarılı operasyon dolu bir dizi olacağı kesin.
şimdi benim merak ettiğim bunlar nerde karşılacaklar,
kesin karakolda karşılaşırlar, polis olan çocuk, kızı sorgulamaya başlar falan.
ama özette hırsız olduğundan habersiz tanıştıklarını yazıyor.
ilk özet olduğu için böyle geldi değil mi yoksa açıklayıcı özet yayınlarlar her hafta.
bende simdi su polisi cok merak ettim, acaba nasil birisi..
hirsiz kiz bana cok baska cok ilginc geldi.
hikaye cok enteresan gercekten, filmlere konusu cok islenmemis.? hirsiz kizin nasil biri oldugunu cok merak ettim simdi.
yasadiklari semt nasil bir yer , benim dogdugum yerlere benziyor olmali. su hirsiz kizin adi maviymis..ne güzel bir isim. acaba ona bu adi kim takmis?
özete bakilirsa tesadüfi bir karsilasma olacak deniyor. tanismalari karakolda-sorgu odasinda mi olacak yoksa ? ama o zaman Cinar Komser hirsiz kiza asik olur mu ?!!
hmm özet yaninda onlarca soru isaretini beraberinde getirdi, demek ki bu dizi bizim beynimizi epeyce dolduracak :) hatta firtanalar kopabilir.
Siz var yaa, ölmüş adamı diriltirsiniz sizden korkulur:img-hyste
çok tatlısınız şu çarşamba günü beni güldürdünüz ya Allah ta sizi güldürsün
ne diyeyim ben size başlangıç yorumları çok güzel gidiyo vira Bismillah denir denizcilikte yola çıkarken.Hadi bakalım vira Bismillah kolay gelsin:img-wink:
bende simdi su polisi cok merak ettim, acaba nasil birisi..
hirsiz kiz bana cok baska cok ilginc geldi.
hikaye cok enteresan gercekten, filmlere konusu cok islenmemis.? hirsiz kizin nasil biri oldugunu cok merak ettim simdi.
yasadiklari semt nasil bir yer , benim dogdugum yerlere benziyor olmali. su hirsiz kizin adi maviymis..ne güzel bir isim. acaba ona bu adi kim takmis?
özete bakilirsa tesadüfi bir karsilasma olacak deniyor. tanismalari karakolda-sorgu odasinda mi olacak yoksa ? ama o zaman Cinar Komser hirsiz kiza asik olur mu ?!!
hmm özet yaninda onlarca soru isaretini beraberinde getirdi, demek ki bu dizi bizim beynimizi epeyce dolduracak :) hatta firtanalar kopabilir.
banada karakolda tanışacaklar gibi geldi.ee aşk engel tanımaz.adam ilk görüşte aşık olacak kızda ayrı dünyaların insanlarıyız triplerine girecek falan filan öyle uzayıp gidecek....
benim kanım ısınmadı ama perşembe seyredilcek daha iyi bişey yok şimdilik. seyredeyim bari.(seyretmez olunası)
TİMUÇİN_ÖZLEM
21-03-07, 14:25
şimdi bu hırsız kız, fakir mahallede oturuyormuş ya
kesin en moda giysileri giydirirler, en profesyonelinden makyaj yaptırırlar.
ben en çok polisin karısından nasıl ayrılacağını merak ediyorum.
.
Az önce multimedyada 1. bölüm resimlerini gördüm.
Çınar komiser oldukça yakısıklı
Mavi ise cok farklı bir güzelliğe ve imaja sahip.Ama bayağı farklı.:img-wink:
Beklenti yok,
Heyecan yok,
Yere göğe sığamamak yok
Aşıkmışım hissi yok,
Kelebekler yok,
Yok oğlu yok..
Sevgiler..
Sevgili uçurtmam,,sen beni nerelere uçurdun bugün bir bilsen....
Çocukluğumuzun aşkları bile ortakmış meğer...
HP'den önce şeker kız Candy vardı....
HP'den sonra çocukluğuna dönen forumdaşlar kaldık böyle ortalarda.........
Not: Ben de en azından bir süre ,,, avatarımı senin şerefine değiştiriyorum...
Az önce multimedyada 1. bölüm resimlerini gördüm.
Çınar komiser oldukça yakısıklı
Mavi ise cok farklı bir güzelliğe ve imaja sahip.Ama bayağı farklı.:img-wink:
ben sevmedim kızı belki sürekli yüzünde kilolarca boya, röfleli saçlı solaryumdan çıkma kadınlar gördüğümüzden.farklı kabul ediyorum ama bonus bonus ne o öyle.hiç sevmem
(ilk bölümlerde hiç haz etmediydim ben maviyi görüldüğü üzere
alevalev_25_
21-03-07, 14:33
şimdi bu hırsız kız, fakir mahallede oturuyormuş ya
kesin en moda giysileri giydirirler, en profesyonelinden makyaj yaptırırlar.
ben en çok polisin karısından nasıl ayrılacağını merak ediyorum.
her işe başlamadan önce şöyle bir dua ederim, bu diziye başlamadan öncede edeyim bari:
Allahım umduğumu bulmayı, bulduğumu farketmemi sağla.
not: ben bu diziyi daha önce başından izlememiştim. sadece bir iki fragmanını görmüştüm. düzenli olarak ikinci sezon finalinden itibaren izlemeye başladım.
önceki bölümleri netten daha sonra izledim. bu benim için gerçekten ilk sayılabilir.
böyle bir duaya Amin denilmezde ne denirrr...
diziyii senin gibi sonradan fark edip açığı netten kapatarak bi ilk yaşamadım ama bu diziyi ilk bölümünden itibaren izleyip bu dizi sayesinde hayatımda bir çok ilklerim olduuu...
en basiti bu dizi için...
internette bir foruma üye oldumm...
bu dizi için daha yüzünü bile görmediğim birçok kişiyle konuşur yazışır oldumm...
bu dizi için hiç tanımadığım yüzlerini bile görmediğim kişilerle görüşmeye gitme cesaretini gösterdimm..
vss..vvsss...
pişmanmıyımm??? ASLAAAAAA!!!!!!!!!
saymakla bitmez ama ben diyorum kiii...
iyi kii bu diziyi izlemişimm...iyi kiii acısyla tatlısıyla ilklerimi yaşamışımmmm....
uçurtmam:Aşıkmışım hissi yok,
Kelebekler yok,
Olmadık bir anda aklıma gelen bir sahneyi düşünüp kendi kendine gülümsemek yok.. Yok oğlu yok.. (...) Avatarımı ilk aşık olduğum dizi ve dizi kahramanın olduğu resmi koydum, en azından bu günlük
meline:HP'den önce şeker kız Candy vardı....
HP'den sonra çocukluğuna dönen forumdaşlar kaldık böyle ortalarda.........
Not: Ben de en azından bir süre ,,, avatarımı senin şerefine değiştiriyorum...
Nedir kızlar buuuu? Hatta huuuuu? :sad53:
Psikoloji el kitaplarındaki örnekler gibi: Önce çocukluğa, sonra ana rahmine dönüş! İçim üşüdü vallla! :bırr
Yakışıyor mu şu nevruz gününe hiç? :img-fie:
Çınar tonunda: "Gülümse bakiim, gülümse!" :img-yes:
* * *
Cumartesi günü için tasarladığınız bir şeyler yok mu? :img-kiss:
Şöyle: :klme
Ya da şöyle::love01:
Nedir kızlar buuuu? Hatta huuuuu? :sad53:
Psikoloji el kitaplarındaki örnekler gibi: Önce çocukluğa, sonra ana rahmine dönüş! İçim üşüdü vallla! :bırr
Yakışıyor mu şu nevruz gününe hiç? :img-fie:
Çınar tonunda: "Gülümse bakiim, gülümse!" :img-yes:
* * *
Cumartesi günü için tasarladığınız bir şeyler yok mu? :img-kiss:
Şöyle: :klme
Ya da şöyle::love01:
C.tesiye kadar atlatmamız gereken bir perşembe sendromu var ,, biliyorsun sevgili esss,,,,
Benim kendime gelebilmem için ,, belki de bundan önceki birkaç enkarneme bile dönmem gerekecek......:))))) ana rahmi yeterli olmayabilir.........
sonra güler oynar,, öpüşürüz tabii,,, o ayrı......
Aaaa kıslar yeni bir dizi mi başlıyormuş.. v