Tüm Versiyonu Göster : DiziFilm Oscarı: 2005'in En Favori Dizisi (Biten Diziler)

Rose
12-01-06, 01:07
Merhaba Arkadaslar

2005 yilinda biten diziler arasindan DiziFilm Oscarini hak eden Diziyi Seciyoruz.

ADAYLARIMIZ

1.
http://img430.imageshack.us/img430/8493/9202lm.jpg (http://imageshack.us)

2.
http://img430.imageshack.us/img430/9151/bim4kq.jpg (http://imageshack.us)

3.
http://img430.imageshack.us/img430/553/btncocuklarim0rh.jpg (http://imageshack.us)

4.
http://img430.imageshack.us/img430/6828/cgo7yt.jpg (http://imageshack.us)

5.
http://img430.imageshack.us/img430/1521/gurbetkadini1tl.jpg (http://imageshack.us)

6.
http://img430.imageshack.us/img430/311/kursunyarasi2oh.jpg (http://imageshack.us)

7.
http://img430.imageshack.us/img430/3627/kv2vw.jpg (http://imageshack.us)

8.
http://img430.imageshack.us/img430/8292/melekleradasi0zn.jpg (http://imageshack.us)

9.
http://img430.imageshack.us/img430/7919/sahra1ws.jpg (http://imageshack.us)

10.
http://img430.imageshack.us/img430/9517/sensizolmuyor9by.jpg (http://imageshack.us)

Iyi Oylamalar Diliyoruz :good:

Saygilarimizla
DiziFilm.com

GeLiNcIk88
12-01-06, 01:12
tabikide kurtlar vadisi :img-thumb :king:

cankiz
12-01-06, 01:14
tabiki de 'Bir Istanbul Masali' :img-icecr :img-icecr :img-icecr :img-thumb :love04: :img-patsa

ÇAKIL85
12-01-06, 01:16
benim oyum çemberimde gül oya'ya
çağan ırmak harikalar yaratmıştı
oyuncular,senaryo tek kelimeyle müthişti!!!

ama bütün çocuklarımda çok güzel bir diziydi!!!
ikinci bir oy verme hakkım olsaydı hiç düsünmeden ona verirdim... :img-thumb

Rose
12-01-06, 01:16
Tabiikide Cemberimde Gül Oya ( Bir Istanbul Masalinida cok severim ama CGO daha agir basiyor :img-thumb )

_butterfly_
12-01-06, 11:20
tabikidee ÇEMBERİMDEE GÜL OYAA :img-thumb .......ikinci olarakk bir dilim aşkkk

simsiyah
12-01-06, 11:32
tabiikide ÇEMBERİMDE GÜL OYA

anlatılan sadece aşk değildi geçmişide anlatıyodu

iboiboibo
12-01-06, 12:48
kesinlikle kurtlar vadisi. türkiyenin böyle kaliteli dizilere ihtiyacı var. yurt dışında kurtlar vadisi çeşitli ülkelerde dizi olarak gösteriliyor. bir istanbul masalı ise gösterilebilirmiş. ama ben çemberimde gül oyayı hiçbir başka ülkenin istediğini görmedim. ben olsam ben de istemem. çağan ırmak mükemmel bir yönetmen ama çemberimde gül oya dizisini sevmiyorum. hele o başroldeki kıvırcık kafalı erkek. şimdi de kırık kanatlarda oynayacakmış. onun oyunculuğunu beğenmiyorum maalesef. oscarda filmdeki oyunculuk da önemlidir. buna göre ben kurtlar vadisi diyorum. ikinci tercihim ise bir istanbul masalı. bir dilim aşkı ise dizifilm.com oscarı olsa bile aday bile olamayacak dizilerden kabul ediyorum.

tvrehberi
12-01-06, 12:58
bence en iisi bir istanbul masalıydı...

dokuz
12-01-06, 12:58
:good: .................ÇEMBERİMDE GÜL OYA................. :good:

zugasibere
12-01-06, 13:09
kesinlikle KURTLAR VADİSİ............................................ ..................

Rose
12-01-06, 13:16
kesinlikle kurtlar vadisi. türkiyenin böyle kaliteli dizilere ihtiyacı var. yurt dışında kurtlar vadisi çeşitli ülkelerde dizi olarak gösteriliyor. bir istanbul masalı ise gösterilebilirmiş. ama ben çemberimde gül oyayı hiçbir başka ülkenin istediğini görmedim. ben olsam ben de istemem. çağan ırmak mükemmel bir yönetmen ama çemberimde gül oya dizisini sevmiyorum. hele o başroldeki kıvırcık kafalı erkek. şimdi de kırık kanatlarda oynayacakmış. onun oyunculuğunu beğenmiyorum maalesef. oscarda filmdeki oyunculuk da önemlidir. buna göre ben kurtlar vadisi diyorum. ikinci tercihim ise bir istanbul masalı. bir dilim aşkı ise dizifilm.com oscarı olsa bile aday bile olamayacak dizilerden kabul ediyorum.

Baska ülkelerin bir diziyi isteyip istememesiyle dizinin kaliteli veya güzel (Bu güzellik anlayisi tabii kisiden kisiye degisiyor) ne alakasi var tam anlayamadim. Oyunculuga gelince, CGO daki tüm oyuncular basli basina birer usta sanatcilar , keske diziyi daha dikkatli izleme sansin olsaydi. Görüsüne kasten ZIT bir görüs sergilemek istemiyorum ama bence esaz Kurtlar vadisindeki Polat karakterini canlandiran kisinin oyunculugu hic basarili degil, hatta bu kadar zaman gecmesine ragmen hala cok zoraki ve cekingen bir oyunculuk sergiliyor, "Kivircik Kafali" diye tanimladigin Mehmet Ali Nuroglunuda "Kirik Kanatlar" adli yeni dizisinde daha fazla incelemeni tavsiye ederim.

Saygilarimla
Rose

simsiyah
12-01-06, 13:24

o kıvırcık kafalı erkeğin adı mehmet ali nuroğlu ayrıca çokta iyi oynuyo son bölümdeki şiir okuma sahnesindede gayet iyiydi ben onun necati şaşmazdan daha iyi olduğunu düşünüyorum

merve14
12-01-06, 13:35
bi kere emre altuğ ve yeliz şar süper oynadılar...bizi diziye bağımlı hale getirdiler...benceeeeeeeeee......

sensiz olmuyor :img-icecr :img-icecr :img-icecr

ama sahra da güzel diziydi onu da severim....oscarı hak ediyo....diğerlerine bişi diyemem...izlemediğim bi dizi hakkında yorum yapmanın mantıksızca olduğunu düşünüyorum...iyi olan kazansın....

BeyazGelincik1980
12-01-06, 13:47
benim oyum Bir Istanbul Masalina
cok güzel bir diziydi sonu biraz sacma oldu ama.
oyuncular süperdi.

:good: :img-thumb :img-meeti

_free_
12-01-06, 14:10
kesinlikle oyum ÇEMBERİMDE GÜL OYA'ya,daha sonra SAHRA...ayrıca Mehmet Ali Nuroğlu'da mükemmel bi oyuncudur...

bengu_
12-01-06, 14:24
.........Çemberimde Gül Oya.............tabikide başlı başına süper bir diziydi.oyum cgo dan yana

ariza-girl
12-01-06, 15:21
bence kurtlar vadisi :good:

A.Konak
12-01-06, 15:27
bence bir istanbul masalı..

sinemim_g
12-01-06, 15:30
Bir Istanbul Masali....

ECE...:)
12-01-06, 15:33
foreveer B.I.M !!!

Billush
12-01-06, 15:39
ben sensiz olmuyoru da çok seviyordum ancak kurtlar vadisi daha büyük ses yaratt.oyum kurtlar vadisine..!

FaVoRe
12-01-06, 16:32
Tabi ki de bim....Melekler Adası da süperdi ama bim daha güzel...

purna
12-01-06, 16:53
kurtlar vadısı ıyı ıdı

sude9
12-01-06, 17:29
BİR İSTANBUL MASALI
:good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good:

volvox
12-01-06, 18:33
Çemberimde Gül Oya

Sahra

sisley
12-01-06, 19:09
Bir İstanbul Masalı

hyoldas
12-01-06, 19:11
Vallahi bir oy hakkım olduğu için Kurtlar vadisine verdim.
ikinci olarakta Çemberimde Gül Oya
Her iki dizide çok güzeldi ve çok konuşuldu
:img-thumb

foxwolf
12-01-06, 20:01
tabikide kurtlar vadisi

psikopat90
12-01-06, 20:27
kurtlar vadisiiii!!!

bim de güzel diziydi ama kv'mden vazgeçmem....

deryossum
12-01-06, 20:50
Cemberimde Gul Oya, ama malesef sanki son bolumleri aceleye gelmis gibiydi... Bunu ragmen benim oyum Cemberimde Gul Oya icin...

selimilknuresma
12-01-06, 20:54
Bence BİR İSTANBUL MASALI. Harika bir diziydi.

selenozbakir
12-01-06, 21:04
tek kelime daha düşünmeden ÇEMBERİMDE GÜL OYA diyorum. :king: :img-thumb

first lady
12-01-06, 22:27
bence çemberimde gül oya bir çağan ırmak efsanesidir.saçmalamadan sonunu getirebilmiş harika bi dizi :img-patsa

daybreak
12-01-06, 23:46
bence kesinlikleeeee bir istanbul masalı..........

rubio
13-01-06, 00:24
kurşun yarasıyla çemberimde gül oya arasında kaldım ama

ÇEMBERIMDE GÜL OYAAAAAAAAAAAAA

*ArAnCiL*
13-01-06, 00:43
ya ben çemberimde gul oyayı çok severdim ve çok büyük fanatiğiydim ama kurtlar vadisi daha çok yakışır die düşündüm.

Redhat
13-01-06, 01:37
Tabii ki Sagdaki..

Kurtlar Vadisi olanı :)

Y€llíBoya
13-01-06, 02:21
Tabii ki de Bir Istanbul Masalι (ATV).. :good: Ikinci sezonunda keyifi kacmis olsa bille genede Bir Istanbul Masali diyorum cünkü cook güzel bir Diziydi.. :king:

nehirrrr
13-01-06, 02:34
ben her ne kadarda kurtlar vadisini bir turlu sevememis olsamda kurtlar vadisi oscara daha cok yakisirdi bence

Ozgun
13-01-06, 04:30
Cemberimde Gul Oya
&
Kurtlar Vadisi

Benim fikrime gore gercek Oscar olsa oyum Kurtlar Vadisine gider ama suan cemberimde gul oyaya verdim asla unutamayacagim harika bir diziydi...

OXFORD
13-01-06, 10:50
aslında geçen sene dizi bakımından zengin bir dönemdi.ama benim için bir ilk olduğu için oyum sahra'ya.

komando
13-01-06, 10:52
tabiki oyum çemberimde gül oyanın.harika bir diziydi.ama bir oy daha verme hakkım olsaydı bir istanbul masalına verirdim.

sungerE.T
13-01-06, 11:53
ÇEMBERİMDE GÜL OYA...

kaliteli bir öyküsü olduğu için,kaliteli bir oyuncu kadrosu olduğu için,saçmalamadan bittiği için...................

TTUUBBAA
13-01-06, 12:13
KURTLAR VADİSİ :good:

gormlaith
13-01-06, 12:18
kesinlikle SAHRA!!

nes_rial
13-01-06, 13:43
-ÇEMBERİMDE GÜL OYA-

busee
13-01-06, 14:07
Her ne kadar önceleri Bim Fanı olsam da sonradan bozmuş senaryosundan dolayı keyif vermeyen sezon bölümlerinden dolayı oyum maalesef eskiden fanı olduum diziye değil..ve ayrıca Çemberimde Gül Oya dizisinin yönetiminden senaryosu ve oyuncularından doalyı sürükleyici ve heyecan verici süper bir dizi olmasından doalyı Çemberimde Gül Oya'ya oyum....

calm
13-01-06, 14:50
bnm oyum "bir istanbul masalı" na oldu...

Alexia
13-01-06, 15:30
Kesinlikle Sahra!!!

Esziey
13-01-06, 16:18
Hernekadar Cemberimde Gul Oya harika bir dizi olmasina ragmen oyumu Bir Istanbul Masali'na verdim

nevra
13-01-06, 16:26
kurtlar vadisinin aldığı reyting oratada. bu da onu diğer dizilere göre bir adım öne getiriyor.

Rabish
13-01-06, 17:10
Gercekten super diziler vardi ama benim favorilerim :

1) Kurtlar Vadisi ( tartismasiz )
2)Sahra ( Muhtesem)

Bu listede ikinci sirada Cemberimde Gul Oya'nin yer almasi lazimdi ..
Ama izlemedigim icin ( ama tekrari yayinlansa kacirmicagim) yazamam ..

haprenses
13-01-06, 17:38
Bence 2005 Yilinin En Favori Dizisi Tabikide Bir Istanbul Masali

sevi_özge
13-01-06, 17:43
KESİNLİKLE ÇEMBERİMDE GÜLOYA :img-thumb :love04: :good:

Bugrakaan06
13-01-06, 20:52
ülkemızde tartısılmadan ızlenen kurtlar vadısı bır okadarda istanbul masalı kararsızım. ama kurtlar vadısı ............

Romasanta
13-01-06, 20:54
Kesinlikle ve kesinlikle Kurtlar Vadisi......Oyum Kurtlar Konseyine.......

Billush
13-01-06, 22:49
kendi oyum kesinlikle kurtlar vadisine...
kurtlar vadisi bilmeyipte konuşanların dediği gibi kanlı,silahlı,çocuklara kötü örnek olan bir dizi değildir bana göre.kurtlar vadisi bir yiğidin,bir kahramanın,bir vatanseverin vatanı için göze aldıklarını anlatan bir dizidir.bir vatan severin vatanı için vazgeçtiklerini anlatn bir dizidir.vatanı için yaptıkların anlatan bir dizidir...
ancak bundan rahatsız olanlar ya da bu konuda pek bilgisi olmayanlar(kurtlar vadisini izlememiş olanlar)bilmeden diziyi kanlı,silahlı dizi olarak gösterip duruyorlar.bu dizi biraz abartılı olsada türkiyenin görünmeyen yüzüdür.gizli kahramalarımızı anlatan bir dizidir.
işte bunları bize anlattığı için kurtlar vadisi 2005 in ve hatta türk dizi tarihinin en büyük,en anlamlı ve en başarılı dizisidir
bana göre....

psikopat90
13-01-06, 22:58
kurtlar vadisi bilmeyipte konuşanların dediği gibi kanlı,silahlı,çocuklara kötü örnek olan bir dizi değildir bana göre.kurtlar vadisi bir yiğidin,bir kahramanın,bir vatanseverin vatanı için göze aldıklarını anlatan bir dizidir.bir vatan severin vatanı için vazgeçtiklerini anlatn bir dizidir.vatanı için yaptıkların anlatan bir dizidir...
ancak bundan rahatsız olanlar ya da bu konuda pek bilgisi olmayanlar(kurtlar vadisini izlememiş olanlar)bilmeden diziyi kanlı,silahlı dizi olarak gösterip duruyorlar.bu dizi biraz abartılı olsada türkiyenin görünmeyen yüzüdür.gizli kahramalarımızı anlatan bir dizidir.
işte bunları bize anlattığı için kurtlar vadisi 2005 in ve hatta türk dizi tarihinin en büyük,en anlamlı ve en başarılı dizisidir
bana göre....

gerçekten müthiş bir yorum...biricik senaristim benim.hiç abartmıyorum gözlerimden yaş geldi.bu satırları ağlaya ağlaya yazıyorum.mutluluktan ağlıyorum.
dizinin göstermek istediklerini görebilen insanın ağzından çıkacak bir yorumdur bu.kurtlar vadisini kanlı,silahlı bir dizi olarak gösterip ve ben bu diziden nefret ediyorum diyenler ya diziyi hiç izlememiş kulaktan dolma bilgilerle söz söylüyordur ya da izleyip mesajları göremediği ve anlayamadığı için böyle şeyler söylüyordur.
basında çıkan silaha özendirme suçlamaları da çok yanlış.ben ki polatın hayranıyım hastasıyım e-posta adresime bile polat yazıp milletin diline düşmüş biri olarak polatın sigarasını,öldürmesini örnek almıyorum.VATAN SEVGİSİNİ ÖRNEK ALIYORUM.BU VATAN İÇİN ÖLMEYİ İSTEDİĞİM İÇİN ONU BU KADAR ÇOK SEVİYORUM.SEVGİNİN ÖTESİNDE BU VATANA HİZMET YAPTIĞI İÇİN ONA ÖZENİYOR VE KISKANIYORUM.peki dizi aynı ve örnek alınma şekli farklı.neden acaba?buyrun bunu da siz düşünün..

Billush
13-01-06, 23:04
gerçekten müthiş bir yorum...biricik senaristim benim.hiç abartmıyorum gözlerimden yaş geldi.bu satırları ağlaya ağlaya yazıyorum.mutluluktan ağlıyorum.
dizinin göstermek istediklerini görebilen insanın ağzından çıkacak bir yorumdur bu.kurtlar vadisini kanlı,silahlı bir dizi olarak gösterip ve ben bu diziden nefret ediyorum diyenler ya diziyi hiç izlememiş kulaktan dolma bilgilerle söz söylüyordur ya da izleyip mesajları göremediği ve anlayamadığı için böyle şeyler söylüyordur.
basında çıkan silaha özendirme suçlamaları da çok yanlış.ben ki polatın hayranıyım hastasıyım e-posta adresime bile polat yazıp milletin diline düşmüş biri olarak polatın sigarasını,öldürmesini örnek almıyorum.VATAN SEVGİSİNİ ÖRNEK ALIYORUM.BU VATAN İÇİN ÖLMEYİ İSTEDİĞİM İÇİN ONU BU KADAR ÇOK SEVİYORUM.SEVGİNİN ÖTESİNDE BU VATANA HİZMET YAPTIĞI İÇİN ONA ÖZENİYOR VE KISKANIYORUM.peki dizi aynı ve örnek alınma şekli farklı.neden acaba?buyrun bunu da siz düşünün..
canım sonunda benim gibi düşünen bir üye bulmak ne güzel...!
bence bu konuda önemli olan bardağın dolu kısmını görmek.bu konuda bilgisi olmayan boş kısmı görüp "polat sigara içiyor!polat adam öldürüyor !"" oysa diziyi izlemeyi bilenler polat bir vatan severdir!polat bir kahramadır!"demeyi biliyorlar...
itifraf edeyim izlemeden önce benimde ön yargılarım vardı.bu kadar kesin olmasa da vardı.ancak şu an izlerken insan kendini ağlamamak için zor tutuyor.bir insan vatanı için ailesinden sevdiğinden vazgeçiyorsa ona katil değil da kahraman demek gerekir.ben ona kahraman diyenlerdenim.
o her ne kadar bir hayal karakteri olsada aslında bilmediğimiz vatan kahramalarımızın simgesidir.ona saygım bundandır!

psikopat90
13-01-06, 23:17
bence bu konuda önemli olan bardağın dolu kısmını görmek.bu konuda bilgisi olmayan boş kısmı görüp "polat sigara içiyor!polat adam öldürüyor !"" oysa diziyi izlemeyi bilenler polat bir vatan severdir!polat bir kahramadır!"demeyi biliyorlar...
itifraf edeyim izlemeden önce benimde ön yargılarım vardı.bu kadar kesin olmasa da vardı.ancak şu an izlerken insan kendini ağlamamak için zor tutuyor.bir insan vatanı için ailesinden sevdiğinden vazgeçiyorsa ona katil değil da kahraman demek gerekir.ben ona kahraman diyenlerdenim.
o her ne kadar bir hayal karakteri olsada aslında bilmediğimiz vatan kahramalarımızın simgesidir.ona saygım bundandır!

"bir insan vatanı için sevdiğinden vazgeçiyorsa ona aktil değil de kahraman demek gerekir"
burdan sonra tutamam ben kendimi..gördükçe ağlıyorum.günlük yazmış gibi hissediyorum kendimi.billur benim duygularıma tercüman olmuş resmen.bilirim kendisini..önceden hayran değildi bu kadar.benden duydukça merak etti,izledi ve beğendi.daha 1-2 bölümünü izlemekle bu kadar hayran mı olunur bu kadar iyi mi anlaşılır dizinin mesajı?başka biri olsa şaşardım ama kendisi gerçekten gelecek vaadeden bir senarist olduğu için hangi dizinin güzel olup olmadığını da önceden anlıyor.tebrik ediyorum senaristimi..

gzm
13-01-06, 23:24
bir istanbul masalı

Billush
13-01-06, 23:26
"bir insan vatanı için sevdiğinden vazgeçiyorsa ona aktil değil de kahraman demek gerekir"
burdan sonra tutamam ben kendimi..gördükçe ağlıyorum.günlük yazmış gibi hissediyorum kendimi.billur benim duygularıma tercüman olmuş resmen.bilirim kendisini..önceden hayran değildi bu kadar.benden duydukça merak etti,izledi ve beğendi.daha 1-2 bölümünü izlemekle bu kadar hayran mı olunur bu kadar iyi mi anlaşılır dizinin mesajı?başka biri olsa şaşardım ama kendisi gerçekten gelecek vaadeden bir senarist olduğu için hangi dizinin güzel olup olmadığını da önceden anlıyor.tebrik ediyorum senaristimi..
canım benim diziye bakmayı bilirsen bir sahneylede anlayabilirsin..!
ben bu diziyi bir sahnesiyle sevdim...ilk bölümde aliyle aslan bey konuşuyordur.aslan bey aliye yeni görevini anlatmaya başlar.ali bu görevden pekte memnun değildir.aslan beye söyle bir söz söyler;
"ölmemi iste şef ölmemi iste böyle saçma sapan bir ölüm değil ama sahiden ölmek anladın mı söyle ağız tadıyla yemin ediyorum ölürüm ben çok güzel ölürüm şef öyle güzel ölürüm ki sende beğenirsin ama ama bu. Bu çok kötü şef bu ne ölmek ne yaşamak rezil bir şey ."
işte bu polatın daha doğrusu alinin ya da efenin farketmez.kahraman her isimle kahramandır.alinin vatanı için ölmeyi göze aldığını gösterd, bana ve ben bu diziye bağlandım.bir silah kan filmi olarak değil vatan dizi olarak!
ama polat sadece ölmeyi göze almadı o ölmekle yaşamak arasında rezil birşeyi polat olmayı göze aldı vatanı için..!

michelle
13-01-06, 23:44
BİR İSTANBUL MASALI

justin_girl
14-01-06, 07:30
tabii ki Sahra:)

adyge55
14-01-06, 10:09
bence kurtlar vadisi başka dizi tanımam umarım yine aynı kalitede diziler yaparlar.

blackeagle
14-01-06, 12:31
bana göre....
kesinlikle ama kesinlikle sana katiliyorum!!!! sonuna kadar sana katiliyorum!
anlayana anlatmak istedikleriyle super otesi bir film! gorunmeyen gercekleri, farkedilmesi gereken ayrintilari, vatani milleti, onlari sevmeyi ogreten kac dizi ile tanistiniz??????
gormeyi degil bakmayi bilenler herseyi anlar!
OYUM KEINLIKLE KURTLAR VADISINE!!!!!!!!!!!!!!!!

Flora
14-01-06, 12:49
bence BİR İSTANBUL MASALI
zaten aldığı beyaz inci ödülde bunu kanıtlıyor

Billush
14-01-06, 12:50
anlayana anlatmak istedikleriyle super otesi bir film! gorunmeyen gercekleri, farkedilmesi gereken ayrintilari, vatani milleti, onlari sevmeyi ogreten kac dizi ile tanistiniz??????
bana katılan ve kurtlar vadisine benim gibi bakmayı bilenleri görmek ne kadar güzel..!
insanlar anlamak istedikleri gibi algılıyorlar...kanal d de zamanında kurtlar vadisi için demediğini bırakmadı ancak sonunda oda anladı(biraz başka bir yönden anladı ama anladı) ve kendi kanalına aldı diziyi...
bence eninde sonunda herkes bu dizinin gerçek mesajını görecek ve anlayacak..

psikopat90
14-01-06, 12:54

ohh.bir anlayan daha çıkmış.ne mutlu bana.ben herkes kurtlar vadisini sevsin ona oy versin demiyorum.yanlış anlaşılmasın.ben sadece bilip bilmeden konuşmayın diyorum.işte bir bilen daha..gel alnından öpem.. :img-thumb

^DUyGU^
14-01-06, 15:16
tabiki bir istanbul masalı...

FBuse
14-01-06, 15:56

arkadaslar size Aynen katiliyorum! Kurtlar Vadisi gercekten süper muhtesem bir dizi!

hollywood yildizlarinin bile oynadigi bi dizi! kim ne derse desin türkiyede oscar almasada HOLLYWOODta alir :img-thumb BUKADAR!

merwednmz
14-01-06, 16:54
ben gurbet kadınına verdim oyumu. 2005'te sürekli seyredebildiğim tek dizi. süperrdi bence... :good:

ASLIŞ
14-01-06, 18:38
bence Bir istanbul masalı

meltemyucel
14-01-06, 22:01
Çemberimde Gül Oya......

ARTEMİS
14-01-06, 23:16
Çemberimde Gül Oya . Hiç bu kadar güzel dizi izlememiştim. :img-thumb

Billush
14-01-06, 23:33
arkadaslar size Aynen katiliyorum! Kurtlar Vadisi gercekten süper muhtesem bir dizi!

hollywood yildizlarinin bile oynadigi bi dizi! kim ne derse desin türkiyede oscar almasada HOLLYWOODta alir :img-thumb BUKADAR!
evet türkiye bilmezse bu dizinin kıymetini bilenler çıkacaktır...!
şimdiye kadar hiçbir türk dizisinde HOLLYWOOD dan biri gelip oynamadı..!

michelle
14-01-06, 23:46
Biten diziler hakkında şöyle iyidi böyle güzeldi diye uzun uzadıya karşılıklı yorum yazmanın hiçbir anlamı yok.Burada kimseyi ikna etmemiz gerekmiyor,bu yüzden sadece favori dizimizi yazmamız yeterli,lütfen buna dikkat edelim...

lindsay
15-01-06, 13:12
tabiki de çemberimde gül oya böyle güzel başka bi dizi daha olamaz:king:

ceyil
15-01-06, 15:27
çemberimde gül oya tabiki. konusu,oyuncuları,müzikleri,geçmişe tuttuğu ayna hepsi muhteşemdi. çağan ırmak zaten ayrı bir güzellik zaten

x.SeRPiL.x
15-01-06, 16:17
kurtlar vadisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihttp://img242.imageshack.us/img242/2995/348fy.jpg (http://imageshack.us)

emoss
15-01-06, 17:51
Basta.. Kurtlar vadesi..
Sonra .. Istanbul Masali

sorenza
15-01-06, 18:16
Bu diziler arasında izlediğim tek dizi Bir İstanbul Masalı'ydı ama çemberimde gül oya'yı izleseydim belki ona verirdim eminim harika bir dizi oda

gurbetci
15-01-06, 20:07
http://tinypic.com/kb3hv9.jpg

kesinlikle harika bir diziydi

snyder
15-01-06, 20:26
tabiiki Çemberimde Gül Oya...bunlarin içinde izlemeye deger buldugum tek dizi o..

berent
15-01-06, 21:32
tabi ki bir istanbul masalı en iyisiydi.ama diğer dizilerde hiç fena sayılmaz.hepsinin ayrı bir tadı vardı ama bir istanbul masalının yeri bambaşka o benim başımın tacı gerçekten hala çok seviyorum

akeskin
15-01-06, 22:02
Bende oyumu verdim vatana millete hayırlı olsun.
Oyum tabiki de Cemberimde Gul Oya'ya.bu anketi kazanamayabiliriz belki ama bu dizi gönüllerimizin şampiyonu her zaman birinci bizim için izleyenler için.

вєуαzιиcı
16-01-06, 07:12
walla oyum bir istanbul masalı'na. . . ama kurtlar vadisi'de güzeldi. . . :rolleyes:

hiLda
16-01-06, 11:12
kesinlikle çemberimde gül oya..daha güzel bir dizi izlemedim...

http://www.dfhnet.com/infoimages/9/2/2/922.jpg

ehlocan
16-01-06, 11:23
Kesinlikle

Çemberimde Gül Oya

-s_e yaren-
16-01-06, 11:29
bir istanbul masalı ve kesinlikle çemberimde gül oya :good:

secret
16-01-06, 12:15
ÇeMbErİmDe GüL oYa süpperdi :) :)

yagmur82
16-01-06, 18:56
sensiz olmuyor mükemmel harika bir diziydi

LAZCAKIR-KIZ
16-01-06, 20:47
Oyumu bir istanbul masalina verdim. illa ki...

ama kurtlar vadiside cok iyi bir yapimdi. ikisinide cok severek izledim

GÜL OYA
16-01-06, 22:48
çemberimde gül oya bence mükemmel bi diziydi bu oscar gerçekten olsaydı bunu hakedirdi :img-thumb oyum çemberimde gül oya 'ya

hande_87
16-01-06, 23:57
kesinlikle kurtlar wadisi yaa bu dizinin hastasıyım eski bölümlerini bile sanki önceden hiç izlememiş gibi heyecanla izliyorumm

rüzgara karşı
17-01-06, 00:03
Çemberimde Gül Oya dan ötesi yok bende.....

onurkoray
17-01-06, 01:59
Kesinlikle kuuurrttllaar Vvaaddiisssiii

x.SeRPiL.x
17-01-06, 16:00
KURTLAR VADİSİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİhttp://img82.imageshack.us/img82/1206/81xp.jpg (http://imageshack.us) :love04:

1903bjk
17-01-06, 17:35
bence yalnızca 2005'in değil gelmiş geçmiş tüm zamanların en iyi dizisi KURTLAR VADİSİ!!!! :king:
ben başlangıcında (ilk iki yıl) diziye önyargılı bakanlardandım ama sonra bir şekilde izlemeye başladım cd'lerden ve şuan perşembelerimin boş geçtiğini hissediyorum. çünkü bu dizi bizim gibi apolitik bir kuşağın Türkiye'de olup bitenlerden haberdar olmasını sağladı. bu anlamda bence çemberimde gül oya gibi dizilerin de önünü açtı. kimsenin cesaret bahsetmeye edemediği gerçeklerden örülü bu dizi MİT raporlarına bile geçti.

bence bu diziye şiddet içeriyor vs diye kulp takan herkes izleme zahmetinde bulunsun. pişman olmayacaksınız. :img-thumb

1903bjk
17-01-06, 18:35
bu arada necati şaşmaz'ın oyunculuğuna laf söyleyen arkadaşlar:
il 20 bölüm için ne söyleseniz (tutuk, beceriksiz, vs...) haklısınız ama daha sonraları kendini inanılmaz derecede geliştirdi. ayrıca bence o dizi yalnızca istemi betil için bile izlenmeye değerdi. sesini onun gibi kullanabilen az sanatçı var. ancak dizinin izleyenlere verdiği mesajla tartışmasız en iyi dizi olduğunu söyleyebilirim. çünkü saçmasapan aşk-entrika hikayeleri izlemekten bıkmış olan televizyon izleyicisine raci şaşmaz bahadır özdener ikilisi dedi ki "VATANINIZI SEVİN! NE OLURSA OLSUN! ÇÜNKÜ SONUNU DÜŞÜNEN KAHRAMAN OLAMAZ!!!!!!!!" :king:

merve&özlem conker
18-01-06, 10:06
kesinlikle oyum BİR İSTANBUL MASALINA :img-thumb

emre_11
18-01-06, 10:54
2005'in dizisi KURTLAR VADİSİ

desire25
18-01-06, 11:06
Bence Bir İstanbul Masalı....Dizifilm üyeliğim bile bu dizi sayesinde başladı..:)

vebennnn
18-01-06, 12:23
Bence Çemberimde Gül Oya . Hem konusu çok farklıydı hemde her bölümde ilk tahmin etmediğin şeyler oluyordu . Yani konusu basit değildi .

beyonce_lili
18-01-06, 14:56
bencede Cemberimde Gul Oya
aslinda bitmemesi gereken bir diziydi........:)

merve_ko
18-01-06, 15:36
kesinlikle :cheer: sahraaaa :cheer:

wrat
18-01-06, 15:38
benim oyumda Bir İstanbul Masalı na Çok iyi diziydi :img-clapp

sahracı
18-01-06, 18:44
sahra derim başka bişey demem :img-thumb

Hephaistos(ÇGO)
18-01-06, 19:22
Bence de tartışmasız ÇEMBERİMDE GÜL OYA,2005 in en iyi ve izlenilmeye değer,en kaliteli dizisiydi. :img-thumb
Kurtlar Vadisi'nin konusu çok anlamlıydı demiş bazı arkadaşlar..demekki Çemberimde Gül Oya hakkında hiçbir fikirleri yok..çünkü bazılarının kahraman olarak gördüğü kişilerin 80 li yıllarda hayatlarını kararttığı insanları anlatan ve bu anlatımı da mükemmel yapan bir diziydi Çemberimde Gül Oya.. :good:

elifile
18-01-06, 19:40
"çemberimde Gül Oya" Bence

azobel
18-01-06, 21:53
kesinlikle sahra :img-thumb

prazzl
18-01-06, 22:29
Benim birtek favorim var o da:love04: Aşkın en güzel anlatıldığı,yaşandığı ve hissettirildiği tek dizi olan Sahra :img-patsa

desire
18-01-06, 23:53
kesinlikle cemberimde gül oya hak ediyor bu ödülü... :img-thumb

zerone
19-01-06, 00:35
******ÇEMBERİMDE GÜL OYA******

nalansemiz
19-01-06, 11:09
benim tek favorim bir istanbul masalı kadrosu, hikayesi, aşkı anlatışı , müzikleri , mekanları, her şeyiyle muhteşemdi.

serra
19-01-06, 11:25
Sadece 2005 yılının en fovari dizisi ile nitelendirmediğim benim için çok şey ifade eden

ÇEMBERİMDE GÜL OYA

Arzu82
19-01-06, 14:25
kesinlikle cemberimde gül oya muhtesm bir dizi idi :good:

polatve elif
19-01-06, 14:38
tabiki KURTLAR VADİSİ

ŞEKER KIZ
19-01-06, 17:07
:img-thumb :img-thumb TABİKİ VE TABİKİ TEK DİZİ OLAN SAHRA BAŞKA DİZİ YOK AMA TEK ÜZÜLDÜĞÜM MİTHAT DEMİRCAN'IN BİR DİZİDE OYNAMAMASI :img-thumb SAHRA :img-thumb SAHRA :img-patsa

calypso87
19-01-06, 18:01
:img-thumb çemberimde gül oya :img-thumb

yasmin_91
20-01-06, 11:02
:img-thumb SAHRA :img-thumb

eylülravza
21-01-06, 19:21
kesinlikle bir istanbul masalı :img-thumb

paprikka
21-01-06, 20:35
tabiki çemberimde gül oya :img-thumb

soysall
21-01-06, 20:42
2005 In Dizisi ' Bir Istanbul Masali ' ... Başta Mehmet Aslantuğ Olmak üzere Bütün Emeği Geçenlere Teşekkürler....yüreklerinize Sağlik ...bizlere Yaşattiğiniz Güzel Geceler Için Sağolun..sanatçi Dostlar...iyi Ki Sanat Var ...iyi Ki Sizler Varsiniz... Soysall

sahratwety
21-01-06, 22:37
benim için bir ilkti ; sonsuza kadarda sahraaaa

yesilimim
21-01-06, 23:45
hem oyuncularıyla hem yönetmeniyle hem snaryosuyla CGO

aRzUm1907
21-01-06, 23:52
Tabiki Mithatin aski SAHRA :good:

arbeteo
22-01-06, 11:06
Aslında Bütün Çocuklarım dizisini seçtim ama onu ve Bir İstanbul Masalı'nı tercih ederim.

mydestiny
22-01-06, 11:29
Tabiikide Cemberimde Gül Oya ( Bir Istanbul Masalinida cok severim ama CGO daha agir basiyor :img-thumb )

+1 :img-thumb

keremcem d
22-01-06, 11:34
tabiiki kurtlar vadisi

-s_e yaren-
22-01-06, 12:31
bir istanbul masalı(çemberimde gül oya da süperr)ikisinden birini tercih ederdim ama herhalde bir istanbul masalı olurduu...

Voleybolcu
22-01-06, 14:47
Kesinlikle Cemberimde Gül Oya !!

acelya_09
22-01-06, 15:02
bence kurtlar vadisi !!!

esuk
22-01-06, 21:24
Tabiki Kurtlar Vadisiiii

JoSie
23-01-06, 16:23
Cemberimde Gül Oya

erendiz
24-01-06, 00:27
Tabii ki Kurşun Yarası (Özellikle ikinci sezonda onun bunun kafasına kurşun sıkan sahte kahramanları değil, tarihimizin gerçek kahramanlarını anlattığı için)
Ve de Çemberimde Gül Oya... O da çok güzeldi..

didarbeyza
24-01-06, 02:42
şimdiye Kadar Gelmiş Geçmiş En Iyi Dizi
Bir Istanbul Masali

pinarsev81
24-01-06, 09:30
En iyisi Bir İstanbul Masalı tabikiii

aliye:-)
24-01-06, 14:22
oyum tabiikide ÇEMBERİMDE GÜL OYA ya :img-thumb

Billush
24-01-06, 17:39
kurtlar vadisi....

FBuse
24-01-06, 17:41
Rekorlar kiran KURTLAR VADISI :img-thumb tabikide!

Zaliha
24-01-06, 19:52
Bu diziler arasında sadece Bir İstanbul Masalı'nı izledim onun için oyum Bir İstanbul Masalına

angel16
24-01-06, 20:22
Cemberimde Gul Oya.

Ilk defa turkiyede bu kadar basarili, kaliteli, iyi kadrolu, guzel senaryolu ve iyi yonetilmis bir dizi gordum. Insanin anlatmasina kelimeler yetmez. Olagan ustu.

Mehmet Ali Nuroglu icin basarisiz bir oyuncu denilmis, bir Kurtlar Vadisi hayrani tarafindan. Mehmer Ali Nuroglu, tiyatroda egitim almis biri, Necat Sasmaz, hic tiyatro dersi almayan birisinden dahada kotu deyildir herhalde.

Tamam, ben yok dizide oynamasin demiyorum. Ama tabiki egitim almis birisi daha iyidir, universiteleri bu sebeple acdilar herhalde :img-huh: :mad:

Zaten hangi oyuncularin daha iyi oldugunu hepimiz goruyoruz ve gorucez. Mehmet Ali Nuroglu eminimki daha cok is teklifi aliyordur. Almiyorsa, insanlar kaliteden cok populerlige onem veriyorlar demektir.

Rose
24-01-06, 20:35
http://img75.imageshack.us/img75/4748/dizifilmoscar125if.jpg (http://imageshack.us)