Tüm Versiyonu Göster : Fırtına- Bölüm Yorumları/3
Sayfalar :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
bn en başından beri söyledim karadenizin havası hiçbir yere benzemez,
en iyi ihtimal mayıs ortasında ancak gidilebilir...!
oyuncular oranın durumunu bilmedikleri için öyle bişey söylemiş olabilirler,sora yapımcılar ertelemiştir...!
arkadaşım aslında zaten yaklaşık 2 ay önce dizide fırtınayı görmüşlüğümüz var.. yani hatırlarsan ki unutulmayacak sahnelerdi.. ali nin kaza sahnesi... sonra hastaneye yatması, zeynep in onu aramaları...hatta ve hatta o mine denen arkadaşla ali nin fırtına da gezme sahnelerini izlemiştik... belki o dönüş diye kastettikleri şey kısa bir gidiş-geliş dir...
ama zaten bu dizi sezona fırtınada başladı fırtına da bitirecek...:img-wink: (ama sadece sezonu yani yanlış anlaşılma olmasın dizimizin daha da uzun sürmesi için elimizden geleni yaparız... yapıcaz...:img-yes: )
keremcem d
04-05-07, 12:51
oyuncular oranın durumunu bilmedikleri için öyle bişey söylemiş olabilirler,sora yapımcılar ertelemiştir...!
evet benecde öyle olmus ola bilir..
karadneiz gercektende diziye ayri bi tat katiyodur..
karadneizde o idris amca fln cok komikdi..
dizimiz hala güzel ama karadenizde ayri bi güzel..
Bu yeni gelen kızın hikayesini çok merak ediyorum. Acaba nelerle karşılaşacağız??? Acaba Naz ve Faruk'la bir akrabalığı var mı??? Kız bana bela yaratacak bir tip gibi görünmedi. Ama zaman neyi gösterir bilinmez... İzleyip göreceğiz...
:img-hyste :img-hyste
canım haklısın artık bizimkilerin yanına yaklaşan herkesden soyağacı istemek lazım.. yani nazın ailesiyle bağlantısı var mı yok mu diye anlamak için.....:img-yes: (bu arada onların soyadları neydi?)
bende nasıl karşılaşacaklarını nasıl tanışacaklarını o kızın ali nin ev adresini bile alacak konuma nasıl geldiğini çok merak ediyorum açıkcası...
ayrıca (ayıptır söylemesi :img-hyste )bu sabah fragmanı bir kez daha gördüm de:img-cool2 dikkat ettim dün ismini verdiğiniz kızın resimlerini araştırmıştım da ancak dikkat edince anlayabildim o kızın fotolardaki kız olduğunu... ayrıca çok da değiştirmişler... saçları fln çok farklıydı.. yani cansucum ne göz varmış sende.ç... ben sen söylemene rağmen büyük çaba sarfettim acaba o kiız mı diye...
Haklısın Karadeniz'in yeri ayrı. Söylenenlere göre zaten yine bu sezon sonuna doğru gidilecek Karadeniz'e. Ama bunun için daha vakit var.
haklısın aynen katılıyorum... açıkçası ben zeynep ve ali yi her yerde izlemeyi çok seviyorum ama karadenizde daha bir başka oluyorlar....:img-in_lo
ama dediğin gibi oralar şu anda hala çok soğuk... ben de karadenizliyim de annemler bahçe işleri için gittiler geçen hafta hala tam sıcak denilebilecek bir hava yokmuş... o yüzden çekimlerde çok zorlanırlar... biraz daha beklememiz lazım sanırım...
ayrıca yaınlanan özet ve frqatgmandan öğrendiğimiz kadarıyla nur topu gibi bir belamız var artık.. kız taa ankaradan ali için istanbula gelmiş ama bilmiyorum fırtınaya gelir mi... bu yüzden ilk önce o beladan kurtulmak lazım... ancak sonra fırtınaya dönerler....:happy0064
Duygu'cum doğru söylüyorsun. Bizim daha halletmemiz gereken konular var. Onlar aradan çıksın giderler Karadeniz'e. Hem bu geçen zaman içerisinde de Karadeniz'in havası da düzelir. Onlar rahat rahat çekimleri yaparken bizlerde özlediğimiz Karadeniz'e kavuşuruz... :=))))))))
:img-hyste :img-hyste
canım haklısın artık bizimkilerin yanına yaklaşan herkesden soyağacı istemek lazım.. yani nazın ailesiyle bağlantısı var mı yok mu diye anlamak için.....:img-yes: (bu arada onların soyadları neydi?)
bende nasıl karşılaşacaklarını nasıl tanışacaklarını o kızın ali nin ev adresini bile alacak konuma nasıl geldiğini çok merak ediyorum açıkcası...
ayrıca (ayıptır söylemesi :img-hyste )bu sabah fragmanı bir kez daha gördüm de:img-cool2 dikkat ettim dün ismini verdiğiniz kızın resimlerini araştırmıştım da ancak dikkat edince anlayabildim o kızın fotolardaki kız olduğunu... ayrıca çok da değiştirmişler... saçları fln çok farklıydı.. yani cansucum ne göz varmış sende.ç... ben sen söylemene rağmen büyük çaba sarfettim acaba o kiız mı diye...
Hatırlayamadım soyadlarını şimdi.:icon_sorr Ama gerçekten herkesten şüphe etmeye başladık. Bizi öyle bir psikoloji içine soktular ki bizde Sevda gibi yerküreden uçan sinekten şüphelenir olduk :img-hyste :img-hyste
Cansu söylemese ben o kızı tanıyamazdım. Gerçekten çok değişmiş. Cansu iyi yakalamış...
Bende fragmanda bugün tekrar izleyince birşeyi fakettim. Hasan hamsikuşu arabasını götürüyor Sakine'de bulamayınca arabayı Emine'den biliyor ve dükkanın camlarını kırıyor. Hasan ne yaptı ne etti yine karıştırdı ortalığı...
karanlık86
04-05-07, 13:31
bye canım ya ne kadar şanslısınız ben hala fragmanı göremedim derken euro dyi açtım ve bizim fırtınamızın fragmanını gördüm. :happy0064 ya dediğiniz gibi o yeni gelen kızı güzelleştirmişler önce ki dizisinde çocuksu bir hali vardı.
ama yine de çok moralim bozuluyo bizim dizimizin fragmanını çok az yayınlıyor inanın diğer dizilerin fragmanını o kadar çok gördüm ki siz tahmin edersiniz.
arkadaşlar dediğiniz gibi ali ile zeynep çok güzellerdi ya birbirlerine sarılışları.
bu arada özete baktığım zaman hiç iyi şeyler yazmıyo. ali bir geceliğine gittiği yerden bir kızla dönüyo, alinin hayatına bir kız giriyor cümleleri ben i çok endişelendiriyo.
neyse izleyip göreceğiz. ama ben de sizin gibi çok merak ediyorum şu kızı. olaylarr nasıl gelişecek acaba.:img-in_lo
bye bye bye
yabancıdamat
04-05-07, 15:20
ya inşallah haftaya önemli birşey olmaz çünkü haftaya eurovision var izleyemicem güzel herşey bu hafta olsun bi daha ki haftaya bişey kalmasın
_duygucuk_
04-05-07, 17:11
arkadaşlarım teknik bir arızadan dolayı gelemediğim Fırtına başlığımıza bugünden itibaren tekrar dönmüş bulunmaktayım...:img-hyste
sizi çoooook özledim ama en azından Duygu'cum bana sizden haberler verdi...özellikle de bölümlerden sonra gelip burda sizinle yorum yapmayı çoook istedim ama olmadı maalesef...:( neyse artık sizleyim..
dizimiz hazirana kadar devam edecekmiş ama ben buna da razı değilim açıkçası...dizimiz haziranda sezon arasına girip gelecek sezon da devam etmeli...bu dizi 2 sezon devam etmeyi şu anda ekranda olan birçok yapımdan çok daha fazla hak ediyor...bende geç de olsa tepkimi kanal d ve bkm yönetimine bildirdim...
şimdi bide bir saçmalık var ortada...2 bölüm sonra bitirilmeye karar verilmiş bir dizinin sondan bir önceki bölümünde dizinin esas oğlanı ile esas kızı arasına tekrar bir kara kedi sokmak durumu biraz saçma değil mi?yani dizimiz bitmeyecekmiş demekki...umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir...
bir gariplik daha var...bkm ayrı nedenden dolayı kanald çok çok ayrı bir nedenden dolayı dizimizin biteceğini söylemişti...çok garip bir durum...
2 gün boyunca benim ruh gibi dolaştım...berbattı yani...Cansu gibi bende ağladım...Duygu ile zaten bol bol konuştuk bu konuyu...kısacası umarım bir daha böyle bir durumla karşılaşmayız...umarımmmmmmmm!!!!!!!!!!
bölümün özetinin yorumunu da sonra yapacağım....:img-wink:
SİZİ VE BAŞLIĞIMIZI ÇOOOOOOOK ÖZLEMİŞİM...:img-yes: :img-in_lo
emelcim cnm benim hoşgeldin seni çok özleidk:):
yarın ki bölümü iple çekiyorum:)
ama bu diziyi neden böyle yaptılar anlamıyorum:(hep ali yi kızlar seçiyor ve zeynep ne güzel savdı başından:):)
bir de bitirme davası var neden kıydılar dizimize:(:
Haklısın Karadeniz'in yeri ayrı. Söylenenlere göre zaten yine bu sezon sonuna doğru gidilecek Karadeniz'e. Ama bunun için daha vakit var.
evet tabiki karadenizde çok daha güzeldi herşey :)
bir kere manzara var süper..
evet burçin ve murat röpotajda bu sezon sonunda gidicez demişlerdi ama
belki hazirana doğru olabilir..
zaten dediğiniz gibi arkadaşlar daha oralar tam ısınamadı..
Hatırlayamadım soyadlarını şimdi.:icon_sorr Ama gerçekten herkesten şüphe etmeye başladık. Bizi öyle bir psikoloji içine soktular ki bizde Sevda gibi yerküreden uçan sinekten şüphelenir olduk
Cansu söylemese ben o kızı tanıyamazdım. Gerçekten çok değişmiş. Cansu iyi yakalamış...
Bende fragmanda bugün tekrar izleyince birşeyi fakettim. Hasan hamsikuşu arabasını götürüyor Sakine'de bulamayınca arabayı Emine'den biliyor ve dükkanın camlarını kırıyor. Hasan ne yaptı ne etti yine karıştırdı ortalığı...
Seda'cım ben özellikle onun için izledim fragmanı :):)
bunun için zaten bu hafta bu kadar dört gözle bekler oldum fragmanı en erkende ben gördüm :) benim için büyük şans :):)
ya şu define haritası yüzünden hasan gene ortalığı karıştıracaktı :):)
( cumartesi akşamı maç var arkadaşlar :(:( reytingler düşük gelebilir oranları etkiler mutlaka.. neyse inş.. selenayı ve diğerlerini geçeriz :) 1.olmayı çok istiyorum bu hafta)
Emel'cim hoşgeldin canım. Seni ve o güzel yorumlarını çok özledik. İyiki burdasın , iyiki tekrar aramıza döndün. :=))))))= İnşallah böyle uzun ayrılıklar bir daha yaşamayız...
Bu hafta benim için çok kötü başladı. :=((((((( Fırtına'mızın biteceği haberleri yüzünden moralim bozuldu. Arkadaşıma durumu anlattığım zaman bir diziye bu kadar bağlanma diyor ama Fırtına insanda bağımlılık yapıyor. Yani kolay değil... Sonra büyük çabalarımız sonunda Kanal D'yi bezdirdik ve onlarda kararlarından vazgeçtiler.
Dediğin gibi canım bu bölümdende anlaşılacağı gibi bitecek bir dizi için böyle bir konu olmaz. Bu demektir ki dizi devam edecek. Devam etsinde nasıl ederse etsin. Ben Fırtına'mı bitecek endişesiyle değilde keyifle izleyeyim yeter. :=))))))) İnşallah dizimin en azından 1 sezon daha devam eder...
Bu yeni gelen kızın hikayesini çok merak ediyorum. Acaba nelerle karşılaşacağız??? Acaba Naz ve Faruk'la bir akrabalığı var mı??? Kız bana bela yaratacak bir tip gibi görünmedi. Ama zaman neyi gösterir bilinmez... İzleyip göreceğiz...
Hoşbulduk Seda'cım...bende sizi çooook özledim...her Fırtına bölümünden sonra buraya gelememek o kadar kötüydü ki...Allah'tan Duygu vardı da haberlerinizi alıyordum...
bencede Fırtına aşkıyla çoook büyük bir iş başarmışsınız...kanald artık Fırtına'nın nasıl bir kitlesi olduğunu görmüştür umarım...
bende Fırtına'yı bitecek mi korkusuyla değil keyif alarak izlemek istiyorum...ratinglerimizi biraz daha arttırırsak çok daha güzel olacak herşey...
yeni kız çok masum duruyor ama Zeynep'le güzellik konusunda yarışamaz bence...ayrıca bende bu kızın hikayesini ve diziye ne şekilde dahil edileceğini çok merak ediyorum...
emelcim cnm benim hoşgeldin seni çok özleidk
yarın ki bölümü iple çekiyorum
ama bu diziyi neden böyle yaptılar anlamıyorum..hep ali yi kızlar seçiyor ve zeynep ne güzel savdı başından
bir de bitirme davası var neden kıydılar dizimize
bende sizleri çok özledim Duygu'cum...ama kavuştuk...:)
bende neden hep Ali'nin kızları çektiğini anlayabilmiş diilim...tamam yakışıklı,karizmatik ve hoş bir insan...:)ama bu kadar da olmaz...gören yapışıyor Ali'ye...:(
canım sanırım tepkinizden dolayı kıyamayacaklar dizimize...benden dünden itibaren kanald ve bkmyi maillerimle rahat bırakmamaya başladım...
evet tabiki karadenizde çok daha güzeldi herşey
Seda'cım ben özellikle onun için izledim fragmanı
bunun için zaten bu hafta bu kadar dört gözle bekler oldum fragmanı en erkende ben gördüm benim için büyük şans
ya şu define haritası yüzünden hasan gene ortalığı karıştıracaktı
( cumartesi akşamı maç var arkadaşlar reytingler düşük gelebilir oranları etkiler mutlaka.. neyse inş.. selenayı ve diğerlerini geçeriz 1.olmayı çok istiyorum bu hafta)
canım bencede Fırtına'ya bir dönüş olacak ama bakalım ne zaman?hem dönüş olursa lütfen şu yeni kızİstanbul'da kalsın...bizim aşıklarımızı Fırtına'da bu sefer rahatsız eden olmasın...geçen sefer naz -ramazan rahat bırakmamışlardı...
eğer FB-bjk maçından bahsediyorsan şifreli kanaldan verileceği için ratingleri etkilemez maç cnm...çünkü 21:00 de başlayıp 23:00 de bitecek...:img-wink:
ya inşallah haftaya önemli birşey olmaz çünkü haftaya eurovision var izleyemicem güzel herşey bu hafta olsun bi daha ki haftaya bişey kalmasın
Evet yaa haftaya Eurovision var. :=((((((( İki arada kaldım. Ama tercihim Fırtına'dan yana olur aralarda da Eurovision'a bakarım...
emelcim cnm benim hoşgeldin seni çok özleidk:):
yarın ki bölümü iple çekiyorum:)
ama bu diziyi neden böyle yaptılar anlamıyorum:(hep ali yi kızlar seçiyor ve zeynep ne güzel savdı başından:):)
bir de bitirme davası var neden kıydılar dizimize:(:
Bu kızın gelmesiyle bitirme olayı rafa kaldırılmış gibi görünüyor. Bu yüzden bu olaya biraz seviniyorum ama Ali ve Zeynep'in arasının tekrar açılma tehlikesi olabileceği içinde biraz üzülüyorum. Çok karmaşık duygular içerisindeyim...
evet tabiki karadenizde çok daha güzeldi herşey
Seda'cım ben özellikle onun için izledim fragmanı
bunun için zaten bu hafta bu kadar dört gözle bekler oldum fragmanı en erkende ben gördüm :) benim için büyük şans
ya şu define haritası yüzünden hasan gene ortalığı karıştıracaktı
( cumartesi akşamı maç var arkadaşlar reytingler düşük gelebilir oranları etkiler mutlaka.. neyse inş.. selenayı ve diğerlerini geçeriz 1.olmayı çok istiyorum bu hafta)
Karadeniz birde herşeyin başladığı yer. Oraya dönmeleri harika olur... Bende bu sezon sonunda Karadeniz'e gideceklerini biliyorum...
Cansu'cum gerçekten çok iyi yakalamışsın. Sen söyleyince hatırladım kızı. :)
Hasan tekrar eski işlere geri dönüyor. Tamara'ya define haritası bile çizdirmişler. Hemde bir hatıranın üzerine... Hasan asıl şoku Sakine hamileyim deyince yaşıyor.:img-hyste
Yeni bölüme az kaldı. İnşallah canım bu hafta 1. oluruz...
bencede Fırtına aşkıyla çoook büyük bir iş başarmışsınız...kanald artık Fırtına'nın nasıl bir kitlesi olduğunu görmüştür umarım...
bende Fırtına'yı bitecek mi korkusuyla değil keyif alarak izlemek istiyorum...ratinglerimizi biraz daha arttırırsak çok daha güzel olacak herşey...
yeni kız çok masum duruyor ama Zeynep'le güzellik konusunda yarışamaz bence...ayrıca bende bu kızın hikayesini ve diziye ne şekilde dahil edileceğini çok merak ediyorum...
canım bencede Fırtına'ya bir dönüş olacak ama bakalım ne zaman?hem dönüş olursa lütfen şu yeni kızİstanbul'da kalsın...bizim aşıklarımızı Fırtına'da bu sefer rahatsız eden olmasın...geçen sefer naz -ramazan rahat bırakmamışlardı...
eğer FB-bjk maçından bahseiyorsan şifreli kanaldan verileceği için ratingleri etkilemez maç cnm...çünkü 21:00 de başlayıp 23:00 de bitecek...:img-wink:
valla cidden süper bir iş başardık arkadaşlar :) herkesi gerçekten tekrar kutluyorum.. çünkü ilk defa bir dizi için bunları yaptım ve yapıldığını gördüm.. gerçekten diziyi finalden döndürdük.. hırsız-polisi de (izlemedim ama) bitirmemek için çok uğraştılar ama kanald dinlemedi.. ama biz çok bastırdık heralde :)
burçini güzellik konusunda hiiiiiç kimse :) geçemez..
tabi murat içinde aynı şey söz konusu :)
yani murat da burçin de birbirlerini bu konuda bulmuşlar yani nedense ben onları hiç ayrı düşünemiyorum :)
evet bencede dönüş varda sanırım bekliycez..
evet canım ondan bahsediyorum ama oranları etkileyebilir fırtınayı izliycek bir kişi gidip maç izlerse oranlar düşer bence :) yani en yüksek reyting 7.0 / 6.. .. olur sanırım..
Evet yaa haftaya Eurovision var. :=((((((( İki arada kaldım. Ama tercihim Fırtına'dan yana olur aralarda da Eurovision'a bakarım...
Bu kızın gelmesiyle bitirme olayı rafa kaldırılmış gibi görünüyor. Bu yüzden bu olaya biraz seviniyorum ama Ali ve Zeynep'in arasının tekrar açılma tehlikesi olabileceği içinde biraz üzülüyorum. Çok karmaşık duygular içerisindeyim...
Cansu'cum gerçekten çok iyi yakalamışsın. Sen söyleyince hatırladım kızı. :)
Yeni bölüme az kaldı. İnşallah canım bu hafta 1. oluruz...
ya evet birde eurovision var!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
yarında kuzenim bize geliyor ve ben gene delircem :( çok küçük ve hiperaktif.. neyse kapımı kapıyıp aşağıdaki tv yi odama çıkarıcam :) annemle konuştum :) hep fırtına yüzünden bu tür şeyleri erteliyorsun ama dedi ama ısrar etmedi :)
evet canım özellikle ona dikkat ettim fragmanda..
zeynepppaliii
04-05-07, 18:06
ya arkdaşlar nedir bu bitme olayı...hani daha devam edicekti...bitirmesinler ya diziyi...:(
umarım devam eder...maillere devam edelim...
ya arkdaşlar nedir bu bitme olayı...hani daha devam edicekti...bitirmesinler ya diziyi...:(
umarım devam eder...maillere devam edelim...
ya valla canım devam ediyoda ne kadar bilmiyoruz..
gelecek sezon için maillere devam diyoruz bide napalım :(
zeynepppaliii
04-05-07, 18:28
arkdaşlar 12 mayısta final bölümü varmış...:(
bunu nası yaparlar ya...hni devam edicekti...msjlara devam arkdaşlar...
keremcem d
04-05-07, 18:33
aaa nerden cikti bu??benim hic haberim yoktu???
nerden ögrendin??
valla cidden süper bir iş başardık
arkadaşlar herkesi gerçekten tekrar kutluyorum.. çünkü ilk defa bir dizi için bunları yaptım ve yapıldığını gördüm.. gerçekten diziyi finalden döndürdük.. hırsız-polisi de (izlemedim ama) bitirmemek için çok uğraştılar ama kanald dinlemedi.. ama biz çok bastırdık heralde :)
burçini güzellik konusunda hiiiiiç kimse :) geçemez..
tabi murat içinde aynı şey söz konusu
yani murat da burçin de birbirlerini bu konuda bulmuşlar yani nedense ben onları hiç ayrı düşünemiyorum :)
evet bencede dönüş varda sanırım bekliycez..
evet canım ondan bahsediyorum ama oranları etkileyebilir fırtınayı izliycek bir kişi gidip maç izlerse oranlar düşer bence :) yani en yüksek reyting 7.0 / 6.. .. olur sanırım..
ya evet birde eurovision var!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
yarında kuzenim bize geliyor ve ben gene delircem :( çok küçük ve hiperaktif.. neyse kapımı kapıyıp aşağıdaki tv yi odama çıkarıcam :) annemle konuştum :) hep fırtına yüzünden bu tür şeyleri erteliyorsun ama dedi ama ısrar etmedi :)
evet canım özellikle ona dikkat ettim fragmanda..
İnan bana canım Hırsız-Polis içinde çok uğraşıldı ama Hırsız-Polis Fırtına kadar şanslı değildi. Hırsız-Polis reyting kurbanı oldu. :sad53:
Canım benim nedir senin bu reyting canavarından korkun??? Bırak o bizden korksun :) Bu kadar takılma canım...
Bende aynen senin gibiyim. Cumartesi benim için hayat sadece Fırtına'dan ibaret... O gün herşey Fırtına için :)
O tarih biz Kanal D'yi maillerimiz ve telefonlarımız yüzünden bunaltmadan önce verilmişti. Ama sonra vazgeçti Kanal D. Pes etti :) Yani o tarih yalan oldu canım :)
kışgüneşiyimben
04-05-07, 18:38
Arkadaşlar Maalesef Fırtına Adlı Yerli Dizimiz 12 Mayıs Cumartesi Final Bölümüyle Ekrana Gelecektir.KanalD'Den Yetkili Kişiyle Konustum ve 12 Mayıs Günü Biteceğini Söyledi Biz Ellimizden Geleni Yaptık Mail Bombardımanı Tuttuk Kanal D'yi Alma Olmadı Maalesef Dizimiz Final Bölümüyle Sona Erecekmiş Haftaya Benim 3 Tane Sorularım Var
1)Pazartesi,Salı,Çarşamba ve Perşembe günleri Kanal D Aradıgımızda Dizimiz Devam Ediyor Dediler
2)Pazartesi Sali Çarsamba ve Perşembe Günü Devam Ediyor Diyen Kanal D Nasıl Olduda Devam Etmiyor Diyorlar
3)Biz bir hafta boyunca aradıgımıza bize yalan mı söylediler
4)Madem Bir Hafta Sonra Bitecek Bu Bölümde Niye Karmasa Ortamı Yarattıldı
5)42.Bölümde Olan Olusan Olayları Bir bölümde mi bitirecekler
6)Bkm'ye Salı Gününden İtibareen mesaj yagmuruna tutum bir cevap bile gelmedi Telefonla Açıyorum Mesgul Bırakılıyor
7)Son Olarakda Dizimizi Kaldırtmamak İçin Ellerinden Geleni Yapan Arkadaslarıma Teşekkürlerimi sunarım..
zeynepppaliii
04-05-07, 18:39
O tarih biz Kanal D'yi maillerimiz ve telefonlarımız yüzünden bunaltmadan önce verilmişti. Ama sonra vazgeçti Kanal D. Pes etti :) Yani o tarih yalan oldu canım :)
arkdaşlar bugün kanald yetkilisiyle konuşan arkdaş söyledi...dün devam ediyo diyen adam bugün bitiyo demiş... yani tekrar bitiriliyor...:(
maillere devam...
keremcem d
04-05-07, 18:44
Neeeeeeeeeeeeeee?????????
Olamaz ya!!!!
Hemde 12 mayis..sunun surasinda 12 mayisa ne kaldi ya..8 gün.. yani haftaya dizimiz biticek mi??Inanmiyorum ya..ahh kanal d ahh..yaktin bizi..:sad53: :sad53:
napcaz biz simdi??:sad53:
keremcem d
04-05-07, 18:46
arkdaşlar bugün kanald yetkilisiyle konuşan arkdaş söyledi...dün devam ediyo diyen adam bugün bitiyo demiş... yani tekrar bitiriliyor...:(
maillere devam...
aynen son bi ümmitle maillere devam..
insallah bitmez ya.. retyinglerde kötü degil ki..neden kaldirdiklarini bi anlasam..
maillere devam...
Bunlar ne yapmaya çalışıyorlar??? Gerçekten büyük saçmalık şimdi bu yapılan... Önce bitiyor denildi sonra yoğun itiraz yüzünden bitmeyecek denildi şimdi tekrar bitiyor deniyor... Bu kadarına da pes!!! Off ya yine moralim bozuldu...:sad53:
Neeeeeeeeeeeeeee?????????
Olamaz ya!!!!
Hemde 12 mayis..sunun surasinda 12 mayisa ne kaldi ya..8 gün.. yani haftaya dizimiz biticek mi??Inanmiyorum ya..ahh kanal d ahh..yaktin bizi..:sad53: :sad53:
napcaz biz simdi??:sad53:
Bende hala olanlara inanamıyorum canım... :=((((((((Ne güzel bitmeyecek diye yeni bölüm heyecanı sarmışken tekrar bu haberle moralim bozuldu...:=((((((( Birşeyler yapılmalı...
arkadaşlar dün kanald ye mail attım...bugün bana gelen cevapta Fırtına'nın yeni bölümleriyle önümüzdeki günlerde devam edeceğini yazmışlardı...yani bitme gibi bir durum söz konusu değil...
bi dakka ya nasıl ya bu ne....?
şaka gibi bir olay yani gerçekten bizi kandırmaktan farksız birşey bu... nit gün kesin bitecek diyorlar... sonraki gün merak etmeyin devam ediyor diyorlar sonra birden yine bitiyor diyolar...
yani bundan sonra dizimiz bitsede bitmesede çocuk oyuncuğuna döndürmüş oldular yani.... kanal d ye güvenmemek lazım aslında...
o kadar kagaşayı yarattılar şimdi aslında bitmemesi gerekirken pat diye heyecanlı bir yerde bırakacaklar bir baktık son... zaten kanal d birçok diziye de bunu yapmadı mı...?
işi çocuk oyuncağına döndürdüler gerçekten aslında ben de ""artık oynamıyorum"" derdim ama sonuçta konuştuğumuz konu fırtına... bu yüzden tabiki de böyle bişey yapmicam... yani şimdi çektiğimiz o kadar mail boşa mı gitti... neyse farketmez... gerekirse baştan başlar tekrar atarız... arkadaşlar si de kim var kim yok haber verin mail atsınlar... ne kadar çok olursak o kadar dikkat çekeriz...
keremcem d
04-05-07, 18:56
arkadaşlar dün kanald ye mail attım...bugün bana gelen cevapta Fırtına'nın yeni bölümleriyle önümüzdeki günlerde devam edeceğini yazmışlardı...yani bitme gibi bir durum söz konusu değil...
allah allah???simdi iyice karisti hersey ya..bazelarina bitecek dmeisler bazelarina bitmicek demisler..
offf ya nerden cikti bu bitme meselesi..:sad53:
Bende öyle biliyordum canım... Ama arkadaşlar şimdi bitecek deyince paniğe kapıldım yine... Bana BKM'den hala cevap gelmedi. O cevap bir gelse çok iyi olacak... Hala bekliyorum. İnşallah Emel'cim dediğin gibidir bitmez Fırtına'mız...
Sayın İzleyicimiz,
03.05.2007 18:57:08 tarihinde tarafımıza göndermiş olduğunuz mailinize ilişkin cevabımız aşağıda yer almaktadır.
Fırtına isimli yerli dizi filmimize göstermiş olduğunuz ilgi ve beğenileriniz için teşekkür ederiz.Dizi filmimiz önümüzdeki haftalarda yeni bölümleri ile yayınlanmaya devam edecektir.
arkadaşlar bu mail bana bugün geldi...yani bu kadar kısa sürede fikir değiştirmiş olamazlar...Duygu'nun da dediği gibi çocuk oyuncağı değil bu...bitiremezler dizimizi...merak etmeyin....
keremcem d
04-05-07, 19:02
Yok benecde bu kadar kiza bi sürede fikir degsitrmezler.
en iysi izleiyp görücez..bitecegi zaman herhalde haberimiz olur..vallah kafam iyice karisti..
Sayın İzleyicimiz,
03.05.2007 18:57:08 tarihinde tarafımıza göndermiş olduğunuz mailinize ilişkin cevabımız aşağıda yer almaktadır.
Fırtına isimli yerli dizi filmimize göstermiş olduğunuz ilgi ve beğenileriniz için teşekkür ederiz.Dizi filmimiz önümüzdeki haftalarda yeni bölümleri ile yayınlanmaya devam edecektir.
arkadaşlar bu mail bana bugün geldi...yani bu kadar kısa sürede fikir değiştirmiş olamazlar...Duygu'nun da dediği gibi çocuk oyuncağı değil bu...bitiremezler dizimizi...merak etmeyin....
Gerçekten çocuk oyuncağı değil bu... Ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım... Bu arada sağol canım sayende sakinleştim biraz... :) Fırtına'mızı bu şekide bitirmeye hakları yok...
şaka gibi bir olay yani gerçekten bizi kandırmaktan farksız birşey bu... nit gün kesin bitecek diyorlar... sonraki gün merak etmeyin devam ediyor diyorlar sonra birden yine bitiyor diyolar...
yani bundan sonra dizimiz bitsede bitmesede çocuk oyuncuğuna döndürmüş oldular yani.... kanal d ye güvenmemek lazım aslında...
o kadar kagaşayı yarattılar şimdi aslında bitmemesi gerekirken pat diye heyecanlı bir yerde bırakacaklar bir baktık son... zaten kanal d birçok diziye de bunu yapmadı mı...?
işi çocuk oyuncağına döndürdüler gerçekten aslında ben de ""artık oynamıyorum"" derdim ama sonuçta konuştuğumuz konu fırtına... bu yüzden tabiki de böyle bişey yapmicam... yani şimdi çektiğimiz o kadar mail boşa mı gitti... neyse farketmez... gerekirse baştan başlar tekrar atarız... arkadaşlar si de kim var kim yok haber verin mail atsınlar... ne kadar çok olursak o kadar dikkat çekeriz...
Çok haklısın Duygu'cum güvenmemek lazım Kanal D'ye. Dün ne diyorlardı bugün ne diyorlar. Bir günü bir gününe uymuyor... Umarım ani bir son olmaz... Çünkü o an bende biterim...:sad53:
Şu an tek yapacağımız maillere ve telefon yağmuruna devam etmemiz... Bize kesin birşey söylesinler artık. Bir öyle bir böyle gerçekten çekilmiyor artık... Sırf Fırtına hatırına dayanıyorum...
Gerçekten çocuk oyuncağı değil bu... Ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım... Bu arada sağol canım sayende sakinleştim biraz... :) Fırtına'mızı bu şekide bitirmeye hakları yok...
Seda'cım hem bu mail beni rahatlattı...
hemde 2 bölüm sonra final yapacak bir diziye yeni bir karakter dahil olmaz...yeni olayların başlangıcının ipuçları verilmez...
daha birkaç hafta önce Fırtına'mızın oyuncuları yazın Fırtına'ya dönüleceğinden,daha çok 39. bölümler kutlayacağımızdan bahsediyorlardı...gelen tüm haberler Haziran'a kadar devam edecek dizimizin sezon arasına girip yeni sezonda da devam edeceği yönündeydi...daha 2 bölüm önce jenerik yenilendi...((((nelere dikkat eder oldum:img-hyste )))yani bunların hepsi tek bir şeye işaret ediyor...FIRTINA'mız devam edecek inşallah...
Sayın İzleyicimiz,
ay emel nasıl sakinleştirdin beni bana nasıl moral verdin anlatamam canım... yani oturduğum yerde bir sinr krizinden çıkıp diğerine giriyodum... kanal d ye nasıl bir mesaj atacağımı düşünürken mesajını görünce az da olsa rahatladım... ama tam olarak rahatlamayalım diyorum ben... yani kanal d nin dizi sicili hiç de temiz değil dizimizi tehlikeye atmayalım ben maillerime devam edcem arkadaşlar...
ayrıca iziniz kesin bir bilgi aldığında lütfen iyi ya da kötü haber verin... yani önümüzdeki hafta fragmanı gördüm diye sevinirken birden o kötü adam sesi gibi ses ""fırtına son bölümyle cumartesi kanal d de"" derse benden umudu olduğu gibi kesip 3. sayfa haberlerini okuyun... kanal d çalışanlarını mı doğradı diye çıkarım yoksa kalp krizinden gitti mi bilmem yani (:img-hyste ) işi şakaya alıyorum biraz ama bence bu mail işini ciddiye alıp hepimiz atalım arkadaşlar....:img-yes:
keremcem d
04-05-07, 19:12
Ohh vallah benimde icim rahatladi..
benecde bitmez..
hem bitecekse ne diye o kizi soksunlar ki diziye..hic girmezdi bile.. benecde devam edecek..:img-yes:
hemde 2 bölüm sonra final yapacak bir diziye yeni bir karakter dahil olmaz...yeni olayların başlangıcının ipuçları verilmez...
daha birkaç hafta önce Fırtına'mızın oyuncuları yazın Fırtına'ya dönüleceğinden,daha çok 39. bölümler kutlayacağımızdan bahsediyorlardı...gelen tüm haberler Haziran'a kadar devam edecek dizimizin sezon arasına girip yeni sezonda da devam edeceği yönündeydi...daha 2 bölüm önce jenerik yenilendi...((((nelere dikkat eder oldum:img-hyste )))yani bunların hepsi tek bir şeye işaret ediyor...FIRTINA'mız devam edecek inşallah...
Çok haklısın canım. Bitecek bir dizi için bunlar yapılmaz.:img-yes: Yoksa herşey yarıda kalır... Bende buna güvenerek bitmez diyorum... Bizim daha Fırtına'mız için ne hayallerimiz var. Kimsenin bu hayalleri yarıda bırakmaya hakkı yok... Ben gerçek bir son istiyorum. Böyle apar topar bir son istemiyorum. Gerçek bir son için 1 sezona daha ihtiyacımız var bizim :)
ay emel nasıl sakinleştirdin beni bana nasıl moral verdin anlatamam canım... yani oturduğum yerde bir sinr krizinden çıkıp diğerine giriyodum... kanal d ye nasıl bir mesaj atacağımı düşünürken mesajını görünce az da olsa rahatladım... ama tam olarak rahatlamayalım diyorum ben... yani kanal d nin dizi sicili hiç de temiz değil dizimizi tehlikeye atmayalım ben maillerime devam edcem arkadaşlar...
ayrıca iziniz kesin bir bilgi aldığında lütfen iyi ya da kötü haber verin... yani önümüzdeki hafta fragmanı gördüm diye sevinirken birden o kötü adam sesi gibi ses ""fırtına son bölümyle cumartesi kanal d de"" derse benden umudu olduğu gibi kesip 3. sayfa haberlerini okuyun... kanal d çalışanlarını mı doğradı diye çıkarım yoksa kalp krizinden gitti mi bilmem yani (:img-hyste ) işi şakaya alıyorum biraz ama bence bu mail işini ciddiye alıp hepimiz atalım arkadaşlar....:img-yes:
Haklısın canım Kanal D'ye güven olmaz. Gerçek bir dizi terminatörü Kanal D... Ama Emel'cim sağolsun rahatlatıı bizi. Yoksa bende aklımdan geçen o cani planları gerçekleştirmek üzereydim. Artık senle yan yana haberlerimiz çıkardı :img-hyste Net bir cevap alana kadar maillere ve telefonlara devam edelim :img-yes:
canım bende bu mailden sonra rahatladım ama dediğin gibi geçmiş kanald tecrübelerine bakarak baskımızın devam etmesi gerektiğine inanıyorum bende...herkes mailleri ve telefonlarıyla isteğimizin devam ettiğini göstersin...
canım eğer istediğimizin aksi bir durum gerçekleşirse ben mail atmaktan başka yollar da varsa onlara da varım...özellikle de kanald çalışanları ile ilgili olan kısmına...:)şaka bir tarafa bu durum ilk meydana çıktığında ben mailden çok daha fazlasını yapmayı kafama koymuştum...bu kötü durum tekrarlanırsa----Allah korusun---- ben yine mailden fazlasını yaparım...tabi sizinle birlikte...:)
Çok haklısın canım. Bitecek bir dizi için bunlar yapılmaz.:img-yes: Yoksa herşey yarıda kalır... Bende buna güvenerek bitmez diyorum... Bizim daha Fırtına'mız için ne hayallerimiz var. Kimsenin bu hayalleri yarıda bırakmaya hakkı yok... Ben gerçek bir son istiyorum. Böyle apar topar bir son istemiyorum. Gerçek bir son için 1 sezona daha ihtiyacımız var bizim :)
bende bu yeni gelişmelere bakarak biraz daha rahatlıyorum zaten Seda'cım...
Fırtına'mızı bu şekilde bitiremezler...dediğin gibi 1 sezon daha lazım bizim Fırtına'ya doyabilmemiz için..gerçi ben ne kadar izlesem doymam ama her güzel şeyin de bir sonu vardır...kabul ediyorum...:)
zeynepppaliii
04-05-07, 19:35
valla arkdaşlar bn bildiğimi yazdım...
kanald bugün bitio derken bkm de bitio ama yazın tekrar başlıcak demiş...yani sezon finali gibi bişi sanırım...
offff bnmde kafam karıştı ya...:icon_conf
en iyisi kendim öğreniyim dedim...bkm yi arıyorum ama açmadılar telefonu...:(
sinir oldum ya...sana bu mesaj ne zmn geldi emel??
kanald bugün bitio derken bkm de bitio ama yazın tekrar başlıcak demiş...yani sezon finali gibi bişi sanırım...
offff bnmde kafam karıştı ya...:icon_conf
en iyisi kendim öğreniyim dedim...bkm yi arıyorum ama açmadılar telefonu...:(
canım biliyorum senin de bildiğini yazdığını...sende haklısın...
bana bu mail bugün geldi cnm...yani taze bir haber...:)
zeynepppaliii
04-05-07, 19:45
sevindim o zmn ya...umarım bn haksız çıkarım...dizi bitmesin ya...:(
böyle güzel dizi biterse neyi izlicez biz??:sad53:
zeynepppaliii
04-05-07, 19:52
süper haber millettttttttttttttttt...............:):):)
şimdi konuştum kanald yetkilisiyle...dizi bitmiyomuş....:)
şu ana için böyle bişi söz konusu diil dedi... umarım tekrar fikir değiştirmezler...;)
şimdi konuştum kanald yetkilisiyle...dizi bitmiyomuş....:)
şu ana için böyle bişi söz konusu diil dedi... umarım tekrar fikir değiştirmezler...;)
canım bu güzel haber için çooook saol....dediğin gibi umarım fikir değiştirmezler...
zaten bundan sonra tekrar fikir değiştirirlerse artık işin çivisini çıkartmış olurlar...kanald kendisine daha az değişken bir yayın politikasını ilke edinmeli...yoksa çok seyirci kaybederler...
ya arkadaşlar biraz bakmadım foruma noolmuş böyle ya??
yeter artık bu da olmaz yani
yeter yani bardak taştı..
bunları bir gazeteciye nebiliyim basına anlatmak lazım ki kanald nin yediği haltları görsünler..
yok bitmiyor yok bitiyor hop oturup hop kalkıyoruz yani...
olmaz böyle şey..
bende oynamıycam!! demek isterdim ama diyemiyorum işte söz konusu fırtına
Sayın İzleyicimiz,
daha birkaç hafta önce Fırtına'mızın oyuncuları yazın Fırtına'ya dönüleceğinden,daha çok 39. bölümler kutlayacağımızdan bahsediyorlardı...gelen tüm haberler Haziran'a kadar devam edecek dizimizin sezon arasına girip yeni sezonda da devam edeceği yönündeydi...daha 2 bölüm önce jenerik yenilendi...((((nelere dikkat eder oldum )))yani bunların hepsi tek bir şeye işaret ediyor...FIRTINA'mız devam edecek inşallah...
emel beni çok rahatlattın canım ya..
yani final olucak bir dizide bu kadar olay olamaz heralde..
sanmıyorum ya bencede dizimiz devam eder..
yanlız bu olaylar olurken kanald sayesinde dediğim gibi hop oturup kalkıyoruz bu ne böyle ya..
yani.. artık bir şey söylemek istemiyorum kanald ile ilgili..
canım eğer istediğimizin aksi bir durum gerçekleşirse ben mail atmaktan başka yollar da varsa onlara da varım...özellikle de kanald çalışanları ile ilgili olan kısmına...:)şaka bir tarafa bu durum ilk meydana çıktığında ben mailden çok daha fazlasını yapmayı kafama koymuştum...bu kötü durum tekrarlanırsa----Allah korusun---- ben yine mailden fazlasını yaparım...tabi sizinle birlikte...
bende bu yeni gelişmelere bakarak biraz daha rahatlıyorum zaten Seda'cım...
Fırtına'mızı bu şekilde bitiremezler...dediğin gibi 1 sezon daha lazım bizim Fırtına'ya doyabilmemiz için..gerçi ben ne kadar izlesem doymam ama her güzel şeyin de bir sonu vardır...kabul ediyorum...
ya ben istanbula gelip seti ve kanald binasını basmaya hazırım :)
dizimiz bitmesin yeterki..
adamı çileden çıkartır bu kanald ya..
Seda'nın dediği gibi tam bir dizi terminatörü..
ve çok farklı kararlar alıyorlar sürekli..
offff bnmde kafam karıştı ya...
en iyisi kendim öğreniyim dedim...bkm yi arıyorum ama açmadılar telefonu..
yazın nasıl tekrar başlıycak arkadaşlar..
yaza ne kaldı şurda
o zaman niye final yapsınlarki ;
haziranda bitirp ağustosun sonunda yada eylülün başında başlarlar..
çok saçma olur bence böyle birşey..
şimdi konuştum kanald yetkilisiyle...dizi bitmiyomuş....
şu ana için böyle bişi söz konusu diil dedi... umarım tekrar fikir değiştirmezler...
umarım.. artk fikir değiştire değiştire bir hal oldular..
emel beni çok rahatlattın canım ya..
yani final olucak bir dizide bu kadar olay olamaz heralde..
sanmıyorum ya bencede dizimiz devam eder..
yanlız bu olaylar olurken kanald sayesinde dediğim gibi hop oturup kalkıyoruz bu ne böyle ya..
yani.. artık bir şey söylemek istemiyorum kanald ile ilgili..
ya ben istanbula gelip seti ve kanald binasını basmaya hazırım :)
dizimiz bitmesin yeterki..
adamı çileden çıkartır bu kanald ya..
Seda'nın dediği gibi tam bir dizi terminatörü..
ve çok farklı kararlar alıyorlar sürekli..
yazın nasıl tekrar başlıycak arkadaşlar..
yaza ne kaldı şurda
o zaman niye final yapsınlarki ;
haziranda bitirp ağustosun sonunda yada eylülün başında başlarlar..
çok saçma olur bence böyle birşey..
Cansu'cum benim içim rahat şimdilik...ama dediğin gibi hop oturup hop kalktık bu hafta...ömrümüzden ömür gitti...umarım bu son kararlarıdır...
kanaldnin bundan önceki sicili pek temiz olmadığı için bu kadar panik yaptık sanırım...yapımların aniden ve nedensizce yayından kaldırılması durumu çokça oldu kanald'de...ama bu seyirciye çok büyük saygısızlık...
Fırtına'mıza böyle birşey olmayacak ama biz içimizi ferah tutalım...
sanırım dizimiz yazın sezon arasına girip dediğin gibi eylül başında tekrar başlayacak...zaten normal olan da bu...2 .sezonumuzu da izleriz inşallah...
yalnız seçimlerin Temmuz'da yapılacak olması sanırım yayın politikalarını etkileyecek kanalların...yani sezon arasını daha geç yapabilir tüm diziler...bir köşe yazısında okudum...aman ne zaman yaparlarsa yapsınlar...yeter ki Fırtına gelecek sene de devam etsin...:img-wink: :img-yes:
Cansu'cum benim içim rahat şimdilik...ama dediğin gibi hop oturup hop kalktık bu hafta...ömrümüzden ömür gitti...umarım bu son kararlarıdır...
kanaldnin bundan önceki sicili pek temiz olmadığı için bu kadar panik yaptık sanırım...yapımların aniden ve nedensizce yayından kaldırılması durumu çokça oldu kanald'de...ama bu seyirciye çok büyük saygısızlık...
Fırtına'mıza böyle birşey olmayacak ama biz içimizi ferah tutalım...
sanırım dizimiz yazın sezon arasına girip dediğin gibi eylül başında tekrar başlayacak...zaten normal olan da bu...2 .sezonumuzu da izleriz inşallah...
yalnız seçimlerin Temmuz'da yapılacak olması sanırım yayın politikalarını etkileyecek kanalların...yani sezon arasını daha geç yapabilir tüm diziler...bir köşe yazısında okudum...aman ne zaman yaparlarsa yapsınlar...yeter ki Fırtına gelecek sene de devam etsin...:img-wink: :img-yes:
Emel'cim benimde içim rahat canım..
yani bu kadar hareketten sonra .. yani nasıl rahatladım bilemiyorum ama..
kanald işte naparsın:sad53:
özellikle bize saygısızlık aslında çünkü olanları biz daha yakından takip ettik:sad53:
Emel'cim benimde içim rahat canım..
yani bu kadar hareketten sonra .. yani nasıl rahatladım bilemiyorum ama..
kanald işte naparsın:sad53:
özellikle bize saygısızlık aslında çünkü olanları biz daha yakından takip ettik:sad53:
canım şimdi yeni bölümü ve şu gizemli kızı yorumlayacağımız yerde kanald yüzünden gerilmiş bir vaziyette dizimizin akıbetini konuşuyoruz...deli ederler insanı...:(
valla şu yeni gelen kız çok masum duruyor ama ben yine de bu kadar kısa bir zamanda Ali'nin evine gelecek kadar nasıl cesaretli olabiliyor diye merak ediyorum...
umarım Ali naz olayından dersler çıkarmıştır da Zeynep'ini birdaha o kadar üzmez...
eylül-emreAltuğ
04-05-07, 21:02
herkes eiyi akşamlar..
az önceki yorumu okuduğum kadarıyla galilba yine zeynep ile alinin arasına 3. kişi giriyo ya böle yapmasınlar valla hiç güzle olmuyo ben okuldan dolayı uğrayamıyom buraya tüyalar falan hiçbirinmi bilmiyom valla zar zor yeni bölümü izliyom dersha. nedeniyle...
arkadaşalr umarım yanlış anlamışımdır aralarına yeni biri girmiyodurr bide galiba zeynep hamile değil mi arkadaşlarr fakat bu gerçek bi hamileliktir die umuyorum....
herkes eiyi akşamlar..
az önceki yorumu okuduğum kadarıyla galilba yine zeynep ile alinin arasına 3. kişi giriyo ya böle yapmasınlar valla hiç güzle olmuyo ben okuldan dolayı uğrayamıyom buraya tüyalar falan hiçbirinmi bilmiyom valla zar zor yeni bölümü izliyom dersha. nedeniyle...
arkadaşalr umarım yanlış anlamışımdır aralarına yeni biri girmiyodurr bide galiba zeynep hamile değil mi arkadaşlarr fakat bu gerçek bi hamileliktir die umuyorum....
canım derslerinde kolaylıklar diliyorum...:)
valla diziye yeni bir kız giriyor...ve Ali'nin başına bela olacağından bahsediliyor ama bakalım yeni bölümler neler gösterecek?
bu arada Zeynep bu sefer GERÇEKTEN hamile...:)yani bebişleri olacak...:)
eylül-emreAltuğ
04-05-07, 21:15
canım derslerinde kolaylıklar diliyorum...:)
valla diziye yeni bir kız giriyor...ve Ali'nin başına bela olacağından bahsediliyor ama bakalım yeni bölümler neler gösterecek?
bu arada Zeynep bu sefer GERÇEKTEN hamile...:)yani bebişleri olacak...:)
çok tşk saol.....
hımm ya yeni bir kız girmesi hiç güzle değil ama umarım ali bu kıza samimilik göstermez yaa(naza gösterdiği gibi)...zeynebin hamile olamsına çok sevindiim hele ali bunu duyunca çok neşelenir eminim ilk başlarda inanmaz hamile olduğuna şaşkınlık içinde olur.....
zeynepppaliii
05-05-07, 00:31
tekrar konuşulmuş arkdaşlar...bkm de kanal d de bitmiyo demiş...;)
bn 9 gibi aradım...kanal d bitmio dedi...duydunuz haberleri bizle paylaşırsanız çok ii olur...;)
Sweet Bunny
05-05-07, 01:08
Ya ben Fragmani hala izleyemedim..!Acaba Video Sitesinde varmi?(Y*****e)
Ya ben Fragmani hala izleyemedim..!Acaba Video Sitesinde varmi?(Y*****e)
evet (Y*****e) var,izleyebilirsin
karanlık86
05-05-07, 01:35
Sayın İzleyicimiz,
ya arkadaşlar gerçekten şok üstüne şok yaşıyoruz bu hafta ve biliyorum ki gelecek haftalarda da bizi böyle sıkıntıya sokacaklar. fırtına dizisi bitecek mi bitmeyecek mi düşüneceğim her hafta. baksanıza sürekli değişiyor aldığımız haberler.gerçekten de dediğiniz gibi çocuk oyuncağı değil ki bu...
yani ben artık her dizinin sonunda acaba fırtınam haftaya bitecek mi diye mi dizimi seyeredicem. size arkadaşlar tek söyleyebileceğim bunlar diziyi bitirmek istiyorlar, bitirmek içnde ellerinden geleni yapıyorlar ve kafamızı karıştırmaya çalışıyorlar. ya çok büyük bir haksızlık bu fırtına ekibine ve de biz fırtına izleyicilerine.:icon_sorr
açıkçası benim içim hiç rahat olmamıştı ama yine de böyle bir haberin gelmesi beni umutlandırdı.:img-yes: (eee umutsuz yaşanılmıyo)
neyse biz maillerimize devam edelim ve edeceğiz de.arkadaşlar bkm nin gönderdiği haberlekanaldnin gönderdiği haberi karşılaştırabilir misiniz? yni anladığım kadarıyla ortada bir çelişki söz konusu ve bu da benim kafamı kurcalamakta. ayy kafayı yiyecem. yani çok büyük bir eziyet bu fırtına severlere.:icon_sorr :icon_whis :img-in_lo
karanlık86
05-05-07, 02:08
arkadaşlar şimdi mailime baktım bana da aynı mesaj gelmiş kanald den
Sayın İzleyicimiz,
03.05.2007 17:55:59 tarihinde tarafımıza göndermiş olduğunuz mailinize ilişkin cevabımız aşağıda yer almaktadır.
Kanal D yayın akışı ile ilgili tüm bilgileri http://www.kanald.com.tr internet adresinden ayrıntılı olarak bulabilirsiniz.
Kanal D ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi haftanın 7 günü 24 saat hizmet veren Alo D'yi arayarak veya bizeyazin@kanald.com.tr mail adresimizden ulaşarak bildirebilirsiniz.
İyi seyirler,
Sevgi ve saygılarımızla.
ayrıca suzi arkadaşımızın verdiği bir haber daha var arkadaşımızın yazdığı mesaj
valla iki veya üc ay önce söyle bisey okudum
firtinasimdi vie tatilden sonra bi sezon daha devam edecekmis,bunu yazan bir kanal d calisani veya baska bir önemli kisi,öyle seylerden haberdar olan
ben onun yazdiklarina inaniyorum ve devam etmesinide istiyorum
sana diyebilecegin bu kadar
anlayacağınız bu haberle biraz daha rahatlamış oldum.(gerçi iki üç ay önceki bir haber ama arkadaşımızın yazdğı sözler bana güven verdi )
inşaallah herşey istediğimiz gibi olur dualarımıza ve maillerimize devam edelim.
arkadaslar diziye türkü hazer katılıyor diye duydum eger dogruysa ne rolle katılcak biliyormusunuz yada bir fikriniz varmı
yabancıdamat
05-05-07, 09:16
arkadaslar diziye türkü hazer katılıyor diye duydum eger dogruysa ne rolle katılcak biliyormusunuz yada bir fikriniz varmı
alinin başına bela olan kız olmasın
sadece_ozge
05-05-07, 11:43
ya canlarım bsey sorcam gecen bolumu ben ızleyemdım malesef melahat hamıleydı hamı testı kendısı yaopmıstı yanı nedne kartıstı melahat nerden cıktı hamıle olmadıgı onu anlamdım ben yaa. ya bu iş eger bu bolum cozulmazsa sıkar artık yaa alt tarafı test olmadı bıdah aypsınlar yanı karışmışmış falan dımı yanı olmadı bıdah ayapsınlar ıyıce karıstrmadna bu bolum bu cozulmelı yanıı
Bncede bu bölüm çözülür artık melahat hamile değil zeynep hamile inş bu bölümde çıkar ortaya ki bana çıkar gibi gelio artık sakinenin hamile olması imkansız yanİ:D
Fırtına'cılardan şikayet var...
Kanal Dnin dizisi fırtınanın izleyicileri firtina.gen.tr adlı bir sitede buluşuyorlar.Dizilerle ilgili haberlerini,görüşlerini,gelişmeleri paylaşıyorlar.Ancak bugünlerde fıtınanın yayından kaldırılacağı haberleri üzerine duydukları üzüntüyü dile getiren yazılar kaleme alıyorlar.Kanal D yetkililerine sordum.Fırtınanın çekimlerine devam ettiğini söylediler.Yani dizi bitmeyecek.Ve umarım bu bilgi,aralarında benmde yer aldığım Fırtına hayranlarının yüreğine biraz olsun su serpecek.
Kaynak:vatan gazetesi\tv eki
keremcem d
05-05-07, 13:32
Kanal Dnin dizisi fırtınanın izleyicileri firtina.gen.tr adlı bir sitede buluşuyorlar.Dizilerle ilgili haberlerini,görüşlerini,gelişmeleri paylaşıyorlar.Ancak bugünlerde fıtınanın yayından kaldırılacağı haberleri üzerine duydukları üzüntüyü dile getiren yazılar kaleme alıyorlar.Kanal D yetkililerine sordum.Fırtınanın çekimlerine devam ettiğini söylediler.Yani dizi bitmeyecek.Ve umarım bu bilgi,aralarında benmde yer aldığım Fırtına hayranlarının yüreğine biraz olsun su serpecek.
a cnm vallah icim rahatladi..
hemde vatan gazetesinden bi yazi..yani yalan olacak degil ya.. icim cok rahatladi..
bugün büyük gün..fragmanida gördüm..
süper bi bölüm bizi bekliyor:happy0064
bende bu habere çoook sevindim...gazatelerin tv köşelerine de konu olduysa Fırtına'mız artık kolay kolay birşey olmaz dizimize...çünkü kanald dizimize birşey yapmaya kalktığında nasıl bir tepkiyle karşılaşacağını görmüş oldu...:)
bu arada dizimize çok az bir vakit kaldı...heyecan dorukta...:)
Fragamnii gördümm yinee cook eglenceliydii.... aksami sabirsizla bekliomm :) - Emel'cim sana katiliorum artik kolay kolay kaldirmazlar dizimizi :)
Fragamnii gördümm yinee cook eglenceliydii.... aksami sabirsizla bekliomm :) - Emel'cim sana katiliorum artik kolay kolay kaldirmazlar dizimizi :)
canım fragmanın son sahnesindeki Ali_Zeynep'in başına bela olacak kız hariç tüm fragman dediğin gibi eğlenceli ve keyifliydi...
neyse dizimiz devam etsin de artık kara kedilere Zeynep_Ali ayrılmadığı sürece katlanacağız...
ne çok şey istiyorum..dimi?:img-hyste
canım fragmanın son sahnesindeki Ali_Zeynep'in başına bela olacak kız hariç tüm fragman dediğin gibi eğlenceli ve keyifliydi...
neyse dizimiz devam etsin de artık kara kedilere Zeynep_Ali ayrılmadığı sürece katlanacağız...
ne çok şey istiyorum..dimi?:img-hyste
:img-hyste :img-hyste .. aslinda evt, birazda dur yani emel.... dizi heyecanli olsun die öle yapildi, zaten dizinin sonunda hersey cok ii olicak (kesin) ama bunu düsünmiyelimde, yoksa tadimiz kacar .. :img-hyste
bu arada bugünkü bölümde Hoca ve Sevda'nin arasi yine cok komik olcakk :)
Emel'cim onlardanda bol bol resim cek tmmi cnmm :)
:img-hyste :img-hyste .. aslinda evt, birazda dur yani emel.... dizi heyecanli olsun die öle yapildi, zaten dizinin sonunda hersey cok ii olicak (kesin) ama bunu düsünmiyelimde, yoksa tadimiz kacar .. :img-hyste
bu arada bugünkü bölümde Hoca ve Sevda'nin arasi yine cok komik olcakk :)
Emel'cim onlardanda bol bol resim cek tmmi cnmm :)
Pelin aslında biz gerçek Fırtına fanları Ali_Zeynep'in arasının çok çok çok iyi olduğu bölümler böyle sürse gitse de izleriz dizimizi ama Türk milleti entrikayı,hüznü ve acıyı sevdiği için arada bir böyle tatsız gelişmelerin olması normaldir...:)
ayrıca ben dizimizin bütün kahramanlarının resimlerini çekiyorum ama Ali_Zeynep resmi eklemekten onlara fırsat kalmıyor...boş zamanlarımda onların resimlerini de ekleyeceğim...:)
karanlık86
05-05-07, 14:22
oh be içim biraz daha rahatladı.zaten bana da mail geldi kanaldden ve gelecek haftalarda da devam edeceğini yazmışlar.:happy0064
artık kolay kolay cesaret edemezler bence dizimizi yayından kaldırtmaya.
bu arada heyecanım artmaya başladı dizimize az saatler kaldı ama inşaallah bir aksilik çıkmadan seyrederim dizimizi malum haftasonu olrduğu için ne olacağı belli olmaz
Pelin aslında biz gerçek Fırtına fanları Ali_Zeynep'in arasının çok çok çok iyi olduğu bölümler böyle sürse gitse de izleriz dizimizi ama Türk milleti entrikayı,hüznü ve acıyı sevdiği için arada bir böyle tatsız gelişmelerin olması normaldir...:)
ayrıca ben dizimizin bütün kahramanlarının resimlerini çekiyorum ama Ali_Zeynep resmi eklemekten onlara fırsat kalmıyor...boş zamanlarımda onların resimlerini de ekleyeceğim...:)
gerci aslinda dogru söliosun...
ama bilmemki ozmnda biraz sikici olmazmii hep ayni hep ayni, birazda heyecan olunca bana daha gzl gibi gelio, yani daha cok izlemem gelio ... :)
(cok kötüyüm biliom :img-hyste)
Sagol cnm, resimleri sabirsizla bekliomm :)
keremcem d
05-05-07, 15:44
dogru bende izlerdim bizim asiklar sadece mutlu olsa..
ama cogu kisi hüzün,ayrilik olsun acikli olsun istiyolar..
ondan saten hep bi ikinci kadin yada ikinci adam diziye giriyo.. ama ben hic sevmiyom 2. kisileri..
karanlık86
05-05-07, 15:55
dogru bende izlerdim bizim asiklar sadece mutlu olsa..
ama cogu kisi hüzün,ayrilik olsun acikli olsun istiyolar..
ondan saten hep bi ikinci kadin yada ikinci adam diziye giriyo.. ama ben hic sevmiyom 2. kisileri..
aynen canım katılıyorum sana ben de sevmiyorum 2. kişileri...ve farketmişseniz bu 2. kişi genellikle bayan oluyo...:icon_whis hem bizim ali de çok saf anlamıyo ki hiç bir şeyi bizim zeynep farkettiği anda uzaklaşmıştı adamdan...
eğer bu kız tehlike oluşturacak bir harekette bulunursa alini daha dikkatli davranmasını istiyorum...hem artık zeynep te hamile ona göre hareket etsin.
:img-in_lo
bakalım bu haftaki olaylar nasıl gerçekleşecek çok merak ediyorum.inşallah korktuğumuz başımıza gelmez ama yine de keyifli bir bölüm bizleri bekliyo.
bu arada her hafta olduğu gibi yarın tekrarı var 14.45te.:happy0064
fırtına seni çok seviyorum fırtınasız asla.:icon_sorr
:happy0064 :happy0064 :happy0064
eee süper :)
daha ne isteriz ki biz..!!
gazeteye bile çıkmış fırtınamız daha ne isteriz..
kesin arkadaşlar:happy0064
bitmiyor:happy0064
bu arada bugünkü bölümde Hoca ve Sevda'nin arasi yine cok komik olcakk
Emel'cim onlardanda bol bol resim cek tmmi cnmm
evet ya onlar süper oluyorlar :)
emelcim onlarında resimlerini çekersen sevinirz :)
tamarayı da çek canım :) o da çok tatlı bir kız
bu arada saatler kaldı sayılır arkadaşlar:happy0064 :happy0064
sabırsızlıkla bekliyorum bölümü:happy0064 :happy0064
( bu arada bu yaşadıklarımızda umarım kanald ye ders olmuştur.. fırtınayı kaldırmaya cesaret edemez umarım.. artık.. )
aynen canım katılıyorum sana ben de sevmiyorum 2. kişileri...ve farketmişseniz bu 2. kişi genellikle bayan oluyo... hem bizim ali de çok saf anlamıyo ki hiç bir şeyi bizim zeynep farkettiği anda uzaklaşmıştı adamdan...
eğer bu kız tehlike oluşturacak bir harekette bulunursa alini daha dikkatli davranmasını istiyorum...hem artık zeynep te hamile ona göre hareket etsin.
bakalım bu haftaki olaylar nasıl gerçekleşecek çok merak ediyorum.inşallah korktuğumuz başımıza gelmez ama yine de keyifli bir bölüm bizleri bekliyo.
bu arada her hafta olduğu gibi yarın tekrarı var 14.45te.
fırtına seni çok seviyorum fırtınasız asla.
yani erkek olmasınıda istemem ama hep kız oluyor yani..
zeynebe faruk ve Duygu'un değimiyle :) ramço gibileri bulaşıyor hep :)
gerçi aliye bulaşanlarda tam normal kişiler olmuyorlar ör: naz gibi :)
ya allahtan zeynep hamile.. yoksa ali kıskançlık yüzünden zeynebi tekrar terkedebilirdi:icon_sorr ayrıca ali arasını bozamaz zeyneple :)
maç var ama izlemiycem haftaya da eurovision u izleyemiyceğim sanırım :( cumartesiye denk geliyor :( neyse herzaman fırtına :) tercihim benimde fırtınadan :):)
tekrarlarını hep izliyorum :):)
keremcem d
05-05-07, 16:09
aynen canım katılıyorum sana ben de sevmiyorum 2. kişileri...ve farketmişseniz bu 2. kişi genellikle bayan oluyo...:icon_whis hem bizim ali de çok saf anlamıyo ki hiç bir şeyi bizim zeynep farkettiği anda uzaklaşmıştı adamdan...
:img-in_lo
bu arada her hafta olduğu gibi yarın tekrarı var 14.45te.:happy0064
fırtına seni çok seviyorum fırtınasız asla.:icon_sorr
:happy0064 :happy0064 :happy0064
aynen..zeynep 2.kisilerin tehlikeli oldugunu anladigi anda hemencik uzaklasiyo.. ali anliyana kadar is isten gecmis oluyo..hatta hatirlarsan ali zeynepi istanbula kacirmisti..sonra zeynep bayilmisti..ali nazi arayip hastanede oldugunu söylemisti..yani hala anlamamisti..
yani erkek olmasınıda istemem ama hep kız oluyor yani..
zeynebe faruk ve Duygu'un değimiyle ramço gibileri bulaşıyor hep
gerçi aliye bulaşanlarda tam normal kişiler olmuyorlar ör: naz gibi
ya allahtan zeynep hamile.. yoksa ali kıskançlık yüzünden zeynebi tekrar terkedebilirdi:icon_sorr ayrıca ali arasını bozamaz zeyneple
yarın maç var ama izlemiycem haftaya da eurovision u izleyemiyeğim sanırım :( cumartesiye denk geliyor :( neyse herzaman fırtına tercihim benimde fırtınadan
tekrarlarını hep izliyorum
Cansu'cum bende artık Ali'nin bir mıknatıs gibi kızları üzerine çekmesinden bıktım...çünkü bir kere böyle birşey başımıza geldi...az daha farklı insanlarla yola devam edecekti bizim aşıklarımız...yani Ali bu tür şeyleri anlayamıyor galiba...yada Zeynep'e duyduğu büyük aşktan dolayı diğer kızlar tarafından gözüne gözüne sokulan ilginin farkına varamıyor...
ama her ne şekilde olursa olsun ben bu kızlardan BIK-TIM...
Zeynep'e asılan tiplere gelince...ramço ve faruku toplasan doğru düzgün birşey çıkmadığı için ortaya, ben bugüne kadar Ali için tehlikeli bir rakip olabilecek kimseyi görmedim...dolayısıyla da Ali'nin gerçek bir tehlike karşısında kıvrandığını görmek isterim...çünkü hep üzülen,,,şüphe duyan ve sıkılan Zeynep oluyor...(((çok acımasız gördüm kendimi:img-hyste )))ama hissettiğim bu yani...:)
bence alinin bası baska bır anlamda dertte olacak..hep aynı senaryoyu ısıtıp önümüze koymazlar.. bana gelıyorkı bıraz mizah anlamda gelişecek olaylar..bu arada fırtınanın devam etmesine sevindim.. alışmıstık :img-wink: sevdayı beğenmıyorum konusma tarzını falan abartıyo bıraz..
Cansu'cum bende artık Ali'nin bir mıknatıs gibi kızları üzerine çekmesinden bıktım...çünkü bir kere böyle birşey başımıza geldi...az daha farklı insanlarla yola devam edecekti bizim aşıklarımız...yani Ali bu tür şeyleri anlayamıyor galiba...yada Zeynep'e duyduğu büyük aşktan dolayı diğer kızlar tarafından gözüne gözüne sokulan ilginin farkına varamıyor...
Zeynep'e asılan tiplere gelince...ramço ve faruku toplasan doğru düzgün birşey çıkmadığı için ortaya, ben bugüne kadar Ali için tehlikeli bir rakip olabilecek kimseyi görmedim...dolayısıyla da Ali'nin gerçek bir tehlike karşısında kıvrandığını görmek isterim...çünkü hep üzülen,,,şüphe duyan ve sıkılan Zeynep oluyor...(((çok acımasız gördüm kendimi:img-hyste )))ama hissettiğim bu yani...:)
yani.. :) Emel'cim .. ali gerçekten mıknatıs gibi.. ama gözü zeynepten başkasını görmüyor o ayrı.. ama zeynepte kıskanmakta haklı bence :) hem seven insan kıskanır dimi :) kızlardan bende bıktım ama senaristler bıkamadı maalesef.. :)
bencede.. ramçoda faruk da hiç bir şeye benzemiyorlardı :):)
bende aynı şeyleri düşünüyorum canım.. üzülen her koşulda hep zeynep oluyor..
bence alinin bası baska bır anlamda dertte olacak..hep aynı senaryoyu ısıtıp önümüze koymazlar.. bana gelıyorkı bıraz mizah anlamda gelişecek olaylar..bu arada fırtınanın devam etmesine sevindim.. alışmıstık :img-wink: sevdayı beğenmıyorum konusma tarzını falan abartıyo bıraz..
hiç bu yönden düşünmemiştim...zaten saolsun tüm Türk dizileri bizi böyle entrikalı düşünmeye zorluyorlar...:)
valla nasıl bir bela olacak?onu zaman gösterecek ama umarım senin dediğin gibi bir gelişme olur...:img-wink:
olabilir aslında..
çünkü dediğin gibi hep aynı senaryo olmaz sanırım..
sevda bana çok komik geliyor.. özellikle hocayla olan sahneleri süper bence:img-hyste
hiç bu yönden düşünmemiştim...zaten saolsun tüm Türk dizileri bizi böyle entrikalı düşünmeye zorluyorlar...:)
valla nasıl bir bela olacak?onu zaman gösterecek ama umarım senin dediğin gibi bir gelişme olur...:img-wink:
evet Emel'cim bende hiç böyle düşünmemiştim..
tabii Türk dizilerini hep böyle diye düşünmedik ama fırtına çok farklı hep değişik ve tahmin edemediğimiz olaylar oluyor..
bencede canım.. aslında eğer fragmanın son sahnesiyle bölümü bitermezlerse neler olucağını anlayabilirz ama bence o sahneyle bitirecekler..:sad53:
evet Emel'cim bende hiç böyle düşünmemiştim..
tabii Türk dizilerini hep böyle diye düşünmedik ama fırtına çok farklı hep değişik ve tahmin edemediğimiz olaylar oluyor..
bencede canım.. aslında eğer fragmanın son sahnesiyle bölümü bitermezlerse neler olucağını anlayabilirz ama bence o sahneyle bitirecekler..:sad53:
Fırtına çok farklı olduğu için izlediğim tek Türk dizisi zaten...
fragmanın son sahnesiyle bitmesin bölüm ya...biz şu yeni kız neymiş,neciymiş bir öğrenelim...:)nerden gelmiş?ve niye bizimkilerin hayatına girmiş?:)
ama fragmanın son sahnesi ile bitirseler de bölümü, sanırım bölüm içinde bu kızı Ali'nin iş seyahati sırasında görücez...özetten anladığım kadarıyla...tabi yanlış anlamadıysam...
Cansu sen bu akşamki maçı izleyemeyeceğini söyledin...yoksa benim renkdaşım mısın?:)
_duygucuk_
05-05-07, 16:36
ohh maşallah çoşmuş yorumlar yine ve gazateye çıkmışız maşallah çok güzel dizimiz bitmesin.......
Emel cim doğru söylemiş tam kız geldiğinde bitirmesler bari:(ama biz artık3.kişi istemiyoruz ki:(:(
neyse akşama azkladı süper bir bölüm olacak:):)
Fırtına çok farklı olduğu için izlediğim tek Türk dizisi zaten...
fragmanın son sahnesiyle bitmesin bölüm ya...biz şu yeni kız neymiş,neciymiş bir öğrenelim...:)nerden gelmiş?ve niye bizimkilerin hayatına girmiş?:)
ama fragmanın son sahnesi ile bitirseler de bölümü, sanırım bölüm içinde bu kızı Ali'nin iş seyahati sırasında görücez...özetten anladığım kadarıyla...tabi yanlış anlamadıysam...
Cansu sen bu akşamki maçı izleyemeyeceğini söyledin...yoksa benim renkdaşım mısın?:)
evet canım bunun için bende tek fırtınayı izliyorum zaten..
bencede bitmesin.. ama geçen hafta olduğu gibi bitebilir Emel'cim..
evet görücez ama niyetini anlamamız lazım.. inş.. ali evli olduğunu söyler :)
canım ben bjk yım :) fbli değilim :( bjk-fb maçları çok çekişmeli olduğu için izlemeye çalışıyorum..
canım ben bjk yım :) fbli değilim :( bjk-fb maçları çok çekişmeli olduğu için izlemeye çalışıyorum..
Cansu'cum umarım dediğin gibi Ali evli olduğunu söyler...biliyosun konusu olmadığı için naza nişanlı olduğunu söylememişti de Zeynep bu duruma çok bozulmuştu...gerçi o sırada ayrılardı ama olsun...
umarım Ali baştan tavrını koyar...ve sevgi kelebekliğini bir kenara bırakır...:)
demek bu akşam hem Fırtına'mızı izleyeceğiz...hemde şampiyonluk için çok önemli bir maçımız olacak...maç için çok heyecanlıyım...ama kalbim dayanmayacağı için izlemiycem maçı...Fırtına'mızı izleyip rahatlıycam umarım...:)tabi şu yeni kızı görene kadar sürecek rahatlığım sanırım...:)
Cansu'cum umarım dediğin gibi Ali evli olduğunu söyler...biliyosun konusu olmadığı için naza nişanlı olduğunu söylememişti de Zeynep bu duruma çok bozulmuştu...gerçi o sırada ayrılardı ama olsun...
umarım Ali baştan tavrını koyar...ve sevgi kelebekliğini bir kenara bırakır...:)
demek bu akşam hem Fırtına'mızı izleyeceğiz...hemde şampiyonluk için çok önemli bir maçımız olacak...maç için çok heyecanlıyım...ama kalbim dayanmayacağı için izlemiycem maçı...Fırtına'mızı izleyip rahatlıycam umarım...:)tabi şu yeni kızı görene kadar sürecek rahatlığım sanırım...:)
evet söylemezse bi zamanlar yaptığımız gibi çerez atma işine tekrar girebilirm :)
yani ali için yorum yapmak istemiyorum :) ama şunu söyleyebilirim ki; zeynep ondan çooook daha iyi bu konularda :)
evet canım benim en yakın arkadaşımda koyu fenerbahçeli ben beşiktaşlı :)
onun için her zaman dostluk kazansın diyorum ben :) geçen maçta hakemin tutumu bana görede yanlıştı :) ben her zaman objektif bakmaya çalışıyorum :)
ama bakamıycam maça.. malumuz fırtına çoook daha önemli :)
keremcem d
05-05-07, 16:45
insallah der..
aslinda belliki dememis ali evli oldugunu..
yoksa kiz evine gitmezdi..
zeynep kapiyi actigina göre evli olduklarini söylicekler..
ama kiz coktan aliye asik olmus olmasin..
derbide cok heyecanli bugün..
benim takimim oynamiyo ama genede tam derbi olacak..
insallah der..
aslinda belliki dememis ali evli oldugunu..
yoksa kiz evine gitmezdi..
zeynep kapiyi actigina göre evli olduklarini söylicekler..
ama kiz coktan aliye asik olmus olmasin..
derbide cok heyecanli bugün..
benim takimim oynamiyo ama genede tam derbi olacak..
inşallah maaşallaha kalıyor bu konuda işimiz :)
bencede kız aliye çoktan aşık oldu..
ankaradan taa istanbula :)
neyse ben reklamlarda bakarım belki ama dediğim gibi fırtına çoook daha önemli :)
evet söylemezse bi zamanlar yaptığımız gibi çerez atma işine tekrar girebilirm
yani ali için yorum yapmak istemiyorum ama şunu söyleyebilirim ki; zeynep ondan çooook daha iyi bu konularda
evet canım benim en yakın arkadaşımda koyu fenerbahçeli ben beşiktaşlı
onun için her zaman dostluk kazansın diyorum ben geçen maçta hakemin tutumu bana görede yanlıştı ben her zaman objektif bakmaya çalışıyorum
ama bakamıycam maça.. malumuz fırtına çoook daha önemli
umarım Ali tekrar çerez işine başlatmaz sizi...:)
kesinlikle Zeynep çok daha iyi bu konuda Ali'den...tehlikeyi kendisi için de olsa Ali için de olsa görebiliyor ve ona göre hareket edebiliyor...naz zamanında az çekmemişti kız...:(
bir taraftar olarak olaylara objektif bakabilmene hayran kaldım cnm...çünkü bende objektiflik namına pek birşey yok...:img-hyste dostluk ve FB'm kazansın...o zaman daha da mutlu olucam...
ama dediğin gibi Fırtına yeni sorunların başlangıcının yapılacağı bir bölümle devam edecek...bölümü kaçırırsam çıldırırım...:)
karanlık86
05-05-07, 16:53
yani canım ben de katılıyorum bu konuda genellikle zeynebi sevenler ali için pek tehlike oluşturmuyordu.
eğer bu sefer de bu kız aliye aşık olursa zeynebe de bir talihli çıksın. o zaman daha iyi olur bence. hem de diğerleri gibi değil de aliyi çıldırtacak birini bulsunlar...
aslında bunların hiç birinin olmasını istemiyorum ama...ne yaparsın hep zeynep mi üzülecek eee biraz da ali çeksin de görsün.(gerçi ramazan da ve farukta bunu örneğini görmüyştük ama hiç biri de naz kadar çektirmedi.):icon_sorr
umarım Ali tekrar çerez işine başlatmaz sizi...
kesinlikle Zeynep çok daha iyi bu konuda Ali'den...tehlikeyi kendisi için de olsa Ali için de olsa görebiliyor ve ona göre hareket edebiliyor...naz zamanında az çekmemişti kız...
bir taraftar olarak olaylara objektif bakabilmene hayran kaldım cnm...çünkü bende objektiflik namına pek birşey yok... dostluk ve FB'm kazansın...o zaman daha da mutlu olucam...
ama dediğin gibi Fırtına yeni sorunların başlangıcının yapılacağı bir bölümle devam edecek...bölümü kaçırırsam çıldırırım...:)
inş.. Emel'cim o çerez olayı dün gibi aklımda :):):)
zeynep çok daha daha iyi ama aklıma bazen ramçoyla evleneceği günler de geliyor.. o zamanlar biraz asabi davranmıştı..
gördüklerini bende görseydim farklı davranabilirdim ama genede aliyle konuşmalıydı..
canım ben diyorum her zaman dostluk kazansın :) tabii gönlüm bjk tan yana ama :):) diyorum ya dostluk kazansın ve tabii hakeden :):)
ben kaçırdığımda kafayı yemiştim :) bozuk bir TV ile uğraşmıştım hatta.. :)
daha öncede yazmıştım buraya tekrar o tür olaylar yaşamak istemiyorum :)
keremcem d
05-05-07, 16:58
inşallah maaşallaha kalıyor bu konuda işimiz :)
bencede kız aliye çoktan aşık oldu..
ankaradan taa istanbula :)
neyse ben reklamlarda bakarım belki ama dediğim gibi fırtına çoook daha önemli :)
ben vallah kesin birsey diyemem..
ama galiba bakamicam..
evde cogunluk mac icin..
hem macin tekrari 90 dk boyunca yok ki..
ondan maca bakicam ama aklim firtinada olacak..
mac saat 21 de baslicakmis..
yani bi saatcik baka bilecek firtinaya:sad53:
karanlık86
05-05-07, 17:02
canım inşallah dediğin gibi olur. yani sıkıyorlar artık sürekli sürekli... bu ne ya
aslında ben ziya içinde bir şeyler düşünüyordum.gerçi onun için de farklı gelişmelen var ama. biliyosun ilk zamanlarda ziya tam bir futbol aşığıydı. şu anda da istanbul da... ne bileyim bu konuyla da ilgili bir senaryo yazabilirler.
aslında 1 bölümlük misafir oyuncu olarak bir teknik direktör oynatsalar. aslında hiç fena olmaz. olaylar bunun etrafında gelişse. mesela lokantaya davet etseler. (pek beceremiyorum senaryo yazmayı ama...)
izlenme oranlarında da artış olurdu.
karanlık86
05-05-07, 17:11
inş.. Emel'cim o çerez olayı dün gibi aklımda :):):)
zeynep çok daha daha iyi ama aklıma bazen ramçoyla evleneceği günler de geliyor.. o zamanlar biraz asabi davranmıştı..
gördüklerini bende görseydim farklı davranabilirdim ama genede aliyle konuşmalıydı..
canım ben diyorum her zaman dostluk kazansın :) tabii gönlüm bjk tan yana ama :):) diyorum ya dostluk kazansın ve tabii hakeden :):)
ben kaçırdığımda kafayı yemiştim :) bozuk bir TV ile uğraşmıştım hatta.. :)
daha öncede yazmıştım buraya tekrar o tür olaylar yaşamak istemiyorum :)
ben de fenerbahçeliyim ama dediğiniz gibi dostluk kazansın.
ben fırtınamı seyredeceğim benim odamda televizyon var çookkkk şükür.
ama arkadaşlarım gelecek büyük bir ihtimal ile onlarla beraber izlerim artık.
bu bölümü kaçırmak istemiyorum.daha önce yaşamıştım tam dizim başladı elektrikler gitti ve ben sinirden öldüm ya.(ayy aklıma geldikçe deli oluyorum yine)
yakupoglu61
05-05-07, 17:28
kız uyuz birine benziyo ve pek güzelde değil...
nerden buldu Ali bu kızı kesin ankaraya gittiğinde piyango oynadı bu kızda o piyangodan çıkmıştır...!
ben vallah kesin birsey diyemem..
ama galiba bakamicam..
evde cogunluk mac icin..
hem macin tekrari 90 dk boyunca yok ki..
ondan maca bakicam ama aklim firtinada olacak..
mac saat 21 de baslicakmis..
yani bi saatcik baka bilecek firtinaya:sad53:
valla bizim evde 3 TV var :) allahtan.. :)
ben bakamazsam kafayı yerim zaten..
1 hafta bekle sonra maç yüzünden izlemeye..
ben %100 izliycem :)
ben de fenerbahçeliyim ama dediğiniz gibi dostluk kazansın.
ben fırtınamı seyredeceğim benim odamda televizyon var çookkkk şükür.
ama arkadaşlarım gelecek büyük bir ihtimal ile onlarla beraber izlerim artık.
bu bölümü kaçırmak istemiyorum.daha önce yaşamıştım tam dizim başladı elektrikler gitti ve ben sinirden öldüm ya.(ayy aklıma geldikçe deli oluyorum yine)
evet dostluk kazansın :)
evet bende bi kere kuzenime gitmiştim survivorı izliyorlardı bende izleyememiştim başını dayanamıyıp bozuk tv yi yapmıştım hep söylüyorum iğrenç bir şey :):)
keremcem d
05-05-07, 18:58
ben malesef bakamicam..
cokda merak edioyrum..
nasil tanisacak ali o kizla..niye gelecek istanbula diye..
ben malesef bakamicam..
cokda merak edioyrum..
nasil tanisacak ali o kizla..niye gelecek istanbula diye..
Fatma'cım üzülme yarın 14:45 de tekrarı var canım:happy0064
fatmamm demissinki "bazi kisiler hüzünü ayriligi.... sevio" ben o anlamda demek istemedim, ben tabii isterim huzurlu yasasinlar bizimkiler, ama yanliz bölece daha heyecanli olio, yani daha cok izleme havasi olio... yoksa cok cani sikici olur bence hep mutlu olduklari zmn.... :)
fatmamm demissinki "bazi kisiler hüzünü ayriligi.... sevio" ben o anlamda demek istemedim, ben tabii isterim huzurlu yasasinlar bizimkiler, ama yanliz bölece daha heyecanli olio, yani daha cok izleme havasi olio... yoksa cok cani sikici olur bence hep mutlu olduklari zmn.... :)
tabiki hüzünlü sahnelerde olmalı ama bence genellikle mutlu olsunlar dimi :)
mizah olsun neşe olsun :)
eski bölümlerdeki gibi olsunbye
keremcem d
05-05-07, 19:18
aslinda bende hüzünlü sahneleri seviyorum..bazen cok güzel oluyo..insanin agliyasi fln gelince..ama mutlu sahneleri daha cok seviyorum..:img-yes: :img-yes:
tabiki hüzünlü sahnelerde olmalı ama bence genellikle mutlu olsunlar dimi :)
mizah olsun neşe olsun :)
eski bölümlerdeki gibi olsunbye
ayy evtt yha... yha artik yine firtinaya gitsinler bencee... hocanin teyze'sini , sevda'yi... filan felan, hatta peri'yide alip hepsi firtinaya geri dönsün :)
aslinda bende hüzünlü sahneleri seviyorum..bazen cok güzel oluyo..insanin agliyasi fln gelince..ama mutlu sahneleri daha cok seviyorum..:img-yes: :img-yes:
eee yanii .... mutlu sahnleri bende daha cok sefiom tabii :)... ama hüzünlü kötü sahnler filanda cok önemli, dizinin heyecani kalkmasin die :img-yes:
keremcem d
05-05-07, 19:23
eee yanii .... mutlu sahnleri bende daha cok sefiom tabii :)... ama hüzünlü kötü sahnler filanda cok önemli, dizinin heyecani kalkmasin die :img-yes:
aynen cnm..
bu arada evet ya firtinaya geri dönsünler..
süüüper olurdu..:img-yes: :img-yes:
aaa bak bunu bende bilmiodum.. sagol cansucum... bisferler hep takrari vardi pazar günleri sonra yoktu, simdi yine varmis, ne gzll :)
önemli değil pelincim :)
bi aralar yoktu ama artık hep var :)
evet bazen iyi oluyor ama mutlu sahneleri bende daha çok seviyorum :)
---------------
dizimizin başlamasına çok az bir zaman kaldı arkadaşlar!!:happy0064 :happy0064
bu gidisle dizide herkes hamile kalmak istiyor ve kalicakta vallah :img-hyste ama sadece zeynep hamile!!
zeynebe hamilelik çoık yakışacak eminim bide alinin duyduu zmaanı görmek istiorum walla çok güsel yaa şu kız ara bozmasında her kimse başka bişi istemiorum:D
Sweet Bunny
05-05-07, 20:59
O Kiz Alinin Arabasina bini..Belkide Naz gibi Asik olmucak..Ailesinden kaciyo galiba..Bakalim neymis..:)
Yaw cidden aşıklık deil bncede hatta zeyneplede ii anlaşacak bnce gerçek durum ortaya çıkınca alide amma acaip yaf kız alıo anca görüo:D
Sweet Bunny
05-05-07, 21:09
Evet Kesin bu Kiz Zeynep le iyi Arkadas olucak..Ama basta Zeyneple Ali Kavga ederler falan sonra olur bunlar arkadas,bilemiyorum yani:)..
Adi da Sirin mis:D..
Ya bnce zeynep olayı anlayana kadar önce bi kıskançlık yapar ama sora bi çaresini gene zeynep bulur şirin bi kıs ama cidden aliyi severse bozuşurus ama:D
Anaa bn biras önce yorumu yaptım üstüne kız günlüğüyle konuştu olmas böle şey yaa:D
Bu vakayı çabuk atlatırısda bu kız uzatırsa bilmiorum nolcak tam mutlu anda olacak şe mi yaw sözlüsüymüş bari karısına söleme yaw herkez kendi aleminde gezio walla yazıp oynuo olan masumlara oluyo gene ali zeynep arası açılmadan bu vakanın biran önce atlanmasını istiorum amin:img-wink:
Sweet Bunny
05-05-07, 21:42
Ben dediklerimin hepsini geri aliyorum..Bu Kiz Asik bile oldu Aliye..Bide Zeynepe ben Sözlüsüyüm diyo..Inanirmi Zeynep?Insallah inanmaz da bu konu hemen kapanir...Ne güzel seviniyolardi bebek icin..Hemen sonra kavga edecekler.
arkadaşlar gerçekten fortına gibi bir bölüm izledik.... yani nasıl başladı nasıl bitti ben bir türlü anlayamadım...
her ne kadar kızın adı şirin de olsa... eee biraz şirin de görünse günlük sahnesi itibariyle benim gözümde nefretlik değer kazanma konusunda biyik bir adım attı... kendisini ali nin sözlüsü olarak tanıtarak da bu konuda hızlı bir adım daha atarak olabildiğince ona sinir olmamı sağladı ama ben böyle söylediğine mutlu oldum...
nasıl olsa ali de evde... zeynep bu sefer ali yi dinlemeden çekip gitmez ama diyelim i en kötü ihtimal çekip gitti nasıl olsa küçük bir olay ali kızı en fazla kaç saat gördü ki... hemen aıklar ne olduğunu kız da mecburen çeker gider... eee sonuçta bebek bekleyen bir çift...
bu arada söylemeden geçemicem o ne bayılma sahnesiydi öyle... yani burçine bir kez daha hayran kaldım... ben bile oturduğum yerden heyecan yaptım yani....
Ya eet bnde geri alıorum kız başımıza iş açacak of bea biri bitio biri başlıo ne bitmes çilemis warmış
Anaa bn biras önce yorumu yaptım üstüne kız günlüğüyle konuştu olmas böle şey yaa:D
Bu vakayı çabuk atlatırısda bu kız uzatırsa bilmiorum nolcak tam mutlu anda olacak şe mi yaw sözlüsüymüş bari karısına söleme yaw herkez kendi aleminde gezio walla yazıp oynuo olan masumlara oluyo gene ali zeynep arası açılmadan bu vakanın biran önce atlanmasını istiorum amin:img-wink:
ya i-na-na-mı-yo-rum!!!
bu naz gibi değil dedim bi baktım..!!!!!!!
şu kıza yaptıklarına ve söylediklerine bakın ya..
kafayı yicem yani
ilk başta sevdim ama o son yaptığı şey.. zeynebe sözlüsüyüm dedi ya
uçuyodum televizyona yani yuh!!!
bide günlüğüne yazdığı şeyler..!
ya inşallah hemen atlatırlar bu vakayı
bu kızda yani yani!!!
Sweet Bunny
05-05-07, 21:47
arkadaşlar gerçekten fortına gibi bir bölüm izledik.... yani nasıl başladı nasıl bitti ben bir türlü anlayamadım...
her ne kadar kızın adı şirin de olsa... eee biraz şirin de görünse günlük sahnesi itibariyle benim gözümde nefretlik değer kazanma konusunda biyik bir adım attı... kendisini ali nin sözlüsü olarak tanıtarak da bu konuda hızlı bir adım daha atarak olabildiğince ona sinir olmamı sağladı ama ben böyle söylediğine mutlu oldum...
nasıl olsa ali de evde... zeynep bu sefer ali yi dinlemeden çekip gitmez ama diyelim i en kötü ihtimal çekip gitti nasıl olsa küçük bir olay ali kızı en fazla kaç saat gördü ki... hemen aıklar ne olduğunu kız da mecburen çeker gider... eee sonuçta bebek bekleyen bir çift...
bu arada söylemeden geçemicem o ne bayılma sahnesiydi öyle... yani burçine bir kez daha hayran kaldım... ben bile oturduğum yerden heyecan yaptım yani....
Zeynep nezaman bayildi?Ben niye görmedim..Kacirmisim heralde?Nezaman bayildiydiki??
ben çok mutlu oldum acayip derecedeee :img-wink:
türkü çok tatlıydı ve bir iki bölüm dizide olucak sanırsam.. korkmayın ya nerden inanıcak en azından ali açıklar böyle böyle diye..
doğru söylüyorsun ya duygucum..
hemen kapanır inşallah dediğin gibi bu konu
yani yeter artık bizimkilerin başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmez yani..
evet gerçekten burçin gene kendini gösterdi bugün :) muratta burçinde harikaydılar yine.. ben özellikle sevda ve hocaya çok güldüm..
bölümün son sahnesi yine dediğim gibi fragmanın son sahnesiyle bittii...
yani kendimi yatıştırmak için hemen foruma daldım maça bile bakmıyorum
ben çok mutlu oldum acayip derecedeee :img-wink:
türkü çok tatlıydı ve bir iki bölüm dizide olucak sanırsam.. korkmayın ya nerden inanıcak en azından ali açıklar böyle böyle diye..
inşallah dediğiniz gibi olur ama bence peşini bırakmaz..
oyuncu kadrosuna adı yazılmıştı arkadaşlar..
1-2 bölüm oynayıp gitmicek yani..
ya i-na-na-mı-yo-rum!!!
kafayı yicem yani
bu kızda yani yani!!!
canım bence heyecan yapmamıza gerek yok yani ben çok rahatım.. zaten zeynep artık kıskançlık konusunda birçok söz vermiş biri... aliyi dinlemeden gideceğini sanmıyorum.. yani gitsede kız da taş değil ya anlatır gerçekleri sonuçta zeynep hamile bir kadın.....
hımmm ama anlatmaz da yalan birsürü şey anlatırsa ki öyle bir ihtimal de var (:icon_sorr ) o zaman düşünürüz tv ye mi uçuyoruz yoksa seti mi basıyoruz.....
ayy off beee sözlüzüm dedi gelde sinir olma bi hafta nasil gecicek sinir odlum uyuz kiz ha kanim hic isinmaisdti zaten umarim uzatmaslar konuyu yoksaa sinir kirzi geciricem, sinir krizi gecirmeden setti basarim daha iyi
Ya ali evde karşı karşıya geldiklerinde artık zeynep aliye inanır heralde tanımadıı kıza deil
ya zeynebin ne yapıcağı belli mi ya??
ama alinin belli...
bence ali yeni kızı iyice partaklar ve dışarıya atar yanii..
bu ne böyle ya..
canım bence heyecan yapmamıza gerek yok yani ben çok rahatım.. zaten zeynep artık kıskançlık konusunda birçok söz vermiş biri... aliyi dinlemeden gideceğini sanmıyorum.. yani gitsede kız da taş değil ya anlatır gerçekleri sonuçta zeynep hamile bir kadın.....
hımmm ama anlatmaz da yalan birsürü şey anlatırsa ki öyle bir ihtimal de var (:icon_sorr ) o zaman düşünürüz tv ye mi uçuyoruz yoksa seti mi basıyoruz.....
ben rahat olamıyorum kız oyuncu kadrosuna girmiş ya:sad53:
zeynep hep söz veriyor duygucum nerde..
inşallah bir bölümde çözerler bu işi ama o kız alinin peşini bı-rak-maz..
beyaz atlı prensim falan diyodu deliricem ya uçucaktım tv ye yani
valla bu da naz gibi ya.. tek psikopat tipi yok kızda..
ya artık dayanamıyorum yani bu kadar olay.. diyorumya pişmiş tavuğun başına gelmez.. inşallah iyi bir sezon finali olurda o kadar ay beklemeyiz yani düşünsenize!!
bisi sorucakdim Burcin Terzioglu ve Murat Yildirim halendaha beraberler
dimi???????????????????????
ya sanırım beraberler
kızdan iyice huylandım yani.. gerçektede bişey yapmaz heralde feci sinirlerimi bozdu ya.. nasıl beklerim şimdi ben 1 hafta!!
Ya aliden uzak dursunda kızı sevmioruz kısmet bile buluorus daha ne istiyoki yaw ayrıca zeynep gitmes ya sanmıorum çnkü cidden söz vemişti bi sürü ya bi dinlesin en azından ama kız yalanını çok ii sürdürürse bilmiorum ya kafam karıştı böl kendi kendine yazıp çok iyi oynayanlar oluo buda öle bi tipse yandık yani nazdada wardı baya:D
Duygu'cum mine konusunda nasıl aynı şeyleri düşünüyorsak adı şirin olan ama yaptıkları itibariyle o şirinliğini gözümde kaybetmiş olan bu kız hakkında da aynı şeyleri düşünüyoruz...dakika 1 gol 1 yani...
hemen nasıl sevdi,aşık oldu?ayrıca nasıl bir cesarettir ki daha ilk gece evine damlayabiliyor?herhalde bu kız bizim bildiğimiz Urfa'da değil başka bir yerde yetişmiş...
Burçin'in güzelliğine ve yeteneğine her geçen gün daha da hayran oluyorum...süperrrr bir kız...hele son sahnede şirin hanım eve gelmeden önce Ali_Zeynep'in sevinci harikaydı...:happy0064
ya i-na-na-mı-yo-rum!!!
kafayı yicem yani
bu kızda yani yani!!!
bu kız naz gibi değil dedik Cansu'cum ama bu daha hızlı çıktı...:)naz en azından uzun bir süre beklemişti...bu kız 1 gün içinde Ali ile tanıştı,aşık oldu ve evini bastı...üstüne üstlük bide sözlendi...:img-hyste
britneysinem
05-05-07, 22:12
çok güzel bir bölümdü evet adı ne kadar şirin olsada dediğiniz gibi pekte şirin diildi yani insan daha tanışmadığı birine sözlüsüyüm dermi yani kız zaten hamile araları nerdeyse yeniz düzeldi yine bozulucak yani yapılıcak şeymi hemde karısına ben sözlüyüm yani ilerde neler olcak bilmiyorum valla ama kötü şeler olucak gibi
Duygu'cum mine konusunda nasıl aynı şeyleri düşünüyorsak adı şirin olan ama yaptıkları itibariyle o şirinliğini gözümde kaybetmiş olan bu kız hakkında da aynı şeyleri düşünüyoruz...dakika 1 gol 1 yani...
hemen nasıl sevdi,aşık oldu?ayrıca nasıl bir cesarettir ki daha ilk gece evine damlayabiliyor?herhalde bu kız bizim bildiğimiz Urfa'da değil başka bir yerde yetişmiş...
Burçin'in güzelliğine ve yeteneğine her geçen gün daha da hayran oluyorum...süperrrr bir kız...hele son sahnede şirin hanım eve gelmeden önce Ali_Zeynep'in sevinci harikaydı...:happy0064
bu kız naz gibi değil dedik Cansu'cum ama bu daha hızlı çıktı...:)naz en azından uzun bir süre beklemişti...bu kız 1 gün içinde Ali ile tanıştı,aşık oldu ve evini bastı...üstüne üstlük bide sözlendi...:img-hyste
ya canım ben bu kızdan daha çok korkuyorum ve şuan sinirlerim çok gerilmiş durumda forumda çok yavaşladı benim internetten mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama neyse yani.. iyi değilim şu an Emel'cim..
yani bide kızın günlüğe yazdığı şeyler..
allahım deli olucam bi kerede normal bir insan çatsın bizimkilere ya.. bi kere..
ben her zaman diyorum burçininde muratında oyunculuğuna diyecek yok.. tek kelimeyle muazzam :)
ya nasılda sevinmişlerdi ya.. zeynebin sevinci pursağında kaldı..:sad53:
Neydi bu akşam yaa!!!!!!!!!!!!
son sahnede pesss dedim artık bu kadar olur dedırttırdı şirin hanım(!)
her sey ne guzel yoluna gırmıs dedık son sahne yuzumuzu guldurdu ama yıne tadı damagımızda kaldı:icon_sorr
Ali çok şükür ki evde zeynep'te ınanmaz inşallh da bu olay fazla uzamazz:img-yes:
Şirin hanım pek vazgececek gbı durmuyor ama bızım sevdalılarımızı gorunce o da erir insallhh...
nyse arkadslar bır sasırtıcı bolumden snra herkese ıyı geceler gercı kendımıze gelebılırsekk demi:img-wink:
aslında gelen golun ilk dakika olması bizim avantajımıza... (kusura bakmayın içerde babamlar maç seyredince sesi geliyo buraya:img-hyste ) yani sonuçta pat diye açıldığı gibi konu pat diye geerçekler ortaya çıkacak ama kolay bitmicek... yani bu nz olayından çok farklı olacak... orda ortadaki konu bir türlü gerçeklerin ortaya çıkamamasıydı.. ali sevg kelebekliğini bir bıraksaydı sorun kalmazdı...ama işte bu konuda asıl olaylar daha sonra kopacak gibi geliyor bana....
ay evet ya ilk önce ali nasıl yüzünü buruşturup ""bu sefer eminsin di mi "" dedi....:img-hyste ama sonra ikisi de mutluluktan uçtular... ali ne olduğunu şaşırdı zaten.... ayrıca zeynep in yatakta ebeğini severken (tabii karnından) süperdi... o sahneye bayıldım... canım bol bol foto çektin di mi o sahneden...
bu kız urfanın hızlısı yani.... aslında peşinden gelen akrabaları olduğunu düşündüğüm adamlara bakınca pek beklediğim birşey değildi...
ayrıca söylemeden edemicem.. o kız nasıl alinin sadece otel-ev arasında aldığı yol mesafesi zamanında (tabiii birde sevinçleri var arada ama bu da kısaydı) nasıl hem günlük yazdı, hem adresi buldu, hemde kuafore gidip saçlarını yaptırıp güzel kıyafeetler giyip alinin yanına geldi...?
çok güzel bi bölümdü.Zeynep hamileymiş çok sevindim:happy0064 Melahat de değilmiş üzüldüm:icon_sorr Zeynepin hamile olduğunu alide öğrenmiişti ne güzel
ama o manyak kız sözlüm diyince şoka girdim.Bakalım zeynep ne yapacak?
bu akşamki bölüm neydi yhaa????
şoke oldum!
kim bu kız yhaaa!!!bu kız naz mine den beter çıktı!!!
ismi gibi çok şirin maşallah!
ama güsel bi bölümdü hakketen:)
özellikle sevda hanım ile hocanın buluşması tam can alıcıyı doğrusu :img-hyste
sevda hanım buluşmaya gelirken köpeğe yaptığı harekete koptum yhaa:D
sandal zaten ayrı bi facia!!!!
ali bu çocuk meselesinde daha farklı dawranır die düşündüm ama çok güsel di helede üçüzümüz olucak yani demesi:)
ama ben bu kıza uyuz kaptım!!!
hasta mı ne yhaa!benden etkilendi dio ali için bu n kardeşim?
inş reytingler güsel olur çünkü güsel bi bölümdü!!!
Neydi bu akşam yaa!!!!!!!!!!!!
son sahnede pesss dedim artık bu kadar olur dedırttırdı şirin hanım(!)
her sey ne guzel yoluna gırmıs dedık son sahne yuzumuzu guldurdu ama yıne tadı damagımızda kaldı:icon_sorr
Ali çok şükür ki evde zeynep'te ınanmaz inşallh da bu olay fazla uzamazz:img-yes:
Şirin hanım pek vazgececek gbı durmuyor ama bızım sevdalılarımızı gorunce o da erir insallhh...
nyse arkadslar bır sasırtıcı bolumden snra herkese ıyı geceler gercı kendımıze gelebılırsekk demi:img-wink:
yani bende
pessssssssssssssssss dedim hatta yuh dedim yani..
tekrar diyorum bizimkilerin başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmez...!
inşallah ya inşallah zeynep hemen atağa geçmez.. aliyi dinler inşalllah.. kızdan çekeceğimiz var..
aslında gelen golun ilk dakika olması bizim avantajımıza... (kusura bakmayın içerde babamlar maç seyredince sesi geliyo buraya:img-hyste ) yani sonuçta pat diye açıldığı gibi konu pat diye geerçekler ortaya çıkacak ama kolay bitmicek... yani bu nz olayından çok farklı olacak... orda ortadaki konu bir türlü gerçeklerin ortaya çıkamamasıydı.. ali sevg kelebekliğini bir bıraksaydı sorun kalmazdı...ama işte bu konuda asıl olaylar daha sonra kopacak gibi geliyor bana....
ay evet ya ilk önce ali nasıl yüzünü buruşturup ""bu sefer eminsin di mi "" dedi....:img-hyste ama sonra ikisi de mutluluktan uçtular... ali ne olduğunu şaşırdı zaten.... ayrıca zeynep in yatakta ebeğini severken (tabii karnından) süperdi... o sahneye bayıldım... canım bol bol foto çektin di mi o sahneden...
bu kız urfanın hızlısı yani.... aslında peşinden gelen akrabaları olduğunu düşündüğüm adamlara bakınca pek beklediğim birşey değildi...
ayrıca söylemeden edemicem.. o kız nasıl alinin sadece otel-ev arasında aldığı yol mesafesi zamanında (tabiii birde sevinçleri var arada ama bu da kısaydı) nasıl hem günlük yazdı, hem adresi buldu, hemde kuafore gidip saçlarını yaptırıp güzel kıyafeetler giyip alinin yanına geldi...?
canım o her evde geçerli sanırım :):) bizdede sesler geliyor :) aa bu gol kaçarmıydı!! gibi.. :)
yani sende diyosunya duygucum bu sefer gerçekten değişik olucak..
bu kız FARKLI!!
evet zeynepcim çok tatlıydı bu bölüm sakinede süperdi ama hamile olmayıpta menepoza girdiğini öğrenince ne olucak çook merak ediyorum:img-hyste
yani ona bende şaşmamış değilim..
bu arada bu urfalı hanım kızımız interneti ve q klavyeyide bilirmiş şaştım kaldım doğrusu:img-cool2 köyden geliyo yani kız.. burası çok mantıksız olmuş
ya canım ben bu kızdan daha çok korkuyorum ve şuan sinirlerim çok gerilmiş durumda forumda çok yavaşladı benim internetten mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama neyse yani.. iyi değilim şu an Emel'cim..
allahım deli olucam bi kerede normal bir insan çatsın bizimkilere ya.. bi kere..
ben her zaman diyorum burçininde muratında oyunculuğuna diyecek yok.. tek kelimeyle muazzam :)
ya nasılda sevinmişlerdi ya.. zeynebin sevinci pursağında kaldı..:sad53:
evet ya canım benim ne kadar da sevinmişti... çok mutluydu... tam da sevincini aliyle yaşayacakken kız nasıl da geldi ya....:icon_evil :icon_evil :icon_evil
o günlüğüne yazdığı şeyleri hiç hatırlatmayın... yani onlar neydi öyle ya... bir de beyaz atlı olmasa da siyah arabalı dedi ya...
evet arkadaşlar forum çok yavaşladı nerdesiniz....?
bu akşmkı bolumu ızledım ama sırının sahnelerını ızlıyemedım gunlukten falan soz edılmış alı ıle ılgılı bıseymı yazdı gunluge
P.S Has got acquainted with the girl, http://cyberblady.com, how it to you? Only it is fair!
bu akşamki bölüm neydi yhaa????
şoke oldum!
kim bu kız yhaaa!!!bu kız naz mine den beter çıktı!!!
ismi gibi çok şirin maşallah!
ama güsel bi bölümdü hakketen:)
özellikle sevda hanım ile hocanın buluşması tam can alıcıyı doğrusu :img-hyste
sevda hanım buluşmaya gelirken köpeğe yaptığı harekete koptum yhaa:D
sandal zaten ayrı bi facia!!!!
ali bu çocuk meselesinde daha farklı dawranır die düşündüm ama çok güsel di helede üçüzümüz olucak yani demesi:)
ama ben bu kıza uyuz kaptım!!!
hasta mı ne yhaa!benden etkilendi dio ali için bu n kardeşim?
inş reytingler güsel olur çünkü güsel bi bölümdü!!!
ya her bölüm olduğu gibi gene çok güzel ve dopdolu bir bölümdü..
gerçekten gittikçe bağlanıyorum diziye her izlediğimde daha çok seviyorum :)
sezon arasında bile nasıl bekliycem bilemiyorum :):)
neyseki dizimiz devam ediyor.. çok şükür.. bu tür şirinliklere (!) katlanıcaz napalım artık..
hoca ve sevda süperlerdi zaten :)
inş.. reytingler güzel olur inş.. bu bölüm hakediyordu gerçekten..
evet ya canım benim ne kadar da sevinmişti... çok mutluydu... tam da sevincini aliyle yaşayacakken kız nasıl da geldi ya....:icon_evil :icon_evil :icon_evil
o günlüğüne yazdığı şeyleri hiç hatırlatmayın... yani onlar neydi öyle ya... bir de beyaz atlı olmasa da siyah arabalı dedi ya...
evet arkadaşlar forum çok yavaşladı nerdesiniz....?
öfff ya :(:( yani çok güzel oldu :(:( ne güzel sevinmiştiler üstüne bu şirinlik süper oldu ..
evet ya.. oda benden etkilendi falan.. çok hayalperest bir arkadaşa benziyor bu kız..
ya bi ara forumu dolaşanlar 20 kişiye çıktı arkadaşlar tekrar canlanalım hadii:img-yes:
ya nasılda sevinmişlerdi ya.. zeynebin sevinci pursağında kaldı.
Cansu'cum stres yapma...Ali Zeynep'in hamile olduğunu öğrendikten sonra onun üzülmesini gerektirecek her türlü olaydan uzak tutar Zeynep'ini...
forumda bir sorun var sanırım cnm...bende de aynı durum söz konusu...
canım bide bu kızın sadece kendisi bela değil ki...peşinde de ailesi var sanırım...yani peşinde onu arayan birileri var...Ali_Zeynep'i bide bu yönden bir tehlike bekliyor...
aslında g