PDA

Tüm Versiyonu Göster : Kod Adi Kaos (Kanal D)

Sayfalar : 1 2 [3]

yamisis
08-03-07, 16:30
KOD ADI 6.BÖLÜM
SAHNELERDEN HERHANGİ BİRİ

Berna geç saatlere kadar gazetede çalışmıştı.Yorgunluktan başına ağrılar girmişti.Ruşen yörükoğlunun öldürülmesi ,uçak olayı,kayıp silahlar konusu derken günler birbirini kovalamıştı.
Gazete, hemen hemen boşalmıştı.Tek tük kalan insanlarda çıkmak üzereydi.
Berna bilgisayarı kapatmak üzere bir hamle yapmak üzereydiki ,masa üstünde (bilgisayarın masa üstü)bir klasör ilişti gözüne.Uzuuun bir iç geçirdi.Karşı koymasına rağmen iki hamlede o klasörü açıverdi.Klasör açılır açılmaz,Hasan aladağ ile ilgili yığınla resim ve haber çıkıverdi ekranda.Berna sanki ne aradığını biliyormuş gibi içlerinden bir başka klasör seçiverdi .O an tüm ekranı semihin fotoğrafı kapladı:Hasan aladağın öldürüldüğü gece Bernanın çektiği fotoğraftı bu.
Berna uzunca bir süre resme baktı.Karşı koyamadağı bir güç onu semihin fotografına itiyordu sanki.Birden sinirlendi Berna.
B:Hayret bişey ya!Neyapıyorum ben? hıh...Kalk kızım Berna...Yorgunluktan ne yaptığının farkında deilsin.

.....
Gazetenin önündeki konuşmanın üstünden 2 gün geçmişti. 2 gündür Semihi görmemişti.Neler oluyordu?İşler nasıl böyle sarpa sarıyordu?Hakkında çok az şey bildiğiniz birini nasıl olurda 2 gün görmeyince merak edersiniz?Merak mıydı bu?Sıradan ,mesleği icabı sahip olduğu bir merak mıydı bu?Yoksa sevdiğiniz biri için duyulan endişelerden biri miydi?Hıh...Hakikaten ne kadar da az şey biliyordu Semih hakkında .Babası ,annesi,içine karıştığı pis işler dışında ....gerçek ,asıl Semih hakkında ne biliyordu?
Berna bu düşünceleri kafasından bir an önce çıkarmak istermiş gibi son hızla arabasına bindi,annesiyle berabe ryerleştiği yeni evlerine doru sürmeye başladı.
......

sahne :bir sonraki sahne
.......
Semih ,otelde masasının başında derin derin düşüncelere dalmıştı.Çoook içten bir nefes aldı.Ümit sert bir hareketle kapıyı açtı
Ü:Bir şey mi oldu Semih bey?
S:yok bir şey ümit .Yaptıgım her harekette gelip sorma ne oldu diye...Ü:işim sizi korumak semih bey
S:tamam ...sağol..anladım..afedersin.Ümit bir şey sorucam sana
Ü:buyrun semih bey
S:Rüya hanıma davranışlarım dışardan nasıl gözüküyor sence?
Ü:nasıl yani?
S:yani...ne gibi duruyor?Nasıl gözüküyor.?
Ü:Bence...çok kibar davranıyorsunuz.rüya hanım efendi bir hanıma benziyor...
S:yok ...yani....sence aramızda bir şey varmış gibi mi duruyor?
Ü:Semih bey,sizi az buçuk tanıdıysam...Berna hanıma baktığınızın yarısı kadar bile rüya hanıma bakmıyorsunuz...yani o şekilde bamıyorsunuz ..bilmem anlatabildimmi?
S: hıhı..tamam ümit..açıklaman için sağol...
Ü:peki semih bey...
.....
S: (iç ses)Berna....ne oldu?bu tavırlarının nedeni ne?neden sana yaklaşmama izin vermiyorsun?kendibi benden uzaklaştırma ....
.......

sahne :bölümün sonlarına doğru bir sahne.

ertesi gün akşam saat 18.00 gibi
Berna yoldayken telefonu çalar..arayan semihtir.berna bir an tereddüt eder telefonu açma konusunda.

B:alo?semih?
S:merhaba berna nasılsın?
B:iyiyim .dışarda işim var da oraya gidiyordum.sen nasılsın??
S:bende iyiyim.Bugün müsait misin?Seninle konuşmam gerek
B: (içinden:herzamanki gibi) bu gün müsait değiim.başka zaman olmaz mı?
S:berna lütfen.rica ediyorum .kırma beni bebişim(:img-hyste tamam burayı abarttım)
B:hıh...iyi peki...1 saat sonra buluşuruz...nerde?
S:dağda...(:img-hyste ) hani o gün gitmiştik ya (... )tepesine....
B:tamam orda görüşürüz
çat... telefon kapatma sesi duyulur...Berna semihin sesini duyduğu için tüm kızıgınlığına rağmen ,anlamını bilemediği bir sevincin içini kapladığını farkeder.... o sırada arka fonda :"telefonuuuuun ucundaaaa çaresiz bekliyoruuuum..bekliyoruuum ama çalmayacaaaak biliyoruuum"şarksı çalmaktadır

denizkizi55
08-03-07, 16:45
Inanmiyorum bu dizi ne zaman bitirildi? Yeni yeni izlemeye basliyordum tam..GEcmis olsun ya..Üzüldüm biraz

yamisis
08-03-07, 17:13
kod adı kaos
6.bölüm
semih ve bernanın (...)tepesinde buluştukları sahne

hava kararmıştır..etrafı,semihin arabasının açık kalmış farından başka bir şey aydınlatmamaktadır.
semih arabanın önünde durmuş bernayı beklemektedir..bir araba sesi duyulur....bernanın arabasıdır....berna,yavaşça semihin yanına gelir.
semih bernaya doğru döner.uzun ama çoook derinden bir bakış fırlatır bernaya...ve içinden geçirir:ne kadarda özlemişim seni!

S:merhaba berna
B:merhaba ...niye burda buluşmak istedin?
S:Nedeni yok....belkide ...daha önce....seninle beraber geçirdiğim çok az ama güzel saatlerden birini burda geçirdiğimiz içindir....belkide ....o yüzden burda buluşmak istemişimdir.....
B: hıh....ne garip...seninle tartışmadan bir dakika bile oturup sohbet etmediğimiz için ben gözden kaçırmışım o güzel anları....genelde hep sen....
S:çok güzelsin!(elini bernaın saçlarına doğru götürür.)saçların,gözlerin....
B:semih...lütfen....ne konuşmak istiyordun benle?
S:berna ,ben....(yalvarır bir ses tonuyla)anlamıyorum...neden bana bir yabancıymışım gibi davranıyorsun?ne yaptım sana?aramıza koydugun bu engelin nedeni ne?can öldükten sonra...
B:lütfen semih..canla ilgili herhangi birşey söylemeni istemiyorum...onunla olan arkadaşlığımızı öyle yanlış yorumladınki öyle şeyler söyledinki....bu konuda seni hiç afftmeyeceğim...
S:berna...ama...yapma böyle..ben sadece seni başkalarıyla görmeye dayanamıyorum....senin gözlerine başkasının bakmasını,sesini başaklarının duymasına katlanamıyorum
B: (sinirli)oldu olacak beni hücreye sok bari...kontrolün dışında yaşamiiim..hıh....(kzıgın ve yüksek bir ses tonuyla)ya sen kim oluyorsunda benim kiminle konuşup konuşmayacağıma karar veriyorsun .benim hayatım hakkında karar verme yetkisini kim verdi sana?

artık berna ses tonuna hakim olamaz ve bağırmaya başlar

B:Bir mantıklı sebep söyle...karışman için mantıklı bir tek neden söyle..söyleyemezsin dimi?yok çünkü..sadece ,egolarını tatmin etmek için bana karşı taknıdığın bir tavır bu. sadece kendi gücünü isptlamak için kullandıgın bir silah bu koydugun yasaklar..kuralların..ama sebebi yok?neki sebebi yok işte?

S:çünkü sana AŞIĞIM!!!Anladın mı beni?seni seviyorum.yaptıığım tüm şeylerin nedeni bu ...allah kahretsin..hayatıma öyle bir anda girdinki...her şeyin benim kontrolüm dışında gerçekleştiği bir zamandı bu..

artık ikiside birbirine deliler gibi bağırıyordu...

S:seni seviyorum...
B:yalancı...
S:yalan deil
B:yalancı..doğru deil bunlar,ne sevgisi hangi sevgiden bahsediyorsun?vay be...ne sevgiymiş...arkamı döndüğüm an hiç zaman kaybetmeden hemen rüya hanımın yanına gidiyorsun...kimse bu?bir türlü gidemedi otelden..ne denli memnun ettiyseniz müşterinizi....
S:Beni haksız yere suçluyorsuun.rüyayla aramızda hiç birşey yok...Beni her gördüğünde kaçmasaydın..işlerini her şeyin önünde tutmasaydın bize bir şans verseydin bunların hiç biri olmayacaktı...yaptıklarımda biraz olsun benim yanımda yer alsaydın,her şeyi gidip o müthiş önemli gazetende haber yapmasaydın ..ne sen yapmadıkların yüzünden acı çekicektin nede ben...olmuş olan tüm şeyleri benim üstüme yıkamazsın...her şeyden beni sorumlu tutamaazsın...
B:yalancı..nefret ediyorum senden...hiçbir lafına inanmıyorum...
S:inanıcaksın..inanmak zorundasın.seni seviyorum..bernaaaa..send ebeni seviyorsun..artık beni kendinden uzak tutma....
B:git başımdan...ne sevgisi?hakkında daha hiç bir şey bilmiyorum?semih kim?kiiiiiim?(berna artık gözyaşlarına hakim olamaz ,oluk oluk yaşlar süzülür gözlerinden) böyle bir şekilde seni nasıl sevmemi beklersin?tanımyorum seni...kirli bir dünyanın içine batmak üzeresin..belkide battın...tanıdığım,etkilendiğim semih bu deil..değiştin...bambaşka biri oldun..sert,kabadayılık taslayan,bencil bir insan oldun..tanımıyorum seniiii
..lanet olsun...

tam o sırada semih bernayı kolundan tuttu.gözlerini bernanın gözlerine dikti.....bir müddet öylece kalakaldılar...etraftan tek bir ses çıkmıyordu..hafif hafif yağmur çiseliyodu....hem semih.hem berna ..ikiside öylece birbirlerine bakıyorlardı..bernanın gözlerinden haala yaşlar süzülüyordu...hızlı hızlı nefes alıyorlardı....ikiside sinirliydi...ikiside kızgındı...öylece birbirlerine bakıyorlardı...

nııııııııııııııııı...ıııııııııııııııın.
(bitiş müziği)

6.bölüm sonu

7.bölümde görüşmek üzere.....

sonraki bölümde neler olacak?
semih bernaya neyapacak?(ıhım..ay pardon "ne diyecek" demek istedim)
berna semihi affedecek mi?
ümitin sonu ne olacak?
ümit semih tarafından azad edilecek mi?
rüya hangi marka ruj kullanıyor?
tüm bu soruların cevapları 7.bölümde..muhakkak izleyin....

emosss
08-03-07, 17:35
kod adı kaos
6.bölüm
semih ve bernanın (...)tepesinde buluştukları sahne

hava kararmıştır..etrafı,semihin arabasının açık kalmış farından başka bir şey aydınlatmamaktadır.
semih arabanın önünde durmuş bernayı beklemektedir..bir araba sesi duyulur....bernanın arabasıdır....berna,yavaşça semihin yanına gelir.
semih bernaya doğru döner.uzun ama çoook derinden bir bakış fırlatır bernaya...ve içinden geçirir:ne kadarda özlemişim seni!

S:merhaba berna
B:merhaba ...niye burda buluşmak istedin?
S:Nedeni yok....belkide ...daha önce....seninle beraber geçirdiğim çok az ama güzel saatlerden birini burda geçirdiğimiz içindir....belkide ....o yüzden burda buluşmak istemişimdir.....
B: hıh....ne garip...seninle tartışmadan bir dakika bile oturup sohbet etmediğimiz için ben gözden kaçırmışım o güzel anları....genelde hep sen....
S:çok güzelsin!(elini bernaın saçlarına doğru götürür.)saçların,gözlerin....
B:semih...lütfen....ne konuşmak istiyordun benle?
S:berna ,ben....(yalvarır bir ses tonuyla)anlamıyorum...neden bana bir yabancıymışım gibi davranıyorsun?ne yaptım sana?aramıza koydugun bu engelin nedeni ne?can öldükten sonra...
B:lütfen semih..canla ilgili herhangi birşey söylemeni istemiyorum...onunla olan arkadaşlığımızı öyle yanlış yorumladınki öyle şeyler söyledinki....bu konuda seni hiç afftmeyeceğim...
S:berna...ama...yapma böyle..ben sadece seni başkalarıyla görmeye dayanamıyorum....senin gözlerine başkasının bakmasını,sesini başaklarının duymasına katlanamıyorum
B: (sinirli)oldu olacak beni hücreye sok bari...kontrolün dışında yaşamiiim..hıh....(kzıgın ve yüksek bir ses tonuyla)ya sen kim oluyorsunda benim kiminle konuşup konuşmayacağıma karar veriyorsun .benim hayatım hakkında karar verme yetkisini kim verdi sana?

artık berna ses tonuna hakim olamaz ve bağırmaya başlar

B:Bir mantıklı sebep söyle...karışman için mantıklı bir tek neden söyle..söyleyemezsin dimi?yok çünkü..sadece ,egolarını tatmin etmek için bana karşı taknıdığın bir tavır bu. sadece kendi gücünü isptlamak için kullandıgın bir silah bu koydugun yasaklar..kuralların..ama sebebi yok?neki sebebi yok işte?

S:çünkü sana AŞIĞIM!!!Anladın mı beni?seni seviyorum.yaptıığım tüm şeylerin nedeni bu ...allah kahretsin..hayatıma öyle bir anda girdinki...her şeyin benim kontrolüm dışında gerçekleştiği bir zamandı bu..

artık ikiside birbirine deliler gibi bağırıyordu...

S:seni seviyorum...
B:yalancı...
S:yalan deil
B:yalancı..doğru deil bunlar,ne sevgisi hangi sevgiden bahsediyorsun?vay be...ne sevgiymiş...arkamı döndüğüm an hiç zaman kaybetmeden hemen rüya hanımın yanına gidiyorsun...kimse bu?bir türlü gidemedi otelden..ne denli memnun ettiyseniz müşterinizi....
S:Beni haksız yere suçluyorsuun.rüyayla aramızda hiç birşey yok...Beni her gördüğünde kaçmasaydın..işlerini her şeyin önünde tutmasaydın bize bir şans verseydin bunların hiç biri olmayacaktı...yaptıklarımda biraz olsun benim yanımda yer alsaydın,her şeyi gidip o müthiş önemli gazetende haber yapmasaydın ..ne sen yapmadıkların yüzünden acı çekicektin nede ben...olmuş olan tüm şeyleri benim üstüme yıkamazsın...her şeyden beni sorumlu tutamaazsın...
B:yalancı..nefret ediyorum senden...hiçbir lafına inanmıyorum...
S:inanıcaksın..inanmak zorundasın.seni seviyorum..bernaaaa..send ebeni seviyorsun..artık beni kendinden uzak tutma....
B:git başımdan...ne sevgisi?hakkında daha hiç bir şey bilmiyorum?semih kim?kiiiiiim?(berna artık gözyaşlarına hakim olamaz ,oluk oluk yaşlar süzülür gözlerinden) böyle bir şekilde seni nasıl sevmemi beklersin?tanımyorum seni...kirli bir dünyanın içine batmak üzeresin..belkide battın...tanıdığım,etkilendiğim semih bu deil..değiştin...bambaşka biri oldun..sert,kabadayılık taslayan,bencil bir insan oldun..tanımıyorum seniiii
..lanet olsun...

tam o sırada semih bernayı kolundan tuttu.gözlerini bernanın gözlerine dikti.....bir müddet öylece kalakaldılar...etraftan tek bir ses çıkmıyordu..hafif hafif yağmur çiseliyodu....hem semih.hem berna ..ikiside öylece birbirlerine bakıyorlardı..bernanın gözlerinden haala yaşlar süzülüyordu...hızlı hızlı nefes alıyorlardı....ikiside sinirliydi...ikiside kızgındı...öylece birbirlerine bakıyorlardı...

nııııııııııııııııı...ıııııııııııııııın.
(bitiş müziği)

6.bölüm sonu

7.bölümde görüşmek üzere.....

sonraki bölümde neler olacak?
semih bernaya neyapacak?(ıhım..ay pardon "ne diyecek" demek istedim)
berna semihi affedecek mi?
ümitin sonu ne olacak?
ümit semih tarafından azad edilecek mi?
rüya hangi marka ruj kullanıyor?
tüm bu soruların cevapları 7.bölümde..muhakkak izleyin....

ayy kız allah seni kahretmesin... ne duygusal olmuş bu...reklamalarda dayanamamısın ama...
semih berna ya ne yapacak?????:love04:

yamisis
08-03-07, 18:10
aşka geldim.. bende devam ediyorum...berna ve semihin mes'ut evlilikleri...
b: bari şu cızgılı pijamayı giyme.. hiç yakışmıyo sana
s. hadi ordan be.. bi kere çok yakışıyo bu bana, tabi oldun yarım dünya benim gibi genç körpe bi bedeni kıskanıyosun dimi...
b: semih niye benle konuşuyosun... zaten hamileyim.. çok üzülüyorum ama
s: kızım sende 14 aydır hamilesin.. doğur artık şu çocuğu..yedinmi ne yaptın..
b: ayy semih yemek dedinde canım avokadolu kuru fasulye çekti.. gidip bi yerden alsana..
s: yuhh daha neler... az yede kendine bi uşak tut... şurda kırk yılda " size emmoğlu diyebilirmiyim " yarışması başlamış.. bi rahat rahat izlettirmedin ha.
b: ama semih:icon_sorr
s: kes kes
tam bu anda bernanın telefonu çalar.. berna üzgün üzgün telefonu açmaya gider... ağlamaklı bir sesle telefondakiyle konuşur..
b: alo.........
iyiyim sen nasılsın.......
s: kim arıyo kıss
b: gazeteden semihçim...
s: gazeteden ha.. onbirat dimi ... ulan bu adamda fukara sümüğü gibi yapıştı.. evlendin gittin hala arıyo.. zaten bi yerde yalnız yakalıym ümüğünü sıkıcam o adamın...
b: semih sessiz ol duyacak.....
onbiratçım sonra konuşuruz şimdi çok önemli bir işim var..der ve telefonu kapatır...
b: semih ben yatmaya gidiyorum...
s: tamam dur bende geliyorum...
sonra odalarına çekilirler....semih gayet bir türk erkeği modunda uyumaya çalışırken...
b: semih şu ümite söyle yatak odaamıza girmesin bari...
s: doğru konuş be.. o bi kere benim yakın korumam..ne bbiliym uykuda bana kompla kurmayacaklarını.. sende zaten günün 27 saati açsın..ya uykunda beni yemeğe kalkarsan.. koruyacak beni tabi.. boşunamı para veriyorum ben ona..
der ve uykuya dalar...

__________________________________________________ _____

ay çatlicam gülmektan harikasın emosscum..valla neyalan söyliyim,böyle kavga etseler bile berna ile semihi evli olarak hayal etmek çok güzel bravo..öok beğendim..

andromeda
08-03-07, 18:23
saol aydancım...dizinin üzüntüsünü üzerimizden atak artık demi....... muhteşem ötesi iki haberim var.... arkadaşlar 1. sini söylediğimde sevinçten bayılabilirsiniz..o yüzden sandalyeye sıkı tutunun kafanızı gözünü morartmayın..:img-black
korel cezayirli yarın akşam saat 18:45 te trt1 de milli piyango programına katılacak...
nasıl haber ama.........:bella :bella :cheer: :cheer: :klme
ikinciside;
resmi siteye forum açılması için anket yapılıyo.. çabuk herkes uçup oy versinn
ayy utanmasam oynucam odanın ortasında..

arkadaşlar sizden duyunca trt'nin sitesine baktım saati 19.15 yazıyor......
http://www.trt.net.tr/wwwtrt/TvAkis.aspx?gunler=5&kanal=1&akistur=1&tdgun=2

emosss
08-03-07, 18:34
arkadaşlar sizden duyunca trt'nin sitesine baktım saati 19.15 yazıyor......
http://www.trt.net.tr/wwwtrt/TvAkis.aspx?gunler=5&kanal=1&akistur=1&tdgun=2

nasıl ya... bu program şimdi 10 dakikamı sadece

yamisis
08-03-07, 18:38
başka bir alternatif te var tabi: ıhım ıhım diğer senarryom
......
bilmem kaçıncı bölüm
bilmem kaçıncı sahne

susurluk olayından yııllar geçmiştir ne susurluk olayı çözülmüştür ne de diğer olaylar...berna 30lu yaşlarında güzel bir hanım iken semih ise 40 ına yaklaşmış ama karizmasından gıdım taviz vermemiş bir adamdır...semih egedeki tüm arazileri satın alıp heryere birer kumarhane açmıştır.kurduğu tüm kumarhanelerin başınada annesiyle cic annesini geçirmiştir...kendi yağlarına gül gibi kumar oynayıp geçinmektedirler...

ümit,semihin manevi evladı olmuştur..semihin açtığı bir butikte,çizgili gömlek satışı yapmaktadır......ankara yakınlarında satın aldıkları villalarında mutlu mesut yaşamaktadırlar.. bir gün berna fedaisi olduğu gazetenin binasından içeriye girerken bir araba son hız ona doğru yaklaşır..bu arabadan çok karizmatik bi adam iner..berna önce onu tanıyamaz...
adam bernaya yaklaşır yaklaşır yaklaşır
SEMİH:merhaba berna
berna:s...se..semih..sen misin?
S:evet benim..tanımadın değilmi?
B:evet ...çok uzun yıllar oldu görüşmeyeli...nasılsın?
S:iyiyim çok iyiyim...sen?
B:hıh...bende gayet iyiyim bebişim...
S:gazeteye müdür olmuşsun ha?kutlarım..eee olacağı buydu
B:teşekkür ederim ..tarık ağabeeey ...pardon..cici babam annemide alıp susurluğa yerleştiler.orda kendini bu olaya adıyacakmış.ruşenin kızınıda aldırdı yanına...yazık kız bi başına kalmıştı buralarda...hıh..tebrik ederim sende evlenmişsin...rüyayla..
S:evet..kıskandın mı?naslındaaaa .....bitti....boşandık....toptan attım kadını başımdan...benim otelide verdim gitti.kurtuldum..maaşallah kadının aklı fikri oteldeymiş....bende değilmiş...zaten gıddiycik etekler giyiiii sinirimi boziiiiiy di....evlendiğmiizden beri bi gün yüzü görmedim..yok zatüre oldu..yok bağırsakları bozuldu.....derkene zatiii ...en sonunda güzüne rimel sürerken gözünü çıkardı ...bide öyle tedavi gördü..ocağıma incir ağcı dikti leyn..oh boşadım kurtuldum..eeee onat napiiyor?
B:bilmem...görüşmiyiiiiz...iki sene önce nişanlandık...ama çok fena sobeledim onu..allahıma kitabıma elimden çok pis kaza çıkacaktı....çok pis rencide ettiydim.oda kaçtı ...oh be bend ekurtuldum...semih...
S:berna...
B:semih....
S:berna....yetti ulen...ömrümü çürütttün..dizinin başından beri,bi halt konuşamadık....ismimi mi ezberliyon looow?yok kendini ne zannediyon?yok sen kim oluyon diye diye, senin yüüznden hastanelik oldum...aşağılık kompleksi geldi bana...allahıma kitabıma talan ederim ortalığı ...zaten gazetenin önünü aşındıra aşındıra bittim mahvoldum...yok dimi başka yer?varsa yoksa burada görim seni....dalacam valla sağa...
B:dal..dal.dal..da..da..dalllll...dal hadi dalll...pabucumun mafyasiiii...
S:kadııın....kadın...bak beni dellendirme....zaten yıllar öncealdığım altın kolyeyide vermediydin bağa geriii...gerrriiiiii.....yoldanmı topliyiz biz parayı..ben o paraları toplamak için kaç kişini ayağına sıktım biliyiiiiiin mi?
B:hıh.hıh...hııhhh....aman ...zevksiz...sanki çok menem bişeydi aldığın kolye....dalll....dal...dallll...dalll.dall...dall l

bilmiyorum walla pek komik olmadı ;en iyisi ben bildiğim senaryoma devam ediiiim.:img-hyste

yamisis
08-03-07, 18:50
arkadaşlar korel cezayirlinin resmi sitesi açılmıştır...normal ismin yazınca direk çıkiiy zati....henüz pek bişi yok ..çok az şey var ama olsun...

yamisis
08-03-07, 19:12
SEMİH hızlı adımlarla rüyanın oteline gider...bernayı görmenin heyecanıyla rüyanın oteline geldiğini sonrada nfarkeder...
resepsiyondaki kız:Merhaba semih bey..
S:ooo...sen hala burdamısın?ulen send esıktın be...bizim diziyede giren bir daha çıkmiiy...biara can girip çıktı..allahıma kitabıma topuğuna sıktıracam onun..zatiii..öldü gitti....
Rüya:o..semih.hıhıhı...neoldu bebişcim?kanımca beni özledin sen...
S:de be git be....eksik etek seni...pörsümüş gitmiş bacakların ben görmeyeli zaten....ele geçirdin oteli yetmedi mi?seni düzenbaz eksik etek seni.....ocağıoma incir ağacı diktin ..daha ne istiyin?çok pis rencide ederim seni...gelmiyim yanına ha....
R:ama olmazki...böylede yapılmazki...sen geldin ben mi gel dedim...sen geldin....madem geldin nie kıziiiin?madem kızacaktin nie geldiin?
S:sus allahıma kitabıma talan ederiim burayı
R:bebiş seni gördüğüm eyi oldu bebeğim...
S:sus ulan rencide etme beni...ortalık yerde elalem içinde bebek mebek deme bana...
R:yok ya semih yaw...ühühühühü....sen yanlış anadın beni...ühühühühü....bebek derkene hakiki bebek diyim...semih...bizim bebeğimiz olecek..
S:bebek?bildiğimiz bebek?
R:yok lahamna bebek ...evet bebişim..kanlı canlı bebek...dün öğrendim 4 aylıkmış
S:yuh..hadi ..de..be.. bi git.yaw.git bi yaw..daha niler...yok daha nileer..pabucumun bebeğiiii...4 aylıkmış....4 ay boyunca hiç mi anlamdın yaw?yok bide doğurduğunda haberin olsaydı...yok daha nileeer...
R:ya valla semih unuttun mu?boşanma davamızdan 3 gün önce....hani..unuttun mu?
S:sus..alalhıma kitabıma çok pis talan ederim burayı..eksik etek...sen kim..çocuk doğurmak kim?düşürüsün çocuğu....zatüree olursun...giydiğin bi gıddım etek zati..durur mu çocuk içinde ?çocuk durur mu içinde?çok pis talan edersin çocuğu...talaaaan......odun gibi bacakların var..kavak ağacı seni..zaten senin yüzünden bernadan ayrıldım yıllar önce..
R:ama semiih...sus çocuk duyacak...
S:sus kadın..eksi etek seniiiii......gürgen seniii.meşe ağacı seniiii....boya kutusuuu.....zatiree olup ölemedin gittiiii...
R:ya noolur kızma ..tek başıma mı yaptım çocuğuu.
S:yapasaydın...yapmasaydın....
R:ay semih.saçmalama....
S:sen saçmalama.çok pis dalarım sana...
resepsiyondaki kız:efendi,m burada tartışmasanız...müşteriler göriiiy....
S:sus seni gidiiii....reception ..neolcak seni gidi....kadın diilmiisiniz hepiniz aynısınızzz...senide talan ederim....ke ssesini..
R:tama canım noour gel bi çay içelim benim odamda ha...
S:ekseik etek seniiiiiiii.......çam ağacı..yaban mersini nooolucak...saçı yapılı karga seniiiii.....

yamisis
08-03-07, 19:26
yer bernanın ofisi:

aniden bernanın telfonu çalar...
arayan vecdi beydir...

vecdi:berna...
BERNA:vecdi...ay..pardon..dede..
V:berna...
B:ay dede sıktın....bunadınmı ni yaptin?tama be bernayız işte....onya mı bekliyon noterden?devlet adamı seniii..zaten sinirim bozuk...biraz öncesemih geldi çok fena talan etti gazetenin önünü...
V:taam be....semih....berna....fitnat...
B:fitna tkim oliiy dede?
V:eski bi macera....sus kız....herşeye burnunu sokma...zaten yeni affettim seni...bak takarım tüm devlet admalarını peşine...çok pis talan ederler seni....
B:üff dede yaw..bi git yaw..pp..bi git yaw..pabucumun dedesiii....kaç yaşına geldin?100 ü ştın mı?
V:bi git yaw..gi bi yaw...aneeyden habe rvar mi?
B:ne bilmi ben.susurlukta oturuyorlardır herhal.....dün 5 litre ayran yolladila zaten bağa...naapcaksam ayranı...depomuyum ben?:img-hyste tanker miyim ben zatii? çok pis talan olacak midem....
V:berna....
B:dedeeeee....ulan yeter ulan ne iyiydi,kaçtıydım,kurtulduydum senden
benim işte be bernaaa...ne diye uzatiyon?devlet adamı seniii...

tam o sırada ona tiçeri girer...
B:onat...
O:berna....
B:onat....
O:tarık...
B:dede...
O:kanal d...
VECDİ:Berna...
B:korel...
...
B:o...hıh..beyefendi teşrif etti sonunda....ne zmandır görmüyodum seni..son rencidem den sonra napiiiyin?
O:hıh...berna....özlettin kendini prenses..ıyk..prensesmiş...böyle kart prenses mi olur muş?kart seniiii.seni kaaaart...bücür seniii....
B:ne yaptın obş gezenin boş hamalımısın ?
O:hahaha..sen öyle san.....saklambaç adlı yaroışma programı sunuyorum kanal f de.....iki kadın iki erkek birbirlerini sobeliyolar...nasıl benimle gurur duyuyomusun?beğendin mi?
B:hah..seni sobeci seniiiii....delletme beni.....çok pis talan olmuş durumdayım zaten....geçirecem şimdi uçan tekmeyi sana.....sen ne zannediyosun kendiniii?

emosss
08-03-07, 19:40
canım harika olmuş bunlar ya...:img-hyste hele ilki süper bayıldım valla:img-hyste... yalnız niye kimse girmiyo buraya.... kanımca biz birbirimize senaryo yazıyoruz..

cagladirek
08-03-07, 19:43
ben şimdi okudum hepsini..süper olmuş ya..:):)çok komik...
helal olsun vallaha.:):):)

yamisis
08-03-07, 19:49
semih berna ve ümit aile çay bahçesinde oturmaktadırlar...
B:ay semih...iyi halt ettim telrar seni affettim...ne diye çay bahçesine getirdin beni..send eya dağa götürüyon beni..ya çay bahçesine .bide şu ümit takıliiy peşimize....iyi walla
S:sus kız..talan ederim burayı bak..zaten cinlerim tepemde birdiri bir oyynuyolar..sende gelme üstüme...rüya oldu 9 aylık hamile.....zaten ona harciiim dünyanın masrafını her şeyden iki kişilik para aliiyler...yiyi yiyi bitmiyi....neresine yiyosa....
B:bak bu konulara girmeyelim lütfen...rüya hamile omasaydı onu zor affederdim.bizi ayırdı zaten...pörsüdük gittik...şimidi birleşelim derkene bide bu çocuk çıktı başmızaa...
S:sus kız..laf etme çocuğa..gıddiycilk bişey o daha....sensin pörsümüş.ben daha gencim güzelim...döndüm bak..geldim şimdi ..bugünü aslında nasıl sabırla bekledim di...seni yalvarırken görmek..seni ağlatabilmek....
ÜMİT:aaabi..ayıp olmuyo mu?
B:üff.semih sustur şunu.....merak ediyim...bu çocuk senden deil de ümitten olmuş olmasın...
S:sus kız.yersin tokadı şimdi...uçan tekme geliiiy bak...
B:ne kzıyosun semih?ühühüüh....hiç yanından ayrılmiyiki ümit...nebilim.belki karışmıştır dediydim...kızma be...
garson gelir.
GARSON:sparişlerinizi alliiiiiim
S:bi git yaw..yersin tokadı..git bi sarmısaklı kuzu kapama getir.
B:üff semih iğrençsin..kokucan şimidi...böğk..
S:delletme beni kız....sağane?ağzımın içinde mi oturuyon?sana mı sorucam ne yiyeceğimi?
B:iğrençsin semih...
S:beğenmiysan gidersin..bu saatten sonra bu boyla benden iyisini mi bulacan?garsoon nerde kaldı bizim kuzu kapamalar...
GARSON:ulan arkamda motor mu var ?getiriyiz işte.
SEMİH:berna sen ne zıkkımlanıcan?menüyü hatmettin...istersen al eve götür..hayret bişey yaw.alttarafı bişey seçte söyle..
B:hmm.taam.ben ahtapot klu kızartması yiyecem
S:elinin körünü ye.yok diveee.parayı yoldamı buldum ben?yuhhh.ohuuu.. bide beni yeseydin.....ahtapotmuş yok diveee...ümitcim sen ne istersin koçum?
Ü:size baba diyebilrimiyim semih bey?
S:de yawrum..de gülüm...de...ne istiyosan de....garsoooooon nerde kaldın yaaw?
GARSon:al zıkkımlan be...ölüyon mu?kıtlıktan mı çıktın?zaten demin bi müşteriyi çok pis talan ettim...bide sen çıkma...ya sabır demez oturturum valla...

yemekler büyük bir iştahla mideye indirilir....

EzGy16
08-03-07, 20:09
Senaryolar süper olmuş :img-hyste

keşke kod adı devam etsede semih ve bernanın evlenip evlenmeyeceğini görebilseydik

EzGy16
08-03-07, 20:11
saol aydancım...dizinin üzüntüsünü üzerimizden atak artık demi....... muhteşem ötesi iki haberim var.... arkadaşlar 1. sini söylediğimde sevinçten bayılabilirsiniz..o yüzden sandalyeye sıkı tutunun kafanızı gözünü morartmayın..:img-black
korel cezayirli yarın akşam saat 18:45 te trt1 de milli piyango programına katılacak...
ikinciside;

Admine baskılarım sonunda sonuç verdi :D
forum açılsın diye email yazıp duruyordum forum açalım mı diye anket yapmışlar :img-cool2

nedim_bahar
08-03-07, 20:35
nasıl ya... bu program şimdi 10 dakikamı sadece

evet 10 dakka milli piyangoda eğlenceler felan yok sadece çekiliş yapılıyor ondan sonra bitiyor

nedim_bahar
08-03-07, 20:41
ikinciside;
birincisi çok güzel bi haber ama sadece 10 dakka tek görebilerecez çok sağol emoş
ikinci haberse resmi site neresi ya bide nereye oy verecez ben anlamadım

yamisis
08-03-07, 21:23
KOD ADI ÇÖKÜNTÜ
22378.BÖLÜM
SAHNE 95

sabah 9.30

semih resepsiyonda dosyaları incelemektedir.Doktor kontrolünden gelen Rüya,otelden içeri girer.arkasından Ümit görünür.

S:Nerde kaldın?
R:geldim,hayatım .işimiz anca bitti doktorda.
S:ee napiyomuş bizim fındıkkurdu?
R:ay semih!su kıza fındık kurdu diyip durma.
S:sana mı sorucam be?eksik etek?9 ay bitmek üzere nerde bebek?bebek nirdeee?sancın tutuyo tutuyo,gidiosun doktora,geliyosssuuun çocuk yok,bi türlü gelmiyo çocuk,her gün elin boş döniiiyin.gürgen seniiii....nirde çocuk?ÜMİT:abiiii...biraz geç doğum olabilirmiş.artık eli kulağında dedi doktor.4 güne kadar gelirmiş
S:iyi ..sonunda...yok divee.bide gelmeseydi.çok sevdi kereta anasının karnını.rahata alıştı tabi fındık kurdu...
R:ay semih lütfen fındık kurdu diyip durma çocuğa
S:ne dedi doktor?sağlığı iyimiy miş?bak zaten topuğuna sıkıcam o doktorunda...giriyosunuz içeri bir türlü çıkmıyosunz..10 saat sürüyo maaşşallah kontrol...çocuğu check_up tanmı geçiriyo bu doktor bozuntusu nedir?
R:sağlık için sevgilim sağlık için
S:sevgili deyip durma..bak haaala mini etek giyip duruyossuuun.anlamıyorum neyini göstermek isitosunki elaleme?sinir etme beni.bacakların odundu eskiden şimdi kilo aldın oldu sana bir kesilmemiş ağaç kovuğu...kovuk seniiiii...eksik etek senii....birdaha da sevgili diiyp durma bana.benim kalbim bernaya ait...bu çocuk bizim tek ortak noktamız.birde ümit tabi...
Ü:sağol abi...

R:ay semih!bebeğim ve ben acıktık
S:tam yaaa.iyi be..ümit...karşı dükkandan simit al da gel hadi koçum
R:ne?semih daha neler?biz onla doymayız.ben kalamar soslu tavuk isterim
S:ananın karnında da mı kalamar soslu tavuk yerdin?öff.iyi be iyi...sırf çocuk için.bu velet de bi doğamadı gitti...hayır..içeride büyüyüp gelişip çıkacak herhalde..birazdan zaten berna gelecek onunla gezicez.şu ankara çıkışında yeni bir dağ keşfettim çok güzel bir tepesi var oraya gidecez iyi mi?

rüya yemeğni aifiyetle yerken semihte odasına gider ve parfüm sıkıp sıkıp koklar...bernayı bekler..

yamisis
08-03-07, 21:38
diğer sahne

berna otele gelmiştir.semihte odadan çıkmış tır.ve otelden çıkmak üzere harekete geçerle tam o sırada rüya onlara doğru yaklaşır.

B: Ooo.rüya..
R: Ooo.berna..
B:nasılsın?bakıyorum geoid şeklini almışsın .artık bu halde nasıl oluyorda çalışıyorsun?hayret etek giyebiliyosun haala!
SEMİH:berna ,gözümün yağı!!lütfen sevgilim,bulaşma çocuğumun anasına.
R:semih!bakıyorumda hiç korumuyorsun beni
S:daha ne koriim be?kanadımın altına mı aliim?yok divee...
B:benc eartık çalışma rüya..çocuk için zararlı...
S:ağzından kaymaklı baklava damlıyor bernaaam benim!ama işte almıyoki rüyanın kafası! zamanında çok üşüttü ondan böyle oldu.beyni küçüldü
R:neyse siz nireye?hağ...tepeye gidecektiniz dimi?bizde ümitle sinemaya gidcez.bana orada mısır filan alacak
S:ne?sinemeya mı?ümit nirdee?ümiiit..
Ü:buyur aabii...
S:sinemya mı gidceğniz?ya oğlum sana ben çizgili gömlek satacağın bir butik açmamış mıydım?nooldu orası oğlum?bak boşlama orayı.bir çizgili gömlek kolay oluşmiiiiiiiiy....ne sineması?
Ü:aaa.şey..kem...küm...abii..biraz gezdirim dedim rüya hanımı...canı sıkılmıştır.ondan şey ettim.
S:hadi öyle olsun.çok talan edesim geldi birden burayı ama neyyse....
(İÇSES:BUNDAN BİR İŞ ÇIKACAK AMA hadi bakalım neyyse...)

B:semihcim,hadi gidelim tepemize...çay içecez dimiii?
S:tabi sevgilim.ne istersen içerriz.al hadi gene iyisin sana bir altın koly aldım.diğerlerinin yanına koyarsın.
B:ay semiiih.ne ballı herfsin sen yaw..sağol bebeğim
S:ulan ortalık yerde bebek deme bana...sıkacam şimdi topuğuna
B:ay semih çok kabasın!kabasın semih kabasın!
S:yürü dellendirme adamı

ikililer arabalrına binerler arka fonda "dürüyemin güğümleri kalaylı ah kalaylı .fistan giymiş etekleri alaylı"şarkısı çalmaktadır.

cagladirek
08-03-07, 21:43
ya süper yazıyon ya...helal olsun vallaha..ellerin dert görmesin..çok zevkli bi iş yapıyosun yani.tebrik ederim.:):)

yamisis
08-03-07, 21:48
sağol çağlacım ;ama yok valla ben emossun senaryosunu tek geçerim,başkada birşey tanımam.ben biraz saptım konudan,laçkalaştırdım.ama onunki tam konuya göre.semih filan huyu suyu aynı ..doktorlu senaryosu bir numara emossun...ben hem bundan sonra asıl senaryomda kaldığım yerden devam etmek isitiyorum..heyecanlı biryerde kalmıştım .berna ile semihin tepedeki kavgalarında..:)eemoss nerdesin yaw gelde senaryo yazıver..aama doktorlu olanından...hadi yaw:))

cagladirek
08-03-07, 21:52
sağol çağlacım ;ama yok valla ben emossun senaryosunu tek geçerim,başkada birşey tanımam.ben biraz saptım konudan,laçkalaştırdım.ama onunki tam konuya göre.semih filan huyu suyu aynı ..doktorlu senaryosu bir numara emossun...ben hem bundan sonra asıl senaryomda kaldığım yerden devam etmek isitiyorum..heyecanlı biryerde kalmıştım .berna ile semihin tepedeki kavgalarında..:)eemoss nerdesin yaw gelde senaryo yazıver..aama doktorlu olanından...hadi yaw:))
olsun canım.bence seninkilerde ayrı bi harika yani:img-yes: :good:
ama emoşumunkileri okuyamadım daha..hemen gerilere gidip başlıyorum okumaya.:img-blush :img-blush

BlueBird
08-03-07, 22:28
bu arada sana çok zahmet veriyoruz blue bird ama....
gazetenin önümdeki sahneyide yazarsan çokkk sevinicem :img-wink:

zahmet olur mu hiç, zevkle yazarım. birazdan geliyor...

ikinciside;

emoscum bu güzel haber için çok sağol azıcık da olsa en azından görürüz fena mı :)
ayrıca senaryolar çok güzel arkadaşlar :img-yes:
ya sonunda biz de eski dizilere taşınmışız of of... bugünleri görmek de varmış bu kadar kısa sürede...

BlueBird
08-03-07, 23:12
Semih ile Berna'nın gazete önündeki konuşmaları... (4. Bölümden)

Berna gazeteye girerken Semih arabadan çıkıp yanına gitti.
B: Niçin beni rahat bırakmıyorsun Semih?
S: Sakin ol, sadece konuşmak istiyorum.
B: Ne konuşacaksan konuşalım o zaman.
S: Ailemin adını...
derken Berna sözünü kesip
B: Silah kaçakçılığı, uyuşturucu, kara para aklama... Sen Amerika'da mazbut bir hayat sürerken ailenin adı bunlarla anılıyordu Semih.
dedi.
S: Ailemin adını kullanman beni rahatsız ediyor. Bugüne kadar bu adı kullanan kaç kişi öldü haberin var mı senin?
B: Sen beni tehdit mi ediyorsun?
S: Berna... Aladağ adı benim olmaktan çoktan çıktı farkında değil misin? Bu adın altında çöreklenmiş, yüzlerini bile görmediğim kaç insan olduğunu, nasıl bir hesapların olduğunu inan ben bile bilmiyorum. Ben senin yaşamanı istiyorum.
B: Semih... Beni bu kadar düşünmen gözlerimi yaşarttı. Ama yeter artık! Karşıma çıkmak için sürekli bahaneler yaratmandan bıktım artık.
S: Berna...
B: Bak! Bana ihtiyacın yok. Bunu gözlerimle gördüm tamam mı?
S. Ne demek bu?
B: Ne demek istediğimi çok iyi biliyorsun Semih. Eminim o otelinde bir sürü güzel kadın vardır seni bekleyen.
ve başını çevirdi. Semih gülümseyerek
S: Berna, sen yoksa beni...
B: Sakın kıskandığımı falan zannetme. Ben...
S: Evet sen...
Eliyle Berna'nın başını kaldırıp
S: Kaçırma gözlerini.
B: Bırak da gideyim Semih nolur?
dönüp gidecekken Semih tuttu ve
S: Berna, lütfen...
deyip Berna'nın elini öptü, Berna tekrar gözlerini kaçırıp başını eğdi. Semih de tekrar elini Berna'nın çenesine götürüp başını kaldırdı.
B: Sen de benden git artık.
Semih'in gülümseyen bakışı şaşkınlığa döndü.
B: Bir daha da gelme.
dedi ve kapıya ilerledi. Semih havada kalan elini indirdi ve arabaya doğru yürümeye başladı. Sonra arkasına dönüp Berna'ya baktı. Ama Berna dönüp bakmadan girdi içeri. Semih de sinirli bir yüz ifadesi takınarak arabasına bindi.

ekin_26
08-03-07, 23:25
ben girmeyeli eski diziler sayfasina düsmüş haa sonumuz buydu ama insan genede kötü oluyo bu gün dmax te 2 bölümü izledim semihi gördükçe o kabusa baktigi sahnede gene çok sinirlendim korel cezayirlinin programa katilcagin haber verdigniz içn saol ayrica blubird semih ve berna konusmasinida yazdigin için tskler ben daha izliyemedim ins haftasonu

Melal
09-03-07, 01:04
Ben diziyi çekemeyince gözükmiyeyim dedim.
Sonrada forumu bulamadım.Neyse geleyim sadete ben kanalı kurdum ayarladım yattım.
Ama gece kapatmak için bir baktım ki yayın gitmiş.
Özeti çekmiş.Sonrası yok karlı bir görüntü gıcık oldum.
Ve hala final bölümünü seyredemedim.Tırım tırım son bölümü arıyorum ama yokkkk.:icon_sorr
Özür dilerim yaa resim ekleyeceğime dair söz vermiştim.Ama sözümü tutamadım.
Kusuruma bakmayın lütfen:icon_sorr

katia
09-03-07, 12:12
Kanal D'yi kutluyorum
Biraz reklam yapsa ve yayın gününü değiştirse bence izlenme rekorları kıracak olan diziyi, çalıştı çabaladı ve yayından kaldırdı.
Bu dizi de kanal d'yi bu kadar rahatsız eden ne anlamıyorum...:sad53:

KoSiAr
09-03-07, 12:34
girmeyeli dizimiz eski diziler forumuna gecmis bile :( pazartesi ne yapacam ben simdi ya kod adisiz :S:S:(:(: bu arada emoscum verdigim haber icin cook tesekkurler (K) resim cekebilirmisiniz??:img-blush :img-in_lo

exquisite
09-03-07, 12:53
girmeyeli dizimiz eski diziler forumuna gecmis bile :( pazartesi ne yapacam ben simdi ya kod adisiz :S:S:(:(: bu arada emoscum verdigim haber icin cook tesekkurler (K) resim cekebilirmisiniz??:img-blush :img-in_lo

arkadaşlar resim çekerseniz çok iyi olacak....lütfen ....:img-in_lo

dalgaaaa
09-03-07, 13:00
yeni senaryolar çok güzel olmuş ama o kadar çok yazmışınız ki karıştırdım hangisi hangisinin devamı die kutlarım sizi bu arada blue bird teşekkür ederim eklediğin için
bu arada eski dizilere taşındığımız için çok üzüldüm nedense her zaman bi umudum vardı....

yamisis
09-03-07, 13:47
:img-hyste dalgaacım bi emossun iki tür senaryosu var..biri doktorlu asıl senaryo diğeri de yoğun talep üzerine kaleme alınmış olan mutlu aile(!) senaryosu..:img-hyste
bir de bendenizin iki senaryosu var birii asıl senaryom..bölüm bölüm gidiyorum sapıtmadan..birde iyice laçkalaştırdığım türk erkeği semih ve iki panter kadının olduğu senaryo var..yani karıştırma canım ona göre okursun::img-hyste

zekii35
09-03-07, 13:52
ya bişi sölicem.dizimiz burda eski diziler arasına girdi ama kanal d hala diziyi dizi arşivine göndermedi.bu pazartesi kesin olarak var mı yok mu.onu anlayamadım hala.eğer yoksa neden dizi arşivine göndermiolar?

yamisis
09-03-07, 14:18
KOD ADI:DOĞUM

rüye semih berna ve ümit hastanedelerdir.rüyanın doğum sancısı sonunda tutmuştur ve hastanede doğum başlamıştır.

rüya doğum odasında bağırmaktadır...sesleri koridora kadar gelir....

R:allah belanı vermiyeee..semiiiiiiiih..semiiiiiiiih.....gözün kör olmasın semiiihhh....aaaah....nirden tanıdım seni. semiiiiiiiiih......aaaaah..imdaat...doğuruyorum... .

koridorda....
S:allah senin belanı vermiye...emi?bak seni çok pis talan ederdim...ama dua et çocuğumun anasısın.doğ artık sende be fındık kurdu...ne bekliyon daha?
BERNA:yaw semih!doğum 5 saattir sürüyo ne ayak?bitürlü doğamadı gitti.ayrıca..ne işim var benim burada yaw banane..nie geldim ki..sen getirdin zorlaa...hani beni gezdirecektin?
S:sus kız..sus biyaw..bi sus yaw...deletme beni...pabucumun gazeteci kızıı...
ben mi gel deedim_?
B:üf iyibe...
S:üff.bitürlü doğmadı gitti çocukta...anasının karnına saltanat mı kurdu nedir?
B:ya semih.biz artık böyle 4 lü bir hayat mı yaşiicaz?sen ben rüya ve ümit olarak?bumu dur?
S:de get...beğenmiyosan gidersin...zaten çocuk için rüyaya yıldırım nikaHI kıymak zorunda kaldım..oda bana oteli geri verdi iyi mi? şimdi nasıl ayrıliim ondan?ama kalbim senin bebişim...
B:ah semih..böyle diyon içimi eritiyon..haşin sevgilim benim...

semih 500 nolu bakışını atar ve:
S:seni gidi seni....

derken...

DOKTOR BEY:nurtopu gibi bir oğlunuz oldu semih beyyyy..
S:neeyyy?olamaz?yanlış çocuk geldi...yanlış çocuğu çıkardınız...onu deil..kız olanınıı çıkaracaktınız rüyanın karnından...götür onu gerii...geriiiiii.bana kızımı getir ..doktor bozuntusu seniii......zaten sinirim sana ...bak sıkarım ayağınaa...kızımı getir banaaaa...gerriiiii...talan ederim ortalığı ..heyyyt yeminimi bozdum uleeyynn...
DOKTOR BEY:dalll....dal..dal...dal...dallll..dal....ama beyefendi...birde kızınız oldiii...iyi mi?çifte çocuklar maaşallah...biri artık geleceğin mafyası..biride artık kumarhaneler kraliçesi olur ...iyi mi?
S:uleeyn..ne bu lan?9 aydır yaptığın kontroller boşunamıydı?delletme beni layn...ikiz ne demek?ne demek ikiz?bir çocuğa kaç para harciim biliyinmi seeen?pabucumun doktoruuu..götür birini geriiii.geriiii.bir çocuk kolay yetişmiiiiyyyyiii...
D:ama beyefendi olmazki..yapamam böyle bişey
B:ay semih ne gıcıksın?sen istedin bi göz,allah verdi iki göz.iyi mi?al işte ikisini ..fazla gelirse birisini bana verirsin....
S:iyi be iyi...öldürecem o rüyayı.tabi giyiyiiii eksik etekler oliiy böyle yanlış doğumlar....eksik etek seniiiii..rüya nirde ,doktor?talan edicem şimdi tüm hastaneyi...

ve sonu gelmez doğum nihayet geçrçekleşmiştir.....arka fonda ...ünlü bestekar(!)berdan mardininin "senden çocuğum olsun "adlı şarksı çalar...

emosss
09-03-07, 14:51
arkadaşlar ben biraz geç kaldım snırım... ekip toplanmış.. 6 haftalık bi tailden sonra okula gidince çarptı biraz...
öncelikle melalcim sıkma canını diziyi çekmişler zaten.. hem bi siteyede eklenmiş...yamisis coşmuşsun sen ya... yetişemiyom valla hızına.. ayrıca elwiens adlı arkadaşımız korel cezayirliye mesaj atmış.. dizifilme baksın diye.. yani bu senaryoları okursa ikimizide çok fena talan edicek....
ayrıca biri programı çeksin lütfeeeeeeennn...
son olarakta irem nerdesin kıss sen.. yazını okuyan cennetlik....programı çeksene:img-blush

cenup
09-03-07, 15:42
Herkese selam...
http://www.kyotoyuimzala.com/ bu linke tıklayıp bir imza da siz atın...

Farklı mail adresleriyle birden fazla imza atabilirsiniz...Dünyamızın geleceği için çok önemli...

Türkiye’nin iklim değişikliğine neden olan gazları hızla artan oranda üreten bir ülke olarak,

dünya üzerindeki yaşamı tehdit eden küresel ısınmayı durdurmak için üzerine düşenleri yapmasını,

ilk adım olarak da sera gazlarında indirim hedeflerini belirlemek için gerekli çalışmaları yaparak,

Kyoto Protokolü’nü en kısa zamanda imzalamasını istiyoruz.

exquisite
09-03-07, 16:16
ya bişi sölicem.dizimiz burda eski diziler arasına girdi ama kanal d hala diziyi dizi arşivine göndermedi.bu pazartesi kesin olarak var mı yok mu.onu anlayamadım hala.eğer yoksa neden dizi arşivine göndermiolar?

o site çok geç güncelleniyo...yani dizi arşivine gitmesi zaman alır...
emosssa katılıyorum biri şu programı çeker mi lütfen??????

Kaan 82
09-03-07, 16:26
KOD ADI:DOĞUM

rüye semih berna ve ümit hastanedelerdir.rüyanın doğum sancısı sonunda tutmuştur ve hastanede doğum başlamıştır.

rüya doğum odasında bağırmaktadır...sesleri koridora kadar gelir....

R:allah belanı vermiyeee..semiiiiiiiih..semiiiiiiiih.....gözün kör olmasın semiiihhh....aaaah....nirden tanıdım seni. semiiiiiiiiih......aaaaah..imdaat...doğuruyorum... .

koridorda....
S:allah senin belanı vermiye...emi?bak seni çok pis talan ederdim...ama dua et çocuğumun anasısın.doğ artık sende be fındık kurdu...ne bekliyon daha?
BERNA:yaw semih!doğum 5 saattir sürüyo ne ayak?bitürlü doğamadı gitti.ayrıca..ne işim var benim burada yaw banane..nie geldim ki..sen getirdin zorlaa...hani beni gezdirecektin?
S:sus kız..sus biyaw..bi sus yaw...deletme beni...pabucumun gazeteci kızıı...
ben mi gel deedim_?
B:üf iyibe...
S:üff.bitürlü doğmadı gitti çocukta...anasının karnına saltanat mı kurdu nedir?
B:ya semih.biz artık böyle 4 lü bir hayat mı yaşiicaz?sen ben rüya ve ümit olarak?bumu dur?
S:de get...beğenmiyosan gidersin...zaten çocuk için rüyaya yıldırım nikaHI kıymak zorunda kaldım..oda bana oteli geri verdi iyi mi? şimdi nasıl ayrıliim ondan?ama kalbim senin bebişim...
B:ah semih..böyle diyon içimi eritiyon..haşin sevgilim benim...

semih 500 nolu bakışını atar ve:
S:seni gidi seni....

derken...

DOKTOR BEY:nurtopu gibi bir oğlunuz oldu semih beyyyy..
S:neeyyy?olamaz?yanlış çocuk geldi...yanlış çocuğu çıkardınız...onu deil..kız olanınıı çıkaracaktınız rüyanın karnından...götür onu gerii...geriiiiii.bana kızımı getir ..doktor bozuntusu seniii......zaten sinirim sana ...bak sıkarım ayağınaa...kızımı getir banaaaa...gerriiiii...talan ederim ortalığı ..heyyyt yeminimi bozdum uleeyynn...
DOKTOR BEY:dalll....dal..dal...dal...dallll..dal....ama beyefendi...birde kızınız oldiii...iyi mi?çifte çocuklar maaşallah...biri artık geleceğin mafyası..biride artık kumarhaneler kraliçesi olur ...iyi mi?
S:uleeyn..ne bu lan?9 aydır yaptığın kontroller boşunamıydı?delletme beni layn...ikiz ne demek?ne demek ikiz?bir çocuğa kaç para harciim biliyinmi seeen?pabucumun doktoruuu..götür birini geriiii.geriiii.bir çocuk kolay yetişmiiiiyyyyiii...
D:ama beyefendi olmazki..yapamam böyle bişey
B:ay semih ne gıcıksın?sen istedin bi göz,allah verdi iki göz.iyi mi?al işte ikisini ..fazla gelirse birisini bana verirsin....
S:iyi be iyi...öldürecem o rüyayı.tabi giyiyiiii eksik etekler oliiy böyle yanlış doğumlar....eksik etek seniiiii..rüya nirde ,doktor?talan edicem şimdi tüm hastaneyi...

ve sonu gelmez doğum nihayet geçrçekleşmiştir.....arka fonda ...ünlü bestekar(!)berdan mardininin "senden çocuğum olsun "adlı şarksı çalar...

ya niye diziyle dalga geciyorsunuz sacma sapan senaryolar yaziyorsunuz dalga gecmeyin su güzelim diziyle zaten moralim bozuk bitti dizi birakin yaa

emosss
09-03-07, 16:56
ya niye diziyle dalga geciyorsunuz sacma sapan senaryolar yaziyorsunuz dalga gecmeyin su güzelim diziyle zaten moralim bozuk bitti dizi birakin yaa

kaancım dizinin bitmesine bizde senin kadar üzüldük.. bunlarıda biraz neşelenmek için yazıyoduk...ayrıca diziyle değilde onların yılan hikayesine dönmüş ilişkilerine atıfta bulunduk... ama rahatsız olduğunu belirttiğin içinde teşekkürler... bi daha olmayacak.. benim yazdıklarımda silinecek zaten

dalgaaaa
09-03-07, 17:05
niyee yaaa biz seviyoruz bu komik hikayeleri
tamam karakterlere yakıştıramıyoruz semihe mesela o konuşmaları ama onlar olarak okumazsan gayet eğlenceli ve komik buda bizim kod adının bitimine üzülmediğimizi göstermez!!! bizde üzüldük ama yapılacak birşey yokk kalmadı...
ayrıca yamisisin de saptırılmadan yazdığı bi hikaye var en heyecanlı yerinde kaldı gerisi gelmedi ama olsun:D
devamı gelcek demi yamisis

emosss
09-03-07, 17:23
Herkese selam...
http://www.kyotoyuimzala.com/ bu linke tıklayıp bir imza da siz atın...

Farklı mail adresleriyle birden fazla imza atabilirsiniz...Dünyamızın geleceği için çok önemli...

Türkiye’nin iklim değişikliğine neden olan gazları hızla artan oranda üreten bir ülke olarak,

dünya üzerindeki yaşamı tehdit eden küresel ısınmayı durdurmak için üzerine düşenleri yapmasını,

ilk adım olarak da sera gazlarında indirim hedeflerini belirlemek için gerekli çalışmaları yaparak,

Kyoto Protokolü’nü en kısa zamanda imzalamasını istiyoruz.

böyle önemli bi konu olduktan sonra illa forumla ilgisi olması gerekmiyo zaten.. bilgi verdiğin için çok sağol... ayrıca bu gibi konular hakkında bilgi vermeye devam edersen seviniriz...
ayrıcada o ablanı tenhada kıstırıcam...gelsin buraya.. gitmiş mail atmış korele.. ya okursa aramızdaki herşey başlamadan biter..

Melal
09-03-07, 19:13
Trt1'i açınn Korel varrrrr...

emosss
09-03-07, 19:21
yaaaaa ben başını kaçırdım ya... ne zaman balşladı tam olarak... ya biri kaydettimi???????

ekin_26
09-03-07, 19:22
süper konustu yaa çok tatliydi resimleri çekilmiştir b,razdan korel cezayirli sayfasinda

exquisite
09-03-07, 19:26
emoscum 19.13 gibi başladı...ya kadın beyaz camda projeniz devam ediyo dedi....sinir oldum belki yeni bi projeden bahsedecekti sık boğaz etti....ama çok tatlıydı...ekin_26 çok teşekkürler çektiğin için....:img-wink: :img-wink:

emosss
09-03-07, 19:26
süper konustu yaa çok tatliydi resimleri çekilmiştir b,razdan korel cezayirli sayfasinda

saol canım ya.... ayy bi insan bu kadar tatlı olur... peki video olarak çeken var mı???????
blue bird nerdesin??????

ekin_26
09-03-07, 19:28
yaaaaa ben başını kaçırdım ya... ne zaman balşladı tam olarak... ya biri kaydettimi???????
EMOSSS resimleri düzenliyorum birazdan ekliycem uzun süreden sonra tektrar tv de görmek çok güzel kendisini

emosss
09-03-07, 19:28
emoscum 19.13 gibi başladı...ya kadın beyaz camda projeniz devam ediyo dedi....sinir oldum belki yeni bi projeden bahsedecekti sık boğaz etti....ama çok tatlıydı...ekin_26 çok teşekkürler çektiğin için....:img-wink: :img-wink:

tühh tühhhh... görüyonmu 3 dakkasını kaçırmışım... ya 10 dakkalık programdan bişey anlamadım ben ya...

exquisite
09-03-07, 19:30
EMOSSS resimleri düzenliyorum birazdan ekliycem uzun süreden sonra tektrar tv de görmek çok güzel kendisini

kesinlikle çok güzeldi...kendim çıkmış kadar heyecanlandım...çok güzel konuştu...

dalgaaaa
09-03-07, 19:31
evettt evettt evettt
çok tatlıydı çook şekerdi çokkkk sevimliydiii çokk kibardııı
tek kelimeyle SÜPERDİ!!!!!!
çokkk mutluyum onu son bir kez görebildiğim içiin yani uzun bi süre göremicez yaa
kadına siniz oldum sürekli konuştu bi türlü konuşturtmadı korel abimizi:D
dizinin bittini bile söyleyemedi lafı ağzına tıkadı kadın:icon_evil

EzGy16
09-03-07, 19:32
Çok kısa sürdü ya korel cezaylir çok tatlı ve sempatikti
Keşke millipiyango bileti alsaydım korelin eli uğurlu gelirdi

ekin_26
09-03-07, 19:33
saol canım ya.... ayy bi insan bu kadar tatlı olur... peki video olarak çeken var mı???????
blue bird nerdesin??????

cnm videoda çektim ama eklemeyi bilmiyorum fazlada çekemedim sdece calişmmalarini anlatirken ki bölümü

dalgaaaa
09-03-07, 19:38
ekin_26 tşk ederiz resimler için...
uzun süredir görmeyince diyosun daha pazartesi gecenin bi yarısı gördük biliyorum çok uzun geliyo her an görsen bile sıkılmazsın bende öyleyim sanırım herkes öylede bir haftada bile böyle olursa biz bundan sonra ne yapıcaz????

ekin_26
09-03-07, 19:40
ewt yaa kodadini söylemese bile baska projelerden bahsederdi kadin lafi agzina tikamasaydi gerçi ne diycekti kodadi seneryo igrencligi ve kanald yüzünden kaldirdi mi diycekti

exquisite
09-03-07, 19:41
ekin_26 tşk ederiz resimler için...
uzun süredir görmeyince diyosun daha pazartesi gecenin bi yarısı gördük biliyorum çok uzun geliyo her an görsen bile sıkılmazsın bende öyleyim sanırım herkes öylede bir haftada bile böyle olursa biz bundan sonra ne yapıcaz????

evet ya...yeni bi projesi var mı onu hiç söylemedi ya....arkadşlar yarımız korel cezayirli sayfasındayız yarımız kod adı koasta bölünmüşüz

Kaan 82
09-03-07, 20:02
tamam karakterlere yakıştıramıyoruz semihe mesela o konuşmaları ama onlar olarak okumazsan gayet eğlenceli ve komik buda bizim kod adının bitimine üzülmediğimizi göstermez!!! bizde üzüldük ama yapılacak birşey yokk kalmadı...
ayrıca yamisisin de saptırılmadan yazdığı bi hikaye var en heyecanlı yerinde kaldı gerisi gelmedi ama olsun:D

devaminida sen yaz ozaman birakin ya sacma sapan hikayeler uydurup bu ne ya korel cezayirliye ayip olmuyormu bu sizin yaptiginiz cocukluk simariklik diziye hakarettir neyse ya zaten sinirliyim

ekin_26
09-03-07, 20:15
bu diziye hakkeret deildir asil onlarin yaptiklari hakerettir 3 ay bekleyip 2 bölümde diziyi kaldirip daha sonrada maillere gönderdigimiz cvp dizi yapim sirketiyle kanalin ortak karariyla kaldirildi denmesi hakerettir kodadi bittirildi bizde böyle güya uyduruk olan seylerle kendimizi kandiriyoz ayrica eminim böyle seneryoyla yazilsaydi kodadinin reytingler çok daha iyi olurdu türkiye böyle seyleri çok sever çünkü

Kaan 82
09-03-07, 20:19
nediyorsun sen ya bu yazdiginiz senaryolar oyunculara ve dizi ekibine ve bu dizide yeralan herkese hakarettir resmen dalga geciyorsunuz siz nasil kod adi fanisiniz nerde gercek kod adi kaos izliyicileri kanal d öyle yapti diye sizinde böylemi yapmaniz gerekiyo biraz düsünün ya akil var mantik var

elwiens_86
09-03-07, 20:19
bu diziye hakkeret deildir asil onlarin yaptiklari hakerettir 3 ay bekleyip 2 bölümde diziyi kaldirip daha sonrada maillere gönderdigimiz cvp dizi yapim sirketiyle kanalin ortak karariyla kaldirildi denmesi hakerettir kodadi bittirildi bizde böyle güya uyduruk olan seylerle kendimizi kandiriyoz ayrica eminim böyle seneryoyla yazilsaydi kodadinin reytingler çok daha iyi olurdu türkiye böyle seyleri çok sever çünkü

valla bu lafın üzerine söyleyecek sözüm yok İremcim bravo....
Gerçektende bu yapılan sadece bir espri niteliği taşıyan senaryoydu...Ama hakikaten böyle bir senaryo olsaydı reytingleri tavan yapardı...Ne yazık ki böyle bir ülkede yaşıyoruz...Herkes gerçekleri görmekten kaçıyor...Absürd şeylere de bayılıyor...

elwiens_86
09-03-07, 20:22
nediyorsun sen ya bu yazdiginiz senaryolar oyunculara ve dizi ekibine ve bu dizide yeralan herkese hakarettir resmen dalga geciyorsunuz siz nasil kod adi fanisiniz nerde gercek kod adi kaos izliyicileri kanal d öyle yapti diye sizinde böylemi yapmaniz gerekiyo biraz düsünün ya akil var mantik var

sen gerçek kod adı kaos fanı mısın acaba?
bu foruma giripte bi yorum yazdığını şimdiye kadar görmedim...sadece bitti mi?
yok neden bitti diye mesajlar attığını gördüm...Lütfen "akıl var mantık var" gibi laflar etme bu forumda herkes gayet zeki sen hiç merak etme...Zeki olmasak zaten böyle bir dizinin başlaması için bu kadar ısrar etmezdk...Biz gerçekleri görüyoruz sen merak etme...

Kaan 82
09-03-07, 20:26
sen gerçek kod adı kaos fanı mısın acaba?
bu foruma giripte bi yorum yazdığını şimdiye kadar görmedim...sadece bitti mi?
yok neden bitti diye mesajlar attığını gördüm...Lütfen "akıl var mantık var" gibi laflar etme bu forumda herkes gayet zeki sen hiç merak etme...Zeki olmasak zaten böyle bir dizinin başlaması için bu kadar ısrar etmezdk...Biz gerçekleri görüyoruz sen merak etme...

ya sen ne bicim insansin alttaki kod adi forum seyini bosami tasiyoruz sacma sapan yazma sinir etme adami

elwiens_86
09-03-07, 20:28
böyle önemli bi konu olduktan sonra illa forumla ilgisi olması gerekmiyo zaten.. bilgi verdiğin için çok sağol... ayrıca bu gibi konular hakkında bilgi vermeye devam edersen seviniriz...
ayrıcada o ablanı tenhada kıstırıcam...gelsin buraya.. gitmiş mail atmış korele.. ya okursa aramızdaki herşey başlamadan biter..

ee cenup kimin kardeşi...dimi ama...:img-hyste
buyur canım ablası burada söyle bakalım kimi tenhada kıstırıyormuşsun?:img-hyste :img-hyste
Attım canım mailimi görsünde seni kendi forumunda banlasın....:img-hyste
Bu arada senaryoları dün okudum koptum gülmekten ya siz bu senaryoları "Sizin Senaryonuz" bölümünde yayınlasanız acayip güzel olur...
İsmi de "Kod Adı Kaos Absürd Komedi" nasıl olur...valla millet bayılır...her ne kadar Kaan82 beğenmesede ben çok güldüm....

ekin_26
09-03-07, 20:31
ne biçim kod adi fanimiyiz ??? sen ne dedigin farkindamisin
ben sana nasil kodadi fani oldugumu anlatiyim 1 bölümü konusu çok merak ettigim için izledim korel cezayirliyi çok begendim sonra dizinin reytinglerini kötü gitmeye basladi o zaman yapilan bütün destekler katildim kodadi sevilmesi ben ve bir çok burdaki kodadi fanlari çalisti 3 ay boyunca kodadi sayfasinin nerdeyse bekçiligini yaptim
diye bilirim kimse girmezken hep ordaydim dizi unutulmasin diye bölümlerin bütin resimlerini ekledim
ama eger bunu karsiligini alamadiysa bizde kenddi kodadimizi yaratirizi okumak istemezsen okumazsin
Eger KODadinin sende faniysan sayfasini takip edince bunlari görürdüm eger takip etmediysen benim kodadi fanligimi onula ilgi düsüncelerimi yargilama hakkinda olamaz

Kaan 82
09-03-07, 20:32
ee cenup kimin kardeşi...dimi ama...:img-hyste
buyur canım ablası burada söyle bakalım kimi tenhada kıstırıyormuşsun?:img-hyste :img-hyste
Attım canım mailimi görsünde seni kendi forumunda banlasın....:img-hyste
Bu arada senaryoları dün okudum koptum gülmekten ya siz bu senaryoları "Sizin Senaryonuz" bölümünde yayınlasanız acayip güzel olur...
İsmi de "Kod Adı Kaos Absürd Komedi" nasıl olur...valla millet bayılır...her ne kadar Kaan82 beğenmesede ben çok güldüm....

ben begenmedim ve yaptiginiz son derece terbiyesizlik ama kendiniz ne yapmak istiyorsaniz yapin artik karismiyorum düsüncelerimi iletmek istedim herkese sevgiler kimseninde kalbini kirmak istemedim

elwiens_86
09-03-07, 20:34
ben begenmedim ve yaptiginiz son derece terbiyesizlik ama kendiniz ne yapmak istiyorsaniz yapin artik karismiyorum düsüncelerimi iletmek istedim herkese sevgiler kimseninde kalbini kirmak istemedim

kırmak istemedim diyorsun ama bize terbiyesiz deme cüretini buluyorsun kendinde...madem umursamıyorsun yazma kardeşim bitti bu kadar ok....

Kaan 82
09-03-07, 20:34
ne biçim kod adi fanimiyiz ??? sen ne dedigin farkindamisin
ben sana nasil kodadi fani oldugumu anlatiyim 1 bölümü konusu çok merak ettigim için izledim korel cezayirliyi çok begendim sonra dizinin reytinglerini kötü gitmeye basladi o zaman yapilan bütün destekler katildim kodadi sevilmesi ben ve bir çok burdaki kodadi fanlari çalisti 3 ay boyunca kodadi sayfasinin nerdeyse bekçiligini yaptim
diye bilirim kimse girmezken hep ordaydim dizi unutulmasin diye bölümlerin bütin resimlerini ekledim
ama eger bunu karsiligini alamadiysa bizde kenddi kodadimizi yaratirizi okumak istemezsen okumazsin

bak arkadasim ben o arada nerdeydim sana diyiyim benim internet uzun süre yoktu onun icin ortaliktada yoktum daha fazla bu konuda yazismak istemiyorum istediginizi yazin az öncede yazdim düsüncelerimi tekrar sevgiler

Kaan 82
09-03-07, 20:38
kırmak istemedim diyorsun ama bize terbiyesiz deme cüretini buluyorsun kendinde...madem umursamıyorsun yazma kardeşim bitti bu kadar ok....

evet terbiyesizsiniz cünkü yaptiginiz terbiyesizlik madem hatani göremiyorsun bu konuda yazmamiz cok aptalca iki kisi bir konuda uzlasamiyorsa tartismak degil konuyu kapatmak önemlidir ve bence konuyu kapatalim ama ben sizi kirmak istemedim ama siz beni kirdiniz sacma sapan senaryo yazip kod adini kücültünüz bu bir terbiyesizliktir neyse bu terbiyesizlik lafida kirici bir laf degildir insanlara hatalarini söylemektir belirtmektir neyse kendinize iyi bakin

ekin_26
09-03-07, 20:40
bak arkadasim ben o arada nerdeydim sana diyiyim benim internet uzun süre yoktu onun icin ortaliktada yoktum daha fazla bu konuda yazismak istemiyorum istediginizi yazin az öncede yazdim düsüncelerimi tekrar sevgiler
bende bu konun uzamasini istemiyorum
int giremem takip edemem kötü olmus ama sende beni anla kodadi için o kadar çok sey yaptiktan ve üstüne kodadinin kaldirilmasi insani çok üzüyo bende biraz sert yazdiysam özür dilerim

emosss
09-03-07, 20:46
kaan82 ben bi dizi için ertesi gün 8 de okulum olduğu halde gecenin üçüne kadar bekledim, çevremdeki bi avuç insanı izlesin diye teşvik ettim, kanala yapıma sayısız mailler attım...yani ben bu biçim bi fanım..o konudada kimseye laf söylettirmem... ben hiç kimseden böyle bi tepki gelmeyene kadar yazdım.. ama senin rahatsız olman yüzünden hem yazmayı bıraktım hemde yazdıklarımı sildim...
kaldıki hepimiz yetişkin insanlarız...yani bu yazdıklarımızın korel cezayirliyle uzaktan yakından alakası yok...ben onun oynadığı bi rolün ağzından bazı şeyler yazdım.. nasıl bazı köşelerde "dizi karakterlerinden asla duyamayacağınız sözler" yer alıyosa bende bunu yazarken öyle farzettim..o yüzden bu kadar komik oldu zaten... sen sadece tepkini yazıp devamında bazı şeyler yazmasaydın buyazıyı asla yazmazdım...ama bizim o kadar emeğimize karşılık ne biçim kod adı fanısınız demen çok yanlış.. sonra kimseyi kırmak istemedim dahada saçma...ben o lafa kırılırım
ben ve burdaki bi çok arkadaşım kod adı ve korel cezayirli fanıyız...sonuna kadarda arkasındayız...o lafı söylemek sen dahil hiç kimseye düşmez...

kırdıysam özür dilerim....

Kaan 82
09-03-07, 20:51
konuyu kapatalim kimseninde özür dilemesine gerek yok herkese sevgiler

emosss
09-03-07, 21:02
ne güzel ya... konuyu kapatalım herkese sevgiler....

neyse.... aydancım şimdi sinirliyim.. kendime geliym seni tenhada kıstırıcam... resimler içinde teşekkürler...

KoSiAr
09-03-07, 23:18
KAan83 bizmi nasil kod adi faniyiz? asil sen nasil kod adi fanisin bizim bu dizinin kaldirilmamasi icin ne kadar cok caba sarf ettigimizi biliyorsundur belki ve ozaman biz bu dizi icin birseyler yapmaya calisirken sen nerdeydin seni hicc gormedim burda asil terbiyesizligi kanald yapti diziyede oyuncularada bizde burda bu seneryolarla kendimizi avutuyoruz iste ve sennde hic kimseye oyle sozler soylemeye hakkin yok bunuda boyle bil !! ne sen nede bir baskasi burda birbirine oyle soylemez, soyleyemez, soylemeye hakki yok !!! :@

ekin_26
09-03-07, 23:45
bu arada ben forumdan özür diledim çünkü siniri mi böyle bosaltmamam gerekirdi
eger seneryolarin yeri burasi deilse böyle olaylarinda yeri burasi deildi ama oldu
malesef

Kaan 82
10-03-07, 05:57
KAan83 bizmi nasil kod adi faniyiz? asil sen nasil kod adi fanisin bizim bu dizinin kaldirilmamasi icin ne kadar cok caba sarf ettigimizi biliyorsundur belki ve ozaman biz bu dizi icin birseyler yapmaya calisirken sen nerdeydin seni hicc gormedim burda asil terbiyesizligi kanald yapti diziyede oyuncularada bizde burda bu seneryolarla kendimizi avutuyoruz iste ve sennde hic kimseye oyle sozler soylemeye hakkin yok bunuda boyle bil !! ne sen nede bir baskasi burda birbirine oyle soylemez, soyleyemez, soylemeye hakki yok !!! :@

konuyu kapattik ama sen halen acmaya devam et devam bu arada 83 degil 82

ponchick
10-03-07, 06:35
arkadaslar sinavlarim var diye foruma ara verdim. gun agariyor, az once dersin basindann kalktim.foruma girince gelismeleree uzuldum. eski diziler olmusuz!... tartisiyorsunuz!.. bunlara uzuldumm... yeni uye olsamda emoss arkadasin kod adi için gosterdigi kahramanca cabayi eskiden beri izliyoruz... galba Kaan82 de hakli elestirisinde. acik soylem biçimi kesskin olmus.elestiri ustunde dusunsek, kizmadan... desem banna da kizar misiniz? gunaydin herkese...

Kaan 82
10-03-07, 06:52
arkadaslar sinavlarim var diye foruma ara verdim. gun agariyor, az once dersin basindann kalktim.foruma girince gelismeleree uzuldum. eski diziler olmusuz!... tartisiyorsunuz!.. bunlara uzuldumm... yeni uye olsamda emoss arkadasin kod adi için gosterdigi kahramanca cabayi eskiden beri izliyoruz... galba Kaan82 de hakli elestirisinde. acik soylem biçimi kesskin olmus.elestiri ustunde dusunsek, kizmadan... desem banna da kizar misiniz? gunaydin herkese...

sanada günaydin arkadasim tekrar hosgeldin dizi gördügün gibi bitti kötü oldu korel cezayirliyi artik yeni projelerde görürüz

emosss
10-03-07, 09:32

günaydın canım...aslında konu kapanmış ama ben sana son bi açıklama yapmak istiyorum..ben kaan 82 ye ilk yazdığım maili okuduysanız kesinlikle kızgın değildim... tepkisini dile getiriş şekline rağmen..onada yazdım ki o yazana kadar kimse bi şey dememişti.. bende o tepki gösterince zaten devam etmeddim ve konuyu kapattım...

benim kızgın olduğum daha çokta kırıldığım nokta sonrasında gelişen olaylar..seninde dediğin gibi bu kadar emeğimize karşılık siz ne biçim kod adı fanısınız denmesineydi benim tavrım..

ayrıca senaryolar hakkında herkes iyi düşünecek diye bi kuralda yok..ayrıca sende tepkini böyle dile getirdiğin için saol...bu şekilde gelen bi tepkiye kızılması saçma ve çocukça olur...

yamisis
10-03-07, 10:58
arkadaşlar ya iki gündür giremedim neler olmuş böyle?valla sizden çok özür dilerim senaryoların yarısından fazlası bana ait ama ben savunmam gerekirken siz savundunuz çok özür dilerim ayrıca teşekkür ederim....senaryo konusu kapanmış aMA GERÇEKTeN şimdi okuyunca bazı yazılanlara sinirlendim..burası bir forumdur..bizde kod adını seven fanlarız..bunun aksini bir kişi bile iddia edemez....buna hakkı yok...senaryo bu...ne oyunculara yönelik ne de diziye yönelik bir aşağalama söz konusu bile değildir...isteyen okumasın...ben birisi beğensin, birisi beğenmesin diye yazmadım bunları..sadece herkes kod adını seviyor diye yazdım..bu kadar üzüldük.biraz keyfimiz yerine gelsin diye yazdım...beğenmediysen okumazsın ama unutmaki çok kişide severek okudu...emossa katılıyorum..yazdığımız senaryolar çok çok saçma olduğu için komik...kimse bu sözleri onlara yakıştıramadağı için komik oldu...absürd tarafıda bu zaten..biraz daha hoşgörülü yaklaşsan olaya KAAN_82 cim ,daha mantıklı bakarsın .....ve nedemek istediğimizi anlarsın...bizim yaptığımız ne şımarıklıktır,ne saçmalıktır,ne de terbiyesizilkitir..asıl senin yaptığın bize bir terbiyesizliktir."bir fan nasıl olmalıdır?" bunu senden öğrenecek de diilim..ben neler yaptım bu dizi için...biz neler yaptık?sen nerdeydin?valla kusura bakma ama şu forumda en az senin ismini duymuşluğum vardır..eğer adam gibi deseydin:"arkadaşlar yapmayın böyle ,ayıp oluyor ben rahatsız oluyorum ,kod adına ayıp oluyor:"diye...bende efendi efendi silerdim yazdıklarımıda birdaha da yazmazdım ..ama böyle diyerek..yok efendim siz kendinizi ne zannediyosunuz,siz terbiyesizsiniz.şöylesiniz,böylesiniz dediğin için asla ama asla senaryolara son vermiicem..bunu da söyliyim dedim ya beğenmeyen okumasın..biraz dikkat edersen olaya kimin çocukça yaklaştığını görürsün..hayret bişi yaw..herkes birisine laf çarpıtıyor iyi bari..karalara bürünüp yas tutalım ozaman dizi bitti diye..üzülmedik mi ?hem de çooook..
yayında kalsın diye uğraşmadık mı?bilakis...seni b ilmem ama ben gece gündüz mail attım mektup yolladım...o yüzden fan nasıl olur bunu bvize öğretme istersen...hayret bişey

yamisis
10-03-07, 11:04

canım benim ..tabiiki devamı gelcek ..ben kanal d miyim?:img-hyste devamını getiririm...ama üstünde iyi düşünmem gerekiyor...hani asıl senaryo bu ya..o yüzden güzl olması lazım:img-yes:
gerçi ben çok terbiyesizim,kod adına hakaret etmek benim işim dimi?:img-hyste
dolayısyla ne yapsamda kod adını aşağalasam diye düşünüyorum:img-hyste
valla her iki senaryomuda yazıcam..isteyen okumasın..dedim ya..asıl senaryom :diğeri..yani senin kastettiğin..öbürünüde elbet yazıcam silinir mi bilemem..ama ben yazıcam..

yamisis
10-03-07, 11:15
ay allahım ya kaçırdım kaçırdım..okul geç bitti kaçırdııım programı düüüüün... ya aslında ondan da deil.sırf şoförün yüzünden..allah beni naapsın..o dolmuşcunun boğazına yapışıcam.çabuk gelemedi eve bir türlü..aman bir mıymntı bir mıymıntıydı..sinir etti beni..bakın..18.15de okuldan çıktım.. 18 30 da dolmuşa bindim..oh dedim yetişirim bir güzel izlerim..ama adam beni sinir etti bir mıy mıy bir mıy mıy dıki...normalde 7 de evde olmam gerekirken 7 buçukta oldum..yya bilerek mi yapıyo bul dolmuşçu böyle..sinir... şöfeeeeeeerrrr..şöfer... üff korelimi de göremedik.. ama resimler için sağolun..görmüş kadar oldum bide sesini duysaydık...ah ah..ha arkadaşlar birde dün akşam kod adı 4.bölümü inidirp izledim..ayy çok güzeldi ..o bakış neydi öylee.:img-in_lo ... ah ah:img-blush

yamisis
10-03-07, 11:19
ya arkadaşlar o asıl senaryomu yazıcam,çok da güzel oldu;ama benim şimd i gitmem gerekiyor yarın akşam buraya geliceeem ve yazcam yarın akşamı sırf buna ayırıcam:söz...
emoss yaw lütfen senaryona devam et vallahi çok merak ederim..ayrıca senin ki hiçte absürd deildi..yani absürddü ama çok güzeldi...diyorum ya benim ki çok laçkalaştı...cıcığını çıkardım benim ki, absürdün afedersin ama daniskası oldu..:img-hyste sen devam et..biz bekliyoruz..:happy0064

emosss
10-03-07, 11:31
ya güzelim olay bu boyutlara geldikten sonra bende şevk kalmadı...kaldıki bu eleştiriyi düzgün dile getiren arkadaşlarda var.. kimseye ayıp olmasın...zaten ne yalan söylim, birazda moralim bozuldu.. bu halde onların mutlu aile(!) yaşamlarına değinemem...anlıcan sanatıma uzun bir süre ara veriyorum, tüm okuyucularımdan özür dileyerek...bu arada bu konuyu kapatalım ve isim kullanmayalım.. çünkü o arkadaşta sinirli olduğu için böyle bi tepki verdiğini ifade etti...
asıl bomba 12 martta korelin deneme lisesinde söyleşisi var... gitsene oraya, resim falan çekersin..

yamisis
10-03-07, 11:37
:happy0064 neeeeeeey?ne ..ne dedin?:happy0064
ay sen bu bilgileri nerden alıyosun?:happy0064 nasıl gidim kız?ne işin var demezlermi?ayyy?sen nerden öğrendin?ay allahım gidebilirsem giderim de kaçta.?ne zaman?ben nasıl öğreniceM?ay gitsem çok fena talan ederdim orayı:img-hyste belkide senmisin yamisis?bu senaryoları yazan sen misin?diye o talan ederdi yüzümü gözümü filan :img-help: ay çok fena heyecanlandım şimdi...demek hala ankarada korel cezayirli? ne işi var?onun istanbulda olup bir dizi yada film çekiyo olması lazım..zaman kaybediyor ankarada...:img-yes:

yamisis
10-03-07, 11:39
ha eğer ki adam gibi söylemişse herhangi bir arkadaş "rahatsız oluyoruz yazmayın "diye.. ozaman tamam.ben asıl senaryoyu yazarım...eee..onlara saygım sonsuz..ponchıck söylemişti galiba..tamam ozaman..yazmayız...

emosss
10-03-07, 11:50
:happy0064 neeeeeeey?ne ..ne dedin?:happy0064
ay sen bu bilgileri nerden alıyosun?:happy0064 nasıl gidim kız?ne işin var demezlermi?ayyy?sen nerden öğrendin?ay allahım gidebilirsem giderim de kaçta.?ne zaman?ben nasıl öğreniceM?ay gitsem çok fena talan ederdim orayı:img-hyste belkide senmisin yamisis?bu senaryoları yazan sen misin?diye o talan ederdi yüzümü gözümü filan :img-help: ay çok fena heyecanlandım şimdi...demek hala ankarada korel cezayirli? ne işi var?onun istanbulda olup bir dizi yada film çekiyo olması lazım..zaman kaybediyor ankarada...:img-yes:

korelin resmi sitesinde etkinlikler bölümünde ayrıntılı bilgi var...eğer sana yakınsa bi dene... bu arada forum için anket yapılıyo.. onada oy ver.. zaten 4 kişi hayır demiş... beyin hücrelerim hop hop hopliyy:dito ne zararı varsa forumun... sen git git... hem korel nerdeyse ordayım diyen sen değilmiydin..

yamisis
10-03-07, 11:54
hıhı...saati filan uyugunsa giderim gitmem mi?ben zaten oy vermiştim oraya canımcım..işte ne zarar varsa forumun..hadi ben gidiyorum..işim var yarın akşam buluşruz burada öptüm herkesi...

_AŞkım_FB_1907_
10-03-07, 13:45
bu dizi bitmemeliydi yaaa ....elimizden bişi gelmiyo bu kadar da olmaz kanal d,höhhh kanal d,saygısız kanal d...bundan sonra anti kanal d.zaten topu topu 2 şey izliyorummm.offf insanı soğutuyolar kendilerindenbye

exquisite
10-03-07, 16:31
dün akşamdan beri foruma giremiyodum da şimdi okudum neler olmuş böyle...konuyu kapatalım demişsiniz ama bişey yazmak istitiyorum...dizimiz yayından kalkmasın diye çok mail kampanyası düzenledik telefon açıktık çok çaba sarfettik...ben hiç bir dizi için bu kadar çaba sarf ettiğimi hatırlamıyorum...burdaki bi çok arkadaşım gibi çok uğraş verdik fakat olmadı...ama bu forumda bi aile olduk ve burada böyle şeylerin yazılıyor olması beni üzdü...neyse bu konuyu kapatmışsınız bende daha fazla bişey yazmayayım...:img-yes: :img-yes:
ayrıca dünkü programdan resim çeken ve resimleri ekleyen herkese çok teşekkürler...elinize sağlık....

_AŞkım_FB_1907_
10-03-07, 18:16
bu dizi neden bitti asıl neden reyting meselesi değil aslında.içinde reklam yapacak bir oyuncu yok.çünkü onların hepsi gerçek oyuncu,Gerçek oyuncular reklam yapmaz reklamın arkasına sığınmaz sadece,işlerini en iyi şekilde yaparlar,...bu dizinin tek kalkmasının nedeni bu,diziye magazin sokamadılar.ülkemizin artık iğrenç hale gelmiş magazini.Serap yapım en iyisini yapmaya çalıştı kalite nasıl oluyor insanların gözünün içine sokmaya çalıştı,ama bizim insanımıza böyle diziler izlettirmek mümkün değil malesef,İNSANLARIMIZ GÜSELLİK UYKULARINDAN UYANMAK İSTEMİYORLAR.KAFALARINA ABUK DİZİLERLE YADA KIYTIRIK SENERYO ÜZERİNE YAZILMIŞ YARIŞMALARLA,HALA DAHA ANLAMAYAN İNSANIMIZA YAZIKLAR OLSUN DİYORUM.
bu diziyi serap yapım kaldırmadı arkadaşla bu diziyi kalitesiz ve eğitimsiz akıllı düşünemeyen türk insanı kaldırdı

EzGy16
10-03-07, 18:47
bu dizi neden bitti asıl neden reyting meselesi değil aslında.içinde reklam yapacak bir oyuncu yok.çünkü onların hepsi gerçek oyuncu,Gerçek oyuncular reklam yapmaz reklamın arkasına sığınmaz sadece,işlerini en iyi şekilde yaparlar,...bu dizinin tek kalkmasının nedeni bu,diziye magazin sokamadılar.ülkemizin artık iğrenç hale gelmiş magazini.Serap yapım en iyisini yapmaya çalıştı kalite nasıl oluyor insanların gözünün içine sokmaya çalıştı,ama bizim insanımıza böyle diziler izlettirmek mümkün değil malesef,İNSANLARIMIZ GÜSELLİK UYKULARINDAN UYANMAK İSTEMİYORLAR.KAFALARINA ABUK DİZİLERLE YADA KIYTIRIK SENERYO ÜZERİNE YAZILMIŞ YARIŞMALARLA,HALA DAHA ANLAMAYAN İNSANIMIZA YAZIKLAR OLSUN DİYORUM.
bu diziyi serap yapım kaldırmadı arkadaşla bu diziyi kalitesiz ve eğitimsiz akıllı düşünemeyen türk insanı kaldırdı
Çok doğru söylüyorsuz
Dizide sansasyonel bir isim yer almıyorduo yüzden reklam yapacak bişey bulamadılar

ekin_26
10-03-07, 18:50

3 ay önce kodadi 10bölümden sonra kaldirildiginda bu yazdiklarini tamamina katilirdim ama simdi deil sebebimde su
kodadinin 1 bölümünü merakla bekledik izledik bir çogumuz begendi güzeldi ancak gene reytinglerin kötü geldi ama saatinin azizligine ugradik 2. bölüm tam bir fiyaskoydu o ana kadar izledigim kodadinin zeresini göremedim seneryodaki kopuluklar ,dizinin pesinden atli kovaliyo gibi hizli anlatmalari
en sonda türel ezicinin foruma yazdiklari birlesince yapim sirketinden tut kanaldye ve türk hlkinin dizinin kıymetine bilmesine kadar bir sürü sepep var amabütün olumsuzluklara ragmen gerçek oyuncuari bizle taniştirdigi gerçekleri anlatmya çalistigi için böyle bir bitisi hakketmedi

exquisite
10-03-07, 19:30
3 ay önce kodadi 10bölümden sonra kaldirildiginda bu yazdiklarini tamamina katilirdim ama simdi deil sebebimde su
kodadinin 1 bölümünü merakla bekledik izledik bir çogumuz begendi güzeldi ancak gene reytinglerin kötü geldi ama saatinin azizligine ugradik 2. bölüm tam bir fiyaskoydu o ana kadar izledigim kodadinin zeresini göremedim seneryodaki kopuluklar ,dizinin pesinden atli kovaliyo gibi hizli anlatmalari
en sonda türel ezicinin foruma yazdiklari birlesince yapim sirketinden tut kanaldye ve türk hlkinin dizinin kıymetine bilmesine kadar bir sürü sepep var amabütün olumsuzluklara ragmen gerçek oyuncuari bizle taniştirdigi gerçekleri anlatmya çalistigi için böyle bir bitisi hakketmedi

bencede hiç bi dizi böyle bi sonu hak etmez....son bi kaç gündür gazetelerden ve internet sitelerinden gördüğüm kadarıyla tek tip diziler çoğaldı...kırsal kesimde aile baskısı töre vb. gibi diziler...geçen günlerde sina koloğlu yazısında gittikçe ekranı köylü dizileri kaplıyo yazmış valla çok haklı...

spdr
10-03-07, 21:43
ya çok geciktim bu yorumda sanırım ama senaryoları yeni okudum çok güzel olmuşşş:good: bi de eleştiriler gelmiş sanıyorum ama bir anlam veremedim ...
hatırla sevgili halen devam eden ve reytingleri de gayet güzel bi dizi ve orda da var böyle senaryolar-herkes de çok seviyor hattaa:img-yes: alay etmekle falan da hiç bi alakası yok..zaten alay edilse de yeridir:img-yes: bence diziye o senaristleri bulacaklarına buralardan birilerine söyleselerdi yazın diye heralde daha fazla reyting alırdı dizi...yazan arkadaşlara çok teşekkürlerrr:good:

_AŞkım_FB_1907_
10-03-07, 23:19
aynı şey köprü ve sağır oda adlı dizilerinde de yaşanıyo pazartesi akşamı bence köprü giibi bir dizi reytinglerde birinci olmalı çünkü,öteki tarafta yayınlanan,bi dizinin uyrlaması saçma bi diziden dolayı,reytingleri düşük geliyo.köprü ilk beşe girebiliyor ama yine doğru mesajlar veren bu dizinin 1.olmasını isterdim. evet sizede hak veriyorum kanal d nin yaptığı saçmalık.daha önce aynı saatte yayınlandı bu dizi vede yayından kaldırıldı bu diziyi başka bir güne ve saate almalılardı.mesela yaprak dökümünden sonrası uygundu ama en büüyük hataa kanalın yapımcının hiç bir suçu yok...
Bu forumdan bir arkadaşın genç bakışı aramasını beklerdim.orda bulananlara,en azından kaliteyi savunurduk.gerçek oyuncuları savunurduk:bu dizi bitmemeliydi.
böyle bir sonla hiç bitmemeliydi...artık töre dizileri ve kıytırık seneryolarla oluşturan dizileri ve içinde oyuncunun o su olmayan dizileri ben görmek istemiyorum..umarım aynı fikirdeyizdir....Bazı töre dizileri,konusu için izlenmiyo,belki bi ksim iondn izliyo ama içindeki oyuncunun kaşı gözü için izlendiği açık ve net.her dizi için geçerli bir sebep sadece töre dizileri için değil.

elwiens_86
10-03-07, 23:49
yasemincim ya senin nasıl haberim olmaz Korel Cezayirl'in deneme lisesine gideceğine...ya sen değilmiydin "Korel nerde ben orda" diyen...hadi bakalım gitte biraz fotoğraf falan çek..
bu arada senaryolarını bekliyorum...5.bölüm için yazmış oldukların bence gayet ciddi şeylerdi..tamam öbürleri esprili yazılardı ama olsun sen yazmaya devam et..
emoşum senin yine neden şevkin kırılmış ne güzel imzalar yapardın sen ya..
bak tenhada kıstırırım yapmazsan...:img-hyste
İremcim valla çok haklısın 2. bölüm tam bir fiyaskoydu.ama bu bitirilme işinde en büyük pay kanalındı zaten....Tabi kim o saçma diziler dururken bu diziye sahip çıkacak dimi ama...

dalgaaaa
11-03-07, 11:15
2 gündür girmiyorum neler olmuş neler çoşmuşunuz...ama neyse konu sonunda kapanmış buna sevindim yamisis gerçek senaryonu devam ettireceğine sevimdim emosss sanada hak veriyorum bu kadar tantanadan sonra bende yazmazdım ayrıa sölemeden edemicem kaan 82 benim için devamını sen yaz o zaman demiş yazabilseydim yazardım zaten çekineceğim bişey yokk...neyse bu konuyu dahada didiklemeyim.2 gün önce rüyamda korel cezayirliyi gördüm karısıyla ve 4 çocuğuyla evett yanlış okumadınız rüyamda korel cezayirlinin 4 tane çocuğu vardıı:img-hyste :img-hyste 3ü erkek 1i kız :img-hyste
deniz kenarında güzel bi evleri vardı nerden buldularsa artık denizi:img-hyste ama onlarla tatil yapıoduk her nekadar saçma olsada çok güzel bi rüyaydı
bu gün de rüyamda kod adı kaos son kez bi saatte yayınlanacakmış o saat gelio kanald hala yayınlamıo bilgisayara girip yayın akışına bakmaya çalışıom ama giremiom falan... 2. rüyam kötüydü ama 1. çok güzeldi ve komikti uyanınca gözlerimi kapatıp devam etmek istedim ama olmadı...:img-hyste

ekin_26
11-03-07, 13:26
yasemincim ya senin nasıl haberim olmaz Korel Cezayirl'in deneme lisesine gideceğine...ya sen değilmiydin "Korel nerde ben orda" diyen...hadi bakalım gitte biraz fotoğraf falan çek..
bu arada senaryolarını bekliyorum...5.bölüm için yazmış oldukların bence gayet ciddi şeylerdi..tamam öbürleri esprili yazılardı ama olsun sen yazmaya devam et..
emoşum senin yine neden şevkin kırılmış ne güzel imzalar yapardın sen ya..
bak tenhada kıstırırım yapmazsan...:img-hyste
İremcim valla çok haklısın 2. bölüm tam bir fiyaskoydu.ama bu bitirilme işinde en büyük pay kanalındı zaten....Tabi kim o saçma diziler dururken bu diziye sahip çıkacak dimi ama...

aydancim kanal baş katil zatende ama serap yapimda son bölümle kastim 2 bölümle kanald istedegi seyi yapmasinda ekmegine yağ sürdü sonra bir baktik kodadi kaldirdildi olan oldu ama böyle olmaliydi zatenocak ayinda foruma bir seyler yazilmişti kanal bölümü begenmemişti falan diye kanald bastan istekli deildi diziyi yayina koymaya

yamisis
11-03-07, 21:26
ay canım benim o ne güzel rüya öyle:img-hyste allah banada nasip etsin öyle rüyalar(gerçi karısını görmesemde olur,ama onada razıyım:img-hyste )

ya valla gitmek isterim deneme lisesine ah ah ama işte diyorum ya saat kaçta nezaman?hay allah ya?ben onu görünce öyle kal gelir bana..gitsemde resim çekeceğim şüpheli..korelin yüzüne bön bön bakarım anca:img-yes:
keşke başka biri gidebilse..hay allah inşallah saati uyuyordur. herhalde sabah 10 la 4 arası bir saattedir.de nezaman ?benim yarn tüm gün okul var..ya bi tanıdığğım o lsa keşke..olmazsa bizim çocuklardan ,arkadaşlardan birini ite kaka yollarım.arkadaşlarım bilirler korel hayyranı olduğumu :happy0064 birde ağlarsam zorla yollarım inşallah...
senaryomla kaldığım yerden devam edeceğm..çok yakında..eh kanal dye benzedim.böyle biraz oyalamam lazım insanları..yayın politikası böyle olsa gerek:img-hyste

emosss
11-03-07, 22:11
ay canım benim o ne güzel rüya öyle:img-hyste allah banada nasip etsin öyle rüyalar(gerçi karısını görmesemde olur,ama onada razıyım:img-hyste )

ya valla gitmek isterim deneme lisesine ah ah ama işte diyorum ya saat kaçta nezaman?hay allah ya?ben onu görünce öyle kal gelir bana..gitsemde resim çekeceğim şüpheli..korelin yüzüne bön bön bakarım anca:img-yes:
keşke başka biri gidebilse..hay allah inşallah saati uyuyordur. herhalde sabah 10 la 4 arası bir saattedir.de nezaman ?benim yarn tüm gün okul var..ya bi tanıdığğım o lsa keşke..olmazsa bizim çocuklardan ,arkadaşlardan birini ite kaka yollarım.arkadaşlarım bilirler korel hayyranı olduğumu :happy0064 birde ağlarsam zorla yollarım inşallah...
senaryomla kaldığım yerden devam edeceğm..çok yakında..eh kanal dye benzedim.böyle biraz oyalamam lazım insanları..yayın politikası böyle olsa gerek:img-hyste

gitmezsen seni tenhada kıstırırım canım.... ayrıca sinemede sölerim ağzını burnunu dağıtır... :img-hyste söyleşi saat 10'da...
valla bende koreli rüyamda gördüm bi kaç kez ama benim rüyalarımda korelin yanında hiçbi kadın olmuyo:icon_whis

yamisis
12-03-07, 11:19
KOD ADI KAOS 7.bölüm
Senaryoya devam...
..........
Hafif hafif yağmur çiseliyodu.Etraf zifiri karanlıktı.Hem semih hem berna ... İkiside öylece birbirlerine bakıyorlardı.Berna'nın gözlerinden haala yaşlar süzülüyordu.Hızlı hızlı nefes alıyorlardı.İkiside sinirliydi...İkiside kızgındı...

B:)kısık ve yalvarır bir ses tonuyla) Semih..Bırak kolumu.Lütfen!
S:.....
B:Lütfen...
S:Hayır Berna.Bu sefer olmaz .Öncekiler gibi arkanı dönüp gitmene izin vermeyeceğim.Bu sefer olmaz.Bırakmayacağım seni.
B:Semih...Kolumu acıtıyorsun.

Semih , bernanın kolunu kavrayan elini biraz olsun gevşetti.

B:Bırak gidiim.
S:...
B: Olmaz demiştim sana....Bu kadar yanlışlığın içinde seni sevemem.Yapamam bunu.O kadar gücüm yok...senin yolun farklı ,benimki farklı...Biz beraber olamayız.

İkiside yorulmuştu.İkiside birbirlerine bağırmaktan yorgun düşmüştü..Semih,bir müddet sonra Berna'nın kolunu bıraktı.Gözlerini kaçırdı bernadan.Vazgeçmiş, yılmış bir şekilde Bernaya arkasını döndü.Yağmur damlalarıyla ıslanan Ankara manzarasına çevirdi kendini.O an..Dudaklarından çok yavaş bir şekilde iki kelime dökülüverdi:"GİT BERNA!"

S:Bir daha seni rahatsız etmeyeceğim.İçin rahat olsun.
B:....
S:Git...

Berna ,öylece duruyordu.Biraz önce gitmek isteyen,bunun için yalvaran kişi sanki o değildi.Gözyaşları yağmura karışıyordu.Gitmek isiyordu ; ama gidemiyordu.Semihin söylediği son söz sanki kalbini acıtmıştı..Bekliyor muydu bunu?Gitmek istiyordu ;ama semihin bunu söyleyeceğini belki de hiç tahmin etmemişti.

Ve Berna döndü arkasını.Arabasına doğru yavaş adımlarla gitti. Arkasına bakmadan...Bakamazdı..Biliyordu ki arkasına baktığı an geri dönemezdi..Ağlıyordu...Belki de ilk defa Semih'e aşık oldugunu fark etmişti.Aşk mıydı bu?Yanlış zamanda ,yanlış insana ...Aşk mıydı bu?

Semih suskundu..Durgundu..Öylece duruyordu..Bir arabanın motorunun çalıştığını fark etti.Sonra ,o ses gitgide uzaklaştı..Ve sonra gecenin sessizliği arasında kayboldu..Bitmiş miydi?Bu kadar mıydı?Daha başlamamıştıki.Nedeni olmayan bir imkansızlıktı onlarınkisi.

Düşündü kendi kendine Semih:"Sen onca yanlışlığın içinde tek doğrumdun Berna ".....

ARKA FONDA ONUR AKINDAN "ASİ VE MAVİ"1ADLI MUHTEŞEM ŞARKI ÇALMAKTADIR (bunu da dikkate alıp okuyun yani...:img-yes: )

yamisis
12-03-07, 11:22
KIZLAR AH AH ŞU anDA DENEME LİSESİNDE korel var..ama ben okuldayım..o ordaaaaa.ben burdaaaa..valla ders arasında şu tepedeki sahnenin devamını yazim dedim.inşallah beğenmişsinizdir...

yamisis
12-03-07, 11:25
8.bölüm de neler olacak?valla 8 de pek bir şey olmayacak.görüşmeyecekler okadarını söyliyim..e ayrıldılar tabii.ha birbirlerini düşünürler mi?düşünürler..o ayrı ..ama görüştürmeyeceğim biraz berna acı çeksin.müstahak ona...semih dedi ya git diye..iyi olur .biraz acılansın..iyidir iyi...

spdr
12-03-07, 11:36
8.bölüm de neler olacak?valla 8 de pek bir şey olmayacak.görüşmeyecekler okadarını söyliyim..e ayrıldılar tabii.ha birbirlerini düşünürler mi?düşünürler..o ayrı ..ama görüştürmeyeceğim biraz berna acı çeksin.müstahak ona...semih dedi ya git diye..iyi olur .biraz acılansın..iyidir iyi...

son senaryo çok güzeldii:happy0064 ben de kod adının o kadar bölümünü hep böyle bir an geleceğini umarak izlemiştim...onlardan bişi çıkmadı..gelecek bölümlerinde de devamını bekliyorumm-saolasın:good:

exquisite
12-03-07, 12:42
KIZLAR AH AH ŞU anDA DENEME LİSESİNDE korel var..ama ben okuldayım..o ordaaaaa.ben burdaaaa..valla ders arasında şu tepedeki sahnenin devamını yazim dedim.inşallah beğenmişsinizdir...

deneme lisesi ankaranın neresinde????yasemin????

yamisis
12-03-07, 13:12
deneme lisesi ankaranın neresinde????yasemin????

bahçelievlerde canım

elwiens_86
12-03-07, 19:31

yasemincim yine döktürmüşsün be...:good:
süper olmuş tabi biz hiçbir zaman bu sahneleri göremiyeceğimiz için böyle okumak bile güzel geliyor artık....:icon_sorr
vayy 8.bölümde geliyor ha...yaz be güzelim kim tutar seni dimi ama....
aman görüşmeyi versinler bir bölümde de her ikiside sürünsün azıcık...:img-hyste
Neyse ben bu gün trt1 de yayınlanan "ademler ve havvalar" adlı programda yapılan bir skeçte şu dizideki Behlül rolünde oynuyan adamı gördüm....ay ben o adamı bile özlemişim yaw...düşünün yani o keltoşu bile....:img-hyste
ay o skeçlerde Korel Cezayirli'de oynasa ne güzel olur ya...ben hala bi rumutla bekliyorum...
Belki Bizim Evin Halleri'nde oynar diye düşünüyorum hazır Ankara'ya da alışmışken....

yamisis
12-03-07, 19:51
ya artık şu korele bi teklif gelsin be..ne oturuyor ankarada?gitsinde istanbula oynasın filmlerde artık...ah ah..ben bırakmıyacaktım konservatuarı..belki bitirdiğimde aynı sahnede aynı tiyatroda beraber oynardık..ah ben bilsem hiç bırakır mıydım?salak aklım benim ne işin var şimdiki okulunda bitirseydin ya konservatuarı...ah daha önce görseydim ya koreli..

EzGy16
12-03-07, 20:22
Korel cezayirli tiyatrocu ya onun yüzünden tiyatroya ilgi duymaya başladım :D

yamisis
12-03-07, 20:26
yaaa..işte öyle olur..ben mesela sürrekli yeni taytroların takibindeyim belki içlerinden birinde korel oynar diye...

Hilo
12-03-07, 20:30
Arkadaslarr nolyoo yaa nasillll yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Kod Adi bitti mi??????Neden bitti nasil bittiii?

EzGy16
12-03-07, 20:32
Arkadaslarr nolyoo yaa nasillll yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Kod Adi bitti mi??????Neden bitti nasil bittiii?

Bitti işte kanald reyting yüzünden kaldırdı :( :'(

Hilo
12-03-07, 20:33
Bitti işte kanald reyting yüzünden kaldırdı :( :'(

neeeee yuhh yaaa inanmiorummm artik gercek konulari i$leyen her dizi git gide yayindan kalkioo yaaa bi kurtlarvadisi simdide kod adi,yakinda sagir oda ve kinali kuzular...ve TÜRKIYEMIZ 3 kurusluk a$k-me$k dizilerine kalacak...ooff allahim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

EzGy16
12-03-07, 20:36
neeeee yuhh yaaa inanmiorummm artik gercek konulari i$leyen her dizi git gide yayindan kalkioo yaaa bi kurtlarvadisi simdide kod adi,yakinda sagir oda ve kinali kuzular...ve TÜRKIYEMIZ 3 kurusluk a$k-me$k dizilerine kalacak...ooff allahim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ekranda bu kadar kalitesiz ve saçma yayınlar varken Türkiyenin gerçeklerini anlatan bir diziyi harcadılar

Hilo
12-03-07, 20:40
Ekranda bu kadar kalitesiz ve saçma yayınlar varken Türkiyenin gerçeklerini anlatan bir diziyi harcadılar

ayyneeen yaa:sad53:

MiSz_CaniSi
12-03-07, 21:34
arkadaslar kod adi bitti koad adi koas ta mi bitti :img-in_lo

elwiens_86
12-03-07, 22:58
arkadaslar kod adi bitti koad adi koas ta mi bitti :img-in_lo

evet canım bitti...hatta öldürüldü desek daha doğru olur...hatta katili de kanald....:icon_sorr neymiş efendim reytingler düşükmüş yok ya..canımız yayınlamak istemedi demiyorlarda reyting düşük geldi diyorlar...

ekin_26
13-03-07, 20:26
sonunda 3bölümü izledim yorum yapmasam catlarim iki hafta bekledikten sonra izlemek güzeldi 2 bölümden kak kat iyimiş seneryo bayagi toparlamiş semih ve berna sahneleride yerinde olmus en azindan saçmalamamişlar kabus gerçekten bir kabususmus seslendirme igrenç ses hiç yakişmamiş agzindan baska sey ses baska geliyo gibi gerçek saglarin oyunculugunu begenirim bu bölimde semihi kabustan kiskanirken çok iyi oynamiş hele onati partnerim diye tanitirken ikisinin bakismasi daha dogrusu semihin afallamiş sekilde bakmasi süperdi rusen yörükoglunun vurulma sahneside çok güzel olmuş gazetede yazisi arkadan seslendirdig siir çok güzelmiş ben bu bölmü begendim geç izlememe ragmen keske bu bölümler erken yayinlanip bir sans daha verilseydi ama olmadi

MardiGras
13-03-07, 20:45
Bir onceki baslik 1250 mesaj sayisini gectigi icin kapatilmistir.

Yorumlariniza bu baslikta devam edebilirsiniz.

Bir onceki sayfaya asagidaki linkten ulasabilirsiniz.

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=14970

MardiGras
Super Moderator

EzGy16
13-03-07, 20:47
Yeni başlağımız tüm kod adı kaos severler camiasına hayırlı olsun

exquisite
13-03-07, 21:19
Yeni başlağımız tüm kod adı kaos severler camiasına hayırlı olsun

amin..trt 2 de bi program vardı 10 dk önce gördüm hala var mı bilmiyorum adıatatürkü anmaktan anlamaya birlikte bir yolculuk...sunucularıda kod adındaki behlül ve bernanın annesi.....

emosss
13-03-07, 22:26
hele şükür diyorum başka bişey demiyorum.... yeni başlık için biraz geç oldu sanki ama neyse......altın kelebek ödülleri için korel cezayirliye oy verin (yağdırın) lütfen... ayrıntılar korel cezayirli forumunda...

EzGy16
14-03-07, 11:51
Yağdırıyoruz emosss merak etme :img-wink:
Başkalarınada oy kullandırıyorum :D

KoSiAr
14-03-07, 11:59
Yeni baslimiz hayirli ugurlu olsun :happy0064

elwiens_86
14-03-07, 14:43
amin..trt 2 de bi program vardı 10 dk önce gördüm hala var mı bilmiyorum adıatatürkü anmaktan anlamaya birlikte bir yolculuk...sunucularıda kod adındaki behlül ve bernanın annesi.....

ya bende dün Behlül'ü oynuyan adamı bi rprogramda gördüğümü yazmıştım...ay onu görünce kod adını ne kadar çok özlediği farkettim...ay Behlül'ü bile özlemişim yaw....:img-hyste

exquisite
14-03-07, 16:35
Yağdırıyoruz emosss merak etme :img-wink:
Başkalarınada oy kullandırıyorum :D

aynı durum benim içinde geçerli tanıdığım herkes adına oy gönderiyorum..ve göndermeleri için baskı yapıyorum...:icon_whis :icon_whis

yamisis
14-03-07, 19:21
ya lütfen sadece korel adına oy gönderin..talan ederim burayı yaw..bir çok erkek için gönderirseniz..hangisi kazanıcakki?hem kaçtane gönderiyoruz?bunu sadece internet yoluylamı yapıyoruz?ben çok göndeerdim ama başka nasıl değişik msn adresleri bulabilirim ki?aynı msn adresine oliy miki? yoksa hilebazlık mı yapıcaz?sadece korele gönderin okey too?

EzGy16
14-03-07, 19:46
ya lütfen sadece korel adına oy gönderin..talan ederim burayı yaw..bir çok erkek için gönderirseniz..hangisi kazanıcakki?hem kaçtane gönderiyoruz?bunu sadece internet yoluylamı yapıyoruz?ben çok göndeerdim ama başka nasıl değişik msn adresleri bulabilirim ki?aynı msn adresine oliy miki? yoksa hilebazlık mı yapıcaz?sadece korele gönderin okey too?
Zaten sadece korele gönderiyoruz başkalarına hiç göndermedim ben

exquisite
14-03-07, 19:51

tabi ki sadece korele gönderiyoruz....herkes göndersin arkadaşlar oylarda 28 mart son gün unutmayın!!!!!!!!!!!!

zekii35
15-03-07, 16:37
arkadaşlar koreli başka projelerde görmek istiodunuz ama baksanıza tiyatro oyuncularının dizilerde oynamaları yasaklanabilirmiş.hatta tiyatrocuların yalnızca 3 aylık yaz tatillerinde kendi hesaplarına çalışmalarına izin veriliomuş.yani bırakın koreli en başarılı en beğenilen tiyaro ustalarını bi daha tv de izleyememe gibi bi ihtimal var

EzGy16
15-03-07, 18:58
arkadaşlar koreli başka projelerde görmek istiodunuz ama baksanıza tiyatro oyuncularının dizilerde oynamaları yasaklanabilirmiş.hatta tiyatrocuların yalnızca 3 aylık yaz tatillerinde kendi hesaplarına çalışmalarına izin veriliomuş.yani bırakın koreli en başarılı en beğenilen tiyaro ustalarını bi daha tv de izleyememe gibi bi ihtimal var
O devlet tiyatrolarında görev alanlar için.
Devlet tiyatrolarında çalışanlar devlet memuru sayılıyormuş

KoSiAr
15-03-07, 23:11

ben zaten korelden baska kimseye oy vermiyorum:img-wink:

O devlet tiyatrolarında görev alanlar için.
Devlet tiyatrolarında çalışanlar devlet memuru sayılıyormuş

Peki korel devlet tiyatrosunda calismiyordur umarim yani eskisehir tiyatrosu devlet tiyatrosumu??

elwiens_86
15-03-07, 23:50
Peki korel devlet tiyatrosunda calismiyordur umarim yani eskisehir tiyatrosu devlet tiyatrosumu??

Ama zaten D.T. oyuncusu olsa bile o istifa etmemiş mi ya...Benim bildiğim kadarıyla bağlı olduğu tiyatrodan istifa etmiş kod adında oynamak için...ya da ben yanlış biliyorum....

emosss
15-03-07, 23:56
Ama zaten D.T. oyuncusu olsa bile o istifa etmemiş mi ya...Benim bildiğim kadarıyla bağlı olduğu tiyatrodan istifa etmiş kod adında oynamak için...ya da ben yanlış biliyorum....

ya irem gelsede aydınlatsa bi... orası devletmi özelmi o bilir...programda eskişehir tiyatrossunu kendisinin kurduğunu sölemişti...istifa ettiğine göre orası devlet tiyatrosudur... valla o zaman vay halimize:sad53: :sad53:

ekin_26
16-03-07, 18:07
ya irem gelsede aydınlatsa bi... orası devletmi özelmi o bilir...programda eskişehir tiyatrossunu kendisinin kurduğunu sölemişti...istifa ettiğine göre orası devlet tiyatrosudur... valla o zaman vay halimize:sad53: :sad53:

canim geldim geldim öncellikle herkese merhaba
simdi sorularnizi cevapliyim eskisehir büyüksehir tiyatrosu bir sehir tiyatrosudur devlet destegi vardir ama tam devlet tiyatrosu deil
korel cezayirli kodadindan önce dizi için tiyatrodan istifa etmiştir suan eskisehir tiyatrosundaki hiç bir oyunda oynamamaktadir ama tiyatronun sitesi güncellenmedigi içn hala oyuncusu ve sanat temsilcisi olarak görülmektedir
ayrica tiyatro gazetesinde çikan eski bir habere göre eskisehir tiyatrosunda bazisorunlardan dolayi istifa etmeyi düsündügünü söylemiştir haberi bulursam eklerim eger eskisehir tiyatrosuna dönerse bundan haberimiz olur
umarim aydinlatmisimdir

ekin_26
16-03-07, 18:38
sonunda 3bölümü izledim yorum yapmasam catlarim iki hafta bekledikten sonra izlemek güzeldi 2 bölümden kat kat iyimiş seneryo bayagi toparlamiş semih ve berna sahneleride yerinde olmus en azindan saçmalamamişlar kabus gerçekten bir kabususmus seslendirme igrenç ses hiç yakişmamiş agzindan baska sey ses baska geliyo gibi
gerçek saglarin oyunculugunu begenirim bu bölümde semihi kabustan kiskanirken çok iyi oynamiş hele onati partnerim diye tanitirken ikisinin bakismasi daha dogrusu semihin afallamiş sekilde bakmasi süperdi rusen yörükoglunun vurulma sahneside çok güzel olmuş gazetede yazisi arkadan seslendirdigi siir çok güzelmiş ben bu bölümü begendim geç izlememe ragmen keske bu bölümler erken yayinlanip bir sans daha verilseydi ama olmadi

EzGy16
16-03-07, 19:56
canim geldim geldim öncellikle herkese merhaba
simdi sorularnizi cevapliyim eskisehir büyüksehir tiyatrosu bir sehir tiyatrosudur devlet destegi vardir ama tam devlet tiyatrosu deil
korel cezayirli kodadindan önce dizi için tiyatrodan istifa etmiştir suan eskisehir tiyatrosundaki hiç bir oyunda oynamamaktadir ama tiyatronun sitesi güncellenmedigi içn hala oyuncusu ve sanat temsilcisi olarak görülmektedir
ayrica tiyatro gazetesinde çikan eski bir habere göre eskisehir tiyatrosunda bazisorunlardan dolayi istifa etmeyi düsündügünü söylemiştir haberi bulursam eklerim eger eskisehir tiyatrosuna dönerse bundan haberimiz olur
umarim aydinlatmisimdir
He işte budur cevap geldi:happy0064
devlet tiyatrosunda çalışanlar devlet memuru sayılıyorlar ve dedevletten maaş alıyorlarmış:img-wink:

ebruli1903
17-03-07, 02:55
ufff keske bitmemis olsaydi ama ...

bigshark
18-03-07, 04:45
arkadaşlar burası korel cezayirli sayfası değil. "kod adı kaos" başlık. bunu dikkate alın ve korelle ilgili ne yazacaksanız lütfen kendi başlığına yazın. :)

ekin_26
19-03-07, 19:39
ah ah buraya kimsenin girmedigini görmekte varmis allah seni ne bilyosa öyle yapsin kanald su diziyi çarsamba gününe alsan ölürdün sanki simdi ne güzel bosaldi çarsamba günü 3-4 bile olabilirdi kodadi kendiellerinle mahvettin diziyi umarim kodadindan sonra baslattigin hiç bir dizi tutmaz öncellikle çarsama günne koydugun su elveda derken adli diz hos bizi türkiye dram dizilerin sever zaten türkiye bi kodadini sevemedi buraya yazanlar ve iyi takipçileri disinda

EzGy16
19-03-07, 19:48
Yine yaptın yapacağını kanald mükemmel bir diziyi daha harcadın

exquisite
19-03-07, 19:53
ah ah buraya kimsenin girmedigini görmekte varmis allah seni ne bilyosa öyle yapsin kanald su diziyi çarsamba gününe alsan ölürdün sanki simdi ne güzel bosaldi çarsamba günü 3-4 bile olabilirdi kodadi kendiellerinle mahvettin diziyi umarim kodadindan sonra baslattigin hiç bir dizi tutmaz öncellikle çarsama günne koydugun su elveda derken adli diz hos bizi türkiye dram dizilerin sever zaten türkiye bi kodadini sevemedi buraya yazanlar ve iyi takipçileri disinda

kanal d dizimizi kaldırdıktan sonra bizim çok ahımızı aldı bence...bende irem gibi düşünüyorum inş.hiç bi dizisi tutmaz...
zaten yıldız savaşlarınıda 22.30 almış....biz kod adı izleyicisi bunun ne demek olduğunu biliriz.....

ekin_26
19-03-07, 19:59
kanal d dizimizi kaldırdıktan sonra bizim çok ahımızı aldı bence...bende irem gibi düşünüyorum inş.hiç bi dizisi tutmaz...
zaten yıldız savaşlarınıda 22.30 almış....biz kod adı izleyicisi bunun ne demek olduğunu biliriz.....
kodadinin çektigini oda çeksin pazartesi günü beyaz gelincik karsinda aci hayati karsinda reyting savsini oda kaybettsin insallah bu arad ben diziyi izlemiyorum reytingleri kötü di mi?

yamisis
19-03-07, 20:21
walla dayanamadım..billaaaa dayanamadım..kod adı :çöküntü adlı muhteşem ve bir okadar çatlak senaryoma devam ediiiiim...napim..her hakkım saklıdır ve mesuliyetinden yapımcımız ben deniz sorumludur diyerekten yapacağınız eleştirileri bana iletin kenarda köşede başka suçsuz insanları kıstırmayın efendim...YANİ HİÇ olmazsa bir bölüm daha yazayım

KOD ADI: ÇÖKÜNTÜ

yıllar yılları kovalamış ,hükümet hükümeti debelemiş,koltuk savaşları yaşanmış,muhalefetlerin ardı arkası kesilmemeiş,türkiye aynı tas aynı hamam devam etmektedir...

dizimizin oyuncularının kısa özetlerini geçimde ne sizin hatrınız kalaaa,ne benimki...

_bernanın annesi ve tarık aabi-çiçeği burnunda evli çiftler-ankara yakınlarında bir merkez kurmuşlar.burasını genç beyinleri eğitmekk ve ileri zekalı kuşaklar oluşturmak için bir üs olarak kullanmkatadırlar..bu merkezde bulunan tek öğretmen ve tek müdür olarak ikisi görev almakta sahip oldukları tek öğrenciye tüm olanaklarıyla eğitim vemektedirler...(eh türkiyenin vahim durumu..)

_vecdi bey türkiyede uhat ve mit dahil olmak üzere,amerikadaki fbı ,cıa ,uko,nasa ,migros,beğendik,vestel,dolce gabanna ,chanel ve avrupadaki makro ve mikro tüm devlet örgütlerine kadar uzanmış ,derin devletin en dibine kadar inmiş,tüm terör örgütlerinin azılı ve korkunç rüyası olmuş,dünyadaki tüm karanlık odaların vazgeçilmez üyesi mertebesine erişmiş,türkiyeden "ELEKTRİK TASARRUFU SAĞLAYAN BİLİNÇLİ VATANDAŞ "ödülünü almaya hak kaazanmıştır..şu sıralar ise karanlık odaların birinde tanıştığı çok karanlık bir kadınla evlenme hazırlıkları içinde karanlık işler yürütmektedir.

-onat,saklambaç turnuvaları düzenleyen ilk türk olarak tarihe geçmiş,her yıl düzenlenen saklambaç turnuvalarında parayı bulup köşeyi dönmüştür;fakat,en son düzenlenen saklambaç turnuvasında saklanmış ve bir dahada kendisinden haber alınamamıştır,kimse tarafından bulunamamıştır.hala arayışlar devam etmektedir..

semihin annesi ve semihin cici annesi egenin yunanistanın ve balkanların en hızlı kumarhane işletmecileri olmuşlardır..en son düzenledikleri kumarhane gecesinde vecdi bey tarafından gizlice yürütülen BİR BASKINDA gizlice yakalanmışlar VE yargılanmak üzere gizlice kınalı adaya yollanmışlardır..semihin üvey kardeşi ise yıllar geçtiği için büyümüş serpilmiş 10 yaşına gelmiş ve küçük yaşta kumarhaneler zincirinini başına geçirilmiştir..fakat o yaşta aklı ermemiş ve kumarhane diye işlettiği kulüpleri sonradan tatilyaya çevirmiş ve parayı bulup köşeyi sürekli dönmüştür..haala dönmektedir..

VEEE...gelelim bizimkilere...

EFENDİM..YILLAR GEÇMİŞTİR VE SEMİHLE RÜYANIN İKİZ BEBİŞLERİ BÜYÜMÜŞTÜR..Kıymet...ve..Hikmet...
semih çocuklar için rüya ile evlenmişti ama çocuklar doğduktan bir yıl kadar sonra rüyadan boşanmış,tazminat olarak 3 arsa ,iki peugeot partner ,100 binlira ve ve son giydiği kırmızı kazağını bir adette karizmatik bakışlı boydan bir fotoğrafını vermiştir..çocukların velayeti rüyaya bırakılmıştır...bunun karşılığındada rüyadan tüm mini eteklerini ve hakkı olan oteli almıştır...ümit ise mahkeme kararıyla semihe bırakılmış rüya ise ayda sadece 1 kereye mahsus olarak ümiti görme hakkına kavuşmuştur...rüyadan boşanan semih direk soluğu berna nın yanında almışş..kavgalar,gırtlaklamalar sonunda barışılmış ve birgün adLarını verdikleri bir tepede semih haykırarak "BERNAAA..NAAAA...NAAA.... SANA AŞIĞIIIM...ĞIIIIM..ĞIIIIMM..