ehlocan
09-03-07, 10:05
Finalle ilgili fragman tahminleri ve bölüm sonrası yapılacak yorumları bu başlıkta paylaşabilirsiniz..
Sevgiler
Ehlocan
Sevgiler
Ehlocan
|
Tüm Versiyonu Göster : Final Yorumları ehlocan 09-03-07, 10:05 Finalle ilgili fragman tahminleri ve bölüm sonrası yapılacak yorumları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.. Sevgiler Ehlocan october01 09-03-07, 10:14 yeni sayfamız hayırlı uğurlu olsun diyerekten final tahminimi yapiyim bence aksak, mavi-çınara kaçmaları için yardım edecek,polisi oyalayacak,o esnada çınar ve mavi çoktan yurtdışına gitmiş olacaklar yani final mutlu sonla noktalanacak en azından çınar ve mavi için ,aksak içinse.. allah rahmet eylesin demekten başka bir şey kalmıyor... zinednah 09-03-07, 10:33 ehlocanım sevgiler bende sana demek bu son başlık artık... sonun başlangıcı olan başlık geldik dayandık kapılara kapılar açılır mı açılmaz mı mavi geçmiş mi gelecek mi çınar geçmiş mi gelecek mi bizden geçecek mi geçmeyecek mi.... çok teşekkürler.... sevgiler.... zinednah 09-03-07, 10:36 fragmanı umutsuz izledim zaten uzun zamandır umudum yok da işte... neyse, ama tekrar izlediğimde gördüm ki fragman tek sahne üzerinde dönüyor yani sadece "villa" birde artı olarak ümitlerin gidişleri var ama hep aynı sahne yani "villa" yine umut fakirin ekmeği deyip tek sahne üzerine yoğunlaşmış umutsuz fragmandan sağ gösterirken bi sol aparkat bekliyorum vesselam.... sevgilerimle... mavi18 09-03-07, 10:39 Final deyince içim yanıyor ama reyting kurbanı olduk maalasef.. Bence finalde şunlar olur.Fragmandan anlayabildiğim kadarıyla:Aksak, mavi ve çınara yardım etmek ister.Ama muratın hırsı olmadık şeyler yapmasına neden olacaktır.Aksakın mavilere yardım ettiğini öğrenen murat aksakı can evinden,babasından vurmaya hazırlanır.Aksak ya mavi ve çınarı ele verip babasını kurtaracak yada zaten bir ayağı çukurda olan babasına kıyıp bu büyük aşk için çabalayacak.. Nermin ve çocuklar ise ingiltereye gidecek mavi ile çınarın gelmesini bekleyecekler.mavi ile çınarın Ya kendileri gelecek ya kötü haberleri... selma23 09-03-07, 10:45 hayırlı olsun arkadaşlar hepimize. inşallah, maşallah, hayırlısı, nasip, kısmet.... final başlığınıda hayır dilekleriyle açalım dedim belki finalimiz istediğimiz gibi olur; Allah gönlümüze göre versin AMİN!!!! gökçe-s 09-03-07, 10:51 fregmana göre çok kötü şeyler olacak gibi görünüyor.aksak mavi ve çınara yardım edecek ama bi faydası olacagını sanmıyorum yine mutsuz son yine mutsuz son ya biraz mutluluk görmek istiyorduk çok şeymi istedik gaye ve neşe yine yaptınız yapacagınızı NIGHT 09-03-07, 11:49 FİNAL BÖLÜMÜ FRAGMAN TAHMİNLERİ/YORUMLARI Bu nasıl bir hüzündür yarabbim açılan son başlık mı bu şimdi... Ciğerim yanıyor ah ciğerim Hem ağlarım hem giderim Hp sonunda ben biterim Bundan sonra ben kime yeterim... Gelelim yorumuma Bence ne mutlu son ne de mutsuz son olacak çünkü bir SON olmayacak bence hepizin elinde dizi bitiğinde yarım kalmış bir sürü sahne kalacak...Yani kafamızda bir sürü soru işaretler ile karşıkarşıya kalacağız...Diyeceklerki bize gerisini siz hayal edin...Bizde yine bu sayfalarda yok öyle olmalıydı yok böyle olmalıydı diyip kendi kendimizi yiyeceğiz...Ben HP öyle böyle değil yürekten bağlanmışım...sanırım bu bitişi hazmetmek sandığımdanda zor olacak... FİNAL dedi ya final...hala ve hala inanasım gelmiyor..şimden kendimi uçurumun kenarında hissediyorum...Ha düştüm düşeceğim...bakalım oradamı kalcağım biri beni çekip kurtaracak mı yoksa boşluğa mı bırakacağım kendimi??? bilemiyorum. vetaki 09-03-07, 12:01 Selamlar, fragmanin nete dusup dusmedigiyle ilgili bilgi verirseniz cok sevinirim. Youtube yasagi devam ediyor mu Turkiye'de ? benek 35 09-03-07, 12:06 yuotube açıldı haberiniz olsun scale 09-03-07, 12:38 Dilerim dün akşam ki gibi bir koşuşturmaca içnde olmayan bir bölüm -final olur yazdığım gibi 3 bölümü sığdırdılar nerdeyse dün geceye.Dilerim 66-50=16 bölümü sığdırdıkları bir final olmaz.Yoksa ağzımız açık gözler şaşı kalakalırız tv karşısında sonrasını düşünmek bile istemiyorum.!:icon_sorr zinednah 09-03-07, 13:43 ya valla duruyorum duruyorum aklıma bişey geliyo :img-help: :icon_sorr :img-polic Aksak bi bölümde demişti; "bi gün o silahtan çıkan kurşun ya beni vuracak yada o komseri"... final aksak&çınar arasında dönecek gibi bir hisse kapılıyorum dananın kuyruğu kopacak yani ya aksak sevdiğine sevdiğini verecek yada hırsına malup olup sevdiğinden sevdiğini sonsuza dek ayıracak :img-help: :icon_sorr neljan 09-03-07, 14:18 ya valla duruyorum duruyorum aklıma bişey geliyo :img-help: :icon_sorr :img-polic Aksak bi bölümde demişti; "bi gün o silahtan çıkan kurşun ya beni vuracak yada o komseri"... final aksak&çınar arasında dönecek gibi bir hisse kapılıyorum dananın kuyruğu kopacak yani ya aksak sevdiğine sevdiğini verecek yada hırsına malup olup sevdiğinden sevdiğini sonsuza dek ayıracak :img-help: :icon_sorr "ya hırsızı vuracak ya polisi" dememişmiydi..muratta polis işte..buyursun onu vursun..varmı itiraz :) yok.. ilk başta cınara saldıracaktır sözlü yada silahlı ama bence yardım edecek sonunda.. PIRLANTA 09-03-07, 14:23 Son bölümde senaristler bu senaryoda en az önemsedikleri emek sarfettikleri karakteri öldürecekler gibi içimde bir his var. O da Çınar. Çınar bölümün ortalarında öldürülecek ve geri kalan kısımda Çınar olmayacak. Olaylar Mavi ailesi ve Aksak etrafında dönecek ve Çınar olmadan bitecek. Fettan 09-03-07, 14:33 Son bölümde senaristler bu senaryoda en az önemsedikleri emek sarfettikleri karakteri öldürecekler gibi içimde bir his var. O da Çınar. Çınar bölümün ortalarında öldürülecek ve geri kalan kısımda Çınar olmayacak. Olaylar Mavi ailesi ve Aksak etrafında dönecek ve Çınar olmadan bitecek. Ölsün bencede en iyisi sonsuza dek huzura kavuşsun..Bu nedir ya ordan oraya sürüklendi,hayatı paramparça oldu..Ben eminim tersi olsaydı Çınar değilde Mavi yer değiştirseydi..Yani bir kadın polis birtek sevdiği erkeği hayatının mekezine alıp bütün hayatını değiştirseydi,kanun kaçağı olsaydı,bütün kadın proğramları onu konuşur ayaklanırdı..Neden hayatını değiştirmek zorunda olan "kadın" diye.. Valla kadın düşmanı yada maço erkek hayranı değilim ama yetti artık bu kadar saçmalık ...Yorum yapacak takatım yok ruhum dolaşır belki buralarda ama eski performansımı gösteremeyebilirim zira gücüm kalamdı ........ caglayanbe 09-03-07, 14:37 :img-help: Arkadaslar ben dün bölüm tamamini ne yazikki izleyemedim ! Acaba nereden bulabilirim ! Tamamini izlemeden yorumlarinizi okumak istemiyorum! Ama dayanamiyorum ! Tabi fragman konusundada yardimci olursaniz sevinirim ! Hepiniz sagolun!!!!!! erten07 09-03-07, 14:39 fragman öncesi HIRSIZ POLİS - imkansız aşk heyecan, duygu ve süprizlerle dolu son bölümüyle ekranlara geliyor fragman sonrası hırsız polis hafızalardan silinmeyecek final bölümüyle 15 mart perşembe akşamı kanald de hırsız polis yanına "imkansız aşk" eklenmesi iyi çağrışımlar yapmıyor bende dizinin sonu ile ilgili selek90 09-03-07, 14:44 erten ben diyomki imkansız aşk aksak ın aksak ta ölünce imkansız aşkın sonu hazal oguz 09-03-07, 14:48 ya valla duruyorum duruyorum aklıma bişey geliyo :img-help: :icon_sorr :img-polic Aksak bi bölümde demişti; "bi gün o silahtan çıkan kurşun ya beni vuracak yada o komseri"... final aksak&çınar arasında dönecek gibi bir hisse kapılıyorum dananın kuyruğu kopacak yani ya aksak sevdiğine sevdiğini verecek yada hırsına malup olup sevdiğinden sevdiğini sonsuza dek ayıracak :img-help: :icon_sorr Sevgili zinednah, bn bu yazdıklarını 49'daki Aksak'In içinde Dursun Amcayı gördüğü rüyaya bağlıyorum. Acaba Mawi'ye sevdiğini vermekle bunu kasdetmiş olabilirler mi? Yani Aksak sevdiği için aşkını kalbine gömecek ve Çınar'la birlikte olmasına izin werecek mi? (Böyle bi bağlantı kurmamın nedeni 49. bölüm Dursun: Sen de seviyorsan mavi’yi, onun en çok istediğini vereceksin işte o zaman sevecek seni mavi) Arkadaşlar saçmalamış da olabilirim bilmiyorum artık mutlu sona dair, mutlu sona ipucu teşkil edecek nitelikteki her türlü detaydan bir şeyler çıkarmaya çalışıyorum.. Zinednah'In yorumunu görünce de, fikrimi belirteym dedim..Umarım mutlu son olurr! Bunu bize çOk görmesinler..:img-in_lo neljan 09-03-07, 14:54 Son bölümde senaristler bu senaryoda en az önemsedikleri emek sarfettikleri karakteri öldürecekler gibi içimde bir his var. O da Çınar. Çınar bölümün ortalarında öldürülecek ve geri kalan kısımda Çınar olmayacak. Olaylar Mavi ailesi ve Aksak etrafında dönecek ve Çınar olmadan bitecek. bu fikri fragmana bi uygulamaya calışsak nasıl duracak bakalım :) mavi18 09-03-07, 14:59 FİNAL BÖLÜMÜ FRAGMAN TAHMİNLERİ/YORUMLARI Bu nasıl bir hüzündür yarabbim açılan son başlık mı bu şimdi... Ciğerim yanıyor ah ciğerim Hem ağlarım hem giderim Hp sonunda ben biterim Bundan sonra ben kime yeterim... Gelelim yorumuma Bence ne mutlu son ne de mutsuz son olacak çünkü bir SON olmayacak bence hepizin elinde dizi bitiğinde yarım kalmış bir sürü sahne kalacak...Yani kafamızda bir sürü soru işaretler ile karşıkarşıya kalacağız...Diyeceklerki bize gerisini siz hayal edin...Bizde yine bu sayfalarda yok öyle olmalıydı yok böyle olmalıydı diyip kendi kendimizi yiyeceğiz...Ben HP öyle böyle değil yürekten bağlanmışım...sanırım bu bitişi hazmetmek sandığımdanda zor olacak... FİNAL dedi ya final...hala ve hala inanasım gelmiyor..şimden kendimi uçurumun kenarında hissediyorum...Ha düştüm düşeceğim...bakalım oradamı kalcağım biri beni çekip kurtaracak mı yoksa boşluğa mı bırakacağım kendimi??? bilemiyorum. Evet kesinlikle haklısın nıght.TMCnin huyudur bu örneğin zerda da aliye de ??? leri ile bitmişti.KİTABA SAKLIYORLAR GALİBA.. dilekce 09-03-07, 15:02 Ben sabah bastıra bastıraa Finalle ilgili konuşmak istemiyorum diye itina ile ve bağlı olan hususiyetle :) msn iletime yazımı döşemiştim.. Çünkü kalbim dayanmıyor, bünyem kaldırmıyor, olan aklımda gerisini kaybetmemek için mücadele veriyor.. Ama olan olmuş ve ben malesef kendimi bu sayfada bulmuşumm..Bulmuşum da acaba kendmimi kaybetmişim.,., Benim için baştan beri gelen , aklımda kalan bişey vardı ki, Bu SON Aksak la nihayetlenecekti.. Öyle de oluyorr.. Dizi başlarken akan şeye ne deniyordu,, hani gomar kağıtları (annem tabirli) oyuncaklar gecelik falan varr heh işte orda kafeste kalan iki güvercin ve masada bulunan 3 güle dikkat etmiştimm.. Üç gül , biri kırmızı diğerleri beyaz ve pembee.. Belki renkler öyle düştü manalarına bakılmadan ama neden 3 güll..2 değilde 3.. hep bişeyler anlatılmak istenmiş... üç gül de birden mi solacak yoksaaa...:icon_whis Yoksa hep orda oldukları gibi mi kalacaklar.. Güvercinler de mümkünse MAvi ile Çınar olmasın diye dua ediyorum... Kafase kapanan iki beyaz güvercini görmek en baştan yetti 50 bölüm dahilinde... Aksak çıkarsın onları o kafesten..Özgür bıraksın.. Her ne kadar suçları varsa da havale olunacak yer değerlendirsin suçu cezayı affı... Can feda edilecekse hayata bir daha gözlerini açakmayacak olan Dursun dede feda edilsin.. Ömrünün kalan günlerinde kalan ömrünü önlerinde güzel günleri olacak MAvi ile Çınar için versin... Varsın mükafatını alacağı yerde alsınn.. Bu dünyada dosta düşmana alsın başını gitsin Dursun dedem.. Aksak da varsın üç günlük dünyanın kalan bir gününü de MAide hanımla geçirsinn.. Olmadı feda etsin kendinii.. Zaten Maide hanımla içki içtiği vakit ne anlatmak istiyordu.. İkiside aynı,, Biri gözleri açık yaşıyor biri gözleri kapalı..İkisi de gidicek bir yer bulamıyor.. İkisinin de konuşacak kimseleri yokk.. Ha yaşamış, ha yaşamamışşş,, Pess etmelisin Aksak,, kendi hayatını da gerekiyorsa babanın hayatını da.. o serum kapanacaksaa.. Varsın ömür yaşaması muktedir 3 vakitlik ömrü olan Dursun amca için bitsin... Bir varmış bir yokmuşu oynuyor nasılsaa... Bu kadar şeyi yazdım daa merak ediyorumm.. Murat la Aksak nasıl ikisi karşı karışya geliyorr... Aksak önceden gidiyor gibi onların yanına,,, Çünkü Murat babasının başında arıyor Aksak ı,,,, Önce Aksak öğreniyor galibaa onların yerinii...sonrasını ise şu an ki bünyem çözüm getiremiyor.. Akşam sütümü içmedim yaa ondan olacak:img-hyste Edit: Ne vardı o kadar uzun yazacakk..Sanki çok bişey anlattımm... mavi18 09-03-07, 15:03 fragman öncesi HIRSIZ POLİS - imkansız aşk heyecan, duygu ve süprizlerle dolu son bölümüyle ekranlara geliyor fragman sonrası hırsız polis hafızalardan silinmeyecek final bölümüyle 15 mart perşembe akşamı kanald de hırsız polis yanına "imkansız aşk" eklenmesi iyi çağrışımlar yapmıyor bende dizinin sonu ile ilgili EVET BENİM DE DİKKATİMİ ÇEKTİ.AMA TABİ AKSAKIN İMKANSIZ OLAN AŞKINI KAST ETMİŞ OLABİLİRLER.. epıler 09-03-07, 15:06 Son bölümde senaristler bu senaryoda en az önemsedikleri emek sarfettikleri karakteri öldürecekler gibi içimde bir his var. O da Çınar. Çınar bölümün ortalarında öldürülecek ve geri kalan kısımda Çınar olmayacak. Olaylar Mavi ailesi ve Aksak etrafında dönecek ve Çınar olmadan bitecek. bencede ölsede ebedi huzura kavuşsa artık garibim çınar ya yazık artık bu kadar yaratığı karakteri sevmeyen senarist grubu görmedim ha bu kadar karakterler arasında torpil geçen yönetmen de görmedim ya geçen bölüm imama bile çınardan çok replik ve görüntü vermişlerdi bu haftada su bidonunu bile çınardan çok gösterdiler sanki neyse neye kızıyorsom bitti işte -gel gel son bunlar son devamı yok ümit dedi işte dün akşam xKubrax 09-03-07, 15:08 Yeni ve son basligimiz herkese hayirli olsun.. Kapanan basliktaki final tahminimi burayada yapim.. Herkes yine takmis bu mutlu son gidiyor.. Nedir bu israr anlamadim.. Neyse ben fragmani tekrar tekrar izledim yetmedi telefonuma.. Ama benim bu fragmandan cikardigim sey herkesin oldugu.. Dizinin sonunda yasiyan cok az insan evladi kalicak.. Murat Aksagi babasini oldurmekle tehdit eder.. Aksak ilk once Murata bas eger, Cinar ve Maviyi oyuna getirip polise teslim edicegini soyler.. Sonra Mavi ve Cinari arar ve onlarin yardimina ihtiyaci oldugunu soyler tabi oyun amacli.. Mavi ve Cinar Aksaga guvenip yerlerini soylerler.. Aksak polislere soyler.. Sonra yaliya gidip M&C'i baglar, silahi dogrultur orda fragmandaki sozlerin soyler Sizin sevdaniza inandim, yendiniz beni Sonra silahi ceker onlar cozer.. Polisler gelir etrafi sarar.. Aksak cikar ve fragmandaki o halini goruruz.. Murat Aksagi vurur.. Aksak Murat vurur.. Polisler onlarla ugrasim derken bizimkiler kus olup ucarlar.. Ingiltereye varirlar, Mavinin ailesiyle birlikte mutlu mesut yasarlar.. Aksak olur, Dursun olur Mahide intihar eder.. Murat hastaneden cikar Selo onu polislikten alir.. Bunyamin istifa eder, veya tayinini ister.. Leyla buna dayanamaz Bunyaminle gider, evlenirler.. Selo kalp krizi gecirir.. Hastaneye kaldirilir bi omur boyu yatalak kalir.. Sariyer karakol kapanir.. 10 yil sonra Mavi ve Cinar hala mutlu, hala asik.. 10 yil gecsede.. 2 kiz 1 erkek cocuklari oluyor.. Kucuk bi cicekcilik aciyorlar.. Cinar calisiyor.. Mavi cocuklara bakiyor.. Tum aile mutlu bi fotograf cekiliyor.. Vee diririririmmm.. 50. Bolum son Sen imkansizsin Sensizlk imkansiz Ask imkansiz Yonetmen: Turkan Derya Guven Ve biz tvye yapisik kalmis.. Bumuydu yani diye bakiyoruz.. Ve 1 kac hafta soka giriyoruz.. Buda bizim sonumuz.. Super senaryo dimi.. Iste mutlu son.. 1 bolume butun bunlar nasil sigicaksa olurmu olur.. selek90 09-03-07, 15:09 -------------------------------------------------------------------------------- hp için son bişiy buraya yazmam doğru diil ama özür dileyerek bişiy demek istiyorum arkadaşlar biz herşeye rağmen dizimizden vazgeçmeye izleyicileriz bu kadarını hak ettik tmc ye mail atmayı ve hp in kamera arkası görüntülerinin kesilen sahnelerin bir cd sini kitapla birlikte vermelerin istesek ne düşünüyorsunuz yazarsanız sevinirim 20fil35 09-03-07, 16:08 -------------------------------------------------------------------------------- hp için son bişiy buraya yazmam doğru diil ama özür dileyerek bişiy demek istiyorum arkadaşlar biz herşeye rağmen dizimizden vazgeçmeye izleyicileriz bu kadarını hak ettik tmc ye mail atmayı ve hp in kamera arkası görüntülerinin kesilen sahnelerin bir cd sini kitapla birlikte vermelerin istesek ne düşünüyorsunuz yazarsanız sevinirim ben sonuna kadar desteklerim ne yapılacaksa mutlaka c.d .leri çıksın biraz önce h.p.nin sayfasında okudum t.m.c. yi aramışlar c.d .nin çıkmayacağını söylemiş sadece kitabını çıkaracaklarmış hemen harekete geçelim arkadaşlar zinednah 09-03-07, 16:24 "ya hırsızı vuracak ya polisi" dememişmiydi..muratta polis işte..buyursun onu vursun..varmı itiraz :) yok.. ilk başta cınara saldıracaktır sözlü yada silahlı ama bence yardım edecek sonunda.. aynen katıldım gitti neljanım bence hiç mahsuru yok kırmızı arabalı şeytan murat troest bencede gayet iyi ve ortada bi hedef MAKULDÜR...MUTABIKIZ...:img-pilot sevgiler... FEL!ADE 09-03-07, 16:24 alvarato: tahminim şöyle olacak; Murat Aksak'ı evden çıkarken gördüğü için nerde olduklarına dair birşey biliyor sanacak. Eve gelip, Dursun Amcayı öldürmekle tehdit ettiği sahneyi izleyeceğiz. Aksak, Fulya abladan yardım isteyecek ve ya evdekilerden Maviyle konuşmak için, bakkalda sözleştikleri gibi Fulya ya telefon edecek Mavi ama Aksak cevaplayacak, yardım edin diyecek. Mavi ve Çınar'ın bulunduğu eve gelecek, sanırım onları da kandırarak evin adresini öğrenecek. Mavi ve Çınar ona inanacaklar ama o Murata teslim etmek üzere paketleyecek ikisini...orada ciddi replikler bekliyorum...Mavi ikna edecek Aksak'ı. Aksak yapamayacak, Murat'ın karşısına bir baba bir abi gibi dikilecek..onu oyalayacak bu arada mavi ve çınar kaçacak..tabi kaçarken onlara birşey olur mu bilmem ama hep dediğim ve inandığım ilahi adalet budur..Aksak kader çizgilerini değiştirmiştir o ikisinin, şimdi olması gerektiği haline yine o sokacaktır..ona bir şeyolursa çok üzülürüm ama senaristlerimizin tuttuğu yol ve 1,5 yıllık serüvenin sonuda geldiğimiz nokta adına sevinirim...eninde sonunda adalet yerini bulur, öyle yada böyle... alvarato arkadasimiz bu yorumu kapanan baslikta yapmis buraya kopyaladim cünkü tam düsündüklerimi eksiksiz belirtmis kendisi, tesekkürler. ben de ana hatlari ile böyle bir son düsünüyorum. fragmanda gerilim yaratilmis. Aksak in Mavi ve Cinar in kaderini degistiren adam oldugu cok dogru... ancak onun Murat gibi bir polis kursununa kurban edilmesi :( bu düsünceyi kabulenemiyorum. Aksak Mavi Cinari önce korkutacak ardindan kurtaracak ve onun sonuda bir polis kursunu ile olacak gibi. yaziklar olsun.! Mahide icin üzüldüm simdi. Mavi de Aksak gibi yarali bir yürek benim icin... onun ölümü üstüne nasil bir gelecek bekler onlari acaba ?? neyse bunu hic sormamis sayin en iyisi.. nasil olsa Mavi ve Cinar in geleceklerini görmemiz imkansiz.. duar 09-03-07, 16:37 Ah ehlocan yine yaptın yapacağını... Bu gün bir sana kızmadığım kalmıştı sana da kızayım da rahatlayayım... Demek geldik final bölümü tahminlerine, benim finalle ilgili hiç bir tahminim yok.... Daha doğrusu tahmin etmek istemiyorum. Tek bir öngörüm var. (Tahminden öte bir şey ) Final yazdığında adalet kesinlikle sorgulanmamış olacak. Adaletin ne maddisi ne de manevisi tatmin olamamış olacak.... Uzun lafın kısası bu dizinin konusu adaletin sorgulanması falan değildi. Dizinin konusu neydi????? derseniz. Bilmiyorum. Hayattan bir kesit izledik. Hem de feleğin en çok çarptığı insanların hayatından.... Bundan ötesi de yok....Bize de izletmeyecekler....:sad53: xKubrax 09-03-07, 17:15 Dizimiz bitiyor ama masallah bizde kampanya son hiz devam ediyor.. Simdiki kampanyamiz Hirsiz Polis bittikten sonra kitapiyla beraber 1-50 bolum DVD 'leri piyasaya cikmasi, HP albumunden sonra dizimizde cok baska muzikler tanidik bunlardan olusan ayri bi muzik CD'sinin cikmasi, ve kamera arkadasindan olusan ayri bi DVD cikmasi.. Cokmu sey istiyoruz..? Sizlerden rica bu altta yazan metni bu adeslere gondermeniz.. banu@tmc.com.tr erolavci@tmc.com.tr gulay@tmc.com.tr Ve bu numarali arayip istegimizi dile getirmeniz.. Tel: 0212 288 92 60 Faks: 0212 288 9263 Sayin yetkili, Cok sevdigimiz Hirsiz Polis dizisi sizlerinde yogun cabasi uzerine 15 Martta ekrana veda ediyor, bu kadar erken bizlere veda etmesi bizi tahmin edemiceginiz kadar uzdu. Biz bi cok kampanyalar duzenledim ama maalesef hic birisi fayda gostermedi emegimize yazik oldu ama en azindan sizlerde gordunuz sevgimizin buyuk oldugunu. 50 diil 150 bolum devam etseydi biz ayni heyecanla izlerdik dizimizi ama bunu anliyamadiniz. Herneyse siz her ne kadar bizim bu cabalarimza kulak asmassinza biz pes etmicez.. Bu seferki cabamiz Hirsiz Polis bittikten sonra Kitapiyla beraber, yeni muziklerimizden olusan bi muzik Cdsi orn. Yarim biraktin.. Vede diger bazi sona eren dizilerde oldugu gibi bu efsaneninde DVD’leri cikmasi 1-50 kadar tum bolumler ve bu zamana kadar gormedigimiz Kamera arkadasi goruntuleri sizlerden rica ediyoruz, bari bir kere bizi mutlu edin Hirsiz Polise olan bu sevgimizin hatrina bu isteklerimize kulak verin. Saygilar Hirsiz Polis severler.. Tabi yorulmadiysaniz.. PIRLANTA 09-03-07, 18:16 Ölsün bencede en iyisi sonsuza dek huzura kavuşsun..Bu nedir ya ordan oraya sürüklendi,hayatı paramparça oldu..Ben eminim tersi olsaydı Çınar değilde Mavi yer değiştirseydi..Yani bir kadın polis birtek sevdiği erkeği hayatının mekezine alıp bütün hayatını değiştirseydi,kanun kaçağı olsaydı,bütün kadın proğramları onu konuşur ayaklanırdı..Neden hayatını değiştirmek zorunda olan "kadın" diye.. Valla kadın düşmanı yada maço erkek hayranı değilim ama yetti artık bu kadar saçmalık ...Yorum yapacak takatım yok ruhum dolaşır belki buralarda ama eski performansımı gösteremeyebilirim zira gücüm kalamdı ........ Yani adamın çektiği çile anlatılacak gibi değil. Dediğin gibi ancak ölürse huzura erecek. Düşünsene yaşasa İngiltere'de Mavi'nin bütün ailesini bakmak zorunda kalacak. Bütün gün işte akşam gelip kesin yemekleri de o pişirir :img-hyste Adam mesleğini bıraktı, bir tane annesi var, onun adı bile yok. Aynı bir robot. Mavi Çınar şöyle yapalım Tabi hayatım. Çınar böyle yapalım Tabi hayatım, yeterki sen iste. Bir kadın olmama rağmen benim bile isyan edesim var. Tamam dizilerde kadınların ezilmesine hayır diyoruz da, kardeşim bu kadar da ezik bir erkek karakter yaratılmaz ki. denizmert 09-03-07, 18:18 ya ben artık finali düşünmek istemiyorum resmen kalbim sıkışıyor içim acıyor hiç umudum yok mutlu son için çınarın ölecek olma düşüncesi kahrediyor hak etmiyoruz biz bunu , sonra kendi kendime hep sonun kötü biteceğini düşünüp 15 mart gecesi son dedikden sonra bir oh çekip yüzümde tebesümle siteye girip mutlu sonla ilgili cümleler yazmak istiyorum ehlocan 09-03-07, 18:22 Ah ehlocan yine yaptın yapacağını... Bu gün bir sana kızmadığım kalmıştı sana da kızayım da rahatlayayım... Demek geldik final bölümü tahminlerine, benim finalle ilgili hiç bir tahminim yok.... Daha doğrusu tahmin etmek istemiyorum. Tek bir öngörüm var. (Tahminden öte bir şey ) Final yazdığında adalet kesinlikle sorgulanmamış olacak. Adaletin ne maddisi ne de manevisi tatmin olamamış olacak.... Uzun lafın kısası bu dizinin konusu adaletin sorgulanması falan değildi. Dizinin konusu neydi????? derseniz. Bilmiyorum. Hayattan bir kesit izledik. Hem de feleğin en çok çarptığı insanların hayatından.... Bundan ötesi de yok....Bize de izletmeyecekler....:sad53: Onca vakit birşeyler yazmayıp hasrettttttin bir zamanlar imzasına yazdığı gibi taş olup sustuysam işte bu koyulaştırdığım yazını 2.sezon başında hissetmeye başlamış olmamdandı.. Çıkmadık candan umut kesilmezmiş var önümüzde bir bölüm daha bir hafta daha susayım belki bu son bölüm birşeyler yazacak keyfi verir :img-wink: .. Argosy 09-03-07, 18:43 Yani adamın çektiği çile anlatılacak gibi değil. Dediğin gibi ancak ölürse huzura erecek. Düşünsene yaşasa İngiltere'de Mavi'nin bütün ailesini bakmak zorunda kalacak. Bütün gün işte akşam gelip kesin yemekleri de o pişirir :img-hyste Adam mesleğini bıraktı, bir tane annesi var, onun adı bile yok. Aynı bir robot. Mavi Çınar şöyle yapalım Tabi hayatım. Çınar böyle yapalım Tabi hayatım, yeterki sen iste. Bir kadın olmama rağmen benim bile isyan edesim var. Tamam dizilerde kadınların ezilmesine hayır diyoruz da, kardeşim bu kadar da ezik bir erkek karakter yaratılmaz ki. Son bolumu yeni indirmeye basladim..Henuz izleyemedim ama Cinar'in dusuruldugu bu konumla ilgili tum soylediklerinize katiliyorum.. Adami maymuna cevirdiler..Yilmaz ailesinin gonullu eri oldu cikti..Hele bir de hic durmadan hayatinin Aksaginin insafina birakilmasi yokmu asil cileden ciktigim nokta budur. Bolumu izlemedim ama final fragmanini gordum..Anladigim kadariyla yine bunlarin kurtulusu Aksagin elinden olacak..Aksagin elinden kurtulusu gelip , yarim yamalak mutlu olup, Yilmaz ailesinin kadinlarina bir omur boyu kolelik yapmaktansa olsun de mezarinda bari rahat uyusun su zavalli Cinar..:( PIRLANTA 09-03-07, 19:08 Son bolumu yeni indirmeye basladim..Henuz izleyemedim ama Cinar'in dusuruldugu bu konumla ilgili tum soylediklerinize katiliyorum.. Adami maymuna cevirdiler..Yilmaz ailesinin gonullu eri oldu cikti..Hele bir de hic durmadan hayatinin Aksaginin insafina birakilmasi yokmu asil cileden ciktigim nokta budur. Bolumu izlemedim ama final fragmanini gordum..Anladigim kadariyla yine bunlarin kurtulusu Aksagin elinden olacak..Aksagin elinden kurtulusu gelip , yarim yamalak mutlu olup, Yilmaz ailesinin kadinlarina bir omur boyu kolelik yapmaktansa olsun de mezarinda bari rahat uyusun su zavalli Cinar..:( Hatta annesi tarafından mezarına şöyle bir şey yazılsın OĞLUM NİHAYET HUZURA KAVUŞTU.::img-hyste dml 09-03-07, 19:35 Şu an bu şarkıyı dinlemekteyim ve bu başlığı gördükçe, yazılmaya başlanmış yazıları okudukça, yazılacakları düşündükçe daha kötü olmaktayım... HP Öncesi/Sonrası sayfasını dün diziden önce okuma gafletinde bulundum, dağıldım... Boğazımdaki yumru bir nebze çözülecek olduğunda o sayfaya tekrar girip ben de yazımın devamını getireceğim inşallah... Gerçi 50.bölüm hakkında bir şeyler demek bile yeterince üzecek beni... Bilmiyorum, bitsin bitsin diye diretmekteydim bir süredir... Dizinin efsaneleşmesi için, kalplerde tahtını sağlamlaştırması için bunun en sağlam yol olduğu kanısındayım.. hele ki son zamanlardaki gidişat, bu düşüncemi haklı çıkarır yöndeydi takdir edersiniz ki! (?) Ama dün akşam dizi bittikten sonra, ekrana bakakalıp FİNAL FRAGMANINI izledikten sonra içim burkuldu... Hani kitabın son bölümüne gelirsiniz ya, elinizden bırakmak istemediğiniz, sonunu merak ettiğinizden sona doğru hızlı hızlı okuyup geçtiğiniz bir kitaptır.... ama işte o son bölüme gelince işler değişir! Kitap bitmesin diye hız azalır, sayfalar sindirile sindirile okunmak istenir, ama bir de bakarsınız 4 sayfa kalmış, 3 sayfa... Aynen durumum bu şu anda benim! Kalan 4 sayfadan bir tanesi koptu gitti fragmanla birlikte... Tüm fragmanlarını beğenmişimdir Hırsız Polisin, dün gece son kez hazırlanmış bir fragman izliyor olmanın verdiği üzüntüyle fragmanın sonundaki Hırsız Polis yazısı çıktığında gözlerim doluverdi! Neye uğradığımı şaşırdım... Kaldı 3 sayfa... Özetle birlikte 2 sayfacık kalacak koskoca kitaptan... 1 sayfası bölümün sonuna geldiğimizde bitecek, son sayfayı da ben tamamlayacağım, biz tamamlayacağız... Bu bölümde neler olacak? Bu fragman neden bu kadar karmaşık? Kim kimi vuruyor, kim ne diyor, imkansız aşk kimin aşkı çıkıyor, kim o çemberin en dışında kalıp savruluyor? Kim çemberin içine sığınmayı beceriyor? Kim kurtuluyor, kim mutlu oluyor, kim mutluluk veriyor, kim ağlıyor, kim ölüyor kim kalıyor.... Fragmanın, dizinin ilk reklama kadar olan kısmından ibaret olduğunu düşünüyorum... Dizinin en sonuna dair görüntülerle dolu bir fragman, hele ki konu dizinin sonu olunca, imkansız gibi gözüküyor! Birkaç bölüm önce beni dumurların en büyüğüne uğratan (sonradan) fragman gibi yani... Mavinin duruşmasıyla bölüm bitecek gibi düşünürken, bölümün ortasına gelmeden o sahnenin gelip geçmesi, sonrasında Çınarın Maviyi kaçırmasından bahsediyorum... O ana kadar dizinin artık beni daha fazla şaşırtmayacağını düşünürken, artık böyle bir söz etmenin yersiz olduğunu fark etmiş bulunmaktayım... Aslında ilk düşüncem şu oldu benim... *** Aksak öyle ya da böyle Maviye sevdiğini vermeye karar verir, onlara yardım eder... Tam onlar kaçacakken silahını onlara doğrultur... Maviyle Çınarın kanları donarken biz seyirciler de bir an kalp krizi geçirecek gibi oluruz... Sonra kamera onlardan uzaklaşır... Aksakın iç acıtan repliği duyulur... Ve bir el silah sesiyle ekran kararır... Ekranda bilmem kaç sene sonra diye yazı belirir! Kamera bir bebek karyolasını gösterir, içinde mışıl mışıl uyuyan bir melek... Yavaş yavaş karyolanın yanındakini gösterir kamera, Mavidir... Gülümseyerek ninnisini mırıldanıyordur... Az sonra hemen arkasındaki kapının eşiğinde Çınar belirir.... *** Ama şu an çok uzak bir ihtimal olarak gözüküyor bana, fragmanda villadaki o silahlı sahnede Aksakın kendini vurması ve hemen akabinde zaman atlaması olması... Hep diyorum ya, onu bunu bilmem, tek bir şey biliyorum artık! Mutluluk uğursuzluk getirmesin, tam tersi, her tarafa uğur saçsın lütfen... Özellikle de Maviyle Çınarın üzerinden geçsin biraz... Lütfen... Lütfen... esss 09-03-07, 22:33 Onca vakit birşeyler yazmayıp hasrettttttin bir zamanlar imzasına yazdığı gibi taş olup sustuysam işte bu koyulaştırdığım yazını 2.sezon başında hissetmeye başlamış olmamdandı.. İyi yapmışsınız, ne diyeyim; biz susmadık da nooldu sanki Sevgili Mod.um; kriminoloji sitelerinde yaptığım araştırmalara mı yanayım; aldığım ÖM'lerle iletilen "nazik sözlerin" hedefi olduğuma mı? Bir kulak asan mı çıktı tepkilerimize? Çıkmadık candan umut kesilmezmiş var önümüzde bir bölüm daha bir hafta daha susayım belki bu son bölüm birşeyler yazacak keyfi verir :img-wink: .. Fıkra gibi olduk valla. "Du bakalim noolucek?" diye diye biz, sonunda perdeleri çekecekler ve "Tüh göremedik işte hepsini, neler yapacaklardı acaba?" diye forum mu aşındıracağız?:img-hyste Yine de keyif diliyorum tabii. Şu bizim adak ağacının işe yaradığı görülmedi ama belki onun da vardır bir son gürlüğü... :img-wink: dokuz 10-03-07, 00:23 evet ikinci sezon başladığından beri bu sayfalara nerdeyse tamamen eleştiri yazan ben , olabilecek en kısa zamanda bitmesini isteyen ben haberler kısmında " ve efsanenin veda anı " başlığını ve o muhteşem üçlünün içten fotoğrafını görünce bir garip oldum :icon_sorr final için tahmin sayfası bu madem , ben düşüncelerimi şöyle yazıyım : bu dizi için biz 9. 10.bölümlerde bitmesin diye uğraşırken 13.bölüm öyle bir bölümdü ki eğer bu dizi 11.bölümünde 12.bölümünde ratingini yükseltmeseydi final olabilecek nitelikteydi !!! demek istediğim ben o günlerde senaryonun bu doğrultuda yani olabilecek her türlü gelişmeye göre yazıldığını düşünüyorum.. eğer dizi yayından kaldırılma kararı alınsaydı senaryo yarıda kalmayacak ve 13.bölüm sonu izlediğimizden farklı olup çınar ve mavi antalya kaş a doğru yol alıcaktı.. 13.bölüm sonunun izlediğimiz şekli dizinin devam edicek olmasından kaynaklanan bi yakalanıştı bence... peki eğer son bu olsaydı yani 13.bölümle dizi bitseydi kalıp olarak bizim ana karakterlerimizin sonu ne olmuş olucaktı ???? aksak : hapse girmiş ve kaybeden kişi olucaktı... çınar : polislikten vazgeçmiş , aşkın kanunu olmaz diyip aşkını seçmiş , bir hırsızı hapisten , kanundan kaçırmış ve kanun kaçağına yataklık etmiş olucaktı... ve mavi... hapisten kaçmış , aşkına güvenmiş , kendine çınarla yeni bir yaşam kurmayı seçmiş geçmişini geride bırakmış olucaktı... bence senaristlerin 32.günde belli dedikleri son budur !!!!!!!!!! peki şuanda durum nedir ??? aksak : bitik bir vaziyette geçmiş murat ın karşısına kurşun saçmakta ve yemektedir yani kaybeden olmuştur... çınar : polislikten vazgeçmiş , aşkın kanunu olmaz diyip aşkını seçmiş , bir hırsızı hapisten , kanundan kaçırmış ve kanun kaçağına yataklık etmiştir... ve mavi... hapisten kaçmış , aşkına güvenmiş , kendine çınarla yeni bir yaşam kurmayı seçmiş geçmişini geride bırakmıştır... yorum size kalmış... dizi almış başını giderken bu güzel şarkının manalı sözleriyle bitirmek istiyorum yazımı : can üzgün perişan can suskun kararsız çek git diyor şeytan git sessiz sedasız... günahlarımda sevaplarımla aldım başımı gidiyorum... git gide yüreğime ince bir sızı girse gizli bir ateş beni yaksada gidiyorum... ( not : bunca zamandır artık hırsız-polis imzası kullanmaktan vazgeçmiş olan ben , bugünden final gününe kadar burada geçirdiğim bunca zamanın hatırına ve her şeye rağmen izlediğim 30 mükemmel bölümün hürmetine istediğim sonun imzasını kullanıcam dml yla beraber.. olması gereken sonun imzasını... ) dml 10-03-07, 00:38 bu dizi için biz 9. 10.bölümlerde bitmesin diye uğraşırken 13.bölüm öyle bir bölümdü ki eğer bu dizi 11.bölümünde 12.bölümünde ratingini yükseltmeseydi final olabilecek nitelikteydi !!! demek istediğim ben o günlerde senaryonun bu doğrultuda yani olabilecek her türlü gelişmeye göre yazıldığını düşünüyorum.. eğer dizi yayından kaldırılma kararı alınsaydı senaryo yarıda kalmayacak ve 13.bölüm sonu izlediğimizden farklı olup çınar ve mavi antalya kaş a doğru yol alıcaktı.. 13.bölüm sonunun izlediğimiz şekli dizinin devam edicek olmasından kaynaklanan bi yakalanıştı bence... peki eğer son bu olsaydı yani 13.bölümle dizi bitseydi kalıp olarak bizim ana karakterlerimizin sonu ne olmuş olucaktı ???? aksak : hapse girmiş ve kaybeden kişi olucaktı... çınar : polislikten vazgeçmiş , aşkın kanunu olmaz diyip aşkını seçmiş , bir hırsızı hapisten , kanundan kaçırmış ve kanun kaçağına yataklık etmiş olucaktı... ve mavi... hapisten kaçmış , aşkına güvenmiş , kendine çınarla yeni bir yaşam kurmayı seçmiş geçmişini geride bırakmış olucaktı... bence senaristlerin 32.günde belli dedikleri son budur !!!!!!!!!! (...) ( not : bunca zamandır artık hırsız-polis imzası kullanmaktan vazgeçmiş olan ben , bugünden final gününe kadar burada geçirdiğim bunca zamanın hatırına ve her şeye rağmen izlediğim 30 mükemmel bölümün hürmetine istediğim sonun imzasını kullanıcam dml yla beraber.. olması gereken sonun imzasını... ) Dokuzcum, Dediklerini okumak o kadar rahatlıttı ki beni... Nasıl diyeyim, bir ucundan yakalamaya çalışıyordum ben de, bu 13.bölümdeki kafalarındaki sonla birleştirmeye çalışıyordum belki de ama sen bu şekilde yazınca taşlar yerine oturdu! Hakikaten dizinin bu şekilde biteceğine dair umutlarım çoğalmaya başladı! Aksak, Mavi ve Çınarın sonları en başından böyle yazılmışsa senaristler tarafından, bu onların sona bir an önce varma çabalarını da anlaşılır kılıyor bir nebze... Bu kadar alelacele yazılmış son bölümler de, taa o zamanlar rating yüzünden bitmeye yüz tutmuş dizinin durumuyla özdeşleşiyor bir yandan... Uzun zamandır yazmadığın gelecek bölüm tahminini bu şekilde yaptığın ve umut aşıladığın için teşekkür ediyorum:) (Aynı zamanda, bizden bir "veda havası" taşıyan imza da çok yakışmış;) ) esss 10-03-07, 01:42 dokuz:peki eğer son bu olsaydı yani 13.bölümle dizi bitseydi kalıp olarak bizim ana karakterlerimizin sonu ne olmuş olucaktı ???? aksak : hapse girmiş ve kaybeden kişi olucaktı... çınar : polislikten vazgeçmiş , aşkın kanunu olmaz diyip aşkını seçmiş , bir hırsızı hapisten , kanundan kaçırmış ve kanun kaçağına yataklık etmiş olucaktı... ve mavi... hapisten kaçmış , aşkına güvenmiş , kendine çınarla yeni bir yaşam kurmayı seçmiş geçmişini geride bırakmış olucaktı... bence senaristlerin 32.günde belli dedikleri son budur !!!!!!!!!! Sevgili dokuz, o ünlü 32. gün programının yayın tarihi 18.05.2006. O sırada tam kaçıncı bölümdeydiler, kestiremedim ama 13. bölüm epey geride kalmıştı; anımsatmak istedim. Sevgiler. :) hazal oguz 10-03-07, 10:13 Sevgili dokuz, o ünlü 32. gün programının yayın tarihi 18.05.2006. O sırada tam kaçıncı bölümdeydiler, kestiremedim ama 13. bölüm epey geride kalmıştı; anımsatmak istedim. Sevgiler. :) sanırım 27.bölüm falandı. Yakup'un Aksak'ı polise vermek istemesi, we sonrasında vageçince Aksak'ın kurnaz planı sayesnde bu işten sıyrılmaları olan bölümdü. Hatırlamayan olursa söliyim dedim. Ahh ahh ne sahneler..ne bölümler geldii geçtii...Bi an nostalji yaptım, anımsadım da kötü oldmm:icon_sorr :img-in_lo dokuz 10-03-07, 11:18 Sevgili dokuz, o ünlü 32. gün programının yayın tarihi 18.05.2006. O sırada tam kaçıncı bölümdeydiler, kestiremedim ama 13. bölüm epey geride kalmıştı; anımsatmak istedim. Sevgiler. :) sevgili esss, programın 13.bölümden çok sonra olduğunu ben de biliyorum... sanırım sen anlatmak istediğimi anlamamışsın... ben senaristlerin kafasındaki sondan bahsediyorum... 13 te böyle olucaktı ama dizi devam etti olamadı ! ama onların kafasındaki son aynen kaldı !!! sonuç hala aynı !!! bunu kastediyorum... yani benim dediklerimin 32.programının yayın tarihiyle alakası yok... o program ister dizinin ilk bölümlerinde ister ilk sezon sonunda isterse de şimdi olsun ! bu senaristlerin bu dizi için düşündükleri sonuçu değiştirir mi ?? onlar kafamızda karakterler için bir son var onu uyguluycaz demek istediler bence... ve 13.bölüm sonu bu son için büyük kopya benim gözümde !! 13 te karakterlerin geldiği nokta şimdiki durumlarıyla birebir örtüşmekte !! umarım bu defa anlatabilmişimdir... sevgiler... mavi18 10-03-07, 11:41 Şu an bu şarkıyı dinlemekteyim ve bu başlığı gördükçe, yazılmaya başlanmış yazıları okudukça, yazılacakları düşündükçe daha kötü olmaktayım... HP Öncesi/Sonrası sayfasını dün diziden önce okuma gafletinde bulundum, dağıldım... Boğazımdaki yumru bir nebze çözülecek olduğunda o sayfaya tekrar girip ben de yazımın devamını getireceğim inşallah... Gerçi 50.bölüm hakkında bir şeyler demek bile yeterince üzecek beni... Bilmiyorum, bitsin bitsin diye diretmekteydim bir süredir... Dizinin efsaneleşmesi için, kalplerde tahtını sağlamlaştırması için bunun en sağlam yol olduğu kanısındayım.. hele ki son zamanlardaki gidişat, bu düşüncemi haklı çıkarır yöndeydi takdir edersiniz ki! (?) Ama dün akşam dizi bittikten sonra, ekrana bakakalıp FİNAL FRAGMANINI izledikten sonra içim burkuldu... Hani kitabın son bölümüne gelirsiniz ya, elinizden bırakmak istemediğiniz, sonunu merak ettiğinizden sona doğru hızlı hızlı okuyup geçtiğiniz bir kitaptır.... ama işte o son bölüme gelince işler değişir! Kitap bitmesin diye hız azalır, sayfalar sindirile sindirile okunmak istenir, ama bir de bakarsınız 4 sayfa kalmış, 3 sayfa... Aynen durumum bu şu anda benim! Kalan 4 sayfadan bir tanesi koptu gitti fragmanla birlikte... Tüm fragmanlarını beğenmişimdir Hırsız Polisin, dün gece son kez hazırlanmış bir fragman izliyor olmanın verdiği üzüntüyle fragmanın sonundaki Hırsız Polis yazısı çıktığında gözlerim doluverdi! Neye uğradığımı şaşırdım... Kaldı 3 sayfa... Özetle birlikte 2 sayfacık kalacak koskoca kitaptan... 1 sayfası bölümün sonuna geldiğimizde bitecek, son sayfayı da ben tamamlayacağım, biz tamamlayacağız... Bu bölümde neler olacak? Bu fragman neden bu kadar karmaşık? Kim kimi vuruyor, kim ne diyor, imkansız aşk kimin aşkı çıkıyor, kim o çemberin en dışında kalıp savruluyor? Kim çemberin içine sığınmayı beceriyor? Kim kurtuluyor, kim mutlu oluyor, kim mutluluk veriyor, kim ağlıyor, kim ölüyor kim kalıyor.... Fragmanın, dizinin ilk reklama kadar olan kısmından ibaret olduğunu düşünüyorum... Dizinin en sonuna dair görüntülerle dolu bir fragman, hele ki konu dizinin sonu olunca, imkansız gibi gözüküyor! Birkaç bölüm önce beni dumurların en büyüğüne uğratan (sonradan) fragman gibi yani... Mavinin duruşmasıyla bölüm bitecek gibi düşünürken, bölümün ortasına gelmeden o sahnenin gelip geçmesi, sonrasında Çınarın Maviyi kaçırmasından bahsediyorum... O ana kadar dizinin artık beni daha fazla şaşırtmayacağını düşünürken, artık böyle bir söz etmenin yersiz olduğunu fark etmiş bulunmaktayım... Aslında ilk düşüncem şu oldu benim... *** Aksak öyle ya da böyle Maviye sevdiğini vermeye karar verir, onlara yardım eder... Tam onlar kaçacakken silahını onlara doğrultur... Maviyle Çınarın kanları donarken biz seyirciler de bir an kalp krizi geçirecek gibi oluruz... Sonra kamera onlardan uzaklaşır... Aksakın iç acıtan repliği duyulur... Ve bir el silah sesiyle ekran kararır... Ekranda bilmem kaç sene sonra diye yazı belirir! Kamera bir bebek karyolasını gösterir, içinde mışıl mışıl uyuyan bir melek... Yavaş yavaş karyolanın yanındakini gösterir kamera, Mavidir... Gülümseyerek ninnisini mırıldanıyordur... Az sonra hemen arkasındaki kapının eşiğinde Çınar belirir.... *** Ama şu an çok uzak bir ihtimal olarak gözüküyor bana, fragmanda villadaki o silahlı sahnede Aksakın kendini vurması ve hemen akabinde zaman atlaması olması... Hep diyorum ya, onu bunu bilmem, tek bir şey biliyorum artık! Mutluluk uğursuzluk getirmesin, tam tersi, her tarafa uğur saçsın lütfen... Özellikle de Maviyle Çınarın üzerinden geçsin biraz... Lütfen... Lütfen... evet buna benzer bir son olabilir ama mutlu son olmayacak bence.Biliyorsunuz dizinin 2.ismi imkansız aşk... Final gönül yarası filmine benzeyebilir.Aksak önce maviyi vurur sönra kendi kafasına sıkar.. Ve... 50.Bölümün sonu Yönetmen TÜRKAN DERYA GÜVEN sen iiimkansızsın...sensizlik immmkansız...aaaşk imkansız. esss 10-03-07, 12:33 sevgili esss, programın 13.bölümden çok sonra olduğunu ben de biliyorum... umarım bu defa anlatabilmişimdir... sevgiler... Yok ben seni anlamıştım. Ama aradan geçen zaman bir şeyleri değiştirmiş olmalı görüşündeyim de o yüzden dikkat çekmek istedim. Deformasyonu başka türlü açıklayamıyorum çünkü. Senin kurduğun paralelliği çok masum buluyorum. Yoksa karşı çıktığımdan değil. bye gizem_89 10-03-07, 16:05 Aksak madem sizin aşkınıza kurşun sıkamadım kafama sıkarım giderim diyip klendini vurabilir ve mavi çınar ingiltereye kaçarlar aradan 3 yıl geçer yeni bir ev yeni bir hayat birde güzel çocuk sahibi olurlar...:)kıvırcık saçlısından bu söylediklerime ben bile inanmıyorum ama ...adı ne olurdu acaba özlem olsa ben acayip severdim ama deniz olabilir böylece annesi gibi maviyi içinde taşır dimi:) Ama Aksak ölümü muhtemel ben bir ara mavide ölücek diyordum ama sanmam ayakta alkışlayacaksak mutlu bir son olması lazım mavi ve çınarın ölümünü kavuşamamasını ayakta alkışlayacak aklından zoru olan bir arkadaş var mı aramızda galiba yok... benim favori sonum dml ve dokuzun imzasında mevcuttur çok mu şey istedik be hayattann krnca_ 10-03-07, 17:36 Final gönül yarası filmine benzeyebilir.Aksak önce maviyi vurur sönra kendi kafasına sıkar.. Ve... 50.Bölümün sonu Yönetmen TÜRKAN DERYA GÜVEN sen iiimkansızsın...sensizlik immmkansız...aaaşk imkansız. tam gönül yarasından esinlenseler yani Çınar önce Mavi'yi vurup sonra kendini vursa malum Çınar'ın güzel sözlerinden biri ***Meğer ben Aylin'i öldürecek kadar sevmiyormuşum*** tabii burdaki Aylin yerini Mavi alır:img-in_lo mavi3112 10-03-07, 18:03 Arkadaşlar,ankete Biraz Daha Ilgi.lütfen Oy Attin. mavi18 10-03-07, 19:56 tam gönül yarasından esinlenseler yani Çınar önce Mavi'yi vurup sonra kendini vursa malum Çınar'ın güzel sözlerinden biri ***Meğer ben Aylin'i öldürecek kadar sevmiyormuşum*** tabii burdaki Aylin yerini Mavi alır:img-in_lo evet maviyi vuracak kadar çok seviyor ama türkan derya ayakta alkışlayacaksınız demiş yeni duydum.Ölüm olmaz herhalde.Çünkü ölüme ağlama yakışır,alkış yapacak kadar psikopat değiliz. (neşegiller bunu da yaptı ya neyse) *mavilim* 10-03-07, 20:12 veeeeeeee karşınızda muhteşem yorumlarımla yine ben....Müthiş bir final yorumum var: bence en sonunda aksak vurulup ölücek.Ve mavi üzüntüden intihar edecek ÇInar ise öfkesinden diyecek ki "karşıma çıkan ilk kadınla evlenicem" ve tam o esnada karşısına vahide hanım çıkacak ve evlenecekler sonra çınar diyecekki "sen daha önce neredeydin be yavrum?" 5 yıllık zaman aşımı olacak püskül saçlı bi oğlanları olacak adınıda mor koyacaklar:img-hyste ve yılın en orijinal finalli dizisi seçilecek ve başka senaristler dayanamayacak seneyede HIRSIZ POLİS 2 çekilecek... (cevaplarınızı bekliyorum:happy0064 :happy0064 ) gülüm_su 10-03-07, 20:27 veeeeeeee karşınızda muhteşem yorumlarımla yine ben....Müthiş bir final yorumum var: bence en sonunda aksak vurulup ölücek.Ve mavi üzüntüden intihar edecek ÇInar ise öfkesinden diyecek ki "karşıma çıkan ilk kadınla evlenicem" ve tam o esnada karşısına vahide hanım çıkacak ve evlenecekler sonra çınar diyecekki "sen daha önce neredeydin be yavrum?" 5 yıllık zaman aşımı olacak püskül saçlı bi oğlanları olacak adınıda mor koyacaklar:img-hyste ve yılın en orijinal finalli dizisi seçilecek ve başka senaristler dayanamayacak seneyede HIRSIZ POLİS 2 çekilecek... (cevaplarınızı bekliyorum:happy0064 :happy0064 ) canım ya hepimiz dağılmışken maaşallah sen hopaşinanay durumundasın :happy0064 sakın o kadın 'maide' olmasın ayyy kıvırcık saçlı kız hayallerimizden sonra püskül saçlı oğlan hıım anası maide olunca yadırgamamak lazım aslında neyyysse:icon_whis *mavilim* 10-03-07, 20:32 canım ya hepimiz dağılmışken maaşallah sen hopaşinanay durumundasın :happy0064 sakın o kadın 'maide' olmasın ayyy kıvırcık saçlı kız hayallerimizden sonra püskül saçlı oğlan hıım anası maide olunca yadırgamamak lazım aslında neyyysse:icon_whis gülüm_su cum bende ters tepki yaptı bu aralar iştahımda çok açık sinirden bir harf fazla yazmışım (neyse eksik olmasında) bende dağılmış durumdayım aslında ama ölenle ölünmüyo naparsın bence sizde bu yöntemi deneyin çok rahatlarsınız bu arada şimdi aklıma geldi o villa sakın mavi nin babasının olmasın!!!almanya ya gidince ev boş kalmış tabi yani anlayacağınız mutlu son kokuları geliyor mavi zengin olma ihtimali içinde:img-hyste mavi3112 10-03-07, 21:45 farkettiniz mi bilmem devamlı altta HIRSIZ POLİS final diye reklam yapılıyor.kanald nin aklı başına şimdi geldi galba.... erten07 10-03-07, 21:46 benim fragmandan gördüğüm aksak çınar ve mavi'yi buluyor ama murat'a teslim etmiyor belki bu arada babasının öldüğünü öğrenir murat aksak'a ateş ediyor aksak'ta ona, ikiside ölüyor ve mutlu son...ölmeden aksak suçları üstlenir ya da... öyle düşünmek istiyorum zaten mutsuz son olursa dvdlerini satamazlar ben almam mesela kanald fragmanı hergün veriyor bitecek diye mi *mavilim* 10-03-07, 22:04 benim fragmandan gördüğüm aksak çınar ve mavi'yi buluyor ama murat'a teslim etmiyor belki bu arada babasının öldüğünü öğrenir murat aksak'a ateş ediyor aksak'ta ona, ikiside ölüyor ve mutlu son...ölmeden aksak suçları üstlenir ya da... öyle düşünmek istiyorum zaten mutsuz son olursa dvdlerini satamazlar ben almam mesela kanald fragmanı hergün veriyor bitecek diye mi zaten dvd çıkarıcaz diye bişşey söylenmedi henüz sadece kitabı çıkacağı söylendi mutsuz son çok yüksek ihtimal eğer mutlu biterse dizi iyice saçmalamış olur yani yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal hesabı:img-cray: estares 10-03-07, 22:43 veeeeeeee karşınızda muhteşem yorumlarımla yine ben....Müthiş bir final yorumum var: bence en sonunda aksak vurulup ölücek.Ve mavi üzüntüden intihar edecek ÇInar ise öfkesinden diyecek ki "karşıma çıkan ilk kadınla evlenicem" ve tam o esnada karşısına vahide hanım çıkacak ve evlenecekler sonra çınar diyecekki "sen daha önce neredeydin be yavrum?" 5 yıllık zaman aşımı olacak püskül saçlı bi oğlanları olacak adınıda mor koyacaklar:img-hyste ve yılın en orijinal finalli dizisi seçilecek ve başka senaristler dayanamayacak seneyede HIRSIZ POLİS 2 çekilecek... (cevaplarınızı bekliyorum:happy0064 :happy0064 ) SÜPERSİN YAAAA..VALLA KASVETİMİ DAĞITTIN AMA BAK BENDE ŞÖYLE DÜŞÜNDÜM..TAMAM AKSAK ÖLSÜN AMA MAVİ ,İNTİHAR ETMESİN VEFA BORCUNU DURSUN AMCAYLA EVLENEREK ÖDESİN..MAHİDE VE ÇINAR KISMI SÜPER YAA..NE KADAR UYUMLU BİR ÇİFT KIZIL KAFALI PÜSKÜL SAÇLI BİR OĞLAN ADI MOR..MAVİ DE YATALAK KOCASI YÜZÜNDEN ÇOCUK SAHİBİ OLAMAZ..MAHİDE ÖLÜNCE ÇOCUK SEFİL OLMASIN DİYE ONU YANINA ALIR VE BELKİ TEKRAR ÇINARLA BİRARAYA GELİRLER, DURSUN AMCANIN FİŞİNİN ÇEKİLMESİNE KARAR VERİR..EVLENİRLER..NASIL?:happy0064 denizmert 10-03-07, 23:22 Şimdi yazacaklarımın pek mantıkla ilgisi yok ama zaten uzun zamandır dizimizde mantık kalmadı Peki 44.bölümden sonraki izlediklerimiz rüya olsa Mavi teslim olduktan ve cezaevine girdikten sonra Çınar evine giderken Aksak karşısına çıkıp ahkam kesmiş ti ya (onu tıktın deliğe o kız orda çürürse filan gibi lafları ettiği sahne)işte o konuşmanın sonucunda Çınar eve gidince rüyüyü dalıp ya Aksağın dediği olursa diye düşünüp neler yapacağına dair rüyü görüyor olamaz mı? Uyanınca bir oh çekse ve Mavi 8 ayla kurtulup dizimiz güzel bitse. Çok mu uçtum buse_80 10-03-07, 23:42 arkadaşlar ya neden bitiyor yaaaa:icon_sorr ya benim beğenerek izlediğim diziler neden çabuk bitiriliyorda izlemediğim kale bile almadığım diziler yıllarca devam ediyor ben anlamadım illaki bi dizi bitecekse neden bu gümüş olmuyor yada ıhllamurlar altında... bebek35 10-03-07, 23:46 Aksak madem sizin aşkınıza kurşun sıkamadım kafama sıkarım giderim diyip klendini vurabilir ve mavi çınar ingiltereye kaçarlar aradan 3 yıl geçer yeni bir ev yeni bir hayat birde güzel çocuk sahibi olurlar...:)kıvırcık saçlısından bu söylediklerime ben bile inanmıyorum ama ...adı ne olurdu acaba özlem olsa ben acayip severdim ama deniz olabilir böylece annesi gibi maviyi içinde taşır dimi:) Ama Aksak ölümü muhtemel ben bir ara mavide ölücek diyordum ama sanmam ayakta alkışlayacaksak mutlu bir son olması lazım mavi ve çınarın ölümünü kavuşamamasını ayakta alkışlayacak aklından zoru olan bir arkadaş var mı aramızda galiba yok... benim favori sonum dml ve dokuzun imzasında mevcuttur çok mu şey istedik be hayattann bence bebeğin adı özlem olur.çünkü ilk bölümlerde karakolda kimsesizbir bebek vardı.adını çınar özlem olarak koymuştu. mc_merve 11-03-07, 02:47 hirsiz polisi arada olsa izliyodum final bolumu olmasi icimde bir burukluk olsturdu alismistim sanirim bu imkansiz aska hele gecen bolumde umitle jiletin konusmalari cok dokunakliydi (umitsizim artik) keske mutlu sonla bitse hirsiz polis uzun bir sure unutulmicak sanirim She7a 11-03-07, 05:23 nereden aklına geldi deniz adı acaba neyse ben soylemiyim.:img-hyste benim icimde finale dair umut var ama,fazla mı iyimserim acaba. yoksa final'de bu senaristler bize 40 metre'den vole'yi cakar mı. :) Aksak madem sizin aşkınıza kurşun sıkamadım kafama sıkarım giderim diyip klendini vurabilir ve mavi çınar ingiltereye kaçarlar aradan 3 yıl geçer yeni bir ev yeni bir hayat birde güzel çocuk sahibi olurlar...:)kıvırcık saçlısından bu söylediklerime ben bile inanmıyorum ama ...adı ne olurdu acaba özlem olsa ben acayip severdim ama deniz olabilir böylece annesi gibi maviyi içinde taşır dimi:) Ama Aksak ölümü muhtemel ben bir ara mavide ölücek diyordum ama sanmam ayakta alkışlayacaksak mutlu bir son olması lazım mavi ve çınarın ölümünü kavuşamamasını ayakta alkışlayacak aklından zoru olan bir arkadaş var mı aramızda galiba yok... benim favori sonum dml ve dokuzun imzasında mevcuttur çok mu şey istedik be hayattann mavi18 11-03-07, 08:48 veeeeeeee karşınızda muhteşem yorumlarımla yine ben....Müthiş bir final yorumum var: bence en sonunda aksak vurulup ölücek.Ve mavi üzüntüden intihar edecek ÇInar ise öfkesinden diyecek ki "karşıma çıkan ilk kadınla evlenicem" ve tam o esnada karşısına vahide hanım çıkacak ve evlenecekler sonra çınar diyecekki "sen daha önce neredeydin be yavrum?" 5 yıllık zaman aşımı olacak püskül saçlı bi oğlanları olacak adınıda mor koyacaklar:img-hyste ve yılın en orijinal finalli dizisi seçilecek ve başka senaristler dayanamayacak seneyede HIRSIZ POLİS 2 çekilecek... (cevaplarınızı bekliyorum:happy0064 :happy0064 ) mavilim biz dizimiz bitiyor diye üzülürken sen maşallah dalganı geçiyorsun.Doğru düzgün karakter isimlerini bile bilmiyorsun.Dalga geçmekse niyetin çok yanlış bir zaman seçtin. Gunelimben 11-03-07, 10:37 benim fragmandan gördüğüm aksak çınar ve mavi'yi buluyor ama murat'a teslim etmiyor belki bu arada babasının öldüğünü öğrenir murat aksak'a ateş ediyor aksak'ta ona, ikiside ölüyor ve mutlu son...ölmeden aksak suçları üstlenir ya da... öyle düşünmek istiyorum zaten mutsuz son olursa dvdlerini satamazlar ben almam mesela kanald fragmanı hergün veriyor bitecek diye mi kesinlikle katiliyorum yazmistim zaten-mutsuz sonu olan hikayenin kitapi iyi satilmaz! hele dvd-ler cikicak-umarim-bence son belki istedigimiz gibi olmasa da -ama facyeyle-yani bas kahramanlarin hepsinin olmesi -ile bitmez... beklicez... demetarss 11-03-07, 12:09 Şu son 2 gündür belki 8 defa fragmana rastladım, 15 defa kadar da program altında Hırsız Polis final bölümüyle diye tanıtım yapıldı. Kanal D nin bu çabasını neye yormak lazım anlayamıyorum. Finalde alacakları birincilik dizi için ne ifade edecek acaba..Artık benim için hiçbir önemi yok. Ama fragmanı her izlediğimde Mavi ve Çınar gözüme bambaşka gözüküyorlar, öyle güzeller ki, sanırım onları son kez görecek olmamla ilgili bir durum.. Bir de yüzlerini gülerken ayrılsalar aramızdan, onları hep aşkla birbirlerine baktıkları o gülümseyen yüzleriyle hatırlasam... nur33 11-03-07, 12:28 ........Bir de yüzlerini gülerken ayrılsalar aramızdan, onları hep aşkla birbirlerine baktıkları o gülümseyen yüzleriyle hatırlasam... Sevgili demetars, sanırım bu isteğin/isteğimiz olacakmış gibi geliyor bana. :img-yes: Dünkü Milliyet Tv ekinde final için "Mavi ve Çınar kurtulacak mı? Aksak aşkını kalbine gömecek mi?" şeklinde yazması da mutlu son'u işaret ediyor sanki... Senaristlerimizin gözdesi olan Aksağa aşkını kalbine gömdürerek, onlar için kendini kurşunların önüne atarak "aşkı için kendini feda eden kahraman" payesini verip Aksak karakterini "efsane" haline getirmek isteyeceklerine inanmak istiyorum... Varsın olsun, Aksak efsane olsun ama aşıklarımız içinde mutlu son olsun. Lütfen olsun! :img-help: mavi18 11-03-07, 12:47 Şu son 2 gündür belki 8 defa fragmana rastladım, 15 defa kadar da program altında Hırsız Polis final bölümüyle diye tanıtım yapıldı. Kanal D nin bu çabasını neye yormak lazım anlayamıyorum. Finalde alacakları birincilik dizi için ne ifade edecek acaba..Artık benim için hiçbir önemi yok. Ama fragmanı her izlediğimde Mavi ve Çınar gözüme bambaşka gözüküyorlar, öyle güzeller ki, sanırım onları son kez görecek olmamla ilgili bir durum.. Bir de yüzlerini gülerken ayrılsalar aramızdan, onları hep aşkla birbirlerine baktıkları o gülümseyen yüzleriyle hatırlasam... evett hemşerim inşallah dediğin gibi olur.En son nasıl görürsek öyle kalır aklımızda hep.Hadi inşallah allah söyletmiştir tugce_cansu 11-03-07, 13:02 merhaba arkadaşlar bende sizler gibi bu diziyi severek izliyorum ve bitmesine çoooook üzülüyorum!!!yazık yani güzelim dizi bittiyor yaaa o kadar saçma dizi varken...neyse bu konuyu hiç açmiim kan beynime sıçrıyor. Final hakkında hiçbir tahmin yapamıyorum ama bana öyle gelyor ki hepimizi çoook şaşırtacak bi final bizi bekliyor. Biliyorsunuz dizimizin huyudur fragmanla bölüm pek alakasızdır o yüzden hiçbirimizin tahmin edemeyeceği bir final bekliyor bizi(gibi geliyor bana)Ama şundan eminim mutlu sonla bitecek!!!çünkü bu dizinin verdiği mesaja göre dizinin mutlu sonla bitmesi lazım yoksa çok büyük bir tezatlık olurrr!!! mavi3112 11-03-07, 13:07 ankete oy lütfen. gene gerideyiz. gizem_89 11-03-07, 13:32 nereden aklına geldi deniz adı acaba neyse ben soylemiyim.:img-hyste benim icimde finale dair umut var ama,fazla mı iyimserim acaba. yoksa final'de bu senaristler bize 40 metre'den vole'yi cakar mı. :) Denizz :)çok güzel söylenen bir isim maviyide çağrıştırıyo ondan aklıma geldi ama özlem olsa oda güzel olur... bir yanım mutlu son diyo bir yanım mutsuz mutsuz diyen yanımı dinlemiyorum ama ...ya olursa diyede düşünmeden edemiyorum. epıler 11-03-07, 13:56 artık ne mutlu son istiyorum ne mutsuz son istiyorum sadece içi dolu bir final bölümü izlemek istiyorum mantıklı bir bölüm istiyorum bölüm bittiğinde nasıl yani bu ne demek oluyor şimdi demek istemiyorum her şey kafama yatsın istiyorum bölüm içinde artık mutlu olmuş olmamış umrumda değil :icon_sorr MiSz_CaniSi 11-03-07, 13:59 evet aynen bende gormek istemiyorum bu nasil son diye mantikli heyecan dolu unutulmayacak sahneler gormek istiyorum ve bittiginde aglamaya degecek bir son gormek istiyorum aglamak derken MUTLU SON epıler 11-03-07, 14:03 tabiki bende mutlluluktan ağlamak istiyorum evet ya bunlara da böyle bir son yakışırdı zaten demek istiyorum içime sinsin istiyorum izlediğim her sahne bir de benim imzam niye görünmüyo arkadaşlar imzamında görünmesini istiyorum çok şey mi istiyorum canım öjeni 11-03-07, 14:16 epiler imzanla ilgili sana yardımcı olamıycam ama bende avatarına bayıldım. Bu resmi ekleme gibi bir şansın var mı buralara? Sevgiler MiSz_CaniSi 11-03-07, 14:17 tabiki bende mutlluluktan ağlamak istiyorum evet ya bunlara da böyle bir son yakışırdı zaten demek istiyorum içime sinsin istiyorum izlediğim her sahne bir de benim imzam niye görünmüyo arkadaşlar imzamında görünmesini istiyorum çok şey mi istiyorum canım resimi imageshack ten yaptiysan basina ve linkten sonrasina yazicaksin sonra sorun cozulur epıler 11-03-07, 14:26 epiler imzanla ilgili sana yardımcı olamıycam ama bende avatarına bayıldım. Bu resmi ekleme gibi bir şansın var mı buralara? Sevgiler ah keşke becere bilsemde ekleye bilsem bilgisayarımda kayıtlı olan bir resmi sadece avata olrak kullana biliyorum baksana imzamı bile kaybetim nasıl geri getireceğimi bilmiyorum çok beceriksizim çok anlatamam NAZAR 11-03-07, 19:00 Yaklaşık 2 haftadır Hırsız-Polisle yatıp kalkıyorum nerdeyse... öncedende gelirdim bu sayfalara ama benı bilen bilir www.masalevi.de hep benim için ön planda oldu ve olacaktır.... şimdi buraya gelmemin nedeni şengillere ( bu sözüde sizden kaptım bizim kızlara dedim... biz niye düşünmedik diyolar bu ismi nede olsa hepimiz aynı hancerle hanvcerlendik şengiller sayesinde "Bir İstanbul Masalı.. ") Fragmanı izlediğimden beri aklımda bir sahne var.... kaçıncı bölümdü hatırlamıyorum... çınar ve mavi hapishanede odada görüşüyorlar.. ve mavi burda hemen evlenelim diyen çınara, hakimin karasını bekleyelim diyor.... aynı anda da Aksağın Çınara söylediği sözler geliyor aklıma " ya Mavi yıllarca hapis yatarsa..!!" Ve fragmana baktıgımda sadece belli başlı karelerde dönüyor resimler.. diyorum ki o an acaba...?? Çınar mahkeme öncesi rüyasında mı görüyor bütün bu olanları .. belkide bilinç altında yatan korku ile görüyordur rüyayı diyorum ..... ama sonra diyorum ki arıza niye ölsün.. ama rüyalarda hep bir denklem aranmaz ki..?? kafayımı yedim ben yoksa..?? demetarss 11-03-07, 21:34 Çınar acaba Mavinin; "bunu birlikte kullanırız, evimiz için ikimizin evi" diyerek verdiği anahtarlığı (hani şu benim ısrarla avatar olarak kullandığım ve sanırım benimle bütünleşen anahtarlık) saklamış mıdır? O anahtarlıkla açtığı kapının ardında gülümseyen ve onu bekleyen bir Mavi bulacak mıdır?? Şimdi bu nerden aklıma geldi bilmiyorum ama replikleri düşünürken en sevdiğim repliklerden birinin bu olduğunu hatırladım... "evlenelim artık Çınar, noolur??" öjeni 11-03-07, 21:41 Çınar acaba Mavinin; "bunu birlikte kullanırız, evimiz için ikimizin evi" diyerek verdiği anahtarlığı (hani şu benim ısrarla avatar olarak kullandığım ve sanırım benimle bütünleşen anahtarlık) saklamış mıdır? O anahtarlıkla açtığı kapının ardında gülümseyen ve onu bekleyen bir Mavi bulacak mıdır?? Şimdi bu nerden aklıma geldi bilmiyorum ama replikleri düşünürken en sevdiğim repliklerden birinin bu olduğunu hatırladım... "evlenelim artık Çınar, noolur??" Sevilmeyecek, beğenilmeyecek bir sahne değildiki demetarss cım. Hele yazdığın o replikler. Evet gerçekten o anahtarlık nerelerde? Finalde bize acaba o anahtarlık gösterilir mi? Karşı taraf bu kadar ince bir düşünceye girebilir mi? Bak şimdi senin yüzünden ben finalde bu sahneyide bekler olucam. Kimbilir Sevgiler gizem_89 11-03-07, 21:46 Yaklaşık 2 haftadır Hırsız-Polisle yatıp kalkıyorum nerdeyse... öncedende gelirdim bu sayfalara ama benı bilen bilir www.masalevi.de hep benim için ön planda oldu ve olacaktır.... şimdi buraya gelmemin nedeni şengillere ( bu sözüde sizden kaptım bizim kızlara dedim... biz niye düşünmedik diyolar bu ismi nede olsa hepimiz aynı hancerle hanvcerlendik şengiller sayesinde "Bir İstanbul Masalı.. ") Fragmanı izlediğimden beri aklımda bir sahne var.... kaçıncı bölümdü hatırlamıyorum... çınar ve mavi hapishanede odada görüşüyorlar.. ve mavi burda hemen evlenelim diyen çınara, hakimin karasını bekleyelim diyor.... aynı anda da Aksağın Çınara söylediği sözler geliyor aklıma " ya Mavi yıllarca hapis yatarsa..!!" Ve fragmana baktıgımda sadece belli başlı karelerde dönüyor resimler.. diyorum ki o an acaba...?? Çınar mahkeme öncesi rüyasında mı görüyor bütün bu olanları .. belkide bilinç altında yatan korku ile görüyordur rüyayı diyorum ..... ama sonra diyorum ki arıza niye ölsün.. ama rüyalarda hep bir denklem aranmaz ki..?? kafayımı yedim ben yoksa..?? sanmam ama olursada... Allahım bitmesin bitmesin bu rüya sonunda evlilik olsun ne olur uyandırma demetarss 11-03-07, 21:48 Sevilmeyecek, beğenilmeyecek bir sahne değildiki demetarss cım. Hele yazdığın o replikler. Evet gerçekten o anahtarlık nerelerde? Finalde bize acaba o anahtarlık gösterilir mi? Karşı taraf bu kadar ince bir düşünceye girebilir mi? Bak şimdi senin yüzünden ben finalde bu sahneyide bekler olucam. Kimbilir Sevgiler 30 dan sonraki bölümler bizi hiçbirşey öğretemediyse enazından bu dizide beklenti içinde olmamayı öğretmiş olmalı, ne beklediysek, ne hayal ettiysek olmak şöyle dursun aklımıza bile gelmeyecek sahnelerle karşılaştık ama ne bileyim o anahtarlık, veriliş şekli ve sonrası için anlamı öyle özeldi ki, dizi biterken bir sürü güzel şey gibi o da kaybolup gitmesin istedim.. Ama nelere kıydı bu senaristler arkadaşım anahtarlık akıllarına bile gelmez bence hiç beklemeyelim... Seni de boşuna umutlandırmayayım ben şimdi:img-wink: kardelen2086 11-03-07, 21:54 ama nelere kıydı bu senaristler arkadaşım anahtarlık akıllarına bile gelmez bence hiç beklemeyelim... bence de akıllarına gelmez;anahtarlığa gelesiye kadar daha nelere kıydılar,bir kere çınar ın annesinin gelinliğine ne oldu,sezonun başından beri aklımda ama bir kez çınar hapisten çıktığında konusu açılmıştı bir daha da göremedik,hem sonra evlendikten sonra oturacakları eve ne oldu;çınar ın mavi ye hediyesi olan o bahçeyi;çınar gerçektende bıraktı mı.......vs,bunun gibi daha bir sürü örnek var kısacası son bölümlerde senaristlerimizin hızına yetişemiyoruz;son bölümünde aynı şekilde koşuşturmacayla geçeceğinden eminim:img-yes: :img-yes: :img-yes: demetarss 11-03-07, 22:00 bence de akıllarına gelmez;anahtarlığa gelesiye kadar daha nelere kıydılar,bir kere çınar ın annesinin gelinliğine ne oldu,sezonun başından beri aklımda ama bir kez çınar hapisten çıktığında konusu açılmıştı bir daha da göremedik,hem sonra evlendikten sonra oturacakları eve ne oldu;çınar ın mavi ye hediyesi olan o bahçeyi;çınar gerçektende bıraktı mı.......vs,bunun gibi daha bir sürü örnek var kısacası son bölümlerde senaristlerimizin hızına yetişemiyoruz;son bölümünde aynı şekilde koşuşturmacayla geçeceğinden eminim:img-yes: :img-yes: :img-yes: Sevgili kardelen ben eşyadan, anahtarlıktan, gelinlikten evden falan geçtim, kaç karaktere kıydılar baksana.. Az önce ozamanların meleği Ayşegülün hastane çıkışı Çınara sizin masmavi bir nazar boncuğunuz vardı diyerek maviyi anlattığı sahneyi izledim ve tabi akabinde Çınar burdasın başka bir yerde olmak istemiyorum sahnesi.. Ne oldu Ayşegülümüze, Çınarın dert ortağı Koraya.. Ne kayıplar verdik bu dizide... öjeni 11-03-07, 22:06 Sil baştan yeni bir HP istiyorum ben :icon_twis saso 11-03-07, 22:07 dün gece 1 bölümü tekrardan izledimde....:icon_whis ne muhteşemmiş arkadaşlar...benim için her daim muhteşemlerdi o ayrı... ilk bölümde mavi ne rahatmış..ne neşeli imiş.. fulya ablaya...dat dat dat çekilin yoldan geliyor kaptan deyişi :happy0064 jilete karakolda saldırması ve iki dakikada bana asılırdı senaryosunu yazması...(aşk çıkmazı mavimizi durgunlaştırdı tabi..) çınarım komserimin o milletvekili yiyenine verdigi cevabı nasıl unutmuşum.....git kendin ara ozaman ..:icon_evil aylinin çınar çıkar çıkmaz telefonu alıp sevgilisini aradıgında 1.5 yıl önce ne söyledigimi hatırladım... aaaaaaa bu adamı aldatıyor ........karı...:icon_evil kiraz ve mert de ne küçüklermiş...özelliklede mert bayagı büyümüş şimdi..:img-yes: fulya abla...evin önünde satıcıdan örtü alırken ki diyalogu.....(ilk izledigim de helal ya ne kadar dogal ....demiştim..) dursun amcayı gördügümde ...anaaaaaaa erol günaydında varmış.... deigimi:happy0064 fragman tahimini olmadı ama... yazayım dedim ..acaba bundan sonraki bölümlerin tekrarınıda izlerken aynı şeylerimi hissedecegim yine... 42.bölüm sonunda o 24 numaralı kapı kapanınca yine mi kapılardan nefret edecegim....:img-hyste neljan 11-03-07, 22:21 demetarss tarafından gönderildi ama nelere kıydı bu senaristler arkadaşım anahtarlık akıllarına bile gelmez bence hiç beklemeyelim... okadar uzaga gitmeyin mavinin kolyesi nerde..kaç bölümdür boynunda görmedim ..ben mi körüm anlamadım ki.. demetarss 11-03-07, 22:23 okadar uzaga gitmeyin mavinin kolyesi nerde..kaç bölümdür boynunda görmedim ..ben mi körüm anlamadım ki.. Kolyede mi kayıp gerçekten. :blink: Bence bu incelemeyi burada keselim dizimizin son bölümü gelmiş, güzel şeyleri konuşmak çok daha yararlı olacak sanırım:)) epıler 11-03-07, 22:26 okadar uzaga gitmeyin mavinin kolyesi nerde..kaç bölümdür boynunda görmedim ..ben mi körüm anlamadım ki.. yok yok takmıyor artık o kolyeyi yani bende görmedim kolyesini balık hafızası var bizim senaristlerde bir bölüm önce yazdıklarını unutuyolar geçen sezon ki anahtarlığımı hatırlayacaklar salpan 11-03-07, 22:33 Kolyede mi kayıp gerçekten. :blink: Bence bu incelemeyi burada keselim dizimizin son bölümü gelmiş, güzel şeyleri konuşmak çok daha yararlı olacak sanırım:)) gerçekten öyle nereden tutsan orası yıkılıyor bu muhteşem proje sanki başarsız bir işmiş gibi sanki bir an önce ortadan kaldırılması gereken bir olaymış gibi :icon_sorr yani bukadar özenli başlayıp bukadar özensiz bitmesi cidden acı verici insanlar olaylar konular o kadar bozuk para gibi harcandıki eşyalardan bahsetmeye bile gerek yok belkide ......:icon_sorr bence olması gereken kabullenebileceğimiz tek son mavi ve çınar ın kaçmayı ve bir hayat kurmayı başarması olacaktır bunun haricindeki hiç bir son kabuledilebilir değil benim ve pek çok insan için diye düşünüyorum.... neljan 11-03-07, 22:48 fragmanda selonun "çabuk sınır kapılarını ara..bütün çıkışların listesini istiyorum"diye bagırması benim umudum.. nermin ve cocukları kasdediyor olmaz..bence onların gidişlerini zaten takip edecekler.. aksak ve murat hesaplaşmasından sonra eve girip baktıklarında kimseyi bulamadıkları zaman selo can bunu söyleyecek...yani inşallah :sad53: rout 11-03-07, 23:04 yani umarım bizimkiler biletleri ve pasaportları yanlarına almışlardır.yeni isimlerinin öğrenilmemesi için ve yurt dışına çıkabilmeleri için. aksak ın bizimkilerin yerini nasıl öğreneceğini merak ediyorum,bi de bahçivandan nasıl kurtulup evde kalmaya devam ettiklerini .aksak açıkça söyledi "beni yendiniz " dedi.hadi o yardım edicek ama bu yeticek mi?şüpheliyim.bence zayiat vereceğiz.aksak tek gitmeyecek gibi.ama aksak ın vuruluyor olduğun görmek bile yeterince acı.büyük adamdı.umut ediyorum ama mutlu son da beklemiyorum.ama son beş bölümde bu kadar ölüm de fazla olmayacak mı? erten07 12-03-07, 09:16 Dursun ( aksak iç ses): Sende seviyorsan mavi’yi onun en çok istediğini vereceksin ona En çok sevdiğini vereceksin. İşte o zaman sevecek seni mavi Mavi’nin en çok istediği; özgür olmak En çok sevdiği; çınar Aksak kendini feda edecek ve efsane olacak Dizinin fragmanında özellikle vurgulanan Hırsız-polis, imkansız aşk Yani hırsız: mavi, polis: çınar, imkansız aşk: aksak Çınar ve mavi için mutlu son ve aksak efsanesi saXas 12-03-07, 10:52 bi tahmin cinar aksagin polisler tarafindan sarildigini görunce dayanamaz aksaga yardim etmeye karar verir.. maviye sen git trene, otobuse yada ne bileyim ucaga bin der ben yetisirim arkadan der.. kahraman gibi polislerin ortasina atlar.. saka bir yana mutsuz bitecek diyen guruba bende katiliyorum, cunku bu dizide mutlu olmak iMKANSIZ october01 12-03-07, 11:18 bence dizide vurgulanan aksak ve mavinin imkansız aşkı,çünkü çınar ve mavi tüm imkansızlıkları geride bırakıp aşkı seçtiler,hatta çınar mesleği yerine maviyi seçti o yüzden aşkları imkansız olamaz ve olmayacak... ben dizinin finalinin mutlu sonla biteceğini düşünenlerdenim..:img-help: :img-help: mavi18 12-03-07, 12:23 UNUTULAN KIYILAN ÇOK ŞEY VAR BU DİZİDE.HATIRLIYORUM MAVİ BİR SIRALAR DÜNYANIN ÖBÜR UCUNA GİDECEKTİ...SONRA ÇINAR MAVİ GÖZALTINA ALININCA ONA Bİ KOLYE VERMİŞTİ O DA YOK.OYSA HİÇ ÇIKARMAYACAĞIM DİYE SÖZ VERMİŞTİ.. AMA TABİ NEŞE ŞEN'E VE GAYE' HAK VERMEK LAZIM.AYAKTA ALKIŞLANACAK Bİ FİNAL YAPIYOLAR.BU KÜÇÜK AYRINTILARI UNUTURLAR. ZATEN BEN ARTIK BU DİZİNİN MÜPTELASI OLMUŞUM.NASIL BİR FİNAL OLURSA OLSUN GÖZÜMDE YAŞ İLE AYAKTA ALKIŞLAYACAĞIM.EMİNİM SİZDE ÖYLESİNİZDİR. ÖNEMLİ OLAN BAŞKALARININ AYAKTA ALKIŞLAMASI.SONRADAN İŞTE BEN SEVDİM Mİ BÖYLE MÜKEMMEL Bİ DİZİ SEVERİM DİYEBİLELİM.YILLAR SONRA UNUTAMADIĞINIZ DİZİ HANGİSİ DİYE SORDUKLARINDA AĞZIMIZ DOLU DOLU HIRSIZ POLİS DİYEBİLELİM... KALDI 3 GÜN HADİ BAKALIM.SENARİSTLERİMİZ BİZİ UTANDIRMAYIN... öjeni 12-03-07, 12:25 Benim bu diziyle tek derdim MUTLU SON'u (İnşallah) beklemekten ibarettir artık. Röpörtajların bir yerinde çünkü çok büyük hayal kırıklığı yaşadım. Ben son 20 bölüm burda Mavi-Çınar aşkı için yazılar yazayım (yeri geldi ailemle sürtüşmelerim oldu, dalgalar geçildi) biri gelsin röpörtajın iki satırında 2 çift laf etsin, hooop herşeyi tepetaklak etsin. Ben hakkettim kardeşim. Ben MUTLU SON görmeyi hak ettim. Diyemiyorum işte ben mutluluk, mutsuzluk. Ne fark eder diye. Sizin baktığınız gözlükle bir izleyici olarak ben bakamıyorum, yapamıyorum işte... alvarato 12-03-07, 12:28 sizleri bilmem ama ben herşeyi bir kenara koydum, kim ne demiş, finalde ne olurmuş..bir veda töreni hazırladım HP ye..heryerde müziklerini dinliyorum msn spaceımı HP ye ayırdım, her yerde ondan bahsediyorum...geri sayıyorum bana katılırmısınız? BÜYÜK FİNALE: 2 GÜN: 21 SAAT: 34 DAK: 6 SN not: burası yeri deĞil biliyorum ama Ozan Güven askerde değil miydi? kendisi sık sık bilkent starbucks da görülmektedir... mavi18 12-03-07, 12:33 Benim bu diziyle tek derdim MUTLU SON'u (İnşallah) beklemekten ibarettir artık. Röpörtajların bir yerinde çünkü çok büyük hayal kırıklığı yaşadım. Ben son 20 bölüm burda Mavi-Çınar aşkı için yazılar yazayım (yeri geldi ailemle sürtüşmelerim oldu, dalgalar geçildi) biri gelsin röpörtajın iki satırında 2 çift laf etsin, hooop herşeyi tepetaklak etsin. Ben hakkettim kardeşim. Ben MUTLU SON görmeyi hak ettim. Diyemiyorum işte ben mutluluk, mutsuzluk. Ne fark eder diye. Sizin baktığınız gözlükle bir izleyici olarak ben bakamıyorum, yapamıyorum işte... TİMUÇİN DEMİŞ EVET ÖYLE BİRŞEY.ONUN HUYU BÖYLE GALİBA HEP UMUTSUZ MUTSUZ KONUŞMUŞ.. ÖZLEM KISMEN DAHA İŞİMİZE GELİR ŞEKİLDE KONUŞMUZ..TAKMA KAFANA YA BEN BAYAĞI UMUTLUYUM MUTLU SONDAN.İYİ DÜŞÜNELİM İYİ OLSUM DİMİ... gülüm_su 12-03-07, 13:19 Benim bu diziyle tek derdim MUTLU SON'u (İnşallah) beklemekten ibarettir artık. Röpörtajların bir yerinde çünkü çok büyük hayal kırıklığı yaşadım. Ben son 20 bölüm burda Mavi-Çınar aşkı için yazılar yazayım (yeri geldi ailemle sürtüşmelerim oldu, dalgalar geçildi) biri gelsin röpörtajın iki satırında 2 çift laf etsin, hooop herşeyi tepetaklak etsin. Ben hakkettim kardeşim. Ben MUTLU SON görmeyi hak ettim. Diyemiyorum işte ben mutluluk, mutsuzluk. Ne fark eder diye. Sizin baktığınız gözlükle bir izleyici olarak ben bakamıyorum, yapamıyorum işte... canım Özgem bende izleyici gözlüğümü taktım ve heryerde MUTLU SON görüyorum.sen takılma o söylenenlere Timuçinde üzgün inan ki ne söylediğini bilemiyo bir arkadaşın dediği gibi kolaymı Özlemden ayrılmak,adam bir Özleme bakıyo birde evdeki geliyo tabi aklına ahh garibim ahh:icon_whis ulakmim2035 12-03-07, 13:20 Benim kafama bu kelebekte çekilen grup resmi takıldı. resim son villada çekilmiş. Acaba son da bu villada mı? mavi ve Çınarı bu villa dışında göremeyecekmiyiz) Ya da onlar başka yerde daha öncedenmi çekilmiştir? masmavi_biri 12-03-07, 14:40 bir efsane fulyanın değimiyle destan bu sizinkisi akıl tutulması oğlum birlikte olamıyorsunuz belki böyle efsane olursunuz ama onunda size faydası olmaz bu söz diziyi imkansız aşkı özetliyor ve içimden bir ses bu söz gibi bir final olacak diyor ama birde bana sorun mutlu son istiyor saatlerce süzerecek bir sarılma sahnesi ardında mavinin gözlerinde kaybolan çınar olmak isterdim çok şeymi istiyorum evet bence çok şey istiyoruz bu dizi leyla ile mecnun aslı ile kerem gibi ancak efsane olacak bir dizi hatırladınızmı bilmem ikiside sever lakin kavuşamazlarsa işte o zaman efsane olur (zerda) ben ömrüm boyunca izlediğim tek dizi olan hırsızpolis için ne yapmadımki önce imkansız aşk şarkısıyla başladı bu serüven sonra 15. bölüm sonra hafta sonu bütün bölümlerini netde izledim ya işte böyle dostalar 40 yılda bir yazarım buralarda ama şunu gördüm aranız da YAŞASIN HIRSIZ POLİS KARDEŞLİĞİ BU SLOGANI İLK BEN YAZMIŞTIM bunun kabul gördüğüne sevindim inşalalh kitaptan sonra dvd ler tişörtler basarlar bu aşk hiç bitmez uğur yüceli timuçini özlemi vahide gördümü rasim abiyi dağhanı hepsini izleyeceğim gerikalan ömrümde ve sizleri yani hırısız polis kardeşlerini hiç görmesemde unutmayacağım size bir link veriyorum ne olur okuyun adamcağız dizimiz o kadar gül ANLATMIŞKİ HARİKA OKUYUN!!!!http://kalemzede.wordpress.com/2006/10/14/hirsiz-polis/ mavi&yeşil 12-03-07, 15:24 :happy0064 Mutlu son olacağına inanıyorum.Ama doyurucu,bizi tatmin edici nitelikte de olmayacak gaiba(BİM deki gibi).Aksak ayırdığı aşıkları tekrar birleştirecektir.Aşkına(Mavi)aşkını(Çınar) verecektir, kendi canından vazgeçerek de olsa.Böylece gözümüzde (senaristlerin istediği gibi) kahraman olur,kendini afettirir. Artık kıvırcık saçlı,melek yüzlü kızımızı ve karagözlü,çok bilmiş oğlumuzu görmek istiyoruz son karede de olsa,bu hakkımız.. Sevgi+Sabır+Ümit=MUTLULUK Sevdiler,Sabrettiler,Umut ettiler artık mutluluk hakları..............:happy0064 AŞK KAZANSIN.....:img-yes: mavi18 12-03-07, 15:59 FİNAL FRAGMANI... Hırsız polis imkansız aşk,heyecan,duygu ve sürprizlerle dolu son bölümüyle ekranlara geliyor. AKSAK:Mavi,hep benden kaçan,ama benum hiçbir zaman kaçamayacağum bi renktur. ÇINAR:Amca bak hırsız falan diyiliz biz. BAHÇIVAN:Bunları polise anlatırsınız artık. AKSAK:Burda pişman olacak bir kişi varsa o da sensin oğlum. SELAHATTİN:Çabuk sınır kapılarını ara,bütün çıkışların listesini istiyorum.hemeen. MERT:Gidiyoruuuuuz. MURAT:Şu anda babanın hayatı iki parmağımın arasında. AKSAK:Bu defa da benum sizin yardımunuza ihtiyacum var. AKSAK:Onun bi tek düşüncesi var o da sizi tek başına yakalayıp kahraman olmak.Bende onun istediğini yapacağım. MAVİ:İçimde bi huzursuzluk var. MURAT:Nerdesiniz AKSAK:Size çok direndum,sevdanuza..Ama yendunuz beni... HIRSIZ POLİS HAFIZALARDAN SİLİNMEYECEK FİNAL BÖLÜMÜYLE PERŞEMBE AKŞAMI KANALD'de... (burdan bi tüyo bulmak İMKANSIZ...) kardelen2086 12-03-07, 18:32 fragmanı her izleyişimde kafama bir şey takılıyor arkadaşlar;hani aksak diyor ya beni yendiniz diye;tahminimce aksak bizimkilere silah çekse de onlara kıyamayacak ve gitmelerine izin verecek;sonrasında ise murat ın karşısına tek başına dikilecek;buraya kadar bir sorun yok;ama asıl korktuğum;mavi yine aksağa acıyıp;aramızda onca yıllık hukuk var deyip;gitmekten son anda vazgeçip aksağı kurtarmaya çalışır mı????devamını yazmak istemiyordum ama yazayım;sonrasında mavi çatışmanın ortasına atlar ve vurulur,tüm çabalara rağmen kurtulamaz ;ve sonrasında öğrenirler ki mavi vurulduğunda hamileydi!!!!!!!!! şu an bana kızıyor olabilirsiniz ama ne yapayım; her ne kadar mutlu son istiyorum desem de mavi nin daha önce ki replikleri ve senaristlerimizin bu büyük aşka olan gıcıklığını düşündükçe neden olmasın diyorum;inşallah yanılıyorumdur arkadaşlar;aksi halde bu büyük aşka yazık edecekler:icon_sorr :icon_sorr *mavilim* 12-03-07, 19:43 SÜPERSİN YAAAA..VALLA KASVETİMİ DAĞITTIN AMA BAK BENDE ŞÖYLE DÜŞÜNDÜM..TAMAM AKSAK ÖLSÜN AMA MAVİ ,İNTİHAR ETMESİN VEFA BORCUNU DURSUN AMCAYLA EVLENEREK ÖDESİN..MAHİDE VE ÇINAR KISMI SÜPER YAA..NE KADAR UYUMLU BİR ÇİFT KIZIL KAFALI PÜSKÜL SAÇLI BİR OĞLAN ADI MOR..MAVİ DE YATALAK KOCASI YÜZÜNDEN ÇOCUK SAHİBİ OLAMAZ..MAHİDE ÖLÜNCE ÇOCUK SEFİL OLMASIN DİYE ONU YANINA ALIR VE BELKİ TEKRAR ÇINARLA BİRARAYA GELİRLER, DURSUN AMCANIN FİŞİNİN ÇEKİLMESİNE KARAR VERİR..EVLENİRLER..NASIL?:happy0064 :happy0064 :happy0064 :img-hyste :img-hyste çok komik bence ikimiz bir olup yeni bir -giller oluşturalım "yüksekten uçan senaristgiller":img-hyste drc 12-03-07, 20:13 8 marta kadar karalar bağlayıp kasvet içinde günler geçirirken fragmanı izledikten sonra birden psikolojim deyişti ve günlerdir çok rahatım evet mutlu son olacak buna öyle inanıyorumki normal şartlarda bu günlerde heyecandan kıvranmam gerekirdi ama çok rahatım sanki arzu ettiğim bir bölümü izleyeceğim ve sanki güzel şeyler olacağını önceden biliyorum çok rahatım çok hiç bir şey moralimi bozmuyor valla bende inanamıyorum kendime ama hissettiklerimi söylüyorum bu dizinin finali tamda istediğimiz gibi olacak Ammaaaa şayet bu içimdeki ses beni yanıltıyorsa ve senaristler abuk subuk ve kasvetli kafamızda soru işaretleri olan yada kahramanlarımızın kavuşamadığı bir final yaparlarsa işte o zaman kendimi düşünemiyorum galiba en büyük hayal kırıklığını yaşayan ben olacağım nasıl toparlarım onuda bilmiyorum herşeye rağmen gaye ve neşeye güveniyorum en azından final bölümünü tüy dikme törenine çevirmezler ayakta alkışlanacak dendiğine göre kesin kavuşma ve kurtuluş var onlarda kıyamayacak çınarla maviye ayrıca aksağada kıyamazlar resimlere baktımda galiba aksakta vurulmuyor şu aşamada çınarın ölmesi saçmalık mavi ne yapacak ailesi yola çıktı bile yol bilmez iz bilmez oda hapse gider büyük ihtimalle yok yok çınar ölmez peki ya mavi oda ölemez arıza öldü herkes maviye emanet yok oda ölemez velhasılı arkadaşlar rahat olun bunlar ölmez yakalanmazda mutlu son müjdesini ben şimdiden vereyim size tersi çıkarsa ne söylerseniz söyleyin bana razıyım ama hislerim kuvvetlidir bilesiniz zaten tersi çıkarsa bana bela okumanıza gerek yok ben zaten belamı bulmuş olacağım düşene bide siz vurmazsınız her halde yok yok mutlu son valla bak göreceksiniz MUTLU SON epıler 12-03-07, 20:50 dün gece abim bir heyecanla çağırdı beni gel gel senin ki son bölümüş ay çok üzüldüm (suratında sırıtık bir ifadeyle) reyting almadıya o yüzden bitirdiler işte bak tek sen izliyosun şu diziyi diyorumda inanmıyosun işte kaldırıyolar yayından dedi benim de içime TDG kaçmış gibi "zaten kanalla anlaşmamız 50 bölümdü dizinin konusu da bitmişti zaten" dedim sonradan kendime çok güldüm ne diyorum ben diye sahiplen tamam izlediğin diziyi de bu kadar da olmaz anlaşmamız dedim ya allahtan anlamadı öyle dediğimi bi de onun için dalga geçecekti benimle saso 12-03-07, 20:57 YAŞASIN HIRSIZ POLİS KARDEŞLİĞİ BU SLOGANI İLK BEN YAZMIŞTIM bunun kabul gördüğüne sevindim selam yusuf bey kardeşim....bye bu yanlışı düzeltsem iyi olacak nede olsa bu HIRSIZ POLİS KARDEŞLİĞİ sloganını n ilk çıkış hikayesine şahit biriyim.....bir gece yarısı İZAHARİ buradaki nick HELLO KİTTY im dilegim ile msnde konuşurken hp ciler için bir şeyler yazsak dedik...ki bizim düşüncemiz bie şiir idi.. ve dilek arkadaşımız da bir iki gün içinde bize HIRSIZ POLİS KARDEŞİLİĞİ adında bir şiir yazdı... -HP KARDEŞLİĞİ-(ONLAR) Sözlerin kifayetsiz kaldığı anlar vardır İşte onlar bu zamanlarda yanımızdadır. Biz onlarla güldük,onlarla ağladık Kimizaman efkarlandık, Kimizaman içteniçe öfkelendik. Geçmişle hesaplaşmalar,özlemler hep onlarla oldu. Aşkı onlar yaşasada, Aslında yaşananlardan bir dilimde biz yedik. Yeri geldi kavgalara karıştık, Yeri geldi onlarla ayrılık acısı çektik. Yabancı,imkansız aşkı içimizde yeşerttik. Onların sözleriyle yoğrulduk, Aşk şarabından bir yudumda biz içtik. Bir günümüze,merakımızı,isyanlarımızı sığdırdık. Sade günlerimizi,onlarla şenlendirdik. Geceleri gündüze bağladık Akmaz dediğimiz gözyaşlarımıza Onlarla birlikte yol verdik. Hayal olsalar bile, Gerçeğimizde yaşatmasını bildik. Aslında farkında olmadan Yüreğimizin kuytu bir köşesini Yavaş yavaş ele geçiren, Küçük mavi ile küçük çınarın, Büyük aşkıyla beslendik. Mavi ile Çınar... Onlar imkansız aşkın iki cesur kahramanı. İnsan hayatının güzel bir kesiti. Zaman kavramını güzelleştiren, Gülmeyi,ağlamayı yanımıza kar bırakan, Yüreği yaralı iki sevdalı. Kiminin kusursuz sevgilisi, Kiminin derviş oğlu çınar... Kiminin cesur kızı, Kiminin duru güzeli mavi... Kimse onlar gibi sevmedi. Kimse onlar gibi yüreğimizin dilini çözmedi. Sevgi onlarla değer kazandı. Ama biten hergüzel şey gibi, Birgün bu rüyada sona erecek, Yarınlar dünleri silecekti. Biliyorduk ki onlar, Kalbimizden gelen ikinci bir sesti. Çünkü onlar aşkın en saf haliydi. Aşk bulunması zor bir elmastı, Gerçek aşksa herşeye rağmen, Onlar gibi, İmkansızı başarmaktı. HP KARDEŞLİĞİ... İzAhArİ'den... ve biz de bu şiirin adını imzalarımızda kullanmaya başladık....bu olay 2006 yılının yaz aylarına da gerçekleşti arkadaşım...ve başka bir site de..şuan kapalı olan bir site... ve bizler üye oldugumuz her sitede HP KARDEŞLİĞİNİ kulanıyorduk... ve yusuf arkadaşım bizler seni tanıyalı daha 3-4 ay oluyor...sen HP KRADEŞLİĞİNİ duydugunda ve bu konuda bize katıldıgında biz zaten kulanıyorduk.. lütfen emege saygı bu tür güzel fikirlere saygı gösterelim.... dml 12-03-07, 21:59 HP ile dengelerim hayli şaştı gördüğünüz gibi! Hepimiz gibi belki de... Bugünkü röportajı ise zevkle okudum, aylardır beklediğimiz bir şeydi bu, en sonda olması bir gecikmişlik değil miydi? Bence öyleydi... Ama varsın öyle olmuş olsun, kısa birkaç sözden de oluşsa zevkle okudum sonuçta o röportajı... T.Esen'in sözü önce biraz garibime gitti... "Sonlar önemli değil" de ne demek dedim? Hırsız Polisi bu kadar önemsemiş, Maviyle Çınarı bu kadar benimsemiş, onların aşklarını doya doya yaşasınlar diyip durmuşum... Aklım onlarda kalmasın diye onların mutlu bir sonu bulmalarını istemekte de bir gariplik görmüyordum tabii... Ama belki de haklıydı T.Esen... Bu zamana kadar yaşattıkları, verdikleri mesajlarla alakadar olmalıydım ben belki! Beni bu diziye bağlayan, "bu dizinin sonu güzel olacak evet, o yüzden izlemeliyim" düşüncesi değildi! Kaldı ki hangmiz hangi diziyi izlerken böyle düşünürüz ki? Önemli olan dizi devam ederkenki süreçtir, o süreçte her bölümle artan adrenalin, ya da romantizm, ya da herhangi başka bir olgudur... Peki bu dizideki ana konu adalet miydi? İşte ondan emin değilim ben artık... Son zamanlarda olup bitenlerden sonra, hayır ana tema MÇ aşkı değildi demek, eh işte o biraz garip oluyor... Dizinin sonu... Evet, dizinin sonunu ben yine ve yeniden merak ederek bekleyeceğim bu üç gün boyunca... Bu da hiçbir şeye bağlanmasa da sıkı bir Mavi Çınar aşkı takipçisi olmamla bağdaştırılır herhalde... Ama Özlem Düvencioğlu doğru demiş... Maviyle Çınar beraberler, aşkı doya doya değil belki, ama yaşadılar... Birbirlerinin oldular, mutlu oldular... Ha bu mutluluk daimi olmalı mı olmamalı mı? Bize göre, bana göre olmalı... Senaristlere göre olmalı mı? Yoksa hakikaten asıl mesele bu olmadığından sonları da bu kadar önemsiz mi? İşte onu da 3 gün sonra göreceğiz.... (Not: Hürriyet röportajında dendiği gibi dizinin final sahnesi o villada mı olacak acaba? Yoksa final diye bahsedilen sadece son çekim olmasından kaynaklanan bir durum muydu.... Aklım kurcalanmadı desem yalan olacak:icon_sorr Yani eğer son çekim hakikaten ordaysa son öyle ya da böyle orada, yani dizinin "bilmem kaç sene sonra"sını göremeyeceğiz... Mi?) Gunelimben 12-03-07, 22:26 arkadasim-oncellikle senin yorumlarini okumak her zaman bana ayri bir zevk veriyor-bunu soyliyim... su dizi konusunda-daha dogrusu-dizinin sonu konusunda bende bir sey yazmak istiyorum ben de artik sonu iyi mi-kotu mu olucak diye dusunmuyorum-cunki su belirsizlik (umarim dogru kelimeyi kullaniyorum), sorular adami deli ediyor-yoruyor hemde... sonu nasil olursa olsun-izlicem-zevkle-doya-doya yasayacam-nasil ki 2 yil su diziyi yasadim... sevgiler iyi geceler estares 12-03-07, 22:29 :img-in_lo kelebekteki toplu resimde objektife sırıtmayan ve üzgün iki kişi gördüm..özlem ve tim...resmen omuzları çökmüş ikisinin de..eee 2 yıl imkansız da olsa aşık çifti oynamak , bir elmanın iki yarısını oynamak dile kolay..bence sanki resmin altına yarım bıraktın,yarsız bıraktın yazılsa cuk oturacak.. nur33 12-03-07, 23:54 ...............sonrasında mavi çatışmanın ortasına atlar ve vurulur,tüm çabalara rağmen kurtulamaz ;ve sonrasında öğrenirler ki mavi vurulduğunda hamileydi!!!!!!!!!........... Arkadaşım bir dur yaa, sen ne yaptın böyle.....:img-swoon Ben bugün kahramanlarımızın okuduğum haber/röportajlarından en çok ÖD'na ait olan kesiti çok beğendim. Hem ifadesinin netliğinden dolayı, hemde finalle ilgili tüyo sayılabilecek açıklamalarından dolayı... :img-ok: "Mavi, Aksak, Çınar, herkes hapse girmeli mi? - Yok, Mavi hapse girmesin. Yani içeri girsin, birkaç ay yatıp çıksın, ama dokuz yıl çok. O yüzden Mavi kaçsın diyorum. Çınar da tabii..." Mavi-Çınar kaçmayı başaracak ve mutlu son'a ulaşılacak! 49 bölümlük bunca sıkıntının ardından onların hakettiği/bizim hakettiğimiz gibi...:good: mavi18 13-03-07, 11:53 dün gece abim bir heyecanla çağırdı beni gel gel senin ki son bölümüş ay çok üzüldüm (suratında sırıtık bir ifadeyle) reyting almadıya o yüzden bitirdiler işte bak tek sen izliyosun şu diziyi diyorumda inanmıyosun işte kaldırıyolar yayından dedi benim de içime TDG kaçmış gibi "zaten kanalla anlaşmamız 50 bölümdü dizinin konusu da bitmişti zaten" dedim sonradan kendime çok güldüm ne diyorum ben diye sahiplen tamam izlediğin diziyi de bu kadar da olmaz anlaşmamız dedim ya allahtan anlamadı öyle dediğimi bi de onun için dalga geçecekti benimle Evet epiler aynı abiden benimde başımda var.Reyting alamadınız bitirdiler oh kurtulduk falan diyor. Benim savunma mekanizmam biraz abartılı olduğu için kaç gündür konuşmuyorum abimle.Bakalım müthişş senaristlerimiz müthiiiş bi final yapıp abimi ve onun gibileri susturabileceklermi... AperioN 13-03-07, 11:59 mavi18,epıler İnanın aynı şeyleri ben de yaşıyorum herkes aaaaa bitiyo mu o dizi?vs. cümleler kuruyor.Neredeyse çevremdeki herkes bunu söylüyor ve gıcık kapıyorum söyleyenlerden:img-cray: Bitiyor napalım artık istemedik ama malesef...:img-sorry mavi18 13-03-07, 12:06 mavi18,epıler inan aynı şeyleri bende yaşıyorum herkes aaaaa bitiyo mu o dizi?vs cümleler kuruyor abim deil ama nerdeyse çevremdeki herkes bunu söylüyor ve gıcık kapıyorum bitiyo napalım artık istemedik ama maalesef:img-sorry En çok dokunan da dalga geçmeleri zaten. bi öğrenmişler reyting reyting.. Banane kardeşim o 2000 kişi ne izliyorsa izlesin. ben onların zevkine mi uyacağım.. ben beğenerek izliyorum ya hırsız polisi gerisi telgrafın telleri valla. bir de MUTLU SON YAPARLARSA değmeyin keyfime.. dilekce 13-03-07, 12:42 :img-hyste YOLUN SONU GÖRÜNÜYOR İlginç konusu, başarılı karakterleriyle televizyonun en çok üzerinde konuşulan dizilerinden biri olan Hırsız-Polis beklenmedik olayların olduğu muhteşem bir bölümle seyircilerine bu akşam veda ediyor. Dizin ellinci ve son bölümünde sığındıkları villanın bahçıvanı, Çınar ve Mavi’nin hırsızlık için gelmediğini anlar. Ama polisten kaçtıklarını da sezmiştir. Tam telefona sarılıp polise haber verecekken Mavi’nin yaptığı bir şey bahçıvanı durdurur. Bundan sonra olaylar, hiç beklemedikleri biçimde gelişecektir. Bu arada Nermin ve Ümit her şeyi hazırlamış, çocuklarla beraber yola çıkmaktadır. Tabii polis de peşlerindedir. Ümit’ten ayrılmanın acısını yaşayan Jilet’inse bir sürprizi vardır. Murat’ın üst üste yaptığı hatalar nedeniyle Çınar’ı elinden kaçırması, Selahattin’in sabrını taşırır. Bu işi artık bizzat kendisi yürütecektir. Selahattin’ın ağır hakaretlerle görevden aldığı Murat’ınsa gözü döner. Çınar’a duyduğu kin, insanlık dışı bir yola başvurmasına neden olur. Aksak’tan geçen bu yolun, kendisini Çınar’a götüreceğinden emindir. Haksız olmadığı da kısa sürede anlaşılır. Çınar ve Mavi, tam her şeyin sonuna geldikleri sırada bir kez daha Aksak’la yüz yüzedir şimdi. Ve içinde bulundukları oyunun sonunda mermilerin havada uçuşacağından habersizdirler. Ayy ne çok ipucuu varr ...Bakın görüyor musunuz? Şimdi biz burdan finali bile çıkarırızzz:img-hyste Yazan şahıs da öyle detay vermiş kii?:img-hyste Bu ne? Bu nasıl özet? Frağmanın yazılı hali...Fredi mi demeliyim yoksa? Hiç göndermeselermiş.. İşin garibi hiç merak etmiyordum.. :img-hyste Zaten en baştan Aksak a bağlantılı bir Mavi Çınar sonunu bekliyordumm... Kafeste iki kuş vardı..Bir üçüncü kuş yoktu.. Aksak kafesteki kuşları ya uçuracak yada kafeste bırakıcak...:img-yes: nur33 13-03-07, 12:47 HIRSIZ-POLİS-FİNAL YOLUN SONU GÖRÜNÜYOR Çınar ve Mavi, tam her şeyin sonuna geldikleri sırada bir kez daha Aksak’la yüz yüzedir şimdi. Ve içinde bulundukları oyunun sonunda mermilerin havada uçuşacağından habersizdirler. Hırsız-Polis, sürprizlerle dolu final bölümüyle perşembe akşamı 22.00’de Kanal D’de. Şimdi bu görünen yol çıkmaz sokağa mı çıkıyor, yoksa ufku görebildikleri bir genişliğe mi? Havada uçuşan mermiler bizimkilerden birine isabet ediyor mu, etmiyor mu?:img-fie: Sürprizler bu kez iyi anlamda mı, yoksa özetçinin her zaman yazdığı gibi kötü anlamda mı?:img-fie: Son özeti okurken, bunları yazarken kalbim böyle çarpıyorsa Perşembe akşamı diziyi nasıl seyredeceğim ki...:img-help: safir 13-03-07, 12:54 Selam,arkadaşlar:img-wink: Son özetimiz de gelmiş,sürprizler filan diyor ne ola ki?:icon_whis Tahmin yürütebilecegimiz fazla cümle yok gibi gözüküyor,ama şu Mavi nin yapacagı şey hakkında:img-wink: Diyorum ki ,hatta daha gecen hafta aklıma gelmişti,hoş aklımıza gelen hiçbir sahneyi dizide görmüyoruz ya neyse:img-hyste Mavi polisi arama lafını duyunca ,"amca diyecek hiç zahmet etme,varsa kurşun cek şu tetigi,kurtar bizi bu cendereden" ne dersiniz olur mu bu?Bence olur,fazla bir secenek göremiyorum ben:img-wink:E amca da acıyacak,dinliyecek bizimkilerin hikayesini dolayısıyla izin verecek orada kalmalarına:img-wink: alamehmet 13-03-07, 13:00 Evet son özetimizde geldi.Önceden bir heyecanla bekler dururdum özeti ama bugün içim buruk bir şekilde bekledim...Özette bizim kafamızı aydınlatacak hiçbirşey göremedim ama bende safir arkadaşım gibi mavinin ne yapacağına takıldım kaldım...Ne ki acaba fikri gelen bizimlede paylaşabilirmi? kartalsu 13-03-07, 13:06 Evet son özetimizde geldi.Önceden bir heyecanla bekler dururdum özeti ama bugün içim buruk bir şekilde bekledim...Özette bizim kafamızı aydınlatacak hiçbirşey göremedim ama bende safir arkadaşım gibi mavinin ne yapacağına takıldım kaldım...Ne ki acaba fikri gelen bizimlede paylaşabilirmi? Acaba diyorum akıllı Mavi'ciğimiz hamile olduğunu ima edecek birşey söyler yada yapabilir mi:img-wink: Bekçi amcamda bebek hatırına polise haber vermekten vazgeçer. Hatta Aksak bizimkileri bulup bağladığında bir şekilde içeri girip bu sahneye şahit olan bekçi amcam hamile kadına eziyet etme diye Aksak'ı uyarır ve bunu üzerine Aksak'tan beni yendiniz...herkesi yendiniz sözlerini duyar mıyız.Varlığı henüz bilinmeyen kıvırcık saçlı kızımız annesinin minik yalanı sayesinde hayatlarını kurtarır mı:img-wink: pek bir polyanna gördüm kendimi:img-pilot dilekce 13-03-07, 13:08 Tam telefona sarılıp polise haber verecekken Mavi’nin yaptığı bir şey bahçıvanı durdurur. Bundan sonra olaylar, hiç beklemedikleri biçimde gelişecektir. Murat’ın Çınar’a duyduğu kin, insanlık dışı bir yola başvurmasına neden olur. Aksak’tan geçen bu yolun, kendisini Çınar’a götüreceğinden emindir. Haksız olmadığı da kısa sürede anlaşılır. Özet kırpıntısı... İşin ilginci Aksak, MAvi ile Çınar ı nasıl buluyorr da , Murat Aksak ın Mavi ile Çınar la bağlıntıya geçtiğini anlıyor... Mavi nin yaptığı şey de Aksak ı içinde barındıran bişey midir acaba? Bu şey nedir ? Bahçıvan a yapacağı konuşma var demek ki Mavi' nin öyle ya.,,,:icon_whis Bu durumda da Aksak bir şekilde olaya bulaşmış oluyor o zaman... hazal oguz 13-03-07, 13:09 özet geldii... çok fazla söyleyecek bişe yok bence yne fragmanın yazılı wersionu gibi duruyo, tek merak ettiğim Mawinin yapacağı şey.. ahh bi de resimleri göreblseydkkkkk:img-in_lo imza:heyecanla şu 2 günn geçmesini bekleyen, mutlu son da mutlu son diye inleyen, Allah'Tan math sınawı cuma diil de perşembe diyen liseli forumdaşş (kafiyeli mi oldu ne:img-wink: ) alamehmet 13-03-07, 13:14 Acaba diyorum akıllı Mavi'ciğimiz hamile olduğunu ima edecek birşey söyler yada yapabilir mi:img-wink: Bekçi amcamda bebek hatırına polise haber vermekten vazgeçer. Hatta Aksak bizimkileri bulup bağladığında bir şekilde içeri girip bu sahneye şahit olan bekçi amcam hamile kadına eziyet etme diye Aksak'ı uyarır ve bunu üzerine Aksak'tan beni yendiniz...herkesi yendiniz sözlerini duyar mıyız.Varlığı henüz bilinmeyen kıvırcık saçlı kızımız annesinin minik yalanı sayesinde hayatlarını kurtarır mı:img-wink: pek bir polyanna gördüm kendimi:img-pilot sevgili kartalsu arkadaşım aklımdan geçipte yazsammı yazmasammı diye düşündüğüm şeyi yazmışsın özeti okuduğumda ilk aklıma gelen şey o oldu...sen dile getirince de hemen döktüm içimi bende ortaya... RUFFLES 13-03-07, 13:21 Tam telefona sarılıp polise haber verecekken Mavi’nin yaptığı bir şey bahçıvanı durdurur. Bundan sonra olaylar, hiç beklemedikleri biçimde gelişecektir. Murat’ın Çınar’a duyduğu kin, insanlık dışı bir yola başvurmasına neden olur. Aksak’tan geçen bu yolun, kendisini Çınar’a götüreceğinden emindir. Haksız olmadığı da kısa sürede anlaşılır. Özet kırpıntısı... İşin ilginci Aksak, MAvi ile Çınar ı nasıl buluyorr da , Murat Aksak ın Mavi ile Çınar la bağlıntıya geçtiğini anlıyor... Mavi nin yaptığı şey de Aksak ı içinde barındıran bişey midir acaba? Bu şey nedir ? Bahçıvan a yapacağı konuşma var demek ki Mavi' nin öyle ya.,,,:icon_whis Bu durumda da Aksak bir şekilde olaya bulaşmış oluyor o zaman... 49.bölümde Mavi Fulya ablaya telefondan kurtulmasını söylüyordu ve cuma günü belli bir saatte (saati hatırlayamadım)bakkaldan onları arayacağını belirtiyordu.Fragmanda da aksak bakkaldan konuşuyor Mavi ile,arkasında da Fulya abla var.Yardıma ihtiyacı olduğunu Fulya ablamıza söyleyip,ikna edip,onlarla bağlantıya geçebiliyor anladığım kadarıyla. MAVİ83 13-03-07, 13:25 ÖZETE BAK BEEE bişey anladıysam arap olayım.ama ben biliyom.. kesin bu özetide timuçin esen yazmıştır.:img-hyste :img-hyste bişey anlamasınlar diye RUFFLES 13-03-07, 13:27 Tam telefona sarılıp polise haber verecekken Mavi’nin yaptığı bir şey bahçıvanı durdurur. Bundan sonra olaylar, hiç beklemedikleri biçimde gelişecektir. Murat’ın Çınar’a duyduğu kin, insanlık dışı bir yola başvurmasına neden olur. Aksak’tan geçen bu yolun, kendisini Çınar’a götüreceğinden emindir. Haksız olmadığı da kısa sürede anlaşılır. Özet kırpıntısı... İşin ilginci Aksak, MAvi ile Çınar ı nasıl buluyorr da , Murat Aksak ın Mavi ile Çınar la bağlıntıya geçtiğini anlıyor... Mavi nin yaptığı şey de Aksak ı içinde barındıran bişey midir acaba? Bu şey nedir ? Bahçıvan a yapacağı konuşma var demek ki Mavi' nin öyle ya.,,,:icon_whis Bu durumda da Aksak bir şekilde olaya bulaşmış oluyor o zaman... 49. bölümde Mavi Fulya ablaya telefondan kurtulması gerektiğini söylüyordu.Cuma günü belli bir satte(saati hatırlayamadım)bakkaldan onları arayacağını belirtiyordu.Aksak çaresiz olduğu için(Murat'ın tehdidi yüzünden)Fulya ablayı bir şekilde ikna edip Mavi ile konuşabiliyor sanırım.Fragmanda Aksağın bakkaldan telefonla konuştuğu açıkça görülebiliyor. timuçin esen 13-03-07, 13:28 ÖZETE BAK BEEE bişey anladıysam arap olayım.ama ben biliyom.. kesin bu özetide timuçin esen yazmıştır.:img-hyste :img-hyste bişey anlamasınlar diye bencede bende hiçbirşey anlamadım resimler nere kaldı ya meraktan çatlayacagım güller diyarı 13-03-07, 13:34 Evet son özetimizde geldi.Önceden bir heyecanla bekler dururdum özeti ama bugün içim buruk bir şekilde bekledim...Özette bizim kafamızı aydınlatacak hiçbirşey göremedim ama bende safir arkadaşım gibi mavinin ne yapacağına takıldım kaldım...Ne ki acaba fikri gelen bizimlede paylaşabilirmi? bence 3 şık var 1 başını tutarak bayılma numarası yapar ve hamileyim der 2 karnını tutarak yere çöker vedat çoçuga birşey oluyor der e hamileyim amca der 3 amca biz evliyiz der ve pasaportları gösteriri umarım fazla saçmalamışımdır aklıma şimdilik bunlar geldi saso 13-03-07, 13:36 :happy0064:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064 :happy0064:happy0064 ne dir o resim aksak ve çınar el sıkışıyorlar.... :img-cray: timuçin esen 13-03-07, 13:38 :happy0064:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064 :happy0064:happy0064 ne dir o resim aksak ve çınar el sıkışıyorlar.... :img-cray: onlar kanka oldular bence saso 13-03-07, 13:42 çok duygulandım o resmi görünce....:img-cray: dilekce 13-03-07, 13:54 Resimler karıştırılmış,,,.Başı sonu belli değil..Frağman görüntülerine benziyor tek fark musumlar ekibinin kahvede buluşması.. Aksak kahvedekilerle neden buluşoyor? Yeniden iş için mi? Gündüz çekim yapılmış kahvede.. Mavi ile Çınarın bağlanması ve Aksak tokalaşması gündüz çekim.. Ancak Murat la düelloo akşam çekimm.. Bu Masumlar ekibi Çınar la MAvi ye yardım etcek diyorum.,.,:good: bora.asli 13-03-07, 13:59 Aksak bizimkileri nasıl zaptetti ve nasıl bağladı..hem de sırt sırta..pehhh aksak ve çınarın tokalaşmaları Çınarı ters köşeye yatıracak cinsten.. Murat ve Aksağın düello sahnesinin ardından, sevmediğim Aksağın bile ölmesini istemiyorum..ölmesin ki Maide üzülmesin..onun da canı var dimi..illa ki biri ölecekse bu Murat olmalı..hatta efsane istiyorlarsa Muratı öldürmeliler..dizilerdeki en başarılı kötü karakter Murat ölür ve alın size efsane işte..mutsuz sondan kastımız Muratın ölümü mü acaba..evet evet kesinlikle bu olmalı:)böyle mutsuz sona can kurban:img-hyste HASRETTTTTT 13-03-07, 14:01 anlamadığım birşey var tabii izleyene kadar göremeyeceğimiz muhakkak aksak oraya nasıl gidiyo ne amaçla ne maksatla ne zaman nerden haber alıyor yoksa aksak FEDERAL AJAN MI?? safir 13-03-07, 14:01 Resimlerde el sıkıştıkları gözüküyor bizim iki can düşmanının,bu hayra alamet degil kesinlikle:icon_sorr Biz bu tokayı gördügümüze göre,Aksak ,artık sebebi nedir bilinmez,bizim aşıkları kandırmış siz yolunuza ben yoluma hesabı:sad53: Ya da gercekten böyle düşünmüş ama Murat gerzeğinin babasının başından açtıgı telefondan önce bunlar:icon_sorr Yani bizimkileri sandalyelere bagladıgı sahne daha sonra.babası için Murat ın dedigini yapmak zorunda oldugu sahneler bunlar:sad53: Ben Masumlar ekibinden şöyle ümitliyim,ya Aksagın karar vermesine yardım edecekler,ya da Aksagın arkasından aşıklarımıza yardım edecekler,ne dersiniz?:img-wink: kartalsu 13-03-07, 14:04 Resimler karıştırılmış,,,.Başı sonu belli değil..Frağman görüntülerine benziyor tek fark musumlar ekibinin kahvede buluşması.. Aksak kahvedekilerle neden buluşoyor? Yeniden iş için mi? Gündüz çekim yapılmış kahvede.. Mavi ile Çınarın bağlanması ve Aksak tokalaşması gündüz çekim.. Ancak Murat la düelloo akşam çekimm.. Bu Masumlar ekibi Çınar la MAvi ye yardım etcek diyorum.,.,:good: Bende sana katılıyorum dilekçe:good: Zaten Aksak ve Çınar'ın tokalaşıyor olması yeterli bir ipucudur benim için.Aksak önce sinirle intikam için onları bağlar, Murat'ı arar, sonrasında Mavi'nin söyleyeceği birşey yada daha önce fikir yürütmüştüm şu bekçi amcamın gelip olaya karışması, hatta bebek fikri Aksak'ı yaptığı plandan döndürür.Aksak Mavi'yi Çınar'a emanet eder, tüm yaptıkları için özür diler, barış sağlanır, Mavi&Çınar yola çıkar, Aksak tek başına Murat'ı karşılar, silahlar çekilir ve hepimizin bildiği o sahne yaşanır.Hırsız&Polis birbirlerinin silahlarından çıkan kurşunlarla sona doğru yol alırlar.Onların son yolculuğu eski polis ve eski hırsızın yeni hayatlarının ilk yolculuğuna karışır...Bu son kim için mutlu kim için mutsuzdur orası tartışılır ama bildiğim şey bu son benim için mutludur:img-wink: billge_n 13-03-07, 14:06 Çınar tek başına 3 tane silahlı adamı zaptederken Aksak ne güzel de bağlamış Çınarla Mavi'yi... dilekce 13-03-07, 14:08 Mavi nin aklına her ne gelesice gelmeyesice neyse işte o nedenle bu Aksak bu villa muhabbetine dahil oluyor..Polis in aranmasından sa Aksak riskini göze almaya düşünmüş olabilir Mavi .. Aksak ın iyi niyetini hatırlar, hani Çınar a vurulmada yardım etmişti..Yine yardım eder hesabıı bişey uydurup bahçıvana,, bir şekilde Aksak tan yardım istenir gibi geliyo banaa..Ya yardım ya da onun adını kullanarak başka bişeyy.. HASRETTTTTT 13-03-07, 14:08 ve fargmanda görülen sahneler buzdağının görünen kısmı sadece bir sahne çeşitli planlar(allah allah teknik bilgilere bak peh peh) ve fragmandaki sahneler öyle bir karman çorman edilmişki hırsız polis tekniğiyle ne anlıcam nerden anlıcan önceki sahnemi sonraki sahnemi aksak gelimiş belli giymiş yine malüm renkteki paltosunu kapmış altıpatları bide üşenmemiş bunları bağlamış sırtsırta hayy bin kunduz ben bunun neresinde hayır arıyayım kime gideyim ne diyeyim not:son iki gündür savcılıkta dolaşan ben mahkeme salonu görüp - ayyy mavi yle çınar da böyle bir yerdeydi diye iç çekerken arkadaşım tarafından uyarılıp -ülen kendi derdini bırakıp hala mavi çınar diyosun yaaa pess sana demiştir desin ona ne Argosy 13-03-07, 14:13 Demek son tahminlerimizi de yapiyoruz.:( Gecen bolum MAvi Fulyayi aradigi zaman bakkali arayacagim oradan goruselim gibi birseyler soylemisti. Bu bolum fragmandan da anlasilacagi uzere sanirim Fulyayla MAvi bakkalda kionusrken Aksak gelip ikisinin yerini ogrenecek..Hem de Cinarla MAviden... BUndan sonrasi , Aksak bizim asiklarla anlasma yaparak Murati ters koseye yatiracak. MAviyle Cinari birbine baglama olayinin uclunun bir oyunu oldugunu dusunuyorum..Umarim yanilmiyorum. mavi18 13-03-07, 14:17 Demek son |