PDA

Tüm Versiyonu Göster : Acı Hayat- Bölüm Yorumları/2

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9

ayse
12-03-07, 10:12
Burdan devam edebilirsiniz...

ayse...

besnilim
12-03-07, 12:19
arkadaslar farketiyseniz nermin ve mehmetin uzaklastigi bolumlerde reytingler dusmustu simdi tekrar yakinlastiklari icin raytingler yukseldi her bolumu birbinden harika aci hayati cok seviyorum ama maalesef bu sezon mayis ayinda bitiyo...bunun icin cok uzgunum...cunku tv de su aralar aci hyat kadar kaliteli ve guzel diziler gormuyorum...

burcu_yağmur
12-03-07, 13:17
acı hayatın reytingleri hep yüksek filizle birlikde oldugu haftada birinciydi madem öyle o hafta düşerdi rytingler hp yüksek hiç düşmüyoki

00deniz00
12-03-07, 13:47
Tvde Kaliteli Diziler Sayisi Azzz Ve Böle Dizileri Eren Tatile Sokuyolarrr Bölümlerini Kaçirmamaya çalişiyorum

seheripek46
12-03-07, 15:52
Acilar ile biraktin bu kalbimi
Feryat ettirdin yuregime
Farkinda degildin ama seni gercekten sevmistim
En aci darbeyi vurupta gittin
Demek ki sende vefasizmissin senden beklemezdim
Elbet bir gun sende seveceksin
Mutlaka benli gunleri arayacaksin
En acisida sevdigim, beni bulamiyacaksin
Mezarima gelip affet beni diye haykiracaksin!!!

Sımarık Cadı
12-03-07, 17:47
arkadaslar farketiyseniz nermin ve mehmetin uzaklastigi bolumlerde reytingler dusmustu simdi tekrar yakinlastiklari icin raytingler yukseldi her bolumu birbinden harika aci hayati cok seviyorum ama maalesef bu sezon mayis ayinda bitiyo...bunun icin cok uzgunum...cunku tv de su aralar aci hyat kadar kaliteli ve guzel diziler gormuyorum...

ewet oranlarda oynama olabiliyo...mehmet & nerminli bölümlerde...ayrıca acı hayatın sitesinde de haftanın en beyenilen sahneleri mehmet & nermin sahneleri seciliyo...

sinope
12-03-07, 18:04
oncelikle yeni sayfamiz hayirli olsun
mehmet ve nermin aski icin bu sarki arkadaslar
bir hayaldin oncesinde
adin konmus ask dilinde
ben sadece senin imkansizindim
kelimeler tukendide
sen bitmedin bak icimde
bunu senden beklemezdim
hangi yalan hangi sebep
cevabin yok bitti demek
belkide ben senin korkularindim
zorundayim zorundasin
hangi yolun sonundasin
belki de sakladigin bir sey var
biri varsa aramizda
cigliklarim yalnizliga
bu ayrilik aksaminda
gozyasima boguldu dunya
sorma bana sensizligi
sorma bana gucun yoksa
gelen ayni giden ayni
birak beni yalnizligima
hangi yalan hangi sebep
cevabin yok bitti demek
zorundayim,zorundasin
belkide sakladigin bir sey var
bir hayaldin oncesinde
adin konmus ask dilinde
ben senin sadece imkansizindim
kelimeler tukendide
sen bitmedin bak icimde
bunu senden beklemezdim
hangi yalan hangi sebep
cevabin yok bitti demek
zorundayim,zorundasin
hangi yolun sonundasin

belkide sakladigin bir sey var

saygilarimla

sinope
12-03-07, 20:15
Ender filize hic hayatinda eglenmedigin kadar egleneceksin dedi
ah birazdan yeni bolum basladiginda ender efendinin kosavali tarafindan nasilda eglendirilecegini sabirsizlikla bekliyorum
saygilarimla

sinope
12-03-07, 20:20
pek muhterem melek hanim(seytan hanim)sukruyu eski sevgilisini operken acaba nasilda sok olacak?
cok biliyordu nermine akil vermeye,ey melek hanim sen kimden simdi akil alacaksin bakayim
ne gecmez saattmis bu yahu
saygilarimla

bebelogin
12-03-07, 21:29
:icon_whis

arkan61
12-03-07, 23:25
O mavi gözlü bir devdi.
Minnacık bir kadın sevdi.
Kadının hayali minnacık bir evdi,
bahçesinde ebruliii
hanımeli
açan bir ev.

Bir dev gibi seviyordu dev.
Ve elleri öyle büyük işler için
hazırlanmıştı ki devin,
yapamazdı yapısını,
çalamazdı kapısını
bahçesinde ebruliiii
hanımeli
açan evin.

O mavi gözlü bir devdi.
Mini minnacıktı kadın.
Rahata acıktı kadın
yoruldu devin büyük yolunda.
Ve elveda! deyip mavi gözlü deve,
girdi zengin bir cücenin kolunda
bahçesinde ebruliiii
hanımeli
açan eve.

Şimdi anlıyor ki mavi gözlü dev,
dev gibi sevgilere mezar bile olamaz:
bahçesinde ebruliiiii
hanımeli
açan ev..

arkan61
12-03-07, 23:28
Senaryoya ve zamana cok uygun bir siir oldu bu ,,,

nazim hikmetin filminin vizyona girmesi ve mehmete tam uymasi cok iyi bir secim olmus,,,

GULE_HAVIN
12-03-07, 23:31
Bu bolum cok cabuk biiti ve yavasdi simdi ne yapicak acaba mehmet herseyi ögrendi
cok kotu oldu yaa kiyamam:img-in_lo

sinope
12-03-07, 23:41
selam arkadaslar
evet bu hafta sanki dizimiz oldukca kisaydi(yada bana oyle geldi)
kosavali sonunda nermin gercegini ogrendi ya
HELAL OLSUN SUKRU KARDES eyvallah,(anlatmiyacaksin diye sinirden elimde bulunan bademleri plazmaya firlatmaktan deli oldum,ama nihayeten anlattin
simdi mehmet kosavali nermini dahada iyi anlayacak
saygilarimla

anita
12-03-07, 23:42
bu bölum vasatti öbur bölumlere bakarak cok fazla uzattilar konulari yavas yavas karinca hiziyla
gecen bölum aglayark izledigim bir bölumdu bu bölumde hayal kirikli herneyse ama haftaya cok güzel olacandan eminim mehmet gecen hafta tamam bu anladi dedik bu hafta geri sok oldum hic birsey olmamis gibiydi enisde söyledide kurtulduk bakalim bundan sonra ne olacak ben diyorumki yandin ender yandinnn:icon_whis

gülbeşeker
12-03-07, 23:47
dizi bu sezon bitecek ya mehmet yavaş yavaş gerçekleri öğreniyor bu arada dizinin sonu belli mehmetle nermin kavuşamasalar da aşkları hiç bitmeyecek.

sinope
12-03-07, 23:48
bu bölum vasatti öbur bölumlere bakarak cok fazla uzattilar konulari yavas yavas karinca hiziyla
gecen bölum aglayark izledigim bir bölumdu bu bölumde hayal kirikli herneyse ama haftaya cok güzel olacandan eminim mehmet gecen hafta tamam bu anladi dedik bu hafta geri sok oldum hic birsey olmamis gibiydi enisde söyledide kurtulduk bakalim bundan sonra ne olacak ben diyorumki yandin ender yandinnn:icon_whis

anitam
evet vasat olmasina gercektende vasatti,sukrunun agzindan kelimeleri bile kerpetenle soke soke aldi mehmet ya
karinca hizi demiyelim,malum karincalar caliskanlardir,dizi bu hafta resmen kaplumbaga hiziylaydi
bu hafta gecen haftanin yorgunlugunu uzerinden atatmamislar anlayacagin(malum kil yumagi dansoz oynattilar):img-hyste :img-hyste
ama gelecek hafta seninde dedigin gibi ender denilen engerek yilani kendine topragin altinda saklanacak yer arasin
KOSAVALI ALLAHIMA enderi kesin bu sefer alninin ortasindan mihlasa yeridir
saygilarimla

sinope
12-03-07, 23:55
dizi bu sezon bitecek ya mehmet yavaş yavaş gerçekleri öğreniyor bu arada dizinin sonu belli mehmetle nermin kavuşamasalar da aşkları hiç bitmeyecek.

gulbeseker
evet dizi bu sezon final yapacak,ama finalda mutluluk olacakmis,aldigim haberler bu yonde
saygilarimla

anita
12-03-07, 23:56
evet o sükru ne zor söyleye bildi sanki adam kansesin diycek okadar zorlandi kosovalida birbirlerini sevmis evlenmisler diyerek kendinimi landiriyor etrafindakilerimi yoksa sükrüyü sakinlesdirmekmi amaci yoksa söylediklerine kendide inan miyordur heralde bu bölum ne filiz vardi sanki nede nermin nermin gecmisi hatirlayarak kahrolup durdu (yani degisen bir durum yoktu onun acisindan)filizde bir sukunet var ender sonunda herseyini kayip edermi acaba eger eroin satisini yaparsa bence devam edermis gibi geliyor

mehmetin durmadan ayni konuyu tekrar etmeside cok fazlaydi kapilara bakin satis isdemiyorum kackere ayni sahne var gibiydi

kankim gene mihlatiyorsun milleti kiz kevsrede gectin seri infazlara basladin
saygilarimla:img-hyste

SİDAL86_FB
13-03-07, 00:01
şükrü resmen verem etti beni yaa alt tarafı bir hap aldı diycek..ay dedim ben gitip sölicem:)..acaba mehmet bu gerçeği öğrendikten sonra bişey değişicekmi?

Taşkın
13-03-07, 00:09
Senaryoya ve zamana cok uygun bir siir oldu bu ,,,

nazim hikmetin filminin vizyona girmesi ve mehmete tam uymasi cok iyi bir secim olmus,,,

Bu bölümde en çok bu şiir etkiledi beni.Gerçekten mükemmel.

sinope
13-03-07, 00:14
evet o sükru ne zor söyleye bildi sanki adam kansesin diycek okadar zorlandi kosovalida birbirlerini sevmis evlenmisler diyerek kendinimi landiriyor etrafindakilerimi yoksa sükrüyü sakinlesdirmekmi amaci yoksa söylediklerine kendide inan miyordur heralde bu bölum ne filiz vardi sanki nede nermin nermin gecmisi hatirlayarak kahrolup durdu (yani degisen bir durum yoktu onun acisindan)filizde bir sukunet var ender sonunda herseyini kayip edermi acaba eger eroin satisini yaparsa bence devam edermis gibi geliyor

mehmetin durmadan ayni konuyu tekrar etmeside cok fazlaydi kapilara bakin satis isdemiyorum kackere ayni sahne var gibiydi

kankim gene mihlatiyorsun milleti kiz kevsrede gectin seri infazlara basladin
saygilarimla:img-hyste

evet anitacigim sukru bu aksam benide resmen kanser etti(tovbe yarabbim)
ya zaten filiz artik arada sirada gozukuyor
nermin desen kahrindan,uzuntusunden mahvolmus durumda
valla enderin fazla yapabilecegi bir sey yok eli mahkum sonucta ya bu islere devam edecek,yada iflas bayragini cekecek,caresi yok anlasilan
evet o repliklere bende resmen sinir oldum,dakka basi kosavali ayni seyleri soyleyip durdu
valla bilirsin arada bir kevseligim tutar,ee kimin ciragiyiz biz:img-hyste :img-hyste
saygilarimla

forever_bim
13-03-07, 00:17
Upuzun bir aradan sonra Acı Hayat'a ara ara ders çalışırken baktım. Uzun özetin de tamamını izledim. Yığınla yanlış davranışı olmasına rağmen Nermin'in bir tecavüz mağduru olduğunu iyice anlamış oldum. Ve tabii ne kadar bazı kendini beğenmişlikleri de olsa yaşadığı Acı Hayat'ı hak etmediğini düşündüm. Arkadaşlar Nermin cebren ve hile ile tecavüze uğramış bir kadındır. Ender'in sevgisi (???)-ki asla ortada böyle bir sevgi yok, seven hiçbir erkek sevdiğim dediği kadına el kaldıramaz, onun saç teline bile dokunmaya kıyamaz- ya da hissettiği her neyse, Nermin'den vazgecerek bunu kanıtlamalı diye düşünüyorum. Diziyi tümüyle izlemediğim için net bir yorumum yok ama insan Nermin'in ve Mehmet'in gözlerinden akan sicim gibi yaşlara, yitirdikleri mahsumiyete bakarsa, aşkları hiç bitmesin istiyor. Tüm yanlışlara rağmen.

sinope
13-03-07, 00:46
Upuzun bir aradan sonra Acı Hayat'a ara ara ders çalışırken baktım. Uzun özetin de tamamını izledim. Yığınla yanlış davranışı olmasına rağmen Nermin'in bir tecavüz mağduru olduğunu iyice anlamış oldum. Ve tabii ne kadar bazı kendini beğenmişlikleri de olsa yaşadığı Acı Hayat'ı hak etmediğini düşündüm. Arkadaşlar Nermin cebren ve hile ile tecavüze uğramış bir kadındır. Ender'in sevgisi (???)-ki asla ortada böyle bir sevgi yok, seven hiçbir erkek sevdiğim dediği kadına el kaldıramaz, onun saç teline bile dokunmaya kıyamaz- ya da hissettiği her neyse, Nermin'den vazgecerek bunu kanıtlamalı diye düşünüyorum. Diziyi tümüyle izlemediğim için net bir yorumum yok ama insan Nermin'in ve Mehmet'in gözlerinden akan sicim gibi yaşlara, yitirdikleri mahsumiyete bakarsa, aşkları hiç bitmesin istiyor. Tüm yanlışlara rağmen.

sevgili frover _bim
evet nihayeten bizi anlayan birinin ciktigina cok sevindim
ender engerek yilani nermini resmen pis oyunlarina kurban edip ona sahip olmus bir yilandir
sevgi konusunda sana katiliyorum seven erkek kaldiki sevdigine el kaldirmayi,tek bir kotu soz sozleyemez,enderinki sevgi degil
olmadi olamazda zaten
SIRF BAK ISTE SENIN ELINDEN ALDIM SENIN NISANLINI OLAYIDIR
asklari hic bitmedi bitmeyecekte,belki dizi sonunda kavusacaklar,belki kavusamayacaklar ama her zaman birbirlerine deli gibi seven 2 divane asik olarak kalacaklar
beyaz gulum(mehmet kosavali)
mehmetim (nermin)
saygilarimla

forever_bim
13-03-07, 01:06
Sevgili sinope;

Özetin 3 yerinde Mehmet'in bakışlarına çok dikkat ettim. Ve bu aşkın bitmeyeceğine dair hisler uyandı bende.

Birincisi, mahalledeki çocuklar barıştınız mı diye sorunca verdiği tepki,yüzünde beliren ifade.

İkincisi, Nermin'in Ender'e mektubunu okurken verdiği tepki.

Üçüncüsü kafası kıyak kızın ayıldıktan sonra hiçbirşey hatırlamamasından dolayı Mehmet'in aklına Nermin'in gelmesi ve yine yüzünde beliren ifade.

Eminim ki Mehmet çok büyük mutluluklara layıktır, ve yine eminim ki ona aşık Filiz karakteri de temiz bir kızdır. Ama işte gönül ferman dinlemiyor. Ah be Nermin. Başından doğruyu anlatsan tecavüze uğradım desen ne vardı.

Ayrıca sanırım Engerek çok pis işler de çeviriyor. Yanlış anlamadım umarım.

Bir de dizinin adı Acı Hayat. Sonunda mutluluk beklemiyorum şahsen. Belki de diziyi ilginç yapan Mehmet'le Nermin'in aradaki uçuruma rağmen bitmeyen aşkıdır. Kimbilir? Bu saatten sonra çok da fırtınalı yeni bir aşk da beklemiyorum doğrusu.

iremmmfb
13-03-07, 01:13
yaa mehmet sakın dönmesin o salak kıza sakın yaa tmm istemeden aldattı ama kısmet böleymiş napalım=) filiz daha güzel ondan=)))

Figan
13-03-07, 01:36
Resmen soktayim. Bu senaristler ne diye Filizi kac bölümdür konusturmaz anlamadim gitti sahsen. Mehmet`in bir türlü olaylari anlatamamasi Filize, beni deli etti. Filiz cok sönük hatta hic yok bile...Sadece Filize üzülüyorum.
Olaylar yeni bastan bir hal aldi sanki. Bu bölümü hic mi hic begenmedim. Hayal kirikligina ugradim yine.

$ükrüyüde ayrica evine vede ailesine karsi cok sorumsuz buluyorum. Endere kizacagina gidip evde onun icin gözyasi döken Melege birseyler aciklasin. Dürüst olmak herzaman güzeldir. Bakalim nasil cikacak bu isin icinden.

Nerminin masum olmasi, tecavüze ugramis olmasi hicbirseyi degistirmeyecek.
Mehmet kendide dedi "evlenmis, barklanmis bir kadin artik o." Herkes kendi yoluna bakmali.

sinope
13-03-07, 09:55
Sevgili sinope;

Özetin 3 yerinde Mehmet'in bakışlarına çok dikkat ettim. Ve bu aşkın bitmeyeceğine dair hisler uyandı bende.

Birincisi, mahalledeki çocuklar barıştınız mı diye sorunca verdiği tepki,yüzünde beliren ifade.

İkincisi, Nermin'in Ender'e mektubunu okurken verdiği tepki.

Üçüncüsü kafası kıyak kızın ayıldıktan sonra hiçbirşey hatırlamamasından dolayı Mehmet'in aklına Nermin'in gelmesi ve yine yüzünde beliren ifade.

Eminim ki Mehmet çok büyük mutluluklara layıktır, ve yine eminim ki ona aşık Filiz karakteri de temiz bir kızdır. Ama işte gönül ferman dinlemiyor. Ah be Nermin. Başından doğruyu anlatsan tecavüze uğradım desen ne vardı.

Ayrıca sanırım Engerek çok pis işler de çeviriyor. Yanlış anlamadım umarım.

Bir de dizinin adı Acı Hayat. Sonunda mutluluk beklemiyorum şahsen. Belki de diziyi ilginç yapan Mehmet'le Nermin'in aradaki uçuruma rağmen bitmeyen aşkıdır. Kimbilir? Bu saatten sonra çok da fırtınalı yeni bir aşk da beklemiyorum doğrusu.

sevgili frover_bim
tespitlerinde cok haklisin,ne mehmet nede nermin hic bir zaman o saf ve temiz asklarini unutmadilar,unutulacak gibide degil zaten
nerminin her mehmeti gorusundeki aci ceken yuz ifadesi
mehmetin nerminin resmine her defasinda silahindan SIKTIGI kursunlar,gozlerinden akan yaslar askinin gercek kanitidir
evet nermin su anda bazi seyleri anlatamiyor ki(gecen hafta enistesine sukruy e anlatti durumu)malum dun aksamda sukru anca agzindan kerpetenle soke soke anlatabildi kosavaliya durumu,ve artik mehmet kosavali nerminin pis bir olaya kurban gittigini biliyor ve suna eminimki mehmet bu isin pesini birakmayacak,nermini konusturmayi bir sekilde basaracaktir
engerek yilaninin esas kobra yilani babasi SEFA nin yaptigi islerdir bunlar,taki gecen haftaya kadar engerek yilaninda bu olaylardan haberi yoktu,(su an sefa beyefendi evde bilincsiz bir sekilde yatiyor)e malum akan dereden su kesilince ne olur?
enderde haliyle bu islerin isine girmeye mecbur kaldi(ilk baslarda karsi cikmasina ragmen)
evet dizimizin adi ACI HAYAT ama ne bileyim yinede gonlum belki bazi seyler icin yinede gec kalinmamistir diyor ve iki sevgilinin beraber olmasindan yana
valla ucurumlarda belki bir gun asilabilir
ama yinede umudumu yitirmiyorum ve HAYATTA HIC BIR SEY ICIN GEC KALINMIS DEGILDIR diye dusunuyorum
saygilarimla

yakupoglu61
13-03-07, 10:52
FİGAN sana katılıyorum, hiçbirşey değişmeyecek.
memet bu olayı öğrendikten sora kervancılardan alacağı intikam dahada artacaktır...
ama hiç sanmıyorum memetin nermine döneceğini, memetin aklı karışacaktır ne yapması gerektiğini düşünecektir...
yaw bu hasana ne oldu böle adam olayı duyunca kayboldu ortadan

zeynepyy
13-03-07, 10:57
pes doğrusu nermini tertemiz olarak göstermeye çalışıyorlar ya.
Kız güya kavgaya gitmiş. Adam ona tecavüz etmiş. İlgisi yok. Endere le kavga ederken bile flört havasında yapıyor kavgasını . Adam zorlamı vermiş hapı. Yok. Kendi ısrarla almış. Niye alıyorsun. Eğer alıyorsan yaşadığın herşeyi hakediyorsun. Çayına yada kolasına gizlicemi atılmış hap. Yok. Eee gönüllü gitmiş, gönüllü içki içmiş, gönüllüğ hap içmiş . neresi masum.
Ayrıca kavga için gidilecek yer mi orası. önce kızı kötülemek için bunları yaptılar. Şimdide gördüklerimizle değil sözleri ile temize çıkarmaya çalışıyorlar. kavram kargaşası yaratıyorlar. O kadar eleştirilen eski türk filmleri bile bunlardan daha inandırıcı. Gerçi kızsamda yine izliyorum ama.

Figan
13-03-07, 11:55
pes doğrusu nermini tertemiz olarak göstermeye çalışıyorlar ya.
Kız güya kavgaya gitmiş. Adam ona tecavüz etmiş. İlgisi yok. Endere le kavga ederken bile flört havasında yapıyor kavgasını . Adam zorlamı vermiş hapı. Yok. Kendi ısrarla almış. Niye alıyorsun. Eğer alıyorsan yaşadığın herşeyi hakediyorsun. Çayına yada kolasına gizlicemi atılmış hap. Yok. Eee gönüllü gitmiş, gönüllü içki içmiş, gönüllüğ hap içmiş . neresi masum.
Ayrıca kavga için gidilecek yer mi orası. önce kızı kötülemek için bunları yaptılar. Şimdide gördüklerimizle değil sözleri ile temize çıkarmaya çalışıyorlar. kavram kargaşası yaratıyorlar. O kadar eleştirilen eski türk filmleri bile bunlardan daha inandırıcı. Gerçi kızsamda yine izliyorum ama.

"Yerden göge kadar hakli bir yorum."

ilk önce bu olayin hic bir masum yada affedilir bir yani yok. Kendi istemiyle gelisiyor olaylar. Zorlama yok. Bu olayi bu kadar masum gösterecektiniz yada Nermine tecavüz edilmis bir sekilde sirf acindirmak adina lanse edip Mehmet ile aralarini yumusatacaktiniz ne diye bu kadar süründürdünüz ve de biz izleyenleri oyaladiniz. Ben bu kadar mantik karmasasini bir dizide görmedim.

Filizin duygulariyla resmen oynanildi. Bu diziyi artik tek izleme sebebim Filizdir.
Mehmet Bey bir aciklama yapamadi. istedikleri zaman en ufak bir saniyede bulusan Filiz ve Mehmet nedense bir kac bölümdür sanki hic karsilasmayacaksiniz, konusmayacaksiniz demisler gibi birbirinden uzak vede yanyana bir kareleri bile yok. Sanki dizinin konsepti degisti. Senaryo biranda afalladi gibi geldi bana. Sil bastan oldu resmen.

"Flashback" lerden de fenalik geldi. Yeter artik. Ekran karsisinda delirecek gibi oluyoruz. O kadar enayi yada saf da degiliz. izledigimiz olaylari tekrar tekrar izletmeyin biz halka.

Mehmet`in birkez daha söylüyorum:

* Nermin ile yeniden bir iliskisi olacagina ben inanmiyorum. Bunu yapamazlar.
Nermin o hapi bilerek ve isteyerek almistir. Vede kendi de dedigi gibi sucludur.
Herseyden önemliside artik o evlidir. Bu hap olayini belkide Mehmet`in artik Nermine kin vede düsmanlikla bakmamasi vede hakkinda yanlis düsünmemesi icin yarattilar. Cünkü bu nedenle belki Mehmet ve Nermin bir araya yeniden gelip son kez konusurlar.. Yanlis anlasilmalari sona erdirmek vede Filiz-Mehmet cephesini bir intikam ugruna baslatmamak icin gecmisi aydinlattilar diye düsünüyorum.

Filizi cok seviyorum vede mutlu olmasini istiyorum.

cemotara
13-03-07, 12:09
"Yerden göge kadar hakli bir yorum."

ilk önce bu olayin hic bir masum yada affedilir bir yani yok. Kendi istemiyle gelisiyor olaylar. Zorlama yok. Bu olayi bu kadar masum gösterecektiniz yada Nermine tecavüz edilmis bir sekilde sirf acindirmak adina lanse edip Mehmet ile aralarini yumusatacaktiniz ne diye bu kadar süründürdünüz ve de biz izleyenleri oyaladiniz. Ben bu kadar mantik karmasasini bir dizide görmedim.

Filizin duygulariyla resmen oynanildi. Bu diziyi artik tek izleme sebebim Filizdir.
Mehmet Bey bir aciklama yapamadi. istedikleri zaman en ufak bir saniyede bulusan Filiz ve Mehmet nedense bir kac bölümdür sanki hic karsilasmayacaksiniz, konusmayacaksiniz demisler gibi birbirinden uzak vede yanyana bir kareleri bile yok. Sanki dizinin konsepti degisti. Senaryo biranda afalladi gibi geldi bana. Sil bastan oldu resmen.

"Flashback" lerden de fenalik geldi. Yeter artik. Ekran karsisinda delirecek gibi oluyoruz. O kadar enayi yada saf da degiliz. izledigimiz olaylari tekrar tekrar izletmeyin biz halka.

Mehmet`in birkez daha söylüyorum:

* Nermin ile yeniden bir iliskisi olacagina ben inanmiyorum. Bunu yapamazlar.
Nermin o hapi bilerek ve isteyerek almistir. Vede kendi de dedigi gibi sucludur.
Herseyden önemliside artik o evlidir. Bu hap olayini belkide Mehmet`in artik Nermine kin vede düsmanlikla bakmamasi vede hakkinda yanlis düsünmemesi icin yarattilar. Cünkü bu nedenle belki Mehmet ve Nermin bir araya yeniden gelip son kez konusurlar.. Yanlis anlasilmalari sona erdirmek vede Filiz-Mehmet cephesini bir intikam ugruna baslatmamak icin gecmisi aydinlattilar diye düsünüyorum.

Filizi cok seviyorum vede mutlu olmasini istiyorum.

Ne diyebilirim ki tüm söylediklerine katılıyorum sevgili Figan nermini masum göstermeye çalışıyorlar ama masum falan olduğu yok nermin bilerek ve isteyerek o hapı almıştır hatta ender bile hapı vermek istememişti ilk başta yanındaki nerminin arkadaşına baktı oda kafa salladı sonra nerminde aldı hapı içti üstünede içki içmeye devam etti ender bile yeter fazla içme dedi yani zorla yapılmış bir olay yok hele tecavüz hiç yok

Figan
13-03-07, 12:16
Ne diyebilirim ki tüm söylediklerine katılıyorum sevgili Figan nermini masum göstermeye çalışıyorlar ama masum falan olduğu yok nermin bilerek ve isteyerek o hapı almıştır hatta ender bile hapı vermek istememişti ilk başta yanındaki nerminin arkadaşına baktı oda kafa salladı sonra nerminde aldı hapı içti üstünede içki içmeye devam etti ender bile yeter fazla içme dedi yani zorla yapılmış bir olay yok hele tecavüz hiç yok

Tsk.ederim Cemotara..

Evet tecavüz olayi yok. Ha $u var sadece:

Nermin`in o anki halini kötüye kullanan bir Ender var. Ama Ender nerden bilsin Nerminin o an kendisini Mehmet sandigini..? Hal böyle oluncada Enderde kendince hakli oluyor. Ender az delikanli olsaydi. Bu kadar kendinden gecmis bir kizi alir evine götürür, ailesine teslim ederdi.

Nerminin hesap sormasi, o an ki masadaki tavirlari yada hal ve durumu hicte öfkeli, tutarli vede a$Ik bir kadin izlenimi vermemisti bana zaten. Sanki Ender ve Nermin bir sevgiliymis gibiydiler vede cok lakayittiler..

zeynepyy
13-03-07, 13:40
Tsk.ederim Cemotara..
Nerminin hesap sormasi, o an ki masadaki tavirlari yada hal ve durumu hicte öfkeli, tutarli vede a$Ik bir kadin izlenimi vermemisti bana zaten. Sanki Ender ve Nermin bir sevgiliymis gibiydiler vede cok lakayittiler..

işte bu kadar . daha önce de yazdığım gibi Nermin sanki aralarında flört öncesi bir yakınlık varda şakalaşıyor gibiydi.kavga ile ona ilgisini gösteriyor gibi idi.

Yeter artık bizleri oyaladıkları. Ayrıcada mehmet Nermine dönüyorsa dönsün.
benim gözümde onunki aşktan çok bir saplantı gibi.İkisi birlikte saplantıları ile yaşasın. Filiz de artık ondan vazgeçsin. Öyle saplantılı biriyle beraber olacaksa hiç olmasın daha iyi. Onu sevecek, sevebileceği biri bir an önce diziye girse iyi olacak. Dünkü bölümde gazinoda görülüyordu. Güzel , temiz, duru, sade, vakur,kendinden emin.Kıza yazık etmesinler. Mehmet kim. o saplantısı ile beraber yaşasın. Artık yerlerde resimlerin önündemi yatar. :img-hyste Resimlerin önündemi ağlar.:img-hyste Filizden uzak olsun.

sondakika
13-03-07, 14:42
FİGAN sana katılıyorum, hiçbirşey değişmeyecek.
memet bu olayı öğrendikten sora kervancılardan alacağı intikam dahada artacaktır...
ama hiç sanmıyorum memetin nermine döneceğini, memetin aklı karışacaktır ne yapması gerektiğini düşünecektir...
yaw bu hasana ne oldu böle adam olayı duyunca kayboldu ortadan

arkadaşım hasan (ahmet yenilmez) abimiz geçirdiği bir ameliyattan dolayı iki haftadır çekimlerde yok.. bundan sonraki haftalarda olacak inşallah.. Ahmet abimize tekrardan şifalar diliyorum.. (aşırı yoğun çalışmaktan bağırsaklarından oluşan deliklerden ötürü olundu bu ameliyat)

dizinin yorum yapmayacağım zira skandal bir bölümdü.. flashbackla koca bölüm biter mi... bitmiş.. hemde maşallah son noktayı koydular.. flashback içinde flashback.. yok böylesi.. böylesi ne oldu nede duyuldu.. bravo.. daha ne diyeyim.. dizinin jenerekler dahil geçen akşam ki bölümü 86 dakika.. 20 dakika flashback.!!!. 66 dakika olsa izlemez miyiz, izleriz.?!. ama yok.. hadi koydunuz be mübarekler flashback içi flashback niye koyuyorsunuz.. hoş sinama dilindeki flashback kelimesini anlam olarak ele alırsak onlarada flashback denir mi ? acaba? bence denilmez... skandal ya.. skandal...

RODYA
13-03-07, 15:12
Muratcım,80 dakikaya tamamlayıp,4 reklam sokmak için flashback bombardımanına uğruyoruz.Dediğin gibi skandal bir bölümdü.OFFFF.

Figan ablam haklısın.Konu akışı,duygusal dönüşümler...Bir hikayede olması gereken hiç bir şey yok bu dizide.Aynı yerde dön dolaş ,flasback izle.Filiz konusu ne oldu? Nermin olayı şimdi mi akıllarına geldi?Çok önemli bir husumuş gibi güya allayıp pullayıp gözümüze sokuyorlar.Sanki mesele o,mehmet bunu öğrendi,aşk kurtuldu.Yahu neyin davası bu?

İnsan artık şöyle içaçı görüntüler izlemek istiyor.Yavaş yavaş başlayacak bir aşk,duygu kıpırtıları,mutluluk...Ama yok yok.Dün diziden inanılmaz sıkıldım.

Kenan imirzalioğlu bu diziden ayrılmadığı sürece bu diziyi 100 bölüm izlerimZaten bizim bu durumuza güvenip önümüze böyle bir şey koyuyorlar ya.

Osman hoca,maalesef büyük hayalkırıklığı yaratıyorsun

Figan
13-03-07, 15:30
Haklisin RODYA`cim ..

Bu nedir ya sil bastan, yeni bastan..
Filiz konusu hala acikliga kavusturulmadi. Onca aciklanmasi gereken olaylar var.
Neden hala bunlar aciklanmiyor? Filiz`in sahneleri giderek azaliyor. Gercekten diziye cok sey katiyor Filiz. Sahnelerini izlemek istiyorum.
Mehmet Nermin`in masum oldugunu ögrense ne olacak sanki ? O kadar hakaretlerinden, laflarindan sonra sahsen ben a$kindan deli divane bile olsam Mehmet`e gitmem.

Umarim Nermin gururlu davranir. Ve Ender`in yaninda kalir hep.

burcu_yağmur
13-03-07, 15:31
filiz dizide varmı yokmu ben analamıyorum ben sanki filiz hiç yok ne biçim bişe bu ya filizle ilgili tık yok

Figan
13-03-07, 15:43
filiz dizide varmı yokmu ben analamıyorum ben sanki filiz hiç yok ne biçim bişe bu ya filizle ilgili tık yok

Evet ya.!!

Filiz niye görünmüyor eskisi gibi .. Bizler Filiz`i görmek istiyoruz.
Nermin ile Mehmet biraraya gelse bile o ilk asklarinin tadini vermez. Cünkü aradaki saygi bitti. Ne kadar agir laflar ettiler birbirine. insanda yüzmü kalir birbirine bakmaya..

Sahsen ben böyle iliskiye, eski tadiyla bakamazdim.

elifk
13-03-07, 15:49
Evet ya.!!

Filiz niye görünmüyor eskisi gibi .. Bizler Filiz`i görmek istiyoruz.
Nermin ile Mehmet biraraya gelse bile o ilk asklarinin tadini vermez. Cünkü aradaki saygi bitti. Ne kadar agir laflar ettiler birbirine. insanda yüzmü kalir birbirine bakmaya..

Sahsen ben böyle iliskiye, eski tadiyla bakamazdim.

ben hıc bırsey anlamadım ıkı bolumdur nasıl bır ugras verıyorlar nermını melek yapmak ıcın masallah once enıstesının gozunde sımdı mehmetın gozunde ve seyırcılerı etkılemek ıstıyorlar ıyıde okadar ıcen kım zorlamı ıctırıldı? ılac ıcecegınemı kondu? neısı vardı orda oyle bı mekanda baska zaman hesap soramıyomuydu? karakterlerı saf yapmslar ama seyırcının okadar saf olacagını sanmıyorum nermın hıcte melek degıl yanı o melekse fılız ne?

Figan
13-03-07, 15:53
Haklisin Elif.

Umarim duyarlar sesimizide izleyicinin saf olmadigini vede herseyin farkinda oldugunu ögrenirler.
Ortada halledilmesi gereken en önemli konu:

"Filizin, Mehmet hakkinda suan icin cok yanlis düsünüyor olmasi"
Neden bu konuya aciklik getirilmiyor. Nermin bile gercegi ögrendigi halde; hani su kamera olayini, gidip Filize anlatmak istedi ama senaristler bu konuda yeminli sanirim...
Filizi uzak tutuyorlar diziden.. !

axid
13-03-07, 15:56
arkadaslar ne diyorsunuz ya kiz sucunu kabul ediyor ama ender adisininde kizi hemen otele götürmesimi lazimdi tamam kizin sucu varda bedeli bukadarmi agir olacak ne kadar önyargilisin hem siz filme nerminle mehmet aski icin bakmadinizmi nasil o büyük aski unutup filiz dersiniz mehmet nermini seviyor ya anlayin bu hep böyle olacak filizde bunu bile bile mehmetin oldu ya oooh ne güzel oldu dersini aldi simdi :img-hyste

denizkizi55
13-03-07, 16:09
Filiz'in bu asktaki rolü nedir ki filiz diziden uzak tutuluyor?

Bu dizide ki tek ask nermin-mehmet arasinda yasaniyor; filiz hatasi yüzünden mehmet'in hakkinda dogru düsünse ne olur yanlis düsünse ne olur yani?

Mehmet filiz'e asik mi olacak ki aralarindaki problemi halletmeleri bu kadar önemseniyor?

Filiz dis kapinin mandali sadece okadar..

Mehmet hakkinda gercegi ögrenince mehmet ile beraber mi olacaklar sanki?
Mehmetinde cok umrunda zaten gördügümüz gibi filiz'le arasindaki sorunlar..

Su ender'ide bir öldüremediler ki belkis nermin'i evden kovamadi:D

Aradan ender cikmali ender cikinca diger kervancioglu sülügüde aradan cikar ama nerdee..Insallah filiz hamile kalmaz..O.Sinav birkerede kavustursun sevenleri..Hep kötü final'de olmazki..

BU ask bambaska ve cok güzel insallah büyüsü bozulmaz..

burcu_yağmur
13-03-07, 16:15
neden ış kpanın dış mandalı kızın rolü baya önemli filiz olmasa dizinin anlamımı kalırdı saçmalık bence arkadaşım artık nermin geri plana itilsin bence

GULE_HAVIN
13-03-07, 16:16
Bu dizide iki tane basrol var ve normal bisey en cok onlarin sahneleri var ben cok mutluyum filizin yuzunu gormuyuz masallh butun makjey ona suruyorlar nermine bisey kalmiyor.cok itici oluyor hele elbiseleri.
walla bu dizi hic kimse melek degil.
herkesin hatasi vardir hatasis kul olmaz.
inaniyorumki mehmet nermine affedecek..:happy0064 :happy0064

GULE_HAVIN
13-03-07, 16:18
neden ış kpanın dış mandalı kızın rolü baya önemli filiz olmasa dizinin anlamımı kalırdı saçmalık bence arkadaşım artık nermin geri plana itilsin bence

ne nermin mi geri pilana mi itilsin sen en iyi bu diziye bakma cunku nermin basrol oynuyor.
filiz ise nerminden sonra geliyor

zeynepyy
13-03-07, 16:40
arkadaslar ne diyorsunuz ya kiz sucunu kabul ediyor ama ender adisininde kizi hemen otele götürmesimi lazimdi tamam kizin sucu varda bedeli bukadarmi agir olacak ne kadar önyargilisin hem siz filme nerminle mehmet aski icin bakmadinizmi nasil o büyük aski unutup filiz dersiniz mehmet nermini seviyor ya anlayin bu hep böyle olacak filizde bunu bile bile mehmetin oldu ya oooh ne güzel oldu dersini aldi simdi :img-hyste

Ben daha öncede yazdım. onlar ikisi birlikte olsun. Mehmet Filize layık değil.(Mehmetle Nerminin ilişkisini aşk olarak göremiyorum. Aşk temiz olmalıdır.) Filiz gerçek aşkı , kendine layık birini bulsun. Filize yazık başkasını saplantı derecesinde bağlanmış birini niye sevsin.

Figan
13-03-07, 16:43
Filiz'in bu asktaki rolü nedir ki filiz diziden uzak tutuluyor?

Bu dizide ki tek ask nermin-mehmet arasinda yasaniyor; filiz hatasi yüzünden mehmet'in hakkinda dogru düsünse ne olur yanlis düsünse ne olur yani?

Mehmet filiz'e asik mi olacak ki aralarindaki problemi halletmeleri bu kadar önemseniyor?

Filiz dis kapinin mandali sadece okadar..

Mehmet hakkinda gercegi ögrenince mehmet ile beraber mi olacaklar sanki?
Mehmetinde cok umrunda zaten gördügümüz gibi filiz'le arasindaki sorunlar..

Su ender'ide bir öldüremediler ki belkis nermin'i evden kovamadi:D

Aradan ender cikmali ender cikinca diger kervancioglu sülügüde aradan cikar ama nerdee..Insallah filiz hamile kalmaz..O.Sinav birkerede kavustursun sevenleri..Hep kötü final'de olmazki..

BU ask bambaska ve cok güzel insallah büyüsü bozulmaz..

O kadar laflardan, hakaretlerden sonra saygisizliktan sonra hala size bu ask büyüleyici gelebiliyor demek. Ne güzel.
Filiz hakkindaki sözlerinize gelince;

Filizde bir insan. Ve onunda bir gururu onuru var. ! Mehmet Filize asik olmasa bile; ki ben bunu hic istemiyorum. ! Mehmet Nerminine dönsün onlarin icin en hayirlisi o. A$ik olmasin, sevmesin hatta Filizi istemez, ama Mehmet bey aciklama yapmak zorundadir.

Filiz;

Mehmeti odasina kamera yerlestirerek o geceki yatak muhabbetini gizli gizli cektirdigini saniyor. Bu aciklanmamalida ne yapilmali ??? Bir insanin onuru, gururu kirilsin kirilmasin önemi yok dimi ?!

Mehmet bu durumu Filize Aciklamalidir..Hatta mecburdur! Sonra yine dönsün Nerminine.

forgetmenot
13-03-07, 17:13
filizin yuzunu gormuyuz masallh butun makyajı ona suruyorlar nermine bisey kalmiyor.cok itici oluyor hele elbiseleri.

Kesinlikle doğru!Ben de aynı fikirdeyim.Filiz'i canlandıran oyuncuya çok aşırı makyaj yapıyorlar.Oysa çok güzel bir bayan,buna hiç gerek yok.Herhalde Nermin'i canlandıran oyuncuyla Filiz'i canlandıran oyuncuya makyaj yapan makyözler farklı.Nermin'e ne güzel,hafif makyaj yapıyorlar.Filiz'e de adeta ülkedeki bütün boyaları bilhassa dudak boyalarını sürüyorlar,yineliyorum gerek yok!

gizem_89
13-03-07, 17:19
Bu dizide karar veremediğim bişeyler var Mehmetin sevgisine kim layık kim yanına yakışır yada hangisiyle mutlu olur .Nermin istiyerek mehmeti aldatmadı ama uyuşturucuyu isteğiyle aldı sonuçlarınıda ödedi bu hikayede hata yapan hep oydu ama hep mutsuz oldu mutsuzluklara sebep oldu mutlu olsun artık demelimiyiz..Eskiden olsa aldatan kadın kötü görünürdü ne olursa olsun şartlar faso fiso ama dizilerde öyle bi dram çiziliyorki neredeyse nermini haklı görücez haksızda demiyorum hatta ilk başta ikisinin ilişkisi beni etkilemişti ama bunda ağır basan taraf Kenan imirzalıoğluydu onun canlandırdığı karakter öyle büyük sevmiştiki kıyamadık aşkına ne olursa olsun kavuşsunlar istedik bitsin bu ızdırap kavuşsun artık nermin ve mehmet yada....

Filizle kendine bir yol çizsin onu seven her zaman sadık kalıcak bir kadınla ama aşkında mantığı yok seçemez Mehmetin o büyük sevgisini ben filizin üstünd göremedim tutkusuda aşkıda nermineydi ama eğer mutluluk şartsa buda filizle mümkün olucaksa tamam yani ben bu diziyi takip ediyorum ama fanatik bi tarafım yok nermine kusurlu filize kusursuz bir karakter yazışmış ama aşk kusura falan bakmıyor hala anlayamadığım birşey war nermin sadece bir alışkanlık mı eskiye özlem mi yoksa gerçekten çok mu seviyor hala nermini eğer öyleyse filizle neden birlikte oldu bu seferde soruyorum filizi hiç mi sevmedi diye bu dizi çok karışık mehmet nermini affetsede sonu mutsuz biter filizle olursa eğer ne olur durumlar nedir nermin mi ağır basıyo yoksa filiz mi Acı Hayat takipçilerine göre sizce?

Dün akşam ki bölümde diziye yeni katılan kızın söylediği şiir tam uydu bu diziye harika ötesiydi tam oturmuş hep biliyodum bu şiiride bu diziye bukadar yakışıcağını farketmemiştim ...

Dev gibi sevdi Mehmet ama Nermin elveda! deyip O deve,
bahçesinde ebruliiii
hanımeli
açan eve.
Eğer mutluluk mehmet için mümkünse bahçesinde ebruliiii hanımeli
açan eve filizlede girsede benim için farketmezz...

MAVİ GÖZLÜ DEV

O mavi gözlü bir devdi.
Kadının hayali minnacık bir evdi,
bahçesinde ebruliii
hanımeli
açan bir ev.

Bir dev gibi seviyordu dev.
Ve elleri öyle büyük işler için
hazırlanmıştı ki devin,
yapamazdı yapısını,
çalamazdı kapısını
bahçesinde ebruliiii
hanımeli
açan evin.

O mavi gözlü bir devdi.
Mini minnacıktı kadın.
Rahata acıktı kadın
yoruldu devin büyük yolunda.
Ve elveda! deyip mavi gözlü deve,
bahçesinde ebruliiii
hanımeli
açan eve.

Şimdi anlıyor ki mavi gözlü dev,
dev gibi sevgilere mezar bile olamaz:
bahçesinde ebruliiiii
hanımeli
açan ev..

burcu_yağmur
13-03-07, 17:30
ne nermin mi geri pilana mi itilsin sen en iyi bu diziye bakma cunku nermin basrol oynuyor.
filiz ise nerminden sonra geliyor

itilsen dememim nedeni salya sümük görmekden bıktım onu hep aynı yüz iafedesi ve yutkunarak konuşma sıktı sıktı yüzü bi gülseün insna yalandanda olsa hafif bi güler endere odun gibi aynı

anita
13-03-07, 18:46
hepinizin yorumlarini okudum sayilir nerminin suclu oldugunu düsünende var düsünmeyende ben nerminin kismen suclu oldugunu düsünmuyorum nedenide su

nermin o aksam enderle bulusmaya gitmeden önce zaten mehmetle cok kotu kavga etmislerdi ve nermin zaten kafasi karisik cok mutsuzdu oraya gitigindede kendini ickiye verdi endere bile isdedigi sözleri söyleyemeden sarhos oldu sonra malum alcak yilan ender happi verdi tamam nermin isdedi ama ne oldugunu ne icin oldunu nasil etki yaptigini bilmiyordu ama ender denilen engerek o hapin ne etki yapacani biliyordu bence nermin almasa bile ender o ilaci bir sekilde nermine icirirdi gerisi malum enderin isededigide buydu ve nermine isdegi disinda sahip olmusdur yilanin basi enderdir nerminin tek sucu oraya gitmektir

bu böölum bende sevmedim filiz meselesine gelince bence ona daha zaman var mutlaka ögrenecek gercekleri ögrense bile nerminin gölgesinde bir aski yasamakta filize yakismaz ben bide söyle düsünüyorum belki nermin bürsüre sonra ölecektir buda ihtimaller icinde ama azbir ihtimal gibi onsuz bu dizide cekilmezki (nermin nekadarda dudaklarini isiriyor valla kipkirmizi oluyor)
umarim haftaya böyle olmaz yine aglayarak izleyecegim bir bölum olur

Boran&Sila
13-03-07, 18:59
Figan cok güzel yorumlar yaziyosun sonuna kadar katiliyorum tamam nermin belki hap aldi ama artik bukadar zaman snra mehmetle birlesmesi cok sacma olur...mehmetin evli bir kadinla isi olmaz diyen kendisi...tamam hala seviyor..ama filizede yazik bi konusturamadilar mehmetle filizi gicik oldum...nermin dünden razi mehmete dönmeye ama olan yine enderle filize olcak...ender bu bölümde beni cok sasirtti dogrusu uyusturucuyu yakin felan...bu isten para kazanmak istemiyorum felan...cok sasirdim..biraz akillanmiss:icon_whis nermine deliler gibi asik ama nermin hala enderin hatasini yüzüne vurup duruyo...ozaman ayrilsin yaa..enderede allah sabir vermis o kizi hala yaninda tutuyo...kiz 1 gramm sevgi göstermiyo endere...bakalim neler olcak ben sanmam mehmet nermine dönsün ama enderi ordan kesin atar...

Figan
13-03-07, 19:17
Figan cok güzel yorumlar yaziyosun sonuna kadar katiliyorum tamam nermin belki hap aldi ama artik bukadar zaman snra mehmetle birlesmesi cok sacma olur...mehmetin evli bir kadinla isi olmaz diyen kendisi...tamam hala seviyor..ama filizede yazik bi konusturamadilar mehmetle filizi gicik oldum...nermin dünden razi mehmete dönmeye ama olan yine enderle filize olcak...ender bu bölümde beni cok sasirtti dogrusu uyusturucuyu yakin felan...bu isten para kazanmak istemiyorum felan...cok sasirdim..biraz akillanmiss:icon_whis nermine deliler gibi asik ama nermin hala enderin hatasini yüzüne vurup duruyo...ozaman ayrilsin yaa..enderede allah sabir vermis o kizi hala yaninda tutuyo...kiz 1 gramm sevgi göstermiyo endere...bakalim neler olcak ben sanmam mehmet nermine dönsün ama enderi ordan kesin atar...

Tsk.ederim Boran&Sila

Seninle hemfikiriz zaten.
Birlikte olmasina olurlar ama eski tadi bulamayacaklardir. diye düsünüyorum.
Kendi kararlari ben sadece olamaz diyorum.

axid
13-03-07, 19:29
anlamiyorum ya arkadaslar aski nasilda hafife aliyorsunuz o gitti baskasiyla evlendi diye o onu sevmekten vazgecip baskasini sevecekse ben buna ask demem bu sadece yanilgi demektir oysa aci hayatt ask var mehmet ölesiye seviyor nermini ve sevgi ölümle bile bitmiyecek bunu kabul edelim lütfen üstelik nerminde kader kurbani tamam ayagiyla gitti ama isteyerekmi enderle birlikte oldu intihar etti be kiz ya insan hic hata yapmazmi yada söyle diyelim bir hatanin bedelini bukadarmi agr öder cok yanlis düsünüyorsunuz ortada ask varsa hic bir sey icin gec degildir devlerin askinda bile affetmis kadir türkani türkanin isteyerek ihanet etmesine ragmen mehmet bu yapamadigi iste bu aci hayat o devlerin aski adamin aski o kadar büyükkü öyle kabul ediyor mehmet bunu yapamadi nermini acisiyla birakti bence olaya bu acidan bakin

arkadaslar nerminin sürekli aglamasina üzgün durmasina laf etmisler ne yapsin ya bu kadar olay karsisinda onun yasadiklarinin birini ben yasasaydim gülmeyi unuturdum ya

Taşkın
13-03-07, 19:37
Arkadaşlar haftaya Mehmet , Şükrü nün verdiği gazla
Ender le hesaplaşır mı barda ? Hemde kızların önünde.Ne güzel olur dimi.
"Hapçı , Kasetçi çık lan Barımdan":dito

eski dost
13-03-07, 21:19
[QUOTE=axid;2642418][FONT="Arial Black"]anlamiyorum ya arkadaslar aski nasilda hafife aliyorsunuz o gitti baskasiyla evlendi diye o onu sevmekten vazgecip baskasini sevecekse ben buna ask demem bu sadece yanilgi demektir oysa aci hayatt ask var mehmet ölesiye seviyor nermini ve sevgi ölümle bile bitmiyecek bunu kabul edelim lütfen üstelik nerminde kader kurbani tamam ayagiyla gitti ama isteyerekmi enderle birlikte oldu intihar etti be kiz ya insan hic hata yapmazmi yada söyle diyelim bir hatanin bedelini bukadarmi agr öder cok yanlis düsünüyorsunuz ortada ask varsa hic bir sey icin gec degildir devlerin askinda bile affetmis kadir türkani türkanin isteyerek ihanet etmesine ragmen mehmet bu yapamadigi iste bu aci hayat o devlerin aski adamin aski o kadar büyükkü öyle kabul ediyor mehmet bunu yapamadi nermini acisiyla birakti bence olaya bu acidan bakin

Hatasız Kul Olmaz lafını hiç kimse duymadı herhalde veya zararın neresinden dönülse kardır ve daha başka .Tamam Nermin yaptı bir hata öyleyse tu kaka ona ömrü boyu sürünsün.Yapmayın Allah aşkına sizin başınıza böyle bir şey gelse kaderimmiş çekerim mi diyeceksiniz.Yoksa hayatınızı düzeltmeye mi çalışacaksınız.Nermin evlendi diye bir daha mutlu olamıyacak mı?Neymiş evlenmiş otursun Ender'İ sevsinmiş.Kolaysa siz sevin bakalım!Ki Mehmet te hala deli divane aşıkken.Tabii ki mutluluğunu yakalamaya çalışacak.Nermin bilmeden enderle beraber oldu ama Filiz Hanım kendini sevmediğini bile bile Mehmetle birlikte oldu.Onun da yaptığı bir hata neden hala Mehmet le onu bir arada düşünebiliyorsunuz anlamıyorum.

GULE_HAVIN
13-03-07, 21:29
arkadaslar son yazdiklariniza katiliyorum ask bu kadar kolay degil.
ben nermini hic suclu bulmuyorum kiz ne yapsin arkadasi tuza dusurdu bide ender evine goturmedi otele gitidiler.
ondan sonra babasi oldu hic kimse arkasinda durmadi ve evlendi enderle.
filiz desen zengin aynlenin tek kiza herseyi olsum. bide salak gibi mehmette asik oluyor bantik var akil var.
salak sarisin iste.

burcu_yağmur
14-03-07, 00:41
valla aşk mantık dinlemez kaptırdı gönlünü napsın aşk buya aşkkkkkk lütfen filizin hiç suçuyok bence günah keçisi başkası anlayan anladı

FoRzA
14-03-07, 03:01
Nerminle filiz BOŞŞŞŞ - Mehmet ıle Cansu çok HOŞŞŞŞŞ

ariza_46
14-03-07, 07:43
mehmet boluimun sonunda neden bu kadar cok sasirdi anlamadim nermin zaten kosovalinin evine geldiginde o gece hem cok sarhos oldugunu hem de hap aldigini soylemisti.
insallah bunlar nerminle mehmeti baristirma cabalari degildir cunku hem filizle daha cok yakisiyorlar hem de bu kadar olaydan sonra olmaz artik bence cunku ben erkek olarak bunca seyden sonra deli gibi asik olsamda artik o kizi alipta yanimda kadinim diye dolastirmam dolastiramam ama bakalim kosovali ne yapacak

zeynepyy
14-03-07, 09:23
mehmet boluimun sonunda neden bu kadar cok sasirdi anlamadim nermin zaten kosovalinin evine geldiginde o gece hem cok sarhos oldugunu hem de hap aldigini soylemisti.
insallah bunlar nerminle mehmeti baristirma cabalari degildir cunku hem filizle daha cok yakisiyorlar hem de bu kadar olaydan sonra olmaz artik bence cunku ben erkek olarak bunca seyden sonra deli gibi asik olsamda artik o kizi alipta yanimda kadinim diye dolastirmam dolastiramam ama bakalim kosovali ne yapacak

senaristler Nermin'in Kosovalının evine geldiği bölümü izlememişler :img-hyste .

ozlem05
14-03-07, 11:27

Arkadaşlar ben dizinin sonunu izliyemedim tam olarak ne oldu mehmetle nermin birarayamı geldiler???

-hobgoblin-
14-03-07, 12:06
bnde katılıyorum.nermının hap aldıgını zaten tahmın etmıstıkı.neden bu kadar cok sasrdı anlayamadım.ama ınss ılerkı bolumlerde barısırlar.ve o filiz de herseye burnunu sokmasınnn.hıc sewmıyorum yaa.ıkı asıgı ayıranlarıı:happy0064 :good:

masum_leydi
14-03-07, 19:05
aslında benim fikrim ne olursa olsun nermin okadar sarhoşken nermine dokunmayacaktı ender :img-cool2

ayrıca aşk zaten herşeyiyle kabulenmektir zaten mehmet bunu ypamıştı büyümüştü gözümde

yine mehmet nermini kabulenirse kat ve kat daha büyür gözümde .
gönlüm nermin mehmeten yana :)seviyroum ben onları alışmadım ben filize ya kötü oyunculuğundanmıdır nedendir ne bilims evemedim soğuk bide lütfen boymasınlar şu kızı bu kadar ekranda uzaklaştırıyo insanı :img-hyste
dipnot kız zaten hoş gerek yok bu kadar makyaja
ama selin demir atar daha güzel geliyo gözme o ayrı

Taşkın
14-03-07, 23:38
aslında benim fikrim ne olursa olsun nermin okadar sarhoşken nermine dokunmayacaktı ender :img-cool2

ayrıca aşk zaten herşeyiyle kabulenmektir zaten mehmet bunu ypamıştı büyümüştü gözümde

yine mehmet nermini kabulenirse kat ve kat daha büyür gözümde .
gönlüm nermin mehmeten yana :)seviyroum ben onları alışmadım ben filize ya kötü oyunculuğundanmıdır nedendir ne bilims evemedim soğuk bide lütfen boymasınlar şu kızı bu kadar ekranda uzaklaştırıyo insanı :img-hyste
dipnot kız zaten hoş gerek yok bu kadar makyaja
ama selin demir atar daha güzel geliyo gözme o ayrı

Nermin in çok doğal bir yüzü var.
Makyaj yapmasına gerek yok ve ayrıca yapmasın çirkinleşir bence.
Filiz de çok güzel bir bayan.
Fakat cildi biraz kötü galiba.
Bundan dolayı çok makyaj yapıyor.
Önümüzdeki hafta Mehmet ten bir delikanlılık yapıp Ender i mekanından atmasını bekliyorum.
Beklediğim gibi yaparsa bir aferini daha hakedecek.
Eğer Ender in kendi mekanında eğlenip gitmesini seyrederse o zaman bunu Mehmet e yakıştıramam doğrusu.

RODYA
14-03-07, 23:47
Arkadaşlar ben dizinin sonunu izliyemedim tam olarak ne oldu mehmetle nermin birarayamı geldiler???

Hayır. Nermin ölüyormuş
,
Mehmette filizle evleniyormuş

GULE_HAVIN
14-03-07, 23:59
Hayır. Nermin ölüyormuş
,
Mehmette filizle evleniyormuş

onu demek istemedi :img-hyste

yok nermin ve mehmet biraya gelmedi sukru ile mehmet konustu icerde sukru dedi mehmette nermin hap aldi sonra mehmet koyu oldu ve bitii.

yaa herkes fiyor filiz ve mehmet evlenecek bence bu olmicak nasil derseniz mehmet simdi nerminin gunahi olmadigi ogrenecek ve filizlemi evlencek cok komik yaa.
simdi hic olmaz zaten.
bes bolumdur filiz ve mehmet sahneleri yok ne olacakda mehmet filizle evlenceki.

kabala
15-03-07, 13:05
filizle mehmet falan evlenmeyecek eğer nermin ölürse mehmette fazla yaşamaz hem filizle evlenmesi için hiç neden yok kız atladı mehmetin üstüne nefsine uydu diyelim mehmette bi inat yüzünden kıza karşılık verdi filizde o evdeki konuşmaları duyduktan sonra kendini biraz geri çekmeli gerçekleri öğrensin ama sonra hayatına devam etsin hem nerminle mehmet fikrine alışamayanları anlamıyorum dizi başlamadan osman sınavla kenan imirzalıoğlu onlar (mehmet nermin ) aşkları için sonuna kadar şavaşcaklar demişti son 6-7 bölümde onların aşkı olacak zaten dizide başka bir aşk yokki

Taşkın
15-03-07, 22:22

Haklısınız da yanlız şöyle bir ayrıntı var.
Şükrü Mehmet e o akşam Ender in Nermin e sanki bilerek hap verdiğini söyledi.
Yani Nermin in suçu yokmuş gibi anlattı olayı.
Ondan dolayı Mehmet kardeş Kadirvari bir tepki verdi.

axid
17-03-07, 16:39
valla aşk mantık dinlemez kaptırdı gönlünü napsın aşk buya aşkkkkkk lütfen filizin hiç suçuyok bence günah keçisi başkası anlayan anladı

tamam askta mantik olmaz ama basta niye sürüne süre mehmete gitti babasina ve endere ragmen yok is yapacaklarmis projeymis kiz sinir be abi cok gicik ya

Boran&Sila
17-03-07, 19:00
fragman veya özet gören olmadimi???iki gün kaldi....herhalde cikmasi gerekirdi bugün...en gec yarin cikar fragman...bakalim neler olcak...:icon_whis

gorkemesen
17-03-07, 21:37
yeni bölümü sabirsizlikla bekliyorum

RODYA
18-03-07, 03:10
Arkadaşlar dikkat.Bu hafta...

Dizinin yeni bölümü saat 20 de başlayacak.Yani öncesinde uzun özet yok.Kaçırmayın yeni bölümü:img-wink:

eyet
18-03-07, 08:08

evet cok haklisin.. cok sacma.. zaten insan cok sarhos olunca da kendini bilmeyebilir.. zaten, nerminin isteyerek beraber olmadigini sagir sultan bile biliyor.. mehmet sanki ilk defa duyuyormus gibi bakti.. sen sevdigine inanip, guvenmiyorsan o senin bilecegin is.. enderin hatasi cok buyuk.. affedilecek bir hata degil... hatta hata degil, suc.. nerminin kendini bilmemesinden faydalandi.. nerminin en buyuk hatasi da hastanenin onunde mehmete bir araba laf edip enderi secmesi.. mehmet herseyi ile nermini kabullenmisti ki hastanenin onune geldi.. ama bence isin en basindan beri nermin, enderin ilgisinden daha dogrusu zengin birinin kendisine olan ilgisinden ve sonralari askindan hoslandi ve mehmete karsi enderi kullandi, simdi de endere karsi mehmeti kullaniyor.. bence artik nermin, ne mehmetle, ne de enderle olabilir.. isler inada bindi ve herkezin gozunu kin burudu.. burada en gunahsiz, filiz.. mehmet gunahsiz degil cunku o da filizi kullandi ve bunu kendine yediremeyecegi icin sonuna kadar filizin arkasinda duracak ve belki evlenecek...

Figan
18-03-07, 09:08
özet gelmis..

Hadi sevinin Nermin-Mehmetciler siz kazandiniz.

Yogun isteginiz üzerine bu aski yeniden baslatiyorlar. Gelen özetten öyle anlasiliyor. Ender Nermin`in gözünde tamamen bitiyormus. Mehmette Nermin`in basina gelenler yüzünden pisman oluyor vede aci cekiyormus.

Bravo senaristlere!!!

Ne güzel yaptilar..Sayginin bittigi bir iliskide, sevgiyi nede güzel heba ediyorlar.
Yazikkkk!!!

Figan
18-03-07, 09:12
Bu diziyi sadece FiLiZ icin izliyorum artik.
Mehmette benim gözümde sifira düstü artik. Ne hali varsa görsün Nerminiyle!
Delikanli degilmis Mehmet..

Olan Filizime oldu. Birisini eklesinler diziye. A$k saplantilari olmayan, dogru düzgün, Filize yakisir birini...Bunu istiyorum. Filizde Mehmetin ne sesini duysun, nede yüzünü gorsün..

Mehmette ne hali varsa görsün!!!

Rahat biraksin Filizi.

anita
18-03-07, 10:21
özette ender artik nerminin icin bitmisdir diye birsey yaziyor sanki nermin icin önemliydide ender ahlaksizliklarindan birini daha ögrendi ne olacakki nermin yine enderle kalacaktir bir sekilde ender onu yollamiycaktir heralde tehtitlede olsa evde kalmasini saglar ee bu ender ne yapsa yeridir nermile mehmet artik olmaz mehmet af etse bile nermin enderin krisi bilmiyorum ona yakisirmi

che_them
18-03-07, 11:36
Bu diziyi sadece FiLiZ icin izliyorum artik.
Mehmette benim gözümde sifira düstü artik. Ne hali varsa görsün Nerminiyle!
Delikanli degilmis Mehmet..

Olan Filizime oldu. Birisini eklesinler diziye. A$k saplantilari olmayan, dogru düzgün, Filize yakisir birini...Bunu istiyorum. Filizde Mehmetin ne sesini duysun, nede yüzünü gorsün..

Mehmette ne hali varsa görsün!!!

Rahat biraksin Filizi.

Mehmet Nerminle olunca delikanlı olmuyor size göre. Ama ona tüm bunları yaşatan sevdiği kıza tecavüz ederek elinden alan işkenceler yaptıran sevdiklerine zarar veren Kervancıoğlu ailesinin kızıyla evlenince delikanlı oluyor. Nasıl bi mantık ben çözemedim.

denizkizi55
18-03-07, 12:32
Arkadasim bizde öyle diyoruz filiz kendi yoluna..Dis kapi'nin mandali olarak yeterince rol aldi bu ask'ta ...Mehmet filiz'i hic sevmedi;sevmiyor daha ne filiz-mehmet iliskisinden bahsediliyor..

Birde filiz mi nermin mi karsilastirmasi yapiliyor sini roluyorum..Basindan bu yana sadece bir tane ask dizi'de ön plandaydi..Dizi'yi izleyen hikayesine katlanir..Bilemiyorum aralari düzelecek mi mehmet ve nermin'in ama ender nermin'i hak etmiyor..Mehmet'i sevdigini bile bile evlen benimle ben beklerim diyordu ama simdi siddet uygulayarak dengesizligini gözler önüne seriyor...

Tabiikide nermin onu birakip gitmek isteyecek tabiikide asla onu sevmeyecek..

baran-havin
18-03-07, 15:31
mehmet ve nermi artik barissinlar onlari yine birarada görmek istiyorum bu bölümde keske onlari cok gösterseler

Boran&Sila
18-03-07, 16:13
demek özet gelmis bugün hic fragmani göstermediler...yaa gercekten nerminle mehmet barisiyolarmi???:icon_whis filize nolcakkk????ayy sinir oldum...

yakupoglu61
18-03-07, 20:34
fragmanı izledim güzel ve keyif alacağımız bir bölüm izleyecez,
filizde herşeyi öğrendi şimdi memetin peşinde koşacak affet bni sni dinlemedim falan filan...

çok hareketli bir bölüm olacak...

GULE_HAVIN
18-03-07, 20:45
filizde herşeyi öğrendi şimdi memetin peşinde koşacak affet bni sni dinlemedim falan filan...

yaparmi yapar bu filiz.
bile bile nermini sevdigini

Boran&Sila
18-03-07, 20:57

hele sükür sonunda ögreniyo filiz herseyiii:happy0064 ben fragmani hala görmedim...haraketli bir bölüm olur gercekten....:icon_whis

ardemaar
18-03-07, 21:16
hele sükür sonunda ögreniyo filiz herseyiii:happy0064 ben fragmani hala görmedim...haraketli bir bölüm olur gercekten....:icon_whis

Fragmandan görününce hareketli olcak gibi gözüküyor...Artık filiz napcak hiç bilmiyorum çok merak ediyorum napcak diye:img-yes:

denizkizi55
18-03-07, 23:47
Filiz mehmet'in pesinden kossa ne yazar..
Sülük misali yapisir kalir eger böyle birsey gerceklesirse..
Baksin mehmet'e hic kafasina takiyor; aklina getiriyor mu? Oda yapsin iste ..Nede istermis baskasina asik bir adam'i elde etmeyi..Tipki abisi..Oda nermin'in baskasini sevdigini bile bile yine onunla evlenmeyi onunla beraber olmayi istedi..
Kan cekiyor kan..

Nermin'in mehmet'in evine gittigindeki konusmalari duyduktan sonrada hala anlamiyorsa filiz mehmet'in kendisiyle olamayacagini, artik ne diyecegimi bilemez hale gelirim..Bu kadarda araya girip ortaligi karistirmak olmaz..Seni sevmeyeni sen neden isteyesen bacim..Mehmet'in filiz'le severk olmasi mümkün degil elbetteki ama filiz'de artik bu N-M askindaki rolünü sonlandirsa iyi olacak..Kendi hayrina yani..

yakupoglu61
19-03-07, 00:27
artık bundan sonra saat 8'de başlayacak sanırım;
fragmanı izlerken hiç dikkat etmedim ama saat 10'da ayrılık var şimdi show tv'nin yayın akışınada baktım...

dizinin erken verilmesini isteyenlere duyrulur...

Boran&Sila
19-03-07, 10:56
erken baslicagini sanmiyorum cünkü showtrukde saat 7de göcenler diye bir program var yani türkiyedede varmi bilmiyorum ama yine 8 bucuga dogru baslar herhalde...buarada hala fragmani görmedimm:icon_whis

yakupoglu61
19-03-07, 11:56
erken baslicagini sanmiyorum cünkü showtrukde saat 7de göcenler diye bir program var yani türkiyedede varmi bilmiyorum ama yine 8 bucuga dogru baslar herhalde...buarada hala fragmani görmedimm:icon_whis

yok yok saat 8 de showtürkü bilmiyorum ama ordada yayın akışı aynıdır
dediğim gibi 10da ayrılık adlı dizisi var;bn showun yalancısıyım...

20:00 Yerli Dizi Acı Hayat
22:00 Yerli Dizi Ayrılık

Taşkın
19-03-07, 23:24
Mehmet tam beklediğim gibi hareket etti.Ender i mekandan attırdı sonunda.
Helal olsun bir kez daha ne diyelim.
Bu bölümün bence en enteresan tarafı şu oldu.
2 kadını bir anda kaybetmişken tekrar her ikisini kazandı diyebiliriz.
Haftaya bu iki kadın arasında çok zor günler Mehmet i bekliyor...

armagan_60
19-03-07, 23:45
benim anlamadığım şey nermin filize bütün gerçekleri anlattıktan sonra filiz ekrar umutlandı ama nermin gömdüğü anahtarlığı geri alması ben artık memete dönüyorum demektir memetinde artık nermine hak verdiğini görüyoruz bu durumda oln yine filize olacaktır arkadaşlar

denizkizi55
19-03-07, 23:57
Mehmet tam beklediğim gibi hareket etti.Ender i mekandan attırdı sonunda.
Helal olsun bir kez daha ne diyelim.
Bu bölümün bence en enteresan tarafı şu oldu.
2 kadını bir anda kaybetmişken tekrar her ikisini kazandı diyebiliriz.
Haftaya bu iki kadın arasında çok zor günler Mehmet i bekliyor...

Mehmet'in hayatindaki iki kadindan biri yani filiz, mehmet'in hayatinda hicte büyük bir yer kaplamadi ki zaten..Yani fazla önem tasimiyor..Sadece kervanciogullarindan düzgün cikan tek insan oldugu ve onu kirmak istemedigi icin aralarinda bu denli bir 'arkadaslik' söz konusu..
Ben dizi'nin basindan bu yana büyük bir zevkle takip ettigim ve harika bir sekilde anlatilan tek aski destekliyorum..Eger bitirilecekse nermin-mehmet beraberliginden sonra bitsin; yani nasil basladiysa öyle..Diziyi 360derece döndürmenin hicbir alemi yok bana göre..
Zaten ender nermin'i hic haketmedi..Dengesiz..FIliz'de gitsin yoluna..Tam görüsmemeye baslamisken herseyi tekrar baslatmasin..Onu sevmeyeni o hic sevmesin;kendi hayrina olur ..
Insallah artik bir senenin sonunda yavas yavas kavusma sinyallerini aliriz..Gina geldi artik..COk özledim ben mehmet ve nermin'in birlikte oldugu dönemleri..
Birbirlerinden vazgecmediler vazgecmiyorlar..Daha ne? Iskence yapiyorlar bizlere baska birsey degil..
Mehmet'in kalbi okadar dolu ki bu askla, okadar bagli ki nermin'e ve okadar büyük bir yüregi var ki 3üncü kisiler olmasa ikisininde hayatlarinda, nermin'i affeder..Buna simdi cok hazir..
NAzar degmesin insallah..

anita
20-03-07, 00:03
bu bölum guzeldi gecen haftaki vu katlarindan sonra bu hafta iyidi mehmet ne guzel konusdu valla cok begendim hayalerimi caldin dediye daha baska seylerde söyledi cok guzeldi komik olanda enderin o sira dans etmesiydi

enderin cekecegi var mehmetten nermin yazik filize yazik ikisinede yazik bu bölum filizede acidim bana kalirsa enderin annesi nermini vurdurtacak ve nermin ölecek zaten finale az kaldi ve mahmette filizle evlenecek heralde böyle olur kadin nerminin ölmesini isdedigine göre birseyler yapar gibime geliyor

su melek yine gicikligi üsdundeydi hala nerminin orda kalmasindan yana nasil kardessin ya sen gicik hasdaneyede bence vukat cikarmaya gitti karsindaki insanlarin insan gibi davranisi karsinda kendi düsündüklerinden utandi gicik kadin

jemmali
20-03-07, 01:55
Mehmet'in hayatindaki iki kadindan biri yani filiz, mehmet'in hayatinda hicte büyük bir yer kaplamadi ki zaten..Yani fazla önem tasimiyor..Sadece kervanciogullarindan düzgün cikan tek insan oldugu ve onu kirmak istemedigi icin aralarinda bu denli bir 'arkadaslik' söz konusu..
Ben dizi'nin basindan bu yana büyük bir zevkle takip ettigim ve harika bir sekilde anlatilan tek aski destekliyorum..Eger bitirilecekse nermin-mehmet beraberliginden sonra bitsin; yani nasil basladiysa öyle..Diziyi 360derece döndürmenin hicbir alemi yok bana göre..
Zaten ender nermin'i hic haketmedi..Dengesiz..FIliz'de gitsin yoluna..Tam görüsmemeye baslamisken herseyi tekrar baslatmasin..Onu sevmeyeni o hic sevmesin;kendi hayrina olur ..
Insallah artik bir senenin sonunda yavas yavas kavusma sinyallerini aliriz..Gina geldi artik..COk özledim ben mehmet ve nermin'in birlikte oldugu dönemleri..
Birbirlerinden vazgecmediler vazgecmiyorlar..Daha ne? Iskence yapiyorlar bizlere baska birsey degil..
Mehmet'in kalbi okadar dolu ki bu askla, okadar bagli ki nermin'e ve okadar büyük bir yüregi var ki 3üncü kisiler olmasa ikisininde hayatlarinda, nermin'i affeder..Buna simdi cok hazir..

ama maalesef nerminle mehmet bi araya gelmicekmiş. bilindiği gibi dizi mayısta bitiyo ve finalde mutlu son olmıcakmış. eski acıhayat filminde nermin ve mehmet filmin sonunda tekrar kavuştuğu için filmden farkı olması için dizinin sonunda nerminle mehmeti kavuşturmıcakmış senarist.

ozlem05
20-03-07, 08:42
Dünkü bölümü yine çok güzeldi nihayet Nermin'in annesi doğru bi karar verdi gitti kızını aldı ordan jemmali sen bu bilgiyi nerden öğrendin bence mutlu sonla biter bu dizi

Boran&Sila
20-03-07, 09:02
cok güzel bir bölümdü...sonunda filiz ögrendi gercekleriii:happy0064 ama yazik kiza cok agir geldi abisinden ve babasindan bu darbe...insallah canina felan kiymaya kalkmaz....nermin cok sükür en sonunda anlatabildi gercekleri...ender bu bölümde abarttti yani ben ender & nermin diyorum ama enderde siddetle nermini kendinden daha cok sogutuyor...nermin ölsede dönmez herhalde o eve artik...cok heyecanli bitti ama bence mehmet gördü o adami...zaten mehmet vurulmaz....kulübte enderin dansi cok komikti ve disari atildigi zaman:img-hyste bu bölümde meleginde gercekleri ögrenmesi iyi oldu ve hastaneye ziyarete gitmeside güzeldi...bu bölüm cok iyidi...simdilik hersey yolunda...:icon_whis filizde insallah mehmetle konususur....

che_them
20-03-07, 10:11

denizkızı aynen katılıyorum sana. Bende Nermin&Mehmet sahnesi istiyorum. Nermin'in anahtarlığı almasına çok sevindim.

ozlem05 jemmali doğru söylüyo. Ben de okudum o haberi. Hatta şöyle diyordu senaristler dizinin başlarında mutlu sonla bitirmeyi kararlaştırmışlar ama sonra (artık ne olduysa bilemem) orjinal Acı Hayata sadık kalmaya karar vermişler. Ama inşallah değişir. Yoksa Mehmet ve Nermine çok yazık olcak tabi sevenlerine de...

rain_man
20-03-07, 11:03
dünkü bölümü izleyemedim arkadaşlar neler oldu

ozlem05
20-03-07, 11:29
Demek öyle dizinin sonunda Nermin ve Mehmet biraraya gelmezseler bunca yaşanandan sonra gerçekten yazık olur sonuçta bu bi dizi fazla abarttım galiba ama ilk başladığından beri bir bölüm bile kaçırmadan izlemişimdir ben isterdimki mutlu sonla bitsin

Demi77
20-03-07, 13:00
Zaman Zaman bu diziyi izledigim oldu. Yani icerigini ve gelisimini biliyorum.
Ilk zamanlar daha güzel ve gercekciydi. Simdide gercek disi felan demiyorum,
ama dizinin baslari daha lezzetliydi.:icon_sorr

Benim birsey dikkatimi cekti. Bu dizi cok aglak bir dizi , nezaman acarsam Nermin hep zirliyor. :img-cray: Birde neden iki medeni insan gibi oturup konnusmuyor bu insanlar. Onlarca bölümdür bir yanlis anlasilmaktir gidiyor. Eski türk filimleri halt yemis bunu yaninda. Bir de Enderin seslendirilmesi ilk bölümden beri sirirtiyor.

Selamlar - Demi77

elifk
20-03-07, 13:03
Demek öyle dizinin sonunda Nermin ve Mehmet biraraya gelmezseler bunca yaşanandan sonra gerçekten yazık olur sonuçta bu bi dizi fazla abarttım galiba ama ilk başladığından beri bir bölüm bile kaçırmadan izlemişimdir ben isterdimki mutlu sonla bitsin

YA MADEM sonradan nermını bukadar melek ve sucsuz yapacaktılar hatta mehmetle bırlestıreceklerse ılk basta anlatsaydı, bana hap verdi deseydi hiç endere gitmeseydi... gittiğinde secimini yapmıs oldu bence oysa filiz askının hep arkasındaydı... bence bu dızıde fılız hakedıyo sevılmeyı

yakupoglu61
20-03-07, 13:25
öncelikle bölüm keyifliydi...
nerminle memetin birleşmesini bn mutlu son olarak görmüyorum çünkü istemiyorum...

filizlede olmasını istemiyorum, en başından beri aynı şeyi söylüyorum...
önümüzdeki bölüm filiz memetten özür diliyebilir diye düşünüyorum...

burcu_yağmur
20-03-07, 14:46
bide filiz çok az gözüküyo ayrıyetten show bi vazgeçmedi özet g
östermekden yine gösterdiler ya sinir oluyorum şu özete

RODYA
20-03-07, 15:47
YA MADEM sonradan nermını bukadar melek ve sucsuz yapacaktılar hatta mehmetle bırlestıreceklerse ılk basta anlatsaydı, bana hap verdi deseydi hiç endere gitmeseydi... gittiğinde secimini yapmıs oldu bence oysa filiz askının hep arkasındaydı... bence bu dızıde fılız hakedıyo sevılmeyı

Arkadaşım haklısın da işte,dinletemiyoruz kimseye.

Nermini aklamak için ne saçmalıklar ,neler neler..Enderi iyice psikopat yaptılar bunun için.Filizin görüntülerini kaydettiren o değildi ki.Kim vurduya gitti filiz.Böyle iken böyle diye açıklama yapmıyor ender,seyirci unutkandır,ne verirsek onu yerler diyorlar sanıırım. Ender annesine,banane filizden diyor. Bu kadar da olmaz.Senaristler komik oluyorsunuz,nermini melek,enderi cani göstermek için saçmalıyorsunuz

denizkizi55
20-03-07, 17:53
Neye, niye sasiriyorsunuz anlamiyorum..

Mehmet-nermin aski hep vardi yani yeni cikan birsey degil bu..

Araya girenler olduysada hep birbirlerine asiklardi..

Kavusamama ihtimali söz konusu oldugu gibi; kavusabilme ihtimali hele hele söz konusuydu herzaman icin ve simdide öyle...

Filiz'in mehmet'e olan tek tarafli askini destekleyenler elbetteki var hala..

Ama kendi hayri icin bana göre hic bulasmasin bu ise..

HAzir aradaki bag kopmusken hemde karsi taraftanda hicbirsey gelmiyorken bosuna kendini üzmesin..

Daha dogrusu herhangi bir sebepten bir araya gelirlerse ondan bir ask beklemesin..

Mehmet hic kafasina takmiyor oda takmasin hic yanasmasin yani..

myblue
20-03-07, 18:18
Ozlem05
Abartmiyorsun. Bu dizi bu kadar reyting yapip, bu kadar para kazandiriyorsa bu senin benim gibi izleyenleri sayesinde oluyor. Yani asil olan bizleriz yani izleyenler ve dizinin gelisimi ve de sonunda bizlerinde mutlu olmasi, yuzlerimizin gulmesi onemlidir. iki sene bir diziye sadik kalip onu hep reytinglerde tepeye oturtmus izleyenlere yapilacak en buyuk saygisizlik onlari uzecek bir finaldir. Mehmet ve Nermin mutlaka kavusmali, yoksa bu kadar ahiret azabinin anlami kalir mi?

En azindan ben oyle dusunuyorum.

Mavi Kalin,

-hobgoblin-
20-03-07, 20:08
arkadaslar acı hayatın son boluym resımlerını bulan var mı???????????

ezo_esmer
20-03-07, 20:11
ben başından beri filizciyim.dün tam nermin haklı galiba.yine mehmetle o olmalı diyodum ki.bir sahne gösterdiler.nasıl kaçırmışım o sahneyi.meğer nermin mehmetle olan aşkına nişanlıyken umutla bakmıyomuş.mehmete sen bana iki göz ev tutamazken o bana pırlanta veriyo ben kabul etmiyorum dedi.size nişanlınız böyle dese siz ne yapardınız .ayrıca nermin mehmete bende inanmıyorum bir yuvamız olabileceğine demiş.

ben dün filize çok üzüldüm.en yakınlarından darbe yedi.bide diyosunuz insan ailesinden vazgeçmemeli.abisi resmen filize mecburdum dedi.resmen kızkardeşinin namusunu hiç değer vermedi.yazık endere ve babasına .insan bu kadar gurursuz olmamalı

Boran&Sila
20-03-07, 22:30
ben başından beri filizciyim.dün tam nermin haklı galiba.yine mehmetle o olmalı diyodum ki.bir sahne gösterdiler.nasıl kaçırmışım o sahneyi.meğer nermin mehmetle olan aşkına nişanlıyken umutla bakmıyomuş.mehmete sen bana iki göz ev tutamazken o bana pırlanta veriyo ben kabul etmiyorum dedi.size nişanlınız böyle dese siz ne yapardınız .ayrıca nermin mehmete bende inanmıyorum bir yuvamız olabileceğine demiş.

ben dün filize çok üzüldüm.en yakınlarından darbe yedi.bide diyosunuz insan ailesinden vazgeçmemeli.abisi resmen filize mecburdum dedi.resmen kızkardeşinin namusunu hiç değer vermedi.yazık endere ve babasına .insan bu kadar gurursuz olmamalı

evet aynen yorumuna katiliyorum...nerminle mehmet belki birbirlerini seviyolar ama bu iliski artik yürümez bence......neyse....nermin ve mehmet iliskisini basta destekliyodum ama bukadar olaydan sonra ikisinin bi araya gelmesi cok sacma olur...seninde dedigin gibi bende filize cok üzüldüm en yakinlarindan bu darbeyi yemek agir geldi...ailede hickimse yaninda degil..annesi gicik zaten...:img-hyste insallah filizle mehmet barisirlar...ama hic sanmiyorum nermin bidaha endere dönmicegine göre kesin mehmetle birlesirler yada nermine bisey olur...baska bir yol göremiyorumm:icon_whis olan yine filize olcak...

denizkizi55
20-03-07, 23:05
Ozlem05
Abartmiyorsun. Bu dizi bu kadar reyting yapip, bu kadar para kazandiriyorsa bu senin benim gibi izleyenleri sayesinde oluyor. Yani asil olan bizleriz yani izleyenler ve dizinin gelisimi ve de sonunda bizlerinde mutlu olmasi, yuzlerimizin gulmesi onemlidir. iki sene bir diziye sadik kalip onu hep reytinglerde tepeye oturtmus izleyenlere yapilacak en buyuk saygisizlik onlari uzecek bir finaldir. Mehmet ve Nermin mutlaka kavusmali, yoksa bu kadar ahiret azabinin anlami kalir mi?

En azindan ben oyle dusunuyorum.

Mavi Kalin,

ZAten bende tam bu yüzden endiseleniyorum..BAsindan beri sadece basta bizlere sunulan o ask icin bu dizi'yi izliyorum..Bu kadar olayin ve zamanin üstüne hala kavusmalarini diliyorum..
Bu kadar zaman bekledik mehmet'in asil asik oldugu kadin'a kavusamamasi en berbat final olur..Insallah filiz hamile kalmazda mehmet zorunlu olarak onunla beraber olmak zorunda kalmaz..
Bunu zaten ne filiz ister nede bizler..

Ayreten ben nermin'in sülalesi icin söyleidklerinden ve onlari kücümsemelerinden haric, belkis'i seviyorum:D

Oda istiyor nermin ve enderin ayrilmasini bende :D..
Aynisini düsünüyoruz..Belkis for ever:img-pilot :img-hyste

sutemini
21-03-07, 08:29
Arkadaşım haklısın da işte,dinletemiyoruz kimseye.

Nermini aklamak için ne saçmalıklar ,neler neler..Enderi iyice psikopat yaptılar bunun için.Filizin görüntülerini kaydettiren o değildi ki.Kim vurduya gitti filiz.Böyle iken böyle diye açıklama yapmıyor ender,seyirci unutkandır,ne verirsek onu yerler diyorlar sanıırım. Ender annesine,banane filizden diyor. Bu kadar da olmaz.Senaristler komik oluyorsunuz,nermini melek,enderi cani göstermek için saçmalıyorsunuz
evt sorma son zamanlrda Nermini aklama çabalarını ben de farkındayım.Enderi bu hale getirmelerine de çok kzııyorum.Senaristler kendileriyle çelişiyor.Böyle giderse izlemem bu diziyi.Geçen gün 80 yaşındaki anneannem bile bu Nerminin aklanma çabalarını farkedip"yok artık bu kadar da olmaz iyice saçmalamaya başladı" dedi.sonuçta bu bir dizi ama ne olursa olsun Nermin haklı görülemez!Ben başından beri olduğu gibi Enderi suçsuz görüyorum.Asıl tek suçu sevmekken arada hayatını feda eden Enderdir.Nermin ise çok büyük hata yaptı bedelini ödüyor.eNDERE de çok saygısız(sevemse de saygı göstermek zorundaydı)davrandığından Enderde dayanamıyor artı(enderi haklı bulmuyorum ama)Ayrıca Mehmete ne oluyor ya.Nermin Enderin karısı artık.Önceden NERMİN hap aldı diye Enderden hesap sormaya hakkı yok.bIRAKSIN DA Ender ve Nermini.daha birsürü şey var ..

bolbaloncuk
21-03-07, 09:57
Siteye yeni üye olduğum için,başından beri takip ettiğim bu diziye hiçde yorum yapmamıştım bu yüzden.

Uzun uzun genel bir yorum yapacağıma aradan girip bu bölümün yorumunu yapmak daha mantıklı geldi.Ender karakterini dediğiiniz gibi bir parça da olsa bozdular.Zaten benim kafamın almadığı bir kaç şey var,bunu devamlı izlediğimi bilen çevre de soruyor devamlı:

Ender Nermin'i bu derece çok sevmesine rağmen nasıl bir karakter ki Nermin'i dövmekten kendini alamıyor.İçinde şiddet içeren de bir ilişki bu.Belki Mehmet'e yapamadıklarını Nermin'e yapma isteği.

Filiz'in video görüntüleri de bana kalırsa Ender çekmese de açık açık şekilde Ender'e söylendi ne şekilde olursa olsun Mehmet'i bitirebilirmyiz?NE ŞEKİLDE OLURSA OLSUN?

Tahmin etmesi zordu Ender için ama onun camiasında bu tarz olayların döndüğünü anlaması gerekirdi bana kalırsa.Altını aramadı olayların.

Mehmet'i savunuyorum ben.Eskileri düşününce Nermin'in ona anlattıklarını,özür dilediği zamanları şimdi çok büyük bir pişmanlık duyuyor içinde.Ve hayatlarını eskiden 2 kişinin bozduğunu düşünüyordu ama şimdi bakınca bunun sadece Ender'den kaynaklandığını gördükçe daha da sinir oluyıor.

Şimdi Ender'e mi öfke duysun?Nermin'e bunca çektirdiği şeye mi?Yaptığı yanlışlara mı?Hayatlarını böyle saçma bir uğurda harcamalarına mı?

zeynepyy
21-03-07, 12:36
evt sorma son zamanlrda Nermini aklama çabalarını ben de farkındayım.Enderi bu hale getirmelerine de çok kzııyorum.Senaristler kendileriyle çelişiyor.Böyle giderse izlemem bu diziyi.Geçen gün 80 yaşındaki anneannem bile bu Nerminin aklanma çabalarını farkedip"yok artık bu kadar da olmaz iyice saçmalamaya başladı" dedi.sonuçta bu bir dizi ama ne olursa olsun Nermin haklı görülemez!Ben başından beri olduğu gibi Enderi suçsuz görüyorum.Asıl tek suçu sevmekken arada hayatını feda eden Enderdir.Nermin ise çok büyük hata yaptı bedelini ödüyor.eNDERE de çok saygısız(sevemse de saygı göstermek zorundaydı)davrandığından Enderde dayanamıyor artı(enderi haklı bulmuyorum ama)Ayrıca Mehmete ne oluyor ya.Nermin Enderin karısı artık.Önceden NERMİN hap aldı diye Enderden hesap sormaya hakkı yok.bIRAKSIN DA Ender ve Nermini.daha birsürü şey var ..

çok haklısın sana katılıyorum. Nermini temize çıkarmak için şimdiye kadar gördüklerimize değil şu anda söylediklerine inandırmaya çalışıyorlar. Ben artık komedi dizisi olarak izlemeye başladım Acı hayatı.
Enderin nermini kuleye kapatması.:happy0064 :happy0064 :happy0064 beni çok güldürdü. Artık komedimi desem masal mı desem. Enderi kötülemek için iyice saçmaladılar. Ama bence ne yapsalar Nermini iyi gösteremiyorlar.Nermin için aşk = para. Şimdi mehmetinde parası var. artık 2 göz odadan daha fazlasını verebilir. O zaman enderden vazgeçip mehmete dönüş zamanı geldi. nermin için şimdi aşk zamanı.

Hugo
21-03-07, 16:39
arkadaslar bu dizide arif kilisli oynadimi iyi bilen biri varmi

Taşkın
21-03-07, 22:54
arkadaslar bu dizide arif kilisli oynadimi iyi bilen biri varmi

Bir ara diziye gireceği yazılmış ama olmamış.

Bu arada Sn. Denizkızı , Filiz Mehmet için tek gecelik bir ilişki değildi.
Bir şeylerin başlangıcıydı dersek daha iyi olur bence.
Ama bunun adını koyamıyorum.
Ayrıca Filiz in tek gecelik olması Mehmet e yakışmazdı zaten.
Mehmet Filiz e çok değer veriyor ama aşık değil tabiki.Olamayacağı da kesin.
Çünkü aynı anda iki kişiye aşık olunmuyor değil mi?

anita
21-03-07, 22:54
nermin pismiydiki temize cikarmiya calisinlar kiz gayet temiz :icon_whis

arkadaslar filizle mehmet asla olmaz ne merminle nede filizle mehmet yapamaz eger mehmet nermini birkere bile unutmus olsaydi o evde asla kalmazdi adam orayi kendine magbet yapmis gelip gidip nerminle yasiyor sanki resmini bile cikarip atmadi evden cikmadi dizinin en basindan beri olan sey bu

bu nerminde ne kadinmis be adamlar onun icin pervane oluyor imgdrag imgdrag

denizkizi55
21-03-07, 23:41
Bir ara diziye gireceği yazılmış ama olmamış.

Bu arada Sn. Denizkızı , Filiz Mehmet için tek gecelik bir ilişki değildi.
Bir şeylerin başlangıcıydı dersek daha iyi olur bence.
Ama bunun adını koyamıyorum.
Ayrıca Filiz in tek gecelik olması Mehmet e yakışmazdı zaten.
Mehmet Filiz e çok değer veriyor ama aşık değil tabiki.Olamayacağı da kesin.
Çünkü aynı anda iki kişiye aşık olunmuyor değil mi?

Filiz'in mehmet icin tek gecelik bir kadin oldugunu söylemedim zaten.
Ama kabul edelim o gece yasananlar mehmet'in sonunu düsünmeden yaptigi birseyden ibaret. Hem ben birseylerin baslangici olarak ortada beliren birsey göremiyorum. Filiz'deki ask zaten mevcuttu ancak mehmet'te tik yoktu hala'da yok.
Haklisin mehmet karakterine böyle bir hareket egreti ;ve yine hak veriyorum ki mehmet bir kadin'la bu denli birsey yasadiktan sonra bu kadar vurdumduymaz olmamaliydi ama nermin'le kavusmasi taraftari oldugum icin bunu görmezden geliyorum caktirmayalim:icon_whis
Suan icin bakilirsa filiz ile bir gece gecirdi ve finish. Yani mehmet icin olay bitmis gibi görünüyor. Hic birsey yokmus gibi. Iyi yada kötü filiz ile baglari koptu ve filiz aklina bile gelmiyor. Böyle olunca izlemis oldugum dizilerden cikarmis oldugum üzere önce mehmet ve filiz'in arasinda bir süre birsey gerceklesmeyecek ama mühim bir sebepten ötürü bir ortama gelecekler;ki buda cocuk olabilir, allah korusun:icon_whis
Söylemis oldugun gibi mehmet nermin'e asik bunu dile getirmeye bile gerek yok ve iste tamda bu sebepten ben nermin ve mehmet'in kavusmasini istiyorum yani bitecekse bu sekilde mutlu bir son ile bitsin diyorum. Filiz ile bir araya gelince mutlu bir son olmaz ki. Ne anlam'i var tüm dizi boyunca o zaman gözümüzde büyük bir sekilde canlanan bu ask'i takip etmis olmamizin. Illa'da ismine uygun bir final yapilmasi gerekmiyor ki canim. Yeterince aci bir hayat yasaniyor dizi boyunca final'de tatli hayat'i hak ediyorlar.
Mehmet'in ise hak etmedigi tek kisi filiz. Baskasina asikken onunla beraber olupta bu olaylara yol vermeyecekti. Önce eski defterleri kendince kapatmaliydi. Ha kapatamiyormusun o zaman basklarinida üzmeye hakkin yok.

DeeJayK
22-03-07, 00:56
cok güzel bir bölümdü...sonunda filiz ögrendi gercekleriii:happy0064 ama yazik kiza cok agir geldi abisinden ve babasindan bu darbe...insallah canina felan kiymaya kalkmaz....nermin cok sükür en sonunda anlatabildi gercekleri...ender bu bölümde abarttti yani ben ender & nermin diyorum ama enderde siddetle nermini kendinden daha cok sogutuyor...nermin ölsede dönmez herhalde o eve artik...cok heyecanli bitti ama bence mehmet gördü o adami...zaten mehmet vurulmaz....kulübte enderin dansi cok komikti ve disari atildigi zaman:img-hyste bu bölümde meleginde gercekleri ögrenmesi iyi oldu ve hastaneye ziyarete gitmeside güzeldi...bu bölüm cok iyidi...simdilik hersey yolunda...:icon_whis filizde insallah mehmetle konususur....
Herkese merhaba son bölümde son sahnede Kosovalıya silahı doğrultan oyuncu benim, unutmayın heran herşey olabilir...

nufi
23-03-07, 11:11
arkadaslarneden herkes finalden bahsediyor? nezaman final yapilacagi ile ilgili bir bilgi mi ulasti sizlere? eger öyleyse final nezaman mis yazabilir misiniz?

ela_86
23-03-07, 13:04
çok haklısın sana katılıyorum. Nermini temize çıkarmak için şimdiye kadar gördüklerimize değil şu anda söylediklerine inandırmaya çalışıyorlar. Ben artık komedi dizisi olarak izlemeye başladım Acı hayatı.
Enderin nermini kuleye kapatması.:happy0064 :happy0064 :happy0064 beni çok güldürdü. Artık komedimi desem masal mı desem. Enderi kötülemek için iyice saçmaladılar. Ama bence ne yapsalar Nermini iyi gösteremiyorlar.Nermin için aşk = para. Şimdi mehmetinde parası var. artık 2 göz odadan daha fazlasını verebilir. O zaman enderden vazgeçip mehmete dönüş zamanı geldi. nermin için şimdi aşk zamanı.

Arkadasim, nermin icin ask para demissin ve simdik mehmetin parasi varmis da o yuzden nermin mehmete varicakmis. Diziyi gercekten bastan beri izliyorsan bunun dogru olmadigini bilmen lazim. Yani son bolumleride mi izlemedin. Nermin mehmeti herzaman sevdi, parasi yokken de sevdi ve nermin sadece bir hata yapti, bu hatayida bilerek yapmadi, eger izliyorsan gercekten hap olaylarini bilmen lazim.

Boran&Sila
24-03-07, 11:31
Herkese merhaba son bölümde son sahnede Kosovalıya silahı doğrultan oyuncu benim, unutmayın heran herşey olabilir...

nasil yani???o sensin??gercektenmi??

RIZA_BABA
24-03-07, 11:45
Arkadaşlar dizinin mayıs ayında biteceğini duydum bu doğrumu

Boran&Sila
24-03-07, 22:18
Fragman gelmis....güzel bir bölüm olcak bence....nermin endere bosanmak istiyorum diyor yüzügü veriyor...filizle mehmet biyerde oturup konusuyolar filiz sen cok iiy birisinmi öyle bir seyler diyo mehmette bende seni kaybetmek istemiyorum felan diyoo:happy0064 sonunda konusabildiler....yani anlasilan mehmet vurulmuyo son sahne öyle bitmistiya...baska.....enderr yüklü tiri gönderiyo mehmet takip ediyo ama herhalde yanlis tir....iste öyle biseyler...pek iyi anlatamadim ama izliyince anlarsiniz...baya bi uzun fragman...:img-wink:

che_them
24-03-07, 22:38

Doğrudur...

tkberlin
25-03-07, 15:41
Alıntı:
DeeJayK tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle

Tabi canim bizde inandik!!:img-polic

anita
25-03-07, 22:06
bu bölumun güzel olacagi fragmandan belli
aslinda mehmetin bakislar nermini görunce saskinlik ve memnuniyt gibi geldi bana ya su nerminde nasil bakiyordu ardindan yazik ya filizde arada harcandi ama mehmet onu kandirmadi zorlamadi filiz basindan beri biliyorduki mehmet nermini eviyor ne olmasini bekliyorduku olmadi olmadi ancak nermin ölurse mehmet filizle mantik evliligi yapabilir:icon_whis

sinope
25-03-07, 22:13
Fragman gelmis....güzel bir bölüm olcak bence....nermin endere bosanmak istiyorum diyor yüzügü veriyor...filizle mehmet biyerde oturup konusuyolar filiz sen cok iiy birisinmi öyle bir seyler diyo mehmette bende seni kaybetmek istemiyorum felan diyoo:happy0064 sonunda konusabildiler....yani anlasilan mehmet vurulmuyo son sahne öyle bitmistiya...baska.....enderr yüklü tiri gönderiyo mehmet takip ediyo ama herhalde yanlis tir....iste öyle biseyler...pek iyi anlatamadim ama izliyince anlarsiniz...baya bi uzun fragman...:img-wink:

ozetimiz gelmis,fragmanimiz yayinlanmis hos gelmisler sefalar getirmisler
nermin kesin kararli bir sekilde enderden bosanmak istiyor ve yuzugunu geri veriyormus(bu engerek yilani ender yine nermini kararindan vazgecirmek icin elinden gelen her turlu saklabanligi yapacaktir,kesin yine 1 araba dolusu kirmizi gul yollarsa hic sasirmam
demek filiz ve mehmet oturup konusuyorlar,ama bence mehmet filizi bir arkadas gibi kaybetmek istemeyecektir
cunku dizinin konusunda nerminin mahalleye donmesiyle mehmetin kafasi karisacak,tabiki sevdigi kadini her seferinde gordukce tekrar o yasadiklari guzel gunler ve aci anlar aklina gelecek mehmet demmeki vurulmuyor,zaten vurulacagini hic dusunmemistim:good:
enderin mal sevkiyatini yapacagini ogrenen mehmet mutlaka yine bu ise el atacaktir,yani ender engereginin suyu isindi
ama nermin icin kendini mehmete affedirebilecekmi? sorusu acikcasi benide sasirtti
kesin mehmet bir kac bolum sonra yelkenleri suya indirecek diye dusunuyorum,tabi senaristlerimizin oyununa gelmezsek:icon_whis :icon_whis
saygilarimla

sinope
25-03-07, 22:18
bu bölumun güzel olacagi fragmandan belli
aslinda mehmetin bakislar nermini görunce saskinlik ve memnuniyt gibi geldi bana ya su nerminde nasil bakiyordu ardindan yazik ya filizde arada harcandi ama mehmet onu kandirmadi zorlamadi filiz basindan beri biliyorduki mehmet nermini eviyor ne olmasini bekliyorduku olmadi olmadi ancak nermin ölurse mehmet filizle mantik evliligi yapabilir:icon_whis

anitacigim fragmani izleme sansim olmadi acikcasi
demekki mehmet nermine bakiyor,kiz askindandir o bakislar:img-in_lo
nerminin resmine her kursun SIKMASINDA aski daha bir percinlesiyordu mehmetin
filiz evet harcandi ama kendi hatasi,seninde dedigin gibi zaten mehmetin nermini sevdigini ve hala unutamadigini bile bile lades dedi ama olmadi iste,gonul ferman dinlemedi,dinlemezde zaten mehmet hala deliler gibi nermini seviyor
yok bacim dur yahu nermin oldurmezler senaristler,anca kavusacaklar derken birde mantik evliligi cikarma basimiza simdi:img-pilot :img-pilot
saygilarimla

anita
25-03-07, 22:20
bilmiyorum sinopem oyle mehmet kolay kolay af etmez bence ender bir yolunu bulup nermini yine evine göturu bak gör bir santaj yolu bulur engerek kilikli kobra yapar bir psikopatlik ender aslinda herseyi almayi alismis bir nermini elde edemedi kalbini onun icin bu hirsi sevgidedigi sey sadece elde edememe saplantisi paranin herseyi halledecegini düsnen engeregin teki:icon_whis

sinope
25-03-07, 22:21

riza baba evet maalesefki dizimiz mayis ayinin ortalarina dogru bitecekmis,bir mirzalioglu efsaneside boylelikle kapanacak yine,ama baska projelerle insallah yine karsimiza cikacagina inaniyorum'
saygilarimla

sinope
25-03-07, 22:26
bilmiyorum sinopem oyle mehmet kolay kolay af etmez bence ender bir yolunu bulup nermini yine evine göturu bak gör bir santaj yolu bulur engerek kilikli kobra yapar bir psikopatlik ender aslinda herseyi almayi alismis bir nermini elde edemedi kalbini onun icin bu hirsi sevgidedigi sey sadece elde edememe saplantisi paranin herseyi halledecegini düsnen engeregin teki:icon_whis

anitacigim
valla bende mehmet gurur yapar diye dusunuyorum,ama eninde sonunda yelkenleri suya indirecek bir kac bolume kalmaz insallah
yok bu sefer o engerek yilani nermini kandiramaz,nermin artik iyice enderden nefret ediyor,santaj falan sokmez artik
valla parasi batsin o engerek yilaninin alsin o haram paralarini gitsin kendine yeni birini bulsun
valla kosavali onu bu bolum iyice bir batiracakki bak gorursun,nasilda isini bitirecek
saygilarimla

anita
25-03-07, 22:27
riza baba evet maalesefki dizimiz mayis ayinin ortalarina dogru bitecekmis,bir mirzalioglu efsaneside boylelikle kapanacak yine,ama baska projelerle insallah yine karsimiza cikacagina inaniyorum'
saygilarimla

yok kankim bu dizi bitikten sonra kenan bey ABD yolcusu ordan teklif almis en biryil ortalada olmuycakmis hem yüzununde eskimesini isdemiyormus yani yok seneye neyse seneye kim öle kimkala olmasini isderdim ya osman sinavla iyi bir projede yine yer almasini iyi olurdu

anita
25-03-07, 22:31
guru yapar yapmasinada yinde ben mutlu olacaklarina ihtimal vermiyorum o yasananlar unutulmaz mehmette unutmaz nermini seve bilir ama onunla olmayi düsünurmu yelkenleri indirirmi bilmiyorum bana zorgibi geliyor fragmani izledinmi sana yolladim

sinope
25-03-07, 22:32
yok kankim bu dizi bitikten sonra kenan bey ABD yolcusu ordan teklif almis en biryil ortalada olmuycakmis hem yüzununde eskimesini isdemiyormus yani yok seneye neyse seneye kim öle kimkala olmasini isderdim ya osman sinavla iyi bir projede yine yer almasini iyi olurdu

anitacigim
demmekki dizi bitince kosavali amerika yolcusu:icon_sorr :icon_sorr
(valla uzuldum simdi)ay niye yuzunun eskimesinden korkuyormus,korkmasin canim bu kadar seveni varken onun yuzu eskimez,bilakis tam tersi dahada yuzu guzellesir:img-cool2 :img-cool2
valla bende osman sinavla yeni bir projede olsunlar cok isterdim,yine boyle kel aynaklari avlayacagi turden,engerek yilanini nasil mihlayacagini,nasilda kil torbasina dansoz elbisesi giydirdigi gibi kaliteli bir yapim isterim acikcasi
saygilarimla

sinope
25-03-07, 22:40
anitacigim
fragmani izledim
oyyy anam oy yarin aksam yine kiyametler kopacak,super bir bolum bizleri bekliyor,nerminle mehmetin nasil birbirlerine baktiklarini gordunmu?
yok canim yok ne nermin nede mehmet birbirlerinden ayrilamazlar:img-in_lo :img-in_lo (helede bu kdar birbirlerini severken,zaten yasanan bunca aci seyden sonra senaristlerimiz insallah bizlerden nermin ve mehmet askini izlememizi cok gormezler
saygilarimla

anita
25-03-07, 22:40
anitacigim
demmekki dizi bitince kosavali amerika yolcusu:icon_sorr :icon_sorr
(valla uzuldum simdi)ay niye yuzunun eskimesinden korkuyormus,korkmasin canim bu kadar seveni varken onun yuzu eskimez,bilakis tam tersi dahada yuzu guzellesir:img-cool2 :img-cool2
valla bende osman sinavla yeni bir projede olsunlar cok isterdim,yine boyle kel aynaklari avlayacagi turden,engerek yilanini nasil mihlayacagini,nasilda kil torbasina dansoz elbisesi giydirdigi gibi kaliteli bir yapim isterim acikcasi
saygilarimla
:img-hyste :img-hyste :img-hyste ne güzel özetlemissin kiz cok sidet yanlisi gördum seni hic ask mesk demiyorsun resmen sidet iceren bölumlerini söyluyorsun :img-hyste zaten bence seneye niye yok kenan imirzali oglu hep ayni tarz dizilerde basarili seneyede yapmaz cünki bu dizinin iyice unutulmasini isder kankim böylelikle kimse aci hayatla kiyaslamaz gerci gene yapariz kiyaslamada sene gecince okadarda hatirlamayiz :img-hyste

sen üzulme kankim gene birilerine giydiriler dansöz kiyafatleri:bella :bella

anita
25-03-07, 22:45
anitacigim
fragmani izledim
oyyy anam oy yarin aksam yine kiyametler kopacak,super bir bolum bizleri bekliyor,nerminle mehmetin nasil birbirlerine baktiklarini gordunmu?
yok canim yok ne nermin nede mehmet birbirlerinden ayrilamazlar:img-in_lo :img-in_lo (helede bu kdar birbirlerini severken,zaten yasanan bunca aci seyden sonra senaristlerimiz insallah bizlerden nermin ve mehmet askini izlememizi cok gormezler
saygilarimla

yok sinopem bu senaristler öyle kavusma sahneleri
izletmezler bana kalirsa tam kavucaklari zaman cok kötu bir olay olur yüzde yüz ben asla birlikte olacaklarinin düsünmuyorum ender ilerki bölumlerde iflas edece galiba ne aci:img-hyste dim ona

sinope
25-03-07, 22:47
:img-hyste :img-hyste :img-hyste ne güzel özetlemissin kiz cok sidet yanlisi gördum seni hic ask mesk demiyorsun resmen sidet iceren bölumlerini söyluyorsun :img-hyste zaten bence seneye niye yok kenan imirzali oglu hep ayni tarz dizilerde basarili seneyede yapmaz cünki bu dizinin iyice unutulmasini isder kankim böylelikle kimse aci hayatla kiyaslamaz gerci gene yapariz kiyaslamada sene gecince okadarda hatirlamayiz :img-hyste

sen üzulme kankim gene birilerine giydiriler dansöz kiyafatleri:

anitacigim
siddetin oldugu yerde mutlaka guzel bir askta olacagi icin onu yazmak istemedim(anladin sennn)
aa kosavali dizi bitmeden su kel aynagi yok etmezse valla senaristlere hakkimi helal etmem:img-hyste :img-hyste
hele o engerek yilanini o kendi evindeki kadin nasilda caresiz birakilip kuleye hapsediliyormus hapsetsinki gorsun bakim:img-pilot :img-pilot
valla dansoz kiyafetlerini anca en iyi kosavali giydirir birde benim eniste(sen anladin):img-cool2 :img-cool2
saygilarimla

sinope
25-03-07, 22:51
yok sinopem bu senaristler öyle kavusma sahneleri
izletmezler bana kalirsa tam kavucaklari zaman cok kötu bir olay olur yüzde yüz ben asla birlikte olacaklarinin düsünmuyorum ender ilerki bölumlerde iflas edece galiba ne aci:img-hyste dim ona

anitacigim
umut dunyasi iste
bellimi olur hem ya tum senaristler illa ya kizi yada basrol oyuncusunu oldurecekler diye kuralda yok
o yuzden iyi seyler dusunelimki iyi seyler izleyelim demi
ender bu gidisle degil iflas etme,sokaklarda dilencilik yapsa bile uzulmem o engerek yilanina ay ne acisi yahu canim: :bella :bella ona mustehaktir,az bile
saygilarimla

anita
25-03-07, 22:52
anitacigim
siddetin oldugu yerde mutlaka guzel bir askta olacagi icin onu yazmak istemedim(anladin sennn)
aa kosavali dizi bitmeden su kel aynagi yok etmezse valla senaristlere hakkimi helal etmem:img-hyste :img-hyste
hele o engerek yilanini o kendi evindeki kadin nasilda caresiz birakilip kuleye hapsediliyormus hapsetsinki gorsun bakim:img-pilot :img-pilot
valla dansoz kiyafetlerini anca en iyi kosavali giydirir birde benim eniste(sen anladin):img-cool2 :img-cool2
saygilarimla

kel aynak kendi eliyle cezasini cekecek sinopem zaten is yaptiklari ender ve tayfasi onu ilk firsatta satarlar kendilerini kurtarmak icin bu terzi bu haftada yok neden terziyle kel aynak ayni bölumde olmuyorki ne yani kosavali ikisininde hakkindan gelemezmi terzi kel aynaktan daha baskin bir karakter bence ama bu ara galiba dansöz kiyafet dikmekle mesgul:img-hyste

anita
25-03-07, 22:56
umut dünyasi dogru ama öyle iyi bir sonla bitmez be sinopem zaten dizin ismi bile ne olacaginin en buyuk kaniti aci hayat tatli bir sonla bitmez su melek bu belüm meleklsmisdi hadanedeki halini hatirladinmi kuzu kuzu nasilda oturup üzüldu gerci onlar iyi davranmasaydi kizla annesini orda yolardi :icon_whis

sinope
25-03-07, 22:56
kel aynak kendi eliyle cezasini cekecek sinopem zaten is yaptiklari ender ve tayfasi onu ilk firsatta satarlar kendilerini kurtarmak icin bu terzi bu haftada yok neden terziyle kel aynak ayni bölumde olmuyorki ne yani kosavali ikisininde hakkindan gelemezmi terzi kel aynaktan daha baskin bir karakter bence ama bu ara galiba dansöz kiyafet dikmekle mesgul:img-hyste

ahh su kel aynak var ya ender yilani onu zaten halldecek ama ben isterimki kosavali hallesin su pisligi
valla benimde dikkatimi cekmedi degil bir hafta terzi dansozu,bir hafta kel aynak
valla kosavali varya engerek yilaninda,terzi parcasininda,kel aynak kusununda hepsinin caresine bakarda senaristler illa bizi deli edecekler yaa:img-pilot :img-pilot
valla terzi bu sefer kendine mavi dansoz elbisesi dikiyordur
:icon_whis :icon_whis :icon_whis
saygilarimla

sinope
25-03-07, 23:00
umut dünyasi dogru ama öyle iyi bir sonla bitmez be sinopem zaten dizin ismi bile ne olacaginin en buyuk kaniti aci hayat tatli bir sonla bitmez su melek bu belüm meleklsmisdi hadanedeki halini hatirladinmi kuzu kuzu nasilda oturup üzüldu gerci onlar iyi davranmasaydi kizla annesini orda yolardi :icon_whis

anitacigim
valla benim icimde yinede mutlu sonla bitecegine dair umut var
adi aci hayat ama yasananlara sayalim biz aci hayati
:img-wink: :img-wink:
valla melek degil o resmen seytanin teki
sirf hastaneye merak icin gitmedimi,allahtan kizcagizin annesi cok iyi karsiladi seytan hanimida sesini cikartamadi,yoksa varya o hastaneyi birbirine katardi o seytan
saygilarimla

anita
25-03-07, 23:21
anitacigim
valla benim icimde yinede mutlu sonla bitecegine dair umut var
adi aci hayat ama yasananlara sayalim biz aci hayati
:img-wink: :img-wink:
valla melek degil o resmen seytanin teki
sirf hastaneye merak icin gitmedimi,allahtan kizcagizin annesi cok iyi karsiladi seytan hanimida sesini cikartamadi,yoksa varya o hastaneyi birbirine katardi o seytan
saygilarimla

kankim seninle bu konuya iddaya girerim bu dizide mutlu son yok bak gör yivrimmmmm nerminin acisi asla bitmez o kizda bu sans olduktan sonra mehmete asla kavusamaz

melek hasdaneyi yikmakla kalmazdi kizi komalik yapardi melek degil kankim o cadi cadi

yakupoglu61
26-03-07, 00:04
Fragmanı şimdi netten izledim...
değişik bir bölüm olacak memet filize hiç kırılmamış gibi konuşuyo ama kırılması gerekiyo...
memet bakalım doğru tırımı yakaladı.yine hareketli bir bölüme benziyo inş. fragman yanıltmıyordur...

GAZEL_KEREMCEM
26-03-07, 11:09
güzel bir bölüm olacak gibi duruyo.inşallah nermin ender'i affetmez.neler yaptı ender ama cezasını biri wersin artık!

sinope
26-03-07, 22:11
su nerminin ablasi olacak MELEK varya tam saci basi yoluncak cinsten
nermini kocasi dovmus,neymis efendim her evlilkte olurmus boyle seyler(o yuzden gecen hafta sukrunun eski sevgilisini merak ettigin icinmi hastanelere gittin )seytan hanim
kosavali nermini gorunce cok kotu oldu ya,ya nerminin kapi onune kadar cikmasina mehmetinde arkasina donup bakmasina ne demeli?
fazla surmez bu ayrilik:img-in_lo :img-in_lo
engerek yilani ozur dilemek icin nerminin evine gelince seytan hanim nasilda kapiya firladi,firlayamiyasicanin seytani
su ana kadar dizi cok super gidiyor
sevkiyat isinde enderin adami bence enderi resmen satti(insallah yanilmam)ender gume gitmeye hazirlaniyor acikcasi
once karisi
sonra isi batacak
filiz
derken tepetaklak
saygilarimla

Taşkın
26-03-07, 23:22
Silahı doğrultan arkadaş nerede ? Var mı bir birşey geçmiş olsun.
Mehmet te ne nişancıymış kardeşim adamı parmaklarından vurdu.
Sinek olsa alnının ortasından bile vurdurur bu senaristler.
Bazı sahneler vardı avrupa yakasında bile böyle espriler göremiyorum.
Yazan arkadaşlar yanlış yerdesiniz siz.
Filiz in annesi " Kızım abim senin iyiliğin için yapmıştır onu , üzüldüğün şeye bak"
Daha bir sürü vardı ama aklıma gelmedi.
Herkese iyi akşamlar.

Figan
27-03-07, 03:20
Cok kötü bir bölümdü...Resmen dibe batiyor.. Biran evvel bitsin bu dizi.
Coluk cocugun istemiyle ilerliyor dizi ne komikk ! :)
Nermin`in erkek kardesi istiyor diye barisacaklardir..

Olan Filize oldu.. Kimseye degil.. Filiz ile Mehmeti karsilastirmasinlar mümkünse..
Mehmette Nerminine gitsin bir zahmet.. Onca yasanan olaylardan vede saygisizliklardan sonra nasil midesi kabul edecekse..!

Bölümün Yildizi;

Melek`ti...

Birtek o akli basinda davrandi.. Dediklerinin tümünde hakliydi..Mehmet ile senin sonun olamaz Nermin.. Mutlu olamazsinizzzzzzz....
Aferin Melek.. :)

Boran&Sila
27-03-07, 09:11
Figan aynen katiliyorum hic güzel bir bölüm degildi ne aksiyon var ne heyecan...sinir oldum...filizin vedasi neydi öyle ya....mehmetin orda görüsürüz degilde baska bisey demesini beklerdim....mehmete hic yakismadi hem birllikte oldular hemde kizi birakti...filize oldu olan....nerminden artik iyice nefret etmeye basladim diyebilirim tamam endere dönmesin yani ender niye hala pesinden kosuyo anlamadim ama bari o mahallede kalmasin zaten nerminin niyeti belli mehmetle yine biaraya gelmek...kücük mehmete diyo olmaz felan ama görcez sonunda....mehmet filize gitmedigine göre kesin nerminle barisicaklar ve bu dizinin icine etceklerrr:img-yes:

ozlem05
27-03-07, 12:05
İlk defa izlerken bu kadar çok sıkıldım hatta fenalık geldi diyebilirim kendini tekrar etmeye başladı bu dizi ne Filiz Mehmetle birlikte oluyo nede Mehmet Nerminle biraraya gelebiliyo Mehmetle Filizin konuşmalarından sonra yani dost olarak bitirdiler hayret ettim gerçi ben hep Nerminle Mehmetin birlikte olmalarını istiyorum ama Nerminde sıkmaya başladı kısacası hepsinden sıkıldım bu hafta

Ama haftaya ne olur onu bilemem

burcu_yağmur
27-03-07, 12:16
bende bu dizi zaten mehmetle nerminin o silah olayından sonra bitmiştiii sadece son bölümü izlicem oda filiz için ama onun dışında şuana kadar izlemedim izlemicemde

sıyrılıp_gelen
27-03-07, 12:33
Tele - Barometre
Hedef Kitle : A/b
26 Mart 2007 Pazartesi
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Aci Hayat [net] Show 10,30 24,90
2 Beyaz Gelincik [net] Atv 9,20 25,30
3 Iki Aile [net] Star 8,70 23,10
4 Kopru [net] Star 7,40 19,30
5 Sohret [net] Atv 7,10 18,40
6 Atv Spor Haberleri Atv 5,60 17,10
7 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 5,50 19,30
8 Aci Hayat (ozet) [net] Show 4,50 12,50
9 Ayrilik [net] Show 4,00 12,60
10 Sabahlarin Sultani [net] Kand 3,80 29,80
11 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 3,60 12,70
12 O Simdi Asker (t.s) [net] Kand 3,60 9,20