PDA

Tüm Versiyonu Göster : Final Yorumları

Sayfalar : 1 2 3 4 [5]

nilnisa
17-03-07, 17:35
Hava alanındaki bütün sahneler, yürüyüşler, bakışlar...
iki gündür arkadaşlarımdan aldığım yorumların çoğu; mavi ne kadar güzelmişte biz görmememişiz oldu. bunları söyleyenlerde şimdiye kadar maviyi hiç beğenmeyenlerdi...bu söylenenlere üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. maviyi makyajlı güzelliğini ön plana çıkarıcak şekilde daha çok göreblirdik. mesala bir düğün sahnesinde...ama olmadı düğün hayallerimizde kaldı...

güzellik göreceli bir kavram bu aşikar ama özlem'in güzelliği makyajdan,giyimden çok ötelerde bu da aşikar,konu bakan gözlerle alakalı:img-yes:

ayrıca maazallah biz onları böyle daha sık görseydik ne olurduk düşünemiyorum,düşünsenize sürekli böyle iki dirhem bir çekirdek (olsa da çitlesek:icon_whis ) siyahlar içinde çınar,moda dergilerinden fırlamış bir mavi akıllara zarar....

mantıklı düşünürsek zaten kompozisyona da aykırı olurdu ama tabi mantık bizden iyice uzaklaştığı için....:icon_whis

vallahi ben kar maskesinden sonra ikinci bir man in black olayına dayanamam:img-blush

timuçin hayranı
17-03-07, 18:03
güzellik göreceli bir kavram bu aşikar ama özlem'in güzelliği makyajdan,giyimden çok ötelerde bu da aşikar,konu bakan gözlerle alakalı:img-yes:

ayrıca maazallah biz onları böyle daha sık görseydik ne olurduk düşünemiyorum,düşünsenize sürekli böyle iki dirhem bir çekirdek (olsa da çitlesek:icon_whis ) siyahlar içinde çınar,moda dergilerinden fırlamış bir mavi akıllara zarar....

mantıklı düşünürsek zaten kompozisyona da aykırı olurdu ama tabi mantık bizden iyice uzaklaştığı için....:icon_whis

vallahi ben kar maskesinden sonra ikinci bir man in black olayına dayanamam:img-blush

ben maviyi her haliyle beğeniyorum...ama tvde okadar çok boya küpüne batmış oyuncu olunca izleyicinin gözü onlara alışmış oluyor heralde ve hep onlar gibi arıyorlar...(tabii bu benim için geçerli değil:img-wink: )

sen de haklısın ama ben maviyi böyle daha çok görseydik derken özlemini duyduğum düğün sahnesinden bahsetmiştim...yoksa tabikide sürekli manyajlı mavi ve takım elbiselerle dolaşan bir çınar ne konuya uyardı nede bizim kabimiz dayanırdı...:img-polic :sad53:

burcuuu
17-03-07, 18:29
Hırsız -PoLis'i açıkcası izLemiyordum diyebiLirim.. Yanii en azından
ara ara da oLsa 15 fLn izLemişimdir anca.. takipçisii değiLdim..
FinaL böLümünü de buqün tekrarı varken izledim..
asLında qüzeL bir son hazırLamışLar.. Ama Aksak'ın vuruLma sahnesinii
bnce çok abartmışLar... Genelde 1-2 hadii 3 olsn..
3 kurşun sıkıLır ve zaten öLür ya da bişii yapabiLicek durumda
değiLdir.. Bu adama neden bu kdr fazLa kurşun sıkıLdıı
anLamış değiLim..

Mavi ve Çınar'ın kıvırcık saçLıı bebekLerini de
qörebilsek qüzeL oLurdu ;)

NAZAR
17-03-07, 18:40
bugun yenıden tekrarı izledikten sonra valla kim ne derse desin.. isterse herkes topa tutsun razıyım ve sözlerimin arkasındayım kaldıkı çogu kişi benımle hemfikirdir... sadece dile gelmemiş olabilir tam olarak.. diziyi izleyenlerdendim ama yazmazdım yorum .. ben bile olanlardan uzak kalırken T.E ve Ö.D arasındaki aşkı anlamışsam.... artık gerisiniz siz düşünün...

bence gaye ve neşe. hep bunu yapıyor öyle bir aşk yaratıyorlar ki.. oyuncuların gerçekten birbirlerine aşık olmaları imkansız... asıl imkanzılık bu galiba...

devinden hoşlanmıyorum ayrıca.... ( çok üzgünüm ama bana çok itici geliyor.. tim onda ne buluyor anlamamıştım hiç bir zaman)

ama oda aşkı bilen birisi artık....

kakule
17-03-07, 18:49
finalin son sahnlerindeki set ekibinin görüntülerini gördümde birden bire afalladım ne kadar çok emektar varmıy en ufak bir sahnenin çekiminde bile ne kadar insan göreve yapıyooo :img-cool2
eee haliyle 24 nolu odadan daha fazla bir şey beklenemezdi o kadar insanın içinde bizim çifte kumrularımız nasıl rahat olsun ki hem onca kişiye rağmen kısada sürse ikisde birbirlerine olan engellerini o sahnelerde az da olsa yıktı gibi :img-blush bide bu set ekibi gölge oyununun oynandığı sahnelerde içeri giremedi sanırım küçücuk çadır nasıl sığsınlarki hem dimi sonuç olarak bizimkiler yalnız :happy0064 acaba orda ikisi açısından da olmaması gereken bir durum yaşandımı ? hııı simdi bu da içime dert olur benim birisi çıksın özlem yada timuçin açıklasın bunu gercekten orda bir yakınlasma oldu mu ki acba açıklasınlar evet heheh ama insallah olmustur diyorum çünkü onlar birbirlerine çok ama çok yakışıyolar:good:
ya da olmadıysa neden olmadı biri ateş biri barut evet olmadıysa neden olmadığınıda açıklasınlar peki ileride olabilirliği olabilir mi bide onu açıklasınlar

nazar cım sana tamamen katılıyorum bunlar gerçekten aşık oldu birbirine :sad53:

selek90
17-03-07, 18:56
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm

bencede ayyy çatladım şimdi bölüm güzeldi ama neden bitti ağlayacam timle özde aklım ama nasıl üzüldüler kendimi topluyum da öle yazıyım

hewal
17-03-07, 19:00
bugun yenıden tekrarı izledikten sonra valla kim ne derse desin.. isterse herkes topa tutsun razıyım ve sözlerimin arkasındayım kaldıkı çogu kişi benımle hemfikirdir... sadece dile gelmemiş olabilir tam olarak.. diziyi izleyenlerdendim ama yazmazdım yorum .. ben bile olanlardan uzak kalırken T.E ve Ö.D arasındaki aşkı anlamışsam.... artık gerisiniz siz düşünün...

bence gaye ve neşe. hep bunu yapıyor öyle bir aşk yaratıyorlar ki.. oyuncuların gerçekten birbirlerine aşık olmaları imkansız... asıl imkanzılık bu galiba...

devinden hoşlanmıyorum ayrıca.... ( çok üzgünüm ama bana çok itici geliyor.. tim onda ne buluyor anlamamıştım hiç bir zaman)

ama oda aşkı bilen birisi artık....

Elbette istediğini düşünebilirsin bunun için topa tutulmak gibi birşey sözkonusu olmaz.Ben o sahne hakkında birşey düşünemiyorum açıkcası 1,5 yıl gece gündüz çalışmış bir ekibin ayrılıyor olmasının hüznü mutlaka var.Onun dışında başka birşeyler varmıdır bilemiyorum..Herkes kalbinden geçen hislere göre değerlendirecektir..

Ama Tim onda ne buluyor olabilir demişsiniz ya sen, ben , biz birlikte olduğumuz insanlarda ne buluyorsak onu buluyordur büyük ihtimalle..Yani zorlama bir ilşki yaşayacak konumda değil her ikiside..Birinden biri başka birine birşey hissetse bu ilşki devam etmez diye düşünüyorum..

Son cümleniz içinse daha önce aşkı bilemediğini nerden biliyorsunuz diye sormak isterim naçizane :)Sevgili PIRLANTA bazen çok net cümleler kurardı herkes merak ederdi nasıl bu kadar emin konuşuyor diye ama onun cümleleri
genelde verilmiş röportajlara dayanarak yazılmış şeylerdi.Sİz ise tamamen duyguları hakkında kesin yargıya varmışsınız bir bildiğiniz varsa paylaşamnızı isterim :)

*mavilim*
17-03-07, 19:06
dizinin en dramatik kısmı ümitin evden ayrılırken ki geçmişi hatırlamasaydı.o kız zaten gelecek vaad ediyor.zaten ayrılık başlıbaşına acıdır her zaman yani özel performansa gerek kalmaz hiçbir zaman için.:good: tekrar ediyorum sevgili çağan ırmak bu ekiple birde sen göster kendini, alem görsün dizinin nasıl çekildiğini.:img-yes:

nilüfer2
17-03-07, 19:06
tekrarını izlemek için işten nasıl çıktım nasıl eve geldim hatırlamıyorum.bu kadar güzel bir diziye nasıl kıydılar anlamıyorum özellikle tekrarı izlerken reklam arasında verilen o dizinin fragmanını görünce cinlerim tepeme çkıyor.saçma sapan diziler devam ederkennn..neyse ..daha fazla yazmim bu konda yazdıkça sinirlenicem daha çok:icon_evil .

ben bu diziyi yi çok özlicem.biliyorum onları yine başka projelerde görücez.ama HP deki gibi bir arada görebilecekmiyiz acaba hiç:icon_whis

NAZAR
17-03-07, 19:08
Elbette istediğini düşünebilirsin bunun için topa tutulmak gibi birşey sözkonusu olmaz.Ben o sahne hakkında birşey düşünemiyorum açıkcası 1,5 yıl gece gündüz çalışmış bir ekibin ayrılıyor olmasının hüznü mutlaka var.Onun dışında başka birşeyler varmıdır bilemiyorum..Herkes kalbinden geçen hislere göre değerlendirecektir..

Ama Tim onda ne buluyor olabilir demişsiniz ya sen, ben , biz birlikte olduğumuz insanlarda ne buluyorsak onu buluyordur büyük ihtimalle..Yani zorlama bir ilşki yaşayacak konumda değil her ikiside..Birinden biri başka birine birşey hissetse bu ilşki devam etmez diye düşünüyorum..

Son cümleniz içinse daha önce aşkı bilemediğini nerden biliyorsunuz diye sormak isterim naçizane :)Sevgili PIRLANTA bazen çok net cümleler kurardı herkes merak ederdi nasıl bu kadar emin konuşuyor diye ama onun cümleleri
genelde verilmiş röportajlara dayanarak yazılmış şeylerdi.Sİz ise tamamen duyguları hakkında kesin yargıya varmışsınız bir bildiğiniz varsa paylaşamnızı isterim :)

yargıya varmadım.. aslında emin olmak gibi bir şey bu içinde hissedersinya o anlamda.. ki ben Çınar'a aşığım.. biterdim.. ama Mavi yakışmıyor asla diyemem.... bugun yenıden izleyince çok derin hissettim bunu .. ayrıca bildiğim bir sey yokki gülüm... ... çunku topu topu 2 haftadır burdayım.... ara konuşmalarınız neler inan bilmiyorum... ama bilseydimde paylaşmaktan kaçınmazdım... mert olmak gerekiyor değil mi..! yazıyorsan ardında dıuracaksın...

gülüm Devin direk rest bir kadın tipi çizdi hep bende ... cennet roluyle bile sevmemiştim çok fazla ki o zamanlar Çınarın Ç'si bile ortalıkta yoktu... o bağlamda belkide sözlerim... hani hep çiftler için bir elmanın iki yarısı onlar deriz ya bana görede çınarın yarısı devin değil ....

hewal
17-03-07, 19:17
yargıya varmadım.. aslında emin olmak gibi bir şey bu içinde hissedersinya o anlamda.. ki ben Çınar'a aşığım.. biterdim.. ama Mavi yakışmıyor asla diyemem.... bugun yenıden izleyince çok derin hissettim bunu .. ayrıca bildiğim bir sey yokki gülüm... ... çunku topu topu 2 haftadır burdayım.... ara konuşmalarınız neler inan bilmiyorum... ama bilseydimde paylaşmaktan kaçınmazdım... mert olmak gerekiyor değil mi..! yazıyorsan ardında dıuracaksın...

gülüm Devin direk rest bir kadın tipi çizdi hep bende ... cennet roluyle bile sevmemiştim çok fazla ki o zamanlar Çınarın Ç'si bile ortalıkta yoktu... o bağlamda belkide sözlerim... hani hep çiftler için bir elmanın iki yarısı onlar deriz ya bana görede çınarın yarısı devin değil ....

Çınar'a bende hayranım Mavi'de çok yakışıyor Çınar'a..Yani dizide elma ve yarısı olayı Çınar ve Mavi'dir bencede..O sebeple bencede Çınar'ın yarısı Devin değil...
Ama şahsi fikrim (tiyatro çıkışı konuşan arkadaşlarında oldupu gibi)Timuçin Esen'in diğer yarısı Devin Özgür Çınar o kadar ki konuşma tarzlarından mimiklerine kadar :)

NAZAR
17-03-07, 19:24
aşk olsun aradaki espiriyi anlamadın mı.. aa olmadı şimdi .. elbette Çınarımın dengi Devin değil mavidir ( gerçi bende dengiyim ya karıstırmayım şimdi orasını öhöm öhöm)... neyse... devinin tanımadıgım için ön yargı yapmış olabilirim ama bazen huylar değişmiyor ki gülüm....

maviözlem
17-03-07, 19:25

....

Bu öyle bir soru ki, asla cevabini bulamiyacagiz...Zor, yasak, imkansiz cevaplari olabilecek bir soru iste...Icimde hep bu eksikligi hissedecegimden eminim, bu sorumun yanitini almamis olmanin ezikligini, kirginligini yasayacagim bir ömür boyu...Gerek Timucinle, ve gerek Özlemle birsekilde yüz yüze gelmis ve hatta sohbet etmis arkadaslarin, dolayli bir sekilde bu soruyu yöneltememesini anlayamadim birtürlü, ve halen anlamiyorum...Duygularim bana sürekli bir ask var dedirtti, birseyler var...siradan degil, farkli birsey...
Ask mi bilinmez ama müthis bir sevgi var, icinde sevgiyi barindirmayan gözler isildamaz birbirlerine baktiklari vakit, adeta yanyana olmak icin yaratilmis o akillara ziyan uyum olmaz...olmaz, bundan eminim...

Kelimeler tükeniyor yavas yavas, bu belkide var olmayan birsey, gercekle bir ilgisi olmayan sadece bir kurgudan, bir hayalden ibaret olsa bile, beni cok yordu...hemde cok...yoruldum, bilmek istiyorum, onlara ait duygu ve düsünceleri hissetmek, bilmek istiyorum...neden, bilmiyorum bir fikrim yok...sadece istiyorum, tek bildigim budur, bilmek istiyorum...

Bu arada sevgili Fettan, söz verdik burdayiz ama icimiz cok aciyor, gözyaslari dinmek bilmiyor birtürlü, özellikle son kareyi izliyorum defalarca, basa sarip tekrar, tekrar, tekrar izliyorum ve her defasinda hickiriklara boguluyorum, ellerim üsüyor, yazmakta zorlaniyorum bu yüzden ama; gececek, hepsi gececek, iyilesecegiz, bu günleri tebessümle hatirlayacagiz, ne zaman bilmiyorum ama eminim bir yerlerde bir zaman biz birdik, ve bu degismiyecek...Herkes kendi payina düseni üstlensin olurmu, herkes kalbinde o an ne varsa paylassin, birilerini beklemek yok...ben bu foruma girdigim bir an, son mesajin üc gün önce yazildigi görmek istemiyorum, hirsiz-polisin üstünde adi yazan, sadece ona ayrilmis ona feda edilmis sayfalar en son terkedilmeye layik sayfalar...su an yine gözlerimden yaslar bosaliyor, kendime kiziyorum ama elimde degil...özlüyorum, cok özlüyorum...onlari cok özlüyorum...bir cukura hapsolmus evimi, üst kattaki komsum Fulya ablami, sahili, martilari, denizi...türk kahvesini, pazardaki insanlari, masumlari, karedeniz yemeklerini, Gülayin kuaför salonunu, Mavinin yorganini, cantasini, saatini, özlüyorum, hepsini cok özlüyorum....

mavi18
17-03-07, 19:25
Arkadaşlar bugün tekrarı izledim.Muratın aksakla telefon konuşması yaptığı anlarda muratın telefonunda bir numara belirmişti.Bende aldım hemen noyu.Acaba setten birinin midir...
Bir fikriniz varmı?

*mavilim*
17-03-07, 19:28
Arkadaşlar bugün tekrarı izledim.Muratın aksakla telefon konuşması yaptığı anlarda muratın telefonunda bir numara belirmişti.Bende aldım hemen noyu.Acaba setten birinin midir...
Bir fikriniz varmı?

bi dene bakalım

mavi18
17-03-07, 19:44
bi dene bakalım
Vallahi açmıyor her kimse..

bustedspii
17-03-07, 20:29
ben de bugün hiç sıkılmadan tekrarı izledim desem ne kadar dogru olur bilemem de o son kamera arkası görüntüleri görmek için o kadar heyecanla bekledimki..o son sahne ugur yücel-özlem düvencioglu-timuçin esen sarılmasının oldugu sahne..gözyaşlarımı tutamadım bende hp ailesinin diger arkadaşları gibi..en pişman oldugum noktada daha dogrusu pişmanlık degilde caresiz oldugum nokta,hazırlandıgım sınav nedenyile forumdan uzak kalmam..en cok buna üzüldüm bu forumdan ayrı kaldıgıma..eskiden forumda olamadıgımda kliplerim oluyordu en azından fakat artık onlarada vakit bulamıyorum..hem bu finali izledikten sonra daha klip yapabilir miyim hiç bilmiyorum..elim gitmiyor moraim bozuluyor hpnin bittigi fikri aklıma geldikce..üstelik 2 gündür foruma girmeyede korkuyorum yazılanları okudugumda tekrar gözyaşları sarıcak beni diye..herneyse arkadaşlar cogunuz belki unutmuş olabilirsiniz kliplerimi beni veya yeni gelen arkadaşlar tanımıyordur bile..ama ben hpyi de hp dostlarını da unutmıycam asla ;)

eftelya61
17-03-07, 20:34
Bugün final tekrarını hiç tercih etmediğim bir şekilde 7-8 kişiyle birlikte izledim (her zamanki gibi yalnız izlemek için neler vermezdim).. Perşembe gecesi finali izledikleri halde benim zorumla tekrar izledi onlarda.. İzleyenler (akraba, eş, dost) sanki HP benim yapımımmış, senaristi ya da yönetmeni benmişim gibi finalle ilgili övgülerini, eleştrilerini bana yaptılar.. Ortaya söylenen genel konuşmalar yapılmadı aralarında, direkt muhatap bendim sözlerin karşısındaki.. Ümitin eve yaptığı vedanın ne kadar anlamlı olduğunu, Mahide hanım teyzem ve Aksak'ın aşk, sevgi üzerine yaptığı konuşmanın güzelliğini, havaalanındaki ve uçaktaki Mavi ve Çınar'ın güzelliklerini ve yüzlerine, gözlerine yansıyan aşkın ne güzel yansıtıldığını, oyuncuların ne kadar iyi seçilmiş olduğunu ve bir sürü böyle detay hep bana anlatıldı.. Çok şaşırdım bu duruma ama bir yandan da çok memnun olarak övgüleri kabul eden edalarla bende başka ayrıntılar vermeye çalıştım (bir an gerçekten kendimi HP'nin yapımcısı falan hissettim işin açıkçası)

İşin ilginç kısmı ise o anda ortamda bulunan kişilerin benim HP'ye olan bağlılığım konusunda en ufak bir fikre sahip değillerdi.. Nasıl olduda bu konuşmalar bana yapıldı diye şaşırdım başlangıçta ama sonrasında düşündüm ve şu kanıya vardım sanırım benim HP tutkum gözlerimden okunuyordu ve onlarda gözlerimden anladı durumumu..

saso
17-03-07, 20:46
finalden sonra hiç sahneler hakkında yorumyazmamıştım..sadece hpninbitişi içimdeki acı...durumumun (muzun)vahim hali...

bugun tekrarı bende sizler gibi aynı heycanla izldem.....sanki ilk defa görecegim mavi ve çınarın o afet hallerini....:img-blush sanki ilk defa izleyecegim aksagın delikanlılıgını...o ölüm anını...ümidin eve vedası....:icon_sorr

şunuda unutmadan söyliyeyim...oyuncularımızın muhteşemliği her daim dilimizde..
ama
nermin-ümit-fulya ablanın evde son gece konuşması...ve ses tonları...(not:fulya ablanın arızanın öldügünü ümide-maviye haber vermesi gibi...)

nasıl bir oyunculuktur ...bu oyun degil gerçek sanki.....:img-yes:

ya mahide hanimin panik hali....nasıl olurda bu zamana kadar keşfedilmemiş böyle bir oyuncu...:happy0064

sahne yorumu için çok vaktimiz var biz 50. bölümü didikleriz şimdi...:img-wink:

hp nin on karesi hakkında çok konuştum...

dizimizin mutlu sonla bitmesi acımızı sadece hafifletti...

önemli olan sonun ne olacagı degilmiş....önemli olan hpnin bitmesi .....
son sahne timucinin röp...hakverdigim andır..:icon_sorr

maviözlem
17-03-07, 21:29
Son kareyi, ucaktaki hallerini defalarca izledim bugün ve her defasinda bana farkli ismini koyamadigim birseyleri hissetirdi, sanirim son sahnenin olmasi nedeniyle rollerine konsantre olmakta zorlanmislardi ve bu yüzden biz izleyenler o an Mavi ve Cinari görmekte haliyle zorlandik. Benim dikkatimi ceken su oldu; Cinar arkaya gectigi an, affedersiniz size eslik edebilirmiyim dedigi an, onu yanagindan öpmek isteyisini dile getirdigi an, elini tuttugu an, bunlari canlandirirken Timucin Esen, Cinardan kendini soyutlayabilmisti bilincli ve yahut degil bilmiyorum ama, sanki gercekten ilk defa tanisiyormus gibi bir heyacan vardi üstünde, titriyordu...sesi bile titriyordu, bakislarina, vücuduna sanki hakim degildi, bir garipti yani...basini omuzuma koyabilirsin deyisinde, yine ayni tedirginlik ve heyacani tereddütsüz hissedebildim. Derin bir ohh cekisin ardindan, karsilikli gözler kapandigi an, Özlem tekrar acti gözlerini ve kapamadi yeniden, Timucinin aksine...Özlem ne kadar rahattiysa, Timucin´de o kadar heyacanliydi, ta ki gözlerini kapadigi an´a kadar...yüzündeki müthis keyifli bir huzuru yasli gözlerle seyredebildim...

saso
17-03-07, 21:36
Son kareyi, ucaktaki hallerini defalarca izledim bugün ve her defasinda beni farkli ismini koyamadigim birseyleri hissetirdi, sanirim son sahnenin olmasi nedeniyle rollerine konsantre olmakta zorlanmislardi ve bu yüzden biz izleyenler o an Mavi ve Cinari görmekte haliyle zorlandik. Benim dikkatimi ceken su oldu; Cinar arkaya gectigi an, affedersiniz size eslik edebilirmiyim dedigi an, onu yanagindan öpmek isteyisini dile getirdigi an, elini tuttugu an, bunlari canlandirirken Timucin Esen, Cinardan kendini soyutlayabilmisti bilincli ve yahut degil bilmiyorum ama, sanki gercekten ilk defa tanisiyormus gibi bir heyacan vardi üstünde, titriyordu...sesi bile titriyordu, bakislarina, vücuduna sanki hakim degildi, bir garipti yani...basini omuzuma koyabilirsin deyisinde, yine ayni tedirginlik ve heyacani tereddütsüz hissedebildim. Derin bir ohh cekisin ardindan, karsilikli gözler kapandigi an, Özlem tekrar acti gözlerini ve kapamadi yeniden, Timucinin aksine...Özlem ne kadar rahattiysa, Timucin´de o kadar heyacanliydi, ta ki gözlerini kapadigi an´a kadar...yüzündeki müthis keyifli bir huzuru yasli gözlerle seyredebildim...

bu sahne dizi için son çekilmiş sahne olmamlı ki...timin piskopat halil bıyıklarından öyle anlaşılıyor...yalı sahnesi normal saçlı sakallı idi...

acaba diyorum tim ve özlemde bu sahnenin çekim sonunda stop denildikten sonra da birbirlerini kutladılarmı...sarıldılarmı...:icon_sorr

nedense çok taktım ben bu tim ve özlemin birbirlerine sarılmamalarına..

1.5 yıl iki savgiliyi canlandırdınız...en yakın sahneler ikisinin sahneleri idi..insan bir stop denildiginde birbirlerini kutlar.....:icon_sorr

diyorum ya nedenini bilmiyorum ama çok taktım ben bu mevzuya....

kartalsu
17-03-07, 21:41
Son kareyi, ucaktaki hallerini defalarca izledim bugün ve her defasinda bana farkli ismini koyamadigim birseyleri hissetirdi, sanirim son sahnenin olmasi nedeniyle rollerine konsantre olmakta zorlanmislardi ve bu yüzden biz izleyenler o an Mavi ve Cinari görmekte haliyle zorlandik. Benim dikkatimi ceken su oldu; Cinar arkaya gectigi an, affedersiniz size eslik edebilirmiyim dedigi an, onu yanagindan öpmek isteyisini dile getirdigi an, elini tuttugu an, bunlari canlandirirken Timucin Esen, Cinardan kendini soyutlayabilmisti bilincli ve yahut degil bilmiyorum ama, sanki gercekten ilk defa tanisiyormus gibi bir heyacan vardi üstünde, titriyordu...sesi bile titriyordu, bakislarina, vücuduna sanki hakim degildi, bir garipti yani...basini omuzuma koyabilirsin deyisinde, yine ayni tedirginlik ve heyacani tereddütsüz hissedebildim. Derin bir ohh cekisin ardindan, karsilikli gözler kapandigi an, Özlem tekrar acti gözlerini ve kapamadi yeniden, Timucinin aksine...Özlem ne kadar rahattiysa, Timucin´de o kadar heyacanliydi, ta ki gözlerini kapadigi an´a kadar...yüzündeki müthis keyifli bir huzuru yasli gözlerle seyredebildim...

Sevgili maviözlem, çok teşekkürler...Perşembe akşamından beri adını koyamadığım kelimelere dökemediğim işte buydu.Yazdıklarını okuyunca hah işte bu dedim.

Evet TE Çınar'ı o uçağın dışında bırakmış, Özlem'e oyun oynamak istemişti sanki.Hatta eliyle omuzuna dokunduğunda Özlem öyle bir irkiliyor ki gerçekten korkmuş gibi.Sonrasında her bakışı her gülüşü acaba burası senaryoda var mıydı sorusunu sorar gibi.Sanki ne olduğunu anlamamış ama TE'nin oyununa ayak uydurmuş bir hali vardı.Özellikle gülme anları bunu daha iyi hissettiriyor.Kamera çekimdeyken TE bu oyuna başlamış yönetmen durdurmamış sonra da çok beğenip asıl sahnenin yerine bu sahneyi koymuşlar gibi.

Gerçekten böyle mi bilemiyoruz tabi ama bence çok güzel olmuş çokkk:img-blush

kartalsu
17-03-07, 21:46
bu sahne dizi için son çekilmiş sahne olmamlı ki...timin piskopat halil bıyıklarından öyle anlaşılıyor...yalı sahnesi normal saçlı sakallı idi...

acaba diyorum tim ve özlemde bu sahnenin çekim sonunda stop denildikten sonra da birbirlerini kutladılarmı...sarıldılarmı...:icon_sorr

nedense çok taktım ben bu tim ve özlemin birbirlerine sarılmamalarına..

1.5 yıl iki savgiliyi canlandırdınız...en yakın sahneler ikisinin sahneleri idi..insan bir stop denildiginde birbirlerini kutlar.....:icon_sorr

diyorum ya nedenini bilmiyorum ama çok taktım ben bu mevzuya....

o kameralar kapandığında kutlamışlardır eminim.o anın duygu yoğunluğunda patlamalar yaşamamak adına birbirlerinden uzak durduklarını düşünüyorum.ama sonuçta mutlaka o paylaşımı yapmışlardır:img-wink:

maviözlem
17-03-07, 21:59
Herzamanki gibi olabilme ihtimali bayagi yüksek tahmin ve düsünce gücünü kelimelere bu kadar anlasilir ve net aktarmissinki, hayran kalmamak elde degil...
Yazdiklarin beni tatmin etti, ikna oldum :img-wink: Düsündürdün beni, aklima acaip seyler getirdin, o sahnenin tamamen dogaclama olduguna dair, nerdeyse kesin gözüyle bakacagim...evet hersey haddinden fazla dogaldi, Timucinin planlanmamis bir takim seyleri sergileme ugrasindayken elbette ekrana yansitilabilecek kadar bir heyacani barindiracakti icinde, Özlem ise ne oldugunu anlamaya calisiyor, ve tepki olarak o enfes gülüsünün ardina saklaniyordu, saskin ama hosunada gitmiyor degil tavirlarini, hissedememek görememek sanirim mümkün degil...son sahne yazilmadi cizilmedi sadece... sadece, hissedildi ve yasatildi...

TİMUÇİN_ÖZLEM
17-03-07, 22:08
Güzel dostlar , büyük HP ailesi öncelikle hepinize iyi akşamlar diliyorum.
Bugün benim için oldukça yoğun bir gündü .Bir çok işim birikmişti ev ve dışarı arasında mekik dokudum ara ara foruma girdim, HP nin tekrarını izledim...
Yani şu saatler gelip pc basına geçinde 2 gündür hem ruhsal hemde fiziksel yorgunluğumu hissettim.İnanın son 2 gündür doğru dürüst uyku bile uyuyamıyordum.Bugün yasadığım yoğunluktan ötürü biraz sıyrıldım kederimden.
Tabi kahvaltı partilerini kaçırdığım için ayrı üzüldüm .Sizlerle birlikte olup aynı masada acımızı -kederimiz-1,5 yıldır yasanları konuşmayı ,paylaşmayı ne kadar isterdim bilemezsiniz.Ama olsun burada olmakta o masada olmak gibi birşey olsa gerek.Bu forum bana huzur ve güç veriyor artık buna canı yürekten inanıyorum.Ayrıca yavaş yavaş acımın hafiflediği hissediyorum.
Lakin siz varsınız.Evet bitti evet yok ama geride kocaman bir aile var.
Sanırım HP den arta kalan en güzel şeylerden biri bu olsa gerek...

:img-wink:

semaSARİ
17-03-07, 22:18
Merhabalar,

Final hakkında neler yazacağımı inanın bilemiyorum. Kafika bizi dinledi, biz Özlem ve Timuçin'i. Kendi adıma yazacak çok şeyim var ama sanırım biraz daha toparlamam lazım şu 3 gündür yaşadığım çılgın saatleri.

SON yazısından sonra ayakta alkışladık. Sonrası mı? hafifçe süzülen gözyaşları ve birbirine sarılan birçok insan gördü Kafika.

15-17 MART organizasyonlarımızda bizleri yanlız bırakmayan (öncesi ve sonrası)

RUFFLES, Ayla, öjeni, alamehmet, gülüm_su, NIGHT, HASRETTTTTT, alevalev_25, KIVIRCIK, Hello Kitty, Burcu, LOSTRİS, Selin, 170574 (Asya-Mustafa), narima, eda79, Merve, tuğbay, basakss, timucin_hastasi (Serkan), forever.young25, loser.22, Sevil, osnur00, salpan, semaSARİ ve freelion ve sitemizin sahibi DiziFilmAdmin'e katılımlarından dolayı sonsuz teşekkürler...

***Ayrıca telefonlarıyla ve mesajlarıyla bizi yanlız bırakmayan cristal, second, selek90, M_I_L_I, Arkaplan, mavirüya, Deep-Puple, guliguli_53 ve ismini unuttuğum birçok arkadaşıma çok teşekkür ediyoruz.

estares
17-03-07, 22:27
yaaaaa inanılmaz yorumunu okudum uçaktaki..aynı şeyleri düşündüm..özlem timuçinin omzuna başını koyduktan sonra gözlerini açıp tebessüm ederken o kadar gerçek ki herşey..bir ara ikiside içten gülüyorlar, sanki final süprizi yapan iki yaramaz çocuk gibi..yüzükler solda..
kamera arkasına gelince..bi gazete de okudum..hangisi bilmiyorum..özellikle timuçinin çok üzgün olduğu ve gözyaşlarını tutmakta zorlandığı yazıyordu..bir de düvencioğlu ve esen sarılarak birbirini kutladı ve duygulu anlar yaşadı diyodu yazı..üçünün sarıldığı an da olabilir..çekim sonrası da olabilir..yani sanki sarılsalar ayrılamayacaklar ve gözyaşları sel olacaktı..yani ben soğukluk görmedim aksine ağlamamak için uzaklaşan iki parça elma gördüm sadece..herkese iyi geceler...(ha birde tim özleme şöyle göz uçuyla bir kaç kez bakıyor ama özlem farketmiyor ya..bi tuhaf oldum yani..) tüm ekibe bize yaşattıkları güzellikler için teşekkür ederim ayrıca...:happy0064

kartalsu
17-03-07, 22:33
Herzamanki gibi olabilme ihtimali bayagi yüksek tahmin ve düsünce gücünü kelimelere bu kadar anlasilir ve net aktarmissinki, hayran kalmamak elde degil...
Yazdiklarin beni tatmin etti, ikna oldum :img-wink: Düsündürdün beni, aklima acaip seyler getirdin, o sahnenin tamamen dogaclama olduguna dair, nerdeyse kesin gözüyle bakacagim...evet hersey haddinden fazla dogaldi, Timucinin planlanmamis bir takim seyleri sergileme ugrasindayken elbette ekrana yansitilabilecek kadar bir heyacani barindiracakti icinde, Özlem ise ne oldugunu anlamaya calisiyor, ve tepki olarak o enfes gülüsünün ardina saklaniyordu, saskin ama hosunada gitmiyor degil tavirlarini, hissedememek görememek sanirim mümkün degil...son sahne yazilmadi cizilmedi sadece... sadece, hissedildi ve yasatildi...

Şu koyulttuğum cümlen ne kadar doğru sevgili maviözlem...hissedildi-hissettirildi, yaşandı-yaşatıldı...

Doğaçlamaysa eğer helal olsun, o anı kurgulayan TE'ye ve onun oyununa eşlik eden ÖD'ye.Yok eğer değilse biz yanıldıysak yine helal olsun o sahneyi böyle güzel yazana ve böyle hissetmemizi sağlayacak kadar mükemmel hale getiren o iki harika insana...kısacası her şekilde helal olsun:img-wink:

M_I_L_I
18-03-07, 00:03
Merhabalar,

Final hakkında neler yazacağımı inanın bilemiyorum. Kafika bizi dinledi, biz Özlem ve Timuçin'i. Kendi adıma yazacak çok şeyim var ama sanırım biraz daha toparlamam lazım şu 3 gündür yaşadığım çılgın saatleri.

SON yazısından sonra ayakta alkışladık. Sonrası mı? hafifçe süzülen gözyaşları ve birbirine sarılan birçok insan gördü Kafika.

RUFFLES, Ayla, öjeni, alamehmet, gülüm_su, NIGHT, HASRETTTTTT, alevalev_25, KIVIRCIK, Hello Kitty, Burcu, LOSTRİS, Selin, 170574 (Asya-Mustafa), narima, eda79, Merve, tuğbay, basakss, timucin_hastasi (Serkan), forever.young25, loser.22, Sevil, osnur00, salpan, semaSARİ ve freelion ve sitemizin sahibi DiziFilmAdmin'e katılımlarından dolayı sonsuz teşekkürler...

***Ayrıca telefonlarıyla ve mesajlarıyla bizi yanlız bırakmayan cristal, second, selek90, M_I_L_I, Arkaplan, mavirüya ve ismini unuttuğum birçok arkadaşıma çok teşekkür ediyoruz.

Sizin adiniza cok mutlu oldum, orda olmadim ama güzel bir gün gecirmenizi tüm kalbimle dilemistim.
Arada yaptigimiz telefon baglantilarda arkadaki gürültüden de anladigim kadariyla cok kisi vardi ve cok egleniyordunuz, kiskanmadim degil hani.
Ama bende ordaydim sayiyorum kendimi, bedenim binlerce kilometre uzakta olsada, ruhum orda sizin yaninizdaydi.
Benim katildigim kahvaltidan cok farkli insanlarda varmis site sahibi falan varmis ne güzel.

Adiniza cok sevindim, dostlarim. Umarim en kötü gününüz böyle gecer ...

Cok yakinda yine sizlerle olabilme umutuyla ...

Sevgilerimle ve bol bol öpücüklerimle

Ezgi

öjeni
18-03-07, 00:30
Bugün yaşadığım süper keyifli günü ben tim'in sayfasına yazdım.
Söylemek istediğim bir şey var. Son Bölüm Havaalanı-Uçak Sahneleri. Ben orada ne Mavi-Çınar'ı nede Nesrin-Vedat Çakmak'ı gördüm. Ben orada diziyi de görmedim. Ben orada Özlem Düvencioğlu-Timuçin Esen'i gördüm. Ve garanti ederim bunun kılık kıyafetlede alakası yoktu.
Sevgiler

Bu arada çok sık izlemişsinizdir mutlaka ama kamera arkası veda anını bir kere daha izleyin lütfen.

loser.22
18-03-07, 00:37
Bu diziye kızdığımız zamanlar oldu, güldüğümüz zamanlar oldu, sevindiğimiz zamanlar oldu ama şöyle bir durumda 26 kişiyi sabahın bir köründe -ki çalışan biri olarak cumartesi pazar sabahları yatmak tercihimdir- çengelköye taşıyan bir sebep oldu. koskoca alanı kaplayan 26 bayan 2 kız çocuğu ve 1 bey... Süper ötesi eğlenceli bir zaman dilimi. Sonrasında devam eden ara cafe ve cihangir sonra yine ara cafe veee…:img-sorry

RUFFLES, öjeni, alamehmet, gülüm_su, NIGHT, HASRET+5T, alevalev_25, KIVIRCIK, Hello Kitty, LOSTRİS, narima, eda79, Merve, tuğbay, basakss, timucin_hastasi forever.young25, osnur00, salpan, semaSARİ ve öncülüğü yapan freelion a bu güzel gün için çok teşekkürler

gizem_89
18-03-07, 00:50

bu sadece senin hislerin mi gerçekten doğaçlama olabilme ihtimali varmıydı gerçekten hepsi gerçek gibiydi hiç bukadar içten gülüşünü hatırlamıyorum mavinin bende öjeninin dediği gibi son sahnelerde özlem ve timuçini gördüm mavi ve çınarı değil off aklımdan geçenleri söyleyemiyorum ama gözler kalbin aynasıdır diyim ben sizee

october01
18-03-07, 09:47
2 gündür derslerimin yoğunluğundan siteye giremiyordum neyse... dün hp nin tekrar bölümünü izledim ve sonunu bildiğim için aslında pek o kadar heyecanlı izleyemedim fakat artık perşembelerin hp siz geçeceğini bilmek beni çok huzursuz etti öyleki evde çok sinirli ,çekilmez tavırlar göstermeye başladım sonunda anladım ki ben aslında hp sendromuna yakalanmışım,kardeşime sordum(kendisi doktordur) öyle bir sendromun olmadığını söyledi eee nerden bilsinki..bu sendrom sadece hp izleyicileri için geçerli ....benim içimde tarif edemeyeceğim bir boşluk var...bu boşluğu hp nin tekrarından sonra show tv de izlediğim ayrılık dizisiyle doldurayım dedim o da olmadı, olmuyor hp nin yeri dolmuyor!!! ama yinede perşembe akşamları büyük ihtimalle bu diziyi izliycem hp kadar da olmasada aşk güzel işlenmiş dizide ...gerçi diziyi biraz ermeni kökenli olduğum ve de fadik sevin atasoy için izlediğimi de itiraf edeyim..dizi de mükemmel bir oyunculuk sergiliyor...neyse izlemek isteyenler için iyi bir alternatif sayılabilir...

kakule
18-03-07, 10:37
mavimiz biricik melek yüzlü mavimiz finaldeki o bembeyazlar içindeki güzelliğini anlatmaya kelimeler yetmez özene bezene yaratılmış bir güzellik bu kız yaa:img-yes: :img-yes:
bu arada orada mavinin koluna taktığı o saat incecik bileğinde çok zarif durmuştu ,, elele tutuştukları sahnede çok etkileyiciydi:img-wink:
yalnız bazılarınız bana kızabilir ama içimde kalmasın yazıcam yoksa çatlarım ,,,, çınar çok korkunç gözüküyodu uçaktaki sahnelerde ne biliim bir an korktum saçları kesilmiş gözleri koca koca çıkmıs :icon_sorr uçaktaki o halini izleyince benim çınarım daha yakışıklıydı napmışlar bölee bunu yaa diye söylendim bir an :icon_sorr doğruya doğru simdi bye bye

ayşegül110
18-03-07, 12:44

evet ya tamda aklımdan geçenler.hava alanında gördüğün andan itibaren son sahneye kadar orda özlem ve timuçin vardı kesinlikle hel son sahneler çok başkaydı bakışlar umarım anlatabilmişimdir.:icon_sorr

ucurtmam
18-03-07, 14:20
okuyucu olarak buradayım, hiçbiryere gidemem..
.....................
sevgili uçurtmam

sana katılmamak elde değil, burası da iyi mi geliyor, yoksa hastalığı mı depreştiriyor bilinmez. ama hala en az hp ile karşılaşmam kadar bu forum buluşmasından da tahmin edemeyeceğiniz kadar çok memnunum. ( bu arada; ilk çekimleri ben gördüm dedim o kadar:img-hyste )
...................

Sevgili Kaporta,
Öncelikle dilerim sadece okuyucu olarak değil, yazar olarak da buralarda olursun, birbirimizden güç alırsak çok daha kolay eski yaşamımıza dönebiliriz. Ben öyle yapmaya niyetliyim ama, gün geçtikçe onların yokluğu fikrine alışacağım diye umarken, sevdiğinden ayrılmanın hüznü üzerime her gün daha şiddetli oturuyor. Kendimi en az geçen sezon neredeyse 14. bl. den 24.bl.e kadar süren ve Mavi ile Çınar'ın ayrı oldukları dönemdeki kadar çaresiz ve bitkin hissediyorum. Çok üzgündüm hem de çok.

Daha önce de söylemiştim keşke bir 50 bölüm olsaydı ve biz olağanüstü yorum ve tartışmalarla paylaşımlarımıza devam etseydik. Bitse de gitsek dediğim için pişman olmaya başladım...

Gittiler... Doyamadım...

Not 1. Uzun zamandır ilk kez bu kadar kısa zamanda bölüm linkine sahip oldum ama inanın hala indirip izlemedim. Bir süre daha izleyeceğimi sanmıyorum. Kendisine çok teşekkür ettim ama bir de buradan etmek istiyorum, aylardır her böüm sonrası bana bölüm linklerini ulaştıran, yüreği sıcacık, sevgi ile dopdolu, yardımsever ve Mavi-Çınar aşkına tutkun güzel hemşerim Eftelya61 'e sonsuz teşekkürler..

Not 2. Bölüm yorumu yapmayı çok istiyordum ama şimdi elimi kaldırıp yazacak gücüm yok ne yazık ki!! Biraz daha süre ver bize sevgili Fettan.

salpan
18-03-07, 15:02
o kameralar kapandığında kutlamışlardır eminim.o anın duygu yoğunluğunda patlamalar yaşamamak adına birbirlerinden uzak durduklarını düşünüyorum.ama sonuçta mutlaka o paylaşımı yapmışlardır:img-wink:

ya ne bir ne iki ne üç burada olan herkesin hatta olmayan herkesin aklına takılan bir husus bu sanırım kamera önünde bunu yapsalardı bizden asla ve asla ve aslaaa kurtulamayacaklarını bildikleri için :img-hyste (ki hepimiz bu konuda küçücük minicik bir umut ışığını samanlıkta iğne aramak misali ararken) çekmemişlerdir 1,5 seneden daha uzun süredir böyle bir yapımda olup hepimize bilimum kafayı yedirtip bitirdiler ve gittiler duyduğumuz gördüğümüz herşeye rağmen hala içimizdeki o umudu köreltmiyoruz ya helal olsun bize :img-wink: bakalım ilerleyen günlerde neler olacak bu hastalığımız iyleşecekmi yoksa yoksa .... yok yok düşünmek bile istemiyorum açıkçası. Ama yalı çekimlerinde stop dendikten sonra izlediklerimiz konusunda ne söyliyebilirizki onuda bilmiyorum:icon_sorr tek bildiğim umutsuz vaka olduğumuz....

necoslim
18-03-07, 15:25
Biraz önce t.v.' de Çarşamba günü yayınlanacak bir dizinin fragmanını gördüm.Sonra inşallah Perşembeyi de yayınlarlar deyip, bir umutla bekledim. Sadece birkaç saniye.Sonra hatırladım ve t.v.'yi kapattım.:sad53:

shuis
18-03-07, 15:54
hırsız polis geçen seneden beri her perşembe izlediğim diziydi.öncelikle her ne kadar küçük hataları içinde barındırsa da dizimizi mutlu sonla bitirdikleri için senaristlere çok teşekkür ederim. son bölüm başlamadan önce mavi ya da çınarın ölümü (her ne kadar ikisini ayırmış olsa da aksağın da ölmemesini tercih ederdim) ile biten bir final yaparlarsa, onca zaman dizinin takipçisi olan seyirciyi enayi yerine koymuş olurlar diye endişelenip durmuştum, o yüzden bu sona çok sevindim. mahide hanımın, aksağın mezarının başındaki hali ve oradaki sözler ile maviyle çınarın varlığının farkında olmadıkları fotoğraftaki 3. kişi tasviri bütün bölümde beni derinden etkileyen 2 sahne oldu. çınarla mavinin havaalanındaki sahneleri gözlerime ziyafet çektirirken devamı sahneleri bir o kadar gerilmeme sebep oldu.sonuç olarak senaryosu ve oyuncularıyla kendine çok özel yer edinmiş olan hırsız polis mutlu sonuyla diğer efsanelerin yanında kendine de çok özel bir yer edindi. emeği geçen herkese teşekkürler...

semaSARİ
18-03-07, 16:58
forumdaki şu tüyolar bölümünü kaldırın yaa!!! baktıkça sinirlerim harab oluyor!!!:icon_sorr :icon_sorr dizi devam ederken foruma her girdiğimde ilk önce tüyolara bakardım sağolsunlar bazı arkadaşlar canlarını dişlerine takarak bize tüyoları getirirlerdi freeelion,semasari ve daha ismini sayamadığım nice arkadaşlar gerçekten sizlere çok şey borçluyuz,hepinize çok teşekkür ederim:good: :good: :good:

Keşke Kafika'da ya da kahvaltı da olabilseydin. Keşke gelmek isteyipte gelemeyen, ÖM yoluyla üzüntülerine dile getirebilen tüm arkadaşlarımız gelebilselerdi.
Cuma-Cumartesi Özlem ve Timuçin'i gördük. Onlar hakkında ne duyarsak sayfalarına ekleyeceğiz. Merak etme 30 koldan çalışmalar devam ediyor :good:

jamila
18-03-07, 17:26
haytın anlamı aşkmıdır arkadaşlar.bu dünyayı güzel kılan ,yaşama sevinci veren.hırsız polis benim için hayat öpücüğü gibi bişeydi.yaşamım herzamanki gibi renksiz devam ederken bir anda kendimi masal dünyasında buldum.
maviyi ne kadar kıskandığımı anlatmama gerek yok tabi .onu güzel bulmuyorum.onu kıskanıyorum.tabiki çınar yüzünden.ne kadar şanslı biri.
bittiği için çok üzgünüm.acımı nasıl anlatayım.bilmiyorum o saate sağır odayı koymuşlar.reytingleri sürünür inşallah. mikadonun çöpleri hafta içi perşembe ve cuma günü var.gidenler timuçine planlarını sorsa .sevgilerimle

nilüfer2
18-03-07, 17:29
Keşke Kafika'da ya da kahvaltı da olabilseydin. Keşke gelmek isteyipte gelemeyen, ÖM yoluyla üzüntülerine dile getirebilen tüm arkadaşlarımız gelebilselerdi.
Cuma-Cumartesi Özlem ve Timuçin'i gördük. Onlar hakkında ne duyarsak sayfalarına ekleyeceğiz. Merak etme 30 koldan çalışmalar devam ediyor :good:

ne şanslısınız hem timi hem özlemi görmüşsünüz.onlarla ilgili haberlerinizi sabırsızlıkla beklicez.her zamanki gibi teşkilat görev başında ne güzel:img-yes:

satranc
18-03-07, 17:44
semaSARİ tarafından gönderildi
Cuma-Cumartesi Özlem ve Timuçin'i gördük. Onlar hakkında ne duyarsak sayfalarına ekleyeceğiz. Merak etme 30 koldan çalışmalar devam ediyor
KAKULE'YE BENDE KATILIYORUM ARAKADAŞLAR.sİZLER KIZABİLİRSİNİZ AMA BENCE DE UMARIM GERÇEKLERŞİR BİRLİKTELİKLERİ.....

gizem_89
18-03-07, 17:47

nerde gördünüz nasıl gördünüz siz bitanesiniz ya haberlerinizi bekliyoruzzz

eflatun
18-03-07, 19:35
DFH'i uydu araciligi ile seyrettigim icin hava durumu cok onemli. Eger yagmur ve ruzgar varsa anten goruntuleri alamiyor ve bir sey seyredemiyorum. Aklima her geldiginde hava durumunu kontrol ederim. "Persembe gunesli gorunsun, butun hafta firtina ve yagmur olabilir", diye urkerek bakarim hava durumuna. Az once yine "Persembe nasil acaba?", diye girdim hava durumu sayfasina. Aman tanrim! Carsamba'ya kadar siddetli ruzgar ve yagmur! Ama o da ne? Persembe gunesli!! :happy0064 "Oh!", dedim "dizimi izleyecegim."
Sonra birden jeton gurultulu bir sekilde cakildi!! Evet dusmedi, CA-KIL-DI!! Dizim artik yok ki:icon_sorr :sad53: :icon_whis :icon_sorr
Paylasmak istedim.....

october01
18-03-07, 19:40
semasaricim bundan hiç şüphem yok!!! ne yapim öyle alışmışım ki tüyo diyince aklıma ilk sizler geliyorsunuz!!! MOSSAD,CIA,FBI da neymiş !!sizin elinize su bile dökemezler vallahi!!! :img-help: :img-help: :img-help:

kartalsu
18-03-07, 20:57
iyiki bitti

Haklısın canım iyi ki bitti...

Çünkü magazinlere kapak olmuş oyuncuları yoktu

Çünkü skandallara adı karışmış oyuncuları yoktu

Çünkü dizinin içinde entrika, yalan dolan yoktu

İyi ki bitti...

Çünkü baş karakterler her ayrılıklarında teselliyi başka birinin kucağında aramadı

Çünkü oyuncular her bölüm ünlü markaların kıyafetleriyle defile yapmadı

Çünkü bahçesinde havuz olan milyar dolarlık villalardaki yaşamlar gösterilmedi

İyi ki bitti...

Çünkü her oyuncunun altında son model arabalar, jipler yoktu

Çünkü lüks restoranlarda, saraylarda çekilmiş yemek sahneleri yoktu

Çünkü yaşamlarından kesitler izlediğimiz insanların gelirleri binlerce dolar değildi

İyi ki bitti...

İyi ki benim dizimde reyting uğruna açılmış saçılmış kadınlar yoktu

İyi ki benim dizimde her fırsatta yatağa sokulmuş karakterler yoktu

İyi ki benim dizimde ayaklar altına alınmış duygular yoktu

İyi ki bitti...

Çünkü benim dizim hayatın ta kendisiydi...Gerçek hayatlar, gerçek insanlar, gerçek duygular ve muhteşem bir aşk vardı.

Çok haklısın iyi ki bitti...

kakule
18-03-07, 21:01

İyi ki bitti...

Çünkü baş karakterler her ayrılıklarında teselliyi başka birinin kucağında aramadı

İyi ki bitti...

Çünkü yaşamlarından kesitler izlediğimiz insanların gelirleri binlerce dolar değildi

İyi ki bitti...

İyi ki bitti...

Çünkü benim dizim hayatın ta kendisiydi...Gerçek hayatlar, gerçek insanlar, gerçek duygular ve muhteşem bir aşk vardı.

heheh sevgili kartalsu
bundan daha güzel ifade edilemezdi sanırım tuşlara basan parmaklarına sağlık
bu sözlerin umarım birilerine kapak olur bye

eftelya61
18-03-07, 21:11
........................
Gittiler... Doyamadım...

Gittiler ve Doyamadık maalesef.. Hiçbirimiz doyamadık.. Mavi ve Çınar'da doyamadı ki birbirlerine.. Belki hayallerimizde onları yaşatırken doyabiliriz, onlarda doyarlar..
Keşke onları şöyle 10-15 bölüm birbirlerine sımsıkı sarılmış, korku içinde olmadan yaşarlarken görebilseydik.. Ama şans işte bizde ki, başka dizilerin izleyicileri onlara doyarken bizler sadece hayallerimizde görebileceğiz Mavi ve Çınar'ı.. Tabii bir ekran efsanesi olan HP'mizi diğerlerinden ayıran en büyük özelliğinden biri bu ama yine de yokluğuna alışmak çok zor..

Not 1. Uzun zamandır ilk kez bu kadar kısa zamanda bölüm linkine sahip oldum ama inanın hala indirip izlemedim. Bir süre daha izleyeceğimi sanmıyorum. Kendisine çok teşekkür ettim ama bir de buradan etmek istiyorum, aylardır her böüm sonrası bana bölüm linklerini ulaştıran, yüreği sıcacık, sevgi ile dopdolu, yardımsever ve Mavi-Çınar aşkına tutkun güzel hemşerim Eftelya61 'e sonsuz teşekkürler..
.........................

Sevgili Uçurtmam bu kadar güzel sözü hakedecek bişey yapmadım ki ben.. Keşke HP'miz 150 bölüm olsaydı da ben sana ve diğer canlarıma bıkmadan usanmadan o linkleri gönderseydim.. Ben onların aşkına sonuna kadar inanıyordum ve tutkuyla bağlıydım seninde söylediğin gibi.. Ondandı delicesine onları savunmam, korumam, Mavi&Çınar aşkını konuşmam, başka hiçbirşeyle ilgilenmemem.. Hepsi bu tutkumdandı..

Bu sayfalardan paylaşımlarımıza devam edip (HP'miz arşivde veya nerede olursa olsun) Mavi Çınar aşkını yine konuşalım, koruyalım.. Hep buralarda olalım..
Bizim bora.asli'mla aramızda kullandığımız bir sözümüz vardır.. Kale olarak adlandırırız biz bu sayfaları ve bizde askerizdir onunla bu kalede.. Gelin bundan sonrada hepimiz kalemizde birer asker olalım ve koruyalım bu kaleyi.. Yıkılmasına izin vermeyelim..

NAZAR
18-03-07, 21:31
Uykudan önce…bir dua
Dönmek istiyorum.Kendimi sevdiğim eski günlere dönmek Yüzümün güldüğü, sağlıklı hissettiğim, bugün ne giysem diye özendiğim o güneşli cumartesileri özlüyorum.Tekrar kendimi bir sevebilsem…Daha az yiyip daha çok güldüğüm, ama bugünkü gibi yalandan değil, katıla kayıla, midemin ağrıyıp, yanaklarımın acıdığı zamanlara dönmek…Akşam vakti, şöyle bir durup kendimi dinlediğimde huzurlu olduğumu görmek, sabah kalktığımda da ayni hissetmek…İstiyorum işte ne yapayım, sıkıldım artık bu halimden. Kırkbeşinde suratı hep ciddi, çok bilen ukala bir kadın olmaktan sıkıldım… hala işini iyi yaptığı için şirketinin vazgeçemediği, ama kocasının çoktan terk ettiği yalnız bir kadın olmaktan

NAZAR
18-03-07, 21:33
fıyyyy... mavi bunlardı dermiş.. amaninnnn....

herkese güzel dilekler söylettiren bir aşk diliyorum .... iyi geceler hırsız polis evi ben geldim....

ayşegül110
18-03-07, 22:09
freeelion,semasari ve daha burda bildikleri paylaşan arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.umarım dizi bitti diye bizi habersiz bırakmazsınız gerek tim olsun gerek özlem olsun onlarla ilgili güzel haberler bekliyoruz sizden

bora.asli
18-03-07, 22:58
Ben çoook farklı şeylere odaklandığım için bölüm esnasında ufak tefek şeyler gözümden kaçabiliyor..
bunları farketmek de genelde eşime düşüyor..zaten absürd detayları kıskıvrak yakalamak gibi hobileri mevcuttur kendisinin..

Mesela..Arsen, Yakup ve Jilet yoldan bir vatandaş çevirip adres sorarlar..delikanlı da canı gönülden tarif eder yolu..ilk sağ, ilk sol vs..herşey gayet yolunda..fakat yolunda olmayan delikanlının eliyle sağ derken solu, sol derken de sağ tarafı işaret etmesi:img-hyste yani kusur aramıyorum..belli ki genç bir arkadaşımız..anlatırken de heyecanlanmış..ben de olsam sağ yerine gökyüzünü işaret edebilirdim orda:)
dediğim gibi bu eşimin bakış açısıyla göze çarpanlar..bakmayın güldüğüme..o anda o heyecanla sinirlerim feci şekilde zıplamıştı..koyun can, kasap et kombinasyonu resmen..

Dün sabah bir sinema programında Amerikan sinemasının gişe rekortmeni filmlerin teknik hatalarını gösterdiler..göstermek ne kelime gözümüze soktular resmen..inanamadım..inanmak istemedim..tek kelimeyle korkunçtu..dedim ki bu olay bizim dizide olsaydı yerden yere vurmuştuk teknik ekibi..zamanında yaptığımız eleştirileri düşününce..özellikle mikrofoncuyla ilgili olanları..bu hataları görünce şükrettim..bizim teknik hatalar hiç olmazsa incir çekirdeğini doldurmaz..ama sadece teknik olanlarından bahsediyorum..mantıksal olanları konu dışı şu anda:)

bu arada kamera arkası görüntülerde iri kıyım, şapkalı bir arkadaş vardı..elinde uzunca bir boru tutmaktaydı..acaba diyorum ki mikrofondan sorumlu şahıs o mudur ki..

eftelyam..bu kale (forum) hepimizin..kalemizi koruyalım..korumayanları uyaralım..devamsızlık yapanları kaleye özendirelim:)

TİMUÇİN_ÖZLEM
18-03-07, 23:05
eftelyam..bu kale (forum) hepimizin..kalemizi koruyalım..korumayanları uyaralım..devamsızlık yapanları kaleye özendirelim:)

Yoklamayı almaya çalıstım.
-Dokuz
-blue&blue
-bimkolik
-foveryoung
-basakss
-Ruffless
-Kullar
-Demetim
Devamsızlık yapanlar şimdilik bu kadar ASLI'cım:)

nur33
18-03-07, 23:39
-Dokuz
-blue&blue
-bimkolik
-foveryoung
-basakss
-Ruffless
-Kullar
-Demetim

aaa bak bu süper! :)

Forumda günlük yoklama olmalı, devamsızlığı olanlar uyarılmalı, uyarıya rağmen devamsızlığı sürdürenlere ceza verilmeli...:)

Yalnız uygulanacak cezalar neler olabilir buna karar verilmeli...

Mesela;

- Forumdan hiç çıkmama, belli sayıda -sayı oranı da kararlaştırılmalı tabii- yorum yazarak cezadan kurtulma,

- Acemi Cadı, Selena gibi absürd diziler başta olmak üzere ekranlardaki tüm dizileri izleme ve yorumlama,:img-hyste

- Seda-Nihat programlarını izleyip anlatma... vs. :)

Aklıma ilk gelenler şimdilik bunlar, yokmu forumdaşları devamsızlıktan caydıracak başka önerileri olan?... :)

estares
18-03-07, 23:45
evet gerçekten gidip tokalaşmadı ama çok üzgündü belkide ondan gitmemiştir.özlemde öyleydi donup kalmıştı özlem.belkide bir ara tim devinle ayrılmıştıya öyle diyorlardı devin kıskançlık yapıyormuş belkide özlemle aralarında birşey old. sezinledi ve ayrıldılar.:img-wink:

ya özlemle beraber olsun ne güzel olur yaaaaaaaa

ben de aynı şeyi düşündüm aslında..zorunlu bir uzaklık vardı sanki..bir kaç kez tim göz ucuyla özleme baktı ama zaten ikisi de dudak büktü,dokunsalar ağlayacaklardı ve kamera önünde yaşamak istemediler bunu bence..ama yok böyle bir bakış..ben görmedim ya da birbirine bu kadar aşkla bakan bir çift..biz mi yanıldık onlar mı çok profesyonel bilemiyorum...o ışığı ben görmedim başka dizi partnerlerinde..(bizim akrandan görüp etkilendiğimiz insanların bir nefes kadar yakın olup etkilenmemeleri de çok zor geliyor bana..hadi hayırlısı hereks için..)

gülündikeni
18-03-07, 23:47
aaa bak bu süper! :)

Forumda günlük yoklama olmalı, devamsızlığı olanlar uyarılmalı, uyarıya rağmen devamsızlığı sürdürenlere ceza verilmeli...:)

Yalnız uygulanacak cezalar neler olabilir buna karar verilmeli...

Mesela;

- Forumdan hiç çıkmama, belli sayıda -sayı oranı da kararlaştırılmalı tabii- yorum yazarak cezadan kurtulma,

- Acemi Cadı, Selena gibi absürd diziler başta olmak üzere ekranlardaki tüm dizileri izleme ve yorumlama,:img-hyste

- Seda-Nihat programlarını izleyip anlatma... vs. :)

Aklıma ilk gelenler şimdilik bunlar, yokmu forumdaşları devamsızlıktan caydıracak başka önerileri olan?... :)

Nur'cugum devamsizlik yapanlara her reklam kusaginda Eurod deki igrenç callsell reklamlarini izlettirelim inanki birdaha devamsizlik yapamazlar...

ayşegül110
19-03-07, 00:10
ben de aynı şeyi düşündüm aslında..zorunlu bir uzaklık vardı sanki..bir kaç kez tim göz ucuyla özleme baktı ama zaten ikisi de dudak büktü,dokunsalar ağlayacaklardı ve kamera önünde yaşamak istemediler bunu bence..ama yok böyle bir bakış..ben görmedim ya da birbirine bu kadar aşkla bakan bir çift..biz mi yanıldık onlar mı çok profesyonel bilemiyorum...o ışığı ben görmedim başka dizi partnerlerinde..(bizim akrandan görüp etkilendiğimiz insanların bir nefes kadar yakın olup etkilenmemeleri de çok zor geliyor bana..hadi hayırlısı hereks için..)

ya bencede onların birbirlerine bu kadar içten bakmaları aralarındaki bu tarifi imkansız uyum vallahi bende başka hiçbir dizi de hatta filmde bile görmedim hiç izlemeyen biri bile birkere baksa anlar yani.(bu arada gerçek hayatta birlikte olan insanlar var aynı dizide oynayıpta bu elektiriği verememiş bilmiyorum artık)

salpan
19-03-07, 01:08
-Dokuz
-blue&blue
-bimkolik
-foveryoung
-basakss
-Ruffless
-Kullar
-Demetim

iki arkadaş için savunma yapayım Ruffless ve foreveryoung için

şu saat itibariyle diyarbakıra yuvasına varmıştır ama final öncesinden bu güne kadar İstanbuldaydı çok güzel bir final gecesi ve kahvaltıda beraberdik çok sevdim Ruffless cım seni tanıdığıma çok memenun oldum özlem delisi seniiiiiiii:img-hyste
foreveryoung cığım da işinden ayrıldığı ve evde bilgisayarı olmadığı için bu aralar forumdan uzak ama aklı ve kalbi burada biliyorum ama herşeyden her gelişmeden haberdar oda malum koyunun koyusu bir tim delisi

biri özlem biri tim delisi ( ahh ahh hangimiz değilizki) öyle işte başkanım yoklama olunca haber vereyim dedim...:img-hyste

haa bu arada sevgili site sahibimiz Baha aaa dizi bitti hemen arşive kaldıralım dedi cts sabahı ama o kadar yalvardıkki kendisine tamam tamam biraz daha kalsın dedi umarım sözünü tutar tutarsın değilmi sevgili site sahibimiz bak bu forum kadar paylaşımı güzel dolu dopdolu olan başka forum yok buradaki dostlar ise forumun başka yerinde hiç ypklar dimi ama:img-hyste

salpan
19-03-07, 01:14

ya gerçekten öyle belki biz hepimiz kafayı iyicene yedik ama bu kadar insan hepimizmi yedik hiç seyretmiyorum ama ıhlamurlar altındaki başrol oyuncuları ve arka sokaklardaki başrol oyuncuları normal hayatlarındada sevgililer ama onlar bile bu elektriği bizlere veremiyorlar yada biz at gözlükleri taktık gözümüze ve başka bişey görmek duymak istemiyoruz bilmiyorum ama onları başka partnerlerle bile görmek istediğimi zannetmiyorum....:icon_sorr

salpan
19-03-07, 01:19

İyi ki bitti...

İyi ki bitti...

İyi ki bitti...

İyi ki bitti...

sevgili kartalsu izninle bu harika yorumun altına imzamı atabilirmiyim?
evet diğer tüm dizilere bakıyorum ve Hırsız Polis in yanından köşesindne bile geçen bir dizi yok güncel konular içerisinde....

kullar
19-03-07, 03:18
-Dokuz
-blue&blue
-bimkolik
-foveryoung
-basakss
-Ruffless
-Kullar
-Demetim
:img-wink:
canim benim ben burdayimda siz beni bilirsiniz ben öyle fazla deyil nerdeyse hic yazmiyorum ama sizin yazdiklarinizi okumaktan cok cok memnunum

sevgilerimle

not. bu arada sakin bana callsell veya baska dizti cezasi vermeyin (1 ) bakin ben burdayim( 2 )baska dizi seyretmem seyredememmmmmm bye

kartalsu
19-03-07, 07:05
-Dokuz
-blue&blue
-bimkolik
-foveryoung
-basakss
-Ruffless
-Kullar
-Demetim

Devamsızlık yapanlara iki kişi eklemek istiyorum

-duar
-esss

hatta ben bu satırları yazarken sevgili esss sayfayı okuyor görüyorum ama yazmıyor nedense kaç gündür.sizde yazmazsanız ne olacak buraların hali...hıı

october01
19-03-07, 07:40

-duar
-esss

hatta ben bu satırları yazarken sevgili esss sayfayı okuyor görüyorum ama yazmıyor nedense kaç gündür.sizde yazmazsanız ne olacak buraların hali...hıı
herkese günaydınlar sevgili kartalsu devamsızlık yapanlara beni de ekleyebilirsin maalesef foruma yazacak zamanım olmuyor biliyorum mazeret kabul etmezsiniz ama umarım bu sene sınavımı geçerimde bu çalışma keşmekeşinden kurtulur akşamlara kadar forumlarda yazabilirim ama o zamana kadar çat pat yazıp durucam bende isterim buraların boş kalmamasını zaten sizler boşluğu çok güzel dolduruyorsunuz!!! elleriniz dert görmesin ben ancak sabahları ve öğleden sonra bir iki saat girebiliyorum o yüzden bu mazeretimi kabul görün lütfen ama elimden geldiği kadar bu sayfalara yazmaya çalışıcam!!hp ye destek tam destek!!!!!

esss
19-03-07, 09:22

-duar
-esss

Forumda bir sorun vardı. Açıldı / açılmadı falan. O yüzden takıldım Sevgili kartalsu. bye

Pazartesi sendromu denen şey bir kaç kat ağır yaşanacak bugün sanırım. Bölüm beklemeden girilen ilk hafta olduğu için bazı hezeyanlar yaşanabilir. :(

lighttez
19-03-07, 09:29

İyi ki bitti...

İyi ki bitti...

İyi ki bitti...

İyi ki bitti...

cuma sabahından beri hastaydım ve evden nete giremediğim için forumu ancak şimdi okuyabiliyorum...
Kartalsu, Söylediğin her kelimeye katılıyorum....
sevgiler.

maviözlem
19-03-07, 10:00
herkese günaydınlar sevgili kartalsu devamsızlık yapanlara beni de ekleyebilirsin maalesef foruma yazacak zamanım olmuyor biliyorum mazeret kabul etmezsiniz.....

Ne kadar enteresan, hirsiz-polis devam ettiginde rayting sayfalarini mesken tutan sendin degilmi; felaket tellalligi gibi agzindan hayirli bir cümle cikmiyordu, sürekli panik halinde, ve sürekli her dakika her saniye olabilme olasiligi yüksek olan kötü sonuclari adeta sarki halinde mirildayan, dile getiren sendin degilmi, keske o zamanda vakit bulamasaydin siteye girmek icin..:fighting2

Kendime hakim olamayip, birgün elimde kalacagindan korktum hep, hatta bir kasik suda rahatlikla bogabilirdim seni...O neydi öyle ya, bak simdi düsününce bile sinirlerim tavan yapti..:icon_evil

dilekce
19-03-07, 10:27
Ben Buraydimmmmmmmm Baska Bir Yerdede Olmak Istemiyorum diyen Kullar şahıslı arkadaşım...

Ben burda olmak istemiyorum kiii ama:icon_sorr
Benim arzum benim isteğim İstanbul da olmak...
Onlarla aynı yerde nefes almak.. Onlarla aynı anda güneşi görmek, soğuğu, sıcağı hissetmek ,,
Aynı anda güneşi batırmak ertesi günü yeniden doğurmak ,
onlarla gündüzden geceye ,geceden gündüze geçmek istiyorum..
Soluklarını duymak,, gözlerinde kaybolmak istiyorum..
Yanımda yokken kalp atışlarını hissediyorum tamam, ama bu yetmiyor ki ..
Kah küçücük bişey olup T.E nin cebinde onunla Ara cafeye gitmek ,,
Kah Ö.D nin çantasında hiçbirşey olup onunla MAvi Tur a çıkmak ,
Kah Vahide hanımla yeni projeleri değerlendirmek,
Kah Murat D. la tiyatrosunda çalışmalar yapmak isterdim..
Ya da Ümit in ders kitapları arasında yazılarda olmak..
Uğur Yücel içinde keşke keşke onunla şöyle karşılıklı bir kahve içebilsem diyorum,.,,
Eylül ayında İstanbul da bulunmak özellikle Özlem D. yi .T.E yi görmek için verdiğim mücadeleyi düşünüyorum da inanır mısınız şu anda aynı hisleri U.Y için isterdiğimi farkettimm. Çok garip ama Ona nasıl ulaşılır, nerde bulunur bir kez karşılaşabilir miyim derken buluyorum kendimi.,. :img-yes:

kartalsu
19-03-07, 10:31
Forumda bir sorun vardı. Açıldı / açılmadı falan. O yüzden takıldım Sevgili kartalsu. bye

Pazartesi sendromu denen şey bir kaç kat ağır yaşanacak bugün sanırım. Bölüm beklemeden girilen ilk hafta olduğu için bazı hezeyanlar yaşanabilir. :(

Peki, okumaktan büyük keyif aldığım mesajların hatırına bugünlük seni yoklamadan uzak tutuyorum:) ama sadece bugünlük haberin olsun:img-wink:

Zor bir hafta olacak hepimiz için.Birbirimize tutunursak belki güneş doğabilir:icon_sorr

FEL!ADE
19-03-07, 10:55
Final bölümünü bilmem kaçıncı kez izledikten sonra bazı replikler aklıma takıldı. Eminim o replikleri duyunca, aynı duyguları hissettik, aynı düşüncelere kapıldık. Bunlardan bazılarını yazmak istedim.

Mavi: Gazeteler herşeyi büyütüyorlar biraz.
-sanırım ÖD’de farkına varmış bizim Türk basınının daha doğrusu paparazilerin gücünün. Herşeyi büyütmekte üstlerine yok. Özel hayatın neden bu kadar ön planda olmasını sanırım daha anlayamadı.

Murat:Herşey bir oyundu, bitti.
-Bize “bu bir dizi, bir oyun ve bu oyun bitiyor” demeye getirdiler. Bu gerçeği bilmem kaçıncı kez yüzümüze vurdular.

Murat:Son perdeyi sana bırakacağımı mı sandın.
-ben bu kadar pişkinini görmedim(Avrupa Yakası-Burhan Altıntop’tan alıntıdır) Mavi’yi vuran O, Çınar’ı vuran O. Tabiki dizinin başrolündeki 3 kişiden 2’sini vurup 1’ini bırakmak olmazdı. Onuda vurmak gerekirdi. Aksak’ın son perdeyi kapatmasına izin vermeyecekti ama onada nasip olmadı.

Çınar: İyimisin?
-sanırım Neler oluyor Mavi repliğinden sonra Çınar’ın en çok sevdiğimiz hafızlara kazınan bir repliği daha.
Nasıl iyi olmasın, iyi tabi.
50 bölüm boyunca sadece saçları ve gülüşüyle ekran karşısına çıkan, giysilere, makyaja , aksesuara gerek kalmadan (saati hariç ) güzelliğini ortaya koyan Mavi, her zaman çok iyiydi.

Çınar: Bitti, bitiyor Mavi, gidiyoruz, bu iş bitiyor.
-sonunda dizide bitti. 50 bölüm, 1,5 yıl. Dile kolay. Malesef bitti.

Mavi: Kimbilir bir daha ne zaman göreceğiz bu ülkeyi.
-Kimbilir bir daha ne zaman, hangi projede birlikte çalışacağız, biraraya geleceğiz.(Erol Avcı bilir)Çınar: Bir yolunu bulup mutlaka geri döneceğiz.
-döneceğiz, ekranlara döneceğiz mutlaka, birlikte.Umudumuz var hala. Bu ikiliyi bir projede görmek istiyoruz. Ama içimden bir ses diyor ki bir daha aynı projede olmazlar. Hani belki yıllar sonra bir araya gelip bir sinema filmi çekerler. Düşündükçe umudum tükeniyor.

harika tesekkürler
baktim yorum filan mümkün degil, hatta iki cümle bile kuramaz halde kivraniyorum.. en iyisi yazabilenlere tutunmak dedim kendime.
benimde benzer cümlelerle ifade ettigim yerleri yazmissin bbdbhb

evet bitti ve biterken her cümlesinde gizli isiklar sacan mesajlarla gittiler.
Aksak in son rakisina taktim ben, onun raki almaya giderken ki haline.. Mahide nin mezar tasini yine Mahide usulünde tutusu..
konular birbirine karisti, ölüm, son , bitis, yeni ülke, gelecek..
gecmisle gelecegi ayni anda yasamak diye buna derler sanirim.
pazartesini atlatirsak gerisi daha kolay olur degil mi ?:icon_sorr

Aksak severler nerde ? alvarato nun sözü vardi yazacakti. dilekce Aksak tan bahsetmis cok begendim, hic sasirtmadin beni dilekce.. Aksak in kayip asklari temsili ettigini, askta kaybedenlerin kahramani oldugunu biz farkettik.. harika yorumunu bulursam mutlaka devamini getirecegim.
nefes almak lazim, burdayim burda olalim ..bye

ŞİYA
19-03-07, 11:09
ağı bir griptenve dört günlük internet kesintisinden sonra buradayım en nihayetinde ben sizler kadar yorum yapmıyorum daha doğrusu yapamıyorum her bölüm sonrası yorum yapmak için şu sayfalara giriyorum ama sizin yazdıklarınızı görünce yazmaıyorum çünkü hisdettiklerimin aynısını okuyorum belkide bu yüzden bu forumdan kopmak insana bu kadar zor geliyor ben uzun zaman daha doğrusu özlem ile timuçini aynı projede görene kadar başka bir dizi seyretmeyi ve başka bir forumu okumayı düşünmüyorum başka forumlarda başka insanlar var onlar sizlerle bizlerle aynı değil belkide diziyi bizlere en çeok sevdiren bu zamana kadar soluksuz takip ettiren bu forumdur neyse ..hepinize çok teşekkürler 1.5 seneye yakın bana bu duyguları yaşattığınız için ve inşaallah yaşatacağınız için
bütün perşembe gecesi düşündüm çınar ve mavi havaalanı sahnesinde kimlere benziyor diye ve ensonunda buldum onlar havaalanından itibaren çınar ve mavilikten çıkıp timuçin ile özlem olmuşlardı duyguları ,hissettikleri artık kendi dugularıydı ama bu benim çok hoşuma gitti onları sade mavi ile çınar olarak görmenin ötesinde televizyonda belkide ilk defa özlem ile timuçin olarak gördüm aralarında o soğukluk yoktu yani daha doğrusu mecburiyetten bazı kimselerin zoru ile konulan asoğukluk yoktu gerçekten tamamiyle rahattılar belki bu konuya çok taktım ama eminimki forumdaki çoğu kişide benim gibi düşünüyor ........
böyle düşünmemin ne kadar haklı olduğumu yönetmen stop dedikten sonra daha iyi anladım ve o gece ben timuçin esene çok acıdım daha ondakika önce oh be ensonunda şu adam rahat rahat davranıyor derken stop tan sonra yine aynı moddaydı uğur yücel en rahat hali ile istediği gibi davrandı ama garibim timuçin adam kasıldı ,özlemden gözlerini kaçırdı gidip sarılmak istedi yapamadı velhasıl yine istediği ggibi davranamadı bilmiyorum birtek benmi böyle hissettim ama onların duyguları bizlere çok güzel yansıyor belkide biz onları sadece oyuncu yerine koymadığımız içindir şu azveya çok hasrlı hayatlarımızın bir parçası gördüğümüz içindir benim böyle hisstmemin sebebi neyse bunlar benim dugularım ama eminimki bana katılan çok kişi vardır
kimi zaman beni insanoğlunun her türlü haline sokan hp ailesine sizlere teşekkür ediyorum
yoklamada benimde adımı söyleyin sizlerle tanışamadım birtürlü kısmet olmadı inaaallah bundan sonra aranızdayım ve sizlerle tanışırım
sevgiler

cristal
19-03-07, 11:28
Merhabalar,

***Ayrıca telefonlarıyla ve mesajlarıyla bizi yanlız bırakmayan cristal, second, selek90, M_I_L_I, Arkaplan, mavirüya, Deep-Puple, guliguli_53 ve ismini unuttuğum birçok arkadaşıma çok teşekkür ediyoruz.

Semacım asıl ben teşekkür ederim.Her organizasyonda telefonla ,öm ile davet ettiğiniz için sen ve freelion'a kocaman kocaman öpücükler.Aklım,kalbim hep sizlerleydi.Timuçin'i hemde 2 gün üst üste gördüğünüzü okuyunca iyice üzüldüm.En kısa zamanda görüşmek dileğiyle.Hoşçakal.:img-wink: :img-wink: :img-wink: :img-wink: :img-wink: :img-wink:

cristal
19-03-07, 11:37
ya gerçekten öyle belki biz hepimiz kafayı iyicene yedik ama bu kadar insan hepimizmi yedik hiç seyretmiyorum ama ıhlamurlar altındaki başrol oyuncuları ve arka sokaklardaki başrol oyuncuları normal hayatlarındada sevgililer ama onlar bile bu elektriği bizlere veremiyorlar yada biz at gözlükleri taktık gözümüze ve başka bişey görmek duymak istemiyoruz bilmiyorum ama onları başka partnerlerle bile görmek istediğimi zannetmiyorum....:icon_sorr

Sinem gerçekten bizler iyice anormalleştik.Şimdi perşembe günleri fobisi oluşmaya başladı,hiç bir diziden zevk almama,herhangibir dizinin fragmanı verildiğinde hırsız&polis fragmanı beklemeye,hiçbir oyuncuyu beğenmeme,gibi.Ayrıca da Çınar ve Mavi kadar hiç bir oyuncuyu birbirine yakıştırmama.Bende aynen senin gibi düşünüyorumonları başka partnerlerle görmek istemiyorum.:img-help: :img-help: :img-help: :img-help:

semaSARİ
19-03-07, 11:47
Semacım asıl ben teşekkür ederim.Her organizasyonda telefonla ,öm ile davet ettiğiniz için sen ve freelion'a kocaman kocaman öpücükler.Aklım,kalbim hep sizlerleydi.Timuçin'i hemde 2 gün üst üste gördüğünüzü okuyunca iyice üzüldüm.En kısa zamanda görüşmek dileğiyle.Hoşçakal.:img-wink: :img-wink: :img-wink: :img-wink: :img-wink: :img-wink:

Gelmek isteyip gelemeyen çok arkadaşımız vardı. Mesela Second İtalya'dan geldi. Ara cafe'de buluşacaktık ama arabayla ufak bir kaza geçirdiği için gelemedi (Durumu gayet iyi hiçbir sorun yok. Araba tamirde.) Deep-Purple, Bursa'ya gitmesi gerekti gelemedi. Ve daha birçok arkadaşımız. Ama gönüller birdi. Önemli olanda buydu.

Bundan sonra senin de bildiğin gibi günü birlik AĞVA gezimiz olacak. Nisan-Mayıs gibi yurt dışından da gelmek isteyen arkadaşlarımızla bunu yapacağız (umarız tarihler uyar).
Ben buradayım. Yeni haberlerle, takiplerle, çalışmalarla canlı yayınımız devam edecek.

Sevgiler :img-polic

oya1399
19-03-07, 11:54
Ben bu siteye HPye olan bağlılığımdan dolayı üye oldum...çok yazmasamda bu sayfaların sürekli okuyucusuyum ve bu böyle devam edecek ...HP den sonra hiç bir diziyi seyretmiyom daha doğrusu seyredemiyorum onları çok özleyeceğim hatta özlemeye başladım bile...tek tesellim bu muhteşem ikiliyi başka bir projede görebilme umudu :icon_ange
Birgün yine hiç ummadığımız bir anda karşımıza çıkarlar çıkarlar dimi:img-angel :img-angel

billge_n
19-03-07, 12:08
Hırsız Polis'in bittiğini yeni yeni idrak edenlerdendim.

İstemdışı özet fragman bekliyorum, sonra hayıflanıyorum, kabul et BİTTİ diyorum ama biraz sonra aynı heyecanla foruma girmiş buluyorum kendimi...
Yeni haberler var mı diye haberler sayfasındayım ama yok..finalin yankıları köşe yazarlarının dilinde...bir kaç güne onlarda toplanıp alıp başlarını gidecekler

Boğazımda bir yumru, yüreğime oyurmuş koca bir taş var bir türlü iki kelimeyi bir araya getiremiyorum... Çınar'ı, Mavi'yi, Aksak'ı ve tüm ekibi şimdiden çok özledim.

Ve bu bir başlangıç...

safir
19-03-07, 12:31
Selam:img-wink:

Devamsızlık yapanlardan biri de benim:icon_sorr Şu filmi takip ettim edeli ,bayram zamanları haricinde en yogun hafta sonu sürecini yaşadım(perşembe-pazartesi arası):icon_sorr

Hırsız Polis in bitişini çabuk kabullenmek taraftarı olanlardanım:img-yes: Eski bölümlerin kaliteli görüntü versiyonlarını ,kaydederek başladım işe.Atladıgım,kaydedemedigim ,kötü görüntü kalitesi ile indirdigim bölümler vardı ,onları yeniliyorum:img-wink:

E, ne yapalım hayat devam ediyor,avunacak bir şeyler lazım degil mi?:img-hyste

october01
19-03-07, 12:38
Ne kadar enteresan, hirsiz-polis devam ettiginde rayting sayfalarini mesken tutan sendin degilmi; felaket tellalligi gibi agzindan hayirli bir cümle cikmiyordu, sürekli panik halinde, ve sürekli her dakika her saniye olabilme olasiligi yüksek olan kötü sonuclari adeta sarki halinde mirildayan, dile getiren sendin degilmi, keske o zamanda vakit bulamasaydin siteye girmek icin..:fighting2

Kendime hakim olamayip, birgün elimde kalacagindan korktum hep, hatta bir kasik suda rahatlikla bogabilirdim seni...O neydi öyle ya, bak simdi düsününce bile sinirlerim tavan yapti..:icon_evil
aşşkkkolsuunnn yaaa!!! adım felaket tellalına çıkmış haberim yok!! valla forumda böyle anılıcağımı bilseydim hiç yorum yapmazdım:icon_sorr :icon_sorr artık rahatlayabilirsin benim nacizane yorumlarımdan kurtulmuş oldunuz ama yokkk hani bizimkiler başka bir projede yer alır da ve biz gene forumda bir arada olursak mümkünatı yok bende kurtulamazsınız!!! fredy nin kabusu misali peşinizi bırakmıycam:img-fear2 :img-fear2 :img-fear2 :img-fear2 :icon_twis :dance: :img-fear2

dokuz
19-03-07, 12:42
-Dokuz
-blue&blue
-bimkolik
-foveryoung
-basakss
-Ruffless
-Kullar
-Demetim

yoklama listesine imza atmaya geldim :img-hyste

devamsız görünmüşüm listede ama burdayım daha :img-yes: :icon_whis

dizi bittiği için eskisi gibi sık yazmam sanırım ( gerçi eskiden de sık dediğim 2-3 yorumdu ama okuyanlar bilir destan gibi yazdığımdan vakit alıyordu tabii:blush: )

ama henüz hp nin finali için söyleyeceklerim bitmedi.. o yüzden şimdi yine uzun bir yorumum ile karşı karşıyasınız :blush:

mutlu son..

tamam dizi bitip ekranda " son " yazdığında yüzleri gülen çınar&mavi çifti vardı karşımızda.. ama benim için hırsız-polis in asıl sonu Uğur Yücel in delici bakışlarıyla donan karedir ! finali ayakta alkışlıycaksınız demişler ya , benim ayakta alkışladığım final o üçlünün sarılışıydı...

çünkü final yayınlanmadan önce de timuçin esen in " son önemli değil önemli olan anlattığımız şey " cümlesine katılmıştım ve nitekim finali izleyince de bu cümle hayat buldu...

çünkü her ne kadar senaryonun geldiği noktadan çıkarılabilecek en iyi son bu olsa da bence çok sıradan bir finaldi...

burda daha önceleri hp forumunda pek görünmeyen bir arkadaş : " hırsız kız gitmiş ingiltere de kreş açmış hayatını yaşıyor , çocuklarını bu kıza emanet eden anne-babalar bunu biliyorlar mı acaba ? dizi kötü mesaj verdi " gibi bir şeyler yazmış ve çok tepki almış...

ama söyleme tarzı yanlış olsa da bence haklı...

izlediğimiz karakterler çınar ve mavi olduğu için bize her şey güllük gülistanlık geliyor , istiyoruz ki onlar kaçsın yeni bi hayat kursunlar... ama madalyonun bir de öbür yüzü var...

izlediklerimiz mavi&çınar olunca , karakterleri bizden biri gibi tanıyıp sevince olumsuz düşünemiyoruz belki ama biri sizin arabanızı çalmış olsa ve ingiltere ye kaçıp rahat rahat yaşadığını öğrenseniz ne hissederdiniz ! ya da burda ki bir kreşe çocuğunuzu gönderiyorsunuz ve kreş sahibinin eski bir hırsız olduğunu bir kanun kaçağı olduğunu öğreniyorsunuz ! çocuğunuzu kreşten alır mıydınız almaz mıydınız ??

işe mavi&çınar olarak bakınca durum değişiyor ama değil mi :icon_whis

işte burda senaristler yanlış mesaj verdi ! işte burda hatalıydılar !! ama hata yaptıkları nokta onların kaçabilmiş olması , yakalanmamaları değildi..hata en başında senaryoyu bu duruma getirmekteydi.. çünkü dizi başladığında şuç, adalet , haksızlık , ceza , yoksulluk gibi kavramları çok ince bir çizgide yürütmeyi başaran , bu kavramları izleyiciye sorgulatan ve en ufak bir yanlış mesaj vermeyen dizi sonrasında büyük çıkmazlara girdi... ne köşeyi dönebildi ne düz gidebildi , gölgeler içinde kalakaldı...

zaten mavi nin kreş açması da ayrı komedi... bir türk ün türkiye de bile kreş açması çok zor iken , bir sürü ön şart sağlanması gerekirken , bu konuda hiçbir eğitimi olmayan mavi sahte kimlikle ingiltere de süper lüks bir villa da kreş açıyor !! üstelik ingiliz aileleri de çocuklarını bir ingiliz in kreşine değil de bir türk ün kreşine gönderiyorlar... şimdi farklı konulara girmek istemem ama şu kadarını söyleyeyim ingiltere de türklere karşı tavrın nasıl olduğunu az çok biliyorum... en azından kimsenin çocuğunu ingiliz yerine türk kreşine göndermeyeceğini bilecek kadar....

ama işte dizi... sevgili söğüt dizideki robin hood olayı için :" büyüklere masallar " yorumu yapmıştı... sanırım masalın en büyüğü bu kreş işi oldu biz büyüklere...

sonun bi önemi yoktu dedim ama bu kadar yazdım bunun üstüne... yazdım çünkü kimse aptal değil ! ben dizi alıp payını giderken emeklere teşekkür ettim tüm ekibi tebrik ettim ama bunları da görmemiş değilim , madem takip ediliyor burası , bilinsin istedim !

izlediğim sonun cidden önemi yoktu sadece sonuç şudur : mavi&çınar mutludur...dizi böyle bitmiştir.. bu hikayenin sonu aşkın kanunu olmaz demiştir... eğer ki takılıcaksak bir noktaya illa ki , buna takılalım sonla ilgili...

düşünün ki onlar ingiltere de değil de kaş talar.. 13.bölüm sonunda yapamadıklarını 50 de yaptılar ve mutlular... işte esas kelime : "mutlular..." mavi nin kreşi de inandırıcı olur belki o zaman ne dersiniz...:icon_whis

son bir şey... hani çok defa yazdım ya buraya , ninnisini söyleyen mavi ve aşkını ve kızını izleyen bir çınar görmek istiyorum finalde diye...

göremedik madem...dizinin finali olamadı madem bu... benim hp bölüm yorumlarımın finali olsun bu ninni :

uyu yavrum yine sabah oluyor..uyumazsan güzel rengin soluyor...
babacığın gelmiş bize bakıyor..uyu yavrum yine sabah oluyor...

hoşçakalın :sad53:

maviözlem
19-03-07, 12:51

Allahim bu ne!, ilk defa kendi yazimi alinti yapiyorum...Sabah is´e gitmeden evvel bir sinir harbi ile uyanip, tüm sinirlerimi adeta sayfaya yüklemisim...
Simdi öglen ve ben nihayet biraz sakinlestim diye düsünerek tekrar foruma gözattim, ve karsilastigim manzara hic hosuma gitmedi...:icon_sorr
Halen eski defterleri karistirma huyum devam ediyor maalesef, halen olmayan birseylerin pesindeyim, ne zaman umut etmekten vazgececegim....
Dün byramses arkadasin ortaya koydugu teshisi hayranlikla okudum, buna ilave olarak, söyle bir örnek vermek istiyorum...Hirsiz-polisin bize veda etmis olmasini daha dogrusu terk etmesinin altinda suclular ariyorum...Insanlarla ugrasamadigim vakit, kendime yükleniyorum...Bosanmis bir anne/babanin cocugu misali, kendimi sucluyorum tüm olanlardan, sanki ben sorumluymusum gibi hissediyorum, farkinda olmadan onlari üzmüsüm gibi...

Özellikle bu sekilde bir düsünceye sahip oldugumu dün sabah Eftelya ile sohbet ederken farkettim...aynen su konusma gecti...

(ben) - Ugur Yücelin son bakisini farkettinmi, kizginlik ve hayalkirikligi karisigi bir yüz ifadesi ile kamereya son defa bakti, ne bileyim sanki birilerine kizmisti...
Kimi düsünerek o an kamereya bakti ki, sakin kizdigi insanlar biz olmayalim...

- Neden bize kizsinki, biz ne yaptik...:icon_sorr

alamehmet
19-03-07, 12:56
Yoklama mı var??O zaman bende imzamı atmaya geldim.Herkese iyi haftalar.Bugün garip bir duyguyla uyandım sabaha.P.tesileri yarın resimler ve özet gelecek heyecanıyla kalkardım ama şimdi içim buruk.İlk salımız ve ilk perşembemiz canımızı fena acıtacak gibi görünüyor...

Yavaş yavaş azalacak bunun sızısı ama azalana kadar nasıl geçecek onu bilmiyorum.Başka dizilere bakayım onlara biraz takılıp belki boşluğu bir nebze doldurabilirim diye ama bu kendimi rahatlatmaktan çok daha çok yarama tuz basmaya dönüyor.

Ne bakışlar ne gülüşler ne konuşmalar hiç bir şey hpmin yerini tutmuyor...Olmuyor izleyemiyorum...Biliyorum geçecek ama çok uzun zaman alcak....

hewal
19-03-07, 13:01
Dizi devam ederkende ara ara ağzımıza bir kaşık balı çalıp saçmalıklara devam ederlerdi ama o zaman hep bir umut vardı telafi edileceğine dair şimdi ise bitti gitti son oldu ve ne kadar yazarsak yazalım belki telafisi olur diye bir umudumuz yok..Dokuz'un yazmış olduğu mesajda özellikle İngiltere konsunda belirtmiş olduğu noktalara sonuna kadar katılıyorum..

Ve dizinin sonunda ne yaparsa yapsın bir insan ne kadar çabalarsa çabalasın bu ülke insana huzur vermez ama bakın başka ülkerelerde temiz sayfa açmak çok kolay imajı olduki bu beni çok rahatsız etti..Yani aradığı mutluluğu başka ülkede bulmalarını yadırgıyorum..

İş dönüp dolaşıp Mavi'nin RH olması saçamalığında tıkanıyor..

Ayrıca onca bölüm mütevazi hayatlarını sürdüren insanların hikayesini izlemişken İngilktere'de kreş sahibi olmuş Nesrin Çakmak ve ailesi tamamen izlediğim HP den uzak geldi bana ..

safir
19-03-07, 13:07
Sevgili dilekçe;

Nerede eski neşen,gel de şenlendir bizi:happy0064

Hayat devam ediyor,forum sayfası hala ana sayfada,oyuncularımızı yeni projelerde bakalım ne kılıklarda görecegiz,hı?:img-yes: Mesela aga kızı bir kıvırcık hatun,veya aşktan nasibini alamamış,uzun boylu cool bir salon erkegi:icon_whis ne dersiniz?

eftelya61
19-03-07, 13:10
Arkadaşlar yoklama yapılırken adını gördüm Blue&Blue bilgisayarı çöktüğü için birkaç gündür yok.. Bugün ya da en geç yarın aramıza dönecek.. Hatta belki bize birde senaryo yazar kim bilir.. Yazarsın dimi Blue.. yazarsın yazarsın..

öjeni
19-03-07, 13:11
Final bölümünü bilmem kaçıncı kez izledikten sonra bazı replikler aklıma takıldı. Eminim o replikleri duyunca, aynı duyguları hissettik, aynı düşüncelere kapıldık. Bunlardan bazılarını yazmak istedim.

Mavi: Gazeteler herşeyi büyütüyorlar biraz.
-sanırım ÖD’de farkına varmış bizim Türk basınının daha doğrusu paparazilerin gücünün. Herşeyi büyütmekte üstlerine yok. Özel hayatın neden bu kadar ön planda olmasını sanırım daha anlayamadı.

Murat:Herşey bir oyundu, bitti.
-Bize “bu bir dizi, bir oyun ve bu oyun bitiyor” demeye getirdiler. Bu gerçeği bilmem kaçıncı kez yüzümüze vurdular.

Murat:Son perdeyi sana bırakacağımı mı sandın.
-ben bu kadar pişkinini görmedim(Avrupa Yakası-Burhan Altıntop’tan alıntıdır) Mavi’yi vuran O, Çınar’ı vuran O. Tabiki dizinin başrolündeki 3 kişiden 2’sini vurup 1’ini bırakmak olmazdı. Onuda vurmak gerekirdi. Aksak’ın son perdeyi kapatmasına izin vermeyecekti ama onada nasip olmadı.

Çınar: İyimisin?
-sanırım Neler oluyor Mavi repliğinden sonra Çınar’ın en çok sevdiğimiz hafızlara kazınan bir repliği daha.
Nasıl iyi olmasın, iyi tabi.
50 bölüm boyunca sadece saçları ve gülüşüyle ekran karşısına çıkan, giysilere, makyaja , aksesuara gerek kalmadan (saati hariç ) güzelliğini ortaya koyan Mavi, her zaman çok iyiydi.

Çınar: Bitti, bitiyor Mavi, gidiyoruz, bu iş bitiyor.
-sonunda dizide bitti. 50 bölüm, 1,5 yıl. Dile kolay. Malesef bitti.

Mavi: Kimbilir bir daha ne zaman göreceğiz bu ülkeyi.
-Kimbilir bir daha ne zaman, hangi projede birlikte çalışacağız, biraraya geleceğiz.(Erol Avcı bilir)

Çınar: Bir yolunu bulup mutlaka geri döneceğiz.
-döneceğiz, ekranlara döneceğiz mutlaka, birlikte.

Umudumuz var hala. Bu ikiliyi bir projede görmek istiyoruz. Ama içimden bir ses diyor ki bir daha aynı projede olmazlar. Hani belki yıllar sonra bir araya gelip bir sinema filmi çekerler. Düşündükçe umudum tükeniyor.

Kırmızı ile belirttiğim yer hariç yazdığın mesaja bayıldım canım. Kartalsu bak öğle tatilindeyim ve de burdayım. Beni atlama lütfen. Akşama yine burda olucam. Çünkü gıcık eşimin dizisi hala devam ediyor. :icon_cry:

turkuvaz
19-03-07, 13:12
perşembe akşamından itibaren birşeyler yazmak için uğraşıyorum ,fakat bir türlü başaramadım,bende yorumlarınızı okuyarak teselli buldum.o kadar güzel yorumlar varki ,söylemek istediğim herşeyi sizler aktarmışsınız zaten.
doğrusuyla,yanlışıyla güzel bir final izledim.mutlu son olmasını istiyordum ve mutlu sonu gördüm.hayatımda ilk defa bir diziye bu denli bağlandım,gerçek olmadıklarını bildiğim halde mavi ve çınarın aşkına hayran kaldım.şimdi sanki boşlukta kalmış gibi hissediyorum kendimi,çünki birdaha hiçbir dizinin bana bu tadı vermeyeceğini biliyorum.7 yaşındaki kızımın ''anne bu sadece bir diziydi,onlarda gerçek değillerdi sadece rol yapıyorlardı ve bitti bunu artık anlaman lazım '' uyarılarıyla kendime geliyorum,fakat kısa süre sonra tekrar eski moduma giriyorum ve diğer dizileri,karakterlerini eleştirmeye başlıyorum.sanırım uzun süre etkisinden kurtulamayacağım.
böyle güzel ve kaliteli bir dizinin izleyicisi olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum.hp sayesinde bu forumla ve sizlerle tanışmış olduğum içinde çok mutluyum.iyiki varsınız.:img-yes:

hyoldas
19-03-07, 13:12
-Dokuz
-blue&blue
-bimkolik
-foveryoung
-basakss
-Ruffless
-Kullar
-Demetim

Ne çabuk unutulmuşum :(
Yoklamada devamsızlık yapanlardan biriyim!
En kısa zamanda dönücem....
Arşivdeyken:img-wink:
:sad53:

kardelen2086
19-03-07, 13:13
perşembe gecesinden beri final yorumu yapmamıştım;nedense içimden bir türlü yorum yapmak gelmedi;hala da gelmiyor aslında;ama yazdıklarınızı görünce dayanamadım ;ben de bir şeyler yazayım dedim:icon_sorr :icon_sorr

final de mutlu son diye diye sonunda mutlu sona kavuştuk,ama kabul edelim bizim istediğimiz gibi bir mutlu son değildi,biz daha güzelini,daha gerçekçisini hayal etmiştik;yine de mavi-ile çınar ı ayırmadıkları için mutlu son olarak kabul ediyorum,daha önceki yorumlarımda biri ölecekse aksak ölsün demiştim;ama final bölümünde bu söylediğimden pişman oldum arkadaşlar;keşke aksak ölmeseydi;keşke arıza ölmeseydi,keşke,çınar mavi yi kaçırmasıydı,keşke mavi robin hood olmasaydı,keşke çınar mavi yi o merdivenlerde terk etmeseydi;keşke ayrıldıkları günün gecesinde mavi çınar ın kapısına gitmişken zili çalsaydı;keşke aksak mavi yi kaçırmasıydı;keşke sezon finalinde MAVİ AKSAĞA İNANIP ONU GÖRMEYE GİTMESEYDİ...........vs bunun gibi bir sürü şey geliyor aklıma ama ne fayda,artık olan oldu,ve bizler senaristlerin kurban ettiği bir senaryo izledik,yine de her şeye rağmen ;aman boşver birlikteler işte;artık her zorluğa birlikte karşı gelecekler diyerek kendimi kandırmaya çalıştım ama olmadı;ben asıl çınar ın mavi yi kaçırdığı bölümden itibaren bir kopukluk yaşadım,olanları bir türlü kabul edemedim;belki de çınar ın mesleğini bu şekilde bırakmasını kabullenemedim;bunu hala anlamış değilim ama o bölümden beri içime sinmedi bir şeyler,çınar ın mesleğini bırakmasına karşı olmadım hiçbir zaman;ama bu şekilde olmamalıydı;ille de mesleğini bırakacaksa;mavi ye teslim ol demeden önce bıraksaydı mesleğini;o zaman ne kaçak olurlardı ne de memleketinden uzakta........şimdi ne oldu sanki hem kanun kaçağı oldular,hem evlenemediler;hem memleketinden uzakta;mutlu olabildiler belki ama yine de ne bileyim işte buruk bir mutluluk...........:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

kısacası arkadaşlar isterdim ki mavi teslim olsa bile ,o kadar ceza almasaydı,gerçektende çınar ın söylediği gibi 8 ayla kurtulsaydı;ve sonunda bütün korkularından arınmış olarak bu çiftin aşkını doya doya izleseydik......:img-yes: :img-yes:

her şeye rağmen finali beğendim;güzeldi ama doyurucu değildi;böyle olması normal aslında her şeyi hızlandırılmış bir şekilde izleyince bazı şeylerden zevk alamıyor insan,forumda arkadaşlar bahsetmiş;havaalanı sahnesinde giydikleri kıyafetleri alırkenki hallerini görseydik diye;çok da güzel söylemişler ilk sezon her şeyi içimize sindire sindire izliyorduk;ama bu sezon robin hood saçmalığına o kadar çok vakit ayırdılar ki böyle güzel şeyleri izlemeye fırsat kalmadı....:icon_sorr :icon_sorr

yine de hırsız polis;senaryosunun orijinalliği ile;oyuncularıyla;kalitesiyle benim kalbimde bir efsane oldu,ve sonsuza dek öyle kalacak;ve elimden geldiği kadar bu sayfalarda sizlerle olacağım;sizler kadar yorum yapamasamda yorumlarınızı sonuna kadar okuyacağım:img-yes: :img-yes: :img-yes:

kartalsu
19-03-07, 13:14
burda daha önceleri hp forumunda pek görünmeyen bir arkadaş : " hırsız kız gitmiş ingiltere de kreş açmış hayatını yaşıyor , çocuklarını bu kıza emanet eden anne-babalar bunu biliyorlar mı acaba ? dizi kötü mesaj verdi " gibi bir şeyler yazmış ve çok tepki almış...

ama söyleme tarzı yanlış olsa da bence haklı...

O yoruma tepki gösterdim, yine karşılaşsam yine tepki gösterirdim ama sebep mavi ve çınar'a laf söylenmiş, kötülenmiş olması değil.Bilip bilmeden sadece sona bakılarak yorum yapılmasıydı.Eski bir hırsızdan değil de eli kanlı bir katilden yada bir düzenbazdan bahsedilir gibi algıladım o yorumu.Bütün düzenbazlara, dolandırıcılara, vatanı sömürenlere böyle tepki versek bu hallerde olmazdı ülkemiz.Neyse konuyu saptırmayayım...

Başka bir final yazılabilir miydi?

Elbette yine mutlu son olan başka bir final olabilirdi.Mesela Çınar'ın iş yaşamından kesitler sunulur, evlerinin kapısında işten dönen Çınar'ı karşılayan Mavi hatta kucağında özlemle beklenen bebek olabilirdi.Bu da mutlu son ve biz yine rahat bir nefes alabilirdik.Ama bence bu finalin bir amacı bir anlamı var.

Mecbur kalıp suça bulaşmış ama bundan kurtulmaya çalışan insanlara fırsat verildiğinde gerçekten kurtulup faydalı bir vatandaş olabileceği, iyi bir iş yapabileceği vurgulanmaya çalışılmış.O yüzden özellikle Mavi'nin bir kreş açmış olması, çocukların onu çok sevdiği üzerinde durulmuş.Haa mantıklı mı hayır değil.Sevgili dokuz'un dediği gibi kreş açmak için çok ağır koşullar ve şartlar var.Bir dönem araştırmıştım ordan biliyorum.Ama mantık aramayı çok önce bıraktık zaten.Kreşe gelene kadar neler vardı el atılması, düzeltilmesi gereken.

Çocuğumu emanet ettiğim kreş sahibinin eski bir hırsız yada bir kanun kaçağı olduğunu bilmek bana ne hissettirir bilmiyorum.Böyle konularda yaşamadan cevap vermek zordur.Ama şu bir gerçek ki HP'den önce daha önyargılı olurdum.Şimdi ise bir kere durur düşünürüm.

Gerçek suçlularla suça itilmiş insanları ayırmayı öğrendiğimiz gün, suçtan kurtulmak isteyenlere fırsat vermeyi öğrendiğimiz gün, varoşlar diye adlandırılan yerlerde yaşayan insanlara potansiyel suçlu gibi bakıp, parası ve çevresi olan gerçek suçlulara tolerans tanımaktan vazgeçtiğimiz gün çok uzun bir yol katetmiş olacağız.Bu uğurda bu final bu Mavi final çok güzel bir mesaj vermiştir...

Fettan
19-03-07, 13:14
Dizi devam ederkende ara ara ağzımıza bir kaşık balı çalıp saçmalıklara devam ederlerdi ama o zaman hep bir umut vardı telafi edileceğine dair şimdi ise bitti gitti son oldu ve ne kadar yazarsak yazalım belki telafisi olur diye bir umudumuz yok..Dokuz'un yazmış olduğu mesajda özellikle İngiltere konsunda belirtmiş olduğu noktalara sonuna kadar katılıyorum..

Ve dizinin sonunda ne yaparsa yapsın bir insan ne kadar çabalarsa çabalasın bu ülke insana huzur vermez ama bakın başka ülkerelerde temiz sayfa açmak çok kolay imajı olduki bu beni çok rahatsız etti..Yani aradığı mutluluğu başka ülkede bulmalarını yadırgıyorum..İş dönüp dolaşıp Mavi'nin RH olması saçamalığında tıkanıyor..
Ayrıca onca bölüm mütevazi hayatlarını sürdüren insanların hikayesini izlemişken İngilktere'de kreş sahibi olmuş Nesrin Çakmak ve ailesi tamamen izlediğim HP den uzak geldi bana ..

Hewal'im esmer başağım benim yazdıklarıın koyulaştırdığım kısmına katılamaıyorum mutluluğu nerde buldukları değil bulmuş olmaları önemli değilmi sencede :)

kartalsu
19-03-07, 13:18
[/COLOR]

Kırmızı ile belirttiğim yer hariç yazdığın mesaja bayıldım canım. Kartalsu bak öğle tatilindeyim ve de burdayım. Beni atlama lütfen. Akşama yine burda olucam. Çünkü gıcık eşimin dizisi hala devam ediyor. :icon_cry:

Canımın içi seni unutur muyum hiç.Biliyorum durumu o yüzden seni yazmadım yoklama listeme.Sen mecburiyetten gelemiyorsun.Fırsatın olsa burada olursun çünkü başka yerde olmak istemiyorsun biliyorum.Hatta çalışırken bile aklın burada onu da biliyorum.Akşama gel de yorumlarınla şenlendir bizi.Belki eve dönerken serviste biraz uyur rüya bile görürsün ha ne dersin:icon_whis :)

hewal
19-03-07, 13:21
Hewal'im esmer başağım benim yazdıklarıın koyulaştırdığım kısmına katılamaıyorum mutluluğu nerde buldukları değil bulmuş olmaları önemli değilmi sencede :)

Bencede mutluluğu bulmuş olmaları önemli olan ama Mavi Rh olmasaydı birazda Çınar'ı anlayabilseydi ,neyi ne için yaptığını, ve sözünü dinleseydi Çınar'ın bildiğini okumasaydı cahil cesaretiyle Çınar yine polisliği bırakıp Mavi ile temiz bir hayata başlamayı göze almıştı..

Bu Kaş olur İstanbul olur ama olurdu demek istediğim budur:img-wink: :)

öjeni
19-03-07, 13:35
Canımın içi seni unutur muyum hiç.Biliyorum durumu o yüzden seni yazmadım yoklama listeme.Sen mecburiyetten gelemiyorsun.Fırsatın olsa burada olursun çünkü başka yerde olmak istemiyorsun biliyorum.Hatta çalışırken bile aklın burada onu da biliyorum.Akşama gel de yorumlarınla şenlendir bizi.Belki eve dönerken serviste biraz uyur rüya bile görürsün ha ne dersin:icon_whis :)

Belli mi olur kartalsum. Bu arada imzana bayıldım :icon_whis

safir
19-03-07, 13:38
Bencede mutluluğu bulmuş olmaları önemli olan ama Mavi Rh olmasaydı birazda Çınar'ı anlayabilseydi ,neyi ne için yaptığını, ve sözünü dinleseydi Çınar'ın bildiğini okumasaydı cahil cesaretiyle Çınar yine polisliği bırakıp Mavi ile temiz bir hayata başlamayı göze almıştı..

Bu Kaş olur İstanbul olur ama olurdu demek istediğim budur:img-wink: :)

Mavi nin RH oluşu ,aşkın bir hırsız ve polis arasında yaşanışı,senaryonun orjinalligiydi bence.Bizi çok üzdüler,aşkı çok imkansız hale getirdiler o oldu:icon_whis İki sıradan hayat degilidi onların hayatları,Mavi gibi çocuklugunu,gençligini,mağdur fakir,aç geçirmiş,hırsızlıgı nefret ederek te olsa ,devam ettirmiş bir kız Mavi:img-yes: kararlarının da sivri olması dogal degil mi?:img-yes:

kartalsu
19-03-07, 13:45
Belli mi olur kartalsum. Bu arada imzana bayıldım :icon_whis

Akşamı iple çekiyorum:img-wink: :)

İmza mı dedin aaa seninki de aynı ya:happy0064

esss
19-03-07, 13:51
Havaalanı sahnesini taş niyetine (taş dedimse, "taş" anlayın, değerlisinden!) bağrımıza bastık ama elbette daha düşünecek konuşacak çok şey var. Şimdilik tutuk tutuk gitsek de bu böyle.

Emek verenlere teşekkür etmekte sıkıntımız yok. Bütün eleştirilere karşın biliyoruz bu iş yorucu, yıpratıcı bir iş. Sağolsunlar, iyi olsunlar; e, ne de olsa işsizliği büyük boyutlarda bir ülkeyiz, onlar için belki en iyisi, işleri daim olsun demek. :img-wink:

Final dediğiniz ama bu işin yüz akıdır aslında, bir tür zaferdir. Belli bir proje hazırlanmış, başarıyla uygulanmış, sona gelinmiştir artık ve başarı duygusunu yaratıcılara da izleyicilere de yaşatacak biçimde çekilir finaller.
Kendilerini destekleyip para ve başarı kazanmalarını sağlayanlara kayıtsız kalmazlar dizileri yaratanlar. Yani bu işlerin profesyonelce yürütüldüğü ortamlarda böyledir. Hatta bazı projelerde yaratıcıların izleyicilere teşekkürü gibi, son armağanı gibi çekilir finaller.

Bizimki bu anlamda ne bir armağan ne bir zafer duygusu taşıdı bizlere. Yeter ki ölmesinler, ayrılmasınlar gibi daracık bir alana hapsedilmiştik zaten. Söylentilerden / tüyolardan taşan korkumuzu iyi bildiklerini havaalanı sahnesini pek bir janjanlı hazırlamış olmalarından anlıyoruz. Aslında spekülasyonları / manipülasyonları diziden çok daha iyi yönettiler sanıyorum. Bunu da konuşa konuşa bitiremeyiz daha. Özel konuşmalarımızın baş gündemi bunlar, öyle değil mi?

Niye bu kadar söylentiye - resmi değil, fısıltılar yoluyla üstelik - izin verildi bu işte hiç bilmiyoruz. Yoksa kendiliğinden mi gelişti olaylar da engel olamadılar, onu da bilmiyoruz tabii. 29'a kadar gelip, hele sonu bir bağlayalım, yaz boyu kalanını geliştiririz dememişlerdir herhalde. Peki nasıl o kadar kötü olabildiler de ard arda dizildi durdu hatalar?

Bu güzelim kadro, bu az bulunur aşk hikayesi, böyle yalpalatıldı ve bizler hiç öğrenemeyecek miyiz oralarda neler olduğunu?

Bitmesi bütün bu nedenler yüzünden acı geliyor. İkna edici olmuyor. Bitmedi çünkü.... diye düşünüyorum... :sad53:

RUFFLES
19-03-07, 13:58
Evet geldim netteyim ama inanın AKLIM, RUHUM İstanbulda kaldı.
Koca bir çılgınlık yapıp taa Diyarbakırlardan kallkıp memleketim Mersin'e gidip çocukları anneanneye bırakıp İstanbula geçtim.
Perşembe Kafikadaydım.Finali seyrettik,heyecanlı,buruk bir şekilde.SON yazısını gördüğümüzde duygulandık,kamera arkasını gösterdiğinde KOPTUK hepimiz.Bu nasıl bir şeydir yaa..(Allahım sana geliyoruz dedik) Hayatımda pek dizi seyretmeyen ben bu dizi ile büyük keyf yaşarken,dizinin sonunu formdaki arkadaşlarla beraber seyrederek yoğun bir duygu akışı yaşadık.

Cuma günü Ara kafeye tabiri caizse Timuçin Esen ile birlikte girdik.Çok mutlu oldum görebildiğime,bir yandan da üzüldüm ekranda bir daha görebilmek için daha çok zamanı olduğu için.

Özlem ciğimi görmek için ayrıldık ordan.20-25 dk sonra ben Özlem'e bakıyordum.
Bu kızı uzun uzadıya yazmak lazım aslında,yazarımda gerçi bıkmadam ama...
İmaj yapmış,nasıl bir güzellik o (gerçi kıvırcık hali daha hoş )Tek tesellim oyunculuğu sevmiş olması ve devam etmek istemesi.Bir de vazgeçmeden hemen bir projeye evet dese.

Cumartesi malum kahvaltı,çok güzeldi benim için;
öjeni, alamehmet, gülüm_su, NIGHT, HASRETTTTTT, alevalev_25, KIVIRCIK, Hello Kitty, Burcu, LOSTRİS, Selin, 170574 (Asya-Mustafa), narima, eda79, Merve, tuğbay, basakss, timucin_hastasi (Serkan), forever.young25, loser.22, Sevil, osnur00, salpan, semaSARİ ve freelion ve sitemizin sahibi DiziFilmAdmin
sizleri tanıdığım için çok mutluyum.Keşke çok daha önceleri tanışabilseydik.Hiçbir şey için geç değil aslında,sevdiğimiz oyuncularımızın yeni dizilerine kadar burada, daha sonra yeni heyecanları dolu dolu tekrar paylaşacağız eminim.Kısmetse bir daha yüz yüze görüşmek de olur inşallah.

Kahvaltı sonrası tatlı niyetine tekrar Timuçin Esen'i görmeden olmazdı,biz de gidip gördük işte.Ne kadar doğal bir şeymiş gibi yazsamda,onca bayan oradan göremeden dönebilirdik.Bu arada Özge'ciğim resimleri bekliyorum.

Pazar günü dönmeden son bir tur yaptım malum bir kafede Arıza ile yan yana oturdum bir saat kadar. Nasıl kibar bir insan öyle.

Eh artık istediğimden fazlasını elde ederek ALDIM BAŞIMI döndüm.Çok önemli duyularım sizlerin yanında kaldı arkadaşlar.

Canım, FREELION,SEMASARİM sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır.Bana ömrüm boyunca unutamayacağım 3 gün yaşattınız.Aslanım canım o kadar gün benim için bizim için köşe kapmaca oynadın koşturdun,yoruldun,hasta oldun,yüzündeki gülümseme ömürboyu silinmesin,Allah gönlüne göre versin(dilekçi amcanın dileği çıksın)Sıcaklığınız içtenliğiniz için ayrıca teşekkürler.
Öznur'cuğum umarım herşey istediğin gibi olur yurdışından da katılırsın,aynı platformlarda buluşuruz yine.
Salpanım Cumartesi günü o soğukta gülmekten öldürdün bizi Allah iyiliğini versin.Gerçi akşam seni sıkıntıya soktuk,bize katlanmak zorunda kaldın,sabrın ve hoşgörün için teşekkürler.

Ben bu aralar çok teşekkür ediyorum(bkz.Maviciğimin repliği)hepiniz muheşemdiniz.Bu form'un ,gurubun içinde yer almak benim için inanılmaz onur verici.Şu anda duygularım çok yoğun,sabaha kadar yazabilirim ama bu yazınında bir sonu olmalı değil mi?
Hepiniz sevgiyle,sağlıcakla kalın.

semaSARİ
19-03-07, 14:11
Evet geldim netteyim ama inanın AKLIM, RUHUM İstanbulda kaldı.
Koca bir çılgınlık yapıp taa Diyarbakırlardan kallkıp memleketim Mersin'e gidip çocukları anneanneye bırakıp İstanbula geçtim.
Perşembe Kafikadaydım.Finali seyrettik,heyecanlı,buruk bir şekilde.SON yazısını gördüğümüzde duygulandık,kamera arkasını gösterdiğinde KOPTUK hepimiz.Bu nasıl bir şeydir yaa..(Allahım sana geliyoruz dedik) Hayatımda pek dizi seyretmeyen ben bu dizi ile büyük keyf yaşarken,dizinin sonunu formdaki arkadaşlarla beraber seyrederek yoğun bir duygu akışı yaşadık.

Cuma günü Ara kafeye tabiri caizse Timuçin Esen ile birlikte girdik.Çok mutlu oldum görebildiğime,bir yandan da üzüldüm ekranda bir daha görebilmek için daha çok zamanı olduğu için.

Özlem ciğimi görmek için ayrıldık ordan.20-25 dk sonra ben Özlem'e bakıyordum.
Bu kızı uzun uzadıya yazmak lazım aslında,yazarımda gerçi bıkmadam ama...
İmaj yapmış,nasıl bir güzellik o (gerçi kıvırcık hali daha hoş )Tek tesellim oyunculuğu sevmiş olması ve devam etmek istemesi.Bir de vazgeçmeden hemen bir projeye evet dese.

Cumartesi malum kahvaltı,çok güzeldi benim için;
öjeni, alamehmet, gülüm_su, NIGHT, HASRETTTTTT, alevalev_25, KIVIRCIK, Hello Kitty, Burcu, LOSTRİS, Selin, 170574 (Asya-Mustafa), narima, eda79, Merve, tuğbay, basakss, timucin_hastasi (Serkan), forever.young25, loser.22, Sevil, osnur00, salpan, semaSARİ ve freelion ve sitemizin sahibi DiziFilmAdmin
sizleri tanıdığım için çok mutluyum.Keşke çok daha önceleri tanışabilseydik.Hiçbir şey için geç değil aslında,sevdiğimiz oyuncularımızın yeni dizilerine kadar burada, daha sonra yeni heyecanları dolu dolu tekrar paylaşacağız eminim.Kısmetse bir daha yüz yüze görüşmek de olur inşallah.

Kahvaltı sonrası tatlı niyetine tekrar Timuçin Esen'i görmeden olmazdı,biz de gidip gördük işte.Ne kadar doğal bir şeymiş gibi yazsamda,onca bayan oradan göremeden dönebilirdik.Bu arada Özge'ciğim resimleri bekliyorum.

Pazar günü dönmeden son bir tur yaptım malum bir kafede Arıza ile yan yana oturdum bir saat kadar. Nasıl kibar bir insan öyle.

Eh artık istediğimden fazlasını elde ederek ALDIM BAŞIMI döndüm.Çok önemli duyularım sizlerin yanında kaldı arkadaşlar.

Canım, FREELION,SEMASARİM sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır.Bana ömrüm boyunca unutamayacağım 3 gün yaşattınız.Aslanım canım o kadar gün benim için bizim için köşe kapmaca oynadın koşturdun,yoruldun,hasta oldun,yüzündeki gülümseme ömürboyu silinmesin,Allah gönlüne göre versin(dilekçi amcanın dileği çıksın)Sıcaklığınız içtenliğiniz için ayrıca teşekkürler.
Öznur'cuğum umarım herşey istediğin gibi olur yurdışından da katılırsın,aynı platformlarda buluşuruz yine.
Salpanım Cumartesi günü o soğukta gülmekten öldürdün bizi Allah iyiliğini versin.Gerçi akşam seni sıkıntıya soktuk,bize katlanmak zorunda kaldın,sabrın ve hoşgörün için teşekkürler.

Ben bu aralar çok teşekkür ediyorum(bkz.Maviciğimin repliği)hepiniz muheşemdiniz.Bu form'un ,gurubun içinde yer almak benim için inanılmaz onur verici.Şu anda duygularım çok yoğun,sabaha kadar yazabilirim ama bu yazınında bir sonu olmalı değil mi?
Hepiniz sevgiyle,sağlıcakla kalın.

Seni mutlu edebildiyesek ne kadar güzel. Bu heyecanı daha bir kaç hafta önce esgim, M_I_L_I ve guliguli_53'de yaşamıştık. Her organizasyonda yeni insanlarla tanışmak bizleri çok mutlu ediyor.
freelion Cuma izin alarak tüm saatlerinizi sizinle zevkle geçirdi. Ordan oraya çalıştınız koşuşturdunuz :icon_whis
En önemlisi de diğer kızlar gibi çok şanslı olman ve tüm hayalindekilere sadece birkaç dakika içinde kavuşman. İnan biz daha da çok mutlu olduk bundan.
Özlem'in saçı konusunda ben yorum yapamayacağım :icon_sorr mümkünse buklelerini alayım.

İnanıp geldiğin için saatlerini çekinmden bize bıraktığın ve koşuşturduğun için asıl biz teşekkür ederiz. Umarız AĞVA gezimizde de ''BEN GELİYORUM'' dersin.

alvarato
19-03-07, 14:12
onlar hala buralardaymış gibi davransım var...Aksak ölmemiş gibi...Robin Hoodluk yapacak, aylarca polisi peşinden koşturacak, sonunda biz yanlış insanı mı yakaladık acaba dedittirecek, Mavi'nin mahkumiyet kararı gözden geçirilecek, aklanacaklar ülkeye dönecekler...Çınar yine de mesleğinden olacak, sonuçta mahkum kaçırdı, evleri huzursuzlanacak ama aşk işte vazgeçilmez olacaklar yine de birbirleri için..Aksak bu sefer bu aşka destek çıkacak akıl verecek, Çınarla dertleşecekmiş gibi yapmak istiyorum sanki hala buraladalarmış gibi..Nermin'in hayatına başka biri girmiş olacak, Ümit okulu bitirmeye çalışırken sorunlar yaşayacak ablasının imkansızlıklarına benzer sorunlarla Jiletle bir küsüp bir barışacaklar, Fulya ablanın Ali'siyle sorunları olacak, ailesi çıkıp gelecek Ali'nin...evet evet...onlar hala buralardaymış gibi davranasım var...fonda "Çaresizler" çalıyor..bu yazıyı bitirmeye yakın anlıyorum çaresizim..

satranc
19-03-07, 14:17
arkadaşlar bugün 12.00 -12.30 arası TMC'ye telefon ettim.Seda Demirle görüştüm.Kitap ve dvd hakkında soru sordum.DVD nin çıkabileceğini fakat kesin bir tarih veremediklerini söyledi. Kitap hakkında çok fazla bilgisi olmadığını anlattı.Bende internetten ve gazetelerden takip ettiğimi söyledim. Gazetelerin kitap olayını biraz abarttıklarını söyledi.Umarım DVD ve kitap çıkar. Bunun için birşeyler düşünelim isterseniz.:good:

safir
19-03-07, 14:29
Sayfayı görüntüleyen arkadaşlar,yazmamakta kararlılar sanırım:icon_whis

Düşünüyorum ,taşınıyorum,çok saf bir aşk izledik biz:img-in_lo

Adam sevdigine kavuşabilmek için,daha evvel içeri tıkmak için çabaladıgı,adamın elini sıktı,hatta ondan yardım aldı(40.bölüm,46.bölüm vs.):img-yes:

Kadın sadece sevdigi istiyor deyu ,sevdiginin adalete inancı budur deyu ,sevdigi onla olabilsin deyu,teslim olup hapse girmeyi kabul etti:sad53: hem de kendi aynı adalete inanmıyordu.:img-yes:

Adam hastalıklı da olsa kadına aşıktı,yenilecek kadının başkasına olan aşkını kabullenecek cesareti gösterdi:icon_sorr

RUFFLES
19-03-07, 14:47
Seni mutlu edebildiyesek ne kadar güzel. Bu heyecanı daha bir kaç hafta önce esgim, M_I_L_I ve guliguli_53'de yaşamıştık. Her organizasyonda yeni insanlarla tanışmak bizleri çok mutlu ediyor.
freelion Cuma izin alarak tüm saatlerinizi sizinle zevkle geçirdi. Ordan oraya çalıştınız koşuşturdunuz :icon_whis
En önemlisi de diğer kızlar gibi çok şanslı olman ve tüm hayalindekilere sadece birkaç dakika içinde kavuşman. İnan biz daha da çok mutlu olduk bundan.
Özlem'in saçı konusunda ben yorum yapamayacağım :icon_sorr mümkünse buklelerini alayım.

İnanıp geldiğin için saatlerini çekinmden bize bıraktığın ve koşuşturduğun için asıl biz teşekkür ederiz. Umarız AĞVA gezimizde de ''BEN GELİYORUM'' dersin.

Semacığım nasıl iyi olurdu,insanın şans yüzüne 2 kere güler mi?Belli mi olur?belki de gelebilirim .Eşim şu anda başımda bekliyor,şansımı fazla zorlamayayım en iyisi.Şimdilik.....

semaSARİ
19-03-07, 15:18
arkadaşlar bugün 12.00 -12.30 arası TMC'ye telefon ettim.Seda Demirle görüştüm.Kitap ve dvd hakkında soru sordum.DVD nin çıkabileceğini fakat kesin bir tarih veremediklerini söyledi. Kitap hakkında çok fazla bilgisi olmadığını anlattı.Bende internetten ve gazetelerden takip ettiğimi söyledim. Gazetelerin kitap olayını biraz abarttıklarını söyledi.Umarım DVD ve kitap çıkar. Bunun için birşeyler düşünelim isterseniz.:good:

Bize kahvaltı da söylenen kitap ve cd'nin sitemizden de satışa sunulacağı.
Sanırım yakında resmi bir açıklama yaparlar.

Fettan
19-03-07, 15:26
Bu dizide gerçekten imkansızlıklar olduğu için çok canımız yandı hem biizm hem onların başka dizidede sevgililer ayrılıyor acı çekiyor ama janjanlı hayatları onlar için içimin yanmasını eng