PDA

Tüm Versiyonu Göster : Hırsız Polis Öncesi /Sonrası

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

duar
25-03-07, 23:19
Sevgili saso,

Candyli avatarın fikir anası sevgili ucurtmamdır. Ondan sonra meline ve ben de hemen bu güzel, ilk aşk olayına katıldık..

Sevgili esss'in bolca tepkisini çektiysek de çizgi bile olsa, aşk varsa biz de varız.....

saso
25-03-07, 23:25
duar

niçin tepki aldıgınızı merak ettim...:icon_whis

hp üstüne gül kokladıgınız içinmi...ama yok ...
candy terry aşkı daha önceydi ve ne kadar da güzeldi. :img-wink:

ne heycanla beklerdim terry ve candy konuşacaklarmı diye....

aynı mavi ve çınar...:icon_sorr

öjeni....bye

avatarın timin çektigi resim olsa gerek...:happy0064
çeken güzel poz verenler daha da özel...avatar da hepden özel...:good:

bol avatar yorumlu mesaj oldu ama...:img-blush

esss
25-03-07, 23:40
niçin tepki aldıgınızı merak ettim...:icon_whis

Sevgili saso, duar'ım bana takılıyor; tepki falan deyince başka türlü anlaşılıyor ama :icon_whis

Bu hanımlar hüngürt foşurt ağlaşırken, ortaya Candyyyy diye çıkıverdiler, ben de güldüm çok!:img-hyste Olan budur. :img-wink:

hyoldas
25-03-07, 23:51
Cumartesi ilk defa işten kaçmanın stresiyle sabahın 6:30 unda uyanıp sizlerin şen kahkahaları ve hoş sohbetleriyle karşılaştım. Bazı arkadaşlar 30 küsur kişinin kimler olduğunu merak etmiş bu merakı biraz da olsa gidermek için yazdım. :)

Uzun uzun bu 30 küsur bayanı anlatacağım sizlere ama öncelikle bu organizyonu yapan Duar'a, Mekan için Esss'e, sıcak karşılamaları için başta Meline, Hasretttttt, Zeytine-35, Nilnisa, Eftelya61, Uçurtmam, Bora.asli, Jalem.... ve diğer tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Esss'ciğimin dediği gibi birden bire alıverdiniz aranıza ne diyeyim....
Sizsiz geçen günlerime yanıyorum.

Hepinize kucak dolusu sevgiler ve öpücükler

Not: Missp başın sağolsun, sabırlar diliyorum.

ucurtmam
25-03-07, 23:52
............
Ben sizi merak edip, 5 dakika ziyaretinize gelen gizemli kişi:img-yes:
.............
UÇURTMAM ne diyebilirimki. orada 5 dakika kalmakla edindiğim iznenim ne oldu biliyor musun? Hani Amerikan Filmlerinde görürüz ya kocaman bir aile masada toplanmış, sizde öyle kocaman bir aileydiniz. AİLENİZE o an katılamadım çünkü büyüyü bozmak istemedim
..............

Ahh sevgili deren1970, o masa etrafında ne çekingenler vardı biliyor musunuz? Hikayelerimizi dinleme fırsatınız olsaydı, tıpatıp benzer deneyimlerden geçtiğimizi anlardınız. Ben sizin çekingenlik sebebi ile katılamadığınızı bilseydim, kolunuzdan zorla tutar oturturdum ve eminim yardım edecek bir sürü çılgın kadın da bulurdum..:img-wink:

Ortada bir büyü var evet haklısınız, ama siz bu büyüyü değil bozmak yalnızca ona bir değer katar, artırırsınız.. Tıpkı o gün orada olanlar gibi, olmak isteyip de olamayanlar gibi... Bu sayfalara yazan, okuyan, izleyen, takip eden, faal olan, olmayan herkes bu ekibin bir parçası. Sizin, bizim yok, bütünün parçalarıyız ne de olsa..

not:missp allah sabırlar versin, alvarato canın sağolsun, bir sonraki sefere..

saso
25-03-07, 23:55
açıklama için teşekürler esss bye

bende candy avatar furyasına katılabilirim :icon_whis ama...yok yok hp yaram daha taze...hem ben netsizlikden 1 haftadır hp siz idim...

belki eski yaşantıma dönebilirim dedim ama...yok insan uzak kalınca istediklerini söyleyemeyince dili şişiyor...:img-hyste

atalar boşuna dememiş ..çivi çivi yi söker diye...:happy0064

galiba hp sendromundan kurtulmak için hp siz kalmak sohbetden uzaklaşmak benim için çözüm degilmiş...:img-help:

ama gördüm ki hp forumu arşivde de olsa forum hareketli...uzaklaşmak zor galiba...:icon_sorr

deren1970
25-03-07, 23:55
RAMAYANA Çok özür dilerim
Ben yanlış anlamışım. Migrenim başladı tam adapte olamadım. Şimdi yazdığını iyice okuyunca . Kusura bakma lütfen.

hyoldas
26-03-07, 00:00
.....Ben sizi merak edip, 5 dakika ziyaretinize gelen gizemli kişi:img-yes:

....Hani Amerikan Filmlerinde görürüz ya kocaman bir aile masada toplanmış, sizde öyle kocaman bir aileydiniz. AİLENİZE o an katılamadım çünkü büyüyü bozmak istemedim. Hepinize gönülden kocaman bir NAZAR BONCUĞU takmak istiyorum. Bu aileye hiç mi hiç nazar değmesin. İnanıyorum ki bir dahaki toplantınızda eminim ki yine toplanacaksınız bu sizi sürekli takip eden ama o an bu aileye mensup olma isteğini içinde saklayan benide ailenize muhakkak sevgiyle alacaksınız. Ben zaten kalabalık aileyi çok severim.
SEVGİLERİM HEP SİZİNLE

Sevgili Deren1970;
Umuyorum ki bir daha böyle büyük bir toplantı olur ve bende katılırım Çünkü sanal olarak tanıdığım insanları farkında olmadan hayatımın gerçek noktasına almışım bunu hissettim. Bu grubun ve Hırsız polis ailesinin daha da büyümesi, daha sıkı kenetlenmesi ve hiç ayrılmamasını diliyorum.

mega1
26-03-07, 00:01
Merhabalar herkeze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bugün güzel bir İstanbul sabahında sevgili Freelion ve osnur00 cığımla buluşup cihangirde kahvaltı yaptık,havadan sudan ve bolca HPden konuşurken o da ne?
karşımda o evet o hayal değil gerçeğin ta kendisi Özlem duruyor.çok güzel bir kadın duru ve naif saçlarını kısaltmış biraz ,Yelda ve Özlem gerçekten çok sıcak insanlar,Freelionla da gerçekten çok samimilerdi hep söyleniyordu ama gözümle görünce tamam dedim yalan değil dostluk tam gaz, Freelion şuna inandım sen efsunlusun canım.:good:

sevgili gülüm su ne kadar şanslısınız işte istanbul da olmanın güzel bir yanı... peki neler konuşuldu? bir şey sorabildiniz mi ?lütfen bize anlatır mısınız?

ucurtmam
26-03-07, 00:10
...........
Bu hanımlar hüngürt foşurt ağlaşırken, ortaya Candyyyy diye çıkıverdiler, ben de güldüm çok!:img-hyste Olan budur. :img-wink:

Aman ne komik? Napalım yani hayatımıza dizi aşkı olarak bir Mavi'nin, bir de Candy'ninki girmiş, biz onu anlatmaya çalıştık... Biz, zamanında Candy bitti diye de çok ağlamıştık zaten. :icon_sorr

Çocukluğumda Candy, ortayaşımda Mavi, bakalım ihtiyarlığımda kimin aşkına tutulacağım???
:img-hyste :img-hyste:img-hyste :img-hyste

missp
26-03-07, 00:10
Sevgili Duar, Uçurtmam, Hyoldas ve Öjeni,
teşekkür ederim. Toplantı ile ilgili notlarınızı okudum, gerçekten çok güzel geçmiş. Video kayıtlarını ben de izlemek isterim. Umarım bir organizasyon daha olur ona katılabilirim.
Sevgiler,

bora.asli
26-03-07, 00:14
Biraz önce dün çekildiğimiz fotolara baktım..ağladım..
ne kadar ilginç değil mi sevgili uçurtmam:)..ben ve ağlamak:)sen çok iyi bilirsin durumumu..
kolay ağlayabildiğim için kızardım eskiden kendime..ama bu gözyaşları çok kutsal bir duygu için olunca asla kızmıyorum kendime..yine buluşalım yine ağlarım yine sarılırım sımsıkı..kızmam kendime bilakis kendimle gurur duyarım..

dün birlikteydik, şu anda sayfada gördüm sizleri ve pc başında hayal ettim..
yüzümde bir gülümseme..benden mutlusu yok..mesela artık hyoldaş kimdir biliyorum..yüzü asla gözümün önünden gitmez..manevi kardeşimdir kendisi..seni benim kardeşim sandı ya HASRETTTTTT tamamdır..kalpler kardeş olmuş yüzümüz benzese benzemese ne değişir:)

zinednah..tam hayalimde canlandırdığım gibi..dünyalar güzeli..ayrılırken çok ağladım ama haftaya buluşacağımızı duyunca yüzümde güller açmış, öyle dediler:) hala sevinçle gelmeni bekliyorum..

mns yorumlarına bayıldığım ama görünce kendisine daha da bayıldığım hatta içime sokasım geldi denilen türden sıcacık bir forumdaş..keşke önceden tanıyabilseydim..:img-yes:

esssim bana birşeycik demedi ama aslında kızar diye çekinerek söylemiştim..ablacımmm dedim ve sımsıkı sarıldım..ne mutlu bana ki seni tanımışım..geç de olsa seni gördüm ya..başka ne isterim..ne isterim tabi ki tekrar görüşmek:)

çok özür dilerim kızım ağlıyor..çıkmam lazım..bu kadar sanmayın devamı gelecek:)
hepinizi çok seviyorum..

saso
26-03-07, 00:16
belki yine olaya geç bir giriş yapıyorum ama..
az önce arkadaşım hp ile ilgili bir fragman attı bana...29 martı bekleyinli bir fragman....:happy0064 :happy0064

mili nin böyle bir çalışma yapacagını duymuştum bu onun çalışması galiba...:happy0064

biz hp ciler kurtulamayız bu sendromdan....

ben dizi cahiliyimdir...özelliklede de netde dizi forumları cahili...sadece hp forumlarına bakarım...

varmı başka dizilerde bu tarz çalışmalara...:img-help:

zeytine-35
26-03-07, 00:16
iyi akşamlar arkadaşlar

bensiz neler kaynatıyorsunuz merak ettim
toplantıya katılamayan aradaşlarımız sabırsız neyaptık ne ettik öğrenmek istiyorlar ama
bak şimdi şekerim ...............diye anlatmaya başlamak inanki çok çok zor
ben istanbulda iken diye başlayan askerlik anısı gibi oldu bizim toplantılar

ama ben hala istanbuldayım ve bugün hisar üstünden sahile yürüyerek indik inanılmaz dik bir yokuş , harika bir manzara ve titreyen dizler bu geziyi unutulmaz kılacak
meşhur fenerden sahilde koşma sahnesini ağır çekim canlandırdım :) ( çok ağır çekim)

toplantıya katılan kalemi kuvvetli arkadaşlarım daha detaylı anlatacaklardır

mavi hanımlar sizleri tanıdığım için mutluyum
evet eşimi tehdit ettim geldim ama sizler gelemezseniz ben yine tehdit ederim
scale demeden ben diyim kötüyüm ben kötüyüm :icon_whis

esss
26-03-07, 00:45
bora.asli:esssim bana birşeycik demedi ama aslında kızar diye çekinerek söylemiştim..ablacımmm dedim ve sımsıkı sarıldım..ne mutlu bana ki seni tanımışım..geç de olsa seni gördüm ya..başka ne isterim..ne isterim tabi ki tekrar görüşmek

Aşkolsun yaa, ablacımmm! diyene kızılır mı? Benim zaten adımdan çok abla diyenim oldu ömrüm boyunca. Sadece mesafe olmasın isterim ben, başkaca bir derdim yoktur!!! Bir de hani insan istemez ama bizim toplum kuralları yüzünden kullanır bazen böyle sıfatları, ben örneğin hiç sevmezdim, halen de sevmem, abla / ağbi demem kimseye... Bana denmesiyle ilgili sıkıntım yoktur asla. :)

nur33
26-03-07, 01:17
.........Tıpkı o gün orada olanlar gibi, olmak isteyip de olamayanlar gibi........

Ve bende bu koyulttuğum kısıma dahil olanlardanım maalesef...:icon_sorr

Halbuki bende bu toplantıda bulunmayı ne çok istiyordum... nil'im nisa'mdan ilk toplantı mesajını aldıktan sonraki yazışmamızda; ""toplantılar hep İst.'da oluyor, gelin bu defa değişiklik olsun, toplantı bu kez "Çukurova" bölgesinde düzenlensin, "Aksağı yad etmek isterseniz sizleri yaylamıza, hisarı yad etmek isterseniz sizleri Mersin sahil şeridine götüreyim"" dedim, ve hatta teklifimi daha cazip kılabilmek için "bolca kebap" bile vaad ettim ama ne yazıkki ikna edemedim. :)

Perşembe günü canım zeytine'm aradı, "gelebiliyormusun" diye... Evet demeyi elbette çok isterdim ama..... :icon_sorr

İşte bu ama'lar çaresiz bırakıyor ya insanları...:(

Toplantının beklendiği gibi çok güzel geçmesine, -her ne kadar gıpta ediyorsamda- sizlerin eğlenmenize, hoşça vakit geçirmenize çok sevindim.:good:

Ne diyeyim, böylesi toplantıların darısı benimde başıma...:sad53:

.

xKubrax
26-03-07, 01:29
belki yine olaya geç bir giriş yapıyorum ama..
az önce arkadaşım hp ile ilgili bir fragman attı bana...29 martı bekleyinli bir fragman....:happy0064 :happy0064

mili nin böyle bir çalışma yapacagını duymuştum bu onun çalışması galiba...:happy0064

biz hp ciler kurtulamayız bu sendromdan....

ben dizi cahiliyimdir...özelliklede de netde dizi forumları cahili...sadece hp forumlarına bakarım...

varmı başka dizilerde bu tarz çalışmalara...:img-help:

Eevt sasocum boyle bi calisma var saolsun Ezgi, Huban ve Timci_Nehirin ustlendigi..
Ama bu forum ile alakasi yok bilgi isteyen ya bana yada Miliye ozel mesaj atabilir..

Sevgiler

FarAndAway
26-03-07, 11:14
Merhaba arkadaşlar,

Benim için çok uzun geçen bir haftasonunun ardından ilk kez gülümsüyorum yazdıklarınız sayesinde.

Buluşmaya herhalde en çok gelmek isteyenlerden biri de bendim. Hatta sevgili Duar'a hastalık, deprem, sel felaket olmadığı sürece gelirim diye yazmıştım. Ama listede sıralamadığım şeylerden biri oldu. 23 Mart akşamı dedemi kaybettiğimi öğrendim. Telefon geldiği sırada buluşma için çantamı hazırlıyordum, olmazsa olmazlardan fotoğraf makinemi, önceden söz verilmiş önemli şeyleri çantama yerleştiriyordum.

Haberin ardından ilk şoku atlattıktan sonra sevgili Duar'ı aramak üzere telefonu elime aldım. Yakın zamanda telefonumu değiştirmek zorunda kalmıştım ve telefonun hafızasına kayıtlı numaralar da gitmişti rehberimden. Duar'ın telefonunun da kaybolduğunu farkettim. Ben de sevgili Eftelya61'i ve Zeytine35'i aradım. Onlara ve gelememe nedenimi öğrenir öğrenmez beni arayan sevgili Bora.asli'ya çok teşekkür ederim.

Gece 4'te İstanbul'a geldim, eve geldiğimde ise saat 5'ti. 3 gecedir uykusuzum. Ama bu sayfalar bana iyi geliyor bunu tekrar anladım. Satırlarınız bana iyi geliyor. Yazdıklarınızı okurken hem gülümsedim hem ağladım. Keşke herşey çok başka olsaydı da aranızda olabilseydim.

Sevgiler...

ŞİYA
26-03-07, 11:43
Merhaba arkadaşlar,

Benim için çok uzun geçen bir haftasonunun ardından ilk kez gülümsüyorum yazdıklarınız sayesinde.

Buluşmaya herhalde en çok gelmek isteyenlerden biri de bendim. Hatta sevgili Duar'a hastalık, deprem, sel felaket olmadığı sürece gelirim diye yazmıştım. Ama listede sıralamadığım şeylerden biri oldu. 23 Mart akşamı dedemi kaybettiğimi öğrendim. Telefon geldiği sırada buluşma için çantamı hazırlıyordum, olmazsa olmazlardan fotoğraf makinemi, önceden söz verilmiş önemli şeyleri çantama yerleştiriyordum.

Haberin ardından ilk şoku atlattıktan sonra sevgili Duar'ı aramak üzere telefonu elime aldım. Yakın zamanda telefonumu değiştirmek zorunda kalmıştım ve telefonun hafızasına kayıtlı numaralar da gitmişti rehberimden. Duar'ın telefonunun da kaybolduğunu farkettim. Ben de sevgili Eftelya61'i ve Zeytine35'i aradım. Onlara ve gelememe nedenimi öğrenir öğrenmez beni arayan sevgili Bora.asli'ya çok teşekkür ederim.

Gece 4'te İstanbul'a geldim, eve geldiğimde ise saat 5'ti. 3 gecedir uykusuzum. Ama bu sayfalar bana iyi geliyor bunu tekrar anladım. Satırlarınız bana iyi geliyor. Yazdıklarınızı okurken hem gülümsedim hem ağladım. Keşke herşey çok başka olsaydı da aranızda olabilseydim.

Sevgiler...

ilk önce başın sağolsun ,allah kalanlara sabır versin ,allah dedenin mekanını cennet etsin .aslında insan bu tarz durumlarda yazıcak hem çok şey buluyor hem hiç bir şey ama şun çok iyibiliyor ölüm var her daim kapımızda ansızın gelebilir ama şunuda söylmeden geçemiycem ölüm kötü şey hele zamansızssa aslında ben bu satırları yazarken kendi acım aklıma geldi bende çok yakın birini 4 ay önce kanserden kaybettim geride iki çocuk bıraktı ergenlik çağında hastalığında ,sekrattayken son nefesini verrirken yanındaydım hatta gözlerini bile ben kapattım böyle soğukkanlı olurmuydum bilmiyordum ama olunuyormuş ve işin kötü yanı hiç ağlamadım ağlayan herkesede kızdım şimdi diyorum keşke ağlasymışım neyse senin canını daha fazla sıkmıyayım ,şu bir gerçekki bu satırlar gerçektan insan iyi geliyor ben bu gün yazdıklarımı bundan 4 ay öncede kaç defa yazdım hatta daha fazlasını ama sildim tabii o zaman daha doluydum niye sildiğimi bilmiyordum ama hep sizinle paylaşmak istedim ama yapamadımbelkide o zamannın verdiği bir şeydi
demekki hp öncesi sonrası buymuş insan tanımadığı insanlara derdini anlatmak istiyormuş bilmiyorum başka dizilerin formu böylemi ,onların forumlarına hiç girmedim çünkü ama bildiğim bir şey var sizler başkasınız
inşaallah sizlerle tanışmak nasip olur {gerçi beni sevgili duar toplantılara çağırdı ama ben biraz zamansızlıktan dolayı cevap bile veremedim ondan burada herkesin önünde özür diliyorum }eğer sizleri üzdüysem kusura bakmayın {ben bu diziden önce böyle foruma girip saatleimi geçireceğimi böyle şeyler yazıcağımı biri bana söyleseydi gülerdim aklını sıyırdın derdim ama oluyormuş demekki hp gerçektan farklıymış}

meline
26-03-07, 11:45
24 mart büyük buluşmaya katılan,,katılamayan,,oradan geçip bizleri görmek için uğrayan,,uğrayamayan tüm HP gönüllüleriyle ortak bir paydada buluşmuş olmaktan dolayı çok şanslı hissediyorum kendimi...

Öncelikle duar'a,,emekleri için,,pozitif yaklaşımları için,,bademli un kurabiyeleri için(Nermin'in memlekteinden!!) ...gözyaşları için.....(benimki telkin değil,,bir durum tesbitiydi yalnızca) ,, her birimize verdiği değer için teşekkür ederim...

Jalem'cim,,kapmış video kamerasını gelmiş,,anı ölümsüzleştirdiği için ayrıca teşekkür...

Mekana girdim,,hala tanımayanlar için ''selam ben meline'' dedim,, bi genç kız ayrı bi sıcaklıkla bakıyor bana...Trabzonlu'ların gurubuna yakın oturmuş kim acaba bu cin bakışların sahibi derken hyoldaş'ım çıktı...uzun zamandır tanışmak istiyordum bu kardeşimle,,çok sevindim canımcım,,,ayrıca sohbet çok keyifliydi...İlk zamanlardan tanıma fırsatı bulduğum eski bi dosta kavuşmuş hissettim kendimi...

Hasretttttt'im bizleri,,mekan sahipleri dahil kırdı geçirdi...evlilik ve yaşam duayenimiz ,, canım kardeşim hep gül sen,,,sana gülmeler yaraşır.......

zinednah'ım güzel kardeşim ayrılırken ,,ağlaman bana sarılmışken başladı ama bunun benim soğanlığımla bi alakası yok herhalde değil mi????:img-wink:

sevgili mns ,,,alacağın olsun,,,Antalya'lara taşınıyorsun,,bari Kaş'a yerleşseydin...neden bu kadar geç tanıdık seni?? harika bir renksin sen...sağlam duruşlu,,düzgün fikirli arkadaşım..iyi ki tanıdım seni...

canım esss'im,,,mekan için,,sahiplerinin sabrı ve sıcaklığı için çok teşekkürler,,iyi ki tavsiyede bulunmuşsun,,,senin dostların da sana benzeyecekler tabii,,, samimi sıcak,,misafirperver...

nilnisam,,,o ne bere çıkartmaydı öyle,,en az tim kadar karizmatik....(hatta içinden çıkan daha güzel)....

daha yazacaklarım var,,,bunlar ilk aklıma gelenler.......

hepiniz sevgiyle,,aşkla kalın....

Fettan
26-03-07, 11:53
missp eniştene Allahtan rahmet sizlere sabır diliyorum ..
sevgili Farandaway dedene Allah'tan rahmet gerde kalanlarına sabır diliyorum..

Güzel günden izlenimleri anlatın lütfen çok keyifli oluyor okuması..Biz gelemeyenlerde video paylaşımı sunarsınız umarım..Birde birbirini ilk kez görenler neler hisseti onu çok merak eidyorum lütfen daha detyalı anlatın..

hyoldas
26-03-07, 11:57
Merhaba arkadaşlar,

Sevgiler...

Sevgili FarAndAway;

Öncelikle gelemediğiniz için çok üzüldüm sadece sizin için değil tüm katılmak isteyipte katılamayanlar ya da katılmasını isteyipte katılmayan arkadaşlarım hepiniz orada olmalıydınız. Gerçekten böyle ballandıra ballandıra anlatmak istemiyorum fakat sizin için değil hiç bir manisi olmayıpta gelmeyen arkadaşlarıma akla hayale gelmeyen baskılar uygulmama, psikolojik buhranlar yaratmama rağmen gelmeyenler yandınız...
Önümüzdeki günler ve haftalar boyunca mümkün olduğu kadar online olmamanızı ve beni engellemenizi tavsiye ederim. :img-hyste
Bu buluşma hakkında bal, şerbet ne varsa hepsini aktarıcam sizlere...
Onlar kendilerini biliyor...

Başın sağolsun FarAndAway aramızda bulunmamana çok üzüldüm.
Bir başka sefere hiç bir manin olmadığı zamanlarda aramızda olman dileğiyle...

hewal
26-03-07, 12:05
Sevgili FarAndAway;

Öncelikle gelemediğiniz için çok üzüldüm sadece sizin için değil tüm katılmak isteyipte katılamayanlar ya da katılmasını isteyipte katılmayan arkadaşlarım hepiniz orada olmalıydınız. Gerçekten böyle ballandıra ballandıra anlatmak istemiyorum fakat sizin için değil hiç bir manisi olmayıpta gelmeyen arkadaşlarıma akla hayale gelmeyen baskılar uygulmama, psikolojik buhranlar yaratmama rağmen gelmeyenler yandınız...
Önümüzdeki günler ve haftalar boyunca mümkün olduğu kadar online olmamanızı ve beni engellemenizi tavsiye ederim. :img-hyste

Sen anlat canım ya okuması keyifli oluyor...

Bu arada yakınlarını kaybedenlere sabır DİLİYORUM..Alalh rahmet eylesin ..

deren1970
26-03-07, 12:09
Günaydın ailem
Sizi 5 dakika gördükten sonra yazma isteğimi hayata geçirmek çok güzel. Biraz önce ŞİYA nın yazdıklarını okudum. Formda başka böyle dizi var mı? diye. Bana toplantıdada sormuştunuz. O kadar heyecanlı ve mutluydum ki soran aile üyesinin adını hatırlayamayacağım üzgünüm farkımız ne? nasıl buluyordun diye sorular peş peşe soruldu. Farkınız şu ;Ben hemen hemen hergün bir diziye bakan biriydim. Foruma girip o diziler hakkındaki yorumlarıda okuyan biriydim. Ama en çok ve hiç kaçırmadan okuduğum iki dizi vardı. Birincisi HP ikincisi yine bir TMC dizisi.Yazdığım dizi şimdi de devam ediyor ve onunda son haftalarına gelinmek üzere. Bu iki dizinin formu bana göre farklı. Çünkü çok seviyeli. Birbirlerine ahkam kesen, bir cümleyi büyütüp kavga durumuna getirmeyen yaş ortalaması ne olursa olsun seviyesi alçalmayan 2 dizinin forumları farklı.
Sevgili Eftalya bana sormuştu diziyi seyrediyor muydunuz diye? Hala malum siteyi açıp hem bölüm sahnelerini, hem yapmış olduğunuz muhteşem klipleri her gün defalarca seyrettiğimi söylersem sanırım sorunun cevabını vermiş olacağım.
Dün Son Vapur'un önünden geçerken içeriye göz attım yine. Sanki hala oradaydınız ve şen şakrak sesleriniz dışarıya geliyordu. Oraya ne zaman baksam hayalimdeki bu tablo hep gözümün önüne gelicek.

deren1970
26-03-07, 12:11
Bu arada çok üzücü olaylar yaşayan forum arkadaşlarımında başı sağolsun. Allah sabırlar versin

ozi75
26-03-07, 12:30
benim için bu buluşmanın ortaköyde olması çok sürpriz oldu.çümkü başka yere gidemeyecektim ve sizlerle tanışamayacaktım.biraz geç gelebildim malum oğluşu uyuttum.ama 1 saatte kalabilmiş olsam çok mutlu oldum, aklım hep sizde kaldı.zamanımın bir kısmı masa düzeltme ve kahvaltı başlangıcına gitsede ne yapalım özlem bunu bile göremeyecektin diye teselli ettim kendimi.buluşmayı organize eden duara ve gelen tüm arkadaşlara teşekkürler, ne büyük bir aile olduğumuzu gösterdiniz.bende herkesi görmekten ve tanımaktan (aslında pek çok kişiyle konuşamadım bile ) çok mutlu oldum.umarım birdahaki sefere daha musait olurum.
sevgiler

FEL!ADE
26-03-07, 12:31
ama ama olmazki burasini hakikatten MAVIler sarmis :)
bu ne ketumluk,
aranizda hic Mahideler, Gülaylar yok mudur ?? :):img-wink:
neyse ki hyoldas giris yapmis, kendisi net bir forumdas, pat diye gözlemlerini anlatir eminim ;)
ne yapalim, söyle günün esprisini, repligini, sokunu, saskinligini daha net daha direk yazsaniz.. sizi taciz etmeyi birakirim belki :)

esss
26-03-07, 12:32
Sevgili missp, Sevgili FarAndAway; acınızı hissediyor ve yitirdiğiniz canlara rahmet, size sabır diliyorum. Yaşamda ne varsa, bu forumda da var ve duyguları ve düşünceleri paylaşmak hepimize iyi geliyor. Sevgiler.

duar
26-03-07, 12:35
Sevgili FarAndAway ve ŞİYA başınız sağolsun...

Gerçek çok üzüldüm... burada bunu paylaşmanıza ise çok menun oldum... Paylaştıkça azalıyor acılar....

Burada genelde mutlu ve güzel anlarımızı paylaşıyoruz ama hayat acısıyla tatlısıyla bir bütün... Acılarımızı da anlatabiliyorsak ve karşılığında dertlerimizin paylaşıldığını görüyorsak iş de bu BİR olduğımuzun göstergesidir...

Sevgiler

blue&blue
26-03-07, 12:39
Sevgili FarAndAway;

:img-cray:

Offff of!

Dertliyim, kederliyim. fesatım, kaprisliyim, psikopatım... :)

Hyoldaşım her ne kadar konuşmalar gürültü nedeniyle çok net anlaşılmasa da sesin o kadar güzel geliyordu ki! Yine konuşalım olur mu? Üstelik boyun da çok uzunmuş (Uçurtmam yazmış) bak hiç öyle hayal etmemiştim. :)

Yağmurlu bir İzmir sabahında telefonun öbür ucundan gelen o gürültünün bir parçası olamadığım için o kadar dövündüm ki! Bunu bir de yakınlarımdan dinleyebilirsiniz. :icon_whis

Hatta telefonu eline alanlar bile (ki hepsi latifeydi umarım yanlış anlaşılmamıştır) illallah ettiler. Gözyaşlarımı biriktirsem burdan İstanbul'a yol olurdu. :icon_sorr

Gelemedim... Şartlar, aksilikler... En başından gelemeyeceğimi biliyordum ama son haftaya kadar umudum vardı. Kimseye vermemekle birlikte içimde taşıdığım umudum yavaş yavaş eridi gitti. Gelemedim o "Geliyorum" ÖM'sini duar'a atmak için çabalamama rağmen başaramadım. Ama inanın sizinleydim.
Bir daha böyle bir fırsat yakalarmıyız bilmiyorum. Ama İzmir organizasyonu için elimden geleni yapacağım... Herkesin katılması için de elimden geleni ardıma koymayacağım. Hyoldaşla kampanya bile düzenleyebiliriz hani... :)

Öncelikle beni düşünüp bana kar maskesi getiren sevgili UÇURTMAM'a çok teşekkür ediyorum. Sanırım sen de son ana kadar geleceğimi düşündün. İnan "aksilikler" hariç herkes son ana kadar gideceğimi düşünüyordu. Bu arada İzmir'e gelirsen sana renkli kar maskesi örme sözü veriyorum. Örneği de senin gönderdiğinden bakacağım. Tahmin ettiğin gibi önceki denemelerim kar maskesi değil de bere kıvamında kaldı. :img-hyste

Orda bulunan 30 dosta da burdan sevgilerimi gönderiyorum. İnanın tanımasam da hepinizi tek tek yakın hissediyorum. Nedeni de açık sanırım. Bu kadar insan bir araya geebiliyor ve bir arada mükemmel vakit geçirebiliyorsa mutlaka ortak bir nokta yakalayabiliyor demektir. Bence bizim yakaladığımız ortak nokta sayısı da azımsanamayacak kadar çok. Bu yüzden orda olan burda olan tüm dostlara selamlarımı gönderiyorum. Hepinizi tek tek tanıma fırsatı için dua ediyorum... :img-blush

Unutmadan okyanus ötesindeki canlarım için de aynı şeyler geçerlidir. Hepinizin yolu bir gün düşsün buralara da görüşelim... :img-yes:

Ayrıca Sevgili FarAndAway ve Missp, acınızı paylaşıyorum arkadaşlar. Allah sabır versin...

Ve bitirirken detayları ve bütün meteryalleri görmek istediğimi burdan haykırmak istiyorum. Eminim izlerken dellenip kudurucam ama bunu hakettim... :img-blush

Herkese sevgiler.

alamehmet
26-03-07, 12:40
Sevgili FarAndAway ve missp başınız sağolsun.Allah size sabır versin.Aramızdan ayrılanlarada rahmet eğlesin

esss
26-03-07, 12:42
benim için bu buluşmanın ortaköyde olması çok sürpriz oldu.çümkü başka yere gidemeyecektim ve sizlerle tanışamayacaktım.biraz geç gelebildim malum oğluşu uyuttum.ama 1 saatte kalabilmiş olsam çok mutlu oldum, aklım hep sizde kaldı.zamanımın bir kısmı masa düzeltme ve kahvaltı başlangıcına gitsede ne yapalım özlem bunu bile göremeyecektin diye teselli ettim kendimi.buluşmayı organize eden duara ve gelen tüm arkadaşlara teşekkürler, ne büyük bir aile olduğumuzu gösterdiniz.bende herkesi görmekten ve tanımaktan (aslında pek çok kişiyle konuşamadım bile ) çok mutlu oldum.umarım birdahaki sefere daha musait olurum.
sevgiler

Sevgili ozi75, maşallahlar ötesi güzellikte bir oğlun var, uzaktaydık bizzat söyleyemedim, içimde kalmıştı. bye

Masa düzeltme kargaşası sahiden uzun ve komikti ama ne yapalım, biz müdahaleci insanlarız.:img-wink:

HP senaryosunu da ele geçirseydik diyelim; mutlaka bir hale yola koyardık; hiç olmazsa yaşanan kargaşa bizim öngördüğümüz bir kargaşa olurdu ve dizimiz uçurtmam'ı yaşlılığında başka diziye muhtaç bırakmayacak kadar uzun sürebilirdi mesela!:img-hyste

missp
26-03-07, 12:47
Sevgili Fettan, hewal, deren 1970, esss, blue&blue ve alamehmet dilekleriniz için teşekkür ederim. Gerçekten burada acılar hafifliyor.

ucurtmam
26-03-07, 12:55
Bizim işyerinde komik bir laf vardır şirket dışındakilere söylediğimiz "şu anda dünyanın en meşgul kişisiyim" ki duyan bulaşmasın diye. Ama şu an ben gerçekten ama gerçekten dünyanın en meşgul kişisiyim ama gelin görün ki buradan da kopamıyorum..

Komik bir olaya uzaktan şahit oldum ama olayın öznesi kimdi onu hatırlayamıyorum :img-hyste

Son gelenlerden bir arkadaş içeri girdi ve herkesi selamladı sonra sağ tarafında duran mekanın işletmecisi Orkide Hanımın elini sıkıp yanaklarından öptü ve bu esnada da nickini filan söyledi.. Orkide Hanım sanırım "ben gruptan değilim "diye açıklama yaptı ki bizim şaşkın HP li forumdaşımız "haa öyle mi?" gibi şeyler söyledi..

Anlayacağınız tuttuğumuzu öpüp kucaklıyorduk.. :happy0064

Ben olayı gördüm, galiba Zinednah ta gördü.. Çok hoşuma gitti.. Ama hatırlayamıyorum kimdi diye? Hadi şimdi de sen çık bakalım ortaya :img-wink:

Sevgiler

not: FarAndAway ve SIYA, ikinizi de başsağlığı diliyorum. Acılar paylaştıkça hafifler, bizim halimiz de bu.. Aynı mesajı okurken hem güler, hem de ağlarız..

HASRETTTTTT
26-03-07, 12:58
öncelikle yakınlarını kaybeden arkadaşlarıma baş sağlığı diliyorum

veee son vapura girdim beni bilenlerin dışında beni sarı saçlı hatta kıvırcık saçlı bekleyen scare(yalnış yazmadım inş.)arkadaşlarım varmış hayır değildim ama inanın hyoldaşı bora aslı nın kardeşi zannettmek başta olmak üzere yaptığım fütursuzlukları saymakla bitiremem başta mekan sahibi, ve ya çalışanları olmak üzere herkesin hayata bakışını bi parça olsun değiştirdiğimi düşünüyorum (kendini beğenmiş forumekibi üyesi yani ben )

her neyse orda olanlar bilir ama bu başka bişey tarifi olmayan birşey deep purple nda dediği gibi hayal kahramanlarıyla dünyada hatta ortaköy de buluşmak gibi birşey

jalem en multimedyatik insan elinde kamerası çekiyor herkesi benden fırsat bulduğunda ben bu kadar kamera meraklısı olduğumu bilmiyordum öğrendim
uçurtmam her ne kadar uzakta kalmış olsakta aslında kalplerimizin bir atmışlığı vardı serde
esss inş. fazla s yapmamaışımdır ama ne kadar şekersin bayıldım sana
meline canım yaa seni dinlerken insan bir hoş oluyor sanki yıllar önce kaybettiğim lise arkadaşımı bulmuş
gibiyim
hyoldaş evet yaa keşke bu kadar uzun olduğunu söyleseydin ama bora aslı yla benzerliğine hala şaşırıyorum
çok cici çok samimi ve çok gençsinnn(öfff öfff)(hemen bi kampanya 35 yaş yolun yarısı değildir bekliyorum)
mns bi insan bu kadar şeker olmak zorunda değildir heralde çok mutlu oldum tanışmaktan
hee bir de tam karşımda oturam nick ini hatırlamadığım mavi kılıklı kız toplantı boyunca gözbebeklerimiz takıldı birbirine gülüştük
duar sulugözüm benim canlardığımız çadır vuslatı sahnesinee ya yapmayın hayallerimi yıkmayın deyişin hala kulaklarımda sulugözüm benim
alev alev ablacım der bana ablasıyım onun tabi ki ondan heralde zira çok gencim (keh keh)
zeytine_35 gül goncam zeytin dalım çatal karam çingenem anladın sen onu
bora aslı işte izmir kızlarının medarı iftaharı ben güzeele pek güzel demem ama bu hem güzel hem şirin hem tatlı

ve fonda 50. bölüm hele hele havaalanı sahnesi bi coşmuşuz durdurabilene aşkolsun
daha devam edicem

alevalev_25_
26-03-07, 13:01
herkese "merhabaa"

katılan birçok ark.mız kahvaltıyla ilgili yaşadıklarını dile getirmişler ama ben işlerden doğru düzgün ne yazılanları okuma fırsatı bulabildim ne de birşeyler yazabilmeee...

geçte olsa o günü doya doya anlatmak istiyorummm....

yanıldığıımm...şaşırdığımmm....mutlu oluppp...hüzünlendiğimm...bir çok şeyi paylaşmak amaaaa....öncelikleee...

sevgili FarAndAway ve sevgili missp...

Başınız sağolsun der vefat eden yakınlarınız için Allah'tan Rahmet dilerimm..

sevgilerrr...

fulya85
26-03-07, 13:05
Ama İzmir organizasyonu için elimden geleni yapacağım... Herkesin katılması için de elimden geleni ardıma koymayacağım. Hyoldaşla kampanya bile düzenleyebiliriz hani... :)

Evet, tam da bunu yazmak için foruma girmiştim ki, hemşehrim blue&blue'nun bu mesajını okudum. Lütfen Izmir de (herkese uyarsa) mayıs sonundan sonra bir buluşma yapalım arkadaşlar. Istanbul buluşmasına dair mesaj alıp, saatlerce "gelemiyorum" diye mesaj yazmak için bile zorlanmış bir kişi olarak, bir kez daha böyle heyecanlı-neşeli bir ortamı kaçırmak istemiyorum! Evet siz yazdıkça gözümde tek tek canlanıyor hepiniz, yaşadıklarınız, imkansızlıkları aşıp gelemeyince, bu kadarıyla bile mutlu oluyorum.

Devam etsin bu buluşmalar, HP nin eski bölümlerini izlemeye gücüm yok, belki de gönlümde onlar artık mutlu diyerek tekrar o defterleri açmak istemiyorum (henüz), ama bu forumdaki güzel paylaşımın sadece forumda kalmasına dayanamam!

Kopmayalım, haberdar edelim birbirimizi, bize dair herşeyden...

Sevgilerimle

Not: Sevgili Missp, ŞİYA ve FarAndAway, başınız sağolsun, allah sabır versin, kaybettiğiniz yakınlarınız gittikleri yerde huzur bulsunlar.

HASRETTTTTT
26-03-07, 13:05
nilnisam bilen bilir bizim onla msn muhabbetlerimiz meşhurdur takkii işyerinin azizliğine uğraya kadar olsunnda
allah insanı internet bağlantısıyla imtihan etmesin çok zor
kar maskesi ve vuslat womenların duayeni şahlanmış insan yorumlarını özlüyorum burda tekrar olacağın günü dört hatta sekiz hatta sekizin karekökü olan 64 gözle bekliyorum
zinednah kıvırcık saçlı ela gözlü dilberim yani diyorum ya iyi ki erkek olmamışım yoksa nişanlı filan dinlemez alır götürürdüm seni yeminle sen biliyosun sana düşkünlüğümü aslında hiçbir zaman kopmayacak iplerle bağlı olduğumuzu
giderken ağladın ağlama sana o şen kahakahaların yakışıyor bidenem bebeğem benim en öz hakiki bohem women im benim seni seviyorum daha önce söyledimii bilmiyorum ama böyle

cidozlem
26-03-07, 13:09
FarAndAway , Missp ve Şiya başınız sağ olsun kaybettiklerinize allahtan rahmet kalanlara da sabırlar dilerim . Foruma pek yazmıyorum ama sizleri takip ediyorum acınızı paylaşmak istedim. Sevgiler ...

HASRETTTTTT
26-03-07, 13:09
ve ve eftalya 61 canım yaa heralde en çok ağlayanımız sendin ama ne çok ta gülen sendin bu c tesi iyi ki gelmişsin iyiki tanımışım seni ne mutlu bana
dilekçe bekar sevişme uzamanı olarak nam salmış ama aslında uzmanlığı sevgi olan biteneciğim seni bir daha görmekten duyduğum mutluluğu anlatamam

HASRETTTTTT
26-03-07, 13:11
cerenim doğum gününü tekrar kutlarım ama dinle ablanı evlenmeeeeee

FarAndAway
26-03-07, 13:20
Gerek özel mesajla gerekse burada başsağlığı dileyen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.

Sevgili Missp ve ŞİYA sizin de başınız sağolsun. Kaybedilen canlara Allah'tan rahmet, geride kalanlara da sabır diliyorum.

Bu gibi durumlarda "dostlar sağolsun" denmesi boşuna değilmiş. Bunu son birkaç gündür daha iyi anlıyorum. Dostlar sağolsun, sizler sağolun... Allah hiçbirinize acı yaşatmasın.

Sevgili Cerenim,

Senin de doğum gününü kutluyorum. Dilerim hayatında sadece ve sadece kutlamalar, gülümsemeler ve kahkahalar olur. Mutlu ve uzun nice yıllar diliyorum.

Sevgiyle kalın....

zinednah
26-03-07, 13:26
Allahım bu gün pazartesi nedeeeeeeeeeeeeeeeen
neden cumartesi değilllllllllllllllllllllllllll

Ah İstanbul İstanbul olalı
Hiç görmedi böyle bir keder

Bu benim için
gerçekten ayrılırken çok kederlendim sanki gerçekten herşey bitiyormuş hissine kapıldım çok ağladım :sad53:

24 Mart 2007 Cumartesi saat 10:30 SON VAPUR ve sanırım 30 yolcusuyla kalkmak üzereydiki ben yetiştim canım KAPTAN'ım duarım organizasyon için çok teşekkürler... ve organizasyona emeği geçen tüm HP dostlarım çok teşekkürler bir araya gelmemizi sağladınız....

daha önceki toplantıdan başka ilk defa gördüğüm dostlar vardı çok mutlu oldum...

bora.aslim izmirli güzel ayrılırken yapışmışım ama 28'inde bekleyin beni anacığım

demetars sevgi pıtırcığı çok tatlı çooooooooook

esss hep olduğu gibi beni yine kendine hayran bıraktı

zeytine35 "eh işte" dedi bana ya "eh işte" sevdim seni bir kere :img-wink:

ozi75 oğlu olduğuna inanamadığım kendi bebek kendi melek bi şahsiyet

alevalev yengeç yahu daha ne olsun

mns görmeyi hiç ummuyordum kapıdan ilk girdiği anda dedim ki bu mns uzuuun sarılmış sonra fark ettim oda yengeç

Tuba_2005 aynı özlem ya valla hasretimi dindirdi bildiğiniz kıvırcık aynı özlem

eftelya61 kurtarıcı melek videolar şahı süper şahsiyet gördüğüme sevindim

dilekce eftelya61'min yol arkadaşı forumdaşı fantaziler kraliçesiymiş öyle dediler tanışmaktan memnuniyet duydum

hyoldas eskilerden ama ilk kez tanışıp böyle mesafelere hayıflandığım

satranc çok sevdim tekrar görüşebilmeyi diliyorum

20fil35 forumda nikini bile görmemiştim ama kendisini görmekten dolayı mutluluk duydum...

1poyraz tanıdım, eskişehirli olduğunu öğrendim ve daha mutlu oldum

ve demirbaşlarım, kurabiyelerim, canlarım,
nilnisam, hasrettttttim, melinem, duarım, uçurtmam,jalemim

umarım unuttuğum kimse yoktur diye düşünüyorumm...
hepinizi görmek benim için çok büyük mutluluktu o kadar güzel vakit geçirdim ki yetmedi doymadım doyamam ve HP izleyici kitlesinin ne kadar kaliteli ve üst düzeyde olduğunu bir kere daha anladım

canım melinem inan senin soğanlığınla ilgili değil tamamen benim hüngürsülüğüm affet....

en dip not;
- allahım daha çok buluşmaya gelmeliydim neden neden neden
- bizi görmeye gelen şapkalı arkadaşım izlenimlerini yazarmı acep
- nilnisamın kar maskesi unutulmaz
- getirdiğim klip dvd'si çalışmadı ya yanarım
- Jalemim kamerayla hepimizi çekti (o görüntüleri istiyorum klip yapıcam)
- neden hepinize daha çok ve daha sıkı sarılmadım yanarım
- SON VAPUR çalışanlarını tahammülleri, sabırları, iyi niyetleri ve hizmetleri sebebiyle kutluyorum
- sizi seviyorum beraber olduğum için mutluyum her şey için teşekkürler...

FarAndAway ve SIYA başınız sağolsun ölümün acısını en iyi hafifleten dostluklardır buradayız sizlerleyiz acınızı payalşıyorum...

sevgiler....

denizmert
26-03-07, 13:29
öncelikle sevgili FarAndAway ve sevgili missp...

Başınız sağolsun der vefat eden yakınlarınız için Allah'tan Rahmet dilerimm..

Kahvaltı buluşması ile ilgili yazılanları okuyorum ve aranızda olamadığım için sizleri çok kıskandım ama aynı zamanda sizin anlattıkalarınızla sanki hepinizi görmüş gibi oldum.Her ne kadar fazla yorumda bulunmasamda hergün düzenli yazılanları takibe çalışıyorum ve hepinizi çok seviyorum

sevim1967
26-03-07, 13:30
Sevgili;missp,SIYA,FarAndAway basiniz sagolsun.
Allahim geride kalanlara bol sabirlar versin.
Bulusmaya katilabilen forumdaslardan daha cok paylasim bekliyorum lütfen.
Biz katilamayanlar icin...
En azindan okuyarak sizlerin duygularinizi paylasmak bile yetiyor bazen:img-wink:
Sevgiler...bye

hyoldas
26-03-07, 13:41
Ah canlarım nasıl anlatayım ki şimdi ballandıracağız derken rezil olmayalım.
Öhöm öhöm, ses ses...

Benim ilk dumur olduğum olay kapıdan giriyorsun ilk ya benimki
-Ben Hande
kim? kim?
şey ben hyoldas

hobara sarılma öpüşme faslı ben şu ben bu herkes kendini tanıtıyor ama ben uçmuşum o arada ! Şöyle Müge'yi gördüm hemen yamacına doğru gidemiyorum yer bulma çabaları bir yer buldum işte Zeytine-35 'in yanına oturdum ama herkesin tabi beni böyle sakin sessiz görünce şok olması hadi Hande kop çıldır sana inanamıyorum bu kadar sakin olmazsın tavrını gözlerinden okuyor gibiydim hala...
Sonra ne bileyim birşeyler oldu işte aradaki duvarlar, masalar, sandalyeler herşey kalktı anlatılması ve tarif edilmesi çok zor... çok samimi insanlarla karşılaştım hiç ummadığım kadar samimi... Hepsini anlatmakla bitiremem ya nasıl anlatayım.

devamı az sonra.... (iş arası yorum ) :img-hyste

zinednah
26-03-07, 13:41
ya bi resim var bende mekanın sahibi orkide hanımın zannımca bir HP üyesine bakışını görmeniz gerek yarın resimleri ekliycem foruma çok güzel ya ay hala inanamıyorum bize nasıl dayandılar hele masa düzeltme sahnesi tahminim bi 15 dakka hepimiz ayaktaydık demi yanlış hatırlamıyorum
50. bölüm finali izlerken "köpeğin olurum timuçin evde besle beni" dediğim aklımda gerisini hatırlamıyorum ben çok keyifliydi ya çoooooooooook

HASRETTTTTT
26-03-07, 13:43
ya bi resim var bende mekanın sahibi orkide hanımın zannımca bir HP üyesine bakışını görmeniz gerek yarın resimleri ekliycem foruma çok güzel ya ay hala inanamıyorum bize nasıl dayandılar hele masa düzeltme sahnesi tahminim bi 15 dakka hepimiz ayaktaydık demi yanlış hatırlamıyorum
50. bölüm finali izlerken "köpeğin olurum timuçin evde besle beni" dediğim aklımda gerisini hatırlamıyorum ben çok keyifliydi ya çoooooooooook

selamun kavlen o senin köpeğin olsun olabilir de yani
iş afilli bi karşılaşmada

HASRETTTTTT
26-03-07, 13:48
demetarss canım ya unuttum sanma fakat hatırladıkça yazıyorum (bak bak yalana unutmadım ama hatırladıkça yazıyorum külliyen yalan nasıl bariz belli unutmuşum işte kahrolayım ben )
evet canım hani o izlemediğim bölümü üşenmeyip sayfa sayfa yazan canım benim seni yine görmek çok güzeldi
20fil35 taa hataylardan kalkmış gelmiş canım benim bi ara yanımıza gelip konuşamadık baktım geleceğiniz yok ben geldim dedin ya benim bittiğim andır o işte iyiki sen de gelmişsin ne iyi etmişsin

esss
26-03-07, 13:58
HASRETTTTTT:esss inş. fazla s yapmamaışımdır ama ne kadar şekersin bayıldım sana

Benim -s'ler senin T'lerin yarısı anacım; tabüü küü "Mühim olan işlevi!" diyoruz.:img-hyste

İnşallah o enerjini güzel kızına da geçiriyorsundur. :img-yes: Anladık, kızı evlendirmeyeceksin ama bari dünyanın tozunu atsın.:icon_whis

Jalem'in video kaydını en çok seni bir daha izlemek için bekliyorum. Gelip bana sarıldığında pek duygulandım, o da ayrı bir not. bye

duar
26-03-07, 14:02
Allahım bu gün pazartesi nedeeeeeeeeeeeeeeeen
neden cumartesi değilllllllllllllllllllllllllll

Ah İstanbul İstanbul olalı
Hiç görmedi böyle bir keder

en dip not;
- allahım daha çok buluşmaya gelmeliydim neden neden neden
..........

- sizi seviyorum beraber olduğum için mutluyum her şey için teşekkürler...

....

Sevgili zinednah evet keşke daha çok buluşmaya gelseydin... Gözlerine bakmaya doyamadım... İnsanın içi ısınıyor. Diziyi tekrar tekrar izleyesi geliyor...

Ama inan bizlerde bu azim oldukça biz daha çok buluşuruz. Hayalim ne biliyor musunuz??? Büyük güzel bir piknik.....İstediğimiz kadar gürültü patırdı yapabileceğimiz. Hatta isteyenin istediği (Meline ve HASRETTTTTTT) sahneyi canlandırabileceği bir piknik....

Olur mu sizce????

ucurtmam, şu "son" kelimesini siler misin hafızandan??? ne zor ayrıldık Ortaköy'den ... Kumbirde pek güzeldi:img-wink: .... Ama eve gelince kumbir yedim böyle oldu diyemediğim için kumpirin üzerine bir de yemek yemek zorunda kaldım. Çaktırmamak lazım tabiii.....:icon_whis

Jaleciğim, alamehmet için yazdıklarımı senin içinde yazmak istiyorum. Toplantının yaş ortalamasını düşürdün... Ben artık kime yaşını başını almış diye espiri yapacağım...

Demetçiğim, hala 8 temmuzun acısını taşıyan arkadaşım.... O gününde en az 24 Mart kadar güzeldi ama geçmişi bırak geleceğe bakalım içmeye gidelim, pikniğe gidelim, Datça'ya gidelim... Temiz hava temiz deniz, temiz kalpli.........'ı bulalım....:icon_whis Ama 8 temmuz deme ben de üzülüyorum...

Sevgili Soğan Hanım Meline, O çadır canlandırmanız vusalat sahnesinin önüne geçti. Artık vuslat deyince sizi hatırlayacağım... :img-wink: Annesi, forumlara üyesi olsun diye doğrumuş sevgili arkadaşımızı....

Deep-Purple öyle huzur veriyor ki bana, geçen toplantıda bu toplantıda uzak oturduk fazla konuşamadık ama kalbimizin aynı şey için attığını hiseedebiliyorum....

İlk kez tanıştıklarımızadan ynur ve Satranç vardı bir de... Satranç ilk kez katılmış böyle bir toplantıya... neler hissettiğini tahmin edebiliyorum. Bizim milli oluşumuzu hiç unumuyorum. Herhalde hiç de unurmayacağım... Ynur okuyucularımızdan ama bu buluşmadan sonra yazacağından hiç kuşku duymuyorum... Umarım güzel bir gün geçirmişsindir...

Bu kahvaltıya katılan herkese çok teşekkürler ... SON VAPUR'un önünden defalarca geçen ama içeri girmeyen tüm izleyivcilere selamlar...

NOT: Dizifilmadmin, toplantıya iş yoğunluğu sebebiyle katılamadı. Selamları var. Yeni çıkacak dizifilm dergisinde yayınlanmak üzere fotoğraf istiyor. Bu benim karar verebileceğim bir olay değil. Toplantıya katılan arkadaşlardan ricam ÖM ile bana görüş bildirmeleri...

HASRETTTTTT
26-03-07, 14:03
Benim -s'ler senin T'lerin yarısı anacım; tabüü küü "Mühim olan işlevi!" diyoruz.:img-hyste

İnşallah o enerjini güzel kızına da geçiriyorsundur. :img-yes: Anladık, kızı evlendirmeyeceksin ama bari dünyanın tozunu atsın.:icon_whis

Jalem'in video kaydını en çok seni bir daha izlemek için bekliyorum. Gelip bana sarıldığında pek duygulandım, o da ayrı bir not. bye

biz de bu işlev varken daha çok sarılırız
soru şu:
hasretin t leri es in s lerinin yarısıdır hasretin ve es in s leri kaç tanedir
daha önemlisi işlevleri nedir
daha daha önemlisi işlevsellikleri birbirlerine duydukları sevgi üzerinde bi etkisi var mıdır
daha da mühimi aşk nedir nerede bulunur nasıl oluyorda oluyor birbirini ilk defa gören insanlar bu kadar kaynaşır
vs vs vs vs vs......

safir
26-03-07, 14:03
Forum arkadaşlarımız,FarAndAway,ŞİYA,ve missp;başınız sagolsun,allah size sabır,gidene yerinde dinlenmek,Allah tan bol rahmet nasip etsin:img-yes:

Cumartesi günü coşmuşsunuz,görüyorum ve okuyorum ki:icon_whis Etraftaki herkes,önce anlam veremedilerse de bu kadın güruhuna,H-P severler olarak,okkalı,neşeli bir cevap verilmiş,ortama neşe saçılmış:happy0064

Bizimle de paylaştıgınız için teşekkür ederiz:img-yes: Hayat küçük mutluluklardan ibarettir,kanaat mutlulugun önderidir,degil mi?Bir dizi film onlarca insanın samimiyetine,neşelerinin ,umutlarının artmasına vesile olmuş,ne mutlu size:happy0064

esss
26-03-07, 14:20
zinednah: ya bi resim var bende mekanın sahibi orkide hanımın zannımca bir HP üyesine bakışını görmeniz gerek yarın resimleri ekliycem foruma çok güzel ya ay hala inanamıyorum bize nasıl dayandılar

Ne demek "nasıl dayandılar", herkes gayet mutlu olmuş, hiç merak etmesin kimse. :img-yes: Espriler de muhabbetler de kulak memesi kıvamındaydı yani; ister ekmek yap, ister kurabiye; çıtır çıtır. :icon_whis

alamehmet
26-03-07, 14:22
Herkes duygularını ne kadar güzel dile getirmiş ve burda satırlara dökmüş.Ben bu konuda çok becerikli olduğumu söyleyemem.Sanırım dün birşeyler karalamıştım hislerime dair.Ama aklımdaki kalbimdekileri anlatmak için gerekli cümleleri kuramıyorum.

Müge ablacım ne güzel demişsin 35. bölümde keşfettiği için üzgün ama orda olduğum için çok çok mutluydum.Gelip gelemeyeceğim belli değildi.Son anda kesinleşti.Ve ilk yaptığım şey çığlık çığlığa alevalevi canım merdiyemi aramak oldu...O bilir nasıl üzüldüğümü gelemeyeceğim diye.Bu kadar istediğim bir yere gelmiş olmam bu kadar güzel insanlarla tanışmış olmamdandır gözlerimin parlaması.

Asıl garip olan ve çevremdekilerinde hayret ettiği çoğunluğunu tanımadığın insanlarla bir kahvaltıya gidemeyeceğin için nasıl bu kadar üzülebilirsin.Evet üzülürüm üzüldüm de...Ama sonunda muradıma erdimve birbirinden güzel birsürü forumdaşımla tanıştım...

Hayatımın en güzel günlerinden biriydi.Sizleri çok çok çok seviyorum.Orda olan herkese özellikle duara müge ablamatekrar tekrar teşekkür ediyorum ve aklım hala burda kalarak Bursaya doğru yola çıkıyorum...

HASRETTTTTT
26-03-07, 14:24
evet yaa valla konuşurken arada gözüm kayıyodu mekan çalışanşlarına gelen giden su damacanalarını hesaba katmazsak hatta şarap kadehiyle rakı bardağıyla içilen çayları yetiştirme telaşını da katmazsak çok süper olcak hiç de rahatsız olmuş bi halleri yoktu kanımca hatta son vapur son vapur olalı hiç görmedi böyle cümbüş dermişimm siz de yermizşiniz yerseniz tabiii:img-hyste

HASRETTTTTT
26-03-07, 14:28
mavi kısa zamanda ingilizce öğrendi
çınar kısa sürede ingilizce öğrenemedi
jilet kısa sürede ingiltereye gitti
ümit kısa sürede ordaki öss ye girdi
nermin kısa sürede hintli zannedilip hintliler tarafından itibar gördü
kiraz kısa sürede ordada kayboldu
mert kısa sürede huysuzluğu bıraktı
kaporta kısa sürede fulyayı unuttu
arsen kısa sürede olmayan bir lazer epilasyon seansına başladı
selo kısa sürede açığa alındı
mahide kısa sürede aksağı unutamadı
fulya kısa sürede hayri beye yine aşık oldu
hayri bey kısa sürede fulyaya yine aşık oldu
bünyamin kısa sürede leyla yı fıtık etti
leyla kısa sürede etrafta suçlu muçlu bırakmadı
aksak kısa sürede unutulmadı
ve biz o fotoda tahminimce binlerce kişiydik

zinednah
26-03-07, 14:35
Ne demek "nasıl dayandılar", herkes gayet mutlu olmuş, hiç merak etmesin kimse. :img-yes: Espriler de muhabbetler de kulak memesi kıvamındaydı yani; ister ekmek yap, ister kurabiye; çıtır çıtır. :icon_whis

ya tamam o zaman :img-yes:
ben gerçekten endişelenmiştim bizim için ne düşünürler :icon_whis diye çünkü dışardan bakılınca pek öyle normal göründüğümüzüde zannetmiyorum ki bunu sürekli olarak canım uçurtmamla paylaşmış bulunmaktayım :img-help:

bora.asli
26-03-07, 14:36
evet yaa valla konuşurken arada gözüm kayıyodu mekan çalışanşlarına gelen giden su damacanalarını hesaba katmazsak hatta şarap kadehiyle rakı bardağıyla içilen çayları yetiştirme telaşını da katmazsak çok süper olcak hiç de rahatsız olmuş bi halleri yoktu kanımca hatta son vapur son vapur olalı hiç görmedi böyle cümbüş dermişimm siz de yermizşiniz yerseniz tabiii:img-hyste

:img-hyste :img-hyste ya gelen tüpler:img-hyste
tüpçü bütün gün tüp taşıdı mekana..eee tabi içilen çayın haddi hesabı yoktu..
aksağın çay bardağında içtiği rakılara inat biz de rakı bardağında çay içmenin sonsuz hazzını yaşadık:)

oturma düzeni sağlanırken, son vapuru alabora etme girişimlerimize rağmen mekan sahiplerinin sabrına tekrar teşekkürler:)

zinednah
26-03-07, 14:41

:img-hyste :img-hyste
valla ya kim dedi hatırlamıyorum e pes kardeşim kaçıncı damacana kaçıncı tüp bu diye :img-hyste :img-hyste hakikaten ne acayip bi tüketim vardı yahu...

ama ben cerenimin pastasından hiç yiyemedim tekrar mutlu yıllar dilerim cerenim...
ya zaten etrafıma bakmaktan
ne konuşuluyo diye dinlemekten
50.bölümü izlemeye çalışmaktan
dvd niye çalışmıyo diye düşünmketen
zaman geçmesin diye saate bakmaktan

ne yedim hatırlamıyorum :icon_sorr

HASRETTTTTT
26-03-07, 14:44
valla ya kim dedi hatırlamıyorum e pes kardeşim kaçıncı damacana kaçıncı tüp bu diye :img-hyste :img-hyste hakikaten ne acayip bi tüketim vardı yahu...

ama ben cerenimin pastasından hiç yiyemedim tekrar mutlu yıllar dilerim cerenim...

kızım tarafından tacize uğramaktan
kim kimdir diye sağa sola sormaktan
gelen giden damacanaları saymaktan
dışarıda bakanlara bakmaktan
saat ne çabuık geçiyor diye ahlanıp vahlanmaktan
en çok sizden ayrılmaktan korkmaktan
ben de ne yedim ne içtim bilmiyorum

selma23
26-03-07, 15:00
yeni açılan başlığı gördünüz mü
valla olmuyo böyle kuru kuruya.kedi yetişemediği ciğere mındar dermiş hesabi sizi sürekli mındarlayasım var.resim ve videoları görmeden hiçte güzel bi gün değilmişte aslında, bizi kıskandırmak için öyle diyolar diye kendimi kandırıp(avutup)durcam.
uygulamalı örnekler istiyoruz arkadaşlar tatmin etmiyo bunlar bizi

meline
26-03-07, 15:01
kızım tarafından tacize uğramaktan
kim kimdir diye sağa sola sormaktan
gelen giden damacanaları saymaktan
dışarıda bakanlara bakmaktan
saat ne çabuık geçiyor diye ahlanıp vahlanmaktan
en çok sizden ayrılmaktan korkmaktan
ben de ne yedim ne içtim bilmiyorum

Sen bol bol fasulye yedin,,biz de sana engel olmaya çalıştık ,, sevgili bora.aslı'yla....

Kızlar ben bi ara gidip mekan yöneticilerine ''pardon yaa,,sizi de çok yorduk,,kafanızı karıştırdık sanırım biraz..'' falan gibi bi saçmaladım,,,adamcağızlar anlayış ve hafif bi acıma duygusuyla..''rica ederiz keyfinize bakın,,kendinizi evinizde gibi düşünün,,bizde toplantılar hep böyle olur zaten..'' falan teselli etmeye çalıştı ama kapıldıkları dehşet gözlerinden okunuyordu...

Bu arada evliliğin kutsallığına inanan bayan,, o kıvırcık arkadaş sizin evlilik düşüncelerinizi pek takdir eder görünüyordu...helal olsun böyle kadınlar da mı var?? sorusunu gördüm bir ara kızarmış yüzünde.......:img-hyste :img-hyste

mavi&yeşil
26-03-07, 15:02
Sevgili FarAndAway, missp ve ŞİYA başınız sağolsun.Allah sabır versin.

Toplantıya katılıp,yaşadıkları güzellikleri bizlerle paylaşan arkadaşlara da teşekkürler.

Sevgi paylaştıkça büyür,acılar paylaştıkça azalır...
Sevgiler...bye

meline
26-03-07, 15:04

O bendim hatta tüpçüleri ve sütçüleri ,, aramıza katılmaktan çekinen forumdaşlar mıdır? acaba diye yakın incelemeye de aldım,,,orjinal çıktılar.....:img-hyste :img-hyste :img-hyste

meline
26-03-07, 15:06
Yakınlarını kaybeden forumdaşlarımıza ben de taziyelerimi sunuyorum...

Umarım bir başka sefer olur ve sizlerle de biraraya gelebiliriz..

Tekrar başınız sağ olsun...

HASRETTTTTT
26-03-07, 15:11
Sen bol bol fasulye yedin,,biz de sana engel olmaya çalıştık ,, sevgili bora.aslı'yla....

Kızlar ben bi ara gidip mekan yöneticilerine ''pardon yaa,,sizi de çok yorduk,,kafanızı karıştırdık sanırım biraz..'' falan gibi bi saçmaladım,,,adamcağızlar anlayış ve hafif bi acıma duygusuyla..''rica ederiz keyfinize bakın,,kendinizi evinizde gibi düşünün,,bizde toplantılar hep böyle olur zaten..'' falan teselli etmeye çalıştı ama kapıldıkları dehşet gözlerinden okunuyordu...

Bu arada evliliğin kutsallığına inanan bayan,, o kıvırcık arkadaş sizin evlilik düşüncelerinizi pek takdir eder görünüyordu...helal olsun böyle kadınlar da mı var?? sorusunu gördüm bir ara kızarmış yüzünde.......:img-hyste :img-hyste

öhöm öhöm ilgili mesaj silinmiştir tabi ki takdir görmek hoş ne gözel şihrazat bacım allah kömeğin olsun çok tişkür ederim:img-hyste

HASRETTTTTT
26-03-07, 15:19

bu arada niye fasulye yememe manii oldunuz yaww bak şimdi hyoldaş ta resimkomuş fasulye ortada amann canım çekti

HASRETTTTTT
26-03-07, 15:27
Hele şükür bişeyler yazabilicem ya sabahtan beri okuyamadım bir türlü yazılanları zaten işler bugün çok yoğun malesef cumartesi çokkkkk güzeldi başta çekine çekine gittim açıkçası ama merdiye ve zelişin orda olcağını bilmem beni azda olsa rahatlatıyodu ilk tanışma faslı filan ,oturdum sonunda masaya çok kalabalık ve çok güzelbir ortamdı kaç günden beri iyki gitmişim iyki gitmişim dedim acayip eylendim hiç bukadar eylendiğim ve mutlu oldum bir gün hatırlamıyorum özellikle HASRETTTTTT sayende canım gülmekten karnıma arılar girmişti ya seni iyki tanıdım.Son bölümü izlerken beni en dibe attıkları için boynum biraz tutuldu heralde grubun en küçüğü olarak beni oraya layık gördüler:img-hyste orda çalışanların yüz ifadelerini unutamıyorum hala ya adamlar bize delirmişiz gibi bakıyolardı :img-hyste ay aklıma geldikçe gülüyorum :img-hyste ,fulyam canım sen çok özel oldun benim için iyki tanıştık :img-yes: arkadaşlar çok resim çektirmiştik buraya eklenilecekmi bilmiyorum eklenmicekse bana atarsınız değilmi resimleri:img-yes:

tuğbay kanımca sen mavi kılıklı kızsın biz sana masanın öte yanından öyle diyorduk canım konuşmazakta tanışamasakta çok sevindim gördüğüme

meline
26-03-07, 15:27
Hele şükür bişeyler yazabilicem ya sabahtan beri okuyamadım bir türlü yazılanları zaten işler bugün çok yoğun malesef cumartesi çokkkkk güzeldi başta çekine çekine gittim açıkçası ama merdiye ve zelişin orda olcağını bilmem beni azda olsa rahatlatıyodu ilk tanışma faslı filan ,oturdum sonunda masaya çok kalabalık ve çok güzelbir ortamdı kaç günden beri iyki gitmişim iyki gitmişim dedim acayip eylendim hiç bukadar eylendiğim ve mutlu oldum bir gün hatırlamıyorum özellikle HASRETTTTTT sayende canım gülmekten karnıma arılar girmişti ya seni iyki tanıdım.Son bölümü izlerken beni en dibe attıkları için boynum biraz tutuldu heralde grubun en küçüğü olarak beni oraya layık gördüler:img-hyste orda çalışanların yüz ifadelerini unutamıyorum hala ya adamlar bize delirmişiz gibi bakıyolardı :img-hyste ay aklıma geldikçe gülüyorum :img-hyste ,fulyam canım sen çok özel oldun benim için iyki tanıştık :img-yes: arkadaşlar çok resim çektirmiştik buraya eklenilecekmi bilmiyorum eklenmicekse bana atarsınız değilmi resimleri:img-yes:

Tuğbay'ım Mavi kılıklım,,, seni en dibe atmamışlar,,herkesin görebileceği bi yere oturtmuşlar,,sen bize Mavi Mavi bak,,onun gibi mahçup gülücükler yolla diye...

Arkadaşlar işte size harika bukleleri olan bi kardeşimiz,,,seni de tanıdığıma,,uzaktan da olsa bol bol gördüğüme çok sevindim canımcım...

cerenim
26-03-07, 15:28

evet canım ya herkes birbirine laf yetiştirmekten pastayı felan görmedi gözleri... herkesin önünde pasta duruyo öle... ben bide zeytinyağlı yeşil fasülye gözümün önünde öle yan gelip yatması ama benim bir lokma daha alacak iştahımın olmamasına hala çok kızıyorum...
canım sen hiç merak etme dilekçemle ben extra para toplandığını öğrendiğimizde tabaktaki pastadan bi lokma bile bırakmadık... bari değsin dimi? :img-hyste bi ara ben kendimi kaptırdım ve duar a "istediğimizi istediğimiz kadar içebilirmiyiz ücrete dahilmi dedim oda evet dedi ve ben anında meyve suyu alabilrimiyim dedim adam neli olsun dedi ve ben kutuları gönderin dedim...:img-blush allahım dedim ama utanıyorum... tabii herkes güldü...
tekrardan çok teşekkür ederim canımcım... valla 25 yıllık hayatımda en kalabalık ve en güzel doğumgünümü kutladım... emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum... bu sonsuz da ağzımda yer etti nerden geliyo acaba? :img-pilot

20fil35
26-03-07, 15:32
daha önce hayal ettiğim şimdi ise gözümün önüne getirince kocaman gülümsediğim bütün arkadaşlara selam olsun sabahtan beri yazmak için çıldırıyorum ama işler okadar birikmişki hemen yapayımda patronun gözüne (patron kocamdır bu arada)gireyim dedim bari bir daha izin istersem zorluk çıkartmasın.evet arkadaşlar bu organizeyi yapan sevgili duara çok tşk.ederim sizleri tanıdığım için çok mutluyum aslında gelirken çok tereddütlerim vardı o gece uyuyamadım zaten oraya gelmem başlıbaşına bir maceraydı eşime bile doğruyu söyleyememiştim çünkü söylesem deli diye bakardı ki benim böyle bir şey yapacağımı biri söylese inanmaz herhalde ama oluyor işte bir çılgınlık edip geldim sizlerle tanıştım ve iyiki yapmışım dedim aslında hepinizi daha yakından tanımak,sizlerle uzun uzun sohbet etmek ve yazılarınızdan yola çıkarak düşündüğüm kişiliklere sahip olup olmadığınızı yanılma payımı hesaba katarak tahlil etmek istiyordum. ortamın çok kalabalık ve şen şakrak sohbetlerden fırsat olmadı umarım daha nice birliktelikler yaşarız.aslında çekingen bir yapıya sahip bir insan olarak helede yeni tanıştığım insanların arasında ilk kez kendimi çok rahat sizden hissettim bilhassa ilk girişte iskenderundan geliyorum deyince o garsonun şaşkın bakışlarını hiç unutmayacağım kimbilir ne düşünmüşlerdir hakkımızda ama hiç dert değil iyiki gitmişim jalemin sıcak tavrını,duarın mükemmel ev sahipliğini,alevalev ve alamehmetin kahkahalarını,zeytinin dost yüzünü,eftelya61,in duygusallığını,ess,in hepimize sevgiyle bakan gözlerini,bora aslının tatlı yüzünü,zinednah,ın kocaman tatlı gülüşünü,hasretin insanı kendine çeken yüksek voltajlı elektriğini,nilnisanın tatlı sohbetini,mns,nin insanı sımsıkı saran dostluğunu daha nicklerini unuttuğum ama gülen yüzleriyle karşımda capcanlı duran sevgili dostlarımın hepsini tanıdığıma sizlerle tanışmamı sağlayan biricik dizimiz h.p sonsuz teşekkürler ediyorum lütfen bir yerlere gitmeyin hep burada kalın sizleri çok seviyorum.

1POYRAZ
26-03-07, 15:33
24 mart sabah 11 gibi son vapura attım kendimii .ankaradan 6 aylık kızımıda kucaklayıp gelmiştim istanbula.onu uyutup, koştur koştur doğru sevgili organizatörümüz duarın tarifiyle son vapuru elimle koymuş gibi buldum ve daldım içeri.kalabalık bi bayan grubu.upuuzun bi masa.hepsinin yüzünde kocaman gülümsemeler kahkahalar.kim kimdir çözmeye çalışıyorlar,bende tabii.dilekce,eftelya61,cerenim hemen tanıdım ve aa aa lar içinde kucaklaşmalar.sanki daha önce görüştük ve uzun uzun sarılarak hasret giderdik.zeytine35,bora.aslı,zinednah,hyoldaş.esss ,nilnisa.... şu an adı aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar toplantıya katılacak tüm isimler hemen hemen oradaydı.kendimi bi an forumda hissettim ve böylesi çok daha güzeldi.kahvaltımız yeni başlamıştı.ben masa düzenleme olayına yetişemedim ama bayağı curcunalı geçmiş.bi yandan final cd.izliyor bi yandan rakı bardağımdam soğuk çayımı içiyordum.bebeğimden dolayı kısa kaldığım için tam olarak tanışamadığım sohbet edemediğim arkadaşlar oldu ne yazıkki.ortamımız okadar güzel neşeli ve huzurluydu ki istemeyerek son vapurdan ayrıldım.kısa sürelide olsa her mekana katıldım.ve pazar günü eftelya61,dilekçe ve cerenim ile kahvaltımızı yaptıktan sonra kendimizi hisarda meşhur bankın üstünde oturken buldum birden.sahneler birden canlandı gözümüzde ve yanımızda herzmanaki gibi replikleri hatasız söyleyen eftelya61 de olunca her şey tamamdı.son vapur,son vapura gelen arkadaşlar her şey,çok güzeldi.hepinize teşekkürler.kısa zamanda tekrar görüşmek umuduyla.

HASRETTTTTT
26-03-07, 15:34
arkadaşlar yedikleriniz, içtikleriniz sizin olsun
anlatın bakayım yaşadıklarınızı
zaten geçen hafta yapılan kahvaltıya da katılamadım.
anladık ki güzel saatler geçirmişiniz. devam etmesi dileğiyle.
sizler adına sevindim.
fotoğrafları özellikle tvden diziyi izlerken çekilen fotoğrafı görünce Mavi, Çınar ve sizleri aynı karede görmek beni çok mutlu etti. nedenini sormayın bilmiyorum.

şimdi tanıtın bakayım kendinizi kim kimdir? Tabi sakıncası yoksa.

acı anlarını burda bizimle paylaşan herkese başsağlığı diliyorum.

o 2. resimdeki arkasında sosis yiyen kızın önündeki kızıl saçlı hatun benim arkadaki kızım yanımdaki kıvırcık hande karşımdaki gözlüklü vuslat arkadaşım meline sarışın hatun bora aslı

HASRETTTTTT
26-03-07, 15:37
arkadaşlar yedikleriniz, içtikleriniz sizin olsun
anlatın bakayım yaşadıklarınızı
zaten geçen hafta yapılan kahvaltıya da katılamadım.
anladık ki güzel saatler geçirmişiniz. devam etmesi dileğiyle.
sizler adına sevindim.
fotoğrafları özellikle tvden diziyi izlerken çekilen fotoğrafı görünce Mavi, Çınar ve sizleri aynı karede görmek beni çok mutlu etti. nedenini sormayın bilmiyorum.

şimdi tanıtın bakayım kendinizi kim kimdir? Tabi sakıncası yoksa.

acı anlarını burda bizimle paylaşan herkese başsağlığı diliyorum.

ve ortada ki meline ve aslının bana yedirmedikleri fasulye

20fil35
26-03-07, 16:02
sevgili missp,şiya ve farandaway acınızı paylaşıyor sizlere sağlıklı ve uzun bir yaşam diliyorum.

bora.asli
26-03-07, 16:14
ve ortada ki meline ve aslının bana yedirmedikleri fasulye

aaaa hasretim alagülüm sen ne diyorsun..
nasıl yedirmedik, bizzat kendim sana 2 porsiyon fasülye yedirdim..hem de bademli kurabiyenin bulunduğu tabağa servis yaptım:)
melinem şahittir:)
az ye dememden kastım fasülyenin yan etkilerinden seni korumaktır..bütün derdim budur:)

bademli kurabiye için de duara tekrar teşekkürler..kesene bereket:img-yes:

HASRETTTTTT
26-03-07, 16:23
neyse msn de muhabbeti bırakında yine dönelim c tesine çok güzel di ya

sanki başka bir dünyada başka bir alemdeydim vakitler hızla akarken yeni tanıdığım insanların yazılarını hatırlamaya çalışıyordum vakit hızla geçiyordu tanıdıkça konuştukça yeni dünyalara açılan kapılar gibi garip bir heyecan taze toprak kokusu gibi sanki yeni yağmışta yağmur ıslatmış yerleri yağan yağmurdan kaçar gibi başka bir hayata geçmek gibi yeni dünyalar tanıklık etmek ne güzeldir boşuna dememiş şair dünyayı güzellik kurtaracak bir insanı sevmekle başlayacak herşey hepinizi seviyorum
bakmayın deli dolu halime içimde kopan fırtınaların tanığıdır kahkahalarım ve bana benzeyen en azından 1.5 senedir aşkla coşmuş insanlarla tanışmanın garip heyecanıdır bu coşmuşluk şimdi dudaklarımda garip bir tebessüm sevgiyle andığım insanlar hanesine yenilerini eklemekten mutluyum mutluyum bu tozlu arşiv sayfasında bile olmaktan bana kattıklarından onda bıraktıklarımdan iyiki düşmüş birinin fikrine bu imkansız aşk ki imkansız dostluklara kucak açmışız biz seviyorum sizi ekmeği tuza banıp yer gibi

HASRETTTTTT
26-03-07, 16:25
aaaa hasretim alagülüm sen ne diyorsun..
nasıl yedirmedik, bizzat kendim sana 2 porsiyon fasülye yedirdim..hem de bademli kurabiyenin bulunduğu tabağa servis yaptım:)
melinem şahittir:)
az ye dememden kastım fasülyenin yan etkilerinden seni korumaktır..bütün derdim budur:)

bademli kurabiye için de duara tekrar teşekkürler..kesene bereket:img-yes:

yedim yalan yok amma kesmemiş benki hamileliklerim esnasında tiksintiyle baktığım fasulyenin faydalarından çok zararlarını düşünmemiştim hayat fasulyenin faydalarını düşünmiyecek kadar uzun mu kısamı bu buluşmalar yoksa bir kaç beden büyük mü bu ruh bana ondan mı bu doymamışlığım bu taşmışlığım çok şairane gördüm kendimi yawwwww

HASRETTTTTT
26-03-07, 16:28
ve gelemeyenler
acınızı paylaşıyorum cismen burda olmamanız burda olmadığınız manası taşımıyor biz bir zamanlar ayrılmış bir bütünün bu yapım sayesinde toparlanmış parçalarıyız
yokluğunuz belliydi
ama o heycanların içinde anlaşılmıyo gibi geliyordu kendimizi sizin yerinize koyunca aslında kayıbın büyüklüğü anlaşılıyordu
ama vardınız emin olun bu sadece cismii bir buluşma değildi ki
biz biriz
haberiniz var mı?

denizmert
26-03-07, 16:36
Ya resimler ne kadar hoş ne kadar sıcak ve samimi sanki hipinizi tanıyor gibi hissediyorum çok şey kaçırdım çok ama en azından dizi bitsede bu formda yazılanları okumakda yetiyor bana inşallah resimlerin devamı vardır

duar
26-03-07, 16:36
ve gelemeyenler
acınızı paylaşıyorum cismen burda olmamanız burda olmadığınız manası taşımıyor biz bir zamanlar ayrılmış bir bütünün bu yapım sayesinde toparlanmış parçalarıyız
yokluğunuz belliydi
ama o heycanların içinde anlaşılmıyo gibi geliyordu kendimizi sizin yerinize koyunca aslında kayıbın büyüklüğü anlaşılıyordu
ama vardınız emin olun bu sadece cismii bir buluşma değildi ki
biz biriz
haberiniz var mı?

HASRETTTTTT çiğim çoştun yine, Ne güzel şeyler yazıyorsun...

Sevgili forumdaşlar, inanın bunların hiç biri laf değil.... Tamamen gerçek hislerimiz...

Orada 30 değil belki de 100 kişiydik biz... Cismen olmasada ruhen herkes ordaydı... Yoksa böylesine güzel bir gün olmazdı. Tüm olumlu düşünceler bizimleydi... Sabah yağan yağmur bile yerini güneşe bıraktı...

NOT: Kurabiye yapacağım diye söz vermiştim. Ama 8 Temmuz buluşmasına gelenler çok sevdiklerini söyledikleri için ve kurabiye geleneğinin başlangıcı olduğu için Nermin'in memleketinden, buluşmaya gelen arkadaşlar için özel olarak getirttim. Afiyet olsun....

20fil35
26-03-07, 16:37
neyse msn de muhabbeti bırakında yine dönelim c tesine çok güzel di ya

sanki başka bir dünyada başka bir alemdeydim vakitler hızla akarken yeni tanıdığım insanların yazılarını hatırlamaya çalışıyordum vakit hızla geçiyordu tanıdıkça konuştukça yeni dünyalara açılan kapılar gibi garip bir heyecan taze toprak kokusu gibi sanki yeni yağmışta yağmur ıslatmış yerleri yağan yağmurdan kaçar gibi başka bir hayata geçmek gibi yeni dünyalar tanıklık etmek ne güzeldir boşuna dememiş şair dünyayı güzellik kurtaracak bir insanı sevmekle başlayacak herşey hepinizi seviyorum
bakmayın deli dolu halime içimde kopan fırtınaların tanığıdır kahkahalarım ve bana benzeyen en azından 1.5 senedir aşkla coşmuş insanlarla tanışmanın garip heyecanıdır bu coşmuşluk şimdi dudaklarımda garip bir tebessüm sevgiyle andığım insanlar hanesine yenilerini eklemekten mutluyum mutluyum bu tozlu arşiv sayfasında bile olmaktan bana kattıklarından onda bıraktıklarımdan iyiki düşmüş birinin fikrine bu imkansız aşk ki imkansız dostluklara kucak açmışız biz seviyorum sizi ekmeği tuza banıp yer gibi

sevgili hasret negüzel dile getirmişsin bizler yüreklerinde kocaman sevgi aşka dair umutları tükenmeyen aşka aşık delidolu bir okadar duygusal kadınlar topluluğu birbirimizi bulduğumuz için çok mutluyum imkansızı imkanlı kılan bütün dostlara selam olsun

gülündikeni
26-03-07, 16:43
Sevgili FarAndAway,missp ve Siyaacinizi payalsiyorum,basiniz sag olsun ölenlere Allah'tan rahmet siz yakinlarina sabir diliyorum.

ŞİYA
26-03-07, 17:02
öncelikle başsağlığı dileyen arkadaşlara çok teşekkürler ,hepinizden allah razı olsun
resimler eklendiğinden beri bakıyorum sayfadan çıkıyorum ,tekrar giriyorum gelemedim ya şunlara bir kusur bulayım şimdi burada kıskançlıktan çatlamak üzere bulunan ben kusur bulamıyorum maaşallah hepiniz resimlerde baya boylu ,poslu endamlı çıkmışssınız eminim gerçektede öylesinizdir .öylesiniz dimi
resimleri inceledikten hemde baya bir inceledikten sonra tek kusurun kendimde olduğu kanısına vardım hata benim ,günah benim suç benim türküsünü kendime ve benim gibi gidemeyen arkadaşlara armağan ediyorum inşaalah kötü bir şey yapmam bu gece reha muhtarda yok yoksa gidip köprüye çıkardım en iyis çıkmıyayım .aklıma başıma alyım nasip kısmet birdahiki toplantıya resimlerde bende olurum kendimi şöyle tanıtırım işte o siyah gözlü esmer .,mavi başörtülü kız benim olurmu dersiniz

saso
26-03-07, 17:13
buluşma resimlerini görünce çatlamamak elde degil...

hepinizin adına çok sevindim..darısı buluşmaya gelemeyenlerin(yani benim)başıma....bye

not:arşivde olmanın en güzel tarafı...artık resimler için multimedyaya gitmek zorunda degiliz...hp ile ilgili herşşey tek bölümde...:happy0064
bir de fan s ayfalarını alabilsek....:img-hyste

lighttez
26-03-07, 17:13
nasıl başlayacağıımı bilemiyorum... Sevgili Duar'a belirrtiğim nedenle yani iş sebebiyle buluşmaya katılamadım. Sabah kalktığım andan itibarense aklım hep sizdeydi. Kalktım, kahvaltı yapıp çıkıcam alalecele aklımda siz.. saat 8 civarları..Bu saatte giden varmıdır? yoksa hanımlar süsleniyomu acep ayna karşısında... Önce atölyeye gittim,,, Koşuşturmalar çizimler imalat uyuyormu vs... Bi bakıyorum saate 2 olmuş,,, ee şimdi kahvaltı bitmiştir. Bi arayayım Duar'ı diyorum. Sona arayamadım... Ne diyebilirim ki ben gelemedim...O cıvıl cıvıl sesleri duyucam, normalde hiç koşuşturma olmayan cumartesi gününde, atölyedeyim dan dun sesler geliyor benim olduğum taraftan... Uçurtmam'ı (meslektaşımmış , sevgili duar söyledi) yalnız bırakan mimarlar utansın diyen arkadaşa hak veriyorum (masalar bitürlü yerleştirilememiş, e onca kişiyi onlarda hayal etmiyodu herhalde:icon_whis )... Alvarato'dan bahsediyordur ya kendi üstüme de alınmak istedim...:img-blush
Görünen o ki herkes çook eğlenmiş, çok sammimi içten, sıcacık bir buluşma olmuş... Aslında bu yazıyı daha erken yazacaktım... Ama olmuyor.. İnsanoğlu heran bişeyle karşılaşıyor.Bugün çok acı bir haber aldım(allah kimseye yaşatmasın) ve ancak kendime gelebildim.. Göz açıp kapanana kadar ne çok kişiyi kaybetmişiz... Bu herhalde 4. kötü haber. Biraz da olsa tebessüm etmek için resimlerinize baktım... Kıskanmadım desem yalan olur..Umarım bii sonraki buluşmada görüşebiliriz. Hepinizi çok seviyor ve öpüyorum...sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum. sanırım şu anda birçoğumuzun buna ihtiyacı var...
sevgiler..

safir
26-03-07, 17:16
Arkadaşlar,resimler harika,özellikle ayakta topluca çekilmiş oldugunuz resim süpper:good: Bir yardımsever arkadaş,güzeller güzeli bu hatunlar grubunu tek tek bize tanıtsa, şu şudur,bu budur deyu olabilir mi?:img-wink:

zinednah
26-03-07, 17:18
HASRETTTTTT çiğim çoştun yine, Ne güzel şeyler yazıyorsun...

Sevgili forumdaşlar, inanın bunların hiç biri laf değil.... Tamamen gerçek hislerimiz...

Orada 30 değil belki de 100 kişiydik biz... Cismen olmasada ruhen herkes ordaydı... Yoksa böylesine güzel bir gün olmazdı. Tüm olumlu düşünceler bizimleydi... Sabah yağan yağmur bile yerini güneşe bıraktı...

NOT: Kurabiye yapacağım diye söz vermiştim. Ama 8 Temmuz buluşmasına gelenler çok sevdiklerini söyledikleri için ve kurabiye geleneğinin başlangıcı olduğu için Nermin'in memleketinden, buluşmaya gelen arkadaşlar için özel olarak getirttim. Afiyet olsun....

ya muhteşemm di valla kurabiyeler :img-yes:
bak tadı damağıma geldi valla getirende akıl edende sağolsun...
öperim seni kocaman
sevgiler....

mega1
26-03-07, 17:18
merhaba öncelikle yakınlarını kaybeden arkadaşlara başsağlığı diliyorum allah sabır versin hayat acısıyla tatlısıyla bizler için cumartesinin o güzel fotoğraflarını gördüm ne güzel ne sıcak bir ortam .keşke bende sizlerle olabilseydim ben buraya fazla yazamıyorum ama sürekli takip ediyorum inanın sizleri daha önceden tanıyor gibiyim ve kendi kendime inşallah bir gün bu buluşmaların biri İZMİR de olur diye umut ediyorum.......

alevalev_25_
26-03-07, 17:29
herkese "merhaba"

sabahtan beri iş yerimde bir türlü fırsat bulupta iki satır bişeyler yazamadım..ama ilk bulduğum fırsatta daldım forumaa...

öncelikle c.tesi günkü kahvaltıya katıldığım için çok memnun olduğumu orada belirttiğim gibi burada da yinelemek isterimmm...

Organizatör Duar : sana ait olan kafamda bi sezon finalinin ardından yapılan kahvaltı ve birde 08 temmuz kahvaltısı vardı kiii...bu iki kahyvaltının üzerine 24 mart ilaç gibi geldiii...emeklerin için çok teşş...ediyorumm...ne ilk görüşmemizdi ne de son olacağını düşünüyorummm...

seninde dediğin gibi gönlüm HP aşkıyla doluuu...veee Hp nerede ise Hp gölündaşları nerede ise bende oradayımmm...

esss : kafamdaki soru işaretlerinden biriydin açıkcasıı...katılacaklar arasında nickini okuduğmda gerçekten daha çok merak etmeye başlamıştımm...vee o kahvaltıya katılma nedenlerimden biri gelecek olan kişileri tanımak ve belli bir paylaşımlarda bulunmak içindii...merak ettiğim kişilerin başında da gelenlerden biriydinnn....

bir çoğumuzun yapısında vardır geneldee...karşımızda ki insanı tanımadan görmeden hüküm verip ön yargılı olmakkk...açıkcası ben bu konuda kendime çok değil yaklaşık bir ay öncesinde çok kızmıştımm...

kafamda bir esss vardı amaa...inanın çok yanılmışımmm....kaşlar çatıkk her lafının altında bir iğnelemesi olan birini beklerken yüler yüzlüü şen kahkahalıı... birini buldum karşımdaaa....hatta bir ara masada "çokk şekerrr yaaa..." diye de bağırmıştım amaaa...

açıkcasıı ve kısacasııı sizi tanımış olduğum için çok memnunummm...ve bu önyargımdan dolayı sizden önce ben kendimi kınıyorumm.....:img-wink:

yazacaklarım bu kadar değil ama şimdi çıkmam gerekiyorrr....artııkkk yarına kaldıı diğerrr katılan ark.larla ilgiliii düşüncelerimmm...

sevgilerrrrrrrrr....

duar
26-03-07, 17:32
Arkadaşlar,resimler harika,özellikle ayakta topluca çekilmiş oldugunuz resim süpper:good: Bir yardımsever arkadaş,güzeller güzeli bu hatunlar grubunu tek tek bize tanıtsa, şu şudur,bu budur deyu olabilir mi?:img-wink:

Tanıtımı da ben yapayım....Organizatörüm ya kızamaz kimse bana...:img-hyste :img-hyste

soldan başlayarak yazıyorum.

Sol baştaki sevgili zeytine35, onun yanındaki siyah hırkalı scale, scale'nin önündeki sevgili Mavimiz Tuğbay, Tuğbay'ın hemen arkasındaki meline, Meline'nin önündeki Deep-purple, Deep-pruple'ın hemen arkasındaki bora.asli,bora.asli'nın önündeki cerenim, onun önündeki ise satranç,cerenimin yanındaki eftelya61, onun yanındaki vusalatwoman nilnisa, nilnisanın yanındaki selvi hyoldaş, nilnisanın önündeki alamehmet onun önündeki alealev25, hyoldaşın yanındaki mns, mns'nin yanındaki jalem, onun yanındaki dilekçe, dilekçe'nin yanındaki jalem, jalem'in önündeki esss, jalem'in yanındaki benim, benim yanımdaki ynur, onun yanındaki ie ucurtmam......

duar
26-03-07, 17:37
Sevgili fettan zinednah'ı merak etmişsin. Resimler bölümündeki sondan ikinci resimde ortada olan güzel arkadaşımız oluyorlar kendileri.....

O fotoğrafta solda bora.asli sağda ie nilnisa hanım var....

kakule
26-03-07, 17:37
resimler çok güzell di tabi sizlerde öyle :img-wink:

buluşma resimlerini görünce çatlamamak elde degil...

hepinizin adına çok sevindim..darısı buluşmaya gelemeyenlerin(yani benim)başıma....bye

not:arşivde olmanın en güzel tarafı...artık resimler için multimedyaya gitmek zorunda degiliz...hp ile ilgili herşşey tek bölümde...:happy0064
bir de fan s ayfalarını alabilsek....:img-hyste

sasom toplantı olcakta sen gelcen :icon_sorr hiç inanmam sen gelsen gelsen anca maskeli bir baloya gelirsin tanınmamak icin :img-hyste :img-hyste

epıler
26-03-07, 17:40
galiba aramızda yakınlarını kaybeden arkadaşlar var başınız sağolsun allah sabır versin demekten başka birşey gelmiyor elimden

bu forma ilk girdiğimde( o zamalar üye değildim misafir olarak giriyordum ara) sıra yazılanları okumaya başladığımda bu kadar çok üye olabileceğini inanmıyordum bir kaç kişi farklı isimlerele yazılar yazıyor yorumlar yapıyor diyordum falan daha sonra üye olmaya karar verdim daha sıkı takip etmeye başladım her fırsat bulduğumda siteye girmeye başladım okuyamadığım sayfaları geriye dönüp okudum ve herkesin aslında farklı kişiler olduğunu anladım o kadar güzel yazılar okudum ki bazen gülmekten gözümden yaş geldi bazen hüzünlendim ama her seferinde burda olmaktan mutlu oldum çok güzel vakitler geçirmeme sebep oldu
bir kitabı okurken okuduğun karakterleri kafanda canlandırısınya bende sizin burda yazdıkalrınızı okurken öyle canlandırırdım sizleri resimlerinize bakınca da bana hiç yabancı gelmediniz hepiniz çok güzel insanlarsınız keşke aranızda olabilseydim

saso
26-03-07, 17:41
resimler çok güzell di tabi sizlerde öyle :img-wink:

sasom toplantı olcakta sen gelcen :icon_sorr hiç inanmam sen gelsen gelsen anca maskeli bir baloya gelirsin tanınmamak icin :img-hyste :img-hyste

:img-hyste :img-hyste :img-hyste

seni göreceksem maskemi atarım bidenem....:happy0064 :img-grin2

hp sonrası da maskesiz saso olurum ....:img-hyste

safir
26-03-07, 17:42
Tanıtımı da ben yapayım....Organizatörüm ya kızamaz kimse bana...:img-hyste :img-hyste

Sol baştaki sevgili zeytine35, onun yanındaki siyah hırkalı scale, scale'nin önündeki sevgili Mavimiz Tuğbay, Tuğbay'ın hemen arkasındaki meline, Meline'nin önündeki Deep-purple, Deep-pruple'ın hemen arkasındaki bora.asli,bora.asli'nın önündeki cerenim, onun önündeki ise satranç,cerenimin yanındaki eftelya61, onun yanındaki vusalatwoman nilnisa, nilnisanın yanındaki selvi hyoldaş, nilnisanın önündeki alamehmet onun önündeki alealev25, hyoldaşın yanındaki mns, mns'nin yanındaki jalem, onun yanındaki dilekçe, dilekçe'nin yanındaki jalem, jalem'in önündeki esss, jalem'in yanındaki benim, benim yanımdaki ynur, onun yanındaki ie ucurtmam......

Sevgili duar,
Çook tesekkürler,yalnız,ynur ve ucurtmam o arada bir eksik mi var?:img-pilotB ir de şu jalem,mns,dilekçe ve sen sevgili duar,bir daha dizilir misiniz benim hatırım için?:img-wink:

Fettan
26-03-07, 17:43
Sevgili fettan zinednah'ı merak etmişsin. Resimler bölümündeki sondan ikinci resimde ortada olan güzel arkadaşımız oluyorlar kendileri.....

O fotoğrafta solda bora.asli sağda ie nilnisa hanım var....

Çok teşekkür ederim sevgili duar :)O güzel kliplerin imzaların sahibi sevgili zinednah'ımı gördüm sonunda hasrettim dediğin kadar içinin güzelliği yüzünde olanlardan ..Niloşumun saçlar kararmış ben onu sarışın hatırlıyodum :img-hyste :img-hyste ..

blue&blue
26-03-07, 17:43

Kendimi fotoshopla araya bir yere ekleyesim var! :icon_whis

Organizatörcüm en kısa zamanda bu işin tekniklerini öğreneyim senden İzmir'de de büyük bir organizasyon planımız var... Herkes şimdiden hazırlansın! Daha konuşmak için erken ama Mayıs'a da bişey kalmadı. Sevgili Maviçınar gelirgelmez toplanacağız ona göre! Yoksa bendeki bu yara kapanmaz... :icon_sorr

Bu arada zinednahcım duydum ki yolun buralara düşecekmiş. :happy0064 Çok sevindim umarım görüşebiliriz canım!

saso
26-03-07, 17:45
duar sol dan saymaya başladıgın için teşekürler....

orada saymadıgın iki kişi kalmış..(o resimde yoklar ...)onlardan birini tanıma mutluluguna erdim .....:img-yes:
nice buluşmalara...:icon_whis

duar
26-03-07, 17:49
Çook tesekkürler,yalnız,şu kocaman kahkahalı olan nilnisa degil mi yanlış anlamayalım:icon_whis bir de ynur ve ucurtmam o arada bir eksik mi var?:img-pilot

Nilnisa, sarı-yeşil kazaklı uzun boylu hyoldaşın hemen yanında siyah hırka beyaz gömlekli olan. Kocaman kahkahalı olan eftelya61.

ynur'un yüznün yarısı görünüyor. Ucurtmamda en sağdaki....

Bu arada benim yazdığım fotoğraf, herkesin aykata ve toplu olduğu fotoğraf ... Eksikler var tabiii bir kısım arkadaş erken kalmıştı onlar bu fotoğrafta malesef yoklar.....

Bu arada maskeye ihtiyacı olan kimsenin bu forumda olduğunu düşünmüyorum. Bunu her manada yazıyorum. :img-polic

safir
26-03-07, 17:56
:img-hyste :img-hyste :img-hyste

seni göreceksem maskemi atarım bidenem....:happy0064 :img-grin2

hp sonrası da maskesiz saso olurum ....:img-hyste

Pardon maske muhabbeti mi vardı kaçırdık?Tercüme edecek biri lütfeen:img-help:

Bu arada düzeltmeler için çok teşekkürler duar;:happy0064

saso
26-03-07, 18:11
Pardon maske muhabbeti mi vardı kaçırdık?Tercüme edecek biri lütfeen:img-help:

pardon arkadaşlar önemli bir mevzu degildi bu maske konusu...:icon_sorr
ben sanalda adımı belirtmiyorumda kakule de şaka yapmış bana sen sadece maskeli balolara gelirsin diye.....:img-hyste :img-hyste

ama bilmiyorki...kendisi gibi canlarımı görmek için gelebilecegimi....:img-blush

missp
26-03-07, 18:20
HASRETTTTTT, alevalev_25_ , fulya 85, safir, cıdozlem, denizmert, sevim 1967, zinednah, bbdbhb, mavi&yeşil, meline, 20fil35, gülündikeni, mega 1, epıler
hepinize çok teşekkür ediyorum. Kendimi kocaman bir ailenin üyesi hissettim ki fotolardan da anlaşılıyor bu ailenin büyüklüğü ve sıcaklığı. İsmini saymayı atladığım arkadaşlar varsa kusura bakmasınlar teşekkürüm onlara da.
Sevgiler hepinize.

bora.asli
26-03-07, 19:05
yaşanan bazı olaylar karşısında malesef hiçbirşey yapamıyoruz.
yapabildiğimiz sadece karşımızdakinin acısını, hüznünü, kederini birazda olsa hafifletmek.
tabiki unutturamayız ama bir parçada olsa gönüllere su serpebiliriz sanırım.

dayanışma ve yardımlaşma ruhu dolu bir forumun üyesiyiz daha ne olsun.

üzüldüğünde sana moral veren, derdine derman olmaya çalışan,
sevindiğinde mutluluğunu katmerleyen forumdaşların olması ne mutlu.

Bu forum aracılığıyla tanıştığım insanlara gerçek dostum dememin sebebi sanırım -sanırım değil kesinlikle öyle- benim sadece iyi günümde değil, en kötü günümde tam destekle yanımda olmalarıdır..

çıkarsız... karşılıksız...

ne mutlu bana ki ben allahın şanslı kullarındanım..sizler gibi insanları karşıma çıkardı..

en mutsuz, en hüngür sümük, en kara bahtım kem talihim diye kendinizi paraladığınız anda telefonunu beklemediğiniz, en ummadığınız forumdaş aradıysa ve sizi teselli etmeye çalıştıysa ne demek istediğimi çok iyi anlarsınız..

zinednah
26-03-07, 19:36
Çok teşekkür ederim sevgili duar :)O güzel kliplerin imzaların sahibi sevgili zinednah'ımı gördüm sonunda hasrettim dediğin kadar içinin güzelliği yüzünde olanlardan ..Niloşumun saçlar kararmış ben onu sarışın hatırlıyodum :img-hyste :img-hyste ..

ah canım benim ne güzel sözler bunlar
keşke bende seni görebilsem bugün bilge_n'imle konuştuk nolur bi ankara turnesine çıksın HP kızları ben eskişehirden gelirim ve daha gelmek isteyecek bir sürü arkadaşımız olacağınada inanıyorum sizlerlede beraber olalım yada sevgili duarımın dediği gibi istanbulda bi piknk ve sizlerde olun çok teşekkürler sevgili fettan kucaklıyorum seni...

zinednah
26-03-07, 19:39

Organizatörcüm en kısa zamanda bu işin tekniklerini öğreneyim senden İzmir'de de büyük bir organizasyon planımız var... Herkes şimdiden hazırlansın! Daha konuşmak için erken ama Mayıs'a da bişey kalmadı. Sevgili Maviçınar gelirgelmez toplanacağız ona göre! Yoksa bendeki bu yara kapanmaz... :icon_sorr

Bu arada zinednahcım duydum ki yolun buralara düşecekmiş. :happy0064 Çok sevindim umarım görüşebiliriz canım!

ay nolur görüşebilriz yok görüşelim mutlaka dgulsarım organizasyonu yapacak hepinizi görmek istiyorum senide hem de çok haberleşelim görüşelim...

sevgiler..

demetarss
26-03-07, 19:44
Ne çok yazmışsınız, hiç çalışanları düşünmüyorsunuz ki olmaz böyle...

Hasretttttt'im bol "t" lim, evet farkettim beni unutmuşsun, ama sana dizimizi satır satır anlattığımı unutmamışsın.. canın sağolsun kızıl afetim benim, bana attırdığın kahkahaların hatrına bunu görmemmezlikten geliyorum.. Ben sana kendimi hatırlatmanınbir yolunu bulacağım yakın zamanda...

demetarss
26-03-07, 19:46
Sevgili FarAndAway, missp ve ŞİYA başınız sağolsun. Kayıplarınız için sizlere sabırlar diliyorum..Umarım daha güzel günlerde biraraya gelme fırsatı buluruz...

demetarss
26-03-07, 19:48
Resimleri ekleyen tüm dostlara teşekkürler.. Sizlerin gülen yüzlerini herdaim karşımda bulmak büyük bir keyif.. Diğer resimleri ve video çekimlerini "özlemle" bekliyorum:))

FEL!ADE
26-03-07, 19:49

bende bende kendimi oraya eklemek istiyorum :)
Mavicinar gelirgelmez demissin ya, umarim bir aksilik cikmaz Bluecum.
Mayis sonundan itibaren Izmir de olmayi bende cok istiyorum, umarim sagligim el verir.
geldigim anda solugu Alsancak ta alacagim, sizleri karsimda görmem lazim.
eftelya yida artik Izmir gurbuna dahil ettim ben, bu su demek oluyor onu oy Trabzon dan Izmire getirmek icin bir Cinar bulmamiz sart olmustur :)

Istanbul toplantisina katilan arkadaslara baktimda herkezin yüzünde sanki HP izleri vardi. ne ilginc degil mi ?! ayni Fulya nin Mavi ye bir zamanlar dedigi gibi.
O gözler sana baktigi icin öyle güzel ( Cinar icin :img-wink: ) bencede sizler HP tutkunu oldugunuz icin daha bir güzelsiniz :img-yes:

tüm Mavileri selamliyorum... iyi ki varsiniz ve nesenizi bizimle paylastiginiz icin tesekkür ederim..
sevgiler....

zinednah
26-03-07, 19:58
bende bende kendimi oraya eklemek istiyorum :)
Mavicinar gelirgelmez demissin ya, umarim bir aksilik cikmaz Bluecum.
Mayis sonundan itibaren Izmir de olmayi bende cok istiyorum, umarim sagligim el verir.
geldigim anda solugu Alsancak ta alacagim, sizleri karsimda görmem lazim.
eftelya yida artik Izmir gurbuna dahil ettim ben, bu su demek oluyor onu oy Trabzon dan Izmire getirmek icin bir Cinar bulmamiz sart olmustur :)

Istanbul toplantisina katilan arkadaslara baktimda herkezin yüzünde sanki HP izleri vardi. ne ilginc degil mi ?! ayni Fulya nin Mavi ye bir zamanlar dedigi gibi.
O gözler sana baktigi icin öyle güzel ( Cinar icin :img-wink: ) bencede sizler HP tutkunu oldugunuz icin daha bir güzelsiniz :img-yes:

tüm Mavileri selamliyorum... iyi ki varsiniz ve nesenizi bizimle paylastiginiz icin tesekkür ederim..
sevgiler....

sevgili maviçınar,
şu imzanı gördüm ve aklıma dizinin başladığı ilk zamanlar benim forumu algılamaya çalıştığım ilk zamanlar geldi birden ayyy içim buruldu valla...:sad53:

neyse gerçekten dediğin gibi herkesin gözlerinde Hırsız Polis'i bulabilirsin heres öyle bakıyo sevgiyle aşkla birbirine...
hatta ben bazı anlarda kapının önünden içeriye meraklı bakışlar fırlatan o güzel kadınların gözlerindede aynı parıltıyı gördüm gelen gelmeyen gelemeyen çok keyifli ya gerçekten sizin gibi insanlarla ortak bi noktada rakıda balıkda denizde mavide çınarda aşkda sevgide ayrılıkda bi yerde buluşmak gerçekten çok keyifli....

hyoldas
26-03-07, 20:03
Herkes kendini tarif etmiş bende edeyim limon sarısı kazaklı, al al yanaklı, eli böğründe kalmış olan benim Mavi ile Yeşil arasında bir renk seçecektim aslında kısmet değilmiş bi daha ki sefer inşallah amanin ne diyorum İzmir'de inşallah aman aman (ağzımdan bal damlıyor)

hadihpcilerizmire.blogcu.com :img-hyste

Bu arada şekerparem kanı kaynayasıcam Meline'm,

Kol kanat altına giresim gelen Zeytine'm,

Şen kahkaha ustası, evlilik ve hayat guru'm Hasretttttt'im,

Kendisini yolun yarında zanneden çıtırparem Uçurtmam,

Organizasyonların sultanı, düğünümü organize ettiresim gelen Duar'ım,

Dünyada en çok kar maskesin yakışan ikinci kişi, Vuslatwomen'im NilNisa'm,

Gözlerimizin çizgiliğinden kaynaklı can kardeşim, güleç yüzlüm Bora.asli'm,

Trabzon fatihi, noterlerin şahı Eftelya'm,

Esss'im şen kahkahalım, olgunluk aşılım, cıvıklık önleyicim,

Hoş ve dolu kadınım, haber avcım Jalem,

Klip üstadım, imza üstadım şipşirinim, misminyonum Zinednah'ım Adaşım,

Mns'm kaderdaşım, gizemli insan,

Ve tabi Doğum günü olan arkadaşımız Cerenim sana mutlu huzurlu ve bu sene olduğu gibi kalabalıkların olduğu doğum günüleri ve nice seneler diliyorum.

Veee Dilekçe, veee 20fil35, veee Scale, veee Mavi Kılıklı Tuğbayımız, Alamehmet, Aramızda pek bulunamasa da Demetarss, Ozi75 ve minik bebeği,
1Poyraz, Deren1970, alevalev_25, ynur, ve adını hatırlayamadığım arkadaşlarım hepinizi tanıdığım için çok mutluyum.
Biz kocaman bir aileyiz. Bizi Temece bile ayıramadı...

Hepinizi seviyorum ve kucak dolusu sevgiler gönderiyorum.
İyiki varsınız...

Not: Çift Blue'm sen ağlama dayanamam :icon_sorr
(çift kat dayanıklı olmalısın)

duar
26-03-07, 20:39
Manevi Mavimiz oğlum tarafından da tescillendi.

Benim henüz 4,5 yaşında bile olmayan (2 ay sonra olacak) oğlum en geç saat 10.00da uyuduğundan henüz Hırsız-Polis'in bir bölümüne bile denk gelememiştir. O sebeple Mavi kimdir Çınar neye benzer??? Aksak bir isim midir? bilmez. Ama bilgisayarımda rastladığı resimlerden klip görüntülerinden ve fragmanlardan Mavi, Çınar ve Aksak'tan birini ya da hepsini bir arada gördüğünde ""Hırsız-Polis "" der. Bunun ne olduğunu bile bilmiyor ama bu
görüntülerin adı onun içşn Hırsız Polis....

Eve döndüğümde buluşma fotoğraflarına bakalım diye oturduk bilgisayarın başına ilk resim grup halinde ayakta olduğumuz resim ve önde tuğbay bize gülümsüyor. Oğlum Tuğbay'ı işaret ederek """aaaa Hırsız-Polis"" dedi.

Kulaklarıma inanamadım ve sizle paylaşmakl istedim....bye

duar
26-03-07, 21:02
duar\canim ablam oglunu op benim icin herkezin mavisi oldum ciktim ama bir dahaki bulusmamizda saclarimi kesinlikle yaptirip gelicem goren hamur gibi yaogurmaya basliyo cunku:img-hyste

Sakın öyle bir şey yapma.... Zaten bizimkiler ketum. Ne ÖD yi ne TE iyi uzun süre göremeyeceğiz sanırım bari Mavi niyetine senle idare edelim. Hem sana yaptıklarımızı ÖD'ye/Mavi'ye yapamayız değil mi ama???:img-wink:

scale
26-03-07, 21:32
Nihayet evimdeyim ,sizlere yeniden kavuştum.Forumuma kavuştum.Ben bugün döndüm İzmir'e eve kendimi atar atmaz hemen forumu okumaya başladım
Geçen perşembeden beri yollardayım.Gezmeyi çok sevdiğim halde aklım hep eve varsam forumu okusam diyordu.Nihayet
Önce Sevgili Missp-Far And Way-lighttez-Şiya sizlere başsağlığı diliyorum.
Biliyorum acınız çok büyük Tanrıdan rahmet diliyorum kaybettikleriniz için,Allah sabır versin sizlere dostlarım.
Cumartesi günü toplantısına katılanlardan biri de bendim.Ogünden beri yazamadım içim içimi yedi.Evet nihayet bilgisayarımın başındayım biraz önce seni içime sokasım var ne çok bağlanmışım sana" diye konuşuyorum b.sayarımla eşim artık herşey normal bak ben tepki bile vermiyorum dedi.(hakikaten tepkisiz) Cumartesi toplantısı benim gözümde harika geçti.Bukadarını beklemiyordum.Gerçi zeytine ve bora-aslı yı tanıyordum İzmir den ama yine de bir çekingenlik vardı. Nasıl karşılanırım,kimlerdir bu insanlar diye inanın son vapur dan içeriye girdim ben scale İzmir den geldim dedim herkes okadar samimiydi ki anında ortama kaynadım.İlk önce sevgili meline ile kaynaştık çok tatlı sohbetide kendisi gibi sıcacık.derken sevgili
zinednah yanımda sohbetide kendiside çok güzel günümüzün mimarı gülen gözleri ile duar yanında mesajlarında çok ciddi ve çatık kaşlı sandığım oysa gözleri tıpkı bir kız çocuğu gibi gülerek etrafa sevgiyle bakan esss ve jalem içimi ısıtan ilk isimler oldu.Derken birden masanın sol tarafındaki hareket ilgimi çekti bunlar tabiiki dilekçe nilnisa eftalya-61 cerenim hyoldaş bora-aslı zeytine-35 gerçi herkes çok hareketli ama hasre(t)x6 geldi ve hareket bereket kopma noktasına geldi zavallı garsonlar ve çalışanlar gülmekten ağızları açık zaman zaman alkışlayarak bize katıldılar.Sanırım hayatlarında hiç bu kadar zevk alarak işlerini yapmamışlardır.Şimdi hatırladığım bir şey tam sohbet devam ediyor uğultu var,ekranda havaalanı sahnesi başladı inanın bir anda bıçak gibi ses kesildi ve herkes ekrana bakıyo garsonların o anki şaşkın hali gözümün önünde şu an çıt çıkmıyor ve tabii devamında alkışlar:happy0064 ahhhh
çok güzeldi.Hele sevgili nilnisa nın maske çıkarışı (çok şaşı gördüm ama bu kadar güzelini görmedim).cerenim doğum günü pastanı üflerken ne dilediğini tahmin edebiliyorum.Tuğbay canım gerçekten mavi ye benziyorsun ama sana mavi kılıklı değil daha hoş bir imaj bulmamız lazım diye düşünüyorum.
Gelelim sarışın kıvırcık sandığım,hasretx6 tam bir kızıl afet hele kızı tatlı kızına rağmen(annesine yapışmış durumda tam kamuflaj vardı)helal olsun durumu çok iyi idare etti.Zaman okadar çabuk geçtiki ben okadar çok eğlendim hüzünlendim ve karmakarışık duygular yaşadım o kısacık sürede aslında ne yazacağımı planlamadığım için birazda yazmakta acele ettiğim için karışık oldu ama diyorumki ben iyi ki oradaydım iyi ki bu forumdayım ve sizleri çok seviyorum.Tekrar teşekkürler sevgili duar.
NOT:Sevgili zeytinem sen nasılsa İzmir desin demi? sen ballandıra ballandıra
anlat fenerde koşma sahneni hemde ağır çekimde!!!kötüsün sen kötüsün...
görüşürüz :icon_whis
Sevgili Mavi-Çınar selamını Eftalya getirdi.Bizden de sana çoook selamlar sevgiler

alamehmet
26-03-07, 22:01

Tuğbam bitanem asıl ben seninle tanıştığım için o kadar mutluyumki.Şimdiden çok özledim.Ben de bir sürü resim var canım ben hepsini atarım sana merak etme.Kıyamam sana evet senin boynun biraz ağrıdı bende pek arkalarda sayılmazdım az buçuk benimde ağrımadı değil.Aslında planlar oraya cezalıları geç gelenleri oturtmaktı ama biz orda bulduk kendimizi. :img-wink: Ama olsun herbir yerimin tutulmasına değerdi.Ve değdi de...

alamehmet
26-03-07, 22:24
Bende kendimi tanıtayım gelmişken...Ben toplu resimde tam önde ortalarda duran sevgili alev_alevi merdiyeyi böğrüne basmış olan yeşilli şahısım.

ucurtmam
26-03-07, 22:56
............Öncelikle beni düşünüp bana kar maskesi getiren sevgili UÇURTMAM'a çok teşekkür ediyorum. Sanırım sen de son ana kadar geleceğimi düşündün. İnan "aksilikler" hariç herkes son ana kadar gideceğimi düşünüyordu. Bu arada İzmir'e gelirsen sana renkli kar maskesi örme sözü veriyorum. Örneği de senin gönderdiğinden bakacağım. Tahmin ettiğin gibi önceki denemelerim kar maskesi değil de bere kıvamında kaldı. :img-hyste ............

Maskemi almaya gelmek için elimden geleni yapıcam, bu akşam yemeğinde alt yapı çalışmaları başlamıştır:img-wink:

Senin gelmeyeceğini biliyordum, aslında biraz da o yüzden aldım.. Ne kadar gelmek istediğini ama gelemediğin için de çok üzüldüğünü düşündüm, yüzünü birazcık güldürmekdi amacım. Bu sayfalarda bizleri güldürdüğün yorumlarına karşılık, yani bir anlamda teşekkür..

p.s. bence o maskeyi örnek alma, makina örgüsü kanımca, kafayı yiyebilirsin :img-hyste (bir de örgüden anlar gibi yorum yapmaz mıyım???)

blue&blue
26-03-07, 22:56
Herkes kendini tarif etmiş bende edeyim limon sarısı kazaklı, al al yanaklı, eli böğründe kalmış olan benim Mavi ile Yeşil arasında bir renk seçecektim aslında kısmet değilmiş bi daha ki sefer inşallah amanin ne diyorum İzmir'de inşallah aman aman (ağzımdan bal damlıyor)

hadihpcilerizmire.blogcu.com :img-hyste ..................

Not: Çift Blue'm sen ağlama dayanamam :icon_sorr
(çift kat dayanıklı olmalısın)

İşte bu işte bu! Tam istediğim eylem planı! :happy0064

Sağ ol kampanyadaşım! Blog meleğim… :img-wink:
Artık ağlamıyorum. Sadece içleniyorum. İç çekiyorum. Off çekiyorum… :icon_sorr

Ama senin de desteğinle İzmir buluşmasına hazırlanıyorum. Umarım mekan kapatacak kadar çok oluruz.

Ayrıca Zinednahcım, dgulsarım organizasyon yapsın mutlaka orda olurum. Seni asla kaçırmam. Yeterince kaçırdığım, ıskaladığım oldu. Bu sefer (yine de büyük konuşmayayım da) ordayım!

Ayrıca sevgili bora.asli, zeytine-35, scale ve belki drc orda olacaktır... :img-yes:

blue&blue
26-03-07, 23:04
Maskemi almaya gelmek için elimden geleni yapıcam, bu akşam yemeğinde alt yapı çalışmaları başlamıştır:img-wink:

Senin gelmeyeceğini biliyordum, aslında biraz da o yüzden aldım.. Ne kadar gelmek istediğini ama gelemediğin için de çok üzüldüğünü düşündüm, yüzünü birazcık güldürmekdi amacım. Bu sayfalarda bizleri güldürdüğün yorumlarına karşılık, yani bir anlamda teşekkür..

p.s. bence o maskeyi örnek alma, makina örgüsü kanımca, kafayı yiyebilirsin :img-hyste (bir de örgüden anlar gibi yorum yapmaz mıyım???)

Umarım altyapı çalışmaları sonuç verir. Mimar olarak temeli sağlam atacağına eminim. :)

O kar maskesi ile yüzümü ne kadar güldürdüğünü tahmin edemezsin... Bir an önce almak istiyorum aslıdan. Sonra da eşime çıkarma teknikleri öğreticem. :)

Örgüye gelince... Biraz anlarım... :icon_whis İki ters bi düz ile hakkından gelirim merak etme... Belki de kar maskesi değil de kukuleta örerim sana. :img-hyste
Dur biraz düşüneyim! Ya da istediğin özel bir şey varsa bana bildir! :img-yes:

Tekrar teşekkürler...
Ayrıca fotoları gördüm herkes ayrı ayrı parıl parıl çıkmış... Gözlerimi alamadım sizden... Harikasınız...:good:

ucurtmam
26-03-07, 23:13
............Ayrıca fotoları gördüm herkes ayrı ayrı parıl parıl çıkmış... Gözlerimi alamadım sizden... Harikasınız...:good:

Evet ben de alamadım, hatta giydiğim Mavi süveter gözlerimi ziyadesi ile aldı:img-cool2

Tamamen tesadüftür, hiç mavi giyineyim diye planlamadım ama sanırım SON VAPUR'un en MAVİ kadını olmuşum bir anda..:img-hyste :img-hyste

not: gelebileyim keşke de sen bana kukuleta, bere, maske hatta el bezi bile versen olur ( küçükken örgüye heveslenince annelerimiz kalan yünleri ve şişleri elimize verip "hadi bakalım sen de el bezi ör" diye kandırılardı ya, o açıdan şeettim:img-hyste )

saso
26-03-07, 23:16
mgd nin anketinde bir katagori için tek oy kullanma hakkımız mı var yoksa bir iki oy atabiliyormuyuz..

yani...en iyi dizi derken sadece tek oy mu yoksa iki oy atabiliyormuyuz..

sakın aklınıza kötü şeyler getirmeyin hp m herzaman tek...ama hp nin oyu aşk oyunu ve yalancı yarimin gerisinde kalmış da..

inanamadım..
egerki birden fazla oy atılıyorsa hp forumundaki arkadaşlardan ricam tek oy atsanız...:icon_sorr
kimseyi etkilemek istemem ama...belki etkilenmek isteyenler olur diye şedirdim...:icon_whis

blue&blue
26-03-07, 23:21
...........not: gelebileyim keşke de sen bana kukuleta, bere, maske hatta el bezi bile versen olur ( küçükken örgüye heveslenince annelerimiz kalan yünleri ve şişleri elimize verip "hadi bakalım sen de el bezi ör" diye kandırılardı ya, o açıdan şeettim:img-hyste )

Benim de hayatım haroşa ile geçti... :) Küçükken kaçırdığım ilmekleri toparlamak için az uğraşmamıştır annem... O zamanın el becerisi işte. Örgü işini hem severim hem de güzel örerim. Hazır evdeyim sipariş kabul edebilirim.:img-hyste

Şaka bir yana HP sonrası bir forumda haroşa örgü stillerini anlatır oldum. Bu dizi bana neler etti ve etmeye de devam ediyor. İyi ki de ediyor. Mutluyum... Gelecekten umutluyum...:img-blush

Ayrıca gönderdiğin, bu kadınlar nereye bakıyor? fotosu