PDA

Tüm Versiyonu Göster : Fırtına- Bölüm Yorumları/3

Sayfalar : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11

Brittle
26-05-07, 17:16
Seda'cım ben bu haberi Fırtına'nın fan sitesinde okudum ama gelip burda söylemek içimden gelmedi...

zaten hepimizin morali bozuk...:(ben kendimi Fırtına'nın bitecek olması fikrine bir türlü alıştıramıyorum...

ve sorduğun soruya """DEVAM""" cevabını veriyorum kendi adıma...

ya 4 bölüm sonra apar topar bir sonla bitirecekler dizimizi...bunu söylemekten gına geldi ama Fırtına ve biz bunu hak etmiyoruz...hemde hiç.....

evet ya emelcim gerçekten bunu hiç ama hiç haketmiyoruz. Bize bunu yapamazlar. maillerimize devam etmeliyiz. Ya bu arada yapılacak daha etkili bi şey var mı, onu yapalım. Yeterki fırtına bitmesinnnnnnnnnnnnnnnn.
Lütfen arkadaşlar, ben günlük hayatın stresinden sıkıntısından fırtına sayesinde kurtuluyordum, eğer o biterse ben ne yaparım. Bi de beni asıl sinir eden bitmemesi gerekirken bitmesi, işlenecek o kadar çok konu var ki, her şey yarım kalacak ve de hayal ettiğimiz bir sürü sahneyi izleyemeyeceğiz. işte bu yüzden bitirirlerse çok uydurma ve acele bir final yapacaklar. bu da beni kahrediyor, lütfen bu karardan onları döndürelim.:img-help: :img-help:

benhermi
26-05-07, 17:22
Arkadaşlar yorumlarınızdan anladığım kadarıyla ( gözden kaçırdığım olabilir) kimse bugünkü Milliyet'in Televizton ekinde "15 Dizi Veda Edecek" adlı yazıyı okumamış. Yazıda dizimiz hakkında geçen bölümü üzülerek buraya yazıyorum:

"Murat Yıldırım ile Burçin Terzioğlu'nun Karadeniz'de başlayıp İstanbul'a taşınan aşkının komik maceralarıyla seyirciyi güldüren Fırtına 48. bölümde bitecek."

Ben bu satırları okuduğum an dünya başıma yıkıldı. Dün ne umutlarım vardı ama bu yazıyı okuduğum andan itibaren bütün umutlarımı yitirmiş durumdayım. Onlar kararlarını vermiş. Bu kararın tek taraflı verilmesi adaletsizliktir. Bu andan sonra yollayacağım mailler ne kadar işe yarar bilmiyorum... O yüzden şöyle bir soru soruyorum: Tamam mı devam mı???

o kadar üzüldüm ve yoruldum ki bu konudan artık savunacak güzüm bile kalmadı arkadaşlar... yani diziyi bitirmeyi kafaya koydukları belli... benim anlamadığım kanal d bize hayır cevabını veriyor ama hürriyrt gazetesi ile kanal d aynı şirketin şimdi hangisine inanmalı...?

ayrıca benim maillerime artık ne kanal d den ne de bkm den mail geliyor arkadaşlar...:icon_sorr ne yapacağımı şaşırdım gerçekten ...

FBemel
26-05-07, 17:26
evet ya emelcim gerçekten bunu hiç ama hiç haketmiyoruz. Bize bunu yapamazlar. maillerimize devam etmeliyiz. Ya bu arada yapılacak daha etkili bi şey var mı, onu yapalım. Yeterki fırtına bitmesinnnnnnnnnnnnnnnn.
Lütfen arkadaşlar, ben günlük hayatın stresinden sıkıntısından fırtına sayesinde kurtuluyordum, eğer o biterse ben ne yaparım. Bi de beni asıl sinir eden bitmemesi gerekirken bitmesi, işlenecek o kadar çok konu var ki, her şey yarım kalacak ve de hayal ettiğimiz bir sürü sahneyi izleyemeyeceğiz. işte bu yüzden bitirirlerse çok uydurma ve acele bir final yapacaklar. bu da beni kahrediyor, lütfen bu karardan onları döndürelim.:img-help: :img-help:

Seda'cım bu sezon bitirilecek dizilerin çoğu 2.sezonunun sonuna gelmiş diziler...dolayısıyla zaten bizim istediğimiz de Fırtına'mızın 2.sezon sonu itibariyle bitmesi...

ayrıca hiçbir konuyu sakız gibi uzatmamasına rağmen Fırtına'da konu tıkanıklığı hiç yaşanmadı...dediğin gibi de daha çok şey var anlatılacak...ama bizim gördüğümüz şeyleri sanırım kanald göremiyor...

ratingler konusunda da şunu söyleyebilirim ki,,,ilk 5te olan hiçbir yapım bitirilmeye çalışılmamıştır herhalde bugüne kadar...bu kadar az tanıtım yapılarak,fragman bile gösterilmeden hemde haftasonu böyle ratingler almak başka hiçbir diziye nasip olmaz...olmayacak da...

ayrıca böyle bir durum söz konusu olsa bile bundan sonra kanald izlemeyeceğim için beni enterese etmiyor...

bunu daha öncede söyledim...bir kez daha söylüyorum...Fırtına bu millete FAZLA...alsınlar ağalı,,,paşalı,,,silahlı,,,kanlı dizilerini,,,bol bol izlesinler...ama sonra da """bu memleket nereye gidiyor???liselerde neden silahlar konuşuyor???niye insanlar bu kadar hoşgörüsüz???""""diye yakınmasınlar...

şimdi dizilerle ne alakası var diye düşünen arkadaşlar olabilir...(((bizim tayfadan bahsetmiyorum...Fırtına başlığına öylesine girenlerden bahsediyorum...)))hemen onu da açıklayayım...Türlk milleti olarak tv dizilerinden çok etkilendiğimiz için sosyal hayatımızda da etkilerini görüyoruz...

ama Fırtına gibi bir yapım daha ilk sezonunda son buluyor...:icon_sorr

final zamanımda iyice sinirlerimi bozdular...:icon_sorr

benhermi
26-05-07, 17:33

canım artık o kadar üzüldüm ve kötü oldum ki üzülmeye bile halim kalmıyor... dizinin geri sayımı yapılırken artık izlemek bile içimden gelmiyor çünkü izlerken sahne ne kadar komik de olsa kendimi tutamayıp ağlayacağımı çok iyi biliyorum...

ah canım bir de bana sor... her ne kadar başlarda bebek için biraz bekleyelim bence desem de sanırım aranızda bebek için en çok heyecananlardandım... o kadar merak ediypdum ki bebeği.. yani internetten bebek gelişimi araştırması bile yapmıştım kaç aylık cinsiyet öğrenilir fln diye...(ben pek bilmediğim için) ama şimdi pat diye kesecekler diziyi.... farkındaysanız diziyi bitirecekler demiyorum kesecekler diyorum çünkü fırtına nın hakettiği sona daha çook vardı...

FBemel
26-05-07, 17:42
canım diyorum ya artık o kadar üzüldüm ve kötü oldum ki üzülmeye bile halim kalmıyor... dizinin geri sayımı yapılırken artık izlemek bile içimden gelmiyor çünkü izlerken sahne ne kadar komik de olsa kendimi tutamayıp ağlayacağımı çok iyi biliyorum...

ah canım bir de bana sor... her ne kadar başlarda bebek için biraz bekleyelim bence desem de sanırım aranızda bebek için en çok heyecananlardandım... o kadar merak ediypdum ki bebeği.. yani internetten bebek gelişimi araştırması bile yapmıştım kaç aylık cinsiyet öğrenilir fln diye...(ben pek bilmediğim için) ama şimdi pat diye kesecekler diziyi.... farkındaysanız diziyi bitirecekler demiyorum kesecekler diyorum çünkü fırtına nın hakettiği sona daha çook vardı...

Duygu'm işte bize bunu yapmaya çalışıyorlar...sınırlarımızı zorlayarak dizimizden vazgeçmemizi bekliyorlar...ama bende Karadenizliyim...inatçıyımdır...48.bölümün son saniyesine kadar maillerime devam edeceğim...çünkü Fırtına'nın biteceği fikri bile gözlerimin dolmasına sebep oluyor...bende bu akşamki bölümde biliyorum ki ağlayarak izleyeceğim ama yine de izleyeceğim...

o kadar konuştuk ki bebişimizden...hatta sen """biz onun teyzeleri sayılırız""" demiştin...:img-yes: yani bu kadar benimsediğimiz ve sevdiğimiz dizimizi elimizden alacaklar...söylediğin gibi hak etmediği bir şekilde kesecekler...:icon_sorr

arkadaşlar bir daha söylüyorum...bu forumdaki arkadaşlarınıza da mail atmaları için ricada bulunun...ne kadar çok mail o kadar daha şans demek...

bu arada diğer forumda telefonla kanald'yi arayanlara """dizi bitmiyor...yayın akışında görünüyor""" demişler...bunun üzerine """48.bölümden sonra bitecekmiş""" demişler forumdakiler..."""hayır...öyle birşey yok"""cevabını almışlar...sanırım bizi başlarından savmaya çalışıyorlar...:icon_sorr

karanlık86
26-05-07, 17:43
canım diyorum ya artık o kadar üzüldüm ve kötü oldum ki üzülmeye bile halim kalmıyor... dizinin geri sayımı yapılırken artık izlemek bile içimden gelmiyor çünkü izlerken sahne ne kadar komik de olsa kendimi tutamayıp ağlayacağımı çok iyi biliyorum...

inanamıyorum ya artık ben de yoruldum ama sonuna kadar devam edeceğim.evet canım fırtına hakettiği sonla bitmeyecek fırtınayı kesecekler, biz ne hayaller kurmuştuk bebeklerini görecektik.konu sıkıntısı da yoktu dizinin.
o kadar üzgünüm ki bu yaptıkları çok büyük işkence türk halkına saygısızlıktır bu.mademki böyle bir karar verilmiş niye net cevap veremiyor kanal d.
uyduruk mesajları gönderip duruyorlar.
zaten kanalın dizimize ne kadar değer verdiği ortadaydı, seyircisine de gösterdiği saygı belli oluyor.
yazık ettiler çok yazık.

karanlık86
26-05-07, 17:45
Duygu'm işte bize bunu yapmaya çalışıyorlar...sınırlarımızı zorlayarak dizimizden vazgeçmemizi bekliyorlar...ama bende Karadenizliyim...inatçıyımdır...48.bölümün son saniyesine kadar maillerime devam edeceğim...çünkü Fırtına'nın biteceği fikri bile gözlerimin dolmasına sebep oluyor...bende bu akşamki bölümde biliyorum ki ağlayarak izleyeceğim ama yine de izleyeceğim...

o kadar konuştuk ki bebişimizden...hatta sen """biz onun teyzeleri sayılırız""" demiştin...:img-yes: yani bu kadar benimsediğimiz ve sevdiğimiz dizimizi elimizden alacaklar...söylediğin gibi hak etmediği bir şekilde kesecekler...:icon_sorr

arkadaşlar bir daha söylüyorum...bu forumdaki arkadaşlarınıza da mail atmaları için ricada bulunun...ne kadar çok mail o kadar daha şans demek...

bu arada diğer forumda telefonla kanald'yi arayanlara """dizi bitmiyor...yayın akışında görünüyor""" demişler...bunun üzerine """48.bölümden sonra bitecekmiş""" demişler forumdakiler..."""hayır...öyle birşey yok"""cevabını almışlar...sanırım bizi başlarından savmaya çalışıyorlar...:icon_sorr

canım ben dün forumdan bir arkadaşa söylemiştim o da benden adresi istedi nereye atacağı konusunda.
ben kafayı yedim arkadaşlar:img-hyste .ama artık hayatımda kanal d diye bir şey yok....

benhermi
26-05-07, 17:53

canım biliyorsun ben de karadenizliyim...inatçılık olarak aynı durumdayım ama o kadar üzdüler ki bizi yani şimdi kabul etseler isteğimizi seneye dizimiz başlasa(inşallah başlayacak:img-yes: ) biz acaba şimdi ne zaman dizi bitiyor haberi çıkartacaklar diye diken üstünde izlicez dizimizi... yani bunun ne gereği var... adamakıllı açıklasınlar tamam dizimiz önümüzdeki sezonun sonunda bitecek diye biz de bilelim...

zaten mesela bize bir şekilde bu sezonu sonunda dizimizin biteceğini açıklasalardı tabii bitirtmemek için uğraşırdık ama bu kadar üzgün olmazdık sanırım.. çünkü zaten biliyor olurduk o zaman ve en azından o zaman gerçek bir sonla biterdi dizimiz biz de eski diziler forumunda yine yalnız bırakmazdık dizimizi...(alahımm ne düyorum ben kanal d bana bunları da yazdırdı ya...:icon_sorr )

bebiş konusunda da çok haklısın canım... yapacağım imza avatarları bie düşünüyordum.. (ben bebişi erken görürüz diye umuyordum da zaman atlaması fln...) teyzeleri olduğumuz konusunda da hala hemfikirim... ben buna yapabileceklerine gerçekten inanamıyorum ya... nasl kesecekler diziyi birden...

ayrıca dikkatinizi çekmek isterim arkadaşlar ben şimdiye kadar yayınlanan hiçbir karadeniz dizisinin tam olarak bitirildiğini görmedim... hepsi bir şeklide kesildi... nedir bu karadeniz dizilerinin kanalların elinden çektikleri... sanırım samimi olan şeyler gözlerine batıyor...

gulshahk
26-05-07, 17:54
sanırım uğursuzluk bende neye elimi atsam kuruyo
erkekler ağlamaz için çok çaba sarfetmiştik kanaldan da yeiden başlaması yönünde bir teklif geldi yapım şirketine biz artık tamam başlıyo kesin dediğimiz anda kötü haberi aldık o günleri tekrardan yaşamayı hakikaten hiiçç istemiyorum ama bu yapılan haksızlıklara da artık bir son verilmesini istiyorum
herneyse kime mail atıyorsunuz bilmiyorum ama arkadaşlar memet güler bize çok destek olmuştu ben bugün ona bi mail attım durumu anlattım ve e.a. ya vermiş olduğu desteği fırtınaya vermesini istedim diğer köşe yazarlarına da ulaşabiliriz isterseniz mail listeniz var mı bilmiyorum ama e.a. forumundan bulabilirim sanırım
ikinci olarak biz kanala dizimizdeki boncuğa da ithafen nazar boncukları yollamıştık yanına sitemkar bir not iliştirerek bundan sonra da 1 ytl koyup zarflara yiğne aynı şekilde notlar la posta yoluyla kanala yollamıştık
telefon, fax, mail yağmuruna da ara vermeden tabii ki
ve telgraf
belki de en ince düşüncemiz buydu ama öyle programlar müdürüne fln değil direk en tepeye biz kenan tekdağ( ciner medya grubu başkanı) ve orhan girgiç( atv genel yayın müdürü) bunlara ulaşmıştık bu tarz şeyler yapılabilir sırf mailin fayda edeceğine de dair umudum yok maalesef

FBemel
26-05-07, 18:01
erkekler ağlamaz için çok çaba sarfetmiştik kanaldan da yeiden başlaması yönünde bir teklif geldi yapım şirketine biz artık tamam başlıyo kesin dediğimiz anda kötü haberi aldık o günleri tekrardan yaşamayı hakikaten hiiçç istemiyorum ama bu yapılan haksızlıklara da artık bir son verilmesini istiyorum
herneyse kime mail atıyorsunuz bilmiyorum ama arkadaşlar memet güler bize çok destek olmuştu ben bugün ona bi mail attım durumu anlattım ve e.a. ya vermiş olduğu desteği fırtınaya vermesini istedim diğer köşe yazarlarına da ulaşabiliriz isterseniz mail listeniz var mı bilmiyorum ama e.a. forumundan bulabilirim sanırım
ikinci olarak biz kanala dizimizdeki boncuğa da ithafen nazar boncukları yollamıştık yanına sitemkar bir not iliştirerek bundan sonra da 1 ytl koyup zarflara yiğne aynı şekilde notlar la posta yoluyla kanala yollamıştık
ve telgraf
belki de en ince düşüncemiz buydu ama öyle programlar müdürüne fln değil direk en tepeye biz kenan tekdağ( ciner medya grubu başkanı) ve orhan girgiç( atv genel yayın müdürü) bunlara ulaşmıştık bu tarz şeyler yapılabilir sırf mailin fayda edeceğine de dair umudum yok maalesef

arkadaşım siz neler yapmışsınız ya???:)

gerçi Fırtına'nın fan sitesinde memet gülere mail yolladılar...ve hatta geçen sefer de yollamışlardı...o da köşesine taşımıştı Fırtına fanlarının isyanını...saolsun...ben de yüksel aytuğa yollayacağım...hem bkmye hemde kanaldye telefon açıyor herkes 4 bir koldan...bende açtım ve yarın tekrar telefon açacağım...

ayrıca uğursuzluk sende değil...

burda hatalı olanlar sadece ve sadece kanald yönetmindekilerdir...

bir de işin şu tehlikesi var...4 bölüm sonra öyle bir yerde bitirirlerki dizimizi sonra tekrar başlama durumu olursa konu sıkıntısı çekilebilir...yani biz bu hafta birşeyler yaptık,,,yaptık...yoksa yine Fırtına sıkıntıya girecek...:icon_sorr

gulshahk
26-05-07, 18:10
arkadaşım siz neler yapmışsınız ya???:)

gerçi Fırtına'nın fan sitesinde memet gülere mail yolladılar...ve hatta geçen sefer de yollamışlardı...o da köşesine taşımıştı Fırtına fanlarının isyanını...saolsun...ben de yüksel aytuğa yollayacağım...hem bkmye hemde kanaldye telefon açıyor herkes 4 bir koldan...bende açtım ve yarın tekrar telefon açacağım...

ayrıca uğursuzluk sende değil...

burda hatalı olanlar sadece ve sadece kanald yönetmindekilerdir...

bir de işin şu tehlikesi var...4 bölüm sonra öyle bir yerde bitirirlerki dizimizi sonra tekrar başlama durumu olursa konu sıkıntısı çekilebilir...yani biz bu hafta birşeyler yaptık,,,yaptık...yoksa yine Fırtına sıkıntıya girecek...:icon_sorr

daha hepsini anlatmadım bi ara uzun uzun konuşuruz:) çok maceralarımız oldu 6 ay içinde:)
öyleyse ben şimdi e.a. nın eski forumları bi karıştırayım yazarları fln bulayım biz sponsorda aramıştık ama fırtınanın öyle bi derdi yok sanırım

karanlık86
26-05-07, 18:23
ya bana artık mail falan gelmiyo...bu arada canım gulshahk siz neler yapmışsınız öyle acaba biz de başarabilecekmiyiz...artıkümitlirim birer birer sönmeye başladı.şimdi yine mail atacağım.bu arada emelcim senin verdiğin mail adresine de gönderiyorum sürekli (nermin eroğlu'na).3 tane mailim var onlardan gönderiyorum.belki yeni mail adresi de alırım.
caınm gulshahk çok teşekkür ediyorum sana desteklerin için.
yani 2 saat sonra dizimiz başlayacak biz nelerle uğraşıyoruz daha doğrusu uğraştırıyorlar.

FBemel
26-05-07, 18:25
canım biliyorsun ben de karadenizliyim...inatçılık olarak aynı durumdayım ama o kadar üzdüler ki bizi yani şimdi kabul etseler isteğimizi seneye dizimiz başlasa(inşallah başlayacak:img-yes: ) biz acaba şimdi ne zaman dizi bitiyor haberi çıkartacaklar diye diken üstünde izlicez dizimizi... yani bunun ne gereği var... adamakıllı açıklasınlar tamam dizimiz önümüzdeki sezonun sonunda bitecek diye biz de bilelim...

zaten mesela bize bir şekilde bu sezonu sonunda dizimizin biteceğini açıklasalardı tabii bitirtmemek için uğraşırdık ama bu kadar üzgün olmazdık sanırım.. çünkü zaten biliyor olurduk o zaman ve en azından o zaman gerçek bir sonla biterdi dizimiz biz de eski diziler forumunda yine yalnız bırakmazdık dizimizi...(alahımm ne düyorum ben kanal d bana bunları da yazdırdı ya...:icon_sorr )

bebiş konusunda da çok haklısın canım... yapacağım imza avatarları bie düşünüyordum.. (ben bebişi erken görürüz diye umuyordum da zaman atlaması fln...) teyzeleri olduğumuz konusunda da hala hemfikirim... ben buna yapabileceklerine gerçekten inanamıyorum ya... nasl kesecekler diziyi birden...

ayrıca dikkatinizi çekmek isterim arkadaşlar ben şimdiye kadar yayınlanan hiçbir karadeniz dizisinin tam olarak bitirildiğini görmedim... hepsi bir şeklide kesildi... nedir bu karadeniz dizilerinin kanalların elinden çektikleri... sanırım samimi olan şeyler gözlerine batıyor...

canım sende haklısın...2 gündür kafam kazan gibi...herhalde kendimi çok sıktım...başım çatlayacak şekilde ağrıyor...

işte böyle yarım yamalak ve saman altından yürütülünce işler sinirleniyor insan...biz tabi ki daha önceden bilseydik böyle bir durumun olacağını tepkimizi dile getirirdik...kanald işi oldu-bittiye getirmek istiyor...3 hafta kala dizinin biteceği mi söylenir...hatta biz bunu diğer forumdaki arkadaşın teyzesi olmasaydı belki de son hafta"""final bölümü""":icon_sorr diye duyururlarken öğrenecektik...

bizimkilerin bebeğinin akıbeti hakkında da hiçbir yorum getiremiyorum...görebilecek miyiz???o bile meçhul...görebilmemiz için zaman atlanması lazım...zaman atlanırsa birçok konu çözüme kavuşmuş olacak ve dizimizin devamı halinde konu sıkıntısı yaşanacak...yani hiçbirşey söyleyemiyorum artık ben...:(

şu gazetede çıkan haberi sormuşlar kanaldye telefon açan arkadaşlar...kanald temsilcisi de:"""gazetelerin haberleri bizi bağlamaz...böyle birşeyi söylemedik"""gibi birşey söylemiş..hatta daha da ileri giderek :"""dizinin bitmesi gündemdeydi ama genel kurulda görüşülüyor"""demiş...

ben bu işten hiçbirşey anlamadım...gerçekten...

daha hepsini anlatmadım bi ara uzun uzun konuşuruz:) çok maceralarımız oldu 6 ay içinde:)
öyleyse ben şimdi e.a. nın eski forumları bi karıştırayım yazarları fln bulayım biz sponsorda aramıştık ama fırtınanın öyle bi derdi yok sanırımöyleyse ben bizim

tamam cnm...hele bir Fırtına'mızı kurtaralım...sonra uzun uzun konuşuruz...:)

Fırtına'nın reklam gelirleri azmış...mış...mışş...ben Yüksel Bey'e mail attım ama sen o mailleri bulursan daha iyi olur...hep birlikte onlara da sesimizi duyururuz...

saol şimdiden...:img-yes:

karanlık86
26-05-07, 18:30
[QUOTE=FBemel;3472982]canım sende haklısın...2 gündür kafam kazan gibi...herhalde kendimi çok sıktım...başım çatlayacak şekilde ağrıyor...

işte böyle yarım yamalak ve saman altından yürütülünce işler sinirleniyor insan...biz tabi ki daha önceden bilseydik böyle bir durumun olacağını tepkimizi dile getirirdik...kanald işi oldu-bittiye getirmek istiyor...3 hafta kala dizinin biteceği mi söylenir...hatta biz bunu diğer forumdaki arkadaşın teyzesi olmasaydı belki de son hafta"""final bölümü""":icon_sorr diye duyururlarken öğrenecektik...

bizimkilerin bebeğinin akıbeti hakkında da hiçbir yorum getiremiyorum...görebilecek miyiz???o bile meçhul...görebilmemiz için zaman atlanması lazım...zaman atlanırsa birçok konu çözüme kavuşmuş olacak ve dizimizin devamı halinde konu sıkıntısı yaşanacak...yani hiçbirşey söyleyemiyorum artık ben...:(

şu gazetede çıkan haberi sormuşlar kanaldye telefon açan arkadaşlar...kanald temsilcisi de:"""gazetelerin haberleri bizi bağlamaz...böyle birşeyi söylemedik"""gibi birşey söylemiş..hatta daha da ileri giderek :"""dizinin bitmesi gündemdeydi ama genel kurulda görüşülüyor"""demiş...

ben bu işten hiçbirşey anlamadım...gerçekten...

acaba yaptıklarımız bir işe yaramaya mı başladı.sence bu olumlu bir haber mi artık mailde göndermiyorlar acaba net bir sonuca bağlayıncamı haber verecekler galiba ben delirdim canım):img-hyste
inşaallah devam eder belki de dedikleri doğrudur.

gulshahk
26-05-07, 18:44
kanal d nin
izleyicitemsilcisi@kanald.com.tr .....

bkm'nin:
bkm@bkmonline.net ....

arkadaşlar öncelikle kanal d ye sonra da diğer tüm adreslere mail atalım ve bunu diğer sitelerdeki arkadaşlarla da paylaşalım imece usulü:img-wink:

milliyet televizyon ekinin
mtelevizyon@milliyet.com.tr

ali eyuboglu, milliyet tv ekinde yaziyor
aeyuboglu@milliyet.com.tr

Cengiz Semercioğlu –
csemercioglu@hurriyet.com.tr

Sina Koloğlu –
s.kologlu@milliyet.com.tr

Mehmet Güler –
mguler@gazetevatan.com

Yüksel Aytuğ –
yaytug@sabah.com.tr

burhan.ayeri@aksam.com.tr

aisiklar@bugun.com.tr

myar@posta.com.tr

tugcebaran@gazetevatan.com

Sponsorlar:
*info@metroturizm.com.tr metro turizm
*info@ozverler.com.tr özverler resim çerçeve
*hayat@hayat.com.tr Papia Türkiye temsilcisi bu.
*info@parete.org Parete duvar kağıt
*ece@eceoto.com Ece hyundai plaza
*info@savas.com.tr Savaş plastik
*info@cincihan.com CİNCİ HAN OTEL

diğerleri:
casati boya:
www.casati.com.tr
genel:casati@casati.com.tr
bilgi:info@casati.com.tr
ıT director:mustafacetin@casati.com.tr

LCW - info@tematekstil.com.tr

Pabetland - info@pabetland.com

Derimod - info@derimod.com.tr

Tepehome - tepehome@tepehome.com.tr

Pelit Pastanesi - info@pelit.com.tr

Mudo - info@mudo.com.tr

Taç - tac@zorlu.com

Doğuş Otomotiv - doğusotomotiv@.com.tr

Arkadaşlar yapmanız gereken yukarıda ki mail adrelerine yollayabildiğiniz kadar mail yollamak…

Sponsor olabilecekler ve zaten sponsor olanlara yollayabileceğiniz örnek bir metin:
merhabalar,
ben bir FIRTINA dizisi izleyicisiyim...bu maili dizifilm.com FIRTINA forumu üyeleri adına yazıyorum...bu diziyi çok seviyoruz.benim gibi bir çok insan bu konuda oldukça mağduruz..sevdiğimiz dizi kanal d nin bir kararıyla bitiriliyor...sebep REKLAM....sizin bazı dizilere sponsor olduğunuzu biliyoruz..bizim isteğimiz bizim dizimize sahip çıkmanız... siz reklam verenler kaliteli yapımlara destek olun ,onları ödüllendirin..siz böyle yapın ki ekranlarımızda seviyesiz çirkin programlar yer almasın.. ilginiz için teşekkürler

Bunun gibi bir metin yazıp yollayabilirsiniz

FBemel
26-05-07, 18:48

Cengiz Semercioğlu –

Sina Koloğlu –

Mehmet Güler –
mguler@gazetevatan.com

Yüksel Aytuğ –
yaytug@sabah.com.tr

aisiklar@bugun.com.tr

myar@posta.com.tr

Sponsorlar:

diğerleri:
casati boya:
www.casati.com.tr

Mudo - info@mudo.com.tr

Taç - tac@zorlu.com

Arkadaşlar yapmanız gereken yukarıda ki mail adrelerine yollayabildiğiniz kadar mail yollamak…

Sponsor olabilecekler ve zaten sponsor olanlara yollayabileceğiniz örnek bir metin:
merhabalar,
ben bir FIRTINA dizisi izleyicisiyim...bu maili dizifilm.com FIRTINA forumu üyeleri adına yazıyorum...bu diziyi çok seviyoruz.benim gibi bir çok insan bu konuda oldukça mağduruz..sevdiğimiz dizi kanal d nin bir kararıyla bitiriliyor...sebep REKLAM....sizin bazı dizilere sponsor olduğunuzu biliyoruz..bizim isteğimiz bizim dizimize sahip çıkmanız... siz reklam verenler kaliteli yapımlara destek olun ,onları ödüllendirin..siz böyle yapın ki ekranlarımızda seviyesiz çirkin programlar yer almasın.. ilginiz için teşekkürler

çok çok çok saol...emeğine sağlık arkadaşım...

ben şimdi başlıyorum...dizimiz başlayana kadar devam edeyim...:)

z!RzOq
26-05-07, 18:48
ve telgraf

maşallah yha maşallah :)
arkadaşım sen ne olmuşsun öle...
ama çok taktir ettim doğrusu seni:)

sende bi problem yok merak etme
bizim fırtınamız doğuştan şanssız!!!

özet geç gelir fragman ara ara werilir!!!

e bunun sonucunda olan fırtınacılara oluo!

ben artık çabalamayı bıraktım walla!
çünkü her yerden aynı şeyleri duyuyoruz arkadaşlar!
bizi dizimizden neden mahrum ediolar ki yaaaa:icon_sorr

karanlık86
26-05-07, 18:53

Cengiz Semercioğlu –

Sina Koloğlu –

Mehmet Güler –
mguler@gazetevatan.com

Yüksel Aytuğ –
yaytug@sabah.com.tr

aisiklar@bugun.com.tr

myar@posta.com.tr

Sponsorlar:

diğerleri:
casati boya:
www.casati.com.tr

Mudo - info@mudo.com.tr

Taç - tac@zorlu.com

merhabalar,

canım ya süpersin çok sağol.

karanlık86
26-05-07, 19:04
şimdi bana kanal d den mail geldi işte mail:

Sayın İzleyicimiz,

26.05.2007 18:44:45 tarihinde tarafımıza göndermiş olduğunuz mailinize ilişkin cevabımız aşağıda yer almaktadır.

Fırtına adlı yerli dizimize göstermiş olduğunuz ilgi ve beğeniniz için teşekkür ederiz.

Dizinin yeni bölümlerini her cumartesi Kanal D ekranlarında izleyebilirsiniz.

karanlık86
26-05-07, 19:05

Sayın İzleyicimiz,

26.05.2007 18:44:45 tarihinde tarafımıza göndermiş olduğunuz mailinize ilişkin cevabımız aşağıda yer almaktadır.

Fırtına adlı yerli dizimize göstermiş olduğunuz ilgi ve beğeniniz için teşekkür ederiz.

ne demek oluyor şimdi bu.

gulshahk
26-05-07, 19:06

Sayın İzleyicimiz,

ne demek oluyor şimdi bu.

dengesiz bunlar

karanlık86
26-05-07, 19:17
dengesiz bunlar
aynen canım sana katılıyorum ben de yüksel beye mail attım.inşaallah cevap verir

gulshahk
26-05-07, 19:22
aynen canım sana katılıyorum ben de yüksel beye mail attım.inşaallah cevap verir

yüksel bey ve mesut yar dan cevap gelmez
diğerlerinden de gelmez ama en azıdan burhan ayeri ve memet güler sayfalarında yer verirler memet bey koca sayfasını bizim grafik, imza ve yazılarımıza ayırmıştı her defasında da sayfasında mutlaka yer vermişti bu ikisini iyi bi mail yağmuruna tutmayı öneriyorum size:)

karanlık86
26-05-07, 19:23
yüksel bey ve mesut yar dan cevap gelmez
diğerlerinden de gelmez ama en azıdan burhan ayeri ve memet güler sayfalarında yer verirler memet bey koca sayfasını bizim grafik, imza ve yazılarımıza ayırmıştı her defasında da sayfasında mutlaka yer vermişti bu ikisini iyi bi mail yağmuruna tutmayı öneriyorum size:)

tamam canım biz de dediklerine mail atarız. sağol caınm

RODYA
26-05-07, 20:59
Arkadaşlar,bende üzüldüm bu habere ama mantıklı olanda artık dizinin bitmesi..Artık tadı kaçıyordu,senaryo sünmeye başladı.Zaten hep 1. olan ratinglerde hızla düşmeye başladı.Zirvedeyken,amannn şu dizide iyice saçmaladı,artık bitsin lafları gelmeden,dizinin bitmesi iyi olur:icon_sorr

Acı ama gerçek bu:sad53:

FBemel
26-05-07, 22:05
evettt...bir bölümü daha geride bıraktık...eskiden bunun için sevinirdim...çünkü her bölümde çok daha güzel Zeynep_Ali sahneleriyle karşılaşacağımızı bilirdim ama son olanlardan sonra....:icon_sorr

bölümde yine ve yine Zeynep_Ali sahnesi çook çok azdı...ama olan sahnelerin hepsi de harikaydı...

Ali'nin ve Zeynep'in inatçılığını burda defalarca konuştuk...artık bu onların yaşam tarzı olmuş...birbirlerine inat etmekten hoşlanıyorlar...ve bende onları bu şekilde izlemekten çok hoşlanıyorum....

Zeynep'in çalışmak istemesine hak veriyorum...çünkü hep aktif olan bir insanın evde oturması pek mümkün olmaz...eh Zeynep'in bedeni de şu anda hareket etmesine ve çalışmasına müsaade ederken neden evde otursun???gerçi sanırım bedeninin Zeynep'i evde oturmaya mahkum edeceği günleri göremeyeceğiz ama...:icon_sorr (((aklımdan çıkmıyor dizimizin bitirilmeye çalışılması...)))

özlemin başındaki adam da tam bir belaymış gerçekten...ve böyle tipler yaşıyor gerçekten...son sahnede çok heyecanlandım...şimdi bu sahneden sonra gelecek haftanın ratingleri tavan yaparmış...işte bu da bir ironi olur Fırtına'mız için...

neyse...şimdi kafamı toplayamıyorum...sonra devam ederim...

bu arada Belkıs Özener'in söylediği ""hayat sevince güzel""" şarkısı çalınca kendimi tutamadım...o şarkı Ali_Zeynep için de çalınmıştı biliyorsunuz...hani kafede misafirlere hazırlık yaparken mutfakta...:img-cray: :img-cray: :img-cray:

nehirgözlü
26-05-07, 22:19
çok güzel bi bölümdü ama yarım yamalak izleyebildim misafir vardı cumartesi gelmeseler olmuyo neyse dizimizin yakın zamanda bitmesine çok üzüldüm bugün gazetede görünce şaşırdım 48. bölümde bitcekmiş malesef cumartesiler nasıl geçcek bilmiyorum inşallah bitmez

benhermi
26-05-07, 22:23
eveeet bir bölüm daha bitti.. ben direkt bölümün sonundan yorumlamaya başlıyorum....

öncelikle erken verdikleri resim sayesinde biliyoruz ki zeynep vurulmicak... ama resimdeki yüz halineden anlaşıldığı kadarıylaözlem vuruluyor.. ama benim annemin aklına belki adam kendini vuruyordur da geldi... yani olmicak şey değil...

ayrıca her ne kadar en başta şirin-ziya ilişkisine karşı dursam da bu bölüm çok tatlılardı..(şrin değil...:img-yes: ) kavgayla başlamaları ayrı bir tat kattı bence....

ayırca zeynep in son sahneden biraz önce zeeynep-özlem replikleri süperdi....:img-in_lo bebişle yani yiğenimiz ile ilgili olan....:img-in_lo

FBemel
26-05-07, 22:25
Arkadaşlar,bende üzüldüm bu habere ama mantıklı olanda artık dizinin bitmesi..Artık tadı kaçıyordu,senaryo sünmeye başladı.Zaten hep 1. olan ratinglerde hızla düşmeye başladı.Zirvedeyken,amannn şu dizide iyice saçmaladı,artık bitsin lafları gelmeden,dizinin bitmesi iyi olur:icon_sorr

Acı ama gerçek bu:sad53:

şimdi arkadaşım...kimseyi düşündükleri için yargılamam...

sen Fırtına'yı öyle izleyen birisi olabilirsin ama biz fanıyız bu dizinin...dolayısıyla da daha miyadını doldurmadığını ve devam etmesi gerektiğini düşünüyoruz...tadının kaçtığı yönündeki görüşüne katılamayacağım...gayet yerinde tadı...hatta şu anda ekranda olan pek çok diziden çok daha yerinde...

bu ülke televizyonlarında bu kadar ekran kirliliği varken bir yapımın, yayınlandığı 44 hafta boyunca ratinglerde ilk 5ten aşağı düşmemesi zaten dizimizin ne kadar başarılı olduğunu gösteriyor...

ben bu dizinin hiçbir zaman """tadı kaçtı,,,bitsin,,,""" gibi yorumlarla karşı karşıya kalacağını sanmıyorum...çünkü dizide hiçbir sorun ve olumsuzluk sakız gibi uzatılmadı...herşey tadında bırakıldı...senaristlerimizi bu konuda bir kez daha kutluyorum...

neyse daha sayfalarca yazarım bu dizinin bitmemesinin gerekçelerini ama ben yazsam ne olacak???dimi???:icon_sorr

fırtınamm
26-05-07, 22:25
eveeet bir bölüm daha bitti.. ben direkt bölümün sonundan yorumlamaya başlıyorum....

öncelikle erken verdikleri resim sayesinde biliyoruz ki zeynep vurulmicak... ama resimdeki yüz halineden anlaşıldığı kadarıylaözlem vuruluyor.. ama benim annemin aklına belki adam kendini vuruyordur da geldi... yani olmicak şey değil...

ayrıca her ne kadar en başta şirin-ziya ilişkisine karşı dursam da bu bölüm çok tatlılardı..(şrin değil...:img-yes: ) kavgayla başlamaları ayrı bir tat kattı bence....

ayırca zeynep in son sahneden biraz önce zeeynep-özlem replikleri süperdi....:img-in_lo bebişle yani yiğenimiz ile ilgili olan....:img-in_lo

Aslında bizim büyük ihtimalle zeynebın vurulmayacağını bilmemiz güzel olsada diğer insanların bunu bilmemesi raytingler açısından daha iiyi olucak yani olur insallah:img-wink:

FBemel
26-05-07, 22:28
Aslında bizim büyük ihtimalle zeynebın vurulmayacağını bilmemiz güzel olsada diğer insanların bunu bilmemesi raytingler açısından daha iiyi olucak yani olur insallah:img-wink:

bende bir önceki mesajımda onu söyledim cnm...

Fırtına'nın finaline doğru (((ki benim hala final olmaması için uğraşlarım devam ediyor...aynı zamanda umutlarım da...))) ratingler tavan yaparmış...:img-hyste eh beklenir herşey Türk tv izleyicisinden...

umarım öyle birşey olur...umarım.umarım.umarım...

nehirgözlü
26-05-07, 22:30
inş. bu hafta da reytingler güzel gelir ayrıcada dizinin tadı kaçmadı çok güzel ediyo valla ben büyük bir zevkle izliyorum hiçte sıkıcı değil senaryosuda güzel ayrıca sıkıcı olması için hiçbir sebeb yok hasan gibi bir karakter varken bu dizi sıkıcı olamaz

benhermi
26-05-07, 22:30
neyse...şimdi kafamı toplayamıyorum...sonra devam ederim...

bu arada Belkıs Özener'in söylediği ""hayat sevince güzel""" şarkısı çalınca kendimi tutamadım...o şarkı Ali_Zeynep için de çalınmıştı biliyorsunuz...hani kafede misafirlere hazırlık yaparken mutfakta...:img-cray: :img-cray: :img-cray:

canım ben bu durumdayken sen beni vazgeçirmiştin pes etmek yok....:img-yes:

bu haftaki bölüm tam reyting bölümüydü... yani bu bölümün tanıtımı fazla yapılmadığı için diylim ki yarın reytingler güzel olmazsa eminim bir sonraki bölümün reytingleri güzel olacaktır çünü biliyoruz ki bölüm reytinglerinde bir sonraki bölümün etkisi büyük oluyor...

ayrıca anladığım kadarıyla bu haftaki gümüş bölümü çok iddali... o yüzden reytnglerde bizim önümüze geçeceklerdir... ama bırakmak yok arkadaşlar.. emelim bana sen demiştin 48. bölüme kadar mailler devam edecek diye....:img-yes:

ayrıca aynen canım... ben de o sahnede çok kötü oldum.. aslında normal şartlarda sinirim de bozulablirdi çünkü içinde şirin in bulunduğu bir sahnede o şarkıyı duymak istemezdim.. ama ali nin yakasından düşecekse ve ziyaya aşık olacaksa katlanırım mecburen... hadi tamara bu konuda sana güzeniyoruz....:img-yes:

FBemel
26-05-07, 22:39
canım ben bu durumdayken sen beni vazgeçirmiştin pes etmek yok....:img-yes:

bu haftaki bölüm tam reyting bölümüydü... yani bu bölümün tanıtımı fazla yapılmadığı için diylim ki yarın reytingler güzel olmazsa eminim bir sonraki bölümün reytingleri güzel olacaktır çünü biliyoruz ki bölüm reytinglerinde bir sonraki bölümün etkisi büyük oluyor...

ayrıca anladığım kadarıyla bu haftaki gümüş bölümü çok iddali... o yüzden reytnglerde bizim önümüze geçeceklerdir... ama bırakmak yok arkadaşlar.. emelim bana sen demiştin 48. bölüme kadar mailler devam edecek diye....:img-yes:

ayrıca aynen canım... ben de o sahnede çok kötü oldum.. aslında normal şartlarda sinirim de bozulablirdi çünkü içinde şirin in bulunduğu bir sahnede o şarkıyı duymak istemezdim.. ama ali nin yakasından düşecekse ve ziyaya aşık olacaksa katlanırım mecburen... hadi tamara bu konuda sana güzeniyoruz....:img-yes:

canım vazgeçmeyeceğim tabi...senin için,bu forumdaki tüm arkadaşlarım için ve tabi ki Fırtına'nın değerli kadrosu için...:img-yes:

bende ratinglerin haftaya mutlaka biraz daha iyi olacağını düşünüyorum ama bu kanald'yi vazgeçirir mi??işte orasını bilmiyorum...:(

son ana kadar maillere devam cnm...son ana kadar...

o sahnede o şarkıyı duyar duymaz kendimi gerçekten tutamadım...hatta şu anda bunları yazarken de ekranı görmekte zorlanıyorum...(((gözlerim sulandı da:))))

canım şimdi şirin Ziya ile birlikte olursa o zaman dizinin devamı için bel kemiği olan karakteri kaybetmiş olacağız...eh Ziya ile birşey yaşamayacaksa o zamanda bizim deli aşıklarımızı tehlikeler bekliyor...

yani ben şöyle istiyorum...Ziya ile şirinin arasını Tamara yapsın ama biraz uzun sürsün ki dizimiz bu sezon sona ermesin...nasıl???:)

FBemel
26-05-07, 22:46
inş. bu hafta da reytingler güzel gelir ayrıcada dizinin tadı kaçmadı çok güzel ediyo valla ben büyük bir zevkle izliyorum hiçte sıkıcı değil senaryosuda güzel ayrıca sıkıcı olması için hiçbir sebeb yok hasan gibi bir karakter varken bu dizi sıkıcı olamaz

canım söylediklerine katılıyorum...bende çok büyük bir zevkle izliyorum...gerçi bu akşam çok buruk bir şekilde izledim ama bu Fırtına'dan değil,,,kanald'den kaynaklanıyordu...:icon_sorr

bu arada Fırtına'mızın devam etmesini istiyorsan birkaç sayfa önce Gulshahk nickli arkadaşımızın verdiği mail adreslerine bol bol mail at...:img-wink:

nehirgözlü
26-05-07, 22:51
canım söylediklerine katılıyorum...bende çok büyük bir zevkle izliyorum...gerçi bu akşam çok buruk bir şekilde izledim ama bu Fırtına'dan değil,,,kanald'den kaynaklanıyordu...:icon_sorr

bu arada Fırtına'mızın devam etmesini istiyorsan birkaç sayfa önce Gulshahk nickli arkadaşımızın verdiği mail adreslerine bol bol mail at...:img-wink:

bende buruk bir şekilde izledim bitceğini düşündükçe izleyesim bile gelmedi zaten yarım yamalak izledim bitmemesi için elimden geleni yapıcam inş. emeğimizin karşılığını alırız

benhermi
26-05-07, 22:57
canım vazgeçmeyeceğim tabi...senin için,bu forumdaki tüm arkadaşlarım için ve tabi ki Fırtına'nın değerli kadrosu için...:img-yes:

bende ratinglerin haftaya mutlaka biraz daha iyi olacağını düşünüyorum ama bu kanald'yi vazgeçirir mi??işte orasını bilmiyorum...:(

son ana kadar maillere devam cnm...son ana kadar...

o sahnede o şarkıyı duyar duymaz kendimi gerçekten tutamadım...hatta şu anda bunları yazarken de ekranı görmekte zorlanıyorum...(((gözlerim sulandı da:))))

canım şimdi şirin Ziya ile birlikte olursa o zaman dizinin devamı için bel kemiği olan karakteri kaybetmiş olacağız...eh Ziya ile birşey yaşamayacaksa o zamanda bizim deli aşıklarımızı tehlikeler bekliyor...

yani ben şöyle istiyorum...Ziya ile şirinin arasını Tamara yapsın ama biraz uzun sürsün ki dizimiz bu sezon sona ermesin...nasıl???:)

evet canım biz birlik olursak her şeyi çözeriz....:happy0064

zaten ziya ile şirin in yakın gelecekte beraber olacağını söylemyorum canım... bun da bölümde kanıtladılar bize... ikisini gelinlik ve damatlıkla gören tamaraydı... onların bu hayali kurması çooook zor... ziya bu bölümde çatalı neredeyse saplıyordu şirine :img-hyste :img-hyste

ziya nın misafir esprisi de süperdi bu arada....:img-hyste (şirin ile ilgili olanı)

ayrıca şirin azıcık(eminim azıcık:img-hyste ) sorunlu olduğu için bayaa bir kafayı taktı al ağasına... o yüzden merak etme canım kanal d ye dizimizin devam etmesi gerektiğini kanıtlarsak senaryo çeşit çeşit şekillerde uzayabilir...

bu arada senaryo kilitlenmeden bitmeli diyen arkadaşlarım olmuş... şu anda piyasada (piyasa diyorum çünkü artık herşeey tamamiyle ticaret için yapılıyor) o kadar dizi var ki senaryoları kilitlenmeyi geçmiş de çoktan kör düğüm olmuş... bunların yanında bizim dizi gibi senaryo bakımından hiç bir zaman kısıtlılık yaşamayan bir dizi kaldırılıyor...ama düğümü çözmelerinin tek şartı ipi kesmek olan diziler son hızla devam ediyor...

ctcc
27-05-07, 00:07
gene gene gene süper bir bölümdü.. eleştiricek hiçbirşey bulamıyorum ama size kötü haberlerim var :icon_sorr

milliyet televizyonda okudum bu yaz ekrana veda eden 15 dizi diye:icon_sorr ve aralarında fırtınada vardı:icon_sorr 48.bölüm final diye.. ve kanald bitiriyormuş.. :(:sad53:

offff offff yapımıycaz galiba biz bu işi.. olmuycak!! artık şevkimi yitirmeye başladım:sad53: sanırım fırtına göz göre göre ekranlara veda edicek..

karanlık86
27-05-07, 00:41
gene gene gene süper bir bölümdü.. eleştiricek hiçbirşey bulamıyorum ama size kötü haberlerim var :icon_sorr

milliyet televizyonda okudum bu yaz ekrana veda eden 15 dizi diye:icon_sorr ve aralarında fırtınada vardı:icon_sorr 48.bölüm final diye.. ve kanald bitiriyormuş.. :(:sad53:

offff offff yapımıycaz galiba biz bu işi.. olmuycak!! artık şevkimi yitirmeye başladım:sad53: sanırım fırtına göz göre göre ekranlara veda edicek..

canım biz umudumuzu hiç yitirmiyelim sonuna kadar gideceğiz inşaallah iyi haberler alırız.biz elimizden geleni yapalım da.
yine çok güzel bir bölüm izledik ama bu sefer izlerken biraz kötü oldum.
şunu da söylemeliyim ki kanal d gerçekten de dizimize çok büyük bir haksızlık yapıyo bugün de gördüğümüz gibi bu bölümün son sahnesi süperdi. niye doğru düzgün bir fragman çıkarmadılar. mesela fragmanın son sahnesinde bu bölümün son sahnesini gösterselerdi ne olurdu yani...
inşaallah reytingler iyi gelir.(tüm umudum bu reytinglere kaldı)

Brittle
27-05-07, 00:54
canım artık o kadar üzüldüm ve kötü oldum ki üzülmeye bile halim kalmıyor... dizinin geri sayımı yapılırken artık izlemek bile içimden gelmiyor çünkü izlerken sahne ne kadar komik de olsa kendimi tutamayıp ağlayacağımı çok iyi biliyorum...

aynen canım izlediğimiz bölümleri bile bizi zehir ediyorlar, önceden kırıla kırıla izlediğim sahneleri şimdi anca tebessümle izleyebiliyorum. Bir de ali ile zeynebin o tatlı hallerini görünce her an aklıma dizinin biteceği geliyor ve onları böyle bir daha göremeyeceğim fikri beni çok kötü yapıyor.:sad53:
maşallah yha maşallah :)
arkadaşım sen ne olmuşsun öle...
ama çok taktir ettim doğrusu seni:)

sende bi problem yok merak etme
bizim fırtınamız doğuştan şanssız!!!

özet geç gelir fragman ara ara werilir!!!

e bunun sonucunda olan fırtınacılara oluo!

ben artık çabalamayı bıraktım walla!
çünkü her yerden aynı şeyleri duyuyoruz arkadaşlar!
bizi dizimizden neden mahrum ediolar ki yaaaa:icon_sorr

ya arkadaşlar lütfen pes etmeyelim, sonuna kadar, fırtınamızı devam ettirene kadar. Benim finallerim başlayacak, harıl harıl ders çalışmam gerekirken fırtınanın derdine düştüm. Lütfen bizi yıldırma çabalarına kanmayalım:img-yes:

ya bi şey söylicem zeynebin vurulmayacağı kesin di mi, o resim bölüm dışından bi resim olabilir mi. Çünkü hani özette hem zeynep hem de özlem geri dönüşü olmayan bir tehlike yaşayacaklar diyo ya. Bi de öncesinde bebekten çok bahsettiler, zeynebin sürekli karnını gösterince açıkçası ben korktum. Lütfen beni rahatlatın.

bi de adam kendini vuruyosa acaba suçun zeyneplerin üstüne kalma gibi bi ihtimal olmaz de mi.:img-help:

FBemel
27-05-07, 01:00
evet canım biz birlik olursak her şeyi çözeriz....:happy0064

zaten ziya ile şirin in yakın gelecekte beraber olacağını söylemyorum canım... bun da bölümde kanıtladılar bize... ikisini gelinlik ve damatlıkla gören tamaraydı... onların bu hayali kurması çooook zor... ziya bu bölümde çatalı neredeyse saplıyordu şirine

ziya nın misafir esprisi de süperdi bu arada....:img-hyste (şirin ile ilgili olanı)

ayrıca şirin azıcık(eminim azıcık ) sorunlu olduğu için bayaa bir kafayı taktı al ağasına... o yüzden merak etme canım kanal d ye dizimizin devam etmesi gerektiğini kanıtlarsak senaryo çeşit çeşit şekillerde uzayabilir...

bu arada senaryo kilitlenmeden bitmeli diyen arkadaşlarım olmuş... şu anda piyasada (piyasa diyorum çünkü artık herşeey tamamiyle ticaret için yapılıyor) o kadar dizi var ki senaryoları kilitlenmeyi geçmiş de çoktan kör düğüm olmuş... bunların yanında bizim dizi gibi senaryo bakımından hiç bir zaman kısıtlılık yaşamayan bir dizi kaldırılıyor...ama düğümü çözmelerinin tek şartı ipi kesmek olan diziler son hızla devam ediyor...

canım yavaş yavaş olacaksa Ziya-şirin ilişkisi bunu bende isterim ama şirin biraz daha Ali Ağa'sı için çaba versin...:)

Ziya'nın tüm mimiklerine,laflarına bayılıyorum...şirinle olan sahneleri harikaydı...bide 2 bölüm önce Fevzi_Hasan ondan para isterkenki halleri beni öldürdü...:img-hyste

zaten Ziya bugüne kadar niye kaybetti gönül ilişkilerinde???acele davrandığı için...bu sefer şirin meselesinde biraz daha ağırdan alsınlar işi...hatta 1 sezon kadar ağırdan...:)şaka bir tarafa Ziya-şirin işi biraz daha vakit gerektiren bir iş...

son paragrafta yazdıklarına noktasına ve virgülüne kadar katılıyorum...senaryoları arapsaçına dönmüş diziler devam ederken,,,hiçbir zaman kendini tekrarlamayan ve hep yeni konularla karşımıza çıkıp,,,bir sorunu sakız gibi uzatmayan Fırtına için senaryo kilitlenmesinden bahsetmek çok büyük haksızlık olur....bunun da ötesinde komik olur...

milliyet televizyonda okudum bu yaz ekrana veda eden 15 dizi diye ve aralarında fırtınada vardı:icon_sorr 48.bölüm final diye.. ve kanald bitiriyormuş.

offff offff yapımıycaz galiba biz bu işi.. olmuycak!! artık şevkimi yitirmeye başladım sanırım fırtına göz göre göre ekranlara veda edicek..

canım bölümü yorumlarız da karşılıklı...sonra...önce senin moralini düzeltelim...Duygu'm bir yardım et...:)

Cansu'm pes etmek ve yılmak yok...bak Fırtına'nın fan sitesindeki arkadaşlar kanald'nin izleyici temsilcisine gazetedeki haberi sormuşlar...temsilci:"""bu haberler bizi bağlamaz...böyle bir gelişmeden haberimiz yok"""demiş...hatta sonra Fırtına'mızın 48.bölümde bitip bitmeyeceğini sorunca da :"""böyle bir durum söz konusuydu ama genel kurulda konuşuluyor""" gibi birşeyler söylemişler...

nolur vazgeçme cnm...tamam mı???:img-wink:

karanlık86
27-05-07, 01:04
aynen canım izlediğimiz bölümleri bile bizi zehir ediyorlar, önceden kırıla kırıla izlediğim sahneleri şimdi anca tebessümle izleyebiliyorum. Bir de ali ile zeynebin o tatlı hallerini görünce her an aklıma dizinin biteceği geliyor ve onları böyle bir daha göremeyeceğim fikri beni çok kötü yapıyor.:sad53:

ya arkadaşlar lütfen pes etmeyelim, sonuna kadar, fırtınamızı devam ettirene kadar. Benim finallerim başlayacak, harıl harıl ders çalışmam gerekirken fırtınanın derdine düştüm. Lütfen bizi yıldırma çabalarına kanmayalım:img-yes:

ya bi şey söylicem zeynebin vurulmayacağı kesin di mi, o resim bölüm dışından bi resim olabilir mi. Çünkü hani özette hem zeynep hem de özlem geri dönüşü olmayan bir tehlike yaşayacaklar diyo ya. Bi de öncesinde bebekten çok bahsettiler, zeynebin sürekli karnını gösterince açıkçası ben korktum. Lütfen beni rahatlatın.

bi de adam kendini vuruyosa acaba suçun zeyneplerin üstüne kalma gibi bi ihtimal olmaz de mi.:img-help:

evet benim de bu hafta finallerim başlıyo ama inanın bu moralle hiç sınava çalışmak istemiyorum. merak etme canım hepimiz dizimizin kurtarılma derdine düştük bizi yıldıramayacaklar.
korkma canım ben bir şey olacağını sanmıyorum.zaten kanal d dizi reyting alacak diye böyle birşeye cesaret edemez tıpkı her zaman ki yaptıkları gibi.zaten böyle bir şey olsaydı fragmanıdaha farklı yayınlarlardı.için rahat olsun canım.

Brittle
27-05-07, 01:11
canım yavaş yavaş olacaksa Ziya-şirin ilişkisi bunu bende isterim ama şirin biraz daha Ali Ağa'sı için çaba versin...:)

Ziya'nın tüm mimiklerine,laflarına bayılıyorum...şirinle olan sahneleri harikaydı...bide 2 bölüm önce Fevzi_Hasan ondan para isterkenki halleri beni öldürdü...:img-hyste

zaten Ziya bugüne kadar niye kaybetti gönül ilişkilerinde???acele davrandığı için...bu sefer şirin meselesinde biraz daha ağırdan alsınlar işi...hatta 1 sezon kadar ağırdan...:)şaka bir tarafa Ziya-şirin işi biraz daha vakit gerektiren bir iş...

son paragrafta yazdıklarına noktasına ve virgülüne kadar katılıyorum...senaryoları arapsaçına dönmüş diziler devam ederken,,,hiçbir zaman kendini tekrarlamayan ve hep yeni konularla karşımıza çıkıp,,,bir sorunu sakız gibi uzatmayan Fırtına için senaryo kilitlenmesinden bahsetmek çok büyük haksızlık olur....bunun da ötesinde komik olur...

canım bölümü yorumlarız da karşılıklı...sonra...önce senin moralini düzeltelim...Duygu'm bir yardım et...:)

Cansu'm pes etmek ve yılmak yok...bak Fırtına'nın fan sitesindeki arkadaşlar kanald'nin izleyici temsilcisine gazetedeki haberi sormuşlar...temsilci:"""bu haberler bizi bağlamaz...böyle bir gelişmeden haberimiz yok"""demiş...hatta sonra Fırtına'mızın 48.bölümde bitip bitmeyeceğini sorunca da :"""böyle bir durum söz konusuydu ama genel kurulda konuşuluyor""" gibi birşeyler söylemişler...

ya zaten ziya kendini aştı. Bayılıyorum ya bu çocuğa. İnşallah şirinle mutlu bir ilişkiye adım atarlar. Büyük aşklar kavgayla başlarmış. Şirin ali ile ilgili planlarını unutsun bence beyaz atlı prensi ziya olsun.:img-hyste

evet ya bitmesi gereken diziler bitmezken fırtınamızı bitiriyolar. Şaka maka biterse ben çok kötü olurum. Kalma tehlikesi geçirdiğim bi ders olmasına rağmen ben onu bıraktım, fırtınanın derdine düştüm. Gerisini siz düşünün artık durum ne kadar vahim...:sad53:

evet ya umudumuzu kaybetmeyelim, biz de pes edersek kanal amacına ulaşır. Biz büyük fanlar pes ederse herkes pes eder, bi andan ii haberler alırken bi yandan kötü haberler alıyoz. İçimde her zaman bi umut var.

karanlık86
27-05-07, 01:11

canım senden böyle bir haber gelince ben de hemen mail attım kanal d ye ve senin dediklerini yazdım onlar da cevap olarak bunu göndermişler:
"Dizinin yeni bölümlerini her cumartesi Kanal D ekranlarında izleyebilirsiniz."
yani yinenet bir cevap yok.

karanlık86
27-05-07, 01:14
ya zaten ziya kendini aştı. Bayılıyorum ya bu çocuğa. İnşallah şirinle mutlu bir ilişkiye adım atarlar. Büyük aşklar kavgayla başlarmış. Şirin ali ile ilgili planlarını unutsun bence beyaz atlı prensi ziya olsun.:img-hyste

evet ya bitmesi gereken diziler bitmezken fırtınamızı bitiriyolar. Şaka maka biterse ben çok kötü olurum. Kalma tehlikesi geçirdiğim bi ders olmasına rağmen ben onu bıraktım, fırtınanın derdine düştüm. Gerisini siz düşünün artık durum ne kadar vahim...:sad53:

evet ya umudumuzu kaybetmeyelim, biz de pes edersek kanal amacına ulaşır. Biz büyük fanlar pes ederse herkes pes eder, bi andan ii haberler alırken bi yandan kötü haberler alıyoz. İçimde her zaman bi umut var.

canım umutsuz yaşanmıyor ki ya yarın ki reytingler nasıl gelir acaba çok merak ediyorum.aslında pek te iyi bir sonuç beklemiyorum.

Brittle
27-05-07, 01:14
evet benim de bu hafta finallerim başlıyo ama inanın bu moralle hiç sınava çalışmak istemiyorum. merak etme canım hepimiz dizimizin kurtarılma derdine düştük bizi yıldıramayacaklar.
korkma canım ben bir şey olacağını sanmıyorum.zaten kanal d dizi reyting alacak diye böyle birşeye cesaret edemez tıpkı her zaman ki yaptıkları gibi.zaten böyle bir şey olsaydı fragmanıdaha farklı yayınlarlardı.için rahat olsun canım.

aynen canım nasıl şimdi der çalışmaya diye gittim başında doğru düzgün oturmadan geldim, hiç neşem kalmadı. Yani bi dizi gibi gelebilir herkese ama benim günlük yaşantımı etkiliyo.:sad53:
çok sağol canım inş. dediğin gibi oluyor, eğer dizimizi devam ettirebilirsek bebişi kaybetmeyelim.:img-yes:

Brittle
27-05-07, 01:20
canım senden böyle bir haber gelince ben de hemen mail attım kanal d ye ve senin dediklerini yazdım onlar da cevap olarak bunu göndermişler:

ya insan böyle cevapları görünce sanki yanlış yerlere msj gönderiyormuşuz gibi geliyor.sanki mesajlar yetkili yerlere gitmiyo. Ne yapacağız ya. mesajlarımız inş. doğru yerlere gidiyordur. Niye bu kanld doğru cevaplar vermiyo da uydurma cevaplar veriyo.:sad53:

FBemel
27-05-07, 01:20

şirinle Ziya çok yakışırlar da biraz daha zamanı var...Tamara aceleye getirmesin olayı...:)

ayrıca şirin şu anda Ziya'dan keza Ziya da şirinden hiç hoşlanmıyor...yani onların daha vakti var...

sadece iyi haberler alacağımız gün de gelecek inşallah...

canım daha önceden de söylediğim gibi kanald'den değişik bir mail bekleme...aynılarını çavirip çavirip gönderiyorlar...

ama maillere devam tabi...:img-wink: bu arada bundan önceki sayfalarda Gülsahahk arkadaşımızın verdiği mail adreslerine de ulaşalım...:img-yes:

karanlık86
27-05-07, 01:24
şirinle Ziya çok yakışırlar da biraz daha zamanı var...Tamara aceleye getirmesin olayı...:)

ayrıca şirin şu anda Ziya'dan keza Ziya da şirinden hiç hoşlanmıyor...yani onların daha vakti var...

canım daha önceden de söylediğim gibi kanald'den değişik bir mail bekleme...aynılarını çavirip çavirip gönderiyorlar...

ama maillere devam tabi...:img-wink: bu arada bundan önceki sayfalarda Gülsahahk arkadaşımızın verdiği mail adreslerine de ulaşalım...:img-yes:

ben bugün gönderdim bir kaç yere şimdi de gönderiyorum ** hepimizin atacağı net bir yer olsun hangisine atalım sizce?Gulsahahk arkadaşımızın önerdiği iki isim var.onlara gönderelim ne kadar çok mail olursa o kadar iyi.

karanlık86
27-05-07, 01:28
ya insan böyle cevapları görünce sanki yanlış yerlere msj gönderiyormuşuz gibi geliyor.sanki mesajlar yetkili yerlere gitmiyo. Ne yapacağız ya. mesajlarımız inş. doğru yerlere gidiyordur. Niye bu kanld doğru cevaplar vermiyo da uydurma cevaplar veriyo.:sad53:

canım bunların amaçları bizleri böyle maillerle oyalamak.böyle mesajlar göndermeliler ki biz de mail atmaktan vazgeçsinler.ama biz inşaallah devam edeceğiz.eğerki(Allah korusun) final olursa o zaman görecekler onlara göndereceğim maille.

Brittle
27-05-07, 01:28

ya inşallah canım işte böyle umutlu olalım ve birbirimizi gaza getirelim. Zaten başarısız olursak ki bu ihtimali hiç düşünmek istemiyorum o zaman üzülmek için çok vaktimiz olacak.
evet kanaldnin cevaplarından ben de umudumu kestim.

o mail adreslerine ben de mesajlar atacağım.

bu arada diğer siteler de başka gelişmeler var mı, takip edebiliyor musunuz...

Brittle
27-05-07, 01:35
canım bunların amaçları bizleri böyle maillerle oyalamak.böyle mesajlar göndermeliler ki biz de mail atmaktan vazgeçsinler.ama biz inşaallah devam edeceğiz.eğerki(Allah korusun) final olursa o zaman görecekler onlara göndereceğim maille.

evet aynen pes etmek yok ne yaparlarsa yapsınlar fırtınaya sonuna kadar sahip çıkacağız ve umudumuzu kaybetmeyeceğiz.:good: :good:
yani yapabileceğimiz başka bi şey varsa yapalım, ben hazırım. Ah bi de şu finaller dönemine denk gemeseydi ben daha neler yapacaktım. Benim finallerimin bittiği zaman da zaten umut ediyorum sezon sonuna gelmiş olacak. Ama her fırsat bulduğumda maillere devam.

FBemel
27-05-07, 01:37
ben bugün gönderdim bir kaç yere şimdi de gönderiyorum ** hepimizin atacağı net bir yer olsun hangisine atalım sizce?Gulsahahk arkadaşımızın önerdiği iki isim var.onlara gönderelim ne kadar çok mail olursa o kadar iyi.

canım Gülsahahl'ın önerdiği 2 isme daha fazla mail yollayalım...çünkü onlar ilgileniyorlarmış...tecrübeyle sabitmiş...onlar da Erkekler Ağlamaz için çok uğraş vermişler...

ya inşallah canım işte böyle umutlu olalım ve birbirimizi gaza getirelim. Zaten başarısız olursak ki bu ihtimali hiç düşünmek istemiyorum o zaman üzülmek için çok vaktimiz olacak.

canım ben herhangi kötü ihtimali aklıma getirmemeye çalışıyorum...çünkü getirdiğimde sinirim çok bozuluyor...şaka diil yani...

mesela bugün Fırtına'mı izlerken kendimi zor tuttum...özellikle de senin de söylediğin gibi Zeynep_Ali sahnelerinde...onları birkaç hafta sonra bu şekilde izleyemeyecek olmamız ihtimali bile beni çooooooooook üzüyor...:icon_sorr

sanırım bu foruma sıkça yazan arkadaşlarımın hepsi için Fırtına diziden çok öteye gitmiş hayatlarında...tıpkı benim gibi...o yüzden kimseye harcatmam...Fırtına'mızı...

karanlık86
27-05-07, 01:42
evet aynen pes etmek yok ne yaparlarsa yapsınlar fırtınaya sonuna kadar sahip çıkacağız ve umudumuzu kaybetmeyeceğiz.:good: :good:
yani yapabileceğimiz başka bi şey varsa yapalım, ben hazırım. Ah bi de şu finaller dönemine denk gemeseydi ben daha neler yapacaktım. Benim finallerimin bittiği zaman da zaten umut ediyorum sezon sonuna gelmiş olacak. Ama her fırsat bulduğumda maillere devam.

ben de canım aynen senin gibi fırsak buldukça mail gönderceğim.daha zamanımız var zaten diğer sitedeki fırtına fanları da devam edcektir maillere öyle umuyorum.
mail atmaktan ve dua etmekten başka çaremiz yok.

Brittle
27-05-07, 01:48
canım Gülsahahl'ın önerdiği 2 isme daha fazla mail yollayalım...çünkü onlar ilgileniyorlarmış...tecrübeyle sabitmiş...onlar da Erkekler Ağlamaz için çok uğraş vermişler...

canım ben herhangi kötü ihtimali aklıma getirmemeye çalışıyorum...çünkü getirdiğimde sinirim çok bozuluyor...şaka diil yani...

mesela bugün Fırtına'mı izlerken kendimi zor tuttum...özellikle de senin de söylediğin gibi Zeynep_Ali sahnelerinde...onları birkaç hafta sonra bu şekilde izleyemeyecek olmamız ihtimali bile beni çooooooooook üzüyor...:icon_sorr

sanırım bu foruma sıkça yazan arkadaşlarımın hepsi için Fırtına diziden çok öteye gitmiş hayatlarında...tıpkı benim gibi...o yüzden kimseye harcatmam...Fırtına'mızı...

aynen ya bugün biraz geçmişe yolculuk yaptım da daha da kahroldum. Ya onları bir daha görmeme ihtimali çok kötü bi şey. Ben bi dahaki sezonda bile bitmesini istemezken, bu sezonda bitmesi tam bir yıkım olur.
evet ya hiç kaçırmadan izlediğim tek dizim var onu da elimden alamazlar.:img-wink: :sad53:

benhermi
27-05-07, 01:50
arkadaşlar birsürü yorum yapmışsınız... hangisini alıntılayacağımı şaşırdım...süpersiniz...:img-yes: :img-yes:

evet canım moralimizi bozmamamız hiçbirşeyi kabul etmememiz gerek.. evet önümüzde kötü örneklerde var aslında ama biz üstümüze düşen görevi yapmazsak eminim hiçbirimizin içi rahat etmicek...

ben arkadaşımızın verdiği mail adreslerinin hepsine (tekrar teşekkürler bu arada) mailimi attım.. :img-yes: ama bazı mail adreslerine mail kutuları dolu diye mail ulaşamadı.. bu beni bayaa sevindirdi aslında... eğer herkes fırtına için mal atıyorsa süper ...:good:

benim başka sitelerden haberim yok canım... yani ben bu siteden başka bir fırtına forumuna girmiyorum ama birçok kişinin buna tepki verdiğine eminim....

benhermi
27-05-07, 01:53

canım erkekler ağlamazı geri döndüremediler ama biz umarım fırtına yı geri döndürürüz...

ben bölüm bittiğinden beri ilk bölülmden itibaren ali-zeynep sahnelerini izliyorum... yani yaklaşık 4 saattir... ama o kadar huzurlu oluyorum ki onları izlerken... yani bu diziyi nasıl kaldırırlar aklım almıyor...

biz sonuna kadar gitmeliyiz arkadaşlar... :img-yes: :good:

karanlık86
27-05-07, 01:55
bcanım Gülsahahl'ın önerdiği 2 isme daha fazla mail yollayalım...çünkü onlar ilgileniyorlarmış...tecrübeyle sabitmiş...onlar da Erkekler Ağlamaz için çok uğraş vermişler...

evet hepimiz aynı duygular içinde dizimiz izledik.biteceğini düşündükçe yüreğime bir sancı giriyor...hayatımın anlamı fırtına.haftanın her günü onlarla geçiyor.seni çookkk iyi anlıyorum canım ama anlaması gereken kişiler bizleri anlamıyorlar ne acı ki... ama biz anlatacağız onlara kendimizi onlar bizi anlayana kadar.
ben arkadaşımızın önerdiği isimlere mail gönderdim göndermeye de devam edeceğim.

Brittle
27-05-07, 01:57
arkadaşlar birsürü yorum yapmışsınız... hangisini alıntılayacağımı şaşırdım...süpersiniz...:img-yes: :img-yes:

evet canım moralimizi bozmamamız hiçbirşeyi kabul etmememiz gerek.. evet önümüzde kötü örneklerde var aslında ama biz üstümüze düşen görevi yapmazsak eminim hiçbirimizin içi rahat etmicek...

ben arkadaşımızın verdiği mail adreslerinin hepsine (tekrar teşekkürler bu arada) mailimi attım.. :img-yes: ama bazı mail adreslerine mail kutuları dolu diye mail ulaşamadı.. bu beni bayaa sevindirdi aslında... eğer herkes fırtına için mal atıyorsa süper ...:good:

benim başka sitelerden haberim yok canım... yani ben bu siteden başka bir fırtına forumuna girmiyorum ama birçok kişinin buna tepki verdiğine eminim....

evet biz elimizden gelenin de fazlasını yapmalıyız.
ay inşallah canım fırtınadan dolayı dolmuştur mail kutuları.
ben de buradan başka yere böyle yorumlar yapmıyorum.
İnşallah tepkilerimiz meyvesini verir ve bi dahaki sezonu da garantileriz...:happy0064

karanlık86
27-05-07, 01:59
canım erkekler ağlamazı geri döndüremediler ama biz umarım fırtına yı geri döndürürüz...

ben bölüm bittiğinden beri ilk bölülmden itibaren ali-zeynep sahnelerini izliyorum... yani yaklaşık 4 saattir... ama o kadar huzurlu oluyorum ki onları izlerken... yani bu diziyi nasıl kaldırırlar aklım almıyor...

başka ne yapabiliriz ki bu arada maillerinizde neler yazıyorsunuz.ben hem cansu arkadaşımızın yazmış olduğu metni gönderiyorum hem de kendim birşeyler yazıyorum.
canım benim de aklım almıyor ve hala bana şaka gibi geliyor.

benhermi
27-05-07, 02:06
başka ne yapabiliriz ki bu arada maillerinizde neler yazıyorsunuz.ben hem cansu arkadaşımızın yazmış olduğu metni gönderiyorum hem de kendim birşeyler yazıyorum.
canım benim de aklım almıyor ve hala bana şaka gibi geliyor.

ben yarını bekliyorum aslında... yani reytingleri... nedense içimde bir umut var ve boşa çıkmaz umarım.. yani eğer yarın reytingler iyi gelirse ben maillerimize reyting raporlarını da ekleyip gönderelim diyorum... ne kadar mantıksız birşey yaptıklarını anlarlar belki...

ama diyelim ki olmadı biz de o zaman telefon yoli ile şikayetimizi dile getirebiliriz.. arkadaşımız mailleri pek dikkate almıyorlar yazmıştı... bunu da hepimize aynı cevabın gelmesi kanıtlıyor... hepimiz arar da hatları kilitlersek süper olur aslında...

bu arada bana bkm den mail gelmiyordu ya biraz önce kendimi tutamayıp son mesajımı yazdım bana 24 saat içinde bilgi vermek zorundasınız çünkü bu mail dilekçe niteliği taşımaktadır diye... sizce ağır mı olmuş arkadaşlar? ama ne yapacağımı şaşırdım bende...

aslında bizim sevda yı yollamamız lazım bu kanal d ve bkm nin üstüne ancak o haklarından gelir...:img-hyste (ay bu vaziyette neden espri yapıyorsam...:icon_sorr kusura bakmayın ben ne yaptığımı bilmiyorum sanırım:icon_sorr )

zeynepppaliii
27-05-07, 02:18

eet erkekler ağlamaz gitti malesef....:(
çok uğraştık ama olmadı...
umarım fırtınada olmaz böle bişi...
bu arada çok heyecanlıydı ya bnce dizi...
ne olur acaba yeni blmde...
hemen ctesi olsun ya...:img-yes:

zeynepppaliii
27-05-07, 02:22
ben yarını bekliyorum aslında... yani reytingleri... nedense içimde bir umut var ve boşa çıkmaz umarım.. yani eğer yarın reytingler iyi gelirse ben maillerimize reyting raporlarını da ekleyip gönderelim diyorum... ne kadar mantıksız birşey yaptıklarını anlarlar belki...

ama diyelim ki olmadı biz de o zaman telefon yoli ile şikayetimizi dile getirebiliriz.. arkadaşımız mailleri pek dikkate almıyorlar yazmıştı... bunu da hepimize aynı cevabın gelmesi kanıtlıyor... hepimiz arar da hatları kilitlersek süper olur aslında...

bu arada bana bkm den mail gelmiyordu ya biraz önce kendimi tutamayıp son mesajımı yazdım bana 24 saat içinde bilgi vermek zorundasınız çünkü bu mail dilekçe niteliği taşımaktadır diye... sizce ağır mı olmuş arkadaşlar? ama ne yapacağımı şaşırdım bende...

aslında bizim sevda yı yollamamız lazım bu kanal d ve bkm nin üstüne ancak o haklarından gelir...:img-hyste (ay bu vaziyette neden espri yapıyorsam...:icon_sorr kusura bakmayın ben ne yaptığımı bilmiyorum sanırım:icon_sorr )

süper olmuş duygu...
ne ağırı az bile onlara...:)

FBemel
27-05-07, 02:25

canım bir kere başardınız Fırtına'mızı geri döndürmeyi...o zaman sanırım Nermin Hanım sana da biteceğine dair bir mail yollamıştı...yani süreç aynı...dua edelim de bu sürecin sonu da aynı olsun...:img-yes:

ben Ali_Zeynep sahnelerini izleyemiyorum...çünkü izleyince ağlıyorum...ben böyle olacağımı tahmin etmezdim ama fazla kaptırmışım...tabi bundan şikayetim yok...geçen sefer bitirmeye kalktıklarında okula şişmiş ve kızarmış gözlerle gitmiştim...arkadaşlarım da bişey oldu sanmıştı...yani Fırtına aşkı öyle böyle diil...hepimizde...

Ali_Zeynep'in gerçekten başka bir büyüsü var...anlatamam ama anlatmama da gerek yok zaten...siz de aynı şeyi hissediyorsunuz...

umarım yarın ratingler güzel gelir...hatta bundan sonraki tüm haftalarda...içinden geçen his umarım gerçeğe dönüşür Duygu'm...

ben telefon açtım...ve yarın açmaya devam edeceğim...ta ki doğru düzgün bilgi verene kadar...

yazdığıın mail az bile olmuş...saygı çerçevesi içinde güzel bir ikaz olmuş...tabi anlayana...

canım arada espri yapmazsak kafayı yiyeceğiz forumca...arada böyle güzel esprilerinden yap da moralimiz yükselsin...:img-wink: :)

karanlık86
27-05-07, 02:27

valla canım çok iyi yapmışsın.aslında dediğin gibi bizim sevdayı yollamamız lazım hakların ancak o gelir.
doğru canım reyting raporları iyi gelirse inşallah gelir o zaman bu reyting raporları da ekleyip göndeririz.aslında diğer sitedeki arkadaşlarla da irtibete geçsek te topluca hareket etsek.hem telefon konusunda da sonuna kadar katılıyorum.

zeynepppaliii
27-05-07, 02:32
valla canım çok iyi yapmışsın.aslında dediğin gibi bizim sevdayı yollamamız lazım hakların ancak o gelir.
doğru canım reyting raporları iyi gelirse inşallah gelir o zaman bu reyting raporları da ekleyip göndeririz.aslında diğer sitedeki arkadaşlarla da irtibete geçsek te topluca hareket etsek.hem telefon konusunda da sonuna kadar katılıyorum.

diğer sitelerde de msj atılıyo...
ama bnced önmli olan telefondur...
geçen sefer bnde aramıştım...
heralde çok kişi aramışki kadına fırtına dedim bitmiyo dedi hmn...:)
umarım bu seferde öyle olur...
kanaldyi arayalım akdaşlar...

zeynepppaliii
27-05-07, 02:36
ya arkdaşlar şu mail adreslerini tekrar hatırlatablirmisiniz...
birde hngi resm duygu bn bilmiyorum??
zeynein vurulmadıını nrden bilioruz??

benhermi
27-05-07, 02:41
eet erkekler ağlamaz gitti malesef....:(
çok uğraştık ama olmadı...
umarım fırtınada olmaz böle bişi...
bu arada çok heyecanlıydı ya bnce dizi...
ne olur acaba yeni blmde...
hemen ctesi olsun ya...:img-yes:

canım bizim de yani hepimzin de isteği o... umarım fırtınamız gerçekten esmeye devam eder...

evet haklısın dizi çok heyecanlı yerde itti.. ama keşke o resimi yayınlamamış olsalaardı.. biz de acaba kim vuruldu düye düşünürdük.. ama olsun sonuçta bu resmi o kadar fazla insan görmed di mi... sonuçta reytinglerde yükselme yaratsında...

canım bir kere başardınız Fırtına'mızı geri döndürmeyi...o zaman sanırım Nermin Hanım sana da biteceğine dair bir mail yollamıştı...yani süreç aynı...dua edelim de bu sürecin sonu da aynı olsun...:img-yes:

ben Ali_Zeynep sahnelerini izleyemiyorum...çünkü izleyince ağlıyorum...ben böyle olacağımı tahmin etmezdim ama fazla kaptırmışım...tabi bundan şikayetim yok...geçen sefer bitirmeye kalktıklarında okula şişmiş ve kızarmış gözlerle gitmiştim...arkadaşlarım da bişey oldu sanmıştı...yani Fırtına aşkı öyle böyle diil...hepimizde...

Ali_Zeynep'in gerçekten başka bir büyüsü var...anlatamam ama anlatmama da gerek yok zaten...siz de aynı şeyi hissediyorsunuz...

umarım yarın ratingler güzel gelir...hatta bundan sonraki tüm haftalarda...içinden geçen his umarım gerçeğe dönüşür Duygu'm...

ben telefon açtım...ve yarın açmaya devam edeceğim...ta ki doğru düzgün bilgi verene kadar...

yazdığıın mail az bile olmuş...saygı çerçevesi içinde güzel bir ikaz olmuş...tabi anlayana...

canım arada espri yapmazsak kafayı yiyeceğiz forumca...arada böyle güzel esprilerinden yap da moralimiz yükselsin...:img-wink: :)

evet canım o zaman da benzer bir mesaj almıştım ama bu sefer mesajda bu karar kesin gibi bir cümle geçiyor... işimizin daha zor olduğu kesin... ama imkansız değiil...:img-wink:

fırtına aşkı gerçekten hepimizde çok fazlaca var.. yani düşünsenize saat kaç? bir de bakın kaç kişi şu anda aktif olarak yorum yazıyor... şuan burda olamayan tüm arkadaşlarım da eminim kafalaının bir kenarında fırtına yı düşünüyolaardır.. (kendimden biliyorum) birlikte hareket edersek ortada sorun kalmaz bence.. sonuçta reyting dedikleri bir avuç insanın beyenisi.. (hatta bu durumda kusura bakmayın ama zevksizliği) bunun içinde mantık yok ki...

dediğim gibi birçok dizi bu konuda başarısızlığa uğruyor olailir ama bu bizim de uğrayacağımız anlamına gelmez...

canım gerçekten bu hafta ve önümüzdeki haftanın reytingleri gerçekten çok ama çok önemli... ya bizim kaldırtmamak için ya da onların kaldırmak için dayanakları olacak... umarım herşey bizim yanımızda gelişir...

canım ben daha hiç telefon açmadım ama yarın onu da yaparım... mektup yazmak gerekiyorsa o da kabulum.. bu kouda emin olun çekincem yok...:img-yes:

ayrıca ben hep burda pozitif yaklaşmaya çalıştım olaylara... yani hep iyi taraflarından bakmaya çalıştım sizlerde biliyorsunuz... bu konuya da en başta öyle yaklaşmıştım doğru değildir diye... onun alışkanlığı mı bilmiyorum ben hep devam edecek diye düşünüyorum... yetertki biz dizimize sahip çıkalım... :img-yes: :img-yes:

zeynepppaliii
27-05-07, 02:45
canım bizim de yani hepimzin de isteği o... umarım fırtınamız gerçekten esmeye devam eder...

evet haklısın dizi çok heyecanlı yerde itti.. ama keşke o resimi yayınlamamış olsalaardı.. biz de acaba kim vuruldu düye düşünürdük.. ama olsun sonuçta bu resmi o kadar fazla insan görmed di mi... sonuçta reytinglerde yükselme yaratsında...

bn bilmiodum resmi biliomusun duygu...:)
çok heyecanlıydım yni izlerken...:)
hatta dedim çocuğu kaybedip bitiricekler...
iki acı birden...
çok kötü ya...:(
bitiyo kelimesini kullanmak...
gözlerim doldu desem yalan diil...:sad53:

karanlık86
27-05-07, 02:45
ya arkdaşlar şu mail adreslerini tekrar hatırlatablirmisiniz...
birde hngi resm duygu bn bilmiyorum??
zeynein vurulmadıını nrden bilioruz??

canım bkm nin sitesinde yeni bölüm özetinde ali ie zeynebin resmi var.oradan bakarsan anlayabilirsin vurulmadığını çünkü dizide resimdeki sahne geçmedi ve son bölümdeki kıyafetiyle ayakta aliye sarılmış bir vaziyetteydi ve biz de zeynebin vurulmadığına kanaat getirdik.

benhermi
27-05-07, 02:50
bn bilmiodum resmi biliomusun duygu...:)
çok heyecanlıydım yni izlerken...:)
hatta dedim çocuğu kaybedip bitiricekler...
iki acı birden...
çok kötü ya...:(
bitiyo kelimesini kullanmak...
gözlerim doldu desem yalan diil...:sad53:

ay canım... aslında gerçekten ben iyiki görmüşüm resmi o zaman yoksa beni kimse durduramazdı... bitirseler bile ki bitirmemeleri için elimizden geleni yapıcaz bize bu kadar acı yaşatmazlar herhalde.. yani zaten ağlıyoruz o zaman sürekli ağlar duruma geliriz...

aslında bkm binası ile ki kendisi beşiktaşta bir pasajın içindedir benim evim çok yakın... gidip bassam mı ne dersiniz...?

karanlık86
27-05-07, 02:51
kanal d nin

bkm'nin:
bkm@bkmonline.net ....

arkadaşlar öncelikle kanal d ye sonra da diğer tüm adreslere mail atalım ve bunu diğer sitelerdeki arkadaşlarla da paylaşalım imece usulü:img-wink:

Cengiz Semercioğlu –

Sina Koloğlu –

Mehmet Güler –
mguler@gazetevatan.com

Yüksel Aytuğ –
yaytug@sabah.com.tr

aisiklar@bugun.com.tr

myar@posta.com.tr

Sponsorlar:

diğerleri:
casati boya:
www.casati.com.tr

Mudo - info@mudo.com.tr

Taç - tac@zorlu.com

merhabalar,

canım işte adresler bunlar.bu arada bunu gönderen arkadaşımıza tekrardan teşekkür ediyorum.
canım özellikle burhanayeri.@aksam.com.tr ve mguler@gazetevatan.com bu iki isme mail gönder.

zeynepppaliii
27-05-07, 02:56
çok saol karanlık86...
isim neydi bu arada?
bas bncede duygu hatta beraber gidelim...:)
hakkaten çok acıo insann içi...
biterse biz bidaha nereye yazcaz...
biticekmi herşey...
bu kadar mı??...:sad53:

FBemel
27-05-07, 03:03

evet canım o zaman da benzer bir mesaj almıştım ama bu sefer mesajda bu karar kesin gibi bir cümle geçiyor... işimizin daha zor olduğu kesin... ama imkansız değiil...:img-wink:

fırtına aşkı gerçekten hepimizde çok fazlaca var.. yani düşünsenize saat kaç? bir de bakın kaç kişi şu anda aktif olarak yorum yazıyor... şuan burda olamayan tüm arkadaşlarım da eminim kafalaının bir kenarında fırtına yı düşünüyolaardır.. (kendimden biliyorum) birlikte hareket edersek ortada sorun kalmaz bence.. sonuçta reyting dedikleri bir avuç insanın beyenisi.. (hatta bu durumda kusura bakmayın ama zevksizliği) bunun içinde mantık yok ki...

dediğim gibi birçok dizi bu konuda başarısızlığa uğruyor olailir ama bu bizim de uğrayacağımız anlamına gelmez...

canım gerçekten bu hafta ve önümüzdeki haftanın reytingleri gerçekten çok ama çok önemli... ya bizim kaldırtmamak için ya da onların kaldırmak için dayanakları olacak... umarım herşey bizim yanımızda gelişir...

canım ben daha hiç telefon açmadım ama yarın onu da yaparım... mektup yazmak gerekiyorsa o da kabulum.. bu kouda emin olun çekincem yok...

ayrıca ben hep burda pozitif yaklaşmaya çalıştım olaylara... yani hep iyi taraflarından bakmaya çalıştım sizlerde biliyorsunuz... bu konuya da en başta öyle yaklaşmıştım doğru değildir diye... onun alışkanlığı mı bilmiyorum ben hep devam edecek diye düşünüyorum... yetertki biz dizimize sahip çıkalım... :img-yes:

o resmi sadece biz Fırtına delileri :) gördüğümüz için haftaya gelecek ratinglerden umutluyum ben...çünkü Zeynep de vurulmuş olabilir...:)dimi???biz çaktırmayalım...:)

canım yani ben geçen gün tvyi sadece Fırtına ve FB için izlediğimi nete de sadece Fırtına ve tabi ki sizin için girdiğimi fark ettim...eh okul ve arkadaşlarımla gezme-tozma dışında hayatım Fırtına...hepimiz de aynı şeyleri hissediyoruz...

ratingi belirleyenleri hiç karıştırma...onlar için söylenecek çok şey var...ama şimdi durup dururken forumdan atılmaya gerek yok...

canım bende Fırtına için herşeyi yaparım...herşeyi...yeter ki izlemeye devam edelim...

bu arada senin bu pozitif tavrın bize moral oluyor...yani sensiz olmaz cnm...umarım içinden ne geçiyorsa Fırtına ile ilgili gerçek olur...

biz Fırtına'mıza sonuna kadar sahip çıkacağız...:img-yes:

zeynepppaliii
27-05-07, 03:12
eet emelcim sonuna kadar destekliyoruz...
fırtınamız esmeye devam etmeli...
dediğim gibi ctesilerimiz boş mu geçecek...:(

karanlık86
27-05-07, 03:15
çok saol karanlık86...
isim neydi bu arada?
bas bncede duygu hatta beraber gidelim...:)
hakkaten çok acıo insann içi...
biterse biz bidaha nereye yazcaz...
biticekmi herşey...
bu kadar mı??...:sad53:

ne demek canım.ismim betül.evet benim de içim çok sızlıyo.
dizimizin yarın tekrarı var mı?yoksa da ben euro d den izlemeye çalışacağım.sabaha karşı yayınlanıyor ama uyuya kalmazsam izlemek istiyorum yeniden.bilmiyorum canım nereye yazacaz yine görüşürüz ama.

zeynepppaliii
27-05-07, 03:21
ne demek canım.ismim betül.evet benim de içim çok sızlıyo.
dizimizin yarın tekrarı var mı?yoksa da ben euro d den izlemeye çalışacağım.sabaha karşı yayınlanıyor ama uyuya kalmazsam izlemek istiyorum yeniden.bilmiyorum canım nereye yazacaz yine görüşürüz ama.

tanıştığımıza sevindim betül...
bu arada bnde sude...
umarım daha uzun süre devam ederiz izlemeye...

karanlık86
27-05-07, 03:21
o resmi sadece biz Fırtına delileri :) gördüğümüz için haftaya gelecek ratinglerden umutluyum ben...çünkü Zeynep de vurulmuş olabilir...:)dimi???biz çaktırmayalım...:)

canım yani ben geçen gün tvyi sadece Fırtına ve FB için izlediğimi nete de sadece Fırtına ve tabi ki sizin için girdiğimi fark ettim...eh okul ve arkadaşlarımla gezme-tozma dışında hayatım Fırtına...hepimiz de aynı şeyleri hissediyoruz...

ratingi belirleyenleri hiç karıştırma...onlar için söylenecek çok şey var...ama şimdi durup dururken forumdan atılmaya gerek yok...

canım bende Fırtına için herşeyi yaparım...herşeyi...yeter ki izlemeye devam edelim...

bu arada senin bu pozitif tavrın bize moral oluyor...yani sensiz olmaz cnm...umarım içinden ne geçiyorsa Fırtına ile ilgili gerçek olur...

ya bana hayal gibi geliyor bu olup bitenler sanki bir kabus görüyormuşum da uyanacakmışım gibi.ama nerdeee...
kanald ye o kadar yazı yazdık yine de bir şey çıkmadı.ben hayatımda bu kadar bağlanmamıştım hiçbir diziye ve gittikçe daha da yoğunlaşıyor bu duygularım...
ne yapacağım hiç bilmiyorum.
hele bu iki güzel çifti ayrı ayrı yerlerde görmek beni çok üzecek...

karanlık86
27-05-07, 03:25
tanıştığımıza sevindim betül...
bu arada bnde sude...
umarım daha uzun süre devam ederiz izlemeye...

ben de sevindim sude tanıştığımıza.
inşaallah canım uzun süre devam ederiz izlemeye...
inan tüm bu yaşananlar bir kabus gibi canım.ya gerçekten de şoktayım ben sude.

gulshahk
27-05-07, 03:40
gece gece fikrim geldi sizinle de paylaşmak istedim ama kimse yok neyse gelince okursunuz
arkadaşlar diyorum ki
bu dizi özünde bir karadeniz dizisi ya hani
acaba karadenizlilerin sitelerine de uğrayıp olayı duyursak sonuçta fırtınanın tanınmasına katkısı yadsınamaz onlar da eminim destek vermek isteyeceklerdir doğan medya grubundan bi kaç mail telefon numarası fln daha bulsak onlarla beraber bu sitelere yazsak nr kadar kalabalık görünürsek o kadar iyi olur gibi geliyo bana ne dersiniz bilemem

karanlık86
27-05-07, 03:58
gece gece fikrim geldi sizinle de paylaşmak istedim ama kimse yok neyse gelince okursunuz
arkadaşlar diyorum ki
acaba karadenizlilerin sitelerine de uğrayıp olayı duyursak sonuçta fırtınanın tanınmasına katkısı yadsınamaz onlar da eminim destek vermek isteyeceklerdir doğan medya grubundan bi kaç mail telefon numarası fln daha bulsak onlarla beraber bu sitelere yazsak nr kadar kalabalık görünürsek o kadar iyi olur gibi geliyo bana ne dersiniz bilemem

canım bence çok iyi bir fikir.valla süpersin canım başka da diyecek bir şey bulamaıyorum.o zaman araştırmaya başlayalım.aslında çay tv ye de ulaşabiliriz karadeniz kanalı. oraya mail atalım durumumuzu bildirelim ve çay tv de yayınlasın bu sorunumuzu. hem böylece ekranlara da taşımış oluruz.daha önceden bizimkiler fırtına gelince fırtına ekibi ardeşende diye bir yayın yapmıştılar.belki bize yardımcı olabilirler.

karanlık86
27-05-07, 04:00
bu arada fırtınanın tekrarını izlemek isteyen arkadaşlar yarın fırtınanın tekrarı yok maalesef.onun yerine yaprak dökümü var.

gulshahk
27-05-07, 04:04
canım bence çok iyi bir fikir.valla süpersin canım başka da diyecek bir şey bulamaıyorum.o zaman araştırmaya başlayalım.aslında çay tv ye de ulaşabiliriz karadeniz kanalı. oraya mail atalım durumumuzu bildirelim ve çay tv de yayınlasın bu sorunumuzu. hem böylece ekranlara da taşımış oluruz.daha önceden bizimkiler fırtına gelince fırtına ekibi ardeşende diye bir yayın yapmıştılar.belki bize yardımcı olabilirler.

olabilir cnm sponsorlarda aynı şekilde benim yazdığım mesajdakileri biz e.a. için düşünmüştük 2 tane de sponsor bulup şirketle iltibata geçirdik zaman pek olmadığı için ben onları sundum size ama araştırılıp karadeniz firmaları üzerine yoğunlaşılabilir herkesin birlik olması lazım yada hekes 15-20 mail adresinden çok çok mail atacak :icon_whis

şey de yapılabilir mesela pzt günün belirli bi saati atıyorum15.00_16.00 arası kanalı telefon yağmuruna tutmuştuk biz herkes birbirinden habersiz gibi davranıp kulakları çınlasın hüsnşye ablamız vardı atv de onu delirtmiştik:)

şu an henüz son bölüm çekilmediği için şansımız var bir an önce bir araya gelinip bişeyler yapılırsa çok rahat döner gibi geliyo bana:img-pilot

karanlık86
27-05-07, 04:10
olabilir cnm sponsorlarda aynı şekilde benim yazdığım mesajdakileri biz e.a. için düşünmüştük 2 tane de sponsor bulup şirketle iltibata geçirdik zaman pek olmadığı için ben onları sundum size ama araştırılıp karadeniz firmaları üzerine yoğunlaşılabilir herkesin birlik olması lazım yada hekes 15-20 mail adresinden çok çok mail atacak :icon_whis

şey de yapılabilir mesela pzt günün belirli bi saati atıyorum15.00_16.00 arası kanalı telefon yağmuruna tutmuştuk biz herkes birbirinden habersiz gibi davranıp kulakları çınlasın hüsnşye ablamız vardı atv de onu delirtmiştik:)

şu an henüz son bölüm çekilmediği için şansımız var bir an önce bir araya gelinip bişeyler yapılırsa çok rahat döner gibi geliyo bana:img-pilot

tamam o zaman canım bu konuyu bir şekilde ayarlayıp yapalım.evet herkesin nete gireceği saati de ayarlamak iyi olur.ben şimdi rize çay tv nin iletişim adresini yazacağım:
mailto:bilgi@caytv.com.trbunu da aynı şekilde yaptık mı inşaalah iyi bir sonuç alırız.

ctcc
27-05-07, 11:05

Emel'cim.. o kadar iyisin kii.. gece dayanamayıp ağladım:sad53: forumdanda çıktım zaten kimse yoktu .. ya ben yapamam fırtınasız.. bir tarafım eksik kalır..!!

ohh... beni ne kadar rahatlattığını bir bilsen arkadaşım.. bir bilsen.. dün geceden beri nasıyım anlatamam sana.. bölümü bile doğru dürüst izleyemedim zaten:sad53:

vazgeçmiycem canım vazgeçmiycem..

ayrıca o mail adreslerinin hepsine mail de atıcaz..
usanmadan:sad53: yılmadan..:sad53: siz olmasaydınız napardım ben?

sarıseren
27-05-07, 11:13
arkadaşlar görüyorum ki fırtınanın bitmemesi için elinizden geleni yapıyorsunuz.Bende bi fırtına izleyicisiyim ve ailecek her cumartersi izliyoruz.Ama bence fırtına bitmeli.çünkü bi çok diziye aynı şeyi yapıyolar ve sonu hep abuk subuk bitiyo.Fırtına gibi kaliteli bi dizinin ben kötü sonla bitmesini ya da abuk subuk bi senayoyla devam etmesini istemem.Bence herşey tadında bırakılmalıdır.Ama tabikide siz de kendi görüşünce haklısınız.Bu da benim paylaşmak istedim.Kimsenin moralini bozmak veya sinirlendirmek için de yazmadım yanlış anlaşımasın:)

ayrıca dünkü bölümde pek ali-zeynep yoktu ama güzel bi bölümdü.Hocanın hawaii den çıkmış gibi kıyafeti harikaydı.Bi de sonunda kim vuruldu acaba çok merak ettim...

ctcc
27-05-07, 11:17

bunlar gerçekten çook iyi fikirler.. teşekkür ederiz.. bence hepsini uygulayalım:img-yes:

sponsor şirketlerle bağlantıya geçersek diziyi bitirmezler arkadaşlar.. bence en iyi fikir sponsor bulmak.. sonuçta sponsor bulunursa reklam gelirleri artacağı için kanald diziyi neden bitirsin? :)

evet biz hatta aynı saatte mail atıyoruz... hem bkm hemde kanaldye :)
ama bana şuna ana kadar (inanın..) hiç cevap gelmedi.. belkide sistemleri kitlendi:img-hyste

bencede.. birşeyler yapılırsa rahat döner..
ayrıca daha 3 haftamız var arkadaşlar..
1 haftada farksa TV'yle setin arasında
2 oldu..
2 haftada biz neler yaparız düşündünüzmü???

ayrıca karanlık86'ydı sanırım :) yazdığı sponsorlardan sponsor bulabilme imkanımız yüksek olduğu için bence en çok sponsor olayına yüklenmeliyiz..

ctcc
27-05-07, 11:53
arkadaşlar görüyorum ki fırtınanın bitmemesi için elinizden geleni yapıyorsunuz.Bende bi fırtına izleyicisiyim ve ailecek her cumartersi izliyoruz.Ama bence fırtına bitmeli.çünkü bi çok diziye aynı şeyi yapıyolar ve sonu hep abuk subuk bitiyo.Fırtına gibi kaliteli bi dizinin ben kötü sonla bitmesini ya da abuk subuk bi senayoyla devam etmesini istemem.Bence herşey tadında bırakılmalıdır.Ama tabikide siz de kendi görüşünce haklısınız.Bu da benim paylaşmak istedim.Kimsenin moralini bozmak veya sinirlendirmek için de yazmadım yanlış anlaşımasın:)

ayrıca dünkü bölümde pek ali-zeynep yoktu ama güzel bi bölümdü.Hocanın hawaii den çıkmış gibi kıyafeti harikaydı.Bi de sonunda kim vuruldu acaba çok merak ettim...
ilk olarak bu görüşe katılmadığımı bu forumdaki herkes biliyor zaten.. ama ben genede eklemek istiyorum..

dizinin senaryosu abuk subuk falan değil.. ve sakız gibi uzatılmış bir aşk hikayesi falanda yok.. entrika , nefret falan diğer dizilerde büyük bir dozda var ama fırtınada yok.. ( zaten fırtınanın farkı bu.. ) yani bence biz ekranların en kaliteli dizisini izliyoruz.. herşey tam tadında ve yaşanacak çok şey var.. buna emin olabilirsin..

bende..:img-hyste umutluyum :) fragmanıda bir güzelce yaparlarsa herşey tamam:img-yes: :img-wink:

hissettiklerimiz aynı Emel'cim..

evet.. sonuna kadar sahip çıkacağız ve dizimiz kanald nin elinden kurtulacak..
ya reyting için gününü vs değiştirmeyi neden denemiyorlar anlamıyorum!!??

dipnot :) : 13:00'de sınava giriyorum arkadaşlar:sad53: foruma giremeyeceğim:sad53:

sarıseren
27-05-07, 13:15
ilk olarak bu görüşe katılmadığımı bu forumdaki herkes biliyor zaten.. ama ben genede eklemek istiyorum..

dizinin senaryosu abuk subuk falan değil.. ve sakız gibi uzatılmış bir aşk hikayesi falanda yok.. entrika , nefret falan diğer dizilerde büyük bir dozda var ama fırtınada yok.. ( zaten fırtınanın farkı bu.. ) yani bence biz ekranların en kaliteli dizisini izliyoruz.. herşey tam tadında ve yaşanacak çok şey var.. buna emin olabilirsin..

bende..:img-hyste umutluyum :) fragmanıda bir güzelce yaparlarsa herşey tamam:img-yes: :img-wink:

hissettiklerimiz aynı Emel'cim..

evet.. sonuna kadar sahip çıkacağız ve dizimiz kanald nin elinden kurtulacak..
ya reyting için gününü vs değiştirmeyi neden denemiyorlar anlamıyorum!!??

dipnot :) : 13:00'de sınava giriyorum arkadaşlar:sad53: foruma giremeyeceğim:sad53:
beni birazcık yanlış anladın sanırım.Ben dizi şu an için saçma demek istememiştim.Eğer uzarsa belki böyle bi problem ortaya çıkar demek istedim.Genede en azından fikrime katılmasanda saygı duyduğun için teşekkür ederim:img-wink:

fırtınamm
27-05-07, 13:43
arkadaşlar diyorum ki

Cok iyi fikir bencede.Peki biz kanald ye veya BKM nın FIRTINA dizisi hakkındakı bölümlerine yada ilgili kişilerine ulaşabilirmiyiz.Cünkü yanı bence artık KANALD nın veya BKM nın telefonlarını aradığımız cıkan kişilerdense daha yetkili kişilerle konuşmamaız gerek!!!!

Kadir_Reis
27-05-07, 13:50
Allah Aşkına Fragman dogru düzgün gösterildi mi cuma gün 2 defa cumartesi 2 defa gösterildi benim izlediğim kadariyla

nehirgözlü
27-05-07, 13:53
reytingler gelmiş bu haftada çok güzel haftaya inş. daha güzel olur

Kadir_Reis
27-05-07, 13:55
Evet Katılıyorum Size Mesala Trabzon Kültür Derneklerine Diziye Sponsor Olmaları İçin Görüşlerimizi bildirebiliriz

fırtınamm
27-05-07, 13:58
Evet Katılıyorum Size Mesala Trabzon Kültür Derneklerine Diziye Sponsor Olmaları İçin Görüşlerimizi bildirebiliriz

Zaten yanlış hatırlamıyorsam düğünleri Trabzonlular derneğinde yapılmıştı eğer onlarla tekrar görüşürsek belki yardım ederler.

Kadir_Reis
27-05-07, 13:59
Olabilir ben dizinin tekrarından sonra bu konu hakkında mail aticam sizlerde atiniz

_duygucuk_
27-05-07, 14:00
bölüm güzeldi ali-zeynep ikilimiz süperdi tabiki :):)
neyseki bu hafta şirn hanım fazla birşey yapmadı:(ziya yla süper olur tamara nın hayali çok güzeldi :)ayşen gruda nın gençlik resimleir güzeldi:)
reytingler güzel gelmiş:):)protesto da çok güzel maillere devam:)
bence 4 seçnek var:
A)adam kendine sıktı kurşunu
B)özlem e sıktı
C)havaya sıktı
D)güvenlik görevlisi adamı vurdu çünkü ali ile zeynep sarılıyor birbirne zeynep korkmuş..:)

karanlık86
27-05-07, 14:02
Olabilir ben dizinin tekrarından sonra bu konu hakkında mail aticam sizlerde atiniz

arkadaşlar atacağımız bir kaç yeri belirleyelim ve bir arkadaşımız da güzel bir metin yazıp aynı saatlerde gönderelim.ya bir de ekrana dataşımaya çalışalım bu durumu.karadeniz kanallarına da mail gönderebiliriz.
ben iyi bir sonuç elde edeceğime inanyorum inşaallah.

karanlık86
27-05-07, 14:15
bölüm güzeldi ali-zeynep ikilimiz süperdi tabiki :):)
neyseki bu hafta şirn hanım fazla birşey yapmadı:(ziya yla süper olur tamara nın hayali çok güzeldi :)ayşen gruda nın gençlik resimleir güzeldi:)
reytingler güzel gelmiş:):)protesto da çok güzel maillere devam:)
bence 4 seçnek var:
A)adam kendine sıktı kurşunu
B)özlem e sıktı
C)havaya sıktı
D)güvenlik görevlisi adamı vurdu çünkü ali ile zeynep sarılıyor birbirne zeynep korkmuş..:)

evet canım dediğin tüm seçenekler olablir.bu hafta şirine pek gıcık olamadım nedense.yine zeynep_ali ikilisi süperdi canım.ama pek göremedik bu ikiliyi bu bölüm.
aynen millere devam...başarana kadar...

gulshahk
27-05-07, 14:31
kanal d nin telefon numaraları
0212 413 51 11
0 (212) 478 00 88

kanal d nin

bkm'nin:
bkm@bkmonline.net ....

arkadaşlar öncelikle kanal d ye sonra da diğer tüm adreslere mail atalım ve bunu diğer sitelerdeki arkadaşlarla da paylaşalım imece usulü

Cengiz Semercioğlu –

Sina Koloğlu –

Mehmet Güler –
mguler@gazetevatan.com

Yüksel Aytuğ –
yaytug@sabah.com.tr