Tüm Versiyonu Göster : Kod Adi Kaos (Kanal D)
İki dizi daha sansür yiyecek
Kurtlar Vadisi Terör dizisinin Show Tvde yayından kaldırılmasından sonra RTÜK’ün iki dizi için daha uyarıda bulunduğu öğrenildi.
Bu uyarının ardından Kanal D, Kod Adı ve Sağır Oda dizilerini yayından kaldırmayı kararlaştırdı.
Kod Adı’nın bu hafta, Sağır Oda’nın ise gelecek hafta yayından kaldırılacağı belirtiliyor.
RTÜK’ün bu uyarısını şiddet içeren diziler kapsamında yaptığı bildirildi. Kurtlar Vadisi Terör dizisinin kaldırılmasından sonra RTÜK’e Kod Adı, Sağır Oda, Acı Hayat gibi dizilerle ilgili de şikayetler gelmişti.
yeterrr ben sikildim bu işten oyuna çevrildi böyle dizileri kaldirip rahatliycksalar kaldirsinlar tv de töre dizilerine birakicaksalar kaldirsinlar gerçek yapimlari görmek istemiyolasalar kaldirsinlar o ama o zaman tvde ne göstericeklerini açiklasinlar
kv nin resmi sitesinden çıkan haber bu kesin bi haberdir
ayrıca kvt kalktıktan sonra kv hayranları kalan dizilere sahip çıkalım demişti
ben siteye girdim ama böyle bir haber göremedim ilnki ya özel msjdan ya da burada yazarmisin
bilmiyorum ben kv lilerin kod adı içinde kalksın dediklerini bir yerde okudum
ya kod adında öyle aşırı bir şiddet yok ki ya
nie böyle kaldırılma konuları çıkıyo bilmiyorum..
haber arkalar gitmiş olabilir şu an bende baktım haber yok ama vardı yani haber oradaydı şimdi bulamıyorum pazartesi görürüz artık ama sizde hemen üzlmeyin kalkmaz belki
zaten bu düşünce bu zihniyet anca türk televizyonlarında olur.....dizinin kime,neye dokunan yeri var onuda anlamıyorum..isteyen istediğini izlesin kime ne ya.....bu sansürler nerden çıktı anlamıyorum.....sabah programlarını kimse görmüyo galiba.....
valla artik ben yoruldum bu kalkti kalkacak olayinda rıza babanin yazdigi gibi pazartesi günü görücez neler oldugunu yada yarin fragman gösterilmeye baslanir o zaman görürüz
İki dizi daha sansür yiyecek
Kurtlar Vadisi Terör dizisinin Show Tvde yayından kaldırılmasından sonra RTÜK’ün iki dizi için daha uyarıda bulunduğu öğrenildi.
Bu uyarının ardından Kanal D, Kod Adı ve Sağır Oda dizilerini yayından kaldırmayı kararlaştırdı.
Kod Adı’nın bu hafta, Sağır Oda’nın ise gelecek hafta yayından kaldırılacağı belirtiliyor.
RTÜK’ün bu uyarısını şiddet içeren diziler kapsamında yaptığı bildirildi. Kurtlar Vadisi Terör dizisinin kaldırılmasından sonra RTÜK’e Kod Adı, Sağır Oda, Acı Hayat gibi dizilerle ilgili de şikayetler gelmişti.
Yok artikk yaa bu ne bee baska islerimi yokk bunlarinn ikidebir dizi kaldiriyorlarr yayindan hayir kaldirdiklari dizide kotu dizi olsa neyse diyecem selana acemi cadi gibi birsuru sacma sapan dizi dururken niye olan hep bu bizim dizilere oluyorr kurtlar vadisi teror, sagir oda, kod adi hepside cook severek izledigim uc dizi kvt kaldirdilar simdide sira bunlarami geldiii yaaa birseylerr yapalimm gercektenn kaldirmasinlarr off :not_i: :icon_mad:
SAĞIR ODA VE KOD ADI YOLUNA DEVAM EDİYOR
22.02.2007 14:44
Kanal D'nin dizileri Sağır Oda ve Kod Adı, yoluna devam ediyor.
İki dizi için de RTÜK'e ihbar geldiği için yayından kaldırılacağı söylenmişti. Ancak iki dizide de bir sorun yok. Ancak Kod Adı, bir iki hafta içinde reytinglerini yükseltmezse tekrar yayından kaldırılabilir. Çünkü daha önce de düşük reytingleri yüzünden ekrana veda etmişti.
kaynak: medyatava
http://www.medyatava.net/haber.asp?id=34814
emoss bu dogrudür ins. ben neye inancagimi sasirdim
doğru olsa bile bizim diziyi her halukarda 1-2 bölüm izleriz..yani aşağı tükürsek sakal yukarı tükürsek bıyık...
doğru olsa bile bizim diziyi her halukarda 1-2 bölüm izleriz..yani aşağı tükürsek sakal yukarı tükürsek bıyık...
o da dogruda biz diziye bir sey olmıcak diye devam edeklim senliste attiginiz maillerden hiç cvp geldimi o gün ben atamadim daha dogrusu çk igrenç bir sey yazdigim için göndermedim size cvp geldi mi?
o da dogruda biz diziye bir sey olmıcak diye devam edeklim senliste attiginiz maillerden hiç cvp geldimi o gün ben atamadim daha dogrusu çk igrenç bir sey yazdigim için göndermedim size cvp geldi mi?
bana hiç cevap gelmedii:(
ayrıca bu haberler benimde acayip sinirim bozuldu.şimidi nerdese oturup ağlıcam.nedir bizim bu reyting denen illetten çektiğimiz yaaa offf offff....
cvp gelmiyosa ben direk serap yapima mail atiyorum su hazirladimiz metinide göndermeyi düsünüyorum biz kodadi çin yaratilan olumsuzluklara karsi bir seyler yapmaya çalisirken kodadinin bunari haksiz çıkaricagi yere onlari kanitlama çabasini anlamadigimiz falanda söyliycem son ra kodadi niye izlenmiyo diye izleyiciden hesap sormaya haklari olmadgini anlasinlar
"Kurtlar Vadisi Terör dizisinin Show Tvde yayından kaldırılmasından sonra RTÜK’ün iki dizi için daha uyarıda bulunduğu öğrenildi.
RTÜK’ün bu uyarısını şiddet içeren diziler kapsamında yaptığı bildirildi. Kurtlar Vadisi Terör dizisinin kaldırılmasından sonra RTÜK’e Kod Adı, Sağır Oda, Acı Hayat gibi dizilerle ilgili de şikayetler gelmişti."
"SAĞIR ODA VE KOD ADI YOLUNA DEVAM EDİYOR
22.02.2007 14:44
Kanal D'nin dizileri Sağır Oda ve Kod Adı, yoluna devam ediyor.
İki dizi için de RTÜK'e ihbar geldiği için yayından kaldırılacağı söylenmişti. Ancak iki dizide de bir sorun yok. Ancak Kod Adı, bir iki hafta içinde reytinglerini yükseltmezse tekrar yayından kaldırılabilir. Çünkü daha önce de düşük reytingleri yüzünden ekrana veda etmişti."
Ben bir kod adı fanatiği olarak bu haberlerin asılsız olup olmadığını öğrenmek istiyorum.Eğer haberler doğruysa elinizden geleni yapın artık yeterrr!!!!!
ben şimdi bunu gönderdim senaryo grubumudur nedir
cvp gelmiyosa ben direk serap yapima mail atiyorum su hazirladimiz metinide göndermeyi düsünüyorum
Hangi metin?????? ya evet birseyleerr yapalimm ben sikildiim ama ha kalkti ha kalkacak kaygisiyla izlemeyiiii bu diziyii 3 ay 4 bolum icin beklemedik bizz yaa gercekten birseyler yapalimmm boylee olmazz ben dizimizi tekrar kaybetmek istemiyorumm hele hele semihi hic kaybetmek istemiyorummm
evet gerçekten yapalım bişeyler
ama ben hayatta iyi bir metin yazamam:(
ya ben de pek parlak görmüyrum dizinin gidişatını ama...
gerçek sağlar o kadar şey söylemiş-söylediklerinin onda biri doğru olsa bu dizi düzelir bence...düşünsenize geçen 10 bölümde de semih-berna hakkında yada akıcılık konusunda o kadar başarısız olmalarına rağmen biz diziyi takip edip onları sevdiysek aklı başında bikaç değişiklikten sonra dizi eli yüzü düzgün hale getirilebilir..:img-yes: yani biraz da iyi yönden düşünmeye çalışmalıyız belki...aksi takdirde bizim bile izlemeye değmediğini düşündüğümüz bi dizi haline gelirse zaten hala yayınlanıyor olmasının anlamı kalmazzz..
arkadaşlar sonunda fragmanı gördüm
daha doğrusu bir yerde buldum ve izledim
saat olarak 21.00yazıyo yani 1 saat erken verilicek sakın kaçırmayın..
canım simdi ben de izledim fragmanını malum sitede ama 21.00 derken euro d yi kastediyolar biliyosun kanal d ile euro d nin saatleri farklı oluyo ah ah keske 21.00 da verseler tabi çok güzel olurdu ama gene biz 22.15 de izlicez galiba
ha bu arada emosscum avatarına ba yıl dım süpper ötesi umarım hiçbirimiz o duruma düsmeyiz (!)
bide arkadaslar mesela yanık kozada bitti hırsız poliste 3 bölüm sonra bitiyor ya bi düşünelim bayagı rakipler azaldı yani günü değişri mi çrs prs olabilir mi?
arkadaşlar şu kod adı ve sağır odayla ilgili olan haberi ben başka bi sitede daha gördüm haberin altınada böyle her şikayet sonrası diziler yayından kalkacak mı?? yazmışlar.çok doğru valla....
vallla bu rtük herhalde dizilerle o piti piti falan oynuyo... çocukluğuna inmek lazım bunun, yaşayamadı herhalde o günlerini...
bu arada yamisiscim valla ben avatardaki duruma adım adım yaklaşıyorum.. henüz kafam parçalanmadı ama klavyemin bi kaç tuşu infilak etti..
telaşa gerek yok.hiç sanmam dizinin kalkacağını.kalkarsa nedeni başkadır. KOD ADİ KAOS da şiddet yok gibi bir şey.öncekilerde vardi.RTÜK bu kadar sansürü göze alamazz bence.KV ye verilen tepkileri kesmek için bu haberler çikarılyordur. onun için rahat olmalı.ama kaos dizi düzelmali.aklini başina almalli.
şiddet asil SILAda. onda şiddet çok iyi maskelenmiş.iyi gizlenmiş.illa ki silahlarin patlamasi gerekmiyo şiddet için.:img-cool2
bence kod adi biterse tek sebebi reyting yuzunden olur rtuk filan engelleyemez yani
ask Dizisi Izlemek Isteyen, Gitsin Ihlamurlar Altinda, Hirsiz Polisi Izlesin.
Ne Bu Ya Hep Ask Hep Ask, Siz Asktan Baska Bi Sey Bilmezmisiniz ??
Turk Milletini Boyle Uyutuyorlar Iste, Ask Dizileriyle, Acin Gozleriniiz Biraz Gerceklerini Gorun, Bir Kv-teror Vardi Kaldirildi Gercekleri Gosterdi Diye, Simdi Sadece Kod Adi Kaldi.
Amaciniz Ney?
Super Senaryosu, Gercekleri Ile Bire Bir Olan Bu Guzelim Diziyi,demi Bitirmek Istiyorsunuz?
Biktik Artik Ask Dizilerinden.
Kod Adi Bir Ask Dizisi Degildir, Ayni Isminde Oldugu Gibi. Eger Ask Dizisi Olacaksa Hic Yayinlanmasin Daha Iyi, Tabi Siz Anlamazsiniz Topluma Verilen Ince Ve Derin Mesajlari Cunku Isinize Gelmiyor, Gozleriniz Kor Olmus Ask Dizileriyle.
Soylediklerimi Kimse Kisisel Algilamasin, Amacim Kimseyi Kirmak Degil Sadece Gercekleri Soylemek !
Saygilarimla
Arkadaşım bunlar sizin düşünceleriniz istediğinizi ifade edebilirsiniz...
Ancak... K.V. nin yayından kaldırılmasıda.. var olan zihniyetin.. evet.. sansürcü kafanın yanlışı.. düşünceler özgürce dile getirilsin...
Ancak bir şeyide ifade etmek istiyorum..
BİZ CNN TURK DE YADA NTV DE HABER PROGRAM.. YADA BELGESEL İZLEMİYORUZ....
ZATEN DİZİNİN KURGUSUNDA.. AŞK VARDI..
baştan beri.. vardı....
eğer belgesel izlemek istesem.. daha profösyonel gözle çekilen ve tamamıyle objektif olan.. işinin ehli insanların hazırladığı programları tercih ederim..!
tarihin içinde.. hatta dramların içinde bile aşk vardı...
Adnan Menderes in dram üreten yaşam öyküsündede aşk vardı.. sevgilisi ile intihar eden Hitler in yaşamındada aşk vardı.. yada sevdiği kadının sözünden çıkmadığı rivayet edilen Kanuni ninde yaşamında aşk vardı..!
Yani tarihsel bir kesiti izleyeceksem.. tamamen aşktan soyutlamak.. yada herhangi bir sevgiden soyutlamak niye...
Dediğim gibi ikisi bir arada bugüne kadar gayette iyi işlenmişti..
Ben eğer bu yapımı izliyorsam.. bir yada bir buçuk saat izliyorsam.. zamanımı veriyorsam.. tabii ki hoşnutsuzluğumu belirteceğim.. duyurabildiğim yerlere duyuracağım...
Aksi takdirde dediğim gibi BELGESEL PROGLAMLAR İZLERİM... BİR KAÇ SENARİSTİN MANTIK DIŞI ÜRETTİĞİ HAYALLERLE ÇEKİLEN.. ESKİ BAKANLARDAN BİRİNİN SENARYOSUNU DEĞİL.. UZMANLARIN.. HAZIRLADIĞI.. BELGESEL PROGRAMLARI TAKİP EDERİM.. EĞER BU DİZİ BANA SADECE SİYASİ İÇERİK SUNACAKSA.. BU KANALDA YAYINLANMASINA GEREK YOK.. BELGESEL KANALLARINDA BOY GÖSTEREBİLİR SAKINCASI YOK...:good:
TABİİ BU KURGU.. BU.. ANLATIM , KOPUKLUK VE SAÇMLALIKLAR KOMEDYASI DEVAM EDECEKSE.. O BAŞKA..!!!!
saygılar bizden...
HAFTA SONU DERGİSİ RÖPORTAJI
Kanald nin gözde dizilerinden 'kod adı' yeni bölümleriyle tekrar ekranda.Türkiye'nin ilginç bir dönemine ışık tutan dizi,yaşanan pek çok olayı da ekrana getiriyor.'Kod Adı:Kaos' sağlam senaryosuyla olduğu kadar, her biri tiyatro eğitimi almış oyuncularıyla da dikkat çekiyor.İşte bu oyunculardan biri de,dizide Semih Aladağ rolünde izlediğimiz Korel Cezayirli ile geçmişini,bugününü ve geleceğe dair planlarını konuştuk.
'Kod adı'na bir süre ara verildikten sonra tekrar yayına girdi.Neden gerek duyuldu buna?
Korel Cezayirli:Aslında çok da iyi bilmiyorum.Sanırım yapımcı şirketle kanalın anlaşmasından kaynaklanıyor.Böyle 10 bölümlük paketler halinde devam edecek diye biliyorum.
'Kod Adı', sizin tv deki ilk deneyiminiz.Nasıl oldu diziye girişiniz?
K.C:Aslına bakarsanız hiç de vaktim yoktu; zor oldu.Sanırım Çağatay Tosun resmimden beğenmiş.Beni aradılar.İki üç görüşmeden sonra, iş ciddiye bindi.Hem yönetmenle,hem Fikri Sağlar'la görüştük.Benim aklımı çelen yönü zaten senaryoydu.
O döneme dair özel bir ilginiz mi vardı?
K.C:Elbette.Böyle bir projenin içinde olmak da çok güzel.Benim oynadığım karakter de çok özel yazılmıştı.Böylece tiyatroya ara verip, d,z,ye başladım.
'Kod adı' olmasaydı, başka biz dizide alma planınız var mıydı?
K.C:Allah'a şükür, sürekli olarak teklif geliyordu.Ama tiyatroyu bırakamadım.'kod adı' çok sağlamdı.Fikri Sağlar gibi eski bir kültür bakanının projenin başında olması da başka azip yönüydü doğrusu.
Kısacası tvye 'kod adı'yla başlamaktan dolayı memnun musunuz?
K.C:Kesinlikle memnunum.
Dizide canlandırdığınız karakter Semih Aladağ'dan biraz söz eder misiniz?
K.C:İçinde kötülük olmayan, o hayatın içine mecburen, paraşütle düşmüş bir karakter.Ailesi de onu bu karanlık işlerin uzağında tutmak istemiş.Bu yüzden onu Amerika'ya yollamışlar.Babasının ölümüyle bu işlerin içine girmek zorunda kalıyor.Annesi de onu itiyor biraz.Girmemek için direniyor, ama galiba ilerleyen bölümlerde işlerin içine girmek zorunda kalıyor.Bu bir çark ve bu çarkın dönmesi lazım.Ya çarkın dağılmasını göze alacak,ya da çarkın parçası olacak.
Semih Aladağ çok soğuk kanlı bir tipe benziyor...
K.C:Bu süreçte karakter için söyleyebilceğimiz en belirgin özellik, sakinlik ve eylemsizlik diyebiliriz.Biraz abartarak,Hamlet gibi diyebiliriz.Sürekli düşünce, ama hiçbir eylem yok.Tabi ilk 10 bölüm için geçerli bu.
Biraz da sinemadan söz edelim.Vedii Cezayirli geliyor akla hemen.Dedeniz Türkiye'nin ilk sinemzcılarından biri.Hatta Ankara'da bir film stüdyosu kuran ilk kişi.Sizin dedenize ait anılarınız nasıl?
K.C:Dedem, Devlet Tiyatrosu'nun ilk dönem sanatçıların biri.Adana Şehir Tiyatroları'nın da kurucusudur.Adana dönüşünde tekrar Devlet Tiyatrosu'na başlayınca, Ankara'daki ilk film stüdyosunu açıyor.Anlatılanlardan bildiğim kadarıyla, İstanbul'da bile olmayan makineleri İngiltere'den getirtiyor.1953 yılında da "Kaderin Mahkumları" adlı filmi çekiyor.Dedem yapımcı, hem yönetmen, hem de oyuncu...Ama daha sonra umduğunu bulamıyor sinemada.
Benziyor musunuz ona?
K.C:Valla benden daha yakışıklıymış.
Tiyatroya başlamaya karar verdiğinizde size ne dedi?Başlamanızda etkisi oldu mu?
K.C:Ben, liseyi bitirip tiyatrocu olacağım diye tutturunca, en çok karşı çıkanlardan biri dedemdi.Ama kararlı olduğumu da görünce, ilk dersimi ondan aldım.Aslında mesleğini icra ederken onu izlememiştim.Yani bir etkilenme söz konusu olamaz.Babam da tiyatroyla uğraşmıyor.
Arada bir kuşak atlamış ve siz tiyatrocu olmuşsunuz.Genlerden mi geliyor?
K.C:Valla böyle söylenince hoşuma gidiyor.İyi övgüler aldığım zaman,aileden geldiği söylendiği zaman çok hoşuma gidiyor.Öyle olmasını da yeğlerim doğrusu.Babam bu mesleği seçmemiş, ama tüm çocukluğu kulislerde geçmiş.Tiyatroyla ilgili pek çok şeyi de babam öğretmiştir aslında bana.
Biraz da soyadınızdan söz edelim.Cezayirli misiniz,kökleriniz ordan mı geliyor?
K.C:Bir miktar ilgimiz var.Dedemin dedesi, İskenderun'dan Cezayir'e gemiyle ticaret yaparmış.Soyadı kanunu çıkınca da bu soyadını almışlar.Zaten baba tarafım İskenderun-Antakyalı.Dedemin de ilginçtir aslında öyküsü.İskenderun'da o dönemlerde çok ayıp karşılanıyor tiyatro, oyunculuk falan.Köçeklik olarak değerlendiriliyor.Dedem aynı zamanda 'topçu' kendi deyimiyle.Bir gün deplasmana gidiyorum diye, çıkıp Ankara'ya geliyor.Konservatuar sınavlarına girip, kazanıyor.Yatılı okuyor.Bitirdikten sonra da ancak babaannemi, çocukları falan yanına alıyor.Ankara'ya yerleşmemiz de böyle olmuş.
Sizin tiyatroya başlamanız nasıl oldu?
K.C:Liseden sonra yoğun bir hazırlık dönemi geçirdim.Sonra da Konya Selçuk Üniversitesi Konservatuvar Bölümü'ne girdim.Burayı özellikle tercih ettim.Çünkü Semih Sergen, Bozkurt Kuruç, Lale Oraloğlu gibi çok önemli hocalar oradaydı.Onlardan eğitim aldım.
Mezun olduktan sonra Eskişehir'e gittiniz.
K.C:Evet,2000 yılında mezun oldum ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Tiyatroları'nın sınavını kazandım.Aslında çok da gönüllü değildim.Çünkü İstanbul'da sinema ve tv ye dair iş teklifleri vardı.İmzalanmak üzereydi.Ama sınavı kazanınca, değerlendirmek istedim.İyi ki de Eskişehir'e başlamışım.Çünkü orada çok mutluyum.Eskişehir tam bir kültür şehri...
Türk tvleri bir dizi film yaşıyor.1 oyunu olarak siz bu durumu nasııl değerlendiriyorsunuz?
K.C:Bence ne kadar çok olursa o kadar iyi.Çünkü böylece sektör gelişir.En basitinden, daha iyi kamera, daha iyi ışık kullanmaya başlanır.En önemlisi de, daha iyi oyuncu ve yönetmen kullanılmaya başlanır.Genç oyuncu ve yönetmenlere, kendilerini göstermek için fırsatlar yaratılır.Dizilerin sayısı azalınca, tekelleşme başlar.Belli bir camianın çevresinde dönmeye başlar.Kalite düşer.Bir de sayı çok olunca, seyircinin seçme şansı da çok olacaktır.Seyirci de, kalitesiz gördüğü yapımı izlemeyecektir.Sinemaya katkısı da yine yadsınamaz.Sanatçı yetiştirme açısından.
Siz tiyatrodan sonra bir dizide oynarken zorlandınız mı?Sonuçta tiyatro tekniğiyle çok farklı...
K.C:Evet, çok farklı.Oyunculuk yine oyunculuk, ama tarz değişiyor.Zorlandım, ama perişan olmadım.
İlk dizinizde başrolde oynamak nasıl bir duygu?
K.C:Aslında genelde mütevazı biriyim."Ben bunu hak etmişim."falan gibi şeyler söylemeyeceğim.Bence herhangi bir rolde oynamak da şanstır.Çünkü o role öyle bir şey katarsınız ki, parlarsınız.
Popülerlik nasıl peki?Artık sokakta tanınmaya başladınız mı?
K.C:Şikayetçi olacak halim yok.Çirkin boyutlara varmadığı müddetçe bunlar çok güzel şeyler.Tiyatro belli bir kesime hitap ettiği için, böyle şeyler yaşanmıyor, ama tv farklı tabii.
Bir de dizinizdeki konumunuz da Türk halkının sevdiği konum.Genelde mafyavari tipleri sever Türk halkı izleyicisi.
K.C:Evet bana olan ilgi de biraz daha saygılı oluyor.Bu işin şakası tabii.Çok sempatik şeyler oluyor.İstanbul'da bir garaja girdim.Çıkarken, "borum ne kadar?" diye sordum.Rakamı yanlış hatırlamıyorsam "10 lira ama size 8 olur"dedi.Tanıdığını anlayıp tşk ettim.Parayı uzatırken "Bir fotoğraf çektirirsek,7ye bile düşerim"dedi.Yanımda bir sanatçı arkadaşım daha vardı."Resimde o da olursa 5 bile yeter" diyince hepimiz koptuk tabii.
Oyunuluğun yanında tiyatro yönetmenliği, grafiker, afiş tasarımı, bestecilik gibi yönleriniz de var.Komple bir sanatçısınız galiba.
K.C:Yönetmenlik her oyununun içinde vardır aslında.Sahnede anlatılmak istenen dünyaya dair bir fikriniz olur.Yönetmenlik yaparak o fikri yansıtmak istersiniz.Ama benim esas mesleğim oyunculuk.Bu yüzden tamamen oyunculuğa yatırım yapıyorum.Diğerlerine gelince...Grafik tasarımını konservatuvarda okurken beraber kaldığım ev arkadaşımdan öğrendim.Onun içinde de yaratıcılık olduğundan, yapmaktan çok zevk alıyorum.Ama iddalı değilim.Mesleğin ustaları var.İhtiyaç duyulduğu için birkaç afiş hazırladım.Müzik de çocukluktan kalan birşey.Çocukken, defterin üstüne lastik gerer, aralarına kalem sokar, sonrada onları tıngırdatıp kaydederdim.Bizimkiler bunu görünce hemen bir gitar aldılar bana.Profesyonel değilim o konuda da.Sadece kendi kulağımın duymak istediği şeyleri yakalamaya çalışıyorum.
Beste yapıyor musunuz?
K.C:Epey var bestem.
Ne yapacaksınız bu besteleri?Birilerine vermeyi, ya da kendinizdeğerlendirmeyi düşünüyor musunuz?Popülerdeyimle, kaset yapmayı düşünüyor musunuz?
K.C:Hayır, hiç düşünmüyorum.O besteler beni mutlu etmek için varlar.Birde çalışma süreci çok mutluluk verici.Yanlız başına olmak da beni çok mutlu ediyor.Oyunculuk kolektif bir iş...Ama beste yaparken kendinizle baş başa kalıyorsunuz.
Pop müzik besteleri m, bunlar?
K.C:Benim hoşlandığım müzik yelpazesi çok geniş.Arabeski de, klasik müziğini de,halk müziğini de, sanat müziğini de çok seviyorum.En sert hard rock da dinledim yıllarca.Kendi bestelerimde de belli bir tarz aramıyorum.
Biraz da özel besteleri hayatınızdan söz edelim.Evli misiniz?
K.C:Evet, 1,5 yıl önce evlendim.
Oyuncu mu eşiniz de?
K.C:O da oyuncu.Eskişehir'de birlikteyiz.Orada tanıştık zaten.2000 yılından beri beraberiz.Çok mutluyuz.
Eşiniz de tvyle ilgili bir şeyler yapmayı düşünüyor mu?
K.C:Şimdilik karşı.O biraz daha idealist tiyatro konusunda.
Size tavrı ne oldu, dizi teklifini kabul edince?
K.C:Tabii ki destekledi.
Gelecek için ne düşünüyorsunuz?Neler planlıyorsunuz meslek yaşamınıza dair?
K.C:Planım sadece tiyatroya dair.Tabii sinema ve tv çok güzel...Çok da sevdim.Gelen teklifleri değerlendireceğim.Ama hedef olarak sinema veya tvyle ilgili bir şey seçmeye korkuyorum.Hedeflerim tamamen tiyatro üzerine.İyi şeyler olacak.
Ay ben delimiyim neyim 3 sayfa yazıyı buraya yazdım:D
elwiens_86 22-02-07, 23:14 Ya arkadaşlar busabah girdim foruma sonra hiç girmedim neler olmuş neler....Kardeşim dedi dizi bitiriliyormuş diye inanamadım...Böyle saçmalık olurmu ya kv ciler istedi diye RTÜK bunu yapacaksa valla ne diyim bilemedim....Sinirimden çatlıyacam...Artık bu seferde bitirirlerse yazık olur valla...Olan projeye olacak böyle bir konuyu bir daha dizi yapmaya kise cesaret edemiyecek..
Adamlar bu kadar kinci olamaz ya Kv kaldırıldı diye dünya ayağa kalktı ee ne oldu bari bırakın başkaları bazı şeyleri açıklasın...Yok biz yayaınlanmıyorsak başkalarıda yayınlanmasın deniyor..
Neyse umarım bu haber yanlıştır ama Medyarazzi sitesinde çıkan her haber gerçek oluyor...Saat 17.00'da eklenmiş haber..
Medyarazzi deki haber:22.02.2007 16:59:35
Kurtlar Vadisi Terör dizisinin yayından kaldırılmasından sonra RTÜK’ün iki dizi için daha uyarıda bulunduğu öğrenildi.
Not:dalgaaa arkadaşım röportaj için teşekkürler çok emek harcamışsın....:img-wink:
:icon_sorr ühühühüühüh :icon_sorr
bi buçuk yıl önce mi evlenmiş tüh be allah allah ya neyse çok mutlyumuş allah bozmasın diyelim ne diyelim amma da yetenekliymiş korel cezayirli neyse ya ayrıca bence de dizi kaldırılırsa rtükten diil reytingden yer dayağı
ArkadaşLar diziniz de sanırım kaLdırıLıcakmış..
YaptıkLarı şey çok saçma..
BıraksınLarda izLemek isteyen izLesin.. İstemeyende zaten izLemez.. Nedir bu ya?? Onu kaLdır bunu kaLdır..
Umarım kaLdırıLmaz..
angelstone505 23-02-07, 02:40 :img-blush :img-blush Daha yeni başladı ,ayıp yahu neoluyor böyle hep benim izlediğim dizilere taktıRTÜK ne yani Amerikan dizileri yokmu ,onlarıdamı kaldırıcaklar,kaldırsınlar amerikan dizileri dvd cilerde satılıyor hemde ucuz bir fiata ...amaç ne anlamadım K.V.T kaldırdık ayıp olmasın bu dizlerde kalksın anlayışımı....aman acaip sihirli bücürlü,töreli möreli dizliler ve magazin programları kalsın onlardan çok şey öğreniyoruz ,hele sabah programları hepten harika...bakın arkadaşlar ipin ucu kaçtı görün bakın yarın öbür gün bahaneler bulunup çok diziler kalkıcak,bakalım kim dur diyicek:img-help: :img-help:
ne bu yaa onu kaldır bunu kaldır her diziyi kaldır o zaman bazı dizilerde toplıumun ahlaıkını bozuo mesela çok izleyeniniz var ama 1001 gece sora haziran gecesi öyleydi sılada daha çok şiddet var sora acı hayat.... böle giderse yakında hepimiz akşam oturup çizgi film izlicez
'Kod Adı' yayından kalktı
MEDYA sitelerinde RTÜK'ün "Sağır Oda" ve "Kod Adı Kaos" dizilerinin kaldırılmasını istediği yolunda çıkan haberler üzerine iki dizinin yetkilileri ile konuştum. Fikri Sağlar "Kod Adı Kaos"un "yeterli izlenme oranını" alamadığı için kaldırıldığını söyledi. Soner Yalçın ise "Sağır Oda" için RTÜK'ün böyle bir girişiminin olmadığını, bu haberlerin nereden çıktığını anlamadığını söyledi. "Kod Adı Kaos", A ve B hanelerinde de istenen izlenme oranını alamamış. Bir dönemi sorgulayan, özellikle yeni iki bölümü gerçekten başarılı bir diziydi. C ve D hanelerinin artırılması yeniden "köylü" dizilerin ekranı sarmasına vesile olacak. Bir çok prodüksiyon şirketi bu tarz yapımlara başladı bile.
linki:
http://www.milliyet.com.tr/2007/02/23/tv/evet.html
MEDYA sitelerinde RTÜK'ün "Sağır Oda" ve "Kod Adı Kaos" dizilerinin kaldırılmasını istediği yolunda çıkan haberler üzerine iki dizinin yetkilileri ile konuştum. Fikri Sağlar "Kod Adı Kaos"un "yeterli izlenme oranını" alamadığı için kaldırıldığını söyledi. Soner Yalçın ise "Sağır Oda" için RTÜK'ün böyle bir girişiminin olmadığını, bu haberlerin nereden çıktığını anlamadığını söyledi. "Kod Adı Kaos", A ve B hanelerinde de istenen izlenme oranını alamamış. Bir dönemi sorgulayan, özellikle yeni iki bölümü gerçekten başarılı bir diziydi. C ve D hanelerinin artırılması yeniden "köylü" dizilerin ekranı sarmasına vesile olacak. Bir çok prodüksiyon şirketi bu tarz yapımlara başladı bile.
linki:
hayırrr olamazzz bu bir haksızlıkkk
yaa biri ne olur şaka desin offffofffff!!!!
ne bu yaa toplumun ahlakını sadece şiddet mi bozuyo yani niye diğer uçmalı ışınlanmalı dizileri görmüyolar
onlar bakıpda pekala bir çocukta kendini camdan aşağıya atabilir uçucam diye
o haber doğru arkadaşlar... kanal d'nin 26 şubat tarihli yayın akışında kod adı kaos yok....diziyi yine ryting yüzünden kaybettik...
yanlış güne koyulursa inadına pazartesi diye tutturursa kanald
sonuç bu işte, üzüldüm doğrusu
diziyi kaldıracağına gününü değiştirse çarşambaya alsaydı mesela
linki:
arkadaşlar haber sina koloğlunun yazısından alıntı....malesef çok ama çok üzüldüm hiç sans verilmedi en azından ekip 2 bölüm daha çekmiş hazır bekliyodur......3 ay sonra gene fatura evimizde reyting cihazı olmadığı için bize kesildi malesef.....yinede pes etmeyelim bi şeyler yapalım.....
Roportajida okudum baska tv projesinde oynamak istemiyorum demis ya tam olarak oyle dememis ama o anlama getirdi herhaldee bizz koreli bir daha nerdee gorecezz offf offf birseyleer yapalim ne olur dizimizi kaldirmasinlaarrr :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: insanlarr nasil oyle sacma sapan isinlanmali ucmali sihirli buyulu diziler izliyorr anlamiyorumm onlarin reytinglerii hep 1/2/3 oluyorrr.........elimde olsa gidip turkiyenin butun reyting cihazlarini cikartim gelim bizim tvye takacamm:icon_mad: :icon_mad:
mahahahhahaahhaha melekcim amma komik kizzin ha , valla bence bunun sucu senaristler bence siyeseti one koymaktansa birazda ask ön planda olsaydi daha iyi olurdu diye dusunuyorum , ben bu diziye arkadasim icin bakmaya calisiyordum, (yani ancak 2 bölumunu )
kesin kaldirilacakmi eminmisiniz?
elwiens_86 23-02-07, 15:53 mahahahhahaahhaha melekcim amma komik kizzin ha , valla bence bunun sucu senaristler bence siyeseti one koymaktansa birazda ask ön planda olsaydi daha iyi olurdu diye dusunuyorum , ben bu diziye arkadasim icin bakmaya calisiyordum, (yani ancak 2 bölumunu )
kesin kaldirilacakmi eminmisiniz?
evet canım kesin kaldırıldı...bugün bütün gazetelerde ve haber sitelerinde bu yazıyordu...
tekrar söylüyorum LANET OLSUNNNN...
bir daha böyle bir dizi yapamazlar artık hemen kaldırılıyor nede olsa....
bide Korelin e-mail adresi varmi???? yada ne bilim baska birseyde olur oksunda ne olursa olusunn yada ne bilim oo gittigi tiyatronun sitesi felan bekli bir ihtimal yazmak istediklerimi okur:img-help: :img-help:
gene yaptılar yapacaklarını ya yazık çok yazık o kadar emek zaman o kadar bekledik bunun için mi?????çok sinirim bozuk bu kadar iyi oyuncuların tiyatro kökenli oyuncuların olduğu bi yapım ve korel cezayirlinin olduğu bi yapımı kim bilir bi daha ne zaman izleriz....ufff ya çok moralim bozuk......izlediğim tek dizi...
ya arkadaşlar nedir bu kanaldan çektiğimiz ben de tv de az önce gördüm pazartesi arka arkaya iki film var diye bide girip yazılanları okuyunca iyice fenalık geldi. bunların ne emeğe ne de seyirciye saygısı var. evet bari ne kadar çekildiyse onları yayınlasalardı oyuncak ettiler diziyi ya. ayyy sinir bastı beni....
arkadaşlar bu mail az önce geldi...bunlar iyice yalancı oldular ya.. bari açık açık yazar insan
22.02.2007 17:33:32 tarihinde tarafımıza göndermiş olduğunuz mailinize ilişkin cevabımız aşağıda yer almaktadır.
Sağır Oda ve Kod Adı adlı yerli dizi filmimize göstermiş olduğunuz ilgi ve beğeniniz için teşekkür ederiz.Dizi filmimiz yeni bölümleriyle Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam edecektir.
Kanal D yayın akışı ile ilgili tüm bilgileri http://www.kanald.com.tr internet adresinden ayrıntılı olarak bulabilirsiniz.
Kanal D ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi haftanın 7 günü 24 saat hizmet veren Alo D'yi arayarak veya bizeyazin@kanald.com.tr mail adresimizden ulaşarak bildirebilirsiniz.
İyi seyirler,
Sevgi ve saygılarımızla
elwiens_86 23-02-07, 17:47 şu an ne kadar sinirli olduğumu anlatamam... o rtüğede reyting denen boktan aletede, kanal d'yede ağzıma gelen küfrü sayıyorum.. bari çekilen bölümleri yayınlasalardı ya..
ayrıca arkadaşlar şu yazıları büyük yazmanıza gerek yok... sonuçta tepki her halukarda belli oluyo... herkes kocaman yazmış çok kötü duruyo...
canım benim evet kötü duruyor ama bağırıyoruz ya hani ondan ama ben yinede çok büyük yazmadım...
bu arada senin avatarın tam benim durumumu özetler...bensaydım bütün küfürleri zaten artık kimin nasibine ne düştüyse....
LANET OLSUNNNNNN
ya bunlar dalgamı geçiyorlar acaba kafa buluyorlar bence bizimle...
neyse umarım çıkan haberler yalandır....hani benimki de bir umuttt...
[SIZE="2"]vallah emoscumm ben su an senin avatarindaki duruma geldim bir tek kafam kaldi oda gidecek yakindaa:icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: hayir bide koreli baska bir dizide yada baska birseyy yeterkii gorseem bu kadar uzulmezdim uzulurdum yinede ama bu kadar degilll :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: SIZE]
arkadaşlar bu mail az önce geldi...bunlar iyice yalancı oldular ya.. bari açık açık yazar insan
22.02.2007 17:33:32 tarihinde tarafımıza göndermiş olduğunuz mailinize ilişkin cevabımız aşağıda yer almaktadır.
Sağır Oda ve Kod Adı adlı yerli dizi filmimize göstermiş olduğunuz ilgi ve beğeniniz için teşekkür ederiz.Dizi filmimiz yeni bölümleriyle Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam edecektir.
Kanal D yayın akışı ile ilgili tüm bilgileri http://www.kanald.com.tr internet adresinden ayrıntılı olarak bulabilirsiniz.
Kanal D ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi haftanın 7 günü 24 saat hizmet veren Alo D'yi arayarak veya bizeyazin@kanald.com.tr mail adresimizden ulaşarak bildirebilirsiniz.
İyi seyirler,
Sevgi ve saygılarımızla
LANET OLSUNNNNNN
ya bunlar dalgamı geçiyorlar acaba kafa buluyorlar bence bizimle...
neyse umarım çıkan haberler yalandır....hani benimki de bir umuttt...
valla benimde içimden sadece lanet olsun demek geliyo... ben bir kaç yere mail attım ama artık bence fazla uğraşmayalım sadece tepkimizi gösterelim.. madem başaramıcaz....kod adı hafızalarımızda iyi bir anı olarak kalsın...
ayrıca böyle bir dizi yapmalarının benim için ayrı bir anlamı oldu.. burda çok güzel insanlarla arkadaş oldum...sen, ekin_26, ebruli., exquisite, asia abla kosiar yamisis ve daha sayamadığım birçok kişi.. hepinizi tanıdığım için çok mutluyum.. bu yüzden de bu diziye teşekkür borçluyum...şu an ellerim titriyo, biraz sonra ağlamaya başlarım herhalde...
ben bundan sonra kanald nin hiç bir dizisini izlememeğe karar verdim bir kişiden ne olcak die bilirsiniz ayrıa şimdi mail atıam bide kanal 1 in sitesi varmı oraya yazsak belki çok istersek o yayınlayabilir çünkü oranın dizisi en fazla ne kadar reyting getirebilirki sanıyorum kod adının ki yeter yani ben kanald den umudu kestim başka yerlerden arıom ve arkadaşlar inanırmısınız hayatımda hiç kendimi bu kadar kötü hissetmemiştim
elwiens_86 23-02-07, 18:08 valla benimde içimden sadece lanet olsun demek geliyo... ben bir kaç yere mail attım ama artık bence fazla uğraşmayalım sadece tepkimizi gösterelim.. madem başaramıcaz....kod adı hafızalarımızda iyi bir anı olarak kalsın...
ayrıca böyle bir dizi yapmalarının benim için ayrı bir anlamı oldu.. burda çok güzel insanlarla arkadaş oldum...sen, ekin_26, ebruli., exquisite, asia abla kosiar yamisis ve daha sayamadığım birçok kişi.. hepinizi tanıdığım için çok mutluyum.. bu yüzden de bu diziye teşekkür borçluyum...şu an ellerim titriyo, biraz sonra ağlamaya başlarım herhalde...
canım sen niye ağlıyorsun bırak o lanet olası kişiler ağlasın...neyse bende seni ve diğer arkadaşları tanıdığıma sevindim...
bencede hatıra olarak kalıcak...
ama bana göre kısa süre sonra bunlar yine kalkışacaklar bu tarz bir dizi yapmaya eğer o zaman o diziler devam ederse benim dilimden kurtulamazlar...
biz yine kod adı kaso'un bitirildiğiyle kalacız öyle...
LANET OLSUNNNN.... (her masajımda dile getirmezsem çatlarım kusura bakmayın)
"ben kanald nin dizisi olarak yayına gelen kod adı kaosun bir izleyiisiyim.açıkcası belirtmek gerekirse kanal 1 de hiç bir diziyi izlemedim.ama bizler kod adını çok seviyoruz ve gerçekleri yansıttını düşünüyoruz bu yüzden elinizden gelirse kod adını yeni bölümeriyle sizin kanalınızda izlemek istiyorum..." ben kanal1 in istek ve şikayetleriniz bölümüne bunu yazdım belki bir umut olabilir
hs dizisinin şarkısı varya yaralı kalbim aynı beni anlatıyo şu anda... şunlar yüzünden arabesk oldum iyice ya.. bide bugün gönderdikleri mailde devam edicek diyo ya iyice sinir oldum....ayrıca dalgaaaanın protestosunu destekliyorum ... birsürüde mail atıcam siz diziden ne anlarsınız diye...
ayrıca isteyen herkes avatarımı kod adından sonraki halimizbaşlığı altında kullanabilir.........
yaa arkadaşlar ne olur bi şeyler yazalım yaa ben razıyım o2.bölüm gibi olmalarına üfffff bişeyler yapalım ne olurr LÜTFENN!!
Mesajınız Kanal 1 izleyici hizmetleri servisine ulaşmıştır. Size en kısa sürede cevap verilecektir.
Mesajınız işleme alınmıştır.
Teşekkür Ederiz.
Kanal 1 Müşteri Hizmetleri
bana kanal1 den bu msj geldi
"ben kanald nin dizisi olarak yayına gelen kod adı kaosun bir izleyiisiyim.açıkcası belirtmek gerekirse kanal 1 de hiç bir diziyi izlemedim.ama bizler kod adını çok seviyoruz ve gerçekleri yansıttını düşünüyoruz bu yüzden elinizden gelirse kod adını yeni bölümeriyle sizin kanalınızda izlemek istiyorum..." ben kanal1 in istek ve şikayetleriniz bölümüne bunu yazdım belki bir umut olabilir
dalgacim bende seni destekliyorum kanal 1 in mail adresini verirsen bende mail atacaaagimmm ve simdi kanald yede azima geleni sayacam hatta en cok ne yapmak istiyorum biliyormusunuz bir zarfin icine kina koyup yaninada ssoyle bir not yazip: buyrun kina yakin dizimizi kaldirdiniz mutlumusunuz simdi kanald ye gondermeyi cokk isterdimm ama bende kina yokki gercekten olsaydii yapardimm
elwiens_86 23-02-07, 18:23 dalgaaaa canım o mesajı herkese gönderiyorlar asıl mesaj sonra geliyor..
bu arada madem kalkacaktı neden 3.bölüm fragmanını verdiler şimdi o fragmanı izledim bir sitede.....
ne saçma bişey bu ya kanald tam dayaklık olmaya başladı yani...
ben google den kanal1 yazdım sitesinde istek ve dilekleriniz die birşey var ordan gönderebiliyorsunuz ayrıa şu anda kanald ye mail atıom
dalgacım şu kanal1 in mail adresini yazarsan bende çok sevinirim.. ayrıca bence bunu serap yapımada mail atalım.. başka bi kanalda görmek istiyoruz diye.......
kanal 1 bütçesi kısıtlı bir kanal oldugundan biraz daha maliyetsiz işlere yöneliyor.ama denemeye değer.
kanal 1 bütçesi kısıtlı bir kanal oldugundan biraz daha maliyetsiz işlere yöneliyor.ama denemeye değer.
ama belki kod adının reytingleri onun için uygundur ve kod adının yapımcıılarıda bütçeyi biraz kısarlar belki olurrr
üfff kimi kandırıom ben yaa:'(
çok mail olursa neden olmasın.ben kanal d nin yaptıgı saygısızlıkları artık sayamıyorum.kampusistan,kırık kanatlar,kod adı,karınca yuvası...
"Şimdiye kadar buraya yazan arkadaşlarımın hepsi buraya uygun bir dille önceden hazırlanan mailleri göndermiştir.Ama benim şu anda iyi bir metin hazırlayamam.Çünkü o kadar sinirliyim ki ellerim titriyor.Nedeni 10 bölüm yayınlandıktan sonra 3 ay ara verip 2 bölüm gösterip reyting kurbanı yaptığınız dizi KOD ADI "KAOS".Dizinin başlıyacağını bir akşam gazetede okudum ve o gece yatağımda heyecandan uyuyamadım.O günden sonra her gün kanald ye girip ne zaman başlıcağına baktım.Bir gün diziler kısmına birde baktım ki KOD ADI "KAOS" ve başlığacağı tarihi öğrendim.O günden itibaren kalan saatleri saydım.Şimdi diyeceksiniz ki bu deli mi?Hayır ilk defa bir dizi için bu kadar çaba sarf ediyorum.İlk defa babamın çok kızmasına rağmen kanald ye dizinin resmi sitesine ve bu dizinin sktif olarak geçtiği yerlere üye oldum.Yani diyıorum ki ne böyle kaliteli oyunculara ne böyle bir senaryoya nede benim gibi KOD ADI "KAOS" fanetiklerine bunu yapmaya hakkınız yokk!!!!EVET BUNUN İÇİN SİNİRLİYİM ŞİMDİ HİÇ HAYATIMDA OLMADIĞI KADAR!!!
saygılarımla..."
kanald ye mail attım
onu korelcezayirli.com diye devam eden bi sitesi var ama çok boş.. sen ondanmı bahsediyosun... ayrıca bence serap yapımada mail atmalıyız böyle bi yapıma el attıkları için büyük bi desteği hakediyolar........
ya ben şimdi korelide bi daha göremicem dimi??? canım benim oda ne kadar üzülmüştür allah bilir.. inşaallh başka projelerde görürüz onu....
dizi bitti demi ?pazartesi günü film gördüm sonunda istediklerin yaptilar
inanamiyorum
yaaa bi şyler yazın mesela daha başka nerelere mail gönderebiliriz??
evet emosss site o bahsettiin siteydi hiç girmediim için parolamı unuttum
_AŞkım_FB_1907_ 23-02-07, 19:38 diğer forumdan hatırlayanlar olur belki,bu diziyi tekrar aynı gn ve saate koymaları tekrar söylüyorum sçmalıktan başka bir şey deil.Dizimiz çok güsel bir dizi vede gerçekleri anlatıyor.umarım diziyi tekrar kaybetmeyiz.
NOT:Diğer kullanıcı adımın şifresini unuttuğum için giremiyorum.bilginize:good:
ben yoruldum böyle bir sey olıcagi belliydi ama sadece izleyici azligi bahane edliyoo dün dmax kodadi 10 bölümü izledim kaosun okadar deistigi bellikiydi o eski kodadi yoktu böyle bir dizyi izlemekten mutluluk duyuyodum artik sevdigim diziler arasinda yer alicak
ben yoruldum böyle bir sey olıcagi belliydi ama sadece izleyici azligi bahane edliyoo dün dmax kodadi 10 bölümü izledim kaosun okadar deistigi bellikiydi o eski kodadi yoktu böyle bir dizyi izlemekten mutluluk duyuyodum artik sevdigim diziler arasinda yer alicak
sende haklısın ama sizlerde bi konuda şanslısınız bizim evde uydu yok ve dmax ,eurod den tetrarlarını izleme şansım yok
İzleyicilerin şikayetleri üzerine yayından kaldırılan Kurtlar Vadisi Terör'den sonra, RTÜK'ün yeni kurbanı Kod Adı Kaos mu? Tamam... O, haklı bir şikayetti .Çok fazla şiddet içeriyordu ;ama Allah aşkına Kod Adı Kaos'un ne siddeti vardı?Kime ,ne zararı vardı?
Şimdi, Kod Adı Kaos'un kaldırılmasının gerçek sebebi nedir? Reytingler mi yoksa RTÜK'ün sözde tv dizisi hassasiyeti mi?Kandırmayın bizi! Ya ayıp ayıp ,ne emeğe saygınız var ne izleyiciye...Hani bu dizinin reyting kaygısı yoktu? Hani bizim isteklerimiz üzerine yoluna devam edecekti?Bir sürü röportaj yapıldı oyuncularla, bizi 3 ay boyunca beklettiler. Lanet olsun! Buysa eğer yayın politikası kanal D'nin ,bir an önce kapanması lazım. Başta oyunculara saygısızlık ...Bir emek var ortada,hiç olmazsa çekilmiş bölümleri yayınlanmalıydı.Hiç olmazsa bu bizim hakkımızdı .Oyuncak mı bu iş? 2000 kişi dısındaki sessiz çoğunluğa hakarettir bu .Bizim tercihlerimize hiç mi önem verilmiyor?
Ha eğer ki neden ,Türk aile yapısına aykırı olmasıysa tek diyeceğim; siz çocuk mu kandırıyorsunuz?Sorunlu aileleri teshir eden saçma sapan onlarca kadın programı varken,yeni nesillerin aptal yetismesine neden olacak bir sürü büyülü cadılı dizi varken,töre dizileri varken,tüm kadın basrol oyuncularının hamile oldugu bir sürü dizi varken,aile yapısına uymayan ve ahlaki değerlere uymayan tek kelimelik repliklerle dolu ;ama gene de reyting rekortmeni bir dizi varken bula bula tek amacı geçmişteki bi olayı anlatmak olan Kod Adı Kaosu mu buldu sayın RTÜK? Bugüne kadar nerdeydi? Şimdi mi hassas davranır oldu ?
Çok yanlıs bir politika izleyerek, bir sürü güçlü dizilerin olduğu güne Kod Adı Kaosu koymakla zaten ,bastan hata yaptı malum kanal,adını zikretmek bile istemiyorum.Baştan atese attı kod adını.Halbuki tek yapması gereken, diziyi daha uygun bir güne ve daha uygun bir saate koymaktı .Tek yapması gereken, KOD ADI KAOS 'a sahip çıkmaktı.Bunu bile yapamadı.Şimdi soruyorum ;asıl kaos dizide mi ;yoksa Türk televizyon kanallarında mı?
arkadaslar bir az önce yazdığım ve gerçekten tüm sinirlerimi boşalttığım yazıyı bildiğim tüm adreslere gönderiyorum şuanda sizi de bilgilendirmek istedim ayrıca isteyen arkadaslarda bu yazıyı gönderebilirler bildikleri adreslere çok çok destek veririm .biliyorum hiç bir yararı olmayacak artık ama kızgınlığımızı bilmeleri lazımdır kanımca.bu böly e kapanamaz bir deil iki deil tüm sevdiğmiz dizleri alacakalr böyle giderse şu nu söyliyim ben bugüne kadar hiç bir dizi için böyle bir mücadele vermedim ama bu dizi de öyle çok uğrastım ki bizim çabalarımızı böyle görmezden gelemezler yapamazlar bunlara hakalrı yok .ne zannediyolar kendilerini oyunccak mı bu kaldır geri koy kaldır geri koy valla çok sinirliyim olmaz olamaz yapılmaz bu allah hepsinin topunu birden cezalandırsın hayret bişey terbiyesizlik bu resmen
y arkadslar kvt sizin dedigniz gibi siddet filan icrmiyodu ayrica ok diyelimki kvt sidet iceriyodu ki icermio neyse
malum kisinin asilisini sansursuz butun haberler yayinlandi
hani nerde insan psikoloji benim kardesim bile izledi o goruntuleri
arti ben kod adina karsi deyilim ** lutfen fazla izlemedigimiz diziler hakknda siddet iceriyo ilan demeyin arti madem siddet iceriyodu neden ilk kv yi kaldirmadilar cunku mafya ile ilgiliydi kimsenin umrunda deyildi ozaman simdi konu terordiye neyse fazla uzatmicam
kvtiyi kaldirdilar
kod adini kaldirdilar
sagir oday kaldirdilr
eeee baska ne kaldi
arkadaslar bir az önce yazdığım ve gerçekten tüm sinirlerimi boşalttığım yazıyı bildiğim tüm adreslere gönderiyorum şuanda sizi de bilgilendirmek istedim ayrıca isteyen arkadaslarda bu yazıyı gönderebilirler bildikleri adreslere çok çok destek veririm .biliyorum hiç bir yararı olmayacak artık ama kızgınlığımızı bilmeleri lazımdır kanımca.bu böly e kapanamaz bir deil iki deil tüm sevdiğmiz dizleri alacakalr böyle giderse şu nu söyliyim ben bugüne kadar hiç bir dizi için böyle bir mücadele vermedim ama bu dizi de öyle çok uğrastım ki bizim çabalarımızı böyle görmezden gelemezler yapamazlar bunlara hakalrı yok .ne zannediyolar kendilerini oyunccak mı bu kaldır geri koy kaldır geri koy valla çok sinirliyim olmaz olamaz yapılmaz bu allah hepsinin topunu birden cezalandırsın hayret bişey terbiyesizlik bu resmen
kesinlikle sana katılıom ben hiç bir diziyi bu kadar çok sevmemiştim bu yüzden elimden geleni yapıcam
yazdiklarinda çok haklisin ben ilk önce serap yapima mail aticam bu olanlarin hesapini llk onlar vermeli
bide dalga arkadasim korel cezayirli röporttajinin oldugu dergi hala piyasada mi?
onu almam lazim
t-o-r-t-u-r-a 23-02-07, 20:15 inanmıyorum ya kod adını kaldırdılar öylemi kanald de artık dizi yayınlamak istemiyor anlaşılan bütün diziler tweker teker kaldırılıyor tamam rtük kakarıda var ama sonuçta off ya umarım bu olay kaliteli oyuncuların sonu olmaz
arkadslar kodadi kv yüzünden kaldirilmadi reyting kurbani olduk biz dizinin uzun sürmeyecegini zaten hepimiz bilyoduk bu bölüm olmasi 5.bölümde sonunda olucaktı keske daha uzun sürseydi ama olmadi
türkiye böyle dizilerin kıymetimni bilmiyosa bilenlerin kıymetide anlanmiyosa bizim yapacagimiz bir sey kalmadi
ya bazı arkadaşlar sağır odada yayından kaldırıldı demiş ama o kaldırılmıyo... yani bizim dizi rtük yüzünden değil reyting yüzünden biiti...ayrıca lütfen şu k.v.t konusunu tartışmayalım... bende özellikle ve son kez belirtmek istiyorum ki k.v ve k.v.t farklı konular üzerineydi... k.v sırf kan gölüydü ama terör bu illetten neler çektiğimizi anlatacaktı....
ayrıca mc_merve izlemediğin halde verdiğin destek için saol...
arkadaşlar kabul edelim bu diziyi bir daha izleyemeyeceğiz ama böyle bitmemeli... herkes bu kararın salakça olduğunu anlamalı...biryerlerde bi yanlışlık var herkes öğrenmeli.... artık dizimizi geri getiremeyiz ama herkese bu haksızlığı duyuralım....
ben final yazmasinada raziydim bunu haketmedi bari 3 bölüm görseydik su semih berna rüya üçgenini gerçi ozamanda sonrasini merak etcektik offf offf
elwiens_86 23-02-07, 20:33 arkadslar kodadi kv yüzünden kaldirilmadi reyting kurbani olduk biz dizinin uzun sürmeyecegini zaten hepimiz bilyoduk bu bölüm olmasi 5.bölümde sonunda olucaktı keske daha uzun sürseydi ama olmadi
türkiye böyle dizilerin kıymetimni bilmiyosa bilenlerin kıymetide anlanmiyosa bizim yapacagimiz bir sey kalmadi
canım bence reyting falan hikaye...madem kv bitti onu izliyenler bu diziye yönelseydi madem aynı amaca hizmet ettiği söyleniyor...
o zaman reytingler güzel olurdu...
bence hepsi bahane şimdi aklıma geldi anasayfada bir haber vardı oraya biri şöyle yazmıştı: bence bu dizi yeniden kaldırılacak sadece biz denedik ama reytingler kötü geldi demek ve kendi vicdanlarını rahatlatmak için tekrar yayınlanacak demişti...
mc_merve ben senin yazını okudum canım merak etme ne dmeye çalıştığınıda anladım ama kv de kan,şiddet yoktu yazmışsın yanılıyor muyum bende onlara cevap verdim....
ekin_26 serap yapıma mail attın mı?
ekin_26 serap yapıma mail attın mı?
simdi atmaya çalisiyorum laflarimi terbiye sinirin asmadan göndericem ins bide kanald ye aticam ama nasikl kendimi tutarak yazicam bilmiyorum hos bu saatten sonra ne farkederki
arkadaslar ben simdi rtük ün sitesine girdim ve mail attım sizde atın hadi ya çabuuk
arkadaslar ben simdi rtük ün sitesine girdim ve mail attım sizde atın hadi ya çabuuk
arkadaşım sen o yazdıın maili serap yapıma göndermişmiydin göndereim mi?
yamisis bu rtükün olayi deil kanald nin herzamanki yaptigi sey kanald hiç bir zaman kodadina sahip çikmadi izleyicileri olarak bizi hiç dikkate alamadi simdide lkcagini zannetmiyorum
"Yine mi?Yani yine kod adısız bir hafta geçireeğiz öyle mi?Hemde sonsuza kadar...Peki neden, neden hiç kimse bu dizye destek çıkmadı?Yayınlandığı kanal neden pazartesi günü 2 tane güçlü dizinin saatine koydu?Bizler hak ediyor muyduk bunları?Bu diziye emek veren sizler, kaliteli oyuncular,senaryo...hiç birimiz hak etmedik.O zaman bu diziyi kanald yerine başkaa bir kanal olsa...Mesela kanal1 olabilir.Yani kod adının reytingleri kanal1 e uygun.Biz bu diziyi ekranlarda görmek istiyoruz.Ne pahasına olursa olsun!!!Sizinde elinizden geleni yapacağınıza inanıyorum...
saygılarımla...."
buda benim serap yapıma içimden gelen ama saçma yazdığım mailim...
arkadaşım sen o yazdıın maili serap yapıma göndermişmiydin göndereim mi?
gönder canım gönder gönderemedim serap yapıma hatta kanld ye de göndermedim daha...ben sadece köşe yazarlarına gönderdim.hatta baska arkadaslar kim içinden ne geçiyosa yazıp kanald ve serap yapıma göndersin
ben kanald ye gönderdim
simdide serap yapima göndericem
gönder canım gönder gönderemedim serap yapıma hatta kanld ye de göndermedim daha...ben sadece köşe yazarlarına gönderdim.hatta baska arkadaslar kim içinden ne geçiyosa yazıp kanald ve serap yapıma göndersin
evet gönderdim şimdi ne yapsam die düşünüom ama biraz daha bilgisayarın başında olursam bundan sora yazı yazamıam çünkü annem o kadar sinirlendiki parmaklarımı kırıcak:)
kesinlikle bende hiç bir dizi için bu kadar mücadele vermedim....arkadaşlar 3 ay öncede yaptık gene her yere mesaj atalımbelki sonuç değişmez ama elimzden geleni yapmış oluruz....kanal d hiç umursamadı bu diziyi....yazık etti o kadar emek var....yazık..
su an serap yapima atacagim mail sayfasini açtim amaa hç bir sey yazamiyorum niye böyle seyler oldu yaa off fragmani izleyip izleyip düsünüyorum off off
Evet yaptiklarimiz dizimizi geri getirmese bile sinirimizi ve tepkilerimizi bilmeliler bece sansimizi kanal 1 de denemeliyiz hani benimkide bir umut ama yinede deemeliyizz bide buraya mail adresleri yazarsaiz cook sevinirim cuki be kanal d haricc baska hic bir mail adres bilmiyorum :img-help: :img-help: :img-help:
star bu pazartesi köprüyü saat 20 ye almış...koadına bi şans daha verilebilirdi belki böle daha iyi olurdu...ya valla acayip sinir oluyorum yaaa uuuffff....
kodadi dizisi tekrar ayni seyi yasamasindan dolayi kodadi seven bir izleyici olarak çok üzgünüm 3 ay bekledikten sonra bunu izleyeci olarak hakketmedimizi düsünüyorum.dizinin kaldirilmasinin sadece reytingleri baglanmasi dahada üzücü bunda sadece izileyicileri suçlu olmadigi kesin kanala karsi günü deistirmesi konusunda o kadar mail gönderdik dikkate alinmadi
int ortamda kodadi için yaratilmaya çalisilan olumsuzluklara karsi tepkimiz göstermek için kodadi sevenleri arasinda metin bile hazirladik ama bu kaldirilma haberiyle her sey suya düstü.
Bundan sonra bir önemi olmiycak bir konu ama bunu
söylemek isterim kodadi kaos kodadi ilk 10 bölümü gibi olmadi susurluksonrasi olaylari konu almasi bu konunda çok kapsamli ve bunu aydinlatmaki için kodadi kaosun herseyi anlatmaya çalismasi dizide karisikliklar olusturdu, bu 2 bölümde çok hissedildi
bunuda etkili olmasi kodadi için kötü oldu.
Herseye ragmen bu türkiye hikayesini bize anlatmaya çaliştiğiniz için , gerçek oyunculari görmemizi sagladiginiz için çok tessekürler
saygilarimla
First_Lady 24-02-07, 01:37 arkadaslar noldu yine sorun nedir?allahim yoksaaaa???yine mi...ekin imzanin altindakini okudum veeeeee galiba yine kaldiriliyormu dizimiz?!off ama offf bu kacinci?neden?bizim sucumuz ne ki..........:( :( :(
ebruli1903 24-02-07, 01:49 kac gündür internet´e giremiyordum,bilgisayarim ariza yapmisti ..
az önce baktim ki oluyor ama sevincim yarim kaldi - gördüklerim hic hosuma gitmedi ..
galiba,kaybettik ...
... dert deli ferman,
ask bana haram !
sen yoksun artik,
ben iflah olmam ...
bende bi çok yere mesaj attım ama sonuç ne olur bilmiyorum....zaten tv de artık bakmıyorum canım çok sıkkın....gene de tepkimizi gösterelim....hayırlısı...
ya arkadslar bilio musunuz simdi uyandım ve hemen buraya rüyamda gördüklerimi yazmak istedim.nasıl etkilenmişsem allah bilir rüyamda sırf kod adını gördüm:icon_sorr
açıyodum televizyonu tüm kanallar dakod adının farklı farklı bölmüleri vardı hangisni izleyeceğimi sasırıyodum.bi cine 5 e bakıyodum bi kanal 1 e bakıyodum.üff:icon_sorr zaten 3 aydır hep görüyorum rüyamda yeni yeni senaryolar üretiyo herhalde beynim:icon_sorr
ya aslında aklıma cidden sizin fikirler yattı hiç olmazsa kanal 1 e yüklensek de kod adını yayınlasa yani hiç olmazssa çekilmiş ama yayınlanmamıs bölümlerini yayınlasa ben simdi bi mail atayım
Dün akşam saat 10 gibi sera yapıma, kanald, kanal1 e bile mail attım şimdi saat 13.17 ve hiç birine cevap gelmemiş
bu arada ekin_26 sen ne yaptım hani pes etmiektik en azından kanal1 için ısrar edicektik ne oldu da serap yapıma böle bir mail atma kararı aldın
kanal1 yerine tgrt olabilir şimdi sanırım fox oldu ama yani belki onuda deniyebiliriz die düşündüm
kanal1 yerine tgrt olabilir şimdi sanırım fox oldu ama yani belki onuda deniyebiliriz die düşündüm
Haklisi tgrt yide denemeliyiz foz tv yide denemeliyiz kanal 1 de denemeliyiz hepsini deneyelim BEn kod adini geri istiyorum ki biliyorum artik cokk gecc gelmeyecekk ama beimkide bir umut istee :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad:
bence bu isteğimizi konusunda serap yapıma ısrar edelim... sonuçta ancak onlar teklif götürürse iş ciddiye biner....
ayrıca dalgaaa resmi sitedeki yazın için saol... sayende içimi döktüm
bence bu isteğimizi konusunda serap yapıma ısrar edelim... sonuçta ancak onlar teklif götürürse iş ciddiye biner....
bencede bu doğru önce serap yapıma mesaj atalım...çünkü yapımcı yayınlamakta ısrar ederse belki bi umut olabilir....fikri sağlar röportajında diziyi 39 bölüm olarak planlağını söylemişti belki bi umut......
evet haklısın serap yapıma ısrar etmek gerekiyor bu arada hangi yazımdan bahsettini anlamadım kod adının resmi form sitesine bişeyler yazdım onu mu kastediorsun??
ben dizinin ilk kaldırıldığı dönemde de kanal d'ye 5'e yakın mail attım ama cevap gelmiyo. nasıl yapabilriz bilmiyorm ama b şekilde tepkimizi koyalım ortaya ...
arkadaslar bu hafta dizi yayınlanmıyormu onun yerine baska bişey gelmiş kaldırıldımı yoksa??
evet haklısın serap yapıma ısrar etmek gerekiyor bu arada hangi yazımdan bahsettini anlamadım kod adının resmi form sitesine bişeyler yazdım onu mu kastediorsun??
evet canım... ve bittiiii adlı topicin varya ondan bahsediyorum.... ayrıca shedar merak etme artık okuduklarına dair bi mail gönderiyolar...ayrıca angels18 evet kaldırıldı....
evet canım... ve bittiiii adlı topicin varya ondan bahsediyorum.... ayrıca shedar merak etme artık okuduklarına dair bi mail gönderiyolar...ayrıca angels18 evet kaldırıldı....
evet anladım canım bana destek vermişin tşk ederim bende oraya senden sora bi yazı daha yazdım sinirlerim iyice boşaldı gerçi biraz ağır oldu ama neyseee...
evet anladım canım bana destek vermişin tşk ederim bende oraya senden sora bi yazı daha yazdım sinirlerim iyice boşaldı gerçi biraz ağır oldu ama neyseee...
ağır olsun canım nolcak, bence kesinlikle hakediyo... sinir oluyorum ben o kıza ya...
YA BEN KOD ADINI ÇOK ÖZLİCEM...
tşk ederim cvb verdiğin için üzüldüm şimdi neden yayın saatini değiştirmeyi düşünmediler ki pat diye kaldırdılar
ağır olsun canım nolcak, bence kesinlikle hakediyo... sinir oluyorum ben o kıza ya...
YA BEN KOD ADINI ÇOK ÖZLİCEM...
emosss yaa gönderemedim sora kopyalaıp microsoftword kaydettim şimdi sitee giremiom sunucu bulunamıo dio ayrıca bende çok özliem kod adını
bide bana hala bi mail gelmedi:(
Haklisi tgrt yide denemeliyiz foz tv yide denemeliyiz kanal 1 de denemeliyiz hepsini deneyelim BEn kod adini geri istiyorum ki biliyorum artik cokk gecc gelmeyecekk ama beimkide bir umut istee :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad:
yaa bişey sorcam foz tv ne???
tgrtnıin yeni adı benim bildiim fox oldu ama foz tv bide bişey duymadım
yamisisin yazdigi gibi kodadi benimde rüyalarima girdi odamdaki resimlere baktikça delirdim bunu haketmemedi diyip durdum sonunda da resimleri kaldirdim artik ne yapacagimi bilmiyom mail filan diyozda serap yapim gönderdigim maile cvp gelmedi bence onlarda bu işi kapattilar ama ben nasil kapaticam bu isi bilmiyorum :sad53: ::sad53:
Bence maillere devamm bir cevap gelmedi diye hemen pes etmeyelimm dizimizi geri kazanmasak bile tepkili oldugumuzu bilmeliler
***BALIM*** 24-02-07, 19:33 arkadaşlar dizimizi geri kazansak bile kanaldenın dizinin saatini değiştirmeye niyeti yok dizi geri gelsede yine biter malesef gerçek bu
.::DOST::. 24-02-07, 19:39 kanald artık yeterrrrrrrrrrrrrrrrrr
bu kaçıncı ya bıktım artık kanal d den hep böyle kaliteli dizileri kaldırıyor ya hemde türkiyenin böyle önemli bir davasını işleyen bir diziyi kanald böyle yaparak izliyici kitlesini yavaş yavaş yok ettiğini anlamıyormu
http://img256.imageshack.us/img256/3296/2919475gy1.jpg (http://imageshack.us)
Kod Adı’nda şok gerçekler
10. bölümden sonra ara veren dizi, ekranlara bomba gibi döndü. Kod Adı’nın bu sezonki bölümlerinde Taksim katliamından, Susurluk olayına kadar, bir çok olaylara değiniliyor.
DİZİNİN yeni bölümü Susurluk kazası’yla birlikte başladı. Bir Mercedes’in, bir kamyonun altına girmesiyle başlayan kaos süreci, Kod Adı’nın yeni sezon bölümlerine de adını veriyor. Bu süreçte, dizide pek çok karanlık noktaya da ışık tutuluyor. Mercedes’in bagajından çıkan silahların kime ait olduğu, nereden geldiği ve nereye gittiği gibi sorulara cevap verilmeye çalışılıyor.
Bu bölümlerin dayandığı nokta ise Fikri Sağlar’ın da içinde yer aldığı Susurluk Komisyonu raporları. Hatta TBMM Susurluk Komisyonu Başkanı Mehmet Elkatmış da dizide yer alacak.
BU TRAFİK KAZASI DEĞİL
Dizinin oyuncularından Serap Sağlar, aslında Susurluk’ta meydana gelenin bir trafik kazası olmadığını savunuyor. Sağlar, "Bu trafik kazası gibi gösterilmeye çalışıldı. Bunu vurguluyoruz" diye konuyu özetliyor.
Taksim’de çekilen tetik
DERİN devlet, siyaset ve mafya üçgeninde Türkiye gerçeklerini ele alan ve ilk 10 bölümü ile büyük ilgi gören "Kod Adı" adlı dizi yeniden ekranlara dönüyor. Yeni bölümde 1 Mayıs 1977 tarihinde İstanbul Taksim’de meydana gelen kanlı olaylara ilişkin, bugüne kadar hiç yayınlanmamış görüntülere de yer verilecek. Siyah beyaz görüntülerde, uzun namlulu silahları ile kalabalığın üzerine ateş açan kişiler de yer alıyor.
kodadiyla ilgili son haber arkadslar ama gazetede yok int var korel cezayirli ve bernanin kiyafetleri su karli resim ve benim bahsettigim resimle ayni yani bu resimler diziden deilmiş
yamisisin yazdigi gibi kodadi benimde rüyalarima girdi odamdaki resimlere baktikça delirdim bunu haketmemedi diyip durdum sonunda da resimleri kaldirdim artik ne yapacagimi bilmiyom mail filan diyozda serap yapim gönderdigim maile cvp gelmedi bence onlarda bu işi kapattilar ama ben nasil kapaticam bu isi bilmiyorum :sad53: ::sad53:
ayrıca bu dizinin geri dönmesi için 3 ay bekledik yüzlerce mesaj attık bizim emeğimize de yazık....ayrıca teknik kadroya oyunculara onlara yapılan daha büyük saygısızlık...hepsi çok büyük oyuncular,hepsi gerçekten bu işi meslek edinmiş insanlar onların emeklerine yazık....çok yazık etti kanal d.....ekin_26 sana katılıyorum nasıl kapatacaz bu işi:sad53: :sad53:
Arkadaşlar hani kanal1 in bütçesi yetmeebilir denilmişti yaa
ben tgrt yeni adıyla fox u denemek istiyorum çünkü bence iddalı bir kanal olak ayrıca yabancıı çok zengin biri almış kanalı yani bütçe konusunda biraz daha mantıklı olabilir o yüzden serap yapıma fox için mail atabiliriz
biliyorum umudunuzu yitirdiniz ama ben akıllanmıom:) ve o yüzden biraz daha zorlamak istiom sizinde yardımı olaaınızı biliom
mesela şu hazırladıınız yazı ve hazırlanan resimler vardı ya onları bir sayfada derleip daha geniş kapsamlı olarak tgrt yani fox a gönderebiliriz die düşündüm
serap yapımada mail atarız
sanırım ben hiç akıllanmıcam:)
ebruli1903 25-02-07, 01:37 benim pc de ariza vardi,bir hafta kadar giremedim buraya..neyse,dün girdim ve cok sinirlendim...gördüklerim hic hos degildi ama cok sinirlendigim icinde hepsini okuyamadim ..
simdi kod adi gercekten bitti mi? resmi bir aciklama var mi yani ?
BİTTİ iste dizimizi bitirdiler !
hürriyete çıkan haberde bence önceden yapılmış bir röportaj olduğu için yayınlanmıstır .ama bir gerçe kvar ki dizimiz geri gelmeyecek.
fox almaz dizimizi bence çünkü birsürü dizi almıs e biliyo düşük reyting aldiğini ...dolayısıyla da kabul etmez ya veda ettik artık dizimize of yaaaa
ah bari çok iddialı bir yapımda görsekde koreli biraz katlanırız bu duruma hiç olmazsa!!!
ama bir gerçek var ki gerçekten oyunculara bir sagısızlık bı yani çok emekleri geçti he monların hem yönetmenin hem kamera arkasının!! yazık ya çok yazık
şimdi artık bidaha baskı yapsak da bişey değişmez çünkü oyuncular kabul etmez yani bn olsam kabul etmem onlara da hak veriyorum!!!
ama emeğe büyük saygısızlık yaptı kanal d
hiç şaşırmadım ama çünkü kanal d böyle bir kanal
yamisis haklısın ben olsam bende kabul etmem...düşünsene emek veriyosun çaba sarf ediyosun 2 bölüm gösterip yayından kalkıyo....bi de benim korkum korel cezayirli çok seçici davranıp bu projeyi seçmiş benim anladığım kadarıyla..yani iyi bi teklif gelmezse öle önüne gelen her teklifi kabul edecek bi oyuncu değil...yani korkum çok uzun süre ekranlarda yeni bi projeyle göremeyiz diye...inşallah böyle olmaz da çok daha iyi projelerle görürüz ekranlarda...ayrıca onur saylak da daha iyi yerlerde olur...bence her ikiside çok kaliteli yapımlarda olması gereken oyuncular.....
Korel cezayirlinin röpottaji burda okumustum ama dergiyide aldim resimleri süper bence seçici olmasi güzel röportajindada bundan bahsetmişti bide ileriye dönük çalişma olarak tiyatro düsündügünü söylemişti tiyatro düsünmesi iyi ama bence içine sinen bir yapimda oynar ayrica oyuncularin yapim sirketiyle hala anlasmalari vardir baska bir serap yapim belki kodadi gibi güzelbir yapim yaparlar onda da oynayabilirler yani ben öyle umut ediyorum :img-yes: :img-yes:
Korel cezayirlinin röpottaji burda okumustum ama dergiyide aldim resimleri süper bence seçici olmasi güzel röportajindada bundan bahsetmişti bide ileriye dönük çalişma olarak tiyatro düsündügünü söylemişti tiyatro düsünmesi iyi ama bence içine sinen bir yapimda oynar ayrica oyuncularin yapim sirketiyle hala anlasmalari vardir baska bir serap yapim belki kodadi gibi güzelbir yapim yaparlar onda da oynayabilirler yani ben öyle umut ediyorum :img-yes: :img-yes:
inşallah arkadaşım çok güzel olur gene ekranlarda görürsek anlaşmaları olursa ne güzel olur tekrar izleriz:img-yes: :img-yes: bende aldım ekincim dergiyi gerçekten çok güzel resimler var....
merry..,,!! 25-02-07, 14:31 ne kod adi kaos yayindan mi kalkti :| yine mi?? yaa kanaldde akil etsin pazartesi gunu beyaz gelincik ve aci hayat hep izleniuyo ve koprude vardi galiba.. baska bir gune alamay calissalardii..!!
alismak zor olsada be kabullendim kod adi yok artik bir dahada geri gelemyecek bunun icinde cok uzgunum ama keske korele ulasabilecegimiz bir mail adresi olsaydii yaa hic olmassa onu daha ekralardaa gormek istedigimizii soylerdiik onu ve oyunculuguu cok beyedigimizi soylerdikk ozaman belki ona gore gelen teklifleri degerledirirdii ama o tiyatroda oyamak istiyormus artik herhalde :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad:
ama biz serap yapima mail atsak korelle ilgili ne bilim belki onlar korele soyler olmazzmi cokmu sacmaladim :icon_sorr :icon_sorr
saçmalamamişsin kosair dedigin olabilir ama serap yapim sana cvp verir mi bilmem bana cvp gelmedi belki hafta sonu oldugu içindir ama sen gene sansini dene
arkadslar kötü ama gerçek bir süre sonra eski diziler sayfasina tasinacak ozaman fazla girilern bir yer olmaz ama oyuncularin sayfasini bos birakmayalim sahsen ben korel cezayirlinin onur saylakin sayfasini bos birakmayi düsünmüyorum dizi bitsede onlar hala yasiyacak ve onlarin mütüs oyunculuklarida sizce de öyle deil mi?
ben demin serap yapımın üstüne soru yağmuru şeklinde yağdım.. bakalım cevap gelcekmi.. gerçi şimdiye kadar her mailime cevap attılar..
ya biz şimdi ne güzel yeni bölüm hakkında yorum yapıyo olucaktık......... ya inş. o kanal kanald nin başına yıkılır.......
arkadslar kötü ama gerçek bir süre sonra eski diziler sayfasina tasinacak ozaman fazla girilern bir yer olmaz ama oyuncularin sayfasini bos birakmayalim sahsen ben korel cezayirlinin onur saylakin sayfasini bos birakmayi düsünmüyorum dizi bitsede onlar hala yasiyacak ve onlarin mütüs oyunculuklarida sizce de öyle deil mi?
evet bundan sonra daha çok oralarda oluruz... bu arada korel cezayirlinin resmi sitesinede uğrayalım... bence aktif oldukça gelişecek orasıda...
Evet oyuncularin sitesini hicc bos birakmayalimm artik bundan sonra oraya yazarizz yazmak istediklerimizi
korel cezayirnin sitesinde üye oldum ama giremiyorum oyüzden o konuda bir sey yapamam ama burada korel cezayirli sayfasinda yaparim bu arada kodadi forum sitesinin yönetecisi en son serap yapimdan resim istemisti artik göndermeleri için bir sebeb yok ama ben israr edicem belki su merak ettimiz resimler vardir son ve yeni bir seyler olsun forum sitesine üye olanlarda israr etsin bir seyler olsun elimizde
korel cezayirnin sitesinde üye oldum ama giremiyorum oyüzden o konuda bir sey yapamam ama burada korel cezayirli sayfasinda yaparim bu arada kodadi forum sitesinin yönetecisi en son serap yapimdan resim istemisti artik göndermeleri için bir sebeb yok ama ben israr edicem belki su merak ettimiz resimler vardir son ve yeni bir seyler olsun forum sitesine üye olanlarda israr etsin bir seyler olsun elimizde
bende üye oldum 3 gün önce mail adresinize mesaj gelecek yazdı ama hala gelmedi...şu eski diziler başlığına geçince korel cezayirli ve onur saylak ın sayfasında yazalım demişsiniz o da son derece mantıklı orda görüşelim mutlaka zaten 3 vakte kadar eski diziler sayfasında oluruz malesef....
fenerli_güzel 25-02-07, 19:29 hic anlamadim simdi ben bu olayi yaa.......madem 2 bölüm sonra bitecekti neden bir daha baslatilar....... cok kötü...ama zaaten eski bölümlerle yeni bölümlerin sanki hic alakasi yoktu......ben ilk basindaki kod adini cok sevmistim
ühüüüü ühhüüüü:img-cold: :img-cold:
ne yani yarın kod adı yok mu
yaaa ben kod adı biter bitmez gelecek hafta pazartesiyi iple çekerken sonsuza kadar kod adısız pazartesi mi geçircem üstelik veda bile edemeden yyaaa bu hiç ama hiç adil deillll
ühüüüü ühhüüüüü :img-cold: :img-cold:
üffff içim çok huzursuz böle kalbim yerinden çıkcak gibi kod adının 2. bölümünü izlemeden 5 dk öncede bundan daha şiddetli olmuştu nie kine??Belki biticei içime doğmuştu eer son görüşüm olsadı bir başka bakardım ona:img-hyste :img-hyste (hs den alıntı tam böle deildi ama neysee)
ya dalgaa yapma böyle bak sen böyle söyleyince çok kötü oluyorum ben.... içimi kararttın valla.... ben ağlarsam susturamazsınızda ona göre:icon_sorr
bir dizinin yayından kaldırılması kötüdür. öncelikle izleyiciye saygısızlıktır.. ama ha yayından kanal kaldırdı, ha devlet eliyle sansürle(n)di.. aynı..!! ikiside izleyiciye saygısızlık, seyirciye küfürdür.. sizler adına, üzüldüm açıkcası.. en çokta kulakları çınlasın sevgili tng adına..
demek oluyor ki elimizde kala kala bir sağır oda kaldı.. umarız onun başına kötü birşey gelmez.. yani olur mu olur..!!!
Muratcım, kod adının durumu farklı.Kod adı başarısızlıktan dolayı kaldırıldı.Rating kaygısıyok demiştim,amakaanld bu kadarkötüsünü beklemiyordu.Sonuçta onlarda reklam geliriyle yaşıyor.
Herşeyden önce bu diziyi başka hiç bir diziye yapılmayan bir şey yapıldı.2.şans verildi.Ama eğrioturup doğru konuşalım,bu ekip bu şansı görülmemişbir biçimde heba etti.Özellikle yayınlanan son bölüm kelimenin tam anlamıyla bir skandaldı.Diziden başka herşeye benziyordu.Tamam ilginç ,güzel bir konu anlatıyordunuz ama yaptığınız şeyde diziye benzesin allah aşkına...Aynı saatte starda yayınlanan köprü dizisini izleseydiniz de,hem güzel bir konu nasıl ele alınır ama aynı zamanda güzel bir dizide nasıl ortaya çıkarılır görseydiniz..Yazık oldu...
ama you tube de 3 bölüm özeti çıkmış nasıl olur yaa
aklıma bişey geldi yine saçma sapan bi umut ama neyse gerçi sadece bi umut var dicek başka birşeyde yok şimdi saçma sapan düüncemi okumak için hazır olun ardından zaten büyük bir hayal kırıklına urucaksınız gerçi alıştınız ama olsıun
üffff aman neyse acaba hani bu bölüm verlmedi ya kanald gelecek haftaya final bölümü çekin bu hafta yayınlamam demiş olabilir mi yani onada razıım son birkez izlemee
yine saçmaladıım demi???
Olabilir dalga,çünkü ay sonu yaklaşıyordu.Kanallar arası ay 1. liği yarışı nedeniyle bu hafta yayınlamamış olabilir,belki haftaya son bir bölüm yayınlayabilirler
bir dizinin yayından kaldırılması kötüdür. öncelikle izleyiciye saygısızlıktır.. ama ha yayından kanal kaldırdı, ha devlet eliyle sansürle(n)di.. aynı..!! ikiside izleyiciye saygısızlık, seyirciye küfürdür.. sizler adına, üzüldüm açıkcası.. en çokta kulakları çınlasın sevgili tng adına..
demek oluyor ki elimizde kala kala bir sağır oda kaldı.. umarız onun başına kötü birşey gelmez.. yani olur mu olur..!!!
ben bu dizinin kaldırılmasına üzüldüm ama kurtlar vadisinin yasaklanmasına üzülmedim.bu konudaki fikirlerimi de daha önce yazdım.uzatmaya gerek yok.
kod ad ıbana göre iyi bir diziydi,şiddetti yüceltmiyordu,bu yüzden iyi bir aksiyon dizisiydi,ve çok öenmli bir dönemi anlatıyordu.
ama gerçekçi olmak gerekir ki ilk 20 ye giremeyen bir dizinin yayınlanması zordu,ama kanal d niye gün değiştirmedi anlamadım.perşembeyi deneyibilirlerdi.ya da hafta sonu da olabilirdi.ama direk sildi diziyi kanal d.
ya arkadaşlar kanal d nin sitesinde bu gece 01.00 de Kod Adı Kaos var gözüküyo. ne demek ki bu şimdi. heralde yayınlanan 2 bölümden birini vercektir. ama yeniden ve kanal d ye inat olsun diye izlemek isteyenler bi baksınlar derim. en azından ben öyle yapıcam...
elwiens_86 26-02-07, 20:23 ya arkadaşlar kanal d nin sitesinde bu gece 01.00 de Kod Adı Kaos var gözüküyo. ne demek ki bu şimdi. heralde yayınlanan 2 bölümden birini vercektir. ama yeniden ve kanal d ye inat olsun diye izlemek isteyenler bi baksınlar derim. en azından ben öyle yapıcam...
bak bunu yaparım işte son bir kez izlemek güzel olur.....
umarım gerçekten verirler....
Kanal d ye ve RTÜK'e LANET OLSUNNNNNN!!!!.....
sanki kod adı varmış gibi saat 10 bekliyorum.uuuuffff ya çok haksızlık ettiler..nasıl alışıcaz...kanal d pazartesi 20 ye yıldız savaşları diye bi dizi koymuş...22 ye de film koyar herhalde..uuufffff....!!!!!!!
nasıl yaa
nolduki kalktımı dizi-niyeki
nasıl yaa
nolduki kalktımı dizi-niyeki
evet reyting yüzünden kanal d diziyi kaldırma kararı almış malesef..... moralimiz çok bozuk...
ya simdi hababam sinifi bitti, alttan az sonra kod adi kaos dedi,
hem arkasindan da fragmani gördum :img-yes:
elwiens_86 26-02-07, 21:32 ya simdi hababam sinifi bitti, alttan az sonra kod adi kaos dedi,
hem arkasindan da fragmani gördum :img-yes:
yanlış görmüşsün yada kanal bir yanlışlık yaptı şimdi baktım altta film yazıyordu az sonra diye bence artık serap görmeye başladık....ahhh kanald bizi ne hallere soktun...
LANET OLSUNNNNN!!!.....
yanlış görmüşsün yada kanal bir yanlışlık yaptı şimdi baktım altta film yazıyordu az sonra diye bence artık serap görmeye başladık....ahhh kanald bizi ne hallere soktun...
LANET OLSUNNNNN!!!.....
valla bilmiyorum ama fragmanda gösterdiler yeni bölumdu , belkidde kanald karar degistirde :happy0064 ,, evet belkide yanlislik olabilir
evet dedigim dogruydi simdi Özzeti gosteriyorlar, ve az sonra da yeni bolum
eurod tabi öburturlu bilmiyorum:img-wink:
suan tvde kod adi vr ama eski bolumum yeni bolumumu bilmiyorm
suan tvde kod adi vr ama eski bolumum yeni bolumumu bilmiyorm
yeni bölum cnm :img-yes:
daha kaldirilmadi sanirm ben pek seyretmiyorum ama simdi bakayim dedim kvt de bitti zaten
neyse sagol
Arkadaslarr su an tvde kod adinin yeni bolumu oynuyor nasil olur bilmiyorum ama gercekten oynuyor simidi reklam aliye der demezz hemen kostum tvnin arkasinaa oynuyor yeni bolumu yasasiiin cook sevindimm vallah ama neyse hadi ben gidiyorum kacirmiyim diziyii iyi seyirlerr
bu arada kaciranlar icin su el sikisma sahnesini anlatim
berna gazetenden cikt sonra semih geldi disarida karsilastilar
berna: semih burda ne isin var
Semih: gecmis olsun demeye geldimm
berna: saol
Berna: simdi gitmem gerekiyor karakola gidecegim
Semih: bende o tara gidiyorum istersen senii ....(berna lafi agzinda birakti cocugun))
Berna: Yok saol ben kendim giderim
sonrada oo malum el sikisma sahnesi istee
:happy0064 :happy0064 bye
Arkadaslarr su an tvde kod adinin yeni bolumu oynuyor nasil olur bilmiyorum ama gercekten oynuyor simidi reklam aliye der demezz hemen kostum tvnin arkasinaa oynuyor yeni bolumu yasasiiin cook sevindimm vallah ama neyse hadi ben gidiyorum kacirmiyim diziyii iyi seyirlerr
bu arada kaciranlar icin su el sikisma sahnesini anlatim
berna gazetenden cikt sonra semih geldi disarida karsilastilar
berna: semih burda ne isin var
Semih: gecmis olsun demeye geldimm
berna: saol
Berna: simdi gitmem gerekiyor karakola gidecegim
Semih: bende o tara gidiyorum istersen senii ....(berna lafi agzinda birakti cocugun))
Berna: Yok saol ben kendim giderim
sonrada oo malum el sikisma sahnesi istee
:happy0064 :happy0064 bye
sen beni dinlermiydin kiz melek :img-hyste :img-hyste , ne isin var burda kos kod adini izle , reytingler inmesin:img-yes:
arkadaşlar reklama kadar çok şey oldu mu anca o zaman açabildim de...
sen beni dinlermiydin kiz melek :img-hyste :img-hyste , ne isin var burda kos kod adini izle , reytingler inmesin:img-yes:
:img-hyste :img-hyste :img-hyste hahahahahahahahahauhuhuhuhahhahahahahahahahahaah
:img-hyste
sen beni guldurdun ya allahta seni guldursun ahh nerdee keske benim izlemem ile reytingler yuksek olsaa azaman simdiye kod adi hep 1ci siradaydii ama nerdee o gunlerr :S
ask olsun ben hep senin sozunu dinlerim yanii sen ne dersenn yaparimm :P:P:img-hyste :happy0064 :happy0064
ebruli1903 26-02-07, 22:52 caresiz hic yoktan kendimi oyalamak adina beyaz gelincik´i izleyeyim dedim,bir reklam arasinda birde kanal d´ye bakayim dedim..
gördügüm karsisinda sasirdim,cook ama bir yandan da kizdim..
tam olarak neye ve niye kizdigimi düsünmüyorum bile ama durum su;
1 hafta kadar benim pc arizali oldugu icin buraya girememistim ve bircok yazilani kacirdim tabi.pc yine olur olmaz hemen yazilan cizilenleri okumaya koyuldum ve bitti,kalkti mesajlarini okuyunca da kizdim..
sonra acaba bir resmi aciklama yapildi mi ki böyle bitti etti diyorlar dedim..
sordum,aciklama kimler tarafindan yapildi ve gercekten yapildi mi seklinde..
ama kimse cevap vermedi...
ve bu aksam !
kod adi kaos bitmemis !!
acaba neler oluyor,oldu ? görecegiz ...
:img-hyste :img-hyste :img-hyste hahahahahahahahahauhuhuhuhahhahahahahahahahahaah
:img-hyste
sen beni guldurdun ya allahta seni guldursun ahh nerdee keske benim izlemem ile reytingler yuksek olsaa azaman simdiye kod adi hep 1ci siradaydii ama nerdee o gunlerr :S
ask olsun ben hep senin sozunu dinlerim yanii sen ne dersenn yaparimm :P:P:img-hyste :happy0064 :happy0064
vallla simdi senin icin kod adina bakiyom ha :img-in_lo , ya su erkan ne tatli ilk defa gözume carpti valla :img-in_lo :img-in_lo
ebruli1903 26-02-07, 23:10 bir nefes gibi sevmek !
cok gerekli,
cok özel ..
bu YASAK askimizda;
son nefes bile güzel ..
sende,bende caresiz ..
cikmazdayiz yolumuz yok ..
sevmek;hakkimizda olsa,
biliyorsun..biliyorsun..biliyorsun;sonumuz yok ..
ben yasarim yasanmis duygularimla ..
ortasindan bölünmüs uykularimla ..
sen beni düsünme;toparlanirim ..
güle güle git sen;SAYGILARIMLA !!
semih ve berna icin ..
izleyen var mı bilmiyorum arkadaşlar ama kanal d de 01.00 de görünen Kod Adı Kaos yeni bölümmüş. şimdi devam ediyo. ilginç bi durum önce euro d de sonra kanal d de vermeleri. amaaaan versinler de hangisi olursa olsun ben artık razıyım...
yaaa inanamıyorum bende üzüntüden ve moral bozuntusundan erkende gidip yattım:sad53: çocuk oyuncağımı bu anlamıyorum kanal d'yi kesin bu diziye karşı bir garezi var izlenmemesi için elinden geleni yapıyor :icon_evil ölümün sonunda gelecek haftaki fragmanı verdimi acaba? :img-help: bilen biri lütfen cevaplayabilirmi:img-help:
Bende uyumadan önce bir kanallara bakayım dedim,bir baktım Kod adı.Arkadaşlar 3.bölüm geçtiğimiz günlerde yayınlandıda bu tekrarımıydı?yoksa 3.bölümü ilk kez gece 01:30 da mı yayınladılar?Eğer dün gece 3.bölümün ilk yayınlayışıysa bu türk televizyon tarihinin en büyük rezaletlerinden biri,dalga geçiyorlar,insanda biraz utanma olur ya.
yaaa inanamıyorum bende üzüntüden ve moral bozuntusundan erkende gidip yattım:sad53: çocuk oyuncağımı bu anlamıyorum kanal d'yi kesin bu diziye karşı bir garezi var izlenmemesi için elinden geleni yapıyor :icon_evil ölümün sonunda gelecek haftaki fragmanı verdimi acaba? :img-help: bilen biri lütfen cevaplayabilirmi:img-help:Sonda fragmanı vermediler.
ya noluyo ya... kod adımı yayınlandı... ne zaman ya ..niye ben anlamadım biri bana durumu açıklasın.. euro d'demi yayınlandı sadece.......ya dün benim windows çöktü onla uğraştım... noluyo yaaaaa
arkadaşşlar serap yapıma attığım maile gelen cevap:
Korel Cezayirli ile sadece bu proje icin anlaşıldı. Baska projelerde birlikte çalışır mıyız, bu konuda da net bir sey soyleyemiyoruz.
İlginize tesekkur ederiz.
SERAP YAPIM
nedim_bahar 27-02-07, 11:18 hakketten dizi yayınlandı mı ya bende bu aralar tv felan izlemiyorum yayınlandıysa izleyen arkadaşlar bide eurod de mi yayınlandı yoksa kanal de de mi...???
yaaa arklar ben berna ile semihin dans ettiği bölümü bulamadım bana pm ile ya da buraya koyar mısınız resimleri lütfen:img-blush
evet arkadaşlar dizimiz yayınlandı yine bi dengesizlik içinde. önce sanırım 23.00 e doğruydu euro d de, sonra da gece 01.00 gibi kanal d de verdiler. yani yeni bölümü önce euro da verdiler şaştım kaldım, zaten başını da kaçırdım, burda yazılanları okuyunca açtım. yani hiç haberim de yoktu. kanal d dekide eski bölümdür diye biraz geç açtım ama 3. bölümmüş, neyseki özeti verirlerken yakalamışım. kaçırdığım yerleri de izleyebildim. ama bu dengesizlik ne kadar sürer bilmiyom. diziyi vercekler diye hep tv başında mı olcaz ya. ayrıca bölümün sonunda bekledim fragman için ama vermediler malesef :icon_sorr napcaz biz bu kanalla yaaaa.
Bende uyumadan önce bir kanallara bakayım dedim,bir baktım Kod adı.Arkadaşlar 3.bölüm geçtiğimiz günlerde yayınlandıda bu tekrarımıydı?yoksa 3.bölümü ilk kez gece 01:30 da mı yayınladılar?Eğer dün gece 3.bölümün ilk yayınlayışıysa bu türk televizyon tarihinin en büyük rezaletlerinden biri,dalga geçiyorlar,insanda biraz utanma olur ya.
Sonda fragmanı vermediler.
aynen bende kanalları dolaşırken bide baktım euro d de kod adı 2. bölüm sandım ama baktım herkes bernaya geçmiş olsun diyo anladım ki 3. bölüm bu arada arkadaşlar berna semihle rüyayı gördü birde bozuldu ki görmeliydiniz
aaa inanmıyorum dün kod adını verdiler mi ben yayından kaldırıldı diye hiç bakmadım üffff ya kaçırdım desenize tekrar falan verirler mi bi bilgisi olan varmıkanal d yada euro d bir daha veriyo mu?
kanal d nin sitesine videoyu koymasını beklersem 1ay beklemek gerekir..
elwiens_86 27-02-07, 13:33 arkadaşlar reklama kadar çok şey oldu mu anca o zaman açabildim de...
canım iyikide haber vermişsin açtım gece 1.20 izledim 3.bölümü çok sağol..
ay ne bölümdü ya eskiye dönmüş kod adı süperdi...
ayy neler neler oldu ya...Berna Semih'i kabusla görünceki yüz ifadesi süperdi...ya Semih Berna onları öyle görünce adam resmen tırstı bea...
Rüya(kabus) hanımın minisine takıldı Berna...
Otelin resepsiyonunda Semih kabusla karşılaşınca dönüp Ümit'e ben bu hanımı nerden tanıyorum dediya ben orda koptum...:img-hyste kör kızı iyice süzmüştün ya hatırlamadın mı?..:img-hyste
Yalnız Ümit'in cevabı süperdi:Semih bey hani gece klübüne gitmiştik ya ordaydı buhanım
Semih:Benim hatırlamadığım şeyleri sen nasıl hatırlıyorsun.
Ümit:Benim görevim sizi göz altında tutanları göz hapsine almak..:img-hyste
Semih kıskıs gülüyordu tabi...
Daha çok şey var ama onlar aklıma geldikçe yazarım izlemiyenler için..
yaaaaaaaa..
niye hep benim başıma geliyo bunlar ya... üff keşke baksaydım kanallara...ben anlamadım bu işi şimdik... dizide finalmi yazıyodu yeni bölümmü??
bu arada semihin kızı hatırlamaması hoşuma gitti......
elwiens_86 27-02-07, 13:54 yaaaaaaaa..
niye hep benim başıma geliyo bunlar ya... üff keşke baksaydım kanallara...ben anlamadım bu işi şimdik... dizide finalmi yazıyodu yeni bölümmü??
bu arada semihin kızı hatırlamaması hoşuma gitti......
Ne yeni bölüm yazıyordu nede son bölüm yazıyordu..ben bi umut bekledim belki bitince 4.bölüm fragmanı verirler diye ama ne fayda vermediler..
Ayy bende sevindim şu kızı hatırlmamasına...
Bide bu bölüm neydi ya herkesin üzerinde kırmızı birşeyler vardı...
Sanki bu dizide kan var diyenlere nispet olsun diye yapılmıştı...:img-hyste
1-Berna'nın kırmızı atkısı...
2-Semih'in kırmızı kazağı..
3-Erkan'ın şu komik kazağı..
4-Gazetedeki çaycının gömleği..
5-Tarık abinin kırmızı gömleği...
Ayy bide benim kırmızı eşofmanler etti sana 6 hepbirlikte sözleşmişiz sanki...:img-hyste
canım iyikide haber vermişsin açtım gece 1.20 izledim 3.bölümü çok sağol..
ay ne bölümdü ya eskiye dönmüş kod adı süperdi...
ayy neler neler oldu ya...Berna Semih'i kabusla görünceki yüz ifadesi süperdi...ya Semih Berna onları öyle görünce adam resmen tırstı bea...
Rüya(kabus) hanımın minisine takıldı Berna...
Otelin resepsiyonunda Semih kabusla karşılaşınca dönüp Ümit'e ben bu hanımı nerden tanıyorum dediya ben orda koptum...:img-hyste kör kızı iyice süzmüştün ya hatırlamadın mı?..:img-hyste
Yalnız Ümit'in cevabı süperdi:Semih bey hani gece klübüne gitmiştik ya ordaydı buhanım
Semih:Benim hatırlamadığım şeyleri sen nasıl hatırlıyorsun.
Ümit:Benim görevim sizi göz altında tutanları göz hapsine almak..:img-hyste
Semih kıskıs gülüyordu tabi...
Daha çok şey var ama onlar aklıma geldikçe yazarım izlemiyenler için..
ne olur devamını en ince ayrıntısıyla anlat meraktan çatlıcam offffff
kacırmışım böle bi şans var mı yaaa ama bu sondu sanırım bana öle gelio ama bana 1 de verseler ben yine izlerim yeni bölümlerini
ama verceklerini hiç sanmıom
bu arada bana hiç mail cevabı gelmedi
elwiens_86 27-02-07, 13:56 ne olur devamını en ince ayrıntısıyla anlat meraktan çatlıcam offffff
kacırmışım böle bi şans var mı yaaa ama bu sondu sanırım bana öle gelio ama bana 1 de verseler ben yine izlerim yeni bölümlerini
ama verceklerini hiç sanmıom
bu arada bana hiç mail cevabı gelmedi
aklıma geldikçe anlatıyorum zaten ayy gecenin bir yarısıydı zaten nerdeyse not defteri alıp yazacaktım ya..
En önemlisi bölüm sonunda Ruşen Yörükoğlu öldürüldü...harika bir şiir okuyordu o sahnede bayıldım..:icon_sorr
Bide Erkan Can'ın yerine göreve getirildi...
evet arkadaşlar dizimiz yayınlandı yine bi dengesizlik içinde. önce sanırım 23.00 e doğruydu euro d de, sonra da gece 01.00 gibi kanal d de verdiler. yani yeni bölümü önce euro da verdiler şaştım kaldım, zaten başını da kaçırdım, burda yazılanları okuyunca açtım. yani hiç haberim de yoktu. kanal d dekide eski bölümdür diye biraz geç açtım ama 3. bölümmüş, neyseki özeti verirlerken yakalamışım. kaçırdığım yerleri de izleyebildim. ama bu dengesizlik ne kadar sürer bilmiyom. diziyi vercekler diye hep tv başında mı olcaz ya. ayrıca bölümün sonunda bekledim fragman için ama vermediler malesef :icon_sorr napcaz biz bu kanalla yaaaa.
Merhaba arkadaşlar,
BİR KAÇ GÜNDÜR ARA VERMİŞTİM..
Şaşırdım açıkçası.. bitti diye bakmadım.. nedir bu dengesizlik canım...
Kanal demiştik zaten.. el birlği ile berbat ettiler.. ne diyebilrim ki..?
Saçmalıktan başka...
EMOSSVE EKİNCİM DİĞER Arkadaşlarda..! TABİİ, gelişmeler olursa bana öm. ile haber edin lütfen.. elimden geldiğince yine sayfayı takip etmeye çalışacağım...
yaaa biri ne olur şu yeni bölümü anlatsın en icne aytıntısına kadar özellikle semih berna kısmını otelde kızla semih konuşurken berna gelince ne oldu???
sora konuştular mı,....
anlatın işte meraktan çatlıcam
elwiens_86 27-02-07, 14:15 yaaa biri ne olur şu yeni bölümü anlatsın en icne aytıntısına kadar özellikle semih berna kısmını otelde kızla semih konuşurken berna gelince ne oldu???
sora konuştular mı,....
şimdi Semih kızı resepsiyonda görünce tanımıyor neyse sonra kız bir koltuğa geçip oturuyor tabi semihte yanına sonra işte bişeyler konuşuyorlar ama tam hatırlamıyorum hatırlayınca yazarım...
Tam o sırada Berna Onat'la beraber röportaj için Semih'in yanına geliyorlar neyse geçiyorlar karşılarına işte Onat kendini tanıtıyor tabi Berna hiç dururmu illa kıskandıracak ya o benim partnerim diyor..Semih bu duruma kıl oluyor..
Neyse sonra Onat sizin mal getirdiğiniz uçakalrdan kaçak silah yurda sokulacakmış diyor..Semih sinirlenip yok öyle birşey diyor(tabi yalan haberi varmış pis bi o kalmıştı bu işlere bulaşmayan)...Ümit'e beyefendiye kapıyı göster diyor bi nevi kovuyor yani...
Devamı yarın arkadaşlar benim çıkmam lazım akşama belki giremem foruma...
"Kanal D’de, 5 Mart Pazartesi günü, başrollerinde Berna Laçin ve M. Ali Erbil’in oynadıkları “Yıldız Savaşları” adlı yepyeni bir dizi daha başlıyor. Yıldız Savaşları, Yıldız Aslan (Berna Laçin) ile Savaş Bozok’un (M. Ali Erbil) kamera önündeki hayatlarından evlerinin en ücra köşelerine, ofislerinden arabalarına kadar hayatın her alanında sürdürdükleri savaşlarını ve bu savaşın can alıcı her anını anlatan harika bir komedi dizisi. "
Acaba bu dizi yüzünden bizim dizimiz kalkmış olabilirmi?
yaaa biri ne olur şu yeni bölümü anlatsın en icne aytıntısına kadar özellikle semih berna kısmını otelde kızla semih konuşurken berna gelince ne oldu???
sora konuştular mı,....
Bak canim ben sana anlatim
simdi bu kiz(kabus) ile semih otelde karsilastilar sonra kabus gidip oturda ((semih umit ile konustu onu bir arkadasimiz yazmisiti simdi ben tam olarak ne dediklerini hatirlamiyorum)) sonra semih kizin yanina gitti
Semih: oturabilirmiyim
Kabus: Lutfen
((sonra ne konustuklarini hatirlamiyorum ama kabus birsey demistii sonrada semih boyle sasirmis bir sekilde bakti ona sonra kabuss merak etme paranizla ilgilenmiyorumm dedi sonra semih hayir ozurdilerim oylemi anlasildi gibi bir dialog gecti aralarindaa bende tam olarak hatirlamiyorum orasini)))
neyse sonra berna ile onat geldi berna onlari o sekilde goruncee tabii cook bozuldu gel gidelim misafiri var dedi onata sonrra onat aa olmaz geel felan dedi sonra gittiler semih tabi bernayi gorunce ne yapacagini sasirdi ondan sonra berna geldi oncebi soyle asagidan yukariya dogruu bakti kabusa mini etekler felan sonra semih bizim musterimiz diye tanitti kabusu bernada onati partnerim diye tanitti sonra kabus gitti sonra berna seninle roportaj yapmaya geldik dedi sonra onat size bir kac soru sorabilirmiyizz dedi sonra semih hanki konuda diye sordu sonra onat ucaklarla ilgili birsey sorduu iste sonra semih kizgin br sekilde yok oyle birsey dedi ayaga kalkti sonra onat bakalim ucak geri donuncede boyle diyecekmisiniz dedi sonra semih umit beyefendiye yolu goster dedi gitti sonra disarida onat bernaya nasil sikistirdim ama adami dedi sonra berna kizdi niye oyle diyorsun gibi birseyler onatta ben gazeteciyim dedi bernada birazda insan olmayi denesen dedi onatta ben en az semih aladag kadar insanim dedi sonra berna sinirli bir sekilde gitti
umarim merakini biraz olsun gidermisimdirr
bu arada reytinlerr berbaaat tabiii gecenin birini koyarlarsaa sonucc boyle olur
81 KOD ADI ''KAOS'' KAND 0,80 16,70 (bu avrupaninki sanirim turkiyeninkinde kod adi yoktu ) :S
neeeeeeeeeeeeeeeee?
İNAN MIYORUUUUUUM
bu olailir mi?
yani dizi yayınladı mı? bizim dizi?şu kod adı kaos?
ay inanmıyorum ya
ben kaçırdııııııııııııııım:icon_sorr ağlamak istiyorum olamaz böyle bişey
1. nie gece bir de yayınlandı?
2.hem euro d de hem de normal kanal d de yayınlandı dimi yani bi yanlıslık yok diil mi?
arkadaslar çıldırmak üzereyim olamaz böyle bişi kalktı mı kalkmadı mı?
kalkacakmı kalkmayacakmı?
belkide reytnig almıyo diye öyle ölü fiyatına gece 1.den sonra yayınlıyacaklar
olabilir mi böyle bir ihtimal?:img-pilot
ya şaşkınım kızgınım sevinçliyim mutluyum üzüntülüyüm ay her bir sey oldum şu an çok fena haldeyim
kaçırdııııım yaaaaa:icon_sorr
acABA yayından kalktıda sadece çekilen bölümlerimi yayınlayacaklar?
olsun ona da razıyım ya
yeterki bizi böyle bırakmasınlar
ama bence sevinmeyelim çok... çünkü kod adı kaos kalktı bence sadece dediğim gibi çekilen bölümleri yayınlayacaklar !!!baksanıza hangi devam eden dizi gece 12 den sonra yayınlanır????:((((
ağlamak istiyorum
Ya arkadaslar simdi herkesin kafasinda birsuru soru isareti var bizde bu sorular cevap alana kadar kanal dye ve serap yapima mail atalim
-kod adi kaos yayindan kaldirildimi??
-Yooksa devammi edecek??
-Eger kaldirilmadiysa dizi ikinci bir sansmi verildi sadece??
-Yoksa kanal d reytinglere goze alarakmi diziyi yeniden yayina koydu??
-Eger diziye ikinci bir sans verildiyse nedenn ayni gune ve saate geri koyuldu???:img-help: :img-help:
Butunm bu soorularimiza cevap verirsenin bizde o sekide dizimizi izleriz.
eger dizimiz kaldirilacakta sadece cekilen bolumleri yayinlaniyorsa bizde ona gore bu dizi son kez izliyor veda edercesine izleriz.
Yok hayir kaldirilmadi dizi ytoluna devam ediyor diyorsaniz bbizz de guzel bir ohh cekeriz vee rahat rahatt izleriz dizimizi.
bu sorularin hepsini birlestirip metin gibi birsey yazsak sonrada hepimizz cevapp alana kadar mail atsak ben atiyorum ama cevap gelmiyor hepimiz atsak mutlaka birine cevap gelir LUTFENNN
bu arda dizinin 3. bölümü ab de 81. olmuş,totalde de ilk 100 de yok.gerçi zaten 01.30 da yayınlanmış ama....
yaaa böyle bişey olabilir mi yaaa!!!!!!böylesini ancak kanal d yapar!!!!ne kadar saygısız seyirciye karşı uuuuufffffff.....bu bölüm bi yere eklenmiş olabilir mi nerde izleyebiliriz????izleyenlere bi sorum var (gerçi özet yazmışlar okudum teşekkürler) anlatığınıza göre 2.bölümden daha iyiymiş oyle mi?????
neeeeeeeeeeeeeeeee?
İNAN MIYORUUUUUUM
bu olailir mi?
yani dizi yayınladı mı? bizim dizi?şu kod adı kaos?
ay inanmıyorum ya
ben kaçırdııııııııııııııım:icon_sorr ağlamak istiyorum olamaz böyle bişey
1. nie gece bir de yayınlandı?
2.hem euro d de hem de normal kanal d de yayınlandı dimi yani bi yanlıslık yok diil mi?
arkadaslar çıldırmak üzereyim olamaz böyle bişi kalktı mı kalkmadı mı?
kalkacakmı kalkmayacakmı?
belkide reytnig almıyo diye öyle ölü fiyatına gece 1.den sonra yayınlıyacaklar
olabilir mi böyle bir ihtimal?:img-pilot
ya şaşkınım kızgınım sevinçliyim mutluyum üzüntülüyüm ay her bir sey oldum şu an çok fena haldeyim
kaçırdııııım yaaaaa:icon_sorr
acABA yayından kalktıda sadece çekilen bölümlerimi yayınlayacaklar?
olsun ona da razıyım ya
yeterki bizi böyle bırakmasınlar
ama bence sevinmeyelim çok... çünkü kod adı kaos kalktı bence sadece dediğim gibi çekilen bölümleri yayınlayacaklar !!!baksanıza hangi devam eden dizi gece 12 den sonra yayınlanır????:((((
ağlamak istiyorum
evet yamisisin dediği gibi çekilen bölümleri yayınlasınlar yaaa...sadece euro d de mi vardı kanal d de var mıydı....izleyemedim sinir oldum yaaaa:img-pilot
evet yamisisin dediği gibi çekilen bölümleri yayınlasınlar yaaa...sadece euro d de mi vardı kanal d de var mıydı....izleyemedim sinir oldum yaaaa:img-pilot
euro d de 23.00 kanald 1.00 mış bende izleemedim ve çok üzüldüm
yaaa böyle bişey olabilir mi yaaa!!!!!!böylesini ancak kanal d yapar!!!!ne kadar saygısız seyirciye karşı uuuuufffffff.....bu bölüm bi yere eklenmiş olabilir mi nerde izleyebiliriz????izleyenlere bi sorum var (gerçi özet yazmışlar okudum teşekkürler) anlatığınıza göre 2.bölümden daha iyiymiş oyle mi?????
Evet exquisite 2. bolumden cook cook daha iyidii eskiye donmustu kod adi yine :good:
ben euro dede izledim normal yayin saatinde kaanl d yi bilmem artik ama yanlis degilsem kanal dede 1.30 gibi yayinlanmis:S
euro d de 23.00 kanald 1.00 mış bende izleemedim ve çok üzüldüm
aynenn bende izleyemedim çok moralim bozuldu....izlemesinler diye yapıyolar sonra da reyting düşük diyolar haret bişey....
Ya arkadaslar simdi herkesin kafasinda birsuru soru isareti var bizde bu sorular cevap alana kadar kanal dye ve serap yapima mail atalim
-kod adi kaos yayindan kaldirildimi??
-Yooksa devammi edecek??
-Eger kaldirilmadiysa dizi ikinci bir sansmi verildi sadece??
-Yoksa kanal d reytinglere goze alarakmi diziyi yeniden yayina koydu??
-Eger diziye ikinci bir sans verildiyse nedenn ayni gune ve saate geri koyuldu??? :img-help: :img-help:
Butunm bu soorularimiza cevap verirsenin bizde o sekide dizimizi izleriz.
eger dizimiz kaldirilacakta sadece cekilen bolumleri yayinlaniyorsa bizde ona gore bu dizi son kez izliyor veda edercesine izleriz.
Yok hayir kaldirilmadi dizi ytoluna devam ediyor diyorsaniz bbizz |