PDA

Tüm Versiyonu Göster : Final Yorumları

Sayfalar : 1 [2] 3 4 5

bebek35
14-03-07, 23:17
yeni fragman eklendi (hirsizpolis final yeni) malum tube'e...

nur33
14-03-07, 23:17
biri şu soruya evet desinn Allahım evet desin ...

Günlerdir böyle gülmemiştim, resmen gözlerimden yaş geliyor hala. Şu an odamda bir başımayken gülme krizine girmiş bir haldeyim, beni bu halde bir gören olsa mazallah etiketlendim gitti demektir... :img-hyste :img-hyste

Allah iyiliğini versin...:img-hyste

saso
14-03-07, 23:21
arkadaşlar lütfen şu fragmanı saniye saniye anlatın...tv ye babam bakıyor kanal d de reklamlara bakacam diyemem...zaten dillerindeyim..

ne olur anlatın fragmanı :icon_sorr

ucurtmam
14-03-07, 23:22
Anlaşıldı ben ağlamıcam bu gece.. Göremeyesice oldum şu sinir fragman bozuntusunu..:img-pilot

Diyeceğim çok söz var kızlar, hem de çok, sizlerle son günü de sitede kah gülerek kah ağlayarak geçirmek şu aralar en büyük dileğimdi. Ama maalesef yarın yokum, gece bölümü izlemek için yapacağım numaralar başarılı olursa yarın gece burdayım.

Bu saatten sonra siz de silin gözyaşlarınız artık, son belli, ne olacaksa olacak yarın. Geldik gidiyoruz, her güzel şeyin olduğu gibi bunun da sonu geldi... Kazanılarımızın tadına varalım yarın geceden sonra, onlardan bahsedelim.

Bu gece herkes uykuya dalarken aylarca sevgi ile üzerinde konuşacağımız enfes bir bölüm ve mutlu son dilesin olmaz mı?

Hepinize çok ama çok sevgiler, duygularımı paylaşmak çok güzeldi.. (aman diyim yanlış olmasın yarın geceye kadarlık benim vedam:img-wink: )

p.s. Şu duygu sömürüsü şeysini, olur a kazara biri çekmiştir, bana da gönderin noooluuur? Ağlamıcam söz..:img-blush

benek 35
14-03-07, 23:23
ben hala inacımı kaybetmedim:img-yes: hala iyi bişiler olcak diye bekliyorum ha baktım olmadı bastırıcam parayıbizim için bi mutlu son filmi çekicem en şahanesinden bi düğün,en romantiğinden bi vuslat:img-in_lo sonrada onları ingiltereye balayına yollucam zaman atlaması yapıcan şeker mi şeker kıvırcık saçlı bi kızla,babası gibi çakmak çakmak bakan bilmiş oğlanla sizlerin ellerini öptürmeye getiricem:happy0064 :happy0064 NE YAPIYIM UMUT FAKİRİN EKMEĞİMİŞ:icon_whis bye bye

saso
14-03-07, 23:24
yeni fragman eklendi (hirsizpolis final yeni) malum tube'e...

arkadaşım aramada hala eski fragman çıkıyor tam olarak ne şekilde arayalım yazarmısın...

buse_80
14-03-07, 23:24
Günlerdir böyle gülmemiştim, resmen gözlerimden yaş geliyor hala. Şu an odamda bir başımayken gülme krizine girmiş bir haldeyim, beni bu halde bir gören olsa mazallah etiketlendim gitti demektir... :img-hyste :img-hyste

NURCUM NİYE BUKADAR ÇOK GÜLDÜN.KOMİK OLAN NE?:img-wink:

öjeni
14-03-07, 23:26
Her ne olacaksa olsun artık. Şunu söylemeden geçemiycem ama, bizler Hırsız Polis dizisi izleyicileri olduğumuz için çok şanslı bir gruptuk. Sadece bunu söylemek istedim. Ha birde MUTLU SON'u görürsek o zaman daha da şanslı bir grup olucaz.
Sevgiler

She7a
14-03-07, 23:26
ay gizem oldurdun gece gece gulmekten onlar ayrılmaz umitlenme.:img-hyste

bebek35
14-03-07, 23:31
hirsizpolis final yeni diye yazarsanız çıkar..

buse_80
14-03-07, 23:32
Ya Yeni Fragman Nerde Eskisi çikiyor Ben Bulamadim Youtubede

gizem_89
14-03-07, 23:33
ay gizem oldurdun gece gece gulmekten onlar ayrılmaz umitlenme.:img-hyste

sağol ya çok açık sözlüsün :)
'Tam fragmanı izledim izlemez olaydım. İçim katıldı ağlamaktan yarın gece ne hale gelicem kimbilir' diycektim ki tam buse arkasından da gizemin mesajlarını okuyunca bastım kahkahayı. Ay siz çok yaşayın emi. Resmen güldürdünüz beni. Gizemcim öyle bişey var mı ben bilmiyorum. Haa öyle birşey varsa da yeni ev olayları varya, belki eşya yerleştirme düzeninden olabilir.
Sevgiler

yok mu yani böyle bişey iyi o mutlu olsunda ...:)

Komikmiydi gerçekten içimden geleni yazdım canım gerçi ben hala sorumun cevabını alamadım ..

skyangel
14-03-07, 23:33
offffffffff ya şu yeni fragman ağlattı gece gece beni ortada fol yok yumurta yok ama ben tutamıyorum gözyaşlarımı onların aşkları imkansızdı dediler ya bitirdiler beni en çok yarın akşam gelecek haftanın fragmanı olmayacak ve yorum yapamıyacağız ya ona üzülüyorum

gizem_89
14-03-07, 23:34
Ya Yeni Fragman Nerde Eskisi çikiyor Ben Bulamadim Youtubede

Bende göremeim eskisini sandı herhalde arkadaş.

blue&blue
14-03-07, 23:37
Anlaşıldı ben ağlamıcam bu gece.. Göremeyesice oldum şu sinir fragman bozuntusunu..:img-pilot

Diyeceğim çok söz var kızlar, hem de çok, sizlerle son günü de sitede kah gülerek kah ağlayarak geçirmek şu aralar en büyük dileğimdi. Ama maalesef yarın yokum, gece bölümü izlemek için yapacağım numaralar başarılı olursa yarın gece burdayım.

Bu saatten sonra siz de silin gözyaşlarınız artık, son belli, ne olacaksa olacak yarın. Geldik gidiyoruz, her güzel şeyin olduğu gibi bunun da sonu geldi... Kazanılarımızın tadına varalım yarın geceden sonra, onlardan bahsedelim.

Bu gece herkes uykuya dalarken aylarca sevgi ile üzerinde konuşacağımız enfes bir bölüm ve mutlu son dilesin olmaz mı?

Hepinize çok ama çok sevgiler, duygularımı paylaşmak çok güzeldi.. (aman diyim yanlış olmasın yarın geceye kadarlık benim vedam:img-wink: )

p.s. Şu duygu sömürüsü şeysini, olur a kazara biri çekmiştir, bana da gönderin noooluuur? Ağlamıcam söz..:img-blush

Bir izleyen pişman bir de izlemeyen uçurtmam... Ama ben senin ağlayacağından eminim. Bu sayfalarda olup da ağlamayacak kimse yoktur herhalde...
Zaten amaç ağlatmakmış... Başardılar da! :icon_sorr

Umarım yarın bari yüzümüz güler...

Dediğin gibi bu geceki dileğim en mutlu son için olacak!

Yarın gece mutluluk mesajları ile buluşmak üzere!:img-help:

nur33
14-03-07, 23:40
........Komikmiydi gerçekten içimden geleni yazdım canım gerçi ben hala sorumun cevabını alamadım ..

Canım komik değildi ama içinden geldiği gibi masumane yazman çok hoş geldi bana... :img-yes:

Nereden ne duyuldu da böyle bir soru yeniden gündeme geldi bilmiyorum ama beklediğin cevabı da maalesef ben veremiyorum... :)

dizibarca
14-03-07, 23:41
yarın star da yeni başlayacak olan kader dizisiile çakışıyor iki arada bir derede bırakıyorlar insanı ya offfff ya offff

hewal
14-03-07, 23:44
yarın star da yeni başlayacak olan kader dizisiile çakışıyor iki arada bir derede bırakıyorlar insanı ya offfff ya offff

Daha iki arada bir deredesimi kaldı arkadaşım yarın akşam final yapıyor HP ..İlla HP diyenler için fark etmez ama Kader'i merak edenler için alternatif çok en az 3-5 defa tekrarlarını verirler merak etmesin kimse :(

öjeni
14-03-07, 23:45

canımcım başkalarını bilmem ama burada bulunan hiçkimse iki arada bir derede kalmayacak onu biliyorum. İnşallah bu grubun içinde sende varsındır. :img-wink:
Sevgiler

kartalsu
14-03-07, 23:47

Bizim iki aramızda HP bir deremizde HP:icon_sorr

İçimiz kan ağlıyor başka dizi görecek halimiz mi var...Bundan sonraki her perşembe kara perşembe artık.

She7a
14-03-07, 23:47
ben cok duygusuz oldum sanırım fragmanı izleyenler genelde aglamıs.
bende ise tam tersi bir damla olsun gozyasın yok mu senin diyesim
geldi kendi kendime(gizcemcim bu da biraz Deniz'in Cevahir'e demesi
gibi oldu ama olsun.):sad53:

bora.asli
14-03-07, 23:48
Fragmanı hala göremedim:icon_sorr
Görmesem daha iyi belki de..
Hele ki yarın gece itibariyle huzura kavuşacak olmanın mutluluğuyla yanıp tutuşan ve mutluluk naraları atan bir eş varsa yanınızda siz de olsanız aynısını düşünürdünüz eminim..
zira ev ortamında odunsal yaklaşım sergileyip aile faciasına sebebiyet vermek istemem..

kimseye etmem şikayet
ağlarım ben halime
titrerim mücrim gibi
baktıkça istikbalime

diyerek satırlarıma son verip saygılarımı sunarım efenim..

:sad53: :sad53: :sad53:

saso
14-03-07, 23:51

ne alaka arkadaşım...bu mesaj için yanlış bir sayfa seçmişsin..

burada insanlar en özel işlerini bile iptal etmekten bahsederken...sen yeni bir dizi diyorsun..

hpciler hp varken arada düşünülmez derede...

ben kendi adıma hp bittiktenm sonrada kalmam ya...

aramda yok deremde...:icon_sorr

gizem_89
14-03-07, 23:52
Canım komik değildi ama içinden geldiği gibi masumane yazman çok hoş geldi bana... :img-yes:

Nereden ne duyuldu da böyle bir soru yeniden gündeme geldi bilmiyorum ama beklediğin cevabı da maalesef ben veremiyorum... :)

tamam pekii ben cevabımı aldım:):)

ben cok duygusuz oldum sanırım fragmanı izleyenler genelde aglamıs.
bende ise tam tersi bir damla olsun gozyasın yok mu senin diyesim
geldi kendi kendime(gizcemcim bu da biraz Deniz'in Cevahir'e demesi
gibi oldu ama olsun.):sad53:

wardır wardır ...:)

bende fragmanı izledim en çok yarım bıraktın müziği ve sevdiler çok sevdiler ama onlarınki imkansız bir aşktı kısmı etkiledi ve o yazının etkisi geçmeden daha ardından hemen hp sevenlerine veda ediyo demez mi ne veda ama ...bi kaçak gibi...gidiyo...umutlarım uçup gitti onların aşkı imkansızdı ne demek kavuşamayacaklar mı Allahım yaa sevdiğim olsa bukadar istemem herhalde kavuşıyım diye ...

saso
14-03-07, 23:55
bu nasıl bir fragmandır ya...

bizi zaten hüzün kaplamış..birde bu fragman hazırlanırmı..
ben 3-4 haftadır yarım bıraktını dinleyemiyorum zaten....
aglamaklı oluyorum ve bir dizi için bu hale düşmem yeterince üzücü..:icon_sorr

kartalsu
14-03-07, 23:57
onların aşkı imkansızdı ne demek kavuşamayacaklar mı Allahım yaa sevdiğim olsa bukadar istemem herhalde kavuşıyım diye ...

gece yarısı gelmişken, final gününe girmek üzereyken azıcık polyanna olayım size:img-wink:

onların aşkı imkansızdı evet ama onlar o imkansızlığı yendi.aşkın kanunu yok onlar kanunu da yendi.ne diyor aksak fragmanda herkesi yendiniz:img-wink:

sonuç mu: ee mutlu son:img-blush

saso
14-03-07, 23:58
o son yazı nedir ..

ama onların ki
imkansız bir aşktı

imkansız mı degil ya...vallahi degil..bir müsade etseniz...imkansız olmayacak ama....:icon_sorr

nur33
14-03-07, 23:58
.......aramda yok deremde...:icon_sorr

Yok! Yok! Bu akşam okuduğum her mesajda kahkahalara boğulmam hiç hayra alamet değil...:img-help:
Bu gülmeler olsa olsa sinir bozukluğundan kaynaklanan gülmeler olsa gerek...:img-help:
Ekipte şu an veda yemeğinde..eee iyi de şimdi bunun konuyla alakası ne?.. İyi de ben hangi ara, hangi deredeyim? Ayy bu gece bana uyku yok sanırım...:img-help:

gizem_89
15-03-07, 00:02
gece yarısı gelmişken, final gününe girmek üzereyken azıcık polyanna olayım size:img-wink:

onların aşkı imkansızdı evet ama onlar o imkansızlığı yendi.aşkın kanunu yok onlar kanunu da yendi.ne diyor aksak fragmanda herkesi yendiniz:img-wink:

sonuç mu: ee mutlu son:img-blush

İNANASIM GELDİİ keşkeee. yaa

arkadaşlar özlemin sayfasına biri özlem ve timuçin beraberler yazmışş ağlamak istiyorum biri sesimimi duydu ama imkansızz buda dimi siz ne tepki verdiniz duyunca acaba_???

saso
Yok! Yok! Bu akşam okuduğum her mesajda kahkahalara boğulmam hiç hayra alamet değil...:img-help:
Bu gülmeler olsa olsa sinir bozukluğundan kaynaklanan gülmelerdir...:img-help:
Ekipte şu an veda yemeğinde..eee iyi de şimdi bunun konuyla alakası ne?.. Ben hangi ara, hangi deredeyim? Ayy bu gece bana uyku yok sanırım...:img-help:

ya nur33 benden alıntı yaptıgın o yerde ben ne demişim oldum :img-hyste

allahım öyle alıntımı yapılır...yazan bile anlamadıktan sonra...:img-hyste :img-hyste

bu frgamandan sonra sende beni güldürdün ya....Allah gönlüne göre hp de mutlu son versin....:icon_whis (sanada mutluluk versin ... :) )

Gunelimben
yok yaaa
su eski frgmn hep beni mi bekliyor yaaa
offfffffffff:img-help:

öjeni
15-03-07, 00:03
bu nasıl bir fragmandır ya...

bizi zaten hüzün kaplamış..birde bu fragman hazırlanırmı..
ben 3-4 haftadır yarım bıraktını dinleyemiyorum zaten....
aglamaklı oluyorum ve bir dizi için bu hale düşmem yeterince üzücü..:icon_sorr

Tamam işte sasom amaçta bu değil mi zaten. Zaten hüzünlüsün. Ama karşı tarafa yetmiyor. Hüzün ve katsayıları olması lazım HP izleyicisinde. Ama bir gol MUTLU SON. Ekran karşısında hönk diye kalıyoruz. Sonra koltuk, divan, sandelye, minder vb. gibi oturduğumuz yerden ayağa kalkıp alkış olayına giriyoruz. TDG hanım öyle dediler ya. Hatta ev durumu mümkünse slogan atmak isteyenlerde atabilir. Karışılmaz.

saso
15-03-07, 00:06
öjeni...

egerki mutlu son olursa..GALATASARAYIN UEFA KUPASI ndan sonraki en büyük mutlulugum olacak....:img-blush

She7a
15-03-07, 00:06
yok artık sevdigine kavusmayı da bu kadar isterdin yahu. :)

Allahım yaa sevdiğim olsa bukadar istemem herhalde kavuşıyım diye ...

gizem_89
15-03-07, 00:08
yok artık sevdigine kavusmayı da bu kadar isterdin yahu. :)

okadarda değil abarttım biraz

Günün dizileri kısmında hırsız polis final yazıyo doğaldır diyceksiniz ama etkilendim ne biliyim ...

öjeni
15-03-07, 00:09
Bu gülmeler olsa olsa sinir bozukluğundan kaynaklanan gülmeler olsa gerek...:img-help:
Ekipte şu an veda yemeğinde..eee iyi de şimdi bunun konuyla alakası ne?.. Ben hangi ara, hangi deredeyim? Ayy bu gece bana uyku yok sanırım...:img-help:

Ay Nurum kusura bakmasın hiç kimse ama bu akşam bir gülmedir gidiyoruz. Sonu hayırlara çıksın, mutlu sona çıksın inşallah. Sen arkadaşlara gülüyorsun bende senin yazdıklarına. :img-hyste
İyi geceler diycem. Diycem de gidemiyorum ki yatmaya
Bu arada kartalsum öptüm seni. Süper bir polyannasın canım benim.

kartalsu
15-03-07, 00:12
İyi geceler diycem. Diycem de gidemiyorum ki yatmaya
Bu arada kartalsum öptüm seni. Süper bir polyannasın canım benim.

Amann boşver yatıpta ne yapacaksın uyku uyku bir yere kadar şurda iki gecemiz kaldı uykusuz geçecek:icon_sorr

Polyannacılığa gelince...senden bulaştı:)

öjeni
15-03-07, 00:13
öjeni...

egerki mutlu son olursa..GALATASARAYIN UEFA KUPASI ndan sonraki en büyük mutlulugum olacak....:img-blush

İnşallah canım kardeşim inşallah. GS'nin başarısını 1000 e katlayacağına eminim HP'nin mutlu sonla bitecek olması :icon_whis

gülüm_su
15-03-07, 00:16

yeni gördüğüm için iki laf edemeden geçemedim canım ya ne arası nederesi nekaderi,HIRSIZ POLİS bizim kaderimiz olmuş zaten.sen hala özcan sayıklıyosun gecenin bir vakti zaten yeni fragman tarumar etmiş hepimizi:img-cool2 la havle çektirdin gece gece bana.

gizem_89
15-03-07, 00:19
Çınar: istersen evleniriz.. bi ev tutarız.. birlikte bi iş yaparız.. ha?(bide senin gibi saçları olan bi çocuk bunu ben uydurdum ne yapıyım çok istiyorum)Mavi: İyi de.. arkamdakiler ne olacak?çocuklar..ümit..
Çınar: Hele Bi düzenimizi kuralım onları da alıcaz yanımıza! hepsini, her şeyi teker teker halledicez.. sen yeter ki bana güven..

Mavi Çınarın göğsüne uzanır..
Mavi: biliyomusun.. hayatımda kendimi güvenli hissetim tek yer burası..Çınar: Mavi.. Yeni bi hayatın başlangıcındayız.. Hissediyosun dimi? Sen yanımda olduktan sonra hiçbişiin önemi yok.. benimle geleceksin diil mi? hı?

istediğim SON bu kaç kere düşündülerde bi yapamadılar ...

saso
15-03-07, 00:19
Amann boşver yatıpta ne yapacaksın uyku uyku bir yere kadar şurda iki gecemiz kaldı uykusuz geçecek:icon_sorr

yaaaaa evet...
artık gece 2 lere 3 lere kadar hp sohbeti olmayacak...:icon_sorr

artık ailem sürekli bölümleri izlememden rahatsız olmayacak..

artık..msnde ne konuşacagız..

nur güldürdü sen tekrar hüzünlendirdin kartalsu...:icon_cry:

öjeni
15-03-07, 00:20

Canım ben uyumadan işe giderim yarın, benim için hiç sorun değil (çünkü cuma sabahı öyle olacak) eşim birazdan su içme bahanesiyle kalkacak dikilecek kapıya vıdı vıdı yapacak, adım gibi eminim. Dur deneyelim isterseniz ben biraz daha oyalanayım burda. Ama annemin yaptığı güzelliği de kimse yapmazdı. Burdan saygıyla önünde eğiliyorum. Yarın akşam bize gelmemekle (öyle bir durum yaşanmıştı hatta garizi var bana demiştim) kalmayıp kızımıda alıp ist.a dönecek. :happy0064 Ne kötüyüm dimi? :img-blush

gizem_89
15-03-07, 00:21
yaaaaa evet...

Mesela bu başlıkta artık eski diziler başlığında olucak onca saçma sapan şey yayındayken en çokta eski başlıkta olmak koyucak ama olsun biz herzaman gündemde kalmasınıda bilirizz biliririz dimi

aslı_84
15-03-07, 00:21
Daha iki arada bir deredesimi kaldı arkadaşım yarın akşam final yapıyor HP ..İlla HP diyenler için fark etmez .........

İzlemeyenlerin bile ,fragman'ı gördükten sonra etekleri tutuşmuş.

Benim çevremde Hırsız Polis'i izleyen kimse yok ama sayemde Hırsız Polis diye bir dizi olduğundan herkesin haberi var.

Ve ben , yeni fragman'ı daha görmemiştim ki ,diziyi hiç izlemeyen arkadaşlarım aramaya başladılar Aslı yeni fragman'ı gördün mü değişmiş (bu arada bu hafta fragman'ın bolca yayınlanmasından dolayı yeni olduğunu fark etmişler) eski görüntüleri görünce sonunu dahada çok merak etmişler.

Benden çok telaşlanmışlar akşamı zor bekliyorlar.

Ve fragmandaki sözler;

Sevdiler,Hemde çok sevdiler, ama onların aşkı imkansızdı.....

İnşallah bu akşam , imkanlı halini görürüz.

gizem_89
15-03-07, 00:24
Canım ben uyumadan işe giderim yarın, benim için hiç sorun değil (çünkü cuma sabahı öyle olacak) eşim birazdan su içme bahanesiyle kalkacak dikilecek kapıya vıdı vıdı yapacak, adım gibi eminim. Dur deneyelim isterseniz ben biraz daha oyalanayım burda. Ama annemin yaptığı güzelliği de kimse yapmazdı. Burdan saygıyla önünde eğiliyorum. Yarın akşam bize gelmemekle (öyle bir durum yaşanmıştı hatta garizi var bana demiştim) kalmayıp kızımıda alıp ist.a dönecek. :happy0064 Ne kötüyüm dimi? :img-blush

Allah aşkına şurda 24 kişiyiz hepinizin dualarını bekliyorum ne olur yarın yakınlarımız çaya gelmesin aklımın dizide olduğunu anlıyolar yolcularken sen git dizini izle diyolar bende gayet cool bişey olmaz ne olucak ya diyorum bi bilseler kapı kapanınca koşuyorum tvye hemen ne diyodum dua edin kimse gelmesin elektirik kesilmesin zira en korktuğum şey elektirik idaresini başlarına yıkarım walla ..hadi dualarınızı bekliyorum Allah sonumuzu hayır etsin bunun içinde dua ediyim ben

nilsude
15-03-07, 00:25
imkansız aşk dediklerine göre kavuşamayacaklar galiba.anlayacağınız gene bizi hasta edecekler..hırsız polise yakışır bir final arzu ediyoruz ama ne olur bilmiyoruz..:icon_sorr

kartalsu
15-03-07, 00:26
yaaaaa evet...

yaa ama hüzünlendirmek istememiştim ki:icon_sorr zaten içimiz kan ağlıyor daha ne kadar hüzünlenebiliriz

off kalbim sıkıştı polyanna olmuştum ama ben.hadi bakalım atın şu ölü toprağını üzerinizden.yarın gece bu saatlerde burada mutluluk çığlıkları atacak, halaylar çekeceğiz:img-wink:

gizem_89
15-03-07, 00:26
İzlemeyenlerin bile ,fragman'ı gördükten sonra etekleri tutuşmuş.

Benim çevremde Hırsız Polis'i izleyen kimse yok ama sayemde Hırsız Polis diye bir dizi olduğundan herkesin haberi var.

Ve ben , yeni fragman'ı daha görmemiştim ki ,diziyi hiç izlemeyen arkadaşlarım aramaya başladılar Aslı yeni fragman'ı gördün mü değişmiş (bu arada bu hafta fragman'ın bolca yayınlanmasından dolayı yeni olduğunu fark etmişler) eski görüntüleri görünce sonunu dahada çok merak etmişler.

Benden çok telaşlanmışlar akşamı zor bekliyorlar.

Ve fragmandaki sözler;

Sevdiler,Hemde çok sevdiler, ama onların aşkı imkansızdı.....

İnşallah bu akşam , imkanlı halini görürüz.

Benim arkadaşım olacak insan kurtulduk falan diyo oysa hiçde bahsetmiyorum bide bahsetsem o yetmez gibi dvd ve kitap çıkıcak diyincede bi güzel alay etti ailemdede izleyenler war ama yarım yamalak izleyen biri warkii maviyide sevmiyo neymişş polisin başını yakmışş benim sinirim tepeme çıkıyo şaka yapıyolar beni delirtmek için ama nereye kadar ...

gizem_89
15-03-07, 00:28
yaa ama hüzünlendirmek istememiştim ki:icon_sorr zaten içimiz kan ağlıyor daha ne kadar hüzünlenebiliriz

off kalbim sıkıştı polyanna olmuştum ama ben.hadi bakalım atın şu ölü toprağını üzerinizden.yarın gece bu saatlerde burada mutluluk çığlıkları atacak, halaylar çekeceğiz:img-wink:

İnanıyosun dimi söylediğine inşallah tek isteğim buu kimbilir kaç kişi olur burda...

gülüm_su
15-03-07, 00:28
Allah aşkına şurda 24 kişiyiz hepinizin dualarını bekliyorum ne olur yarın yakınlarımız çaya gelmesin aklımın dizide olduğunu anlıyolar yolcularken sen git dizini izle diyolar bende gayet cool bişey olmaz ne olucak ya diyorum bi bilseler kapı kapanınca koşuyorum tvye hemen ne diyodum dua edin kimse gelmesin elektirik kesilmesin zira en korktuğum şey elektirik idaresini başlarına yıkarım walla ..hadi dualarınızı bekliyorum Allah sonumuzu hayır etsin bunun içinde dua ediyim ben

Allahım H.P nin final bölümü hürmetine Gizemlere misafir gelmesin,lütfen elektirikler kesilmesin,fırtına çıkmasın,şimşek çakmasın,yarabbi bizlere acı mutlu son olsun lütfen Amiiiiinnnn

gizem_89
15-03-07, 00:29
Allahım H.P nin final bölümü hürmetine Gizemlere misafir gelmesin,lütfen elektirikler kesilmesin,fırtına çıkmasın,şimşek çakmasın,yarabbi bizlere acı mutlu son olsun lütfen Amiiiiinnnn

AMİN....

fırtına ve şimşek konusunda haklısın fırtına ve şimşek demek yağmur demek yağmurda elektirik santrallerinde arıza demektir aman Allah korusun..

kartalsu
15-03-07, 00:33

Bu duayı genel yapalım izninle

15 mart perşembe akşamı HPsever kimsenin evine misafir gelmesin, elektrikleri kesilmesin, evde dır dır yapacak eş, çocuk, anne, baba, kardeş v.s. herkes HP saatinde yatmış olsun, HP mutlu bitsin, biz çoşalım
Aminnnnn

She7a
15-03-07, 00:34
bakalım yarın burada ne konusacagız.mesela dizi'den
yarım saat once ne konusacagız dizi bitince ne konusacagız.

gülüm_su
15-03-07, 00:36
Bu duayı genel yapalım izninle

15 mart perşembe akşamı HPsever kimsenin evine misafir gelmesin, elektrikleri kesilmesin, evde dır dır yapacak eş, çocuk, anne, baba, kardeş v.s. herkes HP saatinde yatmış olsun, HP mutlu bitsin, biz çoşalım
Aminnnnn

Tüm form bu duaya amin deyin arkadaşlar ne kadar çok dersek olur inş.

buse_80
15-03-07, 00:39
Arkadaşlar onların aşkı imkansızdı diyorya sanki orda biraz belli ettiler gibi geliyor benim o cümleden anladığım şu.onların aşkı imkansızdı ama onlar imkansızı başardılar gibi birşey geliyor aklıma bilmem siz ne düşüneceksiniz:img-wink:

alamehmet
15-03-07, 00:40

canım şu umutlu olmanın iksiri neyin varmı bana da versen zira ben fragmandan sonra bunalıma girdim ve çıkamamktayım nolur bir el...

gülüm_su
15-03-07, 00:41
Arkadaşlar onların aşkı imkansızdı diyorya sanki orda biraz belli ettiler gibi geliyor benim o cümleden anladığım şu.onların aşkı imkansızdı ama onlar imkansızı başardılar gibi birşey geliyor aklıma bilmem siz ne düşüneceksiniz:img-wink:

aynen canım hayatta imkansız diye bir şey yoktur heleki aşkta asla olmaz,olamaz,olmamalı olursada vay haline sevgili şengillerin.

kardelen2086
15-03-07, 00:42
yeni fragmandaki yazılar;acaba sadece mavi-çınar arasındaki aşkı mı anlatıyor;yoksa bu aşka aksak da dahil mi ;eğer öyleyse " ama onların ki imkansız aşktı"kısmını aksak için kabul edelim

kartalsu
15-03-07, 00:45
canım şu umutlu olmanın iksiri neyin varmı bana da versen zira ben fragmandan sonra bunalıma girdim ve çıkamamktayım nolur bir el...

Ah canım keşke iksir olsada herkese dağıtsam hatta önce senaristlere verirdim ki umutlu ve mutlu sahneler yazabilsinler ama iksir falan yok hayata pozitif bakmaya çalışmakla alakası var.Olumlu düşünelim öyle olsun di mi:img-wink:

Gunelimben
15-03-07, 00:48
:img-yes: bu dizi iyi bitecek!!!!!!!!!!!!!!!:img-yes:

alamehmet
15-03-07, 00:49
Canım kartalsum ben nelerde ümit ettim nelerde umutlu oldum en umutlu halimi takınmışken nasıl dumura uğratıldım...Artık galiba umudum bitti yani yoruldum sanırım kötüsüne hazırlayıp kendimi daha az üzülmeyemi çalışıyorum bilmiyorum...Yani ne yaptığımı da bilmiyorum...Son birkez daha umut etsemmi ki acaba????

kartalsu
15-03-07, 00:51
Bu ikinci fragmanda sadece Mavi&Çınar - Aksak&Dursun amca var

Başka hiç kimseye yer vermemiş olmalarıda ilginç.Yani final bu dört kişinin kaderini değiştirecek olumlu yada olumsuz.

Mavi&Çınar kaçmak istiyorlar...Aksak Mavi'yi istiyor...Dursun amcamın hayatı pis bir polisin ellerinde...Final bu dört kişinin finali

Veee neden o kadar kelepçe koymuşlar fragmana...Neden hiç mutlu bir anın görüntüsü yok...Neden sadece acı ve gözyaşı var...İpucu mu istiyorsunuz daha iyisi olamaz bence:img-wink:

nur33
15-03-07, 00:55
yaaaaa evet.................

.....

Benim başta ailem olmak üzere yakın çevremdeki herkes HP'ye nasıl bağımlı olduğumu çok iyi bilir.... Herkese karşı rezil olma pahasına bunu kamufle etme gereğini de -bir an olsun- asla duymadım... HP, şu an yayınlanmakta olan tüm diziler gözönüne alındığında (HP'nin 2. sezondaki bölümlerine rağmen) her daim övgülerle bahsedilmeyi hakeden en iyi yapım...:good:

Ve artık iyice inanıyorum; benim için HP bittikten sonra bir başka dizinin fanatiği olmak zor, hemde çok zor!!! :img-help:

buse_80
15-03-07, 00:59
timuçin esenin sitesi açılmıyor.timucinesenfan açılmıştır dior bi sitede ama tıklıyorum başka birşey çıkıyor anlamadım ben bu durumu bilen varsa yardımcı olabilirmi bana:icon_sorr

alamehmet
15-03-07, 01:03
Benim başta ailem olmak üzere yakın çevremdeki herkes HP'ye nasıl bağımlı olduğumu çok iyi bilir.... Herkese karşı rezil olma pahasına bunu kamufle etme gereğini de -bir an olsun- asla duymadım... HP, şu an yayınlanmakta olan tüm diziler gözönüne alındığında (HP'nin 2. sezondaki bölümlerine rağmen) her daim övgülerle bahsedilmeyi hakeden en iyi yapım...:good:

Ve artık iyice inanıyorum; benim için HP bittikten sonra bir başka dizinin fanatiği olmak zor, hemde çok zor!!! :img-help:

O kadar haklısın ki ben şu an başka bir dizi izleyemiyorum çünkü hiç biri bana hpnin tadını vermiyor her gördüğüm şeyi onunla kıyaslıyorum ve bittikten sonra ne yapcam bilmiyorum yani tutunacak başka bir dizi bulayım dedim ama olmadı yani izninle son cümlenin altına imzamı atıyorum....

sunayz
15-03-07, 01:05
Yeni fragmandan anladığım...:img-wink:

kaderleri bir yazılmıştı, elleri kelepçeli aşkları imkansızdı.
sevdiler hem de çok sevdiler, ama onlarınki imkansız bir aşktı...

İmkansızdı evet fakat asla ümitsiz değil.

Mutlu bitecek dizimiz. Ümit'in kitabının sonunda hapisten çıkan Mavi ile Çınar'ın imkansız olsada ümitli aşkını izleyeceğiz.. Dizimiz bitince de bu kitabı okuyacağız zevkle...

Yine Sana Dair

Sende; ben, kutba giden bir geminin sergüzeştini,
Sende; ben, kumarbaz macerasını keşiflerin,
Sende uzaklığı,
Sende; ben, imkansızlığı seviyorum.
Güneşli bir ormana dalar gibi dalmak gözlerine
Ve kan ter içinde, aç ve öfkeli,
Ve bir avcı iştahıyla etini dişlemek senin.
Sende, ben, imkansızlığı seviyorum,
Fakat asla ümitsizliği değil...
Nazım Hikmet Ran

salpan
15-03-07, 07:10
Yeni fragmandan anladığım...:img-wink:

kaderleri bir yazılmıştı, elleri kelepçeli aşkları imkansızdı.
sevdiler hem de çok sevdiler, ama onlarınki imkansız bir aşktı...

İmkansızdı evet fakat asla ümitsiz değil.

Mutlu bitecek dizimiz. Ümit'in kitabının sonunda hapisten çıkan Mavi ile Çınar'ın imkansız olsada ümitli aşkını izleyeceğiz.. Dizimiz bitince de bu kitabı okuyacağız zevkle...

Yine Sana Dair

Sende; ben, kutba giden bir geminin sergüzeştini,
Sende; ben, kumarbaz macerasını keşiflerin,
Sende uzaklığı,
Sende; ben, imkansızlığı seviyorum.
Güneşli bir ormana dalar gibi dalmak gözlerine
Ve kan ter içinde, aç ve öfkeli,
Ve bir avcı iştahıyla etini dişlemek senin.
Sende, ben, imkansızlığı seviyorum,
Fakat asla ümitsizliği değil...
Nazım Hikmet Ran

UMARIM SUNAYZ UMARIM ÖYLE OLUR ŞİMDİ SENİN BAKTIĞIN AÇIDAN BAKINCA İÇİM BİR PARÇA RAHATLADI BARDAĞA DOLU TARAFTAN BAKMAK LAZIM ASLINDA DEĞİLMİ:img-blush BİRDE OLUMLU DÜŞÜNCELERLE OLUMLU FİNAL İ İZLERİZ İNŞALLAH

meay
15-03-07, 08:57
Hürriyet gazetesindeki ekiple birlikte çekilen resimdeki çınar ve mavinin kıyafetleri fragmandaki sandalyeye bağlandıkları sahnede giydikleri kıyafetle aynı.gazetedeki resim çekimler sona erdikten sonra çekildiği söylenmişti.demekki son bölüm o villada sona erecek.

Fettan
15-03-07, 09:32
"yazarım söylerim yana yana ismini
yarıda kaldı şarkılar aman
bu yaraya deva değil zaman
ateş düştüğü yeri yakar "

Sabah işe gelirken radyoda bu şarkı vardı Levent Yüksel'in sesinden bende takıldım bu kısmına söylüyorum habire geldi çattı son bölüm başka sayfalarda yeni bölüm heyecanları bizde son bölüm yası offf offf...Aynen atşe düştüğü yeri yakıyor ben bugün kendimi çok garip hissediyorum :img-cray: :img-cray: :img-cray:

potelek
15-03-07, 09:36
Herkese günaydın,
Yeni fragmanı az önce izledim ve günlerdir gözümde akmak için bekleyen yaşlar biranda boşalıverdi. Niye böyle bir fragman yaptılar ki sanki? İçimi bir hüzün kapladı ki tarif edemem. Yine de olumsuz düşünmek istemiyorum ama dizinin bitecek olmasına zaten yeteri kadar üzülürken bir de mutsuz bir son ile biterse iyice kahrolurum. :icon_cry: Eğer ölüm varsa sonunda lütfen ikisi de ölsün, birbirlerini yarım bırakmasınlar. umarım bu söylediğim olmaz ve sonunda hepimiz mutlu oluruz...:sad53:

potelek
15-03-07, 09:39
"yazarım söylerim yana yana ismini
yarıda kaldı şarkılar aman
bu yaraya deva değil zaman
ateş düştüğü yeri yakar "

Sabah işe gelirken radyoda bu şarkı vardı Levent Yüksel'in sesinden bende takıldım bu kısmına söylüyorum habire geldi çattı son bölüm başka sayfalarda yeni bölüm heyecanları bizde son bölüm yası offf offf...Aynen atşe düştüğü yeri yakıyor ben bugün kendimi çok garip hissediyorum :img-cray: :img-cray: :img-cray:

sevgilli fettan ben de dünden beri levent yüksel'in "bu gece son" şarkısını söyleyip duruyorum. bu gece son değil mi? son...:img-cray:

Fettan
15-03-07, 09:45
sevgilli fettan ben de dünden beri levent yüksel'in "bu gece son" şarkısını söyleyip duruyorum. bu gece son değil mi? son...:img-cray:

Evvelden her dinleidğim şarkıyı acaba bununlaöbir klip hazırlansa nasıl olur diye düşünüyordum..Şimdi ise her dinleidğim şarkı "final"i hatırlatıyor bana.....:img-cray:...:img-cray:...:img-cray:...:img-cray:...:img-cray:...:img-cray:...:img-cray:

NIGHT
15-03-07, 09:46
Herkese günaydın,
Yeni fragmanı az önce izledim ve günlerdir gözümde akmak için bekleyen yaşlar biranda boşalıverdi. Niye böyle bir fragman yaptılar ki sanki? İçimi bir hüzün kapladı ki tarif edemem. Yine de olumsuz düşünmek istemiyorum ama dizinin bitecek olmasına zaten yeteri kadar üzülürken bir de mutsuz bir son ile biterse iyice kahrolurum. :icon_cry: Eğer ölüm varsa sonunda lütfen ikisi de ölsün, birbirlerini yarım bırakmasınlar. umarım bu söylediğim olmaz ve sonunda hepimiz mutlu oluruz...:sad53:

Ya nerden çıktı bu yeni ragman filan anlamadım...dün akşam hep eskisine rastladım gözümüze soka soka verdiler her defasında...şimdi ben işte olduğum için tv izleyemiyorum ve yeni fragmanı acayip merak ettim bu yapılır mı bize bu nasıl iştir ne akıl kaldı ne mantık... duygusal olarak büyük bir çöküntü içindeyim zaten...Allahın nasıl izlerim bu yeni fragmanı ben şimdi....

asum
15-03-07, 09:55
günaydın NİGHT hırsızpolis yeni final yazarsan tubi de izlersin sevgiler:))))))

NIGHT
15-03-07, 10:04
günaydın NİGHT hırsızpolis yeni final yazarsan tubi de izlersin sevgiler:))))))

İlgin için teşekkür ederim asum ...:img-wink:

duar
15-03-07, 10:05
Final tahmini yapmayacağım dedim ama yeni fragman kasfetinden sonra bir iki cümle yazmak istiyorum.

Yeni fragman yani eski bölümler harmanının son sahnesi çok çarpıcı... Benim daha önce üzerinde yorum yaptığım imalarla, sembollerle dolu olan sahne....

O sahnedeki, denize yüzünü dönmüş kayık Mavi ve Çınar için mutlu geleceği ifade ediyor. Önlerindeki enkaz da geçmiş hayatlarını....

Mutlu son bizi bekliyor. Ya Uçak'ta elele tutuşmuş Mavi ve Çınar'ı göreceğiz ya da birbirlerinin hapisten çıkmasını bekleyen Mavi ve Çınar'ı izleyeceğiz. Ama ikisinin de huzurlu görüntüler bizi bekliyor olacak. Aşkın konunu olmayacak. İmkansız diye bir şey olmayacak...Sevgi kurtaracak Dünya'yı, Aksak'ın sevgisi kurtaracak bizim aşıkları.....:img-wink:

Bizi kim kurtaracak bu kuyunun dibinden işte bunun için henüz bir fragman yok ve ben de bilmiyorum......:icon_sorr

nilnisa
15-03-07, 10:17
:bilmim Sevgili Vuslatı elinde kalanlar,

Bildiğiniz gibi artık foruma girmek benim için neredeyse İMKANSIZ hale geldi. Büyük ihtimalle final yorumlarındada aranızda olamayacağım ama kalbim ve aklım hep sizinle olacak... :img-yes:

Bu akşam Hırsız Polis finaliyle bizlere veda ediyor onlar finallerini yapsalarda bu asla bizim finalimiz olmayacak...

Canım, bitanem, karamelam Zinednah'ıma da bana özel olarak yaptığı bu güzel imza için teşekkür ederim. :love05:

Son Söz: Dizi izleyicisi olarak evvelim onlardı ahirimde onlar olacak...

Hepinize iyi seyirler...
Sevgiler...

Fettan
15-03-07, 10:19
İnşalalh sevgili duar banada öyle geliyor..Birde TMC dizlerinin finallerini düşündüm hiçbiri mutsuz bitmedi bu da bana güç veriyor.Birtek Aliye ucu açık final yapmıştı ve biraz garipti ama onda bile en azından "çocuklarım olmadan asla"sloganına uygun bir finaldi..Ynai "aşkın kanunu olmaz"ı izlettirdiler öylede BİTİRECEKLER,BİTİRMELİLER.BİTMELİ
http://img155.imageshack.us/img155/1174/alaet6.gif http://img155.imageshack.us/img155/1174/alaet6.gifhttp://img155.imageshack.us/img155/1174/alaet6.gifhttp://img155.imageshack.us/img155/1174/alaet6.gifhttp://img155.imageshack.us/img155/1174/alaet6.gif

NIGHT
15-03-07, 10:30
Final tahmini yapmayacağım dedim ama yeni fragman kasfetinden sonra bir iki cümle yazmak istiyorum.

Yeni fragman yani eski bölümler harmanının son sahnesi çok çarpıcı... Benim daha önce üzerinde yorum yaptığım imalarla, sembollerle dolu olan sahne....

O sahnedeki, denize yüzünü dönmüş kayık Mavi ve Çınar için mutlu geleceği ifade ediyor. Önlerindeki enkaz da geçmiş hayatlarını....

Mutlu son bizi bekliyor. Ya Uçak'ta elele tutuşmuş Mavi ve Çınar'ı göreceğiz ya da birbirlerinin hapisten çıkmasını bekleyen Mavi ve Çınar'ı izleyeceğiz. Ama ikisinin de huzurlu görüntüler bizi bekliyor olacak. Aşkın konunu olmayacak. İmkansız diye bir şey olmayacak...Sevgi kurtaracak Dünya'yı, Aksak'ın sevgisi kurtaracak bizim aşıkları.....:img-wink:

Bizi kim kurtaracak bu kuyunun dibinden işte bunun için henüz bir fragman yok ve ben de bilmiyorum......:icon_sorr

Bi nebzede olsa içime su serpildi yazdıklarını okuyunca...henüz fragmanı izlemeyen şuan izleyemeyen biri olarak hiç olmazsa güzel hayaller kurabilme imkanı sağladın...

dilekce
15-03-07, 10:35
Beynimin arka kısmında tarifsiz derece bir ağrr ve kulaklarımda sebebini anlayamadığım bir uğultu var.. Bedenim her yönden kuşatılmış gibi..

Sabah yeni frağmanı izledim,, Sahnelerde ağlamamak için ne kadar sıksanızda dişinizi malesef boşa acıtmış oluyoruz kendimizi.. Yoksa kendimi sıkmaktan mı bu kadar baş ağrım uğultum..

Her türlü vücut zaiyatıma rağmen ben frağmandan çıkardım ki bu aşk imkanlı olacak...
Mutlu son görüyor ve buna inanıyorum. Lütfen sizde inanın.:good:

fulya85
15-03-07, 10:36
Benimkisi bu sefer pek final tahmini degil, giderayak herkesin HP den pay cikarmak icin, biraz daha cebini doldurmak icin yaptigi seylere duygudum ofke!
Onca zaman bunu yapmayan kanal, surekli fragmani donduruyormus, ustune "imkansiz aski" vurgulayan sozleri icine serpistirip, final gunu bunalimi yasayanlari biraz daha uzuntuye bogmaya calisarak. Insanlarin acilari uzerinden para kazanmayi herkes dogru sayar oldu, ne aci bir yol...

Aslinda final stresi falan yasamiyorum bugun, oyle duygulari hissedemez oldum son gunlerde, yapilan o kadar adaletsizlikten, umursamazliktan sonra geriye sadece bu forumun bana kazandirdiklari ve birbirine oyle guzel bakan bir cift goz kaldi, gerisi bos... Zaten sizlerin,bu forumun umutla bekleyisi olmasa sanirim benim icin de HP coktan tarih olacakti!

Bugunun sıkıntısını atlatmak isteyen forumdaslarima ufacik bir tavsiye: Sevgili dml daha once yaptigi iki klibini yout*** yuklemis, izlemenizi kesinlikle tavsiye ediyorum!!! Ek bir tavsiye, once "Masum Degiliz" (bastaki ozel surpriz yeni!) sonra "Ask" klibini izleyin. Inanin iyi geliyor, ben orada 1. sezondaki askta, saglam oykude takili kalmistim, 2. sezonu yadirgayan herkes klipleri izlerken tekrar o guzel dunyada mutlu olabiliyor. Maksadim icinizi bir nebze olsun rahatlatacak bir oneri getirebilmek, bu dipsiz kuyudan cabuk cikabilmek icin bir ip uzatabilmek. Bizim bizden baska kimimiz var ki, bu kadar iyi anlayan?

Beklentilerin az da olsa karsilandigi bir gece diliyorum herkese
Sevgilerimle...

safir
15-03-07, 10:41
Arkadaşlar günaydınn:img-wink:

Yeni fragmanı henüz izledim,ben mutsuz son adına böyle bir fragman hazırladıklarını düşünmüyorum dogrusu.Hatta bu fragman degil dizinin tamamına ait bir tanıtım sanki.Bizim syrettigimiz de farklı bir izlenim vermiyordu ki:sad53:

Final için hazırlık yapmış kanal,malum aynı grubun diger kanalı yeni bir diziye başlıyor:icon_whis Pastadan en büyük dilim nasıl kapılır,duygu sömürüsü yaparak tabii:img-yes:

Huzurunuzu kaçırmayın herşey olacagına varır:good:

(Sevgili fettan;avatarın ve imzaların her zaman dikkatimi celbetmiştir,bu seferki çok artistik olmuş,tebrik ederim:happy0064 )

NIGHT
15-03-07, 10:49
Sevgili potelek sayesinde fragmanı izleme imkanım oldu önce ona teşekkürlerimi sunuyorum...
Bu kadar umutuzluğa ,hüzne rağmen ne bileyim benim içimde güzel kıpırdanmalar oldu...Mavi ve çınarın hep birlikte olduğu ve kelepçeli hallerinin oldu aksakın ise elinde kalan bileziği görünce evet dedim galiba mutlu son bizi bekliyor...umutlarım yeşerdi sanki...diğer günlere göre biraz daha pozitif bakıyorum bu final bölümü için...Ne diyim umarım herşey gönlümüze göre olur...

PIRLANTA
15-03-07, 11:05
İnşalalh sevgili duar banada öyle geliyor..Birde TMC dizlerinin finallerini düşündüm hiçbiri mutsuz bitmedi bu da bana güç veriyor.Birtek Aliye ucu açık final yapmıştı ve biraz garipti ama onda bile en azından "çocuklarım olmadan asla"sloganına uygun bir finaldi..Ynai "aşkın kanunu olmaz"ı izlettirdiler öylede BİTİRECEKLER,BİTİRMELİLER.BİTMELİ
http://img155.imageshack.us/img155/1174/alaet6.gif http://img155.imageshack.us/img155/1174/alaet6.gifhttp://img155.imageshack.us/img155/1174/alaet6.gifhttp://img155.imageshack.us/img155/1174/alaet6.gifhttp://img155.imageshack.us/img155/1174/alaet6.gif

50. bölümde çok sürprizli bir son beklemiyorum. Beklenen bir son olacak. Fragman sadece bir şaşırtmaca. UY ne dedi, sahneden alkışlarla inmek isterim, onun alkışlarla ineceği bir son, ancak onun kahramanlaşacağı bir son olur. Bence son bölümde yine bir UY show izleyeceğiz. UY in kahramanlaşacağı bir son sevgilileri kurtaracağı ve onlar için kendini feda edeceği yani öleceği bir son olur. TE nin dediği gibi aşkın kazanıp kazanmayacağı soru işareti.

duar
15-03-07, 11:10
50. bölümde çok sürprizli bir son beklemiyorum. Beklenen bir son olacak. Fragman sadece bir şaşırtmaca. UY ne dedi, sahneden alkışlarla inmek isterim, onun alkışlarla ineceği bir son, ancak onun kahramanlaşacağı bir son olur. Bence son bölümde yine bir UY show izleyeceğiz. UY in kahramanlaşacağı bir son sevgilileri kurtaracağı ve onlar için kendini feda edeceği yani öleceği bir son olur. TE nin dediği gibi aşkın kazanıp kazanmayacağı soru işareti.

Kesinlikle katılıyorum....

UY kahraman olacak. Biim aşıklar kavuşsa da, mutlu da olsa yıllar sonra onlardan çok Aksak'ın büyük aşkı hatırlanacak şekilde bir son izleyeceğiz....

lighttez
15-03-07, 11:25
anca şimdi izleyebildim yeni fragmanı,
off içim paraçalandı bu ne ya... ama ben hiç bir dizi için böyle bir fragman görmemiştim şimdiye değin... hakikaten sinema fragmanı gibi...
umutsuzluklarla dolu, yarım bıraktın lı..
off yediniz bitirdiniz bizi...içime kurtlar düştü...yiyo beni, hücrelerimi...
ne diyebilirimki... umutsuzum şimdi... hastayım zaten,, bağışıklık sistemim çöktü...
herkese sabır diliyorum...

saso
15-03-07, 11:33
ben yeni frgamanı dün gece bir heycanla izledim.....

ama tekraradan izleyemiyorum...
ben artık yarım bıraktın şarkısını dinleyemiyorum...
final mutlu son olmazsa yarım bıraktını duymaya bile dayanamcam galiba...

allahım ben bana özel olan bir şarkıyı duyunca bu kadar etkilenmedim ..:icon_sorr

KİTARA
15-03-07, 11:36
arkadaşlar ben fragmanı izleyemedim kısa bir özet geçerseniz çok sevirim valla

lighttez
15-03-07, 11:36
ya şimdi aksak vurulacak ve kahraman olacak ve kurşun sesleri sonaası yarım bıraktın beni çalacaksa valla naparım bilmem...

yok artıkkk

önde mavi , bi yanında Kiraz , bi yanında Mert, Mavi Aksağın hediye ettiği teknenin küreklerini çekio,,,:img-hyste haydaaa...Çınar nerde soru işareti, Aksak noldu soru işareti, selo noldu bilmem, ümit trenden mi atladı bilmiyoz,,,,

ya böyle bişey olursa hakikaten affetmem,,,senaristleri affetmem (bu kadar dolu ve oturaklı başlayıp, bu kadar kötü bitirdikleri için), Uğur yücel'i affetmem (Yönetmeneliğini senaryosunu kendı yazıp yönettiği dizileri, sinemaları bu kadar iyi bağladığı halde, hp den hiçbir yetkiliyi uyarmadığı için) kendimi affetmem (2 yıldır uyanmadığım için), hadi sizleri de affetmeyim bari beni buraya bağladığınız, kendinizi bu kadar sevdirdiğiniz için,,, :img-help:

hastayım, beynim bulanık, kalbim sıkışık, içim kurumuş ,,,:img-help:

kardelen2086
15-03-07, 11:41
benim anlamadığım yeni fragmanda çalan yarım bıraktın şarkısının niçin 2.kıtasının sözleri kullanılmış

"bugün senden geçtim;kendimden kaçamam artık
bir kuşun iki kanadıydık biz
düştük yere,çakıldık artık
yarım bıraktın,yarsız bıraktın beni
yalnız değil,ıssız bıraktın"

acaba final bu dizelerde mi gizli diyorum ama buradan da bir şey çıkaramıyorumki;bu dizi ben de akıl bırakmadı arkadaşlar

blue&blue
15-03-07, 11:45
Kesinlikle katılıyorum....

UY kahraman olacak. Biim aşıklar kavuşsa da, mutlu da olsa yıllar sonra onlardan çok Aksak'ın büyük aşkı hatırlanacak şekilde bir son izleyeceğiz....

"Razıyım" desem! "Yeterki onlar mutlu olsun ben Aksak'ın kahramanlığına katlanırım" desem!

Seçici olduğum günleri düşünüp şimdi o hallerime gülsem. "Doyurucu olması şart değil yeterki mutlu olsunlar" desem... :icon_sorr

Hatta bunun için adak adasam! :img-blush

Offf daha neler düşüneceğim bakalım akşama kadar. Belki son dakikada ölmesinler yeter diyeceğim. :icon_sorr

"Beni bu duruma düşürenler... beni mutlu son feryatları içinde bırakanlar beter olsun" desem!

Ne desem? Nerelere gitsem? :img-cray:

lighttez
15-03-07, 11:49
arkadaşlar ben fragmanı izleyemedim kısa bir özet geçerseniz çok sevirim valla

Kaderleri bir yazılmıştı
aşkları imkansızdı..
kelepçe sahnesiyle başlıyor, sonra siyah zemin üzerine beyaz kalpleri kelepçeliydi... yazısı
sonra Hisarda güneşin doğuşunun izlendiği, Mavi'nin Çınarı saçlarından öptüğü sahne...
Sonra Aksak'ın 29. bölümde MAvi'ye evlenme teklifi, reddediliş ve hediyesinini elinde kalması...
sona sımsıkı birleşen mavi-çınar elleri
hapsanede elleri kelepçeli mavinin yüzklü elini okşayan Çınar ...

Abisinin ölüm haberini alan mavi'nin ağlayışı
Siyah zemin üzerine sevdiler, hemde çok sevdiler
ama onların aşkı imkansızdı..
fonda yarım bıraktın beni şarkısı yanık yanık...
sona sanki müjde verir gibi çığlık çığlığa hp final bölümüyle kanal d de sesi...
off yazarken bile içim dayanmayor

Fettan
15-03-07, 11:56
benim anlamadığım yeni fragmanda çalan yarım bıraktın şarkısının niçin 2.kıtasının sözleri kullanılmış

"bugün senden geçtim;kendimden kaçamam artık
bir kuşun iki kanadıydık biz
düştük yere,çakıldık artık
yarım bıraktın,yarsız bıraktın beni
yalnız değil,ıssız bıraktın"

acaba final bu dizelerde mi gizli diyorum ama buradan da bir şey çıkaramıyorumki;bu dizi ben de akıl bırakmadı arkadaşlar

Bu dizinin mutfağında yer alanlar bizim gibi herşeyden bir mana çıkaran kitle olmadığı için finali o sözlere bağlamayalım derim..Malum ne empatiler ne adalet tartışmaları yaptıkda onların umurunda bile değildi...

son 10 saat

KİTARA
15-03-07, 11:57
Kaderleri bir yazılmıştı
aşkları imkansızdı..
kelepçe sahnesiyle başlıyor, sonra siyah zemin üzerine beyaz kalpleri kelepçeliydi... yazısı
sonra Hisarda güneşin doğuşunun izlendiği, Mavi'nin Çınarı saçlarından öptüğü sahne...
Sonra Aksak'ın 29. bölümde MAvi'ye evlenme teklifi, reddediliş ve hediyesinini elinde kalması...
sona sımsıkı birleşen mavi-çınar elleri
hapsanede elleri kelepçeli mavinin yüzklü elini okşayan Çınar ...

Abisinin ölüm haberini alan mavi'nin ağlayışı
Siyah zemin üzerine sevdiler, hemde çok sevdiler
ama onların aşkı imkansızdı..
fonda yarım bıraktın beni şarkısı yanık yanık...
sona sanki müjde verir gibi çığlık çığlığa hp final bölümüyle kanal d de sesi...
off yazarken bile içim dayanmayor

çok teşekürler valla benim bile okurken içim sıkıldı. ne kadar duygu sömürüsü yapmışlar öyle . niye imkansız onların aşkı sanki ...

gundogdu
15-03-07, 11:59
arkadaşlar yeni bir fragman mı var yoksa yanlış mı anladım eğer öyleyse elinde link olan varsa gönderebilir mi öm ile şimdiden teşekkür ederim

güller diyarı
15-03-07, 12:13
fragman içimizi açıttı artık yeter normal bölüm olsa vermezler şimdi bitiyorya gözümüse sokuyorlar hemde 2. bir fragman yaparaktan bu bize revamıydı ey kanal d

benim çok korktugum birşey var arkadaşlar maviyle çınarın uçaklarının kalktıgını kamera gösterir ve 2 yıl sonra yazısından sonra fulyaların evini bir postacı calar kapıyı fulya açar ve zarfı alır başlar okumaya

ablacım seni çok beklettiğimizin farkındayız ama biliyorsun işte polisler.
nasılsınız hayri abi ne yapıyor bizi sorarsan iyiyiz hepimiz çok mutluyuz ümitin üniversitesinin birmesine 2 yıl kaldı çoçuklarda büyüdü mert artık bir delikanlı odu kirazımda büyüdü hala aynı çok bilmiş beni ve annesini yoruyor çınar da çok iyi ablacım sana müjdeli bir haberimiz var bir yaşında bir kızımız var adını özlem koyduk ve ben tekrar hamileyim ve buda erkek olacak çınar sevincinden uçuyor sizinle beraber bu mutlulukları paylaşmak isterdik ama neyse ablacım adresimi yazdım bize yazarsın artık ikinizide çok özledik öpüyoruz herkesin selamı var

işte tek korkum bu böyle bir mektupla sonlanırsa ben çok üzülecegim en azından son 5 dakikasında bize onların ingilteredeki hallaerini göstermeleri lazım
tabi ingiltere diye bize yine nerayi yuttururlar orasını bilemem karadeniz diye kocaelini yutturdukları gizi

balik76
15-03-07, 12:20
arkadaşlar merhaba

yeni fragmanın linkini bana da gönderebilir misiniz?
çok teşekkür ederim.

fragmanın sonunu gördüm dün gece , bekledim bekledim eski fragmanı gösterdi. sabahta baktım gene eskiyi gösterdi. sinir oldum valla.

hewal
15-03-07, 12:57
fragman içimizi açıttı artık yeter normal bölüm olsa vermezler şimdi bitiyorya gözümüse sokuyorlar hemde 2. bir fragman yaparaktan bu bize revamıydı ey kanal d

benim çok korktugum birşey var arkadaşlar maviyle çınarın uçaklarının kalktıgını kamera gösterir ve 2 yıl sonra yazısından sonra fulyaların evini bir postacı calar kapıyı fulya açar ve zarfı alır başlar okumaya

ablacım seni çok beklettiğimizin farkındayız ama biliyorsun işte polisler.
nasılsınız hayri abi ne yapıyor bizi sorarsan iyiyiz hepimiz çok mutluyuz ümitin üniversitesinin birmesine 2 yıl kaldı çoçuklarda büyüdü mert artık bir delikanlı odu kirazımda büyüdü hala aynı çok bilmiş beni ve annesini yoruyor çınar da çok iyi ablacım sana müjdeli bir haberimiz var bir yaşında bir kızımız var adını özlem koyduk ve ben tekrar hamileyim ve buda erkek olacak çınar sevincinden uçuyor sizinle beraber bu mutlulukları paylaşmak isterdik ama neyse ablacım adresimi yazdım bize yazarsın artık ikinizide çok özledik öpüyoruz herkesin selamı var

işte tek korkum bu böyle bir mektupla sonlanırsa ben çok üzülecegim en azından son 5 dakikasında bize onların ingilteredeki hallaerini göstermeleri lazım
tabi ingiltere diye bize yine nerayi yuttururlar orasını bilemem karadeniz diye kocaelini yutturdukları gizi

Başak dizilerde Afrika'ya Suriye'ye bilmem nerelere gidiliyor bizmkiler Karadeniz diye Kocaeli2ne gittiler İngiltere diye nereyi gösterirler bilmem ama en kötü ihtimal 2.Bahar finalinde nasılki aile fotoğrafı gösterildi hiç değilse resim göstersinler bize :icon_whis :icon_whis :icon_whis ..

HASRETTTTTT
15-03-07, 12:59
:bilmim Sevgili Vuslatı elinde kalanlar,

Bildiğiniz gibi artık foruma girmek benim için neredeyse İMKANSIZ hale geldi. Büyük ihtimalle final yorumlarındada aranızda olamayacağım ama kalbim ve aklım hep sizinle olacak... :img-yes:

Bu akşam Hırsız Polis finaliyle bizlere veda ediyor onlar finallerini yapsalarda bu asla bizim finalimiz olmayacak...

Canım, bitanem, karamelam Zinednah'ıma da bana özel olarak yaptığı bu güzel imza için teşekkür ederim. :love05:

Son Söz: Dizi izleyicisi olarak evvelim onlardı ahirimde onlar olacak...

Hepinize iyi seyirler...
Sevgiler...

canım nilüm yokluğun çok belli bugünlerde dahi olsun sensiz olmak çok kötü oldu
yarım bıraktın bizi
nilsiz bıraktın
yalnız değil
sessiz bıraktın bizi:icon_sorr

HASRETTTTTT
15-03-07, 13:00
Başak dizilerde Afrika'ya Suriye'ye bilmem nerelere gidiliyor bizmkiler Karadeniz diye Kocaeli2ne gittiler İngiltere diye nereyi gösterirler bilmem ama en kötü ihtimal 2.Bahar finalinde nasılki aile fotoğrafı gösterildi hiç değilse resim göstersinler bize :icon_whis :icon_whis :icon_whis ..

yok canım yok bunlarda bu ketumluk bu seyirciyi yerlerde süründürme kompleksi varken ucundan köşesinden bi mot göstermezler
sürünelim ne yapalım geldik yolun sonuna işte ağlasan çağlasan ne farkeder gitti giden

neljan
15-03-07, 13:32
demek bir fragman yapılmış...mümkünse bana da yollarmısınız..

bu hafta nasılda cabuk gecti sanki..elim hiç birşeye gitmiyor..fragmanı izleyemiyorum..sarkıları dinleyemiyorum..foruma bile gelemiyorum..

birisi beni çimdiklesin nolur :(

mavi&yeşil
15-03-07, 13:38
Mutlu son olacağına inanan,umudunu yitirmeyen ben, yeni fragmanla şüphelere düştüm.Neden değişti son anda diye düşünür oldum...Ama iyi şeyler düşünmek istiyorum...
Veda amaçlı özel bir fragman olduğuna inanınıyorum.Eğer böyle düşünülerek yapıldıysa bence çok güzel olmuş.HP'ye de bu yakışır.Özelliğini ve farklılığını bir kez daha ortaya koymuştur.bye

Tunagihan
15-03-07, 13:41
İnanamıyorum...Şimdi bu son hp perşembesi mi...
8 saat sonra hp nin son bölümünü mü izleyeceğiz biz şimdi...:icon_sorr
Bir de düğüm düğüm olduğumuz yetmiyor gibi bir de sinema filmi tadında fragmanımız da mı çıktı...olamaz olamaz bu bir rüya olmalı...:icon_sorr
Tam olarak emin olamıyorum ama şu 50 bölüm boyunca izleyiciye çok gördükleri huzuru finalde versinler artık...

gülündikeni
15-03-07, 13:43
Sabahtan beri eurod izliyorum Seda Sayan'in programina igrenç reklamlara bile katlandim ama fragmani bir defa gördüm o da eski fragman.Eurod yeni fragmani hiç vermedi sanirim,eurod de hiç gören oldu mu? Kanald ye telefonla ulasanlar olursa yeni fragmani eurod de yayinlamalarini söyleyebilirler mi?

scale
15-03-07, 14:36
Biraz önce eşimle kahve içelim diye pencerenin önünde oturuyorduk.Bizim ev köşebaşında bir okul servisi köşeyi döndü önünde vedat yazıyor nasıl fırladım
aaa vedat diye eşim korktu yok artık bukadar olmaz dedi!!:img-blush galiba hakikaten bukadar olmaz .İnsan hergördüğü şeyden mana çıkarırmı piskopat oldum sanırım. acilen kendime gelmeliyim.beni kendime ancak mutlu son getirebilir.
Ama nasıl bir mutlu son.Mutlu son olsunda kabulum artık sanki seçme şansım var gibi!!!!:img-in_lo

nutima
15-03-07, 14:57
sevgili hpciler bu başlığada yazmak istiyorum hürriyet altın kelebek ödülleri için oylamalar başladı bir hp kardeşi olarak ilginizi ve desteginizi bekliyorum bu ödülleri bu kadar kendinden bahsettiren bu dizimizden ve karakterlerimizi canlandıran oyuncularımızdan başka hakeden varmı arkadaşlar hadi hepbirlikte son kez bişey yapalım oylarımızı kullanalım ve onları ödüllerini alırken sahnede görelim arkadaşlar onlar bunu çoktan hakettiler ben sizlerin bu desteği vereceğinize ve hp kardeşliğinin gücüne inanıyorum umrım yanılmıyorumdur eğer sizlerde benim kadar çok isterseniz kazanacagımız kesin şimdiden hepinize teşekkür ederim belki daha önce hiç yazmamış olabilirim ama sizleri hep takip ediyorum ve buna güvendiğim için yazmak istedim sevgiler

mavi18
15-03-07, 15:27
Sabahtan beri eurod izliyorum Seda Sayan'in programina igrenç reklamlara bile katlandim ama fragmani bir defa gördüm o da eski fragman.Eurod yeni fragmani hiç vermedi sanirim,eurod de hiç gören oldu mu? Kanald ye telefonla ulasanlar olursa yeni fragmani eurod de yayinlamalarini söyleyebilirler mi?

Ben bugün euro d de yeni fragmanı gördüm.Sen de yakala sakın kaçırma.Ama kesin yakalarsın merak etme,maşallah kanald sonradan açıldı.Her reklamda fragmanımız dönüyor..

caglayanbe
15-03-07, 15:57
Arkadaslar bende yeni fragmani eurod de göremedim !!! Acaba gönderebilecek biri varmi ?

She7a
15-03-07, 16:07
ben eklemistim yeni fragmanı malum yere.

icim bir garip bir yandan final var diye seviniyorum.
bir yandan da bu onları son gorusumuz diye uzuluyorum.
kolay degil 2 yıldır aralıksız onları izliyorduk kopmak zor
olacak. :icon_conf

nilya_tim
15-03-07, 16:24
ya arkadaşlar akşama hp bitiyoo fragmöanı gösteriyolar fragman çok güzel olmuş hele o sözler
sevdiler..
hemde çok sevdiler
ama onların aşkı imkansızdıı..
off resmen fragman ağlattı birde yarım bıraktım şarkısı bizi yarım bırakıp gidiyoo hp ihşallah mutlu sonla biterde acımız bir az dinsin dimi arkadaşlar

gizem_89
15-03-07, 16:38
Evet efsane bugün bitiyooo çok mutsuzum ve sinirlii çok sabırsızlanıyorum ama hiçte bitmesin istiyorum...

mavi&yeşil
15-03-07, 16:47
Son perşembe,son saatler...Ne kadar acı verse de SON artık gerisi yok yok yok...bye
Yeni fragman da büsbütün içimizi sızlattı.Gözyaşları durmaz oldu artık...
Son deminde akşam,merhaba dostum hüzün...
Not:Yeni fragmanı gönderebilecek olursa sevinirim.Teşekkürler...

dizici_manyak
15-03-07, 17:10
yeni fragman şaşırtmaca da olabilir ufak bir mesajda kısaca ya bu dizi mutsuz bitecek diyor ya da mutsuz biteceğine inanın sonunda şaşkınlıktan ağzınız açık kalıcak diye belirtiyor
fragman hoş olmuş ama daha etkileyici sahneleri koyabilirlerdi biz burda neler neler konuştuk ne yorumlar yaprık ne bölümler gördük neler izledik biraz daha romantik ve acı olsa daha iyi olurdu ama yine de iyi kanal d nin bitireceği diziye özen göstermesi mantıklı ve sevindirici

neljan
15-03-07, 17:23
saatler gectikce fenalaşıyorum..kalbim sıkışıyor ..tansiyonum fırlıyor..

evet bitecekti..haberi gelmişti..sonra iyice netleşti..alıştırmıştık güya kendimizi..

acayip kötü hissediyorum..

ya nolacak bizim halimiz dostlarım :( nolacak..

TİMUÇİN_ÖZLEM
15-03-07, 17:30
Sabah odada beliren ısık ile uyandım ve kalbim ağrıyordu resmen ruhum acıdı gözlerimi aralamamla.Kendi kendime bitiyor bu gece bitiyor dedim dedim durdum.
Okulda resmen ruh gibiydim.(Şanski perşembe günü zor odaklanılıcak derslerim yok.)
Zamanın durması için dua ettim gün boyu gelmesin 22:00 olmasın saat.!
Canımı acıtan şey MUTSUZ SON korkusu değil, bu gece bizlere yapılıcak erken veda.

Ne yapıcaz biz.Nasıl dayanıcaz. Allahım,ne olur güç ver sabır ver bizlere.

mavi18
15-03-07, 17:50
Arkadaslar bende yeni fragmani eurod de göremedim !!! Acaba gönderebilecek biri varmi ?

ARKADAŞLAR YENİ FRAGMAN YOU TUBE SİTESİNE EKLENMİŞTİR.

cilekes
15-03-07, 17:56
Yeni fragmanı izlerken dikkatimi çekti, yarım bıraktan şarkısının ikinci kıtası vardı fonda. Daha önce sanırım hiç ikinci kıtayı dinlememiştik. Düştük yere çakıldık artık kısmı bana dizinin kötü bir sonla biteceği izlenimini verdi. Allahım umarım yanılıyorumdur.

dizici_manyak
15-03-07, 18:04
Yeni fragmanı izlerken dikkatimi çekti, yarım bıraktan şarkısının ikinci kıtası vardı fonda. Daha önce sanırım hiç ikinci kıtayı dinlememiştik. Düştük yere çakıldık artık kısmı bana dizinin kötü bir sonla biteceği izlenimini verdi. Allahım umarım yanılıyorumdur.

Bugün senden geçtim
Kendimden kaçamam artık
Bir kuşun iki kanadıydık biz
Düştük yere, çakıldık artık

yeni fragmanda yarım bıraktının ikinci bölümü çalıyor bu bölümü ilk kez 45.bölümde mavi hapiste olduğu zaman çalınmıştı
mesaj olabilir ama yanılta da bilir

drc
15-03-07, 18:27
Bende daha önce bu konuya deyinen arkadaşlar gibi ikinci fragmanın kesinlikle şaşırtmaca olduğunu düşünüyorum çünkü kim hazırladıysa final fragmanı bu güne kadar olmadığı kadar açık ve anlaşılırdı ve nerdeyse dizinin finalinin nasıl olduğu belliydi bu güne kadar hep karmaşık arap saçı olan fragmanlardan farklıydı bence. yanlışlıklamı yapıldı bilmem ama aksağın herkesi yendiniz benide demesi zaten finali az çok belli ediyordu bu yüzdendirki yine bizleri ikileme sokmak heyecanı artırmak acaba dedirtmek için bu ikinci ve kapkara fragman hazırlandı ve süratle hizmete sunuldu hemde şimdiye kadar olmadığı kadar sık yayınlanmakta bu senaristler çok acımasız ama finalde mutlu son olacak buna eminim bizimkiler kurtulacak tatmin edici olurmu bilmem ama bizi şaşırtmak istiyorlarsa tatmin edici bir mutlu son yaparlar yoksa hiç şaşırmayacağız mutsuz sona yada yarım kalmışlığa ben hala ümidimi kaybetmedim heyecanlıyım ama mutlu son diyorumda başka bir şey demiyorum işte bu işte bu yaaaaa diyerek televizyonun başından kalkacağım buna inanıyorum hiç bir senaristin bu kadar da sadist olacağını düşünmüyorum acımasızlığın sınırlarını iyice zorladılar seyirciyle aralarındaki ipi iyice gerdiler ama koparmaya cesaret edemezler ve bence final bizim istediğimiz gibi biteceği için bu güne kadar bizi böyle kıvrandırdılar buna eminim
ve hala ikinci sezon ki saçma salak bölümlerin senaryosunun amatörler tarafından yazıldığını gaye ile neşenin son bölümde dizginleri alacaklarını düşünüyorum ve dizimizin ve bizlerin bir takım kişiler tarafından kobay olarak kullanıldığına inanıyorum

metken.06
15-03-07, 18:30
arkadaşlar bu yeni fragman bana da şaşırtmaca gibi geliyor, mutlu son bu akşam bizi bekliyor!(inşallah)

xKubrax
15-03-07, 18:34
Bi fragman beni aglattiya.. :sad53:
Kalpleri kelepceli, aslari imkansizdi, sevdiler cok sevdiler, ama onlarinki IMKANSIZ bi ASKti..

cristal
15-03-07, 18:37

Çilekeş banada aynı izlenimi verdi inşallah düşündüğümüz gibi olmaz.

buse_80
15-03-07, 19:02
Ya arkadaşlar kendimi çok kötü hissediyorum gerçekten saatler ilerledikçe içimde birşeyler kopuyor.

gerçekten bitiyormu şimdi inanmak gelmiyor içimden...

Duygularımı anlatmama imkan yok.gerçi yokluklarına alışıcaz ama genede çok kötüyüm yaa...

neden bitiriyolarki mademki bu kadar iyi bir dizi neden kanal d bitirmeleri için bu kadar baskı yaptı ben anlamıyorum.yeni bir dizinin reklamları dönüyor (ece uslu oynuyor dizide.sevmem kendisini çok kötü oyunculluğu var izlemem onun dizisini heleki hp den sonra)kanal d de acaba o dizi bizim hp nin yerine mi gelecek onun içinmi sezon sonuna kadar beklemediler bitirmek için :icon_sorr

sibs
15-03-07, 19:05
Simdi fragmani tekrar izledim ve bence mutlu bir son olmayacak. Hatta cok cok uzucu bir final olacak bence. Tabi fragmanlarda hep bolum sahnelere karisIk karisIk veriliyor ama yinede aksama agalamaya hazirim. Acaba Aksak ikisinide vururmu? Yok yok sanmam.
Sonuc ne olursa olsun ben cok uzulecegim. Uzun zamandir severek izliyorum umarim iyi bir final olur.

MiSz_CaniSi
15-03-07, 19:29
yeni fragmani gorebilmem icin you tube ye ne yazmam gerek hirsiz-polis 50 yaziyorum cikmiyo lutfen link yolayin

jalem
15-03-07, 19:31
yeni fragmani gorebilmem icin you tube ye ne yazmam gerek hirsiz-polis 50 yaziyorum cikmiyo

Hemen tıkla

http://www.youtube.com/watch?v=gnS57YVHsLs&mode=related&search=

MiSz_CaniSi
15-03-07, 19:34
tesekur ederim jalem ama ben diger fragmani demistim 2 tane fragman hazirlandiig soyluyorlardi eski bolumler gosteriyor mus yarim biraktin sarkisiyla

fragmanda

Kalpleri kelepceli, asklari imkansizdi, sevdiler cok sevdiler, ama onlarinki IMKANSIZ bi ASKti.

deniliyo ama bu fragman euro d goruntulenmedii kanald de goruntuleniyo lutfen fragmani ceken olursa yollayin

MaGGiE
15-03-07, 19:35
Fragmani Özlemin fan sitesinde bulabilirsiniz bye

MiSz_CaniSi
15-03-07, 19:41
Fragmani Özleim fan sitesinde bulabilirsiniz bye

tesekurler ederim ve jaleme de tesekurler sonunda gordum icin rahatladi gordugum icin

mavi18
15-03-07, 19:42
tesekur ederim jalem ama ben diger fragmani demistim 2 tane fragman hazirlandiig soyluyorlardi eski bolumler gosteriyor mus yarim biraktin sarkisiyla

fragmanda

Kalpleri kelepceli, asklari imkansizdi, sevdiler cok sevdiler, ama onlarinki IMKANSIZ bi ASKti.

deniliyo ama bu fragman euro d goruntulenmedii kanald de goruntuleniyo lutfen fragmani ceken olursa yollayin

YOU TUBE DA HIRSIZ POLİS FİNAL YAZ 5-6TANE FRAGMAN SEÇENEĞİ GELECEK ZATEN YENİ DİYE YAZIYOR 2 TANESİNDE ONLARDAN BİRİNE TIKLA VE İZLE..

She7a
15-03-07, 20:32
yarım bıraktın'ın o 2.bolumu sanki daha once bir kez daha calmıstı.
1,5 saat'den az bir zaman kaldı dizi'nin baslamasına bir garibim.

gizem_89
15-03-07, 20:38
Hirsiz Polis 21:00 Yaziyoo Fragmanda Bu Ne Yaaaaa 22: De Değil Miii

EĞER ÖYLEYSE 20 DAKKA MI KALDIIII DUMUR OLDUM YAA

She7a
15-03-07, 20:45
ay ne diyorsun gizem dur illa ki bir reklamına denk gelirim bakalım
eger son anda 21:00 yapılmıssa cidden ayıp insanlar hep 22:00
diye ayarladı kendini. :icon_neut

gülündikeni
15-03-07, 20:47
Gurbetci arkadaslarim bugün Eurod de köprü programi yok Hirsiz-Polis erken baslayacak Avrupa saatiyle 21.00 de.Sakin kaçirmayin,oh be ilk defa Hirsiz-Polis'i Türkiyedekilerle ayni anda izleyecegiz.Gerçi keske dizimiz devam etseydi ben Türkiyedekilerden iki saat sonra izlemeye bile razi olurdum.Herkese iyi seyirler umarim mutlu sonla biter...

ucurtmam
15-03-07, 20:48
Evdeyim, ohhh bee!!! Numaralar işe yaradı:img-wink:

Nasıl yani son gece mi şimdi?? Bitiyor mu?? Ya peki biz nasıl "dayanıcaz"??

Yarım saat önce Rumelihisarında, Mavime, Çınarıma, bu diziye, dostlara, arkadaşlara, forumdaşlara kadeh kaldırdım ve "mutlu son"a içtim.

Haydi hayırlısı..

Sevgiler

She7a
15-03-07, 21:10
Gizem bende baktım 22:00 mıs sen yanlıs gormusun sanırım 21:00 diye. :)

dml
15-03-07, 21:57
Üzgünüm...
İçim buruk sabahtan beri!
Bir şeyler yapıyorum sürekli, sürekli aklımı, ellerimi meşgul etmeye çalıştım...
Şimdi ise içeride TV açık, demin KAnalD'nin sesi duyuldu "Hırsız Polis final bölümüyle az sonra..."

Ve az sonra başlayacak "Son"...
Kızdıran, içimi burkan, ağlatan, güldüren, içimi kıpır kıpır yapan, bazen boğazımda bir şeyleri düğümleyip haftayı zehir eden, bazense ilk sahne heyecanıyla tüm haftayı nasıl geçirdiğimi anlatmayan dizim bitiyor 2 saat sonra...
İnanması güç...
Etrafımdaki insanlar ise, çok gariptir, ilk defa bu kadar anlayışlılardı bana!
Hepsi bir teselli çabasında...
Meğer ne kadar belli etmişim ben HP sevgimi çevreme....

Ve yan odadan gelen ses "Heyecanlı mısın?"
Heyecanlıyım kardeşim evet...
Ne olacak, nasıl olacak bu son bilmiyorum...
Ama ben ne yaparsam yapayım hakim olamıyorum kendime, mutlu son istiyorum...
Mutlu da olsa, beni yerle bir edecek bir mutsuz son da olsa ağlayacağım...
Deli gibi ağlayacağım biliyorum...

Göz yaşları içinde boğulmamak ve iki saat sonra bu sayfalarda "son kez bir HP sonrası" buluşmak dileğiyle...

Hepimize iyi seyirler...
İyi yolculuklar...

*mavilim*
15-03-07, 21:59
hırsız polis öncesi son reklam
arkadaşlar hp başlamak üzereee duyurulurrrrrrrrrrrrrr
sonra söylemedi demeyin finali kaçırırsanız vay halinize:img-hyste

hello kitty
15-03-07, 22:34
İlk reklam girdi bile :sad53: Ya zaman bu kadar çabuk geçmek zorunda mı?

demokrat
15-03-07, 22:38
balta döner sap döner gün gelir hesap döner
umarım kanal d ve yapımcı bu sözün gerçek anlamıyla çok yakında karşılaşır. bundan sonraki dizi projelerinizin hiçbirinin tutmamasını canı gönülden dilerim.bizi, kendi yarattığınız reyting fiyaskosuyla hp'den zamansızca ayırdınız. şu anki hislerim bu. ekranın üstündki final yazısına hala inanamıyorum.

salpan
15-03-07, 22:38
Robin Hood luk bahçıvan amcayı mest etti de mezarlıktaki bekçi içinde aynı şey geçerli değildir be mavicim ne yapıosun anlamadım:img-help:

amma şom ağızlık etmişim adam harbidende ispiyonladı:icon_sorr

ya finalde bile bol makas var aksağın o fragmandaki konuşması yok direk kesilmiş hayret bişey hayret:icon_sorr

kanal D kendinden öyle soğutuyorki...

balta döner sap döner gün gelir hesap döner
umarım kanal d ve yapımcı bu sözün gerçek anlamıyla çok yakında karşılaşır. bundan sonraki dizi projelerinizin hiçbirinin tutmamasını canı gönülden dilerim.bizi, kendi yarattığınız reyting fiyaskosuyla hp'den zamansızca ayırdınız. şu anki hislerim bu. ekranın üstündki final yazısına hala inanamıyorum.

aynen katılıyorum:icon_sorr :icon_sorr

bentuana
15-03-07, 22:49
noldu yainanmiyorum ilk reklama kadar olan basinikacirdim niye erken basladi ya kafayi yiyecem isin gücün yoksa gece tekrari bekle

hello kitty
15-03-07, 23:01
Ve işte ikinci reklam :icon_sorr :sad53:
Biri zamanı durdursun :img-help:

buse_80
15-03-07, 23:03
YA ARKADAŞLAR FRAGMANDAKİ BÜTÜN SAHNELER OYNADI HEMEN HEMEN ACABA BU REKLAMDAN SONRA BİTECEKMİ SAAT KAÇTA BİTER FİNAL DİYE NORMAL BİTME SAATİNDEN BİRAZ DAHA UZUN SÜRERMİ OFFF YA HEYECANLIYIM HALA NELER OLACAK DİE BEKLİYORUM ZAMAN ATLAMASI YAPACAKLARMIKİ?:sad53:

guli_guli53
15-03-07, 23:19
Mavime ve Çınarıma bakın be jet sosyete halt etmiş yanlarında...Bittim bittim...Süpppppeeeeerrrrr....

guli_guli53
15-03-07, 23:24
Tamamdır....Bitti bu iş...Mutlu son,Mutlu son,Mutlu son....

guli_guli53
15-03-07, 23:25
Aksağı kalbura çevirdiler ya...İnanmıyorum.

aliyeaynalar
15-03-07, 23:25
off yaaa aksak çok kötü vuruldu :(

guli_guli53
15-03-07, 23:27
Korkuyorum ya...Bir şey olmasa bari...

guli_guli53
15-03-07, 23:28
Dememe kalmadı, Çınar gidemeyecek galiba.Bir terslik var bu işte...

guli_guli53
15-03-07, 23:30
Oh çok şükür yarabbim...Ömrüm boyunca bana eşlik etmenizi isterdim ama olmadı işte...yarım bırakıldık...yazık oldu...yaşasın HP efsanesi....

purna
15-03-07, 23:32
yenı actım kanald yı neler oldu kacırdım ben

guli_guli53
Reklam dönüşü zaman atlaması olur ve kıvırcık saçlı bebişimiz....İnnnnnşallllllah...

hello kitty
MUTLU DİMİ? MUTLU BİTİYOR DEĞİL Mİ? iNANAMIYORUM MUTLU SOOOOOOOOOOOOOOOOON :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

ama aksak :icon_sorr

buse_80
15-03-07, 23:33
Arkadaşlar Sizce Reklamlardan Sonra Yil Atlmasi Yapilacakmi?ben Hala Umutluyumda

guli_guli53
MUTLU DİMİ? MUTLU BİTİYOR DEĞİL Mİ? iNANAMIYORUM MUTLU SOOOOOOOOOOOOOOOOON :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

ama aksak :icon_sorr

Evet,evet,evet ....Mutlu son,mutlu son,mutlu son...

gizem_89
inanamıyorumm mutlu sonaa az kaldıı ne kadar güzellerdii yarabbimm yaa bayıldımm kelimeler yatmezzz çınar mavi değil nesrin ve vedat olmuşlar yeni bir hayatt :)

mns
15-03-07, 23:34
Ben ağlıyorum NİHAYET, NİHAYET, NİHAYET.

gizem_89
zaman atlaması olsun kıvırcık bi bebekk lütfen lütfen lütfennn:)Allahı ne kadar güzel olmuşlardııı :):)

aksak.....

benek 35
Allahim Mutlu Sooooooooooooooooooooooooooon Bebişler Geliyoooooooooooooooooooooooooooooo

gizem_89
15-03-07, 23:35
yenı actım kanald yı neler oldu kacırdım ben

kaçarmıydı bu bölüm hetyecandan ne yapıcamı bilemiyorum havalardayımmm yaa ama henüz bitmedii...

kartalsu
15-03-07, 23:36
Allahım neydi onlar öyle:img-blush mükemmeldiler...

Mavi yani ÖD aman tanrım büyüledin beni:img-in_lo

Aksak için üzüleceğim hiç aklıma gelmemişti ama böyle ölmemeliydi:icon_sorr

sunayz
Burda bitmesin. Dayanamayız. Susadık...

buse_80
Ya Mavi Kimbilir Nezaman Geliriz Dediya Acaba Diyorum Reklamlardan Sonra Türkiyeye Gelişlerinimi Gösterirler

sinope
MUTLU SON MUTLU SONNNNN
OHHH BE NIHAYETEN KURTULDU BIZIM ASIKLAR
AKSAK OLDU YAA ,OLAMAZ,YINE 1 OLU
AMA MUTLU SON YAPTILAR SENARISTLER
:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
Saygilarimla

meryemce84
Gözünüz aydın HP ciler Mutlu Son!!
Ama aksak ölmeseydi iyi olurdu..:icon_sorr

dilekce
mavi deki güzellik nasıl bir güzelliktir öyleee.. Melek mi desem ne desem bu nasıl bir güzelliktir.Bu kadar yakışan bir çift var mı başkaa gören gözler kamaştı diyen diller dolaştı.. Allah övmüş sevmiş onları bi araya getirmiş sanki..Bu nasıl bir uyumdurr.. Allah nazarlardan saklasın... Tühh tühh maşallahh..

meşe
15-03-07, 23:37
Mutlu Sooooooooooooooooooon
Bitti..........................................

gizem_89
15-03-07, 23:37
evet aksağa üzüldüm ama benim aklım uçakta uçaktaa bebiştee off yaaa en güzel bölümlerden birii ümitin eskiyi hatıurlayışı nasıldııı amaa aaa sırasımı yaa gidiyolar mutlu son mutlu sonn:):):)çocuk gibi hissediyorummmmm

bentuana
15-03-07, 23:38
yaarkadaslar bulamiyorum fragmani youtube dennolurbi yardimci olunnasil ariycam lütfen

yourctzn
15-03-07, 23:39
inanamıyorum ya bi ara kalbim dışarı fırladı sandım veeeeeee Mutlu sonnnn hala inanamıyorum

TİMUÇİN_ÖZLEM
mavi deki güzellik nasıl bir güzelliktir öyleee.. Melek mi desem ne desem bu nasıl bir güzelliktir.Bu kadar yakışan bir çift var mı başkaa gören gözler kamaştı diyen diller dolaştı.. Allah övmüş sevmiş onları bi araya getirmiş sanki..Bu nasıl bir uyumdurr.. Allah nazarlardan saklasın... Tühh tühh maşallahh..

Dilekce masallah ki ne masallah .:)
Sarılıp yürüdüler ya tamam dedim olay budur kainatta böyle bir uyum yok yok yok yok!:img-blush

salpan
aman yarabbim bu gerçek değilmi kaçabildiler değilmi off öldüm öldüm dirildim. Ahh aksak bir efsane oldun sanada yakışan buydu tabii 20 bölüm önce kaçırmasaydın maviyi tüm bunlar olmayacak sende canından olmayacaktın ama malesef:icon_sorr ama giderken bu dünyayı bir pislikten arındırdın zannımca sarı çiyan murattan...

Gelelim canlarımıza off o nasıl bir güzellik ve yakışıklılıktır süper bir çift olmuşlardı dünya üzerinde birbirine bu kadar yakışan başka bir çift yoktur bundan sonra her ikisi içinde çok zor olacak hangi projede yer alırlarsa alsınlar gözlerimiz hep ikisini bir arada arayacak çoook ama çook güzeldiler.

Yanlız uçak kalkana kadar adrenalin seviyemiz ne oldu bilmiyorym kesin tavan yaptı bakamadım gözlerimi kapadım uçak kalkana kadar öldüm öldüm dirildim gidişat bu olursa sanırım kalkıp ayakta alkışlayacağım ben Türkan Derya ve ekibi:happy0064 :happy0064 :happy0064

ama o muhteşem çifti unutamam süperdiler yok böyle güzellik yok böyle yakışıklılık yok böyle karizma

gizem_89
Ya Mavi Kimbilir Nezaman Geliriz Dediya Acaba Diyorum Reklamlardan Sonra Türkiyeye Gelişlerinimi Gösterirler

Olabilir mi bence ailecek göstericek ümit çocuklar ve bebiş:):)

Fettan
Allah'ım şükürler olsun mutlu sonnn ama Aksak'ı elek giib yaptılar ne hakla ne gerek vardı ya offf offf ...

gizem_89
15-03-07, 23:40
Alkişş Sewslerini Duyuyorummmmmmmmm:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

gülüm_su
15-03-07, 23:40
Aksak Için Ağlayacağimi Rüyamda Görsem Ianmazdim Be

kartalsu
15-03-07, 23:41
Allahım övmüşte yaratmış, birbirlerini bulsunlar diye yaratmış, bizi ekran başında çarpsınlar diye yaratmış...of offfff

burcuum
15-03-07, 23:41
şu an resmen tıtrıyorum aglıyorum guluyorum hersey bırbırıne karıstı.. bu nasıl bi guzellık bu nasıl bi gozlerı acıstır(çınarrr..) bu nasıl bi final bu nasıl bi huzun bu nasıl bi sevınc hersey hıssedılebılecek yasanabılecek tum duygular bırarada.hersey abartıldı ensonunda hersey çok basit oldu ölümde yaşamda ama olsun ldu ya mutlu bıttı yaa..kıvırcık saçlı o guzelligi gorebılcekmıyız...

burcuum
15-03-07, 23:42
ikinci bahar sonu

gülüm_su
15-03-07, 23:44
Bitti Inanmiyorum

sunayz
15-03-07, 23:45
hiç birinin bilmediği bişey var bu fotoğrafta yüzlerce kişi var:img-in_lo

elwiens_86
15-03-07, 23:45
Arkadaşlar bu foruma bişey yazmıyodum ama ben bu finali çok beğendim...Aynen ikinci bahar finali gibi olmuş...Kıvırcık bebiş demişsiniz alın size bebiş...ama görüntüsü yok....

Jemre-Ci
15-03-07, 23:46
İnanamıyorum bitti ağliycam şimdi ya :( bidaha böyle film çıkmaz asla

gizem_89
15-03-07, 23:47
Süperrrrrrrrrrrrrrrr Böyle Finale Can Kurban Son Kare Nasildii Bebişimiz Istediğimiz Oldu Ayakta Alkişliyorummmmmmmmmmmmm

hewal
Ben ne dedim Türkan Derya işini bilir bu son 10 dakika herşeye bedel oldu diyelim :)

gizem_89
Gerçekten Imkansizi Başardilarrr Ne Kadar Güzel Bir Sonduu:)

adalar
15-03-07, 23:48
finali çok beğendim çok güzel yapmışlar çok duygulandım....eee mavi ve çınarada bu yakışırdı zaten.....

mad-girl
hırsız polis efsanesi burda biter arkadaşlar muhteşem bir finaldi

berencik_15
MÜTHİŞ MÜTHİŞ VE MÜTHİŞTİ ALLAHIM hala inananamıyorum ya biz ne kadar şanslıyız bu diziyi izlediğimiz için mavi o kadar güzeldiki hele dizi sonunda hepsinin ağlaması allahım çok güzeldi ya mutlu sonla bitti ama ekranda kalbimizde hep 1. sırada olucak

burcuum
15-03-07, 23:49

evet bu fotografta o kadar çok aglayan ve aynı zamanda ışıldayan gözler kaldıki

buse_80
evet arkadaşlar bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.artık hp miz yok:sad53: :sad53: :sad53: off ya
ama çok güzel bir son yapmışlar bitişde nasıl alkışlamışlardı ama öd ile tim neden ayrı ayrı durdular öyle hüzünlendikleri içinmi acaba

ceyyyda
final çok güzeldi ve kamera arkasını vermeleride çok güzell diiiiiii

naziii
herkese geçmiş olsun :)
zor oldu ama sonunda MUTLU Bİ SON izleyebildik
görmesek bile biliyoruz ki bi bebiş var:)

erten07
15-03-07, 23:51
aksağın kurşuna dizilmesi hariç güzel bir son oldu

Jasper2
15-03-07, 23:52
Final gerçekten süperdi .:good: . Pasaport kontrolünde takılacaklar diye içimden ne dualar ettim .. Neyseki sonunda hala mutlu olabildiklerini gördük. Aksak da gerçek aşk karşısında saygıyla eğildi .. Her şey süperdi ama keşke diyorum madem zaman atladılar , Çınar'ın istediği kıvırcık saçlı bebekte kucaklarında olsaydı :img-blush

kakule
15-03-07, 23:52
allahım ağlamaktan gözlerim sisti resmen :icon_sorr
aksağıın o acımasızca öldürülmesine bile tv karsısında kendimi tutamayıp yeter be yeteeerrr diye bağırdım :sad53: böleee olmamalıydı

birde düsününce hala ağlıyorum özlemle timin yüzündeki o ağlamaklı ifadeyi gördünüzmü umarım en kısa zamanda tekrar birlikte bir projede yer alırlar

ben dayanımıcam euro d den izlemeye gidiyorum :sad53: :sad53:

meryemce84
15-03-07, 23:53
Kanımca TMC'nin zamanında,tadında ve güzel biten tek dizisi oldu!
Bunda Türkan Derya Güven'inde rolü büyük.
Emeği geçenlere teşekkürler.
İyi yorumlar.bye

gülüm_su
Neşe Hanim Türkan Ve Derya Hanim Sizin Için Tüm Söylediklerimi Geri Aliyorum Sağolun Var Olun Dünya Gözü Ile çinarve Mavinin Mutlu Olduğunu Gördümya Oh Be

Fettan
Allah'ım Jilet'in İngiltere'ye gideceği kadar vakit geçmiş
Nermin ve Mavi'nin yuva açacağı kadar vakit geçmiş
Ama Mavi daha yeni hamile o fotoğrafta kıvırcık saçlı bebişimiz olmalıydı ve aslında bilmedikleri Mavi2nin zeytin gözlü oğluşuna hamile olduğu olmalıydı :)

hsa
Güzel bitirdiler...Kamera arkasını izlerken gözümden yaş geldi resmen.

burcuum
kafikadaki arkadaşlar sizlerı hissettım resmen seslerınızı duydum aynı tepkılerı verdık her seferınde hbiliyorum..mavıyı o derı montu ve sapkasıyla gordugunzde kocaman bı oooooooo seslerı yukseldı dımı oralardada....
suan beraber olmayı çok ısterdım tum dızı boyunca kaç kez keske dedım..

berencik_15
15-03-07, 23:54
gerçekten çok mutluyum ayakta alkışlıyorum ne güzeldi ya hele maviye bayıldım ya insan bu kadarmı güzel olur bir kez daha kanıtladı tek olduğunu EFSANE OLDUĞUNU UNUTULMUYCAKSIN HP ASLA:img-yes: :img-yes:

cerenim
15-03-07, 23:54
süperdi süperdi süperdi... sonu muhteşem olmuş... ellerine sağlık... bu fotoğrafta onların bilmedikleri bişi var...:good:

ucurtmam
15-03-07, 23:55
Fragman ne zaman gelir???:sad53:

salpan
15-03-07, 23:55

evet o fotoğrafta hepimiz varız...

bitti inanamıyorum ama bitti ve mutlu bitti en azından hiç değilse bize bunu verdiler ama hepimizi yarım bırakıp gittiler bu bir gerçek

şu an duygularımı ifade edemiyorum biti ve devamı olmayacak devamı sadece bizim hayallerimizde olacak herşeyi elimizden almış olabilirler baştga dizimizi ama hayallerimizi elimizden alamazlar bu bir gerçek

gazetelerde yazedığı kaar varmış kamera stop dedikten sonra hepsi çok gariptiler hele timuçin esen dokunsanız ağlayacak gibiydi öyle değilimi

offff

NAZAR
15-03-07, 23:56
oh beee valla abiler ablalar... oturup ben kendi masalıma ağladım finalde bize niye böyle yazmadılar diye...

alkışlıyorum ayakta.....

valla son reklama kadar öldüm öldüm dirildim.....

aksağım seni çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum... yiğitçe mertçe gittin.......

meşe
15-03-07, 23:57
Bitti, perşembeleri benim ve benim gibiler için özeldi ve bu gece süper finalle bitti.Ekibi,o kalabalık,soğuk ,yağmur ,çamur demeden çalışan ekibi :happy0064 :happy0064 ,TDG yine yapacağını yaptı güzel işlerinin arasına bunu da koymayı başardı ,tabi senaristler onlara herkes gibi bende arada sert çıkdım (bunun için özür diliyorum) onlar bize MUTLU SONU yaşattılar.Bu arada oyuncular hayatlarının geri kalanını umarım hep böyle güzel ve kaliteli bir ekiple çalışarak geçiririler ve bizi hep mutlu sonlarla uğurlarlar.
TİMUÇİN ve ÖZLEM onlarıda sadece :happy0064 :good: :happy0064 .
ÇOK GÜZELLERDİ,ONLAR ARTIK ÜÇ KİŞİ.....:img-hyste

tree
yaa budur işte, budur işte.İşte muhteşem son allahım öldüm öldüm dirildim artık bugün ölmezsen bi daha ölmem emin olun arkadaşlar. Emeği geçen herkese sevgiler.Sağol Türkan derya Güven bizi gözü yaşlı bırakmadığın için binlerce kez sağol

Ya bu kadar muhteşem birbirine yakışan aşkla bakan başka bir çift daha varmıdır acaba

Bende jilet gibi onların adını,aşkını kalbime yazdım.

AKSAK SEN BİR EFSANESİN

berencik_15
en kısa zamanda bölümü istiyoruz arkadaşlar lütfen hemen yarın elinden gelen ulaştırsın okula falan gitmiyorum yarın

duar
15-03-07, 23:58
Ne diyebilirim ki???? Tüm Aksaklıklara rağmen bölüm başından beri ağlıyorum....

Son 10 dakikayı hatırlamıyorum.... İçim gerçekten çok acıyor.

En son ne zaman ve ne için bu kadar ağlamıştım hatırlamıyorum ile.....

Meline'nin hepinize selamı var. Telefonda konuşamadık hıçkırıklaştık....

bora.asli
15-03-07, 23:58
Gittiler..

Beni öksüz bıraktılar..
onlar yarım değil belki ama
ben yarım yamalak kaldım..napıcam onlar olmadan..
arkasından el bile salladık..
biri bana şaka olduğunu söylesin
her zamanki gibi kanal d nin saçma yayın politikası desin..fragmanı vermeyi unuttular desin.

eftelya61
16-03-07, 00:01
Fragman ne zaman gelir???:sad53:

Az sonra gelir şimdi özelvar peşine verirler:icon_sorr Vermezlerse salıyı bekleyelim salıdan önce gelmez.. Fragman salı sabah dilekcem sedayı izle aman dikkat hacı görmesin, ben yoğun olurum belki siteye bakamam sen özet ve resimler gelince bana haber ver tamammı:sad53:

ébruli
16-03-07, 00:02
arkadaslar cok zordur dizinizden ayrılması ben hiç izlemedim ama yazdıklarınız içimi acıttı ben tamamen aynı firmanın oldugu sonu n asıl bitti diye baktım ama yazdıklarınıza çok duygulandım uzulmeyın ne olur

gülüm_su
Sen Delikanli Adamsin Belki Bu Yollari Bilmiyosun Ama
Bu Deli Fişeğe Iyi Bak.

Bu Kalpler Sizi Hiç Unutmayacak

Jasper2
havan sende kalsın, bozmaya çalışan yok bu bir forum herkes eleştri yapma hakkına sahiptir, ayrıca ne yazacağımıda sana soracak değilim canımcığım, hadi kendine iyi bak bakayım

Elbette herkes eleştiri yapma hakkına sahip ama biraz da karşısındakinin duygularını önemsemeli .. Madem beğenmiyordun ne diye izledin finali.. Üstelik herkesin zaten yeterince duygusal olduğu ve gerçekten "son" olduğunun tekrar farkına vardığı bir bölümde yaptığın eleştiriler moral bozmaktan başka işe yaramaz ..:icon_sorr

benek 35
16-03-07, 00:03
BU DİZİDE EMEĞİ GEÇEN HERKESE.BİZE BU AŞKI YAŞATTIKLARI İÇİNTİMUÇİN ESEN,ÖZLEM DÜVENCİĞOLU VE SAHNEDEN ALKIŞLARLA İNENUĞUR YÜCELE,DİĞER OYUNCULARIN HEPSİNE VE ONLARI BU KADAR YÜREKTEN SAHİPLENİP EFSANE YAPAN HP TUTKUNLARINA BİZE MUTLU SONU GÖSTEREN SENARİSTLERE,MUHTEŞEM FİNALİYLE TDG YE SONSUZ TEŞEKKÜR VE MİNNETLERİMİ SUNUYORUM ASLA UNUTULMAYACAKSINIZ BAŞKA EFSANELERDE GÖRÜŞMEK ÜZERE bye bye bye SİZİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUM:love05: :love05: [/COLOR]

burcuum
Az sonra gelir şimdi özelvar peşine verirler:icon_sorr Vermezlerse salıyı bekleyelim salıdan önce gelmez.. Fragman salı sabah dilekcem sedayı izle aman dikkat hacı görmesin, ben yoğun olurum belki siteye bakamam sen özet ve resimler gelince bana haber ver tamammı:sad53:

arkadaslar çok kötü oluyorrum nolur yapmayın bıttı evet ne desekte bitti ben ruyamda devam etmek için yatıyorum bebişlerını gece rüyamda görcem bılıyorum..

dokuz
ARKADAŞLAR SON REKLAM ARASINDAN SONRASINI UPLOAD EDİYORUM ŞİMDİ YANİ SON 5DK :) KAMERA ARKASI DA DAHİL !!!

İSTEYENLERDEN ÖZEL MESAJ BEKLİYORUM bye

cilekes
5 para etmez, saçma sapan bir final bölümü, Aliyeninki,nede saçma demiştim, bu danişkası oldu,
hele hele Aksağı öldürdükleri sahne tam bir rezaletti, Polis kendini asker sanıp ateş açıyor hemde aralıksız, nasıl tabancaysa silahları,
Tmc'ye bu sahneyi hiç ama hiç yakıştıramadım,
Ayrıca bizler polisimizin kanunlarımızın üstünlüklerini ve güzelliklerini görmek isterken, Tmc Polis teşkilatını aciz bıakarak Hırsızı ve yandaşını yurtdışına elini kolunu sallaya sallaya gönderiyor,
saçma , saçma , saçma

Umarım Binbirgecenin sonunda da böyle saçmalamazlar

Binbir gecenin sonunun sacmalanmasına luzum yok, balık bastan kokar canım. Kendi sacma yorumlarını kendine sakla. Bizi mutluluğumuzla başbaşa bırak.

gül_mavi
16-03-07, 00:04
şimdi vedamı ettik güzelim diziyee

sunayz
16-03-07, 00:04
Bu fotoğrafta yer alan herkesi çok seviyorum ve az önce ne kadar farklı, seviyeli, seçkin insanlar arasında yer aldığımı bir kez daha anlamanın mutluluğunu yaşıyorum . Mutlu son'un mutluluğu yanında....
HP. dostlarım hepinizi çok seviyorum.

ucurtmam
16-03-07, 00:05

Haydaaa Eftelyam hıçkırıklara boğuldum ben, hakikaten napıcaz hanımlar nolur birisi bir hal çaresi söylesin lütfen..:icon_sorr

p.s. Demetarsscım, bölüm özeti gelince sms atar mısın? Benim misafirler var ya nete giremem şimdi..:sad53: :sad53:

s.venler
16-03-07, 00:05
gidermisin burdan edebinle.... bırakta hepimiz kendimize ait sevinci yaşayalım.. lütfen insanın insana azıcxık saygısı olsun... begenemediysen kumanda elindeydi değiştirebilirdin....

edeple ne alakası varmış bunun herkes kendi yorumunu yapar, kullandığın kelimelere dikkat ne neyazacağımı nede edebi sizler gibi saygısızlardan öğrenecek değilim, ilk bölümünden bu yana bu diziyi seyrediyorum, şu an yine izliyorum, Aksağın vuruluduğu sahne son derce saçmaydı

gizem_89
16-03-07, 00:06
bende yaa hepsini çok sevdim kopamam onlardan bitsedee aksak aşkı için neleri göze aldıı mavi ve çınar yepyeni bir hayataa başladııı daha ne olsun ve bu bölüm sahnelerimizz mükemmeldiii özellikle havaalanındakiler bir dizi daha yyoktur böyle ekiple mükemmel yakışan bir çiftle ilerleyen ne varsa silindi aklımdan üzüntüdee sonradan gelicek belki amaaa bu mutluluk herşe bedel YKATA ALKIŞLANACAK FİNAL DİYE BUNA DERİM BEN ...:):)

demetarss
16-03-07, 00:07
Haydaaa Eftelyam hıçkırıklara boğuldum ben, hakikaten napıcaz hanımlar nolur birisi bir hal çaresi söylesin lütfen..:icon_sorr

p.s. Demetarsscım, bölüm özeti gelince sms atar mısın? Benim misafirler var ya nete giremem şimdi..:sad53: :sad53:

atmaz mıyım canım atarım tabi, bütün özeti yazarım yeterki gelsin...ama ahh ahh..
Ne yapacağız biz perşembeleri, ne yapacağız.. Çarşambadan sonra cuma gelse artık, olmaz mı imkansız mı?? Hani imkansız diye bişey yoktu
:icon_sorr

NVT
16-03-07, 00:08
bitti :sad53:

berencik_15
havan sende kalsın, bozmaya çalışan yok bu bir forum herkes eleştri yapma hakkına sahiptir, ayrıca ne yazacağımıda sana soracak değilim canımcığım, hadi kendine iyi bak bakayım

merak etme ben kendime iyi bakıyorum o senin sorunun senin yüzünden moralimi bozmam eğer diziden anlasaydın bunları yazmazdın ne yazacağını bana sorma istemem zaten ama bizede saygısızlık etme ha ha ha ne güzel konuşmuşsun :icon_whis

demokrat
Arkadaşlar bu foruma bişey yazmıyodum ama ben bu finali çok beğendim...Aynen ikinci bahar finali gibi olmuş...Kıvırcık bebiş demişsiniz alın size bebiş...ama görüntüsü yok....

Katılıyorum arkadaşım, finali İkinci Bahar'a benzedi. Türkan Derya faktörü...
Senaristlerin söylediği efsane finale pek benzemedi ama herşeye rağmen birlikte olmaları çok iyiydi. Bilemiyorum, söylenecek çok şey var ama gerçek olan bitmiş olduğu. Bir dizi gibi değildi hiç ya da biz öyle görmedik. Sanki oralarda bir yerlerde gerçekten yaşıyorlardı. Hiç bitmeyecekmiş gibi bağlandığımdan finali izlemiş olduğuma hala inanamıyorum. Artık deli gibi özet, fragman beklemek yok, o inanılmaz tutkulu aşk için yorum yapmak yok, ne olacağını merak etmek yok... Hırsız-Polis yok!:sad53: :sad53: :sad53:

aslı_84
16-03-07, 00:09
Şuan içim titriyerek ağlıyorum.

İlk önce iyi'ki bu dizi'nin tiryakisi olmuşum.İyiki bu eşsiz oyuncu kadrosun bulunduğu dizi'ye zamanımı harcamışım ,iyiki bu foruma üye olmuşum iyiki siz değerli forumdaşlarımı tanımışım.

Herşey mükemmel son buldu. Çınar ,Mavi muhteşemlerdi.

Aksağın öldüğüne üzülemedim(üzüldüm yazık ettiler, kevgire çevirdiler)çünki o sıra Mavi ile Çınar uçabilecekler mi onun derdine düşmüştüm.Hele hele, Çınar uçak'tan indi ,Allahım dedim Çınar gidemeyecek ,ve o sıra dövünüp durduğum için aksağın ölümünü gözüm görmedi.

Böylece Aksak ,Jilet'in dediği gibi 100 Türk ünlü büyüğünden biri oldu.

Çınar ve Mavi'nin uçakta'ki konuşmaları,T.E'NİN o muhteşem oyunculuğu (konuşamasada mükemmel bir oyuncu)Ö.D'na ne desem boş, çok çok başarılı ,Allaha şükürler olsun ki , Türkiye'ye gelmiş.

Geçmiş ,Ümit'in gözlerinin önünden film şeridi gibi geçerken ,onların bana yaşattığı tatlı ,acı hatıralar'da benim gözümün önünden geçti.

Herkese ,verilen onca emeğe çok teşekkürler.

Sizleri çok seviyorum.

Sevgilerimle...

durunazar
16-03-07, 00:10
finali çok güzel oldu. mutlu sonla bitmesine çok sevindim. bavul mevsusunda adriyalinim yükseldi neyse çınar tekrar geri gelip uçak havalanınca kocaman bir ohhh!!!! çektim.
neden olmasın bir bakmışız önümüzdeki sezon ingiltereden dönüp biz izleyecilerle tekrar buluşurlar.

NAZAR
16-03-07, 00:10
edeple ne alakası varmış bunun herkes kendi yorumunu yapar, kullandığın kelimelere dikkat ne neyazacağımı nede edebi sizler gibi saygısızlardan öğrenecek değilim, ilk bölümünden bu yana bu diziyi seyrediyorum, şu an yine izliyorum, Aksağın vuruluduğu sahne son derce saçmaydı
yahu sataşan sensin.. biz ne dedik... dediğimiz diziyi saçma buldun .. tamam da bugun söyleme bunu dedik.... zaten benımde kimseye ders vermeye niyetim yok....

not : artı kimse aksağın vuruldugu sahneyi onaylamadı....

posy82
16-03-07, 00:11
Hikaye bunca karıştırdıktan sonra böylesine güzel ve bizi can evimizden vuracak şekilde bağlamalarına çok şaşırdım doğrusu.Zaten MUTLU SON olmalıydı,öyle de oldu çok da güzel oldu.Yıllar sonra bile burnumun direği sızlayarak hatırlayacağım,HP cd'sindeki şarkıları dinlerken efkarlanacağım ama hiç unutamıyacağım bir diziye yakışır bir final olmuş.TÜM EKİBE TEBRİKLER...

Ayrıca,farketmişsinizdir, Uğur Yücel,Timuçin ve Özlem stop sesiyle birlikte ne kadar duygulandılar öyle.Eee biz bu kadar bağlanmışken onlar 50 bölümdür hep bir aradaydılar.Hepsi ağladı ağlayacak gibiydi.

Bu arada Aksak'ın sonu böyle olmasa daha iyi olurdu ama o artık bir Kahraman..

Müge
bitti :sad53:

Evet bitti :sad53: ben haftaya ne izlerim bilemem bitti:sad53: neden bitti:sad53:

ucurtmam
Bu fotoğrafta yer alan herkesi çok seviyorum ve az önce ne kadar farklı, seviyeli, seçkin insanlar arasında yer aldığımı bir kez daha anlamanın mutluluğunu yaşıyorum . Mutlu son'un mutluluğu yanında....
HP. dostlarım hepinizi çok seviyorum.

Benden de bu sayfalarda yazan, yazmadan sadece okuyan herkese ama herkese sevgiler..

Teşekkürler..

gizem_89
16-03-07, 00:12
Özel bölümde bitti ...:(görüntü kötüde olsa içindekilerin güzel olduğuu bi fotoo ne güzel çıkmışlar ne güzel bakmışlarr birbirlerineeeeeeee:):)

onlar gibi bir çift gelmezz birdahaaa gerçek olmasalarda birbirlerinee böyle aşklaa bakan bir çiftt görmedimm

mutluluğun tarifi bunlar yaa bunlarrr:)

http://img399.imageshack.us/img399/4309/lv01ha4.png (http://imageshack.us)

demetarss
16-03-07, 00:12
Bana en çok kamera arkası görüntüler dokundu, gerçekten onlar da üzgündü, demekki yaptıkları işin öze