PDA

Tüm Versiyonu Göster : Fırtına- Bölüm Yorumları/3

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11

Kadir_Reis
11-06-07, 21:46
Acaba Kanal D Yayın Müdürlüğünde ya da BKM'De Çalisanlar bu yazdıklarımızın bırısını okursa her sey degisecek ama

Kadir_Reis
11-06-07, 22:41
Arkadaslar Televizyonda Gezerken Gözüm CINES 5 bakıyım dedim bir baktım bizim besim abi nam-ı diğer H.Avni Danyal "Dizi Magazin"Programını Sunuyor baktım fırtına dizisi hakkında konusuyorlar 47.bölümün çekim bölümüne gitmiş burçin terzioglu ile röpartaj yapmıslar izledim dizinin tatile girdiğine en çok o sevinmiş yeni sezonda bir dizi yada bir sinema filminde oynayabilir miş Tiyatro Oyuncuların Oynadıgı Dizilerin Tutulmasını sevindiklerini söylediler dizilerin tutulup tutulmadıgı için kaldirmalarına yapımcılar bile anlam veremiyor bu bır kumardı kazanan da vardı kaybeden vardi dedi daha sonra,trabzondan istanbul'a niye geldiklerini açıkladılar o daki insanların özlediklerini söylediler dizimizin fan sitesinden haberleri varmıs hem kanala hem yapımcı oldugu şirketlere mail geliyormus tam anlamadım ama bu mailler dizinin devam etmesi için diye herhalde oyle anladım ben yani demekki yaptiğimz işin oyuncuların haberleri var miş

clevergirl
11-06-07, 22:59
bu bence iyi bir haber,yani istedgimiz gerceklesebilir demek...
insallah devam eder dizide,onlardan mahrum kalmayiz

suflör
11-06-07, 23:12
canım susman için söylemedim...sadece bu konuda özellikle şu son zamanlarda çok hassasız...

yani bize asıl dokunan şu:birbirinin kopyası ve senin de kanala attığın mailde belirttiğin gibi bol ağalı-paşalı ve mafyalı,,,toplumu yanlış yönlendiren ve saçma sapan senaryolara sahip diziler sezonlar boyu sürerken bu kadar güzel,,,kaliteli ve harika bir işin bu kadar kısa sürede bitiriliyor olması...

oyuncu kadrosu gerçekten de büyük ve yetenekli oyunculardan oluşuyor...bu kadroda manken,,,şarkıcı ve türkücü de yok...yani bu dizi ------çalışanları ve izleyenleri ve tüm ekibi---- bu sonu HAK ETMİYOR...

:img-hyste sağlam kavga ettikleri hakkındaki yorumuna sonuna kadar katılıyorum...Karadenizli kanı işte...herşeyimiz sıkı oluyor...:img-hyste süper bir yorumdu yaaaa...bayıldım...

umarım sesimizi duyarlar...gerçi sağır sultan bile duydu ama...:icon_sorr

:) aeahehahhae :)
kadir reisin mesajını okudum aklıma sey geldi acaba oyuncuların bu bitişe tepkisi ne yani bu konuda ne düşündüklerini bilen varmı acaba ?

FBemel
11-06-07, 23:15
Arkadaslar Televizyonda Gezerken Gözüm CINES 5 bakıyım dedim bir baktım bizim besim abi nam-ı diğer H.Avni Danyal "Dizi Magazin"Programını Sunuyor baktım fırtına dizisi hakkında konusuyorlar 47.bölümün çekim bölümüne gitmiş burçin terzioglu ile röpartaj yapmıslar izledim dizinin tatile girdiğine en çok o sevinmiş yeni sezonda bir dizi yada bir sinema filminde oynayabilir miş Tiyatro Oyuncuların Oynadıgı Dizilerin Tutulmasını sevindiklerini söylediler dizilerin tutulup tutulmadıgı için kaldirmalarına yapımcılar bile anlam veremiyor bu bır kumardı kazanan da vardı kaybeden vardi dedi daha sonra,trabzondan istanbul'a niye geldiklerini açıkladılar o daki insanların özlediklerini söylediler dizimizin fan sitesinden haberleri varmıs hem kanala hem yapımcı oldugu şirketlere mail geliyormus tam anlamadım ama bu mailler dizinin devam etmesi için diye herhalde oyle anladım ben yani demekki yaptiğimz işin oyuncuların haberleri var miş

Kadir ben şimdi birşeyi anlamadım...burçin mi dizi bitecek diye seviniyor???daha 39.bölümü kutlarken """daha nice 39.bölümlere""" diyordu Burçin...yani dizinin bitmesine sevinme gibi bir durumu olamaz gibi geliyor bana...

neyse...içime su serpecek cevabını bekliyorum...:)

Kadir_Reis
11-06-07, 23:48
hayır hayır dizinin biteceğine dair tatile girdiği için seviniyor

Aslında Oyuncuların bu bitişe hakkında ne düşündüklerini ögrenmek için bkm'de çalişmak gerekmiyor örnegin en kısat basit "Fırtına" Dizisinde Hasan Karakterini Canlandırılan Salih Kalyon Dizinin bitireceğini bize söyledi baskı yapılmasını istedi arkadaslar

Kadir_Reis
11-06-07, 23:55
burcin dizi bitti demedi yan...tatile giryor dedi...
madem baski istiyorlar baski yapalim bizde...

evet dizi bitti lafını duymadım ayrıca dizi magazin de öyle bir şey demedi baski yapariz su ana 19 bölümü izliyorum internette özlemişim hakan abimizin masum durusunu:img-hyste

FBemel
11-06-07, 23:57
hayır hayır dizinin biteceğine dair tatile girdiği için seviniyor

Aslında Oyuncuların bu bitişe hakkında ne düşündüklerini ögrenmek için bkm'de çalişmak gerekmiyor örnegin en kısat basit "Fırtına" Dizisinde Hasan Karakterini Canlandırılan Salih Kalyon Dizinin bitireceğini bize söyledi baskı yapılmasını istedi arkadaslar

burcin dizi bitti demedi yan...tatile giryor dedi...
madem baski istiyorlar baski yapalim bizde...

tamam...anladım...bende dizi bitiyor Burçin diye sevindi sandım...yani böyle birşey olamaz...çünkü ekip olarak ne kadar uyumlu ve birbirini seven insanlardan oluştuğunu Burçin kendi ağzıyla söylemişti...:)

baskı yapalım bencede Aslı'cım...yani maillere devam...

ayrıca Kadir söylediğin şey çok doğru...Salih Bey dizinin bitmemesi için baskı yapmamızı istemişti -----ki biz yaptık...----- demekki birbirini ve yaptıkları işi çok seven bir kadro var Fırtına'mızda...:happy0064

Kadir_Reis
12-06-07, 00:01
tamam...anladım...bende dizi bitiyor Burçin diye sevindi sandım...yani böyle birşey olamaz...çünkü ekip olarak ne kadar uyumlu ve birbirini seven insanlardan oluştuğunu Burçin kendi ağzıyla söylemişti...:)

ayrıca Kadir söylediğin şey çok doğru...Salih Bey dizinin bitmemesi için baskı yapmamızı istemişti -----ki biz yaptık...----- demekki birbirini ve yaptıkları işi çok seven bir kadro var Fırtına'mızda...:happy0064

Evet

Arkadaslar Gerçekten Fırtına Dizisi Ne Kadar Kaliteli Oldugunu bir kez daha gördük görüyoruzda şimdi fırtına 19.bölümünü izliyorum zeynep'in ali'ye tokat attıgı sahne:sad53: hakan ve serap'ın yaptiği planlar hasan ve fevzinin işin ne oldugunu daha bilmeden işe girmelerini gülerek izliyorum:img-hyste

ctcc
12-06-07, 00:20
dizi tatile mi girdi yani!!??:happy0064 :happy0064
aslında bu bitmeyeceğine işarettir:happy0064

canım burçin hiç öyle der mi.. :) sonuçta ekipte muratta var yani:img-hyste

karanlık86
12-06-07, 00:24
slm arkadaşlar bir kaç gündür foruma uğrayamadım.bu aralar yoğundum biraz.
ama aklımda hep fırtına vardı.yine süper bir bölüm izledik ve ben bu bölümde yine anladım ki ben FIRTINASIZ YAPAMAM çok zor olacak ya.ama yine umut var gibi.inşaallah FIRTINAMIZ BİTMEZ. ayrıca reytingler de çok güzel gelmiş.
hepsi muhteşemdi özellikle Burçin&Murat sahneleri süperdi.
inşaallah sezon finali olur.

ctcc
12-06-07, 00:25
arkadaşlar hala sezon finali olma ihtimali var..
pes etmeden maillere devam etmeliyiz..:img-yes:

FBemel
12-06-07, 01:11
dizi tatile mi girdi yani!!??:happy0064 :happy0064
aslında bu bitmeyeceğine işarettir:happy0064

canım burçin hiç öyle der mi.. sonuçta ekipte muratta var yani:img-hyste

:img-hyste

Cansu harikasın cnm...eh yani ekipte Murat varken sıkılması ve yorulması mümkün mü???zaten sete geldiklerinde ve birbirlerini gördüklerinde yorgunluk falan kalmıyodur bizim aşıklarımızda...:img-in_lo

not:bu kadar geç yazmamın sebebi kardeşimin güya 5 dakikalığına msne girmesiydi...ama ipin ucunu kaçırdı maalesef...bir gün yok edicem onu...:img-hyste cevabım geç oldu...:(yakalayamadım seni Cansu...:icon_sorr

slm arkadaşlar bir kaç gündür foruma uğrayamadım.bu aralar yoğundum biraz.
ama aklımda hep fırtına vardı.yine süper bir bölüm izledik ve ben bu bölümde yine anladım ki ben FIRTINASIZ YAPAMAM çok zor olacak ya.ama yine umut var gibi.inşaallah FIRTINAMIZ BİTMEZ. ayrıca reytingler de çok güzel gelmiş.
hepsi muhteşemdi özellikle Burçin&Murat sahneleri süperdi.
inşaallah sezon finali olur.

Betül'cüm özlettin kendini...:img-yes:

bizde geçen Cmt akşamı ağlamaktan ve üzüntüden bölümü bile yorumlayamadık...sonradan kendimize geldik...:(

ratingler güzel dediğin gibi...

maillere devam...en azından ne kadar inatçı olduğumuzu görsünler...

Burçin_Murat sahnelerine bende bayıldım....özellikle de son sahneye...:img-in_lo

karanlık86
12-06-07, 01:15
:img-hyste

Cansu harikasın cnm...eh yani ekipte Murat varken sıkılması ve yorulması mümkün mü???zaten sete geldiklerinde ve birbirlerini gördüklerinde yorgunluk falan kalmıyodur bizim aşıklarımızda...:img-in_lo

Betül'cüm özlettin kendini...:img-yes:

bizde geçen Cmt akşamı ağlamaktan ve üzüntüden bölümü bile yorumlayamadık...sonradan kendimize geldik...:(

ratingler güzel dediğin gibi...

maillere devam...en azından ne kadar inatçı olduğumuzu görsünler...

Burçin_Murat sahnelerine bende bayıldım....özellikle de son sahneye...:img-in_lo

canım ben de sizleri çok özledim.evet maillerime kaldığım yerden devam edeceğim.canım dediğin gibi son sahne süperdi.ben bunları çok özleyeceğim.
bir de Burçinin yeni bir dizide yer alacağı haberleri beni son derece üzüyor.hatta bakıyorum o diziyle ilgili foruma herkes Burçini istiyor.YA BEN KATLANAMAM NE BURÇİNİN NE DE MURATIN BAŞKA BİR DİZİDE YER ALMASINA
inşaallah devam eder.

Kadir_Reis
12-06-07, 01:21
İnşallah Lakin Arkadaslar Böyle Sap Sap Bekleceğiz miyiz

karanlık86
12-06-07, 01:27
İnşallah Lakin Arkadaslar Böyle Sap Sap Bekleceğiz miyiz

bilmiyorum Kadir beklemekten başka çaremiz var mi? elimde olsa seti basacağım ama ben uzak kalıyorum maalesef.:icon_cry:

FBemel
12-06-07, 01:37
canım ben de sizleri çok özledim.evet maillerime kaldığım yerden devam edeceğim.canım dediğin gibi son sahne süperdi.ben bunları çok özleyeceğim.
bir de Burçinin yeni bir dizide yer alacağı haberleri beni son derece üzüyor.hatta bakıyorum o diziyle ilgili foruma herkes Burçini istiyor.YA BEN KATLANAMAM NE BURÇİNİN NE DE MURATIN BAŞKA BİR DİZİDE YER ALMASINA
inşaallah devam eder.

canım Burçin Gökhan Özen'in yeni dizisinde oynamaz ya...o bir dedikoduydu sadece...ayrıca yeni bir projesi olsa söylerdi Burçin röportajında...olmaz yani...olamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...:img-help:

en azından bir süre dinlenmeleri şart...sırf onlar için...yoksa kendim için birşey istemiyorum yani...:)

karanlık86
12-06-07, 01:41
canım Burçin Gökhan Özen'in yeni dizisinde oynamaz ya...o bir dedikoduydu sadece...ayrıca yeni bir projesi olsa söylerdi Burçin röportajında...olmaz yani...olamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...:img-help:

en azından bir süre dinlenmeleri şart...sırf onlar için...yoksa kendim için birşey istemiyorum yani...:)

Emelcim inşallah dediğin gibidir.eğer öyle bir proje varsa bizim fırtınamızın devamı için bütün umutlar söner.
yani ara versinler.daha sonra Murat&Burçin tekrardan farklı bir dizide beraber oynasınlar (tabii fırtınamızı bitirmek isterlerse)

FBemel
12-06-07, 01:45
Emelcim inşallah dediğin gibidir.eğer öyle bir proje varsa bizim fırtınamızın devamı için bütün umutlar söner.
yani ara versinler.daha sonra Murat&Burçin tekrardan farklı bir dizide beraber oynasınlar (tabii fırtınamızı bitirmek isterlerse)

evet Betül'cüm..canım dizi Haziran'ın 3.haftasında başlayacakmış...yani çekimler başlamıştır...yada çekimlerin başlaması yakındır...

Burçin daha yeni bitirdi Fırtına'nın çekimlerini aldığımız duyumlara göre...yani böyle birşey mümkün değil gibi görünüyor bana...umarım dilediğimiz gibi olur...

Fırtına'mızı bitirmesinler ama ille de bitireceklerse de Murat_Burçin bir süre başka insanların yanında karşımıza çıkmasınlar...:icon_sorr lütfennnnnnnnnnnnnnnnn....:img-help:

Kadir_Reis
12-06-07, 01:46
Arkadaslar Bir Parola İle Mail Ve Telefon Açarsaniz İyi Olur "Her Şey'e Rağmen Fırtınamız Esmeli"diye baslıgı kullanarak mesaj atarım

karanlık86
12-06-07, 01:55
evet Betül'cüm..canım dizi Haziran'ın 3.haftasında başlayacakmış...yani çekimler başlamıştır...yada çekimlerin başlaması yakındır...

Burçin daha yeni bitirdi Fırtına'nın çekimlerini aldığımız duyumlara göre...yani böyle birşey mümkün değil gibi görünüyor bana...umarım dilediğimiz gibi olur...

Fırtına'mızı bitirmesinler ama ille de bitireceklerse de Murat_Burçin bir süre başka insanların yanında karşımıza çıkmasınlar...:icon_sorr lütfennnnnnnnnnnnnnnnn....:img-help:

ya ben dizininçekimlerinin devam ettiğini sanıyordum.o zaman bu bölüm gerçekten de final bölümü izleyeceğiz.bu çok kötü oldu ya.bize bunu niye yapıyorlar anlamıyorum bundan sonrada anlayacağımı hiç sanmıyorum.artık bu son bölümde ağlarım çok :img-cray:

karanlık86
12-06-07, 01:58
Arkadaslar Bir Parola İle Mail Ve Telefon Açarsaniz İyi Olur "Her Şey'e Rağmen Fırtınamız Esmeli"diye baslıgı kullanarak mesaj atarım

eğer dizimiz devam edcekse ben FIRTINAMIZ için herşeyi yapmaya razıyım.
yeterki devam etsin.

Kadir_Reis
12-06-07, 01:59
ya ben dizininçekimlerinin devam ettiğini sanıyordum.o zaman bu bölüm gerçekten de final bölümü izleyeceğiz.bu çok kötü oldu ya.bize bunu niye yapıyorlar anlamıyorum bundan sonrada anlayacağımı hiç sanmıyorum.artık bu son bölümde ağlarım çok :img-cray:

Bu KanalD Dizilerinden Herhalde Haberi Yok Galipa Adamlar Daha Bellı Değil Dıyorlar:img-hyste Mail Yolladım Kendilerine Bakarım Göreceğiz

Ama Dizi Magazin'i izlerken fırtına ile ilgili biteceğine dair zeynep konusmadı dizi magazinde söylemedi duyumlara göre dizinni devam etmesini onlarda istiyorlarmıs arkadaslar yine duyumlara göre böyle baskı devam ederse yeni sezonda devam edebilir miş

karanlık86
12-06-07, 02:06
Bu KanalD Dizilerinden Herhalde Haberi Yok Galipa Adamlar Daha Bellı Değil Dıyorlar:img-hyste Mail Yolladım Kendilerine Bakarım Göreceğiz

Ama Dizi Magazin'i izlerken fırtına ile ilgili biteceğine dair zeynep konusmadı dizi magazinde söylemedi duyumlara göre dizinni devam etmesini onlarda istiyorlarmıs arkadaslar yine duyumlara göre böyle baskı devam ederse yeni sezonda devam edebilir miş

inşaallah Kadir dediğin gibi olur.ama ben kanald ye hiç güvenmiyorum.oyuncuların dizinin devam etmesni istemesi beni grçekten de çok sevindirdi.ayrıca dediğin gibi bkm bizleri bu konuda çok yalnız bıraktı.biz biraz destek verselerdi biliyorum ki her şey daha kolay olacaktı.:img-yes:

Kadir_Reis
12-06-07, 02:12
inşaallah Kadir dediğin gibi olur.ama ben kanald ye hiç güvenmiyorum.oyuncuların dizinin devam etmesni istemesi beni grçekten de çok sevindirdi.ayrıca dediğin gibi bkm bizleri bu konuda çok yalnız bıraktı.biz biraz destek verselerdi biliyorum ki her şey daha kolay olacaktı.:img-yes:

Dogru Diyorsun Eylem Yapmadıgımız Kalmıstı Bir Onuda Yaparız Yakında

"Hepimiz Fırtınacıyız" Diye:img-hyste

Kadir_Reis
12-06-07, 11:56
Arkadaşlar Fırtına Bittimi Devamı Yoksabüyük ihtimalle bitti ama devamıda söz konusu

FBemel
12-06-07, 12:19
böyle felaket tellalı gibi hissediyorum kendimi ama Bkm'nin sitesinde """Duyuru""" kısmından Fırtına kaldırılmış...

Allah'ım !!!yani bunların olacağını biliyorum ama görünce yine de kötü oluyorum...ayrıca biz özeti 1 gün önceden öğreniyorduk Bkm sitesi sayesinde...en azından son 2 haftadır...yine Prş gününü mü bekleyeceğiz???deli ederler insanı...:icon_sorr

Seda!!!!!!nerdesin?????:(:icon_sorr

Kadir_Reis
12-06-07, 13:14
böyle felaket tellalı gibi hissediyorum kendimi ama Bkm'nin sitesinde """Duyuru""" kısmından Fırtına kaldırılmış...

Allah'ım !!!yani bunların olacağını biliyorum ama görünce yine de kötü oluyorum...ayrıca biz özeti 1 gün önceden öğreniyorduk Bkm sitesi sayesinde...en azından son 2 haftadır...yine Prş gününü mü bekleyeceğiz???deli ederler insanı...:icon_sorr

Seda!!!!!!nerdesin?????:(:icon_sorr

Valla Sadece Fırtına Değil Bebeğim de Kaldırılmıs Lakın BKM sadece Dizilerle ugrasmıyor konserler, vs ugrasıyorlar bilemiyorum emel bu konuda en cok bize yardim edecek bkm ekibi bizi yalnız bırakıyor

karanlık86
12-06-07, 14:02
:icon_sad: Valla Sadece Fırtına Değil Bebeğim de Kaldırılmıs Lakın BKM sadece Dizilerle ugrasmıyor konserler, vs ugrasıyorlar bilemiyorum emel bu konuda en cok bize yardim edecek bkm ekibi bizi yalnız bırakıyor

ya inanmıyorum dizinin bitmesine daha 1 hafta varken nasıl böyle bir şey yapabiliyor bkm anlamıyorum.
biz gerçekten de yalnız bıraktılar.:icon_sad: çok üzülüyorum bu duruma.bu kadar kolay olmamalıydı.

ladydi
12-06-07, 14:43
böyle güzal bir diziyi üstelik sadece bir sezonda nasıl bitirebiliyorlar.şu anda ekranlarda izlenme kalitesi yüksek olan iki komedi dizisinden biriydi fırtına.oyuncuları da muhteşemdi.reyting desen zaten yerindeydi.eee neye dayanarak ne bahaneyle bitiriyorlar???konu desen daha bir sezon daha devam ettirebilecek malzeme çıkardı.
ANLAYAMADIM! HİÇ ANLAMAYACAĞIM!

_duygucuk_
12-06-07, 16:09
üzülmekten başka çaremiz yok o kadar mesaj telefon fayda etmiyor nedense budiziye kıydılar başka birşey değil:(:(
Final özeti gelir yarın belki:(:(

Kadir_Reis
12-06-07, 16:30
Arkadaslar Bu Güne Kadar En Kotu Zamanda Bile Moral Verdim lakin buraya kadar aradim şimdi kanald'yi bize daha bilgi gelmedi yapımcıyı arayın dediler ne demek ya madem diziyi bitiriyon sana nasıl bilgi gelmez, oyun mu oynuyorlar,Ben Bu Zor Gününde yolladiğimiz gazetelere maillerde gazeteye çıkmadı arkadaslar resmen ne halin varsa görünüz şekildeyim,dün besim abi yaptiği programı izlerken bir umut yandı ama lakin bkm siteden fırtınayı cıkarmıs fan sitemizden bir arkadas aramıs bkm'yi 12'de arayin demiş ona aradı mı tekrar bilmiyorum ama umut sıfır bende ya arkadaslar yabancı damat'ın fragmanı bugünden itibaren veriyor maşallah kavak yellerinden bahsetmeme gerek yok her gün fragmanı tekrarı veriyor biz maill yolluyoruz telefon açıyoruz ilgili birime iletildi den baska gelmiyor

keremcem d
12-06-07, 17:28
Slm millet...
Yaw su foruma girince mutlu bi ahber alicam diye cook seviniyodum.. ama gene mutsuz haber gene mutsuz haber:sad53: :sad53: OFFFF offf..
Nedir bizim bu bitmiyen cilemiz..Vallah kanal d ye dicek sözüm artik kalmadi ya.. hala mi bize haber gelmedi diyo..
ya siz yayinlamiyomusunuz firtinayi..nasil size haber gelmez ya..size degild ebize mi gelecek..uyuz oldum..

ctcc
12-06-07, 17:47
Slm millet...
Yaw su foruma girince mutlu bi ahber alicam diye cook seviniyodum.. ama gene mutsuz haber gene mutsuz haber:sad53: :sad53: OFFFF offf..
Nedir bizim bu bitmiyen cilemiz..Vallah kanal d ye dicek sözüm artik kalmadi ya.. hala mi bize haber gelmedi diyo..
ya siz yayinlamiyomusunuz firtinayi..nasil size haber gelmez ya..size degild ebize mi gelecek..uyuz oldum..
çok haklısın Fatma'cım.. ama n'apalım .. elimizden geleni yapıyoruz ve sonuç vermiyor... bu bizlerin suçu değil..:(

canım kanald ye bende uyuz oldum ama yapacak birşeyimiz yok;
arıyoruz
mail atıyoruz..

başka n'apabiliriz??

artık gına geldi vallahi gına geldi
doğru ama hemen pes etmeyelim dediğim gibi %0,1 lik bir ihtimal bile ihtimaldir.. finale kadar bekleyelim:icon_sorr

canım çok sıkılıyor zaten daha da sıkmak istemiyorum:icon_sorr

karanlık86
12-06-07, 17:50
artık gına geldi vallahi gına geldi

aynen Kadir artık gına geldi.ben çok yoruldum.Cansucum ben de ümitler bitti artık.tek isteğim dizinin son bölümünün yakışır bir şekilde bitirilmesi.bir de burçin&muratın başka bir kanalda aynı dizide yer almaları.

Kadir_Reis
12-06-07, 17:50
çok haklısın Fatma'cım.. ama n'apalım .. elimizden geleni yapıyoruz ve sonuç vermiyor... bu bizlerin suçu değil..:(

canım kanald ye bende uyuz oldum ama yapacak birşeyimiz yok;
arıyoruz
mail atıyoruz..

başka n'apabiliriz??

doğru ama hemen pes etmeyelim dediğim gibi %0,1 lik bir ihtimal bile ihtimaldir.. finale kadar bekleyelim:icon_sorr

canım çok sıkılıyor zaten daha da sıkmak istemiyorum:icon_sorr

Umudum var ama halen bana bilgi ulaşmadıgı diyor yapımcı sırkette ara yapımcı sırket kanal'ı arayiniz diyor devlet dairesi gibi şimdi türkiyede hiç bir dzinin bitirilmemesi için çalisma yapilmamiştir değerleri bilmek lazim

ctcc
12-06-07, 17:54
Umudum var ama halen bana bilgi ulaşmadıgı diyor yapımcı sırkette ara yapımcı sırket kanal'ı arayiniz diyor devlet dairesi gibi şimdi türkiyede hiç bir dzinin bitirilmemesi için çalisma yapilmamiştir değerleri bilmek lazim
Kadir çok haklısın , kelimesi kelimesine , harfi harfine yazdıklarına tamamen katılıyorum..

bence dizinin bitmesi için bir sebep yok ve benim kafamda oluşan tek bir sebep var;
yapımcı şirket ve kanalın anlaşamamış olabilmesi..
zaten farklı şeyler söylüyorlar..

Kadir_Reis
12-06-07, 17:58
Kadir çok haklısın , kelimesi kelimesine , harfi harfine yazdıklarına tamamen katılıyorum..

bence dizinin bitmesi için bir sebep yok ve benim kafamda oluşan tek bir sebep var;
yapımcı şirket ve kanalın anlaşamamış olabilmesi..
zaten farklı şeyler söylüyorlar..

Tabi burda olabilir fakat anlaşılmayacak bir nokta yok gibiydi ne olsa dizinni fragmanı az verirse bile iyi rayting alıyordu madem kanal istemiyor diye sen dizinin niye bitiriyorsun ki baska kanala geçebilir sin mesala atv show geç bakıyım bir kanalada kanald nasil üzülüyo yani sen izleyici tepkilerini anlaman lazim en son kararı yüce turk milleti verir

FBemel
12-06-07, 18:05
:img-hyste umduğumuz gibidir umarım Emel'cim:img-hyste (süper bir cümle oldu:))

msn benide oyalıyor baya.. yani ya çevrimdışı görüneceksin yada hiç açmayacaksın:img-hyste ben öyle yapıyorum:img-wink:

canım önemli değil.. kalplerimiz bir olsun

------------------------------------------------------

sizlere Emel'ciğimin daha önce bize söylediği parçayı söylüyorum;
benim hala umudum var.. :img-hyste
çok az da olsa.. herşeye rağmen
biliyorum dizi bitecek ama (yani artık %99,9 bitecek ama %0,1 lik oran belki haklı çıkabilir:icon_sorr )

canım Burçin_Murat konusunda bence herşey zaten umduğumuz gibi...yani öyle hissediyorum...bu forumdaki herkes de böyle düşünüyor...zaten ateş olmayan yerden duman çıkmazmış...eh bizimkilerin arasındaki büyük çapta yangını da görmüş bulunmaktayız...:img-hyste

canım bende özellikle forumdayken msn'e girmiyorum çünkü ordakilerle konuşurken foruma uğrayamıyorum...:)

valla o kadar olumsuz habere rağmen benim içimde hala gerçekten umut var...yani bunun mantıksız olduğunu biliyorum ama işte öyle yaniiii...:)

anladınız siz beni...:)

bu arada yeni başlık istiyoruzzzzzzzz.........:img-yes:

ctcc
12-06-07, 18:12
aynen Kadir artık gına geldi.ben çok yoruldum.Cansucum ben de ümitler bitti artık.tek isteğim dizinin son bölümünün yakışır bir şekilde bitirilmesi.bir de burçin&muratın başka bir kanalda aynı dizide yer almaları.
canım isteklerimiz aynıymış..
bende artık güzel bir final ve burçin ve muratın başka bir kanalda (dileğim stardır..:)) aynı dizide yer almalarını istiyorum..

Tabi burda olabilir fakat anlaşılmayacak bir nokta yok gibiydi ne olsa dizinni fragmanı az verirse bile iyi rayting alıyordu madem kanal istemiyor diye sen dizinin niye bitiriyorsun ki baska kanala geçebilir sin mesala atv show geç bakıyım bir kanalada kanald nasil üzülüyo yani sen izleyici tepkilerini anlaman lazim en son kararı yüce turk milleti verir
yani o kadar mail attık hala bu şekilde davranmalarına pes diyorum ben..

canım Burçin_Murat konusunda bence herşey zaten umduğumuz gibi...yani öyle hissediyorum...bu forumdaki herkes de böyle düşünüyor...zaten ateş olmayan yerden duman çıkmazmış...eh bizimkilerin arasındaki büyük çapta yangını da görmüş bulunmaktayız...

canım bende özellikle forumdayken msn'e girmiyorum çünkü ordakilerle konuşurken foruma uğrayamıyorum...:)

valla o kadar olumsuz habere rağmen benim içimde hala gerçekten umut var...yani bunun mantıksız olduğunu biliyorum ama işte öyle yaniiii...:)

anladınız siz beni...:)

bu arada yeni başlık istiyoruzzzzzzzz.........:img-yes:
ee herıld yani:img-hyste :img-hyste ateş olmayan yerden duman çıkmazmış Emel'cim:img-hyste inş. diziden sonrada onların şöyle bir beraberlik haberlerini alırız.. hemen olsa iyi olur çünkü fırtınamız bitiyor..:(

:) bende canım.. hiç uğraşamam msn le:img-hyste

aynen Emel'cim.. benim içimdede hala bir umut var canım..
anladık biz seni:)

benhermi
12-06-07, 19:15
arkadaşlar o kadar mesaj yazmışsınız ki yhangibirini alıntılayacağımı şaşırdım....bende genel bir mesaj yazmaya karar verdim... şimdiden uyarıyorum uzun olabilir....:img-hyste

sondan başlayalım....

doktorlar ailesine geçmiş olsun diyeyim... desteğin ne kadar önemli olduğunun çok acı bir şekilde farkına vardığım için maili ettım bile... ama bence pek heyecan yapmanıza gerek yok...dicem ama sizde haklısınız... biz fragmanlarımızın fazla verilmemeye başladığında, fragman sayımız azaldığında çaba harcasaydık belki şimdi bu durumda olmayabilirdik... ama yine diyorum biz burda dzimiz bitecek diye dert yanarken sizin ek endişelenmenize gerek yok:img-yes:

burçin murat arasındaki aleve (hani olmadığı zaman duman çıkmayanına:img-wink: ) gelirsek bencede o alevi fln geçmiş çoktan yangınlara dönüşmüş.... aslında bikaç sızıntı olmasaydı basının (dolayısıyla bizim ) bundan pek haberimiz olmayacaktı... çünkü bizim tüm dizi ekibimiz kalitede bir numara oldukları için magazinde yer almamaya özen gösteriyorlar... zaten ilk öğrendiğimiz zamanlarda kesin bir bilgiye ulaşmak için ben ve birçok forum arkadaşım ilk defa dikkatlice magazin izlemiş, magazin sitelerini gezmeye başlamıştık... ama ilk öğrendiğimizde de dediğim gibi bu kadar da olmaz ki....:icon_sorr yani yanlışlıkla yakalasalardı keşke magazinciler bizim aşıkları (bir defa alış-veriş çıkışı görntülrndiler o kadar) biz de emin olsaydık di mi...:img-hyste şaka bir yana bunlara hiç gerek yok... bizimkilere bir kez dikkatle baktığımızda bazı şeylerin sadece senaryo gereği olmadığını anlamak gayet kolay...:img-yes:

dizimizin bitme olayına gelince (keşke hiç gelmeseydim:icon_sorr ) evet biz elimizden geleni yaptık... hala da yapmaya devam ediyoruz... ben maillerimi aralıksız sürdürüyorum... eminim sizde sürdürüyorsunuzdur.... ama tamamiyle bu olay kanal d nin tercihine döndü... yani onun keyfine göre bitecek, bitmeyecek denliyor... kanal d ancak bu kadar saygısız, bu kadar akılsız bu kadar.... (devamını getirmeyeyim.. akşam akam banlanmanın alemi yok:img-hyste ) biz son bölümümüzün tadını çıkaralım da... yazın bir uğraşla birşeyler yapmaya çalışırız... ama olmazsa da artık fırtına benim hep aklımda kalacak... imzamdaki gibi ekranlarda değil belki ama bizde esmeye devam edecek... evet birçok sahneyi izleyemedik ama bazen de ya hiç başlamamış olsaydı diyorum... o zaman ne böyle bir diziyi izlemiş ne de sizi tanımış olacaktım... (bazen polyana olmak gerekiyor da...) aslında kanal d ye sırf bu yüzden teşekkür borçluyuz...

hem bu dizi bitme söylentileri çıkmadan öncede biz hep ne diyoduk... ""kanal d nin yaptığı en iyi şey fırtınayı yayınlamaktı:img-yes: ""

ben fırtınayı da sizi de o kadar çok seviyorum ki... :img-in_lo

(not:cumartesi günü hiç gelmesin...:icon_sorr )

Kadir_Reis
12-06-07, 19:40
arkadaşlar o kadar mesaj yazmışsınız ki yhangibirini alıntılayacağımı şaşırdım....bende genel bir mesaj yazmaya karar verdim... şimdiden uyarıyorum uzun olabilir....:img-hyste

sondan başlayalım....

doktorlar ailesine geçmiş olsun diyeyim... desteğin ne kadar önemli olduğunun çok acı bir şekilde farkına vardığım için maili ettım bile... ama bence pek heyecan yapmanıza gerek yok...dicem ama sizde haklısınız... biz fragmanlarımızın fazla verilmemeye başladığında, fragman sayımız azaldığında çaba harcasaydık belki şimdi bu durumda olmayabilirdik... ama yine diyorum biz burda dzimiz bitecek diye dert yanarken sizin ek endişelenmenize gerek yok:img-yes:

burçin murat arasındaki aleve (hani olmadığı zaman duman çıkmayanına:img-wink: ) gelirsek bencede o alevi fln geçmiş çoktan yangınlara dönüşmüş.... aslında bikaç sızıntı olmasaydı basının (dolayısıyla bizim ) bundan pek haberimiz olmayacaktı... çünkü bizim tüm dizi ekibimiz kalitede bir numara oldukları için magazinde yer almamaya özen gösteriyorlar... zaten ilk öğrendiğimiz zamanlarda kesin bir bilgiye ulaşmak için ben ve birçok forum arkadaşım ilk defa dikkatlice magazin izlemiş, magazin sitelerini gezmeye başlamıştık... ama ilk öğrendiğimizde de dediğim gibi bu kadar da olmaz ki....:icon_sorr yani yanlışlıkla yakalasalardı keşke magazinciler bizim aşıkları (bir defa alış-veriş çıkışı görntülrndiler o kadar) biz de emin olsaydık di mi...:img-hyste şaka bir yana bunlara hiç gerek yok... bizimkilere bir kez dikkatle baktığımızda bazı şeylerin sadece senaryo gereği olmadığını anlamak gayet kolay...:img-yes:

dizimizin bitme olayına gelince (keşke hiç gelmeseydim:icon_sorr ) evet biz elimizden geleni yaptık... hala da yapmaya devam ediyoruz... ben maillerimi aralıksız sürdürüyorum... eminim sizde sürdürüyorsunuzdur.... ama tamamiyle bu olay kanal d nin tercihine döndü... yani onun keyfine göre bitecek, bitmeyecek denliyor... kanal d ancak bu kadar saygısız, bu kadar akılsız bu kadar.... (devamını getirmeyeyim.. akşam akam banlanmanın alemi yok:img-hyste ) biz son bölümümüzün tadını çıkaralım da... yazın bir uğraşla birşeyler yapmaya çalışırız... ama olmazsa da artık fırtına benim hep aklımda kalacak... imzamdaki gibi ekranlarda değil belki ama bizde esmeye devam edecek... evet birçok sahneyi izleyemedik ama bazen de ya hiç başlamamış olsaydı diyorum... o zaman ne böyle bir diziyi izlemiş ne de sizi tanımış olacaktım... (bazen polyana olmak gerekiyor da...) aslında kanal d ye sırf bu yüzden teşekkür borçluyuz...

hem bu dizi bitme söylentileri çıkmadan öncede biz hep ne diyoduk... ""kanal d nin yaptığı en iyi şey fırtınayı yayınlamaktı:img-yes: ""

(not:cumartesi günü hiç gelmesin...:icon_sorr )

imza:kadir reis

FBemel
12-06-07, 19:42
ee herıld yani:img-hyste ateş olmayan yerden duman çıkmazmış Emel'cim:img-hyste inş. diziden sonrada onların şöyle bir beraberlik haberlerini alırız.. hemen olsa iyi olur çünkü fırtınamız bitiyor..

bende canım.. hiç uğraşamam msn le

aynen Emel'cim.. benim içimdede hala bir umut var canım..
anladık biz seni

Cansu'cum benim de istediğim Murat_Burçin'in kesin birlikte olduklarına dair bir haber alıp,yeni projelerde onları birlikte görmek...:img-in_lo

arkadaşlar o kadar mesaj yazmışsınız ki yhangibirini alıntılayacağımı şaşırdım....bende genel bir mesaj yazmaya karar verdim... şimdiden uyarıyorum uzun olabilir...

sondan başlayalım....

doktorlar ailesine geçmiş olsun diyeyim... desteğin ne kadar önemli olduğunun çok acı bir şekilde farkına vardığım için maili ettım bile... ama bence pek heyecan yapmanıza gerek yok...dicem ama sizde haklısınız... biz fragmanlarımızın fazla verilmemeye başladığında, fragman sayımız azaldığında çaba harcasaydık belki şimdi bu durumda olmayabilirdik... ama yine diyorum biz burda dzimiz bitecek diye dert yanarken sizin ek endişelenmenize gerek yok

burçin murat arasındaki aleve (hani olmadığı zaman duman çıkmayanına) gelirsek bencede o alevi fln geçmiş çoktan yangınlara dönüşmüş.... aslında bikaç sızıntı olmasaydı basının (dolayısıyla bizim ) bundan pek haberimiz olmayacaktı... çünkü bizim tüm dizi ekibimiz kalitede bir numara oldukları için magazinde yer almamaya özen gösteriyorlar... zaten ilk öğrendiğimiz zamanlarda kesin bir bilgiye ulaşmak için ben ve birçok forum arkadaşım ilk defa dikkatlice magazin izlemiş, magazin sitelerini gezmeye başlamıştık... ama ilk öğrendiğimizde de dediğim gibi bu kadar da olmaz ki....yani yanlışlıkla yakalasalardı keşke magazinciler bizim aşıkları (bir defa alış-veriş çıkışı görntülrndiler o kadar) biz de emin olsaydık di mi.. şaka bir yana bunlara hiç gerek yok... bizimkilere bir kez dikkatle baktığımızda bazı şeylerin sadece senaryo gereği olmadığını anlamak gayet kolay...

dizimizin bitme olayına gelince (keşke hiç gelmeseydim ) evet biz elimizden geleni yaptık... hala da yapmaya devam ediyoruz... ben maillerimi aralıksız sürdürüyorum... eminim sizde sürdürüyorsunuzdur.... ama tamamiyle bu olay kanal d nin tercihine döndü... yani onun keyfine göre bitecek, bitmeyecek denliyor... kanal d ancak bu kadar saygısız, bu kadar akılsız bu kadar.... (devamını getirmeyeyim.. akşam akam banlanmanın alemi yok ) biz son bölümümüzün tadını çıkaralım da... yazın bir uğraşla birşeyler yapmaya çalışırız... ama olmazsa da artık fırtına benim hep aklımda kalacak... imzamdaki gibi ekranlarda değil belki ama bizde esmeye devam edecek... evet birçok sahneyi izleyemedik ama bazen de ya hiç başlamamış olsaydı diyorum... o zaman ne böyle bir diziyi izlemiş ne de sizi tanımış olacaktım... (bazen polyana olmak gerekiyor da...) aslında kanal d ye sırf bu yüzden teşekkür borçluyuz...

hem bu dizi bitme söylentileri çıkmadan öncede biz hep ne diyoduk... ""kanal d nin yaptığı en iyi şey fırtınayı yayınlamaktı""

(not:cumartesi günü hiç gelmesin... )

Duygu'cum veda mesajı gibi olmuş...:(

ama çok da güzel bir mesaj...:img-yes:

Murat_Burçin konusunda böyle güzel yorumlar okuyunca mest oluyorum...işte bu kadar kaliteli olunca oyuncular ve tüm ekip, başroldeki bu 2 güzel insanın aralarındaki aşkı rating ve popülerlik için kullanmıyorlar...başka bir dizide, başka oyuncular söz konusu olsaydı şimdi 50 kere aşklarını görmüştük magazin programlarında...ama dediğin gibi bizim onları bir yerlerde birlikte görmeye ihtiyacımız yok...dikkatli bakan gözler 1 km öteden durumu anlayacaktır...

ama o malum nişan haberini Cansu getirdikten sonra forumda esen bahar havasını ve herkesin telaşla magazin dünyasının içine dalmasını ASLA unutmayacağım...:img-hyste bu forumda yaşadığım birçok şeyi unutmayacağım gibi... süperdiiii....

Fırtına'mızın zorla bitirilmesi konusunda söylediğin herşeye sonuna kadar katılıyorum...zaten kanald ve Bkm'ye sırf böyle bir diziyi izleme şansı verdikleri için teşekkür edebiliriz...

bende cmt gününün gelmesini istemiyorum...bu hafta fragman ve özetin de çıkmasını istemiyorum...hatta bugünde kalalım biz ya...offfff....:icon_sorr

Kadir_Reis
12-06-07, 19:57
Arkadaslar Bu Biraz Veda Mesajı Gibi Oldu Ama Artık Yazıcam....Dizinin ilk defa 43.bölümde kaldiracağini duydugumdan beri ben fan sitemiz ve sizler ellerinizden geleni yaparak diziyi devam ettirdik.Tam Rahatlacagimiz derken 48 bölümde kaldiracagini ögrendik ögrendiğim günden itibaren şahsim adima ellimden geleni yaptiğima inanıyorum sizlerinde yaptiğiniza inanıyorum bizi 3 haftadır oyalayan Kanal D A.Ş ısrarla dizinin devam edeceğini söylüyor(bu gün aradiğimda bile)Lakın BKM A.Ş dizinin kanal yöneticileri tarafından bitirildiğini söylüyorlar o kadar baska söz söylemiyorlar dizimize sponsor bulmak için çalısmalar yaptık gazete mail yolladık Başta Sayin Mehmet Güler Olmak Üzere Mesut Yar ve Milliyet Televizyon Ailesine Teşekkürlerimi borç bilirim bizi dinlemeyerek kendi isteğini yapan kanald'yide bir şey demek istemiyorum evet arkadaslar bana göre sacma sapan diziler bile sezon finali yaparken fırtına gibi kaliteli oyunculardan olusan bir dizinin 50 bölümü bile görmeden kaldırıldıgına hala inanamıyorum daha 1,5 ay önce nice 39.bölümlere diye kutlama yapmişlardı fırtına ekibi,Bu Konuda sahsen bizi bkm yalnız bıraktıgını söyleyebiliriz bizim yanimizda olmaları isterdim ama olmadı evet arkadaslar dizimizin 48 bölümü yayinladıktan sonra pazartesiye mutekaman Fırtına Ailesi ve Fan Sitem Olan sitedeki görevimi bırakacagimi söylemek isterim başta Emel ve Cansu Olmak Üzere Bütün Fırtınacılara Teşekkürlerimi borç bilirim saygılarımla

FBemel
12-06-07, 20:03
Arkadaslar Bu Biraz Veda Mesajı Gibi Oldu Ama Artık Yazıcam....Dizinin ilk defa 43.bölümde kaldiracağini duydugumdan beri ben fan sitemiz ve sizler ellerinizden geleni yaparak diziyi devam ettirdik.Tam Rahatlacagimiz derken 48 bölümde kaldiracagini ögrendik ögrendiğim günden itibaren şahsim adima ellimden geleni yaptiğima inanıyorum sizlerinde yaptiğiniza inanıyorum bizi 3 haftadır oyalayan Kanal D A.Ş ısrarla dizinin devam edeceğini söylüyor(bu gün aradiğimda bile)Lakın BKM A.Ş dizinin kanal yöneticileri tarafından bitirildiğini söylüyorlar o kadar baska söz söylemiyorlar dizimize sponsor bulmak için çalısmalar yaptık gazete mail yolladık Başta Sayin Mehmet Güler Olmak Üzere Mesut Yar ve Milliyet Televizyon Ailesine Teşekkürlerimi borç bilirim bizi dinlemeyerek kendi isteğini yapan kanald'yide bir şey demek istemiyorum evet arkadaslar bana göre sacma sapan diziler bile sezon finali yaparken fırtına gibi kaliteli oyunculardan olusan bir dizinin 50 bölümü bile görmeden kaldırıldıgına hala inanamıyorum daha 1,5 ay önce nice 39.bölümlere diye kutlama yapmişlardı fırtına ekibi,Bu Konuda sahsen bizi bkm yalnız bıraktıgını söyleyebiliriz bizim yanimizda olmaları isterdim ama olmadı evet arkadaslar dizimizin 48 bölümü yayinladıktan sonra pazartesiye mutekaman Fırtına Ailesi ve Fan Sitem Olan sitedeki görevimi bırakacagimi söylemek isterim başta Emel ve Cansu Olmak Üzere Bütün Fırtınacılara Teşekkürlerimi borç bilirim saygılarımla

Kadir'cim geçirdiğimiz bu sıkıcı ve üzücü süreci çok iyi anlatmışsın da...Fırtına bitince bizim işimiz bitmiyor...her zaman canlı ve ayakta tutacağız burayı...:img-wink: çünkü ben Fırtına'yı sizlerle yaptığım yorumlarla birlikte daha çok sevdim...:img-yes:

bizde sana teşekkür ederiz tüm emeklerin için...hepimiz elimizden geleni yaptık ve hala bir umut deyip devam ediyoruz...ben yaz boyunca da devam edeceğim...:img-yes:

sende bu forumu bırakma bence...daha çok konuşucaz....:)

Kadir_Reis
12-06-07, 20:07
Kadir'cim geçirdiğimiz bu sıkıcı ve üzücü süreci çok iyi anlatmışsın da...Fırtına bitince bizim işimiz bitmiyor...her zaman canlı ve ayakta tutacağız burayı...:img-wink: çünkü ben Fırtına'yı sizlerle yaptığım yorumlarla birlikte daha çok sevdim...:img-yes:

bizde sana teşekkür ederiz tüm emeklerin için...hepimiz elimizden geleni yaptık ve hala bir umut deyip devam ediyoruz...ben yaz boyunca da devam edeceğim...:img-yes:

sende bu forumu bırakma bence...daha çok konuşucaz....:)

tabi devam edeceğiz lakın artık yetti adamlara mail yolluyorum otomatik cevap yollamayın diye altina çiziyorum ama yine otomatik cevapı tamam bkm anladık 2 aydır fan siteye oyuncuları davet etmeye çalisiyorum açmadıgım yer kalmadı bir mesaj bile yollamayi luzum görmediler bizler gecemizi gündümüzü vererim ama bir destek bile yok

benhermi
12-06-07, 20:24
[FONT="Franklin Gothic Medium"]Duygu'cum veda mesajı gibi olmuş...:(

ama çok da güzel bir mesaj...:img-yes:

Murat_Burçin konusunda böyle güzel yorumlar okuyunca mest oluyorum...işte bu kadar kaliteli olunca oyuncular ve tüm ekip, başroldeki bu 2 güzel insanın aralarındaki aşkı rating ve popülerlik için kullanmıyorlar...başka bir dizide, başka oyuncular söz konusu olsaydı şimdi 50 kere aşklarını görmüştük magazin programlarında...ama dediğin gibi bizim onları bir yerlerde birlikte görmeye ihtiyacımız yok...dikkatli bakan gözler 1 km öteden durumu anlayacaktır...

ama o malum nişan haberini Cansu getirdikten sonra forumda esen bahar havasını ve herkesin telaşla magazin dünyasının içine dalmasını ASLA unutmayacağım...:img-hyste bu forumda yaşadığım birçok şeyi unutmayacağım gibi... süperdiiii....

Fırtına'mızın zorla bitirilmesi konusunda söylediğin herşeye sonuna kadar katılıyorum...zaten kanald ve Bkm'ye sırf böyle bir diziyi izleme şansı verdikleri için teşekkür edebiliriz...

bende cmt gününün gelmesini istemiyorum...bu hafta fragman ve özetin de çıkmasını istemiyorum...hatta bugünde kalalım biz ya...offfff....:icon_sorr

canım dur daha son bölümümüzü izleyince veda mesajımı yazıcam...:icon_sorr ama bu ne foruma ne de fırtınaya veda yazım olacak... benim veda ettiğim sadece fırtınanın yeni bölümleri olacak o kadar... yeni bölümleri izlemicek olmamız fırtınanın bittiği anlamına gelmez... biz forumdan uzaklaşana kadar fırtına bitmyecek..:happy0064

bazen bir sonraki haftanınn stresine girip izlediğimiz bölümleri yorumlamayı bile unuttuğumuz zamanlar olmuştu... bazen de üzüntümüzden bölümü orumlayamadık... yani yorumlamamız, tartışmamız gereken o kadar konu var ki aslında... dediğim gibi fırtın sadece ekranlarda esmeyecek artık....:icon_sorr (keşke esseeeee)

burçin de murat da zaten bizim için vazgeçilmez oldu... keşke burçin ve murat başka bir kanalda başka bir diziye başlarlarsa büyük ihtimal heperaber o dizinin forumuna kayarız :) ama fırtınayı da asla unutmayız...:img-yes: (hiçbir zaman, asla, ömür boyunca... ve bunlar gibi birsürü sıfatlar...)

evet bencede bugunde kalalım...(lütfen:icon_sorr )

FBemel
12-06-07, 20:39
canım dur daha son bölümümüzü izleyince veda mesajımı yazıcam...:icon_sorr ama bu ne foruma ne de fırtınaya veda yazım olacak... benim veda ettiğim sadece fırtınanın yeni bölümleri olacak o kadar... yeni bölümleri izlemicek olmamız fırtınanın bittiği anlamına gelmez... biz forumdan uzaklaşana kadar fırtına bitmyecek..:happy0064

bazen bir sonraki haftanınn stresine girip izlediğimiz bölümleri yorumlamayı bile unuttuğumuz zamanlar olmuştu... bazen de üzüntümüzden bölümü orumlayamadık... yani yorumlamamız, tartışmamız gereken o kadar konu var ki aslında... dediğim gibi fırtın sadece ekranlarda esmeyecek artık....(keşke esseeeee)

burçin de murat da zaten bizim için vazgeçilmez oldu... keşke burçin ve murat başka bir kanalda başka bir diziye başlarlarsa büyük ihtimal heperaber o dizinin forumuna kayarız ama fırtınayı da asla unutmayız...(hiçbir zaman, asla, ömür boyunca... ve bunlar gibi birsürü sıfatlar...)

evet bencede bugunde kalalım...(lütfen:icon_sorr )

evet cnm...haklısın...Fırtına'yı bitirmemek bizim elimizde...daha yorumlayacak o kadar çok şey var ki...hem finalimizi (((bunu yazmak bile kötü,,,yaşamak nasıl olacak???kim bilir???))) daha 1 ay yorumlarız herhalde...çünkü yakışan bir finalle Fırtına'mızı bitireceklerine inanmak istiyorum:icon_sorr ...sonra 48.bölümümüzün her sahnesini ve hatta her repliğini yorumlarız inş...:img-wink:

bundan sonra Burçin_Murat nerede???biz forumca orada...:)ben bu iki insanı çok seviyorum...Fırtına'yı zaten unutmayacağız...buna eminim...1 yıl boyunca hayatımızda çok önemli bir yere sahip oldu...bundan sonra da hep o yerini koruyacak...

özellikle bugünde kalalım dedim Duygu'cum...hani Arka Sokaklar günü ya...o bakımdan...bir taşla 2 kuş vuralım diye...:):img-wink:

tu-ba-cı
12-06-07, 23:54
öncelikle slm arkdslr size fırtına ekibiyle bir anımı anlatayım:img-yes: gecen yaz daha trabzonda sürmenede cekimler vardı ben normalde bursada oturuyorum ama yazın karadeniz turuna cıkmıştık.1 hafta kaldık ve ben fırtınayı cok begeniyordum ve onları görmek istiyordum tesedüf tam bursaya geri dönerken son sürmenede geziyorduk ben arabada oturuyordum ve bi baktım murat yıldırım gözlükleri takmış arabasıyla durdu hemen yanına gittim cok sıcak ve cana yakın sordum ben günlerdir sizi arıyorum sonra fırtına deresini sordum oda o rizede dedi suan nerdesiniz dedim setin adresini tarif etti ve resminide cektim:img-yes: sonra aksu köyünü tarif ettii bende hemen oraya uctum ve sonra kanald arabasını gördüm ve burcin terziogluda geziyordu fabrikanın önünde cok kısa boylu ekrandaki gibi deil ama gercekten cok güzel bir kız onunla pek konuşamadım ama murat yıldırım tek kelimeyle süperdi.sizinle paylaşmak istedim.:img-wink:

FBemel
13-06-07, 00:46
öncelikle slm arkdslr size fırtına ekibiyle bir anımı anlatayım:img-yes: gecen yaz daha trabzonda sürmenede cekimler vardı ben normalde bursada oturuyorum ama yazın karadeniz turuna cıkmıştık.1 hafta kaldık ve ben fırtınayı cok begeniyordum ve onları görmek istiyordum tesedüf tam bursaya geri dönerken son sürmenede geziyorduk ben arabada oturuyordum ve bi baktım murat yıldırım gözlükleri takmış arabasıyla durdu hemen yanına gittim cok sıcak ve cana yakın sordum ben günlerdir sizi arıyorum sonra fırtına deresini sordum oda o rizede dedi suan nerdesiniz dedim setin adresini tarif etti ve resminide cektim:img-yes: sonra aksu köyünü tarif ettii bende hemen oraya uctum ve sonra kanald arabasını gördüm ve burcin terziogluda geziyordu fabrikanın önünde cok kısa boylu ekrandaki gibi deil ama gercekten cok güzel bir kız onunla pek konuşamadım ama murat yıldırım tek kelimeyle süperdi.sizinle paylaşmak istedim.:img-wink:

çok saol bu güzel anını bizimle paylaştığın için...bende Karadenizliyim ama bir türlü çekimlerin sürdüğü zaman diliminde yolum oralara düşmedi...:(

Burçin kısa ama harika bir kız...laf söyletmem de...:img-hyste

tekrar saol...güzel olmuş senin için...:img-wink:

Kadir_Reis
13-06-07, 00:50
çok saol bu güzel anını bizimle paylaştığın için...bende Karadenizliyim ama bir türlü çekimlerin sürdüğü zaman diliminde yolum oralara düşmedi...:(

Eminönü'ye gittiğim her gün diyordum ki fırtınanın çekimleri gitmeyi düşünüyordum anlatacaktım derdimizi lakin iş laf ta kaldi

FBemel
13-06-07, 01:49
arkadaşlar az önce dizimizin içimizi titreten şarkısını yani Gaybana Sevdaluk şarkımızı dinlerken içimden son fragmanın fonunda bu müziğin çalmasını ve çok özel bir fragman hazırlanmasını istediğimi geçirdim...hani 29.bölümün 3 fragmanı vardı ve hepsi birbirinden güzeldi ya...işte öyle...:img-in_lo

gerçi gümüşün fragmanını görmüş olmama rağmen hala Fırtına'nın fragmanını görmediğim için kanald'nin, Fırtına'mıza uyguladığı üvey evlat muamelesinin devam ettiğini anlamış bulunmaktayım...ve son haftada bile...:icon_evil :icon_mad:

neyse...aklıma geldi de...söyleyeyim dedim...

bir yandan fragman ve özetin çıkmasını istemiyorum...bir yandan da fragmanı vermedi diye kanala kızıyorum...bende iyice dengesiz oldum çıktım valla...:)

benhermi
13-06-07, 02:00
evet cnm...haklısın...Fırtına'yı bitirmemek bizim elimizde...daha yorumlayacak o kadar çok şey var ki...hem finalimizi (((bunu yazmak bile kötü,,,yaşamak nasıl olacak???kim bilir???))) daha 1 ay yorumlarız herhalde...çünkü yakışan bir finalle Fırtına'mızı bitireceklerine inanmak istiyorum:icon_sorr ...sonra 48.bölümümüzün her sahnesini ve hatta her repliğini yorumlarız inş..

bundan sonra Burçin_Murat nerede???biz forumca orada...ben bu iki insanı çok seviyorum...Fırtına'yı zaten unutmayacağız...buna eminim...1 yıl boyunca hayatımızda çok önemli bir yere sahip oldu...bundan sonra da hep o yerini koruyacak...

özellikle bugünde kalalım dedim Duygu'cum...hani Arka Sokaklar günü ya...o bakımdan...bir taşla 2 kuş vuralım diye...

eminim bunu yaşamak çok berbat olacak canım... evet son bölümümüzü (:icon_sorr ) bu cumartesi izlicez... saat 8 den 10 a kadar ne yazıkki son kez bilmediğimiz fırtına sahneleri izleyip murat ile burçin in mükemmel bakışlarını belkide son kez fırtına adı altında görücez... çekirgeler gözümüzün önünde son kez sıçricak, emine ve sakine de onları yere indirecekler... (:img-hyste bu halde neden espri yapıyorsam:icon_sorr )

Fırtınaya dönüşün sadece ailelerde olacağı tüyosu var elimizde... bizim aşıklar istanbulda kalacaklarmış... açıkcası ben böyle bitmesini istemezdim... ben herkesin tek karede olduğu bir son istiyorum... ama bunu da yapmazlarsa bari son bölüm olduğunu hissettirsinler bize... yani herşey ortada kalmasın..

ayrıca canım hiç şüphem yok sadece 48. bölümün değil tüm 48 bölümün repliklerini yorumlarız....:img-wink: önümüzde daha çoook zaman var...:img-wink: bildiğim kadarıyla dizinin tüm bölümleri malum sitede yok... aslında ben fırtına videosu yapmayı bırakmıştım ama yeter ki siz isteyin ekli olmayan bölümleri de ben eklerim...:img-wink: teker teker yorumlarız herşeyi...:happy0064 (hatta reyting kaygısı olmadan:img-hyste (:icon_sorr ))

benimde şuan için (yani fırtınanın bittiğini kabul edersek ) ikisini aynı projede... bizi de o projenin forumunda görmek... ama fırtına başlığını boş bırakmadan...

canım o kadar düşüncelisin ki sana ne desem eksik kalır...:img-in_lo böyle bir durumda bile beni düşündüğün için çok saol...:img-in_lo

benhermi
13-06-07, 02:08
arkadaşlar az önce dizimizin içimizi titreten şarkısını yani Gaybana Sevdaluk şarkımızı dinlerken içimden son fragmanın fonunda bu müziğin çalmasını ve çok özel bir fragman hazırlanmasını istediğimi geçirdim...hani 29.bölümün 3 fragmanı vardı ve hepsi birbirinden güzeldi ya...işte öyle...:img-in_lo

gerçi gümüşün fragmanını görmüş olmama rağmen hala Fırtına'nın fragmanını görmediğim için kanald'nin, Fırtına'mıza uyguladığı üvey evlat muamelesinin devam ettiğini anlamış bulunmaktayım...ve son haftada bile...:icon_evil :icon_mad:

bir yandan fragman ve özetin çıkmasını istemiyorum...bir yandan da fragmanı vermedi diye kanala kızıyorum...bende iyice dengesiz oldum çıktım valla...:)

gümüşün fragmanını ben de gördüm canım.. hem de iki defa büyüğünü çokca kez de altta küçüğünü... işte şimdi bizim fagmanımızı da verecekler derken ne gördüm reklamların bittiğini veya başladığını anlatan kocaman kanal d amlemini....:icon_evil (sinirlenmiyim, sinirlenmiyim diyorum ama...)

umarım dediğin gibi olur canım... umarım birdolu fragman görürüz ama nedense benim içimde bize uygulanan üvey evletlık muamelesi devam edecekmiş gibi... yani bizi tek fragmanı görebilmek için asker edecekler sanki....:icon_sorr

ander sevdaluk ise fırtına nın bize kazandırdığı süper bir türkü... ben de geçengün kazım koyuncunun ""işte gidiyorum"" şarkısını dinlemiştim... ben o şarkıyı da ilk kez fırtınada dinlemiştim de... hem ali nin gidiş sahnesinin üzüntüsü, hem de bir daha öyle bizi ağlatan sahneleri bile izleyemicek olmamızın üzüntüsü birden çok kötü etti beni...:icon_sorr

FBemel
13-06-07, 02:26
eminim bunu yaşamak çok berbat olacak canım... evet son bölümümüzü.. bu cumartesi izlicez... saat 8 den 10 a kadar ne yazıkki son kez bilmediğimiz fırtına sahneleri izleyip murat ile burçin in mükemmel bakışlarını belkide son kez fırtına adı altında görücez... çekirgeler gözümüzün önünde son kez sıçricak, emine ve sakine de onları yere indirecekler...( bu halde neden espri yapıyorsam )

Fırtınaya dönüşün sadece ailelerde olacağı tüyosu var elimizde... bizim aşıklar istanbulda kalacaklarmış... açıkcası ben böyle bitmesini istemezdim... ben herkesin tek karede olduğu bir son istiyorum... ama bunu da yapmazlarsa bari son bölüm olduğunu hissettirsinler bize... yani herşey ortada kalmasın..

ayrıca canım hiç şüphem yok sadece 48. bölümün değil tüm 48 bölümün repliklerini yorumlarız.... önümüzde daha çoook zaman var... bildiğim kadarıyla dizinin tüm bölümleri malum sitede yok... aslında ben fırtına videosu yapmayı bırakmıştım ama yeter ki siz isteyin ekli olmayan bölümleri de ben eklerim... teker teker yorumlarız herşeyi... (hatta reyting kaygısı olmadan )

benimde şuan için (yani fırtınanın bittiğini kabul edersek ) ikisini aynı projede... bizi de o projenin forumunda görmek... ama fırtına başlığını boş bırakmadan...

canım o kadar düşüncelisin ki sana ne desem eksik kalır... böyle bir durumda bile beni düşündüğün için çok saol...:img-in_lo

bir daha yeni ve heyecanla beklediğimiz Ali_Zeynep ve diğer karakterlerin sahnelerini ve yaşayacaklarını izleyemeyecek olmak geçekten çok acı...

hepimiz Dalcı_Tabakçı sülalelerinin tüm fertlerinin Fırtına'ya dönmesini istiyorduk ama maalesef...bizim aşıklarımız İstanbul'da kalacak...

Duygu hem Fırtına'mızı zamanından önce bitiriyorlar...bir de üstüne yarım yamalak ve bizi tatmin etmeyen bir final :icon_sorr yaparlarsa artık bu kanala da bu yapımcılara da birşey demek için takatim kalmaz...bize Fırtına'mıza yakışan bir son izlettirmeleri kendi sağlıkları açısından iyi olur...:)

canım benimmmm...video konusunda elinden geleni yapacağını biliyorum...hele bir 48.bölüm geçsin...(((aslında geçmesin ama geçecek yani...:icon_sorr ))) ondan sonra çalışmalarımızı yaz boyu sürdürürüz...

ahh ahh...Burçin_Murat yine yan yana olsunlar...ben hem Fırtına, hemde yeni projenin başlıklarına yetişmeye razıyım...yeter ki böyle birşey olsun...

tabi ki seni düşünücem cnm...Arka Sokaklar'ı ne kadar sevdiğini biliyorum...Fırtına elimizden alındı...bari Arka Sokaklar'ı izleyerek mutlu ol...:img-wink:

gümüşün fragmanını ben de gördüm canım.. hem de iki defa büyüğünü çokca kez de altta küçüğünü... işte şimdi bizim fagmanımızı da verecekler derken ne gördüm reklamların bittiğini veya başladığını anlatan kocaman kanal d amlemini....(sinirlenmiyim, sinirlenmiyim diyorum ama...)

umarım dediğin gibi olur canım... umarım birdolu fragman görürüz ama nedense benim içimde bize uygulanan üvey evletlık muamelesi devam edecekmiş gibi... yani bizi tek fragmanı görebilmek için asker edecekler sanki...

ander sevdaluk ise fırtına nın bize kazandırdığı süper bir türkü... ben de geçengün kazım koyuncunun ""işte gidiyorum"" şarkısını dinlemiştim... ben o şarkıyı da ilk kez fırtınada dinlemiştim de... hem ali nin gidiş sahnesinin üzüntüsü, hem de bir daha öyle bizi ağlatan sahneleri bile izleyemicek olmamızın üzüntüsü birden çok kötü etti beni...

kanaldnin o amblemi kabusumuz oldu zaten...dediğin gibi son haftada da bize kan kustururlar bunlar...fragman nöbeti tutarız artık her hafta olduğu gibi...yani son bölümün yayınlanacağı hafta da zaten yıpranmış olan sinirimizi daha da yıpratırlar...daha önce dediğin gibi kanald insanı intihara sürükler...

Fırtına'da çalınan her şarkı benim için çok özel bir yere sahip..."""işte gidiyorum""" şarkısı da rahmetli Kazım Koyuncu'nun vefatından önce yaptığı son albümünden bir şarkıydı...hatta dizimizde kullanıldığında albüm daha piyasaya çıkmamıştı...ama o harika bölümden sonra biliyorsun harıl harıl şarkıyı aramıştık...gerçi sadece bu şarkıları değil,,,sözsüz Fırtına melodilerini de çok seviyorum...hatta Ali kaza geçirdiğinde ve Zeynep, Ali'nin yüzüğünü derede gördüğünde çalınan o harika melodiyi her duyduğumda içim ürperiyor..:img-in_lo harika şarkılar,,,harika melodiler...:img-yes:

insan böyle sona yaklaştığında önceden şikayet ettiği şeylere bile razı oluyor...işte bize olan bu...Ali'nin gitme girişimini burda ağlaya-sızlaya ve olmaması gerektiğini söyleyerek yorumlarken şimdi o sahneleri ve benzerlerini izlemek için neler yaptığımızı görüyoruz...

ya Duygu'cum biz Fırtına'dan istesek de kopamayacağız sanırım:img-in_lo ...zaten isteyen de yok...ama öyle bir bağlanmışız yani...

canım ben kaçıyorum...sana iyi geceler...yarın görüşürüz umarım...öptümmmmm..:img-in_lo bye

EdaNY
13-06-07, 06:53
dizimiz ikinci sinif muamelisi gorunmesinin sebebi, bence production kanal dnin deil, obur tarafta gumus dizi kanal d yapimi oldugu icin surekli reklamini yapiyolar...

ctcc
13-06-07, 09:56

evet bizimle paylaştığın için teşekkür ederiz :)

valla bende uzun değilim :) arkadaşlarımdanda öyle uzun olan fazla yok..:)
ayrıca Burçin çok güzel bir kız.. boyuda 1.60 mış.. çok da kısa değil yani de normal diyelim..
zaten boyları 1.80 olan ama oyunculuk yapamayan oyuncularda var..:img-yes:
Burçin dediğin gibi Emel'cim herşeyiyle harika.. ayrıca minyon tiplileri çok severim:)

ctcc
13-06-07, 10:03
*
Fırtına'da çalınan her şarkı benim için çok özel bir yere sahip..."""işte gidiyorum""" şarkısı da rahmetli Kazım Koyuncu'nun vefatından önce yaptığı son albümünden bir şarkıydı...hatta dizimizde kullanıldığında albüm daha piyasaya çıkmamıştı...ama o harika bölümden sonra biliyorsun harıl harıl şarkıyı aramıştık...gerçi sadece bu şarkıları değil,,,sözsüz Fırtına melodilerini de çok seviyorum...hatta Ali kaza geçirdiğinde ve Zeynep, Ali'nin yüzüğünü derede gördüğünde çalınan o harika melodiyi her duyduğumda içim ürperiyor..:img-in_lo harika şarkılar,,,harika melodiler...:img-yes:

insan böyle sona yaklaştığında önceden şikayet ettiği şeylere bile razı oluyor...işte bize olan bu...Ali'nin gitme girişimini burda ağlaya-sızlaya ve olmaması gerektiğini söyleyerek yorumlarken şimdi o sahneleri ve benzerlerini izlemek için neler yaptığımızı görüyoruz...
canım fragman hakkında dediğin ve Duygu'cuğumun dediği herşeye katılıyorum.. katılmamak içten değil ama moralimi bozmamak için bu konu hakkında yorum yapmayacağım..:icon_sorr

fırtınada çalınan bütün şarkıları indirmiştim ben..:img-hyste özellikle "işte gidiyorum" benim için çok farklı bir yere sahip.. kaç ay dinledim , hala da dinliyorum o parçayı.. ( ayrıca Kazim Koyuncu'yu çok severim :)) ben melodilerini bile bulup indirmiştim:img-hyste zaten daha öncede dediğim gibi 18.bölümden sonra ne yaptıysam yeridir:img-hyste

o bölümü izlerken ben Ali gitmesin diye yalvarmıştım..:) şimdi ise bende razıyım bu tür olaylara.. yeter ki dizimiz devam etsin.. ayrılsınlar , boşansınlar o noktaya kadar gelsinler.. (onlar kesin barışır:)) umrumda değil yani.. yeter ki dizim devam etsin:icon_sorr

ctcc
13-06-07, 10:14
mesajlar hep arka arkaya oldu ama :img-in_lo
Kadir'cim.. sende , bizde elimizden geleni yaptık.. için rahat olsun..
gazetelere , sponsorlara , bkm ve kanald'ye... mail atmadığımız yer kalmadı..
gazetelere çıktık.. dikkate bile alınmadı!! mail sistemlerini kilitledik.. hiçbir şekilde gene dikkate alınmadı.. bkm numarasını değiştirmek zorunda kaldı.. yine yine dikkate alınmadı..!!! içiniz rahat olsun.. biz elimizden geleni yaptık..

en ufak olaylardan bile umutlandık.. asla "bitecek artı yeter ben uğraşamayacağım sıkıldım" gibi laflar etmedik.. fragmanda son 2 bölüm dediği halde biz arayıp ,mail attık..

ben hep Burçin ve Murat'ın gelecek sezona devam edicek sözlerinden destek ve kuvvet almıştım..:icon_sorr ama olmadı maalesef..

bence sende Kadir Emel'in dediği gibi forumu bırakma.. biz yorumumuzu yapacağız.. hemde reyting kaygısı olmadan ; Duygu'cum gerekirse vidyo hazırlayacak ordan yapacağız..

tu-ba-cı
13-06-07, 10:19
arkdslr burcin terziogluna kısa demedim cok minyon yani ekranlarda daha büyük gösteriyor zaten kendiside dedi ekranlarda görenler sizin ablanız var mı diyormuş fırtına da oynayan:img-yes: murat yıldırım harika biri cok cana yakın abim bile cok sevdi:img-yes: benimki sanstı tam bursaya geri dönerken oldu bunlar:img-wink: şimdi dizi bitcekmiş diye duydum ve ben bu ekranlarda cok gereksiz diziler görüyorum onlar devam ediyorsa fırtına da sonuna kadar devam etmeli.:good:

ctcc
13-06-07, 10:27
arkdslr burcin terziogluna kısa demedim cok minyon yani ekranlarda daha büyük gösteriyor zaten kendiside dedi ekranlarda görenler sizin ablanız var mı diyormuş fırtına da oynayan:img-yes: murat yıldırım harika biri cok cana yakın abim bile cok sevdi:img-yes: benimki sanstı tam bursaya geri dönerken oldu bunlar:img-wink: şimdi dizi bitcekmiş diye duydum ve ben bu ekranlarda cok gereksiz diziler görüyorum onlar devam ediyorsa fırtına da sonuna kadar devam etmeli.:good:
doğrudur canım.. :) minyon derken zayıflık bakımından mı söyledin anlamadım ama :) yani zaten kısada olsa minyonda olsa Burçin harika biri.. ( aslında bana minyon gibi gelmedi sonuçta 1.60 imiş , kilosunu bilmiyorum ama tabii ekranlardan farklı görünüyor..)

evet maalesef dizimiz bitiyor canım:sad53:
dediğin gibi bir çok gereksiz dizinin içinden bizim dizimiz devam etmesi gerekirdi ama..

tu-ba-cı
13-06-07, 10:54
işte ekranlarda öyle ben görünce şaşırdım ama cok güzel biri hatta bak ekrandakinden daha güzel:img-wink:

ctcc
13-06-07, 14:51
arkadaşlar.. çok sinirliyim!!
kanald hala yalan söylüyor..sitesinde bile yayın akışına ( cumartesi 16 haziran..) ne yazdıklarını biliyormusunuz??
20:00 Fırtına
Son bölümü kaçırmayın!

sanırım bitti arkadaşlar.. bende bittim.. kurtaramadık heralde.. hiç ümidim kalmadı..:sad53:

Brittle
13-06-07, 15:00
arkadaşlar uzun bi aradan sonra geldim ve bu sefer gelişim tam geliş olacak. Çünkü sınavları bitirdim de geldim.
Fakat ne fayda fırtınamız bitiyor. Ne kadar çoook üzüldüm, mesajlar yazdım, dualar ettim ama evet koskoca bir ama.
şimdi hiç mi umut kalmadı. Bi içimden bi ses devam edecek diyor ama sonra yazılanları okuyunca hiç umut kalmadığını anlıyorum.
beni asıl üzen izleyeceğim onca sahne var ve onları izleyemeyeceğiz, şimdi onları yazmak istemiyorum çünkü yazdıkça daha da kötü oluyorum, siz zaten biliyosunuz onları. Nerdeyse daha ilk bölümden beri izlemeyi hayal ettiğimiz sahneler...
ben fırtınanın daha 2 3 sezon daha devam etmesi gerektiğini düşünüyodum şimdi bi sezon daha devam etmesine bile razıyım.
Fırtına benim tek eğlence kaynağımdı. Onu izleyerek bütün haftanın yorgunluğunu atıyodum, bazen hafta içi o kadar çok sıkılıyordum ama cumartesi fırtınanın olduğu düşüncesi beni rahatlatıyordu.
Ama şimdi ben fırtınasız bir yaşama nasıl alışacağım. Bütün neşem kaçtı, biraz neşelensem aklıma fırtınanın biteceği geliyor ve hemen neşem kaçıyo. Hele eski bölümleri izlerken daha kötü oluyorum, önceden eski bölümleri izlerken içimi bir huzur kaplıyodu ama şimdi onları bi daha beraber görememe düşüncesi her an kafamda, bi daha öyle güzel sahneler izleyemeyeceğimi düşünmek beni çok kötü yapıyor.

evet arkadaşlar anlatılacak o kadar çok şey var ki ama anlatmaya benim gücüm yetmez. Bundan sonra hep burdayı. Tek dileğim bir mucize olması ve fırtınanın bir dahaki sezonda da devam etmesi. Yeterki devam etsin. Ben bunca üzülmeye razıyım...

ulaş
13-06-07, 15:12

arkadaşlar merak etmeyin kanald sadece size üvey ewlat muamelesi yapmıyor bakmayın bu hafta gümüşün fragmanını erken werdi bzde çok şaşırdık kafalarına bşeyy mi düştü dedikk ama dediğim gibi kanaldnin işine akıl sır ermiyoo hiçe sayıyolar walla çoğu dizilerini...fırtınayıda arada bir takip ediyodum raitingleri iyiydi niye bitiriyolar bu kadar erken şaşırdım walla....neyse size iyi yorumlar arkadaşlar....bye bu arada aranızda bu hafta össye gircek olan warsa başarılar dilerimm:img-wink:

tipex
13-06-07, 16:37
Ben geldim arkadaşlar ama forumda kimsecikler yok :=((((((( Kendi kendime yorum yaparım artık :)

Ne özet var ne fragman... Bir günde erkenden verseler ne olacak... Yeminliler sanki...

Ben yokken yaptığınız bütün yorumları okudum... Okuduktan sonra biraz şaşılık oluştu bende :) ama olsun değdi... Hepimiz vedaya hazırız anlaşılan. Aslında bu tam olarak veda sayılmaz. Duygu'cum demişti yanlış hatırlamıyorsam bu veda yanlızca yeni bölümler için. Bizler yine burada olacağız. Birbirinden güzel Fırtına bölümlerini hiç sıkılmadan tekrar tekrar yorumlayacağız.

Her güzel şeyin bir sonu vardır. Fırtına'mızın sonuda geldi. Fırtına'mıza yakışan bir şekilde neşeli, coşkulu bir şekilde son bölümümüzü izleyelim ve yorumlayalım...:img-yes:

Bizler hiç birşey kaybetmedik. Bizler Fırtına sayesinde çok şey kazandık. Kaybedenler bu diziye bu şekilde bir son verenlerdir. Ama bizler Fırtına gibi harika bir dizi izlemiş olduk. Mükemmel arkadaşlıklar kazandık. Sevgiyi, aşkı, güzeli Fırtına sayesinde birkez daha görmüş ve yaşamış olduk...

Şimdilik burada bırakıyorum. Daha sonra birlikte devam ederiz.:img-wink:

G & MELTEM
13-06-07, 16:44
hepinize merhaba.ya neden bitiriyolar fırtına'yı yaa.bitmesini hiç istemiyorum.o kadar eğlenceli ki ve oyunucular öle güsel ve samimi rol yapıolarki insan kendini dizideymiş gibi hissediyo.nolurrrrrrrrrr bitirmeyinn:img-in_lo :icon_sorr

tipex
13-06-07, 16:51
hepinize merhaba.ya neden bitiriyolar fırtına'yı yaa.bitmesini hiç istemiyorum.o kadar eğlenceli ki ve oyunucular öle güsel ve samimi rol yapıolarki insan kendini dizideymiş gibi hissediyo.nolurrrrrrrrrr bitirmeyinn:img-in_lo :icon_sorr

Bizlerde neden bitirildiğini anlayabilmiş değiliz. Diziyi bitirmek için gereksiz bahaneler üretiyorlar: Reklam alınamıyormuş, zamanı dolmuş gibi... Dediğim gibi saçma bahanelerle diziyi bitiriyorlar. Ama hala bitmemesi için çalışmalar yapıyoruz. Kim bilir belki yeni sezonda tekrar onlarla buluşuruz...:img-wink:

_duygucuk_
13-06-07, 16:54
artık kalmadı hiç umut:(:(
elimizden geleni yaptık ama olmadı saçma nedenlerle bitti gerçi neden bile yok ama:(
bakalım özet ve fragman nasıl olacak?
Onları hiç unutmayacağız buarada Sakine kanal d de yeni bir diziye başlıyor:)

tipex
13-06-07, 16:58
Onları hiç unutmayacağız buarada Sakine kanal d de yeni bir diziye başlıyor:)

Kanal D olmasın yaa :=((((((( Duygu'cum yeni dizisi hakkında biraz bilgi verir misin??? Merak ettim şimdi... :)

(Kendi sorumun cevabını kendim buldum :) Zerrin Sümer "Zoraki Koca" isimli bir dizide oynayacakmış...)

Kadir_Reis
13-06-07, 17:35
Yayın Akısına Baktım Fırtına Son Bölüm Diye Yazıyor Ben Anlamıyorum Anlamıyorum bunları ınadına mı yapıyorlar

gizmo771
13-06-07, 17:36
Ya bn hiç inanamıorum SON:( yazısı gelene kadarda inanamıycam heralde yaf bi çocuk bile olmadı yaa hiçbişi görmedik biz daha:S

yeşim230
13-06-07, 17:41
arkadaşlar bnce fırtınaın devam etmesıne yönelik yorumlarımızı kanl denın yenı açılan sayfasına mail olark atmaya devam edelim bnce bı yararı dokunabılır

FBemel
13-06-07, 17:41
Ben geldim arkadaşlar ama forumda kimsecikler yok :=((((((( Kendi kendime yorum yaparım artık :)

Ne özet var ne fragman... Bir günde erkenden verseler ne olacak... Yeminliler sanki...

Ben yokken yaptığınız bütün yorumları okudum... Okuduktan sonra biraz şaşılık oluştu bende :) ama olsun değdi... Hepimiz vedaya hazırız anlaşılan. Aslında bu tam olarak veda sayılmaz. Duygu'cum demişti yanlış hatırlamıyorsam bu veda yanlızca yeni bölümler için. Bizler yine burada olacağız. Birbirinden güzel Fırtına bölümlerini hiç sıkılmadan tekrar tekrar yorumlayacağız.

Her güzel şeyin bir sonu vardır. Fırtına'mızın sonuda geldi. Fırtına'mıza yakışan bir şekilde neşeli, coşkulu bir şekilde son bölümümüzü izleyelim ve yorumlayalım...:img-yes:

Bizler hiç birşey kaybetmedik. Bizler Fırtına sayesinde çok şey kazandık. Kaybedenler bu diziye bu şekilde bir son verenlerdir. Ama bizler Fırtına gibi harika bir dizi izlemiş olduk. Mükemmel arkadaşlıklar kazandık. Sevgiyi, aşkı, güzeli Fırtına sayesinde birkez daha görmüş ve yaşamış olduk...

Şimdilik burada bırakıyorum. Daha sonra birlikte devam ederiz.:img-wink:

moral kaynağımız gelmiş....yuppppiiiii....:happy0064

canım ben geldim hemen seni görünce...:)yavaş yavaş kendimizi alıştırmaya çalışıyoruz bu düşünceye ama maalesef olmuyor...yani en ufak ve doğruluğundan emin olmadığımız bir haberde dahi umutlarımız tekrar tekrar yeşeriyor...biz böyle gelecek sezona kadar devam ederiz umut taşımaya...

evet...Fırtına'mızın her hafta büyük bir heyecanla beklediğimiz yeni bölümlerine veda edeceğiz Seda'cım...bu o kadar üzüyor ki beni...hepimizi üzdüğü gibi...yeni ve her seferinde bize farklı heyecanlar yaşatan Ali_Zeynep sahneleri ile DAlcı_Tabakçı sülalelerinin maceralarını izleyemeyecek olmak çok kötü ya...:icon_sorr neyseeeeeee.....

evet cnm...iyiki böyle bir dizi yapılmış...ve iyiki biz KALİTEYİ VE SAMİMİYETİ fark edebilen tarafta olmuşuz...iyiki sizi,,,her birinizi tanımışım...Fırtına hem bize çok şey kattı,,,hemde çoğumuz için HAYATININ DİZİSİ oldu...o bakımdan mutluyum...mutluyuz...

bu arada Gümüş'ün fragmanını gördüm...Ulaş nickli arkadaşımız üvey evlat muamelesinin sadece Fırtına'ya yapılmadığını söylemiş...ama bence sadece Fırtına'ya yapıldı:img-yes: ...çünkü son haftada dahi ne fragman ne özet ortada yok...ayrıca Gümüş her hafta bizden önce fragmanı dönen ve özeti günler öncesinden çıkan bir dizi oldu...bu olmasın demiyoruz zaten...Gümüş de kaliteli bir dizi...ama bu kanad adlı kanalın diğer dizilerine göstermiş olduğu hassasiyeti Fırtına'ya da göstermesi gerektiğini savunduk her zaman...tabi bunu artık konuşmanın bir anlamı yok...:icon_sorr ama doluyum yani...fırsatını bulunca konuşuyorum...:)

bu arada son haftamızda da bizi fragman ve özet nöbetine mahkum eden kanaldyi burdan sevgiyle anıyorum...artık o sevginin nasıl bir sevgi olduğunu anlamışsınızdır canım arkadaşlarım!!!!!!!!

yabancıdamat
13-06-07, 17:46
fırtına bu hafta mı bitiyo ayrıca özet hala gelmedi mi

tipex
13-06-07, 17:50
moral kaynağımız gelmiş....yuppppiiiii....:happy0064

canım ben geldim hemen seni görünce...:)yavaş yavaş kendimizi alıştırmaya çalışıyoruz bu düşünceye ama maalesef olmuyor...yani en ufak ve doğruluğundan emin olmadığımız bir haberde dahi umutlarımız tekrar tekrar yeşeriyor...biz böyle gelecek sezona kadar devam ederiz umut taşımaya...

evet...Fırtına'mızın her hafta büyük bir heyecanla beklediğimiz yeni bölümlerine veda edeceğiz Seda'cım...bu o kadar üzüyor ki beni...hepimizi üzdüğü gibi...yeni ve her seferinde bize farklı heyecanlar yaşatan Ali_Zeynep sahneleri ile DAlcı_Tabakçı sülalelerinin maceralarını izleyemeyecek olmak çok kötü ya...:icon_sorr neyseeeeeee.....

evet cnm...iyiki böyle bir dizi yapılmış...ve iyiki biz KALİTEYİ VE SAMİMİYETİ fark edebilen tarafta olmuşuz...iyiki sizi,,,her birinizi tanımışım...Fırtına hem bize çok şey kattı,,,hemde çoğumuz için HAYATININ DİZİSİ oldu...o bakımdan mutluyum...mutluyuz...

bu arada Gümüş'ün fragmanını gördüm...Ulaş nickli arkadaşımız üvey evlat muamelesinin sadece Fırtına'ya yapılmadığını söylemiş...ama bence sadece Fırtına'ya yapıldı:img-yes: ...çünkü son haftada dahi ne fragman ne özet ortada yok...ayrıca Gümüş her hafta bizden önce fragmanı dönen ve özeti günler öncesinden çıkan bir dizi oldu...bu olmasın demiyoruz zaten...Gümüş de kaliteli bir dizi...ama bu kanad adlı kanalın diğer dizilerine göstermiş olduğu hassasiyeti Fırtına'ya da göstermesi gerektiğini savunduk her zaman...tabi bunu artık konuşmanın bir anlamı yok...:icon_sorr ama doluyum yani...fırsatını bulunca konuşuyorum...:)

bu arada son haftamızda da bizi fragman ve özet nöbetine mahkum eden kanaldyi burdan sevgiyle anıyorum...artık o sevginin nasıl bir sevgi olduğunu anlamışsınızdır canım arkadaşlarım!!!!!!!!

Çok şükür kavuştum sizlere... Bir ara tek başıma turladım burda ama sonunda yalnız değilim :happy0064

Zor olsada herşey alışacağız canım...Ama umudumuz her zaman olsun. Morallerimiz bozulmasın. Bu hafta son bölümün yayınlanacak olması çok üzücü. Ama yinede diyorum ki bu üzüntüyü sonraya saklayalım. Bölümü izleyince bu düşüncelere kapılmayalım. Tadını çıkaralım :img-wink:

Fırtına'mızın bize kazandırdıkları sayesinde bende çok mutluyum canım. Çoğu şeyin sebebi Fırtına oldu :img-wink:

Fırtına'ya başlarda çok ilgiliydi Kanal D. Ama son 2-3 ay içerisinde hiç önemsemedi neredeyse. Dediğin gibi canım "üvey evlat" konumuna düştü. Ama ben en azından şu son bölümde bu şekilde davranmamalarını isterdim. Özeti ve fragmanı erkenden verseler ne kaybedecekler ki???

mesburcum
13-06-07, 17:52
Malesef son haftamız,

İnanır mısınız Fırtına'ya benden daha geç başlayıp bu kadar çok seven başkası yoktur sanırım. Çünkü ben dizimizi izlemeye gerçekleşmeyen Zeynep-Ramazan düğünüyle başladım. Yani malesef o bölümden önceki en güzel sahneleri kaçırmışım.

Umarım. Dizimizin katili Kanal D tekrarlarını verir de merakımı gidermiş olurum.

yabancıdamat
13-06-07, 17:55
ya benim izlediğim üç dizide bu hafta bitiyo inşallah kanald yazın tekrarlarını verir mesela fırtınayı öğleden sonra 14.30 gibi verebilir

FBemel
13-06-07, 18:01
Çok şükür kavuştum sizlere... Bir ara tek başıma turladım burda ama sonunda yalnız değilim :happy0064

Zor olsada herşey alışacağız canım...Ama umudumuz her zaman olsun. Morallerimiz bozulmasın. Bu hafta son bölümün yayınlanacak olması çok üzücü. Ama yinede diyorum ki bu üzüntüyü sonraya saklayalım. Bölümü izleyince bu düşüncelere kapılmayalım. Tadını çıkaralım :img-wink:

Fırtına'mızın bize kazandırdıkları sayesinde bende çok mutluyum canım. Çoğu şeyin sebebi Fırtına oldu :img-wink:

Fırtına'ya başlarda çok ilgiliydi Kanal D. Ama son 2-3 ay içerisinde hiç önemsemedi neredeyse. Dediğin gibi canım "üvey evlat" konumuna düştü. Ama ben en azından şu son bölümde bu şekilde davranmamalarını isterdim. Özeti ve fragmanı erkenden verseler ne kaybedecekler ki???

canım birazdan Cansu ve Duygu da gelir...:)

Seda geçen bölüm Melahat, Dursun'a ""Ben Fırtına'ya dönüyorum" dedi ya ben orda koptum...Fırtına'da geçirilen tüm zamanlar ve sahneler aklıma geldi...hatta nette bölümü izlerken de o kısmız geçiyorum...çünkü içim bir tuhaf oluyor...yani herhalde ben bir süre bu durumu kabullenemeyeceğim...:(

doğru söylüyorsun...son bölümümüzü izleyelim...sayfalarca yorumunu yapalım...ve sonraaaaaaaaaa üzüntümüzü yaşayalım:icon_sorr ...zaten son 3 aydır kanaldnin saçma sapan hareketlerinden dolayı doğru düzgün yorum bile yapamadık...

kanald sayfası artık Fırtına'mın tekrarlarının yayınlanması durumu dışında benim için kapanmıştır...artık kanaldsiz ve daha mutlu bir hayat süreceğim...:)

Malesef son haftamız,

İnanır mısınız Fırtına'ya benden daha geç başlayıp bu kadar çok seven başkası yoktur sanırım. Çünkü ben dizimizi izlemeye gerçekleşmeyen Zeynep-Ramazan düğünüyle başladım. Yani malesef o bölümden önceki en güzel sahneleri kaçırmışım.

Umarım. Dizimizin katili Kanal D tekrarlarını verir de merakımı gidermiş olurum.

canım baya bölüm kaçırmışsın sen ama ramço_Zeynep düğününden sonra da süper sahneler oldu dizimizde...tekrarını verir mi bu kanal???bilmiyorum...ama umarım kesmeden,biçmeden ve vazgeçmeden,ortasında kesip atmadan tekrarlarını verirler...umarım bunu becerebilirler...sanmıyorum ama...:icon_mad:

tipex
13-06-07, 18:15
canım birazdan Cansu ve Duygu da gelir...:)

Seda geçen bölüm Melahat, Dursun'a ""Ben Fırtına'ya dönüyorum" dedi ya ben orda koptum...Fırtına'da geçirilen tüm zamanlar ve sahneler aklıma geldi...hatta nette bölümü izlerken de o kısmız geçiyorum...çünkü içim bir tuhaf oluyor...yani herhalde ben bir süre bu durumu kabullenemeyeceğim...:(

doğru söylüyorsun...son bölümümüzü izleyelim...sayfalarca yorumunu yapalım...ve sonraaaaaaaaaa üzüntümüzü yaşayalım:icon_sorr ...zaten son 3 aydır kanaldnin saçma sapan hareketlerinden dolayı doğru düzgün yorum bile yapamadık...

kanald sayfası artık Fırtına'mın tekrarlarının yayınlanması durumu dışında benim için kapanmıştır...artık kanaldsiz ve daha mutlu bir hayat süreceğim...:)

Cansu ve Duygu birazdan burada olur ama ben olur muyum bilemiyorum :icon_sorr Çok fazla kalabileceğimi sanmıyorum... :=((((((

Emel'cim seni çok iyi anlıyorum canım ama artık kabullenmemiz lazım canım. İnan bana kabullenmeyince daha zor oluyor. Ben artık düşünmüyorum bile. Bence sende öyle yap. Fırtına'mızın o güzel sahneleri aklıma geliyor hep. O zaman anlıyorum ki benim için Fırtına'nın bir sonu yok. :img-wink: Bu bir son değil...:img-wink:

Son bölümü Fırtına'nın her zamanki bölümüymüş gibi izleyeceğim. Yani bir son gibi değil. Bence hepimiz öyle yaplım. Sonra yine burada güzel yorumlarımızı yapalım...

Kadir_Reis
13-06-07, 18:17
Herhalde fragmanı vermişler bazı arkadaslarımız izlemişler ayrıca fbemel senin dediğin gibi kanald sevgi ve saygılarımı yolluyorum benım aklıma takilan su var dizi oyuncuların dizi magazin bölümünde burcınle konusurken dızı bıtecek dıye söylemediler

mesburcum
13-06-07, 18:18
Evet FBemel malesef öyle oldu. :( İş güç çok geç farkettim Fırtına'mı. Ne yapalım artık elden bir şey gelmez. Oyuncularımız yeni ve kaliteli projelerde görebilmeyi diliyorum artık sadece...

Kadir_Reis
13-06-07, 18:21
valla ben kanald'nin tekrarırını vereceğini sanmıyorum daha dogru düzgün tekrarını vermeyen bir kanal diğer bölümlerin tekrarını nasıl versin

keremcem d
13-06-07, 18:31
Slm millet..
aa sakine yeni dizide basliyomus..hemde kanal d de:img-hyste :img-hyste anlasilan gene ayni eziyetleri ckeicez:img-hyste
Fragmanda özetde cikmamis galiba..
son bölüm nasil olacak cok merak ediyorum..
insallah sirinde ziyada asik olurlar birbirlerine..

bu arada hic ümmit yok dimi artik??

FBemel
13-06-07, 18:31
Cansu ve Duygu birazdan burada olur ama ben olur muyum bilemiyorum :icon_sorr Çok fazla kalabileceğimi sanmıyorum... :=((((((

Emel'cim seni çok iyi anlıyorum canım ama artık kabullenmemiz lazım canım. İnan bana kabullenmeyince daha zor oluyor. Ben artık düşünmüyorum bile. Bence sende öyle yap. Fırtına'mızın o güzel sahneleri aklıma geliyor hep. O zaman anlıyorum ki benim için Fırtına'nın bir sonu yok. :img-wink: Bu bir son değil...:img-wink:

Son bölümü Fırtına'nın her zamanki bölümüymüş gibi izleyeceğim. Yani bir son gibi değil. Bence hepimiz öyle yaplım. Sonra yine burada güzel yorumlarımızı yapalım...

olsun cnm...kalpler bir olsun yeter ki...:)

evet...kabulleneceğim...başka çaremiz yok...dimi???:)

evet yaaa...bu bir son değil...biz tekrarları yayınlanırsa onları da tekrar tekrar yorumlarız...yani ben bıkmam açıkçası...daha çok şey var yapacağımız...:img-wink:

Kadir'in söylediğine göre fragman çıkmış...hayret:O ...hayatımın şokunu yaşıyorum şu anda...Kadir neler oluyormuş fragmanda...anlatsana...:)

Kadir_Reis
13-06-07, 18:33
Slm millet..
aa sakine yeni dizide basliyomus..hemde kanal d de:img-hyste :img-hyste anlasilan gene ayni eziyetleri ckeicez:img-hyste
Fragmanda özetde cikmamis galiba..
son bölüm nasil olacak cok merak ediyorum..
insallah sirinde ziyada asik olurlar birbirlerine..

bu arada hic ümmit yok dimi artik??

ümit yok sıfır kanald yayın akısında son bölüm olarak yazmıslar bkm sitesinde fırtınayı çıkarmıs daha bitmeden:sad53: ama yemekten sonra arayacagım biraz sert konusmak lazım onlara

keremcem d
13-06-07, 18:33
valla ben kanald'nin tekrarırını vereceğini sanmıyorum daha dogru düzgün tekrarını vermeyen bir kanal diğer bölümlerin tekrarını nasıl versin

:img-hyste :img-hyste Aynen katiliyorum..Bende tekrarlarinin verilecegini sanmam..ama belki bitikten sonra anlasilir dizimizin kyimeti..yani bence 130%vere bilirler..
mail yolliyalim dicem ama fayda etmez:img-hyste
kanal dbildigini okuyo..:img-hyste

Kadir_Reis
13-06-07, 18:35
olsun cnm...kalpler bir olsun yeter ki...:)

evet...kabulleneceğim...başka çaremiz yok...dimi???:)

evet yaaa...bu bir son değil...biz tekrarları yayınlanırsa onları da tekrar tekrar yorumlarız...yani ben bıkmam açıkçası...daha çok şey var yapacağımız...:img-wink:

Kadir'in söylediğine göre fragman çıkmış...hayret:O ...hayatımın şokunu yaşıyorum şu anda...Kadir neler oluyormuş fragmanda...anlatsana...:)

ben izlemedim bir arkadasımız izlemis o da dogru yalan ben sahsen fragmanı perşembe ya da cuma günü izleriz diye düşünüyorum eger kanald tekrarını verirse izleriz tabi vermeceği gibi gülbeyaz dizisinde oldugu gibi 2 yıl sonra vermeye baslar

keremcem d
13-06-07, 18:36
ümit yok sıfır kanald yayın akısında son bölüm olarak yazmıslar bkm sitesinde fırtınayı çıkarmıs daha bitmeden:sad53: ama yemekten sonra arayacagım biraz sert konusmak lazım onlara

:sad53: :sad53: Bakalim simdi arayinca ne dicekler??
Herhalde hala haberimiz yok demezler..
Vallah kanal d den cok nefret ettim ya.. elimden gelse hic bakmam artik o kanala ama tüm sevdigim diziler orada:sad53:

Kadir_Reis
13-06-07, 18:43
Arkadaslar Hoca İle Sevda Bu Bölümde Evleniyormuş
Bakalim simdi arayinca ne dicekler??
Herhalde hala haberimiz yok demezler..
Vallah kanal d den cok nefret ettim ya.. elimden gelse hic bakmam artik o kanala ama tüm sevdigim diziler oradaöyle olursa yemin billah yemini bozarım evet maaleef bütün sevdiğim diziler orda

_duygucuk_
13-06-07, 18:45
biraz önce fragmanın sonuna yetiştim :):(
hoca ile sevda evelniyordu düğünden görüntüler gösteriyor tam nikah memuru soruyor ordan biri durun evlenemezsiniz diyor kisme artık?
ali de arabayı park ediyor zeynep yandan ali dur doğuruyorum galiba diyor:(::):)
ayy bebiş geliyor ama biz göremeyecğzi:(
ay atlatıyorlar sanırım çünkü zeynep in doğumuna vardı daha:(

Kadir_Reis
13-06-07, 18:46
hoca ile sevda evelniyordu düğünden görüntüler gösteriyor tam nikah memuru soruyor ordan biri durun evlenemezsiniz diyor kisme artık?
ali de arabayı park ediyor zeynep yandan ali dur doğuruyorum galiba diyor:(::):)
o zaman atlatılırsa tam cıvıkını çıkarmıslar arkadaslar daha fazla yorum yapamacam çok üzülüyorum

FBemel
13-06-07, 18:48

bebişi az da olsa göreceğiz demekki...:happy0064 doğum yaptırıp bebişimizi bize göstermezlerse artık...ben diyecek kelime bulamam...

ama doğuma kadar olan kısım boş olacak...tüm o heyecanlar ve güzel sahneler...:icon_sorr offfffffffffffffffff

işte bunları okuyunca,,,duyunca ve izleyince içim bir fena oluyor...ya nasıl olur bu???bitiyor Fırtına'mız...bitiyor....:icon_sorr :sad53:

_duygucuk_
13-06-07, 18:54
bebişi az da olsa göreceğiz demekki...:happy0064 doğum yaptırıp bebişimizi bize göstermezlerse artık...ben diyecek kelime bulamam...

ama doğuma kadar olan kısım boş olacak...tüm o heyecanlar ve güzel sahneler...:icon_sorr offfffffffffffffffff

işte bunları okuyunca,,,duyunca ve izleyince içim bir fena oluyor...ya nasıl olur bu???bitiyor Fırtına'mız...bitiyor....:icon_sorr :sad53:

evet içim çok kötüğ oldu sağ üst köşede mavi mavi FİNAL yazıyor üff:(:(
bebişi hele bir göstermesinler yani :(
bütün Fırtına anılarımız geldi gözümün önüne:):)

keremcem d
13-06-07, 18:54
Arkadaslar Hoca İle Sevda Bu Bölümde Evleniyormuş
öyle olursa yemin billah yemini bozarım evet maaleef bütün sevdiğim diziler orda

Vallah uyuz olurdum bende o zaman..
vay be demek bebek geliyo..
en cok görmek istedigimiz sahnelerdi ya..
bebek-zeynep.ali..ama bitecegi icin sadece bi bölüm göre bilecegiz bu mutlulugu:sad53:

FBemel
13-06-07, 19:00
evet içim çok kötüğ oldu sağ üst köşede mavi mavi FİNAL yazıyor üff:(
bebişi hele bir göstermesinler yani
bütün Fırtına anılarımız geldi gözümün önüne:)

canım bebişimizi umarım gösterirler...o ikisinden ne güsel birşey çıkar ortaya...kim bilir???:img-hyste

geçen yazın başına dönmeyi o kadar isterim ki hani Fırtına'nın daha yeni yeni başladığı günlere...:icon_sorr

Vallah uyuz olurdum bende o zaman..
vay be demek bebek geliyo..
en cok görmek istedigimiz sahnelerdi ya..
bebek-zeynep.ali..ama bitecegi icin sadece bi bölüm göre bilecegiz bu mutlulugu:sad53:

Fatma'cım o en güzel sahneler maalesef bir bölüm bile değil,,,belki de saniyelerle gösterilecek bize:(...saolsunlar tüm hayallerimizin içine turp sıktılar...:icon_sorr

keremcem d
13-06-07, 19:06
canım bebişimizi umarım gösterirler...o ikisinden ne güsel birşey çıkar ortaya...kim bilir???:img-hyste

geçen yazın başına dönmeyi o kadar isterim ki hani Fırtına'nın daha yeni yeni başladığı günlere...:icon_sorr

Fatma'cım o en güzel sahneler maalesef bir bölüm bile değil,,,belki de saniyelerle gösterilecek bize:(...saolsunlar tüm hayallerimizin içine turp sıktılar...:icon_sorr
Aynen cnm..!!!
Halbuki biz ne hayaler kurmustuk ya..
aliyle zeynepin cocuklarini nasil büyüteceklerini fln..
sonra firtinaya döneceklerdi..o alinin hayalinin gerceklesmesi fln..
hatta zeynep hamileyken gece cani birsey cekecekti..
ama hamileligini bile doyiya doyiya izliyemedik ki:sad53:

FBemel
13-06-07, 19:10
Aynen cnm..!!!
Halbuki biz ne hayaler kurmustuk ya..
aliyle zeynepin cocuklarini nasil büyüteceklerini fln..
sonra firtinaya döneceklerdi..o alinin hayalinin gerceklesmesi fln..
hatta zeynep hamileyken gece cani birsey cekecekti..
ama hamileligini bile doyiya doyiya izliyemedik ki:sad53:

bari şu 43.bölümün ardından Fırtına'mızın 5 bölümcük daha devam etmesi kesinleştikten sonra bizim çok istediğimiz sahneleri gösterselerdi bize...

Zeynep'in hamilelik esnasındaki hallerini,,,Ali'ye çektirdiklerini,,,ultrasondaki heyecanlarını,,,sonra doğumu...(((gerçi doğumu görücez sanırım ama ne kadar???:()))sonra dediğin gibi hep birlikte Fırtına'ya köydeki evlerine gidişlerini..............................falan filan...bu liste uzar...:icon_sorr

sürekli bizim deli aşıklarımızın birbirlerine oynadıkları oyunları gösterdiler...onlar da güzeldi..her hallerinde olduğu gibi ama biz bu sahneleri de izlemek istiyorduk...

neyse Seda'cığımın da dediği gibi sanki son bölüm değilmiş gibi davranalım...yoksa çekemeyeceğim ben bu durumu...

_duygucuk_
13-06-07, 19:12
hüzün var içimizde hem de bebiş heyecanı:)
çoştuk yine nasıl ayrılacağız :(:(
ali zeynep in aşkları -kavuşmları-küskünlükleri-veeee Bebişleri nasıl tatlı olur şimdi:):):)

FBemel
13-06-07, 19:18
hüzün var içimizde hem de bebiş heyecanı:)
çoştuk yine nasıl ayrılacağız :(:(
ali zeynep in aşkları -kavuşmları-küskünlükleri-veeee Bebişleri nasıl tatlı olur şimdi:):):)

bebişimiz mutlaka çok tatlı olacak ama bu kadar aceleye getirilmesi ve büyük bir heyecanla beklediğimiz bu büyük buluşmanın bu kadar baştan savma olması çok acı...

neyse ben konuştukça sinirleniyorum...

ben gidiyorum...sonra görüşürüz...:sad53:

Brittle
13-06-07, 19:19
bari şu 43.bölümün ardından Fırtına'mızın 5 bölümcük daha devam etmesi kesinleştikten sonra bizim çok istediğimiz sahneleri gösterselerdi bize...

Zeynep'in hamilelik esnasındaki hallerini,,,Ali'ye çektirdiklerini,,,ultrasondaki heyecanlarını,,,sonra doğumu...(((gerçi doğumu görücez sanırım ama ne kadar???:()))sonra dediğin gibi hep birlikte Fırtına'ya köydeki evlerine gidişlerini..............................falan filan...bu liste uzar...:icon_sorr

sürekli bizim deli aşıklarımızın birbirlerine oynadıkları oyunları gösterdiler...onlar da güzeldi..her hallerinde olduğu gibi ama biz bu sahneleri de izlemek istiyorduk...

neyse Seda'cığımın da dediği gibi sanki son bölüm değilmiş gibi davranalım...yoksa çekemeyeceğim ben bu durumu...

herkese merhabalar, acı ama gerçek fırtınanın fragmanının son taraflarına yetiştim ama yetişemez olaydım. Orda sağ üst köşede kocaman final yazısını gördüm. Ufacık olan umudum da sonunda tükendi.
Tam anlayamadım fragmanı. Ali hasanla fevziye define parasını alabileceksiniz falan diyo. Ali ile zeynep bi yerde oturup konuşuyolardı ama neresi olduğunu anlayamadım. Daha çok zaten hoca ile sevdanın düğün hazırlıklarını gösteriyodu. Zaman atlaması olacak galiba çünkü zeynep doğuruyorum filan diyodu. Dizilerde en çok sinir olduğum şu zaman atlamasıdır.
Başları sıkıştığında veya bi şeyleri aceleye getirmek istediklerinde çok ii bir çözüm yolu. Ama tabi bu bizi etkiliyo, emelin de dediği gibi izlemek istediğimiz o kadar çok sahneyi izleyemedik, izleyemeyeceğiz de...:sad53:

nehirgözlü
13-06-07, 19:20
offf nasıl olur ya nasıl biter böyle bir dizi ya düşündükçe çıldırıoyrum valla fragmanı bile izlemek hiç içimden gelmedi zorla bakalbildim bide kocaman yazmışlar final diye sinir oldum ya al sen o finali gözüne sok tövbe ya şu an ağlıycak durumdayım valla biraz daha yazarsam ağlamaya başlıycam valla neyse imzamızda çok güzel olmuş

keremcem d
13-06-07, 19:21

ahh ahh.. iste ya biz bunlari görmek istyiyorduk..
o oyun sahneleri benim cok hosuma gidiyo ama biz bunlari daha cok isterdik..ne bilim o ultrasonda kiz mi erkek mi olacagini görseydiler fln..sonra ilk tekme atisi bebegin..
herseyi atlaidlar ya..
gercektende son bölüm degilmis gibi davranalim..
bye bye:img-yes:

FBemel
13-06-07, 19:24
herkese merhabalar, acı ama gerçek fırtınanın fragmanının son taraflarına yetiştim ama yetişemez olaydım. Orda sağ üst köşede kocaman final yazısını gördüm. Ufacık olan umudum da sonunda tükendi.
Tam anlayamadım fragmanı. Ali hasanla fevziye define parasını alabileceksiniz falan diyo. Ali ile zeynep bi yerde oturup konuşuyolardı ama neresi olduğunu anlayamadım. Daha çok zaten hoca ile sevdanın düğün hazırlıklarını gösteriyodu. Zaman atlaması olacak galiba çünkü zeynep doğuruyorum filan diyodu. Dizilerde en çok sinir olduğum şu zaman atlamasıdır.
Başları sıkıştığında veya bi şeyleri aceleye getirmek istediklerinde çok ii bir çözüm yolu. Ama tabi bu bizi etkiliyo, emelin de dediği gibi izlemek istediğimiz o kadar çok sahneyi izleyemedik, izleyemeyeceğiz de...:sad53:

canım çıkıcam ama senin bu mesajına cevap vermeden gitmek istemedim...

fragmanı görmedim...anlattıklarınızdan sonra da görme isteğim olduğunu sanmıyorum...demek final bölümünün fragmanında bile Zeynep_ALi öyle bir gösteriliyor...inanamıyorum yaaaa...

zaman atlaması konusunda söylediklerine sonuna kadar katılıyorum...işte Türk'ün gücü:)...başımız sıkışınca en kolay yola kaçmak...gerçi keşke Fırtına'mızda başları sıkıştığı için bir zaman atlaması olsaydı...keşke acilen bitimek için yapmasalardı bu zaman atlamasını...

umarım bu bölümde bol bol ve aşk dolu Zeynep_Ali sahneleri izleriz...bari son bölümümüzde Fırtına'mıza ve izlediğimiz o BÜYÜK AŞKA (((:img-in_lo ))) layık sahneler izlettirsinler bize...ben bol bol Zeynep_Ali sahnesi istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm...............

Brittle
13-06-07, 19:24
offf nasıl olur ya nasıl biter böyle bir dizi ya düşündükçe çıldırıoyrum valla fragmanı bile izlemek hiç içimden gelmedi zorla bakalbildim bide kocaman yazmışlar final diye sinir oldum ya al sen o finali gözüne sok tövbe ya şu an ağlıycak durumdayım valla biraz daha yazarsam ağlamaya başlıycam valla neyse imzamızda çok güzel olmuş

aynen canım ben de şu anda hem çok sinirliyim hem de çok kızgınım ama bi faydası yok. Kanald hiç bi çabamızı anlamadı, dikkate almadı ve bundan sonra da bu durumun değişeceğinin sanmıyorum. Biz sadece kendimizi yıprattık. Tabi fırtınaya feda olsun ama emeklerimizin karşılığını görememek beni çok üzüyor.
Fırtınasız bir hayata( söylemesi bile çok kötü) alışmak zorundayız.:sad53:

keremcem d
13-06-07, 19:30
evet benimde cok sinirime gidiyo..
yani yapila bilecek herseyi yaptik ya..
mail attik,aradik,gazeteciler oydu buydu gerek herseyi yapatik..ama ne oldu??HIC!!!!!!

ayyy gene moralim bozuldu..
imza yaptim onu eklim:img-yes:

Brittle
13-06-07, 19:32
canım çıkıcam ama senin bu mesajına cevap vermeden gitmek istemedim...

fragmanı görmedim...anlattıklarınızdan sonra da görme isteğim olduğunu sanmıyorum...demek final bölümünün fragmanında bile Zeynep_ALi öyle bir gösteriliyor...inanamıyorum yaaaa...

zaman atlaması konusunda söylediklerine sonuna kadar katılıyorum...işte Türk'ün gücü:)...başımız sıkışınca en kolay yola kaçmak...gerçi keşke Fırtına'mızda başları sıkıştığı için bir zaman atlaması olsaydı...keşke acilen bitimek için yapmasalardı bu zaman atlamasını...

umarım bu bölümde bol bol ve aşk dolu Zeynep_Ali sahneleri izleriz...bari son bölümümüzde Fırtına'mıza ve izlediğimiz o BÜYÜK AŞKA (((:img-in_lo ))) layık sahneler izlettirsinler bize...ben bol bol Zeynep_Ali sahnesi istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm...............

canım ben de son bölümde olsun bol bol ali zeynep sahnesi izlemek istiyorum ama görünüşe göre o son hayalimiz de suya düşecek. Fragman bence hiç final fragmanı gibi çarpıcı değildi,geçen haftaki fragman bile daha güzeldi. Fragmanı anlatan gene güzel şeyler söylemişti işte fırtına son sürat esiyo gibi tam hatırlamıyom ama bu hafta hiç öyle şeyler yoktu. Sinir kat sayım gittikçe artıyo.

evet zaman atlaması konusunda aynı duyguları paylaştığımıza çok sevindim ama nedense seyirciden dolayı(sözde reytinglerden dolayı) bitirilen dizide seyircinin duygu ve düşünceleri hiç dikkate alınmadı. Bırak dikkate almayı tenezzül edip doğru cevap bile vermediler bizi sonuna kadar devam edecek diye kandırdılar bence kanaldnin bu yaptığı, seyirciye büyük haksızlık...

Brittle
13-06-07, 19:37
ahh ahh.. iste ya biz bunlari görmek istyiyorduk..
o oyun sahneleri benim cok hosuma gidiyo ama biz bunlari daha cok isterdik..ne bilim o ultrasonda kiz mi erkek mi olacagini görseydiler fln..sonra ilk tekme atisi bebegin..
herseyi atlaidlar ya..
gercektende son bölüm degilmis gibi davranalim..
bye bye:img-yes:

ah o konuları hiç açma zaten yanarım yanarım o sahneleri göremediğime yanarım. En başından beri o sahneleri izleyeceğim ümidiyle bu bölümlere geldim. Tam şimdi onları izlemeye bu kadar yaklaşmışken dizimiz bitiyor.:sad53:

keremcem d
13-06-07, 19:39
ah o konuları hiç açma zaten yanarım yanarım o sahneleri göremediğime yanarım. En başından beri o sahneleri izleyeceğim ümidiyle bu bölümlere geldim. Tam şimdi onları izlemeye bu kadar yaklaşmışken dizimiz bitiyor.:sad53:

Vallah simdi eski resimlere bakyiorumda cook güzel bi diziydi ya..digerlerindne cok farkli..simdi her cumartesi ne yapicaz biz..:sad53: furtunamiz yok:sad53:
cok eksik gelecek..artik eski bölümleri indirip bakariz:sad53:
ben cikiyorum..:img-yes:

Kadir_Reis
13-06-07, 20:09
İlk önce zaman atlaması olmayacak gibi geliyor bana çünkü 9 ay sonra mı ileri atacaklarını sanmıyorum

saat 19:15 civari alo d aradim dedim 3 haftadır bize oyalayarak dizinin devam edeceğini söylediniz ne oldu dedim dediki efenim bizede su anda iulaştıgı için böyle oldum ama dizinindevam etmesi için isteklerinizi yetkileri iletecem dedi

ben sundan sunu çıkarıyorum madem diziyi 48 bölümde bitercektiniz değil mi o zaman 43. bölüm bitirseydiniz olayları 1 bölümde baglatırmak ne saçma bizi resmen kandırdılar resmen resmen yani o kadar mail attım atıcamda telefon açtim açacamda sizlerde attınız yani hiç bir şey mi olumlu gelişme olmadı hiç mi bizi dikkate alınmadı hiç o zaman alo d hattı niye kurdunuz diye sormam lazım değil mi tamam her izleyicinin dediği olacak diye bir şey söz konusu olamaz lakin bu dizinin sıkı bir hayranları var fan sitesi bu hayranlari dizileri için ellinden geleni yapti yapacaktda sen beni dinlemezsem ben seni kanalini niye izleyim değil mi arkadaslar yalansa yalan deyin ama buraya kadar bana en çok bu koyuyor ayrıca arkadaslar bkm sitesine girdim bu gün fırtına ile ilgili her şeyi kaldırmıs dizinin yapımcısı bizimle beraber olacagina bizi yalnız bıraktılar en kısa örnek vermek gerekirse 2 aydan beri fan siteye dizinin oyuncularını çagırmayı çalısıyorum en azından bir 15 dk diyorum bir olumlu yada olumsuz cevap atmayı luzum görmüyorlar bize ben gerçekten deyim bu dizi için kurtlarvadisi bırakırım izlemeye bırakılım perşembe günü yayınlansın dizi için izlerim fırtınayı yazık yazık yazık valla yazık bu kadar sevenleri bir çırpıda silenleri yazık diyorum ben bundan sonra seni niye izleyim neden izleyim değil mi arkadaslar

kelfindik
13-06-07, 20:34
fragmanı bugün gördüm..zeynep doğuruyorum ali diyodu..hocayla sevda galiba evleniyordu..ama düğünü biri basıyodu..zeynep ali bi yerde gece araba bekliyodu.ali zeynebe bi şeyler diyodu orda..böyle işte..

gizmo771
13-06-07, 22:57
Ya o final yazısını gördüm ya içim bi fena oldu şaka maka bitio yha!!! Bide bnm anlamadıım zeynep nası doğuryorum der ya nası o kadar zaman atlanır ki bn heycandan filan oldunu düşünüorum ztn öle bişi yapcaklarını sanmamda en azından biraz daha tplarlansaydı dizi çok ucu açık bitmedi mi ne yani bu diznin sonunda hocanın evlenmesi bitirecekti bu diziyi !!!

Kadir_Reis
13-06-07, 23:05
Ben Aksam Üstü Yine Aradım Dedim Yani Dedim Her Şeyi Anlattım Adamlarda Dizinin Uzatılması İçin İsteginizi kaydediyoruz daha ben dizinin devam etmesini istemeden bu lafı söylemeleri dikkatemi çekti arkadaslar bence zeynep dogum yapmıyor fragmana bakılırsa ben arkadaslar mücadelemi devam ettirecem bkm ayrıca bir mesaj attıp destek olmalarını isteceğim

ctcc
14-06-07, 00:42
Ben Aksam Üstü Yine Aradım Dedim Yani Dedim Her Şeyi Anlattım Adamlarda Dizinin Uzatılması İçin İsteginizi kaydediyoruz daha ben dizinin devam etmesini istemeden bu lafı söylemeleri dikkatemi çekti arkadaslar bence zeynep dogum yapmıyor fragmana bakılırsa ben arkadaslar mücadelemi devam ettirecem bkm ayrıca bir mesaj attıp destek olmalarını isteceğim
Kadir.. artık şansımızı kaybettik..:icon_sorr
çünkü çekimler bitti..:icon_sorr

bunu kabullenmemiz lazım:icon_sorr

Kadir_Reis
14-06-07, 00:45
Kadir.. artık şansımızı kaybettik..:icon_sorr
çünkü çekimler bitti..:icon_sorr

bunu kabullenmemiz lazım:icon_sorr

cansı evet çekimler bitti lakin kanald aradiğimda dizinin bittiğini fakat isteklerinizi kayda alıyoruz ve gereken kişilere iletiyoruz eger uygun görünülürse dizi çekimi yeniden başlar denildi

ben kabullenemiyorum ne demek ya dizinin bitmesi için bir sebep söylesinler bana seneryo diyorlar ne seneryosu sırf hasan ile fevziyi koy yine izlenir bu dizi

ctcc
14-06-07, 01:16
cansı evet çekimler bitti lakin kanald aradiğimda dizinin bittiğini fakat isteklerinizi kayda alıyoruz ve gereken kişilere iletiyoruz eger uygun görünülürse dizi çekimi yeniden başlar denildi

ben kabullenemiyorum ne demek ya dizinin bitmesi için bir sebep söylesinler bana seneryo diyorlar ne seneryosu sırf hasan ile fevziyi koy yine izlenir bu dizi
böyle bir şey denildiğini bilmiyordum.. eğer "uygun görünülürse dizi çekimi yeniden başlar" dedilerse ben herşeyimi koyarım ortaya bitmemesi için..

sebep kanald nin hüsnü kuruntuları işte.. ne olabilirdi ki??

karanlık86
14-06-07, 01:35
meraba fragmanı izledim.yine çok güzel bir bölüm izleyeceğiz ama bu son bölüm olacak maalesef.
diğer bir yandan sanki devam etme ihtimali var gibi.yani final gibi değildi bir sezon finali gibi.inşaallah öyle olur ya.hem Kadir'in de dediğine göre devam edebilirmiş.dizimiz devam etsin de ben fırtınam için her şeye yapmaya razıyım.

benhermi
14-06-07, 01:46
tamam canım kızma :) senin sinirlerin iyice gerilmiş yani..
ee tabii kanald ile başa çıkmak kolay olmuyor yani..

öyleyse hepimiz başlayalım , ben metinleri tekrar öne alıyım , adresleri vs..

süper olur canım.... ben hala aralıksız atıyorum zaten... yani alışkanlık oldu bilgisayarı açınca ilk yaptığım şey o zaten...:img-wink:

ben de çalışmayı yarın yollarım artık hepinize.. (öm ile yollarım diye düşündük de... ) bu arada arkadaşlar hala ismini-soyismini bana yollamayan arkadaşlar var... :icon_sorr onlar da biran önce yollarlarsa süper olur...:img-yes:

bu arada fragmanı ben de gördüm... ama dikkatim ister sitemez üzerinde yazan final yazıına gitti...:icon_sorr odak noktam fragmanın sonuna kadar mavi fonda beyaz harflerle yazan final yazısıysı... birden zeynep in galiba doğuruyorum gibi birşey demesiyle ayıldım ama fragman bitmişti o sıradada...:img-hyste artık yarın yorumlarım fragmanı...:img-wink:

Kadir_Reis
14-06-07, 01:58
Arkadaslar Kanal D ile ugrasıyoruz kolay değil evet fragmanda bitecek gibi görünmedi bana göre sizin dediğiniz gibi yarı final gibi olabilir inşallah öyle de olur

Kadir_Reis
14-06-07, 02:03
Ya Arkadaslar sizde farkettiniz mi bilmem ama fragmanda sanki yarı final gibi geliyor bana çünkü gümüşün fragmanına baktım anladm ama fırtınada karısık gibi geldi inşallah yarı final olur

_duygucuk_
14-06-07, 11:41
özet gelmiş bir fotoğraf kaeresi herşeyin sonu olur diyor ne kadar üzüntü verici:(:(:(
inşallah çekimlere yeniden başlarlar .... tek ümidimiz bu..:):)
hep destek tam destek devam arkadaşlar zeynep doğurmuyor olabilir belki rüya filandır:):)

ctcc
14-06-07, 11:44
şimdi ağlayacağım!!

özet beni çok ürküttü.. ( daha fragmanı bile göremedim!! ) hele en sonu..
ya arkadaşlar Zeynep'in daha karnı bile çıkmamıştı.. bu ne böyle çok saçma olmuş.. biz böyle zoraki bir son istemiyorduk..

neyse şimdi fragmanı netten izledim.. çok güzel bir bölüm olacağına adım gibi eminim ama..!! böyle olmamalıydı..

sanırım umudumu kaybediyorum arkadaşlar:sad53:

ctcc
14-06-07, 14:07
arkadaşlar bir süredir sağır odanın forumuna bakıyorum..
yapımcı ile kanal anlaşamamış diyor..
dizinin akibeti belli değil fakat dizi bitmemiş.. yani yapımcıda kanalda bir şey söyleyememiş ama kanald deki sağır oda bitmiş.. yani söylentilere göre sağır oda kanal değiştirebilir. ekip şu an tatilde ama dönüşte ne olacağı belli değilmiş..

peki.. neden bizim içinde geçerli olmasın bunlar??
bizde mail atsak baskı yapsak dizimizi tekrar başlatamazmıyız?? ayrıca kanal değiştiremezmiyiz?? olamaz mı??
oyuncularla ve yapımcıyla anlaşma sağlandığında gözüme olabilecek birşey miş gibi geliyor... peki sizce???

şu an ne yapmalıyız?? dizimizin böyle bir sonu haketmediğini hepimiz pekala biliyoruz.. yapımcıdan yardım istemeliyiz arkadaşlar.. kanald ile artık işimiz olmaz. bunu da hepimiz biliyoruz. yapımcı bize yardımcı olursa dizimiz tekrar başka bir kanal da başlayabilir. bkm ye telefon açıp konuşsak ve görüşlerimizi bildirsek iyi olabilir aslında.. ne dersiniz?

FBemel
14-06-07, 14:10
Ali ve Zeynep’in oynadıkları oyun sonunda ortaya çıkar. İkili didişerek, İstanbul’a dönmek üzere yola çıkarlar. Bu sırada Zeynep’in gözünü korkutmak isteyen Ali, ürkütücü bir hikaye anlatır. Ancak durumu ciddiye alan Zeynep için her şey bir anda gerçek olacaktır. Bu durum iki aşığın ilişkisine bambaşka bir boyut kazandırır.

öncelikle Zeynep_Ali'nin baş başa bir yolculuğa çıkacak olmalarına sevindim...ama hala bu yolculukta bile hınzırlıklarından birşey kaybetmemeleri çok şeker:img-in_lo ...Ali yine ve yine oyun oynayacak Zeynep'ine...ama bu özellikleri bizim onları sevmemizin sadece bir nedeni...:img-yes:

Zeynep korkusuz bir kızdır aslında ama Ali'nin fragmanda gördüğüm ve kamyoncularla ilgili anlatmış olduğu hikaye beni bile ürküttü yani...:)

bu hikayenin Zeynep için gerçeğe dönüşmesi yine nasıl etkileyecek bizimkileri???zaten her olaydan sonra ilişkileri boyut değiştiriyor bizimkilerin...herhalde bu kadar değişken bir ilişki daha yoktur dünya üzerinde...:img-hyste
-------------------------------------------------------------------------------
Bu arada ansızın gelen bir konuk, iki aşığın hayatını değiştirir. Herkesin içinde olduğu bir fotoğraf karesi ise her şeyin sonu olur.

ansızın gelen konuk naz olmasın...:img-hyste aman Allah korusun...kusuruma bakmayın...üzüntüden ne dediğimi bilmiyorum...:icon_sorr bir de bizimkileri ayırırlarmış son bölümde...:img-hyste yine saçmaladım biliyorum..