PDA

Tüm Versiyonu Göster : Fırtına- Bölüm Yorumları/3

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11

ctcc
07-06-07, 22:21
Ya Arkadasalr Fragmana İzledim Büyük Finale Dogru Son 2 Bölüm Diyor bunu alo d söyledim dizi sezon finale girecek dedi net sekilde söylüyor he madem siz inanmak istemiyorsunuz bende inananların yaninda yer alarim olur biter
büyük final dedi.. kadir kendini alıştır istersen.. bizde oyuncuların ağzından duyduk 1 bölüm kaldığına... Emel'in dediği gibi arkadaşım seni düşünüyoruz.. hüsrana uğrayacaksın çünkü..
canım sen Gülbeyaz'ı da izlemiştin değil mi???bende izlemiştim...hatta aynı dertten bende muzdariptim o zamanlar...

ne fragmanda ne de 26.bölüm yani final bölümünün bitişinde """son""" diye yazmamışlardı...bende tüm bir yaz Gülbeyaz'ı beklemiştim...fakat Gülbeyaz'ın bitme sebebi Nejat'ın, dizinin hikayesinin ve zamanının dolduğunu düşünmesiydi yanılmıyorsam...hem Gülbeyaz'ı izlerken son bölümlerini böyle işkence çekiyormuş gibi ve korkuyla izlememiştik...çünkü """bitti,bitiyor,bitecek""" denilmiyordu o zaman...bu yönden daha keyifliydi yani...

tabi bu durum kanald'nin yaptığı saçmalıkların bini aştığı gerçeğini değiştirmez...mesela ben sırf kanald'de yayınlandığı için Kavak Yelleri'ni izlemeyeceğim...(((izlemek istiyordum)))çünkü biliyorum ki her ne kadar gümbür gümbür başlasa da bir dizi kanald de sonrası hüsran oluyor...(((bkz.Fırtına)))o yüzden bundan sonra kanald yok...huzur var...umarım Arka Sokaklar'ın başına böyle birşey gelmez cnm...(((Arka Sokaklar'ı ne kadar sevdiğini biliyorum...)))
gülbeyazı bende izlemiştim..:)bye çok güzel bir diziydi gerçekten.. çok komikti , güzeldi.. ama gene sonu.. bende sezon finali zannedip kışın devam edicek diye beklerken öyle oldu.. bende göremedim ne final nede son yazısı.. bu da kanald nin gıcıklığı..

canım bir zamanlar biz umutluyken dizimiz bitmeyecek derken ben kanald yi izliyordum ve kavak yellerinede baktım.. çok güzel bir dizi çok hoşuma gitti ama şunu söyleyebilirim ki sonu bu şekilde olacaksa baştan vazgeçmeye razıyım.. bakın kanald diziyi ilk bölümden izleyiciye bağlıyor... sonra?? kavak yellerinin de geleceği belli değil:sad53: inş. Duygu'cum arka sokakların başına gelmez bu olaylar.. ayrıca ekliyorum ki arka sokaklarda çok kaliteli bir yapım bence:img-wink:
--------------------------------------------------
artık bölüm yorumlarına geçicem + (Emel'cim fragmanı izledim.. tabii ki nette..)

FBemel
07-06-07, 22:21
evet internette sürekli sürekli fragmanın sonunu izliyorum... ali nin koşuşu süper gerçekten :img-hyste :img-hyste yukardan görür görmez nasıl fırlıyor aşağıya... acaba zeynep orda öğreniyor mu alinin ona oyun oynadığını yoksa tüm hırsı aldatıyor diye mi...?

artık ali nin zeynep kadar sakin duracağını hiç sanmıyorum.. adamı döver mi parçalar mı bilinmez... hoş bunu o anda kendisi de bilmiyordur.. yani düşünsene hasanlar sevda hocayı aldattı sandıklarında o yaşlı halleriyle gencecik çocuğu ne hale getirdiler... bizim ali bu zıpkın gibi haliyle ohoooo

zaten bu yaz forumu boş bırakmayı düşünen yok sanırım aramızda.... bir de tekrarlarını yayınlarlarsa yazın tam süper olur....

dediğin gibi biz diğer forumlardaki gibi sadece mutluluğu değil her kötü anı yaşayıp her türlü duyguyu paylaştık... bir tek kavga etmedik sanırım ama o da zaten paylaşılması gerekmeyen bişey... hem bizim dizimizin kalitesine de yakışmaz...:

canım iyiki bu forumu bulup sizlerle tanışmışım... ben de şimdi eski yorumları okuyordum canım... birden çok duygulandım gerçekten....:

bence orda Zeynep öğrenmemiştir gerçekleri...yani Ali'nin başından beri Ayça ile aslında Zeynep olduğu için ilgilendiğini...aslında hep ters köşeye yatırıyor bizi senaristlerimiz...belki de öğrenecek ama nasıl???sadece Ali biliyor bu durumu...:)

Ali zaten ramazan meselesinde kafasında içki şişesi kırmaya kadar götürmüştü işi...:img-hyste gerçi hedef şaşırmıştı ama olsun...şişe Dursun'un kafasında parçalanmıştı...:img-hyste bu sefer mustafa denen o adam Zeynep hemen gerçeği açıklamazsa çok çekecek Ali'nin elinden ve bileğinden...:)

evet...tekrarlarının yayınlanması çok güzel olur...şöyle doya doya,,,rating kaygısı olmadan izleriz Fırtına'mızı...yorumlarımızı da eksik etmeyiz..:)valla ben 50 kere yorumlayabilirim aynı bölümü...:img-hyste

biz Fırtına fanları fikir ayrılıklarına düştüğümüz anlarda bile birbirimize olan saygımızı yitirmedik ve gerçekten güzel ilişkiler kurduk...bu böyle devam edecek biliyorum...çünkü hepimiz için artık Fırtına bir fenomen oldu...:img-yes: biz yaşatıcaz Fırtına'mızı...

bende her birinizi ayrı ayrı tanıdığıma çok memnunum...sizin gibi aklı başında insanlarla sohbet etmek çok güzel...

bende mesela Belkıs Özener'in """Hayat Sevince Güzel""" şarkısını dinledim bugün...ve içim gerçek anlamda tuhaf oldu....o bölümler aklıma geldi...gözlerim doldu...bir süre daha böyle devam edecek sanırım herşey...yani Fırtına'yı hatırlatan her şarkı,,,her söz benim gözlerimi dolduracak...olsun...bu bile güzel...

Seviyorummmmmmm Fırtına'mıııııızııııı...:)

canım ben kaçıyorum...kardeşim geldi başıma...biliyorsun zaten başımın belası olduğunu...:)

gece ilerleyen vakitlerde gireceğim...burdaysan konuşuruz...bye

benhermi
07-06-07, 23:05
bence orda Zeynep öğrenmemiştir gerçekleri...yani Ali'nin başından beri Ayça ile aslında Zeynep olduğu için ilgilendiğini...aslında hep ters köşeye yatırıyor bizi senaristlerimiz...belki de öğrenecek ama nasıl???sadece Ali biliyor bu durumu...

Ali zaten ramazan meselesinde kafasında içki şişesi kırmaya kadar götürmüştü işi...:img-hyste gerçi hedef şaşırmıştı ama olsun...şişe Dursun'un kafasında parçalanmıştı...bu sefer mustafa denen o adam Zeynep hemen gerçeği açıklamazsa çok çekecek Ali'nin elinden ve bileğinden...

evet...tekrarlarının yayınlanması çok güzel olur...şöyle doya doya,,,rating kaygısı olmadan izleriz Fırtına'mızı...yorumlarımızı da eksik etmeyiz..valla ben 50 kere yorumlayabilirim aynı bölümü...

biz Fırtına fanları fikir ayrılıklarına düştüğümüz anlarda bile birbirimize olan saygımızı yitirmedik ve gerçekten güzel ilişkiler kurduk...bu böyle devam edecek biliyorum...çünkü hepimiz için artık Fırtına bir fenomen oldu.. biz yaşatıcaz Fırtına'mızı...

bende her birinizi ayrı ayrı tanıdığıma çok memnunum...sizin gibi aklı başında insanlarla sohbet etmek çok güzel...

bende mesela Belkıs Özener'in """Hayat Sevince Güzel""" şarkısını dinledim bugün...ve içim gerçek anlamda tuhaf oldu....o bölümler aklıma geldi...gözlerim doldu...bir süre daha böyle devam edecek sanırım herşey...yani Fırtına'yı hatırlatan her şarkı,,,her söz benim gözlerimi dolduracak...olsun...bu bile güzel...

Seviyorummmmmmm Fırtına'mıııııızııııı...:)

canım ben kaçıyorum...kardeşim geldi başıma...biliyorsun zaten başımın belası olduğunu...:)

gece ilerleyen vakitlerde gireceğim...burdaysan konuşuruz...bye

bana orda zeynep öğrenmiş gibi geliyor.. yani zeynep eğer alinin onun ayça olduğunu öğrendiğini bilmese daha başka yollardan intikam alırdı bence... sonuçta zeynep de bilir diyelim ki ali gözünü karartıp kaçamak yaptı (yapmaz tabii ama diyelim ki yaptı...) neden bu kızı başkasından kıskansın ki... sonuçta sevgilisi değil bişeyi değil... nasıl olduğunu bilmiyorum ama bence orda zeynep öğrenmiştir... laz damarını zıplatmak için de bu yola başvurmuştur...:img-wink:

ramazan meselesinde o şişe olayı hiçbirşeydi.. zeynep i kaçırmaya giderken elinde silah vardı ali nin ramazan karşısına çıksaydı.... hem ali zeynep in ramazanla konuşmasına bile dayanamıyodu... bu sefer zeynep in bir başka adamla içki içmeye gittiğini öğreninca bakalım neler olacak... tabii dediğin gibi zeynep olayı açıklamazsa....

yorumlarız canım yorumlamaz mıyız....fırtına mızın her bölümünü aslında kaç kere yorumlarsak yorumlayalım yine bıkmayız...:img-wink: bir de tabii hepberaber olunca...:img-in_lo

dediğin gibi biz hiç kalitemizden ödün vermedik... sinirlendiğimiz birşeyleri anlamadığımız anlar olmuştur tabii ama hep bunlar birbirimizin yardımlarıyla atlatmayı başardık... bu da fırtına farkı işte...:happy0064

eminim bu uzun süre hepimizde olacak canım... fırtına dan bir kare... orda kullanılan bir müzik bizi bayaa bir etkileyecek... ama zatn etkilemesi çok güzel... bu diziyi ne kadar sindirdiğimizi ve sevdiğimizi gösterir... her sahne o kadar aklıma kazınmış ki... hiçbiri eksik değil mesela şu anda ki tam 46 bölüm izledik...

tamam canım tam da cansu gelmişti... sanırım hiç üçü birarada olmicaz biz...:img-hyste ben de gece burda olmaya çalışırım olamazsam da yarın devam ederiz...:img-wink:

(not:kardeşie selamlarımı söylersin artık:img-hyste )

FBemel
08-06-07, 00:24
gülbeyazı bende izlemiştim.. çok güzel bir diziydi gerçekten.. çok komikti , güzeldi.. ama gene sonu.. bende sezon finali zannedip kışın devam edicek diye beklerken öyle oldu.. bende göremedim ne final nede son yazısı.. bu da kanald nin gıcıklığı..

canım bir zamanlar biz umutluyken dizimiz bitmeyecek derken ben kanald yi izliyordum ve kavak yellerinede baktım.. çok güzel bir dizi çok hoşuma gitti ama şunu söyleyebilirim ki sonu bu şekilde olacaksa baştan vazgeçmeye razıyım.. bakın kanald diziyi ilk bölümden izleyiciye bağlıyor... sonra?? kavak yellerinin de geleceği belli değil inş. Duygu'cum arka sokakların başına gelmez bu olaylar.. ayrıca ekliyorum ki arka sokaklarda çok kaliteli bir yapım bence
--------------------------------------------------
artık bölüm yorumlarına geçicem + (Emel'cim fragmanı izledim.. tabii ki nette..)

Cansu'cum tam sen geldin bende çıkmak zorunda kaldım...:(Duygu'mun dediği gibi bir 3ü bir arada olamadık...:img-hyste olsun daha bol bol yorum yapıcaz nasıl olsa!!!

canım Kavak Yelleri'ni izle ama Fırtına'ya kendini kaptırdığın gibi kaptırma...sonunda yine üzülen sen olursun cnm...:icon_sorr dikkatli ol...

bölüm yorumlarını da 4 gözle bekliyorum...

bana orda zeynep öğrenmiş gibi geliyor.. yani zeynep eğer alinin onun ayça olduğunu öğrendiğini bilmese daha başka yollardan intikam alırdı bence... sonuçta zeynep de bilir diyelim ki ali gözünü karartıp kaçamak yaptı (yapmaz tabii ama diyelim ki yaptı...) neden bu kızı başkasından kıskansın ki... sonuçta sevgilisi değil bişeyi değil... nasıl olduğunu bilmiyorum ama bence orda zeynep öğrenmiştir... laz damarını zıplatmak için de bu yola başvurmuştur...

ramazan meselesinde o şişe olayı hiçbirşeydi.. zeynep i kaçırmaya giderken elinde silah vardı ali nin ramazan karşısına çıksaydı.... hem ali zeynep in ramazanla konuşmasına bile dayanamıyodu... bu sefer zeynep in bir başka adamla içki içmeye gittiğini öğreninca bakalım neler olacak... tabii dediğin gibi zeynep olayı açıklamazsa....

yorumlarız canım yorumlamaz mıyız....fırtına mızın her bölümünü aslında kaç kere yorumlarsak yorumlayalım yine bıkmayız...:img-wink: bir de tabii hepberaber olunca...

dediğin gibi biz hiç kalitemizden ödün vermedik... sinirlendiğimiz birşeyleri anlamadığımız anlar olmuştur tabii ama hep bunlar birbirimizin yardımlarıyla atlatmayı başardık... bu da fırtına farkı işte..

eminim bu uzun süre hepimizde olacak canım... fırtına dan bir kare... orda kullanılan bir müzik bizi bayaa bir etkileyecek... ama zatn etkilemesi çok güzel... bu diziyi ne kadar sindirdiğimizi ve sevdiğimizi gösterir... her sahne o kadar aklıma kazınmış ki... hiçbiri eksik değil mesela şu anda ki tam 46 bölüm izledik...

tamam canım tam da cansu gelmişti... sanırım hiç üçü birarada olmicaz biz... ben de gece burda olmaya çalışırım olamazsam da yarın devam ederiz...

(not:kardeşie selamlarımı söylersin artık )

aslında evet...yani Ali daha 2 gündür tanıdığı Ayça'yı neden kıskansın???neden koşarak yanına gitsin???yani Zeynep Ali'nin gerçeği bildiğini bir şekilde öğrendi demekki...belki Ali telefonda biriyle konuşurken öğrenmiş olabilir...biliyorsunuz bizimkiler birbirlerine oynadıkları oyunları 3.şahıslara anlatmaktan zevk alıyorlar...:)

ramazan olayı biraz daha uzasaydı Ali'yi nezarethanelerden toplayacaktık...(((ki düşmediği yer değil nezarethane:img-hyste )))ahhh ahhh o bölümler ne güzeldi???aslında Ali_Zeynep ayrı olduğu için sıkıntılı ama ayrılık halinde bile o büyük aşklarını bize yaşattıkları için harika bölümlerdi...

Zeynep bu mustafa olayında da duracağı yeri çok iyi bilir bence...eh yani dediğin gibi çocukluğunu bilikte geçirip,7 yıl sevgilisi olduğu kocasının, Ali'sinin her huyunu bildiği için hemen açıklar durumu tehlikeli bir anda...

kesinlikle beraber olunca ben Fırtına'mın tekrarlarının tekrarlarını bile yorumlarım...:)

benimde de Fırtına'nın her sahnesi, her repliği aklımda...hatta her bölümden sonra diyorduk ya..."""tamam bundan daha güzel bir sahne ve replik olamaz...""pat diğer bölümde çok daha güzelleriyle karşılaşıyorduk...46 bölüm boyunca -----arada 3 hafta boşluğumuz vardı sanırım---yani 1 seneye yakın bir zamandır Fırtına'mızla birlikteyiz...kolay kolay unutamayacağız...zaten unutmak isteyen de yok...ama bir süre sanırım Fırtına'yı hatırlatan herşey bana acı verecek...:icon_sorr

Cansu'cuğumuz geldi...ben gitmek zorunda kaldım...ben geldiğimde de o gitmiş...:(kader, kısmet,,,şurda ne yazılıysa o...çok makbule gördüm kendimi...:img-hyste

he bir de acaba hani Ali Zeynep'i balayı yaptıkları yere götürüyor ya...geceyi de orada mı geçirecekler???fragmandaki sahnelerden ben öyle anladım...ayyy heyecan yaptım şimdi...çok romantik sahneler izleyeceğiz...ama nolur Ali_Ayça değil,,,Ali_Zeynep sahnelerini izleyelim romantik romantik...:)çünkü o peruğu Zeynep'in kafasında gördükçe bana fenalıklar basıyor...bir de hiç yakışmıyor...:)

bu arada kardeşimi bir gün elimden alamayacaklar ama bakalım ne zaman???selamını da söyledim cnm...=)onun da sana selamı var...=))

karanlık86
08-06-07, 01:50
arkadaşlar o kadar güzel şeyler yazmışsınız ki ağlamamak için kendimi zor tuttum.hepinizin yorumlarına sonuna kadar katılıyorum.
fragmanı izledim dediğiniz gibi bizleri çok güzel bir bölüm bekliyor.ama ben ağlarım galiba izlerken FIRTINAMI.bu kadar çabuk mu olacaktı her şey.bunca çabalarımız ne içindi?FIRTINAMIZ içindi.onlar bizi hiç anlamadılar, anlamaya bile çalışmadılar.
artık kabullenmeye çalışıyorum dizimizin biteceğine ama olmuyor.tek bildiğim şu anda, bundan sonra hiç bir diziye bağlanmayacağım.hayatımın tek dizisi olarak kalacak FIRTINA
artık diyecek söz bulamıyorum kanal d umarım pişman olur dizimizi bitirdiklerine gerçi o zaman çok geç olacak ama olsun.
biz fırtınamızın bitmemesi için elimizden geleni yaptık.çok çaba sarfettik.ama bizim çabalarımızı hiç umursamayan KANAL D umursamadığı yetmiyormuş gibi dizimzin bitmesi için elinden geleni yaptı ve bizi bu zamana kadar oyalayıp durdu.
inşaallah BURÇİN ve MURAT başka bir kanalda aynı projede yer alırlar.

FBemel
08-06-07, 12:40
arkadaşlar o kadar güzel şeyler yazmışsınız ki ağlamamak için kendimi zor tuttum.hepinizin yorumlarına sonuna kadar katılıyorum.
fragmanı izledim dediğiniz gibi bizleri çok güzel bir bölüm bekliyor.ama ben ağlarım galiba izlerken FIRTINAMI.bu kadar çabuk mu olacaktı her şey.bunca çabalarımız ne içindi?FIRTINAMIZ içindi.onlar bizi hiç anlamadılar, anlamaya bile çalışmadılar.
artık kabullenmeye çalışıyorum dizimizin biteceğine ama olmuyor.tek bildiğim şu anda, bundan sonra hiç bir diziye bağlanmayacağım.hayatımın tek dizisi olarak kalacak FIRTINA
artık diyecek söz bulamıyorum kanal d umarım pişman olur dizimizi bitirdiklerine gerçi o zaman çok geç olacak ama olsun.
biz fırtınamızın bitmemesi için elimizden geleni yaptık.çok çaba sarfettik.ama bizim çabalarımızı hiç umursamayan KANAL D umursamadığı yetmiyormuş gibi dizimzin bitmesi için elinden geleni yaptı ve bizi bu zamana kadar oyalayıp durdu.
inşaallah BURÇİN ve MURAT başka bir kanalda aynı projede yer alırlar.

canım bizde seninle aynı durumdayız...çok üzgünüz...ama en azından şu son 2 haftamızı şöyle eski günlerdeki gibi güzel bir şekilde geçirelim istiyoruz...sadece bölümlerimizi yorumlayalım...hemde bugüne kadar hiçbir bölümün üstüne konnuşmadığımız kadar konuşalım...Fırtına'mıza yakışan bir son olsun burda yazdıklarımız da...

zaten daha sonra da Fırtına başlığında devam edeceğiz sohbetlerimize...

benim izlediğim tek dizi olduğu için Fırtına, ben çok büyük bir boşluğa düşeceğim...(((zaten sadece dizi değildi benim için..)))izlediğim başka bir dizi yok...hani ona kendimi vereyim de biraz olsun unutayım derdim eğer öyle bir durum olsaydı ama yok...:(bende uzun bir süre kendimi toparlayamayacağım sanırım...:icon_sorr

neyse...geldiğinde özet ve fragman yorumlarını yaz cnm...şöyle FIRTINA gibi eselim...:img-wink:

keremcem d
08-06-07, 13:19
Slm millet..
vay özetde fargmanda süpermis ya..
Vallah dediginiz gibi senaristler hediye olarak bizim en sevdigimiz birbirlerine oyun oynama sahnelerini yapmislar.. ahh ahh.. artik hic bitemesi üzerine konusmicam..

karanlık86
08-06-07, 14:14
canım bizde seninle aynı durumdayız...çok üzgünüz...ama en azından şu son 2 haftamızı şöyle eski günlerdeki gibi güzel bir şekilde geçirelim istiyoruz...sadece bölümlerimizi yorumlayalım...hemde bugüne kadar hiçbir bölümün üstüne konnuşmadığımız kadar konuşalım...Fırtına'mıza yakışan bir son olsun burda yazdıklarımız da...

zaten daha sonra da Fırtına başlığında devam edeceğiz sohbetlerimize...

benim izlediğim tek dizi olduğu için Fırtına, ben çok büyük bir boşluğa düşeceğim...(((zaten sadece dizi değildi benim için..)))izlediğim başka bir dizi yok...hani ona kendimi vereyim de biraz olsun unutayım derdim eğer öyle bir durum olsaydı ama yok...:(bende uzun bir süre kendimi toparlayamayacağım sanırım...:icon_sorr

neyse...geldiğinde özet ve fragman yorumlarını yaz cnm...şöyle FIRTINA gibi eselim...:img-wink:

canım haklısın.zaten dediğniz gibi burçin ve muratın yer aldığı ve fırtına forumuzun bulunduğu yerde olacağız beraber.yani birbirimizi bırakmayacağız.:img-yes:
evet bu bölüm gerçekten de çok güzel olacak...hep beklediğimiz güzel sahneleri izleyeceğiz.ya ben internetten izledim fragmanı sessiz bir şekilde o yüzden pek bir şey anlamadım.izleyip göreceğiz inşaallah.:happy0064
zeynep ile ali birbirine bu bölüm çok çektireceğe benziyorlar.çok özledim ben böyle güzel, hoş sahneler izlemeyi.:good:

FBemel
08-06-07, 14:20
canım haklısın.zaten dediğniz gibi burçin ve muratın yer aldığı ve fırtına forumuzun bulunduğu yerde olacağız beraber.yani birbirimizi bırakmayacağız.:img-yes:
evet bu bölüm gerçekten de çok güzel olacak...hep beklediğimiz güzel sahneleri izleyeceğiz.ya ben internetten izledim fragmanı sessiz bir şekilde o yüzden pek bir şey anlamadım.izleyip göreceğiz inşaallah.:happy0064
zeynep ile ali birbirine bu bölüm çok çektireceğe benziyorlar.çok özledim ben böyle güzel, hoş sahneler izlemeyi.:good:

tatlım ben fragmanı anlatmaya çalıştım "Fragman/Gelecek Bölüm Tahminleri" kısmında...zaten Ali, Ayça'ya özel sorular soruyor Zeynep'i kızdırmak için:img-hyste ...Zeynep de Ali'nin ne kadar ileri gidebileceğini görmek için sabrediyor...bir ara """sen devam et Ali Bey...devam et""" diyordu dişlerini sıkarak ama bakalım ne yapacak???

her ne kadar biz çok daha büyük hayaller kurmuş olsak da son 2 bölümümüz yine de bizi mutlu edecek sahnelerden oluşacak sanırım...:img-yes: yada umarım diyeyim...:)

karanlık86
08-06-07, 14:41
tatlım ben fragmanı anlatmaya çalıştım "Fragman/Gelecek Bölüm Tahminleri" kısmında...zaten Ali, Ayça'ya özel sorular soruyor Zeynep'i kızdırmak için:img-hyste ...Zeynep de Ali'nin ne kadar ileri gidebileceğini görmek için sabrediyor...bir ara """sen devam et Ali Bey...devam et""" diyordu dişlerini sıkarak ama bakalım ne yapacak???

her ne kadar biz çok daha büyük hayaller kurmuş olsak da son 2 bölümümüz yine de bizi mutlu edecek sahnelerden oluşacak sanırım...:img-yes: yada umarım diyeyim...:)

evet canım ben de öyle tahmin ediyorum. yani artık onuda yapsınlar bunca uğraşlarımızın sonunda bunu çoktan hakettik.
inşaallah bu son 2 bölümü en güzel şekilde doya doya izlemek nasip olur.

Kadir_Reis
08-06-07, 14:59
yorum yok

ben bu bölümü özetini okdum dün sanki daha yeni baslamis gibi geldi anlamıyorum O Kadar Alo D Hattını Aradık gazetelere mail yolladik hiç mi dikkate değer alinmadı bu aslında bkm de suc var diziyi baska kanald devam ettirebilir ama ben hala devam edeceğinden umudum var dur bir arayim alo d hattını bagırıyım onlara bir :D

HayatBilgisi
08-06-07, 15:25
Arkadaslar, gercekten bittiyormu Firtina? Peki nedenini acikladilarmi?
Eger dogruysa bence buyuk haksizlik. Enazindan bir sezonu daha var olmasi lazim!! En sevdigim dizi bittiyor!!! :sad53:

karanlık86
08-06-07, 15:33
Arkadaslar, gercekten bittiyormu Firtina? Peki nedenini acikladilarmi?
Eger dogruysa bence buyuk haksizlik. Enazindan bir sezonu daha var olmasi lazim!! En sevdigim dizi bittiyor!!! :sad53:

canım maalesef bitiyor.hiç bir sebebi yok.

Kadir_Reis
08-06-07, 16:02
Dizinin Bitirilme Nedeni Yok Lakın Devam Etmesi İçinde Bir Engel Yok Arkadaslar İnsallah Sizi Ümit vermeyimde aksam güzel bir haberim olabilir

nehirgözlü
08-06-07, 16:33
inş. o güzel haberi verebilirsin benimde hala ümidim var inş. bitmezz

_duygucuk_
08-06-07, 17:26
bitmesine çooook üzülüyoruz:(
kadir senden mutlu bir haber bekliyoruz :):)
kanal d hep fragmanda diyor büyük final öncesi diye:(:(
bitmesin...dizimiz:):)

Kadir_Reis
08-06-07, 17:46
Şu Anda Bütün Kanald'de Oynayan Diziler Sezon Finaline Girdiler Yeni Sezonda Devam Edip Etmeyeceği hiç bir dizi için kesin değil denildi yani forumlarda gördüğümüz sezon finali olarak yapılmasını düşünülen arkasokaklar yeni sezonda olmayabilir keza su günlerde fırtına adlı yerli dizi bitirecek haberleri duyulan üzüntüler sevinçe dönüşebilir ben arkadaslardan sizlerden istediğim telefonla kanald açıp aramanız konusmanız ben gerçi çok iyi iletişim kurdum o baska meselede

guilty
08-06-07, 18:09
Bende Fırtına'yı çok seviyorum... Bitmesini bende istemem yalnız konu kalmadı gibibirşey her dizi gibi onunda sonu geldi.. Eğer devam ederse ilerde izlenmez hale gelicek şu an ilk beşe girebiliyoruz fakat o zaman giremeyebiliriz ve rating yüzünden kaldırılır bu seferde yerinde bitmesi daha doğru olur bence..
Bana kızarsınız belki ama bende fırtınayı başından beri seyreden biri olarak böyle düşünüyorum...

nehirgözlü
08-06-07, 18:12
Bende Fırtına'yı çok seviyorum... Bitmesini bende istemem yalnız konu kalmadı gibibirşey her dizi gibi onunda sonu geldi.. Eğer devam ederse ilerde izlenmez hale gelicek şu an ilk beşe girebiliyoruz fakat o zaman giremeyebiliriz ve rating yüzünden kaldırılır bu seferde yerinde bitmesi daha doğru olur bence..
Bana kızarsınız belki ama bende fırtınayı başından beri seyreden biri olarak böyle düşünüyorum...

bence işlenecek daha çok konu var bitme zamanı kesinlikle değil zamanı gelince zaten güzel bir şekilde bitirirlerdi ilerde böyle bitmemesi gerekiyordu

Kadir_Reis
08-06-07, 18:15

Konu bitti... Yapma Kardesim:happy0064 Bu Dizi Ali-Zeynep Üstüne Kurulmadı ki Hasan Fevzi Ziya Dursun Emine Sakine Hoca Feraye Özlem Sevda sırf saydıgım isimlerle bir dizi daha yapılır konusu geniş çünkü tamam karadenizli 2 gencin asklarını anlatıyor ama dizde ağırlıklı olarak 9 tane basrol oyuncusu var yani konusu bitmedi eger kanald reklamı yapsaydi ya da simdi yapmaya baslarsa devam eder edecekde

ctcc
08-06-07, 18:17
Dizinin Bitirilme Nedeni Yok Lakın Devam Etmesi İçinde Bir Engel Yok Arkadaslar İnsallah Sizi Ümit vermeyimde aksam güzel bir haberim olabilir
Kadir o haberi ver bize lütfen.. ( hiç umudum kalmasada.. )
-------------------------
bölüm yorumlarına geçiyorum.. vakti geldi de geçti bile:img-hyste

bu bölüm gene çok eğlenceli , harika ve çok komik olacak... ( her bölüm gibi.. ) özellikle fragmanın son sahnesinden de anlaşılacağı gibi ali ve zeynep in neler yapacağını görmek için kesinlikle bu bölümü izlemelisiniz diyorum:img-hyste kesinlikle!!

bu sondan bir önceki bölüm..bunun için tadınıda çıkarmalıyız..:img-yes:

bu bölümde deniz erözen olmayacak ve yerine başkası girecek.. melahatsiz ne yapacağız bilemiyorum:sad53: onun yeri ayrıydı..:sad53:

ziya ve şirin!! şu zamanlarda ali ve zeynep ten sonraki enlerimden:img-hyste çok tatlılar , inş. bu bölüm yakınlaşırlar:happy0064 şu istanbul geziside gerçekleşir inş..:)

ali zeynepe çok çektiricek bu bölüm.. özellikle onu balayı yaptıkları eve götürmesi..!! ben zeynepin yerinde olsam üzerine atlardım ama o dayandı.. özellikle peruğu çıkarırken ki hali hayatından bezmiş "sevgilimden ayrıldım , aldatıldım , çok yalnızım:img-hyste " haliydi:img-hyste ayrıca alinin mustafa beyi görmeside süperdi:img-hyste

gene gene süper bir bölüm olacak!!:happy0064

FBemel
08-06-07, 19:46
Kadir o haberi ver bize lütfen.. ( hiç umudum kalmasada.. )
-------------------------
bölüm yorumlarına geçiyorum.. vakti geldi de geçti bile

bu bölüm gene çok eğlenceli , harika ve çok komik olacak... ( her bölüm gibi.. ) özellikle fragmanın son sahnesinden de anlaşılacağı gibi ali ve zeynep in neler yapacağını görmek için kesinlikle bu bölümü izlemelisiniz diyorum:img-hyste kesinlikle!!

bu sondan bir önceki bölüm..bunun için tadınıda çıkarmalıyız..

bu bölümde deniz erözen olmayacak ve yerine başkası girecek.. melahatsiz ne yapacağız bilemiyorum:sad53: onun yeri ayrıydı..

ziya ve şirin!! şu zamanlarda ali ve zeynep ten sonraki enlerimden:img-hyste çok tatlılar , inş. bu bölüm yakınlaşırlar:happy0064 şu istanbul geziside gerçekleşir inş..:)

ali zeynepe çok çektiricek bu bölüm.. özellikle onu balayı yaptıkları eve götürmesi..!! ben zeynepin yerinde olsam üzerine atlardım ama o dayandı.. özellikle peruğu çıkarırken ki hali hayatından bezmiş "sevgilimden ayrıldım , aldatıldım , çok yalnızım:img-hyste " haliydi:img-hyste ayrıca alinin mustafa beyi görmeside süperdi:img-hyste

gene gene süper bir bölüm olacak!!

Cansu'cum sonunda karşılaştık...tabi ben bu mesajı yazana kadar sen forumdan çıkmazsan...:)

fragmanı bir kez de tvde gördüm...gerçekten Ali_Zeynep'in tüm halleri çok komik ve eğlenceliydi...Zeynep yabancı bir evdeydi ve Ali kapısına elinde kadehlerle dayandı ya...işte o evi nerden buldu Zeynep???çok merak ettim...merak ettiğim şeye bak...:img-hyste bir de Zeynep peruğu çıkarırken kafasından gerçekten çok üzüldüm onun o haline,tavrına...tam bir hayal kırıklığı yaşıyordu o sırada...yani mimiklerinden okunuyordu bu...

sonunda Ali'nin de Zeynep'in yanında yabancı bir erkeği gördüğünde attığı depar görülmeye layıktı(((sanırım Hakan'ın dayısının evi İstanbul il sınırları dışındaydı...:))))ben hızını alamayıp İstanbul'a kadar koşar diye düşünüyordum ama Zeynep'inin yanında durmasını bildi...:)

Deniz Erözen'i şu son 2 bölümde göremeyeceğim için de çok üzgünüm senin gibi...hem Onun yerini kimse tutamaz...hemde O'na ve Melahat karakterine tam anlamıyla veda edemeyeceğiz...neyse...iyileşsin de gerisi önemli değil zaten...

ctcc
08-06-07, 20:01
Cansu'cum sonunda karşılaştık...tabi ben bu mesajı yazana kadar sen forumdan çıkmazsan...:)

fragmanı bir kez de tvde gördüm...gerçekten Ali_Zeynep'in tüm halleri çok komik ve eğlenceliydi...Zeynep yabancı bir evdeydi ve Ali kapısına elinde kadehlerle dayandı ya...işte o evi nerden buldu Zeynep???çok merak ettim...merak ettiğim şeye bak...:img-hyste bir de Zeynep peruğu çıkarırken kafasından gerçekten çok üzüldüm onun o haline,tavrına...tam bir hayal kırıklığı yaşıyordu o sırada...yani mimiklerinden okunuyordu bu...

sonunda Ali'nin de Zeynep'in yanında yabancı bir erkeği gördüğünde attığı depar görülmeye layıktı(((sanırım Hakan'ın dayısının evi İstanbul il sınırları dışındaydı...:))))ben hızını alamayıp İstanbul'a kadar koşar diye düşünüyordum ama Zeynep'inin yanında durmasını bildi...:)

Deniz Erözen'i şu son 2 bölümde göremeyeceğim için de çok üzgünüm senin gibi...hem Onun yerini kimse tutamaz...hemde O'na ve Melahat karakterine tam anlamıyla veda edemeyeceğiz...neyse...iyileşsin de gerisi önemli değil zaten...
aa canım sonunda:img-hyste bende kimse yok diye aylak aylak geziniyordum forumda:sad53:

ben iki kez gördüm fragmanı:img-hyste

bende.. zaten son bölümler..:sad53: canım cumartesi gene benim için baya yoğun olacak.. gene giremeyebilirim foruma ama tabii ki fırtınamı izleyeceğim :):img-wink:

FBemel
08-06-07, 20:10
aa canım sonunda:img-hyste bende kimse yok diye aylak aylak geziniyordum forumda:sad53:

ben iki kez gördüm fragmanı:img-hyste

bende.. zaten son bölümler..:sad53: canım cumartesi gene benim için baya yoğun olacak.. gene giremeyebilirim foruma ama tabii ki fırtınamı izleyeceğim :)

canım...gerçi bizim başlıkta yine yeller esiyor...herhalde aynı anda online olamıyoruz...şanssızlığımız o...:(

evet...son bölümler...hatta son 2 bölüm...eskiden yani umudumuz varken bunu yazmaya bile korkuyordum ama artık alıştıracağız kendimizi...:(

ben bir defa görebildim fragmanı...Ali_Zeynep dışında Hoca'nın o heyecanlı halleri de beni çok güldürdü...tabi yanında Sevda'nın o hiçbir şey anlamamış tavrı...:img-hyste bi de Ziya'yı tek bir karede gösterdiler...ondan da birşey anlamadım...acaba şirinle Ziya'nın arası bu 2 bölümde istediğimiz hali alacak mı???yani yetiştirebilecekler mi???

he birde aylardır istediğimiz baş başa Ali_Zeynep sahnelerini Ali_Ayça şeklinde de olsa izleyeceğimizi için baya heyecan yaptım...hatırlıyosundur...biz burda kendi evlerinde baş başa kalamadıklarından çok yakındık...herhalde bizim sesimizi duydular...geç de olsa...:)

olsun tatlım...sen Fırtına'mızı izle de...yorumlarını foruma girebildiğinde okuruz...büyük bir zevkle...:img-yes:

ctcc
08-06-07, 20:17
canım...gerçi bizim başlıkta yine yeller esiyor...herhalde aynı anda online olamıyoruz...şanssızlığımız o...:(

evet...son bölümler...hatta son 2 bölüm...eskiden yani umudumuz varken bunu yazmaya bile korkuyordum ama artık alıştıracağız kendimizi...:(

ben bir defa görebildim fragmanı...Ali_Zeynep dışında Hoca'nın o heyecanlı halleri de beni çok güldürdü...tabi yanında Sevda'nın o hiçbir şey anlamamış tavrı...:img-hyste bi de Ziya'yı tek bir karede gösterdiler...ondan da birşey anlamadım...acaba şirinle Ziya'nın arası bu 2 bölümde istediğimiz hali alacak mı???yani yetiştirebilecekler mi???

he birde aylardır istediğimiz baş başa Ali_Zeynep sahnelerini Ali_Ayça şeklinde de olsa izleyeceğimizi için baya heyecan yaptım...hatırlıyosundur...biz burda kendi evlerinde baş başa kalamadıklarından çok yakındık...herhalde bizim sesimizi duydular...geç de olsa...:)

olsun tatlım...sen Fırtına'mızı izle de...yorumlarını foruma girebildiğinde okuruz...büyük bir zevkle...:img-yes:
evet canım.. ben seni bir türlü yakalayamıyorum..
bugün hem elektrikler gitti , hemde çok yorgundum.. vede 40 dk ayakta bekledim :) bunun içinde giremedim fazla:sad53:

bana hiç alışamayacağım gibi geliyordu ama.. alışıyorum sanırım.:sad53: ama kesinlikle burçin ve murat ı aynı diziide görmessem deliririm.. :)

evet ondan hiç bahsetmedik.!! hoca sevdaya evlenme teklifi ediyor:img-hyste bence şirin ve ziyada birşeyler başlar ama sanmıyorum istediğimiz şekili alacağını:sad53:

izleyeceğim yani ; izlemessem çatlarım zaten:img-hyste kanald nin de sağı solu belli değil ; pazar tekrar verecek mi vermeyecek mi..

FBemel
08-06-07, 20:25
evet canım.. ben seni bir türlü yakalayamıyorum..
bugün hem elektrikler gitti , hemde çok yorgundum.. vede 40 dk ayakta bekledim :) bunun içinde giremedim fazla

bana hiç alışamayacağım gibi geliyordu ama.. alışıyorum sanırım.:sad53: ama kesinlikle burçin ve murat ı aynı diziide görmessem deliririm..

evet ondan hiç bahsetmedik.!! hoca sevdaya evlenme teklifi ediyor:img-hyste bence şirin ve ziyada birşeyler başlar ama sanmıyorum istediğimiz şekili alacağını

izleyeceğim yani ; izlemessem çatlarım zaten:img-hyste kanald nin de sağı solu belli değil ; pazar tekrar verecek mi vermeyecek mi..

40 dakika niye ve nasıl ayakta bekledin Cansu???merak ettim cnm...:)

valla insan her şeye alışıyor Cansu'cum ama ben hala kendimi toparlayabilmiş değilim...eğer Burçin_Murat'ı gelecek sezon ----kanald hariç bir kanalda---- yine öyle birbirlerine aşk dolu bakarken göremezsem herhalde bende deliririm...Fırtına her zaman ayrı olacak bizim için...ne de olsa ilk aşk...:)ama Murat_Burçin'in bir başka yapımda da birlikte oynamasına hayır demem yani...ki bunun örnekleri var...inş. o da olur...ki dizimiz finalini yaptıktan sonra çalışmalarımıza başlayacağız...dimi???:img-wink:

Ziya, fragmanda sanki deniz kenarında heyecanlı ve seviçli bir şekil almıştı sanırım:)...demekki güzel gelişmeler olacak...

canım 2 haftadır pazar günleri vermiyor kanald...umarım bu hafta verir...artık son 2 haftamız...bir zahmet versinler...yayın akışına bakarız...

şu anda Fırtına'nın 3.bölümünü izliyorum netten...hani Ali'nin cebinde eski ve değerli bir madeni para bulmuşlardı ya...Ali de nezarethaneye düşmüştü...Zeynep de onu görmeye gitmişti...ayyy ne kadar şekerler yaaaa...:):img-in_lo

Kadir_Reis
08-06-07, 20:33
Pek Umut vermiş gibi olmayimda Bu Sefer Kanal D Sert Çıktım Dedi ki Şu Anda Yayın Akısı Yok Lakın Dizi Devam Ediyor Sezon Finalini Yapacak Dedi ayrica fırtınanın fan sitesinde bazı arkadaslarımıza dizinin sezon finalini yapacagini dair mail yollamıslar bu bana göre bır ısık onun için mail tel her ne kullanıyorsak devam ederim

ctcc
08-06-07, 20:37
40 dakika niye ve nasıl ayakta bekledin Cansu???merak ettim cnm...:)

valla insan her şeye alışıyor Cansu'cum ama ben hala kendimi toparlayabilmiş değilim...eğer Burçin_Murat'ı gelecek sezon ----kanald hariç bir kanalda---- yine öyle birbirlerine aşk dolu bakarken göremezsem herhalde bende deliririm...Fırtına her zaman ayrı olacak bizim için...ne de olsa ilk aşk...ama Murat_Burçin'in bir başka yapımda da birlikte oynamasına hayır demem yani...ki bunun örnekleri var...inş. o da olur...ki dizimiz finalini yaptıktan sonra çalışmalarımıza başlayacağız...dimi???

Ziya, fragmanda sanki deniz kenarında heyecanlı ve seviçli bir şekil almıştı sanırım...demekki güzel gelişmeler olacak...

canım 2 haftadır pazar günleri vermiyor kanald...umarım bu hafta verir...artık son 2 haftamız...bir zahmet versinler...yayın akışına bakarız...

şu anda Fırtına'nın 3.bölümünü izliyorum netten...hani Ali'nin cebinde eski ve değerli bir madeni para bulmuşlardı ya...Ali de nezarethaneye düşmüştü...Zeynep de onu görmeye gitmişti...ayyy ne kadar şekerler yaaaa...:):img-in_lo

bizim bir maçımız vardıda :) onun için.. bitik düştüm:img-hyste

inş. başlayacağız çalışmalarımıza:happy0064 :happy0064 murat ve burçin birarada olsunlar yeterki:img-wink: :)

bencede:happy0064 :happy0064

evet çok hoştu o bölümler.. ahh ahh :)

Kadir_Reis
08-06-07, 20:40
Ayrıva Arkadaslar Fırtına'nın Fan Sitesinde bir üyemiz aramıs kanald uzun anlatmıs kesin olarak bilgi istemis onlarda sezon finalini yapacagini söylediler ayni seyi banada bu gün söylediler şimdi tekrar aradim isteğiniz birime aktarıdı dediler

ctcc
08-06-07, 20:41
Pek Umut vermiş gibi olmayimda Bu Sefer Kanal D Sert Çıktım Dedi ki Şu Anda Yayın Akısı Yok Lakın Dizi Devam Ediyor Sezon Finalini Yapacak Dedi ayrica fırtınanın fan sitesinde bazı arkadaslarımıza dizinin sezon finalini yapacagini dair mail yollamıslar bu bana göre bır ısık onun için mail tel her ne kullanıyorsak devam ederim
nasıl yani bu maili bkm mi yollamış onlara kanald mi??
ya inş. doğrudur..!! şimdi gene umutlandımm.. neyse fazla umutlanmamalıyım..

ben kaçtım arkadaşlar!! ilerleyen saatlerde belki girebilirim:img-wink:
görüşürüzbye

FBemel
08-06-07, 20:42
bizim bir maçımız vardıda :) onun için.. bitik düştüm:img-hyste

inş. başlayacağız çalışmalarımıza:happy0064 :happy0064 murat ve burçin birarada olsunlar yeterki:img-wink: :)

bencede:happy0064

evet çok hoştu o bölümler.. ahh ahh :)

:img-hyste

anladım cnm...kazanan taraf siz olmuşsunuzdur umarım...:)

evet cnm...çalışmalara şu son bölümlerimizden sonra başlarız...:img-wink:

bende izledikçe eski günler geliyor aklıma...bir yandan kötü hissediyorum kendimi...bir yandan da izlemekten alıkoyamıyorum...

bu arada SEDA'cığımız kaç gündür yok forumda...bir gelse de iki lafın belini kırsak...:)

ctcc
08-06-07, 20:45

anladım cnm...kazanan taraf siz olmuşsunuzdur umarım...:)

evet cnm...çalışmalara şu son bölümlerimizden sonra başlarız...:img-wink:

bende izledikçe eski günler geliyor aklıma...bir yandan kötü hissediyorum kendimi...bir yandan da izlemekten alıkoyamıyorum...

bu arada SEDA'cığımız kaç gündür yok forumda...bir gelse de iki lafın belini kırsak...:)

evet rakibimiz zorluydu ama fark attık:happy0064

ben hemen başlayacağım.. burçin ve murata da ulaşıp onları birbirlerine bağlayacağım :):)

:img-hyste evet Seda yok ortalıklarda.. gelse de bir terapi yapsak!! :)

FBemel
08-06-07, 20:48

evet rakibimiz zorluydu ama fark attık:happy0064

ben hemen başlayacağım.. burçin ve murata da ulaşıp onları birbirlerine bağlayacağım :):)

:img-hyste evet Seda yok ortalıklarda.. gelse de bir terapi yapsak!! :)

sevindim fark atmanıza...:)

canım...Murat'la Burçin'i birbirine bağlama fikrini çok beğendim...bende sana zevkle yardımcı olabilirim bu konuda...

terapistimizi istiyoruz bizzzzzzzzzzzzz...:):img-hyste

canım gidiyorsun galiba...sonra görüşürüz...arayı fazla açma...:)

Kadir_Reis
08-06-07, 20:52
yorum yok galiba
cansu maili kanald yollamıs bende inanmıyorum ama bu gün sabah aradim sezon finali yapabilir dedi bazı arkadaslarımız bunun uzerine mail yollamıs ve bu gün içerisindede cevap gelmiş sezon finali yapacak diye bir arkadasımız aksam saati üzerine aramıs uzun uzun antlamıs kesin cevapı ıstemıs onada dızının sezon fınalı yapacagini söylemişler eylul ayında devam edecek denilmiş bende hemen aradım banada isteğiniz ilgili birime iletildi dediler yani adamlar benım aramamda hemen biliyorlar miş

FBemel
08-06-07, 20:59
yorum yok galiba
cansu maili kanald yollamıs bende inanmıyorum ama bu gün sabah aradim sezon finali yapabilir dedi bazı arkadaslarımız bunun uzerine mail yollamıs ve bu gün içerisindede cevap gelmiş sezon finali yapacak diye bir arkadasımız aksam saati üzerine aramıs uzun uzun antlamıs kesin cevapı ıstemıs onada dızının sezon fınalı yapacagini söylemişler eylul ayında devam edecek denilmiş bende hemen aradım banada isteğiniz ilgili birime iletildi dediler yani adamlar benım aramamda hemen biliyorlar miş

Kadir'cim sende de ne dirayet varmış yani...helal olsun...sen Karadenizli'sin galiba...bir Laz inadı gördüm sende...:)

benim artık kanald'nin söylediklerine yorum yapacak takatim kalmadı...tüm hevesimi ve şevkimi kırdılar...keşke söylediğin gibi olsa...yani onların size söylediği gibi...ama ben böyle seyircisine hiç utanmadan yalan söyleyen bir kanalın artık fragmanında bile final denilen bir dizi için böyle çelişkili konuşuyor olmasını anlayamıyorum...ama kanaldden bahsediyorduk dimi biz???herşeyi yaparlar onlar...

umarım dedikleri gibidir...umarım sezon finalidir...bunu inanarak söylemiyorum ama umarım öyledir...

bentanem
08-06-07, 21:41
kanal d ye pek inanmıyorum.. sacma sapan dizileri uzatırlar onlar... aslında yazın fırtınada devam etsede dizimiz ne kadar güzel olurdu.. özledik memleketemizi.. :) tam yaz sezonuna uygun olurdu havası müsaittir oraların şimdi ama nerdeeeeeeeeeeee...kanald böyle güzellik yapmazki

Kadir_Reis
08-06-07, 22:07
Kadir'cim sende de ne dirayet varmış yani...helal olsun...sen Karadenizli'sin galiba...bir Laz inadı gördüm sende...:)

benim artık kanald'nin söylediklerine yorum yapacak takatim kalmadı...tüm hevesimi ve şevkimi kırdılar...keşke söylediğin gibi olsa...yani onların size söylediği gibi...ama ben böyle seyircisine hiç utanmadan yalan söyleyen bir kanalın artık fragmanında bile final denilen bir dizi için böyle çelişkili konuşuyor olmasını anlayamıyorum...ama kanaldden bahsediyorduk dimi biz???herşeyi yaparlar onlar...

umarım dedikleri gibidir...umarım sezon finalidir...bunu inanarak söylemiyorum ama umarım öyledir...

Valla Emel Bana Dediklerini Aktariyorum bende umuyorum ve inanıyorum ben laz değilim:img-wink: Bende Arnavut Inadı Var:img-wink:

pelosh
08-06-07, 23:01
Slm arakadslar...
Iki haftadir izliemeiodum, bi Nisan bide Dügün, nihayet bu Hafta yine izliebilcem ayy.. fragmanida gördüm, ay cok komikti yha, bundan önceki fragmanida gördügüm icin, birascik biliom ne olio suan... ali bilio o kadinin zeynep oldugunu demii ??? :)

Kadir_Reis
09-06-07, 00:26
valla gece saat: 00:30 şimdi tekrar aradim söyledim onlarada onlar ilk önce daha önce bu konu hakkında konusmusunuz bu demek oluyor ki adamlar beni tanımaya baslamıslar dedim devam ediyor mu dedim evet devam ediyor sezon finali olacak dedi hadi FBEmel Sende bir ara

FBemel
09-06-07, 01:12
Slm arakadslar...
Iki haftadir izliemeiodum, bi Nisan bide Dügün, nihayet bu Hafta yine izliebilcem ayy.. fragmanida gördüm, ay cok komikti yha, bundan önceki fragmanida gördügüm icin, birascik biliom ne olio suan... ali bilio o kadinin zeynep oldugunu demii ??? :)

canım mutlaka izle...çünkü son 2 bölüm sonra istesen de izleyemezsin...:(

fragman ve özet çok eğlenceli bir bölümünü bizi beklediğini gösteriyor...bende merakla bekliyorum yeni bölümü...

Ali biliyor Ayça'nın aslında Zeynep olduğunu ve Zeynep'inin damarına basmak için böyle davranıyor....:):img-in_lo
-------------------------------------------
bu arada Kadir yarın ararım kanald'yi sırf sen istedin diye...çünkü artık ordaki insanlarla muhattap olmak istemiyorum...ama dediğim gibi son kez ararım yarın...:img-wink:

Kadir_Reis
09-06-07, 02:02
canım mutlaka izle...çünkü son 2 bölüm sonra istesen de izleyemezsin...:(

fragman ve özet çok eğlenceli bir bölümünü bizi beklediğini gösteriyor...bende merakla bekliyorum yeni bölümü...

Ali biliyor Ayça'nın aslında Zeynep olduğunu ve Zeynep'inin damarına basmak için böyle davranıyor....:):img-in_lo
-------------------------------------------
bu arada Kadir yarın ararım kanald'yi sırf sen istedin diye...çünkü artık ordaki insanlarla muhattap olmak istemiyorum...ama dediğim gibi son kez ararım yarın...:img-wink:

Emel teşekkür ederim,bende aradim demin bazı arkadaslarımız mail yollamislar cevapı bu gün gelmiş dizinni sezon finalini yapacagini belirtmiş bende aradim sordum bir yarım saat önce bana devam edeceğini sezon finalini yapacagini söyledi inanmak istiyorum kanald ye umudumu yitirmedim yitirmemde kolay kolay:img-wink: tekrar arayacagin için teşekkür ederim hadi simdi iyi geceler

FBemel
09-06-07, 02:05
Emel teşekkür ederim,bende aradim demin bazı arkadaslarımız mail yollamislar cevapı bu gün gelmiş dizinni sezon finalini yapacagini belirtmiş bende aradim sordum bir yarım saat önce bana devam edeceğini sezon finalini yapacagini söyledi inanmak istiyorum kanald ye umudumu yitirmedim yitirmemde kolay kolay:img-wink: tekrar arayacagin için teşekkür ederim hadi simdi iyi geceler

hadi bakalım...inşallah doğru söylüyorlardır...ben bu konuda umutlu olmadığımı söylemiştim ama...:icon_sorr

sana da iyi geceler...bye

batuhan_gumus
09-06-07, 10:08
evet gümüs gibi firtináda hafatya son güzel bi diziydi ama bitiyor gumuss bitmee ASKIMMMMMMM

NOT:GÜMÜSÜN OLMAZSA OLMAZI SONGÜL ÖDEN SENI COK SEVIYORUM

clevergirl
09-06-07, 10:24

gercekmi sezon finali..buna cok sevindim ben ya...böyle güzel ve eglenceli bir dizoi bitemez..peki ama neden fragmanda sondan önce 2 bölüm deniliyor :icon_sorr

bu arada arkadaslar isterseniz firtina icin bir aile imzasi yapabilirim..isimleri toplarsaniz seve seve yaparim...

_duygucuk_
09-06-07, 11:00
ohh yine bir ümit belirdi uamrım kanal d doğru söylüyordur bu dizi çok güzel çünkü:):)
bugün sabah mahallenin muhtarlarının tekrarı vardı orada Burçin doğum yaptı bebeği oldu bizde Zeynep in bebeğini görmek o annelik heyecanını görmek istiyoruz:):)
akşama bölümü iple çekiyorum:)

Kadir_Reis
09-06-07, 11:26
Arkadaslar bundan 2 ay önce kanald yayın yönetmeni full ekrana katılmıs gümüş geçen sene bitti ama gelen mesajlar yüzünden bu yıl da devam ettı belkı fırtına içinde böyle olabilir demiş onun için mail atmaya telefon açmaya devam ederim

ulaş
09-06-07, 11:26
slm arkadaşlar sizde mi kanald ye isyanlardasınız???ben pek fazla seyretmiyorum arada bir bakıyorum ama niye hemen btiyo banada garip geldi ne güzel gidiyodu işte ama kanald bu çoğu dizisine aynı şeyii yapıyo maleseff

Kadir_Reis
09-06-07, 11:29
slm arkadaşlar sizde mi kanald ye isyanlardasınız???ben pek fazla seyretmiyorum arada bir bakıyorum ama niye hemen btiyo banada garip geldi ne güzel gidiyodu işte ama kanald bu çoğu dizisine aynı şeyii yapıyo maleseff

evet maalese öyle ama dün bir umut ısıgı yandı biraz mutluyuz

clevergirl
09-06-07, 11:29
Arkadaslar bundan 2 ay önce kanald yayın yönetmeni full ekrana katılmıs gümüş geçen sene bitti ama gelen mesajlar yüzünden bu yıl da devam ettı belkı fırtına içinde böyle olabilir demiş onun için mail atmaya telefon açmaya devam ederim

ama neden bu kadar kararsizlar anlamiyorum...fragmanda son bölümden önce demeseler olmuyor sanki,insani daha cok üzüyorlar...

Bugün yeni bölüm var,fragmanda baya bir olay olacaga benziyor,sanirim ali zeynebi fena kiskanicak :img-hyste

Kadir_Reis
09-06-07, 11:33
ama neden bu kadar kararsizlar anlamiyorum...fragmanda son bölümden önce demeseler olmuyor sanki,insani daha cok üzüyorlar...

Bugün yeni bölüm var,fragmanda baya bir olay olacaga benziyor,sanirim ali zeynebi fena kiskanicak :img-hyste

evet çok güzel olacak izleceğim mutlaka:happy0064

tipex
09-06-07, 13:10
Bakıyorum Kadir iyi haberler getirmişsin :happy0064

Bu akşam ki bölüm harika olacak... Melahat'ı oynayan oyuncuya bir türlü alışamadım... Kesinlikle Deniz'in yerini tutamaz...

Kadir_Reis
09-06-07, 13:33
Arkadaslar Simdi Aradım Dizi Final Bölümüyle Solanacakmış Ama Adama Dizinin Devam Etmesini İstiyoruz demeden adam dizinin devam edilmesini isteğinizi kayıt altınıza alıyoruz şahyet kabul olursa yeni sezonda devam edebilir bu demek oluyor ki arkadaslarımızı baskılarımızı bir kez daha artırmak lazim

keremcem d
09-06-07, 14:09
Arkadaslar Simdi Aradım Dizi Final Bölümüyle Solanacakmış Ama Adama Dizinin Devam Etmesini İstiyoruz demeden adam dizinin devam edilmesini isteğinizi kayıt altınıza alıyoruz şahyet kabul olursa yeni sezonda devam edebilir bu demek oluyor ki arkadaslarımızı baskılarımızı bir kez daha artırmak lazim

Bu haber süüüper ya..Simdi daha cok ümmitlendim..
hemen mailere fln devam:img-yes: :img-yes:
Bu arada bugün büüyk gün..aksami iple cekiyorum..
bakalim bu aksam alinin zeynepe yaptigi oyun ortaya cikacak mi..bence cikar:img-yes:

FBemel
09-06-07, 14:11
gercekmi sezon finali..buna cok sevindim ben ya...böyle güzel ve eglenceli bir dizoi bitemez..peki ama neden fragmanda sondan önce 2 bölüm deniliyor :icon_sorr

bu arada arkadaslar isterseniz firtina icin bir aile imzasi yapabilirim..isimleri toplarsaniz seve seve yaparim...

Fırtına ailesi imzası güzel olur...tüm forumdaşlarım da isterse ki isterler :) sana listeyi çıkarıp veririz en kısa zamanda...şimdiden saol...:img-wink:

Kadir ben maillerime devam ederim ama sana şu son söylenenlerden sonra aramam kanaldyi...çünkü ararsam kendimi tutamam biliyorum...şu güne kadar sezon finali derken şimdi evet final diyorlar...nasıl bir iştir bu ya???gerçekten dengemi bozdular...

z!RzOq
09-06-07, 14:12
kadir yha ne güsel haber werdin öle sen:)
arkdaşlar maillere dewam o zaman....
ben bişey sormaya gelmiştim ama bu haberle de mutlu oldum:)
fragmanda gördüğüm yabancı bi yüs wardı! acep melahat mıdır?????:icon_sorr

FBemel
09-06-07, 14:20
kadir yha ne güsel haber werdin öle sen:)
arkdaşlar maillere dewam o zaman....
ben bişey sormaya gelmiştim ama bu haberle de mutlu oldum:)
fragmanda gördüğüm yabancı bi yüs wardı! acep melahat mıdır?????:icon_sorr

maillere devam dediğin gibi Kübra'cım...:img-yes:

fragmanda """nerde benim tek taşım???""" diyerek Dursun'a kızan şahıs tahmin ettiğin gibi Melahat....

Melahat'i canlandıran Deniz Erözen geçen günlerde bir kaza geçirdiği ve çekimlere katılacak durumda olmadığı için yerini son 2 bölümde bir başkası alacak...:icon_sorr

clevergirl
09-06-07, 14:28
araniza gec katildim ama bende destek olmak istiyorum,hangi adreslere ne yazicagimizi banada söylerseniz,seve seve mail atarim...

Birde burcin terzioglunun gökhan özenle bir yaz dizisine baslayacagi söyleniyor..ama ayni zamanda azra akinda deniliyor...

Kadir_Reis
09-06-07, 14:31

fragmanda """nerde benim tek taşım???""" diyerek Dursun'a kızan şahıs tahmin ettiğin gibi Melahat....

Melahat'i canlandıran Deniz Erözen geçen günlerde bir kaza geçirdiği ve çekimlere katılacak durumda olmadığı için yerini son 2 bölümde bir başkası alacak...:icon_sorr

Tamam Emel Sen yeterki mail at ben telefon işini hallederim arkadaslar size güzel haberler vericeğim dur bır daha arayım yok yok arayım kapatayim inat değil mi çildirtiricam onlari:img-hyste

FBemel
09-06-07, 14:32
ASLI bunlar mail atabileceğin adresler...tabi ki öncelikle Bkm ve Kanald...katkıların için şimdiden saol...:img-wink:

kanal d nin
izleyicitemsilcisi@kanald.com.tr .....

bkm'nin:
bkm@bkmonline.net ....

arkadaşlar öncelikle kanal d ye sonra da diğer tüm adreslere mail atalım ve bunu diğer sitelerdeki arkadaşlarla da paylaşalım imece usulü

milliyet televizyon ekinin
mtelevizyon@milliyet.com.tr

ali eyuboglu, milliyet tv ekinde yaziyor
aeyuboglu@milliyet.com.tr

Cengiz Semercioğlu –
csemercioglu@hurriyet.com.tr

Sina Koloğlu –
s.kologlu@milliyet.com.tr

Mehmet Güler –
mguler@gazetevatan.com

Yüksel Aytuğ –
yaytug@sabah.com.tr

burhan.ayeri@aksam.com.tr

aisiklar@bugun.com.tr

myar@posta.com.tr

tugcebaran@gazetevatan.com

burhan.ayeri@aksam.com.tr

Sponsorlar:
*info@metroturizm.com.tr metro turizm
*info@ozverler.com.tr özverler resim çerçeve
*hayat@hayat.com.tr Papia Türkiye temsilcisi bu.
*info@parete.org Parete duvar kağıt
*ece@eceoto.com Ece hyundai plaza
*info@savas.com.tr Savaş plastik
*info@cincihan.com CİNCİ HAN OTEL

diğerleri:
casati boya:
www.casati.com.tr
genel:casati@casati.com.tr
bilgi:info@casati.com.tr
ıT director:mustafacetin@casati.com.tr

LCW - info@tematekstil.com.tr

Pabetland - info@pabetland.com

Derimod - info@derimod.com.tr

Tepehome - tepehome@tepehome.com.tr

Pelit Pastanesi - info@pelit.com.tr

Mudo - info@mudo.com.tr

Taç - tac@zorlu.com

Doğuş Otomotiv - dogusotomotiv@.com.tr

nehirgözlü
09-06-07, 14:35
şimdi mail attım kanaldye inşallah cvp gelir benim hala umudm var ama bilmiyorum ya gümüşte bu sezon bitecek ve ondada sezona doğru son iki bölüm diyo fırtınadada aynısı diyor kafam karışık valla biz yine elimzden geleni yapmaya devam edelim

clevergirl
09-06-07, 14:36
tamam canim hemen basliyorum maillere, sert bir mail yazimda, diziyi kaldirmak ne demekmis anlasinlar, biz oldugumuz sürece biraz zor :img-pilot

FBemel
09-06-07, 14:38
tamam canim hemen basliyorum maillere, sert bir mail yazimda, diziyi kaldirmak ne demekmis anlasinlar, biz oldugumuz sürece biraz zor :img-pilot

saol cnm emeklerin için...

he bu arada Burçin umarım Gökhan Özen'in dizisinde oynamaz...çünkü ben bir süre ne Murat'ı nede Burçin'i birbirlerinden ayrı başkalarıyla görmek istemiyorum...özellikle de hiç sevmediğim Gökhan Özen'in yanında...Allah korusun...:)

nehirgözlü
09-06-07, 14:43
saol cnm emeklerin için...

he bu arada Burçin umarım Gökhan Özen'in dizisinde oynamaz...çünkü ben bir süre ne Murat'ı nede Burçin'i birbirlerinden ayrı başkalarıyla görmek istemiyorum...özellikle de hiç sevmediğim Gökhan Özen'in yanında...Allah korusun...:)

inş. canım ya öyle birşey yoktur inş. ben dayanamam burçini onla görmeye

Kadir_Reis
09-06-07, 14:44
Arkadaslar Bundan 2 Ay Önce Kanald Müdürü Demiş ki Gümüş dizisi geçen sezon bitecekti ama mesajlar dogrutulsunda devam etti aynısı fırtına içinde olabilir demiş yani mesaj mail telf, ağ baglanti wirelles, cep mail hotmaik gmail yahoomail her şey kullanarak mail atarım gprs baglanarım telefon açarim

FBemel
09-06-07, 14:50
Arkadaslar Bundan 2 Ay Önce Kanald Müdürü Demiş ki Gümüş dizisi geçen sezon bitecekti ama mesajlar dogrutulsunda devam etti aynısı fırtına içinde olabilir demiş yani mesaj mail telf, ağ baglanti wirelles, cep mail hotmaik gmail yahoomail her şey kullanarak mail atarım gprs baglanarım telefon açarim

yani illa seyirciyi uğraştıracaklar...öyle mi??peki biz yüzlerce mail attık...kaç kez telefon açtık...bunları niye dikkate almıyorlar???kararlarından şimdiye kadar vazgeçmiş olmaları gerekmez miydi???

hatırlarsanız 43.bölümde bitmesini siz maillerinizle engellemiştiniz...(((ben o sırada internete giremiyordum da...:img-blush :icon_sorr )))5 bölüm sonra aynı şeyi tekrar ediyorlar...ve bu böyle her 5 bölümde bir olacaksa bizim sinir sistemimiz iflas edecek yakında...

ben maillerime devam ederim...ediyorum da zaten...ama artık umudumun kırıldığını da söylemeliyim...:(:icon_sorr

Kadir_Reis
09-06-07, 14:53
yani illa seyirciyi uğraştıracaklar...öyle mi??peki biz yüzlerce mail attık...kaç kez telefon açtık...bunları niye dikkate almıyorlar???kararlarından şimdiye kadar vazgeçmiş olmaları gerekmez miydi???

hatırlarsanız 43.bölümde bitmesini siz maillerinizle engellemiştiniz...(((ben o sırada internete giremiyordum da...:img-blush :icon_sorr )))5 bölüm sonra aynı şeyi tekrar ediyorlar...ve bu böyle her 5 bölümde bir olacaksa bizim sinir sistemimiz iflas edecek yakında...

ben maillerime devam ederim...ediyorum da zaten...ama artık umudumun kırıldığını da söylemeliyim...:(:icon_sorr

Hepimizin umudu kırıldı ama ben yine devam edeceğim zaten bu gün tekrar aradıgımda bunlarıda söyleceğim

clevergirl
09-06-07, 14:59
ben kanal d ye mail atiyorum,ama hep hata ,maili geliyor geri...adres dogrumu gercekten....

bu arada umudumuzu kaybetmeyelim,umudumuz oldugu sürece bu isi basarabiliriz...

FBemel
09-06-07, 15:03
ben kanal d ye mail atiyorum,ama hep hata ,maili geliyor geri...adres dogrumu gercekten....

bu arada umudumuzu kaybetmeyelim,umudumuz oldugu sürece bu isi basarabiliriz...

canım aslında o mail adresinden attığımda bana da hata veriyor...

sen en iyisi kanald'nin sitesine girip anasayfanın en altındaki """Bize Yazın""" kısmını tıkla...ve ordan mailini yolla...o zaman cevap geliyor...tabi otomatik cevaplar ama ne kadar çok mail yollarsak o kadar iyi deyip yolluyoruz...sen de öyle yap...:)

Aslı artık 2 aya yakındır bu işle uğraştığımız için bir umutsuzluk oldu tabi bizde...yani özellikle fragmanı gördükten sonra...ama dediğin gibi umutlarımızı canlı tutmalıyız...:img-yes:

Kadir_Reis
09-06-07, 15:07
canım aslında o mail adresinden attığımda bana da hata veriyor...

sen en iyisi kanald'nin sitesine girip anasayfanın en altındaki """Bize Yazın""" kısmını tıkla...ve ordan mailini yolla...o zaman cevap geliyor...tabi otomatik cevaplar ama ne kadar çok mail yollarsak o kadar iyi deyip yolluyoruz...sen de öyle yap...:)

Aslı artık 2 aya yakındır bu işle uğraştığımız için bir umutsuzluk oldu tabi bizde...yani özellikle fragmanı gördükten sonra...ama dediğin gibi umutlarımızı canlı tutmalıyız...:img-yes:

evet oldu ama devam devam devam inşallah yedi numara dizisi gibi oluruz o dizide bitmişti yogun tepki sonucu tekrar devam etmişti ayrıca bu gün aradıgımızda bitecek lakin isteğinizi aktarıyoruz yani onlarda bu dizi hakkında bizi bekliyor lakin biz tavrimizi koyduk ama onlar daha mı ıstıyorlar dahada tavrımızı net bir sekilde koyarız

FBemel
09-06-07, 16:54
bu ne durgunluk ya???:(başlıkta kimse yok...

neyse...gelince birileriniz okursunuz artık yazdıklarımı...:)

Fırtına'mın yeni bölümüne çok az kaldı...3 saat sonra yeni bölümü izleyebileceğiz...

son 2 bölümde her zaman olduğundan çok daha fazla Ali_Zeynep sahnesi izlemek istiyorum ben...bu dizi devam ederken 29.bölüm hariç hiçbir bölümde başrolün Ali_Zeynep olduğunu anlayamadık...bari son 2 bölümümüzde tadına varalım bu durumun...:img-wink:

benhermi
09-06-07, 17:26
bu ne durgunluk ya???:(başlıkta kimse yok...

neyse...gelince birileriniz okursunuz artık yazdıklarımı...:)

Fırtına'mın yeni bölümüne çok az kaldı...3 saat sonra yeni bölümü izleyebileceğiz...

son 2 bölümde her zaman olduğundan çok daha fazla Ali_Zeynep sahnesi izlemek istiyorum ben...bu dizi devam ederken 29.bölüm hariç hiçbir bölümde başrolün Ali_Zeynep olduğunu anlayamadık...bari son 2 bölümümüzde tadına varalım bu durumun...:img-wink:

geldim canım geldim... :happy0064 :happy0064

artık 2,5 saat kaldı fırtınamızın başlamasına....:happy0064 fragmanı biraz önce tv de tekrar izledim... gerçekten süper bir bölüm geliyor... özellikle alinin koşuş sahnesini gerçekten çok merak ediyorum...tabii adama neler yapacağını da ama o süper sahneyi yorumlamayı artık bölüm sonrasna bırakıyorum....

evet canım zaten bir ilk bölümde bayaa ali-zeynep sahnesi vardı (tanıtım amaçlı yani) bir de 29. bölümde zaten fragmana ve özete göre birçok olay geçecek aralarında... bu da birçok zeynep-ali sahnesi demek..:happy0064

FBemel
09-06-07, 17:32
geldim canım geldim... :happy0064 :happy0064

artık 2,5 saat kaldı fırtınamızın başlamasına....:happy0064 fragmanı biraz önce tv de tekrar izledim... gerçekten süper bir bölüm geliyor... özellikle alinin koşuş sahnesini gerçekten çok merak ediyorum...tabii adama neler yapacağını da ama o süper sahneyi yorumlamayı artık bölüm sonrasna bırakıyorum....

evet canım zaten bir ilk bölümde bayaa ali-zeynep sahnesi vardı (tanıtım amaçlı yani) bir de 29. bölümde zaten fragmana ve özete göre birçok olay geçecek aralarında... bu da birçok zeynep-ali sahnesi demek..:happy0064

hoşgeldin Duygu'cum...bende tam gidecektim...bir kez daha bakayım dedim başlığa...iyi ki bakmışım...:)

evet... az kaldı bölümün başlamasına...bir yandan başlasın istiyorum..bir yandan da artık son bölümler olduğu için hiç bu bölümlerin yayınlanmamasını istiyorum...:icon_sorr yani bunun büyük bir çelişki olduğunun farkındayım ama napayım...:)

Ali'nin orda etekleri tutuşmuştu...hani Zeynep'e ve yanındaki yabancı cisme doğru koşarken...:img-hyste hep kaybeden taraf olmak zorunda mı Ali???:)hep kazaçlı çıkan Zeynep oluyor...

evet...ilk bölümde de uzun ve güzel Ali_Zeynep sahneleri vardı...hatta senin yaptığın videoda izlemiştim o bölümü...harikaydı...

dediğin gibi özette de zaten yoğunlukla Ali_zeynep'ten bahsedilmiş...umarım istediğimiz sahneleri izleriz...:img-yes:

ctcc
09-06-07, 17:58
sevindim fark atmanıza...:)

canım...Murat'la Burçin'i birbirine bağlama fikrini çok beğendim...bende sana zevkle yardımcı olabilirim bu konuda...

terapistimizi istiyoruz bizzzzzzzzzzzzz...:):img-hyste

canım gidiyorsun galiba...sonra görüşürüz...arayı fazla açma...:)
zevkle yapacağım canım zevkle!!:img-hyste seneye foruma uğrayabileceğimi hiç sanmıyorum.. dersler o kadar ağırlaşacak ki..!!:sad53:

umarım demekten başka çarem kalmadı.. hala aynı şeyleri söylüyorlar:sad53:

arkadaşlar o zaman ben bügün 10000 tane mail atarımm:img-hyste fırtına için !! herşeyi yaparım yapmalıyızda..!! sürekli mail atmalıyız o zaman.. hadi arkadaşlar..!! benim daha önce eklediğim metini ekliyorum sürekli kopyala yapıştır yapıp göndereceksiniz o kadar..

benhermi
09-06-07, 18:03
hoşgeldin Duygu'cum...bende tam gidecektim...bir kez daha bakayım dedim başlığa...iyi ki bakmışım...

evet... az kaldı bölümün başlamasına...bir yandan başlasın istiyorum..bir yandan da artık son bölümler olduğu için hiç bu bölümlerin yayınlanmamasını istiyorum... yani bunun büyük bir çelişki olduğunun farkındayım ama napayım...

Ali'nin orda etekleri tutuşmuştu...hani Zeynep'e ve yanındaki yabancı cisme doğru koşarken... hep kaybeden taraf olmak zorunda mı Ali???hep kazaçlı çıkan Zeynep oluyor...

evet...ilk bölümde de uzun ve güzel Ali_Zeynep sahneleri vardı...hatta senin yaptığın videoda izlemiştim o bölümü...harikaydı...

dediğin gibi özette de zaten yoğunlukla Ali_zeynep'ten bahsedilmiş...umarım istediğimiz sahneleri izleriz...:img-yes:

(canım cevap biraz geç oluyor kusura bakma:icon_sorr )

aynı çlişkiyi hepimiz yaşıyoruz canım... fırtına nın her bölümü için hemen başlasın diyen de biziz... bu akşam final öncesi 2 bölüm izlicek olan da... aslında bu çelişkiyi biz yaratmadık ama ortasında kalan bizleriz...:icon_sorr

eğer ağzımı açarsam kapatamiyacağımı bildiğim için bence ben bu konuya girmiyim...

evet canım sorunun cevabını veriyorum tabiiki hep ali kaybedicek...:img-hyste ama zeynep de kaç defa diyor ona di mi benimle dalga geçme diye... eee karadeniz kızı...:img-cool2

ilk bölüm gerçekten mükemmeldi... ali nin turistlerle ev yapma çabası:img-hyste (getir onları buraya otantik karadeniz evi yapıyoruz işte:img-hyste ) zeynep ile bebeklerinin beşiğinin yerini seçmeleri... emel'im ben çok duygulandım ama şimdi...:icon_sorr (ayrıca videoyu beyendiğin için tekrar saol canım...:img-in_lo :img-in_lo )

saat 8'i iple çekiyorum...:happy0064

FBemel
09-06-07, 18:03
zevkle yapacağım canım zevkle!!:img-hyste seneye foruma uğrayabileceğimi hiç sanmıyorum.. dersler o kadar ağırlaşacak ki..!!:sad53:

umarım demekten başka çarem kalmadı.. hala aynı şeyleri söylüyorlar:sad53:

arkadaşlar o zaman ben bügün 10000 tane mail atarımm:img-hyste fırtına için !! herşeyi yaparım yapmalıyızda..!! sürekli mail atmalıyız o zaman.. hadi arkadaşlar..!! benim daha önce eklediğim metini ekliyorum sürekli kopyala yapıştır yapıp göndereceksiniz o kadar..

seneye derslerin dolayısıyla uğrayamayacak olman üzücü cnm...ama bu yaz bol bol muhabbet ederiz artık...:)

ben zaten yolluyorum mail ama hep aynı hep aynı cevaplar...artık bir hafta daha yollayalım bakalım...belki ------düşük bir ihtimal ama------ kanald akıllanır da dizimizin devamına karar verir...

yani özeti ve fragmanı yorumlaya yorumlaya artık yorumlayacak birşey kalmadı...:)zaten hiçbir zaman üzerine çok fazla konuşabileceğimiz özet ve fragmanlar yayınlamadılar...bak şimdi buna da sinirlendim ben...:img-hyste

ctcc
09-06-07, 18:07
seneye derslerin dolayısıyla uğrayamayacak olman üzücü cnm...ama bu yaz bol bol muhabbet ederiz artık...:)

ben zaten yolluyorum mail ama hep aynı hep aynı cevaplar...artık bir hafta daha yollayalım bakalım...belki ------düşük bir ihtimal ama------ kanald akıllanır da dizimizin devamına karar verir...

yani özeti ve fragmanı yorumlaya yorumlaya artık yorumlayacak birşey kalmadı...:)zaten hiçbir zaman üzerine çok fazla konuşabileceğimiz özet ve fragmanlar yayınlamadılar...bak şimdi buna da sinirlendim ben...:img-hyste
evet yazın acısını çıkaracağım..:img-hyste

bana cevap yollamaya bile tenezzül etmedikleri için.. hiç bir şey diyemeyeceğim.. ben sürekli mail atacağım ayrıca biraz sonrada o metini ekleyeceğim şu an arıyorum.. (biraz oluyor bulmam:img-hyste )

evet.. hiç bir zaman "ayyyy ne olacak şimdii!!" diye bir tepki veremedim ben.. ne fragmanı izlediğimde , ne de özeti okuduğumda..

sinirlenmekte haklısın canım:img-hyste bende sinirlendim şimdi:img-hyste

ctcc
09-06-07, 18:12
kanald ve bkm ye yüklenmenizi tavsiye ederek ekliyorum:img-wink:

Sayın Basın Mensupları;

“Fırtına” adlı dizinin izleyicisi olarak sizden yardım istiyoruz. Dizimizin 48.bölümde biteceği söyleniyor. Fakat ortada bir sebep yok. Dizinin aniden bitmesini izleyiciye saygısızlık olarak görüyoruz.Kanal ve yapımcıda ayrı ayrı konuştuğu için sizden yardım istiyoruz.

DiziFilm.com Fırtına ailesi

Sponsor için;

Sayın Yetkililer;

“Fırtına” adlı dizinin izleyicisi olarak sizden yardım istiyoruz. Dizimizin 48.bölümde biteceği söyleniyor. Dizimiz reklam gelirleri az olduğu için bitecekmiş.

Yapılan saygısızlık bizleri gerçekten çok üzüyor.Sizden dizimize sponsor olmanızı istiyoruz. Lütfen bize yardım edin.

DiziFilm.com Fırtına ailesi

( bkm ve kanald için daha önce metin yazdım onu ekliyorum )

bkm ve kanald için;

Sayın Yetkililer;
"Fırtına" adlı diziyi destekleyenler ve sevenler olarak dizinin gelecek sezonda devam etmesini çok istiyoruz. Dizimizin sonuna kadar arkasındayız. Sizlere mail attık ama yapım şirketinden de kanaldanda farklı cevaplar aldık. Dizimizin bitme sebebini de öğrenmek istiyoruz.

Buna rağmen dizimizin bitmemesi gerektiğini ve biterse çok üzüleceğimizi , dizimizin bitmemesi için elimizden geleni yapacağımızı bildirmek isteriz..

Dizimizi gelecek sezon ekranlarda görmeyi çok istiyoruz..

Saygılarımızla;
DiziFilm.com Fırtına Ailesi

maili basın mensuplarına atıyorsanır

info@kuzeyhaber.com; karadeniz@karadeniztv.com; bilgi@caytv.com.tr; info@karadenizolay.com;mkaycicek@gmail.com; mtelevizyon@milliyet.com.tr; aeyuboglu@milliyet.com.tr; csemercioglu@hurriyet.com.tr; s.kologlu@milliyet.com.tr; mguler@gazetevatan.com; yaytug@sabah.com.tr; burhan.ayeri@aksam.com.tr; aisiklar@bugun.com.tr; myar@posta.com.tr; tugcebaran@gazetevatan.com; burhan.ayeri@aksam.com.tr

maili sponsorlara atıyorsanız

info@metroturizm.com.tr; info@ozverler.com.tr; hayat@hayat.com.tr; info@parete.org; ece@eceoto.com; info@savas.com.tr; casati@casati.com.tr; info@casati.com.tr; mustafacetin@casati.com.tr; info@tematekstil.com.tr; info@pabetland.com; info@derimod.com.tr; tepehome@tepehome.com.tr; info@pelit.com.tr; info@mudo.com.tr; tac@zorlu.com

maili kanal d veya bkm ye atıyorsanız

izleyicitemsilcisi@kanald.com.tr; bkm@bkmonline.net

Buyrun ;

Sevgili Basın Mensupları;

Fırtına dizinin izleyenleri olarak sizlere bize yapılanları anlatmak istiyoruz. Biliyoruz sizi çok sıktık ama bu bizim için gerçekten önemli… İşte Kanal D’nin bize çektirdiği işkence;

Siz ve yapımcımız BKM dizimizin 48.bölümde biteceğini söylerken Kanal D , ısrarla bizlere dizinin devam edeceğini kabul ettirmeye çalışıyor. Bize beş haftadır yapımcımızdan ve dizi setinden dizinin biteceği yönündeki haberler geliyor ve bizim baskımızla dizimiz yine devam ediyor. Biz bütün bir hafta çalıştıktan sonra cumartesi gününde keyif ile televizyon izlemek isterken bize çektirdikleri işkence gerçekten bizleri çok üzüyor ve yoruyor.

Önemli olan dizinin bitmemesi deyip geçiştiriyoruz ama bu bize yapılan olaylar artık gerçekten canımızı sıkmaya başladı.

Dizimizin şu anki bölümlerinde hiçbir şekilde bitecek sinyalleri verilmezken aksine diziye yeni karakterler katılıyor. Biz dizimizin yarım yamalak bir finalini izlemek istemiyoruz.

tamam 19 20 de atarım ayrıca kanald ve bkm içinde bir metin hazirlasak mi inşallah maillerimiz gazetelerde çıkar

Ayrıca Kanal D ; bu yaptıklarını sadece bize yapmış değil. Hırsız-Polis fanları da bizim gibi aynı şeyleri söyleyerek bizi uyarıyorlar.

Dizimizin devam etmesini dilerken ; diğer dileğimiz Kanal D’nin bize yaptıklarının öğrenilmesidir.

Saygılar;
DiziFilm.Com Fırtına Ailesi

ctcc
09-06-07, 18:19
hatta buda son bkm ve kanald için hazırlamış olduğum metin;:img-yes:
( bunu atsanız daha iyi olur..:img-wink: )
tamam Emel'cim..

ben hemen hazırlıyorum hatta hazırladımm :)
Sevgili Yapımcımız BKM ve Kanalımız Kanal D;

İlk olarak sizlere bize Fırtına gibi bir dizi kazandırdığınız için teşekkür ederiz.

Son beş haftadır gerçekten kötü durumdayız. Dizimiz her an bitme tehlikesiyle karşılaştığı için büyük bir eziyet çekiyoruz. Halbuki biz Fırtına'yı çok severek izliyoruz ve bunun için bitmemesi için elimizden geldiği kadar herşeyi yapmaya hazırız.

Bize söylenen şeyler çok farklı ;
Yapımcımız BKM bize dizimizin 48.bölümde biteceğini söylerken Kanalımız ise gelecek sezon devam edeceğini ısrarla söylüyor. Ayrıca eklemek isteriz ki ; köşe yazarları da dizimizin biteceğini söylüyorlar.

Lütfen dizimiz bitmesin.. Lütfen elinizden geleni yapın..

Dizimizin bitme sebebini de öğrenmek isteriz.. Eğer reytingler ise dizimiz hep ilk 5'e giriyor.. Biz mantıklı bir sebep istiyoruz..

Size yalvarıyoruz.. Dizimizi bitirmeyin lütfen.......
Son durumdan haberdar olmayı istiyoruz..
Saygılar..
( biraz iyimser oldu ama cevap atmalarını sağlamak için yaptım.. :))

Kadir_Reis
09-06-07, 18:20
Adamlara Akraba olduk devam edecek diyorlar

FBemel
09-06-07, 18:22
(canım cevap biraz geç oluyor kusura bakma )

aynı çlişkiyi hepimiz yaşıyoruz canım... fırtına nın her bölümü için hemen başlasın diyen de biziz... bu akşam final öncesi 2 bölüm izlicek olan da... aslında bu çelişkiyi biz yaratmadık ama ortasında kalan bizleriz...

eğer ağzımı açarsam kapatamiyacağımı bildiğim için bence ben bu konuya girmiyim...

evet canım sorunun cevabını veriyorum tabiiki hep ali kaybedicek...:img-hyste ama zeynep de kaç defa diyor ona di mi benimle dalga geçme diye... eee karadeniz kızı...

ilk bölüm gerçekten mükemmeldi... ali nin turistlerle ev yapma çabası(getir onları buraya otantik karadeniz evi yapıyoruz işte: ) zeynep ile bebeklerinin beşiğinin yerini seçmeleri... emel'im ben çok duygulandım ama şimdi... (ayrıca videoyu beyendiğin için tekrar saol canım...:img-in_lo )

saat 8'i iple çekiyorum...

cevabın geç olması önemli değil Duygu'cum...

ben artık Ali'nin kazdığı kuyuya her seferinde düşmesinden dolayı acımaya başladım Ali'ye...ki ben her zaman Zeynep'çi oldum biliyorsun...her koşulda...:)Zeynep gibi deli bir kızla uğraşmaya kalkarsan böyle olur sonun...çekecek artık...:)

ben dün ilk bölümlerden itibren nette izlemeye başladım...ve geçen yazın başını hatırladım...dizinin yeni başladığı günleri...her Salı heyecanla tvnin başına oturur izlerdim büyük bir keyifle Fırtına'mı...sonra gel zaman git zaman:) dizimizi eski havasından uzaklaştırmaya çalışan bir kanalla karşı karşıya kaldık ve bugün bulunduğumuz durumdayız...neyse...keyfimi bozmayacağım...

ilk bölümde Ali'nin ev yaparken söyledikleri,hali-tavrı dediğin gibi çok güzeldi...bebişlerinin beşiği için bile yer seçmişlerdi...yani daha ilk bölümden bizi yeğenimizi göreceğimize inandırdılar...ama şimdi görebileceğimizden şüpheliyiz...:(

bende eski bölümleri izlerken çok duygulanıyorum...biteceği kesinleşmeden önce böyle değildi...ama ne zaman biteceğini öğrendik o zamandan beri farklı izliyorum Fırtına'mızı...

evet...az kaldı Fırtına'mıza.....:happy0064

evet yazın acısını çıkaracağım..

bana cevap yollamaya bile tenezzül etmedikleri için.. hiç bir şey diyemeyeceğim.. ben sürekli mail atacağım ayrıca biraz sonrada o metini ekleyeceğim şu an arıyorum.. (biraz oluyor bulmam )

evet.. hiç bir zaman "ayyyy ne olacak şimdii!!" diye bir tepki veremedim ben.. ne fragmanı izlediğimde , ne de özeti okuduğumda..

sinirlenmekte haklısın canım bende sinirlendim şimdi

30 küsurlu sayfalarda olacak sanırım senin metnin Cansu'cum...

yani diğer dizilerin başlıklarına bakıyorum...özeti bir yorumluyorlar ki inanamazsın yani...:)ya bizim özetlerde iş yok(((ki fragmanı hiç hesaba katmıyorum...fragmanlardan başından beri şikayetçiyiz...))) yada biz bu özet yorumlama işini beceremiyoruz...:img-hyste

ctcc
09-06-07, 18:24
30 küsurlu sayfalarda olacak sanırım senin metnin Cansu'cum...

yani diğer dizilerin başlıklarına bakıyorum...özeti bir yorumluyorlar ki inanamazsın yani...:)ya bizim özetlerde iş yok(((ki fragmanı hiç hesaba katmıyorum...fragmanlardan başından beri şikayetçiyiz...))) yada biz bu özet yorumlama işini beceremiyoruz...:img-hyste
tamam canım buldum hatta ekledim:img-wink:

evet yani içinden herşeyi çıkarıyorlar.. çünkü o kadar kapalı oluyor ki özet ve fragman.. bu bizim dizimize özel yapılıyor..

----
arkadaşlar dizimiz 19:00'da başlayacak.. erkenden TV başına geçmenizi tavsiye ederim:img-wink: :img-hyste

Kadir_Reis
09-06-07, 18:50
biz enayiyiz valla diyelim adamlar bizi öyle sanıyorlar, öglen aradiğimda aynı kısı bana devam edecek dıyor şimdi aradım, bitecek diyor yanı ben anlayamadim söyle edebiyatı güzel olan bir sitem mesajı hazırlayabilir mi

ctcc
09-06-07, 18:54
biz enayiyiz valla diyelim adamlar bizi öyle sanıyorlar, öglen aradiğimda aynı kısı bana devam edecek dıyor şimdi aradım, bitecek diyor yanı ben anlayamadim söyle edebiyatı güzel olan bir sitem mesajı hazırlayabilir mi
ben hazırlarım ama şu an yapamayacağım..:sad53:

ayrıca nasıl şu an bitecek diyor anlamadım?

Kadir_Reis
09-06-07, 18:59
Anlayamadım ki bunları bakın dün arkadaslarımıza mail yollamıslar aynen yaziyorum buraya

Sayın İzleyicimiz,

07.06.2007 23:18:18 tarihinde tarafımıza göndermiş olduğunuz mailinize ilişkin cevabımız aşağıda yer almaktadır.

Fırtına isimli yerli dizi filmimize göstermiş olduğunuz ilgi ve beğenileriniz için teşekkür ederiz.Dizi filmimiz önümüzdeki haftalarda yeni bölümleri ile yayınlanmaya devam edecektir.Henüz sezon finali ile ilgili yayın akışı belli değildir.

Kanal D yayın akışı ile ilgili tüm bilgileri http://www.kanald.com.tr internet adresinden ayrıntılı olarak bulabilirsiniz.

Kanal D ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi haftanın 7 günü 24 saat hizmet veren Alo D'yi arayarak veya bizeyazin@kanald.com.tr mail adresimizden ulaşarak bildirebilirsiniz.

İyi seyirler,

Sevgi ve saygılarımızla
Sayın İzleyicimiz,

06.06.2007 19:00:40 tarihinde tarafımıza göndermiş olduğunuz mailinize ilişkin cevabımız aşağıda yer almaktadır.

Fırtına adlı yerli dizimize göstermiş olduğunuz ilgi ve beğeniniz için teşekkür ederiz.Dizimizin yayından kaldıracağına yönelik bir bilgi yapımcı şirket tarafından elimize ulaşmamıştır.

Kanal D yayın akışı ile ilgili tüm bilgileri http://www.kanald.com.tr internet adresinden ayrıntılı olarak bulabilirsiniz.

Kanal D ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi haftanın 7 günü 24 saat hizmet veren Alo D'yi arayarak veya bizeyazin@kanald.com.tr mail adresimizden ulaşarak bildirebilirsiniz.

İyi seyirler,

Sevgi ve saygılarımızla.

Alın Aradım Devam Edicek Diyor Ayrıca Arkadasimiz aldiği mesaja göre sezon finali yapacak mıs

clevergirl
09-06-07, 19:05
benim kafam karisti ya...bitecekmi bitmeyecekmi simdi? Ya dogru düzgün bir cevap veremiyorlarki,biz neye inanalim simdi

Kadir_Reis
09-06-07, 19:14
benim kafam karisti ya...bitecekmi bitmeyecekmi simdi? Ya dogru düzgün bir cevap veremiyorlarki,biz neye inanalim simdi

Valla Bızde Bılemıyoruz :img-polic Bakınız Kanal D Ellinde ki Değerleri Sahip Çıkmıyor

Ihlamurlar Altında,Yabancı Damat,Gumus Bunlar En Az 2 yıl devam etmiş, enınde sonunda bıttı Lakın..Daha 1 yılı bile doldurmayan,sana rayting kazandıran, bir diziyi sen bitiriyorsun Arayorsun Kanald devam edecek diyor maillere devam edecek diyor Sen Bu Diziyi bitirirsen ellinde 3 defa dizi kaldi bir Arka Sokaklar,Yaprak Dokumu,Bınbır Gece Yaprak Dokumunde Sona Yaklasılıyor Yanı Bır Kıtap Üzerinde Seneryolasan dizi devam ediyor konusu geniş olan diziyi kaldirmak için ellinden geleni yapıyorsun..Niye Fırtına İle Ugrasıyorlar Ben Anlayamadım Sırf Magazin Haberlerine Çıkmadıklarımı için ya da her bölümde bas kahramanlar olup olup diriltmediler,ya da her bölümde kavga gürültü olmadıgımı için ya sen bir reklamını bile yapmıyorsun ya özeti perşembe günü ver fragmanı cuma günü tabi görebilirsen ama buna ragmen dizi rayting tepelerinde yürürsün,Ana Haber'de bile konuk olmadılar ya bütün diziler oldu o olmadı buna ragmen aradıgımızda dizinin devam edeceğini söylüyorlar

sadece_ozge
09-06-07, 20:33
ya canım dızım fırtınayı bıkaç haftadr ızleyemdım ama baktımkı benı baya şaşarttı yaa. nolmus byle gercekçiliğini kaybetmek uzere. meliyat gıtmış :) berbat olmuş. zeynebın peruk takıp aloıyı kandrma meselesıde berabt yanı SENARYO SIKINTISI OLMAZKI Ya mumkun dııl bu dızıde neden byle bısey yaptılar yaa. saclar sarı dıye ınsankarısnı tanımyacak yanı of yaa ben ölürdum alıye zetnebe nolmuş boyel yaa. suanda alı sarışın zeynebın gozelıne bakıyo ve anlamıyo ne komık yaa of yaaa. ama yınede devaö etsın bırmesın belkı toparlar kendını yaaa:(

ceren durul
09-06-07, 20:37
meliyatin yerine baskasi gelmis, galiba meliyat gercek hayatta bir yerini kirmisti haberlerde okumustum...:img-yes:

z!RzOq
09-06-07, 20:50

çok teşekkür ederim emelcim aydınlattığın için :)
maill atmaktan falla foruma giremiorm!!!!

FBemel
09-06-07, 21:55
Fırtına'nın bitmesi fikrine kendimi alıştırdığımı sanıyordum...hatta burda da """kendimizi alıştıralım...artık biteceğini kabul edelim""" diye ahkam kesiyordum...

bu akşamki bölümden sonra özellikle de o çok sevdiğim eski bölümlere geri dönüşlerden sonra anladım ki ben Fırtına'nın biteceği fikrine dahi alışamamışım...

şu anda ağlamaktan bölüm yorumu yapamıyorum...kendimi toparladığımda bölüm yorumumu yazacağım...

benhermi
09-06-07, 22:03
süper süper süper hatta ötesi bir bölümdü...

ama neyazıkki şunu kabu etmemiz lazım arkadaşlar tamamiyle finale yaklaşan bir bölüm gibi çekilmiş... ama bizde pes etmek yok... haradeniz dizi izlediğimize göre en az karadeniz kadar inatçı olmalıyız....

hemen bölüm yorumlarıma geçeyim... tekrarlıyorum belki ama süper bir bölümdü.... özellikle flashbackler beni çok etkiledi... kaçırma sahnesinde fln gözlerim doldu... emelim fatmam o zamanlarımız aklıma geldi 14. bölümün sonunda 15. bölümün fragmanı çıkana kadar nasıl gelen ali olsun dediğimiz geldi aklıma... ayrıca her ne akdar barışmaları için 10 bölüm geçse de 14. bölümdeki kavga sahnesini hatırladıklarında çok garip hissettim kendimi... biliyorsunuzdur o kavga sahnesi benim en sevdiğim sahnelerdendir... aşkları kopma noktasında olmasına rağmen gözlerine bakan herkes deli gibi aşık olduklarını anlardı... hem çekimleri de bir başkaydı o sahnenin...(kameranın dönüşü fln... harikaydı...)

ben yine eskilere daldım gittim.. hemen bu bölüme geleyim... ali nin adamı görmesi ve aşağıya koşması süperdi....:img-hyste eğer ağzından zeynep diye kaçırmasaydı zeynep çok kararlıydı yani sürdürecekti oyunu.... eee ali de kararlıydı parçalayacaktı adamı....:img-hyste

sondaki sarılışları da süperdi..:img-in_lo ali nin anlayınca geri geri gitmesi zeynep in aliyi kovalaması...:img-hyste

ayrıca sanırım istediğimiz gibi olacak arkadaşlar (her ne kadar çoooook erken de yapsalar, biz bitmemesi için elimizden geleni de yapsak ) finali (umarım sezon finalidir ) fırtına da olacak... abidin boşuna aramamıştır... hem bzimiler en sonuda ilk bölümden beri aradıkları definenin parasını alabilecekler...

Kadir_Reis
09-06-07, 22:08
yorum yapamıyorum Kanald teşekkür ediyorum dizi haftaya bitiyor arkadaslar final olarak hayirli ugurlu olsun

nehirgözlü
09-06-07, 22:10
süper bir bölmüdü ya valla zilerken hem eğlendim hemde gözlerim doldu izlerken çoğu zaman şimdi bu dizi bitcekmi dedim çok üzgünüm ya inşallah dizimiz bitmez neyse bölüme gelince harikalar harikasıydı tabi herzamn olduğu gibi sonu muhteşemdi aliyle zeynebin kovalamaca oynaması falan süperdi yani herşeyiyle muhteşemdi üzüntüden ne yazcağımı bile bilmiyorum şuan

tipex
09-06-07, 22:12
:img-cray: :img-cray: Fırtına'm bitmesin!!! :img-cray: :img-cray:

Emel'cim seni o kadar iyi anlıyorum ki!!! Maziye dönülünce aynı şeyleri bende hissettim. Böyle mükemmel bir diziye nasıl kıyılır??? :=((((((( Biz onlarla sevindik, onlarla ağladık... İki aşığın arasına giren kara kedilere lanetler yağdırdık, barıştıklarında sevinçten hoplayıp zıpladık... Bu saatten sonra onlardan ayrılmak hiç kolay olmayacak... :img-cray:

Bölüme gelince(kendimi zor tutuyorum şu an :=(((((( ) yine Fırtına'ma yakışan mükemmel bir bölümdü. Tamara çok kararlı... Şirin ve Ziya'nın arasını yapacak. Hem bu bölümde ikisi de birlikte vakit geçirebildiler :) Bence büyük bir aşk ufukta görünüyor :=)))))))

Sevda tam tahmin ettiğim gibi Hasan ve Fevzi'yi gözünü kırpmadan hırpalamış :img-hyste Hanımlar dayanamayıp diyeti bozdular... Hoca'da sonunda geleceğin aşıklarının yardımıyla Sevda'ya evlenme teklif etti. Sevda'nın kardeşi sorun çıkaracak gibi görünüyor ama Hasan onun da çaresini buldu :=)))))))

Ali'de olabildiğince zorladı oyununu... Zeynep kahroldu aldatılıyorum diye... Ama Zeynep'in oynadığı oyun sayesinde Ali ters köşeye yattı :) Hemen açık verdi... Maziye dönüşler çok hoş oldu. Bizde hatırlamış olduk o günleri... İlk büyük kavgaları, Ali'nin Kanada'ya gidişi ve evlenme teklifi... Hepsi birbirinden güzel sahnelerdi...

Fırtına'ya geri dönüşler başladı. Önce Melahat gitti. Şimdi herkes gidecek anlaşılan. Abidin, definenin parasının alındığını haber verdi. Haftaya herkes Fırtına'da olur...:sad53:

nehirgözlü
09-06-07, 22:13
Sayın İzleyicimiz,

09.06.2007 17:09:25 tarihinde tarafımıza göndermiş olduğunuz mailinize ilişkin cevabımız aşağıda yer almaktadır.

Fırtına adlı yerli dizimize göstermiş olduğunuz ilgi ve beğeniniz için teşekkür ederiz.

Dizimizin tekrar yayınlanmasıyla hakkındaki talebiniz ilgili birimlerimize iletilmiştir

İyi seyirler,

Sevgi ve saygılarımızla.

İzleyici Bilgi Merkezi

Tel : 0212 478 00 88

Fax : 0212 478 00 89
Web : http://www.kanald.com.tr
kanaldnin mailime verdği cvp yorum sizin

benhermi
09-06-07, 22:17
Fırtına'nın bitmesi fikrine kendimi alıştırdığımı sanıyordum...hatta burda da """kendimizi alıştıralım...artık biteceğini kabul edelim""" diye ahkam kesiyordum...

bu akşamki bölümden sonra özellikle de o çok sevdiğim eski bölümlere geri dönüşlerden sonra anladım ki ben Fırtına'nın biteceği fikrine dahi alışamamışım...

şu anda ağlamaktan bölüm yorumu yapamıyorum...kendimi toparladığımda bölüm yorumumu yazacağım...

emelcim ne olursun yapma... en önemli olan şey kendimizi toparlamak... evet gerçekten çok etkileyici bir bölümdü... ağlamaktan içim çıktı derler ya aynen öyle oldu... eski bölümlerden görüntüler demek belki de özellikle bizim için çok şey ifade ediyor canım... bölüm sonunda foruma koşuşumuz... hepberaber bölümü yorumlamamız ali nin gitmeye karar verdiği bölümde gitmeyeceği yönünde tüyo almamıza rağmen gitmesin diye ekran başında yaptıklarımızı hepsini hatırlıyoruz eski sahneleri izleyince... eski sahneler bizim için sadece sevdiğimiz bir dizinin bir parçası değil, bizim eski anılarımız demek...

bu satırları yazarken ağladığımı anlayabiliyorsundur canım... ama şimdilik yapabileceğimiz hiçbirşey yok... ama umarım geri döndürürüz fırtınmızı... umarım...

Kadir_Reis
09-06-07, 22:17
Sayın İzleyicimiz,

09.06.2007 17:09:25 tarihinde tarafımıza göndermiş olduğunuz mailinize ilişkin cevabımız aşağıda yer almaktadır.

Fırtına adlı yerli dizimize göstermiş olduğunuz ilgi ve beğeniniz için teşekkür ederiz.

Dizimizin tekrar yayınlanmasıyla hakkındaki talebiniz ilgili birimlerimize iletilmiştir

İyi seyirler,

Sevgi ve saygılarımızla.

İzleyici Bilgi Merkezi

Tel : 0212 478 00 88

Fax : 0212 478 00 89
Web : http://www.kanald.com.tr
kanaldnin mailime verdği cvp yorum sizin

nehir bu tekrar derken ne tekrarı dizinin devamı mı

nehirgözlü
09-06-07, 22:24
nehir bu tekrar derken ne tekrarı dizinin devamı mı

sanırım öyle bende pek anlamadım ama ben dizinin devamı ile ilgili mail yolamıştım sanırım dizinin devamıyla ilgili

FBemel
09-06-07, 22:26
Fırtına'm bitmesin!!!

Emel'cim seni o kadar iyi anlıyorum ki!!! Maziye dönülünce aynı şeyleri bende hissettim. Böyle mükemmel bir diziye nasıl kıyılır??? :=((((((( Biz onlarla sevindik, onlarla ağladık... İki aşığın arasına giren kara kedilere lanetler yağdırdık, barıştıklarında sevinçten hoplayıp zıpladık... Bu saatten sonra onlardan ayrılmak hiç kolay olmayacak...

Bölüme gelince(kendimi zor tutuyorum şu an :=(((((( ) yine Fırtına'ma yakışan mükemmel bir bölümdü. Tamara çok kararlı... Şirin ve Ziya'nın arasını yapacak. Hem bu bölümde ikisi de birlikte vakit geçirebildiler Bence büyük bir aşk ufukta görünüyor :=)))))))

Sevda tam tahmin ettiğim gibi Hasan ve Fevzi'yi gözünü kırpmadan hırpalamış.. Hanımlar dayanamayıp diyeti bozdular... Hoca'da sonunda geleceğin aşıklarının yardımıyla Sevda'ya evlenme teklif etti. Sevda'nın kardeşi sorun çıkaracak gibi görünüyor ama Hasan onun da çaresini buldu :=)))))))

Ali'de olabildiğince zorladı oyununu... Zeynep kahroldu aldatılıyorum diye... Ama Zeynep'in oynadığı oyun sayesinde Ali ters köşeye yattı Hemen açık verdi... Maziye dönüşler çok hoş oldu. Bizde hatırlamış olduk o günleri... İlk büyük kavgaları, Ali'nin Kanada'ya gidişi ve evlenme teklifi... Hepsi birbirinden güzel sahnelerdi...

Fırtına'ya geri dönüşler başladı. Önce Melahat gitti. Şimdi herkes gidecek anlaşılan. Abidin, definenin parasının alındığını haber verdi. Haftaya herkes Fırtına'da olur...

Seda ben burda bir hafta nasıl atıp tuttum...mesajlarımı okumuşsundur zaten...kendimi alıştırdığımı sanıyordum ama alışmanın yakınından bile geçmemişim...ya 1 hafta sonra bu saatlerde bitmiş olacak...ötesi yok maalesef...göz göre göre ve biz ortalığı bitmemesi için ayağa kaldırmışken bitiyor...

tabi bu durum bu akşamki bölümün harika olduğu gerçeğini değiştirmiyor...gerçekten ilk sahnesinden son sahnesine kadar -----daha önce de dediğim gibi geriye dönüş sahnelerinde özellikle----- hem ağlayarak hemde suratımda kocaman bir gülümsemeyle izledim bölümü...

emelcim ne olursun yapma... en önemli olan şey kendimizi toparlamak... evet gerçekten çok etkileyici bir bölümdü... ağlamaktan içim çıktı derler ya aynen öyle oldu... eski bölümlerden görüntüler demek belki de özellikle bizim için çok şey ifade ediyor canım... bölüm sonunda foruma koşuşumuz... hepberaber bölümü yorumlamamız ali nin gitmeye karar verdiği bölümde gitmeyeceği yönünde tüyo almamıza rağmen gitmesin diye ekran başında yaptıklarımızı hepsini hatırlıyoruz eski sahneleri izleyince... eski sahneler bizim için sadece sevdiğimiz bir dizinin bir parçası değil, bizim eski anılarımız demek...

bu satırları yazarken ağladığımı anlayabiliyorsundur canım... ama şimdilik yapabileceğimiz hiçbirşey yok... ama umarım geri döndürürüz fırtınmızı... umarım...

Duygu bazen kendime kızıyorum..."""bu kadar abartılacak ne var???saçmalama...""" diye ama olmuyor...kendimi toparlayamıyorum...elimde diil...zaten beni anlıyosunuzdur...

ahh ahh...keşke o günlere dizimizin bitme ihtimalinin bile olmadığı o günlere geri dönsek...ben yine razıyım """Ali Kanada'ya gitmesin"""diye burda yalvarmaya...yine razıyım fonda rahmetli Kazım Koyuncu'nun o muthteşem şarkısı çalınırken ağlamaya...ama bitiyor diye ağlamak hepsinden kötüymüş gerçekten...

çok güzel birşey söylemişsin...o sahneler bizim için bir dizinin sıradan sahneleri değil, bizim anılarımızdı...eh insanın yaşamında da zaten sadece anıları kalır yanında...yani Fırtına yanımızda kalacak...ama çok büyük bir buruklukla birlikte...

Kadir_Reis
09-06-07, 22:29
Seda ben burda bir hafta nasıl atıp tuttum...mesajlarımı okumuşsundur zaten...kendimi alıştırdığımı sanıyordum ama alışmanın yakınından bile geçmemişim...ya 1 hafta sonra bu saatlerde bitmiş olacak...ötesi yok maalesef...göz göre göre ve biz ortalığı bitmemesi için ayağa kaldırmışken bitiyor...

tabi bu durum bu akşamki bölümün harika olduğu gerçeğini değiştirmiyor...gerçekten ilk sahnesinden son sahnesine kadar -----daha önce de dediğim gibi geriye dönüş sahnelerinde özellikle----- hem ağlayarak hemde suratımda kocaman bir gülümsemeyle izledim bölümü...

Duygu bazen kendime kızıyorum..."""bu kadar abartılacak ne var???saçmalama...""" diye ama olmuyor...kendimi toparlayamıyorum...elimde diil...zaten beni anlıyosunuzdur...

ahh ahh...keşke o günlere dizimizin bitme ihtimalinin bile olmadığı o günlere geri dönsek...ben yine razıyım """Ali Kanada'ya gitmesin"""diye burda yalvarmaya...yine razıyım fonda rahmetli Kazım Koyuncu'nun o muthteşem şarkısı çalınırken ağlamaya...ama bitiyor diye ağlamak hepsinden kötüymüş gerçekten...

çok güzel birşey söylemişsin...o sahneler bizim için bir dizinin sıradan sahneleri değil, bizim anılarımızdı...eh insanın yaşamında da zaten sadece anıları kalır yanında...yani Fırtına yanımızda kalacak...ama çok büyük bir buruklukla birlikte...

çok şairane gördüm kendimi...:img-hyste

ben ılk defa bu kadar dizi için çalıstım kanald son kez mesaj atıcam sayın mehmet gülerede bir mesaj atıcam onada nasıl kandırdıklarımıza dair mesaj aticam

fırtınamm
09-06-07, 22:41
ben ılk defa bu kadar dizi için çalıstım kanald son kez mesaj atıcam sayın mehmet gülerede bir mesaj atıcam onada nasıl kandırdıklarımıza dair mesaj aticam

hakılsın coğumuz ilklerimizi fırtınada gerceklestirdik.Arkadaslar bugünde gösterdikleri gecmiş bölümlere bakıyorumda ve bugünkü bölümlere ve cok afedersınız ama söylicem içimden kanald ye söylemediğim laf kalmıyor ve inanın fırtına bittikten sonra kanaldyi kesinlikle izlemicem...

tipex
09-06-07, 22:45

Biliyorum canım, çok iyi biliyorum... Aranıza yorumlarımla biraz geç katıldım ama sizlerin yorumlarını okurdum hep... Sizler yazarak bende okuyarak burda tek yürek olurduk... Herşeyin iyi gitmesi için dualar ederdik... Şimdi ne oluyor... Dizimiz, bizim artık bir parçamız olan dizimiz körü körüne bitiriliyor...Her güzel şeyin bir sonu vardır. Ama güzel şeyler böyle adaletsiz bir sonu asla haketmezler... Bu akşam Fırtına'nın bende ne kadar bağımlılık yaptığını bir kez daha anlamış oldum... İzlerken "Ne günlerdi ama" dedim. Kavga sahnesini gözlerim dolarak, kaçırma ve evlenme taklifi sahnelerini tebessümle izledim... Herşey daha dün gibi... İnan bana canım kendimi ne kadar alıştırmaya uğraşsamda olmuyor... Alıştıramıyorum kendimi bitmesine :img-cray: :img-cray:

FBemel
09-06-07, 22:51
Biliyorum canım, çok iyi biliyorum... Aranıza yorumlarımla biraz geç katıldım ama sizlerin yorumlarını okurdum hep... Sizler yazarak bende okuyarak burda tek yürek olurduk... Herşeyin iyi gitmesi için dualar ederdik... Şimdi ne oluyor... Dizimiz, bizim artık bir parçamız olan dizimiz körü körüne bitiriliyor...Her güzel şeyin bir sonu vardır. Ama güzel şeyler böyle adaletsiz bir sonu asla haketmezler... Bu akşam Fırtına'nın bende ne kadar bağımlılık yaptığını bir kez daha anlamış oldum... İzlerken "Ne günlerdi ama" dedim. Kavga sahnesini gözlerim dolarak, kaçırma ve evlenme taklifi sahnelerini tebessümle izledim... Herşey daha dün gibi... İnan bana canım kendimi ne kadar alıştırmaya uğraşsamda olmuyor... Alıştıramıyorum kendimi bitmesine :img-cray: :img-cray:

Seda'cım...iyi ki aramıza katılmışsın...sen olmadan olmazdı...hepimiz dediğin gibi bir bütün olduk burda...birimizin eksikliğini bile düşünmek istemiyorum...

yaptığımız, yani bir diziye bu kadar bağlanmamız doğru birşey mi???yoksa tam tersi mi???bilmiyorum ve aslında umursamıyorum da...ben sadece Fırtına'mızın bu sonu hak etmediğini biliyorum...ve elimizden çok çabuk alındığını hatta çalındığını düşünüyorum...

dediğin gibi o kavga sahnesi en etkileyici sahnelerden biriydi..ve üzerinden aylar geçmesine rağmen bizim tekrar gözlerimizin dolmasına sebep oldu...bunu her dizi başaramaz...

bir süre daha bu ruh haliyle yaşayacağız Seda'cım sanırım...

VE bu akşam bir kez daha Fırtına'yı izleyebilme şansına eriştiğim için çok mutlu oldum...

tipex
09-06-07, 22:57
Seda'cım...iyi ki aramıza katılmışsın...sen olmadan olmazdı...hepimiz dediğin gibi bir bütün olduk burda...birimizin eksikliğini bile düşünmek istemiyorum...

yaptığımız, yani bir diziye bu kadar bağlanmamız doğru birşey mi???yoksa tam tersi mi???bilmiyorum ve aslında umursamıyorum da...ben sadece Fırtına'mızın bu sonu hak etmediğini biliyorum...ve elimizden çok çabuk alındığını hatta çalındığını düşünüyorum...

dediğin gibi o kavga sahnesi en etkileyici sahnelerden biriydi..ve üzerinden aylar geçmesine rağmen bizim tekrar gözlerimizin dolmasına sebep oldu...bunu her dizi başaramaz...

bir süre daha bu ruh haliyle yaşayacağız Seda'cım sanırım...

VE bu akşam bir kez daha Fırtına'yı izleyebilme şansına eriştiğim için çok mutlu oldum...

Bende iyiki aranıza katılmışım diyorum canım... Burada sizlerin arasında olmaktan çok mutluyum...

Arkadaşıma dizinin biteceği konusunda yakınmaya başlamıştım geçenlerde. İçimi döktüm resmen.. O da bana saçmalama niye bu kadar abartıyorsun ki durumu diyordu. Alt tarafı bir dizi bu kadar bağlanma falan demişti... Evet bir yerde haklı. Bu sadece bir dizi ama benim delicesinde bağlandığım bir dizi... Kolay kolay bırakabileceğimi sanmıyorum... Dediğin gibi canım biz bir süre bu ruh halinde dolaşacağız... Alışana kadar...

Benim artık çıkmam lazım... Bu hafta uğrayabilir miyim bilmiyorum ama hafta veda yazımla geri döneceğim :img-cray: Sonra görüşürüz... Sizlere iyi yorumlar...:sad53:

gizmo771
09-06-07, 22:57
Ya ardakadaşlar yorumlarınızın hepsini okuyamadım ama herkezde aynı hava hakim böyle bir dizi nası biter! Tabiki bndede aynı durum söz konusu bugün öLe maziye gidince işte bu diziyi cidden seviyorum dedim ya o kadar güzel bölümler geçtiki çnkü alıştık biz artık bn böyle bir dizinin bitmesini istemiyorum hemde hala bu kadar tat verdiği bir durumdayken...
Bugünyine harikaydı hele aliyle zeynep bu kadar mıtatlı olabilir iki insan ya çok şekerler zeynep geçte olsa anladı sonunda artık ztn anlamasa bn ayıpLayacaktım:D ama zeynep işte anladığı an çıkardı acısını anında:)
Bu arada melahatin olmaması nedenide geçirdiği kaza sanırım geri dönecektir..(tabi dizi, dizi katilleri yüzünden bitirilmezse!!!:()

FBemel
09-06-07, 23:00
Bende iyiki aranıza katılmışım diyorum canım... Burada sizlerin arasında olmaktan çok mutluyum...

Arkadaşıma dizinin biteceği konusunda yakınmaya başlamıştım geçenlerde. İçimi döktüm resmen.. O da bana saçmalama niye bu kadar abartıyorsun ki durumu diyordu. Alt tarafı bir dizi bu kadar bağlanma falan demişti... Evet bir yerde haklı. Bu sadece bir dizi ama benim delicesinde bağlandığım bir dizi... Kolay kolay bırakabileceğimi sanmıyorum... Dediğin gibi canım biz bir süre bu ruh halinde dolaşacağız... Alışana kadar...

Benim artık çıkmam lazım... Bu hafta uğrayabilir miyim bilmiyorum ama hafta veda yazımla geri döneceğim :img-cray: Sonra görüşürüz... Sizlere iyi yorumlar...:sad53:

valla ben bu kadar kaliteli bir diziye böylesine bağlandığım için çooook mutluyum...biterken de en çok üzülen biz olduk ama olsun...

bende birazdan çıkacağım...yorum yapacak hal kalmadı bende...gece girer...resimleri eklerim umarım...bide bölümü yorumlarım inş...Seda'cım son haftamızda girmeye çalış...biz sonra devam edeceğiz Fırtına'mızı canlı tutmaya...ama son bölüm...herkes burda olsun ki son kez tadına varalım dizimizin...

görüşürüz cnm...:sad53: ve forumdaki diğer arkadaşlarım sonra görüşürüz...:sad53:

Kadir_Reis
09-06-07, 23:01
Arkadaslar bize bu güne kadar destek veren Sayın Vatan Gazete Yazarı Mehmet Güler'e Mail Yolladim Sizlerden de birkaç copy paste yaptim isteyen arkadaslarımız yollayabilir saygilarimlaa

Sayın Mehmet Güler Sizin Fırtına Adlı Yerli Dizimiz İçin Verdiğiniz Desteğinizi Biliyoruz..Ve Bu Desteğiniz İçin Teşekkür Ederim...Siz Ellinizden Geleni Yaptiniz Eger Su Mesajımızıda Yayınlarsanız ve ilgili kişilere iletirseniz sevineriz şimdiden teşekkür ederiz

www.firtina.gen.tr üyeleri ve www.dizifilm.com Fırtına Ailesi

Bizler Dizimizi Çok Sevdik Sevmeye de Devam Edeceğiz,lakin dizimizi sonlandırmayı düşünüyorlar hatırlarsanız siz dizinin 48.bölümde biteceğini köşenizde yer vermiştiniz siz dizinin star televizyonda devam etmesini söylemişinizdir ve bız bu söylediğinizi star tv ilettik gelen cevap'ta ilgili birime iletildi denildi bir daha da bir mesaj gelmedi.Daha Sonra Yine KanalD Yöneldik bizi 3 haftadır "Dizi Devam Edecek,Dizi Sezon Finali'ni yapacak eylül ayında tekrar başlayacak,daha belli değil" diye Hem Mail olarak yolladilar hem de Alo D Hattını Aradıgımızda demişlerdi lakin bu gün aradiğimizda ise dizimizin 2 bölüm sonra biteceği söylendi lakin mail olarak yolladiğimizda ise baska mesaj geliyor kendi aralarında bir ikilem yaşadıklarını düşünüyoruz Kanald'nin Zaten Kanald Yeni Sezonda bazı dizileri yayindan bitecek, "Her Güzelin Bir Sonu Oldugunu"biliyoruz lakin bu bizim dizi için geçerli değildir.Bakın aşagıda Kanal D Tarafından Arkadaslarımıza Gönderilen Mailerin Bir Kaçını Koyuyoruz

"Sayın İzleyicimiz,

07.06.2007 23:18:18 tarihinde tarafımıza göndermiş olduğunuz mailinize ilişkin cevabımız aşağıda yer almaktadır.

Fırtına isimli yerli dizi filmimize göstermiş olduğunuz ilgi ve beğenileriniz için teşekkür ederiz.Dizi filmimiz önümüzdeki haftalarda yeni bölümleri ile yayınlanmaya devam edecektir.Henüz sezon finali ile ilgili yayın akışı belli değildir.

Sayın İzleyicimiz,

06.06.2007 19:00:40 tarihinde tarafımıza göndermiş olduğunuz mailinize ilişkin cevabımız aşağıda yer almaktadır.

Fırtına adlı yerli dizimize göstermiş olduğunuz ilgi ve beğeniniz için teşekkür ederiz.Dizimizin yayından kaldıracağına yönelik bir bilgi yapımcı şirket tarafından elimize ulaşmamıştır.

İyi seyirler,

Sevgi ve saygılarımızla.

Ayrıca Telefonla Aradıgımızda İse Söyle Denilmektedir Bize

1)"Fırtına" Adlı Yerli Dizimiz,Devam Edecektir Önümüzdeki haftalarda İzleyebilirsiniz"

2)"Fırtına"Adlı Yerli Dizimiz Sezon Finalini Yapacaktır Önümüzdeki Sezon Devam Edip Etmeyeceği Belli Değildir

3)"Fırtına"Adlı Yerli Dizimiz Sezon Finalini Yapacaktır.Yeni Sezonda Devam Edecektir.

4)"Fırtına"Adlı Yerli Dizimiz 2 Bölüm Sonra Bitecektir

5)"Fırtına"Adlı Yerli Dizimiz Devam Etmesi Hakkında İsteklerinizi İlgili Birime Aktarıyoruz

6)"Fırtına" Adlı Yerli Dizimiz 2 Bölüm Sonra Bitecektir (Aranıs Saati:09 Haziran 2007 Saat:22:05 civarı)

Yani Bir Günde Tam 5 Farklı Cevap Geldi.Zaten Bkm Aradiğimizda Dizinin bitirme karalını kanald ile ilgilidir dediler

Soruyorum bir günde 5 farklı cevap gelinir mi yani bizimle oyun mu oynuyorlar diye düşünmeye başladık artık Eğer Bu Günkü Bölümü İzleyen Bir Kanal D Yetkilisi Dizinin Ne Kadar Güzel Oldugunu Konu Sıkıntısı Çekmeyeceği Bilirdi.Dizimizin Özeti Çarşamba Ya da Perşembe Günü Kanal D Resmi Internet Sıtesıne Konulmaktadır.Fragmanı İse Cuma Günü Görebilirsen izleyebilirsiniz çünkü ben cuma günü bir defa görebildim şahyet cumartesi günüde öyle buna ragmen dizimiz cumartesi günleri rayting sıramalarında tepelerde geziyor,Dizimiz, bizim artık bir parçamız olan dizimiz körü körüne bitiriliyor...Her güzel şeyin bir sonu vardır. Ama güzel şeyler böyle adaletsiz bir sonu asla haketmezler... Bu akşam Fırtına'nın bende ne kadar bağımlılık yaptığını bir kez daha anlamış oldum... İzlerken "Ne günlerdi ama" dedim. Kavga sahnesini gözlerim dolarak, kaçırma ve evlenme taklifi sahnelerini tebessümle izledim... Herşey daha dün gibi...

bazen kendime kızıyorum..."""bu kadar abartılacak ne var???saçmalama...""" diye ama olmuyor...kendimi toparlayamıyorum...elimde diil...zaten beni anlıyosunuzdur...

o sahneler bizim için bir dizinin sıradan sahneleri değil, bizim anılarımızdı...eh insanın yaşamında da zaten sadece anıları kalır yanında...yani Fırtına yanımızda kalacak...ama çok büyük bir buruklukla birlikte

İşte Mehmet Bey İnşallah Dediklerimizi İlgili Kişilere İletip Köşenizde Belirtiseniz Sevineriz...Mesajımızda Bir Kusur İşlediksek Affola Özür Dileriz

Sağlıcakla Kalın Tekrar Tekrar "Fırtına" Adlı Yerli Dizimize Gösterdiğiniz İlgi İçin Teşekkür Ederiz

gizmo771
09-06-07, 23:04
Giden arkadaşlar iyi akşamlar ben yine geç kaldım sanırım muhabbette katılamadım ama burada olmamakda bi yandan iyi zaten bitecek üzüntü yaşıyorum bide burda olunca iyice sinirim atıyo bu kadar güzel dizi gittiği için elimizden...Ya bnde fırtınayla ilgili imza filan yapayım bari off nası biter böyle bi dizi yaf:sad53:emelcim resimlerini beklerim zaten elimizde kalanlar onlar olacak ne yazıkki!!!

FBemel
09-06-07, 23:07
Giden arkadaşlar iyi akşamlar ben yine geç kaldım sanırım muhabbette katılamadım ama burada olmamakda bi yandan iyi zaten bitecek üzüntü yaşıyorum bide burda olunca iyice sinirim atıyo bu kadar güzel dizi gittiği için elimizden...Ya bnde fırtınayla ilgili imza filan yapayım bari off nası biter böyle bi dizi yaf:sad53:emelcim resimlerini beklerim zaten elimizde kalanlar onlar olacak ne yazıkki!!!

canım resimleri ekleyeceğim ilerleyen saatlerde eğer kendimi iyi hissedersem...dediğin gibi elimizde kalanlar sadece resimler olacak...

muhabbet olmadı pek bu akşam...yani kimse bölümü falan yorumlayamadı...yarın herkes biraz daha toparlanmış olur...sende burda olursan coştururuz başlığı...mutlaka uğra...:img-yes:

böyle bir dizinin nasıl bittiğini bende anlayabilmiş değilim...boşuna da kendimizi yormayalım anlamak için...:sad53: hoşçakalın...

KübraYasemin
09-06-07, 23:17
Bu bölüm mütisdi.
o son neydi öyle.
ama yaaa haftaya bitiyor off bi engel yokmu.
zaten hep böyle dizileri harcYiorlar yaaaa.
keske bitmese ben ne güzel izliyordum onu cumartesimin senligidi benim fIrtIna.

zeynepppaliii
09-06-07, 23:28
çoooook güzel bi blmdü.....:happy0064 :happy0064
son haftalardır böyle eğlenmiyordum diziyi izlediğim için....
bugün daha bi üzüldüm bitti die dizi....

aliye bayıldım bu blm...
emelcim resimleri ekledikten sonra imza ve avatar yapan arkdaşlardan sadece alinin old imzalar istiorummm.....:)
çok güzeldi ya neydi o mimikler...:)

bu arada ali sinirlik yapıyodu ama zeynep her zamanki gibi bitirdi işini...=)