Tüm Versiyonu Göster : Fırtına- Bölüm Yorumları/3
Sayfalar :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
Bende Ali'nin son yaşananlardan sonra Zeynep'e iş konusunda baskı yapmayacağını düşünüyorum. Geçen bölümde Özlem'in Ali'ye dediği gibi Zeynep birgün duracak ve o duracağı günü çok iyi biliyor. Artık Ali'nin bu konuda Zeynep'i rahat bırakması lazım.
Şirin'in o hareketine bende çok sinirlendim. Hemende nasıl uydurdu bir yalan. Kız en son teknoloji donanımlarıyla yapılmış yalan makinası resmen :img-hyste Sırf Fırtına için katlanıyorum kıza...
Özet umutlarıyla girdim foruma ama yok... Herhalde yine yarın çıkar :=((((((
Seda'cım bencede Ali'nin artık geçen bölüm olan olaylardan sonra Zeynep'i çalışma konusunda serbest bırakması lazım...içinin rahat etmesini istiyorsa da Zeynep'i kendi yanında çalıştırsın...sırf Ali'yi düşündüğümden böyle birşey söylüyorum...yoksa Zeynep'in şirini Ali'den uzak tutması için değil yani...:img-hyste
Zeynep zaten durması gerektiği yeri bilecektir iş konusunda...:img-yes:
şirin hanım hayalperest olduğu kadar yalancı da dediğin gibi...bide Zeynep ona kardeşiymiş gibi davranmıyor mu???nasıl deli oluyorum bilemezsin...
özet bu akşam gelmez...zaten gelse şaşardım...:(
Emel'cim seni burda görmek ne güzel.:happy0064 Yine yakaladım seni :)
Bebiş kız olacak galiba. Bu konu üzerinde çok duruldu. Zeynep'e huy olarak benzerse Ali'nin işi gerçekten zor olur Her ikiside canından bezdirir Ali'yi. Ama Ali başetmesini bilir. O bunun üstesinden gelecektir. :img-wink:
canım seninle burda sohbet ediyor olmak de çoooook güzel...:happy0064
bebişimiz kız olacak büyük ihtimalle...bencede Ali ikisinin de üstesinden gelir ama bu onun için bile çok zor olur...önce bir hamilelik döneminin zevkini çıkaralım da...:img-wink:
Seda'cım bencede Ali'nin artık geçen bölüm olan olaylardan sonra Zeynep'i çalışma konusunda serbest bırakması lazım...içinin rahat etmesini istiyorsa da Zeynep'i kendi yanında çalıştırsın...sırf Ali'yi düşündüğümden böyle birşey söylüyorum...yoksa Zeynep'in şirini Ali'den uzak tutması için değil yani...:img-hyste
Zeynep zaten durması gerektiği yeri bilecektir...:img-yes:
şirin hanım hayalperest olduğu kadar yalancı da dediğin gibi...bide Zeynep ona kardeşiymiş gibi davranmıyor mu???nasıl deli oluyorum bilemezsin...
özet bu akşam gelmez...zaten gelse şaşardım...:(
canım seninle burda sohbet ediyor olmak de çoooook güzel...:happy0064
bebişimiz kız olacak büyük ihtimalle...bencede Ali ikisinin de üstesinden gelir ama bu onun için bile çok zor olur...önce bir hamilelik döneminin zevkini çıkaralım da...:img-wink:
Hem Ali'nin içinin rahat olması için hemde Ali'yi Şirin'den gelebilecek tehlikelere karşı koruması için Zeynep'in Ali'nin yanında çalışması lazım. Biliyorsun bizim sevgi kelebeğimizin gözü Zeynep'ten başkasını görmediği için etrafta dolaşan "felaket"leri göremiyor. :)
Zeynep, Şirin'e karşı çok iyi niyetli. Şirin'den kötü birşey ummuyor. Ayrıca acıyorda kıza. Umarım Şirin Zeynep'in bu iyi niyetini istismar etmez.
Hamilelik döneminin zevkini Şirin Hanım yüzünden doyasıya yaşayamıyorum. Her an bir şey yapacak diye korkuyla bekliyorum :=(((((((
Hem Ali'nin içinin rahat olması için hemde Ali'yi Şirin'den gelebilecek tehlikelere karşı koruması için Zeynep'in Ali'nin yanında çalışması lazım. Biliyorsun bizim sevgi kelebeğimizin gözü Zeynep'ten başkasını görmediği için etrafta dolaşan "felaket"leri göremiyor. :)
Zeynep, Şirin'e karşı çok iyi niyetli. Şirin'den kötü birşey ummuyor. Ayrıca acıyorda kıza. Umarım Şirin Zeynep'in bu iyi niyetini istismar etmez.
Hamilelik döneminin zevkini Şirin Hanım yüzünden doyasıya yaşayamıyorum. Her an bir şey yapacak diye korkuyla bekliyorum :=(((((((
ya umarım Zeynep Ali'nin yanında çalışır...çünkü bu şirin denen kız yolda,,,evde ve işte sürekli Ali Ağasının peşinde dolaşıyor....:icon_sorr Ali zaten etrafındaki felaketleri görememe konusunda çok iyi:)...((((bunun sebebi dediğin gibi gözünün Zeynep'ten başkasını görmüyor olması))))ama bu sefer Zeynep de hiçbirşeyin farkında diil...:(
evet...Zeynep'in şirine bu kadar iyi davranmasında ona acıması da etkili bence...çünkü kız öyle şeyler anlattı,,,öyle bir acındırdı ki kendini...bide anlattıklarının doğru olup olmadığı da belli değil...şirin bir sahnede Zeynep'i de bir abla olarak sevdiğini ama Ali ile aralarına kimsenin giremeyeğini,,,Zeynep'in de onların aşkını:img-hyste gördüğünde aralarından çekileceğini söyledi ya...işte orda benim gözüm korktu bu kızdan...kendini nasıl şeylere inandırıyor böyle???yani Zeynep'in iyi niyetini istismar edecek potansiyel kendisinde mevcut...:(
canım şirini görmezlikten gel...:)sadece Ali_Zeynep'i izle...:)nasıl olacaksa???:)
ya umarım Zeynep Ali'nin yanında çalışır...çünkü bu şirin denen kız yolda,,,evde ve işte sürekli Ali Ağasının peşinde dolaşıyor....:icon_sorr Ali zaten etrafındaki felaketleri görememe konusunda çok iyi:)...((((bunun sebebi dediğin gibi gözünün Zeynep'ten başkasını görmüyor olması))))ama bu sefer Zeynep de hiçbirşeyin farkında diil...:(
evet...Zeynep'in şirine bu kadar iyi davranmasında ona acıması da etkili bence...çünkü kız öyle şeyler anlattı,,,öyle bir acındırdı ki kendini...bide anlattıklarının doğru olup olmadığı da belli değil...şirin bir sahnede Zeynep'i de bir abla olarak sevdiğini ama Ali ile aralarına kimsenin giremeyeğini,,,Zeynep'in de onların aşkını:img-hyste gördüğünde aralarından çekileceğini söyledi ya...işte orda benim gözüm korktu bu kızdan...kendini nasıl şeylere inandırıyor böyle???yani Zeynep'in iyi niyetini istismar edecek potansiyel kendisinde mevcut...:(
canım şirini görmezlikten gel...:)sadece Ali_Zeynep'i izle...:)nasıl olacaksa???:)
Zaten Zeynep'e çok şaşırıyorum. Kız havadan nem kapardı şimdi Ali'nin peşindeki kuyruktan şüphelenmiyor. Ali'ye bir sözü vardı, ayrıca hamileliğin verdiği bir durumda olabilir ama sırası değil. Asıl şimdi Zeynep'in Şirin'in canını okuması lazım.
Şirin söylediği yalanlarla herkesin aklında farklı bir izlenim yarattı. Kendisini acındırdı, böylece sevdirdi de kendini. O kadar iyi rol yapıyorki kimse bir açığını yakalayamıyor. Ama Şirin bir sıçrar iki sıçrar üçüncüde :)
Şirin hakkında bahsettiğin sahnede ekrana doğru "yuh" dediğimi hatırlıyorum. Kıza bak yaa Zeynep onu çok sevdiği için aradan çekilirmiş. Zeynep'te Ali'yi sana bırakacak göz var mı yaa??? :)
Şirin'i görmezlikten gelmek çok zor canım. Onun sahnelerinde kanalı değiştirsem, ekrana bakmasam başka sahneleri kaçırma ihtimalim var. Fırtına'm için katlanacağım artık...
Zaten Zeynep'e çok şaşırıyorum. Kız havadan nem kapardı şimdi Ali'nin peşindeki kuyruktan şüphelenmiyor. Ali'ye bir sözü vardı, ayrıca hamileliğin verdiği bir durumda olabilir ama sırası değil. Asıl şimdi Zeynep'in Şirin'in canını okuması lazım.
Şirin söylediği yalanlarla herkesin aklında farklı bir izlenim yarattı. Kendisini acındırdı, böylece sevdirdi de kendini. O kadar iyi rol yapıyorki kimse bir açığını yakalayamıyor. Ama Şirin bir sıçrar iki sıçrar üçüncüde :)
Şirin hakkında bahsettiğin sahnede ekrana doğru "yuh" dediğimi hatırlıyorum. Kıza bak yaa Zeynep onu çok sevdiği için aradan çekilirmiş. Zeynep'te Ali'yi sana bırakacak göz var mı yaa??? :)
Şirin'i görmezlikten gelmek çok zor canım. Onun sahnelerinde kanalı değiştirsem, ekrana bakmasam başka sahneleri kaçırma ihtimalim var. Fırtına'm için katlanacağım artık...
tam da Ali'ye verdiği sözü tutacak zamanı buldu yani Zeynep...:(gerçi şirin hanım bir açık vermediği için sözünü tutmasa bile birşey yapamaz Zeynep...söylediğin gibi kız öyle iyi rol yapıyor ki...
elbet bir noktada artık ufak ufak açıklar verecek...önemli olan bu açıkları kimin yakalayacağı???seninle bunu konuşmultuk önceden hatırlıyorsan cnm...Ali görürse bence daha iyi olur...en azından Zeynep yine boşu boşuna kıskançlık yapıyor diye suçlanamaz...çünkü bu durumdan bıktım...
şirinin her sahnesinde çok daha fazla şaşırıyor ve bende senin gibi tepkiler veriyorum cnm...:img-hyste hatta bir ara şirine sevgilerimi yollarken bölüm sırasında kardeşim bana delirmişim gibi baktı...Allah'tan üstüne alınmadı...:img-hyste çünkü bu kızın sınırı yok...ilk görüşte Ali'nin de kendisine aşık olduğunu sanan bir kızdan bahsediyoruz yani...
Zeynep """herşeyim""" dediği bir adamı herhalde ki şirin hanıma kaptırmaz:img-in_lo ...gerçi kimseye kaptırmaz...aynı şekilde Ali de...ama bunu Ali_Zeynep arasına girmeye çalışan insanlar bir türlü anlayamıyorlar...:)
cnm mesela ben o bizi kahreden Ali veeee şirinli yatak odası sahnesinin resimlerini de çektim ama foruma eklemiyorum...kötü bir sonuç ortaya çıkmasın diye...zaten bölüm içinde bile izleyemiyoruz kızı...:)
tam da Ali'ye verdiği sözü tutacak zamanı buldu yani Zeynep...:(gerçi şirin hanım bir açık vermediği için sözünü tutmasa bile birşey yapamaz Zeynep...söylediğin gibi kız öyle iyi rol yapıyor ki...
elbet bir noktada artık ufak ufak açıklar verecek...önemli olan bu açıkları kimin yakalayacağı???seninle bunu konuşmultuk önceden hatırlıyorsan cnm...Ali görürse bence daha iyi olur...en azından Zeynep yine boşu boşuna kıskançlık yapıyor diye suçlanamaz...çünkü bu durumdan bıktım...
şirinin her sahnesinde çok daha fazla şaşırıyor ve bende senin gibi tepkiler veriyorum cnm...:img-hyste hatta bir ara şirine sevgilerimi yollarken bölüm sırasında kardeşim bana delirmişim gibi baktı...Allah'tan üstüne alınmadı...:img-hyste çünkü bu kızın sınırı yok...ilk görüşte Ali'nin de kendisine aşık olduğunu sanan bir kızdan bahsediyoruz yani...
Zeynep """herşeyim""" dediği bir adamı herhalde ki şirin hanıma kaptırmaz:img-in_lo ...gerçi kimseye kaptırmaz...aynı şekilde Ali de...ama bunu Ali_Zeynep arasına girmeye çalışan insanlar bir türlü anlayamıyorlar...:)
cnm mesela ben o bizi kahreden Ali veeee şirinli yatak odası sahnesinin resimlerini de çektim ama foruma eklemiyorum...kötü bir sonuç ortaya çıkmasın diye...zaten bölüm içinde bile izleyemiyoruz kızı...:)
Evet canım hatırlıyorum o konuşmamızı. Düşüncelerimde bir değişiklik yok. Ali'nin farketmesini ve bu sorundan kurtulmasını istiyorum hala. Zeynep bu haliyle uğraşmasın. Zaten duygusal anlamda da en hassas dönemleri başlayacak. Birde bu olay yüzünden hem Ali'yi hemde kendini yıpratmasın...
Şirin ortada birşey yokken kendi kendie gelin güvey oluyor :) Onun Ali'ye olan duygularıda tek taraflıdan öte. Yani kız kendi kendine herşeyi kurguluyor. Bu yüzden çok tırsıyorum bu kızdan :) Naz böyle değildi. O herşeyin farkındaydı. Beterin beteri Şirin olsa gerek...
Ne Zeynep ne de Ali birbirlerini bırakmaz. Araya kim girerse girsin. Onlar etle tırnak. Birbirlerinden ayrılamazlar...:img-wink:
O sahnelerin resimlerini koymamakla çok iyi yapmışsın canım. :) Daha fazla katlanamzdım herhalde. Hiçbir şekilde hatırlamak istemiyorum o anları :)
Evet canım hatırlıyorum o konuşmamızı. Düşüncelerimde bir değişiklik yok. Ali'nin farketmesini ve bu sorundan kurtulmasını istiyorum hala. Zeynep bu haliyle uğraşmasın. Zaten duygusal anlamda da en hassas dönemleri başlayacak. Birde bu olay yüzünden hem Ali'yi hemde kendini yıpratmasın...
Şirin ortada birşey yokken kendi kendie gelin güvey oluyor :) Onun Ali'ye olan duygularıda tek taraflıdan öte. Yani kız kendi kendine herşeyi kurguluyor. Bu yüzden çok tırsıyorum bu kızdan :) Naz böyle değildi. O herşeyin farkındaydı. Beterin beteri Şirin olsa gerek...
Ne Zeynep ne de Ali birbirlerini bırakmaz. Araya kim girerse girsin. Onlar etle tırnak. Birbirlerinden ayrılamazlar...:img-wink:
O sahnelerin resimlerini koymamakla çok iyi yapmışsın canım. :) Daha fazla katlanamzdım herhalde. Hiçbir şekilde hatırlamak istemiyorum o anları
bencede Ali fark etsin ve hiç acımadan şirin illetinden kurtulsun...çünkü Zeynep bugüne kadar Ali'ye yapışan kızlardan çok çekti...bu sefer Ali durumu düzeltsin....Zeynep sadece doğacak çocuğuna ve Ali'ye yapacağı işkencelere odaklansın...:img-hyste
canım naz bile -----ki kendisinden nefret ederim----- Ali_Zeynep'in aşkının farkındaydı...farkında olarak ayırmaya çalışıyordu bizimkileri:)...şirin ise tam tersi...ne Ali'nin evli olması ne de eşinin hamile olması durumu onu engelledi...bundan sonra da engellemeyecek herhalde...:(
Ali_Zeynep ayrılmazlar:img-in_lo ...gerçekten de et-tırnak gibiler...hem Ali Zeynep'e düğün gecesi söz vermişti ayrılmayacaklarına dair:img-wink: ...ama bir arada kalabilmek için çok uğraş verecekleri kesin...bugünden önce olduğu gibi...
o malum sahnenin resimlerini sileceğim zaten...aramızda o sahnenin resimlerini görerek kendisine işkence etmek isteyen yoksa tabi....:img-hyste
yeni başlık istiyoruzzzzzzz....:)
bencede Ali fark etsin ve hiç acımadan şirin illetinden kurtulsun...çünkü Zeynep bugüne kadar Ali'ye yapışan kızlardan çok çekti...bu sefer Ali durumu düzeltsin....Zeynep sadece doğacak çocuğuna ve Ali'ye yapacağı işkencelere odaklansın...:img-hyste
canım naz bile -----ki kendisinden nefret ederim----- Ali_Zeynep'in aşkının farkındaydı...farkında olarak ayırmaya çalışıyordu bizimkileri:)...şirin ise tam tersi...ne Ali'nin evli olması ne de eşinin hamile olması durumu onu engelledi...bundan sonra da engellemeyecek herhalde...:(
Ali_Zeynep ayrılmazlar:img-in_lo ...çünkü Ali Zeynep'e düğün gecesi söz vermişti ayrılmayacaklarına dair...ama bir arada kalabilmek için çok uğraş verecekleri kesin...bugünden önce olduğu gibi...
o malum sahnenin resimlerini sileceğim zaten...aramızda o sahnenin resimlerini görerek kendisine işkence etmek isteyen yoksa tabi....:img-hyste
Bencede Zeynep hiç uğraşmasın Şirin meselesiyle. Ali'de artık kaptığı gibi götürsün Şirin'i otogara. :)Ya da havaalınına götürsün. Daha çabuk kurtuluruz.:img-hyste İlk uçakla postalasın Urfa'ya...:)
Şirin Ali konusunda engel tanımıyor. Bu daha nereye kadar sürecek bilmiyorum. Birinin bu kızı dürtmesi ve sarsıp kendine getirmesi lazım. :) Biri bu kıza dur demeli...
Kim ne yaparsa yapsın, ağzıyla kuş tutsa, havada taklalar atsa ayıramaz Ali ve Zeynep'i :) Onlar dediğin gibi yeminliler ayrılmamaya...
Bencede sil o resimleri. Gereksiz yere yer kaplıyorlar :)
Bugün özet gelmez artık... Yarına kaldı... :=((((((((
Ben çıkıyorum canım. Seninle sohbet etmek çok güzeldi. Sonra görüşürüz...bye
Bencede Zeynep hiç uğraşmasın Şirin meselesiyle. Ali'de artık kaptığı gibi götürsün Şirin'i otogara. :)Ya da havaalınına götürsün. Daha çabuk kurtuluruz.:img-hyste İlk uçakla postalasın Urfa'ya...:)
Şirin Ali konusunda engel tanımıyor. Bu daha nereye kadar sürecek bilmiyorum. Birinin bu kızı dürtmesi ve sarsıp kendine getirmesi lazım. :) Biri bu kıza dur demeli...
Kim ne yaparsa yapsın, ağzıyla kuş tutsa, havada taklalar atsa ayıramaz Ali ve Zeynep'i :) Onlar dediğin gibi yeminliler ayrılmamaya...
Bencede sil o resimleri. Gereksiz yere yer kaplıyorlar :)
Bugün özet gelmez artık... Yarına kaldı... :=((((((((
Ben çıkıyorum canım. Seninle sohbet etmek çok güzeldi. Sonra görüşürüz...bye
şirin artık havaalanına mı gider???yoksa naz gibi psikolojik tedavi mi görür???onu zamanla göreceğiz...:)
bu şirinin kendisine gelmesi için baya sıkı bir şekilde sarsılması lazım...ben bu iş için gönüllüyüm...onu öyle bir sarsarım kiii...:img-hyste
işte bende Ali_Zeynep aşkının bu kadar saf ve sağlam olmasına bayılıyorum...bugüne kadar hiçbir zaman şüphe duymadığımız bir aşk...75 kere ayrılıp tekrar barışan bir çift izlemedik çok şükür...:)
seninle sohbet etmek de çok güzel ve keyifliydi...kendine iyi bak...yarın özeti yorumlamak üzere görüşürüz umarımbye ...
keremcem d
23-05-07, 18:15
evettt...Ali ile Zeynep'in bir hayalleri de düğünlerinin Fırtına'da olmasıydı...ama İstanbul'daki düğünde harikaydı...hatta 29.bölüm benim favori bölümlerimden biri...bir düğün bu kadar güzel ve karmaşık olabilirdi...:img-hyste
Zeynep kızlarını (((umarım kızları olur))) Fırtına'da Duygu'mun dediği gibi Ali'nin telaşlanacağı bir biçimde doğursun...aksiyon olsun yani...:)
evet ya o dügün bölümü harikaydi.. en karisik dügündü gercektende..evet ya alinin telaslanacagi bi sekilde dogursun..gene harika olurdu:img-yes:
özet hala yok..eskiden bare özet zamaninda cikioydu..artik oda yok..:sad53:
bence ilk fark eden ali olacak..yada sirin bi sekilde aliye ondan hoslandigini ima edecek..alide hemen sizin deidginiz gibi sirinden bi sekild ekurtulsun..gerci kizin gitmeye niyeti yok..
evet ya o dügün bölümü harikaydi.. en karisik dügündü gercektende..evet ya alinin telaslanacagi bi sekilde dogursun..gene harika olurdu:img-yes:
özet hala yok..eskiden bare özet zamaninda cikioydu..artik oda yok..:sad53:
bence ilk fark eden ali olacak..yada sirin bi sekilde aliye ondan hoslandigini ima edecek..alide hemen sizin deidginiz gibi sirinden bi sekild ekurtulsun..gerci kizin gitmeye niyeti yok..
canım düğünleri de her işleri gibi karışık ve meşakkatli oldu bizimkilerin...ama böyle zor olan şeyler güzeldir zaten...:)
Ali Zeynep'in bundan sonraki hamilelik sürecinde ve doğum esnasında çok çekecek...:)yuppppiiii...:happy0064
özeti zaten artık çarşamba günü beklemiyorum ben...ama sanırım Fırtına'mız ile aynı gün yayınlanan Gümüş'ün özeti çıkmış...niye böyle oluyor yaaa???:(
selam arkadaşlar!!!!!!!!!!
tam vakti ve ben gene burdayımmmm:happy0064
özet çıkmamış :(:( çok üzüldüm..
gene kanald nin gıcıklığı üstünde yani..
sınavlardan zaten bıkmıştım!!!
neyse gene burda forumdayımmm!!
çok çalıştm ve karşınızda cansu!!:img-hyste
selam arkadaşlar!!!!!!!!!!
tam vakti ve ben gene burdayımmmm:happy0064
özet çıkmamış :(:( çok üzüldüm..
gene kanald nin gıcıklığı üstünde yani..
sınavlardan zaten bıkmıştım!!!
neyse gene burda forumdayımmm!!
çok çalıştm ve karşınızda cansu!!:img-hyste
:img-hyste
canım hoşgeldin...:happy0064
valla Cansu geçen bölümü yorumlamaktan artık yorumlanacak bir tarafı kalmadı...bende özet gelir diye umut ediyordum ama kanald saolsun...umutlarımızı söndürdü...:(yarına kadar beklemek zorundayız...özet gelse konuşacak çok şeyimiz olurdu...ama gelmedi...............:icon_mad:
keremcem d
23-05-07, 19:19
canım düğünleri de her işleri gibi karışık ve meşakkatli oldu bizimkilerin...ama böyle zor olan şeyler güzeldir zaten...:)
Ali Zeynep'in bundan sonraki hamilelik sürecinde ve doğum esnasında çok çekecek...:)yuppppiiii...:happy0064
özeti zaten artık çarşamba günü beklemiyorum ben...ama sanırım Fırtına'mız ile aynı gün yayınlanan Gümüş'ün özeti çıkmış...niye böyle oluyor yaaa???:(
Hiicc sasirmadim.. kesin firtina fragmani önce gümüsün fragmani yayinlanir..sanki firtina kanal d nin üvey evladi..
Hamilelik süreci süper gececek.. su sirin yüzünden bi türlü tadini cikaramadik ki..
cansum hosgeldin..:img-yes: evet özet hala yok
:img-hyste
canım hoşgeldin...:happy0064
valla Cansu geçen bölümü yorumlamaktan artık yorumlanacak bir tarafı kalmadı...bende özet gelir diye umut ediyordum ama kanald saolsun...umutlarımızı söndürdü...:(yarına kadar beklemek zorundayız...özet gelse konuşacak çok şeyimiz olurdu...ama gelmedi...............:icon_mad:
hoşbulduk canımm :)
nefes almak için bir foruma uğrayım sizle konuşup moral alıyım dedimmm :)
valla Emel'cimm yetti artık şu özeti görelim ama dimi??
Eskiden ne güzel çarşambaları alışmıştık.. her çarşamba özeti okuyorduk:sad53:
belki gece gemiştir diye her hafta çarşamba gece yarısıda açıp bakıyorum ama yok yok!!!
halbuki biliyorsunuz diziler bir hafta önceden çekiliyor normalde yanii çıkması lazımm!!!
arkadaşlar bizim acillen bir yeni başlığa ihtiyacımız varr???!!!
1250 ' yi geçtikde gidiyoruz :)
artık yeni başlığa yazalım ama dimii???
hoşbulduk canımm :)
nefes almak için bir foruma uğrayım sizle konuşup moral alıyım dedimmm :)
valla Emel'cimm yetti artık şu özeti görelim ama dimi??
Eskiden ne güzel çarşambaları alışmıştık.. her çarşamba özeti okuyorduk:sad53:
belki gece gemiştir diye her hafta çarşamba gece yarısıda açıp bakıyorum ama yok yok!!!
halbuki biliyorsunuz diziler bir hafta önceden çekiliyor normalde yanii çıkması lazımm!!!
canım iyi yaptın foruma gelmekle...:)
özeti artık çarşambaları beklemiyorum...bide Gümüş'ün özeti falan çıkmış yani...artık düşün...aynı gün yayınlanacak iki diziden birinin özetinin çıkıp,diğerininkinin çıkmaması ne kadar garip???:(
neyse artık yarın sınavımdan sonra gelir bakarım...eğer çıkmışsa özet yorumlarız...
yalnız bu hafta olacakları çok merak ediyorum...çünkü gelecek hafta ile ilgili hiçbir ipucu yok elimizde!!!acaba şirin hanım bir atakta bulunacak mı???çoook merak ediyorum ya...:icon_sorr
özeti artık çarşambaları beklemiyorum...bide Gümüş'ün özeti falan çıkmış yani...artık düşün...aynı gün yayınlanacak iki diziden birinin özetinin çıkıp,diğerininkinin çıkmaması ne kadar garip???:(
neyse artık yarın sınavımdan sonra gelir bakarım...eğer çıkmışsa özet yorumlarız...
yalnız bu hafta olacakları çok merak ediyorum...çünkü gelecek hafta ile ilgili hiçbir ipucu yok elimizde!!!acaba şirin hanım bir atakta bulunacak mı???çoook merak ediyorum ya...:icon_sorr
bende... artık perşembe bekliyorum :(:(
gümüşünki çıkmış oluyor zaten.. perşembe sabahları fragmanını görüyorum ben!!
valla ben gene 19:00 dan aşağı bakamam sanırım Emel'cimm :(
bende çokk merak ediyorum , keşke gelseydi özet..:sad53:
karanlık86
23-05-07, 19:37
selam arkadaşlar ben de özet çıktımı diye baktım ama arkadaşımızın dediği gibi fırtınanın kanaldnin üvey evladı olduğunu unutmuşum.evet ya gümüşünki çıkmış ne kadar sinir bozucu bir durum.
neyse dedim bir de bkm ye bakayım.orada da 26 Mayıs Fırtına yazıyo.bir ümitlendimki ama yine hüsrana uğradım.eski özet vardı.yeni bölüm duyurusunu yapmışlar ama yeni bölüm özetini çıkartmamışlar.Allah korusun bir de eski bölümü falan gösterirler.inşaallah korktuğum başımıza gelmez.
bende... artık perşembe bekliyorum :(:(
gümüşünki çıkmış oluyor zaten.. perşembe sabahları fragmanını görüyorum ben!!
valla ben gene 19:00 dan aşağı bakamam sanırım Emel'cimm :(
bende çokk merak ediyorum , keşke gelseydi özet..:sad53:
canım artık ben bıktım gerçekten...yani dilimizde tüy bitti ama bizi umursamıyorlar...artık zaten fragmandan geçtik özet de geç geliyor...:(amannnnnnnnnn..
olsun cnm...19:00 da görüşürüz seninle de forumda...yeter ki bizi yalnız bırakma...:img-yes:
selam arkadaşlar ben de özet çıktımı diye baktım ama arkadaşımızın dediği gibi fırtınanın kanaldnin üvey evladı olduğunu unutmuşum.evet ya gümüşünki çıkmış ne kadar sinir bozucu bir durum.
neyse dedim bir de bkm ye bakayım.orada da 26 Mayıs Fırtına yazıyo.bir ümitlendimki ama yine hüsrana uğradım.eski özet vardı.yeni bölüm duyurusunu yapmışlar ama yeni bölüm özetini çıkartmamışlar.Allah korusun bir de eski bölümü falan gösterirler.inşaallah korktuğum başımıza gelmez.
canım yeni bölümü vereceklerdir mutlaka ama özet zaten son 3-4 haftadır perşembe akşama doğru geliyor...bundan önce haftalarca çarşamba çıkan özet eski köye yeni adet getirilerek perşembe çıkarılmaya başlandı...neyseeeeee....
bu arada yeni başlık niye açılmıyor???mesaj sayısı 1.250'yi geçti çoktannnnn....!!!!!?????
karanlık86
23-05-07, 19:57
canım artık ben bıktım gerçekten...yani dilimizde tüy bitti ama bizi umursamıyorlar...artık zaten fragmandan geçtik özet de geç geliyor...:(amannnnnnnnnn..
olsun cnm...19:00 da görüşürüz seninle de forumda...yeter ki bizi yalnız bırakma...:img-yes:
canım yeni bölümü vereceklerdir mutlaka ama özet zaten son 3-4 haftadır perşembe akşama doğru geliyor...bundan önce haftalarca çarşamba çıkan özet eski köye yeni adet getirilerek perşembe çıkarılmaya başlandı...neyseeeeee....
bu arada yeni başlık niye açılmıyor???mesaj sayısı 1.250'yi geçti çoktannnnn....!!!!!?????
ya sağol canım rahatladım şimdi. ama bkm nin 26 mayıs fırtına yazıpta yeni bölüm özetinin verilmemesi beni rahatsız etmişti.amannn yani bir hafta da biz rahat olalım her hafta bize eziyet ediyorlar.olmuyor bööyle...
bizim kadar izleyicisini merakta bırakan bir kanal yoktur hrhalde.(hee burada bu sözüm sadece fırtına izleyicileri için geçerli) eee n de olsa bizim fırtınamız üvey evladı oluyo.diğer dizilerin özeti, fragmanı 2-3 gün içinde veriliyo.
dizimiz sürsün de ben bu eziyetlere de razıyım
evet ayrıca ben bu konudada mail atmıştım bkm ye ama hiç??
:)
19:00 'ada razıyım ben Emel'ciim
cumada fazla giremeyebilirim ama cumartesi kesin giricemm :)
evet.. ben eve geldiğimde bakıyorum çıkmış oluyor
bazen (18:00 bazen 17:00 gibi.. )
eskiden bu durum çarşamba içiin geçerli olurdu ve ben okuldan çarşambaları özeti okumuş olurdum :)
kanal d bize gıcıklık mı yapıyor??
bu arada gerçekten yeni başlık gerekiyor bize??
evet ayrıca ben bu konudada mail atmıştım bkm ye ama hiç??
:)
19:00 'ada razıyım ben Emel'ciim
cumada fazla giremeyebilirim ama cumartesi kesin giricemm :)
evet.. ben eve geldiğimde bakıyorum çıkmış oluyor
bazen (18:00 bazen 17:00 gibi.. )
eskiden bu durum çarşamba içiin geçerli olurdu ve ben okuldan çarşambaları özeti okumuş olurdum :)
kanal d bize gıcıklık mı yapıyor??
bu arada gerçekten yeni başlık gerekiyor bize??
canımmm ben kanald nin ne yaptığını bir çözebilsem zaten o gün huzura kavuşucam...
ben özettttttttiiiiiiii istiyorum...:)pc başında delirirmişim...:img-hyste :img-hyste
yeni başlık da açılmıyor....................................
niye böyle kötü şeyler hep iyi insanların başına geliyor.???:):img-hyste
canımmm ben kanald nin ne yaptığını bir çözebilsem zaten o gün huzura kavuşucam...
ben özettttttttiiiiiiii istiyorum...:)pc başında delirirmişim...:img-hyste :img-hyste
evet canım bende ne yapıyor belli değil.. bi gün çarşamba veriri fragmanı kafasına estiği gibi 10 saatte bir yayınlar sonra kaldırıyoruz diziyi der sonra vaz geçtik der:img-hyste
biz neler yaşadık ya kanald yüzünden:img-hyste
:img-hyste bende delirirmişim:img-hyste
evet canım bende ne yapıyor belli değil.. bi gün çarşamba veriri fragmanı kafasına estiği gibi 10 saatte bir yayınlar sonra kaldırıyoruz diziyi der sonra vaz geçtik der:img-hyste
canım benim artık kaçmam lazım...kardeşimi çalıştırmam lazım...
he bu arada bence büyük bir ihtimalle şirin artık ısınma turlarını bir kenara bırakıp yavaş yavaş harekete geçmeye başlayacak...
yani 2 fragmanlı bölümler yakınımızda...:):img-hyste
eh rating lazım dimi ama???ratingin yolu da bol acıtasyonlu bölümlerden geçiyor...:img-yes:
ben özettttttttiiiiiiii istiyorum...:)pc başında delirirmişim...:img-hyste
Emel'cim Cansu'cum ne oldu size böyle yaa??? :) Kendinize gelin canlarım. Metin olun :img-hyste Kanal D'nin bizi yıpratma oyunlarına karşı dimdik olmamız lazım. Elbet o özet ve fragman verilecek bir verilmesin :dito
Geçen bölüm hakkında gerçekten konuşacak birşey kalmadı. Özet ve fragman gelsede yorum yapacak birşeyimiz olsa.
Cansu'cum sınavlarında başarılar canım sana. Şurada çok az bir zaman kaldı. Sabret sonra herşey çok güzel olacak...
Fragman gerçekten çok az yayınlanıyor. Tv karşısında oturup fragman beklemek işkence gibi.
bentanem'in koyduğu haberi gördünüz mü??? Mükemmel :good: Okuduktan sonra işte bizim Fırtına'mız bu dedim. Umarım yakında birileride anlar kıymetini (anladınız siz onu)
Bende Ali'nin son yaşananlardan sonra Zeynep'e iş konusunda baskı yapmayacağını düşünüyorum. Geçen bölümde Özlem'in Ali'ye dediği gibi Zeynep birgün duracak ve o duracağı günü çok iyi biliyor. Artık Ali'nin bu konuda Zeynep'i rahat bırakması lazım.
Şirin'in o hareketine bende çok sinirlendim. Hemende nasıl uydurdu bir yalan. Kız en son teknoloji donanımlarıyla yapılmış yalan makinası resmen :img-hyste Sırf Fırtına için katlanıyorum kıza...
Özet umutlarıyla girdim foruma ama yok... Herhalde yine yarın çıkar :=((((((
canım japonlar bu kadar makineleşmenin arasında bile kıza yetiişemedi hala çalışıyorlar....:img-hyste ay nasıl da pat diye bir yalan bulup söylüyor di mi insanın ancak bu kadar siniri bozulabilir.... bir de kız görüntü olarak şirin bir kız ya bence bu daha da itici kaçmış.. yani naz ın bakışlarından bile rahar rahat nefret edebiliyorduk.. bu kız resmen ""ailemizin kızı"" formatında diziye girdi... daha doğrusu önce ali nin arabasına gizli gizli girdi. yani burdan bile nasıl bir kızla karşı karşıya olduğumuzu anlayabiliriz....
ben bugun pek giremedim foruma... ders alışıyordum da sadece okuyabildim ama artık yorumlarımı rahat rahat yazabilirim...:happy0064 benim artık çarşamba gününden özet için pek umudum kalmıyor.. kaç haftadır kanal d bunu yapıyor bize... yani dizimizin reytinglerinin düşmesini istese ancak bu kadar uğraş verebilirdi...:icon_evil :icon_evil :icon_evil :icon_evil...
Duygu'm çok güzel bir noktaya parmak basmışsın...:)bizimkilerin hangi işi normal oldu ki???nikahlarında bile problem çıkmış bir çiftten söz ediyoruz...:img-hyste
29.bölüm dediğim gibi favorilerim arasında...ve Fırtına tarihinde Ali_Zeynep'in başrol olduğunun farkına vardığımız ilk ve tek bölümdü sanırım...:)her sahnesi harikaydı...
bebiş bence de kız olsun...Zeynep'e benzesin...ama huy olarak da Zeynep'e benzerse Ali yandı demektir...1 tanesiyle zor uğraşırken ikincisini kaldıramaz zavallım...:
bende şirin hanımın bu güzel sahelere ve sürece gölge düşürmesini istemiyorum...geçen Fırtına günlerini mine dolaylı da olsa berbat etmişti çünkü...:icon_sorr
canım zaten bizimkiler normal yollarla birşeye sahip olsalar inanamazlar... tabii ne onlar ne de biz... ben sadece zeynep i n normal yollarla doğum yapacağını düşünüyorum normal olarak o kadar....:img-hyste gerisi ciddi aksiyon dolu olacak bence.... zeynep bir ali 9 bizde birsürü doğurucaz ekran başında zeynep i izlerken.... bir de bundan eminim...
ama senarist grubumuzun bize bu konuda nasıl bir sürpriz hazırladıklarını merak ediyorum... bakalım nasıl bir doğum olacak....
bu arada 4. ayda mı cinsiyet öğreniliyordu arkadaşlar....? geçen braz araştırma yapmıştım da doğumla ilgili fln.. yani daha önce hiç ihtiyacım olmadı böyle şeyleri bilmeye ama işte fırtına aşkı... dediğim gibi zeeynep doğurana kadar biz bu doğum konusu hakkında ordinarius prof bile oluruz....:img-hyste şimdi zeynep kaç aylık hamile acaba.. iki ay olmuş mudur... şöyle zaman atlasalar biraz keşke.... en ikisini ultrasonda izlemek istiyorum da...:img-in_lo (:img-hyste ) tabii mümküse şirinsiz ... o beklediğim sahneye de koyarlarsa şirini.... neyse sinirimi bozmiyim...(:img-hyste :img-hyste )
ali zaten yandı... sonuçta huy olarak zeynep e hiç benzemese bile inatçılık konusunda bizimkileri zorlayacağı kesin... iki tane inatçının çocukları da inatçı olur büyük ihtimalle....:img-hyste yani zeynep in bebeşinden eğer sinirlenirse inat edip süt emmemesi bile beklenebilir...:img-hyste
evet yani bölümü mutlaka vereceklerdir... sadece herzaman yaptıklarını yapıp bizi yine arka plana attılar... şuan saat bire geliyor benim de karşımda tv açık... belki bir iyilik yapar da verirler fragmanı diye ama umudum var mı..? neyazıkki hayır...:icon_sorr
yeni başlığımız için de bir moderatör e öm attım inşallah açaarlar...
canım zaten bizimkiler normal yollarla birşeye sahip olsalar inanamazlar... tabii ne onlar ne de biz... ben sadece zeynep i n normal yollarla doğum yapacağını düşünüyorum normal olarak o kadar.... gerisi ciddi aksiyon dolu olacak bence.... zeynep bir ali 9 bizde birsürü doğurucaz ekran başında zeynep i izlerken.... bir de bundan eminim...
ama senarist grubumuzun bize bu konuda nasıl bir sürpriz hazırladıklarını merak ediyorum... bakalım nasıl bir doğum olacak....
bu arada 4. ayda mı cinsiyet öğreniliyordu arkadaşlar....? geçen braz araştırma yapmıştım da doğumla ilgili fln.. yani daha önce hiç ihtiyacım olmadı böyle şeyleri bilmeye ama işte fırtına aşkı... dediğim gibi zeeynep doğurana kadar biz bu doğum konusu hakkında ordinarius prof bile oluruz... şimdi zeynep kaç aylık hamile acaba.. iki ay olmuş mudur... şöyle zaman atlasalar biraz keşke.... en ikisini ultrasonda izlemek istiyorum da...:img-in_lo tabii mümküse şirinsiz ... o beklediğim sahneye de koyarlarsa şirini.... neyse sinirimi bozmiyim...
ali zaten yandı... sonuçta huy olarak zeynep e hiç benzemese bile inatçılık konusunda bizimkileri zorlayacağı kesin... iki tane inatçının çocukları da inatçı olur büyük ihtimalle....:img-hyste yani zeynep in bebeşinden eğer sinirlenirse inat edip süt emmemesi bile beklenebilir...
zaten herşeylerine türlü zorluklarla ulaştıkları için çok daha severek izliyoruz onları...ben bu hallerinden memnunum...çünkü hiçbir aksilikte birbirlerinden vazgeçmemeleri onları daha çok sevmeme sebep oluyor...:)
valla cnm kaçıncı ayda cinsiyet öğreniliyordu???bilmiyorum...ama Ali Zeynep'i hamile sandığı dönemlerde apar topar kızı doktora götürmüştü...hatta """bebişin kalp atışlarının duyulabileceğini""" defalarca söylemişti...şimdi nerdeyse 2 aylık olan bebekle ilgili bir doktor girişimi göremedik...
bende Zeynep ultrasona girerken Ali'yi izlemek istiyorum...kim bilir ne kadar heyecanlı olur!!!:)ama dediğin gibi şirin bulunmasın o ortamda...zaten bizimkilerin dibinden ayrılmıyor...
ay bu iki inatçının bebişleri nasıl olur???dediğin gibi süt emmeme ihtimali bile var...:img-hyste
evet yani bölümü mutlaka vereceklerdir... sadece herzaman yaptıklarını yapıp bizi yine arka plana attılar... şuan saat bire geliyor benim de karşımda tv açık... belki bir iyilik yapar da verirler fragmanı diye ama umudum var mı..? neyazıkki hayır...:icon_sorr
yeni başlığımız için de bir moderatör e öm attım inşallah açaarlar...
Seda'nın okurken benim delirdiğimi düşündüğü mesajları gerçekten de saatlerce özeti beklemiş birisinin psikolojisiyle yazdım ki o safhada delirmek üzereydim...:img-hyste
hayır!!!anlamıyorum...aynı gün ard arda yayınlanan iki dizinin özetlerinin aynı anda çıkması gerekmez mi???
neyse...fragmandan hiç umudum yok ama bende kanaldyi her reklam arasında oturup izliyorum...
canım moderatöre öm atman iyi olmuş...ben burda mesajlarımda bunu 85 kez dile getireceğime bi öm atmayı akıl etseymişim ama işte arada Karadenizlilik giriyor devreye...:):img-hyste
zaten herşeylerine türlü zorluklarla ulaştıkları için çok daha severek izliyoruz onları...ben bu hallerinden memnunum...çünkü hiçbir aksilikte birbirlerinden vazgeçmemeleri onları daha çok sevmeme sebep oluyor...:)
valla cnm kaçıncı ayda cinsiyet öğreniliyordu???bilmiyorum...ama Ali Zeynep'i hamile sandığı dönemlerde apar topar kızı doktora götürmüştü...hatta """bebişin kalp atışlarının duyulabileceğini""" defalarca söylemişti...şimdi nerdeyse 2 aylık olan bebekle ilgili bir doktor girişimi göremedik...
bende Zeynep ultrasona girerken Ali'yi izlemek istiyorum...kim bilir ne kadar heyecanlı olur!!!:)ama dediğin gibi şirin bulunmasın o ortamda...zaten bizimkilerin dibinden ayrılmıyor...
ay bu iki inatçının bebişleri nasıl olur???dediğin gibi süt emmeme ihtimali bile var...:img-hyste
Seda'nın okurken benim delirdiğimi düşündüğü mesajları gerçekten de saatlerce özeti beklemiş birisinin psikolojisiyle yazdım ki o safhada delirmek üzereydim...:img-hyste
hayır!!!anlamıyorum...aynı gün ard arda yayınlanan iki dizinin özetlerinin aynı anda çıkması gerekmez mi???
neyse...fragmandan hiç umudum yok ama bende kanaldyi her reklam arasında oturup izliyorum...
canım moderatöre öm atman iyi olmuş...ben burda mesajlarımda bunu 85 kez dile getireceğime bi öm atmayı akıl etseymişim ama işte arada Karadenizlilik giriyor devreye...:):img-hyste
canım umarım biran önce gderler doktora o kadar heyecanla bekliyorum ki o sahneleri... zaten eğer doktora gittikleri o bölümde ali zeynep i oyuna getirip soksaymış keşke içeri... sonuçta o arada da zeynep gayet hamileydi...:img-hyste bebişi daha önceden görmüş olurduk hem:happy0064
ama yakın bir zamanda onları doktorda görürüz zaten canım... eee bayaa oldu hamile olduğunu öğreneli... bir öncekinde daha doğrusu ali nin zeynep i hamile zannettiği sırada hakan doktora gitmeleri gerektiğini hatırlatmıştı... eee hakan a bir görev daha düşüyor sanki:img-wink:
gerçekten bebişi çok merak ediyorum.... zeynep ve ali nin çocukları inanılmaz şeker birşey olur kesin.... ay hemen doğsa keşke...:happy0064
canım biliyorsun benarka sokakları da izliyorum ve o da bir kanal d yapımı... arka sokaklar salı günü yayınlanmasına rağmen özeti cuma fragmanı da cumartesi gününden çıkıyor... (nazar deymesin) ama fırtına ya yapılan bu ikinci sınıf muamele ne bir türlü anlayamıyorum... hayır tamam diyelim ki yapıyorlar.. o zaman bizi bitecek diye tehdit etmesinler... hiçbirimizin gözlerinde yaş kalmadı o günlerde ağlamaktan ne yani bu...?
canım mod a öm attım ama yeni başlık görünürlerde yok... artık sabaha açarlar sanırım...
canım japonlar bu kadar makineleşmenin arasında bile kıza yetiişemedi hala çalışıyorlar....:img-hyste ay nasıl da pat diye bir yalan bulup söylüyor di mi insanın ancak bu kadar siniri bozulabilir.... bir de kız görüntü olarak şirin bir kız ya bence bu daha da itici kaçmış.. yani naz ın bakışlarından bile rahar rahat nefret edebiliyorduk.. bu kız resmen ""ailemizin kızı"" formatında diziye girdi... daha doğrusu önce ali nin arabasına gizli gizli girdi. yani burdan bile nasıl bir kızla karşı karşıya olduğumuzu anlayabiliriz....
ben bugun pek giremedim foruma... ders alışıyordum da sadece okuyabildim ama artık yorumlarımı rahat rahat yazabilirim...:happy0064 benim artık çarşamba gününden özet için pek umudum kalmıyor.. kaç haftadır kanal d bunu yapıyor bize... yani dizimizin reytinglerinin düşmesini istese ancak bu kadar uğraş verebilirdi...:icon_evil...
Şirin usta bir yalancı. Japonlar bunu görürürse kahırlarından ölür herhalde. Biz nasıl böyle gelişmiş bir yalan makinası yapamadık diye :img-hyste Benim bazen yok artık dediğim bile oluyor. O kadar güzel sıyrılıyor ki olayların içinden hayret ediyorum. Dediğin gibi canım bu kızda dış görünüş olarak bir sevimlilik var ama sahip olduğu huyla bunu yerle bir ediyor.
Sana iyi çalışmalar canım. Belki özet sabah çıkmıştır diye baktım ama hala yok :=((((((((
bu arada 4. ayda mı cinsiyet öğreniliyordu arkadaşlar....? geçen braz araştırma yapmıştım da doğumla ilgili fln.. yani daha önce hiç ihtiyacım olmadı böyle şeyleri bilmeye ama işte fırtına aşkı... dediğim gibi zeeynep doğurana kadar biz bu doğum konusu hakkında ordinarius prof bile oluruz....:img-hyste şimdi zeynep kaç aylık hamile acaba.. iki ay olmuş mudur... şöyle zaman atlasalar biraz keşke.... en ikisini ultrasonda izlemek istiyorum da...:img-in_lo (:img-hyste ) tabii mümküse şirinsiz ... o beklediğim sahneye de koyarlarsa şirini.... neyse sinirimi bozmiyim...(:img-hyste :img-hyste )
ali zaten yandı... sonuçta huy olarak zeynep e hiç benzemese bile inatçılık konusunda bizimkileri zorlayacağı kesin... iki tane inatçının çocukları da inatçı olur büyük ihtimalle....:img-hyste yani zeynep in bebeşinden eğer sinirlenirse inat edip süt emmemesi bile beklenebilir...:img-hyste
Zeynep hamileliğinin 2. ayında olması lazım. Geçenlerde bir bölümde galiba Şirin'in eve geldiği ilk bölümde bahsedilmişti bundan.
"Kız halaya oğlan dayıya çekermiş" derler. Eğer böyle olursa yandık... :img-hyste
yha arkadaşlar koptum yazdıklarınıza özellikle de duygucum sana :img-hyste
japon icadı falan....:)
bu bebiş için neden doktora gidilmedi bende hala anlam wermiş değilim..
ama biz fırtınacıların o sahne de eriyip biteceğini bilioruzzzzzzz :img-in_lo
ali böle o bebeğin babası benim gibi bakıcak gene bizi eritip bitiricek yhaaa hani işte biz onu bekliorzzzzz:img-blush
ama özet hala yok bu gün çıkar büyük ihtimal!!!!!
umarım bu bölümde bu bebiş için güzel gelişmeler olurrrr:happy0064
Şirin usta bir yalancı. Japonlar bunu görürürse kahırlarından ölür herhalde. Biz nasıl böyle gelişmiş bir yalan makinası yapamadık diye :img-hyste Benim bazen yok artık dediğim bile oluyor. O kadar güzel sıyrılıyor ki olayların içinden hayret ediyorum. Dediğin gibi canım bu kızda dış görünüş olarak bir sevimlilik var ama sahip olduğu huyla bunu yerle bir ediyor.
Sana iyi çalışmalar canım. Belki özet sabah çıkmıştır diye baktım ama hala yok :=((((((((
Zeynep hamileliğinin 2. ayında olması lazım. Geçenlerde bir bölümde galiba Şirin'in eve geldiği ilk bölümde bahsedilmişti bundan.
"Kız halaya oğlan dayıya çekermiş" derler. Eğer böyle olursa yandık...
ah canım dediğin gibi o kadar acayip bir şekilde sıyrılıyor ki... yani aynen ben de ağzım açık izliyorum... aklıma bazen naz geliyor ama naz bile bu kadar değildi... belki de hiç naz ikisine bu kadar yakın olmadı... o yüzden bize böyle geliyordur...
çok saol canım... işte finaller zorluyor tabii ama geçicek :img-wink: özete ben de bakıyorum sürekli ama yok.... kanal d bizi delirtmeye niyetlendi sanırım....:icon_sorr
kız halaya çekerse bebişin de kız olacağını düşünürsek demekki bizim bebiş iklimaya benzicek....(:img-hyste ) ay aslında çok da şirin olur ama ben zeynep i n kızının o kadar saf olacağını sanmıyorum...hoş zeynep i n de sülalesinde dursun gibi saf bir arkadaş var ama olsun.....(:img-hyste ) ben böyle cin gibi bir kız bekliyorum zeynep den :img-yes:
yha arkadaşlar koptum yazdıklarınıza özellikle de duygucum sana :img-hyste
japon icadı falan....
bu bebiş için neden doktora gidilmedi bende hala anlam wermiş değilim..
ama biz fırtınacıların o sahne de eriyip biteceğini bilioruzzzzzzz :img-in_lo
ali böle o bebeğin babası benim gibi bakıcak gene bizi eritip bitiricek yhaaa hani işte biz onu bekliorzzzzz:img-blush
ama özet hala yok bu gün çıkar büyük ihtimal!!!!!
umarım bu bölümde bu bebiş için güzel gelişmeler olurrrr:happy0064
çok saol canım...:img-wink: ama dediğim daha doğrusu dediğimiz gibi kız tek ayak üstünde 9 yalan söylüyor ve herkes herşeye inanıyor... (tabi biz külyutmazlar hariç:img-wink: )
bebiş için doktor daha doğrusu ultrason sahnesini ben de 4 hatta 44 hatta 444 gözle bekliyorum...hani ali nin zeynep e bakışı var ya hepimizin içinin eridiği... artık onun bir 10 katını fln düşünün alinin bebişe bakışını... yani bence öyle olur ..... ay konuştukça daha da heyecanlanıyorum gerçekten...
özeti de bekliyoruz canım ama bakalım artık ne zaman yayınlayacaklar....
Özet gelmiş. Dehşete düştüm okurken. :=((((((( Hele özetin yanındaki Ali'nin resmi iyice karamsarlığa itti beni. Ahh Ali ah neden çalışmasına izin vermiyorki??? Şimdi inat yaptı ve başını belaya soktu. Böyle daha mı iyi oldu sanki??? :=((((((
İnadı kırılmayan Zeynep, Ali’den gizli işler çevirmeye devam eder. Özlem de suç ortaklığı yapacaktır. Bu arada Özlem’in başındaki bir bela hem Zeynep’i hem Özlem’i dönüşü olmayan, ciddi bir tehlikeyle karşı karşıya getirir.
Özlem'in başında nasıl bir bela vardı acaba??? Bu kız hakkında pek birşey bilmiyoruz. Tahmin etmek biraz zorlaşacak galiba. Bu konuda bir fikri olan varmı??? Umarım kimseye birşey olmadan bu belanın içinden kurtulurlar...
ah canım dediğin gibi o kadar acayip bir şekilde sıyrılıyor ki... yani aynen ben de ağzım açık izliyorum... aklıma bazen naz geliyor ama naz bile bu kadar değildi... belki de hiç naz ikisine bu kadar yakın olmadı... o yüzden bize böyle geliyordur...
çok saol canım... işte finaller zorluyor tabii ama geçicek :img-wink: özete ben de bakıyorum sürekli ama yok.... kanal d bizi delirtmeye niyetlendi sanırım....:icon_sorr
kız halaya çekerse bebişin de kız olacağını düşünürsek demekki bizim bebiş iklimaya benzicek....(:img-hyste ) ay aslında çok da şirin olur ama ben zeynep i n kızının o kadar saf olacağını sanmıyorum...hoş zeynep i n de sülalesinde dursun gibi saf bir arkadaş var ama olsun.....(:img-hyste ) ben böyle cin gibi bir kız bekliyorum zeynep den :img-yes:
Naz kesinlikle böyle değildi. Dünde söyledim Naz herşeyin farkındaydı. Bile bile onları kara planlar yaparak ayırmaya çalışıyordu. Şirin'de farkında ama kabul etmiyor gibi. Öyle hayaller kuruyor ki tırsıyorum bu kızdan :=((((((((
Kız olupta İklima'ya çekerse çok tatlı bir kız olur ama herşeyide halaya çekmek zorunda değil. Biraz Zeynep'ten birazda Ali'den aldımı tamamdır. :good:
arkadaşlaaaaaaaaaaaaaaarrrr
herkese merhaba biliyorum çooook ama çooook suçluyum fakat keyfimden buraya girmemezlik yapmıyorum. Herkesi o kadar çoook özledim ki anlatamam. Ama dersler yok mu beni bitiriyor. Ama şimdi de finaller başlıyo. Ben anca okul bitince rahat edebileceğim. Sizinle artık yazın doya doya yorum yaparız inşallah, lütfen beni affedin.
Bu arada foruma girdim, direk gündemdeki dizilere girmiştim, fırtınayı göremedim sonra bir de ne göreyim ana sayfaya taşınmışız, ay o kadar çook sevindim ki anlatamam.:happy0064 :happy0064 vatana millete hayırlı olsun.
bu arada yeni gelişmeler var mı, dizimiz bi dahaki sezonda da devam edecek mi.:img-help:
veeee gelelim yeni bölüme özeti okudum ve özetin direk son cümlesine kafam takıldı:
Bu arada Özlem’in başındaki bir bela hem Zeynep’i hem Özlem’i dönüşü olmayan, ciddi bir tehlikeyle karşı karşıya getirir.
yaaaa acaba zeynebin bebeği mi düşecek lütfen öyle olmasıın, lütfen içimi rahatlatıcı bi şeyler söyleyin. Çünkü dönüşü olmayan, ciddi bir tehlike diyor.
ya daha istediğimiz sahneleri bile izleyemedik, ne hayallerimiz vardı.ya olamaz bölümün başından beri beklediğimiz bebek ölmemeli.
bu arada fırsat buldukça girmeye çalışacağım. Çünkü sizlerle konuşmak beni rahatlatıyor ama şu sınavlar bi bitsin o zaman forumda hep sizlerle olacağım...
arkadaşlaaaaaaaaaaaaaaarrrr
herkese merhaba biliyorum çooook ama çooook suçluyum fakat keyfimden buraya girmemezlik yapmıyorum. Herkesi o kadar çoook özledim ki anlatamam. Ama dersler yok mu beni bitiriyor. Ama şimdi de finaller başlıyo. Ben anca okul bitince rahat edebileceğim. Sizinle artık yazın doya doya yorum yaparız inşallah, lütfen beni affedin.
Bu arada foruma girdim, direk gündemdeki dizilere girmiştim, fırtınayı göremedim sonra bir de ne göreyim ana sayfaya taşınmışız, ay o kadar çook sevindim ki anlatamam.:happy0064 :happy0064 vatana millete hayırlı olsun.
bu arada yeni gelişmeler var mı, dizimiz bi dahaki sezonda da devam edecek mi.:img-help:
veeee gelelim yeni bölüme özeti okudum ve özetin direk son cümlesine kafam takıldı:Bu arada Özlem’in başındaki bir bela hem Zeynep’i hem Özlem’i dönüşü olmayan, ciddi bir tehlikeyle karşı karşıya getirir.
yaaaa acaba zeynebin bebeği mi düşecek lütfen öyle olmasıın, lütfen içimi rahatlatıcı bi şeyler söyleyin. Çünkü dönüşü olmayan, ciddi bir tehlike diyor.
ya daha istediğimiz sahneleri bile izleyemedik, ne hayallerimiz vardı.ya olamaz bölümün başından beri beklediğimiz bebek ölmemeli.
bu arada fırsat buldukça girmeye çalışacağım. Çünkü sizlerle konuşmak beni rahatlatıyor ama şu sınavlar bi bitsin o zaman forumda hep sizlerle olacağım...
Adaşım Seda'cım hoşgeldin canım. Gelir gelmez hoş bir sürprizle karşılaştın (anasayfa :img-wink: ) Canım bizde seni çok özledik. Ama gelememen içim özür falan dilemene gerek yok. Başındaki dertten bu forumda bulunan herkeste olduğu için seni çok iyi anlıyoruz. Sınavlar bitince doya doya konuşuruz artık :img-wink:
Dizimiz hakkındaki yeni gelişmelerden benim haberim yok. Şimdilik böyle devam ediyoruz...
Özetle ilgili çok kötü şeyler düşünme canım. Çok ciddi birşey olmaz. Merak etme. Biz bebişimizle hayal ettiğimiz sahneleri izleyeceğiz :img-wink:
Adaşım Seda'cım hoşgeldin canım. Gelir gelmez hoş bir sürprizle karşılaştın (anasayfa :img-wink: ) Canım bizde seni çok özledik. Ama gelememen içim özür falan dilemene gerek yok. Başındaki dertten bu forumda bulunan herkeste olduğu için seni çok iyi anlıyoruz. Sınavlar bitince doya doya konuşuruz artık :img-wink:
Dizimiz hakkındaki yeni gelişmelerden benim haberim yok. Şimdilik böyle devam ediyoruz...
Özetle ilgili çok kötü şeyler düşünme canım. Çok ciddi birşey olmaz. Merak etme. Biz bebişimizle hayal ettiğimiz sahneleri izleyeceğiz :img-wink:
ay çok sağol canım sizlerde olmasanız napardım ben, evet yazın bol bol yorum yaparız.
inşallah canım kötü şeyler olmaz yoksa ben büyük hayal kırıklığına uğrayacağım. Ben daha doya doya hamilelik ve bebek sahnelerini izlemek istiyorum. Ama resimde alinin öyle bi hali var ki sanki zeynep vurulacak ve bebek de ölecekmiş gibi. Ama Allah korusun inş. öyle bi şey olmaz...:sad53: :img-yes:
arkadaşlar özeti okudum.. hataa alinin resmini de gördüm.... o ne öyle... yani alinin haline bakılırsa bu özlem ile zeynep in altına gireceği tehlike öylesine birşe değil... hayati birşey...
hayır yani lütfen hayır o kadar hayal ettik biz bebişi... yani lütfen bişey olmasın bebişe.. bizler de burada teyzeleri sayılırız sonuçta yani kaldıramayız....
zeynep in inatçılığını ilk bölümden beri biliyoruz... bir ali öğrenemedi zaten... asıl bu işten sonra biz ali akıllanaır zeynep i yanına alır derken iyice çıkmza gitmiş iş...
Bu arada Özlem’in başındaki bir bela hem Zeynep’i hem Özlem’i dönüşü olmayan, ciddi bir tehlikeyle karşı karşıya getirir.
tamam yani biliyoruz zeynep yardımsever arkadaşını da yarı yolda hayatta bırakmaz ama sonuçta zeynep hamile bence bu durumda özlemin de ondan yardım istememesi gerekiyor... tabii bu işe nasıl bulaşıyorlar bilmiyoruz ama ufff iyice içim karardı arkadaşlar ben bir sakinleşeyimm en iyisi....:icon_sorr :icon_sorr
Bu başlıktan devam edebilirsiniz arkadaşlar.Bir önceki başlığa aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz..
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=3444773#post3444773
Sevgiler
Ehlocan
arkadaşlar yeni başlığımız hayırlı olsun ilk mesaj da benden olsun...:)
aslında buraya daha da utlu yazmak isterdim ama en hala özetin etkisindeyim.. ne olacak acaba zeynep e ...? umarım kötü birşey değildr gerçekten bebişe bişey olmasını hiçbirimiz istemeyiz...
ama biraz mantıklı düşününce reytingler için böyle birşeye ihtiyacımız vardı... umarım güzel ve acıklı da bir fragman hazırlarlar rettinglerden yüzümüz bu hafta için güler... tabii bebişe birşey olmadığı sürece.. yani bebişe birşey olursa hiçbir reyting benim moralimi düzeltemez...:icon_sorr
bu arada özette şirin yok muydu ben mi onu görmezden gelmeye başladım....?(sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim)
keremcem d
24-05-07, 16:24
Slm millet..
yeni basligimiz haiyrli ugurlu olsun..:img-yes:
özet cikmis fragman galiba hala yok..
özetde bende coik merak ettim ne olacak zeynepe diye..
bakalim hoca ne yapacak..:img-hyste fenziyle hasanin buldugu kutudnan ne cikacak diye cok merak edioyrum ya:img-hyste
keremcem d
24-05-07, 16:26
Duygucugum aynen katilyiorum..bu fragman bencede acikli ve hüzünlü olmali..neseli fragamanlardan bi cok kisi hoslanmiyo anlasilan.. retyingler kac háftadir düsük geliyo..
bu seferde acikli hüzünlü gelsin bakalim etkisi olacak mi..
evet ebnde sasirdim sirinin olmamayisina..
_duygucuk_
24-05-07, 16:44
slm arkdaşlar yeni başlığımız hayırlı uğurlu olsun:):)
özeti okdum şirin in olmamasına sevindim ama zeynep in başına gelen yüzünden üzüldüm uamrım kaza ve bebeği kaybetme gibi şeyler olmaz:(:(
ali de artık niye almıyor yanına zeynep i işte böyel olur üff fargaman kesin acıklı olur:(:(
Sweet Bunny
24-05-07, 16:52
Merhabalar.,
Yeni basligimiz hayirli ugurlu olsun;)
Özeti okudum..Ve Insallah Zeynepe biso olmaz..
Bisi sorcaktim..Su Özlem kim ya?..Ben unuttum da:D:D
He daha Fragman cikmadimi..?
yeni başlık hayırlı olsun arkadaşlarrr:happy0064 :happy0064
özeti okudumm
ilk önce Zeynep'i resmi çook hoşuma gitti :) Burçin çok tatlı çıkmış orda.. :)
sanırım bizimkilerin başına yeni bir bela daha açılıyor..
ve Ali'nin köşedeki resmini görünce Zeynep'e bişey olucak gibi geldi bana.. ya kız hamile!!! inş.. bi şey olmaz!!!:sad53: :sad53:
arkadaşlar devamını gene 19:00'da getiricem
19:00'da buluşmak üzere elvedabye :):img-hyste
(özette şirinden hiç bahsetmemiş :S )
Yeni başlığımız hayırlı olsun :happy0064
Canlarım karamsar olmayın. Ne Zeynep'imize ne de bebişimize birşey olmaz. Kötü şeyler düşünüp üzülmeyelim...:img-wink:
Sabahtan beri tv karşısında fragmanı bekliyorum. Henüz göremedim :=((((((( Özet gibi şaşırtıcı bir fragman bekliyorum. Duygu'cumunda dediği gibi reyting açısından çok güzel olur :img-yes:
Kimse yok forumda bende Cansu gelince gelirim :) En azından konuşacak biri olur forumda. Bu özetin üstüne dertleşmemiz lazım :)
zeynepppaliii
24-05-07, 17:52
herkese merhaba....
hepinizi çok özlemişim...:)
okul dersler yalın[:)] derken pek giremedim siteye ama bundan sora daha sık yazıcam inş...:img-wink:
geçen ctesi forumada yazmıştım yalın konserine gidicem için izleyemicem die...
ama saolsun kanald pazar günü tekrar yayınladı ve bnde izledim...
çok güzeldi ya...bu şirin ne biçim biri...sinir oldum bu blmde...:icon_twis
duygu msjı görürsen yazsana bana...pm yinemi çalışmıo...msj attımda cv vermeyince...:)
bide msn işi noldu cnm...??
yeni başlık hayırlı olsun arkadaşlarrr:happy0064 :happy0064
özeti okudumm
ilk önce Zeynep'i resmi çook hoşuma gitti :) Burçin çok tatlı çıkmış orda.. :)
sanırım bizimkilerin başına yeni bir bela daha açılıyor..
ve Ali'nin köşedeki resmini görünce Zeynep'e bişey olucak gibi geldi bana.. ya kız hamile!!! inş.. bi şey olmaz!!!:sad53: :sad53:
arkadaşlar devamını gene 19:00'da getiricem
19:00'da buluşmak üzere elvedabye :):img-hyste
(özette şirinden hiç bahsetmemiş :S )
canım özeti okuyunca ben şaşırdığım için ve de özet hakkında yazacak çok şey olduğu için burçin in resimine değinmemiştim... ama gerçekten çok ama çok güzeldi di mi.... ben o resimde sanki ikisinin resimine bakıyor diye düşünmüştüm... hem orası ali ni ofisiydi di mi...?
umarım hepimizin dediği gibi şaşırtıcı bir özet ardından şok edici bir fragman gelir...
arkadaşlarım özet gelmiş çoook şükür....okuldan gelip baktım artık gelmiştir diye...Allah'tan gelmiş...yoksa Seda'nın korktuğu olacaktı ve ben delirecektim...:)
şimdi ben anlamıyorum...Ali Zeynep'in bu kadar inatçı olduğunu ve Özlem'in konuşmasından sonra hata yaptığını anladığı halde niye,,,hangi sebeple ve nasıl bir mantıkla Zeynep'i yanına işe almaz???????
iş tekrar inada biniyormuş...çok şaşırdım gerçekten...:img-hyste bu ikisi keçi gibi inatçı valla...
Ali'den gizli iş çevirme durumunu biraz abartacak galiba Zeynep...gerçi Ali onu işe almayarak hak etti bazı şeyleri ama neysee.....
Özlem'in başında nasıl bir bela olabilir???ve bu bela Zeynep'i nasıl geri dönülemez bir tehlikeyle yüz yüze getirebilir???hiçbir fikrim yok!!!:):img-hyste yani Özlem hakkında bir bilgimiz olmadığı için fikir de yürütemiyoruz...:(
ama Özlem daha mine kadrodan çıkmadan önce ------hani Zeynep mineye sevgili ararken...:)------- bir telefon görüşmesi yapmıştı...tam hatırlamıyorum ama sevgilisiydi telefonda konuştuğu yada sevgilisi olmak isteyen biri...Özlem istemiyordu falan...neyse hatırlamıyormuşum...burda kendimi paraladım hatırlayacağım diye...:img-hyste
yani öyle bir durum olabilir mi???yada benim anlatmaya çalıştığım ama bir türlü anlatamadığım sahneyi hatırlayan var mı???:)
bu arada yeni başlığımız hayırlı ve uğurlu olsun...:)
saat 19:00 'ı gösterirken karşınız da yine Cansu.. :img-hyste
evet yine çalıştım veee burdayımm:happy0064 sıra foruma ve fragmanı görmeye geldi:img-hyste
özeti sevdim diyemem ama bir yönünü sevdimm; şirin'den hiç bahsedilmemişş:happy0064 :happy0064
ben zeynep'e bişey olmasını hiç istemiyorum , kız hamile!!
ve düşürürse bütün junior hayallerimiz suya düşer:sad53:
inş.. ciddi birşey olmaz arkadaşlar!! inş..
Ali zamanında yetişir ve birşey olmaz..!!
ve fragmana inş.. o sahneyi koymuşlardır.. inş.!!
işimiz inşallaha maaşallaha kaldı:(
Dipnot: Emel'cim yine seni yakaladım:img-hyste :img-hyste
canım özeti okuyunca ben şaşırdığım için ve de özet hakkında yazacak çok şey olduğu için burçin in resimine değinmemiştim... ama gerçekten çok ama çok güzeldi di mi.... ben o resimde sanki ikisinin resimine bakıyor diye düşünmüştüm... hem orası ali ni ofisiydi di mi...?
umarım hepimizin dediği gibi şaşırtıcı bir özet ardından şok edici bir fragman gelir...
evet aynen bende öyle düşündüm ilk başta Duygu'cumm:img-yes:
o ikisinin birlikte çektirdiği Ali'nin kanada'ya gideceği zamanki resimden :)
Zeynep çok şeker çıkmış ve tabii Ali'de:happy0064
ben 2 fragman bekliyorum ; ikiside birbirinden ŞOK..!! :)
zeynepppaliii
24-05-07, 19:07
saat 19:00 'ı gösterirken karşınız da yine Cansu.. :img-hyste
evet yine çalıştım veee burdayımm:happy0064 sıra foruma ve fragmanı görmeye geldi:img-hyste
özeti sevdim diyemem ama bir yönünü sevdimm; şirin'den hiç bahsedilmemişş:happy0064 :happy0064
ve düşürürse bütün junior hayallerimiz suya düşer:sad53:
işimiz inşallaha maaşallaha kaldı:(
inş bişi olmaz cansu...
kötü düşünüp bozmayalım moralimizi...
bnce özlemin başına dadanan biriyle ilgili bi sorun olablir...
umarım ikisinede bişi olmadan kurtulurlar...:img-yes:
inş bişi olmaz cansu...
kötü düşünüp bozmayalım moralimizi...
bnce özlemin başına dadanan biriyle ilgili bi sorun olablir...
umarım ikisinede bişi olmadan kurtulurlar...:img-yes:
bende kötü düşünmek istemiyorum ama Ali'nin o resimdeki suratı
:img-fie: :img-fie:
aklıma getirmek bile istemiyorum :img-fie::img-fie:
ve niye o şekilde baksın ? resmen bağırıyordu??!!!:sad53:
saat 19:00 'ı gösterirken karşınız da yine Cansu..
özeti sevdim diyemem ama bir yönünü sevdimm; şirin'den hiç bahsedilmemişş:happy0064
ve düşürürse bütün junior hayallerimiz suya düşer
işimiz inşallaha maaşallaha kaldı
canım benim de bu özetten memnun kaldığım tek yan şirinin """ş""" sinin özette geçmiyor olması...ama bu iyi bir durum mu???yoksa tam tersi mi???göreceğiz...
Zeynep'e kötü birşey olacağı belli...:icon_sorr ama önemli olan çok büyük bir hasar vermemesi Zeynep'e...ve dolayısıyla Ali'ye...hele önce hamilelik dönemi ve sonra bebişleriyle olacak sahnelerle ilgili kurduğumuz hayaller suya düşerse çooooook üzülürüm...hepinizin üzüleceği gibi...
Ali'nin resminden anlaşıldığı üzere Ali biraz geç kalacak...:(umarım geri dönülmez bir durum söz konusu olmaz...:(
zaten artık bu bölüme de 2 fragman yapmazlarsa:icon_mad: .........şöyle acıklı ve milletimizin ilgisini çekecek bir fragmanı hak ediyor bu bölüm...her ne kadar biz GERÇEK FIRTINA fanları olacak olaylar için çok üzülsekte Duygu'nun da dediği gibi ratingler açısından bu bölüm için iyi olacak....
canım birbirimizi yakalayabilmiş olmak güzel...çünkü dün özet gelmediği için delirmek üzereydik...şimdi bol bol komplo teorisi üretebiliriz...:img-hyste :img-wink:
canım benim de bu özetten memnun kaldığım tek yan şirinin """ş""" sinin özette geçmiyor olması...ama bu iyi bir durum mu???yoksa tam tersi mi???göreceğiz...
Zeynep'e kötü birşey olacağı belli...:icon_sorr ama önemli olan çok büyük bir hasar vermemesi Zeynep'e...ve dolayısıyla Ali'ye...hele önce hamilelik dönemi ve sonra bebişleriyle olacak sahnelerle ilgili kurduğumuz hayaller suya düşerse çooooook üzülürüm...hepinizin üzüleceği gibi...
Ali'nin resminden anlaşıldığı üzere Ali biraz geç kalacak...:(umarım geri dönülmez bir durum söz konusu olmaz...:(
zaten artık bu bölüme de 2 fragman yapmazlarsa.........şöyle acıklı ve milletimizin ilgisini çekecek bir fragmanı hak ediyor bu bölüm...her ne kadar biz GERÇEK FIRTINA fanları olacak olaylar için çok üzülsekte Duygu'nun da dediği gibi ratingler açısından bu bölüm için iyi olacak....
canım birbirimizi yakalayabilmiş olmak güzel...çünkü dün özet gelmediği için delirmek üzereydik...şimdi bol bol komplo teorisi üretebiliriz...:img-hyste :img-wink:
evet gerçekten ben çok şaşırdım şirinin "ş" si bile yoktu Emel'cim:img-hyste
Evet Zeynep'e birşey olucak , ona zarar da vericek ama dediğim gibi Ali'nin resmi beni çook ürküttü:sad53: gerçekten çok kötü bakıyordu :( aklıma getirmek istemiyorum!! junior'a şimdiden çooooook alışmıştık!! senaristler böyle bir hata yapmaz umarım!! biz bebişi görmek istiyoruz:icon_sorr
evet her zaman reyting düşünür hale geldik:img-hyste valla ben kendime bazen şaşıyorum.. reytinglerle niye ilgileniyorum diye.. ama dizinin geleceği reytinglerin elinde :( ve tabii kanald nin..
ve bence dediğin gibi canım bu bölüm kesinlikle 2 fragmanı çoook iyi bir biçimde hak ediyor..! yani işte acıtasyon , işte fragman , işte reyting ?? Daha ne istiyorlar kii..??
evet canım birbirimiz yakalamaya başlamamıza çok seviniyorum ben:img-yes: artık yeni bölüm hakkında teori üretebiliriz...
zaten artık bu bölüme de 2 fragman yapmazlarsa:icon_mad: .........şöyle acıklı ve milletimizin ilgisini çekecek bir fragmanı hak ediyor bu bölüm...her ne kadar biz GERÇEK FIRTINA fanları olacak olaylar için çok üzülsekte Duygu'nun da dediği gibi ratingler açısından bu bölüm için iyi olacak....
bende geldim bende geldim....:happy0064 toplaşmışız yine arkadaşlar süper valla...:happy0064 bundan sonra sanırım saat 19.00 bizim buluşma saatimiz olacak....(:img-hyste )
şirin olayı şaşırtmaca da olabilir... yani bu ihtimal bayaa yüksek..:icon_sorr sonuçta neyazıkkı bir bölüm boyunca hiçbirşeey yapmadan duramaz ki...
canım her ne kadar acı da olsa çok reyting almamız lazım... bunun içinde acıklı insanın içini parçalayan bir fragmana ihtiyacımız var... ali kaza geçirdiğinde o rüya sahnelerinde felan nasıl ağladığımı hatırladıkça zeynep e böyle bişey olursa neler yapacağımı düşünemiyrum ble...
ama sonuçta zeynep hamile ve senaristler bu kadar kötü birşey yapmazlar... ve evet dediğin gibi resimde ali geç kalmış gibi duruyor... ama umarım o yzündeki ifade sadece o anın şokudur.. yani yüzü çok kötüydü umaarım zeynep in durumu o kadar da kötü değildir...:icon_sorr :icon_sorr
bende geldim bende geldim....:happy0064 toplaşmışız yine arkadaşlar süper valla...:happy0064 bundan sonra sanırım saat 19.00 bizim buluşma saatimiz olacak....(:img-hyste )
şirin olayı şaşırtmaca da olabilir... yani bu ihtimal bayaa yüksek..:icon_sorr sonuçta neyazıkkı bir bölüm boyunca hiçbirşeey yapmadan duramaz ki...
canım her ne kadar acı da olsa çok reyting almamız lazım... bunun içinde acıklı insanın içini parçalayan bir fragmana ihtiyacımız var... ali kaza geçirdiğinde o rüya sahnelerinde felan nasıl ağladığımı hatırladıkça zeynep e böyle bişey olursa neler yapacağımı düşünemiyrum ble...
ama sonuçta zeynep hamile ve senaristler bu kadar kötü birşey yapmazlar... ve evet dediğin gibi resimde ali geç kalmış gibi duruyor... ama umarım o yzündeki ifade sadece o anın şokudur.. yani yüzü çok kötüydü umaarım zeynep in durumu o kadar da kötü değildir...:icon_sorr :icon_sorr
evet süper:good: :) 19:00 bizim saatimiz:img-hyste
evet bol bool acıtasyon içeren güzel ve kıvamında (:img-hyste ) bir fragman yaparlarsa olabilir :)
umarım Duygu'cumm.. tek korktuğumuz şey o.. bebişe ve Zeynep'e bir zarar gelmesini istemiyoruz:icon_sorr
Ne güzel bütün aradıklarım burda :happy0064 Bu akşam bol bol şu özeti tartışabileceğiz...
arkadaşlarım özet gelmiş çoook şükür....okuldan gelip baktım artık gelmiştir diye...Allah'tan gelmiş...yoksa Seda'nın korktuğu olacaktı ve ben delirecektim...:)
şimdi ben anlamıyorum...Ali Zeynep'in bu kadar inatçı olduğunu ve Özlem'in konuşmasından sonra hata yaptığını anladığı halde niye,,,hangi sebeple ve nasıl bir mantıkla Zeynep'i yanına işe almaz???????
iş tekrar inada biniyormuş...çok şaşırdım gerçekten...:img-hyste bu ikisi keçi gibi inatçı valla...
Ali'den gizli iş çevirme durumunu biraz abartacak galiba Zeynep...gerçi Ali onu işe almayarak hak etti bazı şeyleri ama neysee.....
Özlem'in başında nasıl bir bela olabilir???ve bu bela Zeynep'i nasıl geri dönülemez bir tehlikeyle yüz yüze getirebilir???hiçbir fikrim yok!!!:):img-hyste yani Özlem hakkında bir bilgimiz olmadığı için fikir de yürütemiyoruz...:(
ama Özlem daha mine kadrodan çıkmadan önce ------hani Zeynep mineye sevgili ararken...:)------- bir telefon görüşmesi yapmıştı...tam hatırlamıyorum ama sevgilisiydi telefonda konuştuğu yada sevgilisi olmak isteyen biri...Özlem istemiyordu falan...neyse hatırlamıyormuşum...burda kendimi paraladım hatırlayacağım diye...:img-hyste
yani öyle bir durum olabilir mi???yada benim anlatmaya çalıştığım ama bir türlü anlatamadığım sahneyi hatırlayan var mı???:)
bu arada yeni başlığımız hayırlı ve uğurlu olsun...:)
Emel'cim iyiki özet geldi. Gelmeseydi özetçinin ve Kanal D'nin vay haline durumu olacaktı. :img-hyste
Ali tahmin ettiğimiz gibi davranmadı iş meselesinde. Bende olanlardan sonra Zeynep'e artık engel olmaz diye umuyordum ama çalıştırmamakta kararlı. Zeynep'te inatçı olunca işler yine karışacak anlaşılan. Hemde ciddi bir şekilde.
Özlem hakkında pek birşey bilmediğimiz için nasıl bir belaya sahip olduğunu bilemiyorum. Anlatmaya çalıştığın sahneyide hatırlar gibi oldum. Özlem'in bitirmeye uğraştığı bir ilişkiyle ilgili bir sahneydi o. (Eğer doğru hatırlıyorsam) Bu eski sevgili Özlem'den vazgeçmeyip yine peşine düşerse zorla kendini kabul ettirmeye uğraşırsa iş ciddiye binebilir. Ama bu konuda kesin konuşamıyorum :icon_sorr
evet gerçekten ben çok şaşırdım şirinin "ş" si bile yoktu Emel'cim:img-hyste
Evet Zeynep'e birşey olucak , ona zarar da vericek ama dediğim gibi Ali'nin resmi beni çook ürküttü gerçekten çok kötü bakıyordu aklıma getirmek istemiyorum!! junior'a şimdiden çooooook alışmıştık!! senaristler böyle bir hata yapmaz umarım!! biz bebişi görmek istiyoruz
evet her zaman reyting düşünür hale geldik valla ben kendime bazen şaşıyorum.. reytinglerle niye ilgileniyorum diye.. ama dizinin geleceği reytinglerin elinde ve tabii kanald nin..
ve bence dediğin gibi canım bu bölüm kesinlikle 2 fragmanı çoook iyi bir biçimde hak ediyor..! yani işte acıtasyon , işte fragman , işte reyting ?? Daha ne istiyorlar kii..??
evet canım birbirimiz yakalamaya başlamamıza çok seviniyorum ben artık yeni bölüm hakkında teori üretebiliriz...
ya Zeynep'e ne olabilir diye düşünüyorum düşünüyorum ama birşey bulamıyorum...bundan önceki bölümlerde Özlem'in başındaki bela ile ilgili de hiçbir ipucu verilmedi...
bu arada bencede özet resminde Zeynep Ali ile olan fotoğraflarına bakıyor...öyle melul melul...:)yani aşk dolu bir şekilde...:)
bende geldim bende geldim....:happy0064 toplaşmışız yine arkadaşlar süper valla... bundan sonra sanırım saat 19.00 bizim buluşma saatimiz olacak...
şirin olayı şaşırtmaca da olabilir... yani bu ihtimal bayaa yüksek.. sonuçta neyazıkkı bir bölüm boyunca hiçbirşeey yapmadan duramaz ki...
ama sonuçta zeynep hamile ve senaristler bu kadar kötü birşey yapmazlar... ve evet dediğin gibi resimde ali geç kalmış gibi duruyor... ama umarım o yzündeki ifade sadece o anın şokudur.. yani yüzü çok kötüydü umaarım zeynep in durumu o kadar da kötü değildir...:icon_sorr
hoşgeldin cnmmm...:happy0064
tabi ki şirin tüm bölüm boyunca birşey yapmadan duracak bir kız değil...mutlaka alttan alttan çalışmalarına devam edecektir...
Ali'nin kaza geçirdiği sahne ile onu izleyen sahnelerde benim de tüylerim diken diken olmuştu...hatta Zeynep'in, Ali'nin yüzüğünü derede gördüğü vakitki çığlığı benim göz yaşlarımı daha fazla tutamamama sebep olmuştu...şimdi rolleri değişecekler sanırım...yani ağlayan ve kahrolan taraf Ali olacak...
mutlaka ki bebişimize birşey olmayacaktır ama çok büyük bir korku yaşayacağımız da kesin...Ali olay meydana geldikten sonra geliyor olay mahaline sanırım...:img-hyste ama Zeynep'ini kaptığı gibi uzaklaştırsın oradan...:img-yes:
ozeti okudum ve alinin o resimni gorunce baya kotu bisey olucagi belli zeynepte niye bulasir ki herseye ve neden alinin hic fikrini almaz anlamiyorum zeynebe ve bebege bisey olucana inanmiyorum yoksa abartili olur ozlemin basinda ki bela sanirim ya bir eski sevgili veya is yaptigi birileri olabilir eskilerden sirin keson olanlari duyunca yeni hayaller kurmaya baslar sinir sey
zeynepppaliii
24-05-07, 19:41
arkdaşlar çok kötü bi haber....
ellerim titriyo sinirden yazarken...
biraz önce fan sitesinden bi arkdaş yazmış...
teyzeinin evlerinin önnde çekim yapmışlar bizimkiler...
salih kalyonla konuşmuş teyzesi...
dizi 3 blm sora bitiyomuşşş
şok oldum ya...
hmn msjlara başlayalım kanal d ye...
sinirler hani bitmiyodu daha...:(
şok oldum ya...
Olamazzz yaaa!!!! Yapamazlar bunu... :=(((((((( Ben Kanal D'nin hala ne yapmaya çalıştığını anlamadım. Bir bitiyor dendi sonra bitmiyor dediler. Şimdi yine bitecek deniyor. Kafam allak bullak oldu. Bitiremezler Fırtına'mızı...
şok oldum ya...
bir dakka ya??
yine mi?????????
ya sabır... yine mii????
ya diziye şirini sokuyorlar bir sürü olay olucak 3 bölüme nasıl sığsın??
sakin olucam sakin olucam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
öncelikle bu gerçekmi?? ya eminmiyiz?? bkm'ye mail atalım arkadaşlar!! ya bitemez!!!!!! herşey yeni başlıycaktı:icon_sorr
zeynepppaliii
24-05-07, 19:49
Olamazzz yaaa!!!! Yapamazlar bunu... :=(((((((( Ben Kanal D'nin hala ne yapmaya çalıştığını anlamadım. Bir bitiyor dendi sonra bitmiyor dediler. Şimdi yine bitecek deniyor. Kafam allak bullak oldu. Bitiremezler Fırtına'mızı...
bnde inanamadım cnm...
ne yapmaya çalıştıklarını anlamıyorum ztn...
kanal d ye mesaj çok önemli arkdaşlar...
zaman kaybetmeden başlayın ltfen...
Ne güzel bütün aradıklarım burda :happy0064 Bu akşam bol bol şu özeti tartışabileceğiz...
Emel'cim iyiki özet geldi. Gelmeseydi özetçinin ve Kanal D'nin vay haline durumu olacaktı. :img-hyste
Ali tahmin ettiğimiz gibi davranmadı iş meselesinde. Bende olanlardan sonra Zeynep'e artık engel olmaz diye umuyordum ama çalıştırmamakta kararlı. Zeynep'te inatçı olunca işler yine karışacak anlaşılan. Hemde ciddi bir şekilde.
Özlem hakkında pek birşey bilmediğimiz için nasıl bir belaya sahip olduğunu bilemiyorum. Anlatmaya çalıştığın sahneyide hatırlar gibi oldum. Özlem'in bitirmeye uğraştığı bir ilişkiyle ilgili bir sahneydi o. (Eğer doğru hatırlıyorsam) Bu eski sevgili Özlem'den vazgeçmeyip yine peşine düşerse zorla kendini kabul ettirmeye uğraşırsa iş ciddiye binebilir. Ama bu konuda kesin konuşamıyorum :icon_sorr
Seda'cım benim de aradığım herkes burda...süper oldu karşılaşmamız...
özet geldi diye yırttılar benim tarafımdan herhangi bir saldırıdan ama Sude'nin yazdığı haberden sonra sanırım elimden kurtulamayacaklar....:icon_mad:
Ali ne diye inat ediyor anlamıyorum...yani biliyor Zeynep'in huyunu...şimdi bir şekilde o sebep oldu Zeynep'in başına gelecek olaylara...
dimi???sende Özlem hakkında öyle şeyler hatılıyorsun...telefonda konuştuğu kişiden hiç hoşlanmadığı ve ondan kurtulmak istediği belliydi...belki o telefondaki esrarengiz şahıs Özlem ve Zeynep'i telikeye sürükleyebilir...:(
ya bir tane de normal insan bulsun bizimkileri...hepsi problemli,,,hepsi problemli...:icon_sorr
zeynepppaliii
24-05-07, 19:51
bir dakka ya??
yine mi?????????
ya sabır... yine mii????
öncelikle bu gerçekmi?? ya eminmiyiz?? bkm'ye mail atalım arkadaşlar!! ya bitemez!!!!!! herşey yeni başlıycaktı:icon_sorr
eet cnm malesef eminim...:(
arkdaş yalan söylicek yada şaka yapıcak biri diil...
salih kalyon söylemiş zaten...yani dizideki hasan....:(
bir dakka ya??
yine mi?????????
ya sabır... yine mii????
Evet canım yine aynı şey musallat oldu başımıza. Bende onca olayı 3 bölümde nasıl bağlayacaklarını merak ediyorum. İmkansız... Bencede bitemez. Böyle bir zamanda dizi bitmemeli. Herşey yarım kalır. Aceleye gelir. Olamaz yaaa!!!! :=(((((
eet cnm malesef eminim...:(
arkdaş yalan söylicek yada şaka yapıcak biri diil...
salih kalyon söylemiş zaten...yani dizideki hasan....:(
biliyorum anladım ama:sad53:
ya hayır olamaz.. izin vermiycez?!!!
daha gelecek sezon vardı yaa?? ne hayaller kurmuştuk juniorla!!
kazanın sebebini anlamaya başladım sanırım..
kanald diziyi bitirmek istiyor!!
arkadaşlar bkm'ye mail atıyoruz..
Evet canım yine aynı şey musallat oldu başımıza. Bende onca olayı 3 bölümde nasıl bağlayacaklarını merak ediyorum. İmkansız... Bencede bitemez. Böyle bir zamanda dizi bitmemeli. Herşey yarım kalır. Aceleye gelir. Olamaz yaaa!!!! :=(((((
şimdi bu dizinin senaristleri,,, bu diziyi meydana getiren tüm insanlar yarım akıllı mı ki dizi bitmek üzereyken diziye yeni karakterler soksunlar???dizide yeni gelişmeler meydana getirsinler???
ayda bir bu haberleri okumaktan ve telaş etmekten bıktım artık...kabak tadı verdi bu mesele...hayır anlamıyorum...bu diziye nasıl bir kasıtları var???ekrandaki tek Karadeniz dizisini de böylesine acımasızca harcamaya çalışmanın mantığı nedir???
benim içimi rahatlatan tek şey şu...Fırtına'mız 3 hafta sonra bitecekse (((ALLAH korusun))) bunun haberi mutlaka bir yerlerde duyulurdu...tv anlamında söylüyorum...yani dizinin biteceğini en azından Dizifilm'e bildirirlerdi...sezon sonu bitecek olan tüm dizileri biliyoruz çünkü...böyle pat diye ortada hiçbirşey yokken bitirmeleri söz konusu olamaz...
hem Dizifilm'de anasayfaya geçtik...3 hafta sonra bitirilecek dizinin anasayfada ne işi var???dimi ama???
Seda'cım benim de aradığım herkes burda...süper oldu karşılaşmamız...
özet geldi diye yırttılar benim tarafımdan herhangi bir saldırıdan ama Sude'nin yazdığı haberden sonra sanırım elimden kurtulamayacaklar....:icon_mad:
Ali ne diye inat ediyor anlamıyorum...yani biliyor Zeynep'in huyunu...şimdi bir şekilde o sebep oldu Zeynep'in başına gelecek olaylara...
dimi???sende Özlem hakkında öyle şeyler hatılıyorsun...telefonda konuştuğu kişiden hiç hoşlanmadığı ve ondan kurtulmak istediği belliydi...belki o telefondaki esrarengiz şahıs Özlem ve Zeynep'i telikeye sürükleyebilir...:(
ya bir tane de normal insan bulsun bizimkileri...hepsi problemli,,,hepsi problemli...:icon_sorr
Off canım yaa şu an üzüntüden ve sinirden ne yapacağımı, ne düşüneceğimi bilemiyorum.:icon_sorr Kara haber tez duyulur derler gerçekten öyle. Kötü vurdu beni :=(((((( İstediğine saldırabilirsin canım. Yanındayım...
Ali aslında Zeynep'in iyiliğini düşündüğü için çalışmasını istemiyor. Yorulmasın, rahat olsun istiyor. Ama Zeynep çalışmadan duracak bir insan değil. Ona çok ters düşüyor bu durum. Birde her ikiside kararlarında inatçı oldukları için böyle belalar açılıyor başlarına. Birde dediğin gibi çevrelerinde bela yaratmayan normal biri yok ki??? :)
zeynepppaliii
24-05-07, 19:58
evet bkm yede atalım ama en önmlisi kanal d ye atmak unutmayın arkdaşlar...
msjlara devam...
offf bee nedir bunlarin derdi sanki insanin sabrini olcuyorlar, ya niye bole oldu dizi ne guzel gidiyordu taki kanald diziyi boslamaya baslamayincaya kadar herseyi yarim yamalak yapiyorlar sonrada firtinaya bye bye umarim yalan haberdir yada dizi baska kanala gecsin, kanald bi tek bibir gece ve yaprak dokumuyle ilgilensin(o dizileride severek izliyorum) neden ayrimcilik yapiyorlar anlamiyorum off hersey reyting demek deil!
zeynepppaliii
24-05-07, 20:01
şimdi bu dizinin senaristleri,,, bu diziyi meydana getiren tüm insanlar yarım akıllı mı ki dizi bitmek üzereyken diziye yeni karakterler soksunlar???dizide yeni gelişmeler meydana getirsinler???
ayda bir bu haberleri okumaktan ve telaş etmekten bıktım artık...kabak tadı verdi bu mesele...hayır anlamıyorum...bu diziye nasıl bir kasıtları var???ekrandaki tek Karadeniz dizisini de böylesine acımasızca harcamaya çalışmanın mantığı nedir???
benim içimi rahatlatan tek şey şu...Fırtına'mız 3 hafta sonra bitecekse (((ALLAH korusun))) bunun haberi mutlaka bir yerlerde duyulurdu...tv anlamında söylüyorum...yani dizinin biteceğini en azından Dizifilm'e bildirirlerdi...sezon sonu bitecek olan tüm dizileri biliyoruz çünkü...böyle pat diye ortada hiçbirşey yokken bitirmeleri söz konusu olamaz...
hem Dizifilm'de anasayfaya geçtik...3 hafta sonra bitirilecek dizinin anasayfada ne işi var???dimi ama???
bncede ama salih kalyon söyledi diyince...:(
yoksa bnde felaket tellalı durumuna gelmek istemem emelcim...
Bende anlam veremiyorum böyle olaylara canım. Ama diziye emek veren insanların dizinin sona ermesiyle -yani böyle apar topar- bir ilgileri yoktur. Bu durumla ilk olarak önce kanal sonra yapımcı sorumludur.
Benimde artık canımı sıkmaya başladı kara haberler. Neden böyle şeyler bizim başımıza geliyor onu anlamış değilim. :icon_sorr
evet bkm yede atalım ama en önmlisi kanal d ye atmak unutmayın arkdaşlar...
msjlara devam...
evet bence bkm'ye atalım çünkü cevap ordan geliyor..
kanald yede atalım ginede
ya arkadaşlar nooldu böyel ya gine??
bu arada fan sitesinde haber hakkında bkm'yle veya kanald ile konuşan varmı?
bncede ama salih kalyon söyledi diyince...:(
yoksa bnde felaket tellalı durumuna gelmek istemem emelcim...
tatlım seninle ilgisi yok yazdıklarımın...bende okudum diğer forumda...hatta ne olur ne olmaz diye KanalD'ye mail de attım...
sende dizimizin kaldırılması durumu söz konusu olursa tepki maillerinin çoğalması için burda söyledin bunu...biliyorum...lütfen üstüne alınma...:img-in_lo
ben mesajımda kanalD'nin dengesizliğinden bahsettim...onlar bıktırdı beni...hem çok çoook...
arkadaşlar ama gerçekten ben çok bıktım bu dizi bitecek bitiyor bitti bitecek yorumlarından.. yani bu stresle diziyi izleyemiyoruz resmen...
ben şimdi kanal d ye de bkm ye de mail attım... ama sadece bilgi amaçlı.. inandığımı söyliyemicem... ayrıca emel'imin de dikkat çektiği dzifilm kanallarla bağlantıda olan bir site ve bitecek olsa bu sitemize de gelirdi ve bizi anasayfaya almazlardı... (bildiğim kadarıyla basın bültenleri hep geliyor siteye..:img-yes: )
şu salih kalyon olayıda sadece hikaye olabilir.. yani kimsenin günahını almak istemem ama bkm den veya kanal d den gelen mail de dizi bitiyor yazmadıkça inanmamaya devam edcem...
evet arkadaşlar nerede kalmıştık... hah özlem... arkadaşlar ben o konuşmayı hayal meyal hatırlıyorum... yani sadece öyle birşey geçtiğini ama detayları hatırlamıyorum... anladığım kadarıyla da hiçbirimiz hatırlamıyoruz...
bakalım zeynep bu konuya nasıl karışacak...?
Bende anlam veremiyorum böyle olaylara canım. Ama diziye emek veren insanların dizinin sona ermesiyle -yani böyle apar topar- bir ilgileri yoktur. Bu durumla ilk olarak önce kanal sonra yapımcı sorumludur.
Benimde artık canımı sıkmaya başladı kara haberler. Neden böyle şeyler bizim başımıza geliyor onu anlamış değilim. :icon_sorr
canım bende onu söylüyorrum işte...
yani dizi kaldırılacak olsa bundan senaristlerin ve diziyi meydana getirenlerin önceden haberi olur...ve ona göre bir senaryo oluştururlar...
3 bölüm sonra bitecek olan diziye niye yeni ve tam anlamıyla baş belası bir karakter girsin???(((burda da şirine laf etmeden duramayacağım:))))niye esas kız hamile kalsın???ve niye esas kızın ve bebeğinin hayatı tehlikeye girsin???
yani ben bu olayın olmama ihtimalinin fazla olduğunu kanıtlamaya çalışıyorum...:icon_sorr
neden böyle şeylerin bizim başımıza geldiği konusunda benim de bir fikrim yok...delirtmesinler insanı ya...!!!!!!!!!!!
zeynepppaliii
24-05-07, 20:13
evet bence bkm'ye atalım çünkü cevap ordan geliyor..
kanald yede atalım ginede
ya arkadaşlar nooldu böyel ya gine??
bu arada fan sitesinde haber hakkında bkm'yle veya kanald ile konuşan varmı?
var ama onlar biz bilmiyoruz pek fazla kanal d ye mail atmaya devam edin demişler...
yok emelcim yanlış anlamadım merak etme...:img-wink:
tatlım seninle ilgisi yok yazdıklarımın...bende okudum diğer forumda...hatta ne olur ne olmaz diye KanalD'ye mail de attım...
sende dizimizin kaldırılması durumu söz konusu olursa tepki maillerinin çoğalması için burda söyledin bunu...biliyorum...lütfen üstüne alınma...:img-in_lo
ben mesajımda kanalD'nin dengesizliğinden bahsettim...onlar bıktırdı beni...hem çok çoook...
yarabbim ya.. yarabbim ya!!!!
gene gene ve gene deliricem yeter artık kanald den çektiklerimiz ya..! yeter..!!!
bende okudum ne yazıkki..
ama artık sıkıntı geldi..!! yani şeytan diyo git istanbula bas kanald binasını !
evet arkadaşlar nerede kalmıştık... hah özlem... arkadaşlar ben o konuşmayı hayal meyal hatırlıyorum... yani sadece öyle birşey geçtiğini ama detayları hatırlamıyorum... anladığım kadarıyla da hiçbirimiz hatırlamıyoruz...
Evet canım haklısın. Biz kaldığımız yerden devam edelim. Yoksa bu haberi düşündükçe sinirlerim bozuluyor. Neyse...
Demek sende hatırladın konuşmayı. Konuşmadan zaten pek detay yoktu. Zeynep'le Özlem arasında geçen 1-2 cümlelik bir konuşmaydı. Ama o konuşma bu bölüme kadar gelir mi bilemiyorum... Başka olasılıklarıda düşünelim biz en iyisi... Zeynep Ali'nin yanında çalışamayacağına göre yine Özlem'den yardım alıp başka bir yerde çalışacaktır. Belkide bu çalışacağı yerde bir sorun çıkmıştır...
Pek yazmıyorum buraya sadece okumakla yetiniyorum sizin yorumlarnizi
Ama dizinin bitmesi gibi bir konu mu var ya gercekten yoksa bu bir şakamı?
arkadaşlar ama gerçekten ben çok bıktım bu dizi bitecek bitiyor bitti bitecek yorumlarından.. yani bu stresle diziyi izleyemiyoruz resmen...
ben şimdi kanal d ye de bkm ye de mail attım... ama sadece bilgi amaçlı.. inandığımı söyliyemicem... ayrıca emel'imin de dikkat çektiği dzifilm kanallarla bağlantıda olan bir site ve bitecek olsa bu sitemize de gelirdi ve bizi anasayfaya almazlardı... (bildiğim kadarıyla basın bültenleri hep geliyor siteye..:img-yes: )
şu salih kalyon olayıda sadece hikaye olabilir.. yani kimsenin günahını almak istemem ama bkm den veya kanal d den gelen mail de dizi bitiyor yazmadıkça inanmamaya devam edcem...
evet stres olmaktan dizimizi izleyemiyoruz...yani zaten dizi devam ederken de burnumuzdan getiriyorlar...bir tadına varamıyoruz yaaaaa...!!!!
Özlem'in başında nasıl bir bela olduğu da çok önemli diil zaten...sonuç itibariyle ucu Zeynep'e dokuacak bir bela Özlem'in başındaki...yani ha eski sevgilisi olmuş...ha başka birisi...
yalnız mantıklı olan da o hiçbirimizin hatırlayamadığı konuşma ile ilgili bir durumun söz konusu olması...:)
Zeynep de zaten gözü kara ve cesur bir kız...arkadaşını korumak için herşeyi yapar...ama lütfen bebişlerine ve kendisine zarar gelecek birşey yapmasın!!!
Pek yazmıyorum buraya sadece okumakla yetiniyorum sizin yorumlarnizi
Ama dizinin bitmesi gibi bir konu mu var ya gercekten yoksa bu bir şakamı?
evet cnm...Fırtına'nın sitesinde bir üye teyzesinin Salih Kalyon'dan duyduğu şeyi yazmış...ama bilemiyoruz doğruluk payını...biz her ihtimale karşı mail atalım hem kanaldye hemde Bkm'ye...
bu arada cevap alan olursa burda bizimle paylaşsın...:img-wink:
yani ne diyebiliriz ki..
kanald sohbetimizin içine etti herzamanki gibi!!!
ben mail attım arkadaşlar 3-4 kere..
inş.. gene kurtarırız dizimizi inş..
tüm moralim batmış bulunmakta şuan!
neyse..neyse..neyse..
zaten zeynep'in başına birşey gelmesinden korkuyorduk üstüne tam olduk yani..
ben junior a birşey olmasını istemiyorum ama bu kanald nin bitirme haberi üstüne kötü şeyler düşünmeye başladım :(
evet stres olmaktan dizimizi izleyemiyoruz...yani zaten dizi devam ederken de burnumuzdan getiriyorlar...bir tadına varamıyoruz yaaaaa...!!!!
Özlem'in başında nasıl bir bela olduğu da çok önemli diil zaten...sonuç itibariyle ucu Zeynep'e dokuacak bir bela Özlem'in başındaki...yani ha eski sevgilisi olmuş...ha başka birisi...
yalnız mantıklı olan da o hiçbirimizin hatırlayamadığı konuşma ile ilgili bir durumun söz konusu olması...:)
Zeynep de zaten gözü kara ve cesur bir kız...arkadaşını korumak için herşeyi yapar...ama lütfen bebişlerine ve kendisine zarar gelecek birşey yapmasın!!!
Haklisiniz bende sizin gibi bu sözlerden bıktım ve BKM yı aradım ama kötü haber veriorum belkı ama malesef dizimiz 48.bölümde bitiyormus bubun için BKM yemail atmamzı gerek arkadasalr durum bu sefer sandığımızdanda ciddii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Evet canım haklısın. Biz kaldığımız yerden devam edelim. Yoksa bu haberi düşündükçe sinirlerim bozuluyor. Neyse...
Demek sende hatırladın konuşmayı. Konuşmadan zaten pek detay yoktu. Zeynep'le Özlem arasında geçen 1-2 cümlelik bir konuşmaydı. Ama o konuşma bu bölüme kadar gelir mi bilemiyorum... Başka olasılıklarıda düşünelim biz en iyisi... Zeynep Ali'nin yanında çalışamayacağına göre yine Özlem'den yardım alıp başka bir yerde çalışacaktır. Belkide bu çalışacağı yerde bir sorun çıkmıştır...
canım özette Özlem’in başındaki bir bela hem Zeynep’i hem Özlem’i dönüşü olmayan, ciddi bir tehlikeyle karşı karşıya getirir. geçiyor ya biz de doğal olarak tüm ihtimalleri özlemden tarafa kurmaya çalışıyoruz... ama beni asıl korkutan cümle içinde dönüşü olmayan, ciddi bir tehlikeyle nin geçiyor olması... yani burda dönüşü olmayan tabiri umarım sadece bizim özetcinin abartmasıdır... yani tamam reytingleriçin gerekli böyle heyecanlar ama çok kötüsü de gerekli değil yani....:icon_sorr
Haklisiniz bende sizin gibi bu sözlerden bıktım ve BKM yı aradım ama kötü haber veriorum belkı ama malesef dizimiz 48.bölümde bitiyormus bubun için BKM yemail atmamzı gerek arkadasalr durum bu sefer sandığımızdanda ciddii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
nasıl yaaaa??????
ya nasıl olabilir bu ya????
saçma sapan diziler 3 sezon sürerken Fırtına tek bir sezonda bitecek mi yani???arkadaşım kesin miymiş bu???nerden çıkmış???hani 43 te bitiyor dediler,,,atlattık...şimdi de 48.bölüm mü çıktı başımıza???:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
bana da az önce kanaldnin fix maili geldi...
Sayın İzleyicimiz,
24.05.2007 19:33:02 tarihinde tarafımıza göndermiş olduğunuz mailinize ilişkin cevabımız aşağıda yer almaktadır.
Fırtına isimli yerli dizi filmimize göstermiş olduğunuz ilgi ve beğenileriniz için teşekkür ederiz.Dizi filmimiz önümüzdeki haftalarda yeni bölümleri ile yayınlanmaya devam edecektir
arkadaşlar içim rahatladı... resimler bölümümüze eklediğimiz resime bakarsak zeynep e birşey olmuyor.. yani zeynep de bebişimiz de sağıklılar.. ama zeynep ve alinin bakışları çok kötü... acaba özlem e mi birşeyler olmuştur..?
canım özette Özlem’in başındaki bir bela hem Zeynep’i hem Özlem’i dönüşü olmayan, ciddi bir tehlikeyle karşı karşıya getirir. geçiyor ya biz de doğal olarak tüm ihtimalleri özlemden tarafa kurmaya çalışıyoruz... ama beni asıl korkutan cümle içinde dönüşü olmayan, ciddi bir tehlikeyle nin geçiyor olması... yani burda dönüşü olmayan tabiri umarım sadece bizim özetcinin abartmasıdır... yani tamam reytingleriçin gerekli böyle heyecanlar ama çok kötüsü de gerekli değil yani....:icon_sorr
Hatırlattığın iyi oldu canım o kısmı unutmuşum ben :img-blush ( haber yüzünden aklım başımdan gitti...) Haklısın canım olayı Özlem üzerinden yürütmemiz lazım... Umarım canım özetçimiz yine abartıyordur. Umarım reyting uğruna kimseye zarar gelmez... Dediğin gibi çok kötü şeyler yaşansın istemiyoruz..
nasıl yaaaa??????
saçma sapan diziler 3 sezon sürerken Fırtına tek bir sezonda bitecek mi yani???arkadaşım kesin miymiş bu???nerden çıkmış???hani 43 te bitiyor dediler,,,atlattık...şimdi de 48.bölüm mü çıktı başımıza???:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
Sayın İzleyicimiz,
24.05.2007 19:33:02 tarihinde tarafımıza göndermiş olduğunuz mailinize ilişkin cevabımız aşağıda yer almaktadır.
Fırtına isimli yerli dizi filmimize göstermiş olduğunuz ilgi ve beğenileriniz için teşekkür ederiz.Dizi filmimiz önümüzdeki haftalarda yeni bölümleri ile yayınlanmaya devam edecektir
Ya arkadasalrr ben zaten Kanal D böle bişi dedei demiyorum DİZİ YAPIMCISI SIRKETİ ARADIĞIMIZDA DİZİNİN 48.BÖLÜM FİNAL dir sözünü söledim ve dizi BİTİYOR dedei konustuğum bayan bu yüzden BKM ye mail atmamaız gerek
arkadaşlar içim rahatladı... resimler bölümümüze eklediğimiz resime bakarsak zeynep e birşey olmuyor.. yani zeynep de bebişimiz de sağıklılar.. ama zeynep ve alinin bakışları çok kötü... acaba özlem e mi birşeyler olmuştur..?
Resme bende baktım biraz önce. Bende rahatladım senin gibi. Ali ve Zeynep nasılda korkuyla birbirlerine sarılmışlar öyle :=((((((( Biz herhalde o sahneye kadar ölüp ölüp dirileceğiz :)
nasıl yaaaa??????
Sayın İzleyicimiz,
emelcim bana da kanal d den gelen mail saat dışında tamamiyle aynı... ama hala bkm den gelen bir mail yok... bir mal daha attım ben bkm ye baalım bu sefer cevap gelecek mi...? ama arkadaşlar dediğim gibi ben inanmıyorum.. daha doğrusu inanmamak için diretiyorum....:icon_sorr
Ya arkadasalrr ben zaten Kanal D böle bişi dedei demiyorum DİZİ YAPIMCISI SIRKETİ ARADIĞIMIZDA DİZİNİN 48.BÖLÜM FİNAL dir sözünü söledim ve dizi BİTİYOR dedei konustuğum bayan bu yüzden BKM ye mail atmamaız gerek
arkadaşım dediğini anladım...yapımcı şirkete de mail attım...
yalnız kanaldnin de her zaman her mesaja verdiği aynı cevabı yazdım...neyse ya...sinirim harbiden bozuldu...
Resme bende baktım biraz önce. Bende rahatladım senin gibi. Ali ve Zeynep nasılda korkuyla birbirlerine sarılmışlar öyle :=((((((( Biz herhalde o sahneye kadar ölüp ölüp dirileceğiz :)
Duygu'm saol eklediğin için resmi...
Seda ne kadar tatlılar...dimi???yani o durumda bile...de yerde kim var???kime bakıyorlar???yoksa Özlem mi yaralanacak???eee Özlem yaralanacaksa Zeynep'i bekleyen ve geri dönüşü olmayan bela ne???
yalnız kanaldnin de her zaman her mesaja verdiği aynı cevabı yazdım...neyse ya...sinirim harbiden bozuldu...
Seda ne kadar tatlılar...dimi???yani o durumda bile...de yerde kim var???kime bakıyorlar???yoksa Özlem mi yaralanacak???eee Özlem yaralanacaksa Zeynep'i bekleyen ve geri dönüşü olmayan bela ne???
ya ben sana kesinlikle karsıt olarak yazmadım bunu sadece BKM yede mail atmamız gerekdiği için yazdım yanlıs anladıysan özür dilerim....
Herkes ayrı telden çalıyor Emel'cim. Bu yüzdende anlamak zorlaşıyor. Ben bıraktım artık yeni bölüm hakkındaki teorilerimle uğraşıyorum...
Resimde bir yere bakmıyorlar gibi geldi bana. Öylece sarılmışlar sanki... Zeynep'e birşey olmamışsa Özlem'e de olmaz herhalde :img-help:
ya ben sana kesinlikle karsıt olarak yazmadım bunu sadece BKM yede mail atmamız gerekdiği için yazdım yanlıs anladıysan özür dilerim....
yok yanlış anlamadım...merak etme...:img-wink: ben Bkm'ye de maiilerime devam ediyorum ama haftalar önce yazdığım maile daha cevap gelmediği için pek umutlu değilim...:icon_sorr
Herkes ayrı telden çalıyor Emel'cim. Bu yüzdende anlamak zorlaşıyor. Ben bıraktım artık yeni bölüm hakkındaki teorilerimle uğraşıyorum...
Resimde bir yere bakmıyorlar gibi geldi bana. Öylece sarılmışlar sanki... Zeynep'e birşey olmamışsa Özlem'e de olmaz herhalde :img-help:
evet yaaa.... bende artık yeni bölümü yorumlayacağım sadece...:)hele bir dizimizi bitirmeye kalkışsınlar...işte o zaman Cansu'nun yapmak istediği şeyi yani kanald binasını basma olayını hayata geçireceğim...
bana sanki yerde birisine bakıyorlarmış gibi geldi ama yanılmış da olabilirim...Özlem ve Zeynep'e bu bölümde birşey olmazsa sonradan mı bir iş gelecek başlarına o zaman???anlamadım ben...:)
fragman çıksa da görsek...:icon_sorr
evet yaaa.... bende artık yeni bölümü yorumlayacağım sadece...:)hele bir dizimizi bitirmeye kalkışsınlar...işte o zaman Cansu'nun yapmak istediği şeyi yani kanald binasını basma olayını hayata geçireceğim...
bana sanki yerde birisine bakıyorlarmış gibi geldi ama yanılmış da olabilirim...Özlem ve Zeynep'e bu bölümde birşey olmazsa sonradan mı bir iş gelecek başlarına o zaman???anlamadım ben...:)
fragman çıksa da görsek...:icon_sorr
Kargaşa içerisinde fragmanı unuttum ben :img-hyste Fragmandan hala haber yok değil mi??? Delireceğim şimdi :img-hyste Cansu benide al yanına bende seninle geliyorum :img-hyste
Ne özet bir ipucu veriyor ne de resim :) Her ikiside sırlarla dolu. :img-hyste
nasıl yaaaa??????
Sayın İzleyicimiz,
şimdi kendimi camdan atıcam:img-hyste yeter ya
bir böyle bir şöyle
dün söylediğime çıktık yine
fragmanı estiği gibi 10 saatte bir yayınlar reyting bekler arada sırada diziyi kaldırma kararları verir...
Emel'cim ben artık çok ciddi kafayı yedim... benide yakında nazların yanında bulursanız hiç şaşmayın:img-hyste
inş.. bu mail doğrudur canım.. ne diyelim..
Seda'cım gel seni de alıyım yanıma:img-hyste birlikte bakırköy sinir hastalıklarına kadar yürürüz:img-hyste
bir böyle bir şöyle
fragmanı estiği gibi 10 saatte bir yayınlar reyting bekler arada sırada diziyi kaldırma kararları verir...
Emel'cim ben artık çok ciddi kafayı yedim... benide yakında nazların yanında bulursanız hiç şaşmayın:img-hyste
Seda'cım gel seni de alıyım yanıma:img-hyste birlikte bakırköy sinir hastalıklarına kadar yürürüz:img-hyste
canım bende bıktım diyorum ya...Duygu'mun dediği gibi bu """bitti,,,bitecek,,,bitiyor""" söylentilerinden dolayı dizimiz devam ederken de tadımızı kaçırıyorlar...
daha önceki mesajlarımda da söyledim...eğer rating bekliyorlarsa üzerlerine düşen yükümlülükleri yerine getirmeli Kanald...
ben istemediğimiz bir durum meydana gelirse Bakırköy'e kanald ve bkmden de birilerini yanıma alıp öyle gideceğim...tek başıma gitmeye niyetim yok...
yani özet geldi diye mutlu olduk...ama özeti bile yorumlayamadık...:(
bir böyle bir şöyle
Tamam canım geliyorum. :img-hyste Sen nereye ben oraya... :)
Delirmek için o kadar çok nedenimiz varki engel olamıyorum bazen kendime... Nazı'ın yanına mı giderim yoksa gider bir yerleri mi basarım bilemiyorum :) Haberlerde tanzikli suyla kanal binasından uzaklaştırılmaya çalışılan bir kız görürseniz bilinki o benim:img-hyste
canım bende bıktım diyorum ya...Duygu'mun dediği gibi bu """bitti,,,bitecek,,,bitiyor""" söylentilerinden dolayı dizimiz devam ederken de tadımızı kaçırıyorlar...
daha önceki mesajlarımda da söyledim...eğer rating bekliyorlarsa üzerlerine düşen yükümlülükleri yerine getirmeli Kanald...
ben istemediğimiz bir durum meydana gelirse Bakırköy'e kanald ve bkmden de birilerini yanıma alıp öyle gideceğim...tek başıma gitmeye niyetim yok...
yani özet geldi diye mutlu olduk...ama özeti bile yorumlayamadık...:(
yani artık keyif alamıyorum işten "ohhhhh bitmiyormuş.." diyerek..
çünkü artık yetti yani cidden yetti.. bunun belli bir sınırı var yani..
evet.. fragmanı öncelikle bol göstermeli , özeti erken vermeli vs vs..
evet yani forum feci karıştı ve ben bunu unutabilecek miyim diye düşünüyorum..
Tamam canım geliyorum. :img-hyste Sen nereye ben oraya... :)
Delirmek için o kadar çok nedenimiz varki engel olamıyorum bazen kendime... Nazı'ın yanına mı giderim yoksa gider bir yerleri mi basarım bilemiyorum :) Haberlerde tanzikli suyla kanal binasından uzaklaştırılmaya çalışılan bir kız görürseniz bilinki o benim:img-hyste
olur bir bakırköydeki amcaları ziyarete gidelim senle Seda'cım:img-hyste :img-hyste
yani nede olsa artık kanald yüzünden bakırköy mü olur amerika mı olur bilinmez ama:img-hyste ingilizcemizi geliştirmek için amerikaya nazın yanınada gidebilirz:img-hyste
evet aslında en mantıklısı binayı basmak :img-hyste ( bu arada arkadaşlar bizim asıl bkm ye mail atmamız gerekiyor.. )
olur bir bakırköydeki amcaları ziyarete gidelim senle Seda'cım:img-hyste :img-hyste
yani nede olsa artık kanald yüzünden bakırköy mü olur amerika mı olur bilinmez ama:img-hyste ingilizcemizi geliştirmek için amerikaya nazın yanınada gidebilirz:img-hyste
evet aslında en mantıklısı binayı basmak :img-hyste ( bu arada arkadaşlar bizim asıl bkm ye mail atmamız gerekiyor.. )
Valla haklısın canım tam Bakırköylük kıvama geldik :img-hyste Bizim yerimiz orası artık :img-hyste Ama önce işi kökünden halledip gidelim oraya. Görevimizi tamamlamış olmanın gururuyla Bakırköy'de havamızı atarız artık...:img-hyste
Ben çıkıyorum canlarım. 3 kuruşluk bir huzurum vardı o da kaçtı :=(((((( Sonra kendimi toparlar gelirim. Sonra görüşürüz... Size iyi yorumlar...bye