Tüm Versiyonu Göster : Final Yorumları
Arkadaşlar yeni bölüm fragmanını gören varmı,niye vermedilerkine bilmiyorum:icon_neut ,kaydeden varsa banada gönderebilirmi:sad53: :sad53:
Canım ben kaydettim bir ara gönderirim sana:sad53:
Şu an aşırı sinirliyim arkadaşlar hiç kimsenin yorumlarını okumadım direk kendi yorumlarımı yazmak istedim.TMC yine TMC liğini yaptı tıpkı bir istanbul masalı,ikinci bahar,aliye gibi dizimizi rezil bir sonla bitirdi.Bu mudur?maalesef budur.Mutlu son isteyen arkadaşlarımın büyük bir çoğunluğu bu son ile mutlu olmuşlardır ama ben hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç mutlu olmadım bu kadar geçiştirme bu kadar üstünkörü bir son olmadı yakışmadı.Benim dizim öyle bitmemeliydi...Yaaaaaaaaaaaaaaaaa söyleyecek çok şey var kilitlenmiş haldeyim aksağın ölmesine ne gerek vardı ki onunlamı efsane yakalanacaktı gerçi bu geceki en güzel sahneler onun sahneleriydi ama o bile yeterli değildi çok mutsuzum :icon_evil :icon_evil imgdrag imgdrag
Gerçektende Muhteşem bir final oldu bu diziye bu yakışırdı zaten sadece Aksağın ölmesine üzüldüm ölmemeliydi o da mahide ile mutlu mesut yaşasaydı keşke aşkı uğrunu kendini feda etti.Mavi ve Çınar uçaktayken anons yapıldığı zaman yüreğim ağızıma geldi kesin yakalandılar dedim daral bastı o an ama sonunda gülen bizler olduk senaryo ekibinin ellerine sağlık tebrik ederim bu kadar güzel bir dizi ve final bizlere sundukları için
tüm dizi ekibine oyunculara burada emeği geçen tüm hp severlere sonsuz teşekkürler her şey çok güzeldi final çok güzeldi
Çınar ile Mavi esas oğlanla kızdı, pek hoş pek güzeldiler ama bu diziyi dizi yapan iki karakter vardı, Arıza ile Aksak...İkisi de böyle vahşice ölümü hak etmediler, çok saçma bir finaldi, kuşlar, böcekler, çiçekler...
Mavi ile Çınar'ın yakalanması ve cezalarını çektikten sonra beraber olmaları gerekirdi...
Son olarak İngiltere ile Türkiye arasında suçluların iadesine ilişkin anlaşma vardır, bari Güney Amerika'ya kaçsalardı..:img-hyste
İngiltere'de öyle hemencecik içinde kreş sahibi olmak öyle kolay mı? Ne zaman pedagoji eğitimi aldı bu hatunlar?
Selahattin efendiyi de zorunlu emekli ettiler herhalde..En mantıklısı Fulya'nın evlatlık edinmesiydi..
Aksak hakikaten de efsane bir karakterdi, dizinin tümden saçmalamasına rağmen sonuna kadar sayesinde seyrettim diziyi, Başta Uğur Yücel, tüm ekibe teşekkürler..
Ortalık saçmalık kaynıyo bizim dizinin saçmalamış haline bile gelebilmek için kırk fırın ekmek yemeleri gerekir ben böyle saçmalıklara kurban olurumm böyle mantık hatası böylee tezatt görülmemiştir.ben onları seviyorum yaaaaa:)
Yine cok agladım, boğazım ağrıyor. Bademciklerim şişecek galiba ama olsun şu mutluluğu gördüm ya (aksagın infazı hariç) hiç önemi yok. Böyle bir finale iki bademciğin lafımı olur :)
Aksağın ölümü acımasızcaydıı kevgire döndüü ama onun ölümü erdemliydi sevdiği uğruna öldü maviye sevdanın yolları ona kurşunlar..:(
yanarım yanarım neye yanarım biliyor musunuz..şöyle ağız tadıyla bir düğün yapamadılar..çınar demişti ya..öyle bir düğün yapıcam ki sana diye..ahh nerdee..ama olsun ben şu an itibariyle halaya başlıyorum..isteyen katılabilir..
onlar yapmasa da düğünü biz yaparız dimi..elimiz armut toplamıyor hani
hp'yi geçen seneden beri her bölümü izleyemekle beraber takip etmekteyim...
aşıklar için mutlu son oldu...
türkan derya finalde kahramanlarımızın durumunu tek tek göstermiş...
daha önce yönettiği ikinci baharda da böyle bir final yapmıştı:img-wink:...
Şu an aşırı sinirliyim arkadaşlar hiç kimsenin yorumlarını okumadım direk kendi yorumlarımı yazmak istedim.TMC yine TMC liğini yaptı tıpkı bir istanbul masalı,ikinci bahar,aliye gibi dizimizi rezil bir sonla bitirdi.Bu mudur?maalesef budur.Mutlu son isteyen arkadaşlarımın büyük bir çoğunluğu bu son ile mutlu olmuşlardır ama ben hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç mutlu olmadım bu kadar geçiştirme bu kadar üstünkörü bir son olmadı yakışmadı.Benim dizim öyle bitmemeliydi...Yaaaaaaaaaaaaaaaaa söyleyecek çok şey var kilitlenmiş haldeyim aksağın ölmesine ne gerek vardı ki onunlamı efsane yakalanacaktı gerçi bu geceki en güzel sahneler onun sahneleriydi ama o bile yeterli değildi çok mutsuzum :icon_evil :icon_evil imgdrag imgdrag
o kadar çok mutlu yorum var ki.. yazmadan çıkacaktım.. keyifler bozulmasın diye..
tabi çok büyük beklenti vardı sizde herhalde arkadaslar, mutlu sonla bitmesi size yetti ama.. askagın sahnelerini çıkartınca hareketsiz tekduze bir bolum olmus. yan,i ne bıleyım fınal bolumu deyınce boyle muthıs gerılım, acaip aksıyon, duygusal sahneler.. ıyıkı aksakla o sarı cıyan varmıs.. yoksa hareket olmayacakmıs.
tabı kı karakterlerın sucu degıl ama bana fınal olarak özensiz (ayıp olacak ama tam kafamdakı kelıme sallama :img-wink: )
tabı kı mutlu sonla bıtmesı ıyı de.. ne bıleyım bu mudur? dedım acıkcası.. lutfen kızmayın bana.. :img-yes:
Herşeye rağmen mutlu son olması güzel.. emeği geçen herkese teşekkürler..
keşke devamını çekseler de izlesek dicem ama..
Her ne kadar kıvırcık saçlı kızımızı göremediysek de o fotoğrafta olduğunu bilmek bile yetti...
Adına,dizinin kalitesine yakışır bir finaldi...
Emeklere, yüreklere sağlık...
aksak murat için sarıçiyan kelimesini iki kere kullandı
dizi içinde daha önce söylenmişmiydi
biz aramızda ona bu adı taktık diye biliyordum
çok güzel bir finaldii
muhteşem bir diziyi muhteşem bir finalle uğurladıık ...
ve Aksak seni ayakta alkışlıyorum muhteşemdiii:img-yes:
tüm forumdaşlarım hepinize sevgilerimi yolluyorum .......
gerçekten unutulmayacak bir final oldu.. aksak için üzgünüm.. mavi ve çıınar için mutluyum.. ama en çok kendime üzülüyorum.. çok zor olacak HP nin yokluğu... keşke maç olsada 2 hafta sonra gene seyredecek olsaydım.. yada fragmanı kaçırsaydımda youtube da döne döne fragman arasaydım..
en can alıcı sahne aksak çınar mavi sahnesiydi..havaalanı sahneleri süperdi.. baştan aşağı karizma iki insan ..oyunculuklarından dolayı hepsini tebrik ediyorum.. güle güle HP.. hayatıma kattıkların için teşekkürler..
hepinize iyi geceler bye
yanarım yanarım neye yanarım biliyor musunuz..şöyle ağız tadıyla bir düğün yapamadılar..çınar demişti ya..öyle bir düğün yapıcam ki sana diye..ahh nerdee..ama olsun ben şu an itibariyle halaya başlıyorum..isteyen katılabilir..
Yaparız Aslıcım öyle bir düğün yaparız ki onlara masallara geçer. Daha ne hikayeler yazacağız arkalarından, vazgeçmek var mı??
Değil mi ki onlar mutlu, gülen yüzleriyle baktıklar bize en son, biz de bu mutluluklarını devam ettireceğiz hep birlikte...
mavi deki güzellik nasıl bir güzelliktir öyleee.. Melek mi desem ne desem bu nasıl bir güzelliktir.Bu kadar yakışan bir çift var mı başkaa gören gözler kamaştı diyen diller dolaştı.. Allah övmüş sevmiş onları bi araya getirmiş sanki..Bu nasıl bir uyumdurr.. Allah nazarlardan saklasın... Tühh tühh maşallahh.. DEMİŞMİYDİM:sad53:
CANIM BEN KAYDETTİM SANA GÖNDERİRİM:sad53:
aaaahhh keşke olabilseydi:icon_cry: filmin bittiğine bukadar üzüldüğüme inanamıyorum:sad53: :sad53:
I$te bitti ... Bennn agliyorum ... Cok uzgunum ... Son sahnelerde yuzlerinin halini gordunuz mu ... Ucude daldi gitti ... Allah'im mutlu sonlara bitirdiler vee kalbim dayanmiyor ... Onlari cok ozliyecegimm yaa :img-in_lo :img-help: :icon_sorr
Çınar uçakta Mavi'nin elini tutarken bileğindeki saate takıldı gözlerim. Aylarca burda Mavi ile bütünleşen saatini konuştuk. Gelinliğin yanında bile vardı. Mavi'yi temsil ediyordu.
Şimdi saat gitti. Zaten uçakla giden de ne Mavi'ydi ne Çınardı... Onlar şıkır şıkır iki aşıktı. Sanki yıllar öncesinden çıkmış gelmiş. Sanki yaşananları hiç yaşamamışlar sanki olanlar bir rüyaymış gibi omuz omuza kapadılar gözlerini geleceğe... :img-blush
Mutlu muyum evet! Belki doymadım ama güzel bir nokta koydum aşkıma...
Arkaya baktığımda içim acımayacak artık... Çınar ve Mavi bana hep iyiliği güzelliği, azmi, mücadeleyi, fedakarlığı, adaleti, aşkı, inadı, tutkuyu, mutluluğu........ hatırlatacaklar. Bundan güzel Mutlu Son olmaz sanırım...:img-yes:
meger H&P iliklerimize kadar islemis bir olmusuz biz,icimde buyuk bir bosluk kaldi geride kalan. Bu arada bu dizinin olusumunda katkisi olan herkese bana bu duygu ve tutkuyu yasattiklari icin COK TESEKKURLER.
Saygilarimla.
berencik_15
16-03-07, 00:27
arkadaşlar timle özlem mutlaka tekrar dizi çekmeli başka partnerlerle olursa onlara suikast düzenliycem ona göre:img-gun: :img-gun: bu efsane çifti hep beraber görmek istiyorum
herkesin gözü aydın. severek izlediğim bir diziydi ve istediğiniz gibi bitti
burdaki dayanışmalarınızada hayran kalmamak elde değil. siz isterseniz seneye onları ingiltereden getirtir nerde kalmıştık dedirtirsiniz.:img-yes:
saçma belki ama reytingler nasıl olucak acaba ben başka dizileri izlemesinler diye avrupa kanallarını açıyodum başlamadan önceee hazır sizler burdayken hanii dün dua edicektiniz bize misafir gelmesin diye geldiler tam vaktinde gittiler amaa bana o huzursuzluk yetti gitmiycekler diyee düşünürken ömrümden 10yıl gittiii....
Merhaba arkadaşlar,
2 haftadır diziyle olan çok da normal olmayan bağımı koparmak adına foruma girmiyordum ancak bir final yorumuyla tüm arkadaşlara veda etmek istedim.
Güzel bir finaldi; emeği geçen herkese çok teşekkürler, ellerine, yüreklerine sağlık...
Bu kadar kaliteli bir yapımı bir daha ne zaman izleriz bilmiyorum ancak final bölümü gerçekten bir sezondur süregelen tüm olumsuzlukları giderecek cistendi desem yanlış olmaz sanırım.
Evet Aksak öldü; en çok da bu sahnede gözyaşlarımın sel olmasına engel olamadım, aşkı için ölen bir adam, aksak da olsa yürekli bir adam o ve eminim U. Yücel'i yeni bir projede görene kadar kalplerimizi dağlamaya devam edecek Aksak olarak, biz seni çok sevdik Aksak, kolay kolay da unutmayacağız...
Bir de Fulya Abla çok ağlattı beni bu gece; Küçük Ali , ne de iyi düşünülmüş bir ayrıntıydı, senaristlerimizi tebrik etmek lazım, bunlar çocuk istiyordu ne oldu dediğimiz günleri çok da geride bırakmışken üstelik.
Beğenmediğim küçük ayrıntılar olmasına karşın - ki İngiltere sahneleri çok çok yapay ve kötüydü bence, işte final budur diyerek bitti dizimiz.
Kıvırcık saçlı bir kız çocuğu görememmenin burukluğunu eminim hepimiz yaşadık bu gece ancak müjdesini aldık be arkadaşlar,kızımız olacak...
Bu sayfalarda aylarca birlikte üzülüp birlikte sevindiğim tüm arkadaşlara sevgilerimi gönderiyorum.
Umarım bu kadar kaliteli bir yapımda yollaımız yine kesişir ve yine birlikte oluruz.
Sevgilerimle, kalın sağlıcakla...
Önemli not:Eşim bu günleri de mi görecektik diyor, evet görecektik...SON...
Evet ozel bolum'u de izledim oyle geldim.Aksak'ı resmen kalbura cevirdiler neden oyle birsey yaptılar.Aksak icin birgun aglayacagım aklımdan gecmezdi ama gozumden yaslar suzuldu resmen.hele o Yakup'un Aksaaaakkkk diye bagırması cigerlerimi parcaladı resmen.bir de Umit ile Jilet vedalasırken yaslar suzuldu gozumden.Pasaport kontrolunde Mavi ile Cınar'ın oldum oldum dirildim.polis de on kere pasaport'u sayfalarını actı actı kapadı neyse ki kontrol'den gecebildiler.Mavi'ye o sapkayı kim akıl etmisse tebrik ediyorum.cok yakısmıstı.bir insanın ancak bu kadar duru bir guzelligi olabilir.o Murat'a dizi oyuncuları da sarı Cıyan dedi acaba burayı mı cok okudular.:img-hyste Ingiltere'de ki halleri gosterildi ah keske kıvırcık saclı bebisi de gosterdiler.ama,mutlu sonla bitti ya bence onemli olan buydu en azından benim icin.bu resimde aslında 3 kisiler:img-in_lo superdi benim icin bu son keyif verici idi ben ayakta alkıslıyorum.:happy0064
çok geçmiş olsun herkese.belki kötü günler geçirdiniz ama en azından mutlu sonu gördünüz.bim de bunu bile çok görmüşlerdi.
Bende Düşündüm Düğünü Ama Gelinlik Giymeselerde Ikiside çok Janti Olmuştu.
Ben Fenerbahçeye Doğru Koşmaya Hazirlaniyodum Halay Daha Iyibir Fikir
kafikadaki arkadaşlar sizlerı hissettım resmen seslerınızı duydum aynı tepkılerı verdık her seferınde hbiliyorum..mavıyı o derı montu ve sapkasıyla gordugunzde kocaman bı oooooooo seslerı yukseldı dımı oralardada....
suan beraber olmayı çok ısterdım tum dızı boyunca kaç kez keske dedım..
kafikayla sürekli bağlantıdaydım sevgili derya ve semayla hep konuştum nasılda mutluydular alkış sesleri geliyordu telefondan benimde kalbim onlarlaydı hasta olmasam gidecektim ama cumartesi beraberiz dostlar o muhteşem ikiliyi bol bol konuşuruz artık havuzbaşında hem gelenleri güzel bir süprizde bekliyor:happy0064
kardelen2086
16-03-07, 00:28
haftalardır bizi strese sokan finali geçtik arkadaşlar hem de ne geçmek;evet bir efsane son buldu ama ekranlarda son buldu; hırsız polis bizim kalbimizden asla silinmeyecek muhteşem bir efsane oldu bu gece;böyle bir dizi izlememize vesile olan tüm ekibe teşekkürler;aslında yazmak istediğim o kadar çok şey var ki ama şu an mutluluktan ne yazacağımı bilmiyorum:img-yes: :img-yes: :img-yes:
FarAndAway
16-03-07, 00:28
Gözlerimde yaşlarla uğurladım onları.
Uçak havalanana kadar yerimde duramadım. Ama uçak havalandı ve kalbimdeki sıkıntı ve endişeleri de yanında götürdü.
Havaalanında Mavi'yi ve Çınar'ı görünce "ne güzel bir çift" dedim. Evet su damlası gibi, demir gibi, ışık gibi bir çift, aşlarıyla tek olan bir bütün onlar. Hep öyleydiler ve ne mutlu ki hep öyle olacaklarını biliyorum(z). Ne mutlu ki onların gülen yüzlerini, birbirlerine bakarken ışıldayan gözlerini görerek uğurladık Mavimizi ve Çınarımızı.
Onlar için mutluyum ama ağlıyorum. Onlara "elveda" dediğim için, Mavi'nin kapanan kapısı için, Mahide Hn. için... Bu gece veda gecesi. Sadece onlar için mutlu olup, onlardan ayrıldığım için ağlayacağım bu gece.
Euro D'de de "HP özel" bitti!!:(
Gerçi bu bitiş her ne kadar daha detaylı kamera arkası görüntüleri, zaman aşımı sonrasında görmek istediğimiz bebek/ler, veee bebeklerle yaşanan mutlu/güzel aile tablosuyla olmadıysa da....:img-fie:
Neyse... Hepimize geçmiş olsun!!!:img-help:
kesınlıkle sana katılıyorum canım hadi halaya..:img-hyste
Hayatımda ilk defa biten bir dizinin arkasından bu kadar aglıyorum bu satırları yazarken ellrim titriyo gözyaşlarımdan klavyenin tuşlarını göremiyorum içimden bişi koptu sanki aksak ölmemeliydi ÖD o ne güzellikti öyle Ya komserim Çınarım şuanda benimle birlikte bu satırları okuyan ve yazan herkese sevgiler kendime gelince yazacagım ok sey var daha
Çınar uçakta Mavi'nin elini tutarken bileğindeki saate takıldı gözlerim. Aylarca burda Mavi ile bütünleşen saatini konuştuk. Gelinliğin yanında bile vardı. Mavi'yi temsil ediyordu.
Şimdi saat gitti. Zaten uçakla giden de ne Mavi'ydi ne Çınardı... Onlar şıkır şıkır iki aşıktı. Sanki yıllar öncesinden çıkmış gelmiş. Sanki yaşananları hiç yaşamamışlar sanki olanlar bir rüyaymış gibi omuz omuza kapadılar gözlerini geleceğe... :img-blush
Mutlu muyum evet! Belki doymadım ama güzel bir nokta koydum aşkıma...
Arkaya baktığımda içim acımayacak artık... Çınar ve Mavi bana hep iyiliği güzelliği, azmi, mücadeleyi, fedakarlığı, adaleti, aşkı, inadı, tutkuyu, mutluluğu........ hatırlatacaklar. Bundan güzel Mutlu Son olmaz sanırım...:img-yes:
o saat benimde gözüme takıldı tam bi karı koca gibiydiler söylemesi bile güzel karı koca:)
arkadaşlar timle özlem mutlaka tekrar dizi çekmeli başka partnerlerle olursa onlara suikast düzenliycem ona göre:img-gun: :img-gun: bu efsane çifti hep beraber görmek istiyorum
Bendeeee karşıyım onları başkasıyla görmek aciyipp koyar
Eleştiri yaparken kullanılan kelimelere dikkat etmenizi rica ediyorum.Zaten dizi final yapmış bunun gerginliği var birde üstüne eleştiri yapmış olmak için sert uslupla yazmamak konusunda gereekn özeni göstermenizi rica ediyorum..
eğer kast ettiğiniz eleştiri yapmış olmak için sert uslupla yazan kişi bensem, benim yazdıklarımı ve bana istinaden yazılan cevapları bir kere daha incelemenizi ve müteakip cevabınızı talep ediyorum
saygılar
o kadar çok mutlu yorum var ki.. yazmadan çıkacaktım.. keyifler bozulmasın diye..
tabi çok büyük beklenti vardı sizde herhalde arkadaslar, mutlu sonla bitmesi size yetti ama.. askagın sahnelerini çıkartınca hareketsiz tekduze bir bolum olmus. yan,i ne bıleyım fınal bolumu deyınce boyle muthıs gerılım, acaip aksıyon, duygusal sahneler.. ıyıkı aksakla o sarı cıyan varmıs.. yoksa hareket olmayacakmıs.
tabı kı karakterlerın sucu degıl ama bana fınal olarak özensiz (ayıp olacak ama tam kafamdakı kelıme sallama :img-wink: )
tabı kı mutlu sonla bıtmesı ıyı de.. ne bıleyım bu mudur? dedım acıkcası.. lutfen kızmayın bana.. :img-yes:
Benimle aynı düşünceleri paylaşan bir arkadaş bulmak beni çok mutlu etti sağol
sühancığım gerçekten tüm arkadaşlarımın çok mutlu olduklarını,bu sondan tatmin olduklarını görmek açıkçası beni bir yandan çokta şaşırttı
EFSANE........
Evet evet,bu dizi için söylenebilecek tek kelime bu.Ağlamak,ömrümde hiç bu kadar içimden gelmemişti.Sadece üzüldüğüm için değil,ömrümde ilk kez sevinç gözyaşları döktüm.Final ayakta alkışlanacak demişlerdi ya,kısmen oldu.
Beni tabiki en ama en çook üzen AKSAK'ımın kevgir gibi (bakmayın böyle dediğime ,sinir ve üzüntü böyle konuşturuyor insanı) delik deşik olmasıydı elbette.Her güzel şeyin bir bedeli olduğu gibi,bu aşkın da,özellikle böyle bir imkansız aşkın da ,bedeli ancak böyle derinden,kıyıcı ve yıkıcı olabilirdi.Aksak'a böyle bir ölümü yakıştıramamamdan kaynaklanıyor bu sanırım.Bu aşkın ,dizinin en başından beri,kahramanı ve kurbanı bence Aksak'tı.Ve Aksak oldu.Beni final olarak en çok üzen şey buydu.
Son sahne,son sözler...Bu karede ikisininde bilmediği tek şey,3 kişi olmalarıydı...İşte bu bütün ağırlığımı bir anda aldı üzerimden.O kıvır kıvır saçlı,masum yüzlü,güzeller güzeli bebeğimizi,kızımızı göremedik ama onun dünyaya geleceğini bilmek de yetti bana.
Bu dizi EFSANE...Bu dizi GERÇEK...Bu dizi AŞK...Bu dizi HAYAT...Bu dizi HERŞEYDİ...Ve ben bu gece HERŞEYİMİ KAYBETTİM........
Forumda aylarca beni yalnız bırakmayan tüüüm ama tüüüm dostlarıma kocamaaan öpücüklerimi yolluyorum.Hiçbirinizi unutmayacağım.Ve tabi ki HIRSIZ-POLİS'İ DE UNUTMAYACAĞIM...Eeee EFSANELER UNUTULMAZ...
ingiltere sahneleri de baştan savma çekilmiş
tamam mutlu son istedik ama kalite yoktu
diziyi sevdiğimiz için hataları görmezden geliyoruz
yerini dolduracak başka hiç bir dizi yok şu an benim için
herkese iyi geceler
Bende Düşündüm Düğünü Ama Gelinlik Giymeselerde Ikiside çok Janti Olmuştu.
Ben Fenerbahçeye Doğru Koşmaya Hazirlaniyodum Halay Daha Iyibir Fikir
gelinlikle damatlıkla gördük böyle büyüleyicilerdii özellikle özlem ama timuçininde hakkını yemeyelimm sakallar falann dedim kiii Ölüyorum galibaaa
gecmis olsun arkadaslar
dizimiz bitti:sad53: :sad53:
guzel bolum seyrettik
bi kere bakmamk yetmez ben kasete cektip tekrar tekrar bakmak icin
i geceler
Aksaga bir kurşun yetmiyormuşcasına onlarca kurşun sıkılmasının ne alemi vardı..Amir emir vermeden neyin nesi bu ateş etmek. Tam kurşunlar yağıyor aksak ölmekte Selocan durun diyor.. Nasıl bir iştirr bu...
Hem bir de bu ateşlerin açılması neden Yakup abiler geldiğinde başlıyo..
Yakup Abi Aksak diye bi bağırıyo ateşler başlıyoooo..Nasıl oluyo saatlerce Aksagın yüzüne baktılarr baktılar ateş sesi çıkmadı..Onların gelişiyle kurşunlar havada uçuştu...:img-yes:
Dokuzcum Canim çok Teşekür Ederim
Bekledigim finali seyrettim hem de sahne sahne. Tam gonlume gore bir finaldi. Beni yaniltmadilar! Hepsine sonsuz tesekkurler. Su an ne yazacagimi bilemiyorum. Dusunceler akip gidiyor selale misali, gozyaslarim sel oldu ama kalbim kus gibi. Ben onlarsiz ne yapacagim henuz bilmiyorum ama onlarsiz gunlerimi tebessumle susledikleri icin hepsine tek tek bir kez daha tesekkur etmek istiyorum. Bu isimlerden hangisini nerde gorsem peslerinde olacagim!
misskrueger
16-03-07, 00:32
Öncelikle dizide emegi geçen herkese tüm ekibe çok teşekkürler.:happy0064
Final bölümüne gelince aksak'ı öldürmelerine çok üzüldüm zamanında beddua ettigim aksak'a üzüldüm çünkü böyle bir sonu haketmedi.Mavi ile çınar açısında sevinçliyim mutsuz bir sonla bitmedi mutluyum dizide herkes mutluydu zaten ama benim anlamadıgım birşey var MURAT KOMİSERE NE OLDU? yoksa ben o sahneyi kaçırdım mı?
NOT:Çınar ve Mavinin havaalanı sahnesi benim için unutulmaz bir sahne olacak
Sevgiler
hata diyosunuzda böyle toparlamaları bile mucize gidişatı biliyodunuz çok yerinde oldu tekrar izliyince güzllik daha çok göze çarpıcak :)
LAZCAKIR-KIZ
16-03-07, 00:33
Herkes ne kadar mutlu yaaa
bense aksagima üzülüyorum, böyle bir adamin yasamasi lazimdi
ama böyle bir final bekliyordum.
Sonunu güzel baglamislar yine de, aksaak büfe :sad53: :sad53:
Hiçbir bölümünü kaçirmadigim dizi bana veda etti bu gece , bende dizime
ekip olarak harikalardi..
:icon_sorr :icon_sorr
vallaha yazacak birsey bulamiyorum ya, aksak yaylim atesindeyken gözlerim doldu. birde sonunda.
Babasi yasiyor, oglu girdi kara topraga..
Jilet, yakup, arsen.. benim favori grubumdu, hiç unutmayacagim
hayatimda izledigim o harika 5 dizinin arasinda yer alicak artik..
BANA GÖRE BASTA UGUR YÜCEL OLMAK ÜZEREEEE BÜTÜN OYUNCULARI CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM.
:sad53: :sad53: :sad53: :sad53:
Yine Mavicinarim sayesinde webcamden izledim..
Su an gozyaslarimsel olmus durumda..Mutlu sondan cok onalrin biiz birakip gitmesi beni uzen..Haftaya onlari yine bu heyecanla bekleyemeyecek olmak uzuyor beni..HAftaya bu sayfalarda bir heyecanla girip ne olmus diye okuyamamak..
Keske bir omur boyu surseydi de biz kah kizsaydik, kah sevinseydik onlarla..daha sonra yine yazarim belki ama su an klavyayi bile goreek durumda degilim..
Bu arada OD ve TE gercketen son karelerde muhtesemdi..Bir cift ancak bu kadar yakisbilirdi.
Hoscakal asklarin en guzeli..:icon_sorr
Öncelikle dizide emegi geçen herkese tüm ekibe çok teşekkürler.:happy0064
Final bölümüne gelince aksak'ı öldürmelerine çok üzüldüm zamanında beddua ettigim aksak'a üzüldüm çünkü böyle bir sonu haketmedi.Mavi ile çınar açısında sevinçliyim mutsuz bir sonla bitmedi mutluyum dizide herkes mutluydu zaten ama benim anlamadıgım birşey var MURAT KOMİSERE NE OLDU? yoksa ben o sahneyi kaçırdım mı?
NOT:Çınar ve Mavinin havaalanı sahnesi benim için unutulmaz bir sahne olacak
Sevgiler
Onun yatacak yeri yok ..........
aksağın bi karizmamız vardı mundar ettiniz dediği sahne nasıldı unutulmnaz o ya efsane içinde efsanedir AKSAK.
Su an sitede 177 kisi gorunuyor! Turkiye'de gece yarisini gecti ve 177 gonul burda ekibe veda ediyoruz. Yollari acik olsun!
Son 10 dakika çok güzeldi:img-in_loAslında acıklı bir bölümdü ama sonunu çok beğendim:img-yes:Bu güne kadar diziye emek harcayan kamera önü,kamera arkası tüm ekibi kutluyorum:img-wink:
İnanmıyorum bitti mi:img-cold: :img-cray: :img-cray: :img-cray:
Biraz geçten geliyorum.Malum alışkanlık Euro d yi de bitirdim
Nereden başlasam oyy oyyy
Mavi neydi öyle allahım.Afet-i devran.:img-yes:
Uçakta birbirlerine iyi yolculuklar deyince bitti mi,yine mi yarım kaldık dedim.Türkan sanatını kullandı.O da alıştı ters köşe yapmaya.
Hani bizim kıvırcığımız.O kadar çocuk arasına iliştirseydiler ya.Ne olurdu sanki.
Farklı olcaklar ya.
Yine tatmin oldum.Mutlu son sonuçta.:good:
Dimağım durmuş durumda.Anlaşıldığı üzere kelimeleri toparlıyamıyorum.
Ya sonundaki UY,ÖD VE TE sarılmaları ve o hüzün
Zor tuttular dokunsalar ağlardılar
OFFFF toparlıyamıyorum işte anlayın:sad53:
Aslıcım olsun,
Maviye beyaz giydirip çınara da damatlık giydirdiler ya..
Halaya takıldım şekerim, geliyorum:happy0064
herkesin gözü aydın. severek izlediğim bir diziydi ve istediğiniz gibi bitti
burdaki dayanışmalarınızada hayran kalmamak elde değil. siz isterseniz seneye onları ingiltereden getirtir nerde kalmıştık dedirtirsiniz.:img-yes:
ahhh nerdeeeeeeee
nerdee
imkansız ama dedim ya biz hayallerimizde onları ingilteredende getirtiriz kıvırcık saçlı bir kız bebek deli bakışlı bir erkek bebek yaptırırız hayallerimize kimse engel olamaz
dizimizi bitirerek bizden koparabilirsiniz ama hayallerimize asla sahip olamazsınız
Arkadaşlar acaba baskı yapsak kanal d 'ye diziyi yoğun istek üzerine belli bir süre sonra yeniden çekerlermimesela ingilteredeki hayatlarını sanki dizi tam bitmemiş gibi geliyor tamam mutlu son ama sanki birşeyler yarım bırakılmış gibi ne dersiniz yeniden çekerlermi?:img-wink::img-yes:
Ayricaa Londra ya ya$adigim yere geliyorlar ve soyadlarimiz da ayni ..
En cok buna sevindim ... Evleri ye$illikler icindeydi bizim a$agi sokak olmasin :img-hyste Ben yarin gider bir bakarim .. Ayrica cocuk kre$i actilar diyorr , umm , biraz zorr ama cali$abilirlerdi yani ... Birde arka plana koyduklari london eye, pek inandirici olmami$ .. Yaa ammann neyseee ben onlari cok ozliyecegim iyii ki kotu bitirmediler ama dugun olsaydi iyi olurdu yinede .. Yada aksak olmeseydi .. :img-blush onlari cok cok cok seviyorummm
Herkes ne kadar mutlu yaaa
bense aksagima üzülüyorum, böyle bir adamin yasamasi lazimdi
ama böyle bir final bekliyordum.
Sonunu güzel baglamislar yine de, aksaak büfe :sad53: :sad53:
Hiçbir bölümünü kaçirmadigim dizi bana veda etti bu gece , bende dizime
ekip olarak harikalardi..
:icon_sorr :icon_sorr
vallaha yazacak birsey bulamiyorum ya, aksak yaylim atesindeyken gözlerim doldu. birde sonunda.
Babasi yasiyor, oglu girdi kara topraga..
Jilet, yakup, arsen.. benim favori grubumdu, hiç unutmayacagim
hayatimda izledigim o harika 5 dizinin arasinda yer alicak artik..
BANA GÖRE BASTA UGUR YÜCEL OLMAK ÜZEREEEE BÜTÜN OYUNCULARI CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM.
:sad53: :sad53: :sad53: :sad53:
bizde AKSAĞA çok üzüldük ama başka türlü bitiremezlerdi ne biliyim insanın içi yinede acıyo onca şey yaptı iyilikleride oldu kötülükleride hesabı kapattı gitti.
sunu cok iyi biliyorum artık persembelerim cok bos gececek.2 senedir ne guzel dolduruyorlardı ama,en azından kotu bir son ile bitirmediler bu mutluluk verici.ne diyeyim sizleri cok ozleyecegiz.kamera arkası cekimler tamamen bittiginde ugur yucel aglıyordu sanırım.
Benimle aynı düşünceleri paylaşan bir arkadaş bulmak beni çok mutlu etti sağol
sühancığım gerçekten tüm arkadaşlarımın çok mutlu olduklarını,bu sondan tatmin olduklarını görmek açıkçası beni bir yandan çokta şaşırttı
sanırım arkadaşlarının mutluluğu sonunun acıklı bıtmeyısınden ama yanı senaryo da mı vardı? herhalde senaryodaydı bılmıyorum. rejı falan ıyıydı.. aksagın olumu kameralar bır asagı bır yukarı ıyıydı. oyuncularda ıyıydı. jılet ve umıt sahnesı cok guzeldı. ama ne bıleyım..
yolculuga cıkmadan once son sahneler gıbıydı. aksak-murat olayları olmasa sıkıntıdan ölebılırdım..
daha once de yazmıstım.. basrol mavı-cınar oylece beklıyorlar kurtulmayı. bahcıvan sayesınde, aksak sayesınde, pasaport sayesınde.. ne bıleyım kahraman bıraz ılgınc seyler yapar da kurtulur. cınar oylece bekledı. ne bıleyım adam tımucın esen dıye mı nedır? öylece oturup bekleme, sansımız yaver gdecek mı bakalım dıye.. ben mı cok sey bekledım acaba?
Arkadaşlar acaba baskı yapsak kanal d 'ye diziyi yoğun istek üzerine belli bir süre sonra yeniden çekerlermimesela ingilteredeki hayatlarını sanki dizi tam bitmemiş gibi geliyor tamam mutlu son ama sanki birşeyler yarım bırakılmış gibi ne dersiniz yeniden çekerlermi?:img-wink:
hemen baslayalim tutku oldu HP birakmasi zor :img-yes:
Uğur yücel ağlıyormuyduu ben niye farketmedim :(
İyi geceler
Öncelikle dizide emeği geçen herekez teşekürler .Senaristlerimizi alkışlıyorum bizleri üzmeyip mutlu sonla bitirdikleri için.
HP ailesine çok teşekürler dizimiz ne kadarda sonlara doğru mantık hatalarıyla dolu olsada dizimize sahip çıktı.Burdan tüm HPailesini kucaklıyor ve öpüyorum diziye verdiğiniz emek için tekrar teşekürler ve son olarak Hırsız Polis konusyla ve aşkıyla çok özel ve güzeldi ve kalbimde hep çok farklı bir yeri olacak
misskrueger
16-03-07, 00:39
Onun yatacak yeri yok ..........
aksağın bi karizmamız vardı mundar ettiniz dediği sahne nasıldı unutulmnaz o ya efsane içinde efsanedir AKSAK.
Valla öyle sarı murat'ın yatacak yeri yok.mundar ettiniz sahnesi benim en çok güldügüm sahnedir.Bak aksak aklıma geldi gene olurmu yaa o kadar kurşun.:icon_sorr
sunu cok iyi biliyorum artık persembelerim cok bos gececek.2 senedir ne guzel dolduruyorlardı ama,en azından kotu bir son ile bitirmediler bu mutluluk verici.ne diyeyim sizleri cok ozleyecegiz.kamera arkası cekimler tamamen bittiginde ugur yucel aglıyordu sanırım.
E vet canım uğur yücel ağlıyordu.öd de çok kötü bozuktu hatta timde çok buruktular
Ben bu sayfalarda resimleri, ozel calismalari, imzalari, avatarlari, yorumlari, kampanyalari ve muhtesem klipleri ile bizlere sonsuz guzellikte bir arsiv birakan emegi gecmis herkese ve modlarimiza da tesekkur etmek istiyorum. Ben agliyorum, mutluluktan, ayriliktan, sizleri tanimanin sevincinden, salya sumuk agliyorum. Bu diziyi izleyen ve anlayan bu insanlarin parcasi olmaktan da gurur duyuyorum.
Arkadaşlar acaba baskı yapsak kanal d 'ye diziyi yoğun istek üzerine belli bir süre sonra yeniden çekerlermimesela ingilteredeki hayatlarını sanki dizi tam bitmemiş gibi geliyor tamam mutlu son ama sanki birşeyler yarım bırakılmış gibi ne dersiniz yeniden çekerlermi?:img-wink::img-yes:
ben varım wallaaaaaaa yapalım kopamıyorum bağımlıyımm
ve efsane bitti. çok üzgünüm ama mutlu son biraz teselli oldu.ben birbirine bukadar yakışan bir çift daha görmedim harikalardı.aksak için çok üzüldüm keşke öldürmeselerdi.herkes süperdi emegi geçen herkese çok teşekkürler çok güzel bir gece yaşattılar.
Bademgözlü
16-03-07, 00:39
Cok güzel bir finaldi. Böyle muhtesem bir diziye böyle muhtesem bir final yakisirdi zaten. Keske Ali Riza ve Aksak da ölmeseydi. Onlarin karakterlerin ölmesine cok üzüldüm. Öyle güzel bir diziydiki tadina dogamadan bitti ama biktirmadan, dengeyi yitirmeden, herhangi bir ask hikayesi gibi kiskanclik ve sacma sapan tekrar tekrar islenen konularla degil cok degisik ilginc bölümlerle dolu bir diziydi muhtesem bir bölümle bitti. Umarim bu dizideki karakterleri baska bir dizide yine beraber görmek bize nasip olur.
Umarim hep böyle degisik konulari isleyen diziler ekranlara gelir. Ve ayni konulari islemekten birtürlü bitmek bilmeyen dizilerde bu diziden ders cikarir ve her hikayenin bir sonu yani bir finali olmasi gerektigini hatirlarlar ve onlarda ekranlara veda eder. Anlayanlar anladi. Sözüm meclisden disari.
Evet H-P efsanesi gerçekolmuştur bu dizi bir efsanedir Efsaneler Ölmez Şekil Değiştirir..Dedi ya nuti evet H-P efsanesi artık yeni görüntülerle yeni hikayelerle bizimle olamayacak belki ama bize verdikleriyle bize kazandırdıklarıyla her zaman bizimle olacak..
Muhteşem oyunculukları için Timucin Esen'e Özlem Düvencioğlu'na Uğur Yücel'e Murat Dalataban'a Vahide Gördüme Hakan Boyav'a şimdi bu heyecanla isimleri aklıma gelmeyen bütün oyuncularımıza..Yönetmenlerimize, herşeye rağmen bu mutlu sonu bize hazırlıyan senaristlerimize bu dizide emeği geçen herkese özellikle forumdaşlarımıza (çünkü bu dizi eğer 50 bölüm oynamış ve ilk 13 bölümde rafa kaldırılmamışsa bunun en büyük payı burda hiç bıkmadan usanmadan yapımcıyı, kanalı, köşe yazarlarını mail yağmuruna tutuan forumdaşlarımıza borçluyuz.)hepinize ama hepinize sonsuz tşkrler..
Onları orda 3 kişi olarak mutlu gördüm ya :) artık gam yemem...
Anladım bir gün bitermiş her şey...
Ve bitti...
Ver ver ateşe ver bizi
Bir iz bırak burda...
İz bırakanlar unutulmaz....
Onlar da unutulmayacaklar...
Güldürdüler, ağlattılar, kızdırdılar, kırdılar, iç burktular, gülümsettiler, yüreğimizi ağzımıza getirdiler, heyecanlandırdılar, korkuttular, sevindirdirler, çok üzdüler...
Ve nihayetinde gittiler işte!
Çok garip...
Dizi bitti, gözlerim dolu dolu ekrana bakıyorum, sağ alt köşede HP Özel az sonra yazısı ve ben kalktım gittim...
Dayanamadım sanki!
O "Son" yazısı çok sevdiğim iki gülen yüzün yanı başında belirince geldim kendime, dedim rüyan bitti...
Güzel bitti, ama bitti!
Kıymet anlamak mı dersiniz, yitirilen alışkanlığın ardından üzülmek mi, sevdiğini kaybetmek mi bilmem...
Ama içim buruk işte!
Aksakın ölümüyle ağlattılar beni...
Özlem ve Timuçin'in havaalanındaki yürüyüşleriyle nutkum tutuldu...
Maviyle Çınar olarak uçağa bindiklerinde sevinçten ağlayacaktım nerdeyse...
Nesrin ve Vedat çağrıldıklarında kalpten gideceğim sandım...
Çınar uçaktan inince "eyvah kesin uçak kalkacak ya da Mavi camdan bakarken Çınarı kelepçeleyecekler" diye endişelendim için için...
Olmadı hiçbiri...
İçimi yakan sahne Aksakın ölümüyle sınırlı kaldı bölümde...
Ve de Mavinin evinde akıp giden o "geçmişten" karelerle...
Geleceği gördük sonra!
Tam hayal ettiğmiz gibi değildi belki ama olsun, öyle olsa da bir kulp bulacaktım ben... Her sona bulunan kusurlar gibi...
Kıvırcık saçlı bebeğmizi göremedik, ama Hırsız Polise dair son kareye sıkışmış üç kişi gördük... İkisi çok tanıdık, diğerini hiç tanımasak da hep bekledik...
Ne mutlu bana...
Ne mutlu bize...
Kocaman, harika bir iz bıraktılar böylece arkalarında...
Ve gittiler...
aksaga cok üzüldüm :sad53: :sad53: :sad53:
mavi ve cinara cok sevindim :happy0064
dizinin bitmesine acaiippp üzüldüm :sad53: :sad53: :sad53: her bölümünü sabirsizlikla bekledim, hic kacirmadim ve acaip kaliteli seviyeli mükkemmel harika ötesi buldugum bi dizi oldugu icin bu kadar cok baglandim ve simdi persembe geceleri ne yapacagimi bilemiyorum
ya hala aglamaktayim :sad53:
ablamın baya üzgün olarak dediki:
bu ekiple başka bir dizi daha istiyoruz
mesela; hp 2
valla içinde çınar ve mavi olduktan sonra vede bu ikisinin birbirine aşık olduğu bi dizi daha olacaksa adı yeri zamanı farketmez
kesinlikle izlenir.....
berencik_15
16-03-07, 00:42
yarın tüm gazeteler bizden bahsetsin boy boy fotoğraf versinler çok şeymi istiyoruz arkadaşlar
ben varım wallaaaaaaa yapalım kopamıyorum bağımlıyımm
bencede yapalım ama ben 1-2 kere kanal d ye yazı yazmıştım şu aşk meleğim diye bir dizi vardı onu kaldırmışlardı onun devam etmesi için ama bana geri dönen olmadı.
maillere pek önem vermiyorlar sanırım.
ya birileri kanal d yi aradımı yada tmc yi yada yapımcıyı onlar birşeyler söledimi acaba neden bitirdiklerine dair ben bitmesini istemiyorummmmmmmmmmm yaaaaaaaaa.çekimler ing. devam etse ne güzel olur ya orda sorunlar olsun maviyle çınar ordaki sorunlarla uğraşsın dimi ama?:img-yes:
Mavi'yi havaalaninda ayaklarindan yukari dogru yavas cekim goruntuledikleri anda agzimdan bu sozler dokuluverdi. Dehsetle bakan gozlere aldirmadan izledim bu guzelligi, bu guzellikleri. Bu kadar birbirine yakisan bir baska ikili gormedim hayatimda. Gorecegimi de sanmiyorum. Muhtesemlerdi. Cekimler harikaydi. Inanilmaz ozenilerek hazirlanmis bir finaldi. Iste ekibin bize armagani ve gonul almasi da boyle oldu!
30. bölümden sonra hüsrana uğrayıp foruma aktif katılmadan sadece okumakla yetinen biri olarak herkese teşekkür etmek istedim...
Kendi fikirlerimi artık yazmasamda yüzlerini, gözlerinin ışıltısını göremediğim ama bu sayfada duygularını ,çoşkularını paylaştığım arkadaşlar bu dizi yi özel kılan birazda sizdiniz..:good: 30. bölümden sonrasını siz sürüklediniz... Bir daha başka bir dizide bu renkleri,çoşkuyu,aşkı yakalayabileceğimden şüpheliyim ama gerçek hayatın hepinize bu heyecanı ve duyguları en yüksek notasına kadar yaşatmasını diliyorum.
Hepinize içten sevgiler
Valla öyle sarı murat'ın yatacak yeri yok.mundar ettiniz sahnesi benim en çok güldügüm sahnedir.Bak aksak aklıma geldi gene olurmu yaa o kadar kurşun.:icon_sorr
murat artık ağzıyla kuş tutsa hiç bi dizide sevemem onu:(
okadar kurşun çoktu son bölümde muratı görmek beni biraz bozdu :(
yarın tüm gazeteler bizden bahsetsin boy boy fotoğraf versinler çok şeymi istiyoruz arkadaşlar
o kesin inşallah :)
Su an sitede 177 kisi gorunuyor! Turkiye'de gece yarisini gecti ve 177 gonul burda ekibe veda ediyoruz. Yollari acik olsun!
açık olsun birdaha böyle bir ekibi bir arada görürmüyüz bilmiyorum ama mutlu sona rağmen kendimi yarım kalmış gibi hissediyorum umut ederim yarın reyting sonuçlarda güzel bir veda eder ve arkadaşlar dizimize özlemimize ve timuçinimize Altın Kelebek aldırmalıyız öyle değil mi
kanal dizimizin layığını veremedi ama biz istersek yaparız dimi arkadaşlar:happy0064
GÜLE GÜLE HIRSIZ POLİS
GÜLE GÜLE AKSAK
GÜLE GÜLE ÇINAR
GÜLE GÜLE MAVİ
GÜLE GÜLE ALİRIZA
GÜLE GÜLE FULYA ABLA
GÜLE GÜLE GÜLE GÜLE
YOLUNUZ AÇIK OLSUN
BİZİM İÇİN SİZ HEP VAR OLACAKSINIZ....
Aksak için ağlayacagımı tahmin ediyordum ama bu kadar içimin acıyacagını düşünmemiştim..kim ne derse desin ben aksagı çoktan efsane listeme koydum..
Şimdi dizimiz haftaya yok öyle mi:img-cold:
Böyle bir çift daha ekrana gelir mi?
O bakışlardaki duyguları kim böyle derin ifade edebilir?
Ayrılık acısını kim içimize böyle işletir
Bir çınar bakışı bir mavi gülüşü gibi hangisi içten olabilir?
Bütün hayal kırıklıklarımıza rağmen emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler
AHHH
Bu kadar kişi toplandık vedaya.Cenaze kalkıyor sanki
Ağıt yakasım var.
:img-cray: :img-cray:
Evet arkadaşlar ben biraz kırık ve tatminsiz bir son ile bitirdiğim için diziyi teşekkür etmeyi unuttum dizide emeği geçen herkese ışıkçısında,temizlik işçilerine a'dan z ye herkese sonsuz teşekkür ediyorum gerçekten her ne olursa olsun 2 yıl boyunca perşembe geceleri heyecanlı ve çoğu zaman mutlu olmamı sağladılar Uğur Yücele'e bir kez daha tapmamı Timuçin Esen'i ve Özlem Düvencioğlu'nu tanımamı sağladılar hepsinin ellerine sağlık forumda dostluklar elde ettik birbirimizi hiiiiiiiç tanımadan hepinizin ellerine,yüreklerine sağlık ne hp yi ne de sizi hiç unutmayacağım...
murat artık ağzıyla kuş tutsa hiç bi dizide sevemem onu:(
okadar kurşun çoktu son bölümde muratı görmek beni biraz bozdu :(
o kesin inşallah :)
ya birşey sorucam murat hangi sahnedeydi ben görmedim ölmemişmi o:icon_twis
Mavi'yi havaalaninda ayaklarindan yukari dogru yavas cekim goruntuledikleri anda agzimdan bu sozler dokuluverdi. Dehsetle bakan gozlere aldirmadan izledim bu guzelligi, bu guzellikleri. Bu kadar birbirine yakisan bir baska ikili gormedim hayatimda. Gorecegimi de sanmiyorum. Muhtesemlerdi. Cekimler harikaydi. Inanilmaz ozenilerek hazirlanmis bir finaldi. Iste ekibin bize armagani ve gonul almasi da boyle oldu!
gerçektende ben dedim olamaz topuklu ayakkabı kadınsı kıyafetleri nasıl taşıyo çınarda filinta gibi olmuştuu ...bir elmanın yarısı onlar
bencede yapalım ama ben 1-2 kere kanal d ye yazı yazmıştım şu aşk meleğim diye bir dizi vardı onu kaldırmışlardı onun devam etmesi için ama bana geri dönen olmadı.
maillere pek önem vermiyorlar sanırım.
ya birileri kanal d yi aradımı yada tmc yi yada yapımcıyı onlar birşeyler söledimi acaba neden bitirdiklerine dair ben bitmesini istemiyorummmmmmmmmmm yaaaaaaaaa.çekimler ing. devam etse ne güzel olur ya orda sorunlar olsun maviyle çınar ordaki sorunlarla uğraşsın dimi ama?:img-yes:
ne güzel olur özel tim ve mavimm aşklarını imkansız hala getiren herşeyin aksamasına sbep bi aksağımız yok ama aksaksız hırsız polis 2 olur mu isterlermi ama yinede ben varım olmadı bu ikisii bir projede görebilmek içinn kampanyalar yaparız bu arada kelebek ödülünü hakketiler yaa
mutlu son...
tamam
da
bitti
yani bitti..
mutlu sonun tadına varamıyoruz bile...içimzde hep bir burukluk var..
bittttiiiiiiii:icon_sorr :sad53:
ya birşey sorucam murat hangi sahnedeydi ben görmedim ölmemişmi o:icon_twis
yok ya her sahnede çıkıyodu ya son bölüm doyduk murata :( ona ne olduğunu söylemediler ama ölmesi tercihimdir çokta merak etmiyorum ...sarıçiyan dedi ya Aksak murata içimi okudu ....sanki
Sevgili eflatun 2. kez alıntı yapıyorum yazına ama duygularıma tercüman olmuşsun o ne güzelliktşi o ne muhteşemlikti ama Timuçin Esen de çok karizmatikdi cidden
ne daha önce oldu nede bundan sonra olacağını sanmıyorum. MUH-TE-ŞEMMM bir çifttiler cidden.....
ve umarım yeni projelerdede onları beraber görürüz
gerçektende ben dedim olamaz topuklu ayakkabı kadınsı kıyafetleri nasıl taşıyo çınarda filinta gibi olmuştuu ...bir elmanın yarısı onlar
ne güzel olur özel tim ve mavimm aşklarını imkansız hala getiren herşeyin aksamasına sbep bi aksağımız yok ama aksaksız hırsız polis 2 olur mu isterlermi ama yinede ben varım olmadı bu ikisii bir projede görebilmek içinn kampanyalar yaparız bu arada kelebek ödülünü hakketiler yaa
walla bende görmek isterim ikisini başka projelerde ama iki aşık olarak maviyi kötü kadın roluünde görmek istemem ikisi gene aşık olsun hp2 olmasada olur dizinin adı ama bir şekilde ikisi gene aşık olsun offffff ya şımarıkça davranacağım ama olsun ben onları gene görmek istiyorum yaaaaaa lütfen ya yetkililere duyurulur:img-yes:
bitti
Tadı damağımda kalarak, denilecek söz bırakmayarak bitti..
Şimdi hiçbir kusuru görmüyorum
Aksak yine Neşe'nin Gaye'nin kalemiyle yine yüreklerde yüceltilerek gitti, bitti
Çınar Mavi sonunda imkansızlıkları aştılar
Türkan Derya Güven: "stop denilince seyirci ayakta alkışlayacak" demişti o kadar kasmışım ki kendmi son yazısını gördüğümde dizlerimin bağı çözüldüğünden ayağa kalkamadım ama yine de güzel bir finaldi.
Şu anda o kadar sıcakki her şey bakalım yarın neler takılacak gözümüze...
Onları çok özleyeceğim benden bir parça olmuşlar meğer...
kardelen2086
16-03-07, 00:52
yok ya her sahnede çıkıyodu ya son bölüm doyduk murata :( ona ne olduğunu söylemediler ama ölmesi tercihimdir çokta merak etmiyorum ...sarıçiyan dedi ya Aksak murata içimi okudu ....sanki
mahide de yakuplar eve gelince;murat için sarı çiyan dedi;yani adamın sarı çiyan olduğu bu bölümde bayağı bir tescillendi:img-yes: :img-yes: :img-yes:
Hiç durmadan mutlu son -mutlu son- mutlu son diyenlerdenim.Çok mutlu olmam gerekir ama içim okadar buruk ki bu sefer kendi kendime ters köşe yaptım.!!!
Özlemi bu haliyle görüpte ona aşık olmayacak birini tanımıyorum şu yeryüzünde bu nasıl bir güzelliktir.. İlk kez dizi boyunca Özlem Düvencioğlu olarak dış görüntüsünü yansıtmış.. Onu nereye koysam başımın üstüne mi sağ kolumun altına mı sol kolumun altına mı kanatlarıma mı taksam ne yapsamm... Özlemmmm seni
çok seviyoruuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmm
zeytine-35
16-03-07, 00:53
çok güzel bir bölümdü biraz daha uzatsalardı
hiç kopamadım ayrılamadım
hele havaalanındaki sahne
özellikle uçaktaki haller çok güzeldi
mavi başını çınara yasladığında işte dedim mutluğun resmidir.
fulya ve hayri bey yapabilecekleri en güzelini yaptılar gözbebekleri aliye kavuştular
hp asla unutulmayacak asla asla
Efsanemizin efsane karakterlerine içlerindeki ışıkla bizi evimizi aydınlattıkları için tüm ekibe ve oyuncularımıza çok teşekkür ederim her biri kahramanlarımızz bizim her biri bizden oldum kopmak çok zor ama kalite denince akla gelen bir dizi sundukları için bize hep minnetta olacağım onlara aşk sevgi merhamet arkadaşlık ne varsa bu dizide tattık bu kadar imkansız bir aşkı imkanlı kıldıkları için teşekkürler...çok teşekkürler...vede HP ailesi sizi unutmıyacağımm hiç birzaman ...
Beklentileri boşa çıkarmayıp mutlu sonla bitirdiler.Sezon arasında bitirilmesine rağmen finali geçiştirmemişler çok şükür.Tam finallik bir bölüm yapmışlar.
Hırsız-Polis'i şu zamana kadar izlediğim en iyi dizi olarak hep hatırlayacağım.O bir efsane artık sevenlerinin gözünde..
su siralar yayinlanan final bölümlerinden en güzeli bence hirsiz-polisinkiydi
bayildim tek kelimeyle muhtesemdi
helede sonundaki sahneye:)
misskrueger
16-03-07, 00:54
Sevgili eflatun 2. kez alıntı yapıyorum yazına ama duygularıma tercüman olmuşsun o ne güzelliktşi o ne muhteşemlikti ama Timuçin Esen de çok karizmatikdi cidden
ne daha önce oldu nede bundan sonra olacağını sanmıyorum. MUH-TE-ŞEMMM bir çifttiler cidden.....
ve umarım yeni projelerdede onları beraber görürüz
Salpancım o sahne zaten televizyon tarihinde bir ilk bir daha böyle bir sahne olmaz olamaz:img-yes:
mahide de yakuplar eve gelince;murat için sarı çiyan dedi;yani adamın sarı çiyan olduğu bu bölümde bayağı bir tescillendi:img-yes: :img-yes: :img-yes:
o hırsı neydi öyle çınarımın çekmecelerini nasılda çarptıı bu arada unuttuk leylayla bünyamin evlendiler yaa:img-polic ateşli bir evlilik :)malum polisler ya
ben en çok havaalanı sahnesine hyran kaldım.çınar ile mavi süper olmuşlardı
Kutu kutu kutucuk :icon_whis
Süper... Süper... ve de Süperdi... 4 yaşındaki kızım beni istanbuldan aradı ve aynen şöyle dedi: Annecim gözün aydın Çınar kurtuldu.
TMC'ye, Yöentmenimize, senaristlerimize ve bütün ekip çalışanlarına sonsuz teşekkürlerimle. Her ne kadar kan kusturulma durumları olduysada bize MUTLU SON'u yaşattırdığınız için tekrar tekrar teşekkür.
Mavi-Çınar ay pardon Nesrin-Vedat ÇAKMAK. O havaalanındaki halleriniz neydi öyle, zamk gibi yapıştım oturduğum yerde sizleri görünce. Hele uçak sahneleri. Dön dolaş o bölümü izliycem devamlı artık.
Daha erken hem de çok ama söylemezsem olmaz, çatlarım. Kesinlikle Özlem Düvencioğlu-Timuçin Esen için yeni bir proje diyorum, şu son halleri ile diyorum, lütfen ama lütfen yapımcılara sesleniyorum bu ikiliyi göz ardı etmeyin. Hiçbir şey kaybetmez aksine çok şey kazanırsınız.
Sevgiler-Saygılar
Bu arada geçti, bitti, gitti Tim'e kızgınlığım kalmadı eser
Özlemi bu haliyle görüpte ona aşık olmayacak birini tanımıyorum şu yeryüzünde bu nasıl bir güzelliktir.. İlk kez dizi boyunca Özlem Düvencioğlu olarak dış görüntüsünü yansıtmış.. Onu nereye koysam başımın üstüne mi sağ kolumun altına mı sol kolumun altına mı kanatlarıma mı taksam ne yapsamm... Özlemmmm seni
çok seviyoruuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmm
Bende tanımıyorum gerçekten bu bölüm daha kadınsıydı kıyafeti çok hoştu saçları o şapka Allahım abime şöyle bi kız bulamadık timuçinle ne çok yakışmışlardı öyle Çınar gibi değildi sanki ayaklı karizmaydı
berencik_15
16-03-07, 00:57
arkadaşlar aramızda daha önce bu sayfada hiç görmediğimiz arkadaşlar var hepsine teşekkür ediyoruz dizimizin finalini izleyip beğendikleri ve aramızda oldukları için:img-yes: :img-yes:
Bence Uğur Yücel aynı EŞkiya filminde Şener Şen gibi öldü.güzeldi hem de ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK..........
mavi&yeşil
16-03-07, 00:58
Bize yaşattıkları tüm güzellikler için, başta usta oyuncu UĞUR YÜCEL'e,TİMUÇİN ESEN'e,ÖZLEM DÜVENCİOĞLU'na ve emeği geçen tüm HIRSIZ-POLİS ekibine teşekkürler..Onları ayakta alkışlıyorum...::happy0064
30. bölümden sonra hüsrana uğrayıp foruma aktif katılmadan sadece okumakla yetinen biri olarak herkese teşekkür etmek istedim...
Kendi fikirlerimi artık yazmasamda yüzlerini, gözlerinin ışıltısını göremediğim ama bu sayfada duygularını ,çoşkularını paylaştığım arkadaşlar bu dizi yi özel kılan birazda sizdiniz..:good: 30. bölümden sonrasını siz sürüklediniz... Bir daha başka bir dizide bu renkleri,çoşkuyu,aşkı yakalayabileceğimden şüpheliyim ama gerçek hayatın hepinize bu heyecanı ve duyguları en yüksek notasına kadar yaşatmasını diliyorum.
Hepinize içten sevgiler
Uzun zamandır yazamıyorum.......
Dert çok hem dert yok.
Ama bu dizi bana an'ın kıymetini ÖĞRETTİ.
Hırsız polis ten öncesi neydi??????
Sonrası ne olacak HİÇ BİLMİYORUM.
Yaşadığım ANLAR cebimde, diziye, DİZİMİZE, SEVDAMIZA emek verenleri,
Bu sayfalara gönüllerini sağanak halinde akıtan GÜZELLERİ
unutmayacağım.
SAĞOLUN, VAROLUN.
işte o an bir fırtına kopar
sanki o an yer yerinden oynar
hoyrat bir rüzgar eserken,
sallanan gemi misali
sallanır durur içimde dünya
son ışıkları sönüyorsa sokakların
yeni bir gün giriyorsa penceremden yavaş yavaş
sen yoksan yine, bense suskun ve bitkinsem
hele bir de bir kadehin gölgesine sığınmışsam
ve yılların hesabını şaşırmışsam
külrengi bir akşam vakti
kaybolan renkler gibi
kaybolur gider gözümde dünya
bir koca çınar dalından
savrulan yaprak misali
savrulur gider güzelim dünya
Mavili gökyüzünde Aksamayan Çınar ağacının gölgesindeyim.
Sevgilerim sonsuz tüm site emekçilerine. :sad53: :sad53: :sad53:
vurgunum sana bir mahkum gibi
uykular haram bir zehir gibi
aşığım fakat hasretin derin ezelden beri
bir hadise var kimse bilmiyor
olmuyor bende deprem olmuyor
hiçbir şey beni böyle sarsmıyor
bir senin gibi
mühürledim seni kalbime
kurşunlar işlemez ciğerime
zincirledim seni kalbime
anahtarları yok denizlerde
şeytan diyorki
tövbeler etmeli
uğrunda yüzkere bin kere ölmeli
cehennemde bile zulm etsen de
yok yookkk
bir seni sevmek
ahhh ahhh napıcaz simdi onlarsızz bir de gördünüz mü ingilterede evlenmislerdi yüzükler sol ele geçmisti bide kıvırcık saçlı bebisimizi görseydik artık o içimizde uhde olarak kalıcak sanırım:sad53: :sad53: :sad53: :sad53: :sad53:
Çok şey var yazmak istediğim...Adeta içimi dökmek istiyorum ama doğru kelimleri bulmak için biraz zamana ihityacım var.
Mutluyum mutlu son gördüğüm için.Kucaklarında görmeyi tercih ederdim o kıvırcık saçlı bebeği ama o fotoğrafta olduğunu bilmekte güzeldi:img-wink:
Havaalanı ve uçak içi sahneleri sahneleri kim akıl ettiyse helal olsun.Ve TDG sırf o ayaklardan başlayıp yukarı çıkan sahne için bile seni ayakta alkışlarım:happy0064 Allahım o nasıl bir görüntüydü öyle...
Özenipte birbirleri için yaratılmış bir çift:img-blush
Sabah içime doğmuştuu.. mutlu son için yırttım kendimii.. başka türlüsüne bu kalp dayanmayacaktı...sonunda da ağladım zırladımm.. babamı yatagından kaldırdımm.. ne oldu diye panikledi adammm.. ahh baba ahhhh aksak öldüüü aksakkkk ben efsane yaptım aksağıı .. ona ağladım mutluluguma ağladım diyesim geldii diyemedim.. sessizce terk etti..
YA ARKADAŞLAR SİZ SÜREKLİ SARI ÇİYAN DİYORDUNUZ BENDE ÖYLE AMA İLK SİZDEN DUYDUM BEN BİRŞEY SORMAK İSTİYORUM BU SARI ÇİYAN LAFINI İLK SİZ Mİ SÖYLEDİNİZ? FORUMDA YOKSA SİZ DİZİDENMİ DUYDUNUZ ?
EĞER İLK SİZ SÖYLEDİYSENİZ OZAMAN DİZİ EKİBİ BU FORUMLARI OKUYOR VE SİZİN MURAT İÇİN SÖYLEDİĞİNİZ SARI ÇİYAN LAFINI BEĞENİP BU BÖLÜMDE KULLANMIŞLAR :img-wink:
Mutlu son:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
Mavi:love05: Cinar:yok böyle güzellik,yok böyle yakisiklik,yok böyle karizma...
Yilin degil,yüzyilin en yakisan ciftti...:img-in_lo
aksak yüregimizde seni kahraman olarak yasatacagiz.
tesekkürler tüm HP ekibi,emeklerinize saglik.
Tesekkürler tüm yorum yazan,okuyan ,yürekleri bizlerle atan herkes...
Sevgiler....bye
Aksak'a ne kadar çok kızsamda böyle bir sonu kimse haketmiyordu aslında. Ama napalım kaderde Arıza'da sonra Aksak'ı da uğurlamak varmış..
Mavim ve Çınarım mutlulardı ve son resimlerinde onlar bilmeselerde 3 kişilerdi ya bu bana yeter fazla bile gelir..
Kutu kutu kutucuk :icon_whis
Süper... Süper... ve de Süperdi... 4 yaşındaki kızım beni istanbuldan aradı ve aynen şöyle dedi: Annecim gözün aydın Çınar kurtuldu.
TMC'ye, Yöentmenimize, senaristlerimize ve bütün ekip çalışanlarına sonsuz teşekkürlerimle. Her ne kadar kan kusturulma durumları olduysada bize MUTLU SON'u yaşattırdığınız için tekrar tekrar teşekkür.
Mavi-Çınar ay pardon Nesrin-Vedat ÇAKMAK. O havaalanındaki halleriniz neydi öyle, zamk gibi yapıştım oturduğum yerde sizleri görünce. Hele uçak sahneleri. Dön dolaş o bölümü izliycem devamlı artık.
Daha erken hem de çok ama söylemezsem olmaz, çatlarım. Kesinlikle Özlem Düvencioğlu-Timuçin Esen için yeni bir proje diyorum, şu son halleri ile diyorum, lütfen ama lütfen yapımcılara sesleniyorum bu ikiliyi göz ardı etmeyin. Hiçbir şey kaybetmez aksine çok şey kazanırsınız.
Sevgiler-Saygılar
Bu arada geçti, bitti, gitti Tim'e kızgınlığım kalmadı eser
niye kızmıştın kii:icon_sorr
Hem hiç erken değil teklifler yağmaya başlamıştır bile nasıl bir senaryo olurdu olsa ...bu kadar etkili olurmuydu
Aksak'a ne kadar çok kızsamda böyle bir sonu kimse haketmiyordu aslında. Ama napalım kaderde Arıza'da sonra Aksak'ı da uğurlamak varmış..
Mavim ve Çınarım mutlulardı ve son resimlerinde onlar bilmeselerde 3 kişilerdi ya bu bana yeter fazla bile gelir..
imzan harika ötesi ÖZLEMle bekliyor Allah mı söyletiyo ne :):)
YA ARKADAŞLAR SİZ SÜREKLİ SARI ÇİYAN DİYORDUNUZ BENDE ÖYLE AMA İLK SİZDEN DUYDUM BEN BİRŞEY SORMAK İSTİYORUM BU SARI ÇİYAN LAFINI İLK SİZ Mİ SÖYLEDİNİZ? FORUMDA YOKSA SİZ DİZİDENMİ DUYDUNUZ ?
EĞER İLK SİZ SÖYLEDİYSENİZ OZAMAN DİZİ EKİBİ BU FORUMLARI OKUYOR VE SİZİN MURAT İÇİN SÖYLEDİĞİNİZ SARI ÇİYAN LAFINI BEĞENİP BU BÖLÜMDE KULLANMIŞLAR :img-wink:
ben dizide duymadım kendi adıma içimden taşan bir sözdür o .
kardelen2086
16-03-07, 01:02
o hırsı neydi öyle çınarımın çekmecelerini nasılda çarptıı bu arada unuttuk leylayla bünyamin evlendiler yaa:img-polic ateşli bir evlilik :)malum polisler ya
selo nun tek sevdiğim yanı,her fırsatta murat a;çınar ın iyi bir polis olduğunu hatırlatmasıydı;bu bölümde de yine yapacağını yaptı ve murat a "sen o masaya layık değilsin"gibisinden bir şeyler söyleyerek ;sarı çiyanı yine rezil etti
sarı çiyan istediği kadar hırslansın;sonunda layığını buldu;hatta aksağın ona sıktığı kurşunlar az bileydi;keşke biraz daha dayanıp ,daha fazla kurşun sıksaydı:img-yes: :img-yes: :img-yes:
zeytine-35
16-03-07, 01:03
Mutlu son:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
Mavi:love05: Cinar:yok böyle güzellik,yok böyle yakisiklik,yok böyle karizma...
Yilin degil,yüzyilin en yakisan ciftti...:img-in_lo
aksak yüregimizde seni kahraman olarak yasatacagiz.
tesekkürler tüm HP ekibi,emeklerinize saglik.
Tesekkürler tüm yorum yazan,okuyan ,yürekleri bizlerle atan herkes...
Sevgiler....bye
evet sarı çiyan hep bu forumda kullanılmıştı
ona srı çiyan denmesine o kadar alışmışım ki dizide mahide hanımın dediğinde normal gelmişti siz söyleyince farkketim.
keşke bizim dediklerimizi başka konularda da dikkate alsalardı
Salpancım o sahne zaten televizyon tarihinde bir ilk bir daha böyle bir sahne olmaz olamaz:img-yes:
ahh zeynep ahh
süper diler
hala gözlerimin önünde o muhteşem çift
artık o güzel çalışmalarını bekleriz
bu arada cts günü havuzbaşınada bekleniyorsun hayatım:img-yes:
Genellikle finallerde hayal kırıklığı olur ama Hırsız Polis'inki tek kelime ile harika bir finaldi. Oyuncuların hepsi harikaydı. Çınar ve Mavi havaalanında gerçekten muhteşemdi.Çok şık ve hoş olmuşlardı. Aksak ağlarken gözyaşlarımı tutamadım. Tüm oyuncuları 2 yıl boyunca gösterdikleri performansları nedeni ile tebrik ediyorum. Dizim bittiği için çok üzgünüm. Biten güzel dizilerin yerini yenileri alamıyor malesef . Emeği geçen herkese teşekkürler
Aksak'ın ölümü çok dokundu. Ne kadar kızsak da "Yapabilirseniz beni affedin" dediğinde affettim ben onu... Ve acı ölümüne de çok üzüldüm. Bu gece Aksak'ın gidişine ağlarken Mavi ve Çınar'ın da başlangıcına AĞLADIM.
Final hem hüzün hem mutlulukla doluydu...
İçimdeki uhde kıvırcık bebeği görememek ama...
Mavi ve Çınar'ı janjanlı gördüm ya! Filinta gibi tıkır tıkır adımladılar ya havaalanının zeminini... İçim eridi. Harika bir çift oldular. Helal olsun nediim.
Mutluyum ya evet mutluyum...:img-blush
Onlar hala bilmeseler bile bu resimde üç kişiler....
İşte içimde kalan ve çok görmek istediğim karagözlü kıvırcık saçlı bir bebek...
Bir de onu görseydim dünyalar benim olurdu.
Sarı Çiyan bizim kendi aramızda kullandığımız bir sıfattı jest yapmış Şengiller bize.. Aslında ben onlardan alt yazıyla bir şengiller ve Gaye apla (dilekcem) yazısıda bekliyordum ama olmadı..
Aslıcım olsun,
Maviye beyaz giydirip çınara da damatlık giydirdiler ya..
Halaya takıldım şekerim, geliyorum:happy0064
amanın uçurtmam parmağımın ucunu tutarmış da halay çekermiş:)
özgürlük kuşum, kızı yatırdım geldim..
çok ağladım..hem de çok..aksak ölürken annem ve eşimin yanında hıçkırıklarla ağladım..cüzzamlı gibi baktılar bana..son reklam arasında eftelyamla karşılıklı ağladık..aslında amacım sesini duymaktı kendini nasıl hissettiğini bilmek istedim..evet belki sesini duydum onun ama sadece ağlama sesini..o da benimkini tabi..karşılıklı hıçkırıklarımızı dinledik..
ama şimdi toparlanmaya başlıyorum sanırım..o yüzden hemen halaya kaldığımız yerden devam edelim diymi efenim:)
kara üzüm habbesi
lelele le canım..
aylar önce toplumsal mes verdikleri bölümleri izlerken oldu olacak bir de fulya ablayla hayri amcaya bir çocuk evlat edindirsinler de toptan ve perakende mesajları en güzel örnegi versinler dedum. dedum dedumm şükür onu da etturdumm.. Ayy ben tesadüflerde miyim yoksa onlar mı bendelerdi bir türlü çözemedim...
İşte geldik gidiyoruz,
Bilinmez bir diyara..
Bölümden sonra aklımda hep bu nakarat..
Sondu, üstelik de mutlu bir sondu. Aksak'ı kaybettik ki zaten yaşamak isteği de kalmamıştı...
Kendi adıma payımı aldım, üstelik de bu paydan memnunum (şu anki düşüncem, haftaya ne olur bilemem:img-wink: ) ama henüz bir yere gitmiyorum. Bir süre daha buralarda olucam, yorum yazıcam, yorum okucam.
Bu dizinin yaratıcıları, oyuncuları, emekçileri, izleyenleri, forum sakinleri, aynı duyguları paylaştıklarım, karşıt görüşte olduklarım, bana kırgınlar, benim kırgın olduklarım;
Hepinize yürekten koccaman sevgilerimi gönderiyorum.
Teşekkürler, teşekkürler, teşekkürler..
imza: dizisinin bittiğini henüz idrak edememiş, Mavisinin ve Çınarının mutluluklarından ötürü yüzü gülmüş, yüreği ferahlamış ama ağlamaktan gözleri şişmiş, yarın toplantıda nasıl bir makyaj yapsam da gizlesemin derdine düşmüş, göklerde özgürce dolaşmak isteyen kuyruklu, gökkuşağının en güzel renklerine boyanmış ucurtmam
p.s. biri beni durdurabilir mi? amma uzun cümle kurdum..
iyi geceler, hayallerle dolu masmavi rüyalar..
timin karizma halinde tek takıntım bıyıklar
aynı piskopat halil...:img-hyste
tabi halilin karizma hali...:happy0064
TEK KELİMEYLE "İĞRENÇ" Bİ FİNALDİ ! (KİŞİSEL YORUMUMDUR.)
BU OYUNCULAR VE BU DİZİ BÖYLE BİR FİNALİ HAKETTİ Mİ ? O KADAR BASİTTİ Kİ SENARYO , KİM OLSA BU KADARINI YAZARDI.HADDİNDEN FAZLA "BAYA"YDI.ÇOK SİNİRLİYİM.HERŞEY MANTIKSIZDI.ÜSTÜNKÖRÜ, UYDURUK Bİ FİNALDİ.O OYUNCULARA YAKIŞMADI HERŞEYDEN ÖNCE.EN SON AKSAĞIN BAKIŞIYLA BİTMESİ ÇOK VURUCUYDU İTİRAF ETMEK GEREKİRSE.BU DİZİ BİTTİ KENDİMİ ÇOK YANLIZ HİSSEDİYORUM.ŞİMDİ PERŞEMBE GÜNÜ NASIL GEÇER Kİ ONLARSIZ? BİTTİ Mİ YANİ.ŞOKTAYIM!!!GÖZLERİM ŞİŞTİ:sad53:
dilekce'ye bende katılıyorum bırakın Turkiye'yi yeryuzunde Mavi'nin
bugun ki halini gorup asık olmayacak erkek tanımıyorum cok guzeldi.:img-in_lo
masallah nazar degmesin.ayrıca belki erken ama Timucin Esene ve
Ozlem Duvencioglu'nu artık ne zaman olur bilmem.ama,tekrar aynı
proje'de gormek istiyorum.:happy0064
Ya dizinin son 5 dk bölümünü, indirdim ve izledim ne güzelmiş ya nasıl şartlarda çalışmışlar bravo valla ama sonunda 3 baş rol oyuncusunu gösterdiler ya bir daha izleme fırsatınız olursa timin suratına bakın ağlamamak için kendiini zor tuttu hatta özlemde öyle uğur yücel zaten ağlıyordu:icon_sorr
ben yatmaya gidiyorum mavide yok kim soyleyecek simdi ninniyi? :img-music
Uyu yavrum yine sabah oluyor
Uyumazsan güzel rengin soluyor
Babacığın gelmiş bize bakıyor
Uyu yavrum yine sabah oluyor
zeytine-35
16-03-07, 01:10
Onlar hala bilmeseler bile bu resimde üç kişiler....
İşte içimde kalan ve çok görmek istediğim karagözlü kıvırcık saçlı bir bebek...
Bir de onu görseydim dünyalar benim olurdu.
evet billge_n cim benimde o kadar zaman atlamasında kıvırçık saçlı olmasada bi bebek bulamadılarmı
tek istediğimiz bir evlattı bir evlat ama yok inat ettiler göstermediler
aylar önce toplumsal mes verdikleri bölümleri izlerken oldu olacak bir de fulya ablayla hayri amcaya bir çocuk evlat edindirsinler de toptan ve perakende mesajları en güzel örnegi versinler dedum. dedum dedumm şükür onu da etturdumm.. Ayy ben tesadüflerde miyim yoksa onlar mı bendelerdi bir türlü çözemedim...
Dilekcem ben senden korkmaya başladım.. Dün gibi aklımda Jiletle Ümit'ide öpüştürttün gider ayak hatıratayım o kadar demiştin niye bunlar öpüşmezler nasıl sevgililer diye..
Eee Fulya ablamızla Hayri abimizin Ali'si, Doyamıyorum sana Çınar, Mavi ve Çınar'ın banyo muhabbeti.. Bir dondurma kaldı yemedikleri onuda hayallerimizde artık:icon_sorr
Her bölüm sonrası diziyi objektif değerlendirmem için en az iki gün gerekir bana...
O yüzden dediklerimle iki gün, iki ay, iki yıl sonra çelişebilirim önceden söyleyeyim:)
ama şimdi diyeceklerimin hep arkasında duracağım!
Havaalanı sahnesi benim için HPnin en güzel sahneleri arasında yerini almıştır...
Bu sahnenin finale denk gelmesi tesadüf değil elbette... Yakıştı...
Sanırım final dediğimde de ilk önce aklımda o sahne belirecek...
Uyumlu adımlarla havaalanında yürüyüşleri...
Maviden çok Özlem olarak belki...
Çınardan çok Timuçin (hatta ileri gideyim, gönül yarasındaki halil halindeydi Timuçin Esen o sahnede)...
Ama öyle ya da böyle çok sevdim ben bu yürüyüşü... o çok sevdiğim uyumu...
Pasaport görevlisinin önündeyken Mavinin halini... Çınarı bekleyişini... Çınarın Maviyi tek bakışla sakinleştirişini...
Ve o sınırı geçince birbirlerine bakıp yeni dünyalarına "hoşgeldin..." diyişlerini...
Birlikte uçağa binişlerini...
Paniklerini...
O adrenalini...
Çınarın pardon hanfendiyle başlayan cümlesini... Maviyi yanağından öpüşünü.. Mavinin başını Çınarın omzuna yaslayışını ve birlikte gülümseyerek havaya bakışlarını....
Ve uçağın havalanışını...
Aldılar başlarını gittiler sahiden!
Başardılar...
Aşk kazandı!
Aşkın kanunu olmuyormuş, bunu gördük nihayet...
timin karizma halinde tek takıntım bıyıklar
aynı piskopat halil...:img-hyste
tabi halilin karizma hali...:happy0064
evt yaa ynı karizma halii ama bu halide çok yakışmışş bakımlı çiftimizz :)
Bence Uğur Yücel aynı EŞkiya filminde Şener Şen gibi öldü.güzeldi hem de ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK..........
evet bende izlerken aklıma o geldi Baran gibi gitti Aksak
Ya dizinin son 5 dk bölümünü, indirdim ve izledim ne güzelmiş ya nasıl şartlarda çalışmışlar bravo valla ama sonunda 3 baş rol oyuncusunu gösterdiler ya bir daha izleme fırsatınız olursa timin suratına bakın ağlamamak için kendiini zor tuttu hatta özlemde öyle uğur yücel zaten ağlıyordu:icon_sorr
EVET ÖZELLİKLE TİMUÇİN ESENİN KENDİNİ SIKMAKTAN ÇENESİ VE ŞAKAKLARI ATIYORDU .
Sadece imzami görmek istedim....bye
Halaya bende katılmak istiyorum :bella :bella :bella
Onlarca düğün sahnesi yerine havaalanı sahnesini tercih ederim.Tamam çok isterdim onların nikah defterine imza attıklarını görmeyi ama o alanı baştan sona o asaletleriyle geçtiler ya, biri dünyanın en güzel gelini diğeri yeryüzünün en karizma damadı gibiydi ya daha ne isterim...
Varsa o sahneyi daha iyi daha iyi oynarım diyen iki oyuncu çıksınlar ortaya ama yok olamaz da...muhteşemdiler:dance: :dance: :dance:
ahhh ahh biz bu günleri de mi görecektik..
hep gelmesinden korktuğum gün sonunda geldi..geçti...:sad53: bizleri bir buçuk senedir ekrana kelepçeleyen aşk bitti..inanması zor ama...
öncelikle özenle hazırlanan final için senaristlerimize,sevgili yönetmenimize ve setteki tüm ekibe teşekkürler:happy0064 :happy0064 :happy0064
çok iyi bir iş yaptığınıza emin olun...:img-yes:
sonraaa...o hava alanındaki moda dergilerinden fırlamış maviyle çınarın muhteşem görüntülerini asla unutamıyacağımı söylemeden edemiycem.bir çift bu kadar mı güzel olur ? bu kadar mı yakışır? aman allahım dedim...
şimdilik aklıma gelenler bunlar.tek dileğim timuçinle özlemi iyi bir senaryoda,bir filmde yanyana tekrar görebilmek...:img-in_lo :img-blush :img-yes:
not:aksağın sonunda ölmesi beni de üzdü,yanlızca polislerin sayamadığım elli küsür kere ateş etmesi çşok saçmaydı sanırsın eşkıya...:img-help:
amanın uçurtmam parmağımın ucunu tutarmış da halay çekermiş:)
özgürlük kuşum, kızı yatırdım geldim..
çok ağladım..hem de çok..aksak ölürken annem ve eşimin yanında hıçkırıklarla ağladım..cüzzamlı gibi baktılar bana..son reklam arasında eftelyamla karşılıklı ağladık..aslında amacım sesini duymaktı kendini nasıl hissettiğini bilmek istedim..evet belki sesini duydum onun ama sadece ağlama sesini..o da benimkini tabi..karşılıklı hıçkırıklarımızı dinledik..
ama şimdi toparlanmaya başlıyorum sanırım..o yüzden hemen halaya kaldığımız yerden devam edelim diymi efenim:)
kara üzüm habbesi
lelele le canım..
Bende hıçkırıklarımı gömdüm içime Aslı'm halaya katılabilirmiyim.. Kolunuza alın benide tekrar başlarsam hıçkırıklarıma omzunuza başımı koyar ağlarım ama bugün halay günü sanırım.. Çınar'ımız mutlu, Mavi'miz mutlu daha ne isteriz..
Ümit ve Jilet sahnesi (sondaki) komik olmuş. Belki de bile bile böyle yaptılar. Bu kadar da olmaz dimi? :img-yes:
Ama Ümit'in boynundaki madalyalar iyi düşünülmüş bir detaydı. Sanırım Jilet Ümit özlemini birilerini döverek ve fena halde yenerek gideriyor. :img-yes:
Bir de dedi ya " Bu dudaklara bişey değmiycek bundan sonra" diye... Koptuğumun resmidir.
Kaşarlı tost geldi ondan sonra da! :)
mutluyum evet evet hala mutluyum... :happy0064
Sen ne yaptin yaa!
Bayildim bayildim.....anladim ben onu:img-wink: :img-yes:
Fulya ablalara veda ederken nerminler, sanki benim alt kat komşum bana veda ediyordu.. Evin o boş halini görmekk inanamadım.. Daha önce yazmışımdır yine yazayım.. O evdeki ümit in son bakışlarını daha önce Mavi için düşünmüştüm.. yıllar sınra mavi ile çınar dönecek ve evi ziyaret edeceklerdi.. evdeki o cıcıltıyı o güzel anları hatırlayacaktı... kısmet ümite imiş.. Olsun onu da bi şekilde yaşadım ya yetr bana... Evet evett ben bu gayeciğimi çözemedim tesadüftemiyim yoksa takibinde miyim :img-hyste
niye kızmıştın kii:icon_sorr
Hem hiç erken değil teklifler yağmaya başlamıştır bile nasıl bir senaryo olurdu olsa ...bu kadar etkili olurmuydu
Aman be gizemim boşver 2 gün önce kızmıştım işte geçti gitti. Ay ben büyük harflerle bir şey yazmak istiyorum ve kampanya diyorum :img-yes:
ÖZLEM-TİMUÇİN... YENİ BİR PROJE... YAPIMCILARA DUYRULUR...
Tesadüfün bu kadarı blue&blue, sen ve ben aynı anda aynı imza çok güzel:happy0064
ya ben çok kötüyüm ağladım son sahne perşembe günleri artık öksüz kaldım yaaaa :img-sorry :img-cray: :img-bye2:
berencik_15
16-03-07, 01:20
arkadaşlar benide halaya alırmısınız hatta halay beni kesmez ben en iyisi horana gireyim olurmu?
ben mutlumuyum evet mutluyum
fakat bu yapimcilar neden her defasinda son bölüm jet hiziyla olaylari
sonlandirirlar ve finalin son bir veya iki dakkasi mutlu olur ben anlamadim bizim
kaldiramiyacagimizi düsünüyorlar galiba ama biz kaldiririz mutlulugu bunu ne
zaman ögrenecekler merak ediyorum neyse ben begendimmi evet begendimde
keske ama keske iki bölüm mutlu sahneler görseydik
TÜM EKIPI KUTLUYORUM TESEKKÜRLER BENI 1,5 YIL SIZIN HAYAL DÜNYANIZA DAVET ETTIGINIZ ICIN:happy0064 :happy0064 :happy0064
timuçin esenin yeni sitesini bilen varmı?lütfen yardımcı olsun bana
Aman be gizemim boşver 2 gün önce kızmıştım işte geçti gitti. Ay ben büyük harflerle bir şey yazmak istiyorum ve kampanya diyorum :img-yes:
İYİ PEKİ KIZMA ONA AMA...:icon_sorr
İNŞALLAH OLUR İSTEDİĞİMİZZ BU İKİLİ DELİLİK BİTMESİN
BAŞI KİM ÇEKİCEK HALAYDA OYNAMASINI BİLMEM DİYEN BİRİ VAR MI ARAMIZDA:)
GÖRMEMİŞİN BİR MUTLU SONU OLMUŞ MİSALİ HEMEN İMZA YAPTM):
Bende hıçkırıklarımı gömdüm içime Aslı'm halaya katılabilirmiyim.. Kolunuza alın benide tekrar başlarsam hıçkırıklarıma omzunuza başımı koyar ağlarım ama bugün halay günü sanırım.. Çınar'ımız mutlu, Mavi'miz mutlu daha ne isteriz..
ni dimek eftelyam ni dimek..katıldın bile..
çok mutluyum allahım..mutluluğumuz daim olsun inşallah..
havaalanı sahnesi HP nin en uçuk sahnesiydi bence..ötesi olamaz..Mavimle Çınarım sanki moda dergilerinin kapağından fırlamış gibiydiler..bakmaya doyamadım..
allahım..bir çift bu kadar mı birbirine yakışır..özendin de mi yarattın..onlar elmanın yarısı, bir kuşun iki kanadı..benim iki gözüm..herşeyden sakınırım..
aslına bakarsanız bebeklerini görmememiz bir anlamda iyi oldu..herkesin hayalgücüne bırakıldı..belki kıvırcık saçlı bir kız ya da zeytin gözlü bir erkek..net belirtilmedi çünkü..çok da iyi oldu..gizem yaptılar:img-wink:
not: eftelyam imzan konuşuyor:)
Tesadüfün bu kadarı blue&blue, sen ve ben aynı anda aynı imza çok güzel:happy0064
Buna ne derler! Kalp kalbe karşıymış mı derler... İnsanın fikri neyse zikri de odur mu derler. :)
Ya da al birini vur ötekine mi???? :img-hyste
Harikayız!!!:icon_whis
Çınarın çok istediği kıvırcık saçlı kızını göremedik madem,bari mavinin karnı burnunda halini görseydik.Yani keşke bi çoçuğu olacağını bilerek hatta belki mavinin karnını okşayarak o son sahnedeki resmi versydi.Olsun,yinede güzeldi...
çinarin Ne Işle Meşgul Olduğunu Söylediler Mi?? Bi Onu öylemediler Sanirim
mavisine yardım ediyo dediler ya
kardelen2086
16-03-07, 01:26
ne gerekiyorsa yapalım arkadaşlar;
havaalanı sahnelerinden sonra timuçin esen ve özlem düvencioğlunu başka partnerlerle görmeye dayanamam;birbirlerine o kadar çok yakışıyorlarki;sanki mavi -çınar değilde özlem-timuçin vardı o sahnelerde;sanki gerçek hayatlarında bir yolculuğa çıkıyormuş gibi;hele havaalanına girişleri;tek kelimeyle MUHTEŞEMDİ hatta MUHTEŞEMÖTESİ;bir çift bu kadar mı yakışır,bir oyuncu bu kadar mı gerçekçi oynar;valla kendileri ayakta alkışlanacak oyuncular;inşallah bundan sonraki projelerinde de bir arada olurlar:img-yes: :img-yes: :img-yes:
Mutlu Son Olacağini Biliyordum Umudumu Hiç Kaybetmemiştim Havaalanina Kadar öldüm öldüm Dirildim Ama Evet Mutlu Sondu Harikaydi Neşe Ile Gaye Son Bölümde Dizginleri Ele Almişlar Bizde Artik Iyice Gerilmiştik Deyilmiya Kopmak üzeriydik
şahane Bi Finaldi Tüm Hatalari Unuttum Bile Ben Aksak Kendine Yakişani Yapti Ama Ben ölmez Diye Umuyordum Onu öldürmezler Diye Nasil Kiydilarsa Artik Ben Bu Akşam Jübilemi Yaptim Dizi Mizi Izlemiyeceğim Bir şartla Tim Ve özlem Ayni Dizide Olursa Bu Yeminimi Bozarim
Bu Arada Elektrikler Yeni Geldi
KIM NE DERSE DESIN TAM BIZIM EFSANE DIZIMIZE YAKISAN BIR FINAL OLMUS .. BEN ACIKCA SÖYLEMEK GEREKIRSE MUTLU SONDAN PEK ÜMITLI DEGILDIM DIZI BASLAYANA KADAR.. AMA FINAL BÖLÜMÜ BASLADI BENI ACAYIP BIR DUYGU KAPLADI.. NASIL DESEM HÜZÜNLE KARISIK BIR MUTLULUK BIR HUZUR.. HAH DEDIM BU BÖLÜM HEPIMIZIN ISTEDIGI GIBI BITECEK YANI MUTLU VE UMUTLU SONLA.. EE ÖYLEDE OLDU HER NEKADAR AKSAK ICIN GÖZ YASI DÖKMÜS OLSAMDA BU SONUCU DEGISTIRMEDI.. BIRCOGUMUZUN UMDUGU OLDU.. KORKARAK ELESTIREREK HATTA ICIN ICIN DUALAR EDEREK BEKLEDIGIMIZ GERCEKLESTI.. DAHA NE DIYEYIM BEN KENDI ADIMA TATMINIM ARKADASLAR.. HEPINIZLE BURADA BULUNMAKTAN HER AN COK BÜYÜK KEYIF ALDIM ZAMAN ZAMAN HÜZÜNLENDIM.. COK GÜZEL BIR EFSANEYI PAYLASTIK .. BU BENIM ICIN ..bye
mavisine yardım ediyo dediler ya
öYLEMİ DEDİLER karı koca geçiniyolar demek :)
o zaten arkadaşının spor salonunda çalışacaktı ya..
amaan neyse canım..zaten mavi çalışıyor..bakar herkese..o alışkın aile reisi olmaya..:)
Bittimi..???!!! Efsanemiz bize vedami etti.?
Ya ellerim hala titriyor, nefes alamiyorum, icim aciyor kalbim sykisiyor, yarim hissediyorum kendimi..
Bu bolum son bolumdu ama oyle bi sonduki hani ayakya alkislicaktikya finali evet ayakta alkislandim agliyarak..
Aksaga silah acildikca ben agliyorum silah sesi ben yine hickiriklar.. Annem asagiya kosuyor ne oluyor eve silahmi aciyorlar dedi ben hem guluyorum hem agliyorum..
Mavi muthis guzeldi.. Cinar muthis yakisikliydi.. Bunlara bi ingiliz havasi gelmiski..
Mahidenin Murat hakkinda Sari ciyan demesi yokmu hemen aklima burasi geldi.. Once Koca cinar sonra Selo sonunda Sarki ciyan.. Vay be gercektende akip ediliyormussuz..
Ya ne diyim ne soylim bilmiyorum.. BITTI.. Ben 51 bolumun fragmanini beklerken..
Kamera arkasi 2 dkyayi ama o iki dkada hatta son 10 saniyesinde ne kadar uzuldukleri apacik belliydi ozellikle Aksak ve Cinarin yani Timucin ve Ugurun..!
Elveda HP.. Elveda efsanem :sad53: :sad53:
GÖRMEMİŞİN BİR MUTLU SONU OLMUŞ MİSALİ HEMEN İMZA YAPTM):
o görmemiş çok yaşasın ...:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
ellerine saglık...:happy0064
bugun buradaki mesajlarda yüzümde tebssüm oluşturan herkesin yeni tim özlem projeli film dileklerini Allah kabul etsin...:icon_whis
timuçin esenin yeni sitesini bilen varmı?yada setten fotoğraflar oluyor oyuncuların hp nin öyle bir sitesi varmı
şöyle söyleyeyim hani arkadaşlar çekim yapılan yere gidiyorlar o sırada resim çekiyorlar yada telefona kaydediyorlar ya öyle bir site varmı?
Arkadasim imzami nasil buldun...bye
Mutlumusun...
Ben...ben...cok, cok, ama cok, mutluyum....daha ne diyebilirimki...
Gözyaslarimiz bosuna akmadi...degermi...deger, Mavi&Cinar icin ölmeli, ask o zaman ask...
o görmemiş çok yaşasın ...:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
ellerine saglık...:happy0064
bugun buradaki mesajlarda yüzümde tebssüm oluşturan herkesin yeni tim özlem projeli film dileklerini Allah kabul etsin...:icon_whis
sende sağol sizinde canınız sağolsun
ya bağırmak istiyorumm mutluluktan
ÖZLEM-TİMUÇİN... YENİ BİR PROJE... YAPIMCILARA DUYRULUR...[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
Bunu böyle büyütüp bütün yapım şirketlerinin kapısına afiş gibi yapıştırsak nasıl olur:icon_whis
öjenim...öpüyorum seni...anladın sen onu:img-wink:
evet billge_n cim benimde o kadar zaman atlamasında kıvırçık saçlı olmasada bi bebek bulamadılarmı
tek istediğimiz bir evlattı bir evlat ama yok inat ettiler göstermediler
zaman atlattılar hıh şimdi bir yerlerden yabul yubul yürüyen bir kız çocuğu görücem diye televizyonun içine girdim aman kaçırmayayım diye ama yok yok yok
meğer onlarda bilmiyormuş yine önceden öğrendik:img-wink:
Selocanın yakalayamadığı tek şey Çınar mışş..
Bir tek Çınar balığını mı yakalayamadı desek? Kooooooskoca emniyet amiri bir Çınar ı yakalayamdı.. hoşş yakalayamadıkları bir tek Çınar da değil ya :)
o zaten arkadaşının spor salonunda çalışacaktı ya..
amaan neyse canım..zaten mavi çalışıyor..bakar herkese..o alışkın aile reisi olmaya..:)
doğru yaa
Aksak ne dedii bu çok soru sorar yarısını dinlemeyeceksin ...:)
mutlulugu ve hüzünü bir arada yasiyorum...
Hirsiz Polise yakisir bir Final oldu.. mutluyum aslinda..
ama doyamadim asklarina, göremedim onlarin birbirlerine doydugunu...
göremedim kivircik sacli cocugu.. cinarin babalik sevincini...
doyamadim iki yildir bu diziye.... bu foruma....sizlere....
time, özleme, ugur yücele, tüm oyunculara, tdge, yapimciya, senaristlere,
emegi gecen herkese...ve en önemlisi bu forumda.. mutlugunu, sevincini, kizginligini, hayallerini, calismalarini,....paylasan herkese cok tesekkür ediyorum..
HPyi izledigim bu forumu tanidigim icin cok sansliyim...
mutluyumm aslinda:sad53:
Sevgili dilekçe'den mi çaldılar yoksa kendi fikirlerimiydi bilmem ama Fulya abla ve Hayri abinin evlat edinme konusu çok güzeldi.Mesajsa mesaj:img-wink:
Son karelerde Nermin çok güzel, Mert uzamış, Kiraz daha sevimli olmuş gibi göründü yüzüme:img-yes:
Aksak Büfe çok hoş olmuştu çokkkk:good:
zaman atlattılar hıh şimdi bir yerlerden yabul yubul yürüyen bir kız çocuğu görücem diye televizyonun içine girdim aman kaçırmayayım diye ama yok yok yok
meğer onlarda bilmiyormuş yine önceden öğrendik:img-wink:
:img-hyste :img-hyste ay hiç güleceğim yoktu..
öğrendikte ne oldu..görmemiz imkansız..
aaa imkansız dedim de..bakın işte..imkansız falan değilmiş aşkları..gayet imkanlıymış..ben demiştim..dizinin ana fikri imkansız aşk değil, aşkın kanunu olmaz..hem aşkın kanununu yeniden yazdılar..hem de imkanlı aşka imza attılar..
onların aşkı imkanlı olabilir ama benim iflah olmam imkansız:img-help:
Biteli iki saate yaklaştı ama ben hala mutlu muyum yoksa değil miyim bilemedim. Mutluyum; çünkü Çınar ve Mavi mutlular. Aksak gibi Çınar da ölmedi ya da Mavi uçak penceresinden bakarken yakalanmadı. Tüm güzellikleriyle elele özgürlüğe yol aldılar. Ama beklediğim mutlu son bu değildi açıkçası. Kaçak olarak yurtdışına gitmek zorunda kalmasalardı keşke. Ait oldukları yerde ve tüm dostlarının yanında evlenip çoluk çocuğa karışsalar daha güzel olmaz mıydı?..
Biz de o kıvırcık saçlı güzel çocuğu hayal etmek zorunda kalmazdık. Neyse...
Bu muhteşem diziye emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyor, bu forumda yorumlarını okuduğum bütün arkadaşlara hoşçakalın diyorum.
HIRSIZ-POLİS'i asla unutmayacağım.:img-yes: :img-yes: :img-yes:
Sevgili dilekçe'den mi çaldılar yoksa kendi fikirlerimiydi bilmem ama Fulya abla ve Hayri abinin evlat edinme konusu çok güzeldi.Mesajsa mesaj:img-wink:
Son karelerde Nermin çok güzel, Mert uzamış, Kiraz daha sevimli olmuş gibi göründü yüzüme:img-yes:
Aksak Büfe çok hoş olmuştu çokkkk:good:
evt kiraza ingiltere yaramış örgülü şirine benzemiş:)
nermininde saçlar güzeldii ümitte çok şirindi kıyafetler falan..
ya ben ensonda kamera arkasını gösterdilere orada çok kötü oldum herkesin gözleri kıpkırmızı neden bitti ya offffffffff :sad53:
Bunu böyle büyütüp bütün yapım şirketlerinin kapısına afiş gibi yapıştırsak nasıl olur:icon_whis
öjenim...öpüyorum seni...anladın sen onu:img-wink:
Bir zamanlar reklamcı bir arkadaşım vardı ama şimdi o işi yapmıyorlar. Yoksa en kocamanından bir afiş hazırlartırdık kendisine. Bu arada anladım canım anlamazmıyım. Bende seni öptüm. Ya şöyle gazeteye ilan falan mı versek tek sayfa.
İmzana bayıldım:good: :good:
Aksak ne dedii bu çok soru sorar yarısını dinlemeyeceksin ...:)
ah bayıldım orada gülmekten:img-hyste çok güzeldi çok
ve Aksak'ın Çınar'a elini uzatışı...Parmaklar açık, mertçe, dostça, abi gibi, baba gibi...eminim Mavi ve Çınar affetmiştir Aksak'ı...Ben asla demiştim ama bende affettim Aksak...
Kamera arkası bölümünde ben diğer sahneleri düşünmektenn tam bakamadımm baktımda göremedim tekrar tekrar izliycem tabii çekilince eee ne diyosunuz sizce biz durulurmuyuzz ben hep dalgalanalım istiyorum masmavi hiç bir yere gitmeye niyetim yok hep buralardayım.
ah bayıldım orada gülmekten:img-hyste çok güzeldi çok
ve Aksak'ın Çınar'a elini uzatışı...Parmaklar açık, mertçe, dostça, abi gibi, baba gibi...eminim Mavi ve Çınar affetmiştir Aksak'ı...Ben asla demiştim ama bende affettim Aksak...
Evt mavi ve çınarla vedalaştı mertçe af diledi aksağın gidişi bile büyük oldu bende yumuşamam diyodum ama yumuşuyorum hatta yumuşadım galiba
evt kiraza ingiltere yaramış örgülü şirine benzemiş:)
nermininde saçlar güzeldii ümitte çok şirindi kıyafetler falan..
Nermin'in arkasındaki bayrak da unutulmamış. İngilteredeler ya bayraksız olmazdı.
Bir de Bünyamin ve Leyla'nın ateşli evlilikleri hoşuma gitti. Hem işte ekşın hem evde! Süper süper...
:img-hyste Bünyaminle Leylom daa çok ateşliymişler.. Ateşli cümlesinin geçtiği yerde silahlar konuşuyordu ama bilmem kii niye illede ateşli cümlesi telefuz edildi kendileri için :img-hyste
Kamera arkası bölümünde ben diğer sahneleri düşünmektenn tam bakamadımm baktımda göremedim tekrar tekrar izliycem tabii çekilince eee ne diyosunuz sizce biz durulurmuyuzz ben hep dalgalanalım istiyorum masmavi hiç bir yere gitmeye niyetim yok hep buralardayım.
bencede durulmayalım ben biraz önce nette hp ile ilgili bir hbr.varmı diye bakarken birşeye takıldım tuğba özay yeni bir diziye başlıycakmış jön arıyorlarmış tuğba özay timuçin eseni isterim onun yeri bende ayrı demiş:dito
sahratwety
16-03-07, 01:40
ben londraya gittiklerinde bir düğün ve sonrasında da 5-6 sene sonra diyip çocuklarıyla türkiyeye dönüşlerini görmek isterdim...çok şey istiyormuşum ama mutlu sonla bitmesine binlerce şükür diyorum
hala o SON yazısının şokunu atlatamadım başta uğur yücel timuçin esen özlem düvencioğlu ve türkan derya güven olmak üzere bize böyle muhteşem bi dizi verdikleri için tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum:sad53:
inş. timuçin ve özlemi yeni ve en az hp kadar kaliteli projelerde görürüz:sad53:
hello kitty
16-03-07, 01:40
Yastayım...:icon_sorr
Evet istediğimiz oldu.Mavi ile Çınar'ımız bir ömür boyu birlikteler ama...
Ben neden hala kendimi boşlukta gibi hissediyorum?
Perşembe günleri nasıl geçer,
Saatler,dakikalar anlamını çoktan yitirmişken,
Akreple yelkovan 22.00 sularını gösterirken,
Ben ne yaparım?Başımı alıp nerelere giderim?
Off buna yürek nasıl dayanır?
Unutabilirmiyim ki?İmkansız
Ya hayır ya hayır...!!!
Belkide aynı karede birdaha göremeyeceğimiz mutlu Çınar ve Mavi....ve ardından gelen o SON yazısı,o ayrılık gözyaşları,dudak büküşleri,Uğur Yücel'in masum bakışı,İmkansız şarkısı...
Mutluluğu mutsuzlukta örtebiliyormuş meğer :icon_sorr
Buna ne derler! Kalp kalbe karşıymış mı derler... İnsanın fikri neyse zikri de odur mu derler. :)
Ya da al birini vur ötekine mi???? :img-hyste
Harikayız!!!:icon_whis
Al birini vur ötekine!!!!
Bu bana uyar...:img-hyste
Bu arada ben neden üc cümleden fazla birsey yazamiyorum, bir fikri olan varmi...:img-help:
Nermin'in arkasındaki bayrak da unutulmamış. İngilteredeler ya bayraksız olmazdı.
Bir de Bünyamin ve Leyla'nın ateşli evlilikleri hoşuma gitti. Hem işte ekşın hem evde! Süper süper...
bayrağa dikkat etmedim pastaya bakıyodum gözüm kalmadı ya öylesine baktım bünyamin ve leyla süper bir çift oldular..
bencede durulmayalım ben biraz önce nette hp ile ilgili bir hbr.varmı diye bakarken birşeye takıldım tuğba özay yeni bir diziye başlıycakmış jön arıyorlarmış tuğba özay timuçin eseni isterim onun yeri bende ayrı demiş:dito
:img-hyste :img-hyste talihsiz bir haber ya ben buna gülerim timuçin tubayla oynarsa izlemem onu dur okadar büyük konuşmıyım yaa oynamaz asla yakışırmı jönümüze yaa bu konudakii önyargım öylesine büyük ki kimse parçalayamaz atom bile daha kolay parçalanır
:img-hyste :img-hyste ay hiç güleceğim yoktu..
öğrendikte ne oldu..görmemiz imkansız..
aaa imkansız dedim de..bakın işte..imkansız falan değilmiş aşkları..gayet imkanlıymış..ben demiştim..dizinin ana fikri imkansız aşk değil, aşkın kanunu olmaz..hem aşkın kanununu yeniden yazdılar..hem de imkanlı aşka imza attılar..
onların aşkı imkanlı olabilir ama benim iflah olmam imkansız:img-help:
ya alışkanlık olmuş tüyo almak :img-pilot :img-hyste belkide bize göndermeydi her şeyi bu kadar merak etmeyin dercesine:)
Dizinin konusuna gelince ben onu ancak son yazınca anladım... AŞKIN KANUNU OLMAZmış şöyle içten bir ohhh bee diyebildim:img-yes:
ben çok mutusuzum çünki hiçbir son beni mutlu edemz sonuçta son birdaha görmemek var yaaa :(
aşkımbülent
16-03-07, 01:44
ilk defa yazıyorum ben bu sayfaya..gerçekten çok güzel bi diziydi.saçmalamadan bitirdiler..emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler..aksak maviyi ne kadar çok sevdiğini belli etti..ona sevdiğini verdi..herşey çok güzel bitti.imkansız aşk diye bişey yokmuş anlaşılan..sadece aşkın kanunu olmaz..
gülündikeni
Allahim inanamiyorum bitti.Ben mutlu son olacagini tahmin ediyordum,ama yanarim yanarim da kivircik saçli bebisimizi göremedigimize,Mavi'nin yegenlerine söyledigi ninniyi kendi bebegine söyledigini duyamadigimiza yanarim.Keske o resimde üç kisi olduklarini bizimle birlikte Çinar ve Mavi de bilseydi.Emegi geçen herkese tesekkür ediyorum..
sahratwety
bugün kalp krizi geçirmediysem hiç geçirmem havaalanındaki adamın suratlarına tip tip bakışı vedat nesrin çakmak diye çağırılmaları az kalsın götürüyodu beni:img-grin2
Al birini vur ötekine!!!!
Bu bana uyar...:img-hyste
Bu arada ben neden üc cümleden fazla birsey yazamiyorum, bir fikri olan varmi...:img-help:
Kafanı toplayamıyorsun çok normal güzelim! Daha yaşadığımızı sindiremedik... hala mutluluğun sarhoşuyuz sanırım...
Kalbi kalbime karşılık atan arkadaşım... Aldım seni vurdum kendime.... Maviyi de Çınar'a vurdum özlemle! :icon_whis
Herkese iyi geceler. Yalnız gitmeden önce ertenim canım benim senden son kez mavi-çınar repliklerine öncelik vermeni rica ediyorum. Özellikle bizi bizden alıp götüren uçak içi konuşmalar. Çok öpüldün... Çok öpüldünüz... Kalın sağlıcakla.
Sevgiler
timin rop. çok kızmıştım...ve kızmıştık..sonların ne önemi var dedigi için
haklıymış tim...
sonun ne önemi var önemli olan SON olması...
mutlu son ama SON işte(son kötü olsa idi daha çok üzgün olacaktım ama....:icon_sorr )
yok...BİTTİİİİ..
SON...ötesi yok artık...:icon_sorr
kardelen2086
16-03-07, 01:46
son sahnelerde en çok üzüldüğüm kişi mahide hanım oldu arkadaşlar;herkes bir şekilde mutlu oldu ama o,sadece; aksağın,sevdiği adamın mezar taşına dokunmakla yetiniyor;demek onun payına da düşen o oldu:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
yanlız senaristleri tebrik etmek istiyorum;son bölümde adrenalim tavan yaptı resmen;o uçağa ha bindiler ha binemeyecekler derken sonunda bindiler;bu seferde vedat-nesrin olarak çağırılmasınlar mı;hadi onu geçtim çınar ın uçaktan inmesi,mavi nin camdan onu izlemesi,tamam dedim şimdi çınar ın bileklerine kelepçeyi takacaklar;birbirinin omzuna yaslandılar;bu seferde allah ım şimdide uçak düşmesin, bir şey olmasın,bizimkiler sağ salim ingiltere ye ulaşsın diye hop oturup hop kalktım;sonunda aşk kazandı;demekki neymiş;çınar la mavi nin aşkı imkansız değilmiş;:img-yes: :img-yes: :img-yes:
yarın okul war ya hoca perşembe önemli bişeyler diyodu tam dinlemiyodum ama bende bu akşam hp finali war dedim arkadaşlar önem diyince bu aklıma geldi diye güldüler...bana yakın arkadşım bitti kurtuluyoruz diyo bende bugün niye sinirliydim diyorum ondan demek zaten forumca dualarımız kabul olmadı bize misafir gelmesin diye dua edicektiniz hani geldiler hemde cümbür cemaat neyse tam 10 da gittiler fragmanda 21 00 yazdı bi ara az kalsın ölüyodum kaçırıcam sanıp bide sizi düşündüm dedim haberi olmayanlar finali ya kaçırırlarsa diye hemen başladım bu bi sabotaj diye reytingler nasıl gelicek acaba 1.olmayı hakkettik tüm hafta döndü fragman ne olur 1. olalım...
:img-hyste :img-hyste talihsiz bir haber ya ben buna gülerim timuçin tubayla oynarsa izlemem onu dur okadar büyük konuşmıyım yaa oynamaz asla yakışırmı jönümüze yaa bu konudakii önyargım öylesine büyük ki kimse parçalayamaz atom bile daha kolay parçalanır
walla timuçin eseni birazcık olsun tanıdıysam bencede oynamaz hatta gelen teklifi kaleye bile almaz:img-hyste
Mutluyuz mutluyuz mutluyuz...
Selo'yada balık avlamak başkomiserlikten daha çok yakışmıştı bence..
son sahnelerde en çok üzüldüğüm kişi mahide hanım oldu arkadaşlar;herkes bir şekilde mutlu oldu ama o,sadece; aksağın,sevdiği adamın mezar taşına dokunmakla yetiniyor;demek onun payına da düşen o oldu:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
yanlız senaristleri tebrik etmek istiyorum;son bölümde adrenalim tavan yaptı resmen;o uçağa ha bindiler ha binemeyecekler derken sonunda bindiler;bu seferde vedat-nesrin olarak çağırılmasınlar mı;hadi onu geçtim çınar ın uçaktan inmesi,mavi nin camdan onu izlemesi,tamam dedim şimdi çınar ın bileklerine kelepçeyi takacaklar;birbirinin omzuna yaslandılar;bu seferde allah ım şimdide uçak düşmesin, bir şey olmasın,bizimkiler sağ salim ingiltere ye ulaşsın diye hop oturup hop kalktım;sonunda aşk kazandı;demekki neymiş;çınar la mavi nin aşkı imkansız değilmiş;:img-yes: :img-yes: :img-yes:
şimdi ben imkansızlığa inanan biri olarak mümkün olabilir mi demeliyim herşeye demeliyim galiba hırsız ve polis kavuştuktan sonra..
Son sahnede Çınar ın yüzüğü hangi parmaktaydı dikkat ettiniz mi?
Nihayet dedim nihayet yüzk sol parmağa geçmişti.. Ama Mavi nin yüzüğü seçemedim.. İllaki onun ki de sol parmakta olacaktır da heralde o anda takmayı unutmuştu..:img-hyste
walla timuçin eseni birazcık olsun tanıdıysam bencede oynamaz hatta gelen teklifi kaleye bile almaz:img-hyste
biliyorum hatta eminim undan ama adını onunla yan yana bile duymak delirticii
:img-hyste
Vallahi bu olay Yıldız Tilbe'nin TE ye şarkı yazması gibi bişey olmuş... Kendi çaldı kendi oynadı. :)
Şimdi de sıra bu bayana gelmiş... eee herkes payına düşeni alır. O da prim yapma peşinde...
Bir de söz vardır; tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış diye... İşte tam da bu duruma uygun.
Sen ki küçücük bir tavşan o dağa ne seslenip durursun... Anca eteklerinde savrulursun... :img-hyste :img-hyste
kardelen2086
16-03-07, 01:55
Son sahnede Çınar ın yüzüğü hangi parmaktaydı dikkat ettiniz mi?
Nihayet dedim nihayet yüzk sol parmağa geçmişti.. Ama Mavi nin yüzüğü seçemedim.. İllaki onun ki de sol parmakta olacaktır da heralde o anda takmayı unutmuştu..:img-hyste
tam olarak emin değilim ama havaalanında görevliye pasaportu uzatırken her ikisininde yüzüğü sol elindeydi;hatta uçaktaki el ele tutuştukları sahnede çınar ın sol elinde yüzük var ;mavinin eli üstte olmasına rağmen sağ elinde yüzük yoktu;bu demek oluyor ki mavi