Tüm Versiyonu Göster : ÇGO'nun Hangi Sahnelerini Daha Çok Seviyorsunuz?
meltemyucel 03-11-04, 11:21 Çemberimde gül oyanın hangi sahnelerini daha çok seviyorsunuz.
70 li yılların anlatıldı sahnelermi ?
Şimdiki zamanın geçtiği sahnelerimi?
Yoksa her ikiside mi?
her iki sahnede o kadar güzel ki insan bi ayırım yapamıyo 70 lerde yurdanur la mehmet in aşkı ne olacak onu seyrederken günümüzde ise neden sinan beyin karısımı geldi ruhumu geldi merak ediyoruz mükemmel bir dizi çağan ırmak yine yaptı yapacağını ve asmalı konaktan sonra bir başyapıt daha çıkardı
bende her ikisini daha çok seviyorum en azından farklılık
meltemyucel 03-11-04, 12:23 İnsan ayrım yapamıyor değilmi. Tam bu zamanı izlerken 70 leri özlüyoruz, 70 leri izlerken Ferihayla Hasanı merak ediyoruz. Bide 70 lerde Sultan ablayı Zarifeyi felan şimdi ne haldeler ne yapıyolar diye düşünüyoruz.
bencede her ikiside ama 70 li yillarin sahneleri daha heyecanli bence
bilmiyorum belki mehmet var diye öyle
amaa her ikiside süper
Bencede her ikiside.... :wink: :wink: :wink:
Bence de geçmişli yıllar. Bu zamana geçince ciddi üzülüyorum reklam gibi geliyo şimdiki zamanın sahneleri. Sevmiyorum ben...
havin_baran 22-11-04, 01:41 bence de 70'li yillar daha guzel dusununsene 70li yillarda ne kadar canli ne kadar sevgi dolu oluyor bolum. ama tabii devrim tarafina gecince adi oluyo da biz dizi kalitesi hakkinda konusuyoruz sanirim.
bende simdiki zamana gecince hic begenmiyorum. ya bi de 70'li yillardan simdiki zamana gecince tuhaf oluyo gicik hissediyorum.bilmem tuhaf bi his oluyo bende gicik da denilmez aslinda degisik bisi iste :roll: :oops: :?:
Ya bence herikiside cok iyi ya.Cagan Irmak nasi dengede tutcagini bildigi icin ikiside iyi.Melisayal Selda Alkor cok mukemmel.70li yıllara yazacak sozum yok.Kusursuz cunki :D
VALLA ARKADAŞLAR ANNEMLERE SORUYORUM 70 Lİ YILLARDA SİZDE BÖYLE AŞK YAŞADINIZ MI DİYE. ŞİMDİ SIKI DURUN BU DİZİ SAYESİNDE ANNEMİN UNUTAMADIĞI BİR AŞKI OLDUĞUNU ÖĞRENDİM.ZAMANINDA YURDANUR GİBİ SEVDİĞİNE VERMEMİŞLER AMA ANNEM KAÇMAMIŞ ONUN GİBİ.BABAMLA EVLENMİŞ.EVLENDİKLERİ GÜN SEVDİĞİ BÜTÜN GÜN İÇİP AĞLAMIŞ HATTA ANNEM BABAMLA EVLENİP İSTANBUL A YERLEŞTİĞİNDE MEKTUPLAR YOLLAMIŞ.ŞİMDİ DİZİYİ SEYRETTİKÇE ANILARI TAZELENİYOR :lol: HEYTTT BE ESKİDEN GERÇEKTEN SEVİYORMUŞ HERKES ŞİMDİ SEVDİM DİYEN BİLE EN FAZLA 1-2 YIL İÇİNDE UNUTUYOR.KEŞKE ŞİMDİDE ÖYLE AŞKLAR OLSA.MESELA MEHMET ALİ NUROĞLU BANA ÖYLE AŞIK OLSA :lol: AHHH AAHHHH... :P
valla bence 70'li yıllarda şimdiki zamanda çok güzel bizim gibi o dönemi görmemiş ama duymuş olanlar için daha önemli o yıllar çünkü türkiye'nin o döenmlerde neler yaşadığını o insanların nasıl zamanlardan şimdiye geldiğini görme şansımız oluyor ve belkide şimdi yaşadığımız zamanın kıymetini dahada anlıyoruz.Ama bence dizinin en iyi bölümleri o 70'li yıllarla günümüzün iç içe olduğu sahneler yurdanurun kendiyle çelişmesi kendi iç dünyasını gençliği ve bu günüyle yaşaması...
beyazyagmur 24-11-04, 13:57 bence 70 li yıllar çok daha güzel anlatılmış ...ve ben o yılları daha fazla seviyorum
Ben eski dönemi seviyorum. 70'li yıllar. Konu eski dönemdeyken daha keyifli izliyorum. Selda Alkor ve Kenan Bal'ın kalitesini ise anlatmama zaten gerek yok. Bu dizi bu dönemin en iyi dizisi bence...
70 li yılların anlatıldı sahnelermi severiyorum o zamani yasamadigim icin simdi bana yasatiyorlar :lol:
70 li yılların anlatıldığı sahneleri seviyorum..Kurgusu anlatımı sıcaklığı ile birebir o yılları anlattığına inanıyorum..Gerçi o yılları yaşayan insanlar dizinin o yılları fazl yumuşak bi şekilde yansıttığını, o yılların dizide anlatıldığından çok daha acı ve zor geçtiğini söylüyorlar...
Elbetteki olabilir ama sonuçta buda bi dizi...Bazı esneklikler olabilir...
Yinede bence son yılların en kaliteli dizilerinden biri...Dizilere önyargı ile bakanların bile fikirlerini değiştirdiğini düşünüyorum.....
Hele suzan aksoy..(dizideki adı ile SUNA)..öyle sevimli öyle içten öyle başarılıki dizide....Onu anlatmak imkansız...Moraliniz bozuk bile olsa onun üstün oyunculuğu karşısında gülmemek imkansız...(Kendisi ile 1 yıl önce tanışmıştım.İnanın dizi deki deli dolu, özü sözü bir çok içten biri...Onunla tanıştığıma çok memnunum kendi adıma...Çok başarılı bir oyuncu bence...)
Ben 70'lerin anlatıldığı sahneleri daha çok seviyorum.Ama bu Mehmet'ten de kaynaklanıyor olabilir :D
Kesinlikle 70'li sahneler ! :wink:
bencede 70li yıllar cunku koanktakı o muhabet benım cok hosuma gıdıo bıde calan eglencelı bı muzık varya onu duyunca boyle yuzumde bu gulumseme olusuo otomatıkman aynen bole :D :D :lol: :lol:
bide yurdanur mehmet askını ızlemek!!!
Ben ilk basta simdiki sahneleri daha çok seviyordum..Bilmiyorum niye..Ama simdi ayrim yapmiyorum her ikiside çok güzel...!Bir dizide iki dönemin sahnelerinin gösterilmesi çok iyi bence,nostaljik :)
Voleybolcu 19-12-04, 14:39 bence her ikiside ama 70 li yılların anlatıldı sahneler biraz daha güzel !! :wink:
70 li yillar..
gerek oyuncularin daha iyi olmasi, yasamin bise 30 yil kadar usak olmasidan dolayi bislerde merak olmasi :) bunda etkili..
tabi gusel yurdanur ve yakisikli mehmetinde boy gostermesini unutmamak lasim :lol:
70'li yıllar bence keşke o zamanları ben de yaşamış olsaydımm :roll:
bence 70li yıllar.çünkü o sahnelerde özge özberk oynuyor... :wink:
bence 70 yıllar daha çok sevdim neden se tarihi seviyorum birde çağan ırmak 80 li yılları çok güzel yansıtmış hiçbirşey atlamamış telovziyon da duymuştum çanak antenler görünmesin diye bezle örtmüş ne kadar dikkatli onun için bu kadar başarılı oldu.Bence yine tarihi bir film yapsın çok başarılı teşekkür ederim çağan
Bence 70 li yıllarda çekilen sahneler çok daha güzel ne biliyim
daha sıcak daha doğal ve daha içten.
tabiki 70 li sahneleri daha anlamli ve güzel.
konusuyla ve bakis acisiyla bir baska.
bence en guzeli 70li yillar ama simdiki zamanda guzel ama 70li yillarda da cok seyler oluyor daha heycanli ve bu zamanda ki seyler okadar ilginc degil yani bence
hepside güzel ama eski zamaninkiler daha bi güzel
kesinlikle 70li yillar...
çünkü ordaki konak hayati çok güzel,çok içten,çok sicak..
suna abla,sultan,zarife.....
Tabiki 70ler Zati Dizinin Asil Konusu Diilmi
askoyunufan 19-03-06, 18:51 70'li yıllar bence çok komik oluyor çünkü.
Bencede dizinin hem yetmişli yıllar sahneleri hemde günümüz sahneleri çok güzeldi.Çünkü sonuçta her ikiside birbirini tamamlıyordu.
özgür_keremcem 13-06-06, 14:46 bencede 70 li yıllarrr
Kesinlikle 70 Li Yillar..
*özgürkız* 23-06-06, 11:41 tabi ki 70'li yıllar
70 li yıllar tabiki özellikle cananlı ve yetmişli yıllar
kessinliklle 702li yıllar daha ğlenceli ve hoştu
kkeşke bitmeseydi
yetmişli yıllar kesinlikle çok güzeldi.
GoLdEn_AnGeL 26-06-06, 12:34 tabii ki yetmisli yillar daha agir basiyor! arkadaslar anladik ki 2000li yillar cok sIkIcI bazen diyorum ki o zamalda dogsaydim :img-yes:
superisicik 06-07-06, 17:57 70'li yıllar çok sıcak ve güzeldi dieride güzeldi ama 70'li yılların zevki bambaşkaydı ya
bustedspii 27-07-06, 14:59 70li yılların anlatıldıgı sahneleri daha cok seviyorum acıkcası
70 li yılların oldugu sahneler..
kumsal-atesi 27-07-06, 17:56 bütün sahnelerini çooook seviyorum....
her sahnesinin ayrı bi tadı var ama ben de 70 li yıllar dicem.
70li yılların sahnelerini...:img-nyam:
dilara_acemicadı 28-07-06, 14:44 70li yılla ama ordandaa
sevmek değilde ağlma krizi tuttuğu :) etkilenerek ağlayıp sevdiğim sahneler
1.si ümitle arife tam buşluşcakken sağ-sol öatışması çıkıp ümitin vurularak öldüğü sahne
2.mehmetim hapse girdiği sahne hapisteki işkencelerrr
bu sahneler beni çok etkilemeişti dayanılır gibi diil insanlar nasıl yaşamaış böyle bi zamanda okadar masum insan çok kötü ya bu sahneler beni ciddi ciddi ağlatıp etkilemişti
70'li yıllar çok daha güzel
ben de bi çok arkadaş gibi 70li yılların anlatıldığı sahneleri seviyorum.
o zamanı yaşamamış ama hep büyüklerinden dinlemiş bi kuşak olarak hepimiz o günleri çok merak ediyoruz.hele de çgo daki gibi sıcak bi anlatımla anlatılmış olması bizler için bulunmaz fırsat...
bende 70'li sahneleri çok seviyorum:)
bence 70 li yıllar çünkü zarifeve ümit var
ben gcemısıde sımdıyıde cokk seıyorumm ama gecmısı daha cok sewıyorum sanırım cunku mehmet we yurdanur askı daha cık gecmıste gosterılıoo
mary osbourne 14-08-06, 11:26 70 li yıllar
kesinlikle 70 li yılar çünkü yurdanur ve mehmet var.
asi&hırcın 14-08-06, 20:54 ayrıca bncede 70 li yıllar çünkü çok acıklı :(
70 li yılları seviyorum bende hatta o sahneler az oldumu kendimi huzursuz hissediyorum 70 li yıllara sanki tüm duygular daha bi güsel işlenmiş valla ben her bölümde ağlıyorum
keremcem&ekin 18-08-06, 11:28 eski yılları seviyorum çünkü mehmetin sahneleri vede yurdanurun kiler
ma birde suna hanımın ssahnelerini çok seviyorum o kadına bayılıyorum
Aslında HEPSini ama 70li yılların tadı daha bir başka...
yurdanurun yaşlanmış hali güzel ama sadece hikayeyi anlatırken..feriha ve arkadaşlarını gormekten hoşlanmıyordum..eski yılları ve suna hanımın maceralarını çok begeniyordum :img-grin2
bence 70li yılarki çünkü malim war=))
*AşKveGuRuR* 21-08-06, 05:22 ikisi de güzell
ama 70'ler de bi de mehmet var
70' li yılların sahneleri
Bencede 70li yılların sahneleri...
zarife ve ümitin sahnelerini ve suna hanımın sahnelerini çok seviyorum özellikle..
GoLdEn_AnGeL 25-08-06, 22:31 bugun simdiki yurdanur ve yetmislerdeki mehmedin dansi aharikaydi... ben her iki taraftaki seyleri seviyorum ama bu zaman sonlara dogru guzellesiyor... yetmisleri iyisiyle kotusuyle seviyorum... ulasilmayan daha guzel geliyo insana
Ben en çok Yurdanur'un doğum sahnesini seviyorum.
Sultan'ın ölüm sahneside çok etkileyiciydi.
70 ler daha güzel çünkü orda inanılmaz bi yaşamı anlatıyo sevinciyle üzüntüsüyle ama en önemlisi büyük bi aşkı anlatıyo üstelik konakta ki insanların her birinin hikayeside ayrı ayrı keyif veriyo insana herşeyiyle oyuncularda buna dahil 70 leri daha çok seviyorum:)
Ben dizinin sabahları tekrar bölümlerinin izleyicisi olarak (dersane yüzünden erken uyuduğum için sezonda izleyememiştim) 70'li yılların sahnelerini seviyorum...Çünkü bana bilmediğim şeyleri,görmediğim olayları,duymadığım konuşmaları anlatıyor ve beni aydınlatıyorlar...
en çok 70li yıllarn sahnelerini seviyorum,we en güzel shne mehmetle yurdanurn adaya gttkleri sahneydi en çok ta mehmetn ölümünde , sultanın ölümnde we ümitin ölümnde ağlamştm,gerçkten etkileyicydi............
<<*TILSIM*>> 15-10-06, 14:54 walla bütün sahneleride güzeldi bence hiç sıkılmadım
assi_yılllar 01-01-07, 17:01 bndee hiç sıkılmadan tüm bölümlerini seyrettim ama bncee sonları çok güseldii zarife nn mezardaki sahnelerini çok beenmiştim bnn
Mehmet arkadaşlarının davasında asker olarak yer alıyordu. O sahnelerde Mehmet'in arkadaşının annesine haber iletmesi.. Bir de özellikle son bölümdeki son sahne; Yurdanur'un arkasında filmin setinde ilk sahnenin çekimi..
Tam bir matem havasında olsada idam sahnesi harikaydı..Özellikle nazım hikmetin şiiriyle muhteşem bi sahne yaşatmışlardı. Aklıma idama giden devrimcilerin arkasından hücrelerde marş söyleyerek uğurladıkları anlar geliyor. Onlarda aynen böyle uğurlanmışlar çünkü ölüme....
ktap ımzalama gununu,yurdanurun zarıfeyı buldugu gunu
bende idam sahnesini çok beğenmiştim.hatta ileri giderek o sahneyi kasete çekmiştim.nazım hikmet'in şiirini çok güzel okudular.çok gerçekçiydi..
zaten çgo'nun bütün sahneleri çok güzel.hiçbirini birbirinden ayırt etmek mümkün değil..ben şimdiki zamandan ziyade 70 li yılların anlatıldığı sahneleri daha merakla seyrettim..
yarimhaziran 07-04-07, 22:28 her bölümünü, her sahnesini hiç sıkılmadan izlediğim nadir dizilerden demiyorum çünkü tek dizi.:good: ....hem senaryo hem de cast öyle iyidiki..:img-yes: .ana karakterlerin dışındakileri bile büyük bir zevkle izliyosun....
aklıma gelen sahneler: polislerin ekmeklerinin mehmetlerinin bildirilerine sarıldığında mehmet ve yurdanurun hali, idam ve şiir sahnesi, yurdanur kaçırıldığında mehmetin hali ve yurd. babasıyla tartışması, yurdanurun babasının fabrikasındaeylemleri, cananın intihar etmeye kalkıştığı sırada gördüğü hayal, bitlenme, mehmetin çocuklara ders verdiği sahne...yazmaya başlayınca bütün sahneler nerdeyse aklıma geliyor......:img-pilot .
Seker_Esra 09-04-07, 14:38 harika otesi bir diziydi,
ama bence en guzel sahneler 70li yillarin sahneleriydi.:img-yes:
yurdagulun oldugu tum sahneleri
Benim için Çember'in her sahnesi çok güzel ve özeldir ama Konak Ahalisi'nin sahnelerini hep ayrı bir severim nedense:)Bir de Mehmet_Yurdanur sahnelerini tabii ki:img-in_lo
Hangi sahneyi yazsan ki? Hangisini diğerinden güzel diye ayırabilirim ki?
Yurdanur ile Mehmet'in ilk tanıştığı sahneyi mi yoksa mezarlıktaki masum bir başsağlığının dilendiği ama ortalığı yangın yerine çeviren sahneyi mi?
Yok yok Mehmet'in Yurdanur'u okul kantininde bulduğu ve şiir okudukları sahne. Hangisi?
Mehmet'in konağın bahçesinde Yurdanur'u ilk öpüşümü? Yada Mehmet'in hapiste işkence gördüğü sahneler olabilir mi acaba; aslında kavuştukları sahne. Ya ateşböcekleri.İdam sahnesi. Yağmur çişeliyor, korkarak yavaş sesle...
Zarife ve Ümit sahneleri.
Ah Sultan hancıların Sultanı unutulur mu?
Suna abla, ''Yurdanur ben güzelmiyim?''
Canan , Canan ve pervane böceğinin masalı.
Sema; ''Hiç kimse için birşey olamadım ama ana oldum.''
Bütün sahneler o kadar bizden sahnelerdi ki hiçbirini birbirinden ayıramıyorum. 40 bülümün her dakikası benim için özel ve güzeldi...
kelebek_01 23-04-07, 21:44 haklısın dilekciğim hepsi de birbirinden güzeldi
benim hatırımda olanlar ümitin vurulma sahnesi
mehmetin gözaltına alınışı, askerdeki mahkeme günü , zarifenin gitme sahnesi ... ve sayamadığım bir sürü var
|