PDA

Tüm Versiyonu Göster : Kader (Arşiv 3)

Sayfalar : [1] 2 3 4

MİHRİMAH
18-04-07, 20:16
Türkiyede70 milyon kişi yaşıyor..en az 20-30 milyon ev var:) ama 3 bin tane aletle türk ilzeyicisinin nabzı ölçülüyor:bilmim

Bence en az on bin tane olmalı..

evet canım öyle olmalı ama işte hangi mantıkla hareket ediyorlar anlamıyorumki .türkiyede sadece 3000 tane alet gerçekten mantığa çok aykırı.

_sporty_
18-04-07, 20:17
Nişantaşı göbeğinde..:img-hyste :img-hyste :img-hyste dimi ya bunlarda reyting diye bizi yemeye çalışıyolar:img-hyste

3 bintane ne ki 70 milyon için.. resmen daLga..:icon_whis

Evet cicim..Devenin boyunu öğrenmek için kulağını ölçmek gibi bişiy:img-hyste

devede kulak:img-hyste

mustafas
18-04-07, 20:17
ilk gün herkes geldi bence ilk hafta çok heyecanlanıldı herkes buraya geldi fikirlerini paylaşmak istedi doldu taştı ama 2. ve sonraki haftalar ilgi azaldı buraya gelinmemesinden anlaşıldı herkes bir şeyleri paylaşmak istemedi buda ilk günkü heyecanın azaldığını gösterdi bana göre................

HG_GUMUS
18-04-07, 20:19
merhaba arkdaşlar ne zamandır bu başlığa girmiyordum
fragmanı gördüm en son ali ile lamianın bakışması çok güzeldi
bir sorum olacak aliyle konuşan bir kadın vardı o kim??

[B]tv de kanal adı vermeyecegim bir dizi dogu da geçiyor. dizi hikaye olarak çok samimi söylüyorum KADER kadar kaliteli degil ,başrol erkek oyuncu ÖZCAN ile mukayese edilmez,bayan baş rol oynayan BİRCE kadar güzel degil ,diger oyuncuların toplamı bir MUSTAFA UGURLU yapmaz dizi 1 oluyor.

çok güzel söylemişsin:good:

dilosh
18-04-07, 20:19
sen girmiyorsun ama herkez reklam arasında geliyor ilk gün neden gelindi de dizi 2. - 3. oldu bir daha ki hafta ve sonraki hafta reklamlarda çok az kişi geldi diziye ilgi azaldığı buradan anlaşıldı sabah ratinglerde iyi gelmemişti o zamanda zaten............

dediğim gibi bu bi ETKİ oLabiLir ama sadece buna bağLamak oLmaz..bnm çevremde birçoook kişi izLiyor diiziyi ve hiçbiri hadi dizifilme gireLim rekLam arası geLdi demiyo:img-hyste yani etki oLabilir ama sadece buna bağLamak oLmaz..

reyting aLetinin neden beLirLi 3000 eve veriLiyoLarki buna bi artniyet aranır.. herneyse arkadaşLar..

_sporty_
18-04-07, 20:20
ya canım şu topic in türkçesini yazda ben burda duruma fransız kalmayayım.

başlık cnm..dizinin başlığına topic diyolrar..aslında başlıklara değilde forumlardaki küçük forumlara topic denir genelde..(bildiğim kadarıyla:icon_whis )

ama başlığada topic deniyor

mustafas
18-04-07, 20:20
ama aldığı ilk haftaki online sayısı ve aldığı ratinglerle 2. haftadaki online ve ratinge bakılırsa böyle bir karşılaştırma yapılabilir......ben bu zamana kadar yaptım hiç yanılmadım ratingde.............

MİHRİMAH
18-04-07, 20:22
merhaba arkdaşlar ne zamandır bu başlığa girmiyordum
fragmanı gördüm en son ali ile lamianın bakışması çok güzeldi
bir sorum olacak aliyle konuşan bir kadın vardı o kim??

çok güzel söylemişsin:good:

canım kadın lamianın annesi. ali lamianın annesini bulmuş onunla konuşuyordu . ama kadın nerde acaba nerde buldu ali onu .

bana kadın hasta gibi geldi .bir hastanenin bankında sanki oturuyorlardı.

_sporty_
18-04-07, 20:24
dediğim gibi bu bi ETKİ oLabiLir ama sadece buna bağLamak oLmaz..bnm çevremde birçoook kişi izLiyor diiziyi ve hiçbiri hadi dizifilme gireLim rekLam arası geLdi demiyo:img-hyste yani etki oLabilir ama sadece buna bağLamak oLmaz..

reyting aLetinin neden beLirLi 3000 eve veriLiyoLarki buna bi artniyet aranır.. herneyse arkadaşLar..

baykuşum benim..belirli evlere vermelerinde art niyet yok..beirli evlere vercekler elbetteki..denekler üerinden ölçüm yapıyorlar..mesela bir diziyi,programı hangi yaş guru,hangi sttaüdekiler,hangi meslek sahipleri izliyor gibi..bu decoderlerle birlikte kumandada veriliyor..o kumadayı mesela evin 12 yaşındaki oğlumu kullanacak.kendi şifresini giriyor..ozaman sinyal alınıyor.. 12 yaşındaki erkke çocuğu şu diziyi ziledi:)
böyle grafikler oluşturuyorlar işte..

ama bazı yapımcı ve kanal sahipleri bu deneklerin adreslerini bluluyor(gizli tuutlmasına rağmen(!))onlar apara ödüyorlar..Hatta bu olay geçen sene oartaya çıktı..Baya sükse yaptı

dilosh
18-04-07, 20:25
canım kadın lamianın annesi. ali lamianın annesini bulmuş onunla konuşuyordu . ama kadın nerde acaba nerde buldu ali onu .

aaa kadın hastane gibi bi yerdeyse.. kızını kaybettikten sonra travma fLn geçirmiştir eğer öyLeyse.. ALim bu böLümde eski karısına bağırıyo (adını hep unutuyorum:)) Neden sinirLendiriyorsa gene kadın.. Leventin aklını çeLicek bence...

HG_GUMUS
18-04-07, 20:25

lamianın annesini neriman uğur oynuyor değil mi?? benzetemedim neyse dikkatli bakmadım herhalde
çok tşkk cevabın için

bir de alinin eski karısı(sibel) yaşıyor mu?

MİHRİMAH
18-04-07, 20:30
baykuşum benim..belirli evlere vermelerinde art niyet yok..beirli evlere vercekler elbetteki..denekler üerinden ölçüm yapıyorlar..mesela bir diziyi,programı hangi yaş guru,hangi sttaüdekiler,hangi meslek sahipleri izliyor gibi..bu decoderlerle birlikte kumandada veriliyor..o kumadayı mesela evin 12 yaşındaki oğlumu kullanacak.kendi şifresini giriyor..ozaman sinyal alınıyor.. 12 yaşındaki erkke çocuğu şu diziyi ziledi:)
böyle grafikler oluşturuyorlar işte..

ama bazı yapımcı ve kanal sahipleri bu deneklerin adreslerini bluluyor(gizli tuutlmasına rağmen(!))onlar apara ödüyorlar..Hatta bu olay geçen sene oartaya çıktı..Baya sükse yaptı

oooooooo detaya bak maşallah adamlar neleri inceliyorlar .ama yinede bu ölçtükleri her şeyi ölçekleri türkiyenin tamamına dağıtarak ölçmeleri en doğrusu tabi ama demekki buda yapılamıyor.

hele bide son dediğin ne kadar üzücü eğer yapımcılar senin dediğini yapıyorlarsa ne acı ne kadr büyük bir haksızlık yapılıyor. bunun engellenmesi lazım.

lamianın annesini neriman uğur oynuyor değil mi?? benzetemedim neyse dikkatli bakmadım herhalde
çok tşkk cevabın için

bir de alinin eski karısı(sibel) yaşıyor mu?

canım evet bende ikl başta benzetememiştim ama daha sonra fragmanı izleyince anlaşılıyor.

evet alinin eski karısı yaşıyor iki bölümdür girdi diziye simge selcuk oynuyor. çok da güzel oynuyor rolünü .zaten simge selçukta gerçekten çok iyi bir oyuncu.

dizibarca
18-04-07, 20:30
herkese slm
bende reyting ölçme aleti aradım tahtakale de satılıyormuş burcu gül valla fiyatını bilmiyorum ama çin malımı ,alman malımı onu ögrenemedim önemli olan bence reyting aletinin ne malı oldugu degil ,tv seyredenin nasıl bir aklı oldugu

HG_GUMUS
18-04-07, 20:33
canım evet bende ikl başta benzetememiştim ama daha sonra fragmanı izleyince anlaşılıyor.

evet alinin eski karısı yaşıyor iki bölümdür girdi diziye simge selcuk oynuyor. çok da güzel oynuyor rolünü .zaten simge selçukta gerçekten çok iyi bir oyuncu.

çok tşk ben kader in 1.bölümünü izledim sadece derslerden tv izleyemiyorum bu hafta izlerim inş
neriman uğur ve simge selçuk da var :happy0064

_sporty_
herkese slm
bende reyting ölçme aleti aradım tahtakale de satılıyormuş burcu gül valla fiyatını bilmiyorum ama çin malımı ,alman malımı onu ögrenemedim önemli olan bence reyting aletinin ne malı oldugu degil ,tv seyredenin nasıl bir aklı oldugu

:img-hyste ya son cümlene katılıyorumda..kardeşim bildiğim kadarıyla decoder satılmıyor..

demi diloş.."Allah'ın seçkinlerin" veriyorlar o decoderleri:img-hyste

dilosh
herkese slm

oooo buna imzamı atarım işte:img-wink:

lamianın annesi demek travma sonucu hastaneye düştü kadın:( (mihrimah um arım doru görmüşsündür senaryoyu buna göre devam ettircem:img-hyste )

MİHRİMAH
18-04-07, 20:34
aaa kadın hastane gibi bi yerdeyse.. kızını kaybettikten sonra travma fLn geçirmiştir eğer öyLeyse.. ALim bu böLümde eski karısına bağırıyo (adını hep unutuyorum:)) Neden sinirLendiriyorsa gene kadın.. Leventin aklını çeLicek bence...

bilmiyorumki lamianın annesiin hastanede olması çok normal aslında o kadar kötü olaydam sonra çocuğunu kaçırıyorlar düşünsene bir daha göremiyorsun kızını kadın tabi travma geçirir. belkide onu lamianın amcasıgil bilerek kapattılar hastaneye .ama asıl soru ali onu nasıl buldu .

sanırım diğer bölümlerinde olduğu gibi alinin lamianın annesini bulmasınıda çok güzel bir şekilde bir olaya bağlayacaklardır bence.

ali sibeli görünce eski yaptıkları aklına gelmiş olabilir.

ya bu sibel bana çok tuhaf geliyor sanırım ikili oynayacak aliye seni özledim çok pişmanın derken bir taraftanda leventin peşine düşecek galiba.

dilosh
18-04-07, 20:35
:img-hyste ya son cümlene katılıyorumda..kardeşim bildiğim kadarıyla decoder satılmıyor..

bnm biLdiğimde öLe "ALLah'ın seçkinLeri" işte ne yapıcaksın:img-hyste kroyum ama para bende hesabına döndü bu:img-hyste

MİHRİMAH
18-04-07, 20:43
herkese slm

oooooooooo günün haberi vallahi .gerçekten satılıyormuşmu yok canım ya sanmıyorum ozaman isteyen alıp kayacak evine ve bu raytingi takip edenler o zaman bu cihazın sayısı konusunda nasıl haberdar olacaklar.

ya bu çok karışık bir durum şimdi hele iyice karıştı.

bencede herkese bu decoderlerin satıldığını sanmıyorum .kimse bu seçkinler işte en seçkin kişiler bizler burdayız değilmi?

oooo buna imzamı atarım işte:img-wink:

lamianın annesi demek travma sonucu hastaneye düştü kadın:( (mihrimah um arım doru görmüşsündür senaryoyu buna göre devam ettircem:img-hyste )

vallahi canım tam emin değilim sadece bir fikir yürüttüm kadın çok bitkin ve hasta görünüyor fragmanda bende belki hastanededir dedim .

çok tşk ben kader in 1.bölümünü izledim sadece derslerden tv izleyemiyorum bu hafta izlerim inş
neriman uğur ve simge selçuk da var :happy0064

canım izlemeni öneriyorum gerçekten çok güzel bir dizi sende biliyorsun zaten .
evet bütün oyuncularu çok iyi dikkatle seçilmiş hepsi.

sinemacıkız
18-04-07, 20:43
bencede herkese bu decoderlerin satıldığını sanmıyorum .kimse bu seçkinler işte en seçkin kişiler bizler burdayız değilmi?

tuhaf yani decoder satılırmı ya,benim arkadaşımın evinde var ve çok kaliteli bir aile ayrıcanak ,parayla almamışlar onlara vermişler kesinlikle kimseye iltimas geçmezler babası ,annesi namazında insanlar

_sporty_
18-04-07, 20:48
tuhaf yani decoder satılırmı ya,benim arkadaşımın evinde var ve çok kaliteli bir aile ayrıcanak ,parayla almamışlar onlara vermişler kesinlikle kimseye iltimas geçmezler babası ,annesi namazında insanlar

arkadaşım sen beni akşam akşam güldürdün ya..allahta seni güldürsün:img-hyste

bu akşmsa hepinizi espritüerliği üstünde.."nazmasında insanlar":img-hyste

bnm biLdiğimde öLe "ALLah'ın seçkinLeri" işte ne yapıcaksın:img-hyste kroyum ama para bende hesabına döndü bu:img-hyste

"kroyum ama decoder bende":img-hyste

Arkadaşlar lamianın annesi belkide halen hastaned tedavi göüyordur..ağır bir kaza geçirdi nedeolsa..belki bitkisel hayatta yaşadı uuzn süre..belki komdan yeni çıkmıştır felan..

şeyh neden lamiaya annesiin ölümüyle ilgili yalan söylemek istesin anlamıyorum:icon_whis

MİHRİMAH
18-04-07, 20:48
evet evet dilosh canım şimdi yeniden fragmanı izledim lamianın annesi hastanede .fragmanda arka planda hemşireler var hastaları gezdiriyorlar.

burcugün
18-04-07, 20:53

arkadaşların nerde oturuyolar hangi bölge merak ettim ,birde dürüstler falan demişin namazında demişsin,ozaman bu diziyi seyrediyorlardır. dizi suriyede falan geçiyor, ya bi koşu sorabilirmisin sinemacıkız ,sen büyüksün yarabbim neler var yaa:img-hyste

arkadaşlar gümüş dizisinde çok arkadaşım var onları buraya çagıralım ,onların dizisi bitiyor yakında,onlarda kaliteli arkadaşlar ,sizde dostluk kurun bence
şamata yaptıgımızı bilirlerseler gelirler

_sporty_
18-04-07, 20:53
Arkadaşlar cidden çevresinde decoderi olanlar varsa..rica etsin..izletsin diziyi.onlar izlemek sitediği diziyi gelip sizin evde izlesin..sizde gidip kaderi onlarda:img-hyste
3 bin aletle 70 milyonun nabzının tuutlduğunu düşünürseniz.. bir kaç aletin etkisinin büyük olduğunu anlarsınız

MİHRİMAH
18-04-07, 20:54
Allah şimdi starda yeni fragmanı izledim ali şeyhe ömer bey sizde bana ait bir şey var diyor ve ali yine sibele bağırıyor eğer kaçmasaydın oğlum ölmeyecekti diyor .

farklı bir fragmandı bu .

ve ali lamianın annesine de o kazada siz kızınızı ben oğlumu kaybettim diyor .

lamia ise deniz kenarında kendi kendine düşünüyor ali için diyorki hiç mi beni düşünmüyorsun .

veeeeeeee şeyh lamiayı yine dolduruyor .lamiaya ali için o partiye benimle iş yapmak için geldi senin için gelmedi diyor ya bu şeyh çok sinir bozucu bir karekter olmaya başladı.

dilosh
18-04-07, 20:56
evet evet dilosh canım şimdi yeniden fragmanı izledim lamianın annesi hastanede .fragmanda arka planda hemşireler var hastaları gezdiriyorlar.

hmm ben gerçekten öLdü diye tahmin ediodum..lamia ya yalan sölüyo o zmn şeyh.. bi mezara gdiyolar..

MİHRİMAH
18-04-07, 21:00
Arkadaşlar cidden çevresinde decoderi olanlar varsa..rica etsin..izletsin diziyi.onlar izlemek sitediği diziyi gelip sizin evde izlesin..sizde gidip kaderi onlarda:img-hyste
3 bin aletle 70 milyonun nabzının tuutlduğunu düşünürseniz.. bir kaç aletin etkisinin büyük olduğunu anlarsınız

vallahi ben öyle decoderlilere yakın bir yerlerde oturmuyorum .ya arkadaşlar biz biraz daha gayret edersek bu konuya çözüm bulacağız bizim elimizden bir şey kaçamaz .

hmm ben gerçekten öLdü diye tahmin ediodum..lamia ya yalan sölüyo o zmn şeyh.. bi mezara gdiyolar..

o şeyh neler söylemiyorki lamiaya her türlü olumsuz ifadeleri kullanıyor özellikle ali ile ilgili hep olumsuz konuşuyor.

ver biraz önceki fragmanda birde şeyh aligilin şirketlerine ihtarmı uyarımı ne göndermiş işlerden dolayı onları zor duruma düşürmek istiyor gasliba tazminatmı isteyecek nedir.

bu durumdan dolayı alinin babası rahatsızlanıp hastaneye kaldırılıyor.

ya bu şeyhi ben anlamadım ali ona hiç bir şey yapmadı ne dir bu düşmanlık daha tanımadı bile ali yol bu şayhin kafasında var kesinlikle ruh hastası.

_sporty_
18-04-07, 21:01
Arkadaşlar kırık kanatlar isimli diiz yayındna kaldırlıcağı zaman fanları bir olup büyük bir tepki verdi..bu tepki gazttelerde felan baya şşakınlıkla karşılandı,yazıldı,çizildi..baya bir reklem oldu böylece..hatta dizinin sposorunu bile izleyici buldu:img-hyste

sonra hırsız-polis..dizi ilk zamalar kaldırlıacaktı.. "imaknsız aşk" lşarkısına klip çektiler..baya sevildi şarkı..iki senedir felen en çok dinlenne,indirilen şarkı..uynaık tabi kanal d..dizinin reklamı habire o şarkıyla yaptı:img-hyste /dikkatini çekereim yeni bölüm fragmanı demiyorum..reklam diyorum)

resmen şarkı eşliğinde diziden görüntülerle "her çarşamba kanal d de" felan diyorlardı..

işte böyle şeyler olursa dizi ilerler

burcugün
18-04-07, 21:03
Arkadaşlar kırık kanatlar isimli diiz yayındna kaldırlıcağı zaman fanları bir olup büyük bir tepki verdi..bu tepki gazttelerde felan baya şşakınlıkla karşılandı,yazıldı,çizildi..baya bir reklem oldu böylece..hatta dizinin sposorunu bile izleyici buldu:img-hyste

sonra hırsız-polis..dizi ilk zamalar kaldırlıacaktı.. "imaknsız aşk" lşarkısına klip çektiler..baya sevildi şarkı..iki senedir felen en çok dinlenne,indirilen şarkı..uynaık tabi kanal d..dizinin reklamı habire o şarkıyla yaptı:img-hyste /dikkatini çekereim yeni bölüm fragmanı demiyorum..reklam diyorum)

resmen şarkı eşliğinde diziden görüntülerle "her çarşamba kanal d de" felan diyorlardı..

Ama ben sana kırıldım altdaki Halit Ergenç in resmi orda ÖZCAN olmalı degilmi

MİHRİMAH
18-04-07, 21:06

evet canım o şarkı gerçektende dizinin izlenmesinde çok etkili oldu .doğru dediğin gibi değişik şeyler yapılabilir ama bizim dizinin müzikleri güzelde sözlü bir şarkısı yokki.

ama dizinin sahnelerinden güzel ve etkili bir clip oluşturulabilir ve bunuda starda sürekli yayınlarlarsa olabilir.

_sporty_
18-04-07, 21:07

ya bunla ne alakaksı varki..ben zaten bayat kızımdır..bir avatar imzayı kırk yılda bir değiştirim:img-hyste farkında bile değilim..dur değiğşeyim bari kırılma bana.

bu arada arkadaşlar cevap verecdeğiniz zaman tüm iletileri bir msj içerisine alıntılayın..bernaya ayıp oluyor..kız gelip biizm iletilerimizi düzenlemek zorunda değil:img-wink:

hem sonr abaşlığımız kapanmasın..lütfen dikkat!!!

MİHRİMAH
18-04-07, 21:11

bak şimdi burcu ama seninde avatarında türkan sultan var ne olacak şimdi .kız çabuk değiştir bakayım sende oraya bircenin yada özcanın resmini koy bakalım.:img-wink: :img-wink: :img-wink: :img-wink:

ya bunla ne alakaksı varki..ben zaten bayat kızımdır..bir avatar imzayı kırk yılda bir değiştirim:img-hyste farkında bile değilim..dur değiğşeyim bari kırılma bana.

bu arada arkadaşlar cevap verecdeğiniz zaman tüm iletileri bir msj içerisine alıntılayın..bernaya ayıp oluyor..kız gelip biizm iletilerimizi düzenlemek zorunda değil:img-wink:

hem sonr abaşlığımız kapanmasın..lütfen dikkat!!!

ya canım doğru diyosunda ben o alıntıları bir mesaj altında toplamayı bilmiyorum eğer anlatırsan o şekilde yaparız tabi.

burcugün
18-04-07, 21:13
dizimiz aslında çok başarılı bunu her konuştugum insan söylüyor ve begenerek izliyor dizimizin kalitesi ortada

keşmer
18-04-07, 21:23
sinirim çok bozuk kader hep kötü rentik alıyor eminim bu hafta 10 bile girmeyecek kurtlar başlıyor hem bebeğim bile geçiyoor

dilosh
18-04-07, 21:26
ayy ayy reyting diye diye pskolojimi bozdunuz gene..:) bırakalım tmm fıstık gibi dizimiz warr..hakettiği noktayada geLicek..

burcugün
18-04-07, 21:28
sinirim çok bozuk kader hep kötü rentik alıyor eminim bu hafta 10 bile girmeyecek kurtlar başlıyor hem bebeğim bile geçiyoor

Bakın Bebegim dizisinin ne kadar güzel reklamı anladınızmı KADER ciler böyle işte bizim yapmamız gerekenler bize yapılıyor :img-yes:

MİHRİMAH
18-04-07, 21:29
dizimiz aslında çok başarılı bunu her konuştugum insan söylüyor ve begenerek izliyor dizimizin kalitesi ortada

canım değiştirdin hemen avatarını çok güzel oldu.

evet kesinlikle kalitesi ortada çok iyi bir dizi bunu herkes biliyor. ilerleyen bölümlerde bunu daha iyi göreceğiz.

bazen iyi ve kaliteli olan şeyler ilk başta anlaşılmaz sonradan yavaş yavaş sindire sindire anlaşılır .

keşmer
18-04-07, 21:29
görürsünüz bazmıştı dersiniz kesin gelecek sezon oynamıyacak idda ediyorumrentiklerde 15 olucak görürsün

burcugün
18-04-07, 21:31
ayy ayy reyting diye diye pskolojimi bozdunuz gene..:) bırakalım tmm fıstık gibi dizimiz warr..hakettiği noktayada geLicek..

evet degişti bircenin resmi var artık ,gelecegin türkan şoray ı Türkiye nin güzeli
tatlı kız,harika gülüşlü şımarık bebek ,utangaç masum kız

MİHRİMAH
18-04-07, 21:31

ay arkadaşım hiç girmeyeceğim bu konuya biz bu konuyu kapattık sıktı vallahi.

_sporty_
18-04-07, 21:32
ya canım doğru diyosunda ben o alıntıları bir mesaj altında toplamayı bilmiyorum eğer anlatırsan o şekilde yaparız tabi.

cnm şimdi eğer sadece iki msjı alıntılamak istiyorsan..msjlardan birinin alıntı butonuna bas..tamaını kopyala.. geri dön..daha sonra alıntılamak istedğin diper msjın alıntı butonuna bas..kopyaladığıın yapıştır.yazmak sitediklerini yaz..sonrada yolla..

Eğer daah fazla msj alıntılamak istiyorsn..iki tane sayfa aç...birinde cevap yaz kısmı açık olsun..diğernde alıntılamak istediğin iletilerin olduğu sayfa...msjlardaki alıntı botunlarına bas tümünü kopyala geri dön ve diğer sayfaki cevap yaz kısmına yapıştır hepsini..sonrada yolla:)umarım anlatabilmişimdir..analamdıysan sor cnm..

birde sormak istediğin diziyle alakasıız şeyler olursa bana özel msj at..modlar kızmasın:)

görürsünüz bazmıştı dersiniz kesin gelecek sezon oynamıyacak idda ediyorumrentiklerde 15 olucak görürsün

Arakdaşım dizi zaten gelecke sezon oynamasın..okadar uzarsa,tüm diziler gibi vadesini doldrup saçmalama rekoruna doğru koşar..

39 bölüm tammadır..anlaşmalar 13 bölüm,13 bölüm yapılıyor...ilk 13 bölümlük anlaşam bitince tekrar 26. bölüme kadar anlaşma izmalayacaklar..dizilerin sezon sonu bölümleride genelde 39. bölüm olur..bizimde final 39. bölüm olsun..fazla uzamasın..

burcugün
18-04-07, 21:36
bence kader forumuna gelen arkadaşlar çok kaliteli düzeyli ,ara sıra içimize reklamcı alıyoruz ama olsun onlarda can
bizim sloganımız şu olmalı
GEL HANGİ DİZİYİ SEYREDİYORSAN YİNE GEL KADER DİZİSİ HALKIMIZA HEP AÇIKbye

MİHRİMAH
18-04-07, 21:37
evet degişti bircenin resmi var artık ,gelecegin türkan şoray ı Türkiye nin güzeli
tatlı kız,harika gülüşlü şımarık bebek ,utangaç masum kız

vallahi ne güzel tarif ettin gerçekten öyle .birce çok tatlı ve çok masum ve ilk deneyimi olmasına rağmen çok iyi oynuyor ve dizi ilerledikçe dahada iyi olacaktır.

QUOTE=_sporty_;3017141]cnm şimdi eğer sadece iki msjı alıntılamak istiyorsan..msjlardan birinin alıntı butonuna bas..tamaını kopyala.. geri dön..daha sonra alıntılamak istedğin diper msjın alıntı butonuna bas..kopyaladığıın yapıştır.yazmak sitediklerini yaz..sonrada yolla..

Eğer daah fazla msj alıntılamak istiyorsn..iki tane sayfa aç...birinde cevap yaz kısmı açık olsun..diğernde alıntılamak istediğin iletilerin olduğu sayfa...msjlardaki alıntı botunlarına bas tümünü kopyala geri dön ve diğer sayfaki cevap yaz kısmına yapıştır hepsini..sonrada yolla:)umarım anlatabilmişimdir..analamdıysan sor cnm..

birde sormak istediğin diziyle alakasıız şeyler olursa bana özel msj at..modlar kızmasın:)[/QUOTE]

teşekkür ederim canım hemen uyguluyorum .

dilosh
18-04-07, 21:38
bence kader forumuna gelen arkadaşlar çok kaliteli düzeyli ,ara sıra içimize reklamcı alıyoruz ama olsun onlarda can
bizim sloganımız şu olmalı
GEL HANGİ DİZİYİ SEYREDİYORSAN YİNE GEL KADER DİZİSİ HALKIMIZA HEP AÇIKbye

:img-hyste :img-hyste evet güzeL oLdu..HaLka açık iLk dizi oLsa gerek:img-hyste

reyting meseLesine gene girmeyeLim arkadaşLar bu sefer çıkamaayız diyim ben size..

bu arada leyloş imzanı beğenmedim değiştir:img-hyste :img-hyste

partide kaLdı bu böLüm ya çok heycanLıydı..yeni böLümden bahsedeLim artık arkadaşLar..:icon_whis

_sporty_
18-04-07, 21:42
:img-hyste :img-hyste evet güzeL oLdu..HaLka açık iLk dizi oLsa gerek:img-hyste

reyting meseLesine gene girmeyeLim arkadaşLar bu sefer çıkamaayız diyim ben size..

bu arada leyloş imzanı beğenmedim değiştir:img-hyste :img-hyste

partide kaLdı bu böLüm ya çok heycanLıydı..yeni böLümden bahsedeLim artık arkadaşLar..:icon_whis

:img-hyste sen benle oyun mu oynuyon..hem en güzel sahnelerden biriydi bu dizideki hıh..sen ne anlarsın baykuş..

vallahi ne güzel tarif ettin gerçekten öyle .birce çok tatlı ve çok masum ve ilk deneyimi olmasına rağmen çok iyi oynuyor ve dizi ilerledikçe dahada iyi olacaktır.

QUOTE=_sporty_;3017141]cnm şimdi eğer sadece iki msjı alıntılamak istiyorsan..msjlardan birinin alıntı butonuna bas..tamaını kopyala.. geri dön..daha sonra alıntılamak istedğin diper msjın alıntı butonuna bas..kopyaladığıın yapıştır.yazmak sitediklerini yaz..sonrada yolla..

birde sormak istediğin diziyle alakasıız şeyler olursa bana özel msj at..modlar kızmasın:)

teşekkür ederim canım hemen uyguluyorum .[/QUOTE]

hemde "hemen" uygulamışsın...cicim benim msjı iiy kopyalayammaışsın ama:) paantezi tam alamamışsın..dikkat et tammaen kopyala.

hidayet77
18-04-07, 21:43
dizide ayşe karakterini oynayan kız ,pınar dikici çok güzel kız bayıldım inanın
degişik bir havası var ,daha önce biyerlerde oynamışmı bilen varmı

dilosh
18-04-07, 21:45
" sen benle oyun mu oynuyon..hem en güzel sahnelerden biriydi bu dizideki hıh..sen ne anlarsın baykuş.."

sahne güzeLde imzayı beğenmedim:):)

keşmer tmm cuam günü reytinglerde görücez kaçıncı oLduğumuzu uzatmaya grek yok..baydı artık bı konu..

yeniböLümde neLer oLcak ondan bahsedeLim..

dilosh
18-04-07, 21:47
degişik bir havası var ,daha önce biyerlerde oynamışmı bilen varmıevt ayşe ilk böLümden itibaren bnmde dikkatimi çekti çok güzeL ve tatLı.. ama daha önce bi yerde oynadığını duymadım..

_sporty_
18-04-07, 21:49
degişik bir havası var ,daha önce biyerlerde oynamışmı bilen varmı

seninle aynı fikirdeyim.bend eyazacam diyom hep unutuyorum..Kızın acayip duru bir güzleliği var atıldım şahsen...aksanı çok iyi..yüzünüde çok iyi kullanıyor.. tabi orası s.s.e'ye kalmış ama..(sero standartları endüstürisi):img-hyste

elinde bölüm olanlardan ricam bol bol pınarın resimleriin çeksinler..birde pınara bir başlık açalım..bunun için röp. felan mı gerekiyor?+

" sen benle oyun mu oynuyon..hem en güzel sahnelerden biriydi bu dizideki hıh..sen ne anlarsın baykuş.."

sahne güzeLde imzayı beğenmedim:):)

keşmer tmm cuam günü reytinglerde görücez kaçıncı oLduğumuzu uzatmaya grek yok..baydı artık bı konu..

yeniböLümde neLer oLcak ondan bahsedeLim..

ne varmış lan imzamda baykuş..

dilosh
18-04-07, 21:52
seninle aynı fikirdeyim.bend eyazacam diyom hep unutuyorum..Kızın acayip duru bir güzleliği var atıldım şahsen...aksanı çok iyi..yüzünüde çok iyi kullanıyor.. tabi orası s.s.e'ye kalmış ama..(sero standartları endüstürisi):img-hyste

elinde bölüm olanlardan ricam bol bol pınarın resimleriin çeksinler..birde pınara bir başlık açalım..bunun için röp. felan mı gerekiyor?+

ne varmış lan imzamda baykuş..

tmm aman kaLsın deiştirme imza fLn saati söLe sen bana:img-hyste :img-hyste

kesinLikle açaLım pnarada başLık..röpfLn gerekmiyo..tanıtıcı biLgi ve resimLer gerekiyor..

_sporty_
18-04-07, 21:55
tmm aman kaLsın deiştirme imza fLn saati söLe sen bana:img-hyste :img-hyste

kesinLikle açaLım pnarada başLık..röpfLn gerekmiyo..tanıtıcı biLgi ve resimLer gerekiyor..

pışıkkkkkkk..sen aban özeti söle ben sana saati sölerim:img-hyste
al değiştirdim..bunuda beğenmezsen..anana selam söyle:img-hyste

Ozaman diloşçum ne duruyorsun bulsaan tanıcı bilgileri:img-hyste

dizibarca
18-04-07, 21:55
arkadaşlar ben bu dizide gümüş dizisinden tanıdıgım orhan aydın var ama hala dizide görmedim ,başta vardı sonra yok oldu ,buharmı oldu

dilosh
18-04-07, 21:58
pışıkkkkkkk..sen aban özeti söle ben sana saati sölerim:img-hyste
al değiştirdim..bunuda beğenmezsen..anana selam söyle:img-hyste

Ozaman diloşçum ne duruyorsun bulsaan tanıcı bilgileri:img-hyste

aaa bak bu süper...:img-blush sen bul herşeyi benden bekLeme ya bi özet bi tanıtıcı biLgi..:img-hyste

dizibarca o tekrar dahil Olacak diye tahmin edioruz.. öLmüş oLarak biLiniyo ancak sonradan ortaya çıkabiLir diye düşünüyorz..eğer aynı kişiden bahsediyorsak:)

_sporty_
18-04-07, 22:00
aaa bak bu süper...:img-blush sen bul herşeyi benden bekLeme ya bi özet bi tanıtıcı biLgi..:img-hyste

dizibarca o tekrar dahil Olacak diye tahmin edioruz.. öLmüş oLarak biLiniyo ancak sonradan ortaya çıkabiLir diye düşünüyorz..eğer aynı kişiden bahsediyorsak:)

:img-hyste sen lamianın ababsındna söz ediyorsun:img-hyste
orhan ise genceik adam..:img-hyste diloş bu sefer fena tosladın:img-hyste

keşmer
18-04-07, 22:01
ben bu dizyi sadece özcan için izliyorum bide simge selçukla çokkkkkkkkkk yakışıyorlar mennanın oyun culuğu süperr

_sporty_
18-04-07, 22:03
http://www.internetteyim.net/medyagoz/mimages/pinar-dikici.jpg

Herkes onu Penelope Cruz'a benzetiyor, o ise kendini Mujde Ar ve Turkan Şoray'a

Star TV’de persembe aksamlari yayimlanan ‘Ümit Milli’ dizisi, ozellikle gencler tarafindan begeniliyor. Çunku dizi bir anlamda onlari anlatiyor. Yonetmenligini Erhan Tursun’un yaptigi, muziklerini İskender Paydas’in hazirladigi

ve yapimciligini İstanbul MassMedia’nin ustlendigi ‘Ümit Milli’nin cekimleri İstanbul’da basladi, Fethiye’de devam ediyor.

Dizi, liseden yeni mezun olmus, birbirinden eglenceli dort arkadasin -Mert (Alp Kirsan), Alper (Erkan Pekbay), Zeki (Deniz Gungoren) ve Bahtiyar (Enes Atis)- yillardir hayalini kurduklari ve ‘milli’ olacaklarini dusundukleri, o ruya tatile cikislari ve sonrasinda baslarina gelen komik olaylari anlatiyor.

Sayfalarimiza konu olan Pınar Dikici ise dizinin en ilgi cekici karakterlerinden İlayda’yi canlandiriyor. Onu gorenler, “Bu kiz yerli Penelope Cruz” diyorlar. Fotograflara bakin ve karar verin; gercekten Penelope Cruz’a benziyor mu?

sanırsma bu

Pınar Dikici

Doğumu
18.04.1986

Eğitimi
Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü

Filmleri - Oyuncu (2 Film)
Kader Ayşe 2007
Ümit Milli İlayda 2006

burcugün
18-04-07, 22:05
arkadaşlar ben bu dizide gümüş dizisinden tanıdıgım orhan aydın var ama hala dizide görmedim ,başta vardı sonra yok oldu ,buharmı oldu

lamia nın babası idi malesef ölmüş ,oyuncuyu bende tanıyorum çok begendigim oyuncu, hırsız polis de falan oynadı ,trt hayat türküsünde oynuyor bizim okuldan bir arkadaşımızın babası ama bizede bişey söylemedi herhalde ölmüş

dilosh
18-04-07, 22:08

sen asmalı konakın iç işlerinide anlatmıştın dimi bana:img-hyste :img-hyste bazen oluyo böLe.. :img-hyste ama burcugün bizim okuldan arkadaşın babası diyor demekki birinin babası oLabilir fena fLn tosLmadm..:) o zmn tam anLamıyla biLen biri açıkLasın..:icon_sorr

burcugün
18-04-07, 22:10

hayır abi ne genç i ya 40 yaşında var ,kızı bizim okulda lise son ,benim bildigim lamia nın babasıymış ve ölmüş

_sporty_
18-04-07, 22:12
hayır abi ne genç i ya 40 yaşında var ,kızı bizim okulda lise son ,benim bildigim lamia nın babasıymış ve ölmüş

ya arkadaşım hangi adamdna söz ediyon sen..orhan diyon gümüşteki..daha geçen karıısyla röp. verdi adam..minnacık bebekleri kucaklarında

dilara başlığı açtım ama henüz onay gelmedi..o bölüümn sorumluusları altif değil şu an çünkü

dilosh
18-04-07, 22:13

evet aynı isimden bahsediyoruz demekki...

leylacım fena tostladın :img-hyste :img-hyste 40 yaşında yaşLı sayıLmaz ama adamı yaşlı konumuna sokmayaLım..:) lamianın babası daha önceden mi öLmüştü.. hangi sebepten dolayı yani..?

burcugün
18-04-07, 22:17
ya arkadaşım hangi adamdna söz ediyon sen..orhan diyon gümüşteki..daha geçen karıısyla röp. verdi adam..minnacık bebekleri kucaklarında

dilara başlığı açtım ama henüz onay gelmedi..o bölüümn sorumluusları altif değil şu an çünkü

yanlış oyuncudan bahsediyorsun ,bak ben buldum adamın sitesini orhanaydin.com sen başkasıyla bence karıştırıyorsun google dan buldum

dilosh
18-04-07, 22:20

leyloşcm bana gümüşte bi orhan karakteri var vve ben onLa karıştırdm deme..:img-hyste :img-hyste izlemediğm için o diziyi bişede diemiorum.. ama bnm bildiğim lamianın babası roLünde oynuyor..

infinite
18-04-07, 22:33
yeni bölüm tanıtımını göremedim bugün star tv verdimi,birşey ögrenmek istiyorum bu dizinin yönetmeni altın lale de ödül aldımı? karıştırıyor olabilirmiyim
birce akalay ilk defa mı film çeviriyor? bilen var ve aydınlatırsa sevinirim
sevgiler

dilosh
18-04-07, 23:00
yeni bölüm tanıtımını göremedim bugün star tv verdimi,birşey ögrenmek istiyorum bu dizinin yönetmeni altın lale de ödül aldımı? karıştırıyor olabilirmiyim
birce akalay ilk defa mı film çeviriyor? bilen var ve aydınlatırsa sevinirim
sevgiler

pazartesinden itibaren tanıtımlar dönmeye başLadı.. yönetmen hakkında bi biLgim yok ama birce akalayın ilk deneyimii...

bu böLüm süper arkadaşlarr az önce sesli fragmanı izledmm.. ALi şeyhe ömer bey sizde bana ait bişey var diyo..:=) alinin babasını hastaneye kaldırıyolar:( lamianın annesine sana kızını getiricem dio..lamia kendi kendine konuşurken ali için hiç mi için sızlamıo koca bi yalansın sen falan diyo.. acayip bi böLüm..:)

tuceny
18-04-07, 23:56
bu böLüm süper arkadaşlarr az önce sesli fragmanı izledmm.. ALi şeyhe ömer bey sizde bana ait bişey var diyo..:=) alinin babasını hastaneye kaldırıyolar:( lamianın annesine sana kızını getiricem dio..lamia kendi kendine konuşurken ali için hiç mi için sızlamıo koca bi yalansın sen falan diyo.. acayip bi böLüm..:)

hey Allah ım ya bi dinle aliyi ondna sonra ama yok illa kendı kaflarına göre takılıcka kız milleti nie böle ya

lamiainın annesi sonunda ortaya cıkıyo demekki nermiman hanım

dilosh
19-04-07, 00:02
hey Allah ım ya bi dinle aliyi ondna sonra ama yok illa kendı kaflarına göre takılıcka kız milleti nie böle ya

lamiainın annesi sonunda ortaya cıkıyo demekki nermiman hanım

kadın akıl hastanesinde çıkıyo:) ama ciddi derecede bi probLemi yok sanırım..

ama alinin şeyhe öle bi "ömer bey sizde bana ait bişey var" diyoki kaldım tv önünde.. lamia o sözleri denize karşı sölüyo sora bi bölüm atlıolar ali de denize karşı bi yerde..:) aynı an oLabilir:) alinin babasını neden hastaneye kaldıryolar acaba..:img-help: heycanLı bi böLüm..

luciapink
19-04-07, 00:33
merhabalar arkadaşlar
yaa dizide çalınan müziği nerden indirebilirim ya da indirebilrmiyim acaba??
bu arada fregmanı izledim çok karışık şeyler oluyo yine acaba o gecede ne olucak lamiayla alinin karşılaşmasında...???

keşmer
19-04-07, 13:21
ya kimse yokmu ne biçim kader çiler siniz burası hep boş insan biraz sahip çıkar diğer diziler bakın mutlaka bir iki kişiva r burası hep sezsiz ilk ikinci bölümde burası hep doluydu onun içinrentikler iyi geldi çünkü formda hep üstsırada olan diziler ilgi çekiyor kaderinize sahip çıkın eğer rentiklerde 15 20 olmasını istemiyorsanız

havinim_baranım
19-04-07, 16:36
keşmer
ya kimse yokmu ne biçim kader çiler siniz burası hep boş insan biraz sahip çıkar diğer diziler bakın mutlaka bir iki kişiva r burası hep sezsiz ilk ikinci bölümde burası hep doluydu onun içinrentikler iyi geldi çünkü formda hep üstsırada olan diziler ilgi çekiyor kaderinize sahip çıkın eğer rentiklerde 15 20 olmasını istemiyorsanız
Ya ne yazık ki kimse yok bu akşam Kader günü arkadaşlar nerdesiniz?Yorum yapalım biraz ilk başlarda ne güzeldi burası şimdi neden kimse yorum yapmıyor:(

_sporty_
19-04-07, 17:07
Arkadaşlar ya senaryo çok hızlı ilerliyor..Dizi tıkanacak bir noktadan sonra ondna korkuyom..Mahinur ergun işi baştan savma yapıyor işi gibi geliyor bana..biraz daah titizlense senayoya..herşeyi mükemmel ama senaryo çok zayıf

idilowich
19-04-07, 17:41
arkadaşlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çojk heyecanlıyımmmmmm kader günü bugün....inşallah reytingler ii gelir bnce kv bizi etkilemez sağır odayı etkiler..
ayrıca şunu da söyliim artık senaryoyu mahinur hanım yazmıo...başka biri yazıo

mustafas
19-04-07, 17:57
belki senaryoyu yazan kişinin deyişmesi dizimize bi etki eder ...... belki daha çok izlenir....... bizi etkilemez doğru çünkü sağır oda kurtlar vadisine benziyo............

tuceny
19-04-07, 18:22
az kaldı saatler ilerlemşyo resmen gec gecmiyo
bu böüm hakkaten aksiyonu bol sesli fregmanlardan dahada heycanlanlıy ınsann

dilosh
19-04-07, 18:59
biran öncee geLsinn şu 22:00 ya.. :( kaderi izleyip moralim yerine gelsin istiyorummmmm...

bu böLüM çok heycanLıya benziyo..

hlyvural
19-04-07, 19:13
bugün işler bayağı tırmanacak gibi.. Kader aşkın dizisi... Kurtlar Vadisi ise politikanın. Politikayı zaten her gün cinayetlerle, suikastlerle, dayanması zor gerçeklerle yaşıyoruz. Benim biraz günün yoruculuğundan uzak masal gibi bir diziye ihtiyacım var.. Yani Kadere!

dilosh
19-04-07, 19:29
bugün işler bayağı tırmanacak gibi.. Kader aşkın dizisi... Kurtlar Vadisi ise politikanın. Politikayı zaten her gün cinayetlerle, suikastlerle, dayanması zor gerçeklerle yaşıyoruz. Benim biraz günün yoruculuğundan uzak masal gibi bir diziye ihtiyacım var.. Yani Kadere!

KesinLikLe katıLıyorum.. Günün hatta haftanın yorgunLuğunu böyLe masaLımsı bir dizide atmak çok hoş..Kader aşkın dizisi gerçektende.. Bugünde Kader günümüz:happy0064

aleyna66
19-04-07, 20:22
KesinLikLe katıLıyorum.. Günün hatta haftanın yorgunLuğunu böyLe masaLımsı bir dizide atmak çok hoş..Kader aşkın dizisi gerçektende.. Bugünde Kader günümüz:happy0064

dilosh söylediklerine katilmamak mümkün degil cok dogru söylüyor sun
bir an önce baslasa ya saatler gecmek bilmiyor
karsimiza böyle güzel dizi ciktiii ne güzel KADER bencede askin dizisi

sinemacıkız
19-04-07, 20:53
dilosh söylediklerine katilmamak mümkün degil cok dogru söylüyor sun
bir an önce baslasa ya saatler gecmek bilmiyor
karsimiza böyle güzel dizi ciktiii ne güzel KADER bencede askin dizisi

düşünüyorum KADER i mi syrediyim KV mi diye kader agır basıyor ya ,herhalde kader i izliycem burası sanki daha kaliteli gibi geliyor.
orda çok vurdu,kırdı olacak şimdi kafam götürmez benim

infinite
19-04-07, 21:00
bu akşam saat tam 22.00 başlayacak kader arkadaşlar.yoksa 21.45 mi
galiba ali ile ömer arasında savaş başlayacak ,ömer çok planlar yapıyor bence
ali çok akıllı olması lazım ,ali aslında şanslı çünki TÜRKİYE deler herşey çok kolay lehine dönebilir.

burcugün
19-04-07, 21:26
özcan fırtınası esmesine çok az kaldı,zaman geçmek bilmiyor ya
bakalım bu akşam ne yaşatacaklar bize,lamia nın annesini çok merak ediyorum
akıl hastası falan yazılmış dogrumu acaba

mustafas
19-04-07, 22:30
çok heyecanlı yaaaa lamianın aklını çeliyorlar................

bence kurtlar vadisi eskisi kadar izlenmiyecek...bak görürsünüz ama kaderinda ratingleri pek iyi olmayacak...........................

infinite
19-04-07, 23:06
çok açık söyliyeyim muhteşem bir bölüm ,yarın 1 kesin olur.3 diziyede göz attıyorum gerçekten KADER bir başka

saliha abla
19-04-07, 23:35
lamia zavallı annesi öldü sanıyor,lamia nın annesi akıl hastası olmuş yazık ya,hakikkaten kader e bak bir kaza neler yapmış ah sibel demek geliyor.
sibel kesin ömer in şirketine girer aileye daha fazla bela olur bence baksana iş bulamıyor.
lamia annesinin yaşadıgını ögrenince şok olucak,ömer in planlar tutmuyor galiba
hadi ALİ ASYALI göster kendini ez şu suriyeli Şeyh Ömer i
bu bölüm iyi derece kesin alır baksana ne heyecanlı yahu
şeyh ömer abdülmecit ve ailesi ile kedi ile oynar gibi oynuyor

burcugün
20-04-07, 00:02
abdülmecit bu ömer e gıcık kapmaya başladı ,ömer i içerden abdülmecit yıkacak galiba yoksa adama top atsalar yıkılmaz, adam ne uyuz ya
paranın gözü kör olsun herkesi oyuncak yaptı ,bu ömer lamia ya aşıkfalan degil
bir oyunu var da oyun ney kafasında tilkiler dolaşıyor çözemedim daha
suyun agır akanından
adamın yere bakanından korkacan
abdülmecit ve ali nin kardeşi tehlikeli:img-yes:

mustafas
20-04-07, 00:02
bize göre her bölüm çok heyecanlıydı ama ratingleri düşük oldu genede bence yine düşük gelecek ratingi................

burcugün
20-04-07, 00:20
dikkat ettim kanal d ve star birlikte çok enteresan bir taktik yaptılar.
star show ile devamlı aynı anda reklama girdi kanal d onlar reklamda iken diziyi verdi.
ne savaş var ya ,bu işin kazancı bol galiba, millet şeyh ömer in oyuncagı olmuş bizde kanal ların oyuncagıyız ya ,bundan sonra hiç bu işlere takılmıycam adam gibi vericeklerse KADER dizisini seyrederim gerisi hikaye
son nokta super di ÖZCAN DENİZ BURDA BANA AİT BİŞEY VAR ONU ALMAYA GELDİM ne laf ama şeyh ne bekliyordu ALİ ne söyledi işte AŞK kardeşim BUDUR

nazquzeli
20-04-07, 00:20
süper bi bölümdü gene herzamanki gibi...
bna ait olanı almaya geldim dedi şeyh anlar mı acaba...:icon_whis
nediyim artık o bakısları yokmu bni asıl onlar mahfedio özcanımın bakısları:img-in_lo
ses kötü ama :( boğuk çıko bi acaippp :icon_whis

tuceny
20-04-07, 00:22
guzle bı bölumdu

ama 4.bölüm kadar degilll

bası özellkle alının sibelli diolaglarıı anlıyoruz olayları yavas yavas ben ali de biliyo sanıyodum leventte ilişikisini megersme ali bilmiyomus leventle oldugunu
sibel cok iş acıcak baslarına

lamia nın annesini sonunda gördükk o sahne cok gzldi tek kelime etmemsi alinin annesindne özür ddilemesii

özcan harikaydı gene oyunculk ok da ses cok boguk ya ilk bölümler gibi degil dublaj olmuyo sesli cekseler keske

lamia ya gelince aglama sahnesi abartılı geldi bana ama gene bu bölüm cok gzldiii seyh in abdülmcitlere yaptıkları ohh ii yapıyo dediritti kzıı prenses yaptı resmen

gzl bi bölümdü gene
ama reytinglerdne umutlu degilim inş iii gelir

infinite
20-04-07, 00:28
LAMİA yı ordan bir tek kişi kurtarır oda ANNE si anne çocugunu kimseye yedirmez,ali ordan LAMİA yı alabilirse bravo bakalım haftaya neler olacak
aslına bakılırsa bende reyting i hiç merak etymiyorum

nazquzeli
20-04-07, 00:34
ali de dediki annesini götrme işi sonra önce başka işleri halledelim..esas sen annesini lamia ya götürürsen lamia yla heerşey düzleri ama dizi işte bize çektircekler bayaa:icon_whis

seker kiz
20-04-07, 00:35
bu bölüm cok güzeldi gene.
hele son sahneye bayildim seyh hic beklemiyordu böyle birseyi alinin is icin konusmaya geldigini zannediyordu.
lamia öyle herkezin dedigine inanmamali ali ile daha konusmadi ne oldugunu bilmeden adami yalanci yapti. aliye güvenini yitirmeyip onunla konusmayi beklemeliydi.
mennan ve abdulmecit ne güzel oldular onlara bu bölümde cok güldüm valla:img-hyste
aysenin abla demesine bayiliyorum cok seker söylüyor.
aysede bence biraz yapici ola bilir aliyi o kadar kötülemesine gerek yok cünkü o da bilmiyor ne oldugunu ama mecbur böyle yapiyorlar bizi heycanlandirmak icin ins. ilerki bölümlerde ali ile lamia tekrar birarada olurlar.
sibel ortaligi cok fena karistiracak. ali levent ile sibeli ögrenirse yikilacaktir, cok kötü olacaktir cnm of ya :(
cemin kizi(ismini unuttum) bakalim manken ola bilecekmi yoksa onun bu sevdasi aileye baska sorunlar getirecekmi.
seyhe sinir oluyorum lamiaya asik oldu diye aliyi maf etmek istiyor ve durmadan aliyi kötülüyor.
ama lamiada anlamiyormu hala seyhin ona asik oldugunu hareketlerinden cok belli. neden gözü kapali güveniyor ona ya..
ali ile nesrinin sahnesi cok güzeldi alini özür dilemesi falan gözlerim doldu orda yazik nasilda aci cekiyor ve hersey icin kendini sorumlu olarak görüyor :(

bir dahaki bölümü heycan ile bekliyorum keske hemen persembe olsa gene :)

idilowich
20-04-07, 00:40
amannn yarabbiiii:)))
süper bi bölümdü ...yine çok kaliteli bi dizi olduğu anlaşılmıştır umarım diil mi arkadaşlar*?????
özcan deniz in ilk dublaj deneyimi o kdr olucak ilerleyen zamanlrda düzelir.

seker kiz
20-04-07, 00:42
ayh erol köseye bak yaa uçankuşta neymiş özcan deniz bunalıma grermiş kv nin karşısındaymış dizisi die...hey allam yaa !!!
bide o da tamer kardağlı gibi burayı basmasın dio...!!!

erol köse cok biliyor. insan kiskandimi ne yapacagini bilemiyor böyle sacma sapan konusuyor iste. kendisi degilmi bunalimda. her gün kime laf atiym kim icin sacma sapan konusiym düsünmek kolay degil insan hali ile bunalima giriyor:img-hyste

rumeysa05
20-04-07, 00:42
Arkadaşlar farkettinizmi ali geldiginde ömerin adamları kapıyı açık bıraktılar ,çünkü ömer alinin şirket için yalvarmaya geldigini düşünüyordu ve lamiaya dinlemesi için fırsat verdi fakat kendi kazdıgı kuyuya düşeceksanırım. Alinin son sahnede bahsettigi umarım lamiadan başka bişey degildir.

tuceny
20-04-07, 00:45
lamia kolay kolay inanmıcak aliye bı kere dınlese halbuki ama yok bızı deli edicekler ya bu artık 20 bolum surer

umrım duyar alıyııı bakalım alı lamiyamı solcek oda var babasını dusunup belkı lamiayaı hıc sölemezzz

seker kiz
20-04-07, 00:50
Arkadaşlar farkettinizmi ali geldiginde ömerin adamları kapıyı açık bıraktılar ,çünkü ömer alinin şirket için yalvarmaya geldigini düşünüyordu ve lamiaya dinlemesi için fırsat verdi fakat kendi kazdıgı kuyuya düşeceksanırım. Alinin son sahnede bahsettigi umarım lamiadan başka bişey degildir.

aa bu gözümden kacmisti, hakli ola bilirsin, lamiaya karsi kendini hakli göstermek icin böyle bir seyi yapmis ola bilir. umarim ali lamiadan bas ediyordur ama tuce dedgin gibi babasini düsünerekde lamiadan bas etmeye bilir , cünkü babasinin üz+lmemesi lazim ve sirket elinden giderse adam kesin bir daha kalbkrisi getirir oof cok karisik bir durum bakalim ali ne yapacak

αяαgσяη
20-04-07, 00:51
Güzel bölümdü.. Birce bu akşam çok güzel geldi gözüme.. Bakmaya doyamadım desem yeridir.. Son sahnede süperdi..
Ama günü değişmeli.. Muhakkak değişmeli..

idilowich
20-04-07, 00:57
bence abdülmecit ömerin kuyusunu kazıcak gibi geliyo..bakalım çok çekişmeli olucağa benziyo
ayrıca neriman uğur da süper oynamış tebrik ederim

rumeysa05
20-04-07, 01:06
aa bu gözümden kacmisti, hakli ola bilirsin, lamiaya karsi kendini hakli göstermek icin böyle bir seyi yapmis ola bilir. umarim ali lamiadan bas ediyordur ama tuce dedgin gibi babasini düsünerekde lamiadan bas etmeye bilir , cünkü babasinin üz+lmemesi lazim ve sirket elinden giderse adam kesin bir daha kalbkrisi getirir oof cok karisik bir durum bakalim ali ne yapacak

Sevgili şeker kız candy umarım böyle yazmamın bir sakıncası yoktur. (nickini görünce hep aklıma çocuklugumun harika çizgi kahramanı geliyor) bizi ters köşe yapmazlar umarım ve yine umarım ali babasının hastalıgı yüzünden önce şirketi kurtarma çabasına girişmez .Bu arada şehyhde yavaş yavaş lamiayı zehirlemeyi sürdürüyor aliye karşı ,kart zampara ne olacak.Ayşede sanki şeyhin parasız avukatı ,lamiaya sürekli aliyi suçlu şeyhi hoş göstermeye çalışıyor.

Arkadaşlar sizce şeyh lamiayı seçim yapmaya zorlarmı ,yani aliyi tercih edersen ,şirket batar ali ve ailesi mahvolur oysa sen onları kurtarabilirsin benimle evlen bende onlara şirketlerini geri vereyim diyebilirmi?

bal gözlüm
20-04-07, 01:09
yine harika bir bölümdü, çok güzeldi ama 4. bölüm kadar değil........
haftaya bayağa heyecanlı olacak ali'nin ne demek istediğini şeyh çok iyi anladı bence...:img-yes:
lamia ne yapacağını bilemiyor halen , kime güveneceğini..... ayşe'ye dedi ya hani bir an için boynuna sarılmak istedim ali'nin diye ben hiç hissetmedim nedense buz gibiydi..:icon_sorr ali'ye bravo ama önyargılı davranmadı lamia'yı şeyhin yanında görünce ...:) önyargılı olamayacak demiştim tahminim tuttu:img-yes: abdülmecitler için acayip seviniyorum ne demişler dinsizin hakkından imansız gelirmiş...:happy0064
bir şeye kafam takıldı ama şeyh isteseydi lamia'nın annesini bulurdu ki bulduğuna eminim lamia'ya ali sana yalan söylemiş annen yaşıyor diyebilirdi ben hep öyle olacak diye tahmin ediyordum ( bu dizi beni şaşırtmaya devam ediyor:)) ama böylesi daha çok işine geldi sanırım ...:img-yes: annesinin yaşadığını söylerse kız gider diye düşünmüştür muhtemelen....
sibel ali'yle evlenmeden önce levent'le birlikteymiş anladığım kadarıyla....:img-yes: sonra levent'in inadına ali'yle evlenmiş olmalı..tabi ali'nin bundan haberi yok muhtemelen..:img-yes: (zaten zavallımın neyden haberi var ki?) levent ve sibel'in konuşmalarından böyle anlaşılıyordu. "abinle evlendiğimde evden ayrıldın, bana aşıktın" falan dedi sibel çünkü.....ben o ilişkide hem sibel'i hem de levent'i suçlu buluyorum.... veeee sibel şeyhin şirketinde çalışmaya başlayacak bence şeyh sibel'i de ali'ye karşı kullanacak....:img-yes:
bu bölümde gözüme çarpanlar bunlardı... tek kelimeyle harika bir bölümdü..

son bir not : birce akalay ağlama sahnelerine biraz daha çalışmalı bence... onu ağlarken izleyince duygulanmıyorum ben...bir tuhaf ağlama sahnelerinde özcan'ın diğer partnerleriyle kıyaslayınca (kıyaslamak istemiyorum ama elimde değil aklıma geliyor...)

seker kiz
20-04-07, 01:09
Sevgili şeker kız candy umarım böyle yazmamın bir sakıncası yoktur. (nickini görünce hep aklıma çocuklugumun harika çizgi kahramanı geliyor) bizi ters köşe yapmazlar umarım ve yine umarım ali babasının hastalıgı yüzünden önce şirketi kurtarma çabasına girişmez .Bu arada şehyhde yavaş yavaş lamiayı zehirlemeyi sürdürüyor aliye karşı ,kart zampara ne olacak.Ayşede sanki şeyhin parasız avukatı ,lamiaya sürekli aliyi suçlu şeyhi hoş göstermeye çalışıyor.

sakincasi yok :)
evet gercekten ayse seyhin avukati gibi davraniyor. her konuda lamiaya hep seyhi övüyor ne kadar iyi kalbli yardim sever bir insan vs. oldugunu söyleyip duruyor ve aliyi kötüleyip duruyor. lamianinda böylece akli karisiyor cünkü ilk basta ayse ali bizi birakti yalanciymis falan dediginde lamia öyle konusma daha ali ile konusmadim bir aciklamasi vardir diye hep söylüyordu ama simdi ise icimde nefret var diyor. seyh ile ayse bir olup lamianin aliden nefret etmesini sagliyorlar. seyhin amaci bu oldugu zaten belli ama ayse daha dikkatli konusmali sonucta o da biliyor birbirlerine asik olduklarini hem ali sevmese neden bu ise girip lamiayi kurtarmaya calisin. aklinda sadece sirket ve para olsa bu ise hic kalkismazdi..

rumeysa05
20-04-07, 01:19
son bir not : birce akalay ağlama sahnelerine biraz daha çalışmalı bence... onu ağlarken izleyince duygulanmıyorum ben...bir tuhaf ağlama sahnelerinde özcan'ın diğer partnerleriyle kıyaslayınca (kıyaslamak istemiyorum ama elimde değil aklıma geliyor...)

Haklısın arkadaşım ben o sahnede lamia kahkaha atıyor sandım ,çok duygusal olacagım derken komik olmuş ve fazla abartmış.Şeyh de annesi öldü diye kızın üstüne yatacak.

tuceny
20-04-07, 01:29
benım anlamdıgım nokta koksaca seyh seyh dedgımız adma neden lamianın annesini bulamadııı da ali bulduuu

bal gözlüm
20-04-07, 01:31
benım anlamdıgım nokta koksaca seyh seyh dedgımız adma neden lamianın annesini bulamadııı da ali bulduuu

bulamadı değil tuçe bulmak istemedi ben de şaşırdım hep şeyh bulacak diye bekliyordum ama öyle olmadı... bence şeyh annesinin yaşadığını öğrendi hatta buldu da ama böylesi işine geldi.. kıza annen yaşıyor deseydi annesinin yanına gidecekti çünkü... ömer ise lamia'yı yanında tutmak istiyor...:img-yes:

tuceny
20-04-07, 01:32
bulamadı değil tuçe bulmak istemedi ben de şaşırdım hep şeyh bulacak diye bekliyordum ama öyle olmadı... bence şeyh annesinin yaşadığını öğrendi hatta buldu da ama böylesi işine geldi.. kıza annen yaşıyor deseydi annesinin yanına gidecekti çünkü... ömer ise lamia'yı yanında tutmak istiyor...:img-yes:

hımm evet arkadasım oalbilir bak bu adam akllı cunku
ve baya asık guclude alinin zor durumu ynaııı

rut
20-04-07, 09:34
Ben akşamki bölümde alinin lamianın annesiyle yaptığı konuşmadan bişey anlamadım. O kaza bizi mahwetti sen kızını ben oğlumu kaybettim dedi. Aynı kazayımı geçirdi bunlar yada kazalarmı karıştı. Birde o mennan we ahalisini ewde tutması saçmalık lamiadan uzak durun dese birşeymi yapıcaklar sanki. Bu arada bende katılıyorum bircenin ağlama sahnesi çok kötüydü.

sumisali
20-04-07, 10:05
Ben akşamki bölümde alinin lamianın annesiyle yaptığı konuşmadan bişey anlamadım. O kaza bizi mahwetti sen kızını ben oğlumu kaybettim dedi. Aynı kazayımı geçirdi bunlar yada kazalarmı karıştı. Birde o mennan we ahalisini ewde tutması saçmalık lamiadan uzak durun dese birşeymi yapıcaklar sanki. Bu arada bende katılıyorum bircenin ağlama sahnesi çok kötüydü.

alinin karısı aliden kaçarken.......
kaza yapıyor karşıdan gelen bir arabaya çarğıyor ...
işte karşıdan gelen arabadada lamia ve annesi vardı...
olay böyle.......
ali o zaman oğlunu kaybetti.............

nazquzeli
20-04-07, 10:15

evt arkadasım aliyle lamia nın geçirdiği kaza aynı kaza yani orda 4araba uçmuştu birinde de lamiayla annesi vardı..heralde bastan beri izlemedin..

bircenn ağlama sahnesine gelince duygulanılacak bi sahne olması gerekrken tam tersi gülünç oldu ağlamaktan çok baska seslere bnziodu :icon_whis

eft sedacım bende çok şaşrdım şeyhin lamia nın annesini bulmasını ve işte ali sana yalan sölemiş deip onu aliden daha çok soğutmasını sağlar die beklerken adam mezar yaptırıp kandırdı kızı..

yalnız ali diyor ki işler yoluna girsn sonra annesini götürücem yahu sen annesini götür ztn herşey düzelir lamia aliye tekrar inanır ..

o kazanın ASIL sebebide sibel le levent çünkü kaza günü sibelin aliden kaçmasına sebep olanda ali nin eve geldiinde leventin evde olması.dedi ya sibel e ogün evden geldiimde en saklıodun gibi bşy sorada neyse boşver dedi:icon_whis

şeyh lamia yı bırakıcak mı acaba:icon_whis ama belki de lamia gtmek istemez...kesin şeyh lamiayla aliden önce konuşucak kızı doldurucak baska seyler sölicek gene ama lamia saflık yapıp aliyle konuşmazsa :icon_whis

kimle konuşsam 4.bölüm daha gsldi dio :) bence de ama asıl bomba bölüm haftaya :)

bu arada lamia nın annesini oynayan süper oynadı sahnesini çok inandırıcıydı...doktor da dedi böle vakalarda hastanın isteğinin gerçekleşmesi gerekr ki iileşsin bu da bize bi sinyal ama kavuşmaları zmn alıcak gibi ..

alperkaya
20-04-07, 12:27
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
19 NİSAN 2007 PERŞEMBE
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 KURTLAR VADISI PUSU [NET] SHOW 15,00 39,70
2 DOKTORLAR [NET] SHOW 9,60 25,70
3 SAGIR ODA [NET] KAND 6,50 16,40
4 YERSIZ YURTSUZ [NET] ATV 5,90 15,90
5 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,50 17,20
6 ATV SPOR HABERLERI ATV 4,00 13,70
7 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 3,60 13,60
8 BEBEGIM. [NET] ATV 3,50 9,40
9 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,40 13,30
10 KAYBOLAN YILLAR [NET] STAR 3,40 9,20
11 TRT ANA HABER BULTENI TRT1 3,10 10,80
12 SPOR GUNDEMI KAND 3,10 10,70
13 YOKSA RUYA MI [NET] KAND 3,00 8,20
14 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 2,70 14,90
15 KADER [NET] STAR 2,70 7,20

TELE - BAROMETRE
19 NİSAN 2007 PERŞEMBE
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 KURTLAR VADISI PUSU [NET] SHOW 14,00 39,90
2 DOKTORLAR [NET] SHOW 10,70 27,40
3 YERSIZ YURTSUZ [NET] ATV 7,00 17,90
4 SAGIR ODA [NET] KAND 5,50 14,80
5 KANAL 7 HABER SAATI [NET] KAN7 4,50 19,50
6 KAYBOLAN YILLAR [NET] STAR 4,50 11,60
7 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,90 15,30
8 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 3,90 15,10
9 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 3,80 20,80
10 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 3,70 14,20
11 SORAY UZUN YOLDA [NET] KAN7 3,70 9,60
12 ATV SPOR HABERLERI ATV 3,60 11,50
13 SPOR SAYFASI SHOW 3,50 11,40
14 BEBEGIM. [NET] ATV 3,10 8,90
15 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 3,00 11,80
16 KADER [NET] STAR 3,00 8,50

nazquzeli
20-04-07, 12:33
bu ne yaa ağlamak istiorum artık!!!

Star tv gör bakalım artık reytingleri ..
nerdesiniz yaa allahınızın aşkına nerdesiniz???

:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

deişsin artık bu yayın günü yaa offf

HİLYE
20-04-07, 12:35
Totalde yarım bölüm kadar seyrettim. Ne reytinglerde 15.ler civarında sürünecek kadar kötü bir dizi ne de ilk 5'i hakedecek kadar sağlam bir dizi. Bir kere yan karakterlerdeki oyuncuları rollerine hakim değil. Oyunculukları da duruşları da sarmadı. Belki alışma süreci geçiriyorlardır bilemem. Onun dışında dizi şu an Mustafa Uğurlu'nun sırtında gidiyor bence. Özcan ve Birce de fena değiller. Başka bir güne alınsa şansı kesinlikle daha fazla olabilir. Kusur bulamayacağım tek yönü müzikleri ve Lamia'nın ses tonu.

_sporty_
20-04-07, 13:34
Totalde yarım bölüm kadar seyrettim. Ne reytinglerde 15.ler civarında sürünecek kadar kötü bir dizi ne de ilk 5'i hakedecek kadar sağlam bir dizi. Bir kere yan karakterlerdeki oyuncuları rollerine hakim değil. Oyunculukları da duruşları da sarmadı. Belki alışma süreci geçiriyorlardır bilemem. Onun dışında dizi şu an Mustafa Uğurlu'nun sırtında gidiyor bence. Özcan ve Birce de fena değiller. Başka bir güne alınsa şansı kesinlikle daha fazla olabilir. Kusur bulamayacağım tek yönü müzikleri ve Lamia'nın ses tonu.

Evet Birce Akalay'ın çok güzel bir ses tonu var..Çok güzel bir hikaye aslında..Ama senaryo,anlatım zayıf..Birde bence yan roller baya iyiler..Özellikle Mennan karakteri ve Ayşe karakteri..Dizideki tüm oyuncular o mistik havayı tamamlıyor bana göre..Hepsininde aksanı çok iyi..

Özcan çok iyi du bölüm.Mimiklerini elan çok iyi kullanmış..Ama ses çok kötü...Sesini botino çıkarmaya uğraşıyor ama sesi çok ince olduğu için başaramıyor..Bence biraz daha rahat olsun ses konusunda..

Bence Birce'nin perfromansı geçen haftalara oranla çok düşük..Ses tonu çok güzel ama vurguları çok zayıf..Sürekli ürkek bir tonda konuşuyor..O mezarlık sahnesinde yapay geldi biraz...ama toparlar önümüzdeki günlerde bence:)

Bazı arkadaşlar yazmışlar zaten ama ben gene yazayım..Şeyh Ali'nin para için geldiğini Lamia'ya göstermek isterken fena tosladı..ali güzel bir şaşırtmaca yaptı...Ama Şeyh'inde dediği gibi "her seçiş bir vazgeçiştir"..Ali Lamia'yı seçti ve şirketi kaybetti bence..Şeyh şirket olayıın koz olarak kullanacaktır..Belki Lamia ondna rica ederse oda kendiin Lamia'ya kanıtlamak için yapmaz öyle bişiy..Ama Ali ile Lamia barışırlarsa işler kötü..Tüm aile sürünecek:sad53:
Birde Şeyh'in arkadaşı Lamia'yı görünce neden "kadere inanmamak mümükün değil" dedi?Bence Şeyh'inde bu "Kader"de bir kaderi var..Belki sevdiği,ölmüş olan sevgilis felan Lamia'ya benziyordur..Ne bileyim öyle bir tahmin ettim..Belki doğru çıkar..
Belki Simge Selçuk'u çok sevdiğimdendir ama Sibel'e birtürlü kızamıyorum..Kendi içinde problemleri olan biri,piskolojik sorunları olduğu için yapıyor tüm yaptıklarını..O'da bir anne olarak çok acı çekiyor bence...Bu arada Sibel, Levent'e "abinle evlendim diye ailendne ayrıldın" dedi..Demekki Levent, Sibeli öncedende seviyormuş ama Sibel Ali'ye karşılık verniş..Sonrada Ali ile problemler yaşayınca onu sevdiğine emin olduğu Leven'te yönelmiş..Zaten çocuk doğmadanda sorunları varmış demekki..Bu sorunlarda Ali'de suçlu..Çalıştığı için evine ve karıısna yeterli ilgiyi gösteremmediğindendir belki..yoksa karısı ondna habersiiz tatillere giden bir koca asla rahat bir şekilde tatilden dönmesini beklemez.Alkol problemleri olan karısına yardım eder..Ama o karısını kendisiyle başbsşa bırkaıp işine dalmış demekki?

Bu arada ben artık diyaloglar arasına yerleştirilmiş hikayelerden sıkıldım..Herkes diziyi pürdikkat,düzenli izlemiyor..Biraz daha yapıcı,anlatııc bşiyler yapsınlar..Biz olayları kişiler arasında geçen diyaloglardan öğreniyoruz..Olay yazsın senarist,diyalog değil..Seyirci sıkılıyor bu tür senaryolardan..Mesela Şeyh'in ve Ali'nin çevresidekilerle diyalogları çok uzun sürüyor...Sıkılıyor insna bir noktadna sonra..Heme diyaloglar uzayınca yapmacıklaşıyor..Birde hikayaye bu konuşmalar arasında anlattığı için senarist;karakterler birbirleriyle değilde seyirciyle konuşuyormuş,olanları seyriciye anlatıyormuş gibi duruyor..

Raytibg konuus üzerinde fazla durmayın.."Kervan yolda düzelir" derler..Bizimkide öyle olacak gibi görünüyor..Bu arada saçma sapan insnalrı yorumlarına takılmayın..Erol Köse kimseyi bu konularda eleştirecek bir insna deği..Unutmayın "Meyve veren ağaç taşlanır ama güneş balçıkla sıvanmaz"

ezgi su
20-04-07, 13:35
seyh lamiaya iyice takti kafayi..onu kaybetmemek icin herseyi yapabilecek bir insan...zaten aysede seyhi lamiaya öyle bir tanitiyorki..sanki dünyanin en iyisi insani gibi...

valla aliyede helal olsun..o bölüm sonunda seyh bile cok sasirdi...seyh alinin para konusu icin geldigini sandi ama lamiayi isteyince ali seyhte bir an sasirdi...
artik lamiada aliyle konusmanin bir yolunu bulsa iyi eder..:img-cool2 zaten hic anliyamiyorum lamiayi...hicmi düsünmüyor bu kiz bu seyh neden bana yardim ediyor diye:img-pilot :img-pilot üstelik hic bir karsilik beklemeden...:img-pilot

ilerliyen bölümlerde kesin lamia gitmek istiyecek ama seyh izin vermicek..ve bu sekilde olaylar gelisecek....menanda lamiayi gördügünde bakmamak icin direndi ama sonunda yapamadi...aski galip gelip bakti...zaten ayseyle mennanin karsilasmalari acayip komikti...ayse elinde bicak durmus mennana bakiyor..bir an mennani bicaklicak sandim:img-hyste :img-hyste

ÜLGEN
20-04-07, 13:41
slm arkadaşlar

ben diziyi birkaç kez izledim ama bu dizide eksik olan birşeyler var dizide bir konu yok karmakarışık diyebilirim birde özcan denizin oyunculugu beni gerçekten hiç etkilemiyor çok zayıf reytinglerin niye böyle oldugunu düşünmek gerek 12-13 reytinlerden şimdi 2-3 reyting zor alıyorki kader dizisi sezonun en kötü reytingini almış durumda durup düşününce özcan deniz hayranları nereye gitti diyorum bu dizi fazla dayanmaz 1-2 hafta sonre ekrana veda eder gerçekten üzücü kim derdiki özcan denizin dizisi böyle olacak tek başına hiçbirşeymiş sadece özcan için degil genel olarak iyi kadro kurulmadıgı taktirde 1 kişi diziyi götüremez bu isterse dünya starı olsun ve partneri çok yanlış hiç iyi seçim olmamış
herkese iyi seyirler diliyorum en çok üzüldügüm şey dizilerin 3-5 hafta sonra kaldırılması

ezgi su
20-04-07, 13:51
unutmadan lamia agladigi zaman nedense ben hci duygulanmiyorum..hatta o mezarda agladigi zaman ben kahkahalarla güldüm bir an..üstüne birde annemden firca yedim.."kiz mezarliga gitmis agliyor..ne kadar üzücü bir durum ama sen gülüyorsun..hic yakistiramadim" dedi:img-hyste :img-hyste ama ne yapim cok komikti...

alinin eski karisina sinir oldum..allahim ne kadar sinir bozucu bir kadin ya...kardeside ayni sekilde...sen kalk yengenle iliskiye gir..üstelik kadinla kacma planlari yap..:img-cool2 :img-cool2 bence alinin eski karisini ise alan ömer beydi..heryönden aliyi vuruyor..dibe cekmek istiyor...:img-yes: :img-yes:

seker kiz
20-04-07, 13:55
oof ya inanmiyorum reytingler cok kötü:( diziyi daha erken saate almalilar saat 21.00 de baslicagina 19.00 da baslasa daha iyi cünkü gece yarisina kadar sürüyor ve ertesi gün insanlar ise ve okula gidiyor... oof insallah dizimiz reyting kurbani olmaz.
özcan birsey yapmali yapim sirketi ile kanala görüsse o da görüyordur böyle yürümedigini dizimiz 1. hak ediyorken diplerde sürünüyor.
ayrica özcan bu sefer partner seciminde yanlis yapti gibi geliyor bana. birce gercekten cok güzel bir kiz ama oyunculuk olarak pek iyi degil. kimi yerlerde o duyguyu geciremiyor seyirciye mesela dünki annesinin mezarinin basinda agladigi sahne.
oof insallah dizimiz reyting kurbani olmaz. :img-cray:
keske kanal d de olsaydi dizi star tv hep böyle oluyor dizilerde cok az reklamini yapiyorlar dizilerin

ÜLGEN
20-04-07, 14:00
oof ya inanmiyorum reytingler cok kötü:( diziyi daha erken saate almalilar saat 21.00 de baslicagina 19.00 da baslasa daha iyi cünkü gece yarisina kadar sürüyor ve ertesi gün insanlar ise ve okula gidiyor... oof insallah dizimiz reyting kurbani olmaz.
özcan birsey yapmali yapim sirketi ile kanala görüsse o da görüyordur böyle yürümedigini dizimiz 1. hak ediyorken diplerde sürünüyor.
ayrica özcan bu sefer partner seciminde yanlis yapti gibi geliyor bana. birce gercekten cok güzel bir kiz ama oyunculuk olarak pek iyi degil. kimi yerlerde o duyguyu geciremiyor seyirciye mesela dünki annesinin mezarinin basinda agladigi sahne.
keske kanal d de olsaydi dizi star tv hep böyle oluyor dizilerde cok az reklamini yapiyorlar dizilerin

kanal d ,atv yada show tv farketmez ki starın izleyici kitlesi çok fazla ve çok izlenen dizileri var başka kanalda olsaydı dizi yine aynı böyle olurdu gün degişikligi olabilir ama yine çok fazla bir şey farketmez çünkü diger günler perşembeden daha kalabalık olsa olsa hafta sonu bir güne koysunlar özcan deniz gibi birinin dizisinide hafta sonuna koymazlar birsürü dedkodu çıkar dizisi hafta içi tutmadı hafta sonuna attılar derler özcan bunu yapmaz ama ortada bir gerçek var dizi tutmadı hem bu ilk degilki sonuçta birsürü starın dizisi tutmayabiliyor

ezgi su
20-04-07, 14:04

dizinin saatini degistireceklerine gününü degistirsinler bence..sonucta persembe günü kaderle ayni saatte kurtlar vadiside basliyor...ve oda cok tutulan bir dizi..onun icin bence kaderi baska bir güne alsinlar...

özcan denizin yeni partnerine gelince...bencede yanlis bir secim oldu...nedense lamianin sahneleri geldigi zaman ben izleme geregi duymuyorum...sadece seste yetebiliyor bana..

bu arada hani seyh bir odaya girip tablo gibi birseyin karsisina gecip oturduya..kesin ya o lamianin resmidir yaptirmis bakiyordur..:img-pilot yada seyh icin eskiden cok degerli olan biri..ne bilim karisi falan onlardan birinin resmidir ve lamia o kisiye cok benziyordur...ikiside olabilir bence...hem eger karsina asiri derecede benziyorsa lamia buda seyhin ona ilk görüste asik olmasini daha mntikli kilar..birde gidip lamianin kokusunu icine cekmesini aciklar...tabi eger sapik oldugu icin yaptiysa o hareketi bilemicem:img-pilot :img-pilot

kanal d ,atv yada show tv farketmez ki starın izleyici kitlesi çok fazla ve çok izlenen dizileri var başka kanalda olsaydı dizi yine aynı böyle olurdu gün degişikligi olabilir ama yine çok fazla bir şey farketmez çünkü diger günler perşembeden daha kalabalık olsa olsa hafta sonu bir güne koysunlar özcan deniz gibi birinin dizisinide hafta sonuna koymazlar birsürü dedkodu çıkar dizisi hafta içi tutmadı hafta sonuna attılar derler özcan bunu yapmaz ama ortada bir gerçek var dizi tutmadı hem bu ilk degilki sonuçta birsürü starın dizisi tutmayabiliyor

bence sen gereginden fazla önyargilisin...dizinin oynadigi gün cok kötü bir gün..mesela ben persembe günleri tam bes diziyi birden izliyorum...cok güzel diziler ayni güne denk gelmis..ben hangisini izliyecegimi sasiriyorum..her hafta birini izliyorum..yada beser dakika bakip diger diziyi aciyor ondada bes dakika kalip diger diziyi aciyor konuyu kacirmamaya calisiyorum..dah asonrada zamanim olunca baska bir gün tam bakiyorum...mesela sali günü yapabilirler diziyi...belki o zaman reytingler daha güzel olur...bence dizinin kadrosuda senaryosuda cok kaliteli..:good: :good:

_sporty_
20-04-07, 14:10

Arkadaşım Star'ın stratejik hatalları yüzünden dizi bu duurmda..Yoksa dizi kaliteli kadrosu ve hikayesiyle zirveye otururdu..Ben şahsen haftasonu olsun istedim..Çünkü sabahın altıısnda kalkıp okula gidiyorum ve çok zolranıyorum o satte uyuyunca..Ama dediğin gib eğer haftasonuna atılırsa gazetteciler öyle yaklaşabilirler olaya..Keşke ilk düşünüldüğü gibi pazartesine alınsaydı..Pazartesi kalabalık birgün ama Özcan'ın karşısında duracak fazla iddalı değil hiçbiri(gelincik dizisi hariç)..Şu an haftaiçinde tek boş gün var çarşamba 22.00..O satte pek dizi yok Özcan'ın kariısında dayanabilecek..Ama gün değişimi Özcan' yazılı basında zarar verecek...Adma sayfasıın dolurmak istiyor hemde Özcan ile ilgili bir haberle..Bundna iyi fırsat mı olur?.."Özcan'ın dizi tuutmadı gün değişildi"..En çok üzüldüğüm Özcan'ın üzülüyor olması..Nasılda morali bozuktur şimdi..Eğer bu forumları okuyorsa lütfne üzülmesin..Reyting kaliteyi göstermez..Bu ülkede reyting ölçüüm yapıldığındna beri en çok reyting alan 10 program arasında bir "evlilik yarışması" girmiş..Reytgin nasıl kalitenin,iyiyin göstergesi olabilir?

gamze_yy
20-04-07, 14:33
Benim duyduğuma göre Star kaderi çarşambaya almayı planlıyormuş.

caddys
20-04-07, 14:40
biz haketmiyoruz bu reytingleri 15. sıraya oturmak ne demek trt ana haber bülteni bile geçmiş bisi yuh bee

rumeysa05
20-04-07, 14:42

SEVGİLİ CANDY demin bir arkadaşımın dedigi gibi belki dizi ilk beşte olmayı hak etmiyor fakat bence onbeşinci olmasıda haksızlık yani o kadarda degil.Bence dizi için yapılan gün ve saat degişimi malesef kötü spekülasyonlara sebep olur ve Ö.D için bir sürü yorum yapılır dizisi tutmadı falan filan diye.Tabi daha önce referansı olan bir sürü dizi olunca perşembeleri kaderde onların kurbanı oluyor .

Ben birce için bu kadar kötümser degilim ,bu kızın bildigim kadarı ile ilk işi elbette hataları olacak ,zamanla kendi sahnelerinin duygularını daha iyi verecegini umut ediyorum çok güzel ,sesi çok hoş oyunculuguda çok kötü degil.

Sana katılıyorum umarım dizimiz reyting kurbanı olmaz .Hem Ö.D hayranı olarak bu diziyi izliyorum hemde ben gerçekten diziyi begeniyorum.

Bana kalırsa bu şeyh kolay kolay Lamia yı Ali ye yar etmeyecek gibi .Arkadaşlar bana sanki sibelin işe alındıgı yer şeyhin evi gibi geldi, zaten dikkat ettiyseniz müdür Sibel gelince birini aradı okeylemek için bence o şeyhti ,Sibeli işe alarak Aliyi başka şekilde vurmayıda planlıyor sanki.

BERNA
20-04-07, 14:51
Daha önceki basligin mesaj sayisi 1250'yi astigi için yorumlariniza bu baslikta devam ediniz. Bir önceki basliga asagidaki linkten ulasabilirsiniz:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=17810

Tek cümlelik mesajlar, baslikla ilgisi olmayan mesajlar, büyük harfle yazilan mesajlar ve tüm kural disi mesajlariniz uyari birakilmadan silinecektir. Sohbet ortami olusturmayiniz.

Saygilarimla
Bölüm Sorumlusu
BERNA

havinim_baranım
20-04-07, 15:21
Öncelilkle yeni başlık hayırlı olsun..Reytingler çok kötü ya çok üzülüyorum :( akşam ki bölüm çok güzeldi..Ama millet nerde saçma sapan şey var onu izlemiş herhalde burdan Stara sesleniyorum günü değişsin yoksa bizim dizimize çok yazık olacak...Hepimiz mail atalım Star tv'ye..

_sporty_
20-04-07, 15:25
..Çok güzel bir hikaye aslında..Ama senaryo,anlatım zayıf..Birde bence yan roller baya iyiler..Özellikle Mennan karakteri ve Ayşe karakteri..Dizideki tüm oyuncular o mistik havayı tamamlıyor bana göre..Hepsininde aksanı çok iyi..

Özcan çok iyi du bölüm.Mimiklerini elan çok iyi kullanmış..Ama ses çok kötü...Sesini botino çıkarmaya uğraşıyor ama sesi çok ince olduğu için başaramıyor..Bence biraz daha rahat olsun ses konusunda..

Bence Birce'nin perfromansı geçen haftalara oranla çok düşük..Ses tonu çok güzel ama vurguları çok zayıf..Sürekli ürkek bir tonda konuşuyor..O mezarlık sahnesinde yapay geldi biraz...ama toparlar önümüzdeki günlerde bence

Bazı arkadaşlar yazmışlar zaten ama ben gene yazayım..Şeyh Ali'nin para için geldiğini Lamia'ya göstermek isterken fena tosladı..ali güzel bir şaşırtmaca yaptı...Ama Şeyh'inde dediği gibi "her seçiş bir vazgeçiştir"..Ali Lamia'yı seçti ve şirketi kaybetti bence..Şeyh şirket olayıın koz olarak kullanacaktır..Belki Lamia ondna rica ederse oda kendiin Lamia'ya kanıtlamak için yapmaz öyle bişiy..Ama Ali ile Lamia barışırlarsa işler kötü..Tüm aile sürünecek
Birde Şeyh'in arkadaşı Lamia'yı görünce neden "kadere inanmamak mümükün değil" dedi?Bence Şeyh'inde bu "Kader"de bir kaderi var..Belki sevdiği,ölmüş olan sevgilis felan Lamia'ya benziyordur..Ne bileyim öyle bir tahmin ettim..Belki doğru çıkar..
Belki Simge Selçuk'u çok sevdiğimdendir ama Sibel'e birtürlü kızamıyorum..Kendi içinde problemleri olan biri,piskolojik sorunları olduğu için yapıyor tüm yaptıklarını..O'da bir anne olarak çok acı çekiyor bence...Bu arada Sibel, Levent'e "abinle evlendim diye ailendne ayrıldın" dedi..Demekki Levent, Sibeli öncedende seviyormuş ama Sibel Ali'ye karşılık verniş..Sonrada Ali ile problemler yaşayınca onu sevdiğine emin olduğu Leven'te yönelmiş..Zaten çocuk doğmadanda sorunları varmış demekki..Bu sorunlarda Ali'de suçlu..Çalıştığı için evine ve karıısna yeterli ilgiyi gösteremmediğindendir belki..yoksa karısı ondna habersiiz tatillere giden bir koca asla rahat bir şekilde tatilden dönmesini beklemez.Alkol problemleri olan karısına yardım eder..Ama o karısını kendisiyle başbsşa bırkaıp işine dalmış demekki?

Bu arada ben artık diyaloglar arasına yerleştirilmiş hikayelerden sıkıldım..Herkes diziyi pürdikkat,düzenli izlemiyor..Biraz daha yapıcı,anlatııc bşiyler yapsınlar..Biz olayları kişiler arasında geçen diyaloglardan öğreniyoruz..Olay yazsın senarist,diyalog değil..Seyirci sıkılıyor bu tür senaryolardan..Mesela Şeyh'in ve Ali'nin çevresidekilerle diyalogları çok uzun sürüyor...Sıkılıyor insna bir noktadna sonra..Hem diyaloglar uzayınca yapmacıklaşıyor..Birde hikayeyi bu konuşmalar arasında anlattığı için senarist;karakterler birbirleriyle değilde seyirciyle konuşuyormuş,olanları seyriciye anlatıyormuş gibi duruyor..

Raytibg konuus üzerinde fazla durmayın.."Kervan yolda düzelir" derler..Bizimkide öyle olacak gibi görünüyor..Bu arada saçma sapan insnalrı yorumlarına takılmayın..Erol Köse kimseyi bu konularda eleştirecek bir insna deği..Unutmayın "Meyve veren ağaç taşlanır" ama "güneş balçıkla sıvanmaz"

samiakar44
20-04-07, 15:41
kimse alınmasın gücenmesin bir analiz yapmak istiyorum. kader başladığı zaman perşembe en uygun gündü. doktorlar dışında dizi yoktu. show ayrılık dizisini koydu iş yapmadı. atv bebeğim'i koydu belirli bir izleyicisi var. yersiz yurtsuz geldi ikinci haftasında 1. oldu. kanal d'de sağır oda gün değişikliği yaptı tatmin edici rating aldı.
ben yıllardır 'kader' kadar ilk bölümünde iyi rating alıp , sonra her bölümde düşüş gösterip 5. bölümde bu kadar kötü çakılan dizi görmedim. herkes diyor ki gün değişikliği yapılsın , böyle bir durumda kader daha çok yara alacaktır. bütün günler dolu ve herkes dizilerini rayına oturtmuş. kader büyük fırsatı değerlendiremedi ve perşembe gününü kurtlar vadisi yokken ve karşısı boşken tek başına alıp götüremedi. şimdi gidip gün değişirse izlenme oranlarında değişiklik olacağını mı sanıyorsunuz. kabullenmek belki zor ama sezon sonu muhtemelen final yapıp yayından kalkacaktır kader. çünkü sorun şu : insanlar diziyi benimsemedi , beğenmedi, hikayeyi , oyuncuların performansını ( buna özcan dahil) sevmedi. özcan asmalı konakda neyse haziran gecesindede kaderde de aynı. kendisine hiç bir şey katmıyor. bu ülkede yıllarını sinemaya vermiş kadir inanır , tarık akan , cüneyt arkın , hülya koçyiğit , türkan şoray gibi ustaların bile dizileri yayından kalkabiliyor. özcan türküyle , şarkıyla bir yerlere getirdi dizileri. ama artık o da bilmeli ki biryere kadar. sadece özcandamı hata. kadrodaki bir iki kişi dışında diziyi sevdiren kimse yok. lamiadan , mennan'a kadar herkes zayıf. her bölümde daha iyi olacak diye bekledim ama büyük hayal kırıklığı yaşadım. hemen hemen bütün dizileri takip eden biri olarak , özcanın şarkılarını beğeniyle dinleyen albümlerini alan biri olarak tavsiyem artık dizi yapmasın. 2 ya da 3 yılda bir çekeceği sinema filmi ve albümleri onu daha mutlu edecektir.

havinim_baranım
20-04-07, 15:52
Bende tam tersini söylüyorum bence hikayesi falan çok güzel ama bizim ülkemizde nerde olmayacak diziler var hep onları izliyorlar..Hem Kader ilk günkü bölümlerden dahada heyecanlanmaya başladı..Özcan en iyi oyunculardan bile çok iyi oynuyor,ama nedense anlamak istemiyorlar,neymiş sanatçıdan,oyuncu olmazmış bende tam tersini düşünüyorum,tamam bazı kişiler iyi oynamıyor ama bu sanatçıdan oyuncu işini ise Türkiyede ilk Özcan sevdirdi ve beni bile yanıltdı meğer Özcan iyi bir oyuncuymuşta ben bilmemişim ama genede herkesin düşüncesine saygı duyuyorum..

_sporty_
20-04-07, 15:54
kimse alınmasın gücenmesin bir analiz yapmak istiyorum. kader başladığı zaman perşembe en uygun gündü. doktorlar dışında dizi yoktu. show ayrılık dizisini koydu iş yapmadı. atv bebeğim'i koydu belirli bir izleyicisi var. yersiz yurtsuz geldi ikinci haftasında 1. oldu. kanal d'de sağır oda gün değişikliği yaptı tatmin edici rating aldı.
ben yıllardır 'kader' kadar ilk bölümünde iyi rating alıp , sonra her bölümde düşüş gösterip 5. bölümde bu kadar kötü çakılan dizi görmedim. herkes diyor ki gün değişikliği yapılsın , böyle bir durumda kader daha çok yara alacaktır. bütün günler dolu ve herkes dizilerini rayına oturtmuş. kader büyük fırsatı değerlendiremedi ve perşembe gününü kurtlar vadisi yokken ve karşısı boşken tek başına alıp götüremedi. şimdi gidip gün değişirse izlenme oranlarında değişiklik olacağını mı sanıyorsunuz. kabullenmek belki zor ama sezon sonu muhtemelen final yapıp yayından kalkacaktır kader. çünkü sorun şu : insanlar diziyi benimsemedi , beğenmedi, hikayeyi , oyuncuların performansını ( buna özcan dahil) sevmedi. özcan asmalı konakda neyse haziran gecesindede kaderde de aynı. kendisine hiç bir şey katmıyor. bu ülkede yıllarını sinemaya vermiş kadir inanır , tarık akan , cüneyt arkın , hülya koçyiğit , türkan şoray gibi ustaların bile dizileri yayından kalkabiliyor. özcan türküyle , şarkıyla bir yerlere getirdi dizileri. ama artık o da bilmeli ki biryere kadar. sadece özcandamı hata. kadrodaki bir iki kişi dışında diziyi sevdiren kimse yok. lamiadan , mennan'a kadar herkes zayıf. her bölümde daha iyi olacak diye bekledim ama büyük hayal kırıklığı yaşadım. hemen hemen bütün dizileri takip eden biri olarak , özcanın şarkılarını beğeniyle dinleyen albümlerini alan biri olarak tavsiyem artık dizi yapmasın. 2 ya da 3 yılda bir çekeceği sinema filmi ve albümleri onu daha mutlu edecektir.

Aslında yazındaki bazı analizler çok doğru.Objektif gibi görünsede yazında nüthiş subjektif,kasıtlı yorumlar yakaladım.. "özcan şarkıcılık,türkücülükle gtörüfü aam biryere kadar"..Özcan hiçbir film yada dizisinde şarkı söylemez..o şarkıcı kimliği ve oyuncu kimliğini ayrı tutumuş,ikisindede başarılı olmuş ve türkiyeye yeni bir tarz getirmiştir şarkıcı-oyuncular adına..Oyunculuk yeteneği olan biri Özcan..fakat dizi oyunculuğunda çok kalıplaşmış işyiler yapıyor..sinemada çok farklı,çok renkli..Allah aşkına Baran karaterinin ilk 3 bölümde seymenle ne alakası vardı?Sonrallardan halk kabuletmeyiğ seymeni isteidği için karakter biraz değişti..Seymen karakteri zaten farklı bir tiptiii.O doğu ile batı arasında kalmış doğu kökenli post modern bir adamı anlatıyordu..sonrad ao seymen tiplemelerini çok yaptılar ama hiçbiri özcan kadar iyi anlatmadı bu tipi..
Karaprenes,kolay para,neredesiz firuze gibi filmlerde hayet farklıydı..Sakar adamıada,gayide o oynadı..

alperkaya
20-04-07, 15:57

bencede kimse alınmasın ben baştan beri eleştirdim bana tepki gösterdiniz ama gerçekler bunlar bende söylediklerine katılıyorum çok dogru tespitler yapmışsın artık özcanda birşeyleri kabul etsin herşey biryere kadar

lazkizz
20-04-07, 16:01
yeni basligimiz hayirli olsun superdi! yaa dun
ali iyiki kendini tuttu yoska omerin eline
duseydi cekeceg vardi

koobee24
20-04-07, 16:03

aynen katılıyorum.ayrıca artık özcan'ın dizisinin çok popüler olma ihtimali çok az.mesela özcan asmalı'ya başladığında çok popüler bir sanatçı değildi.bu sayede özcan'ın ismi dizinin isminin önüne geçmedi.dizi de patlama yaptı bu sayede.haziran gecesi güzel bir dizi olmasına rağmen özcan'ın ismi altında kaldığı için efsane bir dizi olamadı.hele son bölümlerde reytingler iyice düşüp gece 1'lere doğru bitmeye başalmıştı dizi.bundan sonra dizinin toparlanacağı da yok gibi.arkadaşın dediği gibi hergün her saatte mutlaka büyük bir dizi var.bu sene biter gibi dizi.

havinim_baranım
20-04-07, 16:03
Ben bişeyi kabullenmiş değilim Özcanın sonuna kadar arkasındayım..Ve eminimki birşey düşünüyordur oda daha iyi yerlere geleceğini inanıyorum dizinin ama keşke Kanal D veya Atvde olsaydı reytingler eminimki tavan yapardı Star dizileri kendi elleriyle bitirtiyor çünkü:(

saliha abla
20-04-07, 16:06

can kardeşim diyelimki kader dizisi bitti özcan deniz dizi yapmadı sen mutlu mu olacaksın ha ,seni mutlu etmek adına ben bu diziyi ve özcan deniz i seyredemeyecekmiyim.
şimdi iyi dinle heyyyyy git hangi diziyi ,hangi artisi begeniyorsan orayı izle
bu ne kadar saygısızlık ya bu diziyi izleyenler var
eger niyetin yorumculuksa bu işi başka yerlerde yapabilir,para kazanabilirsin
ayrıca bu dizide oynayan oyuncular hakkında yorumlarında ölçülü ol hemen hepsi devlet tiyatrosu oyuncusu
merak ederim acaba bir devlet tiyatrosunda tiyatro seyrettinmi ?

samiakar44
20-04-07, 16:16
Aslında yazındaki bazı analizler çok doğru.Objektif gibi görünsede yazında nüthiş subjektif,kasıtlı yorumlar yakaladım.. "özcan şarkıcılık,türkücülükle gtörüfü aam biryere kadar"..Özcan hiçbir film yada dizisinde şarkı söylemez....

ben dizilerde şarkı türkü söyleyerek biryerlere geldi demedim. yanlış yorum yapmayın lütfen. şarkıcı kimliğiyle beraber oyunculuğunu birleştirdi ve başarılı oldu. ama artık insanlar farklı duygular , roller , karakterler arıyor özcanda. tıpkı sinema filmlerinde olduğu gibi. 'neredesin firuze' mesela en uygun örneklerden biri . madem yetenek var bunu farklı dizilerle insanlara göstermesini tercih ederim. yazdıklarımda kasıt aranacak hiçbirşey yok. nedense doğruları söyleyince bunu kabul etmek zor oluyor heralde.

infinite
20-04-07, 16:19
ben bu ülkede İnek Şaban filimleri,vurdulu kırdılı filimleri izlemek istemiyorum artık ben salakmıyım ya ,gazete okumuyormuyum ,ülkede neler oluyor bilmiyormuyum,askerlik anlatılan dizilerdeki gibi mi ,çingene diye nitelendirilenler öyle bir mahalledemi yaşıyorlar başlarından geçenler bunlarmı,
hep aynı şeyleri almak zorundamıyım
konu farklı ben begendim ,begenmeyen yukarda bahsi geçen şeyleri seyretsin
nedir bu tekelcilik ya ,alternatifsizlik,hep ben en büyüklük
bakkalları yedik marketlere gitmekten,mahallelerde bakkal kalmadı ta nerelere alış verişe gidiyoruz
bir ,iki dizi yüzünden ne diziler ne sanatcılar yiyoruz,ayıp ya
ondan sonra ülkede sanat yok egitim yok
aslına bakarsan karşındakine saygı yok

PIRLANTA
20-04-07, 16:24
Ben bu diziyi seyretmiyorum. Ama Özcan D. kendisini seslendirecek denilince meraktan biraz seyrettim. İşte arkadaşlar oyunculukta sesin ne kadar önemli olduğu ortaya çıkıyor. Özcan D. e önceki dizilerindeki o müthiş çekiciliği kazandıranın sesi olduğunu kimse inkar edemez. Bence kendini seslendirmekle Özcan D. kendi üzerindeki büyüyü bozdu.

_sporty_
20-04-07, 16:34
ben dizilerde şarkı türkü söyleyerek biryerlere geldi demedim. yanlış yorum yapmayın lütfen. şarkıcı kimliğiyle beraber oyunculuğunu birleştirdi ve başarılı oldu. ama artık insanlar farklı duygular , roller , karakterler arıyor özcanda. tıpkı sinema filmlerinde olduğu gibi. 'neredesin firuze' mesela en uygun örneklerden biri . madem yetenek var bunu farklı dizilerle insanlara göstermesini tercih ederim. yazdıklarımda kasıt aranacak hiçbirşey yok. nedense doğruları söyleyince bunu kabul etmek zor oluyor heralde.

Ben birşey kabullenmiyor değilim..Özcan strandar bir oyuncu..Sınırları olan bir oyuncu..Her rolü oynamya çalışıyor(sinemada)..Ama kimse özcandna ocarlık bir oyunculuk bekleyemez..Arycıada özcan h.g'de parmakl arası terliklerle,soosyete şalvarlaryla çıktı karşımıza..ama halk bunu istemiyor..rol değiştirildi gene..Size sadece şunu diyorum h.g'nin ilk blümündeki o hava alanı sahnesini tekrar tekrar izleyin..Ozaman göreceksiniz oyunculuğu,farklılığı..

Ayrcada bu özcanın ilk sesini kullanışı değil..Sadece iç tane dizisinde sesini kullanmadı..fimllerinde ve ilk diziisnde kullandı..gayette başarılı eksiklikler var ama en azındna kendini geliştirmek adına sesini kullanması güzel

Kendi sesini kullanmasının amacı daha önce kendisine yöneltilen eleştirilere cevap verme amacıyla olduğunu düşünüyorum. Bir ses sanatçısı nasıl olur da kendi sesini dizide kullanamaz diye eleştirilmişti. Ve o dönemlerde bu kadar da çok dizi olmadığından Özcan'ı seslendiren adamın sesini her dizinin başrol erkeğinin sesi olarak dinlemiyorduk. Ama şimdi iş değişti. Özcan da sanırım kendine duyduğu özgüvenin bir yansıması sonucu kendi sesiyle oynamayı tercih etti ve bence de bu bir hataydı. Ama dizinin bütününü etkileyeck bir hata değil. Bence reytinglerin düşük gelmesinin ardında daha başka sebepler var. Oyuncu kadrosu dizinin müzikleri kadar sağlam değil en başta.

Arkadaşım sağlam değil dediğin kadrodaki tüm oyuncular tiyatrocu..ayşe karakterini oynayan pınar dikici'yi gerçek hayatta görenler tanımaz..tüm oyuncuların aksanı çok iyi.Bazıları "ağzı" bile yapamıyorken..Yani bu kadroya kötü demek cahilliktir..Başka hiçbirşey değil

HİLYE
20-04-07, 16:36
Kendi sesini kullanmasının amacı daha önce kendisine yöneltilen eleştirilere cevap verme amacıyla olduğunu düşünüyorum. Bir ses sanatçısı nasıl olur da kendi sesini dizide kullanamaz diye eleştirilmişti. Ve o dönemlerde bu kadar da çok dizi olmadığından Özcan'ı seslendiren adamın sesini her dizinin başrol erkeğinin sesi olarak dinlemiyorduk. Ama şimdi iş değişti. Özcan da sanırım kendine duyduğu özgüvenin bir yansıması sonucu kendi sesiyle oynamayı tercih etti ve bence de bu bir hataydı. Ama dizinin bütününü etkileyeck bir hata değil. Bence reytinglerin düşük gelmesinin ardında daha başka sebepler var. Oyuncu kadrosu dizinin müzikleri kadar sağlam değil en başta.

PIRLANTA
20-04-07, 16:42

Çok haklısın. Bir dizinin tutmamasının bir çok nedenleri var. Ama Asmalı Konak ve Bir Haziran Gecesindeki Özcan D. in havası sanki bu dizide sona ermiş gibi geldi bana. Bunun sebebi kendini seslendirmesi ve maalesef bunu yaparken de başarısız olması mı diye düşündüm. Kimse Özcan D. den çok büyük bir oyunculuk beklemiyor zaten.

ÜLGEN
20-04-07, 17:25
Ben bu diziyi seyretmiyorum. Ama Özcan D. kendisini seslendirecek denilince meraktan biraz seyrettim. İşte arkadaşlar oyunculukta sesin ne kadar önemli olduğu ortaya çıkıyor. Özcan D. e önceki dizilerindeki o müthiş çekiciliği kazandıranın sesi olduğunu kimse inkar edemez. Bence kendini seslendirmekle Özcan D. kendi üzerindeki büyüyü bozdu.

dogru söze ne hacet başka söylenecek bir şey kamamış zaten şu dizilerde seslendirme kullanan kendini seslendirmeyen arkadaşlar kendi seslerini kullansalar o zaman gerçek oyuncu anlaşılır şuna eminim hepsi dökülür

Hirotaro
20-04-07, 17:33
Reyting sıralamasında ilk 3 sırayı alan dizilerin ,bu yerlerde olması çok doğal ve hakları.,Sonuçta anlattıkları şey bir MASAL değil,gerçeği anlatıyorlar.Mesela bakıyorum S.oda'nın özel bölümü bile Kader'i neredeyse geçecekmiş.Birkaç bölüm daha böyle giderse(muhtemelende gidecek) yayından kalkar :img-wink:

burcugün
20-04-07, 17:38
buralar nolmuş,neler yazılmış anlam veremedim ,okulda bugün kızlarla özcan dan bahsettik diziden bahsettik ne kadar güzel diye,reyting i görünce yuh oldum yani
özcan ın sesi bogukmuş ,bumu sebep gülerler yaaa,oyunculara laf söylemişler
mustafa ugurlu iyi oyuncu degilmi ?burdan soruyorum hangi oyuncu kötü oynadı ?

burcugün
20-04-07, 17:41
Reyting sıralamasında ilk 3 sırayı alan dizilerin ,bu yerlerde olması çok doğal,Sonuçta anlattıkları şey bir MASAL değil.Mesela bakıyorum S.oda'nın özel bölümü bile Kader'i neredeyse geçecekmiş.Birkaç bölüm daha böyle giderse(muhtemelende gidecek) yayından kalkar :img-wink:
dogru, halkımız fotograflarını koydugunuz dizileri çok seviyor aslında şeyh ömer de kaç para verecem diye diziye başlamalıydı ,strateji hatası yapmışlar

ayrılık_87
20-04-07, 17:57
star ın büyük umutlarla ekrana soktuğu kader bekleneni veremedi. haftaya perşembe yayınlanır mı belli değil.

bal gözlüm
20-04-07, 17:57
reytingleri görünce çok moralim bozuldu bir düşüş bekliyordum zaten ama bu kadar değil...........
özcan'la ilgili yorumlarınıza katılmıyorum kendi sesini kullanması hataydı onu oyuncu yapan seslendiren arkadaştı demişsiniz. bu çok acımasızca bir eleştiri....... bir kere bu özcan'ın sesini ilk kullanışı değil daha önce oynadığı tüm sinema filmlerinde asmalı konak-hayat dahil kendi sesini kullanmıştı ve de çok başarılıydı..:img-yes: sorun dublaj mı derseniz keloğlan kara prense karşı filminde de sesli çekim yapmadılar dublajdı... orada da çok başarılıydı..
birce akalay aslında iyi bir oyuncu ama ağlama sahnelerinde başarısız yani dün mezar sahnesinde çok abartılıydı ağladı mı kahkaha mı attı anlamadım... bu konuda çalışması lazım :img-yes: (nurgül , naz ve burcu ablalarını izlesin biraz en azından)
daha önce de söylediğim gibi gün değişikliği şart yoksa yazık olacak bu diziye....:img-yes:
bölümle ilgili yorumlarımı dün gece yapmıştım uzunca yazmıştım zaten bence güzel , heyecanlı bir bölümdü ama asıl heyecan haftaya...:img-yes:

ÜLGEN
20-04-07, 17:58
ben bu ülkede İnek Şaban filimleri,vurdulu kırdılı filimleri izlemek istemiyorum artık ben salakmıyım ya ,gazete okumuyormuyum ,ülkede neler oluyor bilmiyormuyum,askerlik anlatılan dizilerdeki gibi mi ,çingene diye nitelendirilenler öyle bir mahalledemi yaşıyorlar başlarından geçenler bunlarmı,
hep aynı şeyleri almak zorundamıyım
konu farklı ben begendim ,begenmeyen yukarda bahsi geçen şeyleri seyretsin
nedir bu tekelcilik ya ,alternatifsizlik,hep ben en büyüklük
bakkalları yedik marketlere gitmekten,mahallelerde bakkal kalmadı ta nerelere alış verişe gidiyoruz
bir ,iki dizi yüzünden ne diziler ne sanatcılar yiyoruz,ayıp ya
ondan sonra ülkede sanat yok egitim yok
aslına bakarsan karşındakine saygı yok

kimse kimseye zorla bir şey izletmiyor zaten farklı şeyler izleyelim diyorsunuzda bu da pek farklı bir hikaye degil fas kültürünü yansıtıyorlar geçmişte böyle bir dizi vardı sanırım orijinaller varken insanlar niye taklitleri izlesin bizim insanımız dışarıdan hikaye almaya bayılıyor bunuda biz yaptık hikayesinide biz yaptık deyip ekrana sürüyorlar bir yabancı özentiligi almış başını gidiyor sanatçı kavramıda herkese göre degişir ekranda sanat mı yapılıyor acaba eger sanatçılara destek vermek istiyorsanız tiyatrolar gidin televizyondan sanatçıya destek verilmez

burcugün
20-04-07, 18:06
KADER FORUMUNA BU KADAR MUHALİF YAZI YAZANLAR VARSA
kesin bu diziden birileri rahatsız oluyor bence, ben hiç bir forumda böyle birşey görmedim,ÖZCAN gerçerkten BÜYÜKMÜŞÜN
şahsen ben begenmedigim dizinin formuna girmem çünki izleyiciyim aklıma şu geliyor ,buraya olumsuz yazanlar acaba izleyici degil de bu işlerle ugraşan ticaret yapanlarmı veya bu dizide yer bulamıyan oyuncularmı yoksa neden bu kadar yüklenilsin bir diziye ve oyunculara
şimdi olumsuz yazılar yazanların diger yerlerdeki yazılarına bakmak geldi içimden

ÜLGEN
20-04-07, 18:12
kesin bu diziden birileri rahatsız oluyor bence, ben hiç bir forumda böyle birşey görmedim,ÖZCAN gerçerkten BÜYÜKMÜŞÜN
şahsen ben begenmedigim dizinin formuna girmem çünki izleyiciyim aklıma şu geliyor ,buraya olumsuz yazanlar acaba izleyici degil de bu işlerle ugraşan ticaret yapanlarmı veya bu dizide yer bulamıyan oyuncularmı yoksa neden bu kadar yüklenilsin bir diziye ve oyunculara
şimdi olumsuz yazılar yazanların diger yerlerdeki yazılarına bakmak geldi içimden

ben sadece kendim için söyleyebilirim ben sadece tarafsız olarak eleştiriyorum diziyi izlemedim degil söyledigim gibi 1-2 bölüm izledim ama dizi gerçekten iyi degil bence eleştiriyi kabullenmeyi ögrenin mesela kurtlar vadiside çok eleştiriliyor kimse çıkıpta kardeşim neden bukadar eleştiriyorsunuz demiyor yine bu yazılanlar az bence özcanın büyüklügüyle felan ilgisi yok özcan çok büyük olsaydı zaten dizisi reyting rekorları kırardı buradaki 2-3 kişinin eleştirisiylemi yıkılacak bak biz eleştirdik bu hafta reytingleri artabilir sonra tşk edersiniz :img-hyste

bal gözlüm
20-04-07, 18:17

evet arkadaşım sana katılıyorum ben beğenmediğim , izlemediğim bir dizinin forumuna girip yorum yapmam saygı duyarım izleyicisine....:img-yes: ama nedense bu arkadaşlar başından beri bu foruma girip olumsuz düşüncelerini yazıyorlar .. ya tamam fikirlerine saygı duyarım ama yeter yani ben çok sabırlıyımdır hatta başka arkadaşlara da saygı duyun herkes sevmek zorunda değil demiştim ama bu kadar olmaz hangi diziyi izliyorsanız ona yorum yapın.. neden izlemediğiniz bir diziye yorum yapıyorsunuz ki?
ama anlıyorum isim özcan deniz olunca herkes bu konuda yorum yapıyor işte gazeteciler köşelerine yazı çıkarmak için tetikte bekliyorlar hatta arkadaşları hoş görmek lazım....:img-yes:
reytinglerin iyi gitmediğini biz de biliyoruz ama bunun sorumlusu özcan deniz değildir kanalın yanlış stratejisidir... en başından beri söylüyorum kanal yanlış ama artık yapacak bir şey yok iş işten geçti en azından bir gün değişikliği bekliyoruz....:img-yes:

_sporty_
20-04-07, 18:21

Bende bu yazıınn altına imzamı atarım burcu(sanırım adın burcu)
Benimd eilk aklıma o geldi..bir gelip olumsuz bir yazı gelince nekadar çok kişi gelip bir anda bombardıman yaptı böle:icon_whis Meğer özcandan rahatsız olan ne çok kşi varmış..Özcanın baaşrılıl olmasındna korkan..zaten ortada fenomen,başaşrılı bir insna varsa herkes kendi hayran olduğu kişiyle kıyaslar o kişiyi...Eğer