Tüm Versiyonu Göster : Gemilerde Talim Var (Atv)
iste atv nin yepyeni dizisi Cekimleri baslayan 'Gemilerde Talim Var' isimli dizide basrolü Fatos segmen Kapti
Mankenliği bırakan Fatoş Seğmen, bir dizide başrolü kaptı.
Mankenliği bıraktığını söyleyen Fatoş Seğmen, çekimleri başlayan 'Gemilerde Talim Var' isimli dizide başrolü kaptı. Dizide seksi bir subayı canlandıracak olan Seğmen, başarılı olmak için yönetmenin sözünden çıkmıyor.
diziyle ilgili sadece bu haberi bulabildim detayli bilgiyi bulunca paylasicam
iste atv nin yepyeni dizisi Cekimleri baslayan 'Gemilerde Talim Var' isimli dizide basrolü Fatos segmen Kapti
Mankenliği bırakan Fatoş Seğmen, bir dizide başrolü kaptı.
Mankenliği bıraktığını söyleyen Fatoş Seğmen, çekimleri başlayan 'Gemilerde Talim Var' isimli dizide başrolü kaptı. Dizide seksi bir subayı canlandıracak olan Seğmen, başarılı olmak için yönetmenin sözünden çıkmıyor.
diziyle ilgili sadece bu haberi bulabildim detayli bilgiyi bulunca paylasicam
pashan yilmazeli gördüm bende fragmanda :happy0064 .. komedi tarzinda birsey galiba.. fragman benim çok hosuma gitti, izlemeyi düsünüyorum ama tabi gününe baglii
komik bir dizimi fragmani görmedim iyice bak komikmi dizi net cevap ver insallah komiktir ya
dizi komik fragmanini bende gördüm ve baya komige benziyor acikcasi bende bakamyi düsünyorum
evet fragman güzele enziyor. pashan yilmazel ve kemal kurucay di sanirim ismi onlar varsa bakilir bu dizi. komik bisey e benziyor yani izlenlemi bence
cook yapmacik bi dizi gibi duruyoo
bence pek tutulmaz bu dizi
ben ilk defa beyazdan dinlemistim gemilerde talim war diye klibi bile cok komik ve elenceliydi, keske beyaz da olsa bu dizide
sizce bu diziye beyaz yakismazmiydi:img-polic
gemilerde talim varın çekimleri biizm okulda oluyor .. valla onu bunu bilmem dizimiz tutucak :D çekimleri itü denizcilik fakültesinde .Tuzla / istanbul
izleyin pişman olmazsınız.. Okul senlendi bi anda daha 2 hafta oldu cekimler başlayalı..
:img-polic Atv nin yeni gözdesi olacak bu dizide yok yok. Her yaşa bişeyler verecek izlerken dakikaların nasıl geçdiğini anlamadan eğlencede sınır tanımayan bu dizi çok yakında ekranlara taşınacak. 'Gemilerde Talim Var ' dizinin iddialı bir kadrosu var. Kazım Akşar ,Kemal Kuruçay,Buket Dereoğlu,Yunus Günçe,Cenk Torun,Necmi Yapıcı,Paşhan Yılmazel,Fatoş Seymen,Özde Deniz,Ahmet Çevik,Müge Uyar,Hazel Atasever,Can Verel...Ümit Efekan ın yönettiği bu dizide bir denizcilik okulunda yaşanan komik olaylar anlatılacak.
atv ekranlarında yakında başlayacak olan “Gemilerde Talim Var”, denizcilik okulunda yaşanan kahkaha dolu bir macera.. Elbette bu denizcilik okulu alıştığımız denizcilik okullarına pek benzemiyor. Müdüründen hocasına, sekreterinden öğrencisine hepsi bir başka alem...
Okulun müdürü Sedat Hoca; 45 yaşlarında emekli bir Deniz Albayı. Tek amacı çok iyi denizciler yetiştirmek olan Sedat Hoca, en büyük yardımcısı emekli Astsubay Eşref hoca ile bu yola baş koymuş..Elbet başka hocalar da var bu okulda.. Sedat Hoca için ölümü bile göze alacak kadar aşık olan Özlem Hoca, güzel olduğu kadar akıllı da olan psikolog Selin Hoca...
Okulun öğrencileri ise kimi duygusal,kimi takıntılı, kimi çapkın kimi yemekten başka bir şey düşünmüyor. Kimi yüzme bile bilmiyor,ama denizci olmak istiyor kimi zengin kimi fakir..Yani toplumda hep karşılaştığımız tipler...
“GEMİLERDE TALİM VAR” işte bu çılgın olduğu kadar sıcak hayatlara, denizcilik okulunda yaşayanların dünyalarına komedi penceresinden bakıyor...Onların birbirleriyle ve çevreleriyle ilişkilerini dile getirirken duygularını,sevgilerini,arzularını,sevinçlerini hüzünlerini anlatıyor.
http://img369.imageshack.us/img369/200/gemilerdetalimvar1003csp1.jpg (http://imageshack.us)
Oyuncular:
Kazım Akşar
Kemal Kuruçay
Yunus Günce
Necmi Yapıcı
Buket Dereoğlu
Fatoş Seymen
Müge Uyar
Hazel Atasever
Paşhan Yılmazel
Yapım:
M1P
Yönetmen:
Ümit Efekan
Senaryo:
Murat Kürüz (Portakal Yazı Grubu)
paçiii_melos
10-04-07, 12:28
Gemilerde talim atv'de kahkaha var
MUSTAFA KIZIL/MAGAZİN
Yakında atv'de yayınlanmaya başlayacak 'Gemilerde Talim Var', izleyicileri ekrana kilitleyecek! Bir denizcilik okulundaki öğrencilerin komik hikayelerini ekrana taşıyacak dizi, kaliteli esprileriyle ekranda devrim yapacak..
http://img244.imageshack.us/img244/372/39168495ur5.jpg
Çok yakında atv ekranlarında izleyicisi ile buluşacak olan yeni dizi 'Gemilerde Talim Var'ın çekimleri, İstanbul Teknik Üniversitesi Denizcilik Fakültesi'nde devam ediyor! Özel bir denizcilik okulunda denizci olmak için mücadele eden bir grup gencin kahkaha dolu mücadelesini gözler önüne serecek olan dizinin yönetmenliği Ümit Efekan'a, senaryosu Murat Kürüz'e ait. Müzikleri usta müzisyen Ozan Doğulu'ya emanet olan 'Gemilerde Talim Var'ın oyuncu kadrosu oldukça zengin. Dizide Kazım Akşar, Buket Dereoğlu, Fatoş Seğmen ve Yunus Günçe'nin yanı sıra; Kemal Kuruçay, Necmi Yapıcı, Cenk Torun, Peşhan Yılmazel, Ahmet Çevik, Hazel Atasever, Özde Deniz Sürmeli, Ahmet Bozali, Can Verel, Cüneyt Çeliksoy, Derya Karadaş, Müge Uyar ve Nilgün Bingöl rol alıyor.
http://img145.imageshack.us/img145/2489/66896197rn3.jpg
ÖĞRETMEN, MÜDÜRE AŞIK
Kahkaha dolu dizide, Buket Dereoğlu okulun müdürüne platonik aşk besleyen bir edebiyat öğretmenini canlandırıyor. 'Gemilerde Talim Var'ın çok farklı bir proje olduğunu söyleyen Dereoğlu, şöyle konuşuyor: "Klasik bir adı varmış gibi görünse de, çok farklı bir proje. Ekranlarda birbirinin tekrarı olan birçok proje var. Biz işlenmemiş bir konuyu işliyoruz. Okurken ve oynarken bile çok eğlendiğimiz bir hikaye anlatıyoruz." Yunus Günce ise, dizinin şımarık, zengin, afacan ve disiplinsiz öğrencisi Yaşar rolüyle ekrana gelecek. Günce, 'Gemilerde Talim Var'ın yanı sıra bu sene ekranlarda daha fazla görüneceğini söylüyor: "Galiba 2007'ye hızlı bir giriş yaptım. Bu projelerin dışında bir gece şovuyla da ekrana gelebilirim..."
SARIŞIN AMA ZEKİ!
http://img137.imageshack.us/img137/704/40085579wx0.jpg
Dizinin bir diğer güzeli Fatoş Seğmen... 'Gemilerde Talim Var' ile beşinci dizisi için kamera karşısına geçiyor olmanın heyecanını yaşadığını anlatıyor: "Artık tamamen dizi oyunculuğuna ve sunuculuğa konsantre olacağım. 'Gemilerde Talim Var'ın komedi olması beni çok cezbetti... Okulun psikoloji öğretmenini canlandıracağım. Bu kez sarışın ama zeki bir karakteri oynayacağım..."
http://www.sabah.com.tr/gny/haber,35E3782139F245379DA5B62CEE63216A.html
**ŞEKERKIZ**
26-04-07, 23:58
Kazım bey varsa ben bu diiziyi,izlerim adam tam bir komedi ve karakter oyuncusu yaaa,harika bir oyuncu,atv de dizi izlemicem ded,m ama sanırım yeminimi bozuyorumm kazım akşar için,izleyip görelim.Uygun bir güne koysunlar diziyi.:img-yes:
angeLcereN
27-04-07, 22:25
Dizi salı baslıomus galba fragmanı yeni izledimm oyuncular ii paşhan&yunus varsa kesin izlerimm!!Şu son zamanlardaki dizilere göre konusu daha degisik geldi..matrakk.Başarılı bi diziz olacagına inanıorum!!(=
halukpiyeskolik
28-04-07, 00:39
bunlarda benden olsun :D:D:D
http://img339.imageshack.us/img339/893/untitledivw1.png (http://imageshack.us)
http://img260.imageshack.us/img260/7134/buau1.jpg (http://imageshack.us)
**ŞEKERKIZ**
28-04-07, 01:15
nee salı günü mü başlıyorr.Diziyi hiç başlatmasınlar daha iyi..Binbirgece nin karşısnda bu dizi durmaz.biterr,yapmasın yaa başka güne koysunnn offf pöff
**ŞEKERKIZ**
28-04-07, 21:09
Konusu diğerlerine göre bana ilginç geldi,bin tane dizi var evet hepsi birbirinin aynısı ama,bu dizi o dizilerden değil,farklı bir konu.vede oyuncuları harikaaa,
Kazım akşar ve necmi yapıcı gibi,değerli oyuncular varrr süperler yaaa,ikisidee..
harika olcak bu dizi fragmanı gördüm,Ama salı günü uygun değilmiş giibi geliyor banaa.
BuRCu_CeMRe
29-04-07, 11:57
super bır kadroya sahıp bu dızı ya..
umarım cok gusel bır dızı olur ve tutulur..
baslasada ızlesek cok gsle benzıyor
super bır kadroya sahıp bu dızı ya..
umarım cok gusel bır dızı olur ve tutulur..
baslasada ızlesek cok gsle benzıyor
ewet süper bi kadroya sahip olduğu gibi yunus günce de oynuyo süper bi dizi olucağına inanıyorum:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
BuRCu_CeMRe
29-04-07, 18:54
evt yunus günce'de war..:happy0064
şahsen cok severım yunus'u:img-wink:
ne zmn baslıck bu dızı bı fıkrı olan varmı
dizinin kadrosu gercekten süper ve komik bir diziyede benziyor!diziyi ama yunus günce icin izlicem!:img-wink:
Buket Dereoğlu ve Yunus Günce için bakılabilir.Zorlama bir komedi olmasın da ne olursa olsun.Şafak Sezerli polis okulunu görmüştük.Kötüydü.Komediyi hazmedecek bir yönetmenin çekmesi şart bence.
1.BÖLÜM ÖZETİ:
Sınıfın hastalık hastası öğrencisi Steril okul müdürü Sedat beyin yaptığı çok özel denetlemede arkadaşlarını ispiyonlar. Steril arkadaşlarını ispiyonladığı için huzurludur amacına ulaşmıştır.Sedat müdür ceza olarak her öğrencinin gece gemide yapılacak olan tatbikata katılmasını emreder.Bu ceza bizim gemicilerin fena halde canını yakmıştır.Kendi aralarında toplanıp ispiyonculuk yapan Steril Doğan’a unutamayacağı bir ceza vermeyi kafalarına koyarlar.Steril’i korkutarak gereken cezayı vereceklerdir.Bu arada aynı gece okulun öğretmenlerinin kıyafet balosu yapılacaktır. Sedat müdür, ona aşık olan Özlem hocayı ekip, Selin öğretmenle bu geceye katılmaya karar verir. Ve bunu Özlem hocadan gizler.Ama Özlem hoca gerçeği öğrenir. Sedat hoca tarafından ekilmek Özlem hocayı çok üzer. Kafayı bulunca da baloya katılacağı korsan kıyafetiyle kendini sokaklara atar.Bu arada gece tatbikatı için gemide bekleyen öğrenciler Steril Doğan’ı korkutmak için gemide Çengel Kollu Kara Korsan’ın hayaletinin gezdiği yalanını uydururlar. Steril önce inanmaz Çengel kollu korsanın varlığına...
1 Mayıs 2007 Salı 20:00 (ATV) (YENİ DİZİ)
Güzel bir diziye benziyor Zaten fragmanı izlerken çok güldüm Hele o temizlik hastası manyak deyişi felan :img-hyste En azından bir Demet Tiyatro'dan güzel olacağı kesin
**ŞEKERKIZ**
30-04-07, 14:22
evet yaa,harika olucakk Bu dizi kesinlikleee,Wolfman sana katlıyorumm:img-yes:
ya siteril doğan,kazım akşar mı kesin kopucaz kopmamız garanti diyorumm başka bişi demiyorum:img-hyste :img-hyste :img-hyste
BuRCu_CeMRe
30-04-07, 16:58
ya siteril doğan,kazım akşar mı kesin kopucaz kopmamız garanti diyorumm başka bişi demiyorum:img-hyste :img-hyste :img-hyste
evt ya sana katılıorum cnm...
kazım akşar cok komık bır ınsan:img-hyste :img-hyste
bu fılm harıka olucak yaaa
**ŞEKERKIZ**
01-05-07, 13:49
Bu arada siteril doğan kazım akşar değilmiş,necmi yapıcıymış ufak bi yanlış anlaşılmaa.
Fragmanı da kazım bey seslendirmiş,çok güsel olmuş fragman,bakalım neler olucak bu akşam:img-yes:
morveotesi_jent
01-05-07, 14:55
ben fragmandan gördüğüm kadarıyla çok güzel yunus günçe,paşhan yılmazel gibi sempatik oyuncular oynuyo eğlenceli olacağından eminim bencede beyazıt öztürk oynasa çok güzel olurmuş ama olması sağlık olsun bende arka sokakların reklamında izliycem arka sokaklar olmasa kesin izlerdim ama onu asla bırakamam keşke saatini değiştirseler muhteşem olcaktı nasip işte:)
bu dizi çok güzele benziyo ve tutucak gibime geliyo kadrol-da süperrr artıkkk bu akşam görcez ama fragmandan belli yani güzel olcağa benziyo.........
BuRCu_CeMRe
01-05-07, 19:21
bu dizi çok güzele benziyo ve tutucak gibime geliyo kadrol-da süperrr artıkkk bu akşam görcez ama fragmandan belli yani güzel olcağa benziyo.........
evt Jnm ..
cok haklısın kesn tutar bu dizi..
cok super bı kadroya sahıp ztn umarım tutar..:)
Süpperdi ya :) Şimdi isledim de uzun zamandır bu kadar gülmemeiştim.Gülmek istediğimden mi güldüm yok ya :) Başta ilgimi Yunus Günçe çekti Yaşardı sanırım Cem bay Karizma..Burcu o kız Doktorlarda vardı süpper ya kapmış Rolü..Bu dizide rol almak isterdim :) Urfalı da tam komedi Hababamın Şaban'ı misali..Bence tuttu bu dizi..
izledim bugün cok güldüm ya... acayip güzeldi !! hele yunus günceye bittim yani !! tam ele basi !!
BuRCu_CeMRe
01-05-07, 21:32
Süpperdi ya :) Şimdi isledim de uzun zamandır bu kadar gülmemeiştim.Gülmek istediğimden mi güldüm yok ya :) Başta ilgimi Yunus Günçe çekti Yaşardı sanırım Cem bay Karizma..Burcu o kız Doktorlarda vardı süpper ya kapmış Rolü..Bu dizide rol almak isterdim :) Urfalı da tam komedi Hababamın Şaban'ı misali..Bence tuttu bu dizi..
ya bende az once bıraz ızledım..
bı korsan hayalet :img-hyste allahım ya cok komık..
korkutmaya calısıyolardıya hocalarını harıka ya
kadrosu supermi super, komikmi komik..
ay nasil guldum yaff resmen koptum
kesin tuttu bu dizi arkadaslar ..:img-wink:
Steril ve urfalıya çok güldüm.Konuşmaları çok güzel yapıyolar.Sandviçi eldivenlerle yemeye çalışması da çok hoştu.
tam bakamadim ama dizi güzele benziyoo kesin tutar yani umarimm replikler acayip komikti baktigim yerlerde özellikle hayalet olayindaa
ben izleyemedim daha doğrusu kaçırdım ama yorumlara göre güzel zaten kadro sağlam haftaya izlerim artık
acemicadi_fan
01-05-07, 22:59
Tüh ya kacirmisim uff neyse öbür bölümüne bakicam insallah galiba güzel bir diziye benziyor hihu:img-blush
**ŞEKERKIZ**
01-05-07, 23:19
Dizi komik geldi aama açıkcası bazı yerlerind gülmedim.
İlk bölümden kaynaklanıyor sanırım ama,umarım binbirgecenin,yokluğundan faydalanır,ilk 5 e girerizzz.
Kalkarsa çok üzülürümm.
İnşalahh,ilerleyen bölümlerin seneryosunu,biraz daha titizlikle yazarlarr.
ilk bölüm heyecanı umarım reytinglerr,ii olur...
Fotoğraf çeken varmı?:img-yes:
**ŞEKERKIZ**
01-05-07, 23:57
evet ya dizi tam beklediğim giibiii,oldu.ama ufak hatalar var tabii,onlar zamanla gidilebilir,
peki reytngler ne zaman ulaşırr.:img-yes:
Aman Allahimmmmm bu nebiçim bir SESSSSSSSSSSS !!!!!
Cem'e (yani Cenk Torun) bu sestonu hiç ama hiçççççççç yakismamis,ya kendi sesiyle konussun yada ona daha uygun bir ses ayarlasinlar öyle cirtlak bir ses olamaz,adamin karizmasi yerle bir oldu be,o ne öyleee,senaristler yönetmenler ve digerleri bu yazimi dikkate alin!! Ben Cenk Torun'u gerçekten begeniyorum ama bu ses olmaz be abiii,bleh ! :sad53:
paçiii_melos
02-05-07, 13:15
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
1 MAYIS 2007 SALI
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 BINBIR GECE (TKR) [NET] KAND 12,10 29,30
2 EZO GELIN [NET] SHOW 6,70 17,20
3 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 6,30 15,80
4 GEMILERDE TALIM VAR [NET] ATV 5,10 13,70
5 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 4,70 16,50
6 LIVERPOOL-CHELSEA [NET] STAR 4,60 12,70
7 ABDULLAH GUL ILE ENINE BOYUNA [NET] TRT1 4,10 10,10
8 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,00 14,20
9 KARA SOVALYE (Y.S) [NET] STAR 3,60 9,40
10 KIM 500 BIN ISTER [NET] SHOW 3,50 8,40
TELE - BAROMETRE
1 MAYIS 2007 SALI
1 BINBIR GECE (TKR) [NET] KAND 10,60 27,30
2 EZO GELIN [NET] SHOW 10,60 27,10
3 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 7,40 18,50
4 LIVERPOOL-CHELSEA [NET] STAR 5,70 17,10
5 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 4,50 17,20
6 GEMILERDE TALIM VAR [NET] ATV 4,10 11,10
7 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 3,30 12,90
8 SEBNEM''LE FATIH [NET] KAN7 3,30 8,50
9 KARA SOVALYE (Y.S) [NET] STAR 3,30 8,40
10 KANAL 7 HABER SAATI [NET] KAN7 3,20 14,30
morveotesi_jent
02-05-07, 13:28
binbir gecenin tekrarı vardı o halde birinci oldu hayret bişere yani yeni bölümü yetmiyo bide tekrarında da millet yapışıyo tv arka sokaklar olmadığı için sonuna kadar seyrettim volkanın sterili korkutmaya geldiğinde özlem hocayı görüp kaçtığı sahne çok komikti gerçekten gülmekten gözümden yaş geldi tahimn ettiğim kadar iyi değildi ama düzelir inşallah yunus günce ve paşhan yılmazel süperlerdi onların sahneleri fazla olsa keşke raitingler fena değil iyi sayılır
**ŞEKERKIZ**
02-05-07, 14:06
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
1 MAYIS 2007 SALI
1 BINBIR GECE (TKR) [NET] KAND 12,10 29,30
2 EZO GELIN [NET] SHOW 6,70 17,20
3 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 6,30 15,80
4 GEMILERDE TALIM VAR [NET] ATV 5,10 13,70
5 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 4,70 16,50
6 LIVERPOOL-CHELSEA [NET] STAR 4,60 12,70
7 ABDULLAH GUL ILE ENINE BOYUNA [NET] TRT1 4,10 10,10
8 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,00 14,20
9 KARA SOVALYE (Y.S) [NET] STAR 3,60 9,40
10 KIM 500 BIN ISTER [NET] SHOW 3,50 8,40
TELE - BAROMETRE
1 MAYIS 2007 SALI
1 BINBIR GECE (TKR) [NET] KAND 10,60 27,30
2 EZO GELIN [NET] SHOW 10,60 27,10
3 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 7,40 18,50
4 LIVERPOOL-CHELSEA [NET] STAR 5,70 17,10
5 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 4,50 17,20
6 GEMILERDE TALIM VAR [NET] ATV 4,10 11,10
7 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 3,30 12,90
8 SEBNEM''LE FATIH [NET] KAN7 3,30 8,50
9 KARA SOVALYE (Y.S) [NET] STAR 3,30 8,40
10 KANAL 7 HABER SAATI [NET] KAN7 3,20 14,30
ohh ya reytingler baya bi ii,çok sevindimm umarım haftaya da böle olurr:happy0064 :happy0064 uçtum resmen yaaa,
resim çeken varmı?:img-yes:
kissorkill
02-05-07, 14:12
ben bu diziyi izlemem diodum.Dün baktım sonuna kadar izledim.süper güzel ve komik bi dizizi
Benim izlediğim dizinin tekrarı vardı bu diziyide izlemek istiyodum zaten iyikide izlemişim çok komikti çok güldüm o korsan hayalet kısmı özellikle çok komikti bundan sonrada izlerim reytingleride fena değilmiş ekleyen arkadaşa teşekkürler
Beklentilerimin altında kaldı maalesef ilk bölüm... Daha komik olmasını bekliyordum. Fakat düzeleceklerini umut ediyorum... Reyting'ler de iyi gelmiş...
MoOnDaNcE-11
02-05-07, 14:53
Gene de iyi rating almis ama arka sokaklar ve binbir gece varken bu rakama ulasmasi zor gozukuyor .
Önune gelen dizi yapiiyor, dün öylesine acmistim, biraz baktimda, böyle sacma bir dizi görmedim, ama reytingler iyi gelmis, herhalde bunu, Arka sokaklarin ve Binbir gecenin tekrarlarina borclular:img-yes:
Ama sanmam her hafta böyle iyi olacagini:icon_whis
ben diziyi beğendim tamam bazı yerlerde saçmalamayı abartmışlar ama yine de komikti özellikle volkanın özlem hocayı görüp korkma sahnesine bayıldım ve cenk torun o ses neydi ya hiç mi hiç yakışmamış tabusa ya katılıyorum yani adamda karizma kalmamış.Ve şu Burcu denen Sedat Hocanın kızı bana o kadarda çekici gelmedi yani biraz abartmışlar.Yunus günce ve paşhan yılmazel harikaydı.Ya fazla uzattım galiba kısaca güzel bir dizi ama arka sokakların karşısına koymaları pek mantıklı değil umarım gününü değiştirirler .Bu diziyi izlemeye çalışacağım:D
merhabalar ;)
dizi hosuma gitti, oyunculari da iyi, özellikle YUNUS GÜNCE :) ... arada sirada hayat bilgisine yada kocum benim e benzettim (belki sadece bana öyle gelmistir) .. ama hayalet konusunda biraz abartmislar, yani biraz cocukca olmus.. okadar korkmalari,.. falan filan iste
umarim hemen bitmez, ama genelde sezon ortasinda baslayip, senaryosu iddali olmayan diziler bitiriliyor, umarim bu dizi icin de böyle olmaz,
(diziye laf atmiyorum,.. yanlis anlasilmasin sakin !)
ayrica birkac taninmis kiz yada erkek oyuncular katilsa fena olmaz...
simdi tam olarak bi sinif dizisi mi yoksa sadece gemide bi o yana bi buyana kosan oyuncularmi bunlar, anlasilmiyor.. (yani en azindan bana öyle geldi)
ama bunlarin disinda hicte fena degildi ..
_h_i_l_a_l
03-05-07, 19:44
arkadaşlar ellerinize sağlık bide sizden bişey isteyebilirmiyim paşahanın o dizideki resimlerini çekebilirmisinizz yaa çok sevio bende 200 resmi var ama bu diziden yok bende size yollarım neolurr:img-wink:
Süper bir dizi!
Volkan'a yani Paşhan'a bayılıyorum çoook tatlı mümkünse onun avatarını koyabilirmisinz?:happy0064
reytingler cok iyi ya... insallah atv bu diziyide birkac bölüm sonra bitmez !!
bencede dizi cok güzel, ratinglerde cok iyi, diziyi bitirmesler hemen.:img-wink: yunus günce ve pashana bayildim,süperler:happy0064
papatyayca
04-05-07, 23:16
çok komikti yaa avrupa yakası ve çat kapıdan sonra güldüğüm tek dizi diyebilirim...bişey sorcam bu arada dizideki burcu diilde onn gibi kumral olan kızın adı ne???
ben bu diziyi salı günü izledim ve ok beğendim ;)
artık her hafta bu diziden resim çekicem ;)
ayrıca reytingler de bence çok müthiş gelmiş :D
dizinin fragmanını izledikten sonra bir bölüm seyrettim. bu dizide eksik olan şey ne diye düşündüm.
oyuncular tanınmış diil. tabii sezon sonuna kaldığı için oyuncuların çoğu diğer dizilere gitti doğal olarak.
başroldeki (o büyük yüzlü yaşlı olan adam ) başta olmak üzere , herkes sevimli olmaya çalışıyor. bu beni çok rahatsız etti. birkaç oyuncu dışında herkes komiklik yapmak için oynuyor.
olmaz bu dizi. bi boşlukta girdi ama şansı yok. reytingleri giderek düşecek gibi görünüyo
Bademgözlü
07-05-07, 12:40
Diziye bakmadim. Cünkü fragmanlarini bile begenmedim. Oyuncularida. Ya Arka Sokaklar varken kim bu sacma sapan diziye bakar. Kizan kizsin. Bu benim düsüncem.
BuRCu_CeMRe
08-05-07, 20:32
cok gusel bı fılm yaa.
bayıldım yani
harıka boyle komık olucagını tahmın etmemıstım yaa..=)
dizinin ilk bölümünü izleyemedim, unutmusum valla, ama fazla sey kaçirmadim sanirim bu bölümdede herseyi hemen anladim, diziyi izlememin en büyük nedenleri pashan ve yunus :happy0064 harikalar.. hosuma gitti, özellikle pashanin olmasi biraz hayat bilgisini, yunusun olmasida koçum benimi hatirlatti.. ikiside çok sevdigim dizilerdi.. normalde olsa sevdigim dizilerin takliti diye çok sinirlenirdim vallaaa.. ama çok ho$ ! :img-hyste :happy0064
Hababam sınıfı desek değil.Emret komutanım desek andırıyor.Dahası bir çok diziden adeta kopyası alınan sahneler var.Kısacası bu kadroya bu dizinin senaryosu oldukça zorlama olmuş!Çok daha komedi alt yapısı olan bir dizi beklerdim.Çok sıradan olmuş.
walla süper bi dizi dün izledim bayıldım bence kadrosu oldukça güçlü.........
ya burcuya çok üzüldüm cem de onu seweyyo offf offf.....
ayyy bu bölüm süperdi.......
hele o kamera meselesi ayy allahımya..................
1 BINBIR GECE [NET] KAND 22,90 61,90
2 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 9,20 28,40
3 EZO GELIN [NET] SHOW 5,10 15,70
4 BINBIR GECE (OZEL) [NET] KAND 5,00 23,10
5 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 3,60 17,50
6 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 3,30 16,10
7 UNLULER SIRKI [NET] STAR 3,20 9,90
8 KIM 500 BIN ISTER [NET] SHOW 3,10 8,20
9 ATV SPOR HABERLERI ATV 2,80 11,70
10 DOBRA DOBRA [NET] KAND 2,60 26,70
11 CANLI CANLI [NET] KAND 2,50 24,80
12 SABAHLARIN SULTANI [NET] KAND 2,50 22,70
13 GEMILERDE TALIM VAR [NET] ATV 2,50 7,90
ama reytingler pek iç açıcı değil çok mu çok düşük ya dizi yeni başladı inşş....dada sonra böle olmaz...
gecen haftanin reytingleri bu haftaninkinden binkat daha iyidi... e binbir geceyle ayni saate koyulursa böyle olur ya...
binbir gece ile aynı saate koyulsa ne olucak konulmasa ne olucak. dizi otuz küsürüncü oldu. bu kadar kötü bir oyuncu kadrosuyla bu kadar saçma bir dizi daha geçen aylarda starda yayınlandı ve ilk bölümden sonra kalktı.
yazık ya. hem zamana hem de emeğe yazık.
sanırım bu bölümden sonra kalkar
aysa-17310
16-05-07, 23:02
Ben hiç beğenmedim zırva bir komedi gibi geldi bana oyunculardan da pek sevdiğim yok zaten Binbir Gece'yle aynı saate konması çok saçma olmuş:img-yes:
YASEMİN 19
16-05-07, 23:57
Ben hiç beğenmedim zırva bir komedi gibi geldi bana oyunculardan da pek sevdiğim yok zaten Binbir Gece'yle aynı saate konması çok saçma olmuş:img-yes:
Senaryo kötü,reji ehh,kadro vasat!Nasıl olsa tutar diyerek yapılmış.Gerçekten emeklere yazık.Üstelik komedinin ne kadar zor olduğunun ama bu haliyle ne kadar başarısız olduğunun kanıtı olmuş!Ben de hiç ama hiç beğenmedim.Üzgünüm.
busegurses001
17-05-07, 15:09
çok saçma bi dizi bence bu oyuncu kadrosuyla bu konuyla bu reytingi alması da bişey en geç iki hafta sonra yayından kaldırırlar
Diziyi ben sahsen beyenmedim, kadrosu da iyi idare eder, tabi bu diziyi
sevenlere saygim var !! Ama raytingler bu gidisle giderse, bir kac haftaya
kalkmaz kalkar yayindan.!! Nede olsa ATV de yayinlaniyor
sana katiliyorum lazkizz bende hoslanmadim hic bu diziden ama sevenlere tabi saygi.
Ah Polis Olsam'in tipkisinin aynisi yapmaya calismislar gibi oyuncular falanda hemen hemen ayni gibi o dizi tutulmamisti pek buda tutulmadi biter haftaya felan heralde.
aysa-17310
18-05-07, 01:00
Önyargı diyeceksiniz belki ama Bir Demet Tiyatro gibi bir efsanenin yerine ondan daha çok reyting alması umuduyla konduğu için benim gözümde baştan kaybetti. Üzgünüm...(ya da değilim:img-hyste )
**ŞEKERKIZ**
21-05-07, 22:24
seneryo baştan salma olmuş doğru düzgün bir hikaye yok.....
Hala daha düzelme olmassa sürekli yazıcam buraya,
Oyunculara yazık yaaaa..hepsi şahane oyuncular,fatoş seymen hariç.
zaten güldüüğüm iki karakter var,
Eşref ve kebap hikaye onların üzerine kurulsaydı kesinlikle kopardık.
bide siteril bu hafta iiydi(shake it up şekerimmii nasıl söledi yaaa öldümm ):img-yes:
seneryonun düzenlenmesi lasımmmmm...
ben bu diziyi hic izlemedim aslinda cok ilgimi cekmedi simdi de keske izleseydim demiyorum neyse izleyenlere iyi seyirler..bye
izlemediğin için çok şanslısın:))
ben tvkolik biri olarak maalesef bu tip diziler dahil her diziye bakıyorum en azından. ama diyebilirim ki son yılların en kötü dizisi bu.
en çok da çapkın olmaya ve sevimli olmaya çalışan hoca rölündeki yaşlı adam çok antipatik geliyor.(adı kazım akşar dı sanıyorum)
hayret .. bu akşam dizinin yeni bölümü görünüyo . yapımcısı kanal yöneticlerinden birinin yakini galiba:)))
Sadece 1 bölümünü seyrettim ve pek hosuma gittigini söyleyemicem. Zaten reytingler cok kötü dün 28. olmus. tabi diziyi sevenler var ama sakin kimse kizmasin ve asla kimseyi kizdirmak istemem ama bu gidisle dizi yayindan kalkabilir.
bu dizi yakinda kalkar yayindan emin olun bende arada izliyorum ama pek begenmedim yaw
**ŞEKERKIZ**
23-05-07, 22:55
kebap ve eşref hoca çok komiklerr yaa hheheheehueheuehu...........
Herşeye rağmen güsel bir dizzi..........
ben şu reyting aletlerini merak ettimm acaba kimin evinde reyting alete varr yawss:img-yes:
tamam ozaman benimde izlememe gerek kalmadi!!!...ama umarimm yayindan kalkmaz en azindan izleyenler icin ...bye
acayip sacma ve gereksiz bir dizi yayından kaldırılmış sanırım gazetede yazıyordu
açıkcası bnde çok begenmedim ah polis olsam,emret komutanım,hayat bilgisi gibi biçok diziye benzetilmiş tamamen (ç)alıntı bnce özelliklede emret komutanım ve ah polis olsama çok benzior çok saçma ve çokta komik deil açıkcası sadece komik yapmaya çalışmışlar ama pek olmamış tabi begenenlere saygım var herkezin zevki ayrıdır kimse begenenlere bişey diyemez:img-wink:
ZEVKLER VE RENKLER TARTIŞILMAZ.!!
bu diziyi aslinda yunus günce icin izledim, ama dizi o kadarda güzel degildi. dizi kalkarsa en cok yunusu daha tv´da göremiceme üzülcem.
aysun_berk
27-05-07, 18:11
Bende Diziyi Yunus Günçe için izliyorum ama diziyide beğendim.kadrosu guzel bence..
dizi bu hafta atv programında yok. kalkmış. aklın yolu bir. 4 bölüm yayınlanması bile fazlaydı zaten
karafirtina
29-05-07, 17:01
dizi bu hafta atv programında yok. kalkmış. aklın yolu bir. 4 bölüm yayınlanması bile fazlaydı zaten
ya arki yani izlenmemesine sahsen katiliyorum
aslinda oyunculari fena degil ben mesela yunus bide pashan yilmazer icin bakcaktim 1.bolume baktim ama cok basit ya aslinda konu super yani denizcilik okulu orjinal birsey ne guzel olurdu senaryoyyuda guzel yapsalardi cok basit cocukca espriler vardi icinde mesela pashan hayat bilgisinde beni hep guldurdu cok super bir oyuncu ama bu dizide hic begenmedim onu rolu icabinda hele su kizlar hic olmamis insan degisik tip falan yapar dimi yani hepsi ayni mesela nitane erkek fatma tipinde bir kiz olsa sonra kizlarin bir kaci erkeklerle kavga yapsa bir kaci iyi gecinse degisik degisik ogretmenler olsa bide ogrenciler icin eglenceler olsa
bak iste ne guzel olurdu bu diz aslinda ya cidden bide espiriler de degistirilse varya bu dizi gelcektende guzel olabilirdi yazik olduu
beyazkaplan
29-05-07, 20:04
hababamdan devsirme durum komedi leri ile bi yere kadar. GECMİŞ OLSUN
aslin da diziyi hic izlemedim fragmanlarda beni cekmemisti...birde burdaki yorumlari okuyunca hic canim istemedi simdi bakbadigima iyi olmus diyorum. baksaniza yayindan kaldirilmis hic olmazsa zamandan kazandim...ama iyleyenlere gecmis olsun diyorum ....ATV buuu?????.............bye
o kadar emege ve kameraya yazik yani boyle sacma diziler niye cekerler anlamadim ah polis olsam tutmadi bu hiccc hicc tutmadi 3-4 bolum cok bile. :P
ya dizinin bitmesine üzüldüm yine kendi kenidme gülüyordum ya... neyse...
Bitti mi Bu Dizi ? Ben mi Göremiyorum ..GüzeL bir kadrosu var Çok Makara bir dizi ama fazLa izlenmiyo.:sad53:
Bu dizi bitti.. Bu başLıkta ne işi var..??
İzLemediim ama tutmayacağı beLLi qibiydi..
Bu dizi bitti.. Bu başLıkta ne işi var..??
İzLemediim ama tutmayacağı beLLi qibiydi..
ayni seyi bende soracaktim simdi haklsin sanirim gözden kacmis :img-wink: yakinda eski diziler bölümünde yerini alir...bye
ayni seyi bende soracaktim simdi haklsin sanirim gözden kacmis :img-wink: yakinda eski diziler bölümünde yerini alir...bye
ModLara söyLiycektim ama iLqiLenenLerde kimse yok..
Gemilerde Talim Var çok yapmacık,cıvık cıvık bir diziydi ya iyi ki bitti çok kötüydü...Artık konulu diziler istiyoruz yeter böyle saçma sapan dizileri ne yapalım ?
keremcem&ekin
18-06-07, 00:21
Hiç izlemedim ama biteceği zaten belliydi çünkü çok basitti.
Eee artik dizi yaparken ikinci kez dusunurler...boyle diziler bidaha asla yapmasinlar...nedir bu yaa bosu bosuna...bunlar gormuyomu yaptiklari diziyi.Sacmaligin onde gideniydi bu. :P
fantagirro
08-10-07, 18:08
gereksiz bir diziydi bitmesi ii oldu kesinlikle
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.