Tüm Versiyonu Göster : Hırsız Polis Öncesi /Sonrası
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
cumartesi euro d yi atlamayalım ama (yanlış yazmadım dimi) kaçıncı bölüm gösterilecek bu arada ya bilen var mı?
D MAX OLMASIN o cnm eoru d ne varki:img-help: vuslat var bu hafta amaninn.ama yarım kalmış bir vuslat.dalın bakalım 24.nolu odaya:icon_whis
bir şey daha sorsam kanal d sitesinden mi hp sitesinden mi izleyeceksiniz yoksa başka siteden mi müge nin sitesi mesela :img-help:
Mavi, araba hırsızlığına çıkmıştır. Çaldığı arabayı çetenin üssü olan oto tamir atölyesine getirir. Çetenin reisi Aksak, ekibiyle birlikte hemen arabayı parçalamaya başlar.
Bu arada Çınar'ın görev yaptığı emniyet amirliğine çalınan arabanın sahibi şikayete gelir. Adam, üst düzey tanıdıkları olan torpilli birisidir. Arabasının bulunması için başkomiser Selahattin'e baskı yapar.
Mavi ertesi gün atölyeye uğrar ve çete reisi Aksak’tan yaptığı işin parasını alır. Parayı eve götürür ancak o gün evde Mavi’yi abisi Arıza’nın hazırladığı kötü bir sürpriz beklemektedir.
Çınar'ın evlilik hayatı ise sorunlarla doludur. Bir çocuğu olmasını çok istemesine rağmen karısı Aylin'in, kendisinden habersiz yaptığı önemli bir şeyi öğrenir!
Öte yandan araba hırsızlarını arayan ve aralarında Çınar’ın da bulunduğu polis ekibi adım adım Mavi’ye doğru yaklaşmaktadır!
Mavi'nin resimdeki kıyafetleri pek bir paspal!! Yani onca hırsızlık yapıp, bir yığın para kaldıran biri hiç mi kendi üst başına harcamaz ayol? :)
Yoksa hırsızlıktan elde ettiği paralar abisine/ailesine bile yetmiyormu, nedir yani....:img-help: :img-help:
sevgili nur bu bilgilere nerden ulaştın canım site adı lütfen :img-help:
Biraz önce fragmani gördüm o ne etkileyici fragman öyle?Çiti piti bilmis bir kiz çocugu var Vahide gördüm ona ''sus kiz cüce'' diyor.Ugur Yücel ise ''kadinsiz erkek pusulasiz gemiye benzer'' gibi birseyler söylüyor.Sonra komiser ''tek istedigim bir evlat be evlat''diyor.Komiser bir çocugu olsun istiyor ama karisi istemiyor sanirim.Valla ben daha fragmanindan isindim bu diziye.Ben bu sezon izleyecegim dizimi buldum Hirsiz-PolisZaten Timuçin Esen'i Gurbet Kadininda çok begenmistim.Yeni bir dizide oynasa diye bekliyordum.Yalniz basroldeki kizi tanimiyorum,yeni galiba.Yeni bir yüz iyi olmus,birbirinin aynisi boya küpü süslü bebeklerden sIkIlmIstik.Bu kiz çok degisik umarim oyunculugu da iyidir.Neyse yarina az kaldi..
lütfennn dalga geçiyoruz deyin bana bugün kafam çok yorgun :img-fie: :img-fie:
amaaaa yine hepinize iyi seyirler diliyorum inşallah eski bölümlerin resimlerini de inşallah koyarsınız arkadaşlar tabi size göre yeni bölümler oluyor tekrar izleyeceğinizden dolayı sizin yeni diziniz demi
:img-yes: :icon_whis
D MAX OLMASIN o cnm eoru d ne varki:img-help: vuslat var bu hafta amaninn.ama yarım kalmış bir vuslat.dalın bakalım 24.nolu odaya:icon_whis
aman sakın dalmayalım odaya utanırlar falan.
merhaba arkadaşlar... bugun ancak gelebildim...
bu akşam ilk bölümüydü değil mi diizmizin.. iyi seyirler şimdiden... aşk hep yanımzda olsun... ee ilk bölüm için tahminlker ne alamede.. sizce kıvırcık saçlı oğlan aman kız Çınarı dövermi dövmez mi..?? :)
NOT: kendi sitemizde yaşadıgımız bir şoktan dolayı aranızda olmadım.. ne kara bir perşembe bu yarabbi.... almanya üzerinden acılan bir siteyi kota dolumu yüüznden kapamışlar.. türkiyeye nasıl alabiliriz onun araştırmasını yapıyordum... acaba bızımde hayallerimiz evsiz klamsın diye yardım edermisiniz diye yazdım özelden yardım alabilirim... bu site kurlumlarından anlamıyorumda...
MiSz_CaniSi
22-03-07, 14:01
ay ilk kez bukadar heyecanlandim bu dizi icin kizin yuzu cok dogal ve guzel bence cok uyumlu ikili olacaklar :img-in_lo
timuçin hayranı
22-03-07, 14:03
güzel bir diziye benziyor...fragmanda tanımadığım bi kız var yeni heralde...konusuda ilginç akşam olsunda bir an önce izleyelim...merak etmeye başladım:icon_whis
güzel bir diziye benziyor...fragmanda tanımadığım bi kız var yeni heralde...konusuda ilginç akşam olsunda bir an önce izleyelim...merak etmeye başladım:icon_whis
evet bende çok merak ediyorum birbirlerine çooook yakışıyorlar.Aşık olacaklar herhalde birbirlerine de nasıl olacak nasıl tanışacaklar merak konusu.inşallah karakolda falan tanışmazlar..
ama 1,5 sene de bekletmesinler bizi yahu cok uzun. :icon_conf
Ve sonra zaten ikisinin tekrar bir arada olduğu yeni projeleri başlar :icon_whis
MiSz_CaniSi
22-03-07, 14:12
ilk defa bukadar ilgi cekici dizi ekrana geliyor bana gore bir hirsiz ve bir polis aski fragmandaki dediklerine gore imkansiz ask
BU GÜN İSTANBUL ÇOK KASVETLİ,BU PERŞEMBE AKŞAMIDA NEYAPSAK Kİ DERKEN AAAAA ODA NE XYZ GAZETESİNDE BİR HABER GÖRDÜM YENİ BİR DİZİ BAŞLIYACAKMIŞ BU AKŞAM SAAT 22:00 DA ADIDA HP GALİBA GÜZEL BİR DİZİYE BENZİYOR EŞİME SÖYLEDİM AMAN DİKKAT ET,SAKIN BAĞIMLILIK YAPMASIN DEMEZMİ AŞK DÜŞMANI ADAM.:icon_sorr
nerede izlemeyi düşünüyorsunuz sorsam acaba hangi sitede hanımlar :img-help: :img-help:
sanırım bayan başrol oyuncusu olarak önce Meltem Cumbul düşünülmüş ama sonra nedense olmamış. umarım bu yeni bayan iyidir.
nerede izlemeyi düşünüyorsunuz sorsam acaba hangi sitede hanımlar :img-help: :img-help:
hırsız polisin asıl sitesinde var.Kanal d nin sitesinde var. var da var..
sanırım bayan başrol oyuncusu olarak önce Meltem Cumbul düşünülmüş ama sonra nedense olmamış. umarım bu yeni bayan iyidir.
meltem cumbul iyi kıvıramaz hırsız rolünü ama bu yeni bayan ilginç görüntüsüyle olabilir..
tam bitirim bi tip çok hoş.
Ay burda da mı yarabbim? :dito (Uzun zamandır kullanmamıştım bu çirkin şeyleri TYTZ :))
Ne kadar sürecek bu Meltem Cumbul fırtınası? Kurtulmanın yolu yok mu? :img-swoon Daha ne kadar çıkacak karşıma... :img-fear2
En yakın sığınak nerdeeee????? :img-fie: :img-hyste
Ay burda da mı yarabbim? :dito (Uzun zamandır kullanmamıştım bu çirkin şeyleri TYTZ :))
Ne kadar sürecek bu Meltem Cumbul fırtınası? Kurtulmanın yolu yok mu? :img-swoon Daha ne kadar çıkacak karşıma... :img-fear2
aaa ne oldu ki meltem cumbul la ne alıp veremediğin varki ben şahsen çok severim.
aynen canım ayneeennn kurtulmanın en iyi yolu onun için dua etmek abd de basarılı olsunda burdan elini eteğini çeksin özellikle tim den:icon_sorr
aaa ne oldu ki meltem cumbul la ne alıp veremediğin varki ben şahsen çok severim.
Kişisel bir problem değil...
Oyunculuk adına pek memnun değilim kendisinden... O yüzden her TE'li projede karşılaşmak beni artık yoruyor. Eminim kendisi de oyunculuğuna güvenmediğinden yanına banko başarı getirecek birilerini arıyor. TE'nin başarısı tartışılmayacağına göre... :img-yes:
Neyse işte Amerikada oyunculuk eğitimi almış. Umarım beni şaşırtacak bir performansla çıkar da ben de bu kadar korkmam! Ama şimdilerde çok korkuyorum inan... :icon_whis
aynen canım ayneeennn kurtulmanın en iyi yolu onun için dua etmek abd de basarılı olsunda burdan elini eteğini çeksin özellikle tim den:icon_sorr
hııı kıskançlık anladım..
Daha dizi başlamadan hayran kitlesi oluştu bile bakalım 1. bölüm sonunda neler olacak sanırım sitede kalabalık bir kopluluk yorumlarda bulunur artık tartışırız,göze çarpan mantık hatalarını buluruz ben resimleride sabırsızlıkla bekliyorum
Kişisel bir problem değil...
Oyunculuk adına pek memnun değilim kendisinden... O yüzden her TE'li projede karşılaşmak beni artık yoruyor. Eminim kendisi de oyunculuğuna güvenmediğinden yanına banko başarı getirecek birilerini arıyor. TE'nin başarısı tartışılmayacağına göre... :img-yes:
Neyse işte Amerikada oyunculuk eğitimi almış. Umarım beni şaşırtacak bir performansla çıkar da ben de bu kadar korkmam! Ama şimdilerde çok korkuyorum inan... :icon_whis
seninle aynı fikirdeyim sayın abalcım o nasıl bir hırsız ı oynayacakki ya oynayamz ya bir hayal edin aklınızda devamlı car car diye bağıran tiz sesli biri ayol o saçlarını düzeltmektan ne araba çalabilir nede koşabilr bunları yzarken kafamın üstünde baloncuklar oluşmuştu yok yok olamaz ben o baloncukları hemen söndüreyim:icon_sorr a saçları bile bana birilerini hatırlatıyor kafasını bir sağa birsola çevirp saçlarını savuran biriyok öyle hırsız olmaz zannımca eğer o hırsız rolünü oynasydı çoğumuz bu forumda olmazdık gibime geliyor iyiki özlemi oynatmışlar bana sakın kızmayın mc ile ilgili değil sadece kişisel benim temennim o abd kalsın bizi orada temsil etsin ömrünün sonuna kadar:good:
Ben de bir yerlerde (neresiydi hatırlamıyorum nedense:icon_whis) Nurgül Yeşilçay'a teklif götürülmüş, o da hırsız kız rolünü beğenmemiş diye okumuştum.
Neyse yeni yüzler iyidir, dinamizim getirir :img-wink: Bakalım yüzü kadar oyunculuğu da farklı mı?
abla yolunu biliyom timin hayatındaki inssanları değiştşrmes en yakınındakileri anladın sen
abla yolunu biliyom timin hayatındaki inssanları değiştşrmes en yakınındakileri anladın sen
Valla onu bunu bilmem! TE ile de alakalı değil bu canım!
Bu yüzden Mavi18'in kıskançlık vs yaklaşımı komik oluyor.
Nurgün Yeşilçay duyumlarına da HP için sıcak bakmazdım. (Oyunculuk adına söz söylemem tabiki kendisine)
HP'deki kadın bellidir. O da ÖD'dir. Erol Avcı en iyi kararı vermiştir. Burdan kendisini tebrik ediyorum. :img-yes:
Ama Gönül Yarası'nda Nurgül Yeşilçay oynasaydı da görseydik... O zaman Dünya karakteri unutulmaz olurdu eminim ki! Yani benim derdim oyunculuk şu anda... Kim kimin yanında, kimin eli kimin cebinde ilgilenmiyorum. En azından oyunculuk denince o çerçeveden çıkmıyorum. :icon_whis
bölüm özetide gelmiş arkadaşlar.geç olmuş ama güç olmamıştır inşallah
Dün ,, kanalD'de Uğur YÜCEL'İn yeni bi dizisi başlamış,,tühh yaa izleyemeyeceğim,,malum Aşk Oyunu'nu izliyorum yazdan bu yana...(sevgili esss ,, evet doğru duydun Şeker Kız Candy ve Aşk Oyunu,,, rezilim değil mi????......) onunla çakışıyor,,,yalnız yarın akşam ilk bölümün tekrarı varmış,,yakalayabilirim umarım...
Sağlam bi projeye benziyor,,,İkinci Bahar'dan beri doğru dürüst dizim olmadı ,,hastalık derecesi takip ettiğim,,, bakalım bu nasılmış???
Gerçi Uğur Abi dışında tanıdığım kimse de yok ama olsun,,o yaş tahtaya basmaz,,,yönetmeni kim acaba???
Şu işle bi ilgileneyim bakayım,,,olmadı kenarda duran bi üyeliğim vardı,,,dizifilm.com'a girer bakarım,,detay bilgi var mı diye....
blu bende beğenmem meltemi o yüzden timle oynamasını istemem timi beğeniyorum nurgülle oynaması hoşşuma gider nurgül ii bir oyuncu ama mavi ö d başkası maviyi yapamaz
Valla onu bunu bilmem! TE ile de alakalı değil bu canım!
Bu yüzden Mavi18'in kıskançlık vs yaklaşımı komik oluyor.
Nurgün Yeşilçay duyumlarına da HP için sıcak bakmazdım. (Oyunculuk adına söz söylemem tabiki kendisine)
HP'deki kadın bellidir. O da ÖD'dir. Erol Avcı en iyi kararı vermiştir. Burdan kendisini tebrik ediyorum. :img-yes:
Ama Gönül Yarası'nda Nurgül Yeşilçay oynasaydı da görseydik... O zaman Dünya karakteri unutulmaz olurdu eminim ki! Yani benim derdim oyunculuk şu anda... Kim kimin yanında, kimin eli kimin cebinde ilgilenmiyorum. En azından oyunculuk denince o çerçeveden çıkmıyorum. :icon_whis
ÖD nin bi röportajında okumuştum.yapımcı ajanstaki resimlere bakarken ÖDyi görünce mavi işte bu demiş başkası olamaz.hatta ÖD senaryoyu okuduktan sonra "ben acaba hırsıza mı benziyorum demiştim" demişti.
İzmirde korkunç bir fırtına var iki gündür..öyle ki, ağaçlar devrildi..
Yağmur da yağdı sonunda..nihayet tanrım nihayet:happy0064
Bu yıl kuraklıktan kurtulduğumuzun bir işareti olsa gerek:)
Şimdi bu ÖD ni resimlerine baktım da, kız su damlası gibi..duru, sade..belki de yağmurla gelen huzuru çağrıştırdı bana..ne güzel dimi..
su damlası ve Özlem Düvencioğlu..
Evet ben bu akşam başlıyorum izlemeye diziyi..UY var..MD var..VG var..
e TE güzel adam..ÖD güzel kadın(su damlası)..izlenmez mi yani:)
Çok şekilci gördüm kendimi:img-hyste
Oooo arkadaşlar yavaş spekülasyonlar ne çabuk başladı.. Dizi daha bu akşam başlıycak hemen başrol oyuncusunun yerine düşünülen başka isimler çıktı.. Hepimizde maşallah 6. his pek kuvvetliymiş.. Hatta bir Zeytine-35 ablacım var onda bir 6. hatta 7. his var sormayın.. Az önce aramızda msn de geçen görüşmeyi ondanda izin alarak buraya aktarıyorum..
zeytine-35 Funda Arardan Kelepçeyi arıyorum bulan bana iletsin
eftelya61 ABLAM BENDE VAR AMA EVDE, YALNIZ ABLA HIZLI GİDİYORSUN O ŞARKI 21. BÖLÜMDE ÇIKACAK PİYASAYA
SEN NERDEN BİLİYORSUN KELEPÇE ŞARKISININ ÇIKACAĞINI, GARİPTEN HABERMİ GELİYOR YOKSA SANA
zeytine-35 6.hissim kuvvetlidir, hatta 7.8.hislerim bilem
zeytine-35bu akşam bir dizi başlıyor, bu diziyi izlemeliyim içimdeki ses öyle diyor
zeytine-35 hatta çok güzel insan gibi insanlarla tanışacak ve onları çok sevecekmişim öylede diyor hislerim
eftelya61 aaa tesadüfe bak, benimkide öyle diyor
zeytine-35 canım bir rüya gördüm ve hayra yordum, dur sanada anlatayım
eftelya61hayırlı olur inşallah anlat bakim
zeytine-35 ben istanbula gidecekmişim, trabzondan da iki kız gelecekmiş, çok kalabalıktı ortam bir o kadar da güzel, ama çok ağlayan kızlar vardı, birinin adı çok garip bak onu unutmadım vuslatwoman diyorlardı ona ne demekse
eftelya61 ne diyorsun abla sen çok karışıkmış rüyan rüya tabirindende hiç anlamam ama seni güzel günler bekliyor sanırım
................................
İşte son halimiz msn de bile HP'yi yeniden başlatıyoruz hiçbirşeyden haberimiz yok yani..:img-hyste
bir sorum olacaktı doğru yere mi yazıyorum bilemeyeceğim ama sitedeki yerimizi koruyacakmıyız yoksa bizi Eski dizilere mi alacaklar.Bence ana sayfadaki yerimizde kalmalıyız ne dersiniz
ya herkes şu yeni başlayacak olan diziyi bekliyo galiba, sayenizde ben de merak ettim doğrusu. kızı tanımıyorum ama UY ve TE varsa eminim güzel bir dizi izleyeceğiz. bence dikkatli olalım bağımlılık yapabilir :icon_whis
bu arada acaba şu dizinin fragman resimleri yok mu? ben hala fragmanı göremedim de :img-help:
TİMUÇİN_ÖZLEM
22-03-07, 16:29
Arkadaşlar hızınıza yetişmenin mümkünatı yok dün aksamdan beri tam 12 sayfa yorum yazılmış.
Evet bu akşam baslıyor.:happy0064
not1:
cerenim , cnm seni burda görmek ne güzel .Kendini bu kadar özletme olur mu?(neljan'cım sende aynı şekilde. :) )
not2:
Arkadaslar bu aksam baslıyoruz ve hala 1. bölümü arayan arkadaslar varsa bana Ö.M atsın.Yardımcı olamaya çalısacağım.
not3:
Forumca bir saat kararlaştıralım.
saat 22:00 mı olsun 21:45 mi ??
:img-help:
Arkadaşlar hızınıza yetişmenin mümkünatı yok dün aksamdan beri tam 12 sayfa yorum yazılmış.
Evet bu akşam baslıyor.:happy0064
not1:
cerenim , cnm seni burda görmek ne güzel .Kendini bu kadar özletme olur mu?(neljan'cım sende aynı şekilde. :) )
not2:
Arkadaslar bu aksam baslıyoruz ve hala 1. bölümü arayan arkadaslar varsa bana Ö.M atsın.Yardımcı olamaya çalısacağım.
not3:
Forumca bir saat kararlaştıralım.
saat 22:00 mı olsun 21:45 mi ??
:img-help:
bence 21 00 en iisi bölüm biterken zaten saat 22 15 olur anca çünkü bizim okul var yani 23 30 da ben yorum yazamam nolur 21 olsun
Bitmiş bir diziyiz (mecazi anlamda) ama şu anda 50 kişi görünüyoruz öncelikle teşekkürler
Her ne kadar ben hala şirketteysem de kaçta başlıycak biz diziyi izlemeye, bu arada reklam kuşağı da yok bizde
mavi&yeşil
22-03-07, 17:00
Bu sıralar, pek dizi izlemeyi düşünmüyordum açıkçası.Ama aklımı çeldiniz,heyecanınız bana da bulaştı.Umarım baktığımıza değer.Acaba bağımlılık yapar mı?Sonra kurtulması çok zor oluyor ya o bakımdan.. Daha yeni kendimi toparlamaya başlamışken(bir dizi bağımlılığından:icon_sorr )yine aynı duruma düşermiyim?Yok yok ilaç gibi gelir de, belki düzelirim zamanla..En iyisi de izlemek galiba başka çıkar yol yok gibi.
En güzelide reklamsız,reytingsiz,kanalsız,maçsız izlemek.Hem de her hafta düzenli olarak tam saatinde..ohhh ne güzel..Var mı böylesi.. :happy0064
Fragmanı göremedim,gönderen olursa sevinirim.
timuçin hayranı
22-03-07, 17:01
21:30 gibi başlıyalım izlemeye 22:00 biraz geç oluyor...bide bitince yorum fln yapcaz ya okulu olanlar için zor olabilir...mesela benim için:icon_whis
21:30 gibi başlıyalım izlemeye 22:00 biraz geç oluyor...bide bitince yorum fln yapcaz ya okulu olanlar için zor olabilir...mesela benim için:icon_whis
21 de başlıyozzzzzzzzzzzz p kadar bak kızarım haaaaaaaaaa:img-yes:
canlarım size teşekkür ediyorm bu diziyi 50 bölüm daha her perşembe takio edecz yeni başlıyo gibi resimleri bölüm resimlerini ekleyin demk istedim yani sonrasında ve öncesinde
TİMUÇİN_ÖZLEM
22-03-07, 17:10
Benim de okulum var artı yarın matematikten sınavım var.Saat 21:00 olması cidden işime yarar.
timuçin hayranı
22-03-07, 17:10
21 de başlıyozzzzzzzzzzzz p kadar bak kızarım haaaaaaaaaa:img-yes:
tamam canım ya niye kızıyosun:img-grin2
benim için daha iyi olur 21 de başlamak...
22de başlasın diyen arkadaşlarda olduğu için ortayol bulunsun diye demiştim
benim için sorun yok:good:
bende tam bunu yazacaktım. tüm diziler içinde (birisi hariç) en çok sayfası görüntülenen diziyiz.
harikasınız. tek kelime ile harika.
yalnız bazı şüphelerim var.
-hepimizde bir hafıza sorunu başladı sanırım. 1,5 yıllık bir hafıza kaybı.:icon_whis
-biliyorken, bilmiyormuş gibi yorum yapmak için çok zorlanıyoruz. umarım ilerde hayati sorun teşkil etmez.:img-help:
+ Ekleme yapmak istiyorum hepimiz çatlağız farkındasınız dimi? :img-hyste
heytttttttttttttttt beeeeeeeeeeee
hu forum ahalisi kızıdırmayın beni 21 de başlıyoz de mi yok kocam izin vermez çocuk o saatte uyumaz anlaamam ben 21 dedim mi 21 o kadar var mı itirazı olan
çok külhanbeyi gördm kendimi:img-hyste
öjeni
seni kınıyorm sitede anket var sen takip etmiyon gerilere düştük kapanacak anket hadi görevini yap
mani yazıyoz öle mi
bizze derler hp kardeşliği
kanal d diziyi yayınlamaz sa yer 5 kardeşi
maillerle atarız tokadı
o zaman görün siz şenliğ
abuk bişe olacak ama
hani biz şimdi gelecek bölüme dair bişe bilmiyoz ya bilmiyoz tabiki dizi daha yeni başlıyor ilk bölüm bu akşam
tüyo bölümü olcak mı ben tüyolar bölümünü çok sevidum
tamam tamam fazla abartım
ay ben kendimi çok mu kaptırdım acaba
geçen gün annem forumda çok vakit geçirmeme kızdı.bende anne dedim bu dizi öyle bişeyki evli barklı çorlu çocuklu kadınlar bile var.annemde "tabi artık sabah programlarının eski tadı yok bilgisayarda bari vakit geçirsinler yazıkkk" dedi.anne çalışan üniversite mezunu meslek sahibi kadınlardan bahsediyorum ben dedim annem inanmadı.seni kandırmışlar benim saf yavrum bakışı fırlattı bi cevap bile vermedi.
mümkünde ünv diploması, vergi levhası neyiniz varsa yollasanıza bi zahmet.inandıramıyom ben ya
öjeni
seni kınıyorm sitede anket var sen takip etmiyon gerilere düştük kapanacak anket hadi görevini yap
kız seni yolarım. kaç gündür denetçiler denetliyor beni, bana anket denetleyecek halmi bırakdılar. nolur bir el atıversen yardımcı olsan, vurmasan birde sen bana (daha fazla duygu sömürüsü istermisin) :img-hyste
kız seni yolarım. kaç gündür denetçiler denetliyor beni, bana anket denetleyecek halmi bırakdılar. nolur bir el atıversen yardımcı olsan, vurmasan birde sen bana (daha fazla duygu sömürüsü istermisin) :img-hyste
ö zaman denetçilere söle anketid e denetlesinler:img-hyste
62 kişiyiz şu anda
ankette durum budur ama vahimdir
Dizi Hit (Oylara Göre)
1 - Hırsız-Polis
Görüntülenme: 8901
Oy: 306
Yorum: 114
2 - Ihlamurlar Altında
Görüntülenme: 6240
Oy: 263
Yorum: 35
3 - Yalancı Yarim
Görüntülenme: 21487
Oy: 203
Yorum: 71
4 - Hatırla Sevgili
Görüntülenme: 11144
Oy: 203
Yorum: 63
5 - Sıla
Görüntülenme: 13044
Oy: 183
Yorum: 33
6 - Doktorlar
Görüntülenme: 18295
Oy: 181
Yorum: 78
7 - Gümüş
Görüntülenme: 5073
Oy: 157
Yorum: 69
8 - Beyaz Gelincik
Görüntülenme: 4160
Oy: 102
Yorum: 32
9 - Kaybolan Yıllar
Görüntülenme: 5224
Oy: 75
Yorum: 38
10 - Fırtına
Görüntülenme: 3625
Oy: 67
Yorum: 21
vallahi cesaretli bir tipsen gel canım sen görüş denetçilerle. bu olgunun karşısına geçip resim çektirme olayı gib değil maalesef. Kısaca yemiyor
ay pardon ya durum vahim değil ki
ben oy sayısı ile görüntülenme sayısını karıştırmışım. çok pardon :img-blush
öjeni abla o değil dizifilm oskarlar anketi en ii dizi
ay pardon ya durum vahim değil ki
ben oy sayısı ile görüntülenme sayısını karıştırmışım. çok pardon :img-blush
paslanıyosun ablacım neyse ne zaman gidiyo senin denetçile
ay bizim dizinin yerimi değişti yoksa ben mi bu günden arı aynı yerden giriyodumda fark etmedim mi diğer dizilerin arasına girmiş :icon_sorr
Tokatttttttttt
Dizimize Yeni Başlarken Arşive Alin Dik Yeni Yerimiz Burasi Ama Bu Forum çöpe Gitmeyecek
İnanamıyorum..şaka gibi..cidden arşivdeyiz..bugün de geldi çattı..şu anı, şu dakikaları yaşadım ya..nasıl hissettiğimi tahmin edersiniz herhalde..çok acı
Kalbim yanıyor..
Hem de ben ne olduğunu anlayamadan kendimi arşivde buldum..
Forum anasayfasından Hırsız-Polis e tıkladım..hatta 40 küsur kişi görüntülüyordu..aynı anda msn de arkadaşlar uyardı arşivdeyiz diye..inanamadım..başlığa girerken anasayfadaydık..iki dakika sonra arşivde..
neler oluyo mağğvii..:img-help:
İnanamıyorum..şaka gibi..cidden arşivdeyiz..bugün de geldi çattı..şu anı, şu dakikaları yaşadım ya..nasıl hissettiğimi tahmin edersiniz herhalde..çok acı
Kalbim yanıyor..
Hem de ben ne olduğunu anlayamadan kendimi arşivde buldum..
Forum anasayfasından Hırsız-Polis e tıkladım..hatta 40 küsur kişi görüntülüyordu..aynı anda msn de arkadaşlar uyardı arşivdeyiz diye..inanamadım..başlığa girerken anasayfadaydık..iki dakika sonra arşivde..
neler oluyo mağğvii..:img-help:
olanb şu dizini yeni başlamadığın bittiğini sölüyolar
Arsive girmisiz..Eninde sonunda olacakti ama gercekel karsilasinca insan kotu oluyor.:(
alevalev_25_
22-03-07, 18:11
sayfaları gezerken birde baktım ki bizim sayfamız yokkk...
"nelerrr oluyooorrrrrrrr" dedim birdennn....
daha final olalı birinci haftamız vee hemen arşiv bölümüne geldikkk...bu ne şimdiii yaaaa...
offff hakikatenn ooofffffffff....
efsaneyi zorla geri döndürttük ama bi çırpıda bütün emekleri siliverdiler.
İÇİM ACIDI
SONUNDA kovulduk:icon_sorr :icon_sorr
yeni başlayan şu dizi
tutmaz diyorum bi defa kız çok halk çocuğu gibi çok doğal görünüyor fragmanda(hani yayınlandığı kanal da sürekli yayınlanıyor ya ordan izledim)
belki ilerleyen bölümlerde değiştiriler kızı şöyle makyaj falan şapka takarlar kafasına evet evet kesin yaparlar
şimdi burası arşiv mi oluyor hııııı
:icon_sorr Arşivdeyiz sonunda bugünün geleceğini biliyodukta böyle HP siz geçen ilk perşembemizde bize bunu yapmayacaklardı.. İşte bakın siz ne kadar çabalasanızda Hp bitti yok artık dediler resmen.. Ne yazsam ne söylesem..
Yeni mahallemize geldik sonunda bu acı ama gerçek..Bunada alışacaz elbet :icon_sorr elimizde koskoca 50 bölümlük bir arşiv bıraktı H-P giderken bizlere..
Bu gece 1. bölümden başlayarak bende katılşıyorum hp gecesine hepinize şimdiden iyi seyirler..:sad53: :sad53:
reyting rekorları kıran dizilerde bile bizim kadar ziyaretçi olmazken bu bizim dizimize nasıl yapılır ya.nolurdu sanki HP ye bi ayrıcalık tanınsaydı.artık canım hiç girmek istemiyo yazık gerçekten yazık biz dizimiz devam ediyormuş gibi canlı tutmaya çalışırken sayfamızı yediğimiz darbeye bak.güya akşam 1.bölümü izleyip yorum yapacaktık buralarda artık ne için ki.varsın paslansın bu sayfada.
Bunun olacağını biliyorduk.Hatta daha önce biten Kırık Kanatlar 1 hafta bile kalmamıştı ana sayfada eğer yanlış hatırlamıyorsam.Bize ayrıcalık bile sağladılar.
Ana sayfada göremeyince tokat yemiş gibi oldum.Ama bu sayfa nerede olursa olsun ben bu sayfada olacağımıza inanıyorum.Yer değil birlikteliğimiz önemli :good:
Bi hafta oldu.. biliyordum bugun Hirsiz Polis arsive tasincagindan adim gibi emindim.. Dogal olarak bi hafa izin verdiler final yorumuna.. Bunada sukur.. Her ne kadar hazirlikli olsamda icim fena halde acidi..:sad53:
Vayy vayyy düştük demekki arşive :( :( :( bunun olacağını biliyordukda bari bir hafta geçseydi...
Bunun olacağını biliyorduk.Hatta daha önce biten Kırık Kanatlar 1 hafta bile kalmamıştı ana sayfada eğer yanlış hatırlamıyorsam.Bize ayrıcalık bile sağladılar.
Ana sayfada göremeyince tokat yemiş gibi oldum.Ama bu sayfa nerede olursa olsun ben bu sayfada olacağımıza inanıyorum.Yer değil birlikteliğimiz önemli :good:
haklısın.demekki ben henüz böyle birşeye hazır değilmişim.göremeyince anasayfada kötü oldum.ama ne olursa olsun hep bir arada HP yi ayakta tutucaz hep burda olucaz.
Dün geceden beri ilk kez foruma şimdi girdim ve acı gerçek tokat gibi yüzüme çarptı..
Sonunda arşivdeyiz...
İçim yandı desem yeridir, yaklaşık 30 saniye ekrana kilitli kaldım..
Sezencim ne güzel söylemiş;
Yapacak hiç bişey yok gitmek istedi gitti
Hem anlıyorum hem çok acı tek taraflı bitti
Bi lodos lazım şimdi bana bi kürek bi kayık
Zulada bir kaç şişe yakut yer gök kırmızı
Söverim gelmişine geçmişine ayıpsa ayıp
Düşer üstüme akşamdan kalma sabah yıldız
Ah istanbul istanbul istanbul olalı
Hiç görmedi böyle keder
Ne diyelim, sağlık olsun.. Bir dönemdi, üzülsek de, çatlasak da, patlasak da bitti...
Üzülmeyin, yaşadıklarımız ve kazanımlarımıza şükredelim...
Herkese sevgiler..
kardelen2086
22-03-07, 19:12
forumlar sayfasına girip de hırsız polisi göremeyince;tokat yemiş gibi oldum arkadaşlar;bunun olacağını biliyorduk;ama yine de kötü oldum;özel çalışmalar,resimler,yorumlar hepsi birbirine girmiş; bildiğim tek bir şey var; hırsız polis nerede olursa olsun;onu asla bırakmayacağım,hem nasıl bırakırım;bu akşam yeni dizimiz başlıyor;yepyeni yorumlarla buluşmak üzere.....
bugün hp ile ilgili yediğim ikinci tokat bu oldu :img-cray: :img-cray: :img-cray:
ilki sevgili kocamdan geldi; "hay allah bu akşam da izleyecek birşey yok" dedi, o an için yandı, sonra işten çıkmadan son kez bi foruma giriyim bakalım neler yazılmış dedim. sayfa açıldı ve bir baktım HP yok :img-cray: :img-cray: :img-cray: bu ilk yediğim tokattan daha çok oturdu içime. bari bu akşam yapmasalardı. gerçekler bir insanın gözüne bu kadar da sokulmaz ki :sad53: :sad53: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:
Biliyorduk biliyorduk böyle olacağınıda çok koydu be. Yolunu kaybetmiş bir çoçuk gibi deminden beri evimi arıyorum. HP benim evim, sizler benim ailemsiniz ve bu hep böyle kalacak. Burdayız artık hiçbir yere gitmeye benim niyetim yok burdakileride göndermeyeceğim. Bizler örnek birer forum ailesi olmaya burda da devam edicez. Herkes bize gıptayla bakacak. Sizleri çok seviyorum.
Ve ağlamak istiyorum dizi kaçta başyayacaktı. Ben hala işteyim. Şöyle bir durum olmuyor dimi? Ben çok cahilim bu konuda. Böyle cd, msn den bölüm parçaları falan. Biz o teknolojiyi yakaladık mı öğrenmek istedim bu arada. :icon_whis
Bu, hem de bugün yapılır mı bize...
"Neler oluyor mavii" diyesim var bağıra çağıra..
Olması gereken olur engellenemez ama bu durumda Hp severleri engellemeyecek, yine en çok ziyaret edilen dizi forumu olmaya devam edeceğiz öyle değil mi??:sad53:
Dizi arşive kaldırıldı ama başlıklar yine aynı dolayısı ile yorum yazılamayack başlıklara yorum yazmamanızı rica ediyorum arkadaşlar..
Haberler
Senaryolar
Replikler
Resimler
Özel Çalışmalar
Şarkılar ve Şiirler
Sevgiler
Ehlocan
Siteye girdim. Hirsiz Polis artik yerinde degil. Korkuyla beklenen an gelmis. Icimden bir parca koptu. Artik ARSIV'lendik. Tarihte yerimizi aldik oyle mi? HP sonrasinin ozeti iste bu, arsivlenmek:icon_sorr
dizi bitmisti ama hala ustte olmasi guzeldi.böyle maziye atilinca bende cok uzuldum.bir kere daha icim sizladi.
Bize Bu Yapilirmi Ya.siteye Girdim Bir Baktim Hp Yok..
Bunun Olacağini Biliyorduk Ama Yaşamak çok Dokunuyor.
Finaldeki Gibi Son Yazisini Görmeden Inanamamiştim.
Yine Inanmiyordum Taa Ki Arşiv Yazisini Görene Kadar..
gülündikeni
22-03-07, 19:53
Çok izlenildigini söyleyen dizilerin forumlarindan bile çok görüntülenen forum oldugumuz için kiskandilar,arsive gönderelim de kurtulalim dediler herhalde.Ama keske bugün yapmasalardi,zaten dizisiz ilk persembemiz bu arsiv isi yaramiza tuz basti çok dokundu çoook....
hello kitty
22-03-07, 19:57
İşte H-P 'den sonrası...
Bu günleride görecekmişiz :icon_sorr Sayfayı bir açtım Hırsız-Polis yazısından eser yok.Önce küçük bir şok ardından kendini toparlayış ve ESKİ DİZİLER kısmında zavallı H-P mi arayış...Ama yok.Yine kısa bir şok.Ne oluyor dedim tam maceramız yeniden başlıyor derken H-P'me ait hiçbir izi görmememle hayal kırıklığına uğradım.Tabi benim dalgınlığım.Aşağıda ıssız bir köşede benim canım dizim sinmiş bizleri bekliyor adeta :icon_sorr Evet hepimize bir duvar gibi çarptı gerçekler ama kabullenmek zorundayız ne yazık ki.Bugün efsanemiz yeniden başlıyor.Bu sayfa aşağılara taşınsada herzaman sadık izleyicileri sayesinde gönüllerdeki yerini koruyacak ve baş tacımız olarak kalacak.
Herşey bizim elimizde :img-wink:
off arkadaşlar artşive konmak kanıma çok dokundu resmen yaa hp efsanesiii yaaa bizim mavi ile çınarımızz ogff onlaroı çokkk özledimmmmmm
Ben sanki bir gökdelenden tasinmis, ve kendimi bodrum katinda hapsolmus gibi hissediyorum, yer mekan önemli degil elbet, birlikte ayni cati altinda yasamamiz daha önemli, ama yürek bu anlamiyor, dinlemiyor sadece aciyor...
Bosluklardan siyrilasim var...
maviliklere ucasim var...
Cinari yüzüstü birakasim var...
Maviyi kacirasim var...
elinden tutup, kosasim var...
bu hikayenin sonu olmadigina inanasim var...
aksi takdirde kendimden vazgecesim var...
Ilk bölümde neler yasanacak: (tüyo degil sakin yanlis anlasilmasin sadece hisler dogrultusunda tahminler):img-yes:
Mavinin karakola gidesi var...
Bir delikanlinin yaralanasi var...
aci cekmekten ta o zamanlar zevk alasi var...
Aysegülün cay getiresi var...
saskin olup, kapiyi acik birakasi var...
Mavinin firsatlardan yararlanasi var...
kimseye görünmeden toz olasi var...
asik suratli, gardiyan kilikli adama yakalanasi var...
Selahattin baskomserin yakalardan tutasi var...
Bünyaminin aval aval seyirci konumuna giresi var...
Mavinin Jiletin suratina biiip....diye bagirasi var...
Aksagin arabada Maviyi bekliyesi var...
Mavinin dünya tatlisi, sekerlerden seker begen gülüsünü bizlere armagan edesi var...
bye
İşte H-P 'den sonrası...
Bu günleride görecekmişiz :icon_sorr Sayfayı bir açtım Hırsız-Polis yazısından eser yok.Önce küçük bir şok ardından kendini toparlayış ve ESKİ DİZİLER kısmında zavallı H-P mi arayış...Ama yok.Yine kısa bir şok.Ne oluyor dedim tam maceramız yeniden başlıyor derken H-P'me ait hiçbir izi görmememle hayal kırıklığına uğradım.Tabi benim dalgınlığım.Aşağıda ıssız bir köşede benim canım dizim sinmiş bizleri bekliyor adeta :icon_sorr Evet hepimize bir duvar gibi çarptı gerçekler ama kabullenmek zorundayız ne yazık ki.Bugün efsanemiz yeniden başlıyor.Bu sayfa aşağılara taşınsada herzaman sadık izleyicileri sayesinde gönüllerdeki yerini koruyacak ve baş tacımız olacak.
off cnm benimde öyle yaa senin dediğin gibi birer ailemizin fertiydi hp ekibi ve hp çok özlüyorumm buğün boş boş baskındımm senin gibi televizyona cnm hep dizi dolu ama hiç doğru dürüst birşey yok hp çook ö<zledimm fragmanını bekledimm oynastırlar diyee ama oynatömadılar tabii umutsuz bir istekti olmadıda buğün 1. bölümden izliyoruzz bir göz attım vall 9 da start alıcak hp kardeşliğimiz dimi cnm
off arkadaşlar artşive konmak kanıma çok dokundu resmen yaa hp efsanesiii yaaa bizim mavi ile çınarımızz ogff onlaroı çokkk özledimmmmmm
aylin bende sasırdım arşive konmaz sanıyordum olsun üzülme gene devam edersiniz demi
ARKADAŞLAR YENİ DİZİNİN ÇIKMASINA 2 SAATTEN AZ Bİ SÜRE KALDI HERKES İZLİYO DİMİ
TİMUÇİN_ÖZLEM
22-03-07, 20:09
İNANAMIYORUM ARŞİVDEYİZ !!!!
Syfayı açmamla soka girmem bir oldu.H harfine doğru bir gittim aa Hırsız Polis yok!.Tamam dedim acı gercekler yüzümüze carpmaya devam ediyor o f off dertliyim dertli .:(
İşte H-P 'den sonrası...
Bu günleride görecekmişiz :icon_sorr Sayfayı bir açtım Hırsız-Polis yazısından eser yok.Önce küçük bir şok ardından kendini toparlayış ve ESKİ DİZİLER kısmında zavallı H-P mi arayış...Ama yok.Yine kısa bir şok.Ne oluyor dedim tam maceramız yeniden başlıyor derken H-P'me ait hiçbir izi görmememle hayal kırıklığına uğradım.Tabi benim dalgınlığım.Aşağıda ıssız bir köşede benim canım dizim sinmiş bizleri bekliyor adeta :icon_sorr Evet hepimize bir duvar gibi çarptı gerçekler ama kabullenmek zorundayız ne yazık ki.Bugün efsanemiz yeniden başlıyor.Bu sayfa aşağılara taşınsada herzaman sadık izleyicileri sayesinde gönüllerdeki yerini koruyacak ve baş tacımız olarak kalacak.
Herşey bizim elimizde :img-wink:
Kıttycim canım aynen bende senin yaşadıklarını yaşadım.Ya insana çok acı geliyo ama biz burdayız bizi biyere göndemezler.Şimdi ben mutluluğu acıyı bi anda yaşadım çünkü az sonra ist doğru yola çıkıyom hemde nereye timin yanına yani tiyatroya:happy0064 :happy0064 allem ettim kallem ettim iş çıkardım oraya gelmeyi başarıyorum gitmeden inanamıcam.Hepinize hpnin ilk bölümünde iyi seyirler ben seyredemicem artık gelince izlerim:icon_whis
arkadaşlar aynı şoku ben de yaşadım kesin kıskandılar kesin, oysa ki dizimiz yeni başlıyor değil mi? yok yok bizi anca hp teselli eder sabredin arkadaşlar yaklaşık yarım saat sonra hp başlıyor!
mavi-özlem
22-03-07, 20:28
bu ne şimdi yaaa..... hem de bu akşam bu yapılır mı? diycem ama bize kimler neler yapmadı ki buna da alışırız nasılsa:icon_sorr
Forumlarda Arşive koymak kolay, gelsinler gönlümüzde arşivlesinler de görelim. O kadar kolay değil.......
mavi&yeşil
22-03-07, 20:36
Sonunda korktuğumuz başımıza geldi ve buradayız.Acı ama gerçek, ne yazıkki..:img-cray:
Sevgi paylaştıkça büyür,acılar paylaştıkça azalır.:img-yes:
nayir nolamaz
böyle mi olacakti? böyle mi olacakti!:img-blush :img-fie:
bizi böyle paketleyip sepetleyip arsive mi atacaklardi?
tozlu raflarin arasina mi girecektik?
yas 35 yolun yarisi
sakaklarima kar mi yagmis nedir:img-hi: :img-hyste
neyse giden gider kalan saglar bizimdir..biz burda nostaji takilan sövalye ruhlular olarak müzelik olana kadar takiliriz, HP ye yakisir bicimde
ARKADAŞLAR YENİ DİZİNİN ÇIKMASINA 2 SAATTEN AZ Bİ SÜRE KALDI HERKES İZLİYO DİMİ
hayırrrrrrrrrrrrr başlıyoz hadiiiiiiiiiiiiiiiii
arşivde olmakta varmış üstelik günlerden perşembe
neyse moralimizi bozmayalım buradayız
arşivde olmak çok üzücü :sad53: , neyse yeni diziyi ben de seyrediyorum ve hırsız kız çok güzelmiş, ve müzik çok etkileyici yeni bir efsane doğacak galiba
başlamadımı daha aaa bizim burda ben bitirdim bile....:icon_whis uykum geldi napıyım...sadece şunu söliyip gidecem içimden bi ses benim bu kızın müpdelası olacağımı sölüyor.çok tatlı ya.tv de gördüğüm en doğal ve en sempatik kız.hele o gülüşü yok mu dünya ya bedel herkese iyi yorumlar:good:
Arşiv nerdedir, arşivdeki düzen nasıldır bilmiyordum çünkü arşive girmişliğim hiç yoktu. HP'yle ilkleri yaşamaya devam ediyor ve sonunda arşive de girmiş bulunuyorum. Hemde kendi dizimle...:img-cray::img-cray:
Her Perşembe bu saatlerde bir önceki bölümü izliyor olurdum, yeni bölüme hazırlık babında... Ardından tabii ki yeni bölüm... :img-pilot
Perşembe akşamlarının benim için adı "HP akşamı/gecesi" olmuştu yani...
Şimdi de yine fragman yakalarmıyım diye dmax'i izliyorum.... Sanki bilgisayarımda yokmuş, defalarca izlememişim gibi...:img-pilot
dmax'te şu an şehrimizde çekilen "Seher Vakti" dizisi var... Ve bu dizide Hakan Boyav'da var ama Yakup karakteriyle alakası yok . Ama yine de onu görmem bile HP'yi hatırlatıyor.. Aman sanki aklımdan çıktığı varmış gibi....:img-fie:
Allah hepimize sabır versin arkadaşlar...:img-help: :img-help:
TİMUÇİN_ÖZLEM
22-03-07, 21:30
Bölümü yarıladım.
İhali AYŞEGÜL akşam akşma komalık ettin beni .:)
-yaranız kanıyor .yardım cagırmaya gidiyorum :) :)
:sad53: Benim "Sık Kullanılanlar"ımda direk HP linki kayıtlı olduğu için her zamanki gibi doğruca sayfaya geldim. Hüzün dolu satırlarınızı okumaya başlayana kadar da anlamadım arşive kalktığımızı arkadaşlar. :sad53:
Keşke bu akşam yapmasalardı. Üzüntüye kat çıkmışlar! :dito
1 yıla yakın bir süredir burada acı tatlı paylaşımlarımız oldu.
Herkese sevgilerimi gönderiyorum. :img-in_lo
Buralardayım henüz.
selam Hirsiz Polis müdavimleri ..
hani tarif edilen bara ulasirsiniz ve en dip kuytuda bir masada 3-5 oturani görür o masaya dogru ilerlersiniz... hepiniz bilirsiniz eminim.
aynen öyle hissetim, burayi bulmak kolay oldu yinede.
ne demistik, biz zir deliyiz ve nefer olacagiz.. bu HP ruhu icin gücümüzün oldugunca buralarda olacagiz.
ben burdayim, ya gerisi :)
hani 1. bölüm baslayacakta o bakimdan :icon_whis
saskinim pek söyleyecek anlatacak birseyim yok ama hepinize iyi seyirler demek isterim... her seye ragmen :(:img-cool2
***yeminimiz var yine unutmayacağız
bu yüreği yeniden uçuracağız
ayrılığı aşk ile vuracağız
bize iyi bakın
biz zırdeliyiz.
Gerçekten içim sızladı dizimizi burada görünce ben hala izliyorum henüz bitmedi başroldeki kız iyi gibi göründü gözüme :-)
Beklenen acı gerçek....
Ne önemi var ki aslında.... Dizi bitmiş biz ana sayfada olsak ne olur olmasak ne olur.... Ama alışkanlık işte.. insanın içi burkuluyor....
Benim asıl acı duyduğum arişive düşmüş olmamız değil de HP ile ilgili konuşacak fazla da konumuzun kalmadığıdır. Yeni başlayacak dizinin muhabetti olmasa ne yazılacaktı bu sayfalara....
Ben gidip bir kaç klip izleyeyim en iyisi....
Sensizlik içimi açıtıyor HP.....
ya şu arabası çalınan adam ne gıcık bişey yakışıklı komiser haddini bildirdi de rahatladım oh beeeeeeeeeee birde hırsız kız neydi adı???? buldum mavi alkolik bir abisi var gece gece çocukları uyandırıp sevmeye kalkıyor ddeli etti beni
ya arkadaşlar bu hırsız polis yazısını aşağılarda görmek öldürüyo beni ağlamamak için zor tutuyom kendimi valla
offfffffffff offfffffffff
napcam ben ya
TİMUÇİN_ÖZLEM
22-03-07, 22:35
İlk bölüm cok hosuma gitti.
Aklımda kalanlar
-Mavi'nin köşe kapmacası.:img-wink:
-Çınar 'ın sortlu halleri :img-hyste
-Ayşegül'ün kan görmeye dayanamasının basına getirdiği olay.:img-hyste
-Aksak'ın babasını sırtlayıp eve getirdi an.:good:
arkadaslar bugün timin söylediği iki sarkıyı dinledim saolsun bir arkadasım attı bana da
ne güzel bir sesi varmıs bu adamın :img-yes: sarkılarıda çok güzel :img-hyste :img-hyste şarkıyı dinlerken ağzım kulaklarıma varıyomus kuzenimin tabiriyle :img-pilot
birde 22, 00 bugün kurtlar vadisini koymuslar show tv ye ilk bölümünü ohh ohhh iyi yapmıslar izlemiyoruz izlemeyiz de zaten ama kanal d nin reytinglerinin dibe vuracağıının bir göstergesi dir bu umarım persembeleri ilk yüze giren hiç bir yapımı olmaz
en sinir sahnelerde Cınar'ın karısına sana ne giysen yakısıyor
dedigi ve onu optugu sahneler erkek cok samimi de kadın cok
soguk.:img-hyste
TİMUÇİN_ÖZLEM
22-03-07, 22:41
Eeee arkadaslar herkes nerde???
Söz vermedik mi burda bulusmaya .Sayfalar tozlanmaya yüz tutucak bu gidişle.
Neyse 1.bölüm yorumlarına yarın kaldıgım yerden devam edicem.Umarım şimdi burda olamayan arkadasları yarın görürüz sayfamızda.
iyi geceler
HP ile kalın.
Eee arkadaslar, biz izlyemiyoruz haliyle..NAsil? Izlemeye deger mi... Bosa vakit kaybimi yoksa..Eger oyunculuklar falan iyi degilse soyleyin hic bosuna vaktimi harcamayayaim..
Not: BU arada Cinarla mavi nerede nasil tanisti..Ne yaptilar..Bir ozet gecseniz diyorum..
SENSİZLİK
bir garip hüzün çöker insana
el ayak çekilince
tek başına kalırsın dünyada
etraf sessizleşince
inan bu ev alışamadı
hiçbir zaman sensizliğe
şimdi sensizlik oturuyor
kalkıp gittiğin yerde
yalnızlığa elbet alışır bedenim
yalnızlıkla belki de başa çıkabilirim
çok zor gelse bile yaşar öğrenirim
sensizlik benim canımı acıtan
bir derin korku düşer ruhuma
duvarlar seslenince
karanlık oyun oynar aklıma
gölgeler dans edince
inan bana alışamadım
hiçbir zaman sensizliğe
şimdi sensizlik dolaşıyor
çıkıp gittiğin bu evde
CANDAN ERÇETİN
Geçen haftadan beri bu sözler bana HP yi hatırlatıyor...
Geçen hafta bu gün saat 22.00'ye kadar yaptıklarımla bu hafta yaptıklarım nerdeyse aynıydı.... Sensizlik klibini birden fazla izlemek ve ağlamak. Bu hafta gözümde pek yaş kalmamış sanırım.
Saat 22.00den sonra ise "" bir garip hüzün çöktü"", ""tekbaşıma kaldım dünyada, ""evim alışamadı "perşembeleri ,Hp nin jeneriğini duymamaya...
Hpsizlik ""canımı hala çok acıtıyor.""
HPden sonram can acısı galiba.....
TİMUÇİN_ÖZLEM
22-03-07, 22:47
argosy ,sahsen acayip begendim ben ilk bölümü inanılmaz bir elektirk aldım her karakterden.
evet ne demiştim iyi geceler.tatlı rüyalar . :)
komiserim şortlu çok karizmatikti canım ya!!!şu karısını öpüşü beni deli etti niye acaba???İlk bölüm itibarıyla baya değişik bir konusu olduğu anlaşıldı tabi bu bölümde asıl kız ve asıl oğlan tanışamadılar.Aksak döktürüyor Mavi ve babası ile konuşurken nefes nefese bir bölümdü şu uzun saçlı çocukta amma çenesi düşük çıktı
Sevgili duar,
O klibi izlememeni oneririm..(Dibe vurma konusunda tecrubeyle sabit)Gercekten sarkinin sozleri ve muzik o kadar cok insanin canini acitiyor ki..Bu girdigimiz girdaptan kurtulmak soyle dursun daha cok dibe vuruyor insan..
Kolay olmayacak ama alisacagiz..Hp hep bizimle olacak . Ama bu sayfalarda paylasa paylasa alisacagiz yokluguna....
Hem sen neden diiznin ilk bolumunu izlemedin bakiyim..Su anda jenerik sesini duymus yorum yapiyor olman lazimdi..Oyun bozanlik yok.:) .HP yine yeni yeniden..
Timucin-ozlem ..Tesekkurler ..Bu aksam izleyim bari..Bakalim gorecegiz..Hala bu kizdan umutsuzum..Basaramayacak sanirim..Ama yinede kaybedecegimiz birsey degil mi?:)
oh nihayet girebildim siteye sorun vardı giremiyordum ilk bölüm güzel konusu farklı gibi güzel bir kız hemde hırsız bakalım komiserle hangi koşulda tanışacak .Dizide gözüme batan karakterler oldu abi arıza o ne ya resmen hırsızlık yaptı kendi evinde birde pişkin ki maviyi çok üzer bu abi.Ayline ne demeli kocasını sevmiyor üstelik aldatıyor neyse ben mavi ve çınarın tanışmasını bekliyorum heycanla önümüzdeki bölümlerde aşk kokusu var
güzel bir bişeye benziyor izlenir perşembeleri değerlendiriri işte
samimi geldi bana
anlamadığım bir şekilde şu polisin karısıyla olan diyologlarını izlerken içime bir sinir kapladı anlaamdım niye o karısının konuştuğu kuzen hiç hayra alamet değil vallahi sanki aldatıyor adamı gibime geldi
ne höt höt bir patronu var mavinin
jilet denilen çocuk ne öyle orman kaçkını gibi saçalar
şaka biyana da arıza dedi ya ben ölünce balıklarım sana kalacak diye merte içim bir tuhaf oldu be adama malum olmuş 1. bölümden ölcegi
ama bir gerçek var ve akşam siteye girince yüzüme duvar gibi çarptı arşive indirildik.Umarım burda tozlanıp unutulmayız herkeze iyi geceler
Sevgili duar,
O klibi izlememeni oneririm..(Dibe vurma konusunda tecrubeyle sabit)Gercekten sarkinin sozleri ve muzik o kadar cok insanin canini acitiyor ki..Bu girdigimiz girdaptan kurtulmak soyle dursun daha cok dibe vuruyor insan..
Kolay olmayacak ama alisacagiz..Hp hep bizimle olacak . Ama bu sayfalarda paylasa paylasa alisacagiz yokluguna....
Hem sen neden diiznin ilk bolumunu izlemedin bakiyim..Su anda jenerik sesini duymus yorum yapiyor olman lazimdi..Oyun bozanlik yok.:) .HP yine yeni yeniden..
.......
Sevgili argosy,
Sorunumla yüzleşerek atlamaya çalışıyorum. Ama bu klip beni can evimden defalarca vuruyor.... Mavi'nin ve Çınar'ın hüznünü özlüyorum. Ayrılık acılarını ve acı çekerken ki aşkı yansıtmalarını özlüyorum.... (sadist oldum iyice):img-wink:
Ben bu güzel ve küçük oyuna katılamayacağım. O gücü kendimde bulamıyorum. En azından şimdilik bulamıyorum....:sad53:
Galiba herkes yeni bölüm heyecanını taşırken benim bu bunalım halimde pek çekilmiyor.... Fakat buraya yazmazsam ne yaparım ben.....
Bir kaç hafta zor geçecek bu belli oldu....:img-help:
eveeeeeeeeeeeeeeet ilk bölüm itibarıyla bu diziyi gelecekte nefeslerimizi tutarak izleyeceğiz inancı hakim oldu bende:happy0064 bu bölümü kısaca özetlersek hoş,biraz erkeksi,ayakları yere sağlam basan,kendine güvenli bir araba hırsızı mavi adında kız ile tanıştık.Bu kızın sert,taviz vermeyen,sırları olan aksak isminde bir patronu olduğunu gördük ve bunlar araba hırsızlığı konusunda baya sıkı çalışan bir çete görünümü çiziyorlar.Bunun dışında alkol ve kumar problemi olan,basiretsiz bir abi var isim Ali Rıza fakat çevresi ona Arıza diyor e bence de ilk bölüm itibarıyla baya arıza...Yine kızımızın lise öğrencisi biraz havayi bir kız kardeşi var iki tane de yeğeni çocuklar çoook tatlılar.Üst kat komşu Fulya isminde kendi halinde bir bayan fal bakmayı seviyor ve yaşına rağmen aşık olduğu anlaşılıyorr.Bu hırsız tarafındaki ilk izlenimlerim....
Gelelim polise:img-polic Polis Çınar isminde ,kendine güvenli,işini layığıyla yapmaya çalışan,doğruları için savaşan biri izlenimi verdi ilk bölüm itibarıyla fakat nedenini bilmiyorum çok soğuk ve tuhaf bir karısı var ısınamadım.Pek çok davad a polisimiz en önde yer alıyor ve başarılı olduğunu hissettiriyor SİZİ BİLMEM AMA BEN BU DİZİYİ ÇOOOOK TUTTUM SON BÖLÜME DEK KAÇIRMADAN İZLERİM KANIMCA:happy0064 :happy0064
Aman tanrım UY falan dedim ben ama, o Mavi'nin o beresini çıkarışı neydi öyle ya. Bittim eridim resmen.Yok yok bu dizi izlenir, beğendim ben bu diziyi. Yalnız o Aylinmiydi ne sinir bişi ya. Bakalım neler olacak önümüzdeki hafta. 1. bölüm itibariyle benden tam not almıştır Hırsız Polis dizimiz. Hepimize yeniden hayırlı uğurlu olsun
kardelen2086
22-03-07, 23:19
bu dizi diğer dizilerden epey farklı arkadaşlar;bir kere oyuncular çok samimi,çok gerçekçi;hele o mavi,bir masumluk,yaramaz bir çocuk havası var o kızda;bir yanı yaşından büyük davranırken;bir yanı çocuktan beter(fulya yı kızdırması);ama ailesi için ne fedakarlıklar yapıyor yazık,hiçbir destekçisi de yok ne yazıkki;abisi desen alkolik,kumarbaz;kardeşi okumaya çalışıyor....
peki komser çınar a ne demeli,ilkelerinden asla ödün vermiyor;yeri geliyor başkomserine bile dikleniyor;bu arada karısına da pek bir düşkün;ne o laflar öyle,bir de çocukları çok seviyor galiba;yanlız karısı sağlam ayakkabıya benzemiyor hiç.... bakalım ne işler açacak çınar ın başına..........
karakol ortamı da pek bir neşeli;bünyamin çok çapkına benziyor,ayşegül desen çok iyi kalpli melek gibi bir kız;yanlız daha kan görmeye bile dayanamıyor;ne olacak bakalım ayşegül ün polislik macerası
çok sevdim ben bu diziyi arkadaşlar;tam da yerinde bitti;haftaya neler olacak bakalım?herkese iyi geceler:img-yes: :img-yes: :img-yes:
merhaba arkadaşlar bende varım demek istiyorum :img-yes: dizimizin arşive kaldırılması çok üzücü ben her zaman buralardayım aslında ama arşive kaldırılınca dayanamadım insan bir diziye bu kadar bağlanabilr. söyleyecek o kadar çok sey varki....neyse yeni diziyi bende izledim tabi bundan sonrada izlerim herhalde (mutlakaa) iyi geceler.
evet ya o ne güzel bere çıkarıştır öyle
gözleri ne reng bu mavinin mavi mi dikkatli baktım ama fark edemedim mavi değil herhalde niye mavi koyumuşlar ismini acaba(annanem diziyi her izlediğinde dediği bir cümledir gözleri mavi değil ama adını mavi koymuşlar niye)
mavinin şu arkadaşı da pek bir şirin bir şey adı neydi gülaymıydı
çınarın ayline öyle baygın baygın bakıp sana herşey yakışıyor siyah daha çok yakışmış demesine pek bir sinir oldum gözü yüksekte bir tip bu aylinin sevmedim
fulyada ne hamarat öyle dolmalar ,haydariler, patlıcan salatası da yapar kesin
mert ve kirazın anneleri nerde acaba arızaya dayanamamış kaçmıştır belkide
t-m-c-n-84
22-03-07, 23:27
ben anca buldum burayı arşive kalkmış neyse sonuçta buldum çok güzeldi ya çınar ilk bölümlerde nekadar değişikmiş aylin kıymetini bilemedi öyle adam aldatılırmı yazık etmiş çınarıma bitince 2.bölümü izleyesim geldi :) ama olmaz haftaya izlicem sanki tv de izler gibi hemen hapları nasıl tanıdı :) ben olsam anlamazdım heralde hiç görmediğim için :)
1. bölüm yorumum :
mercedesin lastikleri gicirdar ve o essiz hirsiz kiz müzigi esliginde ilk kez Mavi ile tanisirim.. cok sogukkanli bir kiza benziyor. cidden sastim kaldim gözlerime inanamadim arabayi calmasini saskinlikla ama bir o kadarda heyecanla izledim.
o gittigi yer tamirhane ve cete üyeleri ne orjinal tipler öyle, hele o patron.. Aksaki görünce karisimda kücük capta bir mafya babasi duruyormus gibi oldum. korkumdan ayaga kalktim :) "- arabayi getirdin ama polisleride getirebilirdin..! " dedigi yerdeki bakislari dehseti adamin, vay ki ne vay..
Mavi kizda cekiniyor o adamdan ama ona farkli davraniyor patron kisi, özete dedikleri bu olmali. Aksak su cete lideri bu kizi cidden cok ama cok seviyor olmali.
Mavi nin evide ne bildik ne tanidik geldi bana.. o nasil koltuk o nasil hali öyle arkadaslar.. yürüdügü sokaktan gecenin karanliginda eve dönüsünde calan müzige dikkat etiniz mi ?
cocuklarda ne sirinmis onlari pek sevdim.
birde dikkat etiniz mi Polisle Hirsiz kizin uyuma sahnelerini es zamanli yapmislar, kader aglarini örüyor hemde en sIKIsindan :)
iki yarali yürek bulusmayi bekler gibi uykuya daldi, bu sahneyide cok begendim.:img-yes:
Mavi nin komsusu o Fulya ablada ama acik sözlü..:) seyar saticiya... kaciyormuyuz, asil seyyar olan sensin dedi.. mavi nin kalk pazara gidelim sorusu bana gecmisimden tanidik konusmalari hatirlatti. özledigim yasantilara yolculuk yaptiracaga benzer bu dizi..
ve inanamadigim sahne.. Polis gider gitmez karisi arkasindan telefona sarildi, adami aldatiyor demek.. hain bir kadin, mm bunu ingilizce yazsam ayip olmaz umarim.. ben ona simdiden Ihanetwomen demek istiyorum. :)
genc komserin görevli oldugu yerdeki meslektaslarida cok sicakkanliymis, Baskomseri görünce gülmekle gülmemek arasinda kaldim. hey gidi Rasim Öztekin harika bir baskomser olmus.. onu izlemek cok ilginc olacak, bakalim genc komserle iliskileri nasil ..
ve beni en cok etkileyen sahne Aksak in babasini aldigi sahne oldu.
ardindan Mavi nin paralarin yok olusunu anladiktan sonra o gercekten Ariza abisinin yakasina yapismasi.. caresizligi iliklerimde hisetiren cok iyi bir sahneydi.
en sonda unutmadan; Cinar komserin karisinin elbisesine iltifat yaparken ki ".. Olmu$ olmusss .." demesi kulaklarimdan gitmiyor. bu oyuncunun ses tonu insani delip gecen cinsten, ne ilginc.. :)
acilen bu bölümün tekrarini izlemem gerek, vuruldum a dostlar beni bir siz anlarsiniz (caksiniz ) :img-cool2 sevgiler, iyi geceler HP neferleri ...
Valla ben ekrandan gözlerimi alamadım..
esas oğlanla esas kız kaşılaşamadılar ya heyecan yaptım..neyse kısmet bir sonraki bölüme..
Yalnız adamı cıbıl görünce şaşırdım doğrusu..Yani ilk bölümden yatak odalı, boxerlı sahneler görünce ilk aklıma gelen öpüşmeli ve vuslatlı sahnelerde cömert davranacaklarını düşündüm..esas kızla esas oğlan arasında yani:img-hyste
sonuçta hikaye adamın uyuz karısıyla geçmeyecek bu belli
yanılıyor da olabilirim..bekleyip görücez:)
SENSİZLİK
............
CANDAN ERÇETİN
-----------------
Sensizlik klibini birden fazla izlemek ve ağlamak. Bu hafta gözümde pek yaş kalmamış sanırım. ................
Ben sana o klibi ve şarkıyı yasaklamamışş mıydım?? Bari yaşıma hürmet et de sözümü dinle:img-hyste
Biliyorsun benim de gözyaşı keselerim kurumuş, geçen hafta sonra "suni "gözyaşı" kullanacağımı söyleseler hadi oradan derdim her halde..:img-hyste
not: kızlar ben bu gece diziyi izleyemedim, doktora yapan bir forumdaş kaydedip verecekti.. pardon bu gece :img-hyste kaydetti alıp izlemeye başlarım..
son not: geçen hafta bu sayfalar reyting rekorları kırıyordu, bu gece herkes köşesine çekilmiş ağlıyor yada başka dizilere daldı:sad53:
ben anca buldum burayı arşive kalkmış neyse sonuçta buldum çok güzeldi ya çınar ilk bölümlerde nekadar değişikmiş aylin kıymetini bilemedi öyle adam aldatılırmı yazık etmiş çınarıma bitince 2.bölümü izleyesim geldi :) ama olmaz haftaya izlicem sanki tv de izler gibi hemen hapları nasıl tanıdı :) ben olsam anlamazdım heralde hiç görmediğim için :)
ben de anlamazdım o hapların o haplar olduğunu yanlız değilsin yani :img-hyste çınarında tık diye jeton düştü yani biraz baskın bir karaktere benziyo bu çınar bak sana kadın çocuk istemiyorum diyomuş o illaki olacak diye tuturmuş bu devir de çocuk bakmak kolay mı kadın kendine güvenemiyor demek ki
1. bölüm yorumum :
mercedesin lastikleri gicirdar ve o essiz hirsiz kiz müzigi esliginde ilk kez Mavi ile tanisirim.. cok sogukkanli bir kiza benziyor. cidden sastim kaldim gözlerime inanamadim arabayi calmasini saskinlikla ama bir o kadarda heyecanla izledim.
o gittigi yer tamirhane ve cete üyeleri ne orjinal tipler öyle, hele o patron.. Aksaki görünce karisimda kücük capta bir mafya babasi duruyormus gibi oldum. korkumdan ayaga kalktim :) "- arabayi getirdin ama polisleride getirebilirdin..! " dedigi yerdeki bakislari dehseti adamin, vay ki ne vay..
Mavi kizda cekiniyor o adamdan ama ona farkli davraniyor patron kisi, özete dedikleri bu olmali. Aksak su cete lideri bu kizi cidden cok ama cok seviyor olmali.
Mavi nin evide ne bildik ne tanidik geldi bana.. o nasil koltuk o nasil hali öyle arkadaslar.. yürüdügü sokaktan gecenin karanliginda eve dönüsünde calan müzige dikkat etiniz mi ?
birde dikkat etiniz mi Polisle Hirsiz kizin uyuma sahnelerini es zamanli yapmislar, kader aglarini örüyor hemde en sIKIsindan :)
iki yarali yürek bulusmayi bekler gibi uykuya daldi, bu sahneyide cok begendim.:img-yes:
Mavi nin komsusu o Fulya ablada ama acik sözlü..:) seyar saticiya... kaciyormuyuz, asil seyyar olan sensin dedi.. mavi nin kalk pazara gidelim sorusu bana gecmisimden tanidik konusmalari hatirlatti. özledigim yasantilara yolculuk yaptiracaga benzer bu dizi..
ve inanamadigim sahne.. Polis gider gitmez karisi arkasindan telefona sarildi, adami aldatiyor demek.. hain bir kadin, mm bunu ingilizce yazsam ayip olmaz umarim.. ben ona simdiden Ihanetwomen demek istiyorum. :)
genc komserin görevli oldugu yerdeki meslektaslarida cok sicakkanliymis, Baskomseri görünce gülmekle gülmemek arasinda kaldim. hey gidi Rasim Öztekin harika bir baskomser olmus.. onu izlemek cok ilginc olacak, bakalim genc komserle iliskileri nasil ..
ardindan Mavi nin paralarin yok olusunu anladiktan sonra o gercekten Ariza abisinin yakasina yapismasi.. caresizligi iliklerimde hisetiren cok iyi bir sahneydi.
en sonda unutmadan; Cinar komserin karisinin elbisesine iltifat yaparken ki ".. Olmu$ olmusss .." demesi kulaklarimdan gitmiyor. bu oyuncunun ses tonu insani delip gecen cinsten, ne ilginc.. :)
acilen bu bölümün tekrarini izlemem gerek, vuruldum a dostlar beni bir siz anlarsiniz (caksiniz ) :img-cool2 sevgiler, iyi geceler HP neferleri ...
Evet şimdi bitirdim ilk bölümü.Ben hiç izlememiş gibi davranıp yorumlar yapmanıza katılamıcam.Ama bu diziyi 35.bölümde farkedebilen biri olarak en baştan sizlerle yorumlarımı paylaşmak benim içinde güzel olacak kanımca.
İlk olarak Mavim ne kadar güzel göründü gözüme bu bölümde.Allah özene bözene yaratmış gerçekten.Benim erkeklerle işim olmaz diyen bir Mavi vrdı karşımda.Demek ki daha ilk bölümden itibaren büyük konuşmaya başlamış bizimkiler.
Kirazım ne kadar da küçükmüş.Çok çok tatlıydı.
Arıza,onu seyrederken içim bir tuhaf oldu.Sonunu bilerek seyretmek demekki kötü oluyormuş bazen...Özellikle bir yerde Merte bak bu balıklara iyi bak ben ölünce sana kalacaklar gibi birşey diyor..İşte orda gerçekten kötü oldum...
Çınar,çok değişik geldi gözüme.Mavi hayatına girdikten sonra nasılda değişmiş.İlk baştan başlayınca buna birkez daha tanık oldum.Aslında çok sıradan bir tipmiş başlarda.
Fulya abla,sevgili adaşım benim ne kadar içten ve ne kadar güzeldi.Kiraza sus kız cüce demesi çok tatlıydı gerçekten.Hele o seyyar satıcıyla yaptığı muhabbette onun gerçekten oralarda yaşayan biri olduğuna inanasım geldi.
Şimdilik bu kadar yazacaklarım.İlk hpsiz perşembe günümüde böyle geçirdim.İçim acıdı hemde çok acıdı.Ne heyecanlarla otururdum tvnin başına ama her güzel şey gibi bu da bitti.Alışması zaman alacak.Bugün ilaç olsun diye başladım ilk bölüme ama bakalım ilaç mı olacak yoksa daha mı çok acıtacak göreceğim...Herkese iyi geceler...
arkadaşlar yeri değil ama birşey sormak ist. altın kelebek ödülünde kendi adımı verdim sürekli arada başkalarınınkinide verdim ama isim kalmadı hep kendi ismimi vererek oy kullansam olurmu
lütfen cevap versin bilen biri:icon_sorr
ya arşive kalkımışıuzz görünce morelim bozuldu yaaaaaaa
Arkadaşlar bugün foruma girmedim tek bugün inanmıyorum hemen arşive kalkmış şok oldum bu acele ama tanıdık isimleri görünce rahatladım iyiki buradasınız.Dilerim bu forum arşivi hiç görmediği üye sayısını burada görür.
Herkese iyi:sad53: geceler.
1. bölüm yorumum :
Mavi nin komsusu o Fulya ablada ama acik sözlü..:) seyar saticiya... kaciyormuyuz, asil seyyar olan sensin dedi.. Mavi nin kalk pazara gidelim sorusu bana gecmisimden tanidik konusmalari hatirlatti. özledigim yasantilara yolculuk yaptiracaga benzer bu dizi..
ve inanamadigim sahne.. Polis gider gitmez karisi arkasindan telefona sarildi, adami aldatiyor demek.. hain bir kadin, bunu ingilizce yazsam ayip olmaz umarim.. ben ona simdiden Ihanetwomen demek istiyorum. :)
genc komserin görevli oldugu yerdeki meslektaslarida cok sicakkanliymis, Baskomseri görünce gülmekle gülmemek arasinda kaldim.
hey gidi Rasim Öztekin esasli bir baskomser olmus.. onu izlemek cok ilginc olacak, bakalim genc komserle iliskileri nasil ..
bize iyi bakın
biz zırdeliyiz.
umutkırıntıları
23-03-07, 00:36
Arkadaşlar bende duar gibiyim.Hala bir bunalım var.Hele günlerden perşembeyse bir de dizi arşive kaldırılmışsa yine de yazılarınızı okumak avutuyor ama sizin gibi de olamıyorum.Umarım en yakın zamanda aranıza katılabilirim şimdilik izlemekle yetineceğim.
Ne acidir ki HPsiz ilk persembemiz,Arsivdeki ilk günümüze denk geldi.
Yeni baslayan HP adindaki diziyi seyrettim ama yorum yapamayacagim.
Bir köseye cekilip dizimin yasini tutmak istiyorum hala.
Elimden kayip gitmesini kabullenmeyi basarabileyimki,yeni HP ye kalbimin bir kösesi sizlamadan izlemeyi basarabileyim.
Benim zamana ihtiyacim var,bir cok kisinin oldugu gibi...
Sevgiler....bye
:sad53: :sad53: :sad53: Ben bu yeri hiç sevmedm alışmam zor olacak...
Maalesef pc den yeni dizinin ilk bölümüne yetişemedim bu akşam ve euro pc de verilen tekrar bölümü bekledim.. Az önce bitti.. Açıkçası beklediğime değdi:happy0064 HP'nin ilk bölümünden çok iyi elektrik aldığımı belirtmek istiyorum.. Uzun zamandır izlediğim bir dizim vardı geçen hafta sona erdi maalesef ve onun haricinden hiçbir diziyi böyle kalbim çarparak izlememiştim uzun zamandır..
Aslında 1. bölümle ilgili hem yazılacak çok şey var hemde hiçbişey yok.. Bekleyip görmek lazım.. Tek bildiğim önümüzdeki hafta perşembe saat 22.00'yi iple çekiyor olmam.. Çok merak ediyorum nolacağını.. Kıvırcık saçlı, su gibi dupduru hırsız kız karakola gidecek.. eee şimdi ilk haftadan yakalandımı yani..
Komiserinde işi çok zor.. Karısı arkasından epeyce ağ örüyor gibi.. Ne diyelim allah tez elden kurtulmak nasip etsin..
Kafamda yer eden 1. bölümle ilgili bir sürü detay var ama yavaş yavaş yazıp birden tüketmemeyi düşünüyorum.. Herkese sevgiler..
gülündikeni
23-03-07, 01:58
Ben bu diziyi sevdim arkadaslar,ilk bölümünden beni içine almayi basardi.Ikinci bölümünü sabirsizlikla bekliyorum.Çinar'im komserim o nasil merdivenden inistir öyle?Ahh adam sanki yürüyen karizma mübarek.Timuçin Gurbet Kadini ve Gönül Yarasinda siveli konusuyordu,bu diziyle normal konusmasini da duyduk.Yalniz komserin karisini pek gözüm tutmadi,gözü yükseklerde gibi,ilerde komserimin basina isler açmasin.Aksak bazi sahnelerde aksamayi unuttu ama ilerki bölümlerde aksamaya da alisacak herhalde.Mavi o ne güzelliktir öyle,gözleri çok güzel,bence hirsiz rolüne de cuk oturmus.Fulya ablasiyla iliskileri ne kadar sicak sanki ana kiz gibiler.TMC diger dizisi Beyaz Gelincik'in reklamini da yapmis çaktirmadan...
Simdilik bu kadar sonra devam ederiz artik herkese iyi geceler.
HP siz ilk persembe ustune forumda faal yerinde degil bu kara persembe olmali.You Tube a takildim eski bolumlere goz attim. Ne buyuk bir bosluk oldu TV de. Ozellikle persembeleri dizi seyretmemeye karar verdim. Icimdeki yanan ates iyice bir sonsun belki sonra tekrar persembelere donebilirim.
Mavi Kalin,
Evet, beklenen an geldi ve nihayet Ugur Yucel'in dizisini izledim. Bakalim nasil derken kendimi dizinin icinde ve temponun akisinda kaybolmus buldum. Kivircik sacli hirsiz beresini cikartinca kaykilarak oturdugum koltukta dikiliverdim. O saniyeden itibaren de yerime cakili kaldim. Kim bu kiz?? Ba-yil-dim! Bu kizi daha fazla gormek icin gozumu kirpmadan izlemeye basladim.
Polis karakolu degil, timarhane muracat kapisi gibi mubarek! Istanbul'un butun dedileri ayni gece disardaymis:img-wink:
Ugur Baba geldi! Gobeklenmis, saclar boyanmis. Tuhaf geldi. Bu kez hirsiz rolunde!
Karakolda efe kilikli, cizgili gomlekli bir komiser var. Hiimmm basroldeki polis bu mu acaba?
Aaa bu guzel kizin cocuklari mi varmis??!! Eve donunce iki kucuk cocugu optu. Sarhos bir adam geldi! Yoksa kocasi mi??:img-help: Aman aman kucuk oglan kivircik guzele hala dedi, rahatladim. Sarhos ve kumarbaz adam Mavi denen bu kizin abisiymis meger. Cok gariban bir evdeler. Kizin adi da cok enteresan, Mavi. Muzikler cok hosuma gitti.
Efe polis evliymis. Karisina sarilip uyudu. Karisi biraz tatminsiz biri gibi, isinamadim.
Garajda yeni biri var, uzun sacli carpik agizli. Saclar lapiska gibi ama felaket. Iyi bir kesim istiyor.
Mavi denen kizin komsusu Istanbul Masali'nin Suzan'i Vahide Gordum. Ekip oldukca saglam. Ufak kiza hayran oldum. Cok cimcime. Adi da Kiraz! Amma tuhaf isimler, Mavi, Kiraz, Jilet, Arsen...
Karakola yeni bayan katildi ama polise hic benzemiyor:img-wink: Rasim Oztekin'de kadroda, vay vay vay. Ben bu diziyi izlerim!
Mavi isin parasini alip eve sakladi ama kumarbaz abi buldu. Ustunde tasisa daha emin olacak galiba! Mavi'nin arkadasi biraz fingirdek bir sey!! Cok sempatik, yuzu de cok guzel.
Aksak'in babasi ile ilgili haber geldi. Anlasilan uzun zamandir gormemis. Erol Gunaydin!! Kadroya carpilmaya devam ediyorum. Babasi ile yaptigi konusma beni cok etkiledi, "Zamaninda olmekte guzeldir be kadin. Oleceksen ol, oleceksen ol! Ama bak, sen onu bile becerememissin!" Cok aci sozler. Icinde korkunc bir kin var, belli. Bu sahne bana cok dokundu. Ne kadar kotu olsada muhtac olmus yasli bir baba o! Nasil bu kadar acimasiz olabildi!!??
Oldukca haraketli devam ediyor. Parktaki sahnede Mavi ve polis ayni yerdeydi. Bu sekilde tanisacaklar diye bekledim ama birbirlerini bile gormediler.
Diger kizkardes, Umit, tam bir genckiz! Bu kucucuk evde 5 kisi yasiyorlar anlasilan. Mavi abi dedigine gore ortanca kardes. Umit kucuk ve okuyor, Mavi hirsiz, abi de alkolik bir kumarbaz. Mavi'nin hayati oldukca zor gorunuyor. Ama elinde Starbucks vardi. Anlasilan paralari kumarda yiyen abisine ragmen iyi kazaniyor bizim kivircik!!
Ugur Yucel'e onca laf soyledim ama kimseye kulak asmadan kucaklayip aldi babasini. Ici ne kadar aci olsa da vicdani yerindeymis demek ki. O sahnede calan muzik cok etkileyiciydi. Kadro, tempo, muzikler gercekten cok etkileyici.
Fulya Hanim'in misafiri evli bir adam. Ama birbirlerine cok saygili davraniyorlar ve derin bir ask var belli. Makyaj cok yakismis.
Mavi paralarin gittigini farketti ve abiyi kapinin onune atti. Daha fazlasini yapsa yeriydi. Sonrada oturup agladi zavallicik. Cok gercek agladi, cok etkilendim.
Polisin karisi bildigini okumus, elbise almis. Bizim polis de karisini bu vaziyette gorunce aklina hemen cocuk yapmak geldi. Gece iyi ilerlemedi ne yazik ki! O telefon kesinlikle kuzenden degilmis gibi hissettim. Anlasilan bizim polisin boynuzlar epey uzun. Elbise ve parfumun de kaynagi belli oldu!! Ustune bir de dogum kontrol haplari cikinca kiyamet koptu! Fakat ben bu polise de kizdim. Kocasi da olsa cantasini karistirmaya hakki yoktu. Istemedigi halde zorla cocuk diye diretmesi de bana itici geldi. Biraz maco galiba.
Kalbim duracakti nerdeyse! Polis ekipleri kapiyi yumruklamaya baslayinca ayni anda Mavi'lerin evinin kapisi da sert sert calininca "tamam!" dedim, "yakaladilar kizi" Ama baskin garaja yapildi. Bu sahneleri cok guzel baglamislar. Muzik de heyecani korukluyor dogrusu. Mavi'lerin kapisini komsulari yumrukluyormus, evlerini su basmis! Dert bir degil ki!
Garajdan lapiska sacli carpik oglani karakola goturduler. Oglan korkudan bayilmak uzere. Bul bul gibi otmese bari! Daha bu dusunceleri kafamdan kovamadan Jilet Mavi'yi aradi. Anlasilan bulbul sakimis. Kizi tuzaga cekti. Ne yani polisle boyle mi tanisacaklar?! Sorgu sirasinda karsilasip asik mi olacaklar acaba??
Veee Mavi tutuklanir! Jenerik muzigi cok cok guzel!
Ben bu dizinin her sahnesini hayranlikla izledim. Gelecek haftayi sabirsizlikla bekliyorum. Bu guzel kiz kim acaba?? Bilgi bulmam lazim...
Arsiv'e kalktigimizi ogrenince kalici olmayan bir felc durumu olustu. Ilk bolum beni hayata dondurdu. Bu aralar pek yazacak vaktim yok. Ev ilk bolumdeki karakol sahnesini andiriyor! Timarhane gibi. Boyacilar, tamirciler vs. Ama yine de HP'mi tozlanmaya birakmayacagim. Yoklamada beni de sayin! Firsat buldukca buralarda olacagim. Herkesin birinci bolum yorumlarini bekliyorum. Geceyarisini coktan gectim, ben yatayim en iyisi. Size iyi sohbetler. Bana da bere cikaran kivircik sacli guzelle mavis ruyalar.... Henuz ilk bolum oldugu icin Cinar'i daha begenmiyorum, ruyalarima davetli degil:):img-wink:
Herkeze günaydın daha dizimin bittiğine alışamadan birde arşive inince bayağı üzüldüm aslında ama dün akşam HP izlerken benimle aynı anda izleyen arkadaşlarımın olduğunu bilmek biraz olsun üzüntümü azalttı belki bu hayal aleminde olma durumuz biraz saçma ama hayat da o kadar acımasız ki ne yapalım bir şekilde yaşama tutunmalıyız öyle değil mi
Hevesle, heyecanla kuruldum pc'nin başına izledim yeni diziyi.Üstelik çok beğendim hele o kıvırcığa bayıldım.Komiserde çok hoş adam.
Amam ama neden içimden yorum yazmak gelmiyor.Olmuyor yapamıyorum:icon_sorr Ben bu perşembeyi hiç sevmedim.İçimdeki kara delikte ekrandaki kara delikte daha bir büyüdü sanki.Yeni başalyan bu diziye tutunmayı ne çok istemiştim oysa.Neden olmadı bilmiyorum...Belki birkaç gün sonra:icon_sorr :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:
İnanamıyorum ya arşivdeyiz sabah sabah büyük bir şok geçirdim herşey ne kadarda hızlı gelişiyor...zaman nekadar çabuk geçmiş..:sad53:
Bu kadar çabuk olmamalıydı! Daha bittiğinin ilk haftası diğer dizilerden baskı gelmese en azından 2 hafta kalırdık!
Dün akşam boş bomboştu!!! Garip bir şey vardı sanki o gece maç varmışta önümüzdeki hafta yayınlanacakmış gibi hissettim kaldığı yerden...
Unutmak çok zor sevginin alışkanlığa dönüştüğü perşembe akşamlarından vazgeçmek
Hepinize Sevgiler
Hande
Dün akşam evet dün akşam bomboştu, karanlıktı, hissizdi. Önceden bütün hafta perşembeyi bekler, perşembede tam bir duygu patlaması yaşardım. Evet dün akşamı tıpkı şarkıdaki gibi yaşadım.
Bu günüm senden geçti
Zaman geçmeyecek artık
Ellerim kesik
Bedenim hissiz
Yarım kalmış bir cümleyim artık
Perşembeler olmasın, hırsız polissiz perşembeler olacaksa olmasın...
Not: Sabah sabah dizi başlığımızı arşiv bölümünde görmem de cabası ...
Günaydın...
Arşiv mi...:img-fear2
Ama ama ama ben daha 1. bölümü yeni izledim dün akşam pc tv den...
Uğur Yücel'den korktum yahu...hele o babasına söyledikleri (kitap yapılası cinsten:img-wink: )...
Sonra sürekli o komseri ve kıvırcık saçlı kızın sahnelerini arka arkaya verdiler...
Yoksa dizinin ikilisi bunlar mı? e adam evli değil mi?nasıl olacak bu iş...umarım hem evli kalıp hem de bu kıza aşık olmaz...çok bağırıp çağırıyor ve çocuklar konusunda hassas...bölümün içinde tek sevimli repliği kız çocuklarını görüyorum babalarının yanında içim gidiyor falan gibi bir şeydi...bir de "evlat istiyorum" ne zordur ya...ben eşini oynayan hanıma pek ısınamadım...ama kendisinin bu duruma gelmesinde eşinin de payı vardır diye düşünüyorum...yoksa 3 yıllık evliymişler kısa bir zaman değil...
sonra fulya abla ne kadar güzel bir kadın...ve bu hayri bey biraz donuk gibi geldi bana belki ileriki bölümlerde estetik ameliyat falan yaptırıp yüz ifadesini değiştirir...:img-pilot
sorumsuz bir abi...bir okuması gereken kardeş, iki küçük çocuk...hem bu çocukların annesi nerde...şu kıvırcık saçlı güzel kızın işi zor...çok zor...
oyuncu kadrosu süper...bu dizi izlenir...
Not:Biz gerçekten zırdeliyiz...:img-wink:
Sevgiler
24 MART FİNAL BULUŞMASINA GELECEKLER
elmass, 20fil35, zinednah, lighttez, second, jalem, missp, sondakika, FarAndAWay, meline, demetarss, ucurtmam, duar, nilnisa, HARETTTTTT, RODYA, esss, hyoldaş, Deep_Purple, as76, ynur, scale, zeytine-35, bora.aslı, dilekçe, eftelya61, alvarato, cerenim, 1POYRAZ, kaporta, alevalev_25, santranc, potelek, bujumuju, alamehmet, tuğbay,ozi75, mns (gelmeye çalışacak)
Mekan: SON VAPUR (ismi de bize pek uydu )
Adres: Muallim Naci Cad. No:6/A Ortaköy/İST. (Ortaköy, Deriden mağazası'nın sırasında, Sarıyer yönüne doğru, bu mağazadan 20 metre ileride)
Saat:10.00
Fiyat: Açık büfe kahvaltı herşey dahil 25.00.YTL.
ben dün aksam tesadüfen zaplarken bu diziye rastladim. Gercekten cok hosuma gitti. Zaten tv de bi tane dizi izliyordum o da gecen hafta malesef bitmisti. Bu yeni dizi tam zamaninda basladi. gercekten senaryosu cok degisik geldi bana. Son zamanlarda cikan Töre dizilerinden bikmistim. Basroldeki kivircik sacli kiz cok hosuma gitti, cok dogal geldi bana. Timucin eseni de Gönül yarasindan biliyorum ve cok basarili buluyorum. Komiserin karisini hic gözüm tutmadi. Bi isler ceviriyor, yakinda cikar kokusu. Acaba komiserle mavi karakolda mi tanisacak? Merakla yeni bölümü bekliyorum...
24 Mart Final buluşmasına gelmeyi çok istesemde gelemiyorum ama kalbim sizlerle arkadaşlar umarım çok eğlenceli dakikalar geçirirsiniz hepinize kucak dolusu öpücükler gönderiyorum
sabah işe gelirken arabada "yarım bıraktın" çalmaya başladı. dün akşamdan beri boşluktaydım zaten, çok zor tutuyodum kendimi ağlamamak için.
o sırada beklenen sonun geldiğini ve dizimizin arşive düştüğünü öğrendim ve resmen hıçkırıklara boğuldum :icon_cry:
şuan da bile boğazım düğüm düğüm...söyliyebilecek pek fazla bişey yok maalesef... kelimeler işte gerçekten şimdi kifayetsiz kalıyor...:sad53:
günaydin HP nin zirdeli ama bir o kadarda özel forumdaslari :)
dün aksamki bölümden sonra göremediklerimi ifsa etmeye geldim , blue&blue ,eftelya61 , bora.asli, zeytine-35 kisacasi Izmir grubu.. olmadi arkadaslar size Cinar komser OLMUSSS undan veremiyorum anlayacaginiz.
anliyorum sizler simdi Istanbul semalarina ucusa gectiniz, ruhunuz coktan orda ancak forumu boslamayin ne olur :(
size Istanbul toplantisindan gelene dek mühlet, dönüsünüzde sizleri sürekli burda görmek istiyorum.
arkadaslar artik titreyin ve kendinize gelin.!
arka sokaklarin kadini olmusum ben, zirdelide olayim :)
hepinize kolay ve umut dolu bir gün diliyorum.
sevgiler..
bize iyi bakın
biz zırdeliyiz.
işte acımın tavan yaptıgı noktadayım..dizimiz artık ana sayfada değil.. şaka gibi..resmen şaka gibi :(
günaydın arkadaşlar bu kadar erken bu siteyi bulmak ne güzel...yeni bir dizi başlamış. Uğur Yücel'i çok severim...bir kahvaltı organizasyonu mu ne varmış ona yetişmek için deli gibi çalıştığımdan dün izleyemedim ilk bölümü ama bilgisayarıma yükledim mutlaka en kısa sürede izleyeceğim...yalnız o kıvırcık saçlı kız dikkatimi çekti adından söz ettirir bence..Timuçin Esen'e özel bir sempatim yok ama bu kızla "iyi bir ikili" olacaklar gibi duruyor...hepinize yeniden selam sizlerle tanıştığıma şimdiden çok mutlu oldum
not: Arşiv olmuşuz..erken olmuş biraz ama ne yapalım gönlümüzde tozlanmaz asla HP...burayı da ıssız bırakmayız, yarım bırakmayız biz....
Günaydın,
Akşam yazdığım mesaj sitedeki teknik sorunlardan ötürü çıkmamış galiba..
Ben 1.bölümü izleyemedim maalesef ve sizlerin yorumlamalarınıza da katılamıyorum (doktora yapmakta olan bir forumdaşım, cd sini bana ulaştırırsa.. :icon_whis ) en kısa zamanda izleyip düşüncelerimi yazmayı umuyorum..
Bu sabah, bir kahvaltı programı için Hisar'daydım. Çok üzüleceğimi düşünerek gittim ama sanırım içimdeki derin sızı ve keder kendi kendini iyileştirmeye başlamış...
Gülümseyerek baktım sahile,
14. bölümdeki sahneyi Mavi'nin "ben zaten polis de olmazdım!!! " dediği,
25. bölümdeki (karıştırmış olabilirim) Çınar'ın " minicik olsan da seni cebimde taşısam" dediği,
sahneleri ve repliklerini hatırladım. Ne güzellerdi hatırlasanıza:img-yes:
Ama artık üzülmüyorum.. Tersine ne güzel bir dizi ve ne güzel karakterler tanımışım, sevmişim ve onlarla 1.5 yıl yaşamışım diye mutlu oluyorum. Deneyin, böyle düşünmek size de iyi gelecek...
Yarım değiliz, bırakılmadık.. Tüm HPseverler birbirimizi tamamlıyoruz, bütünün parçalarıyız..
Sevgiler...
not: Duar ben sana o şarkı ve klibi yasaklamadım mı?? Yaşıma hürmet et de birazcık büyük sözü dinle:img-hyste
Sevgili ucurtmam seni tebrik etmek istiyorum. Kolay atlattın bu sendromu...:icon_whis
Tabii hayat tecrübesi, yaş faktörü falan, insanın hayata bakışını da etkiliyor. Benim gibi hayatının baharında olan arkadaşların kelebekleri kolay kolay gitmiyor..:img-wink: ..
Demek bensiz hisarda kahvaltı ettin alacağın olsun.... bu yaş muhabetti burda bitmez....:img-hyste
Ben malum klibi ve şarkıyı ne yazık ki arşivime göndermeye hiç hazır değilim. Hp nin bir rüya olmadığını bana hatırlatıyor....:icon_sorr
Arşivleri hiç sevmem. İşim gereği arşivle çok uğaraşırım. Ama toz allerjim sebebiyle arşivden çıkartılan her dozya bana hapşuruk aksırık, ve nezle olarak geri döner. :icon_conf
Psikolojik sanırım. Ne zaman HP nibn forumuna girsem hapşurmaya başlıyorum....
Bu sebepledir ki tedavim için arşivden uzak durmam gerek bir süre....:sad53:
Herkese Sevgiler
dün bi zatı muhterem bana eee bugün senin dizin yok ne yapacaksın akşam diye bana en sevdiğim soruyu hiç çekinmeden sordu... bende yeni bi dizi başlıyo onu izlicem çok güzel bişeye benziyo dedim... aaaa gerçekmi kim oynuyo yoksa seninkimi dedi evet dedim... uğur yücel ve özlemde var dedim şaşırdı neden daha önce sölemedin dedi sölesem ne olacakki dedim senin adına sevinirdim dedi...sonra bu dizinin hp olduğunu öğrenince nasıl aynı tadla izleyecksin dedi... ve bu zat hiç bilmiyoki bi sahneyi peşpeşe 100 kere izlediğimde yine aynı şekilde izliyorum... ve bir başka dialog... annem ve ben... bana bu akşam elleşme anne dedim... ne oldu dedi kadın haklı olarak çünkü ortada hiç bişi yok... hayatımın anlamı ve izlediği tek dizimi elimden aldılar daha ne olsun yarım kaldım anne ağlamak istiyorum hatta ölmek istiyorum dedim... ve annem sabır çekti... çokmu abartıyorum...:icon_whis
bbdbhb
aaa nerden biliyosun mavinin başına gelecekleri
bir yerden tüyo mu aldın hapishane falan tamam da dağ başı, ceznaze felan bişe biliyosan açık yaz
bu günden beri akşam izlediğim film etkisindemiyim sürekli aklım onlarda acaba ne olucak şu karizmatik polis kıvırcık saölı kızı karakolda görünce ne tepki verecek ilk fgörüşte aşk mı olcak acaba ama adam evli iki kadını birden idare etcek birine benzemiyor
(kendimi çok kaptırdığımı daha önce yazmıştım)
dün akşam fullekran programında kanald genel yayın yönetmeni vardı hp için
_zaten çok iyi reytingler alan bir dizi değildi dedi
senin bu dediğine ne denir sayın adını bilmediğim şahıs nedemek reyting almadı
ilk dönem en kötü ilk üçe giren biz değilmiydik ikinci dönemde sizin istikrarsız yayın politikanız yüzünden reytingler düşmedi mi sizin bu yaptığınıza nankörlük denir başka bişede denebilir mutlaka ama ben şimdi başka kelime bulamadım
canlı tlf bağlantısı olsaydı da içimdekileri bir saysaydım şu adama bir rahatlasaydım
dün akşam fullekran programında kanald genel yayın yönetmeni vardı hp için
_zaten çok iyi reytingler alan bir dizi değildi dedi
senin bu dediğine ne denir sayın adını bilmediğim şahıs nedemek reyting almadı
ilk dönem en kötü ilk üçe giren biz değilmiydik ikinci dönemde sizin istikrarsız yayın politikanız yüzünden reytingler düşmedi mi sizin bu yaptığınıza nankörlük denir başka bişede denebilir mutlaka ama ben şimdi başka kelime bulamadım
canlı tlf bağlantısı olsaydı da içimdekileri bir saysaydım şu adama bir rahatlasaydım
ağzı olan konuşuyor ,sen boşver onları isteyen
istediğini söylesin hp bizim gönlümüzde birinci olmuş her daim gerisi beni\bizi ilgilendirmez
zaten o reyting ölçüm cihazlarına akıl sır erdiremiyorum neyi baz alıp neyi inceliyorlar eminim onlarda bvilmiyordur
önemli olan bizlere 1.5 sene boyunca harika bir seyir izlettirdiler onları ayakta alkışlıyorum:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 [ititraf ediyorum arada sinirlenip bunlar ne yapıyor dediğim olmuştur ama en sinirlendiğim bölümü bile minumum 20 defa seyretmişimdir]emeği geçen herkese çok teşekkürler bize bu duyguları yaşattıdılar ya daha ne diyeyim
Hemen dün şirkette yaşadığım bir olayı paylaşayım sizlerle. İş bitti çıkış saatine doğru yapılan bir konuşma: bu akşam televizyonda da seyredicek hiç bişi yok.
Aaa olur mu sağır oda varya perşembeye alındı, benim dizim o, ben onu seyredicem. Bende acaba özcanın şu yeni dizisine mi baksam diyor bir başkası. Sonra bana dönmüşler (farkında değilim ağlıyorum çünkü o arada) sen ne yapıcaksın demeye kalmadan arkadaş atlattı özge ne var noldu diye? Ben ters ters baktım suratına anlamadı. Sulanmış gözlerimi sildim buna dank etti. Özür üstüne özür dilemeye başladı. Öbürleri noluyor derken ana bunun hırsız polisi geçen hafta bitmişti biz ne konuşuyoruz onun yanında dediler.
Eşimde evde, yorgun argın geldin canım benim falan dedi. Sonra ben kızı uyuttum. Eşim baktı benim yatmaya hazırlanır gibi bir halim yok. Özge sakın bana bilgisayarın başına oturacağını söyleme derken ben oturmuştum bile. Yine aynı nakaratı yaptı. Allah akıl versin.
Annem haftaya perşembe size gelip kalabilirim dedi. Anne dedim hangi perşembe istiyorsan gel artık benim için farketmez.
Bu arada öğlen bir çok sevdiğim bir arkadaşımla telefon konuşması yaptım. Ve yine söyliyim dedim. Dizi tamam belki olmaz şimdi ama en kısa sürede şu sinema filmiyle ilgili yapalım kampanya. Benim sinema projesinden ümidim var.
İlk bölümü seyrettim ve yorumumu yaptım ama kanımca bir sorun olmuş ve yazım çıkmamış neyse bende bir daha yapayım.
Ben ne yazıkki kafamı resetleyemeyenlerdenim.Hiç seyretmemişim gibi en baştan izleyip yorumlar yapamıyorum.Dün pcnin başına oturdum ve açtım ilk bölümü.Gözlerim doldu jeneriği duyunca.Her saniyesinde sonun gerçeği balyozla vuruldu beynime aynen şöyle:dito
Ben dizimi çok geç farkedenlerdenim.Hemde baya geç.Şimdi o başlarda kaçırdığım güzel yorumlarınızı tekrar dinlemek ve bende kendimce birşeyler katmak için her hafta bir bölüm seyredeceğim.Ve bir nebze hpnin bitimindeki acımı azaltmak için yapacağım bunu.Aklımda olan tek soru bu acaba yaramın biraz kabuk bağlamasını sağlarmı yoksa yaramı daha çok mu kanatır.
Dün Arıza Merte balıklara iyi bak ben ölünce sana kalcaklar dediğinde gözlerim doldu.Ah Arıza dedim ahh...Ama o kadar üzüntünün içinde gülmeyide becerebilim.Birşey farkettim bizimkiler daha ilk bölümde başlamışlar büyük laflar edip becerememeye.Mavi Fulya ablayla konuşurken benim erkeklerle işim olmaz abla diyor...Ben de ya tabi Mavicim aynen ondan diyorum içimden...
Mert ve kiraz çok tatlılardı.Ama ne kadar küçük geldiler gözüme.Özellikle Kiraz çok tatlıydı.Fulya abla sevgili adaşım benim ne kadar iyiydi.Seyyar satıcı adamla konuşmasında bilmesem gerçekten böyle bir yaşam içinde yaşadığına inanırım çok doğaldı...
Aksak her ne kadar kendisini sevmesem de babasıyla olan sahneleri beni hep etkilemiştir.Bu dizide en çok apladığım zamanlar hep Aksak ve babasının dialogları sırasında olmuştur.Zaman zaman hep kendimi bulmuştum çünkü onlarda.Ama bu sefer izlerken Aksağa ilk defa kızmadan uyuz olmadan izledim.Çünkü biliyorum.O sonu biliyorum.Bilmez olaydım:img-cray:
hello kitty
23-03-07, 13:40
Dün akşam sanki odamdan cenaze çıkmış gibiydi.Yapılacak hiçbirşey yok,saatler inadına geçmek bilmiyordu.İçim buruk,ağlamaklı bir halde canım burcumla birlikte bilgisayarın başına geçtik.Nerede o heyecan?Tam tersi sanki yıllar öncesinde kalmış sararmış sayfaların arasında güleç yüzlü yakınlarımın fotoğraflarının olduğu albümü açmış yaşlı gözlerle,of çeke çeke izliyorum.Ağır geldi.Geride bırakıyor olmak çok çok üzdü beni...:icon_sorr Heyecan katmak amacıyla 10 dk'lık reklam araları verdik ama boşuna.Saat 22.00'ı gösterdiğinde benim ekranımda 1.bölüm çoktan bitmişti.22.00'dan sonrasını "imkansız aşk" "kelepçe" müzikleriyle telafi etmeye çalıştık ama nafile.Haftanın en sevilen günü olan "perşembe" günü artık bu haftadan sonra anlamını çoktan yitirmişti,geride gözü yaşlı H-P'cileri bırakarak...
dün tam "yine,yeni,yeniden" diyerek herşeye en baştan başlıcaktık.bi sorunda yoktu aslında ta ki dizinin arşive kaldırıldığını görünceye kadar....
arşiv şokunu atlatamadan 21.30da pc başındaydım.herşeye rağmen dedim...en baştan...hiç izlememişsin gibi....büyük bi heyecanla seyrettim yine,sanki hiç izlememişim gibi, sonunu merak ederek ama sonunu bilerek.bütün sözlerin içimin acıtmasını izin vererek....
seyrettim; siteye gelip yorumlarınıza katılcam diye sabırsızlana sabırsızlana...ama hala çözemediğim bi nedenden dolayı siteye giremedim.
tamam dedim bu son.başka aksilik olmıcak,çınarın maviye yaptığı gibi kendi kendimi telkin ettim;
herşeyi unutacaksın
herşeye yeniden başlıyosun
hepsi geçecek
kendi kendime söz verdim.çınarın maviye herzaman söz verip hiç bi zaman tutamadığı(son bölüm hariç) gibi...
bütün hevesimi sabaha saklayarak yattım vede sabah kalktığımda en son olacağını umduğum şoku yaşadım;elektrikler kesik.
sizi bilmem amamutluluk bana da uğursuzluk getirmeye başladı
sevimli.girl
23-03-07, 13:45
hirsiz polis öncesi eski dizilerde yerini almış bir dizi adı yoktu.
hirsiz polis sonrası siz de artık eski dizilerdesiniz
üzgünüm!!!!!!!!!!
merhabalar
şuan evde temizlik var ve radyo açık bir ara mutfaktaydım ve yarım bıraktın çalmaya başladı ellerimde ne varsa atıp içeri tv ye koştum ama kapalıydı ,, sizi bilmiyorum ama ben alışamadım dünkü yeni dizi oyunu da işe yaramadı ve bu arada tam bir haftadır tv karşısına geçmedim, geçemedim çok erken bitti ,
zaten buluşmayada gelemiyorum, gelebilmek ve sizleri tanımak belki iyi gelecekti ama neyse ; güzel bir gün geçirmeniz tek dileğim
sevgiler
Arsiv'e kalktigimizi ogrenince kalici olmayan bir felc durumu olustu. Ilk bolum beni hayata dondurdu. Bu aralar pek yazacak vaktim yok. Ev ilk bolumdeki karakol sahnesini andiriyor! Timarhane gibi. Boyacilar, tamirciler vs. Ama yine de HP'mi tozlanmaya birakmayacagim. Yoklamada beni de sayin! Firsat buldukca buralarda olacagim. Herkesin birinci bolum yorumlarini bekliyorum. Geceyarisini coktan gectim, ben yatayim en iyisi. Size iyi sohbetler. Bana da bere cikaran kivircik sacli guzelle mavis ruyalar.... Henuz ilk bolum oldugu icin Cinar'i daha begenmiyorum, ruyalarima davetli degil:):img-wink:
BİR ŞEY SORABİLİRMİYİM ARŞİVE KALKTI DİYOSUNUNUZ DA HP KANAL D' NİN SİTESİNDE Mİ ARŞİV BÖLÜMÜNE ALINMIŞ.BEN BAKTIM DAHA ARŞİVE ALINMAMIŞ BENİ AYDINLATIRSAN.....
merhaba arkadaşlar bende varım demek istiyorum :img-yes: dizimizin arşive kaldırılması çok üzücü ben her zaman buralardayım aslında ama arşive kaldırılınca dayanamadım insan bir diziye bu kadar bağlanabilr. söyleyecek o kadar çok sey varki....neyse yeni diziyi bende izledim tabi bundan sonrada izlerim herhalde (mutlakaa) iyi geceler.
YENİ DİZİ DEDİNDE.... .HANGİ DİZİDEN BAHSEDİYOSUN ÖĞRENEBİLİRMİYİM...
BİR ŞEY SORABİLİRMİYİM ARŞİVE KALKTI DİYOSUNUNUZ DA HP KANAL D' NİN SİTESİNDE Mİ ARŞİV BÖLÜMÜNE ALINMIŞ.BEN BAKTIM DAHA ARŞİVE ALINMAMIŞ BENİ AYDINLATIRSAN.....
YENİ DİZİ DEDİNDE.... .HANGİ DİZİDEN BAHSEDİYOSUN ÖĞRENEBİLİRMİYİM...
simdi bu basligin yerini görmedin diyemezsin degil mi arkadasim.. hepimiz ayni bodrum katinda oturuyoruz iste :) en altakileri oynuyoruz burda ..
sirasiyla yerimizi tarif ediyorum : www.dizifilm.com Forumlari > Arsiv > Yerli DiziFilm Arsivi > Hirsiz Polis
bu arada yeni dizi filan yok HP tutkunlari olarak HP ruhunu canli tutmak adina dün 1. bölümden itibaren yeniden izlemeye basladik dizimizi. tekrardan silbastan izleyip yorumlayacagiz. Ben hatta bir ara 1. bölüm icin resimler ekleyecegim...
herseye yeniden basliyoruz, burdayim:img-yes:
Dün gece yazdığım yorumum teknik nedenerden ötürü çıkmamış sanırım..ben de şöyle kısaca özet geçeyim o halde yazdıklarımı:)
esas oğlanı karısıyla yatakta üstelikte boxerlı görünce hımmm dedim..demek ki bu dizide bol öpüşmeli ve vuslatlı sahneler izleyecez:img-hyste
çok cüretkar gördüm esas oğlanı..alışkın değiliz cıbıl adam görmeye..hele bir dizim vardı bir zamanlar bol sarılmalı ama az öpüşmeliydi..hatta öpüşememeliydi:)bu dizi bence öyle olmayacak..tabuları yıkacak:img-hyste
yönetmenime güveniyorum..umarım yüzümü kara çıkarmaz:img-hyste
Bu kadar çabuk olmamalıydı! Daha bittiğinin ilk haftası diğer dizilerden baskı gelmese en azından 2 hafta kalırdık!
Dün akşam boş bomboştu!!! Garip bir şey vardı sanki o gece maç varmışta önümüzdeki hafta yayınlanacakmış gibi hissettim kaldığı yerden...
Unutmak çok zor sevginin alışkanlığa dönüştüğü perşembe akşamlarından vazgeçmek
Hepinize Sevgiler
HandeSevgili hyoldas,
Hangi diziler yapti bu baskiyi. Gercekten cok merak ettim:( Neden boyle birsey yaptilar ki..Goz zevklerini mi bozmus dizimiz. :(
Dun baska bir diziyi izlerken, kadrajdan giren mikrofonu neredeyse her sahnede gordum.Ve her gorusumde , iki saaatlik bolum boyunca bir yada iki kez gorupte , olmaz ki canim bu hata da yapilmaz ki diye yaygaralar koparttigimiz mikrofoncumuzu biile ozledim. :(
Ben hhenuz yeni bolumu izleyemedim arkadaslar..Belki haftasonuna malum siteler yukler de ben de indirme islemini bitirebilirsem(YALAN!) izleyip yorumumu yazacagim..:img-yes: :icon_whis
Evet, beklenen an geldi ve nihayet Ugur Yucel'in dizisini izledim. Bakalim nasil derken kendimi dizinin icinde ve temponun akisinda kaybolmus buldum. Kivircik sacli hirsiz beresini cikartinca kaykilarak oturdugum koltukta dikiliverdim. O saniyeden itibaren de yerime cakili kaldim. Kim bu kiz?? Ba-yil-dim! Bu kizi daha fazla gormek icin gozumu kirpmadan izlemeye basladim. ...
Enteresan bir bölümdü, o kivircik sacli kizin adi Maviymis, ne kadar siradisi bir isim degilmi...Arabadaki halleri; Korku ve panik hislerinin ardindan bir huzur sardi etrafini ve en sonunda ise zafer duygusu...Aynadaki yüzüne bir tebessümü vardi, cok farkli birsey, ne hissettim biliyormusun sevgili Eflatun; Hayat sartlarinin getirdigi tehlikeler, bicak sirtlarinda dolasmak, yasamanin bir sürü anlamlarindan bir tanesi...ve eger sonucundan eminsen bence maceralara atilmaya deger...sayet sonucunda zafer aynadaki yüzüne gülümseyecekse deger...Kalbim ilk defa dün gece cok hizli atti o sahnede, sanki o bendim tehlikeli sularda bogulan, ama cok hosuma gitti böyle hissedebiliyor olmam hala, monoton bir hayatin yanisira zaman zaman adrenalinin olmasi gerekiyor galiba, bakalim bu zafer hangi bedelleri beraberinde getirecek, merak etmeyin elbette zoru görüp kacmiyacagim, bedellere herzaman kapimiz acik, yeterki Mavi kiz bu zor hayat sartlari karsisinda yikilmasin, gözlerinde isik misali parlasin, ben seve seve tüm yüregimle onunla olmaya calisacagim, yeterki bana git demesin, cicekleri kucakladigim gibi, onu kucaklayacagimdan eminim...
Hayata gülümseyenler benim icin hep önemli olmuslardir, ama özellikle hayatin onlara tekrar gülümsemedigi insanlar cok daha önemli benim icin..
Polisin karisi bildigini okumus, elbise almis. Bizim polis de karisini bu vaziyette gorunce aklina hemen cocuk yapmak geldi. Gece iyi ilerlemedi ne yazik ki! O telefon kesinlikle kuzenden degilmis gibi hissettim. Anlasilan bizim polisin boynuzlar epey uzun. Elbise ve parfumun de kaynagi belli oldu!! Ustune bir de dogum kontrol haplari cikinca kiyamet koptu! Fakat ben bu polise de kizdim. Kocasi da olsa cantasini karistirmaya hakki yoktu. Istemedigi halde zorla cocuk diye diretmesi de bana itici geldi. Biraz maco galiba.
Banada cok itici geldi komserin esi, fakat ilginc olan komser adamin sanki hayal dünyasinda yasiyor oldugu, en azindan ben böyle bir izlenim aldim, fakat kadin icin henüz ne düsünecegime karar vermedim...Duygulari yokmus gibi hissettim esine karsi, soguk...cok soguk göründü gözüme...Ama yargilayabilmemizi gerektirecek birsey olusmadi henüz, daha fazla birseyler görmemiz gerekiyor diye düsünüyorum...Sonucta zorla evlendirilmis olabilir, ve yahut baska birine asik olmus olabilir, herne kadar maddiyatci bir özellige sahip oldugu izlenimi aldiysamda daha ilk günden, bence acele karar vermiyelim...ben bu hikayenin kahramanlarina birden sans verecegime inaniyorum, tek hayalkirikliklari beni esir alamiyacak gibi hissediyorum...hadi hayirlisi...
sanırım tuttum ben bu yeni diziyi, hırsız kız hem de oto hırsızı olacak şey değil ama iyi kıvırdı işi her ne kadar korksa da korkmadım dese de...biraz inat gailba. yüzü karanlıkta bile ay gibi parlıyordu! asıl adı zeynep kod adı Mavi,bücür yeğeninin de dediği gibi Mavi daha güzel,anlaşılan yeğenleri halalarını çocuk bakıcılığı yapıyor diye biliyorlar.
diğer yanda adaletli bir komiser;Çınar. merdivenlerden inişi de neydi öyle...karısı değerini bilmiyor, Çınar gibi bi koca aldatılır mı bee,tek istediği bi evlat be evlat uyuz kadın,Çınarın sevgisini hiç haketmiyor hele öpücüklerini asla! neyse böylesi daha iyi belki ilerde boşanırlar.ne zaman tanışacaklar acaba maviyle çınar, aynı karelerde bile bulundular ama olmadı.yazık mavi nasıl da saf saf fulya ablasına 'abla sen aşık mısın' diyodu, sabret canım sen de aşkı tadacaksın, hem de en güzel şekliyle.
aksak neden aksıyo,konuşması süper, gerçekten de not alınacak sözleri var,nasıl da sırtlayıp götürdü babayı.
arıza da arıza hani, evdekilere yararından çok zararı var ama atsan atılmaz satsan satılmaz cinsten, çocuklarına tek mirası balıkları(ağlayasım geldi)...kıvırcık kızımız daha iyi abilik yapıyor, abisini evden atışına bakılırsa.
şu uzun saçlı çocuk da hemen ele verdi yani nolucak hırsız kız hapse mi girecek şimdi, belki de orda tanışır hayatının aşkıyla kimbilir...
her şeye rağmen bu sayfalarda bulunan herkese çok teşekkürler.
Sabah bilgisayarı açtım, doğru buraya koştum birde baktım, yerimizde yeller esiyor. Gerçekten o anda çok sinirlendim... Yine o malum şahıslara sırasıyla en güzel dileklerimi sayıp döktüm. :img-blush :img-blush
Sonra burayı buldum, burda çokça hüzün, biraz olgunluk, biraz da gülümsemeyle yazılanları okuyorum. Ama elim gidipte yazmak içimden gelmiyor, gelemiyor ...
PS: Geçen Perşembe dizi bitiyor diye, üzülüyordum. Bir de üzerine başka bir kötü haber aldım. Bütün haftayı hastane. doktor, tedkik, tedavi gel gitleri içinde geçirdim. Ve sonunda iyi haberi aldım henüz korkulacak birşey