PDA

Tüm Versiyonu Göster : Kod Adi Kaos (Kanal D)

Sayfalar : 1 [2] 3

erenalp_18
02-03-07, 21:25
arkadaşlar bu konuda tek siz değilsiniz atv gözyaşı çetesinin bir bölümünü ve finalini gece 1 de yayınladı demek kanal d de onun izinden gidiyor helal olsun
peki pazartesi 01 de mi yayınlanmış

elwiens_86
02-03-07, 21:26
aaaaaaaa olmaz öyle... mutlaka izle.... hem beşinci bölümüde biz tasarlarız belki:img-wink: artık hakkaten dizi tabiri caizse yalama olmuştu.. bu şekilde devam etmesi oyunculara zarar verirdi..
zaten artık ben birdaha kanal d logolu bişey izlemeyi düşünmüyorum.. tabi korelciğim:img-in_lo bir dizi yaparsa bozarım yeminimi...
ya elwiens_86sen nebiçim imzalar kullanıyon..çalasım geliyo yaa..kleptomani fala olcam senin yüzünden:fighting2

sende benim imzalarıma takıldın hah...ben böyle adamı kleptomani yaparım işte....:img-hyste neyse canım istersen kullanabilrsin bende daha çok ve değişik olanları var...ama inan ekin_26 dan şu 3.bölümden semihin kırmızı kazaklı resminden bir imza isterim haberiniz ola ama ben kullanıcam sadece.....:img-hyste

ekin_26
02-03-07, 21:33
sende benim imzalarıma takıldın hah...ben böyle adamı kleptomani yaparım işte....:img-hyste neyse canım istersen kullanabilrsin bende daha çok ve değişik olanları var...ama inan ekin_26 dan şu 3.bölümden semihin kırmızı kazaklı resminden bir imza isterim haberiniz ola ama ben kullanıcam sadece.....:img-hyste
bi 3 bölümü görelimde istedigin imza olsun canim
buarada korel cezayirlinin sayfasina bir bakin sevceginiz bir sey olabilir

elwiens_86
02-03-07, 21:38
bi 3 bölümü görelimde istedigin imza olsun canim
buarada korel cezayirlinin sayfasina bir bakin sevceginiz bir sey olabilir

ayy valla çok makbule geçer....vayy sürpriz ha bakalım bi....tiyatrodaki resimlerinden bahsediyorsan gördüm....benim için en büyük sürpriz kırmızı kazaklı imzası olacak merakla bekliyorum....emosçum çalmak yok ama...:img-hyste ben bu bölümden de isterim bu bölüm çok daha güzel olucak eminim zaten son görüşümüz olucak..
ay benim yine çenem düştü başladım yine son bölüm demeye....dilim varmıyor ama ne yapim kod adı sayfasını gördükçe son bölüm olacağı aklıma geliyor....
AHH KANAL D YİNE YAPTIN YAPACAĞINI......

ekin_26
02-03-07, 21:48
ya su kırmızı kazaklı semihi sayende bende merak ettim haa kazak çok yakişmiş galiba
bide buraya yazilmişti su onat semihe çok sert silah işİni soruyodu semihte sinirleniyordur kesinde benim merak ettigim onattin dedigi laftan sonra semih bernaya o mesür sinirli bakisini atti mi?????:icon_whis :icon_whis

elwiens_86
02-03-07, 21:51
ya su kırmızı kazaklıyı semihi sayende bende merak ettim haa kazak çok yakişmiş galiba
bid e buraya yazilmişti su onatsemihe çok serrt silah işni soruyodu semihte sinirleniyordur kesinde benim merak ettigim onattin dedigi laftan sonra semih bernaya o mesür sinirli bakisini atti mi?????:icon_whis :icon_whis

oo atmazmı hemde ne bakış ama gittikten sonra kalakaldı odunnn ne diyeceğini bilemedi hatta ber..ber..berna diye kekeledi...:img-hyste orda acayip güldüm ya...ama sonra onatla berna gidince kapıda annesiyle karşılaştılar anne şöyle bir süzdü onları sonra içeri girip semihe nerden çıktı bu gazeteciler falan dedi o zaman o gidişin acısı annesinden çıktı...annesine sen kendi işine baksana diye bir kızdı allah allah....
ayy sende görsen o kazağı bitersin valla pekte yakışmıştı hani....

ebruli1903
03-03-07, 00:36
benim yine pc ariza yapti ve kac gündür giremedim ..
yani simdi kesin bitti öyle mi ?
resmi aciklama kimler tarafindan yapildi ?

bir nefes gibi sevmek !
.. korel cezayirli´yi bu tarz bir rolde doyarak izleyemeyecegiz yani ?
LÜTFEN yardimci olur musunuz ?

elwiens_86
03-03-07, 09:08
benim yine pc ariza yapti ve kac gündür giremedim ..
yani simdi kesin bitti öyle mi ?
resmi aciklama kimler tarafindan yapildi ?

bir nefes gibi sevmek !
.. korel cezayirli´yi bu tarz bir rolde doyarak izleyemeyecegiz yani ?
LÜTFEN yardimci olur musunuz ?

evet canım kesin olarak bitti...bana gelen mailde öyle yazıyordu...ama sanırım bu hafta 4. bölümü de yayınlarlar...yinede bir gözat pazartesi gecesi 01:00'da verebilirler...çok geç ama kanald sağolsun(lafın gelişi yoksa hiç böyle bişey dilemiyorum yani)...

elwiens_86
03-03-07, 10:28
ohh ben yokken kurmuşunuz muhabbeti:img-beee: bende bari çiziktiriym dedim bişeyler...önce blubird resimleri ne zaman eklersin, bugün nasıl mesela:icon_whis ayrıca elwiensçim imza çalma konusunda söz veremicem:img-wink:
ya şimdi hep eski resimlerden imza yapıyom.. yeniler gelsede doya doya yapsak,zaten son resimleri olucak:icon_sorr zaten elwiensin yüzünden meraktan çatlıcam.. bari biri o tv mulasına upload etsinde izleyelim dime???

ayy emoşcum yani sabah sabah beni güldürdün ya sağolasın....:img-hyste
yok öyle bacım çalmak falan o resimden olan imzalar benimdir benim olacak...:img-hyste
Bu arada mulası değil molası canım....:img-hyste ay sen varya süpersin ya...
canım o siteye kimse uğramıyor ki...ıssız bir yer orası ya kod adı forumu 2 sayfa dönmüş orada onuda ben doldurdum sayılır...
neyse sende uğrada arada yaz birşeyler...
Ayrıca akşam valla girip son birkez bşey yazim dedim ama kurtulamadım...valla sizin sohbet çekiyor adamı..
Zaten o kırmızı kazaklı sahneyi görsen heralde sende bayılırsın....sonra bide herkesin üzerinde kırmızı birşeyler vardı 3.bölümde bide biraz kan vardı...pek te uyumlu olmuşlardı...Hani kan çok diyorlardı ya dizide....işte bu bölümde gerçekten verdı biraz...

RIZA_BABA
03-03-07, 10:31
genemi yaw genemi bitti yeter ama be geçen hafta pazartesi ab de 81 olmuşuz şaşırdım valaha

özge KY
03-03-07, 15:38
ya ben 3. bölümü izleyemedim tekrarı verilmeyecekmi?çok sinir oldum:icon_evil başlıyacağını bilseydim izlerdim ama bitti dedikleri için sinirden bakmadım bile kanal d'ye:icon_evil of lütfen cevap yazın 3. böiümün tekrarı verilecekmi?:icon_sorr

gelinezo
03-03-07, 16:00
pazartesi günükü yayın akısında 00:45 de kod adı kaos gözukuyor ama yeni bölüm mü hiç bir fikrim yok

KoSiAr
03-03-07, 16:09
ya ben 3. bölümü izleyemedim tekrarı verilmeyecekmi?çok sinir oldum:icon_evil başlıyacağını bilseydim izlerdim ama bitti dedikleri için sinirden bakmadım bile kanal d'ye:icon_evil of lütfen cevap yazın 3. böiümün tekrarı verilecekmi?:icon_sorr

Canim dizimiz bitti yayindan kaldirilda kanal d sadece cekilmis bolumleri yayinliyor tekrarida yok belki kanal d kanal dnin sitesine koymusture oraya bakmadim koymamissada belki koyar ilerleyen gunlerdee

özge KY
03-03-07, 16:17
verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler arkadaşlar artık tek umudum 3. bölümün kanal d'nin sitesine yüklenmesi şuanda sadece 1. bölüm yüklenmiş inşallah 3. bölümüde yüklerler:img-cray:

emosss
03-03-07, 16:23
ay herkeste bir veda havası var ya.. artık biz her 5 martı kod adını ölüm yıldönümü olarak kutlarız.. başladığı günüde doğumgünü falan.. sadık kalalım dimi dizimize...
ya bluebird aranıyor...nirdesin ya

KoSiAr
03-03-07, 16:27
ay herkeste bir veda havası var ya.. artık biz her 5 martı kod adını ölüm yıldönümü olarak kutlarız.. başladığı günüde doğumgünü falan.. sadık kalalım dimi dizimize...

hahahaaha:img-hyste :img-hyste :img-hyste emoscum yaa alemsinn
demek basladigi gunu dogum gunu 5 maartida olum yildonumi diye kutlayalim ha
vallah fena fikir degil ozaman biz her sene 5 martta kod adinin forumuna gireriz yasimizi yapar yine cikariz artik birtek oyle gireriz eski diziler forumune gectiginde

dalgaaaa
03-03-07, 16:55

bundan sora sadece onu yapabiliriz zaten dizinin başladıı tarihi bilen var mı?kutlucaz yaaaa ayrıca hangi başlangıç tarihine göre kutlucaz??1. başlangıcımı 2. başlangıcı mı??? oldu olacak hepsini kutlayalım ölüm yıl dönümündede mevlüt okutalımm bari...:img-hyste
yakışır bize :img-hyste

exquisite
03-03-07, 17:14
bundan sora sadece onu yapabiliriz zaten dizinin başladıı tarihi bilen var mı?kutlucaz yaaaa ayrıca hangi başlangıç tarihine göre kutlucaz??1. başlangıcımı 2. başlangıcı mı??? oldu olacak hepsini kutlayalım ölüm yıl dönümündede mevlüt okutalımm bari...:img-hyste
yakışır bize :img-hyste

şimdi baktım da ilk başladığı tarih 4 eylülmüş...ikincisi zaten belli 12 şubat...bitişte malesef 5 mart olacak uuuffffff.....

.::DOST::.
03-03-07, 17:16
arkadaşlar daha önce yazıldımı bilmiyorum ama dizi max kod adı kaosun önümüzde ki hafta 2. bölümünü yayınlayacak ondan sonraki haftada 3 bölümünü yayınlar herhalde
SEYREDEMYENLER İÇİN SON FIRSAT

dalgaaaa
03-03-07, 18:41
dalga türk filmlerindeki size baba diyebilir miyim gibi olmuş:img-hyste :img-hyste sen kaç doğumlusun ki????

vücudumda asil türk kanı mevcut oldunu belli ettime sevindimm:img-hyste :img-hyste
92liim belli oluo mu??
bu arada bir mezar taşı yaptırmazsak neden olmasın ayrıca kod adına bir Fatiha deil binlerce Fatiha fedaa olsun
(mevlut deil mevlit die yazılıomuş özür dilerim herkestenn....)

saygılarımlaa ablalarım, abilerim...:img-hyste

ekin_26
03-03-07, 18:46
sonunda dizinin ruhuna fatiha okudunuz ya valla bravo
bilyomusunuz ben artik üzülmemeye basladim galiba alistigim için herhalde yada kendimi kandirmaya çalistigim için bilmiyorum bildigim tek sey bu dizi bunu haketmedi

emosss
03-03-07, 19:07
ya arkadaşlar aklıma süper bir fikir geldi... bunun için bana çok net görünen bir mezar taşı resmi lazım... biryerlerde bulursanız gönderin...yada mutlaka bulun

bu arada haklısın ekin_26 ilk kısım bittiğinde ben kendimi paralamıştım.. şimdi nasıl böyle karşılıyorum hayretim şaşıyo yani.. ama zaten bitmeden biliyosun sanki hazırlamışlardı bizi.. ondan

alıştık artık biz herşeye
alıştık artık dert çekmeye...

ekin_26
03-03-07, 19:13
ya arkadaşlar aklıma süper bir fikir geldi... bunun için bana çok net görünen bir mezar taşı resmi lazım... biryerlerde bulursanız gönderin...yada mutlaka bulun

bu arada haklısın ekin_26 ilk kısım bittiğinde ben kendimi paralamıştım.. şimdi nasıl böyle karşılıyorum hayretim şaşıyo yani.. ama zaten bitmeden biliyosun sanki hazırlamışlardı bizi.. ondan

alıştık artık biz herşeye
alıştık artık dert çekmeye...

mezr tasimi? imza içinse iyi fikir bir ariyim bakiyim int
kodadi için dert çekmeye alistik dedigin gibi o dertlerden kurtulmak içn elimizden gelenleri yaptik bu sefer yeni dertler çektik simdi kodadi yok dertte yok ama ben kodadinin olmasin onun için derdini çekmeye raziydim saolsunlar buna izin vermediler basta kanald olmak üzere

exquisite
03-03-07, 19:37
sonunda dizinin ruhuna fatiha okudunuz ya valla bravo
bilyomusunuz ben artik üzülmemeye basladim galiba alistigim için herhalde yada kendimi kandirmaya çalistigim için bilmiyorum bildigim tek sey bu dizi bunu haketmedi

bence alıştığımız için bi de kanal d tutumundan vazgeçmeyip ısrarla pazartesi yayınladı hiç bi şey yapmadı,bence bizde bunun böle olmayacağını anladık o yüzden fazla üzülmüyoruz artık..eee bi de korel cezayirliyi iyi bi projede görürsek hiç üzülmeyeceğiz:img-wink:

KoSiAr
03-03-07, 20:01
ee emoscum superr fikir hay sen aklinla bin yasa emi....:img-hyste bak bir mezat tasi bul ustune kod adi ruhana fatiha yaz altinada katil: kanal d yaz sonra yaninada berna ile semihin fotorafini koy siz olmediniz kalbimizde yasiyorsunuz yazz sonra bide yanina tum kod adi ailesinin ismini yaz yani butun kod adi sevenlarin ismni sonrada buutun kod adi sevenler onu imza olarak kullandsin ben dahill superr olur :D:happy0064 :img-hyste :img-hyste

emosss
03-03-07, 20:09
ee emoscum superr fikir hay sen aklinla bin yasa emi....:img-hyste bak bir mezat tasi bul ustune kod adi ruhana fatiha yaz altinada katil: kanal d yaz sonra yaninada berna ile semihin fotorafini koy siz olmediniz kalbimizde yasiyorsunuz yazz sonra bide yanina tum kod adi ailesinin ismini yaz yani butun kod adi sevenlarin ismni sonrada buutun kod adi sevenler onu imza olarak kullandsin ben dahill superr olur :D:happy0064 :img-hyste :img-hyste

bende aynen öle düşünüyodum.. ama bernayla semihin resmi aklıma gelmemişti.. süper fikir:good:
ben bu akşam servisdışıyım, biraz çalışıym yarın gösteririm eserlerimi.. ekin_26 sağolsun buldu resimi

emosss
03-03-07, 20:46
arkadaşlar kod adının bitişi için avatar ve imza hazırlıcam....
isminin yazılmasını isteyen yada yazılmasından rahatsızlık duyan olursa lütfen haberim olsun... ben şimdi aklımda kalan kod adı fanlarını yazıyorum... eğer dediğim gibi bir durum olursa lütfen ö.m atın

elwiens_86
03-03-07, 21:16
Ruhuna bir fatiha
((oylemi yaziyordu mezar taslarinin uzerinde :S:s))
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
evet artık birileri şu mezar taşını hazırlamaya başlasın pazartesi gece yarısından sonra dizimiz ölüyor...yani sabah namazına yetişsin...:img-hyste

zaten o resmi buliym katili bölümüne kanald nin logosunu yapıştırıcam...
süpersin emosçum sanada bu yakışır...yap güzeli yapta kullanalım...kanald rezil olsun....

arkadaşlar kod adının bitişi için avatar ve imza hazırlıcam....
isminin yazılmasını isteyen yada yazılmasından rahatsızlık duyan olursa lütfen haberim olsun... ben şimdi aklımda kalan kod adı fanlarını yazıyorum... eğer dediğim gibi bir durum olursa lütfen ö.m atın

emoşçum bende istiyorum ismimin yazılması ama bence üstüne birde kod adı forumu yaz....daha iç parçalayıcı olsun...yalnız bende az sadist değiim hah...:img-hyste

emosss
03-03-07, 22:30
emoss kodadi kaosu protesto imzalarin içn çok tskler bundan bide kanald ye gönderelim kapak olsun

valla benimde aklıma geldi ama bize yazın bölümü linki kabul etmeyebilir..

kod adı anısına yaptığım avatar ve imzaları özel çalışmalar bölümüne ekledim.. isteyen herkes kullanabilir..

emosss
03-03-07, 23:10
aslinda varya su imzaya cikartip mektup gibi gondermek var ama ......

denedim kardeş... olmuyo.. valla görseler çok güzel olurdu..serap yapımada göndermeyi düşündüm amma şimdi onlardan bahsetmedim çalışmada..acaba "kanaldnin hain emellerine alet olmuş kandırılmış sonrada bir sümüklü mendil gibi kullanılıp atılmış temiz yapım:serap yapım" falan yazıpmı göndersem
ni dersiniz.. hoş olmazmı????

spdr
04-03-07, 10:57
ya o kadar kötü kiii...kızamıyorum kaldırdılar diyeee ama sinir oluyorum:img-cool2 bence suç bu diziyi bu hale getirenlerindirr..
halbuki bu kadar güzel bir konu-bu kadar bol malzeme...böylemi kullanılırdı yaa..
olan yine bizim dizimize oldu...
kv izliyodum kaldırıldı-kod adı kaos daaa:icon_sorr hatırla sevgiliden başka dizi izlemiycem artıkkkk-çok şükür onun kaldırılma durumu yok ,inşallahh yani,...
artık protesto etmek de bi işe yaramıyo ki bişi yapalım bu ne böyle yaaa:icon_sorr

emosss
04-03-07, 13:57
teşekkür ederim yardımın için...
bu mezar taşının yanına bide çelenk lazıım
iyi fikir aslında ama iyibir çelenk bulacağımızı ssanmıyorum ama bulursanız gönderin onla ilgilide bişey yaparım..
bu arada dün kanala mail attım 3. ve 4. bölümü sayfasına eklesinler diye..onlarda diziler tv'de yayınlandıktan 15 gün sonra veriliyo nette diye cevap gönderdi..

emosss
04-03-07, 15:43
gercekten bitti mi ?
olamaz ya,peki tekrar soruyorum - KIMLER TARAFINDAN ACIKLANDI BU KARAR ?

canım sen yenimi duyuyorsun.. önce sina koloğlu köşesinde yazmıştı.. sonra burak bey(resmi site admin) yazdı... ve en sonda serap yapım elwiens_86 arkadaşımıza çok net bir mail attı.. pazartesi günü saat 01.00de 4. bölüm var. muhtemelen son bölüm olacak.. bz çoktan veda moduna girdik ama sanırım senin bir süre bu şoku atlatman gerekicek.

BlueBird
04-03-07, 15:52
arkadaşlar 3. bölümün resimlerini ekliyorum haberiniz olsun bi göz atın isterseniz :) bu arada gecikme için kusura bakmayın. dün internet bi gitti bi daha gelmedi. şimdi cafedeyim. sizi daha fazla bekletmiyim diye bari internet cafeden yapıym dedim...

BlueBird
04-03-07, 17:40
evet baya kızdı 'babam seni nasıl tanıyamamış' dedi. metin cevap vermek istedi ama 'kes' diye susturdu ve 'çık' dedi. kapıdan çıkarken de 'seninle işimiz bitmedi' dedi. işte böyle...

emosss
04-03-07, 17:55
ay valla çıldırıcam.. ben nasıl izleyemedim 3. bölümü :icon_sorr

ayrıca elwiens_86 senin için kırmızı kazaklı bir semih imzası yaptım

ekin_26
04-03-07, 19:06
ohh ohh sağolasın canım ellerine sağlık şimdiden...:happy0064
ya yazık olmuş keşke izleseydin ama indirip izliyebilirsin...bana ö.m at sana indirebileceğin bir adres verim...hatta irem'de(ekin_26) oraya üye olmuş sanırım indirmiştir...gerçi ben bakamadım hata veriyor orada varmıdır bilmiyorum da ama yakında eklerler heralde....
nasılmış ama güzel kazak dimi...:img-wink:
kazakta süper semihin bakislarida süper umarim int bu bölümü bulabilirim bide yarin son bölüm var gece 1 de nasil izliycembilmiyorum izlesem bile anliycakmiyim onuda bilmiyorum off offf su diziden ne istedin niye harcadin ki sahip çiksan olürdün sanki umarim yeni yayina koydugun hiç bir dizi tutmaz kodadini mumla arasin

_AŞkım_FB_1907_
04-03-07, 19:37
ya olamaz bu kadar da olamaz kod adının tek şanssızlığı kanal d gibi gereksiz bir kanal da yayınlanması,insanı gıcık ediyolar.madem başlatcaktnız.neden aynı saatte ve günde başlattınız.bbu kanalın bi tahtası eksik.:img-hyste :good:
Serap yapıma baskı yapalım arkadaşlar stara alsınlar veya,trt-1e.ya bu dizi bitmemeli.Olmaz bu kadar.işallah yıldızlar savaşıda tutmaz.da anlarlar hatalarını

ekin_26
04-03-07, 19:44
ya olamaz bu kadar da olamaz kod adının tek şanssızlığı kanal d gibi gereksiz bir kanal da yayınlanması,insanı gıcık ediyolar.madem başlatcaktnız.neden aynı saatte ve günde başlattınız.bbu kanalın bi tahtası eksik.:img-hyste :good:
Serap yapıma baskı yapalım arkadaşlar stara alsınlar veya,trt-1e.ya bu dizi bitmemeli.Olmaz bu kadar.işallah yıldızlar savaşıda tutmaz.da anlarlar hatalarını
serap yapimdan emoss gelen maile göre kanald den baska kanald yayinlanmiyacak diyip tsk etmişler serap yapmda kodadindan sonra baska projelerde de bulunacakmiş umariz onlarin sonuda kodadi gibi olmaz

emosss
04-03-07, 19:51
arkadaşlar bitti artık ya böyle şeyler konuşmayın artık.. siz böyle konuştukça çıkıp biryerlerde eylem yapasım geliyo valla....

ekin_26
04-03-07, 20:00
arkadaşlar bitti artık ya böyle şeyler konuşmayın artık.. siz böyle konuştukça çıkıp biryerlerde eylem yapasım geliyo valla....
kurtvardisi fanlari gidipr tük kina birakmişlardi emoss simdisende böyle diyiyince benimde kanald ye kina birakasim geldi

exquisite
04-03-07, 20:20
arkadaşlar eğer 3. bölüm bi yerlere eklenirse banada habre veriri misiniz bende izleyemeyenlerdenim....kanal dnin kod adını yayından kaldırdığını duyduğumdan beri kanal d de bi şet izlemek içimden gelmiyor..şu yeni başlayacak dizi yıldız savaşları için sina koloğlu tutacağını zannetmiyorum mehmet ali yüzünü eskitti artık demiş...bize de amin demek düşüyorr...hislerimize tercüman olmuş...

elwiens_86
04-03-07, 21:01
ben türkiyede yasiyor olsaydim kesinlikle bir eylem yapardim !!!!!

gel bekleriz...valla ben mersinden tek kod adı fanıyım galiba tek başıma hiçbirşey yapamam....ama ankarada ve ist.da olanlar bir araya gelse süper olur...aman bende saçmalamaya başaldım...
etsek ne olacak ki sanki geri mi dönücek yok artık bitti kabul etmek lazım...ama inşallah Fikri Sağlar vazgeçmemiştir susurluk olayının gerçeklerini anlatmak fikrinden....başka projelerle yaniden dönebilirler yani....ben bekliyorum ve yaparsada ilk izliyenlerden olurum heralde......

exquisite
04-03-07, 21:22
gel bekleriz...valla ben mersinden tek kod adı fanıyım galiba tek başıma hiçbirşey yapamam....ama ankarada ve ist.da olanlar bir araya gelse süper olur...aman bende saçmalamaya başaldım...
etsek ne olacak ki sanki geri mi dönücek yok artık bitti kabul etmek lazım...ama inşallah Fikri Sağlar vazgeçmemiştir susurluk olayının gerçeklerini anlatmak fikrinden....başka projelerle yaniden dönebilirler yani....ben bekliyorum ve yaparsada ilk izliyenlerden olurum heralde......

fikri sağlar bi röportajında bu olayı anlatmak(kod adı)için serap yapımı kurduğunu söylemişti....inş.vazgeçmemiştir..resimlere baktım ellerinize sağlık...

ebruli1903
04-03-07, 22:20
hic bir zaman gec degildir ama ben zaten daha önceden pes etmemiz gerektigini söylemistim yani simdi gec olabilir ..
yine de caresiz degiliz ki,denemekte fayda var ..
ooof sadece kabullenmek zor geliyor ya..
en güzel yerinde bitmemeli - semih´le berna´nin güzel sahneleri olacakti ..

ebruli1903
04-03-07, 23:11
ya anlamiyorum ..
türkiye saati ile dizi 00.45 olarak aciklanmis ama almanya saati ile gecen haftalarin aksine daha erken´e alinmis ..
ilk bölüm 22.00 olarak aciklanmisti sonra 21.30 olarak degisti
ikinci bölüm 21.20 olarak aciklanmisti,öyle de basladi ..
ücüncü bölüm de 21.20 ile 21.30 siralarinda basladi ..
yarin icin ise 21.00 olarak aciklandi ?
ne oluyor ?

turel_ezici
05-03-07, 01:54
Sevgili KOD ADI KAOS izleyicileri…

Ben TUREL EZİCİ. Kod Adı Kaos’un 1. ve 2. bölümünün senaristi… Öncelikle dizinin kaldırılmasına çok üzüldüğümü söylemeliyim… Kaldırılmasaydı yüreğime taş basıp KOD ADI KAOS’A zarar vermemek için bu mesajı sizlere yazmayacaktım. Fakat kalktığına göre böyle bir tehlike kalmadı. Artık senaristi olarak kendimi savunma hakkımı kullanabilirim. Zira burası da dahil bazı forum sitelerinde dizinin başarısızlığındaki temel öge olarak işaret edidim, ediliyorum. Üstelik jenerikte EMİNE ZÜĞÜNOĞLU mahlasının kullanılmasına karşın. Ve gerçek adım verilerek. Yapım şirketinin kendilerinden önemle rica ettiğim bu duruma daha hassas olmasını umardım. Bana söz verdiler ama bunu sadece jenerikte uygulamışlar. Kendi resmi sitelerine ve Kanal D ye Türel Ezici adını vermişler.

Asıl tuhaf olan geçen Pazartesi gecesi 01.20 de yayınlanan 3. bölüm jeneriğinde de senaryo yazarı olarak Emine Züğünoğlu’nun kullanılması. Bakalım yarın gece yayınlanacağı söylenen 4. bölümde de aynı şey olacak mı?.. Oysa bu bölümlerin senaryo yazımlarıyla hiçbir ilgim yok. Kim yazıyor onu da bilmiyorum. Belirttiğim gibi ben sadece ilk iki bölümü yazdım. Şirketle mutabakat sağlanamadığı için karşılıklı olarak birbirimizi bıraktık…

Benim açımdan bu ayrılığın nedeni çok temel sanatsal/teknik görüş ayrılıklarıydı:

Dizinin öngördüğü siyasi (ideolojik) yaklaşımın dizideki sanatı (öncelikle karakter tasarımlarını) ortadan kaldıracak denli tutucu olmasıydı… Sırf bu nedenle yakın geçmişte yaşanan tarihi gerçekliğin ve kişilerin, kurmacaya taşınma aşamasındaki tahrifatlara katlanamıyor, sürekli sorguluyordum. Bu konularda senariste en yakın olması gereken teknik birimden bile destek alamıyordum. Çünkü o birim de sanatı yok eden bu tuhaf koşullanmayı yaşıyordu. Ve bana sürekli ısrarcı olmamam, gelen önerilerle uzlaşmam hatırlatılıyordu.

REYTİNG canavarının Demokles’in kılıcı gibi tepemde durduğunu bana sürekli hatırlatan, iyi niyetli, yardımsever olduğundan asla kuşku duymadığım orijinal fikir sahipleri, senaryoya yardım etmek için kendilerini paralıyorlardı… Ve zaman kısaldıkça, telaş arttıkça bu durum abartılıp senaryonun içine kamikaze dalışları yapılmaya başlandı. Savunmada yalnız kaldığım, karşı koyamadığım her dalış, sadeliği esas alan senaryoyu giderek obezleştirdi. Böylece senaryoda tek değil birkaç olay örgüsü oluştu. Bir sürü gereksiz ayrıntı yüklendi. Tempo kazansın diye polisiye gereğinden fazla öne çıkarılmak istendi... Senaryoya kendi ismimi değil bir mahlas koymaya karar vermem bu sürecin sonunda ortaya çıktı.

AŞK CEPHESİ

I. Bölümün sonuna yazdığım özgün müziği de olan “TOKATSIZ ve SICAK” SEMİH-BERNA aşk sahnesini “Tokatla reyting alırız!” diye diye canavara kurban verdik!...
Baştan beri savunduğum, bence bu ağır siyasi konuyu izlenir kılacak tek şey olan AŞK’ın yaşanması da, (ilk bölüme son dakikada koyulan, daha önce senaryoda hiçbir gerekçesi hazırlanmamış olan) TOKAT SAHNESİ nin yol açtığı çözümsüzlük yüzünden imkansız hale geldi…
Kurtaralım diye 2.bölüme yazdığım tokat sonrası Semih’in ruhsal karmaşasını açımlayan duygusal sahnelerin çekimde hiç değerlendirilmediğini gördüm izlerken. Ve SEMİH-RÜYA sahnesindeki olamaz durum sizler kadar beni de çileden çıkarttı… Oysa üzerinde uzlaştığımız fikir Semih’in Berna’nın sertliği karşısında güzel, sıcak, kaliteli bir şarkıcı kıza geçici bir süre kapılmasıydı… Rüya nasıl iş kadını oldu? Ne yapılmaya çalışıldı?.. Taraflara başka aşklar mı ısmarlanıyordu hiç bilmiyorum. Berna’nın Onat ile olması bana hiçbir zaman imkanlı gelmedi… İtiraf etmeliyim ki ben de sizler gibi SEMİH-BERNA yı tutuyor, onları yazmaktan hoşlanıyordum. Sürseydi bu dizinin tutmuş aşkı, Semih’in babasının yerine geçme süreciyle giderek imkansız hale gelecek, imkansızlaştıkça tutkuya dönüşecek SEMİH-BERNA aşkıydı. Semih mafyalaştıkça kötü/kara kişi (ideolojik olarak öyle sanılsa da) olmayacaktı bence. Ruhsal derinliği onu bütün eksi ve artı görünüşleriyle “insan” yapacaktı. İç/dış engelleri olan etkili, dramatik, hatta trajik bir karşı kahraman haline getirecekti. Seyirci bu karakteri izlemekten çok hoşlanacaktı. Aynı karakter gelişimini Berna da izlemeliydi tabii. Ama sürekli birileri tarafından kaçırılıp kurtarılan bir Berna bu fırsatı ne zaman bulurdu tercih edilen konsept içinde onu bilmiyorum…

………..

Özellikle 2. bölümü izlerken senaryo bana çok yabancı geldi… Polisiyenin, zorlama, kararsız bir hamle ile ne denli öne çıkarıldığına ben de ilk kez sizlerle birlikte tanık oldum. Çünkü sondaki kaçırılma, patlama sahneleri başta olmak üzere bu kurgu ile ilgili, mutabık kaldığımız tretmanla ilgisi olmayan pek çok ayrıntı sahne eklenmişti senaryoya. Üstelik sahneler kesik kesik, öyküyü (öyküleri (!) ) izleme zorluğu yaratacak şekilde montajlanmıştı… Sizler dikkatli izleyiciler olarak tek tek tespit edip çok isabetli eleştirilerle dile getirdiniz bütün bunları… Gözden kaçar sanılan mantık hatalarını bile bulup çıkardınız. Demek ki sanıldığı gibi seyirci tepkisel olana, ilk akla gelene, düşündürücü olmayana, mantık dışı olduğu için estetik de olamayana prim vermiyor aslında.

2.bölümü büyük bir üzüntüyle seyrettim. Bütün bunlar “senarist olarak başarısızlığa hiçbir katkım olmadı” gibi bir iddia taşımıyor elbet. Mutlaka benim de eksiklerim, hatalarım vardı. Fakat en azından hayati hatası olmayan, şablon karakterleri düzeltilmiş, yalın, dengeli, eli yüzü düzgün, sanatsal kaygıları olan iki bölüm yazdığımı düşünüyorum. Ama ekranda gördüğüm başka bir şeydi.

Sevgiyle kalın.

Türel Ezici

asia
05-03-07, 02:56
Sevgili KOD ADI KAOS izleyicileri…

Ben TUREL EZİCİ. Kod Adı Kaos’un 1. ve 2. bölümünün senaristi… Öncelikle dizinin kaldırılmasına çok üzüldüğümü söylemeliyim… Kaldırılmasaydı yüreğime taş basıp KOD ADI KAOS’A zarar vermemek için bu mesajı sizlere yazmayacaktım. Fakat kalktığına göre böyle bir tehlike kalmadı. Artık senaristi olarak kendimi savunma hakkımı kullanabilirim. Zira burası da dahil bazı forum sitelerinde dizinin başarısızlığındaki temel öge olarak işaret edidim, ediliyorum. Üstelik jenerikte EMİNE ZÜĞÜNOĞLU mahlasının kullanılmasına karşın. Ve gerçek adım verilerek. Yapım şirketinin kendilerinden önemle rica ettiğim bu duruma daha hassas olmasını umardım. Bana söz verdiler ama bunu sadece jenerikte uygulamışlar. Kendi resmi sitelerine ve Kanal D ye Türel Ezici adını vermişler.

Asıl tuhaf olan geçen Pazartesi gecesi 01.20 de yayınlanan 3. bölüm jeneriğinde de senaryo yazarı olarak Emine Züğünoğlu’nun kullanılması. Bakalım yarın gece yayınlanacağı söylenen 4. bölümde de aynı şey olacak mı?.. Oysa bu bölümlerin senaryo yazımlarıyla hiçbir ilgim yok. Kim yazıyor onu da bilmiyorum. Belirttiğim gibi ben sadece ilk iki bölümü yazdım. Şirketle mutabakat sağlanamadığı için karşılıklı olarak birbirimizi bıraktık…

Benim açımdan bu ayrılığın nedeni çok temel sanatsal/teknik görüş ayrılıklarıydı:

Dizinin öngördüğü siyasi (ideolojik) yaklaşımın dizideki sanatı (öncelikle karakter tasarımlarını) ortadan kaldıracak denli tutucu olmasıydı… Sırf bu nedenle yakın geçmişte yaşanan tarihi gerçekliğin ve kişilerin, kurmacaya taşınma aşamasındaki tahrifatlara katlanamıyor, sürekli sorguluyordum. Bu konularda senariste en yakın olması gereken teknik birimden bile destek alamıyordum. Çünkü o birim de sanatı yok eden bu tuhaf koşullanmayı yaşıyordu. Ve bana sürekli ısrarcı olmamam, gelen önerilerle uzlaşmam hatırlatılıyordu.

REYTİNG canavarının Demokles’in kılıcı gibi tepemde durduğunu bana sürekli hatırlatan, iyi niyetli, yardımsever olduğundan asla kuşku duymadığım orijinal fikir sahipleri, senaryoya yardım etmek için kendilerini paralıyorlardı… Ve zaman kısaldıkça, telaş arttıkça bu durum abartılıp senaryonun içine kamikaze dalışları yapılmaya başlandı. Savunmada yalnız kaldığım, karşı koyamadığım her dalış, sadeliği esas alan senaryoyu giderek obezleştirdi. Böylece senaryoda tek değil birkaç olay örgüsü oluştu. Bir sürü gereksiz ayrıntı yüklendi. Tempo kazansın diye polisiye gereğinden fazla öne çıkarılmak istendi... Senaryoya kendi ismimi değil bir mahlas koymaya karar vermem bu sürecin sonunda ortaya çıktı.

AŞK CEPHESİ

I. Bölümün sonuna yazdığım özgün müziği de olan “TOKATSIZ ve SICAK” SEMİH-BERNA aşk sahnesini “Tokatla reyting alırız!” diye diye canavara kurban verdik!...
Baştan beri savunduğum, bence bu ağır siyasi konuyu izlenir kılacak tek şey olan AŞK’ın yaşanması da, (ilk bölüme son dakikada koyulan, daha önce senaryoda hiçbir gerekçesi hazırlanmamış olan) TOKAT SAHNESİ nin yol açtığı çözümsüzlük yüzünden imkansız hale geldi…
Kurtaralım diye 2.bölüme yazdığım tokat sonrası Semih’in ruhsal karmaşasını açımlayan duygusal sahnelerin çekimde hiç değerlendirilmediğini gördüm izlerken. Ve SEMİH-RÜYA sahnesindeki olamaz durum sizler kadar beni de çileden çıkarttı… Oysa üzerinde uzlaştığımız fikir Semih’in Berna’nın sertliği karşısında güzel, sıcak, kaliteli bir şarkıcı kıza geçici bir süre kapılmasıydı… Rüya nasıl iş kadını oldu? Ne yapılmaya çalışıldı?.. Taraflara başka aşklar mı ısmarlanıyordu hiç bilmiyorum. Berna’nın Onat ile olması bana hiçbir zaman imkanlı gelmedi… İtiraf etmeliyim ki ben de sizler gibi SEMİH-BERNA yı tutuyor, onları yazmaktan hoşlanıyordum. Sürseydi bu dizinin tutmuş aşkı, Semih’in babasının yerine geçme süreciyle giderek imkansız hale gelecek, imkansızlaştıkça tutkuya dönüşecek SEMİH-BERNA aşkıydı. Semih mafyalaştıkça kötü/kara kişi (ideolojik olarak öyle sanılsa da) olmayacaktı bence. Ruhsal derinliği onu bütün eksi ve artı görünüşleriyle “insan” yapacaktı. İç/dış engelleri olan etkili, dramatik, hatta trajik bir karşı kahraman haline getirecekti. Seyirci bu karakteri izlemekten çok hoşlanacaktı. Aynı karakter gelişimini Berna da izlemeliydi tabii. Ama sürekli birileri tarafından kaçırılıp kurtarılan bir Berna bu fırsatı ne zaman bulurdu tercih edilen konsept içinde onu bilmiyorum…

………..

Özellikle 2. bölümü izlerken senaryo bana çok yabancı geldi… Polisiyenin, zorlama, kararsız bir hamle ile ne denli öne çıkarıldığına ben de ilk kez sizlerle birlikte tanık oldum. Çünkü sondaki kaçırılma, patlama sahneleri başta olmak üzere bu kurgu ile ilgili, mutabık kaldığımız tretmanla ilgisi olmayan pek çok ayrıntı sahne eklenmişti senaryoya. Üstelik sahneler kesik kesik, öyküyü (öyküleri (!) ) izleme zorluğu yaratacak şekilde montajlanmıştı… Sizler dikkatli izleyiciler olarak tek tek tespit edip çok isabetli eleştirilerle dile getirdiniz bütün bunları… Gözden kaçar sanılan mantık hatalarını bile bulup çıkardınız. Demek ki sanıldığı gibi seyirci tepkisel olana, ilk akla gelene, düşündürücü olmayana, mantık dışı olduğu için estetik de olamayana prim vermiyor aslında.

2.bölümü büyük bir üzüntüyle seyrettim. Bütün bunlar “senarist olarak başarısızlığa hiçbir katkım olmadı” gibi bir iddia taşımıyor elbet. Mutlaka benim de eksiklerim, hatalarım vardı. Fakat en azından hayati hatası olmayan, şablon karakterleri düzeltilmiş, yalın, dengeli, eli yüzü düzgün, sanatsal kaygıları olan iki bölüm yazdığımı düşünüyorum. Ama ekranda gördüğüm başka bir şeydi.

Sevgiyle kalın.

Türel Ezici
Merhaba öncelikle...
Bende sizin görüşlerinizi taşıyor olabilirmiyim?? kesinlikle...!!!!
Ben böylesine insanlarla oynanıldığını ikinci kez görüyorum.. sınır tanımaz bir vurdumduymazlıkla canla başla yapımı destekleyen izleyiciyi küstürüyorlar.. kanal ve bilemiyorum.. elbirliği ile kimler başardıysa.. sonuç: muhteşem.. tebriklerimi göndermeliyim...
Başlardaki Semih-Berna bzdede.. naif hisler uyandırmıştı.. imkansız bir aşktı ve nedense o tokat sahnesi.. hadi sahnedeki performanslara sözüm yok..ama o ve sonrası olmadı cidden...
Biz Semih karakterinin en imkansız anlarda bile.. aşkına tutkuyla bağlanışını sahip çıkışını izlemedikmi?
Sonra ne olduda.. konsomatris izleyen yeşilçam kılıklı pis işadamlarına dönüştürüldü o senaryoda Semih karakteri hala anlayabilmiş değilim...
Berna-Onat.. zaten akıl var mantık var.. olacak işmi...?
Sıradan basit bir yolla.. iki aşık arasına başk karakterler girecek ve.. güya işin içine bir tutam heyecan serpilecek.. oldumu hayır geri tepti...
diğer detaylar zaten.. eleştirilecek gibi değil.. biraz daha canlandırabilmek adına.. ucuz reyting çekiciler denendi bence... ama olmadı.. o-la-ma-dı..!

VE SİZE YAPILAN HAKSIZLIKTAN BAHSEDİYORSUNUZ.. DOĞRUDUR.. BENİM ARTIK.. TECRÜBELERİME DAYANARAK.. YAPIMCILARA VE KANALLARA GÜVENİM KALMAMIŞTIR..
SADECE ÇIKARLAR MEVZUBAHİS.. BU DURUMDADA.. DUA EDİP.. REYTİNGLERİ İYİ YAPIMLARIMI TERCİH ETMEK GEREKİYOR.. EVET ONLARDANDA BAŞARILI YAPIMLAR VAR.. BENDE TAKİP EDİYORUM.. AMA ELMALARLA ARMUTLARI AYIRABİLSEYDİK VE FARKLI KONUSU.. KURGUSUYLA.. İLK ON BÖLÜMÜN BENZERİNİ HİÇ OLMAZSA İZLEYEBİLSEYDİK... KEŞKE DİYORUM...

İŞ İŞTEN GEÇTİ BİR BARDAK SU İÇELİM BUYRUN HEP BİRLİKTE...
SİZEDE GEÇMİŞ OLSUN.. HAKKINIZIN YENİLMEDİĞİ PROJELER SİZİ BULSUN DEMEKTEN BAŞKA ŞEY GELMİYOR ELİMDEN MALESEF...
SEVGİLER..

asia
05-03-07, 02:59
Canlarim.... Ben Yoktum Siz Benimde Adimi Hazirladiğiniz Avatara Yerleştirmişsiniz.. Sizlerin şerefine.. Kullaniyorum...
üzülerekde Olsa Dizimiz Bitiyor...
Yeni Yapimlarda Buluşuruz Inşallah...
Yorumlar El Verdiğince Burada Olmaya çalişacağim..
Sevgilerimle..

Kaan 82
05-03-07, 04:26
yapma yaa bu dizi bitiyormu niye neden bitmesin bu dizi süperdi helede korel cezayirli süper oyuncu ya ne zaman bitiyor keske bitmese

turel_ezici
05-03-07, 05:40
Sevgili KOD ADI KAOS İzleyicileri...

Bir konuya açıklık getirmek isterim... Dizinin kaldırıldığına dair kesin bir bilgim yok. Ben de konuyu bu siteye de aktarılan 23.Şubat.2007 tarihli milliyet.com.tr deki Sina Koloğlu yazısından okudum... Gerçekten hala umut varsa dizinin bir an önce toparlanıp yeniden ekranlara, sevenlerine dönmesi beni de sonsuz mutlu eder... Bu yüzden Kanal D ve yapım şirketi kesin bir açıklama yapmadıysa, yapmıyorsa yayın akışını izlemenizi öneririm.

Sevgiler

Türel Ezici

emosss
05-03-07, 10:32
Sevgili KOD ADI KAOS İzleyicileri...

Bir konuya açıklık getirmek isterim... Dizinin kaldırıldığına dair kesin bir bilgim yok. Ben de konuyu bu siteye de aktarılan 23.Şubat.2007 tarihli milliyet.com.tr deki Sina Koloğlu yazısından okudum... Gerçekten hala umut varsa dizinin bir an önce toparlanıp yeniden ekranlara, sevenlerine dönmesi beni de sonsuz mutlu eder... Bu yüzden Kanal D ve yapım şirketi kesin bir açıklama yapmadıysa, yapmıyorsa yayın akışını izlemenizi öneririm.

Sevgiler

Türel Ezici

kanald 'den kesin bir açıklama bir türlü gelmesede serap yapım dizinin bittiğini bir arkadaşımıza mail yoluyla kesin ve net söyledi

ekin_26
05-03-07, 12:21
türel ezicinin yazisini okudum bizim istediklerimiz oda yapmak istemiş yani izleyicilerle senalistin düsüncenin uymasi güzel ancalbastan beri reyting kaygisi yasamayan kodadini basta tokat sahnesi olmak üzere 2 bölümde yapilan bütün sahnelerde bunu hissettirdi biz diziyi kaldirdigi içini kanald ye kıziyoz simdi okuyuncada kanald ye hak vermemek elde deil bu konuda kanald nin suçuk yok demiyorum kaldirilma kararin 2 bölümden sonra alinmasi sbiz kodadi sevenleri bile bu ne yaa dedidigimiz bir bölüm olan 2 bölüm gerçekten kodadiini sonunu hazirladi
ayrica türel ecizinin düsüncelerini bizle paylastigi için çok tskler

exquisite
05-03-07, 12:26
sayın türel ezici göndermiş olduğunuz 2 mesajı da okudum...öncelikle buraya yani kod adı forumuna bu mesajları atmanız biz izleyicileri dikkate aldığınızın için teşekkür ederim....biz kod adı izleyicileri 1.ve 2. bölümler arasındaki büyük farkları fark edip burada tartışmıştık...(ayrıca 1.bölümüde çok beğenmiştik)kod adının başına gelenler biz izleyiciye bi şeyi daha gösterdi ki sadece izleyici ve yapım şirketinin dizi üstünde emek sarf etmeside yeterli gelmiyor....kanalında bu diziyi yayınlamak istemesi gerekiyor...ki kanal d bunu yapmadı malesef...biz maillerimizle bu diziye destek olduğumuzu gösterdik ama yeterli olmadı....bence dizi eksikler görülüp daha iyiye gidecekken ziyan edildi...en büyük ayıbıda oyunculara yaptığını düşünüyorum....
sayın türel ezici göndermiş olduğunuz mesajlar için tekrar kod adı forumu adına teşekkür ederim....

dalgaaaa
05-03-07, 14:04
türel ezici ye öncelikle bu açıklamalarından dolayı teşekkür ediyorum...
şu an içim fazlasıyla buruk çünkü kod adının resimlerine baktım ve o güzel sahneler aklıma geldi....
şimdi bana kızacaksınız bunları yazdıım için ki haklısınız....neyseee..
emosss o kırmızı kazaklı resmini nerden buldun ve o hazırladıın avatarı bende görmek istiom:img-wink:
bide ben şeyi sormak istiyorıum sayın türel ezici ye konumuzla alakalı deil ama oyunular gerçek hayatta nasıl anladıınız kadarıyla biraz bahsedermisiniz???

saçmadan seçmeler:img-hyste
bu gece sonn
birkaç saat sonra
bu ekranda sonkez
çıkacak yine izleyeceğizz
dizimizii......:sad53:

deliyiz gözü kara deliyiz
yakarız kanald yi yakarız bizz...

bide orjinal haliyle
ağla yaralı kalbim hepsi yalan
ağla bir avuç küldür elde kalan
artık savrulup gitsende rüzgara
ağla mazidir şimdi senin olan
yaralı yaralı yaralı kalbim
dokunduğun el yalan sakındığın gül yalan
sel akar kum olur geriye kalan
.....

elveda kod adı
elveda korel
elveda gerçekler....:sad53: :sad53:

emosss
05-03-07, 15:33
türel ezici ye öncelikle bu açıklamalarından dolayı teşekkür ediyorum...
şu an içim fazlasıyla buruk çünkü kod adının resimlerine baktım ve o güzel sahneler aklıma geldi....
şimdi bana kızacaksınız bunları yazdıım için ki haklısınız....neyseee..
emosss o kırmızı kazaklı resmini nerden buldun ve o hazırladıın avatarı bende görmek istiom:img-wink:
bide ben şeyi sormak istiyorıum sayın türel ezici ye konumuzla alakalı deil ama oyunular gerçek hayatta nasıl anladıınız kadarıyla biraz bahsedermisiniz???

saçmadan seçmeler:img-hyste
bu gece sonn
birkaç saat sonra
bu ekranda sonkez
çıkacak yine izleyeceğizz
dizimizii......:sad53:

deliyiz gözü kara deliyiz
yakarız kanald yi yakarız bizz...

bide orjinal haliyle
ağla yaralı kalbim hepsi yalan
ağla bir avuç küldür elde kalan
artık savrulup gitsende rüzgara
ağla mazidir şimdi senin olan
yaralı yaralı yaralı kalbim
dokunduğun el yalan sakındığın gül yalan
sel akar kum olur geriye kalan
.....

elveda kod adı
elveda korel
elveda gerçekler....:sad53: :sad53:

merak etme canım biraz 1-2 saat sonra yaptıklarımın hepsini özel çalışmalar bölümüne eklicem.. orda görürsün.. ayrıca yaralı kalbim tamda bizi anlatıyomuş..artık bi başka dinlerim bu şarkıyı....
ayrıca türel ezici yebizi kaale alıpta açıklama yaptığı için teşekkürler..pek fazla kişi yapmıyo malesef bunu

exquisite
05-03-07, 15:39
bu akşam dizi euro d de kaçta yayınlanacak bilen var mı???bizde yok ama olan birisine izlemeye gidicem de ondan soruyorum....

ebruli1903
05-03-07, 16:18
eski-asil senaristimizinde dedigi gibi;
gittikce imkansizlasan ve imkansizlastikca tutkulasan semih-berna askini izlemek müthis olurdu ...
bizimde istedigimiz böyle birseydi zaten;degil miydi ?
o aslinda olmayacakmis dedigi tokat sahnesinin yerine düsündügü sahnede cok güzel olurdu ..
ama semih´in gecici olarakta olsa,sarkiciya asik olacagi düsünülmüs kismini begenmezdim herhalde :-)

ebruli1903
05-03-07, 16:38
daha öncede yazmistim,euro d´de dizi gittikce erken bir saat´e aliniyor ..
türkiyede ise tam tersi ..
ne demek bu böyle ?
euro d´de erken baslamasi ? sizde tam tersi ?
OOOF
belkide sadece euro d´de devam eder,
ah keske devam etse ..

söyleseydin hazir olurdum ...
sebebin yok;
simdi zor dururum ...
elimin,gücümün yettigi kadar ... -
seni..senii.. unuturum !

yamisis
05-03-07, 16:44
ay ya çok tesekkür ederim size ya walla ben yoksam bile ismimi yazmışsınız ya o imzaya çok tesekkür ederim.her nekadar az isim gibi gözüksede çoook izleyicisi vardı kod adının eminim...ama tabiki hepsi sessiz bir çoğunluktu yani reyting aletlerine sahip olmayan kişilerdi...bu gece so narkadaslar
bitti kod adı bitti:sad53:

yamisis
05-03-07, 17:07
Sayın Türel Ezici 'nin bu foruma girerek yorumda bulunması herkes için çok önemli arkadaslar.Şahsım adına çok mutlu oldum.Hiç olmazsa duyarlı bir senarist olduğunu ispatladı.Her nekadar kod adının eski senaristi olsa da bizi ciddiye alıp ,bize bazı şeyleri açıklaması çok güzel bir davranış.Diyodum ya ben size çoğu kanalın gerçek yüzünü gördük;ama bu sayede duyarlı yapım,yapımcıları ve senaristleride görmüş olduk.aaaah ah keşke bari türel ezici alse şu korel cezayirliyle gerçek sağları bi dizi mizi senaryosu hazırlasa ya oh oh da ne güzel olurdu hakkatten,valla sabahta başlasa izlicem
bu soN bölüm

yamisis
05-03-07, 17:10
Ya ne vardı şu senaristler,yönetmen bi girip şu forumu okusaydı incileri mi dökülürdü:img-yes: az çok bizde senaryodan anlıyoruz,diziden sonra yorum yapıyoruz buraya,gördüğümüz eksikleri,mantık hatalarını okuyup,hiç olmazsa kendilerine bir çeki düzen verirlerdi aaaaah ah
akılsız yönetmenin cezasını izleyiciler çeker miş:img-yes:

yamisis
05-03-07, 17:15
ya şimdi okudum bazı arkadaslar demiş kına gönderelim kanal d ye diye
unuttunuz mu arkadaslar ilk kaldırıldığında kod adı,ben bitane mektup göndermiştim ya içinde kına vardı küçük bir pakette..
KOD ADI BİTTİ ŞİMDİ MUTLUMUSUNUZ ,TOPLU OLARAK ELLERİNİZE KINA YAKIN SİZİ KUTLUYORUZ demiştim birde..biraz fazla oldu galiba diye düşünmüştüm ama demek bundan anlıyor kanal tabi birdaha gönderirmiyim bilmiyorum şahsen mektubu alan postahane çalışanı çok pis baktı bana :"ne var bunun içinde,toz gibi birşey ,dökülecek bi şeymi?"diye sordu bende saf saf :"kınaaaa" dedim.adam okadar şaşırmıştıki ne için diye bile sormadı.eğer birdaha gönderirisem kesin adam tırsacak beni terörisr falan zannedecek :img-hyste

exquisite
05-03-07, 17:23
Sayın Türel Ezici 'nin bu foruma girerek yorumda bulunması herkes için çok önemli arkadaslar.Şahsım adına çok mutlu oldum.Hiç olmazsa duyarlı bir senarist olduğunu ispatladı.Her nekadar kod adının eski senaristi olsa da bizi ciddiye alıp ,bize bazı şeyleri açıklaması çok güzel bir davranış.Diyodum ya ben size çoğu kanalın gerçek yüzünü gördük;ama bu sayede duyarlı yapım,yapımcıları ve senaristleride görmüş olduk.aaaah ah keşke bari türel ezici alse şu korel cezayirliyle gerçek sağları bi dizi mizi senaryosu hazırlasa ya oh oh da ne güzel olurdu hakkatten,valla sabahta başlasa izlicem
bu soN bölüm

kesinlikle bende izlicem zaten 3.bölümü kaçırmışım hiç haberim olmadı bari bunu izleyelim...ya arkadaşlar geçen konuşmuştuk. korel cezayirliye mail atabileceğimiz bi adres ne bileyim işte onu tekrar ekranlarda görmek istediğimizi yazabileceğimiz bi yer yani var mıdır???yani onu ekranlarda görmek istediğimizi belli etmek amacıyla.......

emosss
05-03-07, 17:43
kesinlikle bende izlicem zaten 3.bölümü kaçırmışım hiç haberim olmadı bari bunu izleyelim...ya arkadaşlar geçen konuşmuştuk. korel cezayirliye mail atabileceğimiz bi adres ne bileyim işte onu tekrar ekranlarda görmek istediğimizi yazabileceğimiz bi yer yani var mıdır???yani onu ekranlarda görmek istediğimizi belli etmek amacıyla.......

ya aslında türel ezici bize bu konuda bir yardım elini uzatsa.. mesela küçük bir telefonla korelcezayirliye bu forumu mümkünse okumasını istese ne hoş olur dimi:img-blush

emosss
05-03-07, 18:14
hoş olmaz mı süper olur.....iyi kim söyleyecek????....özel mesaj atsakta olur....

uygun bir mesaj atıp yazak işte...asrın yüzsüzü bendeniz bişeyler karalarım.
ayrıyetten bahsettiğim çalışmalarımı multimedia'ya ekledim...

emosss
05-03-07, 18:30
mervecim ben mesajı gönderdim.. umarım işe yarar.. istersen sanada yoollarım ne yazdığımı.. yada buraya yazsam bişey olurmu

deniz123
05-03-07, 18:34
3. bölüm resimleri eklanmiş emeği geçenlere çok teşekkür ederim
bu arada ben kanal d ye 3bölüm tekrarı için mail attım ilgili yerlere iletildi die mesaj geldi ya eğer tekrar verilirse bana haberi olan biri öm atsın büyük ihtimal euro d de çıkar çıkarsa çünkü bana mail cvp geldikten 1 yada 2 gün sonra euro d de kod adı kaosun ilk bölümünü verdi o nedenle belki verir..

exquisite
05-03-07, 19:28
mervecim ben mesajı gönderdim.. umarım işe yarar.. istersen sanada yoollarım ne yazdığımı.. yada buraya yazsam bişey olurmu

emine buraya yazsanda bi sorun olacağını sanmıyorum....bende yollayayayım...senden cesaret aldım:good: akşam euro d den izlemeye çalışıcam inş.bi aksilik olmaz....şimdi fark ettimde bu başlığın kapanmasına az kalmış....

emosss
05-03-07, 19:50
emine buraya yazsanda bi sorun olacağını sanmıyorum....bende yollayayayım...senden cesaret aldım:good: akşam euro d den izlemeye çalışıcam inş.bi aksilik olmaz....şimdi fark ettimde bu başlığın kapanmasına az kalmış....

bunu yazdım:
merhaba....
ben kod adı dizisinin sıkı bir izleyicisiyim yani öyleydim.. dizinin çeşitli hatalardan dolayı bitmesi beni ve burdaki diğer arkadaşlarımı çok üzdü... gerçi artık neden bittiği önemli değil, neticede biz dizimizi bir daha izleyemicez..sizede hem diziye yaptığınız katkılardan dolayı hemde bizi kaale alıpta açıklama yaptığınız için teşekkür ederiz...
ayrıca küçücük bir isteğimiz olucak.. biliyosunuz biz korel cezayirliyi bu diziyle tanıdık ve artık bi çoğumuz fanı haline geldik ve malesefki ona ulaşma ve isteklerimizi belirtme (yeni bir tv projesi gibi) yollarımız şimdilik çok kısıtlı.. neticede sizden ricamız tabi eğer ulaşma imkanınız varsa ona bu forumdaki sayfalarından (kod adı kaos forumu ve yerli oyunculardaki bölümünden ) bahsetmeniz yani okumasını rica etmeniz...
sonuç her ne olursa olsun bir bilgi verirseniz sevinirim..

sevgiler

emosss

emosss
05-03-07, 20:09
ya bu gece dizi son kez yayınlanıcak nerdesiniz ayolll....demin kanal d'nin yayın akışına baktımda 00.45 yazıyo ama imkansız.. onun başlaması çok rahat 01.30'u bulur.. bu arada şimdiden söylym.. erken izlicek arkadaşlar gelipte burda anlatmaya kalkarsa yapıcaklarımdan korksunlar ona göre....

ekin_26
05-03-07, 20:28
ya bu gece dizi son kez yayınlanıcak nerdesiniz ayolll....demin kanal d'nin yayın akışına baktımda 00.45 yazıyo ama imkansız.. onun başlaması çok rahat 01.30'u bulur.. bu arada şimdiden söylym.. erken izlicek arkadaşlar gelipte burda anlatmaya kalkarsa yapıcaklarımdan korksunlar ona göre....
emoss türel eziciye yazdigin yazi bence çok güzel olmus dizinin senalisti olmadigi içini ulasirmi orasi mechulde biz genede bildirelim istegimizi bu arada emossun yukarida yazdiklarina katiliyom gelip burada anlatmayin ben izliyemesem bile türkiye dizi izlemeden haberimiz olmasin sonra nasil olsa bundan sonra kodadiyla ilgili tartisabilcegimiz son sey o olucak

yamisis
05-03-07, 21:14
ay gelin ya gelin biraz kalabalıklassın forum ya bu gece son arkadaslar
gelin ya neredesiniz?
son çağrı
SON ÇAĞRIIII!!!
dizimiz için son uyarılar
artık dizimiz son demlerini yaşıyor
...........
Sessiz forum
....
Artık ,demir almak günü gelmişse kanaldan,
Arşive giden bir dizi kalkar bu forumdan.
Hiç izleyeni yokmuş gibi sessizce alır yol
alkışlamaz o bölümde ne bir izleyen,neeeee deeeee biiir kooooooooooool!!
:sad53:
....
Bir çoook diziiii memnun kiiiiii yerindeeeeen,
Çoooooook mesaj attık,çooook mail attık;
Dönen yoook,arşivdeeeeeeen:icon_sorr
...
:icon_sorr

Heves işte ben de yazim dedim nasıl olmuş uymuş mu?
çok duygulandım beeeeaaaa...:img-hyste

Kaan 82
05-03-07, 21:18
son bölüm ne zaman bu aksam yokmu bu genelde pazartesi günleriydi ne zaman son bölüm

ekin_26
05-03-07, 21:24
ay gelin ya gelin biraz kalabalıklassın forum ya bu gece son arkadaslar
gelin ya neredesiniz?
son çağrı
SON ÇAĞRIIII!!!
dizimiz için son uyarılar
artık dizimiz son demlerini yaşıyor
...........
Sessiz forum
....
Artık ,demir almak günü gelmişse kanaldan,
Arşive giden bir dizi kalkar bu forumdan.
Hiç izleyeni yokmuş gibi sessizce alır yol
alkışlamaz o bölümde ne bir izleyen,neeeee deeeee biiir kooooooooooool!!
:sad53:
....
Bir çoook diziiii memnun kiiiiii yerindeeeeen,
Çoooooook mesaj attık,çooook mail attık;
Dönen yoook,arşivdeeeeeeen:icon_sorr
...
:icon_sorr

Heves işte ben de yazim dedim nasıl olmuş uymuş mu?
çok duygulandım beeeeaaaa...:img-hyste
yamiss napalim izdivaya çektik kendimiiz yastayiz yaa olan oldu artik bence bu forumunun iyi günleri bi de eski dizileri düstügümüzde gör sen

yamisis
05-03-07, 21:24
Bir çare, gönüller, ne biten son dizidir bu.
Paragöz Kanal d nin ne de son düzenbazlığıdııııııııır buuuu
Tv de sevilmiş ve seven nafile bekler
Bilmeyiz KOD ADI BİR DAHA döönmeyeceeeeeek kiiiiii!!!

Bir çooook diziiii ,memnun kiiii arşivdeen
Çooook dizi bitti,çoooook Korel geçti
Reyting hepsiiiniiiii yediiiiiiiiiii!!!!

elwiens_86
05-03-07, 21:43
Sayın Turel Ezici
Öncelikle yazdıklarımıza cevap yazmak için bu foruma üye olmanız çok büyük incelik, teşekkür ederiz.

Sizin böyle bir açıklama yapmanız bizim için çok önemliydi.Çünkü yayınlanan 2. bölümdeki hatalar bizim canımızı çok sıktı.Buna bir açıklama yapmanız güzel.Gerçekten sizin kulaklarınızı çok çınlattık bu forumda neden böyle bir anda değişti Semih karakteri, neden bu kadar çok hata var bu senaryoda diye çok yorumlar yaptık.

Size yapılanda aslında çok büyük bir ayıptır.Ayrıca yapımcıların da senaristin işine bu kadar karışması ve adeta onun yazdıklarını hiçe sayıp reyting uğruna başka boyutlara çekmesi bence hem size hemde biz izleyicilere büyük haksızlıktır.

Sizinde bahsettiğiniz gibi bazı siyasi olaylar tabi ki anlatılmalı ama Semih ve Berna karakteriyle de bu kadar oynanmamalıydı bence.O bahsettiğiniz tokat sahnesi zaten dizinin ortasına düşen bir bomba gibiydi.İzliyen herkes çok gereksiz olduğunu düşünüyordu.Rüya Hanım meselesi de zaten sonradan eklendiği çok belli olan bişeydi.Nasıl olurda bu kadar boyur değiştirir bazı olaylar anlam veremiyorum açıkçası.

2.bölüm Kod Adı dizisinin en berbat bölümüydü heralde ki bütün forum aynı şeyi düşünüyor.Bu kadar kötü çekim bu kadar hata ben başka hiçbir bölümünde görmemiştim.

Sizin hakkınızda çok fazla konuştuk hatta mail attık ama bilmiyorum elinize ulaştımı.Bu olayların bu boyutlara gelmesinin sebeplerinden biri senaristtir diye düşünüyorduk ama hiçte öyle olmadığını gördük.

Bizi bilgilendirdiğiniz için çok sağolun.

elwiens_86
05-03-07, 21:53
Bir çare, gönüller, ne biten son dizidir bu.
Paragöz Kanal d nin ne de son düzenbazlığıdııııııııır buuuu
Tv de sevilmiş ve seven nafile bekler
Bilmeyiz KOD ADI BİR DAHA döönmeyeceeeeeek kiiiiii!!!

Bir çooook diziiii ,memnun kiiii arşivdeen
Çooook dizi bitti,çoooook Korel geçti
Reyting hepsiiiniiiii yediiiiiiiiiii!!!!

:img-cray: :img-cray:
canım valla bir şarkı bu kadar uyar bir diziye...çok sağol içimizi kan ağlattığın için.:img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-swoon :sad53:
reytin gerçekten de hepsini yedi...oyuncularıda birlikte hemde..bye

emosss
05-03-07, 21:58
arkadaşlar yamisisin sessiz forum şiirini dizifilm.com kod adı forumu adına kanal d'ye atmayı teklifinize sunuyorum..........
kabul edenler.............?????
etmeyenler....????????????
KABUL EDİLMİŞTİR.....

elwiens_86
05-03-07, 22:02
arkadaşlar yamisisin sessiz forum şiirini dizifilm.com kod adı forumu adına kanal d'ye atmayı teklifinize sunuyorum..........
kabul edenler.............?????
etmeyenler....????????????
KABUL EDİLMİŞTİR.....

allah seni nası biliyorsaöyle yapsın.....:img-hyste
bana sormadan nasıl kabul ediyormuşsun bakim....:img-wink: :img-hyste
Ay bu arada imzalara bayıldım ama çalmış birileri...:img-wink:(iremcim anladın sen onu)
emoscum döktürmüşsünüz gene ben yokken...ay bu akşam buraya takılsın herkes çünkü yarın öbürgün eski diziler bölümüne geçeriz...:img-cray: :img-cray:

yamisis
05-03-07, 22:04
yaw işte acılar beni şair etti gerçi biraz aşırmaca oldu bu şiir ama olsun tam bizlik yani tam bizi anlatıyor:happy0064
tam olarak 3 saate yakın bir zaman dilimi içine girdik gelsin artık herkes de konuşalım yaw olmuyor böyle durun ben daha şiir yazim buraya:)):img-hyste

zekii35
05-03-07, 22:11
arkadaşlar hani 3. bölüm geçen pazartesi gece yarısından sonra yayınlanmıştı ya kanal d nin sitesinde bugün saat 00:45 de kod adı kaos yeralıyor.en son bölüm tekrarı olabilir izleyemeyen arkadaşlar için yazayım dedim

elwiens_86
05-03-07, 22:13
arkadaşlar hani 3. bölüm geçen pazartesi gece yarısından sonra yayınlanmıştı ya kanal d nin sitesinde bugün saat 00:45 de kod adı kaos yeralıyor.en son bölüm tekrarı olabilir izleyemeyen arkadaşlar için yazayım dedim

Arkadaşım biz çoğumuz geçen hafta izledik..hatta bu hafta 4.bölümün yayınlanmasını bekliyoruz...bizde onu konuşuyoruz burada zaten yayınlanmasına az bir zaman kaldı...

yamisis
05-03-07, 22:15
Dün gece hiç tanımadığım bir diziye,
Sırf sana benziyor diye usulca bakıp
Merhabaaa dedim
....
Tanıdık bir replik aradım
Şaşkın bakışlarımla düüüün
Bildik bir oyuncu bekledim
Senden kalma öylesine
.....
İzledim,bir sahne izledim
Beklediğim sahneler bunlar değil
Ekrana baktılar öylesine
Ama koreeel gibiiii değiiiil
.......
Anladım ki hiç bir dizi,hiç bir dizi sen değil
Hiç bir oyuncu senin kadar
Gözüme tanıdık değil
......
Anladım ki kanal d Hiç bir zaman iyi değil
Hiç bir zaman kod adı ,kanal d ye iyi değil

emosss
05-03-07, 22:23
Dün gece hiç tanımadığım bir diziye,
Sırf sana benziyor diye usulca bakıp
Merhabaaa dedim
....
Tanıdık bir replik aradım
Şaşkın bakışlarımla düüüün
Bildik bir oyuncu bekledim
Senden kalma öylesine
.....
İzledim,bir sahne izledim
Beklediğim sahneler bunlar değil
Ekrana baktılar öylesine
Ama koreeel gibiiii değiiiil
.......
Anladım ki hiç bir dizi,hiç bir dizi sen değil
Hiç bir oyuncu senin kadar
Gözüme tanıdık değil
......
Anladım ki kanal d Hiç bir zaman iyi değil
Hiç bir zaman kod adı ,kanal d ye iyi değil

:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
ya ben başka bişey söylemiyorum ( anladın sen onu)
hatta budan bir protesto imzası daha yapıym....

yamisis
05-03-07, 22:27
yap kız yap hatta inadına türkiyede ne kadar çok forum sitesi varsa hepsine üye olup bu imzayı kullanalım dimi????
kolaya gelemeyiz biz
koyunmu sanıyolar bunlar biziiii?mmeeeeeeee mi yiz biz heeee?
düşük reyting aldı kaldır,izleyici istiyor geri koy,reytingi düştü geri kaldır
töbe töbe çok pis gömecem hepsini diicem terbiyem el vermiyo valla ama söyledim gitti walla...

hihihihi....daha şarkı sözü yazıcam ama oje sürdüm kurumasını beklioom birazdan söze devam..sen sus!Klavyen konuşsuun

elwiens_86
05-03-07, 22:34
yap kız yap hatta inadına türkiyede ne kadar çok forum sitesi varsa hepsine üye olup bu imzayı kullanalım dimi????
kolaya gelemeyiz biz
koyunmu sanıyolar bunlar biziiii?mmeeeeeeee mi yiz biz heeee?
düşük reyting aldı kaldır,izleyici istiyor geri koy,reytingi düştü geri kaldır
töbe töbe çok pis gömecem hepsini diicem terbiyem el vermiyo valla ama söyledim gitti walla...

hihihihi....daha şarkı sözü yazıcam ama oje sürdüm kurumasını beklioom birazdan söze devam..sen sus!Klavyen konuşsuun

valla yamisiscim ben sana ne desem boş süpersin...:img-hyste :img-hyste
Bence de bütün forumlara üye olalım protesto desen varız kardeşim...:happy0064
ay biz iyice asi birşey olduk yaw...:img-hyste
emosçum yap valla benim imzamı görenler bayılıyorlar acayipte gülüyorlar..
yaz kız yeni şarkılar da gülelim...:img-hyste tabi ojelerin kurusun sonra...:img-hyste

exquisite
05-03-07, 22:39

ben çok az baktım da 4. bölümdü euro d deki...ama hepsine bakamadım çok az baktım 00.45 i beklicem...merak etmeyin bişi anlatmıcam:icon_whis :icon_whis

emosss
05-03-07, 22:48
http://img164.imageshack.us/img164/7880/protesto1gn3.jpg (http://imageshack.us)

elwiens_86
05-03-07, 22:51
http://img164.imageshack.us/img164/7880/protesto1gn3.jpg (http://imageshack.us)

emoscum valla sen bu işte usta olmuşsun ne diyim ellerine sağlık....:good: :happy0064
yalnız şarkı sözleri içinde yamisise teşekkürler....

kötüyüz biz kötüyüz bu kanalı adam ederiz ederiz ederiz...:img-hyste

emosss
05-03-07, 22:57
emoscum valla sen bu işte usta olmuşsun ne diyim ellerine sağlık....:good: :happy0064
yalnız şarkı sözleri içinde yamisise teşekkürler....

kötüyüz biz kötüyüz bu kanalı adam ederiz ederiz ederiz...:img-hyste

saol canım ama benim pek içime sinmedi bu....
bu arada ben o kanalı adam edeceğimizi hiç sanmıyorum...

buda kanal d'den bize:
kafayı yormam
sonuna bakmam
ben adan olmam..............

emosss
05-03-07, 23:01
ayy bu daha güzel oldu yaa... valla bunu gönderiyom kanal d'ye..kesin benide melek gibi kara listeye alırlar...

yazıklar olsun,yazıklar olsun,
kanalın böylesine,yazıklaaaar oooolsuuuunn.
her şey karanlık,nerde insanlık
diziye yapımcılık edeneee yazıklar oolsuun

dıttıt dırırı dırır rıııı dıttırırı dıttırı rı rı dırırırı dırırı ....

batsın bu kanaal,bitmesin bu diziii,
koyup ta kaldıranaa yazıklar oolsun
bitmemeiş senaryoo,yaşanmamış aşklar

emosss
05-03-07, 23:02
yok canım onda euro d yoktu.. başka bir yerde izleyecekti, bir sorun çıktı demekki..oda bizimle gece izlicek..
hepsiniz izleyemedim diyorsun ama daha bitmedi ki !
ikinci yada ücüncü reklamdayiz ...

yamisis
05-03-07, 23:03
yazıklar olsun,yazıklar olsun,
kanalın böylesine,yazıklaaaar oooolsuuuunn.
her şey karanlık,nerde insanlık
diziye yapımcılık edeneee yazıklar oolsuun

dıttıt dırırı dırır rıııı dıttırırı dıttırı rı rı dırırırı dırırı ....

batsın bu kanaal,bitmesin bu diziii,
koyup ta kaldıranaa yazıklar oolsun
bitmemiş senaryoo,yaşanmamış aşklar
semihle bernanın aşkı bizim mi oolsuun????

kanal d neyaptı "kod adı" sanaaa?
mahkum ettin ,bizi saanaaa
her mesaj da bin sitem vaaar
şikayetim kanal d sanaaa,şikayetiiim kanal d sanaa

şaşıran sen mi yoksa ,biz miyiz bileeeemedik
öyle bir dert verdinki,kendimize geleemedik
çıkmaz bir forumdayız,kod adını bulaaaamdık

oooof,of of of of
dıttıt dırırıı dırırı dırıdırıdırı...

yamisis
05-03-07, 23:12
ben mi yarattım ,ben mi yarattım
reytingi, RTÜK'Ü ben mi yarattim
reyting aletim yoksa,az izleyici varsa,
kanal d bozulmuşsa ben mi yarattim?

ebruli1903
05-03-07, 23:32
yok canım onda euro d yoktu.. başka bir yerde izleyecekti, bir sorun çıktı demekki..oda bizimle gece izlicek..

ben biraz baktim euro d´deki 4. bölüm ama anlatmayacagim merak etmeyin gibi birsey yazmis ama ... neyse sorun degil

ebruli1903
05-03-07, 23:34
kim ne derse desin ayrilamam ..
kader bu ise bastan yazamam ..
ben hayatta sensiz olamam .. - ... semih berna sahneleri güzel ya

emosss
05-03-07, 23:38
üff ya daha başlamsına rahat iki saat var .... nasıl sabredicem ben şimdi..
ebruli euro d'deki bittimi bari??????

yamisis
05-03-07, 23:39
kızlar ben çıkıyorum
artık dizi için hazırlık yapim herkese iyi seyirler
tadını çıkara çıkara izleyin okeyto?
yarın yorumlarımız için buluşalım erkenden hadi öptüm şekerler

KoSiAr
06-03-07, 00:12
üff ya daha başlamsına rahat iki saat var .... nasıl sabredicem ben şimdi..
ebruli euro d'deki bittimi bari??????

Bitti canim bitti :S:( anlatim istersen ama yok canim neme lazim senin ne yapacagin belli olmaz :img-hyste neyse ben cikiyorum bolum hakkinda yorumumu yarin yapacagim:good: bye

elwiens_86
06-03-07, 00:29
Bitti canim bitti :S:( anlatim istersen ama yok canim neme lazim senin ne yapacagin belli olmaz :img-hyste neyse ben cikiyorum bolum hakkinda yorumumu yarin yapacagim:good: bye

hadi ya bitti mi gerçekten...artık sizin için kaos devri başladı desene...artık bizde bir yarım saat yada 15 dakika sonra tv başına yapışacağız...bittikten sonra da bizim için kaos dönemi başlıyacak....artık pazartesileri ne yapacağım bilmiyorum öff ya öff ben bu kanald ye ne yapacağım bilmiyorum hepimizi sinirden çatlattı iyi bir baskını haketti aslında ama onu yapacak forumcular nerdeee...

Kaan 82
06-03-07, 00:31
yani bu son bölümmü bir daha kod adi kaos olmuyacakmi en son bölümmü bittimi yani ya niye bitti yahu

elwiens_86
06-03-07, 00:55
Arkadaşlar Dizi Başladi Ben Kaçtim Yarin Yorumlarla Buluşalim Burada...

asia
06-03-07, 02:35
Selamlar Herkese..
Izledim Ben Ve Hiç Beğenmedim.. Yine Aceleye Getirilmiş.. Yine.. üstün Körü..
Iki Adamin Ağaçlar Arasinda Koşuşuturmasi.. Hareketli Ritmli Müzik Eşliğinde Verilince Heyecanli Olamiyor Malesef!!! Ahh Yorum Bile Yapasim Yok... Sizler Olursaniz Belki Neşelenip.. Bir şeyler Yazabilirim...
Yok Yok Yok... Sifir...!
Semih Berna Sahneleri.. Milli Felaket.. Apartman Kapisi önündeki Hadi Ehh.. Ama.. Felaket.. Yine Diyorum.. Berna öyle Bir Kiliğa Büründürülmüş Ki.. Sanki Tüm Olan B,itenden Karşi Taraf Sorumlu Ve O Insana Hiç Bir şeyler Hissetmemiş...
Erkan Ve Eski Sevdiği.. Bir Iki El Temasiyla Yolcu Edildi..
Ruşen Yörükoğlu öldürüldü... Olayin Ardindakilerde.. Peşindekilerde.. Araştiranlarda Muamma....
Nazan Aladağ Güzel Bir Dersi Hak Ediyordu Hani Nerede???
Yeni Gelen Iş Hanimimiz.. Ne Kadar Sevimli!...
Böyle Uzar Gider.. Yarin Görüşmek üzere...
Sevgiler.. Arkadaşlar..[/b]

sudem
06-03-07, 09:42
Dizinin bu kadar geç başlaması çok kötü oldu. Son 10-15 dakikasını izlemeden yattım.
Dizi iyice monotonlaşıyor. Biraz heyecan yapabilirler. asia söylediklerine katılıyorum.
Yalnız arkadaşlar ben geçen hafta izlemeyemediğim için Rüya hanımın kim olduğunu bilmiyorum. Bu bölümde de pek anlayamadım. Sürekli otelde, Semih'in dibinde duruyor. Gerçekten sinir bozucu bir şey.

emosss
06-03-07, 10:19
bunu söylemek hiç içimden gelmiyo ama bende dün diziyi izlerken sıkıldım..asia ablanın dediği gibi üstün körü yapılmış herşey... derin konulara o kadar çok dalıyolarki artık diziyi ne kadar seversen sev bayıyo bir süre sonra.. üstelik heyecan katmak için hiçbişey yapmıyolar...
ruşen yörükoğlunun ölümü gerçekten kötüydü..orda tarık abiye çok üzüldüm, çok iyi oynadı..gazeteye gediklerinde tarık abinin tepkisini anladımda berna kim oluyoda ondan mevkice üstün bir kadınla böyle konuşabiliyo
bu defa cansu çeliği oynayan oyuncu daha dikkatliydi..yapmacık durmadı.. gerçi bence geçen hafta yani ikihafta önce tansu çillerin konuşmalarına çok benziyodu..kadının ses tonu bile aynı
gelelim bizim dörtlüye....
geçen bölümü izlemediğim için rüyanın ne diye oteleyapıştığını anlamadım ama bence o kadınsadee iş kadını değil.. semihte bişeyler çaktı zaten..gerçi bizimkinde maşallah jeton ongen falan mübarek anlaması bayağı uzun sürüyo.. derman beyle girdiği işin ne kadar pis bi iş olduğunuda çok geç anladı..bide parasını istedi akıllım.. alırsın alırsın:img-yes:
diziyi malesef türk filmine benzettiler..yani o dörtlü karşılaşsın diye ellerinden geleni yaptılar.. ya ben bu semihi hiç anlamıyorum, kanalın önünde bernaya neler söylüyo sonra gidip kabusla ne işler karıştırıyo...dağıtıcam valla onun o yamulan ağzını.. arabada kızın içine düşücekti resmen.. sapıkmıdır nedir...bide yemekte bernaya yine o bir numaralı bakışını atıyo... salak sen önce yanındakine bak..kızında zaten etek giyme anlayışı yok, kabus gibi hakkaten..
ve neticede diyeceğim arkadaşlar bu dizi bitmeliydi.. el birliğiyle dizinin içine ettiler çünkü.. böyle devam edicekse etmesin daha iyi.. en azından bende bunlar ipin ucunu kaçırmadan kod adı güzel bir diziydi diyebiliym.. malesef kaosu kastedemicem bunu söylerken.. inanın artık üzülemiyorum bile.. ayrıca ben artık korel cezayirliyi bu dizide izlemek istemiyorum..
the son..

muko88
06-03-07, 10:25
Merhabalar...Kod Adı dizisi eylülde başladığından beri izlediğim bir iki dizi arasında yer alıyordu fakat; kasımda sona erdirdiler.Yeniden başladı diye sevinirken bir kaç arkadaş tekrar bittiğini söyledi.Bugün sabaha karşı da tekrarı vardı; şimdi siz de yeni bölüm diye yorumlar yapmışsınız.KAfam karıştı:img-blush Biraz izleyebildim; Ruşen Yörükoğlu'nun öldürülmesi kötü oldu.Zaten kim doğruları söylemeye başlasa sonu böyle oluyor ya.Semih'in Berna'ya olan tavrı karşısında Berna'nın onu ciddiye almaması iyi olmadı.Beni tehdit ediyorsun, dedi çocuğa ya.Oysa çocuk onu korumak için öyle demişti:icon_sorr ; anlamak istemiyor ki.Pek de izleyemedim açıkçası.Reklamını falan da görmemiştim hani.Bitti sanıyordum ben:icon_sorr

emosss
06-03-07, 10:37
demin yazmayı unuttum arkadaşlar bu arada resimleri çeken var di mi??? çok sinirim bozuk valla:icon_sorr ..diznin bitmesi değil böyle bitmesi daha çok koyuyo...ilk on bölümün senaristi hiç değişmeseydi keşke.. gerçi dğişmesede bişey farketmezdi herhal.. baksanıza senaryoya herkes elini atmış mübarek.. deyim yerindeyse yalama olmuş yani......

dalgaaaa
06-03-07, 11:54
konular yine çok hızlı ilerledi.bir bölümü kaçırınca dierinde bişey anlamıon zaten özetide kaçırdım.müzik müzik dioduk bu seferde dizi klibe dömüş heryerde bişey çaldılar....
ama bence gazetenin önünde olması dışında semih ve berna ilişkileri tokat sahnesinden daha mantıklıydı semih orda çok tatlıydı ben ilk başka kıza kızıcak sanıodum.bi kızı tehtit etmedii kaldı diodum ama meersem koruomuş :img-in_lo ama rüyaya ardından yemee davet etmesi yenilir yutulur cinsten deil daha sonra rüyanın o kıyafetle dışarı çıkması zaten saçma insan üzerine bişey alır bide o kıyafeti giyen birinin lüks bir yere gitmeelim demesi çok saçma....
bu rüyanın oteldeki bakışlarından bişey anlatılmayamı çalışıldı yoksa ben mi öle anladım kız çok pis bakıo
fark ettiniz mi fina yazmadılar gerçi yeni bölümde yazmadılar ama olsıun bence 5. bölüm çekildi çünkü gerçek sağlar röportajında 5. bölüm süpriz bir kişi gelecek demişti ve bence 5. bölüm çekildi ama yayınlar mı onu bilemem tabi

demek bu son izleyişimizdi dizimizi
offff offfff
düşündükçe çileden çııkom....

elveda korelllll.....

nedim_bahar
06-03-07, 12:41
dün oynadımı bilmiyorum ama yayı akışına baktım saat 1:15'te ynayacak dedi
o saatte kim izleyebilirki ancak kod adı fanları izler onlardan da sabah okula gidenlerin bazılaı izlememiştir diye dşünüyorum

sabah okul olmasa izlerdim ama okul olduğundan izleyemedim benim durumumdaolnlarda izleyememiştir sanırım..

bide kanal d diziyi gecenin bi yarsında yayınlıyor bi reytingler ii gelmiyo diyor
sen o saatte diziyi yayınlarsan nasıl reytingler iyi gelebilir ki zaten kanal d diziyi kaldırmak için sürekli bahaneler arıyodu işte bi bahane daha

neyse galiba bu son bölümdü

ELVEDA KOD ADI

ponchick
06-03-07, 13:51
selamlar... geçmiş olsun arkadaslar. akşam boölüm 4 ü seyrettim. bu kadar olur artık. denecek bişi yok... ASİA nın yazdıgı yorum sankim benim düşüncemi yansitiyo... derinnn gerçekler bu kadar yüzeysel anlatılmazzzz, diye bir yorum da okududum kaossla ilgli. oda çok dogru... eski senarist de yazmiş zaten, aski bilem doğru dürüst anlatamadilar... ne semih ne berna ne onat ne o ne işle iştigal ettini ne oldugunu hic merak etmedigim gereksiz figür rüya, namı diger kabuss beni çekmedi hiç.... dizi bir kasabdan büyük kente is takibine gelen yapsatcinin, otelde gece uykuyu kaçırınca tv de takılıp kaldıgı ucuz bir ekşin filmine benzemis. bir seks sahneleri eksik valla... çok kaba, cokk agresif, ck erkeksi olmus. nazan hep öyleydide, sibel cansu hatta brna, bilem erkekleşmişler... geri kalan da soğuk mu soğukkk. ısınırlar belkim diyye gözlere kovayla yaş, duygusallık ittirmeleri... ahhh! ben bencil miyimm kızımmm!... ahhh baban kızımmm!... fık... fık... babamın katilini bulacaksınız di mi? fık.. fıkkk... ben... tayin istedimmm!.. fık... fıkkk... hizmetçi bilem fık fıkkk... nerede ilk 10 bolüm sahi... hadi is saati... valla sahiden yazik oldu kod adina... :sad53:

yamisis
06-03-07, 15:31
arkadaşlar :icon_sorr ben:icon_sorr kod adını:icon_cry: izleyemediiiim
ühü ühü ühü...sade ve sadece ilk reklama kadar izleyebildim hatta daha reklama bile girmemişti ühü hühüü ühüüü..benim tahminim öyle yani...sadeceruşen yörük oğlunun yerdeki cesitinin olduğu sahneleri izledim hiç koreli fila göremedim..:(((( ve sonra...sonra ...allah kahretsin...ışıklar gitti olur mu böyle bişey ya olamaz olmamalı nie hep beni buluyo böyle şeyler e yarımsaat bekledim sonrada attım kumandayı yattım olamaz böyle bişey ya..bana yapılır mı bu?benimle ne derdin var senin elektrikmisin nesin?

neler oldu neolur bana anlatın yalvarırım ,elinizi ve ayağnızı öpim,ölümünü yiyin de anlatın ya neolur? semihle berna ne yaptı?yoksa semih ,o elm sokağı kabusu kılıklı kadınla yemeğe mi gitti?bernayı neyden korumak istedi?aralarında nasıl diyologlar geçti?ne olur anlatın?kaç kez gözgöze geldiler kaç kez konuştular ,ay noolur biriniz anlatsın
ay emosss yorumlarına bayıldım canım, izlemedim ama dediğine göre semih gördüğü kızlara saldırır olmuş.cidden adamı sapık yaptılar yaw.mafyayım ama sapığım diyor yanee....öff anlatın

ebruli1903
06-03-07, 16:23
arkadaslar,ne oldu tahmin edemezsiniz ...
ben inanmadim,inanamam ama ..
arkadasima kanal d´den dizinin önümüzde ki hafta yayinlanacagina dair haber gelmis ..
arkadasim buraya mail´i aktarmaya calisacak ama olacak mi bilemiyorum ..
neyse ..

exquisite
06-03-07, 17:07
arkadaslar,ne oldu tamin edemezsiniz ...
arkadasima kanal d´den dizinin önümüzde ki hafta yayinlanacagina dair haber gelmis ..
neyse ..

bi dakka nasıl???yeni bölüm mü devam kararı mı almışlar yoksa gene 1 gibi 5.bölüm mü gösterilecek anlamadım...!!!!!!

dalgaaaa
06-03-07, 17:55
arkadaslar,ne oldu tamin edemezsiniz ...
neyse ..

biliodum biliodum içime doğmuştuu:img-hyste
(bu gün semihin anısına kırmızı ıkazak giydim bana yakışmsdı ama neyseee:D)

yamisis hatırladıım kadarıyla anlatıım şimdi berna cansu çelikin basın toplantısına katıldı orda semihin uçağıyla silahlarla ilgili soru sordu semihde tv den basın toplantısını izliodu sora berna yı aradı seninle konuşmamız lazım dedi berna istemedi telefonu yüzüne kapattı sora semihte kabusa yemek sözü vermişti bernaya gitmek için aşaı indi kabus yine ordadı yemei iptal etmesi gerektini söledi semih sonra arabaa bindi gazetenin önüne geldi bernada kapıa doru ilerliodu semih arabadan indi işte sen ne kadar inatçısın parknerinmi aklına sokuyo bunları bunları dile getirenlerıin sonu kötü oldu falan dedi bernada sen beni tehditmi ediosun dedi semihde benim tanımadıım hiç görmediim insanlar bunları dile getirenleri benim alakam olmadan ortadan kaldırır gibisiinden bir laf etti böle deildi ama manası aynı işte :) neyse sora bişeyler konuştular tam hatırlamıom berna senin bana ihtiyacın yok çevrende o kadar kişi var otelde müşterilerin var falan dedi gözlerini kaçırmaya başladı sonra semihde berna sen... bernada seni kıskandımı sanma gibi birşey dedi semih bernanın elini tuttu öptü bişeycikler dedi bernada benden git artık dedi elini çekti gazeteye girdi masasına geldi bozuk gib iolunca onat hadi yemeğe gidelim dedi yemeğe gittiler semihde arabasını sürerken kabusu aradı hala yemeğe gitmek istermisin yoldaım dedi otele geldi kabusu aldı kabus arabada bir şartım var lüks bir yere gitmeyelim dedi nasıl olduysa ankarada sanki başka yemek yenilcek hiç bir yer yokmuş gibi onatla bernanın yemek yediği yere geldiler onat semihin kapıdan girdini görünce aşkla ilgili birinin sözünü söledi garson nasıl olduysa onatla bernanın arkasına semihle kabusu oturttu bernala semih göz göze geldi semih pis pis baktı sora yerine oturdu onat hesabı alalım istersen dedi bernada ne münasebet yememiz bitmedi kabus semihe baktı semih o anda bernaya bakıodu o gün otele gelen gazeteciler demi dedi semihde evet dedi kabus da yine yanlış zamanda yanlış yerdeim sanırım dedi semihde hayıır doğrıu zamanda doğru yerdesin dedi onat kabusa bakarak istersen bir gazeteci olarak şıu kadının kim olduunu örenebilirim dedi bernada tabi lakabı fırtına ıolan sensin dedi başkada semih ve bernala ilgili bişey olmadı biiraz sallamış ve eksik veya fazla yazmış olabilirim gece gece bu kadarını anladım eğer yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
izleyen arkadaşlar yanlışlarımı yazarlarsa sevinirim

bu arada reklamlarda bi numaraya aşk yazıp bilmem ne bilmem neye gönderin tüyolar gelsin diodu ya belki dikkatinizi çekmiştir semihin buna ihtiyacı oldunu düşünüom ne dersiniz??:img-hyste :img-hyste

ebruli1903
06-03-07, 18:22
arkadasim´in bana mailden aktardigindan anladigim,önümüzdeki pazartesi dizi´nin gelecek bölümün´ün yayinlanacagi ..
mail´i buraya aktarmayi basarirsa daha iyi anlariz ..
umarim devam eder,en azindan berna ile semih kavussunda öyle bitsin :-)
kim ne derse desin ben dün semih-berna sahnelerini sevdim ..
semih´in berna´nin onu kiskandigini hissettigi sahne cok güzeldi,semih´in ifadeside ..

dalgaaaa
06-03-07, 18:29
arkdasimin bana mailden aktardigindan anladigim,önümüzdeki pazartesi dizi´nin gelecek bölümünün yayinlanacagi ..
mail´i buraya aktarmayi basarirsa daha iyi anlariz ..
umarim devam eder,en azindan berna ile semih kavussunda öyle bitsin :-)
kim ne derse desin ben dün semih-berna sahnelerini sevdim ..
semih´in berna´nin onu kiskandigini hissettigi sahne cok güzeldi,semih´in ifadeside ..

evet semihle berna sahneleri güzeldi ama gazetenin önünde olması çok saçmayıdı özellikle semihin bernanın kendisini kıskandını anladııı andaki bakışı çok güzeldi karşısında eriyip kaldım ama arabaya biner binmez kabusu araması da çokkk ama çok sinir oldum
döneklik yaptıı

ebruli1903
06-03-07, 18:36
evet semihle berna sahneleri güzeldi ama gazetenin önünde olması çok saçmayıdı özellikle bernanın seimhi kıskandını anladııı andaki bakışı çok güzeldi karşısında eriyip kaldım ama arabaya biner binmez kabusu araması da çokkk ama çok saçma oldu

bu arada ´KABUS´ dedigimiz zeynep koltuk;bize sunulan fotografta oldugundan cok farkli bir görüntüye sahipmis..
canli halini begendigimi söyleyemem ve ahu türkpence´ye bu hali ile benzedigini de söyleyemem-hepsi sadece fotografta ..

emosss
06-03-07, 18:37
evet semihle berna sahneleri güzeldi ama gazetenin önünde olması çok saçmayıdı özellikle semihin bernanın kendisini kıskandını anladııı andaki bakışı çok güzeldi karşısında eriyip kaldım ama arabaya biner binmez kabusu araması da çokkk ama çok sinir oldum
döneklik yaptıı

sorma ya adammın karakterini bozdular iyice.. hadi anladım bernanın öyle demesine sinir oldu bir an intikam almak istedi diyelim.. ama kız arabaya bindiğindeki o bakış neydi ya.. elwiens cim izninle semihin son koyduğumuz adını değiştiriyorum.. kod adı:SAPIK

ebruli1903
06-03-07, 18:40
sorma ya adammın karakterini bozdular iyice.. hadi anladım bernanın öyle demesine sinir oldu bir an intikam almak istedi diyelim.. ama kız arabaya bindiğindeki o bakış neydi ya.. elwiens cim izninle semihin son koyduğumuz adını değiştiriyorum.. kod adı:SAPIK

askin kimileri kabul etmesede bir gururu vardir (buna bende yorumsuz kalacagim) ve asik bir insan´in da tuhaf davranislari olmasi dogaldir ..

emosss
06-03-07, 18:44
askin kimileri kabul etmesede bir gururu vardir (buna bende yorumsuz kalacagim) ve asik bir insan´in da tuhaf davranislari olmasi dogaldir ..

aşk insanı dengesizleştiriyo diyosun.. doğrudur kardeş....
şekil 1a: semih

dalgaaaa
06-03-07, 18:47
waaauuuuuwww damardan girdin ebruli1903 :D
ama malesef emosss a katılıom sapık :) ne yapalım yani biz adamı başımızda taşıoz o tutuo kabusa asılıo kabusunda sapık odundan aşağı kalır yanıı yok ya hadi neyseee:img-hyste
ayrıca kız zaten dizidede güzel deil ki uyuz cimcime kabuss(uzun oldu biraz ama)

exquisite
06-03-07, 18:49
döneklik yaptıı

kıskandığını anladığı andaki bakışı gülüşü çok güzeldi..gene konuşturmuş oyunculuğunu korel cezayirli...:img-yes: :img-yes: bende berna semih sahnelerini beğendim bu bölümde..bi şey soracaktım....figen neden tayinini istedi...orayı kaçırdım gece:img-blush :img-blush

dalgaaaa
06-03-07, 18:53
kıskandığını anladığı andaki bakışı gülüşü çok güzeldi..gene konuşturmuş oyunculuğunu korel cezayirli...:img-yes: :img-yes: bende berna semih sahnelerini beğendim bu bölümde..bi şey soracaktım....figen neden tayinini istedi...orayı kaçırdım gece:img-blush :img-blush

yorum yapıyom erkanla ne birlikte nede ayrı yapamadıı için bide işler ağır gelmiş olabilir herşey sarpa sardı çünkü kaçmak istemiş olabilir

nasıl salladım amaa
:happy0064

emosss
06-03-07, 18:55
waaauuuuuwww damardan girdin ebruli1903 :D
ama malesef emosss a katılıom sapık :) ne yapalım yani biz adamı başımızda taşıoz o tutuo kabusa asılıo kabusunda sapık odundan aşağı kalır yanıı yok ya hadi neyseee:img-hyste
ayrıca kız zaten dizidede güzel deil ki uyuz cimcime kabuss(uzun oldu biraz ama)

evet ya yüzhatları çok sert.. bencede o resimlerde çok daha güzeldi.. bide sesi çok kart çıkıyo... ayy şimdi semih kıza asıldı ya ben başlasam yüzlerce kusur bulurumda abartmıym şimdi..
dün akşam hakkında aklıma bişey geldi.. erkan ve figen... ya bu senaristler her aşkı imkansızlaştırmak zorundamı.. ben bunların arasındaki engeli bi türlü anlamıyorum.. ikiside birbirini seviyo.. o zaman niye sürüyo bu saçmalık.. o erkan hala niye öyle duruyo anlamıyorum dün tayinimi istedim dediğinde mal mal bakacağına "gitme..ben seni seviyorum sende beni seviyosun,nereye gidiyo böyle bi ilişki , semihle berna gibi işin şeyini çıkarmaya ne gerek var.. otur oturduğun yerde" dese ya.. ayy gına getirdiler bana

dalgaaaa
06-03-07, 19:00
evet ya yüzhatları çok sert.. bencede o resimlerde çok daha güzeldi.. bide sesi çok kart çıkıyo... ayy şimdi semih kıza asıldı ya ben başlasam yüzlerce kusur bulurumda abartmıym şimdi..
dün akşam hakkında aklıma bişey geldi.. erkan ve figen... ya bu senaristler her aşkı imkansızlaştırmak zorundamı.. ben bunların arasındaki engeli bi türlü anlamıyorum.. ikiside birbirini seviyo.. o zaman niye sürüyo bu saçmalık.. o erkan hala niye öyle duruyo anlamıyorum dün tayinimi istedim dediğinde mal mal bakacağına "gitme..ben seni seviyorum sende beni seviyosun,nereye gidiyo böyle bi ilişki , semihle berna gibi işin şeyini çıkarmaya ne gerek var.. otur oturduğun yerde" dese ya.. ayy gına getirdiler bana

evet yaaa varmı böle saçmalık bide hani ilk on bölümün sonunda bi kız vardı erkanın ynında adı esramıydsı neydi ona ne oldu bilen var mı hemen ortadan yok oldu

emosss
06-03-07, 19:02
evet yaaa varmı böle saçmalık bide hani ilk on bölümün sonunda bi kız vardı erkanın ynında adı esramıydsı neydi ona ne oldu bilen var mı hemen ortadan yok oldu

bilmiyorum valla bi anda sırra kadem bastı..zaten diziye giren çıkan belli değil ki..

yamisis
06-03-07, 19:24
dalgaaacım çok tesekkür ederim özetini için..izlemiş kadar oldum desemde semihin bernaya bakışlarını görmediysem diziyi izlemiş sayamam...hakkatten ya dizi yol geçen hanı gibi herhalde oyuncu bulamayınca konu yaratmak için yoldan geçenleri de toplarlar yakında diyeceğim ;ama artık devamı yokki kod adının ..ben şahsen en ufacık bir ümit bile vermiyorum dizinin devam edeceği ile ilgil arkadaşlar dizi bitti yawbence bu duyulanların hepsi kanald nin bir aldatmacası her zamanki gibi... şimdi benim tek derdim kanal d inşallah 3. bölümü ve 4.bölümü de internet sayfasına koyar innşallah yoksa çıldırırım:((((

ha bi de semih sapık mapık ama gene de hoş valla berna öyle şeyler yapıyoki semihe müstahak sana diyorum oh iyi oluyo diyorum tabi insanın başına gelmeden anlayamaz bana öyle bişey yapsa gider o elm sokağı kabusundaki fredi kılıklı kızın saçını başını yolardım .o ayrı tabi...:img-hyste

exquisite
06-03-07, 19:24
dün akşam erkanla figenin el ele tutuştukları sahnede güzeldi ben beğendim....
ebruli1903 mesaj noldu çok merak ettim de acele ettirmek gibi olmasın:img-blush :img-blush

ebruli1903
06-03-07, 19:27
bence eger önümüzdeki hafta dizi yayinlanirsa,berna semih´i kaptirmak istemeyecektir .. insallah bir adim atar yani

exquisite
06-03-07, 19:28
konular yine çok hızlı ilerledi.bir bölümü kaçırınca dierinde bişey anlamıon zaten özetide kaçırdım.müzik müzik dioduk bu seferde dizi klibe dömüş heryerde bişey çaldılar....
ama bence gazetenin önünde olması dışında semih ve berna ilişkileri tokat sahnesinden daha mantıklıydı semih orda çok tatlıydı ben ilk başka kıza kızıcak sanıodum.bi kızı tehtit etmedii kaldı diodum ama meersem koruomuş :img-in_lo ama rüyaya ardından yemee davet etmesi yenilir yutulur cinsten deil daha sonra rüyanın o kıyafetle dışarı çıkması zaten saçma insan üzerine bişey alır bide o kıyafeti giyen birinin lüks bir yere gitmeelim demesi çok saçma....
bu rüyanın oteldeki bakışlarından bişey anlatılmayamı çalışıldı yoksa ben mi öle anladım kız çok pis bakıo
fark ettiniz mi fina yazmadılar gerçi yeni bölümde yazmadılar ama olsıun bence 5. bölüm çekildi çünkü gerçek sağlar röportajında 5. bölüm süpriz bir kişi gelecek demişti ve bence 5. bölüm çekildi ama yayınlar mı onu bilemem tabi

demek bu son izleyişimizdi dizimizi
offff offfff
düşündükçe çileden çııkom....

elveda korelllll.....

evet ya şimdi aklıma geldi dalgaaaa...5.bölümde sürpriz bi oyuncu gelecek diyodu gerçek sağlar 5. bölüm çekilmiş olabilir arkadaşlar....inş.5.bölümüde izleriz....

KoSiAr
06-03-07, 19:28
arkadaslar,ne oldu tahmin edemezsiniz ...
neyse ..
ne ne ne ne :blink: yeni bolummu ayy biliyordum biliyordum ya icime dogmustuu canimm yaa ayy sevincten ne yapacagimi sasirdim :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
Kalkip gobek atim bari :P:img-hyste :img-hyste :img-hyste :bella :

KoSiAr
06-03-07, 19:30
Bu arada arkadaslar korelin forumunu bos burakmayalim ta 3.cu sayfaara gitmis korelimm korel sevenlerini oraya davet ediyorumm ordada sohpet ederizz :D:D :img-in_lo :img-blush :img-blush

emosss
06-03-07, 19:33
bence eger önümüzdeki hafta dizi yayinlanirsa,berna semih´i kaptirmak istemeyecektir .. insallah bir adim atar yani

bencede öyle bişeyler olucak.. hani onat istersen senin için şu kadını araştırıym demişti ya.. araştıracak ve kesin bi yerlerden semihin başına sarılan bi casus çıkacak.. bernada semihe bunları sölicek.. tabi semihte onu kıskandığını düşünüp ki zaten bu bi gerçek bernaya yaklaşacak.. ondan sonra bunlar tamtakır birbirlerine açılacakken dizi bitti ruhuna el- fatiha...

yamisis
06-03-07, 19:36
Kızlar bakın dediydi dersiniz sonra...diyorum ben heveslenmeyin yani bakın ben ettim siz etmeyin eskiden bende böyle haberler çıktıgında birsürü senaryo kuruyordum hemen hayalller kuruyodum yeni bölümlerle ilgili ama bakın valla hiç ümitlenmeyin kaçıncı hayal kırıklığı olur bu sayamıyorum valla yeni bölümleri çekilmez..ÇE KİL MEEEZ...benden demesi....en fazla taş çatlasa o da olursa çekilmiş bölümleri yayınlarlar oda herhalde bi 10 bölüm değildir bence eğer oda olursa 5.bölüme kadar çekilmiştir yaw lütfen kendinizi boş hayallere kapttırmayın üzülllürüz sonra toplucana....

emosss
06-03-07, 19:40
Kızlar bakın dediydi dersiniz sonra...diyorum ben heveslenmeyin yani bakın ben ettim siz etmeyin eskiden bende böyle haberler çıktıgında birsürü senaryo kuruyordum hemen hayalller kuruyodum yeni bölümlerle ilgili ama bakın valla hiç ümitlenmeyin kaçıncı hayal kırıklığı olur bu sayamıyorum valla yeni bölümleri çekilmez..ÇE KİL MEEEZ...benden demesi....en fazla taş çatlasa o da olursa çekilmiş bölümleri yayınlarlar oda herhalde bi 10 bölüm değildir bence eğer oda olursa 5.bölüme kadar çekilmiştir yaw lütfen kendinizi boş hayallere kapttırmayın üzülllürüz sonra toplucana....

yok anam bizde 5. bölümün yayınlanma ihtimali üzerine konuşuyoz zaten..ya zaten dizinin çekimlerine 5 hafat önceden başlandı.. sonrada çekimler oldu illaki. belki küçük bi ihtimak çekilmiş olabiler..

yamisis
06-03-07, 19:44
ah ah bari şöyle bi dvd si çıksa yaw hani devamını oradan izlerdik vallla gider alırdım ama olmazki çok uçtum ben...hıhı ...bencede en fazla 5çbölüm çekilmiştir çekilmişse oda..ya acaba bir bölümü kaç günde çekiyolar .....5 hafta önceden başladılarsa 5 günde 1 bölüm çekiyolarsa toplam 7 bölüm çekmiş olmaları lazım mı acabaaa?

ya mesela o onat rolündeki adamcağızla elm sokağı kabusundaki fredy kılıklı kabu hanımın da ne şanssızlığı yaw....girdiler bir diziye daha kız sahnede gözükmeden kaldırılıverdi...cık cık cık...:icon_sorr

emosss
06-03-07, 19:59
arkadaşlar ben size rüyamı anlatmadım dimi????
hayırdır inşaalah gündüz niyetine anlatıyorum.....
şimdi ben 4. bölümü izliyorum.... bitiyo...ondan sonra bir yazı çıkıyo.. karizmatik bir ses yazıyı okuyo.. diyoki dizimiz 9. bölüme kadar çekilmiştir.. işte çekilen bölümler yayınlanıcaktır diyo.. ama 2. kısmın final bölümü olan 10. bölüm yayınlanmayacak diyo..

ayy bunlar beyin hücrelerimi de ele geçirdiler.. kafayı yedim valla..zaten normal değildim.. şimdi kağida kaleme korel der hale geldim..

ekin_26
06-03-07, 20:03
herkese merhaba yamiss gibi izlemeyen bir kişi var oda malesefki ben allahtan dmaxte yayinlanacak tek umudum oradan izlemek
dalgaaacim özet için çok saol bende izlemiş kadar oldum ve anladigim kadariyla gene herseyi hizli anlatmislar tabiki buda diziyi iyice mahvetmiştir herzamanki gibi olsun alistik artik
ben bir sey sorucam özetle ilgili bernayla konustuktan sonra semih o meshür kabussu mu aradi ve yemekte semihle kizkindirda berna nasildi_??

exquisite
06-03-07, 20:06
arkadaşlar ben size rüyamı anlatmadım dimi????
hayırdır inşaalah gündüz niyetine anlatıyorum.....
şimdi ben 4. bölümü izliyorum.... bitiyo...ondan sonra bir yazı çıkıyo.. karizmatik bir ses yazıyı okuyo.. diyoki dizimiz 9. bölüme kadar çekilmiştir.. işte çekilen bölümler yayınlanıcaktır diyo.. ama 2. kısmın final bölümü olan 10. bölüm yayınlanmayacak diyo..

ayy bunlar beyin hücrelerimi de ele geçirdiler.. kafayı yedim valla..zaten normal değildim.. şimdi kağida kaleme korel der hale geldim..

hepimiz bi garip olduk...bende ilk yayında kalktığında çok üzülmüştüm...10.bölümü izlediğimiz gece rüyama korel cezayirli girmişti...üzülme 3 hafta sonra dönücez demişti....ama 3 ay oldu onuda bi gönül rahatlığıyla izleyemedik...ahhh kanal d ahhhh!!!!

emosss
06-03-07, 20:09
herkese merhaba yamiss gibi izlemeyen bir kişi var oda malesefki ben allahtan dmaxte yayinlanacak tek umudum oradan izlemek
dalgaaacim özet için çok saol bende izlemiş kadar oldum ve anladigim kadariyla gene herseyi hizli anlatmislar tabiki buda diziyi iyice mahvetmiştir herzamanki gibi olsun alistik artik
ben bir sey sorucam özetle ilgili bernayla konustuktan sonra semih o meshür kabussu mu aradi ve yemekte semihle kizkindirda berna nasildi_??

hoşgeldin şekerim..
valla semih dediğin gibi kızgındı bernada bi kıskançlık rüzgarı hakimdi.. onat istersen hesabı isteyelim dediğinde ne münasebet diyip hemen umursamıyomuş gibi yemeğe devam etti.. sonra onatla kadeh tokuşturmalar falan

ya bu berna nasıl böle soğukkanlı oluyo anlamıyom.. semih o kanalın önünde bana öle bakacak:img-in_lo valla bi dakka durmaz atlardım boynuna:love05:

elwiens_86
06-03-07, 20:12
emoşcum hayırdır inşallah diyelimde hayır olsun....
Dün akşam valla izlerken kardeşimle önce baya bir hüzünlendik ağlamaklı olduk sonra da gülmekten kırıldık resmen ya...Şu KABUS'a acayip güldük...kardeşim bu kız ne çirkinmiş ya dedi...bide dişlere bak kocaman "tipine bak çay demle" dedi koptuk valla...:img-hyste
Ama fena bir bölüm sayılmazdı en azından 2. bölüm kadar korkunç değildi..Yine bol bol çekim hatası vardı...Şu Fatih denilen adamın peşindeki iki kişi aynı anda nasıl oluyor da Telli'nin de peşinde olabiliyorlar açıkcası merak içindeyim...Sonra bide Semih Berna'yı aramak için telefonu eline aldığı sahnede Berna basın toplantısı odasında sonra birden dışarıya ışınlanıyor heralde Berna dışarıda telefonu çalıyor ayy bide baktım arıyan Semih yuh yani dedim bu yönetmenin gözü kör galiba...Bizide kör zannediyor sanırım...
Semih'in Berna'yla konuştuğu sahneye de uygun bir şarkı buldum yamisis'in yazdıkların rakip olur cinsten...
HADİ SANA GEÇMİŞ OLSUN
GİDİYORSUN BURAYA KADARMIŞ...
Valla aynen bu duruma düştü Semih efendi..
Ama Berna'yı ben bu bölümdeki kadar hiç sevmemiştim..Cansu Çelik hanımın ağzının payını verdi ya tamam dedim işte budur gazetecilik..Sonra Semih efendininde ağzının payını verdi...gerçi adamın kötü bir niyeti yokmuş sonradan anladım ama...Berna'yla görüşmeye gitmeden önce "inadına yapıyorsun" dedi ya ona o zaman gıcık oldum...sanki kız onun foyasını ortaya çıkarmaya çalışıyormuş gibi konuşuyor boş boş...kızın işi bu be sen ne karışıyorsun...yani yine odunluğunu konuşturdu Semih beyimiz...

exquisite
06-03-07, 20:13
hoşgeldin şekerim..
valla semih dediğin gibi kızgındı bernada bi kıskançlık rüzgarı hakimdi.. onat istersen hesabı isteyelim dediğinde ne münasebet diyip hemen umursamıyomuş gibi yemeğe devam etti.. sonra onatla kadeh tokuşturmalar falan

ya bu berna nasıl böle soğukkanlı oluyo anlamıyom.. semih o kanalın önünde bana öle bakacak:img-in_lo valla bi dakka durmaz atlardım boynuna:love05:

benced yani...bi de gül gibi çocuğa tokat attı hemde trip yapıyo...çekilmez böyle kızlar ya...

ekin_26
06-03-07, 20:13
emoss gibi bende kafayi kodadiyla yemiştim ilk 10 bölüm bittginde ama alistim artik herhalde
ben su aksamki yemek sahnesini olacagini hissetmistim yani kiskançliklarini göstermek için bundann iyi firsat olamazdi galiba yazan kimse ilkkez kodadi çin düsüncem yymus keske bastan beri bizim istedigimiz gibi olsaydi ama artik is isten geçti

elwiens_86
06-03-07, 20:16
herkese merhaba

Merhaba Canım
Evet canım o odun kabusu aradı ve yemeğe çağırdı...aslında önce iptal etmişti yemeği bir umut bernayla görüşür diye ama sonra bernadan fırçayı yiyince hoppp tekrar KABUSA dönüş yaptı...
yalnız şu onat'a hayran kaldım bir şiir gibi birşey okudu....
bişeyler söyledi sonrada SOBE dedi...berna o sırada ya kimmiş bu sobelenen dedi ve arkasına bi döndü ki kimi görsün
ODUNLA KABUS yanyana....:img-hyste

exquisite
06-03-07, 20:17
emoss gibi bende kafayi kodadiyla yemiştim ilk 10 bölüm bittginde ama alistim artik herhalde
ben su aksamki yemek sahnesini olacagini hissetmistim yani kiskançliklarini göstermek için bundann iyi firsat olamazdi galiba yazan kimse ilkkez kodadi çin düsüncem yymus keske bastan beri bizim istedigimiz gibi olsaydi ama artik is isten geçti

bağışıklık yaptı...bende beğendim bu bölümü aslında izlemek çok zor oldu benim için...sabah 8.30 da okulda olmam gerekiyodu hemde 7 saat dersim vardı..

emosss
06-03-07, 20:18
benced yani...bi de gül gibi çocuğa tokat attı hemde trip yapıyo...çekilmez böyle kızlar ya...

ya varya o bernayı ben oynıcaktım.. o zaman seyreyleyin cümbüşü... tokat attıktan sonra " ayy canım acıdı mı.. dur öpiymde geçsin" deyip tamamlardım sahneyi...tam istediğiniz gibi bir berna olurdum yane

yamisis
06-03-07, 20:21
ya üff dellenecem ya ...o sahne ne? görmem lazım..hekes iki sahneyi konuşuyor :semihin gazetenenin önünde bernaya attığı bakış...ve dörtlünün yemek sahnesi....bunları GÖRMEM LAZIM anlıyor musunuz?...
birisi muhakkak bu iki bölümün fotolarını çekmeli.....özellikle o semihin bakış anını... nasıl baktıgını tahmin edebiliyorum valla ben bernanın yerinde olsam boynuna atlamak ne kelime takardım koluma semihi :" başlatma rüyadan müyadan ,düş önüme nikah salonuna gidiyoruz ."derdim...aynen böyle...ya birisi neoluur o sahnelerin fotolarını çeksin d maxtan filan,benim için yapmayın bunu..KOD adı için...HER ŞEY kod adı içiiiin...

ekin_26
06-03-07, 20:22
sonunda elwiens sayesinde cnm tekrar çok saol 3 bölümü int buldum hafta sonu indirip bol bol resimçekerim semin mimiklerin tutun herseyine kadar
resim çekmeyi özledim yaaa

ekin_26
06-03-07, 20:29
ya üff dellenecem ya ...o sahne ne? görmem lazım..hekes iki sahneyi konuşuyor :semihin gazetenenin önünde bernaya attığı bakış...ve dörtlünün yemek sahnesi....bunları GÖRMEM LAZIM anlıyor musunuz?...
birisi muhakkak bu iki bölümün fotolarını çekmeli.....özellikle o semihin bakış anını... nasıl baktıgını tahmin edebiliyorum valla ben bernanın yerinde olsam boynuna atlamak ne kelime takardım koluma semihi :" başlatma rüyadan müyadan ,düş önüme nikah salonuna gidiyoruz ."derdim...aynen böyle...ya birisi neoluur o sahnelerin fotolarını çeksin d maxtan filan,benim için yapmayın bunu..KOD adı için...HER ŞEY kod adı içiiiin...
cnm hafta sonu indirip eklemeyi düsünüyorum ayrica bu bölümü melalde çekiçekti oda ekler en kisa zamanda elimizde kodadi için en son bu yababilcegimiz

exquisite
06-03-07, 20:31
aklıma gelmişken yazayım...pazartesi 5. bölümü izliyomuşuz ve çok iyi bi oyuncu kadroya dahil oluyo mesela ne kadar kötü olur....o zaman mecbur kaderimiz neyse çekicez....

elwiens_86
06-03-07, 20:33
aklıma gelmişken yazayım...pazartesi 5. bölümü izliyomuşuz ve çok iyi bi oyuncu kadroya dahil oluyo mesela ne kadar kötü olur....o zaman mecbur kaderimiz neyse çekicez....

pardon ne 5. bölümü yaw:img-wink: ...ben bişeyleri kaçırdım galiba...
şakamı bu yaw...:img-pilot
ama ben 5. bölümü de versinler de öyle bitsin diyordum...inşallah öyle olur...

emosss
06-03-07, 20:42
arkadaşlar dizide onatın okuduğu şiirin nasıl bişey olduğunu ghatırlayan varmı..ey aşk diye başlıyodu ama gerisi gelmiyo

elwiens_86
06-03-07, 20:45
arkadaşlar dizide onatın okuduğu şiirin nasıl bişey olduğunu ghatırlayan varmı..ey aşk diye başlıyodu ama gerisi gelmiyo

bende bitek orasını hatırlıyorum...bide sonunda SOBE diyordu...ee gecenin bir yarısında verilince hatırlamak kolay olmuyor....

emosss
06-03-07, 20:47
bende bitek orasını hatırlıyorum...bide sonunda SOBE diyordu...ee gecenin bir yarısında verilince hatırlamak kolay olmuyor....

sorma ya bende sade o ikiyeri hatırlıyom.. zaten benim bu bölümü bi daha izlemem lazım.. kurdukları 5 kelimeden sadece ikisini anlamışımdır

yamisis
06-03-07, 20:49
kızlar yatın kalkın Ekin_26 ya şükredin saoğl canım ya senin verdiğin adres ne o öyle çok yaşa sen!!tüm duaların kabul olsun..o verdiğin adrese gittim bir de ne göriim...hem 3. hem 4.bölüm yüklenmiş oraya upload etmemiz gerekiyor sadece....sen çok yaşa ASLAN EKİN ....sen birtanesiz.klavyene ve ellerine sağlık canım benim nerden buldun o siteyi...çooooook saol......ALKIŞLAR EKİN_26 YA......

ekin_26
06-03-07, 21:15
kızlar yatın kalkın Ekin_26 ya şükredin saoğl canım ya senin verdiğin adres ne o öyle çok yaşa sen!!tüm duaların kabul olsun..o verdiğin adrese gittim bir de ne göriim...hem 3. hem 4.bölüm yüklenmiş oraya upload etmemiz gerekiyor sadece....sen çok yaşa ASLAN EKİN ....sen birtanesiz.klavyene ve ellerine sağlık canım benim nerden buldun o siteyi...çooooook saol......ALKIŞLAR EKİN_26 YA......
yammis bana adesi veren elwiens_86 asil onu alkişliyalim
o olmasa bende bulamiycaktim

elwiens_86
06-03-07, 21:16

o teşekkürleri ben alim canım...:img-wink:

emosss
06-03-07, 21:18
ya arkadaşlar ben malesef bölümleri indiremiyom.. benimki sınırlı.. bölümleri indirenler bana onatın okuduğu şiiri yollayabilirmi....

elwiens_86
06-03-07, 21:21
ya arkadaşlar ben malesef bölümleri indiremiyom.. benimki sınırlı.. bölümleri indirenler bana onatın okuduğu şiiri yollayabilirmi....

canım valla benimki de sınırlı o yüzden bende indiremiyorum..ama ben sonra tek tek bölümleri indiricem.....
evet ya biri şu şiiri yazsın lütfen...bide şu ruşen yörükoğlunun öldürüldüğü sahnede okunan şiiride lütfen yazın...:img-wink:

ekin_26
06-03-07, 21:27
arkadslar eger hafta sonunu beklerseniz siiri ögrenirsiniz hafta içi fazla gireremem partlarda baya bekletiyo hafta sonu rahat rahat indiririm ama ilk önce 3 bölümü çünkü o bölümü izlemezsem catlarim
buarada elwiens _86 ben önceki sayfalarda söyledim asil elwiens_86 tsk edin diyee :img-wink: :img-wink:

elwiens_86
06-03-07, 21:29
arkadslar eger hafta sonunu beklerseniz siiri ögrenirsiniz hafta içi fazla gireremem partlarda baya bekletiyo hafta sonu rahat rahat indiririm ama ilk önce 3 bölümü çünkü o bölümü izlemezsem catlarim
buarada elwiens _86 ben önceki sayfalarda söyledim asil elwiens_86 tsk edin diyee :img-wink: :img-wink:

ee n eyapalım beklicez artık...evet partlarda baya bir bvekletiyor ben çemberimde gül oya indirdim 6 parttı hergün bir tane indirdim...bir haftada anca bir bölüm indirdim..
tamam canım okudum senin teşekkürünü ben şaka yapmıştım....:img-wink:

ponchick
06-03-07, 21:40
üzgünüm :icon_sorr
üzgünüm cok... korkyorum söylemeyye
üsülürsünüz diye.
bugün bir sey ögrendim ben:icon_sorr

emosss
06-03-07, 21:42
üsülürsünüz diye.

ne öğrendin??????????????
çabuk söyle çatlarım yoksa........

emosss
06-03-07, 21:43
ayrıca blubird gördüm seni.. sen 4. bölümü indirdinmi.. onatın söylediği şiiri biliyonmu????
ponchick sende söyle çabuk....

BlueBird
06-03-07, 21:50
Ruşen Yörükoğlu'nun şiiri

An gelir ömrünün hırsızıdır
Her ölen pişmandır
Hep yanlış anlaşılmıştır
Hayalleri yasaklanmış
An gelir şimşek yalar
Masmavi dehşetiyle siyaset meydanını
Direkler çatırdar yalnızlıktan
Sehpada Pir Sultan ölür

Onat'ın şiiri dediğiniz yemekte sobelenmeyle ilgili olan mı???

elwiens_86
06-03-07, 21:51
Ruşen Yörükoğlu'nun şiiri

An gelir ömrünün hırsızıdır
Her ölen pişmandır
Hep yanlış anlaşılmıştır
Hayalleri yasaklanmış
An gelir şimşek yalar
Masmavi dehşetiyle siyaset meydanını
Direkler çatırdar yalnızlıktan
Sehpada Pir Sultan ölür

Onat'ın şiiri dediğiniz yemekte sobelenmeyle ilgili olan mı???

süpersin çok sağol bir haftadır bu şiiri bekliyordum....:happy0064 :happy0064
evet onatın şiiri şu SOBEli olandı....

ponchick
06-03-07, 21:52
ya şey... galiba 5. bolum yok arkdaslar... yapimciler dizi setini bilem dagitmislar... her seyi yani... saglam yerden duydum. hani arkdasimin komsusu seslendirme santçısi vardı ya o soylemis ya:sad53: .

BlueBird
06-03-07, 21:53
üsülürsünüz diye.

eveeet ne öğrendiysen söyle iyi yada kötü alıştık artık her türlü habere...
tamam o zaman Onat'ın şiirini de yazıyorum şimdi.

elwiens_86
06-03-07, 21:57
ya şey... galiba 5. bolum yok arkdaslar... yapimciler dizi setini bilem dagitmislar... her seyi yani... saglam yerden duydum. hani arkdasimin komsusu seslendirme santçısi vardı ya o soylemis ya:sad53: .

tühh ya bende umutlanmıştım belki bir final bölümü verirler diye:icon_sorr ....ama alıştık artık BlurBird'in dediği gibi...yani nerdeyse hergün bir kötü haber geliyor...:icon_sorr

emosss
06-03-07, 21:58
eveeet ne öğrendiysen söyle iyi yada kötü alıştık artık her türlü habere...
tamam o zaman Onat'ın şiirini de yazıyorum şimdi.

ya 5.