Tüm Versiyonu Göster : Aşk ve Gurur
Startv'de oynayan aşk ve gurur adlı çok güzel bir dizi vardı..
Oyuncularından bazıları:
Yıldız Kenter
Can Gürzap
Başak Köklükaya
Ece Erken
:arrow: Nejat İşler
Yeşim Koçak
Tolga Çevik
İdil Fırat
Burak Sergen
Sürükleyici bir diziydi.Oyuncu kadrosu da zaten kusursuzdu.Takip edenler buraya yorumlarını yazabilir.
evet cok guzel bir diziydi sanirim oda pat diye bitmisdi. :roll:
evet cok guzel bir diziydi sanirim oda pat diye bitmisdi. :roll:
evet,sonunu bağlayamamışlardı.hem sonu çok saçmaydı :oops:
çok güzel bi diziydi zaten nejat işleri ilk bu dizide tanıyıp sevmiştim yine bazen starda tekrarları oluyor ama bu dizide sırıtan bi tek :arrow: ece erken di
Çok sürükleyici bir diziydi çok geç saatte yayınlanmasına karşın hiç kaçırmıyodum ma sonu yarım kaldı gibi geliyor bana
star cok sacma isler yapiyor
Ben bu diziyi çok beğenmiştim.Ama hep sonunu merak etmişimdir.Yıldız Kenter onun annesimi oluyor.O bölümden sonra izleyemedm bilen varmı acaba?
Ben bu diziyi çok beğenmiştim.Ama hep sonunu merak etmişimdir.Yıldız Kenter onun annesimi oluyor.O bölümden sonra izleyemedm bilen varmı acaba?
Kimden Bahsediyosun eğer Nejat ı kastediyosan evlatlık alan ailenin büyükannesiydi dolayısıyla onun da babaannesi oluyodu
Kimden Bahsediyosun eğer Nejat ı kastediyosan evlatlık alan ailenin büyükannesiydi dolayısıyla onun da babaannesi oluyodu
Hayııır .Öyleydi ama dizinin son bölümlerine doğru gerçek annesini ararken Yıldız Kenter in aslında gerçek annesi olduğu ortaya çıkmıştı.
nejat işler ilk kez annesiyle karşılaşmak üzere yola çıkmıştı,Annesinin bulunduğu eve geldiğinde içeride bekleyen Yıldız Kenterdi....
Ben o bölümden sonrasını izleyemedim.Ama hep merak etmişimdir.
Bak ben orayı hatırlamıyorum ama dizinin sonuca bağlanmadan bittiğini biliyorum ayrıca sanmıyorum Yıldız Kenter in annesi olacağını
Bak ben orayı hatırlamıyorum ama dizinin sonuca bağlanmadan bittiğini biliyorum ayrıca sanmıyorum Yıldız Kenter in annesi olacağını
İlgilendiğin için teşekkür ederim. İnşallah bir gün öğrenirim.
http://www.bkmonline.net/images/bkmFilm/tvyapim/tvYapimPhoto/askvegurur/ask01.jpg Aşk Ve Gurur
Bir medya patronu ile ailesinin fırtınalı hayatını anlatan AŞK VE GURUR, göz kamaştırıcı bir dünyanın öteki yüzünü ekrana taşıdı. Tiyatro kökenli olan usta oyuncuları, parıltılı bir dünyayı hakkıyla yansıtan görkemli atmosferi ve muhteşem görüntüleriyle dikkat çeken AŞK VE GURUR'da uzun bir aradan sonra yeniden televizyon seyircisiyle buluşan Yıldız Kenter'in yanı sıra, Ayşegül Aldinç, Can Gürzap, Burak Sergen,Nejat İşler, Başak Köklükaya, Ece Erken ve Tolga Çevik rol aldı.
Dizi Tv'de geçenlerde yayinliyorlardi.Dizi üstüne yorum yapamayacagim çünkü pek fazla izleyemedim.
Kadro çok iyi ama konu da bir o kadar saçmaydı.Başak Köklükaya ve Nejat İşler ikilisi süper ne diyebilirim.
Senaristi Nuran Devres olunca entrikaların ardı arkası kesilmiyodu ama o zamanların en iyi kadrosuyla çekilmiş süper bi diziydi
Ne zaman güzel bir dizi izlemeye başlasam şansıma hep yayından kalkıyor, Aşk ve Gurur onlardan biri...(Uy başıma gelenler var bir de)
Senaryosu güzeldi, ama çekim tekniği ve sesli çekim olması diziyi izlememdeki en büyük nedendi sanırım.Birde müziği tabii...
Son bölümünü az buçuk hatırlıyorum.Yıldız Kenter'in canlandırdığı karakter Neşaj İşler'in canlardığı karakterin annesiydi büyük ihtimal.Oğluna tam bütün gerçekleri açıklamak üzereydi ki yayından kaldırıldı.Bir dizi daha reytiglere kurban verildi...
yazyagmuru 17-01-05, 20:02 bende bi zamanlar seyretmiştim o diziyi ama sonunu hatırlamıyorum...güzeldi evet ama bağlayamadılar sanırım... :?
şuan da dizi tv de yayınlanıo fırsat buldukça bakıyorum ....
Bu diziyi çağan çekmiyor muydu ? yanlış mı hatırlıyorum ?
Bildiğim kadarıyla dizinin ilk 5 bölümünü Çağan Irmak yönetti,ama daha sonra Aydın Bulut çekmeye başladı...
çok güzel bir diziydi.kadrosu harikaydı.ama neden bitti anlamadım.aliyede nejat işleri görünce aklıma hep bu dizi geliyor.bu diziyle ünlenmişti.
özge
çok güzel bir diziydi.kadrosu harikaydı.ama neden bitti anlamadım.aliyede nejat işleri görünce aklıma hep bu dizi geliyor.bu diziyle ünlenmişti.
özge
Yine yanlı$ hatırlamıorsam, şehnaz tango ile ünlendi.
Evet Şehnaz Tango ile ünlendi ama kimse tam olarak hatırlamıyo saçları bayağı uzundu o zamanlar
Evet Şehnaz Tango ile ünlendi ama kimse tam olarak hatırlamıyo saçları bayağı uzundu o zamanlar
sehnaz tangoda oynadığı dönemde okulu da devam ediyodu...hatta okulu bitirip de profesyonel bir oyuncu olduktan sonra o dizide oynamayı bırkatı çünkü ona teklif edilen para bir profesyonele yakışmicak bir miktrmış!!!!!
nejat da bırakmış diziyi.....
forgetmenot 03-02-05, 21:34 Bir Ece Erken beterdi,sakildi.Mekanlar filan sarsıcıydı.
qüzeLdi ya izLemiştim bi araLar...
susandelgado 25-07-05, 20:32 ben nejat işler'i bu dizide keşfetmiştim. o zamandan beri hastayımdır kendisine. çok entrika vardı bu dizide. çok heyecanlıydı. niye bittiğini anlayamamıştım.
isot_nejjat 16-08-05, 01:32 aynen susancim bende öle jamelya benm de izledigim son bolüm oydu galiba yada yesimin ucak kazasinda öldügünün söylenmeside olabilir bikac ay önce dizitv de yayinlaniyodu ama sonunu kacrmistim simdide dizitvyi takip etmeye calisiyorum ama bi turlu vermiyolar ya ztn ben nejatla ilgili ne izlemek istesem genelde hep bi terslik oluyo nese siz dizitvde yakalarsaniz haber verirmisinz lüüüüüüüüttfeeeennn
spideronur 21-09-05, 16:24 komedi niyetine izlenmesi gereke bir diziydi.Yıldız Kentere bombalı mektuplar göndermeler,yıldız kentere gps vericisi yerleştirmeler yıldız kenter her şeye burnunu sokarsa olacağı bu tabe...
ayse_nejat 22-09-05, 12:09 ben nejat işler'i bu dizide keşfetmiştim. o zamandan beri hastayımdır kendisine. çok entrika vardı bu dizide. çok heyecanlıydı. niye bittiğini anlayamamıştım.
BEN DE NEJAT İŞLERİ BU DİZİDE KEŞFETTİM..AMA SONUNU BİR TÜRLÜ İZLEYEMEDİM..SONUNDA NE OLDU???ANLATIRSAN SEVİNİRİM...
aslında kaliteli bir diziyidi oyuncular çok başarılıydı ama konu kötüydü yoksa çekim ve diğer şeyler iyidi starda gereken özeni göstermedi zaten gece geç saatlede verdiğini hatırlıyorum.
susandelgado 22-09-05, 16:37 BEN DE NEJAT İŞLERİ BU DİZİDE KEŞFETTİM..AMA SONUNU BİR TÜRLÜ İZLEYEMEDİM..SONUNDA NE OLDU???ANLATIRSAN SEVİNİRİM...
sonunda ilhan yani nejat gerçek annesiyle buluşmak için bir eve gidiyordu. orda da yıldız kenter yani babaannesi çıkıyordu. öyle bitmişti. çok havada kalmıştı bence çünkü hiç konuşmamışlardı. yeşim de uçak kazası mı geçiriyordu yoksa uçakla kaçıyor muydu tam hatırlamıyorum.aslına bakarsan diğerlerine ne olduğunu da çok hatırlamıyorum. izleyeli çok oldu çünkü.
Şu ana kadar toplanan en iyi kadroydu.Hikaye de sürükleyici idi.Ama o da yarım kaldı.Nejatı çok daha önceden biliyordum.Başak Köklükayayla ne kadar yakışıyorlar di mi
aydın bulut yine cook iyi bir kadro toplamış...ıhlamurlar altında...
ask ve gurur da ki sadelik... sıcaklık ve samimiyet bu dizide de var...bence bir göz atın. pişman olmayacaksınız ;)
ayse_nejat 23-09-05, 13:19 sonunda ilhan yani nejat gerçek annesiyle buluşmak için bir eve gidiyordu. orda da yıldız kenter yani babaannesi çıkıyordu. öyle bitmişti. çok havada kalmıştı bence çünkü hiç konuşmamışlardı. yeşim de uçak kazası mı geçiriyordu yoksa uçakla kaçıyor muydu tam hatırlamıyorum.aslına bakarsan diğerlerine ne olduğunu da çok hatırlamıyorum. izleyeli çok oldu çünkü.
saol aslında tahmin ettiğim gibymiş.sonunu daha farklı yapsalar iyi olurmuş...
sonunun daha farklı olması gibi bir durum yok aslında...çünkü dizi sona ermedi. yarım bırakıldı. büyük ihtimal yeşim uçak kazasında ölmeyecekti. dizi bence harikaydı. ama bitti işte. ayşegül aldinc'i dinlemiştim. bir gün pınar altuğ'un trt'deki sabah programına katılmıştı, pnarı trt'den atmadan önce. orada aldinç söylemişti. yarım kaldığını. sanırım reyting medelesi. ama ben çok üzülmüştüm vallahi.
susandelgado 19-11-05, 19:13 arkadaşlar dizi tv tekrarlarını vermeye başlamış galiba. günlerini ve saatini bilen varsa yazabilir mi lütfen.
ben bu gün 12.30 gibi izledim galiba nejatın eski hali çok tatlı
GüZYanGInI 23-11-05, 14:21 evet her akşam dizi tv de var.. ben eve gidince izliorum... güzel bi dizi.. ama ev o kadar büyükki konuştukarı yankılanıp duruo:) bence hoş bi dizi
izliorum hergün dizi tvde... bugunku çok heycanlıydı yaaaa... gerçekten süreeyya hanım ilhanın gerçek annesimi yaaa çok heycanlı yarına kadar sabredemicem bilen var mı?????? ve yeşim gerçektewn öldü mü? bence ölmedi ama bilmiommmmm
GüZYanGInI 24-11-05, 07:05 ya bidakka.. süreyyanın gerçek annesşi olduğu nerden çıktı.. gerçi ben sona kadar izlemedim.. dün akşamki bölümde ilhan annesini görmek istedi ama annnei tatildeymiş... şimdi bu ilhan gerçekten yeşimle beraber gidiomu yurtdışınaaa
iste dizinin son bolumleri bunlar,ilhan yesimle yurtdisina gitmeyi basaracak mi?hersey pat diye ortada kaliyor ve dizi bitiyor. :confused:
GüZYanGInI 24-11-05, 12:41 saçma bitiriolar o zaman diziyi.. daha ilhanın annesini görmicezmi.. daha vedat çıkıcak hapisten.. bunlaarın kaçtını anlıcak yokmu yani bunlar dizide
ilhanın annesi zaten babane dediği kadın
ilhanın annesi zaten babane dediği kadın yani ben izlemiştim bu diziyi çok önceden öyle hatırlıyorum
ilhanın babaanne dediği kadın (ama nasılsa annesi çıkıyor) o durumu anlıyor ve bunların kaçmasını engellemek için yeşimi öldürtmek istiyor ama yeşim uçak kazasında ölüyor ki çok saçma bence sonra da gerçekten ölüp ölmediğini yeşimin bir oyunu olup olmadığını anlamadan hop babanne diyor ki ben senin annenim orayı da anlamadan bi bakıyoruz dizi bitmiş
bence diziyle ilgili bişey oldu yoksa böle bitirmezlerdi
bu dizi gerçekten insanı merakta bırakacak şekilde bitmişti. aslında harika bri diziydi benim için. bitince çok üzülmüştüm. ama üzgünüm. izlemeyenler bir daha bence tekrarı konursa izlemesinler. diziye alışınca ve dizi yarım bırakılınca çok üzücü oluyor.
Ya ben bu diziyi ilk 2004 ün basinda izledim. Sonra 2005in mayis ayinda ve simdi yine izledim dizi tvde! Herzeman yeniden heyecanla izliyorum,fakat su dizinin sonunu bir türlü getiremediler!!!
Babaannesi annesi olduguna inanmiyorum, anca anneannesi olur diye düsünüyom!Annesi olsa vedatin babasini süreya aldatmis oluyor!
Siz ne dersiniz????
bencede sihir sana katılıyorum izlemeyin izlerseniğz sonunda donup kalırsınız
Evet ya bende çok severdim bu diziyi zamanında.Geçen akşam gördüm dizi tv de yan iyine bırakamadım izledim :) ama küt diye bitiriyorlar diziyi herşey havada kalıyor..
merhaba sihircim!
Bu kadar harika bir diziyi neden izlemesinler diyosunki! Tamam benimde morelim bozuldu sonu gelmeyince! Ama aslinda o kadar fena bir dizide degildi, varya!Herkes birbirinin sevgilisiyle sevisip dururken birde o salak ahu yokmu! Hadi bir kere kandi bidaha kanmaya ne anlami var!
Sonra vedat aldatildigni bildigi halde kacmayi yesimle düsünüyor!
Ve sonra sibel, böyle bir kadin varsa bu dünyada bana mail atabilir!Olmagcagna göre hic kimse mail atmaz!
Bilmem, siz ne dersiniz, öyle degilmi sihircim?
bencede sibel gibi kadın yok ama dizinin düzgün bir sonu olsaydı tadından geçilmezdi
merhaba sihircim!
Bu kadar harika bir diziyi neden izlemesinler diyosunki! Tamam benimde morelim bozuldu sonu gelmeyince! Ama aslinda o kadar fena bir dizide degildi, varya!Herkes birbirinin sevgilisiyle sevisip dururken birde o salak ahu yokmu! Hadi bir kere kandi bidaha kanmaya ne anlami var!
Sonra vedat aldatildigni bildigi halde kacmayi yesimle düsünüyor!
Ve sonra sibel, böyle bir kadin varsa bu dünyada bana mail atabilir!Olmagcagna göre hic kimse mail atmaz!
Bilmem, siz ne dersiniz, öyle degilmi sihircim?[/QUOTE]
yorumumu iyi okumadığın galiba arkadaşım. ben kötü bir filmdi demedim ki. geriye dönüp bakarsan benim için de mükemmel bir dizi olduğunu okursun. ben sadece yarım kalmasına tepkimi koydum. ama kendilerini kaptırdıktan sonra filmlerinin yarım kalmasından rahatsız olayacak biri varsa görsünler tabii. ben sadece yarım kalınca insanın kendini kötü hissettiğini anlatmaya çalıştım. hele bir de sürükleyici bir filmse...keşke devam etseydi.
çok güzel bir diziydi
ama sonu yoktu
öyle havada biraktilar malesef
entirikalarla dolu,degisik bir diziydi
basak köklükaya harikaydi.
aslinda nejat isler hariç herkes çok iyiydi...nejat isler acayip kasiyordu kendini!!! :mad:
arkadaşlar dizi tvde aşk ve gurur büyük bir zevkle seyrediyorum. güzel bir dizi bence. gerçi yıldız kenteri oldum olası sevmem ama başak köklükaya için izlemeye değer diye düşünüyorum. dizide mükemmel oyuncular var.
nejat işler
başak köklükaya
can gürzap
yıldız kenter
ece erken
anta toros
burak sergen
tolga çevik(bu arada tolga çevik Organize işlerde süpermeni oynuyor)
diziyi ilk defa dizi tvde izlemeye vbaşladım. sonu yok falan diyorsunuz. bilmiyorum. ben daha bugün 10.bölümü izledim. kaç bölüm sürdüğü hakkında bir bilginiz var mı acaba???
benimde izlediğim kadarıyla 18 bölüm kadardı zaten o dizi ilk yayınladığı zaman gece 23:00 gibi yayına giriyodu reyting alamadığı için yayından kaldırılmış ama güzel bi diziydi çok iyi oyuncular vardı
18 bölüm kadar mı??? söylediğin iyi oldu. ben de çok uzun bir şey zannetmiştim. gece 23.00 a koymuşlarsa diziyi zaten tutması biraz zor. ama biraz da diziye bağlı birşey. mesela aliyeyi 24,00a da koysalar gene 1 numara olur. bu dizileri gece saatine koymaları yüzünden pek çok dizi harap oldu zaten. mesela nefes nefese de kurbanlardan biri.
arkadaşlar dediğiniz gerçekten de doğruymuş. dizi 16 bölüm sürdü ve belli bir sonu yok. diziyi resmen yarım yamalak bırakmışlar. anlaşılan dizi tutmamış. zaten yayınlandığı zaman gece 23.00 gibi gösteriyorlar demiştiniz. o zaman zaten tutmasını beklemek için çok çok iyi bir yapım olması gerekir. mesela aliye gibi. ama dizi çok güzel bir yerde pat diye bitivermiş anlamadım. nejat işler hiç görmediği annesini görmeye gidiyor. eve giriyor. kadın arkasını dönüyor, bir bakıyorsunuz ki yıldız kenter. yani nejat işlerin filmdeki babaannesi. dizi böyle bitiyor. bence devam etmesi gerekirdi.
incredible 10-01-06, 17:13 arkadaşlar dediğiniz gerçekten de doğruymuş. dizi 16 bölüm sürdü ve belli bir sonu yok. diziyi resmen yarım yamalak bırakmışlar. anlaşılan dizi tutmamış. zaten yayınlandığı zaman gece 23.00 gibi gösteriyorlar demiştiniz. o zaman zaten tutmasını beklemek için çok çok iyi bir yapım olması gerekir. mesela aliye gibi. ama dizi çok güzel bir yerde pat diye bitivermiş anlamadım. nejat işler hiç görmediği annesini görmeye gidiyor. eve giriyor. kadın arkasını dönüyor, bir bakıyorsunuz ki yıldız kenter. yani nejat işlerin filmdeki babaannesi. dizi böyle bitiyor. bence devam etmesi gerekirdi.
slm arkadaşlar
doğru dizi 16 bölüm sürdü ama dizi tv nerdeyse her saat yayımlanıo o zamanında tutmamış galiba zaten çok eski bi dizi yeniden düzenlenmesi güç gerçi sonuna kadar devam edse daha güzel olurmuş.....çünkü ben defalarca izledim ve hep ilhanın annesini öğrendiği zaman btmiş............o yüzden devamını hiç kimse bilmio
evet ama sonuçta ço güzel bir diziydi. keşke yayını saat 23.00a koymasalardı da reyting kurbanı olmasaydı. o zaman devamını izlerdik. ve ilhan- süreyya neyse işte annesi mi değil mi anlamış olurduk. dizide büyük bir zevkle devam ederdi işte.
Bence de çok geç saate koyduklları için kimse izeyemedi ama gerçekten anlamlı bir diziydi
evet ama sonuçta ço güzel bir diziydi. keşke yayını saat 23.00a koymasalardı da reyting kurbanı olmasaydı. o zaman devamını izlerdik. ve ilhan- süreyya neyse işte annesi mi değil mi anlamış olurduk. dizide büyük bir zevkle devam ederdi işte.
yanlış hatırlamıyorsam salı günleriydi şampiyonlar liginde maç olduğu zaman gösterimi 24.00a kadar sarkıyodu hele bide GS yenmişse Allah bekle 1e kadar ondan tutmadı bence bide çok fazla entrika vardı dizide(ben çok beyeniyodum) halk kaldıramadı o kadarını
Ya Dizi Tv de hala yayınlanıyor.Ben ordan izliyorum gerçekten çok güzel bir dizi.Ya en son Yeşim i Vedat vuruyor.O bölümden sonra devamı gelmedi.13. bölümü tekrar izlettirdiler.Ama gerçekten çok iyi bir dizi.Oyuncu kadrosu da bu dönemin en ünlü oyuncuları.Benim haberim yoktu önceden demekki o da reyting kurbanı oldu.Bende entrikalı dizileri çok severim.Hatta en çok onları severim.Ne oldu,ne olacak,kim ne diyecek,kim zarar görecek.... heyecanla bekler dururum.
starda gece saat 23:00 gibi yayına giren bir diziydi bol entrikalı ama hoş bir diziydi kısa sürdü izlediğim kadarıyla 18 bölüm kadar sürmüştü
çok ii bir diziydi yaaa :icon_cry:
kısa ömürlü kaliteli dizilerden...
böyle bir kadro tekrar kolay kolay bir araya gelmez..
başak köklükaya'yı bu dizi sayesinde keşfetmiştim...
bende yeri özel olan dizlerden biri...
Ya Dizi Tv de hala yayınlanıyor.Ben ordan izliyorum gerçekten çok güzel bir dizi.Ya en son Yeşim i Vedat vuruyor.O bölümden sonra devamı gelmedi.13. bölümü tekrar izlettirdiler.Ama gerçekten çok iyi bir dizi.Oyuncu kadrosu da bu dönemin en ünlü oyuncuları.Benim haberim yoktu önceden demekki o da reyting kurbanı oldu.Bende entrikalı dizileri çok severim.Hatta en çok onları severim.Ne oldu,ne olacak,kim ne diyecek,kim zarar görecek.... heyecanla bekler dururum.
Evet ben de orada izliyorum.Güzel bir dizi.Ben orada Başak Köklükaya'nın giyimini ve makyajını çok beğeniyorum.Çok güzel bir ekip var ayrıca.
ekin_gulendam 02-07-06, 13:24 Ece Diziyi Bir Başka Güzel Yapiyordu
Dizi Tv'de haftalardır 13. bölümü verip duruyolar ne varsa o bölümde.en son Yeşim'in İlhan'ı bıçakladığı sahneyi izlemiştim.Gerçi ona da çok gülmüştüm.Kadın bi kaç kez soktu bıçağı adam hiçbişey olmamış gibi ceketini sandalyenin üstünden alıp çıktı gitti.:img-elvis
arkadaşlar 17.bölümde kalktı ama bence devamı şudur İlhanın öz babasının vedatın düşmanı sıkı dost(altan erkekli) olduğu ortaya çıkmıştı Annesi de son bölümde babaannesi Süreyya hanım çıktığına göre bence süreyya hanım kendi öz oğlu ilhanı doğar doğmaz, diğer öz oğlu vedatla gelini ceydanın çocuğu olmuyor diye onlara verdi tabi bu durumda ilhan üvey babası olduğunu öğrendiği vedatla öz kardeş oluyor Süreyya hanımla oğlu vedatın gençlik arkadaşı şimdiki düşmanı sıkı dost da ilhanın öz anne-babası. Tabi arada müthiş yaş farkı var çünkü sıkı dost süreyya hanımın oğlu yaşında Fazla uçtum ama nasıl senaryo. ben nuran devresden beklerim
Ya da 2. senaryo: Bu biraz daha mantığa uygun
İlhan annesini beklerken babaannesi süreyya hanımı gördü Çünkü süreyya hanım ilhanın o gece o eve gideceğini biliyordu Ve annesinin orda beklediğini de Süreyya hanım ilhanın annesiyle karşılaşmamasını ilhanın kendisine kalmasını dolayısıyla eskisi gibi babaanne-torun hayatına devam etmek istiyordu Zaten son bölümde ilhana annene gitme benle kal diye yalvarmıştı Bence sürreyya hanım ilhandan önce davrandı eve gitti ve allem kallem etti kadına ne bilim para falan verdi ve kadını gönderdi İlk bölümü hatırlayınsanıza ilhanın öz annesinin kız kardeşi tomris ilhana annen seni parayla verdi demişti Bence süreyya hanım o kadını parayla kandırdı ve gönderdi ilhanda karşısında babaannesini gördü
Vala aranızda en çok ben merak ediyorum çünkü ben ne bu diziden önce ne de sonra bu dizinin üstüne bir dizi yapıldığını görmedim O kadar tutkuluydum Starı defalarca aradım tatilde dediler ama kışın devam etmedi
çok güzel bir diziydi ve sağlam bir kadroya sahipti.çekimleri de çok hoştu.ama diziyi gece yarısına koydukları için pek uzun ömürlü olmadı!
sabah yayinlamislardi bu diziyi gayet güzeldi can gürzap aysegül aldinci öldürmeyi planliyordu yada tam tersiydi pek hatirlamiyorum oradan sonra zaten seyredemedim
eh işte idare eder bi diziydi ama ben nejat işler var diye izliyodum
eh işte idare eder bi diziydi ama ben nejat işler var diye izliyodum
evet nejat bu dizide genç ve çok yakışıklıydı...:) bende çok beğenerek izliyordum...
ece erken ve basak köklükaya icin izlemistim nejatin oyuncuugu iyi degildi
çok sewerdm ya ama sonları sıkmıştı beni
çok sewerdm ya ama sonları sıkmıştı beni
güzeldi buda ama bununda sonu gelmedi öylece bitti bazen düsünüyorumda bende oyuncu olacaktim iyiki son anda vazgecmisim ömrüm dizilerde oynayip dizilerin sonu gelmeden bitmek yok olmak olurdu
walla bende oyunculuk düşünüyordum da hala düşünüyorum bence şans işi uygun zamanı beklemek gerek benca
walla bende oyunculuk düşünüyordum da hala düşünüyorum bence şans işi uygun zamanı beklemek gerek benca
dogru ya evet
ejat işleri tanıdığım dizi.Aslında şehnaz tangoda tanımam gerekirdi ama ben ilk bu dizide gördüm.Güzel bi diziydi.Başak köklükaya can gürzap ...
bu dizini diğer tutmama sebebi de dizinin, star'ın 15 günlük kapatılıp açılmasının ardından verilmesiydi (Hatırlarsınız mavi star bitmiş kırmızı star başlamıştı) Çünkü starın açılmasıyla beraber o dönem aşk ve gururla beraber beşik kertmesi, asayiş berkemal gibi diziler başlamış ve hepsi de o sezon içinde bitmişti Yazık en kötüsü de aşk ve gurur için öyle bir reklam yapmışlardı ki kanalın ana haber bültünine taşımılardı! Bari işe yarasaydı 2-3 haftaya bir günü değişirdi
deadly_angel 12-07-06, 23:11 nejat işlerin o dizideki resimlerinden bi tane koyarmısınız
nejat işlerin o dizideki resimlerinden bi tane koyarmısınız
ben de 3 resmi var ama ikisini ekleyebildim bu sitenin upload özelliği ne kadar kısıtlı resimlerin boyutlarını küçültmek zorunda kaldım ekleyebilmek için
ben de 3 resmi var ama ikisini ekleyebildim bu sitenin upload özelliği ne kadar kısıtlı resimlerin boyutlarını küçültmek zorunda kaldım ekleyebilmek için
resimler iyi eline saglik
imageshack dan ykleseydin daha iyi olurdu büyük büyük görürdük
imageshack dan ykleseydin daha iyi olurdu büyük büyük görürdük
nasıl yapcamı bilmiorum ki
www.imageshack.us tıkla gözat de resmi seç host it war onu tıkla çıkan linklerden en üsttekini kopyala buraya yapıştır olmassa daha ayrıntılı anlatırım
teşekkürler yaptım işte size bir kaç resim daha
http://img143.imageshack.us/img143/6412/ilhanyeimjw9.jpg
http://img143.imageshack.us/img143/7260/ceydaim4.jpg
http://img78.imageshack.us/img78/8334/ahusavaceydafp7.jpg
her qün 4-5 kere dizitv de verioLar...
arkadaşlar tolga çevik dizinin sonunun getirilmeyişinin sebebini "eğer çok iyi bi teklif gelirse senaristler devam edebilmek için açık kapı bırakmak istediler, tamamen ticari yani" şeklinde açıklamış
işte yüzyılın en iyi gerilim entrika ve aksiyon dizisi aşk ve gururun o dehşet derecede mükemmel jenerik müziği
http://**********.de/files/28184837/A_k_Ve_Gurur.mp3.html
çok övdüm galiba:)
Hırçın Kız 14-08-06, 22:05 Dizi Star Tv'de yeniden başlamış.Sabah 7'de..
istediği kadar başlasın son bölümü göremedik ya ona yanarım Tanrım süreyya timurun ilhanın annesi olduğuna hala inanasım gelmior
arkadaşlar tolga çevik dizinin sonunun getirilmeyişinin sebebini "eğer çok iyi bi teklif gelirse senaristler devam edebilmek için açık kapı bırakmak istediler, tamamen ticari yani" şeklinde açıklamış
yani ratinglerle bi alakası yokmuş işte bu yaaa benim dizime de bu yakışır gece 12de verilmesine rağmen haftalarca sürdü Aslında ilk 2bölümü salı 3.bölümü kraltv ödül töreni nedeniyle çarşamba 4 5 ve 6 salı ve 7.bölümden 17ye kadar cuma 24de verildi Ayşegül Aldinç bir numaraydı Yıldız Kenter Başak Köklükaya Can Gürzap kadro mükmelldi Yan roldekiler de tiyatro temelliydi Yeşim Koçak Burak Sergen Tolga Çevik.. Ama nejat işler ve ece erkeni bilmiorum
buyrun bu da 1.bölümden resimler
http://img20.imageshack.us/img20/8608/akvegururdizi1gr4.jpg (http://imageshack.us)
http://img20.imageshack.us/img20/9202/akvegururdizi5ls9.jpg (http://imageshack.us)
http://img20.imageshack.us/img20/2450/akvegururdizi8gb3.jpg (http://imageshack.us)
http://img20.imageshack.us/img20/3071/akvegururdizi9ew5.jpg (http://imageshack.us)
http://img20.imageshack.us/img20/2487/akvegururdizi6yw8.jpg (http://imageshack.us)
ilhanın babası geldi ve "bu da yeşim yeni eşim" (şok geçirmiştim burda lan bu ilhanın sevgilisi yeşim diil miydi) ve 1.bölüm biter
http://img20.imageshack.us/img20/2917/akvegururdiziph8.jpg (http://imageshack.us)
bunlar da 2.bölümden resimler
yeşim vedata çaktırmadan ilhana bakış atıyor
http://img20.imageshack.us/img20/1715/akvegururdizi7aw5.jpg (http://imageshack.us)
http://img20.imageshack.us/img20/6890/akvegururdizi4hj2.jpg (http://imageshack.us)
http://img20.imageshack.us/img20/7862/akvegururdizi3rq9.jpg (http://imageshack.us)
http://img20.imageshack.us/img20/8443/akvegururdizi2ed1.jpg (http://imageshack.us)
http://img20.imageshack.us/img20/3950/akvegururdizisj3.jpg (http://imageshack.us)
Vay bee 2002nin başlarıydı 8.sınıftaydım ve ozamanlar uzanların genç partilerinin konserleri vardı hergün başka bir yıldız konser verirdi cuma günleri derslere çalışamaz gün boyu fragmanını beklerdim Hatta derlerdiki "aşk ve gururda harika bir bölüm daha" ama son bölümlere doğru önce böyle demeyi kestiler sonra fragmanı bile esrgediler ben artık gecenin 12sinde açıyodum zombi gibi bihaber inşallah buhafta da vardır diye ancak başladığı an görüodum bu hafta da olduğunu
Ya benim için böyle önemli olan 4 program war zaten böylesine kafayı taktığım
1.müjgan bey
2.aşkvegurur
3.iki kere kiki
4.çat kapı
Farklı bir diziydi gerek o zaman gerek bu yaz tekrarlarında göz atmışlığım vardır ancak ilgilenen arkadaşlarında söylediği gibi diziyi bitiremediler sanırım.
Bir de merak ettiğim bir konu var.İlhan'ı kıskanan çocuk(Tolga Çevik) dizideki adını hatırlamıyorum amcasının(Toprak Sergen) beğendiği kadına mı aşıktı?Anlatmak istediğim kadın bankada müdür dü galiba.Bilen bir arkadaş cevaplarsa sevinirim;)
Farklı bir diziydi gerek o zaman gerek bu yaz tekrarlarında göz atmışlığım vardır ancak ilgilenen arkadaşlarında söylediği gibi diziyi bitiremediler sanırım.
Bir de merak ettiğim bir konu var.İlhan'ı kıskanan çocuk(Tolga Çevik) dizideki adını hatırlamıyorum amcasının(Toprak Sergen) beğendiği kadına mı aşıktı?Anlatmak istediğim kadın bankada müdür dü galiba.Bilen bir arkadaş cevaplarsa sevinirim;)
tolga çevik'in dizideki adı Savaş tı amcası burak sergen yani (kenan)sahip oldukları gazetede çalışan melike(idil fırat)ye aşıktı
savaş temur ailesinin öz çocuğuydu ilhan onun üvey kardeşiydi ilhan ailede ve gazetede savaştan daha fazla hak sahibiydi savaş onu bu yüzden çok kıskanıyordu neden o ben diil gbisinden
tolga çevik'in dizideki adı Savaş tı amcası burak sergen yani (kenan)sahip oldukları gazetede çalışan melike(idil fırat)ye aşıktı
savaş temur ailesinin öz çocuğuydu ilhan onun üvey kardeşiydi ilhan ailede ve gazetede savaştan daha fazla hak sahibiydi savaş onu bu yüzden çok kıskanıyordu neden o ben diil gbisinden
İlgilendiğin için saol arkadaşım birşey daha sormak istiyorum.Savaş'ta İdil'e aşık mıydı?
İlgilendiğin için saol arkadaşım birşey daha sormak istiyorum.Savaş'ta İdil'e aşık mıydı?
ooo burası ben yokken hareketlenmiş :) eğer chaylack kızmazsa ben cvp vermek istiorum evet arkadaşım savaş da melikeye aşıktı Zaten savaşla melikenin arasında ne olduğu belli olmayan bir ilişki vardı Aşk mı arkadaşlık mı Ama daha sonra kenan amerikadan sönünce melikeyle arayı tuturdular ve evlendiler Hatta savaş sonra olay çıkardı Ama o da vazgeçti bu olayı fazla uzatmadılar Aklıma ne geldi ahu isyan ediyodu babaannesine diyodu "ilhan babamın karısıyla beraber amcam yiğeninin sevgilisiyle evlendi Ben niye istediğim çocukla (ahunun görüntüleri kameraya alan çocuktan bahsediyo) beraber olamıyorum" diyodu :)
ooo burası ben yokken hareketlenmiş :) eğer chaylack kızmazsa ben cvp vermek istiorum evet arkadaşım savaş da melikeye aşıktı Zaten savaşla melikenin arasında ne olduğu belli olmayan bir ilişki vardı Aşk mı arkadaşlık mı Ama daha sonra kenan amerikadan sönünce melikeyle arayı tuturdular ve evlendiler Hatta savaş sonra olay çıkardı Ama o da vazgeçti bu olayı fazla uzatmadılar Aklıma ne geldi ahu isyan ediyodu babaannesine diyodu "ilhan babamın karısıyla beraber amcam yiğeninin sevgilisiyle evlendi Ben niye istediğim çocukla (ahunun görüntüleri kameraya alan çocuktan bahsediyo) beraber olamıyorum" diyodu :)
Hmm bu cvp fazlasıyla yeterli oldu,aklımda soru işareti kalmadı desem yeridir eyvallah arkadaşım;)
damla arkadaşımızın isteği üzerine dizinin jenerik şarkısını yeniden eklioyrum önceki link silinmiş işte yeni link
http://**********.com/files/1022866/Ask_Ve_Gurur.mp3.html
müziği kim yaptıysa son derece mükemmel olmuş Dizinin entrikalarına fırtınalarına çok uygun olmuş :)
dizinin senaristi nuran devresin röportajından bir parça:
"Kanal yöneticileri ve yapımcılar da hemen ikna oluyor mu?"
"Oluyor çünkü ben reyting garantisini veriyorum. Ben hiç bir zaman "Bizim dizimiz çok iyi ama reyting almıyor" demedim. Ama yazdığım dizilerin arasından "Aşk ve Gurur" sipariş bir işti. "Reyting önemli değil, prestij işi istiyoruz" dediler. Ona uygun kaliteli bir iş yaptım. Yani bizde her siparişe göre elbise bulunuyor"
gecenin 24ünde 17 bölüm boyunca yayında kalmasını şimdi anlıyorum
bu dizi içimde her zaman cayır cayır yanıcakkk
mert061910 15-11-06, 05:48 ::bir dizi tv klasiği::
içimden saçma bir ses bu dizinin yeni bölümleriyle devam edeceğini söylüyor
Ya bilmiyorum döneminde biraz daha erken verilseydi bence dizi kurtlar vadisi ve aliye kadar tutardı
Aşk ve Gurur seti
Haber saatlerine hakim olan panayır görüntüsü giderek kanıksanıyor. “Böyle haber mi olur?” şeklindeki itiraz nostaljik huysuzluklar kategorisine sokulmaya başlandı hafiften. İzleyici milletinin içinde hala kendi kendine söylenen vatandaşlara rastlanmakla birlikte, bu durum artık yüksek ekran realitesi makamlarında bir kıymet-i harbiye edinemiyor kendine. Durumun alamet-i fârikası daha çok “bindik bir alâmete...” dolaylarında cereyan ediyor.
Ama sanal alemde arsası olmanın getirdiği sorumluluklar var. Bir kere dik olmak lazım! Öyle kolay kolay kanıksamamak lazım! Cam kenarında, ıslak pamuk arasında bile olsa insaniyet namına itirazlar büyütmek lazım! Neme lazım dememek lazım! Yazının lazımlıklı bir yazı olmaya doğru seyirtmesine tedbir alıp dümeni sadede kırmak lazım!
Biliyorsunuz memleketimizin televizyonlarında ana habere ayrılan süre 40 ile 60 dakika arasında değişiyor. Bu sürenin içinde 10 dakikanın ehemmiyetli bir yekûn tuttuğu ortada. Bu süreyi haberden aparıp kanalın yeni imalat dizilerinin tanıtımına ayırma fikri, giderek bütün kanallara parlak fikir gibi gelmeye başladı. Önceki akşam Star Haber 10 dakikasını bu işe ayırdı. Star Haberciler, haberi “Aşk ve Gurur seti” pazarlamacılığına alet ettiler. Yanlış anlamayın “Zayıflama Seti” ya da “Yağsız Izgara Seti” gibi doğrudan satış filmi atmadılar araya; “Aşk ve Gurur” isimli yeni dizinin setine canlı bağlantı olayına girdiler. Uzun uzun yeni dizinin tanıtımını ve reklamını yaptılar. Oyuncuların heyecanını yansıttılar. Senaryo yazarı Nuran Devres’in “Bu çalışmaya dizi demek bana hafif geliyor, bu gerçekten muhteşem bir eser” cümlesini kurmasına izin verdiler. Dizi dizi meseleler dururken, altı üstü “muhteşem eser” olan bir diziyi, koca bir memleket meselesi haline getirdiler. “Aşk ve Gurur”un hemen haberlerden sonra ekranı kilitleyeceğini söylediler, haber sorumluluklarını da dolaba kilitlediler.
Tabii ben sorumlu bir kumanda sahibi olarak kilitlenmeyi göze almadım. Hemen başka bir kanala atladım. Atladım ki ne göreyim; yeni geldiğim bu muhitte de Maksimum Risk isimli bir yarışma programının pazarlaması yapılıyordu. Köşede Kanal D yazıyordu ve biraz beklemeye tahammülü olan herkes olayın bir haber stüdyosunda cereyan ettiğini anlayabilirdi.
Bu işler böyle olmaz. Yöntemi değiştirmek lazım. Bu vasat zeka dizileri bu kadar reyting alıyorsa şu yapılabilir: Dizi haberlerden önce başlatılabilir. Dizi senaristleri bölümün tam ortasına, dizideki kahramanlarımızın televizyonlarının karşısına oturup birlikte günün haberlerini izledikleri bir sahne yazar. Böylece haberin ortasına dizi girmiş olmaz, dizinin arasına haber girer. Oturup onlar da izler, biz de izleriz. Sonra dizi ve hayat el ele devam eder. Manyaklığın dibini buluncaya kadar!..
(30 Ocak 2002)
bence dizinin ilk bölümü geriye kalan diğer 16 bölüm kadar dehşet verici derece gerilimli olsaydı bu dizi kara melek ve böyle mi olacaktı gibi 5 sezon devam ederdi İlk bölüm çok önemliydi ama ilk bölümde sadece konuştular sadece ama sadece konuştular yemin ederim başka hiç bişi olmadı herkez konuştu
gece saat 1e geliyor 15. bölümü izliyorum annemle yıl 2002 ve gözlerim kapanıyor yavaş yavaş artık sesleri de duyamıyorum iyice uykuya girdim Tam o sırada annem "tu allah cezanı versin" ve ben irkildim ne oldu yaaa diyorum ve annem dedi ki "nolsun erkek milletinin gözü gerçekten kör vedat yeşimi affetti" (o bölümde vedat yeşimle ilhanın ilşkisini öğreniyor ve herşeye rağmen ilhanı reddeiyor yeşime seçiyordu)
ayy anılarım depreşti :) her cuma star gazetesi alırdım özet için sonra bir cuma aldım ki dizi yok kaldırılmış
ilk bölümünden hiç bişi anlamamıştım ben bu diziyi sırf ayşegüle olan büyük hayranlığım için izlemiştim ama daha sonra sabrettim kendimi alıştırdım ve bu dizi hayatım oldu :)
sabahçıyken de sabah 7de tvyi açar ozaman star güne başlarken tüm gününün yayın akışı verirdi ve ona bakardım aşk ve gurur bu hafta var mı diye
yeni sezonda starın yeni dizileri dönerken öyle bir heyecanla baktım ki devam ediyor mu diye ayşegül aldinçi gördüm öyle bi sevindim ki ama yeni dizisi "efsane" ile nejat işler de gülbeyaza geçmişti Can gürzap da seni yaşatacağıma başlamıştı Bu diziyi uzun bi süre unutamadım ama artık unuttum :)
8. sınıftaydım arklarıma anlatırdım o dizi ne derlerdi bana Yaşımı; saati ve hikayesiyle hayli aşan bir diziydi çünkü :)
başak köklükaya süper oynamıştı bu dizide yeşim karakterini.
devamını beklediğim bir diziydi.keşke devam etseydi,özgün bir diziydi türkiye için çünkü.kadrosu da süperdi.hem can gürzap,yıldız kenter,burak sergen,ayşegül aldinç gibi ustalar,hem nejat işler,yeşim koçak,tolga çevik ve tabi başak köklükaya gibi genç yetenekler....ama itiraf etmem gerekirse ben başak köklükaya için izliyordum diziyi.
loves_heart 07-12-06, 00:22 mükemmel kadro (nejaattt :img-in_lo ) çok iyi senaryo
bence dizi çok kısa sürdü tadı damağımda kaldı valla
başak köklükaya çok çok iyiydi
bu diziye bayılıyordum çok kaliteli bir yapımdı ama erken bitti ne yazık ki:(
::bir dizi tv klasiği::
bu arada ben de katılıyorum en son bu yaz seyretmiştim baya bi kez:):)
ben ilk yayınlandığı tarihten beri hiç bi tekrarını kaçırmadım Sırf tekrareını versinler diye kanal 6yı aradığı hatırlarım :)
freddie sevgili arkadaşımm,idil fırat resimleri varmı elinde acaba eğer varsa eklermisin.Kadrosu çok zengin çok iyi tiyatrocular vardı.İkisene önceydi sanırım.Yazın sabah 6.00 da tekrarını veriyodu.Tekrarını bile izliyordum.uykudan fedakarlık ederek.
malesef ben sadece ilk 2 bölümden resim çekmiştim zamanında ve idilin resimleri hiç yok çünkü idilin rolü çok küçüktü sonradan ona hikaye katıldı Bir de dizi ocak 2002de başladı yani gelecek ay 5yıl olacak nese öle yani :)
Ok neyse tekrarlarını sabah 6 yerrine Akşam üstü verseler şuanda tam süper olacak:good:
umarım verilir vala tekrar izlerim
Bnde Izledim O Diziyi Gerçekten Süperdi Bu Yaz Gösterdiler Onu Dizitv Diye Bir Yer Vardi Akşam Gösteriyorlardi Bide Gündüz 6 Gibi Kaçirmadim Izledim Ama Siz Farkli Yerde Bittiğini Söylüyosunuz En Sonunda Yeşimle Ilhan Kaçiyorlardi Amerikaya Ilhan Annesi Olarak Yildiz Kenteri Görüyor Ordan Uzaklaşiyor Sonrada Amerikaya Gidiyordu önce Yeşim Gidiyordu Ilhan Son Bi Işim Kaldi Diyoru Annsini Görüyordu Hatta Yildiz Kenter Bunun Gitmesini Engelledi Yeşimin Arkasina Adam Fln Takti Sonra Adamda Yilmazdi Ihlamurlar Altindaki Sonra Adamin Adida Kiliçti Hatta Sonra Adam Buna Gerek Kalmadi Kendi Eceliyle öldü Dedi Sonra Bunalrin Ikisi Kaçti Sonra Heberlerede Para Vererek Bizi öldü Diye Yazin Diye Yeşim çaldiği Parayi Koz Olarak Kullanarak Adam Ayarlatti Bizi öldü Verin Diye Haberlerde Yeşimle Ilhanin ölüdüğü Haberi Geliyordu Ben Böyle Hatirliyorum Ama Doğru Yani Dimi Sonra Yildiz Kenter Kalp Krizi Geçiriyordu çünkü Ilhaninda Gittiğini Biliyordu Ben Böyle Hatirliyorum
arkadaşım sen resmen 18 . bölümün senaryosunu yazmışsın ben 4 buçuk senedir kafamda türlü senaryolar ürettim yazdım buaralara sen bunları nerde izledn
Bak sana şunu sölim dizi 17. bölümde bitti ve hikaye nerden kaldı biliyo musun Yeşimin uçağı düşüyor akşam haberlerde çıkıyor herkes şok geççiriyor ve daha sonra süreyya hanımın adamları gelip bizim öldürmemize gerek kaldımadı kendi öldü diyodu Ve bunların hiçbirinden Ama sadece İlhanın ve vedat'ın haberi yok yeşimin öldüğünden Ve ilhan annesini bulmaya gidiyor karşısında babaannesi ve destane finalll Woooowww Yani bizim bildiğimiz ilhanın annesi süreyya (tabi inanmıyorum) Ve sürreyya hanımın kalp krizi geçirmediği sadece 13. bölümde hasdtaneye yatırmışlardı Yeşimin verdiği ilaçlar yüzünden
summer___17 06-01-07, 21:43 çok güasel diziydi ama sonun nu bi türlü izlemek nasip olmadı başak la nejat amerikaya kaçcaktılar ne oldu başak uçak kazası fln geçirdi sonra ne oldu bilen varmı?
dizi ondan sonra devamı çekilmedi malesef
Eskiden tutkulu derecede bağlıydım haftalarca devamını düşünrüdm ama rtık düşünmüyorum Nuran devres'in özelliğidir bu İzleyicisinde şok etkisi yaratıp devamını sölememek :)
Yahooooo DMAX'i olanlar harika haberim var sonunda oldu
dizi tv dizileri dmax'e geçiyor
Ve ilk dizi Aşk ve Gurur Her PAzar 21:40da dmaxte :)
http://img441.imageshack.us/img441/4645/bscap0011cd.jpg (http://imageshack.us)
http://img441.imageshack.us/img441/6746/bscap0056jz.jpg (http://imageshack.us)
http://img258.imageshack.us/img258/2871/bscap0008yx.jpg (http://imageshack.us)
http://img441.imageshack.us/img441/885/bscap0070bo.jpg (http://imageshack.us)
http://img441.imageshack.us/img441/4342/bscap0062bi.jpg (http://imageshack.us)
http://img441.imageshack.us/img441/9774/bscap0088op.jpg (http://imageshack.us)
http://img441.imageshack.us/img441/6836/bscap0092it.jpg (http://imageshack.us)
http://img441.imageshack.us/img441/3289/bscap0102rp.jpg (http://imageshack.us)
http://img441.imageshack.us/img441/6144/bscap0138xu.jpg (http://imageshack.us)
http://img441.imageshack.us/img441/2323/bscap0117ea.jpg (http://imageshack.us)
http://img441.imageshack.us/img441/6464/bscap0142ni.jpg (http://imageshack.us)
http://img250.imageshack.us/img250/8754/bscap0025hp.jpg (http://imageshack.us)
Haber için saoL.. izLeyicek bişii buLamazsam
bu akşam izLerim. =))
Ya pekii Dizi tv'nin tüm diziLeri Dmax'a qeçicek mi??
aşk ve gurur geçtiğine göre kesin diğerleri de geçicek Dmax kanald2nin dizilerini 2 . kez tekrarlamaya başladı Kral tv hariç starın tüm kanallarını aldığına göre yakında starın büğtün eski dizilerini verir Ve Aşk ve gurur o kadar iyi ki ilk önce onu veriyor :)
1. bölüm resimleri
http://img458.imageshack.us/img458/3025/ceydalm3.jpg
http://img258.imageshack.us/img258/3876/ilhanev6.jpg
http://img267.imageshack.us/img267/9561/lv01bmpvc6.jpg
http://img266.imageshack.us/img266/9813/lv02bmptf5.jpg
http://img258.imageshack.us/img258/5243/lv04bmpbo5.jpg
http://img258.imageshack.us/img258/3231/lv05bmpst0.jpg
http://img258.imageshack.us/img258/8954/lv06bmpnr1.jpg
http://img266.imageshack.us/img266/5893/lv07bmpsr4.jpg
http://img266.imageshack.us/img266/582/lv08bmpso2.jpg
http://img258.imageshack.us/img258/4516/lv10bmpcn6.jpg
http://img266.imageshack.us/img266/6397/lv12bmppv0.jpg
http://img258.imageshack.us/img258/2051/lv21bmpgh0.jpg
http://img267.imageshack.us/img267/8348/lv23bmptm1.jpg
http://img258.imageshack.us/img258/5264/lv24bmpoq1.jpg
http://img266.imageshack.us/img266/617/lv27bmpgc2.jpg
http://img264.imageshack.us/img264/4819/lv29bmppb0.jpg
http://img254.imageshack.us/img254/892/lv30bmpsv3.jpg
http://img264.imageshack.us/img264/2480/lv36bmpcn2.jpg
http://img266.imageshack.us/img266/9814/lv38bmpwj4.jpg
http://img266.imageshack.us/img266/9563/sreyyahanmao0.jpg
http://img266.imageshack.us/img266/8141/sreyyahanmilhankp9.jpg
http://img264.imageshack.us/img264/2971/yeimmq0.jpg
bitti :)
http://img409.imageshack.us/img409/4670/ahusavaceydamz1.jpg
http://img254.imageshack.us/img254/5901/akvegurur1ge0.jpg
http://img265.imageshack.us/img265/3641/akvegurur2va2.jpg
http://img267.imageshack.us/img267/6074/akvegurur3hg7.jpg
http://img256.imageshack.us/img256/1746/ilhanyeimga0.jpg
http://img263.imageshack.us/img263/7083/lv02bmpvr2.jpg
http://img256.imageshack.us/img256/9884/lv03bmplx4.jpg
http://img254.imageshack.us/img254/3663/lv06bmpfg3.jpg
http://img250.imageshack.us/img250/3991/lv10bmpuy5.jpg
http://img267.imageshack.us/img267/3159/lv11bmplm6.jpg
http://img249.imageshack.us/img249/4171/lv13bmpem7.jpg
http://img254.imageshack.us/img254/9206/lv17bmpap3.jpg
http://img249.imageshack.us/img249/6631/lv20bmpie1.jpg
http://img250.imageshack.us/img250/7392/lv21bmpoh8.jpg
http://img249.imageshack.us/img249/384/lv26bmpsy2.jpg
http://img263.imageshack.us/img263/3766/lv28bmpyp2.jpg
http://img256.imageshack.us/img256/328/lv30bmpxk1.jpg
http://img252.imageshack.us/img252/543/lv34bmpha9.jpg
http://img250.imageshack.us/img250/1378/lv35bmppm7.jpg
http://img250.imageshack.us/img250/1126/lv36bmpfo7.jpg
http://img256.imageshack.us/img256/8872/lv37bmpqw7.jpg
http://img263.imageshack.us/img263/9189/lv39bmpcm2.jpg
http://img265.imageshack.us/img265/9693/lv40bmprw4.jpg
http://img267.imageshack.us/img267/7992/lv42bmpka0.jpg
http://img250.imageshack.us/img250/7996/lv43bmpgx2.jpg
http://img263.imageshack.us/img263/8917/lv44bmpph9.jpg
http://img250.imageshack.us/img250/6103/lv45bmpsk6.jpg
http://img256.imageshack.us/img256/9461/lv46bmprs2.jpg
http://img250.imageshack.us/img250/6905/lv47bmpnt9.jpg
http://img256.imageshack.us/img256/4015/lv48bmpxg6.jpg
http://img179.imageshack.us/img179/7804/lv50bmpnb7.jpg
http://img256.imageshack.us/img256/77/lv52bmpzu7.jpg
http://img261.imageshack.us/img261/7398/lv53bmpgx4.jpg
http://img256.imageshack.us/img256/3963/lv55bmpnx3.jpg
http://img254.imageshack.us/img254/6576/lv57bmpfv5.jpg
http://img252.imageshack.us/img252/1683/lv61bmpqo7.jpg
Hırçın Kız 28-01-07, 21:33 Freddie sağolasın...Nerden buldun resimleri:)
her pazar d max'te yayınlanıyor ben de izliyorum bugün 2. bölüm verildi :) Yani kısaca efsane geri döndü :)
Ayşegül Aldinç seni çok ama çok seviyorum Başak'ın da yeri ayrı :happy0064
2. bölümden bir replik:
ahu- bugün evde bi aşk kokusu sezdim
ceyda- babanın yeşim'e duyduğu zavallı kompleksli duygunun adı aşk mı oluyor
ahu- babamla yeşimi kastettiğimi nerden çıkardın
ceyda- peki kim
ahu-bilmiyorum
aşk ve gurur başlıyor yahoooooooooo
3. Bölüm
http://img178.imageshack.us/img178/8047/lv02bmptn5.jpg
http://img256.imageshack.us/img256/7262/lv05bmpen9.jpg
http://img175.imageshack.us/img175/710/lv06bmplm0.jpg
http://img166.imageshack.us/img166/7616/lv07bmpxl3.jpg
http://img175.imageshack.us/img175/5106/lv09bmpuf7.jpg
http://img104.imageshack.us/img104/131/lv12bmpzg7.jpg
http://img166.imageshack.us/img166/2600/lv14bmpcf1.jpg
http://img242.imageshack.us/img242/9545/lv16bmpet5.jpg
http://img256.imageshack.us/img256/7357/lv18bmplx2.jpg
http://img242.imageshack.us/img242/6574/lv20bmpgd9.jpg
http://img104.imageshack.us/img104/3613/lv21bmpyp2.jpg
http://img256.imageshack.us/img256/7209/lv23bmptl3.jpg
http://img54.imageshack.us/img54/6119/lv24bmpkz9.jpg
http://img242.imageshack.us/img242/9323/lv25bmpft3.jpg
http://img68.imageshack.us/img68/9739/lv26bmpzg7.jpg
http://img242.imageshack.us/img242/2108/lv29bmplr1.jpg
http://img178.imageshack.us/img178/6503/lv32bmplh2.jpg
http://img175.imageshack.us/img175/9207/lv35bmprz1.jpg
http://img68.imageshack.us/img68/1181/lv36bmpch8.jpg
http://img54.imageshack.us/img54/3362/lv37bmphy1.jpg
http://img178.imageshack.us/img178/2395/lv40bmpxv8.jpg
http://img104.imageshack.us/img104/9977/lv41bmpsg3.jpg
http://img242.imageshack.us/img242/664/lv45bmpyn5.jpg
http://img68.imageshack.us/img68/1322/lv46bmpxf9.jpg
http://img175.imageshack.us/img175/3051/lv48bmpgs0.jpg
http://img242.imageshack.us/img242/6907/lv49bmpao5.jpg
http://img19.imageshack.us/img19/3081/lv51bmpdh1.jpg
http://img297.imageshack.us/img297/7016/lv53bmppx0.jpg
http://img175.imageshack.us/img175/9830/lv54bmpws0.jpg
http://img256.imageshack.us/img256/6739/lv59bmptb4.jpg
http://img178.imageshack.us/img178/1783/lv63bmpdd7.jpg
http://img175.imageshack.us/img175/2955/lv64bmpff7.jpg
http://img178.imageshack.us/img178/1221/lv65bmpmo6.jpg
http://img178.imageshack.us/img178/6050/lv68bmpfw9.jpg
http://img175.imageshack.us/img175/1826/lv69bmpor5.jpg
http://img68.imageshack.us/img68/5479/lv86bmpkr0.jpg
http://img104.imageshack.us/img104/9430/lv87bmpou3.jpg
http://img175.imageshack.us/img175/5149/lv89bmpzn7.jpg
http://img178.imageshack.us/img178/1728/lv91bmpdh7.jpg
http://img242.imageshack.us/img242/7617/lv93bmptz5.jpg
http://img256.imageshack.us/img256/6254/lv94bmpso1.jpg
http://img175.imageshack.us/img175/2373/lv95bmpyc4.jpg
http://img256.imageshack.us/img256/8524/lv96bmpgo6.jpg
http://img104.imageshack.us/img104/535/lv103bmpet1.jpg
bittii :)
ben de aşk ve gurur u çok seviyorum arkadaşlar. resimler çok güzel freddie teşekkürler :)
rica ederim :)
bunlar da jenerik resimleri
Arkadaşlar ne yapın edin jeneriği dinleyin Dizi müzikleri arasında benim için 1. müjgan bey 2. aşk ve gurur 3. de imkansız aşk :)
http://img265.imageshack.us/img265/1756/bscap000gj5.jpg
http://img46.imageshack.us/img46/7071/bscap004on3.jpg
http://img62.imageshack.us/img62/6810/bscap005pi9.jpg
http://img228.imageshack.us/img228/4488/bscap006zl5.jpg
http://img291.imageshack.us/img291/2565/bscap007nj3.jpg
http://img46.imageshack.us/img46/8881/bscap008nw1.jpg
http://img291.imageshack.us/img291/1563/bscap009ks0.jpg
http://img205.imageshack.us/img205/9643/bscap010ng3.jpg
http://img228.imageshack.us/img228/5576/bscap011ry5.jpg
http://img154.imageshack.us/img154/9060/bscap012fy9.jpg
http://img291.imageshack.us/img291/8130/bscap013ca9.jpg
http://img62.imageshack.us/img62/3215/bscap014tp3.jpg
http://img240.imageshack.us/img240/8016/bscap015iu4.jpg
http://img205.imageshack.us/img205/9547/bscap016wy8.jpg
http://img228.imageshack.us/img228/2810/bscap017um1.jpg
http://img240.imageshack.us/img240/8536/bscap020af4.jpg
allahım bugün aşk ve gurur günü 4. bölüm oynicak bu haftaki bölüm epey heyecANLI İLHANLA SAVAŞın ağız burun kıran kavgasını, yeşimin savaşa attığı sarkıntılık iddiasını ve vedatın savaşı evlatlıktan reddetmesini izlicezz Eski tekrarlarda bu kadar heyecanlı izlemedim dizitv 'de 2 aya bir verilirdi ama 8 aydan beri ilk kez yayınlanıyr ve ben sanki 2002deki ilk yayından beri ilk kez izlicek gibiyim
Sırf bu dizi için uyduyu bilgisayara bağlicam bol bol resim çekicem :)
4. Bölüm
http://img164.imageshack.us/img164/2264/lv01bmpes2.jpg
http://img254.imageshack.us/img254/2352/lv04bmpvn0.jpg
http://img159.imageshack.us/img159/964/lv05bmpej9.jpg
http://img128.imageshack.us/img128/8572/lv10bmpxl0.jpg
http://img163.imageshack.us/img163/2527/lv12bmpzf1.jpg
http://img128.imageshack.us/img128/6797/lv14bmpmg8.jpg
http://img162.imageshack.us/img162/9848/lv16bmphr7.jpg
http://img163.imageshack.us/img163/8751/lv17bmpmu1.jpg
http://img254.imageshack.us/img254/9168/lv18bmpqy5.jpg
http://img254.imageshack.us/img254/4841/lv22bmpbb2.jpg
http://img254.imageshack.us/img254/9398/lv23bmpwq8.jpg
http://img254.imageshack.us/img254/5198/lv24bmpks8.jpg
http://img163.imageshack.us/img163/5697/lv26bmpla7.jpg
http://img258.imageshack.us/img258/6412/lv27bmphr6.jpg
http://img164.imageshack.us/img164/8020/lv31bmpfa9.jpg
http://img128.imageshack.us/img128/2096/lv35bmprv4.jpg
http://img254.imageshack.us/img254/8199/lv37bmpnx6.jpg
http://img159.imageshack.us/img159/3148/lv38bmppk8.jpg
http://img163.imageshack.us/img163/8950/lv39bmpvh9.jpg
http://img164.imageshack.us/img164/497/lv40bmpya2.jpg
http://img254.imageshack.us/img254/1055/lv42bmpsu2.jpg
http://img159.imageshack.us/img159/8454/lv44bmpmq8.jpg
http://img163.imageshack.us/img163/7730/lv45bmpds9.jpg
http://img258.imageshack.us/img258/4081/lv48bmpox0.jpg
http://img254.imageshack.us/img254/1710/lv50bmpkq1.jpg
http://img159.imageshack.us/img159/5346/lv52bmpwd7.jpg
http://img159.imageshack.us/img159/7660/lv54bmphh9.jpg
http://img164.imageshack.us/img164/111/lv57bmpkg5.jpg
http://img159.imageshack.us/img159/2342/lv64bmpqa7.jpg
http://img258.imageshack.us/img258/4844/lv65bmpnk0.jpg
http://img163.imageshack.us/img163/2650/lv66bmpfl8.jpg
http://img128.imageshack.us/img128/4029/lv67bmpdq9.jpg
http://img254.imageshack.us/img254/2963/lv68bmpoo5.jpg
http://img164.imageshack.us/img164/7586/lv73bmpha2.jpg
http://img159.imageshack.us/img159/7880/lv74bmphr7.jpg
http://img254.imageshack.us/img254/783/lv75bmpwt5.jpg
http://img254.imageshack.us/img254/9721/lv78bmpvv5.jpg
http://img163.imageshack.us/img163/1112/lv84bmpgb1.jpg
http://img254.imageshack.us/img254/8511/lv87bmpob0.jpg
http://img258.imageshack.us/img258/8884/lv90bmpll1.jpg
http://img163.imageshack.us/img163/1896/lv95bmpxv5.jpg
http://img159.imageshack.us/img159/4453/lv97bmpiv9.jpg
http://img258.imageshack.us/img258/1084/lv102bmpzp4.jpg
http://img254.imageshack.us/img254/2704/lv107bmppg6.jpg
http://img159.imageshack.us/img159/2121/lv116bmpai3.jpg
http://img164.imageshack.us/img164/8205/lv118bmpoy0.jpg
http://img238.imageshack.us/img238/2358/lv121bmpic1.jpg
http://img250.imageshack.us/img250/9032/lv122bmpbr7.jpg
http://img127.imageshack.us/img127/8053/lv124bmpbs9.jpg
http://img254.imageshack.us/img254/8308/lv125bmpcc1.jpg
http://img259.imageshack.us/img259/1144/lv128bmpbf7.jpg
http://img254.imageshack.us/img254/7606/lv132bmphm8.jpg
http://img260.imageshack.us/img260/96/lv134bmpqc0.jpg
http://img259.imageshack.us/img259/3325/lv136bmpyd0.jpg
http://img127.imageshack.us/img127/3994/lv138bmpro6.jpg
http://img260.imageshack.us/img260/9687/lv142bmpwd6.jpg
http://img258.imageshack.us/img258/9437/lv144bmpem0.jpg
http://img250.imageshack.us/img250/2571/lv151bmpth9.jpg
http://img258.imageshack.us/img258/2544/lv152bmpud4.jpg
http://img250.imageshack.us/img250/516/lv155bmpfe9.jpg
http://img238.imageshack.us/img238/4715/lv156bmpfh9.jpg
http://img250.imageshack.us/img250/8526/lv157bmpql4.jpg
http://img238.imageshack.us/img238/1941/lv160bmpjf0.jpg
http://img127.imageshack.us/img127/9985/lv164bmpgg4.jpg
http://img297.imageshack.us/img297/3696/lv169bmpud7.jpg
http://img254.imageshack.us/img254/4762/lv170bmpby3.jpg
http://img250.imageshack.us/img250/6809/lv171bmpwj5.jpg
http://img250.imageshack.us/img250/1402/lv172bmpvw8.jpg
http://img254.imageshack.us/img254/764/lv173bmpzu5.jpg
http://img78.imageshack.us/img78/2792/lv174bmptr9.jpg
http://img250.imageshack.us/img250/4544/lv179bmpef1.jpg
bitti
Ayşegül Aldinç dedi ki:Bir de 'Aşk ve Gurur'u çektik dizi olarak, çok da beğenildi. Fakat parasal anlamda yapımcı firmayla anlaşamadılar sonradan ve zaten başına da o kanalın bir sürü şey geldi. Hâlâ bize soruyorlar 'Aşk ve Gurur'a ne oldu diye.
nuran devres de demişti bu diziyi yaparken starın siparişi üzerine yazdım tamamiyle starın kendi karizmasını artırmak için yapılmıştı diye Tolga çevik de parasal demişti Eee reyting kaygısı olmadan gecenin bi vakti devam ettirdiler ve inanılmaz pahalı bir yapımdı zaten gecenin bi vaktine göre aldığı reyting de iyiydi ama starın uğrunda döktürdüğü milyarları vermiyodu zarar ettiriyodu Kanalın amacı farklı işler yapmak olduğu için ve dizinin kalitesinden düşmemek için diziye neyi var neyi yok verdi tabi kar da etmiyodu ve 17ye kadar sürdürdü yani istediği tirajı yakalayınca kadar yaaa :)
Zati eklediğim resimlerden belli değil mi ne kadar pahalşı bir yapım olduğu
teşekkürler resimler için.bu diziyle beraber başak köklükaya hayranı olmuştum.
_AŞkım_FB_1907_ 14-02-07, 21:07 Freddie resimler için teşekkürler.d max da kaçta veriliyo acaaba
_AŞkım_FB_1907_ 14-02-07, 21:08 Freddie resimler için teşekkürler.d max da kaçta veriliyo acaaba
ayrıca bende bu diziyle beraber burak sergen hayranı olmuştum.ayrıca idil fıratta çok iyi bir oyuncu
pazar günleri 21.20 de veriliyo.
_AŞkım_FB_1907_ 14-02-07, 21:23 pazar günleri 21.20 de veriliyo.
bilgi için teşekkürler:img-wink:
8. Bölüm
http://img156.imageshack.us/img156/6514/lv08bmpck2.jpg
http://img440.imageshack.us/img440/6485/lv09bmpvk7.jpg
http://img147.imageshack.us/img147/9038/lv14bmpoh9.jpg
http://img156.imageshack.us/img156/6506/lv16bmpdm7.jpg
http://img253.imageshack.us/img253/9149/lv17bmpjr2.jpg
http://img145.imageshack.us/img145/883/lv19bmpyg0.jpg
http://img440.imageshack.us/img440/8568/lv20bmpso6.jpg
http://img145.imageshack.us/img145/3848/lv21bmpjg6.jpg
http://img440.imageshack.us/img440/4130/lv22bmpux4.jpg
http://img440.imageshack.us/img440/93/lv25bmpbl6.jpg
http://img145.imageshack.us/img145/9684/lv26bmpkk9.jpg
http://img458.imageshack.us/img458/897/lv28bmpda3.jpg
http://img145.imageshack.us/img145/4739/lv29bmpvf7.jpg
http://img147.imageshack.us/img147/313/lv30bmpqe9.jpg
http://img145.imageshack.us/img145/3520/lv31bmpza8.jpg
http://img440.imageshack.us/img440/4782/lv32bmpby9.jpg
http://img256.imageshack.us/img256/6963/lv35bmpbi6.jpg
http://img147.imageshack.us/img147/175/lv37bmpmc1.jpg
http://img136.imageshack.us/img136/4717/lv38bmpcb0.jpg
birazdan 9. bölüm
9. Bölüm
http://img338.imageshack.us/img338/2125/lv103bmpsw3.jpg
http://img469.imageshack.us/img469/7837/lv106bmpsq1.jpg
http://img267.imageshack.us/img267/8981/lv107bmpnu8.jpg
http://img469.imageshack.us/img469/6612/lv108bmpbt3.jpg
http://img341.imageshack.us/img341/9383/lv111bmphu6.jpg
http://img341.imageshack.us/img341/1880/lv112bmptv4.jpg
http://img256.imageshack.us/img256/7510/lv114bmpsx2.jpg
http://img469.imageshack.us/img469/3623/lv116bmpwg3.jpg
http://img256.imageshack.us/img256/3669/lv120bmptr8.jpg
http://img469.imageshack.us/img469/3625/lv121bmphr3.jpg
http://img341.imageshack.us/img341/9994/lv123bmpie2.jpg
http://img404.imageshack.us/img404/479/lv124bmpkg0.jpg
http://img469.imageshack.us/img469/6673/lv125bmpcb5.jpg
http://img266.imageshack.us/img266/5391/lv130bmpnc3.jpg
http://img404.imageshack.us/img404/1619/lv132bmpkp6.jpg
http://img266.imageshack.us/img266/8818/lv40bmpps3.jpg
http://img469.imageshack.us/img469/7161/lv43bmpww0.jpg
http://img404.imageshack.us/img404/3792/lv45bmpal5.jpg
http://img256.imageshack.us/img256/3414/lv46bmpsm6.jpg
http://img341.imageshack.us/img341/4165/lv48bmprg5.jpg
http://img134.imageshack.us/img134/5651/lv49bmpqz7.jpg
http://img249.imageshack.us/img249/5306/lv50bmpov8.jpg
http://img134.imageshack.us/img134/8866/lv56bmpcz9.jpg
http://img256.imageshack.us/img256/8742/lv57bmpxc6.jpg
http://img144.imageshack.us/img144/2893/lv58bmpjn4.jpg
http://img120.imageshack.us/img120/2995/lv59bmpmz7.jpg
http://img134.imageshack.us/img134/6576/lv60bmpmt7.jpg
http://img256.imageshack.us/img256/1714/lv61bmpht6.jpg
http://img120.imageshack.us/img120/7205/lv63bmpzd7.jpg
http://img120.imageshack.us/img120/1152/lv65bmpbp7.jpg
http://img256.imageshack.us/img256/4845/lv66bmpkx4.jpg
http://img120.imageshack.us/img120/1387/lv69bmpjt3.jpg
http://img147.imageshack.us/img147/3474/lv70bmpjm3.jpg
http://img256.imageshack.us/img256/2395/lv71bmpxc1.jpg
http://img249.imageshack.us/img249/7968/lv72bmpzx1.jpg
http://img120.imageshack.us/img120/7298/lv74bmpdj9.jpg
http://img256.imageshack.us/img256/6494/lv75bmptm7.jpg
http://img249.imageshack.us/img249/961/lv81bmplo0.jpg
http://img256.imageshack.us/img256/9273/lv83bmprf1.jpg
http://img120.imageshack.us/img120/2776/lv84bmpxi9.jpg
http://img256.imageshack.us/img256/2484/lv86bmpum7.jpg
http://img120.imageshack.us/img120/5586/lv88bmpyg4.jpg
http://img256.imageshack.us/img256/159/lv91bmpzh9.jpg
http://img227.imageshack.us/img227/1610/lv92bmprp8.jpg
http://img144.imageshack.us/img144/6541/lv93bmpwv9.jpg
http://img256.imageshack.us/img256/507/lv95bmpew4.jpg
http://img256.imageshack.us/img256/323/lv97bmpss9.jpg
http://img227.imageshack.us/img227/117/lv98bmpdc8.jpg
http://img120.imageshack.us/img120/4858/lv99bmpyt2.jpg
bittii
10. Bölüm
http://img381.imageshack.us/img381/1849/lv01bmpqe0.jpg
http://img403.imageshack.us/img403/5748/lv02bmpej7.jpg
http://img403.imageshack.us/img403/4893/lv06bmpnd4.jpg
http://img53.imageshack.us/img53/3715/lv07bmpxe8.jpg
http://img403.imageshack.us/img403/5571/lv10bmper0.jpg
http://img230.imageshack.us/img230/1623/lv12bmpxw9.jpg
http://img375.imageshack.us/img375/2794/lv13bmpmm5.jpg
http://img460.imageshack.us/img460/1043/lv14bmpuk3.jpg
http://img457.imageshack.us/img457/6063/lv16bmpaw7.jpg
http://img403.imageshack.us/img403/4025/lv17bmphm8.jpg
http://img53.imageshack.us/img53/7220/lv18bmplp3.jpg
http://img110.imageshack.us/img110/2631/lv19bmpcs9.jpg
http://img375.imageshack.us/img375/7848/lv22bmpzn4.jpg
http://img53.imageshack.us/img53/5395/lv24bmpdv1.jpg
http://img230.imageshack.us/img230/4056/lv25bmper6.jpg
http://img375.imageshack.us/img375/9529/lv26bmpto9.jpg
http://img110.imageshack.us/img110/9240/lv27bmpht8.jpg
http://img375.imageshack.us/img375/6240/lv42bmpov2.jpg
http://img230.imageshack.us/img230/6334/lv43bmprf2.jpg
http://img340.imageshack.us/img340/3594/lv47bmpqm9.jpg
http://img110.imageshack.us/img110/9919/lv48bmpkh6.jpg
http://img403.imageshack.us/img403/9989/lv51bmpgf9.jpg
http://img460.imageshack.us/img460/7561/lv52bmpkk2.jpg
http://img53.imageshack.us/img53/9133/lv53bmpwm5.jpg
bitti
11. Bölüm
http://img239.imageshack.us/img239/8408/lv01bmpmw8.jpg
http://img163.imageshack.us/img163/1962/lv03bmpxa6.jpg
http://img182.imageshack.us/img182/7067/lv06bmpse1.jpg
http://img254.imageshack.us/img254/5229/lv07bmpbs6.jpg
http://img443.imageshack.us/img443/5193/lv10bmplg6.jpg
http://img443.imageshack.us/img443/3774/lv12bmpsu3.jpg
http://img163.imageshack.us/img163/6338/lv13bmpql2.jpg
http://img182.imageshack.us/img182/1058/lv15bmpil5.jpg
http://img117.imageshack.us/img117/47/lv16bmpra0.jpg
http://img79.imageshack.us/img79/6451/lv17bmpuz1.jpg
http://img67.imageshack.us/img67/4135/lv18bmpjx4.jpg
http://img251.imageshack.us/img251/9035/lv19bmpdo6.jpg
http://img67.imageshack.us/img67/4338/lv21bmpjf3.jpg
http://img182.imageshack.us/img182/2956/lv25bmphw8.jpg
http://img251.imageshack.us/img251/5066/lv26bmpdy4.jpg
http://img79.imageshack.us/img79/2486/lv27bmpyl3.jpg
http://img443.imageshack.us/img443/3145/lv28bmpnn1.jpg
http://img182.imageshack.us/img182/5760/lv30bmpiu8.jpg
http://img163.imageshack.us/img163/8621/lv31bmpnp1.jpg
http://img67.imageshack.us/img67/6894/lv32bmpqc3.jpg
http://img443.imageshack.us/img443/1876/lv33bmpsy3.jpg
http://img251.imageshack.us/img251/4546/lv34bmpok1.jpg
http://img254.imageshack.us/img254/3428/lv35bmpfz8.jpg
http://img443.imageshack.us/img443/3422/lv36bmpmo4.jpg
http://img443.imageshack.us/img443/401/lv37bmphu2.jpg
http://img443.imageshack.us/img443/401/lv37bmphu2.jpg
http://img251.imageshack.us/img251/5270/lv38bmpzl4.jpg
http://img182.imageshack.us/img182/6859/lv41bmpmk1.jpg
http://img163.imageshack.us/img163/3534/lv44bmpof3.jpg
http://img251.imageshack.us/img251/6346/lv46bmplw9.jpg
http://img67.imageshack.us/img67/535/lv47bmpaw7.jpg
http://img254.imageshack.us/img254/709/lv48bmpdk0.jpg
http://img163.imageshack.us/img163/1411/lv50bmpfm0.jpg
http://img182.imageshack.us/img182/8334/lv74bmpyg4.jpg
http://img50.imageshack.us/img50/2996/lv77bmpjy3.jpg
http://img443.imageshack.us/img443/9231/lv79bmpul4.jpg
http://img67.imageshack.us/img67/3730/lv81bmpmi3.jpg
http://img251.imageshack.us/img251/3357/lv82bmpxm2.jpg
http://img163.imageshack.us/img163/4092/lv85bmple3.jpg
http://img50.imageshack.us/img50/1263/lv87bmpct9.jpg
http://img67.imageshack.us/img67/3442/lv90bmpwf2.jpg
http://img50.imageshack.us/img50/3430/lv91bmpbj9.jpg
http://img163.imageshack.us/img163/2031/lv96bmpvk5.jpg
http://img50.imageshack.us/img50/4715/lv98bmpao9.jpg
http://img67.imageshack.us/img67/5735/lv99bmpjg8.jpg
http://img70.imageshack.us/img70/1654/lv100bmpex9.jpg
http://img50.imageshack.us/img50/70/lv101bmpug5.jpg
http://img163.imageshack.us/img163/4277/lv102bmpij7.jpg
http://img251.imageshack.us/img251/3321/lv103bmpmz0.jpg
http://img233.imageshack.us/img233/5755/lv104bmpcp7.jpg
http://img251.imageshack.us/img251/7005/lv105bmpeb8.jpg
http://img233.imageshack.us/img233/7445/lv107bmppm5.jpg
http://img156.imageshack.us/img156/6724/lv110bmpjm0.jpg
resim ekleyeli bu başlığı görüntüleme sayısı baya artmış ama bi teşekkür bile yok ben eklemeye devam edicem :) Buarada dizideki resimleri oyuncuların başlığına eklerken mutlaka izin alın ve ismimi yazın
buresim de hiç bi yerde yok ona göre :)
http://img49.imageshack.us/img49/5388/askgurur1gp0.jpg (http://imageshack.us)
masal_perisi 12-04-07, 19:30 Freddie resimler için çok sağ ol çok güzeller...Pazar günleri fırsat buldukça izliyorum...Çok güzel bir diziydi..Yıldız Kenet,Ayşegül Aldinç,Can Gürzap,Nejat İşler ve Başak Köklükaya...Gerçekten çok değerli oyuncular...Yeşim'in planları...Süreyya Hanın'ın tavırları...
rica ederm :)
12. Bölüm
http://img294.imageshack.us/img294/2038/lv04bmppj6.jpg
http://img151.imageshack.us/img151/1002/lv05bmpbi7.jpg
http://img139.imageshack.us/img139/4082/lv08bmpnx1.jpg
http://img141.imageshack.us/img141/5743/lv14bmphf9.jpg
http://img295.imageshack.us/img295/3046/lv16bmpfq7.jpg
http://img141.imageshack.us/img141/3392/lv17bmpcy5.jpg
http://img154.imageshack.us/img154/5908/lv22bmpmo3.jpg
http://img151.imageshack.us/img151/2530/lv23bmptp4.jpg
http://img141.imageshack.us/img141/55/lv26bmpco0.jpg
http://img136.imageshack.us/img136/4215/lv27bmpgj9.jpg
http://img154.imageshack.us/img154/8831/lv28bmpuc3.jpg
http://img132.imageshack.us/img132/5899/lv29bmpcd0.jpg
http://img151.imageshack.us/img151/3246/lv31bmpjp7.jpg
http://img243.imageshack.us/img243/1994/lv32bmpka0.jpg
http://img136.imageshack.us/img136/9955/lv34bmpsp9.jpg
http://img139.imageshack.us/img139/1517/lv36bmpwt7.jpg
http://img141.imageshack.us/img141/7002/lv38bmpve4.jpg
http://img139.imageshack.us/img139/8941/lv39bmpdn5.jpg
http://img154.imageshack.us/img154/572/lv42bmpod9.jpg
http://img136.imageshack.us/img136/6526/lv43bmpfg6.jpg
http://img221.imageshack.us/img221/6585/lv44bmpae0.jpg
http://img136.imageshack.us/img136/792/lv45bmpwq0.jpg
http://img221.imageshack.us/img221/1601/lv46bmpqc7.jpg
http://img329.imageshack.us/img329/3342/lv47bmpii4.jpg
http://img141.imageshack.us/img141/6763/lv48bmplp8.jpg
http://img295.imageshack.us/img295/8960/lv49bmpwe9.jpg
http://img295.imageshack.us/img295/6909/lv51bmpfh8.jpg
http://img329.imageshack.us/img329/2066/lv52bmpit7.jpg
http://img243.imageshack.us/img243/9306/lv54bmppk6.jpg
http://img154.imageshack.us/img154/713/lv55bmpnw2.jpg
http://img295.imageshack.us/img295/2729/lv56bmpae0.jpg
http://img221.imageshack.us/img221/7527/lv57bmpqk9.jpg
http://img221.imageshack.us/img221/4894/lv58bmpet7.jpg
http://img243.imageshack.us/img243/380/lv59bmpex2.jpg
Ya ben bu diziye bayılırdım. Çok güzeldi. Kadro mükemmeldi. Çok entrikalı heyecanlı bi diziydi. Ece erkende vardı. Tolga çevikte vardı. Konu çok güzeldi.
13. Bölüm
http://img441.imageshack.us/img441/6656/lv09bmpjc1.jpg
http://img441.imageshack.us/img441/3387/lv10bmppv4.jpg
http://img441.imageshack.us/img441/3866/lv11bmphj7.jpg
http://img441.imageshack.us/img441/3885/lv12bmpdl9.jpg
http://img441.imageshack.us/img441/2623/lv13bmpyj1.jpg
http://img441.imageshack.us/img441/9760/lv14bmpwl9.jpg
http://img441.imageshack.us/img441/7531/lv15bmpuo0.jpg
http://img441.imageshack.us/img441/1192/lv07bmpde9.jpg
http://img441.imageshack.us/img441/7503/lv08bmpno4.jpg
http://img441.imageshack.us/img441/6229/lv24bmpgs3.jpg
http://img441.imageshack.us/img441/6582/lv25bmpys5.jpg
http://img441.imageshack.us/img441/2984/lv26bmpdt4.jpg
devamı gelicek
Tolga çevik'in diyimiyle :)
http://img237.imageshack.us/img237/695/adszek4.jpg (http://imageshack.us)
Tolga çevik'in arşivindeki resimleri büyük bir heyecanla beklioyrum :happy0064
Dizi 2003de çekilmişti 99da kastettiği anlamadım dallas da 80lerin dizisiydi :icon_sorr
13. Bölüme Devam
http://img222.imageshack.us/img222/1966/lv30bmpqv0.jpg
http://img222.imageshack.us/img222/9572/lv31bmpwp3.jpg
http://img222.imageshack.us/img222/2893/lv32bmpcu8.jpg
http://img222.imageshack.us/img222/5015/lv34bmpwl5.jpg
http://img222.imageshack.us/img222/212/lv38bmptl4.jpg
http://img222.imageshack.us/img222/8250/lv39bmpud1.jpg
http://img222.imageshack.us/img222/3733/lv40bmpup9.jpg
http://img222.imageshack.us/img222/3568/lv42bmptw7.jpg
http://img222.imageshack.us/img222/3971/lv43bmpwn0.jpg
http://img222.imageshack.us/img222/8638/lv46bmpte8.jpg
http://img222.imageshack.us/img222/8299/lv47bmpon7.jpg
http://img222.imageshack.us/img222/2374/lv48bmpry7.jpg
http://img222.imageshack.us/img222/9462/lv50bmpnl3.jpg
http://img222.imageshack.us/img222/14/lv52bmpdc5.jpg
http://img222.imageshack.us/img222/3253/lv53bmpia0.jpg
http://img222.imageshack.us/img222/2281/lv54bmpuy3.jpg
http://img222.imageshack.us/img222/2237/lv56bmpwc9.jpg
http://img222.imageshack.us/img222/8476/lv57bmpde8.jpg
http://img222.imageshack.us/img222/3681/lv58bmpif7.jpg
http://img222.imageshack.us/img222/2174/lv59bmpqi7.jpg
http://img222.imageshack.us/img222/3311/lv60bmpby9.jpg
Son Resimler
http://img222.imageshack.us/img222/451/lv63bmpjh5.jpg
http://img222.imageshack.us/img222/1231/lv65bmppb6.jpg
http://img222.imageshack.us/img222/5049/lv67bmphs6.jpg
http://img222.imageshack.us/img222/6748/lv68bmpbi8.jpg
http://img222.imageshack.us/img222/6027/lv70bmpri4.jpg
http://img222.imageshack.us/img222/4046/lv71bmpat3.jpg
http://img222.imageshack.us/img222/2514/lv72bmpho7.jpg
http://img222.imageshack.us/img222/159/lv73bmpen6.jpg
http://img222.imageshack.us/img222/7369/lv77bmphd3.jpg
http://img222.imageshack.us/img222/2788/lv79bmpzm9.jpg
http://img222.imageshack.us/img222/867/lv81bmpjp8.jpg
Freddie resimler için çok teşekkürler. dizi kaç bölümdü, sonuna kadar verilmişmiydi? bilgin var mı acaba?? ben tamamını izleyememiştim de.
rica ederm arkadaşım :) dizi 17 bölüm sürdü Ama sonu yok Sen en son nerde kaldın ben anlatabilirim sana istersen :)
ben en son geçen haftakini izlemiştim yani son eklediğin bölümü. ondan sonrası hep aklıma takılıp kalmıştı acaba yakalanıyolar mı ortalık karışıyo mu diye. gerçi ortalığın durulduğu da pek olmuyo ya neyse... sen anlatmasan daha iyi olur zaten o bölümler geldi ya heyecanla bekliyim ben :) devam ederse izlerim inşallah ama kaçırırsam sorarım artık madem sen izledin yayınlandığı kadarını. ama yine de ortalık daha fazla karışcak mı onu söylesen fena olmaz :)
bide niye kaldırılmıştı dizi? aklıma bi tek reyting geliyo ama... başka bi neden olamaz heralde çünkü çok güzel bi diziydi.
Hımm anladım ben anlatmayım ozaman sana çünkü anlatsam 3 sayfa sürer ve sen ilk kez izlicekmişssin o heyecanı yaşa Daha neler olack neler ortalık daha fena karışacak dengeler değişecek :)
Bitme sebebine gelince reytinglerden diil Dizinin yeni bölümleri 23:30-24 gibi yayına girerdi ve o saatteki kitleye göre iyi reyting alırdı Dizi maddi sebeblerden bitti Star bu diziyi sipariş üzerine yaptırdı Amacı klasını artırmaktı Kuvveti senaryo güçlü oyuncu kadrosu ihtişamı Her ayrıntısında ayrı bir paha vardı ve fazlasıyla maddi destek veriyodu Üstellik verdiği paranın 3 katını da kazanabilirdi normal saate verip Ama dediğim gibi geç saate verip ilgi çekicekti Reytingi umursamadığını felan göstericekti Tabi destek de bi yere kadar zarar ediyolardı Kanal maddi desteğini çekince ekip de çekimi durdurdu Ama öyle bi yerde durdurdu ki o sahnenin devamını 2 yıl boyunca düşünüm durdum :)
Bütün bunları nerden biliyosun diye sorarsan Tolga Çevik, Ayşegül Aldinç ve Nuran devres’in yazılarını okudum :)
verdiğin bilgiler için çok teşekkürler ne zamandır merak ediyodum.
demek bitirdikleri yer çok merak uyandırıcı e bi 2 yıl da ben düşünürüm artık :)
ortalık çok karışcak demişsin ya beni iyice merak sardı, sabırsızlıkla bekliyorum bakalım neler olcak...
anladığım kadarıyla nedeni reyting olmasa da yine kanal yüzünden yayından kalkmış dizi. bu kanalları anlamıyorum böyle diziler hem de yeni bölümleri gece yarısına konur mu hiç. gerçi yine de reytingi iyiydi demişsin ama madem fazlasıyla maddi destek veriyodu o zaman daha uygun bi saate alsaydı en azından. ama yok ille kendi bildiklerini yapıcaklar zaten. yayınlasana doğru düzgün bi saatte yaaa. yazık oldu güzelim diziye. neyse boşveriym bari, kaç yıl geçmiş üstünden...
verdiğin bilgiler için çok teşekkürler ne zamandır merak ediyodum.
demek bitirdikleri yer çok merak uyandırıcı e bi 2 yıl da ben düşünürüm artık :)
ortalık çok karışcak demişsin ya beni iyice merak sardı, sabırsızlıkla bekliyorum bakalım neler olcak...
anladığım kadarıyla nedeni reyting olmasa da yine kanal yüzünden yayından kalkmış dizi. bu kanalları anlamıyorum böyle diziler hem de yeni bölümleri gece yarısına konur mu hiç. gerçi yine de reytingi iyiydi demişsin ama madem fazlasıyla maddi destek veriyodu o zaman daha uygun bi saate alsaydı en azından. ama yok ille kendi bildiklerini yapıcaklar zaten. yayınlasana doğru düzgün bi saatte yaaa. yazık oldu güzelim diziye. neyse boşveriym bari, kaç yıl geçmiş üstünden...
hiç sorma yaa dediğim gibi reyting pek umurlarında değildi geç saate dizi yayınlanabileceğini göstermek ilgi çekmek felandı amaçları Tabi dediğin gibi dizi ilk başladığında 20:30 22 gibi veriliyodu Öyle devam etseydi bu dizi yeni kara melek'imiz olurdu 3 sezon sürerdi belki :) Sonuç olarak kanal amacına belki dizinin ilk yayınında pek ulaşamadı ama dizinin o kadar çok tekrarı verildi ki herkes diziyi farketti
Yönetmen
Aydın Bulut
Senaryo Yazarı
Nuran Devres
Tür
Aşk, Duygusal, Entrika, Aksiyon, Gerilim
Oyuncu Filmdeki Karakteri
Yıldız Kenter Süreyya Timur
Başak Köklükaya Yeşim Timur
Can Gürzap Vedat Timur
Ayşegül Aldinç Ceyda Timur
Ece Erken Ahu Timur
Tolga Çevik Savaş Timur
Yeşim Koçak Sibel Timur
Nejat İşler İlhan Timur
İdil Fırat Melike Timur
Burak Sergen Kenan Timur
Mahmut Gürses Osman
Ayşen İnci
Burçin Orhon
Anta Toros
Berke Hürcan
Gürhan Elmalıoğlu Yılmaz
Asuman Çakır
Alp Emre Kököz
Ersin Umulu
Alpay Özdoğancı
Birol Engeler
Mürüvet Arık
Özlem F. Gökçen
Anıl Dizdar
Musa Turgut
Deniz Oyanay
Engin Karkın Burak
Beste Sönmezocak
Gündüz Sezgin
Bülent İnal Balıkçı
Yapımcı
Necati Akpınar
Müzik
Erol Temizel
Görüntü Yönetmeni
Veli Kuzlu
Yapım Yardımcısı
Hande Yeni
Yapım Koordinatörü
Ebru Hamamcıoğlu
Belgin Kutun
Yapım Amiri
Birol Akbaba
Süpervizör
Ömer Faruk Sorak
Set Yardımcısı
Oğuz Erdem
Murat Şen 2
Set Amiri
Metin Güvercin
Ses Teknisyeni
Serhat Seyis
Ses Mühendisi
Serkan Akar
Sanat Yönetmeni Yardımcısı
Yıldız Uysal
Evrim Karakuş
Başak Çavdar
Sanat Yönetmeni
Ayda Öztoprak
Montaj Sorumlusu
Korhan Bozkurt
Montaj
Adnan Elial
Makyör
Gökhan Depmeoğlu
Makyaj
Suzan Kardeş
Kurgu
Engin Öztürk
Kuaför
Şermin Mikar
Işık Yardımcısı
Hüseyin Çoşkun
Aziz Artuç
Işık Şefi
Giray Gergin
Görüntü Yönetmeni Yardımcısı
Cüneyt Altay
Can Salacan
Genel Koordinatör
Zümrüt Beşer
Cast Sorumlusu
Derya Oyanay
Basın Danışmanı
Seda Sertbaş
Yapım Yardımcısı
Tamer Aktaş
Yardımcı Yönetmen
Feridun Koç
Yönetmen Yardımcısı
Başak Göksel
Defne Deliormancı
Yapım
Star TV
BKM Film
Teknik Yapım
Böcek Yapım
Cinsi
TV Dizisi
Süre(dak.)
40
Vizyon Tarihi
31 Ocak 2002
Özellik
Renkli
IMDB Puanı
8.7/10
Ülke
Türkiye
15. Bölüm
http://img525.imageshack.us/img525/7884/lv04bmpqu1.jpg
http://img525.imageshack.us/img525/5302/lv06bmpcj2.jpg
http://img525.imageshack.us/img525/5061/lv08bmpid9.jpg
http://img525.imageshack.us/img525/7316/lv16bmpyf5.jpg
http://img525.imageshack.us/img525/9577/lv17bmpxj3.jpg
http://img525.imageshack.us/img525/7443/lv18bmphi5.jpg
http://img525.imageshack.us/img525/5555/lv19bmpdj7.jpg
http://img525.imageshack.us/img525/7691/lv22bmpkp7.jpg
http://img525.imageshack.us/img525/1394/lv23bmpar1.jpg
http://img525.imageshack.us/img525/1454/lv25bmpke6.jpg
devamı
http://img525.imageshack.us/img525/1454/lv25bmpke6.jpg
http://img525.imageshack.us/img525/6184/lv27bmpzg5.jpg
http://img525.imageshack.us/img525/2425/lv29bmpms4.jpg
http://img525.imageshack.us/img525/1930/lv30bmpwl7.jpg
http://img525.imageshack.us/img525/3355/lv31bmpub6.jpg
http://img525.imageshack.us/img525/7889/lv37bmpgn4.jpg
http://img525.imageshack.us/img525/5197/lv38bmpav7.jpg
http://img525.imageshack.us/img525/9195/lv44bmpyr9.jpg
http://img525.imageshack.us/img525/3640/lv45bmppb5.jpg
http://img525.imageshack.us/img525/7567/lv46bmpec5.jpg
devamı
hiç sevmiyoırum bu adamı aslında
http://img525.imageshack.us/img525/685/lv47bmpvi7.jpg
http://img525.imageshack.us/img525/1186/lv48bmphq5.jpg
http://img525.imageshack.us/img525/7620/lv52bmpra4.jpg
http://img525.imageshack.us/img525/2484/lv55bmpob7.jpg
http://img525.imageshack.us/img525/5726/lv57bmppl4.jpg
http://img525.imageshack.us/img525/2725/lv59bmpjl2.jpg
http://img525.imageshack.us/img525/387/lv61bmpkq1.jpg
http://img525.imageshack.us/img525/6695/lv63bmptf4.jpg
http://img525.imageshack.us/img525/6986/lv66bmpsr0.jpg
http://img525.imageshack.us/img525/5818/lv70bmpbb2.jpg
son resimler
http://img525.imageshack.us/img525/2299/bscap003fa2.jpg
http://img525.imageshack.us/img525/7744/bscap004ey0.jpg
http://img525.imageshack.us/img525/1382/bscap005ny0.jpg
http://img525.imageshack.us/img525/3121/bscap007pw5.jpg
http://img525.imageshack.us/img525/9306/bscap008rf8.jpg
http://img525.imageshack.us/img525/9960/bscap012kr4.jpg
http://img525.imageshack.us/img525/918/bscap013ie2.jpg
http://img525.imageshack.us/img525/5599/bscap014zf0.jpg
İlhanla yeşimin bu sahnesini youtube'da bulabilirsiniz
Freddie resimler için çok sağol. gerçekten dediğin gibi işler nasıl da karıştı ya. hele Yeşim in istediği olmayınca sevdiği birine bile neler yapabileceğini gördüm yani İlhan da bile bile niye vazgeçemiyo anlamıyom ki.... ama o olaydan sonra biraz kafaya dank etti galiba. neyse bakalım son 2 bölümde neler olcak. ama umarım tam annesiyle karşılaştığında filan kesilmemiştir. öyleyse ben de çatlarım ya....
evet cnm malesef tam orda bitti 8. sınıftaydım ozaman yaşımı hayli aşan diziydi ama yaz tatilinde lgs'den çok bu dizinin o son bölümünü düşünmüş tüm :) 2004 yazına kadar favorim oldu ondan sonra da müjganbey geldi :img-hyste
16. Bölüm Resimleri
http://img206.imageshack.us/img206/9928/lv01bmpqv6.jpg
http://img206.imageshack.us/img206/8099/lv04bmpee6.jpg
http://img206.imageshack.us/img206/5496/lv10bmpxd3.jpg
http://img206.imageshack.us/img206/1034/lv12bmpud2.jpg
http://img206.imageshack.us/img206/3042/lv13bmpgh1.jpg
http://img206.imageshack.us/img206/5619/lv14bmpqs3.jpg
http://img206.imageshack.us/img206/995/lv15bmpxz8.jpg
http://img206.imageshack.us/img206/1754/lv16bmppk7.jpg
http://img206.imageshack.us/img206/4769/lv18bmpwx7.jpg
http://img206.imageshack.us/img206/5605/lv19bmppl8.jpg
Resimleri başka yerde yayınlicaksanız izin almayı unutmayın
http://img356.imageshack.us/img356/981/lv21bmpgw9.jpg
http://img356.imageshack.us/img356/1162/lv24bmpyg1.jpg
http://img356.imageshack.us/img356/1356/lv28bmphd0.jpg
http://img356.imageshack.us/img356/2804/lv33bmpgq1.jpg
http://img356.imageshack.us/img356/460/lv34bmpyu7.jpg
http://img356.imageshack.us/img356/5316/lv36bmpdh3.jpg
http://img356.imageshack.us/img356/9462/lv39bmprz9.jpg
http://img356.imageshack.us/img356/4467/lv41bmpsb8.jpg
http://img356.imageshack.us/img356/6173/lv42bmppc5.jpg
http://img356.imageshack.us/img356/3044/lv44bmpex8.jpg
http://img356.imageshack.us/img356/3391/lv53bmpuc6.jpg
İşte bölümdeki favori sahnemin resimleri youtube'a da yolladım
http://img517.imageshack.us/img517/6203/bscap000dy9.jpg
http://img517.imageshack.us/img517/3199/bscap001sh4.jpg
http://img517.imageshack.us/img517/1382/bscap003su5.jpg
http://img517.imageshack.us/img517/520/bscap004dn9.jpg
http://img517.imageshack.us/img517/526/bscap005tu3.jpg
http://img517.imageshack.us/img517/4954/bscap007zd2.jpg
http://img517.imageshack.us/img517/2792/bscap010lt6.jpg
http://img517.imageshack.us/img517/4396/bscap011oy6.jpg
http://img517.imageshack.us/img517/7888/bscap012ad6.jpg
http://img517.imageshack.us/img517/9418/bscap018ti3.jpg
http://img517.imageshack.us/img517/982/bscap021xy5.jpg
http://img517.imageshack.us/img517/3339/bscap014tr2.jpg
son resimler
http://img356.imageshack.us/img356/9571/lv56bmpmx3.jpg
http://img356.imageshack.us/img356/6284/lv58bmpjm2.jpg
http://img356.imageshack.us/img356/8531/lv59bmpsq3.jpg
http://img356.imageshack.us/img356/5408/lv60bmpiz1.jpg
http://img356.imageshack.us/img356/4351/lv63bmpql6.jpg
http://img356.imageshack.us/img356/3126/lv65bmpwe1.jpg
http://img356.imageshack.us/img356/8881/lv69bmpuj5.jpg
bye
Yaaa demek orda bitti e o kadar düşünmekte haklısın ne diyim. ben de şimdiden başladım :) ondan sonra ben de Müjgan Bey i izlemiştim ama onun da sonunu göremedim malesef :icon_sorr zaten artık hangi diziyi izlemeye başlasam bi şekilde kaldırıyolar yayından... yeni bölüm resimleri için de teşekkürler...
Bende biara saplantı olmuştu hangi diziyi izlesem kalkıyor diye artık millet bana nolur izleme fln derdi :img-hyste Ben bu diziye senaryolar da yazmıştım Kendi içimde finali bağlamaya çalıştım ama çıkamadım işin içinden Hatta eski sayfalarda 18. bölüm adı altında yazmıştım bişiler :img-in_lo
(Buarada yeri diil ama Müjgan Beyin son bölümü youtube’da var:))
ay ne sinir bi durum yaa izlediğin her dizinin kalkması... ben hala senin durumundayım fenalık geliyo artık. bu kadar güzel dizilere nasıl kıyıyolar anlamıyorum ki....
bu başlığın her sayfasına bakmamıştım bi ara senaryonu bulup okuyayım bari :)
(bilgi için sağol. gerçekten Müjgan Bey in sonunu çok merak ediyodum. bakarım artık youtubedan)
Ya ben yine müzik die tutturcam ama:S
Aşk ve gurur'un ben de müziği var :) Sana yollayabilirm sen de bana 29-30un müzğini yollamak üzere adresini yolamıştın hatırladın mı başka bir dizifilm forum sitesinden Ama karşılaşamadık
2. jenerikten resimler
http://img379.imageshack.us/img379/4050/yeni1zo7.jpg
http://img379.imageshack.us/img379/8950/yeni2vo5.jpg
http://img379.imageshack.us/img379/6421/yeni3ei3.jpg
http://img379.imageshack.us/img379/1930/yeni5ca9.jpg
http://img379.imageshack.us/img379/3939/yeni6mo2.jpg
http://img379.imageshack.us/img379/7249/yeni7jl2.jpg
http://img379.imageshack.us/img379/6771/yeni8sd7.jpg
http://img379.imageshack.us/img379/7401/yeni9zz4.jpg
2. jenerik ekleidğim resimler dışında 1 jeneriğin aynısı oyüzden diğer oyuncuları eklemedim
17. final bölüm resimlerini vakit bulunca eklicem Ama diziye ait videolar youtube'da var haberiniz olsun :)
aaa hatırladım eveet:d nie karşılaşamamıştık ki acaba yaaa?evet ya müziği nası şeetcem ben:S:D
ask ve gurur da kara melek gibi aile icindeki entrikalari anlatan bir diziydi
sanirim yarim kalmisti
17. Final Bölüm Resimleri
http://img514.imageshack.us/img514/7656/askvegurur17bolum1df3.jpg
http://img529.imageshack.us/img529/9683/askvegurur17bolum2sg9.jpg
http://img528.imageshack.us/img528/9004/askvegurur17bolum3ah4.jpg
http://img520.imageshack.us/img520/4986/askvegurur17bolum4hq3.jpg
http://img528.imageshack.us/img528/1368/askvegurur17bolum5vd2.jpg
http://img529.imageshack.us/img529/5662/askvegurur17bolum6gc6.jpg
http://img242.imageshack.us/img242/3624/askvegurur17bolum7sm5.jpg
http://img529.imageshack.us/img529/9928/askvegurur17bolum8ff8.jpg
http://img514.imageshack.us/img514/2796/askvegurur17bolum9oq6.jpg
http://img522.imageshack.us/img522/3787/askvegurur17bolum10yb9.jpg
http://img514.imageshack.us/img514/1706/askvegurur17bolum11rr4.jpg
http://img528.imageshack.us/img528/8356/askvegurur17bolum12wm5.jpg
Diziye ait videolar youtube'da
http://img514.imageshack.us/img514/5462/askvegurur17bolum13xr1.jpg
http://img528.imageshack.us/img528/5684/askvegurur17bolum14nq1.jpg
http://img528.imageshack.us/img528/2464/askvegurur17bolum16tn4.jpg
http://img514.imageshack.us/img514/6860/askvegurur17bolum17py4.jpg
http://img528.imageshack.us/img528/1766/askvegurur17bolum18vq7.jpg
http://img514.imageshack.us/img514/2876/askvegurur17bolum19iw4.jpg
http://img522.imageshack.us/img522/8598/askvegurur17bolum20lh2.jpg
http://img529.imageshack.us/img529/9780/askvegurur17bolum21xq1.jpg
http://img529.imageshack.us/img529/1121/askvegurur17bolum22cj2.jpg
http://img522.imageshack.us/img522/4020/askvegurur17bolum23lc1.jpg
http://img529.imageshack.us/img529/8325/askvegurur17bolum24sq0.jpg
http://img514.imageshack.us/img514/6439/askvegurur17bolum25xv7.jpg
http://img520.imageshack.us/img520/6320/askvegurur17bolum26ve5.jpg
http://img514.imageshack.us/img514/6884/askvegurur17bolum27gp6.jpg
http://img528.imageshack.us/img528/7619/askvegurur17bolum28ob6.jpg
http://img522.imageshack.us/img522/1248/askvegurur17bolum29xz2.jpg
http://img514.imageshack.us/img514/9720/askvegurur17bolum30bf4.jpg
http://img514.imageshack.us/img514/2258/askvegurur17bolum31fh0.jpg
http://img522.imageshack.us/img522/7378/askvegurur17bolum33fg0.jpg
http://img514.imageshack.us/img514/6402/askvegurur17bolum34cg6.jpg
http://img529.imageshack.us/img529/6844/askvegurur17bolum35xe6.jpg
http://img520.imageshack.us/img520/1520/askvegurur17bolum36jc1.jpg
http://img529.imageshack.us/img529/855/askvegurur17bolum37ih3.jpg
http://img514.imageshack.us/img514/8937/askvegurur17bolum38kw4.jpg
Bitti
Daha kaliteli büyük jenerik resimleri
http://img530.imageshack.us/img530/5246/bscap001ys0.jpg
http://img514.imageshack.us/img514/1301/bscap006ur3.jpg
http://img201.imageshack.us/img201/9361/bscap007pd1.jpg
http://img512.imageshack.us/img512/222/bscap008tu9.jpg
http://img171.imageshack.us/img171/7619/bscap009cc0.jpg
http://img201.imageshack.us/img201/3945/bscap010qf0.jpg
http://img171.imageshack.us/img171/3825/bscap011ie0.jpg
http://img530.imageshack.us/img530/9254/bscap012no5.jpg
http://img171.imageshack.us/img171/2836/bscap013ub0.jpg
http://img530.imageshack.us/img530/8973/bscap014ij0.jpg
http://img171.imageshack.us/img171/915/bscap015jr4.jpg
http://img263.imageshack.us/img263/5016/bscap016cm7.jpg
http://img512.imageshack.us/img512/8963/bscap017em0.jpg
http://img514.imageshack.us/img514/8348/bscap019vh5.jpg
http://img503.imageshack.us/img503/2156/bscap025wo2.jpg
http://img514.imageshack.us/img514/7058/bscap026dw0.jpg
http://img183.imageshack.us/img183/2986/bscap029qu1.jpg
http://img503.imageshack.us/img503/3164/bscap030en5.jpg
http://img518.imageshack.us/img518/4862/bscap031cl4.jpg
http://img503.imageshack.us/img503/7669/bscap033ai6.jpg
http://img518.imageshack.us/img518/5955/bscap036zk5.jpg
http://img530.imageshack.us/img530/5890/bscap037zk6.jpg
http://img518.imageshack.us/img518/3598/bscap038gm6.jpg
http://img523.imageshack.us/img523/4853/bscap040un8.jpg
bitti
Freddie resimler cok iyi sagol bu diziyi bende severdim sonunu hatirlamiyorum ama daha dogrusu bir sonu olup olmadigini bilmiyorum en son hatirladigim ilhan öz annesi ariyordu biri ona bir adres verdi oraya gitti ve karsisinda süreyya hanimi buldu , devami varmi acaba ???
bu dizi yarım kalmamışmıydı nejat işlerin ilk dizilerinden biriydi .orda ilk onu çok beğenmiştim üvey annesi galiba nejat işlere aşıktı öyle bir olaylar oluyordu galiba:happy0064
bu dizi yarım kalmamışmıydı nejat işlerin ilk dizilerinden biriydi .orda ilk onu çok beğenmiştim üvey annesi galiba nejat işlere aşıktı öyle bir olaylar oluyordu galiba:happy0064
evet nejat islerin ilk dizilerindendi üvey anneside onun eski sevgilisi idi nejat isler yurt disina gidince babasi ile evlendi tabi babasi oglunun eski sevgilisi ile evlendigini bilmiyordu ama sonunda ne oldu bende tam bilmiyorum :img-yes:
evet nejat islerin ilk dizilerindendi üvey anneside onun eski sevgilisi idi nejat isler yurt disina gidince babasi ile evlendi tabi babasi oglunun eski sevgilisi ile evlendigini bilmiyordu ama sonunda ne oldu bende tam bilmiyorum :img-yes:
galiba nejat işler evlatlıktı.ve gerçek annesini buluyordu.gerçek anneside babaannesi çıkyor yani yıldız kenter çıkıyor.ama üvey annesine ne oldu bilmiyorum.:happy0064
Dizinin son bölümü anlattığınız gibiydi Son duruma göre yeşim uçak kazası geçirip öldü ilhanın da öz annesi süreyya hanım çıktı Tabi 2. söylediğim imkansız Devamı olsaydı açıklarlardı ama öz annesinin Süreyya Timur olmadığına eminim :) Çünkü öz annesinin ismi Dilek. Bunu öz teysesi Tomris söylemişti taaa ilk bölümde Hoş nuran devresten herşey beklenir Belki de binde bir ihtimal Dilek, Süreyya Timur'un ilk ismiydi :D
http://img299.imageshack.us/img299/5568/bscap004le5.jpg (http://imageshack.us)
bence bu dizi aşırı derece kara melek esinlenmesiydi nerdeyse aynı diyebiliriz başak köklükayanın rolüde yasemin karakteri oluyor bu durumda:img-grin2 he tabi heyecanlı bir diziydi o ayrı:img-yes:
Bence kara melekle dizinin türü senaristi ve yayınlandığı kanalı dışında bi benzerlik yoktu Ama devam etseydi 21.yyın kara melek'i lakabını alırdı
fikrimi söylemeden edemeyecegim aslinda kara melekle benzer taraflari vardi bencede ama ayni denecek kadar degil , yesim karakteride kendinden yasli ve evli bir adami ayartiyor , onunla evleniyordu ve onu aldatiyordu yasemin gibi , ama iki dizidede entrikalar ön palnlada olsada ardindan gelisen olaylar farkliydi biraz , zaten bildigim kadariyla ikiside nuran devres senaryosu kadinin onca dizisi arasinda bir iki tanesinin de bir birine benzemesi normal bence :img-yes:
bir sey soracagim ask ve gurur hala d max te oynuyormu ?
evet o kadar çok dizisi var ki entrikalı Ben de artık tahmin edebiliyorum mesela bi dizisini izlediğim zaman nolcağını
Buarada tekrarlar bitti evet dmaxte
fikrimi söylemeden edemeyecegim aslinda kara melekle benzer taraflari vardi bencede ama ayni denecek kadar degil , yesim karakteride kendinden yasli ve evli bir adami ayartiyor , onunla evleniyordu ve onu aldatiyordu yasemin gibi , ama iki dizidede entrikalar ön palnlada olsada ardindan gelisen olaylar farkliydi biraz , zaten bildigim kadariyla ikiside nuran devres senaryosu kadinin onca dizisi arasinda bir iki tanesinin de bir birine benzemesi normal bence :img-yes:
nuran devres yazdığı bütün senaryolarda entrika kullanan ve senaryoda birçok karakter oluşturarak bazen diziyi sürekleyici ama bence bazende sıkan bence ama kesinlikle nuran devres bugünde yazdığı tüm senaryolarda tıpkı geçmişte olduğu gibi entrikayı ön plana çıkarıyor:happy0064
bu dizide güzeldi nejatin oyunculugu iyiydi keske böyle haliyle kalsaydi cok degisti nejat ya cok severdim eskiden halen iyi oyuncu ama
Bu diziyi ilk defa geçtiğimiz ay D max'te gördüm..Meğer yayınlanalı yıllar olmuş ama ben hiç duymamıştım..Kanal d'deydi herhalde...
Kadro çok iyiymiş..Hepsi tiyatro kökenli...Yıldız Kenter,Can Gürzap...Bir de hani Nejat İşler'in karısı rolünde bir kız vardı,ne kadar güzel bir ses tonu var onun..
Tabi kadronun mükemmelliğiyle ters orantılı olarak çok abuk bir konusu var gibime geldi...Bol aşk,ihtiras,entrika soslu zengin aile hikayesi..Biraz fazla pembe dizi kokuyordu...
keremcem&ekin 17-06-07, 22:46 Çok heyecanlı ve değişik bir hikayeydi ama izlemiştim.
Dizi Starda yayınlanıyord |