Tüm Versiyonu Göster : Fırtına- Bölüm Yorumları/3
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
Kadir_Reis
03-06-07, 19:48
:happy0064 :happy0064
benim moral kaynağım gelmiş...aramızda sağlam kalabilen ender insanlardansın cnm...Duygu'm bile o kadar uğraş verdikten sonra umutsuzluğa düştü...bundan önce o çok istikrarlıydı ama onun da takati kalmadı artık...:(Cansu,Betül, ben ve diğer forumdaşlarımız zaten havluyu attık...:(
Ali'nin son sahnedeki mimiklerine bayıldım...Zeynep'in ne zaman patlayacağını bekliyordu sanki ama Zeynep dirayetli çıktı...işte olgunlaştı bizim Zeynebimiz...Ayça isminden de nefret etmeli miyiz???onu da kara listeye alalım mı??:)
yemeğe kadar sağ kalacak bence...orda durumu açıklarsa mevzu kapanır...biraz daha uzasın...ben çok seviyorum bizimkilerin bu hallerini...:)
Emel Bu Kadar Umutsuz Olma
evet alinin mimikleri çok güzeldi
karanlık86
03-06-07, 19:49
Ben sizler için varım... Hepinizi bağrıma basar, pozitif enerjiyle donatırım :) Fırtına'mız için güçlü olmalıyız arkadaşlar... Hemen pes etmek yok :img-wink:
Ayça ve Zeynep... İkisi de aynı bünyede yaşayan karakterler :) Neden nefret edelim ki??? :) Ali durumu açıklamazsa çok kötü şeyler olabilir... Ben herkesin sağlığı açısından yemekte herşeyin ortaya çıkmasını isterim :=))))))
evet canım her ikisi de bizim için aynı olduğu için (ayça ve zeynep) nefret etmye gerek yok.
bu arada canım gerçekten de çok pozitif bakıyorsun bu yaşadıklarımıza.sizinle moral buluyorum ben.çok çok sağol canım.
evet canım ben de seviyorum çok bu hallerini.hem dediğin gibi de arada ayrılık olmadan uzasın.
canım dediğin gibi umutsuzluğa kapılıyorum bazın ama tipex ismin sedaydı galiba valla moral kaynağımız oldu.bir Kadir sağolsunlar iyi ki varlar.
Evet canım ismim Seda... Sizler için faydalı olabildiysem ne mutlu bana... :img-blush
Ben ayrılık olsun istemiyorum... Mutlu mesut yaşayıp gitsinler... Ama nerde... İkiside birbirinden inatçı olunca hergün yeni bir olay yaşanıyor...
Kadir_Reis
03-06-07, 19:49
:img-hyste Haklısın... Zeynep bunun acısını Ali'den fena çıkaracaktır... Artık Ali için helvaları hazırlasak mı??? :img-hyste Yok yaa Zeynep fazla kıyamaz Ali'sine :) Biraz sarsar o kadar... Kendi kıyamazsa Sevda'ya havale eder :img-hyste
Evet Sevda'ya Emanet Eder Zaten Hasan ve fevzi emmi meftalık oldu:happy0064 :happy0064
Evet Sevda'ya Emanet Eder Zaten Hasan ve fevzi emmi meftalık oldu:happy0064 :happy0064
Hasan ve Fevzi'nin durumu gerçekten vahim :) Sevda'nın elinden şimdiye kadar kim sağ çıktı ki??? :) Umarım birkaç kırıkla kurtulurlar... :)
evet canım her ikisi de bizim için aynı olduğu için (ayça ve zeynep) nefret etmye gerek yok.
bu arada canım gerçekten de çok pozitif bakıyorsun bu yaşadıklarımıza.sizinle moral buluyorum ben.çok çok sağol canım.
evet:img-hyste bu sefer nefret edemiycez:img-hyste
Seda ve Kadir gerçekten çok pozitif bakıyorlar işe..
ama ben bir türlü beceremiyorum:sad53:
aa Seda'cım burdaymış:happy0064 bize doping vermeye gelmiş gene:img-hyste
bende umutsuzluğa düştüm ki ben çok inatçıyımdır.. :)
bende :):) Zeynep'in itiraf etmesini bekliyordu ama bence akşam yemeğe gidecek.. hemde Zeynep olarak:img-hyste yani o yemekte kesin kıyamet kopucak:img-hyste
Ben senin o inadını yerle bir ederim... :) Senide kendim gibi moral kaynağı yaparım :)
Bende yemek için şöyle düşünüyorum : Yemeğe Ayça olarak gider... Daha sonra burnunu pudralama bahanesiyle :) lavaboya gider oradan Zeynep olarak çıkar ve Ali'nin yanına gelir... Kıyamet burada kopar :)
Ben senin o inadını yerle bir ederim... :) Senide kendim gibi moral kaynağı yaparım :)
Bende yemek için şöyle düşünüyorum : Yemeğe Ayça olarak gider... Daha sonra burnunu pudralama bahanesiyle :) lavaboya gider oradan Zeynep olarak çıkar ve Ali'nin yanına gelir... Kıyamet burada kopar :)
:img-hyste :img-hyste Seni bana Allah gönderdi Seda'cım:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Evet o şekildede olur ama yemeğe Zeynep biçiminde gelirsede süper olabilir:img-hyste ama senin dediğin şekilde olursa Ali farklı kişiler zannedebilir o zaman hapı yutar:img-hyste
karanlık86
03-06-07, 20:01
:img-hyste :img-hyste Seni bana Allah gönderdi Seda'cım:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Evet o şekildede olur ama yemeğe Zeynep biçiminde gelirsede süper olabilir:img-hyste ama senin dediğin şekilde olursa Ali farklı kişiler zannedebilir o zaman hapı yutar:img-hyste
canım aslında sizin dediklerinizden de iyi bir senaryo çıkar.valla her iki şekilde de süper olur.bence biz bu hafta çok çok güzel bir bölüm izleyeceğiz inşaallah.
canım aslında sizin dediklerinizden de iyi bir senaryo çıkar.valla her iki şekilde de süper olur.bence biz bu hafta çok çok güzel bir bölüm izleyeceğiz inşaallah.
valla aslında biz senarist olma gibi bir durumumuzda harikalar yaratabiliriz:img-hyste
evet .. bide fragman güzel olursa:happy0064
Ben sizler için varım canım... Merak etme canım bu kötü günleri atlatacağız... :img-wink:
Ali, Ayça'nın Zeynep olduğunu anladı bence... Ne Ali ne de Zeynep şimdiye kadar kimseye farklı bir gözle bakmadı... Benim Ali'ye güvenim sonsuz...
Haklısın canım bu hafta süper bir bölüm olacak :) Ali ve Zeynep köşe kapmaca oynarken bizde çok eğleneceğiz... :)
karanlık86
03-06-07, 20:09
valla aslında biz senarist olma gibi bir durumumuzda harikalar yaratabiliriz:img-hyste
evet .. bide fragman güzel olursa:happy0064
canım zaten bu senaryo ve fragman işini bize vermiş olsalardı şimdi dizimiz zirvelerde oynardı.hem böyle dizi bitecek mi bitmeyecek mi diye sorularla da karşılaşmazdık.:img-hyste
Ben sizler için varım canım... Merak etme canım bu kötü günleri atlatacağız... :img-wink:
Ali, Ayça'nın Zeynep olduğunu anladı bence... Ne Ali ne de Zeynep şimdiye kadar kimseye farklı bir gözle bakmadı... Benim Ali'ye güvenim sonsuz...
:img-hyste atlatacağız senin sayende canım.. sen olmasan biz n'apardık?
benimde Ali'ye güvenim sonsuz , Zeynep'e de tabii ama Ali'nin sevgi kelebekliğini biliyoruz ya canlar:img-wink: o insanı biraz geriyor i tabii Zeynep'i de:img-hyste
canım zaten bu senaryo ve fragman işini bize vermiş olsalardı şimdi dizimiz zirvelerde oynardı.hem böyle dizi bitecek mi bitmeyecek mi diye sorularla da karşılaşmazdık.:img-hyste
evet:img-hyste keşke biz yazsaymışız senaryoyu - biz yönetseymişiz fragman gösterilmesini ve düzenlenmesini..
Kadir_Reis
03-06-07, 20:20
Ha Biraz Yüzünüz Gülsün:happy0064
:img-hyste atlatacağız senin sayende canım.. sen olmasan biz n'apardık?
benimde Ali'ye güvenim sonsuz , Zeynep'e de tabii ama Ali'nin sevgi kelebekliğini biliyoruz ya canlar:img-wink: o insanı biraz geriyor i tabii Zeynep'i de:img-hyste
evet:img-hyste keşke biz yazsaymışız senaryoyu - biz yönetseymişiz fragman gösterilmesini ve düzenlenmesini..
Yakında seanslarıma başlayacağım :) Tüm BKM ve Kanal d karşıtları davetlidir :img-hyste
Bu sefer sevgi kelebekliğinden pek zarar gelmeyecek... Bu sefer durum farklı: İnat... Zeynep kendisine oynanan oyundan habersiz olduğu için üzülecektir, sinirlenecektir... Bunun bedelini de Ali ödeyecektir :)
Senaryoyu geçtim, şu fragman ve yayın işini bize bıraksalar herşey daha güzel olurdu... En vurucu fragmaları yapar dizimizi hiç izleyiciye sıkıntı vermeden yayınlardık...
Yakında seanslarıma başlayacağım :) Tüm BKM ve Kanal d karşıtları davetlidir :img-hyste
Bu sefer sevgi kelebekliğinden pek zarar gelmeyecek... Bu sefer durum farklı: İnat... Zeynep kendisine oynanan oyundan habersiz olduğu için üzülecektir, sinirlenecektir... Bunun bedelini de Ali ödeyecektir :)
Senaryoyu geçtim, şu fragman ve yayın işini bize bıraksalar herşey daha güzel olurdu... En vurucu fragmaları yapar dizimizi hiç izleyiciye sıkıntı vermeden yayınlardık...
o zaman bize bişeyler ayarla Seda'cım ücret konusunda:img-wink: :img-hyste
Bencede.. bu sefer durum farklı ama Zeynep bilmiyor tabii o ayrı mesele.. Ali'nin geleceği hakkında bir yorum yapamayacağım:img-hyste
varya fragmanları biz yapsaydık..:img-hyste 1. lik den düşmezdik kesinlikle..
o zaman bize bişeyler ayarla Seda'cım ücret konusunda:img-wink: :img-hyste
Bencede.. bu sefer durum farklı ama Zeynep bilmiyor tabii o ayrı mesele.. Ali'nin geleceği hakkında bir yorum yapamayacağım:img-hyste
varya fragmanları biz yapsaydık..:img-hyste 1. lik den düşmezdik kesinlikle..
Ne ücreti canım... Sizden ücret falan almayacağım... :) Ben bu işi arkadaşlık adına yapıyorum...
Ali'ni geleceğini bende bilmiyorum. Forumca bir fal mı açsak??? :img-hyste Ama çok fazla uzamaz bu mesele... Yemekte düzelir diye düşünüyorum... Belki Ali yemekte çok güzel bir sürpriz yapar Zeynep'e... Böyle birşey olursa mükemmel olurdu... :img-yes:
Fragman konusunda gerçekten çok dertliyiz. Bu konuya bir çözüm bulmak lazım... Yine örgütlenip mail mi atsak??? :)
karanlık86
03-06-07, 20:31
Ne ücreti canım... Sizden ücret falan almayacağım... :) Ben bu işi arkadaşlık adına yapıyorum...
Ali'ni bende bilmiyorum. Forumca bir fal mı açsak??? :img-hyste Ama çok fazla uzamaz bu mesele... Yemekte düzelir diye düşünüyorum... Belki Ali yemekte çok güzel bir sürpriz yapar Zeynep'e... Böyle birşey olursa mükemmel olurdu... :img-yes:
Fragman konusunda gerçekten çok dertliyiz. Bu konuya bir çözüm bulmak lazım... Yine örgütlenip mail mi atsak??? :)
olabilir canım ben fırtınamız için her şeye varım.eee ne de olsa alıştık artık mailatmaya.ustası olduk bu işin:img-hyste
Ali'ni geleceğini bende bilmiyorum. Forumca bir fal mı açsak??? :img-hyste Ama çok fazla uzamaz bu mesele... Yemekte düzelir diye düşünüyorum... Belki Ali yemekte çok güzel bir sürpriz yapar Zeynep'e... Böyle birşey olursa mükemmel olurdu... :img-yes:
canım bizim düzelebilmemiz için uzun seanslar gerekli yalnız...bilmiş ol...:)
şaka bir tarafa...Ali'ye neler olacağını açacağımız fallarda bile göremeyiz...çünkü Ali öyle bir işe girişti ki Zeynep her halükarda çok kızacak sevdiğine...hemde öyle böyle değil...
Ali'nin gözünün Zeynep'ten başkasını görmeyeceğinden eminiz zaten((( ki bunu Fırtına'ya gittiklerinde ve Zeynep Ali'den mine sebebiyle şüphelendiğinde de Ali çok net bir şekilde ifade etmişti...:)))))...Ayça'nın Zeynep olduğunu bildiğinden de eminiz...ama heyecan ve aksiyon olsun diye seyirciye bunu çok fazla hissettirmediler...
her ne şekilde olursa olsun...o akşam yemeği tam bir kabusa dönüşecek Ali için...:)
Kadir_Reis
03-06-07, 20:47
Artık Zeynep Tabakları Alı'nın üstünde mi kırar bilmem ama hasan ve fevzi eminin komalık oldugu bellı:img-hyste :img-hyste
canım bizim düzelebilmemiz için uzun seanslar gerekli yalnız...bilmiş ol...:)
şaka bir tarafa...Ali'ye neler olacağını açacağımız fallarda bile göremeyiz...çünkü Ali öyle bir işe girişti ki Zeynep her halükarda çok kızacak sevdiğine...hemde öyle böyle değil...
Ali'nin gözünün Zeynep'ten başkasını görmeyeceğinden eminiz zaten((( ki bunu Fırtına'ya gittiklerinde ve Zeynep Ali'den mine sebebiyle şüphelendiğinde de Ali çok net bir şekilde ifade etmişti...:)))))...Ayça'nın Zeynep olduğunu bildiğinden de eminiz...ama heyecan ve aksiyon olsun diye seyirciye bunu çok fazla hissettirmediler...
her ne şekilde olursa olsun...o akşam yemeği tam bir kabusa dönüşecek Ali için...:)
Siz düzelin yeter... Benim için önemli olan bu... :)
Zeynep dediğin gibi çok kızacaktır. Ama yemekte beklenmedik bir sürpriz yaşanırsa Zeynep sakinleşebilir... Ali'nin yemek olayını çok iyi planlaması lazım... Yoksa hayatı tehlikeye girebilir :)
Siz düzelin yeter... Benim için önemli olan bu... :)
Zeynep dediğin gibi çok kızacaktır. Ama yemekte beklenmedik bir sürpriz yaşanırsa Zeynep sakinleşebilir... Ali'nin yemek olayını çok iyi planlaması lazım... Yoksa hayatı tehlikeye girebilir :)
canım saol...:img-in_lo
bu arada dediğin gibi Ali yemekte çok güzel bir sürpriz hazırlarsa Zeynep'e, ortam yumuşayabilir ama Zeynep"""sen bunları Ayça için mi hazırladın???""" da diyebilir yani...:img-hyste gerçi Ali bir yanlış anlaşılmaya mahal vermemek için çok uğraş verecek sanırım önümüzdeki bölümde...
bu arada Dursun, Ziya'nın paralarını yürüttü ya...Ziya hangi parayla gezdirecek şirini İstanbul'da???yazık...rezil olacak kıza...:)artık yeni bir tartışma konusu çıktı Ziya_şirin çiftine...:)
canım saol...:img-in_lo
bu arada dediğin gibi Ali yemekte çok güzel bir sürpriz hazırlarsa Zeynep'e, ortam yumuşayabilir ama Zeynep"""sen bunları Ayça için mi hazırladın???""" da diyebilir yani...:img-hyste gerçi Ali bir yanlış anlaşılmaya mahal vermemek için çok uğraş verecek sanırım önümüzdeki bölümde...
bu arada Dursun Ziya'nın paralarını yürüttü ya...Ziya hangi parayla gezdirecek şirini İstanbul'da???yazık...rezil olacak kıza...:)artık yeni bir tartışma konusu çıktı Ziya_şirin çiftine...:)
Eğer dediğin gibi şeyler yaşanırsa yemekte işler zorlaşır... O yüzden Ali'nin çok iyi planlar yapması lazım...
Dursun, yeni doğacak bir aşkın geleceğini yok edebilir bu durumda... Ama Dişi Eros'um bu işide düşünür... Sen merak etme...
Ben çıkıyorum canım... Bugün çok kaldım forumda... Herhalde çarşamba günü özet gelince görüşebiliriz tekrar... Kendinize çok iyi bakın... Sakın morallerinizi bozmayın... Sizlere iyi yorumlar...bye
Ali'ni geleceğini bende bilmiyorum. Forumca bir fal mı açsak??? :img-hyste Ama çok fazla uzamaz bu mesele... Yemekte düzelir diye düşünüyorum... Belki Ali yemekte çok güzel bir sürpriz yapar Zeynep'e... Böyle birşey olursa mükemmel olurdu...
Fragman konusunda gerçekten çok dertliyiz. Bu konuya bir çözüm bulmak lazım... Yine örgütlenip mail mi atsak???
iyi o zaman bu seanslarıda bedavaya kapatıyoruz yani:img-hyste
:img-hyste hmm olabilir:img-hyste kahve falı iyi olur mesela:img-hyste yada hasanın tarot falı:img-hyste hatırladınız mı:img-hyste
canım saol..
bu arada dediğin gibi Ali yemekte çok güzel bir sürpriz hazırlarsa Zeynep'e, ortam yumuşayabilir ama Zeynep"""sen bunları Ayça için mi hazırladın???""" da diyebilir yani... gerçi Ali bir yanlış anlaşılmaya mahal vermemek için çok uğraş verecek sanırım önümüzdeki bölümde...
bu arada Dursun, Ziya'nın paralarını yürüttü ya...Ziya hangi parayla gezdirecek şirini İstanbul'da???yazık...rezil olacak kıza...:)artık yeni bir tartışma konusu çıktı Ziya_şirin çiftine...
evet ki Ali bunu yapabilir :) gene hatırlıyorsanız paltosunu başka bir çifte verip Zeynep'i kandırmıştı:img-hyste ve sonrada ona kahvaltı hazırlamıştı:img-hyste
Kadir_Reis
03-06-07, 21:04
:img-hyste hmm olabilir:img-hyste kahve falı iyi olur mesela:img-hyste yada hasanın tarot falı:img-hyste hatırladınız mı:img-hyste
evet ki Ali bunu yapabilir :) gene hatırlıyorsanız paltosunu başka bir çifte verip Zeynep'i kandırmıştı:img-hyste ve sonrada ona kahvaltı hazırlamıştı:img-hyste
bu sefer kolay kolay olmaz zeynep içinden yaktım ali seni dedi bu bölümde aile faciası yasanacagi kesin bu arada, biz fırtına fan sitesi olarak BKM'ye Faks Çekme Kararı Aldık Yarından Itıbaren Faks Yollamaya Başlacagiz
bu sefer kolay kolay olmaz zeynep içinden yaktım ali seni dedi bu bölümde aile faciası yasanacagi kesin bu arada, biz fırtına fan sitesi olarak BKM'ye Faks Çekme Kararı Aldık Yarından Itıbaren Faks Yollamaya Başlacagiz
bencede:img-hyste ama Ali ona süpriz hazırlarsa belkide yumuşar ha? :img-wink:
peki faks numaraları falan biliyormusunuz?? nasıl çekiceksiniz?
Kadir_Reis
03-06-07, 21:09
bencede:img-hyste ama Ali ona süpriz hazırlarsa belkide yumuşar ha? :img-wink:
peki faks numaraları falan biliyormusunuz?? nasıl çekiceksiniz?
BKM FİLM
(212) 351 21 68
Hasan'ın tarot falından istiyorum ben...o bölümde karnıma ağrılar girmişti de...:img-hyste
Ali ve Zeynep için hayatlarının en vazgeçilmez eğlencelerinden birbirleri ile uğraşmak...ki bende izlerken çok eğleniyorum...
söylediğin bölümü de hatırlıyorum...hem çok komik hemde çoooooook romantik bir bölümdü...bu sefer de Ali, Zeynep'i fena kandıracak...=))
canım bende kaçıyorum...:sad53:
Hasan'ın tarot falından istiyorum ben...o bölümde karnıma ağrılar girmişti de...:img-hyste
Ali ve Zeynep için hayatlarının en vazgeçilmez eğlencelerinden birbirleri ile uğraşmak...ki bende izlerken çok eğleniyorum...
söylediğin bölümü de hatırlıyorum...hem çok komik hemde çoooooook romantik bir bölümdü...bu sefer de Ali, Zeynep'i fena kandıracak...=))
canım bende kaçıyorum...:sad53:
aynen süperdi o kısım:img-hyste
Bende çok eğleniyorum:img-hyste iyiki birbirleriyle uğraşıyorlar:img-hyste
evet canımmm çok güzel bir bölümdü...
Bende kaçtım arkadaşlar:sad53: :sad53:
Kadir_Reis
04-06-07, 14:48
Ben Kendim Adıma Konusuyum Her Gün Otomatik Olarak Kanal D Arıyorum onlar dizinin bitmeyeceğini zaten biterse bitmeye yakın bölümlerde kanald televizyon ekranlarıda görürseniz dedi yani su anda dizi devam edecek denildi
Yani Bu Konuda Sizlerde Kanal D Aramanız Lazım.... Bu haftalarda baskılarımızı artırmak lazım
_duygucuk_
04-06-07, 15:05
bölüm çok güzeldi yorumlarınız çok güzel yine şirin hanım hoşlandı bu fikirden hoşuna gitti sevilmek..:)
arayalım kanal d yi bu dizi devam etmeli..:):)
ben fırtınayı daha önce izlemiodum ama bu son bir kaç bölümünü izlemeye başladım gerçekten çok güzel bi diizi:)
karanlık86
04-06-07, 17:14
meraba arkadaşlar Nermin Eroğlu'na mail atmıştım ama mail atmamın sebebi deniz erözen'e fırtına izleyicileri adına geçmiş olsun dileklerimi iletmekti.Nermin Hanım'da bu maili göndermiş:
Teşekkürller sevgili Betül.. Deniz şimdi çok daha iyi. Ne yazık ki 47 ve 48. bölümlerde sizlerle olamayacak... Yaklaşık bir-birbuçuk ay hastanede kalacak... Ama sağlığı ve morali çok iyi.. İlginize çok teşekkür ederiz..
Nermin Eroğlu
meraba arkadaşlar Nermin Eroğlu'na mail atmıştım ama mail atmamın sebebi deniz erözen'e fırtına izleyicileri adına geçmiş olsun dileklerimi iletmekti.Nermin Hanım'da bu maili göndermiş:
Teşekkürller sevgili Betül.. Deniz şimdi çok daha iyi. Ne yazık ki 47 ve 48. bölümlerde sizlerle olamayacak... Yaklaşık bir-birbuçuk ay hastanede kalacak... Ama sağlığı ve morali çok iyi.. İlginize çok teşekkür ederiz..
Nermin Eroğlu
canım sana bu şekilde bir mail attığına göre sen ona dizinin gidişatı hakkında mail attığında sana cevap verecektir:img-wink:
bu arada 47. ve 48. derken; dizi bitecek manası mı çıkıyor burdan?
1,5 hastanede kalacağına göre:sad53: :sad53:
Kadir_Reis
04-06-07, 17:43
Nermin Eroğlu
47 ve 48.bölümde olmayacak mı alala eger final bölümü olursa keske oda olsaydı ama ben bu gün kanald ile görüştüm sezon finali olabilir dizi devam edecek dedi
Nermin Eroğlu
1 ay Deniz'in ve tabiki de Melahat'ın yokluğuna nasıl dayanacağız??? :=(((((( Acaba onun yokluğunu nasıl kapatacaklar çok merak ediyorum...
Kadir_Reis
04-06-07, 18:06
köye gitmiş olabilir,ayrıca ben bu gün kanald ile konustum yine devam edecek dedi su imza ve faks işini düşünerim arkadaslar
karanlık86
04-06-07, 18:38
canım sana bu şekilde bir mail attığına göre sen ona dizinin gidişatı hakkında mail attığında sana cevap verecektir:img-wink:
bu arada 47. ve 48. derken; dizi bitecek manası mı çıkıyor burdan?
1,5 hastanede kalacağına göre:sad53: :sad53:
canım bundan önce de bir çok mail atmıştım dizinin gidişat ile ilgili ama maalesef bu konuda hiç bir bilgi vermedi.:img-in_lo
karanlık86
04-06-07, 18:45
47 ve 48.bölümde olmayacak mı alala eger final bölümü olursa keske oda olsaydı ama ben bu gün kanald ile görüştüm sezon finali olabilir dizi devam edecek dedi
ben de öyle umuyorum ama benim anladığım kadarıyla kanal d dizilerinin gelecek sezon devam edeceklerini sezon finali olarak, gelecek sezon devam edip etmeyecekleri belli olmayanları ise final olarak yayınlayacaklar.
inşaallah devam eder.
hep öyle dediklerini biliyoruz bunun için boşvermeyelim genede devam edelim çalışmalarımıza..
canım bundan önce de bir çok mail atmıştım dizinin gidişat ile ilgili ama maalesef bu konuda hiç bir bilgi vermedi.:img-in_lo
neden bilgi vermemeyi seçiyorlar anlamıyorum? acaba karar veremedikleri için mi?
Nermin Eroğlu
ben bu mailden şunu anladım...Deniz Hanım daha birkaç gün önce kaza geçirdiğine göre ve 47.-48.bölümlerde yer almayacağına göre dizinin çekimleri devam etmekte...yani sezon finali olması için bastırabilir ve sezon finaline uygun bir sonla 48.bölümü tamamlatabiliriz...sonra yaz boyunca da çalışmalarımıza devam ederiz...:)
yani daha çekilmemiş 2 bölüm var demekki...yada Deniz Hanım'ın sahneleri daha çekilmemişti...yok ya bu ikinci seçenek olmaz gibi geliyor bana...çünkü Murat_Burçin başrol oldukları için onların daha fazla sahnesi vardır...hem geçen bölümden sonra anladık ki Ali_Zeynep'i bol bol izleyeceğiz...inş...:)neyse ya...
Deniz Hanım'a tekrar geçmiş olsun diyelim...:)
ya ne güzel olur Nermin Hanım dizimizin akıbeti için kendisine yolladığımız mailleri cevaplasa...:img-yes:
ben bu mailden şunu anladım...Deniz Hanım daha birkaç gün önce kaza geçirdiğine göre ve 47.-48.bölümlerde yer almayacağına göre dizinin çekimleri devam etmekte...yani sezon finali olması için bastırabilir ve sezon finaline uygun bir sonla 48.bölümü tamamlatabiliriz...sonra yaz boyunca da çalışmalarımıza devam ederiz...:)
yani daha çekilmemiş 2 bölüm var demekki...yada Deniz Hanım'ın sahneleri daha çekilmemişti...yok ya bu ikinci seçenek olmaz gibi geliyor bana...çünkü Murat_Burçin başrol oldukları için onların daha fazla sahnesi vardır...hem geçen bölümden sonra anladık ki Ali_Zeynep'i bol bol izleyeceğiz...inş...:)neyse ya...
ya ne güzel olur Nermin Hanım dizimizin akıbeti için kendisine yolladığımız mailleri cevaplasa...:img-yes:
yani hala bizim tam gaz çalışmamız gerekiyor:img-wink:
2 bölüm olduğuna göre ki deniz hanım sanırım 1 hafta önce yaralanmış ; finale 1 hafta kaldı diyebilirz:sad53: hızlı olmalıyız.. bunlar yapabileceğimiz son şeyler..
evet tekrar geçmiş olsun :)
evet neden cevaplamıyorlar acaba çok merak ediyorum.. söyleyecek birşey mi bulamıyorlar?? eskiden ne güzel bize mail atarlardı.. şimdi ise hiç cevaplamıyorlar:sad53:
Kadir_Reis
04-06-07, 20:07
evet bu gun kanald aradım sert cıktım yıne ama cevap aynı:happy0064
bu arada bende geçmiş olsun mesajı attım not olarakda dizi hakkında sordum yani bu sefer cevaplayacak:img-hyste
yani hala bizim tam gaz çalışmamız gerekiyor:img-wink:
2 bölüm olduğuna göre ki deniz hanım sanırım 1 hafta önce yaralanmış ; finale 1 hafta kaldı diyebilirz:sad53: hızlı olmalıyız.. bunlar yapabileceğimiz son şeyler..
evet tekrar geçmiş olsun :)
evet neden cevaplamıyorlar acaba çok merak ediyorum.. söyleyecek birşey mi bulamıyorlar?? eskiden ne güzel bize mail atarlardı.. şimdi ise hiç cevaplamıyorlar:sad53:
evet cnm...çalışmalara ara vermek yok...her ne kadar cevap alamasak da...:(
neden cevaplamadıkları çok belli...verecek cevapları yok...ben bkm kanadından ilk günden sonra ses seda çıktığını görmedim...zaten kanald de her zaman aynı şeyleri söyleyip duruyor...Hırsız_Polis dizisinin de gidişatının böyle olduğunu söyleyen arkadaştan sonra da benim moralim çok bozuldu ama toparladım artık...yine ve yeniden maillerimi atıyorum sıklıkla...:)
Kadir_Reis
04-06-07, 20:13
:img-hyste evet cnm...çalışmalara ara vermek yok...her ne kadar cevap alamasak da...
neden cevaplamadıkları çok belli...verecek cevapları yok...ben bkm kanadından ilk günden sonra ses seda çıktığını görmedim...zaten kanald de her zaman aynı şeyleri söyleyip duruyor...Hırsız_Polis dizisinin de gidişatının böyle olduğunu söyleyen arkadaştan sonra da benim moralim çok bozuldu ama toparladım artık...yine ve yeniden maillerimi atıyorum sıklıkla...
ben bu mail işinide sordum bir türlü cevap gelmiyor dedim dediki biz yolluyoruz dedi bir daha yollayin dedi:img-hyste hep yolluyoruz
evet cnm...çalışmalara ara vermek yok...her ne kadar cevap alamasak da...:(
neden cevaplamadıkları çok belli...verecek cevapları yok...ben bkm kanadından ilk günden sonra ses seda çıktığını görmedim...zaten kanald de her zaman aynı şeyleri söyleyip duruyor...Hırsız_Polis dizisinin de gidişatının böyle olduğunu söyleyen arkadaştan sonra da benim moralim çok bozuldu ama toparladım artık...yine ve yeniden maillerimi atıyorum sıklıkla...:)
evet cevap alamasakta hala mail atmaya devam etmeliyiz..
yani belki görüşüyorlardır diycem ama görüşülüyor diyede bir mail atmak zor değil gerçekten.. evet.. kanald hep aynı şeyleri geveliyor..
fırtına kolik yaptığım bir arkadaşım (:img-hyste ) bana sürekli haber soruyor.. durumu hiç iyi değil.. izimde ilerliyor yani:img-hyste
Emel'cim boşverelim bence o yorumu.. biz genede sürekli mail atmaya devam edelim..:img-wink:
Kadir_Reis
04-06-07, 20:24
evet mail ataraım yarin yine arayalım bu sefer sesimin dozutunu yükseltiğim değil mi:happy0064
evet bu gun kanald aradım sert cıktım yıne ama cevap aynı:happy0064
bu arada bende geçmiş olsun mesajı attım not olarakda dizi hakkında sordum yani bu sefer cevaplayacak:img-hyste
Kadir sen artık kanald izleyici temsilcileriyle kanka oldun galiba...:)
geçmiş olsun mesajına bir de dizinin akıbeti hakkında not sıkıştırman iyi olmuş da cevap alacağını sanmıyorum...hatta Betül'e verdikleri cevabı bile sana vereceklerini sanmıyorum...dizi ile ilgili soru sorduğun için...:):img-hyste umarım bişeyler öğrenirsin...:img-wink:
evet cevap alamasakta hala mail atmaya devam etmeliyiz..
yani belki görüşüyorlardır diycem ama görüşülüyor diyede bir mail atmak zor değil gerçekten.. evet.. kanald hep aynı şeyleri geveliyor..
fırtına kolik yaptığım bir arkadaşım (:img-hyste ) bana sürekli haber soruyor.. durumu hiç iyi değil.. izimde ilerliyor yani:img-hyste
Emel'cim boşverelim bence o yorumu.. biz genede sürekli mail atmaya devam edelim..:img-wink:
canım ben her yere maillere devam ediyorum...umutla...
görüşüyorlardır ama belki de daha kesin birşey olmadığı için maillerimize cevap vermiyorlardır...ya da biz çok iyi niyetliyiz...:)
arkadaşın da bizim gibi yani...çok bahtsız...aslında zamanın en güzel dizisini izliyor ama kanald-bkm iş birliğiyle burnundan geliyor tüm güzellikler...:(olsun...
dimi??? o yorumu takmayacağım...yani o arkadaşımız iyi niyetli...bundan eminim ama Hırsız_Polis'in başına gelenlerin Fırtına'mızın başına geleceği hakkında bir kesinlikten bahsedemeyiz...umarım Hırsız-Polis'e olanın tam tersi olur...
[
canım ben her yere maillere devam ediyorum...umutla...
görüşüyorlardır ama belki de daha kesin birşey olmadığı için maillerimize cevap vermiyorlardır...ya da biz çok iyi niyetliyiz...:)
arkadaşın da bizim gibi yani...çok bahtsız...aslında zamanın en güzel dizisini izliyor ama kanald-bkm iş birliğiyle burnundan geliyor tüm güzellikler...:(olsun...
dimi??? o yorumu takmayacağım...yani o arkadaşımız iyi niyetli...bundan eminim ama Hırsız_Polis'in başına gelenlerin Fırtına'mızın başına geleceği hakkında bir kesinlikten bahsedemeyiz...umarım Hırsız-Polis'e olanın tam tersi olur...
bende devam ediyorum.. sadece m.tv ekine atmıyorum o kadar:img-wink:
evet.. sanırım hiçbirşey söylemek istemiyorlar.. belkide süpriz yapacaklar:img-hyste
canım ben arkadaşımla sürekli fırtınadan bahsettiğim için:img-hyste yani kızcağaz benim gibi oldu.. yazık şimdi üzülüp duruyor yani:img-hyste ( bu arada bu arkadaşım murat ve burçin in nişanlandığı haberini söyleyen arkadaşım:img-hyste )
umarım canım hırsız-polis e olanlar bize olmaz.
Kadir_Reis
04-06-07, 20:41
[FONT="Franklin Gothic Medium"]Kadir sen artık kanald izleyici temsilcileriyle kanka oldun galiba...:)
geçmiş olsun mesajına bir de dizinin akıbeti hakkında not sıkıştırman iyi olmuş da cevap alacağını sanmıyorum...hatta Betül'e verdikleri cevabı bile sana vereceklerini sanmıyorum...dizi ile ilgili soru sorduğun için...:):img-hyste umarım bişeyler öğrenirsin...:img-wink: [/FONT
Evet Öyle Oldu.... Adamlar Sesimden Taniyor artık kadir bey bu gün dedim ırfan bey'e ulaşmak için mail adresi var mı dedim yok dediler biz söylüyoruz biraz tehdit gibi oldu ama Dedimki İrfan Abiye Zaten Cumartesi Günü ailece izlediğimiz bir dizi var kaldirmasın
bende devam ediyorum.. sadece m.tv ekine atmıyorum o kadar:img-wink:
evet.. sanırım hiçbirşey söylemek istemiyorlar.. belkide süpriz yapacaklar:img-hyste
canım ben arkadaşımla sürekli fırtınadan bahsettiğim için:img-hyste yani kızcağaz benim gibi oldu.. yazık şimdi üzülüp duruyor yani:img-hyste ( bu arada bu arkadaşım murat ve burçin in nişanlandığı haberini söyleyen arkadaşım:img-hyste )
umarım canım hırsız-polis e olanlar bize olmaz.
inş sürpriz yaparlar cnm...ne kadar mutlu olurum anlatamam...:)
ayrıca Burçin_Murat'ın nişanlandığını söyleyerek o sıralar bu forumda bahar havasının esmesini sağlayan arkadaşın bu arkadaşın mı???:)selamlarımı söyle ona:)...o zaman çok mutlu olmuştuk...gerçi hala birlikteliklerine inanıyoruz can-ı gönülden...:img-yes: üzülmesin...inş Fırtına'mız esmeye devam edecek...
Kadir_Reis
04-06-07, 20:48
Onun için mail ve telefon atmaya devam olmazsa faks çekerim
inş sürpriz yaparlar cnm...ne kadar mutlu olurum anlatamam...
ayrıca Burçin_Murat'ın nişanlandığını söyleyerek o sıralar bu forumda bahar havasının esmesini sağlayan arkadaşın bu arkadaşın mı???:)selamlarımı söyle ona:)...o zaman çok mutlu olmuştuk...gerçi hala birlikteliklerine inanıyoruz can-ı gönülden...:img-yes: üzülmesin...inş Fırtına'mız esmeye devam edecek...
ağzımdan bal damlamış valla:img-hyste keşke süprüz yapsalar demi:img-hyste
:img-hyste o arkadaşım:img-hyste nerde fırtına ile ilgili daha doğrusu bizimkilerle ilgili haber orda arkadaşım:img-hyste selamını iletiyorum Emel'cim:img-hyste üzülmesin dileklerini de iletiyorum canım :)
valla ben %99 eminim :) tabii o %1 lik ihtimali düşünmek bile istemiyorum biliyorsunuz :)
ağzımdan bal damlamış valla:img-hyste keşke süprüz yapsalar demi:img-hyste
:img-hyste o arkadaşım:img-hyste nerde fırtına ile ilgili daha doğrusu bizimkilerle ilgili haber orda arkadaşım:img-hyste selamını iletiyorum Emel'cim:img-hyste üzülmesin dileklerini de iletiyorum canım :)
valla ben %99 eminim :) tabii o %1 lik ihtimali düşünmek bile istemiyorum biliyorsunuz :)
:)arkadaşın bizi de geçmiş herhalde...tam fan olmuş...yeni ve güzel haberleri bekliyoruz ondan...:)
umarım senin emin olduğun şey olur cnm...
bu arada bu hafta fragmanın çıkmasını bir yandan istiyorum,,,bir yandan istemiyorum...herhalde sessiz izleyeceğim fragmanı...olası bir """finale yaklaşan Fırtına""" duyurusundan kendimi korumak için...:(
:)arkadaşın bizi de geçmiş herhalde...tam fan olmuş...yeni ve güzel haberleri bekliyoruz ondan...:)
umarım senin emin olduğun şey olur cnm...
bu arada bu hafta fragmanın çıkmasını bir yandan istiyorum,,,bir yandan istemiyorum...herhalde sessiz izleyeceğim fragmanı...olası bir """finale yaklaşan Fırtına""" duyurusundan kendimi korumak için...:(
bende bekliyorum canım:img-hyste hayırlısıyla bir duyabilsem beklediğimi:img-hyste
umarım :img-wink:
bende..!! o sesi duyarsam dellenip TV'ye birşey yapabilme olasılığım çok yüksek.. dua edelim ki ben o sesi duymayayım ve boşuna TV'miz heba olmasın :)
bende bekliyorum canım:img-hyste hayırlısıyla bir duyabilsem beklediğimi:img-hyste
umarım :img-wink:
bende..!! o sesi duyarsam dellenip TV'ye birşey yapabilme olasılığım çok yüksek.. dua edelim ki ben o sesi duymayayım ve boşuna TV'miz heba olmasın :)
inşallah beklediğimiz haberleri alacağız cnm...
Tv satışında patlama olabilir bu hafta Fırtına'nın fragmanından sonra...bende seninle aynı durumda olabilirim...hele tvden göremezsem de netten izlemeye kalkışırsam o zaman da pc tehlikeye girecek...yani tüm elektronik eşyalar tehlikede bu hafta...:img-hyste
canım Ali_Zeynep dışında ben şirin_Ziya'yı da çok merak ediyorum...onların diyalogları da çok hoşuma gidiyor...Ziya şirine """köylü""" diyor ya...:img-hyste sanki kendisi Burhan gibi Nişantaşı çocuğu...:img-hyste
inşallah beklediğimiz haberleri alacağız cnm...
Tv satışında patlama olabilir bu hafta Fırtına'nın fragmanından sonra...bende seninle aynı durumda olabilirim...hele tvden göremezsem de netten izlemeye kalkışırsam o zaman da pc tehlikeye girecek...yani tüm elektronik eşyalar tehlikede bu hafta...:img-hyste
canım Ali_Zeynep dışında ben şirin_Ziya'yı da çok merak ediyorum...onların diyalogları da çok hoşuma gidiyor...Ziya şirine """köylü""" diyor ya...:img-hyste sanki kendisi Burhan gibi Nişantaşı çocuğu...:img-hyste
alacağız , alacağız :):) yani bence:img-hyste
TV değilde benim için pc :img-hyste yani bende değiştirsemmi diyordum:img-hyste
yine bendeee!!:img-hyste ziya süper yanlız:img-hyste ama burhan da öyle :) ama kanımca ikiside güzel :)
Kadir_Reis
04-06-07, 22:46
Valla dizi devam edecek gibi görünüyor inşallah öyle olacak
Kadir_Reis
05-06-07, 01:35
Arkadaslar Son Bir Haftaya giriyoruz onun için parmaklar fora olsun mail atmaya telefon açmaya devam ederim kazanan biz olacagiz hadi
Kadir_Reis
05-06-07, 10:27
Arkadaslar Bu Gğn Kanal D Aradım Bana Dizi Hkkında bilgi almak istediğim belirttim 352-18-18 arayın dedim aradım bkm cıktı onlara sordum onlarda 48.bölüm bitti denildi şimdi sok oldum yani bizi 3 haftadır devam edecek diyen kanald oyaladıkları için saolsunlar
Şimdide Devam Edecek Deniliyor Kafayı Yiyecm
Arkadaslar Bu Gğn Kanal D Aradım Bana Dizi Hkkında bilgi almak istediğim belirttim 352-18-18 arayın dedim aradım bkm cıktı onlara sordum onlarda 48.bölüm bitti denildi şimdi sok oldum yani bizi 3 haftadır devam edecek diyen kanald oyaladıkları için saolsunlar
Kadir zaten Bkm başından beri 48.bölümde biteceğini söylüyordu...kanald d başından beri henüz hiçbir bilginin ellerine ulaşmadığını söylüyorlardı...yani durum hala aynı...
bide sana birşey soracağım...sen Bkmyi aradığında """48.bölümde bitecek..."""mi dediler...yoksa """48.bölümde bitti""" mi dediler...yani çekimler bitmiş mi???:icon_sorr
bugün bende arayacağım...maillerime de 48.bölümün sonuna kadar devam edeceğim...sizde öyle yapın...nolurrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!:icon_sorr
Kadir_Reis
05-06-07, 14:28
Kadir zaten Bkm başından beri 48.bölümde biteceğini söylüyordu...kanald d başından beri henüz hiçbir bilginin ellerine ulaşmadığını söylüyorlardı...yani durum hala aynı...
bide sana birşey soracağım...sen Bkmyi aradığında """48.bölümde bitecek..."""mi dediler...yoksa """48.bölümde bitti""" mi dediler...yani çekimler bitmiş mi???:icon_sorr
bugün bende arayacağım...maillerime de 48.bölümün sonuna kadar devam edeceğim...sizde öyle yapın...nolurrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!:icon_sorr
bana 48.bölümde bitiyor denildi fbemel su kanald ye faks ve telefon işini yarin hallederim
karanlık86
05-06-07, 15:00
ya ben bunlardan hiç birşey anlamadım.şimdi dizi bitiyor mu bitmiyor mu?bkm bitecek diyorsa kanlad niye ısrarla devam edecek diyor.
benim ümitlerim artık tükendi arkadaşlar...
Kadir_Reis
05-06-07, 15:02
ya ben bunlardan hiç birşey anlamadım.şimdi dizi bitiyor mu bitmiyor mu?bkm bitecek diyorsa kanlad niye ısrarla devam edecek diyor.
benim ümitlerim artık tükendi arkadaşlar...
Bkm Aradım Bitecek Denildi Bu Gün Mesut Yar'da Bitecek Dedi ** Biteceğgine dair bir haber yok demiş Kanal D Aradım dizi devam edecek dedi arkadaslar mesajlarınızı bkm ve kanald özellikle kanald'ye mesaj atmaya devam
karanlık86
05-06-07, 15:10
Bkm Aradım Bitecek Denildi Bu Gün Mesut Yar'da Bitecek Dedi ** Biteceğgine dair bir haber yok demiş Kanal D Aradım dizi devam edecek dedi arkadaslar mesajlarınızı bkm ve kanald özellikle kanald'ye mesaj atmaya devam
eğer bkm bitecek dyorsa o zaman dizi biter herhalde.kanald de bizi bu zamana kadar oyalayıp durdu.yani çok yazık ya.
ben maillerime devam ediyorum ama iyi bir sonuç çıkacağından artık emin değilim.
Kadir_Reis
05-06-07, 15:15
eğer bkm bitecek dyorsa o zaman dizi biter herhalde.kanald de bizi bu zamana kadar oyalayıp durdu.yani çok yazık ya.
ben maillerime devam ediyorum ama iyi bir sonuç çıkacağından artık emin değilim.
yarın zaten bellı olur senden bir ricam var bir metin hazırlarmısın yarın bu hazırladıgın metni butun gazetecilere yollayalim bizi kandırdıklarını yazarim bak görsünler rezil olsun
karanlık86
05-06-07, 15:22
aslında bu metin işini cansu arkadaşımız daha iyi hazırlıyor.ben cansu arkadaşımıza iletirim.dediğin gibi gazetecilere yollarız.
Kadir_Reis
05-06-07, 15:29
tamam ama bu gün olursa iyi olacak olmazsa faks yolluyacagim bendede arnavud ınadı varsa bakın bu gun mesut yar'ın yazasini oda bitmesine üzülüyor ama kanald hala bitmeyeck diyor bkm ise bitiyor diyor ama iş kanald de biter acaba nasil bitirecekler eger bitireceklerseydi 46.bölümü karısık(ayca)şekilde bitirmeleri sacma oldu değil mi
karanlık86
05-06-07, 15:39
tamam ama bu gün olursa iyi olacak olmazsa faks yolluyacagim bendede arnavud ınadı varsa bakın bu gun mesut yar'ın yazasini oda bitmesine üzülüyor ama kanald hala bitmeyeck diyor bkm ise bitiyor diyor ama iş kanald de biter acaba nasil bitirecekler eger bitireceklerseydi 46.bölümü karısık(ayca)şekilde bitirmeleri sacma oldu değil mi
ben cansuya mesaj attım bakalım inşaalah bu gün foruma gelirse mesajı alır.
evet ya dizi hiç bitecek gibi görünmüyordu.galiba diziyi kesecekler.geçekten de dediğin gibi ayça şeklinde olması karışık ve saçma oldu.yani 46. bölümden itibaren diziyi toparlamaya çalışmaylıydılar.daha bir kere olsun ali ile zeynebi hastaneye kontrole gittiğini görmedik.bimlyorum eğer bitirceklerse nasıl bir ginal olacak çok merak ediyorum.
ya inşaallah bitmez.
Kadir_Reis
05-06-07, 15:42
ben cansuya mesaj attım bakalım inşaalah bu gün foruma gelirse mesajı alır.
evet ya dizi hiç bitecek gibi görünmüyordu.galiba diziyi kesecekler.geçekten de dediğin gibi ayça şeklinde olması karışık ve saçma oldu.yani 46. bölümden itibaren diziyi toparlamaya çalışmaylıydılar.daha bir kere olsun ali ile zeynebi hastaneye kontrole gittiğini görmedik.bimlyorum eğer bitirceklerse nasıl bir ginal olacak çok merak ediyorum.
ya inşaallah bitmez.
evet nasıl sona edirecekler ben içimdeki bir ses bitmeyecek diyor onun için mail ve telefonlarımıza devam ederim...ayca seklinde karsik 46 bölümde nasil toparlayacak evet herhalde diziyi 1 yıl ileriye götürecek evet inşallah bitmez her neyse ben geliyorum aksamleyin o zaman fbemel de gelir onla ortaklasa bir karar alırız
arkadaşlar tüm tv köşe yazarları Fırtına'nın bitmesinden dolayı üzgün sanırım bizim gibi...bu kadar ses getirmişken nasıl olur da bitirirler???ayrıca kanald'nin yalan söylediği ortaya çıkarsa 2 bölüm sonra o zaman o izleyici temsilcileriyle çok güzel bir görüşme yapacağım ben...gerçi ordaki insanların da suçu yok...emir kulu hepsi sonuçta...ama üstlerine de seyirci şikayetlerini iletiyorlardır...
bir metin istemişsiniz...Cansu bu işi güzel yapıyor...bu saatlerde gelir foruma...zaten akşama doğru toplanıyor bizim millet...biraz daha bekleyelim Cansu'yu...sonra olmazsa ben yazarım metni...ama nasıl bir içeriği olması gerektiğini söyleyin de ona göre hazırlar artık kim hazırlayacaksa...
bu arada Mesut Bey tam olarak ne yazmış???eğer buraya taşıyabilirsen yazdıklarını çok seviniriz Kadir...:img-wink:
fırtına dizisinin hayranlarından gelen yüzlerce maile yanıt veremediğimi yazmıştım.ama hepsi beklediği haberi aldı.EVET,FIRTINA BİTİYOR... 48.bölümüyle birlikte ekrana veda edecek dizinin bitirilme nedeni konusunda bir netlik yok ama.bana göre DEVRİNİ TAMAMLAYAN ONLARCA DİZİ YANINDA DAHA SOLUKLU DURUYORDU BU YAPIM... hem söyleyecek sözü,hem de gülderecek yüzü vardı yani.EKRANDA AZ GÖRÜLEN BİR KARADENİZ FIRTINASI YARATAN FIRTINA EKİBİNE YENİ İŞLERDE GÖRÜŞMEK ÜZERE DİYORUM... elbette sevenlerine de GEÇMİŞ OLSUN diyerek.hakikaten ben de üzüldüm çünkü!!
POSTA GAZETESİ MESUT YAR
fırtına dizisinin hayranlarından gelen yüzlerce maile yanıt veremediğimi yazmıştım.ama hepsi beklediği haberi aldı.EVET,FIRTINA BİTİYOR... 48.bölümüyle birlikte ekrana veda edecek dizinin bitirilme nedeni konusunda bir netlik yok ama.bana göre DEVRİNİ TAMAMLAYAN ONLARCA DİZİ YANINDA DAHA SOLUKLU DURUYORDU BU YAPIM... hem söyleyecek sözü,hem de gülderecek yüzü vardı yani.EKRANDA AZ GÖRÜLEN BİR KARADENİZ FIRTINASI YARATAN FIRTINA EKİBİNE YENİ İŞLERDE GÖRÜŞMEK ÜZERE DİYORUM... elbette sevenlerine de GEÇMİŞ OLSUN diyerek.hakikaten ben de üzüldüm çünkü!!
POSTA GAZETESİ MESUT YAR
öncelikle teşekkür ederim Mesut Bey'in yazdıklarını bizimle paylaştığın için...
ben anlayamıyorum...anlayamayacağım da herhalde...
herkes aynı şeyi söylüyor..."""FIRTINA HENÜZ MİYADINI DOLDURMADI...FIRTINA'NIN DEVAM ETMESİ GEREK...HEMDE O KADAR BİTMESİ GEREKEN DİZİ VARKEN FIRTINA'NIN BİTİRİLİYOR OLMASI ÜZÜCÜ...""" yani herkes bunları söylüyor...tüm tv köşe yazarları...tüm Fırtına fanları...ama kanald de nasıl bir inat vardır ki böylesine ŞAHANE bir işi bitiriyorlar...he bide bize yalan söyleyerek...ya Mesut Yar,Yüksel Aytuğ,Mehmet Güler kafalarından mı uyduruyorlar biteceği yönündeki haberleri???bu kadar saygısızlık,,,bu kadar saçmalık olmaz...olamaz..
AYIP...HARBİDEN AYIP...
bir de ortada bir neden yokmuş...yani artık pes...gerçekten pes...
şimdi kanald'yi aradım..."""tüm tv köşe yazılarında dizinin biteceği yazılıyor ama siz hep yalanlıyorsunuz...bana kesin ve doğru bir bilgi verir misiniz lütfen""" dedim...karşımdaki de:"""biz size yalan söylemiyoruz...yayın akışımızda Fırtına gözüküyor""" dedi...bende telefonu kapattım...
karanlık86
05-06-07, 16:35
herkes aynı şeyi söylüyor..."""FIRTINA HENÜZ MİYADINI DOLDURMADI...FIRTINA'NIN DEVAM ETMESİ GEREK...HEMDE O KADAR BİTMESİ GEREKEN DİZİ VARKEN FIRTINA'NIN BİTİRİLİYOR OLMASI ÜZÜCÜ...""" yani herkes bunları söylüyor...tüm tv köşe yazarları...tüm Fırtına fanları...ama kanald de nasıl bir inat vardır ki böylesine ŞAHANE bir işi bitiriyorlar...he bide bize yalan söyleyerek...ya Mesut Yar,Yüksel Aytuğ,Mehmet Güler kafalarından mı uyduruyorlar biteceği yönündeki haberleri???bu kadar saygısızlık,,,bu kadar saçmalık olmaz...olamaz..
AYIP...HARBİDEN AYIP...
şimdi kanald'yi aradım..."""tüm tv köşe yazılarında dizinin biteceği yazılıyor ama siz hep yalanlıyorsunuz...bana kesin ve doğru bir bilgi verir misiniz lütfen""" dedim...karşımdaki de:"""biz size yalan söylemiyoruz...yayın akışımızda Fırtına gözüküyor""" dedi...bende telefonu kapattım...
canım emelcim o kadar güzel yazmışsın ki duygularıma tercüman oldun.
yani bunlar bizi anlammakta ısrar ediyorlar.açıkçası ben kanlad ye güvenmiyorum.şimdi ağlaycağım sinirimden...çok üzüldüm ya.
Kadir_Reis
05-06-07, 17:11
AYIP...HARBİDEN AYIP...
FBEmel Gerçekten Dogruyu Söylüyorsun bende arayacagim dediklerini aynen iletcem metni sende hazırlayabilirsin hem kanald'ye hem bkm'ye mesaj atarım mesala bakın trt1 de yayınlanan yedi numara dizisi bitmişti ama izleyenlerden gelen istek dogrutulsunda 13 bölüm daha sürdü bizde neden böyle olmasın onun için calismaya devam
_duygucuk_
05-06-07, 17:15
AYIP...HARBİDEN AYIP...
Emelicim duygularımızı çok güzel ifade etmişsin ellerine sağlık:)
evet hiçbir sebep yok neden bitiyor ki devam etsin bu kadar seveni varken:(:(
kanal d de gün mü yok dizi oynatacak acaba yazık bu diziye bir de biz bu kadar bağlanmışken nasıl kopacağız:(:(
Kadir_Reis
05-06-07, 17:34
onun İçin hazırlacagınız metinleri hem kanald ye hem bkm ye hemde gazetelere yollamak lazım fbmel aksam hazırlayabilir misin
Kadir,,,Duygu ve Betül...evet...hepimizin duyguları aynı ama hissettiklerimizi ve istediklerimizi kaale alan yok...:icon_sorr
ben bunları içimi dökmek için yazdım....çünkü gerçekten sinirlerim çok bozuk...bi şekilde içimi dökmem gerekiyor...
metin meselesine gelince...yazacağımız metinde ne olsun???yani neden bahsedelim???bugüne kadar Fırtına için yaptıklarımız mı???ve tabi ki yaptıklarımızın karşılığını alamamış olmamızı mı???
siz bana içeriği söyleyin...ben hazır sinirliyken şöyle güzel bir yazı döşeneyim...
Kadir_Reis
05-06-07, 17:41
Kadir,,,Duygu ve Betül...evet...hepimizin duyguları aynı ama hissettiklerimizi ve istediklerimizi kaale alan yok...:icon_sorr
ben bunları içimi dökmek için yazdım....çünkü gerçekten sinirlerim çok bozuk...bi şekilde içimi dökmem gerekiyor...
metin meselesine gelince...yazacağımız metinde ne olsun???yani neden bahsedelim???bugüne kadar Fırtına için yaptıklarımız mı???ve tabi ki yaptıklarımızın karşılığını alamamış olmamızı mı???
siz bana içeriği söyleyin...ben hazır sinirliyken şöyle güzel bir yazı döşeneyim...
Tabi terbiye sınırını açmayalım ilk önce.. bu gune kadar fırtına dizisi hakkında yaptıgımız çalısmalardan tabi karsılagına alamadıgımızı,oyalandığımızı anlatan güzel bir yazi yazarsan sevinerim bunları hem yapımcı sırkete hem kanal yönetime hemde gazete yazarlarına yolluyarım
gülündikeni
05-06-07, 17:41
Merhaba Firtinacilar,
Geçenlerde yazdigim mesaj bazi arkadaslarin morallerinin bozulmasina neden olmus.Inanin niyetim kimseyi üzmek ve moralini bozmak degildi,ben sadece sizleri kanald ye karsi uyarmak istedim.Kanald nin dizi devam edecek sözlerine inanmayip mücadelenizi devam ettirmeniz içindi yazdiklarim. Firtina'ya gelene kadar bitirilecek o kadar çok dizi varken Firtin'nin bitecek olmasi beni de çok úzer,sIkIlmadan izledigim keyifli bir diziydi.
Kanald Sagir Oda'yi da bitiriyor,halbuku reytingleri iyi olan kaliteli bir diziydi.Bu kanalin kaliteli dizilere karsi allerjisi var.Önce Hirsiz-Polis ,sonra Sagir Oda Insallah sira Firtina'ya gelmez.Firtina'nin esmeye devam etmesi dilegiyle hepinize sevgiler...
Tabi terbiye sınırını açmayalım ilk önce.. bu gune kadar fırtına dizisi hakkında yaptıgımız çalısmalardan tabi karsılagına alamadıgımızı,oyalandığımızı anlatan güzel bir yazi yazarsan sevinerim bunları hem yapımcı sırkete hem kanal yönetime hemde gazete yazarlarına yolluyarım
tabi ki terbiye sınırlarını aşmadan...olur mu öyle şey Kadir???eğer terbiye sınırlarını aşacak olsaydık bugüne kadar 50 kere olmuştu yani...
bak Cansu da geldi...eğer kabul ederse onunla güzel bir metin hazırlarız...zaten kız metin hazırlamaktan harap oldu...
Merhaba Firtinacilar,
Geçenlerde yazdigim mesaj bazi arkadaslarin morallerinin bozulmasina neden olmus.Inanin niyetim kimseyi üzmek ve moralini bozmak degildi,ben sadece sizleri kanald ye karsi uyarmak istedim.Kanald nin dizi devam edecek sözlerine inanmayip mücadelenizi devam ettirmeniz içindi yazdiklarim. Firtina'ya gelene kadar bitirilecek o kadar çok dizi varken Firtin'nin bitecek olmasi beni de çok úzer,sIkIlmadan izledigim keyifli bir diziydi.
Kanald Sagir Oda'yi da bitiriyor,halbuku reytingleri iyi olan kaliteli bir diziydi.Bu kanalin kaliteli dizilere karsi allerjisi var.Önce Hirsiz-Polis ,sonra Sagir Oda Insallah sira Firtina'ya gelmez.Firtina'nin esmeye devam etmesi dilegiyle hepinize sevgiler...
sende bizi yanlış anlama sakın...biz Fırtına'nın bitecek olmasını kabullenemediğimiz için öyle şeyler söyledik...bir de tabi Hırsız-Polis'in başına gelenlerin Fırtına'mızın başına gelmemesini dilediğimiz için...senin iyi niyetle yazdığını biliyoruz o mesajı...
bizde kanaldnin nasıl bir yapısı olduğunu bildiğimiz ve dediklerindeki doğruluk payının farkında olduğumuz için öyle şeyler yazdık..moralimiz o yüzden bozuld yani...
lütfen sende bizi yanlış anlama...
ayrıca dileklerin ve tabi ki bizim de dileklerimiz gerçekleşir...umarımmmmm...
bu ne ya şimdi?? bu ne şimdi??
biri anya biri konya diyor.. biz bkm'ye inanıyoruz.. ayrıca Kadir sana söylediklerim birer birer çıkmaya başlıyor!! söylemiştim kanald ye güven olmaz..
aslında bu metin işini cansu arkadaşımız daha iyi hazırlıyor.ben cansu arkadaşımıza iletirim.dediğin gibi gazetecilere yollarız.
hemen canım hazırlıyorum.. bugün biraz başım ağrıyordu geç girebildim kusura bakmayın:icon_sorr
AYIP...HARBİDEN AYIP...
neden mi Emel'cim neden mi?? sana nedeni söyleyeyim REYTİNGLER!
kaç hafta nasıl didindim reytingler için.. nasıl!!
kanald yi 4.5'lik paklamıyor arkadaşlar!! bunu hepimiz biliyoruz.. bunun için star diye yalvarıyordum ben.. star diye..!!
o kadar hafta her gün arıyoruz aynı cevap aynı şekilde mailler pes!! artık pes...
KANALD'YE HİÇBİR ŞEKİLDE HİÇBİR YORUM YAPAMIYORUM..!
yayın akışlarında fırtına gözüküyormuş muş muş.. yerim ben onların yayın akışını.. gelecek sezonunda yayın akışını yaparlarmış ah canlarım benim!!
,
şu an çok gerginim ve haftalardır söylediğim şeyler birer birer çıkıyor arkadaşlar.. ve sanırım bu hafta bitiminde son bölümü çekecekleri için şansımız kalmıyor:icon_sorr FIRTINAMI elimden alıyorlar..!!!
tabi ki terbiye sınırlarını aşmadan...olur mu öyle şey Kadir???eğer terbiye sınırlarını aşacak olsaydık bugüne kadar 50 kere olmuştu yani...
bak Cansu da geldi...eğer kabul ederse onunla güzel bir metin hazırlarız...zaten kız metin hazırlamaktan harap oldu...
ya ben artık dayanamıyorum; çocukmuyuz biz?? çocukmuyuz kandırıyorlar bizi?? bu işin tadı kaçtı!! sıktı.. artık sıktı..
fırtınam devam edecekse ; ben günde 1000 metin hazırlamaya razıyım.. yeter ki devam etsin.. yeter ki..
Emel'cim başımın ağrıdığını söylemiştim ya canım.. bunun için giremedim.. ( bugün gözlüğümede birşeyler oldu ayvayı yedi diyebiliriz :) onun içinde ağrıyor yani.. ) girmez olaymışım görmez olaymışım bunları..
Kadir_Reis
05-06-07, 17:57
biri anya biri konya diyor.. biz bkm'ye inanıyoruz.. ayrıca Kadir sana söylediklerim birer birer çıkmaya başlıyor!! söylemiştim kanald ye güven olmaz..
hemen canım hazırlıyorum.. bugün biraz başım ağrıyordu geç girebildim kusura bakmayın:icon_sorr
kanald yi 4.5'lik paklamıyor arkadaşlar!! bunu hepimiz biliyoruz.. bunun için star diye yalvarıyordum ben.. star diye..!!
Evet Dediklerin Çıkıyor....Cnsu Bak Yedi Numara'da bıtmıstı ama daha sonra izleyici tepkileri sonra devam etti bundan niye olmasın
o kadar hafta her gün arıyoruz aynı cevap aynı şekilde mailler pes!! artık pes...
yayın akışlarında fırtına gözüküyormuş muş muş.. yerim ben onların yayın akışını.. gelecek sezonunda yayın akışını yaparlarmış ah canlarım benim!!
,
şu an çok gerginim ve haftalardır söylediğim şeyler birer birer çıkıyor arkadaşlar.. ve sanırım bu hafta bitiminde son bölümü çekecekleri için şansımız kalmıyor:icon_sorr FIRTINAMI elimden alıyorlar..!!!
CNS Mettin hazirladiği için teşekkür ederim, evetdediklerin çıkıyor ama yedi numara'da bitmişti lakın izleyici tepkisinden sonra devam etme kararı alınmıstır bunda da olabilir
CNS Mettin hazirladiği için teşekkür ederim, evetdediklerin çıkıyor ama yedi numara'da bitmişti lakın izleyici tepkisinden sonra devam etme kararı alınmıstır bunda da olabilir
nasıl yani bir dizinin bitip tekrar başlamasınının imkanı varmıdır? sanmıyorum Kadir.. bu çok düşük bir ihtimal ve kanald özellikle bunu fırtınaya yapmaz.. üvey evladı ya..
şimdi ; bu son haftamız canlar.. yaptık yaptık yapamadık dizimizi elimizden alıyorlar.. yani oturup düşünüp sakince bir karar alıp onu uygulamalıyız.. ( kanald hala devam edecek mi diyor bu arada ? ! )
nasıl yani bir dizinin bitip tekrar başlamasınının imkanı varmıdır? sanmıyorum Kadir.. bu çok düşük bir ihtimal ve kanald özellikle bunu fırtınaya yapmaz.. üvey evladı ya..
şimdi ; bu son haftamız canlar.. yaptık yaptık yapamadık dizimizi elimizden alıyorlar.. yani oturup düşünüp sakince bir karar alıp onu uygulamalıyız.. ( kanald hala devam edecek mi diyor bu arada ? ! )
bencede bende katılıyorum.Yanı arkadaslar bence ne kadar Kanal D dizi devam ediyor desede BENCE Direk KANALD ye yüklenelim....
Kadir_Reis
05-06-07, 18:08
Evet Devam Edecek Diyor Düşük İhtimal Olsa bile neden olmasın ki evet bir karar alarım sen bir metni buraya koy gerisini aksam düsünürüz:9
bencede bende katılıyorum.Yanı arkadaslar bence ne kadar Kanal D dizi devam ediyor desede BENCE Direk KANALD ye yüklenelim....
şimdi ; bizim ne yapmamız gerekiyor biliyoruz;
gazete ve köşe yazarlarından önce KANAL D'ye yüklenmemiz gerekiyor..
bunu anladık n'apabiliriz?
peki bunu da biliyoruz mail atıcaz; ama KANAL D'nin otamatik sistemine değil.. 1-) kanald'nin izleyici temsilcisine mail atıcaz.. Kadir bize maili vericek ve fan sitesiyle beraber herkes olan mail adreslerinden (sanırm 19:30 yada 20:00 olabilir) bu saatlerde mail atacak..
2-) daha sonra bu işi bitirdikten sonra mesela herkes aynı saatte kanaldyi arayabilir.. ama çaldırıp kapatabiliriz yani telefonları hiç susmaz ve gıcık olurlar :) yani ben kanald yi gıcık etmek için elimden geleni yapabilirim :)
3-) en son gazete ve basın mehsuplarına mail atıcaz.. ben size hemen bir metin hazırlıyorum..
KARARLIYIZ , KAZANACAĞIZ!!
haydi şimdi canlanıp elimizden geleni yapalım..
,
canım bak Mesut Yar ne diyor???Fırtına'nın bitmesi için öne sürülen bir neden yok...yani keyiflerinden bitiriyorlar dizimizi...
benim aslında o izliyici temsilcisi kılıklı ama hçbir sorumuza net cevap veremeyen arkadaşa söyleyeceğim şeyler sonradan aklıma geldi...neyse daha arayacağım zaten...o zaman söylerim...dediği gibi gelecek sezonun yayın akışını nerden biliyor???ayrıca 2 bölüm sonra bitecek dizinin bilgisi izleyici temsilcisine gelmez mi???bizi oyaladıklarını ve işi oldu-bittiye getireceklerini sanıyorlar...
canım Mesut Yar'ın yazdıklarını okuduktan sonra ne halde olduğumu tahmin etmişsindir...ve hala aynı durumdayım...aklım almıyor bu yaşananları...
dediğin gibi hiçbir sebep yokken ve bunu ne biz nede """Fırtına ekibi""" hak etmiyorken Fırtına'mızı elimizden alıyorlar...
ya ben artık dayanamıyorum; çocukmuyuz biz?? çocukmuyuz kandırıyorlar bizi?? bu işin tadı kaçtı!! sıktı.. artık sıktı..
fırtınam devam edecekse ; ben günde 1000 metin hazırlamaya razıyım.. yeter ki devam etsin.. yeter ki..
Emel'cim başımın ağrıdığını söylemiştim ya canım.. bunun için giremedim.. ( bugün gözlüğümede birşeyler oldu ayvayı yedi diyebiliriz :) onun içinde ağrıyor yani.. ) girmez olaymışım görmez olaymışım bunları..
canım geçmiş olsun...çok ağrımıyordur umarım başın...
bu işin tadı çok önceden kaçtı...ama biz sadece ve sadece Fırtına için katlandık ve son ana kadar da katlanmaya devam edeceğiz...
bende bugün hiç foruma girmek istemedim ama gelişmelerden de uzak kalmak istemedim...girince de bu kötü haberle karşılaştım işte...:(
Buyrun ;
Sevgili Basın Mensupları;
Fırtına dizinin izleyenleri olarak sizlere bize yapılanları anlatmak istiyoruz. Biliyoruz sizi çok sıktık ama bu bizim için gerçekten önemli… İşte Kanal D’nin bize çektirdiği işkence;
Siz ve yapımcımız BKM dizimizin 48.bölümde biteceğini söylerken Kanal D , ısrarla bizlere dizinin devam edeceğini kabul ettirmeye çalışıyor. Bize beş haftadır yapımcımızdan ve dizi setinden dizinin biteceği yönündeki haberler geliyor ve bizim baskımızla dizimiz yine devam ediyor. Biz bütün bir hafta çalıştıktan sonra cumartesi gününde keyif ile televizyon izlemek isterken bize çektirdikleri işkence gerçekten bizleri çok üzüyor ve yoruyor.
Önemli olan dizinin bitmemesi deyip geçiştiriyoruz ama bu bize yapılan olaylar artık gerçekten canımızı sıkmaya başladı.
Dizimizin şu anki bölümlerinde hiçbir şekilde bitecek sinyalleri verilmezken aksine diziye yeni karakterler katılıyor. Biz dizimizin yarım yamalak bir finalini izlemek istemiyoruz.
Ayrıca Kanal D ; bu yaptıklarını sadece bize yapmış değil. Hırsız-Polis fanları da bizim gibi aynı şeyleri söyleyerek bizi uyarıyorlar.
Dizimizin devam etmesini dilerken ; diğer dileğimiz Kanal D’nin bize yaptıklarının öğrenilmesidir.
Saygılar;
DiziFilm.Com Fırtına Ailesi
Kadir_Reis
05-06-07, 18:27
Buyrun ;
Fırtına dizinin izleyenleri olarak sizlere bize yapılanları anlatmak istiyoruz. Biliyoruz sizi çok sıktık ama bu bizim için gerçekten önemli… İşte Kanal D’nin bize çektirdiği işkence;
Siz ve yapımcımız BKM dizimizin 48.bölümde biteceğini söylerken Kanal D , ısrarla bizlere dizinin devam edeceğini kabul ettirmeye çalışıyor. Bize beş haftadır yapımcımızdan ve dizi setinden dizinin biteceği yönündeki haberler geliyor ve bizim baskımızla dizimiz yine devam ediyor. Biz bütün bir hafta çalıştıktan sonra cumartesi gününde keyif ile televizyon izlemek isterken bize çektirdikleri işkence gerçekten bizleri çok üzüyor ve yoruyor.
Önemli olan dizinin bitmemesi deyip geçiştiriyoruz ama bu bize yapılan olaylar artık gerçekten canımızı sıkmaya başladı.
Dizimizin şu anki bölümlerinde hiçbir şekilde bitecek sinyalleri verilmezken aksine diziye yeni karakterler katılıyor. Biz dizimizin yarım yamalak bir finalini izlemek istemiyoruz.
Ayrıca Kanal D ; bu yaptıklarını sadece bize yapmış değil. Hırsız-Polis fanları da bizim gibi aynı şeyleri söyleyerek bizi uyarıyorlar.
Dizimizin devam etmesini dilerken ; diğer dileğimiz Kanal D’nin bize yaptıklarının öğrenilmesidir.
Saygılar;
FBEmel Sen bir mail listesi vermiştin o adreslere mail atiyorum su anda
canım bak Mesut Yar ne diyor???Fırtına'nın bitmesi için öne sürülen bir neden yok...yani keyiflerinden bitiriyorlar dizimizi...
benim aslında o izliyici temsilcisi kılıklı ama hçbir sorumuza net cevap veremeyen arkadaşa söyleyeceğim şeyler sonradan aklıma geldi...neyse daha arayacağım zaten...o zaman söylerim...dediği gibi gelecek sezonun yayın akışını nerden biliyor???ayrıca 2 bölüm sonra bitecek dizinin bilgisi izleyici temsilcisine gelmez mi???bizi oyaladıklarını ve işi oldu-bittiye getireceklerini sanıyorlar...
canım Mesut Yar'ın yazdıklarını okuduktan sonra ne halde olduğumu tahmin etmişsindir...ve hala aynı durumdayım...aklım almıyor bu yaşananları...
dediğin gibi hiçbir sebep yokken ve bunu ne biz nede """Fırtına ekibi""" hak etmiyorken Fırtına'mızı elimizden alıyorlar...
canım geçmiş olsun...çok ağrımıyordur umarım başın...
bu işin tadı çok önceden kaçtı...ama biz sadece ve sadece Fırtına için katlandık ve son ana kadar da katlanmaya devam edeceğiz...
bende bugün hiç foruma girmek istemedim ama gelişmelerden de uzak kalmak istemedim...girince de bu kötü haberle karşılaştım işte...:(
Emel'cim.. ben biliyorum onların nedenlerini.. söylemek istemiyorlar işte.. nedenleri reytinglerde 1.olamamamız.. bütün dizilerinde 1.ler ya..
Ya bir gitsin kardeşim ; gelecek sezon ekrana yeni katılacak diziler neler desek apışıp kalır yani.. ( uslubum çok ağır oldu kusura kalmayın ama çok sinirliyim.. )
ben biliyordum.. biliyordum.. nasıl da kandık kanald'ye.. söylüyordum ama arkadaşlar kanald ye güvenmeyin diye.. zaten son günlerde içimde bir sıkıntı vardı.. nedeni buymuş demek..
teşekkür ederim Emel'cim.. zaten şimdi gözlüğümü yaptım :) kullanıyorum yani daha iyiyim:img-wink:
ben katlanıyorum ; katlanacağımda.. onlara inat katlanacağım!! isterlerse aynı olayları 1000 kere daha tekrarlasınlar.. dayanacağım.. sabredeceğim.. elbet bir gün fırtınanın değeri anlaşılacak değil mi?
çok yorgunum zaten dediğim gibi canım.. bunun içinde girmek istemedim nete.. iyikide istememişim zaten.. ama yinede kötü haber çabuk duyuluyor.:sad53:
Kadir_Reis
05-06-07, 18:39
ben mailleri yollamaya basladim şimdi
FBEmel Sen bir mail listesi vermiştin o adreslere mail atiyorum su anda
tamam Kadir...bende aynı listedeki mail adreslerine atıyorum da...o mail adreslerini bulayım...bu sayfalara taşıyayım...hem daha kolay olur...
Emel'cim.. ben biliyorum onların nedenlerini.. söylemek istemiyorlar işte.. nedenleri reytinglerde 1.olamamamız.. bütün dizilerinde 1.ler ya..
Ya bir gitsin kardeşim ; gelecek sezon ekrana yeni katılacak diziler neler desek apışıp kalır yani.. ( uslubum çok ağır oldu kusura kalmayın ama çok sinirliyim.. )
ben biliyordum.. biliyordum.. nasıl da kandık kanald'ye.. söylüyordum ama arkadaşlar kanald ye güvenmeyin diye.. zaten son günlerde içimde bir sıkıntı vardı.. nedeni buymuş demek..
teşekkür ederim Emel'cim.. zaten şimdi gözlüğümü yaptım :) kullanıyorum yani daha iyiyim:img-wink:
ben katlanıyorum ; katlanacağımda.. onlara inat katlanacağım!! isterlerse aynı olayları 1000 kere daha tekrarlasınlar.. dayanacağım.. sabredeceğim.. elbet bir gün fırtınanın değeri anlaşılacak değil mi?
çok yorgunum zaten dediğim gibi canım.. bunun içinde girmek istemedim nete.. iyikide istememişim zaten.. ama yinede kötü haber çabuk duyuluyor.:sad53:
canım iyi olmana sevindim...dikkat et kendine...:img-wink:
evet...kanaldye güven olmaz...ama biz yine de tepkimizi ortaya koyalım...
bu arada kanaldnin """bize yazın""" kısmından mail yollamayınca hata veriyor mailler...yani ulaşmıyor maalesef...yine ordan yollamak zorundayız...:icon_sorr
ben mailleri yollamaya basladim şimdi
ya aynı saatte yollasak daha iyi diğer forumu organize eder misin?
Kadir_Reis
05-06-07, 18:46
Eskiden cok destek veriyordu ama simdi vermiyor pek fazla biz saat:19:00 da yollacagiz değil mi
canım iyi olmana sevindim...dikkat et kendine...:img-wink:
evet...kanaldye güven olmaz...ama biz yine de tepkimizi ortaya koyalım...
bu arada kanaldnin """bize yazın""" kısmından mail yollamayınca hata veriyor mailler...yani ulaşmıyor maalesef...yine ordan yollamak zorundayız...:icon_sorr
tamam canım.. ne kadar "iyi" olabilirsem tabii..
biz tepkimizi ortaya koymazsak olmaz tabii ki.. kanald nin yüzünü karaya çıkarmalıyız..
nasıl yani?
izleyicitemsilcisi@kanald.com.tr ye mail yollamıyormuyduk? ayrıca hata vermemesi lazım:img-yes: bende vermiyodu cnm..
Eskiden cok destek veriyordu ama simdi vermiyor pek fazla biz saat:19:00 da yollacagiz değil mi
Kadir ; diğer forum destek vermiyor mu yani??
vaz mı geçmişler??
...
..
neyse bence 19:20 gibi atalım ben anca bütün mail adreslerimden atıcam çünkü ama öncesinden de atmak lazım:img-wink: :)
Kadir_Reis
05-06-07, 18:53
Buyrun ;
tamam 19 20 de atarım ayrıca kanald ve bkm içinde bir metin hazirlasak mi inşallah maillerimiz gazetelerde çıkar
Saygılar;
ya aynı saatte yollasak daha iyi diğer forumu organize eder misin?
biz tepkimizi ortaya koymazsak olmaz tabii ki.. kanald nin yüzünü karaya çıkarmalıyız..
nasıl yani?
izleyicitemsilcisi@kanald.com.tr ye mail yollamıyormuyduk? ayrıca hata vermemesi lazım:img-yes: bende vermiyodu cnm..
vaz mı geçmişler??
...
..
neyse bence 19:20 gibi atalım ben anca bütün mail adreslerimden atıcam çünkü ama öncesinden de atmak lazım:img-wink: :)
tamam 19 20 de atarım ayrıca kanald ve bkm içinde bir metin hazirlasak mi inşallah maillerimiz gazetelerde çıkar
KANAL D
izleyicitemsilcisi@kanald.com.tr
BKM
bkm@bkmonline.net
YEREL KARADENİZ GAZETELERİ
Taka gazetesi
http://www.karadenizhaber.com/iletisim.php
Karadeniz Gazetesi
http://www.karadenizgazete.com.tr/in...?page=iletisim
Bizim Karadeniz Gazetesi
http://www.bizimkaradeniz.net/index....ntact&Itemid=3
Kuzey Haber Online Gazete
info@kuzeyhaber.com
Türksesi Gazete
http://www.turksesigazete.com/ileti.asp
YEREL KARADENİZ TV KANALLARI
Karadeniz tv
karadeniz@karadeniztv.com
Çay tv
bilgi@caytv.com.tr
Karadeniz Birlik (internet sitesinin bize ulaşın bölümüne)
http://www.karadenizbirlik.com/
Karadenizolay.com internet sitesi
info@karadenizolay.com
mkaycicek@gmail.com
ULUSAL GAZETELERİN KÖŞE YAZARLARI
milliyet televizyon ekinin
mtelevizyon@milliyet.com.tr
ali eyuboglu, milliyet tv ekinde yaziyor
aeyuboglu@milliyet.com.tr
Cengiz Semercioğlu –
csemercioglu@hurriyet.com.tr
Sina Koloğlu –
s.kologlu@milliyet.com.tr
Mehmet Güler –
mguler@gazetevatan.com
Yüksel Aytuğ –
yaytug@sabah.com.tr
burhan.ayeri@aksam.com.tr
myar@posta.com.tr
tugcebaran@gazetevatan.com
burhan.ayeri@aksam.com.tr
SPONSORLAR
*info@metroturizm.com.tr metro turizm
*info@ozverler.com.tr özverler resim çerçeve
*hayat@hayat.com.tr Papia Türkiye temsilcisi bu.
*info@parete.org Parete duvar kağıt
*ece@eceoto.com Ece hyundai plaza
*info@savas.com.tr Savaş plastik
casati boya:
www.casati.com.tr
genel:casati@casati.com.tr
bilgi:info@casati.com.tr
ıT director:mustafacetin@casati.com.tr
LCW - info@tematekstil.com.tr
Pabetland - info@pabetland.com
Derimod - info@derimod.com.tr
Tepehome - tepehome@tepehome.com.tr
Pelit Pastanesi - info@pelit.com.tr
Mudo - info@mudo.com.tr
Taç - tac@zorlu.com
Doğuş Otomotiv - dogusotomotiv@.com.tr
hiç iyi değilim , böyle giderse 1 hafta evde yatmam gerekecek..
kanald sağolsun bütün organizmamı çökertti.. hürmetlerimi iletiyorum..
ama biz genede savaşmalıyız arkadaşlar.. Emel'cim iyi oldu mail adreslerini koyman bende onları arıyordum zaten.. forumda çok boş.. kim atıcak maili merak ediyorum.. bu arada ben metinleride öne taşıyım.. Duygu'nun yaptığı kolaylığı da :)
nasıl yani?
vaz mı geçmişler??
...
..
canım ben kanaldnin sitesinden değil de kendi mail adresimden bu adrese mail yolladığımda olmuyor...hata veriyor...neyse...bir daha deneyeyim...
kanald'den nefret ediyorum...Fırtına'mı devam ettirmezlerse birdaha ASLA bu kanalı izlemeyeceğim....
bu arada çok alakasız olacak ama yine de söyleyeyim...Seda'cığımız Burçin'in başlığına yeni ve çok güzel resimler eklemiş...gidin bakın...süperrrrrr...:img-wink: :img-yes:
en yenisi yani şikayet için attığımız mail ;
Saygılar;
Sponsor için;
Sayın Yetkililer;
“Fırtına” adlı dizinin izleyicisi olarak sizden yardım istiyoruz. Dizimizin 48.bölümde biteceği söyleniyor. Dizimiz reklam gelirleri az olduğu için bitecekmiş.
Yapılan saygısızlık bizleri gerçekten çok üzüyor.Sizden dizimize sponsor olmanızı istiyoruz. Lütfen bize yardım edin.
DiziFilm.com Fırtına ailesi
bkm ve kanald için;
Sayın Yetkililer;
"Fırtına" adlı diziyi destekleyenler ve sevenler olarak dizinin gelecek sezonda devam etmesini çok istiyoruz. Dizimizin sonuna kadar arkasındayız. Sizlere mail attık ama yapım şirketinden de kanaldanda farklı cevaplar aldık. Dizimizin bitme sebebini de öğrenmek istiyoruz.
Buna rağmen dizimizin bitmemesi gerektiğini ve biterse çok üzüleceğimizi , dizimizin bitmemesi için elimizden geleni yapacağımızı bildirmek isteriz..
Dizimizi gelecek sezon ekranlarda görmeyi çok istiyoruz..
Saygılarımızla;
DiziFilm.com Fırtına Ailesi
------------------------------------------------------------
maili basın mensuplarına atıyorsanız
info@kuzeyhaber.com; karadeniz@karadeniztv.com; bilgi@caytv.com.tr; info@karadenizolay.com;mkaycicek@gmail.com; mtelevizyon@milliyet.com.tr; aeyuboglu@milliyet.com.tr; csemercioglu@hurriyet.com.tr; s.kologlu@milliyet.com.tr; mguler@gazetevatan.com; yaytug@sabah.com.tr; burhan.ayeri@aksam.com.tr; myar@posta.com.tr; tugcebaran@gazetevatan.com; burhan.ayeri@aksam.com.tr
maili sponsorlara atıyorsanız
info@metroturizm.com.tr; info@ozverler.com.tr; hayat@hayat.com.tr; info@parete.org; ece@eceoto.com; info@savas.com.tr; casati@casati.com.tr; info@casati.com.tr; mustafacetin@casati.com.tr; info@tematekstil.com.tr; info@pabetland.com; info@derimod.com.tr; tepehome@tepehome.com.tr; info@pelit.com.tr; info@mudo.com.tr; tac@zorlu.com
maili kanal d veya bkm ye atıyorsanız
izleyicitemsilcisi@kanald.com.tr; bkm@bkmonline.net
---------------------------------------
canım ben kanaldnin sitesinden değil de kendi mail adresimden bu adrese mail yolladığımda olmuyor...hata veriyor...neyse...bir daha deneyeyim...
kanald'den nefret ediyorum...Fırtına'mı devam ettirmezlerse birdaha ASLA bu kanalı izlemeyeceğim....
bu arada çok alakasız olacak ama yine de söyleyeyim...Seda'cığımız Burçin'in başlığına yeni ve çok güzel resimler eklemiş...gidin bakın...süperrrrrr...:img-wink: :img-yes:
canım sanırım sende bir problem var:img-yes: hatta belkide şu ana kadar attığın onca mail gitmediği için adında gazetede çıkmıyor..
off offf.. ne yapacağımı da bilmiyorum ben.. canım dizininin bittiği günün ertesi uçakla İzmir'e uçardım normalinde ama :) maalesef kuzenim sünnet oluyor.. yani haziranın sonuna doğru ancak kendimi İzmir'e ve kumlara atabileceğim için canım daha da çok sıkılıyor.. yani ben ne yapacağımı bilmiyorum..
bence biz böyle bir ihtimali bile düşünmeyelim canım.. lütfen düşünmeyelim:sad53:
saol Emel'cim hemen gidiyorum:img-hyste
Kadir_Reis
05-06-07, 19:25
mail yoladiniz ben yolladim
bende ama hata verdi benimkide nedense..
tekrar yollayacağım:img-wink:
Kadir_Reis
05-06-07, 19:33
Herkes yollamıs galiba
Herkes yollamıs galiba
yolladım ....yollamaya devam ediyorum...edeceğim...:)
Kadir_Reis
05-06-07, 19:39
Aslıda Ben Umutluyum Umudumu yitirmemeye çalisiyorum bakalım yarin özet'te neler olacak
asıl kıyamet perşembe günü fragmanla kopacak..
ben perşembe sabah evde olucağım büyük olasılıkla yani fragmanı görürüm sanırım.. yani kötü yada iyi haberi benden duyacaksınız:sad53:
Kadir_Reis
05-06-07, 19:46
asıl kıyamet perşembe günü fragmanla kopacak..
ben perşembe sabah evde olucağım büyük olasılıkla yani fragmanı görürüm sanırım.. yani kötü yada iyi haberi benden duyacaksınız:sad53:
maalesef ama ne yaparim ama ben dizinin devam edeceğinden eminim yanı yarında arayacagım biraz sert çıkyım onlara
maillerimi attım...bugün kanaldye de telefon açtım...hatta Nermin Hanım'a bir mail daha attım...son durumu anlatan ve Mesut Bey'in yazısının yer aldığı bir mail...
cevapsız bırakmamasını da özellikle rica ettim...baya uzun bir mail oldu...umarım okur ve cevap verir...
yarın kanald'yi arayıp her bahanelerine güzel bir cevap vereceğim...ve sonunda ne söyleyeceklerini çok merak ediyorum...
ayrıca bkmye de telefon açacağım...
yarın sınavım var ama olsun...:)sınavdan önce çalışmalarımı bitirir(((çalışma derken Fırtına için olanlardan bahsediyorum...yanlış anlaşılmasın...=))))) sınavıma giderim...sonra gelince de devam ederim...
bu hafta çok sıkı çalışmamız gerekiyor...herkese sesimizi duyurduk...bir kanald bir de bkm sağır taklidi yapıyor...:(
neyse....ben gidiyorum arkadaşlarım...biraz ders çalışayım...yarın son sınav...hepinize kolay gelsin...:sad53:
Kadir_Reis
05-06-07, 20:04
maillerimi attım...bugün kanaldye de telefon açtım...hatta Nermin Hanım'a bir mail daha attım...son durumu anlatan ve Mesut Bey'in yazısının yer aldığı bir mail...
cevapsız bırakmamasını da özellikle rica ettim...baya uzun bir mail oldu...umarım okur ve cevap verir...
yarın kanald'yi arayıp her bahanelerine güzel bir cevap vereceğim...ve sonunda ne söyleyeceklerini çok merak ediyorum...
ayrıca bkmye de telefon açacağım...
yarın sınavım var ama olsun...:)sınavdan önce çalışmalarımı bitirir(((çalışma derken Fırtına için olanlardan bahsediyorum...yanlış anlaşılmasın...=))))) sınavıma giderim...sonra gelince de devam ederim...
bu hafta çok sıkı çalışmamız gerekiyor...herkese sesimizi duyurduk...bir kanald bir de bkm sağır taklidi yapıyor...:(
neyse....ben gidiyorum arkadaşlarım...biraz ders çalışayım...yarın son sınav...hepinize kolay gelsin...:sad53:
Aracagin için teşekkür ederim bende arayacagim sende ara muakak ara yine devam edeceğiz hep birlikte
arkadaşlar bu arada ben sürekli atıyorum ama bkm ve kanald için başka bir metin hazırlayıp atalım diyorum ben ; gazetecilerinkine benzesin.. nedersiniz?
arkadaşlar bu arada ben sürekli atıyorum ama bkm ve kanald için başka bir metin hazırlayıp atalım diyorum ben ; gazetecilerinkine benzesin.. nedersiniz?
harika bir fikir...sitemkar olsun...
zaten benim Nermin Hanım'a attığım mail de biraz sitemkardı...
canım ben şimdi kaçıyorum...gece çalışmaya ara verip geldiğimde devam ederim maillerime...
hoşçakalın...:(
harika bir fikir...sitemkar olsun...
zaten benim Nermin Hanım'a attığım mail de biraz sitemkardı...
canım ben şimdi kaçıyorum...gece çalışmaya ara verip geldiğimde devam ederim maillerime...
hoşçakalın...:(
tamam Emel'cim..
ben hemen hazırlıyorum hatta hazırladımm :)
Sevgili Yapımcımız BKM ve Kanalımız Kanal D;
İlk olarak sizlere bize Fırtına gibi bir dizi kazandırdığınız için teşekkür ederiz.
Son beş haftadır gerçekten kötü durumdayız. Dizimiz her an bitme tehlikesiyle karşılaştığı için büyük bir eziyet çekiyoruz. Halbuki biz Fırtına'yı çok severek izliyoruz ve bunun için bitmemesi için elimizden geldiği kadar herşeyi yapmaya hazırız.
Bize söylenen şeyler çok farklı ;
Yapımcımız BKM bize dizimizin 48.bölümde biteceğini söylerken Kanalımız ise gelecek sezon devam edeceğini ısrarla söylüyor. Ayrıca eklemek isteriz ki ; köşe yazarları da dizimizin biteceğini söylüyorlar.
Lütfen dizimiz bitmesin.. Lütfen elinizden geleni yapın..
Dizimizin bitme sebebini de öğrenmek isteriz.. Eğer reytingler ise dizimiz hep ilk 5'e giriyor.. Biz mantıklı bir sebep istiyoruz..
Size yalvarıyoruz.. Dizimizi bitirmeyin lütfen.......
Son durumdan haberdar olmayı istiyoruz..
Saygılar..
( biraz iyimser oldu ama cevap atmalarını sağlamak için yaptım.. :))
keremcem d
05-06-07, 22:12
Slm millet..
Bi kac gündür hic foruma ugrmaya zamanim olmuyo..
ama girdigimde yazdiginiz tüm metinleri kopyalayip adresslere yolluyorum..insallah cabalarimiz bir yere varir..
fragman cikti mi demicem cikmadigini bildigim icin:img-yes: özete hemencik bi bakim..:img-yes: insallah cikmistir:img-yes:
zeynepppaliii
05-06-07, 22:47
herkese merhaba...
arkdaşlar uzun zmndır yazamıorum ve çok üzülüyorum...
çok hastalandım hatta şuan öksürükler arasında yazıorum bu yazıyı...
biraz bakmaya çalıştım ama hepsini okuyamadım tbii...
inş zmn buldukça bakıcam...
bu arada son durumu şöyle bi özet geçeblecek olan varsa çooook sevinirim...:img-wink:
şimdiden saolun...
dizimiz için yaptığınız herşey için...:img-yes:
Kadir_Reis
05-06-07, 22:51
BEN Yolluyorum
Kadir_Reis
05-06-07, 22:58
herkese merhaba...
bu arada son durumu şöyle bi özet geçeblecek olan varsa çooook sevinirim...:img-wink:
şimdiden saolun...
Haberler Kotu Kanald Diziyi Devam Edecek Diyor Lakın Bkm ve Televizyon yazarları bitecek diyor biz mail ileti hazırladık basın mensuplaına ve bkm ve kanald mesaj yazdık senden gönderirsen sevinerim
keremcem d
05-06-07, 22:59
herkese merhaba...
şimdiden saolun...
Cnm gecmis olsun..:img-yes:
Vallah ebnde son günlerde pek ugriyamadim sinavlar fln yüzünden..gercektende son durumu özet gececek biri varsa süper olur:img-yes:
zeynepppaliii
05-06-07, 23:29
Arkadaşlar dier dizilerin forumlarına gndermek için bu metni hazırladım...
tmm derseniz atmaya başlayacağım...
cevapları bekliyorum...
ayrıca şurası şöyle olsun derseniz düzeltiriz...
bnm için problem olmaz...:img-wink:
Evet arkadaşlar birçok dizi bitiyor. Bu dizileri sevenlerden bazıları dizilerini kurtarabiliyorlar mailleriyle. Ama büyük bir kısmı maalesef o çok sevdiği dizileri bir daha izleyememek üzere ayrılıyorlar. Biz de “Fırtına” sevenler olarak dizilerini kaybedenlerden olmak istemiyoruz. Eğer sizde biraz olsun bize hak veriyorsanız forumumuza bir uğrayın. Bu duruma tepki göstermek bir "dur" demek isteyenler varsa aşağıdaki mesajları göndermelerini rica ediyoruz…
Fırtına Ailesi…
Maili basın mensuplarına atmak için:
info@kuzeyhaber.com; karadeniz@karadeniztv.com; bilgi@caytv.com.tr; info@karadenizolay.com;mkaycicek@gmail.com; mtelevizyon@milliyet.com.tr; aeyuboglu@milliyet.com.tr; csemercioglu@hurriyet.com.tr; s.kologlu@milliyet.com.tr; mguler@gazetevatan.com; yaytug@sabah.com.tr; burhan.ayeri@aksam.com.tr; aisiklar@bugun.com.tr; myar@posta.com.tr; tugcebaran@gazetevatan.com; burhan.ayeri@aksam.com.tr
Sayın Basın Mensupları;
“Fırtına” adlı dizinin izleyicisi olarak sizden yardım istiyoruz. Dizimizin 48.bölümde biteceği söyleniyor. Fakat ortada bir sebep yok. Dizinin aniden bitmesini izleyiciye saygısızlık olarak görüyoruz.Kanal ve yapımcıda ayrı ayrı konuştuğu için sizden yardım istiyoruz.
Maili sponsorlara atmak için:
info@metroturizm.com.tr; info@ozverler.com.tr; hayat@hayat.com.tr; info@parete.org; ece@eceoto.com; info@savas.com.tr; casati@casati.com.tr; info@casati.com.tr; mustafacetin@casati.com.tr; info@tematekstil.com.tr; info@pabetland.com; info@derimod.com.tr; tepehome@tepehome.com.tr; info@pelit.com.tr; info@mudo.com.tr; tac@zorlu.com
Sayın Yetkililer;
“Fırtına” adlı dizinin izleyicisi olarak sizden yardım istiyoruz. Dizimizin 48.bölümde biteceği söyleniyor. Dizimiz reklam gelirleri az olduğu için bitecekmiş.
Yapılan saygısızlık bizleri gerçekten çok üzüyor. Sizden dizimize sponsor olmanızı istiyoruz. Lütfen bize yardım edin.
Maili BKM ve Kanal D’ye atmak için:
izleyicitemsilcisi@kanald.com.tr; bkm@bkmonline.net
Sayın Yetkililer;
"Fırtına" adlı diziyi destekleyenler ve sevenler olarak dizinin gelecek sezonda devam etmesini çok istiyoruz. Dizimizin sonuna kadar arkasındayız. Sizlere mail attık ama yapım şirketinden de kanaldanda farklı cevaplar aldık. Dizimizin bitme sebebini de öğrenmek istiyoruz.
Buna rağmen dizimizin bitmemesi gerektiğini ve biterse çok üzüleceğimizi , dizimizin bitmemesi için elimizden geleni yapacağımızı bildirmek isteriz..
Dizimizi gelecek sezon ekranlarda görmeyi çok istiyoruz…
Saygılarımızla;
DiziFilm.com Fırtına Ailesi
Kadir_Reis
06-06-07, 00:16
Arkadaslar Su An Yazmış oldugum mesaj artık bir patlama noktasına gelmiş bir izleyicinin mesajı olarak kabul ediniz
Ben Fırtına'yı ilk başlarda pek seyretmiyordum...16.Bölümden itibaren tam anlamıyla kaçırmadan izledim 1-15 bölümü ise bilgisayar'dan izlemiştim o gün kendi kendime demiştim bu dizi tutulur diye evet tutulduda biz cok sevdik dizimizi,dizide hemen hepsi tiyatro oyuncusu olması ayrı bir etken katıyordu diziye birde BKM yapımcılıgında olan dizi gün gittikçe fanatikleri artiyordu.Başrol Oyuncuların Kendilerini Üstün Görmemeleri,dizide oynayan diğer arkadaslarıyla eşit görmeleri benim için güzeldir bilmem sizin için ne olabilir.Ali'nin mimikleriyle konusma tarzı zeynep'in inatçılıgı güzelliğini'de ekleyim Hasan'ın Çapkınlıgı,define merakı Fevzi'nin Basına Cok büyük bela açmıştı.Sakıne Ve Emıne Diziye Ayrı renk katıyordu diziye dursu'nun tek tas muhabeti melahat'ın saflıgı ziya'nın yalnizlıgı tamara'nın dişi herosu olması gürcü diliyle konusmaya basarması Bilal Emmi'nin Telefon Tutusu Hala Aklımda Daha Sonra Feraye Ablamızın aşk ustalıgını göstererek Ali-Zeynep'i tekrar baristirması hoca'nın iklima sevgisin'den sonra sevda sevgisi sevda'nın kıskançlığı, soner ve ahmet'in konusmaları,Besim ve iklima'nın bütün zorlukları ragmen asklarını yasaması ramaza'nın karsılıksız zeynep'e olan askı abidin abimizin hoteli:D idris dayının ilk bölümlerdeki durusu naz ve faruk bey'i eklemeyide unutmayın her ne kadar kötü bir karakter cizdilerse bile güzel oynadılar.Hakan ve Serap'ı unutmamak lazım özlemi'de unutmamak lazim saydıklarım hepsi diziye ayrı ayrı renk katıyordu.Ama Maalesef Kanal D Yayından Kaldirma Kararı Aldı Aslında Bu Konuda Bkm Israrcı Olmalıdır Bir Forumda Sayın Kanal D Yayın Yönetmeni İrfan Şahin Abimizin bir konusması okudum bir dizinni oykusu bitmisse o dizi yayından kaldırılır ama bizim dizinin konusu bitmedi ama kaldiriliyor bana rayting gelmesi ilk 5 içerisinde yer alan diziyi niye bitirsin.Oyuncularda İstemiyor.Aslında Sayın Bkm Yapımcısı Necati Akpınar'ın telefon numarası var ben de aracam ama ayıp olur tanımadıgı kişiyle konusmaz...Bakın Kanal D Yetkileri Burdan Sesleniyorum Size Bir Daha Böyle Kaliteli Yapımı Bulamazsınız yapamazsınız her güzel seyin bir sonu vardır ama bu bizim dizi için erken Diziye Resmen Üvey Evlat Muamelesi yaptiğinizi düşünüyorum Çarşamba ya da Persembe günü Özetini Siteye Koy Perşembe ve Cuma Günü Fragmanı Görürsen Ne Mutlu Sana:happy0064 Ama Diğer Dizilerde Öylemi Yok Mesala Binbir Gece Fragmanı 4 GÜN ÖNCE veriyor tabiki bu dizi hep birinci olur
Butun Bunlara Ragmen Dizimiz cumartesi günleri hep bes sirasinda
Bakın 5 Haziran 2007 Mesut Yar'ın iletisini Okuyun Dizinin bitmesi için birneden olmadıgı soylüyoryani keyfi bir hareket diyor
FBEMELBkm ya da Kanald Arasan Bu Dediklerimden de söyleyebilirsin Madem Halkın Tepkisi Önemli O Zaman Bizi Dinleyin Dizi Devam Ettirin Param Olsa Parayı Kıyar Gazetelerin ilk sayfalarına sesimizi duyun diye yazardım
karanlık86
06-06-07, 01:36
Arkadaslar Su An Yazmış oldugum mesaj artık bir patlama noktasına gelmiş bir izleyicinin mesajı olarak kabul ediniz
Ben Fırtına'yı ilk başlarda pek seyretmiyordum...16.Bölümden itibaren tam anlamıyla kaçırmadan izledim 1-15 bölümü ise bilgisayar'dan izlemiştim o gün kendi kendime demiştim bu dizi tutulur diye evet tutulduda biz cok sevdik dizimizi,dizide hemen hepsi tiyatro oyuncusu olması ayrı bir etken katıyordu diziye birde BKM yapımcılıgında olan dizi gün gittikçe fanatikleri artiyordu.Başrol Oyuncuların Kendilerini Üstün Görmemeleri,dizide oynayan diğer arkadaslarıyla eşit görmeleri benim için güzeldir bilmem sizin için ne olabilir.Ali'nin mimikleriyle konusma tarzı zeynep'in inatçılıgı güzelliğini'de ekleyim Hasan'ın Çapkınlıgı,define merakı Fevzi'nin Basına Cok büyük bela açmıştı.Sakıne Ve Emıne Diziye Ayrı renk katıyordu diziye dursu'nun tek tas muhabeti melahat'ın saflıgı ziya'nın yalnizlıgı tamara'nın dişi herosu olması gürcü diliyle konusmaya basarması Bilal Emmi'nin Telefon Tutusu Hala Aklımda Daha Sonra Feraye Ablamızın aşk ustalıgını göstererek Ali-Zeynep'i tekrar baristirması hoca'nın iklima sevgisin'den sonra sevda sevgisi sevda'nın kıskançlığı, soner ve ahmet'in konusmaları,Besim ve iklima'nın bütün zorlukları ragmen asklarını yasaması ramaza'nın karsılıksız zeynep'e olan askı abidin abimizin hoteli:D idris dayının ilk bölümlerdeki durusu naz ve faruk bey'i eklemeyide unutmayın her ne kadar kötü bir karakter cizdilerse bile güzel oynadılar.Hakan ve Serap'ı unutmamak lazım özlemi'de unutmamak lazim saydıklarım hepsi diziye ayrı ayrı renk katıyordu.Ama Maalesef Kanal D Yayından Kaldirma Kararı Aldı Aslında Bu Konuda Bkm Israrcı Olmalıdır Bir Forumda Sayın Kanal D Yayın Yönetmeni İrfan Şahin Abimizin bir konusması okudum bir dizinni oykusu bitmisse o dizi yayından kaldırılır ama bizim dizinin konusu bitmedi ama kaldiriliyor bana rayting gelmesi ilk 5 içerisinde yer alan diziyi niye bitirsin.Oyuncularda İstemiyor.Aslında Sayın Bkm Yapımcısı Necati Akpınar'ın telefon numarası var ben de aracam ama ayıp olur tanımadıgı kişiyle konusmaz...Bakın Kanal D Yetkileri Burdan Sesleniyorum Size Bir Daha Böyle Kaliteli Yapımı Bulamazsınız yapamazsınız her güzel seyin bir sonu vardır ama bu bizim dizi için erken Diziye Resmen Üvey Evlat Muamelesi yaptiğinizi düşünüyorum Çarşamba ya da Persembe günü Özetini Siteye Koy Perşembe ve Cuma Günü Fragmanı Görürsen Ne Mutlu Sana:happy0064 Ama Diğer Dizilerde Öylemi Yok Mesala Binbir Gece Fragmanı 4 GÜN ÖNCE veriyor tabiki bu dizi hep birinci olur
Butun Bunlara Ragmen Dizimiz cumartesi günleri hep bes sirasinda
Bakın 5 Haziran 2007 Mesut Yar'ın iletisini Okuyun Dizinin bitmesi için birneden olmadıgı soylüyoryani keyfi bir hareket diyor
FBEMELBkm ya da Kanald Arasan Bu Dediklerimden de söyleyebilirsin Madem Halkın Tepkisi Önemli O Zaman Bizi Dinleyin Dizi Devam Ettirin Param Olsa Parayı Kıyar Gazetelerin ilk sayfalarına sesimizi duyun diye yazardım
Kadir yazdığın metin gerçekten de çok güzel.tekrardan eskiye döndürdün bizi.ya ben bu diziyi çoookkkk özleyceğim.içim sızlıyor aklıma geldikçe.
bence Kadir sen bu metni de gönderebilirsin çok güzel olur bence...:good:
Kadir_Reis
06-06-07, 10:38
Kadir yazdığın metin gerçekten de çok güzel.tekrardan eskiye döndürdün bizi.ya ben bu diziyi çoookkkk özleyceğim.içim sızlıyor aklıma geldikçe.
bence Kadir sen bu metni de gönderebilirsin çok güzel olur bence...:good:
hepimiz özleceğiz ama bitirmemek için ellimizden geleni yapıcagız
kanaldyi aradım sabahın köründe...çıkan izleyici temsilcisi bana yine aynı şeyleri söyleyince :"""2 bölüm sonra biteecek olan dizinin bilgisi nasıl olur da sizin elinize gelmez...yapımcı şirket biteceğini söylüyor...keza Tv köşe yazarları da 48.bölümün son bölüm olduğunu söylüyor...siz bizi niye oyalıyorsunuz???""" dedim...sonra da ekledim:"""tabi sizin suçunuz yok ama biz de kesin bir bilgi istiyoruz""" dedim...karşımdaki de:"""elimize kesin bir bilgi ulaşmadığı için sizi de yanlış yönlendirmek istemiyoruz""" dedi...bende manidar bir ses tonuyla """teşekkür ederim""" deyip kapattım telefonu...yani burdan şu sonuç çıkıyor...kanald izleyici temsilcilerine ne söylerseniz söyleyin verdikleri cevaptan farklı ve net bir cevap alamıyorsunuz...
sonra hızımı alamadım...Bkm'yi aradım..."""Fırtına'nın 48.bölümde biteceği doğru mu???""" dedim..."""evet...""" dedi...bende """kanald bitmeyecek diyor...biz kime inanalım???çok çelişkili konuşuyorsunuz""" dedim..."""Fırtına 48.bölümde bitiyor""" dedi...
evet...arkadaşlarım...durum bundan ibaret...şimdi bu moralle gidip sınava gireceğim...ne güzel değil mi???:icon_sorr
bu arada maillerime de cevap gelmemiş...akşam geldiğimde güzel haberlerinizi okurum inşallah...eh çıkmadık candan umut kesilmezmiş...
Kadir_Reis
06-06-07, 12:21
kanaldyi aradım sabahın köründe...çıkan izleyici temsilcisi bana yine aynı şeyleri söyleyince :"""2 bölüm sonra biteecek olan dizinin bilgisi nasıl olur da sizin elinize gelmez...yapımcı şirket biteceğini söylüyor...keza Tv köşe yazarları da 48.bölümün son bölüm olduğunu söylüyor...siz bizi niye oyalıyorsunuz???""" dedim...sonra da ekledim:"""tabi sizin suçunuz yok ama biz de kesin bir bilgi istiyoruz""" dedim...karşımdaki de:"""elimize kesin bir bilgi ulaşmadığı için sizi de yanlış yönlendirmek istemiyoruz""" dedi...bende manidar bir ses tonuyla """teşekkür ederim""" deyip kapattım telefonu...yani burdan şu sonuç çıkıyor...kanald izleyici temsilcilerine ne söylerseniz söyleyin verdikleri cevaptan farklı ve net bir cevap alamıyorsunuz...
sonra hızımı alamadım...Bkm'yi aradım..."""Fırtına'nın 48.bölümde biteceği doğru mu???""" dedim..."""evet...""" dedi...bende """kanald bitmeyecek diyor...biz kime inanalım???çok çelişkili konuşuyorsunuz""" dedim..."""Fırtına 48.bölümde bitiyor""" dedi...
evet...arkadaşlarım...durum bundan ibaret...şimdi bu moralle gidip sınava gireceğim...ne güzel değil mi???:icon_sorr
bu arada maillerime de cevap gelmemiş...akşam geldiğimde güzel haberlerinizi okurum inşallah...eh çıkmadık candan umut kesilmezmiş...
Evet Çok Güzel Bir Moral Oldu bize bende aradim banada bkm ara dediler yine arayacagim önümüzde 1,5 hafta var Aslında Kanald dizi bitirse bile bkm devam ettirebilir ama anlamıyor demek ki onlar dizilerini 1 sezon üzerinde kuruyor mus bkm'nin bu güne kadar 4 tane dizisi var 1.Savcının Karısı 2.Ölümsüz Asklar 3.Bebegim 4.Fırtına bunlardan sadece fırtına tutuldu ama maalesef değerlerini bilmiyorlar
Evet Çok Güzel Bir Moral Oldu bize bende aradim banada bkm ara dediler yine arayacagim önümüzde 1,5 hafta var Aslında Kanald dizi bitirse bile bkm devam ettirebilir ama anlamıyor demek ki onlar dizilerini 1 sezon üzerinde kuruyor mus bkm'nin bu güne kadar 4 tane dizisi var 1.Savcının Karısı 2.Ölümsüz Asklar 3.Bebegim 4.Fırtına bunlardan sadece fırtına tutuldu ama maalesef değerlerini bilmiyorlar
valla Kadir ben şuna karar verdim...eğer dizimiz final diye bitirilse de ben yaz boyunca hem kanaldyi hemde bkmyi maillerimle ve telefonlarımla canından bezdireceğim...
onların bize yaptıkları eziyetin 10 katını yapacağım kendilerine...tek dizimi Fırtına'mı elimden alıyorlarsa benim dilimden ve elimden çekecekler...
ayrıca yaz boyu bir bütün halinde hareket edip baskımızı sürdürürsek Fırtına'mızı geri döndürebiliriz...ne dersiniz???
çok mu iyimserim acaba???:icon_whis
Kadir_Reis
06-06-07, 13:03
valla Kadir ben şuna karar verdim...eğer dizimiz final diye bitirilse de ben yaz boyunca hem kanaldyi hemde bkmyi maillerimle ve telefonlarımla canından bezdireceğim...
onların bize yaptıkları eziyetin 10 katını yapacağım kendilerine...tek dizimi Fırtına'mı elimden alıyorlarsa benim dilimden ve elimden çekecekler...
ayrıca yaz boyu bir bütün halinde hareket edip baskımızı sürdürürsek Fırtına'mızı geri döndürebiliriz...ne dersiniz???
çok mu iyimserim acaba???:icon_whis
evet olabilir güzel bir düşünce yaz ayında maillerimizle telefonlarımızla sürdürebiliriz ayrıca gönderdiğimiz mesajlarda yarın gazetelerde cıkarsa büyük bir zevkle onlara yolluyacagım
zeynepppaliii
06-06-07, 14:35
eet arkdaşlar kesinlikle es etmememiz lazım...
birde bnm msjıma cvp atmadınız arkdaşlar??
ne yapim yollimmi?
bi cvp verin ona göre...
bekliyorum arkdaşlar...