PDA

Tüm Versiyonu Göster : Fırtına- Bölüm Yorumları/3

Sayfalar : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11

FBemel
08-05-07, 17:28
Hoşbulduk canım. Bende sizleri çok özledim... Emel'cim bu kızda Ali ve Zeynep'in arasını bozabilecek potansiyeli ben gördüm... :=(((((((( Umarım yanılıyorumdur. Şirin'in hikayesini bende çok merak ediyorum...

Özeti ve fragmanı bende çok merak ediyorum. Umarım dediğin gibi bu hafta 2 fragman verilir. Öyle olmasa bile en azından bir fragmanda Ali ve Zeynep sahnesi fazla olsun... Çoğunluk Ali ve Zeynep'i merak ediyor...

Sezon finali zaten Karadeniz'de olmayacak mı??? Bu konuda kesin konuşuldu diye hatırlıyorum ben... Ama Karadeniz'e gitmeden önce Şirin ve kendisi gibi pek şirin olmayan belalılarından kurtulmamız lazım :)

canım bu kız daha çok peşindekilerden dolayı bizimkilerin başına bela açıcakmış gibi geliyor bana nedense...ama dediğin gibi olma ihtimali de yüksek...yani bizimkilerin arasına kara kedi olarak da girebilir ki bunun ilk sinyallerini daha Zeynep'le ilk karşılaşmasında verdi...

bencede tek bir fragman bile olsa Zeynep_Ali sahnesi çook olmalı...bütün karakterler önemli bizim için ama Zeynep_Ali'nin yeri başka...bu hafta çok önemli bir hafta...dolayısıyla da fragman doyurucu olmalı ve sık yayınlanmalı...

sezon finali Karadeniz'de olacaktı da geçen hafta yaşananlardan sonra tüm bilgilerimizden şüphe duyar olduk...

dediğin gibi bir zahmet Karadeniz'e taşımasınlar şirin olmayan karakterleri...:img-yes:

tipex
08-05-07, 17:36
canım bu kız daha çok peşindekilerden dolayı bizimkilerin başına bela açıcakmış gibi geliyor bana nedense...ama dediğin gibi olma ihtimali de yüksek...yani bizimkilerin arasına kara kedi olarak da girebilir ki bunun ilk sinyallerini daha Zeynep'le ilk karşılaşmasında verdi...

bencede tek bir fragman bile olsa Zeynep_Ali sahnesi çook olmalı...bütün karakterler önemli bizim için ama Zeynep_Ali'nin yeri başka...bu hafta çok önemli bir hafta...dolayısıyla da fragman doyurucu olmalı ve sık yayınlanmalı...

sezon finali Karadeniz'de olacaktı da geçen hafta yaşananlardan sonra tüm bilgilerimizden şüphe duyar olduk...

dediğin gibi bir zahmet Karadeniz'e taşımasınlar şirin olmayan karakterleri...:img-yes:

Zeynep'le karşılaşmaları gerçekten sinir bozucuydu. Pat diye sözlüsüyüm dedi. Bu kız bu cesareti nerden buldu merak ediyorum... Bu hep Ali'nin sevgi kelebekliğinden kaynaklanıyor. Hep Ali'nin iyi niyetinden. Aslında bırakacaktı otoyolda onu ama nerden bilsin kızın kendisine göz koyduğunu... Ali'nin bu durumu karmaya ters düşüyor :img-hyste

Umarım bu hafta 2 fragman olur. Birde bu hafta biraz kritik bir hafta. Bize bir zamanlar final denilen bölüm. :=(((((((( Aklıma geldikçe sinirlerim zıplıyor... Ben Kanal D'nin son anda final demesinden korkuyorum. :=(((((( Yapmadığı birşey değil... Umarım yine sadece kuruntu yapıyorumdur...

FBemel
08-05-07, 17:43
Zeynep'le karşılaşmaları gerçekten sinir bozucuydu. Pat diye sözlüsüyüm dedi. Bu kız bu cesareti nerden buldu merak ediyorum... Bu hep Ali'nin sevgi kelebekliğinden kaynaklanıyor. Hep Ali'nin iyi niyetinden. Aslında bırakacaktı otoyolda onu ama nerden bilsin kızın kendisine göz koyduğunu... Ali'nin bu durumu karmaya ters düşüyor :img-hyste

Umarım bu hafta 2 fragman olur. Birde bu hafta biraz kritik bir hafta. Bize bir zamanlar final denilen bölüm. :=(((((((( Aklıma geldikçe sinirlerim zıplıyor... Ben Kanal D'nin son anda final demesinden korkuyorum. :=(((((( Yapmadığı birşey değil... Umarım yine sadece kuruntu yapıyorumdur...

canım zaten o kızdaki cesareti anlayabilmiş değilim...sen kalk Urfa'lardan tek başına kaçıp gel...ve sadece sana yardım eden adamın evine kadar git...çok ilginç...zaten Zeynep'in son sahnedeki yüz ifadesi herşeyi anlatıyordu...hemen Ali olaya müdahele etsin de olay fazla büyümesin...en azından şimdilik...ve bir zahmet naz olayında yaptığı hataları tekrarlamasın Sevgi Kelebeğimiz...:)

bende yarın ki özeti merakla bekliyorum...bakalım ne diyecekler?bende senin gibi çok stres yaptım...çünkü kanald'nin işi belli olmuyor..

ama içimizi ferah tutalım...dizimiz devam edecek...:img-wink:

aksi durumda da (((Allah korusun))) ortalığı ayağa kaldırırız...her zamanki gibi...:)

canım ben kaçıyorum...ama 1-2 saat içinde yine gelicem...umarım karşılaşırız...:img-yes:

ctcc
08-05-07, 17:44
Ben geldim arkadaşlar. :) 3 gündür nete giremedim. Şimdi hasret gideriyorum. Ben yokken baya ilerlemişsiniz. Bütün yorumlarınızı zevkle okudum. :=)))))))

Şirin'i ilk başta gözüm tutmuştu. Hazırcevap, tatlı bir kız gibi göründü gözüme. Ama o günlük sahnesinde gözümdeki ve gönlümdeki itibarını tamamen yitirdi. Hemen sahiplendi Ali'yi. Son sahnede ise dumur oldum. :=((((((((( Zeynep'e kendisini Ali'nin sözlüsü olarak tanıttı. :=(((((((((

Emel'cim Zeynep'in o şoktan sonra ne yapacağını tam kestiremiyorum ama Ali bu sefer Zeynep'ini kesinlikle bırakmaz. Bu konuda içim rahat. :=))))))) Ne yapar ne eder bu kızın Zeynep'le aralarına girmesine engel olur. Bu kız bencede Ziya'yla olmaz. Ziya zaten buldu aradığını. Şimdi onun peşinde sürünür durur

Bu kızın kaçışının bir nedeni olmalı. Geri dönemem falan diyordu. Bu yüzden ben işin biraz ciddi olduğunu düşündüm. Dediğiniz gibi kızın peşindeki adamları falanda gösteridiklerine göre kız belasınıda peşinden getirmiş. Bizimkileri de bu işin içine bulaştırmış oldu. Umarım bu beladan da çabuk kurtulurlar...
hoşgeldin Seda'cım :)

herkesin yorumu senin gibi canım.. herkes o sahneyi gördükten sonra şirin benim için bitmiştir demiş:img-hyste

evet benimde tek rahat olduğum bu konu.. zeynep hamile olduğu için ali zeynebini bırakmaz :)

aslında hepimizin en çok korktuğu konuda bu :( kızın ailesi..
zeynebe ve bebişe bişey yapmalarından korkuyoruz özellikle :(

Duygu alemsin yaaa...

Türkü konusunda hepimiz hemfikiriz sanırım...

nazdan sonra onun derecesinde bir hasar vereceğini sanmıyorum bizimkilere...

özeti nasıl merak ediyorum...bilemezsin...bu haftaki özet ve fragman umarım etkili ve güzel olur da...hatta bir 2. fragmanda olur da ratingler de artar...

sezon finalimiz Karadeniz'imin yeşili ve mavisinde olur inşallah...Zeynep_Ali'nin köydeki evlerinde...
evet hepimiz hemfikiriz Emel'cim :img-hyste

naz çok fenadı gerçekten bencede bu nazdan birazcık daha iyi :)

bence bu hafta 2.fragman olur:img-yes: sonuçta ali ve zeynep ilişkisi çok öne çıkacak bu bölümde..

( sezon finalini konusundada katılıyorum canım daha öncede söylemiştim :) )

Özeti ve fragmanı bende çok merak ediyorum. Umarım dediğin gibi bu hafta 2 fragman verilir. Öyle olmasa bile en azından bir fragmanda Ali ve Zeynep sahnesi fazla olsun... Çoğunluk Ali ve Zeynep'i merak ediyor...

Sezon finali zaten Karadeniz'de olmayacak mı??? Bu konuda kesin konuşuldu diye hatırlıyorum ben... Ama Karadeniz'e gitmeden önce Şirin ve kendisi gibi pek şirin olmayan belalılarından kurtulmamız lazım :)
bence %75 2 fragman verilir.. dediğim gibi ali ve zeynep sahnesi çok olucak bu hafta:img-yes:

bizde öyle hatırlıyorduk ama burçin ve murat seneye dizinin devam etmesi içinde kesin konuşmuşlardı..

ctcc
08-05-07, 17:53
Zeynep'le karşılaşmaları gerçekten sinir bozucuydu. Pat diye sözlüsüyüm dedi. Bu kız bu cesareti nerden buldu merak ediyorum... Bu hep Ali'nin sevgi kelebekliğinden kaynaklanıyor. Hep Ali'nin iyi niyetinden. Aslında bırakacaktı otoyolda onu ama nerden bilsin kızın kendisine göz koyduğunu... Ali'nin bu durumu karmaya ters düşüyor
ben o anda bittim zaten herkes biliyor :) o gece uyuyamadım ve 4:30 a kadar makinayı izledim gülebilmek için :sad53: :)

bencede hep alinin iyi niyetinden kaynaklanıyor ama bu bölüm ali bir kelebeklik yaparsa benim gözümden düştü demektir :)

evet ya normalinde bu hafta final olucaktı.. gerçekten çok kötü olurdu:sad53: kanald den herşey beklenir.. ama gazetelere bile çıktı arkadaşlar kesin devam ediyor:img-yes: :img-yes:

canım zaten o kızdaki cesareti anlayabilmiş değilim...sen kalk Urfa'lardan tek başına kaçıp gel...ve sadece sana yardım eden adamın evine kadar git...çok ilginç...zaten Zeynep'in son sahnedeki yüz ifadesi herşeyi anlatıyordu...hemen Ali olaya müdahele etsin de olay fazla büyümesin...en azından şimdilik...ve bir zahmet naz olayında yaptığı hataları tekrarlamasın Sevgi Kelebeğimiz...:)

bende yarın ki özeti merakla bekliyorum...bakalım ne diyecekler?bende senin gibi çok stres yaptım...çünkü kanald'nin işi belli olmuyor..

ama içimizi ferah tutalım...dizimiz devam edecek...:img-wink:

aksi durumda da (((Allah korusun))) ortalığı ayağa kaldırırız...her zamanki gibi...:)

canım ben kaçıyorum...ama 1-2 saat içinde yine gelicem...umarım karşılaşırız...:img-yes:
evet yani hiç köylü kızına benzemiyordu;
bide lobideki otel görevlisine " bu q klavyemi ya neyse idare edicez " demesiyle beni iyice sinir etti zaten arkadaş.. hem urfadan bir köyden geliyor.. (arkasında aşiretle(!) ) hemde klavye seçiyor.. bide q klavye daha yaygındır ama neyse :)

işte burçin'in oyunculuğuna yine hayran kaldığım bir sahne ..
gerçekten mimiklerini çok güzel kontrol ediyor.. bize yaşattı o anı ve yüzündeki ifadeyle şirinide anlatmış oldu bi bakıma..

tipex
08-05-07, 17:56
canım zaten o kızdaki cesareti anlayabilmiş değilim...sen kalk Urfa'lardan tek başına kaçıp gel...ve sadece sana yardım eden adamın evine kadar git...çok ilginç...zaten Zeynep'in son sahnedeki yüz ifadesi herşeyi anlatıyordu...hemen Ali olaya müdahele etsin de olay fazla büyümesin...en azından şimdilik...ve bir zahmet naz olayında yaptığı hataları tekrarlamasın Sevgi Kelebeğimiz...

ama içimizi ferah tutalım...dizimiz devam edecek...

aksi durumda da (((Allah korusun))) ortalığı ayağa kaldırırız...her zamanki gibi...

canım ben kaçıyorum...ama 1-2 saat içinde yine gelicem...umarım karşılaşırız...

Sevgi kelebeğimizin artık bazı şeylerden ders alması gerekiyor. Ama iyi niyetli çocuk ne yapalım... Fakat bu iyi niyeti çok istismar ediyorlar. Böyle olunca da araya giren kara kedi sayısı artıyor...

Ben gerçekten çok stres yaptım. Kanal D'yede güven olmaz. Son gün bile karar değiştirdiği oldu... Ama dediğin gibi içimizi ferah tutalım...

Bende çıkarım birazdan canım... Bugün için bir daha karşılaşacağımız konusunda sana garanti veremem. Ama yarın kesin burdayım. Artık yarın görüşürüz...bye

hoşgeldin Seda'cım :)

herkesin yorumu senin gibi canım.. herkes o sahneyi gördükten sonra şirin benim için bitmiştir demiş

evet benimde tek rahat olduğum bu konu.. zeynep hamile olduğu için ali zeynebini bırakmaz :)

aslında hepimizin en çok korktuğu konuda bu :( kızın ailesi..
zeynebe ve bebişe bişey yapmalarından korkuyoruz özellikle :(

evet hepimiz hemfikiriz Emel'cim :img-hyste

naz çok fenadı gerçekten bencede bu nazdan birazcık daha iyi

bence bu hafta 2.fragman olur:img-yes: sonuçta ali ve zeynep ilişkisi çok öne çıkacak bu bölümde..

( sezon finalini konusundada katılıyorum canım daha öncede söylemiştim :) )

bence %75 2 fragman verilir.. dediğim gibi ali ve zeynep sahnesi çok olucak bu hafta:img-yes:

bizde öyle hatırlıyorduk ama burçin ve murat seneye dizinin devam etmesi içinde kesin konuşmuşlardı..

Hoşbulduk Cansu'cum... Evet Şirin konusunda hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruz. Bu kız adını hakettiği gibi kullanmıyor :img-hyste Peşindeki belalarıda bizimkilerin başına musallat edecektir... Umarım hiç kimse zarar görmeden bundan da kurtulurlar... Naz fenaydı ama hiç birşey göründüğü gibi değildir. Ve beterin beteri vardır. Bu kızı daha tanımadık biz. Bence şimdiden böyle kesin konuşmayalım...

Ben bu hafta 2 fragman istiyorum. Umarım dediğin gibi 2 fragman olur... Ve inşallah dizimiz 1 sezon daha devam eder. Çünkü bunu ve bundan fazlasını hakediyor Fırtına :img-wink:

benhermi
08-05-07, 18:00
arkadaşlar merhaba döndüm sonunda okuldan :):):)

daha yemek yemeden hemen foruma damladım...:img-hyste ben içimde bir iyiniyetle belki bize bir iyilik yaparlarda özeti erken verirler diye kontrol bile ettim siteyi ama yok...:icon_sorr

bende çok merak ediyorum özeti... hepimiz gibi... ama bence ali hemen söyler ve ortalık toparlanır gibi olur... sorunlar daha sonra açığa çıkar...

ama bunu bize özette ve fragmanda belli etmesinler.. yani bu sefer ben güzel bir özet ve fragman olura üzülürüm... çünkü reytinge ihtiyacımız var... reyting için de acıtasyona... ama tabii fragman ve özette sadece kötülük alametleri olsun... bölüm süper geçsin...

yani kanal d bir kere bize iyilik yapsın da sağ gösterip sol vursun...:img-wink:

tipex
08-05-07, 18:05

daha yemek yemeden hemen foruma damladım...:img-hyste ben içimde bir iyiniyetle belki bize bir iyilik yaparlarda özeti erken verirler diye kontrol bile ettim siteyi ama yok...:icon_sorr

bende çok merak ediyorum özeti... hepimiz gibi... ama bence ali hemen söyler ve ortalık toparlanır gibi olur... sorunlar daha sonra açığa çıkar...

ama bunu bize özette ve fragmanda belli etmesinler.. yani bu sefer ben güzel bir özet ve fragman olura üzülürüm... çünkü reytinge ihtiyacımız var... reyting için de acıtasyona... ama tabii fragman ve özette sadece kötülük alametleri olsun... bölüm süper geçsin...

yani kanal d bir kere bize iyilik yapsın da sağ gösterip sol vursun...:img-wink:

Merhaba canım... Aradığın iyi niyeti Kanal D'de bulacağını sanmıyorum. Ama denize düşen yılana sarılırmış bizde öyle yapıyoruz... :img-hyste

Bu hafta dediğin gibi fragmanda acıtasyon olursa reytingler açısından iyi olur... Biz zaten herşeye rağzıyız. Bizi memnun etmek kolay ama diğer kesimide memnun etmeleri lazım... Bu yüzden Kanal D'nin bu hafta bir iyilik yapması lazım :)

keremcem d
08-05-07, 18:06
Slm millet..
Özet yarina cikmis olur..Bakalim gene ne yazicak..cogunlukla cok abartili oluyo özetler..
Ama bence ali dogruyu söyler kizda evet öyleydi fln der..yani öyle büyük bi sorun olmaz..ama sonra simdi kizin kalacak bir yeri yok..evden kacmis anlasilan..alinin basina bela olacak yani...

ctcc
08-05-07, 18:09
Hoşbulduk Cansu'cum... Evet Şirin konusunda hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruz. Bu kız adını hakettiği gibi kullanmıyor Peşindeki belalarıda bizimkilerin başına musallat edecektir... Umarım hiç kimse zarar görmeden bundan da kurtulurlar... Naz fenaydı ama hiç birşey göründüğü gibi değildir. Ve beterin beteri vardır. Bu kızı daha tanımadık biz. Bence şimdiden böyle kesin konuşmayalım...

Ben bu hafta 2 fragman istiyorum. Umarım dediğin gibi 2 fragman olur... Ve inşallah dizimiz 1 sezon daha devam eder. Çünkü bunu ve bundan fazlasını hakediyor Fırtına
evet bari başka bir ad taksalarmış!! şirin..:img-pilot
evet ama kız oyuncu kadrosuna girmiş , kolay kolay kurtulamayacaklar sanırım..

%75 2 fragman çıkar merak etme Seda'cım.. bu bölümde acıtasyonda var çünkü.. :)

daha yemek yemeden hemen foruma damladım.. ben içimde bir iyiniyetle belki bize bir iyilik yaparlarda özeti erken verirler diye kontrol bile ettim siteyi ama yok...

yani kanal d bir kere bize iyilik yapsın da sağ gösterip sol vursun...
canım bende 17:10 da geldim ve girebildiğimce çabuk girmeye çalıştım :)

özeti en erken çarşamba veryorlar.. :( bende çok merak ediyorum ama çarşambadan önce vermiyorlar :sad53:

bu hafta 1. olalım ve sponsorumuz olsun:happy0064 acıtasyonda var :) ( sevindiğim şey acıtasyon:sad53: :img-hyste )

tipex
08-05-07, 18:09
Slm millet..
Özet yarina cikmis olur..Bakalim gene ne yazicak..cogunlukla cok abartili oluyo özetler..
Ama bence ali dogruyu söyler kizda evet öyleydi fln der..yani öyle büyük bi sorun olmaz..ama sonra simdi kizin kalacak bir yeri yok..evden kacmis anlasilan..alinin basina bela olacak yani...

İnşallah canım dediğin gibi bu iş fazla uzamaz. Zaten Zeynep'imiz hamile birde bu yüzden üzülüp durmasın... Ama sevgi kelebeğimiz Ali'miz iyi niyetini kullanarak bu kıza yardım etmeye kalkışır. Dediğin gibi böylece başına yeni bir bela almış olur... :=((((((((

ctcc
08-05-07, 18:12
ya arkadaşlar eurovision bu hafta mıydı ya:sad53: :sad53:
tamda sırası..
acı yüklü bir bölümde eurovision..
reytingler iyi gelicek diye seviniyorduk ne güzel:sad53:
neyse eurovision bu haftamı emin miyiz??

fırtınamm
08-05-07, 18:16
CTCC:%75 2 fragman çıkar merak etme Seda'cım.. bu bölümde acıtasyonda var çünkü.. :)[/B]
özeti en erken çarşamba veryorlar.. :( bende çok merak ediyorum ama çarşambadan önce vermiyorlar :sad53:

bu hafta 1. olalım ve sponsorumuz olsun:happy0064 acıtasyonda var :) ( sevindiğim şey acıtasyon:sad53: :img-hyste )[/B][/QUOTE]

Bende senın gibi düşünüyorum ctcc bencede acıtasyon olmalı hem halkın izlemeını artırmak hem sponspor ve hemde dizimizin hareketlenmesı için gerekli.Ondan bende cok seviyorum.Ama sunuda itiraf etmeliyim Alinin Kanadaya gidiceği zaman bayağı acıtasyon vardı bu seferde sinir krizleri geçiriyordum ama neyse.Ginede acıtasyon olur ve fragman 2 tane olur insallah:happy0064 :img-yes:

keremcem d
08-05-07, 18:19
İnşallah canım dediğin gibi bu iş fazla uzamaz. Zaten Zeynep'imiz hamile birde bu yüzden üzülüp durmasın... Ama sevgi kelebeğimiz Ali'miz iyi niyetini kullanarak bu kıza yardım etmeye kalkışır. Dediğin gibi böylece başına yeni bir bela almış olur... :=((((((((

saten ali hayatda o kizi birakmaz..simdi bide kizin bi hayat hikayesi varsa..aliye bunu analtirsa..ali asla birakmaz kizi.. illa yardim edecek..zeynepde tabii kizkanir..

benhermi
08-05-07, 18:35
Merhaba canım... Aradığın iyi niyeti Kanal D'de bulacağını sanmıyorum. Ama denize düşen yılana sarılırmış bizde öyle yapıyoruz... :img-hyste

Bu hafta dediğin gibi fragmanda acıtasyon olursa reytingler açısından iyi olur... Biz zaten herşeye rağzıyız. Bizi memnun etmek kolay ama diğer kesimide memnun etmeleri lazım... Bu yüzden Kanal D'nin bu hafta bir iyilik yapması lazım :)

canım zaten benim de korkum o... yani bize kanal d ne kadaar iyilik yapar bir türlü kestiremiyorum.. o yüzden sadece umut edebiliyorum.... dediğin gibi denize düşen yılana sarılırmış...:img-yes:

evet bu hafta acıtasyon şansımız bayaa yüksek:happy0064 (herşey reytingler için:sad53: ) yani acıtasyon yapabilecekleri bir hafta bu şansı çok iyi kullanmalılar...:img-yes:

fırtınamm
yaaa..evet dogru eurovision var..
bizimkinler ona bakmak istiyo..
bu bölüm bakamicam anlasilan:sad53:

Arkadaslar eurovision saat 10da baslıo TRTnın yayın akısında böyle gözküyüor.İlk 9:30 da eurovisiona doğru diye 15lık birşey var sonra piyongo cekımı ve saat 10da eurovision baslıo.yani bizi etkilemiyor diyebiliriz..:happy0064 :img-wink:

tipex
ya arkadaşlar eurovision bu hafta mıydı ya:sad53: :sad53:
tamda sırası..
acı yüklü bir bölümde eurovision..
reytingler iyi gelicek diye seviniyorduk ne güzel:sad53:
neyse eurovision bu haftamı emin miyiz??

Evet canım Eurovision bu hafta. Perşembe yarı final Cumartesi de final var... Bu hafta reytingler Eurovision yüzünden pek iyi gelmeyebilir...:sad53:

tipex
08-05-07, 18:39
Arkadaslar eurovision saat 10da baslıo TRTnın yayın akısında böyle gözküyüor.İlk 9:30 da eurovisiona doğru diye 15lık birşey var sonra piyongo cekımı ve saat 10da eurovision baslıo.yani bizi etkilemiyor diyebiliriz..:happy0064 :img-wink:

Bende şimdi baktım yayın akışına. Biz etkilenmiyoruz dediğin gibi... Ama bu hafta birincilik yarışmanın olur herhalde. O yüzden birincilik beklemeyelim...

benhermi
08-05-07, 18:48
yaaa..evet dogru eurovision var..
bizimkinler ona bakmak istiyo..
bu bölüm bakamicam anlasilan:sad53:

aaa eurovision benim tamamen aklımdan çıkmış..... yan ben kendi televizyonumda fırtınayı izlerim ama bizimkiler de sanırım eurovision u izlerler.... düşünsenize... genel olarak eurovision izlenir zaten televizyonlarda...

peki saat kaçta acaba saatini bilen var mı?..

fırtınamm
08-05-07, 18:49
aaa eurovision benim tamamen aklımdan çıkmış..... yan ben kendi televizyonumda fırtınayı izlerim ama bizimkiler de sanırım eurovision u izlerler.... düşünsenize... genel olarak eurovision izlenir zaten televizyonlarda...

eurovision saat 10da baslıo TRTnın yayın akısında böyle gözküyüor.İlk 9:30 da eurovisiona doğru diye 15lık birşey var sonra piyongo cekımı ve saat 10da eurovision baslıo.yani bizi etkilemiyor diyebiliriz..

tipex
08-05-07, 18:51

Saat 22.00 'da başlıyor yarışma ama öncesinde 21.30'da "Eurovision 2007 Finale Doğru" var. Bizde Fırtına izlenir. Zaten dizi bittikten sonra başlayacak yarışma. Bu yüzden rahat rahat izlerim... :)

benhermi
08-05-07, 18:52

aaa canım sen cevaplamışsın sorumu görmemiştim canım pardon...:icon_sorr

eeee ozaman bu bizim yararımıza olmaz mı...:happy0064 mesela bizi geçen dizilerden biri 22.00 yayını... o zaman onu geçtik diyebliriz... ama diğer ikisi sanırım 20.00 yayını...

bakalım ne olacak... hepsi fragmanlara bağlı aslında... bakalım nasıl bir fragman daha doğrusu nasıl iki fragman yayınlayacak.....

tipex
08-05-07, 18:57

eeee ozaman bu bizim yararımıza olmaz mı...:happy0064 mesela bizi geçen dizilerden biri 22.00 yayını... o zaman onu geçtik diyebliriz... ama diğer ikisi sanırım 20.00 yayını...

bakalım ne olacak... hepsi fragmanlara bağlı aslında... bakalım nasıl bir fragman daha doğrusu nasıl iki fragman yayınlayacak.....

Dediğin gibi canım herşey fragmanlara bağlı. Acıkılı bir fragman yapılırsa reyting endişemiz olmaz. Umarım bu hafta 2 fragman yapılır ve bol bol gösterilir... Bizlerde fragman avına çıkmak zorunda kalmayız :)

Ben çıkıyorum canlarım... Yarın görüşürüz bye

fırtınamm
08-05-07, 19:27

ne demek ne olucak.Bencede hepsi fragmanlara bağlı söyle bir duygusal fragman yaparlarda eurovisiondan sonra en cok biz izlenmiş oluruz insallah:good: :img-wink: :img-yes:

ctcc
08-05-07, 20:00
Arkadaslar eurovision saat 10da baslıo TRTnın yayın akısında böyle gözküyüor.İlk 9:30 da eurovisiona doğru diye 15lık birşey var sonra piyongo cekımı ve saat 10da eurovision baslıo.yani bizi etkilemiyor diyebiliriz..:happy0064 :
süper o zaman:)
22:00 da başlıyorsa bizi etkilemez:happy0064 :happy0064
reytingler de süper gelir inş..:happy0064

Yarısma birinci olasada biz diziler arasında 1. olabiliriz yanı öyle düşünelim.:happy0064 :img-blush
evet belki eurovision yüzünden 1. olamayabilirz belki 2. oluruz:happy0064
diziler içinde 1.oluruz:happy0064

Saat 22.00 'da başlıyor yarışma ama öncesinde 21.30'da "Eurovision 2007 Finale Doğru" var. Bizde Fırtına izlenir. Zaten dizi bittikten sonra başlayacak yarışma. Bu yüzden rahat rahat izlerim... :)
bizdede fırtına izlenir sayemde :)
ama başka tv de var sonuçta ben ne yapar eder izlerim sonuna kadar:happy0064

ctcc
08-05-07, 20:40
Dediğin gibi canım herşey fragmanlara bağlı. Acıkılı bir fragman yapılırsa reyting endişemiz olmaz. Umarım bu hafta 2 fragman yapılır ve bol bol gösterilir... Bizlerde fragman avına çıkmak zorunda kalmayız :)

evet.. fragmanlar 2 tane olduğu zaman hep iyi reyting alıyoruz:img-yes:
ama sadece acıklı fragman yeterli değil , fragmanları bol yayınlamaları gerekir..bye :img-yes:

FBemel
08-05-07, 20:44

ben bu haftadan umutluyum...çünkü tam yerinde bitti geçen bölüm...izleyicide bir merak söz konusu...eğer fragmanı 2 tane yaparlar ve sık sık yayınlarlarsa bu hafta güzel bir sonuç elde ederiz...

evet.. fragmanlar 2 tane olduğu zaman hep iyi reyting alıyoruz:img-yes:
ama sadece acıklı fragman yeterli değil , fragmanları bol yayınlamaları gerekir..bye :img-yes:

kanald önce yaptığı hataları görsün...fragmanı internetim yokken tvden takip etmek zorunda kaldım ama 3 hafta boyunca 3 bölümün fragmanını (((cumartesi günü öncesinden bahsediyorum...))) belki toplasanız 10 kere görmüşümdür...Cmt gününden önce çok az veriyorlar...

yani bol yayınlamaları konusunda sana katılıyorum cnm...

demekki neymiş???önce kanald üzerine düşeni yapacakmış...sonra da raitngler kendiliğinden artacakmış...:img-yes:

ctcc
08-05-07, 20:47
ben bu haftadan umutluyum...çünkü tam yerinde bitti geçen bölüm...izleyici de bir merak söz konusu...eğer fragmanı 2 tane yaparlar ve sık sık yayınlarlarsa bu hafta güzel bir sonuç elde ederiz...

kanald önce yaptığı hataları görsün...fragmanı internetim yokken tvden takip etmek zorunda kaldım ama 3 hafta boyunca belki 3 bölümün fragmanını (((cumartesi günü öncesinden bahsediyorum...))) toplasanız 10 kere görmüşümdür...Cmt gününden önce çok az veriyorlar...

demekki neymiş???önce kanald üzerine düşeni yapacakmış...sonra da raitngler kendiliğinden artacakmış...:img-yes:
bence geçen bölümü izleyenler izlemeye çalışır fırtınayı:img-yes:
bide 2 fragman yaptılarmı ve bol bol yayınladılarmı süper bir reyting alırız:img-wink:

ya ben perşembe günü bile fragmanı göremiyorum bazen.. ancak netten Emel'cim..
cumartesi oldumu ancak çok veriyorlar
cumarteside millet alışverişte oluyor , geziyor sonuçta hafta sonu:img-yes:

FBemel
08-05-07, 20:51
bence geçen bölümü izleyenler izlemeye çalışır fırtınayı:img-yes:
bide 2 fragman yaptılarmı ve bol bol yayınladılarmı süper bir reyting alırız:img-wink:

ya ben perşembe günü bile fragmanı göremiyorum bazen.. ancak netten Emel'cim..
cumartesi oldumu ancak çok veriyorlar
cumarteside millet alışverişte oluyor , geziyor sonuçta hafta sonu:img-yes:

Cansu'cum izleyici olarak düşünmememiz gereken şeyleri bize zorla düşündürüyorlar...reklamları ne zaman vereceklerini bile bilmiyorlar...hayret birşey yani...

net olmazsa izleyemiyor insan zaten fragmanı...:icon_sorr

ama dediğin gibi geçen bölümü kaçırmayanlar bu haftaki bölümü de mutlaka izleyeceklerdir...

geçen hafta yaşadığımız şu malum olaydan sonra foruma yazanların sayısı da arttı gibi geldi bana...her şer'de bir hayır vardır diye boşuna dememişler...:)

z!RzOq
09-05-07, 10:23
cansu we emel size çok katılıorum!!!
gerçekten dizimize gereken ilgi gösterilirse bidahaki sezonda dewam eder.buna inanıorum!
fıragmanları sık sık yayınlasalar we 2 tane fragman olsa reytingler çok ii ilerler diye düşünüorum ben de!
gerçekten bu bölüm çok güzel bitti.tam karmaşanın başlangıcında haliyle insanlarda merak uyandırır[tabi izleyenler için] ama bu bölümden umutluyum!!!!
kanal d den de bi ilgi alaka bekliorus yaneee :img-cool2

tipex
09-05-07, 11:41
ben bu haftadan umutluyum...çünkü tam yerinde bitti geçen bölüm...izleyicide bir merak söz konusu...eğer fragmanı 2 tane yaparlar ve sık sık yayınlarlarsa bu hafta güzel bir sonuç elde ederiz...

kanald önce yaptığı hataları görsün...fragmanı internetim yokken tvden takip etmek zorunda kaldım ama 3 hafta boyunca 3 bölümün fragmanını (((cumartesi günü öncesinden bahsediyorum...))) belki toplasanız 10 kere görmüşümdür...Cmt gününden önce çok az veriyorlar...

Çok hakılsın canım... Kanal D üzerine düşen görevi eksiksiz yerine getirse reytinglerde sorun yaşanmaz... Zamansız veriyorlar fragmanları... 5 reklamda 1 veriyorlar. TVden fragman takip etmek böylece zorlaşıyor. Biz yine internetten idare ediyoruz ama başkaları tvde görüp merak edip izliyorlar. Buna bir çözüm bulunması lazım...

Bugün özet gelir.:happy0064 Belki akşama doğru fragmanda gelir.:happy0064 Bu hafta geçmek bilmedi bir türlü... :=((((((((

keremcem d
09-05-07, 16:35
eurovision saat 10da baslıo TRTnın yayın akısında böyle gözküyüor.İlk 9:30 da eurovisiona doğru diye 15lık birşey var sonra piyongo cekımı ve saat 10da eurovision baslıo.yani bizi etkilemiyor diyebiliriz..

aaa o zaman süper ya..eger bizi etkilemiyorsa süpermis..
yani sorun etmemize gerek yok..
özet cikti mi bu arada??

z!RzOq
09-05-07, 16:50
yha arkadaşlar bu özet nerde yaa???????????
geç mi wericekler napıcaklar yhaa:(

tipex
09-05-07, 16:52
aaa o zaman süper ya..eger bizi etkilemiyorsa süpermis..
yani sorun etmemize gerek yok..
özet cikti mi bu arada??

yha arkadaşlar bu özet nerde yaa???????????
geç mi wericekler napıcaklar yhaa:(

Saatlerdir özeti bekliyorum ama hala haber yok. Bu haftada gecikti özet :=(((((( Fragman için bari böyle yapılmasa... Doya doya izlesek fragmanı...

_duygucuk_
09-05-07, 16:54
mrb lar evet bizi eurovision etkilemiyor çok şükür:):)
ve fragmanı da göremdim özeti de nerde kaldı bunlar bakalım neler olacak?

tipex
09-05-07, 16:55
mrb lar evet bizi eurovision etkilemiyor çok şükür:):)
ve fragmanı da göremdim özeti de nerde kaldı bunlar bakalım neler olacak?

Merhaba canım... Bende çok merak ediyorum neler olacağını ama ne özet var ne fragman. Bu yüzden yine merak içinde bekliyoruz :=(((((((

keremcem d
09-05-07, 17:01
Saatlerdir özeti bekliyorum ama hala haber yok. Bu haftada gecikti özet :=(((((( Fragman için bari böyle yapılmasa... Doya doya izlesek fragmanı...

evet bende baktim hala gelmemis..ne güzel özet gelmsitir diye seviniyodum ama oda yoookk..
insallah bugün cikar..:img-yes:
fragmanida cok merak edioyrum..

guilty
09-05-07, 17:36
Bu nee yaaa sözlüsüymüş güyaaa pat diye söylenirmi Allah Allah...
Neyse bakalımbu hafta neler olucak... Zeynep yazık yeni hamile yaa..

keremcem d
09-05-07, 17:42
Bu nee yaaa sözlüsüymüş güyaaa pat diye söylenirmi Allah Allah...
Neyse bakalımbu hafta neler olucak... Zeynep yazık yeni hamile yaa..

aynen cnm.. durup dururken sözlüsüyüm diyo.. ama bence ali hemencik olayi toparlar..zeynepde inanir..:img-yes:

ctcc
09-05-07, 18:18
arkadaşlar bu ne !!!
böyle bir bölümün özetini perşembe mi vermeyi düşünüyor kanald??
gerçekten aklımı yitirmek üzereyim..:sad53:
reyting almamak için elinden gelini yapıyor kanald ..
ayrıca 1 hafta bekledik yani!! bu bize yapılır mıydı:icon_sorr

karanlık86
09-05-07, 18:19
Bende şu an sayfada sorun yok. Rahatça yenileyebiliyorum... :img-hyste Şu an tek sorun özetin olmayışı... Bu konuda yapabileceğim birşey yok...:icon_sorr Ve delirmiş durumdayım... Saatlerdir özeti bekliyorum. Bırakıpta gitmek istemiyorumda... Yarına kadar beklemek zorunda kalacağım çünkü... Çok merak ediyorum...

valla arkadaşlar diğer dizilere verilen değer bizim dizimize hiççç verilmiyor.onca mailler gönderdik.fragmanı daha erken versinler diye.aslında bugünden göstermeleri gerekirdi fragmanı.fragmanı veriyorlar ama...hiç merak uyandırmıyo seyircide.:icon_sorr

keremcem d
09-05-07, 18:21
arkadaşlar bu ne !!!

yani gercektende persembe koymayi düsünüyo herhalde kanal d.. bende sinir oldum.. insalalh aksama cikmis olur.. ögleden beri bekliyom..

tipex
09-05-07, 18:23
arkadaşlar bu ne !!!

Hiç sorma canım yaa... Ne özet var ne fragman... Kanal D'nin ne yapmaya çalıştığını ve amacını anlayamadım...

valla arkadaşlar diğer dizilere verilen değer bizim dizimize hiççç verilmiyor.onca mailler gönderdik.fragmanı daha erken versinler diye.aslında bugünden göstermeleri gerekirdi fragmanı.fragmanı veriyorlar ama...hiç merak uyandırmıyo seyircide.:icon_sorr

Fragmanı yarın versede olur ama bari özeti verselerdi... O da yok... Seyirci daha neyi merak etsin ki??? Ortada merak edilecek birşey yok... :=((((((

karanlık86
09-05-07, 18:24
arkadaşlar bu ne !!!

aynen canım dediğin gibi reyting almamak içinelinden geleni yapıyor kanald...
benimde sinirlerim bozuldu.ayrıca internette kafayı yedi.
:img-hyste

ctcc
09-05-07, 18:50
yani gercektende persembe koymayi düsünüyo herhalde kanal d.. bende sinir oldum.. insalalh aksama cikmis olur.. ögleden beri bekliyom..
Sinir olunmayacak gibi değilki Fatma'cım!!
bir hafta sabırla bekle.. sonra kanald perşembe koysun özeti..
insanı deli ediyor gerçekten!!

Hiç sorma canım yaa... Ne özet var ne fragman... Kanal D'nin ne yapmaya çalıştığını ve amacını anlayamadım...

Fragmanı yarın versede olur ama bari özeti verselerdi... O da yok... Seyirci daha neyi merak etsin ki??? Ortada merak edilecek birşey yok... :=((((((
fragmanı bugün bekleyen vatandaş yok zaten..
kanald yüzünden reytingimiz azalıyor sonra kaldırmaya çalışıyorlar diziyi..
daha ne diyim yani..

z!RzOq
09-05-07, 23:48
fırtınacı kardeşlerim saat gece 12 oldu bu saatte sonra gelmes dimi?:icon_sorr
yarına kaldı özet....:(
fragmanda yarın çıkar inş!
bu arada herkese ei geceler :img-lazy:

**Suzi**
10-05-07, 00:12
bende saatlere özeti ariyorum ve bekliyorum ki safaya gelsin ama nafile
o sirinin söyledigi neydi öyle ya,yok sözlüsüymüs alinin,zeynep ne yapacak acep,direkmen düsüp bayilmasinmi hamile hamile,yazik oldu zeynepimize

FBemel
10-05-07, 02:08
evet...dün yani Çarşamba günü okuldan geldim büyük umutlarla:)...özetin çıktığından emin bir şekilde...bütün akşam boyunca bir yandan 2 ödevimi yetiştirmeye çalışırken bir yandan da özetin gelip gelmediğine baktım 5 dakikada bir ama maalesef gelmedi...:icon_sorr

ben bu kanal d'yi anlayamadım,,,çözemedim...bundan sonra da anlamaya çalışmayacağım...

umarım yarın okuldan geldiğimde özet gelmiş olur...umarım!!!!!!!!!!!!!

ödevlerimi bitirmiş bir vaziyette bu isyankar mesajımı atayım dedim...:img-hyste

yarın bol bol konuşuruz...

umarım özette aydınlatıcı bilgiler olur...mesela Zeynep'in olanlara tepkisinin ne olacağından aydınlatmaya başlayabilirler bizi...:img-hyste

_duygucuk_
10-05-07, 09:57
hala özet yok bkm nin sitesine de baktım kanal d ye de baktrım yok 1 hjaftadır iple çekiyoruz ama hala özeti bile göremiyoruz:):)
uamrım bir an önce şu kızın da bir çaresi bulnur:)

Brittle
10-05-07, 11:08
canım bencede Zeynep anlamadan-dinlemeden tepki koymayacaktır...sonuçta bunu bir kere yapmıştı...sonuçları kötü oldu...:(

hem kapına gelip kocanın sözlüsü olduğunu söyleyen bir insanın meczup olduğunu düşünürsün ve kaale almazsın yani...Zeynep de öyle yapacaktır...

bu kız ilerleyen bölümlerde arıza çıkaracaktır ama umarım Zeynep'in hamileliği esnasında görmek istediğimiz güzel sahnelerin oluşmasına engel olmaz...:img-wink:

of ya arkadaşlar ben her halde sizinle doya doya yazın okullar kapanınca yorum yapabileceğim. Çünkü bu dersler beni öldürecek.

evet ya bu şirin olmayan şirin tam zamanında diziye dahil oldu. İnşallah emelcim dediğin gibi bu kız bizim ne zamandır beklediğimiz sahnelerin bozulmasına yol açmaz.zeynebin hamileliği ile ilgili hayal ettiğimiz her şeyi yaşayabiliriz.:img-yes:

Evet o konuda uçtm ztn:D
Ve evet 3. şahıslar hep öyle gidiyo ama yinede huzursuzluk yaratıyo ki bunun zeyneple alinin en mutlu zamnalarında olmasıda sinirlendirir bni yani biraz mutlu sahneler görmek isytiyorum artık

evet ne zaman tam ali ile zeynep mutlu olsa bi bela çıkıyo. Ama bu seferki mutluluk çok önemli. Çünkü zeynep hamile. ve ben bunu tam anlamıyla yaşamak istiyorum.

canım biz güzel sahneler izleyerek 5. olmayı tercih edebiliriz ama maalesef kanal yetkilileri 5.liğe pek rıza göstermiyorlar...:(

ama dediğin gibi dizimizde özellikle Ali_Zeynep ilişkisinin güzelliklerinden biri olan o ufak atışmaları izleyebileceğimiz hamilelik sahnelerinin kabus gibi geçmesini istemiyoruzzzzzzzzzzzzzz......:icon_sorr

evet ne güzel hayallerimiz vardı. Zeynep aliyi canından bezdirecek. Sürekli canı tuhaf tuhaf şeyler isteyecek. Duygusallaşacak, ali de garibim hiç sesini çıkarmadan zeynebin her dediğini yerine getirecek, tabi mutlu şekilde baba olma heyecanını da tam anlamıyla gerçekten yaşayacak, ilk zeynebi hamile zannettiğinden daha mutlu ve coşkulu olacak.
Sonra bebeklerini görecekler ultrasonda. Ordaki fotosunu filan çıkaracaklar. Arkadaşlar uçuşa geçtim beni durdurun.:img-pilot

benhermi
10-05-07, 12:25
okulda ders arasında rahat edemedim.. özet gelmişse bir bakayım dedim ve kanal d sağolsun zahmet edip özeti yayınlamış...

aslında başı beklediğimiz gibi :img-yes: yani şirin in zeynep i gördükten sonra verdiği tepkiyle biz zaten onun zeynep in kim olduğunu öğrenmeye çalışacağını anlamıştık.. zeynep in de anlamadan dinlemeden birşey yapmayacağını anlamıştık... buraya kadar herşey süper... işte ali de herşeyi anlatınca olay tahmin ettiğimi gibi kapanır gibi olacak...

ama olaylar bundan sonra başlıyor...Bütün bunlar olurken Şirin, Ali’nin evli olduğunu öğrenir. Üstelik karısı da hamiledir. Her şeye rağmen şansını deneyecektir. her ne kadar bunun da olacağını tahmin etsek okurken şoke oldum.. yani sevgili senaristimiz bu kadar açık ve net de olunmaz ki.. bizim kalp imizin ne kadar dayanıklı olup olmadığını mı öğrenmeye çalışıyor... arkadaşlar kusura bakmayın dediğim gibi her ne kadar tahmin de etsek ben yorum yapmadan duramicam...

bu nasıl kız ya.. adam evli diyoruz... eşi hamile diyoruz...(karısı kelimesini oldum olası sevmemişimdir...) daha ne şansı diyosun...? yani ali ve zeynep i yanyana görmüşse bu kız ki gördü birbirlerine olan aşklarını anlamalı.. bu ne pişkinlik...

(her ne kadar bunların olacağını zaten bilsek de yani reyting için olmalı da sinirimi boşaltayım dedim...)

tipex
10-05-07, 12:34
Haklısın Duygu'cum olacakları tahmin etmiş olmamıza rağmen bu kötü gerçeğin yüzümüze vurulması bizde yine sinir etkisi yarattı. :=(((((((( Dediğin gibi canım adı Şirin olan fakat pek şirin olmayan kızımız herşeyi öğrenmesine rağmen bir şans daha arıyor. Böyle bir durumun artık ne şansı olabilirki??? Kızımız ortalığı yine karıştıracakmış. Bizde dizimiz uğruna olanlara katlanacağız artık... Umarım bu kızın gelişi gibi gidişide çabuk olur. Fazla kara kedilik yapmasın arada... :)

benhermi
10-05-07, 12:43
Haklısın Duygu'cum olacakları tahmin etmiş olmamıza rağmen bu kötü gerçeğin yüzümüze vurulması bizde yine sinir etkisi yarattı. :=(((((((( Dediğin gibi canım adı Şirin olan fakat pek şirin olmayan kızımız herşeyi öğrenmesine rağmen bir şans daha arıyor. Böyle bir durumun artık ne şansı olabilirki??? Kızımız ortalığı yine karıştıracakmış. Bizde dizimiz uğruna olanlara katlanacağız artık... Umarım bu kızın gelişi gibi gidişide çabuk olur. Fazla kara kedilik yapmasın arada... :)

evet canım aynı fikirdeyim umarm geldiği kadar çabuk gider.. ama şu da bir gerçek şi,rin gider başkası gelir.. yani gelen ginedni aratmasın da (yok yok vazgeçtim birisinin nazdan kötü olma olasılığı ne olabilir ki...?)

bende yaratılan siniri tahmin bile edemezsin canım.. hayır şimdi derse nasıl gidicem onu düşünüyorum..:icon_sorr dediğim gibi şi,rinin böyle yapacağını bilşiyorduk ama bu kadar açıklığı da bir an kaldıramadım.. zaten geçen haftanın başlığı da akjlıma gfeliyor ara sıra sinirin tavan yapıyor.... o neydi öyle ""ali nin hayatına yeni bir kız giriyor"" kim o nereye giriyor diye sorular sormuştum ama asıl bu hafta bizi gerçekten sinir edecek sanırım bu hiç de şirin olmayan şirin hanım....

z!RzOq
10-05-07, 12:44
gördüm yha heleşükür özet gelmiş ama resim çıkmıo sizde çıkıo mu? nese...
özette dio ki şirin rahat bi şekilde ewe girer we zeynep'i sorgulamaya başlar dio!!!!
alllahım çıldırıcam!kim bu kız yhaaa!
ali'nin ewli we zeynep'in hamile olduğunu öğrendikten sonra suratının halini görmek için can atıorm :)
fragman war mı ortalıkta arkadaşlar? :icon_sorr

tipex
10-05-07, 12:48
evet canım aynı fikirdeyim umarm geldiği kadar çabuk gider.. ama şu da bir gerçek şi,rin gider başkası gelir.. yani gelen ginedni aratmasın da (yok yok vazgeçtim birisinin nazdan kötü olma olasılığı ne olabilir ki...?)

bende yaratılan siniri tahmin bile edemezsin canım.. hayır şimdi derse nasıl gidicem onu düşünüyorum..:icon_sorr dediğim gibi şi,rinin böyle yapacağını bilşiyorduk ama bu kadar açıklığı da bir an kaldıramadım.. zaten geçen haftanın başlığı da akjlıma gfeliyor ara sıra sinirin tavan yapıyor.... o neydi öyle ""ali nin hayatına yeni bir kız giriyor"" kim o nereye giriyor diye sorular sormuştum ama asıl bu hafta bizi gerçekten sinir edecek sanırım bu hiç de şirin olmayan şirin hanım....

İnan canım seni öyle iyi anlıyorum ki özeti okuyunca bende çok sinirlendim... Naz kötüydü evet ama biz bu Şirin'i pek tanımıyoruz. Neler yapabileceğini henüz görmedik. Beterin beteri vardır derler. Bir bakmışız biz Naz'ı arar olmuşuz (olmaması en büyük dileğim :img-wink: ) Ama ben yinede görmeden karar vermeyelim diyorum. Hem biz bu kızdan kurtulsak bile daha bunun peşinden gelen belaları var onlardan da kurtulmamız lazım... Off çok karıştı ortalık yine. :=((((((( Bebişin gelişinin mutluluğunu doya doya yaşayamayacak bizim aşıklar. Umarım en yakın zamanda kurtuluruz bu kara kediden...

sadece_ozge
10-05-07, 14:41
bence sonda dıyo ya alı annelerın gonlunu alacak bu öncelıkle zeyneple ılglı bı süprız olabılr süpe rolucak bu süprız bnce cogu seyı çözecek ancak o uyuz kızın belalıarı peslerınd eolucak

FBemel
10-05-07, 15:49
evet ya bu şirin olmayan şirin tam zamanında diziye dahil oldu. İnşallah emelcim dediğin gibi bu kız bizim ne zamandır beklediğimiz sahnelerin bozulmasına yol açmaz.zeynebin hamileliği ile ilgili hayal ettiğimiz her şeyi yaşayabiliriz.

evet ne zaman tam ali ile zeynep mutlu olsa bi bela çıkıyo. Ama bu seferki mutluluk çok önemli. Çünkü zeynep hamile. ve ben bunu tam anlamıyla yaşamak istiyorum.

evet ne güzel hayallerimiz vardı. Zeynep aliyi canından bezdirecek. Sürekli canı tuhaf tuhaf şeyler isteyecek. Duygusallaşacak, ali de garibim hiç sesini çıkarmadan zeynebin her dediğini yerine getirecek, tabi mutlu şekilde baba olma heyecanını da tam anlamıyla gerçekten yaşayacak, ilk zeynebi hamile zannettiğinden daha mutlu ve coşkulu olacak.
Sonra bebeklerini görecekler ultrasonda. Ordaki fotosunu filan çıkaracaklar. Arkadaşlar uçuşa geçtim beni durdurun.:img-pilot

canım hepimiz uzun zamandır beklediğimiz Zeynep'in GERÇEK hamilelik döneminin bu kız yüzünden bozulmamasını diliyoruz...Zeynep zaten normalde kıskanç bir karakter...hamilelik döneminde iyice hassaslaşıp Ali'yi canından bezdirecektir...:)

önemli olan Ali'nin şirine karşı takınacağı tavır...eğer naza davrandığı gibi davranırsa Zeynep'in yapacağı tüm zulümleri de hak ediyor olduğuna inanacağım artık...:)

okulda ders arasında rahat edemedim.. özet gelmişse bir bakayım dedim ve kanal d sağolsun zahmet edip özeti yayınlamış...

aslında başı beklediğimiz gibi yani şirin in zeynep i gördükten sonra verdiği tepkiyle biz zaten onun zeynep in kim olduğunu öğrenmeye çalışacağını anlamıştık.. zeynep in de anlamadan dinlemeden birşey yapmayacağını anlamıştık... buraya kadar herşey süper... işte ali de herşeyi anlatınca olay tahmin ettiğimi gibi kapanır gibi olacak...

ama olaylar bundan sonra başlıyor...Bütün bunlar olurken Şirin, Ali’nin evli olduğunu öğrenir. Üstelik karısı da hamiledir. Her şeye rağmen şansını deneyecektir. her ne kadar bunun da olacağını tahmin etsek okurken şoke oldum.. yani sevgili senaristimiz bu kadar açık ve net de olunmaz ki.. bizim kalp imizin ne kadar dayanıklı olup olmadığını mı öğrenmeye çalışıyor... arkadaşlar kusura bakmayın dediğim gibi her ne kadar tahmin de etsek ben yorum yapmadan duramicam...

bu nasıl kız ya.. adam evli diyoruz... eşi hamile diyoruz...(karısı kelimesini oldum olası sevmemişimdir...) daha ne şansı diyosun...? yani ali ve zeynep i yanyana görmüşse bu kız ki gördü birbirlerine olan aşklarını anlamalı.. bu ne pişkinlik...

(her ne kadar bunların olacağını zaten bilsek de yani reyting için olmalı da sinirimi boşaltayım dedim...)

Duygu'm dediğin gibi özetin başı tahminlerimizdeki gibi çıktı...sonrasında bu kızın bu kadar pişkin davranarak hayallerini genişletmesi de ayrıca tahmin ettiğimiz fakat sinirimizin bozulmasını sağlayan bir gelişme oldu...

hayır anlamıyorum...naz İstanbul'da büyümüş zengin bir ailenin şımarık kızıydı ve her istediği şeyi elde etmeye alıştığı için Ali'yi de takıntı haline getirmişti...

peki bu kız senin de dediğin gibi kim oluyor da hayaller dünyasına dalıp Ali'ye yapışıyor???bu cesareti nerden alıyor???

zamane kızlar işte...:):img-hyste yetiştiği şehir veya ortamın değişik olması fark etmiyor demekki...:)

bu arada sadece_ozge nickli arkadaşımın dediği şeye de katılıyorum...Ali'nin yaptığı sürpriz Zeynep'i doğrudan ilgilendiren ve mutlu edecek olan bir sürpriz olacak...:happy0064 bölümün sonunu ilk defa sabırsızlıkla bekleyeceğim...:)zira bölüm boyunca sinir katsayımız artacak anlaşılan...:icon_sorr

keremcem d
10-05-07, 15:50
OLAMAZZZZZ!!!!
Özeti okudum ve büyük bi hayal kirikligina ugradim ya.. bu ne??kiz ögreniyo evli ve zeynepin hamile oldugunu ama hala sansini denicekmis.. allahim sinir oldum.. nerden durdu ali su benzincide ya..
cok gicik oldum..fragam cikmamis galiba..??

FBemel
10-05-07, 16:10
OLAMAZZZZZ!!!!
Özeti okudum ve büyük bi hayal kirikligina ugradim ya.. bu ne??kiz ögreniyo evli ve zeynepin hamile oldugunu ama hala sansini denicekmis.. allahim sinir oldum.. nerden durdu ali su benzincide ya..
cok gicik oldum..fragam cikmamis galiba..??

Fatma'cım zaten bu kızın ne kadar yüzsüz olduğunu geçen bölümün sonunda anlamıştık...bu kızdan çekeceğimiz var demiştik...napalım?biraz da bu kıza katlanıcaz...

benim tek tesellim Zeynep hamile olduğu için Ali'nin çok daha dikkatli davranacağı hakkındaki umutlarımı hala koruyor olmam...

fragmanı ben göremedim...okuldan geldiğimde biraz baktım kanald'ye ama yok...özet bu kadar geç geldiğine göre fragman ne zaman yayınlanır Allah bilir...bu sabah sizin dediğiniz saatte 08:45'te kanald'ye baktım ama şansıma Gümüş'ün fragmanı çıktı...:(

keremcem d
10-05-07, 16:18
Fatma'cım zaten bu kızın ne kadar yüzsüz olduğunu geçen bölümün sonunda anlamıştık...bu kızdan çekeceğimiz var demiştik...napalım?biraz da bu kıza katlanıcaz...

benim tek tesellim Zeynep hamile olduğu için Ali'nin çok daha dikkatli davranacağı hakkındaki umutlarımı hala koruyor olmam...

fragmanı ben göremedim...okuldan geldiğimde biraz baktım kanald'ye ama yok...özet bu kadar geç geldiğine göre fragman ne zaman yayınlanır Allah bilir...bu sabah sizin dediğiniz saatte 08:45'te kanald'ye baktım ama şansıma Gümüş'ün fragmanı çıktı...:(

send emi gümüsü gördün??bende.. sabah iki reklam arasina baktim ama ikisindede gümüsü ve ihlamurlar altindayi gördpm..saten firtinayi gösem sasardim..
bu kiz cok kötü ama ya.. bu kizdan bence cook cekicez.. ali bi yardim etti diye oda bendne hsolaniyo diyo ya.. cildiricam..insallah dedigin gibi ali dikkatli olur..

yakupoglu61
10-05-07, 16:36
nerden çıktı bu sözlü işi hiç anlamadım,
ne zamandan kalma bi sözlenme bu acaba,

kız çatlak aynı Naz gibi , Aliye yapıştı bırakması zor olacak...!
Alinin haberi yokmuş kızın ne düşündüğünden ...!

Bu arada son bölümün yarısından sorasını izleyemiştim;
ZEYNEP ALİYE SÖYLEmişmiydi BEBEĞİ...?

greaciaco
10-05-07, 16:44
Gecen bolumun tamamina bakamadim cocuklar selena diye tutturdu bu kiz nasil bu kadaremin konusuyor ve nasil oluyorda aliye ilk goruste asik oldu anlamiyorum buarada bu tip kendinden emin kendi kendine gelin guvey olatiplerden neeefret ediyorum naz bile daha iyidi o hic olmazsa zeynebi gormemezlikten gelmiyordu

keremcem d
10-05-07, 16:46
Gecen bolumun tamamina bakamadim cocuklar selena diye tutturdu bu kiz nasil bu kadaremin konusuyor ve nasil oluyorda aliye ilk goruste asik oldu anlamiyorum buarada bu tip kendinden emin kendi kendine gelin guvey olatiplerden neeefret ediyorum naz bile daha iyidi o hic olmazsa zeynebi gormemezlikten gelmiyordu

al bendende o kadar cnm..
ya nasil sansini denemek istiyo..
evli adam yakinda cocugu olacak kiz hala sansini denemek istiyo..bende gicik oldum.

FBemel
10-05-07, 16:52
nerden çıktı bu sözlü işi hiç anlamadım,
ne zamandan kalma bi sözlenme bu acaba,

kız çatlak aynı Naz gibi , Aliye yapıştı bırakması zor olacak...!
Alinin haberi yokmuş kızın ne düşündüğünden ...!

Bu arada son bölümün yarısından sorasını izleyemiştim;
ZEYNEP ALİYE SÖYLEmişmiydi BEBEĞİ...?

bu sözlü olma durumunun nerden çıktığını sanırım şirin hanımın kendisi de bilmiyor...çünkü söylerkenki surat ifadesi çok şapşaldı...:):img-hyste

kızın çatlak olduğu kesin...bir de üstüne çok pişkin...zaten Ali nerde bir arızalı tip varsa onu mıknatıs gibi üzerine çekiyor...:)

son bölümde Zeynep Ali'ye hamile olduğunu söyledi...Ali de çok sevindi bu duruma ama evin kapısına kadar gelen şirin Zeynep'e Ali'nin sözlüsü olduğunu söyledi...:img-hyste sinirim bozuldu valla...:)

_duygucuk_
10-05-07, 17:06
üff okula gitmeden baktım özet yok tu ama okudum çok sinişr oldum bu ne biçim kız ahla şansını denemek istiyor bırak ali ile zeynep bebeğin tadını çıkarsın naz dan daha sorunlu birtşey bu üff:(:(
neyse umarım ali babasına teslim eder kurtuluruz:)

ctcc
10-05-07, 17:06
ya Emel'cim ben şimdi şirine ve türküye sinir olmayımda napıyım!!!!!!!!!!!
insanı sinir ve deli ederler!!
eve yeni girdim harika bir moral oldu yani..
offf ya off
herşeye rağmen şansını deniycekmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
allahım bana sabır ver ya sabır:not_i: :not_i: :not_i:

FBemel
10-05-07, 17:13
üff okula gitmeden baktım özet yok tu ama okudum çok sinişr oldum bu ne biçim kız ahla şansını denemek istiyor bırak ali ile zeynep bebeğin tadını çıkarsın naz dan daha sorunlu birtşey bu üff
neyse umarım ali babasına teslim eder kurtuluruz:)

canım bu kız gerçekten de arızalı çıktı...bu nasıl bir cesaret...adamın evine gidip eşini sorguya çek...ve tüm gerçekleri öğrenmene rağmen Ali ile ilgili hayallerini genişleterek devam ettir...

artık Ali babasına teslim mi edecek?...evden mi kovacak?bilmiyorum...ama bu kızdan kurtulsun bir zahmet...:img-yes:

ya Emel'cim ben şimdi şirine ve türküye sinir olmayımda napıyım!!!!!!!!!!!
insanı sinir ve deli ederler!!
eve yeni girdim harika bir moral oldu yani..
offf ya off
herşeye rağmen şansını deniycekmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
allahım bana sabır ver ya sabır:not_i:

canım bende özeti gördüğümde aynı şeyleri hissettim...her geçen bölüm sinir katsayımız artacak sanırım...bu kız baya hızlı çıktı...

bu arada kanald'nin sitesi sabahtan beri hata veriyor ve açılmıyordu...şimdi açtım ama bölüm resimleri yok Fırtına'nın...bide fragmanı gören olursa hemen gelip anlatsın...çatlayacağım meraktan...:(:icon_sorr

ctcc
10-05-07, 17:18
canım bende özeti gördüğümde aynı şeyleri hissettim...her geçen bölüm sinir katsayımız artacak sanırım...bu kız baya hızlı çıktı...

bu arada kanald'nin sitesi sabahtan beri hata veriyor ve açılmıyordu...şimdi açtım ama bölüm resimleri yok Fırtına'nın...bide fragmanı gören olursa hemen gelip anlatsın...çatlayacağım meraktan...:(:icon_sorr
bu arada bende gitmeden baktım ama hiçbişey yoktu:sad53:
bugün nası geçti bilemezsiniz :)

ben sabır diliyorum sadece bunu söyleyebilirim Emel'cim..
bu kız beni ortaya çıktığı günden beri delirttiii!! Hemde Nazdan daha fazla
naz hatasını biliyordu en azından ve hayatlarından sıyrılmıştı
bu herşeye rağmen diyo çıldırıcam
+++
kanald nin sitesinde resimde göremedim
bendemi sorun var diye düşündüm ama yok sanırım..
ayrıca daha yemek bile yemedim ve kendimi merak içinde özete doğru yönelttim ve sıkıntı atmak için foruma daldım:sad53: :sad53:

fırtınamm
10-05-07, 17:24
+++
ayrıca daha yemek bile yemedim ve kendimi merak içinde özete doğru yönelttim ve sıkıntı atmak için foruma daldım:sad53: :sad53:

Senin bilgisayarında sorun yok ben hem okuldan hermde evden denidim resimler açılmadı ama resimleride çok merak ediyorum.:img-blush :img-yes:

FBemel
10-05-07, 17:26
bu arada bende gitmeden baktım ama hiçbişey yoktu:sad53:
bugün nası geçti bilemezsiniz :)

ben sabır diliyorum sadece bunu söyleyebilirim Emel'cim..
bu kız beni ortaya çıktığı günden beri delirttiii!! Hemde Nazdan daha fazla
naz hatasını biliyordu en azından ve hayatlarından sıyrılmıştı
bu herşeye rağmen diyo çıldırıcam
+++
ayrıca daha yemek bile yemedim ve kendimi merak içinde özete doğru yönelttim ve sıkıntı atmak için foruma daldım:sad53:

canım hepimiz aynı durumdayız sanırım...bende eve gelir gelmez çantamı odanın bir kenarına fırlatıp:img-hyste ,özete bakmak için nete girdim ama pek de hayırlı olmadı bu durum...umarım fragmanı görür ve bölüm için daha çok ipucu elde edebiliriz...

hayır Ali'nin medeni durumunu bilmeden önce ona karşı ilgi duymasını anladık diyelim...((((ki bu bile ilginç bir durum...daha toplasan bir gün görmediğin ve adı hariç hakkında hiçbirşey bilmediğin bir adama nasıl aşık olursun?ve onun da sana birşeyler hissettiğini nasıl düşünürsün???))))

ama adamın medeni durumunu,eşini ve Duygu'nun dediği gibi eşi ile aralarındaki aşkı gördükten sonra hala nasıl umutlanabiliyor???!!!!!

z!RzOq
10-05-07, 17:32
:img-in_lo canım hepimiz aynı durumdayız sanırım...bende eve gelir gelmez çantamı odanın bir kenarına fırlatıp:img-hyste ,özete bakmak için nete girdim ama pek de hayırlı olmadı bu durum...umarım fragmanı görür ve bölüm için daha çok ipucu elde edebiliriz...

hayır Ali'nin medeni durumunu bilmeden önce ona karşı ilgi duymasını anladık diyelim...((((ki bu bile ilginç bir durum...daha toplasan bir gün görmediğin ve adı hariç hakkında hiçbirşey bilmediğin bir adama nasıl aşık olursun?ve onun da sana birşeyler hissettiğini nasıl düşünürsün???))))

ama adamın medeni durumunu,eşini ve Duygu'nun dediği gibi eşi ile aralarındaki aşkı gördükten sonra hala nasıl umutlanabiliyor???!!!!!

çok haklısın canım
daha ismini bile bilmezken günlüğüne neler neler yasıo.
işte o da beni sefio göslerinden anladım yok çekinio falan die!!!!
hem bu kız görmedi mi bu alinin parmağındaki yüzüğü????
fragman yok ortalıkda heralde oldu olucak c.tesi günü werseler bariiiiii!!!!!
resimler gösükmüo nasıl durum we hal içinde olduklarını bilmioruz umarım fragman bu akşam çıkarda merakımız diner arkadaşalar

zeynepppaliii
10-05-07, 17:35
ya gerçekten bu kız çok hızlı çıktı...:icon_sorr
umarım aliye inanır bu sefer zeynep...yoksa ali çok kızıcak gibi duruyo....:(
umarım en kısa zmnda çıkar diziden....:img-yes:

FBemel
10-05-07, 17:40
:img-in_lo

çok haklısın canım
daha ismini bile bilmezken günlüğüne neler neler yasıo.
işte o da beni sefio göslerinden anladım yok çekinio falan die!!!!
hem bu kız görmedi mi bu alinin parmağındaki yüzüğü????
fragman yok ortalıkda heralde oldu olucak c.tesi günü werseler bariiiiii!!!!!
resimler gösükmüo nasıl durum we hal içinde olduklarını bilmioruz umarım fragman bu akşam çıkarda merakımız diner arkadaşalar

Kübra'cım nazdan daha beter çıktı bu kız...hayır bide Zeynep'i sorguya çekiyormuş yaaa...deli olucam...:icon_mad:

fragman hala ortalarda yok...yada biz forumda bunca kişi olmamıza rağmen yakalayamadık...yani içimizden biri bile göremedi...dediğin gibi Cmt. vermeyi planlıyorlar herhalde...ya en merakla beklediğimiz özetin resmi yok...fragman zaten yok...:icon_sorr

ya gerçekten bu kız çok hızlı çıktı...:icon_sorr
umarım aliye inanır bu sefer zeynep...yoksa ali çok kızıcak gibi duruyo....:(
umarım en kısa zmnda çıkar diziden....:img-yes:

canım hemde ne hız...:)özetten anladığımız kadarıyla Zeynep bu sefer en azından Ali'yi dinleyecek...ama Ali'nin durumu gerçekten zor...:)eh biraz da o kıvransın...:)

bu kız yerleşti kadroya...yandık...çekeceğimiz var bu kızdan...:(

ctcc
10-05-07, 18:32
canım hepimiz aynı durumdayız sanırım...bende eve gelir gelmez çantamı odanın bir kenarına fırlatıp:img-hyste ,özete bakmak için nete girdim ama pek de hayırlı olmadı bu durum...umarım fragmanı görür ve bölüm için daha çok ipucu elde edebiliriz...

sanırım Emel'cim...
sen benim halimi görmeliydin canım.. bugün converse giymiştim ve yolda bağlarını çözdüm eve daha erken girebilmek için:img-hyste :img-hyste herkes bana baktı:img-hyste

evet ya bu kız arsız.. tek kelimeyle açıklıyorum..
karısı hamile , adam evli.. daha nediyim bu kız arsız!!

ya şu kızıda psikolojik bunalım gerçirdikten sonra diziden bi atsalar:img-hyste iyi olurdu ama:img-hyste

FBemel
10-05-07, 18:59
sanırım Emel'cim...
sen benim halimi görmeliydin canım.. bugün converse giymiştim ve yolda bağlarını çözdüm eve daha erken girebilmek için:img-hyste :img-hyste herkes bana baktı:img-hyste

evet ya bu kız arsız.. tek kelimeyle açıklıyorum..
karısı hamile , adam evli.. daha nediyim bu kız arsız!!

ya şu kızıda psikolojik bunalım gerçirdikten sonra diziden bi atsalar:img-hyste iyi olurdu ama:img-hyste

ben anlamıyorum ya...bize bu eziyeti çektirmeye ne hakları var...ben dizimin fragmanını görmek istiyorum...biz 2 fragman hayal ederken ilkine hasret kaldık...artık yaptıkları ayıp yani...

şirin denilen kıza bile daha az kızıyorum kanald'den...

bu kızın sonu da naz gibi olacak cnm...Ali_Zeynep'e bulaşan bir daha düzelemiyor...(((bkz.faruk efendi ve sevgili kızı naz:img-hyste )))

bu arada özet çıktı ama forum hala durgun...yoksa bizde mi formdan düşüyoruz arkadaşlar?????????!!!!!!!!!:(:(:icon_sorr

ctcc
10-05-07, 19:38
ben anlamıyorum ya...bize bu eziyeti çektirmeye ne hakları var...ben dizimin fragmanını görmek istiyorum...biz 2 fragman hayal ederken ilkine hasret kaldık...artık yaptıkları ayıp yani...

şirin denilen kıza bile daha az kızıyorum kanald'den...

bu kızın sonu da naz gibi olacak cnm...Ali_Zeynep'e bulaşan bir daha düzelemiyor...(((bkz.faruk efendi ve sevgili kızı naz:img-hyste )))

bu arada özet çıktı ama forum hala durgun...yoksa bizde mi formdan düşüyoruz arkadaşlar?????????!!!!!!!!!:(:(:icon_sorr
evet yani resmen eziyet.. tv karşında 3,5 saat oturursan görebiliyorsun ancak oda şanslıysan.. ya resimlerde çıkmıyoki fragmanı bırakın resimler yok!! kafayı yicem!!

(şirin benim şu an dünyada en nefret ettiğim insanlardan biri olduğu için:img-hyste :img-hyste hatta 1.si :img-hyste )
canım öncelikle unutmadan bi örnek daha eklemek istiyorum ben:img-hyste (bkz.ramço :img-hyste )

FBemel
10-05-07, 19:42
evet yani resmen eziyet.. tv karşında 3,5 saat oturursan görebiliyorsun ancak oda şanslıysan.. ya resimlerde çıkmıyoki fragmanı bırakın resimler yok!! kafayı yicem!!

(şirin benim şu an dünyada en nefret ettiğim insanlardan biri olduğu için:img-hyste :img-hyste hatta 1.si :img-hyste )
canım öncelikle unutmadan bi örnek daha eklemek istiyorum ben:img-hyste (bkz.ramço :img-hyste )

Cansu'cum kara defterimizde saydığın isimler dışında naz ve faruk dede de var ama onlar deniz aşırı bir memlekette oldukları için ve tabi ki misyonlarını tamamladıkları için alt sıralara düştüler...:img-hyste

fragmandan umutlu değilim ama özetin sonunda yazan şey bölümün güzel biteceğine işaret ediyor...Ali'nin hazırlayacağı sürpriz bütün annelerin gönlünü feth ediyormuş ama Ali'nin asıl amacı tabi ki müstakbel anne Zeynep'inin gönlünü feth etmek...bunu başarırsa güzel bir bölüm sonu izleyeceğiz demektir...:)

ctcc
10-05-07, 19:50

Cansu'cum kara defterimizde saydığın isimler dışında naz ve faruk dede de var ama onlar deniz aşırı bir memlekette oldukları için ve tabi ki misyonlarını tamamladıkları için alt sıralara düştüler...:img-hyste

fragmandan umutlu değilim ama özetin sonunda yazan şey bölümün güzel biteceğine işaret ediyor...Ali'nin hazırlayacağı sürpriz bütün annelerin gönlünü feth ediyormuş ama Ali'nin asıl amacı tabi ki müstakbel anne Zeynep'inin gönlünü feth etmek...bunu başarırsa güzel bir bölüm sonu izleyeceğiz demektir...:)
:img-hyste :img-hyste canım onları sen söylediğin için söylememe gerek yok diye düşündüm:img-hyste :img-hyste acaba şirinde sonunun böyle olucğını bilse aliye yaklaşırmıydı:img-hyste

bende fragman umutlu değilim canım :(

evet bence bu bölümün süprizi bu.. :happy0064

misyonumuz bizimkileri kimse ayıramaz:img-hyste şirin de bunu anlar inş..:img-hyste

keremcem d
10-05-07, 19:52
evet ya kanal d nin sitesinde resimde yok..
bu kanal d tamamen firtinanin aleyhine calisiyo ya..
sanki firtina üvey evladi:img-hyste sinir oldum ya..
bu arada fragmanda herhalde cumartesi firtina yayinlanmadan önce yayinlanir..:img-hyste

ctcc
10-05-07, 20:17
bu arada fragmanda herhalde cumartesi firtina yayinlanmadan önce yayinlanir..:img-hyste
yani bence resim olmadığına göre fragman olmaz..
ben kanald ye bu konuda bişey söylemek istemiyorum..
yani artık BIKTIM!!!

FBemel
10-05-07, 20:17
:img-hyste canım onları sen söylediğin için söylememe gerek yok diye düşündüm. acaba şirinde sonunun böyle olucğını bilse aliye yaklaşırmıydı

bende fragman umutlu değilim canım

evet bence bu bölümün süprizi bu..

misyonumuz bizimkileri kimse ayıramaz:img-hyste şirin de bunu anlar inş..:img-hyste

şaka maka ben meraktan çatlamak üzereyim...ne resim var,ne de fagman...offfff

canım şirin de anlayacak da...onun algılar biraz değişik çalışıyor...zannederim ki anlaması biraz uzun sürecek...:)

bizimkileri kimsenin ayıramayacağı zaten su götürmez bir gerçek...:img-yes:

Fatma'cım sadece kanaldnin sitesinde değil Bkm'nin sitesinde de resimler yok...sanırım kanaldden kaynaklanan bir problem diil...(((hayret!!!ilk defa...)))Bkm'nin sitesine de yeni bölüm özeti eklenmiş ama resim orda da çıkmıyor...:(

bari fragman çıksaaaaaaaaaaaaaaaa......:(:(:(

ctcc
10-05-07, 20:21
şaka maka ben meraktan çatlamak üzereyim...ne resim var,ne de fagman...offfff

canım şirin de anlayacak da...onun algılar biraz değişik çalışıyor...zannederim ki anlaması biraz uzun sürecek...:)

bizimkileri kimsenin ayıramayacağı zaten su götürmez bir gerçek...:img-yes:

Fatma'cım sadece kanaldnin sitesinde değil Bkm'nin sitesinde de resimler yok...sanırım kanaldden kaynaklanan bir problem diil...(((hayret!!!ilk defa...)))Bkm'nin sitesine de yeni bölüm özeti eklenmiş ama resim orda da çıkmıyor...:(

bari fragman çıksaaaaaaaaaaaaaaaa......:(:(:(
yani diyorum ya Emel'cim ben artık bıktım..
diziye kastlen yapılan birşey mi bu??
hadi anladık özet perşembe çıktı..
peki resimler..
şimdiye kadar çoktan çektiler bölümü biliyoruz.. ( genellikle daha öndeki bölümleri çekiyorlar çünkü.. )

evet bu sefer hayret bkm nin sitesindede birşey yok..
ya ben diziyi bu hafta yayınlamamalarından korkuyorum:sad53: ;
kanald bu yapar mı yapar..:sad53: :sad53:

FBemel
10-05-07, 20:27
yani diyorum ya Emel'cim ben artık bıktım..
diziye kastlen yapılan birşey mi bu??
hadi anladık özet perşembe çıktı..
peki resimler..
şimdiye kadar çoktan çektiler bölümü biliyoruz.. ( genellikle daha öndeki bölümleri çekiyorlar çünkü.. )

evet bu sefer hayret bkm nin sitesindede birşey yok..
ya ben diziyi bu hafta yayınlamamalarından korkuyorum:sad53: ;
kanald bu yapar mı yapar..:sad53: :sad53:

ben Bkm'nin sitesinde de göremeyince resimleri kanaldye kızgınlığım biraz azaldı...yani kasten yaptıklarına inanmak istemiyorum...umarım hata neyse giderilir...bide bugün kanaldnin sitesinde genel bir sorun olduğu için ben buna yoruyorum bu durumu...

eğer yeni bölümü yayınlamama gibi bir gaflete düşerlerse işte o zaman gerçekten kanald binasını basarım...ya şurda tek bir dizim var...onu da ağız tadıyla izleyemiyorummm...offffffffff...:icon_sorr

ctcc
10-05-07, 20:38
ben Bkm'nin sitesinde de göremeyince resimleri kanaldye kızgınlığım biraz azaldı...yani kasten yaptıklarına inanmak istemiyorum...umarım hata neyse giderilir...bide bugün kanaldnin sitesinde genel bir sorun olduğu için ben buna yoruyorum bu durumu...

eğer yeni bölümü yayınlamama gibi bir gaflete düşerlerse işte o zaman gerçekten kanald binasını basarım...ya şurda tek bir dizim var...onu da ağız tadıyla izleyemiyorummm...offffffffff...:icon_sorr
evet doğru aslında.. ben diğer dizilerin bölüm özetlerinede baktım ve resim vardı..
bunun için genel sorun diyemiycem:sad53: :sad53:

ya Emel'cim ben bkm ye mail atıcam öyle bir durum olursa..
yapımlarına sahip çıksınlar biraz..
fragman az gösteriliyor , reyting az geliyor..
sorun dizide mi ? hayır.. kanalda!!

keremcem d
10-05-07, 20:44
yani bence resim olmadığına göre fragman olmaz..
ben kanald ye bu konuda bişey söylemek istemiyorum..
yani artık BIKTIM!!!

Bikmamak elde mi cnm ya.. her dizinin fragmani 3-4 gün önce yayinlanir..firtinaya gelince yayinlamasakta olur..
5 reklam arasinda bi kerecik firtina fragmanini yayinlyiolar..vallah bende biktim..

FBemel
10-05-07, 20:46
evet doğru aslında.. ben diğer dizilerin bölüm özetlerinede baktım ve resim vardı..
bunun için genel sorun diyemiycem:sad53:

ya Emel'cim ben bkm ye mail atıcam öyle bir durum olursa..
yapımlarına sahip çıksınlar biraz..
fragman az gösteriliyor , reyting az geliyor..
sorun dizide mi ? hayır.. kanalda!!

canım benim aklıma diğer dizilerin resimlerine bakmak gelmedi...:)işte burda Karadenizliliğim devreye girdi sanırım...:img-hyste :img-hyste

bende Bkm'ye mail attım ama daha cvp gelmedi...bencede artık biraz silkelenip kendilerine gelmeliler ve bu kadar kaliteli bir yapımın harcanmasına izin vermemeliler...

artık fragmanı görmek istiyorummmmmmmmmmmm...:icon_sorr

keremcem d
10-05-07, 20:54
Aaa hayret kanal d den kaynaklanmiyo..Bosuna kanal d ye kizdik dicem ama fragman cikmadi hala .. demin reklam arasi vardi kosarak baktim ama yok..GÜMÜS vardi gene.. vallah ezberledim..:img-hyste

ctcc
10-05-07, 21:17
canım benim aklıma diğer dizilerin resimlerine bakmak gelmedi...:)işte burda Karadenizliliğim devreye girdi sanırım...:img-hyste :img-hyste

bende Bkm'ye mail attım ama daha cvp gelmedi...bencede artık biraz silkelenip kendilerine gelmeliler ve bu kadar kaliteli bir yapımın harcanmasına izin vermemeliler...

artık fragmanı görmek istiyorummmmmmmmmmmm...:icon_sorr

:img-hyste :img-hyste Emel'cim süpersin:img-hyste

bencede canım bkm'ye mail atmalıyız bende atıcam..

bu arada konu yıldızı sürekli 5 ve 4 arasında gidip geliyor canlanalım biraz :):img-yes:

FBemel
11-05-07, 00:11
:img-hyste :img-hyste Emel'cim süpersin:img-hyste

bencede canım bkm'ye mail atmalıyız bende atıcam..

bu arada konu yıldızı sürekli 5 ve 4 arasında gidip geliyor canlanalım biraz :):img-yes:

Cansu'cum hala fragman yok ortalıklarda...yada ben göremedim...ama bir gören de yazmaz mıydı?demekki kimse görememiş...:(:(:(

fragman krizim tuttu...:)

karanlık86
11-05-07, 00:47
Cansu'cum hala fragman yok ortalıklarda...yada ben göremedim...ama bir gören de yazmaz mıydı?demekki kimse görememiş...:(:(:(

fragman krizim tuttu...:)
slm arkadaşlar fragmanı gördüm kız ali ile zeynebin evine gelmiş "ben şirinim, arkadaşlar bana sadece şirin derler" dedi zeynepte "benim adımda zeynep, arkadaylarım sadece alinin eşi derler" dedi.bi ara kızı yanılmıyorsam ferayenin evinde gördüm. inşaallah o kızı o evde barındırmazlar.sinir oluyorum o kıza çok. işte o zaman alırlar başa belayı.bi de anneler günü ile ilgili annelere sürpriz hazırlamışlar. bi ara zeynep ile ali sarılmış birbirlerine bakıyordular.

karanlık86
11-05-07, 01:34
Aaa hayret kanal d den kaynaklanmiyo..Bosuna kanal d ye kizdik dicem ama fragman cikmadi hala .. demin reklam arasi vardi kosarak baktim ama yok..GÜMÜS vardi gene.. vallah ezberledim..:img-hyste

ben fragmanı iki kez seyrettim.birini kanald diğerini ise euro dden izledim.yani arkadaşlar bu iki kanal arasında gezip durdum.fragmanı arka arkaya izledim. güzel bir bölüm bekliyo bizi yine:good: (ama şirinsiz bölümleri tercih ederim).:img-yes:

karanlık86
11-05-07, 01:46

ben de baktım kanal dnin sitesinde resim yok...gümüşünkine baktım tabiikiiiiiiii resmi var.ben de kanal dnin ana sayfasında bulunan güncel-aktüel bölümünün alt kısmındaki yerde dizi yazıyor. o kısmı tıkladım. fırtınanın resmi orada var ama sadece ali var.
canım aynen katılıyorum dediklerine.fırtına sanki üvey evladı.:img-hyste

benhermi
11-05-07, 11:55
arkadaşlar kusura bakmayın dün uğraamadım ama biraz önce tüm yazdıklarınızı okudum....:) onlarla da lgili yorum yapıcam ama önce kendimi affettireyim dedim... fragmanı görüüüm :bella

sabah verdiler... sanırım başından bir sahne kaçırdım. o kadar emein diyilim uyku sersemiydim de ama fırtına fragmanını izlediğimi farkedince hemen dikildim tabii...:img-wink: haırladıklarımı anlatmak gerekirse...

şirin eve girmişti... ali ile zeynepin karşısında duruyodu ama ali fln gülüyodu yani... şirin geçen bölümdede yaptığ o anlamsız espriyi yaptı... benim adım şirin... arkadaşlar bana kısaca şirn derler diye... sonra da zeynep ""benim adım da zeynep ama arkadaşlar bana kısaca alinin karısı derler "" dedi...:happy0064 tam beklediğimiz hareket ... ama bir de bunu burçin in söylediğini düşünün süperdi....

sonra ziyayı gösteriyolardı... özzette de anlatılıyodu zaten model olarak girmiş heykel kursuna...:img-hyste üstünde yunan mitoloji tanrılarının kıyafeti gibi olan beyaz şeyler sarılıydı... bir yerde o kumaş düşüyo muydu yoksa biri çekiyo muydu haturlamıyorum ama ziya nın yüzü çok fena oluyodu....:img-hyste

sonra başka bir sahnede zeynep ile alinin kahvaltı hallerini görüyoduk ama kısacık...

diğer kısa sahnede de hasan sakinesine kahvaltı hazırlamış başucuna bırakıyordu...

sonra da son sahneye geliyolardı... yani anneler günü heyecanına... konağın bahçesindelerken anneler gelince birden hepsi çıkıp şarkı söylemeye başlıyolardı en son olarak da o sahnede zeynep ile ali yi birbirlerine sarılırken gördük....:img-in_lo

hatırladıklarım bu kadar ama hatırlatayım 3 saatlik uyku sonrası görünce (finaller yaklaştıkça böyle oluyor...) bazı yerleri unutmuş olabilirim ama fragmanın ana hatları böyle:img-wink:

z!RzOq
11-05-07, 15:05
arkadaşlar fragman özürlüsü olarak sadece sizin gördüklerinize yorum yapabilrm:icon_sorr
neyse..
görünüşe göre zeynep hemen sinirlenip kızın kafasına falan bişeyler atmıo:img-hyste
o zaman panik yok dmektr :)
ali sakin bi tavırla güldüğüne göre şirin orda gayet yutulur bi bahene uydurdu demek ki!!!!
konak da ise işler eice karışmış heralde
çünkü emine bi kazaya kurban gidip hamile olacağa benziyo!!!!
bi de ortada hiç bişey yokken sakine yerine emine hamile çıkarsa çok gülerim valla:img-hyste

keremcem d
11-05-07, 16:02
ben de baktım kanal dnin sitesinde resim yok...gümüşünkine baktım tabiikiiiiiiii resmi var.ben de kanal dnin ana sayfasında bulunan güncel-aktüel bölümünün alt kısmındaki yerde dizi yazıyor. o kısmı tıkladım. fırtınanın resmi orada var ama sadece ali var.
canım aynen katılıyorum dediklerine.fırtına sanki üvey evladı.:img-hyste

aynen cnm.. yani üvey evladiymis gibi davraniyolar harbidende firtinaya:img-hyste

Duygum demek fragamani gördün-..Süüüper..:happy0064 hele zeynepin arkadaslar aban kizaca alinin karisi derler dedigini cok görmek istiyorum..egne mthis bi bölüm olacak:happy0064

karanlık86
11-05-07, 16:17
aynen cnm.. yani üvey evladiymis gibi davraniyolar harbidende firtinaya:img-hyste

Duygum demek fragamani gördün-..Süüüper..:happy0064 hele zeynepin arkadaslar aban kizaca alinin karisi derler dedigini cok görmek istiyorum..egne mthis bi bölüm olacak:happy0064
arkadaşlar biliyorum hiç fragmanı göremeyenler için kötü bir durum ama ben yine gördüüümmm. hem de yine 2 kez.hem eurod de hem de normal kanaldan gördüm. çookkkk güzel bir bölüm bizi bekliyor.inşaallah bölüm gibi reytingler de süperrr gelir.bu arada yalancı yarimin yeni bölümü yayınlanacak euro starda. A/Bde reytinglerinde inşaallah etkilemez bizim dizimizi.
fırtına resmini bugün koymuşlar kanal d sitesine bakabilirsiniz isterseniz.

keremcem d
11-05-07, 16:22
arkadaşlar biliyorum hiç fragmanı göremeyenler için kötü bir durum ama ben yine gördüüümmm. hem de yine 2 kez.hem eurod de hem de normal kanaldan gördüm. çookkkk güzel bir bölüm bizi bekliyor.inşaallah bölüm gibi reytingler de süperrr gelir.bu arada yalancı yarimin yeni bölümü yayınlanacak euro starda. A/Bde reytinglerinde inşaallah etkilemez bizim dizimizi.
fırtına resmini bugün koymuşlar kanal d sitesine bakabilirsiniz isterseniz.

Deme gene gördün..Bi türlü ben rasliyamadim ya..
neyse aksama iaya bakarken kesin görürüm..
Bu arada resmide gördpm..
Bu hafta eurovisyonda var ayni saatde degil etkilemez fazla reytingleri ama genede ilk üce girmemiz daha zorlasir..

tipex
11-05-07, 16:39
slm arkadaşlar fragmanı gördüm kız ali ile zeynebin evine gelmiş "ben şirinim, arkadaşlar bana sadece şirin derler" dedi zeynepte "benim adımda zeynep, arkadaylarım sadece alinin eşi derler" dedi.

şirin eve girmişti... ali ile zeynepin karşısında duruyodu ama ali fln gülüyodu yani... şirin geçen bölümdede yaptığ o anlamsız espriyi yaptı... benim adım şirin... arkadaşlar bana kısaca şirn derler diye... sonra da zeynep ""benim adım da zeynep ama arkadaşlar bana kısaca alinin karısı derler "" dedi...:happy0064 tam beklediğimiz hareket ... ama bir de bunu burçin in söylediğini düşünün süperdi....

Bende fragmanı gördüm. :happy0064 Kübra'cım ve Duygu'cumun anlattığı bu sahneye bayıldım. Zeynep çok güzel bir cevap yapıştırdı kıza. :img-hyste Gerçekten süperdi. Birde fragmanın son sahnesine bayıldım. Anneler gününü kutluyorlardı... Birde aklıma gelmişken Hasan ve Fevzi galiba yaptıkları haritayı birisine satmaya çalışıyorlardı. Ama adam harita için öyle şeyler söyledi ki bana bizimkiler kendi haritalarının gerçek olduğuna inanmışlar gibi geldi. :img-hyste

Fragmanı göremeyen arkadaşlar. Üzülmeyin bunda sizin bir suçunuz yok. :img-yes: Kanal D sanki fragmanı göstermemeye yeminli... Dün bütün gün tv başında pinekledim fragmanı görmek için ama göremedim. Bugüne nasip oldu...

karanlık86
11-05-07, 16:45
Deme gene gördün..Bi türlü ben rasliyamadim ya..
neyse aksama iaya bakarken kesin görürüm..
Bu arada resmide gördpm..
Bu hafta eurovisyonda var ayni saatde degil etkilemez fazla reytingleri ama genede ilk üce girmemiz daha zorlasir..

canım inşalllah görürsün...evet eurovisyon var ilk üçe girmemiz biraz zor ama bu gece rüyamda fırtına reytinglerinde 3. sırada yer almışız.ya inşaallah hem totalde hem de A/B de ilk üçte yer alırız.belki 2. de oluruz belli olmaz. bizim için en önemli sorun selena dizisinin dizimizle aynı saatte olması.ahhh bir geçebilsek selenayı...neyse Allah büyük...

keremcem d
11-05-07, 16:56
canım inşalllah görürsün...evet eurovisyon var ilk üçe girmemiz biraz zor ama bu gece rüyamda fırtına reytinglerinde 3. sırada yer almışız.ya inşaallah hem totalde hem de A/B de ilk üçte yer alırız.belki 2. de oluruz belli olmaz. bizim için en önemli sorun selena dizisinin dizimizle aynı saatte olması.ahhh bir geçebilsek selenayı...neyse Allah büyük...

aynen cnm..bi gece bilsek su selenayi o zaman isimiz daha kolay.. bu arada insalalh rüyanin tersi cikmaz:img-yes: derler ya rüyalarin tersi cikar bu sefer digrusu ciksin:img-yes:

yabancıdamat
11-05-07, 17:00
bence reytinglerde
1.eurovision
2.gümüş
3.selena
4.survivor
5.fırtına ______olucak gibi

_duygucuk_
11-05-07, 17:03
bende görüdm fragmanı ama biraz yarısında emine ile sakinleri gösteriyorud:)
sonra ali ile zeynep birbirlerine sarılıyorlardı:)annelere yapılan süprzde ali ile zeynep 'anne' derlerken zeynep e bakıyor:)
kıza cvp yapıştırıyormuş demek süper:)
vee bütün hanımlar kızın sorunu dinliyorlardı yarını iple çekiyorum:)

keremcem d
11-05-07, 17:05
bence reytinglerde
1.eurovision
2.gümüş
3.selena
4.survivor

aynen benecde böyle olacak..
ylaniz galiba yalanci yarimde varmis cumartesi bilmiyorum ama tam..

yabancıdamat
11-05-07, 17:07
bildiğim kadarıyla yok yarın saat 20.00 da film 22.00 de de geniş zamnlar var ama yalancı yarim olsa bile fırtınayı geçicek kadar alamaz korkmayın zaten olsa bile eski bölümdür yeni bölümü çarşamba günü vardı onun

ctcc
11-05-07, 17:10
arkadşlar gene eve yeni geldim ve kendimi foruma atıyorum:img-hyste :happy0064
fragmanı gördüüüümmm:happy0064 8:10 da :)
çok güzeldi ali ve zeynep küsmüyorlar anlaşıldı:happy0064
ayrıca anneler günü süprizide süperdi:img-hyste

en çok şirin ve zeynebin konuşmasını beğendim:img-yes: :img-yes: zeynebede bu yakışırdıı!!! :happy0064

cumartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum:happy0064

reytingler gene düşük gelebilr ama fragmandaki sözlüsüyüm sahnesi reytingleri arttırabilir:img-yes: belki 3. olabiliriz:img-wink:

keremcem d
11-05-07, 17:12
bildiğim kadarıyla yok yarın saat 20.00 da film 22.00 de de geniş zamnlar var ama yalancı yarim olsa bile fırtınayı geçicek kadar alamaz korkmayın zaten olsa bile eski bölümdür yeni bölümü çarşamba günü vardı onun

o zaman cok iyi iste..simdi cok iyi oldu..
en azindan bi sansimiz var ilk üce girmek icin..:img-yes:

ctcc
11-05-07, 17:12
bence reytinglerde
1.eurovision
2.gümüş
3.selena
4.survivor
evet belki böyle olabilir ama bence
2.gümüş olmayabilir..
yada survivor 4. ..?
inşallah 3.oluruz ya inş...
ama olamıyacağız galiba:sad53: :sad53: :sad53:

karanlık86
11-05-07, 17:53
aynen benecde böyle olacak..
ylaniz galiba yalanci yarimde varmis cumartesi bilmiyorum ama tam..

canım inşaallah bu sıralamalardan daha iyisi olur ama ben de sizin gbi düşünüyorum sonuçlar böyle gelir herhalde.yalancı yarim dizisi normal kanalda değil de euro starda var hem de yeni bölüm diyordu ama bi değişiklik yapıldı mı bilmiyorum.etkilerse de A/B de de etkiler.zaten hafta içi reyting alamayan dizileri hafta sonuna taşıyorlar. mesela geniş zamanlar. neyse bizi o kadar da etkilemez inşaallah...ve inşaallah rüyam gerçek olur da ilk üçte yer alırız.:img-yes:

ctcc
11-05-07, 17:59
canım inşaallah bu sıralamalardan daha iyisi olur ama ben de sizin gbi düşünüyorum sonuçlar böyle gelir herhalde.yalancı yarim dizisi normal kanalda değil de euro starda var hem de yeni bölüm diyordu ama bi değişiklik yapıldı mı bilmiyorum.etkilerse de A/B de de etkiler.zaten hafta içi reyting alamayan dizileri hafta sonuna taşıyorlar. mesela geniş zamanlar. neyse bizi o kadar da etkilemez inşaallah...ve inşaallah rüyam gerçek olur da ilk üçte yer alırız.:img-yes:
bencede bu sıralamalardan daha iyisi olur:img-wink:
belkide ilk 3'e bile girebiliriz:happy0064
eurovision keşke cumartesi olmasaydı.. :(

karanlık86
11-05-07, 18:11
bencede bu sıralamalardan daha iyisi olur:img-wink:
belkide ilk 3'e bile girebiliriz:happy0064
eurovision keşke cumartesi olmasaydı.. :(

bence de eurovision olmasaydı daha iyi olurdu ama ben fırtınayı seyredicem bir aksilik olmazsa inşaallah...:happy0064
canım inşaallah ya öyle bir hale geldi ki artık 1.liği düşünemiyoruz bile ilk 3e girsin de totalde 3. A/B de de 2. olsak .... Allah büyük...belli olmaz ya hafta sonu olduğu için genellikle değişiyor reyting sıralamaları...ama yine de fazla umutlanmak istemiyorum.çünkü her hafta reytinglere bakıyorum hep hüsrana uğrayan fırtına izleyicileri oluyo...(kendi adıma konuşayım)
dizimiz her şeyin en iyisini hakediyo...

tipex
11-05-07, 18:12
Canlarım reytinglere bu kadar takılmayın. İyi düşünün iyi olsun. :img-wink: Fırtına'mız bizim gönlümüzün birincisi. Başkaları izlemiyorsa bu onların kaybı... Birde canlarım başka dizilerle ilgili burda yorum yapmayalım. Ben böyle şeylerden pek hoşlanmıyorum. :img-wink: Fırtına'mın başka başlıklarda çekiştirilmesini istemediğim gibi başka dizilerinde burda çekiştirilmesini istemiyorum...:img-wink: Beni anlayışla karşılayacağınızı umuyorum...

zeynepppaliii
11-05-07, 18:19
arkadşlar gene eve yeni geldim ve kendimi foruma atıyorum:img-hyste :happy0064
fragmanı gördüüüümmm:happy0064 8:10 da
çok güzeldi ali ve zeynep küsmüyorlar anlaşıldı
ayrıca anneler günü süprizide süperdi:img-hyste

en çok şirin ve zeynebin konuşmasını beğendim:img-yes: :img-yes: zeynebede bu yakışırdıı!!! :happy0064

cumartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum:happy0064

reytingler gene düşük gelebilr ama fragmandaki sözlüsüyüm sahnesi reytingleri arttırabilir:img-yes: belki 3. olabiliriz:img-wink:

eet cnm çok güzeldi...;)
bnde çok sevindim bozuşmadıklarına....bu arada bncede eurovision 1. olur ama biz 5. olmayız inş ya...:(

pelosh
11-05-07, 18:38
Fargmani göremedim daha, ve yarin dizimiz var.... ins. daha yarina kadar görürüm, yarini bide cok merak ediom.. en cokda iki haftadir izliemedim die :(

ctcc
11-05-07, 18:40
eet cnm çok güzeldi...;)
bnde çok sevindim bozuşmadıklarına....bu arada bncede eurovision 1. olur ama biz 5. olmayız inş ya...:(
evet bozuşmamalarına çook sevindim :)
ya belki 3. oluruz:happy0064
olabilir
ayrıca millet gümüşten bıktı..
selena yüksek alabilir o kadar
biz zaten bazen geçiyoruz survivor ı gene geçeriz:img-wink:

yabancıdamat
11-05-07, 18:58
bişey sorucam mine nereye kayboldu ne zamandır dizide gözükmüyo

benhermi
11-05-07, 19:00
merhaba arkadaşlar....:happy0064

bence reytinglerde
1.eurovision
2.gümüş
3.selena
4.survivor

canım önemli birşeyi unutuyorsun... gümüş ve survivor eurovision ile aynı saatte... yani bu ne demek o saattte reytingler bayaa bir bölüecek demek... hatta bu hem gümüş hem de survivor için çok kötü olacak... ama bizim için süper çünkü bizi etkilemiyor....:happy0064

yani bu hafta şansımız çok:img-wink:

benhermi
11-05-07, 19:04
bişey sorucam mine nereye kayboldu ne zamandır dizide gözükmüyo

aman canım aman ağzından yel alsın... olmasın mine...:img-wink: onu en son ali faruk beyin yanında çalışmak için karar almaya çalışırken gördük... ali ye kesin çalış fln dedikten sonra fırtına daki işleri idare etmek için oraya gitti... (:happy0064 )

keremcem d
11-05-07, 19:05

insalalh cnm insallah rüyan cikarda bizde nihayet hafatalar sonra ilk üce gire biliriz..
yalanci yarim olsada bizi pek fazla etkilemez..hem yokmus galiba..yeni bölümbu carsamba varmis bile..

ctcc
11-05-07, 19:21
merhaba arkadaşlar....:happy0064

canım önemli birşeyi unutuyorsun... gümüş ve survivor eurovision ile aynı saatte... yani bu ne demek o saattte reytingler bayaa bir bölüecek demek... hatta bu hem gümüş hem de survivor için çok kötü olacak... ama bizim için süper çünkü bizi etkilemiyor....:happy0064

yani bu hafta şansımız çok:img-wink:
evet Duygu'cum ben bunu hiç düşünmedim:happy0064 :happy0064
yani biz bu hafta 3. olabilirzz:happy0064 :happy0064
selenayı geçemiyoruz kaç haftadır ama belki geçeriz bu hafta:img-wink:
fragmanda güzel hem:img-yes: :)

gulbeyaz
11-05-07, 19:23
arkadaslar zeynep ve ali kacinci bolumde evlenmislerdi?Bana soylerseniz indirip izlemek istiyorum,lutfen:img-wink:

ctcc
11-05-07, 20:21
( evet 29.bölüm:img-yes: :) )

gerçekten reytinglerde iyi olma şansımız var aslında..

bu arada ben en çok bu hafta şirin ne yapıcak onu merak ediyorum!!
yani özetteki herşeye rağmen lafı beni delirtti çünkü!!

sadece_ozge
11-05-07, 21:36
"AMA ARKADAŞLAR BANA KISACA ALİ'NİN EŞİ DERLER"

canım yaa bittim ben buna cok hos olcak bnce bu bölum yaa oyle sandmz gıbı cddı kavgalr olmycak galıba zeynepte atışcak kızla bnce ve cok hos bı bolum olcak KAÇMAZ BU BÖLUM YAA BITTIM BEN BURÇİNİME:)

FBemel
12-05-07, 00:38
fragmanı daha tvde izleyemedim ama saolsunlar 40 reklamda bir verilen fragmanı yakalayıp nete koymuşlar...zaten nette de olmasa fragmanı izleyemeden bölümü izleyecektim...:icon_mad:

bir kere Zeynep'in verdiği tepki harikaydı...Duygu'nun da dediği gibi şirin hanımın yaptığı anlamsız ve espri olduğunu sandığımız ama bir türlü gülemediğimiz o lafının üzerine cuk oturdu söyledikleri...ki Zeynep Ali'ye yapışanlara haddini bildirmede çok çok iyi...nazı da çay toplarken canından bezdirmişti...:img-hyste çok şeker...

özeti okuyunca da tahmin ettiğimiz gibi Ali'nin hazırladığı sürpriz en çok Zeynep'i mutlu edecek galiba...bu mutluluğa şirin hanım da tanık olursa çok memnun olucaz biz forumca...:)yani bölümün sonunu çok merak ediyorum...Ali nasıl birşey hazırlıyor acaba???

bu arada fragmanda başka birşey daha dikkatimi çekti ki bir arkadaşımız daha dile getirmiş bu noktayı...şirin hanım konakta tüm ailenin kadınlarını---Zeynep de dahil---etrafına toplamış kendisini acındırarak birşeyler anlatıyordu...etrafındakiler de hüzünlü bir şekilde şirine bakıyorlardı...

yani ailenin içine de girmeye çalışıyor bir yandan...rahat bırakıp,huzur vermeye niyeti yok hanımefendinin...:icon_mad:

ama bölümde yayınlanacak Ali_Zeynep sahnelerinin fragmandaki küçücük halleri bile harikaydı....onları yan yana izlemek çok büyük bir keyif benim için...:img-yes: :img-wink:

gulbeyaz
12-05-07, 10:55
cevap verip yardimci oldugunuz icin cok tesekkur ederim.Bakalim sirin hanim ne gibi olaylara sebep olucak.Gerci zeyneo ve ali birbirini bu kadar cok sevdikten sonra aralarini bozamaz da,bari zeynep ve bebege bisey olmasa:sad53:

FBemel
12-05-07, 12:01
bölüme çok az kaldı...umarım bölümden önce hepimiz aynı anda online olup fikirlerimizi tartışırız eski günlerde olduğu gibi...:img-yes:

şirin hanım aileye girmeye çalışıyor...en sinir olduğum durum da bu...çünkü bizimkiler çok iyi niyetli insanlar olduğu için onu da aralarına hiç düşünmeden alacaklardır...dolayısıyla da tehlike büyüyecektir...:(

_duygucuk_
12-05-07, 12:37
evet bizim reytinglerde sorun yok:):)
şirin hanımı bir kaşık suda boğabilirm akşamki duruma göre dağdan gelip neler yapıyor neyse ali ve zeynep imiz çok mutlu :):)
şirin hanım bu ali sana kalmaz haydi evli evine köylü köyüne...:)
akşamki bölümü iple çekiyorum:):)

keremcem d
12-05-07, 13:54
bugün büyük gün:happy0064
nihaet bi hafta daha gecti..aksami iple cekiyorum..müthis komik eglenceli sirin yüzündende sinir bozucu bi bölüm olacak:img-yes: :img-yes:
retynglerde iyi gelir insallah:img-yes:

benhermi
12-05-07, 15:07
arkadaşlar en sonundabüyük gün..:happy0064

aslında benim beklentim acıklı bir fragman sonrası günü yüksek reytinglerle bitirmekti ama eurovision sağolsun yüksek reytngglerle bitirmemizi sağlayacaktır... :)

hepimizin beklediği gibi bir bölüm olacağı açık....:img-wink: eee artık tahminlerimizde uzmanlaştık arkadaşlar....

benim de takıldığım nokta sizin de söylediğiniz gibi hiç de şirin olmayan şirin in evin kadınlarını etrafına toplayıp anlattıkları... fragmanı ilk izlediğimde farketmemişim ama eğer şirin hanım kendini acındırarak kendini ilerine katmayı planlıyorsa (ki sanırım öyle) diyecek birşey bulamıyorum....

edit: emelcim o kadar resim ekliyosun ki gözden kaçmış olması normal.. ben her gün kaldığın yeri not ediyorum bir yere de eklediğin resimleri kaçırmıyım diye:img-wink:

FBemel
12-05-07, 15:14
arkadaşlar en sonundabüyük gün..:happy0064

aslında benim beklentim acıklı bir fragman sonrası günü yüksek reytinglerle bitirmekti ama eurovision sağolsun yüksek reytngglerle bitirmemizi sağlayacaktır... :)

hepimizin beklediği gibi bir bölüm olacağı açık....:img-wink: eee artık tahminlerimizde uzmanlaştık arkadaşlar....

benim de takıldığım nokta sizin de söylediğiniz gibi hiç de şirin olmayan şirin in evin kadınlarını etrafına toplayıp anlattıkları... fragmanı ilk izlediğimde farketmemişim ama eğer şirin hanım kendini acındırarak kendini ilerine katmayı planlıyorsa (ki sanırım öyle) diyecek birşey bulamıyorum....

Duygu nerelerdesin???forum çok boş kaldı...:icon_sorr

fragman konusunda sana katılıyorum...biz 2. bir fragman bekliyorduk ama saolsun kanald ilk fragmanı bile yayınlamadı...ben bir kere bugün izledim Fırtına'nın fragmanını...artık kasten yaptıklarını düşünmeye başlayacağım...:icon_sorr

tahminlerimiz genelde tutuyor...bakalım bu hafta da aynı başarıyı gösterebilecek miyiz?:)

şirin pek bir masumdu evin kadınlarının yanında...tabi Ali ile ilgili planlarını kimse bilmiyor...Zeynep kesin hak ettiği gibi davranacaktır şirine...ama bu sefer Ali'nin de katılması en büyük dileğimiz...

fragmanın son sahnesi harikaydı...anlaşılan o ki güzel bir bölüm sonu izleyeceğiz...:img-yes:

Duygu'cum ben foruma giremediğim süre zarfında 3 bölüm biriktiği için ,onları bitirmeye çalışıyorum...çünkü finaller yaklaşıyor...sonra ekleyemem...zaten çok beklettim sizi...bir an önce bitsin diyorum...:)

benhermi
12-05-07, 15:24
Duygu nerelerdesin???forum çok boş kaldı...:icon_sorr

fragman konusunda sana katılıyorum...biz 2. bir fragman bekliyorduk ama saolsun kanald ilk fragmanı bile yayınlamadı...ben bir kere bugün izledim Fırtına'nın fragmanını...artık kasten yaptıklarını düşünmeye başlayacağım...:icon_sorr

tahminlerimiz genelde tutuyor...bakalım bu hafta da aynı başarıyı gösterebilecek miyiz?:)

şirin pek bir masumdu evin kadınlarının yanında...tabi Ali ile ilgili planlarını kimse bilmiyor...Zeynep kesin hak ettiği gibi davranacaktır şirine...ama bu sefer Ali'nin de katılması en büyük dileğimiz...

fragmanın son sahnesi harikaydı...anlaşılan o ki güzel bir bölüm sonu izleyeceğiz...:img-yes:

Duygu'cum ben foruma giremediğim süre zarfında 3 bölüm biriktiği için ,onları bitirmeye çalışıyorum...çünkü finaller yaklaşıyor...sonra ekleyemem...zaten çok beklettim sizi...bir an önce bitsin diyorum...:)

burdayım canım burdayım :happy0064

kasıtlı değildir bence ama bugun için umutarını kesmiş olabilirler... malum eurovsion bu akşamki tüm yayınlar için reyting tehlikesi... ayrıca biz acıklı fragman çıkarmak için uygun ir bölüm olablir diye düşünmüştük ama görünüşe göre pek değil... sanırım bu bölümü de kızın asıl niyetini anlayarak geçiricez...(tabi biz çoktaan anlamıştık ama olsun:img-wink: ) oyunlar ise haftaya başlayacak....

fragmanın son sahnesi için ben de çok umutluyum.. her ne kadar kötü bir son önümüzdeki bölümün reytingler için garanti de olsa olsun biz ozları böyle izleyelim de...:img-in_lo

ayrıca canım resimlerde süpersin.... emeğine ellerine sağlık...sen 3 hafta yoktun da multimedya bölümümüz göçtü resmen.... ayrıca final çalışmaları benim de başımda....:icon_sorr

FBemel
12-05-07, 15:37
burdayım canım burdayım :happy0064

kasıtlı değildir bence ama bugun için umutarını kesmiş olabilirler... malum eurovsion bu akşamki tüm yayınlar için reyting tehlikesi... ayrıca biz acıklı fragman çıkarmak için uygun ir bölüm olablir diye düşünmüştük ama görünüşe göre pek değil... sanırım bu bölümü de kızın asıl niyetini anlayarak geçiricez...(tabi biz çoktaan anlamıştık ama olsun ) oyunlar ise haftaya başlayacak....

fragmanın son sahnesi için ben de çok umutluyum.. her ne kadar kötü bir son önümüzdeki bölümün reytingler için garanti de olsa olsun biz ozları böyle izleyelim de...:img-in_lo

ayrıca canım resimlerde süpersin.... emeğine ellerine sağlık...sen 3 hafta yoktun da multimedya bölümümüz göçtü resmen.... ayrıca final çalışmaları benim de başımda....

tamam cnm...burda ol da başlık canlı kalsın...:)

valla hep tam içim kararmışken güzel yorumlarınla bana moral veriyorsun...saol...:img-in_lo çünkü benim moralim çok bozuluyor Fırtına'ya yapılan muameleden dolayı...ama haftaya umarım düzeltirler bu tavırlarını...

aslında bölümde acıklı bir durum olmadığı için çok şükür,,,2. bir fragmanın da çıkmaması normal ama 2 fragmanlı bölümlerde ratingimiz güzel oluyor...neyse bu gidişle zaten biz hiç istemesek de şirin hanım yüzünden bol bol 2. fragmanı da olan bölümler izleyeceğiz...:)

Ali şöyle romantik ve güzel bir sürpriz yapsın da Zeynep'in moralini düzeltsin...ee hamilelik döneminde çok daha hassas olacak kızımız...:)dikkatli olsun Ali artık...:)

resimleri beğendiğinizde çok seviniyorum...benim için bir zevk biliyorsun...ayrıca sizin çalışmalarınız benim resimlerimden çoooooooook daha güzel...

finallerinde başarılar cnm...artık biraz daha dişimizi sıkıp tatili bekleyeceğiz...:)

benhermi
12-05-07, 16:08
tamam cnm...burda ol da başlık canlı kalsın...:)

valla hep tam içim kararmışken güzel yorumlarınla bana moral veriyorsun...saol... çünkü benim moralim çok bozuluyor Fırtına'ya yapılan muameleden dolayı...ama haftaya umarım düzeltirler bu tavırlarını...

aslında bölümde acıklı bir durum olmadığı için çok şükür,,,2. bir fragmanın da çıkmaması normal ama 2 fragmanlı bölümlerde ratingimiz güzel oluyor...neyse bu gidişle zaten biz hiç istemesek de şirin hanım yüzünden bol bol 2. fragmanı da olan bölümler izleyeceğiz...:)

Ali şöyle romantik ve güzel bir sürpriz yapsın da Zeynep'in moralini düzeltsin...ee hamilelik döneminde çok daha hassas olacak kızımız...:)dikkatli olsun Ali artık...:)

resimleri beğendiğinizde çok seviniyorum...benim için bir zevk biliyorsun...ayrıca sizin çalışmalarınız benim resimlerimden çoooooooook daha güzel...

finallerinde başarılar cnm...artık biraz daha dişimizi sıkıp tatili bekleyeceğiz...:)

evet arkadaşlar bugun büyük gün ama forum bomboş....:icon_sorr hadi canlandıralım burayı biraz....

umarım düzeltirler haftaya canım...zaten bu bölümü atlatalım şirin hanımın gerçek yüzünü geçmişini fln öğrenelim de haftaya acıklı fragmanı da izleriz... yani bence sorun yok... zaten final olacak diye tuturdukları bölüm bu bölümdü... eee bu bölüm final olmicana göre her türlü mutlu olabilir:happy0064

sonu da çok şirin bitecek zaten... ama en iyisi mutlu olmak için son sahneyi beklememize gerek yok... fragmanın küçük bir yerinde ikisini görüyoduk ya çok şirinlerdi...:img-in_lo ben o sahneyi kahvaltı sahnesi olarak düşünmüştüm ama tabii bilmiyorum ne sahnesidir.... zaten farketmezde... (:img-wink: )

bu arada hatırlamıyorum konusu geçti mi fakat seçimlerin yazın olması nedeniyle tv sezonları uzuyormuş.... yani bizim fırtınayı izleyeceğimiz zaman uzayacak sanırım....:happy0064 :happy0064 (ama daha kesin belli değilmiş umarım olur tabi:img-yes: )

FBemel
12-05-07, 16:18
evet arkadaşlar bugun büyük gün ama forum bomboş....hadi canlandıralım burayı biraz....

umarım düzeltirler haftaya canım...zaten bu bölümü atlatalım şirin hanımın gerçek yüzünü geçmişini fln öğrenelim de haftaya acıklı fragmanı da izleriz... yani bence sorun yok... zaten final olacak diye tuturdukları bölüm bu bölümdü... eee bu bölüm final olmicana göre her türlü mutlu olabilir

sonu da çok şirin bitecek zaten... ama en iyisi mutlu olmak için son sahneyi beklememize gerek yok... fragmanın küçük bir yerinde ikisini görüyoduk ya çok şirinlerdi... ben o sahneyi kahvaltı sahnesi olarak düşünmüştüm ama tabii bilmiyorum ne sahnesidir.... zaten farketmezde...

bu arada hatırlamıyorum konusu geçti mi fakat seçimlerin yazın olması nedeniyle tv sezonları uzuyormuş.... yani bizim fırtınayı izleyeceğimiz zaman uzayacak sanırım....:happy0064(ama daha kesin belli değilmiş umarım olur tabi:img-yes: )

evet...bu hafta özete ve fragmana final bölümü ibaresini sıkıştıracaklar diye ödüm koptu ama korktuğumuz başımıza gelmedi Allah'tan...:img-yes: :happy0064

efet...fragman içinde birbirlerine sarıldıkları sahne harikaydı...zaten o kadar sevgi ile dokunuyorlar ki birbirlerine extra birşey yapmalarına gerek kalmıyor...(((tabi bunda Burçin_Murat'ın da uyumlarının!!!! rolü büyük:))))dediğin gibi bölüm içinde de güzel sahneler izleyeceğiz...:)

bende bir tv köşe yazısında sezonun seçimler dolayısıyla uzayacağını okumuştum...yani fazladan birkaç bölüm daha izleyeceğiz...:happy0064 tabi bu sezon için...çünkü gelecek sezonda da Fırtına'mızın devam etmesini istiyoruz...:img-yes:

tipex
12-05-07, 16:28
Merhaba arkadaşlar. Duygu'cum ve Emel'cim yine karşılıklı döktürüyorlar. Bende araya gireyim dedim. :)

Sonunda büyük gün geldi. Bir hafta boyunca özlemini çektiğimiz Fırtına'mız bu akşam yeni bölümüyle yayınlanacak. Hemde kadrosuna kattığı kara kedisiyle :img-hyste (Çok resmi oldu galiba :) ) Umarım şirin olmayan Sirin hanımdan en yakın zamanda kurtuluruz...

evet...bu hafta özete ve fragmana final bölümü ibaresini sıkıştıracaklar diye ödüm koptu ama korktuğumuz başımıza gelmedi Allah'tan...:img-yes: :happy0064

Bende özet sayfasında ve fragmanda o lanettt yazıyı görmeyince çok sevindim. :happy0064 Ama yeni bölüm yayınlanana kadar benim içim rahat etmeyecek...

benhermi
12-05-07, 16:35

efet...fragman içinde birbirlerine sarıldıkları sahne harikaydı...zaten o kadar sevgi ile dokunuyorlar ki birbirlerine extra birşey yapmalarına gerek kalmıyor...(((tabi bunda Burçin_Murat'ın da uyumlarının!!!! rolü büyük:))))dediğin gibi bölüm içinde de güzel sahneler izleyeceğiz...:)

bende bir tv köşe yazısında sezonun seçimler dolayısıyla uzayacağını okumuştum...yani fazladan birkaç bölüm daha izleyeceğiz...:happy0064 tabi bu sezon için...çünkü gelecek sezonda da Fırtına'mızın devam etmesini istiyoruz...:img-yes:

ah canım bir de bana sor... bir de fraganı geç verdiler ya iyice korktum ama neyse atlattık :happy0064

evet tabii burçin ve murat o kadar şirindi ki insanın izlerken içi eriyo...:img-in_lo eeee tabii bu zeynep ile ali arasına da yansıyo...ikisini izlerken hepimizin yüzünde de o aptal sırıtma oluşuyo...:img-in_lo

inşallah daha da fazla fırtına izleriz canım... düşününce tek bir dakika bile bizim için kar.... ama tabi biz yıllarca görmek istiyoruz fırtına yı tv lerde:img-yes:

eveeet artık sadece 3 saat 20 dakika kaldı arkadaşlar heyecan ne durumda...?

benhermi
12-05-07, 16:56
Merhaba arkadaşlar. Duygu'cum ve Emel'cim yine karşılıklı döktürüyorlar. Bende araya gireyim dedim. :)

Sonunda büyük gün geldi. Bir hafta boyunca özlemini çektiğimiz Fırtına'mız bu akşam yeni bölümüyle yayınlanacak. Hemde kadrosuna kattığı kara kedisiyle :img-hyste (Çok resmi oldu galiba :) ) Umarım şirin olmayan Sirin hanımdan en yakın zamanda kurtuluruz...

Bende özet sayfasında ve fragmanda o lanettt yazıyı görmeyince çok sevindim. :happy0064 Ama yeni bölüm yayınlanana kadar benim içim rahat etmeyecek...

canım gel gel.... hep beraber konuşalım.. :):):)

canım aslında hiç de şirin olmayan şirin bence yakın zaman için gidici değil... aman zaten gitmesin yani heyecan unsuru olarak kalsın reytingleri arttırsın ama tabii hiçbirşey yapamasın:img-wink:

yok canım bu arada merak etme bence dizimizin bitmesi gbi birşey sçzkonusu değil....:happy0064 bence keyifle izlemeliyiz bu bölümü...:img-yes:

tipex
12-05-07, 16:59
ah canım bir de bana sor... bir de fraganı geç verdiler ya iyice korktum ama neyse atlattık :happy0064

evet tabii burçin ve murat o kadar şirindi ki insanın izlerken içi eriyo...:img-in_lo eeee tabii bu zeynep ile ali arasına da yansıyo...ikisini izlerken hepimizin yüzünde de o aptal sırıtma oluşuyo...:img-in_lo

inşallah daha da fazla fırtına izleriz canım... düşününce tek bir dakika bile bizim için kar.... ama tabi biz yıllarca görmek istiyoruz fırtına yı tv lerde:img-yes:

eveeet artık sadece 3 saat 20 dakika kaldı arkadaşlar heyecan ne durumda...?

Korkmakta çok haklısın canım. Fragmanı geç verdikleri yetmiyormuş gibi birde çok az gösteriyorlar. Ben bile Kanal D'nin bize son anda kötü bir sürpriz yapmasından korktum...:icon_sorr

İnşallah Fırtına'mız daha uzun süre devam eder. Çünkü bunu fazlasıyla hakediyor... Yaklaşık 3 saat kaldı bölüme. Ben 1 hafta boyunca ne olacak diye meraktan çatladım. Bu 3 saat neymiş??? :) Hemen geçer... :)

tipex
12-05-07, 17:07
canım gel gel.... hep beraber konuşalım.. :):):)

canım aslında hiç de şirin olmayan şirin bence yakın zaman için gidici değil... aman zaten gitmesin yani heyecan unsuru olarak kalsın reytingleri arttırsın ama tabii hiçbirşey yapamasın:img-wink:

yok canım bu arada merak etme bence dizimizin bitmesi gbi birşey sçzkonusu değil....:happy0064 bence keyifle izlemeliyiz bu bölümü...:img-yes:

Sen çağırırsında ben gelmez miyim??? Aslında sen çağırmadan önce ben zaten araya girmiştim (maydanoz olarak :img-hy