Tüm Versiyonu Göster : Fırtına- Bölüm Yorumları/3

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

ctcc
28-04-07, 21:33
Ama melahat'a üzüldüm eger cıddıyse soyledıklerınde yazık:icon_sorr

ya bana o kısmı zahmet olmassa anlatabilirmisinz??
melahat nerden anladı hamile olmadığını;;
ve tabii sakinede nerden anladı hamile olduğunu :)

zeynepppaliii
28-04-07, 21:45
süper süper süperdi....:happy0064 :happy0064 :happy0064
diziyi son zamanlarda dahada çok beğenmeye başladım...:)

ali zeynep muhteşemdi...ama ali zeynebe fazla yüklenio diodumki bnde sana kızmıyorum ztn dedi ali... bncede kızmamalı ali üzülmesin die sölemedi ztn zeynep...

dursun kopardı bni bu blm ya...:)
"çabuk ol melehat annem hamile olduğumu öğrenmiş":img-hyste
süperdi ya...:)

sonunda ziyayada bi kız bulundu...hocayla sevdada beraber...bi tamara kaldı onada birini bulsunlar ya...:)

ctcc
28-04-07, 21:49
süper süper süperdi....:happy0064 :happy0064 :happy0064
diziyi son zamanlarda dahada çok beğenmeye başladım...:)

ali zeynep muhteşemdi...ama ali zeynebe fazla yüklenio diodumki bnde sana kızmıyorum ztn dedi ali... bncede kızmamalı ali üzülmesin die sölemedi ztn zeynep...

dursun kopardı bni bu blm ya...:)
"çabuk ol melehat annem hamile olduğumu öğrenmiş":img-hyste
süperdi ya...:)

sonunda ziyayada bi kız bulundu...hocayla sevdada beraber...bi tamara kaldı onada birini bulsunlar ya...:)

evet bende..
çok gülüyorum herşey tadında.. komedi ,aşk bazen hüzün..
hiçbişeyi uzatmıyorlar..
günümüzde bu tür dizilerden eser yok halbuki..
ama ben fırtınayı izledikçe daha çok seviyorum , izledikçe fanatiği oluyorum :)

bu arada ziyada amacına ulaştı :):)
vatana millete hayırlı uğurlu olsun:img-hyste

zeynepppaliii
28-04-07, 22:13
Selam Arkadaşlarrr!!!!!!!!!!
Bu hafta hiç gıremedım siteye cunku basımızda buyuk dert vardı trafık kazası gecırdık ama buna şukur ucuz atlattık:(
Neyse bugun yuzum guldu bıraz dızımızle beraberr..
Sonunda zeynep hamile:) Ama melahat'a üzüldüm eger cıddıyse soyledıklerınde yazık:icon_sorr
çok tatlıydı yıne zeynep'le ali...
Özellıkle zeynep'in alış verişi muhtesemdiii:img-yes:
sakine hamıleymısss(!!!!!!!!)bence o hamıle degıl de yakında cıkar ortaya o yaştan sonra ne çocuğu sanırım belkı çogu kısı tahmın etmıstır menopoza gırecek heralde cunku ınsanın aklına baska bır sey gelmıyrr ama olsaydı çok komık olaylar cıkardı ortaya....Ama ben hasan'ı dusunemıyorum tekrar bır cocukla kopar artık heralde:img-wink:
ziya sonunda basına iş acacak kız kız dıyordu buldu baklım..:img-hyste
dursun yarım akıllımız o daha ne kdr emınenın elınden ceker bılmıyorum:img-hyste Hoca dersen sevda yuzunden basına gelmedık kalmadı sonunda bara bıle gırdı ya:img-hyste
Alimm ali'me takım ne güzel yakıstı oyle patronluk süperdii inşallh haftaya da zeynep'in hamıle old soylerler işte o zmn Ali'yle zeynep'in keyfıne dokunmayınn..iiiiiiiiiiiiiiiiiiii akşamlarr herkesebye

geçmiş olsun cnm...senn için üzüldüm...umarım kimseye bişi olmamıştır...

bncede aliye çok yakışmış takım elbise...muhteşemdi...:)

pelosh
28-04-07, 22:39
Bugün yine süper bi Bölümdü yha, özellikle sonu en hosuma gitti, cok komiktiii.... bide zeynebim aliyi delirtmek icin o yaptiklari filan cook komiktii.... bide Sevda & Hoca herzamnki gibi yine cok süperlerdi ;)

gizmo771
28-04-07, 23:13
Evet bugün iyiydi hoştuda yarın inşallah raytinglerede yansır bu güzellik ya walla kim hamile kim değil ortaya çıkarsa fena olmayacak gerçekten yaw zeynep hamiledir inş ama bu sefer cidden melehatde hamiledir inş yoksa baya üzülcek sonuçta biri üzülmesinde:img-wink:

karanlık86
28-04-07, 23:56
Bugün yine süper bi Bölümdü yha, özellikle sonu en hosuma gitti, cok komiktiii.... bide zeynebim aliyi delirtmek icin o yaptiklari filan cook komiktii.... bide Sevda & Hoca herzamnki gibi yine cok süperlerdi ;)
geçmiş olsun canım. bu hafta çoookkkkkkk güzel bir bölüm izledik.hepsi çk harikaydı.
benim gelecek bölümle ilgili bir yorumum olacak zeynep akine ile melahatin durumunu anlamak iisteyecek ve hastanede sadece kendisinin hamile olduğunu öğrenecek. yani ben öyle olacağını hissediyorum. galiba sakine menopoza girdi neyse benim için şu anda zeynebin hamile olması önemli ama diğer yandan melahate üzülüyorum tam kayınvalidesiyle barışmışken bi de zeynebin hamile olduğunu öğrenince iyice üzerine gelir gıcık emine. umarım hem melahat hem de zeynep hamile olur.
artık ali zeynebi el üstünde tutar bizim zeynebin hamileliliği çok tatlı olur ya. artık alinin çekeceği var zeynepten.
ayy ya bir an önce gelsin o bölümler. (kendimi fazla kaptırdım galiba inşaallah her şey istediğimiz gibi olur)
reytinglere gelince hepimizin isteği zirveye 1.sıraya yerleşmek ama göreceğiz bakalım.
haydi hayırlısı

ctcc
29-04-07, 00:15
evet canım..
süper bi bölümdü :)
sonu da harikaydı:happy0064
Evet bugün iyiydi hoştuda yarın inşallah raytinglerede yansır bu güzellik ya walla kim hamile kim değil ortaya çıkarsa fena olmayacak gerçekten yaw zeynep hamiledir inş ama bu sefer cidden melehatde hamiledir inş yoksa baya üzülcek sonuçta biri üzülmesinde:img-wink:
inş.. dediğin gibi bölümün güzellliği reytinglerede yansar ama sanmıyorum:sad53:

stormy
29-04-07, 00:48
Bu diziyi izlerken guldugum kadar baska bir diziye gulmuyorum ya.Cok iyi senaryo yaziyorlar..Oyunculara zaten laf yok..Sakine hamileyse Eminede belki hamiledir :img-hyste

ctcc
29-04-07, 10:56
Bu diziyi izlerken guldugum kadar baska bir diziye gulmuyorum ya.Cok iyi senaryo yaziyorlar..Oyunculara zaten laf yok..Sakine hamileyse Eminede belki hamiledir :img-hyste
evet ya şimdi emine çekemez sakineyi bende hamile olucam der:img-hyste :img-hyste
bu arada dizi hakkındaki tüm yorumlarına katılıyorum .. :)

_duygucuk_
29-04-07, 11:17
bölüm süperdi ben çok beğendim özellikle sonu tabiki Zeynep hamile ne multlu bize ali ihtiaml vermedi ama:(:(
bakalım sakine hamile olunca ne olacak bence bu üçlü doktra gidecek doktor üçünüzde hamilesiniz diyecek:):)
çok komikti bölüm emine taklitleri filan :)
ali-zeynep sahnelri süperdi çarşıyı toplayıp gelmiş:):)

EmmRe
29-04-07, 12:02
Tele - Barometre
Hedef Kitle : A/b
28 Nisan 2007 Cumartesi
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Gumus [net] Kand 6,80 20,70
2 Survivor [net] Show 5,40 16,20
3 Firtina. [net] Kand 5,30 16,60
4 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 5,00 21,20
5 Selena [net] Atv 4,90 15,20
6 Makina [net] Kand 4,60 27,20
7 Unluler Sirki [net] Star 3,60 11,70
8 Duvar [net] Atv 3,60 11,70
9 Cennet Mahallesi [net] Show 3,60 11,40

Tele - Barometre
28 Nisan 2007 Cumartesi
1 Selena [net] Atv 7,40 20,70
2 Gumus [net] Kand 6,30 18,60
3 Cennet Mahallesi [net] Show 5,80 16,50
4 Survivor [net] Show 5,60 16,20
5 Firtina. [net] Kand 5,30 15,20
6 Duvar [net] Atv 4,00 12,90
7 Mahmut Tuncer Show [net] Kan7 3,90 11,30
8 Kilibik (t.s) [net] Stv 3,70 10,80
9 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 3,60 15,40

ctcc
29-04-07, 12:14
Tele - Barometre
28 Nisan 2007 Cumartesi

Tele - Barometre
28 Nisan 2007 Cumartesi
inanamıyorum.. reytingler beklediğimden çok daha yüksek:happy0064 :happy0064
bir üçüncülüğümüz var:happy0064 :happy0064
ayrıca reytingler 5.00 in üzerinde:happy0064
süper..:happy0064
keşke totaldede 2. 3. olabilsek!!

karanlık86
29-04-07, 12:42
inanamıyorum.. reytingler beklediğimden çok daha yüksek:happy0064 :happy0064
bir üçüncülüğümüz var:happy0064 :happy0064
ayrıca reytingler 5.00 in üzerinde:happy0064
süper..:happy0064
keşke totaldede 2. 3. olabilsek!!
reytungler beklediğim gibi gelmedi ama olsun tek korkum reytingler yüzünden dizimize son vermeleri. inşaallah öyle olmaz ve dizimizi daha uzun seneler izleriz bi arkadaşımız yazmış 2 hafta sonra bitiyo diye umarım aslı yoktur.lütfen bana bu konuda moral verin ben çok üzülüyorum.
insanları anlamakta zorluk çekiyorum tamam herkesin kendi tercihi ama ne bileyim senaryo süper, oyuncular süper, herşey kalite üstünde iken dizimizi 1.sıralarda görememek beni çıldırtıyor.
her hafta bir umutla bakıyorum reytinglere ama hep hüsrana uğruyorum.
neyse sizi de fazla sıkmayayım
bugün dizimizin tekrarı var.kanal d yayın akışında 14.40 da.
izlemek isteyenler ekran başına.

greaciaco
29-04-07, 13:28
bence cok guzel ve komik bir bolumdu en cok ziya nin bardaki hali cok komikti nasilda dayak yedi:img-hyste bide zeynebin o caliskan hali cok iyidi ama ben ne yazikki zeynebin cilek yedigi yeri kacirdim nasil oldu sasirdim herhalde reklamlardan hemen sonra olmustur o sahne neyse genel olarak iyi bir bolumdu ama reytingler pek ii gelmedi bana eskiden 1. yada 2. olurduk ama yeni diziler cikinca millet eski dizileri unutuyor buda tabi reytinglere yansiyor ama cumartesi gunleri zaten bi cok ii yapim cikiyor o yuzden her diziye az bir ortalama dusuyor ne yazikki ama umarim eski gunlerdeki gibi olur reytingler ve dizimiz bir kac sezon daha devam eder

ctcc
29-04-07, 16:13
reytungler beklediğim gibi gelmedi ama olsun tek korkum reytingler yüzünden dizimize son vermeleri. inşaallah öyle olmaz ve dizimizi daha uzun seneler izleriz bi arkadaşımız yazmış 2 hafta sonra bitiyo diye umarım aslı yoktur.lütfen bana bu konuda moral verin ben çok üzülüyorum.
insanları anlamakta zorluk çekiyorum tamam herkesin kendi tercihi ama ne bileyim senaryo süper, oyuncular süper, herşey kalite üstünde iken dizimizi 1.sıralarda görememek beni çıldırtıyor.
her hafta bir umutla bakıyorum reytinglere ama hep hüsrana uğruyorum.
neyse sizi de fazla sıkmayayım
bugün dizimizin tekrarı var.kanal d yayın akışında 14.40 da.
izlemek isteyenler ekran başına.
aynen..
bende reytinglerin iyi gelmesini dizinin bitmemesi için istiyorum..
yoksa reytingleri kim takar..
ama kanald takıyor o ayrı bir konu..
ben aslında kanald yi atv ve showtv den daha çok izliyorum hatta atv ve show u hiç izlemiyorum denebilir star da aynı şekilde..
kanaldnin yayınları daha seviyeli geliyor bana..
özelliklede FIRTINA!!
çok güzel bi dizi her zaman dediğim gibi
her şey tadında..
komedi-aşk bazen hüzün..
hiç bişeyin cılkını çıkarmıyorlar..
bende her hafta dizinin değerini anlarlar diye bekliyorum ama nerde..
bi kere oyuncu kadrosu çok iyi.. dört dörtlük..
ben hiç bir bölüm için eleştiri yapamıyorum şahsen ki izlediğim herşeyi eleştiririm.. :)
vallaha bence bitmez..
çünkü söylemiştim gene söylüyorum magazin d ile röportajda bitmeyeceğini hatta seneye fırtınada çekim yapıcaklarını açıklamışlardıbye

ctcc
29-04-07, 16:17
bakalım sakine hamile olunca ne olacak bence bu üçlü doktra gidecek doktor üçünüzde hamilesiniz diyecek:):)

yok melahat hamile değil sanırım :(:(
ve sakinede menepoza girdi:)
sadece Zeynep hamile :)
hamilelik işi iyice karıştı yani:img-hyste

benhermi
29-04-07, 16:52
arkadaşlar ben geldim...

dünkü bölümü çok sevdim ben... tam benlikti... sinir olacağım bir tip ortalıkta yoktu... zeynep inanılmaz şirindi.. ali de abartı bir tepki vermedi.... yani verdiği tepki de haklı orak verdiği tepkiydi zaten....:img-yes:

zeynep in ev kadını haline baıldım yalnız:img-hyste inanılmaz şirindi:img-in_lo zaten hamile olduğu gerçekten ortaya çıkınca onu hep öyle görücez sanırım ama tek fark herşeyi o almicak... ali ye aldıracak:img-hyste

(bu arada reytigleri daha görmedim ve neler yazdıklarınızı da okumadım... mesaime hemen başliyip okumaya başlıyorum...:img-wink: )

ctcc
29-04-07, 17:03
arkadaşlar ben geldim...

dünkü bölümü çok sevdim ben... tam benlikti... sinir olacağım bir tip ortalıkta yoktu... zeynep inanılmaz şirindi.. ali de abartı bir tepki vermedi.... yani verdiği tepki de haklı orak verdiği tepkiydi zaten....:img-yes:

zeynep in ev kadını haline baıldım yalnız:img-hyste inanılmaz şirindi zaten hamile olduğu gerçekten ortaya çıkınca onu hep öyle görücez sanırım ama tek fark herşeyi o almicak... ali ye aldıracak:img-hyste

(bu arada reytigleri daha görmedim ve neler yazdıklarınızı da okumadım... mesaime hemen başliyip okumaya başlıyorum...:img-wink: )
hoşgeldin duygucum :)

dünki bölümü herkes sevmiş zaten :) herşey çok güzeldi :)
valla ben dün süper güldüm canım o sahnelere:img-hyste ali yede acıdım biraz:img-hyste ama çalışmasına izin vermedi çekeceği var :)

reytingler beklediğimizden yüksek ama genede iyi değil cnm..
her zamanki gibi:sad53: :sad53:

zeynepppaliii
29-04-07, 17:10
arkadaşlar ben geldim...

zeynep in ev kadını haline baıldım yalnız:img-hyste inanılmaz şirindi:img-in_lo zaten hamile olduğu gerçekten ortaya çıkınca onu hep öyle görücez sanırım ama tek fark herşeyi o almicak... ali ye aldıracak:img-hyste

hoşgeldin cnm...
bncede süper bi blmdü...;)
alinn tepkisine başlarda kızdım ama sora barıştılar ztn...alide üzgündü sonuçta...ne hayaller kurdu...
bide dursuna bayıldım bn bu blm...:img-hyste
"annemin aklı olsaydı bnden zeynepten sonra seni doğururmuydu":img-hyste :img-hyste
süerdi bnce...reytinglerde fena diil ama bnce 1 veya 2. olablirdik...:img-yes:

bu arada duygu arka sokaklar bitiomu??

karanlık86
29-04-07, 17:12
bye aynen..
bende reytinglerin iyi gelmesini dizinin bitmemesi için istiyorum..
yoksa reytingleri kim takar..
ama kanald takıyor o ayrı bir konu..
ben aslında kanald yi atv ve showtv den daha çok izliyorum hatta atv ve show u hiç izlemiyorum denebilir star da aynı şekilde..
kanaldnin yayınları daha seviyeli geliyor bana..
özelliklede FIRTINA!!
çok güzel bi dizi her zaman dediğim gibi
her şey tadında..
komedi-aşk bazen hüzün..
hiç bişeyin cılkını çıkarmıyorlar..
bende her hafta dizinin değerini anlarlar diye bekliyorum ama nerde..
bi kere oyuncu kadrosu çok iyi.. dört dörtlük..
ben hiç bir bölüm için eleştiri yapamıyorum şahsen ki izlediğim herşeyi eleştiririm.. :)
vallaha bence bitmez..
çünkü söylemiştim gene söylüyorum magazin d ile röportajda bitmeyeceğini hatta seneye fırtınada çekim yapıcaklarını açıklamışlardıbye

sağol canım beni çok sevindirdin biraz daha rahatladım inşallah çok uzun seneler devam eder.çok beğeniyorum ben bu dizi ya biliyorum bir gün bitecek ama daha çok erken.inşaallah gümüş, yabancı damat dizisi gibi uzun süre devam eder. ben bu diziye her geçen gün daha çok bağlanıyorum.
ayrıca senin yazdıklarına da katılıyorum.yani dizimizin fragmanını izleyeceğim diye reklamları bile açık tutuyorum kanal d biraz daha töleranslı davranmalı fırtına dizisine. neyse inşaallah bu söylediklerimle kalırım dizimizde devam eder.
tekrardan sağol arkadaşım
bye bye bye

ctcc
29-04-07, 17:20
bye

sağol canım beni çok sevindirdin biraz daha rahatladım inşallah çok uzun seneler devam eder.çok beğeniyorum ben bu dizi ya biliyorum bir gün bitecek ama daha çok erken.inşaallah gümüş, yabancı damat dizisi gibi uzun süre devam eder. ben bu diziye her geçen gün daha çok bağlanıyorum.
ayrıca senin yazdıklarına da katılıyorum.yani dizimizin fragmanını izleyeceğim diye reklamları bile açık tutuyorum kanal d biraz daha töleranslı davranmalı fırtına dizisine. neyse inşaallah bu söylediklerimle kalırım dizimizde devam eder.
tekrardan sağol arkadaşım
bye bye bye
önemli değil canım bende kendimi teselli ediyorum sürekli..:sad53:
reytingler yüzünden sürekli bir kaygı içindeyim yani..
inşallah canım reyting uğruna kurban olmaz ve çok uzun sürer..
fragman bi kere perşembe günü çıkıyor..
diğer dizilerin fragmanları 4 gün önceden veriliyor..
Fırtınaya karşı garezi var sanırım kanald nin..
ama dedim ya kanald yi nedense çok seviyorum ve kanald izliyorum..

benhermi
29-04-07, 17:58
Tele - Barometre
28 Nisan 2007 Cumartesi

Tele - Barometre
28 Nisan 2007 Cumartesi

reytingler beklediğimden çok ama çk daha iyi... ben her iki sıralamada da acıtasyon yapılmayan bir fragman olmadığından 6.-7. lik bekliyordum...

bence bu reytinglerde sakinen nin ""galiba ben hamileyim"" demesi bayaa bür rol oynadı....:happy0064

benhermi
29-04-07, 18:03
hoşgeldin duygucum :)

dünki bölümü herkes sevmiş zaten herşey çok güzeldi
valla ben dün süper güldüm canım o sahnelere:img-hyste ali yede acıdım biraz:img-hyste ama çalışmasına izin vermedi çekeceği var :)

reytingler beklediğimizden yüksek ama genede iyi değil cnm..
her zamanki gibi:sad53:

eksinlikle sevilmeyecek bir bölülm değildi ki...:happy0064 :happy0064 sakine ile emine nin zeynep e üzülme demesi fln da süperdi... çok anlayışlılar gerçekten...:happy0064

evet ali nin daha çekeceği var... ama zeynep da inanılmaz abartmış ya...:img-hyste o mutfağın hali neydi öyle poşetlerden görünmüyordu gerçekten...:img-hyste ekmek makinesinden yağurt makinesine kadar herşeyi almış yani...

canım ben reytinglere sevindim...:img-yes: çok daha kötülerini de gördüğümüz için buna da şimdilik razıyız... ama daha iyilerini göreceğimize eminim...:img-yes:

benhermi
29-04-07, 18:11
hoşgeldin cnm...
bncede süper bi blmdü...;)
alinn tepkisine başlarda kızdım ama sora barıştılar ztn...alide üzgündü sonuçta...ne hayaller kurdu...
bide dursuna bayıldım bn bu blm...:img-hyste
"annemin aklı olsaydı bnden zeynepten sonra seni doğururmuydu":img-hyste :img-hyste
süerdi bnce...reytinglerde fena diil ama bnce 1 veya 2. olablirdik...:img-yes:
bu arada duygu arka sokaklar bitiomu??

açıkcası ben başlarda da kızmadım canım yani beklediğim bir tepkiydi...:img-yes: zaten tahmin ettiğim gibi kısa da sürdü... bence bu sadece çocuğu olmiyacağı çin çok üzgün oldunun göstergesi o kadar.... yani zaten hemen güle oynaa karşılamasını hiçbirimiz beklemiyorduk...

dursun süperd gerçekten tabi melehat da.... o ""hamilemisun"" shnesi süperdi... melehat hemen ""ben değil o "" diye dursun u gösterdi ya... süperdi...:img-hyste

(not:hayır canım arka sokaklar bitmiyor... sadece bu hafta yen bölümü yayınlanmıyo o kadar... sanırım çekimi tamamlayamadılar...:icon_sorr :icon_sorr )

ctcc
29-04-07, 18:13
reytingler beklediğimden çok ama çk daha iyi... ben her iki sıralamada da acıtasyon yapılmayan bir fragman olmadığından 6.-7. lik bekliyordum...

bence bu reytinglerde sakinen nin ""galiba ben hamileyim"" demesi bayaa bür rol oynadı....
aynen canım :)
aama ben hep dua ediyorum inş .. iyi reytingler gelmiştir ve kanald diziyi bitirmez diye :)

bencede canım...
ama total de 5.yiz..
keşke ondada 3.olsaydık..

eksinlikle sevilmeyecek bir bölülm değildi ki... sakine ile emine nin zeynep e üzülme demesi fln da süperdi... çok anlayışlılar gerçekten...

evet ali nin daha çekeceği var... ama zeynep da inanılmaz abartmış ya...:img-hyste o mutfağın hali neydi öyle poşetlerden görünmüyordu gerçekten...:img-hyste ekmek makinesinden yağurt makinesine kadar herşeyi almış yani...

canım ben reytinglere sevindim... çok daha kötülerini de gördüğümüz için buna da şimdilik razıyız... ama daha iyilerini göreceğimize eminim...:img-yes:
evet cnm her hafta daha çok seviyorum diziyi :)
çok komik ve güzel bir bölümdü :)
Ali'yi bu hafta bende çok anlayışlı buldum :)
biz bunu tahmin etmiştik zaten
ama şimdi boşa üzüldüğünü anlıycak çünkü zeynep hamile :)

bende reytinglere sevindim
3.lük var daha ne diyim:happy0064 :happy0064
ve 5.00 in üstünde:happy0064

benhermi
29-04-07, 18:17
önemli değil canım bende kendimi teselli ediyorum sürekli..:sad53:
reytingler yüzünden sürekli bir kaygı içindeyim yani..
inşallah canım reyting uğruna kurban olmaz ve çok uzun sürer..
fragman bi kere perşembe günü çıkıyor..
diğer dizilerin fragmanları 4 gün önceden veriliyor..
Fırtınaya karşı garezi var sanırım kanald nin..
ama dedim ya kanald yi nedense çok seviyorum ve kanald izliyorum..

reyting kaygısı sürekli bende de var... ama hiç dizimiz kalkar korkusu yok... bir kere en büyük şanslarımızdan biri bkm yapımı olmamız... bkm yapımlarına çok sahip çıkıyor... zaten sürekli kutlama yemekleri haberi alıyoruz...:happy0064 sonuçta yapımcılar veya oyuncular umutsuz olsalardı hiç bu kadar eğlenmezlerdi....

ama fragman konusunda dertliyiz bu bir gerçek....:icon_sorr yani kanal d biraz daha reklamını yapsa dizimizin... yani öyle çok istemiyorum... fragmanı erkenden verseler.. en az 2 fragman yayınlasalar yeter... biz reklamsız neler yaptık... braz yardımla neler neler yaparız...:img-wink:

karanlık86
29-04-07, 18:28
reyting kaygısı sürekli bende de var... ama hiç dizimiz kalkar korkusu yok... bir kere en büyük şanslarımızdan biri bkm yapımı olmamız... bkm yapımlarına çok sahip çıkıyor... zaten sürekli kutlama yemekleri haberi alıyoruz...:happy0064 sonuçta yapımcılar veya oyuncular umutsuz olsalardı hiç bu kadar eğlenmezlerdi....

ama fragman konusunda dertliyiz bu bir gerçek....:icon_sorr yani kanal d biraz daha reklamını yapsa dizimizin... yani öyle çok istemiyorum... fragmanı erkenden verseler.. en az 2 fragman yayınlasalar yeter... biz reklamsız neler yaptık... braz yardımla neler neler yaparız...:img-wink:

çok sağol canım gerçekten sizlerden böyle yorumlar alırken çok mutlu ve umutlu oluyorum. gerçekten de öyle biz reklamsız yine de çok başarılıyız diğer dizilerin reklamları oluyodaha sonra magazin programlarında yer alıyorlar ve buna rağmen düşük reyting alan çok dizi var o diziler yayındayken bizim dizimiz niye bitsinki ve inşaallah ta bitmeyecek.sağolun arkadaşlarım.evet 2 fragman yayınlasınlar ne zaman 2 fragman yayınlasalar reytingler artıyor bunları göz önünde bulundurmaları gerekir madem 1 fragman yayınlanacak onda da zeynep ali sahnelerine yoğunluk versinler

benhermi
29-04-07, 18:31
aynen canım :)
aama ben hep dua ediyorum inş .. iyi reytingler gelmiştir ve kanald diziyi bitirmez diye :)

bencede canım...
ama total de 5.yiz..
keşke ondada 3.olsaydık..

keşke canım keşkeeeee.... ama zaten dizimizin günü de bu reytingde çok etkili haftasonu insanlar fazla evde durmadığı için uranlarında ayrı ayrı şeyleri izlemesi yüzünden reytingler bölünüyor...:icon_sorr

tabi bence birinci olmamız gerekir her hafta.... ve olsak tabiiki çok sevinirim ama dizimiz kaldırılmadıktan sonra çok da seçici birşey değil reyting... 72 milyonun beyenisine 20bin kişi karar veremez...:icon_whis

evet cnm her hafta daha çok seviyorum diziyi :)
çok komik ve güzel bir bölümdü :)
Ali'yi bu hafta bende çok anlayışlı buldum :)
biz bunu tahmin etmiştik zaten
ama şimdi boşa üzüldüğünü anlıycak çünkü zeynep hamile :)

bende reytinglere sevindim
3.lük var daha ne diyim:happy0064 :happy0064
ve 5.00 in üstünde:happy0064

hele ben canım hele ben... her hafta başka bir heyecanla izliyorum bu diziyi.... her hafta daha da güldürmeyi başarıyor ayrıca....

ayrıca her ne kadar zeynep söyle artık diyenlerin baş sıralarında ben gelsen de keşke söylemeseydi diyesim gelmed değil... ne güzel sürpriz olurdu zeynep e...:img-in_lo

benhermi
29-04-07, 18:38
çok sağol canım gerçekten sizlerden böyle yorumlar alırken çok mutlu ve umutlu oluyorum. gerçekten de öyle biz reklamsız yine de çok başarılıyız diğer dizilerin reklamları oluyodaha sonra magazin programlarında yer alıyorlar ve buna rağmen düşük reyting alan çok dizi var o diziler yayındayken bizim dizimiz niye bitsinki ve inşaallah ta bitmeyecek.sağolun arkadaşlarım.evet 2 fragman yayınlasınlar ne zaman 2 fragman yayınlasalar reytingler artıyor bunları göz önünde bulundurmaları gerekir madem 1 fragman yayınlanacak onda da zeynep ali sahnelerine yoğunluk versinler

haklısın canımmyani mesela bu hafta fraganı bana hazırla diye verselerdi fona acıklısından bir karadeniz türküsü kondururdum.. sonra da fragmana zeynep ile ali nin ilk eve gelişleriyle başlardım... ali ile zeynep in hareket hızlarını yavaşlatır ayrı açılardan birbirlerine bakmalarını sağlardım.. alinin yüzü ine asık olurdu... işte ali zeynep e ""ben söylemem sen söylersin "" derdi sonra zeynep i aileyle otururken görürdük fragmanın sonunda türkü bitişe geçerdi zeynep de ""hep böyle mi kalıcaz"" repliğini söylerdi...

ve tabii reytingler tavan:happy0064 :happy0064

(yani kanal d bize fragman da yaptırdın ya ben daha ne diyim sana:img-hyste )

ayrca canım bizim başarıız tartışılamaz.... her esprisi ince olan ve insanın uzadıkça elinde kalmayan kaç dizi var... mesela eğer dizilere benzeseydik ali hala hapiste, zeynep de ağlıyo olurdu...

karanlık86
29-04-07, 18:43
haklısın canımmyani mesela bu hafta fraganı bana hazırla diye verselerdi fona acıklısından bir karadeniz türküsü kondururdum.. sonra da fragmana zeynep ile ali nin ilk eve gelişleriyle başlardım... ali ile zeynep in hareket hızlarını yavaşlatır ayrı açılardan birbirlerine bakmalarını sağlardım.. alinin yüzü ine asık olurdu... işte ali zeynep e ""ben söylemem sen söylersin "" derdi sonra zeynep i aileyle otururken görürdük fragmanın sonunda türkü bitişe geçerdi zeynep de ""hep böyle mi kalıcaz"" repliğini söylerdi...

ve tabii reytingler tavan:happy0064 :happy0064

ayrca canım bizim başarıız tartışılamaz.... her esprisi ince olan ve insanın uzadıkça elinde kalmayan kaç dizi var... mesela eğer dizilere benzeseydik ali hala hapiste, zeynep de ağlıyo olurdu...

ya gerçekten de çok süpersin bu fragman konusunda tabi ki doğru söylüyorsun bizim dizimiz diğer dizilerde çok çok farklı senin dediğin gibi ali hapista zeypete ağlıyor olurdu ama ne yapalım ki halkımız alışmış acı sahnelere vazgeçemiyor.
diğer bir konu ise oyuncular süper diğer dizilerin oyuncularına bakıyorum ne zeynep kadar güzel ağlayan ne de ali kadar güzel bakan bir oyuncu görmedim. diğer oyuncular da aynı şekilde süperler.:good:

ctcc
29-04-07, 18:51

kimde yokki reyting kaygısı..??
yoksa reytinglerle niye ilgilenelim ki..
allahtan bkm yapımcımız..
yani sürekli dediğin gibi kutlama yemeklerinin haberini alıyoruz :)

bende canım sizden destek alıyorum..
yani bizim fragman sorunumuz var...
kanald nin bu sorunu aşması lazım..
hatta bazen özet bile perşembeleri çıkıyor zatn:sad53:
keşke canım keşkeeeee.... ama zaten dizimizin günü de bu reytingde çok etkili haftasonu insanlar fazla evde durmadığı için uranlarında ayrı ayrı şeyleri izlemesi yüzünden reytingler bölünüyor...:icon_sorr

tabi bence birinci olmamız gerekir her hafta.... ve olsak tabiiki çok sevinirim ama dizimiz kaldırılmadıktan sonra çok da seçici birşey değil reyting... 72 milyonun beyenisine 20bin kişi karar veremez...:icon_whis

hele ben canım hele ben... her hafta başka bir heyecanla izliyorum bu diziyi.... her hafta daha da güldürmeyi başarıyor ayrıca....

ayrıca her ne kadar zeynep söyle artık diyenlerin baş sıralarında ben gelsen de keşke söylemeseydi diyesim gelmed değil... ne güzel sürpriz olurdu zeynep e...:img-in_lo
evet haftasonu en yüksek reyting 7 veya 8 oluyor..
bizde 5 in üstünde almışız :)
ne mutlu bize :):)
bencede her hafta 1.olmamız gerekir
zaten dizi bunu hakediyor..

sarıseren
29-04-07, 19:10
dünkü bölüm çok güzeldi.allahtan aliyle zeynep pek fazla bi olay olmadan barıştılar.Hasan,Hoca,Sakine çok komiklerdi.Özelliklede sonunda sakine süperdi.Raytinglerde iyiymiş.Çok sevindim:happy0064

keremcem d
29-04-07, 19:20
slm millet..
dünki bölüm tek kelimeyle harikaydi..
özeliklede ali ve zeynep cok tatliyidlar..
hepki gibi özetde gene herseyi cok abartmislardi..
zeynep cok komikdi ya.. bakalim kim pes edecek..
ziyada tam alem ya..gül gül öldüm..
hoca ve sevda saten tam komedi:img-hyste

ctcc
29-04-07, 20:39
slm millet..
evet Fatma'cım .. her zamanki gibi özetcinin gıcıklığı..
inş.. bu hafta özet çarşamba gelirde bizde rahat bir nefes alırız:)
gelecek bölümü çok merak ediyorum:):)

benhermi
29-04-07, 23:19
slm millet..

evet fatmam herzamanki özeteçi yani...
aslında düşününce böyle iyi oluyo di mi...yani kendimizi en kötüye hazırlıyoruz ama sonra süper bir bölüm izliyoruz...:img-hyste

ama merak da etmiyo değilim bu özetçinin hiç i vicdanı sızlamıyor ben bu zavallılara berbat bikaç gün geçirtiyorum diye...?:img-hyste

aaa evet salında benimle hiç ziya konusuna girilmedi... yarın hepimiz onlineken konuşalım o konuyu... ama bayıldım tabii bende.. o 2 metrelim adama sandelyeye çıkıp yine de yumruk atmaya kalktı ya...:img-hyste

Brittle
30-04-07, 09:30
arkadaşlar biraz geç girdim kusura bakmayın. Mesajlarınızı okumadan önce genel bi yorum yapmak istiyorum.

Bu bölüm çooooooooooook süperdi. Özetin haklı olmadığını çıkardığı için çoook mutluyum.:happy0064
Tam dediğimiz gibi oldu.Ali biraz surat yaptı haklı olarak ve sonra eski haline döndü.:img-yes:
şu iş meselesinde gülmekten öldüm.:img-hyste Zeynep neler yaptı öle. Bi anda eskiyi hatırladım. Köydeyken normal eşyaları bile alamazken zeynep şimdi ihtiyaç için değil sırf aliyi kandırmak için neler aldı.:img-yes:
Aslında düşünüyorum da iyki istanbula gelmişler. Gelmeselerdi nasıl evleneceklerdi. Para desen yok bi yandan eminenin baskıları. Emine şimdi genel müdür damadım var diye nasıl gururlanıyo.:good:
Artık yazın fırtınaya giderlerse oradaki evlerini dilediklerince dayayıp döşerler. Bebeklerinin beşiklerini bile.:good:

Zeynebin kesine kesin hamile olduğuna inandım. Artık gönül rahatlığıyla sevinebilirim. Bütün belirtiler tam. Baş dönmesi, mide bulantısı, aşerme.
Yaşasııın, inşallah önümüzdeki bölüm herkes öğrenir, zeynebin hamile olduğunu.:happy0064

Ali zeyneple nasıl ilgileniyodu. Ihlamur kaynatayım, iyimisin falan.:img-in_lo Bi de zeynep midem bulanıyo diyince ali bi an düşündü her halde hamile mi diye sonra yok be türünden bi şeyler yaptı.

Bana kalırsa sakine menapoza giriyo. Melahat hakkında bi şey diyemeyeceğim.:icon_whis

Ama kısaca özetlersek bu bölümün her saniyesini zevkle izledim ve de zeynebin hamile olmasına çooookk sevindim.:happy0064 :happy0064

Brittle
30-04-07, 09:46
arkadaşımın kuzeni dizide çalışıyor ve dizinin iki hafta sonra biteceğini söylemiş. kanal d bitirmek istiyormuş fırtına'yı. :(

olamaz ya bu haber mutlaka yanlıştır. Eğer fırına biterse ben kahrolurum. :sad53: Arkadşlar lütfen bu işin aslını öğrenelim. Ayrıca keyfimi bu gibi haberlerle kaçırmak istemiyorum.

ne?? hep böyle söylentiler duyduk ama..
ciddimisin?? hiç sanmıyorum, niye bitirsinlerki??
ayrıca murat ve burçin röportajda seneyi garantilediklerini söylemişlerdi..
hatta fırtınaya dönüceklerdi..
bence yalan bir söylenti bu..

İnşallah canım bu söylentiler dediğin gibi yalandır. Sadece dedikodudur. Söylentilere göre fırtına 39. bölümde bitecekti. hani fırtına gibi esmeye son sürat devam ediyor. Benim için hayranı olduğum bi dizinin tadı hiç bi zaman kaçmaz, istedikleri kadar uzasın ben yine de sıkılmam o yüzden senelerce devam etsin fırtına.

benim gelecek bölümle ilgili bir yorumum olacak zeynep akine ile melahatin durumunu anlamak iisteyecek ve hastanede sadece kendisinin hamile olduğunu öğrenecek. yani ben öyle olacağını hissediyorum. artık ali zeynebi el üstünde tutar bizim zeynebin hamileliliği çok tatlı olur ya. artık alinin çekeceği var zeynepten.
ayy ya bir an önce gelsin o bölümler. (kendimi fazla kaptırdım galiba inşaallah her şey istediğimiz gibi olur)
reytinglere gelince hepimizin isteği zirveye 1.sıraya yerleşmek ama göreceğiz bakalım.
haydi hayırlısı

evet aylardır hayal ettiğimiz sahnelerin gerçekleşmesine çok az kaldı. Dediğin gibi olabilir. Bence kendini çok fazla kaptırmadın. Hepimiz aynı durumdayız. Ağzımız kulaklarımızda.:happy0064 :happy0064
Ali zaten dünden razı, zeynep hamile olsun da çeker o.:img-yes:

Brittle
30-04-07, 10:06
Tele - Barometre
28 Nisan 2007 Cumartesi

Tele - Barometre
28 Nisan 2007 Cumartesi
5 Firtina. [net] Kand 5,30 15,20 6 Duvar [net] Atv 4,00 12,90

bence reytingler gayet ii. aslında reytingler umrumda bile değil ama naparsın dizimizin geleceği için düşünmek zorundayız.:img-yes:
Zaten tam anlamış da diilim. Bu reytingler nasıl ve neye göre belirleniyo.

reyting kaygısı sürekli bende de var... ama hiç dizimiz kalkar korkusu yok... bir kere en büyük şanslarımızdan biri bkm yapımı olmamız... bkm yapımlarına çok sahip çıkıyor... zaten sürekli kutlama yemekleri haberi alıyoruz... sonuçta yapımcılar veya oyuncular umutsuz olsalardı hiç bu kadar eğlenmezlerdi....

evet bkm gerçekten süper. Ordan çıkan bütün yapımlar süper oluyo. Zaten dizinin ilk bölümlerindeki kutlama yameğinde murat yıldırım bu dizide yer almayı öncelikle bkm olduğu için kabul ettiğini sölemişti.
Dediğin gibi canım sürekli kutlama yemeklri yapıyolar, çook eğleniyolar. Tam bir ekip ruhu, hepsi birbirine çok bağlı, zaten röportajın birinde burçin reytinglerden gayet memnun olduklarını sölemişti. Onlar memnunsa zaten gerisi önemli diil. Tabi kanalın da memnun olması gerekiyo ki diziyi yayından kaldırmasın.
evet ya şu fragman konusunda kanald birazcık çaba gösterse yeter de artar bile zaten çok fazla şey istemiyoz. Dizimz bu günlere reklamsız geldi. bundan sonra da aynı devam eder ama birazcık kanald bi şeyler yapsa dizimiz daha ii yerlerde olacak.

Laz_Kizi61
30-04-07, 12:14
arkadaslar ben firtinanin sitesinde bir haber okudum dizi yayindan kaldiriliyormus. bu haber dogru olabilirmi???
ben cok sasirdim bu habere ins. dogru degildir:img-fie: :img-fie: !!!

benhermi
30-04-07, 12:23
arkadaslar ben firtinanin sitesinde bir haber okudum dizi yayindan kaldiriliyormus. bu haber dogru olabilirmi???
ben cok sasirdim bu habere ins. dogru degildir:img-fie: :img-fie: !!!

canım bir ara bir arkadaşda bu sitede yazmış öyle... en yorum yapmamıştım çünkü zaten bu haberden her diziye yaklaşık 2 haftada bir geliyor... ayrıca canım sanırım bu haberi fırtına nın fan sitelerinden birinde okudun çünkü bkm nin siteside yani fırtına nın resmi olarak yeraldığı bir sitede böyle bi haber yok ve resmi ağızlardan duymadıkça inanmamak çok daha akıllıca:img-yes:

kısacası canım... oyuncularımızı... konumuzu vs. göz önüne alırsak bana fırtına bayaa bir süre daha devam edermiş gibi geliyor... ve içim rahat...:img-yes: bence sen de rahatla:img-wink:

benhermi
30-04-07, 12:39
şu iş meselesinde gülmekten öldüm.:img-hyste Zeynep neler yaptı öle. Bi anda eskiyi hatırladım. Köydeyken normal eşyaları bile alamazken zeynep şimdi ihtiyaç için değil sırf aliyi kandırmak için neler aldı.:img-yes:
Aslında düşünüyorum da iyki istanbula gelmişler. Gelmeselerdi nasıl evleneceklerdi. Para desen yok bi yandan eminenin baskıları. Emine şimdi genel müdür damadım var diye nasıl gururlanıyo.:good:
Artık yazın fırtınaya giderlerse oradaki evlerini dilediklerince dayayıp döşerler. Bebeklerinin beşiklerini bile.:good:

canım bu noktaya değinmene çok sevindm... evet belki biz olaların akışında tam anlayamadık ama bizim fırınada trustleri gezdiren ali istanbulda genel müdür ali bey oldu...:happy0064 tabiiki bu bizi şaşırtmadı aslında zaten alide bu potansiyel hep vardı... ve de hep çalıştı... beklenen bişeydi yani:img-wink:

fırtına da kalma konusunda tam olarak aynı fikirde değilim ama canım... sonuçra orada kalsalardı da ali bir şekilde artık ekmeğini taştan mı çıkarırdı, taş mı taşırdı zeynep i rahat ettirmek için elinden geleni yapardı...sonuçta şimdi ali nin zeynep e çalışma deesinin tek nedeni de zeynep i rahat ettirme çabası... canım benim ya...:img-in_lo zaten hep diyoruz ya fırtına da herşeyi isleyebiliriz ama ikisinin aşklarının bittiğini asla diye....:img-yes:

Zeynebin kesine kesin hamile olduğuna inandım. Artık gönül rahatlığıyla sevinebilirim. Bütün belirtiler tam. Baş dönmesi, mide bulantısı, aşerme.
Yaşasııın, inşallah önümüzdeki bölüm herkes öğrenir, zeynebin hamile olduğunu.:happy0064

Ali zeyneple nasıl ilgileniyodu. Ihlamur kaynatayım, iyimisin falan.:img-in_lo Bi de zeynep midem bulanıyo diyince ali bi an düşündü her halde hamile mi diye sonra yok be türünden bi şeyler yaptı.

Bana kalırsa sakine menapoza giriyo. Melahat hakkında bi şey diyemeyeceğim.:icon_whis

evet zeynep gerçekten hamile bun hepimiz gönül rahatlığıyla sevinebiliriz...:happy0064 ay ileideki sahneleri izleyebilmek için kıvranıyorum burda... hadi ali öğrensin artık zeynep in hamile olduğunu... şöyle süüper sahneleri iç rahatlığıyla izleyelim...

ayrıca bencede sakine menepozda... ama melehat işine ben de çok şaşırdım... eee hadi hayırlısı... başka ne diyim...

TARIKGS
30-04-07, 15:22
Fırtınanın fan sitesindeki arkadaşların söylediğine göre çok sağlam bi kaynaktan haber almışlar dizi yayından kaldırılmış 2 bölüm sonra bitiyomuş hatta bkm ye ve kanald ye mail bile atıyolar yani doğru değildir inşallah ama çok sağlam kaynaktan aldık diyolardı

_duygucuk_
30-04-07, 15:35
slm herkese ohh reytingler iyi bölüm sper derken bu haber ya?
çok üzüldüm umarım doğru değildir nasıl olur bu ya bizim Fırtınamzı oo tam herşey yolundayken......:(:(
dizinin fanıyız biz de birşeyelr yapalım:):)

ctcc
30-04-07, 16:51
canım bir ara bir arkadaşda bu sitede yazmış öyle... en yorum yapmamıştım çünkü zaten bu haberden her diziye yaklaşık 2 haftada bir geliyor... ayrıca canım sanırım bu haberi fırtına nın fan sitelerinden birinde okudun çünkü bkm nin siteside yani fırtına nın resmi olarak yeraldığı bir sitede böyle bi haber yok ve resmi ağızlardan duymadıkça inanmamak çok daha akıllıca:img-yes:

kısacası canım... oyuncularımızı... konumuzu vs. göz önüne alırsak bana fırtına bayaa bir süre daha devam edermiş gibi geliyor... ve içim rahat...:img-yes: bence sen de rahatla:img-wink:
ya duygucum inşallah dediğin gibidir canım ya..
biterse ben de biterim:sad53: :sad53:
yani şu yoğun ders tempomda azıcık da olsa Fırtınadan destek alıyodum ,
moralim düzeliyordu , gülüyordum..
eğer kanald böyle birşey yaparsa..
neyse ben mail atıcam arkadaşlarbye :sad53:

Fırtınanın fan sitesindeki arkadaşların söylediğine göre çok sağlam bi kaynaktan haber almışlar dizi yayından kaldırılmış 2 bölüm sonra bitiyomuş hatta bkm ye ve kanald ye mail bile atıyolar yani doğru değildir inşallah ama çok sağlam kaynaktan aldık diyolardı
ya banada arkadaşım arkadaşımın kuzeni dizi setinde çalışıyor , faruk zeynebe aliyi kurtarmak için birlikte olmayı teklif edicekmiş dedi dedi.. ama gördüğümüz gibi yalan çıktı..
inanmayı istemiyorum arkadaşlar..
İNANMAYACAĞIMDA!!
kanald böyle bir şey yapmaz!!..
yapımcımızda BKM..
ayrıyetten daha 39.bölümde kutlama yemeği yaptılar..
ve...
gelecek sezonda ekranlardayız dediler..:sad53:

ctcc
30-04-07, 16:56
arkadaşlar fan sitesinde böyle bir yorum okudum ama..
"ARKADASLAR SON DAKIKA SUAN BKM İLE KONUSTUM VE KANALDNIN DEDİĞİ GİBİ FIRTINANIN ÖLE SENARYO GEREĞİ İLE FİLAN KALDIRILMASI SÖZ KONUSU DEĞİLMİŞ TEK NEDEN REKLMA GELİRLERİNİN AZ OLMASIYMISS"
ya öff inanamıyorum sanırım dizi gerçekten kaldırılıyor:sad53: :sad53:
bitti sanırım..
bitti...:sad53: :sad53: :sad53: :sad53: :sad53: :sad53:

benhermi
30-04-07, 17:12
"ARKADASLAR SON DAKIKA SUAN BKM İLE KONUSTUM VE KANALDNIN DEDİĞİ GİBİ FIRTINANIN ÖLE SENARYO GEREĞİ İLE FİLAN KALDIRILMASI SÖZ KONUSU DEĞİLMİŞ TEK NEDEN REKLMA GELİRLERİNİN AZ OLMASIYMISS"
bitti sanırım..

nası ya nası ya ne nasıl yani ya...:img-fie: :img-fie:

arkadaşlar saka yaptığınızı söyleyin lütfen.. yani izlemekden en fazla zevk aldığım dizi kaldırılıyor mu yan ciddi ciddi... arkadaşlar ben kanal d ye ve bkm nin sitesine mail atmaya başlıyorum...

nasıl yani ya ben hala bişey anlayamıyorum.. reklamdan mı kazanamıyorlarmış... eee biz o kadar relemı nasıl izliyoruz peki...

ay arkadaşlar inanamıyorum....:img-swoon

ctcc
30-04-07, 17:25
nası ya nası ya ne nasıl yani ya...:img-fie: :img-fie:

arkadaşlar saka yaptığınızı söyleyin lütfen.. yani izlemekden en fazla zevk aldığım dizi kaldırılıyor mu yan ciddi ciddi... arkadaşlar ben kanal d ye ve bkm nin sitesine mail atmaya başlıyorum...

nasıl yani ya ben hala bişey anlayamıyorum.. reklamdan mı kazanamıyorlarmış... eee biz o kadar relemı nasıl izliyoruz peki...

ay arkadaşlar inanamıyorum....:img-swoon
ya gerekirse sponsor olmaları için biz millete mail bile atarız yani
benim en sevdiğim dizi
fırtına bitirse buraya girmemin ne anlamı kalır ki?
yada cumartesi gecelerinin
cumartesinin ne anlamı kalır..
olamaz böyle bir şey
ben 5-10 tane mail atıcam arkadaşlar!!

guilty
30-04-07, 17:30
Neeeee kaldırılıyor mu yok canım olamz öyle şey yok yaaa........:(:(
Dizinin komple sonu mu geldi yoksa yarıda mı kaldırıyorlar acaba...????

ezzgiii
30-04-07, 17:42
ewt sanrım kaldırılıyo bende öyle biliyorum kimden öğrendim? arkadaşlar benim arkimin sitesinde oturuor zeynep'İn babası arkim bekçi le konuşurkinler duymuş bekçi: dizi nasıl gidiyor??
z.b.: yakında bitcek dizi demiş bu olada ist. ank. oluor ank. gelmiş sanrm yani bitcekmiş vede diznin ismi fırtına bence ist. ama fırtınaya dönmeleri lazım deilmi? ama çok gsl bi dizi

keremcem d
30-04-07, 17:47
reytingler iyiymis bu hafta..
en azindan bi ücüncülügümüz var..
eskiden birincilik istyioduk ve neredeyse hep
birinci oluyoduk ama arik ha bire 5 lerdeyiz:sad53:

ctcc
30-04-07, 17:47
Neeeee kaldırılıyor mu yok canım olamz öyle şey yok yaaa........:(:(
Dizinin komple sonu mu geldi yoksa yarıda mı kaldırıyorlar acaba...????
bitiriyorlar
final bölümüyle
hele bir ortadan kaldırsınlar!!
neyse açmıyım bayramlık ağzımı

ewt sanrım kaldırılıyo bende öyle biliyorum kimden öğrendim? arkadaşlar benim arkimin sitesinde oturuor zeynep'İn babası arkim bekçi le konuşurkinler duymuş bekçi: dizi nasıl gidiyor??
z.b.: yakında bitcek dizi demiş bu olada ist. ank. oluor ank. gelmiş sanrm yani bitcekmiş vede diznin ismi fırtına bence ist. ama fırtınaya dönmeleri lazım deilmi? ama çok gsl bi dizi
ailesi ankarada mı oturuyormuş hiç bişey anlamadım
yani dizi bitti demektir
tüm uğraşlara rağmen
devam etme seçeneğimiz hiç yokmu ya
olamaz !!!!!!!!!!!!!

benhermi
30-04-07, 18:54
arkadaşlar biliyosunuz gerçekten benim hep umudum vardı ama bkm ye attığım mail e cevap geldi... hem de birinci ağızdan... buyrun mail...

Merhabalar,
Ne yazık ki duyduğunuz naber doğrudur.. Kanal D, reklam gelirleri
düşük olduğundan Frtına dizisinin yayınına 43.bölümde son
verme kararı almıştır.
Şirketimizin bu kararın alınmasında herhangi bir sorumluluğu
bulunmamaktadır.
Bugüne kadar Fırtına'yı severek izlediğiniz ve ilgilendiğiniz
için teşekkür ederiz..
Yeni dizilerde görüşmek dileğiyle,
Nermin Eroğlu
Fırtına dizisi proje sorumlusu

ben şu anda şoktayım... bunu da yaptılar ya bize inanamıyorum yani inanamıyorum...

nehirgözlü
30-04-07, 19:00
inanmıyorum ya nasıl olurya böyle güzel bi dizi nasıl biter ağlıycam resmen yaa Allahım ne olur gerçek olmasın yaa offf nasıl bittiirler yaa şoktayım resmen deli olcam yaa

tipex
30-04-07, 19:09
arkadaşlar biliyosunuz gerçekten benim hep umudum vardı ama bkm ye attığım mail e cevap geldi... hem de birinci ağızdan... buyrun mail...

Merhabalar,
verme kararı almıştır.
bulunmamaktadır.
için teşekkür ederiz..
Nermin Eroğlu

ben şu anda şoktayım... bunu da yaptılar ya bize inanamıyorum yani inanamıyorum...

Ne var ne yok diye girdim foruma bu haberi görünce dünya başıma yıkıldı resmen.:img-cray: Nasıl kaldırırlar Fırtına'mı yaa... Yapılır mı bu??? Nasıl kıyarlar dizimize???:img-cray: Birşeyler yapamaz mıyız??? Şu an bende şoktayım. Ne diyeceğimi bilmiyorum...:img-cray:

tipex
30-04-07, 19:16
bitti sanırım..

Bende hala inanamıyorum. Reklam uğruna kıyıyorlar dizimize. Hemde çok severek izlediğim bir diziyi. :sad53: Hemde doğru düzgün bir son yapılmadan kaldırıyorlar.:sad53: Off yaa Fırtına'sız hayatı düşünemiyorum. Ben kendimi bir sezon içinde hazırlamıştım. Bu haber bende büyük bir etki yarattı. Ben Fırtına'sız ne yaparım... :sad53:

nehirgözlü
30-04-07, 19:19
offf ya moralim çok bozulduu yaaa resmen ağlıoyrum şuan nasıl yaaprlar ya bunu bend eşimdi mail attım kanaldye inş.kalkmaz yaa ben ne yaparım bu dizisiz burçinsiz muratsız nasıl geçer cumartesileri

tipex
30-04-07, 19:23
offf ya moralim çok bozulduu yaaa resmen ağlıoyrum şuan nasıl yaaprlar ya bunu bend eşimdi mail attım kanaldye inş.kalkmaz yaa ben ne yaparım bu dizisiz burçinsiz muratsız nasıl geçer cumartesileri

Benimde çok moralim bozuldu. :sad53: Hala inanamıyorum. Maillerimizin inşallah bir faydası olur...

fırtınamm
30-04-07, 19:29
Arkadaslar fan sitesinden bir haber daha ki bende bu habere yüzde yüz katılıyorum sizinde yorumlarınız bekliyorum.

Arkadaslar mail atmaya devam ama bence biz FIRTINACILARIN suan yapması gerek sey BU HAFTA YAYYINLANACAK OLAN BÖLÜMDE raytinglerde büyük YÜKSELİŞ YAKALAMAK YANI ARTIK 2LİĞİ GECİN KESİN 1.CİLİĞE OYNAMALIYIZ VE DESTEK VERMELİYİZ KANALDYE EN İYİ CEVABIMIZ BÖYLE OLUR.Böylece REKLAM GELİRİ EKSİKLĞİ NEYMİŞ Görürler....

benhermi
30-04-07, 19:31
arkadaşlar ben de ne yapacağımı bilemeden tekrar tekrar kanal d ye mail atıyodum... ama hazır Nermin Eroğlu mailimi bizzat cevaplamışken (bkm fırtına proje sorumlusu) ben de ona geri mesaj atayım dedim fakat hla ccevap gelmedi bekliyorum... yolladığım maili buraya da kopyalıyorum...

cevabınız için gerçekten çok teşekkür ederim...
tabii duyduğunuz haber yanlıştır deseydiniz daha çok
sevinirdim tabii fakat madem yapım şirketinizin bu kararla ilgisi yok
acaba biz kanal d yi vazgeçirmek için birşeyler yapabilir miyiz...?
internette ve gerçek hayatımda da fırtına izleyicisi çok arkadaşım var...
biz birçok kişi kanal d ye mail atmaya başladık bile... eğer yapabileceğimiz
fırtına yı geri döndürebileceğimiz başka bir yol varsa lütfen yardım edin...

fırtına nın kalkmaması için elimden geleni yapmaya hazırım ve de buna
hazır birçok insan tanıyorum...

eğer yardım ederseniz çok sevinirim...

dikkate aldıp cevap verdiğiniz için tekrar teşekkürler...

saygılarımla...

heyecanla bekliyorum arkadaşlar tabii belki buna cevap vermeyebilir ama olsun ben yine de beklicem... umarım bize yardım edebilir...

tipex
30-04-07, 19:33
Arkadaslar fan sitesinden bir haber daha ki bende bu habere yüzde yüz katılıyorum sizinde yorumlarınız bekliyorum.

Arkadaslar mail atmaya devam ama bence biz FIRTINACILARIN suan yapması gerek sey BU HAFTA YAYYINLANACAK OLAN BÖLÜMDE raytinglerde büyük YÜKSELİŞ YAKALAMAK YANI ARTIK 2LİĞİ GECİN KESİN 1.CİLİĞE OYNAMALIYIZ VE DESTEK VERMELİYİZ KANALDYE EN İYİ CEVABIMIZ BÖYLE OLUR.Böylece REKLAM GELİRİ EKSİKLĞİ NEYMİŞ Görürler....

Canım doğru söylüyorsun güzel söylüyorsun da sadık Fırtına'cılar zaten izliyor diziyi. Hemde hiç bir sahnesini kaçırmadan. Önemli olan diğer kesimin bize destek olması... Ayrıca haberlere göre dizi reyting yüzünden değil reklam alamadığı için kaldırılıyormuş. Reytinglerle bir sorunumuz yok. Korktuğum başıma geldi. Fırtına'm bitiyor...:sad53: :sad53: :sad53:

tipex
30-04-07, 19:37
arkadaşlar ben de ne yapacağımı bilemeden tekrar tekrar kanal d ye mail atıyodum... ama hazır Nermin Eroğlu mailimi bizzat cevaplamışken (bkm fırtına proje sorumlusu) ben de ona geri mesaj atayım dedim fakat hla ccevap gelmedi bekliyorum... yolladığım maili buraya da kopyalıyorum...

saygılarımla...

heyecanla bekliyorum arkadaşlar tabii belki buna cevap vermeyebilir ama olsun ben yine de beklicem... umarım bize yardım edebilir...

Çok güzel yazmışsın canım. Umarım Nermin Eroğlu bu konuda bizi aydınlatır. Bende güzel bir mesaj hazırlayıp hep Kanal D'ye hemde BKM'ye mail atacağım. Ama şu an yaşadığım şokun etkisinden hala kurtulamadığım için ne yapacağımı bilmiyorum. Önce kafamı toplamam lazım...

gizmo771
30-04-07, 19:46
Ya bn cidden ilk inanmamıştım gene biri sallıyo diziyi çekemeyip dmiştim ama bu kadarda olmaz şoktayım şu anda yaaa:(

tipex
30-04-07, 19:49
Arkadaşlar BKM'nin anasayfasındaki duyuru bölümünden de kaldırılmış Fırtına. :sad53: Onlar dizinin biteceğine hazırlamış kendini ama bir ben hala kabullenemiyorum. Sanki birileri bize hala çok kötü bir şaka yapıyormuş gibi geliyor... :sad53:

gizmo771
30-04-07, 19:51
Ya 2 bölüm sonra bitecek mi şimdi nası biter ya o zmana bebek bile doğmaz bi güzel bölüm izleyemiycez mi hep uyuz insanların faktörlerinden dolayı saçmalıklar izledik birazda ali zeynep izleseydik keşke bu kadarcık bölümde fırtınaya bile dönemezler yaaa

tipex
30-04-07, 19:51
YA bencede son derece katılıyorum.Peki bu reklam gelirini nasıl artırıcaz sonucta raytinglerle alakalı değil yani???

Yok canım reytinglerle alakalı değil. Artık birilerinin maddi anlamda da Fırtına'ya destek vermesi gerekiyor... Off ben daha fazla bu acıya dayanamıyorum arkadaşlar.... Ben çıkıyorum. Bir köşede oturup ağlayacağım...:sad53:

fırtınamm
30-04-07, 19:52
Arkadaşlar BKM'nin anasayfasındaki duyuru bölümünden de kaldırılmış Fırtına. :sad53: Onlar dizinin biteceğine hazırlamış kendini ama bir ben hala kabullenemiyorum. Sanki birileri bize hala çok kötü bir şaka yapıyormuş gibi geliyor... :sad53:

Haklısın kötü bir saka gibi.Ama suan ortada bir YANLISLIK var yani FIRTINAMIZIN kaldırılması baslı basına bir yanlışlık ve biz bu yanlıslığa üzülmektense SUAN birlik olamlıyız ve bu yanlıslığı nasıl düzelticeyimizi düşünmeliyizz:icon_sorr

karanlık86
30-04-07, 21:04
Param ve şirketim olsada bi reklam versem yaw keşke:S
arkadaşlar bende şoktayım ya çok moralim bozuldu ne yapağız biz fırtınasız birşeyler yapmamız lazım. inşaallah fırtına devam eder.Allah büyük belki son anda değişir gelişmeler. ya inanamıyorum tek izlediğim diziyi elimden alıyorlar yazık çok yazık ediyorlar. umarım kanal d hatasını anlar ve bu kötü bir şaka olarak tarihe geçer.

karanlık86
30-04-07, 21:07
arkadaşlar bende şoktayım ya çok moralim bozuldu ne yapağız biz fırtınasız birşeyler yapmamız lazım. inşaallah fırtına devam eder.Allah büyük belki son anda değişir gelişmeler. ya inanamıyorum tek izlediğim diziyi elimden alıyorlar yazık çok yazık ediyorlar. umarım kanal d hatasını anlar ve bu kötü bir şaka olarak tarihe geçer.
inşaallah ne yapmamız gerekiyo arkadaşlar şaşırdım kaldım ya.

*_GaMzE_*
01-05-07, 10:19
Ya buna inanamıyorum Geçende bir haber çıktı bu son bölümde Fırtına
1.olmuş diye ve hatta ekip kutlamış bunu buda nerden çıktı şimdi ya umarım bitirmezler güzelim diziyi harcamazlar:icon_sorr

Brittle
01-05-07, 10:25

ve tabii reytingler tavan

ay duygucum sen çok yaşa emi. Senin bu yaratıcı zekana hayranım. Gerçekten süper olurdu. Özet işinden sonra fragman işine de el attık ya daha ne diyim.

evet işte fırtınayı farklı kılan da bu. Diğer diziler gibi bi olayı kırk bölüm sakız etmiyolar. Çabuk düzeliyo. İşte fırtınayı da diğer dizilerden farklı olduğu için seviyorum.:happy0064

fırtına da kalma konusunda tam olarak aynı fikirde değilim ama canım... sonuçra orada kalsalardı da ali bir şekilde artık ekmeğini taştan mı çıkarırdı, taş mı taşırdı zeynep i rahat ettirmek için elinden geleni yapardı...sonuçta şimdi ali nin zeynep e çalışma deesinin tek nedeni de zeynep i rahat ettirme çabası... canım benim ya...:img-in_lo zaten hep diyoruz ya fırtına da herşeyi isleyebiliriz ama ikisinin aşklarının bittiğini asla diye...

evet zeynep gerçekten hamile bun hepimiz gönül rahatlığıyla sevinebiliriz... ay ileideki sahneleri izleyebilmek için kıvranıyorum burda... hadi ali öğrensin artık zeynep in hamile olduğunu... şöyle süüper sahneleri iç rahatlığıyla izleyelim...

ya tabi aliye olan güvenim sonsuz zaten o ne demişti. Yeminim var senin elini sıcak sudan soğuk suya değdirmeyeceğim diye. Sanki nazın iş teklifini niye kabul etmişti, sırf zeynebe daha rahat bir yaşam sunabilmek için. Zeynep ali aşkından hiç bahsetmiyorum bile, onların aşkı gün geçtikçe daha da artıyo.

evet ya şu anda şunları yazarken bile içim içime sığmıyo.Zeynebin hamilelik sahnelerini izlemek için sabırsızlanıyorum. Bölümün başında inş herkes öğrenir zeynebin hamile olduğunu.

bitti sanırım..
bitti...:

yaaaaaaaaaaaaa bu doğru olamaz, imkansız dizimiz bitemez. Lütfen arkadaşlar bu işin peşini bırakmayalım. Kimden doğru bilgi edinebiliyosak onunla konuşalım. Ben kanala ve bkmye mail atacağım. Başka yapılabilecek bi şey varsa lütfen söyleyin. Eğer böle bi şey varsa geç olmadan durduralım.

sadece_ozge
01-05-07, 10:44
olamaz ya bu haber mutlaka yanlıştır. Eğer fırına biterse ben kahrolurum. :sad53: Arkadşlar lütfen bu işin aslını öğrenelim. Ayrıca keyfimi bu gibi haberlerle kaçırmak istemiyorum.

İnşallah canım bu söylentiler dediğin gibi yalandır. Sadece dedikodudur. Söylentilere göre fırtına 39. bölümde bitecekti. hani fırtına gibi esmeye son sürat devam ediyor. Benim için hayranı olduğum bi dizinin tadı hiç bi zaman kaçmaz, istedikleri kadar uzasın ben yine de sıkılmam o yüzden senelerce devam etsin fırtına.

evet aylardır hayal ettiğimiz sahnelerin gerçekleşmesine çok az kaldı. Dediğin gibi olabilir. Bence kendini çok fazla kaptırmadın. Hepimiz aynı durumdayız. Ağzımız kulaklarımızda.:happy0064 :happy0064
Ali zaten dünden razı, zeynep hamile olsun da çeker o.:img-yes:

arkadsım yaa ımzandakı replikmı artık nedr kım soledı bılmıyorum aam fırtınada gecen bı replkmıydı cok merak ettımm

bde bana fırtınanın sonunda ne oldu soyeleyecke bırı varmı ozette degısık bsey ler olucak demıstı noluyo bırı bsey desın genel olarak rıca etsemm..

bıde bu dızı en az 3 sezon suremlı dfalan dıyosum cok tatlı kendı arasında silahsız entrıkasız son zamnalrın en pürüzsüz dızıydı yabancı damat gıbı 3 sezon falan surere dıyodum aa
sürmelı bıtmesıınn

tipex
01-05-07, 10:51
Dizinin biteceği haberlerinden sonra huzurum kaçtı uyuyamadım bile.:sad53: Sabah kalktığımda ise yine aklıma ilk gelen şey bu oldu.

Ne kadar doğru bilmiyorum ama Fırtına'nın fan sitesinde bazı arkadaşların maillerine gelen cevaplarda dizinin bitmeyeceği söylenmiş. Kanal D'nin ne yapmaya çalıştığını hala anlayabilmiş değilim.

Dizi böyle apar topar bitirilir mi yaa??? 2 bölümde bize neyi izletecekler??? O kadar çok işlenmesi gereken konu var ki... Şimdi eğer biterse hepsi yarım kalacak...:sad53:

Brittle
01-05-07, 10:56

Merhabalar,
verme kararı almıştır.
bulunmamaktadır.
için teşekkür ederiz..
Nermin Eroğlu

yaaaaaaaaaaaaaa olamaz bu ne eşek şakası mı bu.
Ya hiç inanmak istemiyodum, sıradan dedikodulardan biri olarak düşündüm hep ve şimdi başımıza gelene bak. Bütün olaylar fırınanın aleyhinde.
Bende hala inanamıyorum. Reklam uğruna kıyıyorlar dizimize. Hemde çok severek izlediğim bir diziyi. Hemde doğru düzgün bir son yapılmadan kaldırıyorlar Off yaa Fırtına'sız hayatı düşünemiyorum. Ben kendimi bir sezon içinde hazırlamıştım. Bu haber bende büyük bir etki yarattı. Ben Fırtına'sız ne yaparım... :sad53:

aynen ya ben fırtınasız yaşayamam. Aslında olylara bakacak olursak sanki her şeyi çözülme noktasına getirdiler. Zeynep hamile aradaki sorunlar halloldu. Üçüncü şahıslar diziden ayrıldı. Emine melahati affetti.
Ama düşününce de bütün bu olanlar sayamadıklarım dahil yeni bir sürü olaya gebe.Fırtına da konu bitmez.

ya biz bu konuda ne yapabiliriz ki ben zaten her zaman hiç kesintisiz izliyorum. Yani eğer tek başımaysam reklamları bile izliyorum.

saygılarımla...

ya şu anda bağıra bağıra ağlamak istiyorum. Ya neler yapabiliriz. Duygucum inşallah mesajına cevap bir an önce gelir. İş işten geçmeden dizimizi kurtarabiliriz.
Ya kanald kaldırsa bile dizinin başka kanalda devam etme ihtimali yok mu. Hani kanallar bazen bi kanalda olan dizyi satın alıyorlar ya.
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lütfen arkadaşlar bi şeyler yapalım dizimizi kurtaralım.:sad53: :sad53:

Brittle
01-05-07, 11:05
arkadsım yaa ımzandakı replikmı artık nedr kım soledı bılmıyorum aam fırtınada gecen bı replkmıydı cok merak ettımm

bde bana fırtınanın sonunda ne oldu soyeleyecke bırı varmı ozette degısık bsey ler olucak demıstı noluyo bırı bsey desın genel olarak rıca etsemm..

bıde bu dızı en az 3 sezon suremlı dfalan dıyosum cok tatlı kendı arasında silahsız entrıkasız son zamnalrın en pürüzsüz dızıydı yabancı damat gıbı 3 sezon falan surere dıyodum aa
sürmelı bıtmesıınn

hayır canım o, bi sitede fırtına hakkında yapılan bi yorumdu ve benim çok hoşuma gitti ben de imzama ekledim.

sonunda işte zeynebin hamile olduğu daha ortaya çıkmadı. melahat ben hamile değilim galiba dedi, sakine de ben hamileyim galiba dedi ve orada bitti. Aklına takılan bi sahne varsa söyle canım uzun uzun anlatayım.

evet canım evet biz sezonlar boyunca devam etmeli derken dizimizi iki bölüm sonra kaldırmaya karar veriyolar. ne olacak şimdi.:img-yes: :sad53:

tipex
01-05-07, 11:06
yaaaaaaaaaaaaaa olamaz bu ne eşek şakası mı bu.
Ya hiç inanmak istemiyodum, sıradan dedikodulardan biri olarak düşündüm hep ve şimdi başımıza gelene bak. Bütün olaylar fırınanın aleyhinde.

aynen ya ben fırtınasız yaşayamam. Aslında olylara bakacak olursak sanki her şeyi çözülme noktasına getirdiler. Zeynep hamile aradaki sorunlar halloldu. Üçüncü şahıslar diziden ayrıldı. Emine melahati affetti.
Ama düşününce de bütün bu olanlar sayamadıklarım dahil yeni bir sürü olaya gebe.Fırtına da konu bitmez.

ya biz bu konuda ne yapabiliriz ki ben zaten her zaman hiç kesintisiz izliyorum. Yani eğer tek başımaysam reklamları bile izliyorum.

ya şu anda bağıra bağıra ağlamak istiyorum. Ya neler yapabiliriz. Duygucum inşallah mesajına cevap bir an önce gelir. İş işten geçmeden dizimizi kurtarabiliriz.
Ya kanald kaldırsa bile dizinin başka kanalda devam etme ihtimali yok mu. Hani kanallar bazen bi kanalda olan dizyi satın alıyorlar ya.
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lütfen arkadaşlar bi şeyler yapalım dizimizi kurtaralım.:sad53: :sad53:

İnan bana canım eğer dizi biterse çoğu şey yarım kalacak. Herşey bitmiş değil. Dünden beri bende ne yapacağımı ne düşüneceğimi şaşırdım. Herşey o kadar ani oldu ki!!! Bizlerin Fırtına hakkında ne düşüncelerimiz ne hayallerimiz vardı. Bunların hepsi bir anda yokoldu. Lanettt Kanal D sayesinde sudan sebeplerle diziyi bitiriyor... Tepkimizi önemserler mi yoksa görmezlikten mi gelirler him bilmiyorum. Kanal D'nin yaptığı gerçekten saçmalık. Reyting bakımından bir kaygımız yok ama darbe hiç beklemediğimiz bir taraftan geldi.

Bizim tabi reklamımız olmaz. Hangi oyuncumuz sansasyon yaratıp magazin programlarında malzeme olmuş??? Bizim oyuncularımız kimlere dil uzatmış??? Fırtına reklam uğruna şimdiye kadar hiç olay yaşamadı. Hep kendi izleyicisine doğru, güzel şeyler verebilmek için uğraştı ve bunu fazlasıyla başardı. Böyle bir diziye böyle adaletsiz bir son hiç yakışmıyor..

Brittle
01-05-07, 11:11
Dizinin biteceği haberlerinden sonra huzurum kaçtı uyuyamadım bile.:sad53: Sabah kalktığımda ise yine aklıma ilk gelen şey bu oldu.

Ne kadar doğru bilmiyorum ama Fırtına'nın fan sitesinde bazı arkadaşların maillerine gelen cevaplarda dizinin bitmeyeceği söylenmiş. Kanal D'nin ne yapmaya çalıştığını hala anlayabilmiş değilim.

Dizi böyle apar topar bitirilir mi yaa??? 2 bölümde bize neyi izletecekler??? O kadar çok işlenmesi gereken konu var ki... Şimdi eğer biterse hepsi yarım kalacak...:sad53:

ya sorma sevgili adaşım. bugün siteye bi girdim ve haberleri duyar duymaz şok oldum ve bütün neşem kaçtı. Halbuki ben bu hafta ve önümüzdeki haftalarda hep eğlenecektim. Yani zeynep hamile olduğu için coşacaktım fakat bu haberler yüzünden aylardır beklediğimiz şey gerçek oluyor ve biz bunun tadını çıkartamıyoruz.:sad53:

ya kanald mesajlara her halde doğru cevaplar vermiyo baştan sağma cevaplar veriyo.

aslında hiç inanmayacaktım ama duyguya birinci ağızdan cevap gelince bütün umutlarım yok oldu.

Allah'ım lütfen bi mucize olsun da bütün bu olanlar yanlış olsun. Doğruysa bile bu kararlarından vazgeçsinler.

Arkadaşlar başka dizilerin de başına buna benzer olaylar geldi ve dizinin fanları neler yaptılar. Lütfen biz de ortak bi karar alalım ve gerekeni yapalım.:img-yes:

mesburcum
01-05-07, 11:11
Yok ya bu doğru olamaz yani. Ben bu diziye çok geç başladım ama çokkk seviyorum. Şu an bir çok komdei dizisinden daha eğlenceli ve en romantik dizilerden daha romantik, neden böyle bir şey yapıyorlar bende Kanal D ve BKM'yi arayacağım...

mesburcum
01-05-07, 11:14
Arkadaşlar kötü bir haberim var size. Şİmdi BKM'yi aradım dizinin yayından kaldırılacağı doğruymuş. Kanal D'den dolayı :(:(:( 43. Bölümde veda edecekmiş. Resmen şok oldum. Moralim alt üst durumda hepimiz Kanal D'yi arayalım....

Brittle
01-05-07, 11:19
İnan bana canım eğer dizi biterse çoğu şey yarım kalacak. Herşey bitmiş değil. Dünden beri bende ne yapacağımı ne düşüneceğimi şaşırdım. Herşey o kadar ani oldu ki!!! Bizlerin Fırtına hakkında ne düşüncelerimiz ne hayallerimiz vardı. Bunların hepsi bir anda yokoldu. Lanettt Kanal D sayesinde sudan sebeplerle diziyi bitiriyor... Tepkimizi önemserler mi yoksa görmezlikten mi gelirler him bilmiyorum. Kanal D'nin yaptığı gerçekten saçmalık. Reyting bakımından bir kaygımız yok ama darbe hiç beklemediğimiz bir taraftan geldi.

Bizim tabi reklamımız olmaz. Hangi oyuncumuz sansasyon yaratıp magazin programlarında malzeme olmuş??? Bizim oyuncularımız kimlere dil uzatmış??? Fırtına reklam uğruna şimdiye kadar hiç olay yaşamadı. Hep kendi izleyicisine doğru, güzel şeyler verebilmek için uğraştı ve bunu fazlasıyla başardı. Böyle bir diziye böyle adaletsiz bir son hiç yakışmıyor..

evet ya fırtına ekibi sadece işini yapmaya çalıştı ve yaptı da zaten öyle olduğu için kaliteli ama kimse kaliteden anlamıyo. İlla ki biz dizinin oyuncularının adının sansasyonlara mı karışması gerekiyo. Ne biliyim başka şeyler mi yapması gerekiyo.

Bence diziyi kaldırmak için öne sürdükleri bahane çok saçma ve uydurma. Ben böle bir mantıksızlık duymadım.

Ya bizim daha dizide yaşayacağımız bir çok şey var. Eğer bitirirlerse hem bir çok şey havada kalacak hem de biz izlemek istediğimiz sahneleri izleyemeden, fırtınaya doyamadan ona veda etmek zorunda kalacağız.:icon_mad: :icon_cry: :icon_cry:

tipex
01-05-07, 11:20
ya sorma sevgili adaşım. bugün siteye bi girdim ve haberleri duyar duymaz şok oldum ve bütün neşem kaçtı. Halbuki ben bu hafta ve önümüzdeki haftalarda hep eğlenecektim. Yani zeynep hamile olduğu için coşacaktım fakat bu haberler yüzünden aylardır beklediğimiz şey gerçek oluyor ve biz bunun tadını çıkartamıyoruz.:sad53:

ya kanald mesajlara her halde doğru cevaplar vermiyo baştan sağma cevaplar veriyo.

aslında hiç inanmayacaktım ama duyguya birinci ağızdan cevap gelince bütün umutlarım yok oldu.

Allah'ım lütfen bi mucize olsun da bütün bu olanlar yanlış olsun. Doğruysa bile bu kararlarından vazgeçsinler.

Arkadaşlar başka dizilerin de başına buna benzer olaylar geldi ve dizinin fanları neler yaptılar. Lütfen biz de ortak bi karar alalım ve gerekeni yapalım.:img-yes:

Dizinin kaldırılmadığı haberi dün yapılan mail yağurundan sonra gelmiş. Benimde bu yüzden kafam karıştı. Ya Kanal D kararından vazgeçti ya da bizi böyle yalan yanlış haberlerle oyalıyor... Umarım Duygu'nun mesajına hayırlı bir cevap gelirde hepimiz rahatlarız...

kışgüneşiyimben
01-05-07, 11:23
[I]arkadaşlar ben dün mail çektim ve bana gelen cevabı yapıştırıyorum

[Merhabalar,
Ne yazık ki duyduğunuz naber doğrudur.. Kanal D, reklam gelirleri düşük olduğundan Frtına dizisinin yayınına 43.bölümde son verme kararı almıştır.
Şirketimizin bu kararın alınmasında herhangi bir sorumluluğu ve yaptırımı bulunmamaktadır.
Bugüne kadar Fırtına'yı severek izlediğiniz ve ilgilendiğiniz için teşekkür ederiz..
Nermin EroÄŸlu

inanki böyle geldi ben de bilmiyorum dogru galiba/I]

tipex
01-05-07, 11:25
Arkadaşlar kötü bir haberim var size. Şİmdi BKM'yi aradım dizinin yayından kaldırılacağı doğruymuş. Kanal D'den dolayı :(:(:( 43. Bölümde veda edecekmiş. Resmen şok oldum. Moralim alt üst durumda hepimiz Kanal D'yi arayalım....

Off yaa tam az da olsa umutlanmışken verdiğin bu haber beni tekrar yıktı. Pek güzel olmasa da verdiğin haber için sağol. En azından bilgilendirdin bizi. Bundan sonra ne yapacağız??? BKM'nin bu olayda anladığım kadarıyla bir suçu yok. Bizim derdimiz Kanal D'yle. Maillerimiz atarız tepkimizi her yerde gösteririz ama benim içimde yine de bir korku var. Zamanında bazı diziler için fanlar ne kadar uğraşmıştı. Ne kampanyalar düzenlenmişti. Ama kanallar yinede bildiklerini okudular. Acaba aynı şeyleri bizde mi yaşayacağız???

Brittle
01-05-07, 11:27
Dizinin kaldırılmadığı haberi dün yapılan mail yağurundan sonra gelmiş. Benimde bu yüzden kafam karıştı. Ya Kanal D kararından vazgeçti ya da bizi böyle yalan yanlış haberlerle oyalıyor... Umarım Duygu'nun mesajına hayırlı bir cevap gelirde hepimiz rahatlarız...

ya işler iyice karıştı. Kanald farklı söylüyo, bkm farklı.
Ben bu sabah bkmye mail attım ve bana da gelen cevap duyguya gelen cevapla aynı.:sad53:
Kanaldye de msj attım ama cevabı daha gelmedi.
bana kalırsa bunda önce attığım mesajları da düşünecek olursak kanald baştan sağma cevaplar yazıo.
Ya kanaldyi arasak daha doğru cevaplar elde edermiyiz acaba.

offf ya kafayı yiyeceğim burda lütfen arkadaşlar doğru haberler alalım. bi şeyler yapalım.:sad53:

kışgüneşiyimben
01-05-07, 11:31
arkadaşlar şöyle bir yöntem denesek olmaz mı?kanal d yi boşverin biz bkm'ya mail atalım başka bir kanala transfer etsinler yada biz başka kanallara mail atalım onlar devam etsinler müthiş dizimize sanki sırf para ugruna yakmalalım başka bir kanal da reytingler fırlayınca kanal d görsün bakalım ne olacakmış reyting hali sizce nasıl fikir umudum yok ama denemede fayda var

Brittle
Off yaa tam az da olsa umutlanmışken verdiğin bu haber beni tekrar yıktı. Pek güzel olmasa da verdiğin haber için sağol. En azından bilgilendirdin bizi. Bundan sonra ne yapacağız??? BKM'nin bu olayda anladığım kadarıyla bir suçu yok. Bizim derdimiz Kanal D'yle. Maillerimiz atarız tepkimizi her yerde gösteririz ama benim içimde yine de bir korku var. Zamanında bazı diziler için fanlar ne kadar uğraşmıştı. Ne kampanyalar düzenlenmişti. Ama kanallar yinede bildiklerini okudular. Acaba aynı şeyleri bizde mi yaşayacağız???

ya evet ya bizim de uğraşlarımız boşa giderse ve bizim çok insan toplamamız lazım. Ben şimdi bilmiyorum ama inşallah bütün fırtına fanları harekete geçer.
arkadaşlar bana kalırsa artık tepkimizi kanaldye gösterelim.
Bkm herkese aynı cevabı veriyor. Ama kanald de sses soluk yok ne yapacağız. Bi an önce böle bi şey varsa durdurmalıyız bu kararı.:img-yes: :sad53:

tipex
ya işler iyice karıştı. Kanald farklı söylüyo, bkm farklı.
Ben bu sabah bkmye mail attım ve bana da gelen cevap duyguya gelen cevapla aynı.:sad53:
Kanaldye de msj attım ama cevabı daha gelmedi.
bana kalırsa bunda önce attığım mesajları da düşünecek olursak kanald baştan sağma cevaplar yazıo.
Ya kanaldyi arasak daha doğru cevaplar elde edermiyiz acaba.

offf ya kafayı yiyeceğim burda lütfen arkadaşlar doğru haberler alalım. bi şeyler yapalım.:sad53:

Aynen canım bende kafayı yemek üzereyim. Kanal D bizi pek umursamıyor galiba... Arasak bile yine şartlanmış gibi aynı cevapları verirler. Ama yinede denemekte fayda var. Şeytan diyor git bas kanalı... Dünden beri moralim çok bozuk. Düne kadar yeni bölümün heyecanını yaşarken bu acı haberlerle dünyam başıma yıkıldı.

greaciaco
01-05-07, 11:33
ya belki baska bir kanalla anlasirsa bkm dizi kurtulabilir yani dizinin nede olsa reyting sorunu yok oyuzden baska kanallarla anlasma saglanabilir

tipex
01-05-07, 11:34
arkadaşlar şöyle bir yöntem denesek olmaz mı?kanal d yi boşverin biz bkm'ya mail atalım başka bir kanala transfer etsinler yada biz başka kanallara mail atalım onlar devam etsinler müthiş dizimize sanki sırf para ugruna yakmalalım başka bir kanal da reytingler fırlayınca kanal d görsün bakalım ne olacakmış reyting hali sizce nasıl fikir umudum yok ama denemede fayda var

Benim aklımada geldi bu fikir. Ama hangi kanal dizimizi yayınlayacak onu bilmiyorum. Birde bunu nasıl yapacağız??? Diğer kanalların ilgilerini tamamen üzerimize çekmeliyiz. Kanal D gerçekten bir dizi terminatörü...

Brittle
01-05-07, 11:37

evet ya benim de aklıma geldi. Kanal d den kesin, doğru bi cevap gelse biz de ona göre çareler arasak çok ii olacak. En azından başka bi kanalda devam etsin. Ya arkadaşlar kanald yi arama imkanınız varsa hemen şimdi arayıp buraya haber verebilir misiniz. Benim arama imkanım olsa bir dakika durmayacağım ve arayacağım ama yok işte lütfen birisi gerçekten kanald ye ulaşsın. doğru bilgiler alsın.:img-help: :img-help: :sad53:

tipex
01-05-07, 11:38
Ya nasil yani dizi bitiyomu?Niye bitiyomus ki?

Bizde tam emin değiliz dün bitiyor deniyordu bugün bazı arkadaşlara bitmeyecek haberi geldi ama çoğunluk biteceğini söylüyor :(:(:( Dizi söylenenlere göre yeterli reklam alamadığı için dizi terminatörü Kanal D tarafından bitirilme kararı alınmış.

mesburcum
01-05-07, 11:40
Arkadaşlar ben Kanal D'yi de aradım.

Temsilci siz reklamlarla ilgili böyle bir şeyi yaptığımıza inanıyor musunuz? Dizinin sonu geldiği için bitiyor dedi.
Bende Ne demek sonu geldi siz Cumartesi günü izlediğimiz o bölümden sonra her şeyi 2 bölüme sığdırıp nasıl bitirebileceksiniz dedim. O da anlıyorum ama yapılabilecek fazla bir şey yok programamızda 12 Mayıs Final görünüyor ama yine de şikayetinizi ilgili birime aktaracağım dedi.
:(

Brittle
01-05-07, 11:42
Aynen canım bende kafayı yemek üzereyim. Kanal D bizi pek umursamıyor galiba... Arasak bile yine şartlanmış gibi aynı cevapları verirler. Ama yinede denemekte fayda var. Şeytan diyor git bas kanalı... Dünden beri moralim çok bozuk. Düne kadar yeni bölümün heyecanını yaşarken bu acı haberlerle dünyam başıma yıkıldı.

aynen canım bkmden haber geliyo da kanald den niye haber gelmiyo. Bi de şu bkm olayında sizce bi numara yok mu. Msaj atan herkese anında cevap geliyo ve de sözde nermin eroğlu ağzından. İşin ilginç tarafı da mesaj hep aynı. noktasına ve virgülüne kadar. Bizi oyalayan kandıran birileri var fakat bunlar kim anlayamadım.:icon_whis

evet ben de sabah haberi aldığımdan beri başka şey düşünemez oldum. Ne güzel sabırsızlıkla yeni bölümü bekliyodum. Neşem süperdi ama şimdi şu konuştuklarımıza bakın.
Bizim burda başka şeyler konuşmamız gerekiyodu.:sad53:

tipex
01-05-07, 11:43

Temsilci siz reklamlarla ilgili böyle bir şeyi yaptığımıza inanıyor musunuz? Dizinin sonu geldiği için bitiyor dedi.
Bende Ne demek sonu geldi siz Cumartesi günü izlediğimiz o bölümden sonra her şeyi 2 bölüme sığdırıp nasıl bitirebileceksiniz dedim. O da anlıyorum ama yapılabilecek fazla bir şey yok programamızda 12 Mayıs Final görünüyor ama yine de şikayetinizi ilgili birime aktaracağım dedi.

Yok böyle birşey yaa... BKM reklam yüzünden bitiriliyor diyor kanal ise bitmesi gerektiği için bitiriliyor diyor. Biz şimdi kime inanacağız??? Bu arada canım çok güzel demişsin 2 bölümde ne yapmayı düşünüyorlar??? Çok sağol canım arayıp bizlere de haber verdiğin için.

tipex
01-05-07, 11:48
aynen canım bkmden haber geliyo da kanald den niye haber gelmiyo. Bi de şu bkm olayında sizce bi numara yok mu. Msaj atan herkese anında cevap geliyo ve de sözde nermin eroğlu ağzından. İşin ilginç tarafı da mesaj hep aynı. noktasına ve virgülüne kadar. Bizi oyalayan kandıran birileri var fakat bunlar kim anlayamadım.:icon_whis

evet ben de sabah haberi aldığımdan beri başka şey düşünemez oldum. Ne güzel sabırsızlıkla yeni bölümü bekliyodum. Neşem süperdi ama şimdi şu konuştuklarımıza bakın.
Bizim burda başka şeyler konuşmamız gerekiyodu.:sad53:

BKM'den gelen mesajlar benimde dikkatimi çekti hep aynı mesajlar. Kanal D desen hep kaçamak cevaplar veriyor. Birileri yalan söylüyor ama kim hala anlayamadım.

Haklısın canım bizim aslında başka şeylerden söz etmemiz gerekiyordu ama düştüğümüz durum içler acısı. Bizi bu duruma düşürenler utansın...

Brittle
01-05-07, 11:54

arkadaşlar inanmıyorum. Son kalan umudum da bitti.
olamaz ya dizimiz bitiyooooooooooooooooooo.
şu anda bu cümleleri yazarken sinirden ve üzüntüden ellerim titriyo. Anlatamam size ne kadar kötü bi durumda olduğumu.
ya ne yapacağız şimdi tamamıyle bitti mi. Yapılabilecek bi şey yok mu ya bu karar ne zaman alındı. Daha kutlama yemeğinde burçin ile murat bitmeyeceğine dair bir sürü şey sölemişti.
kanald hep böle yapıyor. Diğer dizilere de öle demiş, işte dizi normalde o kadar bölüm olduğu için bitiyor, biz kaldırmıyoruz diye.

Eğer kanald diziyi kaldırırsa ben de bi daha kanald yi izlemem.
bi de aklıma şey geldi. Kanald de yakında başlayacak bi dizi tanıtımı gösteriyolardı. adı yanlış hatırlamıyorsam "kavak yelleri" idi. Fırtınanın yerine o diziyi mi koyacaklar ya.:sad53: :sad53:
arkadaşlar şaka maka dizimiz bitiyo. Lütfen bi şeyler yapalım. Kanaldyi mail ve telefon yağmuruna tutalım lütfeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnn.:img-help: :img-help:

arzu__55
01-05-07, 11:59
arkadaslar duyduklarim dogru degil dime??? dizimis bitmiyor dime??? bakin yapmaysinlar cok sacma olur daha yazinn firtinaya gidiceklerr ben o bölümlerin gelmesini bekliyorum siz bitcek diyorsunuz :(( sacmalmasinlar ya piyasada bi düzgün dizi var oda firtina onu bari bitirmesinler, kandalde yayinlamasi sacma oldu azten basgtan beri, kanad dizilerin kiymetini bilmiyorrr bi arkdasin dedigi gibi yapimci sirkete mail atalim ve dizimis bitmesinnn coksacma birsey olurr biterse cok fena üzülürüm, böle güzel diziyi nasil bitirirler ya

Brittle
01-05-07, 12:00
BKM'den gelen mesajlar benimde dikkatimi çekti hep aynı mesajlar. Kanal D desen hep kaçamak cevaplar veriyor. Birileri yalan söylüyor ama kim hala anlayamadım.

Haklısın canım bizim aslında başka şeylerden söz etmemiz gerekiyordu ama düştüğümüz durum içler acısı. Bizi bu duruma düşürenler utansın...

evet ya ne olacak bütün neşem kaçtı, şevkim gitti. Forumda kalmamın tek sebebi de belki ii bi gelişme olur da rahatlarım diye kalıyorum yoksa forumdan çıkıp ağlamak istiyorum.:img-cray: :img-cray: :img-cray:
ya bi umudum vardı ama kanald den gelen haber beni yıktı geçirdi.:img-black :img-black :dito

tipex
01-05-07, 12:04
arkadaslar duyduklarim dogru degil dime??? dizimis bitmiyor dime??? bakin yapmaysinlar cok sacma olur daha yazinn firtinaya gidiceklerr ben o bölümlerin gelmesini bekliyorum siz bitcek diyorsunuz :(( sacmalmasinlar ya piyasada bi düzgün dizi var oda firtina onu bari bitirmesinler, kandalde yayinlamasi sacma oldu azten basgtan beri, kanad dizilerin kiymetini bilmiyorrr bi arkdasin dedigi gibi yapimci sirkete mail atalim ve dizimis bitmesinnn coksacma birsey olurr biterse cok fena üzülürüm, böle güzel diziyi nasil bitirirler ya

Bizimde Fırtına ile ilgili daha ne hayallerimiz vardı ama hepsi yıkıldı :=(((((( Bizde bu haberlerin gerçek olmadığını umuyorduk ama hem yapımcının hem de kanalın verdiği cevaplar gerçek olduğu yönünde. :=(((((((

Birşeyi farkettiniz mi??? BKM dizinin bitiş nedeni olarak yeterli reklam olmamasını ve Kanal D'yi gösteriyor. Kanal D ise böyle birşey olmadığını zamanı geldiği için biteceğini söylüyor... Birbirinden tamamen farklı cevaplar. Acaba yapımcı şirket ve kanal arasında bir sorun mu çıktı???

Brittle
01-05-07, 12:05

canım şu anda elimize geçen haberlere göre acı ama gerçek. Dizimizi bitiriyolar. Ve bitirme bahaneleri de çooooooook ama çoooooook saçma.:sad53:
neymiş bitmesi gereken zaman olduğu için bitiyomuş. Ne yapacağımızı ne edeceğimizi şaşırdık.:sad53: :sad53:

Brittle
01-05-07, 12:11
Bizimde Fırtına ile ilgili daha ne hayallerimiz vardı ama hepsi yıkıldı :=(((((( Bizde bu haberlerin gerçek olmadığını umuyorduk ama hem yapımcının hem de kanalın verdiği cevaplar gerçek olduğu yönünde. :=(((((((

Birşeyi farkettiniz mi??? BKM dizinin bitiş nedeni olarak yeterli reklam olmamasını ve Kanal D'yi gösteriyor. Kanal D ise böyle birşey olmadığını zamanı geldiği için biteceğini söylüyor... Birbirinden tamamen farklı cevaplar. Acaba yapımcı şirket ve kanal arasında bir sorun mu çıktı???

canım birileri yalan söylüyor ama bana kalırsa büyük ihtimal kanald. Çünkü kendini kötülemek istemiyo. Hem bkm dizinin bitmesini neden istesin ki. :img-yes: Sonuçta bir sürü insan para kazanıyo ordan. daha önce de dediğim gibi kanald bütün yayından kaldırdığı diziler için aynı şeyi söylüyo. neymiş bitmesi gereken zaman da bitiyomuş.:img-sorry :fighting2

arzu__55
01-05-07, 12:11
bence zamani hala gelmed bitmesinin, daha bebekleri olcakk zeynepin hamilegini görücezz inatdini görücez aliyie hamilelik boyunca cektirmesini görücez sora bebeklerini alip firtinaya gidciekelr asklarini tazelicekler bebekleriye birlikte :((( bitmesin yaaaa

bence yapimci sirketi ikna etmek lazimm bitmemesi icin baska kanala gecirsinler kanal d hic deger bilmiyor zaten bi tek firtinaya bakiyordum kanaldye oda biterse programdann silicemmmm

Brittle
01-05-07, 12:16
bence zamani hala gelmed bitmesinin, daha bebekleri olcakk zeynepin hamilegini görücezz inatdini görücez aliyie hamilelik boyunca cektirmesini görücez sora bebeklerini alip firtinaya gidciekelr asklarini tazelicekler bebekleriye birlikte :((( bitmesin yaaaa

bence yapimci sirketi ikna etmek lazimm bitmemesi icin baska kanala gecirsinler kanal d hic deger bilmiyor zaten bi tek firtinaya bakiyordum kanaldye oda biterse programdann silicemmmm

ya canım hepimiz aynı duygular içindeyiz. Hep aynı şeyleri hayal ediyoduk ama şimdi olanlara bakın.

ya bi şeyler yapmalıyız etkili fakat neeeeee.
Lütfen arkadaşlar akıl verin de bi şeyler yapalım......:sad53: :sad53:

hildaxx
01-05-07, 12:35
Şoktayım.Gerçekten bu derece radikal bir kararı almaları çok acaip.Dizi gayet güzel ilerlerken ve reytingleri de bu derece iyiyken bende şaşırdım.Ama Osman Yağmurdereli kendisinin yaptığı diziler için bir yorumda bulunmuştu.Reyting alan bir dizi bile olsanız reklam alamıyosanız diziyi ilk 5 te bile olsa bitirme kararı alırlar diye.Sanırım Fırtına'nın da akibeti bu olacak.

Zaten 43.bölüm de bitecekse sadece 2 bölümcük kalmış demektir.Çok kötü olmuş bari sezon sonuna az kaldı daha iyi toparlansa ve sezon sonunda bitse en azından bu şekilde bir şey yapabiliriz.Bizim dizimiz de yeni bölüm diye beklerken bu tarz bir sebepten bitti.En azından Fırtına için 2 haftamız varken elimizden geleni yapalım.Ben sizinle beraberim yapılacak bir şey varsa...

mesburcum
01-05-07, 12:37
Yok böyle birşey yaa... BKM reklam yüzünden bitiriliyor diyor kanal ise bitmesi gerektiği için bitiriliyor diyor. Biz şimdi kime inanacağız??? Bu arada canım çok güzel demişsin 2 bölümde ne yapmayı düşünüyorlar??? Çok sağol canım arayıp bizlere de haber verdiğin için.

Rica ederim ne demek, keşke aramalarımın bir sonucunu alabilsem... İnanın bu bugünlerde aldığım en kötü haberlerden daha sabah diziyi izlemeyen arkadaşıma lütfen izle mükemmel bir dizi diyerek ısrar ediyordum.... Offfff offfff

kışgüneşiyimben
01-05-07, 12:46
--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar Kanald den yeni gelen mesaj da şunlar yazıyor.

Sayın İzleyicimiz,

01.05.2007 12:59:22 tarihinde tarafımıza göndermiş olduğunuz mailinize ilişkin cevabımız aşağıda yer almaktadır.

Fırtına isimli yerli dizimize göstermiş olduğunuz ilgi ve beğeniniz için teşekkür ederiz.Dizimiz yapılan anlaşma gereği hikayesinin ve senaryosunun sonlanmasından dolayı 12 mayıs cumartesi günü yayınlanacak olan final bölümüyle ekranlara veda edecektir.

inanmıyorum ya

Brittle
01-05-07, 13:14
Şoktayım.Gerçekten bu derece radikal bir kararı almaları çok acaip.Dizi gayet güzel ilerlerken ve reytingleri de bu derece iyiyken bende şaşırdım.Ama Osman Yağmurdereli kendisinin yaptığı diziler için bir yorumda bulunmuştu.Reyting alan bir dizi bile olsanız reklam alamıyosanız diziyi ilk 5 te bile olsa bitirme kararı alırlar diye.Sanırım Fırtına'nın da akibeti bu olacak.

Zaten 43.bölüm de bitecekse sadece 2 bölümcük kalmış demektir.Çok kötü olmuş bari sezon sonuna az kaldı daha iyi toparlansa ve sezon sonunda bitse en azından bu şekilde bir şey yapabiliriz.Bizim dizimiz de yeni bölüm diye beklerken bu tarz bir sebepten bitti.En azından Fırtına için 2 haftamız varken elimizden geleni yapalım.Ben sizinle beraberim yapılacak bir şey varsa...

evet ya bi şeyler yapalım bu duruma seyirci kalmayalım. Asıl fırtına gücünü gösterelim.offf ya şu dizi piyasını hiç anlayamıyorum ne yapmaya çalışıyolar. Niçin her şeyi reklam olarak görüyolar.:sad53: :sad53:

Rica ederim ne demek, keşke aramalarımın bir sonucunu alabilsem... İnanın bu bugünlerde aldığım en kötü haberlerden daha sabah diziyi izlemeyen arkadaşıma lütfen izle mükemmel bir dizi diyerek ısrar ediyordum.... Offfff offfff

evet ya ben de eski bölümlere şöyle bi baktım da bi de bu güzel insanları bir daha göremeyeceğimi düşündüm ve üzüntüme üzüntü ekledim.:sad53: :sad53:
ya ben fırtınasız naparım. günler nasıl geçecek.:sad53:
ya aklımdan hiç çıkmıyo, hem o güzel sahneler hem de gerçek.:sad53:
--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar Kanald den yeni gelen mesaj da şunlar yazıyor.

Sayın İzleyicimiz,

01.05.2007 12:59:22 tarihinde tarafımıza göndermiş olduğunuz mailinize ilişkin cevabımız aşağıda yer almaktadır.

Fırtına isimli yerli dizimize göstermiş olduğunuz ilgi ve beğeniniz için teşekkür ederiz.Dizimiz yapılan anlaşma gereği hikayesinin ve senaryosunun sonlanmasından dolayı 12 mayıs cumartesi günü yayınlanacak olan final bölümüyle ekranlara veda edecektir.

inanmıyorum ya

ya bu kanald ne yapmaya çalışıyor. kimine de bitmeyecek diye msj atmış kimine böle. Ama çoğu şey fırtınanın biteceğini gösteriyo ya niye bi anda böle bi şey çıktı. kutlama gecesini düşünürsek böle bi şeyden ne oyuncuların ne de ekibin haberi vardı. Ya onların o neşesi aklıma gelince bi daha bi daha üzülüyorum.:img-cray: :img-cray:

hildaxx
01-05-07, 13:17
evet ya bi şeyler yapalım bu duruma seyirci kalmayalım. Asıl fırtına gücünü gösterelim.offf ya şu dizi piyasını hiç anlayamıyorum ne yapmaya çalışıyolar. Niçin her şeyi reklam olarak görüyolar.:sad53: :sad53:

Gerçekten bende tam olarak ne yapılması gerektiğini bilmiyorum.Herşey paraya baktığı için bu durum yaşanıyor.Diziye harcanan masraflrı düşününce yapımcıların da işi çok zor bunu da biliyorum ama en azından sezon sonuna kadar devam etseydi.Pat diye biten diziler bunca izlenmiş bölümün anısına çok kötü bir son oluyor.En azından özenerek bir final izleyelim.Belki sezon sonuna kadar uzatılmasını sağlayabiliriz.

sadece_ozge
01-05-07, 13:50
hayır canım o, bi sitede fırtına hakkında yapılan bi yorumdu ve benim çok hoşuma gitti ben de imzama ekledim.

sonunda işte zeynebin hamile olduğu daha ortaya çıkmadı. melahat ben hamile değilim galiba dedi, sakine de ben hamileyim galiba dedi ve orada bitti. Aklına takılan bi sahne varsa söyle canım uzun uzun anlatayım.

evet canım evet biz sezonlar boyunca devam etmeli derken dizimizi iki bölüm sonra kaldırmaya karar veriyolar. ne olacak şimdi.:img-yes: :sad53:

böyle saçmalıkmı olur yaa hem ızlenen kendı halınde cokta basarılı bır dızı bulmak zor. ayrıca sacmalıga bakın senaryo ve hıkaye bttı dıyo mumkunmu bu yaa. bu tazr dızıler 3 sezona kadar devam edebılen dızıler yabancı damatı ızlemem pek yanı fanatık dıılım ama nasılda konu bulunuyo ve devam edıyo baksanıza. yanı bu gerekce cok sacma ve aptalca ben bıle smdı oturup hıkaye yazarım fırtınaya o kadar tatlı hos yerınde yanı. mumkunmu sebarryo yazılmaması yaa. bncede bu salak kanalların hep yaptıgı gıbı parada anlaşamadılar reklam falandır ** abseyler yapmalıyız yaaa bıtmemelı hmde senaryo hıkaye sıkıtsı falan yalan ya daha yenı evlendıler coulk cocuk ooo daha uzaycak coks ey var. bazı aptal dızılerı ınanılmaz uzatıyolar. artık dön dolaş oluyo byle her oyuncusu mukemmel dızılere güm olmaz byle haksızlık yaa tekheyecanla takıp ettıgım dızıde bıterse off off bseyler yapılmalı

tipex
01-05-07, 14:03
Gerçekten bende tam olarak ne yapılması gerektiğini bilmiyorum.Herşey paraya baktığı için bu durum yaşanıyor.Diziye harcanan masraflrı düşününce yapımcıların da işi çok zor bunu da biliyorum ama en azından sezon sonuna kadar devam etseydi.Pat diye biten diziler bunca izlenmiş bölümün anısına çok kötü bir son oluyor.En azından özenerek bir final izleyelim.Belki sezon sonuna kadar uzatılmasını sağlayabiliriz.

Çok haklısın canım bitirilecekse en azından sezon sonunda falan bitirilmeliydi. Böyle apar topar dizi bitirilmemeli... Acaba dediğin gibi sezon sonunda bitmesini sağlayabilir miyiz??? Böyle bişr şansımız var mı???

böyle saçmalıkmı olur yaa hem ızlenen kendı halınde cokta basarılı bır dızı bulmak zor. ayrıca sacmalıga bakın senaryo ve hıkaye bttı dıyo mumkunmu bu yaa. bu tazr dızıler 3 sezona kadar devam edebılen dızıler yabancı damatı ızlemem pek yanı fanatık dıılım ama nasılda konu bulunuyo ve devam edıyo baksanıza. yanı bu gerekce cok sacma ve aptalca ben bıle smdı oturup hıkaye yazarım fırtınaya o kadar tatlı hos yerınde yanı. mumkunmu sebarryo yazılmaması yaa. bncede bu salak kanalların hep yaptıgı gıbı parada anlaşamadılar reklam falandır ** abseyler yapmalıyız yaaa bıtmemelı hmde senaryo hıkaye sıkıtsı falan yalan ya daha yenı evlendıler coulk cocuk ooo daha uzaycak coks ey var. bazı aptal dızılerı ınanılmaz uzatıyolar. artık dön dolaş oluyo byle her oyuncusu mukemmel dızılere güm olmaz byle haksızlık yaa tekheyecanla takıp ettıgım dızıde bıterse off off bseyler yapılmalı

Sana tamamen katılıyorum canım. Fırtına'da konu sıkıntısı çekmek çok zor. Her zaman yazılacak bir senaryo bulunur. En azından 1 sezonluk hikaye daha var. Dediğin gibi daha çocuk mevzusu var. Daha Fırtına'ya gideceklerdi. Ziya hayatının aşkıyla tanışmadı daha. Hoca ve Sevda aşkının nereye varacağını görecektik. Tamara'da hayatının erkeğiyle tanışacaktı. Dursun ve Melahat'ın çocukları olacaktı. Böylece Dursun'da odunluğundan kurtulabilirdi. Hasan ve Sakine'nin, Fevzi ve Emine'nin tatlı tatlı tartışmalarını görecektik... Of yaa bunları yazdıkça içim sızlıyor. O kadar acı ve adaletsiz bir durum ki...

hildaxx
01-05-07, 14:07
Çok haklısın canım bitirilecekse en azından sezon sonunda falan bitirilmeliydi. Böyle apar topar dizi bitirilmemeli... Acaba dediğin gibi sezon sonunda bitmesini sağlayabilir miyiz??? Böyle bişr şansımız var mı???

Açıkçası 2 bölüm daha izleyeceğiz demektir bu.Zaten diziler sezon tatiline hazirana başı gibi giriyorlar.4 Bölüm daha uzayabilir böylelikle 6 bölümcük son hazırlık 2 bölümden çok daha iyi olur bizim adımıza.En azından çok da inandırıcı olmasada görmek istediklerimizi görmüş olmamızı sağlar.Bu tarz birşey yaptırabiliriz gibi geliyor bana.

Yoksa izleyeceğimiz 2 bölümü tamamen stresten oluşan bir duygu yoğunluğuyla izlemiş oluruz.Ne oldu ne olacak diye.Gerçi bu bölümde belli tüm sorunlar çözülmüş gibiydi Emine yine düzeldi.Faruk bi anda ortadan kayboldu,Ali genel müdür artık para sıkıntıları yok gibi.Bu derece kuru kuru ve tatsız bir finalse istedikleri üzülürüm.

FBemel
01-05-07, 14:11
arkadaşlar okulun internetinden giriorum...ve çok fazla kalamayacağım...

ama Duygu'dan dün akşam öğrendiğim haber sonrasında bütün geceboyunca ağladım...gözlerim şiş bir şekilde de okula geldim...

bu haberin doğruluğuna inanak istemesem de şu anda okuduğum birkaç mesajınızdan sonra moralim iyice bozuldu...

daha 2 hafta önce 39. bölümü kutlarken tüm ekip:"daha nice 39. bölümlere" demiyorlar mıydı?şimdi aniden dizimizi nasıl elimizden alırlar...

eğer bu iş maillerimizle düzelmezse ben ne yapılacaksa hepsini yapmaya hazırım...

tek dizimi de elimden alamazlar...BUNA İZİN VERMEM!!!!!!!!!

tipex
01-05-07, 14:22
Açıkçası 2 bölüm daha izleyeceğiz demektir bu.Zaten diziler sezon tatiline hazirana başı gibi giriyorlar.4 Bölüm daha uzayabilir böylelikle 6 bölümcük son hazırlık 2 bölümden çok daha iyi olur bizim adımıza.En azından çok da inandırıcı olmasada görmek istediklerimizi görmüş olmamızı sağlar.Bu tarz birşey yaptırabiliriz gibi geliyor bana.

Yoksa izleyeceğimiz 2 bölümü tamamen stresten oluşan bir duygu yoğunluğuyla izlemiş oluruz.Ne oldu ne olacak diye.Gerçi bu bölümde belli tüm sorunlar çözülmüş gibiydi Emine yine düzeldi.Faruk bi anda ortadan kayboldu,Ali genel müdür artık para sıkıntıları yok gibi.Bu derece kuru kuru ve tatsız bir finalse istedikleri üzülürüm.

Haklısın canım. Daha düne kadar yeni bölümü düşünürken bu haber beni yıktı :sad53: Dediğin gibi izleyeceğim 2 bölümün tadına varamayacağız. İzlerken içimizde hep bir burukluk olacak. :sad53:

ama Duygu'dan dün akşam öğrendiğim haber sonrasında bütün geceboyunca ağladım...gözlerim şiş bir şekilde de okula geldim...

bu haberin doğruluğuna inanak istemesem de şu anda okuduğum birkaç mesajınızdan sonra moralim iyice bozuldu...

daha 2 hafta önce 39. bölümü kutlarken tüm ekip:"daha nice 39. bölümlere" demiyorlar mıydı?şimdi aniden dizimizi nasıl elimizden alırlar...

eğer bu iş maillerimizle düzelmezse ben ne yapılacaksa hepsini yapmaya hazırım...

Emel'cim hoşgeldin canım.:happy0064 Seni burda görmek beni birazda olsa rahatlattı. Bu acı haberlerin üzerine iyi geldin canım :img-wink:

Benimde dün bu haberleri aldıktan sonra moralim çok bozuldu. :sad53: Ne yapıp ne edip dizimizin hakettiği bir son yapılmalı. Böyle acele bir şekilde bitirilmemeli. Biz daha düne kadar gelecek sezonun hayallerini kurarken bu haber hayallerimizin üzerine bir kara bulut gibi çöktü...

keremcem d
01-05-07, 14:57
Inanmiyorum!!!!!!!!!!!!!!!
Dizimiz bitiyo mu???Ya nerden cikti simdi bu..
Daha bu yaz firtinaya gidiceklerdi..Daha o bölümleri görecektik..Nerdne cikti bu bitme isi ya..
Cok sinirlendim..Reytinglerde düstü ama yani o kadarda düsük degil.. neden firtina ya:sad53: :sad53:

keremcem d
01-05-07, 14:58

Emelim cnm hosgeldin..
Dimi bende su an soktayim..Yani durup dururken nerdne cikti bu ya..Hem yani retying problemide yok ki..
gerekceleri bile yok bence..
cok üzüldüm ya:sad53:

kışgüneşiyimben
01-05-07, 16:23
arkadaşlar fırtına dizisi son gaz devam ediyor kanal d pes etmiş bizim mailleri çoklugundan oh be......

_duygucuk_
01-05-07, 16:26
inanmıyorum dün belki şakadır dedim ama kanal d bu mesajı gönderdi öyle mi :(:(
üff ya bir izlediğim yazın gösterilecek diye sevindiğim dizim vardı kanal d ona da kıydı:(:(:(
birşeyler yapalım olamaz bitmesin dizimiz nasıl olur fırtınasız:(:(

bolbaloncuk
01-05-07, 16:58
Kararsız kaldım.Bir bakıyorum 2 bölüm sonra bitecek lafları bir tarafta,diğer taraftan da hayır bitmiyor.Tam olarak ne kararı alındığını şimdi çok daha fazla merak ettim.

Hep diyorum bu dizide her karakter başrol o yüzden dizinin konusunun kalmaması saçmalığını kesinlikle anlayamam,ama reklam alamıyorsa bu durum mantıklıdır.

Yetkili kişilerden alınan mesajlar da dizinin biteceği yönünde.Lütfen merakımı giderin,kanal d atılan maillerle dizinin kaldırilmasından nasıl vazgeçti yani elimize ulaşan yazı nedir?

guilty
01-05-07, 17:01
Bitiyor mu nee offf yaaa bi Cumartesileri o vardı yaaa ne izleyeceğim ben cumartesileri artık ne zaman bitiyormuş ne zamanmış son bölüm..

cansu236
01-05-07, 17:02
ya arkadaşlar noluyo ya siteyi bi girdim şok oldum haberi duyunca firtini.gen sitesine de girdim son olarak dizi haziran a kadarsürecek deniliyo.lütfen bilgisi olan bi anlatsın yoksa biraz sonra çıldırıcam:img-help:

kışgüneşiyimben
01-05-07, 17:06
SEVGİLİ ARKADAŞLAR!!! BİRAZ ÖNCE BKM YETKİLİLERİNİ ARADIM. SON DAKİKA HABERİ: BUGÜN KANALDAN GELEN BİLGİYLE DİZİMİZ HAZİRANA KADAR SÜRECEKMİŞ! BU SÜPER BİR HABER!! BENCE ATTIĞIMIZ MAİLLERİN VE AÇTIĞIMIZ TELEFONLARIN SAYESİNDE OLDU BU. HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN ARKADAŞLAR!O KADAR MUTLUYUZKİ!!! :happy0064 :happy0064 :happy0064

guilty
01-05-07, 17:11
Ohh yaaa sevindim tahmin ediyordum zaten Haziran'da biter diye dizimiz ama erkan olmasına sinir olucaktım...

cansu236
01-05-07, 17:14
SEVGİLİ ARKADAŞLAR!!! BİRAZ ÖNCE BKM YETKİLİLERİNİ ARADIM. SON DAKİKA HABERİ: BUGÜN KANALDAN GELEN BİLGİYLE DİZİMİZ HAZİRANA KADAR SÜRECEKMİŞ! BU SÜPER BİR HABER!! BENCE ATTIĞIMIZ MAİLLERİN VE AÇTIĞIMIZ TELEFONLARIN SAYESİNDE OLDU BU. HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN ARKADAŞLAR!O KADAR MUTLUYUZKİ!!! :happy0064 :happy0064 :happy0064

oh be teşekkür ederim arkadaşım beni o kadar mutlu ettinki inanamazsın. çok sağol. hepimize geçmiş olsun fırtınamız dinmiyor:happy0064 :happy0064

nehirgözlü
01-05-07, 17:21
çoooooooooooooooookk mutluyum dünden beri moralim çok bozuktu valla şimdi düzeldi inş. bi sorun çıkmazda kanal d fikrini değiştirmez

karanlık86
01-05-07, 17:25

ya gerçekten de doğru mu bu haber Allahım çok şükür ya nasıl sevindim bilemezsiniz aslında bilirsiniz çünkü hepimiz aynı duygular içindeyiz.
inşaallah bir aksilik çıkmaz da bizi yine şoka uğratmazlar.canım ya çokkkkk sağol.
yine de benim korkularım hala devam ediyor ne bileyim sanki yine bir sorun çıkacakmış gibi. gerçekten de bugün benim bayramım, hepimizin bayramı.
:happy0064 :happy0064 :happy0064
yaşasınnnn
<