Tüm Versiyonu Göster : Fırtına- Bölüm Yorumları/3
Sayfalar :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
Şımarık seni :=)))))))) Fazla şımarıp Ali'ye falan sataşma sakın. Bak bozarım tövbemi sonra Sen git Şirin'le uğraş...
Şirin hanım çoktan yerleşik hayata geçti. Bizimkileri zaten şöyle doyasıya başbaşa kalmalarını izleyemedikki. İlla arada birileri olacak. Rahat vermiyorlar bir türlü. Senaristlerimizde sağolsunlar bizi herşeye hasret bıraktılar...
Seninlede sohbet etmek çok güzel oluyor canım. Ama arada bir yerlere kayboluyorsun bende senden cevap bekliyorum burda :img-blush Beni burda yalnız bırakma. Zaten abim tepemde Birazdan çıkacağım dedim ama bırakamıyorum. Koparacak kafamı. Bir ara benden ses gelmezse bilki mevta oldum
Bu arada özet hala gelmedi... Sabah erken kalkacağım sabahta olmazsa çıldırırım. Kanal D iyice boşladı özet olayını... Birde fragman perşembe sabahları kaçta veriliyordu??? Onada bakarım sabah
tamam sözzz...Ali'ye sataşmak yok bundan sonra...:)
canım arada bir kaybolmamın sebebi çok zor şartlar altında foruma giriyor olmam...hatta birazdan kardeşim gelebilir...sende abi,,,bende kardeş...nasıl olcak bu işl bilmiyorum...:)
şirin zaten benim ilk uğraşım artık...bu kıza çok pis dalıcam...:)şirin hanım yerleşik hayata geçti ama biz onu Ali_Zeynep'in başında göç ettirmesini de biliriz yani...:)yine göçebe hayata dönüş yapacak yakında umarım şirin hanım...
valla şu hamilelik sürecinde izlemek istediğimiz sahneleri izlettirmezlerse bize o zaman 2. çocuğu hemen yaptırsınlar...:img-hyste şaka bir tarafa ben o çok istediğimiz hamilelik sürecini kesintisiz ve eksiksiz izlemek istiyorum...yani Serap'ın bile kaprislerini izledik...Zeynep'inkileri de izlemek istiyoruzzzz...
sabah 08:45'te fragman veriliyormuş...kızlar öyle söylemişti...ama geçen hafta ben o saatte kalkıp bakmama rağmen göremedim...:(umarım bu hafta verirler de siz görürsünüz...ben o sırada okula gitmek üzere yolda olucam da...:(
özette yarına kaldı...:(offfffff....bu kanald insanı sinir eder...:(
tamam sözzz...Ali'ye sataşmak yok bundan sonra...
canım arada bir kaybolmamın sebebi çok zor şartlar altında foruma giriyor olmam...hatta birazdan kardeşim gelebilir...sende abi,,,bende kardeş...nasıl olcak bu işl bilmiyorum...
şirin zaten benim ilk uğraşım artık...bu kıza çok pis dalıcam...şirin hanım yerleşik hayata geçti ama biz onu Ali_Zeynep'in başında göç ettirmesini de biliriz yani...yine göçebe hayata dönüş yapacak yakında umarım şirin hanım...
valla şu hamilelik sürecinde izlemek istediğimiz sahneleri izlettirmezlerse bize o zaman 2. çocuğu hemen yaptırsınlar... şaka bir tarafa ben o çok istediğimiz hamilelik sürecini kesintisiz ve eksiksiz izlemek istiyorum...yani Serap'ın bile kaprislerini izledik...Zeynep'inkileri de izlemek istiyoruzzzz...
sabah 08:45'te fragman veriliyormuş...kızlar öyle söylemişti...ama geçen hafta ben o saatte kalkıp bakmama rağmen göremedim...umarım bu hafta verirler de siz görürsünüz...ben o sırada okula gitmek üzere yolda olucam da...
özette yarına kaldı...:(offfffff....bu kanald insanı sinir eder...:(
Tamam o zaman bende beni ihmal ediyorsun sanmıştım :img-hyste Valla bende bilmiyorum ne olacak bizim bu halimiz...
Şirin'e sağdan sen giriş soldanda ben girişirim :) Bu kızı hemen nakavt ederiz biz. :img-hyste Birde forumdan birkeç kişi aldık mı tamamdır bu kızın işi. Daha İstanbul yüzü göremez. Urfa'dan ayrılmaz bir daha :)
Zeynep'in hamileliğini, Ali'ye çektireceklerini, mutluluklarını bende doyasıya izlemek istiyorum. Araya kara kedi falan girmese çok güzel olacak...
Bu sefer fragman nöbetine erkenden başlayacağım desene :) 8.45'te kurulurum tv başına :) İnşallah umduğumu bulurum. Ben bu gidişler dik açıyla çerez olayına tekrar başlayacağım galiba :img-hyste
Neyse canım benim artık çıkmam lazım. Elim mahkum :) Yarına görüşürüz umarım. bye
Tamam o zaman bende beni ihmal ediyorsun sanmıştım :img-hyste Valla bende bilmiyorum ne olacak bizim bu halimiz...
Şirin'e sağdan sen giriş soldanda ben girişirim :) Bu kızı hemen nakavt ederiz biz. :img-hyste Birde forumdan birkeç kişi aldık mı tamamdır bu kızın işi. Daha İstanbul yüzü göremez. Urfa'dan ayrılmaz bir daha :)
Zeynep'in hamileliğini, Ali'ye çektireceklerini, mutluluklarını bende doyasıya izlemek istiyorum. Araya kara kedi falan girmese çok güzel olacak...
Bu sefer fragman nöbetine erkenden başlayacağım desene :) 8.45'te kurulurum tv başına :) İnşallah umduğumu bulurum. Ben bu gidişler dik açıyla çerez olayına tekrar başlayacağım galiba :img-hyste
Neyse canım benim artık çıkmam lazım. Elim mahkum :) Yarına görüşürüz umarım. bye
yarın büyük ihtimalle gece geç saatlere kadar giremeyeceğim...ama fragman ve özeti yorumlamaya mutlaka geleceğim gece...sakın forumu boş bırakmayın cnmmmm...:)
tüm dileklerine katılıyorum...şirinin hali duman...eh yapacağı entrikaların dozuna göre şiddet de artacak...:)
yarın görüşürüz...bende kaçıyorum cnmmmm...:sad53:
keremcem d
16-05-07, 22:45
ya ben inanamadım Fatma'cım..!!!
ya bakıyorum bakıyorum yok
sonunda aklıma anasayfa geldi:happy0064 :happy0064
hala inanamıyorum yani:happy0064
çok sevindim bide özet gelseee:happy0064 :happy0064
Aynen bende..
bakiyoruum bakiyorum yok..
acaba silindi mi diye taa en arka sayfalara bakiyom..
sonra eski diziler balsigina bakiyom bitti mi diye..sonra aklima ana sayfa geldi..
müthisdi ya..
cok sevincliyim:img-yes:
aa ne güzel ya sonunda ana sayfaya geldi ... cok sevindim :happy0064
Fırtına'yı maLesef 2-3 böLümdür izLeyemiyorum ama
anasayfa'ya qeçmesini çok istiyorduk.. Sonunda diLeğimiz qerçekLeşti..
HayırLı oLsn.. ;)
Oleyyy ana sayfadayiz, vatana millete hayirli ugurlu ossun =D cok ama coook sevindim ya..
sevincten zipliom dermisimm.
=D
Hücrelerim bile daha uyanamamışken kalktım nete girdim.:) Özet gelmiştir umuduyla açtığım Kanal D'nin Fırtına sayfasında büyük hüsrana uğradım :=(((((((( Özet hala yok... Umarım bugün öğlene doğru gelir... Birazdan fragman nöbetime başlayacağım :) Umarım şans yüzüme güler ve fragmanı görürüm :)
Hücrelerim bile daha uyanamamışken kalktım nete girdim.:) Özet gelmiştir umuduyla açtığım Kanal D'nin Fırtına sayfasında büyük hüsrana uğradım :=(((((((( Özet hala yok... Umarım bugün öğlene doğru gelir... Birazdan fragman nöbetime başlayacağım :) Umarım şans yüzüme güler ve fragmanı görürüm :)
ah seda'cım ahh
bende daha gördüğüm rüyanın etkisinde kalktım we kanal d sayfasına girdim ama senin de dediğin gibi büyük bi hüsrana uğradım :icon_sorr
sanıyorum ki özet bu gün öğlen gibi gelir ama fragman için pek de aynı şeyi söyleyemiyeceğim.....
en geç yarın çıkar heralde.
ama sen gene de nöbet tut kanal d fragaman özürlülerin yüzüne belki gülerbye
first lady
17-05-07, 10:37
günaydın arkadaşlarrrrr.daha şimdi gördüm fırtınanın anasayfaya geçtiğiniiii.gözünüz aydın ne ara oldu bu olay.çok emek harcadığınızı biliyorum bu iş için.tebriklerrrrrr:good: :good:
batuhan_gumus
17-05-07, 11:31
KOMEDININ 1 NUMARASI:good:
batuhan_gumus
17-05-07, 11:33
ah seda'cım ahh
bende daha gördüğüm rüyanın etkisinde kalktım we kanal d sayfasına girdim ama senin de dediğin gibi büyük bi hüsrana uğradım :icon_sorr
sanıyorum ki özet bu gün öğlen gibi gelir ama fragman için pek de aynı şeyi söyleyemiyeceğim.....
en geç yarın çıkar heralde.
ama sen gene de nöbet tut kanal d fragaman özürlülerin yüzüne belki gülerbye
YA KORKMA SIMDI GÖSTERIRLER FRAGMANI GUMUUSN KINI GÖSTERIDLER ONU GÖSTERIRLER
günaydın arkadaşlarrrrr.daha şimdi gördüm fırtınanın anasayfaya geçtiğiniiii.gözünüz aydın ne ara oldu bu olay.çok emek harcadığınızı biliyorum bu iş için.tebriklerrrrrr:good: :good:
Bizim içinde büyük sürpriz oldu canım... Ve gerçekten çok sevindik. Herhalde dün gerçekleşti anasayfaya taşınma.
Özet hala yok yaa :=((((((( Fragmanıda göremedim. :=(((((((
Özet hala yok delireceğim :icon_evil Dünden umudumuzu kestik bugün gelir dedik özet ama saatlerdir bekliyorum hala yok... Sanırım fragmandan da haber yok. Çıkmışsa bile ben özet beklemek için bilgisayarın başından ayrlmadığımdan göremedim... :=(((((((
Bu arada forumumuz çok sessiz arkadaşlar. Olmuyor böyle. Biraz hareketlenelim, canlanalım :img-yes:
_duygucuk_
17-05-07, 16:37
özet gelmiş eğlenceli bir bölüm gibi ali zeynep e zeynep te ali ye oyun oynayacakmış çok tatlılar yine anlaşılan:):)
şirin hanım ağzından kaçırıyormuş zeynep in çalıştığını:(:(
güzel bir bölü bizibekliyor ali zeynep sahnesi çok demekki...:)
süper bir bölüm izleyeceğiz bence:img-yes:
44.bölüm harika olucak:happy0064
fragman sanırım çıkmıştır arkadaşlar..
özette geldiğine göre:happy0064
tv nöbeti başlasın:happy0064
( özete gelince...
harika bir özett!!
işte özlediğimiz ali ve zeynebin birbirlerine oyunlarından birini izliycezz:happy0064 :happy0064 fragmanı bi görebilsem!!)
YA KORKMA SIMDI GÖSTERIRLER FRAGMANI GUMUUSN KINI GÖSTERIDLER ONU GÖSTERIRLER
evet ben sabah 8:10 da gümüşün fragmanını gördüm..
okula gtmeden önce belki fragmanı görürüm diye açmıştım ama hüsrana uğradım:sad53:
yha arkadaşlar özet gelmiş...:)
ama geçen bölümden çok farklı bi özetle karşılaştım doğrusu...
geçen bölümde şirinin ortalığı karıştırdığını falan izledik ama şimdi zeynep-ali oyununu izlicez.
iraz kopukluk oldu heralde.yani ben öle düşünyorum.
zeynep'in çalışma arzusu bu bölümde fazla ön plana çıkmadı bi kaç yerde geçti sadece....
ama gene de güzel bi özet!
şirin arkadaşımız ağzından kaçırıomuş ama bence bilerek yapmıştır:icon_evil bakalım izleyip görücez artık...
bu arada arkadaşlar fragmanı gören war mıııı:(
karanlık86
17-05-07, 17:26
evet ben sabah 8:10 da gümüşün fragmanını gördüm..
okula gtmeden önce belki fragmanı görürüm diye açmıştım ama hüsrana uğradım:sad53:
arkadaşlaarrrr hayırlı olsun ana sayfaya geçmişiz sonunda çok şükür. çok sevindim.bu arada özette anlatılana göre güzel, eğlenceli bir bölüm bizi bekliyor.özellikle ali&zeynep sahneleri.
ben de eve daha yeni ayak bastım hemen kanal dyi açtım ama fragmanı falan göremedim.inşaallah bol ali&zeynep sahneleri vardır fragmanda.dediğin gibi canım (ctcc) tv nöbeti başlasın ve başladı da...ya bir an önce gelsin şu cumartesi.inanınki haftanın yorgunluğunu fırtına dizisiyle kapatıyorum.ali ile zeynebi gördüğüm anda bütün yorgunluğumu alıp süpürüyo...zaten finaller başlayacak yakında...bakalım inşaallah sınavlar da iyi gider...
karanlık86
17-05-07, 17:28
selam arkadaşlaarrrr hayırlı olsun ana sayfaya geçmişiz sonunda çok şükür. çok sevindim.bu arada özette anlatılana göre güzel, eğlenceli bir bölüm bizi bekliyor.özellikle ali&zeynep sahneleri.
ben de eve daha yeni ayak bastım hemen kanal dyi açtım ama fragmanı falan göremedim.inşaallah bol ali&zeynep sahneleri vardır fragmanda.dediğin gibi canım (ctcc) tv nöbeti başlasın ve başladı da...ya bir an önce gelsin şu cumartesi.inanınki haftanın yorgunluğunu fırtına dizisiyle kapatıyorum.ali ile zeynebi gördüğüm anda bütün yorgunluğumu alıp süpürüyo...:happy0064 zaten finaller başlayacak yakında...bakalım inşaallah sınavlar da iyi gider... :img-yes:
Arkadaslar hepimize hayırlı olsun anasayfaya gectik:happy0064 :happy0064 :happy0064
arkadaşlaarrrr hayırlı olsun ana sayfaya geçmişiz sonunda çok şükür. çok sevindim.bu arada özette anlatılana göre güzel, eğlenceli bir bölüm bizi bekliyor.özellikle ali&zeynep sahneleri.
ben de eve daha yeni ayak bastım hemen kanal dyi açtım ama fragmanı falan göremedim.inşaallah bol ali&zeynep sahneleri vardır fragmanda.dediğin gibi canım (ctcc) tv nöbeti başlasın ve başladı da...ya bir an önce gelsin şu cumartesi.inanınki haftanın yorgunluğunu fırtına dizisiyle kapatıyorum.ali ile zeynebi gördüğüm anda bütün yorgunluğumu alıp süpürüyo...zaten finaller başlayacak yakında...bakalım inşaallah sınavlar da iyi gider...
evet süper oldu anasayfaya geçişimizz:img-yes: :img-yes: sonunda dizimiz hakettiği yerde:happy0064
evet bencede süper bir bölüm olucak:happy0064 :happy0064 özellikle çok eğlenceli , komik bir bölüm:happy0064
ya ben kanald ye kızıyorum gerçekten..açıyorum tv yi pazar gününün fragmanları yada gümüş .. bizimki neden yok?? dizimize kastı mı var kanald nin anlamıyorum..!!
bende cumartesi gerçekten güzel bir moral alıyorum fırtına sayesinde.. özellikle bu hafta çok iyi olucak çünkü gelecek haftaya sınavlarım başlıyor :(:(:sad53:
zeynepppaliii
17-05-07, 18:24
süper :happy0064 süper :happy0064 süper:happy0064
inanmıyorum ya çığlığı bastım ana sayfada görünce dizimizi....:)
çok mutluyum ya...biz o kadar istemiştik almamışlardı ana sayfaya...bn unutmuşlardır diyordum ama unutmamışlar....:)
çooook teşekkür ederim moderatörlere....:)
bn bu hafta izleyemicem ama malesef demiyorum çünkü çok istediğim YALIN konserine gidiorum arkdaşlar...gelmek isteyen olursa beklerizi caddebostana...:img-wink:
duyguuuu sende gel ya....:)
çok güzel bi blm olucak gibi gözüküyo...bn çekebilen arkdaşlar olursa onlardan alırım inş...yada malum sitelerden birinden izlicem artık...:)
yabancıdamat
17-05-07, 18:27
ana sayfaya geçtiğini hep unutuyorum gündemdeki dizilere bakıyorum neyse ben daha fragmanı göremedim youtube da da yok bekliyorum ama hiç göstermiyom heralde 50 reklamda bir mi gösteriyo
evet süper oldu anasayfaya geçişimizz:img-yes: :img-yes: sonunda dizimiz hakettiği yerde:happy0064
evet bencede süper bir bölüm olucak:happy0064 :happy0064 özellikle çok eğlenceli , komik bir bölüm:happy0064
ya ben kanald ye kızıyorum gerçekten..açıyorum tv yi pazar gününün fragmanları yada gümüş .. bizimki neden yok?? dizimize kastı mı var kanald nin anlamıyorum..!!
bende cumartesi gerçekten güzel bir moral alıyorum fırtına sayesinde.. özellikle bu hafta çok iyi olucak çünkü gelecek haftaya sınavlarım başlıyor :(:(:sad53:
Bende bu hafta süper olursa söyle moralle sınavlara girerim cünkü biizmde bu hafta hep sınav haftası:icon_sorr Bu arda tekrara hayırlı olsun anasayfadakı yerimiz:img-wink:
ana sayfaya geçtiğini hep unutuyorum gündemdeki dizilere bakıyorum neyse ben daha fragmanı göremedim youtube da da yok bekliyorum ama hiç göstermiyom heralde 50 reklamda bir mi gösteriyo
bende dün bulamayınca az dolaşmadım gündemdeki dizilerde:img-hyste
2.sayfaya bile baktım
sonunda aklıma anasayfa geldiii:happy0064 :happy0064
Bende bu hafta süper olursa söyle moralle sınavlara girerim cünkü biizmde bu hafta hep sınav haftası:icon_sorr Bu arda tekrara hayırlı olsun anasayfadakı yerimiz:img-wink:
benim gelecek haftaya başlıyor maalesef.. pazartesiden itibaren sırf sınav:sad53: :sad53:
bende dün bulamayınca az dolaşmadım gündemdeki dizilerde:img-hyste
2.sayfaya bile baktım
sonunda aklıma anasayfa geldiii:happy0064 :happy0064
benim gelecek haftaya başlıyor maalesef.. pazartesiden itibaren sırf sınav:sad53: :sad53:
simdidien kolay gelsın:sad53: :good:
Ben geldim!!! Bıraktığım gibi bulmadım forumu. Canlanmış :=)))))))) Ve özette gelmiş. Bu canlanmada özetin payı büyük...
Çok eğlenceli bir bölüm özeti. Eminim bölüm daha eğlenceli olacaktır. Zeynep'in yine inadı tutmuş. :) Çalışmaya başlamış ama Şirin Hanım ağzından (kesin ispiyonlamıştır :) ) kaçırmış...
Tüm bunlar olurken; Zeynep, Ali’nin kendisine bir oyun oynadığını öğrenir. Bunu Ali’nin yanına bırakmayacaktır. Hemen bir intikam planı hazırlar. Bu planla, Ali kendi kazdığı kuyuya düşecek gibidir.
Özetin bu kısmına bayıldım. Ne cin kız bu Zeynep??? :) Ali daha çok çekecek Zeynep'in elinden. Bu sahneleri hayal ediyorumda mükemmel olacak yaa...
Fragman çıkmış... Nihayet... :) Ama ben göremedim :=((((((( Herhalde ancak yarın sabah görebilirim...
Ben geldim!!! Bıraktığım gibi bulmadım forumu. Canlanmış :=)))))))) Ve özette gelmiş. Bu canlanmada özetin payı büyük...
Çok eğlenceli bir bölüm özeti. Eminim bölüm daha eğlenceli olacaktır. Zeynep'in yine inadı tutmuş. :) Çalışmaya başlamış ama Şirin Hanım ağzından (kesin ispiyonlamıştır :) ) kaçırmış...
Tüm bunlar olurken; Zeynep, Ali’nin kendisine bir oyun oynadığını öğrenir. Bunu Ali’nin yanına bırakmayacaktır. Hemen bir intikam planı hazırlar. Bu planla, Ali kendi kazdığı kuyuya düşecek gibidir.
Özetin bu kısmına bayıldım. Ne cin kız bu Zeynep??? :) Ali daha çok çekecek Zeynep'in elinden. Bu sahneleri hayal ediyorumda mükemmel olacak yaa...
Fragman çıkmış... Nihayet... :) Ama ben göremedim :=((((((( Herhalde ancak yarın sabah görebilirim...
Fragman cıkmısta anlatan veya gören varmı acaba meraktan resmen delırıcem:img-blush
Fragman cıkmısta anlatan veya gören varmı acaba meraktan resmen delırıcem:img-blush
Aynen canım çatlıcam bende meraktan. :) Gören bir varsa anlatsın fragmanı. Nedir benim bu fragmanlardan çektiğim??? :)
Aynen canım çatlıcam bende meraktan. :) Gören bir varsa anlatsın fragmanı. Nedir benim bu fragmanlardan çektiğim??? :)
Bende fragmanalar konusunda çok sansızım off offf:icon_sorr :img-wink:
Bende fragmanalar konusunda çok sansızım off offf:icon_sorr :img-wink:
Aslında bizim bu konuda bir suçumuz yok. Fragmanlar 5 saatte 1 yayınlanınca denk gelip izlemekte zor oluyor.
Hasan ve Fevzi Sevda-Hoca aşkına gölge düşürecek anlaşılan bu bölüm. :) Feraye'de kol kanat geriyormuş Sakine ve Emine'ye. Baştan yaratacakmış onları. :) Çok iyi olur zaten ihtiyaçlarıda vardı. İyice bunalıma girmişlerdi :)
Aslında bizim bu konuda bir suçumuz yok. Fragmanlar 5 saatte 1 yayınlanınca denk gelip izlemekte zor oluyor.
Hasan ve Fevzi Sevda-Hoca aşkına gölge düşürecek anlaşılan bu bölüm. :) Feraye'de kol kanat geriyormuş Sakine ve Emine'ye. Baştan yaratacakmış onları. :) Çok iyi olur zaten ihtiyaçlarıda vardı. İyice bunalıma girmişlerdi :)
Dimi ya bare onalr bunalımdan cıksınalr Zaten Ziyada zavallım bunalımda o biraz zor cıkar gariban:img-blush Ama cidden kanal d de asırı suc var cok az yayınlıyor fragmanı görenlerin coğu sabah 8-9 gibi görüyor o saatlerde ben okulda oluyorum:icon_sorr
simdidien kolay gelsın
teşekkür ederim canımbye
Çok eğlenceli bir bölüm özeti. Eminim bölüm daha eğlenceli olacaktır. Zeynep'in yine inadı tutmuş. Çalışmaya başlamış ama Şirin Hanım ağzından (kesin ispiyonlamıştır ) kaçırmış...
Özetin bu kısmına bayıldım. Ne cin kız bu Zeynep??? Ali daha çok çekecek Zeynep'in elinden. Bu sahneleri hayal ediyorumda mükemmel olacak yaa...
Fragman çıkmış... Nihayet... Ama ben göremedim :=((((((( Herhalde ancak yarın sabah görebilirim...
evet özet geldiii!!!:happy0064
ben okuldan geldiğimde gelmişti :)
bu bölüm gerçekten süper olucak Seda'cım!! harika bir bölüm izliycezz:happy0064 çokda komik olucak
Vallahi zeynebi gittikçe daha çok seviyorum:img-hyste
evet ya fragmanı bir görsemmmm
bu arada yarın sabah hep oluyor yani gene ben okula giderken :)
8:15 bazen 8:10 iyiki evden 8:30 da çıkıyorum:img-yes::happy0064
sabah çıkmış mı??
bu imkansız özet öğleden sonra çıkmış
nası olur??
sabah çıkmış mı??
bu imkansız özet öğleden sonra çıkmış
nası olur??
Ben sabah cıktı demedım bır kaç sayfa önce fragman cıkmıs demişlerdiide onu dedim
Ben sabah cıktı demedım bır kaç sayfa önce fragman cıkmıs demişlerdiide onu dedim
yaaa alla alla
kanald iyice sapıttı demektir arkadaşlar :)
bu arada ben gümüşün fragmanı gördüm sanırım çıktı..
TV nöbetine devam yani :)
keremcem d
17-05-07, 21:44
Slm millet..
Vay özet gelmis(benimkide laf yok bide gelmeseydi persembe günü oldu yani):img-yes:
Özet cok egelnceli ya..özeliklede aliyle zeynepin birbirine oyun oynamalari..cok eglenceli olacak kesin..
fragman hala cikmamis anlasilan.. gene cuma günp cikacak galiba.. yani biraz daha gec verirlerse cumartesiye gelicez..
keremcem d
17-05-07, 21:45
yaaa alla alla
:img-hyste :img-hyste Gümüsün fragmanini bend egördüm..saten izlemedigim dizilerin fragmanini bes alti sefer görürüm..:img-hyste
yaaa alla alla
ya bende gümüşün fragmanı bende gördüm
:img-hyste :img-hyste Gümüsün fragmanini bend egördüm..saten izlemedigim dizilerin fragmanini bes alti sefer görürüm..:img-hyste
bende Fatma'cım..:img-hyste
nerde izlemediğim bir dizi var:img-hyste :img-hyste onun fragmanı şııp diye karşıma çıkar:img-hyste
keremcem d
17-05-07, 21:58
Bu arada millet bu cumartesi cimbomumun fenerle maci var..yani retyingleri etkiler diye düsünüyorum..saat kacta bilen var mi??insallah ayni saatde degildir..
keremcem d
17-05-07, 21:59
bende Fatma'cım..:img-hyste
nerde izlemediğim bir dizi var:img-hyste :img-hyste onun fragmanı şııp diye karşıma çıkar:img-hyste
ayneeeeennn..
hemd ebi iki kere.. yani replikleri bile ezberliyorum..
insallah bu aksam cikar ya fragman:img-yes:
Bu arada millet bu cumartesi cimbomumun fenerle maci var..yani retyingleri etkiler diye düsünüyorum..saat kacta bilen var mi??insallah ayni saatde degildir..
ben cevap veriim keremcem d soruna maç saat 19.00 da başlıycak...
off yine gitti reytingler!!
off ya offfffff
hepde cumartesi olmazki amaa!!
saati bir öğrenebilsek..
ayneeeeennn..
hemd ebi iki kere.. yani replikleri bile ezberliyorum..
insallah bu aksam cikar ya fragman:img-yes:
bende yani:img-hyste hiç izlemediğim diziler:img-hyste zaten 2 bilemedin 3 dizi izliyorum onunlarında fragmanları göremem:img-hyste
ben cevap veriim keremcem d soruna maç saat 19.00 da başlıycak...
offfff gitti reytingler arkadaşlar..
kesin gitti..
büyükler izliyordu zaten onlarda maç izlerler şimdi..
selena artık en yüksek reytingi alır!!
ya neden hep cumartesi??
keremcem d
17-05-07, 22:30
Innamiyorum ya..
bu kadar mi olur..
ben kesinlikle maci izlicem..cok önemli bi mac..
yani firtina gene gitti..
allahtan pazarlari tekrarlari var ama retyingler gitti..
keremcem d
17-05-07, 22:31
offfff gitti reytingler arkadaşlar..
kesin gitti..
büyükler izliyordu zaten onlarda maç izlerler şimdi..
selena artık en yüksek reytingi alır!!
ya neden hep cumartesi??
Aynen..Neden pazar dgeil ya??
hep pazar olur böyle önemli maclarin cogu bu sefer cumartesi:sad53:
Mehmet Kemal
17-05-07, 23:05
Arkadaslar,
Firtina forumu ana sayfaya mi gecti? Cok sevindim.
Bu Sirin hakkinda ne dusunuyorsunuz. Cok yalanci biri, ben sevmedim hic. Zeynep neden bu kadar saf davranip kizi benimsedi anlayamadim. Annelik icguduleri basladi herhalde.
zeynepppaliii
18-05-07, 00:02
Arkadaslar,
Firtina forumu ana sayfaya mi gecti? Cok sevindim.
Bu Sirin hakkinda ne dusunuyorsunuz. Cok yalanci biri, ben sevmedim hic. Zeynep neden bu kadar saf davranip kizi benimsedi anlayamadim. Annelik icguduleri basladi herhalde.
bnde çok şaşırdım...heralde annelik iç güdüsü ama yeni blmde yine aralarını bozuyo...baya canlarını sıkıcağa bnziyo...:(
umarım sorun olmaz artık...
Çok eğlenceli bir bölüm özeti. Eminim bölüm daha eğlenceli olacaktır. Zeynep'in yine inadı tutmuş. Çalışmaya başlamış ama Şirin Hanım ağzından (kesin ispiyonlamıştır ) kaçırmış...
Özetin bu kısmına bayıldım. Ne cin kız bu Zeynep??? Ali daha çok çekecek Zeynep'in elinden. Bu sahneleri hayal ediyorumda mükemmel olacak yaa...
Fragman çıkmış... Nihayet... Ama ben göremedim :=((((((( Herhalde ancak yarın sabah görebilirim...
Seda'cım senaristler sonunda sesimizi duydu sanırım...Fırtına'nın ilk bölümlerinde olduğu gibi Zeynep_Ali'nin güzel ve romantik oyunlarından birini izleyeceğiz...zaten haftalardır istediğimiz şeydi...bu hafta çok güzel gelişmeler oluyor...bencede bu bölüm çok eğlenceli olacak...:happy0064
özetin Ali_Zeynep'li olan her kısmına bayıldım...süper ya...bende o sahneleri hayal ettiğimde çok güzel şeyler izleyeceğimizi de tahmin edebiliyorum...:happy0064 Zeynep'in cin bir kız olduğu zaten su götürmez bir gerçek ama ben bu oyunların ne olacağını şimdiden merak etmeye başladım...:img-yes:
ve tabi ki fragmanı hala göremedimmmmmmm...:icon_sorr görenler anlatsın lütfen....
karanlık86
18-05-07, 01:08
arkadaşlar sonunda fragmanı gördüm çok şükür...ya başka gören olmadı mı yorum yaparız diyordum ama...fragmanda fazla ali&zeynep sahnesi yoktu sonlarına doğru gösteriyorlar.sakine ile emine ye yeni bir imaj uygulamışlar ve güzelleştirmişler.bizim zeynep ile ali yataktaydılar bi ara daha sonra zeynep bir yerde de sanki aliyi takip ediyormuş gibi saklanıyordu bir yerin arkasına.ve zeynep aliyi bir kızla yatakta gördü ve "siz ne yapıyorsunuz burda" dedi.kızın kim olduğunu anlayamadım.galiba alinin zeynebe oynadığı oyun bu olmalı.eğer değilse de zeynep rüya görüyo olmalı.ama büyük bir ihtimal ile alinin zeynebe oynadığı oyundur.(kusura bakmayın biraz karışık anlattım ama.)
Bu arada sınava girecek olan tüm arkadaşlarıma sınavlarında başarılar diliyorum.Allah yardımcımız olsun...
arkadaşlar sonunda fragmanı gördüm çok şükür...ya başka gören olmadı mı yorum yaparız diyordum ama...fragmanda fazla ali&zeynep sahnesi yoktu sonlarına doğru gösteriyorlar.sakine ile emine ye yeni bir imaj uygulamışlar ve güzelleştirmişler.bizim zeynep ile ali yataktaydılar bi ara daha sonra zeynep bir yerde de sanki aliyi takip ediyormuş gibi saklanıyordu bir yerin arkasına.ve zeynep aliyi bir kızla yatakta gördü ve "siz ne yapıyorsunuz burda" dedi.kızın kim olduğunu anlayamadım.galiba alinin zeynebe oynadığı oyun bu olmalı.eğer değilse de zeynep rüya görüyo olmalı.ama büyük bir ihtimal ile alinin zeynebe oynadığı oyundur.(kusura bakmayın biraz karışık anlattım ama.)
Bu arada sınava girecek olan tüm arkadaşlarıma sınavlarında başarılar diliyorum.Allah yardımcımız olsun...
canım çok güzel anlatmışsın da niye fragmana az Ali_Zeynep sahnesi koyuyorlar???bunu bir türlü anlayabilmiş değilim...
Sakine ile Emine'nin yeni imajlarını çok merak ediyorum...acaba nasıl olacaklar???ve menopozun bunalımından kurtulabilecekler mi???:)
Ali ile bir başka kızı aynı yatakta görmek...ha???Aman Allah'ım:)...kabus gibi birşey:img-hyste ...bakalım bu Ali'nin Zeynep'e oynadığı oyun mu?(((ki öyleyse biraz abartılı bir oyun olur:))))yoksa Zeynep'in paranoyaklığının tekrar su yüzüne çıkmaya başladığının bir işareti olan Zeynep'in rüyalarından biri mi????:)
karanlık86
18-05-07, 01:15
Seda'cım senaristler sonunda sesimizi duydu sanırım...Fırtına'nın ilk bölümlerinde olduğu gibi Zeynep_Ali'nin güzel ve romantik oyunlarından birini izleyeceğiz...zaten haftalardır istediğimiz şeydi...bu hafta çok güzel gelişmeler oluyor...bencede bu bölüm çok eğlenceli olacak...:happy0064
özetin Ali_Zeynep'li olan her kısmına bayıldım...süper ya...bende o sahneleri hayal ettiğimde çok güzel şeyler izleyeceğimizi de tahmin edebiliyorum...:happy0064 Zeynep'in cin bir kız olduğu zaten su götürmez bir gerçek ama ben bu oyunların ne olacağını şimdiden merak etmeye başladım...:img-yes:
ve tabi ki fragmanı hala göremedimmmmmmm...:icon_sorr görenler anlatsın lütfen....
emelcim ben elimden geldiğince anlatmaya çalıştım ama...inanın ben de sizin gibi tv nöbeti yaptım benim galiba en büyük avantajım euro d nin de olması.belki üzüleceksin ama ben 2 kez arka arkaya izledim her iki tarafta da reklam vardı.kanal d den izledim hızımı alamadım bir de euro d ye baktım ve yine bizim fırtınanın fragmanı...ama o kadar geç verdiler ki...sinir küpü oldum.
canım inşallah siz de izlersiniz fragmanı.
karanlık86
18-05-07, 01:19
canım çok güzel anlatmışsın da niye fragmana az Ali_Zeynep sahnesi koyuyorlar???bunu bir türlü anlayabilmiş değilim...
Sakine ile Emine'nin yeni imajlarını çok merak ediyorum...acaba nasıl olacaklar???ve menopozun bunalımından kurtulabilecekler mi???:)
Ali ile bir başka kızı aynı yatakta görmek...ha???Aman Allah'ım:)...kabus gibi birşey:img-hyste ...bakalım bu Ali'nin Zeynep'e oynadığı oyun mu?(((ki öyleyse biraz abartılı bir oyun olur:))))yoksa Zeynep'in paranoyaklığının tekrar su yüzüne çıkmaya başladığının bir işareti olan Zeynep'in rüyalarından biri mi????:)
canım ben de rüya olabilir mi diye düşündüm yani olabilirde ama sen de fragmanda görünce(inşaallah) sanki orada gerçekten de bir oyun oynanıyormuş gibiydi sanki ali gülüyor gibiydi artık ne kadar doğru bilmiyorum ama ya da ben öyle sandım.eğer ki oyunsa zeynebin oyunu kim bilir nasıl olur...
:happy0064 :happy0064 :happy0064
emelcim ben elimden geldiğince anlatmaya çalıştım ama...inanın ben de sizin gibi tv nöbeti yaptım benim galiba en büyük avantajım euro d nin de olması.belki üzüleceksin ama ben 2 kez arka arkaya izledim her iki tarafta da reklam vardı.kanal d den izledim hızımı alamadım bir de euro d ye baktım ve yine bizim fırtınanın fragmanı...ama o kadar geç verdiler ki...sinir küpü oldum.
canım inşallah siz de izlersiniz fragmanı.
canım sen çok güzel anlattın..hem ben forumdan birinin görmesine çok seviniyorum...çünkü gelip bizimle paylaşıyorsunuz saolun...yoksa biz yeni bölüme kadar fragmanı izleyemeden giderdik yani...
sen hep böyle izle...ve bize de anlat...:)
canım ben de rüya olabilir mi diye düşündüm yani olabilirde ama sen de fragmanda görünce(inşaallah) sanki orada gerçekten de bir oyun oynanıyormuş gibiydi sanki ali gülüyor gibiydi artık ne kadar doğru bilmiyorum ama ya da ben öyle sandım.eğer ki oyunsa zeynebin oyunu kim bilir nasıl olur...
:happy0064
canım eğer oyun oynuyorsa Ali, baya gülücez demektir...çünkü Zeynep Ali'yi bir başka kadınla aynı yatakta yakalayınca nasıl tepkiler verecek...kim bilir??:)Ali de çok acımasız...:)Zeynep'i en zayıf ve hassas olduğu noktadan vuruyor...:)
ama özete bakacak olursak Zeynep her zamanki gibi bunun altında kalmayacak ve gerekeni yapacak...:img-hyste
fragmanı anlattığın için tekrar saol cnmmm...:img-yes:
karanlık86
18-05-07, 01:47
canım sen çok güzel anlattın..hem ben forumdan birinin görmesine çok seviniyorum...çünkü gelip bizimle paylaşıyorsunuz saolun...yoksa biz yeni bölüme kadar fragmanı izleyemeden giderdik yani...
canım eğer oyun oynuyorsa Ali, baya gülücez demektir...çünkü Zeynep Ali'yi bir başka kadınla aynı yatakta yakalayınca nasıl tepkiler verecek...kim bilir??:)Ali de çok acımasız...:)Zeynep'i en zayıf ve hassas olduğu noktadan vuruyor...:)
ama özete bakacak olursak Zeynep her zamanki gibi bunun altında kalmayacak ve gerekeni yapacak...:img-hyste
ne demek canım her zaman anlatırım elimden geldiğince ama sizlerde izlersiniz inşaallah da daha iyi olur... tabii sizin yorumlarınız da çok önemli...izleyip te yorum yapmak daha farklı ılur.bu arda canım hasan&fevzi, hoca&sevda, tamara&ziyayı da gördüm ama çok çabuk geçiyo o yüzden pek bir şey anlayamıyorum.zaten açıkçası benim için önemli olan zeynep&ali sahneleri.(o yüzden onların geçtiği sahnelere daha dikkatli bakıyorum) diğerleri de önemli ama...ali&zeynep başka tabi.
canım dediklerine de aynen katılıyorum...bizleri süper bir bölüm bekliyor:good:
ne demek canım her zaman anlatırım elimden geldiğince ama sizlerde izlersiniz inşaallah da daha iyi olur... tabii sizin yorumlarınız da çok önemli...izleyip te yorum yapmak daha farklı ılur.bu arda canım hasan&fevzi, hoca&sevda, tamara&ziyayı da gördüm ama çok çabuk geçiyo o yüzden pek bir şey anlayamıyorum.zaten açıkçası benim için önemli olan zeynep&ali sahneleri.(o yüzden onların geçtiği sahnelere daha dikkatli bakıyorum) diğerleri de önemli ama...ali&zeynep başka tabi.
bende tüm karakterleri sevmeme ve izlemekten keyif almama rağmen öncelikle Ali_Zeynep diyorum tabi ki...:)
umarım yarın görürüm fragmanı...50 reklamda bir vermezse kanal d tabi...:(
bölüm güzel olacak inşallah...:img-yes:
bu arada ben kaçıyorum cnm...çok uykum geldi...yarın görüşürüz...:sad53:
karanlık86
18-05-07, 01:54
arkadaşlar bir gümn giremedim neler mneler olmuş öyle.... özet gelmiş fragman gelmiş....:happy0064
aslında hem fragmanın hem de özetin bu kadar geç gelmesi gerçekten kötü ama olsun zamanla buna bile alıştık fırtınamız için :)
gelelim özet yorumuna.... en sonunda süper bir özet okudum... şirinden olabildiğince az sözedilmesi beni açıkcası hem korkuttu hem de sevindirdi... yani artık o kadar paranoyak oldum ki seviniyim mi üzüleyim mi blilemiyorum....
ama ilk bölümlerdeki gibi mutlu zeynep-ali çifti görücem diye heyecan yaptım valla ... ne kadar tatlılardı di mi ilk bölümlerde (şimdi de tatlılar tabii:img-in_lo ama o zamanlar bir başkaydı...) ikisinin de o hallerini görmeyi çok istiyorum.... bu bölüm bize senaristler bir jest yapıp şirini uzak tutsunlar...
faragmana gelince... ben henüz göremedim...:icon_sorr zaten bu aralar o kadar yoğunum ki tv yi çok zor açıyorum... ama sağolsun arkadaşımız anlatmış... her ne kadar fazla ali-zeynep olmasa da bölümde göreceğimiz için fazla dert yapmadım bu durumu... reytinglere etkisini de bu bölüm düşünmek istemiyorum... bir zahmet kanal d düşünsün... ben süper bir bölüm izlicem yine rahat rahat...:img-icecr :img-icecr
ayrıca zeynep in göredüğü bence rüyadır.. yani bence ali şaka için de olsa böyle birşey yapmaz... tabii aslında yataktakidurumlarına da bağlı... eğer zeynep ali nin iyice damarına basmışsa ali her yol mübahtır diyip zeynep i bu şekilde de köşeye şsıkıştırabilir... ama bence gözden kaçırdığı küçük bir nokta var.. ynai eğer ali bunu şaka olarak yapmışsa ne zaman şakaaa diye bağırmayı düşünüyor acaba...? çünkü zeynep gibi bir kız olay yerinden ağlayarak uzaklaşacağına kızı öldürme girişimlerinde bulunur da ondan diyorum...:img-hyste kızı zeynep in elinden nasıl almayı planlıyor acaba?....:img-hyste
keremcem d
18-05-07, 13:11
Oooo fragman cikmis..
kesin bencede alinin oynadigi oyundur o yataktaki sahne.. gene cok eglenceli bi bölüm olacak..:happy0064
bende artik ancak pazar baka bilecegim..:sad53:
sakineyle eminenin inajini cok merak edioyrum..
arkadaşlar bir gümn giremedim neler mneler olmuş öyle.... özet gelmiş fragman gelmiş.
aslında hem fragmanın hem de özetin bu kadar geç gelmesi gerçekten kötü ama olsun zamanla buna bile alıştık fırtınamız için
gelelim özet yorumuna.... en sonunda süper bir özet okudum... şirinden olabildiğince az sözedilmesi beni açıkcası hem korkuttu hem de sevindirdi... yani artık o kadar paranoyak oldum ki seviniyim mi üzüleyim mi blilemiyorum....
ama ilk bölümlerdeki gibi mutlu zeynep-ali çifti görücem diye heyecan yaptım valla ... ne kadar tatlılardı di mi ilk bölümlerde (şimdi de tatlılar tabii:img-in_lo ama o zamanlar bir başkaydı...) ikisinin de o hallerini görmeyi çok istiyorum.... bu bölüm bize senaristler bir jest yapıp şirini uzak tutsunlar...
faragmana gelince... ben henüz göremedim...zaten bu aralar o kadar yoğunum ki tv yi çok zor açıyorum... ama sağolsun arkadaşımız anlatmış... her ne kadar fazla ali-zeynep olmasa da bölümde göreceğimiz için fazla dert yapmadım bu durumu... reytinglere etkisini de bu bölüm düşünmek istemiyorum... bir zahmet kanal d düşünsün... ben süper bir bölüm izlicem yine rahat rahat...:img-icecr
ayrıca zeynep in göredüğü bence rüyadır.. yani bence ali şaka için de olsa böyle birşey yapmaz... tabii aslında yataktakidurumlarına da bağlı... eğer zeynep ali nin iyice damarına basmışsa ali her yol mübahtır diyip zeynep i bu şekilde de köşeye şsıkıştırabilir... ama bence gözden kaçırdığı küçük bir nokta var.. ynai eğer ali bunu şaka olarak yapmışsa ne zaman şakaaa diye bağırmayı düşünüyor acaba...? çünkü zeynep gibi bir kız olay yerinden ağlayarak uzaklaşacağına kızı öldürme girişimlerinde bulunur da ondan diyorum...:img-hyste kızı zeynep in elinden nasıl almayı planlıyor acaba?....:
Duygu'cum özet çok güzel...eski günlerdeki gibi bir bölüm izleyeceğiz...her zaman istediğimiz o tatlı atışmaları ve birbirlerine oynadıkları oyunları göreceğiz bu bölüm...:happy0064 kesinlikle bende yarınki bölüm için çok heyecanlıyım...
fragmanı sessiz bir şekilde izlemek zorunda kaldım...o sırada telefonla konuştuğum için...:img-hyste ama fragmanın son kısmında Ali_Zeynep birlikte yatak odasındaydılar...ve hemen ardındaki sahnede de Ali bir kızla ki bu kızı ben şirine benzettim...(((zaten bu Ali'nin oynadığı oyunun bir parçasıysa eve tanımadıkları bir kızı sokamayacağı için şirinle planlamışlardır...:()))ama şaka bile olsa ben öyle bir sahneyi fragmanda gördüğümde dahi içim cızladı...:(yalnız gerçkten Ali gülüyordu o sahnede...:)bakalım rüya mı,,,oyun mu???gerçek olma ihtimali yok tabi...:img-hyste yataktaki durumları da zaten iğretiydi...yani Ali yanındaki kızla birbirine dokunamıyordu doğru düzgün...tabi fragmanı ilk kez izleyebildiğim için ayrıntılarda yanılabilirim...
bencede Ali açıklayamadan Zeynep o kızı parçalar...kimse elinden alamaz...:img-hyste bakalım nasıl olacak???çok merak ediyorum...:img-yes:
bu bölüm bayağa güzel olcak gibi.Fragmanda süpermiş.Ama fragmana biraz kafam takıldı.Ya bi de oyun falan değise o yatak kısmı kız gittiğiyse yanına alinin(tabi inşallah oyundur).Çünkü o kızın ne yapacağı hiç belli olmaz...
denizkizi55
18-05-07, 13:55
Ana sayfa hayirli ugurlu olsun:)
Ben fragman'i hala göremedim. Gerci heyecanli degil ama anlamli bir yerde bitmisti bu yüzden fazla bir 'ne olacak' merak'i icerisinde degilim.
Sadece Sirin'in ne tür belalar getirecegini düsünüyorum.
Sirin mi gidiyor Ali'nin yatagina?!
:sad53: Duygu'cum özet çok güzel...eski günlerdeki gibi bir bölüm izleyeceğiz...her zaman istediğimiz o tatlı atışmaları ve birbirlerine oynadıkları oyunları göreceğiz bu bölüm... kesinlikle bende yarınki bölüm için çok heyecanlıyım...
fragmanı sessiz bir şekilde izlemek zorunda kaldım...o sırada telefonla konuştuğum için...:img-hyste ama fragmanın son kısmında Ali_Zeynep birlikte yatak odasındaydılar...ve hemen ardındaki sahnede de Ali bir kızla ki bu kızı ben şirine benzettim...(((zaten bu Ali'nin oynadığı oyunun bir parçasıysa eve tanımadıkları bir kızı sokamayacağı için şirinle planlamışlardır...)))ama şaka bile olsa ben öyle bir sahneyi fragmanda gördüğümde dahi içim cızladı...:(yalnız gerçkten Ali gülüyordu o sahnede...bakalım rüya mı,,,oyun mu???gerçek olma ihtimali yok tabi...:img-hyste yataktaki durumları da zaten iğretiydi...yani Ali yanındaki kızla birbirine dokunamıyordu doğru düzgün...tabi fragmanı ilk kez izleyebildiğim için ayrıntılarda yanılabilirim...
bencede Ali açıklayamadan Zeynep o kızı parçalar...kimse elinden alamaz..bakalım nasıl olacak???çok merak ediyorum...
hayır hayır hayır.. emel bunu söylemeseydin keşke canım ya...:icon_sorr nasıl o kız şirin olabilir ya... yani sokaktan geçen her türlü dişi olabilirdi ama şirin olmasaydı keşke.. hayır bişey değil şirin bu konuda da hayal gücünü geliştirip bizim bikaç gün önce dalga geçtiğimiz gibi hamileyim fln derse hiç şaşırmam...
tabii bu işin şakası ama tabii keşke şirin olmasaydı.. olsun bi<z ali nin hiçbirşekilde zeynep i aldatmadığını ve aldatmayacağını bildiğimiz için sorun değil... aslında buna sevinmek lazım sankiş.. sonuçta zeynep madem birini parçalayacak bu kız tabiiki şirin olsun..:happy0064 :happy0064 hatta eli değmişken bir de dışarı atsın tam olur..
ama yani ali de tanıyor karısını... ancak zeynep i bu kadar sinir edebilirdi... bayılıyorum ben ikisine de ya...
tamam karar verdim bu şakadan kullanılan dişi şirin de olsa sorun çıkarmicam... yeter ki zeynep şirin i parçalasın...:img-hyste :img-hyste
ben de eve gider gitmez fragman nöbetine başlarım sanırım... yanıma kitaplarımı da lıp tabii.. ama önemli değil çok merak ediyorum çünkü o kız gerçekten şirin mi değil mi.. (daha doğrusu müstakbel mefta)(not:arkadaşlar yanlış anlama olmasın ben sadece şaka dolarak mefta dedim...:img-wink: )
bu arada artık benim derse çıkmam lazım aslında 5 dakika fln önce çıkmam lazımdı ama kendimi alamıyorum bir türlü.. bu sefer ciddi çıktım ama ....bye
Ana sayfa hayirli ugurlu olsun:)
Ben fragman'i hala göremedim. Gerci heyecanli degil ama anlamli bir yerde bitmisti bu yüzden fazla bir emrak icerisinde degilim.
Sirin mi gidiyor Ali'nin yatagina?!
umarım hayırlı olur dizimiz için anasayfa...:)
bölüm merak uyandıracak bir sahne ile bitmemişti...ama dediğin gibi anlamlı ve çok güzel bir yerde bitmişti...ben her bölümde olduğu gibi büyük bir merak içerisindeyim....:)
bu arada Ali'nin yanında yatan kızın şirin olup olmadığından emin değilim ama eğer oysa bile bunun oyun için olduğunu bileceğiz...hatta Ali'nin oynadığı oyun başka birşey olabilir...bu durumda da fragmanın son sahnesi şirin hanımın rüyası olabilir...(((biliyorsunuz ki çok hayalperest bir arkadaş bu kız...)))yani bir sürü olasılık var...ancak bölümü izleyince öğreneceğiz gerçekten ne olduğunu...:img-wink:
hayır hayır hayır.. emel bunu söylemeseydin keşke canım ya...nasıl o kız şirin olabilir ya... yani sokaktan geçen her türlü dişi olabilirdi ama şirin olmasaydı keşke.. hayır bişey değil şirin bu konuda da hayal gücünü geliştirip bizim bikaç gün önce dalga geçtiğimiz gibi hamileyim fln derse hiç şaşırmam...
tabii bu işin şakası ama tabii keşke şirin olmasaydı.. olsun bi<z ali nin hiçbirşekilde zeynep i aldatmadığını ve aldatmayacağını bildiğimiz için sorun değil... aslında buna sevinmek lazım sankiş.. sonuçta zeynep madem birini parçalayacak bu kız tabiiki şirin olsun.. hatta eli değmişken bir de dışarı atsın tam olur..
ama yani ali de tanıyor karısını... ancak zeynep i bu kadar sinir edebilirdi... bayılıyorum ben ikisine de ya...
tamam karar verdim bu şakadan kullanılan dişi şirin de olsa sorun çıkarmicam... yeter ki zeynep şirin i parçalasın...:img-hyste
ben de eve gider gitmez fragman nöbetine başlarım sanırım... yanıma kitaplarımı da lıp tabii.. ama önemli değil çok merak ediyorum çünkü o kız gerçekten şirin mi değil mi.. (daha doğrusu müstakbel mefta)(not:arkadaşlar yanlış anlama olmasın ben sadece şaka dolarak mefta dedim... )
bu arada artık benim derse çıkmam lazım aslında 5 dakika fln önce çıkmam lazımdı ama kendimi alamıyorum bir türlü.. bu sefer ciddi çıktım ama ....bye
canım emin değilim...söylediğim gibi telefonla konuşurken bir yandan da fragmanı izlemeye çalıştım...ama mantıklı olan da bu yani...bana kalsa bende yoldan geçen ve Ali_Zeynep için herhangi bir tehlike oluşturmayacak bir dişiyi şirine tercih ederim ama....aması var işte...:(
şirinin hamile olduğunu söyleyeceği kesin cnm...:img-hyste bu kadar hayalperest bir insandan böyle bir hamle beklenebilir...:)
Zeynep_Ali'nin birbirlerini ne kadar iyi tanıdıkları konusunda yaptığın yoruma da katılıyorum...birbirlerini neyin sinirllendirip,,,neyin mutlu edeceğini artık adları gibi biliyorlar...da Zeynep yine galip olan taraf olacak...:img-hyste özete göre tabi...
hem Ali'nin yanındaki şirin olursa söylediğin gibi bir taşla iki kuş vurur...hem eski Zeynep_Ali sahnelerinin keyfine varır...hemde şirinden Zeynep vasıtasıyla kurtuluruz...:img-hyste
bu arada malum video paylaşım sitesine fragman eklenmiş...izleyemeyenler için duyurulur...:)
_duygucuk_
18-05-07, 16:50
fragmanı görmedim ama annem söyledi yatakta şirin varmış bnecede şirin kızımın hayllidir maşşalh masallar diyarında yaşadığı için:):)
bakalım neler olcak ali zeynep arasında tatlı rekabet olacak:):)
keremcem d
18-05-07, 16:56
Inanmicaksiniz fragmani gördüm..
vallah hayret ettim.yalniz su son sahne cok tuhafdi ya.. o yatagin icindeki kiz sirindi.. cok merak ettim simdi..
yarini iple cekioyrum..hocayla sevdada müthisdi bu arada:img-yes:
arkadaşlar inanamıycaksınızz fragmanı görenlerdenimmm:happy0064 :happy0064
ve şunu söyleyebilirim ki zeynep aliye ne yapsa yeridir :)
alinin oyunu birazzz...!!
ya en çok korktuğum kesin şimdi şirin havalara girmiştir!!! allahım ya.. yani şu duruma kızın hayalperestliğinide katarsak rüyasında kendisini aliyle evlenirken görmesi mümkün!!
ya en çok korktuğum kesin şimdi şirin havalara girmiştir!!! allahım ya.. yani şu duruma kızın hayalperestliğinide katarsak rüyasında kendisini aliyle evlenirken görmesi mümkün!!
canım bende eğer o sahne oyunun bir parçasıysa Ali'nin herşeyi hak ettiğini düşünenlerdenim...ama belki Ali'nin oynadığı oyunla bir alakası yoktur diye kendimi avutmaya çalışıyorum...
belki şirinin saçma sapan rüyalarından biridir...kendisini inandırdığı şeyler rüyasına girmiştir belki...umarım öyledir...önceki mesajlarımdan birinde de söylediğim gibi oyun bile olsa şirin ve Ali'yi aynı yatakta görmek açıkçası benim hiç hoşuma gitmedi...
hadi bu kız aklı başında bir kız olsa gam yemeyeceğim...ama şirin öyle değil ki...----eğer o sahne oyunun bir parçasıysa---- şirin bunu da ciddiye alarak Ali ile evlendiğini hatta Duygu'nun dediği gibi hamile kaldığını düşünebilir...:)
keremcem d
18-05-07, 17:53
Ayneeeen bende onu düsündüm..simdi sirin kesin beni seviyo ,yakinda zeynepi birakir fln diye düsünür...yandik..
yani alininde ypatigi is mi simdi.. ne güzel hic ümmitlendirmiyo diyoduk nerdne cikti bu oyun ya.
canım bende eğer o sahne oyunun bir parçasıysa Ali'nin herşeyi hak ettiğini düşünenlerdenim...ama belki Ali'nin oynadığı oyunla bir alakası yoktur diye kendimi avutmaya çalışıyorum...
belki şirinin saçma sapan rüyalarından biridir...kendisini inandırdığı şeyler rüyasına girmiştir belki...umarım öyledir...önceki mesajlarımdan birinde de söylediğim gibi oyun bile olsa şirin ve Ali'yi aynı yatakta görmek açıkçası benim hiç hoşuma gitmedi...
hadi bu kız aklı başında bir kız olsa gam yemeyeceğim...ama şirin öyle değil ki...----eğer o sahne oyunun bir parçasıysa---- şirin bunu da ciddiye alarak Ali ile evlendiğini hatta Duygu'nun dediği gibi hamile kaldığını düşünebilir...:)
oyunla alakası yoksa aliye daha çok kızabilirim!!!
oyunla alakası yoksa çook çook daha kötü bir durum olur!!
yani belki olabilir ama bence alinin oynadığı oyun o.. çünkü dikkat ettiyseniz alinin mimiklerine .. çok keyif alıyormuşcasına yani ne biliyim bana oyun gibi geldi:img-yes: :img-yes: ama zeynebimiz ondan öcünü alıcak Emel'cim!! ali kendi kazdığı kuyuya düşücek!!
yani.. aklıma bile getirmek is-te-mi-yo-rum!!!!
şirin uzak dursun bizimkilerden !!
off ne kadar sinir bir kız..!!!
hani biz derdik ya ali ve zeynebin arasına dişi sinek giremez diye :) bu dişi sinek değil dişi deve sanki:img-hyste allahım neden bu tür tipler hep bizimkileri bulur.. tevekkeli değil diziyi uzatmak için ama.. yani böylede olmuyorki!!! :) şirini sadece diziyi uzattığı için seviyorum :)
Arkadaşlar fragmanın sonu ne öyle yaaaaa. Eğer ki şakaysa öyle de şaka olmaz yaniii üstelik hamile bir kız. Off şok oldum.
Arkadaşlar fragmanın sonu ne öyle yaaaaa. Eğer ki şakaysa öyle de şaka olmaz yaniii üstelik hamile bir kız. Off şok oldum.
evet yani bencede..!!
ali ileri gidiyor arkadaşlar.. bu ne böyle..
oyunsada oyunluktan çıkmış bir vaziyet bu!!
ayrıca yani şirin gibi bir kızla!!!!
ve senin dediğin gibide Zeynep hamile!!!!
ya inş... şöyle güzelce bir intikam alırda.. bizde rahatlarız.. :) özellikle ben..
yani sınavlarım başlıyor ve süper bir moral olcak cumartesi günü!!
neyse inş.. hemen atlatırız Emel'cim şu sınavları.. sende bende..
( yazmadan edemiycem :) burçin ve muratın arasında bir kız görünce deliye döndüğümü ve artık türküdende son derece nefret ettiğimi altını çizerek belirtiyorum.. :img-hyste )
oyunla alakası yoksa aliye daha çok kızabilirim!!!
oyunla alakası yoksa çook çook daha kötü bir durum olur!!
yani belki olabilir ama bence alinin oynadığı oyun o.. çünkü dikkat ettiyseniz alinin mimiklerine .. çok keyif alıyormuşcasına yani ne biliyim bana oyun gibi geldi:img-yes: ama zeynebimiz ondan öcünü alıcak Emel'cim!! ali kendi kazdığı kuyuya düşücek!!
yani.. aklıma bile getirmek is-te-mi-yo-rum!!!!
şirin uzak dursun bizimkilerden !!
off ne kadar sinir bir kız..!!!
hani biz derdik ya ali ve zeynebin arasına dişi sinek giremez diye bu dişi sinek değil dişi deve sanki:img-hyste allahım neden bu tür tipler hep bizimkileri bulur.. tevekkeli değil diziyi uzatmak için ama.. yani böylede olmuyorki!!! şirini sadece diziyi uzattığı için seviyorum
canım aslında dediğin gibi oyun diilse de kötü...şirinin yavaş yavaş nazın yolunda ilerlediğini gösterir bu durum bize...yani iki ucu çoklu denklem...:(
son sahnede Ali çok keyifliydi de...böyle de oyun olmaz ki cnm...Zeynep'in ne kadar kıskanç olduğunu bilmiyor mu???hamile haliyle üzecek kızı...:(ama Zeynep kat ve kat çıkartır acısını...ki benim de istediğim bu...:)bu yazdıklarımı SEDA görse beni mahveder...:img-hyste
dişi deve he!!!:img-hyste harika bir benzetme olmuş...:)valla bugüne kadar Ali_Zeynep arasına girmek için uğraşan çok oldu ama hiçbirşey yapamadılar...şirinin akıbeti de aynı olacak...sadece bu süreçte biz birazcık sıkıntı çekeceğiz...
bu arada bende şirini sadece dizimizin uzamasına katkıda bulunduüu için seviyorumm..:)
canım aslında dediğin gibi oyun diilse de kötü...şirinin yavaş yavaş nazın yolunda ilerlediğini gösterir bu durum bize...yani iki ucu çoklu denklem...
son sahnede Ali çok keyifliydi de...böyle de oyun olmaz ki cnm...Zeynep'in ne kadar kıskanç olduğunu bilmiyor mu???hamile haliyle üzecek kızı...ama Zeynep kat ve kat çıkartır acısını...ki benim de istediğim bu...bu yazdıklarımı SEDA görse beni mahveder...
dişi deve he!!! harika bir benzetme olmuş...valla bugüne kadar Ali_Zeynep arasına girmek için uğraşan çok oldu ama hiçbirşey yapamadılar...şirinin akıbeti de aynı olacak...sadece bu süreçte biz birazcık sıkıntı çekeceğiz...
bu arada bende şirini sadece dizimizin uzamasına katkıda bulunduüu için seviyorumm..
evet oyun değilse çok daha kötü olur.. şirin yani ailenin içine sızdı demektir bu ki bence %90 oyun :)
Dediğim gibi alinin o mimiklerinden oyun olduğunu anladım ben :) ( ben burçinide muratıda çok seviyorum :) eşit yani :) ama birlikte olduklarında çoook daha fazla seviyorum :) )
:img-hyste dişi deve gerçekten iyi oldu:img-hyste ben bu deveciğin amerikaya gidemeyeceği için kısa yoldan bakırköy ruh ve sinir hastalıklarına kaldırılmasından yanayım valla:img-hyste nede olsa naz zengindi:img-hyste onu anca amerikadaki hastaneler paklar:img-hyste
bende dizimiz uzadı diye seviyorum yoksa.. :) dünyada en nefret ettiğim malukatlar arasında yer alan bir kişilik kendileri:img-hyste
Ya bu çift artık benim için öyle güzel bir çift oldu ki aralarına biri girince sanki kendi sevgilimmiş gibi kıskanıyorum. Bana ne oluyorsa :)
Ama çok yakışıyorlar birbirlerine yaaa. Allah onları şirin ve onun gibilerden korusun. :)
evet oyun değilse çok daha kötü olur.. şirin yani ailenin içine sızdı demektir bu ki bence %90 oyun
Dediğim gibi alinin o mimiklerinden oyun olduğunu anladım ben ( ben burçinide muratıda çok seviyorum :) eşit yani ama birlikte olduklarında çoook daha fazla seviyorum )
dişi deve gerçekten iyi oldu:img-hyste ben bu deveciğin amerikaya gidemeyeceği için kısa yoldan bakırköy ruh ve sinir hastalıklarına kaldırılmasından yanayım valla:img-hyste nede olsa naz zengindi onu anca amerikadaki hastaneler paklar
bende dizimiz uzadı diye seviyorum yoksa.. dünyada en nefret ettiğim malukatlar arasında yer alan bir kişilik kendileri:img-hyste
bende Burçin_Murat'ı ayrı ayrı seviyorum ama birlikte ve yan yanaylen çoooooooook daha fazla seviyorum senin gibi...zaten bu konudaki düşüncelerimi biliyorsun sen...:)
şirini içlerine almaya hazır zaten Dalcılar ve Tabakçılar sülaleleri...çünkü iki aile de çok iyi...kızın anlattıklarından sonra ona kol kanat germeleri çok normal...zaten başta Zeynep çok iyi davranıyor bu kıza...:(
şimdi Ali'ye oynadığı oyun için kızıyoruz da bakalım bölümde olaylar nasıl gelişecek???çünkü bugüna kadar ne olduysa çok mantıklı ve geçerli sebeplerden oldu...bide Ali şirinin asıl amacını bilmiyor...Zeynep'in de davranışlarından cesaret alarak şirini oyununa ortak etmiş olabilir...yoksa hayatta böyle birşey yapmazdı...(((hayret Ali'yi savunuyorum...:img-hyste )))
bir önceki mesajında söylediğin birşey benim duygularıma da tercüman oldu...şirini Ali_Zeynep'in arasına girmeye çalıştığı için,,,Türkü'yü de Murat_Burçin'in arasında olduğu için sevmiyorum...:img-hyste
bende Burçin_Murat'ı ayrı ayrı seviyorum ama birlikte ve yan yanaylen çoooooooook daha fazla seviyorum senin gibi...zaten bu konudaki düşüncelerimi biliyorsun sen...:)
şirini içlerine almaya hazır zaten Dalcılar ve Tabakçılar sülaleleri...çünkü iki aile de çok iyi...kızın anlattıklarından sonra ona kol kanat germeleri çok normal...zaten başta Zeynep çok iyi davranıyor bu kıza...
şimdi Ali'ye oynadığı oyun için kızıyoruz da bakalım bölümde olaylar nasıl gelişecek???çünkü bugüna kadar ne olduysa çok mantıklı ve geçerli sebeplerden oldu...bide Ali şirinin asıl amacını bilmiyor...Zeynep'in de davranışlarından cesaret alarak şirini oyununa ortak etmiş olabilir...yoksa hayatta böyle birşey yapmazdı...(((hayret Ali'yi savunuyorum... )))
bir önceki mesajında söylediğin birşey benim duygularıma da tercüman oldu...şirini Ali_Zeynep'in arasına girmeye çalıştığı için,,,Türkü'yü de Murat_Burçin'in arasında olduğu için sevmiyorum...
onlarıda hep birlikte gördüğümüz için ikisinide ayrı çok çok ama birliktee oldukları zamanlar çooook daha fazla seviyorum :) zaten bu konudaki düşüncelerimiz aynı Emel'cim :)
yani aslında birazcık bizimkilerin saflığı ama her söylediğine inanmamalılar..
ben aliyi savunamıyorum burda :) çünkü zeynep hamile , şirin de yani..!! aslında çok belli ediyor aliyi sevdiğini ama.. iştee!! Naz 2 ne diyiimmmm! Bi bakıma şirinden nefret ettiğim için olabilir.. şirin artık benim gözümde bitti zaten herkes biliyor bunu :)
canım ben Türküye gıcık olmaya başladım:img-hyste :img-hyste kimse senaryoda olsa dahi burçinim ve muratımın arasına giremez:img-hyste :img-hyste ( ayrı bir konu ali ve zeynebin arasına da giremez ama burçin ve muratın arasına aasssla:img-hyste ) çok burçin ve murat fanatiği gördüm kendimi:img-hyste
Ya bu çift artık benim için öyle güzel bir çift oldu ki aralarına biri girince sanki kendi sevgilimmiş gibi kıskanıyorum. Bana ne oluyorsa
Ama çok yakışıyorlar birbirlerine yaaa. Allah onları şirin ve onun gibilerden korusun.
aynen...bizim için de vazgeçilmez oldular...çünkü gerçekten çok yakışıyorlar...bizde senin gibiyiz...garip bir durum yok yani ortada...:)yada hepimiz birden garibiz...:img-hyste
onlarıda hep birlikte gördüğümüz için ikisinide ayrı çok çok ama birliktee oldukları zamanlar çooook daha fazla seviyorum zaten bu konudaki düşüncelerimiz aynı Emel'cim
yani aslında birazcık bizimkilerin saflığı ama her söylediğine inanmamalılar..
ben aliyi savunamıyorum burda çünkü zeynep hamile , şirin de yani..!! aslında çok belli ediyor aliyi sevdiğini ama.. iştee!! Naz 2 ne diyiimmmm! Bi bakıma şirinden nefret ettiğim için olabilir.. şirin artık benim gözümde bitti zaten herkes biliyor bunu
canım ben Türküye gıcık olmaya başladım:img-hyste kimse senaryoda olsa dahi burçinim ve muratımın arasına giremez:( ayrı bir konu ali ve zeynebin arasına da giremez ama burçin ve muratın arasına aasssla:img-hyste ) çok burçin ve murat fanatiği gördüm kendimi
canım bundan önceki durumlarda (((yani kara kedi durumlarında:)))) ya Zeynep yada Ali yani ikisinden biri daha uyanık davranır ve tehlikeyi sezerdi ama şirin olayında ikisi de ayakta uyuyor...ve beni asıl korkutan da bu....:(
Ali'nin yaptığı şaka gerçekten yenilir yutulur cinsten değil ama ben yine de bölümü bekleyelim diyorum...nasıl olsa Zeynep alacağı intikamla bizim de sinirimizi alır gider...:)eh ne de olsa Zeynep zeki kız...öyle birşey yapar ki Ali oyun oynadığına oynayacağına bin pişman olur...zaten öyle olacak gibi...:)
bende Murat_Burçin konusunda senin kadar hassasım...başka birisinin bu iki güzel insan arasına girdiğini düşünmek bile deli ediyor insanı...bizimkisi fanatiklik boyutlarını aştı biraz galiba...:img-hyste
ah kanald gösterse fragmani... neler yazacagim buraya ama nerdeee..!!??
aynen...bizim için de vazgeçilmez oldular...çünkü gerçekten çok yakışıyorlar...bizde senin gibiyiz...garip bir durum yok yani ortada...yada hepimiz birden garibiz...:img-hyste
canım bundan önceki durumlarda (((yani kara kedi durumlarında:)))) ya Zeynep yada Ali yani ikisinden biri daha uyanık davranır ve tehlikeyi sezerdi ama şirin olayında ikisi de ayakta uyuyor...ve beni asıl korkutan da bu....
Ali'nin yaptığı şaka gerçekten yenilir yutulur cinsten değil ama ben yine de bölümü bekleyelim diyorum...nasıl olsa Zeynep alacağı intikamla bizim de sinirimizi alır gider...eh ne de olsa Zeynep zeki kız...öyle birşey yapar ki Ali oyun oynadığına oynayacağına bin pişman olur...zaten öyle olacak gibi...
bende Murat_Burçin konusunda senin kadar hassasım...başka birisinin bu iki güzel insan arasına girdiğini düşünmek bile deli ediyor insanı...bizimkisi fanatiklik boyutlarını aştı biraz galiba...:img-hyste
evet hepimiz birden garibiz heralde :) ama onlar farklılar yaaaa!!:img-hyste birbirlerine bakışları yeterrr!! :)
evet ikiside farkında değiller olayın.. özellikle zeynep.. ben ondan çook büyük bir tepki bekliyordumbye hatta gizmo bebeğini aldırır falan demişti:img-hyste
valla alinin şakasını beğenen hiç kimse yok.. ama zeynebimiz intikamını alıcakk:img-hyste :happy0064
evet heralde bizimki fanatiklik boyutlarını aştı Emel'cimm:img-hyste ben onları ayrı gördüğümde yapamıyorumm:img-hyste
ah kanald gösterse fragmani... neler yazacagim buraya ama nerdeee..!!??
nerelerdesin forumdaş???
fragman nete eklendi...
izleyip yorum yap...:img-wink:
evet hepimiz birden garibiz heralde ama onlar farklılar yaaaa!!:img-hyste birbirlerine bakışları yeterrr!!
evet ikiside farkında değiller olayın.. özellikle zeynep.. ben ondan çook büyük bir tepki bekliyordumbye hatta gizmo bebeğini aldırır falan demişti:img-hyste
valla alinin şakasını beğenen hiç kimse yok.. ama zeynebimiz intikamını alıcakk:img-hyste
evet heralde bizimki fanatiklik boyutlarını aştı Emel'cimm ben onları ayrı gördüğümde yapamıyorumm
evet birbirlerine bakışları konusunda sana katılıyorum cnm...abartısız olarak söylüyorum ki ben bu kadar yakışan bir çift daha görmedim...:img-yes: :happy0064
Zeynep sinirlenirse herşeyi yapar ama Ali ile ilk bebişlerine hayatta kıyamaz...:img-in_lo
Ali'nin kazdığı kuyuya nasıl düşeceğini de merak ediyorum...nasıl ona geri dönecek yaptıkları acaba???:)
bende onları ayrı görmeye dayanamam...:)
evet birbirlerine bakışları konusunda sana katılıyorum cnm...abartısız olarak söylüyorum ki ben bu kadar yakışan bir çift daha görmedim...:img-yes: :happy0064
Zeynep sinirlenirse herşeyi yapar ama Ali ile ilk bebişlerine hayatta kıyamaz...:img-in_lo
Ali'nin kazdığı kuyuya nasıl düşeceğini de merak ediyorum...nasıl ona geri dönecek yaptıkları acaba???:)
bende onları ayrı görmeye dayanamam...:)
iki insan birbirine bu kadar mı güzel ve manalı bakarr!!! bende abartmıyorum çoook yakışıyorlarr:happy0064 ısrarla diyorum bakışları yeter.. :)
evet bebişine kıyamıyacağını biliyoduk zaten :) onun içinde korkmamıştık ama şirini düşman bellemesi bu durumdan daha iyi bir şey bence..
bende.. çok merak ediyorum artık yarın gelsinnnnn.. ( günler yaklaştıkça sınavlarda yaklaşıyorrr :(:(tek üzüntüm foruma giremeyeceğimden.. )
ayrı görmeye dayanabilecek kim var acaba :)
iki insan birbirine bu kadar mı güzel ve manalı bakarr!!! bende abartmıyorum çoook yakışıyorlarr:happy0064 ısrarla diyorum bakışları yeter.. :)
evet bebişine kıyamıyacağını biliyoduk zaten :) onun içinde korkmamıştık ama şirini düşman bellemesi bu durumdan daha iyi bir şey bence..
bende.. çok merak ediyorum artık yarın gelsinnnnn.. ( günler yaklaştıkça sınavlarda yaklaşıyorrr :(:(tek üzüntüm foruma giremeyeceğimden.. )
ayrı görmeye dayanabilecek kim var acaba :)
şirinin amacının önce ali tarafından anlaşılacağını tahmin ediyorum...yani Zeynep değil de önce Ali nefret edecek şirinden ve ilk o düşman belleyecek...tabi sevgi kelebekliği tutmazsa yine...:img-hyste
Zeynep de gerçeği öğrendiğinde boş durmaz tabi...:)
bende artık çabucak yarın akşamın gelmesini ve yeni bölümü izlemeyi istiyorum...sonra dediğin gibi finaller,,,finaller ve yine finaller...:(
onalrı ayrı göremeyecek kişilerin başına beni yazın...:img-hyste
merhaba arkadaşlar bn yokken yine süper muhabet dönmüş... hepsini alıntılayıp cevap vermek isterdim ama yaz yaz bitmez artık...:img-wink:
hemen kısaca yorumarlımı yapmam gerekirse...
arkadaşlar burakalım bence oyun olsun... ben kendmi ona alıştırdım... her ne kadar zeynep büyük ihtimalle bu görüntüyü bir daha hiç unutmayıp küçük küçük şüphelere başlayacak da olsa bunun oyun olmaması (diğer bir değişle gerçek olması) gerçekten korkunç olur.. yani bence bunun başka bir açıklaması yok.. ama haklısınız eğer ali böyle bir oyun yaptıysa herşeyi hakediyor.. yani düşünüyorum da bana bunu yapsalar.... yok yok hiç düşünmeyim:img-hyste
her ne kadar yazsam da doyamıyorum arkadaşlar.... burçin ve murat çoook şirin oluyorlar...:img-in_lo bende aynı sizler gbiyim işte zaten dediğiniz gibi sanırım hepimiz aynıyız.... her ne kadar ikisini ayrıyken çok ama çok sevsek de beraberlerken özellikle birbirlerine baktıkları anlarda bayılıyorum onlara...:img-in_lo
aslında alinin şakasını hiç ama hiç beyenmesemde sonuçta zeynep in intikamını alacağını biliyoruz... o yüzden benim bu konuda içim rahat...:img-wink: benim korkum şirin... yani o ekstra süper hatta ultra hayal gücüyle bakalım ali nin bu şakasını nasıl yorumlayacak...?
merhaba arkadaşlar bn yokken yine süper muhabet dönmüş... hepsini alıntılayıp cevap vermek isterdim ama yaz yaz bitmez artık...
arkadaşlar burakalım bence oyun olsun... ben kendmi ona alıştırdım... her ne kadar zeynep büyük ihtimalle bu görüntüyü bir daha hiç unutmayıp küçük küçük şüphelere başlayacak da olsa bunun oyun olmaması (diğer bir değişle gerçek olması) gerçekten korkunç olur.. yani bence bunun başka bir açıklaması yok.. ama haklısınız eğer ali böyle bir oyun yaptıysa herşeyi hakediyor.. yani düşünüyorum da bana bunu yapsalar.... yok yok hiç düşünmeyim
her ne kadar yazsam da doyamıyorum arkadaşlar.... burçin ve murat çoook şirin oluyorlar...:img-in_lo bende aynı sizler gbiyim işte zaten dediğiniz gibi sanırım hepimiz aynıyız.... her ne kadar ikisini ayrıyken çok ama çok sevsek de beraberlerken özellikle birbirlerine baktıkları anlarda bayılıyorum onlara...:img-in_lo
aslında alinin şakasını hiç ama hiç beyenmesemde sonuçta zeynep in intikamını alacağını biliyoruz... o yüzden benim bu konuda içim rahat...:img-wink: benim korkum şirin... yani o ekstra süper hatta ultra hayal gücüyle bakalım ali nin bu şakasını nasıl yorumlayacak...?
canım bide bu var...Zeynep bu sahneyi gördükten sonra unutabilir mi???sonra şüphe duymaya başlamayacak mı???Ali'yi şüpheleriyle bıktırmayacak mı???(((tabi bu sefer Ali hak ediyor...o ayrı konu...:))))
bende Zeynep'in intikamını alacağını bildiğim için rahatım da şirin konusundaki endişelerim her geçen bölüm daha da artıyor...çünkü bu kız ortada fol yok yumurta yokken bile Ali ile ilgili saçma sapan hayaller kurarken böyle bi oyunun başrolünde olduktan sonra kimbilir daha neler hayal eder???:icon_sorr
bende her mesajımda Murat_Burçin'i ne kadar yakıştırdığıma,onları birlikteyken ne kadar çok sevdiğime ve onları ayrı düşünemediğime dair fikirlerimi değişik cümlelerle yazabilirim...:img-hyste çünkü gerçekten bugüne kadarki favori çiftim:img-in_lo ...onların yanında başkalarını görmek beni deli ediyor...
Ben geldim!!! Ben yokken coşmuşsunuz :) Fragmanı göremedim. Bugün sabah 8'de evden ipimi kopardım ve daha yeni eve geldim. 11 saat evde olmayınca tv ile pek alakamda olmadı. Yani fragmanıda göremedim. Ama fragmanı o kadar güzel anlatmışsınız ki izlemiş kadar oldum. Ama kendi gözlerimlede görmek için bir linke hayır demem.:) Ben aradım ama bulamadım. :icon_sorr
Ali ne yapmaya çalışıyor??? Şirin'le oyun mu olur??? Bence o oyun falan değildir. O bizim Şirin Hanım'ın kendi çapında kurduğu dünyasının bir parçasıdır. :) Gerçek falan olamaz, olmamalı. Olursa çok fena olur...
Oyun bu değilse ne olabilir çok merak ediyorum... Zeynep ters köşeye yatıracakmış Ali'yi :)
şirinin amacının önce ali tarafından anlaşılacağını tahmin ediyorum...yani Zeynep değil de önce Ali nefret edecek şirinden ve ilk o düşman belleyecek...tabi sevgi kelebekliği tutmazsa yine...
Zeynep de gerçeği öğrendiğinde boş durmaz tabi...
bende artık çabucak yarın akşamın gelmesini ve yeni bölümü izlemeyi istiyorum...sonra dediğin gibi finaller,,,finaller ve yine finaller...
onalrı ayrı göremeyecek kişilerin başına beni yazın...
evet belki dediğin gibi olabilir Emel'cim.. ama bence sevgi kelebeğimiz gene eskisi gibi uçucak..:(
yani tabii.. ama bence günlüğü zeynep okuycak ve öğrenicek..
offf evet.. gene.. allahım neden art arda oluyo hep böyle??
merhaba arkadaşlar bn yokken yine süper muhabet dönmüş... hepsini alıntılayıp cevap vermek isterdim ama yaz yaz bitmez artık...
arkadaşlar burakalım bence oyun olsun... ben kendmi ona alıştırdım... her ne kadar zeynep büyük ihtimalle bu görüntüyü bir daha hiç unutmayıp küçük küçük şüphelere başlayacak da olsa bunun oyun olmaması (diğer bir değişle gerçek olması) gerçekten korkunç olur.. yani bence bunun başka bir açıklaması yok.. ama haklısınız eğer ali böyle bir oyun yaptıysa herşeyi hakediyor.. yani düşünüyorum da bana bunu yapsalar.... yok yok hiç düşünmeyim
her ne kadar yazsam da doyamıyorum arkadaşlar.... burçin ve murat çoook şirin oluyorlar... bende aynı sizler gbiyim işte zaten dediğiniz gibi sanırım hepimiz aynıyız.... her ne kadar ikisini ayrıyken çok ama çok sevsek de beraberlerken özellikle birbirlerine baktıkları anlarda bayılıyorum onlara...:img-in_lo
aslında alinin şakasını hiç ama hiç beyenmesemde sonuçta zeynep in intikamını alacağını biliyoruz... o yüzden benim bu konuda içim rahat... benim korkum şirin... yani o ekstra süper hatta ultra hayal gücüyle bakalım ali nin bu şakasını nasıl yorumlayacak...?
senin yokluğunu hissetmedik sanma Duygu'cum :)
bende kendimi oyuna alıştırdım.. ama artık dediğin gibi şirini terslemeye başlamalı zeynep.. valla benim başıma gelseydi.. bilemiyorum bende düşünmeyimm :)
onlar beraberken daha güzeller :) onun için hep beraber olsunlar :) masallardaki gibi:img-in_lo
evet zeynep intikamını alması beni çok rahatlatıyor..
bu arada cumartesi akşamı kuzenim geliyormuşş gene mi???:sad53: :sad53: neyse benim odama bir tv atma zamanım geldi.. napalım bir cumartesimiz var ya.. 22:00 ye kadar beni yok bilsinler :) zaten ev halkı biliyor fırtına fanatiği olduğumu :) onun için programlarımı ertelediğimide :)
canım bide bu var...Zeynep bu sahneyi gördükten sonra unutabilir mi???sonra şüphe duymaya başlamayacak mı???Ali'yi şüpheleriyle bıktırmayacak mı???(((tabi bu sefer Ali hak ediyor...o ayrı konu...)))
bende Zeynep'in intikamını alacağını bildiğim için rahatım da şirin konusundaki endişelerim her geçen bölüm daha da artıyor...çünkü bu kız ortada fol yok yumurta yokken bile Ali ile ilgili saçma sapan hayaller kurarken böyle bi oyunun başrolünde olduktan sonra kimbilir daha neler hayal eder???
bende her mesajımda Murat_Burçin'i ne kadar yakıştırdığıma,onları birlikteyken ne kadar çok sevdiğime ve onları ayrı düşünemediğime dair fikirlerimi değişik cümlelerle yazabilirim...:img-hyste çünkü gerçekten bugüne kadarki favori çiftim.onların yanında başkalarını görmek beni deli ediyor...
bence iyi olucak bu.. zeynebin artık şirini tanıması lazım..
ayrıca alininde şüphe duyması lazım.. yani insan anlıyor kızın aliyi sevdiğini ama aliye basmıyor o ayrı konu.. :) ( sevgi kelebeği iş başında 2 :) )
murat ve burçin hakkında söylediklerine (gene :)) tamamiyle katılıyorum Emel'cim... :)
Ben geldim!!! Ben yokken coşmuşsunuz :) Fragmanı göremedim. Bugün sabah 8'de evden ipimi kopardım ve daha yeni eve geldim. 11 saat evde olmayınca tv ile pek alakamda olmadı. Yani fragmanıda göremedim. Ama fragmanı o kadar güzel anlatmışsınız ki izlemiş kadar oldum. Ama kendi gözlerimlede görmek için bir linke hayır demem. Ben aradım ama bulamadım.
Ali ne yapmaya çalışıyor??? Şirin'le oyun mu olur??? Bence o oyun falan değildir. O bizim Şirin Hanım'ın kendi çapında kurduğu dünyasının bir parçasıdır. :) Gerçek falan olamaz, olmamalı. Olursa çok fena olur...
Oyun bu değilse ne olabilir çok merak ediyorum... Zeynep ters köşeye yatıracakmış Ali'yi :)
istersen o malum vidyo sitesine bak Seda'cım :)
yanii ali gene başladı.. kız işe girdi diye şirini işe bulaştırmıycaktı.. ben şirindende çok korkuyorum.. hadi bakalım başlarına gene iş aldılar..
yani %100 bu oyundur :) ( %90 dan %100 e geçiyorum:img-hyste ) zeynebin intikamı çok hoşuma gitti yanlız.. zeynep gözüme iyice girdi:img-hyste
Ben geldim!!! Ben yokken coşmuşsunuz Fragmanı göremedim. Bugün sabah 8'de evden ipimi kopardım ve daha yeni eve geldim. 11 saat evde olmayınca tv ile pek alakamda olmadı. Yani fragmanıda göremedim. Ama fragmanı o kadar güzel anlatmışsınız ki izlemiş kadar oldum. Ama kendi gözlerimlede görmek için bir linke hayır demem.Ben aradım ama bulamadım. :icon_sorr
Ali ne yapmaya çalışıyor??? Şirin'le oyun mu olur??? Bence o oyun falan değildir. O bizim Şirin Hanım'ın kendi çapında kurduğu dünyasının bir parçasıdır. Gerçek falan olamaz, olmamalı. Olursa çok fena olur...
Oyun bu değilse ne olabilir çok merak ediyorum... Zeynep ters köşeye yatıracakmış Ali'yi
Seda'cım hoşgeldin...:)
Ali'nin ne yapmaya çalıştığını bizde çözebilmiş değiliz...valla bende oyun değil de şirinin bir hayali veya rüyasıdır diyordum ama oyun olduğuna kanaat getirdim..:(tabi bu oyunun Ali'ye döneceğini de göreceğimiz için rahat ol...:)
evet belki dediğin gibi olabilir Emel'cim.. ama bence sevgi kelebeğimiz gene eskisi gibi uçucak..
yani tabii.. ama bence günlüğü zeynep okuycak ve öğrenicek..
offf evet.. gene.. allahım neden art arda oluyo hep böyle??
ah ah...bu kadar saf ve iyi niyetli olmak zorundalar mı???bu zamanda böyle insanlar kaldı mı???:)
evet...o günlük şirinin sonu olacak ama önce kim bulacak???dediğin gibi Zeynep bulursa bile korkmam ben...çünkü Ali'nin bir suçu olmadığını bilecek Zeynep...tabi oynayacağı oyundan sonra Zeynep'in tepkisi nasıl olur???değişir mi???işte orası muamma...
istersen o malum vidyo sitesine bak Seda'cım :)
yanii ali gene başladı.. kız işe girdi diye şirini işe bulaştırmıycaktı.. ben şirindende çok korkuyorum.. hadi bakalım başlarına gene iş aldılar..
yani %100 bu oyundur :) ( %90 dan %100 e geçiyorum:img-hyste ) zeynebin intikamı çok hoşuma gitti yanlız.. zeynep gözüme iyice girdi:img-hyste
Baktım canım ama birşey çıkmadı. Sinir oldum. Ama Emel'cim imdadıma yetişti sağolsun. Bende fragman uğursuzluğu var :) Tvyi geçtim artık netten de izleyemez oldum :img-hyste
Tamara'ya çok güldüm :) Yapışmış Ziya'nın gırtlağına :) Ama haklı kız Ziya'da fazlasıyla hakediyor hırpalanmayı. Tamara ablasının sözünü bir dinlese kızlar kapıda sıra olacak ama o yine bildiğini okuyor...
Sakine ve Emine'nin yeni imajlarıda hoş olmuş. Sevda'da elinde bir ayakkabıyla dolaşıp duruyordu. Külkedisi misali ayakkabının sahibini arıyor :img-hyste Ayakkabının uyacağı kişi artık prens mi olur yoksa belasını mı bulur bilemiyorum :img-hyste
Gelelim fragmanın son sahnesine. Aslında pek birşey anlaşılmıyor. Bölümü izleyince ancak aydınlanabiliriz :) Temennim hayal olması. :img-wink:
Seda'cım hoşgeldin...:)
Ali'nin ne yapmaya çalıştığını bizde çözebilmiş değiliz...valla bende oyun değil de şirinin bir hayali veya rüyasıdır diyordum ama oyun olduğuna kanaat getirdim..:(tabi bu oyunun Ali'ye döneceğini de göreceğimiz için rahat ol...:)
Hoşbulduk canım...
Eğer oyunsa Ali cezasını fazlasıyla çekecektir ama bu oyuna Şirin bulaştırılmamalıydı. Resmen kızın eline prim vermiş sayılır Ali. Kız zaten fırsat kolluyor. Valla tırsıyorum ben bu kızdan. :=(((((((
arkadaşlar fragmanı tekrar tekrar izliyorum son sahnesini özellikle..
yaaaaaaaaa resmen sarılmış kız aliye
çok samimilerdi yani
allahım şimdi gelde sinirlenme..!!!!
zeynebin yerinde olsaydım varya.. :):) ya şu şirin benim sinirimi iyice bozdu.. alide yeter ya ne oyunmuşş bu böyle..
Hoşbulduk canım...
Eğer oyunsa Ali cezasını fazlasıyla çekecektir ama bu oyuna Şirin bulaştırılmamalıydı. Resmen kızın eline prim vermiş sayılır Ali. Kız zaten fırsat kolluyor. Valla tırsıyorum ben bu kızdan. :=(((((((
evettt...Ali'nin cezasını çekmesi en büyük temennim:icon_twis ...eğer oyun çok gözüme batarsa ve sinirimi bozarsa tabi...:)gerçi fragmanın son sahnesinden sonra sinirimi bozacağı kesinleşti de...neyseee...
aynen...bende çok fazla korkuyorum bu kızdan...çünkü neler yapabileceğini bilmiyoruz...nazın gideceği sınırı biliyorduk da bu kız tam bir sır kutusu...
çok samimilerdi yani
zeynebin yerinde olsaydım varya.. :):) ya şu şirin benim sinirimi iyice bozdu.. alide yeter ya ne oyunmuşş bu böyle..
canım sinirlenme ya...
Zeynep hem kendisinin hemde bizim intikamımızı alır Ali'den:)...şirin çok samimiydi...evet...ama bunu ancak Ali'nin Zeynep'i kızdırmak için oynadığı bir oyunda yaşayabilirdi...yada rüyasında görebilirdi...eh onu da yaşadığına göre artık şirinebye :img-hyste
batuhan_gumus
18-05-07, 20:10
Ya Bu Dizi Harika Ben Gümüsten önce Hep Bunu Izliyorum Gülmekten Yere Düsüom Ama Kiz Sirin Gicima Gitti Ali Ye Asik Off
inanamiyorum firtina sonunda hak ettigi yerini almis deminden beri forumu bulamiyordum burda gorunce sasirdim ve cok sevindim umarim ugurlu gelir ve reytingler duzelir buarada fragman ciktimi
inanamiyorum firtina sonunda hak ettigi yerini almis deminden beri forumu bulamiyordum burda gorunce sasirdim ve cok sevindim umarim ugurlu gelir ve reytingler duzelir buarada fragman ciktimi
bizde aynı durumu yaşadık...başlığı uzun süre aradık...:)ama sonunda bulduğumuz yer bizi çok mutlu etti...:img-yes:
fragman çıktı...ama Ali_Zeynep hakkında fazla ipucu veren bir fragman diildi...bakalım bölüm nasıl olacak???:img-wink:
çok samimilerdi yani
evet ya evet....
ben de izledim fragmanı, her ne kadar ali nin gülüşü fln bana mekanik gelsede yine de zeynep dışında ali yi başka bir kaadınla üstelik yatakta o şekilde görmek beni inanılmaz sinir etti... yani ben bile bu sinirle ali yi parçalayabilirim... zeynep ne yapsa az....:img-yes: (:img-hyste )
ama ben izledikçe şirin gibi gelmemeye başladı o kız bana... sanırım olmamasını istediğim için kendi kendime bahaneler uyduruyorum...
unutmadan... fragmanda dikkatinizi çekmiştir bir de zeynep in kabusda uyanma sahnesi var... ali yanındayken yataktan zıplyarak uyanıyor... belki de bu şaka değil sadece zeynep in rüyasıdır... ama rüya da olsa bence zeynep birdden bire görmez bu rüyayı... yani ali demekki bu konuda bayaa bir damarına basacak.....
evettt...Ali'nin cezasını çekmesi en büyük temennim:icon_twis ...eğer oyun çok gözüme batarsa ve sinirimi bozarsa tabi...:)gerçi fragmanın son sahnesinden sonra sinirimi bozacağı kesinleşti de...neyseee...
aynen...bende çok fazla korkuyorum bu kızdan...çünkü neler yapabileceğini bilmiyoruz...nazın gideceği sınırı biliyorduk da bu kız tam bir sır kutusu...
canım sinirlenme ya...
Zeynep hem kendisinin hemde bizim intikamımızı alır Ali'den:)...şirin çok samimiydi...evet...ama bunu ancak Ali'nin Zeynep'i kızdırmak için oynadığı bir oyunda yaşayabilirdi...yada rüyasında görebilirdi...eh onu da yaşadığına göre artık şirinebye :img-hyste
evet ali cezasını çekmeli!!!:img-hyste şirin bir kız oynatılmaz zaten.. yani şirini hala tanıyamadı uçan sevgi kelebeğimiz ... :)
ya zeynep şirinle uğraşsın Emel'cim yaa:img-hyste şirinden azcık şüphelense gam yemiycem ama.. bu olaydan sonra onu dürtmeye başlar sanırım şirin..
evet ya evet....
ben de izledim fragmanı, her ne kadar ali nin gülüşü fln bana mekanik gelsede yine de zeynep dışında ali yi başka bir kaadınla üstelik yatakta o şekilde görmek beni inanılmaz sinir etti... yani ben bile bu sinirle ali yi parçalayabilirim... zeynep ne yapsa az.... (:img-hyste )
ama ben izledikçe şirin gibi gelmemeye başladı o kız bana... sanırım olmamasını istediğim için kendi kendime bahaneler uyduruyorum...
unutmadan... fragmanda dikkatinizi çekmiştir bir de zeynep in kabusda uyanma sahnesi var... ali yanındayken yataktan zıplyarak uyanıyor... belki de bu şaka değil sadece zeynep in rüyasıdır... ama rüya da olsa bence zeynep birdden bire görmez bu rüyayı... yani ali demekki bu konuda bayaa bir damarına basacak.....
ya Duygu'cum ben zeynebin yerinde olsammm
ooo bitmişti şimdiye ali:img-hyste yani bu işin şakasıda oyun oyunluktan çıkmış bir vaziyette..
evet aslında dediğin gibi olabilir canım.. yani inş.. kabustur.. ( allam duy sesimizi:img-hyste ) ama dediğin gibi durup dururken zeynep böyle bir rüya görmemiştir .. ali kesin bu bölümdede cin alilik yapıcak :)
ooo bitmişti şimdiye ali:img-hyste yani bu işin şakasıda oyun oyunluktan çıkmış bir vaziyette..
evet aslında dediğin gibi olabilir canım.. yani inş.. kabustur.. ( allam duy sesimizi:img-hyste ) ama dediğin gibi durup dururken zeynep böyle bir rüya görmemiştir .. ali kesin bu bölümdede cin alilik yapıcak :)
aynen canım aynen yani bu şaka olmaktan çok uzak... dediğim gibi bana yappıldığını düşünmek bile istemiyorum...
ama gerçekten zeyep intikamımızı alır bence... yani gerçekten ali şaka fln yapmışsa zeynep in sinirini de hesaba katmalıydı... bakalım zeynep i nasıl tutacak...? (:img-hyste )
kabus olmasını ben de çok istiyorum.. yani böyle olunca daha bir anlaşılır olacak.. öbür türlü şaka da olsa ali bun yapmamalı bence.. ama madem yapıyor (ki lütfen yapmasın) bari o kadar yakın olmasınlar.... siz sarılma demiştiniz ama ben bu kadar olduğunu düşünmemiştim....
bizde aynı durumu yaşadık...başlığı uzun süre aradık...:)ama sonunda bulduğumuz yer bizi çok mutlu etti...:img-yes:
fragman çıktı...ama Ali_Zeynep hakkında fazla ipucu veren bir fragman diildi...bakalım bölüm nasıl olacak???:img-wink:
anlattigin icin tskr umarim heyecanli bir bolum olur biraz kavga filan olsun dizi hep sesiz sakin geciyor yani zeynep ali bakimindan hem boylece reytinglerde artar
aynen canım aynen yani bu şaka olmaktan çok uzak... dediğim gibi bana yappıldığını düşünmek bile istemiyorum...
ama gerçekten zeyep intikamımızı alır bence... yani gerçekten ali şaka fln yapmışsa zeynep in sinirini de hesaba katmalıydı... bakalım zeynep i nasıl tutacak...? (:img-hyste )
kabus olmasını ben de çok istiyorum.. yani böyle olunca daha bir anlaşılır olacak.. öbür türlü şaka da olsa ali bun yapmamalı bence.. ama madem yapıyor (ki lütfen yapmasın) bari o kadar yakın olmasınlar.... siz sarılma demiştiniz ama ben bu kadar olduğunu düşünmemiştim....
evet .. inş.. dediğin gibi kabustur Duygu'cum.. inş..
eğer oyunsada zeynebin güzel bir intikam almasını bende çok istiyorum..
ama artık şirinin sonu belli olmaya başladı gibi :):)
evet ya evet....
ben de izledim fragmanı, her ne kadar ali nin gülüşü fln bana mekanik gelsede yine de zeynep dışında ali yi başka bir kaadınla üstelik yatakta o şekilde görmek beni inanılmaz sinir etti... yani ben bile bu sinirle ali yi parçalayabilirim... zeynep ne yapsa az....:img-yes: (:img-hyste )
Çok haklısın Duygu'cum. Böyle oyun olmaz. Zeynep'e bu yapılmamalı. Benimde temennim bütün bunların Zeynep'in kabusu olmasıdır. Fragmanda belirttiğin sahne benimde dikkatimi çekti. Bu yüzden bunun kötü bir kabustan başka birşey olmadığına dair olan inancım arttı...
evet ali cezasını çekmeli!!!:img-hyste şirin bir kız oynatılmaz zaten.. yani şirini hala tanıyamadı uçan sevgi kelebeğimiz ... :)
ya zeynep şirinle uğraşsın Emel'cim yaa:img-hyste şirinden azcık şüphelense gam yemiycem ama.. bu olaydan sonra onu dürtmeye başlar sanırım şirin..
Cansu'cum Zeynep bizim eski Zeynep'imiz değil. Eskiden Ali'nin yanında dişi sinek bile uçurmazdı. Şimdi Ali'ye resmen kuyruk olan bir kıza sesini çıkarmıyor, şüphelenmiyor bile. Eğer Şirin oyunun bir parçasıysa kıyamet yakındır. O kız bu oyuna bulaştırılmamalıyıdı. Ali bu konuda büyük hata yaptı. Zeynep Ali'nin hakkından gelecektir (eğer oyunsa).
Arkadaşlar bugünlük son yorumum olacaktır bu. Yarında burda olamam belki. Pazartesi görüşürüz artık :img-wink: Size iyi yorumlar...
keremcem d
19-05-07, 14:02
evettt bugün büyük gün:happy0064
su oyunu cok merak ettim..
yaw insallah zeynep rüya fln görüyodur yoksa sirin cok havalara girer..hem ali gidipte sirine ne dicek ki zeynepe oyun oynicam gel yat bi suraya mi??:img-hyste :img-hyste yani insallah rüyadir:img-yes:
bu arada tipex cnm görüsürüz:img-yes:
Çok haklısın Duygu'cum. Böyle oyun olmaz. Zeynep'e bu yapılmamalı. Benimde temennim bütün bunların Zeynep'in kabusu olmasıdır. Fragmanda belirttiğin sahne benimde dikkatimi çekti. Bu yüzden bunun kötü bir kabustan başka birşey olmadığına dair olan inancım arttı...
Cansu'cum Zeynep bizim eski Zeynep'imiz değil. Eskiden Ali'nin yanında dişi sinek bile uçurmazdı. Şimdi Ali'ye resmen kuyruk olan bir kıza sesini çıkarmıyor, şüphelenmiyor bile. Eğer Şirin oyunun bir parçasıysa kıyamet yakındır. O kız bu oyuna bulaştırılmamalıyıdı. Ali bu konuda büyük hata yaptı. Zeynep Ali'nin hakkından gelecektir (eğer oyunsa).
Arkadaşlar bugünlük son yorumum olacaktır bu. Yarında burda olamam belki. Pazartesi görüşürüz artık :img-wink: Size iyi yorumlar...
yani bu oyundan çıkmış bir durumda.. ayrıca dediğiniz gibi kabus olmasını çoook çook daha fazla isterim bende..
evet gerçekten zeynep bile değişti.. şirin zaten çok hayalperest bir kız olduğu için inş.. ali şirini oyuna dahil etmemiştir ve o bir kabustur..
bu arad pzt sınavlarım başlıyor arkadaşlar:sad53: :sad53: yarında fazla giremiyeceğim. bu gece girerim ama dediğim gibi yarın fazla giremem..
şu okullar bir kapansa artık!!!
karanlık86
19-05-07, 14:21
slm arkadaşlar yorumlarınızı okudum ve hepimiz aynı düşünceler içinde yeni bölümümüzün başlamasını merak ve heyecanla bekliyoruz.
eğer ali şirin ile bu oyunu oynuyorsa alinin başına gelecek var. hele bu kızla şirinle oyun oynaması beni sinir etti... ilk gördüğüm zaman anlamamıştım şirin olduğunu ama daha sonra tekrar izlediğimde anladım ve şok geçirdim.ister rüya olsun ister oyun ama ben aliyi bu kızla böyle bir samimiyetle görmekten açıkçası ürktüm...yani senaryo gereği de olsa bu kızı ali ile yan yana görünce sinirlerim zıplıyo.neyse bakalım bizim zeynep nasıl bir intikam alacak ali beyden...bizim zeynep te eminim aliyi çıldırtacak planlar hazırlıyordur.yani hazırlamıştır....
karanlık86
19-05-07, 14:23
yani bu oyundan çıkmış bir durumda.. ayrıca dediğiniz gibi kabus olmasını çoook çook daha fazla isterim bende..
evet gerçekten zeynep bile değişti.. şirin zaten çok hayalperest bir kız olduğu için inş.. ali şirini oyuna dahil etmemiştir ve o bir kabustur..
bu arad pzt sınavlarım başlıyor arkadaşlar:sad53: :sad53: yarında fazla giremiyeceğim. bu gece girerim ama dediğim gibi yarın fazla giremem..
canım hepimizin temennisi bu... inşaallah kapanır şu okullar
bu arada canım sınavlarında da bşarılar diliyorum.
benim de 1 hafta sonra finallar başlıyo...
:img-blush
ya demin fragmani izledim alinin sirinle yataktaki sahnesi bana ruya gibi gelmedi sanki zeynebin iceriye girmesini bekliyorlardi sanki ama ali gibi birinin sakada olsa boyle birsey yapacagina inanmiyorum artik gorecez
ya demin fragmani izledim alinin sirinle yataktaki sahnesi bana ruya gibi gelmedi sanki zeynebin iceriye girmesini bekliyorlardi sanki ama ali gibi birinin sakada olsa boyle birsey yapacagina inanmiyorum artik gorecez
ya bende aliye hiç yakıştıramadım bu durumu ama;;
inş.. kabustur ne diyelim.. bizde senin gibi düşünüyoruz:sad53:
bende kabus olduğuna inandırmaya çalıştırıyorum kendimi.. yani zaten kabus değil oyunsa o zaman ali ye gerçekten çok şaşırırım.. dediğim gibi fragmanı izlemeden önce komeik bir oyun olabilir diye düşünmüştüm ama resmen sarılıyolardı yani....:icon_evil
yani düşünsenize eğer zeynep böyle bir oyun oynasaydı ali neler yapardı... bakalım bu bir oyunsa zeynep neler yapacak.. ama bence değil... bence bu zeynep in kabusu...
benimde finallerim pazartesi başlıyor... o yüzden ancak bu gece fırtına sonrası etkin şekilde girebilirim nete... eee ana sayfadaki ilk izlediğimiz bölüm olacak arkadaşlar boş bırakmayalım forumumuzu...:img-wink: ama daha sonra yine geceleri girip yorumlarınızı okuyup bir tane de yorum yazıp çıkarım....:icon_sorr
mrb arkadaşlar
bi klip yaptım izlemek isterseniz
http://www.youtube.com/watch?v=mJarjI9SYwQ
bye
_duygucuk_
19-05-07, 18:01
bnecde kabus gibi birşey bu kız da galiba şirin değil:):)zeynep in bir uyanma sahnesi var bu görüntüden önce..:)
yeni bölüme az kaldı heyacnla bekliyoruz bakalım neler olcaka geçen hafta eurovsion heycanı da vardı:(:)
bnecde kabus gibi birşey bu kız da galiba şirin değil:):)zeynep in bir uyanma sahnesi var bu görüntüden önce..:)
yeni bölüme az kaldı heyacnla bekliyoruz bakalım neler olcaka geçen hafta eurovsion heycanı da vardı:(:)
evet bu haftada maç var:sad53: :sad53:
reytingler gene düşük gelebilir..
neyse gerçekten çok az kaldı arkadaşlar..
Sweet Bunny
19-05-07, 18:44
Ya ben bisi soracam..Fragmandaki son sahne ne ya??
Gercek mi yoksa Sirin Rüya falan mi görüyo??
Insallah gercek degildir..
karanlık86
19-05-07, 22:17
evet arkadaşalar yine çookkk güzel bir bölüm izledik ama sanki çabuk bitti ve çok reklam verdiler.yani pek bir şey anlayamadım diziden.
çok şükür korktuğumuz başımıza gelmedi şirinin hayali de bi saçmaydı.ama yine de ben ali ile onu yatakta görmek istemezdim.ne kadar hayalde olsa...
yani aliye de hiç yakışmadı böyle şaka.eee sonuçta karsı hamile o kadar da yormaya ne gerek vardı ki ama zeynebimizin intikamı da çok acı oldu yani... zeyneptende bu beklenirdi.bizim hocahiç iyi yapmadı doğrusu yakıştıramadım.çocuğu boşuna dövdüler.şu şirin aslında o kadar da tehlikeli görünmüyo sanki zeynebi de seviyo ama yine de ben sinir oluyorum bu kıza.
ya inanamıyorum bir dizi bu kadar mı güzel olur???:happy0064
gene gene gene harika bir bölüm izledik.. gerçekten süperdi.. çook güldüm ve çoook eğlendim.. tek sevmediğim şey şirinin hayaliydi.. şirin gerçekten çok hayalperest bir kız , bakalım bizimkilerin başlarına ne işler açıcak..??
zeynebi bu bölüm bir kez daha taktir ettim aliye azıcık kızdım ama sonra sinirim yatıştı :) ayrıca oyunda eğlenceliydi.. zaten aliden düşündüğümüz gibi bir şey beklenmezdi ama o sahnenin fragmana konması çok iyi oldu gerçekten..:img-yes:
dizinin başlarında alinin oyununu anladığım için rahat bir nefes aldım :) sonra zeynebin yataktan kalkışını görünce bir daha "!" :) şeklinde bir nefes daha aldım ve en sonunda şirinin hayalini gördüğümde hem rahat bir nefes aldım hemde sinir oldum.. şirin gerçekten haddini aştı!! zeynep ve ali ne zaman anlayacaklar onun niyetini??
şunu söyleyebilirim ki bir kez daha gördüm burçin ve murat gibi birbirine yakışan bir çift yoook:happy0064 çok tatlılardı bu bölümm:img-in_lo
hasan ve fevzi çok komiklerdi:img-hyste define işinde de karşılarına damacananın çıkması :img-hyste süperdi!!! tek komik olan onlar değillerdi tabii ki.. yeni menepoza girmiş güzellerde süperdilerr:img-hyste :img-hyste
kıssadan hisse ; SÜPERDİ!!!!!!!!!!:happy0064
dipnot: inş.. reytingler iyi gelir..
benimde finallerim pazartesi başlıyor... o yüzden ancak bu gece fırtına sonrası etkin şekilde girebilirim nete... eee ana sayfadaki ilk izlediğimiz bölüm olacak arkadaşlar boş bırakmayalım forumumuzu...:img-wink: ama daha sonra yine geceleri girip yorumlarınızı okuyup bir tane de yorum yazıp çıkarım....:icon_sorr
benimde sınavlarım pazartesi başlıyor maalesef..:sad53: :sad53:
foruma yarın fazla giremiycem:sad53: ( dediğin gibi Duygu'cum anasayfadaki ilk bölümümüzdü bu özel ve çok güzel bir bölüm izledik bence:happy0064 inş.. reytinglerde süperr gelir:img-wink: )
evet canım bende öyle düşünüyorum gece yarısı girebileceğim sanırım.. :sad53:
Yaaa hep gelen kızlar nişanlıya ya da evliye mi aşık oluyor yaa bir sürü adam var mesela Ziya git Ziya'ya aşık ol kızım yaa neymiş zamanla o da aramızdan çekilirmiş bu ne yaaa çatlıyacağım yani sinirden........ Ne diyor hanım efendi bana kızarmısın Zeynep abla, utanmıyor yaa Zeynep hatanın o olduğunu duyarsa seni devletten attırır haberi yok...
Neyse Bizim yaşlı kankalar acccayipler yaa kendi kazdılar kuyu kendileri hoooppp düştüler içine :):):):)
ya bence söylemedi demeyin ( :) ) ziya ve tamara yakınlaşabilirler:img-hyste
biraz komik geliyor akla ama sonuçta fırtınayı izliyoruz her an herşey olabilir:img-hyste
ceren durul
19-05-07, 23:11
dizideki kizin ismi ne yani gercek ismi sirinin
bence acayip tatli kiz ... güzel ... gecen hafta cok güldüm ona
hani diyor ya aramizda ince bir duvar ve ince bir kadin var diye :img-hyste
tesekürler simdiken kestane kebap acele cevap ...:icon_whis
dizideki kizin ismi ne yani gercek ismi sirinin
bence acayip tatli kiz ... güzel ... gecen hafta cok güldüm ona
hani diyor ya aramizda ince bir duvar ve ince bir kadin var diye :img-hyste
tesekürler simdiken kestane kebap acele cevap ...:icon_whis
gerçek ismini soruyorsan Türkü Hazer..
ama dizideki ismini soruyorsan ; Şirin...
evet şeker bir kız ama biz ali ve zeynebinin arasına giren hiç bir şekeri sevmiyoruz :) genellikle biraz ekşi oluyorlar:img-hyste
ne bölümdü ya...:happy0064
süperdi gerçekten o fragmanda gördüğümüz son sahnenin şirinin hayali olmasına nasıl sevindim anlatamam dicem ama büyük ihtimalle siz de aynı durumdasınızdır...:happy0064 :happy0064 norma şartlarda, hemen hayal sonrası zeynep-şirin konnuşması bana komik gelebilirdi ama hiç gülmedim...bana sadece şirin geldi.... (arkadaşlar bundan sonra kötü şeylere şirin diyelim ne dersiniz.. hem yeterince kötü olduğunu anlarız hem de sinirimiz fazla bozulmamış olur...:img-wink: )
sakine emine ve içlerindeki ateş süperdi....:img-hyste emine olduğu gibi değişti nerdeymiş bu menepoz öncelerde? yani ne gerek varmış di mi zeynep in ali nin melehat in dursun un ve dizimizdeki bütün karakterlerin acı çekmesine... ama şimdi melek gibi oldu... ay bir de kendine cimri değil tutumlu dedi ya bayılıyoum orda..:img-hyste
tamara yine performansının üst düzeylerindeydi... bayılıyorum tamaraya ya herkesi akıllandıran o maşallah... tabii bir de feraye hanım... özellikle yürüyüş sahnesi ve şirin in erkek kardeşiyle olan sahneleri süperdi...:img-hyste
ne bölümdü ya...
süperdi gerçekten o fragmanda gördüğümüz son sahnenin şirinin hayali olmasına nasıl sevindim anlatamam dicem ama büyük ihtimalle siz de aynı durumdasınızdır... norma şartlarda, hemen hayal sonrası zeynep-şirin konnuşması bana komik gelebilirdi ama hiç gülmedim...bana sadece şirin geldi.... (arkadaşlar bundan sonra kötü şeylere şirin diyelim ne dersiniz.. hem yeterince kötü olduğunu anlarız hem de sinirimiz fazla bozulmamış olur... )
sakine emine ve içlerindeki ateş süperdi... emine olduğu gibi değişti nerdeymiş bu menepoz öncelerde? yani ne gerek varmış di mi zeynep in ali nin melehat in dursun un ve dizimizdeki bütün karakterlerin acı çekmesine... ama şimdi melek gibi oldu... ay bir de kendine cimri değil tutumlu dedi ya bayılıyoum orda..:img-hyste
tamara yine performansının üst düzeylerindeydi... bayılıyorum tamaraya ya herkesi akıllandıran o maşallah... tabii bir de feraye hanım... özellikle yürüyüş sahnesi ve şirin in erkek kardeşiyle olan sahneleri süperdi...:img-hyste
bende canım çok sevindim:happy0064 :happy0064 geçen sayfada yazdığım gibi gerçekten harika bir bölümdü:happy0064 ben burdan gene senaristlere teşekkür etmek istiyorum :) aklı başında olan sayılı senaristlerden bizimkiler:img-hyste
yani bu bölümün üstüne çok yorum yapılır ama forum biraz boş gibi :(
anasayfadaki ilk bölümümüzdü halbuki :(
neyse reytingler inş.. iyi gelirbye ( her zaman dediğim gibi.. işimiz reytinglere kaldı.. eee sonuçta ipler kanald de :( )
ya bence söylemedi demeyin ( :) ) ziya ve tamara yakınlaşabilirler:img-hyste
biraz komik geliyor akla ama sonuçta fırtınayı izliyoruz her an herşey olabilir:img-hyste
canım benim hiç aklıma gelmedi o ya... yani ziya tamaraya hep abla diyor ya... tamara da ona gerçekten ablalık yapıyor... çok yardım ediyor.. gamze olayını hatırlarsan (tabii hatırlıyorsundur:img-wink: ) tamara inanılmaz yardım etmişti ziya ya... ama bilmiyorum yani... gerçekten hiç düşünmemiştim ben...
ama tabii haklısın.. hasan boşuna dememişti ""ey furtuna sen nelere kadirsun"":img-hyste
canım benim hiç aklıma gelmedi o ya... yani ziya tamaraya hep abla diyor ya... tamara da ona gerçekten ablalık yapıyor... çok yardım ediyor.. gamze olayını hatırlarsan (tabii hatırlıyorsundur:img-wink: ) tamara inanılmaz yardım etmişti ziya ya... ama bilmiyorum yani... gerçekten hiç düşünmemiştim ben...
ama tabii haklısın.. hasan boşuna dememişti ""ey furtuna sen nelere kadirsun"":img-hyste
ya ben tamara ziyayı bundan sonra aşk yok diyerek uyarmasından sonra böyle düşündüm :) sonuçta faruk beyin geçmişinide biliyoruz :) ( bizimkiler barıştırıp zeynebe aşık olmuştu :) hiç açmıyalım bu konuyu bence:) )
evet fırtınada gerçekten her an herşey olabilir:img-hyste dizide bu kabiliyet var:img-hyste tek güvendiğimiz şey ali ve zeynep aşkı :)
bende canım çok sevindim:happy0064 :happy0064 geçen sayfada yazdığım gibi gerçekten harika bir bölümdü:happy0064 ben burdan gene senaristlere teşekkür etmek istiyorum :) aklı başında olan sayılı senaristlerden bizimkiler
yani bu bölümün üstüne çok yorum yapılır ama forum biraz boş gibi :(
anasayfadaki ilk bölümümüzdü halbuki :(
neyse reytingler inş.. iyi gelirbye ( her zaman dediğim gibi.. işimiz reytinglere kaldı.. eee sonuçta ipler kanald de :( )
evet canım gerçekten süperdi... zeynep in zekasına bir defa daha hayran kaldım... süperdi....:happy0064 ama ali nin oyunu her ne kadar sert de olsa yani hamile bir kadın için ama şirin olayı sonrası nasıl mutlu oldum ali nin yaptığı oyun un bu olmasına çok sevindim....:happy0064
evet canım forum gerçekten boş... yani ilk defa anasayfadayız ama mesaj yok neredeyse... neyse büyük ihtimalle biraz daha zaman geçince emel gelir... genelde geç giriyor ya... o zaman tam muhabbeti kurarız...
ama üzülme canım ben de burdayım...:happy0064 :happy0064
evet canım gerçekten süperdi... zeynep in zekasına bir defa daha hayran kaldım... süperdi....:happy0064 ama ali nin oyunu her ne kadar sert de olsa yani hamile bir kadın için ama şirin olayı sonrası nasıl mutlu oldum ali nin yaptığı oyun un bu olmasına çok sevindim....:happy0064
evet canım forum gerçekten boş... yani ilk defa anasayfadayız ama mesaj yok neredeyse... neyse büyük ihtimalle biraz daha zaman geçince emel gelir... genelde geç giriyor ya... o zaman tam muhabbeti kurarız...
ama üzülme canım ben de burdayım...:happy0064 :happy0064
evet benim hiç aklıma gelmezdi böyle bir durum:img-yes: :) zeynep gerçekten süperdi bu bölüm:img-hyste
forum boş evet :( belki makinayı izlemek için kaçabilirim (:)) ama Emel gelicekse burdayım :)
iyiki burdasın Duygu'cum:happy0064
evet benim hiç aklıma gelmezdi böyle bir durum:img-yes: :) zeynep gerçekten süperdi bu bölüm:img-hyste
forum boş evet :( belki makinayı izlemek için kaçabilirim (:)) ama Emel gelicekse burdayım :)
iyiki burdasın Duygu'cum:happy0064
zeeynep ali yi tam dayanıksız noktasından vurdu... ali nin telaşını hala unutamıyorum... ama ne kadar telaş yaparsa yapsın koltukta yatmaktan da kurtulamadı.....:img-hyste
canım emel kardeşlerinden ancak fırsat bulup cumartesileri genelde geç saatlerde geliyor foruma... inşallah bu akşam fırsat bulup gelebilir... ben sürekli kontroldeyim.. alahtan bilgisayar mühendisliği okuyorum... devamlı aktif olamasam da online ım:img-wink:
sen de iyiki burdasın canım....:happy0064
zeeynep ali yi tam dayanıksız noktasından vurdu... ali nin telaşını hala unutamıyorum... ama ne kadar telaş yaparsa yapsın koltukta yatmaktan da kurtulamadı.....:img-hyste
canım emel kardeşlerinden ancak fırsat bulup cumartesileri genelde geç saatlerde geliyor foruma... inşallah bu akşam fırsat bulup gelebilir... ben sürekli kontroldeyim.. alahtan bilgisayar mühendisliği okuyorum... devamlı aktif olamasam da online ım:img-wink:
sen de iyiki burdasın canım....:happy0064
evet sonuçta ne badireler atlatarak hamile kaldı Zeynebimiz:img-hyste
keşke emelde gelebilse :( ( bu arada Duygu'cum çok şanslısın:img-hyste )
ben sanırım çıkıcam artık sıkılmaya başladım makinada başlamıştır.. keşke emelle sohbet edebilseydik .. gerçekten forum çok boş :(
evet sonuçta ne badireler atlatarak hamile kaldı Zeynebimiz:img-hyste
keşke emelde gelebilse :( ( bu arada Duygu'cum çok şanslısın:img-hyste )
ben sanırım çıkıcam artık sıkılmaya başladım makinada başlamıştır.. keşke emelle sohbet edebilseydik .. gerçekten forum çok boş :(
evet canım forum çok boş... ben de imza yapıyodum da ondan hemen cevap yazamadım kusura bakma...:icon_sorr sen istersen gece bir kontrol et nasıl olsa makineyi izlicem diyosun arada bakarsan belki gelebilir emelde...:happy0064
ben bebişi çok merak ediyorum ya... aslında hemen doğsa ne güzel olur.... ama yok yok daha zeynep i hamileyken izlemek istiyorum... ali ye çektirmesini de tabii... hala aşermeye başlamadı... bu normal mi arkadaşlr aranızda bilenler var mı... (böyle giderse kadın doğum uzmanı olur öıkarız biz:img-hyste )
canlarım ben geldimmmmm!!!!:)
bütün yor