PDA

Tüm Versiyonu Göster : Fırtına- Bölüm Yorumları/3

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11

ctcc
30-05-07, 18:31
Mükemmel haberler bunlar :happy0064 Umarım bu destek birilerinin gözünü korkutur

Özeti okudum biraz önce. Zeynep'e birşey olacağı falan yazıyor... Ama resimde Zeynep'e birşey olmamıştı. Gayet sağlıklıydı. Acaba senayro falan mı değişti... Umarım çok kötü bir şey olmaz...

"Zeynep’in başına gelen olaya tanık olan Ali için hayat adeta durur. Nefesini tutan Zeynep’in aklında ise sadece bebeği vardır..."

Çok kafa karıştırıcı bir özet... Özlem'den pek bahsedilmiyor... Sırlarla dolu bir özetimiz var
aa Seda'cım ben daha özete bakmamıştım:img-hyste
perşembeye alıştığım için:img-hyste

neyse şimdi okudum yanlız altına süper resimlerde eklemişler yani:img-hyste zeynep'e bir şey olmuycak biliyoruz:img-wink:
tmm bn bşlıorum..
nası bi metin olun neler diyelim...
isim nydi bu arada cctc....
bide hngi duygu bu??
cansu:img-wink:

(benhermi:)) bugün doğum günü Duygu'nun arkadaşlar:happy0064

:) güzel soru nasıl bi duygu bu
işte üzülmek gibi mesela, kanala kin ve nefret duyma gibi mesela
ben nermin hanıma bi mail attım bu benim duygularımı ifade ediyordu bu yüzden içinde erkekler ağlamaz da var bunun gibi yazılar mesela daha önce yolladığımız metin çok güzeldi ama işte herkesin aynı olduğu için okumayacaklarını düşünüyrum o yüzden dedim herkes 2-3 cümle kendi ifadelerini,duygularını kullansın diye benim mail şuydu nermin hanıma ;
merhaba nermin hanım;

ben fırtına dizisini geç keşfetmiş biri olarak geç buldum tez yitirdim demek istemiyorum
ekranlardaki toplumun ahlakını, çocukları, liseli gençleri kötü etkileyen ve hepsi hemen hemen birbirinin aynı olan bu kadar saçmalık arasından seyrettiğim bi erkekler ağlamaz vardı onu maalesef tüm çabalarımıza rağmen geri getiremedik şimdi bi de fırtınamız oldu onu da aynı şekilde kaybetmek istemiyoruz. bizler ne televizyon programlarında iki lafı biraraya getiremeyen sunucular ne de dizilerde manken türkücü vs görmek istemiyoruz artık bizler kaliteli yapımlar seyredebilmek istiyoruz zaten her günü birbirinden yoğun geçen bir şehir de yaşarken akşamları bir kaç saat tv izleyerek stressimizi atmaya çalışan izleyiciler olarak ekranlarda fırtına gibi keyifli, naif ve kaliteli diziler, programlar görmek istiyoruz oyuncularının hepsini tiyatrocu olduğunu biliyorum teknik ekibi de iyi hepsi birbirini tamamlayınca kalite ortaya çıkıyor işte
bizler seyirciler olarak elimizden geleni yapacağız kanala ulaşmaya çaışıyoruz , köşe yazarları yoluyla sesimizi duyurmak istiyoruz ne kadar başarılı oluruz bilemem ancak sizinde bizim gibi çabalamanızı istiyoruz lütfen pes etmeyin

böyle güzel bir yapımı bize sunduğunuz için teşekkür ederim
saygılarımla
çok güzel bir mail olmuş bence gülşah:img-wink:

inş.. cevap gelir:img-yes: keşke star olayınıda yazsaymışsın bye

keremcem d
30-05-07, 18:33
Aaa duygunun dogum günü mü??
Dogum günün kutlu olsun duygu..nice yillara:img-yes:
nice firtinali yillara:img-yes:

Kadir_Reis
30-05-07, 18:33
mail yollacagız sonuna dek ama bu gun kanald ile konustugumda adam(ismi bende saklı)Bir Kez Daha Kaldırıyordu ama Devam Etti Yine Böyle Olabilir dizi devam edecek su an görünen ksım bu dedı

ctcc
30-05-07, 18:34
aaa nasil yani devam edicek mi dedi dizimiz..
ee o zaman mail yollamaya gerek yok..
ya Fatma'cım herkes biticek diyor.. kanald başından beri devam edicek diyor:sad53:
bkm biticek diyor mesela:sad53:

keremcem d
30-05-07, 18:43
ya Fatma'cım herkes biticek diyor.. kanald başından beri devam edicek diyor:sad53:
bkm biticek diyor mesela:sad53:

Aaa bu ne ya??vallah bizimde kafamizi karistiyolar..
ama kanal dye degil bence bkmye inanmak lazim..
kanal d benimde yazdigim bi kac maile firtina devam edicek yazdi..cogunlukla otomatik cevapliyci var-..

biz ne olur ne olmaz mail atmaya devam..

Bu arada özet cikti.. soklardayim..baslarina tas düstü..
gene cok heyecanli..zeynepe birsey olmicak reimlerden glrüyoruz bebegede insallah birsey olmaz:img-yes:

keremcem d
30-05-07, 18:46
mail yollacagız sonuna dek ama bu gun kanald ile konustugumda adam(ismi bende saklı)Bir Kez Daha Kaldırıyordu ama Devam Etti Yine Böyle Olabilir dizi devam edecek su an görünen ksım bu dedı

Iyi o zaman maillere devam:img-yes: :img-yes:

Kadir_Reis
30-05-07, 18:47
bkm de cevap vermiyor ki sabahtan beri telefonları mesgul

ctcc
30-05-07, 18:51
Aaa bu ne ya??vallah bizimde kafamizi karistiyolar..
ama kanal dye degil bence bkmye inanmak lazim..
kanal d benimde yazdigim bi kac maile firtina devam edicek yazdi..cogunlukla otomatik cevapliyci var-..

biz ne olur ne olmaz mail atmaya devam..

Bu arada özet cikti.. soklardayim..baslarina tas düstü..
gene cok heyecanli..zeynepe birsey olmicak reimlerden glrüyoruz bebegede insallah birsey olmaz:img-yes:
evet canım... biz maillere devam ediyoruz..

şu an en çok istediğim dizinin mehmet güler'in dediği gibi star a alınması.. gerçekten star a alınsa rahat bir nefes alırız.. dizimiz senelerce devam eder:img-yes:

bkm de cevap vermiyor ki sabahtan beri telefonları mesgul

ya bence bilerek yapmış olabilirler bunu:img-yes:
çok telefon geliyorsa:img-yes:
çünkü her dakika meşgul olması ya fırtına hayranlarınn baskısındandır yada bilerek yapıyorlar:icon_whis

keremcem d
30-05-07, 18:54

şu an en çok istediğim dizinin mehmet güler'in dediği gibi star a alınması.. gerçekten star a alınsa rahat bir nefes alırız.. dizimiz senelerce devam eder:img-yes:

çünkü her dakika meşgul olması ya fırtına hayranlarınn baskısındandır yada bilerek yapıyorlar:icon_whis

ya evet süper olur eger alinirsa..
star dizilerine daha cok sahip cikiyo..
byölece yillarca bile süre bilir firtina..:img-yes: :img-yes:

ctcc
30-05-07, 18:58
ya evet süper olur eger alinirsa..
star dizilerine daha cok sahip cikiyo..
byölece yillarca bile süre bilir firtina..:img-yes: :img-yes:
ya mesela gene mehmet güler'in dediği gibi acemi cadı kanald den star a geçti..
reytingleri çok kötü ama gelecek sezon devam edecek ki listede adı yok..
star dizilerini hiç bitirmiyor gerçekten..
star a bir geçsek baş tacı yaparlar dizimizi ama:img-yes:

karanlık86
30-05-07, 19:00

ya inşaallah fırtına hayranlarının baskısından dolayı yapıyorlardır.bU arada duygucum doğum günün kutlu olsun...
dizimize sahip çıkacak bir kanala geçsin bu da herhalde star olur...

keremcem d
30-05-07, 19:10
ya mesela gene mehmet güler'in dediği gibi acemi cadı kanald den star a geçti..
reytingleri çok kötü ama gelecek sezon devam edecek ki listede adı yok..
star dizilerini hiç bitirmiyor gerçekten..
star a bir geçsek baş tacı yaparlar dizimizi ama:img-yes:

Aynen..star reytinglere pek önem vermiyo.. gercektende öyle aslinda.. kac kisinin evinde reyting ölcme cihazi var ki..??kanal d bitirmek istiyo starda aliyo..insallah stara gecer bizim dizide,,,yasariz vallah:img-yes:

tipex
30-05-07, 19:18
aa Seda'cım ben daha özete bakmamıştım:img-hyste
perşembeye alıştığım için:img-hyste

neyse şimdi okudum yanlız altına süper resimlerde eklemişler yani:img-hyste zeynep'e bir şey olmuycak biliyoruz:img-wink:

(benhermi:)) bugün doğum günü Duygu'nun arkadaşlar:happy0064

Benimde haberim yoktu özetten. Forumda bahsedilince baktım. Bende bugün çıkacağını beklemiyordum. Alışkanlık işte :img-hyste

Duygu'cum doğum günün kutlu olsun canım... Nice yıllara...

karanlık86
30-05-07, 19:19
Aynen..star reytinglere pek önem vermiyo.. gercektende öyle aslinda.. kac kisinin evinde reyting ölcme cihazi var ki..??kanal d bitirmek istiyo starda aliyo..insallah stara gecer bizim dizide,,,yasariz vallah:img-yes:

ya eğer çözüm yolu bir kanala geçmesi ise geçsin ya biz de kanald nin işkencelerinden kurtulmuş oluruz.hem dediğin gibi kaç kişinin evinde reyting cihazı var ki.

karanlık86
30-05-07, 19:23
evet özete bende baktım bu kadar erken beklemiyordum aslında...özetteki gibi bir fragman hazırlasalar çok iyi olur...acaba bu sefer 2 fragman mı olur???pek zannetmiyorum ama...
yine heyecanlı bir bölüm izleyeceğiz inşallah.
Nermin Hanım'a yine mail gönderdim ama hiç cevap yok...
ya bunca iyi, güzel haberleden sonra yin de ne bkm den ne de kanaldan bir iyi haber net bir cevap yok...

ctcc
30-05-07, 19:32
evet gerçekten star a geçerse çok iyi olur:img-yes:
bu arada reytingler reyting ölçme cihazıyla mı belli oluyor?
saçmalık bence.. saçmalığın önde gideni

Benimde haberim yoktu özetten. Forumda bahsedilince baktım. Bende bugün çıkacağını beklemiyordum. Alışkanlık işte :img-hyste

Duygu'cum doğum günün kutlu olsun canım... Nice yıllara...
:img-hyste alışkanlık..:img-hyste

ama daha girmedi Duygu , Emel'de yok bugün :(

ya eğer çözüm yolu bir kanala geçmesi ise geçsin ya biz de kanald nin işkencelerinden kurtulmuş oluruz.hem dediğin gibi kaç kişinin evinde reyting cihazı var ki.
bencede...
kanald üvey evlat gibi davranıyor fırtınaya..
kafasına estiği gibi fragmanını ve özetini verir , kafasına estiği gibi bitirir!!

tipex
30-05-07, 19:54
evet gerçekten star a geçerse çok iyi olur:img-yes:
bu arada reytingler reyting ölçme cihazıyla mı belli oluyor?
saçmalık bence.. saçmalığın önde gideni

:img-hyste alışkanlık..:img-hyste

ama daha girmedi Duygu , Emel'de yok bugün :(

bencede...
kanald üvey evlat gibi davranıyor fırtınaya..
kafasına estiği gibi fragmanını ve özetini verir , kafasına estiği gibi bitirir!!

Evet canım reytingler bir cihazla ölçülüyor ve bu cihaz herkese verilmiyor. Belli bir kesimi var galiba. Duyduğuma göre televizyon alırken satıcı cihazlı olduğunu belirtiyormuş zaten....Bencede çok saçma bir durum ama işler böyle yürüyor işte...

Kanal D Fırtına'nın değerini bilmiyor. Anladığında ise çok geç olabilir...

Ben çıkıyorum canım. Sonra görüşürüz...bye

ctcc
30-05-07, 20:02
Evet canım reytingler bir cihazla ölçülüyor ve bu cihaz herkese verilmiyor. Belli bir kesimi var galiba. Duyduğuma göre televizyon alırken satıcı cihazlı olduğunu belirtiyormuş zaten....Bencede çok saçma bir durum ama işler böyle yürüyor işte...

Kanal D Fırtına'nın değerini bilmiyor. Anladığında ise çok geç olabilir...

Ben çıkıyorum canım. Sonra görüşürüz...bye
nasıl ya ? ben hiç bir şey anlamadım..
çok mantıksız bence bu..
herkesin televizyonunda olsa keşke.. yani benim tanıdığım çoğu kişide yok o cihaz..

bencede.. star a kesinlikle geçmeli..

Yarın aynı saatte (19:00:img-hyste ) dizifilm.com ekranlarında (:img-hyste ) görüşmek üzere Seda'cım:img-hyste

(inş.. iyi haberler alırız..)

benhermi
30-05-07, 20:13
arkadaşlar mesajlarınızı teker teker okudum... gerçekten hepiniz çok ama çok saolun.. benim için doğumgünüm artık sizlerle daha anlamlı...:happy0064 :happy0064 teker teker tekrar teşekkürler...:happy0064

heberleri yorumlamaya gelince haber yapan her iki heberciye de hepimiz adına bir kez daha teşekkür ederim....:happy0064 arkadaşlar emeğimizin boşuna olmadığını görmek beni gerçekten çok mutlu etti... ve tabii mehmet güler in de bir fırtına hayranı olması beni inanılmaz sevindirdi... yapımcılar ile konuşmuş...:happy0064 umarım o da bizim gibi bu işin peşini bırakmaz...

özet için de yorum yazmam gerekirse ancak akıları başına geldi sanırım... bugunden vermezlerd özeti....

ben de daha okuyamadım zaten... hemen okiyayım geliyorum...:)

benhermi
30-05-07, 20:19
uzun süre sonra özet tam istediğim gibi.... inanılmaz kapalı ve heyecanlı.. bunu neden daha önceleri yapmadılar ki.... umarım fragman da böyle kapalı ve heyecanlı olur... reytinglerin tavana vurması gerekiyor...

ama biz zeynep in kurtulacağını biliyoruz...:happy0064 zaten o yüzden bu kadarraharım... ayrıca özette zeynep in aklında olan tek şeyinin bebeği olduğunu vurgulamalrı bence süper olmuş... bir de hüzünlü fragmann çıkarırlarsa ve fragmanın sonu zeynep karnını tutarken biterse tam olur...:good: fragmanı da erken yayınlamaya başlarlarsa tam ollacaktır...:img-yes:

süper bir bölüm geliyor yine...:happy0064

ctcc
30-05-07, 20:50
arkadaşlar mesajlarınızı teker teker okudum... gerçekten hepiniz çok ama çok saolun.. benim için doğumgünüm artık sizlerle daha anlamlı... teker teker tekrar teşekkürler...:happy0064

heberleri yorumlamaya gelince haber yapan her iki heberciye de hepimiz adına bir kez daha teşekkür ederim....:happy0064 arkadaşlar emeğimizin boşuna olmadığını görmek beni gerçekten çok mutlu etti... ve tabii mehmet güler in de bir fırtına hayranı olması beni inanılmaz sevindirdi... yapımcılar ile konuşmuş...umarım o da bizim gibi bu işin peşini bırakmaz...

özet için de yorum yazmam gerekirse ancak akıları başına geldi sanırım... bugunden vermezlerd özeti....

ben de daha okuyamadım zaten... hemen okiyayım geliyorum...
tekrar iyiki doğdun Duygu'cum:img-wink:

benide çok mutlu etti.. ayrıca bu işin basına yansıma gerçekten iyi oldu:img-yes: vede tabii adımın içinde geçmesi:img-hyste

canım kanald özeti hala vermedi!! veren bkm..

uzun süre sonra özet tam istediğim gibi.... inanılmaz kapalı ve heyecanlı.. bunu neden daha önceleri yapmadılar ki.... umarım fragman da böyle kapalı ve heyecanlı olur... reytinglerin tavana vurması gerekiyor...

ama biz zeynep in kurtulacağını biliyoruz... zaten o yüzden bu kadarraharım... ayrıca özette zeynep in aklında olan tek şeyinin bebeği olduğunu vurgulamalrı bence süper olmuş... bir de hüzünlü fragmann çıkarırlarsa ve fragmanın sonu zeynep karnını tutarken biterse tam olur...:good: fragmanı da erken yayınlamaya başlarlarsa tam ollacaktır...:img-yes:

süper bir bölüm geliyor yine...:happy0064

canım reytingler iyi olucak ama kötü bir haberim var size..
cumartesi akşamı milli maç var arkadaşlar:sad53: neden cumartesi.. anlamıyorum..

ben 2 fragman bekliyorum bu bölümden :)

çok güzel bir bölüm olucak gerçekten:img-yes: :img-wink:

nehirgözlü
30-05-07, 22:17
evet maç olduğu için reytingleri etkileyecektir neden cumartesi yaparlarki maçları hadi cumartesi yapıyoysun niye tvde veriyon

keremcem d
30-05-07, 22:51
Evet malesef öyle..yani türkiyede yaklasik 2 milion kiside varmis bu cihaz ve sadece onlarin baktigi diziler reyting aliyomus..yani biz bakmisiz bakmamamisiz hic bi faydasi yok..bence cok sacma..saten sadece belirli ailelere veriliyomus .. yani coook sacma..

ondan ben kanlaarin bu kadar reytingleri neden taktiklarini anlamiyorum aslinda..

keremcem d
30-05-07, 22:53
evet maç olduğu için reytingleri etkileyecektir neden cumartesi yaparlarki maçları hadi cumartesi yapıyoysun niye tvde veriyon

aaa evet mac var bu cumartesi..
bence etkiliye bilir.. yani buranin saati ile mac 20 de baslicak.. yani firtinayla ayni saatde.. etkiliye bilir..

FBemel
31-05-07, 13:54
dün gelemedim foruma...çünkü ingilizce sınavım vardı...ve bugüne yetişmesi gereken 2 projem vardı...:icon_sorr

ama başlığımızı okduğumda yorgunluk falan kalmadı...:)gelen haberler çok güzel...hepsini okudum ve çok sevindim...özellikle Mehmet Bey'in bu kadar ilgilenip köşesine taşıması beni çok mutlu etti...umarım kanald ve bkm de aynı titizliği gösterir ve dizimizi devam ettirirler...

ayrıca hayretler içinde kaldım...özet çarşamba günü mü gelmiş???gerçekten şok oldum...gerçi kanald daha özeti yayınlamamış ama bkm saolsun erkenden vermiş...

şimdi ben bu özetten bişi anlamadım...sanki Zeynep'e kurşunlar isabet ediliyormuş gibi bir hava yaratılmış ama resimlerden de anlaşılacağı gibi Zeynep'imize birşey olmamış...heyecan olsun diye mi yaptılar anlamadım ama olsun...biz bölümümüzü bekleyip neler olduğunu göreceğiz...

özeti sonra yine karşılıklı yorumlarız...:)

karanlık86
31-05-07, 14:01
dün gelemedim foruma...çünkü ingilizce sınavım vardı...ve bugüne yetişmesi gereken 2 projem vardı...:icon_sorr

ama başlığımızı okduğumda yorgunluk falan kalmadı...:)gelen haberler çok güzel...hepsini okudum ve çok sevindim...özellikle Mehmet Bey'in bu kadar ilgilenip köşesine taşıması beni çok mutlu etti...umarım kanald ve bkm de aynı titizliği gösterir ve dizimizi devam ettirirler...

ayrıca hayretler içinde kaldım...özet çarşamba günü mü gelmiş???gerçekten şok oldum...gerçi kanald daha özeti yayınlamamış ama bkm saolsun erkenden vermiş...

şimdi ben bu özetten bişi anlamadım...sanki Zeynep'e kurşunlar isabet ediliyormuş gibi bir hava yaratılmış ama resimlerden de anlaşılacağı gibi Zeynep'imize birşey olmamış...heyecan olsun diye mi yaptılar anlamadım ama olsun...biz bölümümüzü bekleyip neler olduğunu göreceğiz...

canım hoşgeldin ben de seni göremeyince üzüldüm.neyse gelmene sevindim.evet güzel gelişmeler var ama ne bkmden ne de kanald den net bir cevap yok hala.nermin hanıma da mail attım ama ondan da cevap yok...
inşaallah hayırlı güzel haberleri alırız.
evet özeti erken verdiler ve özeti beğendim.inşaallah özetteki gibi bir fragman hazırlarlar. ben fragmanı hala göremedim.gerçi tv le bakasım bil gelmiyo bu olanlardan sonra...
neyse inşaallah izleyip göreceğiz...
maillere devam...

FBemel
31-05-07, 14:08
canım hoşgeldin ben de seni göremeyince üzüldüm.neyse gelmene sevindim.evet güzel gelişmeler var ama ne bkmden ne de kanald den net bir cevap yok hala.nermin hanıma da mail attım ama ondan da cevap yok...
inşaallah hayırlı güzel haberleri alırız.
evet özeti erken verdiler ve özeti beğendim.inşaallah özetteki gibi bir fragman hazırlarlar. ben fragmanı hala göremedim.gerçi tv le bakasım bil gelmiyo bu olanlardan sonra...
neyse inşaallah izleyip göreceğiz...
maillere devam...

hoşbuldum cnm...:)3 gün rahatım artık...bol bol muhabbet ederiz...bol bol mail yollarım...:)

gelişmeler güzel...en azından sesimizi basında duyuran birisi oldu...çünkü ben her gün Hürriyet aldığımız için Cengiz Semercioğlu'nun köşesine bakıyorum Fırtına ile ilgili birşey var mı diye....ama maalesef her seferinde hayal kırıklığına uğruyorum...neyseeee...Mehmet Bey saolsun...

umarım fragman da Duygu'mun dediği gibi özetle paralel olur ve merak uyandırır izleyicide...çünkü özet çok kapalı...sırlarla dolu...:)

fragmanı bu geceden önce görebileceğimizi sanmıyorum...:(ve meraktan ölüyorum...:)

karanlık86
31-05-07, 14:17
hoşbuldum cnm...:)3 gün rahatım artık...bol bol muhabbet ederiz...bol bol mail yollarım...:)

gelişmeler güzel...en azından sesimizi basında duyuran birisi oldu...çünkü ben her gün Hürriyet aldığımız için Cengiz Semercioğlu'nun köşesine bakıyorum Fırtına ile ilgili birşey var mı diye....ama maalesef her seferinde hayal kırıklığına uğruyorum...neyseeee...Mehmet Bey saolsun...

umarım fragman da Duygu'mun dediği gibi özetle paralel olur ve merak uyandırır izleyicide...çünkü özet çok kapalı...sırlarla dolu...:)

fragmanı bu geceden önce görebileceğimizi sanmıyorum...:(ve meraktan ölüyorum...:)

emelcim senin rahat olmana sevindim ma benim de yarın sınavim var hiç des yapmak istemiyorum ma mecburum.neyse ben yine buralarda olurum.
ben de hiç sanmıyorum görebileceğimi...cuma günü belki...
evet ben mail attım bkmye kanala...
bkmden devamedecektir cümlesini duysam işte o zaman inanacağım ama cevap yok yok yok...
çok üzülüyorum bu duruma...
neyse sonuna kadar gideceğiz.onlar inatçıysa biz onlardan da inatçıyız...

FBemel
31-05-07, 16:38
emelcim senin rahat olmana sevindim ma benim de yarın sınavim var hiç des yapmak istemiyorum ma mecburum.neyse ben yine buralarda olurum.
ben de hiç sanmıyorum görebileceğimi...cuma günü belki...
evet ben mail attım bkmye kanala...
bkmden devamedecektir cümlesini duysam işte o zaman inanacağım ama cevap yok yok yok...
çok üzülüyorum bu duruma...
neyse sonuna kadar gideceğiz.onlar inatçıysa biz onlardan da inatçıyız...

canım çıkmak zorunda kaldım...cevabım biraz geç oldu o yüzden...:img-blush

valla ben bu gece fragmanı görmeden yatmaya niyetli değilim...nasıl olsa yarın sınavım yok...:happy0064 görürsem hemen gelir anlatırım...:)yalnız zaten ilk yayınlanan fragman herkesten haber veren fragman oluyor...yani biz damar:) fragmanı yine göremeyiz..tabi ortada 2.fragman olacaksa...

özeti en sonunda kanald de yayınlamış...her zamanki gibi perşembe günü...demek ki fragmanı da daha çok bekleyeceğiz...:(

Laz_Kizi61
31-05-07, 16:46
firtinanin sitesinde 46.bölümün fragmani var

_duygucuk_
31-05-07, 16:49
evet birer birer iyi habelr gelyor umarım kanal d den de gelir..mutlu oldum ismler yazılınca filan..fragmanı bekliyorum bakalım nler olacak..:):)
Adaşımın doğum gününü diğer bölümde kutladım ama geç olsa da burada da kutlayayım iyiki doğdun cnm:):):)

karanlık86
31-05-07, 16:51
firtinanin sitesinde 46.bölümün fragmani var

sağol arkadaşım bilgi verdiğin için.peki sen izledin mi?izlediysen anlatır mısın? çok merak ediyorum.

karanlık86
31-05-07, 17:03
canım çıkmak zorunda kaldım...cevabım biraz geç oldu o yüzden...:img-blush

valla ben bu gece fragmanı görmeden yatmaya niyetli değilim...nasıl olsa yarın sınavım yok...:happy0064 görürsem hemen gelir anlatırım...:)yalnız zaten ilk yayınlanan fragman herkesten haber veren fragman oluyor...yani biz damar:) fragmanı yine göremeyiz..tabi ortada 2.fragman olacaksa...

özeti en sonunda kanald de yayınlamış...her zamanki gibi perşembe günü...demek ki fragmanı da daha çok bekleyeceğiz...:(

canım dediğin gibi fragmanı da daha çok bekleyeceğiz özeti geç verirlerse...canım ben pek sanmıyorum 2.bir fragman göstereceklerine.geçen hafta da beklemiştik ama hüsrana uğrayan biz olduk.geçen haftaki bölüme göre de iyi bir fragman gösterebilirlerdi ve ben bunu son sahnede daha iyi anladım ama göstermediler.yani her zaman ki tavrını yerine getirdi kanald.
ya bakalım inşaallah fragmanı da görürüz.tamam canım görürsen anlatırsın.zaten 1.fragmandan anlarız 2.bir fragmanın verilip verilmeyeceğini.eğer zeynep&ali sahneleri geçmezse o zaman 2. bir fragman şart olur...
bu arada bir gelişme yok galiba...

ctcc
31-05-07, 17:05
Emel'cimm özet dün yayınlandıbye ama kanald de yayınlanmadı:sad53:
(bkmnin sitesinde yayınlandı.. :))

ayrıca arkadaşlar fragmanı izledim :happy0064 heryer bizim tabakçı ve dalcı sülalesini içeriyordu:sad53: zeynep ve ali yoktu ama en sonunda:img-hyste ki bu çok komik:img-hyste ali yeni elemanımız bu mu diyordu zeynep te kılık değiştirmiş ; gözlük ve sarı peruk takmış:img-hyste kendini ayça diye tanıtıyordu:img-hyste
ayrıca arkadaşlar bir dipnotda: Erosumuz tamara harekete geçmiş:img-hyste demek ziya ve şirin de ışık gördü:img-hyste
+ bence 2.fragman olucak:img-wink:

karanlık86
31-05-07, 17:10
(bkmnin sitesinde yayınlandı.. :))

ayrıca arkadaşlar fragmanı izledim :happy0064 heryer bizim tabakçı ve dalcı sülalesini içeriyordu:sad53: zeynep ve ali yoktu ama en sonunda:img-hyste ki bu çok komik:img-hyste ali yeni elemanımız bu mu diyordu zeynep te kılık değiştirmiş ; gözlük ve sarı peruk takmış:img-hyste kendini ayça diye tanıtıyordu:img-hyste
ayrıca arkadaşlar bir dipnotda: Erosumuz tamara harekete geçmiş:img-hyste demek ziya ve şirin de ışık gördü:img-hyste
+ bence 2.fragman olucak:img-wink:

canım inşaallah dediğin gibi olur 2. bir fragman gösterirler.ben zannetmiyorum göstereceklerini ama.
demek bizim zeynebimiz hala akıllanmamış.
ya şu şirin ile ziyayı bir birlikte görsek...
ya yine güzel bir bölüm bizi bekliyor...

FBemel
31-05-07, 17:12
canım dediğin gibi fragmanı da daha çok bekleyeceğiz özeti geç verirlerse...canım ben pek sanmıyorum 2.bir fragman göstereceklerine.geçen hafta da beklemiştik ama hüsrana uğrayan biz olduk.geçen haftaki bölüme göre de iyi bir fragman gösterebilirlerdi ve ben bunu son sahnede daha iyi anladım ama göstermediler.yani her zaman ki tavrını yerine getirdi kanald.
ya bakalım inşaallah fragmanı da görürüz.tamam canım görürsen anlatırsın.zaten 1.fragmandan anlarız 2.bir fragmanın verilip verilmeyeceğini.eğer zeynep&ali sahneleri geçmezse o zaman 2. bir fragman şart olur...
bu arada bir gelişme yok galiba...

fragmanda Ali_Zeynep sahnesi geçiyorsa ki Cansu'mun anlattığına göre geçiyor...o zaman 2. fragmanı unutalım derim ben...:(zaten diğer dizilerinin hüzün ve entrika dolu sahnelerinden bol acılı fragmanlar yayınlayan kanald nedense iş Fırtına'ya gelince bol kahkahalı ve hiç merak uyandırmayacak fragmanlar yayınlıyor...gel de delirmeeeeeeeeeeeeeeeeeee..............

(bkmnin sitesinde yayınlandı.. )

ayrıca arkadaşlar fragmanı izledim :happy0064 heryer bizim tabakçı ve dalcı sülalesini içeriyordu:sad53: zeynep ve ali yoktu ama en sonunda ki bu çok komik ali yeni elemanımız bu mu diyordu zeynep te kılık değiştirmiş ; gözlük ve sarı peruk takmış kendini ayça diye tanıtıyordu:img-hyste
ayrıca arkadaşlar bir dipnotda: Erosumuz tamara harekete geçmiş:img-hyste demek ziya ve şirin de ışık gördü:
+ bence 2.fragman olucak

canım zaten kanaldnin özeti çarşambadan vermesi gibi bir durumu aklıma bile getirmedim...bıktım bu kanaldan...

özet gayet merak uyandırıcı ama fragman işi bozuyor sanırım...eh Zeynep'e birşey olmadığını anlattığın sahneden anlamış bulunmaktayız...offfffffff...

anlattığın sahne güzel bir sahneye benziyor...:)hem Zeynep hemde Ali deli ya...:)çok şekerlerdir eminim...

Tamara da harekete geçmiş ama yavaş hareket etsin...:)

umarım 2. fragman olur cnm...umarım...:icon_sorr

Kadir_Reis
31-05-07, 17:19
Valla ben fragmanı izledim zeynep ve ali sahnesi yoktu pek fazla dursunun tek taş dediği taş çıktı:happy0064

mesburcum
31-05-07, 17:27
Arkadaşlar merhaba,

Foruma işlerim dolayısıyşa pek fazla mesaj bırakamasam da elimden geldiğince yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum. Öncelikle dizimizin bitmemesi için gösterdiğiniz çabalar çok güzel. Umarım kıymetini bilemeyen Kanal D ve BKM bu çığlıklarımızı duyar...

Bende yazdığınız mail adreslerine gereken mailleri attım. Umarım iyi bir sonuç alacağız. Bitmesine izin vermeyeceğiz dizimizin. :img-wink:

FBemel
31-05-07, 17:31
Arkadaşlar merhaba,

Foruma işlerim dolayısıyşa pek fazla mesaj bırakamasam da elimden geldiğince yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum. Öncelikle dizimizin bitmemesi için gösterdiğiniz çabalar çok güzel. Umarım kıymetini bilemeyen Kanal D ve BKM bu çığlıklarımızı duyar...

Bende yazdığınız mail adreslerine gereken mailleri attım. Umarım iyi bir sonuç alacağız. Bitmesine izin vermeyeceğiz dizimizin. :img-wink:

umarım dediğin gibi olur ve dizimizi bitiremezler...ama ben yineliyorum...Fırtına'mdan sonra kanald'de hiçbir dizi izlemeyeceğim...çünkü hepimiz kanaldnin elinden, Fırtına'mıza gösterdikleri yoğun ilgiden!!!!!!!!!!!!!!! dolayı çok çektik...

maillerime devam ediyorum...yavaş yavaş sonuç veriyor olması da sevindirici...artık Mehmet Bey'e hem teşekkürlerimizi ileten hemde bu işin peşini bırakmaması ve bizi de köşesinden bilgilendirmesini istediğimizi söyleyen mailler atmalıyız...zira Mehmet Bey bu teşekkürleri sonuna kadar hak etti...burdan da teşekkür edelim...:)

tipex
31-05-07, 17:34
(bkmnin sitesinde yayınlandı.. )

ayrıca arkadaşlar fragmanı izledim heryer bizim tabakçı ve dalcı sülalesini içeriyordu zeynep ve ali yoktu ama en sonunda ki bu çok komik ali yeni elemanımız bu mu diyordu zeynep te kılık değiştirmiş ; gözlük ve sarı peruk takmış kendini ayça diye tanıtıyord
ayrıca arkadaşlar bir dipnotda: Erosumuz tamara harekete geçmiş demek ziya ve şirin de ışık gördü
+ bence 2.fragman olucak

Ne güzel görmüşsün fragmanı. Anlattığın için sağol canım. Bu fragmandan anlaşılan 2. fragmanın yolda olduğu. (Bence olmalı :) )

Zeynep'te çalışacağım diye neler yapıyor :) Şimdi de kılık değiştirmiş :) Şirin ve Ziya'nın arasını yapsa yapsa Dişi Eros'umuz yapar... Tamara olur dediyse olur. Yeni bir aşk kapımızda :)

Valla ben fragmanı izledim zeynep ve ali sahnesi yoktu pek fazla dursunun tek taş dediği taş çıktı:happy0064

Hiç şaşırmadım. :) Hediyeden hep "tek taş" diye bahsedildi. Kimse tek taşın yüzük olduğunu Dursun'a söylemedi ki :img-hyste Dursun, tek kurtulma umudunu kendi elleriyle mahvetti :)

Kadir_Reis
31-05-07, 17:34
354-54-54 aradım mehmet güler'i baglarmısınız dedim bagladı ama çıkan olmadı için ilginç yani kanald halen devam edecek diyor

FBemel
31-05-07, 17:38
Ne güzel görmüşsün fragmanı. Anlattığın için sağol canım. Bu fragmandan anlaşılan 2. fragmanın yolda olduğu. (Bence olmalı :) )

Zeynep'te çalışacağım diye neler yapıyor :) Şimdi de kılık değiştirmiş :) Şirin ve Ziya'nın arasını yapsa yapsa Dişi Eros'umuz yapar... Tamara olur dediyse olur. Yeni bir aşk kapımızda :)

Hiç şaşırmadım. :) Hediyeden hep "tek taş" diye bahsedildi. Kimse tek taşın yüzük olduğunu Dursun'a söylemedi ki :img-hyste Dursun, tek kurtulma umudunu kendi elleriyle mahvetti :)

umarım cnm...2.fragmanı verme akıllılığını gösterirler...

Zeynep'in bir kılık değiştirmediği kalmıştı...onu da yaptı yani...:)bakalım nasıl olmuş???Ali de yer mi onun başka birisi olduğunu???yani belki tanıyabilir...

yeni bir aşk kapımızda dediğin gibi...Tamara bu işi kıvıracak gibi duruyor...zaten çok da tecrübeli bu konuda...yani Ziya'ya sevgili bulma konusunda...:img-hyste

354-54-54 aradım mehmet güler'i baglarmısınız dedim bagladı ama çıkan olmadı için ilginç yani kanald halen devam edecek diyor

yani artık bu kadar da yalan söylemezler herhalde...eğer yalan söylüyorlarsa zaten 3 bölüm sonra foyaları meydana çıkacak...bu kadar büyük bir rezilliği göze alamazlar...kanald devam edecek diyorsa devam eder...umarım yani...

tabi bunu bir de bkm teyit etse...işte o zaman tam süper olacak...:)

tipex
31-05-07, 17:45
umarım cnm...2.fragmanı verme akıllılığını gösterirler...

Zeynep'in bir kılık değiştirmediği kalmıştı...onu da yaptı yani...:)bakalım nasıl olmuş???Ali de yer mi onun başka birisi olduğunu???yani belki tanıyabilir...

yeni bir aşk kapımızda dediğin gibi...Tamara bu işi kıvıracak gibi duruyor...zaten çok da tecrübeli bu konuda...yani Ziya'ya sevgili bulma konusunda...:img-hyste

2. fragman olmalı. Ali ve Zeynep adına dişe dokunur birşey yok bu fragmanda...

Zeynep'e kesinlikle sarışınlık yakışmamış. Ali'de ilk bakışta tanıyamadı. Herhalde tanımaz. :) Zeynep bir süre "Ayça" olarak idare edecek anlaşılan :)

Tamara'nın çöpçatanlık konusunda artık diploma bile alması lazım :img-hyste Bu konuda çok iyi...

Tek taş olayı çok komik :) Melahat tek taşı Dursun'a yutturuyordu :img-hyste

Hasan ve Fevzi'de ellerinde fotoğraf makinesi birşey peşindeler... Tam anlayamadım orasını ama Feraye'nin peşinde olabilirler...

Kadir_Reis
31-05-07, 17:45
valla fb emel şimdide aradım kanald yi böyle bilgi olmadıgını söylediler yani onlarda devam edecek diyor lakin bkm telefonuda sabahtan aksama kadar mesgul

FBemel
31-05-07, 17:50
2. fragman olmalı. Ali ve Zeynep adına dişe dokunur birşey yok bu fragmanda...

Zeynep'e kesinlikle sarışınlık yakışmamış. Ali'de ilk bakışta tanıyamadı. Herhalde tanımaz. :) Zeynep bir süre "Ayça" olarak idare edecek anlaşılan :)

Tamara'nın çöpçatanlık konusunda artık diploma bile alması lazım :img-hyste Bu konuda çok iyi...

Tek taş olayı çok komik :) Melahat tek taşı Dursun'a yutturuyordu :img-hyste

Hasan ve Fevzi'de ellerinde fotoğraf makinesi birşey peşindeler... Tam anlayamadım orasını ama Feraye'nin peşinde olabilirler...

anlaşılan Zeynep_Ali namına doyurucu bir fragman değil ama zaten sonunda gösterdiklerini söylediğiniz o kılık değiştirme sahnesinden sonra acıtasyon bir fragmanın ne kadar etkisi olabilir ki ratinglerin yükselmesine ve izleyicide merak oluşmasına???:(bir işi de tam yapsa bu kanal zaten!!!!......

tek taş yerine sadece taş hediye etmiş sanırım Dursun...bu kadar da saflık olur mu yahu???:img-hyste bu adamın hiçbir şeyden haberi yok...yani Melahat kızmakta sonuna kadar haklı...Tamara'nın dediği gibi tam bir """odun"""la evli...:)

Seda'cım zaten Hasan_Fevzi ikilisinin, Feraye Hanım'ın sırrının peşini bırakmayacağı çok belliydi...zaten bizim fırlama ikilimiz hangi işi yarım bırakmış ki???:)ama Feraye Abla eşlerine benzemez bizimkilerin...hele bir öğrensin neler yaptıklarını,,,o zaman dünyayı başlarına yıkar...:)heyecanla bekliyorum...:)

Kadir_Reis
31-05-07, 17:51
Arkadaslar hadi mail atmaya devam ederim mail mail bu arada ben cok aradım kanald birisi daha arasın :D

ctcc
31-05-07, 17:59
fragmanda Ali_Zeynep sahnesi geçiyorsa ki Cansu'mun anlattığına göre geçiyor...o zaman 2. fragmanı unutalım derim ben...zaten diğer dizilerinin hüzün ve entrika dolu sahnelerinden bol acılı fragmanlar yayınlayan kanald nedense iş Fırtına'ya gelince bol kahkahalı ve hiç merak uyandırmayacak fragmanlar yayınlıyor...gel de delirmeeeeeeeeeeeeeeeeeee..............

canım zaten kanaldnin özeti çarşambadan vermesi gibi bir durumu aklıma bile getirmedim...bıktım bu kanaldan...

özet gayet merak uyandırıcı ama fragman işi bozuyor sanırım...eh Zeynep'e birşey olmadığını anlattığın sahneden anlamış bulunmaktayız...offfffffff...

anlattığın sahne güzel bir sahneye benziyor...hem Zeynep hemde Ali deli ya...çok şekerlerdir eminim...

Tamara da harekete geçmiş ama yavaş hareket etsin...

umarım 2. fragman olur cnm...umarım...:icon_sorr
ya aslında bende unutalım dedim ama çook az yani... ayrıca öyle bir sahneden fragman yapmaları lazım gerçekten..

evet çok şekerlerdi:img-hyste burçin o haliyle bile çook hoş ve tatlı olmuştu:img-in_lo ne kadar güzel bir dizi izliyoruz biz!!:img-hyste :happy0064

umarım Emel'cim.. umarım..

Zeynep'te çalışacağım diye neler yapıyor Şimdi de kılık değiştirmiş :) Şirin ve Ziya'nın arasını yapsa yapsa Dişi Eros'umuz yapar... Tamara olur dediyse olur. Yeni bir aşk kapımızda :)

Seda'cım bence 2.fragman var çünkü ali ve zeynep 1 yada 2 saniye gösterildi.. (o kadar az.. en sonunda gösterdiler.. ayrıca 2.fragman olmazsa sizden özür dileyerek kanald ye "yuh" demek istiyorum arkadaşlar.. )

evet tek taşa bende çok güldüm gerçekten:img-hyste

FBemel
31-05-07, 18:09
ya aslında bende unutalım dedim ama çook az yani... ayrıca öyle bir sahneden fragman yapmaları lazım gerçekten..

evet çok şekerlerdi:img-hyste burçin o haliyle bile çook hoş ve tatlı olmuştu:img-in_lo ne kadar güzel bir dizi izliyoruz biz!!:img-hyste :happy0064

umarım Emel'cim.. umarım..

canım herhalde fragmanın güzel olması için dua eden başka bir fan topluluğu yoktur...zaten dizimiz bizim çabalarımızla hala ayakta...:img-yes:

yani merak uyandıracak bir sahnede bitti...zaten hatırlıyorsanız Ali'nin kaza geçirdiği ve Burçin'in oyunculuk dersi vererek derenin yanında ağladığı o bölümden sonra ratinglerimiz iyi gelmişti ki o bölümlere güzel ve acıklı aynı zamanda merak uyandıracak fragmanlar hazırlanmıştı...yine aynı şekilde olması gerekir...geçen bölümün sonunda çok heyecan yapmıştım...Zeynep'e bir zarar gelmeyeceğini bildiğim halde yeni bölüm için heyecanlıyım...yani biraz daha tanıtımlara dikkat edilmeli...

mesela ben Ihlamurlar Altında'yı izlemememe rağmen fragmanlarını dikkatle takip ediyorum...çünkü doğru düzgün ve güzel fragmanlar hazırlanıyor...

bunu biz oturduğumuz yerde görüyoruz da yetkililer göremiyor mu???

burçin'in o halini çok merak ediyorum...:img-hyste eminim hala çok güzeldir...bu iş meselesi bile en az 5-6 bölüm daha uzar gider ki sonra da Zeynep'in göbişinin yavaş yavaş çıktığı,,,bebişlerinin cinsiyetini öğrendikleri ve bebeklerine hazırlık yaptıkları sahneleri izleriz...yani Fırtına'mızı bitiremezler...:)yine bu konuya bağladım ama artık böyle çalışıyor kafam...:img-hyste

ve haklısın cnm...çoooooooooooooook güzel bir dizi izliyoruz ve izlemeye de devam edeceğiz inş...:img-yes:

karanlık86
31-05-07, 18:19
canım herhalde fragmanın güzel olması için dua eden başka bir fan topluluğu yoktur...zaten dizimiz bizim çabalarımızla hala ayakta...:img-yes:

yani merak uyandıracak bir sahnede bitti...zaten hatırlıyorsanız Ali'nin kaza geçirdiği ve Burçin'in oyunculuk dersi vererek derenin yanında ağladığı o bölümden sonra ratinglerimiz iyi gelmişti ki o bölümlere güzel ve acıklı aynı zamanda merak uyandıracak fragmanlar hazırlanmıştı...yine aynı şekilde olması gerekir...geçen bölümün sonunda çok heyecan yapmıştım...Zeynep'e bir zarar gelmeyeceğini bildiğim halde yeni bölüm için heyecanlıyım...yani biraz daha tanıtımlara dikkat edilmeli...

mesela ben Ihlamurlar Altında'yı izlemememe rağmen fragmanlarını dikkatle takip ediyorum...çünkü doğru düzgün ve güzel fragmanlar hazırlanıyor...

burçin'in o halini çok merak ediyorum...:img-hyste eminim hala çok güzeldir...bu iş meselesi bile en az 5-6 bölüm daha uzar gider ki sonra da Zeynep'in göbişinin yavaş yavaş çıktığı,,,bebişlerinin cinsiyetini öğrendikleri ve bebeklerine hazırlık yaptıkları sahneleri izleriz...yani Fırtına'mızı bitiremezler...:)yine bu konuya bağladım ama artık böyle çalışıyor kafam...:img-hyste

ve haklısın cnm...çoooooooooooooook güzel bir dizi izliyoruz ve izlemeye de devam edeceğiz inş...:img-yes:

inşaallah dediğin gibi fırtınamızı bitiremezler.o kadar çok konu var ki işlenecek...
ben de gümüşün fragmanını gördüm fırtınamızınkini göremedim.doğru söylüyorsun canım ıhlamurlar altındanın fragmanı gerçekten de güzel oluyor.şunu söylemeliyim ki gümüşün fragmanını da çok güzel gösteriyorlar ve daha fazla yayınlıyorlar tabi bu da bizim dizimizin reytinglerini etkiliyor aynı günde yayınlandığı için.tamam tüm dizilerin fragmanı güzel olsun bir şey demiyorum ama bizim dizimize verilsin diğer dizilere verilen değer.
aklım hep burada kalıyor sınavıma çalışamıyorum...ah şunların bize yaptıkları...
evet dediğiniz gbi arkadaşlar çok güzel bir dizi izliyoruz.ah bir de onlar anlasa...

FBemel
31-05-07, 18:24
inşaallah dediğin gibi fırtınamızı bitiremezler.o kadar çok konu var ki işlenecek...
ben de gümüşün fragmanını gördüm fırtınamızınkini göremedim.doğru söylüyorsun canım ıhlamurlar altındanın fragmanı gerçekten de güzel oluyor.şunu söylemeliyim ki gümüşün fragmanını da çok güzel gösteriyorlar ve daha fazla yayınlıyorlar tabi bu da bizim dizimizin reytinglerini etkiliyor aynı günde yayınlandığı için.tamam tüm dizilerin fragmanı güzel olsun bir şey demiyorum ama bizim dizimize verilsin diğer dizilere verilen değer.
aklım hep burada kalıyor sınavıma çalışamıyorum...ah şunların bize yaptıkları...
evet dediğiniz gbi arkadaşlar çok güzel bir dizi izliyoruz.ah bir de onlar anlasa...

onlar anlamamakta ısrar ediyor ama biz anlatacağız onlara...:)

bakalım çıkmadık candan ümit kesilmezmiş...ben hala bir umut 2.fragmanı bekliyorum...ki daha ilk fragmanı görememiş biri olarak...yalnız Cansu'cum ve Seda'cım fragmanda Zeynep_Ali'nin sadece birkaç saniye için gözüktüğünü bize anlattılar saolsunlar...yani bir acıklı fragman bekleyelim biz ümitle...:)

bide dikkat ettiyseniz diğer dizilerin fragmanlarında esas oğlanla-esas kızın bölüm boyunca yaşayacakları olaylar yansıtılırken Fırtına'mızın fragmanında Zeynep_Ali'ye dair neredeyse hiçbir ipucu verilmiyor...

neden hep böyle kötü şeyler iyi insanların başına geliyi???:img-hyste

karanlık86
31-05-07, 18:25
o küçük beyinli gazeteciyi çıkardım listeden adını söylemiyorum anladınız siz onu:img-wink:

KANAL D

izleyicitemsilcisi@kanald.com.tr

BKM

bkm@bkmonline.net

YEREL KARADENİZ GAZETELERİ

Taka gazetesi
http://www.karadenizhaber.com/iletisim.php

Karadeniz Gazetesi
http://www.karadenizgazete.com.tr/in...?page=iletisim

Bizim Karadeniz Gazetesi
http://www.bizimkaradeniz.net/index....ntact&Itemid=3

Kuzey Haber Online Gazete
info@kuzeyhaber.com
Türksesi Gazete
http://www.turksesigazete.com/ileti.asp

YEREL KARADENİZ TV KANALLARI
Karadeniz tv
karadeniz@karadeniztv.com

Çay tv
bilgi@caytv.com.tr

Karadeniz Birlik (internet sitesinin bize ulaşın bölümüne)
http://www.karadenizbirlik.com/

Karadenizolay.com internet sitesi
info@karadenizolay.com
mkaycicek@gmail.com

ULUSAL GAZETELERİN KÖŞE YAZARLARI

milliyet televizyon ekinin
mtelevizyon@milliyet.com.tr

ali eyuboglu, milliyet tv ekinde yaziyor
aeyuboglu@milliyet.com.tr

Cengiz Semercioğlu –
csemercioglu@hurriyet.com.tr

Sina Koloğlu –
s.kologlu@milliyet.com.tr

Mehmet Güler –
mguler@gazetevatan.com

Yüksel Aytuğ –
yaytug@sabah.com.tr

burhan.ayeri@aksam.com.tr

myar@posta.com.tr

tugcebaran@gazetevatan.com

burhan.ayeri@aksam.com.tr

SPONSORLAR

*info@metroturizm.com.tr metro turizm
*info@ozverler.com.tr özverler resim çerçeve
*hayat@hayat.com.tr Papia Türkiye temsilcisi bu.
*info@parete.org Parete duvar kağıt
*ece@eceoto.com Ece hyundai plaza
*info@savas.com.tr Savaş plastik

casati boya:
www.casati.com.tr
genel:casati@casati.com.tr
bilgi:info@casati.com.tr
ıT director:mustafacetin@casati.com.tr

LCW - info@tematekstil.com.tr

Pabetland - info@pabetland.com

Derimod - info@derimod.com.tr

Tepehome - tepehome@tepehome.com.tr

Pelit Pastanesi - info@pelit.com.tr

Mudo - info@mudo.com.tr

Taç - tac@zorlu.com

Doğuş Otomotiv - doğusotomotiv@.com.tr

gülşahcığımızın hazırlamış olduğu mailere buraya taşıyıyayım dedim.

karanlık86
31-05-07, 18:28
Basın için;

Sayın Basın Mensupları;

“Fırtına” adlı dizinin izleyicisi olarak sizden yardım istiyoruz. Dizimizin 48.bölümde biteceği söyleniyor. Fakat ortada bir sebep yok. Dizinin aniden bitmesini izleyiciye saygısızlık olarak görüyoruz.Kanal ve yapımcıda ayrı ayrı konuştuğu için sizden yardım istiyoruz.

DiziFilm.com Fırtına ailesi

Sponsor için;

Sayın Yetkililer;

“Fırtına” adlı dizinin izleyicisi olarak sizden yardım istiyoruz. Dizimizin 48.bölümde biteceği söyleniyor. Dizimiz reklam gelirleri az olduğu için bitecekmiş.

Yapılan saygısızlık bizleri gerçekten çok üzüyor.Sizden dizimize sponsor olmanızı istiyoruz. Lütfen bize yardım edin.

DiziFilm.com Fırtına ailesi

( bkm ve kanald için daha önce metin yazdım onu ekliyorum )

bkm ve kanald için;

Sayın Yetkililer;
"Fırtına" adlı diziyi destekleyenler ve sevenler olarak dizinin gelecek sezonda devam etmesini çok istiyoruz. Dizimizin sonuna kadar arkasındayız. Sizlere mail attık ama yapım şirketinden de kanaldanda farklı cevaplar aldık. Dizimizin bitme sebebini de öğrenmek istiyoruz.

Buna rağmen dizimizin bitmemesi gerektiğini ve biterse çok üzüleceğimizi , dizimizin bitmemesi için elimizden geleni yapacağımızı bildirmek isteriz..

Dizimizi gelecek sezon ekranlarda görmeyi çok istiyoruz..

Saygılarımızla;
DiziFilm.com Fırtına Ailesi

bu da cansu arkadaşımızın hazırlamış olduğu metinler...

karanlık86
31-05-07, 18:35
onlar anlamamakta ısrar ediyor ama biz anlatacağız onlara...:)

bakalım çıkmadık candan ümit kesilmezmiş...ben hala bir umut 2.fragmanı bekliyorum...ki daha ilk fragmanı görememiş biri olarak...yalnız Cansu'cum ve Seda'cım fragmanda Zeynep_Ali'nin sadece birkaç saniye için gözüktüğünü bize anlattılar saolsunlar...yani bir acıklı fragman bekleyelim biz ümitle...:)

bide dikkat ettiyseniz diğer dizilerin fragmanlarında esas oğlanla-esas kızın bölüm boyunca yaşayacakları olaylar yansıtılırken Fırtına'mızın fragmanında Zeynep_Ali'ye dair neredeyse hiçbir ipucu verilmiyor...

neden hep böyle kötü şeyler iyi insanların başına geliyi???:img-hyste

evet canım maalesef böyle bir haksızlıkla karşı karşıyayız.dizimizin değerini anlamıyorlar anladıklarında inşaallah çok geç olmaz...
gören arkadaşlarımız bir fragman daha olur diyorlar.sonuçta fragmanı gören onlar olduklarına göre...demek ki beklemeliyiz dedğin gibi canım 2.bir fragman.inşaalah yanılan biz olmayız...çünkü dizimiz her şeyin en iyisini hakediyor.

Kadir_Reis
31-05-07, 18:49
valla kanald ariyorum devam edecek deniliyor ama bkm ses seda yok hadi arkadaslar bkm ve kanald arayalim

ctcc
31-05-07, 18:55

ki ben kanald nin yerinde olsam geçen bölümdeki o sahneyi ve ateş sesini koyardım Ali'nin telaşını vs... ( reytinglerde 1.olmassa 2.fragmanla bundan sonra adım Şaziye olsun:img-hyste )

bende hiç izlemiyorum ıhlamurlar altındayı.. ama fragmanını görünce insanda merak uyandırıyor gerçekten.. işim olmassa bakıyorum arada.. sonuçta merak ediyorum yani :)

canımm.. ben de çok isterim Emel'cim o sahneleri görmeyi.. ne kadar isterim anlatamam!! kaç bölümdür hayalini kurduğum sahneler onlar..

evet canım maalesef böyle bir haksızlıkla karşı karşıyayız.dizimizin değerini anlamıyorlar anladıklarında inşaallah çok geç olmaz...
gören arkadaşlarımız bir fragman daha olur diyorlar.sonuçta fragmanı gören onlar olduklarına göre...demek ki beklemeliyiz dedğin gibi canım 2.bir fragman.inşaalah yanılan biz olmayız...çünkü dizimiz her şeyin en iyisini hakediyor.
bence dizimiz star a geçsin..
star dizilerine gerçekten çok iyi sahip çıkıyor.. Acemi Cadı'ya yaptıklarını gördük.. reytinglerinin o kadar kötü olmasına rağmen devam ediyor ve gelecek sezonda devam edicek..

bu arada sanırım adın Betül'dü:) Betül'cüm onları tekrar ön sayfaya taşıman iyi olmuş canım.. ben hala mail atıyorum:img-wink:

valla kanald ariyorum devam edecek deniliyor ama bkm ses seda yok hadi arkadaslar bkm ve kanald arayalim

ya bkm yi arayalımda hep meşgul.. ben bir kere denemiştim ama meşgul çıktı.. kanald yi aramam zaten hep aynı cevap..

keremcem d
31-05-07, 19:03
ya of hala mi ortalikta fragman yok..
bu aksam cikar herhalde:img-yes:
girdigimden beri maillere devam ediyorum..atmadik yer kalamdi herhalde..ellerim yoruldu azcik ara verim:img-yes:
insallah bi sonuca ulasiriz ya:img-yes:

Kadir_Reis
31-05-07, 19:03
ya bkm yi arayalımda hep meşgul.. ben bir kere denemiştim ama meşgul çıktı.. kanald yi aramam zaten hep aynı cevap..[/QUOTE]

Evet Öyle Devam Edecek Diyor Lakin ben bu gün fragmanı izlerken dizinin devam edeceğine dair bir ısık gördüm inşallah öyledir bkm telefonu mesgul lakin biz diğer bkm numaralarını arayalim

ctcc
31-05-07, 19:06
ya of hala mi ortalikta fragman yok..
bu aksam cikar herhalde:img-yes:
girdigimden beri maillere devam ediyorum..atmadik yer kalamdi herhalde..ellerim yoruldu azcik ara verim:img-yes:
insallah bi sonuca ulasiriz ya:img-yes:
ortalıkta 1 numaralı fragman dolanıyor Fatma'cım:)
maillere devam arkadaşlar :) bir sonuca ulaşıcaz merak etmeyin:img-wink:

Evet Öyle Devam Edecek Diyor Lakin ben bu gün fragmanı izlerken dizinin devam edeceğine dair bir ısık gördüm inşallah öyledir bkm telefonu mesgul lakin biz diğer bkm numaralarını arayalim
bende.. mesela sağır odanın fragmanına final bölümüne az kala demiş.. fırtınaya da böyle birşey yapabilrlerdi:img-yes: ama yapmadılar:happy0064

benhermi
31-05-07, 19:17

canım özetin sırlarla dolu olması aslında süper... bkm en başından beri bu tekniği uygulasaydı çok daha iyi olurdu ama sanki bu son mail kampanyamızda akılları başına gelmiş gibi...

yani özeti bkm nin erkenden yayınlaması... (ben daha göremesem :icon_sorr ) de fragmanın çıkması kanal d nin çok kibar bir şekilde sorularımızı cevaplaması.. yani aslında nasıl anlatayım bilmiyorum ama ilk günden beri kanal d yi arayanlar farkına varmışlardır artık çok daha kibar davranıyorlar arayanlara...:img-yes: :img-yes:

evet bkm dende bitmeyecek cevabı alsak aslında süper olur (ama ben de senin başka bir mesajında yazdığın gibi) kanal d nin bu konuda özellikle bu kadar önem kazandığı bir anda ylan söyleyeceğini hiç sanmıyorum....

ben bu kabusun bittiğine inanmak istiyorum ama bkm nin ağzından da bunu duymadan yani işi garantiye almadan ne protesto imza-avatarımı kaldırmayı ne de mailler kesmeyi düşünüyorum... (ama laf aramızda sanırım başardık arkadaşlar:happy0064 )

keremcem d
31-05-07, 19:17
ortalıkta 1 numaralı fragman dolanıyor Fatma'cım:)
maillere devam arkadaşlar :) bir sonuca ulaşıcaz merak etmeyin:img-wink:

bende.. mesela sağır odanın fragmanına final bölümüne az kala demiş.. fırtınaya da böyle birşey yapabilrlerdi:img-yes: ama yapmadılar:happy0064

aa demek fragman cikmis..hemen arka sayfalari okumaya baslimda ögrenim neler oluyomus..
bencede sonuc elde deriz..yani her girdigimde mail attiyorum.. günd ehepimiz kac mail atiyoruz allah bilir..:img-yes:

karanlık86
31-05-07, 19:21
ki ben kanald nin yerinde olsam geçen bölümdeki o sahneyi ve ateş sesini koyardım Ali'nin telaşını vs... ( reytinglerde 1.olmassa 2.fragmanla bundan sonra adım Şaziye olsun:img-hyste )

bende hiç izlemiyorum ıhlamurlar altındayı.. ama fragmanını görünce insanda merak uyandırıyor gerçekten.. işim olmassa bakıyorum arada.. sonuçta merak ediyorum yani :)

canımm.. ben de çok isterim Emel'cim o sahneleri görmeyi.. ne kadar isterim anlatamam!! kaç bölümdür hayalini kurduğum sahneler onlar..

bence dizimiz star a geçsin..
star dizilerine gerçekten çok iyi sahip çıkıyor.. Acemi Cadı'ya yaptıklarını gördük.. reytinglerinin o kadar kötü olmasına rağmen devam ediyor ve gelecek sezonda devam edicek..

bu arada sanırım adın Betül'dü:) Betül'cüm onları tekrar ön sayfaya taşıman iyi olmuş canım.. ben hala mail atıyorum:img-wink:

ya bkm yi arayalımda hep meşgul.. ben bir kere denemiştim ama meşgul çıktı.. kanald yi aramam zaten hep aynı cevap..

sağol canım.evet ismim betül.bu arada ben de geçen bölümkü son sahneden sonra kanal d ye çok kızmıştım madem böyle bir sahne vardı niye fragmanda yer vermediler diye.evet ben de mail atıyorum inşaalah iyi sonuçlar alırız.

benhermi
31-05-07, 19:34
eveeet şimdi de fragman yorumumu yapayım...

anldığım kadarıyla fragmandaki ali-zeynep sahnesi ali-ayça sahnesi olduğuna göre:img-hyste bu bizim ikinci fragmanı bekleme umudumuz derim ben....:img-hyste

dursun un da tek taş meselesinde böyle birşey yapabileceği essprisini biz evde yapmıştık ama ben yok o kadar da değil tepkisini vrmiştim.. şimdi kardeşime öyleymiş dedim de hala benimle dalga geçiyor....:img-hyste

umarım 2. fragmanı yayınlarlar... bol bol acıklısından yani..

FBemel
31-05-07, 20:15

bende hiç izlemiyorum ıhlamurlar altındayı.. ama fragmanını görünce insanda merak uyandırıyor gerçekten.. işim olmassa bakıyorum arada.. sonuçta merak ediyorum yani

ah ah Cansu'cum o fragmanları biz hazırlayıp,,,o özetleri biz yazsaydık ratinglerimiz tavan yapmıştı ama maalesef böyle bir durum söz konusu değil...bencede şöyle güzel bir fragmanla Fırtına'mız bu bölümünde 1. olmazsa benim adım da Naciye olsun...(((kafiyeli olsun diye...:))))

fragman dizilerin ratingini çok etkiliyor cnm...zaten I.A dizisi de heyecanlı sanırım...fragmana da yansıtıyorlar...tabi I.A. sadece bir örnek...bu örnekleri çoğaltmak mümkün...

Cansu'cum bahsettiğimiz sahneleri göreceğimize yürekten inanalım...gerisi gelecek inş...:img-wink:

ayrıca Sağır Oda'nın fragmanındaki """muhteşem final"""ine doğru kısmını da duydum...hatta onu duyduktan sonra da heyecan yaptım..."""ya Fırtına'mızın fragmanında da böyle bir anons duyarsak diye""" ama netten izlediğim kadarıyla böyle bir anons yok...bu da iyiye işaret...dimi cnm???:img-wink:

canım özetin sırlarla dolu olması aslında süper... bkm en başından beri bu tekniği uygulasaydı çok daha iyi olurdu ama sanki bu son mail kampanyamızda akılları başına gelmiş gibi...

yani özeti bkm nin erkenden yayınlaması... (ben daha göremesem :icon_sorr ) de fragmanın çıkması kanal d nin çok kibar bir şekilde sorularımızı cevaplaması.. yani aslında nasıl anlatayım bilmiyorum ama ilk günden beri kanal d yi arayanlar farkına varmışlardır artık çok daha kibar davranıyorlar arayanlara...

evet bkm dende bitmeyecek cevabı alsak aslında süper olur (ama ben de senin başka bir mesajında yazdığın gibi) kanal d nin bu konuda özellikle bu kadar önem kazandığı bir anda ylan söyleyeceğini hiç sanmıyorum....

ben bu kabusun bittiğine inanmak istiyorum ama bkm nin ağzından da bunu duymadan yani işi garantiye almadan ne protesto imza-avatarımı kaldırmayı ne de mailler kesmeyi düşünüyorum... (ama laf aramızda sanırım başardık arkadaşlar:happy0064 )

evet Duygu'm...özet insanın meraklanmasına sebep oluyor...ama fragman özetle örtüşmeyince de etkisi olmuyor...umarım son tepkimiz hem bkm'nin hemde kanald'nin aklının başına gelmesini sağlar...ve bundan sonra özet bu kadar erken çıkıp,,,bu kadar da gizemli olur...

bkm bir olumlu cevap verse...çok güzel olacak...ben Nermin Hanım'a maillerime devam ediyorum ama henüz cevap gelmedi...vereceği cevabın ilk gönderdiğinin tam zıttı olmasını istiyorum tabi...yani dizimizin devam edeceğine yönelik bir mail bekliyorum...:img-yes: ve kanald artık bu saatten sonra yalan söyleyemez....

bende bu kabusun bittiğine ve bir daha tekrarlanmayacak olmasına inanmak istiyorum...çünkü periyodik olarak dizinin biteceği haberleri gelmesi insanı geriyor...bende bkmden net bir cevap gelene kadar awatarımı ve imzamı değiştirmeyeceğim...ayrıca maillerime devam edeceğim...

bugün zaten Mehmet Bey'e teşekkürlerimizi sunan ve bu işin peşini bırakmamasını rica ettiğim bir mail daha yolladım...umarım dediğin gibi bu işi başarmışızdır cnm...senin sezgilerine güveniyorum...:img-yes:

ayrıca bugün şöyle hepinizle bir denk gelemeyip, doya doya konuşamadığımız için de ayrıca sinirliyim...:)

karanlık86
31-05-07, 21:01
ah ah Cansu'cum o fragmanları biz hazırlayıp,,,o özetleri biz yazsaydık ratinglerimiz tavan yapmıştı ama maalesef böyle bir durum söz konusu değil...bencede şöyle güzel bir fragmanla Fırtına'mız bu bölümünde 1. olmazsa benim adım da Naciye olsun...(((kafiyeli olsun diye...:))))

fragman dizilerin ratingini çok etkiliyor cnm...zaten I.A dizisi de heyecanlı sanırım...fragmana da yansıtıyorlar...tabi I.A. sadece bir örnek...bu örnekleri çoğaltmak mümkün...

Cansu'cum bahsettiğimiz sahneleri göreceğimize yürekten inanalım...gerisi gelecek inş...:img-wink:

ayrıca Sağır Oda'nın fragmanındaki """muhteşem final"""ine doğru kısmını da duydum...hatta onu duyduktan sonra da heyecan yaptım..."""ya Fırtına'mızın fragmanında da böyle bir anons duyarsak diye""" ama netten izlediğim kadarıyla böyle bir anons yok...bu da iyiye işaret...dimi cnm???:img-wink:

evet Duygu'm...özet insanın meraklanmasına sebep oluyor...ama fragman özetle örtüşmeyince de etkisi olmuyor...umarım son tepkimiz hem bkm'nin hemde kanald'nin aklının başına gelmesini sağlar...ve bundan sonra özet bu kadar erken çıkıp,,,bu kadar da gizemli olur...

bkm bir olumlu cevap verse...çok güzel olacak...ben Nermin Hanım'a maillerime devam ediyorum ama henüz cevap gelmedi...vereceği cevabın ilk gönderdiğinin tam zıttı olmasını istiyorum tabi...yani dizimizin devam edeceğine yönelik bir mail bekliyorum...:img-yes: ve kanald artık bu saatten sonra yalan söyleyemez....

bende bu kabusun bittiğine ve bir daha tekrarlanmayacak olmasına inanmak istiyorum...çünkü periyodik olarak dizinin biteceği haberleri gelmesi insanı geriyor...bende bkmden net bir cevap gelene kadar awatarımı ve imzamı değiştirmeyeceğim...ayrıca maillerime devam edeceğim...

bugün zaten Mehmet Bey'e teşekkürlerimizi sunan ve bu işin peşini bırakmamasını rica ettiğim bir mail daha yolladım...umarım dediğin gibi bu işi başarmışızdır cnm...senin sezgilerine güveniyorum...:img-yes:

ayrıca bugün şöyle hepinizle bir denk gelemeyip, doya doya konuşamadığımız için de ayrıca sinirliyim...:)

valla ben de rahat edemeyeciğim bkmden de iyi haber gelmedikçe ve dediğiniz gibi maillere de devam edeceğim.Mehmet Beye ben de mail attım bir kaç kez hem teşekkürlerimizi sundum hem de desteklerinin devamını rica ettim.
ya ben hala fragmanı göremedim.sizin anlattıklarınızla da iyice merak etmeye başladım.inşaallah 2. bir fragman yayınlarlar.
bende çok inanmak istiyorum başardığımıza ama...inşaallah dediğiniz gibi olur arkadaşlar.
canım emelcim ben buralardayım sen nerdesin???

ctcc
31-05-07, 22:08

ya keşke dediğin gibi canım fragmanları ve özeti biz hazırlasak:) bu haftaki özet güzel ama fragman batırdı..

ben avatarımı ve imzamı değiştirdim son haberden sonra.. ama bende tekrar değiştirebilirim.. ( ama bence kesin devam edicek.. yada bana öyle geliyor :) ) neyse genede bkm'den kesin bir yanıt alacaksak bende eskisi gibi yaparım avatarımı ve imzamı:img-wink:

:img-hyste Emel'cim aslında sana azda olsa denk geldim gibi ama bugün çok işim vardı canım..:sad53:

karanlık86
01-06-07, 00:31
arkadaşlar çok şükür ben de fırtınamızın fragmanını gördüm.zeynep çok şekerdi.dursun yine yaptı yapacağını.galiba bu şirin&ziya ilişkisi olacak gibi...
tamara da kendine bulsa çok iyi olacak...ama neyse sıra ona da gelir inşaallah.
ya forumda da kimse yok...
bu arada sağır oda dizisinin acaba haftaya final bölümümü olacak ki eğer öyleyse bizim dizimizin de başına inşaallah böyle bir şey gelmez yani bizim de haftaya "finala yakın" diye bir söz duymayız gerçi ben de Kadir_reisin sözüne katılıyorum fragmana baktığımda dizimizin gidişatı pek biteceğe benzemiyordu inşaallah öyle de olur.

Kadir_Reis
01-06-07, 00:39
arkadaşlar çok şükür ben de fırtınamızın fragmanını gördüm.zeynep çok şekerdi.dursun yine yaptı yapacağını.galiba bu şirin&ziya ilişkisi olacak gibi...
tamara da kendine bulsa çok iyi olacak...ama neyse sıra ona da gelir inşaallah.
ya forumda da kimse yok...
bu arada sağır oda dizisinin acaba haftaya final bölümümü olacak ki eğer öyleyse bizim dizimizin de başına inşaallah böyle bir şey gelmez yani bizim de haftaya "finala yakın" diye bir söz duymayız gerçi ben de Kadir_reisin sözüne katılıyorum fragmana baktığımda dizimizin gidişatı pek biteceğe benzemiyordu inşaallah öyle de olur.

hayır sagır oda sezon finali yapacak
evet bitmeyecek dizi öyle görünüyor ama maile devam

karanlık86
01-06-07, 00:44

ben tamamen bitecek sanıyordum neyse...evet maillere devam...

FBemel
01-06-07, 12:11

Kadir Sağır Oda bu sezon sonu tamamen bitecek diziler arasında gösteriliyordu...yani sezon finali yapmayacak...tamamen bitecek...

ama Fırtına'mızın fragmanında """final""" gibi bir ibare yoktu çok şükür...:img-yes:

bu arada Nermin Hanım'ın bize ilk günlerden sonra cevap vermemesini de ben iyiye yoruyorum...o nasıl oluyor diyeceksiniz şimdi???:img-hyste ben bu haber duyulur duyulmaz mail attım ve ertesi gün cevap aldım...biteceğine dair tabi...:(ama şimdi maillerimize cevap vermemesi Fırtına'mızın bitme olasılığının azaldığını en azından tekrar düşünüldüğünü gösterir...dimi???:)

yoksa yanılıyor muyum???

Cansu'cum evet çok az karşılaşabildik...umarım bugün başlığımızı coştururuz...:):img-yes:

FBemel
01-06-07, 12:21
fragmanı nihayetinde bu sabah Seda Sayan'ı izlemek pahasına bile olsa gördüm...:img-hyste

Zeynep_Ali'ye ve geçen bölümün son sahnesine dair hiçbirşey yoktu neredeyse...:(o yüzden bizimkiler hakkında tahmin yürütemeyeceğim...:)

ama Hasan_Fevzi ortalığı yine karıştıracaklar...ve ne sebeple olduğunu bilmiyorum ama ev temizliğine kalkışacaklar...:)

karanlık86
01-06-07, 15:33
Kadir Sağır Oda bu sezon sonu tamamen bitecek diziler arasında gösteriliyordu...yani sezon finali yapmayacak...tamamen bitecek...

ama Fırtına'mızın fragmanında """final""" gibi bir ibare yoktu çok şükür...:img-yes:

bu arada Nermin Hanım'ın bize ilk günlerden sonra cevap vermemesini de ben iyiye yoruyorum...o nasıl oluyor diyeceksiniz şimdi???:img-hyste ben bu haber duyulur duyulmaz mail attım ve ertesi gün cevap aldım...biteceğine dair tabi...:(ama şimdi maillerimize cevap vermemesi Fırtına'mızın bitme olasılığının azaldığını en azından tekrar düşünüldüğünü gösterir...dimi???:)

yoksa yanılıyor muyum???

Cansu'cum evet çok az karşılaşabildik...umarım bugün başlığımızı coştururuz...:):img-yes:

emelcim inşaallah senin dediğin gibidir Nermin Hanım'ın bize mail göndermemesinin sebebi.ya yine de "bu konu düşünülüyor kararımızı size bildireceğiz" diye bir mail atsalardı...ya da canım tam tersi de olabilir karar değişikliği olmadığı için mail atma zorunluğu hissetmeyebilirler...(aslında böyle bir şeyi düşünmek bile istemiyorum ama...) insanın kafasına böyle şeyler geliyor tabi ister istemez.neyse bekleyip göreceğiz.

FBemel
01-06-07, 16:09
emelcim inşaallah senin dediğin gibidir Nermin Hanım'ın bize mail göndermemesinin sebebi.ya yine de "bu konu düşünülüyor kararımızı size bildireceğiz" diye bir mail atsalardı...ya da canım tam tersi de olabilir karar değişikliği olmadığı için mail atma zorunluğu hissetmeyebilirler...(aslında böyle bir şeyi düşünmek bile istemiyorum ama...) insanın kafasına böyle şeyler geliyor tabi ister istemez.neyse bekleyip göreceğiz.

Betül'cüm dediğim gibi olmasını ümit edelim ki öyle olsun...:)

yeni bölümümüze çok az kaldı ve bende heyecan dorukta...özellikle 2.fragmanı 4 gözle bekliyorum ama daha göremedim...sanırım gören de yok...hatta 2. fragman da yok...:)

ama 2 fragmanın yayınlandığı haftalarda cuma akşamı görebiliyorduk ikincisini...bu akşama kadar bekleyelim...:img-wink:

karanlık86
01-06-07, 16:14
Betül'cüm dediğim gibi olmasını ümit edelim ki öyle olsun...:)

yeni bölümümüze çok az kaldı ve bende heyecan dorukta...özellikle 2.fragmanı 4 gözle bekliyorum ama daha göremedim...sanırım gören de yok...hatta 2. fragman da yok...:)

ama 2 fragmanın yayınlandığı haftalarda cuma akşamı görebiliyorduk ikincisini...bu akşama kadar bekleyelim...:img-wink:

canım ben de çok merak ediyorum ve bende de heyecan başladı şimdiden.ve acaba dizimizi izleyebilecekmiyim diye de düşünüyorum haftasonu lduğu için bir yerlere gidebilme durumu olabiliyor...hem pazar günü de tekrarı yok.
inşaallah izleyebilirim.
özellikle de zeynep ile alinin geçtiği sahneleri çok merak ediyorum çünkü fragmanda onlara pek yer vermemişler...inşaallah 2. fragman olur. bekleyip göreceğiz artık.

FBemel
01-06-07, 16:22
canım ben de çok merak ediyorum ve bende de heyecan başladı şimdiden.ve acaba dizimizi izleyebilecekmiyim diye de düşünüyorum haftasonu lduğu için bir yerlere gidebilme durumu olabiliyor...hem pazar günü de tekrarı yok.
inşaallah izleyebilirim.
özellikle de zeynep ile alinin geçtiği sahneleri çok merak ediyorum çünkü fragmanda onlara pek yer vermemişler...inşaallah 2. fragman olur. bekleyip göreceğiz artık.

o psikopat adamın elinden nasıl kurtulacaklar???çok merak ediyorum...adam kendisini vuracak herhalde...çünkü delirmenin sınırındaydı kendisi...jest ve mimiklerinden anladığım kadarıyla...:)

valla ben artık Cmt saat 20:00de dünya ile ilişkimi kesiyorum...tabi extra durumlar hariç...daha geçen haftaya kadar bir tesellimiz vardı...o da Pazar günü olan tekrardı ama geçen hafta tekrarı vermediler...:(umarım bu hafta verirler...çünkü ben ne kadar izlersem izleyeyim sanki ilk defa izliyormuşum gibi keyif alıyorum...:img-yes:

Zeynep_Ali sahnelerini her bölümde olduğu gibi bu bölümde de çok merak ediyorum...Ali'nin Zeynep tehlikedeyken vereceği tepkileri ve telaşını da dört gözle bekliyorum...çünkü Zeynep(((yani Burçin))), Ali'yi kaybetmenin eşiğine geldiğinde bize o duyguları GERÇEKTEN hissettirmişti...Murat'ın da hissettireceğinden hiç şüphem yok...:img-yes:

bu arada forumda in-cin çift kale maç yapıyor...:img-hyste ne zaman ben olmasam forumda mesajlar alıp başını gidiyor...ama ---------sanırım benim şanssızlığım------- ben forumdayken de boş oluyor başlık...

tabi seninle sohbet etmek çok keyifli Betül'cüm...o ayrı mesele...:):img-wink:

karanlık86
01-06-07, 16:33
o psikopat adamın elinden nasıl kurtulacaklar???çok merak ediyorum...adam kendisini vuracak herhalde...çünkü delirmenin sınırındaydı kendisi...jest ve mimiklerinden anladığım kadarıyla...:)

valla ben artık Cmt saat 20:00de dünya ile ilişkimi kesiyorum...tabi extra durumlar hariç...daha geçen haftaya kadar bir tesellimiz vardı...o da Pazar günü olan tekrardı ama geçen hafta tekrarı vermediler...:(umarım bu hafta verirler...çünkü ben ne kadar izlersem izleyeyim sanki ilk defa izliyormuşum gibi keyif alıyorum...:img-yes:

Zeynep_Ali sahnelerini her bölümde olduğu gibi bu bölümde de çok merak ediyorum...Ali'nin Zeynep tehlikedeyken vereceği tepkileri ve telaşını da dört gözle bekliyorum...çünkü Zeynep(((yani Burçin))), Ali'yi kaybetmenin eşiğine geldiğinde bize o duyguları GERÇEKTEN hissettirmişti...Murat'ın da hissettireceğinden hiç şüphem yok...:img-yes:

bu arada forumda in-cin çift kale maç yapıyor...:img-hyste ne zaman ben olmasam forumda mesajlar alıp başını gidiyor...ama ---------sanırım benim şanssızlığım------- ben forumdayken de boş oluyor başlık...

tabi seninle sohbet etmek çok keyifli Betül'cüm...o ayrı mesele...:):img-wink:

sağol canım benim içinde aynı şeyler geçerli.evet benim de hiç şüphem yok ali yani murat rolünü çok güzel yerine getirecek tıpkı zeynep(burçin) gibi.
canım maalesef bu hafta fırtınanın yerine ıhlamurlar altında dizisini koyacaklar.ben de senin gibi tekrarında da sanki izlememişim gibi izliyorum.
bu arada kanal d nin bu sezon bitecek dizileri hangileri biliyor musun emelcim?
ben bir de dursun& melahat ikilisini de çok merak ediyorum...bakalım neler olacak.tabi şirin&ziyayı da unutmayalım.

FBemel
01-06-07, 16:43
sağol canım benim içinde aynı şeyler geçerli.evet benim de hiç şüphem yok ali yani murat rolünü çok güzel yerine getirecek tıpkı zeynep(burçin) gibi.
canım maalesef bu hafta fırtınanın yerine ıhlamurlar altında dizisini koyacaklar.ben de senin gibi tekrarında da sanki izlememişim gibi izliyorum.
bu arada kanal d nin bu sezon bitecek dizileri hangileri biliyor musun emelcim?
ben bir de dursun& melahat ikilisini de çok merak ediyorum...bakalım neler olacak.tabi şirin&ziyayı da unutmayalım.

canım I.A,,,Yabancı Damat,,,Sağır Oda,,,Gümüş,,, kanaldnin bitecek dizileri...Fırtına'yı saymıyorum...çünkü bitmeyecek...:img-wink: :img-yes: :icon_whis

Dursun Melehat'in yapacağı herşeyi hak ediyor cnm...bu kadar da odunluk olmaaz yani...:)

şirin_Ziya birbirinde nefret ediyor şu anda ama Tamara onların arasını yapar büyük ihtimalle...:)

karanlık86
01-06-07, 16:50
canım I.A,,,Yabancı Damat,,,Sağır Oda,,,Gümüş,,, kanaldnin bitecek dizileri...Fırtına'yı saymıyorum...çünkü bitmeyecek...:img-wink: :img-yes: :icon_whis

Dursun Melehat'in yapacağı herşeyi hak ediyor cnm...bu kadar da odunluk olmaaz yani...:)

şirin_Ziya birbirinde nefret ediyor şu anda ama Tamara onların arasını yapar büyük ihtimalle...:)

sağol Emelcim bilgi verdiğin için.
evet canım yani bu kadar da olmaz ki...fragmanda görünce çok güldüm.aslında hiç aklıma gelmemişti böyle bir ihtimal.
şirin&ziya ilişkisi olur da biz de böylece bu şirin tehlikesinden kurtulmuş oluruz.ben tamaraya güveniyorum.

FBemel
01-06-07, 16:57
sağol Emelcim bilgi verdiğin için.
evet canım yani bu kadar da olmaz ki...fragmanda görünce çok güldüm.aslında hiç aklıma gelmemişti böyle bir ihtimal.
şirin&ziya ilişkisi olur da biz de böylece bu şirin tehlikesinden kurtulmuş oluruz.ben tamaraya güveniyorum.

ne demek cnm!!!her zaman...:)

Dursun reklamlara ve şarkılara bile konu olan tek taşı nasıl sıradan bir taş sanır ya???uzayda mı yaşıyor bu adam...:img-hyste neyse artık onların da ilişkilerinin düzene girmesi ve bir bebek yapmaları gerekiyor bence...onların bebekleri nasıl olur???onu da çok merak ediyorum...:)

Tamara bu işi yapacak gibi görünüyor ama çok uğraşması gerek...çünkü şirin ve ziya birbirlerinden fazla hoşlanmıyorlar...yani bu defa işi zor Tamara'nın...zaten şirinin bir anda Ali'den vazgeçeceğini sanma...eh ziya da aşka tövbeli...:)

bu arada şirinin peşindekiler nerde???kayboldular,,,gittiler...

karanlık86
01-06-07, 17:01
ne demek cnm!!!her zaman...:)

Dursun reklamlara ve şarkılara bile konu olan tek taşı nasıl sıradan bir taş sanır ya???uzayda mı yaşıyor bu adam...:img-hyste neyse artık onların da ilişkilerinin düzene girmesi ve bir bebek yapmaları gerekiyor bence...onların bebekleri nasıl olur???onu da çok merak ediyorum...:)

Tamara bu işi yapacak gibi görünüyor ama çok uğraşması gerek...çünkü şirin ve ziya birbirlerinden fazla hoşlanmıyorlar...yani bu defa işi zor Tamara'nın...zaten şirinin bir anda Ali'den vazgeçeceğini sanma...eh ziya da aşka tövbeli...:)

bu arada şirinin peşindekiler nerde???kayboldular,,,gittiler...

haklısın canım tamara biraz zorlanacak bu sefer zaten dizimizin devam etmesi içn de bu şart.
evet emelcim bunlar kayboldular ** elbet bir yerleden çıkarlar belki de inşaallah gelecek sezon için işlerler bu konuyu.
bu arada zeynep te çok tatlıydı fragmanda.sarı saç yakışmış eee güzele ne yakışmaz.bakalım ali ne zaman fark edecek bu durum çok merak ediyorum.

FBemel
01-06-07, 17:15
haklısın canım tamara biraz zorlanacak bu sefer zaten dizimizin devam etmesi içn de bu şart.
evet emelcim bunlar kayboldular ** elbet bir yerleden çıkarlar belki de inşaallah gelecek sezon için işlerler bu konuyu.
bu arada zeynep te çok tatlıydı fragmanda.sarı saç yakışmış eee güzele ne yakışmaz.bakalım ali ne zaman fark edecek bu durum çok merak ediyorum.

canım dizimizin devamı için işlenecek konular listesi çıkartsak baya uzun bir liste olur...bende umarım ki Fırtına'mız sezon arası verirken şirinin ailesi çıkagelir...ve devamı da garanti olur...:)

Zeynep sarı saçla ve o gözlüklerle tatlıydı da...Ali onu tanır gibi geliyor bana...çok komik görünüyordu ama Zeynep...:)

bu arada kanadld'yi aradım..."""bana Fırtına'nın bu sezon sonu bitip bitmeyeceği ile ilgili KESİN bir cevap verir misiniz???""" dedim...ki bu """kesin""" lafını vurgulayarak söyledim...karşımdaki hanım da bana:"""elimize böyle bir bilgi gelmedi...""" dedi...

3 hafta sonra bitecek dizinin bilgisi gelmez mi izleyici temsilcisine???:icon_whis

karanlık86
01-06-07, 17:24
canım dizimizin devamı için işlenecek konular listesi çıkartsak baya uzun bir liste olur...bende umarım ki Fırtına'mız sezon arası verirken şirinin ailesi çıkagelir...ve devamı da garanti olur...:)

Zeynep sarı saçla ve o gözlüklerle tatlıydı da...Ali onu tanır gibi geliyor bana...çok komik görünüyordu ama Zeynep...:)

bu arada kanadld'yi aradım..."""bana Fırtına'nın bu sezon sonu bitip bitmeyeceği ile ilgili KESİN bir cevap verir misiniz???""" dedim...ki bu """kesin""" lafını vurgulayarak söyledim...karşımdaki hanım da bana:"""elimize böyle bir bilgi gelmedi...""" dedi...

3 hafta sonra bitecek dizinin bilgisi gelmez mi izleyici temsilcisine???:icon_whis

canım doğru söylüyorsun da ama yine de benim kafam karışık.mehmet bey yazısında yapımcıyı aradığını dizinin kanalın bitirmek istediğini yazmıştı.kanal ise bize böyle bir bilgi gelmedi diyor.bir yandan dadevam edecek diyor.
valla canım bu arada çok iyi yapmışsın bu "kesin" kelimesi...
ama dediğin çok doğru dizinin bitmesine şurada 3 hafta kalmış ellerine muhakkak bir bilgi ulaşırdı.

ctcc
01-06-07, 17:26

ama Fırtına'mızın fragmanında """final""" gibi bir ibare yoktu çok şükür...

bu arada Nermin Hanım'ın bize ilk günlerden sonra cevap vermemesini de ben iyiye yoruyorum...o nasıl oluyor diyeceksiniz şimdi??? ben bu haber duyulur duyulmaz mail attım ve ertesi gün cevap aldım...biteceğine dair tabi...ama şimdi maillerimize cevap vermemesi Fırtına'mızın bitme olasılığının azaldığını en azından tekrar düşünüldüğünü gösterir...dimi???
yoksa yanılıyor muyum???

Sağır Oda kesin biticek.. bundan eminim..:img-wink: bunu fragmanındanda anladık zaten:img-wink: ama fırtınamızın fragmanında öyle bir şey yoktu:happy0064 bence star a geçirebiler.. yani bu mantıklı olur onlar için:img-yes: hemde fırtınadan kurtulmuş olurlar!! bizde onlardan.. rahatlarız yani..

canım bence cevap vermeye korktuklarından değil , sistemleri kilitlendiği için cevap veremiyorlar:img-hyste

canım karşılaştık iştee:happy0064 :happy0064

dipnot:img-wink: :) : 2.fragmandan ses yokmu:sad53: ?

karanlık86
01-06-07, 17:34
Sağır Oda kesin biticek.. bundan eminim..:img-wink: bunu fragmanındanda anladık zaten:img-wink: ama fırtınamızın fragmanında öyle bir şey yoktu:happy0064 bence star a geçirebiler.. yani bu mantıklı olur onlar için:img-yes: hemde fırtınadan kurtulmuş olurlar!! bizde onlardan.. rahatlarız yani..

canım bence cevap vermeye korktuklarından değil , sistemleri kilitlendiği için cevap veremiyorlar:img-hyste

canım karşılaştık iştee:happy0064 :happy0064

cansucum maalesef daha 2. fragmanı göremedik tabi yayınlarlarsa 2.fragman.
evet sağır oda bitiyormuş.aslında fırtınanın biteceğine benzemiyor yani gidişat onu gösteriyor.
evet stara geçirsinler hem dediğin gibi canım biz de onlardan kurtuluruz onlar da fırtınadan.

ctcc
01-06-07, 17:36
cansucum maalesef daha 2. fragmanı göremedik tabi yayınlarlarsa 2.fragman.
evet sağır oda bitiyormuş.aslında fırtınanın biteceğine benzemiyor yani gidişat onu gösteriyor.
evet stara geçirsinler hem dediğin gibi canım biz de onlardan kurtuluruz onlar da fırtınadan.
ben fikrimi değiştirdim!! yayınlamıycaklar kesin.. artık eminim yani ve kanald nin reytingleri eliyle ittiğinede eminim:img-yes:
evet.. kesinlikle star a geçsin dizimiz.. rahat rahat izleyelim..
arkadaşlar aslında star ada mail atsak?? nasıl olur??

FBemel
01-06-07, 17:37
canım doğru söylüyorsun da ama yine de benim kafam karışık.mehmet bey yazısında yapımcıyı aradığını dizinin kanalın bitirmek istediğini yazmıştı.kanal ise bize böyle bir bilgi gelmedi diyor.bir yandan dadevam edecek diyor.
valla canım bu arada çok iyi yapmışsın bu "kesin" kelimesi...
ama dediğin çok doğru dizinin bitmesine şurada 3 hafta kalmış ellerine muhakkak bir bilgi ulaşırdı.

neyse cnm...biz bu haftaki bölüme odaklanalım...tabi bu ne kadar mümkün olursa...:(

canım bence cevap vermeye korktuklarından değil , sistemleri kilitlendiği için cevap veremiyorla

canım karşılaştık iştee:happy0064

bende SAğır Oda'nın biteceğinden eminim...hatta forumlarında da bitmemesi gerektiğini yazan birkaç arkadaş falan vardı...araştırdım da...:)

valla nerde olursa olsun ama yeter ki devam etsin...böylelikle senin de söylediğin gibi kanald'den kurtulmuş oluruz...eziyet ediyorlar bize resmen...

inş sistemleri kilitlenmiştir ama zihinleri açılmıştır...:img-hyste Fırtına'yı bitiremeyeceklerini anlamışlardır umarım...

2.fragman yok hala...ben bu geceye kadar umutla bekleyeceğim...

karşılaştığımız için çok mutluyum cnm...sonunda...:)

Kadir_Reis
01-06-07, 17:38
Şimdi Kanal D Tekrar Aradım Sordum onlar bize bilgi gelmediğini dizinin devam edeceğini söyledi dedim ki bkm dizinin biteceğini söylüyor dedim kime inanirim dediğimde bkm'dende bitmesine yönelik bir bilgi gelmedi diyor

karanlık86
01-06-07, 17:40
ben fikrimi değiştirdim!! yayınlamıycaklar kesin.. artık eminim yani ve kanald nin reytingleri eliyle ittiğinede eminim:img-yes:

canım aslında iyi fikirbence ama şu yapımcının artık sesizliğini bozması gerekiyor biz de ona göre hareket ederdik.ama maalesef bir cevap yok hala.ya inşaalah stara geçer.biz de sıkıntı çekmeyiz artık.

keremcem d
01-06-07, 17:43
Slm millet..
Fragmani gördüm..en son sahne hele süüüperdi ya..
Zeynep nasil olmus ya..Ali bakalim tanicak mi..bence tanir:img-yes:
Dursunla melahatda süperlerdi..gül gül öldüm..
ziya sirin aski cok tatli ya..sirinde ziyaya asik olsun..cok uyuyolar..:img-yes: :img-yes:

ctcc
01-06-07, 17:44
bende SAğır Oda'nın biteceğinden eminim...hatta forumlarında da bitmemesi gerektiğini yazan birkaç arkadaş falan vardı...araştırdım da...:)

valla nerde olursa olsun ama yeter ki devam etsin...böylelikle senin de söylediğin gibi kanald'den kurtulmuş oluruz...eziyet ediyorlar bize resmen...

inş sistemleri kilitlenmiştir ama zihinleri açılmıştır...:img-hyste Fırtına'yı bitiremeyeceklerini anlamışlardır umarım...

2.fragman yok hala...ben bu geceye kadar umutla bekleyeceğim...

karşılaştığımız için çok mutluyum cnm...sonunda...:)
bende adım gibi eminim sağır odanın biteceğinden..

ya ben kanald yi seviyorum aslında.. ama bu son yaptıkları.. beni çileden çıkardı.. halbuki en kaliteli dizileri kanald yapıyor derdim.. şimdi diyemiyorum!! dizimiz inş.. star a geçer..

canım ne kadar yazdım bilmiyorum ama kesin sistemleri kilitlendi:img-hyste

bende canım :) sonunda:happy0064

keremcem d
01-06-07, 17:45

evet dogru bencede starada atalim mail..
yani byölece daha cok ilgilenirler belki..

ctcc
01-06-07, 17:49
evet dogru bencede starada atalim mail..
yani byölece daha cok ilgilenirler belki..
evet canım.. zaten sahipleri aynı..
bence kesinlikle star a geçmeli.. tabii burda bizede iş düşüyor:img-hyste
arkadaşlar star ın maillerini araştırıp hemen koyucam buraya:img-wink:

ctcc
01-06-07, 17:55
star tv'nin mail adresi;
<bizeyazin@startv.com.tr>
telefon numarası;
0 (212) 478 07 87

arkadaşlar star'a atmak içinde bir metin hazırlayacağım biticek en geç 5 dk'ya kadar yazmış olurum:img-wink:

FBemel
01-06-07, 17:56
bende adım gibi eminim sağır odanın biteceğinden..

ya ben kanald yi seviyorum aslında.. ama bu son yaptıkları.. beni çileden çıkardı.. halbuki en kaliteli dizileri kanald yapıyor derdim.. şimdi diyemiyorum!! dizimiz inş.. star a geçer..

canım ne kadar yazdım bilmiyorum ama kesin sistemleri kilitlendi:img-hyste

bende canım :) sonunda:happy0064

canım Kanald yi bende severdim ama şu son 2-3 ayda bize çektirdiklerinden sonra kanald'nin Fırtına'dan başka bir dizisini izlememeye karar verdim...çünkü zaten diziyi izletmiyorlar insana doğru düzgün...hep bir korkuyla bekliyorsun kanaldnin yapacaklarını...yani TV bir eğlence aracı ama eğlenmemize izin vermiyorlar...

en kaliteli dizileri yapıyorlar da arkasında duramıyorlar...o zaman en iyi işleri yapmanın esprisi ve mantığı nerde kalıyor???

offfffffff...ben 2.fragmanı istiyorum....

ctcc
01-06-07, 17:58
Star için;

Sayın Yetkililer;
Biz "Fırtına " dizisinin seyircileri olarak dizimizin 48.bölümde biteceğini öğrendik. Dizimiz Kanal D'de bitebilir. Sizden ricamız Acemi Cadı'ya yaptığınız transferi Fırtına'ya da yapmanızdır.

Dizimizi gelecek sezon Star Tv ekranlarında görmeyi çok istiyoruz ve sizden yardım bekliyoruz.

karanlık86
01-06-07, 18:01
canım Kanald yi bende severdim ama şu son 2-3 ayda bize çektirdiklerinden sonra kanald'nin Fırtına'dan başka bir dizisini izlememeye karar verdim...çünkü zaten diziyi izletmiyorlar insana doğru düzgün...hep bir korkuyla bekliyorsun kanaldnin yapacaklarını...yani TV bir eğlence aracı ama eğlenmemize izin vermiyorlar...

en kaliteli dizileri yapıyorlar da arkasında duramıyorlar...o zaman en iyi işleri yapmanın esprisi ve mantığı nerde kalıyor???

kanal d gerçekten de kaliteli bir yapımları ekrana getiriyordu ama fırtına gibi kaliteli bir yapımı bitirmek istemesinden sonra ve bize çektirdikleri bunca işkenceden sonra ben de artık kanald den iyice uzaklaştım.
zaten dizi değil işkence gördak.senin de dediğin gibi her an bir şey olacak korkusu ile dizilizi izledik ve hala da aynısını yapıyorlar...
galiba yayınlanmayacak 2.fragman...

FBemel
01-06-07, 18:01
Star için;

Sayın Yetkililer;
Biz "Fırtına " dizisinin seyircileri olarak dizimizin 48.bölümde biteceğini öğrendik. Dizimiz Kanal D'de bitebilir. Sizden ricamız Acemi Cadı'ya yaptığınız transferi Fırtına'ya da yapmanızdır.

Dizimizi gelecek sezon Star Tv ekranlarında görmeyi çok istiyoruz ve sizden yardım bekliyoruz.

hem metin hemde mail adresi için teşekkürler CAnsu'cum....

artık mail atma konusunda robotlaştım ama Fırtına'mız için feda olsun...:)

karanlık86
01-06-07, 18:02
Star için;

Sayın Yetkililer;

sağol canım ellerine sağlık...güzel bir metin hazırlamışsın.

ctcc
01-06-07, 18:03

canım bütün gün yorul , eve gel bir televizyon keyfim olucak dimi?? (özellikle hafta sonu.. ) ben hep kanald yi izlemişimdir.. ama şu 2-3 aydır yaptıkları yetti yani.. izlemiycem diyorum ama izliyorum genede artık kanald yi izlemeyi azalttım.. bir kaç program haricinde hiç bir şey izlemiyorum kanald de.. tabii TV'yide bıraktım zaten...

ya aslında kanald bu yaptıklarını hiç bir dizisine yapmadı.. yani fırtınayı tam bitiricekler biz önledik.. :img-hyste (belkide bizim yüzümüzden bunlar başımıza geldi:img-hyste valla ben her bitiminde önlemeye razıyım.. yeterki devam etsin..:img-hyste )

evet kaliteli diziler yapıyorlar ama arkalarında durmaları lazım.. bakıyorum bitiricekleri başka dizi var mı diye araştırıyorum ama şu yaptıklarını sadece fırtınaya yaptılar..

keremcem d
01-06-07, 18:04
Star için;

Sayın Yetkililer;

Cnm süüüpersin..
Hemencik bu metni kopyalayip yollamaya basliyalim..
ben bi kac arkadasada söyledim onlarda yollicak..
cok olsun ki daha cok dikkate alinsin:img-yes:

Kadir_Reis
01-06-07, 18:06
gönderdim maili zaten star kanald'nin

ctcc
01-06-07, 18:07
hem metin hemde mail adresi için teşekkürler CAnsu'cum....

artık mail atma konusunda robotlaştım ama Fırtına'mız için feda olsun...:)
bişey değil canım ;Emel'cim ben artık periyodik olarak genellikle 19:00 a doğru her gün 10 kere mail atıyorum:img-hyste
ee robotlaştık tabii..:img-hyste

sağol canım ellerine sağlık...güzel bir metin hazırlamışsın.
teşekkür ederim Betül'cüm.. herşey Fırtına için.. :) ben bunları yapmaya razıyım..

FBemel
01-06-07, 18:16
canım bütün gün yorul , eve gel bir televizyon keyfim olucak dimi?? (özellikle hafta sonu.. ) ben hep kanald yi izlemişimdir.. ama şu 2-3 aydır yaptıkları yetti yani.. izlemiycem diyorum ama izliyorum genede artık kanald yi izlemeyi azalttım.. bir kaç program haricinde hiç bir şey izlemiyorum kanald de.. tabii TV'yide bıraktım zaten...

ya aslında kanald bu yaptıklarını hiç bir dizisine yapmadı.. yani fırtınayı tam bitiricekler biz önledik.. :img-hyste (belkide bizim yüzümüzden bunlar başımıza geldi:img-hyste valla ben her bitiminde önlemeye razıyım.. yeterki devam etsin..:img-hyste )

evet kaliteli diziler yapıyorlar ama arkalarında durmaları lazım.. bakıyorum bitiricekleri başka dizi var mı diye araştırıyorum ama şu yaptıklarını sadece fırtınaya yaptılar..

canım aynen...bende okulun yoğun temposundan sıkıldığımda burda sizinle sohbet etmek ve Fırtına'mı izlemek beni dinlendiriyor...ama rahat yok tabi o ayrı mesele...:(

Fırtına'ya yaptıklarının yarısını başka bir dizisine yapsaydı zaten o dizi devam eder miydi???orası da şüpheli...

ctcc
01-06-07, 18:20
canım aynen...bende okulun yoğun temposundan sıkıldığımda burda sizinle sohbet etmek ve Fırtına'mı izlemek beni dinlendiriyor...ama rahat yok tabi o ayrı mesele...:(

Fırtına'ya yaptıklarının yarısını başka bir dizisine yapsaydı zaten o dizi devam eder miydi???orası da şüpheli...

evet.. burası bana çok iyi geliyor :) inş.. dizimiz bitmez de hep böyle sohbet ederiz Emel'cim..

evet.. biz olmasaydık.. zaten kanald çoğu dizisini bitiriyor arkadaşlar.. bütün seneyi film koyarak geçirdi.. gerçi ben şikayetçi değilim bu durumdan ama:img-hyste neyse yani aslında sadece bizim dizimize yapılmadı bunlar.. mesela bence kırık kanatları boşu boşuna bitirdiler.. masaya yatırırsak daha çook dizi var..

bence bizim sayemizde dizimiz devam ediyor ve edicekde.. :)

Kadir_Reis
01-06-07, 18:26
Ben Dizinin Devam Edeceğine İnanıyorum Lakin Kanald Dizi Devam Ediyor Diyor Bkm Ses Seda Olması Üzülüyorum

ctcc
01-06-07, 18:29
Ben Dizinin Devam Edeceğine İnanıyorum Lakin Kanald Dizi Devam Ediyor Diyor Bkm Ses Seda Olması Üzülüyorum
ya peki sen aradın mı? yani bkm'yi hala meşgul mü?

karanlık86
01-06-07, 18:32

aynen ben de üzülüyorum bu duruma...bkm neden böyle yapıyor bir anlam verebilmiş değilim.

_duygucuk_
01-06-07, 18:35
şimdi stara mı yükleniyoruz tamam herşey Fırtınamız için:):)
fragmanın sonuna yetiştim zeynep çok şkerdi..bu akşam eminim tamamını görürüm :)2.fragman istiyoruz..

FBemel
01-06-07, 18:39
fragmanın sonuna yetiştim zeynep çok şkerdi..bu akşam eminim tamamını görürüm :)2.fragman istiyoruz..

:img-hyste

canım mail atmadığımız yer kalmayacak sanırım...ama ben şu an toplanıp, yürüyoruz deseniz bir saniye şüphe duymadan kalkar gelirim...çünkü Fırtına benim için bir diziden çok daha fazla şey ifade ediyor...:img-yes:

Zeynep'in Ali'ye oyun oynarkenki hali her zaman çok şeker oluyor zaten...:)gerçi Ali'nin de öyle...:img-in_lo

2.fragman için son saatler...bu gece verdiler verdiler...çünkü yarın sabah verme gibi bir ihtimalleri olmaz...:icon_whis

ctcc
01-06-07, 18:41
evet star a yükleniyoruz :)
üzülerek söylüyorum ki 2.fragmanın olucağını sanmıyorum canım..

Kadir_Reis
01-06-07, 18:44
ya peki sen aradın mı? yani bkm'yi hala meşgul mü?

ben kanald aradım onlar devam edecek diyor bkm hala mesgul sabah bile mesgul

ctcc
01-06-07, 18:54
ben kanald aradım onlar devam edecek diyor bkm hala mesgul sabah bile mesgul
ya o zaman napıcaz tek çare istanbul da oturan arkadaşların bkm ye gitmesi heralde.. (ben ankaradayım gidemem ama:()nasıl öğrenicez bir gerçeği??

karanlık86
01-06-07, 18:56
ya o zaman napıcaz tek çare istanbul da oturan arkadaşların bkm ye gitmesi heralde.. (ben ankaradayım gidemem ama:()nasıl öğrenicez bir gerçeği??

aslında çok iyi fikir ben de istanbul da değilim.:icon_sorr

ctcc
01-06-07, 19:38
fragmanı nihayetinde bu sabah Seda Sayan'ı izlemek pahasına bile olsa gördüm...

Zeynep_Ali'ye ve geçen bölümün son sahnesine dair hiçbirşey yoktu neredeyse...o yüzden bizimkiler hakkında tahmin yürütemeyeceğim...

ama Hasan_Fevzi ortalığı yine karıştıracaklar...ve ne sebeple olduğunu bilmiyorum ama ev temizliğine kalkışacaklar...
bende bi kere fragmanı izlemek için dobra dobra yı izlemiştim:img-hyste gerçekten feci sıkıcı oluyor:img-hyste

2.fragman olmuycak büyük ihtimalle arkadaşlar:sad53:
ama bence gelecek bölüm ;

1-) Melehat hata yaptığını anlayacak ama Dursun'unun ona tek taşını gösterdiği ana kadar:img-hyste yani Dursun ve Melahat'in arası açık olabilir.
2-) Tamara Ziya ve Şirin'i birleştirmeye çalışıcak :) Ziya ve Şirin'in birlikte olduğu sahneleri izlemeyi o kadar çok istiyorum kiii:img-hyste :happy0064
3-) Zeynep kurtulacak ; sonuç olarak Zeynep-Ali ilişkisinde :) ; Zeynep hala kurnazlıklar yapıp 1 haftayı doldurmaya çalışacak ki bence dolduracak :)
4-) Gelecek bölüm Emel'ciğiminde dediği gibi Hasan-Fevzi ve ev temizliği yüzünden +++ :img-hyste Bizim genç 3'lünün yüzünden ( Feraye-Sakine-Emine :)) çook komik olucak:img-hyste

FBemel
02-06-07, 00:48
evet...saatlerce foruma girememe rağmen hiçbir gelişme ve ilerleme yok...noldu bize böyle ya???:(

neyse...bölüme az kaldı bende de heyecan arttı ama maalesef 2.fragman yok...yani geçen bölümün son sahnesinden sonra 2.fragmanın olmaması da ayrıca bir..........(((noktalı kısmı doldurmayı size bırakıyorum...))):icon_mad:

Star'a atmış olduğum mailden sonra cevap geldi ama kanald'nin cevaplarından faksızdı...

Sayın izleyicimiz,
01.06.2007 18:12:19 tarihinde tarafımıza göndermiş olduğunuz mailinize ilişkin cevabımız aşağıda yer almaktadır.

Star Tv'ye göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.
Talebiniz ilgili birime iletilmiştir.

şu taleplerimizin iletildiği birimlerden bir de doğru düzgün cevap alabilsek...:(

karanlık86
02-06-07, 01:12
evet...saatlerce foruma girememe rağmen hiçbir gelişme ve ilerleme yok...noldu bize böyle ya???:(

neyse...bölüme az kaldı bende de heyecan arttı ama maalesef 2.fragman yok...yani geçen bölümün son sahnesinden sonra 2.fragmanın olmaması da ayrıca bir..........(((noktalı kısmı doldurmayı size bırakıyorum...))):icon_mad:

Star'a atmış olduğum mailden sonra cevap geldi ama kanald'nin cevaplarından faksızdı...

Sayın izleyicimiz,
01.06.2007 18:12:19 tarihinde tarafımıza göndermiş olduğunuz mailinize ilişkin cevabımız aşağıda yer almaktadır.

Star Tv'ye göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.
Talebiniz ilgili birime iletilmiştir.

şu taleplerimizin iletildiği birimlerden bir de doğru düzgün cevap alabilsek...:(

yok mümkün değil bunlardan doğru düzgün cevap alabilmek...evet beklediğimiz fragman maalesef çıkmadı.zaten çıksaydı şaşırırdım.zaten geçen bölüm vermeliydiler 2. bir fragman.ben 2. bir fragman vermelerinden geçtim doğru düzgün bir fragman dahi hazırlayamıyorlar.madem ki 2 fragmanlı vrmeyecektin neden özeti farklı gösterdiniz.yani hiç uzaktan yakından alakası yok fragmanla özetin.ah özetteki gibi bir fragman hazırlayacaklardı...süper olurdu.
(bu arada cümlelerim de bol fragmanlı oldu)

benhermi
02-06-07, 01:14

canım ben istanbuldayım... hatta daha öncede söylemiştim bkm benim evime yakın... (o da beşiktaşta olduğundan) peki sence gtmeme ihtimalim var mı... tabii gittim ama hiçbir şekilde iletişim kuramadığım.. üstüne daha da sinirlendiğim için yazmak istememiştim...

aslında bu bkm nin tüm gün telefonlarını meşgul tutmaları gibi... bir yetkiliyle görüşmek istediğimi söylesem de bu konular için yetkililer burda değil cevabından başka hiçbirşey öğrenemedim...:icon_sorr

yani istanbulda olan arkadaşlar isterlerse gitsinler.. aslında bu ciddiyetimizi anlamalarını sağlar fakat pek umutlu olmasınlar.. hiçbirşey söylemiyorlar...:icon_sorr

FBemel
02-06-07, 01:18
yok mümkün değil bunlardan doğru düzgün cevap alabilmek...evet beklediğimiz fragman maalesef çıkmadı.zaten çıksaydı şaşırırdım.zaten geçen bölüm vermeliydiler 2. bir fragman.ben 2. bir fragman vermelerinden geçtim doğru düzgün bir fragman dahi hazırlayamıyorlar.madem ki 2 fragmanlı vrmeyecektin neden özeti farklı gösterdiniz.yani hiç uzaktan yakından alakası yok fragmanla özetin.ah özetteki gibi bir fragman hazırlayacaklardı...süper olurdu.
(bu arada cümlelerim de bol fragmanlı oldu)

ben artık bu fragman ve özet işini akışına bıraktım...zaten dizimizin bitirilmek istenmesi sebebiyle gayet gerginim...bir de bunları dert edemem kendime...sende aynen öyle yap...:)

canım ben istanbuldayım... hatta daha öncede söylemiştim bkm benim evime yakın... (o da beşiktaşta olduğundan) peki sence gtmeme ihtimalim var mı... tabii gittim ama hiçbir şekilde iletişim kuramadığım.. üstüne daha da sinirlendiğim için yazmak istememiştim...

aslında bu bkm nin tüm gün telefonlarını meşgul tutmaları gibi... bir yetkiliyle görüşmek istediğimi söylesem de bu konular için yetkililer burda değil cevabından başka hiçbirşey öğrenemedim...:icon_sorr

yani istanbulda olan arkadaşlar isterlerse gitsinler.. aslında bu ciddiyetimizi anlamalarını sağlar fakat pek umutlu olmasınlar.. hiçbirşey söylemiyorlar...:icon_sorr

onlar böyle yapmaya devam etsinler...biz de bundan sonra onları, bizi ciddiye aldıkları kadar ciddiye alırız...

telefonla ulaşmayı denemeye devam edeceğiz...başka çaresi yok maalesef...:(

karanlık86
02-06-07, 01:18
:img-hyste canım ben istanbuldayım... hatta daha öncede söylemiştim bkm benim evime yakın... (o da beşiktaşta olduğundan) peki sence gtmeme ihtimalim var mı... tabii gittim ama hiçbir şekilde iletişim kuramadığım.. üstüne daha da sinirlendiğim için yazmak istememiştim...

aslanda bkm den de bu beklenir zaten.bu kadar insanı merakta bırakmaya hiç hakları yok.bu ne ya.aslında topluca gidilse belki olur mu acaba???
ben bunları ne yapmaya çalıştıklarını anlayamıyorum ve galiba anlayamayacağım da.:img-hyste

karanlık86
02-06-07, 01:21
ben artık bu fragman ve özet işini akışına bıraktım...zaten dizimizin bitirilmek istenmesi sebebiyle gayet gerginim...bir de bunları dert edemem kendime...sende aynen öyle yap...:)

onlar böyle yapmaya devam etsinler...biz de bundan sonra onları, bizi ciddiye aldıkları kadar ciddiye alırız...

canım maalesef yok...artık fırtına bitene kadar daha doğrusu 48.bölüme kadar devam...ondan sonra zaten her şey ortaya çıkacak.inşaallah galip olan biz oluruz...:good:

benhermi
02-06-07, 01:27

evet canım.. yani insanı sadece sinirlendiriyorlar... hatırlarsanız sezon başında çok şanslıyız gibi mesajlar yazıyorduk... bkm gibi bir yapım şirketimiz var diye... yani hatırladıkça iyice sinirim bozuluyor...

arkadaşlar bakın ben ne diyorum.. geçen haftaki bölümü bu bitirme olayları yüzünden yorumlayamadık bile...:icon_sorr biliyorum hepimizin kabusu bu.. hepimiz bir şekilde bilgiye ulaşmaya çalışıyoruz... ama ben yarın süper bir bölüm izleyeceğimize eminim...(hepimiz gibi ) ve ben daha fragman yorumu bile yapamadım...:icon_sorr

bence pazar gününe kadar bitirilme olayı ile ilgili ciddi bir haber yazı gelmedikçe bu konuyu fortumda açmayalım...yani maillere tabii devam edelim...ama mesela ben fragmanı tam 3 defa tv de izleme şansına ulaştım bu hafta... yani süper ötesi bir bölüm olacağı açık... ben bunu tekrar mahvetmeyelim diyorum... ama tabii aksi fikirde olursanız da hiçbir sorun yok...:img-yes: dediğim gibi bu hepimizin kabusu bunu daha da kötü bir hale getirmeyelim diyorum sadece...

karanlık86
02-06-07, 01:31
ya arkadaşlar haftaya sağır odanın final bölümü varmış bizim dizimizn de bu bölümden sonra 2 haftası kalıyor yani gelcek haftaki fırtınamzın fragmanın da ya "sezon finaline yakın" ya da "final bölümüne yakın" diye bir duyuru yapacaklar galiba.yani haftaya öğreneceğiz büyük bir ihtimal ile dizimizin tamam mı yoksa devam mı edeceğini inşaallah devam eder.:img-yes:

FBemel
02-06-07, 01:31
evet canım.. yani insanı sadece sinirlendiriyorlar... hatırlarsanız sezon başında çok şanslıyız gibi mesajlar yazıyorduk... bkm gibi bir yapım şirketimiz var diye... yani hatırladıkça iyice sinirim bozuluyor...

arkadaşlar bakın ben ne diyorum.. geçen haftaki bölümü bu bitirme olayları yüzünden yorumlayamadık bile...:icon_sorr biliyorum hepimizin kabusu bu.. hepimiz bir şekilde bilgiye ulaşmaya çalışıyoruz... ama ben yarın süper bir bölüm izleyeceğimize eminim...(hepimiz gibi ) ve ben daha fragman yorumu bile yapamadım...:icon_sorr

bence pazar gününe kadar bitirilme olayı ile ilgili ciddi bir haber yazı gelmedikçe bu konuyu fortumda açmayalım...yani maillere tabii devam edelim...ama mesela ben fragmanı tam 3 defa tv de izleme şansına ulaştım bu hafta... yani süper ötesi bir bölüm olacağı açık... ben bunu tekrar mahvetmeyelim diyorum... ama tabii aksi fikirde olursanız da hiçbir sorun yok...:img-yes: dediğim gibi bu hepimizin kabusu bunu daha da kötü bir hale getirmeyelim diyorum sadece...

tamam cnm...ben varım...:img-wink:

zaten herkes üzerine düşeni yapıyor...burda kayda değer bir gelişme olmadıkça konuşmanın bir mantığı veya faydası yok dediğin gibi...(((ama ister istemez insanın aklına geliyor yani:()))neyse bundan sonra kötü şeylerden konuşmayalım da biraz bölüm yorumlayalım...:img-yes:

gerçi ben önceden yaptım yorumlarımı...:)artık yeni bölümü 4 gözle beklemekteyim...:)

benhermi
02-06-07, 01:43
tamam cnm...ben varım...:img-wink:

zaten herkes üzerine düşeni yapıyor...burda kayda değer bir gelişme olmadıkça konuşmanın bir mantığı veya faydası yok dediğin gibi...(((ama ister istemez insanın aklına geliyor yani:()))neyse bundan sonra kötü şeylerden konuşmayalım da biraz bölüm yorumlayalım...:img-yes:

gerçi ben önceden yaptım yorumlarımı...:)artık yeni bölümü 4 gözle beklemekteyim...

canım mesela ben kötü haberleri aldıkça bölüm yorumu da yapasım gelmiyor.. eminim benimgibiler de vardır yani...:icon_sorr

ama hemen bölüm yorumuna geçebilirim... seni gördüm neşem yerine geldi zaten...:happy0064

şu ziya-şirin olayı bu bölüm hız kazanacak gibi... yani tamara bu işe başladı.. hoş ben bayaa yavaş ilerlemesini isterdim ama olsun... sonuçta ziya yı en çok mutlu görmek isteyenlerdenim...:img-in_lo :img-in_lo hem türkü arkadaşımızda ali ye aşık şirin rolu oynamadıkça benden herhangi bir tepki almaz... ben izin veriyorum yani....:img-hyste

bu arada değinmeden geçemicem... burçin ayça olarak süper olmuştu.... özellikle sesine ve saçlaarına bayıldım...:img-hyste :img-hyste :img-hyste

benhermi
02-06-07, 01:47
ya arkadaşlar haftaya sağır odanın final bölümü varmış bizim dizimizn de